Lediga jobb Stockholm

Stabsofficer, (SO 7) Förbandsproduktion, Rikshemvärnsstaben

Ansök    Jul 15    Försvarsmakten    Specialistofficer
Rikshemvärnsstaben söker en stabsofficer för ett mångsidigt arbete med förbandsproduktion i Stridskraften Hemvärnet. Befattningen ingår i Genomförandeavdelningen, en avdelning med erfarna, professionella medarbetare med fokus på resultat genom samarbete, lösningsfokus och framåtanda. med att arbeta självständigt, ta stort egen ansvar och är en utpräglad lagspelare som vill och vågar tänka utanför boxen? Välkommen med din ansökan! Om enheten Rikshemvärnss... Visa mer
Rikshemvärnsstaben söker en stabsofficer för ett mångsidigt arbete med förbandsproduktion i Stridskraften Hemvärnet. Befattningen ingår i Genomförandeavdelningen, en avdelning med erfarna, professionella medarbetare med fokus på resultat genom samarbete, lösningsfokus och framåtanda. med att arbeta självständigt, ta stort egen ansvar och är en utpräglad lagspelare som vill och vågar tänka utanför boxen? Välkommen med din ansökan!

Om enheten
Rikshemvärnsstaben är Rikshemvärnschefens stab för att leda och inrikta förbandsproduktionen av stridskraften hemvärnet. Stridskraften Hemvärnet består av olika typer av krigsförband och verksamheter med stridsskola, fyra militärregioner med staber, militärregionförband, hemvärnsbataljoner samt ett antal hemvärnsförband.

Rikshemvärnsstabens genomförandeavdelning består tre sektioner inom genomförande/planering, frivilligverksamheten och uppföljning/analys. Lagandan är stark och präglas av en tydlig ansvarsfördelning, gott samarbete, prestigelöshet, strävan efter enkelhet, öppenhet och högt i tak.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som Stabsofficer förbandsproduktion innebär en mångsidig befattning där du ansvarar för att:


• Inhämta information inom egen stab, högre chef och underställda chefer.
• Sortera, sammanställa och till del analysera inhämtad information i en gemensam lägesbild.
• Bereda underlag till Rikshemvärnschefens styrningar av underställda chefer.
• Delta i arbetet med framtagande av Stridskraften hemvärnets Genomförandeplan.
• Samverka och dialogisera produktionsuppdrag men MR och HvSS.
• Delta i planering och genomförande av produktionsdialoger.
• Delta i produktionsdialoger med FST.
• Vara delvis sammanhållande för dokumentstrukturen för Hemvärnets Genomförandeplan och Gamordningsdirektiv.
• Samverka med underställda enheter, delvis genom besök under pågående verksamhet, dels genom deltagande i fasta möten.
• Utveckla processer, arbetssätt och metoder inom den egna funktionen.
• Som stabsmedlem kommer du även att stödja de andra avdelningarna vid Rikshemvärnsstaben. 

KRAV
Kvalifikationer


• SO 7
• Aktuell och relevant erfarenhet av att självständigt hantera beredningsuppgifter och att leda beredning
• God förmåga att hantera stora mängder information
• God analytisk förmåga
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• God datorvana och goda kunskaper i MS Office
• Körkort B manuell

 Personliga egenskaper

Du är van vid att arbeta självständigt, är ansvarsfull samt resultat- och lösningsfokuserad. Du har en god förmåga att hantera flera olika uppgifter samtidigt och har en god förmåga att arbeta strukturerat och att prioritera. Du har en god samarbets-och relationsskapande förmåga, är prestigelös, har god uthållighet och trivs i en arbetsmiljö i förändring. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITER


• Aktuell och relevant erfarenhet av arbete i stab, gärna högre stab


• Aktuell och relevant arbetslivserfarenhet av planering (PUT, 5-punktsorder mm.)


• Erfarenhet av arbetet med SWECCIS
• Erfarenhet av ISUS
• Aktuell och relevant erfarenhet av arbete i MR-stab

 Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Stockholm
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Tjänsten kan innebära resor 6-12 ggr/år

För upplysningar om befattningen kontakta:
Välkommen att kontakta sektionschef överstelöjtnant Anders Carne, på tel. 0730-49 75 16 eller HR-specialist Anna Aurell-Nylander tel.076-610 52 34. Under perioden vecka 28-32 är vi inte nåbara pga. semester.

Fackliga företrädare:
OFR/O HKV Arne Nilsson
SACO HKV Camilla Robertsson
OFR/S HKV Kjell Tetzlaff
Ovanstående nås på telefon 08-788 75 00
SEKO Thomas Klasson telefon 08-584 540 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-23. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Hemvärnet är en del av Försvarsmaktens insatsorganisation och i stark tillväxt.

Hemvärnet verkar i fred, kris och krig och som krigsförband är dess huvuduppgift att skydda, bevaka, ytövervaka samt stödja samhället. På många sätt är Hemvärnet en nationell stomme för försvaret och skyddet av Sverige. Antalet fast anställda ska vara ca 800 och de frivilliga i hemvärnsförbanden ska vara ca 25 000.

Rikshemvärnsstaben är rikshemvärnschefens centrala stab för att leda och inrikta förbandsproduktionen av stridskraften hemvärnet. Rikshemvärnschefen ansvarar för att utveckla och vidmakthålla stridskraften hemvärnet som består av fyra militärregioner med staber, utbildningsgrupper, territoriella förband och hemvärnsförband, Hemvärnets stridsskola HvSS samt musikkårer.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes Visa mindre

Personlig assistent kvällstid

Vi på Vår Omtanke söker nu en personlig assistent till en av våra uppdragsgivare i Hässelby. Vår uppdragsgivare är en kvinna i 25-års åldern med en neurologisk sjukdom och är i behov av hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vi söker dig som är lyhörd och har hjärtat på rätta stället. Du kommer att spela en stor roll för att vår uppdragsgivare ska få en så bra tillvaro som möjligt. Som person ser vi att du är lugn, noggrann, ansvarsfull och punktlig. Det är... Visa mer
Vi på Vår Omtanke söker nu en personlig assistent till en av våra uppdragsgivare i Hässelby. Vår uppdragsgivare är en kvinna i 25-års åldern med en neurologisk sjukdom och är i behov av hjälp och stöd med allt i sin vardag.
Vi söker dig som är lyhörd och har hjärtat på rätta stället. Du kommer att spela en stor roll för att vår uppdragsgivare ska få en så bra tillvaro som möjligt. Som person ser vi att du är lugn, noggrann, ansvarsfull och punktlig. Det är av största vikt att du är flexibel och anpassar dagen efter uppdragsgivarens mående. För dig som letar efter en stillsam arbetsplats är detta perfekt för dig!
Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare, men personlig lämplighet är det avgörande.
Arbetspassen är förlagda till kvällstid vardagar, det kan även finnas extra pass dagtid.
Dina arbetstider: måndag-fredag 16,45-21,30.
Du arbetar med munskydd och visir.
Det är ett krav att du är rök- och parfymfri. Då kunden är känslig mot all typ av doft måste hennes assistenter avstå all typ av tillsatt parfym i exempelvis bodylotion, handkräm, tvättmedel, mjukmedel osv. Du behöver även behärska svenska språket flytande i både tal och skrift.
Körkort och tillgång till egen bil är ett plus men inget krav.
Ytterligare information
Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kille i Bagarmossen

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som timvikarie hos en kille i 25 - års åldern med Cp -skada och Autism boendes i Bagarmossen , intressen är bland annat musik, dans, gå på konserter åka på utflykter och träna . Du behöver vara van vid att ha... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som timvikarie hos en kille i 25 - års åldern med Cp -skada och Autism boendes i Bagarmossen , intressen är bland annat musik, dans, gå på konserter åka på utflykter och träna . Du behöver vara van vid att hantera rullstol. Måndag till fredag dagtid är han på daglig verksamhet där du som assistent följer med.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor

Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider

Lyft kan förekomma vid manuella förflyttningar

Följa med på aktiviteter


Tjänsten innebär arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

Varierande arbetstider dag, kväll ,vaken natt


Om dig:

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande i din personlighet och en engagerande lagspelare. Du behöver vara fysisk stark då manuella förflyttningar förekommer

Meriterande :

Erfarenhet inom kommunikationsstöd samt kunskaper om olika funktionsnedsättningar

Flexibel till arbetstider

Arbetat inom vård och omsorg

Erfarenhet av att arbeta som personlig assistent


Omfattning: Timvikarie vid behov, på sikt kan det bli aktuellt med fast rad

Tillträde: Omgående , tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal

 

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal


Om rekryteringsprocessen: Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .

För dig med anställningsstöd:  BonZi personligt stöd är ett inkluderande företag.Vi välkomnar alla sökanden och även  du som har rätt till  någon form av anställningsstöd  genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Att tänka på inför din ansökan:

En förutsättning för att påbörja en anställning hos på Bonzi är att du som söker kan uppvisa giltig ID -handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

 

Om oss:
Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Visa mindre

Stabsofficer - planering, övning och utbildning, Rikshemvärnsstaben

Ansök    Jul 15    Försvarsmakten    Officer
Rikshemvärnsstaben söker en stabsofficer med ansvar för planering och inriktning av stridskraften Hemvärnets övnings- och utbildningsverksamhet. Befattningen ingår i Genomförandeavdelningen, en avdelning med erfarna, professionella medarbetare med fokus på resultat genom samarbete, lösningsfokus och framåtanda. Är du intresserad av övning och utbildning och trivs med att arbeta självständigt, ta stort egen ansvar och är en utpräglad lagspelare som vill och... Visa mer
Rikshemvärnsstaben söker en stabsofficer med ansvar för planering och inriktning av stridskraften Hemvärnets övnings- och utbildningsverksamhet. Befattningen ingår i Genomförandeavdelningen, en avdelning med erfarna, professionella medarbetare med fokus på resultat genom samarbete, lösningsfokus och framåtanda. Är du intresserad av övning och utbildning och trivs med att arbeta självständigt, ta stort egen ansvar och är en utpräglad lagspelare som vill och vågar tänka utanför boxen? Välkommen med din ansökan!

Om enheten
Rikshemvärnsstaben är Rikshemvärnschefens stab för att leda och inrikta förbandsproduktionen av stridskraften hemvärnet. Stridskraften Hemvärnet består av olika typer av krigsförband och verksamheter med stridsskola, fyra militärregioner med staber, militärregionförband, hemvärnsbataljoner samt ett antal hemvärnsförband.

Rikshemvärnsstabens genomförandeavdelning består tre sektioner inom genomförande/planering, frivilligverksamheten och uppföljning/analys. Lagandan är stark och präglas av en tydlig ansvarsfördelning, gott samarbete, prestigelöshet, strävan efter enkelhet, öppenhet och högt i tak.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som Stabsofficer innebär att tillsammans med dina kollegor produktionsleda stridskraftens planering (inom innevarande år +3) och uppföljning av utbildning, träning och övning med fokus på att ta fram principer och strategier. Sektionen samverkar med Försvarsstabens Genomförandeavdelning, (FST GenA), Försvarsstabens Operationsledning (FST OPL), direktrapporterande chefer till RHS inom MR och HvSS. Vi erbjuder en tjänst där du får möjlighet att ta del av effekten av ditt arbete i närtid, arbeta med nära inblick i kärnverksamheten i MR-staber, krigsförbandsenheter och HvSS och en möjlighet att arbeta med både detaljer och helhet. Som stabsmedlem kommer du även att stödja de andra avdelningarna vid Rikshemvärnsstaben. 

KRAV
Kvalifikationer


• OF 3 eller OF 2 med god prognos mot OF 3
• Aktuell och relevant arbetslivserfarenhet av planering (PUT, 5-punktsorder mm.)
• Aktuell och relevant erfarenhet av att självständigt hantera beredningsuppgifter och att leda beredning
• God analytisk förmåga
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• God datorvana och goda kunskaper i MS Office
• Körkort B manuell

Personliga egenskaper

För att både trivas och passa i rollen tror vi att du är van vid att arbeta självständigt, är ansvarsfull samt resultat- och lösningsfokuserad. Du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös, öppen för nya idéer och tänker gärna ”utanför boxen”. Du har också en positiv inställning, uthållighet och trivs i en arbetsmiljö i förändring. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITER


• Aktuell och relevant erfarenhet av arbete med planering av övning, träning och utbildning
• Aktuell och relevant erfarenhet av arbete i MR-stab
• Aktuell och relevant erfarenhet av arbete i stab, gärna högre stab

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Stockholm
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Tjänsten kan innebära resor samt kvälls- och helgtjänst

För upplysningar om befattningen kontakta:
Välkommen att kontakta sektionschef överstelöjtnant Anders Carne, på tel. 0730-49 75 16 eller HR-specialist Anna Aurell-Nylander tel.076-610 52 34. Under perioden vecka 28-32 är vi inte nåbara pga. semester.

Fackliga företrädare:
OFR/O HKV Arne Nilsson
SACO HKV Camilla Robertsson
OFR/S HKV Kjell Tetzlaff
Ovanstående nås på telefon 08-788 75 00
SEKO Thomas Klasson telefon 08-584 540 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-23. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Hemvärnet är en del av Försvarsmaktens insatsorganisation och i stark tillväxt.

Hemvärnet verkar i fred, kris och krig och som krigsförband är dess huvuduppgift att skydda, bevaka, ytövervaka samt stödja samhället. På många sätt är Hemvärnet en nationell stomme för försvaret och skyddet av Sverige. Antalet fast anställda ska vara ca 800 och de frivilliga i hemvärnsförbanden ska vara ca 25 000.

Rikshemvärnsstaben är rikshemvärnschefens centrala stab för att leda och inrikta förbandsproduktionen av stridskraften hemvärnet. Rikshemvärnschefen ansvarar för att utveckla och vidmakthålla stridskraften hemvärnet som består av fyra militärregioner med staber, utbildningsgrupper, territoriella förband och hemvärnsförband, Hemvärnets stridsskola HvSS samt musikkårer.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes Visa mindre

IT-supporttekniker

Om tjänsten Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet av IT-support för uppdrag som Onsite-tekniker i Stockholmsområdet. Uppdraget är med start omgående och pågår i 6 månader med stor chans till förlängning. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som Onsite-tekniker kommer du att hjälpa företagets medarbetare med deras IT-frågor. Du kommer att jobba på olika arbetsplatser k... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet av IT-support för uppdrag som Onsite-tekniker i Stockholmsområdet. Uppdraget är med start omgående och pågår i 6 månader med stor chans till förlängning. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Onsite-tekniker kommer du att hjälpa företagets medarbetare med deras IT-frågor. Du kommer att jobba på olika arbetsplatser kopplat till samma kund så du behöver vara flexibel och inte ha några problem med att socialisera och anpassa dig utifrån varje unik site. Du kommer att arbeta med både hård- och mjukvara såsom datorer, surfplattor, mobiler, server och klient. Utöver onsite-relaterade arbetsuppgifter kommer du även så utföra en del servicedesk-support.

Arbetstiderna är måndag till fredag under kontorstider och arbetet är förlagt på kundens kontor.

Vem är du?
Du har en avslutad eftergymnasial utbildning, helst inom IT samt minst 1 års arbetslivserfarenhet inom fältet med att supportera inom IT. Du har vidare kunskap i MDM, M358, Exchange, ITIL, nätverk, backup och övervakning.
Du talar och skriver flytande svenska samt engelska.
Du behöver ha körkort och gärna tillgång till egen bil.

Som person har du mycket god social förmåga, att ge 110% service är en självklarhet för dig och ju fler kontaktytor desto roligare. Visst?!

Om verksamheten
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Jobba som butiksbiträde hos oss

Nu söker vi en entusiastisk och engagerad person som brinner för att skapa en bra kundupplevelse. Du kan vara precis den person vi letar efter. Som butikssäljare kommer du att spela en viktig roll i att skapa en positiv atmosfär för våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår försäljning, kassasystem hantering, beställningar, samt varuhantering och att ständigt driva försäljningen och se till att vi alltid levererar en bra upplevelse för våra kunder. Det ... Visa mer
Nu söker vi en entusiastisk och engagerad person som brinner för att skapa en bra kundupplevelse. Du kan vara precis den person vi letar efter.
Som butikssäljare kommer du att spela en viktig roll i att skapa en positiv atmosfär för våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår försäljning, kassasystem hantering, beställningar, samt varuhantering och att ständigt driva försäljningen och se till att vi alltid levererar en bra upplevelse för våra kunder.
Det är viktigt att du kan svenska i både tal och skrift.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceinriktad Receptionist till Safeline i Tyresö

Ansök    Jul 15    Performiq AB    Receptionist, telefonist
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en fena på administration och kundservice? Gillar du att vara ”spindeln i nätet” och skapa goda relationer med kunder och kollegor? Då kan du vara den vi söker som Receptionist till Safeline i Tyresö! I rollen som Receptionist på Safeline kommer du: • Ansvara för telefonväxeln och mejl • Hjälpa till vid bokning av flyg, luncher, taxi och hotell • Städa och hålla ordning på receptionen/kontoret • Inköp av kontorsmateri... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en fena på administration och kundservice? Gillar du att vara ”spindeln i nätet” och skapa goda relationer med kunder och kollegor? Då kan du vara den vi söker som Receptionist till Safeline i Tyresö!

I rollen som Receptionist på Safeline kommer du:
• Ansvara för telefonväxeln och mejl
• Hjälpa till vid bokning av flyg, luncher, taxi och hotell
• Städa och hålla ordning på receptionen/kontoret
• Inköp av kontorsmaterial och fruktkorg
• Vara behjälplig vid festarrangemang, event och mässor
• Ta hand om övrig kontorsadministration i form av dokument och lagändringar

Krav:
• B-körkort och bil
• Behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift
• GymnasieexamenPersonprofil
Vi söker dig som trivs i en koordinerande roll där ingen dag är den andra lik. Du är en god människokännare och löser problem med lätthet. Vidare ser vi att du är prestigelös, strukturerad, social, noggrann, och brinner för att leverera bästa möjliga service till både kunder och kollegor.

Vi tror att du har erfarenhet från tidigare serviceinriktade roller som
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med goda chanser till vidare anställning direkt hos Safeline.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök".


Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07-16
Plats: Tyresö


Företagspresentation
SafeLine grundades 1995 och är idag den ledande oberoende tillverkaren av elektroniska hissäkerhetsprodukter med sju kontor runt om i Europa, utgörandes SafeLine Group. Alla SafeLines produkter utvecklas och tillverkas i Tyresö, Stockholm och sätter standarden för en säker hissresa varje dag runt om i hela Europa.

Om PerformIQ
PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning. Du erbjuds ett deltidsjobb där du får möjlighet att stötta företag med personal inom olika branscher. Visa mindre

Produktionschef Sverige till Rover Group i Stockholm

Är du en person som gärna utmanar dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Delar du Rover Groups stora passion med att skapa en bättre framtid genom att utveckla nya, viktiga infrastrukturkonstruktioner? Då kan det vara just dig vi letar efter! Nu finns möjligheten att få bli en del av ett framgångsrikt och globalt företag som driver viktiga infrastrukturprojekt inom väg, järnväg och hamnar. Vi söker framförallt dig som är en ansvarsfull ... Visa mer
Är du en person som gärna utmanar dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Delar du Rover Groups stora passion med att skapa en bättre framtid genom att utveckla nya, viktiga infrastrukturkonstruktioner? Då kan det vara just dig vi letar efter! Nu finns möjligheten att få bli en del av ett framgångsrikt och globalt företag som driver viktiga infrastrukturprojekt inom väg, järnväg och hamnar. Vi söker framförallt dig som är en ansvarsfull ledare och som har arbetat med större anläggningsprojekt inom infrastruktur. Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Om Rover Group
Rover Group är ett ledande konstruktionsbolag och utmärker på grund av sin specialisering inom komplexa projekt i krävande men spännande arbetsmiljöer. I Sverige arbetar idag ca 30 medarbetare med placeringar i Stockholm, Norrköping, Gävle och Trelleborg. Bolaget är verksamma inom tre dimensioner; Rover Rail, Rover Maritime och Rover Infrastructure. Rover Group anser att medarbetare som känner sig uppfyllda av sin roll utför ett bättre arbete. Därför engagerar vi oss i den professionella utvecklingen hos våra anställda, det är också viktigt för oss att karriären går att kombinera med livet utanför arbetet. Rover engagerar sig i sina anställdas utveckling så att det ska kunna förbättra sina yrkesperspektiv i linje med deras attityder och förmågor. Som företag med internationell affärsverksamhet erbjuder Rover med många möjligheter för karriärutveckling. Att arbeta utomlands är en berikande upplevelse både personligt och professionellt för vår personal, som utför banbrytande arbeten som hjälper företaget att expandera och utvecklas. Vi på Rover Group är fast beslutna om att skydda våra medarbetares hälsa och säkerhet. Antalet arbetsolycksfall i koncernen under de senaste tio åren ligger långt under branschgenomsnittet.

Ditt uppdrag som produktionschef Sverige
Rollen som produktionschef innebär att du kommer leda och ansvara för våra anläggningsprojekt på den svenska marknaden, från anbud till överlämning, allt i enlighet med Rover Groups process. Produktionschefsrollen innebär därmed ett helhetsansvar för alla projekt och du ser till att projekten styrs mot uppsatta mål och kundens förväntningar. Du har ansvaret för omvärldsbevakningen för kommande intressanta projekt. Tillsammans med din organisation ser du till att ni skapar en god effektivitet, lönsamhet och kundnöjdhet. Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm och rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: Planera, leda och samordna verksamheten i projekten i samverkan med projektchef inom bygg och anläggning, med processförbättring och utveckla strukturer för mätning av prestanda
Svara för att verksamheten följer uppsatta mål
Ansvara för personal-, teknik- och resultatutveckling på den svenska marknaden.
Rekrytering vid behov av nya medarbetare
Övervaka resursutnyttjande och ansvarar för kvalitet enligt relevanta handlingar; kontrakt, allmänna förskrifter, med mera
Säkerställa att fördelade miljö- och arbetsmiljö-uppgifter bedrivs enligt Rovers policy och i enlighet med gällande lagar, föreskrifter och avtal
Ansvarig för anbudsprocessen
Ekonomisk ansvarig för tilldelade projekt, inkl budget och prognosansvar.
Månadsrapportering till Spanien

Är du den vi söker?
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Som ledare är du ansvarsfull och behandlar människor och situationer tryggt och bestämt. Du är strukturerad och affärsmässig och ser helheten i vår verksamhet och varje enskilt projekt. För dig är ordning och reda på arbetsplatsen en självklarhet och du sätter alltid arbetsmiljön i första rummet.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer: Högskoleutbildning med inriktning väg vatten, samhällsbyggnad eller annan utbildning som bedöms relevant för tjänsten
Minst fem års erfarenheter i ledande befattning av större infrastrukturprojekt och mark/betong
Gedigen erfarenhet inom projektledning
Personalansvar
Planera och leda verksamhet i projekt
Budget, projektekonomi och prognoser
Anbudsprocessen
Goda kunskaper inom kvalitetsledning, ekonomi och administration
Goda kunskaper i Officepaketet
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser det som meriterande ifall du har en ledarskapsutbildning eller om du behärskar spanska i tal och skrift.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering och Rover Groups:s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Jonas Bessing via telefon: 0736-264750 eller e-post: jonas@isakssonrekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se Visa mindre

Global Electrolux Talent | Working Capital Management Analyst

Ansök    Jul 15    AB Electrolux    Verksamhetsanalytiker
Global Electrolux Talent | Working Capital Management Analyst Working Capital Management Analyst - Internship Global Electrolux Talent Program presents: The Global Electrolux Talent Program is a proactive initiative that brings together young talent across various functions and global offices of Electrolux. This program is for you, who are interested in a global, hands-on experience in an intercultural setting with the goal of securing global employment op... Visa mer
Global Electrolux Talent | Working Capital Management Analyst
Working Capital Management Analyst - Internship
Global Electrolux Talent Program presents:
The Global Electrolux Talent Program is a proactive initiative that brings together young talent across various functions and global offices of Electrolux. This program is for you, who are interested in a global, hands-on experience in an intercultural setting with the goal of securing global employment opportunities within the company upon a successful completion of the internship.
Working Capital Management Analyst - Stockholm, Sweden
The objective of the Working Capital Management (WCM) function is to create value for Electrolux by optimizing the company’s Working Capital in close cooperation with the Business Areas. The WCM team is part of Group Finance in Stockholm and its responsibility spans over all Business Areas and regions of the Electrolux Group.
Main responsibilities & skills:
Provide support to Business Areas to identify inefficiencies/opportunities related to Working Capital in the areas of Inventory, Accounts Receivable and Accounts Payable.
Provide on-site operational support to identify and implement improvement actions in Supply Chain, Purchasing, Sales, AP/AR administration and other parts of the organization affecting Working Capital.
Identify and spread best practice in the Electrolux Group.
Monitor and provide management with insights on working capital.

Who you are:
Degree in Finance, Business Administration, Engineering or another relevant field.
Being able to keep deadlines and to work under time pressure under certain periods.
Being able to work with large amounts of data and present findings in a structured and logical manner.
Highly competent in Excel and PowerPoint.
Fluent in written and spoken English.

It is a plus if:
You have past 0 - 3 years of work experience

What you will get from the program
Learning experience within 14 months
Gross salary of SEK 28,500 per month for the first 12 months. The 13th and 14th would be SEK 30,400 gross salary per month.
Vacation days and other company benefits
Cell phone and laptop
Visa costs and process
Reallocation support: local registration processes

Note: The application assessment will only start after we closed the job promotion, please expect to receive updates within 2 weeks after the application deadline. Visa mindre

Rover Grupo söker Arbetsledare Mark

Är du en person som gärna utmanar dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Delar du Rover Groups stora passion med att skapa en bättre framtid genom att utveckla nya, viktiga infrastrukturkonstruktioner? Då kan det vara just dig vi letar efter! Nu finns möjligheten att få bli en del av ett framgångsrikt och globalt företag som driver viktiga infrastrukturprojekt inom väg, järnväg och hamnar. Vi söker framför allt dig som är en ansvarsfull... Visa mer
Är du en person som gärna utmanar dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Delar du Rover Groups stora passion med att skapa en bättre framtid genom att utveckla nya, viktiga infrastrukturkonstruktioner? Då kan det vara just dig vi letar efter! Nu finns möjligheten att få bli en del av ett framgångsrikt och globalt företag som driver viktiga infrastrukturprojekt inom väg, järnväg och hamnar. Vi söker framför allt dig som är en ansvarsfull ledare och som har arbetat med större anläggningsprojekt inom infrastruktur. Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Om Rover Grupo Sweden
Rover Grupo är ett ledande konstruktionsbolag och utmärker på grund av sin specialisering inom komplexa projekt i krävande men spännande arbetsmiljöer. I Sverige arbetar idag ca 40 medarbetare med placeringar i Stockholm och Kristianstad. Bolaget är verksamma inom tre dimensioner; Rover Rail, Rover Maritime och Rover Infrastructure. Rover Group anser att medarbetare som känner sig uppfyllda av sin roll utför ett bättre arbete. Därför engagerar vi oss i den professionella utvecklingen hos våra anställda, det är också viktigt för oss att karriären går att kombinera med livet utanför arbetet. Rover engagerar sig i sina anställdas utveckling så att det ska kunna förbättra sina yrkesperspektiv i linje med deras attityder och förmågor. Som företag med internationell affärsverksamhet erbjuder Rover med många möjligheter för karriärutveckling. Att arbeta utomlands är en berikande upplevelse både personligt och professionellt för vår personal, som utför banbrytande arbeten som hjälper företaget att expandera och utvecklas. Vi på Rover Group är fast beslutna om att skydda våra medarbetares hälsa och säkerhet. Antalet arbetsolycksfall i koncernen under de senaste tio åren ligger långt under branschgenomsnittet.

Om tjänsten som arbetsledare 
Som arbetsledare kommer du planera, leda och följa upp våra UE i den dagliga produktionen inom tilldelade ansvarsområden. Du ansvarar även för att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs. Du kommer löpande att bevaka och följa upp produktionens resultat avseende exempelvis kostnader, tidsplan och logistik. Som arbetsledare hos Rover Grupo ansvarar du även för att säkerställa efterlevnad, samsyn och enighet i din arbetsgrupp gällande Rover Grupo visioner och mål.

Är du Rover Grupo´s nya arbetsledare? 
Nu söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av anläggningsproduktion i ledande befattning. Du har erfarenhet inom VA och vägbyggnation samt har arbetat med projekt där Trafikverket varit beställare.
Har du ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från arbetsledarrollen. Vidare ser vi gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person drivs du av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du uppskattar ett högt tempo och är en närvarande ledare med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett bra och individanpassat sätt.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering och Rover Groups:s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Jonas Bessing via telefon: 0736-264750 eller e-post: jonas@isakssonrekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se Visa mindre

Stabsofficer Förbandsproduktion, Rikshemvärnsstaben

Ansök    Jul 15    Försvarsmakten    Officer
Rikshemvärnsstaben söker en stabsofficer (OF 3 alt 2) för ett mångsidigt arbete med förbandsproduktion i Stridskraften Hemvärnet. Befattningen ingår i Genomförandeavdelningen, en avdelning med erfarna, professionella medarbetare med fokus på resultat genom samarbete, lösningsfokus och framåtanda. Söker du ett självständigt arbete där du kan ta ett stort egen ansvar? Välkommen med din ansökan! Om enheten Rikshemvärnsstaben är Rikshemvärnschefens stab för ... Visa mer
Rikshemvärnsstaben söker en stabsofficer (OF 3 alt 2) för ett mångsidigt arbete med förbandsproduktion i Stridskraften Hemvärnet. Befattningen ingår i Genomförandeavdelningen, en avdelning med erfarna, professionella medarbetare med fokus på resultat genom samarbete, lösningsfokus och framåtanda. Söker du ett självständigt arbete där du kan ta ett stort egen ansvar? Välkommen med din ansökan!

Om enheten
Rikshemvärnsstaben är Rikshemvärnschefens stab för att leda och inrikta förbandsproduktionen av stridskraften hemvärnet. Stridskraften Hemvärnet består av olika typer av krigsförband och verksamheter med stridsskola, fyra militärregioner med staber, militärregionförband, hemvärnsbataljoner samt ett antal hemvärnsförband.

Rikshemvärnsstabens genomförandeavdelning består tre sektioner inom genomförande/planering, frivilligverksamheten och uppföljning/analys. Lagandan är stark och präglas av en tydlig ansvarsfördelning, gott samarbete, prestigelöshet, strävan efter enkelhet, öppenhet och högt i tak.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som Stabsofficer förbandsproduktion innebär en mångsidig befattning där du ansvarar för att:


• Inhämta information inom egen stab, högre chef och underställda chefer
• Sortera, sammanställa och analysera inhämtad information i en gemensam lägesbild
• Bereda underlag till Rikshemvärnschefens styrningar av underställda chefer
• Delta i arbetet med framtagande av Stridskraften hemvärnets Genomförandeplan
• Samverka och dialogisera produktionsuppdrag men MR och HvSS
• Delta i planering och genomförande av produktionsdialoger
• Delta i produktionsdialoger med FST
• Föreslå och leda åtgärder för att balansera givna uppdrag med uppkomna friktioner
• Leda och samordna arbetet inom funktionsarbetsområde ”Territoriell verksamhet/ledning”
• Vara delvis sammanhållande för dokumentstrukturen för Hemvärnets Genomförandeplan och Gamordningsdirektiv.
• Samverka med underställda enheter, delvis genom besök under pågående verksamhet, dels genom deltagande i fasta möten
• Utveckla processer, arbetssätt och metoder inom den egna funktionen
• Som stabsmedlem kommer du även att stödja de andra avdelningarna vid Rikshemvärnsstaben

KRAV
Kvalifikationer


• OF 3, alternativt OF 2 med prognos mot OF 3
• Aktuell och relevant erfarenhet av att självständigt hantera beredningsuppgifter och att leda beredning
• God förmåga att hantera stora mängder information
• God analytisk förmåga
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• God datorvana och goda kunskaper i MS Office
• Körkort B manuell

 

Personliga egenskaper

Du är van vid att arbeta självständigt, är ansvarsfull samt resultat- och lösningsfokuserad. Du har en god förmåga att hantera flera olika uppgifter samtidigt och har en god förmåga att arbeta strukturerat och att prioritera. Du har en god samarbets-och relationsskapande förmåga, är prestigelös, har god uthållighet och trivs i en arbetsmiljö i förändring. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITER


• Aktuell och relevant erfarenhet av arbete i stab, gärna högre stab


• Aktuell och relevant arbetslivserfarenhet av planering (PUT, 5-punktsorder mm.)


• Kunskap om Territoriell verksamhet/ledning
• Erfarenhet av arbetet med SWECCIS
• Erfarenhet av ISUS
• Aktuell och relevant erfarenhet av arbete i MR-stab

 

 

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Stockholm
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Tjänsten kan innebära resor 6-12 ggr/år

För upplysningar om befattningen kontakta:
Välkommen att kontakta sektionschef överstelöjtnant Anders Carne, på tel. 0730-49 75 16 eller HR-specialist Anna Aurell-Nylander tel.076-610 52 34. Under perioden vecka 28-32 är vi inte nåbara pga. semester.

Fackliga företrädare:
OFR/O HKV Arne Nilsson
SACO HKV Camilla Robertsson
OFR/S HKV Kjell Tetzlaff
Ovanstående nås på telefon 08-788 75 00
SEKO Thomas Klasson telefon 08-584 540 00

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-30. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Hemvärnet är en del av Försvarsmaktens insatsorganisation och i stark tillväxt.

Hemvärnet verkar i fred, kris och krig och som krigsförband är dess huvuduppgift att skydda, bevaka, ytövervaka samt stödja samhället. På många sätt är Hemvärnet en nationell stomme för försvaret och skyddet av Sverige. Antalet fast anställda ska vara ca 800 och de frivilliga i hemvärnsförbanden ska vara ca 25 000.

Rikshemvärnsstaben är rikshemvärnschefens centrala stab för att leda och inrikta förbandsproduktionen av stridskraften hemvärnet. Rikshemvärnschefen ansvarar för att utveckla och vidmakthålla stridskraften hemvärnet som består av fyra militärregioner med staber, utbildningsgrupper, territoriella förband och hemvärnsförband, Hemvärnets stridsskola HvSS samt musikkårer.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes Visa mindre

Populära och intima kvarterskrogen Östgötakällaren söker Köksbiträde

Östgötakällaren ligger mitt i SoFo på Södermalm och är en intim kvarterskrog med många återkommande gäster. Här har maten och konceptet stått sig ända sedan öppningen 1986. Kvarterskrogsmiljön är hjärtlig och Här får du ta del av husmanskost från Skandinavien och Centraleuropa. Vi erbjuder en trygg och stabil anställning. Vi tar hand om vår personal och utvecklar dom i rätt riktning. Här har du också möjlighet att påverka ditt schema. Ansök i dag och bli ... Visa mer
Östgötakällaren ligger mitt i SoFo på Södermalm och är en intim kvarterskrog med många återkommande gäster. Här har maten och konceptet stått sig ända sedan öppningen 1986. Kvarterskrogsmiljön är hjärtlig och Här får du ta del av husmanskost från Skandinavien och Centraleuropa.
Vi erbjuder en trygg och stabil anställning. Vi tar hand om vår personal och utvecklar dom i rätt riktning. Här har du också möjlighet att påverka ditt schema.
Ansök i dag och bli en del av vårt team.
Hos oss är du en del av vårt duktiga och glada team där vi arbetar tillsammans.
Tycker du att det här passar dig vill vi jättegärna snacka mer. Skicka in din ansökan redan idag!
Vi är en stabil arbetsgivare som värnar om att vår personal ska må bra och kunna prestera på topp. Visa mindre

Markarbetare - Stockholm!

Estato AB är ett välrenommerat företag som specialiserat sig inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi söker nu efter erfarna och pålitliga markarbetare som kan ansluta sig till vårt team. Som markarbetare kommer du att spela en viktig roll i våra projekt och vara ansvarig för att förbereda och genomföra olika markarbeten. Du som söker skall ha dessa kvalifikationer: Minst 6 års dokumenterad erfarenhet. God kunskaper inom schaktning, rörläggning, grundläggni... Visa mer
Estato AB är ett välrenommerat företag som specialiserat sig inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi söker nu efter erfarna och pålitliga markarbetare som kan ansluta sig till vårt team.
Som markarbetare kommer du att spela en viktig roll i våra projekt och vara ansvarig för att förbereda och genomföra olika markarbeten.
Du som söker skall ha dessa kvalifikationer:
Minst 6 års dokumenterad erfarenhet.
God kunskaper inom schaktning, rörläggning, grundläggning, dränering och finplanering.
Förmåga att läsa och förstå ritningar samt arbeta med laser.
Körkort B

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:
Förberedelse av mark för byggprojekt
Utföra schaktning, dräneringsarbete, rörläggning och finplanering/stensättning.
Hantera och underhålla maskiner och verktyg
Arbeta enligt säkerhetsföreskrifter och följa arbetsrättsliga regler
Samarbeta med andra yrkesgrupper på byggplatsen

Vi erbjuder:
En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
Möjligheter till vidareutbildning och yrkesmässig utveckling
Engagerat och stöttande team

Om du är en noggrann och självgående markarbetare som trivs med utmaningar är denna roll rätt för dig.
Ansök idag genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till oss på Estato AB.
Skicka in ditt CV + personligt brev till jobb@estato.se märk din ansökan med MARK23 Visa mindre

Ledande företag inom olika branscher söker säljare!

Är du målinriktad och vill ha friheten att tjäna obegränsat med lön? Viasales Recruitment, ett dynamiskt tillskott inom Viasales-koncernen, söker nu erfarna och ambitiösa säljare för våra framstående samarbetspartners, bland annat Uber Eats, Servicefinder, Bovra, Riddermark Bil och RiseRank för att nämna några. Vi erbjuder: Spännande karriärmöjligheter hos några av marknadens ledande företag Möjlighet att arbeta med välkända varumärken Utmanande och utv... Visa mer
Är du målinriktad och vill ha friheten att tjäna obegränsat med lön?
Viasales Recruitment, ett dynamiskt tillskott inom Viasales-koncernen, söker nu erfarna och ambitiösa säljare för våra framstående samarbetspartners, bland annat Uber Eats, Servicefinder, Bovra, Riddermark Bil och RiseRank för att nämna några.
Vi erbjuder:
Spännande karriärmöjligheter hos några av marknadens ledande företag
Möjlighet att arbeta med välkända varumärken
Utmanande och utvecklande arbetsuppgifter inom försäljning och inköp
Grundlön + provision och bonusar

Vi söker dig som:
Är resultatdriven och har ett starkt försäljningsfokus som vill ta klivet vidare inom försäljning.
Har god kommunikationsförmåga
Är självgående men också trivs med att arbeta i team

Om tjänsten:
Vi erbjuder en rad olika positioner hos våra samarbetspartners, såsom Account managers, fältsäljare, marknadsföringsspecialister och bilförsäljare. Som anställd hos våra kunder kommer du att få möjlighet att utveckla din karriär inom spännande och varierande arbetsområden. Du kommer att representera några av marknadens mest dynamiska och växande företag, och du får chansen att använda din erfarenhet för att skapa verkligt värde.
Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera de möjligheter vi har att erbjuda. Tillsammans hittar vi den perfekta matchen. För mer information kontakta någon utav våra rekryteringskonsulter!
Sivan AfandiKund- och rekryteringsansvarigViasales Recruitment ABSivan@viasales.com073-7134530
Emmy ZachrissonKund- och rekryteringsansvarigViasales Recruitment ABEmmy@viasales.com076-872 31 42 Visa mindre

RiseRank söker nu en Senior Backofficechef inom SEO & Customer Success

RiseRank är ett dynamiskt företag som specialiserar sig på att optimera synlighet och konvertering genom förbättrade lokal SEO, vi strävar efter att förbättra våra kunders sökrankning och stärka deras onlinenärvaro genom användning av avancerade verktyg och strategier som är unika. RiseRank centraliserar profilhantering online och effektiviserar uppdateringar på upp till 32 relevanta nätprofiler såsom Apple, Bing, Yahoo, Google maps för att nämna några. Om... Visa mer
RiseRank är ett dynamiskt företag som specialiserar sig på att optimera synlighet och konvertering genom förbättrade lokal SEO, vi strävar efter att förbättra våra kunders sökrankning och stärka deras onlinenärvaro genom användning av avancerade verktyg och strategier som är unika. RiseRank centraliserar profilhantering online och effektiviserar uppdateringar på upp till 32 relevanta nätprofiler såsom Apple, Bing, Yahoo, Google maps för att nämna några. Om rollen: Vi söker nu en erfaren och kreativ SEO-specialist med kunskap inom Customer Success Management för en ledande roll. Du kommer att ansvara för att leda och utveckla vårt SEO-team, samt säkerställa att våra kunder får toppresultat i sina sökoptimeringsstrategier.
Dina arbetsuppgifter:
Leda SEO-arbetet för våra kunder.
Utveckla och implementera innovativa SEO-strategier.
Analysera SEO-prestanda och ge rekommendationer för förbättringar.
Coacha och samordna ett team av SEO medarbetare (4-5st)
Säkerställa kundnöjdhet genom att följa upp och förbättra kundrelationer.
Leda Onboardingen av nya kunder och följa våra kunder för att öka deras synlighet.
Öka mängden och kvaliteten på kundernas recensioner och betyg.Vi söker dig som har:
Gedigen erfarenhet inom SEO och ledarskap.
Kunskap inom Customer Success Management.
Starka analytiska och kommunikationsfärdigheter.
Förmåga att arbeta självständigt och kreativt och strukturerat.
Erfarenhet av att utveckla och implementera nya strategier till avdelningen.Vi erbjuder dig:
En spännande och utmanande roll i ett framåttänkande företag.
Möjlighet att arbeta med ett engagerat team.
Konkurrenskraftig lön.Om du är en passionerad SEO-expert och vill vara en del av vårt växande team, skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag!Läs mer om RisRank här :https://www.riserank.se/Frågor om tjänsten besvaras av vår rekryteringskonsult:Emmy Zachrissonemmy@viasales.com0768723142 Visa mindre

Armerare / Betongarbetare

Ansök    Jul 15    Estato AB    Betongarbetare
Är du en erfaren betongarbetare som söker en spännande karriärmöjlighet? Då kan du vara den person vi letar efter! Estato är en välrenommerad firma inom bygg- och anläggning och söker nu flera kunniga och engagerade betongarbetare för att förstärka vårt team. Vi åtar oss olika typer av byggprojekt och behöver en betongexpert som kan arbeta självständigt och leverera högkvalitativt arbete. Kvalifikationer: Relevant yrkeserfarenhet inom betongarbete Kunskap ... Visa mer
Är du en erfaren betongarbetare som söker en spännande karriärmöjlighet? Då kan du vara den person vi letar efter!
Estato är en välrenommerad firma inom bygg- och anläggning och söker nu flera kunniga och engagerade betongarbetare för att förstärka vårt team.
Vi åtar oss olika typer av byggprojekt och behöver en betongexpert som kan arbeta självständigt och leverera högkvalitativt arbete.
Kvalifikationer:
Relevant yrkeserfarenhet inom betongarbete
Kunskap om olika typer av betongmaterial och metoder
Förmåga att läsa ritningar och följa konstruktionsplaner
Erfarenhet av formning, gjutning samt avläsning av mätinstrument
Grundläggande kunskaper om byggregler och säkerhetsföreskrifter
Noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i utförandet av arbete
God fysisk kondition och förmåga att arbeta utomhus
Teamarbete och kommunikationsförmåga

Vi erbjuder:
En varierad och stimulerande arbetsmiljö
Möjlighet att bidra till spännande byggprojekt
Utvecklingsmöjligheter inom företaget
Konkurrenskraftig lön och förmåner
Byggnads kollektivavtalOm du är redo att ta nästa kliv i din karriär och vara en del av vårt framgångsrika företag, skicka in din ansökan med ditt CV och personligt brev till jobb@estato.se
I ämnesraden anger du: Ansökan - Betongarbetare
Tillsättning kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Anläggning / tunnel - Stockholm!

Estato AB är ett välrenommerat företag som specialiserat sig inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi söker nu efter erfarna och pålitliga markarbetare som kan ansluta sig till vårt team. Som markarbetare kommer du att spela en viktig roll i våra projekt och vara ansvarig för att förbereda och genomföra olika markarbeten. Du som söker skall ha dessa kvalifikationer: Minst 6 års dokumenterad erfarenhet. God kunskaper inom schaktning, rörläggning, grundläggn... Visa mer
Estato AB är ett välrenommerat företag som specialiserat sig inom bygg- och anläggningsbranschen. Vi söker nu efter erfarna och pålitliga markarbetare som kan ansluta sig till vårt team.
Som markarbetare kommer du att spela en viktig roll i våra projekt och vara ansvarig för att förbereda och genomföra olika markarbeten.
Du som söker skall ha dessa kvalifikationer:
Minst 6 års dokumenterad erfarenhet.
God kunskaper inom schaktning, rörläggning, grundläggning, dränering och finplanering.
Förmåga att läsa och förstå ritningar samt arbeta med laser.
Körkort B

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:
Förberedelse av mark för byggprojekt
Utföra schaktning, dräneringsarbete, rörläggning och finplanering/stensättning.
Hantera och underhålla maskiner och verktyg
Arbeta enligt säkerhetsföreskrifter och följa arbetsrättsliga regler
Samarbeta med andra yrkesgrupper på byggplatsen

Vi erbjuder:
En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
Möjligheter till vidareutbildning och yrkesmässig utveckling
Engagerat och stöttande team

Om du är en noggrann och självgående markarbetare som trivs med utmaningar är denna roll rätt för dig.
Ansök idag genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till oss på Estato AB.
Skicka in ditt CV + personligt brev till jobb@estato.se märk din ansökan med MARK23 Visa mindre

Projektledare fastighetsprojekt

Ansök    Jul 15    Säkerhetspolisen    Byggledare
Har du erfarenhet av projektledning inom bygg och vill ha ett arbete där du är med och gör skillnad? Är du strukturerad och har god förmåga att skapa starka samarbeten? Säkerhetspolisen söker nu projektledare inom gruppen Lokalutveckling. Sök ett arbete där du är med och bidrar till Sveriges säkerhet. Välkommen med din ansökan! Tillsammans skyddar vi Sverige. Det här är ditt uppdrag I din roll som projektledare samordnar och leder du fastighetsprojekt vi... Visa mer
Har du erfarenhet av projektledning inom bygg och vill ha ett arbete där du är med och gör skillnad? Är du strukturerad och har god förmåga att skapa starka samarbeten? Säkerhetspolisen söker nu projektledare inom gruppen Lokalutveckling. Sök ett arbete där du är med och bidrar till Sveriges säkerhet. Välkommen med din ansökan!
Tillsammans skyddar vi Sverige.


Det här är ditt uppdrag
I din roll som projektledare samordnar och leder du fastighetsprojekt vilket innebär anpassningar, ombyggnationer och nybyggnationer av lokaler, genom samtliga faser utifrån ett hyresgästperspektiv/beställarroll. Du har ansvar för att förbereda, planera, dokumentera och driva projekt samt att samordna och kravställa interna funktioner och konsulter. Inom givna ramar fattar du beslut som rör projektets framdrift och du har även budgetansvar för dina tilldelade projekt.
Vidare bidrar du till gruppens utveckling där du effektiviserar processer och arbetsmetoder. Det förekommer att du presenterar eller är föredragande för projekt i styrgrupp och andra forum.
Din placering är på huvudkontoret i Solna. Inrikes resor förekommer.


De här kvalifikationerna söker vi hos dig
Akademisk examen inom byggnadsteknik eller annat relevant område alternativt motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Flerårig erfarenhet av projektledning av byggprojekt
God vana att använda och tolka ritningar
God kunskap om allmänna bestämmelser och annan lagstiftning inom bygg- och fastighetsbranschen
Erfarenhet av ekonomistyrning, rapportering samt dokumentation av projekt
Goda it-kunskaper
Mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift

Du som söker kan också ha kompetens som tillför bredd och kompletterande perspektiv. Kan du bidra med något eller flera av följande är det meriterande:
Erfarenhet av projektledning i beställarroll
Erfarenhet av projektledning av lokaler kopplade till samhällsviktig verksamhet och/eller skyddsobjekt
Kunskap om entreprenadjuridik och erfarenhet av avtalsförhandling
Kunskap och LOU och LUFS
B-körkortDet här är kollegan vi söker
För att passa i rollen som projektledare ser vi att du är noggrann, strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är uthållig och driver självständigt dina projekt framåt samtidigt som din samarbetsförmåga och din goda kommunikationsförmåga hjälper dig att skapa ett bra arbetsklimat och samarbete mellan olika dicipliner och specialister. Vidare är du analytisk och kan lätt överblicka helheter utan att missa de viktiga detaljerna.
Din positiva inställning gör dig till en engagerad problemlösare med starkt resultatfokus, vilket gör det enkelt för dig att möta deadlines. Fokus har du både på gemensamma och individuella mål. Att vara flexibel och växla i tempo faller sig naturligt för dig och du kan skifta mellan planerad och händelsestyrd verksamhet när situationen kräver det.
Säkerhetspolisen ställer höga krav på säkerhet och sekretess, därför förutsätter vi att du har ett högt säkerhetsmedvetande, ett gott omdöme och är trygg som person.


Så tar du kontakt med oss
Du är välkommen att ringa rekryterande chef under v. 32, tfn 010-568 73 90. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.
Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.


Så ansöker du
Ansökan sker via vår hemsida, www.sakerhetspolisen.se
Ansökan ska ha kommit in senast 2024-08-11.
I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och eventuella meriter. Beskriv också hur dina personliga egenskaper bidrar i rollen. Visa mindre

Snickare inom Nyproduktion - Stockholm

Ansök    Jul 15    Estato AB    Träarbetare/Snickare
Estato AB ett framstående företag inom bygg- och anläggning och söker nu efter kvalificerade och erfarna snickare som vill vara med och forma framtida projekt i Stockholm. Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom olika områden inom nyproduktion inklusive stomkomplettering, innerväggar, ytterväggar, utfackningsväggar, inklädnader, inredning, fasad och tak. Arbetsuppgifter: Stomkomplettering enligt ritningsunderlag Montering och uppbyggnad av innervä... Visa mer
Estato AB ett framstående företag inom bygg- och anläggning och söker nu efter kvalificerade och erfarna snickare som vill vara med och forma framtida projekt i Stockholm.
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom olika områden inom nyproduktion inklusive stomkomplettering, innerväggar, ytterväggar, utfackningsväggar, inklädnader, inredning, fasad och tak.
Arbetsuppgifter:
Stomkomplettering enligt ritningsunderlag
Montering och uppbyggnad av innerväggar och ytterväggar
Installation av utfackningsväggar och inklädnader
Inredningsinstallation och snickeriarbete
Arbeta med fasad- och takkonstruktioner

Kvalifikationer:
Gymnasial utbildning: Bygg- och anläggningsprogrammet
Minst 3års erfarenhet inom nyproduktion
God kunskap inom stomkomplettering och vägginstallationer
Erfarenhet av arbete med inredning, fasad och tak är önskvärt
Förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar

Vi erbjuder:
Spännande och varierande uppdrag i Stockholm
Möjlighet till kompetensutveckling och vidareutbildning.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Trevliga kollegor och en positiv arbetsmiljöOm du är en driven och skicklig snickare som vill jobba i ett framgångsrikt företag med drivna kollegor är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@estato.se

Märk din ansökan med Nypro23.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Butikssäljare på NK för globalt elektronikvarumärke

Ansök    Jul 15    Slashten AB    Butikssäljare, fackhandel
About Slash.ten At Slash.ten, we're more than just operators of concept stores, pop-ups, co-working spaces, and events for the world’s leading brands. We are a vibrant community of visionaries with big dreams, ambitious goals, and a passion for creating unforgettable experiences. The Opportunity We are thrilled to announce the upcoming opening of a global electronics brandsexclusive store at Nordiska Kompaniet (NK) in Stockholm this fall. This isn’t just a... Visa mer
About Slash.ten
At Slash.ten, we're more than just operators of concept stores, pop-ups, co-working spaces, and events for the world’s leading brands. We are a vibrant community of visionaries with big dreams, ambitious goals, and a passion for creating unforgettable experiences.
The Opportunity
We are thrilled to announce the upcoming opening of a global electronics brandsexclusive store at Nordiska Kompaniet (NK) in Stockholm this fall. This isn’t just any store – it’s a meticulously designed space where technology meets elegance, offering an immersive brand and product experience that delights all senses. With natural materials and a focus on design, the Samsung store at NK promises to be a destination like no other.
Who Are You?
We are on the lookout for exceptional individuals to join our team. You are someone who:
Exudes enthusiasm and positive energy in every interaction.
Has a genuine interest in consumer electronics and a keen desire to learn more.
Understands that stellar customer service lies in the details, from store layout and product knowledge to human interaction.
Naturally helps others and takes pride in creating a welcoming environment.
Thrives in a team setting and consistently performs at your best.

Your Role
As a key player in the store at NK, you will:
Deliver top-notch service to every visitor.
Drive the store towards achieving its goals.
Maintain impeccable store routines and structures.
Assist in upholding the project’s visual and conceptual standards.
Manage inventory efficiently.
Handle cash transactions with accuracy and integrity.

About the brand and NK
The brand is a global leader in technology, renowned for its innovation and cutting-edge products. At NK, Stockholm’s premier department store known for its elegance and high-end offerings, the store will provide customers with a unique opportunity to explore and experience their latest products in a sophisticated setting.
About Slash.ten
Slash.ten is a premier customer experience agency with a proven track record in retail, events, and creating exceptional customer experiences. Our team is diverse, dynamic, and driven by the power of teamwork. We've built fast-growing companies, developed leading brands, and consistently delivered award-winning customer service. Our mission is to excel in everything we do, leaving a lasting impression of excellence.
Join us at Slash.ten and become a leading ambassador for this store at NK. Be part of a team that sets the standard for customer service and brand representation.
Visit www.slashten.net to learn more about us and apply. Visa mindre

Stensättare - Stockholm!

Estato AB är ett väletablerat företag inom byggbranschen i Stockholm. Vi söker nu efter flera erfarna och självgående stensättare/markarbetare! Arbetsuppgifter: Förarbeten/markarbeten inför stensättning Lägga kantsten, marksten och smågatsten Arbeta efter ritningar och specifikationer Säkerställa hög kvalitet och noggrannhet i stensättningen Kvalifikationer: Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som stenstättare Självgående och ansvarstagande Förmåga att l... Visa mer
Estato AB är ett väletablerat företag inom byggbranschen i Stockholm. Vi söker nu efter flera erfarna och självgående stensättare/markarbetare!
Arbetsuppgifter:
Förarbeten/markarbeten inför stensättning
Lägga kantsten, marksten och smågatsten
Arbeta efter ritningar och specifikationer
Säkerställa hög kvalitet och noggrannhet i stensättningen

Kvalifikationer:
Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som stenstättare
Självgående och ansvarstagande
Förmåga att läsa och tolka ritningar
God kommunikationsförmåga på svenska och engelska
Bosatt i Stockholm eller närliggande områden
Körkort

Om du är en skicklig stenstättare som uppfyller ovanstående kriterier, och vill vara en del av vårt team, skicka din ansökan till oss på jobb@estato.se. Ange "Stenstättare" i ämnesraden.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Bemanningsassistent vid sidan av studier

Ansök    Jul 15    Performiq AB    HR-assistent
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi söker nu ytterligare en Bemanningsassistent till vår bemanningsavdelning! Vill du arbeta i en koordinerande och serviceinriktad roll vid sidan av studierna? Vill du till ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då kan du vara just den lagspelaren vi saknar till vårt team i Stockholm. Du kommer att arbeta extra vid sidan av dina studier på distans... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu ytterligare en Bemanningsassistent till vår bemanningsavdelning!

Vill du arbeta i en koordinerande och serviceinriktad roll vid sidan av studierna? Vill du till ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då kan du vara just den lagspelaren vi saknar till vårt team i Stockholm.

Du kommer att arbeta extra vid sidan av dina studier på distans eller på vårt kontor i Hammarby Sjöstad.

PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering- och bemanning.

I rollen som bemanningsassistent får du möjlighet att vara behjälplig i flera av rekryteringsprocessens olika delar. Du samarbetar nära våra konsultchefer med såväl administrativa uppgifter och att ha kontakt med konsulter, kandidater och kunder.

En arbetsdag kan innebära ett brett spann av arbetsuppgifter som bland annat innefattar:
• Ansvara över inkommande samtal till vår jourtelefon tiderna 06-08:15
• Schemaläggning för våra konsulter som jobbar ute hos våra kunder
• Upprätta anställningsavtal
• Göra urval av ansökningar
• Genomföra telefonintervjuer och boka intervjuer
• Referenstagningar
• Searcha kandidater via LinkedIn


Rollen är varierande och innebär stort eget ansvar som kommer att ge dig goda kunskaper inom rekryteringsprocessen och andra personalrelaterade arbetsuppgifter. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och som alltid ställer upp för varandra. Här trivs du som har en stark vinnaranda men samtidigt en hög prestigelöshet.

Du kommer att arbeta cirka tre dagar i veckan tiderna 06-08:15 eller 06-09 måndag – fredag. Vid arbetstoppar kommer arbetstimmarna att öka och du kommer även att arbeta mer under semestertider.
Så fort du är varm i kläderna kommer du att jobba hemifrån men arbetar du halvdagar eller längre pass arbetar du med kollegorna på kontoret i våra nya lokaler i Hammarby sjöstad.

Du erbjuds en roll där du får lära dig mycket om rekryteringsprocessen och om HR i bemanningsbranschen. Du får arbeta under flexibla förhållanden med jobb både hemifrån och från kontoret i en miljö som växlar mellan affärsmässighet och ett omklädningsrum med lagkamraterna!

Personprofil
Vi söker dig som läser ett akademiskt program på högskola eller universitet och har minst två år kvar på dina studier.

För att lyckas i rollen krävs:
• Att du har god datorvana och trivs med att arbeta med telefonen som verktyg
• Har erfarenhet av serviceinriktade arbeten
• Har en hög ambitionsnivå, är självständig i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
• Att du har en stark servicekänsla och är tydlig i din kommunikation

Tjänsten passar dig som är flexibel och trivs med en varierad arbetsdag som kan innehålla en hel del tvära kast. Du är en problemlösare som är stabil och van vid att hålla huvudet kallt och prioritera rätt bland flera arbetsuppgifter. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som bemanningsassistent.


Övrigt
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Extra, någonstans mellan 6 – 15h i veckan. Fler timmar vid arbetstoppar och under semestertider.
Arbetstid: måndagar kl. 06-09, tisdag – fredag kl. 06-08
Plats: Hammarbybacken 31, Hammarby sjöstad (när du inte arbetar hemifrån).

Eventuella frågor om tjänsten eller PerformIQ besvaras av Filip Lundström på filip.lundstrom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post.


Om PerformIQ
PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Kock - Fast jobb - Jobba som du vill, när du vill - Bra lön!????

Ansök    Jul 15    FRAM Bemanning AB    Kock, à la carte
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Vi söker kockar, kallskänkor och souscheferför välbetald tillsvidareanställning hos oss. Välj själv hur mycket du ... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR
På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.
Vi söker kockar, kallskänkor och souscheferför välbetald tillsvidareanställning hos oss. Välj själv hur mycket du vill jobba.
Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

VILKA ÄRFRAM?
På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och trötta administrativa jobb i alla avseenden.
Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar uteslutande inomhotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi uppskattar våra medarbetare och på riktigtbrinner för det här.
Vi är flera hundra anställda, dussinet på kontoren och det går skitbra för oss.
Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.
Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt sedan 2023med flera ruttade kollegor på kontoret som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårtochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Allt vi gör är transparent, öppet, ärligt och vi skippar skitsnacket.
FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterskrogar, ledande hotellkedjor, bra företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster, hela och rena kök med schysst nivå och god stämning.
Vi tar inga kortsiktiga beslut och alla som ansluter sig till oss har vi för avsikt att arbeta med i många år framöver.Vare sig det är våra kollegor eller våra kunder.
HUR FUNKAR DET?
Du blir alltså anställd av oss på FRAM och jobbar på olika ställen kors och tvärs över stan. Ibland kan du arbeta på några olika arbetsplaster i veckan eller kör ett långtidsuppdrag på ett och samma ställe.Du får förslag på uppdrag i god tid, du åker ut och jobbar hos våra kunder och du får lön av oss. Ganska straight forward. Vi ser vårt jobb som ett hantverk och vi är bäst på vårt jobb.
Du väljer helt och hållet hur du vill jobba.Endast dagtid vardagar? Inga problem. Vill du bara jobba kvällar? Absolut. Vill du alltid vara ledig vissa dagar i veckan? Vi löser det! Hos oss tar du ledigt eller semester NÄR DU VILL! Vi bryr oss inte om det är under brinnande julbordstider eller om du hittar någon bra och billig sista minuten resa och vill vara ledig på hyfsat kort varsel.
Har vi, mot förmodan, inget uppdrag just den dagen eller kvällendu var tillgänglig för arbeteså får du lön ändå. Bra va?
Vi anpassar oss efter dig, vart du bor, hur du vill köra och vilken typ av matlagning du vill arbeta med(inget bullshit). Allt annat är ungefär som du tror och vi djupdyker på hur allt funkar på vårt möte här på Västmannagatan i stan.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med tillsvidareanställning efter ett par månaders provanställning med toppenpröjs.
FRAM söker dig som som är hel och ren,har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrogmen dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.
Låt oss vara ärliga.Nästan alla krogar, restauranger, storhushåll, hotell eller konferensanläggningarlagar typ samma sorts mat på typ samma sätt med typ samma rutiner med typ samma leverantörer så att komma in i matchen hos våra kunder är lite nervöst första dagenmen enkelt, spännande och ofta jävligt kul.
Eftersom alla våra kunders köksmästare är bra folk så kommer dem att ta väl hand om dig när du är på jobb och se till att du känner dig välkommen. Du kommer lära känna mycket annat bra folk när du jobbar med oss.
Hos oss sitter du mycket sällani skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur detfunkar här i stan vare sig du vill köra på ettschysst lunchpang, en flashigbankett middag eller något hardcore a la carté ställe.
Alla som jobbar med oss här på FRAM är ganska vassa på sitt jobb och det viktigaste av allt så är alla som jobbar med oss är barabra folk. Vi har inga armar och ben, inga dryga översittare, folk som skriker eller tröttmössor hos oss. Vi tar inte in vem som helst till oss.
Annars är dusådär lagom social som bara du är,kan tugget och genuint gillar ditt yrke.
FRAM ERBJUDER!
Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnande alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg.
Bralön!
Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.
Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.
Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.
Jobba när du vill, som du vill.
SL-kort.
Fatöl på kontoret (alla seriösa restaurangföretag måste ju ha fatöl på kontoret).
ANSÖKAN.
Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag eller två.I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande.Start: Augusti.Lön: Bra!Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.
Har du några frågor så slå oss en signal på010 300 1400 eller073 5326155
Sökord: souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service, matlagning, Visa mindre

Dsihwasher

Ansök    Jul 15    Kanto STHLM AB    Diskare
We are a Filipino Bistro operating in Stockholm and we are looking for an efficient dishwasher that is knowledgeable in kitchen operations and household cleaning. Main responsibilities will be washing dishes, cleaning the bistro for opening and closing shifts, garbage management, toilet cleaning, and supplies management. Visa mer
We are a Filipino Bistro operating in Stockholm and we are looking for an efficient dishwasher that is knowledgeable in kitchen operations and household cleaning.
Main responsibilities will be washing dishes, cleaning the bistro for opening and closing shifts, garbage management, toilet cleaning, and supplies management. Visa mindre

Distriktssköterska till Stockholm v. 31-35!

Har du en passion för ditt arbete men letar efter nya utmaningar? Beskrivning: Vi söker en erfaren och engagerad distriktssköterska för ett uppdrag i Stockholm under perioden v. 31-35. Du kommer att arbeta inom en dynamisk och professionell miljö där din kompetens kommer vara avgörande för att ge högkvalitativ vård och stöd till verksamhetens patienter. Ansökan stänger 22 juli, men vi har flera liknande uppdrag och välkomnar alltid kontakt med kompetenta ... Visa mer
Har du en passion för ditt arbete men letar efter nya utmaningar?
Beskrivning:
Vi söker en erfaren och engagerad distriktssköterska för ett uppdrag i Stockholm under perioden v. 31-35. Du kommer att arbeta inom en dynamisk och professionell miljö där din kompetens kommer vara avgörande för att ge högkvalitativ vård och stöd till verksamhetens patienter. Ansökan stänger 22 juli, men vi har flera liknande uppdrag och välkomnar alltid kontakt med kompetenta vårdpersonal.
Krav:
Sjuksköterskelegitimation med specialistinriktning inom allmänmedicin
Minst 2 års erfarenhet
Förmåga att arbeta självständigt och i team
God kommunikationsförmåga
Intyg på S-HLR Barn

Om Oss:
Vårdbron är det bemanningsföretag som specialiserar sig på att bemanna och rekrytera personal inom vård- och omsorgssektorn samt socialtjänsten. Vi samarbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag över hela landet. Vi strävar efter att matcha kompetenta distriktssköterskor med spännande uppdrag inom vården och arbetar ständigt för att skapa meningsfulla möten och långsiktiga relationer.
Vårt mål: Att vara en trygg arbetsgivare som främjar flexibilitet och trygga arbetsvillkor. Vi tror på att ge dig möjlighet att styra över din egen tid för att underlätta livspusslet.
Vi erbjuder:
Spännande och varierande uppdrag
Möjligheter till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
En dedikerad konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din resa hos oss

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barista - Stockholm

Ansök    Jul 15    Omayma AB    Barista/Kaffebartender
Vi letar en stjärna till vårt team på Omayma på Skånegatan 92 Nytorget i Stockholm. ( deltid/ heltid) Vårt café har inriktning på ekotänk i mångt och mycket, där vi serverar frukost, sallad, juice, bolls, smörgåsar och sött, samt en massa kalla och varma drycker. Vi behöver dig som har erfarenhet av barista/ cafébiträdesyrket. Det är meriterande om du har baristautbildning men det viktiga är att du kan och har jobbat med kaffe, samt att du har passio... Visa mer
Vi letar en stjärna till vårt team på Omayma på Skånegatan 92 Nytorget i Stockholm.
( deltid/ heltid)


Vårt café har inriktning på ekotänk i mångt och mycket, där vi serverar frukost, sallad, juice, bolls, smörgåsar och sött, samt en massa kalla och varma drycker.
Vi behöver dig som har erfarenhet av barista/ cafébiträdesyrket.
Det är meriterande om du har baristautbildning men det viktiga är att du kan och har jobbat med kaffe, samt att du har passion för mat och dryck.
Om du tycker detta överensstämmer med dig och vill bli en av oss skicka ditt CV
till: jobb@omayma.se Visa mindre

Personliga assistenter sökes till man i Hässelby strand

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu personliga assistenter till en man som är bosatt i Hässelby strand. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat förflyttningar av olika slag, tyngre lyft,att hjälpa till med diverse hushållssysslor, såsom matlagning och tvätt, personlig hygien, atthjälpa till vidträning och finnas till hands... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu personliga assistenter till en man som är bosatt i Hässelby strand. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat förflyttningar av olika slag, tyngre lyft,att hjälpa till med diverse hushållssysslor, såsom matlagning och tvätt, personlig hygien, atthjälpa till vidträning och finnas till hands vid behov. Denna kund har ett stort musikintresse och musik spelas ofta i hanshem. Han tycker även om fiske. Vi ser det som positivt om du delar dessa intressen med honom.
Tjänsten är på ca. 60-70 % och fördelad på morgon-,dag- och kvällstid under både vardagar och helger. Det finns även möjlighet till lägre sysselsättningsgrad.Det finnsflexibilitet vad gäller schemat och stor möjlighet för dig som sökandeatt kunna vara med och till viss del utforma det utifrån din egen tillgänglighet.Omfattning:Deltid.Antal tjänster: Ca.4.Tillträde: Enligt överenskommelse.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts så snart som möjligt.
Om dig -
Hos denna kund är det viktigt att du som person är lugn, stabil och trygg i dig själv. Som personlig assistent ser vi gärna att du ärsamarbetsvillig, lyhörd, ansvarstagande, flexibel och en bra lagspelare. Det viktigaste är att det finns personkemi mellan dig som sökande och kunden. Detta kan komma till att bli avgörande vid det slutgiltiga urvalet.
Det är meriterande om du:
Har erfarenhet inom vård och omsorg eller personlig assistans,
Delar kundens intressen,
Är lugn, lyhörd och trygg i dig själv.

Det är krav på att du:
Klarar av förflyttningar av olika slag,
Inte är pälsdjursallergiker,
Har flytande kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift.


RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Verksamhetschef

Är du en engagerad ledare som vill arbeta i en värderingsstyrd organisation där målet är att driva en äldreomsorg av högsta kvalitet? Då är du rätt person för oss! På Stora Sköndals äldreboende Villa Magnolia erbjuder vi vård och omsorg med hög kvalitet och med fokus på att skapa trygghet och kontinuitet i en levande verksamhet. Det är ett modernt äldreboende utformat för att underlätta vardagen utifrån individens unika behov och önskemål. Vi efterst... Visa mer
Är du en engagerad ledare som vill arbeta i en värderingsstyrd organisation där målet är att driva en äldreomsorg av högsta kvalitet? Då är du rätt person för oss!

På Stora Sköndals äldreboende Villa Magnolia erbjuder vi vård och omsorg med hög kvalitet och med fokus på att skapa trygghet och kontinuitet i en levande verksamhet. Det är ett modernt äldreboende utformat för att underlätta vardagen utifrån individens unika behov och önskemål.Vi eftersträvar förtroende hos våra boende, deras närstående och uppdragsgivare. Här arbetar vi tillsammans i multiprofessionella team för att skapa den bästa omsorgen och servicen. I teamet ingår omsorgspersonal, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och aktivitetscoach.Som verksamhetschef arbetar du tillsammans med den lokala ledningsgruppen bestående av 4 teamchefer och legitimerad personal för att utveckla verksamheten på bästa vis. Du har det yttersta ansvaret för enhetens kvalitet, personal, ekonomi, arbetsmiljö, miljö och säkerhet. Du är direkt underställd äldreomsorgschefen och ingår även i en ledningsgrupp med övriga verksamhetschefer vars mål är att tillsammans driva en äldreomsorg av högsta kvalitet.Som ledare på Stora Sköndal vill vi att du ska vara trygg i dig själv och medveten om dina styrkor och svagheter. Du är bekväm i att ta kommandot och utöva ledarskap. Du startar aktiviteter, ger riktlinjer och tar ansvar. Du kan fatta beslut på egen hand, men involverar relevanta personer i viktiga beslut. Du tar hänsyn till andras åsikter och vågar prova nya idéer.Stora Sköndal är en värderingsstyrd organisation och vi vill att våra ledare ska vara självklara bärare av våra ledord – jämlikhet, omtanke samt förändring och använda dem som guide för sig själva och våra medarbetare i det dagliga arbetet.
Du har avslutat högskoleutbildning motsvarande 180 hp inom hälso – och sjukvård, social omsorg eller rehabinriktning samt minst 2 års erfarenhet av ledarskap i en liknande roll. Du behöver ha goda kunskaper om de lagar, styrdokument och regler som styr äldreomsorgen. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skift.För att lyckas i rollen som verksamhetschef är du resultatorienterad med stort kundfokus och har mycket god kommunikationsförmåga likväl internt inom organisationen som externt med våra uppdragsgivare. Du drivs av, och har ett stort intresse av att utveckla verksamheten. Vidare är du en trygg och tydlig ledare som är strukturerad i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Uppvisande av belastningsregistret görs innan beslut om anställning.

Vi är en idéburen och icke vinstutdelande organisation inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Att vi inte delar ut någon vinst gör att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt. Sedan 1905 har verksamheter inom Stiftelsen Stora Sköndal utvecklats, förändrats och förbättras. Vissa verksamheter består, andra är helt nya. Men en sak förändras inte: Vi arbetar fortfarande utifrån övertygelsen om alla människors lika värde.

Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Idag är vi ca 750 medarbetare, både månadsanställda och timanställda som tillsammans arbetar mot vår vision - ett samhälle med en självklar plats för alla. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - jämlikhet, omtanke och förändring.

Läs mer om oss på www.storaskondal.se Visa mindre

Distriktssköterska 50-60%

Är du distriktssköterska och vill arbeta med oss på vårdcentralen i Skarpnäck? Varmt välkommen att söka tjänsten! Heltid, deltid eller timanställning. Ditt uppdrag: På vårdcentralen arbetar du som distriktssköterska i ett självständigt arbete inom hemsjukvård och med mottagningsarbete. Det ingår också i arbetet att prova ut och förskriva vissa hjälpmedel. Vi behöver dig som är positiv, har god förmåga att samarbeta med övrig personal, samtidigt som du har ... Visa mer
Är du distriktssköterska och vill arbeta med oss på vårdcentralen i Skarpnäck? Varmt välkommen att söka tjänsten! Heltid, deltid eller timanställning.
Ditt uppdrag:
På vårdcentralen arbetar du som distriktssköterska i ett självständigt arbete inom hemsjukvård och med mottagningsarbete. Det ingår också i arbetet att prova ut och förskriva vissa hjälpmedel.
Vi behöver dig som är positiv, har god förmåga att samarbeta med övrig personal, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt, kan sätta gränser och har en god prioriterings- och planeringsförmåga. Visa mindre

Junior redovisningsekonom till konsultuppdrag

Ansök    Jul 15    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker en junior redovisningsekonom till ett konsultuppdrag med kontor strax utanför Stockholms innerstad. Uppdraget startar i mitten av augusti och pågår till årsskiftet. För denna roll så blir du uppdragsanställd av Newr.Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller redovisningsekonom som vill bli del av en mindre ekonomiavdelning där du rapporterar till ekonomichefen. I rollen kommer du att arbeta med: Kund- och leverantör... Visa mer
Vi söker en junior redovisningsekonom till ett konsultuppdrag med kontor strax utanför Stockholms innerstad. Uppdraget startar i mitten av augusti och pågår till årsskiftet. För denna roll så blir du uppdragsanställd av Newr.Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller redovisningsekonom som vill bli del av en mindre ekonomiavdelning där du rapporterar till ekonomichefen.
I rollen kommer du att arbeta med:
Kund- och leverantörsreskontra
Avstämningar
Avlastning i månadsbokslut
Ad hoc-uppgifter

I början är det viktigt att vara på kontoret för att komma in i arbetet och efter detta finns möjlighet till hybridarbete. Vipresenterar kandidater löpande till kunden som avser att hålla intervjuer under vecka 30.
Välkommen med ansökan! oskar.windolf@newr.se Visa mindre

Ordningsamma kaosmästare: praktik som projektledare sommar/höst 2024!

Ansök    Jul 15    Watersheds AB    Affärsutvecklare
Vi är ett mindre entreprenörsstyrt företag som driver ett rekryteringskoncept och har för avsikt att gå vår egen väg för att skapa bättre rekryteringar och hitta de bästa kandidaterna åt våra uppdragsgivare. Praktiken gör du i underbara Gamla stan, Stockholm och den behöver vara knuten till en utbildning. Vi vill att du är fysiskt på plats varje dag för att säkerställa en bra del av din utbildning. För att bli lycklig på din (oavlönade) projektledarprakti... Visa mer
Vi är ett mindre entreprenörsstyrt företag som driver ett rekryteringskoncept och har för avsikt att gå vår egen väg för att skapa bättre rekryteringar och hitta de bästa kandidaterna åt våra uppdragsgivare.
Praktiken gör du i underbara Gamla stan, Stockholm och den behöver vara knuten till en utbildning. Vi vill att du är fysiskt på plats varje dag för att säkerställa en bra del av din utbildning.
För att bli lycklig på din (oavlönade) projektledarpraktik/LIA/APLhos oss,behöver du vara en person som gärna sorterar i box, men boxen har sällan regelbundna sidor och locket kan mycket väl bestå av något okonventionellt.
Vidare är du lite av en språkpolis i svenska, dåvi använder många verktyg där vi kommunicerar precist och effektivt. Alla även engagerade i varumärkesbyggandeförsäljning och marknadsföring.
Dina arbetsuppgifter består avatt leda ochsamordna en avdelning alternativt hela företaget (mer åt COO), att vara kittet som hjälperövriga medarbetare att hålla riktningen. En liten del av din praktikkommer även bestå av praktisk försäljningslära.Du rapporterar till VD. Som praktikant bör du vara trygg, driven, organiserad, kommunikativ och se möjligheter. Du har givetvis handledning under din tid hos oss. Inför din praktik önskar vi motta en kursplan/mål med praktiken, underlag för försäkring från utbildningen samt praktikavtal med lärosätet. Vi inleder med att gemensamt upprätta ett dokument för vad du vill uppnå, boka in halvtidsavstämning och slutavstämning. Vi anser att praktik bör vara en mental dans och win-win för både företag och den studerande. Vår ambition är att anställa efter avslutadtillfredställande praktik, men vi ger inga garantier och detärett beslut som tas av dig, oss och omständigheterna där och då.
Vi använder Mac, Iphone och de verktyg vi jobbar med i bolaget är bl a Drive, Callmaker, Zoho, Mailchimp, Trello, Teamtailor, Metricool.
Kontoret är relativt litet och det är ganska många personer på plats, så du behöver känna dig bekväm med dessa omständigheter.
Välkommen! Visa mindre

Praktikplats försäljning eller marknadsföring av rekryteringstjänster so...

Ansök    Jul 15    Watersheds AB    Innesäljare
Watershedsär ett mindre, entreprenörsstyrtföretag som främst verkar inom rekrytering. Hos oss bör man haett öppet sinne, tycka omordning och reda, vara drivenoch tycka om kontakt med andra människor via såväl telefon, mail som fysiska möten för att trivas. Vi driver sälj och marknadsföring av våra tjänster genom att prova innovativa vägar - annonstitlar som ska kittla, filmade arbetsplatser hos våra uppdragsgivare, kanske skicka tårtor till potentiella kun... Visa mer
Watershedsär ett mindre, entreprenörsstyrtföretag som främst verkar inom rekrytering. Hos oss bör man haett öppet sinne, tycka omordning och reda, vara drivenoch tycka om kontakt med andra människor via såväl telefon, mail som fysiska möten för att trivas. Vi driver sälj och marknadsföring av våra tjänster genom att prova innovativa vägar - annonstitlar som ska kittla, filmade arbetsplatser hos våra uppdragsgivare, kanske skicka tårtor till potentiella kunder etc. Den här utvecklingen och resan vill vi att du är med på om du har ett kreativt, drivet mindset och är en genomförare.
ErbjuderPraktikplats (oavlönad)/APL/LIA för praktikant inom säljmed höga ambitionersom läser en relevant utbildning. Vår ambition är att kunna erbjuda en del- eller heltidsanställning efter praktikperioden.Vår profil som företag/värderingarEntrenörstyrt företag med en vilja att zooma ut och våga göra annorlunda, att överraska och snabbare vinna affärer genom toppsäljare, smart och kul marknadsföring, automatisering, event, samt kraftfullt relationsbyggande med både kandidater och uppdragsgivare.
Din profilTävlingsinriktad och engagerad doer, nyfiken, framåtlutad, orädd, entreprenörsförståelse, vilja att lära, logisk, snabbtänkt, ansvarstagande, kreativ förmåga som arbetar självständigt, men tryggt under handledning, alltid har skrattet under ytansamt att man är lite av en "språkpolis" för svenska språket då struktur och lätthet att hitta/förståär viktigt för ett litet företag.Du kommer i tid och håller en bra balans mellan fokuserat jobb och friskhet. Vi anser att praktik ska vara en win-win.
Vi använder Apples produkter - iPhone och MacBook Air, men även Callmaker, Zoho, Drive, Metricool m fl.Arbetsuppgifter (varierar utifrån person)Under din praktikperiod (oavlönad) kommer du främst att arbeta med:Praktikinom FÖRSÄLJNING:Vår ambition är att varva kalla samtal med kreativa vägar och gärna automatisering.Du kommer vara en viktig del i vår tillväxt och expansion av vår försäljningsavdelning och därför jobba tätt ihop med en kreativmarknadsavdelning och ägarna för att skapa spännande och utvecklande affärer. Vi vill välja vägar i tonalitet, kommunikation och marknadsföring som underlättar försäljning av våra rekryteringstjänster.
Du kommer arbeta drivande med försäljning och kundbearbetning genom kalla samtal, mailutskick, kundbesök samtanalysera andra marknadsstrategier ochsätt att kontakta och bygga uppvår kundportfolio.
Praktikinom MARKNADSFÖRING - Kommunikation/Content Creator/Graphic Designer:Arbeta hands on med material och innehåll för våra digitala utskick, webbplats, SoMe samt marknadsstrategi. Du kommer vara en viktig och kreativdel av processen att skapa, planera och genomföra för att skapa tillväxt och medvetenhet. Hantering av sociala medier: Genomföra innovativa strategier för sociala medier på olika plattformar för att förbättra vår varumärkesnärvaro och öka engagemang, men även att språkligt och kreativtutveckla våra jobbannonser och dess rubriker.PraktiklängdEnligt dina studier.
PlaceringFantastiska Gamla stan, Stockholm Visa mindre

Gruppchef Lärande i Projekt och Produktion - Stockholm/Göteborg/Malmö

Ansök    Jul 15    Skanska Sverige AB    Utvecklingschef
Vi söker dig som drivs av att kombinera strategiskt tänkande med operativt arbete inom lärande, kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Det är genom nyfikenhet och ständig utveckling av både kunskap och arbetssätt vi ger våra projekt och vår produktion förutsättningar att leverera med lönsamhet, säkerhet och hållbarhet i fokus. Som chef för Lärande i projekt och produktion har du ett ansvar för att säkra upp framtidens kompetensbehov, i nära samverkan med vå... Visa mer
Vi söker dig som drivs av att kombinera strategiskt tänkande med operativt arbete inom lärande, kunskaps- och erfarenhetsutbyte.
Det är genom nyfikenhet och ständig utveckling av både kunskap och arbetssätt vi ger våra projekt och vår produktion förutsättningar att leverera med lönsamhet, säkerhet och hållbarhet i fokus.
Som chef för Lärande i projekt och produktion har du ett ansvar för att säkra upp framtidens kompetensbehov, i nära samverkan med våra verksamhetsgrenar och supportfunktioner. Du har också ett betydande ansvar för att aktivt förstärka Skanskas resa mot en lärande organisation.
I denna tjänst ingår du i ledningen för Operativt stöd och kommer leda ett team där ni tillsammans stöttar och leder viktiga satsningar inom Skanska. Teamet är utspritt över landet, vilket innebär att en stor del av ditt operativa arbete och ledarskap kommer att ske på distans.
Du kommer bland annat att:


- som chef med personalansvar leda och utveckla såväl individer som team - ansvara för att identifiera och genomföra de förflyttningar vi behöver göra inom lärande, kunskaps- och erfarenhetsutbyte - ansvara för att utveckla, designa och implementera kurser och utbildningsprogram som stödjer affärsbehoven och medarbetarens kompetensresa - ansvara för förvaltning och vidareutveckling av befintliga lärandeplattformar och dess innehåll - ansvara för att ett aktivt och nyfiket utforskande av metodik och pedagogik sker för att säkra lärande i komplexa och ombytliga förhållanden - arbeta kontinuerligt med omvärldsbevakning som kan bidra till att vår organisation stärker oss som en lärande organisation
Du motiveras av förändringsarbete och av att leda i förändringVi söker en driven ledare som har god kännedom om byggbranschen. Du har minst 5 års erfarenhet av ledarskap i en större organisation och minst 3 års erfarenhet av arbete kopplat till lärande.Du är en värderingsbaserad chef och ledare som leder genom tillit och skapar en kultur baserat på samverkan och nyfikenhet. Du är van vid att leda och arbeta på distans och via tvärfunktionella team.Du är strukturerad och kommunikativ med förmågan att tänka strategiskt och långsiktigt och samtidigt få saker att hända. Du gillar att analysera och att vrida och vända på frågeställningar så att alla perspektiv kommer med – du har helhetsblicken men tappar ändå inte detaljerna.Välkommen med din ansökan senast 16 augusti

Urval och telefonintervjuer kommer att ske i slutet av augusti. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Skoglösa, Funktionschef Operativt stöd, på telefon 010-448 28 06.Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar och utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Driv vägen till framgång: bli vår nästa stjärnsäljare i rekryteringsbran...

Ansök    Jul 15    Watersheds AB    Telefonförsäljare
Vi letar efter en tävlingsinriktad och målmedvetensäljare till rekryteringsbranschen med bevisad erfarenhet för att ansluta till vårt expanderande företag. Denna nyckelposition innebär att driva försäljning och skapa starka affärsrelationer inom rekryteringssektorn. Tjänsten är baserad i hjärtat av Stockholm. PRIMÄRA ANSVARSOMRÅDEN- Bearbeta kunder via samtal, mail, direktkontakt samt utveckla nya banbrytande försäljningsstrategier.- Bygga och upprätthålla... Visa mer
Vi letar efter en tävlingsinriktad och målmedvetensäljare till rekryteringsbranschen med bevisad erfarenhet för att ansluta till vårt expanderande företag.
Denna nyckelposition innebär att driva försäljning och skapa starka affärsrelationer inom rekryteringssektorn.
Tjänsten är baserad i hjärtat av Stockholm.
PRIMÄRA ANSVARSOMRÅDEN- Bearbeta kunder via samtal, mail, direktkontakt samt utveckla nya banbrytande försäljningsstrategier.- Bygga och upprätthålla starka relationer med företagskunder inom olika branscher.- Driva försäljningsprocessen från prospektering till avtalsslut.
KVALIFIKATIONER- Bevisad framgång som säljare.- En övertygande kommunikationsstil och förmåga att förstå kundens behov.- Affärsmässig skicklighet och målinriktat arbetssätt.
VI ERBJUDER- En nyckelposition där du kan påverka företagets tillväxt och din egen karriär.- En energifylld och samarbetsinriktad arbetsmiljö.- Attraktiva förmåner och konkurrenskraftig ersättning.
Om du är en passionerad säljare redo att ta ansvar för affärsmässig framgång, ser vi fram emot din ansökan och möjligheten att skapa betydande resultat tillsammans! Visa mindre

Driv vägen till framgång: bli vår nästa stjärnsäljare i rekryteringsbran...

Ansök    Jul 15    Watersheds AB    Innesäljare
Vi letar efter en tävlingsinriktad och målmedvetensäljare till rekryteringsbranschen med bevisad erfarenhet för att ansluta till vårt expanderande företag. Denna nyckelposition innebär att driva försäljning och skapa starka affärsrelationer inom rekryteringssektorn. Tjänsten är baserad i hjärtat av Stockholm. PRIMÄRA ANSVARSOMRÅDEN- Bearbeta kunder via samtal, mail, direktkontakt samt utveckla nya banbrytande försäljningsstrategier.- Bygga och upprätthålla... Visa mer
Vi letar efter en tävlingsinriktad och målmedvetensäljare till rekryteringsbranschen med bevisad erfarenhet för att ansluta till vårt expanderande företag.
Denna nyckelposition innebär att driva försäljning och skapa starka affärsrelationer inom rekryteringssektorn.
Tjänsten är baserad i hjärtat av Stockholm.
PRIMÄRA ANSVARSOMRÅDEN- Bearbeta kunder via samtal, mail, direktkontakt samt utveckla nya banbrytande försäljningsstrategier.- Bygga och upprätthålla starka relationer med företagskunder inom olika branscher.- Driva försäljningsprocessen från prospektering till avtalsslut.
KVALIFIKATIONER- Bevisad framgång som säljare.- En övertygande kommunikationsstil och förmåga att förstå kundens behov.- Affärsmässig skicklighet och målinriktat arbetssätt.
VI ERBJUDER- En nyckelposition där du kan påverka företagets tillväxt och din egen karriär.- En energifylld och samarbetsinriktad arbetsmiljö.- Attraktiva förmåner och konkurrenskraftig ersättning.
Om du är en passionerad säljare redo att ta ansvar för affärsmässig framgång, ser vi fram emot din ansökan och möjligheten att skapa betydande resultat tillsammans! Visa mindre

Praktikant rekrytering eller redovisning höst 2024

Watershedsär ett mindre, entreprenörsstyrtföretag som främst verkar inom rekrytering. Hos oss bör man haett öppet sinne, ordning och reda samt vara modig att själv kunna kontakta myndigheter, support för de verktyg vi använder, för att trivas. Vårt mål är att bygga snabb tillväxt i företaget, ha riktigt kul och känna stolthet över att vara en del i entreprenörsvärlden. SökerPraktikant som läser en relevant utbildning och att praktiken ären del av din utbil... Visa mer
Watershedsär ett mindre, entreprenörsstyrtföretag som främst verkar inom rekrytering. Hos oss bör man haett öppet sinne, ordning och reda samt vara modig att själv kunna kontakta myndigheter, support för de verktyg vi använder, för att trivas. Vårt mål är att bygga snabb tillväxt i företaget, ha riktigt kul och känna stolthet över att vara en del i entreprenörsvärlden.
SökerPraktikant som läser en relevant utbildning och att praktiken ären del av din utbildning.
ProfilDriven och disciplinerad doer, framåtlutad, orädd, entreprenörsförståelse, vilja att lära, logisk, snabbtänkt, ansvarstagande, kreativ förmåga som arbetar självständigt under handledning, alltid har skrattet under ytansamt att man är lite av en "språkpolis" för svenska språket, då struktur och lätthet att hitta/förståär viktigt för ett litet företag.Du kommer i tid och håller en bra balans mellan fokuserat jobb och friskhet. Vi anser att praktik ska vara en win-win.
Vi använder Apples produkter - iPhone och MacBook Air.
Arbetsuppgifter (varierar utifrån person)Under din praktikperiod (oavlönad) kommer du främst att arbeta med:
Redovisningspraktikanter:Redovisning, personal- ochlönehantering, fakturering,avstämning och förberedelse för bokslutet. Vi använder Fortnox för redovisning, fakturering och lön.
Rekryteringspraktikanter:Intervjuer, struktur, taggning, referenstagning, avtalsskrivning, lägga ut annonser i sociala medier,insamlande av uppgifter och kontakt med nya kunder och tillhörande administration. Du kommer också ägna några timmar varje vecka åt att sälja in våra rekryteringstjänster. Du får givetvis relevant stöd även för detta om du är oerfaren.
Vi använder Teamtailor, OneFlow, Survey, Callmaker, Zoho,Google Drive, FB, Instagram, Linkedin, MS Office.
PraktiklängdEnligt dina studier.
PlaceringGamla stan, Stockholm Visa mindre

Bokningsagent / Reservations Agent 70%

Best Western Plus Sthlm Bromma är ett fyrstjärnigt hotell som har 202 hotellrum, 16 konferenslokaler, restaurang, bar och ett fitness center. Hotellet har ett unikt läge precis intill Bromma Flygplats med gratis parkering. Vi söker nu en serviceinriktad bokningsagent som vågar visa framfötterna och ta för sig, tycker om att ta ansvar och trivs att arbeta i högt tempo. Som bokningsagent önskar vi att man är organiserad och noggrann, har försäljningstänk... Visa mer
Best Western Plus Sthlm Bromma är ett fyrstjärnigt hotell som har 202 hotellrum, 16 konferenslokaler, restaurang, bar och ett fitness center. Hotellet har ett unikt läge precis intill Bromma Flygplats med gratis parkering.


Vi söker nu en serviceinriktad bokningsagent som vågar visa framfötterna och ta för sig, tycker om att ta ansvar och trivs att arbeta i högt tempo. Som bokningsagent önskar vi att man är organiserad och noggrann, har försäljningstänk samt förmåga att arbeta i team men är även självgående.
Övriga önskvärda egenskaper är: stresstålig, flexibel och att alltid ligga steget före.
Du är en person som hellre ser lösningar framför hinder samt tar egna initiativ.
För oss är det viktigt att du har ett öga för helheten och är professionell i mötet med gäster och kollegor.

De huvudsakliga arbetsuppgifter som bokning agent är:
Vara första kontakt vid telefonsamtal
Besvarar och följer upp individuella och gruppförfrågningar via e-mejl och telefon
Se till att kollegor har rätt information för att kunna ta hand om gästerna när de väl är på plats
Prissätta och optimera förfrågningar enligt givna riktlinjer
Hålla kontakt samt skapa goda relationer med våra kunder
Du assisterar receptionen & konferensen vid eventuella frågor
Arbetar i vårt hotellsystem Fidelio Suite8 (byte till MEWS 2025)Det viktigaste som bokningsagent hos oss är att du har en villighet att lära dig, är positiv, noggrann & effektiv.

Krav
Du har tidigare jobbat inom hotellbranschen
God svenska och engelska i både tal och skrift
DatorvanaMeriterande
Du har tidigare jobbat i ett bokningssystem t ex Fidelio, MEWS, EventTemple.
Du har tidigare jobbat i ett CRM system
Tjänsten är deltid (70%) förläggs måndag – fredag, 09:00 – 15:00, med lite flexibilitet. Enstaka kvällar och helger kan förekomma.
Kollektivavtal med Unionen. Lön enligt kollektivavtal och tillträde enligt överenskommelse. Du rapporterar till Boknings & Konferenschef.

Tjänsten kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Vid frågor och intresse mejla andrius.peckus@sthlmbromma.se Visa mindre

Lokalvårdare i Stockholm

Vi på Städhuset AB söker nya medarbetare inom lokalvård hos våra kunder i Stockholm. Dina arbetsuppgifter innebär regelmässig städning hos våra kunder inom olika branscher så som kontor, trappstädning, butiker mm. Städutbildning som SRY/ PRYL eller liknade är meriterande. Du är noggrann, flexibel och ordningsam. Visa mer
Vi på Städhuset AB söker nya medarbetare inom lokalvård hos våra kunder i Stockholm.
Dina arbetsuppgifter innebär regelmässig städning hos våra kunder inom olika branscher så som kontor, trappstädning, butiker mm.
Städutbildning som SRY/ PRYL eller liknade är meriterande.
Du är noggrann, flexibel och ordningsam. Visa mindre

Sales Development Representative till Addsystems

Ansök    Jul 15    Bravura Sverige AB    Systemsäljare
Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Addsystems. Om företaget: Addsystems är ett SaaS-bolag som erbjuder en bred och anpassningsbar webbase... Visa mer
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Addsystems.

Om företaget:

Addsystems är ett SaaS-bolag som erbjuder en bred och anpassningsbar webbaserad plattform för ledningssystem och informationshantering. Plattformen är byggd för att passa alla verksamheter, oavsett storlek och bransch inom områden som kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Det är ett verktyg som på ett enkelt sätt används för att kunna leda, planera, kontrollera, analysera och förbättra verksamheten. Bolaget grundades år 2000 och plattformen Add har i dagsläget användare i 15 olika länder.

Tillsammans med 13 kollegor blir du en del av ett familjärt team som sitter i fina lokaler på Kungsgatan vid Stureplan i Stockholm. Du har ett nära samarbete med två kollegor inom försäljning och marknad samt bolagets VD.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Sales Development Representative på Addsystems ansvarar du för att identifiera leads och bokar möten med potentiella kunder. Du är kundens första kontaktpunkt innan du skickar dem vidare till de andra två säljarna som fördjupar behovsanalysen. Företagen du vänder dig till verkar inom olika branscher vilket innebär att din behovsanalys och försäljning anpassas efter varje potentiell kunds specifika behov. Du blir en viktig bidragande del till företagets tillväxt och framgång där du sätter standarden och kvaliteten för resten av kundrelationen.

När du blivit bekväm i arbetsuppgifterna kommer möjligheten finnas att ta mer ansvar och genomföra de bokade mötena samt ta vidare dialogen med kunderna.

• Identifiera och kontakta leads
• Boka möten och på sikt genomföra säljmöten
• Prospektera och dokumentera information om kunder i Addsystems anpassade CRM-system
• Bygga trygga relationer med kunderna och sätta standarden för resten av kundrelationen
• Samarbeta nära övriga kollegor inom försäljning och marknad

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Några års erfarenhet av B2C- och/eller B2B-försäljning
• Meriterande med eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller relaterat område såsom miljö, kvalitet eller arbetsmiljö
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• God dator- och systemvana

För att lyckas i rollen är du relationsskapande och har ett starkt driv. Du är social och arbetar engagerat där du ser vikten av att arbeta och skapa långsiktiga kundrelationer. Vidare är du självklart intresserad av försäljning och har en vilja att utvecklas inom ditt yrkeskunnande. Du är en lagspelare som trivs i samarbete med andra kollegor. Denna position erbjuder stora möjligheter till utveckling inom bolaget för dig att utvecklas som säljare.

Övrig information:

Start: Augusti/September
Plats: Kungsgatan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Clinic Divine i Stockholm söker hudterapeut

Clinic Divine har två salonger i Stockholm. Salongerna har flera ljusa och luftiga behandlingsrum för att skapa en fräsch och trevlig atmosfär. Vårt team utmärker sig för sin professionalitet och omtanke i en miljö som andas harmoni och lyx. Vi är måna om att de som kommer till oss får en skön stund av avkoppling och välbefinnande. Till toner av lugn musik kan de slappna av fullt ut, oavsett behandling. För att kunna erbjuda den bästa servicen ställer vi ... Visa mer
Clinic Divine har två salonger i Stockholm. Salongerna har flera ljusa och luftiga behandlingsrum för att skapa en fräsch och trevlig atmosfär. Vårt team utmärker sig för sin professionalitet och omtanke i en miljö som andas harmoni och lyx.
Vi är måna om att de som kommer till oss får en skön stund av avkoppling och välbefinnande. Till toner av lugn musik kan de slappna av fullt ut, oavsett behandling. För att kunna erbjuda den bästa servicen ställer vi höga krav på våra hudterapeuter som jobbar hos oss. Läs mer om vår filosofi på www.clinicdivine.se
För att jobba med oss på en av de mest framgångsrika salongerna i Sverige bör du vara mycket flexibel, driven, ansvarstagande, och ha lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har ett intresse för och är duktig på att vaxa, då det är en av våra specialiteter. Det är ett plus om du kan brasiliansk vaxning men inget krav. Meriterande är även om du har arbetat med, Exuviance Professional, M Picaut, Circadia, lashlift, DermaplanePro & Dermapen 4. Clinic Divine har funnits i Stockholm sedan 2008.
Vi söker dig som är utbildad hudterapeut med SHR och CIDESCO-examen att jobba vid behov hos oss i Stockholm, med start enligt överenskommelse.
Du behöver vara medlem i SHR. Visa mindre

Arbetsterapeut till Neuropsykiatrisk mottagning

Ansök    Jul 15    REGION STOCKHOLM    Arbetsterapeut
Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämli... Visa mer
Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri.

Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

Vi söker nu en Arbetsterapeut till vår Neuropsykiatriska mottagning i Hagsätra!

Om mottagningen

Vi är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning belägen i Hagsätra centrum. På mottagningen arbetar psykologer, läkare, sjuksköterskor, case managers, arbetsterapeuter, kuratorer och medicinska sekreterare. Vi arbetar i tvärprofessionella team. Totalt är vi cirka 30 medarbetare på mottagningen.

På mottagningen arbetar vi med olika former av behandling för patienter med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och allmänpsykiatrisk samsjuklighet. Vi på neuropsykiatrisk mottagning Hagsätra har hög kompetens och stort engagemang för patienter och närstående.

All behandling ges utifrån regionala vårdprogram och SLSO:s vårdprocesskartor.

Ditt arbete som Arbetsterapeut

Som arbetsterapeut arbetar du med att utreda och behandla funktionsbegränsningar i relation till neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Arbetet innefattar att göra bedömningar av patientens kognitiva förmåga, kartlägga patientens individuella behov kring sömn, aktivitet och vila samt med patienten utforma olika strategier för ökad funktionsnivå och livskvalité.

Förskriva kognitiva hjälpmedel utifrån patientens behov samt följa upp och utvärdera resultatet.

Insatser ges individuellt eller i grupp.

Du kommer även att samverka med andra vårdgivare eller huvudmän, bistå läkare i bedömningar avseende aktivitetsbegränsning.

Du har möjlighet att delta på nätverksträffar med andra arbetsterapeuter inom kliniken.

Våra förväntningar på dig 

Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av vår patientgrupp, med ett starkt intresse för att påverka och utveckla behandlingsutbudet på vår mottagning. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete inom öppenvård. 

Då arbetet innefattar kontakt med patientens familjer, anhöriga och andra vårdinstanser har du god samarbetsförmåga, är lyhörd och flexibel. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du vill bidra med din kunskap och erfarenhet för att ge patienterna bästa möjliga vård och behandling. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder möjlighet att jobba på en trivsam arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling. Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme samt 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg om legitimation. Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Trädgårdsmästare

Stockholms kanske snabbast växande trädgårdsföretag söker härliga trädgårdsmästare som vill växa vidare med oss. Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning från den gröna näringen för att kunna ta hand om våra kunders trädgårdar och innergårdar. Du behöver vara driven, kunna följa instruktioner och jobba bra med andra människor eller ensam när det krävs. Viktigast är såklart att du har ett genuint intresse för trädgård! De omväxlande arbetsuppgif... Visa mer
Stockholms kanske snabbast växande trädgårdsföretag söker härliga trädgårdsmästare som vill växa vidare med oss.
Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning från den gröna näringen för att kunna ta hand om våra kunders trädgårdar och innergårdar. Du behöver vara driven, kunna följa instruktioner och jobba bra med andra människor eller ensam när det krävs. Viktigast är såklart att du har ett genuint intresse för trädgård!
De omväxlande arbetsuppgifterna består av att t.ex. vara med vid vår- och höststädning, kratta, klippa gräs, rensa ogräs m.m. men eventuellt även att assistera vid mindre anläggningsjobb såsom att rulla ut gräsmattor, plantera och anlägga rabatter. Jobbet är på 50%-100%(beroende på önskemål) till och med november.
Du ska kunna prata svenska flytande, ej finnas med i brottsregistret samt relevant utbildning eller erfarenhet från branschen, detta är ett krav. B-körkort är ett krav då vi ibland använder bilar för att ta oss till våra kunder. Ibland åker vi kommunalt.
Vi erbjuder dig att vara med i ett företag i tillväxt med kollegor som har ett genuint intresse för(och kunskap om) trädgårdar. Vi har kollektivavtal(och fantastiskt roligt på jobbet)!
Ansökningar mailas till jobb@blueharvest.se och märks med "ansökan trädgårdsmästare". Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elkraftskonsult till AFRY Distribution

Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning AFRY har i många år framgångsrikt stöttat energiproducenter och distributörer. Energimarknaden har just... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning


AFRY har i många år framgångsrikt stöttat energiproducenter och distributörer. Energimarknaden har just nu sin största tillväxt sedan Sverige blev elektrifierat och behovet av investeringar i distributions- och transmissionsnäten är enorma de kommande åren. På AFRY Distribution är vi i dagsläget cirka 50 konsulter som är med och bygger ut och utvecklar framtidens elnät och vi behöver bli fler!
Våra uppdrag kan innefatta alltifrån förstudier, planering och projektering till färdiga anläggningsändringar. Projekten kan ske både i AFRYs regi samt som inhyrd resurs ute hos kund. Vi utför projekt av olika storleksgrad som sträcker sig från underhåll, ombyggnation, nyanslutningar eller reinvesteringar. Vi har med andra ord en bred kompetens som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att utvecklas!
På AFRY får du möjlighet att utvecklas i rollen som Elkraftskonsult och du kommer ha ett nära samarbete med härliga och kompetenta kollegor och du kommer jobba tätt tillsammans med branschens viktigaste kunder. Du kommer bland annat ha möjlighet att jobba med projektering, beredning och konstruktion men även med elkvalitetsutredning, anslutning av vind och solcellsparker, projekt- och byggledning samt uppdragsledning. Är du intresserad av ledarskap så ser vi gärna att du axlar rollen som mentor för juniora kollegor.
Möjliga stationeringsorter är Stockholm, Uppsala, Bollnäs, Östersund, Umeå, Skellefteå, Visby, Halmstad, Malmö, Göteborg, Trollhättan, Norrköping, Linköping, Oskarshamn, Kalmar, Växjö, Hässleholm, Karlskrona, Värnamo, Karlshamn.
Kravspecifikation


Personliga egenskaper är något som vi värderar högt, och för att du ska trivas i rollen - och på AFRY - ser vi att du känner igen dig i våra värdeord BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS.
Som person är du flexibel, driven och engagerad. Du har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och är både strukturerad och analytisk. Vidare är du en prestigelös lagspelare med ett genuint intresse av att bygga och bibehålla goda relationer internt så väl som externt, med ett kundorienterat mindset.
För att lyckas i rollen:
Har du relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå med inriktning mot elkraft/el eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Har du minst 3 års kompetens och erfarenhet inom beredning, projektering och projektledning av elnätet.
Har du erfarenhet av rollen som konsult.
Talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska då båda språken frekvent används både inom AFRY och hos våra kunder.Om rekryteringsprocessen
Om du går vidare i denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av tester som ett steg i att identifiera din potential. Det vill säga hur väl du matchar de delar av kravprofilen som handlar om personliga egenskaper och problemlösningsförmåga. Testerna hjälper oss också att säkerställa en mer träffsäker och rättvis rekryteringsprocess.
Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.
Ytterligare information


Vi ser det som naturligt och viktigt att våra medarbetare under hela sin karriär utvecklas och breddas i sin kompetens för att hela tiden stimuleras till att nå sin fulla potential. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och personalförmåner som flextid och utfyllnad av lön vid föräldraledighet med mera för samtliga av våra medarbetare.
Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och personalföreningen Club AFRY. Genom Club AFRY erbjuder vi en stor variation av intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet inom exempelvis kultur- och sportevenemang, bokklubb, kör, stuguthyrning och sportaktiviteter.
Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-07-07.


Kontaktperson för frågor:
Tf Group Manager Patrik Klintefelt
patrik.klintefelt@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Drivna säljare som vill utvecklas och göra karriär

Ansök    Jul 15    FB Supportteam AB    Telefonförsäljare
Vi söker drivna innesäljare som vill ta nästa steg i karriären och bli Sveriges främsta säljare eller framtida säljchef. Vill du arbeta i en dynamisk bransch där du kan påverka din egen lön och ha en spännande karriär? Vi söker dig med social kompetens som hanterar båda sidorna av en dialog - en duktig talare som även behärskar konsten att lyssna. Du är en målmedveten person som vill lära dig allt om kommunikationsteknik, självkänsla och ledarskap. Genom k... Visa mer
Vi söker drivna innesäljare som vill ta nästa steg i karriären och bli Sveriges främsta säljare eller framtida säljchef.
Vill du arbeta i en dynamisk bransch där du kan påverka din egen lön och ha en spännande karriär? Vi söker dig med social kompetens som hanterar båda sidorna av en dialog - en duktig talare som även behärskar konsten att lyssna. Du är en målmedveten person som vill lära dig allt om kommunikationsteknik, självkänsla och ledarskap. Genom kontinuerliga utbildningar bygger vi tillsammans grunden för din framtid oavsett tidigare erfarenheter.
Jobbet innebär att du ringer som innesäljare till befintliga och nya privat- och företagskunder från vårt 900 kvm nyrenoverade kontor högst upp på plan 9 i Kista, mitt i Nordic Forum.
Om företaget
Vendo är en del av koncernen Västkustbolaget med över 120 anställda och 10 dotterbolag, vilket ger oss en stark och stabil grund att stå på. Vi som arbetar i koncernen har ett enormt framgångstänk och kontoret präglas av härliga individer som alla vill utvecklas. För oss är det viktigt att du ska trivas och verkligen vilja gå till jobbet varje morgon, just därför gör vi allt för att ge dig rätt förutsättningar och utvecklingsmöjligheter. Vi söker efter dig som är driven och vill utvecklas med likasinnade kollegor.
Våra uppdragsgivare är verksamma inom säkerhetsbranschen, och vi bidrar till nollvisionen för bostadsbränder och förebyggande av bolags- och identitetskapningar i Sverige. På säljsidan är vi idag fler än 60 medarbetare som jobbar med koncernen antingen internt eller externt med att öka vardagssäkerheten hos våra uppdragsgivares kunder i Sverige. Vi är ett tillväxtbolag som på mindre än 10 år tagit betydande marknadsandelar och fortsätter att växa med ambitionen att kunna bidra till en bättre och tryggare vardag för allmänheten, med hjälp av moderna säkerhetstjänster av högsta kvalité.

Om tjänsten
Genom att arbeta som säljare på Vendo förser du kunder med säkerhetslösningar genom god service, attraktiva erbjudanden och hög kompetens. Självklart är ditt mål att sälja produkten och komma till bästa möjliga utfall vid varje möjlighet att påverka. Vi ser gärna att du vill arbeta långsiktigt med oss och utvecklas tillsammans med vårt team av duktiga säljare och ledare. Det finns goda möjligheter att avancera inom företaget och axla nya roller som leder till större ansvarsområden.
Förmåner
Obegränsad tillgång till vårt toppmoderna gym och träningsanläggningar, både före och efter arbetstid.
Njut av dagliga lunchalternativ från restaurang Sabis i samma byggnad, där vi står för halva kostnaden för din lunch.
Möjlighet att gå utbildningar inom försäljning,personlig utveckling och hälsagenom Framgångsakademin kostnadsfritt.
Interna utbildningar och daglig coaching inom kommunikationsteknik, självkänsla och ledarskap.


Vi söker dig som
Vill få ut mer av livet än de flesta
Är tävlingsinriktad och målmedveten
Behärskar svenska både i tal och skrift
Har en positiv inställning och ser varje utmaning som en lärdom.
Älskar att utmana dig själv
Vill jobba heltid
(Tidigare erfarenhet av telemarketing är meriterande men är inte ett krav)

Vi erbjuder dig
En trygg och stabil arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter
Stöttande kollegor och teamaktiviteter
Produkt- & säljutbildning, samt exklusiva utbildningar av Framgångsakademin
Personlig daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt
Trygg lönemodell och möjlighet att tjäna höga provisioner utan lönetak
Säljtävlingar med fina priser
Möjligheten att jobba långsiktigt och klättra inom bolaget


Ansök nu så bokar vi in en arbetsintervju tidigast möjligt!
Vi har inget krav på CV eller tidigare erfarenheter inom försäljning.
Jobbtyp: Heltid. Visa mindre

Vikarietjänst för legitimerade förskollärare i Stockholm

Ansök    Jul 15    Bemannia Kontor AB    Förskollärare
Är du legitimerad förskollärare och söker ett spännande och flexibelt extrajobb där du får inblick i många olika verksamheter? Sök tjänsten som vikarie hos oss! Om uppdraget Som vikarierande legitimerad förskollärarearbetar du ambulerande på olika förskolor runt om i Stockholm. Du ersätter förskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och blir bokad med kort varsel. Vikariatens längd varierar från enstaka dagar till längre vikariat. Du väljer själv ... Visa mer
Är du legitimerad förskollärare och söker ett spännande och flexibelt extrajobb där du får inblick i många olika verksamheter? Sök tjänsten som vikarie hos oss!
Om uppdraget
Som vikarierande legitimerad förskollärarearbetar du ambulerande på olika förskolor runt om i Stockholm. Du ersätter förskolans ordinarie personal vid främst akuta behov och blir bokad med kort varsel. Vikariatens längd varierar från enstaka dagar till längre vikariat. Du väljer själv vilka dagar i veckan du vill arbeta och vi matchar dig med uppdrag som passar din tillgänglighet.
Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter på förskola såsom;
Stötta ordinarie personal i den pedagogiska verksamheten
Utföra aktiviteter med barnen enligt en planering

Som vikarierande förskollärare gör du ingen planering utan planeringen görs av ordinarie personal. Arbetet innebär ingen övrigt dokumentation eller föräldrakontakt.
Dina kvalifikationer
Förskollärarexamen och legitimation
Tillgänglig för arbete minst 2 vardagar per vecka
Kunna bli bokad på uppdrag samma morgon
Bekväm med en resväg upp emot en timme till arbetet

Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia ser vi till att du blir matchad med rätt uppdrag. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.
Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mejl, har du däremot frågor går det bra att vända sig tillvikarie@bemannia.sealternativt 08-122 00 450 under kontorstid.
Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet
Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Lokalvårdare/Städare (Timanställning, vid behov)

Iscella städ och servicecenter söker erfarna lokalårdare/städare Fyll endast i ansökan om du:Behärskar svenska i tal och skrift? (utan tolk & hjälpmedel)! Bor i eller i närheten av Vällingby, Stockholm. Har MINST 1 års, dokumenterad, erfarenhet som städare! Har Erfarenhet av hemstädning, flyttstädning & grovstädning Kan lämna referenser Är en flexibel och snabb problemlösare  Iscella Städ & Servicenter erbjuder: Avtalsenliga löner & pensionsförsäkrin... Visa mer
Iscella städ och servicecenter söker erfarna lokalårdare/städare


Fyll endast i ansökan om du:Behärskar svenska i tal och skrift? (utan tolk & hjälpmedel)!
Bor i eller i närheten av Vällingby, Stockholm.
Har MINST 1 års, dokumenterad, erfarenhet som städare!
Har Erfarenhet av hemstädning, flyttstädning & grovstädning
Kan lämna referenser
Är en flexibel och snabb problemlösare Iscella Städ & Servicenter erbjuder:
Avtalsenliga löner & pensionsförsäkring via FORA
Särskild visstidsanställning på timmar. (Behovsanställning)
Lön efter erfarenhet 140 - 160:- per arbetad timme.
Flexibla arbetstider: måndag - fredag  06:00-16:00


Vi välkomnar alla sökanden och även den som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

OBS! Vi tar ENDAST emot ansökningar via Länken (Ledigajobb.se)
Ansökningar via e-post besvaras iinte! Visa mindre

Servicetekniker inom Styr & Regler

Vi söker en engagerad och erfaren servicetekniker inom styr & regler som kan hjälpa oss utöka vår redan starka serviceavdelning. Tjänsten omfattar främst mindre installationer, men du kommer även utföra sedvanliga servicearbeten. Vi letar efter dig som: ???? Har erfarenhet av styr- & regler / fastighetsautomation. ???? Är självgående och initiativrik. ???? Talar och skriver flytande svenska. ???? Innehar B-körkort. Dina arbetsuppgifter kommer att inkl... Visa mer
Vi söker en engagerad och erfaren servicetekniker inom styr & regler som kan hjälpa oss utöka vår redan starka serviceavdelning. Tjänsten omfattar främst mindre installationer, men du kommer även utföra sedvanliga servicearbeten.


Vi letar efter dig som:
???? Har erfarenhet av styr- & regler / fastighetsautomation.
???? Är självgående och initiativrik.
???? Talar och skriver flytande svenska.
???? Innehar B-körkort.


Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Utförande av installationer, felsökningar och reparationer ute hos våra kunder.
Tjänstebil tillhandahålls av oss.


Vi erbjuder:
En dynamisk arbetsplats med stort fokus på personlig och professionell utveckling.
En kultur som uppmuntrar till initiativtagande och innovation, där din roll kan anpassas och utvecklas baserat på dina ambitioner och företagets behov.
Ett engagerat team som värderar välmående och hälsa, med regelbundna aktiviteter och evenemang för alla anställda.
Goda utvecklingsmöjligheter.Om oss:
Stockholms Styr-Team AB är ett väletablerat företag verksamt i Stockholm med omnejd, vårt kontor är beläget i Gröndal. Vi är ett team med stark sammanhållning där vi stöttar varandra i arbetet. Det är ett mycket varierande arbete där ingen dag är den andra lik och du får arbeta med avancerad teknik och utrustning.


Låter tjänsten intressant? Hör av dig till oss idag! Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Restaurang

Ragnar Kök & Bar söker en fast food grillkock till Grekisk kök Du ska vara stress tålig och service inriktad glad och positiv. Du ska ha möjlighet till nystartsjobb genom arbetsförmedlingen. Visa mer
Ragnar Kök & Bar söker en fast food grillkock till Grekisk kök
Du ska vara stress tålig och service inriktad glad och positiv.
Du ska ha möjlighet till nystartsjobb genom arbetsförmedlingen. Visa mindre

Erfaren Servitör/Servitris

Ansök    Jul 14    Mr Zwegro Bar AB    Servitör/Servitris
Vi är en restaurang och bar med svenskt koncept som öppnades i mars 2016. Allt som serveras här har en svensk anknytning. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier. Vi serverar klassisk genuin husmanskost som alltid uppskattas av både unga och gamla, allt ifrån stekt fläsk med raggmunk till hemrullade köttbullar med hemlagat potatismos till en klassisk Biff Rydberg. Restaurangen ligger centralt på Medborgarplatsen och... Visa mer
Vi är en restaurang och bar med svenskt koncept som öppnades i mars 2016. Allt som serveras här har en svensk anknytning. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier.
Vi serverar klassisk genuin husmanskost som alltid uppskattas av både unga och gamla, allt ifrån stekt fläsk med raggmunk till hemrullade köttbullar med hemlagat potatismos till en klassisk Biff Rydberg.

Restaurangen ligger centralt på Medborgarplatsen och har öppettider vardagar 15:00-23:00 och helgerna mellan klockan 15:00- 01:00.

Arbetsuppgifter:Vi letar efter en erfaren servitris/servitör som med glimten i ögat och ett leende på läpparna kan servera mat och dryck till våra gäster. Vi erbjuder en heltid eller deltidstjänst. Då vi just nu är många killar på arbetsplatsen ser vi gärna kvinnliga sökande.
Periodvis har vi högt tryck och många gäster som behöver beställa och serveras, därför bör du vara stresstålig och ha minst två års erfarenhet av servering, gärna från krogmiljö, där du har vana från att bära brickor med dryck.

Du behöver kunna tala och förstå svenska och engelska för att kunna ge våra gäster en god service.

Tjänsten är på heltid eller deltid. Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger efter
kl 15.

Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Ansök    Jul 14    K-SERVICE AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker nu en serviceinriktad och kvalitetsmedveten städare till våra uppdrag i Stockholm. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande och består av trappstädning, hemstädning, byggstädning, storstädning, fönsterputsning, golvvård m.m. 50% tjänst Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad och kvalitetsmedveten städare till våra uppdrag i Stockholm.
Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är varierande och består av trappstädning, hemstädning, byggstädning, storstädning, fönsterputsning, golvvård m.m.
50% tjänst
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Filipino Chef/Cook

Ansök    Jul 14    Kanto STHLM AB    Köksbiträde
We are looking for passionate chefs and cooks for our kitchen that have experience in cooking Filipino food. We are the first Filipino Bistro in Stockholm and we are eager to work with someone with strong knowledge of Filipino cuisine. Visa mer
We are looking for passionate chefs and cooks for our kitchen that have experience in cooking Filipino food.
We are the first Filipino Bistro in Stockholm and we are eager to work with someone with strong knowledge of Filipino cuisine. Visa mindre

Däckmontör Rosersberg

Om tjänsten Vi söker däckmontörer med erfarenhet av däckmontering samt balansering. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07.30–16.30. Anställningen är främst under högsäsong men med goda möjligheter till förlängning vid väl utfört arbete. Som person ser vi att du är driven, effektiv och har god fysisk förmåga med en stark vilja att leverera ett bra jobb. Du kommer arbeta med ett härligt gäng där vi tror att du en peppande kollega som är hjälp... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker däckmontörer med erfarenhet av däckmontering samt balansering. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07.30–16.30. Anställningen är främst under högsäsong men med goda möjligheter till förlängning vid väl utfört arbete.

Som person ser vi att du är driven, effektiv och har god fysisk förmåga med en stark vilja att leverera ett bra jobb. Du kommer arbeta med ett härligt gäng där vi tror att du en peppande kollega som är hjälpsam och ställer upp för andra.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att montera däck på fälgar samt containerlossning på en utav våra kunder i Norrort.

Vad vi söker
Detta är ett yrke som passar dig som:
- Har tidigare erfarenhet av däckmontering
- Är villig att jobba fysiskt med hela kroppen
- Kan arbeta i team men också självgående

Krav på tidigare erfarenhet av montering av däck på fälg samt god fysik då detta är ett fysiskt krävande arbete.

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av. Visa mindre

Ordermottagare/Säljare till GRF Gravstenar AB

Ansök    Jul 14    GRF Gravstenar AB    Ordermottagare
Om företaget GRF Gravstenar AB GRF Gravstenar är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av gravstenar. Vi har en stolt tradition sedan 1906 och egen tillverkning genom hela processen. Även textkomplettering och renovering av befintliga gravstenar utför vi med samma höga kvalitet. Vår granit bryts i våra egna stenbrott runt om i Sverige och Norden. Därav kan vi garantera vackra graniter av högsta kvalité. På så sätt undviker vi också långa transport... Visa mer
Om företaget GRF Gravstenar AB
GRF Gravstenar är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av gravstenar.
Vi har en stolt tradition sedan 1906 och egen tillverkning genom hela processen.
Även textkomplettering och renovering av befintliga gravstenar utför vi med samma höga kvalitet.
Vår granit bryts i våra egna stenbrott runt om i Sverige och Norden. Därav kan vi garantera vackra graniter av högsta kvalité. På så sätt undviker vi också långa transportsträckor från andra delar av världen, vilket är bättre både för gravstenens kvalitet och för vårt klimat.
Vi är rikstäckande och har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Emmaboda och Östersund. Vårt huvudkontor är beläget i Skåne, i närheten av vårt stenhuggeri och våra stenbrott.
GRF Gravstenar AB ingår i Naturstenskompaniet International AB, som är Sveriges största familjeägda företagsgrupp, specialiserad på naturstensprodukter.
Om tjänsten
GRF Gravstenar, region mellan, har haft en mycket positiv försäljningsutveckling
de senaste åren, med en mångdubblad omsättning sedan 2017 har vi successivt tagit allt fler marknadsandelar i regionen.
Till vår region mellan med placering på vårt kontor i Enskede, Stockholm, söker vi nu en ordermottagare/säljare som ska bidra till en fortsatt positiv utveckling.
Din roll som ordermottagare är tänkt att på sikt övergå till en roll som säljare med eget ansvar för en del av ombuden som finns i vår region.
En stor del av vår försäljning sker via våra viktiga ombud, begravningsbyråerna.
Men naturligtvis har vi även en hög andel kunder som kontaktar oss direkt via vår hemsida, via telefon eller besöker vår utställning.
Som ordermottagare förväntas du leverera hög service till alla våra kunder. Du har ofta kundkontakter i telefon, men ibland bokar du även in och tar emot kunder i vår utställning. . Vanligen handlar det om att vägleda och ge våra kunder rätt rådgivning för deras specifika önskemål.
Tillsammans med dina kollegor verkar du för att skapa en positiv arbetsmiljö samtidigt som det finns en hög strävan att nå de uppsatta kvalitets, volym- och lönsamhetsmålen.
Din bakgrund och erfarenhet
Du har erfarenhet från liknande roller med tidigare dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning och rådgivning.
Vi söker dig som:
Har jobbat med försäljning och rådgivning under några år
Har relevant erfarenhet av försäljning och offertförfrågningar via telefon
Är van att vara första kontaktpunkt för kundfrågor och säkerställa rätt lösningar
Har bakgrund i en bransch där någon form av ”lösningsförsäljning” förekommit
Är noggrann, strukturerad och har ”ett öga för detaljer”
Har god datorvana, behärskar Officepaketet och har jobbat med affärssystem
Talar och skriver svenska flytande samt har goda kunskaper i engelska
Har ett giltigt svenskt B-körkort

Personliga egenskaper
Tillsammans med dina kollegor fångar du upp alla typer av ärenden via telefon, hemsida och mail
Att ha direktkontakt med kunder som kan vara i sorg kräver att du har en ödmjuk inställning, är rådgivande och ibland innehar en mer styrande roll.
Vi ett litet team i region mellan som tillsammans ska göra jobbet, därför lägger vi stor vikt på den sökandes personliga egenskaper.
Du är lättlärd och kan hantera många uppdrag samtidigt
Du är engagerad i att ge bästa möjliga service till kunderna
Du är uppmärksam på detaljer i tex ritningsläsning, korrekt orderhantering
Du behärskar att arbeta självständigt och tar ansvar för att våra kunder med fokus på kundnöjdhet
Du har stort eget driv, skapar snabb tillit och förtroende i dina kundkontakter
Du har affärssinne, och förståelse för lönsamheten i försäljningen

Har du viljan, den rätta inställningen och det engagemang som krävs? Då hoppas vi att just du söker denna tjänst!
Övrigt
Din placering blir på vårt kontor i Enskede, Stockholm. Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidareanställning hos GRF Gravstenar. Arbetstider; Måndag - Fredag 08:00-16:30. Start i november eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
På GRF Gravstenar ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:
Kollektivavtal – Tjänstepension – Friskvårdsbidrag
En trevlig och informell arbetsmiljö med kunniga kollegor som stöttar varandra och främjar kompetensdelning och samarbete

Vi behöver en ansökan inkluderat ett svenskt CV som matchar den profil vi söker.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt.
Välkommen att söka tjänsten snarast. Din ansökan mailar du till rekrytering@grf.se senast den 31 Augusti 2024.
Mer information om företaget GRF Gravstenar AB finns på www.grf.se
GRF Gravstenar – Alltid svensk och nordisk granit. Visa mindre

Polyver Sweden - Key Account Manager

Ansök    Jul 14    Experis AB    Fältsäljare/Utesäljare
Polyver Sweden föddes år 2005 ur kärleken till friluftsliv och en längtan efter varma fötter året runt och oavsett aktivitet. Idén var ett svenskt varumärke med fokus på premiumstövlar. Vi designar, tillverkar och säljer produkter som håller vad vi lovar. Vi är ett svenskt bolag med tillverkning I Pilgrimstad, nära Östersund. Läs mer på www.polyversweden.com Nu har vi påbörjat en resa för att erbjuda ett bredare utbud av skor som kombinerar exceptionel... Visa mer
Polyver Sweden föddes år 2005 ur kärleken till friluftsliv och en längtan efter varma fötter året runt och oavsett aktivitet. Idén var ett svenskt varumärke med fokus på premiumstövlar. Vi designar, tillverkar och säljer produkter som håller vad vi lovar. Vi är ett svenskt bolag med tillverkning I Pilgrimstad, nära Östersund. Läs mer på www.polyversweden.com


Nu har vi påbörjat en resa för att erbjuda ett bredare utbud av skor som kombinerar exceptionell isolering med mycket god kvalitét. Oavsett väder erbjuder Polyver of Sweden en unik upplevelse av komfort. Är du senior i din roll som Key Account Manager och vill var en viktig del av vårt team - då kanske det är dig vi kan hälsa välkommen! Rollen innebär en hybrid lösning vad gäller arbetsplats, gärna i Mälardalen med omnejd.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta tillsammans med befintlig säljchefför Norden, för att tillsammans bilda ett team. Du kommer att hantera befintliga konton och potentiella kunder som kommer att fördelas mellan er två, baserat på aktuella kriterier såsom kanalkunskap, kvalitet på personliga kontakter och geografisk täckning. Vi ser gärna att du är placerad i Mälardalen med hemmakontor och gör regelbundna resoe till företagets huvudkontor i Pilgrimstad. Du rapporterar till företagets VD och ingår i ledningsgruppen.

I din roll kommer du att vara ansvarig för försäljningsutveckling av varumärket Polyver of Sweden, en portfölj av detaljhandels-/e-handelsnyckelkunder på de nordiska marknaderna. Som Key Account Manager kommer du att förbereda och genomföra planerna som ligger i linje med företagets strategi och finansiella mål, samt säkerställa att våra kunder refererar till Polyver som en bra samarbetspartner.

Ansvarområden
- Utveckla kontakter med kontonas beslutsfattare och interna påverkare på butiks- och huvudkontorsnivå och göra Polyver till ett attraktivt varumärke att samarbeta med.

- Samla in data kring strategi och prestation, marknadssegmentens dynamik, uppfattning om Polyvers varumärke/produktsortimentet samt relevanta alternativa varumärken/produktsortiment.

- Skapa strategier kring försäljningsutveckling för aktuella konton, med stöd särskilt från VD sälj- och marknadschef samt administrativ chef.

- Sträva efter att nå de kommersiella och finansiella målen som sätts för respektive konto.

- Ansvara för tidplan och genomförandet av nyckelkontoplanerna.

- Besöka butiker/marknader för att samla in uppfattning och data om varumärket/produkten och identifiera/förutse eventuella reaktioner samt rapportera tillbaka till företagsledningen och hur man effektivt förutser och handskas med dessa.

- Utveckla nya affärer genom att identifiera potentiella kundsegment, samla in kundbehov och möjligheter, utforma en plan och besöka nya potentiella kunder.

Vem är du?
Du har gedigen och mångårig erfarenhet som Key Account Manager för premiumvarumärken som distribueras hos nyckelkunder i Norden, främst inom Sverige, aktiva inom skomarknaden och/eller inom området "sportutrustning". Du har erfarenhet av förhandling kombinerade med analytiska och kommersiella finansiella förmågor exempelvis kring detaljhandelsmarginalanalyser och priselasticitetsberäkningar. Vi ser det som en fördel att du har erfarenhet av att hantera e-handelsmarknadsplatser.

Du har förmåga att arbeta självständigt i en liten dynamisk organisation. Du hanterar strategiska kommersiella dialoger och kunduppdrag på konto-/butiksnivå. Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Individuellt baserad fast grundlön plus årlig bonus och tjänstebil.

Ansökan och kontakt
Du söker tjänsten via jeffersonwells.se, där du laddar upp CV och personligt brev (i pdf-format). Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist 070 - 377 20 63 mail annakarin.bergqvist@jeffersonwells.se

Sista ansökningsdag: 14 juli - 24

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Råvaruhandläggare miljö/Projektledare

Ansök    Jul 14    NCC AB    Miljöhandläggare
Vi är inne i en period med stort fokus på tillväxt som innebär nya utmaningar och möjligheter för oss som arbetar med tillstånd mm enligt miljöbalken, inom vår råvaruförsörjningsenhet. Därför behöver vi förstärka vår verksamhet med fler råvaruhandläggare som ska säkra NCCs råvarureserv i Sverige med fokus på Stockholm och Mälardalen. Tjänsten som Råvaruhandläggare miljö/Projektledare Som råvaruhandläggare miljö/projektledare får du en nyckelroll i uppdrage... Visa mer
Vi är inne i en period med stort fokus på tillväxt som innebär nya utmaningar och möjligheter för oss som arbetar med tillstånd mm enligt miljöbalken, inom vår råvaruförsörjningsenhet. Därför behöver vi förstärka vår verksamhet med fler råvaruhandläggare som ska säkra NCCs råvarureserv i Sverige med fokus på Stockholm och Mälardalen.
Tjänsten som Råvaruhandläggare miljö/Projektledare
Som råvaruhandläggare miljö/projektledare får du en nyckelroll i uppdraget att leda miljötillståndsprocesser för NCCs täktverksamhet där även återvinningsanläggningar och deponier ingår. Du kommer även att stödja den dagliga produktionen på anläggningarna i frågor som rör tillstånd och tillsyn inom miljöområdet. Andra arbetsuppgifter i rollen är inventering av nya lägen för nya anläggningar samt utveckling och utökning av befintliga anläggningar, stöd i avtalsfrågor gällande nyttjanderätter, kontrollprogram, mätningar, utvärderingar och uppföljningar.
Till ditt stöd har du många kvalificerade och erfarna kollegor inom råvarugruppen som du blir en del av. I denna roll rapporterar du till Råvaruchef för Stone Materials Sverige.
Miljötillståndprocess, återvinning, deponi,  

Din profil som Råvaruhandläggare miljö/Projektledare
Du har minst 3 års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom området samt en naturvetenskaplig-/teknisk högskoleutbildning inom tex miljövetenskap, geovetenskap, geologi, eller juridik med miljöinriktning. Din skriftliga och muntliga kommunikation på svenska är mycket god. Det är meriterande om du har kompetens inom hydrogeologi, och/eller avfall- och deponier samt arbetat med miljökonsekvensbeskrivningar och/eller tillståndsprövningar och tillsyn enligt miljöbalken.
Du är en engagerad och driven person. Du planerar och arbetar mot satta mål och kan driva dina processer framåt. Utmaningar ser du som ett naturligt inslag i vardagen, och du har förmågan att förstå och lösa dessa inom utsatt tid. Du är noggrann, uthållig och har en helhetssyn. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer samt viljan och förmågan att arbeta och lyckas så väl självständigt som i grupp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är Linköping, Stockholm eller vid något av våra andra kontor i främst Mälardalen. I tjänsten ingår resor där övernattning förekommer, B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur
NCC erbjuderVi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Kontakt och ansökan 
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Råvaruchef Richard Lindsköld, telefonnummer 070-267 62 19. Urval sker sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2024-08-11. Pga av semester kommer första intervjuerna att hållas tidigast vecka 34.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom stenmaterial, asfalt och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.
NCC - ett av de ledande företagen i Norden Visa mindre

Bli en del av CalliX-teamet – Vi söker drivna säljare!

Ansök    Jul 14    Abstergon AB    Telefonförsäljare
Är du en passionerad säljare som vill ha friheten att arbeta hemifrån? Då är CalliX rätt ställe för dig! Det här kommer du göra: · Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem. · Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal. · Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team. · Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunder. Det här kommer du inte göra: · Hantera ... Visa mer
Är du en passionerad säljare som vill ha friheten att arbeta hemifrån? Då är CalliX rätt ställe för dig!

Det här kommer du göra:
· Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem.
· Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal.
· Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team.
· Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunder.

Det här kommer du inte göra:
· Hantera teknisk support eller installation av system åt kunder – det tar vårt dedikerade backoffice-team hand om.
· Arbeta från ett kontor – du arbetar helt och hållet hemifrån.

Vi letar efter personer som:
· Har tillgång till en dator och headset.
· Har erfarenhet av telefonförsäljning.
· Flytande i svenska, både i tal och skrift.
· Är självdrivna och kan arbeta självständigt hemifrån.
· Har en stark vilja att nå uppsatta mål och tjäna pengar på provisionsbaserade villkor.

Varför CalliX?
· Frihet och flexibilitet: Jobba hemifrån och skapa din egen arbetsdag.
· Stöd från teamet: Du säljer, vi tar hand om resten.
· Provisionsbaserad lön: Dina framgångar avgör din inkomst – och vi hjälper dig att nå dina mål!
· Stark företagskultur: Varje morgon startar vi med ett uppstartsmöte för att sätta dagens mål och ge dig den energi du behöver. På eftermiddagen har vi ett kort möte där vi får möjlighet att prata med kollegor och lära känna varandra bättre, trots att vi alla jobbar på distans.
· Utbildning och support: Alla nya får utbildning för att känna sig trygga i sin roll innan man börjar prata med kunder. Support finns alltid tillgänglig när något nytt dyker upp.

Om CalliX:
CalliX är återförsäljare av ett marknadsledande telefonsystem. Efter signerat avtal sätter vi upp systemet åt våra kunder och står för all support de behöver under hela avtalstiden. Detta hanteras av vårt dedikerade backoffice-team, så du som säljare kan fokusera helt på att sälja och bygga kundrelationer.

Intresserad?
Ansök genom att skicka ditt CV till billy@callix.se. Personligt brev krävs inte, men vill du skriva några rader om varför du skulle passa bra hos oss är det välkommet.
Processen ser ut som följande:
· Urval sker löpande.
· Inför en intervju kommer den som intervjuas att få en lista med vilka frågor vi kommer prata om, så du kan förbereda sig inför intervjun.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team så snart som möjligt! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi ser fram emot att få höra mer om dig och hur du kan bidra till CalliX framgång.
Välkommen till CalliX! Visa mindre

Retail Manager

Ansök    Jul 14    Pilgrim Sweden AB    Regionchef, butik
PILGRIM HAR PÅBÖRJAT SINA EXPANSIONSPLANER I SVERIGE OCH HAR ÖPPNAT 5 BUTIKER UNDER DET SENASTE ÅRET OCH PLANERAR MED ATT ÖPPNA 3 NYA BUTIKER I ÅR. DESSUTOM DRIVER VI 47 SHOP-IN-SHOP-BUTIKER I ÅHLÉNS, 3 I ILLUMS BOLIGHUS OCH 6 I DESIGN ONLY PÅ CONSIGNMENT BASIS. Till Pilgrims svenska organisation söker vi just nu en motiverande, resultatinriktad och serviceminded Retail Manager som ska bidra till att ge våra kunder en unik upplevelse och skapa goda resulta... Visa mer
PILGRIM HAR PÅBÖRJAT SINA EXPANSIONSPLANER I SVERIGE OCH HAR ÖPPNAT 5 BUTIKER UNDER DET SENASTE ÅRET OCH PLANERAR MED ATT ÖPPNA 3 NYA BUTIKER I ÅR. DESSUTOM DRIVER VI 47 SHOP-IN-SHOP-BUTIKER I ÅHLÉNS, 3 I ILLUMS BOLIGHUS OCH 6 I DESIGN ONLY PÅ CONSIGNMENT BASIS. Till Pilgrims svenska organisation söker vi just nu en motiverande, resultatinriktad och serviceminded Retail Manager som ska bidra till att ge våra kunder en unik upplevelse och skapa goda resultat. Så om du älskar mode i allmänhet och smycken i synnerhet är den här tjänsten något för dig. På Pilgrim är vi mycket stolta över våra butiker och vi strävar alltid efter att skapa extraordinära upplevelser för våra kunder. Våra butiker är något utöver det vanliga och det vill vi att våra kunder ska känna av. Därför ska du drivas av den goda kundupplevelsen och vara en skicklig och motiverande ledare med en passion för försäljning där en hög servicenivå faller dig naturligt. På Pilgrim är vi en enda stor familj och därför är det också viktigt att du är en lagspelare som vill ta del av gemenskapen och motivera ditt team att uppnå resultat, både vad gäller försäljning i allmänhet men även helhetsupplevelsen av att besöka vårt universum. Vi försöker alltid ge kunderna mer än de förväntar sig. DINA PRIMÄRA ANSVARSOMRÅDEN • Ansvarig för hela den operativa driften i Sverige • Ansvarig för att försäljnings- och lönsamhetsmål uppnås • Försäljning och kundservice • Ledarskap och coachning av ditt team • Förmedla företagets målsättningar och vision till medarbetarna UTÖVER DET ANSVARAR DU ÄVEN FÖR FÖLJANDE OPERATIVA UPPGIFTER • Hålla personalmöten • Visual merchandising i våra butikerna såväl som shop-inshops hos våra concessions partner i Sverige • Rekrytera, utbilda, leda och utveckla medarbetarna • Schemaläggning och personalkostnad • Budget & försäljnings ansvar • Medverka i utvecklingen av vårt butiksnät OM DIG • Du drivs av försäljning och sätter alltid kunden i centrum • Du är intresserad av mode och är uppdaterad om nya trender • Du talar flytande svenska och engelska • Du är ansvarstagande, resultatinriktad och strukturerad • Du är glad, positiv och motiverande • Du är flexibel och har möjlighet att arbeta obekväma arbetstider • Tidigare erfarenhet från liknande befattning är meriterande TILLTRÄDE Enligt överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare på heltid (40 timmar/veckan). Lön förhandlas efter kvalifikationer. ANSÖKAN Skicka din ansökan och cv till Country Manager Therese Eklund Hellström: job@pilgrim.dk och skriv “Retail Manager” i ämnesraden. Vi håller intervjuer löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt. VI SER FRAM EMOT ATT HÖRA AV DIG. Visa mindre

Quality Control Engineer - CT (Computed Tomography)

Assignment description Performing special scan requests for battery cells and their components on Computed Tomography and X-Ray systems (e.g. Waygate, Nikon, Exacom) Performing problem solving and improvement activities for scanning activities and its records as well as updating work instructions Interfacing with instrument suppliers Organize and execute workflows Requirements: Several years of proven hands-on specialist experience with CT and X-Ray System... Visa mer
Assignment description
Performing special scan requests for battery cells and their components on Computed Tomography and X-Ray systems (e.g. Waygate, Nikon, Exacom)
Performing problem solving and improvement activities for scanning activities and its records as well as updating work instructions
Interfacing with instrument suppliers
Organize and execute workflows
Requirements:
Several years of proven hands-on specialist experience with CT and X-Ray Systems
Curious, technically educated and preferably with a strong business background
Excellent English written and oral skills, Swedish is a plus
Highly organized and results driven Visa mindre

Application Engineer/Power system engineer

As an Application Engineer you will play a pivotal role in optimizing the operation of power generation, transmission, and distribution for our customers. Your expertise will contribute to ensuring safe, secure, environmentally friendly, and cost-effective operations of power grids. Responsibilities: - Act as an application engineer for system deliveries to customers in Europe, Asia, Africa, and Oceania. - Collaborate with customers' experts to configure a... Visa mer
As an Application Engineer you will play a pivotal role in optimizing the operation of power generation, transmission, and distribution for our customers. Your expertise will contribute to ensuring safe, secure, environmentally friendly, and cost-effective operations of power grids.
Responsibilities:
- Act as an application engineer for system deliveries to customers in Europe, Asia, Africa, and Oceania.
- Collaborate with customers' experts to configure applications to meet the customer requirements.
- Work closely with customers to develop efficient and robust workflow integrations between SCADA/EMS/GMS systems and other IT/OT systems, leveraging state-of-the-art interface and integration technologies.
- Create and execute test plans and procedures with customers to ensure the system meets contractual requirements.
- Provide training to customers on operating EMS/GMS functions within the system.
- Coordinate and efficiently resolve technical problems reported by customers in collaboration with technical team.
Qualifications:
- Master’s (or higher) degree in energy systems, electrical engineering, or computer science.
- Previous experience in the SCADA/EMS/GMS systems business.
- Understanding of Energy/Generation Management Systems and their components.
- Understanding of power transmission networks.
- Proficiency in programming languages such as C and FORTRAN.
- Willingness to travel and work at our customer locations.
- Strong analytical and communication skills, with an eagerness to thrive in a dynamic and multicultural environment.
- Fluent in English, both written and spoken, to effectively engage with a diverse range of stakeholders. Visa mindre

Automation Engineer (Machine Safety)

Automation Engineer with Machine Safety experience : • Be part of the project team and participate in design, manufacturing, testing, FAT, SAT, and delivery of equipment into operations. • Provide or review Engineering Design Documentation (, functional design, Circuit Diagram, FAT and SAT protocols, Interface requirement). • Review PLC software. • Program PLC (Siemens TIA portal, Beckhoff twin cat) to fulfill the requirement in documents and interfaces. •... Visa mer
Automation Engineer with Machine Safety experience :
• Be part of the project team and participate in design, manufacturing, testing, FAT, SAT, and delivery of equipment into operations.
• Provide or review Engineering Design Documentation (, functional design, Circuit Diagram, FAT and SAT protocols, Interface requirement).
• Review PLC software.
• Program PLC (Siemens TIA portal, Beckhoff twin cat) to fulfill the requirement in documents and interfaces.
• Collaborate with software engineers to implement connectivity requirements according to IoT protocols (OPC-UA, HTTP, MQTT)
• Participate in R&D activities for piloting new technologies and their suitability to production environments; contribute towards design forums and improvement meetings for technical improvement and optimization of software processes.
• Cost estimations for projects and change requests; provide input for quoting and planning works.
• Contribute to the project team support others and answer their questions.
• Provide a PowerPoint presentation to explain the requirements and complex topics.
• Report project statutes according to WBS and NV project control templates.
Required competence:
PLC programing , TIA portal, OPC UA , HTTP , Machine safety (e.g. IEC 60204)
Machine Safety is a must! Visa mindre

Industrial Machine Vision Engineer

You will collaborate with a cross-functional group of experts in machine learning to design and implement software system. We are looking for professionals with experience in the field of Machine Vision. Skills & Requirements: Degree in Electronic/Computer Engineering, Information Systems, Software Engineering, or similar. Practical knowledge of cameras, lenses, optics, lighting, and other image capture and processing. Experience C/C++ and Python. Experie... Visa mer
You will collaborate with a cross-functional group of experts in machine learning to design and implement software system. We are looking for professionals with experience in the field of Machine Vision.
Skills & Requirements:
Degree in Electronic/Computer Engineering, Information Systems, Software Engineering, or similar.
Practical knowledge of cameras, lenses, optics, lighting, and other image capture and processing.
Experience C/C++ and Python. Experience with real-time systems and generic programming is highly desirable.
Familiar with communication protocols like EtherCAT, Profinet, TCP/IP, and I/O.). Visa mindre

Installationselektriker till vår filial i Stockholm

Ansök    Jul 14    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked AB är expansivt Konsultbolag som arbetar inom installationsbranschen och vi har kontor i Stockholm, Göteborg Malmö.Vi arbetar främst med uthyrning av våra fastanställda elektriker, ledande montörer och projektledare där vi arbetstoppar befintliga projekt eller går in med hela arbetslag. Alla anställda går under installationsavtalet samt bemanningsavtalet Tjänsteman. eLinked sätter alltid våra medarbetare i första rummet och värdesätte... Visa mer
Om företaget
eLinked AB är expansivt Konsultbolag som arbetar inom installationsbranschen och vi har kontor i Stockholm, Göteborg Malmö.Vi arbetar främst med uthyrning av våra fastanställda elektriker, ledande montörer och projektledare där vi arbetstoppar befintliga projekt eller går in med hela arbetslag. Alla anställda går under installationsavtalet samt bemanningsavtalet Tjänsteman.
eLinked sätter alltid våra medarbetare i första rummet och värdesätter att ha en god kontakt med våra elektriker.
Vi är lyhörda och måna om att alla skall trivas och må bra. Därför kör vi kontinuerlig uppföljning för att bemöta frågor och önskemål i den utsträckning som går.
eLinked söker nu fyra duktiga installationselektriker till vår filial i Stockholm. Vi har en stor efterfrågan på fler duktiga elektriker i Stockholm och ser efter att uttöka vårt team.
Arbetsbeskrivning
Som elektriker får man ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på dem olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med kunder och analysera arbetet för att säkerställa kvalité och en trygg miljö. Du planerar din dag med informationen i respektive uppdrag.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
- Kabeldragningar
- Stegmontage
- Kanalisationer
- Kompletteringar
- Installation av DAHLI
- Installation av elcentraler
Tjänsten erbjuder
Som elektriker på eLinked arbetar du ihop med våra övriga elektriker och ledande montörer ute på projekten. Du går som uthyrd konsult till dom projekten vi är med och samarbetar på. När projektet sedan är klart placerar vi om dig på något nytt likvärdigt projekt, eller efter nya önskemål om du vill testa något annat.
Här är möjligheten att få bredda sin kompetens och sitt kontaktnät mycket stora. Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser arbetsuppgifter vi kan erbjuda, där du har chansen att bredda ditt eget kontaktnät i branschen.
Utöver det så erbjudes många härliga arbetskollegor i ett ungt och dynamiskt gäng, med många trevliga aktiviteter på firman.
Vi arbetar kontinuerligt med att kompetensutveckla våra elektriker genom att följa deras erfarenhet och vidareutbildning med kurser.

eLinked erbjuder:
Ackord på de flesta arbetsplatser 
God lön efter bakgrund/erfarenhet
Kollektivavtal: Installationsavtalet med tillhörande förmåner som reseersättning/restid mm.
Arbetstelefon med fria samtal och surf
Dator eller surfplatta - till projekt/ansvarsroller som kräver tydlig dokumentation
Fora: Olycksfalls försäkring - Tjänstepension
Friskvårdsbidrag via Nordic Wellness, Sats, 24/7.
Ett stort kontaktnät i el-branschen
Trevliga aktiviteter med firman
God uppföljning och kompetensutveckling
Möjlighet att växa internt
Utbildningar Kurser
Din profil
För att vara en attraktiv elektriker på eLinked ser vi gärna att du värdesätter yrkesstolthet, en vilja att göra ett snyggt och bra jobb samtidigt som du är en schysst arbetskollega. Det är viktigt att kunna samarbeta likaväl som att arbeta självständigt.
Krav för att söka tjänsten:
Fullständig El-utbildning
ECY eller likvärdigt el-certifikat godkänt/validerat utlåtande av installatörsföretagen
Minst 4 års erfarenhet som elektriker.
Meriter:
Erfarenhet inom entreprenad, service eller industri
Erfarenhet från att arbeta på ackord
Erfarenhet som ledande montör
Allmän Behörighet
Kurser och certifikat såsom: Liftkort, Fallskydd, ESA 14 mm.
Ansökan:
Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV. Så kontaktar vi dig så snart vi kan. Visa mindre

Jobba som Client Solution Specialist - Stockholm

Ansök    Jul 14    Selecta AB    Fältsäljare/Utesäljare
Vi står inför en spännande tillväxtfas och utökar vårt fält-team med fler Solutions Specialists till Stockholm. Vill du vara en del av ett ledande företag som erbjuder premiumprodukter och egenutvecklade lösningar? Vi söker dig som är engagerad, innovativ och redo att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss. Välkommen till en dynamisk arbetsmiljö där dina idéer och ditt driv kan göra skillnad. Varför Välja Oss? Selecta är ett internationellt företa... Visa mer
Vi står inför en spännande tillväxtfas och utökar vårt fält-team med fler Solutions Specialists till Stockholm. Vill du vara en del av ett ledande företag som erbjuder premiumprodukter och egenutvecklade lösningar? Vi söker dig som är engagerad, innovativ och redo att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss. Välkommen till en dynamisk arbetsmiljö där dina idéer och ditt driv kan göra skillnad.
Varför Välja Oss?
Selecta är ett internationellt företag där vi tillsammans jobbar med kreativitet, innovation och gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid service och kvalitet. Våra medarbetare är värdefulla för oss, och vi erbjuder frihet och förmånliga villkor. Våra kontor är moderna och vi har ett brett utbud av kaffe samt rabatterad mat från våra innovativa foodtech-lösningar. Dessutom har våra medarbetare tillgång till Benify-portalen med många personalförmåner och friskvårdsbidrag.
Om Tjänsten: Client Solution Specialist
I rollen som Client Solution Specialist spelar du en central och viktig roll inom företaget som medlem i ett starkt team. Du kommer att analysera marknaden, ta fram behovsanalyser, offerter, förhandla och driva implementering och affärsutveckling med våra kunder - i grunden account management.
Vi fokuserar på försäljning baserad på behov, där du presenterar olika lösningar och produkter för företag och branscher, alltid anpassat efter våra kunders specifika behov.
Din Profil
Din personlighet är av stor betydelse för oss. Vi söker en social och ambitiös person med stark drivkraft och vilja att lyckas i rollen.
Andra viktiga egenskaper inkluderar:
Affärsmässig instinkt, energi och förmågan att bygga hållbara affärsrelationer
Du ser lösningar istället för problem och är duktig på att hitta den optimala vägen framåt.
Du är van vid att jobba självständigt men har också en stark teamkänsla där samarbete är nyckeln.
Som person är du strukturerad, nyfiken, noggrann och tävlingsinriktad.
Goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.
Körkort klass B.

Känner du att detta är rätt utmaning för dig?
Om du är entusiastisk över att forma din karriär hos oss, visa upp din förmåga att presentera lösningar och vill bidra till vårt dynamiska team, uppmuntrar vi dig att söka. Din passion och engagemang kommer att belönas med en stimulerande arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och chansen att göra en meningsfull påverkan.
Tveka inte - anslut dig till oss på denna spännande resa på Selecta.
Sista ansökningsdag är den 24-07-31 Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringsspecialist Sara Tamadon Nejad, sara.tamadonnejad@selecta.com
Ansök nu och låt oss tillsammans forma framtiden! Visa mindre

Erfaren systemingenjör som behöver en nytändning

VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt. Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi bri... Visa mer
VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt.
Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Inte för att vi måste, utan för att kunskapsutvecklingen driver oss som team.Det gör också att vi mer aktivt kan välja våra uppdrag och de kunder som uppskattar oss och vill ha oss på sin site och i sin organisation.
En inspirerande arbetsmiljö för professionell tillväxt och personlig utveckling blir då en naturlig del. Med vår breda expertis inom olika områden kan vi också stötta varandra inom teamet, så man känner sig trygg på sitt uppdrag.
Att interna administrationen och allt som berör den löpande kontakten med kunden avseende kontrakten, beställningar och ekonomin är inget annat än en självklarhet för oss.
Varför ska du söka just till oss utöver själva rollen om du söker anställning?
Läs gärna 'Om oss' här; https://www.shayasolutions.com/om-oss
Vi söker främst personer som vill ta anställning.
En ytterst konkurrenskraft lön är en självklarhet, men det är inte allt. Det finns många andra faktorer som är minst lika viktiga som vi erbjuder.
Om jobbet
Vi söker nu en erfaren systemingenjör somvill ta en ledande roll i utvecklingen och optimeringen av våra kunderssäkerhetslösningar för OT-miljöer (operativ teknologi). I rollen som systemingenjör kommer du att ha det övergripande ansvaret för att utveckla, implementera och underhålla säkerhetslösningar för våra kunders OT-miljöer.
Du är en expert på området och har tidigare arbetat med att utveckla, implementera och underhålla säkerhetslösningar avseende integriteten av industriella processer.
Potentiella dagliga arbetsuppgifter kan inkludera:
Utveckling, implementering och underhåll av cybersäkerhetslösningar för olika OT-miljöer, med fokus på industriella processer.
Konfiguration och installation av säkerhetsapplikationer och system för att säkerställa skyddet av OT-miljöer.
Optimering av cybersäkerhetslösningar för att förbättra skyddet och effektiviteten hos OT-miljöer.
Identifiering och analys av potentiella cybersäkerhetsrisker och genomförande av lämpliga åtgärder för att minska dessa risker.
Skapande och uppdatering av teknisk dokumentation och ritningar för cybersäkerhetslösningar.
Genomförande av tester och valideringar av nya eller uppdaterade cybersäkerhetslösningar.
Bidragande till utbildning och utveckling av juniora team.
Vi ser gärna att du har en eller flerakompetenser av följande: Relevant utbildning inom IT-säkerhet, elektroteknik eller motsvarande erfarenhet.
Minst 5 års erfarenhet av arbete som systemingenjör.
Erfarenhet av att arbeta med cybersäkerhet för industriella nätverk och system.
Erfarenhet av att utvärdera och implementera säkerhetslösningar för OT-miljöer.
Kunskap om standarder och riktlinjer inom området som till exempel ISA/IEC 62443.

Önskemål om personliga egenskaper:
Som person är du självgående, ansvarsfull och har god förmåga att samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta i projekt och trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du har också en god analytisk förmåga och är van vid att lösa tekniska problem på ett effektivt sätt.Hur du kommer vidare
Sök jobbet genom denna annons
Lägg in ett CV i word-format
Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.

Om VAERNA
Konsultbolag med nisch mot OT/IT Säkerhet och styrsystem.
Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm och utgår normalt utifrån våra kunders site/kontor.
Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.
Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Kundservice Power Hemelektronik (start aug/sept)

Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power nyligen tagit över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja under augusti/september. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag! I rollen som kunds... Visa mer
Nu söker vi på uppdrag av POWER ännu en driven serviceälskande person till deras kundservice i Stockholm. Att du har ett stort intresse för hemelektronik tror vi är en bra början för att vara med på en spännande tillväxtresa nu när Power nyligen tagit över Mediamarkts 29 varuhus, medarbetare, kontorslokaler och distributionssystem i Sverige! Vi önskar att du kan börja under augusti/september. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!
I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta hand om första kontakten med våra kunder. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt kommer du även hantera kundsamtal via telefon, chatt och mail från våra kunder vars frågor rör sig om alltifrån leveransbesked, ärendehantering, produkt- och servicefrågor till försäljningsaktiviteter. Det dagliga arbetet utförs till stor del i våra system SAP, Umbraco, Puzzel och Zendesk så om du har erfarenhet från dessa är det bara en fördel.
I och med att det just nu är ett bolag under tillväxt tror vi på att ge våra medarbetare en bred roll med flera olika ansvarsområden, vi tror att det både är stimulerande och kul för dig som anställd att växa och arbeta mer flera olika områden och kunna supporta med det som behövs för både företaget och våra kunder.
Du är junior, ung, driven och brinner för chansen att vara med på en resa i ett tillväxtbolag. Vi söker dig som älskar att ge allt för kunder och har en stark vilja att ge service av världsklass. Du behöver också ha stor datorvana och vara flink i fingrarna. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, då speciellt hemelektronik, är det helt klart en fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av att få och ta eget ansvar så du kan vara med och påverka ditt arbete.
I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå både kunder och finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Då arbetet stundtals kan präglas av många parallella uppgifter så är det en fördel om du är stabil, lugn och trygg och har en bra struktur och förmåga att prioritera.

Vi vill ge dig

En bra chans att delta i en bolagsresa där bolaget ska gå från en litet snabbväxande bolag till en stor aktör på svenska marknaden. Power Sverige gick från renodlad e-handlare till omnikanal i samband med övertagandet av Mediamarkts varuhus.
Stor möjlighet att lära dig om e-handel och försäljning i ett stort internationellt bolag
Varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att påverka lösningar och utveckla system och metodik så att vi höjer kundupplevelsen ytterligare.
Power har sitt kontor i helt nyrenoverade lokaler i Barkarby
Stora möjligheter att växa och göra framtida karriär internt inom Norden eller Sverige
Konkurrenskraftig ersättning
Power gör bakgrundskontroller på alla slutkandidater innan anställning kan erbjudas

Om bolaget
Nordiskt bolag inom hemelektronikbranschen. Bolaget har för närvarande över 300 varuhus och 3000 medarbetare i Norden. Med hjälp av innovativa e-handelslösningar, framträdande omnikanalshandel och ett starkt kunderbjudande med riktigt låga priser har bolaget lyckats växa kraftigt i Norden. POWER är idag en av de största och mest lönsamma elektronikkedjorna i Norden. Sedan augusti är de 29 svenska Mediamarkt-varuhusen också att bli en del av varumärket POWER. Medarbetare, varuhus, kontorslokaler och distributionssystem omfattas av förvärvet som slutfördes under hösten 2023.

Rekryteringen sköts av Cronwik som funnits sedan 2014 och är specialiserade på kundservice och där alla anställda har lång erfarenhet av rekrytering och ledning av kundservice. För mer info om cronwik läs mer på cronwik.se . Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd av power.
kundtjänst kundservice customer sucsess customer service kunder elektronik Visa mindre

Programmerare automation (tex. Siemens PCS7, ABB 800xA eller liknande)

VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt. Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi bri... Visa mer
VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt.
Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Inte för att vi måste, utan för att kunskapsutvecklingen driver oss som team.Det gör också att vi mer aktivt kan välja våra uppdrag och de kunder som uppskattar oss och vill ha oss på sin site och i sin organisation.
En inspirerande arbetsmiljö för professionell tillväxt och personlig utveckling blir då en naturlig del. Med vår breda expertis inom olika områden kan vi också stötta varandra inom teamet, så man känner sig trygg på sitt uppdrag.
Att interna administrationen och allt som berör den löpande kontakten med kunden avseende kontrakten, beställningar och ekonomin är inget annat än en självklarhet för oss.
Varför ska du söka just till oss utöver själva rollen om du söker anställning?
Läs gärna 'Om oss' här; https://www.shayasolutions.com/om-oss
Vi söker främst personer som vill ta anställning.
En ytterst konkurrenskraft lön är en självklarhet, men det är inte allt. Det finns många andra faktorer som är minst lika viktiga som vi erbjuder.
Om jobbet
Vi söker nu en engagerad automationsingenjör/programmerare med stor erfarenhet inom Siemens PCS7, ABB 800xA eller liknande styrsystemför att bli en del av vårt team. I rollen som automationsingenjör kommer du att ta ansvar för att utveckla, implementera och underhålla automationslösningar för våra kunder inom olika industrier. Du kan både ansöka som anställd såväl som underkonsult, upp till dig.
Du har tidigare arbetat med att utveckla och optimera automationslösningar för att öka effektiviteten och produktiviteten i olika processer. Du har även en förmåga att analysera och lösa problem som uppstår i automationsprocessen.
Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att ta dig an utmanande projekt och ha möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt. Vi är en arbetsplats som strävar efter att skapa en miljö där alla medarbetare känner sig uppskattade och respekterade. Du kommer att samarbeta med ett team av duktiga ingenjörer och tekniker som alla delar samma passion för att leverera högkvalitativa automationslösningar.
Arbetsuppgifter:
Utveckling, implementering och underhåll av automationslösningar för olika industriella processer, med fokus på Siemens PCS7 eller ABB 800xA.
Konfiguration av hårdvara och mjukvara för att säkerställa att processerna fungerar som de ska.
Optimering av automationsprocesser för att öka effektiviteten och produktiviteten hos kunderna.
Identifiering och analys av problem i automationsprocesser och genomförande av lämpliga åtgärder för att lösa dessa.
Skapande och uppdatering av teknisk dokumentation och ritningar för automationsprocesserna.
Genomförande av tester och valideringar av nya eller uppdaterade automationslösningar.

Observera att arbetsuppgifterna kan variera beroende på företagets behov och projektens omfattning.
Vi ser gärna att du har ett eller flera av följande; Relevant utbildning inom automation eller motsvarande.
Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med Siemens PCS7 eller ABB 800xA.
Erfarenhet av programmering och konfiguration av PLC-system.
Kunskap om SCADA-system och HMI-design.
Erfarenhet av samarbete med andra tekniska discipliner

Önskemål om personliga egenskaper:
Som person är du självgående, ansvarsfull och har god förmåga att samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta i projekt och trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter.
Hur du kommer vidare
Sök jobbet genom denna annons
Lägg in ett CV i word-format
Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.

Om VAERNA
Konsultbolag med nisch mot OT/IT Säkerhet och styrsystem.
Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm och utgår normalt utifrån våra kunders site/kontor.
Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.
Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Erfaren systemingenjör som behöver en nytändning

VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt. Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi bri... Visa mer
VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt.
Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Inte för att vi måste, utan för att kunskapsutvecklingen driver oss som team.Det gör också att vi mer aktivt kan välja våra uppdrag och de kunder som uppskattar oss och vill ha oss på sin site och i sin organisation.
En inspirerande arbetsmiljö för professionell tillväxt och personlig utveckling blir då en naturlig del. Med vår breda expertis inom olika områden kan vi också stötta varandra inom teamet, så man känner sig trygg på sitt uppdrag.
Att interna administrationen och allt som berör den löpande kontakten med kunden avseende kontrakten, beställningar och ekonomin är inget annat än en självklarhet för oss.
Varför ska du söka just till oss utöver själva rollen om du söker anställning?
Läs gärna 'Om oss' här; https://www.shayasolutions.com/om-oss
Vi söker främst personer som vill ta anställning.
En ytterst konkurrenskraft lön är en självklarhet, men det är inte allt. Det finns många andra faktorer som är minst lika viktiga som vi erbjuder.
Om jobbet
Vi söker nu en erfaren systemingenjör somvill ta en ledande roll i utvecklingen och optimeringen av våra kunderssäkerhetslösningar för OT-miljöer (operativ teknologi). I rollen som systemingenjör kommer du att ha det övergripande ansvaret för att utveckla, implementera och underhålla säkerhetslösningar för våra kunders OT-miljöer.
Du är en expert på området och har tidigare arbetat med att utveckla, implementera och underhålla säkerhetslösningar avseende integriteten av industriella processer.
Potentiella dagliga arbetsuppgifter kan inkludera:
Utveckling, implementering och underhåll av cybersäkerhetslösningar för olika OT-miljöer, med fokus på industriella processer.
Konfiguration och installation av säkerhetsapplikationer och system för att säkerställa skyddet av OT-miljöer.
Optimering av cybersäkerhetslösningar för att förbättra skyddet och effektiviteten hos OT-miljöer.
Identifiering och analys av potentiella cybersäkerhetsrisker och genomförande av lämpliga åtgärder för att minska dessa risker.
Skapande och uppdatering av teknisk dokumentation och ritningar för cybersäkerhetslösningar.
Genomförande av tester och valideringar av nya eller uppdaterade cybersäkerhetslösningar.
Bidragande till utbildning och utveckling av juniora team.
Vi ser gärna att du har en eller flerakompetenser av följande: Relevant utbildning inom IT-säkerhet, elektroteknik eller motsvarande erfarenhet.
Minst 5 års erfarenhet av arbete som systemingenjör.
Erfarenhet av att arbeta med cybersäkerhet för industriella nätverk och system.
Erfarenhet av att utvärdera och implementera säkerhetslösningar för OT-miljöer.
Kunskap om standarder och riktlinjer inom området som till exempel ISA/IEC 62443.

Önskemål om personliga egenskaper:
Som person är du självgående, ansvarsfull och har god förmåga att samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta i projekt och trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du har också en god analytisk förmåga och är van vid att lösa tekniska problem på ett effektivt sätt.Hur du kommer vidare
Sök jobbet genom denna annons
Lägg in ett CV i word-format
Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.

Om VAERNA
Konsultbolag med nisch mot OT/IT Säkerhet och styrsystem.
Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm och utgår normalt utifrån våra kunders site/kontor.
Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.
Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Drivna säljare som vill utvecklas och göra karriär

Ansök    Jul 14    FB Supportteam AB    Telefonförsäljare
Vi söker drivna innesäljare som vill ta nästa steg i karriären och bli Sveriges främsta säljare eller framtida säljchef. Vill du arbeta i en dynamisk bransch där du kan påverka din egen lön och ha en spännande karriär? Vi söker dig med social kompetens som hanterar båda sidorna av en dialog - en duktig talare som även behärskar konsten att lyssna. Du är en målmedveten person som vill lära dig allt om kommunikationsteknik, självkänsla och ledarskap. Genom k... Visa mer
Vi söker drivna innesäljare som vill ta nästa steg i karriären och bli Sveriges främsta säljare eller framtida säljchef.
Vill du arbeta i en dynamisk bransch där du kan påverka din egen lön och ha en spännande karriär? Vi söker dig med social kompetens som hanterar båda sidorna av en dialog - en duktig talare som även behärskar konsten att lyssna. Du är en målmedveten person som vill lära dig allt om kommunikationsteknik, självkänsla och ledarskap. Genom kontinuerliga utbildningar bygger vi tillsammans grunden för din framtid oavsett tidigare erfarenheter.
Jobbet innebär att du ringer som innesäljare till befintliga och nya privat- och företagskunder från vårt 900 kvm nyrenoverade kontor högst upp på plan 9 i Kista, mitt i Nordic Forum.
Om företaget
Vendo är en del av koncernen Västkustbolaget med över 120 anställda och 10 dotterbolag, vilket ger oss en stark och stabil grund att stå på. Vi som arbetar i koncernen har ett enormt framgångstänk och kontoret präglas av härliga individer som alla vill utvecklas. För oss är det viktigt att du ska trivas och verkligen vilja gå till jobbet varje morgon, just därför gör vi allt för att ge dig rätt förutsättningar och utvecklingsmöjligheter. Vi söker efter dig som är driven och vill utvecklas med likasinnade kollegor.
Våra uppdragsgivare är verksamma inom säkerhetsbranschen, och vi bidrar till nollvisionen för bostadsbränder och förebyggande av bolags- och identitetskapningar i Sverige. På säljsidan är vi idag fler än 60 medarbetare som jobbar med koncernen antingen internt eller externt med att öka vardagssäkerheten hos våra uppdragsgivares kunder i Sverige. Vi är ett tillväxtbolag som på mindre än 10 år tagit betydande marknadsandelar och fortsätter att växa med ambitionen att kunna bidra till en bättre och tryggare vardag för allmänheten, med hjälp av moderna säkerhetstjänster av högsta kvalité.

Om tjänsten
Genom att arbeta som säljare på Vendo förser du kunder med säkerhetslösningar genom god service, attraktiva erbjudanden och hög kompetens. Självklart är ditt mål att sälja produkten och komma till bästa möjliga utfall vid varje möjlighet att påverka. Vi ser gärna att du vill arbeta långsiktigt med oss och utvecklas tillsammans med vårt team av duktiga säljare och ledare. Det finns goda möjligheter att avancera inom företaget och axla nya roller som leder till större ansvarsområden.
Förmåner
Obegränsad tillgång till vårt toppmoderna gym och träningsanläggningar, både före och efter arbetstid.
Njut av dagliga lunchalternativ från restaurang Sabis i samma byggnad, där vi står för halva kostnaden för din lunch.
Möjlighet att gå utbildningar inom försäljning,personlig utveckling och hälsagenom Framgångsakademin kostnadsfritt.
Interna utbildningar och daglig coaching inom kommunikationsteknik, självkänsla och ledarskap.


Vi söker dig som
Vill få ut mer av livet än de flesta
Är tävlingsinriktad och målmedveten
Behärskar svenska både i tal och skrift
Har en positiv inställning och ser varje utmaning som en lärdom.
Älskar att utmana dig själv
Vill jobba heltid
(Tidigare erfarenhet av telemarketing är meriterande men är inte ett krav)

Vi erbjuder dig
En trygg och stabil arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter
Stöttande kollegor och teamaktiviteter
Produkt- & säljutbildning, samt exklusiva utbildningar av Framgångsakademin
Personlig daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt
Trygg lönemodell och möjlighet att tjäna höga provisioner utan lönetak
Säljtävlingar med fina priser
Möjligheten att jobba långsiktigt och klättra inom bolaget


Ansök nu så bokar vi in en arbetsintervju tidigast möjligt!
Vi har inget krav på CV eller tidigare erfarenheter inom försäljning.
Jobbtyp: Heltid. Visa mindre

Yrkesstolt nätverkstekniker

Ansök    Jul 14    VAERNA OT IT AB    Nätverkstekniker
VAERNA OT ITAB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering)är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem ochsom fokuserar på att anställaseniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt. Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brinner... Visa mer
VAERNA OT ITAB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering)är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem ochsom fokuserar på att anställaseniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt.
Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Inte för att vi måste, utan för att kunskapsutvecklingen driver oss som team.Det gör också att vi mer aktivt kan välja våra uppdrag och de kunder som uppskattar oss och vill ha oss på sin site och i sin organisation.
En inspirerande arbetsmiljö för professionell tillväxt och personlig utveckling blir då en naturlig del. Med vår breda expertis inom olika områden kan vi också stötta varandra inom teamet, så man känner sig trygg på sitt uppdrag.
Att interna administrationen och allt som berör den löpande kontakten med kunden avseende kontrakten, beställningar och ekonomin är inget annat än en självklarhet för oss.
Varför ska du söka just till oss utöver själva rollen om du söker anställning?
Läs gärna 'Om oss' här; https://www.shayasolutions.com/om-oss
Vi söker främst personer som vill ta anställning.
Jobbet
Vi har flera kunder och leverantörer som vill att vi deltar i olika projekt.
en av kunderna har ettdatacenternätverk och behöver en extra resurs inom nätverk. Projektet/Kunden söker en expert inom routing, DMZ, brandväggar och accessnät för att komplettera befintliga resurser och säkerställa bemanning i flera utvecklingsprojekt inom nätverk. Personen är med fördel bekant med nätverksprodukter från Cisco och Palo Alto.
Obligatoriska kompetenser och erfarenhet:
Hög kompetensinom datacenternätverk och Accessnät
Minst 2 års erfarenhet av datacenternätverk och dess komponenter
Mycket goda kunskaper i nätverkskomponenter från Cisco

Meriterande kompetenser och erfarenhet:
Meriterande med erfarenhet av Cisco SDA
Meriterande med kunskaper av brandvägg från Palo Alto
Meriterande med kunskaper av Infoblox DNS/DHCP
Meriterande med kunskaper av VMWare NSX-T

_______________________
Hur du kommer vidare
Sök jobbet genom denna annons
Lägg in ett CV i word-format
Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.

Om VAERNA
Konsultbolag med nisch mot OT/IT Säkerhet och styrsystem.
Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm och utgår normalt utifrån våra kunders site/kontor.
Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.
Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Projektledare inom Automation och I&C

VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt. Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi bri... Visa mer
VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt.
Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Inte för att vi måste, utan för att kunskapsutvecklingen driver oss som team.Det gör också att vi mer aktivt kan välja våra uppdrag och de kunder som uppskattar oss och vill ha oss på sin site och i sin organisation.
En inspirerande arbetsmiljö för professionell tillväxt och personlig utveckling blir då en naturlig del. Med vår breda expertis inom olika områden kan vi också stötta varandra inom teamet, så man känner sig trygg på sitt uppdrag.
Att interna administrationen och allt som berör den löpande kontakten med kunden avseende kontrakten, beställningar och ekonomin är inget annat än en självklarhet för oss.
Varför ska du söka just till oss utöver själva rollen om du söker anställning?
Läs gärna 'Om oss' här; https://www.shayasolutions.com/om-oss
Vi söker främst personer som vill ta anställning.
En ytterst konkurrenskraft lön är en självklarhet, men det är inte allt. Det finns många andra faktorer som är minst lika viktiga som vi erbjuder.

Om jobbet Leda, driva och leverera Projekt inom ramen för Automation till uppsatta mål, avseende tid, scope, kvalitet och budget enligt investeringsprocessen
Leda och styra delprojektmedlemmar och leverantörer/ entreprenörer inom ramen för Automation.
Ansvara för att utreda och ta fram tekniska lösningar inom projektet utifrån behov, idéer och krav från kunder enligt direktiv från Projektägare.
Säkerställa/ta fram tekniska specifikationer och förfrågningsunderlag samt ansvara för utvärdering och upphandling i samråd med Projektägare/styrgrupp och Inköp

Att inom ramen för ett delprojekt ansvara för att:
ta fram budget, tids- och resursplan
leda och driva sitt delprojekt enligt projektplan och hantera den dagliga styrningen
identifiera samt hantera projekt- och EHS-risker
rapportera till projektägare/styrgrupp samt till PMO Lg
säkra samordning och kommunikation internt och externt
hantera safety och EHS-frågor
Vi ser gärna att du har ett eller flera av följande kompetenser: Civilingenjör, högskoleingenjör med goda Projektledningserfarenheter och tekniska kunskaper inom (Automation) energi, processindustri eller produktionsutveckling/-tillverkning.
God kunskap i och erfarenhet av upphandlingar, investeringskalkylering och entreprenadsjuridik samt inom arbetsmiljö området
Arbetat inom kraftvärme- och energiindustri, tung processindustri, eller annan industriell verksamhet.
har goda kunskaper och förståelse för Automation/Process inom kraft-och värmeproduktion.
Det är meriterande om duhar ett eller flera av följande kompetenser: Goda kunskaper och förståelse för instrumentering/reglering samt för modern IT-teknik. Främst kommunikationsteknik, virtuella nätverk och virtuella servers.
Vi ser gärna specifikt goda kunskaper och förståelse för moderna DCS-system
Vana vid framtagning och/eller kravställning av objektlistor, funktionsbeskrivningar och andra underlag för att beskriva omfattning och funktion samt att kunna verifiering leveransen mot kravställningen (övrig kravställning ser jag som generell för PL och inte specifik för Automation)
person är du noggrann och systematisk, har ett intresse för projektledning/teknik och ekonomi, samt god samarbetsförmåga.
Du är bekväm med att ta eget ansvar och omsätta idéer till nya och förbättrade arbetsmetoder.
Körkort

Hur du kommer vidare
Sök jobbet genom denna annons
Lägg in ett CV i word-format
Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.

Om VAERNA
Konsultbolag med nisch mot OT/IT Säkerhet och styrsystem.
Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm och utgår normalt utifrån våra kunders site/kontor.
Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.
Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Erfaren systemingenjör som behöver en nytändning

VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt. Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi bri... Visa mer
VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt.
Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Inte för att vi måste, utan för att kunskapsutvecklingen driver oss som team.Det gör också att vi mer aktivt kan välja våra uppdrag och de kunder som uppskattar oss och vill ha oss på sin site och i sin organisation.
En inspirerande arbetsmiljö för professionell tillväxt och personlig utveckling blir då en naturlig del. Med vår breda expertis inom olika områden kan vi också stötta varandra inom teamet, så man känner sig trygg på sitt uppdrag.
Att interna administrationen och allt som berör den löpande kontakten med kunden avseende kontrakten, beställningar och ekonomin är inget annat än en självklarhet för oss.
Varför ska du söka just till oss utöver själva rollen om du söker anställning?
Läs gärna 'Om oss' här; https://www.shayasolutions.com/om-oss
Vi söker främst personer som vill ta anställning.
En ytterst konkurrenskraft lön är en självklarhet, men det är inte allt. Det finns många andra faktorer som är minst lika viktiga som vi erbjuder.
Om jobbet
Vi söker nu en erfaren systemingenjör somvill ta en ledande roll i utvecklingen och optimeringen av våra kunderssäkerhetslösningar för OT-miljöer (operativ teknologi). I rollen som systemingenjör kommer du att ha det övergripande ansvaret för att utveckla, implementera och underhålla säkerhetslösningar för våra kunders OT-miljöer.
Du är en expert på området och har tidigare arbetat med att utveckla, implementera och underhålla säkerhetslösningar avseende integriteten av industriella processer.
Potentiella dagliga arbetsuppgifter kan inkludera:
Utveckling, implementering och underhåll av cybersäkerhetslösningar för olika OT-miljöer, med fokus på industriella processer.
Konfiguration och installation av säkerhetsapplikationer och system för att säkerställa skyddet av OT-miljöer.
Optimering av cybersäkerhetslösningar för att förbättra skyddet och effektiviteten hos OT-miljöer.
Identifiering och analys av potentiella cybersäkerhetsrisker och genomförande av lämpliga åtgärder för att minska dessa risker.
Skapande och uppdatering av teknisk dokumentation och ritningar för cybersäkerhetslösningar.
Genomförande av tester och valideringar av nya eller uppdaterade cybersäkerhetslösningar.
Bidragande till utbildning och utveckling av juniora team.
Vi ser gärna att du har en eller flerakompetenser av följande: Relevant utbildning inom IT-säkerhet, elektroteknik eller motsvarande erfarenhet.
Minst 5 års erfarenhet av arbete som systemingenjör.
Erfarenhet av att arbeta med cybersäkerhet för industriella nätverk och system.
Erfarenhet av att utvärdera och implementera säkerhetslösningar för OT-miljöer.
Kunskap om standarder och riktlinjer inom området som till exempel ISA/IEC 62443.

Önskemål om personliga egenskaper:
Som person är du självgående, ansvarsfull och har god förmåga att samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta i projekt och trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du har också en god analytisk förmåga och är van vid att lösa tekniska problem på ett effektivt sätt.Hur du kommer vidare
Sök jobbet genom denna annons
Lägg in ett CV i word-format
Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.

Om VAERNA
Konsultbolag med nisch mot OT/IT Säkerhet och styrsystem.
Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm och utgår normalt utifrån våra kunders site/kontor.
Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.
Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Automationsingenjör med intresse för personlig utveckling

VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering)är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt. Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brin... Visa mer
VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering)är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt.
Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Inte för att vi måste, utan för att kunskapsutvecklingen driver oss som team.Det gör också att vi mer aktivt kan välja våra uppdrag och de kunder som uppskattar oss och vill ha oss på sin site och i sin organisation.
En inspirerande arbetsmiljö för professionell tillväxt och personlig utveckling blir då en naturlig del. Med vår breda expertis inom olika områden kan vi också stötta varandra inom teamet, så man känner sig trygg på sitt uppdrag.
Att interna administrationen och allt som berör den löpande kontakten med kunden avseende kontrakten, beställningar och ekonomin är inget annat än en självklarhet för oss.
Varför ska du söka just till oss utöver själva rollen om du söker anställning?
Läs gärna 'Om oss' här; https://www.shayasolutions.com/om-oss
Vi söker främst personer som vill ta anställning.
En ytterst konkurrenskraft lön är en självklarhet, men det är inte allt. Det finns många andra faktorer som är minst lika viktiga som vi erbjuder.
Jobbet
Vi söker nu en engagerad automationsingenjör som vill vara anställd. Eftersökterfarenhet är inom Siemens PCS7 och/eller ABB 800xA för att bli en del av vårt team. I rollen som automationsingenjör kommer du att ta ansvar för att utveckla, implementera och underhålla automationslösningar för våra kunder inom olika industrier.
Du har tidigare arbetat med att utveckla och optimera automationslösningar för att öka effektiviteten och produktiviteten i olika processer. Du har även en förmåga att analysera och lösa problem som uppstår i automationsprocessen.
Arbetsuppgifter:
Utveckling, implementering och underhåll av automationslösningar för olika industriella processer, med fokus på Siemens PCS7 och/eller ABB 800xA.
Konfiguration av hårdvara och mjukvara för att säkerställa att processerna fungerar som de ska.
Optimering av automationsprocesser för att öka effektiviteten och produktiviteten hos kunderna.
Identifiering och analys av problem i automationsprocesser och genomförande av lämpliga åtgärder för att lösa dessa.
Skapande och uppdatering av teknisk dokumentation och ritningar för automationsprocesserna.
Genomförande av tester och valideringar av nya eller uppdaterade automationslösningar.

Observera att arbetsuppgifterna kan variera beroende på företagets behov och projektens omfattning.
Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav): Relevant utbildning inom automation eller motsvarande.
Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med Siemens PCS7 och/eller ABB 800xA.
Erfarenhet av programmering och konfiguration av PLC-system.
Kunskap om SCADA-system och HMI-design.
Erfarenhet av samarbete med andra tekniska discipliner

Önskemål om personliga egenskaper:
Som person är du självgående, ansvarsfull och har god förmåga att samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta i projekt och trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter.
Hur du kommer vidare
Sök jobbet genom denna annons
Lägg in ett CV i word-format
Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.
Om VAERNA
Konsultbolag med nisch mot OT/IT Säkerhet och styrsystem.
Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm och utgår normalt utifrån våra kunders site/kontor.
Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.
Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Automationsingenjör med intresse för personlig utveckling

VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering)är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt. Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brin... Visa mer
VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering)är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt.
Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Inte för att vi måste, utan för att kunskapsutvecklingen driver oss som team.Det gör också att vi mer aktivt kan välja våra uppdrag och de kunder som uppskattar oss och vill ha oss på sin site och i sin organisation.
En inspirerande arbetsmiljö för professionell tillväxt och personlig utveckling blir då en naturlig del. Med vår breda expertis inom olika områden kan vi också stötta varandra inom teamet, så man känner sig trygg på sitt uppdrag.
Att interna administrationen och allt som berör den löpande kontakten med kunden avseende kontrakten, beställningar och ekonomin är inget annat än en självklarhet för oss.
Varför ska du söka just till oss utöver själva rollen om du söker anställning?
Läs gärna 'Om oss' här; https://www.shayasolutions.com/om-oss
Vi söker främst personer som vill ta anställning.
En ytterst konkurrenskraft lön är en självklarhet, men det är inte allt. Det finns många andra faktorer som är minst lika viktiga som vi erbjuder.
Jobbet
Vi söker nu en engagerad automationsingenjör som vill vara anställd. Eftersökterfarenhet är inom Siemens PCS7 och/eller ABB 800xA för att bli en del av vårt team. I rollen som automationsingenjör kommer du att ta ansvar för att utveckla, implementera och underhålla automationslösningar för våra kunder inom olika industrier.
Du har tidigare arbetat med att utveckla och optimera automationslösningar för att öka effektiviteten och produktiviteten i olika processer. Du har även en förmåga att analysera och lösa problem som uppstår i automationsprocessen.
Arbetsuppgifter:
Utveckling, implementering och underhåll av automationslösningar för olika industriella processer, med fokus på Siemens PCS7 och/eller ABB 800xA.
Konfiguration av hårdvara och mjukvara för att säkerställa att processerna fungerar som de ska.
Optimering av automationsprocesser för att öka effektiviteten och produktiviteten hos kunderna.
Identifiering och analys av problem i automationsprocesser och genomförande av lämpliga åtgärder för att lösa dessa.
Skapande och uppdatering av teknisk dokumentation och ritningar för automationsprocesserna.
Genomförande av tester och valideringar av nya eller uppdaterade automationslösningar.

Observera att arbetsuppgifterna kan variera beroende på företagets behov och projektens omfattning.
Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav): Relevant utbildning inom automation eller motsvarande.
Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med Siemens PCS7 och/eller ABB 800xA.
Erfarenhet av programmering och konfiguration av PLC-system.
Kunskap om SCADA-system och HMI-design.
Erfarenhet av samarbete med andra tekniska discipliner

Önskemål om personliga egenskaper:
Som person är du självgående, ansvarsfull och har god förmåga att samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta i projekt och trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter.
Hur du kommer vidare
Sök jobbet genom denna annons
Lägg in ett CV i word-format
Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.
Om VAERNA
Konsultbolag med nisch mot OT/IT Säkerhet och styrsystem.
Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm och utgår normalt utifrån våra kunders site/kontor.
Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.
Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Arbetsledare - Jordbro

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om företaget Vi är ett framstående logistikföretag beläget i Jordbro, känt för att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi strävar efter att skapa en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och kan utvecklas. Nu söker vi ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om företaget

Vi är ett framstående logistikföretag beläget i Jordbro, känt för att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi strävar efter att skapa en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och kan utvecklas. Nu söker vi en engagerad arbetsledare för vårt lagerteam.
Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare på vårt lager ansvarar du för att leda och motivera vårt arbetslag. Du kommer att övervaka dagliga arbetsprocesser, säkerställa att säkerhetsföreskrifterna följs och samordna lagrets aktiviteter för att säkerställa att våra kunder får förstklassiga tjänster. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

Leda och planera det dagliga arbetet för lagermedarbetare.

Säkerställa att lagret är säkert och att alla säkerhetsföreskrifter följs.

Samarbeta med andra avdelningar för att optimera arbetsflödet.

Utbilda och coacha lagermedarbetare för att utveckla deras färdigheter.

Bidra till att förbättra lagerprocesserna för att öka effektiviteten.Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbetsledning inom lager eller logistik. Du är en naturlig ledare med god kommunikationsförmåga och en förmåga att lösa problem på ett effektivt sätt. Dessutom har du:

Erfarenhet av arbetsledning inom lager eller logistik.

Starka ledarskapsfärdigheter.

Förmåga att arbeta i ett högt tempo och hantera flera uppgifter samtidigt.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Grundläggande datorkunskaper, särskilt inom lagerhanteringssystem.Ansökan

Om du är redo att ta dig an denna utmaning, skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Projektledare inom Automation och I&C

VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt. Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi bri... Visa mer
VAERNA OT IT AB (fd. Shaya Solutions, domäner under uppdatering) är ett nischat konsultbolag inom OT/IT Säkerhet och styrsystem och som fokuserar på att anställa seniora personer. Med senior syftar vi på personer med djup kompetens och med lång erfarenhet. Personer som brinner för att lösa de mest komplexa problemställningarna och som är kvar till slutet av projekt.
Vi löser det som få kan lösa. Kunderna vill alltid ha oss pga. vår yrkesstolthet där vi brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Inte för att vi måste, utan för att kunskapsutvecklingen driver oss som team.Det gör också att vi mer aktivt kan välja våra uppdrag och de kunder som uppskattar oss och vill ha oss på sin site och i sin organisation.
En inspirerande arbetsmiljö för professionell tillväxt och personlig utveckling blir då en naturlig del. Med vår breda expertis inom olika områden kan vi också stötta varandra inom teamet, så man känner sig trygg på sitt uppdrag.
Att interna administrationen och allt som berör den löpande kontakten med kunden avseende kontrakten, beställningar och ekonomin är inget annat än en självklarhet för oss.
Varför ska du söka just till oss utöver själva rollen om du söker anställning?
Läs gärna 'Om oss' här; https://www.shayasolutions.com/om-oss
Vi söker främst personer som vill ta anställning.
En ytterst konkurrenskraft lön är en självklarhet, men det är inte allt. Det finns många andra faktorer som är minst lika viktiga som vi erbjuder.

Om jobbet Leda, driva och leverera Projekt inom ramen för Automation till uppsatta mål, avseende tid, scope, kvalitet och budget enligt investeringsprocessen
Leda och styra delprojektmedlemmar och leverantörer/ entreprenörer inom ramen för Automation.
Ansvara för att utreda och ta fram tekniska lösningar inom projektet utifrån behov, idéer och krav från kunder enligt direktiv från Projektägare.
Säkerställa/ta fram tekniska specifikationer och förfrågningsunderlag samt ansvara för utvärdering och upphandling i samråd med Projektägare/styrgrupp och Inköp

Att inom ramen för ett delprojekt ansvara för att:
ta fram budget, tids- och resursplan
leda och driva sitt delprojekt enligt projektplan och hantera den dagliga styrningen
identifiera samt hantera projekt- och EHS-risker
rapportera till projektägare/styrgrupp samt till PMO Lg
säkra samordning och kommunikation internt och externt
hantera safety och EHS-frågor
Vi ser gärna att du har ett eller flera av följande kompetenser: Civilingenjör, högskoleingenjör med goda Projektledningserfarenheter och tekniska kunskaper inom (Automation) energi, processindustri eller produktionsutveckling/-tillverkning.
God kunskap i och erfarenhet av upphandlingar, investeringskalkylering och entreprenadsjuridik samt inom arbetsmiljö området
Arbetat inom kraftvärme- och energiindustri, tung processindustri, eller annan industriell verksamhet.
har goda kunskaper och förståelse för Automation/Process inom kraft-och värmeproduktion.
Det är meriterande om duhar ett eller flera av följande kompetenser: Goda kunskaper och förståelse för instrumentering/reglering samt för modern IT-teknik. Främst kommunikationsteknik, virtuella nätverk och virtuella servers.
Vi ser gärna specifikt goda kunskaper och förståelse för moderna DCS-system
Vana vid framtagning och/eller kravställning av objektlistor, funktionsbeskrivningar och andra underlag för att beskriva omfattning och funktion samt att kunna verifiering leveransen mot kravställningen (övrig kravställning ser jag som generell för PL och inte specifik för Automation)
person är du noggrann och systematisk, har ett intresse för projektledning/teknik och ekonomi, samt god samarbetsförmåga.
Du är bekväm med att ta eget ansvar och omsätta idéer till nya och förbättrade arbetsmetoder.
Körkort

Hur du kommer vidare
Sök jobbet genom denna annons
Lägg in ett CV i word-format
Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas.

Om VAERNA
Konsultbolag med nisch mot OT/IT Säkerhet och styrsystem.
Vi har vårt huvudkontor i centrala Stockholm och utgår normalt utifrån våra kunders site/kontor.
Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar.
Annonsförsäljare undanbedes. Visa mindre

Lagermedarbetare - Jordbro - Heltid

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Är du en fena på att köra truck? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Är du en fena på att köra truck? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!

Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Jordbro. Tjänsten startar omgående.

Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.

Arbetsuppgifter:

Ansvara för inleveranser av gods och material

Scanna in produkter i affärssystem

Samordna produkter utifrån en plocklista

Lastning av kurirbilar

Tunga lyft förekommer


Om dig:

Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom logistik och lagerhantering, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av orderhantering är det meriterande.

Kravprofil:

Truckkort A+B

Självgående


Meriterande:

Körkort B


Arbetstider: mån-fre skift 06-15 /09-18

Arbetsplats: Jorbdro

Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Omfattning: Heltid

 Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Regionsansvarig till Aventi, Stockholm

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om tjänsten: Som Regionsansvarig för Stockholm blir du en central del av vårt team och vår tillväxtstrategi. Du kommer att leda och utveckla Aventis närvaro i Stockholm genom aktiv kundbearbetning, nätverkande och strategisk försäljning. Din roll innebär att by... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om tjänsten:

Som Regionsansvarig för Stockholm blir du en central del av vårt team och vår tillväxtstrategi. Du kommer att leda och utveckla Aventis närvaro i Stockholm genom aktiv kundbearbetning, nätverkande och strategisk försäljning. Din roll innebär att bygga starka kundrelationer, driva försäljning, och stärka Aventis kultur och värderingar.

Vad du kommer att göra:

• Upprätthålla och utveckla långsiktiga kundrelationer.

• Proaktivt söka och skapa nya affärsmöjligheter.

• Representera Aventi på kundbesök och nätverksträffar.

• Hantera offertarbete och delta i event.

• Utveckla och implementera processer och arbetssätt för att optimera verksamheten.

• Arbeta nära ledningen för att utveckla framtida affärskoncept.

• Bidra i ledningsgruppen och driva företaget mot uppsatta mål.

Vårt erbjudande:

Vi skapar möten och upplevelser som sprider arbetsglädje och bygger starka kulturer, genom vår kultur- och varumärkesresa stärker vi kulturen med fokus på både individen, teamet, ledningen och kunden. Vi sätter en långsiktig plan med olika nedslag för hela företaget. Med hjälp av våra insikter och aktiviteter skapar vi en röd tråd genom alla events med ett tydligt syfte och mål utifrån vår kunds behov.

Med vår bredd av fest & events, aktiviteter, företagskulturer, föreläsningar och profilerade produkter kan vi erbjuda våra kunder en helhet. Med hela Sverige som marknad skräddarsyr vi konferenser, kundevent, jubileum, invigningar eller andra tillfällen som behöver förstärkas och firas – alltid med stort fokus på kundens syfte, mål och värdegrund.

Dina befogenheter:

Som Regionsansvarig har du fullt budgetansvar och stort inflytande över hur vi bygger vår verksamhet i regionen.

Vem är du?

• Du har gedigen erfarenhet av projektledning och försäljning.

• Du har ett stort upparbetat nätverk i Stockholms regionen.

• Du är en stark ledare med en helhetssyn och har erfarenhet av personalansvar.

• Du är resultatorienterad och målinriktad med ett affärsdrivet förhållningssätt.

• Du har förmågan att bygga och stärka relationer både externt och internt.

Varför Aventi?

Hos Aventi får du möjligheten att vara en del av en framåtblickande och innovativ organisation. Du kommer att arbeta i en miljö som värdesätter initiativförmåga och kreativitet, och där ditt arbete direkt bidrar till vår tillväxt och framgång.

Ansök nu! Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av Aventis spännande tillväxtresa? Skicka din ansökan till oss och bli en del av vårt engagerade team! Visa mindre

Orderplockare till E-handelsföretag i Årsta - Behov

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo?  Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Årsta. Som lagerm... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo?  Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!

Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Årsta.

Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.

Exempel på arbetsuppgifter:

Scanna in produkter i affärssystem

Samordna produkter utifrån en plocklista

Lastning av kurirbilar


Om dig:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.

Meriterande:

 Körkort

 Truckkort A+B


Arbetstider: Skift
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Vid behov 
Plats: Årsta
Lön: Enligt ök

Vi söker personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Säljare Nacka - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare Danderyd - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare Nykvarn - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare Huddinge - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare Salem - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare Lidingö - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare Spånga - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare Rönninge - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare Södertälje - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljare Tyresö - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kvalitetsingenjörer till armémateriel

Har du erfarenhet av industriellt kvalitetsledningsarbete och vill arbeta i en spännande tjänst med många kontaktytor? Är du en person som trivs med att skapa långsiktiga relationer och vill arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara en av dem vi söker som kvalitetsingenjör till avdelningarna Fordon eller Indirekt eld & luftvärn. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som kvalitetsin... Visa mer
Har du erfarenhet av industriellt kvalitetsledningsarbete och vill arbeta i en spännande tjänst med många kontaktytor? Är du en person som trivs med att skapa långsiktiga relationer och vill arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara en av dem vi söker som kvalitetsingenjör till avdelningarna Fordon eller Indirekt eld & luftvärn. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsingenjör arbetar du med att stödja projektledningen i anskaffningsprojekt med kvalitetskompetens. Du deltar vid kravställning och uppföljning av projektets och leverantörens kvalitetsledningsarbete under projektens alla faser och i viss mån efter leverans. Det innebär att du bland annat deltar i det interna arbetet med utformning och uppföljning av kvalitetskrav samt vid kontrakterade granskningar. Du genomför självständigt regelbundna uppföljningar/granskningar och deltar vid leveranskontroller samt genomförande av revisioner.

Som kvalitetsingenjör har du en viktig roll i att genom insyn i leverantörens arbete skapa samsyn mellan leverantör och kund, samt att tidigt kunna identifiera eventuella risker ur ett kvalitetsledningsperspektiv.

Tjänsten är placerad i Stockholm. Tjänsteresor förekommer, såväl inrikes som utrikes.

Vi söker dig som
har en relevant teknisk högskoleutbildning eller motsvarande relevant kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Vidare har du flerårig erfarenhet av industriellt kvalitetsledningsarbete och är väl förtrogen med standarden ISO 9001. Tjänsten ställer krav på B-körkort samt god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kvalitetssäkring vid mjukvaruutveckling eller genomfört leverantörsrevisioner. Det är också meriterande om du har arbetat med komplexa projekt eller militär materiel.

Som person söker vi dig som trivs med att skapa långsiktiga relationer, du samarbetar väl med andra med vilka du kommunicerar och relaterar till på ett lyhört sätt. Du tar samtidigt ansvar för ditt arbete och kan driva en tydlig linje. Du har integritet liksom en förmåga att väga samman komplex information och se detaljer, samtidigt som du kan agera utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om oss
FMV:s verksamhetsområde armémateriel består av fyra producerande avdelningar: Fordon, Vapen & Skydd, Indirekt eld & Luftvärn samt Hjulfordon, CBRN & Hemvärn samt en stab och en systemledningsavdelning.

Avdelningen Fordon ansvarar för anskaffning och vidareutveckling av arméns stridsfordons-, stridsvagns-, pansarterrängbils- och bandvagnssystem. Avdelningen Indirekt eld & luftvärn arbetar med motsvarande uppgifter för arméns system inom funktionskedjorna indirekt eld respektive luftvärn; artillerisystem, granatkastarsystem, luftvärnssystem, eldledningssystem och sensorer av olika slag.

Arbetet genomförs i huvudsak i projektform.

FMV – Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar.

Vi arbetar aktivt utifrån utvecklande medarbetarskap, en modell för att utveckla samarbete, främja ansvarstagande och skapa engagemang för att ta tillvara på den initiativförmåga som vi alla besitter. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska.

Våra fackliga företrädare är SACO Pierre Königsson, OFR/S Leif Jansson, OFR/O Gunnar Östermark och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor om tjänsten ber vi dig kontakta kvalitetschef för verksamhetsområde Armé, Mats Rundgren, på telefon 08-782 4000. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Petersson på anna.petersson@fmv.se.

Sista ansökningsdag är 2024-08-04.

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur.

Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Säljare Ekerö - Snittlön 40000kr/mån

Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen! Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner. Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel. Vi vill att fler ska få tillgång t... Visa mer
Vill du vara med och bryta ny mark inom hemförsäljning? Då ska du jobba med oss på nystartade Viltbilen!
Viltbilen är ett nystartat företag som säljer och levererar viltkött till privatpersoner.
Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska dov- och kronhjortar som lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.
Vi vill att fler ska få tillgång till detta fina kött och söker nu hemförsäljare till olika distrikt i Stockholmsområdet.
Vi erbjuder dig:
Snittlön på 40 000kr/mån
Garantilön 1:a månaden
Eget distrikt
Flexibla arbetstider (vardagskvällar och helger)
Heltid eller deltid/extrajobb
Behovsanpassad och högklassig utbildning
Fint kontor med säljaktiviteter och event

Vad innebär tjänsten:
Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en snyggt loggad och eldriven skåpbil, försedd med frys som är fylld med våra fina varor.
Produkterna är mycket eftertraktade och lättsålda. Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.
Lönen är helt provisionsbaserad och ligger på en hög nivå. När du arbetat upp ditt kundregister tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.
Vårt fina och nyrenoverade kontor ligger 700 meter från Högdalens T-bana.
Vi söker dig som:
Gillar att träffa människor och bygga kundrelationer
Har B-körkort (obligatoriskt krav)
Kan arbeta vardagar mellan kl 15-21, alternativt helger
Talar bra svenska
Värdesätter samarbete och ett bra team

Låter detta intressant? Skicka då in ditt CV och några rader om dig själv till oss på mail.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare .NET för fintech-bolag

Brinner du för programutveckling och tycker om att jobba med parallella utvecklingsprojekt erbjuder vi en spännande roll som systemutvecklare på Addedo. Hos oss jobbar du med att ta fram innovativa och smarta standardprogramvaror för våra kunder. Vi har ca 200 kunder som använder våra egna lösningar. De flesta av dessa är svenska börsnoterade eller riskkapitalägda bolag. Vår motpart/mottagare är Group Finance och i vissa fall IT. Våra lösningar är antin... Visa mer
Brinner du för programutveckling och tycker om att jobba med parallella utvecklingsprojekt erbjuder vi en spännande roll som systemutvecklare på Addedo. Hos oss jobbar du med att ta fram innovativa och smarta standardprogramvaror för våra kunder. Vi har ca 200 kunder som använder våra egna lösningar. De flesta av dessa är svenska börsnoterade eller riskkapitalägda bolag. Vår motpart/mottagare är Group Finance och i vissa fall IT.


Våra lösningar är antingen något som integrerar och förbättrar de lösningar vi återförsäljer eller så existerar dom och säljs separat för sig själva.


Som systemutvecklare hos oss kommer du tillsammans med övriga i gruppen att ansvara för utveckling, förvaltning och under håll av våra egna lösningar.


Du har flera års erfarenhet av systemutveckling i .NET-miljö, gärna av webbutveckling med ASP.NET och Blazor.


Du är duktig på dataanalys och på att hantera och presentera stora datamängder på ett bra sätt. Om du har tidigare erfarenhet av utveckling av finansiell programvara och/eller Business Intelligence-verktyg är det meriterande. Vi tror också att du trivs i en konsultorienterad miljö där du tillsammans med vårt utvecklingsteam hjälper våra kunder att bygga lösningar som ger dem kraftfulla verktyg för analys och presentation av finansiell information.


Vad vi erbjuder dig:


Vi försöker skapa stort engagemang genom att
skapa ett klimat som bygger på starkt lagarbete med korta beslutsvägar drivet av spännande utmaningar utan prestige
ha tydliga mål och leva efter våra värderingar
göra det möjligt att arbeta flexibelt på det sätt som passar var och en bäst
erbjuda det mindre bolagets fördelar i kombination med att du får arbeta med och representera lösningar från ledande internationella programvaruleverantörer
jobba med team som fått en rad internationella priser för sitt framgångsrika arbete
göra det möjligt att växa och utvecklas som individ och professionellt
vara ett bolag som tar sin roll som arbetsgivare på allvarDu kommer att ingå i ett team där det tillhör vardagen att dela med sig av sina erfarenheter och tips, och delar man med sig i ett givande och tagande som gynnar dig, gruppen och oss som företag.


Din profil och meriter:


Vi ser helst att du:
är en hängiven och nyfiken person med en utåtriktad och kommunikativ disposition, då rollen innebär mycket kontakter inom och utanför Addedo.
är en lagspelare som även trivs med att jobba självständigt.
är strukturerad.
har en gedigen erfarenhet av systemutveckling i C# och .NET
har god kunskap inom Server och T-
har erfarenhet av att konsumera data via webbtjänster som SOAP eller REST-API:er
har goda kunskaper i svensk och engelska både i tal och skriftErfarenhet inom följande områden är meriterande:
Powershell
Azure Devops eller motsvarande CI/CD
Javascript
Intresse för finansiell rapportering och analysTveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.


Om Addedo AB:
Addedo stöttar, utvecklar och utmanar Finance och Business Control-funktionen. Det gör vi genom att förbättra processer samt inspirera utveckling av ekonomistyrning, uppföljning och rapportering. Med automatisering och digitalisering lägger vi grunden till konkret värdeskapande. Vi strävar mot att våra kunder skall känna sig trygga, smarta och snabba i sitt arbete.


Addedo Sverige har sen starten för 17 år sen vuxit från noll till drygt 160 MSEK i omsättning, cirka 300 aktiva kunder och drygt 65 medarbetare. Vi har etablerat oss som den ledande partnern när det gäller programvarulösningar för ekonomistyrning och koncernrapportering. Addedo har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har under alla år vi mätt fått höga värden både i kund- och medarbetarundersökningar.

Vid ett flertal tillfällen genom åren har vi blivit uppmärksammade som den bästa partner både av IBM och SAP i Sverige men också Europa och globalt. Visa mindre

iOS-utvecklare för Taxi Stockholm

Ansök    Jul 13    Comstream AB    Applikationsutvecklare
Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm och vi är stolta att vara stockholmarnas främsta taxibolag! Vi har höga ambitioner i alla våra kundmöten och strävar ständigt efter att utveckla våra tjänster för både företag och privatpersoner. Vi har ett utvecklingsteam som brinner för att ta fram de bästa lösningarna för både våra kunder och förare. Vårt team består både av utvecklare, UX/UI-designers och testare som jobbar i en mode... Visa mer
Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm och vi är stolta att vara stockholmarnas främsta taxibolag! Vi har höga ambitioner i alla våra kundmöten och strävar ständigt efter att utveckla våra tjänster för både företag och privatpersoner.


Vi har ett utvecklingsteam som brinner för att ta fram de bästa lösningarna för både våra kunder och förare. Vårt team består både av utvecklare, UX/UI-designers och testare som jobbar i en modern utvecklingsmiljö och med de senaste verktygen.


Vår mobilapp för taxibokning är en viktig del i vår verksamhet och inte minst en stor kontaktyta till våra kunder. Vi vill ge dem den bästa möjliga kundupplevelsen från bokning och genom hela resan.


Just nu befinner vi oss i en expansiv fas där vi bygger upp vårt app-utvecklingsteam. Vi letar därför efter en erfaren iOS-utvecklare som vill vara med och utveckla och förbättra vår iOS-app. Vi söker dig som tar ett stort ansvar och kan jobba både individuellt såväl som i ett större team. Du förstår vikten av att sätta användaren i fokus och vill hitta tekniska lösningar för att göra kundupplevelsen till den bästa möjliga.

Vad kommer du att göra?
Delta i planering, design och implementering av nya funktioner och förbättringar för att möta användarnas behov och förväntningar.
Jobba nära andra utvecklare, UX-designers och produktägare för att tillsammans ta fram smarta lösningar för vår app.
Utföra felsökning och lösa tekniska utmaningar för att säkerställa appens prestanda och tillförlitlighet.
Hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och teknologierna inom iOS-utveckling.
Bidra med expertis inom iOS-utveckling för att förbättra användarupplevelsen.


Vem är du?
Vi tror att du har en akademisk examen och minst några års erfarenhet av iOS-utveckling.
Du har gedigen erfarenhet av programmering i Swift och gärna också i Java (för vårt backend)
Du är både kreativ och strukturerad, och kan bryta ner större funktioner i hanterbara delar
Du är van att jobba både självständigt och i team
Du har god kommunikationsförmåga och tycker att det är roligt att hitta lösningar till initiativ som kommer från olika intressenter
Du brinner för att utveckla appar med fokus på användarupplevelseVad finns hos oss?
Ett kontor mitt i Stockholm, pensionsförmåner, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
En bra företagskultur och närhet till vår kärna - taxiverksamheten
Ett härligt team där det är högt i tak, mycket diskussioner och där vi värdesätter samarbete och kunskapsutbyte och där det finns möjlighet att utvecklasTveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.


Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.


Om Taxi Stockholm:
Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm och stockholmarnas främsta taxibolag. Vi har höga ambitioner i alla våra kundmöten dagligen och ständig utveckling av tjänster för företag och privatpersoner. Våra fordon arbetar året om och dygnet runt för att ge den bästa möjliga servicen. Taxi Stockholm inkluderar även vårt dotterbolag Sirius Omsorg. Sirius erbjuder samhällsbetalda resor, så som turbundna resor och skolskjutsar. Våra värdeord är Trygghet, Respekt, Utveckling och Engagemang. Visa mindre

Java-utvecklare för Taxi Stockholm

Ansök    Jul 13    Comstream AB    Backend-utvecklare
Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm och vi är stolta att vara stockholmarnas främsta taxibolag! Vi har höga ambitioner i alla våra kundmöten och strävar ständigt efter att utveckla våra tjänster för både företag och privatpersoner. Vi har ett utvecklingsteam som brinner för att ta fram de bästa lösningarna för både våra kunder och förare. Vårt team består både av utvecklare, UX/UI-designers och testare som jobbar i en mode... Visa mer
Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm och vi är stolta att vara stockholmarnas främsta taxibolag! Vi har höga ambitioner i alla våra kundmöten och strävar ständigt efter att utveckla våra tjänster för både företag och privatpersoner.


Vi har ett utvecklingsteam som brinner för att ta fram de bästa lösningarna för både våra kunder och förare. Vårt team består både av utvecklare, UX/UI-designers och testare som jobbar i en modern utvecklingsmiljö och med de senaste verktygen.


Vi befinner oss nu i en intressant fas då en ny teknisk infrastruktur ska utformas och utvecklas. Dessutom ska nya smarta onlinetjänster utvecklas för att förenkla bokning av taxibilar, inklusive funktioner som samåkning.


Den tekniska stacken är Java kombinerat med moderna ramverk och verktyg. CI/CD och DevOps är också prioriterade områden. I denna roll arbetar du tillsammans med kompetenta kollegor för att utveckla en skalbar och modern infrastruktur. Du följer en agil utvecklingsmetodik.


Vi söker dig som tar ett stort ansvar och kan jobba både individuellt såväl som i ett större team.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:
5+ års relevant arbetslivserfarenhet
Mycket goda kunskaper i Java, Spring MVC, Maven, microservices, REST, messaging, etc.
Tidigare erfarenhet av Google Cloud Platform är en merit
Tidigare erfarenhet av Docker, Kubernetes, CI/CD, Jenkins och DevOps är en merit
Flytande i skriftlig och muntlig engelska
Universitetsstudier inom ITVad finns hos oss?
Ett kontor mitt i Stockholm, pensionsförmåner, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
En bra företagskultur och närhet till vår kärna - taxiverksamheten
Ett härligt team där det är högt i tak, mycket diskussioner och där vi värdesätter samarbete och kunskapsutbyte och där det finns möjlighet att utvecklasTveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.


Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.


Om Taxi Stockholm:
Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm och stockholmarnas främsta taxibolag. Vi har höga ambitioner i alla våra kundmöten dagligen och ständig utveckling av tjänster för företag och privatpersoner. Våra fordon arbetar året om och dygnet runt för att ge den bästa möjliga servicen. Taxi Stockholm inkluderar även vårt dotterbolag Sirius Omsorg. Sirius erbjuder samhällsbetalda resor, så som turbundna resor och skolskjutsar. Våra värdeord är Trygghet, Respekt, Utveckling och Engagemang. Visa mindre

Målare sökes - Veterankraft Södermalm

Ansök    Jul 13    Veterankraft AB    Målare
Om tjänsten Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag. Plats Södermalm, Stockholm Dina arbetsuppgifter Invändig och utvändig målning etcetera. Omfattning och start Omgående Vem är du? En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare. Ansökan Låter det spännande? Anmäl ditt intresse till oss redan idag så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veterankraft. Vi ser fram emot din ansökan! ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag.

Plats
Södermalm, Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Invändig och utvändig målning etcetera.

Omfattning och start
Omgående

Vem är du?
En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare.

Ansökan
Låter det spännande? Anmäl ditt intresse till oss redan idag så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veterankraft.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fördelar med att arbeta som pensionär
Det blir allt vanligare att människor ser fördelarna med att fortsätta arbeta även efter pensionen. Förutom att det kan ge en extra inkomst är det främsta skälet att fortsätta vara en del av ett sammanhang, uppleva gemenskap och fortsätta bidra med sin kompetens och yrkeserfarenhet. När du blir en del av Veterankraft-familjen kommer du att bli anställd av oss och ha full frihet att bestämma hur mycket och när du vill arbeta. Vi erbjuder en mycket flexibel arbetsmodell som uppskattas av våra erfarna veteraner. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal och ansvarsförsäkring, och du har möjlighet att välja bland alla uppdrag vi får från både privatpersoner och företag.

Om Veterankraft
Veterankraft är ett av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och den främsta leverantören av hushållsnära och företagstjänster. Vi fokuserar på trygghet, kvalitet och personlighet för att underlätta vardagen för tusentals hushåll och företag varje år.
Vi är en jobbplattform för personer från 55 år och uppåt och är representerade på över 40 orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Veterankraft har stolt utsetts till Gasell och Mästargasell av Dagens Industri sju år i rad, mellan 2014 och 2020. Visa mindre

Teckenspråkig personlig assistent sökes till kvinna i Spånga

Ansök    Jul 13    Amandas Omsorg AB    Personlig assistent
Amandas Omsorg är assistansbolaget som arbetar nära kunder och assistenter. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Vi finns alltid där för våra kunder och har kontor på Östermalmstorg i Stockholm. Nu söker vi teckenspråkig personal till vår nya kund i Spånga/Rinkeby. Kunden är en kvinna som inte kan kommunicera med tal. Kunden behöver hjälp med det mesta såsom personlig hygien, städning och hon får mat delvis v... Visa mer
Amandas Omsorg är assistansbolaget som arbetar nära kunder och assistenter. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Vi finns alltid där för våra kunder och har kontor på Östermalmstorg i Stockholm.
Nu söker vi teckenspråkig personal till vår nya kund i Spånga/Rinkeby. Kunden är en kvinna som inte kan kommunicera med tal. Kunden behöver hjälp med det mesta såsom personlig hygien, städning och hon får mat delvis via sond. Så har du tidigare erfarenhet av detta så är det positivt.

Kunden är 30 år gillar att leva ett aktivt liv och röra sig ute och gå på olika aktiviteter eller åka till en galleria. Kunden har en ovanlig sjukdom som heter NF2 som hon fick diagnostiserad som barn.

Tjänsten startar den 1 juni och vi behöver 1-2 assistenter som vill jobba heltid, deltid och som extrapersonal.

Vi söke dig som;
? Tar ansvar och är punktlig
? Har bakgrund inom vård och omsorg
? Du förmåga att kommunicera via teckenspråk
Denna tjänst kommer att tillsättas skyndsamt så tveka inte på att höra av dig. Vi ber dig ange löneanspråk i din ansökan samt att ansökan
och alla eventuella frågor kring tjänsten endast skickas till oss via e-post info@amandasomsorg.se ange Teckenspråk i ämnesraden. Visa mindre

Hotellreceptionist

Nu söker vi vår nästa medarbetare till vår hotell- och vandrarhemsreception. Zinkensdamm ligger innanför tullarna men samtidigt naturskönt med oslagbar miljö på sommaren och nära till Årstaviken. Vi bedriver både hotell- och vandrarhemsverksamhet. Med 87 hotellrum samt 60 vandrarhemsrum i olika storlekar har vi möjlighet att ta emot cirka 500 gäster. Tjänsten är ett vikariat och omfattar 75% tjänstgöringsgrad. I huvudsak består arbetsuppgifterna av ... Visa mer
Nu söker vi vår nästa medarbetare till vår hotell- och vandrarhemsreception.

Zinkensdamm ligger innanför tullarna men samtidigt naturskönt med oslagbar miljö på sommaren och nära till Årstaviken.

Vi bedriver både hotell- och vandrarhemsverksamhet.

Med 87 hotellrum samt 60 vandrarhemsrum i olika storlekar har vi möjlighet att ta emot cirka 500 gäster.

Tjänsten är ett vikariat och omfattar 75% tjänstgöringsgrad.

I huvudsak består arbetsuppgifterna av receptionsarbete såsom att möta och hjälpa gäster, besvara mail, göra bokningar och svara i telefon. Vi ser gärna att du har vana av arbete i reception eller hotellreception och att du brinner för serviceyrket. Du talar och skriver svenska flytande och talar och skriver engelska obehindrat. Du kan arbeta både dag- och kvällspass, vardag som helg. Erfarenhet att nattarbete är meriterande, men inte ett krav. Dessutom har du ett glatt humör och en stor portion sunt förnuft.


Varmt välkommen med ansökan! Visa mindre

Intresseanmälan

Vad roligt att du vill söka jobb hos oss! När du registrerat dig kan du hittas och kontaktas av våra arbetsledare i de olika assistanserna. Välkommen! Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland. De vanligaste svaren från våra anstäl... Visa mer
Vad roligt att du vill söka jobb hos oss! När du registrerat dig kan du hittas och kontaktas av våra arbetsledare i de olika assistanserna. Välkommen!


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Bli en del av CalliX-teamet – Vi söker drivna säljare!

Ansök    Jul 13    Abstergon AB    Innesäljare
Är du en passionerad säljare som vill ha friheten att arbeta hemifrån? Då är CalliX rätt ställe för dig! Det här kommer du göra: · Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem. · Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal. · Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team. · Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunder. Det här kommer du inte göra: · Hantera ... Visa mer
Är du en passionerad säljare som vill ha friheten att arbeta hemifrån? Då är CalliX rätt ställe för dig!

Det här kommer du göra:
· Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem.
· Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal.
· Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team.
· Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunder.

Det här kommer du inte göra:
· Hantera teknisk support eller installation av system åt kunder – det tar vårt dedikerade backoffice-team hand om.
· Arbeta från ett kontor – du arbetar helt och hållet hemifrån.

Vi letar efter personer som:
· Har tillgång till en dator och headset.
· Har erfarenhet av telefonförsäljning.
· Flytande i svenska, både i tal och skrift.
· Är självdrivna och kan arbeta självständigt hemifrån.
· Har en stark vilja att nå uppsatta mål och tjäna pengar på provisionsbaserade villkor.

Varför CalliX?
· Frihet och flexibilitet: Jobba hemifrån och skapa din egen arbetsdag.
· Stöd från teamet: Du säljer, vi tar hand om resten.
· Provisionsbaserad lön: Dina framgångar avgör din inkomst – och vi hjälper dig att nå dina mål!
· Stark företagskultur: Varje morgon startar vi med ett uppstartsmöte för att sätta dagens mål och ge dig den energi du behöver. På eftermiddagen har vi ett kort möte där vi får möjlighet att prata med kollegor och lära känna varandra bättre, trots att vi alla jobbar på distans.
· Utbildning och support: Alla nya får utbildning för att känna sig trygga i sin roll innan man börjar prata med kunder. Support finns alltid tillgänglig när något nytt dyker upp.

Om CalliX:
CalliX är återförsäljare av ett marknadsledande telefonsystem. Efter signerat avtal sätter vi upp systemet åt våra kunder och står för all support de behöver under hela avtalstiden. Detta hanteras av vårt dedikerade backoffice-team, så du som säljare kan fokusera helt på att sälja och bygga kundrelationer.

Intresserad?
Ansök genom att skicka ditt CV till billy@callix.se. Personligt brev krävs inte, men vill du skriva några rader om varför du skulle passa bra hos oss är det välkommet.
Processen ser ut som följande:
· Urval sker löpande.
· Inför en intervju kommer den som intervjuas att få en lista med vilka frågor vi kommer prata om, så du kan förbereda sig inför intervjun.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team så snart som möjligt! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi ser fram emot att få höra mer om dig och hur du kan bidra till CalliX framgång.
Välkommen till CalliX! Visa mindre

Butikssäljare Junkyard Stockholm

Är du intresserad av Streetwear och Sneakers? Trivs du i en positiv och inkluderande arbetsmiljö där vi vinner tillsammans? Då vill vi ha med dig på resan att förstärka Junkyard som den självklara destinationen för Streetwear och Sneakers i Norden! På Junkyard ska alla kunder få en fantastisk upplevelse i sina möten med oss, och som butikssäljare är du vår viktigaste ambassadör. Vi är ett team som ser fram emot att komma till jobbet varje dag, som mo... Visa mer
Är du intresserad av Streetwear och Sneakers? Trivs du i en positiv och inkluderande arbetsmiljö där vi vinner tillsammans?

Då vill vi ha med dig på resan att förstärka Junkyard som den självklara destinationen för Streetwear och Sneakers i Norden!

På Junkyard ska alla kunder få en fantastisk upplevelse i sina möten med oss, och som butikssäljare är du vår viktigaste ambassadör.

Vi är ett team som ser fram emot att komma till jobbet varje dag, som motiveras av försäljning och att nå de målen vi har satt oss och fira det tillsammans.

Om du vill vara en del av teamet så skicka din ansökan och CV redan idag!

Tjänsten är ett sommarvikariat och det kan finnas möjlighet att arbeta extra efter sommarperioden.
Vi söker dig som:

- Är intresserad av försäljning och service
- Motiveras av att nå uppsatta mål
- Gillar varierade arbetsuppgifter och arbetstider
- Följer med på trender inom Sneakers och Streetwear


Vi på Junkyard har sedan starten 2002 haft rötter i den nordiska streetwear-kulturen. Som en av de första e-handlarna inom streetwear strävar vi ständigt efter att vara den mest inkluderande och pålitliga aktören i genren, samt den största sneakerdestinationen i Norden. Vi har ett stort utbud av högkvalitativa skandinaviska märken inom alla typer av kläder, med märken som Yôke och Sweet SKTBS. I tillägg till detta erbjuder vi de största och mest framgångsrika internationella märkena inom sneakers. Vårt sortiment kommer alltid bestå av sneakers från jättar som adidas och Nike, samt andra klassiker och ikoniska märken som bland annat New Balance, Converse, Vans, Puma och Dr. Martens. ?

Våra värderingar handlar om kultur, tillhörighet, streetwear och inkludering – därmed är våra kläder och sneakers är avsedda för alla som vill vara en del av denna gemenskap. Allt i vårt sortiment bidrar till att stärka personligheten och identiteten hos de som bär plaggen. Junkyard handlar om gemenskap, lekfullhet, att bli accepterad och att heja på varandra! ?

Vi definierar nordisk streetwear!? Visa mindre

KFC Bromma söker Natt personal

Ansök    Jul 13    NSP Gallus AB    Restaurangbiträde
Vi på KFC söker dig som har en passion för kontinuerligt lärande och strävar efter att överträffa gästernas förväntningar, så att de vill återkomma med sina närmaste vänner. Genom att visa rätt inställning och arbetsinsats finns det goda möjligheter att avancera inom företaget. Dina arbetsuppgifter som en del av vårt team inkluderar att vara ansiktet utåt genom att hälsa gäster välkomna och leverera service av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta anti... Visa mer
Vi på KFC söker dig som har en passion för kontinuerligt lärande och strävar efter att överträffa gästernas förväntningar, så att de vill återkomma med sina närmaste vänner. Genom att visa rätt inställning och arbetsinsats finns det goda möjligheter att avancera inom företaget.
Dina arbetsuppgifter som en del av vårt team inkluderar att vara ansiktet utåt genom att hälsa gäster välkomna och leverera service av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta antingen i kassan, Drive-thru, matsalen eller köket.

I rollen som kassa- och Drive-thru medarbetare kommer du att packa beställningar och leverera den snabbaste och bästa servicen till våra gäster.
Som köksmedarbetare ansvarar du för att använda våra unika recept och tekniker för att tillaga kycklingen - vår viktigaste råvara. Du säkerställer att det alltid finns färska, välsmakande portioner av kyckling som serveras av dina arbetskamrater till våra hungriga gäster. Arbetet inkluderar skiftarbete på olika tider och dagar.
Vi letar efter positiva, utåtriktade och ansvarsfulla personer med en härlig personlighet och mycket energi. Om du känner dig motiverad av detta, tveka inte att skicka in din ansökan idag! Visa mindre