Lediga jobb som Lagerarbetare i Stockholm

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Lagerarbetare sökes

Ansök    Feb 3    Far East Food AB    Lagerarbetare
Just nu söker vi dig som vill arbeta deltid alternativt heltid som lagerarbetare hos Far East Food AB i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta plockning och packning av varor, sortering av produkter samt hantering av diverse maskiner. Vi eftersöker en medarbetare som är stresstålig och har god samarbetsförmåga. Vidare är det av stor vikt att du är noggrann och initiativtagande. Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill arbeta deltid alternativt heltid som lagerarbetare hos Far East Food AB i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta plockning och packning av varor, sortering av produkter samt hantering av diverse maskiner.
Vi eftersöker en medarbetare som är stresstålig och har god samarbetsförmåga. Vidare är det av stor vikt att du är noggrann och initiativtagande.
Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande Visa mindre

Lagerarbetare till Abilia

Ansök    Feb 3    Bravura Sverige AB    Lagerarbetare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Abilia har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Abilia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Abilia utvecklar, tillverkar och säljer hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar inom områdena kommunikation, kognition och omgivningskontroll och larm. De har kontor i Sverige, Norge, och Storbritannien samt exporterar sina produkter till ytterligare 20 länder. Abilia är ett företag som tror på ett socialt hållbart samhälle där jämlikhet och mångfald råder. De ger människor möjlighet att delta i samhället och använda sina förmågor att leva ett rikare liv.

Arbetsuppgifter:

I rollen som lagermedarbetare arbetar du brett med varierande arbetsuppgifter i ett litet sammansvetsat team på fyra personer. Du arbetar bland annat med godsmottagning, skeppning och orderplockning. I rollen ingår även att packa upp det gods som inkommer till lagret samt att paketera de ordrar som ska levereras till Abilias användare runt om i världen. Andra uppgifter kan handla om att tulldeklarera ordrar, produktavsyning samt se till att det är ordning och reda på lagret. Ibland kan rollen även innebära att stötta upp kollegor i produktionsledet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• God data- och systemkunskap
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom skeppning, godsmottagning eller liknande område

För att trivas i rollen motiveras du av att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och ser till att du har all information som krävs för att utföra dina uppgifter. Du tar gärna egna initiativ och motiveras av att påverka, utveckla och sätta igång egna projekt. Vidare gillar du att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att skapa och hålla struktur. Slutligen trivs du att arbeta i ett mindre team med god sammanhållning.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lagermedarbetare, lagerarbetare, lageradministratör, lager, plock, plockpersonal, skeppning, godsmottagning, orderhantering, heltid, Solna, Abilia Visa mindre

Orderplockare

Arbetsbeskrivning Trivs du i en praktisk roll och är tillgänglig för jobb per omgående? Då har vi tjänsten för dig! Din roll utgår från vårt centrallager. Dina arbetsuppgifter består av att ta emot plockorder från Ordermottagningen. Du kommer även att packa order och säkerställa att dessa är färdigställda inför bokad transport. Du arbetar främst praktiskt men det förekommer även lättare administration. Din Profil Vi söker dig som är redo för att axla e... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Trivs du i en praktisk roll och är tillgänglig för jobb per omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Din roll utgår från vårt centrallager. Dina arbetsuppgifter består av att ta emot plockorder från Ordermottagningen. Du kommer även att packa order och säkerställa att dessa är färdigställda inför bokad transport. Du arbetar främst praktiskt men det förekommer även lättare administration.


Din Profil
Vi söker dig som är redo för att axla en ny utmaning i arbetslivet per omgående. Du trivs i en praktisk roll och har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare har du en fallenhet för system och har genom det utvecklat en god systemförståelse. Som person är du flexibel, hjälpsam och noggrann.

Om företaget
Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid Visa mindre

Intresseanmälan heltidsjobb på Sellpys lager - Rosersberg

Ansök    Feb 3    Sellhelp AB    Lagerarbetare
Vi kan stolt titulera oss som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar. Sellpy fortsätter att växa så det knakar och därför söker vi fler medarbetare till vårt lager i Rosersberg. Vi rekryterar nu till vår operativa avdelning Outbound. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat och härligt team som tillsammans är viktiga spelare för Sellpy i det dagliga flödet. Sök nedan för att vara med på vår resa! Arbetsuppgifter - Ta emot säljkunder... Visa mer
Vi kan stolt titulera oss som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar. Sellpy fortsätter att växa så det knakar och därför söker vi fler medarbetare till vårt lager i Rosersberg. Vi rekryterar nu till vår operativa avdelning Outbound. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat och härligt team som tillsammans är viktiga spelare för Sellpy i det dagliga flödet.

Sök nedan för att vara med på vår resa!

Arbetsuppgifter
- Ta emot säljkundernas inskickade prylar och lägga på lagerhylla
- Plocka, packa samt skicka ordrar till våra kunder


Vill du läsa mer om hur det är att jobba på Sellpy? Klicka HÄR (https://career.sellpy.se/pages/life-sellpy).

Vem söker vi?
- Du motiveras av att dagligen jobba mot höga och konkreta mål
- Du sprider positiv energi till dina kollegor och trivs med att arbeta självständigt mot gemensamma team-mål
- Du är effektiv, initiativtagande och gillar att jobba i ett högt tempo


Är du vår nästa Sellpy-stjärna?
Vi vill gärna veta mer om dig! Vi rekryterar löpande men i dagsläget är vi fullt bemannade. Skulle du gå igenom hela rekryteringsprocessen kommer du att sättas på en väntelista för eventuella framtida öppningar.

Tillträde: Under hösten 2022 enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 40h /vecka, vardagar 08:00 - 17:00
Anställningsform: Tillsvidareanställning med en inledande 6 månaders provanställning
Lön: Enligt kollektivavtal.
Plats: Rosersberg, Titangatan 8

OBS! Spännande information kring tjänsten.

Från och med September 2023 kommer arbetsplatsen att byta adress då vi flyttar in till ett helt nytt, större lager. Lagret är under konstruktion och beräknad flytt från nuvarande adress är 1/9 2023. Det nya lagret kommer att ligga ca 100 meter från det nuvarande i Rosersberg.


Tänk på att svara utförligt på frågorna i din ansökan, då dessa ligger till grund för vår utvärdering av din profil.

Välkommen in med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss
Sellpys vision är att göra det så tillgängligt och enkelt för alla att konsumera cirkulärt och ge sina prylar och kläder ett längre liv. Vi kan stolt titulera oss som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar med närmare 400 000 unika prylar och kläder på Sellpy.se. Sedan starten 2014 har Sellpy gett ett nytt hem till mer än 8 miljoner prylar och med en oändlig mängd begagnade varor som bara väntar på att säljas över hela världen, har vår resa precis börjat.

Kultur och värderingar

På Sellpy har vi 4 st värderingar som gäller alla anställda på Sellpy. När vi jobbar så jobbar vi med dessa värderingar, och de är grunden för all vår verksamhet.

BRAVE
Rise to the occasion and never settle.
Trust your ability to figure it out.

SMART
Create leverage by using technology.
Use data to inform opinion.

RESOURCEFUL
Think big, do small, scale later.
Do more with less so we can do more.

FRIENDLY
No bullshit, no ego, no assholes.
We support each other and have fun doing it.

Våra värderingar är grundpelarna i den kultur vi har på Sellpy. Därför är det viktigt att man som Sellpyanställd lever våra värderingar för att vara med och bidra till en kultur där vi alla trivs och känner oss trygga. Visa mindre

Truckförare med vana av skjutstativ till lager i Jordbro

Din profil: Vi söker dig som tar ansvar och ser helheten. Du fungerar bra i grupp och gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Vidare är du självgående och flexibel samt har en god social förmåga. Att arbeta på lagret kräver även att du kan hantera ett bra miljö & säkerhetstänk. Krav för att söka är att du har: Truckkort vana av skjutstativ God svenska i tal och skrift Har tidigare erfarenhet av arbete på lager Vi ser gärna att du har v... Visa mer
Din profil:
Vi söker dig som tar ansvar och ser helheten. Du fungerar bra i grupp och gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Vidare är du självgående och flexibel samt har en god social förmåga.
Att arbeta på lagret kräver även att du kan hantera ett bra miljö & säkerhetstänk.
Krav för att söka är att du har:
Truckkort
vana av skjutstativ
God svenska i tal och skrift
Har tidigare erfarenhet av arbete på lager

Vi ser gärna att du har vana av att köra skjutstativstruck.


Som konsult hos Södertörns Bemanning är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Märk ansökan
" lagerarbetare jordbro" Visa mindre

Lagermedarbetare till Upplands väsby

Ansök    Feb 3    Starfinder AB    Lagerarbetare
Till vårens däcksäsong söker vi dig som vill arbeta på däcklagret hos Volvo Car i Upplands Väsby. Arbetsuppgifter Vi söker dig som tidigare har arbetat på lager och förstår vikten av att vara noggrann och ordningssam. Arbetet innefattar att hämta och plocka ner rätt uppsättning däck till däckmekanikerna, tvätta däck och sortera in rätt däck på rätt plats. Att inventera och märka upp däck kommer också ingå i arbetsuppgifterna. I din roll som lagermedarbeta... Visa mer
Till vårens däcksäsong söker vi dig som vill arbeta på däcklagret hos Volvo Car i Upplands Väsby.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som tidigare har arbetat på lager och förstår vikten av att vara noggrann och ordningssam. Arbetet innefattar att hämta och plocka ner rätt uppsättning däck till däckmekanikerna, tvätta däck och sortera in rätt däck på rätt plats. Att inventera och märka upp däck kommer också ingå i arbetsuppgifterna. I din roll som lagermedarbetare förekommer det tunga lyft och kräver god fysisk form.

Din profil
- Gärna erfarenhet ifrån däcksäsong eller annat arbete på lager.
- God uthållighet, samarbetsförmåga och en hög känsla för service.
- God fysik och är inte rädd att hugga i där det behövs.
- Du behärskar svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid din personlighet och att du är en lagspelare som vill vara del av ett härligt sammansvetsat team. Noggrannhet och struktur är egenskaper som också efterfrågas. Arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag- fredag.

Ansökan och tillträde
Detta är en tjänst på heltid, med start i vår. Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i ditt arbete.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Linnea Stuxberg, 076-009 65 02 samt Nils Af Petersens, 076-009 77 46. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utleverans

Vill du jobba på ett företag som utvecklar teknologi i framkant och samtidigt bidra till en hållbar framtid? På Inmotion kan du få allt detta och dessutom arbeta tillsammans med engagerade och kunniga kollegor som gärna delar kunskap och glädje dagligen. I samband med att vi växer söker vi nu en till medarbetare på utleverans till vår internlogistik i Tyresö. Sök tjänsten idag och bli en del av oss och vår tillväxtresa. Arbetsbeskrivning: I din roll som... Visa mer
Vill du jobba på ett företag som utvecklar teknologi i framkant och samtidigt bidra till en hållbar framtid? På Inmotion kan du få allt detta och dessutom arbeta tillsammans med engagerade och kunniga kollegor som gärna delar kunskap och glädje dagligen.
I samband med att vi växer söker vi nu en till medarbetare på utleverans till vår internlogistik i Tyresö.
Sök tjänsten idag och bli en del av oss och vår tillväxtresa.


Arbetsbeskrivning:
I din roll som medarbetare på utleverans ingår du i Internlogistik som består utav – utleverans, materialhantering och godsmottagning, tillsammans 18 medarbetare.
Du kommer jobba med hela kedjan i utleveranserna, från att packa gods till att boka leveranser och ha kontakt med transportföretag och kunder.
Övriga arbetsuppgifter:
Planera, boka och följa upp transporter
Hantera frågor och ärenden från interna och externa intressenter
Administrera utleveranser i affärssystem och kundportaler
Truckkörning och packning av godsArbetet bedrivs dagtid.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning mot logistik, teknik, eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har god datorvana, truckkörkort och truckvana. Utöver det värdesätter vi dina personliga egenskaper till den här rollen.
Vi tror att du som söker den här tjänsten har erfarenhet av en liknande roll, motiveras av utmaningen i logistiskt tänkande och trivs i en roll där du agerar betydelsefull länk mellan olika delar i logistikkedjan. För att lyckas i rollen behöver du vara välorganiserad, ha ett öga för detaljer och ett proaktivt tankesätt samt vara stark i egenskaper som initiativtagande och lösningsorienterad. Vi tror att du med din tidigare erfarenhet förstår vikten av att hålla deadlines när det gäller logistik. Avslutningsvis tror vi att du uppskattar samarbete med andra, är stresstålig och mår bra i en social och utåtriktad arbetsmiljö där vi jobbar med kontinuerliga förbättringar. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Meriterande är om du tidigare arbetat i en industriverksamhet eller liknande samt arbetat i affärssystemet SAP.


Vi erbjuder dig:
En familjär arbetsplats med hög kompetens och trevliga kollegor med höga ambitioner. Vi är en global koncern och det finns stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person.
Utöver det erbjuder vi bland annat:
Kompetensutveckling
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Ett väletablerat och stabilt företagOm oss:
Vi är en världsledande leverantör av elektriska drivsystem och komponenter som hjälper våra OEM-kunder inom fordonsindustrin att elektrifiera t.ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och gaffeltruckar. Inmotion Technologies har utveckling och tillverkning av kraftelektronik i vår anläggning i Tyresö, söder om Stockholm. Inmotion tillhör Zapi Group med huvudkontor i Italien och med utveckling och tillverkning av produkter i Sverige, USA, Kanada och Kina.


Övrigt:
Start:?Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Tjänst: Heltid, dagtid
Omfattning: Visstidsanställning
Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av tjänsten till jobs@evs-inmotion.com.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare till Kungsängen

Ansök    Feb 3    Starfinder AB    Lagerarbetare
Till vårens däcksäsong söker vi dig som vill arbeta på däcklagret hos Volvo Car i Kungsängen. Arbetsuppgifter Vi söker dig som tidigare har arbetat på lager och förstår vikten av att vara noggrann och ordningssam. Arbetet innefattar att hämta och plocka ner rätt uppsättning däck till däckmekanikerna, tvätta däck och sortera in rätt däck på rätt plats. Att inventera och märka upp däck kommer också ingå i arbetsuppgifterna. I din roll som lagermedarbetare f... Visa mer
Till vårens däcksäsong söker vi dig som vill arbeta på däcklagret hos Volvo Car i Kungsängen.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som tidigare har arbetat på lager och förstår vikten av att vara noggrann och ordningssam. Arbetet innefattar att hämta och plocka ner rätt uppsättning däck till däckmekanikerna, tvätta däck och sortera in rätt däck på rätt plats. Att inventera och märka upp däck kommer också ingå i arbetsuppgifterna. I din roll som lagermedarbetare förekommer det tunga lyft och kräver god fysisk form.

Din profil
- Gärna erfarenhet ifrån däcksäsong eller annat arbete på lager.
- God uthållighet, samarbetsförmåga och en hög känsla för service.
- God fysik och är inte rädd att hugga i där det behövs.
- Du behärskar svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid din personlighet och att du är en lagspelare som vill vara del av ett härligt sammansvetsat team. Noggrannhet och struktur är egenskaper som också efterfrågas. Arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag- fredag.

Ansökan och tillträde
Detta är en tjänst på heltid, med start i vår. Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i ditt arbete.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Linnea Stuxberg, 076-009 65 02 samt Nils Af Petersens, 076-009 77 46. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare i västberga

Ansök    Feb 3    Lex-Man i Stockholm AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler lagerarbetare till vår kund i västberga för tidsbegränsade anställningar till samtliga pass dag, kväll och natt! Vår kund är specialister på det dem gör och kvalitet och kundnöjdhet är förutsättningar för att dem ska behålla en ledande position. Förutom baskunskap som att kunna se skillnad på en zucchini och en aubergine eller på en gulbeta och en morot och behöver du också kunna skilja på en bra ananas från en dålig och veta när isbergs... Visa mer
Nu söker vi fler lagerarbetare till vår kund i västberga för tidsbegränsade anställningar till samtliga pass dag, kväll och natt!

Vår kund är specialister på det dem gör och kvalitet och kundnöjdhet är förutsättningar för att dem ska behålla en ledande position.

Förutom baskunskap som att kunna se skillnad på en zucchini och en aubergine eller på en gulbeta och en morot och behöver du också kunna skilja på en bra ananas från en dålig och veta när isbergssalladen inte håller måttet. Detta kräver ett stort engagemang av dig och en vilja att göra det där lilla extra!

Tjänsterna är tidsbegränsade med chans till tillsvidareanställning, med start i mars/april.

Arbetstiderna 04:30-14:00 (dag), 14:00-22:00 eller 16:00-24:00 (kväll) och 22:00-4:30 (natt).

Vad söker vi hos dig?

- Du är noggrann och gillar ordning och reda. Det betyder inte att du är fyrkantig men du har stort kvalitetsfokus och vill ha det rent och snyggt runt omkring dig.

- Ett plus är om du har arbetat i kök. Kundfokus är extremt viktigt för oss och har du jobbat med att laga mat med produkterna vi säljer är du sannolikt bättre på att förstå kundens behov.

- Har du produktkännedom och har jobbat med frukt & grönt hos en grossist eller i butik och är det ett plus. Oavsett kommer vi att vidareutveckla dig genom produktutbildningar.

- Truckkort kan vara bra att ha men inget krav.

- Du samarbetar gärna och tvekar inte en sekund att hugga i då en kollega behöver hjälp.

- Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är inte rätt att fatta egna beslut när så krävs.

- Du tycker om att sprida glädje till dina kollegor och har en positiv inställning till ditt arbete.

- Du är väl medveten att du själv har en stor del av ansvaret i att skapa en god arbetsmiljö där du och dina kollegor ska trivas.

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi tar varken emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen! Visa mindre

Produktionsmedarbetare med truckerfarenhet till Mathems lager i Farsta

Ansök    Feb 3    Mathem i Sverige AB    Lagerarbetare
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorn... Visa mer
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.

Som Produktionsmedarbetare hos Mathem är du en otrolig viktig del i att skapa en så bra kundnöjdhet som möjligt. Du har ett ansvar i att se till att våra kunder får hem hela och korrekta varor som håller en hög kvalité, allt för att skapa den bästa upplevelsen för kunden.Varför ska du jobba hos oss?

Mathem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor.Vad kommer du att få göra?

I rollen som Produktionsmedarbetare inom Inbound blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera inkommande varor på lagret från Mathems leverantörer. Du arbetar med att registrera in varorna i systemet och se till att de kommer upp på respektive hyllplats. I detta ingår även att säkerställa en hög kvalité och bäst-före-datum på varorna inför att det ska plockas till kund. Du kommer att arbeta mycket med en handdator och truck som hjälpmedel. Detta är ett aktivt jobb som innebär att du går, står och lyfter mycket. Som medarbetare inom Inbound kommer du framförallt att arbeta mycket inom detta specifika område men förväntas även kunna hjälpa till inom samtliga delar av produktionen vid behov, så som exempelvis i orderplocket.

Tjänsten är på heltid 40 h/v (100%) och arbetspassen är förlagda både på vardagar och helger. I nuläget är schemat förlagt framförallt på eftermiddag- och kvällstider.Vad krävs för rollen?

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du:

- fyllt 18 år
- har goda kunskaper i det svenska språket
- har en god fysik och uppskattar ett fysiskt arbete i högt tempo
- känner dig bekväm med att arbeta i kyligare och varierande temperaturer


- kan vara på plats och starta arbetsdagen klockan 06.00 på morgonen
- har tidigare erfarenhet av lager- eller livsmedelsbranschen
- har truckkort med behörighet A2, A4 och B4 samt erfarenhet av truckkörning minst 2 år


Personliga egenskaper

Vi letar efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundnöjdhet i enlighet med våra värderingar; du behöver vara ansvarstagande, självgående och beredd att utföra dina arbetsuppgifter enligt våra höga standarder. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och trivs med att jobba självständigt så väl som i team. Eftersom vi värnar om att alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder är det viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt. Dessutom ser vi gärna att du är stresstålig och gillar ett aktivt arbete.Övrig information

Plats: Larsboda, Farsta

Omfattning: 40 h/v (100%)

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående

Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal (Lager & E-handel)Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Första steget i urvalsprocessen för denna tjänst är en chattbaserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Efter att du skickat in din ansökan kommer du få en inbjudan skickad till dig via mail med vidare instruktioner.

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Studenter sökes för extrajobb inom lager och produktion

Ansök    Feb 3    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är arbetsvillig och som vill jobba inom lager/produktion extra vid sidan av studier eller annat deltidsarbete. Därför krävs det att du har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för den här tjänsten. Jobbet är i Segeltorp. För att passa att jobba hos vår kund krävs att du är: - Noggrann - Ansvarstagande - Arbetsvillig Vi söker dig som är noggranna och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jo... Visa mer
Vi söker dig som är arbetsvillig och som vill jobba inom lager/produktion extra vid sidan av studier eller annat deltidsarbete. Därför krävs det att du har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för den här tjänsten.
Jobbet är i Segeltorp.
För att passa att jobba hos vår kund krävs att du är:
- Noggrann
- Ansvarstagande
- Arbetsvillig
Vi söker dig som är noggranna och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jobba i en rörlig miljö.
Är du en person som vill jobba med kroppen, som passar tider och ställer upp där det behövs så är du rätt person för jobbet.
Arbetsuppgifter - du kommer att jobba i lagret eller produktionen av bakverk. Arbetstider 07.00-16.00.


Skicka din ansökan till jobb@prowork.se redan idag!
Om Prowork
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Solnaoch är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Lagerarbetare sökes

Ansök    Feb 3    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. För att lyckas i rollen söker vi dig som är arbetsvillig och tycker om fysiskt arbete med ett högt tempo. Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du har en positiv inställning och... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor.
För att lyckas i rollen söker vi dig som är arbetsvillig och tycker om fysiskt arbete med ett högt tempo. Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.


Krav:
-Truckkort
-Behärskar svenska i tal och skrift


Du blir anställd av oss på Prowork Bemanning och uthyrd till vår kund. Vi arbetar med löpande urval så sök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen.
Välkommen med din ansökan!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Produktionsmedarbetare med truckerfarenhet till Mathems lager i Farsta

Ansök    Feb 2    Mathem i Sverige AB    Lagerarbetare
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorn... Visa mer
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.

Som Produktionsmedarbetare hos Mathem är du en otrolig viktig del i att skapa en så bra kundnöjdhet som möjligt. Du har ett ansvar i att se till att våra kunder får hem hela och korrekta varor som håller en hög kvalité, allt för att skapa den bästa upplevelsen för kunden.Varför ska du jobba hos oss?

Mathem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor.Vad kommer du att få göra?

I rollen som Produktionsmedarbetare inom Inbound blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera inkommande varor på lagret från Mathems leverantörer. Du arbetar med att registrera in varorna i systemet och se till att de kommer upp på respektive hyllplats. I detta ingår även att säkerställa en hög kvalité och bäst-före-datum på varorna inför att det ska plockas till kund. Du kommer att arbeta mycket med en handdator och truck som hjälpmedel. Detta är ett aktivt jobb som innebär att du går, står och lyfter mycket. Som medarbetare inom Inbound kommer du framförallt att arbeta mycket inom detta specifika område men förväntas även kunna hjälpa till inom samtliga delar av produktionen vid behov, så som exempelvis i orderplocket.

Tjänsten är på heltid 40 h/v (100%) och arbetspassen är förlagda både på vardagar och helger. I nuläget är schemat förlagt framförallt på eftermiddag- och kvällstider.Vad krävs för rollen?

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du:

- fyllt 18 år
- har goda kunskaper i det svenska språket
- har en god fysik och uppskattar ett fysiskt arbete i högt tempo
- känner dig bekväm med att arbeta i kyligare och varierande temperaturer


- kan vara på plats och starta arbetsdagen klockan 06.00 på morgonen
- har tidigare erfarenhet av lager- eller livsmedelsbranschen
- har truckkort med behörighet A2, A4 och B4 samt erfarenhet av truckkörning minst 2 år


Personliga egenskaper

Vi letar efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundnöjdhet i enlighet med våra värderingar; du behöver vara ansvarstagande, självgående och beredd att utföra dina arbetsuppgifter enligt våra höga standarder. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och trivs med att jobba självständigt så väl som i team. Eftersom vi värnar om att alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder är det viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt. Dessutom ser vi gärna att du är stresstålig och gillar ett aktivt arbete.Övrig information

Plats: Larsboda, Farsta

Omfattning: 40 h/v (100%)

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående

Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal (Lager & E-handel)Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Första steget i urvalsprocessen för denna tjänst är en chattbaserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Efter att du skickat in din ansökan kommer du få en inbjudan skickad till dig via mail med vidare instruktioner.

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Extrajobba i Dagabs nya logistikcenter i Bålsta!

Ansök    Feb 2    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker nu studenter eller deltidsarbetare för extrajobb. Vi på Dagab driver och utvecklar Axfoodkoncernens sortiment och ansvarar för hela varuflödet med lager och transporter. Det är vi som ser till att bra mat och varor kommer ut till bland annat Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, men också till externa företagskunder samt e-handeln. Vår vision är att varje dag leverera Sveriges mest hållbara, prisvärda och moderna kunderbjudande inom ma... Visa mer
Vi söker nu studenter eller deltidsarbetare för extrajobb.
Vi på Dagab driver och utvecklar Axfoodkoncernens sortiment och ansvarar för hela varuflödet med lager och transporter. Det är vi som ser till att bra mat och varor kommer ut till bland annat Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, men också till externa företagskunder samt e-handeln.
Vår vision är att varje dag leverera Sveriges mest hållbara, prisvärda och moderna kunderbjudande inom mat. Till en sisådär 10 miljoner människor.


Om tjänsten
Just nu är Dagab i en väldigt spännande fas där organisationen och människorna bygger upp verksamheten. Som produktionsmedarbetare hos Dagab kommer du säkerställa att dagligvaror kommer ut i tid och med förväntad kvalitet till våra butiker runt om i landet. Logistikcenter Bålsta är uppdelat i tre huvudsakliga temperaturzoner torrt, kylt samt frys. Som produktionsmedarbetare är arbetet till större del semi-automatiskt plock där man kommer att rotera mellan dom samtliga temperaturzonerna. Inledningsvis kommer arbetet att förläggas från söndag till fredag och du förväntas kunna utföra arbete under dagtid, kvällstid och natt. Därför krävs det av dig som individ att du är flexibel och uppskattar förändring. Då lagret ligger en bit ifrån närmsta hållplats ser vi gärna att du har bil och körkort.

Vem är du?
För att lyckas i rollen så ser vi att du är en person som gillar att utvecklas i ditt enskilda arbete samt som en del av ett team, och gör det med en positiv inställning. Jobbet kräver en stor del fysiskt arbete och vi ser därför ett stort plus på att man har den erfarenheten samt förstår vikten av ett bra ergonomiskt arbetssätt. Vidare bör man känna sig bekväm vid att jobba både mot anläggningens målstyrning såväl som de individuella målen.
Erfarenhet och kunskaper
• Du ska ha fyllt 18 år
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Önskvärt med intresse för IT och teknik
• Truckkort är meriterande, men inget krav.

Bra att veta är att Dagab har nolltolerans mot alla former av diskriminering och kränkande särbehandling. Hos oss är också mångfalden det som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Eftersom vi och Dagab värnar extra mycket om goda arbetsmiljöförhållanden utför vi slumpvisa drogtester på arbetsplatsen och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen.Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Ifall du blir aktuell för nästa steg i rekryteringsprocessen så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20–30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Lagermedarbetare till kund i Kista

Ansök    Feb 2    Cleverex Bemanning AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Vi söker nu en lagermedarbetare till vår kund som sitter i Kista. Då de kommer gå in i en högsäsong behöver de uppstöttning på lagret under våren och semesterveckorna. Företaget är ett värdedrivet bolag och beskriver sig själva som en familj och här kommer man in och blir en del av den familjen. För denna tjänst kommer du arbeta som konsult via oss på Cleverex och arbeta ute hos vår kund fram tills sista augusti. Du erbjuds • Kollektivavtal ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en lagermedarbetare till vår kund som sitter i Kista. Då de kommer gå in i en högsäsong behöver de uppstöttning på lagret under våren och semesterveckorna. Företaget är ett värdedrivet bolag och beskriver sig själva som en familj och här kommer man in och blir en del av den familjen.

För denna tjänst kommer du arbeta som konsult via oss på Cleverex och arbeta ute hos vår kund fram tills sista augusti.


Du erbjuds
• Kollektivavtal och schyssta villkor redan som konsult
• En möjlighet att växa och fortsätta i rollen för rätt person
• Närvarande konsultchef som du utnyttja som bollplank eller stöd om du vill


Arbetsuppgifter
I rollen som lagermedarbetare kommer du att arbeta med packning och plockning på lagret. Arbetet här kommer inte vara tungt plock eller packning utan av lättare karaktär. Du kommer inte köra truckkort utan en palldragare. Utöver det kommer du få utföra vissa administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer:
• Plocka
• Packa
• Skriva ut och sätta etiketter
• Vara behjälplig vid in- och utleverans
• Utföra viss administration


Din profil
• Kan kommunicera obehindrat i svenska & engelska, då det är i de språken kommunikationen sker.
• Har erfarenhet av att jobbat på lager med plock är en fördel
• Erfarenhet av palldragning är en fördel

Som person tror vi du är noggrann och strukturerad. Du är stresstålig och arbetar väl under högt tempo. Du är positiv, lättsam och vill göra en bra insats.


Övrigt
• Start: 1 mars
• Slut: 31 augusti
• Omfattning: Heltid, 40 h/v
• Plats: Kista, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till patrik.hedstrom@cleverex.se


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt Visa mindre

Lagermedarbetare på heltid till Täby

Nu söker vi för kunds räkning en lagermedarbetare till Täby! Om tjänsten Som lagermedarbetare arbetar du i team med att plocka varor, ta emot inkommande gods, samt arbetar löpande med inventering. Det är ett mindre lager där du kommer att arbeta nära dina kollegor, vilket innebär att det är viktigt med en god samarbetsförmåga. På lagret hjälps alla åt, och du bör vara flexibel och kunna hjälpa till på andra avdelningar vid behov. Om dig Vi söker nu dig m... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning en lagermedarbetare till Täby!

Om tjänsten
Som lagermedarbetare arbetar du i team med att plocka varor, ta emot inkommande gods, samt arbetar löpande med inventering. Det är ett mindre lager där du kommer att arbeta nära dina kollegor, vilket innebär att det är viktigt med en god samarbetsförmåga. På lagret hjälps alla åt, och du bör vara flexibel och kunna hjälpa till på andra avdelningar vid behov.

Om dig
Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du arbetar effektivt men med stort fokus på god kvalitet och varsamhet kring produkterna. Vidare är du en problemlösare och är inte rädd för att ta i när det behövs. Krav på truckkort.

Om anställningen
Tjänsten är på heltid, måndag-fredag ca kl. 8-17.
Start så snart som möjligt!

I rollen blir du anställd som konsult hos Arena Personal, men arbetar ute hos vår kund. Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chansen att utvecklas genom varierande uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Visa mindre

Spännande lagerarbete i Sydöstra Stockholm

Isaksson Rekrytering Bemanning söker nu för omgående tillsättning ett antal lagerarbetare för ett konsultuppdrag på heltid 6 – 12 månader med chans till förlängning. Placering i Syd Östra Stockholm. Vi söker Dig som är självgående i rollen som lagerarbetare med erfarenhet av liknande roll. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med Din ansökan redan idag! Vi erbjuder Vi som bolag arbet... Visa mer
Isaksson Rekrytering Bemanning söker nu för omgående tillsättning ett antal lagerarbetare för ett konsultuppdrag på heltid 6 – 12 månader med chans till förlängning. Placering i Syd Östra Stockholm. Vi söker Dig som är självgående i rollen som lagerarbetare med erfarenhet av liknande roll. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med Din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
Vi som bolag arbetar över hela landet med både rekrytering och uthyrning av personal i Sveriges ledande företag inom lager, förråd, fastighet, industri, teknik, energi, bygg. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Om tjänsten:
Som lagerarbetare hos vår kund kommer Du att ansvara för in och utleveranser av förbrukningsmaterial till olika industriföretag. För dig som vill kan det eventuellt finnas möjlighet till kvälls- och nattarbete. 

Dagliga förekommande arbetsuppgifter för Dig som lagerarbetare är: Godsmottagning
In och uttag på lagret
Registering, hantering, kontroll och scanning
av gods via handdator
Plock och packning
Inventering
Utlämning av gods
Flytt av gods
Ned- och uppmontering
Flytt av
lager och förrådsinredning

Är du den vi söker?
Vi söker Dig med gymnasieutbildning samt viss erfarenhet av professionellt arbete i förråds och/eller lagerverksamhet. Du är framgångsrik på att skapa och behålla goda relationer både internt och externt och uppskattar att hålla en hög servicenivå. Vidare ser vi att Du är ansvarskännande, noggrann och utrustad med en god logisk förmåga - Du ser vad som behöver göras, tar egna initiativ, och har god samarbets -och prioriteringsförmåga. Du har god datavana och erfarenhet av arbeta i något affärs/logistiksystem styrt via handdator.

Ansökan
Välkommen med Din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har Du frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare/konsultchef Therese Hammarberg 0763-09 20 00 Skicka in din ansökan via www.isakssonrekrytering.se/lediga-jobb

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom lager, förråd, fastighet, industri, teknik, energi, bygg
samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega Vi är också medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). https://www.isakssonrekrytering.se Visa mindre

Lagerarbetare Södra Stockholm

Ansök    Feb 1    Nikib AB    Lagerarbetare
Vi söker nu för kundsräkning en medarbetare till deras lager i Jordbro. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av sedvanliga uppgifter på lager så som packa, plocka och sortera. Arbetstiderna kan variera och vi söker därför dig som är flexibel, självgående, van vid fysiskt arbete i högt tempo. Du är disciplinerad och är van att jobba hårt och noggrant. Du är lösningsorienterad och ser alltid vad som behöver göras när du kliver in i ett projekt, m... Visa mer
Vi söker nu för kundsräkning en medarbetare till deras lager i Jordbro.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av sedvanliga uppgifter på lager så som packa, plocka och sortera. Arbetstiderna kan variera och vi söker därför dig som är flexibel, självgående, van vid fysiskt arbete i högt tempo. Du är disciplinerad och är van att jobba hårt och noggrant.

Du är lösningsorienterad och ser alltid vad som behöver göras när du kliver in i ett projekt, med andra ord är du en problemlösare som trivs med utmaningar. Du arbetar bra självständigt, men fungerar även utmärkt i grupp. Du har en god social förmåga och är van att ta ansvar för ditt arbete och ser god service som en självklarhet.

Krav
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande
Körkort B

Truckkort Visa mindre

Deltids packare till labb, Start omgående!

Ansök    Jan 31    Submit AB    Lagerarbetare
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu flertalet personer åt vår kund i Bromma. Om företaget: Företaget är ett av Nordens ledande Biotech företag och producerar olika former av snabb test inom cancer och virus. Deras produkter är unika världen över. Om tjänsten: Du kommer att arbeta i en labb miljö, vilket innebär att du både kommer att hjälpa till med att packa dom olika snabb testerna men också en hel del förberedelse arbete. Anställning utan ... Visa mer
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu flertalet personer åt vår kund i Bromma.
Om företaget:

Företaget är ett av Nordens ledande Biotech företag och producerar olika former av snabb test inom cancer och virus. Deras produkter är unika världen över.

Om tjänsten:

Du kommer att arbeta i en labb miljö, vilket innebär att du både kommer att hjälpa till med att packa dom olika snabb testerna men också en hel del förberedelse arbete.

Anställning utan krav på erfarenhet, vi ser enbart att du har följande personliga egenskaper.

Profil:

Du har en god förmåga att ta egna initiativ

Du har inga problem med ett enformigt/monotont arbete

Du är flexibel och kan jobba över om det skulle bli längre dagar.

Du är stresstålig och kan jobba i högt tempo.

Du är noggrann och tar jobbet på största allvar

Meriterande:

- Har jobbat i en pack eller produktion innan.

- Labb erfarenheter

Plats: Bromma

Lön: Enligt överenskommelse

Start: Omgående

Deltids arbete: Jobba 2 veckor ledig 2 veckor.

Känner du dig träffad? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

För mer info mejla ansvarig rekryterare: Jesper@submitbemanning.se Visa mindre

Exklusivt klädföretag söker heltids personal till lager i Spånga!

Är du noggrann, kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo - då har vi tjänsten för dig! Vi söker för vår kunds räkning lagerpersonal på heltid till Spånga. Vår kund är ett välkänt företag som är verksamma inom klädbranschen. I rollen som lagermedarbetare kommer du att jobba med sedvanliga lageruppgifter inom orderpackning, orderplockning samt returhantering. Framåt kan även in- och utleverans bli aktuellt. Du kommer att arbeta mo... Visa mer
Är du noggrann, kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo - då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för vår kunds räkning lagerpersonal på heltid till Spånga. Vår kund är ett välkänt företag som är verksamma inom klädbranschen. I rollen som lagermedarbetare kommer du att jobba med sedvanliga lageruppgifter inom orderpackning, orderplockning samt returhantering. Framåt kan även in- och utleverans bli aktuellt. Du kommer att arbeta mot att uppnå måltal och därmed är det viktigt att du är målmedveten.

Arbetstiderna är belagda måndag-fredag mellan kl. 7-16 och uppstarten för denna tjänst kommer att ske under våren 2023!

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten bör du uppfylla nedanstående krav.
- Goda kunskaper i svenska och engelska.
- Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister. Notera att kontroll kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.
- God fysisk form då arbetet innebär att du kommer stå och vara i rörelse under hela arbetspasset.
- Du har god erfarenhet av lagerarbete

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta. Du är van att arbeta fysiskt och motiveras av att arbeta i ett högt tempo. Du ska vara serviceinriktad och initiativtagande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter tjänsten intressant - skicka in en ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Studerande lagermedarbetare till Synsam

Ansök    Jan 31    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
För dig som studerar och är intresserad av möjligheten att vid sidan av dina studier arbeta på timmar vid behov på lagret hos europas ledande aktör inom optikbranschen finns nu möjligheten att söka tjänsten med lagermedarbetare på Synsam. Arbetsuppgifterna består av enklare orderplock av glasögon och linser. Vi ser fram emot din ansökan! OM TJÄNSTEN Sedan 2015 har denna aktör inom optikbranschen genomfört en transformation av hela sitt erbjudande och har... Visa mer
För dig som studerar och är intresserad av möjligheten att vid sidan av dina studier arbeta på timmar vid behov på lagret hos europas ledande aktör inom optikbranschen finns nu möjligheten att söka tjänsten med lagermedarbetare på Synsam. Arbetsuppgifterna består av enklare orderplock av glasögon och linser. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Sedan 2015 har denna aktör inom optikbranschen genomfört en transformation av hela sitt erbjudande och har med en hög grad av digitalisering och andra innovativa koncept drivit en tillväxt som är bland de högsta i Europa. Deras kunder är alltid i fokus och de har ett tydligt integrerat hållbarhetsperspektiv genom hela sin värdekedja. Företaget korades till Sveriges mest hållbara optiker i Sustainable Brand Index 2019 och 2020.

Vi söker nu flertalet studerade lagermedarbetare som är intresserade av att ingå in en studentpool som kommer att ringas in vid behov. Du kommer bli en del av ett engagerat och välkomnande team som uppskattar gott samarbete, samt stöd och hjälp i det löpande lagerarbetet vid perioder av hög arbetsbelastning. Vi kan i dagsläget inte förutspå frekvensen av arbetspassen och du förväntas därför vara flexibel och samarbetsvillig för att både trivas och passa i teamet då behov ibland kan komma att dyka upp med kort framförhållning.

För att kvalificera för denna roll förväntas du tydligt skriva i ditt CV att du är studerande idag och kommer vara det minst 1,5 år framåt.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som studerande lagermedarbetare kommer du bli en viktig del av teamet för att säkerställa att ordrar skickas iväg i tid till kunder. Detta kommer du bidra till genom att arbeta med:


* Plockning
* Packning av linser och glasögon
* Administration kopplad till lagerverksamheten


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbilning om minst 50% och har minst 1,5 år kvar av studierna
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
- Har möjlighet att börja i januari/februari
- Har utifrån studierna möjlighet att arbeta cirka 2 dagar i veckan. Då vi inte vet frekvensen av passen ännu kan det komma att bli mer- eller mindre i perioder.

Det är merierande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter på lager tidigare.

Vi söker dig som är


* Glad och positiv
* Noggrann
* Anpassningsbar och flexibel
* Driven och engagerad


Vi tror att du både kommer trivas- och passa i rollen om du har förmågan att planera dina studier på ett sådant sätt att du kan agera flexibelt vid plötsliga behov.

Övrig information


* Start: Introduktion och upplärning planeras pågå i början av 2023
* Placering: Stockholm, Solna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Operatör till Jordbro

Är du en skicklig och analytisk person som trivs i händelserika miljöer? Har du ett stort tekniskt intresse eller bakgrund inom automatiserad produktion? Är du redo för en ny spännande utmaning hos ett företag som är världsledande inom sin bransch? Då kanske det är dig vi söker till rollen som Operatör på Coca-Cola Europacific Partners! Om rollen Som Operatör blir du en del av Supply chain hos Coca-Cola Europacific Partners. Här får du arbeta på en av Eur... Visa mer
Är du en skicklig och analytisk person som trivs i händelserika miljöer? Har du ett stort tekniskt intresse eller bakgrund inom automatiserad produktion? Är du redo för en ny spännande utmaning hos ett företag som är världsledande inom sin bransch? Då kanske det är dig vi söker till rollen som Operatör på Coca-Cola Europacific Partners!

Om rollen
Som Operatör blir du en del av Supply chain hos Coca-Cola Europacific Partners. Här får du arbeta på en av Europas modernaste dryckesanläggningar där både blandning, tappning och packning av marknadsledande drycker sker. Tillsammans med teamet fyller du en central funktion där du ansvarar för alltifrån att övervaka och felsöka processerna till optimering av materialförbrukningen, planering samt kvalitetstestning av dryck. Det är ett utvecklande arbete i en teknisk och snabb miljö där din problemlösningsförmåga, processtänk, datorkunskaper samt analytiska förmåga kommer väl till hands. Utöver att arbeta med den dagliga driften kommer du även att medverka i arbetet med löpande förbättringar för att uppnå produktionsmål och driva verksamheten framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att:

- Genomföra lämpliga justeringar i produktionsutrustningen för att se till att vi följer branschens högsta kvalitetsstandarder och effektivt hanterar produktionskostnader

- Genomföra proaktiva felsökningar i produktion för att identifiera potentiella problem och lyfta dessa vidare i leden

- Förbereda material för kommande körningar i systemet SAP

- Manuell rengöring efter förbestämda hygienstandarder

- Övervaka viktiga processparametrar som fyllnadstryck, utrustningshastigheter, flöden, temperaturer och datummärkning

- Utföra förebyggande underhåll och teknisk rengöring för att hjälpa det tekniska teamet att identifiera driftavbrott innan de uppstår

Då Coca-cola producerar dryck nästan dygnets alla timmar jobbar vi skift. Hos oss kan du jobba tvåskift, nattskift, dagskift eller helgskift. Utöver ditt härliga team kommer du även ha flera andra kontaktytor såsom dryckesberedningen, materialplanerare, kvalitetsavdelningen, lager och underhållsavdelningen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som trivs med att vara i händelsernas centrum och vill vara med och bidra till att vi håller såväl högsta kvalitet som effektivitet i våra processer.

Vi ser det som meriterande om du har:

- Erfarenhet av att arbeta som Processoperatör inom automatiserad produktion av exempelvis dryck, mejeriprodukter, alkoholhaltiga drycker eller inom läkemedelsproduktion

- Förståelse för automationskoncept i styrsystem

- Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

- Truckkort

- Förståelse för P&ID; och ”operator HMI” inom processindustri

- Erfarenhet av livsmedels- eller läkemedelshygienregler för rengöring av processutrustning

- Affärssystemet SAP PR1

För att lyckas och trivas i rollen har du ett tekniskt intresse, brinner för kvalitet och trivs i dynamiska miljöer med högt tempo. Som person är du analytiskt lagd, engagerad och lösningsorienterad. Därtill har du ett naturligt sinne för struktur och organisering där du effektivt prioriterar i ditt arbete och har förmågan att hantera flera parallella uppgifter. Då du kommer att ha flera kontaktytor tror vi även att du är kommunikativ, samarbetsinriktad och en teamspelare. Självklart vill du även vara en del av ett spännande företag med härlig kultur, fantastiska människor, fantastiska drycker och hållbarhet i fokus!

Övrig information
Anställningsform: Timanställning / Sommarjobb
Placering: Jordbro, Stockholm

I rollen blir du anställd som konsult hos Arena Personal, men arbetar ute hos vår kund. Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chansen att utvecklas genom varierande uppdrag hos våra kunder. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Visa mindre

Packare till labb, Start omgående!

Ansök    Jan 31    Submit AB    Lagerarbetare
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu flertalet personer åt vår kund i Bromma. Om företaget: Företaget är ett av Nordens ledande Biotech företag och producerar olika former av snabb test inom cancer och virus. Deras produkter är unika världen över. Om tjänsten: Du kommer att arbeta i en labb miljö, vilket innebär att du både kommer att hjälpa till med att packa dom olika snabb testerna men också en hel del förberedelse arbete. Anställning utan ... Visa mer
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu flertalet personer åt vår kund i Bromma.
Om företaget:

Företaget är ett av Nordens ledande Biotech företag och producerar olika former av snabb test inom cancer och virus. Deras produkter är unika världen över.

Om tjänsten:

Du kommer att arbeta i en labb miljö, vilket innebär att du både kommer att hjälpa till med att packa dom olika snabb testerna men också en hel del förberedelse arbete.

Anställning utan krav på erfarenhet, vi ser enbart att du har följande personliga egenskaper.

Profil:

Du har en god förmåga att ta egna initiativ

Du har inga problem med ett enformigt/monotont arbete

Du är flexibel och kan jobba över om det skulle bli längre dagar.

Du är stresstålig och kan jobba i högt tempo.

Du är noggrann och tar jobbet på största allvar

Meriterande:

- Har jobbat i en pack eller produktion innan.

- Labb erfarenheter

Plats: Bromma

Lön: Enligt överenskommelse

Start: Omgående

Känner du dig träffad? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.

För mer info mejla ansvarig rekryterare: Jesper@submitbemanning.se Visa mindre

Erfaren och ansvarsfull lagermedarbetare till Hisselektronik i Tyresö

Vi söker nu dig som vill ta nästa steg inom lager, som är driven. ambitiös och ansvarsfull. Vi ser att du kan skapa en teamkänsla och en laghållning i toppklass. Vi söker nu en lager- och logistikmedarbetare på heltid till Hisselektronik i Tyresö. Hisselektronik är en oberoende leverantör av hisskomponenter, allt från en liten specialskruv till kompletta hissar. Som lagermedarbetare hos Hisselektronik kommer du att ingå i ett team bestående av tre andra l... Visa mer
Vi söker nu dig som vill ta nästa steg inom lager, som är driven. ambitiös och ansvarsfull. Vi ser att du kan skapa en teamkänsla och en laghållning i toppklass.

Vi söker nu en lager- och logistikmedarbetare på heltid till Hisselektronik i Tyresö. Hisselektronik är en oberoende leverantör av hisskomponenter, allt från en liten specialskruv till kompletta hissar. Som lagermedarbetare hos Hisselektronik kommer du att ingå i ett team bestående av tre andra lagermedarbetare samt en lager- och logistikchef.

Lager- och logistikavdelningen har en central funktion i företagets verksamhet där du kommer ha nära kontakt dagligen med övriga avdelningar, samt även företagets kunder och leverantörer. I rollen som lagermedarbetare förekommer bland annat följande arbetsuppgifter:

• Materialplock
• In- och utleveranser
• Transportbokningar
• Lagerhantering
• Kommunikation via e-post och telefon
• Kundmottagning

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda mån-fre, 07.30-16.00. Beräknad start är omgående eller enligt överenskommelse. Vi söker dig som ser på tjänsten långsiktigt.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager och logistik, har truckbehörighet A2 och som på ett enkelt sätt kan ta dig till arbetsplatsen på Tyresö. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Monitor G4/G5, men inte ett krav.

Krav:
• Minst tre års erfarenhet av lager och logistik
• Truckkort A2
• Tidigare erfarenhet av kundservice/kundkontakt

Vidare är du som person är noggrann, ansvarsfull och som har en känsla för kvalité. Förändrings- och förbättringsarbete faller sig naturligt. Du vill alltid se till att samtliga arbetsuppgifter du genomför är utförda på ett korrekt vis när du är färdig, men är prestigelös i ditt arbete. Du fungerar bra i grupp och är en person som bidrar till avdelningens vidare utveckling och positiva inställning. Vidare söker vi dig som har en hög arbetsmoral och som trivs med monotont arbete. Du är självständig och har en god förmåga att växla upp och ner i arbetstempo. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lagerpersonal till Årsta!

Ansök    Jan 30    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagerpersonal till Kista!

Ansök    Jan 30    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen, med start omgående! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en ko... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen, med start omgående!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagerpersonal till Täby!

Ansök    Jan 30    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Produktionsmedarbetare med truckerfarenhet till Mathems lager i Farsta

Ansök    Jan 30    Mathem i Sverige AB    Lagerarbetare
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorn... Visa mer
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.

Som Produktionsmedarbetare hos Mathem är du en otrolig viktig del i att skapa en så bra kundnöjdhet som möjligt. Du har ett ansvar i att se till att våra kunder får hem hela och korrekta varor som håller en hög kvalité, allt för att skapa den bästa upplevelsen för kunden.Varför ska du jobba hos oss?

Mathem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor.Vad kommer du att få göra?

I rollen som Produktionsmedarbetare inom Inbound blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera inkommande varor på lagret från Mathems leverantörer. Du arbetar med att registrera in varorna i systemet och se till att de kommer upp på respektive hyllplats. I detta ingår även att säkerställa en hög kvalité och bäst-före-datum på varorna inför att det ska plockas till kund. Du kommer att arbeta mycket med en handdator och truck som hjälpmedel. Detta är ett aktivt jobb som innebär att du går, står och lyfter mycket. Som medarbetare inom Inbound kommer du framförallt att arbeta mycket inom detta specifika område men förväntas även kunna hjälpa till inom samtliga delar av produktionen vid behov, så som exempelvis i orderplocket.

Tjänsten är på heltid 40 h/v (100%) och arbetspassen är förlagda både på vardagar och helger. I nuläget är schemat förlagt framförallt på eftermiddag- och kvällstider.Vad krävs för rollen?

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du:

- fyllt 18 år
- har goda kunskaper i det svenska språket
- har en god fysik och uppskattar ett fysiskt arbete i högt tempo
- känner dig bekväm med att arbeta i kyligare och varierande temperaturer


- kan vara på plats och starta arbetsdagen klockan 06.00 på morgonen
- har tidigare erfarenhet av lager- eller livsmedelsbranschen
- har truckkort med behörighet A2, A4 och B4 samt erfarenhet av truckkörning minst 2 år


Personliga egenskaper

Vi letar efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundnöjdhet i enlighet med våra värderingar; du behöver vara ansvarstagande, självgående och beredd att utföra dina arbetsuppgifter enligt våra höga standarder. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och trivs med att jobba självständigt så väl som i team. Eftersom vi värnar om att alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder är det viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt. Dessutom ser vi gärna att du är stresstålig och gillar ett aktivt arbete.Övrig information

Plats: Larsboda, Farsta

Omfattning: 40 h/v (100%)

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående

Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal (Lager & E-handel)Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Första steget i urvalsprocessen för denna tjänst är en chattbaserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Efter att du skickat in din ansökan kommer du få en inbjudan skickad till dig via mail med vidare instruktioner.

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare till exklusivt glasögonföretag!

Ansök    Jan 30    Perido AB    Lagerarbetare
Har du erfarenhet av lagerarbete och administrativa arbetsuppgifter? Vill du vara en del av en kreativ miljö på ett snabbt växande och trendsäkert varumärke? Då tycker vi du ska läsa vidare! Om tjänsten Perido söker en Lagermedarbetare till vår kund, ett kreativt, snabbt växande och exklusivt varumärke inom optikbranschen som designar både glas och bågar. Deras mål är att uppnå marknadsledande kundnöjdhet genom att ge enastående kundvård och en smidig dis... Visa mer
Har du erfarenhet av lagerarbete och administrativa arbetsuppgifter? Vill du vara en del av en kreativ miljö på ett snabbt växande och trendsäkert varumärke? Då tycker vi du ska läsa vidare!
Om tjänsten
Perido söker en Lagermedarbetare till vår kund, ett kreativt, snabbt växande och exklusivt varumärke inom optikbranschen som designar både glas och bågar. Deras mål är att uppnå marknadsledande kundnöjdhet genom att ge enastående kundvård och en smidig distribution av företagets produkter till kunder i Norden. Tjänsten är placerad i Kista, Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
Detta är en delad roll som både innehåller klassiska lageruppgifter och administrativa uppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera flödet av varor från köp, till leverans och returhantering. Det är ett litet lager och inte ett fysiskt krävande arbete (i och med paketen innehåller glasögon), det är däremot desto viktigare att du hanterar varorna med varsamhet och att du gillar ett arbete på stående fot. För att säkerställa nöjda och återkommande kunder blir det ditt jobb att se till att leveransen överträffar kundernas förväntningar på kvalitet och fart!
De huvudsakliga ansvarsområdena för denna position är:
Plocka, packa och skicka dagliga beställningar
Assistera alla förpackningsfunktioner
Genomför lagerförflyttningar av produkter och inköpsmaterial
Uppdatera och upprätthålla effektiviteten i plockningen och lagerområdet
Assistera med att behandla sändningsorder för evenemang
Upprätthålla effektiv handläggningstid och ge unik kundvård
Kontakt med interna avdelningar, externa partners och leverantörer
Uppfylla uppsatta mål och KPI:er
Årlig inventering
Ge assistans i alla delar av distributionscentret efter behov

Dina egenskaper
Vi söker dig som har en stark organisatorisk förmåga och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo utefter uppsatta mål. Vidare är du uppmärksam på detaljer, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta. Som person har du en stark kommunikativ förmåga och en känsla för service som sitter i ryggmärgen.
Är det dig som vi söker efter?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
Avslutad gymnasieexamen
1–2 års lagererfarenhet
Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2023-08-31. Start 2023-03-01.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Josefin Söderquist som kan nås på mejl josefin.soderquist@perido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du även välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 33704 i ämnesraden.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 800 konsulter på uppdrag över hela landet. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/. Visa mindre

Lagerpersonal till Spånga!

Ansök    Jan 30    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Storex söker lagermedarbetare omgående!

Ansök    Jan 30    Bravura Sverige AB    Lagerarbetare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar februari ut. Du blir anställd av Bravura och arbetar som kon... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar februari ut. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Storex. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv.
Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget:

Storex är ett familjeägt företag som startades 1987 och har idag ett 60-tal anställda. De är en fristående leverantör av tredjepartslogistik med verksamhet i både Stockholm och Göteborg. De är inte bundna till någon specifik transportör och är därmed flexibla samt levererar snabba och billiga lösningar åt sina kunder. Deras kunder finns bland annat inom e-handel, marknadslogistik och traditionell detaljhandel och de hanterar varje dag stora volymer gods över hela världen.

Arbetsuppgifter:

Som lagermedarbetare hos Storex kommer du ha varierande arbetsuppgifter som anpassas utefter din tidigare kunskap. Framför allt kommer du arbeta med plock och pack, där det ingår truckkörning. Vid vissa tillfällen kan du även komma att stötta inleveransen. Du jobbar självständigt men kommer alltid att ha kollegor runt omkring dig. Arbetet utförs i deras fina lokaler i Jordbro.

• Plocka varor med truck och vagn
• Packa varor på ett packband
• Stötta arbetet med inleveransen

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av lager
• Truckkort
• Mycket goda kunskaper i svenska

I rollen som lagermedarbetare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa samt säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du har därmed en hög arbetsmoral och har en positiv attityd till ditt arbete. Vidare är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Som person är du hjälpsam och ställer upp för att stötta andra för att bidra till organisationens framgång.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Jordbro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kombinerad tjänst inom Lager / Distribution / Chaufför

Ansök    Jan 30    Bravura Sverige AB    Lagerarbetare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget:

Quatra är från början ett litet belgiskt familjeföretag som växt till att bli marknadsledare inom deras bransch. Idag är Quatra ett framgångsrikt internationellt företag som ett resultat av många års erfarenhet och specialisering, med fokus på service, hållbar verksamhet och flexibilitet. Företaget har sin verksamhet runtom i Europa. De söker nu därför chaufförer som vill vara med på en stor tillväxtresa i Sverige och som uppskattar ett varierande arbete där man har nära dialog med både kunder och kollegor. Låter detta intressant? Vi berättar gärna mer vid en intervju!

Arbetsuppgifter:

I rollen som chaufför/lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att med lastbil åka ut och ge service till företagets kunder, transportera produkter till företagets lager samt att köra truck. Arbetsuppgifterna är till stor del fysiskt krävande som innebär tyngre lyft. Rollen består även av ett utbrett servicearbete där du är ansiktet utåt för företaget och förväntas knyta kontakt med både nya och befintliga kunder. I din roll som chaufför innebär ditt arbete stor frihet under ansvar där du förväntas kunna prioritera dina körningar samt utöka kundnätverket mellan hämtningar för att bidra till företagets tillväxtresa. Rollen är kombinerad på så sätt att du kommer att arbeta 75% som chaufför och 25% inom lager. På sikt kommer rollens uppdelning övergå till en lika fördelning mellan chaufförs och lagerrollen på 50% vardera.

• Lastbilsskörning

• Kundservice

• Prioritera och planera körningar

• Truckkörning

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• B, C och CE-körkort
• A och B Truckkort
• Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
• God fysik för att klara tunga lyft
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt servicearbete är meriterande

I denna roll värdesätter vi personliga egenskaper så som serviceinriktad och lösningsorienterad. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och har en positiv inställning till eventuella problem som kan dyka upp. För att trivas i den här rollen gillar du att jobba i ett högt tempo och du kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att få ge god service till andra. Avslutningsvis tycker du om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lagerarbete, truck, chaufför, truckkort, lastbil, service, ambassadör, internationellt, kundansvarig, lager, Visa mindre

Heltidsjobb till e-handels lager via Storesupport - område Norrort

Om tjänsten Vi söker heltidsjobbare som vill arbeta på e-handels lager med plock och pack. Vi letar efter dig som trivs med ett aktivt arbete, där en balans mellan tempo och kvalité eftersträvas. Arbetet kan innefatta varierade arbetsuppgifter och du som person bör vara villig att genomföra det mesta utifrån de uppgifter som finns på lagret. Ofta får du vara på olika avdelningar under arbetsdagens gång. Arbetstider är förlagda dag som kväll, vardagar oc... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker heltidsjobbare som vill arbeta på e-handels lager med plock och pack. Vi letar efter dig som trivs med ett aktivt arbete, där en balans mellan tempo och kvalité eftersträvas.

Arbetet kan innefatta varierade arbetsuppgifter och du som person bör vara villig att genomföra det mesta utifrån de uppgifter som finns på lagret. Ofta får du vara på olika avdelningar under arbetsdagens gång.

Arbetstider är förlagda dag som kväll, vardagar och helger. Vi ser gärna att du som person är så flexibel som möjligt och kan arbeta lite olika tider under veckans gång. Eftersom det är ett heltidsjobb kommer du vara garanterad dina timmar och följa ett schema.

Just nu letar vi specifikt efter konsulter som vill arbeta i den Norra delen av Stockholm och som kan starta omgående.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer
Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Egenskaper och kvalifikationer som är relevanta för tjänsten vi tillsätter:

- Att gilla fysiskt aktiva arbeten samt tåla att arbeta i ett högt tempo är viktigt tror vi för att trivas som bäst inom lagerarbeten.

- Att inte tumma på noggrannhet eller kvalité är egenskaper som vi på Storesupport värdesätter extra mycket.

- Att du behärskar det svenska språket väl, då arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler och säkerhetsgenomgångar ofta sker på svenska.

Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Meriterande
- Tidigare lagererfarenhet

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. (http://www.storesupport.se/)

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Det tillämpas också drogtester vid start för tjänsten.

Intresserad?
Skicka in en ansökan redan idag! Visa mindre

Lagermedarbetare - Farsta - Heltid

Ansök    Jan 27    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Farsta. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Farsta.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Farsta
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Bromma - Heltid

Ansök    Jan 27    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Bromma. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Bromma.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Bromma
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Västberga - Heltid

Ansök    Jan 27    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Västberga. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar u... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Västberga.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Västberga
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Däckskiftare sökes till kommande säsong

Ansök    Jan 27    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarssäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma. Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad. Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det a... Visa mer
Till kommande säsong söker vi nu duktiga däckskiftare till vår kund i Stockholm. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att byta däck inför sommarssäsongen, lättare lagerarbete kan även tillkomma.
Detta är en tjänst på heltid och kommer pågå under däckssäsongen på ca 2 månader med start under mars månad.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte eller har ett stort intresse för bilar och motorer. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Lagermedarbetare - Älvsjö - Heltid

Ansök    Jan 27    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Älvsjö. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Älvsjö.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Älvsjö
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Globen - Heltid

Ansök    Jan 27    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Globen. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Globen.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Globen
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Studenter sökes för extrajobb inom lager och produktion

Ansök    Jan 27    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är arbetsvillig och som vill jobba inom lager/produktion extra vid sidan av studier eller annat deltidsarbete. Därför krävs det att du har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för den här tjänsten. Jobbet är i Segeltorp. För att passa att jobba hos vår kund krävs att du är: - Noggrann - Ansvarstagande - Arbetsvillig Vi söker dig som är noggranna och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jo... Visa mer
Vi söker dig som är arbetsvillig och som vill jobba inom lager/produktion extra vid sidan av studier eller annat deltidsarbete. Därför krävs det att du har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för den här tjänsten.
Jobbet är i Segeltorp.
För att passa att jobba hos vår kund krävs att du är:
- Noggrann
- Ansvarstagande
- Arbetsvillig
Vi söker dig som är noggranna och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jobba i en rörlig miljö.
Är du en person som vill jobba med kroppen, som passar tider och ställer upp där det behövs så är du rätt person för jobbet.
Arbetsuppgifter - du kommer att jobba i lagret eller produktionen av bakverk. Arbetstider 07.00-16.00.


Skicka din ansökan till jobb@prowork.se redan idag!
Om Prowork
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Solnaoch är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Vi söker en tekniskt kunnig godsmottagare

Ansök    Jan 26    Firefly AB    Lagerarbetare
Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner. Företaget grundades 1973 och har 50 års erfarenhet av att leverera system till ledande processindustrier. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Firefly samarbetar med ledande experter och institutioner runt om i v... Visa mer
Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner. Företaget grundades 1973 och har 50 års erfarenhet av att leverera system till ledande processindustrier. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Firefly samarbetar med ledande experter och institutioner runt om i världen för att utveckla högkvalitativa säkra lösningar.

Vi söker nu en tekniskt kunnig/intresserad godsmottagare till vår produktionsavdelning. Vill du ha ett varierande arbete där du får arbeta med både hantering och kontrollmätning av inkommande gods? Då kan detta vara rollen för dig. För att lyckas i rollen behöver du ha kunskap av att läsa ritningar och specifikationer, samt använda mätutrustning för att verifiera att produkterna uppfyller de specificerade kraven.
Vi söker dig som:

- Har flerårig erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter, gärna på ett teknikföretag

- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och prestigelös. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag.

Du är en person som är trygg med att ta egna beslut och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du behåller lugnet även vid ett periodvis högre arbetstempo.

Firefly reducerar brand- och explosionsrisker inom processindustrin vilket resulterar i säkrare arbetsplatser för människor världen över. Vi har en passion för säkerhet och innovativa lösningar och vill utveckla de mest effektiva industrianpassade systemen.

Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner inom processindustrin. Sedan 1973 har vi arbetat med brandsäkerhet. Varje kund erbjuds unika och egenutvecklade lösningar och funktioner.

Våra två affärsområden är Industriapplikationer och Infrasystem (Sentio®). Inom affärsområdet Industriapplikationer skräddarsyr vi system för att skydda industriella tillverkningsprocesser. Till dessa kunder levererar vi eftermarknadstjänster som underhåll, service, reservdelar, utbildning. Kunderna finns t ex inom områden som biobränsle, återvinning, mjukpapper, livsmedel och träbearbetning. Affärsområdet Infrasystem omfattar system för brandövervakning av infrastruktur, såsom tunnelbanor, tåg-, väg- och kabeltunnlar.

Firefly har en unik portfölj av innovativa produkter och systemlösningar. Våra produkter är certifierade enligt nationella och internationella certifieringsorgan såsom FM, VdS, CSA, DNV-GL, LCIE Bureau Veritas, Delta och RISE med flera.

Huvudkontoret är beläget i ljusa, fräscha lokaler i Hammarby sjöstad, Stockholm. Drygt 90 medarbetare med internationell bakgrund arbetar världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Fireflys aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Ta chansen att bli en del av en marknadsledande organisation under expansion och tillsammans med vårt team utveckla den nya generationens preventiva brandskyddslösningar för säkrare industriprocesser runt om i världen.

Se mer om hur Fireflys Quick Suppression System fungerar: Visa mindre

Lagermedarbetare - Norra Stockholm - Heltid

Ansök    Jan 27    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Norra Stockholm. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arb... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Norra Stockholm.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Norra Stockholm
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Studerande lagermedarbetare till Hatteland Technology AB

Ansök    Jan 26    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Är du studerande och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna? Nu söker vi åt Hatteland Technologys räkning två lagermedarbetare till deras lager i Täby. Du kommer att vara en viktig kugge i ett mindre team på lagret. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Hatteland Technology är en global teknikpartner för systemintegratörer inom ett brett spektrum av industrier. De tillhandahåller skräddarsydda lösningar so... Visa mer
Är du studerande och letar efter ett extrajobb vid sidan av studierna? Nu söker vi åt Hatteland Technologys räkning två lagermedarbetare till deras lager i Täby. Du kommer att vara en viktig kugge i ett mindre team på lagret. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Hatteland Technology är en global teknikpartner för systemintegratörer inom ett brett spektrum av industrier. De tillhandahåller skräddarsydda lösningar som omfattar bildskärmar, paneldatorer, industriell automation, nätverkshårdvara, CCTV och mjukvara.

Vi söker dig som är intresserad av att lära dig branschen i en roll där du står nära produktionen och får en chans att jobba bredvid hängivna kollegor i ett sammansvetsat team. Vi ser gärna att du kan jobba 2-3 dagar i veckan. Dina arbetstider kommer att främst att vara i 3 h mellan kl. 10-15.

#

Du erbjuds


* Att vara en viktig medarbetare i ett mindre team
* Erfarenhet inom lagerarbete


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Ta hand om inleveranser och registrera dessa i ordersystemet
- Hantera och verifiera utleveranser
- Plocka produkter från lagret

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som


* Har en gymnasieexamen, gärna teknikinriktad
* Studerar på minst 50% med minst 1 år kvar till examen
* Klarar av vissa tunga lyft


Det är meriterande om du har elekronikutbildning eller ett intresse för elektronik sedan tidigare.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid 2-3 dagar/vecka
* Placering: Täby


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Hatteland Technology här. Visa mindre

Lagermedarbetare till vår kund i södra Stockholm

Ansök    Jan 26    Logent AB    Lagerarbetare
Är du en resultatinriktad person med stort driv och som gillar att arbeta fysiskt? Då kan du vara den vi söker. Vi söker just nu lagerarbetare till ett extrajobb till vår kund i Jordbro i södra Stockholm. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team. Dina arbetsuppgifter: Din huvudsakliga arbetsuppgift består av orderplock men även andra förekommande arbetsuppgifter på vå... Visa mer
Är du en resultatinriktad person med stort driv och som gillar att arbeta fysiskt? Då kan du vara den vi söker. Vi söker just nu lagerarbetare till ett extrajobb till vår kund i Jordbro i södra Stockholm. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team.

Dina arbetsuppgifter:

Din huvudsakliga arbetsuppgift består av orderplock men även andra förekommande arbetsuppgifter på vårt lager så som påfyllning, pallhantering, plastning, lossning etc.

Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service förväntar vi oss att du tillför avdelningen hög effektivitet och kvalitet i din arbetsinsats. Du drivs av att jobba mot tydligt uppsatta mål. Arbetet är fysiskt krävande och innefattar tunga lyft, det är därför viktigt att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt.

Vem söker vi:

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare ska du vara självständig, flexibel och ansvarstagande. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Du behöver ha god datorvana då alla arbetsuppgifter innefattar arbete i dator, handdator och mobilapplikation. Det krävs god fysik och det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte rädd för att ta i.

Om Logent och vad vi kan erbjuda dig som anställd:

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du som konsult har en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens roll är att se till att du trivs, att du utvecklas och som i stort ansvarar för dina uppdrag.

Krav:

- Förstå och tala svenska

- Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

- Du ska vara 20 år fyllda

- Truckkort A är ett krav

Meriterande:

Behörighet för skjutstativtruck

Övrigt om tjänsten:

Arbetstiderna är förlagda dagtid och kvällstid.

Om ansökan:

Du söker tjänsten via annonsen.

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi ber er vänligen att inte ringa oss för att söka tjänsten. Det är enbart ansökningar via länken som behandlas.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Varuplockare Blomsterlandet

Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool för Blomsterlandet i Stockholm. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Blomsterlandet. Är du morgonpigg, ordningsam och gillar att jobba i en arbetsmiljö med högt tempo och med fysiskt ansträngande arbetsuppgifter? Då är du den vi söker! Arbetsuppgifterna kommer att bestå av varupåfyllning, fronta varor samt hålla ordning på lager. Du behöver vara självgående, positiv och trivas med att ha må... Visa mer
Nu söker vi medarbetare till vår bemanningspool för Blomsterlandet i Stockholm. Du är anställd av oss Retail Knowledge, och arbetar på Blomsterlandet.

Är du morgonpigg, ordningsam och gillar att jobba i en arbetsmiljö med högt tempo och med fysiskt ansträngande arbetsuppgifter? Då är du den vi söker! Arbetsuppgifterna kommer att bestå av varupåfyllning, fronta varor samt hålla ordning på lager. Du behöver vara självgående, positiv och trivas med att ha många uppgifter samtidigt då butiken behöver vara väl förberedd innan och under öppning, så att kunderna får en så trivsam miljö som möjligt.

Vi söker dig som:

- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

- Kan arbeta minst 3 dagar i veckan

- Kan börja arbeta tidigt på morgonen, från kl 06:00

Krav på erfarenhet:
Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter innan. Meriterande om du har truckkort, samt B-körkort, då arbetsuppgifterna kan komma att innefatta arbete med truck.

Det är ett krav enligt vårt kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag, eller vara pensionär. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är. Vi genomför en bakgrundskontroll vid tillsättning av samtliga tjänster, både internt och externt hos våra kunder, vilket är skälet till att du som kandidat behöver ange ditt personnummer i samband med din ansökan. För att vara aktuell för en intervju så behöver du som kandidat även göra ett personlighetstest. Detta tar drygt 10 minuter.

Start: Start cirka vecka 9
Tjänstgöringsgrad: Behovsanställning
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Rekrytering sker fortlöpande, vilket kan innebära att annonsen kommer att kunna avslutas innan sista datum.

Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt. Visa mindre

Superuser Astro/WMS till Mathems lager i Farsta

Ansök    Jan 25    Mathem i Sverige AB    Lagerarbetare
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna... Visa mer
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.Varför ska du jobba hos oss?

Mathem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor.

Om rollen

I rollen som Superuser Astro/WMS arbetar du med Mathems lagersystem och blir bryggan mellan produktionen, interna IT-avdelningen samt våra systemleverantörer till våra IT-system. Din roll blir en stöttande funktion för produktionen där ditt huvudfokus blir att säkerställa den dagliga driften i Astro samtidigt som du arbetar med att utveckla systemet.

Du arbetar löpande med Astro-relaterade ärenden som inkommer till IT:s ärendehanteringssystem, bistår med expertkunskap samt arbetar med felsökning vid eventuella driftstörningar. Du kommer även att fånga upp vilka utmaningar och problem som finns utifrån ett medarbetarperspektiv, för att kunna arbeta vidare med att utveckla och förbättra systemet.

Med din kunskap och förståelse för lagrets flöden/processer, arbetsrutiner samt integrationer mellan Astro och kringliggande system blir du en nyckelperson för lagerverksamheten. Detta är en ny och spännande roll med chansen att utvecklas och få vara med och påverka pågående IT-projekt i och med flytten och uppbyggnaden av vår delvis automatiserade lagerverksamhet i Larsboda.Kvalifikationer

- God datorvana och grundläggande Excelkunskaper

- Grundläggande kunskaper i Astro alternativt annat WMS-system

- Grundläggande kunskaper om databaser och

- Erfarenhet av arbete i Mathems Produktion är meriterande

- Erfarenhet av en liknande roll ses som meriterande

- Erfarenhet av automationssystem ses som meriterande

- Förståelse för integrationer mellan IT-system och xml-transaktioner ses som meriterandePersonliga egenskaper

För att lyckas i din roll ser vi att du är du självgående och van vid att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du har en analytisk förmåga och ett genuint intresse för IT-system och dess möjligheter att stödja våra verksamhetsprocesser. Att ständigt arbeta mot uppsatta mål är något du trivs med. Att vara en god kommunikatör och pedagogisk i ditt tillvägagångssätt blir också viktigt i rollen då du kommer agera som en stöttande funktion för hela produktionen. Erfarenhet och ett genuint intresse för IT och system är väldigt meriterande för tjänsten.

Övrig information

Plats: Larsboda, Farsta (Stockholm)

Omfattning: 40 h/v (100%)

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: OmgåendeVi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denna tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som paketsorterare till DHL på Arlanda!

Ansök    Jan 26    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Är du en student som söker sommarjobb eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra vid sidan av? Vi söker nu dig som vill utvecklas inom logistikbranschen, uppdraget är på DHL Express på Arlanda. Som paketsorterare kommer din arbetsdag bestå av lastning och sortering av paket. Tunga luft kommer att förekomma. Tillsammans med ditt team säkerställer du att det dagliga arbetet utförs enligt företagets rutiner. Arbetstiderna är 16:00... Visa mer
Är du en student som söker sommarjobb eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra vid sidan av?

Vi söker nu dig som vill utvecklas inom logistikbranschen, uppdraget är på DHL Express på Arlanda. Som paketsorterare kommer din arbetsdag bestå av lastning och sortering av paket. Tunga luft kommer att förekomma. Tillsammans med ditt team säkerställer du att det dagliga arbetet utförs enligt företagets rutiner. Arbetstiderna är 16:00-21:00 måndag till fredag. Vi ser att du kan arbeta under sommaren mellan 3-5 dagar i veckan.

DHL Express är en världsledande leverantör inom transportbranschen. De arbetar främjande för att du som medarbetare ska känna dig delaktig och trivas i en utmanande men rolig miljö vilket bland annat har lett till att DHL blivit utsedda till "Top Employer" 6 år i rad!


Vem är du?
Krav:
– Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska tal och skrift
– Gymnasieutbildning eller likvärdigt
– Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%

Inför en anställning på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning. Där du bland annat, med intyg, behöver styrka din sysselsättning de senaste fem åren. Utöver detta ska du även vara ostraffad i belastningsregistret.

Kvalifikationer:
– Truckkort A+B är meriterande
– Du är en teamplayer men arbetar också självständigt och ansvarsfullt
– Du kan hantera tunga lyft, sortering, packning, lossning och lastning


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Logistikmedarbetare till Livgardet

Ansök    Jan 25    Försvarsmakten    Lagerarbetare
Befattningen erbjuder Arbetet på logistikenhetens serviceförråd är varierande och utvecklade, varje dag möter vi kunder som behöver vår professionella service och kunnande. Arbetsuppgifterna är uppdelade på fyra olika stationer, varje vecka är man på en ny station, detta gör oss till duktiga generalister som har kunskap om allt. Varje station innehåller en mängd olika arbetsuppgifter så arbetet blir aldrig tråkigt. Gruppen är i blandad ålder, med olika a... Visa mer
Befattningen erbjuder

Arbetet på logistikenhetens serviceförråd är varierande och utvecklade, varje dag möter vi kunder som behöver vår professionella service och kunnande. Arbetsuppgifterna är uppdelade på fyra olika stationer, varje vecka är man på en ny station, detta gör oss till duktiga generalister som har kunskap om allt. Varje station innehåller en mängd olika arbetsuppgifter så arbetet blir aldrig tråkigt.

Gruppen är i blandad ålder, med olika arbetslivserfarenheter. Vi har roligt på jobbet, högt i tak, och respekt för varandras åsikter. Mot våra kunder håller vi alltid en professionell och trevlig ton.

Som anställd i Försvarsmakten har du möjlighet till tre friskvårdstimmar i veckan när arbetet tillåter det, vilket vi försöker planera in.

Om enheten

Logistikenheten leder planering, genomförande och uppföljning av logistik- och stödverksamhet till bland annat krigsförband, försvarsmaktsenheter och staber. Syftet med logistikenheten är att bidra till en starkare försvarsmakt genom en välfungerande fredslogistik, förbandsnära förrådshållning och förnödenhetsförsörjning för beredskapshöjningar och krig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dagligen förekommande arbetsuppgifter vid en godsmottagning och förråd:


• Hantering av materiel, i huvudsak kläder
• Redovisa förnödenheter i FMs redovisningssystem
• Genomföra åtgärder på förnödenheter enligt gällande instruktion
• Ta emot gods, inleverera och förråds ställa denna, utlämning av förnödenheter
• Genomföra transporter av gods
• Viss vård av fordon och hanteringsutrustning
• Upprätthålla kontakt med kunder

KRAV

Kvalifikationer


• Körkort B (manuell)
• Några års relevant och aktuell arbetslivserfarenhet
• Mycket goda datakunskaper
• Som lägst har en avslutad 3-årig gymnasial utbildning eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig


Personliga egenskaper

Vi söker dig som har stor social kompetens och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel, noggrann och ordningsam.


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE • Erfarenhet av att hantera försvarsmaktens redovisningssystem Lift/Prio.
• Truckkort
• God lokal kännedom i Stockholms innerstad
• Erfarenhet av arbete i butik med kläder


För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: heltid
Arbetsort: Stockholm
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta:
C Serviceförråd Stockholm Tom Sundler 073- 150 57 23, Stf C Serviceförråd Stockholm Stefan Björling, nås via växeln 08-584 540 00.

Fackliga företrädare:
OFR/O, Stefan Morin
OFR/S, Kenneth Hartikainen
SACO, Johan Gillemyr
SEKO, Thomas Klasson

Samtliga nås via växeln 08-584 540 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-13. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livgardet är ett av Försvarsmaktens största förband med anor från 1521. Vi utbildar morgondagens soldater, liksom militärpoliser och personal som ska genomföra internationell insats. Vi bevakar de kungliga slotten, vi har säkerhets- och markstridsförband. Vi ansvarar också för att bevara och utveckla svensk militärmusiktradition. Vårt huvudsäte är i Kungsängen utanför Stockholm, men vi finns också i Sollentuna, i centrala Stockholm, Uppsala, Göteborg och Karlskrona.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Orderplockare/Farsta

Ansök    Jan 24    Aleja AB    Lagerarbetare
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta f... Visa mer
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi letar efter hungriga, nyfikna och snabblärda killar och tjejer med en vilja för att jobba och leverera resultat.
Fullgjord värnpliktsutbildning är starkt meriterande eftersom arbetet är fysiskt och psykiskt krävande.
Arbetet mäts individuellt, och du skall drivas av att vilja plocka mer, och tävla mot dig själv och internt i gruppen.
Du som söker ser arbetets upplägg som en rolig utmaning snarare än ett stressande moment.
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning Vi söker nu till ett distributionsföretag beläget i Farsta ett antal orderplockare.
I dina arbetsuppgifter ingår att plocka ordrar efter kundens system samt påfyllnad av kundens produkter i lagret. Visa mindre

Extrajobb på dagtid hos Dagabs e-handelslager i Årsta - Start 2023

Arbetsuppgifter Som lagerarbetare på Dagab e-handelslager i Årsta kommer du att: - Plocka och packa matkassar med hjälp av en vagn, handdator och scanner. Du kommer plocka flera ordar samtidigt och sortimentet är desamma som i en matbutik, vilket innebär att du kommer hantera alla sorters livsmedel. - Vara flexibel mellan avdelningarna, vilket innebär olika temperaturzoner, från +20°C till -24°C. - Stå och gå under hela arbetspasset samt lyfta tungt då ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som lagerarbetare på Dagab e-handelslager i Årsta kommer du att:

-
Plocka och packa matkassar med hjälp av en vagn, handdator och scanner. Du kommer plocka flera ordar samtidigt och sortimentet är desamma som i en matbutik, vilket innebär att du kommer hantera alla sorters livsmedel.

- Vara flexibel mellan avdelningarna, vilket innebär olika temperaturzoner, från +20°C till -24°C.

- Stå och gå under hela arbetspasset samt lyfta tungt då är arbetet är fysiskt krävande.

Under årsskiftet mellan 2023/2024 kommer det ske en flytt av lagret till Bålsta. Gör du ett bra arbete på Dagab i Årsta finns det även stora möjligheter att i framtiden kunna arbeta hos någon av våra andra kunder efter lagret har flyttat.Arbetstider
Arbetet är förlagt på vardagar, och vi jobbar 05-14, 06-15 och 12-21.

Du lägger dig tillgänglig vecka för vecka i samråd med ansvariga teamledare vilket gör arbetet flexibelt och passar i kombination med din andra sysselsättning. Vi ser att du vill och kan arbeta i snitt två vardagar i veckan. Under sommaren kommer det även finnas möjlighet att jobba mer än så. Då vi har ett stort behov på måndagar och fredagar ser vi gärna att du kan prioritera dessa dagar.

Start för tjänsten är vecka 5 2023.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som:

- Är flexibel och kan hoppa in på kort varsel.

- Trivs med att arbeta fysiskt samt klarar av tunga lyft då du ständigt är i rörelse.

- Har förmågan att kombinera ett högt arbetstempo med en stor noggrannhet.

- Är bekväm att sträva efter uppsatta mål samt arbeta självständigt.

Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.


Krav

- För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.

- Eftersom säkerhetsgenomgångar, säkerhetsregler och arbetsplatsintroduktion sker på svenska behöver du behärska svenska språket.Om Dagab
Dagab Inköp & Logistik är motorn Axfood koncernen, Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Middagsfrid. Hos Dagab är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor. På Dagab Inköp & Logistik i Årsta är fokus på e-handel och att leverera mat av hög kvalitet till rätt pris.Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. (http://www.storesupport.se/)

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.Intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Varmt välkommen! Visa mindre

Lagerarbetare/ Sköndal

Ansök    Jan 24    Aleja AB    Lagerarbetare
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta f... Visa mer
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi letar efter hungriga, nyfikna och snabblärda killar och tjejer med en vilja för att jobba och leverera resultat.
Fullgjord värnpliktsutbildning är starkt meriterande eftersom arbetet är fysiskt och psykiskt krävande.
Arbetet mäts individuellt, och du skall drivas av att vilja plocka mer, och tävla mot dig själv och internt i gruppen.
Du som söker ser arbetets upplägg som en rolig utmaning snarare än ett stressande moment.
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning
Vi söker personal till ett lager beläget i Sköndal. Din arbetsuppgift blir att hjälpa till med packning och plockning av kundens produkter. Visa mindre

Flexibelt extrajobb inom lager & industri!

Ansök    Jan 24    Bemannix AB    Lagerarbetare
Letar du efter ett extrajobb vid sidan om annan sysselsättning? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och flexibla tider? Bemannix söker nu efter duktiga extraarbetare som med stort engagemang ska hjälpa våra kundföretag inom lager/industri runtom i Stockholm. Låter detta som något för dig? Tillsättningar sker löpande. Arbetsuppgifter: Som anställd på Bemannix kommer du att ingå i vår resurspool och utföra arbeten ute hos våra olika kundföretag runt om ... Visa mer
Letar du efter ett extrajobb vid sidan om annan sysselsättning? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och flexibla tider?
Bemannix söker nu efter duktiga extraarbetare som med stort engagemang ska hjälpa våra kundföretag inom lager/industri runtom i Stockholm. Låter detta som något för dig? Tillsättningar sker löpande.

Arbetsuppgifter:
Som anställd på Bemannix kommer du att ingå i vår resurspool och utföra arbeten ute hos våra olika kundföretag runt om i Stockholm.

Exempel på uppdrag kan vara:

- Orderplock/pack

- Truckförare

- Budbilschaufför

- Bärhjälp/expressarbete

- ÅVC-arbete

- Enklare montering m.m.

Du får alltid tydliga instruktioner av oss och vår kund på vad som skall göras och vid väl utförda arbeten ökar möjligheten till fler jobb/uppdrag. Du kommer ha en stöttande konsultchef som ger dig arbetspass löpande.

Arbetstiderna och timlönen varierar beroende på uppdragets art. Men primärt rör det sig om vardagsjobb under dagtid, helger kan förekomma.

Om dig:
Detta är en tjänst för dig som söker extrajobb vid sidan om annan huvudsaklig sysselsättning. Du trivs med att lära dig nya saker och är inte rädd för att anta nya utmaningar. Vidare ser vi att du är öppen för förändringar och kan hålla många bollar i luften. Du bör vara i god fysisk form då vissa uppdrag passar dig som gillar att arbeta med kroppen.

Du skall kunna vara verksam i hela Stockholmsområdet då våra kunder är utspridda från Arlandastad till Södertälje. Vi ser gärna att du är flexibel och inte har något emot att hoppa in på kort varsel. Självklart är du noggrann, framåt, samarbetsvillig och kan hantera högt arbetstempo.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral, ser vi ett långsiktigt arbete med!

Kvalifikationer:

- God svenska i tal och skrift

- Social kompetens

- Allmän generell datorvana

- Fullständig gymnasieutbildning

- Flexibel, beredd på snabba förändringar

- Kunna arbeta 1-3 pass i veckan, vardagar

Meriterande:

- Truckkort (A-B)

- Körkort B

- Tillgång till egen bil


Du måste inneha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta kan vara tex studier med CSN, annat deltidsarbete eller om du utövar elitidrott samt pensionär. OBS! Vi kan ej anställa dig på heltid för denna tjänst, gäller enbart arbete vid behov.

Övrigt:

Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lageradministratör till RS Integrated Supply Sweden AB

Ansök    Jan 24    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Rollen som lageradministratör hos RS Integrated Supply passar dig som gillar ordning och struktur i en varierande roll där du får lära och växa på lång sikt. Du kommer att ingå i ett gäng med go stämning där du varvar administrativa arbetsuppgifter såsom orderhantering, inregistrering och inventering av artiklar med att packa/ta emot varor och utföra viss fysiskt arbete. Har du en god samarbetsförmåga, känsla för service och beskriver dig som en noggrann p... Visa mer
Rollen som lageradministratör hos RS Integrated Supply passar dig som gillar ordning och struktur i en varierande roll där du får lära och växa på lång sikt. Du kommer att ingå i ett gäng med go stämning där du varvar administrativa arbetsuppgifter såsom orderhantering, inregistrering och inventering av artiklar med att packa/ta emot varor och utföra viss fysiskt arbete. Har du en god samarbetsförmåga, känsla för service och beskriver dig som en noggrann person tror vi att du kommer att trivas!

OM TJÄNSTEN
RS Integrated Supply är en stor global brittisk aktör inom Business Process Outsourcing och de befinner sig alltjämt i en stor expansionsfas. RS Integrated Supply hjälper företag bland annat med att hålla kundens produktion igång på ett effektivt sätt genom att vara en exklusiv partner vad gäller förrådhållning, reparation, inköp av reservdelar samt genom sin expertis i produktionsflödet.

RS Integrated Supply har i dagsläget AstraZeneca i Södertälje (Snäckviken och Gärtuna) som kund och hit söker vi en reservdelsadministratör till ett team om elva personer som för RS Integrated Supplys räkning ansvarar för reservdelslagret på AstraZeneca. I rollen kommer du att vara en viktig del i att arbeta standardiserat samt upprätthålla struktur och bidra till att förbättra arbetet i förrådet.

"Det bästa i mitt arbete är att det är så varierande, att jag får utvecklas och att det är go stämning i gruppen. Vi arbetar stationsvis där jag har fått lära mig nya stationer längs vägen och där jag nu efter 3 år har fått en mycket större förståelse för hur allting hänger ihop och det är häftigt!"

-En framtida kollega

#

Du erbjuds


* Kollektivavtal samt goda förmåner
* Gedigen introduktion och en lärande roll
* Möjlighet att arbeta i ett tight team med högt i tak och där du får vara med och påverka


ARBETSUPPGIFTER
Som administratör hos RS Integrated Supply arbetar du i förråd-/lagermiljö och får ta dig an en bred roll där du främst arbetar administrativt men med vissa fysiska inslag. Du kommer arbeta nära kollegorna i teamet men också ha kontakt med leverantörer och kunder. Dessutom arbetar du i affärssystemet SAP med att både föra in, uppdatera och kontrollera information angående förrådstatus etc.

Du kommer till exempel att:


* Registrera, administrera och katalogisera olika artiklar i affärssystemet SAP
* Ha kontakt med såväl leverantörer som kunder
* Arbeta med orderhantering, inventering och godsmottagning
* Paketera, lyfta och flytta olika artiklar i förrådet till rätt plats och på kundens efterfrågan


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare arbetslivserfarenhet, exempelvis inom administration eller service
- Trivs i en administrativ roll
- Har god datorvana
- Har en god känsla för service
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Många leverantörer är internationella och RS Integrated Supply är ett bolag med huvudkontor i England

Vi blir extra intresserade om du har körkort, men det är inget krav.

Som person är du:


* Serviceinriktad
* Noggrann
* Samarbetsbenägen
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Arbetstider: 07:00-16:00
* Omfattning: Heltid
* Placering: Södertälje


#

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
RS Integrated Supply Sweden AB är en internationell industriell Business Process Outsourcing-organisation. RS Integrated Supply tillhandahåller outsourcade upphandlingar, P2P-transaktionsbehandlings- och förrådlokallösningar för underhåll, reparation och övervakning, varor och indirekta material, inklusive förbrukningsvaror och personlig skyddsutrustning ("PPE") och tillverkningsmontage. RS Integrated Supply är en ledningsbaserad och privatkapitalbaserad Management Buy Out ("MBO.") Visa mindre

Lagermedarbetare - Sätra - Heltid

Ansök    Jan 24    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Sätra. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifr... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Sätra.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Sätra
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagerpersonal till Kista!

Ansök    Jan 23    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen, med start omgående! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en ko... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen, med start omgående!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagermedarbetare - Västberga - Heltid

Ansök    Jan 23    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Västberga. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar u... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Västberga.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Västberga
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare på heltid till Täby

Nu söker vi för kunds räkning en lagermedarbetare till Täby! Om tjänsten Som lagermedarbetare arbetar du i team med att plocka varor, ta emot inkommande gods, samt arbetar löpande med inventering. Det är ett mindre lager där du kommer att arbeta nära dina kollegor, vilket innebär att det är viktigt med en god samarbetsförmåga. På lagret hjälps alla åt, och du bör vara flexibel och kunna hjälpa till på andra avdelningar vid behov. Om dig Vi söker nu dig m... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning en lagermedarbetare till Täby!

Om tjänsten
Som lagermedarbetare arbetar du i team med att plocka varor, ta emot inkommande gods, samt arbetar löpande med inventering. Det är ett mindre lager där du kommer att arbeta nära dina kollegor, vilket innebär att det är viktigt med en god samarbetsförmåga. På lagret hjälps alla åt, och du bör vara flexibel och kunna hjälpa till på andra avdelningar vid behov.

Om dig
Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du arbetar effektivt men med stort fokus på god kvalitet och varsamhet kring produkterna. Vidare är du en problemlösare och är inte rädd för att ta i när det behövs. Krav på truckkort.

Om anställningen
Tjänsten är på heltid, måndag-fredag ca kl. 8-17.
Start så snart som möjligt!

I rollen blir du anställd som konsult hos Arena Personal, men arbetar ute hos vår kund. Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chansen att utvecklas genom varierande uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Visa mindre

Lagerpersonal till Täby!

Ansök    Jan 23    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagerpersonal till Spånga!

Ansök    Jan 23    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Lagerpersonal till Årsta!

Ansök    Jan 23    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen! Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning... Visa mer
Vi söker lagerpersonal till däcksäsongen!

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du hämta och lämna däck i lagret, oftast med truck. Det kommer även tillkomma andra arbetsuppgifter som att tvätta däck med hjälp av tvättmaskiner och andra redskap. Du kommer ansvara för att däcken är på rätt plats i lagret och att skiftarna får rätt däck när dom ska skifta. Under däcksäsong jobbar man under högt tempo med noggrannhet. Vi erbjuder en kostnadsfri utbildning för att du ska känna dig trygg på arbetet.

Vi söker dig som

- Vill jobba i lager
- God fysisk förmågra
- Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

- Körkort
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av däcklager

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Visa mindre

Studenter sökes till sommarjobb 2023 inom lager och industri

Ansök    Jan 23    Bemannix AB    Lagerarbetare
Är du student och söker jobb till sommaren? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och flexibla tider? Bemannix söker nu efter studenter som med stort engagemang ska hjälpa våra kundföretag inom lager/industri runtom i Stockholm på heltid under sommaren 2023. Låter detta som något för dig? Sök! Arbetsuppgifter: Som anställd på Bemannix kommer du att ingå i vår resurspool och utföra arbeten ute hos våra olika kundföretag runt om i Stockholm. Exempel på... Visa mer
Är du student och söker jobb till sommaren? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och flexibla tider?

Bemannix söker nu efter studenter som med stort engagemang ska hjälpa våra kundföretag inom lager/industri runtom i Stockholm på heltid under sommaren 2023. Låter detta som något för dig? Sök!

Arbetsuppgifter:

Som anställd på Bemannix kommer du att ingå i vår resurspool och utföra arbeten ute hos våra olika kundföretag runt om i Stockholm.

Exempel på uppdrag kan vara:

- Orderplock/pack

- Truckförare

- Budbilschaufför

- Bärhjälp/expressarbete

- ÅVC-arbete

- Enklare montering m.m.

Du får alltid instruktioner av oss och vår kund på vad som skall göras och vid väl utförda arbeten ökar möjligheten till fler jobb/uppdrag även efter avslutat sommarjobb. Du kommer ha en stöttande konsultchef som ger dig arbetspass löpande.

Arbetstiderna och timlönen varierar beroende på uppdragets art.

Om dig:

Detta är en tjänst för dig studerar men vill ha heltidsjobb under sommaren. Du trivs med att lära dig nya saker och är inte rädd för att anta nya utmaningar. Vidare ser vi att du är öppen för förändringar och kan hålla många bollar i luften. Du bör vara i god fysisk form då vissa uppdrag passar dig som gillar att arbeta med kroppen.

Du skall kunna vara verksam i hela Stockholmsområdet då våra kunder är utspridda från Arlandastad till Södertälje. Vi ser gärna att du är flexibel och inte har något emot att hoppa mellan olika uppdrag. Självklart är du noggrann, framåt, samarbetsvillig och kan hantera högt arbetstempo.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral, ser vi ett långsiktigt arbete med!

Kvalifikationer:

- God svenska i tal och skrift

- Social kompetens

- Fullständig gymnasieutbildning

- Flexibel, beredd på snabba förändringar

- Krav på intyg om att du studerar

Meriterande:

-
Truckkort (A-B)

- Körkort B

- Tillgång till egen bil

För att söka denna tjänst måste du studera på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på det.

Övrigt:

Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ta chansen att träffa oss vi är ett av de företag som deltar på Bazaren 2023 - kom och träffa oss på Stockholm Water Front intill Stockholms centralstation.

Torsdag 16 februari mellan klockan 09-17 eller Fredag 17 februari mellan klockan 09-17

Adress: Stockholm Water front, Nils Ericsons Plan 4 intill Stockholms centralstation Visa mindre

Storex söker lagermedarbetare omgående för ett kortare uppdrag

Ansök    Jan 23    Bravura Sverige AB    Lagerarbetare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar januari ut. Du blir anställd av Bravura och arbetar som kons... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar januari ut. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Storex. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv.
Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget:

Storex är ett familjeägt företag som startades 1987 och har idag ett 60-tal anställda. De är en fristående leverantör av tredjepartslogistik med verksamhet i både Stockholm och Göteborg. De är inte bundna till någon specifik transportör och är därmed flexibla samt levererar snabba och billiga lösningar åt sina kunder. Deras kunder finns bland annat inom e-handel, marknadslogistik och traditionell detaljhandel och de hanterar varje dag stora volymer gods över hela världen.

Arbetsuppgifter:

Som lagermedarbetare hos Storex kommer du ha varierande arbetsuppgifter som anpassas utefter din tidigare kunskap. Framför allt kommer du arbeta med plock och pack, där det ingår truckkörning. Vid vissa tillfällen kan du även komma att stötta inleveransen. Du jobbar självständigt men kommer alltid att ha kollegor runt omkring dig. Arbetet utförs i deras fina lokaler i Jordbro.

• Plocka varor med truck och vagn
• Packa varor på ett packband
• Stötta arbetet med inleveransen

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av lager
• Truckkort
• Mycket goda kunskaper i svenska

I rollen som lagermedarbetare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa samt säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du har därmed en hög arbetsmoral och har en positiv attityd till ditt arbete. Vidare är du noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Som person är du hjälpsam och ställer upp för att stötta andra för att bidra till organisationens framgång.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Jordbro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lager i Kungens Kurva söker Administratör till Returavdelning

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Som lagerarbetare för en returavdelningen så kommer du delvis att arbeta med att plocka och packa besta¨llningar men framförallt jobba med mottagning/kontroll av gods och returhantering.


Din profil
För kunds räkning söker vi dig som har lång erfarenhet med att jobba inom returhantering på ett lager.

Kravprofil:
- Noggrann
- Erfarenhet av att jobba i ärendehanteringssystem
- Flexibel
- Stresstålig
- Tala och skriva obehindrat på svenska,

Det är meriterande om du har goda kunskaper i engelska samt jobbat i Visma och/eller BitLog. Visa mindre

Lagermedarbetare - Farsta - Heltid

Ansök    Jan 23    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Farsta. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Farsta.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Farsta
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Globen - Heltid

Ansök    Jan 23    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Globen. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Globen.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Globen
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Älvsjö - Heltid

Ansök    Jan 23    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Älvsjö. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Älvsjö.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Älvsjö
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Bromma - Heltid

Ansök    Jan 23    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Bromma. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Bromma.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Bromma
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Norra Stockholm - Heltid

Ansök    Jan 23    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Norra Stockholm. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arb... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Norra Stockholm.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Norra Stockholm
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagerarbetare till kund i Jordbro | Extrajobb

Ansök    Jan 20    Manpower AB    Lagerarbetare
Ser du dig själv som en resultatinriktad person med stort driv och mycket framåtanda? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare till ett deltidsjobb hos vår kund i Jordbro i södra Stockholm. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! #JobbJustNu Dina ... Visa mer
Ser du dig själv som en resultatinriktad person med stort driv och mycket framåtanda? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare till ett deltidsjobb hos vår kund i Jordbro i södra Stockholm. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! #JobbJustNu

Dina arbetsuppgifter

I rollen som lagerarbetare är en av dina främsta arbetsuppgifter plock och pack av elektroniska prylar. I arbetsuppgifterna ingår även skanning av streckkoder via handdator och truckkörning om du har truckkort. På arbetsplatsen är det viktigt att säkerhetsrutiner efterföljs.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag-fredag. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt. Det här är en behovsanställning vilket innebär att du behöver ha en annan sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för jobbet.Är du vår nya lagerarbetare

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du arbetar resultatinriktat. Arbetet ställer krav på kvalitetstänk, effektivitet och du ska ha en vilja att utvecklas med företaget. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ska du ha förmågan att arbeta självständigt men även i grupp.För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.I övrigt söker vi dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har god datorvanaDet är väldigt meriterande om du

* har truckkort A och B
* arbetat inom logistik
* har körkort och tillgång till en egen bil
* erfarenhet av truckkörningRekryteringsprocessen
I den här rekryteringsprocessen är ett obligatoriskt steg en digital chattintervju. Direkt efter du fullföljt din ansökan så kommer du få ett mail och sms med länk till webbsidan Hubert där du kommer utföra chattintervjun.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Carlström via e-post: Mathilda.Carlstrom@manpower.seVi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Serviceman sökes till södra Stockholm

Ansök    Jan 20    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Just nu söker en serviceman till vår kund verksamma inom rentalbranschen med placering i Jordbro. Som serviceman har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund. I arbetsuppgifterna kan det även tillkomma att åka ut till kund med material samt lättare service på maskiner. Såldes är det en roll med stor variation. Vi söker dig som gillar service och har e... Visa mer
Just nu söker en serviceman till vår kund verksamma inom rentalbranschen med placering i Jordbro.
Som serviceman har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund. I arbetsuppgifterna kan det även tillkomma att åka ut till kund med material samt lättare service på maskiner. Såldes är det en roll med stor variation.
Vi söker dig som gillar service och har ett intresse för verktyg och maskiner. Tidigare erfarenheter inom branschen är inget krav, utan vi kommer lägga stor vikt på personlighet och viljan att lära sig mer.
B-körkort är krav.


Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Lagermedarbetare - Västberga - Heltid

Ansök    Jan 20    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Västberga. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar u... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Västberga.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Västberga
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Bromma - Heltid

Ansök    Jan 20    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Bromma. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Bromma.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Bromma
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Kungsängen - Heltid

Ansök    Jan 20    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Kungsängen. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar ... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Kungsängen.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Kungsängen
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Studenter sökes för extrajobb inom lager och produktion

Ansök    Jan 20    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är arbetsvillig och som vill jobba inom lager/produktion extra vid sidan av studier eller annat deltidsarbete. Därför krävs det att du har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för den här tjänsten. Jobbet är i Segeltorp. För att passa att jobba hos vår kund krävs att du är: - Noggrann - Ansvarstagande - Arbetsvillig Vi söker dig som är noggranna och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jo... Visa mer
Vi söker dig som är arbetsvillig och som vill jobba inom lager/produktion extra vid sidan av studier eller annat deltidsarbete. Därför krävs det att du har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för den här tjänsten.
Jobbet är i Segeltorp.
För att passa att jobba hos vår kund krävs att du är:
- Noggrann
- Ansvarstagande
- Arbetsvillig
Vi söker dig som är noggranna och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jobba i en rörlig miljö.
Är du en person som vill jobba med kroppen, som passar tider och ställer upp där det behövs så är du rätt person för jobbet.
Arbetsuppgifter - du kommer att jobba i lagret eller produktionen av bakverk. Arbetstider 07.00-16.00.


Skicka din ansökan till jobb@prowork.se redan idag!
Om Prowork
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Solnaoch är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Lagermedarbetare - Globen - Heltid

Ansök    Jan 20    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Globen. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Globen.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Globen
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Farsta - Heltid

Ansök    Jan 20    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Farsta. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Farsta.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Farsta
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Sätra - Heltid

Ansök    Jan 20    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Sätra. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifr... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Sätra.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Sätra
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Södra Stockholm - Heltid

Ansök    Jan 20    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Södra Stockholm. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arb... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Södra Stockholm.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Södra Stockholm
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Studenter sökes för extrajobb till motorbranschen!

Ansök    Jan 20    Aura Personal AB    Lagerarbetare
Söker du ett extrajobb vid sidan av dina studier och är tillgänglig nån/några vardagar i veckan? Vi söker nu dig som bor i norra Stockholm, har erfarenhet av lagerarbete, verkstadsmiljö sen tidigare.   Vi söker nu studenter för extrajobb till vår kund i norra Stockholm. Kunden är verksamma inom motorbranschen och behöver nu ta in extrapersonal som kan jobba nån/några vardagar i veckan kl. 07:00-16:00 – 10:00 – 16:00. Vi ser att du ska vara studerande på... Visa mer
Söker du ett extrajobb vid sidan av dina studier och är tillgänglig nån/några vardagar i veckan? Vi söker nu dig som bor i norra Stockholm, har erfarenhet av lagerarbete, verkstadsmiljö sen tidigare.

 

Vi söker nu studenter för extrajobb till vår kund i norra Stockholm. Kunden är verksamma inom motorbranschen och behöver nu ta in extrapersonal som kan jobba nån/några vardagar i veckan kl. 07:00-16:00 – 10:00 – 16:00.

Vi ser att du ska vara studerande på minst 50% alternativt har ett annat deltidsjobb, har erfarenhet av att arbeta på lager eller i verkstadsmiljö sen tidigare, finnas tillgänglig för arbete under minst 2 vardag i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

* Du är student/ett annat deltidsjobb på minst 50% och kan uppvisa intyg på det.

*Du bor i närheten av norra Stockholm, gärna körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till arbetet

* Du är tillgänglig för arbete minst 1 vardag i veckan.

* Du har god erfarenhet av lagerarbete eller bil verkstadsmiljö sedan tidigare,

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och trivs att jobba i ett högt tempo. Du ska vara självgående och gärna tävlingsinriktad, det är viktigt att inte chansa i arbetet utan våga fråga om man behöver hjälp. Vi ser att du är flytande i svenska och gillar att jobba fysiskt,

I den här rekryteringsuppdraget gör vi ett utdrag ur polisens belastningsregister och det är ett krav för tjänsten att man har ett register utan anmärkning. Visa mindre

Lagermedarbetare på heltid till Täby

Nu söker vi för kunds räkning en lagermedarbetare till Täby! Om tjänsten Som lagermedarbetare arbetar du i team med att plocka varor, ta emot inkommande gods, samt arbetar löpande med inventering. Det är ett mindre lager där du kommer att arbeta nära dina kollegor, vilket innebär att det är viktigt med en god samarbetsförmåga. På lagret hjälps alla åt, och du bör vara flexibel och kunna hjälpa till på andra avdelningar vid behov. Om dig Vi söker nu dig m... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning en lagermedarbetare till Täby!

Om tjänsten
Som lagermedarbetare arbetar du i team med att plocka varor, ta emot inkommande gods, samt arbetar löpande med inventering. Det är ett mindre lager där du kommer att arbeta nära dina kollegor, vilket innebär att det är viktigt med en god samarbetsförmåga. På lagret hjälps alla åt, och du bör vara flexibel och kunna hjälpa till på andra avdelningar vid behov.

Om dig
Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du arbetar effektivt men med stort fokus på god kvalitet och varsamhet kring produkterna. Vidare är du en problemlösare och är inte rädd för att ta i när det behövs. Krav på truckkort.

Om anställningen
Tjänsten är på heltid, måndag-fredag ca kl. 8-17.
Tjänsten är ett vikariat till den 30/6-23, med möjlighet till förlängning. Start så snart som möjligt!

I rollen blir du anställd som konsult hos Arena Personal, men arbetar ute hos vår kund. Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chansen att utvecklas genom varierande uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Visa mindre

Lagermedarbetare - Norra Stockholm - Heltid

Ansök    Jan 20    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Norra Stockholm. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arb... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Norra Stockholm.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Norra Stockholm
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Västberga - Heltid

Ansök    Jan 19    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Västberga. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar u... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Västberga.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Västberga
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Extrajobba som lagermedarbetare för MediCarrier!

Är du student och är ute efter ett extrajobb? Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av lager, är noggrann och effektiv samt har ett intresse för vårdbranschen! MediCarrier AB är region Stockholms logistik-och transportföretag och är vårdens externa lager. MediCarrier ansvarar för regionens beredskapslager med ett sortiment över 14 000 artiklar som förser vården med kritiska förbrukningsartiklar och skyddsutrustning till hälso-och sjukvården. De är e... Visa mer
Är du student och är ute efter ett extrajobb? Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av lager, är noggrann och effektiv samt har ett intresse för vårdbranschen!

MediCarrier AB är region Stockholms logistik-och transportföretag och är vårdens externa lager. MediCarrier ansvarar för regionens beredskapslager med ett sortiment över 14 000 artiklar som förser vården med kritiska förbrukningsartiklar och skyddsutrustning till hälso-och sjukvården. De är ett dynamiskt och växande bolag med ett viktigt samhällsuppdrag. Värdegrunden MediCarrier bygger sitt medarbetarskap på är; kompetens, pålitlighet, öppenhet och samverkan.

I rollen som lagermedarbetare på MediCarrier kommer du jobba med plock och pack enligt kundens önskemål med hjälp av plocktruck (A1). För att optimera arbetsinflödet använder sig MediCarrier av voice-röststyrning. I arbetet ingår tunga lyft, därmed är det viktigt att vara ergonomisk i sitt arbete. Det gäller att du har en god servicekänsla, är fokuserad, noggrann, effektiv och gillar att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

Arbetstiderna varierar och är förlagda måndag till fredag kl. 06:15 – 14:30 och kl. 14:30 – 22:45 (både vardag och helgdag). Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och jobba ute hos vår kund MediCarrier.

Din profil
Du har minst 3 månaders erfarenhet av lagerarbete och truckkörning.
- Du är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier.
- Du har en gymnasieexamen.
- Har truckbehörighet A1-4 och B1-4 och har truckutbildning enligt TPL10. Detta kommer att kontrolleras vid eventuellt intervjutillfälle.
- Anmärkningsfritt belastningsregister.

Vi söker dig som är fysiskt stark och som trivs av att arbeta i högt tempo. Du ska vara serviceinriktad, noggrann och stresstålig. Vi ser gärna till att du har erfarenhet av att jobba mot uppsatta mål och är en lagspelare, då samarbete är viktigt!

Vi ser gärna att du bor i närheten av Spånga, är flexibel och har möjlighet att ta dig till jobbet med kort framförhållning. I den här rekryteringsprocessen genomför vi en säkerhetsintervju och vi vill att du som söker skickar in ett CV som redogör vad du har gjort de senaste 10 åren.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lagermedarbetare - Farsta - Heltid

Ansök    Jan 19    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Farsta. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Farsta.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Farsta
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Bromma - Heltid

Ansök    Jan 19    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Bromma. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Bromma.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Bromma
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker en tekniskt kunnig godsmottagare

Ansök    Jan 19    Firefly AB    Lagerarbetare
Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner. Företaget grundades 1973 och har 45 års erfarenhet av att leverera system till ledande processindustrier. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Firefly samarbetar med ledande experter och institutioner runt om i v... Visa mer
Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner. Företaget grundades 1973 och har 45 års erfarenhet av att leverera system till ledande processindustrier. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Firefly samarbetar med ledande experter och institutioner runt om i världen för att utveckla högkvalitativa säkra lösningar.

Vi söker nu en tekniskt kunnig/intresserad godsmottagare till vår produktionsavdelning. Vill du ha ett varierande arbete där du får arbeta med både hantering och kontrollmätning av inkommande gods? Då kan detta vara rollen för dig. För att lyckas i rollen behöver du ha kunskap av att läsa ritningar och specifikationer, samt använda mätutrustning för att verifiera att produkterna uppfyller de specificerade kraven.
Vi söker dig som:

- Har flerårig erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter, gärna på ett teknikföretag

- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi är ett team där alla hjälps åt för att bidra till bra resultat och gott arbetsklimat och vi söker därför dig som ofta beskrivs som positiv, flexibel och prestigelös. Du är en person som utan att tveka hjälper till där behov finns. Hos oss är det viktigt med engagemang och att bidra med idéer och förbättringsförslag.

Du är en person som är trygg med att ta egna beslut och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du är bra på att hålla ordning och reda och att du behåller lugnet även vid ett periodvis högre arbetstempo.

Firefly reducerar brand- och explosionsrisker inom processindustrin vilket resulterar i säkrare arbetsplatser för människor världen över. Vi har en passion för säkerhet och innovativa lösningar och vill utveckla de mest effektiva industrianpassade systemen.

Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner inom processindustrin. Sedan 1973 har vi arbetat med brandsäkerhet. Varje kund erbjuds unika och egenutvecklade lösningar och funktioner.

Våra två affärsområden är Industriapplikationer och Infrasystem (Sentio®). Inom affärsområdet Industriapplikationer skräddarsyr vi system för att skydda industriella tillverkningsprocesser. Till dessa kunder levererar vi eftermarknadstjänster som underhåll, service, reservdelar, utbildning. Kunderna finns t ex inom områden som biobränsle, återvinning, mjukpapper, livsmedel och träbearbetning. Affärsområdet Infrasystem omfattar system för brandövervakning av infrastruktur, såsom tunnelbanor, tåg-, väg- och kabeltunnlar.

Firefly har en unik portfölj av innovativa produkter och systemlösningar. Våra produkter är certifierade enligt nationella och internationella certifieringsorgan såsom FM, VdS, CSA, DNV-GL, LCIE Bureau Veritas, Delta och RISE med flera.

Huvudkontoret är beläget i ljusa, fräscha lokaler i Hammarby sjöstad, Stockholm. Drygt 90 medarbetare med internationell bakgrund arbetar världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Fireflys aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Ta chansen att bli en del av en marknadsledande organisation under expansion och tillsammans med vårt team utveckla den nya generationens preventiva brandskyddslösningar för säkrare industriprocesser runt om i världen.

Se mer om hur Fireflys Quick Suppression System fungerar: Visa mindre

Lagermedarbetare - Sätra - Heltid

Ansök    Jan 19    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Sätra. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifr... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Sätra.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Sätra
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Södra Stockholm - Heltid

Ansök    Jan 19    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Södra Stockholm. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arb... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Södra Stockholm.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Södra Stockholm
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Norra Stockholm - Heltid

Ansök    Jan 19    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Norra Stockholm. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arb... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Norra Stockholm.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Norra Stockholm
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare - Globen - Heltid

Ansök    Jan 19    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Globen. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Globen.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Globen
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare till söderort

Ansök    Jan 19    Wikan Personal AB    Lagerarbetare
Om företaget Vår kund är ett tillverkande företag inom saneringsbranschen och har byggt en stabil och givande marknad. Företaget erbjuder förutom försäljning även underhåll, service och support till sina kunder. Nu söker företaget en lagermedarbetare som vill vara med och växa i företaget! Dina arbetsuppgifter Som lagerarbetare kommer du arbeta med in- och utleveranser samt leveranser till och från produktionen. Du kommer både köra olika sorters truckar... Visa mer
Om företaget
Vår kund är ett tillverkande företag inom saneringsbranschen och har byggt en stabil och givande marknad. Företaget erbjuder förutom försäljning även underhåll, service och support till sina kunder.

Nu söker företaget en lagermedarbetare som vill vara med och växa i företaget!


Dina arbetsuppgifter
Som lagerarbetare kommer du arbeta med in- och utleveranser samt leveranser till och från produktionen. Du kommer både köra olika sorters truckar, och arbeta med kroppslyft och palldragare. Om du gillar ett fysiskt arbete där du arbetar med kroppen kommer du trivas här! Du kommer ingå i ett mindre team av kollegor och det är därför viktigt att du gillar samarbete, är kommunikativ, har sinne för ordning och reda och kan ta egna initiativ. Stundtals är det mer att göra och stundtals mindre, och det är därför viktigt att du kan tempoväxla och prioritera dina arbetsuppgifter.

Företaget finns i söderort i Stockholm, och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag-fredag.


Din bakgrund/Dina egenskaper
- B-körkort
- Tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck och palldragare
- God datorvana
- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av lagerjobb


Information och kontakt
I denna rekrytering har företaget valt att inte gå ut med sitt företagsnamn i ansökningsprocessen.
Vid frågor gällande tjänsten och rekryteringen är du välkommen att kontakta Mikaela Ahl på 0738-603643 eller mikaela@wikan.se

Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan utsatt datum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceman sökes till södra Stockholm

Ansök    Jan 19    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Just nu söker en serviceman till vår kund verksamma inom rentalbranschen med placering i Jordbro. Som serviceman har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund. I arbetsuppgifterna kan det även tillkomma att åka ut till kund med material samt lättare service på maskiner. Såldes är det en roll med stor variation. Vi söker dig som gillar service och har e... Visa mer
Just nu söker en serviceman till vår kund verksamma inom rentalbranschen med placering i Jordbro.
Som serviceman har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund. I arbetsuppgifterna kan det även tillkomma att åka ut till kund med material samt lättare service på maskiner. Såldes är det en roll med stor variation.
Vi söker dig som gillar service och har ett intresse för verktyg och maskiner. Tidigare erfarenheter inom branschen är inget krav, utan vi kommer lägga stor vikt på personlighet och viljan att lära sig mer.
B-körkort är krav.


Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Lagermedarbetare - Älvsjö - Heltid

Ansök    Jan 19    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Älvsjö. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utif... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Älvsjö.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Exempel på arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av kurirbilar

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.
Meriterande:
Körkort
Truckkort A+BArbetstider: 07-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Älvsjö
Lön: Enligt ök
Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Shoemed söker Lagermedarbetare

Vi söker en Lagermedarbetare till Shoemed i Stockholm!   Shoemed vänder sig till både privatkunder och företag som är specialiserade på fotriktiga fritidsskor och arbetsskor. Nu söker vi en Lagermedarbetare till vår butik på Odengatan 33 i Stockholm.   Om tjänsten:   Som lagermedarbetare på Shoemed har du varierande arbetsuppgifter som pendlar mellan kundtjänst, ordermottagning och logistik.   Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innebära:   • Incheckn... Visa mer
Vi söker en Lagermedarbetare till Shoemed i Stockholm!
 
Shoemed vänder sig till både privatkunder och företag som är specialiserade på fotriktiga fritidsskor och arbetsskor. Nu söker vi en Lagermedarbetare till vår butik på Odengatan 33 i Stockholm.

 
Om tjänsten:
 
Som lagermedarbetare på Shoemed har du varierande arbetsuppgifter som pendlar mellan kundtjänst, ordermottagning och logistik.
 
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innebära:
 

• Incheckning av varor
• Varuhantering på lager
• Orderhantering
• Kundtjänst via telefon och e-mail
• Lagerarbete vid leveranser inför ny säsong och löpande lagerarbete med påfyllning av leveranser
 
Kvalifikationer:
 

• Du har tidigare erfarenhet av lagerarbete inom detaljhandeln
• Goda relationsskapande egenskaper
• Är stresstålig, lyhörd och strukturerad 
 
Vi erbjuder:
 
Varierande arbetsuppgifter i ett litet bolag med högt i tak och vi har alla nära till skratt. På Shoemed är det korta beslutsled som gäller. Organisationen är liten och platt vilket innebär att vi alla arbetar efter mottot att ha mycket frihet under ansvar. Vi som arbetar på Shoemed trivs väldigt bra tillsammans och det är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Därför söker vi en Lagermedarbetare som vi hoppas kan passa in i teamet och bidra till ett skönt arbetsklimat. 


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 60 %, med lön efter överenskommelse. Arbetstider kommer vara tre vardagar per vecka efter rullande schema. 
 
Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök tjänsten genom att klicka på "ansök här". Vi tar inte emot ansökningar via mejl.
I samband med denna rekrytering samarbetar Shoemed med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Monica Sveiven, 0702 - 58 42 00.
 

 
Känner du igen dig i vår beskrivning? Välkommen med din ansökan!


Om Shoemed:
Shoemed AB är ett privatägt multikanalsföretag som specialiserar sig inom försäljning av fotriktiga och bekväma fritidsskor för privatpersoner samt anpassade arbetsskor för b.l.a tågpersonal, kökspersonal, sjukvårdspersonal, lokalvårdpersonal m.m. Vi står på tre starka ben med B2B verksamhet, webbshop och en fysisk butik på Odengatan 33 i Stockholm dit vi nu söker en driven lagermedarbetare. Shoemed AB vänder sig till både privatkunder och företagskunder (kontrakt med kommuner och landsting). Visa mindre

Tidsbegränsade lagerarbetare till samtliga pass på Grönsakshallen

Grönsakshallen Sorunda, ett dotterbolag till Martin & Servera, är en av Sveriges främsta restauranggrossist på frukt & grönt. Här jobbar ett gäng matnördar som ägnar sina dagar åt att få ut de absolut finaste produkterna inom frukt & grönt till våra kunder, varav några är de mest kräsna krögare som Sverige kan presentera. Vi tar oss an uppdraget att överträffa kundernas förväntningar vilket ställer höga krav på prestation och organisation. För oss är det e... Visa mer
Grönsakshallen Sorunda, ett dotterbolag till Martin & Servera, är en av Sveriges främsta
restauranggrossist på frukt & grönt. Här jobbar ett gäng matnördar som ägnar sina dagar åt att få ut
de absolut finaste produkterna inom frukt & grönt till våra kunder, varav några är de mest kräsna
krögare som Sverige kan presentera. Vi tar oss an uppdraget att överträffa kundernas förväntningar
vilket ställer höga krav på prestation och organisation. För oss är det en självklarhet att ta ansvar för
vår jord och alla varelser vi delar den med. Vi vill vara en positiv förändringskraft i samhället vi verkar
i och eftersträvar hållbarhet i alla led.
 
Nu söker vi fler lagerarbetare för tidsbegränsade anställningar till samtliga av våra pass dag, kväll och natt!
 
Inom Grönsakshallen Sorunda är vi specialister på det vi gör och kvalitet och kundnöjdhet är
förutsättningar för att vi ska behålla vår ledande position. Förutom baskunskap som att kunna se
skillnad på en zucchini och en aubergine eller på en gulbeta och en morot och behöver du också
kunna skilja på en bra ananas från en dålig och veta när isbergssalladen inte håller måttet. Detta
kräver ett stort engagemang av dig och en vilja att göra det där lilla extra!
 
Tjänsterna är tidsbegränsade med chans till tillsvidareanställning, med start i mars/april till
Augusti/september på heltid. Du jobbar enbart på ett av passen som har arbetstiderna 04:30-14:00 (dag), 14:00-22:00 eller 16:00-24:00 (kväll) och 22:00-4:30 (natt).
Vad söker vi hos dig?


• Du är noggrann och gillar ordning och reda. Det betyder inte att du är fyrkantig men du har stort kvalitetsfokus och vill ha det rent och snyggt runt omkring dig.
• Ett plus är om du har arbetat i kök. Kundfokus är extremt viktigt för oss och har du jobbat med att laga mat med produkterna vi säljer är du sannolikt bättre på att förstå kundens behov.
• Har du produktkännedom och har jobbat med frukt & grönt hos en grossist eller i butik och är det ett plus. Oavsett kommer vi att vidareutveckla dig genom produktutbildningar.
• Truckkort kan vara bra att ha men inget krav.
• Du samarbetar gärna och tvekar inte en sekund att hugga i då en kollega behöver hjälp.
• Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är inte rätt att fatta egna beslut när så krävs.
• Du tycker om att sprida glädje till dina kollegor och har en positiv inställning till ditt arbete.
• Du är väl medveten att du själv har en stor del av ansvaret i att skapa en god arbetsmiljö där du och dina kollegor ska trivas.


Vad erbjuder vi?


• Ett självständigt och aktivt arbete där du får röra på dig.
• Ett härligt gäng arbetskompisar med stort kundfokus som du kan be om hjälp om du
• behöver.
• En möjlighet att lära dig mer om frukt & grönt genom regelbundna produktutbildningar.
• En familjär, handlingskraftig och flexibel organisation med korta beslutsvägar.
• Ett rejält företag med en tydlig vision, processer och kollektivavtal (Handels).
• Ett gäng fina förmåner som friskvårdsbidrag, fri tillgång till gym, rabatter via vår förmånsportal Benify samt möjlighet att köpa hem våra fantastiska produkter i form av kött, fisk, frukt och grönsaker till ett bra pris.


Hur gör jag?
För frågor, hör av dig till viktor.wallin@gronsakshallen.se (dag) Tina.Reisell@gronsakshallen.se (kväll) eller thomas.hall@gronsakshallen.se (natt). Ansök så snart som möjligt, dock senast den 28 februari. Vår rekryteringsprocess innehåller både personlighetstester och intervjuer. Det är för att vi ska kunna vara så rättvisa och objektiva som möjligt i våra urval. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i rekryteringen.
 
Nu väntar vi spänt på din ansökan! Visa mindre

Lagerpersonal till kund i Vällingby

Är du en flexibel och positiv person som vill bli en del av ett familjärt företag? Vi söker en lagermedarbetare till vår kund i Vällingby! Om företaget Vår kund är en av Nordens ledande specialister inom fäst- & fogmassor, vattentätningssystem och golvavjämning. Företagets tillverkning och huvudkontor finns i Danmark och sedan starten ligger fokus på produkter av hög kvalitet – främst för proffsmarknaden. Produkterna säljs idag i alla Nordens länder. För... Visa mer
Är du en flexibel och positiv person som vill bli en del av ett familjärt företag? Vi söker en lagermedarbetare till vår kund i Vällingby!

Om företaget
Vår kund är en av Nordens ledande specialister inom fäst- & fogmassor, vattentätningssystem och golvavjämning. Företagets tillverkning och huvudkontor finns i Danmark och sedan starten ligger fokus på produkter av hög kvalitet – främst för proffsmarknaden. Produkterna säljs idag i alla Nordens länder.

Företaget är en del av en global organisation med 6 000 anställda, och placeringsort för denna tjänst är i Vällingby utanför centrala Stockholm. På plats arbetar fem personer där du har möjligheten att bli en del av deras gemenskap!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Som lagermedarbetare kommer du att ansvara för att hålla ordning och struktur i lagerverksamheten, samt att packa och skicka ut varor till kunder. Detta innebär att du kommer att köra truck och hantera annan lagerutrustning.

Vanliga arbetsuppgifter är bland annat:
• Orderplock
• Godsmottagning
• Löpande inventering
• Packning
• Truckkörning

Arbetstider är måndag-torsdag 08-16, fredag 08-15.

Din profil
Vi söker dig som är strukturerad, flexibel och positiv. Erfarenhet av arbete i lagermiljö och truckkörning är ett krav. Du bör också vara van vid att använda datorer och ha god fysik. Goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska är ett krav. Arbetet ställer krav på en god samarbetsförmåga då du kommer ha kontakt med interna och externa kontakter i din yrkesroll.

Ett befintligt truckkort är meriterande.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av Skill. På sikt kan det finnas möjlighet till en direktanställning hos kund.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Oscar Ahle på oscar.ahle@skill.se.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Lagermedarbetare till Entrack!

Ansök    Jan 18    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Entrack letar efter tillökning till deras lager i Järfälla. Vi söker dig som har viss erfarenhet av lagerarbete och som lockas av möjligheten att få arbeta hos ett etablerat, internationellt företag. I denna roll kommer du jobba med inriktning på att montera band till grävmaskiner och bandtraktorer i alla möjliga storlekar. Du kommer att vara en viktig kugge i ett litet team av två personer verkstaden. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan r... Visa mer
Entrack letar efter tillökning till deras lager i Järfälla. Vi söker dig som har viss erfarenhet av lagerarbete och som lockas av möjligheten att få arbeta hos ett etablerat, internationellt företag. I denna roll kommer du jobba med inriktning på att montera band till grävmaskiner och bandtraktorer i alla möjliga storlekar. Du kommer att vara en viktig kugge i ett litet team av två personer verkstaden. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Entracks räkning en medarbetare till deras nya, stora och fräscha lager i Järfälla med omgående start. Tjänsten är på heltid i 6 månader (därefter möjlighet för fast anställning, förutsatt att alla parter är nöjda). Du kommer arbeta i ett mindre team som har arbetstiderna 07:00 – 16:00. I rollen kommer du att jobba i lagret och med montering på bandet.

Du erbjuds


* En härlig arbetsplats i ett mindre team
* Bra erfarenhet inom lager och montering


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Under en arbetsdag kommer du sköta


* Montering av bandplattor på kedjor till kompletta band
* Förkortning och förlängning av kedjor i en bandpress
* Ansvar för ordning och reda i vår verkstad
* Enklare montering kan förekomma


Ovanstående arbetsuppgifter är normalt ca 50% av tjänsten (i vissa perioder något mer), resten består av klassiskt lagerarbete tillsammans med ett härligt gäng kollegor!

VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetslivserfarenhet
- Har erfarenhet av att köra truck
- Har god fysik och klarar av ett fysiskt arbete då detta är av det dagliga arbetet
- Kan jobba självständigt i högt tempo
- Har ett tekniskt intresse och tycker det är kul och utmanande att försöka lösa diverse tekniska småproblem som kan dyka upp i arbetet
- Kan ta till dig tekniska instruktioner och planera arbetet med kollegorna, vilket kräver kunskap i svenska i tal och skrift

Meriterande


* Tidigare erfarenhet inom verkstad eller liknande är mycket meriterande
* Truckkort
* Erfarenhet av lättare montering


Tjänsten passar dig som har eller vill få erfarenhet av att arbeta på lager. Du är framåt som person och är inte rädd för att hugga i där det behövs eftersom tempot kan stundvis vara högt. Slutligen är det även viktigt att du har god fysik då arbetet kräver att du kan hantera tunga lyft.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 07:00-16:00
* Placering: Järfälla


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Vill du jobba som lagerarbetare i Tumba

Din profil: Vi söker dig som tar ansvar och ser helheten. Du fungerar bra i grupp och gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Vidare är du självgående och flexibel samt har en god social förmåga. Att arbeta på lagret kräver även att du kan hantera ett bra miljö & säkerhets tänk. Krav för att söka är att du har: Truckkort God svenska i tal och skrift Har tidigare erfarenhet av arbete på lager Vi ser gärna att du har vana av att köra... Visa mer
Din profil:
Vi söker dig som tar ansvar och ser helheten. Du fungerar bra i grupp och gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Vidare är du självgående och flexibel samt har en god social förmåga.
Att arbeta på lagret kräver även att du kan hantera ett bra miljö & säkerhets tänk.


Krav för att söka är att du har:
Truckkort
God svenska i tal och skrift
Har tidigare erfarenhet av arbete på lagerVi ser gärna att du har vana av att köra skjutstativstruck samt har tidigare erfarenhet av kyl & frys lager.


Som konsult hos Södertörns Bemanning är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårds bidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Märk ansökan
" lagerarbetare Tumba " Visa mindre

Shoemed söker Lagermedarbetare

Vi söker en Lagermedarbetare till Shoemed i Stockholm!   Shoemed vänder sig till både privatkunder och företag som är specialiserade på fotriktiga fritidsskor och arbetsskor. Nu söker vi en Lagermedarbetare till vår butik på Odengatan 33 i Stockholm.   Om tjänsten:   Som lagermedarbetare på Shoemed har du varierande arbetsuppgifter som pendlar mellan kundtjänst, ordermottagning och logistik.   Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innebära:   • Incheckn... Visa mer
Vi söker en Lagermedarbetare till Shoemed i Stockholm!
 
Shoemed vänder sig till både privatkunder och företag som är specialiserade på fotriktiga fritidsskor och arbetsskor. Nu söker vi en Lagermedarbetare till vår butik på Odengatan 33 i Stockholm.

 
Om tjänsten:
 
Som lagermedarbetare på Shoemed har du varierande arbetsuppgifter som pendlar mellan kundtjänst, ordermottagning och logistik.
 
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innebära:
 

• Incheckning av varor
• Varuhantering på lager
• Orderhantering
• Kundtjänst via telefon och e-mail
• Lagerarbete vid leveranser inför ny säsong och löpande lagerarbete med påfyllning av leveranser
 
Kvalifikationer:
 

• Du har tidigare erfarenhet av lagerarbete inom detaljhandeln
• Goda relationsskapande egenskaper
• Är stresstålig, lyhörd och strukturerad 
 
Vi erbjuder:
 
Varierande arbetsuppgifter i ett litet bolag med högt i tak och vi har alla nära till skratt. På Shoemed är det korta beslutsled som gäller. Organisationen är liten och platt vilket innebär att vi alla arbetar efter mottot att ha mycket frihet under ansvar. Vi som arbetar på Shoemed trivs väldigt bra tillsammans och det är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Därför söker vi en Säljledare som vi hoppas kan passa in i teamet och bidra till ett skönt arbetsklimat. 


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 60 %, med lön efter överenskommelse. Arbetstider kommer vara tre vardagar per vecka efter rullande schema. 
 
Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök tjänsten genom att klicka på "ansök här". Vi tar inte emot ansökningar via mejl.
I samband med denna rekrytering samarbetar Shoemed med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Monica Sveiven, 0702 - 58 42 00.
 

 
Känner du igen dig i vår beskrivning? Välkommen med din ansökan!


Om Shoemed:
Shoemed AB är ett privatägt multikanalsföretag som specialiserar sig inom försäljning av fotriktiga och bekväma fritidsskor för privatpersoner samt anpassade arbetsskor för b.l.a tågpersonal, kökspersonal, sjukvårdspersonal, lokalvårdpersonal m.m. Vi står på tre starka ben med B2B verksamhet, webbshop och en fysisk butik på Odengatan 33 i Stockholm dit vi nu söker en driven lagermedarbetare. Shoemed AB vänder sig till både privatkunder och företagskunder (kontrakt med kommuner och landsting). Visa mindre

Vill du jobba extra som lagerarbetare i Jordbro

Din profil: Som person är du driven, trivs i en arbetsmiljö där det är mycket att göra. Du trivs med att samarbeta och du har hög arbetsmoral. Tidigare erfarenhet av lagerarbete krävs, med vana att köra motvikstruck. Villkor: Flyttande svenska i tal och skrift är ett krav Arbetstiderna förlagda Måndag - Fredag Kl:07:00-16:00 Truck kort A + B är meriterande Södertörns Bemanning tillämpar utdrag ur brottsregistret hos dom kandidater vi väljer att anställa. ... Visa mer
Din profil:
Som person är du driven, trivs i en arbetsmiljö där det är mycket att göra. Du trivs med att samarbeta och du har hög arbetsmoral. Tidigare erfarenhet av lagerarbete krävs, med vana att köra motvikstruck.
Villkor:
Flyttande svenska i tal och skrift är ett krav
Arbetstiderna förlagda Måndag - Fredag Kl:07:00-16:00
Truck kort A + B är meriterande
Södertörns Bemanning tillämpar utdrag ur brottsregistret hos dom kandidater vi väljer att anställa.Om jobbet
Södertörns Bemanning AB är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal.
Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på Södertörns Bemanning AB skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss.
Som konsult hos Södertörns Bemanning är du anställd hos oss och jobbar ute hos vår kund. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare, vi är medlemmar i Almega bemanningsföretagen och har kollektivavtal inom LO.
Märk ansökan med
"Jordbro" Visa mindre