Lediga jobb som Hantverksyrken i Stockholm

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Mekanik konstruktör

Ansök    Maj 22    Embedded Skills United AB    Finmekaniker
Mekanikkonstruktör ”Det vi söker är en mekanikkonstruktör som har klurigheten i sig.” Alex förklarar: ”Alltså en person som är duktig på att hitta tekniska lösningar, har varit intresserad av mekanik från barnsben. Är van vid problemlösning, är händig och har kanske till och med hanterat både svarv, fräs och svets.” ”Vi har fyra produktgrupper. Grunden är marina beslag, Roca är ju känt för båtbeslag. Och sen har vi vindrutetorkarsystem både på land och til... Visa mer
Mekanikkonstruktör
”Det vi söker är en mekanikkonstruktör som har klurigheten i sig.”
Alex förklarar: ”Alltså en person som är duktig på att hitta tekniska lösningar, har varit intresserad av mekanik från barnsben. Är van vid problemlösning, är händig och har kanske till och med hanterat både svarv, fräs och svets.”
”Vi har fyra produktgrupper. Grunden är marina beslag, Roca är ju känt för båtbeslag. Och sen har vi vindrutetorkarsystem både på land och till sjöss. Produktgrupp nummer tre är beslag till dörr och fönster. Slutligen har vi glasbeslag, alltså beslag för glasväggar, samt inredningsbeslag i form av konsoler. Torkarsystemet är lite av ett undantag eftersom det också har en motorenhet och en del elektronik, men även beslag i form av bland annat torkararmar.”
”Varför behöver ni rekrytera en mekanikkonstruktör just nu”, undrar jag.
”Vi växer och det är otroligt mycket att stå i. Vi har en del större kunder som vill jobba med oss och då blir det ett helt annat regelverk som vi behöver följa. Som till exempel att se till att vi har dokumentation, tester och miljödata så att vi uppfyller krav på olika typer av EU-normer och direktiv. Vi har ett högt tempo också med ny hemsida på gång, nya databaser och PIM-system [Product information systems].”
”Vi är fyra personer i R&D-teamet och eftersom vi expanderar behöver vi bli flera. Vårt ansvar är produktvård av befintliga produkter. Men också att utveckla från kund-idé till färdig produkt, inklusive leverantörshanteringen, kvalitetsuppföljningen, konstruktion, tester, verifieringar, godkännande från kunder och godkännande av tredje part. Vårt ansvar är att hålla ihop projekten från att vi har tagit över idén från våra säljare tills vi är redo att lansera. En stor del av vårt arbete är också att svara på frågor från kunder.”
”Personen vi söker kommer bli produktansvarig för vårt vindrutetorkarsystem. Det är en av våra stora produktgrupper som säljs till båt och landbaserade fordon. Så målsättning för den här nya personen är att vi ska bli ännu vassare inom torkarsystemen och utveckla det sortimentet. Sen kommer naturligtvis den här personen bli inblandad i projekt kring dörr, fönster och industrisidan.”
”Förutom klurigheten som du nämnde i början, vilken erfarenhet ser du som viktig hos den här personen?”
”Vi pratar ju mekanik och vi behöver såklart ha in någon som gärna har flera års erfarenhet. Ja, och så är någon form av PDM-system är meriterande [Product Design Management]. CAD-kunskap är ett krav och kan personen dessutom Autodesk Inventor eller Vault är det meriterande. Vad gäller branscherfarenhet vill jag inte sätta några krav, jag tror att det blir för snävt då. Vi är en platt och liten organisation, men utvecklingen finns i det kreativa - att tillsammans med säljarna utveckla affären. Vi vill alltid göra långsiktiga rekryteringar. Så vi söker en personlighetstyp som kan vara långsiktig.”
”Den som tidigare arbetat med mekanik, även om det är på ett helt annat område, kommer ha lätt att sätta sig in i just vår mekanik. Det är inte rocket science på det sättet. Det svåra med vårt jobb är bredden, att vara spindeln i nätet. Till exempel genom att få våra leverantörer och våra medarbetare i Asien att förstå alla våra krav. Här behöver du vara en pedagog när du ska förklara för våra kollegor och verkligen säkerställa att de har förstått allting. Det är mycket kommunikation så det är viktigt som tusan att man är en vettig kommunikatör, speciellt gentemot andra länder. Vi har inte bara leverantörer i Taiwan, utan också i Vietnam, Finland, Italien och snart i Indien. Så personen behöver kunna kommunicera med leverantörerna på tekniska möten och diskutera hur saker och ting ska vara.”
”Jag har stämt av i teamet och det vi ser är att vi behöver en person som har en teknisk kreativitet i sitt dna. Även om det inte får gå till överdrift”, tillägger han och ler. ”Det handlar om att komma med idéer och nya angreppssätt, att ha ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.
Man behöver också vara självgående, alltså ta ansvar för sin uppgift och själv strukturera sitt angreppssätt och driva sina projekt vidare. Självklart finns både jag och resten av teamet här för att hjälpa och stötta när det behövs, och det är klart att det kommer att bli en inkörningsperiod. Samarbetsförmåga – naturligtvis – att arbeta bra med andra människor, relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.
Dels att vara tydlig, det vill säga kommunicera på ett tydligt sätt och säkerställa att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Inklusive att påminna och följa upp. Dels att kunna vara klar och välformulerad i både i små och stora grupper. Att man lyssnar och är mottaglig för motparten och kan anpassa sig till situationen. Ja, sen kanske en viss form av flexibilitet och humor”, avslutar han och ler igen.
”Roca passar den som vill ha en flexibel arbetsplats där man får vara med och utvecklas”, säger Alex. ”Det du gör har stor betydelse och kommer påverka företagets riktning. Du får ett trevligt gäng att jobba med. Jag tror vi är ovanligt sammansvetsade. Flera av oss har jobbat här i många år.”
”Hur skulle ni vilja beskriva Rocas affärskultur?” undrar jag.
De skrattar och börjar prata i munnen på varandra: ”Många har jobbat länge, de kan verkligen företaget, marknaden och kunderna. Det är viktigt med långa relationer, både med våra kunder och leverantörer”, säger Hans.
”Doer-kultur, frihet för medarbetaren att ta för sig, dynamiskt och marknadsdrivet. Mycket platt organisation”, fyller Magnus i.
Är du en mekanikkonstruktör med klurigheten i dig? Vill du få vara kreativ, ha stor frihet under ansvar och jobba i ett tight team? Då tycker jag att du ska skicka in din ansökan. Eller kontakta mig om det är något du undrar över: rebecca.ancker@embeddedskills.se eller 0734-332 336.
En längre version av annonsen finns på hemsidan. Visa mindre

Smed Sökes!

Ansök    Maj 24    Prowork Bemanning AB    Byggnadssmed
Nytt
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm. I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader. Krav Minst 3 års erfarenhet som smed B-körkort Kunskaper inom ritningsläsni... Visa mer
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm.
I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader.


Krav
Minst 3 års erfarenhet som smed
B-körkort
Kunskaper inom ritningsläsning
God material- och svetskännedom

För att lyckas i rollen trivs de både med att jobba självständigt och i ett team och besitter en medvetenhet om vad som sker runt omkring dig på företaget. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och drivs av hög kvalitet, du sätter kunden i fokus och är en bra kollega.

Vad kan vi erbjuda?
Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Senior Pattern Maker – New Development, Studio Collection – Permanent

Job Description We are looking for a Senior Creative Pattern Maker/dressmaker with a track record of working with premium brands. Studio Collection is on an exciting journey and looking for an experienced and ambitious Pattern Maker to join our highly talented and skilled design team. You will play an important part in our mission- creating brand building collections to strengthen the H&M brand. This role will co-create the RTW assortment for our occasion ... Visa mer
Job Description
We are looking for a Senior Creative Pattern Maker/dressmaker with a track record of working with premium brands.
Studio Collection is on an exciting journey and looking for an experienced and ambitious Pattern Maker to join our highly talented and skilled design team. You will play an important part in our mission- creating brand building collections to strengthen the H&M brand.
This role will co-create the RTW assortment for our occasion wear collections. You have well established pattern making and process skills and have previously worked with premium qualities and making, cross all product types.
You can construct design visions and product ideas in a creative and efficient way, mixing digital and manual tools in alignment with product purpose and timeline. You have a high fashion sense, a strong feeling for silhouette and shapes as well as deep knowledge in craftmanship. A pattern maker, who both, thinks outside the box seeking creative solutions and have the technical skills to construct production friendly garments.
We believe that you as a person are driven, hands-on and self-motivated. You are curious and have a genuine passion for high-end fashion. You are organized, love to collaborate and can combine this in all parts of the construction and making process.
This role focuses on Studio Capsule Collections, constructing and making elevated and desirable partywear.


Qualifications
A minimum of BA qualification in Tailoring/construction/Pattern making
Has minimum 5 years’ work experience as Pattern Maker/Dressmaker at Senior level
Good knowledge for materials and fabrics, and experience across woven fabrications including tailoring. embellishment within evening/partywear
Skilled and passionate working with patterns, fit and technical solutions
Has an eye for details, size and proportions and knows women’s grading
Has experience in Lectra Expert and CLO 3D (or other CAD and 3D programs)
Strong communication skills and true team player
Able to prioritize with an organized & structured approach
Flexible mindset and adaptable to changes in a fast moving & growing industry
Fluent in English (Swedish not necessary)Additional Information
This is a permanent full-time position starting in August 2024, based in Stockholm and you will report to the Competence Lead Fit & Size at H&M New Development.
If you feel your experience, skills and ambitions are right for this role, please send your application, including CV latest by 5th June 2024 as the interviews are held continuously.
If you are already an employee within the H&M Group: Always remember to initiate a dialogue with your current manager when applying.
H&M is a part of H&M Group. At H&M Group, we’re determined to create and maintain inclusive, diverse, and equitable workplaces throughout our organization. Our teams should consist of a variety of people that share and combine their knowledge, experience, and ideas. Having a diverse workforce leads to a positive impact on how we address challenges, on what we perceive possible and on how we choose to relate to our colleagues and customers all over the world. Hence all diversity dimensions are taken into consideration in our recruitment process.
We strive to have a fair and equal process and therefore kindly ask you not to attach a cover letter in your application as they often contain information that easily can trigger unintentional biases.

Our Company:
H&M is a fashion brand that offers the latest styles and inspiration, from fashion pieces and unique designer collaborations to affordable wardrobe essentials. Our business idea is fashion & quality at the best price in a sustainable way. Learn more about H&M HERE.
H&M New Development`s purpose is to strengthen the H&M brand, drive innovation and explore new opportunities for meaningful growth. Brand Building Collections consist of two concepts: Studio Collection and Guest Design collabs (Global and Local).

Our mission is to make the most desirable and sustainable products driven by innovated ideas and creativity, delivering the most sought-after fashion items and collections.

Established in 2013, STUDIO has built up a clear & unique aesthetic that speaks to today’s fashion lovers. STUDIO focuses on modern silhouettes, premium qualities and well-made products that are the must-haves for THE WOMEN OF TODAY. Curated pieces in exceptional materials with subtle yet striking details combined with unique accessories and unforgettable masterpieces make up the foundation of the STUDIO brand. Visa mindre

Guldsmed

Ansök    Maj 21    Haileys Jewelry House AB    Guldsmed
Become a part of one of Sweden's fastest-growing jewelry groups. We are now looking for a creative and skilled goldsmith to enrich our team and contribute to preserving and renewing our valuable jewelry. Job Responsibilities: As a goldsmith at Haileys Jewelry House, your primary role will be the restoration and repair of jewelry. Knowledge in gem setting is advantageous. Daily tasks include grinding, polishing, and soldering/size adjustments. Qualification... Visa mer
Become a part of one of Sweden's fastest-growing jewelry groups. We are now looking for a creative and skilled goldsmith to enrich our team and contribute to preserving and renewing our valuable jewelry.
Job Responsibilities:
As a goldsmith at Haileys Jewelry House, your primary role will be the restoration and repair of jewelry. Knowledge in gem setting is advantageous. Daily tasks include grinding, polishing, and soldering/size adjustments.
Qualifications:
- Experience working as a goldsmith.
- Ability to handle and work with various precious metals and gemstones.
- Ability to interpret and understand jewelry design to carry out successful restorations.
- Accuracy and precision in work to ensure the highest quality of the final result.
- Previous experience in gem setting is considered advantageous.
What We Offer:
- A stimulating work environment in a growing and innovative jewelry company with modern premises in Stockholm.
- Opportunity to work with unique and historical jewelry.
- Opportunities for further education and professional growth.
About Haileys Jewelry House:
Haileys Jewelry House revives and preserves jewelry with a rich history. We believe that every piece of jewelry has a unique story to tell, and as part of our team, you will be a key player in bringing new life to these stories through expertise and creativity.
If you are a passionate goldsmith and want to be part of an organization that is constantly growing and developing the jewelry industry, then Haileys Jewelry House is the right place for you. Visa mindre

Konditor,

Nu söker vi en KONDITOR! Vi är ett anrikt hem konditori och bageri som även levererar till ett flertal olika caféer och företag i Stockholm. Vi har varit verksamma på samma adress sedan början av 1900 talet. Vi är måna om vårt rykte och har höga förväntningar på att hålla hög kvalitet. Nu söker vi en KONDITOR! Svenska språket är krav Vi växer och behöver dig. Du ska vara stresstålig och morgonpigg. Du förväntas kunna baka klassiska svenska tårtor och bakv... Visa mer
Nu söker vi en KONDITOR!
Vi är ett anrikt hem konditori och bageri som även levererar till ett flertal olika caféer och företag i Stockholm. Vi har varit verksamma på samma adress sedan början av 1900 talet.
Vi är måna om vårt rykte och har höga förväntningar på att hålla hög kvalitet.
Nu söker vi en KONDITOR!
Svenska språket är krav
Vi växer och behöver dig. Du ska vara stresstålig och morgonpigg.
Du förväntas kunna baka klassiska svenska tårtor och bakverk.
Vi söker dig som är driven och som älskar ditt arbete. Nu söker vi en konditor!
Vi växer och behöver dig. Du ska vara stresstålig och morgonpigg.
Du förväntas kunna baka klassiska svenska tårtor och bakverk.
Vi söker dig som är driven och som älskar ditt arbete.


MAILA in ditt CV till order@lindquists.nu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

konditor/bagare

Dimas bageri har funnits i stockholm sedan 2012 i Rågsveds centrum och kista galleria specialister på orientaliska bakverk som baklava,piroger och tårtor.m.m. I Rågsved centrum söker vi en konditor som har erfarenhet av orientaliska tårtor och bakelser. Visa mer
Dimas bageri har funnits i stockholm sedan 2012 i Rågsveds centrum och kista galleria specialister på orientaliska bakverk som baklava,piroger och tårtor.m.m. I Rågsved centrum söker vi en konditor som har erfarenhet av orientaliska tårtor och bakelser. Visa mindre

Teknisk supportspecialist till Firefly - Innovativa brandskyddslösningar

I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak. Vi erbjuder Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra med... Visa mer
I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak.

Vi erbjuder
Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra medarbetare trivs och vi erbjuder därför mycket goda utvecklingsmöjligheter och goda förmåner. I denna tjänst har du dagligen kontakt med både kunder och medarbetare, vilket innebär att du rör dig i en tekniskt avancerad och internationell miljö.

Om tjänsten
Som Teknisk Support kommer du att vara baserad på vårt kontor. Du blir en del av vårt sammansvetsade eftermarknadsteam där problemlösning och felsökning är en central del av vardagen. Den primära arbetsuppgiften är att tillhandahålla teknisk support åt kunder och samarbetspartners. I och med att Firefly är en global aktör kommer du ha kontakt med distributörer och partnerföretag i hela världen. Du förväntas även driva mindre projekt med målet att förbättra vår verksamhet. Möjlighet till resor för att besöka kunder såväl inrikes som runtom i världen kan komma att förekomma för rätt person.

Din profil
I rollen som Teknisk Support ser vi att du som person har ett tekniskt intresse och förmåga att snabbt ta till dig detaljer. Du har goda kommunikativa egenskaper då du kommer att ha bred kundkontakt och arbeta nära dina kollegor. Att lösa problem och felsöka är något du tycker är kul. Dessutom har du erfarenhet av teknisk felsökning från tidigare tjänster.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter omfattar allt från att ändra en parameter i ett program till att felsöka ett helt system hos kund. Du kommer primärt att tillhandahålla teknisk support åt kunder och tekniker på mail och telefon.

Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:

- Problemlösning
- Läsa och tolka tekniska ritningar och dokumentation
- Orderhantering
- Programmera, likt PLC-programmering
- Uppdatera dokumentation

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Minst 5 års erfarenhet av arbete som innefattar någon form av teknisk felsökning
- Tekniskt intresse
- Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift
- B-körkort

Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och ett gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag. Du är en person som är trygg med att ta egna beslut även i mer pressade situationer och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du arbetar fokuserat även under perioder av ett lite högre arbetstempo.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid.
Placeringsort: Stockholm, Hammarby Sjöstad.
Tillträde: Omgående

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urvalsprocess vilket innebär att tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten besvaras av Felicia Pernius (HR) felicia.pernius@firefly.se, eller Pierre Jansson (Service- och Eftermarknad) pierre.jansson@firefly.se.


Firefly är ett svenskt företag som erbjuder industriella brandskydds- och säkerhetssystem till tillverkningsindustrier över hela världen. Sedan 1973 har Firefly specialiserat sig på att ta fram skräddarsydda systemlösningar av högsta tekniska standard och kvalitet. Firefly har utvecklat och patenterat produkter och lösningar utifrån kundbehov och forskningsrön, vilket lett till en helt unik portfölj med nyskapande produkter och systemlösningar som höjer säkerhetsnivån.

Bolagets huvudkontor är beläget i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Företaget finns representerat världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Firefly har sedan 2021 egna verksamheter i Polen och Italien. Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

skräddare med erfarenhet av bröllopsklänningar

Söker en skräddae för arbete i bröllopsbutik. Du ska ha erfarenhet av arbete med festklänningar och brudklänningar. Gärna med erfarenhet av stora turkiska brudklänningar. Du ska ha positiv attityd, servicemannen och noggrann. Du ska kunna se möjligheter och ge ett tryggt intryck för kunden Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Söker en skräddae för arbete i bröllopsbutik.


Du ska ha erfarenhet av arbete med festklänningar och brudklänningar.


Gärna med erfarenhet av stora turkiska brudklänningar.


Du ska ha positiv attityd, servicemannen och noggrann. Du ska kunna se möjligheter och ge ett tryggt intryck för kunden
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tekniker till supportavdelningen

I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak. Vi erbjuder Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra med... Visa mer
I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak.

Vi erbjuder
Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra medarbetare trivs och vi erbjuder därför mycket goda utvecklingsmöjligheter och goda förmåner. I denna tjänst har du dagligen kontakt med både kunder och medarbetare, vilket innebär att du rör dig i en tekniskt avancerad och internationell miljö.

Om tjänsten
Som Teknisk Support kommer du att vara baserad på vårt kontor. Du blir en del av vårt sammansvetsade eftermarknadsteam där problemlösning och felsökning är en central del av vardagen. Den primära arbetsuppgiften är att tillhandahålla teknisk support åt kunder och samarbetspartners. I och med att Firefly är en global aktör kommer du ha kontakt med distributörer och partnerföretag i hela världen. Du förväntas även driva mindre projekt med målet att förbättra vår verksamhet. Möjlighet till resor för att besöka kunder såväl inrikes som runtom i världen kan komma att förekomma för rätt person.

Din profil
I rollen som Teknisk Support ser vi att du som person har ett tekniskt intresse och förmåga att snabbt ta till dig detaljer. Du har goda kommunikativa egenskaper då du kommer att ha bred kundkontakt och arbeta nära dina kollegor. Att lösa problem och felsöka är något du tycker är kul. Dessutom har du erfarenhet av teknisk felsökning från tidigare tjänster.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter omfattar allt från att ändra en parameter i ett program till att felsöka ett helt system hos kund. Du kommer primärt att tillhandahålla teknisk support åt kunder och tekniker på mail och telefon.

Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:

- Problemlösning
- Läsa och tolka tekniska ritningar och dokumentation
- Orderhantering
- Programmera, likt PLC-programmering
- Uppdatera dokumentation

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Minst 5 års erfarenhet av arbete som innefattar någon form av teknisk felsökning
- Tekniskt intresse
- Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift
- B-körkort

Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och ett gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag. Du är en person som är trygg med att ta egna beslut även i mer pressade situationer och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du arbetar fokuserat även under perioder av ett lite högre arbetstempo.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid.
Placeringsort: Stockholm, Hammarby Sjöstad.
Tillträde: Omgående

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urvalsprocess vilket innebär att tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten besvaras av Felicia Pernius (HR) felicia.pernius@firefly.se, eller Pierre Jansson (Service- och Eftermarknad) pierre.jansson@firefly.se.


Firefly är ett svenskt företag som erbjuder industriella brandskydds- och säkerhetssystem till tillverkningsindustrier över hela världen. Sedan 1973 har Firefly specialiserat sig på att ta fram skräddarsydda systemlösningar av högsta tekniska standard och kvalitet. Firefly har utvecklat och patenterat produkter och lösningar utifrån kundbehov och forskningsrön, vilket lett till en helt unik portfölj med nyskapande produkter och systemlösningar som höjer säkerhetsnivån.

Bolagets huvudkontor är beläget i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Företaget finns representerat världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Firefly har sedan 2021 egna verksamheter i Polen och Italien. Visa mindre

Hantverksbagare extra

Ansök    Maj 12    Brioche Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker en deltidsbagare till vårt bageri Bunkebergs Bageri på Dalagatan i centrala Stockholm. Vi driver tre hantverksbagerier: Brunkebergs bageri och Bistro, Birger Jarlsgatan Brunkebergs Bageri Dalagatan Brioche Alviks torg Vi har höga ambitioner och tillverkar allt på plats och för hand. Vi tar inga genvägar! Vi är ett hantverksbageri som gör allt från grunden. Vi söker en person som är driftig, ambitiös och kreativ och som verkligen har passion för h... Visa mer
Vi söker en deltidsbagare till vårt bageri Bunkebergs Bageri på Dalagatan i centrala Stockholm.
Vi driver tre hantverksbagerier:
Brunkebergs bageri och Bistro, Birger Jarlsgatan
Brunkebergs Bageri Dalagatan
Brioche Alviks torg
Vi har höga ambitioner och tillverkar allt på plats och för hand. Vi tar inga genvägar! Vi är ett hantverksbageri som gör allt från grunden.
Vi söker en person som är driftig, ambitiös och kreativ och som verkligen har passion för hantverket.
Du måste till viss del vara självgående och klara av att baka av ensam och efter instruktioner kunna sätta degar efter dagens behov. Vi söker en person främst helger men även en semestervikarie under juli månad.
Förutom detta söker vi en person som passar i team och som gillar att ha en del kundkontakt då alla jobbar nära våra kunder.
Arbetet kan även komma att innefatta pass på vårt bageri i Alvik.
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde: Per omgående
Krav: Läsa och tala svenska. Visa mindre

Smed Sökes!

Ansök    Maj 17    Prowork Bemanning AB    Byggnadssmed
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm. I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader. Krav Minst 3 års erfarenhet som smed B-körkort Kunskaper inom ritningsläsni... Visa mer
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm.
I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader.


Krav
Minst 3 års erfarenhet som smed
B-körkort
Kunskaper inom ritningsläsning
God material- och svetskännedom

För att lyckas i rollen trivs de både med att jobba självständigt och i ett team och besitter en medvetenhet om vad som sker runt omkring dig på företaget. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och drivs av hög kvalitet, du sätter kunden i fokus och är en bra kollega.

Vad kan vi erbjuda?
Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Sömmerska

Ansök    Maj 10    Gholami, Naser    Skräddare
Sömnadkunniga sökes Vi söker sömnadskunninga med tidigare erfarenhet inom skrädderi för arbeta i butiken Arbetsgivaren lär upp på plats intersse måste finnnas av sy och öga kläder och styrka kläder. Välkommen kontakta mig direkt 0735706842 Visa mer
Sömnadkunniga sökes Vi söker sömnadskunninga med tidigare erfarenhet inom skrädderi för arbeta i butiken Arbetsgivaren lär upp på plats intersse måste finnnas av sy och öga kläder och styrka kläder. Välkommen kontakta mig direkt 0735706842 Visa mindre

Bagare - ART Bakery (NK)

I vårt bageri på Regeringsgatan bakar vi allt från grunden och efter säsong. Du arbetar med allt från surdeg till kavlade och söta degar. Vår ambition är att servera välgjorda bröd och bullar med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet. Vi söker nu en driven bagare, som uppskattar att arbeta i team och är van att hantera större volymer. Kort info om ART Bakery: På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och l... Visa mer
I vårt bageri på Regeringsgatan bakar vi allt från grunden och efter säsong. Du arbetar med allt från surdeg till kavlade och söta degar. Vår ambition är att servera välgjorda bröd och bullar med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet. Vi söker nu en driven bagare, som uppskattar att arbeta i team och är van att hantera större volymer.
Kort info om ART Bakery:
På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och lunch varje dag – givetvis med fokus på bröd och bakelser av absolut högsta klass. Hugg in på en härlig lunch, köp med dig nybakat bröd och bullar, ta en klassisk fika eller varför inte toppa shoppingen med lite bubbel och en bakelse? Välkommen till ART Bakery där du kan njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som aktuell konst på väggarna. Art Bakery är en del av Melanders Group.
Vi söker dig som:
Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesprofession
Har arbetat som bagare i minst två år och van vid större produktionsvolymer
Är kvalitetsmedveten och innovativ
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb
En anställning i en Sveriges största restaurangkoncerner
Friskvårdsbidrag
Internutbildningar
Kollektivavtal

Vi letar efter en person med utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde augusti.
Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto till din ansökan. Visa mindre

Smed Sökes!

Ansök    Maj 8    Prowork Bemanning AB    Byggnadssmed
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm. I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader. Krav Minst 3 års erfarenhet som smed B-körkort Kunskaper inom ritningsläsni... Visa mer
Är du en duktig smed som söker nya utmaningar? Just nu söker vi en duktig smed till vår kund med utgångspunkt i de norra delarna av Stockholm.
I rollen som smed kommer du var en del av teamet som är ute hos kund och arbetare med allt från bland annat tillverkning och montage av byggnadsstommar som till exempel broar, industribyggnader eller vanliga bostads- och kontorsbyggnader.


Krav
Minst 3 års erfarenhet som smed
B-körkort
Kunskaper inom ritningsläsning
God material- och svetskännedom

För att lyckas i rollen trivs de både med att jobba självständigt och i ett team och besitter en medvetenhet om vad som sker runt omkring dig på företaget. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och drivs av hög kvalitet, du sätter kunden i fokus och är en bra kollega.

Vad kan vi erbjuda?
Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Kundservicemedarbetare Telenor

Häng med på resan mot Sveriges nöjdaste kunder! För Telenors räkning söker vi dig som vill ta del av ett nystartat team inom kundservice. Här kommer du att få möjlighet att vara med från start och bygga upp Telenors kundservice genom att hjälpa deras kunder med beställningar samt besvara frågor kring abonnemang och produkter inom mobil, bredband och TV. Vad erbjuder vi? Kom och sitt med dina nya kollegor i Telenors nyrenoverade huvudkontor i Solna Centrum... Visa mer
Häng med på resan mot Sveriges nöjdaste kunder! För Telenors räkning söker vi dig som vill ta del av ett nystartat team inom kundservice. Här kommer du att få möjlighet att vara med från start och bygga upp Telenors kundservice genom att hjälpa deras kunder med beställningar samt besvara frågor kring abonnemang och produkter inom mobil, bredband och TV.

Vad erbjuder vi?
Kom och sitt med dina nya kollegor i Telenors nyrenoverade huvudkontor i Solna Centrum som även är en knytpunkt för all kollektivtrafik. Utöver detta erbjuds du bland annat:


• En utvecklande roll

• 3 veckors utbildning

• Stora möjligheter att växa inom Telenors koncern

• Lön på 22.000 + provision

” För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.
Hos oss på Telenor är våra kunder det viktigaste vi har – och vi har bestämt oss: vi vill ha Sveriges nöjdaste kunder! Nu satsar vi stort på vår kundupplevelse och kundservice och bygger bland annat upp en helt ny kundservice på vårt huvudkontor i Råsunda. ”


Vem söker vi?
Vi söker dig som vill ge bästa tänkbara service i både tal och skrift. Du motiveras av att lösa kundens utmaningar och har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och system. Som person är du målfokuserad och ser merförsäljning som en extra service till kunden. Vi ser även att du:


• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom någon form av service

• Är van vid att använda telefon som arbetsredskap

• Hanterar svenska och engelska obehindrat

• Har en fullständig gymnasial utbildning

• Är social och gillar att prata med olika typer av människor

• Trivs i en roll med varierande arbetstider.


Vad innebär rollen?
Tillsammans med ditt team kommer du att finnas behjälplig för Telenors kunder via mail och telefon. I huvudsak hanterar teamet frågor inom mobiltelefoni, bredband & TV samt abonnemang.
Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.


2Complete
Varför ska du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag. Visa mindre

BAGARE

Ansök    Maj 7    D & E Konditori AB    Bagare/Konditor
Hej, Nu söker vi på Thelins konditori nya bagare! Vi arbetar tillsammans i vårat bageri i Gröndal där vi bakar en mängd godsaker, 7 dagar i veckan, dag som natt. Vi har butiker som ligger runt om i Stockholm. Så en och annan fikaturné försöker vi ibland att hinna med för att träffa våra kollegor som arbetar ute i butikerna. Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårat arbete. För att ska passa in... Visa mer
Hej,
Nu söker vi på Thelins konditori nya bagare! Vi arbetar tillsammans i vårat bageri i Gröndal där vi bakar en mängd godsaker, 7 dagar i veckan, dag som natt. Vi har butiker som ligger runt om i Stockholm. Så en och annan fikaturné försöker vi ibland att hinna med för att träffa våra kollegor som arbetar ute i butikerna.
Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårat arbete. För att ska passa in i vårat team krävs det därför att du är en person med både vilja och nyfikenhet. Vi vill också att du har erfarenhet inom yrket men är törstig på nya utmaningar.
Då vi ständigt vill utveckla vårt sortiment och produkter önskar vi att du är en person som tycker att utveckling och kunskap är viktigt. Du bjuder ofta på ett glatt humör och är öppen för nya idéer och arbetssätt. Du är inte rädd för att ta dig an en utmaning och du trivs med att arbeta effektivt under ett högt tempo i en arbetsmiljö där det finns många bollar i luften.
Om du känner dig taggad på att arbeta med oss kommer du få vara del av ett växande företag där vi har roligt på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. Vi arbetar både självständigt och i lag och tar väl vara på vår yrkeskunskap genom att dagligen baka produkterna förhand.BAGARE – DAGSARBETE
Som dagbagare kommer ditt fokus att ligga på produktion av matbröd, frallor samt kaffebröd av högsta kvalité.
Vi ställer krav på att du ska vara utbildad som bagare eller konditor samt ha erfarenhet av yrket sedan tidigare. Vi håller ett högt arbetstempo i vårat bageri. Här utmanas vi med att baka stora volymer med bra råvaror, nästan uteslutande med händerna, för att alltid uppnå ett gediget slutresultat.
I arbete som dagbagare förläggs ordinarie arbete måndag – söndag. Inför storhelger går vi alla i produktionen gemensamt in och förbereder även på helger.


Låter detta som något för dig? Vill du bli en del utav vårat arbetslag?
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Bagare sökes

Ansök    Maj 6    Svedjan Bageri AB    Bagare/Konditor
Svedjan Bageri är ett hantverksbageri, kända för sina klassiska men även innovativa bakverk. Med ett stort fokus på Säsongsbetonade och hållbara råvaror där allt görs från grunden. Med rötter i Västerbotten har bageriet sedan 2020 även varit verksamma på Södermalm i Stockholm. Erfarenhet inom bröd & kavlade degar Erfarenhet inom servicebranchen Upprätthålla god kvalitet och serviceanda även under stressiga förhållanden Ett starkt engagemang och vilja att l... Visa mer
Svedjan Bageri är ett hantverksbageri, kända för sina klassiska men även innovativa bakverk. Med ett stort fokus på Säsongsbetonade och hållbara råvaror där allt görs från grunden. Med rötter i Västerbotten har bageriet sedan 2020 även varit verksamma på Södermalm i Stockholm.
Erfarenhet inom bröd & kavlade degar
Erfarenhet inom servicebranchen
Upprätthålla god kvalitet och serviceanda även under stressiga förhållanden
Ett starkt engagemang och vilja att lära sig nya färdigheter samt bidra med egna idéer och kunnande
Ett genuint intresse för mat & dryck
Vara en god lagspelare som kan bidra till en positiv arbetsmiljö och kundupplevelse

Vi erbjuder:
En varierande och stimulerande arbetsplats
Konkurrenskraftiga löner
Tjänstepension & försäkringarRekryteringen sker löpande med start efter överenskommelse. Visa mindre

Sömmerska/Skräddare sökes till Stockholms city

Ansök    Apr 30    Chalhoub Antoine    Ateljésömmerska
Tonys Sy Atelje Syateljé söker sömmerska/skräddare till en ateljé i Stockholms city Arbetsuppgifter är att sy, reparera och göra ombearbetningar av kläder samt viss heminredning. Vi tar inte emot några måttbeställningar. Tidigare erfarenhet är önskvärt, men vi kan även lära upp dig på arbetet. Observera att du söker detta jobb endast via telefon: 073-999 99 97. Välkommen med din ansökan! Besökadress: Bryggargatan 6 A Visa mer
Tonys Sy Atelje

Syateljé söker sömmerska/skräddare till en ateljé i Stockholms city

Arbetsuppgifter är att sy, reparera och göra ombearbetningar av kläder samt viss
heminredning. Vi tar inte emot några måttbeställningar.

Tidigare erfarenhet är önskvärt, men vi kan även lära upp dig på arbetet.

Observera att du söker detta jobb endast via telefon: 073-999 99 97.

Välkommen med din ansökan!

Besökadress: Bryggargatan 6 A Visa mindre

Bagare

I vårt bageri på Kvarnholmen bakar vi allt från grunden med säsongsbetonade råvaror. Det är ett varierande jobb där du får arbeta med allt från surdegar, kavlade degar, söta degar och mycket mer därtill. Vi bakar dagligen till våra caféer i Kvarnholmen, Södermalm, Gamla Enskede, Sickla Köpkvarter ochGrisslinge havsbad. Vår ambition är att servera välgjorda bröd samt bakverk med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet. Är du driven, med ett glatt humör oc... Visa mer
I vårt bageri på Kvarnholmen bakar vi allt från grunden med säsongsbetonade råvaror. Det är ett varierande jobb där du får arbeta med allt från surdegar, kavlade degar, söta degar och mycket mer därtill.
Vi bakar dagligen till våra caféer i Kvarnholmen, Södermalm, Gamla Enskede, Sickla Köpkvarter ochGrisslinge havsbad. Vår ambition är att servera välgjorda bröd samt bakverk med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för bakning?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer då vi producerar bullar, bröd och bakverk till alla våra caféer dagligen.
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete förekommer.
Lön enligt avtal. Visa mindre

Nyfiken verifieringsingenjör EMC - Bidra till Sveriges Försvarsförmåga

Nu söker vi dig som vill bli en del av någonting större! Här kommer du få jobbade med spännande produkter inom flygsektionen och utföra tester inom EMC miljöer. Om du är en lagspelare med passion för teknik och kvalitet, och vill bidra till framtidens innovativa lösningar, skicka in din ansökan idag!" Om rollen som EMC verifierare. Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot... Visa mer
Nu söker vi dig som vill bli en del av någonting större! Här kommer du få jobbade med spännande produkter inom flygsektionen och utföra tester inom EMC miljöer.
Om du är en lagspelare med passion för teknik och kvalitet, och vill bidra till framtidens innovativa lösningar, skicka in din ansökan idag!"


Om rollen som EMC verifierare.
Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar.
I denna tjänst kommer du vara en del av ett team på 14 personer varav 2 andra kollegor jobbar med fokus på EMC verifiering (Elektromagnetisk kompatibilitet)
Beroende på produkt och användningsområde finns det krav i olika standarder som måste uppfyllas för att produkten ska få säljas och användas. För att veta om en produkt uppfyller kraven testas dess elektroniska system i en kontrollerad miljö, en skärmad kapsling, där den elektriska och elektromagnetiska miljön kontrolleras.


Arbetsuppgifter är bla
•Kontrollera produkten och göra en bedömning på dess livscykel
•Tillsammans med kund samla in kravställning för produkten
•Konstruktion och verifiering av produkten innan slut testning
•Rapportskrivning utefter testningarna som gjorts
•Medverka på interna möten både inom projekten och sektionen
•Medverka på företagets introduktionsprogram för nyanställda

Vi söker dig med
•Högskola – civilingenjör inom elektroteknik, farkostteknik, mekatronik
•Minst 3års arbetslivserfarenhet som elkonstruktör eller inom kravställning inom elektronik
•Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Uppdraget är placerat i säkerhetsklass. Inför anställning krävs att du genomgår en säkerhetsprövning och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Detta kan medföra krav på visst medborgarskap.


Meriterande för rollen
•Arbetet med EMC
•Erfarenhet av Doors som kravhanteringsverktyg
•Arbetat inom eller har erfarenhet inom elektronikdesign
•God kännedom av försvarsmaterial

Om vår kund
Vår kund är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar dem teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.
Kontoret är placerat i Järfälla i Stockholm och är en heltids-tjänst.


Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår kund

Rekryteringsprocess
Cv granskning
Telefonintervju
Kompetensbaserad intervju med Framtiden AB
Fysisk träff med kund

Övrigt
Start: 2/9
Lön: enligt överenskommelse
Ort: Järfälla, Stockholm
Arbetstid: heltid, vardagar 8-17 Visa mindre

Glasmästare till nybyggd elbilsverkstad

Ansök    Apr 30    Mechanum Sverige AB    Bilglasmontör
Om tjänsten Mechanum söker en självgående glasmästare till vår elbilsverkstad i Skarpnäck. Verkstaden är helt nybyggd och helt anpassad för elbilar, och tillhandahåller den senaste utrustningen för bland annat kalibrering. I dagsläget är anläggningen auktoriserad för det högteknologiska premiummärket NIO. Arbetet består huvudsakligen av att byta bilglas och reparera stenskott. Vi är ett litet, sammansvetsat team på anläggningen där vi hjälps åt för att få ... Visa mer
Om tjänsten Mechanum söker en självgående glasmästare till vår elbilsverkstad i Skarpnäck. Verkstaden är helt nybyggd och helt anpassad för elbilar, och tillhandahåller den senaste utrustningen för bland annat kalibrering. I dagsläget är anläggningen auktoriserad för det högteknologiska premiummärket NIO. Arbetet består huvudsakligen av att byta bilglas och reparera stenskott. Vi är ett litet, sammansvetsat team på anläggningen där vi hjälps åt för att få alla delar att fungera, vi lägger därför stor vikt vid att du är en lagspelare. Vi har som mål att du ska bli helt självgående i vår glasskadeprocess där du arbetar i våra system med bland annat fakturering.
Vi söker dig som…
Har tidigare erfarenhet från arbete med bilglas och är självgående
Är positiv och självgående
Är flexibel med känsla för perfektion, noggrannhet och excellent kundservice till våra kunder
Har en stor portion av personligt engagemang och alltid strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter
Är lyhörd för kundens behov från det att kunden kliver in genom dörren – till att den kliver ut
Sätter kunden i fokus och är tekniskt lagd

Du förväntas arbeta självständigt och i team för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Varje individ bidrar stort till helheten och vi hjälps åt samt stöttar varandra i det dagliga arbetet.
Krav
Svenska i tal och skrift
Fordonsteknisk utbildning
Kompetens kring glasarbeten
B-körkort

Meriterande
Tidigare arbetat med Hella Gutmann-utrustning
Tidigare arbetat som fordonstekniker för de märken Mechanum är auktoriserade för
Kan arbeta med Automaster DMS-system
Tidigare arbetat i Cabas

Om MechanumMechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.
Vi erbjuder dig:
Kvalificerande utbildning, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid 07–16 på vår moderna elbilsverkstad i Skarpnäck, med start omgående. Provanställning 6 månader tillämpas.
Sista ansökningsdag är 20/5–24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas inte emot via mejl, utan via annonsen.
Välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Anders Dahlén via anders.dahlen@mechanum.com Visa mindre

Glasmästare till nybyggd elbilsverkstad

Ansök    Apr 30    Mechanum Sverige AB    Bilglasmontör
Om tjänsten Mechanum söker en självgående glasmästare till vår elbilsverkstad i Skarpnäck. Verkstaden är helt nybyggd och helt anpassad för elbilar, och tillhandahåller den senaste utrustningen för bland annat kalibrering. I dagsläget är anläggningen auktoriserad för det högteknologiska premiummärket NIO. Arbetet består huvudsakligen av att byta bilglas och reparera stenskott. Vi är ett litet, sammansvetsat team på anläggningen där vi hjälps åt för att få ... Visa mer
Om tjänsten Mechanum söker en självgående glasmästare till vår elbilsverkstad i Skarpnäck. Verkstaden är helt nybyggd och helt anpassad för elbilar, och tillhandahåller den senaste utrustningen för bland annat kalibrering. I dagsläget är anläggningen auktoriserad för det högteknologiska premiummärket NIO. Arbetet består huvudsakligen av att byta bilglas och reparera stenskott. Vi är ett litet, sammansvetsat team på anläggningen där vi hjälps åt för att få alla delar att fungera, vi lägger därför stor vikt vid att du är en lagspelare. Vi har som mål att du ska bli helt självgående i vår glasskadeprocess där du arbetar i våra system med bland annat fakturering.
Vi söker dig som…
Har tidigare erfarenhet från arbete med bilglas och är självgående
Är positiv och självgående
Är flexibel med känsla för perfektion, noggrannhet och excellent kundservice till våra kunder
Har en stor portion av personligt engagemang och alltid strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter
Är lyhörd för kundens behov från det att kunden kliver in genom dörren – till att den kliver ut
Sätter kunden i fokus och är tekniskt lagd

Du förväntas arbeta självständigt och i team för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Varje individ bidrar stort till helheten och vi hjälps åt samt stöttar varandra i det dagliga arbetet.
Krav
Svenska i tal och skrift
Fordonsteknisk utbildning
Kompetens kring glasarbeten
B-körkort

Meriterande
Tidigare arbetat med Hella Gutmann-utrustning
Tidigare arbetat som fordonstekniker för de märken Mechanum är auktoriserade för
Kan arbeta med Automaster DMS-system
Tidigare arbetat i Cabas

Om MechanumMechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.
Vi erbjuder dig:
Kvalificerande utbildning, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid 07–16 på vår moderna elbilsverkstad i Skarpnäck, med start omgående. Provanställning 6 månader tillämpas.
Sista ansökningsdag är 20/5–24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas inte emot via mejl, utan via annonsen.
Välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Anders Dahlén via anders.dahlen@mechanum.com Visa mindre

Servicetekniker

Arbetsbeskrivning Servicetekniker till Munters i centrala Stockholm Är du företagsam, självgående och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig!  För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av Munters s... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Servicetekniker till Munters i centrala Stockholm
Är du företagsam, självgående och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig! 
För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av Munters svenska serviceteam! Du kommer huvudsakligen att arbeta mot kunder i centrala Stockholm med omnejd.

Ansvarsområden
Som servicetekniker på Munters spenderar du merparten av din tid ute hos kund.
Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet i Stockholmsområdet och ansvarar själv för den dagliga planeringen.
I din roll som servicetekniker arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna.
Arbetet kräver stor flexibilitet men skapar också möjlighet att få arbeta med frihet under ansvar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem
Enklare installationer i samarbete med projektorganisationen
Planera serviceverksamheten inom området
Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa kunderna på bästa sätt

I rollen är resor en del av vardagen och det är viktigt att man trivs med detta. Övernattningar beräknas till ca 10-15/år.
Tjänsten är en heltidstjänst. Tillsvidareanställning hos Munters som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid: Mån-fre dagtid.
Du utgår från ditt hem med servicebil. 
Sista dag för ansökan är den 25 maj 2024, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Munters samarbetar med Randstad i denna rekrytering, vid frågor vänligen
kontakta Adam Bernhoff på adam.bernhoff@randstad.se, 0729889003

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bakgrund inom teknik och el.
Du har el-utbildning eller motsvarande erfarenhet men du behöver inte ha behörighet.
Du har en god teknisk förståelse, erfarenhet av att tyda el-schema samt av att arbeta med felsökning.
Du har några års allmän arbetslivserfarenhet, varav minst 1-2 års erfarenhet av tekniskt arbete som ex servicetekniker inom ventilation, drifttekniker etc.
Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med att planera och driva ditt arbete självständigt.
Har du bakgrund inom avfuktnings- och luftbehandlingssystem eller liknande bransch ses detta som ett plus.
Munters är ett globalt företag och därav förväntas det att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav för tjänsten då du utför arbetet ute hos kund.

Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, krävs en god social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot
kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation.
Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande och förtroendeingivande.
Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Munters Europe AB
Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Företaget startades upp redan 1955 och idag utförs tillverkning och försäljning i mer än 30 länder med nästan 3 500 medarbetare. Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och industri. Vill du vara med på Munters spännande resa? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag! Visa mindre

Snickarassitent

Vi söker en Snickarassistent. Förekommande arbete inom renovering samt montage av möbler för att utfärda jobb med hög kvalité Vi söker dig som är en duktig och punktlig person. Visa mer
Vi söker en Snickarassistent.
Förekommande arbete inom renovering samt montage av möbler för att utfärda jobb med hög kvalité
Vi söker dig som är en duktig och punktlig person. Visa mindre

Makeupartist

Make Up Institute är en av Europas ledande makeupartist skolor. Här har vi under de senaste 26 år utbildat Makeupartister, Hårstylister och Ögonfransstylister. Våra professionella makeupartist utbildningar står under statlig tillsyn och är godkända av Myndigheten för Yrkeshögskolan (MYH) och IUM. Make Up Institute fungerar även som makeupartist och hårstylist agentur. Här kan man boka makeupartister för företagsevent, fest, bröllop, Halloween, reklam, TV, ... Visa mer
Make Up Institute är en av Europas ledande makeupartist skolor. Här har vi under de senaste 26 år utbildat Makeupartister, Hårstylister och Ögonfransstylister.
Våra professionella makeupartist utbildningar står under statlig tillsyn och är godkända av Myndigheten för Yrkeshögskolan (MYH) och IUM. Make Up Institute fungerar även som makeupartist och hårstylist agentur. Här kan man boka makeupartister för företagsevent, fest, bröllop, Halloween, reklam, TV, Teater, kroppsmålning, airbrush, Sminkkurser, Möhippa, svensexa, mm.
Mist Stockholm är ett professionell makeup märke som har utvecklats under de senaste 20 åren av Make Up Institute. Mist Stockholms produkter är framtagna speciellt för makeupartister som har behov av högkvalité, brett färgval som passar till alla hudtyper och färger samt "long lasting" produkter. Mist produkter är inte testade på djur.
Vi söker dig som är utbildad makeupartist och helst även hårstylist, att arbeta på vår butik. Du borde vara en duktig säljare, kan hantera stress, prioritera arbetet, kan ta eget intiativ och har viljan att ge kunderna god service och ska representera Mist Stockholm professionellt. Vi finns centralt i Stockholm på Sergelgatan 11.
Känner du dig träffad? Maila din CV, personligt brev samt bild på dig själv till adam@mist.se Visa mindre

Bagare

Bagare till stenugnsbageri som till största del tillverkar surdegsbröd i stora volymer. Även sötbröd och knäckebröd. Sätta surdegar, blanda degar, jäsning, klippning, formning och gräddning av surdegsbröd i stenugnar och gräddning i vanliga bageriugnar. Visa mer
Bagare till stenugnsbageri som till största del tillverkar surdegsbröd i stora volymer. Även sötbröd och knäckebröd.
Sätta surdegar, blanda degar, jäsning, klippning, formning och gräddning av surdegsbröd i stenugnar och gräddning i vanliga bageriugnar. Visa mindre

Snickare med erfarenhet av finsnickeri

Ansök    Apr 28    Nova Bygg Stockholm AB    Möbelsnickare
Vi är ett företag som verkat i Stockholm sedan 2017. Vi arbetar mestadels med invändig renovering. Vanligtvis köksrenoveringar, platsbyggd inredning, bokhyllor. Vi bygger väggar för nya sovrum. Våra kunder är till största del privatpersoner. Vi gör ibland även badrum och andra inredningar som exempelvis restaurangkök, företagsrenoveringar m.m. Det mesta inomhus. Vi gör sällan utomhusarbeten eller nyproduktioner. Vi är 10 st anställda i företaget idag. 7 sn... Visa mer
Vi är ett företag som verkat i Stockholm sedan 2017. Vi arbetar mestadels med invändig renovering. Vanligtvis köksrenoveringar, platsbyggd inredning, bokhyllor. Vi bygger väggar för nya sovrum. Våra kunder är till största del privatpersoner. Vi gör ibland även badrum och andra inredningar som exempelvis restaurangkök, företagsrenoveringar m.m. Det mesta inomhus. Vi gör sällan utomhusarbeten eller nyproduktioner.
Vi är 10 st anställda i företaget idag. 7 snickare och 2 målare. Efterfrågan har ökat på platsbyggd inredning så som garderober, bokhyllor och förvaringslösningar. Vi söker därför en finsnickare med erfarenhet.
Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet inom yrket. Du gillar detaljarbeten. Vi modifierar och bygger både möbler från grunden i mdf, men även utifrån stommar från ex Ikea. Vi gör även egentillverkade dörrar i vanligtvis mdf men även trä. Med dekorlister och liknande.
Arbetet är varierat. Du ansvarar ofta för egna projekt. Vissa projekt arbetar du själv, ibland arbetar flera med samma projekt. Det finns alltid underlag för hur arbetet ska utföras. Du köper själv material och utför arbetet på plats i egen regi.
Du talar och skriver i flytande svenska. Det är viktigt med kommunikationen både med kunder och inom företaget. Krav på körkort B.
Vi arbetar långsiktigt och söker dig som trivs med variation och nya utmaningar. Hos oss har du möjlighet att själv påverka hur arbetet ska läggas upp för att det ska passa dig. Känner du att du är rätt person för jobbet så tveka inte att skicka in din ansökan. Skriv gärna ett personligt brev och skicka gärna med referenser och tidigare erfarenheter.
Provanställning som övergår till fast tillsvidaretjänst. Visa mindre

Semestervikarie Bageri/Konditori

Ansök    Apr 26    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Länna söker vi en semestervikarie till vårt Bageri/Konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedels... Visa mer
Till vår City Gross i Länna söker vi en semestervikarie till vårt Bageri/Konditori
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!
Som semestervikarie i vårt Bageri/Konditori kommer du att:
Medverkatill att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor
Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning
Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.
Vi sökerdig som:
Har en bageriutbildning
Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice

Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.För att lyckas i rollen som Butikssäljare Bageri/Konditori ser vi att du har god samarbetsförmåga ochbidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.Dutrivs i mötet med kunden och strävar alltidefter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.
Vi erbjuderPå City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.
Startdatum: Efter överenskommelse sommaren 2024Tjänstens omfattning: Deltid Anställningsform: Semestervikariat
Sista ansökningsdag:2024-05-31
Din ansökanVi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida www.jobb.citygross.se
Rekrytering på City Gross
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.
På City Gross använder vi oss utav personlighetstester i samtliga rekryteringar som en del i rekryteringsprocessen. Du kommer därför direkt efter din ansökan bli ombed att fylla i två tester. Det är ett sätt att säkerställa att det urval vi gör görs på objektiva och rättvisa grunder och hjälper oss hitta potential som inte endast kommer fram via ett CV.
Har du frågor kring testning på City Gross, kontakta HRcitygross@citygross.se Visa mindre

Sömmerska - Textil inredning

Carina Olsén Design är en sömnadsateljé med över 30 års erfarenhet. Alla våra produkter tillverkas in-house hos oss på Storgatan på Östermalm i ateljén. Vi skräddarsyr alla produkter i nära kontakt med våra kunder och tar endast fram custom made produkter av högsta kvalitet och enligt Carina Olsén Designs normer. Vi söker dig som är sömmerska med tidigare erfarenhet från att sy textil inredning (ej sömnad av kläder). Hos oss kommer du att; Dagligen läsa sy... Visa mer
Carina Olsén Design är en sömnadsateljé med över 30 års erfarenhet. Alla våra produkter tillverkas in-house hos oss på Storgatan på Östermalm i ateljén. Vi skräddarsyr alla produkter i nära kontakt med våra kunder och tar endast fram custom made produkter av högsta kvalitet och enligt Carina Olsén Designs normer.
Vi söker dig som är sömmerska med tidigare erfarenhet från att sy textil inredning (ej sömnad av kläder). Hos oss kommer du att;
Dagligen läsa syorder och ta instruktioner på svenska
Dagligen arbeta med att sy gardiner av alla sorter (veckband, wave, band på glid, handsydda franska veck etc), hissgardiner, sängkappor, sänggavlar, dynor, kuddar etc.
Klippa, stryka och packa alla de order du syr.
Jobba nära tillsammans med sömmerskor från olika delar av världen och med oss ägare av ateljén.

Vi söker efter dig som vet hur man syr för ett högklassigt varumärke och produkter av hög kvalitet. Du måste ha ett stort intresse för inredning och textil och ha ett öga för detaljer.
Du kommer från dag ett att sy efter våra syorder. Det är ett krav med 2-4 års erfarenhet från textil inredning (ej sömnad av kläder). Samtliga syorder är skrivna på svenska och alla instruktioner vi ger i ateljén är på svenska, därför måste du förstå svenska i tal och skrift.
Vi är en ateljé med få anställda och vi jobbar nära varandra. Vi värderar högt ett nära samarbete där vi är lyhörda, öppna och ärliga och har en glad och positiv energi som vi delar med våra kollegor.
Arbetet är en projektanställning fram till midsommar som eventuellt kan mynna ut i en tillsvidareanställning.
Varmt välkomna! Visa mindre

Skomakare

Erfaren reparationsskomakare sökes! Vi söker en reparationsskomakare med minst 5 års erfarenhet inom yrket. På Bäckmans Skoservice kommer du att få jobba med skor och lädervaror av högsta kvalitet i ett team av erfarna skomakare. Arbetet inkluderar även kundmottagning, syjobb på lädervaror och försäljning av produkter och skor. Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav. Gesäll eller mästarbrev är meriterande. Endast heltid 100%.... Visa mer
Erfaren reparationsskomakare sökes!


Vi söker en reparationsskomakare med minst 5 års erfarenhet inom yrket.
På Bäckmans Skoservice kommer du att få jobba med skor och lädervaror av högsta kvalitet i ett team av erfarna skomakare. Arbetet inkluderar även kundmottagning, syjobb på lädervaror och försäljning av produkter och skor.
Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.
Gesäll eller mästarbrev är meriterande.
Endast heltid 100%. Visa mindre

Bagare/kallskänka

Frukost och lunch ansvarig på Vill Lovik Gillar du italienska influenser, poolhäng och padel? Vem gör inte det! Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra gästupplevelser till nästa nivå på Villa Lovik. Här ska våra gäster få uppleva en skön mix av avkoppling, liv och rörelse och såklart god mat, bröd och trevliga viner. Ungefär som livet i en italiensk stad vid havet. Forza Italia! Villa Lovik ligger med utsikt över havet på Elfviks Udde på Lidin... Visa mer
Frukost och lunch ansvarig på Vill Lovik

Gillar du italienska influenser, poolhäng och padel? Vem gör inte det! Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra gästupplevelser till nästa nivå på Villa Lovik. Här ska våra gäster få uppleva en skön mix av avkoppling, liv och rörelse och såklart god mat, bröd och trevliga viner. Ungefär som livet i en italiensk stad vid havet. Forza Italia!

Villa Lovik ligger med utsikt över havet på Elfviks Udde på Lidingö. Här finns 61 hotellrum, 9 mötesrum, gym, beachclub, spa, gym, restaurang, piazza, padelbanor och Brödfabriken. Hos oss är också våra fyrbenta vänner välkomna.

Din profil

Nu söker vi dig som har passion för bageri, kvalitet och hantverk, du visar stor omtanke för gäster och kollegor, har ett genuint intresse för mat & dryck, du tycker om att arbeta noggrant och organiserat. Du har tidigare erfarenhet som bagare. Vi söker dig som är nyfiken, energisk och har en genuin utstrålning.

Om tjänsten

Som bagare & kallskänka hos oss är du en utav våra nyckelspelare, du ansvarar för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar. Du är med på att skapa innovativa idéer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Arbetstid: Dagtid med start kl. 06:00 -14:30 även helger förekommer. Tjänsten går att kombinera genom att arbeta även andra tider om så önskas.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla vårt hotell i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Bilglastekniker till attraktiv aktör i Motorbranschen

Arbetsbeskrivning Har du viss erfarenhet av reparation av Bilglas sedan tidigare? Eller tidigare erfarenhet av verkstadsarbete och vill utveckla dina tekniska kunskaper inom Bilglas? Då kan du vara den vi söker! Arbetet består huvudsakligen av att byta bilglas och reparera stenskott. Som Bilglastekniker hos oss ges du möjlighet att arbeta med den senaste utrustningen. Du kommer att bli en del av ett dedikerat team med mycket kunskap som ger dig goda möjl... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du viss erfarenhet av reparation av Bilglas sedan tidigare? Eller tidigare erfarenhet av verkstadsarbete och vill utveckla dina tekniska kunskaper inom Bilglas? Då kan du vara den vi söker!

Arbetet består huvudsakligen av att byta bilglas och reparera stenskott. Som Bilglastekniker hos oss ges du möjlighet att arbeta med den senaste utrustningen. Du kommer att bli en del av ett dedikerat team med mycket kunskap som ger dig goda möjligheter att utvecklas inom rollen.


Din Profil
Som person är du lyhörd och serviceminded. Du sätter kunden först och din noggrannhet och ditt arbete bidrar till väl utfört arbete och därigenom en hög kundnöjdhet.

Vi ser att du har ett stort engagemang för att lära dig och utveckla dina tekniska kunskaper inom Bilglas. Du har tidigare viss erfarenhet av arbete på verkstad och/eller innehar Fordonsteknisk utbildning.

B-körkort är ett krav för tjänsten.


Om företaget
Vi är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.

Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.


Kontaktuppgifter
Frågor besvaras av Rekryterare/Konsultchef Alida Antonsson, tel 070-664 65 81. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Bifoga CV och personligt brev där du lyfter varför just du är rätt för den här tjänsten. Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Maintenance Reliability Engineer till spännande kund

Q Professionals AB är ett företag nicschat mot techsektorn. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega TechSverige. Beskrivning Vi söker nu för ett uppdrag på heltid med start snarast, en ingenjör inom underhåll och tillförlitlighet. Du erbjuds här en möjlighet att växa och utvecklas i ett etablerat företag med spännande utmaningar. Arbetsuppgifter I rollen som reliabilitetsingenjör kommer du att arbeta med att optimera utrustningens prestand... Visa mer
Q Professionals AB är ett företag nicschat mot techsektorn. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega TechSverige.Beskrivning
Vi söker nu för ett uppdrag på heltid med start snarast, en ingenjör inom underhåll och tillförlitlighet.

Du erbjuds här en möjlighet att växa och utvecklas i ett etablerat företag med spännande utmaningar.

Arbetsuppgifter
I rollen som reliabilitetsingenjör kommer du att arbeta med att optimera utrustningens prestanda för tillgänglighet och pålitlighet. Du kommer även att ansvara för strategier gällande tillgångshantering samt driva kontinuerliga förbättringar för att hantera utmanande komponenter. I rollen kommer du även att stödja tekniker och leda arbetet med att implementera och utbilda i underhållsreliabilitet inom organisationen.

Kvalifikationer
För att kvalificera för denna roll ser vi att du:

har civilingenjörsexamen inom mekanik/kemi eller likvärdig;
erfarenhet inom underhållsreliabilitet och processindustri;
besitter goda IT-kunskaper, JDE/API eller liknande;
har goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande är om du är certifierad reliabilitetsexpert.

Villkor
Tjänsten är en anställning hos Q på heltid med placering hos kund, där vi arbetar med löpande rekrytering. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan snarast. Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Kul och omväxlande arbete

Allas Glasmästeri i Stockholm AB Vi söker medarbetare Dej vi söker är en erfaren, duktig, självgående Glasmästare. Du kommer att arbeta praktiskt med montage och glasning. Vi söker särskilt dig som vill arbeta och sedan tidigare arbetat med inredningsglas montage av dörrar och partier. Du ska kunna måtta och beställa tex, Duschlösningar, Räcken mm, Viktigt är: Servicekänsla Noggrannhet Flexibilitet Ansvarskänsla Förmåga att lösa ”problem” som kan uppstå vi... Visa mer
Allas Glasmästeri i Stockholm AB
Vi söker medarbetare
Dej vi söker är en erfaren, duktig, självgående Glasmästare.
Du kommer att arbeta praktiskt med montage och glasning.
Vi söker särskilt dig som vill arbeta och sedan tidigare arbetat med inredningsglas montage av dörrar och partier.
Du ska kunna måtta och beställa tex, Duschlösningar, Räcken mm,
Viktigt är:
Servicekänsla
Noggrannhet
Flexibilitet
Ansvarskänsla
Förmåga att lösa ”problem” som kan uppstå vid montering av glas.
Vi värdesätter en positiv inställning gentemot kunder, arbete och kolleger.
Stresstålighet och kapacitet att ta i då det behövs.
B- Körkort är ett krav
Svenska i tal och skrift.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.30-16.30
Plats: Birkastan eller Södermalm
Lön: Individuell lön
Vi tillämpar provanställning.
För med info kontakta Anders Visa mindre

BAGARE

Ansök    Apr 24    D & E Konditori AB    Bagare/Konditor
Hej, Nu söker vi på Thelins konditori nya bagare! Vi arbetar tillsammans i vårat bageri i Gröndal där vi bakar en mängd godsaker, 7 dagar i veckan, dag som natt. Vi har butiker som ligger runt om i Stockholm. Så en och annan fikaturné försöker vi ibland att hinna med för att träffa våra kollegor som arbetar ute i butikerna. Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårat arbete. För att ska passa in... Visa mer
Hej,
Nu söker vi på Thelins konditori nya bagare! Vi arbetar tillsammans i vårat bageri i Gröndal där vi bakar en mängd godsaker, 7 dagar i veckan, dag som natt. Vi har butiker som ligger runt om i Stockholm. Så en och annan fikaturné försöker vi ibland att hinna med för att träffa våra kollegor som arbetar ute i butikerna.
Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårat arbete. För att ska passa in i vårat team krävs det därför att du är en person med både vilja och nyfikenhet. Vi vill också att du har erfarenhet inom yrket men är törstig på nya utmaningar.
Då vi ständigt vill utveckla vårt sortiment och produkter önskar vi att du är en person som tycker att utveckling och kunskap är viktigt. Du bjuder ofta på ett glatt humör och är öppen för nya idéer och arbetssätt. Du är inte rädd för att ta dig an en utmaning och du trivs med att arbeta effektivt under ett högt tempo i en arbetsmiljö där det finns många bollar i luften.
Om du känner dig taggad på att arbeta med oss kommer du få vara del av ett växande företag där vi har roligt på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. Vi arbetar både självständigt och i lag och tar väl vara på vår yrkeskunskap genom att dagligen baka produkterna förhand.BAGARE – DAGSARBETE
Som dagbagare kommer ditt fokus att ligga på produktion av matbröd, frallor samt kaffebröd av högsta kvalité.
Vi ställer krav på att du ska vara utbildad som bagare eller konditor samt ha erfarenhet av yrket sedan tidigare. Vi håller ett högt arbetstempo i vårat bageri. Här utmanas vi med att baka stora volymer med bra råvaror, nästan uteslutande med händerna, för att alltid uppnå ett gediget slutresultat.
I arbete som dagbagare förläggs ordinarie arbete måndag – söndag. Inför storhelger går vi alla i produktionen gemensamt in och förbereder även på helger.


Låter detta som något för dig? Vill du bli en del utav vårat arbetslag?
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Låstekniker

Ansök    Apr 22    Jobway AB    Låssmed/Låstekniker
Är du en lösningsorienterad och positiv låstekniker som gillar högt tempo och omväxlande arbetsdagar? Vill du komma till ett företag som sätter sin personals trivsel och nöjda kunder högst upp på prioriteringslistan? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag! I tjänsten som låstekniker i Stockholmsområdet kommer dina arbetsuppgifter bestå av att installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Du kommer at... Visa mer
Är du en lösningsorienterad och positiv låstekniker som gillar högt tempo och omväxlande arbetsdagar? Vill du komma till ett företag som sätter sin personals trivsel och nöjda kunder högst upp på prioriteringslistan?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som låstekniker i Stockholmsområdet kommer dina arbetsuppgifter bestå av att installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Du kommer att ha varierande dagar där vissa består av flertalet olika uppdrag till arbete på större entreprenader.

För att lyckas i denna roll har du:

Ett antal års erfarenhet av yrket sedan tidigare.
Bransch certifikat.
Inga anmärkningar i belastningsregistret.
Svenska i tal och skrift, Körkort B.
God kommunikationsförmåga med kunder och kollegor.
Gesällbrev eller mästarbrev är meriterande men inget krav.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad, positiv och har god samarbetsförmåga. Din förmåga av kommunikation, planering och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten. 

Vi erbjuder dig:

Goda förmåner.
Kollektivavtal.
En vision om att vara det mest trivsamma företaget att arbeta på.


Om företaget:

NSS är en trygg partner för bostadsrättföreningar, fastighetsägare, byggbolag och arbetsplatser över hela Sverige. Vi arbetar med produkter av hög kvalitet, vi är certifierade enligt SSF1015 och vi är en polisgodkänd larminstallatör. Självklart har vi koll på de senaste lagkraven och regelverken gällande exempelvis tillgänglighetsanpassning, GDPR och CE-märkning – det är del av leveransen. Våra medarbetare är ambitiösa, erfarna och besitter en stor yrkesstolthet. Företaget omsätter ca. 47 miljoner kronor.

I denna rekrytering samarbetar Nordic Safety Solutions med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Smed

Ansök    Apr 22    Auxante AB    Byggnadssmed
Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta som smed/svets i stora fina lokaler strax söder om Stockholm. Företaget arbetar med allt från finare smideskonstruktioner till större stålprojekt. Du bör vara van att arbeta i flera olika svetsmetoder (så som MIG/MAG men även TIG). Mestadels sker arbetet i verkstad men det förekommer även projekt som kräver att man besöker projektet/byggarbetsplatsen. Din profil Du bör ha några års erfarenhet av att arbeta med svets o... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som smed/svets i stora fina lokaler strax söder om Stockholm. Företaget arbetar med allt från finare smideskonstruktioner till större stålprojekt. Du bör vara van att arbeta i flera olika svetsmetoder (så som MIG/MAG men även TIG). Mestadels sker arbetet i verkstad men det förekommer även projekt som kräver att man besöker projektet/byggarbetsplatsen.

Din profil
Du bör ha några års erfarenhet av att arbeta med svets och smide. Svetscertifikat enligt SS-EN ISO 9606-1 eller SS-EN 287-1 är ett krav. Du ska tala obehindrad svenska och ha körkort. Vi söker dig som är lösningsorienterad och inte räds för tungt arbete. Du bör även ha en yrkesstolthet och vara noggrann med dina uppgifter. Samarbetsvillig, stresstålig och allmänt verktygsvan är något vi även värdesätter i denna rekrytering.

Om oss
Auxante AB är ett svenskt bemannings- och rekryteringsbolag som riktar sig till industri- och montagebranschen. Det är ett familjeföretag som drivs och ägs av bröderna Simon Borsos och Linus Lööw Spadaro. Genom sina egna och övriga bröders erfarenheter av arbete inom industriell tillverkning och montageverksamhet, föddes idén om ett företag med syfte att bistå branschens rekryteringsbehov. Så grundades Auxante med ambitionen att engagera och sysselsätta skickliga yrkesarbetare i Sverige. Visa mindre

Tekniker till supportavdelningen

I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak. Vi erbjuder Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra med... Visa mer
I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak.

Vi erbjuder
Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra medarbetare trivs och vi erbjuder därför mycket goda utvecklingsmöjligheter och goda förmåner. I denna tjänst har du dagligen kontakt med både kunder och medarbetare, vilket innebär att du rör dig i en tekniskt avancerad och internationell miljö.

Om tjänsten
Som Teknisk Support kommer du att vara baserad på vårt kontor. Du blir en del av vårt sammansvetsade eftermarknadsteam där problemlösning och felsökning är en central del av vardagen. Den primära arbetsuppgiften är att tillhandahålla teknisk support åt kunder och samarbetspartners. I och med att Firefly är en global aktör kommer du ha kontakt med distributörer och partnerföretag i hela världen. Du förväntas även driva mindre projekt med målet att förbättra vår verksamhet. Möjlighet till resor för att besöka kunder såväl inrikes som runtom i världen kan komma att förekomma för rätt person.

Din profil
I rollen som Teknisk Support ser vi att du som person har ett tekniskt intresse och förmåga att snabbt ta till dig detaljer. Du har goda kommunikativa egenskaper då du kommer att ha bred kundkontakt och arbeta nära dina kollegor. Att lösa problem och felsöka är något du tycker är kul. Dessutom har du erfarenhet av teknisk felsökning från tidigare tjänster.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter omfattar allt från att ändra en parameter i ett program till att felsöka ett helt system hos kund. Du kommer primärt att tillhandahålla teknisk support åt kunder och tekniker på mail och telefon.

Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:

- Problemlösning
- Läsa och tolka tekniska ritningar och dokumentation
- Orderhantering
- Programmera, likt PLC-programmering
- Uppdatera dokumentation

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Minst 5 års erfarenhet av arbete som innefattar någon form av teknisk felsökning
- Tekniskt intresse
- Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift
- B-körkort

Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och ett gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag. Du är en person som är trygg med att ta egna beslut även i mer pressade situationer och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du arbetar fokuserat även under perioder av ett lite högre arbetstempo.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid.
Placeringsort: Stockholm, Hammarby Sjöstad.
Tillträde: Omgående

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urvalsprocess vilket innebär att tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten besvaras av Felicia Pernius (HR) felicia.pernius@firefly.se, eller Pierre Jansson (Service- och Eftermarknad) pierre.jansson@firefly.se.


Firefly är ett svenskt företag som erbjuder industriella brandskydds- och säkerhetssystem till tillverkningsindustrier över hela världen. Sedan 1973 har Firefly specialiserat sig på att ta fram skräddarsydda systemlösningar av högsta tekniska standard och kvalitet. Firefly har utvecklat och patenterat produkter och lösningar utifrån kundbehov och forskningsrön, vilket lett till en helt unik portfölj med nyskapande produkter och systemlösningar som höjer säkerhetsnivån.

Bolagets huvudkontor är beläget i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Företaget finns representerat världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Firefly har sedan 2021 egna verksamheter i Polen och Italien. Visa mindre

Bilglastekniker till attraktiv aktör i Motorbranschen

Arbetsbeskrivning Har du viss erfarenhet av reparation av Bilglas sedan tidigare? Eller tidigare erfarenhet av verkstadsarbete och vill utveckla dina tekniska kunskaper inom Bilglas? Då kan du vara den vi söker! Arbetet består huvudsakligen av att byta bilglas och reparera stenskott. Som Bilglastekniker hos oss ges du möjlighet att arbeta med den senaste utrustningen. Du kommer att bli en del av ett dedikerat team med mycket kunskap som ger dig goda möjl... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du viss erfarenhet av reparation av Bilglas sedan tidigare? Eller tidigare erfarenhet av verkstadsarbete och vill utveckla dina tekniska kunskaper inom Bilglas? Då kan du vara den vi söker!

Arbetet består huvudsakligen av att byta bilglas och reparera stenskott. Som Bilglastekniker hos oss ges du möjlighet att arbeta med den senaste utrustningen. Du kommer att bli en del av ett dedikerat team med mycket kunskap som ger dig goda möjligheter att utvecklas inom rollen.


Din Profil
Som person är du lyhörd och serviceminded. Du sätter kunden först och din noggrannhet och ditt arbete bidrar till väl utfört arbete och därigenom en hög kundnöjdhet.

Vi ser att du har ett stort engagemang för att lära dig och utveckla dina tekniska kunskaper inom Bilglas. Du har tidigare viss erfarenhet av arbete på verkstad och/eller innehar Fordonsteknisk utbildning.

B-körkort är ett krav för tjänsten.


Om företaget
Vi är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.

Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.


Kontaktuppgifter
Frågor besvaras av Rekryterare/Konsultchef Alida Antonsson, tel 070-664 65 81. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Bifoga CV och personligt brev där du lyfter varför just du är rätt för den här tjänsten. Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Beredskapsstrateg och riskspecialist med inriktning på försörjningskedjor

Ansök    Apr 19    Adda AB    Samhällsvägledare
Brinner du för att bidra till utveckling av Sveriges försörjningsberedskap och stärkta förutsättningar för kommuners och regioners beredskap? Vill du jobba både strategiskt och operativt med riskanalys och riskhantering i kritiska försörjningskedjor till samhällsviktig verksamhet? Då har vi jobbet för dig! Tjänsten Avdelningen för försörjningsberedskap och riskanalys är en strategisk resurs inom Adda som samlar kompetens inom beredskapsområdet med särskild... Visa mer
Brinner du för att bidra till utveckling av Sveriges försörjningsberedskap och stärkta förutsättningar för kommuners och regioners beredskap? Vill du jobba både strategiskt och operativt med riskanalys och riskhantering i kritiska försörjningskedjor till samhällsviktig verksamhet? Då har vi jobbet för dig! Tjänsten
Avdelningen för försörjningsberedskap och riskanalys är en strategisk resurs inom Adda som samlar kompetens inom beredskapsområdet med särskild fokus på försörjningsberedskap. Arbetet sker huvudsakligen inom Adda Inköpscentral, men avdelningen har också beredskap att stödja hela Adda. Avdelningen är under uppbyggnad och som medarbetare kommer du få möjlighet att vara med och utforma både arbetssätt och struktur för verksamheten.
Vi söker en Beredskapsstrateg och riskspecialist inom försörjningskedjor (supply chain). Rollen har som huvudsaklig uppgift att arbeta med riskanalys och riskhantering inom Addas avtals- och leverantörsportfölj. I rollen ingår att både utveckla och förvalta arbetet med att kartlägga och bedöma risker i leverantörernas försörjningskedjor, både i bredare bemärkelse men med särskild tyngdpunkt på de avtal som är prioriterade ur ett beredskapshänseende. Syftet är att stärka beredskapen i Addas kunderbjudanden.
Arbetet omfattar också att identifiera och införa lämpliga systemstöd för området samt att arbeta med systematisering av arbetssätt och metodutveckling på området. Vidare ingår att utifrån risk- och omvärldsbevakning göra analyser och bedömningar och att pedagogiskt presentera olika former av kommunikativa underlag som kan stödja beslut om eventuella åtgärder.
Kvalifikationer och egenskaper Examen (eller motsvarande kvalifikationer) inom något av områdena risk, supply chain, samhällsvetenskap gärna med inriktning på t.ex. försvars- och beredskapsrelaterade frågor.
Arbetslivserfarenhet av metodiskt arbete med riskanalys och -hantering, gärna kopplat till logistik- och försörjningskedjor (supply chain) inom näringsliv och industri.
Kunskap om, förståelse och starkt intresse för det svenska krisberedskapssystemet och totalförsvaret.
Mycket gott säkerhetsmedvetande och en god förståelse för informationssäkerhet.
Mycket god analytisk förmåga, ett strukturerat arbetssätt och förmåga att arbeta metodiskt.
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
Mycket god samarbetsförmåga, som innefattar bl.a. förmåga att balansera ansvaret för verksamhetsutveckling inom den egna specifika rollen med samarbete och stöd till andra i teamet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av praktiskt arbete med supply chain och annat praktiskt försörjningsrelaterat arbete. Har du erfarenhet av gränsöverskridande handel och kompetens inom systemstöd kopplat till försörjningskedjor och riskarbete är det ett plus. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenhet från försvars- och beredskapsområdet, samt erfarenhet av att arbeta med säkerhetskänsliga uppgifter.
Din profil
Du har ett stort intresse för både riskarbete och att i praktiken stärka kommunal och regional försörjningsberedskap. Du behöver vara lösningsorienterad och serviceinriktad då avdelningens roll i organisationen består av att stödja och skapa förutsättningar för andra att lyckas i sina uppdrag.
Du är en teammedlem som trivs att jobba både självständigt och i grupp. Du behöver kunna vara pedagogisk, prestigelös och kunna balansera mellan noggrannhet och effektivitet. Trivs du med komplexa och spännande arbetsuppgifter som kräver att kunna vara både kreativ och systematisk samt inte minst nyfiken på att lära nytt, så passar du här!
Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Syk, chef för avdelningen för försörjningsberedskap och riskanalys, kristina.syk@adda.se.
Sista ansökningsdag är 13 maj 2024.
Aktuell kandidat kommer att ombes inkomma med referenspersoner samt utdrag ur belastningsregistret.
Vi ser fram emot din ansökan!
Om Adda
Adda är ett företag inom SKR som erbjuder tjänster och produkter inom digitalisering, strategisk försörjning och kompetensutveckling. Vi skickliggör våra kunder genom att utveckla kompetens och förmåga att ställa om. Det ger hela välfärden möjlighet att spara både tid och pengar. Visa mindre

Databaskonsult

Ansök    Apr 22    Esri Sverige AB    GIS-utvecklare
Vill du vara en av oss? På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder. Om tjänsten Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i f... Visa mer
Vill du vara en av oss?
På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder.
Om tjänsten
Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i framkant av teknikutvecklingen inom GIS. Just nu söker vi ytterligare en passionerad kollega till vårt team för att hantera våra varierande och komplexa kunduppdrag.
Spatial Data Management-teamet tar fram data som behövs för kundens beslutsunderlag och blir lätt spindeln i nätet i våra kunduppdrag. Vi tycker det är kul med samarbete och känner en stor samhörighet med teamet men också med kollegorna från våra andra team. Du kommer att arbeta som GIS-konsult med fokus på databaser och datahantering/bearbetning. Rollen som konsult är mycket bred, du är många gånger delaktig från allra första början i projekten och diskuterar både arkitekturfrågor och tillvägagångssätt, många gånger i workshopform, för att sedan arbeta med själva genomförandet.
Vi har många spännande uppdrag på gång och behöver nu utöka vår grupp med ytterligare en erfaren kollega. Den vi söker, är det du?
Om dig:
Har du:
En relevant Högskole- eller universitetsexamen
Minst 5 års erfarenhet av datamodulering, prestandaoptimering av databaser ArcGIS-plattformens geodatabaser samt Microsoft Server, Oracle eller Postgre
Goda kunskaper om Python utveckling och gärna FME
God förståelse av ArcGIS-plattformen och dess programvaran
Lätt för att kommunicera tekniska koncept till icke-tekniska intressenter både på svenska och engelska
Och strävar du efter ständig kompetensutveckling genom varierande uppdrag och den unika tillgången till Esris utbildningsportal

Då ser vi verkligen fram emot din ansökan.
Vi erbjuder
En spännande och utmanande tjänst i ett marknadsledande företag med framåtanda och driv, i en familjär atmosfär. Du blir en del av vår växande verksamhet i Sverige där du får möjlighet att utvecklas inom företaget samt tillgång till ett globalt nätverk av Esri-företag. ”Frihet under ansvar” är centralt i vår företagskultur. Du har inflytande över var, hur och när du jobbar. Du kommer vara placerad på något av våra kontor i Stockholm, Gävle, Falun, Malmö eller Karlstad.
Ansökan
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2024-05-05. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.
Vill du veta mer?
Kontakta gärna Katja Hunn, teamchef Spatial Data Management, på 079-006 84 45, eller Sofie Ranta, HR-chef, sofie.ranta@esri.se
Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se och följ oss på LinkedInoch Instagram. Visa mindre

Konditor till Fabrique

Konditor till Fabrique! Om tjänsten Vi söker nu en erfaren och självgående konditor som vill bli en del av ett sammansvetsat team på Fabrique. Hos oss får du arbeta med bakverk och konditorivaror i Fabriques anda i vackra, fräscha och inspirerande lokaler ute på Djurgården. Som Sveriges enda äkta vara-märkta bageri känner vi stor stolthet över att arbeta med de bästa råvarorna och att allt görs på ett hantverksmässigt sätt från grunden. Vi har ock... Visa mer
Konditor till Fabrique!
Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren och självgående konditor som vill bli en del av ett sammansvetsat team på Fabrique. Hos oss får du arbeta med bakverk och konditorivaror i Fabriques anda i vackra, fräscha och inspirerande lokaler ute på Djurgården.
Som Sveriges enda äkta vara-märkta bageri känner vi stor stolthet över att arbeta med de bästa råvarorna och att allt görs på ett hantverksmässigt sätt från grunden. Vi har också ett nära samarbete med vår fina restaurang Slipen och producerar bakverk och konditorivaror även åt dem.
Som anställd hos Fabrique blir du del av en internationell koncern med utvecklingsmöjligheter bl.a. i New York och London. Vi har kollektivavtal och en övergripande organisation, bl.a. med stödfunktioner såsom HR, som arbetar aktivt för att allt runtomkring själva arbetet ska bli så bra som möjligt.
Det är en heltidstjänst som gäller tillsvidare (provanställning tillämpas) med start så snart som möjligt. Arbetet utförs i regel dagtid med start runt 06:00 men helgarbete kan förekomma.


Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet från branschen. Vidare vill vi att du delar vår passion för bröd och bakverk och att du trivs bra i en händelserik och varierad miljö med högt tempo. Har du erfarenhet från liknande arbetsplatser är det meriterande.

Om Fabrique

Fabrique Stenugnsbageri grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har sammanlagt över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss. Visa mindre

Produktutvecklare som bageriexpert!

Ansök    Apr 17    Ps Partner AB    Bagare/Konditor
Toppkvalitet, innovativa produkter och enastående service, inom bageri- och bryggeribranschen i mer än 90 länder rankas vi som ledande tillverkare av bakingredienser och malt. Vi har operativa enheter i Tyskland och andra länder. IREKS är ett framgångsrikt familjeföretag och även moderbolag i en livsmedelskoncern som har drygt 2900 medarbetare globalt. Huvudkontoret ligger i Tyskland. Produktutvecklare som bageriexpert! Är du redo för en global utmaning at... Visa mer
Toppkvalitet, innovativa produkter och enastående service, inom bageri- och bryggeribranschen i mer än 90 länder rankas vi som ledande tillverkare av bakingredienser och malt. Vi har operativa enheter i Tyskland och andra länder. IREKS är ett framgångsrikt familjeföretag och även moderbolag i en livsmedelskoncern som har drygt 2900 medarbetare globalt. Huvudkontoret ligger i Tyskland.
Produktutvecklare som bageriexpert!
Är du redo för en global utmaning att ta nästa karriärsteg inom vår internationella affärsenhet som Produktutvecklare som bageriexpert i Sverige!
Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori du är driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du trivs och har vana i att arbeta kundnära och har lätt för att skapa en kreativ och positiv arbetsmiljö. Du tycker att kundkontakter och kvalitet är viktigt och är lyhörd för kundbehoven och har en naturlig förmåga att kommunicera.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Försäljning och demonstrationer av våra produkter
Teknisk rådgivning och professionell support för våra kunder i samarbete med vår handelspartner i Sverige
Utveckla recept av nya bak produkter så som bakelser, konfekt, samt receptförslag för den svenska marknaden
Bak presentation hos utvalda kunder
Du är även ansvarig för två stora välkända kunder i Sverige

Utbildning och erfarenhet
Bagare eller konditor med högre utbildning med gesällbrev
Minst 5 års arbetslivserfarenenhet inom professionell bakning
Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen bör du ha god kommunikativ förmåga, vara både kreativ och nytänkande i kombination med resultatorienterad. Vidare är du strukturerad, modig och har en naturlig förmåga att vinna förtroende och skapa positiv energi i mötet med kunder och kollegor. I tjänsten ingår tjänsteresor.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar IREKS med PS Partner. Varmt välkommen att kontakta gärna Louise Harrysson 072 311 98 39 eller louise.harrysson@pspartner.se Vi arbetar med ett kontinuerligt med urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Bagare

Vi söker bagare med stort intresse för klassiska bakverk. Vi bakar allt från grunden i vårt bageri i Gröndal. Allt från surdegsbröd, knäckebröd till croissanter och kanelbullar. Du ska passa in bra i gruppen men även kunna arbeta självständigt. Vi bakar 7 dagar i veckan på rullande schema. Erfarenhet och utbildning är ett krav. Vi har kollektivavtal. Lön och tillträdes dag diskuteras. Visa mer
Vi söker bagare med stort intresse för klassiska bakverk. Vi bakar allt från grunden i vårt bageri i Gröndal. Allt från surdegsbröd, knäckebröd till croissanter och kanelbullar. Du ska passa in bra i gruppen men även kunna arbeta självständigt. Vi bakar 7 dagar i veckan på rullande schema.
Erfarenhet och utbildning är ett krav. Vi har kollektivavtal. Lön och tillträdes dag diskuteras. Visa mindre

Dokumentationsadministratör

Åt vår kund letar vi efter en dokumentationsadministratör Uppdragsbeskrivning Du ingår i ordinarie linjen och kommer hantera ärenden, arbetsordrar samt stötta med att dokumentera befintliga rutiner och dokumentationsytor och vid behov uppdatera manualer. Det kan vara mot samtliga av våra teknikområden.  I uppdraget ingår att serva förvaltningen med digitala ritarbeten exempelvis cad-ritningar, rödändringar, samt in-checkning och ut-checkning av dokumen... Visa mer
Åt vår kund letar vi efter en dokumentationsadministratör

Uppdragsbeskrivning


Du ingår i ordinarie linjen och kommer hantera ärenden, arbetsordrar samt stötta med att dokumentera befintliga rutiner och dokumentationsytor och vid behov uppdatera manualer. Det kan vara mot samtliga av våra teknikområden. 

I uppdraget ingår att serva förvaltningen med digitala ritarbeten exempelvis cad-ritningar, rödändringar, samt in-checkning och ut-checkning av dokumentväskor. Underlagen som är aktuella för att kunna utföra uppdraget är oftast digitala men kan även utgöras av analoga material, men resultaten som levereras skall alltid vara digitalt. Du kommer arbeta både i ärendehanteringssystem, cad-program, excel och en förmåga att kunna strukturera upp och dokumentera befintliga arbetssätt ingår, i samarbete med medarbetare på enheten. Det är viktigt att leverera med hög kvalitet och på utsatt tid.Uppdraget ligger inom division Nät på avdelningen Anläggningar och styrs av enheten NAT (Teknisk anläggningsinformation). Enheten förvaltar den tekniska anläggningsinformationen och arbetar mot att säkra riktig, relevant, aktuell och tillgänglig information om våra anläggningar. Du samarbetar bland annat med dokumentationsansvariga, dokumentationsadministratörer, underhållsingenjörer samt teknikspecialister. Kontakter med andra aktörer i stamnätet är vanligt förekommande.

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att hantera ärenden via vårt ärendehanteringssystem där en del ärenden kan lösas snabbt men andra kräver lite mer efterforskning, koordinering och utredning. Det kommer även in arbetsuppgifter via vårt underhållssystem (IFS) som arbetsorder där kan exempelvis rödändringar finnas. Vi förväntar oss en tekniskt kunnig och serviceinriktad person som har god förmåga att sätta sig in i underlagen oavsett om de är digitala eller anloga och värnar om att leverera hög kvalitet på utsatt tid. Du ska även kunna bidra med inspel till förbättrade arbetssätt och ha förmåga att hitta lösningar på de problem som kan uppstå i ärendena.

Mängden arbetsuppgifter kan variera över tid och en viktig del är att du har en god förmåga och vana vid att organisera och strukturera upp ärenden som har blivit liggande i en back-logg.Exempel på arbetsuppgifter


Revidering och nyritning av cad-underlag.
In- och ut checkning av dokumentväskor i IFS
Hantering av dwg-, tiff- och excelfiler ingår.
Använda SVK-specifika verkyg för hantering av dwg-filer.
Ärendehantering i SVK´s ärendehanteringssystem SVEA.
Söka arbetsordrar och ladda ned underlag för revidering i IFS.
Hantering av analoga material exempelvis inkomna underlag utifrån anläggningarna eller från arkivet.
Dokumentera befintliga arbetssätt med rutiner och arbetsflöden och även kunna delta atktivt i att förbättra dem.


Kompetens och Erfarenhet:

Avslutad eftergymnasial utbildning exempelvis Yrkeshögskola eller universitet/högskola med teknisk inriktning alternativt alternativt motsvarande kompetens (med motsvarande kompetens menas erfarenhet av arbetsuppgifter enligt arbetsbeskrivningen ovan) förvärvad genom minst 2 års arbetslivserfarenhet.


Minst 2 års arbetslivserfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem
Minst 2 års arbetslivserfarenhet av arbete med CAD
Minst 2 års arbetslivserfarenhet av hantering av dokumenthantering
Minst 2 års arbetslivserfarenhet av arbete med generella bildbehandlingsprogram i filformat såsom tiff, jpg, png etc


MervärdeskravMinst 1 års arbetslivserfarenhet av dokumenthantering och objekthantering i affärssystem IFS.
Minst 1 års arbetslivserfarenhet av arbete med driftschema och stamnätsschema.
Minst 2 års arbetslivserfarenhet av att dokumentera kraftledningar och stationer för transmissionsnätet.
Minst 2 års arbetslivserfarenhet av elkraftsbranschens ändringshantering i ritningsunderlag.


Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Apr 15    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionell... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.
Om oss
Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.
Om rollen
Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.
Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:
Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.
Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.
Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.
Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.
Vem är du?
Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.
Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:
Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.
Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.
Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.
Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Projektör till Byggbeslags centrala specialistavdelning!

Är du en teknikexpert och erfaren projektör som söker efter nya utmaningar? Vill du vara med och bidra med innovativa lösningar för dörrmiljöer, lås och elektroniska säkerhetssystem? Då kan det vara dig vi söker!  Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med Byggbeslag en central Projektör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Byggbeslag. ... Visa mer
Är du en teknikexpert och erfaren projektör som söker efter nya utmaningar? Vill du vara med och bidra med innovativa lösningar för dörrmiljöer, lås och elektroniska säkerhetssystem? Då kan det vara dig vi söker! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Byggbeslag en central Projektör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Byggbeslag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

• Förmånsbil och andra fina personalförmåner
• Att få arbeta i en organisation som präglas av familjär känsla, där man jobbar tillsammans för att uppnå bästa resultat
• Tillhörighet till en marknadsledande aktör inom Lås & Säkerhet

Arbetsuppgifter
Som central projektör hos Byggbeslag arbetar du med projektering av dörrmiljöer, passersystem, inbrottslarm och CCTV. Du blir en av företagets främsta experter inom affärsområdet Lås & Säkerhet och finns som ett självklart bollplank för komplexa tekniska lösningar. Du bistår även med teknisk rådgivning och andra konsultativa tjänster såväl internt som externt. Utöver detta innebär arbetet även att:  

• Ingå i ett utvecklingsteam för att utveckla och upprätta projekteringsstandarder
• Vara deltagande i utvecklingsteamet för det egenutvecklade projekteringsverktyget BIO, samt för andra funktioner inom projektering och konsultation 
• Samverka med övriga centrala funktioner hos Byggbeslag för fortsatt utveckling

Vi söker dig som:

• Har en längre gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen och projektering. Utöver detta är du möjligtvis behörig ingenjör eller innehar motsvarande utbildning inom någon av de produktområden som Byggbeslag är verksamma inom
• Besitter god kännedom om tillämpliga lagar, regler och normer för branschen
• Tidigare har arbetat som konsult
• Har goda kunskaper i svenska samt innehar B-körkort 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektör. Du har ett stort tekniskt intresse och drivs av att arbeta med de mer komplexa tekniska lösningarna. Vidare besitter du ett eget driv och är mycket engagerad till utveckling, samt har ett öga även för de minsta detaljerna.

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm (Kista), Linköping eller Göteborg 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam och Jesper Wingqvist 

#Byggbeslag #Projektering #Projektör #Lås #Säkerhet

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se Visa mindre

Mechanic/driver

Ansök    Apr 12    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited t... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Stockholm as a Fleet Specialist.This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.
Are you ready to embark on the Voiage with us?
YOUR MISSION AT VOIFor the position as a Fleet Specialist, you'll mainly focus on mechanical work and you will be responsible for the maintenance and repair of our vehicles. This means keeping our scooters in top shape and provide strong support to our team on the ground. Although focus will be on maintenance and repairs, we do expect you to be able to support our In Field team if needed. Here are some exciting tasks awaiting you:
Diagnosing and repairing broken vehicles
Recycling and dismantling vehicles that cannot be repaired
Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking
Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse
Performing battery swap tasks in the city streets
Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS
Working times: Full time, rotating shifts including weekends
Contract type: Fixed term
Start date: Ongoing, flexible

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).
WHAT YOU'LL NEED TO EMBARKWe're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:
A valid drivers license for Sweden
Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in swedish it's a plus
Previous experience with tools or mechanical practices
General familiarity with digital tools and applications
Local knowledge of Stockholm and experience driving in the city
The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

WHY VOI?
Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:
Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups
Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden.
Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal
Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollutionKeywords:Mechanic, driver, warehouse, logistics, delivery, repairs Visa mindre

Snickare till snickeri och byggbolag

Din nya arbetsplats! Lövdals Snickeri är ett snickeri- och byggbolag som arbetar med hyresgästanpassningar och specialsnickerier. Vi planerar och genomför små som stora byggprojekt åt framför allt företag. Framtagning av specialsnickeri gör vi i samråd med beställare och arkitekt där vi under hela processen bidrar med vår kunskap som vilar på gedigen tradition. Våra kunder anlitar oss för att de vill ha en hög standard vad gäller service, utförandet av arb... Visa mer
Din nya arbetsplats!
Lövdals Snickeri är ett snickeri- och byggbolag som arbetar med hyresgästanpassningar och specialsnickerier. Vi planerar och genomför små som stora byggprojekt åt framför allt företag. Framtagning av specialsnickeri gör vi i samråd med beställare och arkitekt där vi under hela processen bidrar med vår kunskap som vilar på gedigen tradition.
Våra kunder anlitar oss för att de vill ha en hög standard vad gäller service, utförandet av arbetet och en perfekt leverans.
Dina arbetsuppgifter
I din roll som finsnickare kommer du ha ansvar över dina uppdrag samt arbeta självgående. Du kommer ha ansvar för att dina projekt drivs från ax till limpa. På daglig basis ska du se till att tidsplan följs, rätt material är på plats samt kontrollera att projektet sker enligt ritning, riktlinjer och lagar.
Vem vi söker
Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och proaktiv. Du gillar att arbeta metodiskt och organiserat, har ett gediget intresse för snickeri och strävar alltid efter bästa möjliga leverans. I alla lägen ser du till arbetsgivarens intressen och är en stolt representant för företaget. Ditt driv inspirerar dina kollegor och du värdesätter kvalité.
På Lövdals arbetar du i en familjär atmosfär där det din höga professionalism värderas högt. En välmående arbetsplats präglas av välmående medarbetare. Lövdals vet att en del av vår styrka är våra medarbetare där vi håller högt i tak inför alla möjligheter och utmaningar.
Vi söker en person som har lång erfarenhet med bred kunskap och hög servicenivå som kan arbeta helt självgående men även ta ansvar för andra medarbetare och underentreprenörer.
Om du tycker du passar in på beskrivningen i annonsen så är du välkommen att skicka in din ansökan. Ansökningar granskas kontinuerligt och intervjuer sker löpande. Anställningen startar efter vald kandidat. Visa mindre

Bagare/konditor

Nu söker vi en kollega till vårt bageri Det här erbjuder vi dig: Friskvårdsbidrag på 2000kr/år samt möjlighet att boka naprapattid på arbetet till subventionerad kostnad. Personallunch- och middag i lunchrummet till förmånligt pris En trygg och utvecklande arbetsmiljö med familjär känsla Personalrabatt i butiken Om oss: ICA Maxi Lindhagen är den enda stormarknaden innanför tullarna i centrala Stockholm. Vi är en Maxi butik, vilket innebär att ... Visa mer
Nu söker vi en kollega till vårt bageri
Det här erbjuder vi dig:

Friskvårdsbidrag på 2000kr/år samt möjlighet att boka naprapattid på arbetet till subventionerad kostnad.
Personallunch- och middag i lunchrummet till förmånligt pris
En trygg och utvecklande arbetsmiljö med familjär känsla
Personalrabatt i butikenOm oss:
ICA Maxi Lindhagen är den enda stormarknaden innanför tullarna i centrala Stockholm.
Vi är en Maxi butik, vilket innebär att vi erbjuder ett stort sortiment till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa servicen i Stockholm samtidigt som vi har stort fokus på mat och måltider. Vi vill förenkla vardagen för stockholmarna genom att bland annat erbjuda ett stort sortiment, med fokus på egenproducerat samt lokala produkter.

Vi är ca 140 ”Lindhagare” i butiken som arbetar efter våra värderingar om ärlighet, hjälpsamhet, ansvarskänsla och ständig utveckling. Av de 140 kollegorna så arbetar 10 i vårt bageri. Vi är ett gäng med stor kunskap och professionalism om arbetar tillsammans för att ge kunden den bästa tänkbara upplevelsen i butiken.

Om vårt bageri:

Bageriet består av 10 medarbetare varav en försäljningschef med helhetsansvarig samt en säljledare konditori och säljledare bröd. Vi bakar allt från grunden på äkta råvaror och vår egen surdeg. Bageriet är en av våra destinationsskapare och vi strävar efter att erbjuda kunden högkvalitativa produkter till ett attraktivt pris.Om tjänsten:

Du kommer att arbeta med vårt bageri och medverka i bageriets samtliga tillverkningsmoment, både kondis och bröd.

I tjänsten ingår även varumottagning, varuplock, datumkontroll, svinna och se till att avdelningen är i toppklass. Du kommer att packa, märka produkter och lägga ut produkter i butiken.
För att arbetet i bageriet ska fungera krävs det ordning och reda, därför ingår även städning av både butikshyllor/kyldiskar, bagerimaskiner och lager. Genom att följa de rutiner som finns på avdelningen och i butiken bidrar du till ett effektivt arbetssätt och en trevlig miljö.Krav:

- Utbildad inom konditori/bageri
- Erfarenhet av en liknande ansvarstjänst
- Du har arbetat i butiksbageri eller bageri i några år

Meriterande:
- Erfarenhet av butiksarbeteVarmt välkommen med din ansökan!


Tillträde: enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande
Anställningsform: Deltid om 30h/veckan (varannan helg ingår), provanställning 6 månader.Vi tillämpar drogtester vid nyanställning samt tar belastningsregister på alla nya medarbetare. Visa mindre

Glasmästare till nybyggd elbilsverkstad

Ansök    Apr 11    Mechanum Sverige AB    Bilglasmontör
Om tjänsten Mechanum söker en självgående glasmästare till vår elbilsverkstad i Skarpnäck. Verkstaden är helt nybyggd och helt anpassad för elbilar, och tillhandahåller den senaste utrustningen för bland annat kalibrering. I dagsläget är anläggningen auktoriserad för det högteknologiska premiummärket NIO. Arbetet består huvudsakligen av att byta bilglas och reparera stenskott. Vi är ett litet, sammansvetsat team på anläggningen där vi hjälps åt för att få ... Visa mer
Om tjänsten Mechanum söker en självgående glasmästare till vår elbilsverkstad i Skarpnäck. Verkstaden är helt nybyggd och helt anpassad för elbilar, och tillhandahåller den senaste utrustningen för bland annat kalibrering. I dagsläget är anläggningen auktoriserad för det högteknologiska premiummärket NIO. Arbetet består huvudsakligen av att byta bilglas och reparera stenskott. Vi är ett litet, sammansvetsat team på anläggningen där vi hjälps åt för att få alla delar att fungera, vi lägger därför stor vikt vid att du är en lagspelare. Vi har som mål att du ska bli helt självgående i vår glasskadeprocess där du arbetar i våra system med bland annat fakturering.
Vi söker dig som…
Har tidigare erfarenhet från arbete med bilglas och är självgående
Är positiv och självgående
Är flexibel med känsla för perfektion, noggrannhet och excellent kundservice till våra kunder
Har en stor portion av personligt engagemang och alltid strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter
Är lyhörd för kundens behov från det att kunden kliver in genom dörren – till att den kliver ut
Sätter kunden i fokus och är tekniskt lagd

Du förväntas arbeta självständigt och i team för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Varje individ bidrar stort till helheten och vi hjälps åt samt stöttar varandra i det dagliga arbetet.
Krav
Svenska i tal och skrift
Fordonsteknisk utbildning
Kompetens kring glasarbeten
B-körkort

Meriterande
Tidigare arbetat med Hella Gutmann-utrustning
Tidigare arbetat som fordonstekniker för de märken Mechanum är auktoriserade för
Kan arbeta med Automaster DMS-system
Tidigare arbetat i Cabas

Om MechanumMechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.
Vi erbjuder dig:
Kvalificerande utbildning, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid 07–16 på vår moderna elbilsverkstad i Skarpnäck, med start omgående. Provanställning 6 månader tillämpas.
Sista ansökningsdag är 20/5–24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas inte emot via mejl, utan via annonsen.
Välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Anders Dahlén via anders.dahlen@mechanum.com Visa mindre

IT-strateg

Ansök    Apr 10    Stockholm Vatten AB    Affärsarkitekt
I rollen som IT-strateg hos Stockholm Vatten och Avfall - Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag som jobbar för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad - blir du en stark motor i det pågående förändringsarbetet inom arbete med digitalisering, bolagsarkitektur och målarkitektur för IT. Är detta en roll som matchar dig och dina erfarenheter? Stockholm Vatten och Avfall levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för stadens avfalls... Visa mer
I rollen som IT-strateg hos Stockholm Vatten och Avfall - Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag som jobbar för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad - blir du en stark motor i det pågående förändringsarbetet inom arbete med digitalisering, bolagsarkitektur och målarkitektur för IT. Är detta en roll som matchar dig och dina erfarenheter?

Stockholm Vatten och Avfall levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för stadens avfallshantering för 1,5 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet varje dag. Hos oss arbetar ca 800 medarbetare med att säkerställa produktion och leverans av dricksvatten, ta hand om och rena avloppsvatten, hantera dagvatten samt ansvara för vattenkvaliteten i sjöar och vattendrag. Det ställer höga krav på utveckling och infrastruktur, där vår verksamhet är en förutsättning för regionens tillväxt.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT-strateg arbetar du med strategiska utredningsuppdrag och ansvarar för att ta fram en strategisk målbild. Du skapar och underhåller övergripande arkitekturmodeller, riktlinjer och färdplaner som vägleder IT-investeringar.

Ditt ansvar i rollen innefattar:
• Det övergripande och strategiska ansvaret för IT-arkitekturarbetet inom Stockholm Vatten och Avfall.
• Att delta och samverka med processansvariga och informationsansvariga i utvecklingen av bolagets processer, informationsmodeller och IT-modeller i en gemensam bolagsarkitektur.
• Att säkerställa att IT:s arkitektur har och arbetar utifrån ett Enterprise Architecture-perspektiv.
• Att övervaka och utvärdera det tekniska landskapet och föreslå förbättringar och anpassningar som möter verksamhetens behov.
• Ansvar för att ta fram en strategisk målbild, skapa och underhålla övergripande arkitekturmodeller, riktlinjer och färdplaner som vägleder IT-investeringar.
• Att omvärldsbevaka området Arkitektur.

KVALIFIKATIONER
För att hantera ansvaret i rollen krävs en utvecklingsfokuserad kommunikatör som är trygg i arkitekturdialoger. Du behöver ha lätt för att ta egna initiativ och skapa tydlighet och engagemang med en stark förmåga att samarbeta, knyta kontakter och hantera intressenter. Därmed behöver du vara målmedveten, uthållig och strukturerad samt ha en god förmåga att omsätta teori och kunskap i praktisk tillämpning anpassad för verksamheten.

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera av följande erfarenheter:
• En relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Flera års erfarenhet av att leda och driva arkitektur- och strategiarbete inom en IT-verksamhet.
• Kunskap om Enterprise Architecture och IT-strategiskt arbete.
• Vana vid agilt utvecklingsarbete, verksamhetsutveckling samt förändringsledning.
• Erfarenhet av visuell modellering och arkitekturramverk.
• Erfarenhet av arbete med säkerhetsskydd.

ÖVRIGT
För oss är medarbetarnas hälsa i fokus. Vi underlättar för dig att göra hälsosamma val och att kunna kombinera arbete, fritid och familj. Vi erbjuder därför många av våra medarbetare förmånligt flextidsavtal och möjlighet att jobba hemifrån. Läs mer om oss på vår hemsida svoa.se/jobb.

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Då vi är en arbetsgivare som värnar om och strävar efter en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och vår samhällsviktiga funktion, kommer du som slutkandidat att genomföra ett drogtest hos vår hälsopartner. Visa mindre

Tekniker till supportavdelningen

I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak. Vi erbjuder Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra med... Visa mer
I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak.

Vi erbjuder
Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra medarbetare trivs och vi erbjuder därför mycket goda utvecklingsmöjligheter och goda förmåner. I denna tjänst har du dagligen kontakt med både kunder och medarbetare, vilket innebär att du rör dig i en tekniskt avancerad och internationell miljö.

Om tjänsten
Som Teknisk Support kommer du att vara baserad på vårt kontor. Du blir en del av vårt sammansvetsade eftermarknadsteam där problemlösning och felsökning är en central del av vardagen. Den primära arbetsuppgiften är att tillhandahålla teknisk support åt kunder och samarbetspartners. I och med att Firefly är en global aktör kommer du ha kontakt med distributörer och partnerföretag i hela världen. Du förväntas även driva mindre projekt med målet att förbättra vår verksamhet. Möjlighet till resor för att besöka kunder såväl inrikes som runtom i världen kan komma att förekomma för rätt person.

Din profil
I rollen som Teknisk Support ser vi att du som person har ett tekniskt intresse och förmåga att snabbt ta till dig detaljer. Du har goda kommunikativa egenskaper då du kommer att ha bred kundkontakt och arbeta nära dina kollegor. Att lösa problem och felsöka är något du tycker är kul. Dessutom har du erfarenhet av teknisk felsökning från tidigare tjänster.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter omfattar allt från att ändra en parameter i ett program till att felsöka ett helt system hos kund. Du kommer primärt att tillhandahålla teknisk support åt kunder och tekniker på mail och telefon.

Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:

- Problemlösning
- Läsa och tolka tekniska ritningar och dokumentation
- Orderhantering
- Programmera, likt PLC-programmering
- Uppdatera dokumentation

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Minst 5 års erfarenhet av arbete som innefattar någon form av teknisk felsökning
- Tekniskt intresse
- Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift
- B-körkort

Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och ett gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag. Du är en person som är trygg med att ta egna beslut även i mer pressade situationer och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du arbetar fokuserat även under perioder av ett lite högre arbetstempo.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid.
Placeringsort: Stockholm, Hammarby Sjöstad.
Tillträde: Omgående

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urvalsprocess vilket innebär att tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten besvaras av Felicia Pernius (HR) felicia.pernius@firefly.se, eller Pierre Jansson (Service- och Eftermarknad) pierre.jansson@firefly.se.


Firefly är ett svenskt företag som erbjuder industriella brandskydds- och säkerhetssystem till tillverkningsindustrier över hela världen. Sedan 1973 har Firefly specialiserat sig på att ta fram skräddarsydda systemlösningar av högsta tekniska standard och kvalitet. Firefly har utvecklat och patenterat produkter och lösningar utifrån kundbehov och forskningsrön, vilket lett till en helt unik portfölj med nyskapande produkter och systemlösningar som höjer säkerhetsnivån.

Bolagets huvudkontor är beläget i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Företaget finns representerat världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Firefly har sedan 2021 egna verksamheter i Polen och Italien. Visa mindre

Tekniker Luftvärmepump, ventilation

Vi söker nu en Tekniker för anställning. Är du trött på tunga installationer, stående jobb, slita ut kroppen etc är detta ett jobb för dig. Arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av ventilationsrengöringar samt service värmepump. Arbetet utförs i stor-Stockholm med omnejd. Egen arbetsbil kommer tillhandahållas. Lön ca 27t start beroende på erfarenhet. Sök denna tjänst på: jobb@sakvent.se Visa mer
Vi söker nu en Tekniker för anställning. Är du trött på tunga installationer, stående jobb, slita ut kroppen etc är detta ett jobb för dig.
Arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av ventilationsrengöringar samt service värmepump.
Arbetet utförs i stor-Stockholm med omnejd.
Egen arbetsbil kommer tillhandahållas.
Lön ca 27t start beroende på erfarenhet.
Sök denna tjänst på: jobb@sakvent.se Visa mindre

Säljare för båtbyggnation & industri till Hansen Group!

Ansök    Apr 9    Svensk Autorekrytering AB    Båtbyggare
Arbetsbeskrivning Vill du vara med och bedriva den marina affären på Hansen Group? Motiveras du av att utveckla kundrelationer och är ajour på marknaden? Just nu söker vi en driven och passionerad Säljare till affärsområdet Hansen Marine på Hansen Group. Hansen Marine är Sveriges största leverantör av marina eftermarknadsreservdelar till marinmotorer, såväl utombordare som inombordare och drev. Som Säljare på Hansen Marine kommer du att arbeta med hela ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och bedriva den marina affären på Hansen Group? Motiveras du av att utveckla kundrelationer och är ajour på marknaden?

Just nu söker vi en driven och passionerad Säljare till affärsområdet Hansen Marine på Hansen Group. Hansen Marine är Sveriges största leverantör av marina eftermarknadsreservdelar till marinmotorer, såväl utombordare som inombordare och drev. Som Säljare på Hansen Marine kommer du att arbeta med hela säljcykeln. Du arbetar med hela sortimentet av marina produkter och tjänster till produktion (båtbyggare) och industri. Du kommer att spela en nyckelroll i att bygga och bibehålla långsiktiga kundrelationer samtidigt som du uppfyller uppsatta försäljningsmål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av att proaktivt hitta och bearbeta nya båtbyggare, återförsäljare samt industrikunder inom den marina sektorn. Skapa behovsanalys och skräddarsy lösningar och erbjudanden. I din roll kommer du arbeta kombinerat med innesälj samt arbeta på fält och besöka både nya och befintliga kunder där du presenterar och demonstrerar produkter för kund.

Tjänsten utgår från Hansen Groups huvudkontor i Spånga väster om Stockholm.


Din Profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från marinbranschen, alternativt har du tidigare arbetat inom reserv/-tillbehörsförsäljning inom motorbranschen. Du har en god teknisk förståelse för moderna produkter och utrustning på den marina sidan, förvärvat privat eller professionellt.

Som person är du kommunikativ och har en naturlig förmåga att inge förtroende. Du besitter ett starkt självledarskap och drivs lika mycket av att skapa affärer som att bidra till en stark laganda.

Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser att du har B-körkort, kunskaper i MS-Office samt en god ekonomisk förståelse.

Du erbjuds en spännande och bred roll med många kontaktytor i en sammansvetsad organisation som andas kunskap och kvalité. Vi är en arbetsgivare med stort fokus på att våra medarbetare ska trivas. Vi har bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag, bonus och personalrabatt på delar. Varje dag bjuds våra medarbetare på frukost och ser även till att toppa teamkänslan med en gemensam utlandsresa varje år.


Om företaget
Hansen Group är Europas största och ledande distributör av amerikanska bilreservdelar och tillbehör. Vi är ett team på 70 entusiastiska medarbetare som står redo att serva ditt projekt i vårt 14.000 kvm2 stora lager med över 60.000 artikelnummer i Spånga. Vi är ett familjeföretag grundat 1966 och är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till amerikanska bilar, marinmotorer och drev, samt tillbehör och säkerhetsutrustning inom motorsport. C. Hansen Group AB är även licenstagare av varumärket Gulf i Sverige som innefattar smörjmedel och bränslestationer. Mer information finns på www.thehansengroup.se

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Elin Karlsson, tel. 073 504 78 31. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig! Visa mindre

Lärare i slöjd åk 3-9 till Vittra Telefonplan

Ansök    Apr 8    Vittraskolorna AB    Slöjdare
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 9000 barn och elever och har cirka 1200 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vittra är en samhällsengagerad för- och grundskola där barn och elever lär sig om sig själva och världen. Hos oss formas medvetna barn och elever som får rätt verkty... Visa mer
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 9000 barn och elever och har cirka 1200 medarbetare. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.

Vittra är en samhällsengagerad för- och grundskola där barn och elever lär sig om sig själva och världen. Hos oss formas medvetna barn och elever som får rätt verktyg och kunskap för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle. Det gör vi med vår unika pedagogiska riktning som baseras på tre delar: medvetet lärande, modig kultur och tydlig struktur.

Om skolan

Vittra Telefonplan är en F-9 skola med ca 200 elever belägen i Hägersten. Skolan ligger lättillgängligt nära Telefonplans tunnelbanestation och området är trevligt och lugnt.

Till hösten utökar vi med en ytterligare klass i årskurs sju och söker därför fler lärare till vårt arbetslag i åk 7-9. Inför läsåret 24/25 ser vi fram emot att på flera sätt utveckla skolan. Inom Vittraskolornas pedagogiska riktning för samhällsengagemang erbjuder Vittra Telefonplan en satsning på teknik/innovation med spännande projekt för alla elever i åk 7-9. Vi utvecklar ett kollegialt samarbete med grannskolan Snitz Grundskola som vi delar skolgård och ämnessalar med. En upprustning av skolgården som planerats tillsammans med skolornas elever genomförs under sommaren. Skolans har ändamålsenliga och ljusa undervisningssalar och lärmiljöerna utvecklas löpande för att stödja lärande, trygghet och studiero.

På Vittra Telefonplan har vi organiserat för samarbete både inom arbetslagen och på skolnivå kring elevernas kunskaper, trivsel och trygghet. Vi ses vid gemensamma dagar förlagda under hela läsåret för analys och planering. I vårt kollegiala lärande fokuserar vi just nu på sambedömning och genomför uppskattade träffar med ämneskollegor från andra skolor. Vi har ett väl fungerande Elevhälsoteam på skolan, har organiserat för särskilda undervisningsgrupper och även ett Trygghetsteam som bistår i värdegrundsarbetet.

Vi söker

Vi söker nu dig som är en behörig, legitimerad och erfaren lärare i slöjd för åk 3-9. Då vi har en slöjdsal anpassad för hela slöjdämnet söker vi dig som har kompetens att undervisa i slöjdämnet som helhet, dvs i alla material och tekniker nämnda i kursplanen.

Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och ett välfungerande samarbete med både elever, vårdnadshavare och kollegor och förstår vikten av god kommunikation.

Du har ett positivt, tydligt och tryggt ledarskap och drivs av genuin omtanke om elever och deras lärande och utveckling.

Din undervisning är engagerad och varierad. Du använder vetenskapligt grundade metoder för att säkerställa varje elevs kunskapsutveckling.

Meriterande är att vara kvalificerad att söka förstelärartjänst då detta kan komma att bli aktuellt.

Om uppdraget

Uppdraget är en ferietjänst på 100%. Mentorskap ingår för en klass tillsammans med en kollega. Du kommer att ingå ett arbetslag där du blir en viktig del i att utveckla verksamheten framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde den 8 augusti och 6 månaders provanställning.

Vittra har kollektivavtal med Sveriges lärare, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar. Friskvårdsbidrag om 3000 kr erbjuds alla medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi önskar att du i din ansökan bifogar din lärarlegitimation med behörighetsförteckning. En god förberedelse kan också vara att säkerställa att du har ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret till hands, en förutsättning vid nyanställning.

Ansök gärna snarast då urval sker löpande. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta utvecklingsledare Paula Fornstedt på paula.fornstedt@vittra.se eller rektor Patrik Brundin på patrik.brundin@vittra.se.

Vi undanbeder oss vänligen alla former av direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Energitekniker till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Lassila Tikanoja behöver nu stärka upp sin verksamhet i Stockholm/Solna. Vi på Isaksson Rekrytering har därför fått i uppdrag att hitta dig som vill arbeta mer inriktat med energibesparingar. Välkommen med din ansökan redan idag! Om Lassila Tikanoja Lassila Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplats... Visa mer
Lassila Tikanoja behöver nu stärka upp sin verksamhet i Stockholm/Solna. Vi på Isaksson Rekrytering har därför fått i uppdrag att hitta dig som vill arbeta mer inriktat med energibesparingar. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Lassila Tikanoja
Lassila Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. LT Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila Tikanoja FM AB samt Lassila Tikanoja Service AB

Om uppdraget som Energitekniker
Som energitekniker ansvarar du för att optimera driften i våra fastigheter, sjukhusområdet Gamla Karolinska i Solna. Du  följer upp energistatisitk för fastigheter, arbetar med felsökning, energibesparande åtgärder ute i fastigheterna. Du ingår i energigruppen och samarbetar med vår energisamordnare samt energiprojektledare. 

Vem söker vi för tjänsten?
Vi  söker dig som tycker det är motiverande att arbeta med energibesparing och har lätt för att lära. Du är en god problemlösare med initiativförmåga med tidigare erfarenhet av att arbeta med energioptimering som en del av dina arbetsuppgifter. Vi tror att du idag är drifttekniker och vill ta ett tydligare steg mot att jobba mer inriktat inom energi. Vi ser gärna att du är extra kunnig inom ventilation alt. styr och regler och har arbetat med olika typer av fastigheter och teknisk komplexitet. 

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter: Erfarenhet av att arbeta med energioptimering inom kommersiella fastigheter eller inom industrin
Flera års erfarenhet som drifttekniker 
Goda kunskaper om energianalysverktyg och driftövervakningssystem. Förmåga att avgöra vilka åtgärder som har stor resp. liten påverkan på energiförbrukningen.
Goda kunskaper om energioptimering samt byggnadernas tekniska system och hur de samverkar. Tex förstå hur man hanterar skillnader mellan upplevt klimat och teoretiskt behov.
Goda kunskaper i att på plats kunna kontrollera och förbättra de tekniska systemen i fastigheten avseende energiprestanda
Goda kunskaper inom styr och regler alt. ventilation

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering Bemanning AB, och Lassila Tikanoja´s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076 000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se Visa mindre

Teknisk support

I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak. Vi erbjuder Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra med... Visa mer
I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak.

Vi erbjuder
Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra medarbetare trivs och vi erbjuder därför mycket goda utvecklingsmöjligheter och goda förmåner. I denna tjänst har du dagligen kontakt med både kunder och medarbetare, vilket innebär att du rör dig i en tekniskt avancerad och internationell miljö.

Om tjänsten
Som Teknisk Support kommer du att vara baserad på vårt kontor. Du blir en del av vårt sammansvetsade eftermarknadsteam där problemlösning och felsökning är en central del av vardagen. Den primära arbetsuppgiften är att tillhandahålla teknisk support åt kunder och samarbetspartners. I och med att Firefly är en global aktör kommer du ha kontakt med distributörer och partnerföretag i hela världen. Du förväntas även driva mindre projekt med målet att förbättra vår verksamhet. Möjlighet till resor för att besöka kunder såväl inrikes som runtom i världen kan komma att förekomma för rätt person.

Din profil
I rollen som Teknisk Support ser vi att du som person har ett tekniskt intresse och förmåga att snabbt ta till dig detaljer. Du har goda kommunikativa egenskaper då du kommer att ha bred kundkontakt och arbeta nära dina kollegor. Att lösa problem och felsöka är något du tycker är kul. Dessutom har du erfarenhet av teknisk felsökning från tidigare tjänster.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter omfattar allt från att ändra en parameter i ett program till att felsöka ett helt system hos kund. Du kommer primärt att tillhandahålla teknisk support åt kunder och tekniker på mail och telefon.

Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:

- Problemlösning
- Läsa och tolka tekniska ritningar och dokumentation
- Orderhantering
- Programmera, likt PLC-programmering
- Uppdatera dokumentation

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Minst 5 års erfarenhet av arbete som innefattar någon form av teknisk felsökning
- Tekniskt intresse
- Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift
- B-körkort

Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och ett gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag. Du är en person som är trygg med att ta egna beslut även i mer pressade situationer och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du arbetar fokuserat även under perioder av ett lite högre arbetstempo.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid.
Placeringsort: Stockholm, Hammarby Sjöstad.
Tillträde: Omgående

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urvalsprocess vilket innebär att tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten besvaras av Felicia Pernius (HR) felicia.pernius@firefly.se, eller Pierre Jansson (Service- och Eftermarknad) pierre.jansson@firefly.se.


Firefly är ett svenskt företag som erbjuder industriella brandskydds- och säkerhetssystem till tillverkningsindustrier över hela världen. Sedan 1973 har Firefly specialiserat sig på att ta fram skräddarsydda systemlösningar av högsta tekniska standard och kvalitet. Firefly har utvecklat och patenterat produkter och lösningar utifrån kundbehov och forskningsrön, vilket lett till en helt unik portfölj med nyskapande produkter och systemlösningar som höjer säkerhetsnivån.

Bolagets huvudkontor är beläget i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Företaget finns representerat världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Firefly har sedan 2021 egna verksamheter i Polen och Italien. Visa mindre

Maintenance Reliability Engineer till spännande kund

Q Professionals AB är ett företag nicschat mot techsektorn. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega TechSverige. Beskrivning Vi söker nu för ett uppdrag på heltid med start snarast, en ingenjör inom underhåll och tillförlitlighet. Du erbjuds här en möjlighet att växa och utvecklas i ett etablerat företag med spännande utmaningar. Arbetsuppgifter I rollen som reliabilitetsingenjör kommer du att arbeta med att optimera utrustningens prestand... Visa mer
Q Professionals AB är ett företag nicschat mot techsektorn. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega TechSverige.Beskrivning
Vi söker nu för ett uppdrag på heltid med start snarast, en ingenjör inom underhåll och tillförlitlighet.

Du erbjuds här en möjlighet att växa och utvecklas i ett etablerat företag med spännande utmaningar.

Arbetsuppgifter
I rollen som reliabilitetsingenjör kommer du att arbeta med att optimera utrustningens prestanda för tillgänglighet och pålitlighet. Du kommer även att ansvara för strategier gällande tillgångshantering samt driva kontinuerliga förbättringar för att hantera utmanande komponenter. I rollen kommer du även att stödja tekniker och leda arbetet med att implementera och utbilda i underhållsreliabilitet inom organisationen.

Kvalifikationer
För att kvalificera för denna roll ser vi att du:

har civilingenjörsexamen inom mekanik/kemi eller likvärdig;
erfarenhet inom underhållsreliabilitet och processindustri;
besitter goda IT-kunskaper, JDE/API eller liknande;
har goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande är om du är certifierad reliabilitetsexpert.

Villkor
Tjänsten är en anställning hos Q på heltid med placering hos kund, där vi arbetar med löpande rekrytering. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan snarast. Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Dwelly Fix AB söker Multitalang Hantverkare i Stockholm!

Ansök    Apr 3    Dwelly Fix AB    Konsthantverkare
Dwelly Fix AB söker Multitalang Hantverkare i Stockholm! (Deltid med möjlighet till heltid) Om Dwelly Fix AB: Dwelly Fix AB hjälper människor i Stockholm med renoveringar och underhåll i deras hem. Vi är ett växande företag som sätter stor vikt på kvalitet och kundnöjdhet. Om tjänsten: Vi söker en driven och serviceinriktad person som behärskar minst ett av följande yrken: snickare, elektriker, rörmokare eller målare. Erfarenhet inom bygg- och renoveringsb... Visa mer
Dwelly Fix AB söker Multitalang Hantverkare i Stockholm! (Deltid med möjlighet till heltid)
Om Dwelly Fix AB:
Dwelly Fix AB hjälper människor i Stockholm med renoveringar och underhåll i deras hem. Vi är ett växande företag som sätter stor vikt på kvalitet och kundnöjdhet.
Om tjänsten:
Vi söker en driven och serviceinriktad person som behärskar minst ett av följande yrken: snickare, elektriker, rörmokare eller målare. Erfarenhet inom bygg- och renoveringsbranschen är meriterande, men vi välkomnar även nybörjare med en stark vilja att lära och med relevanta certifikat.
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefatta både praktiskt arbete och administrativa uppgifter.
Praktiskt arbete:
Utföra renoverings- och underhållsarbeten hos kunder. (Arbetsuppgifterna kan anpassas efter din specifika yrkeskompetens.)
Följa ritningar och instruktioner.
Använda verktyg och maskiner på ett säkert och effektivt sätt.
Hålla en hög standard på utfört arbete.

Administrativa uppgifter:
Upprätta offerter och underlag.
Hantera kundkontakt via telefon och mail.
Delta i försäljning och affärsutveckling.
Hjälpa till med administrativa uppgifter på kontoret.

Din profil:
Behärskar minst ett av följande yrken: snickare, elektriker, rörmokare eller målare.
Relevant certifiering inom ditt yrkesområde är meriterande.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Serviceinriktad och noggrann.
Driven och positiv med vilja att lära.
God samarbetsförmåga.

Vi erbjuder:
En varierad och utvecklande tjänst i ett växande företag.
Möjlighet att arbeta med serviceinriktade och trevliga kollegor.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
En positiv och framåtsyftande arbetsmiljö på kontoret.

Ansökan:
Skicka din CV och personligt brev till dwellyfix@gmail.com
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Mechanic/driver

Ansök    Apr 5    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited t... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Stockholm as a Fleet Specialist.This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.
Are you ready to embark on the Voiage with us?
YOUR MISSION AT VOIFor the position as a Fleet Specialist, you'll mainly focus on mechanical work and you will be responsible for the maintenance and repair of our vehicles. This means keeping our scooters in top shape and provide strong support to our team on the ground. Although focus will be on maintenance and repairs, we do expect you to be able to support our In Field team if needed. Here are some exciting tasks awaiting you:
Diagnosing and repairing broken vehicles
Recycling and dismantling vehicles that cannot be repaired
Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking
Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse
Performing battery swap tasks in the city streets
Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS
Working times: Full time, rotating shifts including weekends
Contract type: Fixed term
Start date: Ongoing, flexible

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).
WHAT YOU'LL NEED TO EMBARKWe're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:
A valid drivers license for Sweden
Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in swedish it's a plus
Previous experience with tools or mechanical practices
General familiarity with digital tools and applications
Local knowledge of Stockholm and experience driving in the city
The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

WHY VOI?
Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:
Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups
Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden.
Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal
Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollutionKeywords:Mechanic, driver, warehouse, logistics, delivery, repairs Visa mindre

sy kläder

kan sy alla typ kläder, kan svenska , kan ta hand om butiken, kan jobba med grop och ensam . över 18 år Visa mer
kan sy alla typ kläder, kan svenska , kan ta hand om butiken, kan jobba med grop och ensam .
över 18 år Visa mindre

Specialist inom permanent makeup

Ansök    Apr 2    Mix Studio    Make-up artist/MUA
• Konsultation med kunder: Genomföra grundliga konsultationer för att förstå kundens önskemål och förväntningar, samt förklara procedurernas process och möjliga resultat. • Design och förhandsgranskning: Skapa och diskutera designförslag för ögonbryn, eyeliner eller läppfärg, inklusive form och färg, för att säkerställa kundens tillfredsställelse innan procedur. • Hygien och säkerhetsåtgärder: Upprätthålla strikta hygien- och säkerhetsstandarder under al... Visa mer
• Konsultation med kunder: Genomföra grundliga konsultationer för att förstå kundens önskemål och förväntningar, samt förklara procedurernas process och möjliga resultat.
• Design och förhandsgranskning: Skapa och diskutera designförslag för ögonbryn, eyeliner eller läppfärg, inklusive form och färg, för att säkerställa kundens tillfredsställelse innan procedur.
• Hygien och säkerhetsåtgärder: Upprätthålla strikta hygien- och säkerhetsstandarder under alla procedurer, inklusive användning av sterilt engångsutrustning och rätt hantering av pigment.
• Utförande av permanent makeup: Använda specialiserade verktyg och tekniker för att noggrant applicera pigment i hudens ytskikt för att skapa en långvarig kosmetisk effekt.
• Eftervård och uppföljning: Ge instruktioner för eftervård för att främja läkning och uppnå bästa möjliga resultat, samt schemalägga uppföljningsbesök för att bedöma läkningsprocessen och vid behov göra justeringar.
• Färglära och estetik: Ha omfattande kunskap om färglära och estetik för att välja färger som kompletterar kundens hudton och uppnår ett naturligt utseende.
• Utbildning och certifieringar: Hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken och säkerhetspraxis inom permanent makeup genom kontinuerlig utbildning och förnyelse av certifieringar.
• Kundservice och kommunikation: Erbjuda exceptionell kundservice och upprätthålla öppen kommunikation med kunder före, under och efter behandlingsprocessen för att säkerställa deras komfort och tillfredsställelse.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bageribiträde på heltid till ett begeri i Stockholm

Ansök    Apr 2    Bfc i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker bageribiträde på heltid till vår Bageri i Stockholm. Du ska ha ett gediget intresse för arbete inom bageriet. Som person är du hård arbetande, kan arbeta självständigt som i grupp ha god samarbetsförmåga och ska kunna ställa upp för andra i arbetsteamet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker bageribiträde på heltid till vår Bageri i Stockholm. Du ska ha ett gediget intresse för arbete inom bageriet. Som person är du hård arbetande, kan arbeta självständigt som i grupp ha god samarbetsförmåga och ska kunna ställa upp för andra i arbetsteamet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medarbetare keramikstudio

Ansök    Apr 1    Babyprints    Drejare
The Creativity House är ett familjeägt företag och keramikstudio som funnits sedan 2006. Vi erbjuder kreativa aktiviteter som keramikmåleri, glasfusing, drejning samt akrylmåleri. Hit kommer stora och små grupper: möhippor, företag, familjer som tillbringar en kreativ stund tillsammans. Våra gäster kommer till oss för att umgås, ha trevligt och samtidigt göra något kreativt utan krav på förkunskaper. Om tjänsten Vi söker extra personal. Vi erbjuder en mö... Visa mer
The Creativity House är ett familjeägt företag och keramikstudio som funnits sedan 2006. Vi erbjuder kreativa aktiviteter som keramikmåleri, glasfusing, drejning samt akrylmåleri. Hit kommer stora och små grupper: möhippor, företag, familjer som tillbringar en kreativ stund tillsammans. Våra gäster kommer till oss för att umgås, ha trevligt och samtidigt göra något kreativt utan krav på förkunskaper.
Om tjänsten
Vi söker extra personal. Vi erbjuder en möjlighet till dig som är student som vill kombinera studier i keramik med jobb. Du kommer att få instruera våra gäster i keramikmåleri, glasfusing, akrylmåleri samt drejning, planera för- och efterarbete av gästernas besök i vår studio. Även arbete med bränning och glasering av kundernas alster förekommer. Arbetet är i vissa moment fysiskt krävande och tunga lyft förekommer. Städning förekommer. Passar den som är mån om att sprida glädje och ge god service.
Dina personliga egenskaper
Vi söker en glad, kreativ person som är social, pedagogisk och har en glädje för att lära ut. Det är av stor vikt att du är serviceinriktad och uppskattar att arbeta nära gäster. Du har en god förmåga att hantera olika typer av människor då du kommer att bemöta många olika personligheter. Du arbetar strukturerat, är självgående och ser vad som behöver göras i studion. Vi ser såklart att du har en passion för att arbeta med keramik.
Kravprofil för detta jobb
Du behöver kunna dreja för att självständigt kunna ta hand om en drejningsgrupp på (endast) grundläggande nivå. Har du tidigare erfarenhet av servicearbete är det en fördel.
Övrig information
Det här är en behovsanställning i första hand. Arbetstiderna varierar och är oftast förlagda på kvällstid eller helg. Därför vänder vi oss främst till studenter som vill kombinera studier med extrajobb.
Så ansöker du
Skriv till oss med personligt brev och CV så återkommer vi till er om vi önskar gå vidare. Om ni har frågor vill vi att ni kontaktar oss via mail då vi ofta är upptagna med kunder i studion och inte kan ta samtal över telefon. Visa mindre

Säljare för båtbyggnation & industri till Hansen Group!

Ansök    Mar 26    Svensk Autorekrytering AB    Båtbyggare
Arbetsbeskrivning Vill du vara med och bedriva den marina affären på Hansen Group? Motiveras du av att utveckla kundrelationer och är ajour på marknaden? Just nu söker vi en driven och passionerad Säljare till affärsområdet Hansen Marine på Hansen Group. Hansen Marine är Sveriges största leverantör av marina eftermarknadsreservdelar till marinmotorer, såväl utombordare som inombordare och drev. Som Säljare på Hansen Marine kommer du att arbeta med hela ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och bedriva den marina affären på Hansen Group? Motiveras du av att utveckla kundrelationer och är ajour på marknaden?

Just nu söker vi en driven och passionerad Säljare till affärsområdet Hansen Marine på Hansen Group. Hansen Marine är Sveriges största leverantör av marina eftermarknadsreservdelar till marinmotorer, såväl utombordare som inombordare och drev. Som Säljare på Hansen Marine kommer du att arbeta med hela säljcykeln. Du arbetar med hela sortimentet av marina produkter och tjänster till produktion (båtbyggare) och industri. Du kommer att spela en nyckelroll i att bygga och bibehålla långsiktiga kundrelationer samtidigt som du uppfyller uppsatta försäljningsmål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av att proaktivt hitta och bearbeta nya båtbyggare, återförsäljare samt industrikunder inom den marina sektorn. Skapa behovsanalys och skräddarsy lösningar och erbjudanden. I din roll kommer du arbeta kombinerat med innesälj samt arbeta på fält och besöka både nya och befintliga kunder där du presenterar och demonstrerar produkter för kund.

Tjänsten utgår från Hansen Groups huvudkontor i Spånga väster om Stockholm.


Din Profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från marinbranschen, alternativt har du tidigare arbetat inom reserv/-tillbehörsförsäljning inom motorbranschen. Du har en god teknisk förståelse för moderna produkter och utrustning på den marina sidan, förvärvat privat eller professionellt.

Som person är du kommunikativ och har en naturlig förmåga att inge förtroende. Du besitter ett starkt självledarskap och drivs lika mycket av att skapa affärer som att bidra till en stark laganda.

Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser att du har B-körkort, kunskaper i MS-Office samt en god ekonomisk förståelse.

Du erbjuds en spännande och bred roll med många kontaktytor i en sammansvetsad organisation som andas kunskap och kvalité. Vi är en arbetsgivare med stort fokus på att våra medarbetare ska trivas. Vi har bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag, bonus och personalrabatt på delar. Varje dag bjuds våra medarbetare på frukost och ser även till att toppa teamkänslan med en gemensam utlandsresa varje år.


Om företaget
Hansen Group är Europas största och ledande distributör av amerikanska bilreservdelar och tillbehör. Vi är ett team på 70 entusiastiska medarbetare som står redo att serva ditt projekt i vårt 14.000 kvm2 stora lager med över 60.000 artikelnummer i Spånga. Vi är ett familjeföretag grundat 1966 och är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till amerikanska bilar, marinmotorer och drev, samt tillbehör och säkerhetsutrustning inom motorsport. C. Hansen Group AB är även licenstagare av varumärket Gulf i Sverige som innefattar smörjmedel och bränslestationer. Mer information finns på www.thehansengroup.se

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Elin Karlsson, tel. 073 504 78 31. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig! Visa mindre

Pattern Maker to Weekday/Monki - Jersey & Basics - 11 Month contract

Job Description Are you our next Patten Maker to the jersey and basics team? You may be an experienced Pattern Maker today who is ready to try the next level of challenge within the H&M Group. Apply today to maybe be the one to join our amazing team! As a Pattern Maker you will be responsible for creating the best fit, size and silhouettes for our target customer to drive responsible growth in all selling channels. Main tasks and responsibilities: Create t... Visa mer
Job Description
Are you our next Patten Maker to the jersey and basics team? You may be an experienced Pattern Maker today who is ready to try the next level of challenge within the H&M Group. Apply today to maybe be the one to join our amazing team! As a Pattern Maker you will be responsible for creating the best fit, size and silhouettes for our target customer to drive responsible growth in all selling channels.
Main tasks and responsibilities:
Create the best products & fits for our target customer in collaboration with the responsible Designer
Identify & drive new directions within fits / silhouettes for our target customer
Drive a clear & relevant size & fit overall strategy for the target customer
Responsible to coordinate the fitting process
Drive the product development from start to end in close collaboration with production & the product team
Identify, strategically evaluate & act on how material will affect fit & silhouette
Constantly follow, identify & react on assortment opportunities and risks, based on selling, customer insights/feedback & surrounding world analysis

Qualifications
Minimum 3+ years' experience working as in Lectra system in Pattern Making
CLO 3D is highly meriting
Great salesmanship
Strong fashion awareness & a creative mindset
Flexible and solution-oriented
Communicative strong team player
Driven and takes initiative, working independently yet is a strong team player
Business Area Expertise and IntelligenceAdditional Information
This is a 11 months full time temporary contract starting asap, based at the Weekday/Monki Head Office in Stockholm, Sweden.
If your experience, skills, and ambitions are right for this role, please send in your resume (no need for cover letter) latest 15th April Screening and interviews with selected candidates will be held on a continued basis from start of the advertisement. If you are a current employee at H&M group today, you can choose to speak with your closest manager when applying.
Monki/Weekday is a part of H&M Group. At H&M Group, we're determined to create and maintain inclusive, diverse, and equitable workplaces throughout our organisation. Our teams should consist of a variety of people that share and combine their knowledge, experience, and ideas. Having a diverse workforce leads to a positive impact on how we address challenges, on what we perceive possible and on how we choose to relate to our colleagues and customers all over the world. Hence all diversity dimensions are taken into consideration in our recruitment process.
We strive to have a fair and equal process and therefore kindly ask you not to attach a cover letter in your application as they often contain information that easily can trigger unintentional bias.
Company Description:
Weekday/Monki
Weekday – the youth destination for the creative generation. Built of three unique brands, Weekday, Monki and (soon) Cheap Monday, thriving of each other's strengths, to offer the multi-brand experience of the future.
About Weekday
We rest on the foundation of responsible and progressive values that have guided us since the very beginning. Driven by creativity, fueled by a remix of different communities, niches and sub-cultures, powered by design and technology. We are dedicated to encouraging self-confidence and self-expression through unique, inspiring, and creative initiatives. Learn more about Weekday HERE
About Monki
Monki is a vibe: friendly, playful, bold, and empowering. We draw inspiration from those who bravely express their style and creativity without the filter of conventions, and we aim to be a catalyst for others to do the same, by empowering self-expression through fashion. Learn more about Monki HERE Visa mindre

Bagare

Ansök    Mar 30    Bfc i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker två passionerade bagare till vårt team på Bfc i Stockholm AB! Om oss: Bfc i Stockholm AB är en etablerad och växande bageri- och konditorifirma belägen i hjärtat av Stockholm. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa bakverk och konditorivaror till våra kunder och strävar ständigt efter att skapa en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö för vårt team. Om tjänsten: Vi söker nu efter två erfarna och entusiastiska bagare som vill bli en del ... Visa mer
Vi söker två passionerade bagare till vårt team på Bfc i Stockholm AB!
Om oss:
Bfc i Stockholm AB är en etablerad och växande bageri- och konditorifirma belägen i hjärtat av Stockholm. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa bakverk och konditorivaror till våra kunder och strävar ständigt efter att skapa en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö för vårt team.
Om tjänsten:
Vi söker nu efter två erfarna och entusiastiska bagare som vill bli en del av vårt team. Som bagare hos oss kommer du att ha möjlighet att arbeta i en kreativ och stimulerande miljö där du får utforska din passion för bakning och konditorivaror. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera att producera och baka olika sorters bröd, bullar, kakor och andra bakverk enligt våra recept och höga kvalitetsstandarder.
Krav:
Erfarenhet av att arbeta som bagare eller konditor, antingen inom restaurang, bageri eller liknande miljö.
Starkt engagemang för kvalitet och detaljorientering.
Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.
Flexibilitet och förmåga att hantera ett högt arbetstempo.
God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika teammedlemmar.

Vi erbjuder:
En stimulerande arbetsmiljö med utrymme för personlig och professionell utveckling.
Möjligheten att arbeta med högkvalitativa råvaror och recept.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjlighet att vara en del av ett passionerat och välkomnande team.

Ansökan:
Om du är intresserad av att bli en del av vårt team som bagare, skicka in din ansökan inklusive CV och personligt till fahmi.marcooo@gmail.com senast 20240429. Märk din ansökan med "Bagare - Bfc i Stockholm AB". Vi ser fram emot att höra från dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Senior processingenjör

Kan du inte dricka kaffe - eller andra drycker - utan att börja fundera på enhetsoperationer? Har du svårt att låta bli att koppla nederbörden aggregationstillstånd till hur tryck och temperatur varierar med höjden i atmosfären? Drivs du, dessutom, av att leda eller delta i design och digitalisering av industriella processer? Och blir du inspirerad av att arbeta både med teknik och med människor? Läs vidare! Det här blir din roll Vi befinner oss i en spän... Visa mer
Kan du inte dricka kaffe - eller andra drycker - utan att börja fundera på enhetsoperationer? Har du svårt att låta bli att koppla nederbörden aggregationstillstånd till hur tryck och temperatur varierar med höjden i atmosfären? Drivs du, dessutom, av att leda eller delta i design och digitalisering av industriella processer? Och blir du inspirerad av att arbeta både med teknik och med människor? Läs vidare!

Det här blir din roll
Vi befinner oss i en spännande fas där vi tillsammans siktar beyond tomorrow, därför söker vi nu en specialist inom industriell processteknik. Att vara navet i ett fantastiskt samarbete mellan kunder, kolleger och andra leverantörer är en självklarhet för dig och något som ger dig energi. Du är också intresserad av att leda samt arbeta med dimensionering och optimering av processtekniska anläggningar.

Du kommer bl.a. få:

- Genomföra förstudier, skriva kravspecifikationer och ta fram funktionsbeskrivningar.

- Designa och optimera processtekniska anläggningar.

- Tillämpa processteknik av material och värmebalanser.

- Genomföra upphandlingar och tekniska inköp.

Så här kommer du att briljera
För att trivas hos oss och i den här rollen så tror vi att du är en teknisk kunnig person som kan leda tekniska projekt med avseende på till- och ombyggnader i processindustri. Du kan hantera olika discipliner (mek, el, automation, instrument, processdesign, bygg).

Du gillar att driva arbetet framåt och kan även leda andra i arbetet.

- Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning eller motsvarande och minst tio års industriell erfarenhet.

- Du är teknisk kunnig inom processdesign och ytterligare en disciplin.

- Du gillar att driva arbetet framåt och kan även leda andra i arbetet.

- Du har erfarenhet av projekt- eller uppdragsledning och/eller mentorskap.

- Du behöver kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Christian Johansson på 076 77 99 457 eller christian.johansson@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag. Visa mindre

Mechanic/driver

Ansök    Mar 25    Voi Technology AB    Mikromekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date. Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited ... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.
Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Stockholm as a Fleet Specialist.
This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.

Are you ready to embark on the Voiage with us?

YOUR MISSION AT VOI
For the position as a Fleet Specialist, you'll mainly focus on mechanical work and you will be responsible for the maintenance and repair of our vehicles. This means keeping our scooters in top shape and provide strong support to our team on the ground. Although focus will be on maintenance and repairs, we do expect you to be able to support our In Field team if needed. Here are some exciting tasks awaiting you:

- Diagnosing and repairing broken vehicles

- Recycling and dismantling vehicles that cannot be repaired

- Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking

- Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse

- Performing battery swap tasks in the city streets

- Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS

-
Working times: Full time, rotating shifts including weekends

-
Contract type: Fixed term

-
Start date: Ongoing, flexible

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).

WHAT YOU'LL NEED TO EMBARK
We're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:

- A valid drivers license for Sweden

- Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in swedish it's a plus

- Previous experience with tools or mechanical practices

- General familiarity with digital tools and applications

- Local knowledge of Stockholm and experience driving in the city

- The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

WHY VOI?

Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:

- Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups

- Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden.

- Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal

- Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollution

Keywords: Mechanic, driver, warehouse, logistics, delivery, repairs Visa mindre

Servicetekniker

Arbetsbeskrivning Servicetekniker till Munters i centrala Stockholm Är du företagsam, självgående och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig!  För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av Munters s... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Servicetekniker till Munters i centrala Stockholm
Är du företagsam, självgående och drivs av att vårda befintliga och nya kundrelationer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med frihet under ansvar? Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig! 
För att stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande och serviceorienterade inställning vill bli en del av Munters svenska serviceteam! Du kommer huvudsakligen att arbeta mot kunder i centrala Stockholm med omnejd.

Ansvarsområden
Som servicetekniker på Munters spenderar du merparten av din tid ute hos kund.
Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet i Stockholmsområdet och ansvarar själv för den dagliga planeringen.
I din roll som servicetekniker arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna.
Arbetet kräver stor flexibilitet men skapar också möjlighet att få arbeta med frihet under ansvar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem
Enklare installationer i samarbete med projektorganisationen
Planera serviceverksamheten inom området
Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa kunderna på bästa sätt

I rollen är resor en del av vardagen och det är viktigt att man trivs med detta. Övernattningar beräknas till ca 10-15/år.


Tjänsten är en heltidstjänst. Tillsvidareanställning hos Munters som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid: Mån-fre dagtid.
Du utgår från ditt hem med servicebil. 


Sista dag för ansökan är den 25 april 2024, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Munters samarbetar med Randstad i denna rekrytering, vid frågor vänligen
kontakta Adam Bernhoff på adam.bernhoff@randstad.se, 0729889003

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bakgrund inom teknik och el.
Du har el-utbildning eller motsvarande erfarenhet men du behöver inte ha behörighet.
Du har en god teknisk förståelse, erfarenhet av att tyda el-schema samt av att arbeta med felsökning.
Du har några års allmän arbetslivserfarenhet, varav minst 1-2 års erfarenhet av tekniskt arbete som ex servicetekniker inom ventilation, drifttekniker etc.
Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med att planera och driva ditt arbete självständigt.
Har du bakgrund inom avfuktnings- och luftbehandlingssystem eller liknande bransch ses detta som ett plus.
Munters är ett globalt företag och därav förväntas det att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav för tjänsten då du utför arbetet ute hos kund.

Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, krävs en god
social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot
kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och
anpassa dig efter rådande situation.
Som person är du trygg i dig själv, ansvarstagande och förtroendeingivande.
Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Munters Europe AB
Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Företaget startades upp redan 1955 och idag utförs tillverkning och försäljning i mer än 30 länder med nästan 3 500 medarbetare. Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och industri. Vill du vara med på Munters spännande resa? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag! Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Stockholm

Är du en erfaren bilglastekniker som söker dig efter nya utmaningar i ett växande företag? Då har du hamnat helt rätt! Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi nya medarbetare med erfarenhet av bilglas till våra verkstäder i Stockholms-området. Är du tillgänglig inom en kort tidsh... Visa mer
Är du en erfaren bilglastekniker som söker dig efter nya utmaningar i ett växande företag? Då har du hamnat helt rätt!
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi nya medarbetare med erfarenhet av bilglas till våra verkstäder i Stockholms-området. Är du tillgänglig inom en kort tidshorisont och sitter på kunskap inom området erbjuder vi även en sign-on bonus.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter:
Leverera Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalité på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att laga stenskott, byta bilrutor, kalibrera samt ta emot våra kunder på verkstaden.
Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.

Vem är du?
Vi ser att du har några års tidigare erfarenhet inom bilglas-yrket.
Självgående i glasbyten, stenskottslagningar, kalibrering osv.
Kunskap inom Cabas & diverse dataadministrativt arbete.
För att trivas hos oss värdesätter du våra grundläggande värderingar; omtänksam, inkluderande, genuin, driven och samarbetsvillig.

Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån inledande provanställning.
Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som tjänstepension, friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Låter detta som din nästa utmaning? Tveka då inte att skicka in din ansökan via formuläret nedan.
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på jobb@carglass.se Visa mindre

Teknisk support

I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak. Vi erbjuder Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra med... Visa mer
I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak.

Vi erbjuder
Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra medarbetare trivs och vi erbjuder därför mycket goda utvecklingsmöjligheter och goda förmåner. I denna tjänst har du dagligen kontakt med både kunder och medarbetare, vilket innebär att du rör dig i en tekniskt avancerad och internationell miljö.

Om tjänsten
Som Teknisk Support kommer du att vara baserad på vårt kontor. Du blir en del av vårt sammansvetsade eftermarknadsteam där problemlösning och felsökning är en central del av vardagen. Den primära arbetsuppgiften är att tillhandahålla teknisk support åt kunder och samarbetspartners. I och med att Firefly är en global aktör kommer du ha kontakt med distributörer och partnerföretag i hela världen. Du förväntas även driva mindre projekt med målet att förbättra vår verksamhet. Möjlighet till resor för att besöka kunder såväl inrikes som runtom i världen kan komma att förekomma för rätt person.

Din profil
I rollen som Teknisk Support ser vi att du som person har ett tekniskt intresse och förmåga att snabbt ta till dig detaljer. Du har goda kommunikativa egenskaper då du kommer att ha bred kundkontakt och arbeta nära dina kollegor. Att lösa problem och felsöka är något du tycker är kul. Dessutom har du erfarenhet av teknisk felsökning från tidigare tjänster.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter omfattar allt från att ändra en parameter i ett program till att felsöka ett helt system hos kund. Du kommer primärt att tillhandahålla teknisk support åt kunder och tekniker på mail och telefon.

Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:

- Problemlösning
- Läsa och tolka tekniska ritningar och dokumentation
- Orderhantering
- Programmera, likt PLC-programmering
- Uppdatera dokumentation

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Minst 5 års erfarenhet av arbete som innefattar någon form av teknisk felsökning
- Tekniskt intresse
- Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift
- B-körkort

Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och ett gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag. Du är en person som är trygg med att ta egna beslut även i mer pressade situationer och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du arbetar fokuserat även under perioder av ett lite högre arbetstempo.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid.
Placeringsort: Stockholm, Hammarby Sjöstad.
Tillträde: Omgående

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urvalsprocess vilket innebär att tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten besvaras av Felicia Pernius (HR) felicia.pernius@firefly.se, eller Pierre Jansson (Service- och Eftermarknad) pierre.jansson@firefly.se.


Firefly är ett svenskt företag som erbjuder industriella brandskydds- och säkerhetssystem till tillverkningsindustrier över hela världen. Sedan 1973 har Firefly specialiserat sig på att ta fram skräddarsydda systemlösningar av högsta tekniska standard och kvalitet. Firefly har utvecklat och patenterat produkter och lösningar utifrån kundbehov och forskningsrön, vilket lett till en helt unik portfölj med nyskapande produkter och systemlösningar som höjer säkerhetsnivån.

Bolagets huvudkontor är beläget i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Företaget finns representerat världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Firefly har sedan 2021 egna verksamheter i Polen och Italien. Visa mindre

Tekniker till felanmälan

Ansök    Mar 25    REGION STOCKHOLM    Hjälpmedelstekniker
Hjälpmedelsverksamheterna ansvarar för drift av hjälpmedelsverksamhet för personer med rörelsehinder i södra delen av Stockholms län samt länsövergripande ansvar för personer med behov av förbrukningshjälpmedel i hemmet, medicinteknisk apparatur i hemmet samt kommunikations-, kognitions-, syn- och hörselhjälpmedel. Hjälpmedel Stockholm försörjer den södra länsdelen med tekniska hjälpmedel. På Teknisk service arbetar vi med underhåll av tekniska ... Visa mer
Hjälpmedelsverksamheterna ansvarar för drift av hjälpmedelsverksamhet för personer med rörelsehinder i södra delen av Stockholms län samt länsövergripande ansvar för personer med behov av förbrukningshjälpmedel i hemmet, medicinteknisk apparatur i hemmet samt kommunikations-, kognitions-, syn- och hörselhjälpmedel.

Hjälpmedel Stockholm försörjer den södra länsdelen med tekniska hjälpmedel.

På Teknisk
service arbetar vi med underhåll av tekniska hjälpmedel för personer med funktionsvariation. Vi söker nu en tekniker till vår felanmälan.

Där kommer du vara en av fyra tekniker i ett team som ansvarar för att våra kunder och medarbetare får professionell service och bemötande.

I vår felanmälan blir du spindeln i nätet för teknisk service samt vårt ansikte utåt.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:

Ta emot Felanmälan och tidsbokning av reparationer
Begränsad felsökning via telefon
Planering och beredning av underhåll
Materialanskaffning och materialplanering
Arbetsorderhantering som ex. återrapportering av utförda jobb
Hantering av inkomna reklamationer och garantier till enheten Teknisk service
Viss enklare service på hjälpmedel
Vi tror att du är praktiskt lagd och stimuleras av att arbeta med kundkontakter samt att ge snabb och professionell service.

Servicekänsla, flexibilitet, ordningssinne, engagemang och samarbetsförmåga är egenskaper som efterfrågas och värderas högt hos oss.

Vi tror att Du har en teknisk bakgrund, eller tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande arbete i kund/ordermottagning.

Mycket god datorvana är ett krav.

Vi ser gärna att du har en god vana att jobba i integrerade affärssystem.

Svenska C1 kunskaper i engelska ser vi som ett plus.

Meriterande är tidigare erfarenhet från liknande arbete på felanmälan, orderavdelning eller teknisk support.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Bagare sökes!

Vi söker bagare till vårt lilla bageri! Har du erfarenhet & Passion för surdegsbröd och kulturspannmål? Ser detaljerna och tycker om att skapa vackra kavlade degar. Har lätt att "ta i" när det behövs. Att kavla upp armarna med lätta fötter ser du som en rolig utmaning som tar dig framåt. I bageriet arbetar du självständigt med kärlek till råvaran och hantverket. Vi finns nyöppnade på södermalm, och är stolta över att finnas för människor i området. Vi vil... Visa mer
Vi söker bagare till vårt lilla bageri!
Har du erfarenhet & Passion för surdegsbröd och kulturspannmål? Ser detaljerna och tycker om att skapa vackra kavlade degar. Har lätt att "ta i" när det behövs. Att kavla upp armarna med lätta fötter ser du som en rolig utmaning som tar dig framåt.
I bageriet arbetar du självständigt med kärlek till råvaran och hantverket.
Vi finns nyöppnade på södermalm, och är stolta över att finnas för människor i området. Vi vill fortsätta växa och skapa det bästa. Vill du vara med?
Vi ser fram emot att höra från Dig! Visa mindre

Bagare Mr Cake

Ansök    Mar 23    Mr Cake Stockholm AB    Bagare/Konditor
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit! Nu söker vi bagare till vårt nya bageri på MR Cake Stockholm. MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva. Nu söker vi bagare som vill vara med på vår resa. Vi ser gärna att du som söker Är utbildad bagare Har en positiv & glad inställning Tycker om att arbeta i team och ... Visa mer
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit!

Nu söker vi bagare till vårt nya bageri på MR Cake Stockholm.
MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva.

Nu söker vi bagare som vill vara med på vår resa.


Vi ser gärna att du som söker
Är utbildad bagare
Har en positiv & glad inställning
Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna
Är kreativ, positiv, passionerad och stolt i din yrkesroll.
Vissa dagar är det mer att göra än andra därför är det viktigt att du är en person som är framåt och som gillar när det blir högt tempo.
Fördelar med att jobba hos oss

Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Nya och fräscha lokaler
Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!Du ansöker snabbt och smidigt på några minuter genom att svara på några korta frågor varav några frågor besvaras i videoförmat. Du kan ansöka direkt i mobilen, inget CV eller personligt brev behövs! Visa mindre

Villa Dagmar söker bageriansvarig

Ansök    Mar 22    Hotel Diplomat AB    Bagare/Konditor
Om Villa Dagmar Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad... Visa mer
Om Villa Dagmar
Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, en stor och välkomnande hotellbar samt möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Villa Dagmar är helt enkelt en unik och exklusiv hotellupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hotellet har 70 rum och ingår i samma familj som Hotel Diplomat.
Nu söker vi en ny duktig bagare som kan ta ansvar för vårt lilla bageri.
Arbetsuppgifterna är att förse Villa Dagmar, Hotel Diplomat och snart Villa Dahlia med fantastiska bröd.
För att lyckas i tjänsten så behöver du vara strukturerad, hålla en hög nivå på hantverket och kunna produktutveckla.
Låter det intressant så skicka gärna in en ansökan. Visa mindre

Databaskonsult

Ansök    Mar 22    Esri Sverige AB    GIS-utvecklare
Vill du vara en av oss? På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder. Om tjänsten Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i fra... Visa mer
Vill du vara en av oss?

På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information i både privat och offentlig sektor. Vår världsledande GIS-teknik bidrar till smidigare processer, tydligare beslutsvägar, effektivare rutiner och ger en verklig bild av nuläget till våra kunder.

Om tjänsten
Spatial Data Management-teamet är experter på att tillhandahålla olika former av data och är i framkant av teknikutvecklingen inom GIS. Just nu söker vi ytterligare en passionerad kollega till vårt team för att hantera våra varierande och komplexa kunduppdrag.

Spatial Data Management-teamet tar fram data som behövs för kundens beslutsunderlag och blir lätt spindeln i nätet i våra kunduppdrag. Vi tycker det är kul med samarbete och känner en stor samhörighet med teamet men också med kollegorna från våra andra team.
Du kommer att arbeta som GIS-konsult med fokus på databaser och datahantering/bearbetning. Rollen som konsult är mycket bred, du är många gånger delaktig från allra första början i projekten och diskuterar både arkitekturfrågor och tillvägagångssätt, många gånger i workshopform, för att sedan arbeta med själva genomförandet.

Vi har många spännande uppdrag på gång och behöver nu utöka vår grupp med ytterligare en erfaren kollega. Den vi söker, är det du?

Om dig:
Har du:

- En relevant Högskole- eller universitetsexamen

- Minst 5 års erfarenhet av datamodulering, prestandaoptimering av databaser ArcGIS-plattformens geodatabaser samt Microsoft Server, Oracle eller Postgre

- Goda kunskaper om Python utveckling och gärna FME

- God förståelse av ArcGIS-plattformen och dess programvaran

- Lätt för att kommunicera tekniska koncept till icke-tekniska intressenter både på svenska och engelska

- Och strävar du efter ständig kompetensutveckling genom varierande uppdrag och den unika tillgången till Esris utbildningsportal

Då ser vi verkligen fram emot din ansökan.

Vi erbjuder
En spännande och utmanande tjänst i ett marknadsledande företag med framåtanda och driv, i en familjär atmosfär. Du blir en del av vår växande verksamhet i Sverige där du får möjlighet att utvecklas inom företaget samt tillgång till ett globalt nätverk av Esri-företag.
Frihet under ansvar” är centralt i vår företagskultur. Du har inflytande över var, hur och när du jobbar. Du kommer vara placerad på något av våra kontor i Stockholm, Gävle, Falun, Malmö eller Karlstad.

Ansökan
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2024-04-21. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.Vill du veta mer?
Kontakta gärna Katja Hunn, teamchef Spatial Data Management, på 079-006 84 45, eller Sofie Ranta, HR-chef, sofie.ranta@esri.se

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?
Läs mer om oss på esri.se (http://www.esri.se/) och följ oss på LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/48950/) och Instagram (https://www.instagram.com/esrigram_se/). Visa mindre

Villa Dagmar söker Konditor

Ansök    Mar 22    Hotel Diplomat AB    Bagare/Konditor
Om Villa Dagmar Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad... Visa mer
Om Villa Dagmar
Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, en stor och välkomnande hotellbar samt möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Villa Dagmar är helt enkelt en unik och exklusiv hotellupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hotellet har 70 rum och ingår i samma familj som Hotel Diplomat.
Nu söker vi vår nya konditor.
Som konditor på Villa Dagmar så är du med att skapa desserter till vår restaurang. Du förser även hotellet med kondisprodukter för att lyfta våra hotellgästers upplevelse när de bor hos oss.
För att lyckas i tjänsten så behöver behärska alla delar i konditor yrket. Ett extra plus är om om du är inriktad på a la carte. Du ska även känna dig bekväm med att arbeta självständigt.
Låter det intressant, skicka då in din ansökan. Visa mindre

Sömmerska sökes

Ansök    Mar 21    Gholami, Naser    Ändringsskräddare
Vi söker en medarbetare som är duktig ärlig och har erfarenhet av skrädderi. Ska laga begagnade kläder och styrka kläder även sy nya kläder samt sköta kassan och ensam ansvara för butiken. Ni kan kontakta mig 073 5706842 Visa mer
Vi söker en medarbetare som är duktig ärlig och har erfarenhet av skrädderi. Ska laga begagnade kläder och styrka kläder även sy nya kläder samt sköta kassan och ensam ansvara för butiken. Ni kan kontakta mig 073 5706842 Visa mindre

Junior Pattern Maker to H&M Womenswear

Now you have a chance to join of the fashion leading company H&M by becoming a part of our team within Womenswear! We are looking for a driven and flexible Junior Pattern maker who loves fashion and wants to be part of creating and securing the best fit and shape for our global customer. We believe you are curious, like high pace and to work in a team towards our common goals. Key Responsibilities You will support one or more pattern makers throughout th... Visa mer
Now you have a chance to join of the fashion leading company H&M by becoming a part of our team within Womenswear! We are looking for a driven and flexible Junior Pattern maker who loves fashion and wants to be part of creating and securing the best fit and shape for our global customer. We believe you are curious, like high pace and to work in a team towards our common goals.
Key Responsibilities
You will support one or more pattern makers throughout the product creation, from the initial idea until the garment goes into production. Your tasks will be to assist the pattern maker with making measurement charts, assist in fittings, amending patterns, grading, and adding comments on technical details for samples to production, always with sustainability in mind.
Qualifications:
Competence:
Pattern Making degree and/or equivalent work experience
Basic knowledge working with patterns, fit and technical solutions
Basic knowledge from Lectra or similar pattern making software
3D CLO or other 3D software is meritingAs a person:
Passionate about creating best fit/shape and finding best technical solutions for all sizes with our global customer in mind
Self-driven team player with no prestige and with the ambition to become our future pattern maker
Always see possibilities, improvements, and simple solutions
Are driven by achieving results in an efficient way
Have basic knowledge about materials and fabrics, production process and garment making
Strong fashion interestAdditional information
This is a full-time permanent position starting as soon as possible. The role is located at the H&M Head office in Stockholm, and we work on site. If this sounds interesting and you fit the qualifications, apply here with CV latest by 31st March. At H&M Group we strive to have a fair and inclusive recruitment process. Therefor we kindly ask you to not attach any cover letter in your application as they often contain information that could trigger unintentional biases.
If you are a current employee, please remember to communicate with your closest manager when applying.
Benefits
We offer all our employees at H&M Group attractive benefits with extensive development opportunities around the globe. All our employees receive a staff discount card, usable on all our H&M Group brands in stores and online. Brands covered by the discount are H&M (Beauty and Move included), COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET, Afound. In addition to our staff discount, all our employees are included in our H&M Incentive Program – HIP. You can read more about our H&M Incentive Program here
In addition to our global benefits, all our local markets offer different competitive perks and benefits. Please note that they may differ between employment type and countries.
Inclusion & Diversity
At H&M Group, we’re determined to create and maintain inclusive, diverse and equitable workplaces throughout our organization. Our teams should consist of a variety of people that share and combine their knowledge, experiences and ideas. Having a diverse workforce leads to a positive impact on how we address challenges, on what we perceive possible and on how we choose to relate to our colleagues and customers all over the world. Hence all diversity dimensions are taken into consideration in our recruitment process.
Company Description
H&M is a fashion brand that offers the latest styles and inspiration, from fashion pieces and unique designer collaborations to affordable wardrobe essentials. Our business idea is fashion & quality at the best price in a sustainable way. Learn more about H&M here: Visa mindre

Skräddare - herr

Ansök    Mar 20    Kulturhuset Stadsteatern AB    Skräddare
Om verksamheten  På kostymenheten arbetar skräddare, tillskärare, patinerare, modist, inköpare, kostymteknik (scenbunden och service) för att tillsammans tillverka, hantera och vårda kostymer till verksamhetens alla scener: Sergelscenerna, Skärholmen, Vällingby/Husby och Parkteatern. Enheten producerar kostymer till ca 30 produktioner årligen. Om rollen Som skräddare arbetar du huvudsakligen med tillverkning av kostymer. I rollen ingår även att i vis... Visa mer
Om verksamheten 

På kostymenheten arbetar skräddare, tillskärare, patinerare, modist, inköpare, kostymteknik (scenbunden och service) för att tillsammans tillverka, hantera och vårda kostymer till verksamhetens alla scener: Sergelscenerna, Skärholmen, Vällingby/Husby och Parkteatern. Enheten producerar kostymer till ca 30 produktioner årligen.
Om rollen

Som skräddare arbetar du huvudsakligen med tillverkning av kostymer. I rollen ingår även att i vissa tilldelade produktioner vara kostymkontakt där det ingår att sammanställa kostymlistor och vara med vid provningar tillsammans med tillskäraren. I de produktioner där det används köpta kläder samt kläder från teaterns kostymförråd ingår det i tjänsten att justera/ändra kläder efter kostymdesignerns önskemål. Skräddarna arbetsleds av ateljéns tillskärare. Peruk-, mask- och kostymchefen är personalansvarig.
Vi söker

Vi söker dig som är herrskräddare, kompetens inom damskrädderi är meriterande även om tyngdpunkten kommer att ligga på herrskrädderi. Vi ser gärna att du har kunskaper i kostymhistoria och erfarenhet av skrädderi inom scenkonst. Du har gesällbrev i herrskrädderi eller motsvarande kompetens genom flerårig arbetserfarenhet.


Tjänsten kräver att du har god förmåga att arbeta självständigt och kan göra egna prioriteringar i ditt arbete. Du har god organisationsförmåga och är van och trivs med att arbeta med varierat arbetstempo. 


Eftersom du har kontakt med skådespelare vid bl.a. provningar behöver du ha en god social förmåga och kunna hantera situationen professionellt. Grundkunskaper i Microsoft Word och Excel. 
Vi erbjuder

Kulturhuset Stadsteatern erbjuder en kreativ och inspirerande arbetsplats där vi från våra olika professioner arbetar med att skapa goda förutsättningar för scenkonst. Vi eftersträvar hög yrkesmässig kompetens kombinerat med en vilja att undersöka och utveckla metoder och roller.


Tjänsten är en tillsvidaretidsanställning på heltid. Arbetet är schemalagt och utförs på dagtid måndag-fredag. Kulturhuset Stadsteatern tillämpar provanställning.


Kulturhuset Stadsteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Tillträde sker 19 aug 2024 eller enl överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag är 7 april  2024. Eventuella frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Nancy Andreassen Peters peruk-, mask- och kostymchef
Fackliga företrädare


Scen och Film avd 3 Urban Riismark urban.riismark@kulturhusetstadsteatern.se

Akademikerföreningen Alice Kassius Eggers alice.kassius@kulturhusetstadsteatern.se Visa mindre

Konditor

Ansök    Mar 21    Vete-Katten AB    Bagare/Konditor
Vete-Katten grundades 1928 av Ester Nordhammar och fick enligt ryktet sitt namn då den första ägarinnan gav svaret "Det vete katten" på frågan om vad inrättningen skulle kallas. Från september 2012 drivs Vete-Katten av nya ägare där bl a Johan Sandelin Järnåsen är en av delägarna. Idag består Vete-Katten av ett bageri, ett konditori, chokladtillverkning och en kallskänk. Alla vi på Vete-Katten eftersträvar att tillverka så mycket som möjligt från grunden, ... Visa mer
Vete-Katten grundades 1928 av Ester Nordhammar och fick enligt ryktet sitt namn då den första ägarinnan gav svaret "Det vete katten" på frågan om vad inrättningen skulle kallas.
Från september 2012 drivs Vete-Katten av nya ägare där bl a Johan Sandelin Järnåsen är en av delägarna.
Idag består Vete-Katten av ett bageri, ett konditori, chokladtillverkning och en kallskänk.
Alla vi på Vete-Katten eftersträvar att tillverka så mycket som möjligt från grunden, med de bästa råvarorna som marknaden har att erbjuda.
Lokalerna omfattar nu inte bara de traditionella kafferummen och innergården, utan även den nya brödbutiken och serveringsdelen som vetter mot Kungsgatan.
Honnörsorden för hela det breda sortiment som Vete-Katten erbjuder är högsta kvalitet och äkta råvaror.
Det rika utbudet innehåller såväl klassiska som moderna matbröd och bakverk.
Nu söker vi Dig, en konditor med kunnande, ambition och ansvarskännande.
Konditorn vi söker skall alltid ha viljan att lyfta oss ett steg till, så med andra ord Du skall ha en god utbildning och dokumenterad erfarenhet.
Du ska tillsammans med våra konditorer producera förstklassiga bakverk till vår butik på Kungsgatan samt våra 7 butiker runt om i stan. Nu söker vi dig, konditor med kunnande, ambition och ansvarskänsla. Visa mindre

Senior Kravledare- informationsarkitekt

Ansök    Mar 19    Envoi AB    Affärsarkitekt
Följ med på vår resa! Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som står inför en spännande tillväxtfas? Då kan vi på Envoi stolt presentera ditt nästa uppdrag! Om Envoi AB Vi ska inte säga för mycket, men vi har nog världens roligaste jobb. Envoi är ett konsultbolag där vi arbetar med spännande uppdrag i hela Sverige, och har sedan 2018 arbetat med att leda organisationer genom digital transformation. Om jobbet Vi söker just nu fler konsulter som... Visa mer
Följ med på vår resa!
Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som står inför en spännande tillväxtfas? Då kan vi på Envoi stolt presentera ditt nästa uppdrag!Om Envoi AB
Vi ska inte säga för mycket, men vi har nog världens roligaste jobb. Envoi är ett konsultbolag där vi arbetar med spännande uppdrag i hela Sverige, och har sedan 2018 arbetat med att leda organisationer genom digital transformation.Om jobbet
Vi söker just nu fler konsulter som vill vara med på vår resa framåt! Som IT konsult hos oss hjälper vi dig att utvecklas i din roll och hittar kunduppdrag som matchar din kompetens och intresse.Uppdragsbeskrivning
Vill du arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Här får du arbeta tillsammans med kollegor som känner en stolthet över att få arbeta med viktiga och meningsfulla uppgifter.

Uppdragsbeskrivning

Vi söker en kravledare som ska ta fram, ansvara och leda en plan för kravframtagning, hålla workshops och samordna kravaktiviteter med projektteam samt rapportera kravarbetets framdrift till sin programledare/projektledare. Som kravledare leder och driver du kravarbetet i ett eller flera projekt med IT-påverkan. Projekten kan omfatta både egenutveckling eller införande av standardsystem och bemannas av verksamhetsspecialister och interna/externa resurser inom IT.

Arbetsuppgifter

I rollen som Kravledare kommer du att bygga en bred kunskap om såväl kraftsystemet som IT-lösningar i framkant. Vidare innebär rollen att:

Under uppdraget kan andra arbetsuppgifter inom enheten/avdelningen bli aktuella, som tex att arbeta med krav, tester, testledning och arkitekturarbete i näraliggande projekt och som också ligger nära rollen som kravledare.

Du får samarbeta med kollegor med många års erfarenhet inom elbranschen och du kommer således ha möjlighet att få god vägledning och utbildning i din nya roll samt skaffa dig djup kunskap om elmarknaden parallellt med det tekniska arbetet.

Konsulter inom denna kategori arbetar med verksamhetsutveckling och verksamhetsnära utveckling av IT- och beslutsstöd. Uppdrag inom denna kategori syftar till att stödja verksamheten i att fånga utvecklingsbehov, formulera och driva krav på IT-lösningar samt utöva förändringsledning vid implementation. Verksamhetsområden med behov av utveckling de närmaste åren är t ex elnätsdrift, balansreglering, elmarknad och kraftsystemanalys.

Beställaren tar ansvar för att resursens säkerhetsklassning överensstämmer med det arbete som utförs.

- Samla in funktionella och icke-funktionella krav genom workshops och enhetligt dokumentera resultatet av kravarbetet

- Säkerställa att kraven kommuniceras och förankras med och mellan olika kravställare

- Koordinera kraven med verksamhets- och IT-arkitekter

- Säkerställa att kraven är skrivna på ett utvecklingsbart och testbart sätt

- Säkerställa kravuppfyllnad i de testfall som tas fram i samarbete med testledare

- Ge metodstöd inom kravhantering till verksamhetsspecialister/kravställare avseende både funktionella

- och icke-funktionella krav med särskild betoning på användbarhet

- Ge metodstöd inom kravhantering i projektgruppen

- Bidra till att utveckla kravprocess och strategi i samarbete med andra krav- och testledare

- Delta i testplanering och tester och däri verifiera kravuppfyllnad

- Tillsammans med arkitekter aktivt bidra i informationsmodellering och arkitekturella vägval

Obligatoriska krav

- Universitet-/Högskoleutbildning 120p/180hp inom systemvetenskap, informatik eller ingenjörsutbildning inom el eller data.

- Minst 9 års arbetslivserfarenhet inom kravställning och därmed arbetat med funktionella- & icke funktionella krav

- Minst 5 års arbetslivserfarenhet av kravställning av komplexa verksamhetsprojekt med betydande inslag av IT och agil kravställning och systemutveckling

- Minst 5 års arbetslivserfarenhet av att ta fram och dokumentera arbetsflöden och processer vid IT-förändringar. Enligt etablerad metodik på marknaden.

- Minst 5 års erfarenhet som verksamhetsarkitekt eller informationsarkitekt

- Minst 5 års erfarenhet av UX-design eller användbarhetskunskap

- Minst 5 års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med något/några kravverktyg, t.ex. Azure, ADOS, JIRA m.fl.Intresserad?
Har du en bakgrund som möter kraven ovan? Välkommen med en ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Sömmerska /skräddare

Ansök    Mar 19    Matildas Fest AB    Klänningssömmerska
Erfaren sömmerska som ska ha erfarenhet inom sömnad av brudklänningar alt något likvärdigt. Snabb och noggrann. Kunskap om tillskärning är ett plus. Kunna hantera en industrisymaskin. Ändrings sömnad av brudklänningar och festklänningar. Både handsömnad och maskin sömnad. Kunna förstå och prata svenska. Kunna utföra dem sömnadsuppgifter man får. Arbetet gäller mellan 2 maj-13 juli samt 12 aug-15 sept. Endast mail ansökan. Visa mer
Erfaren sömmerska som ska ha erfarenhet inom sömnad av brudklänningar alt något likvärdigt. Snabb och noggrann. Kunskap om tillskärning är ett plus. Kunna hantera en industrisymaskin. Ändrings sömnad av brudklänningar och festklänningar. Både handsömnad och maskin sömnad. Kunna förstå och prata svenska. Kunna utföra dem sömnadsuppgifter man får.
Arbetet gäller mellan 2 maj-13 juli samt 12 aug-15 sept.
Endast mail ansökan. Visa mindre

Bagare/Konditor

Nu söker vi en konditor som älskar sitt yrke. Vi vill jobba med produkter av högkvalitet och allt tillverkas hos oss. Du skall vara kreativ och ha en passion för hantverket samt kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ med stöd från dina kollegor. Du bör trivas med ett högt arbetstempo samt kunna arbeta effektivt och organiserat. Vi arbetar i ett team och hjälper varandra, därför sätter vi stor vikt vid kommunikation och laganda. Det är viktigt att... Visa mer
Nu söker vi en konditor som älskar sitt yrke.
Vi vill jobba med produkter av högkvalitet och allt tillverkas hos oss.
Du skall vara kreativ och ha en passion för hantverket samt kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ med stöd från dina kollegor. Du bör trivas med ett högt arbetstempo samt kunna arbeta effektivt och organiserat. Vi arbetar i ett team och hjälper varandra, därför sätter vi stor vikt vid kommunikation och laganda.
Det är viktigt att du kan baka svenska klassiker från grunden. Allt från matbröd till tårtor och pajer.
Tillträde omgående.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fleet Specialist

Ansök    Mar 14    Voi Technology AB    Finmekaniker
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date. Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited ... Visa mer
At Voi, our mission is to create safe, sustainable, and reliable micromobility solutions that benefit everyone. We've been dedicated to this mission since 2018, and today, we proudly hold the position of the #1 e-scooter service in Europe, operating in over 100 cities with more than 200 MILLION rides to date.
Our journey has been incredible, and we're committed to keeping the momentum going. As we continue to expand our operations in Sweden, we're excited to invite you to join us in Stockholm as a Fleet Specialist.
This role offers a unique opportunity to directly influence our fleet's readiness and contribute to shaping the future of European cities for generations to come.

Are you ready to embark on the Voiage with us?

YOUR MISSION AT VOI
For the position as a Fleet Specialist, you'll mainly focus on mechanical work and you will be responsible for the maintenance and repair of our vehicles. This means keeping our scooters in top shape and provide strong support to our team on the ground. Although focus will be on maintenance and repairs, we do expect you to be able to support our In Field team if needed. Here are some exciting tasks awaiting you:

- Diagnosing and repairing broken vehicles

- Recycling and dismantling vehicles that cannot be repaired

- Redistributing vehicles from low-demand to high-demand areas and correcting improper parking

- Locating and collecting vehicles in need of transportation back to the warehouse

- Performing battery swap tasks in the city streets

- Ensuring the safe and compliant deployment of our vehicles and continuously gathering in-field insights to enhance vehicle availability, parking, and rider safety

JOB CONDITIONS

-
Working times: Full time, rotating shifts including weekends

-
Contract type: Fixed term

-
Start date: Ongoing, flexible

NOTE: our Talent Acquisition is based in Sweden, you will receive a phone call from a Swedish number (+46).

WHAT YOU'LL NEED TO EMBARK
We're looking for a highly motivated and responsible team player who can handle tasks and solve problems independently. With a proactive approach, you should be skilled in finding innovative solutions and achieving set objectives. In addition, the right candidate should have:

- A valid drivers license for Sweden

- Fluent english, both verbal and written and if you're fluent in swedish it's a plus

- Previous experience with tools or mechanical practices

- General familiarity with digital tools and applications

- Local knowledge of Stockholm and experience driving in the city

- The ability to remain calm in stressful situations (such as difficult parking or traffic)

WHY VOI?

Working at Voi is more than just a job; it's a personal Voiage where you'll grow as a professional and be part of a diverse team and culture that's committed to making a positive impact on society. In addition to this, you'll have the opportunity to:

- Join Europe's leading micromobility company and one of the fastest-growing scale-ups

- Make a direct impact on our ongoing success and contribute to the development of the micromobility industry in Sweden.

- Collaborate with inspiring, motivated, and diverse colleagues who share a common goal

- Be a part of the micromobility revolution and help create sustainable cities that are clean, quiet, and free from pollution

Mechanic, driver, warehouse, logistics, delivery, repairs Visa mindre

Bagare

Ansök    Mar 14    Thelins Bageri AB    Bagare/Konditor
Bagare sökes Vi är ett hantverkskonditori med många enheter med högt kvalitets tänk på våra produkter som lämnar vår tillverkning. Produktionen består av att baka mat och kaffebörd. Vi söker till detta en bagare som är noggrann och inte är rädd för ett högt tempo. Låter detta spännande och du vill utmana dig själv så är det bara att söka Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller... Visa mer
Bagare sökes
Vi är ett hantverkskonditori med många enheter med högt kvalitets tänk på våra produkter som lämnar vår tillverkning.
Produktionen består av att baka mat och kaffebörd.
Vi söker till detta en bagare som är noggrann och inte är rädd för ett högt tempo.
Låter detta spännande och du vill utmana dig själv så är det bara att söka
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pedagogisk och driven Arbetsinstruktör till Nytorgsverkstan

Ansök    Mar 14    Stockholms kommun    Möbelsnickare
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Stockholm är landets ledande tillväxtregion. Det kräver en arbetsmarknad där arbetsgivare kan rekrytera den kompetens de behöver och där stockholmarna har möjlighet att byta bransch, komma tillbaka i arbete eller studera vidare. Arbetsmark... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Stockholm är landets ledande tillväxtregion. Det kräver en arbetsmarknad där arbetsgivare kan rekrytera den kompetens de behöver och där stockholmarna har möjlighet att byta bransch, komma tillbaka i arbete eller studera vidare. Arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för stadens samlade

arbetsmarknadsinsatser och vuxenutbildning - kommunal vuxenutbildning inklusive utbildning i svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna och yrkeshögskola.Vill du veta varför du borde arbeta hos oss? https://play.mediaflowpro.com/ovp/14/15AMHDN9JPVälkommen till oss

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner.

Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Stockholm är landets ledande tillväxtregion. Det kräver en arbetsmarknad där arbetsgivare kan rekrytera den kompetens de behöver och där stockholmarna har möjlighet att byta bransch, komma tillbaka i arbete eller studera vidare. Arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för stadens samlade
arbetsmarknadsinsatser och vuxenutbildning - kommunal vuxenutbildning inklusive utbildning i svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna och yrkeshögskola.

Arbetsplatsbeskrivning
Enheten Unga Insatser är en del av Jobbtorg Stockholm. Enheten erbjuder Stockholms stads unga vuxna (16-29 år) arbetsmarknadsinsatser utifrån behov och förutsättningar.

Vi söker nu arbetsinstruktörer till vår verksamhet på Nytorgsverkstan. Arbetsplatsens arbetsområden är inom finsnickeri och design. Här erbjuder vi unga vuxna 20-29 år en visstidsanställning under 6 mån, en sk ”arbetslagsanställning. I målgruppen finns personer som är kriminellt eller socialt belastade men framförallt personer som saknar arbetslivserfarenhet. Verksamhetens mål är att stötta deltagarna vidare till studier och arbete.

Vi erbjuder dessutom regelbundna samtal med coacher för att stödja deltagarna till en hållbar och långsiktig sysselsättning.

Din kompetens och erfarenhet

Som arbetsinstruktör har du intresse för målgruppen. Du instruerar och handleder deltagare i verkstan. Du ansvarar för att individuellt introducera, instruera och stödja deltagaren i dennes arbetslivsutveckling. Du samverkar med coach i upprättandet av deltagarnas individuella planering. Vidare tar du fram arbetsuppgifter, organiserar, och planerar för deltagarna kring de beställningar som ska utföras och levereras.

En viss del av dokumentation förekommer i arbetet. Vi står mitt i ett utvecklingsarbete där även du, med din kompetens, kommer att bli en viktig del.

Kvalifikationer

Snickeriutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet i ett arbete.
Goda skriftliga och språkliga kunskaper i svenska.
God datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet och adekvat datorvana.

Meriterande

handlett unga vuxna alt erfarenhet av arbete med unga utan arbetserfarenhet
erfarenhet av pedagogiskt arbete, exempelvis att du har lärt upp andra i hantverksarbete, hållit utbildningar inom hantverk eller på annat sätt arbetat med att instruera andra i hantverk.

För denna tjänst lägger vi särskild vikt vid följande kompetenser:

Engagerad
Strukturerad
Relationsskapande
Mål och resultatorienterad
Uthållig
Pedagogisk insikt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.På arbetsmarknadsförvaltningen så arbetar vi för att det ska vara lätt att utvecklas genom att byta enhet och arbetsplats. Det innebär att din anställning är i hela förvaltningen och att du kan komma att få nya uppdrag inom andra verksamheter där din kompetens behövs bäst. Visa mindre

Deploja söker en Datastyrningsspecialist

Ansök    Mar 12    Deploja AB    Affärsarkitekt
Vi har nu ett behov hos en kund efter en Datastyrningsspecialist och söker därför en ytterligare konsult och kollega med den rätta inställningen och som vill lära sig samt dela med sig av sina kunskaper. Med rätta inställningen vet vi att du skulle lyckas som konsult hos Deploja. Vi tror på att bygga ett bolag av olika personligheter som på olika sätt bidrar. Vi vill ständigt bli bättre och är bara i uppstartsfasen av en spännande resa så vi vill därav bl... Visa mer
Vi har nu ett behov hos en kund efter en Datastyrningsspecialist och söker därför en ytterligare konsult och kollega med den rätta inställningen och som vill lära sig samt dela med sig av sina kunskaper. Med rätta inställningen vet vi att du skulle lyckas som konsult hos Deploja. Vi tror på att bygga ett bolag av olika personligheter som på olika sätt bidrar.

Vi vill ständigt bli bättre och är bara i uppstartsfasen av en spännande resa så vi vill därav bli fler duktiga kollegor!

Rollen:
Som Datastyrningsspecialist förväntas rollen med sin erfarenhet att strategiskt jobba med verksamhet i rådgivning, stötta och bidra att sätta ramar för data-/informationsstyrning. Till det förväntas rollen planer och stötta i arbete för en ökad datamognad inom organisationen. Vidare har datastyrningsspecialisten erfarenheter av tekniskt stödstruktur dvs datastyrningsverktyg.

För denna roll ser vi gärna att du har:
I CV dokumenterat minst 9 års erfarenhet av projekt- eller programledning inom data och analys
I CV dokumenterat erafrenhet från minst 2 uppdrag att lyfta datamognad i organisationen
I CV dokumenterat erfarenhet från minst 2 uppdrag av strategisk rådgivning eller implementering av datastyrning i verksamheten
I CV dokumenterat erfarenhet från minst 1 uppdrag av arbete med datastyrningsverkyg såsom Azure Purview eller liknande
I CV dokumenterat erfarenhet från minst 1 uppdrag av att kvalitetssäkra data&analysprojekt; I CV dokumenterat erfarenhet från minst 1 uppdrag av att utveckla datastrategi
I CV dokumenterat erfarenhet från minst 1 uppdrag av arbete i offentlig verksamhet

Meriterande:
erfarenhet från minst 1 uppdrag av att arbeta med trafikdata
vana att arbeta tillsammans som ett team från minst ett uppdrag
certifiering med Microsoft Azure Data Engineer Associate

Sista ansökningdatum: 25-03-2024

Vad erbjuder Deploja ?
Vi sätter individen i centrum av vår verksamhet. För oss är det viktigt att du trivs både på jobbet och på din fritid, eftersom vi tror att din framgång och trivsel går hand i hand. Därför ger vi dig möjligheten till en mer flexibel vardag där du kan bestämma hur mycket du vill arbeta och om du vill göra det hemifrån, hos kund eller på vårt kontor.

Vår modell utmanar verkligen IT-konsultbranschen. Deploja erbjuder sina konsulter större delen av ersättningen, eftersom det trots allt är du som konsult som levererar värde hos kunden och därmed enligt vår mening bör bli kompenserad därefter!

Vi erbjuder dig följande, Valet är ditt!

Spännande uppdrag hos våra många kunder. Vi fokuserar på långsiktiga uppdrag, vilket ger dig möjlighet att skapa värde för kunden samtidigt som du utvecklas själv.

En trygg månadslön - tillsammans bestämmer vi en grundlön baserad på dina uppdrag.

Tjänstebil - vi uppmuntrar dig att välja en elbil för en mer hållbar framtid.

Tjänstepension och stora möjligheter till löneväxling.

Semester - Önskar du mer än 30 dagar semester, kanske 60 dagar?

Privat sjukvårdsförsäkring, olycksfallsförsäkring och livförsäkring för ökad trygghet.

Kompetensutveckling - du får själv sätta din budget och välja vilka utbildningar du vill delta i.

Livskvalitet - Har du kanske svårt att få ihop pusslet i vardagen och önskar arbeta lite mindre och ändå kunna tjäna lika mycket om inte mer?

Låter rollen intressant? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande! Rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om ovanstående jobb beskrivning inte passar dig, tveka inte att skicka in din spontan ansökan ändå om du känner dig redo för ett friare liv som konsult via länken här (https://career.deploja.se/jobs/3094298-erfarna-it-specialister-sokes).

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör till elbåtstillverkare

Är du montör och vill bli en del av elbåtsindustrins framtid? Nu har du chansen att vara med på Candelas unika och spännande tillväxtfas! Om företaget Candelas yttersta mål är att påskynda påskynda övergången till fossilbränslefria sjöar och hav. Företaget strävar efter att omdefiniera effektiviteten inom vattenburen transport för att radikalt utmana prestandagränserna för elektriska båtar och fartyg. Candela är övertygade om att en snabb övergång från f... Visa mer
Är du montör och vill bli en del av elbåtsindustrins framtid? Nu har du chansen att vara med på Candelas unika och spännande tillväxtfas!

Om företaget
Candelas yttersta mål är att påskynda påskynda övergången till fossilbränslefria sjöar och hav. Företaget strävar efter att omdefiniera effektiviteten inom vattenburen transport för att radikalt utmana prestandagränserna för elektriska båtar och fartyg.

Candela är övertygade om att en snabb övergång från fossila bränslen till en utsläppsfri framtid är avgörande för planeten. De tror att ju snabbare världen avstår från fossila bränslen och istället rör sig mot en utsläppsfri framtid, desto bättre.

Företaget har en stark drivkraft för att göra en positiv inverkan på planeten och dess alla arter. Med en personalstyrka som består av individer från 20 olika nationer, delar de en gemensam övertygelse att vänlighet, tillsammans med djup kunskap inom vetenskap, kan ha en revolutionerande kraft.


Dina arbetsuppgifter
I Candelas verkstad kommer du att arbeta med monteringen av specialdesignade mekaniska komponenter. Du kommer att ha ansvar för både förmontering och montering av olika delsystem på båtarna. Vid behov kommer du även att hantera och lösa eventuella mekaniska problem som uppstår under arbetets gång. För att säkerställa hög kvalitet och precision kommer du att genomföra kvalitetskontroller av de delsystem som monterats under processen.
Som en del av teamet förväntas du vara en drivande kraft när det gäller att kontinuerligt förbättra kvaliteten, minska cykeltiderna, sänka kostnaderna och förbättra arbetets processer.

Vad du blir en del av:
Genom att samla en rad framgångsrika forskare och ingenjörer driver Candela gränserna för marin transport. Candela är stolta över att skapa engagemang inom sina team med en öppen och ärlig arbetsmiljö. Arbetsplatsen består idag av ett starkt, multifunktionellt team på drygt 100 experter inom dynamisk modellering, hårdvarudesign, hydrodynamik, reglerteori, maskininlärning, konstruktionsarbete och produktion för att bygga nästa generation av vattenburna transporter.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du är en kommunikativ lagspelare med ett öga för detaljer. Du tar ansvar, så väl i det sociala som i arbetet för att skapa en samarbetsmiljö där alla känner sig inkluderade. Som en hängiven lagspelare strävar du alltid efter att motivera andra och nå gemensamma mål.

Krav för tjänsten:
• Erfarenhet av produktionsmiljö eller annat praktiskt arbete.
• Erfarenhet av ritningsläsning.
• Kunna stå under längre perioder och arbeta praktiskt.
• Kunna kommunicera på engelska då koncernspråket är engelska.

Meriterande för tjänsten:
• Erfarenhet av verkstadsarbete och verktyg såsom trimningsverktyg och sågar.
• Erfarenhet av att arbeta med kolfiber (eller andra kompositer) i produktionen, gelcoat, våtlaminering, vakuuminfiltration.
• Truckkort.


Ansökningsförfarande
Detta är initialt ett konsultuppdrag om sex månader via Skill med goda möjligheter till förlängning eller övertagande av Candela. Urvalet bearbetas löpande, därför rekommenderar vi att inkomma med ett ansökningsförfarande så snart som möjligt.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Kindahl, clara.kindahl@skill.se .

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything. Visa mindre

Mechanic

Are you a mechanic looking to be part of the future of electric boats industry? Now is your chance to be part of Candela's unique and exciting growth phase! Din profil About the company Candela’s ultimate purpose is to speed up the transition to fossil fuel-free lakes and oceans. We strive to re-think efficiency in marine transportation to radically push the performance boundaries of electric boats and ships. By combining sensors, computers and advanc... Visa mer
Are you a mechanic looking to be part of the future of electric boats industry? Now is your chance to be part of Candela's unique and exciting growth phase!

Din profilAbout the company
Candela’s ultimate purpose is to speed up the transition to fossil fuel-free lakes and oceans. We strive to re-think efficiency in marine transportation to radically push the performance boundaries of electric boats and ships.

By combining sensors, computers and advanced submerged hydrofoils, our electric craft fly above the water, reaching speeds and range previously attained only by fossil fuel powerboats.

Due to the launch of the C-8 and an increased demand of our boats we are scaling up the pace in production and are looking for Production workers to our hull, deck, and other carbon fibre parts production teams. The job is focusing on processing of carbon fibre components in different work methods, including vacuum infusion.


Job description
Core responsibilities:
• Work in the mechanical workshop with pre-assembly of in-house designed mechanic components.
• Work in the boats with installation of mechanic components.
• Become an expert in the complete mechanic system belonging to the most advanced serial produced leisure boats today containing in-house designed.
• Pre-assembly and mounting different sub-systems of the boat.
• Repairing and solving the mechanical issues of the boat.
• Conducting quality control checks of the sub-system assembled in pre-assembly.
• Drive continuous improvement activities in quality, cycle times, cost reduction and process improvement.


Join a stellar team
By bringing together some of the world’s brightest researchers and engineers, we are pushing the boundaries of marine transportation. We take great pride in building engagement within our teams. Our internal motto is “with a revolutionary spirit and kindness”, which translates into an open and honest work environment – work is hard but fun.

We are a 100-strong, multinational team of experts within dynamic modelling, hardware design, hydrodynamics, control theory, machine learning, structural engineering work and production to build the next generation of waterborne transport.

Location: At our production facility in Rotebro, Sollentuna.

Your profile
If you equip yourself with the qualities of being detail-oriented, communicative, a team player and a quick learner, come on board with us. Your extreme attention to detail ensures precision and focus through effective planning. With strong communication skills, you interact seamlessly with colleagues from diverse backgrounds, creating a collaborative environment. As a committed team player, you strive in motivating and achieving shared goals. Your quick learning skills allow you to adapt well to new challenges.

?To be successful in the role you need to:
• Have experience and knowledge in working with a wide range of mechanical systems.
• Be able to read and understand mechnical schematics/drawings.
• Have experience in production environments or similar hands-on work
• Have a high attention to detail and high-quality standards
• Be able to stand for extended periods and work hands-on
• Be able to communicate in English as it is required in your daily work


It is a bonus if you have:
• Experience of workshop tools such as trimming tools and saws
• Experience working with carbon fibre (or other composites) production, gelcoat, wet-lay-up or vacuum infusion
• A forklift license

Application process
This is initially a consulting assignment for six months via Skill with good opportunities for extension or direct employment by Candela. Selection is ongoing, therefore we recommend submitting an application process as soon as possible.

For questions regarding the position, please contact the responsible recruiter, Clara Kindahl, clara.kindahl@skill.se.

Warmly welcome with your application!

About us
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything. Visa mindre

Låstekniker

Ansök    Mar 12    Jobway AB    Låssmed/Låstekniker
Är du en lösningsorienterad och positiv låstekniker som gillar högt tempo och omväxlande arbetsdagar? Vill du komma till ett företag som sätter sin personals trivsel och nöjda kunder högst upp på prioriteringslistan? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag! I tjänsten som låstekniker i Stockholmsområdet kommer dina arbetsuppgifter bestå av att installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Du kommer at... Visa mer
Är du en lösningsorienterad och positiv låstekniker som gillar högt tempo och omväxlande arbetsdagar? Vill du komma till ett företag som sätter sin personals trivsel och nöjda kunder högst upp på prioriteringslistan?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som låstekniker i Stockholmsområdet kommer dina arbetsuppgifter bestå av att installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Du kommer att ha varierande dagar där vissa består av flertalet olika uppdrag till arbete på större entreprenader.

För att lyckas i denna roll har du:

Ett antal års erfarenhet av yrket sedan tidigare.
Bransch certifikat.
Inga anmärkningar i belastningsregistret.
Svenska i tal och skrift, Körkort B.
God kommunikationsförmåga med kunder och kollegor.
Gesällbrev eller mästarbrev är meriterande men inget krav.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad, positiv och har god samarbetsförmåga. Din förmåga av kommunikation, planering och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten. 

Vi erbjuder dig:

Goda förmåner.
Kollektivavtal.
En vision om att vara det mest trivsamma företaget att arbeta på.


Om företaget:

NSS är en trygg partner för bostadsrättföreningar, fastighetsägare, byggbolag och arbetsplatser över hela Sverige. Vi arbetar med produkter av hög kvalitet, vi är certifierade enligt SSF1015 och vi är en polisgodkänd larminstallatör. Självklart har vi koll på de senaste lagkraven och regelverken gällande exempelvis tillgänglighetsanpassning, GDPR och CE-märkning – det är del av leveransen. Våra medarbetare är ambitiösa, erfarna och besitter en stor yrkesstolthet. Företaget omsätter ca. 47 miljoner kronor.

I denna rekrytering samarbetar Nordic Safety Solutions med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Arbetsledande installatör till DREM

Ansök    Mar 12    EdZa AB    Kyl- och värmepumpstekniker
Är du en ansvarstagande och driven person med en bakgrund inom arbetsledning och VVS? Vill du dessutom leda ett professionellt team och göra skillnad för att främja en mer hållbar värld? Då är detta rollen för dig! Om rollen I rollen som Arbetsledare hos DREM kommer du att vara ansvarig för att säkerställa högkvalitativa installationer av värmepumpar hos DREMs privatkunder. Först och främst kommer du som Arbetsledare att ha ett ledande ansvar för ett tea... Visa mer
Är du en ansvarstagande och driven person med en bakgrund inom arbetsledning och VVS? Vill du dessutom leda ett professionellt team och göra skillnad för att främja en mer hållbar värld? Då är detta rollen för dig!

Om rollen
I rollen som Arbetsledare hos DREM kommer du att vara ansvarig för att säkerställa högkvalitativa installationer av värmepumpar hos DREMs privatkunder.

Först och främst kommer du som Arbetsledare att ha ett ledande ansvar för ett team av värmepumpstekniker, där du inte bara leder och stöttar utan även bidrar till teamets utveckling och framgång. Du kommer att fördela projekt, övervaka kvalitet och erbjuda stöd och råd för att se till att teamet når sina mål. Dessutom kommer du att ha projektledaransvar i form av att leda och planera projekt från start till slut. Du kommer även att ansvara för kvalitetssäkring och se till att installationerna uppfyller kvalitetsstandarder och överensstämmer med branschregler och föreskrifter.

Rollen kommer till en början att bestå av 50% arbetsledning och 50% installation av värmepumpar med ambitionen att den i takt med att teamet växer blir en mer renodlad arbetsledarroll.

Om dig
För att passa in i rollen ser vi att du är en social person med utmärkt kommunikationsförmåga och en passion för kundservice då du kommer att vara ansiktet utåt för företaget. Vi ser även att du har en stark problemlösningsförmåga och ett öga för detaljer.

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet av arbetsledning, projekt- och schemaplanering

- Har en stark bakgrund inom VVS, värmepumpinstallation och felsökning i minst 5 år

- Har utmärkt kunskap om produkter och installation av luft-vatten- och bergvärmepumpar

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

- B-körkort

Om DREM
DREM strävar efter att göra skillnad genom att erbjuda kompletta värmepumpinstallationer för husägare. De utmärker sig genom deras egenbyggda digitala plattform och fokuserar på att skapa kundupplevelser i världsklass. Hos DREM blir du en del av ett dynamiskt team som arbetar för att göra hem mer bekväma och energieffektiva.

Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering kommer att hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta emma.berggren@edzagroup.se Visa mindre

Låstekniker

Ansök    Mar 12    Jobway AB    Låssmed/Låstekniker
Vill du komma till ett anrikt företag som ska utvecklas och där du kommer har en betydande roll på resan? Är du en lösningsorienterad och positiv låstekniker som gillar högt tempo och omväxlande arbetsdagar? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag! I tjänsten som låstekniker hos Brandbergens Låshörna kommer dina arbetsuppgifter bestå av att installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Du kommer att ... Visa mer
Vill du komma till ett anrikt företag som ska utvecklas och där du kommer har en betydande roll på resan? Är du en lösningsorienterad och positiv låstekniker som gillar högt tempo och omväxlande arbetsdagar?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som låstekniker hos Brandbergens Låshörna kommer dina arbetsuppgifter bestå av att installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Du kommer att ha varierande dagar där vissa består av flertalet olika uppdrag till arbete på större entreprenader.

För att lyckas i denna roll har du:

Ett antal års erfarenhet av yrket sedan tidigare.
Inga anmärkningar i belastningsregistret.
Svenska i tal och skrift, Körkort B.
Gesällbrev eller mästarbrev är meriterande men inget krav.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad, positiv och har god samarbetsförmåga. Din förmåga av kommunikation, planering och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten. På Brandbergens Lås lägger vi största vikt vid våra kunder och kollegor.

Vi erbjuder dig:

Familjärt gäng med goda kunskaper.
Goda förmåner.
En förmånlig bil policy.
Kollektivavtal.


Om företaget:

Brandbergens Låshörna AB är en komplett leverantör av säkerhetsprodukter.Vi projekterar, installerar och underhåller låssystem, dörrstängare och dörrautomatiker samt anläggningar för passerkontroll, porttelefoni, tvättbokning och CCTV. Brandbergens Låshörna omsätter ca. 16 MSEK.

I denna rekrytering samarbetar Brandbergens Låshörna med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Senior processingenjör

Kan du inte dricka kaffe - eller andra drycker - utan att börja fundera på enhetsoperationer? Har du svårt att låta bli att koppla nederbörden aggregationstillstånd till hur tryck och temperatur varierar med höjden i atmosfären? Drivs du, dessutom, av att leda eller delta i design och digitalisering av industriella processer? Och blir du inspirerad av att arbeta både med teknik och med människor? Läs vidare! Det här blir din roll Vi befinner oss i en spän... Visa mer
Kan du inte dricka kaffe - eller andra drycker - utan att börja fundera på enhetsoperationer? Har du svårt att låta bli att koppla nederbörden aggregationstillstånd till hur tryck och temperatur varierar med höjden i atmosfären? Drivs du, dessutom, av att leda eller delta i design och digitalisering av industriella processer? Och blir du inspirerad av att arbeta både med teknik och med människor? Läs vidare!

Det här blir din roll
Vi befinner oss i en spännande fas där vi tillsammans siktar beyond tomorrow, därför söker vi nu en specialist inom industriell processteknik. Att vara navet i ett fantastiskt samarbete mellan kunder, kolleger och andra leverantörer är en självklarhet för dig och något som ger dig energi. Du är också intresserad av att leda samt arbeta med dimensionering och optimering av processtekniska anläggningar.

Du kommer bl.a. få:

- Genomföra förstudier, skriva kravspecifikationer och ta fram funktionsbeskrivningar.

- Designa och optimera processtekniska anläggningar.

- Tillämpa processteknik av material och värmebalanser.

- Genomföra upphandlingar och tekniska inköp.

Så här kommer du att briljera
För att trivas hos oss och i den här rollen så tror vi att du är en teknisk kunnig person som kan leda tekniska projekt med avseende på till- och ombyggnader i processindustri. Du kan hantera olika discipliner (mek, el, automation, instrument, processdesign, bygg).

Du gillar att driva arbetet framåt och kan även leda andra i arbetet.

- Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning eller motsvarande och minst tio års industriell erfarenhet.

- Du är teknisk kunnig inom processdesign och ytterligare en disciplin.

- Du gillar att driva arbetet framåt och kan även leda andra i arbetet.

- Du har erfarenhet av projekt- eller uppdragsledning och/eller mentorskap.

- Du behöver kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Christian Johansson på 076 77 99 457 eller christian.johansson@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag. Visa mindre

Teknisk support

I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak. Vi erbjuder Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra med... Visa mer
I takt med att företaget växer söker vi nu en medarbetare till det tekniska supportteamet på eftermarknadsavdelningen. Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som trivs i en roll där du får driva dina egna projekt samtidigt som du tillhör ett team, där idéer välkomnas och där det är högt till tak.

Vi erbjuder
Du erbjuds ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö med högt i tak och varierande arbetsdagar. För Firefly är det viktigt att våra medarbetare trivs och vi erbjuder därför mycket goda utvecklingsmöjligheter och goda förmåner. I denna tjänst har du dagligen kontakt med både kunder och medarbetare, vilket innebär att du rör dig i en tekniskt avancerad och internationell miljö.

Om tjänsten
Som Teknisk Support kommer du att vara baserad på vårt kontor. Du blir en del av vårt sammansvetsade eftermarknadsteam där problemlösning och felsökning är en central del av vardagen. Den primära arbetsuppgiften är att tillhandahålla teknisk support åt kunder och samarbetspartners. I och med att Firefly är en global aktör kommer du ha kontakt med distributörer och partnerföretag i hela världen. Du förväntas även driva mindre projekt med målet att förbättra vår verksamhet. Möjlighet till resor för att besöka kunder såväl inrikes som runtom i världen kan komma att förekomma för rätt person.

Din profil
I rollen som Teknisk Support ser vi att du som person har ett tekniskt intresse och förmåga att snabbt ta till dig detaljer. Du har goda kommunikativa egenskaper då du kommer att ha bred kundkontakt och arbeta nära dina kollegor. Att lösa problem och felsöka är något du tycker är kul. Dessutom har du erfarenhet av teknisk felsökning från tidigare tjänster.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter omfattar allt från att ändra en parameter i ett program till att felsöka ett helt system hos kund. Du kommer primärt att tillhandahålla teknisk support åt kunder och tekniker på mail och telefon.

Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:

- Problemlösning
- Läsa och tolka tekniska ritningar och dokumentation
- Orderhantering
- Programmera, likt PLC-programmering
- Uppdatera dokumentation

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Minst 5 års erfarenhet av arbete som innefattar någon form av teknisk felsökning
- Tekniskt intresse
- Goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift
- B-körkort

Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och ett gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag. Du är en person som är trygg med att ta egna beslut även i mer pressade situationer och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du arbetar fokuserat även under perioder av ett lite högre arbetstempo.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid.
Placeringsort: Stockholm, Hammarby Sjöstad.
Tillträde: Omgående

Din ansökan
Vi arbetar med löpande urvalsprocess vilket innebär att tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt. Tveka därför inte, skicka in din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten besvaras av Felicia Pernius (HR) felicia.pernius@firefly.se, eller Pierre Jansson (Service- och Eftermarknad) pierre.jansson@firefly.se.


Firefly är ett svenskt företag som erbjuder industriella brandskydds- och säkerhetssystem till tillverkningsindustrier över hela världen. Sedan 1973 har Firefly specialiserat sig på att ta fram skräddarsydda systemlösningar av högsta tekniska standard och kvalitet. Firefly har utvecklat och patenterat produkter och lösningar utifrån kundbehov och forskningsrön, vilket lett till en helt unik portfölj med nyskapande produkter och systemlösningar som höjer säkerhetsnivån.

Bolagets huvudkontor är beläget i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Företaget finns representerat världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Firefly har sedan 2021 egna verksamheter i Polen och Italien. Visa mindre

Erfaren konditor sökes

Vi på Wallins Bageri & Konditori söker en erfaren Konditor på deltid, med möjlighet till heltid längre fram. Om oss: Vi är för tillfället två konditorer som arbetar enligt rullande schema (dagtid + helg). Vi bakar det mesta från grunden med bra råvaror och ett glatt humör! Totalt är vi fem som jobbar i konditoriet/bageriet, men behöver nu förstärka vårt team med en till Konditor som är antingen utbildad eller har erfarenhet (helst både och) av att tillver... Visa mer
Vi på Wallins Bageri & Konditori söker en erfaren Konditor på deltid, med möjlighet till heltid längre fram.
Om oss:
Vi är för tillfället två konditorer som arbetar enligt rullande schema (dagtid + helg). Vi bakar det mesta från grunden med bra råvaror och ett glatt humör! Totalt är vi fem som jobbar i konditoriet/bageriet, men behöver nu förstärka vårt team med en till Konditor som är antingen utbildad eller har erfarenhet (helst både och) av att tillverka konditoriprodukter som Bitar, småkakor, pajer, tårtor, bakelser etc. Kollektivavtal finns.
Om dig:
Du får gärna ha jobbat några år som Konditor och vara van vid stundtals högt tempo och mycket produktion, då vi bakar både till vår butik och stamkunder på Ringvägen, men även har ett stort antal leveranskunder som exempelvis restauranger, caféer och kontor runt om i Stockholm. Du måste kunna bra svenska i tal och skrift.
Frågor? Kontakta Tony, telefon nummer 0739960553
Skicka din ansökan till wallinsbageri@gmail.com Visa mindre

Mottagningssamordnare

Ansök    Mar 7    REGION STOCKHOLM    GIS-samordnare
Är du bra på att skapa och utveckla arbetsrelationer, gillar struktur och är målinriktad? Då är tjänsten Mottagningssamordnare på trafikförvaltningen något för dig. Om oss Hos oss på trafikförvaltningen får du jobba med starka varumärken som SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänst i Region Stockholm och Spårvägsmuseet. Tillsammans ansvarar vi för halva Sveriges kollektivtrafik och vi har höga ambitioner. Vi utvecklar en av världens mest hållbara och attraktiv... Visa mer
Är du bra på att skapa och utveckla arbetsrelationer, gillar struktur och är målinriktad? Då är tjänsten Mottagningssamordnare på trafikförvaltningen något för dig.

Om oss

Hos oss på trafikförvaltningen får du jobba med starka varumärken som SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänst i Region Stockholm och Spårvägsmuseet.

Tillsammans ansvarar vi för halva Sveriges kollektivtrafik och vi har höga ambitioner. Vi utvecklar en av världens mest hållbara och attraktiva kollektivtrafik. Och vi jobbar dagligen med att minska vår miljöpåverkan, öka social hållbarhet och ansvarfullt förvalta våra gemensamma medel. Utan oss stannar Stockholm.

Om rollen

I rollen som Mottagningssamordnare kommer du kommer vara länken mellan projekt och förvaltning där du leder planering för och mottagning av anläggning- och fordonsleveranser från projekt till förvaltning.

Några exempel på arbetsuppgifter:

 planera och samordna mottagning av anläggning- och fordonsleveranser 
 ta fram mottagningsplaner och medverka i utveckling av Mottagarforum 
 skapa och utveckla goda och effektiva arbetsrelationer med projekt och förvaltning
 kravställning och upprättande samt utveckling av Överlämningsplaner
 säkerställa att mottagande aktiviteter är planerade och följa upp och utvärdera genomförandet 
 vidareutveckla och förankra processer för överlämning/ mottagning. 

Rollen är en av flera Mottagningssamordnare i gruppen Teknisk Dokumentation. Tjänsten omfattar mottagningssamordning av nya och befintliga tillgångar inom samtliga kollektivtrafiksystem. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter i rollen som Mottagningssamordnare och dessutom erbjuds ett brett utbud av kurser. 
För att trivas och lyckas i rollen behöver du:

Vara proaktiv, kommunikativ, strukturerad och målinriktad. Du tycker om att skapa och utveckla förtroendefulla arbetsrelationer och tillsammans uppnå uppsatta mål. Du är ansvarstagande och självgående.

Krav:

högskoleutbildning inom samhällsbyggnad och/eller inom annat teknikområde
minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom projektledning
goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.

Det är meriterande om du har:

erfarenhet av förvaltning av tillgångar och/eller tillgångsinformation
kunskap inom projektmetodik. 
Det här erbjuder vi dig

På trafikförvaltningen har du möjlighet att växa och utvecklas för ett helt yrkesliv. Här kan du vara expert och fokusera på ditt sakområde. Samtidigt som du jobbar i ett lag och i en organisation med stor bredd. Det finns stora möjligheter att röra sig mellan olika roller och uppgifter. Du har utrymme att forma din egen karriärväg och stärka både din personliga och professionella utveckling i en spännande och varierad miljö!

Vi är en välkomnande och öppen arbetsplats där vi stöttar och hjälper varandra. Vi vet att nyckeln för att vi ska klara vårt uppdrag – är medarbetare som trivs, mår bra och kan utvecklas på jobbet. Därför lägger vi stor vikt vid att säkerställa hållbarhet i vårt arbetssätt, bland annat genom att erbjuda flexibilitet i vardagen och hybridarbete när möjlighet finns.

Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag på 5 000 kr. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss. Läs mer om våra förmåner här.

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker med CV via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökan via e-post. För att säkra objektiva bedömningar använder vi tester i samband med urval. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Rikard Bergström, tfn 08-123 334 50. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 08-123 336 74
Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval och eventuella arbetsprov kan bli aktuella för tjänsten

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 24 mars. Vi ser fram emot din ansökan! 
Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida regionstockholm.se/tfjobb. Du hittar oss också på LinkedIn.

#LI-Hybrid
Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre