Lediga jobb som Köksmästare i Stockholm

Se lediga jobb som Köksmästare i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Kökschef skola Södertälje

Kleinskitchen söker kökschef till kök i Södertälje, ett kök där vi tillagar mat till elever i skola. Vi söker dig som har kunskap om måltidernas betydelse för en bra skoldag. Du kommer arbeta med planering, inköp av råvaror och tillagning. Service är också en viktig del av arbetet då kundkontakt med skolans personal och elever ingår i arbetet. Du som söker tjänsten behöver ha erfarenhet av arbetsledande arbete i storkök för en personalgrupp och administ... Visa mer
Kleinskitchen söker kökschef till kök i Södertälje, ett kök där vi tillagar mat till elever i skola.
Vi söker dig som har kunskap om måltidernas betydelse för en bra skoldag.
Du kommer arbeta med planering, inköp av råvaror och tillagning. Service är också en viktig del av arbetet då kundkontakt med skolans personal och elever ingår i arbetet.
Du som söker tjänsten behöver ha erfarenhet av arbetsledande arbete i storkök för en personalgrupp och administration.
Administrationen i vårt kök innebär egenkontroll, attestera fakturor, inventera och administrera beställningar från kunder. Allmän datavana och att kommunicera på svenska är nödvändigt.
Tjänsten planeras att tillsättas i augusti.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksmästare till Gastropol

Ansök    Jul 15    Sabis AB    Köksmästare
Vill du vara med och skapa kulinariska upplevelser på Gastropol i nybyggda fastigheten Fenix i Hagastaden, nära Norra Tornen och Karolinska?Vi söker dig som brinner för mat, har känsla för kvalitéoch som vill bidra till vår fortsatta utveckling av Torsplans nya mötes- och matdestination. Om rollen: I rollen som köksmästare har du en nyckelroll i utvecklingen av matupplevelsen till våra kunder i bistron, deli, konferens & catering! Vi lagar mat från grunden... Visa mer
Vill du vara med och skapa kulinariska upplevelser på Gastropol i nybyggda fastigheten Fenix i Hagastaden, nära Norra Tornen och Karolinska?Vi söker dig som brinner för mat, har känsla för kvalitéoch som vill bidra till vår fortsatta utveckling av Torsplans nya mötes- och matdestination.
Om rollen:
I rollen som köksmästare har du en nyckelroll i utvecklingen av matupplevelsen till våra kunder i bistron, deli, konferens & catering! Vi lagar mat från grunden och arbetar mycket med ekologiska och närproducerade råvaror. Du ansvarar för att leda och inspirera köksteamet och säkerställa att våra höga standarder för matlagning och service upprätthålls varje dag. Tillsammans hjälps vi åt i teamet och mellan avdelningarna och du är med i ledningsgruppen!

Din profil:
Vi letar efter dig med minst 5 års erfarenhet inom kök, där du har serverat ala carte-rätter och arbetat med att skapa en god matupplevelse för gästerna. Som en flexibel lagspelare ska du coacha och utveckla kollegerna till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag.
Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i bistro-verksamhet, dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla ett köksteam, kunskap om kostnadskontroll och lagerhållning, erfarenhet av att planera och genomföra catering, konferens och event god förståelse för hållbar matlagning och användning av lokala råvaror, utbildning inom kulinarisk konst eller liknande, samt erfarenhet av att arbeta med både klassiska och moderna matlagningstekniker. Du är en lyhörd person med stort fokus på kundernas önskemål och behov.
Du ansvarar föratt utveckla och uppdatera menyn med kreativa och säsongsbetonade rätter, leda, utbilda och motivera köksteamet, säkerställa att alla rätter håller högsta kvalitet och presenteras estetiskt, hantera inköp och lagerhållning för att minimera svinn och kostnader, arbeta med budgetering och kostnadskontroll för att säkerställa lönsamheten, utföra regelbunden inventering, samarbeta med eventteamet för att planera och genomföra minnesvärda matupplevelser, upprätthålla strikta hygien- och säkerhetsstandarder, samt delta i ledningsgruppsmöten och rapportera direkt till restaurangchefen.
Meriterande
Erfarenhet av KRAV-certifiering
Du trivs i en internationell miljö med kommunikation på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig Ett roligt jobb på Sabis, som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål! Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utveckling, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner.
Ansökan Tillträde är 15 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider på vardagar, kvällar och vissa helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Margareta Gustavsson Margareta.Gustavsson@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna https://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Visa mindre

Dagköksmästare till Restaurang Himlen och Utbildningsansvarig för Sjöstadsg

Ansök    Jul 12    Sjöstadsgruppen AB    Köksmästare
Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna. Läs me... Visa mer
Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna.

Läs mer om oss på https://www.restauranghimlen.se/

Himlen växer!

Vi står inför en spännande höst där vi förnyar oss och utökar vår verksamhet med att öppna lunch. Vi behöver därför stärka upp vår organisation med en erfaren och stark Dagköksmästare. Samtidigt kommer vi lägga stort fokus på vårt trainee-program där vi lär upp kommande kockar och annan personal. I din roll ingår du också vara Utbildningsansvarig för hela Sjöstadsgruppen där du kommer följa eleverna genom deras utveckling.

Vem söker vi:

Du har passion för matlagning, trivs i ett högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du är en naturlig ledare som är tydlig och rak mot dina medarbetare och som gillar att lära ut de kunskaperna du sitter på.
Vi ser att du har lätt för att jobba enligt givna mallar och direktiv men räds inte förändringar på vägens gång.

Vi ser att du har ett flerårig erfarenhet av att jobba i en ledande roll i ett á la carte kök. Du behärskar det klassiska svenska köket bra och har kunskaper om matlagning från andra delar i världen.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Arbeta aktivt i lunchservice
• Leda köksteamet i det dagliga arbetet
• Kvalitetssäkra maten
• Ansvara för inköp
• Se till att råvarukostnad och personalkostnader hålls
• Ansvara för Sjöstadsgruppens trainee-program

Back of House Manager kommer att vara din närmaste chef i köket som du kommer att ha ett nära samarbete med. Back of House Manager kommer främst att förlägga sin arbetstid på kvällstid och tillsammans bildar ni ett starkt team som skapar en härlig arbetsmiljö och mat av hög kvalitet.

Kvalifikationer:

• Minst 5 års tidigare erfarenhet av en köksmästarroll
• Flerårig erfarenhet från varierande á la carte kök av högre standard
• Har tidigare längre erfarenhet från á la carte kök
• Stora kunskaper inom det svenska köket och svensk husmanskost

Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Visa mindre

Executive Chef - Centrala Food & Beverage Team

We are Strawberry. With over 225 hotels, 120 restaurants, 20 spas and more, we create thousands of experiences every day. With urban Comfort Hotel®, warm Quality Hotel™, stylish Clarion Hotel® and cosy Clarion Collection® Hotel and more than 40 unique independent hotels, our guests can pick and choose. Our team of 17 000 passionate individuals from more than 120 countries is what makes up our company – diversity is what makes us grow! Strawberry is built o... Visa mer
We are Strawberry. With over 225 hotels, 120 restaurants, 20 spas and more, we create thousands of experiences every day. With urban Comfort Hotel®, warm Quality Hotel™, stylish Clarion Hotel® and cosy Clarion Collection® Hotel and more than 40 unique independent hotels, our guests can pick and choose. Our team of 17 000 passionate individuals from more than 120 countries is what makes up our company – diversity is what makes us grow! Strawberry is built on our core values: energy, courage and enthusiasm.

Nu söker vi en Executive chef till vårt centrala Food & Beverage team i Strawberry.

Vi utvecklar teamet och söker en kunnig och entusiastisk executive chef som har stor erfarenhet från hotellkök, större banketter, att skapa menyer och koncept samt att kalkylera och följa upp kökseffektivitet.

Du blir en del av ett team på fyra executive chefs som arbetar centralt med alla våra kedjehotell.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att tillsammans med teamet skapa hållbara och uppdaterade menyer och menystandards till alla f&b avdelningar på våra hotell samt vara stöd och support till kockarna ute på hotellen.

Jobbet?

• Du är en del av Strawberrys centrala F&B team
• Du och ditt team ansvarar för att utveckla samt ta fram nya och hållbara menyer och standards för frukost, a la carte och conference & banquettes till de olika brandsen inom Strawberry
• Du har erfarenhet av större banketter och gärna goda kunskaper på bankettsystem
• Du arbetar tätt tillsammans med gruppens övriga team och följer upp våra hotell
• Du har mycket bra kontakt med våra centrala leverantörer och jobbar aktivt tillsammans med vår inköpsavdelning för att utveckla vårt utbud
• Du arbetar för att se till att Strawberry arbetar aktivt mot klimatmålet 2030 när det kommer till produkter, menyer och koncept
• Vi är ett litet och agilt team, där alla förväntas bidra med kunskap och idéer - och allt som oftast spela fler roller än den som står i mailsignaturen.

Du?

Vi tror att du är smaksäker, pedagogisk och positiv och har lätt för att kommunicera med alla sorters människor. Du kan hålla många bollar i luften samtidigt och du säger hellre ja än nej. Du har erfarenhet av att leda personal, även på distans. Du har inga problem med att spendera en stor del av din arbetstid på resande fot och arbetar lika bra på ett tåg som i en hotellobby eller ett kök. Du har bred erfarenhet av och ett stort intresse för mattrender och matlagning och behärskar alla delar i ett hotellkök. Du är en fena på kalkylering och kostnadskontroll i köket och brinner för att hitta verktyg som förenklar arbetet ute i våra kök.

Du måste vara flytande på svenska eller norska och engelska.

Jaget & laget?

Du blir en del av ett team som i dagsläget består av tre fantastiska medarbetare och du rapporterar till André Johansson, Head of Executive Chef i Strawberry.

What about the perks?

• Personalrabatter och priser för vänner och familj på våra 200+ hotell och restaurangkedjor
• 6 veckors betald semester
• Generöst friskvårdsbidrag
• Levande kontorsmiljö i Stockholm eller Oslo
• Mängder av roliga sociala evenemang inklusive mindre sammankomster med ditt team och sammankomster med hela Strawberry-familjen

Sugen? Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Burspråket i Årsta

Ansök    Jul 1    Compass Group AB    Köksmästare
Tillsvidare, heltid 100% Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland ... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Om Restaurang Burspråket

Restaurang Burspråket ligger i Årsta. Vi har frukost, lunch och cateringverksamhet. Vi serverar ca 180 lunch om dagen. Vi har även en del konferensbeställningar.

Vi har öppet mellan 07.00-15.00. Lunch serveras mellan 10.30-13.30. Under övriga tider säljer vi smörgåsar, dryck och annat gott.

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Andrummet i Stockholm

Ansök    Jul 1    Compass Group AB    Köksmästare
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderin... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde enligt överenskommelse

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Om Restaurang Andrummet

Restaurang Andrummet är en enhet i centrala Stockholm i SEB lokaler. Vi serverar ca 850 lunchgäster varje dag och har även en stor catering verksamhet och event. Vi har även vending verksamhet i huset. På restaurang Andrummet är vi 18 stycken glada medarbetare.

Eftersom vi verkar inom en bank så krävs registerutdrag, kreditupplysning och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom bank.

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar som köksmästare
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365
• Utdrag från belastningsregistret kommer att krävas
• Svensk medborgare

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Köksmästare till Sös kök/Måltidsservice

Ansök    Jun 27    REGION STOCKHOLM    Köksmästare
Sektion Måltidsservice har funnits som en del av Södersjukhuset sedan 2018 då vårt moderna kök för tillagning av patientmåltider sattes i drift. Under 2021 har vi även tagit över personalrestaurangen och verksamheten har vuxit till det dubbla. De båda verksamheterna fungerar var för sig men med ett tätt samarbete och strävan efter att hitta synergieffekter. Inför 2025 kommer vi få ett utökat uppdrag där patientmåltider ska levereras även till Södertälje... Visa mer
Sektion Måltidsservice har funnits som en del av Södersjukhuset sedan 2018 då vårt moderna kök för tillagning av patientmåltider sattes i drift.

Under 2021 har vi även tagit över personalrestaurangen och verksamheten har vuxit till det dubbla. De båda verksamheterna fungerar var för sig men med ett tätt samarbete och strävan efter att hitta synergieffekter. Inför 2025 kommer vi få ett utökat uppdrag där patientmåltider ska levereras även till Södertälje sjukhus. Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta resa att utveckla Södersjukhusets framgångsrika måltidskoncept med både patienten och personalen i fokus, detta i rollen som köksmästare.

Arbetsbeskrivning

Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom ett nära samarbete med vården och vårt måltidskoncept som ger en ökad valfrihet och tillgänglighet. Södersjukhuset arbetar framgångsrikt med att minska klimatpåverkan, vi arbetar därför med hållbara måltider i alla led.

Vi söker efter en erfaren kulinarisk ledare till vårt kök som har ett brinnande intresse för mat och måltider, som ser helheten runt förädling av råvaror gällande både smak, utseende, kvalité och innovation.

Vi tillagar den största delen av våra måltider enligt cook chill metoden, och alla måltider förpackas i enportionslösning. Det är viktigt att våra maträtter håller en hög kvalité, har ett aptitligt utseende och utmärkta smaker då andra tar vid när det gäller själva sluthanteringen av måltiden innan den serveras till patienten. Vår strävan är att laga mat från grunden och på så sätt kunna säkra innehåll och kvalitet hela vägen.

I din roll kommer du vara underställd måltidschefen inom Måltidsservice och tillsammans med dina kommande kollegor arbetar ni aktivt med att följa och utveckla måltiderna enlig Sös och Regionens mål med patientnyttan i fokus.

Vid kortare frånvaro av måltidschef kommer ett utökat ansvar att ingå.

Kvalifikationer

Som tillagningskökets kreativa ledare ser vi att du är engagerad, nyskapande och lyhörd för verksamhetens behov. Du ska ha goda ledaregenskaper och kunna anpassa ditt ledarskap till verksamhetens behov. Du kommunicerar på ett tydligt sätt så att budskap når fram och förväntningarna är klara för alla berörda parter. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer samt behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du är även noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. 

I ditt huvudansvar ingår att leda köksteamet i det dagliga arbetet genom att delta aktivt i matlagningen, i tjänsten ingår även en del administrativa delar. Det är en anställning som kräver att man kan fokusera på flera saker samtidigt. 

Du arbetar aktivt med att motivera och inspirera ditt team så att ni tillsammans når era mål - som på Södersjukhuset alltid är kopplade till patientens bästa. Patienten först är huvudfokus i allt vi gör. Det är viktigt att du brinner för mat, gärna den offentliga måltiden, och att du har ett eget driv att förkovra dig i trender och utvecklig inom alla aspekter området.

Krav:

Utbildning från hotell och restaurangskola eller likvärdig utbildning
Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet med liknande uppgifter inkl gruppledning
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Datorvana med goda kunskaper inom Officepaketet
Arbetat med råvaruinköp
Arbetat med receptutveckling och menyplanering
Arbetat i kostdatasystem
Goda kunskaper om egenkontroll

Meriterande: 

Kunskap och vana att arbeta i Matilda kostdatasystem
Kunskap och vana att arbeta i Heroma (lönesystem)
Kunskap och vana att arbeta i Raindance (ekonomisystem)
Arbetat med cook chill
Arbetat med portionsförpackade måltider
Arbetat med systematiskt kvalitetsarbete
Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Några av Södersjukhusets förmåner är:

Regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
Ett generöst friskvårdsbidrag
Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Provanställning 6 månader kan bli aktuellt. 

Vi vill informera om att våra svarstider kan vara något längre än vanligt under semestertiden. Tack för ert tålamod under denna period, vi kommer att göra vårt bästa för att återkomma med information så snabbt som möjligt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Visa mindre

Kreativ kökschef med passion för hållbar gastronomi

Ansök    Jun 25    Workation Group AB    Köksmästare
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa gastronomiska måltidsdestinationer under... Visa mer
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa gastronomiska måltidsdestinationer under 2024.
På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örtersjälva. Det vi inte hittar i vår odling,i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första handfrån speciellt utvalda lokala och regionalaproducenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltidkunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser.
Nu söker vi en Kreativ kökschefsom tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service.Är du vår nya Kökschef?
Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Är du intresserad av närodlat, härodlat och hållbar livsmedelsproduktion och brinner du för svenskt mathantverk?Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor? Dåär det kanske dig vi letar efter.Du ska ha kockutbildning och hararbetat som kock i ett antal år ochsom Souschef eller Kökschefi minst fem år. Du harskapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket. Kanske har du tävlat i matlagning.
Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi,arbetsglädje och ständig utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!Du sitter med i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till VD.
Vad vi erbjuder dig:
Ett väldigt roligt arbete med stor kreativ frihet och eget ansvar
Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
Hälsosam och god personalmat
Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus
Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gillaresor, inredning och design. Miljöfrågor är sjukt viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.
Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.
Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa hållbara gastronomiska destinationär ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra,så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt ifantastisk natur med grymma kollegor! – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kökschef till Hotell Hasselbacken

Ansök    Jun 28    Cirkus Venues AB    Köksmästare
På Hotell Hasselbacken har människor träffats för att uppleva och fira livets alla tillfällen sedan mitten av 1700-talet. Här står mat, musik och firande alltid i fokus! Vi anordnar fester, bröllop, möten, födelsedagar och erbjuder våra gäster mysiga övernattningar i en historisk miljö med otrolig utsikt över Stockholms inlopp. Är du en kreativ och inspirerande ledare som brinner för mat? Läs vidare! Om rollenI rollen som kökschef lagar du självklart mat... Visa mer
På Hotell Hasselbacken har människor träffats för att uppleva och fira livets alla tillfällen sedan mitten av 1700-talet. Här står mat, musik och firande alltid i fokus! Vi anordnar fester, bröllop, möten, födelsedagar och erbjuder våra gäster mysiga övernattningar i en historisk miljö med otrolig utsikt över Stockholms inlopp.
Är du en kreativ och inspirerande ledare som brinner för mat? Läs vidare!
Om rollenI rollen som kökschef lagar du självklart mat varje dag - från grunden och med hög kvalitet. Du leder arbetet i köket med ett aktivt och tydligt ledarskap som motiverar din personal. Utöver detta arbetar du med:
Schemaläggning
Leverantörskontakter
Löpande inventering och rapportering
Leverera mot uppsatt budget
Säkerställa nöjda medarbetare och en god arbetsmiljö

Som kökschef ansvarar du för driften och löpande utveckling av den dagliga verksamheten. Du har övergripande ansvar för administrativa delar så som schemaläggning och uppföljning av budgetmål. Personalansvar, utveckling av befintliga anställda samt rekrytering ingår i rollen.
Du kommer rapportera till Food & Beverage Manager, arbete på kvällar och helger ingår i rollen.
Din profilVi söker dig som har haft en liknande roll förut eller så har du arbetat som souschef i minst tre år och vill fortsätta utvecklas både i din matlagning och i ditt ledarskap. Du ska ha goda kunskaper i Office-paketet och det är meriterande om du har arbetat iCaspeco Cloud.
Som person är du kvalitetsmedveten, kreativ och har en stor förmåga att inspirera och få med dig din grupp mot uppsatta mål.Du är en utpräglad serviceperson som alltid är öppen för nya idéer och lösningar.
Vad vi erbjuderTjänsten är heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Start efter överenskommelse.
Kollektivavtal och bra förmåner är en självklarhet för oss!
AnsökanSista ansökningsdag är den 14 juli. Vi arbetar med löpande urval och kan tillsätta tjänsten även under ansökningstid. Varmt välkommen med din ansökan!
Cirkus Venues är en nybildad företagsgrupp med verksamheter under stark utveckling och är idag en av Stockholms största spelare inom besöksnäringen. I Cirkus Venues ingår ett flertal etablerade destinationer och mötesplatser - Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, boutiquehotellet Backstage med restaurang Konsthallen, Pop Story, Visitors Bistro. Från 2026 utökar vi verksamheten med nya arenan Gasometer i Norra Djurgårdsstaden. Visa mindre

Operativ Köksmästare

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.


ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
???? Laga mat
???? Driva utveckling
???? Driva team
???? Menyplanering
??????? Logistik ????
???? Konceptuella färdigheter
????Schema och bemanningDU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag
Ett hållbart schema
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??

Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Operativ Köksmästare

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.


ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
???? Laga mat
???? Driva utveckling
???? Driva team
???? Menyplanering
??????? Logistik ????
???? Konceptuella färdigheter
????Schema och bemanningDU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag
Ett hållbart schema
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??

Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Kock, souschef och köksmästare för säsongsuppdrag. Tillsättning omgående...

Ansök    Jun 6    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Varje gång en gäst besöker oss och vill få en helhetsupplevelse med god mat, bra servering med rekommendationer i en trivsam miljö. Det är du en av de i teamet de som står bakom.Letar du efter ett roligt säsongsjobb som det är fullfart och stimulans i. Då är detta jobbet något för dig. SOMMAREN &HÖSTEN2024Vi letar nu efter dig som är tillgängligoch vill jobba från nu och över sommaren för flertalet fantastiska restauranger och platser i Stockholm. Härmänni... Visa mer
Varje gång en gäst besöker oss och vill få en helhetsupplevelse med god mat, bra servering med rekommendationer i en trivsam miljö. Det är du en av de i teamet de som står bakom.Letar du efter ett roligt säsongsjobb som det är fullfart och stimulans i. Då är detta jobbet något för dig.
SOMMAREN &HÖSTEN2024Vi letar nu efter dig som är tillgängligoch vill jobba från nu och över sommaren för flertalet fantastiska restauranger och platser i Stockholm. Härmänniskor gillar att spendera tid. Du kan med andra ord jobba och uppleva dessa platser samtidigt som du jobbar, helt enkelt.Du kommer attarbeta hos någon av våra samarbetspartners, på ett ställe under hela perioden med tydliga förutsättning.
TJÄNSTERNADu har något eller några års erfarenhet av liknande tjänst tidigare. Du gillar mat, dryck och mötet med andra människor. Du arbetar lika bra ensam som i grupp.
Individuella målsättningar och förväntningar En närvarande mentor som bollplank Ambitionen till att vilja utveckla dig själv och dina kollegor. Gillar att ha högt i takTjänsten är förlagd på dagar, kvällar och helger. Rullande schemaDET HÄR ÄR DUVi söker dig som är hel och ren, har jobbat några år som kock, souschef eller köksmästare.Du kommer överens med de du jobbar med och är en lagspelare.Din attityd och ambitioner är viktiga att göra ett bra jobb. Samtidigt är skorna knutna och leendet på plats.
DET HÄR FÅR DU Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb Möjlighet att bygga dig nätverk som kan hjälpa dig framåt i karriären Projektanställning över säsong Bra lön och andra förmånerVi är anslutna till Kompetensföretagen & Almega och du är försäkrad på arbetet.
Boende ingår vid flytt

OM PROGRESSIO Vi är ett personligt, närvarande och engagerat företag som värdesätter relationer med människor högt. För oss är transparens och öppenhet viktiga delar. Oavsett om det är medarbetare, kollegor eller samarbetspartners.Progressio står på fyra olika inriktningar och hjälper kollegor inom hotell och restaurangbranschen där medarbetaren står i centrum. Det genom att hjälpa till att digitalisera, utveckla strategier och processer för att följa samhällsutvecklingen. Det gör vi med alla olika företag med fokus på små och medelstora.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre.ANSÖKAN GÖRS VIA LÄNKEN. Visa mindre

Operativ Köksmästare

Ansök    Jun 6    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och ... Visa mer
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa Visa mindre

Karismatisk köksmästare för framtiden

Är du en passionerad köksmästare som brinner för hållbarhet, service, möten med gäster och riktigt god mat? Gillar du att bryta ny mark och lockas av att bygga något långsiktigt i nära samarbete med affärsansvarig, vår kund ICA och dina kollegor? Hos oss är du skillnaden! Om rollen Vi startar en ny leverans till ICA gruppen hösten 2024, och vi söker nu en köksmästare med höjd och engagemang för att leda denna spännande satsning. Din roll kommer vara cent... Visa mer
Är du en passionerad köksmästare som brinner för hållbarhet, service, möten med gäster och riktigt god mat? Gillar du att bryta ny mark och lockas av att bygga något långsiktigt i nära samarbete med affärsansvarig, vår kund ICA och dina kollegor? Hos oss är du skillnaden!

Om rollen

Vi startar en ny leverans till ICA gruppen hösten 2024, och vi söker nu en köksmästare med höjd och engagemang för att leda denna spännande satsning. Din roll kommer vara central för oss och för ICA där du ansvarar för erbjudandeutveckling, kvalitet och service inom hela leveransen med möjlighet att nå ut till en stor, lojal och engagerad publik.

Förutom Solna, som blir din huvudsakliga arbetsplats, kommer du att fungera som kompetenscenter och kvalitetssäkrare även för ICA:s andra arbetsplatsrestauranger runt om i Sverige. Du rapporterar till Affärsansvarig mat & dryck och tillsammans med hen samt de lokala köksmästarna och restaurangcheferna i såväl Solna som på övriga siter kommer du att utveckla och förbättra verksamheten, alltid med fokus på hållbarhet, service, lönsamhet och kvalitet.

Om dig

Vi söker dig som med lätthet förenar service med riktigt god mat. Du är nyfiken på andra människor och en mästare på att bygga relationer och överträffa förväntningar. Innovation och hållbarhet är dina ledord, och tillsammans med vår kund och dina Coor-kollegor vill du driva en långsiktigt framgångsrik arbetsplatsrestaurang med riktigt nöjda gäster.

Vi ser att du har:


• Flerårig erfarenhet som köksmästare
• God förståelse för ekonomi och hur man driver en lönsam restaurangverksamhet
• Kunskap och intresse för hållbara matsystem och ”grön” matlagning
• Erfarenhet av projektledning och utrullning av nya restaurangkoncept är mycket meriterande
• Ett naturligt ledarskap och intresse för att leda och driva utveckling genom andra
• Flytande svenska i tal och skrift
• Mycket god kommunikationsförmåga
• B-körkort

Vi erbjuder

Coor är en långsiktig arbetsgivare med många utvecklingsmöjligheter. Vi kombinerar tryggheten av att vara ett stort bolag med en entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och du är vår viktigaste resurs. Hos oss arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Om vår kund ICA

Enkelhet, Entreprenörskap och Engagemang är kärnvärden hos ICA och vägleder allt ICA gör. ICA söker ständigt möjligheter till förbättring och tror på kraften av entreprenörskap. Engagemang i kunderna och kollegorna är nyckeln till att göra verklig skillnad och vi vill att du som vår ambassadör hos ICA speglar detta.

Övrig information och kontaktuppgifter

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med en inledande provanställning på 6 månader.

Placering: Arbetsplatsen är belägen på ICAs huvudkontor i Solna.

Arbetstid: Arbetstiden är främst dagtid, måndag till fredag, men kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Resor: Resor inom Sverige är en del av tjänsten.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Hurtig, martin.hurtig@coor.com.

Vi genomför bakgrundskontroller på all vår personal vid anställning. Vill du veta mer läs här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/

Bli en del av Coor – hos oss gör du skillnaden!

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen. Visa mindre

Engagerad köksmästare

Ansök    Jun 6    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och ... Visa mer
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa Visa mindre

Van der Nootska palatset söker en köksmästare

Ansök    Maj 29    Memorio AB    Köksmästare
Memorio AB som driver konferens- och festanläggningarna van der Nootska Palatset, Villa Graninge och Cedergrenska Tornet. Memorio ansvar också för catering till konferens och fest, t.ex. till 7As anläggningar i Posthuset och Odenplan samt maten som serveras på Soppteatern på Stockholms Stadsteater och på Lilla Klara. Vill du vara med och sätta Stockholms kanske mest gömda pärla på kartan? Vi söker en köksmästare som tillsammans med oss vill skapa oförgl... Visa mer
Memorio AB som driver konferens- och festanläggningarna van der Nootska Palatset, Villa Graninge och Cedergrenska Tornet. Memorio ansvar också för catering till konferens och fest, t.ex. till 7As anläggningar i Posthuset och Odenplan samt maten som serveras på Soppteatern på Stockholms Stadsteater och på Lilla Klara.

Vill du vara med och sätta Stockholms kanske mest gömda pärla på kartan? Vi söker en köksmästare som tillsammans med oss vill skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster på Södermalms häftiga och alldeles särskilda palats.

* * *

van der Nootska Palatset, vid Mariatorget på Södermalm, byggdes på 1600-talet och har en spektakulär och spännande historia. Palatset har under århundradena varit allt från ett privat exklusivt palats och tobaksfabrik till glädjehus. De senaste 30 åren har palatset verkat som konferens- och festvåningsanläggning där inredningen och stilepoker genom trehundra år har satt sin prägel på mängder av fester, middagar, konferenser, bröllop och möten.

* * *

Arbetsuppgifter
I rollen som köksmästare leder du det operativa arbetet i köket och utvecklingen av Palatsets mat och menyer. Du har personalansvar för palatsets kockar som idag består av 1 fast anställd. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.

Du har ett stort gastronomiskt intresse med en gedigen erfarenhet och kompetens inom matlagning. Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid. Ditt fokus kommer att, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster utveckla och driva våra matkoncept framåt.

I rollen har du, utöver dina operativa uppgifter, även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära platschefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurang och konferensdel. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

* * *

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du har tidigare arbetat med bröllop, konferens och övrig festvåningsverksamhet. Brinner du lite extra för det gröna köket är detta en merit.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 5 augusti eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månderna. Arbetstiden följer van der Nootskas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Vi erbjuder rätt person en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare.

* * *

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Christine Millberg på 070-7909360 eller via mail på christine.millberg@vandernootska.se. Välkommen med din ansökan senast den 15 juni. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Tastory Hammarbybacken i Stockholm

Ansök    Maj 24    Compass Group AB    Köksmästare
Köksmästare till Restaurang Tastory Hammarbybacken Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en... Visa mer
Köksmästare till Restaurang Tastory Hammarbybacken

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, personal, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån Compass Groups policy.

Arbetstid är primärt måndag till fredag, kväll och helg kan förekomma vid bokade event.

Om restaurang Tastory

Tastory erbjuder ett komplett hela-dagen-utbud och vara en naturlig mötesplats för kunder och gäster, oavsett om det är tid för frukost, hälsosam lunch eller ett kvällsevent. Vi anordnar stora och små event samt erbjuder catering och take away-produkter. Tastorys erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder. Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och bakom disken rekommenderar våra kockar kött, fisk, fågel eller vegetariskt alternativ till.

Atmosfären ska bjuda in till avslappnade samtal, och när lunchen är över kan lokalen nyttjas för möten eller fika.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansvarig rekryterare

Johanna Hansson Lidman

johanna.lidman@compass-group.se Visa mindre

Nu söker vi en Köksmästare och Kock till vår restaurang i Göteborg

Ansök    Maj 21    WORKNORDIC GROUP AB    Köksmästare
Är du passionerad om matlagning och redo att ta din karriär till nästa nivå? Vi söker både en erfaren Köksmästare och en kreativ Kock till vårt team för att fortsätta leverera exceptionella matupplevelser till våra gäster. Om du är driven, kreativ och älskar att arbeta i ett högtempo kök, välkommen att ansöka! Om rollerna: Köksmästare: Som köksmästare hos oss kommer du att ha det övergripande ansvaret för köksverksamheten, inklusive menyskapande, perso... Visa mer
Är du passionerad om matlagning och redo att ta din karriär till nästa nivå? Vi söker både en erfaren Köksmästare och en kreativ Kock till vårt team för att fortsätta leverera exceptionella matupplevelser till våra gäster. Om du är driven, kreativ och älskar att arbeta i ett högtempo kök, välkommen att ansöka!


Om rollerna:


Köksmästare:
Som köksmästare hos oss kommer du att ha det övergripande ansvaret för köksverksamheten, inklusive menyskapande, personalledning och budgetkontroll. Du kommer att leda vårt köksteam och säkerställa att alla rätter upprätthåller högsta kvalitet.


Kock:
Som kock kommer du att arbeta direkt under köksmästaren för att förbereda och tillaga rätter enligt vår meny. Denna roll kräver en kreativ sinne med en passion för matlagning och förmågan att arbeta effektivt under tryck.


Ansvarsområden:


Köksmästare:


- Utveckling och planering av menyer.
- Ledning och utbildning av kökspersonal.
- Budgetansvar och kostnadskontroll.
- Upprätthållande av höga hygien- och säkerhetsstandarder.
Kock:


- Förberedelse och tillagning av rätter enligt meny.
- Uppehålla kökets renlighet och säkerhet.
- Assistera i planering och utförande av specialmenyer och evenemang.
- Samarbete med köksteamet för att säkerställa smidig service.
Kvalifikationer:


Köksmästare:


- Yrkesexamen i kulinariska konster eller motsvarande praktisk erfarenhet.
- Erfarenhet som köksmästare eller liknande ledande position i ett högkvalitativt kök.
- Starka ledarskapsfärdigheter och erfarenhet av personalutveckling.
Kock:


- Relevant utbildning inom matlagning eller motsvarande erfarenhet.
- Förmåga att arbeta effektivt i ett snabbt och krävande köksmiljö.
- Kreativitet och ett genuint intresse för matlagning och matkultur.
Vi erbjuder:


En dynamisk arbetsmiljö där kvalitet och kreativitet står i centrum.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjligheter till karriärutveckling och professionell tillväxt inom företaget.
Är du den drivna och kreativa person vi söker för någon av dessa roller? Skicka din ansökan med CV och personligt brev.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Kökschef

Kleinskitchen söker kökschef till kök i Sköndal, ett kök där vi tillagar mat till äldreboende. Vi söker dig som förstår och har kunskap om vikten av mat och måltider till äldre, att det är en del av omvårdnadens grunder. Du kommer arbeta med produktionsplanering, inköp av råvaror och tillagning. Att kunna planera i god tid och vara strukturerad är viktigt. Service är också en viktig del av arbetet då daglig kundkontakt med vårdpersonal förekommer. Köket är... Visa mer
Kleinskitchen söker kökschef till kök i Sköndal, ett kök där vi tillagar mat till äldreboende.
Vi söker dig som förstår och har kunskap om vikten av mat och måltider till äldre, att det är en del av omvårdnadens grunder.
Du kommer arbeta med produktionsplanering, inköp av råvaror och tillagning. Att kunna planera i god tid och vara strukturerad är viktigt. Service är också en viktig del av arbetet då daglig kundkontakt med vårdpersonal förekommer.
Köket är nyrenoverat med ny maskinpark. Teamet i köket består av erfarna kockar som i huvudsak lagar mat från grunden. Du är en del av teamet och kan bidra där det behövs.
Du som söker tjänsten behöver ha erfarenhet av arbetsledande arbete i storkök för en större personalgrupp och administration samt god organisationsförmåga. Administrationen i vårt kök innebär egenkontroll, attestera fakturor, inventera och administrera beställningar från kunder. Kunskaper i kostdataprogrammet Mashie är nödvändigt samt allmän datavana. Att kommunicera på svenska är nödvändigt.
Tjänsten planeras att tillsättas omgående.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Afhgansk kock

Ansök    Maj 14    Kista Garden AB    Köksmästare
Vi söker en afghansk kock till vår restaurang. Just nu serverar vi Bangladeshisk mat till lunch, middag och take away också. Krav: Behöver laga några populära afghanska rätter. till exempel: några grytor, grillrätter och autentiska biriyanirätter. Måste ha en god kommunikationsförmåga och vara redo att arbeta med några andra människor från olika nationaliteter. Visa mer
Vi söker en afghansk kock till vår restaurang. Just nu serverar vi Bangladeshisk mat till lunch, middag och take away också.
Krav:
Behöver laga några populära afghanska rätter.
till exempel: några grytor, grillrätter och autentiska biriyanirätter.
Måste ha en god kommunikationsförmåga och vara redo att arbeta med några andra människor från olika nationaliteter. Visa mindre

Vikarierande kökschef till nytt destinationshotell - Ad Astra by Elite

Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm! Under senhösten 2022 öppnade Elite Hotels of Swedenett italienskt signatur- &destinationshotell; med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minutersöder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen:allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och p... Visa mer
Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!
Under senhösten 2022 öppnade Elite Hotels of Swedenett italienskt signatur- &destinationshotell; med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minutersöder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen:allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och petanque. Helt enkelt ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna.Utöver detta rymmer hotellet tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder ”mot stjärnorna”, vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.Vi söker nu en vikarierande kökschefmed väldokumenterad yrkeserfarenhet för ett vikariat från juni 2024 till september 2025, det vill säga dryga 16 månader.
Du behöver minst ha jobbat som souschef för att kunna söka denna tjänst.Vi ser gärna att du kommer från en hotellbakgrund eller att du tidigare har jobbat i större organisationer med högt tempo och olika enheter och avdelningar. Du harkvalitetstänk samt är en stor organisatör med personlighet, integritet och en rejäl portion glimt i ögat.
Ditt fokus som kökschef kommer vara planering, arbetsledning, konceptutveckling, framtagning avmenyer, säkerställande avhygien, ansvar förekonomi &kvalitetskontroll; samt att aktivt arbeta i driften.
Kökschefen är direktrapporterande till Ad Astra by ElitesFood & Beverage Manager samt kommer jobba mycket nära med i synnerhet restaurangchefen samt boknings- & konferenschefen.
Samarbete mellan kök, matsal , bar och övriga avdelningar på hotellet är ett ledord och ett uttalat måste för att ge våra restaurang- & hotellgäster en minnesvärd och unik upplevelse.
Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor.
Eventuella frågor och funderingar mailas direkt till hotelletsFood & Beverage Manager, Camila Bianco på camila.bianco@adastrabyelite.se.
Tjänsten är ett vikariat på dryga 16 månader ända fram till september 2025.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Tastory Hammarbybacken i Stockholm

Ansök    Maj 3    Compass Group AB    Köksmästare
Köksmästare till Restaurang Tastory Hammarbybacken Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en... Visa mer
Köksmästare till Restaurang Tastory Hammarbybacken

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, personal, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån Compass Groups policy.

Arbetstid är primärt måndag till fredag, kväll och helg kan förekomma vid bokade event.

Om restaurang Tastory

Tastory erbjuder ett komplett hela-dagen-utbud och vara en naturlig mötesplats för kunder och gäster, oavsett om det är tid för frukost, hälsosam lunch eller ett kvällsevent. Vi anordnar stora och små event samt erbjuder catering och take away-produkter. Tastorys erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder. Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och bakom disken rekommenderar våra kockar kött, fisk, fågel eller vegetariskt alternativ till.

Atmosfären ska bjuda in till avslappnade samtal, och när lunchen är över kan lokalen nyttjas för möten eller fika.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansvarig rekryterare

Johanna Hansson Lidman

johanna.lidman@compass-group.se Visa mindre

Måltidschef

Ansök    Maj 9    Vardaga AB    Köksmästare
Vardaga söker enMåltidschef. I Rollen tar du ett helhetsansvar för området Måltider hos Vardaga. Vardaga tillhandahåller goda, näringsriktiga, kostnadseffektiva och klimatsmarta måltider till våra omsorgstagare på våra 100 boenden i Sverige. Ett speciellt ansvar tar du för Mat Som Hemma konceptet, som i dagsläget är implementerat på våra äldreboenden i Sverige. Konceptet innebär att du ansvarar för menyer, bilder, inköpslistor, tillagningsinstruktioner, me... Visa mer
Vardaga söker enMåltidschef. I Rollen tar du ett helhetsansvar för området Måltider hos Vardaga. Vardaga tillhandahåller goda, näringsriktiga, kostnadseffektiva och klimatsmarta måltider till våra omsorgstagare på våra 100 boenden i Sverige. Ett speciellt ansvar tar du för Mat Som Hemma konceptet, som i dagsläget är implementerat på våra äldreboenden i Sverige. Konceptet innebär att du ansvarar för menyer, bilder, inköpslistor, tillagningsinstruktioner, med syftet att ge våra omsorgstagare den bästa måltidsupplevelsen.
Vi ser att du är utbildad kock, och har ett intresse av att engagera dig i en roll där du får möjlighet att påverka de måltider som serveras till en väldigt stor mängd människor. Du bör brinna för att konceptutveckla måltider som kombinerar smak, näringsvärde, kostnadseffektivitet och klimatpåverkan på bästa möjliga sätt. I din roll kommer du att interagera med många olika människor, vilket kräver att du har en förmåga att kommunicera på ett tydligt och engagerande sätt i både tal och skrift.
Arbetstid är 8–17 där tiderna är flexibla. Din huvudsakliga arbetsplats är i vårt moderna kontor i Solna nära Mall of Scandinavia. Det kommer förekomma resor.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, med start omgående.
Möjlighet till snabbt tillträde ses positivt! Visa mindre

Kökschef/köksmästare till nytt koncept i Slakthusområdet

Ansök    Apr 26    Matvrak AB    Köksmästare
Söker driftsäker kökschef/köksmästare (även kockar) till ett nytt projekt i Slakthusområdet. Drift av restaurangkoncept i stor, uppbyggd park med festivalkänsla – livescen, konstateljéer, urban odling med mera – och seriös snacksig meny. Tänk stadsfestival men mysigare! Jobbet är juni–september, men kan bli heltid året om för rätt person, då med olika varierande, roliga projekt och flexibel arbetstid. Hållbarhet är en viktig del i konceptet, såväl grön som... Visa mer
Söker driftsäker kökschef/köksmästare (även kockar) till ett nytt projekt i Slakthusområdet. Drift av restaurangkoncept i stor, uppbyggd park med festivalkänsla – livescen, konstateljéer, urban odling med mera – och seriös snacksig meny. Tänk stadsfestival men mysigare!
Jobbet är juni–september, men kan bli heltid året om för rätt person, då med olika varierande, roliga projekt och flexibel arbetstid.
Hållbarhet är en viktig del i konceptet, såväl grön som social! På den här platsen ska folk mötas över geografiska, ålders- och andra gränser. Maten är såklart en viktig del i det! Vi jobbar efter teman, med en föränderlig meny, inspirerad av hela världen. Visa mindre

Vi söker söker nu en ny Köksmästare och Kock

Ansök    Apr 18    WORKNORDIC GROUP AB    Köksmästare
Är du passionerad om matlagning och redo att ta din karriär till nästa nivå? Vi söker både en erfaren Köksmästare och en kreativ Kock till vårt team för att fortsätta leverera exceptionella matupplevelser till våra gäster. Om du är driven, kreativ och älskar att arbeta i ett högtempo kök, välkommen att ansöka! Om rollerna: Köksmästare: Som köksmästare hos oss kommer du att ha det övergripande ansvaret för köksverksamheten, inklusive menyskapande, perso... Visa mer
Är du passionerad om matlagning och redo att ta din karriär till nästa nivå? Vi söker både en erfaren Köksmästare och en kreativ Kock till vårt team för att fortsätta leverera exceptionella matupplevelser till våra gäster. Om du är driven, kreativ och älskar att arbeta i ett högtempo kök, välkommen att ansöka!


Om rollerna:


Köksmästare:
Som köksmästare hos oss kommer du att ha det övergripande ansvaret för köksverksamheten, inklusive menyskapande, personalledning och budgetkontroll. Du kommer att leda vårt köksteam och säkerställa att alla rätter upprätthåller högsta kvalitet.


Kock:
Som kock kommer du att arbeta direkt under köksmästaren för att förbereda och tillaga rätter enligt vår meny. Denna roll kräver en kreativ sinne med en passion för matlagning och förmågan att arbeta effektivt under tryck.


Ansvarsområden:


Köksmästare:


- Utveckling och planering av menyer.
- Ledning och utbildning av kökspersonal.
- Budgetansvar och kostnadskontroll.
- Upprätthållande av höga hygien- och säkerhetsstandarder.
Kock:


- Förberedelse och tillagning av rätter enligt meny.
- Uppehålla kökets renlighet och säkerhet.
- Assistera i planering och utförande av specialmenyer och evenemang.
- Samarbete med köksteamet för att säkerställa smidig service.
Kvalifikationer:


Köksmästare:


- Yrkesexamen i kulinariska konster eller motsvarande praktisk erfarenhet.
- Erfarenhet som köksmästare eller liknande ledande position i ett högkvalitativt kök.
- Starka ledarskapsfärdigheter och erfarenhet av personalutveckling.
Kock:


- Relevant utbildning inom matlagning eller motsvarande erfarenhet.
- Förmåga att arbeta effektivt i ett snabbt och krävande köksmiljö.
- Kreativitet och ett genuint intresse för matlagning och matkultur.
Vi erbjuder:


En dynamisk arbetsmiljö där kvalitet och kreativitet står i centrum.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjligheter till karriärutveckling och professionell tillväxt inom företaget.
Är du den drivna och kreativa person vi söker för någon av dessa roller? Skicka din ansökan med CV och personligt brev.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Assisterande Restaurangchef 75%

Leader of Bastard Burgers Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling.Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan.... Visa mer
Leader of Bastard Burgers
Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.
I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling.Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.
Du förväntas vara ständigt uppdaterad och sträva efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.

Assisterande RestaurangchefOm rollen
Som assisterande restaurangchef på Bastard är du en viktig del i driften och som tar stort ansvar i att leverera en produkt i världsklass. Du kan vara en expert i köket eller ge fantastisk service, men i den här rollen förväntas du vara intresserad av båda delarna.
Som assisterande restaurangchef är du också ansvarig för utvärdering och utveckling av olika områden på din restaurang. Du ser till att vara en operativ expert där du har full koll på det som händer i den dagliga driften. Tillsammans med restaurangchefen gör ni ständigt utvärderingar för att förbättra och utveckla kulturen och de KPIer vi anser är viktiga. När restaurangchef ej är på plats, är assisterande högst ansvarig. Arbetet innebär ett högt driftansvar med administrativa inslag.
Övergripande arbetsuppgifter:
Tillsammans med restaurangchef ansvara för driften
Stötta restaurangchef i ledning av teamet, där du brinner för laget istället för jag-et
Arbeta med förbättringar inom köket, kvalité, inventering, COGS och svinn, schemaläggning
Kontinuerligt arbeta med att samtliga rutiner inom matsäkerhet efterlevs


Är vi en match?Vi söker dig som...
Har tidigare erfarenhet från restaurang- eller serviceyrke, gärna med personalansvar
Du skall kunna svenska och/eller engelska, meriterande att behärska båda språket
Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive kväller och helger
Har en god kommunikationsförmåga
Är strukturerad och ansvarstagande
Motiveras av och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål


Vi erbjuder digBastard Burgers värdeord är kvalité, kultur och människor, där dessa ligger till grund för gemensamma mål. En tjänst hos oss innebär en möjlighet att få vara delaktig i ett innovativt och snabbt växande företag, där vi är stolta över vår kultur och familjära känsla!Perks:• Föräldraförmån – vi toppar upp föräldrapenningen!* (upp till ett visst belopp).• Kollektivavtal (tjänstepension, förmåner etc.)• Veckovis pulsmätning• Friskvårdsbidrag• Betald startavgift för lopp och tävlingar• Personalrabatt på alla Bastard Burgers i Sverige, Norge, Finland
Om Bastard Burgers
Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som värnar om människorna. Vi grundades i Luleå, Sverige, år 2016, och idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York.
Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms.

Mångfald och inkludering
Bastard Burgers värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet, vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksmästare sökes till Operabaren/Bakfickan

Ansök    Apr 2    AB Operakällaren    Köksmästare
Operabaren/Bakfickan söker köksmästare Operabaren och Bakfickan har en historia som sträcker sig över generationer. År 1905 slogs dörrarna upp till Operabaren och i anslutning till den öppnade man upp Bakfickan år 1962. Operabaren och Bakfickan bygger vidare på arvet från de kulinariska ikonerna Tore Wretman och Werner Vögeli som tillsammans gjorde svensk husmanskost till restaurangmat. Vi på Operabaren/Bakfickan har alltid varit dedikerade till att beva... Visa mer
Operabaren/Bakfickan söker köksmästare

Operabaren och Bakfickan har en historia som sträcker sig över generationer. År 1905 slogs dörrarna upp till Operabaren och i anslutning till den öppnade man upp Bakfickan år 1962. Operabaren och Bakfickan bygger vidare på arvet från de kulinariska ikonerna Tore Wretman och Werner Vögeli som tillsammans gjorde svensk husmanskost till restaurangmat. Vi på Operabaren/Bakfickan har alltid varit dedikerade till att bevara den svenska matkulturen samtidigt som vi är öppna för nya smaker och innovativa tillvägagångssätt för att överträffa våra gästers förväntningar.

Din roll som Köksmästare:

Som köksmästare på Operabaren/Bakfickan kommer du att vara en nyckelperson i vår gastronomiska resa och ha förmånen att bygga vidare på arvet från våra kulinariska föregångare. Du kommer att ha det yttersta ansvaret för köket i samråd med restaurangchefen och vice VD. Det innebär att du inte bara leder, utan inspirerar och motiverar vårt team att sträva efter kulinarisk excellens varje dag.

Dina ansvarsområden inkluderar:


• Säkerställa högsta möjliga kvalitet på alla rätter
• Bemanna och skapa effektiva scheman för vår kökspersonal
• Kreativt utveckla och förnya Operabarens och Bakfickans meny
• Ditt engagemang kräver flexibilitet då servicepassen omfattar luncher, kvällar och helger
• Helhetsansvar för köksekonomin 

Denna tjänst erbjuder en möjlighet att arbeta i en stimulerande och trivsam miljö med likasinnade professionella. Operabaren/Bakfickan är stolta över att vara en arbetsplats som värdesätter kreativitet, passion och samarbete.

Vi letar efter dig som:


• Har en passion för gastronomi och enastående kulinariska färdigheter
• Har ledarerfarenhet och förmågan att motivera och utveckla ditt team
• Är innovativ och har en förmåga att skapa spännande matupplevelser
• Är öppen för nya idéer och vill vara en del av en växande och dynamisk verksamhet.

Tjänsten är på heltid och tillgänglig omedelbart. Lön enligt överenskommelse. 

Intervjuer sker löpande. Om du har några frågor vänligen kontakta Lisa Brus på lisa.brus@operakallaren.se

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tandoori Kock

Ansök    Mar 26    Beyond Smak AB    Köksmästare
För oss är det viktigt att du vill vara med oss och skapa en trevlig miljö och få gästerna att trivas och känna sig som hemma. HUVUDUPPGIFTER: Vi är ett litet företag där man hoppar in där det behövs och den ena dagen är aldrig den andra lik! Men i huvudsak är det: Jobba & vara kunnig inom Tandoor-grillen Ta emot beställningar och betalningar. Köksarbete Städning av servering & Kök Säljare i vår Food truck Jobba på festivaler, evenemang som ska ske i hela ... Visa mer
För oss är det viktigt att du vill vara med oss och skapa en trevlig miljö och få gästerna att trivas och känna sig som hemma.
HUVUDUPPGIFTER:
Vi är ett litet företag där man hoppar in där det behövs och den ena dagen är aldrig den andra lik! Men i huvudsak är det:
Jobba & vara kunnig inom Tandoor-grillen
Ta emot beställningar och betalningar.
Köksarbete
Städning av servering & Kök
Säljare i vår Food truck
Jobba på festivaler, evenemang som ska ske i hela Sverige och cateringar.
Göra allt från grunden, såsom curry-såserna, och hålla rent

DIN PROFIL:
Vi ser att du har ett hjärta som klappar lite extra för god service. Du är strukturerad, lösningsorienterad och kan hålla många bollar i luften. Viktigt för oss är även att du har en positiv inställning och hjälper oss att få både medarbetare och gäster att känna sig välkomna.
VI ERBJUDER:
En god arbetsmiljö med mycket skratt.
Fantastiskt arbetsläge att vara på festivaler
En personlig touch på dina arbetsuppgifter utifrån tidigare arbetslivserfarenhet och önskemål.

Please share your applications to jobs@beyondsmak.se Visa mindre

Restaurangchef, Köksmästare och FnB se hit!????

Ansök    Mar 21    FRAM Bemanning AB    Köksmästare
SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!???? Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen. Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet? FRAM BEMANNING. Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av markna... Visa mer
SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!????

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen.

Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet?

FRAM BEMANNING.

Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi sitter centralt i Stockholm med schysst kontor ett stenkast från Odenplan.

Vi genuint älskar branschen, satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Självklart gör vi allt enligt boken, är medlemmar i Visita och Kompetensföretagen även anslutna till kollektivavtal.

FRAM har avtal med de flesta av de större, etablerade och seriösa koncernerna, hotellkedjorna, konferensanläggningarna m.fl. etablerade varumärken över hela Sverige med stenkoll på vilka man ska tala med vart.

EN TJÄNST SOM BETYDER NÅT.

Våra beställare tillika vänner som branschkollegor med mandat och ansvar för att att rekrytera nyckelpositioner har sen i vintras börjat vända sig till oss på FRAM för jäkla effektiva rekryteringar. Det handlar främst om slipade köksmästare och kompetenta restaurangchefer men även förekommit förfrågningar av personalchef tjänster, hotellchefer och FnB på feta företag och mindre schyssta koncerner.

Vi på FRAM helt och hållet skippar säljtugget mot både kund, konsult och kandidat, jobbar transparent så här på FRAM brukar det gå undan och smärtfritt. Vi är inga vänta-och-seare.

Andra trötta traditionella bemanning- och rekryteringsföretag plockar inte upp telefonen eller tar en kravprofil om de inte får skamlöst förskottsbetalt, skeva garantier som inte funkar i verkligheten ibland med halvtaskig leverans. Det här tycker vi på FRAM är jäkla fräckt, oschysst mot både beställaren och arbetstagaren som inte alls främjar någon eller branschen.

Är vi med på ett hörn, hittar guldjobb till bra folk, gör våra kunder en solid är det en win-win-win. Bra va! Det är vårt sätt att nätverka, träffa bra folk som minns oss och sprider ordet.

HUR FUNKAR DET?

Superenkelt. Slå oss en signal eller skicka in en spontanansökan så hör vi av oss a.s.a.p. På telefon kommer vi att beta av vad som motiverar och inspirerar dig, dina mål, dina krav och lite annat formalia. Är du som oss och är på hugget så bokar vi in nåt.

Vi gillar möten! Kom på en kopp kaffe, en lunch eller en mellis. Vårt kontor ligger vid Odenplan i stan. Du får känna oss på pulsen, vi får se att du är presentabel och börjar beta av din profil.

För eller senare kommer vi att ringa. Vi talar vi alla samma språk i den här branschen så när vi har något öronmärkt till dig som du skulle vara intresserad av så ser vi till att spika ett möte mellan dig och din potentiella framtida arbetsgivare. No strings attached, inga kostnader, inget skitsnack.

Vi är proffs, sköter det snyggt så du behöver inte vara nojjig och du vill hålla det mellan oss.

ANSÖKAN!

Ring mig, Douglas, på 073 5326155 om du har frågor eller skicka in en blänkare så återkommer vi.

Sökord: personalchef, restaurang, hotell, fnb, horeca, hovmästare, barchef, souschef, köksmästare, restaurangchef Visa mindre

Köksmästare Norra Stockholm

Ansök    Mar 13    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering. Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Spontanansökan med oss redan idag ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar oc... Visa mer
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Spontanansökan med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logistik ????
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanning
? DET

DU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag -
Ett hållbart schema -
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster -
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??

Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Köksansvarig till lunchverksamhet i Stockholm

Ansök    Mar 12    Carotte Staff AB    Köksmästare
Om vår kund Vi söker efter en köksansvarig kock till en kund i centrala Stockholm. Kunden sitter tillsammans med ett fåtal andra företag i ett stort hus där restaurangen är en central mötesplats för såväl välsmakande luncher som frukost, fika och en pratstund vid kaffemaskinerna. Om tjänsten Som köksansvarig kommer du tillsammans med kompetenta och motiverade kollegor att laga utsökt mat av hög kvalitet till flera hundra lunchgäster om dagen. Genom ett ... Visa mer
Om vår kund

Vi söker efter en köksansvarig kock till en kund i centrala Stockholm. Kunden sitter tillsammans med ett fåtal andra företag i ett stort hus där restaurangen är en central mötesplats för såväl välsmakande luncher som frukost, fika och en pratstund vid kaffemaskinerna.

Om tjänsten

Som köksansvarig kommer du tillsammans med kompetenta och motiverade kollegor att laga utsökt mat av hög kvalitet till flera hundra lunchgäster om dagen.
Genom ett tydligt ledarskap och starkt engagemang motiverar du dina kollegor att arbeta mot samma mål - att leverera välsmakade luncher, kreativa menyer och en trivsam atmosfär.

Utöver luncher ansvarar du även för catering till fastigheten restaurangen befinner sig i.

Du leder den operativa driften men har självklart även vissa administrativa uppgifter och du är trygg i såväl köksekonomin som att optimera beställningar och laga mat efter säsong.

Tjänsten är på heltid med start omgående och tillsvidare. Du kommer anställas av vår kund och arbetstiderna är måndag - fredag, ca. 07.00 - 15.30.

Vi söker dig som

- Har jobbat som souschef och/eller köksmästare tidigare

- Har erfarenhet av specialkost och allergener

- Är kreativ och gillar att komma med nya idéer

- Lösningsorienterad och flexibel i arbetet

- Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare

- Talar svenska och engelska obehindrat

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på constanze@carotte.se. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Visa mindre

Sushi-Chef sökes för Hawaii Poké Stockholm

Sushi-Chef sökes för Hawaii Poke Stockholm! Vi söker både heltid och deltidsanställda. Om Jobbet Sedan 2016 har vi på Hawaii Poké arbetat med att förse våra kunder med hälsosam och smakrik mat med färska ingredienser inspirerad av den Hawaiianska och Japanska matkulturen. Hawaii Poké växer allt mer för varje dag som går och letar nu nya Surfers för våra befintliga och kommande enheter. Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök, eller bara e... Visa mer
Sushi-Chef sökes för Hawaii Poke Stockholm! Vi söker både heltid och deltidsanställda.
Om Jobbet
Sedan 2016 har vi på Hawaii Poké arbetat med att förse våra kunder med hälsosam och smakrik mat med färska ingredienser inspirerad av den Hawaiianska och Japanska matkulturen. Hawaii Poké växer allt mer för varje dag som går och letar nu nya Surfers för våra befintliga och kommande enheter.
Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök, eller bara ett stort intresse för mat, och är sugen ett serviceyrke som kännetecknas av högt tempo, gemenskap, och en kärlek kundservice? Då är du rätt person för oss!
Som person ska du vara service-minded, motiverad och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara intresserad av nyttig fräsch mat, vara stresstålig och ha en vilja att arbeta hårt. Det är viktigt att du är en lagspelare och har ett glatt humör.
Om Rollen
I rollen som Sushi-Chef har du hand om förberedande av livsmedel och försäljning med god service. Tjänsten inkluderar även köksarbete inklusive städ, disk, uppackning och påfyllning av produkter.
Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom våra interna utbildningar och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytanden samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift.
Hawaii Poké erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad, positiv och fokuserad för att försäkra att varje kund får en "Aloha" erfarenhet.
Välkommen in med din ansökan till recruitment@hawaiipoke.se
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: Heltid/Deltid
Plats: Stockholm
Språk: Svenska i tal. Kunskaper i engelska är meriterande
Lön: Timlön - Vi följer kollektivavtal och erbjuder OB-ersättning.
Förmåner: Tjänstepension, sociala aktiviteter, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, positiv och rolig arbetsmiljö.
#jobbjustnu #restaurangbiträde #stockholm Visa mindre

Framtidens köksmästare

Ansök    Mar 12    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering. Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Spontanansökan med oss redan idag ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar oc... Visa mer
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Spontanansökan med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logistik ????
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanning
? DET

DU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag -
Ett hållbart schema -
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster -
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??

Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Operativ Köksmästare

Ansök    Mar 4    Browar AB    Köksmästare
Pickwick Pub, anrik restaurang i Stockholm som värnar om det svenska köket. Maten är lagad från grunden med de bästa råvarorna. Vi serverar både luncher och à la carte. Operativ köksmästare sökes till anrikt svenskt pub. Vi söker nu en erfaren och kreativ köksmästare till vår anrika pub som funnits i över 30 år. Vår pub är känd för sin svenska husmanskost och med traditionella pub rätter och vi söker dig som har en passion för att skapa smakupplevelser för... Visa mer
Pickwick Pub, anrik restaurang i Stockholm som värnar om det svenska köket. Maten är lagad från grunden med de bästa råvarorna. Vi serverar både luncher och à la carte.
Operativ köksmästare sökes till anrikt svenskt pub.
Vi söker nu en erfaren och kreativ köksmästare till vår anrika pub som funnits i över 30 år. Vår pub är känd för sin svenska husmanskost och med traditionella pub rätter och vi söker dig som har en passion för att skapa smakupplevelser för våra gäster.
Som köksmästare kommer du att ansvara för menyn och köket, där du kommer att arbeta med färska råvaror för att skapa innovativa rätter som samtidigt bibehåller vår pub känsla. Vi söker någon som kan leverera mat av hög kvalitet till våra gäster och samtidigt utveckla vår meny med nya spännande rätter.
Du kommer att ansvara för kökspersonalen och planera menyer efter säsong och tillgängliga råvaror samt hålla koll på ekonomin. Vi söker någon med tidigare erfarenhet av ledarskap och personalhantering. Du kommer att vara en del av vårt team och tillsammans arbeta för att uppnå vårt mål att fortsätta leverera högkvalitativ mat och service till våra gäster.
För att vara kvalificerad för rollen krävs det att du har en utbildning inom matlagning och minst 7 års erfarenhet inom branschen. Det är också viktigt att du har kunskap om livsmedelssäkerhet och hygien. Vi söker någon som är kreativ och passionerad om matlagning, som kan arbeta under stressiga situationer och samtidigt hålla en hög nivå av kvalitet på maten.
Vi erbjuder en utmanande och spännande roll som köksmästare på vår pub med en möjlighet att utvecklas och ta ansvar för meny, kökspersonal och ekonomi. Om du är intresserad av denna position, skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss så snart som möjligt. Visa mindre

Köksmästare till MATSMAK i Gårda, Göteborg

Ansök    Mar 5    WORKNORDIC GROUP AB    Köksmästare
Är du en passionerad och innovativ köksmästare som brinner för matlagning och ledarskap? Vår välrenommerade restaurang i hjärtat av Göteborg söker nu en kreativ och erfaren köksmästare för att leda vårt köksteam och fortsätta att höja ribban för gastronomiska upplevelser. Om Oss: Välkommen till MATSMAK i Gårda och Göteborg, endast ett stenkast från Ullevi och 10 minuters promenad till Avenyn. Vi är ett litet familjeföretag som har många års erfarenhet. Fes... Visa mer
Är du en passionerad och innovativ köksmästare som brinner för matlagning och ledarskap? Vår välrenommerade restaurang i hjärtat av Göteborg söker nu en kreativ och erfaren köksmästare för att leda vårt köksteam och fortsätta att höja ribban för gastronomiska upplevelser.
Om Oss: Välkommen till MATSMAK i Gårda och Göteborg, endast ett stenkast från Ullevi och 10 minuters promenad till Avenyn. Vi är ett litet familjeföretag som har många års erfarenhet. Festlokal upp till 200 gäster för bröllop, fest och event mm. Konferens med dagkonferenser i varierande möteslokaler. Catering för alla tillfällen både företagscatering och privatcatering. Lunchservering alla vardagar. Matlagningskvällar för företag förekommer.
Dina Arbetsuppgifter:
Utveckling och genomförande av nya menyer och rätter i linje med restaurangens koncept och gästernas förväntningar.

· Matlagning lunch (inriktning främst husmanskost), catering, festarrangemang, matlagningskvällar för företag förekommer.
Daglig ledning och utbildning av kökspersonal, du har en kock som medhjälpare, inklusive schemaläggning, prestandaövervakning och teambuilding.
Upprätthålla högsta möjliga standarder för matkvalitet, presentation och hygien.
Budgetansvar och kostnadskontroll för köksverksamheten.
Samarbeta med leverantörer för att säkerställa kostnadseffektivitet samt tillgång på kvalitativa och hållbara ingredienser.

Vem Du Är:


Du har flera års erfarenhet som köksmästare eller liknande roll, helst i en högkvalitativ restaurangmiljö.
Du har en relevant utbildning inom matlagning
Du är en stark ledare med förmågan att inspirera och motivera ditt team.
Du är kreativ och håller dig uppdaterad med de senaste trenderna inom matlagning och gastronomi.
Du är strukturerad, effektiv och har ett skarpt öga för detaljer.
Du är trygg i din ledarroll och arbetar aktivt för att skapa en vi-känsla som stärker teamkänslan.
Du har goda kunskaper i svenska och förhoppningsvis engelska

Vi Erbjuder:


Heltidstjänst med lön efter överenskommelse, vi har kollektivavtal.
Möjligheten att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.
Möjligheter till professionell utveckling.
Ett passionerat litet team som delar din kärlek till mat.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och leda vårt köksteam mot nya framgångar?
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans fortsätta att förtrolla Göteborg med enastående matupplevelser! Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Mar 8    Bishop Scandinavia AB    Köksmästare
Vill du bli vår nya köksmästare på Söders höjder? Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du som kökschef skapar tillsammans med restaurangchefen den lokala menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster! The Bishops Arms Bellmansgatan satsar ständigt på att höja matkvalitén och ser gärna att lokala råvaror och specialiteter utvecklas och naturligtvis lagar vi mat från grunden! Kökschefen leder... Visa mer
Vill du bli vår nya köksmästare på Söders höjder?

Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du som kökschef skapar tillsammans med restaurangchefen den lokala menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster!

The Bishops Arms Bellmansgatan satsar ständigt på att höja matkvalitén och ser gärna att lokala råvaror och specialiteter utvecklas och naturligtvis lagar vi mat från grunden!
Kökschefen leder köksarbetet, ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs.
Andra uppgifter som du som kökschef ansvarar för och skall vara förtrogen med är: bemanningsplanering, inventering och matkalkylering. Du ska med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden!
Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla vårt koncept och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. Vi ser också att du skriver och talar svenska obehindrat.
The Bishops Arms är en del av en kedja, vilket kräver att du även är en bra lagspelare.

Kika in på vår hemsida! (https://www.bishopsarms.com/vara-pubar/stockholm/bellmansgatan/) Visa mindre

Plating Specialist Leader

Ansök    Mar 3    Veat AB    Köksmästare
Founded in 2020, VEAT is a VC-backed startup on a mission to make crave-worthy, plant-based cuisine available to everyone — at unbeatable prices. We serve hyperlocal communities and people on the go with fresh, plant-based meals and we believe that everyone should have access to delicious, nutritious food without hurting either the wallet or the planet. Combining dark kitchens and a unique distribution model, VEAT offers ready to eat plant-based food throu... Visa mer
Founded in 2020, VEAT is a VC-backed startup on a mission to make crave-worthy, plant-based cuisine available to everyone — at unbeatable prices. We serve hyperlocal communities and people on the go with fresh, plant-based meals and we believe that everyone should have access to delicious, nutritious food without hurting either the wallet or the planet.
Combining dark kitchens and a unique distribution model, VEAT offers ready to eat plant-based food through a network of vending machines. VEAT is rapidly increasing its production capacity and is searching for a Plating Specialist Leader to join the kitchen team and be responsible for the production kitchen.
We are looking for someone with a background in management and food service as the role will involve staff development, quality assurance of all dishes during the shift, food hygiene and safety within a busy production kitchen.
Who you are/what we expect from you/
To lead by example, following the Veat standards and values.
Communicate with transparency and respect
You're always a good team player.
Be able to communicate well with people of all levels, be honest and reliable.
Maintain personal knowledge by completing in-house training, attending workshops and completing online courses
Ability to remain calm and undertake various tasks
Excellent time management abilities
Familiarity with sanitation regulations
Familiarity with health and safety regulations
Meticulous, well-organized and a self-starter who works well both independently and as part of a team
Experience working in a production environment ideally in the food production or related industry
Strong attention to detail and cleanliness to meet food safety standards
Comfortable working in a repetitive nature environment following Standard Operating Procedures (SOPs)
A humble and open-minded attitude
Ability to adapt to a fast-paced start-upDuties as a Leader are:
Guarantee the highest quality and correct portioning of each dish assembled
To supervise, train and motivate others, with the aim of creating a fun and open work environment for the team.
Train and onboard new kitchen staff
Conduct one to one reviews and team appraisals
Adhering and implementing Clean as you go in the kitchen at all times.
Be able to train plating specialists on new and existing dishes, to ensure equal quality on plating, cleanliness and closedownsShifts are Sunday to Thursday. 15-22pm. Evening work only. Every Friday and Saturday off.
Job type: Full-time
Other compensation types:
Ob supplement
Flexible Language Requirements:
Knowledge of Swedish is not requiredBenefits:
Subsidized lunch Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Feb 12    Bockholmen Gruppen AB    Köksmästare
KÖKSMÄSTARE till Spanjorskan Spanjorskan Välkommen till allt som får oss att längta till sydligare breddgrader! Den livliga, stökiga stämningen i ett ”hål i väggen” på en av Madrids bakgator. Dofterna av stekt fågel från rotisseriet, hel piggvar ur ugnen, spädgris eller räkor på grillen. Matglädjen i San Sebastian. Sältan hos färska skaldjur på stora fat i Barcelona. Faten skramlar, glasen klirrar och skratten klingar. Rosmarin, saffran, lök stekt tills d... Visa mer
KÖKSMÄSTARE till Spanjorskan

Spanjorskan
Välkommen till allt som får oss att längta till sydligare breddgrader!
Den livliga, stökiga stämningen i ett ”hål i väggen” på en av Madrids bakgator. Dofterna av stekt fågel från rotisseriet, hel piggvar ur ugnen, spädgris eller räkor på grillen. Matglädjen i San Sebastian. Sältan hos färska skaldjur på stora fat i Barcelona. Faten skramlar, glasen klirrar och skratten klingar. Rosmarin, saffran, lök stekt tills den är gyllene och söt, den syrligt feta doften från en tunt skuren pata negra. Att komma till Spanjorskan på Nybrogatan 42 är som en kort resa till Spanien, men ändå inte. Ta en läskande gin tonic efter jobbet eller sätt dig i baren med ett glas fino och en skål salta marconamandlar. Samla familjen i lädersofforna i våra sköna bås och dela på en helgrillad bläckfisk och otaliga serveringar småplock. På Spanjorskan flödar riojan och samtalen hela kvällen över ett bord fullt av tallrikar och glas.

Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader

Om jobbet
Vi letar efter en person som är lika proffsig som rolig, och som är redo att bli Spanjorskan superstjärna - köksmästare!

I rollen som köksmästare är du spindeln i nätet i köket, hjärtat på restaurangen. Du är vår dirigent som tillsammans med ditt team skapar härliga tapas, mellanrätter och spanska delikatesser. Tillsammans brinner ni för det spanska köket!

Vi vill att du är en riktig drivkraft, någon som tar ansvar och är lyhörd för både gäster och kollegor. Att du brinner för att ge bästa varje gäst en härlig matupplevelse. Att du har en kommunikationsstil som skulle göra en papegoja grön av avund, och att du trivs med att vara den inspirerande coachen för ditt team.

Arbetstiden är som en berg- och dalbana, med helger, kvällar och luncher. Det enda som är säkert är att du kommer ha kul och göra skillnad vare dag!

Sammanfattning av rollen:
- Ansvarar för driften av köket som helhet
- Arbete mot att uppnå den angivna planen och budgeten

Viktiga funktioner:
- Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås
- Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för köket
- Rekrytering
- Leda köksteamet och ständigt jobba mot att utvecklas
- Administrativt arbete (schema, kalkylering etc.)
- Kännedom om HR-frågor och lagar gällande personal

Det här är en tillsvidareanställning med en lön som är enligt överenskommelse.

Övrigt:
Goda kunskaper i Officepaketet, Personakollen, Bazaro, Ancon och InDesign

Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Assisterande Restaurangchef

Leader of Bastard Burgers Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kass... Visa mer
Leader of Bastard Burgers

Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.

I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling.
Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.

Du förväntas vara ständigt uppdaterad och sträva efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.Assisterande Restaurangchef
Om rollen

Som assisterande restaurangchef på Bastard är du en viktig del i driften och som tar stort ansvar i att leverera en produkt i världsklass. Du kan vara en expert i köket eller ge fantastisk service, men i den här rollen förväntas du vara intresserad av båda delarna.

Som assisterande restaurangchef är du också ansvarig för utvärdering och utveckling av olika områden på din restaurang. Du ser till att vara en operativ expert där du har full koll på det som händer i den dagliga driften. Tillsammans med restaurangchefen gör ni ständigt utvärderingar för att förbättra och utveckla kulturen och de KPIer vi anser är viktiga. När restaurangchef ej är på plats, är assisterande högst ansvarig. Arbetet innebär ett högt driftansvar med administrativa inslag.

Övergripande arbetsuppgifter:

- Tillsammans med restaurangchef ansvara för driften

- Stötta restaurangchef i ledning av teamet, där du brinner för laget istället för jag-et

- Arbeta med förbättringar inom köket, kvalité, inventering, COGS och svinn, schemaläggning

- Kontinuerligt arbeta med att samtliga rutiner inom matsäkerhet efterlevsÄr vi en match?
Vi söker dig som...

- Har tidigare erfarenhet från restaurang- eller serviceyrke, gärna med personalansvar

- Du skall kunna svenska och/eller engelska, meriterande att behärska båda språket

- Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive kväller och helger

- Har en god kommunikationsförmåga

- Är strukturerad och ansvarstagande

- Motiveras av och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta målVi erbjuder dig

Bastard Burgers värdeord är kvalité, kultur och människor, där dessa ligger till grund för gemensamma mål. En tjänst hos oss innebär en möjlighet att få vara delaktig i ett innovativt och snabbt växande företag, där vi är stolta över vår kultur och familjära känsla!

Perks:

Föräldraförmån - vi toppar upp föräldrapenningen!* (upp till ett visst belopp).
Kollektivavtal (tjänstepension, förmåner etc.)
Veckovis pulsmätning
Friskvårdsbidrag
Betald startavgift för lopp och tävlingar
Personalrabatt på alla Bastard Burgers i Sverige, Norge, Finland


Om Bastard Burgers

Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som värnar om människorna. Vi grundades i Luleå, Sverige, år 2016, och idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York.

Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden - allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms.Mångfald och inkludering

Bastard Burgers värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet, vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du Köksmästare=

Ansök    Feb 12    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Svarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering. Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Spontanansökan med oss redan idag ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framti... Visa mer
Svarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personer som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Spontanansökan med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanning
? DET HÄR ÄR ÄR DU
BRA PÅ

ÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Restaurangchef, Köksmästare och FnB se hit!????

Ansök    Feb 9    FRAM Bemanning AB    Köksmästare
SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!???? Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen. Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet? FRAM BEMANNING. Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av markna... Visa mer
SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!????

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen.

Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet?

FRAM BEMANNING.

Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi sitter centralt i Stockholm med schysst kontor ett stenkast från Odenplan.

Vi genuint älskar branschen, satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Självklart gör vi allt enligt boken, är medlemmar i Visita och Kompetensföretagen även anslutna till kollektivavtal.

FRAM har avtal med de flesta av de större, etablerade och seriösa koncernerna, hotellkedjorna, konferensanläggningarna m.fl. etablerade varumärken över hela Sverige med stenkoll på vilka man ska tala med vart.

EN TJÄNST SOM BETYDER NÅT.

Våra beställare tillika vänner som branschkollegor med mandat och ansvar för att att rekrytera nyckelpositioner har sen i vintras börjat vända sig till oss på FRAM för jäkla effektiva rekryteringar. Det handlar främst om slipade köksmästare och kompetenta restaurangchefer men även förekommit förfrågningar av personalchef tjänster, hotellchefer och FnB på feta företag och mindre schyssta koncerner.

Vi på FRAM helt och hållet skippar säljtugget mot både kund, konsult och kandidat, jobbar transparent så här på FRAM brukar det gå undan och smärtfritt. Vi är inga vänta-och-seare.

Andra trötta traditionella bemanning- och rekryteringsföretag plockar inte upp telefonen eller tar en kravprofil om de inte får skamlöst förskottsbetalt, skeva garantier som inte funkar i verkligheten ibland med halvtaskig leverans. Det här tycker vi på FRAM är jäkla fräckt, oschysst mot både beställaren och arbetstagaren som inte alls främjar någon eller branschen.

Är vi med på ett hörn, hittar guldjobb till bra folk, gör våra kunder en solid är det en win-win-win. Bra va! Det är vårt sätt att nätverka, träffa bra folk som minns oss och sprider ordet.

HUR FUNKAR DET?

Superenkelt. Slå oss en signal eller skicka in en spontanansökan så hör vi av oss a.s.a.p. På telefon kommer vi att beta av vad som motiverar och inspirerar dig, dina mål, dina krav och lite annat formalia. Är du som oss och är på hugget så bokar vi in nåt.

Vi gillar möten! Kom på en kopp kaffe, en lunch eller en mellis. Vårt kontor ligger vid Odenplan i stan. Du får känna oss på pulsen, vi får se att du är presentabel och börjar beta av din profil.

För eller senare kommer vi att ringa. Vi talar vi alla samma språk i den här branschen så när vi har något öronmärkt till dig som du skulle vara intresserad av så ser vi till att spika ett möte mellan dig och din potentiella framtida arbetsgivare. No strings attached, inga kostnader, inget skitsnack.

Vi är proffs, sköter det snyggt så du behöver inte vara nojjig och du vill hålla det mellan oss.

ANSÖKAN!

Ring mig, Douglas, på 073 5326155 om du har frågor eller skicka in en blänkare så återkommer vi.

Sökord: personalchef, restaurang, hotell, fnb, horeca, hovmästare, barchef, souschef, köksmästare, restaurangchef Visa mindre

Italiensk restaurang söker köksmästare

Portofino som ligger i gamla stan utökar sin verksamhet och därför är i behov av köksmästare. Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet inom yrket. Fördel om du har jobbat med italiensk kök tidigare samt klarar att jobba i högt tempo. Vi ser gärna att du talar svenska/engelska Skicka gärna mail vid intresse eller ring på 073-748 00 50 Visa mer
Portofino som ligger i gamla stan utökar sin verksamhet och därför är i behov av köksmästare.
Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet inom yrket. Fördel om du har jobbat med italiensk kök tidigare samt klarar att jobba i högt tempo. Vi ser gärna att du talar svenska/engelska
Skicka gärna mail vid intresse eller ring på 073-748 00 50 Visa mindre

Restaurangchef, Köksmästare och FnB se hit!????

Ansök    Feb 7    FRAM Bemanning AB    Köksmästare
SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!???? Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen. Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet? FRAM BEMANNING. Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av markna... Visa mer
SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!????

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen.

Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet?

FRAM BEMANNING.

Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi sitter centralt i Stockholm med schysst kontor ett stenkast från Odenplan.

Vi genuint älskar branschen, satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Självklart gör vi allt enligt boken, är medlemmar i Visita och Kompetensföretagen även anslutna till kollektivavtal.

FRAM har avtal med de flesta av de större, etablerade och seriösa koncernerna, hotellkedjorna, konferensanläggningarna m.fl. etablerade varumärken över hela Sverige med stenkoll på vilka man ska tala med vart.

EN TJÄNST SOM BETYDER NÅT.

Våra beställare tillika vänner som branschkollegor med mandat och ansvar för att att rekrytera nyckelpositioner har sen i vintras börjat vända sig till oss på FRAM för jäkla effektiva rekryteringar. Det handlar främst om slipade köksmästare och kompetenta restaurangchefer men även förekommit förfrågningar av personalchef tjänster, hotellchefer och FnB på feta företag och mindre schyssta koncerner.

Vi på FRAM helt och hållet skippar säljtugget mot både kund, konsult och kandidat, jobbar transparent så här på FRAM brukar det gå undan och smärtfritt. Vi är inga vänta-och-seare.

Andra trötta traditionella bemanning- och rekryteringsföretag plockar inte upp telefonen eller tar en kravprofil om de inte får skamlöst förskottsbetalt, skeva garantier som inte funkar i verkligheten ibland med halvtaskig leverans. Det här tycker vi på FRAM är jäkla fräckt, oschysst mot både beställaren och arbetstagaren som inte alls främjar någon eller branschen.

Är vi med på ett hörn, hittar guldjobb till bra folk, gör våra kunder en solid är det en win-win-win. Bra va! Det är vårt sätt att nätverka, träffa bra folk som minns oss och sprider ordet.

HUR FUNKAR DET?

Superenkelt. Slå oss en signal eller skicka in en spontanansökan så hör vi av oss a.s.a.p. På telefon kommer vi att beta av vad som motiverar och inspirerar dig, dina mål, dina krav och lite annat formalia. Är du som oss och är på hugget så bokar vi in nåt.

Vi gillar möten! Kom på en kopp kaffe, en lunch eller en mellis. Vårt kontor ligger vid Odenplan i stan. Du får känna oss på pulsen, vi får se att du är presentabel och börjar beta av din profil.

För eller senare kommer vi att ringa. Vi talar vi alla samma språk i den här branschen så när vi har något öronmärkt till dig som du skulle vara intresserad av så ser vi till att spika ett möte mellan dig och din potentiella framtida arbetsgivare. No strings attached, inga kostnader, inget skitsnack.

Vi är proffs, sköter det snyggt så du behöver inte vara nojjig och du vill hålla det mellan oss.

ANSÖKAN!

Ring mig, Douglas, på 073 5326155 om du har frågor eller skicka in en blänkare så återkommer vi inom en arbetsdag eller två.

Sökord: personalchef, restaurang, hotell, fnb, horeca, hovmästare, barchef, souschef, köksmästare, restaurangchef Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Feb 6    Bockholmen Gruppen AB    Köksmästare
Bockholmengruppen söker nu köksmästare till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang. Bockholmen hav & Restaurang Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 20 år. I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée,... Visa mer
Bockholmengruppen söker nu köksmästare till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang.

Bockholmen hav & Restaurang
Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 20 år.

I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid.

På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider.

Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll.

Om Bockholmengruppen
Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för 20 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!

Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen nio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare.


WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som Köksmästare kommer du vara delaktig med att utveckla och förnya köket. Din uppgift är att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, dig och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att ditt kök är välfungerande och lönsamt med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd med restaurangchefen.

Om dig

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
- har minst 4 års erfarenhet av liknande tjänst
- har en passion för mat, dryck och människor
- är lyhörd för trender men samtidigt förstå värdet av att vara publik
- är en naturlig ledare
- är duktig på att arbeta strukturerat och vara bra på att planera i god tid
- är tydlig i din kommunikation gentemot alla som arbetar på restaurangen
- är van att samarbeta och förstå värdet av att delegera
- är bra på att lära ut och skapa förståelse
- är bekväm med att ta svåra samtal med personal
- van att arbeta i dem vanligaste datorprogrammen - Office
- är lojal gentemot restaurangen och ägarna

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för att
- leda det dagliga arbetet i köket
- menyer tas fram i god tid
- göra kalkyler, inventeringar och kontera fakturor
- leda och medverka vid möten
- bemanna köket och schemaplanering
- all rekrytering i köket
- upprätthålla företages rutiner och policy

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Lön efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Head Chef

Ansök    Feb 7    After Monkey AB    Köksmästare
Greasy Spoon is a popular brunch restaurant in Stockholm, we have three locations and operate 7 days a week. We are looking for a highly skilled and experienced Kitchen Manager to lead a team of high-energy, unique and passionate individuals. * We offer daytime working hours from 7am to 5pm. Benefits include: Health care allowance Free Staff Food on shift! 40% discount on food on your day off Friends & Family discount Free coffee anytime you pop in Lots of... Visa mer
Greasy Spoon is a popular brunch restaurant in Stockholm, we have three locations and operate 7 days a week. We are looking for a highly skilled and experienced Kitchen Manager to lead a team of high-energy, unique and passionate individuals.
*
We offer daytime working hours from 7am to 5pm.
Benefits include:
Health care allowance
Free Staff Food on shift!
40% discount on food on your day off
Friends & Family discount
Free coffee anytime you pop in
Lots of team fun activities
Tip!
Opportunity to impact & have your say on a growing business
Company driven by our values ??and culture

Who are you?
You have at least 3 years experience in a leadership role in a kitchen environment
You enjoy a fast-paced environment, are passionate about cooking and don't mind getting your hands dirty
You are motivated by financials and targets and have experience working with business administration
You are an inspiring and motivating leader
You are looking for a long-term role that you can sink your teeth into
Brownie points if you have worked in brunchGreasy Spoon is an English-speaking environment so a high level of English is required for the role. We are passionately committed to equality and diversity in the workplace and have a wonderful team of multicultural and unique individuals.
Like in any restaurant, this role includes weekend work and we are governed by peak and seasonal trade.
At Greasy Spoon we take our hires very seriously. Read through our job description carefully and if you tick all the boxes, please send us a CV and cover letter telling us why you would like to work for Greasy Spoon email us with the subject line 'Eggs Eggs Eggs!'
Job Types: Full-time, Permanent
Job Types: Full-time, Contract, Permanent
Job Type: Full-time
Work Location: On Site Visa mindre

Restaurangchef, Köksmästare och FnB se hit!????

Ansök    Feb 1    FRAM Bemanning AB    Köksmästare
SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!???? Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen. Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet? FRAM BEMANNING. Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av markna... Visa mer
SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!????

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen.

Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet?

FRAM BEMANNING.

Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi sitter centralt i Stockholm med schysst kontor ett stenkast från Odenplan.

Vi genuint älskar branschen, satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Självklart gör vi allt enligt boken, är medlemmar i Visita och Kompetensföretagen även anslutna till kollektivavtal.

FRAM har avtal med de flesta av de större, etablerade och seriösa koncernerna, hotellkedjorna, konferensanläggningarna m.fl. etablerade varumärken över hela Sverige med stenkoll på vilka man ska tala med vart.

EN TJÄNST SOM BETYDER NÅT.

Våra beställare tillika vänner som branschkollegor med mandat och ansvar för att att rekrytera nyckelpositioner har sen i vintras börjat vända sig till oss på FRAM för jäkla effektiva rekryteringar. Det handlar främst om slipade köksmästare och kompetenta restaurangchefer men även förekommit förfrågningar av personalchef tjänster, hotellchefer och FnB på feta företag och mindre schyssta koncerner.

Vi på FRAM helt och hållet skippar säljtugget mot både kund, konsult och kandidat, jobbar transparent så här på FRAM brukar det gå undan och smärtfritt. Vi är inga vänta-och-seare.

Andra trötta traditionella bemanning- och rekryteringsföretag plockar inte upp telefonen eller tar en kravprofil om de inte får skamlöst förskottsbetalt, skeva garantier som inte funkar i verkligheten ibland med halvtaskig leverans. Det här tycker vi på FRAM är jäkla fräckt, oschysst mot både beställaren och arbetstagaren som inte alls främjar någon eller branschen.

Är vi med på ett hörn, hittar guldjobb till bra folk, gör våra kunder en solid är det en win-win-win. Bra va! Det är vårt sätt att nätverka, träffa bra folk som minns oss och sprider ordet.

HUR FUNKAR DET?

Superenkelt. Slå oss en signal eller skicka in en spontanansökan så hör vi av oss a.s.a.p. På telefon kommer vi att beta av vad som motiverar och inspirerar dig, dina mål, dina krav och lite annat formalia. Är du som oss och är på hugget så bokar vi in nåt.

Vi gillar möten! Kom på en kopp kaffe, en lunch eller en mellis. Vårt kontor ligger vid Odenplan i stan. Du får känna oss på pulsen, vi får se att du är presentabel och börjar beta av din profil.

För eller senare kommer vi att ringa. Vi talar vi alla samma språk i den här branschen så när vi har något öronmärkt till dig som du skulle vara intresserad av så ser vi till att spika ett möte mellan dig och din potentiella framtida arbetsgivare. No strings attached, inga kostnader, inget skitsnack.

Vi är proffs, sköter det snyggt så du behöver inte vara nojjig och du vill hålla det mellan oss.

ANSÖKAN!

Ring mig, Douglas, på 073 5326155 om du har frågor eller skicka in en blänkare så återkommer vi inom en arbetsdag eller två.

Sökord: personalchef, restaurang, hotell, fnb, horeca, hovmästare, barchef, souschef, köksmästare, restaurangchef Visa mindre

Kock sökes!

Ansök    Feb 5    D71 invest AB    Köksmästare
Just nu söker vi en kock som har alla kunskaper i ett kök, allt från renhållning, matlagning, förberedning, tillredning, städning etc. Du måste ha flera års erfarenhet. Du måste ha jobbat inom det Italienska köket och Svenska köket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Just nu söker vi en kock som har alla kunskaper i ett kök, allt från renhållning, matlagning, förberedning, tillredning, städning etc.


Du måste ha flera års erfarenhet. Du måste ha jobbat inom det Italienska köket och Svenska köket.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksansvarig till Restaurang Göteborg

Ansök    Jan 31    Sjöstadsgruppen AB    Köksmästare
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. V... Visa mer
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/

Är du vår Köksansvariga på Restaurang Göteborg?

Bli en del av vårt härliga gäng på Restaurang Göteborg, Hammarby sjöstads egen kvarterskrog! Längs med Sickla kanal erbjuder vi våra gäster en meny med stor igenkänningsfaktor med ett extra gott öga till fisk och skaldjur. Vårt största fokus är kvalitet och att leverera bästa service. Till vår hjälp har vi Tareq Taylor som hela koncernens matinspiratör som under året kommer att göra både signaturmenyer och temadagar.

Vi söker


Vi söker dig som har ett brinnande matintresse, älskar restaurangbranschen och är redo för nästa utmaning. Du har ett naturligt ledarskap, peppar arbetsgruppen och har ett sinne för ordning och reda. Då våra restauranger är välbesökta är du van att arbeta i ett stundtals högt tempo och kan växla upp när det behövs. Du har ett naturligt ledarskap, är kvalitetsmedveten och trivs bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.

Om rollen

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta aktivt i service och leda köksteamet i det dagliga arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt. Du kvalitetssäkrar maten och ser till att alla jobbar åt samma håll. Du är ansvarig för inköp och ser till att råvarukostnad och personalkostnader hålls.

Du jobbar tätt med Back of House Manager på både Göteborg och Himlen som även är din närmsta chef. Det största administrativa ansvaret ligger på Back of House Manager som även kommer att vara aktiv i produktion och service.

Vi tror att du har


Minst 3 års erfarenhet som kock från à la carte kök av hög standard.


Erfarenhet från arbetsledande funktion så som souschef.


God ledarskapsförmåga.


Passion och intresse för matlagning.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar


Kvalité och service, i allt du gör.


Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.


Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng.

Om oss

I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil och stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/. Visa mindre

Köksmästare sökes !

Ansök    Jan 24    B.Q Accounting AB    Köksmästare
Vi letar för kunds räkning efter en Köksmästare som kommer att vara en nyckelspelare i vår team. Vi är ett nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull som söker efter dig som vill tillsammans med RC skapa en bra team känsla och en unik upplevelse hos oss. Vi är en liten restaurang så vi söker dig som har rätt känsla för service, hög arbetsmoral och vill vara en viktig del av oss. Om du är passionerad, driven och önskar att vara en del av ett team som älsk... Visa mer
Vi letar för kunds räkning efter en Köksmästare som kommer att vara en nyckelspelare i vår team.
Vi är ett nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull som söker efter dig som vill tillsammans med RC skapa en bra team känsla och en unik upplevelse hos oss.

Vi är en liten restaurang så vi söker dig som har rätt känsla för service, hög arbetsmoral och vill vara en viktig del av oss.
Om du är passionerad, driven och önskar att vara en del av ett team som älskar att utvecklas, väntar vi på din ansökan.

-
Krav:

Minst 2 års erfarenhet inom chefsrolls position.
Erfarenhet med skapandet av menyer.
Bra insyn av den ekonomiska delen av köket.
Kunskap om råvaror och hantering av driften i köket.
Bra ledarskap & planering.

-
Startdatum:

Intervjuer sker löpande.
Antal platser: 1st
Startdatum 15/02/24

-
Arbetstid:

Hel/deltid - kvällar och helger & bruncher! Visa mindre

Blique by Nobis söker kökschef till Arc Rooftop

Ansök    Jan 24    Blique AB    Köksmästare
Blique by Nobis Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Vi hyllar Sigurd Lewerentz, den världsberömde arkitekt som först ritat byggnaden, genom att bevara hans arkitektur... Visa mer
Blique by Nobis
Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck.
På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en
takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar.

Vi hyllar Sigurd Lewerentz, den världsberömde arkitekt som först ritat byggnaden, genom att bevara hans arkitektur och välkomnar nya kreativa uttryck inom design, konst, musik, mat och dryck.

Hotellet ligger i en Leed-certifierad byggnad och hållbarhet är en av våra viktigaste frågor. Från tidig vår till sen höst odlar och skördar vi allt från örter till olika kålsorter och gurka,
direkt från vår innergård, som sedan serveras i våra restauranger. Hotellet som är medlem i Design Hotels omfattar 249 rum och 58 studios för gästen som önskar bo en längre period.


Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Vi hyllar Sigurd Lewerentz, den världsberömde arkitekt som först ritat byggnaden, genom att bevara hans arkitektur och välkomnar nya kreativa uttryck inom design, konst, musik, mat och dryck.
Hotellet ligger i en Leed-certifierad byggnad och hållbarhet är en av våra viktigaste frågor. Från tidig vår till sen höst odlar och skördar vi allt från örter till olika kålsorter och gurka, direkt från vår innergård, som sedan serveras i våra restauranger. Hotellet som är medlem i Design Hotels omfattar 249 rum och 58 studios för gästen som önskar bo en längre period.

 

Vi söker nu en duktig kökschef till Arc Rooftop

Som kökschef på Arc arbetar du i ett dynamiskt köksteam med fokus på Arc Rooftops asien-inspirerade kök. Du har ansvar för menyn tillsammans med våran executive chef Daniel Guest samt personalansvaret för tre kockar på Arc.

 

Om dig

Du har en stor passion för att laga mat, är driven, kreativ, noggrann, positiv och lyhörd. Du håller en hög nivå samt är smaksäker i det du lagar. Det är även av stor vikt att du förespråkar ordning och reda och arbetar strukturerat. För att du ska trivas hos oss behöver du vara flexibel, ödmjuk och öppensinnad. Du har passion i din yrkesroll och ser möjligheter där det finns utmaningar. Du drivs av teamkänsla och ser fram emot att ta varumärket framåt tillsammans med dina kollegor. Du tycker att alla anställda är en lika viktig del av maskineriet, oavsett vilken tjänst de har. Blique by Nobis erbjuder en kreativ, rolig, spännande och utvecklande miljö där du får vara med och bygga upp vår nya sociala mötesplats från grunden. Det finns också goda möjligheter att utvecklas vidare inom hela koncernen Nobis Hospitality Group. Är du rätt person för tjänsten?

 

Nobis Hospitality Group är en av Nordens ledande koncerner inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen och innefattar de högklassiga designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Concepcio by Nobis, Hotel Skeppsholmen, Miss Clara by Nobis, Blique by Nobis, Hotel J och historiska Stallmästaregården. Företaget driver även andra kända varumärken som Operakällaren och Café Opera. Visa mindre

Kökschef till Gubbängsskolan

Ansök    Jan 27    Stockholms kommun    Köksmästare
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Gubbängsskolan är en grundskola F-9 med ca 740 elever. Vår vision är ”En skola där alla vill utvecklas och får lust att lära sig mer” och skolans ledord är ”Vi hälsar på varandra”, ”Vi visar respekt och hänsyn” och ”Vi gör vårt bästa. Vi vill samla de bästa kompetenserna och söker dig ... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning

Gubbängsskolan är en grundskola F-9 med ca 740 elever.

Vår vision är ”En skola där alla vill utvecklas och får lust att lära sig mer” och skolans ledord är ”Vi hälsar på varandra”, ”Vi visar respekt och hänsyn” och ”Vi gör vårt bästa.
Vi vill samla de bästa kompetenserna och söker dig som vill ha en utmaning i dynamisk och kreativ miljö.

Arbetsbeskrivning

Som Kökschef kommer du att spela en central roll, där du inte bara leder och strukturerar köksarbetet med personal, utan även deltar aktivt i det dagliga arbetet. Ditt ansvar inkluderar att samordna planeringen av matsedlar och att effektivt hantera beställningar av livsmedel från våra avtalade leverantörer genom inköpsportalen Agresso. Du kommer att säkerställa att alla lagar, förordningar och riktlinjer inom verksamhetsområdet efterlevs, och ansvara för att egenkontroll och HACCP-processer genomförs noggrant.

Med din omfattande kunskap om specialkost, livsmedelssäkerhet och skollagens krav på näringsriktiga måltider kommer du att säkerställa att maten som serveras alltid är god, tilltalande och hälsosam. Vi strävar också efter att minska matsvinnet, öka användningen av ekologiska produkter och kontinuerligt utveckla skolmåltiden för att stödja elevernas välbefinnande och akademiska prestationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gått 3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller annan dokumenterad utbildning inom området. Du ska ha genomgått utbildning i specialkost och livsmedelshygien. Du har minst 3-4 års erfarenhet inom storkök/restaurang, god datorvana och erfarenhet av arbetsledning. För att lyckas i rollen som kökschef krävs det att du är organiserad, stresstålig och tycker om att arbeta strukturerat. Du har en hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.Övrigt

Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att se till personlig lämplighet i samband med tjänstetillsättningen.

Vi kommer att tillämpa intervjuer löpande under annonsperioden.

Var beredd på att behöva visa upp utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för tjänsten.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Restaurangchef, Köksmästare och FnB se hit!????

Ansök    Jan 12    FRAM Bemanning AB    Köksmästare
SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!???? Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också! Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen. Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet? FRAM BEMANNING. Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av markna... Visa mer
SÖK NYTT JOBB - PÅ DINA VILLKOR!????

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag - tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi siktar på att bli den mest effektiva rekryteringsplattformen och mötesplatsen för ledare inom besöksnäringen.

Är du hyfsat nöjd idag men är ute efter guldjobbet?

FRAM BEMANNING.

Det går bra för FRAM! Med en tillväxt på över 1200% de senaste fyra åren. Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi sitter centralt i Stockholm med schysst kontor ett stenkast från Odenplan.

Vi genuint älskar branschen, satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen. Självklart gör vi allt enligt boken, är medlemmar i Visita och Kompetensföretagen även anslutna till kollektivavtal.

FRAM har avtal med de flesta av de större, etablerade och seriösa koncernerna, hotellkedjorna, konferensanläggningarna m.fl. etablerade varumärken över hela Sverige med stenkoll på vilka man ska tala med vart.

EN TJÄNST SOM BETYDER NÅT.

Våra beställare tillika vänner som branschkollegor med mandat och ansvar för att att rekrytera nyckelpositioner har sen i vintras börjat vända sig till oss på FRAM för jäkla effektiva rekryteringar. Det handlar främst om slipade köksmästare och kompetenta restaurangchefer men även förekommit förfrågningar av personalchef tjänster, hotellchefer och FnB på feta företag och mindre schyssta koncerner.

Vi på FRAM helt och hållet skippar säljtugget mot både kund, konsult och kandidat, jobbar transparent så här på FRAM brukar det gå undan och smärtfritt. Vi är inga vänta-och-seare.

Andra trötta traditionella bemanning- och rekryteringsföretag plockar inte upp telefonen eller tar en kravprofil om de inte får skamlöst förskottsbetalt, skeva garantier som inte funkar i verkligheten ibland med halvtaskig leverans. Det här tycker vi på FRAM är jäkla fräckt, oschysst mot både beställaren och arbetstagaren som inte alls främjar någon eller branschen.

Är vi med på ett hörn, hittar guldjobb till bra folk, gör våra kunder en solid är det en win-win-win. Bra va! Det är vårt sätt att nätverka, träffa bra folk som minns oss och sprider ordet.

HUR FUNKAR DET?

Superenkelt. Slå oss en signal eller skicka in en spontanansökan så hör vi av oss a.s.a.p. På telefon kommer vi att beta av vad som motiverar och inspirerar dig, dina mål, dina krav och lite annat formalia. Är du som oss och är på hugget så bokar vi in nåt.

Vi gillar möten! Kom på en kopp kaffe, en lunch eller en mellis. Vårt kontor ligger vid Odenplan i stan. Du får känna oss på pulsen, vi får se att du är presentabel och börjar beta av din profil.

För eller senare kommer vi att ringa. Vi talar vi alla samma språk i den här branschen så när vi har något öronmärkt till dig som du skulle vara intresserad av så ser vi till att spika ett möte mellan dig och din potentiella framtida arbetsgivare. No strings attached, inga kostnader, inget skitsnack.

Vi är proffs och sköter det snyggt så du behöver inte vara nojjig om du vill hålla det mellan oss.

ANSÖKAN!

Ring mig, Douglas, på 073 5326155 om du har frågor eller skicka in en ansökan så återkommer inom en arbetsdag eller två.

Sökord: personalchef, restaurang, hotell, fnb, horeca, hovmästare, barchef, souschef, köksmästare, restaurangchef Visa mindre

Köksmästare till exklusivt fartyg

På Charm Charter älskar vi att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse utöver deras förväntningar. Med vår gemensamma erfarenhet inom event, restaurang och Stockholms skärgård, hjälper vi till att ordna det bästa företagseventet, bröllopet, födelsedagsfesten, middagskryssningen eller i stort sett vad som helst som våra gäster önskar. Allt detta görs såklart ombord våra fartyg samtidigt som vi visar upp Stockholm från sin bästa sida, från havet och Stockho... Visa mer
På Charm Charter älskar vi att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse utöver deras förväntningar. Med vår gemensamma erfarenhet inom event, restaurang och Stockholms skärgård, hjälper vi till att ordna det bästa företagseventet, bröllopet, födelsedagsfesten, middagskryssningen eller i stort sett vad som helst som våra gäster önskar.
Allt detta görs såklart ombord våra fartyg samtidigt som vi visar upp Stockholm från sin bästa sida, från havet och Stockholms skärgård.


Vi söker
Vi söker nu en kock/köksmästare som vill hjälpa till att utveckla vår produkt så vi kan bli ännu bättre i framtiden.
Du är organiserad och ansvarstagande. Jobbar på ett strukturerat sätt och förstår att det blir en annorlunda logistik ombord på ett fartyg.
Charm Charter är ett rederi där personalen vet vad det lilla extra för gästen är. Vare sig det är på yachten eller på vår större eventbåt så vill vi alltid leverera på topp.
Vi tar emot sällskap på upp till 120 gäster och köksteamet består av 3-4 personer. All mat lagas ombord och vi sätter ett stort fokus på att vår mat ska hålla en hög nivå.
Du har minst 5 års erfarenhet i liknande position och klarar att leda ett mindre team medarbetare.
Tjänsten omfattar 100% tillsvidareanställning med start den 1:a April.
Arbetstiderna varierar men är mycket kvällar och helger, speciellt under sommarsäsongen. Under andra halvan av året finns det möjlighet till mycket kompledigt om man vill jobba extra någonstans eller ut och resa. Visa mindre

Köksmästare till Lydmar Hotel i Stockholm

Ansök    Jan 17    Cheffle AB    Köksmästare
Small luxury hotell och restaurang mitt i Stockholm! I Lydmar Hotel ligger Dining room som är en lyxig men avslappnad restaurang mitt i Stockholm. Här möts lokala gäster med hotellets boende från hela världen, i en atmosfär av ett välkomnande vardagsrum. Köket inspireras av både klassiska franska rätter och svensk traditionell matlagning. Vår meny följer säsong och råvarutillgång – för att servera det som är bäst just nu. Med tvättäkta vardagsrumsk... Visa mer
Small luxury hotell och restaurang mitt i Stockholm!

I Lydmar Hotel ligger Dining room som är en lyxig men avslappnad restaurang mitt i Stockholm. Här möts lokala gäster med hotellets boende från hela världen, i en atmosfär av ett välkomnande vardagsrum.

Köket inspireras av både klassiska franska rätter och svensk traditionell matlagning.
Vår meny följer säsong och råvarutillgång – för att servera det som är bäst just nu.
Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen. Hit hittar du för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren.

Lydmar är inte minst känt som en av stans mest hemtrevliga och hängvänliga hotellrestauranger, inredd som en kombination av bibliotek och vardagsrum.

Restaurangen ligger en trappa upp från entrén och kantas av mjuka läderfåtöljer och bokhyllor fyllda med böcker och spel för den som vill sysselsätta sig efter middagen. Här serveras allt från frukost till middag med såväl franska som amerikanska influenser på menyn, bland annat fransk råbiff och cheeseburgare.

På lördagar och söndagar erbjuds brunch, eller Comfort Brunch som de själva kallar det. I baren hittar du cocktails med inriktning på hantverket, och kommer du sent kan du alltid beställa nattamat från à la carte-menyn. Tidigare erfarenhet från à la carte kök ett krav från internationell matlagning

Du arbetar under kökschefen med ett team av kockar, kallskänkor, frukostkockar och souschefer.

Tidigare erfarenhet av arbetsledning i ett köksteam är ett krav. Arbetet innebär mycket drift och matlagning i köket under service samt lägga beställningar, kolla bemanning och schemalägga personal i samråd med köksmästaren och vara ställföreträdande chef i kökschefens frånvaro. Du är även högst delaktig i att utveckla menyn och ta fram nya rätter i samråd med teamet.

Lön enligt ök / Tillträde from mars 2024

Varierande arbetstid på rullande schema inkl kvällar, helger & helgdagar

Svenskt arbetstillstånd obligatoriskt

Vi tar alltid utdrag i belastningregistret i samband med anställning.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


5 års erfarenhet eller mer Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Jan 4    Boulebar Group AB    Köksmästare
BOULEBAR SLOTTSGATAN SÖKER DIG SOM VILL TA NÄSTA STEG! Boulebar Slottsgatan söker en kock som genom utbildning och stöd på sikt kan ta det fulla ansvaret som köksmästare. Det är helt enkelt perfekt för dig som är erfaren inom kockyrket och vill ta dig an nya utmaningar. Du kommer att vara köksmästare men förväntas inte kunna allt från start! Boulebar Slottsgatan består av ett litet, tight team som arbetar nära varandra. Vår grej på Boulebar är att vi serve... Visa mer
BOULEBAR SLOTTSGATAN SÖKER DIG SOM VILL TA NÄSTA STEG!
Boulebar Slottsgatan söker en kock som genom utbildning och stöd på sikt kan ta det fulla ansvaret som köksmästare. Det är helt enkelt perfekt för dig som är erfaren inom kockyrket och vill ta dig an nya utmaningar. Du kommer att vara köksmästare men förväntas inte kunna allt från start!
Boulebar Slottsgatan består av ett litet, tight team som arbetar nära varandra. Vår grej på Boulebar är att vi serverar såväl större sällskap fransk bistromat såväl som mindre rätter direkt till Boulebanan.
VAD BESTÅR ROLLEN AV?
Beroende på dina tidigare erfarenheter och kompetenser kommer arbetsuppgifterna samt ansvaret anpassas. På sikt som köksmästare är du ansvarig för kvaliteten på maten, inköp, inventering, leda ditt team samt schemaläggning.


Majoriteten av din arbetstid är förlagd i service. Du kommer ingå i ett nätverk med träffar 1 gång i veckan, tillsammans med alla köksmästare i Boulebar, för att få kunskap och inspiration kontinuerligt.
SOM PERSON TROR VI ATT DU:
..vill ta nästa steg i din karriär
..vill utvecklas och tar egna initiativ för din utveckling
..har bra kunskap i köket. Kan laga mat.
..Har grundkunskaper i HACCP
..Tycker att ledarskap är roligt och intressant
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Anställningsform: Tillsvidareanställning som föregås av provanställning om 6 månader
När: Start efter överenskommelse
OM BOULEBAR
Vi är självklart anslutna till kollektivavtal, har friskvård och skobidrag
Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet, gemenskap och ett glas Pastis.


Frågor? Skicka ett mail till; tadas.vasiliauskas@boulebar.se
Vi ser fram emot att höra mer från dig! Visa mindre

Köksmästare sökes !

Ansök    Jan 11    B.Q Accounting AB    Köksmästare
Vi letar för kunds räkning efter en Köksmästare som kommer att vara en nyckelspelare i vår team. Vi är ett nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull som söker efter dig som vill tillsammans med RC skapa en bra team känsla och en unik upplevelse hos oss. Vi är en liten restaurang så vi söker dig som har rätt känsla för service, hög arbetsmoral och vill vara en viktig del av oss. Om du är passionerad, driven och önskar att vara en del av ett team som älsk... Visa mer
Vi letar för kunds räkning efter en Köksmästare som kommer att vara en nyckelspelare i vår team.
Vi är ett nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull som söker efter dig som vill tillsammans med RC skapa en bra team känsla och en unik upplevelse hos oss.

Vi är en liten restaurang så vi söker dig som har rätt känsla för service, hög arbetsmoral och vill vara en viktig del av oss.
Om du är passionerad, driven och önskar att vara en del av ett team som älskar att utvecklas, väntar vi på din ansökan.

-
Krav:

Minst 2 års erfarenhet inom chefsrolls position.
Erfarenhet med skapandet av menyer.
Bra insyn av den ekonomiska delen av köket.
Kunskap om råvaror och hantering av driften i köket.
Bra ledarskap & planering.

-
Startdatum:

Intervjuer sker löpande.
Antal platser: 1st
Startdatum 15/02/24

-
Arbetstid:

Hel/deltid - kvällar och helger & bruncher! Visa mindre

Köksmästare

Restaurang Man in the Moon etablerades år 1994 och är en av Sveriges mest välrenommerade ölrestauranger med flera utmärkelser de senaste åren. Restaurangen har både lunch- och kvällsöppet och har spännande temaveckor flera gånger om året. Cirka 650 olika sorters öl finns i vårt ölsortiment. Restaurangen har en stor matsal och även en barsektion (de flesta gästerna som besöker oss äter också middag). Restaurang Man in the Moon söker en duktig och erfaren ... Visa mer
Restaurang Man in the Moon etablerades år 1994 och är en av Sveriges mest välrenommerade ölrestauranger med flera utmärkelser de senaste åren. Restaurangen har både lunch- och kvällsöppet och har spännande temaveckor flera gånger om året. Cirka 650 olika sorters öl finns i vårt ölsortiment. Restaurangen har en stor matsal och även en barsektion (de flesta gästerna som besöker oss äter också middag).


Restaurang Man in the Moon söker en duktig och erfaren köksmästare. Man in the Moon har under det senaste decenniet blivit utsedd till Sveriges bästa ölrestaurang och det motiverar oss naturligtvis att utveckla verksamheten ytterligare och nå nya höjder.


Hos oss finner du många utmaningar. På dagarna serveras dagens lunch (svensk husmanskost). Kvällstid serverar vi en vällagad och trevlig a la cartemeny i restaurangen och vid bokningar även stora och små bankettmiddagar i festvåningen. Dessutom fokuserar vi på olika teman i vår matlagning 3-4 gånger per år i restaurangen.


Öppet: måndag-lördag. Du ska ha flerårig erfarenhet och vara organiserad. Noggrannhet och tempo är viktiga ledord hos oss. Vidareutveckling är ett centralt begrepp i vår verksamhet, utbildningar och dyl sker kontinuerligt. Visa mindre

Cedergrenska Tornet söker en köksmästare

Ansök    Dec 29    Memorio AB    Köksmästare
Vill du vara med och sätta Stockholms kanske mest gömda pärla på kartan? Vi söker en köksmästare som tillsammans med oss vill skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster i Danderyds häftiga och alldeles särskilda torn. * * * Cedergrenska tornet i Danderyd tog 100 år att bygga och har en spektakulär och spännande historia. Tornet har under de senaste åren verkat som konferens- och festvåningsanläggning och har iscensatt mängder av fester, middagar, ko... Visa mer
Vill du vara med och sätta Stockholms kanske mest gömda pärla på kartan? Vi söker en köksmästare som tillsammans med oss vill skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster i Danderyds häftiga och alldeles särskilda torn.

* * *

Cedergrenska tornet i Danderyd tog 100 år att bygga och har en spektakulär och spännande historia. Tornet har under de senaste åren verkat som konferens- och festvåningsanläggning och har iscensatt mängder av fester, middagar, konferenser, bröllop och möten.

Palatset är sedan 1 november 2022 en del av konferens- och restaurangaktören Eatery. Planen under de kommande åren är att förädla och utveckla verksamheten vars potential egentligen bara begränsas av den egna fantasin. Vi söker nu en erfaren och driven köksmästare som vill vara med oss på denna spännande resa.

* * *

Arbetsuppgifter
I rollen som köksmästare jobbar du operativt i köket vid och ansvarar för utvecklingen av tornets mat och menyer.

Du har ett stort gastronomiskt intresse med en gedigen erfarenhet och kompetens inom matlagning. Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid. Ditt fokus kommer att, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, vara på att med mod, passion och innovation utveckla och driva våra matkoncept framåt.

I rollen har du, utöver dina operativa uppgifter, även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära platschef och VD för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurang och konferensdel. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

* * *

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du har tidigare arbetat med buffé och à la carte samt festvåningsverksamhet. Har du även arbetat med vegetariska rätter är detta en merit.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer tornets öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Idag har verksamheten mest kvälls och helgarrangemang.

* * *

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta platschef Maria Lärka på 073 520 29 99 via mejl på maria.larka@eatery.se. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

OM EATERY GRUPPEN

Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har femton etableringar i Stockholm, Malmö och Göteborg. Eaterys vision är att bli norra Europas mest omtycka mat och mötesaktör. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se Visa mindre

Head chef - italian restaurant Basta Stockholm

Ansök    Dec 23    Urban Italian Group AB    Köksmästare
CIAO RAGAZZI! ???????? Are you a head chef who is passionate, dynamic and hungry for new challenges within the Italian food culture? Ready to take the next step in your career with an employer with high ambitions of becoming the best in Scandinavia in Italian cuisine? Basta Stockholm became one of Stockholms most popular Italian restaurants and we are looking for ambitious head chef who is eager to join one of cities' busiest kitchens! How do you desc... Visa mer
CIAO RAGAZZI! ????????

Are you a head chef who is passionate, dynamic and hungry for new challenges within the Italian food culture? Ready to take the next step in your career with an employer with high ambitions of becoming the best in Scandinavia in Italian cuisine?

Basta Stockholm became one of Stockholms most popular Italian restaurants and we are looking for ambitious head chef who is eager to join one of cities' busiest kitchens!How do you describe youself as a head chef?

A person witha a big passion for busy italian kitchen, someone who loves pasta, pizza, antipasti, dolci... and values your team & its members above all? If so, then you are one step closer to be the right candidate for our team!

As a restaurant group we are on the mission to become the best Italian restaurant group in Scandivania with international expansion plans. In order to achive this goal we are looking for candidates who take job with highest levels of professionalism and dedication to create best in class results. With us, you get to work in a growing company where you get a lot of personal responsibility and are part of the development process. We are a young organisation of around 300 employees with an outstanding drive and major investments underway.

Restaurant website (www.restaurangbasta.se/stockholm)

Instagram presentation (https://www.instagram.com/basta_urbanitalian/)

Desired qualifications
You have at least two years' experience of working in a managerial position with responsibility for personnel and results.

We don't put an age on competence and passion, the average age among our head chefs is 28-35 years and 30 years in the management group/owner constellation, so your age matters less to us, what matters is your personality and drive to succeed.

What are you responsibilities as the head chef?

- Develop new ala carte & lunch menus based on seasonal changes & customer demand in colloboration with executive head chef.

- Ensure that kitchen activities operate in a timely manner.

- Resolve guests’ problems and concerns.

- Monitor inventory & order supplies.

- Provide support to subordinate kitchen employees with various tasks including line cooking, food preparation, and dish plating.

- Train new & existing kitchen employees to meet kitchen standards.

- Create schedules for kitchen employees.

- Evaluate kitchen employee’s performance, feedback and create a development plan.

- Adhere to and implement HACCP sanitation regulations and safety regulations.

- Take a lead on recruitment of seasonal workers in collaboration with recruitment manager.

- Have a full control of restaurant's cost controlon staff costs and food costs.

- Meet restaurant KPI's on quality of food, staff costs and food costs.

Form of employment: Permanent, working hours include evenings, weekends and weekdays

Salary: Best salary on the market, where you are entitled to a 15-30% bonus of the yearly salary.Feel free to get in touch with our executive head chef Kristjan directly: 079 341 49 01

A warm welcome with your application! Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Jan 1    Restaurang Hubertus AB    Köksmästare
Vi söker dig som är serviceinriktad och glad person som håller humöret uppe vid de stressigaste tillfällena. Du ska ha erfarenhet köksmästare inom Eu-kök och verkligen vara intresserad av branschen. Erfarenhet inom kallskänk är ett plus. Hantera kund, kassa samt servering och ge en bra service och klara av ett mycket högt tempo. Stresstålig, Positiv, Snabb , Engagerad och Social. I övrigt gäller sedvanliga arbetsuppgifter inom europeiska kök. Dina arbetsu... Visa mer
Vi söker dig som är serviceinriktad och glad person som håller humöret uppe vid de stressigaste tillfällena. Du ska ha erfarenhet köksmästare inom Eu-kök och verkligen vara intresserad av branschen. Erfarenhet inom kallskänk är ett plus.
Hantera kund, kassa samt servering och ge en bra service och klara av ett mycket högt tempo.
Stresstålig, Positiv, Snabb , Engagerad och Social.
I övrigt gäller sedvanliga arbetsuppgifter inom europeiska kök. Dina arbetsuppgifter är lite av allt som ingår.
För rätt person finns möjlighet till högre lön än kollektivavtalet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Tastory Lindhagensgatan

Ansök    Dec 11    Compass Group AB    Köksmästare
Köksmästare till Restaurang Tastory Lindhagen Köksmästare till Restaurang Tastory Lindhagen Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i al... Visa mer
Köksmästare till Restaurang Tastory Lindhagen

Köksmästare till Restaurang Tastory Lindhagen

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Om restaurang Tastory

Tastory erbjuder ett komplett hela-dagen-utbud och vara en naturlig mötesplats för kunder och gäster, oavsett om det är tid för frukost, hälsosam lunch eller ett kvällsevent. Vi anordnar stora och små event samt erbjuder catering och take away-produkter. Tastorys erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder. Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och bakom disken rekommenderar våra kockar kött, fisk, fågel eller vegetariskt alternativ till.

Atmosfären ska bjuda in till avslappnade samtal, och när lunchen är över kan lokalen nyttjas för möten eller fika.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Angelica Villios på mail: angelica.villios@compass-group.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Dec 15    Browar AB    Köksmästare
Pickwick Pub, anrik restaurang i Stockholm som värnar om det svenska köket. Maten är lagad från grunden med de bästa råvarorna. Vi serverar både luncher och à la carte. Operativ köksmästare sökes till anrikt svenskt pub. Vi söker nu en erfaren och kreativ köksmästare till vår anrika pub som funnits i över 30 år. Vår pub är känd för sin svenska husmanskost och med traditionella pub rätter och vi söker dig som har en passion för att skapa smakupplevelser för... Visa mer
Pickwick Pub, anrik restaurang i Stockholm som värnar om det svenska köket. Maten är lagad från grunden med de bästa råvarorna. Vi serverar både luncher och à la carte.
Operativ köksmästare sökes till anrikt svenskt pub.
Vi söker nu en erfaren och kreativ köksmästare till vår anrika pub som funnits i över 30 år. Vår pub är känd för sin svenska husmanskost och med traditionella pub rätter och vi söker dig som har en passion för att skapa smakupplevelser för våra gäster.
Som köksmästare kommer du att ansvara för menyn och köket, där du kommer att arbeta med färska råvaror för att skapa innovativa rätter som samtidigt bibehåller vår pub känsla. Vi söker någon som kan leverera mat av hög kvalitet till våra gäster och samtidigt utveckla vår meny med nya spännande rätter.
Du kommer att ansvara för kökspersonalen och planera menyer efter säsong och tillgängliga råvaror samt hålla koll på ekonomin. Vi söker någon med tidigare erfarenhet av ledarskap och personalhantering. Du kommer att vara en del av vårt team och tillsammans arbeta för att uppnå vårt mål att fortsätta leverera högkvalitativ mat och service till våra gäster.
För att vara kvalificerad för rollen krävs det att du har en utbildning inom matlagning och minst 7 års erfarenhet inom branschen. Det är också viktigt att du har kunskap om livsmedelssäkerhet och hygien. Vi söker någon som är kreativ och passionerad om matlagning, som kan arbeta under stressiga situationer och samtidigt hålla en hög nivå av kvalitet på maten.
Vi erbjuder en utmanande och spännande roll som köksmästare på vår pub med en möjlighet att utvecklas och ta ansvar för meny, kökspersonal och ekonomi. Om du är intresserad av denna position, skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss så snart som möjligt. Visa mindre

Köksmästare till Restaurang Tastory Lindhagensgatan

Ansök    Dec 21    Compass Group AB    Köksmästare
Köksmästare till Restaurang Tastory Lindhagen Köksmästare till Restaurang Tastory Lindhagen Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i al... Visa mer
Köksmästare till Restaurang Tastory Lindhagen

Köksmästare till Restaurang Tastory Lindhagen

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Om restaurang Tastory

Tastory erbjuder ett komplett hela-dagen-utbud och vara en naturlig mötesplats för kunder och gäster, oavsett om det är tid för frukost, hälsosam lunch eller ett kvällsevent. Vi anordnar stora och små event samt erbjuder catering och take away-produkter. Tastorys erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder. Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och bakom disken rekommenderar våra kockar kött, fisk, fågel eller vegetariskt alternativ till.

Atmosfären ska bjuda in till avslappnade samtal, och när lunchen är över kan lokalen nyttjas för möten eller fika.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Angelica Villios på mail: angelica.villios@compass-group.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Kock sökes!

Ansök    Dec 1    D71 invest AB    Köksmästare
Just nu söker vi en kock som har alla kunskaper i ett kök, allt från renhållning, matlagning, förberedning, tillredning, städning etc. Du måste ha flera års erfarenhet. Du måste ha jobbat inom det Italienska köket och Svenska köket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Just nu söker vi en kock som har alla kunskaper i ett kök, allt från renhållning, matlagning, förberedning, tillredning, städning etc.


Du måste ha flera års erfarenhet. Du måste ha jobbat inom det Italienska köket och Svenska köket.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksmästare till The Bishops Arms på Vasagatan!

Ansök    Dec 5    Academic Work Sweden AB    Köksmästare
Brinner du för matlagning och vill få chansen att utvecklas hos en trygg och stabil arbetsgivare som befinner sig i tillväxtfas? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i restaurangkök och kanske även leda och fördela arbetet? Då är rollen som köksmästare hos The Bishops Arms på Vasagatan något för dig. För rätt person, som påvisar driv och engagemang, finns chansen att även vara med och driva, anpassa och bygga The Bishops Arms nya restaurang på Odengata... Visa mer
Brinner du för matlagning och vill få chansen att utvecklas hos en trygg och stabil arbetsgivare som befinner sig i tillväxtfas? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i restaurangkök och kanske även leda och fördela arbetet? Då är rollen som köksmästare hos The Bishops Arms på Vasagatan något för dig. För rätt person, som påvisar driv och engagemang, finns chansen att även vara med och driva, anpassa och bygga The Bishops Arms nya restaurang på Odengatan! Skicka in din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
The Bishops Arms ligger centralt beläget på Vasagatan i Stockholm. Vasagatan är en av kedjans största restauranger och erbjuder både lunch- och middagsverksamhet. På gastropuben får du dagligen besök av glada gäster som är på besök i Stockholm och som känner igen The Bishops Arms från sin hemort. Gastropuben är en blandning av restaurang och pub där fokus ligger på hantverksmässigt och noga utvald mat och dryck för alla smaker. Hos The Bishops Arms kommer du att laga mat med utgångspunkt i svenska smaker, svensk ölkultur och med fokus på det lokala. Här blir du blir en del av ett starkt team där trivsel värderas högt.

Du erbjuds
- En arbetsplats som kännetecknas av hjälpsamhet och högt i tak
- Att bli en del av ett tryggt företag som befinner sig i tillväxtfas
- Frihet under ansvar och möjligheten att själv sätta din prägel på restaurangen
- En arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom företaget och koncernen

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos The Bishops Arms.

ArbetsuppgifterI rollen som köksmästare har du det övergripande ansvaret för driften av köket. Du har även resultatansvar där vissa administrativa uppgifter ingår i arbetet. Exempel på sådana uppgifter kan vara:
- Ansvara för bemanning & schemaläggning av köket
- Anställning av kökspersonal i samråd med Pubchef
- Fakturahantering och månadsvis inventering
- Menysättning tillsammans med Pubchef samt Menyplanering (så som recept- och menyskrivning, kalkylering)
- Leda arbetet i köket, vidta åtgärder och följa upp att personalen arbetar efter satta kriterier och policys och når förväntade mål och KPIer
- Beställa service/reparationer av utrustning
- Ansvar för miljöarbetet i köket inklusive HACCP, uppföljning och upprättande av egenkontrollsrutiner

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst ett par års erfarenhet av att arbeta i som köksmästare, kökschef eller sous-chef
- Goda ledaregenskaper
- Har grundläggande kunskaper i både skrift och tal på svenska och goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av en ledande position

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Kvalitetsmedveten
- Självgående
- Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
The Bishops Arms är en kedja med kvalitativa gastropubar som står starka i den brittiska pubtraditionen med ett fantastiskt utbud av dryck och mat. Den första The Bishops Arms öppnade 1993 och idag finns det drygt 40 The Bishops Arms pubar från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ungefär hälften av alla pubar ligger i anslutning till ett Elite Hotel och våra pubar har öppet alla dagar om året. Visa mindre

Kökschef till Sodexo

Ansök    Nov 29    Sodexo AB    Köksmästare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Välkommen till oss på Sodexo i Stockholm! Här har vi vår fina lunchrestaurang med ca 800 väldigt nöjda gäster per dag, förutom lunch så serverar vi cateringar till konferenser. Vi har också ett f... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Välkommen till oss på Sodexo i Stockholm!

Här har vi vår fina lunchrestaurang med ca 800 väldigt nöjda gäster per dag, förutom lunch så serverar vi cateringar till konferenser. Vi har också ett fint café där vi serverar frukost, lunch och mycket fika.

Vi söker dig som är en erfaren driven kökschef för större verksamheter och som är van att ta ansvar och arbeta i ett vinnande och innovativt team. Du har hög servicenivå och kräver nogrannhet samt ordning och reda. Ditt ansvar gäller den optimala driften såsom inköp, ekonomi, HACCP, matkvalite, utbud, kostnadskontroll, schema, arbetsmiljö, personalen som är i köket och utveckling av dem och verksamheten. Att jobba Klimatsmart är ett krav för oss och våra kunder.

Du är en trygg, positiv samt uppskattad ledare som tillsammans med övriga teamet fortsätter utveckla upplevelsen och vårt framtida matutbud på site för våra gäster. Du brinner för det vinnande teamet och att vi tillsammans skapar sann serviceanda och matglädje för våra gäster och deras besökare.

Krav

Vi söker en ledare som har erfarenhet av större verksamheter där du ansvarar för att teamet kommer laga mat från grunden med bra råvaror och hög kvalitet. Erfarenhet av a la carte krävs förutom vanlig husmanskost i modern tappning. Du gillar att utveckla ditt skapande med nya trender och influenser.

Flytande svenska tal och skrift och bra engelska kunskaper behövs.

Du skall ha god datavana och ha bra koll på ekonomi. Och att kunna tillverka ett fantastisk utbud med hög kvalite tillsammans med dina kollegor. Tjänsten kräver en viss tid i köket för att säkerställa effektivitet och kvalite.

Meriterande är om du har någon form av ledarutbildning.

Om tjänsten

Heltidstjänst vardagar dagtid, någon kväll kan förekomma.

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag.

Bra möjligheter finns också att växa inom företaget via ett gediget utbildningsprogram och duktiga kollegor.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan där vi vill se dina tidigare erfarenheter som ledare, ditt intresse för mat samt löneanspråk.

Sista ansökningsdagen är 22 December. Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida!

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Frågor då är du välkommen att kontakta Jessica Thelin jessica.thelin@sodexo.com

Välkommen med din ansökan! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster samt de medarbetarförmåner som erbjuds via Pluxee. Sodexokoncernen har offentliggjort att Pluxee, som idag är en del av koncernen, kommer att bli en separat koncern och börsnoteras i början av 2024. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 45 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 430 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Assisterande Restaurangchef

Leader of Bastard Burgers Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kass... Visa mer
Leader of Bastard Burgers

Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.

I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling.
Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.

Du förväntas vara ständigt uppdaterad och sträva efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.Assisterande Restaurangchef

Som assisterande restaurangchef på Bastard är du en viktig del i driften och som tar stort ansvar i att leverera en produkt i världsklass. Du kan vara en expert i köket eller ge fantastisk service, men i den här rollen förväntas du vara intresserad av båda delarna.

Som assisterande restaurangchef är du också ansvarig för utvärdering och utveckling av olika områden på din restaurang. Du ser till att vara en operativ expert där du har full koll på det som händer i den dagliga driften. Tillsammans med restaurangchefen gör ni ständigt utvärderingar för att förbättra och utveckla kulturen och de KPIer vi anser är viktiga. När restaurangchef ej är på plats, är assisterande högst ansvarig. Arbetet innebär ett högt driftansvar med administrativa inslag.

Arbetsuppgifter:

- Tillsammans med restaurangchef ansvara för driften

- Stötta restaurangchef i ledning av teamet, där du brinner för laget istället för jag-et

- Arbeta med förbättringar inom service, kvalité, inventering, COGS och svinn, schemaläggning

- Kontinuerligt arbeta med att samtliga rutiner inom matsäkerhet efterlevsKvalifikationer och färdigheter:

- Tidigare erfarenhet från restaurang- eller serviceyrke, gärna med personalansvar

- Du skall kunna svenska och/eller engelska, meriterande att behärska båda språket

- Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive kväller och helger

- God kommunikationsförmåga

- Är strukturerad och ansvarstagande

- Motiveras av och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta målOm oss

Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som värnar om människorna. Vi grundades i Luleå, Sverige, år 2016, och idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York.

Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden - allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms.

Välkommen med din ansökan! Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Visa mindre

Köksmästare till en av Stockholms mest bokade krogar - Olli Ristorante

Ansök    Nov 5    Responsa AB    Köksmästare
Mitt i Stockholms kärna, på Jakobsbergsgatan, hittas omtalade och enormt populära italienska restaurangen Olli. Kvalitativa italienska smaker, vibrerande musik, glädje och varma atmosfär är grundandan hos denna Italienska pärla. Driver den gör Oliver Ingrosso som även är kreativt ansvarig för menyn. Nu söker Olli en Kökmästare som vill vara en del av en varm och familjär verksamhet där du erbjuds vara drivande både i det kulinariska skapandet samt i ledni... Visa mer
Mitt i Stockholms kärna, på Jakobsbergsgatan, hittas omtalade och enormt populära italienska restaurangen Olli. Kvalitativa italienska smaker, vibrerande musik, glädje och varma atmosfär är grundandan hos denna Italienska pärla. Driver den gör Oliver Ingrosso som även är kreativt ansvarig för menyn.

Nu söker Olli en Kökmästare som vill vara en del av en varm och familjär verksamhet där du erbjuds vara drivande både i det kulinariska skapandet samt i ledningen och utvecklandet av ett kök och team i toppklass.

KORT OM JOBBET:
Rekryteringsprocessen drivs av Responsa, men du blir anställd direkt hos Olli Ristorante, en seriös och ansvarstagande arbetsgivare i en härligt pulsfylld koncern.

Anställningen är heltid tillsvidare med inledande provanställning 6 månader.

Arbetstiden är varierande/rullande. Främst förlagd kvällstid veckodagar, men kan variera både i dag/kväll samt inte sällan inkludera helg beroende på bokningsläge och säsong.

Restaurangen med stor bar i hjärtat och ca 100 sittplatser i matsalen har öppet alla kvällar i veckan, samt för lunch fre-sön. Helger har köket öppet till 00:00.

Restaurangen är stängd 24/12.

Arbetsuppgifter inkluderar bl.a.

- Vara en aktiv och drivande faktor i att skapa en god arbetsmiljö och stämning

- Leda och fördela arbete och ansvar samt uppföljning och kvalitetssäkring av detta

- Utbilda ny och befintlig kökspersonal

- Säkerställa att rutiner, regler, normer och standarder uppfylls

- Säkerställa ett väl strukturerat och organiserat kök och arbetsflöde

- Löpande administrativt och operativt arbete så som budgetering, schemaläggning och beställningar

- Säkerställa kvalitativ leverans och hög kulinarisk nivå från köket inkl rätt förberedelse och service utan genvägar

- Tillsammans med Oliver ta fram menyer - ansvara för framtagning, hantering och arkivering av recept

Alla våra medarbetare är tillsammans bidragande i att säkerställa gott värdskap i restaurangen mot både gäster och kollegor, och i att skapa och bibehålla en god arbetsmiljö och stämning i teamet.

Önskat startdatum: Omgående - men för rätt person finns möjlighet till viss väntan.

Lön enligt överenskommelseVEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker är passionerad för matlagning och uppskattar att tillhöra och aktivt bidra till en god sammanhållning och härlig arbetsmiljö i teamet.

För att komma till rätta i rollen tror vi att du som söker:

- Har tidigare relevant erfarenhet som Köksmästare alternativ flerårig erfarenhet som Souschef med god insikt och förståelse för arbetet som köksmästare

- Har tidigare god erfarenhet av det italienska köket

- Kan visa på stark kulinarisk höjd och kreativitet

- Är strukturerad och har goda ledaregenskaper

- Uppskattar ett flexibelt och varierande schema

Utbildning eller särskild specialisering relevant för jobbet är meriterande men ej ett krav

Tjänsten är en investering i vår verksamhet och vi ser att vikten av rätt person och inställning väger minst lika tungt som erfarenheterna man har med sig.

Språk: Svenska och/eller engelska i tal och skrift

ANSÖKAN:
Vi behöver inget personligt brev av dig, svara i stället på frågorna i ansökningsformuläret. Bifoga gärna ditt CV som PDF, utan bild. Vill du söka utan cv går det bra att antingen länka din Linkedin eller svara på frågorna i ansökningen.

Ansökningarna bearbetas löpande och vi har ingen sista ansökningsdag. Visa mindre

Curry chef

Ansök    Nov 7    Indira HB    Köksmästare
Indira är en restaurang belägen på Södermalm i Stockholm, som specialiserar tandoori och utvalda rätter från Indien. Nu söker vi en curry chef som kan laga olika sorter grytor, dosa och vegetariska rätter. Beskrivning av kvalifikationer: Bra kunskap om indiska kryddor och bra erfarenhet att laga indisk mat samt minst tre års erfarenhet och kan lämna goda referenser. Visa mer
Indira är en restaurang belägen på Södermalm i Stockholm, som specialiserar tandoori och utvalda rätter från Indien. Nu söker vi en curry chef som kan laga olika sorter grytor, dosa och vegetariska rätter.
Beskrivning av kvalifikationer:
Bra kunskap om indiska kryddor och bra erfarenhet att laga indisk mat samt minst tre års erfarenhet och kan lämna goda referenser. Visa mindre

Operativ Köksmästare

Ansök    Nov 3    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Connecta med oss redan idag ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisio... Visa mer
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Connecta med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Assisterande Restaurangchef

Leader of Bastard Burgers Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kass... Visa mer
Leader of Bastard Burgers

Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.

I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling.
Att vara en Leader of Bastard betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.

Du förväntas vara ständigt uppdaterad och sträva efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa Bastard Burgers strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.Assisterande Restaurangchef

Som assisterande restaurangchef på Bastard är du en viktig del i driften och som tar stort ansvar i att leverera en produkt i världsklass. Du kan vara en expert i köket eller ge fantastisk service, men i den här rollen förväntas du vara intresserad av båda delarna.

Som assisterande restaurangchef är du också ansvarig för utvärdering och utveckling av olika områden på din restaurang. Du ser till att vara en operativ expert där du har full koll på det som händer i den dagliga driften. Tillsammans med restaurangchefen gör ni ständigt utvärderingar för att förbättra och utveckla kulturen och de KPIer vi anser är viktiga. När restaurangchef ej är på plats, är assisterande högst ansvarig. Arbetet innebär ett högt driftansvar med administrativa inslag.

Arbetsuppgifter:

- Tillsammans med restaurangchef ansvara för driften

- Stötta restaurangchef i ledning av teamet, där du brinner för laget istället för jag-et

- Arbeta med förbättringar inom service, kvalité, inventering, COGS och svinn, schemaläggning

- Kontinuerligt arbeta med att samtliga rutiner inom matsäkerhet efterlevsKvalifikationer och färdigheter:

- Tidigare erfarenhet från restaurang- eller serviceyrke, gärna med personalansvar

- Du skall kunna svenska och/eller engelska, meriterande att behärska båda språket

- Möjlighet att arbeta flexibla timmar, inklusive kväller och helger

- God kommunikationsförmåga

- Är strukturerad och ansvarstagande

- Motiveras av och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta målOm oss

Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som värnar om människorna. Vi grundades i Luleå, Sverige, år 2016, och idag finns det fler än 70 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Finland, Norge och New York.

Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden - allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms.

Välkommen med din ansökan! Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Visa mindre

Rekrytering - Köksmästare - Operabaren/ Bakfickan

Språk: Engelska, Svenska Utbildning: Meriterande men inget krav Vår uppdragsgivare söker nu en köksmästare som är lika engagerad i deras gästers upplevelser som de själva är. Ditt ansvar som Köksmästare: Som Köksmästare på Operabaren/Bakfickan får du en central roll i en kulinariska resa och möjligheten att bygga vidare på dess rika arv. I samarbete med restaurangchefen och vice VD kommer du att ha det övergripande ansvaret för köket. Det innebär att d... Visa mer
Språk: Engelska, Svenska

Utbildning: Meriterande men inget krav

Vår uppdragsgivare söker nu en köksmästare som är lika engagerad i deras gästers upplevelser som de själva är.

Ditt ansvar som Köksmästare:

Som Köksmästare på Operabaren/Bakfickan får du en central roll i en kulinariska resa och möjligheten att bygga vidare på dess rika arv. I samarbete med restaurangchefen och vice VD kommer du att ha det övergripande ansvaret för köket. Det innebär att du inte bara är en ledare, utan också en inspiratör som motiverar teamet att sträva efter gastronomisk excellens varje dag.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

- Garantera att alla rätter håller högsta tänkbara kvalitet.

- Planera och schemalägga personalresurser för köket på ett effektivt sätt.

- Innovativt utveckla och förnya våra menyer på Operabaren och Bakfickan.

- Ditt engagemang kommer att kräva flexibilitet, med arbetspass som inkluderar luncher, kvällar och helger.

Denna tjänst erbjuder dig möjligheten att arbeta i en stimulerande och trivsam arbetsmiljö tillsammans med andra dedikerade professionella. Operabaren/Bakfickan är stolta över att vara en arbetsplats som värdesätter kreativitet, passion och samarbete.

Vi söker dig som:

- Älskar gastronomi och besitter enastående kulinariska färdigheter.

- Har erfarenhet av ledarskap och förmågan att inspirera och utveckla ditt team.

- Är en innovatör och har förmågan att skapa spännande matupplevelser.

- Är öppen för nya idéer och vill vara en del av en växande och dynamisk verksamhet.

Tjänsten är på heltid och tillgänglig omedelbart. Lönen kommer att fastställas i enlighet med överenskommelse och din erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information.

I rollen som köksmästare är det viktigt att man kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi ser med spänning fram emot din ansökan.Lön enligt överenskommelse.Med vänliga hälsningar, Alpa Bemanning teamet! Visa mindre

Head Chef

Ansök    Okt 23    Veat AB    Köksmästare
Founded in 2020, VEAT is a VC-backed startup on a mission to make crave-worthy, plant-based cuisine available to everybody — at unbeatable prices. We serve hyperlocal communities and people on the go with fresh, plant-based meals and we believe that everybody should have access to delicious, nutritious food without hurting either the wallet or the planet. Combining dark kitchens and a unique distribution model, VEAT offers ready to eat plant-based food thr... Visa mer
Founded in 2020, VEAT is a VC-backed startup on a mission to make crave-worthy, plant-based cuisine available to everybody — at unbeatable prices. We serve hyperlocal communities and people on the go with fresh, plant-based meals and we believe that everybody should have access to delicious, nutritious food without hurting either the wallet or the planet.
Combining dark kitchens and a unique distribution model, VEAT offers ready to eat plant-based food through a network of vending machines. VEAT is rapidly increasing its production capacity and is searching for a Head Chef / Culinary Leader to join the kitchen team and be responsible for the production kitchen.
We are looking for someone with a strong catering background as the role will involve recipe development, quality assurance and taking charge of a busy production kitchen.
Morning Operations Sunday to Thursdays.
What you will do
To prepare, cook Plant - based meals from scratch to offer our customers well - prepared, nutritious food of the highest quality
Guarantee the highest quality and correct flavour profile and aesthetics of each dish
Be able to train kitchen team on new and existing dishes, to ensure equal quality on the cooking, portioning and plating
Ensure compliance with all health and safety regulations within the kitchen area
Create an atmosphere of culinary excellenceWho you are
Proven working experience as a Head Chef
Excellent record of kitchen management
Ability to spot and resolve problems efficiently
Capable of delegating multiple tasks
Communication and leadership skills
Keep up with cooking trends and best practicesWhat we offer
Competitive compensation package
A unique opportunity to join VEAT at its founding stage and grow with it as it grows
A friendly and fun work environment with a diverse group of motivated, talented and visionary colleagues
Delicious lunches and tastings
Start date: November / December Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Okt 31    Browar AB    Köksmästare
Pickwick Pub, anrik restaurang i Stockholm som värnar om det svenska köket. Maten är lagad från grunden med de bästa råvarorna. Vi serverar både luncher och à la carte. Operativ köksmästare sökes till anrikt svenskt pub. Vi söker nu en erfaren och kreativ köksmästare till vår anrika pub som funnits i över 30 år. Vår pub är känd för sin svenska husmanskost och med traditionella pub rätter och vi söker dig som har en passion för att skapa smakupplevelser fö... Visa mer
Pickwick Pub, anrik restaurang i Stockholm som värnar om det svenska köket. Maten är lagad från grunden med de bästa råvarorna. Vi serverar både luncher och à la carte.
Operativ köksmästare sökes till anrikt svenskt pub.
Vi söker nu en erfaren och kreativ köksmästare till vår anrika pub som funnits i över 30 år. Vår pub är känd för sin svenska husmanskost och med traditionella pub rätter och vi söker dig som har en passion för att skapa smakupplevelser för våra gäster.
Som köksmästare kommer du att ansvara för menyn och köket, där du kommer att arbeta med färska råvaror för att skapa innovativa rätter som samtidigt bibehåller vår pub känsla. Vi söker någon som kan leverera mat av hög kvalitet till våra gäster och samtidigt utveckla vår meny med nya spännande rätter.
Du kommer att ansvara för kökspersonalen och planera menyer efter säsong och tillgängliga råvaror samt hålla koll på ekonomin. Vi söker någon med tidigare erfarenhet av ledarskap och personalhantering. Du kommer att vara en del av vårt team och tillsammans arbeta för att uppnå vårt mål att fortsätta leverera högkvalitativ mat och service till våra gäster.
För att vara kvalificerad för rollen krävs det att du har en utbildning inom matlagning och minst 5 års erfarenhet inom branschen. Det är också viktigt att du har kunskap om livsmedelssäkerhet och hygien. Vi söker någon som är kreativ och passionerad om matlagning, som kan arbeta under stressiga situationer och samtidigt hålla en hög nivå av kvalitet på maten.
Vi erbjuder en utmanande och spännande roll som köksmästare på vår pub med en möjlighet att utvecklas och ta ansvar för meny, kökspersonal och ekonomi. Om du är intresserad av denna position, skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss så snart som möjligt. Visa mindre

Arbetsledare kök/ café inom daglig verksamhet LSS

Ansök    Okt 24    Stockholms kommun    Köksmästare
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Hägersten-Älvsjö är en av 11 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad med drygt 3000 medarbetare. I dag är vi ett av stadens största stadsdelsområde med ca 130 000 invånare. I Hägersten-Älvsjö har du nära till staden, kommunikationer och naturen. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt i tak och möjligheter för... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hägersten-Älvsjö är en av 11 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad med drygt 3000 medarbetare. I dag är vi ett av stadens största stadsdelsområde med ca 130 000 invånare. I Hägersten-Älvsjö har du nära till staden, kommunikationer och naturen. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt i tak och möjligheter för dig att utvecklas i din roll.Arbetsplatsbeskrivning
Arbetsplatsbeskrivning
Glasade Gångens dagliga verksamhet är en yrkesinriktad daglig verksamhet inom LSS.

Vårt mål är att vara så likt en verksamhet ute i samhället som möjligt och vi har fyra enheter som består av restaurang Glasade Gången, Café Hitom, Café Glasade Gården som är beläget i Stockholms Rådhus samt Café Glasklart som bedriver Konstfacks caféverksamhet. På Restaurang Glasade Gången och Café Hitom har vi även konferensrum till uthyrning som bokas både av stadens egna verksamheter och externa företag.
Vår framgångsfaktor är att vi är vår yrkesinriktning och personal som arbetar hos oss har erfarenhet/ utbildning av pedagogiskt arbete samt djup kunskap av arbete i kök, bageri eller med service.
Vi eftersträvar en verksamhet som har hög kvalitet och är i ständig förnyelse. Vi tror på alla individers rätt till ett meningsfullt arbete där man har möjlighet att utvecklas och växa i sin yrkesroll.
Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.
Vårt mål är att tillhandahålla ett arbete till personer med funktionsvariation som är så likt ett arbete på öppna arbetsmarknaden som möjligt.

Arbetsbeskrivning
Arbetsbeskrivning
Vi söker en arbetsledare mot kök/ café/ restaurang. Du kommer att vara personalens närmsta ledarskap och kommer arbeta med att implementera rutiner och verka för att rutiner, egenkontroll och arbetssätt följs. Du kommer att ha administrativa uppgifter samt även arbeta direkt i verksamheten. Du kommer att ansvara för rutiner gällande livsmedelsinköp, egenkontroll HACCP, ta emot bokningar och beställningar samt menyplanering.
Vi söker dig som har god kännedom av livsmedelshygien, service, portionsberäkning samt råvarukunskap och erfarenhet av att leda andra.
Du behöver vara organiserad och kunna skifta i arbetstempo under dagen. Vi ser att du både har erfarenhet av arbetsledning inom café/ restaurang samt erfarenhet/ utbildning i pedagogiskt arbete.

Kvalifikationer
Erfarenhet/ utbildning inom café/ restaurang.
Erfarenhet av målgruppen inom LSS.
Vi ser att du har pedagogisk utbildning och erfarenhet, tex barn och fritid, vård och omsorg eller likvärdig utbildning.

Vi ser att du har erfarenhet av att arbetsleda andra inom café/ restaurang.
Du behöver ha erfarenhet av att portionsberäkna och beställa livsmedel samt kunskap om livsmedelshygien.
Du ska vara pedagogisk och lyhörd och vi ser gärna att du har kunskap kring lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik

Vi ser att du är flexibel, organiserad och serviceinriktad.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Köksmästare för Teaterbaren i Stockholm!

Vi söker en Köksmästare som vill leda vårt köksteam och bidra till den sköna känslan som Teaterbaren i Kulturhuset står för. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror med kvalitet. Vi lagar mat från grunden till Kulturhusets alla gäster såväl lunch som middag, café och event. Teaterbaren är en Svanenmärkt restaurang som gärna arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror i säsong. Självklart tycker du att hållbar och miljömedv... Visa mer
Vi söker en Köksmästare som vill leda vårt köksteam och bidra till den sköna känslan som Teaterbaren i Kulturhuset står för.
Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror med kvalitet.
Vi lagar mat från grunden till Kulturhusets alla gäster såväl lunch som middag, café och event.
Teaterbaren är en Svanenmärkt restaurang som gärna arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror i säsong. Självklart tycker du att hållbar och miljömedveten matlagning är viktigt.
Ansvarsområde och kvalifikationer:
Som köksmästare hos oss lägger vi stor vikt vid din förmåga att säkerställa kvalitetsnivåer samt att laga god mat i högt tempo. Du har relevant utbildning och minst 2 års yrkeserfarenhet som köksmästare/souschef och vill ta nästa kliv i karriären. Andra personliga egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständigt och att skapa kreativa lösningar med kvalitet. Du är en ledare med ordning och reda och skapar arbetsglädje i teamet.
Att arbeta hos oss:
Som medarbetare hos oss vill vi att du med service inifrån och ut följer med oss på resan till nästa nivå och är med utvecklar Teaterbaren. Du är en driven person med öga för det lilla extra och tycker om att skapa positiva upplevelser för gästen.
Vi erbjuder:
Vi vill med din hjälp utveckla vårt nuvarande kök, ett glatt gäng som gillar att ha högt tempo och brinner för att utveckla våra produkter. Vi har högt i tak och samarbetar alltid för att lösa våra utmaningar vilket kräver en hel del prestigelöshet, flexibilitet och att kunna tänka nytt. Vi planerar så mycket vi kan i god tid för att kunna ha balans i livet.
Anställning:
I denna roll arbetar du tillsammans med övriga köket enligt rullande schema utefter våra nuvarande öppettider 11.00-19.00. Start av anställning sker enligt överenskommelse. Det är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi är medlemmar i Visita och tillämpar gällande kollektivavtal.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef;
Mats Tjärnstig på 070-454 7665 eller mail: mats.tjarnstig@gladaankan.se
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom redan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Krav
Har arbetat som köksmästare eller motsvarande minst två år eller längre
Talar och förstår svenska och/eller engelska Visa mindre

CHEFSKONDITOR/CHEF PÂTISSIER

Ansök    Okt 2    Cheffle AB    Köksmästare
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett f... Visa mer
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
OM ROLLEN

I rollen som Chefskonditor på Grand Hôtel kommer ditt främsta uppdrag bestå i att utveckla ett nytt och innovativt koncept för konditoriavdelningen. Vi kommer tillsammans med dig att göra en storsatsning på vårt konditori vilket innebär att du kommer ha en stor kreativ frihet och ha möjlighet att påverka såväl meny som arbetssätt. Till ditt förfogande har du ett dedikerat team av konditorer som du även har till uppgift att leda, coacha och utveckla under denna resa.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

Kreativt

- Skapande av enastående desserter och bakverk för våra restauranger och evenemang, med fokus på kreativitet, innovation och högsta kvalitet.

- Införliva nya menyalternativ och öka den totala produktiviteten för avdelningen

- Hålla dig uppdaterad inom de senaste trenderna inom konditori och dessertprofessionen 

- Producera fantastiska VIP treatments

Personalansvar

- Leda, utbilda och att vara en mentor för konditoriteamet, uppmuntra och motivera teamet för att uppnå kulinarisk kreativitet

- Schemaläggning och personalplanering samt uppföljning och utvärdering av samtliga medlemmar i konditoriet

Övriga ansvarsområden

-  Organisera, fördela och följa upp arbetet i konditoriet samt aktivt deltaga i produktionen

- Etablera ett gott samarbete med övriga F&B avdelningar där ni tillsammans arbetar för att skapa fantastiska och minnesvärda gästupplevelser  

- Inköp, beställning och inventering av varor

- Säkerställa att avdelningen uppfyller alla miljö och sanitetsstandards (HACCP)

Öga för detaljer och en problemlösare  

VEM ÄR DU?

För att passa in i denna roll ser vi att du är:


Kreativ och innovativ: Du är känd för din kreativitet och förmåga att skapa unika och spännande smakkombinationer och presentationer.

En problemlösare med förmågan att arbeta strukturerat och organiserat

Passionerad: Du brinner för konditori och är dedikerad till att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom branschen.

En lagspelare: Du trivs i en miljö där samarbete är nyckeln till framgång och är redo att samarbeta med vårt köksteam för att skapa fantastiska smakupplevelser.

Diplomatisk och lyhörd och kan interagera med gäster och skapa ett gott samarbete med dina medarbetare

God kommunikations och organisationsförmågaVidare ser vi även att du har:


Minst 5 års erfarenhet som konditor: Vi söker en kandidat med en gedigen bakgrund inom konditorikonsten, med bevisad erfarenhet av att skapa högkvalitativa desserter och bakverk.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med menyutveckling

Mycket god ledarskapsförmåga: Du är en stark och inspirerande ledare som kan coacha och utveckla vårt konditoriteam för att uppnå utmärkta resultat. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Internationell erfarenhet och formell kulinarisk utbildning är meriterande

 Tidigare erfarenhet inom 5 stjärniga internationella etablissemang är starkt meriterandeVI ERBJUDER:


Möjligheten att arbeta på ett av Sveriges mest prestigefyllda hotell och forma dess konditori till något extraordinärt.

Stort kreativ frihet och en utvecklande arbetsmiljö där din passion och skicklighet kommer att uppskattas och belönas.

Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning

Anställningsförmåner inom Grand Group

Lön och tillträde enligt överenskommelseOm du är redo att ta din konditorikarriär till nästa nivå och vara en del av Grand Hôtels spännande framtid, så ser vi fram emot din ansökan.

Vi längtar efter att välkomna en passionerad Chefskonditor som delar vår vision om att erbjuda enastående gästupplevelser på Grand Hôtel!

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle idag!


5 års erfarenhet eller mer Visa mindre

Rekrytering - Köksmästare - Operabaren/ Bakfickan

Språk: Engelska, Svenska Utbildning: Meriterande men inget krav Vår uppdragsgivare söker nu en köksmästare som är lika engagerad i deras gästers upplevelser som de själva är. Ditt ansvar som Köksmästare: Som Köksmästare på Operabaren/Bakfickan får du en central roll i en kulinariska resa och möjligheten att bygga vidare på dess rika arv. I samarbete med restaurangchefen och vice VD kommer du att ha det övergripande ansvaret för köket. Det innebär att d... Visa mer
Språk: Engelska, Svenska

Utbildning: Meriterande men inget krav

Vår uppdragsgivare söker nu en köksmästare som är lika engagerad i deras gästers upplevelser som de själva är.

Ditt ansvar som Köksmästare:

Som Köksmästare på Operabaren/Bakfickan får du en central roll i en kulinariska resa och möjligheten att bygga vidare på dess rika arv. I samarbete med restaurangchefen och vice VD kommer du att ha det övergripande ansvaret för köket. Det innebär att du inte bara är en ledare, utan också en inspiratör som motiverar teamet att sträva efter gastronomisk excellens varje dag.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

- Garantera att alla rätter håller högsta tänkbara kvalitet.

- Planera och schemalägga personalresurser för köket på ett effektivt sätt.

- Innovativt utveckla och förnya våra menyer på Operabaren och Bakfickan.

- Ditt engagemang kommer att kräva flexibilitet, med arbetspass som inkluderar luncher, kvällar och helger.

Denna tjänst erbjuder dig möjligheten att arbeta i en stimulerande och trivsam arbetsmiljö tillsammans med andra dedikerade professionella. Operabaren/Bakfickan är stolta över att vara en arbetsplats som värdesätter kreativitet, passion och samarbete.

Vi söker dig som:

- Älskar gastronomi och besitter enastående kulinariska färdigheter.

- Har erfarenhet av ledarskap och förmågan att inspirera och utveckla ditt team.

- Är en innovatör och har förmågan att skapa spännande matupplevelser.

- Är öppen för nya idéer och vill vara en del av en växande och dynamisk verksamhet.

Tjänsten är på heltid och tillgänglig omedelbart. Lönen kommer att fastställas i enlighet med överenskommelse och din erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information.

I rollen som köksmästare är det viktigt att man kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi ser med spänning fram emot din ansökan.Lön enligt överenskommelse.Med vänliga hälsningar, Alpa Bemanning teamet! Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Sep 22    Browar AB    Köksmästare
Pickwick Pub, anrik restaurang i Stockholm som värnar om det svenska köket. Maten är lagad från grunden med de bästa råvarorna. Vi serverar både luncher och à la carte. Operativ köksmästare sökes till anrikt svenskt pub. Vi söker nu en erfaren och kreativ köksmästare till vår anrika pub som funnits i över 30 år. Vår pub är känd för sin svenska husmanskost och med traditionella pub rätter och vi söker dig som har en passion för att skapa smakupplevelser för... Visa mer
Pickwick Pub, anrik restaurang i Stockholm som värnar om det svenska köket. Maten är lagad från grunden med de bästa råvarorna. Vi serverar både luncher och à la carte.
Operativ köksmästare sökes till anrikt svenskt pub.
Vi söker nu en erfaren och kreativ köksmästare till vår anrika pub som funnits i över 30 år. Vår pub är känd för sin svenska husmanskost och med traditionella pub rätter och vi söker dig som har en passion för att skapa smakupplevelser för våra gäster.
Som köksmästare kommer du att ansvara för menyn och köket, där du kommer att arbeta med färska råvaror för att skapa innovativa rätter som samtidigt bibehåller vår pub känsla. Vi söker någon som kan leverera mat av hög kvalitet till våra gäster och samtidigt utveckla vår meny med nya spännande rätter.
Du kommer att ansvara för kökspersonalen och planera menyer efter säsong och tillgängliga råvaror samt hålla koll på ekonomin. Vi söker någon med tidigare erfarenhet av ledarskap och personalhantering. Du kommer att vara en del av vårt team och tillsammans arbeta för att uppnå vårt mål att fortsätta leverera högkvalitativ mat och service till våra gäster.
För att vara kvalificerad för rollen krävs det att du har en utbildning inom matlagning och minst 5 års erfarenhet inom branschen. Det är också viktigt att du har kunskap om livsmedelssäkerhet och hygien. Vi söker någon som är kreativ och passionerad om matlagning, som kan arbeta under stressiga situationer och samtidigt hålla en hög nivå av kvalitet på maten.
Vi erbjuder en utmanande och spännande roll som köksmästare på vår pub med en möjlighet att utvecklas och ta ansvar för meny, kökspersonal och ekonomi. Om du är intresserad av denna position, skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss så snart som möjligt. Visa mindre

Kökschef till kreativ restaurang

Ansök    Sep 29    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och förmåga att skapa lönsamhet? Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar ... Visa mer
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och förmåga att skapa lönsamhet? Då ska du läsa vidare.

ROLLEN
Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
God råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
0708-402940
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Köksmästare bankett verksamhet ????????

Ansök    Sep 29    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Ansvarsfull, ekonomisk och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva mycket personal, flera verksamheter och hitta synergier. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösninga... Visa mer
Ansvarsfull, ekonomisk och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva mycket personal, flera verksamheter och hitta synergier. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Erfaren kock till Italiensk Restaurang i city

Ansök    Sep 17    La Fiamma AB    Köksmästare
Söker extra kock till en Italiensk restaurang i city. Erfarenhet är ett krav men meriterande om du jobbat inom Italienskt kök. Visa mer
Söker extra kock till en Italiensk restaurang i city. Erfarenhet är ett krav men meriterande om du jobbat inom Italienskt kök. Visa mindre

Köksmästare

Köksmästare till Junibacken På Junibacken får barn och vuxna chansen att uppleva fantastiska saker tillsammans. De där magiska ögonblicken som är svåra att beskriva i ord, men som betyder allt för den som är där – det är dem vi ger. Teater, sång, musik och en väldig dos fantasi och uppfinningsrikedom är våra verktyg. Letar du efter en rolig arbetsplats som inspirerar och uppmuntrar till kreativitet och där du i sällskap av ett härligt gäng kollegor ges... Visa mer
Köksmästare till Junibacken

På Junibacken får barn och vuxna chansen att uppleva fantastiska saker tillsammans. De där magiska ögonblicken som är svåra att beskriva i ord, men som betyder allt för den som är där – det är dem vi ger. Teater, sång, musik och en väldig dos fantasi och uppfinningsrikedom är våra verktyg.

Letar du efter en rolig arbetsplats som inspirerar och uppmuntrar till kreativitet och där du i sällskap av ett härligt gäng kollegor ges möjlighet till utveckling och påverkan? Då är vi intresserade av dig och förhoppningsvis även du av oss.

Nu söker vi en köksmästare som har ett genuint intresse av mat och matlagning, som kan bidra med motivation, kunskap och ett gott ledarskap till vårt kök. Du kommer att leda det dagliga arbetet i köket och ansvara för administrativa uppgifter såsom menyplanering, inköp och schema. Med hållbarhet i fokus vill du fortsätta driva utveckling av Junibackens matupplevelse och tillsammans med teamet i köket och i matsalen säkerställa att våra gäster får en oförglömlig upplevelse hos oss.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst som köksmästare från restaurang eller hotell. Som person är du positiv, initiativtagande, lyhörd inför gästernas behov och tvekar inte att rycka in där det behövs.
Du har en stark känsla för smak, presentation, service och kvalitet. Du är noggrann och har god struktur i ditt arbete.

Om Junibackens restaurang
Vi arbetar aktivt för en välmående och stimulerande arbetsplats.
Vår restaurang är KRAV-certifierad och vi har ett högt hållbarhetstänk i allt vi gör.
Dagtid arbetar vi med att tillaga dagens lunch, sallader och smörgåsar.
Kvällstid förvandlas matsalen till festlokal för alla tillfällen. Företagsfest, bröllop, julbord eller födelsedagsfirande. Inomhus finns plats för sittande middagsgäster i cirkusrestaurangen eller mingel vid Villa Villekulla med den stora glasväggen som kuliss som vetter mot vattnet utanför. Med stans bästa läge intill Nybrovikens glittrande vatten ligger Junibackens terrass med utsikt över Kungliga slottet.

Om tjänsten
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid, varierande arbetstider
Kollektivavtal: Unionen
Lön: enligt överenskommelse.
Läs mer om oss på www.junibacken.se

För frågor och för att söka tjänsten är du välkommen att kontakta Food and Beverage Manager Caroline Dagerstål.
Caroline.dagerstal@junibacken.se 070-146 17 51
Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Greasy Spoon is looking for a passionate and dedicated Head Chef!

Ansök    Sep 4    Hinton & Thompson's AB    Köksmästare
About us Greasy Spoon is a popular brunch restaurant in Stockholm, we have three locations and operate 7 days a week. We are looking for a highly skilled and experienced Kitchen Manager to lead a team of high-energy, unique and passionate individuals. Benefits include: Health care allowance Free Staff Food on shift! 40% discount on food on your day off Friends & Family discount Free coffee anytime you pop in Lots of team fun activities Hint! Opportunity ... Visa mer
About us
Greasy Spoon is a popular brunch restaurant in Stockholm, we have three locations and operate 7 days a week. We are looking for a highly skilled and experienced Kitchen Manager to lead a team of high-energy, unique and passionate individuals.


Benefits include:
Health care allowance
Free Staff Food on shift!
40% discount on food on your day off
Friends & Family discount
Free coffee anytime you pop in
Lots of team fun activities
Hint!
Opportunity to impact & have your say on a growing business
Company driven by our values ??and culture

Who are you?
You have at least 3 years experience in a leadership role in a kitchen environment
You enjoy a fast-paced environment, are passionate about cooking and don't mind getting your hands dirty
You are motivated by financials and targets and have experience working with business administration
You are an inspiring and motivating leader
You are looking for a long-term role that you can sink your teeth into
Brownie points if you have worked in brunch

Greasy Spoon is an English-speaking environment so a high level of English is required for the role. We are passionately committed to equality and diversity in the workplace and have a wonderful team of multicultural and unique individuals.
Like in any restaurant, this role includes weekend work and we are governed by peak and seasonal trade.
At Greasy Spoon we take our hires very seriously. Read through our job description carefully and if you tick all the boxes, please send us a CV and cover letter telling us why you would like to work for Greasy Spoon email us with the subject line 'Eggs Eggs Eggs!'
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksmästare till Skolkök Tyresö

Ansök    Aug 25    Tyresö kommun    Köksmästare
Vad vi gör och vill Måltidsservice är en organisation som tillhör kommunstyrelseförvaltningen i Tyresö kommun där alla kök i de kommunala förskolorna, skolorna samt äldreboende tillhör. Vi jobbar tillsammans med att utveckla de offentliga måltiderna och vår vision är ”Vi erbjuder våra gäster vällagade och lustfyllda måltider som tillagas av råvaror som bidrar till en hållbar utveckling. Maten serveras av personal som brinner för att göra måltiden till d... Visa mer
Vad vi gör och vill
Måltidsservice är en organisation som tillhör kommunstyrelseförvaltningen i Tyresö kommun där alla kök i de kommunala förskolorna, skolorna samt äldreboende tillhör.

Vi jobbar tillsammans med att utveckla de offentliga måltiderna och vår vision är ”Vi erbjuder våra gäster vällagade och lustfyllda måltider som tillagas av råvaror som bidrar till en hållbar utveckling. Maten serveras av personal som brinner för att göra måltiden till dagens höjdpunkt.”

Om tjänsten
Nu söker vi en köksmästare som ska arbetsleda ett av våra skolkök!

Vi ger dig stor kreativ frihet att tillsammans med ditt team skapa menyer till skolans elever och pedagoger. Den större delen av arbetet bedrivs i köket vid grytor och lock men det förekommer också arbete med administrativa uppgifter, möten med pedagoger, elever, föräldrar och kollegor.
All mat lagas från grunden i köket och vi värnar om ett hållbart samhälle genom hög andel ekologiska inköp och vi är dessutom KRAV-certifierade.

Vem är du?
Du ska ha dokumenterad utbildning som kock och har jobbat minst 5 år inom yrket, gärna i ledande befattning. Du har gedigen kunskap av hantering och tillagning av specialkost.

Att laga mat är en passion hos dig och strävan att ge våra matgäster en måltidsupplevelse i världsklass är en självklarhet för dig. Du är en lagspelare som är stresstålig och har en god kommunikativ förmåga. Du har mycket goda ledaregenskaper och ser sambandet mellan ett gott ledarskap och ett lyckat resultat. Du är med i skapandet av en god psykosocial arbetsmiljö och hjälper till att skapa en säker arbetsmiljö för dig och ditt team.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att klara uppdraget krävs också goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 17 september 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Områdeschef, Erik Sandmark, erik.sandmark@tyreso.se och 08 578 296 64.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Köksmästare till Bistro Bryggeriet till Octapharma

Ansök    Aug 28    Sabis AB    Köksmästare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Välkommen till Bistro Bryggeriet på Kungsholmen! I en totalrenoverad K-märkt fastighet erbjuder vi en unik och attraktiv arbetsplats för dig som är passionerad inom matlagning och ledarskap. Som köksmästare hos oss får du möjlighet att vara med och forma vår restaurang och skapa en fantastisk matupplevelse för våra gäster.

Vi är stolta över vårt restaurangkoncept "Saluhall anno 1900" där vi serverar ca 380 luncher och ca 180 frukostar dagligen. Vi lagar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerade råvaror. Dessutom är vi en KRAV-märkt restaurang, vilket visar vårt engagemang för hållbarhet och kvalitet.

Om rollen
Som köksmästare hos oss har du både budget- och personalansvar. Du kommer att leda och fördela arbetet i köket, inklusive schemaläggning, personalplanering och kvalitetssäkring. Du kommer även att vara ansvarig för menyplanering, matutbud och att följa företagets policys. Dessutom kommer du att ha ekonomiskt ansvar, inventering och inköp samt ansvara för livsmedelshygien och hållbarhetsutveckling enligt våra miljömål.

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från en arbetsledande position i kök. Du är bra på att bygga relationer och skapa ett team som arbetar mot gemensamma mål. Som person är du ordningsam, flexibel, ansvarstagande, glad, kreativ och lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig
En spännande och utvecklande roll som köksmästare på Sabis. Vi är ett stabilt bolag med fokus på utveckling och ger dig kreativ frihet då vi inte jobbar med fasta menyer. Som familjeägt bolag har vi korta beslutsvägar och du får mandat att utveckla din verksamhet och växa som ledare tillsammans med oss. Dessutom arbetar vi med glädje och samarbete, vilket skapar en positiv arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider på vardagar och vissa kvällar vid beställningsverksamhet. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansökan
Vill du vara med och göra skillnad för våra kunder och medarbetare? Kontakta enhetschef Ahmed Ettaabani, ahmed.ettaabani@sabis.se om du har några frågor om tjänsten. Läs mer om oss och ansök på vår hemsida. Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt fantastiska team på Bistro Bryggeriet! Visa mindre

Kökschef sökes

Kleinskitchen söker kökschef. Vi är ett skolmatsföretag med flertalet kök i Stockholmsområdet och nu söker vi kökschef för att förstärka vårt team! Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat i storkök gärna i ledande befattning. Du har erfarenhet av att planera produktion och beställa varor därefter. Gärna också erfarenhet av specialkost och vegetarisk matlagning. Sedvanlig utbildning i hygien och egenkontroll. Kan kommunicera på svenska både i tal... Visa mer
Kleinskitchen söker kökschef. Vi är ett skolmatsföretag med flertalet kök i Stockholmsområdet och nu söker vi kökschef för att förstärka vårt team! Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat i storkök gärna i ledande befattning. Du har erfarenhet av att planera produktion och beställa varor därefter. Gärna också erfarenhet av specialkost och vegetarisk matlagning.
Sedvanlig utbildning i hygien och egenkontroll.
Kan kommunicera på svenska både i tal och skrift.
Grundläggande kunskaper i engelska språket.
Grundläggande datavana i Word/Excel.
B-körkort behövs då vi har flertalet kök.
Nu söker vi dig som är en lagspelare och är lösningsorienterad.
Välkommen med ansökan till oss! Visa mindre

Kreativ köksmästare till spännande nyöppning

Ansök    Jul 25    Carotte Staff AB    Köksmästare
Om arbetsplatsen Mitt i hjärtat av Stockholm, på Regeringsgatan 107 är det en mycket spännande nyöppning på gång och vi letar efter dig som vill vara med och skapa den nya självklara matupplevelsen som man inte vill missa! Alectas huvudkontor, med restaurang och konferens på första våningen, kommer i ny regi av Carotte bli en magisk upplevelse där vi alltid vill överträffa gästens förväntan. Personal, hyresgäster, alla i närområdet och nyfikna passanter ä... Visa mer
Om arbetsplatsen

Mitt i hjärtat av Stockholm, på Regeringsgatan 107 är det en mycket spännande nyöppning på gång och vi letar efter dig som vill vara med och skapa den nya självklara matupplevelsen som man inte vill missa! Alectas huvudkontor, med restaurang och konferens på första våningen, kommer i ny regi av Carotte bli en magisk upplevelse där vi alltid vill överträffa gästens förväntan. Personal, hyresgäster, alla i närområdet och nyfikna passanter är snart välkomna till att njuta av smakrik mat, fantastisk service och konferensrum med genomtänkta detaljer.

Carottes framgångssaga startade 1982 och är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Soft Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang. Carotte har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö & Jönköping och kunder över hela Sverige.

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren köksmästare som tillsammans med Carotte vill utforma en helt ny restaurangverksamhet från grunden. Med kompetenta och engagerade kollegor vid din sida kommer du i rollen som köksmästare att leda ditt team till succé genom ett tydligt och prestigelöst ledarskap där du sätter laget före jaget.

I rollen som köksmästare behöver du vara närvarande i det operativa arbetet och ha ett helikopterperspektiv över alla stationer. En del av ditt arbete kommer även vara administrativt, du bör därmed ha god datavana och ett bra siffersinne. Du ser också till att de satta målen eftersträvas när du planerar personaltimmar och råvarukostnader.

Tjänsten är perfekt för dig som är redo för en ny utmaning och vill arbeta dagtid under vardagar. Du får möjlighet att arbeta med fria händer och chansen att skapa nya rutiner samt ta fram kreativa menyer.

Din profil

Att vara ansvarstagande sitter i ryggraden och med en positiv anda arbetar du initiativrikt och resultatorienterat mot en god affärsutveckling. Vidare är du en problemlösare av rang och en stark kommunikatör som inte är rädd för att fatta beslut.

Du delegerar tydligt uppgifter, ser till att rätt person är på rätt plats och litar på att ditt team tillsammans kommer att skapa en fin slutprodukt för gästen. Genom att ha ett förhållningssätt där kollegorna får ta ansvar och växa i sina roller skapar du ett sammansvetsat arbetslag där alla trivs och har kul på jobbet.

Vi söker dig som

- Har tidigare erfarenhet à la carte

- Har tidigare erfarenhet av att leda kök och ha personalansvar

- Är engagerad och vill sätta din egen prägel på verksamheten

- Har ett prestigelöst förhållningssätt

- Arbetar strukturerat med en förmåga att snabbt skifta fokus när det krävs

- Talar svenska och engelska obehindrat

Övrigt

Tillträde: 28 augusti
Omfattning: Heltid, rullande schema
Tid: måndag - fredag ca. 06:30 och 18:00
Lön: Enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på bemanning@carotte.se. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Sökord: Köksmästare, Kökschef, Kock, Carotte, Alecta Visa mindre

Operativ köksmästare till Rivals Bistro

Ansök    Aug 7    Hotel Rival AB    Köksmästare
På Rival kan vi erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen! På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss. Rivals Bistro med knappt 100 platser erbjuder god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi. Bistron har öppet för middag tisdag-lördag från 17.00. I rollen som Operativ köksmästare är ditt jobb kreativt genom att utveckla verksamheten i Rivals Bistr... Visa mer
På Rival kan vi erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen! På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss.
Rivals Bistro med knappt 100 platser erbjuder god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi. Bistron har öppet för middag tisdag-lördag från 17.00.
I rollen som Operativ köksmästare är ditt jobb kreativt genom att utveckla verksamheten i Rivals Bistro och operativt genom att du arbetar aktivt i luckan under kvällarna och du leder och planerar arbetet för medarbetare i köket. Du kommer att ansvara för kökspersonalen och planera menyer efter säsong och tillgängliga råvaror samt säkerställa ekonomisk lönsamhet.
Vi söker någon med tidigare erfarenhet av ledarskap och personalhantering. Du kommer att vara en del av vårt team och tillsammans arbeta för att uppnå vårt mål att fortsätta leverera högkvalitativ mat och service till våra gäster. Du kommer leda och driva arbetet tillsammans med vår kökschef. Som Operativ köksmästare rapporterar du till vår kökschef som är huvudansvarig och även har det övergripande administrativa ansvaret. Viktigt för oss är att du leder hela processen i köket med energi och glädje har höga ambitioner och är nyfiken och har kreativt sinne.
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Sous chef/köksmästare till Scandic Anglais

Ansök    Aug 8    Scandic Hotels AB    Köksmästare
Vi söker en sous chef eller köksmästare med en positiv, lösningsorienterad inställning, som älskar att laga mat och leda ett team. Du kommer tillsammans med kökschef att planera och leda driften i köket, göra menyer och teman för hotellets a la carté-restaurang, välbesökta bar, mötesfika, konferensluncher och bankettmiddagar. Konceptet är Svensk/Europeisk matlagning med klassiska förtecken och en modern touch. Vi söker dig som älskar mat, har passionen,... Visa mer
Vi söker en sous chef eller köksmästare med en positiv, lösningsorienterad inställning, som älskar att laga mat och leda ett team.

Du kommer tillsammans med kökschef att planera och leda driften i köket, göra menyer och teman för hotellets a la carté-restaurang, välbesökta bar, mötesfika, konferensluncher och bankettmiddagar. Konceptet är Svensk/Europeisk matlagning med klassiska förtecken och en modern touch.

Vi söker dig som älskar mat, har passionen, hög standard och gedigen kunskap om det svenska & europeiska köket. Som leder med exempel , visar och lär ut, ser till att konceptet följs. Som bidrar och lyfter teamet.

Arbetet kommer vara varierande men med fokus på kvällsverksamheten, samt vissa helger, beroende av våra bokningar. ca: 20% admin 80% i drift.

Vi erbjuder dig en härlig, positiv och proffessionell arbetsplats med plats för ideér, utbildning och tillväxt i ett expanderande företag.
Lön efter erfarenhet och överenskommelse.

Hör av dig till Martin för mer information.
Dokumenterad erfarenhet
Referenser

Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Biträdande Köksmästare med ambitioner till Stadshuskällaren!

Ansök    Jul 21    Ls Jobbet AB    Köksmästare
Vi behöver komplettera vårt team i Stadshuskällaren med en biträdande Köksmästare. Hos oss får du chansen och möjligheten att växa och utveckls som biträdande köksmästare och ta eget ansvar. En riktigt rolig utmaning för dig som vill laga mat på hög nivå i ett av Stockhoms vackraste hus, Stadshuskällaren. Som biträdande köksmästare hos oss kommer du att ha det yttersta ansvaret i många delar när vår köksmästare är borta och tränar i Sveriges kocklandslag. ... Visa mer
Vi behöver komplettera vårt team i Stadshuskällaren med en biträdande Köksmästare. Hos oss får du chansen och möjligheten att växa och utveckls som biträdande köksmästare och ta eget ansvar. En riktigt rolig utmaning för dig som vill laga mat på hög nivå i ett av Stockhoms vackraste hus, Stadshuskällaren.
Som biträdande köksmästare hos oss kommer du att ha det yttersta ansvaret i många delar när vår köksmästare är borta och tränar i Sveriges kocklandslag. Du kommer då att ansvara för bland annat HACCP, schemaläggning, inventering, planering mm och kunna ta beslut tillsammans med köksmästare och diftchef.
Vår gastronomi grundar sig i de svenska smakerna med råvaror från skogen, sjöar, ängar, hav och fjäll. I Skogen I Stan är vår signatur. Vi jobbar hållbart och letar alltid nära och personliga leverantörer och bra råvaror.
Vi serverar också alla Nobelmiddagar på beställning, med störst fokus på den senaste middagen. Vi har genom det ett samarbete med flertalet profilerade kockar. Vinprovningar med specialkomponerade menyer, gästspel och arrangemang av olika storlekar är också en del av vår verksamhet.
Om oss
Vi är ett litet men skönt gäng som brinner för yrket, där grundpelaren är Service Inifrån och Ut.
Vi söker nu dig som är en passionerad köksmästare eller souschef idag med vassa smaklökar och som är en trevlig person som bidrar till att stämningen är trivsam och full av arbetsglädje.
Vi har stängt i 2 veckor över jul och nyår samt att vi har semester 4-5 veckor på sommaren.
Ansökan
Vi söker dig för start i augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Skicka in din ansöka så snart som möjligt, då intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Självklart är vi kollektivanslutna, arbetstiderna är schemalagda dagtid, kvällar och helger.
Har du frågor om tjänsten kan du maila till vår köksmästare: magnus.santesson@stadshusrestauranger.se
Välkommen med din ansökan!
Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.
Välkommen till oss!
https://www.stadshuskallarensthlm.se/sv/ Visa mindre

Assistant Service Team Manager(Köksmästare), Scandic Talk, heltid

Ansök    Jul 17    Scandic Hotels AB    Köksmästare
Scandic Talk är beläget vägg i vägg med Stockholmsmässan, ett stenkast från pendeltågsstationen. Hos oss är ingen dag den andra lik – mässor, events och internationella kongresser skapar en dynamisk och spännande atmosfär. Trots att hotellet reser sig hela 19 våningar över marken är känslan på hotellet familjär. Vi är en liten organisation som präglas av trivsel, personlig utveckling och en stor gemenskap med alla som arbetar på hotellet. Vi lyssnar på vår... Visa mer
Scandic Talk är beläget vägg i vägg med Stockholmsmässan, ett stenkast från pendeltågsstationen. Hos oss är ingen dag den andra lik – mässor, events och internationella kongresser skapar en dynamisk och spännande atmosfär. Trots att hotellet reser sig hela 19 våningar över marken är känslan på hotellet familjär. Vi är en liten organisation som präglas av trivsel, personlig utveckling och en stor gemenskap med alla som arbetar på hotellet. Vi lyssnar på våra gäster och älskar att leverera god service – allt för att kunna erbjuda den allra bästa hotellupplevelsen. Delar du vår passion för gemenskap och service? Då är du den vi söker!

Vår köksmästare går vidare inom Scandic och vi söker en ny stjärna att ta över som Assistant service Team manager(köksmästare) hos oss på Scandic Talk.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Assistant Service Team Manager är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Assistant Service Team Manager(Köksmästare)?

I denna roll som Assistant Service Team Manager ansvarar du för
* Food Creation där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för Scandics värderingar!

Du har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet från att leda andra i en liknande roll. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start september eller efter överenskommelse.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida så kan du läsa ännu mer om vår kultur, förmåner och hur vi jobbar på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Indisk Restaurang kock

Ansök    Jul 25    Joy Bangla Kitchen AB    Köksmästare
Vi söker nu kock till vår indiska restaurang i Hammarby Sjöstad. Vi kommer att erbjuda kocken utbildning om hur vi tillgara vårea unika indiska maträtter. Dock är det viktigt att personen har tidigare arbetat i köket om en eller flera indiska restauranger. Hälsningar Dhamaka Indisk Restaurang. Visa mer
Vi söker nu kock till vår indiska restaurang i Hammarby Sjöstad.
Vi kommer att erbjuda kocken utbildning om hur vi tillgara vårea unika indiska maträtter. Dock är det viktigt att personen har tidigare arbetat i köket om en eller flera indiska restauranger.


Hälsningar
Dhamaka Indisk Restaurang. Visa mindre

Köksmästare till nya Heat Väsby!

Ansök    Jul 7    Heat Restauranger AB    Köksmästare
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås.

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Heat Väsby är en helt ny restaurang som öppnar i september 2023!
Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten innan dess, men är du rätt person så väntar vi på att du blir tillgänglig.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion. Visa mindre

Kock

Ansök    Jul 12    Beyond Smak AB    Köksmästare
För oss är det viktigt att du vill vara med oss och skapa en trevlig miljö och få gästerna att trivas och känna sig som hemma. HUVUDUPPGIFTER: Vi är ett litet företag där man hoppar in där det behövs och den ena dagen är aldrig den andra lik! Men i huvudsak är det: Göra allt från grunden, såsom curry-såserna, och hålla rent Jobba & vara kunnig inom Tandoor-grillen Ta emot beställningar och betalningar. Köksarbete Städning av servering & Kök Säljare i vår F... Visa mer
För oss är det viktigt att du vill vara med oss och skapa en trevlig miljö och få gästerna att trivas och känna sig som hemma.
HUVUDUPPGIFTER:
Vi är ett litet företag där man hoppar in där det behövs och den ena dagen är aldrig den andra lik! Men i huvudsak är det:
Göra allt från grunden, såsom curry-såserna, och hålla rent
Jobba & vara kunnig inom Tandoor-grillen
Ta emot beställningar och betalningar.
Köksarbete
Städning av servering & Kök
Säljare i vår Food truck
Jobba på festivaler, evenemang som ska ske i hela Sverige och cateringar.DIN PROFIL:
Vi ser att du har ett hjärta som klappar lite extra för god service. Du är strukturerad, lösningsorienterad och kan hålla många bollar i luften. Viktigt för oss är även att du har en positiv inställning och hjälper oss att få både medarbetare och gäster att känna sig välkomna.
VI ERBJUDER:
En god arbetsmiljö med mycket skratt.
Fantastiskt arbetsläge att vara på festivaler
En personlig touch på dina arbetsuppgifter utifrån tidigare arbetslivserfarenhet och önskemål.

Please share your applications to jobs@beyondsmak.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kökschef - Connecta redan idag för ditt drömjobb ????

Ansök    Jul 16    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb. Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är... Visa mer
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb.

Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in.

ROLLEN
Som kökschef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
God råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
0708-402940
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Operativ köksmästare till Rivals Bistro

Ansök    Jun 29    Hotel Rival AB    Köksmästare
På Rival kan vi erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen! På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss. Rivals Bistro med knappt 100 platser erbjuder god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi. Bistron har öppet för middag tisdag-lördag från 17.00. I rollen som Operativ köksmästare är ditt jobb kreativt genom att utveckla verksamheten i Rivals Bistr... Visa mer
På Rival kan vi erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen! På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss.
Rivals Bistro med knappt 100 platser erbjuder god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi. Bistron har öppet för middag tisdag-lördag från 17.00.
I rollen som Operativ köksmästare är ditt jobb kreativt genom att utveckla verksamheten i Rivals Bistro och operativt genom att du arbetar aktivt i luckan under kvällarna och du leder och planerar arbetet för medarbetare i köket. Du kommer att ansvara för kökspersonalen och planera menyer efter säsong och tillgängliga råvaror samt säkerställa ekonomisk lönsamhet.
Vi söker någon med tidigare erfarenhet av ledarskap och personalhantering. Du kommer att vara en del av vårt team och tillsammans arbeta för att uppnå vårt mål att fortsätta leverera högkvalitativ mat och service till våra gäster. Du kommer leda och driva arbetet tillsammans med vår kökschef. Som Operativ köksmästare rapporterar du till vår kökschef som är huvudansvarig och även har det övergripande administrativa ansvaret. Viktigt för oss är att du leder hela processen i köket med energi och glädje har höga ambitioner och är nyfiken och har kreativt sinne.
Lön enligt överenskommelse och tillträde i augusti. Visa mindre

Assistant Service Team Manager(Köksmästare), Scandic Talk, heltid

Ansök    Jun 30    Scandic Hotels AB    Köksmästare
Scandic Talk är beläget vägg i vägg med Stockholmsmässan, ett stenkast från pendeltågsstationen. Hos oss är ingen dag den andra lik – mässor, events och internationella kongresser skapar en dynamisk och spännande atmosfär. Trots att hotellet reser sig hela 19 våningar över marken är känslan på hotellet familjär. Vi är en liten organisation som präglas av trivsel, personlig utveckling och en stor gemenskap med alla som arbetar på hotellet. Vi lyssnar på vår... Visa mer
Scandic Talk är beläget vägg i vägg med Stockholmsmässan, ett stenkast från pendeltågsstationen. Hos oss är ingen dag den andra lik – mässor, events och internationella kongresser skapar en dynamisk och spännande atmosfär. Trots att hotellet reser sig hela 19 våningar över marken är känslan på hotellet familjär. Vi är en liten organisation som präglas av trivsel, personlig utveckling och en stor gemenskap med alla som arbetar på hotellet. Vi lyssnar på våra gäster och älskar att leverera god service – allt för att kunna erbjuda den allra bästa hotellupplevelsen. Delar du vår passion för gemenskap och service? Då är du den vi söker!

Vår köksmästare går vidare inom Scandic och vi söker en ny stjärna att ta över som Assistant service Team manager(köksmästare) hos oss på Scandic Talk.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som Assistant Service Team Manager är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Assistant Service Team Manager(Köksmästare)?

I denna roll som Assistant Service Team Manager ansvarar du för
* Food Creation där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss är du dessutom modig, prestigelös och står för Scandics värderingar!

Du har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Det är en fördel om du har erfarenhet från att leda andra i en liknande roll. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start augusti eller efter överenskommelse.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida så kan du läsa ännu mer om vår kultur, förmåner och hur vi jobbar på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Köksmästare till nya Heat Väsby!

Ansök    Jul 4    Heat Restauranger AB    Köksmästare
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion! Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås.

Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Heat Väsby är en helt ny restaurang som öppnar i augusti 2023!
Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten innan dess, men är du rätt person så väntar vi på att du blir tillgänglig.

Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion. Visa mindre

Kreativ köksmästare till spännande nyöppning

Ansök    Jun 28    Carotte Staff AB    Köksmästare
Om arbetsplatsen Mitt i hjärtat av Stockholm, på Regeringsgatan 107 är det en mycket spännande nyöppning på gång och vi letar efter dig som vill vara med och skapa den nya självklara matupplevelsen som man inte vill missa! Alectas huvudkontor, med restaurang och konferens på första våningen, kommer i ny regi av Carotte bli en magisk upplevelse där vi alltid vill överträffa gästens förväntan. Personal, hyresgäster, alla i närområdet och nyfikna passanter ä... Visa mer
Om arbetsplatsen

Mitt i hjärtat av Stockholm, på Regeringsgatan 107 är det en mycket spännande nyöppning på gång och vi letar efter dig som vill vara med och skapa den nya självklara matupplevelsen som man inte vill missa! Alectas huvudkontor, med restaurang och konferens på första våningen, kommer i ny regi av Carotte bli en magisk upplevelse där vi alltid vill överträffa gästens förväntan. Personal, hyresgäster, alla i närområdet och nyfikna passanter är snart välkomna till att njuta av smakrik mat, fantastisk service och konferensrum med genomtänkta detaljer.

Carottes framgångssaga startade 1982 och är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Soft Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang. Carotte har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö & Jönköping och kunder över hela Sverige.

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren köksmästare som tillsammans med Carotte vill utforma en helt ny restaurangverksamhet från grunden. Med kompetenta och engagerade kollegor vid din sida kommer du i rollen som köksmästare att leda ditt team till succé genom ett tydligt och prestigelöst ledarskap där du sätter laget före jaget.

I rollen som köksmästare behöver du vara närvarande i det operativa arbetet och ha ett helikopterperspektiv över alla stationer. En del av ditt arbete kommer även vara administrativt, du bör därmed ha god datavana och ett bra siffersinne. Du ser också till att de satta målen eftersträvas när du planerar personaltimmar och råvarukostnader.

Tjänsten är perfekt för dig som är redo för en ny utmaning och vill arbeta dagtid under vardagar. Du får möjlighet att arbeta med fria händer och chansen att skapa nya rutiner samt ta fram kreativa menyer.

Din profil

Att vara ansvarstagande sitter i ryggraden och med en positiv anda arbetar du initiativrikt och resultatorienterat mot en god affärsutveckling. Vidare är du en problemlösare av rang och en stark kommunikatör som inte är rädd för att fatta beslut.

Du delegerar tydligt uppgifter, ser till att rätt person är på rätt plats och litar på att ditt team tillsammans kommer att skapa en fin slutprodukt för gästen. Genom att ha ett förhållningssätt där kollegorna får ta ansvar och växa i sina roller skapar du ett sammansvetsat arbetslag där alla trivs och har kul på jobbet.

Vi söker dig som

- Har tidigare erfarenhet à la carte

- Har tidigare erfarenhet av att leda kök och ha personalansvar

- Är engagerad och vill sätta din egen prägel på verksamheten

- Har ett prestigelöst förhållningssätt

- Arbetar strukturerat med en förmåga att snabbt skifta fokus när det krävs

- Talar svenska och engelska obehindrat

Övrigt

Tillträde: 28 augusti
Omfattning: Heltid, rullande schema
Tid: måndag - fredag ca. 06:30 och 18:00
Lön: Enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på bemanning@carotte.se. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Sökord: Köksmästare, Kökschef, Kock, Carotte, Alecta Visa mindre