Lediga jobb som Lager- och terminalpersonal i Stockholm

Se lediga jobb som Lager- och terminalpersonal i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobba hos Apotekstjänst

Ansök    Maj 25    Insitepart AB    Lagerarbetare
Nytt
Dina Arbetsuppgifter och profil Vi söker sommarpersonal till Apotekstjänstsom ligger ute på Lidingö. Vi söker dig som är flexibel,struktureradoch noggrann. Kvalité är ett krav, därav ser vi att du är en noggrannperson som kan ta ansvar över dina arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter: Man kommer jobba i enrenrumsmiljö, där det skertillverkningav dospåsar.Man hanterar ett flertal maskiner i olika delar utav tillverkningsprocessen. Arbetsuppgifter:- Brickläggning... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter och profil
Vi söker sommarpersonal till Apotekstjänstsom ligger ute på Lidingö. Vi söker dig som är flexibel,struktureradoch noggrann. Kvalité är ett krav, därav ser vi att du är en noggrannperson som kan ta ansvar över dina arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter: Man kommer jobba i enrenrumsmiljö, där det skertillverkningav dospåsar.Man hanterar ett flertal maskiner i olika delar utav tillverkningsprocessen.
Arbetsuppgifter:- Brickläggning- Påsmaskin- Inspektionsmaskin- AvsyningArbetstiderna är förlagda under både dagoch kväll.Man kommer att arbeta skift varannan veckadag- och kvällstid.Period:Vi kommer ha behov under 4 månader, maj,juni, juli och augusti.
Vi erbjuder digDu som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.
Villkor Du ska kunna börja arbeta från kl. 06:00
Du ska kunna arbeta skift dag/kväll
Du som söker ska gilla att arbeta med monotona arbetsuppgifter
God förståelse i det svenska språket både i tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av läkemedelshantering alternativt maskinoperation men det är inget krav.
Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.
Skicka gärna in din ansökan redan idag!Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Visa mindre

Lagerarbetare med erfarenhet av administration sökes till Rosersberg

Ansök    Maj 24    Jobblyftet AB    Lagerarbetare
Nytt
För kunders räkning söker vi nu flera lagerarbetare med erfarenhet av administration och med goda datakunskaper. Vi välkomnar dig som är arbetssökande och inskriven hos Arbetsförmedlingen. Arbetsplatsen ligger i Rosersberg. Arbetsuppgifter: - Plock och pack av produkter - Hantera och administrera i system Krav: - Arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen - Kunna starta i juni och jobba heltid i minst 6 månader - Tidigare erfarenhet av administratio... Visa mer
För kunders räkning söker vi nu flera lagerarbetare med erfarenhet av administration och med goda datakunskaper. Vi välkomnar dig som är arbetssökande och inskriven hos Arbetsförmedlingen. Arbetsplatsen ligger i Rosersberg.
Arbetsuppgifter:
- Plock och pack av produkter
- Hantera och administrera i system
Krav:
- Arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen
- Kunna starta i juni och jobba heltid i minst 6 månader
- Tidigare erfarenhet av administration och datasystem i lagermiljö
- Stark arbetsmoral, positiv attityd och lätt för att lära nya system
- Förmåga att arbeta effektivt i teammiljö
- Goda kunskaper i svenska- tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av kundtjänst
- Truckkort
- Körkort
- Berättigad nystartsjobb från Arbetsförmedlingen
För frågor eller för att anmäla ditt intresse, gör din ansökan via länken så kontaktar vi dig med mer information. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Jobblyftet rekrytering är ett socialt företag som verkar för att fler människor ska ta klivet in på arbetsmarknaden. Våra kandidater är långtidsarbetslösa, nyanlända och ungdomar som av olika anledningar stått utanför arbetsmarknaden. Vi välkomnar sökande med någon form av anställningsstöd. Sedan starten 2019 har vi tillsammans med våra kunder hjälpt över 700 personer till en anställning. Visa mindre

Vik. ledningsansvarig skolsköterska AcadeMedia grundskolor

Ansök    Maj 24    AcadeMedia Support AB    Skolsköterska
Nytt
Academedia grundskolor söker vikarierande medarbetare (med eventuellt möjlighet till förlängning) till centrala elevhälsan eftersom en uppskattad medarbetare ska prova annan tjänst hos oss. Det här blir du en del av AcadeMedia grundskolor har en central elevhälsa som arbetar för en samlad elevhälsa och att alla elever ska klara grundskolan med godkända betyg i alla ämnen och vara behöriga till gymnasiet! I centrala elevhälsan ingår de lagstadgade insat... Visa mer
Academedia grundskolor söker vikarierande medarbetare (med eventuellt möjlighet till förlängning) till centrala elevhälsan eftersom en uppskattad medarbetare ska prova annan tjänst hos oss.

Det här blir du en del av

AcadeMedia grundskolor har en central elevhälsa som arbetar för en samlad elevhälsa och att alla elever ska klara grundskolan med godkända betyg i alla ämnen och vara behöriga till gymnasiet!

I centrala elevhälsan ingår de lagstadgade insatserna i elevhälsan och systemadministratör, utbildare ProRenata. Verksamhetschefen i centrala elevhälsan ska säkerställa att patientsäkerheten är tillfredsställande och att den är av god kvalitet och därför överlåter verksamhetschefen enskilda ledningsuppgifter till två ledningsansvariga skolsköterskor, ledningsansvarig psykolog och ledningsansvarig skolöverläkare. Den medicinska gruppen samverkar varje vecka och gruppen samverkar också regelbundet tillsammans med hela centrala elevhälsan. Våra skolor finns i hela Sverige, vilket betyder reser i tjänsten. Tjänsten utgår från Stockholm (alt. Göteborg).

Det här erbjuder vi

I arbetet ingår att tillsammans med kollega genomföra systematiserade interna utbildningsinsatser för framför allt skolsköterskor, yrkesspecifika träffar, men också i vissa fall utbildningsinsatser för hela elevhälsan. Utbildningsinsatser sker i grupp, individuellt, via Teams, telefon och i fysiska möten. Du ansvarar för egenkontroller och uppföljning som sker under läsåret och rapporterar till verksamhetschefen och har dialog med rektor och aktuell ledning. Det ingår i arbetet att stödja skolsköterskor i det löpande vardagsarbetet, ny som erfaren skolsköterska. Du ansvarar för planering och uppstart av nya medarbetare samt ansvarar för den medicinska delen i ProRenata, inkluderat arkivering av journaler. Du kommer att arbeta i nära relation med rektor som innehar personalansvar för lokalt anställd skolsköterska. I uppdraget ingår sedvanliga ledningsuppgifter och systematiserade interngranskning.

Det här söker vi

Vi söker dig som har lång erfarenhet inom elevhälsans medicinska insats. Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av ledningsuppdrag så är det bra men inte nödvändigt. Det är en meriterande om du arbetar hos idag och kan våra rutiner och processer.

Som person har du lätt för att möta människor, du trivs i rollen med att utbilda, du har en god analytisk förmåga, du är strukturerad, flexibel, noggrann, du trivs att arbeta i tvärprofessionella team, men är också självständig och metodisk. Du har en stark drivkraft för kvalitetsarbete och är förtrogen med forskning, lagstiftning och styrdokument inom området.
Arbetet kräver mycket god datorvana och goda kunskaper i framför allt Excel, PowerPoint och arbeta genom videokonferens, såsom Teams etc.

Låter detta intressant och känner du igen dig i ovan är du varmt välkommen med din ansökan.
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar inte emot ansökningar via post eller mail. Rekryteringen kan påbörjas innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor
Vikariat på 80 % under perioden 2024-08-01 till 2025-01-31, med eventuellt möjlighet till förlängning.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta chef central elevhälsa och verksamhetschef Charlotte Friberg, Tel: charlotte.friberg@academedia.se eller 0704700182. Det går också bra att kontakta våra ledningsansvariga skolsköterskor Lotta Ljungberg anne-charlotte.ljungberg@academedia.se 0761042273 och Jenny Nordfors jenny.nordfors@academedia.se eller 0760508625. Visa mindre

Lagerarbetare sökes för kommande uppdrag

Ansök    Maj 24    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Nytt
Vi söker flera erfarna och duktiga lagerarbetare till kommande uppdrag inom Stockholmsområdet. Just nu har vi flera nya kunder på gång som är verksamma inom lager, logistik och transport. Arbetstiderna kan vara förlagda båda dagtid och kväll, och skiftarbete kan förekomma. Krav - Truckkort - Tidigare erfarenhet av lager och truckkörning - Erfarenhet av skjutstativ är starkt meriterande men inget krav VI söker vi dig som är arbetsvillig och tycker ... Visa mer
Vi söker flera erfarna och duktiga lagerarbetare till kommande uppdrag inom Stockholmsområdet. Just nu har vi flera nya kunder på gång som är verksamma inom lager, logistik och transport.
Arbetstiderna kan vara förlagda båda dagtid och kväll, och skiftarbete kan förekomma.


Krav
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av lager och truckkörning
- Erfarenhet av skjutstativ är starkt meriterande men inget kravVI söker vi dig som är arbetsvillig och tycker om fysiskt arbete med ett högt tempo. Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.
Välkommen med din ansökan.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Är du studerande och söker sommarjobb?

Ansök    Maj 24    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Nytt
Vi söker arbetsvilliga studenter som vill jobba stora delar av sommaren hos vår kund verksamma inom livsmedelsbranschen med placering i Nacka. Du kommer vara en del av produktionsteamet och ha en central roll i att det dagliga arbetet utförs enligt fastställda rutiner och uppfyller verksamhetens kvalitetsmål. Dina arbetsuppgifter kan variera stort, bland annat kommer du att jobba med: Lagerhantering, packa mat i formar/ tråg Mathantering, tillagning / ... Visa mer
Vi söker arbetsvilliga studenter som vill jobba stora delar av sommaren hos vår kund verksamma inom livsmedelsbranschen med placering i Nacka. Du kommer vara en del av produktionsteamet och ha en central roll i att det dagliga arbetet utförs enligt fastställda rutiner och uppfyller verksamhetens kvalitetsmål.


Dina arbetsuppgifter kan variera stort, bland annat kommer du att jobba med:
Lagerhantering, packa mat i formar/ tråg
Mathantering, tillagning / blandning av mat
Hantering av ugnar samt nedkylning av livsmedelVi söker dig som idag har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba under sommaren. För att passa i rollen ser vi att du är lösningsorienterad och har stort engagemang för ditt arbete. Arbetstiderna kan variera i både starttid, längd och omfattning, vi ser därför att du även är flexibel. Tidigare erfarenhet av livsmedelsproduktion är starkt meriterande men inget krav.
Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Truckförare på brädgård i Tyresö

Nytt
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du redo att ta styrningen och köra framgång till nya höjder? Vi söker en erfaren truckförare som kan leverera precision och effektivitet till vår brädgård i Tyresö. Arbetsbeskrivning: Som truckförare på vår brädgård i Tyresö kommer du att vara en ny... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att ta styrningen och köra framgång till nya höjder? Vi söker en erfaren truckförare som kan leverera precision och effektivitet till vår brädgård i Tyresö.

Arbetsbeskrivning:

Som truckförare på vår brädgård i Tyresö kommer du att vara en nyckelperson i vårt team. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Körning av truck för att lasta och lossa material på brädgården.

Säkerställa att varor hanteras och lagras på ett korrekt och säkert sätt.

Samarbeta med övriga medarbetare för att säkerställa smidiga arbetsflöden och effektiv hantering av material.Kvalifikationer:

Truckkort A+B

Erfarenhet av truckkörning, gärna från en liknande arbetsmiljö.

Förmåga att arbeta både självständigt och i team.

God kommunikationsförmåga på svenska.


Anställningsvillkor och information:

Heltid

Arbetstiderna är Dagtid

Arbetet startar så fort vi hittat rätt kandidater


Skicka in en ordentlig ansökan där du beksriver varför just du är rätt kandidat för jobbet. CV, personligt brev och allt annat som vi kan tycka är relevant för jobbet.

Vi ser fram emot att höra mer från dig. Visa mindre

Studerande sökes till varierande jobb!

Ansök    Maj 24    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Nytt
Vi på Prowork Kompetens söker nu arbetsvilliga studenter som kan tänka sig vara en del av vår behovspool. Vi söker dig som med kort varsel kan ta dig an olika uppdrag ute hos våra kunder. Uppdragen kan variera mellan en rad olika arbeten såsom lagerarbetare, chaufför, montör eller produktionsarbeten m.m. Dina tidigare erfarenheter är av mindre vikt, utan här söker vi personer som vill och kan jobba med olika arbeten vid olika tillfällen. Krav för detta ä... Visa mer
Vi på Prowork Kompetens söker nu arbetsvilliga studenter som kan tänka sig vara en del av vår behovspool. Vi söker dig som med kort varsel kan ta dig an olika uppdrag ute hos våra kunder. Uppdragen kan variera mellan en rad olika arbeten såsom lagerarbetare, chaufför, montör eller produktionsarbeten m.m. Dina tidigare erfarenheter är av mindre vikt, utan här söker vi personer som vill och kan jobba med olika arbeten vid olika tillfällen.


Krav för detta är att du:
- Har annan sysselsättning såsom till exempel studier
- Bra kunskaper i svenska
- Kan med kort varsel ta dig an uppdrag

Välkommen in med din ansökan!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Specialistsjuksköterska dagtidstjänst till Smärtsektionen på SÖS!

Är du intresserad av smärta och smärtbehandling och vill arbeta i ett positivt interprofessionellt team med fokus på postoperativ smärtbehandling? Vi söker dig som vill arbeta som smärtsjuksköterska på Sös! Dina arbetsuppgifter kommer ffa att vara uppföljning av avancerad postoperativ smärtbehandling vilket innebär att du stödjer personalen på vårdavdelningarna i deras arbete med patienter med pumpbaserade smärtbehandlingar, såsom t ex epiduralbehandlinga... Visa mer
Är du intresserad av smärta och smärtbehandling och vill arbeta i ett positivt interprofessionellt team med fokus på postoperativ smärtbehandling? Vi söker dig som vill arbeta som smärtsjuksköterska på Sös!

Dina arbetsuppgifter kommer ffa att vara uppföljning av avancerad postoperativ smärtbehandling vilket innebär att du stödjer personalen på vårdavdelningarna i deras arbete med patienter med pumpbaserade smärtbehandlingar, såsom t ex epiduralbehandlingar för postoperativ smärtbehandling, ketanestinfusioner och nervblockader.

Du undervisar bedside och stöttar personalen i deras arbete kring smärta och smärtbehandling.

Du arbetar självständigt men är en viktig del i det postoperativa teamet tillsammans med läkare och vid behov även psykolog.

Vi har ett stort utbildningsuppdrag och tar emot ST-läkare inom anestesi/intensivvård men även läkare från andra verksamhetsområden som vill fördjupa sina kunskaper inom området smärta. Vi anordnar många utbildningar och bedriver sjukhusövergripande utveckling inom området smärta, smärtbehandling och palliativ vård. Vi har också en öppenvårdsmottagning där patienter med smärta och särskilda behov kan komma för bedömning och uppföljning pre- och postoperativt. Vi tar också emot patienter med smärtproblematik på remiss från primärvården. Patienterna bedöms av specialistläkare och vid behov i team med psykolog och sjuksköterska. Vi erbjuder läkemedelsbehandlingar, psykologiska behandlingsmetoder och TENS som behandlingsmetod.Som smärtsjuksköterska är du en viktig del i det interprofessionella teamet som består av två specialistläkare, tre specialistsjuksköterskor och en psykolog. Här finns stora utvecklingsmöjligheter om du är intresserad av smärta och smärtbehandling!  

  

Personliga egenskaper:
* Du är självständig i din yrkesutövning och har god förmåga att samarbeta i team med alla yrkeskategorier.

* Du har mycket god kommunikationsförmåga samt har förståelse för patienternas behov och upplevelser.

* Du är strukturerad och kan prioritera. Du har intresse för undervisning och utvecklingsarbete.

* Du är positiv i ditt förhållningssätt, engagerad och lyhörd.

Anställningsform:
Tjänsten är 40 tim/vecka. Arbetstiderna är dagtid kl 7.30-16 men kan anpassas efter behov. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer:
Specialistsjuksköterska inom anestesi/intensivvård, onkologi eller kirurgi. Det är önskvärt med magisterexamen, utbildning inom smärta och förbättringskunskap samt erfarenhet av arbete inom smärtverksamhet. Vi lägger stor vikt personliga egenskaper och lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:
Anna Lena Brantberg
Chef Smärtsektionen
Tel. 08-123 628 92

Fackliga företrädare:  
Johanna Palmqvist
Vårdförbundet
tel: 08-123 628 38  
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Visa mindre

Arbetsledare sökes

Ansök    Maj 24    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Nytt
Vi söker just nu en packansvarig / arbetsledare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån hösten 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan! I rollen som packansvarig / arbetsledare kommer du att delta i den dagliga produktion av paketering. Detta gör du samtidigt som är med och leder dina kollegor och löser problem som ka... Visa mer
Vi söker just nu en packansvarig / arbetsledare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån hösten 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan!
I rollen som packansvarig / arbetsledare kommer du att delta i den dagliga produktion av paketering. Detta gör du samtidigt som är med och leder dina kollegor och löser problem som kan tänkas uppstå under arbetats gång.
Du är ansvarig för bemanningen av personal per pass och är ansvarig för den löpande driften. Arbetstiderna är förlaga söndag-torsdag 16.00 - 01.30, helgarbete kan förekomma.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom paketering av livsmedel. Du behöver ha god ledarskapsförmåga och vana att fatta beslut, handleda personal och styra arbetet.
Välkommen in med din ansökan.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Lagerarbetare med erfarenhet av administration sökes till Rosersberg

Ansök    Maj 23    Jobblyftet AB    Lagerarbetare
För kunders räkning söker vi nu flera lagerarbetare med erfarenhet av administration och med goda datakunskaper. Vi välkomnar dig som är arbetssökande och inskriven hos Arbetsförmedlingen. Arbetsplatsen ligger i Rosersberg. Arbetsuppgifter: - Plock och pack av produkter - Hantera och administrera i system Krav: - Arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen - Kunna starta i juni och jobba i 6 månader - Tidigare erfarenhet av administration och datasys... Visa mer
För kunders räkning söker vi nu flera lagerarbetare med erfarenhet av administration och med goda datakunskaper. Vi välkomnar dig som är arbetssökande och inskriven hos Arbetsförmedlingen. Arbetsplatsen ligger i Rosersberg.
Arbetsuppgifter:
- Plock och pack av produkter
- Hantera och administrera i system
Krav:
- Arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen
- Kunna starta i juni och jobba i 6 månader
- Tidigare erfarenhet av administration och datasystem i lagermiljö
- Stark arbetsmoral, positiv attityd och lätt för att lära nya system
- Förmåga att arbeta effektivt i teammiljö
- Goda kunskaper i svenska- tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av kundtjänst
- Truckkort
- Körkort
- Berättigad nystartsjobb från Arbetsförmedlingen
För frågor eller för att anmäla ditt intresse, gör din ansökan via länken så kontaktar vi dig med mer information. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Jobblyftet rekrytering är ett socialt företag som verkar för att fler människor ska ta klivet in på arbetsmarknaden. Våra kandidater är långtidsarbetslösa, nyanlända och ungdomar som av olika anledningar stått utanför arbetsmarknaden. Vi välkomnar sökande med någon form av anställningsstöd. Sedan starten 2019 har vi tillsammans med våra kunder hjälpt över 700 personer till en anställning. Visa mindre

Extrajobb med variation dagtid

Ansök    Maj 23    B3 Personal AB    Lagerarbetare
Vill du bredda dina yrkeserfarenheter och är nyfiken på flera branscher? Om företaget B3P är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runtom i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Vi hjälper dig att ta nästa steg i karriären! Om tjänsten Som konsult hos B3P får du möjlighet att testa på många olika yrkesroller i olika branscher. Du kommer att vara anställd i vår personaluthy... Visa mer
Vill du bredda dina yrkeserfarenheter och är nyfiken på flera branscher?

Om företaget
B3P är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runtom i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Vi hjälper dig att ta nästa steg i karriären!

Om tjänsten
Som konsult hos B3P får du möjlighet att testa på många olika yrkesroller i olika branscher. Du kommer att vara anställd i vår personaluthyrning och arbeta som konsult ute hos våra kundföretag. I rollen får du möjlighet att testa på allt från montering, lager, rivning, mm.

Söker du ny arbetslivserfarenhet och möjligheten att bredda dina kunskaper inom olika områden är detta något för dig.

Uppdragen sker främst under dagtid, men kvällar och helger kan förekomma.

Kvalifikationer
Som person är du nyfiken på att lära dig nya saker och tycker det är spännande med nya utmaningar. Då arbetet är varierande har du lätt för att anpassa dig till nya människor och miljöer. Du har hög arbetsmoral och är inte rädd för att hugga i när det behövs.

Du erbjuds
Flexibla arbetstider (ofta erbjuds arbete mellan 7-17)

Möjlighet till att bredda dina arbetserfarenheter

Spännande nya arbetsplatser inom olika branscher

Ansökan
Känns detta som du? Ansök redan idag! Vi tar emot ansökningar på vår hemsida www.b3p.se men tyvärr inte på annat sätt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonstiden har gått ut. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ludvig.zettervall@b3p.se Visa mindre

Nattpersonal till terminal i Västberga

Ansök    Maj 23    Tranpenad AB    Terminalarbetare
Tranpenad växer och söker nu efter fler duktiga terminalarbetare iVästberga. Låter det som ett jobb för dig? Sök idag! Om tjänstenNu söker vi på Tranpenad efter truckförare till terminal hos vår kundi Västberga, söder om Stockholm. Som terminalarbetare består dinahuvudsakliga arbetsuppgifter av att sortera paket samt köra ledstaplare. Arbetsuppgifter Paketsortering Truckkörning Om dig som söker Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att ... Visa mer
Tranpenad växer och söker nu efter fler duktiga terminalarbetare iVästberga. Låter det som ett jobb för dig? Sök idag!
Om tjänstenNu söker vi på Tranpenad efter truckförare till terminal hos vår kundi Västberga, söder om Stockholm. Som terminalarbetare består dinahuvudsakliga arbetsuppgifter av att sortera paket samt köra ledstaplare.
Arbetsuppgifter Paketsortering
Truckkörning
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Vi tror att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål.Vidare utför du ditt arbete strukturerat,med noggrannhet och engagemang.Du ska kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét samt ha god fysik, och du är givetvis mycket punktlig.
Krav Obehindrad svenska i tal och skrift
Annan sysselsättning på minst 50 % t.ex studier eller annat arbete
Meriterande Körkort B och tillgång till bil
A+B truckkort
Erfarenhet av att ha kört ledstaplare minst 1 år
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadareärdu en viktigdel av vår bemanningsstyrka ochfår en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Övriga villkorArbetstider: Måndag-Fredag kl 04:00-08:30Lön: Enligt kollektivavtal.
Om TranpenadSedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.
AnsökanSkicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig. Visa mindre

Lagermedarbetare - Deltid - Jordbro

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo?  Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Jordbro Som lager... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo?  Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!

Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Jordbro

Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.

Exempel på arbetsuppgifter:

Ansvara för inleveranser av gods och material

Scanna in produkter i affärssystem

Samordna produkter utifrån en plocklista

Lastning av kurirbilar


Om dig:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull.

Krav: 

 Truckkort A+B


Arbetstider: 08-16
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 10-16 timmar i veckan
Plats: Jordbro
Lön: Enligt ök

Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lager- och distributionspersonal till kund i Stockholm

Ansök    Maj 23    Lex-Man i Stockholm AB    Lagerarbetare
Är du en positiv och serviceinriktad person som trivs med ett högt tempo? Då kan Lexman Bemanning ha tjänsten för dig! Vi söker nu personal för att arbeta ute hos vår kund i Älvsjö, Stockholm. Som lagermedarbetare kommer du bland annat: Plocka och packa varor Hantera gods- och varumottag Se till att lagret är rent och organiserat Samverka med dina kollegor för att nå uppsatta mål Som distributionsmedarbetare kommer du bland annat: Köra ut varor till... Visa mer
Är du en positiv och serviceinriktad person som trivs med ett högt tempo? Då kan Lexman Bemanning ha tjänsten för dig! Vi söker nu personal för att arbeta ute hos vår kund i Älvsjö, Stockholm.
Som lagermedarbetare kommer du bland annat:
Plocka och packa varor
Hantera gods- och varumottag
Se till att lagret är rent och organiserat
Samverka med dina kollegor för att nå uppsatta mål

Som distributionsmedarbetare kommer du bland annat:
Köra ut varor till kunder
Ge god service till både interna och externa kunder
Följa uppsatta rutter och scheman

Meriterande:
Lager:
Vana av plocksystem
Erfarenhet av lagerhantering
Truckkort
Erfarenhet av hantering av livsmedel

Distribution:
Erfarenhet av kundbemötande/service
Vana av ruttsystem
B-körkort

Tjänsten:
Tunga lyft förekommer på båda avdelningarna
Arbete på tidiga morgnar: Lager: 03:00-12:00
Distribution: 06:30-15:30


Om Lexman Bemanning:
Lexman Bemanning är ett bemanningsföretag med fokus på flexibilitet och personlig service. Vi erbjuder våra medarbetare en trygg och positiv arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Låter det intressant?
Sök tjänsten redan idag via vår hemsida: https://lexman.se/
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal - Västberga - Heltid

Ansök    Maj 22    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Vi är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och bidra till en fortsatt växt där det finns god utvecklingspotential. Om rollen Vi söker personal till en av våra kunder inom livsmedelsproduktion. ... Visa mer
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Vi är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och bidra till en fortsatt växt där det finns god utvecklingspotential.
Om rollen
Vi söker personal till en av våra kunder inom livsmedelsproduktion. Arbetet är beläget i Västberga. Om du har som mål att utvecklas inom livsmedelsproduktion är det här jobbet för dig. Hantering av färska råvaror förekommer.
I dessa roller kommer du att jobba tillsammans med kollegor inom olika områden. Att ha en god samarbetsförmåga och att se till allas bästa är meriterande.
Om dig
Du är prestigelös, har en bra inställning och är ansvarstagande. Tillsammans med arbetare strävar ni efter att utföra era arbetsuppgifter på bäst möjliga sätt och hela tiden har i fokus att göra kunden nöjd.
Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara fysiskt krävande.

Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoralMeriterande:
B-körkort
Truckkort A+B
Jobbat inom livsmedel
KnivhanteringArbetstider: 07:00-18:00
Plats: Västberga
Tjänsten tillsätts löpande, välkommen med din ansökan snarast.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Personal sökes för extrajobb i Rosersberg

Ansök    Maj 22    Tranpenad AB    Lagerarbetare
Tranpenad växer och söker nu efter fler duktiga konsultertill vår kund iRosersberg. Låter det som ett jobb för dig? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%? Då är detta jobbet för dig! Om tjänsten Nu söker vi på Tranpenad efter konsultertill våran kund i Rosersberg, norr om Stockholm. Arbetsuppgifterna innebär framförallt sortering av gods men även truck körning av motviktstruck förekommer. Arbetsuppgifter Sortering Truckkörning Om dig som söke... Visa mer
Tranpenad växer och söker nu efter fler duktiga konsultertill vår kund iRosersberg. Låter det som ett jobb för dig? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%? Då är detta jobbet för dig!
Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad efter konsultertill våran kund i Rosersberg, norr om Stockholm. Arbetsuppgifterna innebär framförallt sortering av gods men även truck körning av motviktstruck förekommer.
Arbetsuppgifter Sortering
Truckkörning
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Vi tror att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål.Vidare utför du ditt arbete strukturerat,med noggrannhet och engagemang.Du ska kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét samt ha god fysik, och du är givetvis mycket punktlig.
Krav Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Obehindrad svenska i tal och skrift
Körkort B
Truckkort A+B
Meriterande Erfarenhet av lagerarbete
Erfarenhet av truckkörning av motviktstruck minst 1 år
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadareärdu en viktigdel av vår bemanningsstyrka ochfår en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Övriga villkor
Arbetstider: Måndag-fredag kl 07.30-16.00Lön: Enligt kollektivavtalStart: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Om Tranpenad GroupSedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.
AnsökanSkicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett urvalstest som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs. Visa mindre

Lagerarbetare med truckkort

Ansök    Maj 22    Tranpenad AB    Lagerarbetare
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål?Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som lagermedarbetare hos vår kund blir du en mycket viktig del av den dagliga verksamheten.Tjänsten innebär att du är anställd hos Tranpenad, men har din arbetsplats ute på entreprenaden, som i detta fall är en större lagerverksamhet som arbetar med alkoholhaltiga drycker. Arbetsuppgifter Truckkörning (A+B) Packa, plocka ... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål?Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som lagermedarbetare hos vår kund blir du en mycket viktig del av den dagliga verksamheten.Tjänsten innebär att du är anställd hos Tranpenad, men har din arbetsplats ute på entreprenaden, som i detta fall är en större lagerverksamhet som arbetar med alkoholhaltiga drycker.
Arbetsuppgifter Truckkörning (A+B)
Packa, plocka och utleverera orders
Hantera inleveranser och inventering
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning. Vi tror att du som söker är en driven, social och flexibel person, som förstår vikten av laganda samt av att ha roligt på jobbet! Vidareutför du ditt arbete strukturerat,med noggrannhet och engagemang.
Krav Truckkort A+B och körvana
Obehindrad svenska eller engelskai tal och skrift
MeriterandeTidigare erfarenhet från lager-och logistiskbranschen
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadareärdu en viktigdel av vår bemanningsstyrka ochfår en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Övriga villkor
Ort: Jordbro.Arbetstider: Vardagar, två skift kl. 07.00-16:00 alt. kl. 15.00-00:00Omfattning: HeltidLön: Enligt kollektivavtalStart: Omgående

Om Tranpenad GroupSedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

AnsökanSkicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig. Visa mindre

Lagerarbetare med truckkort till Hydroscand | Extrajobb

Ansök    Maj 22    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du ute efter nästa jobbmöjlighet? Perfekt! Nu söker vi på Manpower engagerade lagerarbetare till Hydroscand i Stockholm som vill jobba extra! Vi ser gärna att du som söker drivs av att ha högt uppsatta mål och av att nå resultat tillsammans med ditt team. Vill du vara med på vår kunds resa? Varmt välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Det här uppdraget kommer innebära att du blir anställd som konsult hos oss på Manpower, men arbeta på plats ho... Visa mer
Är du ute efter nästa jobbmöjlighet? Perfekt! Nu söker vi på Manpower engagerade lagerarbetare till Hydroscand i Stockholm som vill jobba extra! Vi ser gärna att du som söker drivs av att ha högt uppsatta mål och av att nå resultat tillsammans med ditt team. Vill du vara med på vår kunds resa? Varmt välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Det här uppdraget kommer innebära att du blir anställd som konsult hos oss på Manpower, men arbeta på plats hos Hydroscand i Sköndal, Stockholm. Detta är ett extrajobb, arbetstiderna är förlagda på vardagar och du ska kunna jobba minst två dagar i veckan.Om jobbet som lagerarbetare

I jobbet som lagerarbetare hos Hydroscand kommer du spela en viktig roll för arbetsplatsen. Du kommer att arbeta med plock och pack samt att placera rätt varor till rätt del av lagret. Det förekommer truckkörning och är därför meriterande om du har erfarenhet av truckkörning från tidigare arbetsplatser. Jobbet passar dig som trivs med ett fysiskt arbete som sker i högt tempo.Övergripande arbetsuppgifter:

* Plock och pack
* Truckkörning
* Upprätthållande av ordning och reda på lagret
* Samarbete med teamet för att säkerställa smidigt produktflödeÖvrig information:

Placeringsort: Stockholm, Sköndal

Arbetstider: Vardagar, dagtid mellan 06:00-20:00

Tillgänglighet: Minst 2 dagar i veckanÄr du rätt för rollen som lagerarbetare?

Detta jobb passar dig som trivs med lagerjobb och tycker om när arbetet ska utföras effektivt med hög kvalitet. Du funkar bra i grupp med andra människor och tycker om att arbeta fysiskt. Du behöver vara noggrann i ditt arbetssätt och uppmärksam på detaljer.Vi söker dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Kan jobba minst två dagar i veckan
* Har truckkort med behörigheterna A1-A4 & B1-B4
* Har tidigare arbetslivserfarenhet
* Behärskar svenska i tal och skriftDet är meriterande om du har

* Erfarenhet av lagerjobb sedan tidigare
* Erfarenhet av truckkörning
* Körkort och tillgång till bilErbjudande

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass Svensson via mail: hedda.seebass.svensson@manpower.seNotera att vi inte tar emot ansökningar via mail!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Morgontjänst som paketsorterare till DHL Express Arlanda!

Ansök    Maj 22    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Är du en morgonpigg student som söker arbete vid sidan av? Eller har du ett annat arbete på minst 51%? Då söker vi dig som med start omgående vill jobba med paketsortering. Tjänsten är belägen hos DHL Express på Arlanda, norr om Stockholm (Cargo City). Arbetstiderna är belagda mån kl. 05-09 tis-fre kl 05:15-09:15. Du ska ha möjlighet att arbeta minst 3 vardagar i veckan Din arbetsdag kommer att bestå av lastning och sortering av paket på terminalen. Tunga... Visa mer
Är du en morgonpigg student som söker arbete vid sidan av? Eller har du ett annat arbete på minst 51%? Då söker vi dig som med start omgående vill jobba med paketsortering. Tjänsten är belägen hos DHL Express på Arlanda, norr om Stockholm (Cargo City). Arbetstiderna är belagda mån kl. 05-09 tis-fre kl 05:15-09:15. Du ska ha möjlighet att arbeta minst 3 vardagar i veckan

Din arbetsdag kommer att bestå av lastning och sortering av paket på terminalen. Tunga lyft kommer förekomma. Tillsammans med ditt team säkerställer du att det dagliga arbetet utförs enligt företagets rutiner.

Tjänsten är långsiktig.

Vem är du?
För den här tjänsten krävs det att du:
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%, alternativt är student. Observera att detta måste framgå tydligt i din ansökan för att vi ska kunna kontakta dig.
- Har ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister
- Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så de till att skicka in din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Har du ett stort bilintresse och vill jobba med bilar?

Ansök    Maj 22    Starfinder AB    Depåman/Depåtekniker
Gillar du att arbeta fysiskt och har ett stort bilintresse?Vi söker just nu en driven person för en heltidstjänsthos en av våra kunder i norra Stockholm. ArbetsuppgifterDin arbetsuppgifter kommer vara omväxlande ochinnebär främstatt utföra rekond och ansvara över att iordningställa bilar efter tvätt.I din roll kan det till viss delförekommalyft och fysiskt arbete.Din profil Innehar B- körkort. Erfarenhet ifrån fordonsbranschen ses sommeriterande. Du beh... Visa mer
Gillar du att arbeta fysiskt och har ett stort bilintresse?Vi söker just nu en driven person för en heltidstjänsthos en av våra kunder i norra Stockholm.
ArbetsuppgifterDin arbetsuppgifter kommer vara omväxlande ochinnebär främstatt utföra rekond och ansvara över att iordningställa bilar efter tvätt.I din roll kan det till viss delförekommalyft och fysiskt arbete.Din profil
Innehar B- körkort.
Erfarenhet ifrån fordonsbranschen ses sommeriterande.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid din personlighet, där vi tror att du är en lagspelare med känsla för noggrannhet. Du kommer bli en del av ett härlig sammansvetsat team och där stora möjligheter till utveckling finns.
Ansökan och tillträdeDetta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag-fredag, 7-16.Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i ditt arbete.
Frågor om tjänsten och processen besvaras av Amanda Svenberg, 076 009 77 46. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra jobb på terminal i Kungsängen

Om företaget:Vi söker timanställda för vår kund, som är verksam inom logistikbranschen och har en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö på deras paket terminali Kungsängen.Arbetsbeskrivning:Vi söker engagerade individer för att utföra plock- och packuppgifter samt sortering på vår kundsterminallager. Arbetet omfattar hantering av paket och kräver noggrannhet och effektivitet.Kvalifikationer:- Flexibilitet och möjlighet att arbeta på kort varsel. Även helge... Visa mer
Om företaget:Vi söker timanställda för vår kund, som är verksam inom logistikbranschen och har en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö på deras paket terminali Kungsängen.Arbetsbeskrivning:Vi söker engagerade individer för att utföra plock- och packuppgifter samt sortering på vår kundsterminallager. Arbetet omfattar hantering av paket och kräver noggrannhet och effektivitet.Kvalifikationer:- Flexibilitet och möjlighet att arbeta på kort varsel. Även helger.- Möjlighet att arbeta mellan kl. 05:00 och 23:00.- Beredskap att arbeta 5 dagar i veckan vid behov, med möjlighet till både korta och långa arbetspass (4-8 timmar per dag).- Erfarenhet från arbete inom paketterminal är meriterande.Vi erbjuder:- Flexibla arbetstider med möjlighet till schemaläggning en vecka i förväg.- En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling.- Timanställning med konkurrenskraftig lön och goda arbetsvillkor.Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna dig till vårt team!Obs: Vi kommer att hantera ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatum.

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Skolsköterska Ormkärrsskolan

Ansök    Maj 22    Stockholms kommun    Skolsköterska
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Arbetsplatsbeskrivning Som skolsköterska är du anställd direkt under rektor, som ansvarar för elevhälsoarbetet. Verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig på central förvaltning är ansvarig för elevhälsans medicinska insats (E... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.Arbetsplatsbeskrivning

Som skolsköterska är du anställd direkt under rektor, som ansvarar för elevhälsoarbetet.

Verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig på central förvaltning är ansvarig för elevhälsans medicinska insats (EMI) och är ett stöd för rektor och skolsköterska.

Ormkärrsskolan är sedan hösten 2023 en egen skolenhet. Skolan är belägen mitt i området Ormkärr med närhet till fina naturområden och en stor skolgård. På Ormkärrsskolan som är en F-6 skola går ungefär 185 elever.

Eftersom skolan nyligen blivit en egen skolenhet finns chansen att vara med och bygga skola och bidra till nytt. Ormkärrsskolan är en liten skola där alla känner varandra, både elever och medarbetare. Vi skapar en trygg miljö för att ge goda förutsättningar för eleverna att lära och utvecklas kunskapsmässigt och socialt. Medarbetarna på skolan hjälps åt, flexibilitet och viljan att göra det lilla extra är särskilt viktigt på en liten skola.  

Skolan har under flera år arbetat med kompetensutveckling kring tillgänglig lärmiljö för att tillgodose alla elevers rätt till god utbildning. Skoldagen ska vara förutsägbar och tydlig och eleverna ska känna att de utvecklas och lyckas.
Under vårterminen 2024 har skolan påbörjat en fortbildning i Språk och kunskapsutvecklande arbetssätt. Fortbildningen beräknas pågå i minst två år.

https://ormkarrsskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Utföra elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande lagstiftning, stadens Program för elevhälsans arbete som inkluderar Ledningssystem för elevhälsans medicinska insatser (EMI) och Centrala EMI´s föreskrifter och riktlinjer.

Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas lärande, utveckling och hälsa.

Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvara för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan. Arbetet innefattar samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan.

Stockholm stads skolsköterskor journalför sedan mars 2022 i journalsystemet Prorenata.

Styrkan och det roliga med att arbeta hos oss förutom mötet med alla våra fantastiska elever är att samverka med de andra funktionerna som vi har inom vår elevhälsa. 

Kvalifikationer

Utbildningskrav

Legitimerad sjuksköterska med någon av nedanstående specialistsjuksköterskeutbildningar:

Specialistsjuksköterskeprogrammet – Distriktssköterska 75hp
Specialistsjuksköterskeprogrammet – Barn och ungdom 60hp
Specialistsjuksköterskeprogrammet – Skolsköterska 60hp

Kravprofil och erfarenheter

För att lyckas i rollen som skolsköterska ska du vara professionell, flexibel och relationsskapande. Du har ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt vilket genomsyras av dialog och delaktighet i mötet med eleven och/eller vårdnadshavare. Du kan bevara elevens integritet och värdighet utifrån deras bakgrund. Du har ett gott omdöme, är noggrann och har god samarbetsförmåga. Därutöver ställer rollen krav på en förmåga att vara självständig och strukturerad i ditt arbetssätt för att lyckas planera på kort och långt sikt. Du har en god datorvana.

Meriterande

Tidigare arbetat som skolsköterska

Folkhälsovetenskaplig kompetens

Erfarenhet av arbete i journalsystemet Prorenata
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Lagerarbetare Kista

Ansök    Maj 22    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Lernia Bemanning AB söker en Lagerarbetare till vår kund i Kista. Arbetet är förlagt under dagtid och lönen är enligt avtal. Du som söker ska ha möjlighet att starta omgående och kunna arbeta i sommar och med en förlängning in i höst. Har du en bra Lagervana och positiv inställning så välkomnar vi din ansökan. Huvudsakliga arbetsuppgifter: ? Dagligt mottagande och kontroll av gods, samt order för leverans ? Plocka från lager till kund ? Administrering a... Visa mer
Lernia Bemanning AB söker en Lagerarbetare till vår kund i Kista. Arbetet är förlagt under dagtid och lönen är enligt avtal. Du som söker ska ha möjlighet att starta omgående och kunna arbeta i sommar och med en förlängning in i höst. Har du en bra Lagervana och positiv inställning så välkomnar vi din ansökan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

? Dagligt mottagande och kontroll av gods, samt order för leverans

? Plocka från lager till kund
? Administrering av in- och utleveranser i internt affärssystemet
? Boka transporter i olika fraktportaler och hämtning av gods
? Organisera lagret med uppdaterade lager platser och kontrollera att alla uppgifter stämmer i internt affärssystem
? Säkerställa ordning och reda på lagret och samtliga arbetsytor
? Inventering av lagret vid behov och årsskifte

Vi söker dig som har:

? Minst 2 års erfarenhet av lagerarbete eller annan relevant erfarenhet
? Vana av att arbeta i ordersystem
? Som lägst gymnasieutbildning
? Goda datakunskaper ? God kommunikativ förmåga och kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Personliga egenskaper:

? Ansvarstagande och problemlösande
? Noggrann och strukturerad
? Självständig och samarbetsvillig Visa mindre

Produktionspersonal - Västberga - Heltid

Ansök    Maj 22    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Vi är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och bidra till en fortsatt växt där det finns god utvecklingspotential. Om rollen Vi söker personal till en av våra kunder inom livsmedelsproduktion. ... Visa mer
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Vi är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och bidra till en fortsatt växt där det finns god utvecklingspotential.
Om rollen
Vi söker personal till en av våra kunder inom livsmedelsproduktion. Arbetet är beläget i Västberga. Om du har som mål att utvecklas inom livsmedelsproduktion är det här jobbet för dig. Hantering av färska råvaror förekommer.
I dessa roller kommer du att jobba tillsammans med kollegor inom olika områden. Att ha en god samarbetsförmåga och att se till allas bästa är meriterande.
Om dig
Du är prestigelös, har en bra inställning och är ansvarstagande. Tillsammans med arbetare strävar ni efter att utföra era arbetsuppgifter på bäst möjliga sätt och hela tiden har i fokus att göra kunden nöjd.
Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara fysiskt krävande.

Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoralMeriterande:
B-körkort
Truckkort A+B
Jobbat inom livsmedel
KnivhanteringArbetstider: 07:00-18:00
Plats: Västberga
Tjänsten tillsätts löpande, välkommen med din ansökan snarast.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagermedarbetare till Embreis i Täby!

Ansök    Maj 22    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en person som gillar ordning och reda? Som samtidigt gillar att ha ett högt tempo och jobba tight tillsammans med sina kollegor? Då kan vi ha den perfekta rollen för dig! BESKRIVNING AV TJÄNSTEN Till Embreis söker vi nu en ny medarbetare till deras fantastiska lager i Täby. Lagret är ljust, fräscht och inger en positiv känsla redan vid första anblick! Som Lagermedarbetare kommer du att plocka och packa orders, ta em... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en person som gillar ordning och reda? Som samtidigt gillar att ha ett högt tempo och jobba tight tillsammans med sina kollegor? Då kan vi ha den perfekta rollen för dig!

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN
Till Embreis söker vi nu en ny medarbetare till deras fantastiska lager i Täby. Lagret är ljust, fräscht och inger en positiv känsla redan vid första anblick!

Som Lagermedarbetare kommer du att plocka och packa orders, ta emot inleveranser samt se till att det alltid är rent och snyggt på lagret. Genom ett tätt samarbete tillsammans med säljteamet så jobbar ni tillsammans mot målet att vara en kompetent och tillförlitlig leverantör inom den ortopediska branschen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
• Plocka & packa orders med hjälp av handdator
• Hantera inleveranser
• Boka transporter
• Hålla ordning och reda på lagret
• Enklare beställningar av förbrukningsmaterial

Tjänsten passar dig som tycker om att vara på jobbet, som trivs i att tillhöra ett starkt team där man ställer upp för varandra.
Teamet hos Embreis är inte det största, men det är däremot deras hjärta och engagemang. Här får du en viktig roll och en möjlighet att växa tillsammans med företaget!


Personprofil
För att lyckas i rollen som lagerarbetare krävs vidare:
• Flytande svenska i tal & skrift
• Generella enklare datorkunskaper så som Word, Epostklient, Messenger etc.

Det är även bra om du har:

• B-körkort
Det är meriterande om du tidigare har jobbat på lager inom tex E-handel då detta är ett område som Embreis vill växa inom framöver!

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Lagermedarbetare.


Övrigt
Start: Omgående efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-Tors 8-17, Fre 8-15
Plats: Täby (Arninge)


Företagspresentation
Embreis är det lilla företaget med det stora hjärtat och höga ambitioner om kvalité och service. Företaget grundades 2008 av Thomas Hammarlund och Ulf Odenblad. Ett företag grundat med ambitionen att ge den absolut bästa service och den högsta kompetensen inom den ortopedtekniska branschen.

Att samarbeta med innovativa partners, erbjuda högkvalitativa produkter och en förstklassig service är och kommer alltid vara Embreis största prioritet. Målet har aldrig varit att bli störst på marknaden, snarare har siktet alltid varit inställt på att vara ledande när det gäller kvalitet och service.


Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sofie Gustafsson, skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare och Truckförare i Rosersberg

Ansök    Maj 21    Pokayoke AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Som lagerarbetare på Pokayoke får du ett spännande arbete i en modern logistikverksamhet. Du blir en viktig spelare för våra kunders framgång, och kommer ha stora möjlighet att utveckla dina erfarenheter och kunskap. I den här tjänsten kommer du framförallt få arbeta med inleveranser av varor, samt att plocka och packa ordrar. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag kl 7-16. Vad vi söker Vi tror att du som söker är noggrann, e... Visa mer
Om tjänsten
Som lagerarbetare på Pokayoke får du ett spännande arbete i en modern logistikverksamhet. Du blir en viktig spelare för våra kunders framgång, och kommer ha stora möjlighet att utveckla dina erfarenheter och kunskap.

I den här tjänsten kommer du framförallt få arbeta med inleveranser av varor, samt att plocka och packa ordrar.
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag kl 7-16.

Vad vi söker
Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv och har en vilja att leverera ett bra jobb. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Har du tidigare erfarenhet av lager med orderplock är detta meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och inställning. En hög arbetsmoral och viljan att lära sig kommer man långt med.

Krav:
Truckkort A+B
Flytande svenska i tal och skrift
Flytande engelska i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av truckkörning

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Hos oss är alla lika värda. Vi tar hand om varandra och vill ständigt lära varandra och av varandra. Vi är öppna för utveckling och gör alltid vårt bästa i uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Inställningen är det viktigaste på Pokayoke! Visa mindre

Morgonpigg lagerarbetare för extrajobb på DHL Västberga

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: VÅRT ERBJUDANDE På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
VÅRT ERBJUDANDE

På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.  Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara in- och utlastning, scanning och ompaketering av gods. Då tunga lyft kan förekomma bör du vara i god fysisk form och inte rädd för att ta i om det behövs.
Arbetspassen sker vardagar på morgonen tiderna är;
mån 06:00-10:00
tis-fre 06:45-10:45

Vi ser gärna att du är tillgänglig 5 dagar i veckan då du kommer täcka vakanser och hoppa in vid sjukdomar med kort varsel, så flexibilitet är ett STORT plus!
Du kommer ha en timanställning.

Gedigen bakgrundskontroll kommer genomföras

KVALIFIKATIONSKRAV

Flytande svenska i både tal och skrift.

Huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete på 50%.

Redovisning av senaste 5 åren, i form av studieintyg, AGI, sjukskrivning, arbetslöshet, osv.


MERITERANDE

Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.

Truckkort


 

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.

god fysik då tunga paket förekommer.

har en positiv attityd.

är strukturerad och noggrann.


ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

OBS. Krav på att du har någon annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete på 50%! Ansökningar som inte anger huvudsaklig sysselsättningen behandlas inte.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM OSS

Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

Sommarjobba hos Apotekstjänst

Ansök    Maj 21    Insitepart AB    Lagerarbetare
Dina Arbetsuppgifter och profil Vi söker sommarpersonal till Apotekstjänstsom ligger ute på Lidingö. Vi söker dig som är flexibel,struktureradoch noggrann. Kvalité är ett krav, därav ser vi att du är en noggrannperson som kan ta ansvar över dina arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter: Man kommer jobba i enrenrumsmiljö, där det skertillverkningav dospåsar.Man hanterar ett flertal maskiner i olika delar utav tillverkningsprocessen. Arbetsuppgifter:- Brickläggning... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter och profil
Vi söker sommarpersonal till Apotekstjänstsom ligger ute på Lidingö. Vi söker dig som är flexibel,struktureradoch noggrann. Kvalité är ett krav, därav ser vi att du är en noggrannperson som kan ta ansvar över dina arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter: Man kommer jobba i enrenrumsmiljö, där det skertillverkningav dospåsar.Man hanterar ett flertal maskiner i olika delar utav tillverkningsprocessen.
Arbetsuppgifter:- Brickläggning- Påsmaskin- Inspektionsmaskin- AvsyningArbetstiderna är förlagda under både dagoch kväll.Man kommer att arbeta skift varannan veckadag- och kvällstid.Period:Vi kommer ha behov under 4 månader, maj,juni, juli och augusti.
Vi erbjuder digDu som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.
Villkor Du ska kunna börja arbeta från kl. 06:00
Du ska kunna arbeta skift dag/kväll
Du som söker ska gilla att arbeta med monotona arbetsuppgifter
God förståelse i det svenska språket både i tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av läkemedelshantering alternativt maskinoperation men det är inget krav.
Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.
Skicka gärna in din ansökan redan idag!Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Visa mindre

Extrajobb på terminal i Södertälje/Nykvarn

Ansök    Maj 21    Insitepart AB    Terminalarbetare
Dina Arbetsuppgifter och profil Vi söker just nu duktiga lagermedarbetare som kan jobba deltidhos vår kund i Södertälje. Är du student, jobbar deltid eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb inom lager? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Arbetet går ut på att sortera paket som sedan skickas ut till kunder. Det är viktigt att man är aktiv för denna tjänst. Vi letar just nu efter personer som är intresserade av att jobba... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter och profil
Vi söker just nu duktiga lagermedarbetare som kan jobba deltidhos vår kund i Södertälje.
Är du student, jobbar deltid eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb inom lager? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Arbetet går ut på att sortera paket som sedan skickas ut till kunder. Det är viktigt att man är aktiv för denna tjänst.
Vi letar just nu efter personer som är intresserade av att jobba minst 3 dagar i veckan.
Arbetet är förlagt mellan måndag-fredag. Vi söker personal som kan jobba både dagtid och kvällstid.
Arbetstider: 05.00-12.00
OBSERVERA ATT MAN MÅSTE HA EN ANNAN HUVUDSAKLIG SYSSELSÄTTNING, ANTINGEN STUDIER ELLER ANNAT ARBETE PÅ MINST 50%.

VillkorDu ska vara minst 18 år gammal.
Insitepart tillämpar bakgrundskontroll hos de kandidater som blir aktuella för anställning.
För att vara aktuell för denna tjänsten måste man ha en annan huvudsaklig sysselsättning - studier på 100% alternativt ett annat arbete på minst 20 timmar i veckan.


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.
Skicka gärna in din ansökan redan idag!Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Visa mindre

Arbetsledare sökes

Ansök    Maj 21    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker just nu en packansvarig / arbetsledare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån hösten 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan! I rollen som packansvarig / arbetsledare kommer du att delta i den dagliga produktion av paketering. Detta gör du samtidigt som är med och leder dina kollegor och löser problem som ka... Visa mer
Vi söker just nu en packansvarig / arbetsledare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån hösten 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan!
I rollen som packansvarig / arbetsledare kommer du att delta i den dagliga produktion av paketering. Detta gör du samtidigt som är med och leder dina kollegor och löser problem som kan tänkas uppstå under arbetats gång.
Du är ansvarig för bemanningen av personal per pass och är ansvarig för den löpande driften. Arbetstiderna är förlaga söndag-torsdag 16.00 - 01.30, helgarbete kan förekomma.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom paketering av livsmedel. Du behöver ha god ledarskapsförmåga och vana att fatta beslut, handleda personal och styra arbetet.
Välkommen in med din ansökan.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Extrajobb på läkemedelslager i Kungens Kurva

Ansök    Maj 21    Tranpenad AB    Lagerarbetare
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%?Då tycker vi att du ska läsa vidare! Om tjänsten Vi på Tranpenad söker just nu fler arbetsamma kollegortill vårt glada gäng i Kungens Kurva! Arbetsuppgifter Plocka och packa orders Registrering av läkemedel Om dig som söker Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt ... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%?Då tycker vi att du ska läsa vidare!
Om tjänsten
Vi på Tranpenad söker just nu fler arbetsamma kollegortill vårt glada gäng i Kungens Kurva!
Arbetsuppgifter Plocka och packa orders
Registrering av läkemedel
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Du ska vara tillgänglig för att arbeta enstaka passi veckan, och förstå vikten av att passa tider. Du behöver vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel.
Du gillar att arbeta i högt tempo och har inga problem att hugga i!
Krav Annan huvudsaklig sysselsättning/studier på minst 50%
Du måste ha fyllt 18 år
Svenska obehindrat i tal och skrift
MeriterandeTidigare erfarenhet av att arbeta på lager
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadareärdu en viktigdel av vår bemanningsstyrka ochfår en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Övriga villkorArbetstider: Måndag-fredag med arbetstider förlagda mellan kl. 06.00-19.30Start: OmgåendeOmfattning: ExtraLön: Enligt kollektivavtal
Övrigt: Till denna tjänst kommer vi utföra drogtester innan anställningens start

Om Tranpenad GroupSedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig. Visa mindre

Jobba extra på DHL i Västberga

Ansök    Maj 21    Insitepart AB    Terminalarbetare
Dina Arbetsuppgifter och profil Vi på Insitepart söker erfaren lagermedarbetare till vår kund DHL iVästberga. Denna tjänst kräver att du har truckkort A1-A4 och B1-B4.Du som söker ska gilla att arbeta aktivt i ett högt tempo och kunna hjälpa till där behovet finns. Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av lager/terminalarbete. Vi ser att du som person är flexibel och har hög arbetsmoral. Arbetstiderna är förlagda mellan 16.00-20.0... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter och profil
Vi på Insitepart söker erfaren lagermedarbetare till vår kund DHL iVästberga. Denna tjänst kräver att du har truckkort A1-A4 och B1-B4.Du som söker ska gilla att arbeta aktivt i ett högt tempo och kunna hjälpa till där behovet finns. Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av lager/terminalarbete. Vi ser att du som person är flexibel och har hög arbetsmoral.
Arbetstiderna är förlagda mellan 16.00-20.00
OBSERVERA ATT MAN MÅSTE HA EN ANNAN HUVUDSAKLIG SYSSELSÄTTNING, ANTINGEN STUDIER på 100% ELLER ANNAT ARBETE PÅ MINST 50%.
Vi erbjuder digDu som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.
Villkor Du ska vara minst 18 år gammal
Truckkort A+B är ett krav
Insitepart tillämpar bakgrundskontroll hos de kandidater som blir aktuella för anställning
Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.
Skicka gärna in din ansökan redan idag!Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Visa mindre

Lagermedarbetare - Jordbro - Heltid

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo?  Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Jordbro. Som lage... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo?  Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!

Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Jordbro.

Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.

Exempel på arbetsuppgifter:

Ansvara för inleveranser av gods och material

Scanna in produkter i affärssystem

Samordna produkter utifrån en plocklista

Lastning av kurirbilar


Om dig:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Tunga lyft förekommer.

Meriterande:

 Körkort

 Truckkort A+B


 

Arbetstider: Skift
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Job
Lön: Enligt ök

Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker produktionsmedarbetade till Dagab i Bålsta

Ansök    Maj 20    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker nu studenter eller deltidsarbetare för extrajobb, men även dig som söker ett stabilt heltidsjobb. Du kommer att arbeta måndag till fredag med möjlighet att även kunna jobba helger. Vi ser gärna att du är tillgänglig för jobb hela sommaren. Som deltidsanställt kommer man att jobba 2-3 pass per vecka och heltid över sommaren. Om tjänsten Just nu är Dagab i en väldigt spännande fas där organisationen och människorna bygger upp verksamheten. Som p... Visa mer
Vi söker nu studenter eller deltidsarbetare för extrajobb, men även dig som söker ett stabilt heltidsjobb. Du kommer att arbeta måndag till fredag med möjlighet att även kunna jobba helger. Vi ser gärna att du är tillgänglig för jobb hela sommaren. Som deltidsanställt kommer man att jobba 2-3 pass per vecka och heltid över sommaren.Om tjänsten
Just nu är Dagab i en väldigt spännande fas där organisationen och människorna bygger upp verksamheten. Som produktionsmedarbetare hos Dagab kommer du säkerställa att dagligvaror kommer ut i tid och med förväntad kvalitet till våra butiker runt om i landet. Logistikcenter Bålsta är uppdelat i tre huvudsakliga temperaturzoner torrt, kylt samt frys. Som produktionsmedarbetare är arbetet till större del semi-automatiskt plock där man kommer att rotera mellan dom samtliga temperaturzonerna. Inledningsvis kommer arbetet att förläggas från söndag till fredag och du förväntas kunna utföra arbete under dagtid, kvällstid och natt. Därför krävs det av dig som individ att du är flexibel och uppskattar förändring. Då lagret ligger en bit ifrån närmsta hållplats ser vi gärna att du har bil och körkort.

Vem är du?
För att lyckas i rollen så ser vi att du är en person som gillar att utvecklas i ditt enskilda arbete samt som en del av ett team, och gör det med en positiv inställning. Jobbet kräver en stor del fysiskt arbete och vi ser därför ett stort plus på att man har den erfarenheten samt förstår vikten av ett bra ergonomiskt arbetssätt. Vidare bör man känna sig bekväm vid att jobba både mot anläggningens målstyrning såväl som de individuella målen.
Erfarenhet och kunskaper
• Du ska ha fyllt 18 år
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Önskvärt med intresse för IT och teknik
• Truckkort är meriterande, men inget krav.

Bra att veta är att Dagab har nolltolerans mot alla former av diskriminering och kränkande särbehandling. Hos oss är också mångfalden det som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Eftersom vi och Dagab värnar extra mycket om goda arbetsmiljöförhållanden utför vi slumpvisa drogtester på arbetsplatsen och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen.


Om verksamheten
Vi på Dagab driver och utvecklar Axfoodkoncernens sortiment och ansvarar för hela varuflödet med lager och transporter. Det är vi som ser till att bra mat och varor kommer ut till bland annat Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, men också till externa företagskunder samt e-handeln.
Vår vision är att varje dag leverera Sveriges mest hållbara, prisvärda och moderna kunderbjudande inom mat. Till en sisådär 10 miljoner människor.


Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Ifall du blir aktuell för nästa steg i rekryteringsprocessen så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 10–15 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Fabriksarbete inom livsmedel i Arlanda

Ansök    Maj 20    Submit AB    Lagerarbetare
Vi på Submit söker nu efter produktionspersonal till vår kund i norra Stockholm. Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu flera personer för vår kund i Arlanda. Tjänsten är inom livsmedelsproduktion och paketering, där du kommer att bidra till både produktionen och paketeringen av produkter. Anställningen kräver ingen tidigare erfarenhet, vi söker enbart dig med följande personliga egenskaper. Profil: God förmåga att ta egna initiativ Trivs med enfo... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter produktionspersonal till vår kund i norra Stockholm.
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu flera personer för vår kund i Arlanda. Tjänsten är inom livsmedelsproduktion och paketering, där du kommer att bidra till både produktionen och paketeringen av produkter.
Anställningen kräver ingen tidigare erfarenhet, vi söker enbart dig med följande personliga egenskaper.
Profil:
God förmåga att ta egna initiativ
Trivs med enformigt och monotont arbete
Flexibel och villig att arbeta övertid vid behov
Stresstålig och kan arbeta i högt tempo
Noggrann och tar arbetet på stort allvar

Krav:
Svenska eller engelska i tal

Meriterande
Kunskaper i thailändska, mongoliska, filippinska eller ryska är ett plus.

Plats: Arlanda
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid

Låter detta som något för dig? Ansök idag!
Vid frågor om tjänsten kontakta jesper@submitbemanning.se Visa mindre

Extrarbete som paketsorterare för studenter på kvällar i Västberga!

Ansök    Maj 20    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker nu personer som vill arbeta med paketsortering kvällstid på en stor terminal i Västberga! För att vara aktuell för ett deltidsjobb krävs att du har en annan sysselsättning på minst 51%. Detta måste framgå tydligt i ditt CV och vi kommer att behöva intyg på detta. Arbetet går ut på att arbeta på deras paketbana med att lyfta på och av paket samt sortering. För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet behöver du vara fysisk stark och klar... Visa mer
Vi söker nu personer som vill arbeta med paketsortering kvällstid på en stor terminal i Västberga!
För att vara aktuell för ett deltidsjobb krävs att du har en annan sysselsättning på minst 51%. Detta måste framgå tydligt i ditt CV och vi kommer att behöva intyg på detta.

Arbetet går ut på att arbeta på deras paketbana med att lyfta på och av paket samt sortering. För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet behöver du vara fysisk stark och klara av tunga lyft.

Tjänsten är förlagd på kvällstid måndag-fredag. Arbetstiden är 16-20 och du bör kunna arbeta minst 2 dagar/vecka.
I högsäsong kan passen komma att börja tidigare.


Vem är du?
För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du:
- Talar och skriver flytande svenska
- Har ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister
- Intyg på annan huvudsaklig sysselsättning (minst 51 %)

Tjänsten ska tillsättas omgående, Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

AnnSam söker Anestesisjuksköterska! ?? Uppdrag v27-32 i Stockholm

Ansök    Maj 20    Annsam AB    Anestesisjuksköterska
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Anestesisjuksköterskor i Stockholm!   Perioden: 2024.07.01 - 2024.08.09 Arbetstid: Dagtid Måndag-fredag. Erfarenhet: 2 år som Anestesisjuksköterska och trygg i din yrkesroll.   Journalsystem:   Ev. övrigt:   Ref.nr: 240520-14, 18 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd perso... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Anestesisjuksköterskor i Stockholm!  
Perioden: 2024.07.01 - 2024.08.09
Arbetstid: Dagtid Måndag-fredag.
Erfarenhet: 2 år som Anestesisjuksköterska och trygg i din yrkesroll.  
Journalsystem:  
Ev. övrigt:  
Ref.nr: 240520-14, 18


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
 
AnnSam har avtal med häften av Sveriges kommuner och även regionernas nationella avtal vilket ger bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige.
Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!
 
Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  info@annsam.se
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Produktionspersonal - Västberga - Heltid

Ansök    Maj 20    Simplex Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Vi är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och bidra till en fortsatt växt där det finns god utvecklingspotential. Om rollen Vi söker personal till en av våra kunder inom livsmedelsproduktion. ... Visa mer
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Vi är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och bidra till en fortsatt växt där det finns god utvecklingspotential.
Om rollen
Vi söker personal till en av våra kunder inom livsmedelsproduktion. Arbetet är beläget i Västberga. Om du har som mål att utvecklas inom livsmedelsproduktion är det här jobbet för dig. Hantering av färska råvaror förekommer.
I dessa roller kommer du att jobba tillsammans med kollegor inom olika områden. Att ha en god samarbetsförmåga och att se till allas bästa är meriterande.
Om dig
Du är prestigelös, har en bra inställning och är ansvarstagande. Tillsammans med arbetare strävar ni efter att utföra era arbetsuppgifter på bäst möjliga sätt och hela tiden har i fokus att göra kunden nöjd.
Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara fysiskt krävande.

Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv
Positiv inställning och en hög arbetsmoralMeriterande:
B-körkort
Truckkort A+B
Jobbat inom livsmedel
KnivhanteringArbetstider: 07:00-18:00
Plats: Västberga
Tjänsten tillsätts löpande, välkommen med din ansökan snarast.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Postnord söker studenter som vill jobba extra som B-chaufförer i Segeltorp

Erbjudande: Är du studerande och vill ha ett extrajobb på ett av Sveriges mest välkända företag? Är du intresserad utav att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Du får användning av din servicemedvetenhet då du dagligen har kontakt med andra människor i ditt yrke, samtidigt som du får lite egen tid mellan stoppen. Om arbetet:Nu sökes serviceinriktade budbilsförare för behovsanställning. Du kommer att vara anställd som konsult av Jobandtalent och ar... Visa mer
Erbjudande:
Är du studerande och vill ha ett extrajobb på ett av Sveriges mest välkända företag? Är du intresserad utav att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig! Du får användning av din servicemedvetenhet då du dagligen har kontakt med andra människor i ditt yrke, samtidigt som du får lite egen tid mellan stoppen.
Om arbetet:Nu sökes serviceinriktade budbilsförare för behovsanställning. Du kommer att vara anställd som konsult av Jobandtalent och arbeta för Postnord, En ledande internationell aktör inom logistikbranschen. Rollen som förare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder.Dina kvalifikationer:
B-körkort
Krav på annan huvudsakligsysselsättning, studier eller annat arbete på minst 50%
God förståelse för svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
God servicekänsla
Inte rädd för fysiskt arbete
Kunna arbeta minst 3 eftermiddagar/kvällar i veckan, vardagar

Meriterande är ifall du har vana av att köra i Stockholms trafik och har ett bilintresse då majoriteten av din arbetstid sker bakom ratten.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Heltid/ deltid/ extra sökes till Nackas Kretsloppscentraler

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker nya kollegor till Nackas Kretsloppscentraler! Vad kan vi erbjuda dig? För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn, där vi alla är med och bidrar till en bättre miljö. Vi har en företagskultur där vi välkomnar nya idéer och arbetsp... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker nya kollegor till Nackas Kretsloppscentraler!

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn, där vi alla är med och bidrar till en bättre miljö.

Vi har en företagskultur där vi välkomnar nya idéer och arbetsprocesser. Vi är ett mångkulturellt företag i våra olika verksamheter där alla är med och bidrar till en god och trivsam arbetsmiljö. Vi är idag ett företag med ca 80 anställda där du kommer att vara en del av vårt team inom återvinningscentralerna och kretsloppscentralerna.

Vi har kollektivavtal med IF Metall och Unionen, där vi erbjuder friskvårdsbidrag, ATK samt har företagshälsovård.

Återvinningscentraler och kretsloppscentraler som vi idag driver ligger i dagsläget i Hässelby Villastad, Bromma, Görväln och från och i Nacka kommun (Saltsjö-Boo, Östervik och Älta).

Vi söker nu nya kollegor till Nackas kretsloppscentraler, där vi är i behov utav heltid/ deltid och extra med start efter överenskommelse.
Arbetsuppgifter


Som återvinningstekniker arbetar du utomhus på våra återvinningscentraler och kretsloppscentraler, där du hjälper till med att öka kunskaperna hos kunderna med att hantera och sortera material samt guidar kunder på rampen och i vårt återbruk.

Det viktigaste är att vara serviceminded och hjälper våra kunder och besökare.

Vara stresstålig och vara van att hantera kunder på ett lugnt och sansat sätt.

Arbetstider är varierande beroende på ÅVC och kretsloppscentral som då är mellan kl 9.00-20.00 vardagar och  9.00-17.00 på helger.

Eko- Service Skandinavien följer Återvinningsföretagens kollektivavtal mellan IF Metall och Unionen.Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag och ATK.

Då vi är ett tight team lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Till våra tjänster som är tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.Arbetstider och introduktion


Tjänsterna är på heltid, deltid och extra dagtid och helger.

Arbetet är varierande beroende på ÅVC och kretsloppscentral mellan kl. 09.00-20.00 på vardagarna och 9.00-17.00 på helgerna.

Möjlighet till många extratimmar och extrapass finns inom andra delar av verksamheten.

Introduktion med handledare och arbetsledare första tiden.

Vi erbjuder även utbildning inom bland annat ADR 1.3, HLR, brandutbildning till alla våra medarbetare. Även många fler interna utbildningar finns som bland annat hjullastarutbildning, truckutbildning mm


Din bakgrund

Vi tror att du som söker är en engagerad, positiv person som är mån om att göra ett noggrant jobb med hög service och att du har minst 2 års erfarenhet inom serviceyrket. För att passa in på dessa tjänster är det av stor vikt att du tycker om att jobba utomhus, tycker om att vara med människor och är ansvarstagande med hög arbetsmoral. Du är dessutom självgående, tar eget ansvar, driven, är en teamplayer och har ett positivt bemötande mot dina kunder, besökare och kollegor.

Personliga egenskaper/kvalifikationer


Hög servicekänsla.

Lätt att ta eget ansvar och har god kommunikation.

Minst 2 års erfarenhet inom serviceyrket

Meriterande om du har erfarenhet inom ÅVC och kretsloppscentraler

Bra sinne för ordning och noggrannhet.

Har lätt att samarbeta med kunder och kollegor, är van med teamwork.

Kan svenska obehindrat i både tal och skrift

Driven och självgående

Då vi är ett tight team kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Behörighetskrav

B-körkort eller traktorkort är ett krav

ADR 1.3 är meriterande

Hjullastarkort är meriterande

Erfarenhet inom återvinningscentral/ kretsloppscentral är meriterande


Om oss

I Eko-Service Skandinavien AB ingår verksamheterna Super Soptunna och Svensk Freonåtervinning. Vi var bland de första som kunde erbjuda en totallösning för Freonåtervinning. I dag tar vi hand om ca 170.000 kylskåp per år och driver 6 fullstora återvinningscentraler i 3 olika kommuner runtom i Stockholms län. För oss har det alltid varit viktigt att både uppnå en effektiv återvinning och kunna erbjuda flexibla lösningar med maximal valfrihet.

Som företag bryr vi oss om mångfald, jämställdhet och att alla är lika olika som lika där det är av stor vikt att vi alla bidrar till både miljön och vår arbetsmiljö, då vi lägger stor vikt av de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Om du tycker att denna roll skulle passa dig så tveka inte på att skicka in din ansökan redan i dag.

De tjänster som är tillsvidareanställningar tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Order management till lager i Jordbro.

Ansök    Maj 20    Tranpenad AB    Lagerplanerare
Har du erfarenhet av order management sedan tidigare eller är datakunnig och vill utvecklas inom lager &logistik;?Då kan detta vara nästa steg för dig! Om tjänsten Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att frisläppa ordrar och se till att ledtiderna möts. Arbetsuppgifter Frisläppa ordrar Säkerställa att ledtider följs Säkerställa god kvalitet till kunderna. Om dig som söker Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som viljan att utvecklas samt ... Visa mer
Har du erfarenhet av order management sedan tidigare eller är datakunnig och vill utvecklas inom lager &logistik;?Då kan detta vara nästa steg för dig!
Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att frisläppa ordrar och se till att ledtiderna möts.
Arbetsuppgifter Frisläppa ordrar
Säkerställa att ledtider följs
Säkerställa god kvalitet till kunderna.
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som viljan att utvecklas samt lyhördhet.
Krav Datavana
Systemvana
Meriterande Ifall du arbetat inom order management tidigare
Ifall du har studerat logistik eller likvärdig utbildning.
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Övriga villkorArbetstider: Skift. Både dag och kvällOmfattning: HeltidLön: Enligt GFLStart: Omgående

Om Tranpenad GroupSedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig. Visa mindre

Terminaloperatör till Yilport i Rosersberg sökes!

Ansök    Maj 20    Cleverex Bemanning AB    Terminalarbetare
Om tjänsten Cleverex Bemanning söker just nu en terminaloperatör för heltidsarbete hos vår kund Yilport i Rosersberg. Yilport är en ledande aktör inom terminal- och logistikindustrin med starkt fokus på värden som integritet, säkerhet och kundorientering. De ansvarar för inkommande leveranser från godståg och strävar efter att erbjuda högkvalitativ service. Initialt kommer du att vara konsult hos oss på Cleverex och arbeta via oss, ute hos Yilports team. O... Visa mer
Om tjänsten
Cleverex Bemanning söker just nu en terminaloperatör för heltidsarbete hos vår kund Yilport i Rosersberg.
Yilport är en ledande aktör inom terminal- och logistikindustrin med starkt fokus på värden som integritet, säkerhet och kundorientering. De ansvarar för inkommande leveranser från godståg och strävar efter att erbjuda högkvalitativ service.
Initialt kommer du att vara konsult hos oss på Cleverex och arbeta via oss, ute hos Yilports team. Om allt känns bra i samarbetet förväntas du gå över till Yilport på sikt.


Du erbjuds
• Möjlighet att utveckla dina färdigheter inom logistik.
• Att vara en viktig del av ett ledande logistikföretag och påverka verksamheten.
• En arbetsplats som uppmuntrar initiativtagande och självständighet.
• En dynamisk arbetsmiljö inom logistik och terminalverksamhet.
• Utbildning för att bli kranförare.


Arbetsuppgifter
• Lossa och lasta bilar från biltåget på ett säkert och effektivt sätt.
• Hantera gods noggrant och följa säkerhetsprotokoll.
• Manövrera kran, container, trailers och lyfta tankar med kranen.
• Transportera bilar till angiven plats inom terminalområdet.
• Samarbeta med kollegor och överordnade för smidig verksamhet.
• Andra arbetsuppgifter inkluderar provtagning av kaffebönor och sopning av containrar.


Din profil
• Intresse för maskiner
• Noggrannhet och ett säkerhetstänk samt förmåga att hantera stress.
• God samarbetsförmåga och trivs i en dynamisk arbetsmiljö.
• God förståelse för säkerhetsföreskrifter och strikt efterlevnad av dem.
• Meriterande med erfarenhet av fysiskt arbete och förmåga att hantera tunga lyft.


Övrigt
• Start: Omgående.
• Plats: Rosersberg.
• Omfattning: Heltid.
• Arbete på heltid från måndag till fredag (3 skift) mellan 05.00-20.00.
• Möjligt helgarbete.
• Manuellt b-körkort är ett krav då transporter av bilar förekommer i tjänsten.
• Godkänd hälsokontroll som ombesörjs av Yilport.


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till rekrytering@cleverex.se. Visa mindre

Lagerarbetare och Truckförare i Rosersberg

Ansök    Maj 20    Pokayoke AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Som lagerarbetare på Pokayoke får du ett spännande arbete i en modern logistikverksamhet. Du blir en viktig spelare för våra kunders framgång, och kommer ha stora möjlighet att utveckla dina erfarenheter och kunskap. I den här tjänsten kommer du framförallt få arbeta med inleveranser av varor, samt att plocka och packa ordrar. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag kl 7-16. Vad vi söker Vi tror att du som söker är noggrann, e... Visa mer
Om tjänsten
Som lagerarbetare på Pokayoke får du ett spännande arbete i en modern logistikverksamhet. Du blir en viktig spelare för våra kunders framgång, och kommer ha stora möjlighet att utveckla dina erfarenheter och kunskap.

I den här tjänsten kommer du framförallt få arbeta med inleveranser av varor, samt att plocka och packa ordrar.
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag kl 7-16.

Vad vi söker
Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv och har en vilja att leverera ett bra jobb. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Har du tidigare erfarenhet av lager med orderplock är detta meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och inställning. En hög arbetsmoral och viljan att lära sig kommer man långt med.

Krav:
Truckkort A+B
Flytande svenska i tal och skrift
Flytande engelska i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av truckkörning

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Hos oss är alla lika värda. Vi tar hand om varandra och vill ständigt lära varandra och av varandra. Vi är öppna för utveckling och gör alltid vårt bästa i uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Inställningen är det viktigaste på Pokayoke! Visa mindre

Lagermedarbetare till Rosersberg!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Kunden är specialiserat på logistik och distributionslösningar inom bygghandel. De erbjuder lagring av varor, plockning, packning och transport. Deras verksamhet innefattar effektiv hantering av försörjningskedjor för att säkerställa att produkter når sina destinationer i tid och i gott skick. Genom användning av avancerad teknologi och strategiska metoder strävar de efter att optimera processer och minimera kostnader för sina kunder.

• Plats: Rosersberg
• Start: Omgående
• Arbetstider: 06:00 - 15:00. Måndag - fredag
• Omfattning: Heltid

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med material som används i byggbranschen och som är mindre till storlek, arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara:

• Plockning
• Packning
• Truckkörning (ledstaplare)
• Kundkontakt
• Inventering

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du:

• Har intresse för att arbeta som lagermedarbetare
• Trivs i en roll där man håller sig fysiskt aktiv
• Kommunicerar svenska obehindrat i både tal och skrift

Det är meriterande med erfarenhet av:

• Truckkörning
• Erfarenhet av lager- och logistikarbete

Vi söker efter dig som är noggrann, ansvarstagande och tycker om att arbeta i högt tempo. Vi ser att du som söker tjänsten är en lagspelare som ständigt vill förbättras. Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och inga problem med att ta egna initiativ.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. Hur går ansökningsprocessen till? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Degerfeldt via mejl: Emma.Degerfeldt@clwork.se Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Däcktekniker sökes till norrort (Brunna)

Vill du jobba på ett stort modernt däcklager i norra Stockholm?Har du tidigare erfarenhet av att montera däck och fälg? Då kan detta vara rollen för dig! Om tjänstenSom däcktekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av montering av nya däck & fälgar. Du kommer tillsammans med flera kollegor att arbeta på en "moteringslina" som består av flera stationer. Om digFör att passa i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet som däcktekniker. Du... Visa mer
Vill du jobba på ett stort modernt däcklager i norra Stockholm?Har du tidigare erfarenhet av att montera däck och fälg? Då kan detta vara rollen för dig!
Om tjänstenSom däcktekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av montering av nya däck & fälgar. Du kommer tillsammans med flera kollegor att arbeta på en "moteringslina" som består av flera stationer.
Om digFör att passa i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet som däcktekniker. Du har arbetat med att montera nya däck och fälgar, samt kan arbeta effektivt men noggrant.Samtliga individer på varje avdelningar är en viktig del i kedjan för att produktionen ska flyta på. Ett fungerande samarbete mellan kollegorna och avdelningarna är därför avgörande i det dagliga arbetet. Det är därför viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga samt trivs med att arbeta i grupp.
Krav för tjänsten- Tidigare erfarenhet som däcktekniker- Svenska i tal & skrift
ÖvrigtArbetstiderna är förlagda på vardagar mån-fre kl 07:00-16:00 (kan variera).Tjänsten är på heltid med chans till långt uppdrag.Start omgående!
Om Arena PersonalArena Personalär experter på rekrytering och bemanning och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden. Vi är verksamma över hela Sverige, och har kollektivavtal med Unionen och LO.Som konsult hos oss på Arena Personal kan du förvänta dig en stöttande och nära Konsultchef. Hos oss får du möjlighet att testa på nya spännande arbetsplatser, bredda ditt nätverk och utveckla din karriär.
Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa arbete! Visa mindre

Truckförare sökes till södra Stockholm

Ansök    Maj 20    Submit AB    Lagerarbetare
Submit söker erfarna plocktruckförare till lager i södra StockholmOm oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga vär... Visa mer
Submit söker erfarna plocktruckförare till lager i södra StockholmOm oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.
Om rollen:Vi söker nu en plocktruckförare för att arbeta hos en av våra kunder i Jordbro, södra Stockholm.
Den här rollen innebär att du kommer att arbeta självständigt med att plocka och packa varor på lagret. Du kommer att arbeta utifrån en plocklista och samarbeta nära med ut- och inleveranser. Det är ett varierande och spännande jobb med möjlighet till personlig utveckling.
Arbetsuppgifter: Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning av och från pallställningar
Om dig:
Vi söker dig som ärstresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom logistik och lagerhantering du fått genomarbetslivserfarenhet.Eftersom jobbet är fysiskt krävande är det en fördel om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av orderhantering är också meriterande
Kravprofil: Prestigelös och självgående
Truckkort A och B
Kunna svenska i tal och skrift
Fysisk god form
Meriterande: Körkort B
Erfarenhet av truckkörning med plock

Plats: Jordbro, södra Stockholm
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Enligt överenskommelse
Omfattning:Heltid

Vid frågor om tjänsten kontakta sebastian@submitbemanning.se Visa mindre

Kundmottagare på lager i Jordbro

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du en positiv och serviceinriktad person som gillar att vara ansiktet utåt? Har du grundläggande datorvana och kan kommunicera på både svenska och engelska? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten Vi söker nu en kundmottagare till vårt lager i Jord... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du en positiv och serviceinriktad person som gillar att vara ansiktet utåt? Har du grundläggande datorvana och kan kommunicera på både svenska och engelska? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Vi söker nu en kundmottagare till vårt lager i Jordbro. Som kundmottagare kommer du att spela en nyckelroll i vår dagliga verksamhet genom att välkomna och assistera besökare, lastbilschaufförer samt utföra olika administrativa uppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

Ta emot besökare och chaufförer med ett leende.

Hantera och registrera inkommande och utgående ärenden i våra system.

Assistera med administrativa uppgifter såsom att lägga in artiklar i systemet.

Hålla kontakt med internationella chaufförer, vilket innebär att språkkunskaper är en stor fördel.


Kvalifikationer

Positiv attityd och god förmåga att ge service.

Flexibilitet och vilja att lära sig nya saker.

Grundläggande datorvana.

Goda kunskaper i engelska (fler språk är meriterande).

Förmåga att arbeta både självständigt och i team.


Skicka in en ordentlig ansökan där du beskriver varför just du är rätt kandidat för jobbet. CV, personligt brev och allt annat som vi kan tycka är relevant för jobbet.

Vi ser fram emot att höra mer från dig. Visa mindre

Engagerade medarbetare inom produktion

Ansök    Maj 20    Submit AB    Lagerarbetare
Vi på Submit söker nu efter produktionsmedarbetare till vår kund i norraStockholm.Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjlighet... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter produktionsmedarbetare till vår kund i norraStockholm.Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.
Om kunden:
Företaget är ett ungt och dynamiskt bolag som trots sin korta tid på marknaden redan har etablerat sig som en av de ledande aktörerna inom branschen. Vi söker nu skickliga och engagerade medarbetare som vill vara med och forma framtiden för företaget och delta i deras spännande tillväxtresa.
Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta i produktion och lager inom livsmedelsindustrin, vilket innebär att du både kommer att delta i produktionsprocessen och hjälpa till med paketering.
Paketering av produkter
Övervakning av maskiner
Utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller företagets höga standarder

Profil:
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en lager- eller produktionsmiljö och som har ett visst tekniskt kunnande då du kommer att arbeta vid maskiner.Vi värdesätter att du är snabblärd,och har lätt att ta instruktioner, vilket är avgörande för att snabbt kunna sätta sig in i arbetsuppgifterna.Vi letar efter en pålitlig person som är arbetsvillig och har bra arbetsmoral.Om du känner igen dig i denna beskrivning och är redo för en ny utmaning i en dynamisk och växande organisation, ser vi fram emot din ansökan.
Krav:
Inte tidigare dömd
Flytande svenska i tal och skrift
Någon form av erfarenhet från lager eller produktion

Plats: Norra Stockholm
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Skiftarbete, 06:00-15:00 / 14:45-23:00
Omfattning:Heltid

Vid frågor om tjänsten kontakta sebastian@submitbemanning.se Visa mindre

Orderplockare under sommaren hos FIBE!

Ansök    Maj 19    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Är du student och nu på jakt efter det perfekta sommarjobbet? Trivs du dessutom med att arbeta med orderplock och i ett mindre team? Då kan tjänsten som orderplockare hos sportfiskeföretaget FIBE vara något för dig! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta heltid till början av augusti. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande! OM TJÄNSTEN FIBE är ett företag beläget i Kungsängen och erbjuder produkter inom framförallt sportfiske. Deras kunder är... Visa mer
Är du student och nu på jakt efter det perfekta sommarjobbet? Trivs du dessutom med att arbeta med orderplock och i ett mindre team? Då kan tjänsten som orderplockare hos sportfiskeföretaget FIBE vara något för dig! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta heltid till början av augusti. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
FIBE är ett företag beläget i Kungsängen och erbjuder produkter inom framförallt sportfiske. Deras kunder är främst företag och butiker i Sverige men de exporterar också till andra länder i Norden, framförallt Norge och Finland. Under majmånad kickar sommarfiskesäsongen igång och det är då deras lagerverksamhet blir mer intensiv kopplat till orderplock och paketering. Med anledning av det söker vi nu för FIBEs räkning en orderplockare som är redo att starta omgående och har möjlighet att arbeta heltid i sommar i deras lager. Arbetstiderna är måndag till torsdag mellan kl. 07.00-17.45 vilket innebär att man blir ledig fredag till söndag.

Medarbetarna på FIBE är ett sammansvetsat team på fyra personer med en bra gemenskap och nära sammanhållning. Vi söker därför dig som trivs med att arbeta i en mindre grupp och som har en flexibel och prestigelös attityd när det gäller att hjälpa till där det behövs.

Du erbjuds
- Ett roligt sommarjobb inom orderplock
- Ett arbetsschema som möjliggör långhelger från fredag till söndag
- Erfarenheter inom orderplock och paketering

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Plocka ordrar
* Paketera varor som ska skickas ut till kund
* Säkerställa att lagret är snyggt och i ordning
* Hjälpa kollegor med andra uppgifter som dyker upp under arbetets gång


VI SÖKER DIG SOM
- Är student i dagsläget
- Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då i princip all kommunikation sker på svenska
- Kan hantera tunga lyft
- Har möjlighet att arbeta heltid från mitten av maj till början av augusti, samt kan ta dig smidigt till lagret som ligger i Kungsängen
- Har tidigare arbetslivserfarenhet

Det är meriterande om du har
- Har erfarenhet av orderplock och paketering
- Har erfarenhet av att jobba i ett mindre team

Som person lägger vi stor vikt vid att du är ansvarstagande, besitter en personlig mognad och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att hjälpa till där det behövs och är van vid att arbeta effektivt och noggrant.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Kvalitetsmedveten
- Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Rekryteringsgruppen söker sommarpersonal!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du en noggrann, organiserad person som trivs i en aktiv arbetsmiljö? Har du intresse för att arbeta fysiskt och vill få värdefull erfarenhet under sommarmånaderna? Då är du kanske den vi söker! Arbetsuppgifter: Vi på Rekryteringsgruppen hjälper mång... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du en noggrann, organiserad person som trivs i en aktiv arbetsmiljö? Har du intresse för att arbeta fysiskt och vill få värdefull erfarenhet under sommarmånaderna? Då är du kanske den vi söker!

Arbetsuppgifter:

Vi på Rekryteringsgruppen hjälper många företag under sommaren, därför finns det olika möjligheter till sommarjobb i olika branscher.

Vi erbjuder dig chansen att bredda din erfarenhet och exempelvis få arbeta som:

Terminalarbetare (in- och utlastning samt sortering)Lagerarbetare (plock och pack, truckkörning)Renhållningsarbetare (medåkare på sopbil eller stationsarbete)Enklare montering (t.ex möbler, bildäck och elsparkcyklar)


Aktuella perioder och arbetstider varierar beroende på uppdrag, Rekryteringsgruppen har kunder runt om i hela Stockholmsområdet.

Egenskaper vi söker:


För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du:

Är ordningsam och noggrann

Har ett strukturerat arbetssätt och kan effektivt prioritera arbetsuppgifter

Är självgående men även en god lagspelare

Har god fysisk förmåga eftersom tjänsten innebär en del tunga lyftKrav:


Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Grundläggande datorkunskaper

Att du klarar av att arbeta fysisktMeriterande:


Erfarenhet av liknande arbeten

Truckkort A+B

Truckvana

B-körkort

Tillgång till egen bil

Allmänt händig, vana av verktygVad kan vi erbjuda dig?

Som sommaranställd i vårt team får du möjlighet att utvecklas inom lager, logistik och renhållning samt få värdefull arbetslivserfarenhet och arbeta i en positiv och dynamisk miljö. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och möjlighet till fortsatt anställning efter sommarperioden.
Arbetstider:

Varierande - dag, kväll och helg kan förekomma.
Lön:

Fast timlön enligt avtal.
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!

Skicka din ansökan via Teamtailor
 Sökord: Lagerjobb, Logistikmedarbetare, Sommarjobb, Lager och distribution, Lagerarbete, Sommaranställning, Medåkare, Avfallshantering. Visa mindre

Truckförare på brädgård i Tyresö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du redo att ta styrningen och köra framgång till nya höjder? Vi söker en erfaren truckförare som kan leverera precision och effektivitet till vår brädgård i Tyresö. Arbetsbeskrivning: Som truckförare på vår brädgård i Tyresö kommer du att vara en ny... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att ta styrningen och köra framgång till nya höjder? Vi söker en erfaren truckförare som kan leverera precision och effektivitet till vår brädgård i Tyresö.

Arbetsbeskrivning:

Som truckförare på vår brädgård i Tyresö kommer du att vara en nyckelperson i vårt team. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Körning av truck för att lasta och lossa material på brädgården.

Säkerställa att varor hanteras och lagras på ett korrekt och säkert sätt.

Samarbeta med övriga medarbetare för att säkerställa smidiga arbetsflöden och effektiv hantering av material.Kvalifikationer:

Truckkort A+B

Erfarenhet av truckkörning, gärna från en liknande arbetsmiljö.

Förmåga att arbeta både självständigt och i team.

God kommunikationsförmåga på svenska.


Anställningsvillkor och information:

Heltid

Arbetstiderna är Dagtid

Arbetet startar så fort vi hittat rätt kandidater


Skicka in en ordentlig ansökan där du beksriver varför just du är rätt kandidat för jobbet. CV, personligt brev och allt annat som vi kan tycka är relevant för jobbet.

Vi ser fram emot att höra mer från dig. Visa mindre

Lager/produktions medarbetare sökes till Jordbro!

Om tjänsten Vi söker dig som vill jobba som lager-/produktionsmedarbetare för en livsmedel grossist. I rollen som lager/produktions medarbetare kan arbetsuppgifterna vara inom packning och plockning av råvaror. Arbetet sker hos vår uppdragsgivare i Jordbro. Arbetstider måndag till torsdag06:13-15:45 Fredagar 06:30-14:00. Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning och sedan en fast anställning. Kvalifikationer 18 år fyllda Kan tala svenska i tal oc... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som vill jobba som lager-/produktionsmedarbetare för en livsmedel grossist. I rollen som lager/produktions medarbetare kan arbetsuppgifterna vara inom packning och plockning av råvaror. Arbetet sker hos vår uppdragsgivare i Jordbro. Arbetstider måndag till torsdag06:13-15:45 Fredagar 06:30-14:00. Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning och sedan en fast anställning.
Kvalifikationer
18 år fyllda
Kan tala svenska i tal och skrift
Klarar av ett fysiskt arbete i temperaturer mellan 6-16 grader celsius
Trivs med tidiga mornar
Kan jobbar vardagar
Meriterande som alltid med idrottsbakgrund

Övriga personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven och alltid presterar ditt bästa på arbetsplatsen för att utvecklas. Vi ser även att du trivs att jobba i ett högt tempo och är stresstålig. Du ska vara noggrann och organiserad i det arbete du gör då kvalitet är något som alltid ligger i fokus. Du bör trivas med att jobba självständigt samtidigt som du ska kunna hjälpa dina medarbetare när det behövs. Visa mindre

Plockare med B4 sökes till kund i Arlandastad

Ansök    Maj 17    Libera i Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som arbetat med truckkörning tidigare och har god erfarenhet från framförallt orderplock med hjälp av höglyftande plocktruck. Du kommer att arbeta hos vår kund med varierande arbetsuppgifter som bland annat består av plock och pack men även stötta vid ex godsmottagning. Arbetsuppgifterna består bland annat av: Plock med höglyftande plocktruck B4 Registrering av inkommande gods i affärssystemet Stämma av leverans mot följesedel Stötta i påf... Visa mer
Vi söker dig som arbetat med truckkörning tidigare och har god erfarenhet från framförallt orderplock med hjälp av höglyftande plocktruck. Du kommer att arbeta hos vår kund med varierande arbetsuppgifter som bland annat består av plock och pack men även stötta vid ex godsmottagning.
Arbetsuppgifterna består bland annat av:
Plock med höglyftande plocktruck B4
Registrering av inkommande gods i affärssystemet
Stämma av leverans mot följesedel
Stötta i påfyllning av inkommande gods, interna trucktransporter, plock av order

Du har självklart inga problem att jobba fysiskt också.Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 09:15-18:15.
Vem du är
Vi söker dig som är effektiv och noggrann med intresse för både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. Du är pigg och trevlig och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Truckkort A och B 1-4 är ett krav samt goda kunskaper med plocktruck. Erfarenhet från skjutstativstruckenär ett stort plus.
Denna tjänst ingår i Liberas uthyrningsverksamhet mot kund med möjlighet till övertagande hos kunden. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Terminalarbetare och budbilsförare sökes i Bromma

Ansök    Maj 17    Flexio Work AB    Terminalarbetare
TERMINALARBETARE OCH BUDBILSCHAUFFÖR BROMMA (DELTID) Instabox Bromma behöver förstärka sin arbetsstyrka och söker just nu duktiga terminalarbetare och chaufförer till sin terminal. OM INSTABOX Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Det ska vara okrångligt att handla på nätet och därför erbjuder Instabox ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Instabox s... Visa mer
TERMINALARBETARE OCH BUDBILSCHAUFFÖR BROMMA (DELTID)
Instabox Bromma behöver förstärka sin arbetsstyrka och söker just nu duktiga terminalarbetare och chaufförer till sin terminal.
OM INSTABOX
Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Det ska vara okrångligt att handla på nätet och därför erbjuder Instabox ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Instabox startade i Stockholm 2015 och finns nu runt om i Norden samt Tyskland.
UPPDRAGSBESKRIVNING
Som terminalarbetare och chaufför arbetar du i Instabox terminal där det inkommer tusentals paket som skall levereras till kunder. Arbetet består av både maskinell och manuell sortering i olika grad och beror på var du arbetar. Häri ligger att säkerställa att verksamheten fortskrider utan hinder genom att noggrant se till så att gods kommer in och ut ur terminalen enligt tidtabell. Arbetet passar dig som studerar på minst 50%, alternativt har ett annat jobb på minst 50%.
ARBETSUPPGIFTER
Sortering - Scanning - Plockning - Budbilschaufför
OBS! Notera att du i denna tjänst kommer att behöva hantera även lådor med alkohol.
VAD FÖRVÄNTAS AV DIG
Som budbilschaufför trivs du med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. Även förmåga att hantera IT-hjälpmedel är bra egenskaper. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt – Instabox förväntar sig god service och hög kvalitet. Som person är du punktlig, noggrann och sprider en positiv stämning omkring dig. Du är en naturlig problemlösare och älskar utmaningar.
ARBETSTID
Du förväntas kunna jobba ca 3 dagar/vecka måndag - fredag. Arbetstiderna kan variera och är oftast mellan 06:00-14:00 eller 15:00-22:00. Ett arbetspass uppgår i snitt till ca 7-8h.
KRAV
Du måste ha fyllt 18 år
B-körkort (manuell)
God förståelse för Microsoft Office
Goda datorkunskaper
Stark lagspelare
God fysik
Kunna hantera lådor med alkohol
Goda språkkunskaper i svenska eller engelska (skriftligt och verbalt)
Du är studerande eller har annan sysselsättning (annat jobb) på minst 50%
Bakgrundskontroll – Nolltolerans mot förekommande i brottsregister

MERITERANDE
Erfarenhet av liknande arbete
Truckkort

ANSTÄLLNINGSFORM
Tjänsten är en visstidsanställning (deltid vid behov)
Låter detta passande för dig, skicka då in din ansökan redan nu! Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Terminalarbetare till Postnord i Segeltorp | Extrajobb Natt

Ansök    Maj 17    Manpower AB    Lagerarbetare
Just nu söker vi på Manpower dig som vill jobba extra som terminalarbetare på PostNord i Segeltorp! Drivs du av att ha högt uppsatta mål, är handlingskraftig och är en effektiv person? Perfekt - Välkommen med din ansökan till oss på Manpower idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos PostNord i Segeltorp. Dina arbetsuppgifter I rollen som terminalarbe... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill jobba extra som terminalarbetare på PostNord i Segeltorp! Drivs du av att ha högt uppsatta mål, är handlingskraftig och är en effektiv person? Perfekt - Välkommen med din ansökan till oss på Manpower idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos PostNord i Segeltorp.Dina arbetsuppgifter

I rollen som terminalarbetare ligger ditt fokus främst på att vara en viktig del i arbetsflödet samt hantera och sortera inkommande gods. Du kommer också att arbeta med lossning och sortering av paket, samt se till att arbetet utförs på ett effektivt och säkert sätt. Du kommer att jobba extra nattetid och vi ser gärna att du kan jobba minst 3-4 pass i veckan mellan tisdag och lördag.Övrig information

Placeringsort: Segeltorp

Arbetstider: Natt, tisdag - lördagOm dig

Du är handlingskraftig och vet hur du ska planera ditt arbete för att komma framåt. Du vet hur du ska planera och prioritera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du fokuserar på att hitta lösningar. Du tycker om att ha ordning och reda runtomkring dig för att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt. Slutligen strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta målmedvetet.Till uppdraget hos PostNord söker vi dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* kan jobba minst 3-4 nattpass i veckan
* har god fysik
* behärskar svenska i både tal och skriftDet är meriterande om du har

* truckkort
* tidigare erfarenhet av arbete terminal eller liknande roll
* B-körkort och tillgång till bilI enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen är ett obligatoriskt steg en digital chattintervju. Direkt efter du fullföljt din ansökan så kommer du få ett mail och sms med länk till Hubert där du kommer utföra chattintervjun.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Hur du ansöker till tjänsten

Du ansöker genom att klicka på "Ansök nu". Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass Svensson via e-post: hedda.seebass.svensson@manpower.se. Sök tjänsten redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Studerande sökes till varierande jobb!

Ansök    Maj 17    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi på Prowork Kompetens söker nu arbetsvilliga studenter som kan tänka sig vara en del av vår behovspool. Vi söker dig som med kort varsel kan ta dig an olika uppdrag ute hos våra kunder. Uppdragen kan variera mellan en rad olika arbeten såsom lagerarbetare, chaufför, montör eller produktionsarbeten m.m. Dina tidigare erfarenheter är av mindre vikt, utan här söker vi personer som vill och kan jobba med olika arbeten vid olika tillfällen. Krav för detta ä... Visa mer
Vi på Prowork Kompetens söker nu arbetsvilliga studenter som kan tänka sig vara en del av vår behovspool. Vi söker dig som med kort varsel kan ta dig an olika uppdrag ute hos våra kunder. Uppdragen kan variera mellan en rad olika arbeten såsom lagerarbetare, chaufför, montör eller produktionsarbeten m.m. Dina tidigare erfarenheter är av mindre vikt, utan här söker vi personer som vill och kan jobba med olika arbeten vid olika tillfällen.


Krav för detta är att du:
- Har annan sysselsättning såsom till exempel studier
- Bra kunskaper i svenska
- Kan med kort varsel ta dig an uppdrag

Välkommen in med din ansökan!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Lagerarbetare sökes för kommande uppdrag

Ansök    Maj 17    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker flera erfarna och duktiga lagerarbetare till kommande uppdrag inom Stockholmsområdet. Just nu har vi flera nya kunder på gång som är verksamma inom lager, logistik och transport. Arbetstiderna kan vara förlagda båda dagtid och kväll, och skiftarbete kan förekomma. Krav - Truckkort - Tidigare erfarenhet av lager och truckkörning - Erfarenhet av skjutstativ är starkt meriterande men inget krav VI söker vi dig som är arbetsvillig och tycker ... Visa mer
Vi söker flera erfarna och duktiga lagerarbetare till kommande uppdrag inom Stockholmsområdet. Just nu har vi flera nya kunder på gång som är verksamma inom lager, logistik och transport.
Arbetstiderna kan vara förlagda båda dagtid och kväll, och skiftarbete kan förekomma.


Krav
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av lager och truckkörning
- Erfarenhet av skjutstativ är starkt meriterande men inget kravVI söker vi dig som är arbetsvillig och tycker om fysiskt arbete med ett högt tempo. Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.
Välkommen med din ansökan.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Anestesisjuksköterska till Stockholm v. 26-32!

Har du en passion för intensivvård och letar efter nya utmaningar? Beskrivning: Vi söker en erfaren och engagerad anestesisjuksköterska för ett uppdrag på XX under perioden v. 26-32. Du kommer att arbeta inom en dynamisk och professionell miljö där din kompetens kommer vara avgörande för att ge högkvalitativ vård och stöd till verksamhetens patienter. Ansökan stänger 29 maj, men vi har flera liknande uppdrag och välkomnar alltid kontakt med kompetenta vår... Visa mer
Har du en passion för intensivvård och letar efter nya utmaningar?
Beskrivning:
Vi söker en erfaren och engagerad anestesisjuksköterska för ett uppdrag på XX under perioden v. 26-32. Du kommer att arbeta inom en dynamisk och professionell miljö där din kompetens kommer vara avgörande för att ge högkvalitativ vård och stöd till verksamhetens patienter. Ansökan stänger 29 maj, men vi har flera liknande uppdrag och välkomnar alltid kontakt med kompetenta vårdpersonal.
Krav:
Sjuksköterskelegitimation med specialistinriktning inom anestesi
Minst 2 års erfarenhet
Förmåga att arbeta självständigt och i team
God kommunikationsförmåga

Om Oss:
Vårdbron är det bemanningsföretag som specialiserar sig på att bemanna och rekrytera personal inom vård- och omsorgssektorn samt socialtjänsten. Vi samarbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag över hela landet. Vi strävar efter att matcha kompetenta anetesisjuksköterskor med spännande uppdrag inom vården och arbetar ständigt för att skapa meningsfulla möten och långsiktiga relationer mellan våra specialister och arbetsgivare.
Vårt mål: Att vara en trygg arbetsgivare som främjar flexibilitet och trygga arbetsvillkor. Vi tror på att ge dig möjlighet att styra över din egen tid för att underlätta livspusslet.
Vi erbjuder:
Spännande och varierande uppdrag
Möjligheter till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
En dedikerad bemanningsspecialist som finns tillgänglig för dig under hela din resa hos oss

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Terminalarbetare sökes i norra Stockholm (nattarbete)

Ansök    Maj 17    JobYard Sverige AB    Terminalarbetare
Vi söker nu dig som vill jobba som Terminalarbetare! Vår kund söker nu personer som vill jobba som Terminalarbetare. Vi söker personer, som är drivna, samarbetsvilliga, självständiga och noggranna. I rollen som terminalarbetare är du en av våra allra viktigaste medarbetare och en viktig del i att varje paket hamnar precis där det ska vara vid rätt tidpunkt. Arbetet är förlagd på natten och arbetstiderna är 00.00-07.30 samt 05.00-09.30. Arbetet är vid behov... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som Terminalarbetare!
Vår kund söker nu personer som vill jobba som Terminalarbetare. Vi söker personer, som är drivna, samarbetsvilliga, självständiga och noggranna.
I rollen som terminalarbetare är du en av våra allra viktigaste medarbetare och en viktig del i att varje paket hamnar precis där det ska vara vid rätt tidpunkt. Arbetet är förlagd på natten och arbetstiderna är 00.00-07.30 samt 05.00-09.30. Arbetet är vid behov och placeringen är i Veddesta!
Tidigare erfarenhet av terminalarbete är ett krav för tjänsten. Du trivs av att arbeta i högt tempo och är en samarbetsvillig person som kan arbeta självständigt. Arbetet är fysiskt krävande vilket kräver att du är en fysiskt stark person som tycker om att röra dig mycket. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du har ett effektivt och strukturerat arbetssätt.
Arbetsuppgifter:
Som Terminalarbetare kommer du att jobba med:
Lasta & lossa
Sortera
RegistreraKvalifikationer:
För att du ska kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen behöver uppfylla följande kvalifikationer:
Du får behärska svenska i tal och skrift
Måste kunna vara tillgänglig för arbete minst 3 dagar i veckan
Måste kunna vara tillgänglig på nätterMeriterande:
Att du innehar truckkort med behörigheterna A+B (B1-B4)
Du ska tycka om att röra dig mycket (ev. träna regelbundet)Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du först att gå på en intervju hos oss, och efter ytterligare urval av kandidater så får du sedan gå på intervju hos arbetsgivaren! Du blir sedan anställd hos arbetsgivaren om allt känns bra!


Låter tjänsten intressant?
Sök jobbet idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Om oss på JobYard
Vårt mål på JobYard är att hitta drivna kandidater till bra arbetsgivare där du som arbetstagare får möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär.
Vi jobbar mot alla branscher men har främst kunder inom restaurang, lager och logistik, lokalvård, administration, och hälso- och sjukvård.
Vi söker dig som är motiverad, driven att jobba mot gemensamma mål, och som vill lära sig nya saker.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extra jobb på terminal i Kungsängen

Om företaget:Vi söker timanställda för vår kund, som är verksam inom logistikbranschen och har en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö på deras paket terminali Kungsängen.Arbetsbeskrivning:Vi söker engagerade individer för att utföra plock- och packuppgifter samt sortering på vår kundsterminallager. Arbetet omfattar hantering av paket och kräver noggrannhet och effektivitet.Kvalifikationer:- Flexibilitet och möjlighet att arbeta på kort varsel. Även helge... Visa mer
Om företaget:Vi söker timanställda för vår kund, som är verksam inom logistikbranschen och har en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö på deras paket terminali Kungsängen.Arbetsbeskrivning:Vi söker engagerade individer för att utföra plock- och packuppgifter samt sortering på vår kundsterminallager. Arbetet omfattar hantering av paket och kräver noggrannhet och effektivitet.Kvalifikationer:- Flexibilitet och möjlighet att arbeta på kort varsel. Även helger.- Möjlighet att arbeta mellan kl. 05:00 och 23:00.- Beredskap att arbeta 5 dagar i veckan vid behov, med möjlighet till både korta och långa arbetspass (4-8 timmar per dag).- Erfarenhet från arbete inom paketterminal är meriterande.Vi erbjuder:- Flexibla arbetstider med möjlighet till schemaläggning en vecka i förväg.- En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling.- Timanställning med konkurrenskraftig lön och goda arbetsvillkor.Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna dig till vårt team!Obs: Vi kommer att hantera ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdatum.

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Lagermedarbetare sökes till lager i Jordbro heltid!

Ansök    Maj 16    Submit AB    Lagerarbetare
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Jordbro. Tjänsten startar omgående. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spä... Visa mer
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Jordbro. Tjänsten startar omgående.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning upp och ner från Pall ställningar.

Om dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom logistik och lagerhantering, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av orderhantering är det meriterande.
Kravprofil:
Erfarenhet av truck-körning
Prestigelös
Självgående
Truck kort A1-B3

Meriterande:
Körkort B
Tidigare erfarenhet inom plock.

Lagret är beläget i Jordbro, Södra Stockholm
Vi frågor maila gärna till Jesper@Submitbemanning.se Visa mindre

Söker du extrajobb i Kungsängen?

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Söker du efter ett extra arbete vid sidan av dina studier eller ditt nuvarande arbete? Som medarbetare på Pokayoke får du jobba med spännande verksamheter inom logistik branschen. Du blir en viktig spelare för oss och vår kunds framgång, och kommer ha stora mö... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Söker du efter ett extra arbete vid sidan av dina studier eller ditt nuvarande arbete?

Som medarbetare på Pokayoke får du jobba med spännande verksamheter inom logistik branschen. Du blir en viktig spelare för oss och vår kunds framgång, och kommer ha stora möjligheter att utveckla din erfarenhet och kunskap.

För den här rollen söker vi någon som har en annan sysselsättning på 50%. Antingen är du student eller arbetar deltid.

Tjänsten är på deltid och vi ser helst att du är tillgänglig för arbete minst 2 pass/vecka, det är främst dag- och kvällspass där arbetstiderna är 05.55-14.40/14.50-23.35. Det kan förekomma nattarbete med arbetstid 21.00-05.45. Visa mindre

Morgonpigg lagerarbetare för extrajobb på DHL Västberga

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: VÅRT ERBJUDANDE På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
VÅRT ERBJUDANDE

På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.  Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara in- och utlastning, scanning och ompaketering av gods. Då tunga lyft kan förekomma bör du vara i god fysisk form och inte rädd för att ta i om det behövs.
Arbetspassen sker vardagar på morgonen tiderna är;
mån 06:00-10:00
tis-fre 06:45-10:45

Vi ser gärna att du är tillgänglig 5 dagar i veckan då du kommer täcka vakanser och hoppa in vid sjukdomar med kort varsel, så flexibilitet är ett STORT plus!
Du kommer ha en timanställning.

Gedigen bakgrundskontroll kommer genomföras

KVALIFIKATIONSKRAV

Flytande svenska i både tal och skrift.

Huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete på 50%.

Redovisning av senaste 5 åren, i form av studieintyg, AGI, sjukskrivning, arbetslöshet, osv.


MERITERANDE

Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.

Truckkort


 

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

är ansvarsfull och har god känsla för detaljer.

god fysik då tunga paket förekommer.

har en positiv attityd.

är strukturerad och noggrann.


ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

OBS. Krav på att du har någon annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete på 50%! Ansökningar som inte anger huvudsaklig sysselsättningen behandlas inte.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM OSS

Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

Lagerarbetare med truckkort

Ansök    Maj 16    Tranpenad AB    Lagerarbetare
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål?Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som lagermedarbetare hos vår kund blir du en mycket viktig del av den dagliga verksamheten.Tjänsten innebär att du är anställd hos Tranpenad, men har din arbetsplats ute på entreprenaden, som i detta fall är en större lagerverksamhet som arbetar med alkoholhaltiga drycker. Arbetsuppgifter Truckkörning (A+B) Packa, plocka ... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål?Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som lagermedarbetare hos vår kund blir du en mycket viktig del av den dagliga verksamheten.Tjänsten innebär att du är anställd hos Tranpenad, men har din arbetsplats ute på entreprenaden, som i detta fall är en större lagerverksamhet som arbetar med alkoholhaltiga drycker.
Arbetsuppgifter Truckkörning (A+B)
Packa, plocka och utleverera orders
Hantera inleveranser och inventering
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning. Vi tror att du som söker är en driven, social och flexibel person, som förstår vikten av laganda samt av att ha roligt på jobbet! Vidareutför du ditt arbete strukturerat,med noggrannhet och engagemang.
Krav Truckkort A+B och körvana
Obehindrad svenska eller engelskai tal och skrift
MeriterandeTidigare erfarenhet från lager-och logistiskbranschen
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadareärdu en viktigdel av vår bemanningsstyrka ochfår en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Övriga villkor
Ort: Jordbro.Arbetstider: Vardagar, två skift kl. 07.00-16:00 alt. kl. 15.00-00:00Omfattning: HeltidLön: Enligt kollektivavtalStart: Omgående

Om Tranpenad GroupSedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

AnsökanSkicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig. Visa mindre

Sommarjobb på lager i Kungens Kurva

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker sommarpersonal som kan jobba på heltid till en av våra kunder - ett läkemedelsföretag i Kungens Kurva.
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att plocka och pack av ordrar samt registrering av läkemedel på lagret. Det förekommer även arbetsuppgifter så som etikettering, kontrollering av gods, inplastning, upprättning av frakthandlingar, bokning av transporter samt truckkörning.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som ambulerande konsult representerar inte enbart dig själv ute hos våra kunder, utan är också ansiktet utåt för Aditro Logistics. Våra värderingar är pålitlighet, dvs att vi stolt gör det som vi har sagt. Vi har också ett innovativt DNA och är inte rädda för nytänkade. Dessutom är vi inkluderande och står med rak rygg tillsammans.

Du kommer att arbeta vardagar på heltid mån-fre och arbetstiderna är förlagda mellan kl. 07:00-16:00.

Krav:
* Truckkort
* Noggrann och flexibel
* Svenska obehindrat i tal och skrift
* Är tillgänglig under veckorna 22-35
* Drogfri

Vi behöver att sökande har rena register för denna tjänst och tar detta i beaktande vid urvalsprocessen för att säkerställa lämplig bakgrund för uppdraget.

Meriterande:
* Tidigare lagererfarenhet
* Körkort B
* Högre behörighet och vana truckkort

Vill du ha ett trevligt och spännande arbete under sommaren men chans till förlängning efteråt? Då ska du söka den här tjänsten! Visa mindre

Sommarjobba på Elanders i Vällingby!

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och noggrann. Om du dessutom är snabbtänkt och alert så har vi tjänsten för dig! Elanders är specialiserade på Supply Chain Solutions och Print Solutions och är verksamma i Borås och Vällingby. De levererar lösningar som täcker hela eller delar av deras kunders försörjningskedja, beroende på behov. Från inköp, lager, konfiguration, fulfillment, kittning och trycksaksproduktion till distribution, betalningslösningar... Visa mer
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och noggrann. Om du dessutom är snabbtänkt och alert så har vi tjänsten för dig!

Elanders är specialiserade på Supply Chain Solutions och Print Solutions och är verksamma i Borås och Vällingby. De levererar lösningar som täcker hela eller delar av deras kunders försörjningskedja, beroende på behov. Från inköp, lager, konfiguration, fulfillment, kittning och trycksaksproduktion till distribution, betalningslösningar och eftermarknadstjänster.

De söker nu ett maskinbiträde till deras produktionsanläggning i Vällingby. I rollen kommer du att arbeta med att måtta, kontrollera, paketera och etikettera böcker. Arbetet innefattar många lättare lyft och du bör därmed vara i fysiskt god form.

Tjänsten är på heltid under hela augusti, eventuellt även under juli.
Du kommer att arbeta främst dag med arbetstider 07.00-15.30 men tiderna 14.00-22.30 kan förekomma.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos Elanders.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten bör du uppfylla nedanstående krav
- Grundläggande datorkunskaper
- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- God fysik

Det är meriterande med truckkort A, tidigare erfarenhet inom grafiska branschen samt erfarenhet av att arbeta skift.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och är noggrann, ansvarfull och ordningsam som person. Du är duktig på att samarbeta och trivs att arbeta i en stöttande roll.

Passar detta in på dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Administrativ lagerarbetare till kund i Jordbro | Extrajobb

Ansök    Maj 16    Manpower AB    Lagerarbetare
Har du intresse för datorer och teknik och vill jobba både tekniskt och administrativt? Då kan det vara dig vi söker till sommarjobbet som administrativ lagermedarbetare till vår kund i Jordbro! Uppdraget sträcker sig över sommaren och passar dig som uppskattar att jobba både fysiskt och mer administrativt. Skicka in din ansökan till oss på Manpower redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar under sommaren mellan juni och augusti. Du kommer att v... Visa mer
Har du intresse för datorer och teknik och vill jobba både tekniskt och administrativt? Då kan det vara dig vi söker till sommarjobbet som administrativ lagermedarbetare till vår kund i Jordbro! Uppdraget sträcker sig över sommaren och passar dig som uppskattar att jobba både fysiskt och mer administrativt. Skicka in din ansökan till oss på Manpower redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar under sommaren mellan juni och augusti. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund i Jordbro.Jobba som administrativ lagerarbetare innebär

I den här rollen kommer du att arbeta med att förbereda elektroniska produkter som datorer och telefoner inför leverans till kund. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att utföra konfigurationer av datorer och telefoner, installation av program och kvalitetskontroller. Du kommer att arbeta på ett stort och spännande företag i Jordbro som är verksamt inom logistikbranschen och uppdraget kommer att vara över sommaren med start i slutet på juni fram till sista augusti.Övrigt

Placeringsort: Jordbro, södra Stockholm

Arbetstider: Dagtid, vardagar

Anställningsform: Behovsanställning juni, juli & augusti. Du behöver vara tillgänglig för att jobba heltid under perioden.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta administrativt med konfigurationer, installation och kvalitetskontroller. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Är tillgänglig att jobba hela sommaren (juni, juli och augusti)
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* Har ett tekniskt intresse/tekniskt lagd

Det är även meriterande för tjänsten om du

* Har god teknisk förståelse och ett tekniskt intresse
* Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Har körkort och tillgång till bil

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.Hur du ansöker

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass Svensson via e-post: hedda.seebass.svensson@manpower.se Sök tjänsten redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plockare sökes till kund i Arlandastad

Ansök    Maj 16    Libera i Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som arbetat med truckkörning tidigare och har god erfarenhet från framförallt orderplock. Du kommer att arbeta hos vår kund med varierande arbetsuppgifter som bland annat består av plock och pack men även stötta vid ex godsmottagning. Arbetsuppgifterna består bland annat av: Plock med höglyftande plocktruck B4 Registrering av inkommande gods i affärssystemet Stämma av leverans mot följesedel Stötta i påfyllning av inkommande gods, interna ... Visa mer
Vi söker dig som arbetat med truckkörning tidigare och har god erfarenhet från framförallt orderplock. Du kommer att arbeta hos vår kund med varierande arbetsuppgifter som bland annat består av plock och pack men även stötta vid ex godsmottagning.
Arbetsuppgifterna består bland annat av:
Plock med höglyftande plocktruck B4
Registrering av inkommande gods i affärssystemet
Stämma av leverans mot följesedel
Stötta i påfyllning av inkommande gods, interna trucktransporter, plock av order

Du har självklart inga problem att jobba fysiskt också.Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 09:15-18:15.
Vem du är
Vi söker dig som är effektiv och noggrann med intresse för både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. Du är pigg och trevlig och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Truckkort A och B 1-4 är ett krav samt goda kunskaper med plocktruck. Erfarenhet från skjutstativstruckenär ett stort plus.
Denna tjänst ingår i Liberas uthyrningsverksamhet mot kund med möjlighet till övertagande hos kunden. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare till kund i Jordbro | Extrajobb

Ansök    Maj 16    Manpower AB    Lagerarbetare
Ser du dig själv som en resultatinriktad person med stort driv och mycket framåtanda? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett extrajobb som lagerarbetare hos vår kund i Jordbro i södra Stockholm. En viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på M... Visa mer
Ser du dig själv som en resultatinriktad person med stort driv och mycket framåtanda? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ha ett extrajobb som lagerarbetare hos vår kund i Jordbro i södra Stockholm. En viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i Jordbro i södra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som lagerarbetare är en av dina främsta arbetsuppgifter plock och pack av elektroniska prylar. I arbetsuppgifterna ingår även scanning av streckkoder via handdator och truckkörning om du har truckkort. På arbetsplatsen är det viktigt att säkerhetsrutiner efterföljs. Detta är en behovsanställning men i sommar ska du helst kunna jobba mycket!Övrigt

Arbetstider: Dagtid, måndag - fredag

Placeringsort: Jordbro, Stockholm

Anställning: Behovsanställning, du behöver kunna jobba minst 2 pass/vecka - mycket jobb under sommarenÄr du vår nya lagerarbetare?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du arbetar resultatinriktat efter uppsatta mål. Arbetet ställer krav på kvalitetstänk samt effektivitet. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ska du ha förmågan att arbeta självständigt, men även i grupp.

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma i gång med jobbet på bästa sätt.Vi söker vi dig som har

* en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (studier, annat jobb, pension, elitidrott eller eget företag)
* goda kunskaper svenska i både tal och skrift
* god datorvanaDet är meriterande om du har

* truckkort A och B
* arbetat inom logistik
* B-körkort och tillgång till en egen bil
* erfarenhet av truckkörning

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Ansök nu!

Du ansöker till jobbet genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass Svensson via e-post: hedda.seebass.svensson@manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lagermedarbetare - Jordbro - Heltid

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo?  Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss! Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Jordbro. Som lage... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo?  Då vill vi på Simplex gärna att du söker dig till oss!

Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Jordbro.

Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.

Exempel på arbetsuppgifter:

Ansvara för inleveranser av gods och material

Scanna in produkter i affärssystem

Samordna produkter utifrån en plocklista

Lastning av kurirbilar


Om dig:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Tunga lyft förekommer.

Meriterande:

 Körkort

 Truckkort A+B


 

Arbetstider: Skift
Start: Så fort som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: 40h/vecka
Plats: Job
Lön: Enligt ök

Vi söker också personer som kan hoppa in vid arbetstoppar. Söker du en tjänst du kan kombinera med en annan sysselsättning tar vi gärna emot din ansökan.

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Är du vår nya lagermedarbetare i Stockholm?

Ansök    Maj 16    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Vad behöver du ha för egenskaper då och vem passar för ett sådant jobb kanske du undrar. Idag finns det några utmärkande saker som gör att man passar bättre, eller sämre, för ett arbete på ett lager. Inom lager och logistik finns det en plats för alla! Om tjänsten Orderplockare, truckchaufför och lageradministratör. Samtliga erfarenheter efterfrågas idag och det kommer att öka ännu mer i framtiden. Idag ser vi att fler lager byggs och att branschen skr... Visa mer
Vad behöver du ha för egenskaper då och vem passar för ett sådant jobb kanske du undrar.
Idag finns det några utmärkande saker som gör att man passar bättre, eller sämre, för ett arbete på ett lager. Inom lager och logistik finns det en plats för alla!


Om tjänsten
Orderplockare, truckchaufför och lageradministratör. Samtliga erfarenheter efterfrågas idag och det kommer att öka ännu mer i framtiden.
Idag ser vi att fler lager byggs och att branschen skriker efter kompetent folk att anställa.

Låter det som att lager och logistik är något för dig? Har du därtill truckkort tycker jag du ska fortsätta läsa!

Vill du liksom ca 3 000 andra arbeta på Uniflex Bemanning, där vi erbjuder våra anställda en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, tjänstepension och såklart kollektivavtal? Vi söker nu efter lagermedarbetare i Stockholm! Vi har kunder från Södertälje i söder till Arlanda i norr.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Dina arbetsuppgifter som lagerarbetare kan skilja sig något beroende på vilken typ av lager du arbetar på. För lagerjobb är det bra om du har viss teknisk kompetens och kan hantera enklare maskiner då många arbetsgivare har de behoven. Vad som inledningsvis kan låta som ett simpelt jobb är egentligen ett jobb som kräver både talang och driv.


Vem är du?
Vi har inga krav på att du tidigare arbetat inom lager men du måste inneha följande:
- Truckkort.
- Bra svenska och engelska i tal och skrift.
- Förmåga och vilja att arbeta fysiskt.
- Möjlighet att arbeta skift.
- Vetgirig och yrkesstolt.


Har du kommit enda i mål? Grattis! Då tycker jag ska skicka in din ansökan redan idag då intervjuer och urval sker löpande.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Studerande sökes för deltidsjobb inom logistik hos Yilport i Rosersberg!

Ansök    Maj 16    Cleverex Bemanning AB    Terminalarbetare
Om tjänsten Cleverex Bemanning söker just nu lossare som kan arbeta deltid hos vår kund Yilport i Rosersberg. Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och önskar arbeta extra/deltid. Yilport är en ledande aktör inom terminal- och logistikindustrin med en stark tro på värderingar som integritet, säkerhet och kundfokus. De hanterar inkommande leveranser från bland annat godståg och är engagerade i att erbjuda högkvalitati... Visa mer
Om tjänsten
Cleverex Bemanning söker just nu lossare som kan arbeta deltid hos vår kund Yilport i Rosersberg. Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och önskar arbeta extra/deltid.

Yilport är en ledande aktör inom terminal- och logistikindustrin med en stark tro på värderingar som integritet, säkerhet och kundfokus. De hanterar inkommande leveranser från bland annat godståg och är engagerade i att erbjuda högkvalitativ service.


Du erbjuds
• Möjlighet att utveckla dina färdigheter inom logistik.
• Möjlighet att kunna påverka och vara en viktig del av ett ledande logistikföretag.
• En plats där du uppmuntras att ta initiativ och vara självgående.
• En dynamisk arbetsmiljö inom logistik och terminalverksamhet.


Arbetsuppgifter
Som lossare på Yilport kommer du att:
• Lossa och lasta bilar från biltåget på ett säkert och effektivt sätt.
• Hantera gods med noggrannhet och följa säkerhetsprotokoll.
• Transportera bilarna till en angiven plats inom terminalområdet.
• Samarbeta med kollegor och överordnade för att säkerställa smidig verksamhet.
• Andra arbetsuppgifter, såsom provtagning av kaffebönor och sopning av containrar kan också förekomma.


Din profil
• Du är studerande med minst 1,5 år kvar på studierna eller har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.
• Är noggrann och uppmärksam på detaljer.
• Har en samarbetsförmåga och trivs med att vara i en dynamisk arbetsmiljö.
• Har god förståelse för säkerhetsföreskrifter och följer dem strikt.
• Det är meriterande med erfarenhet av fysiskt arbete och förmåga att hantera tunga lyft.


Övrigt
• Start: Omgående
• Plats: Rosersberg
• Omfattning: Deltid
• Tjänsten är på deltid från måndag till fredag, med arbetspass mellan 07.30 och 12.30. Behovet är främst måndagar, onsdagar och fredagar.
• Helgarbete kan förekomma
• Krav på manuellt B – körkort då transport av bilar i tjänsten förekommer


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt!
Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till rekrytering@cleverex.se Visa mindre

Lagerarbetare och Truckförare i Rosersberg

Ansök    Maj 15    Pokayoke AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Som lagerarbetare på Pokayoke får du ett spännande arbete i en modern logistikverksamhet. Du blir en viktig spelare för våra kunders framgång, och kommer ha stora möjlighet att utveckla dina erfarenheter och kunskap. I den här tjänsten kommer du framförallt få arbeta med inleveranser av varor, samt att plocka och packa ordrar. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag kl 7-16. Vad vi söker Vi tror att du som söker är noggrann, e... Visa mer
Om tjänsten
Som lagerarbetare på Pokayoke får du ett spännande arbete i en modern logistikverksamhet. Du blir en viktig spelare för våra kunders framgång, och kommer ha stora möjlighet att utveckla dina erfarenheter och kunskap.

I den här tjänsten kommer du framförallt få arbeta med inleveranser av varor, samt att plocka och packa ordrar.
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag kl 7-16.

Vad vi söker
Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv och har en vilja att leverera ett bra jobb. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Har du tidigare erfarenhet av lager med orderplock är detta meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och inställning. En hög arbetsmoral och viljan att lära sig kommer man långt med.

Krav:
Truckkort A+B
Flytande svenska i tal och skrift
Flytande engelska i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av truckkörning

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Hos oss är alla lika värda. Vi tar hand om varandra och vill ständigt lära varandra och av varandra. Vi är öppna för utveckling och gör alltid vårt bästa i uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Inställningen är det viktigaste på Pokayoke! Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Maj 15    LensWay Group AB    Lagerarbetare
Är du en smått fantastisk och en förbaskat trevlig person som vill jobba hos oss på LensWay Group? Vi söker nu Lagermedarbetare till vårt lager i Kista Som Lagerarbetare kommer du ta emot produkter på våra fraktkajer, registrera inkommande produkter och returer och flytta produkten till avsedda hyllor i vårt lager. Arbetet innebär även hantering och kvalitetskontroll av glasögon. Arbetet kan infatta tunga lyft och stundom hög arbetsbelastning. Kvalifikatio... Visa mer
Är du en smått fantastisk och en förbaskat trevlig person som vill jobba hos oss på LensWay Group?
Vi söker nu Lagermedarbetare till vårt lager i Kista
Som Lagerarbetare kommer du ta emot produkter på våra fraktkajer, registrera inkommande produkter och returer och flytta produkten till avsedda hyllor i vårt lager. Arbetet innebär även hantering och kvalitetskontroll av glasögon. Arbetet kan infatta tunga lyft och stundom hög arbetsbelastning.
Kvalifikationer och färdigheter för Lagerarbetare:
Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik
Grundskoleexamen/gymnasieutbildning krävs
Gaffeltruckkörkort är meriterande
Viss datavana är meriterande
Kunna ta vägledning och följa instruktioner på svenska och/eller engelska

Som person är du:
Vi söker dig som är en bra lagspelare då du kommer arbeta nära dina kollegor och samarbete värderas högt. Att ha en positiv inställning är avgörande för att bidra med god stämning till gruppen. Vidare är du flexibel och anpassar dig efter förändrade situationer när det krävs. Du tar egna initiativ och är noggrann och ser till att rätt order kommer till rätt kund.
Vi erbjuder:
En bra arbetsplats med trevliga medarbetare och en bra atmosfär där vi ställer upp för varandra och företaget.
Vi har kollektivavtal och flera goda förmåner så som:
Personalrabatter som omfattar dig, din familj och vänner
Aktieprogram
Friskvårdsbidrag - Företaget satsar mycket på friskvård och erbjuder samtliga medarbetare en betald friskvårdstimme i veckan, friskvårdsbidrag och ett eget gym på kontoret samt rabatt på SATS.


Om oss
Att kunna se är en av livets mest dyrbara gåvor. Att kunna se klart däremot är långt ifrån självklart. Därför finns LensWay Group. Vi ägs av det globala optikföretaget EssilorLuxottica och genom att erbjuda prisvärda linser och glasögon på ett bekvämt sätt har vi blivit en av Nordens största optikbutiker på nätet. Sedan starten år 2000 har vi hjälp över en miljon kunder till bättre syn och brinner dagligen för att hjälpa ännu fler! Visa mindre

Lagerarbetare (lasta & lossa) sökes till företag i Stockholm!

Ansök    Maj 15    JobYard Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker nu dig som vill jobba som lagerarbetare! Vår kund söker nu en stark person som vill jobba som lagerarbetare. Vi söker dig som har hög arbetsmoral, ansvarsfull, flexibel och noggrann. Arbetet som lagerarbetare är fysiskt och mentalt krävande. Arbetsuppgifter: Som lagerarbetare kommer du att jobba med: Lasta pallar. Plocka och packa varor. Sortera produkter Lasta, lossa och förflytta gods Kvalifikationer: För att du ska kunna utföra ett bra j... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som lagerarbetare!
Vår kund söker nu en stark person som vill jobba som lagerarbetare. Vi söker dig som har hög arbetsmoral, ansvarsfull, flexibel och noggrann.
Arbetet som lagerarbetare är fysiskt och mentalt krävande.


Arbetsuppgifter:
Som lagerarbetare kommer du att jobba med:
Lasta pallar.
Plocka och packa varor.
Sortera produkter
Lasta, lossa och förflytta godsKvalifikationer:
För att du ska kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen behöver uppfylla följande kvalifikationer:
Stark
Stresstålig
Kan jobba under högt tempo
Har förmågan att arbeta både självständigt & i grupp.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du först att gå på en intervju hos oss, och efter ytterligare urval av kandidater så får du sedan gå på intervju hos arbetsgivaren! Du blir sedan anställd hos arbetsgivaren om allt känns bra!
Låter tjänsten intressant?
Sök jobbet idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Om oss på JobYard
Vårt mål på JobYard är att hitta drivna kandidater till bra arbetsgivare där du som arbetstagare får möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär.
Vi jobbar mot alla branscher men har främst kunder inom restaurang, lager och logistik, lokalvård, administration, och hälso- och sjukvård.
Vi söker dig som är motiverad, driven att jobba mot gemensamma mål, och som vill lära sig nya saker.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarvikarie på kyllager - Rosersberg 8 veckor

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi Bemannar.nu söker efter dig med A-truckkort Vi Bemannar.nu finns i Rosersberg och är ett kompetensutvecklande företag med rekrytering och bemanning inom logistik, transport och industri i fokus. Vi har lång erfarenhet av både rekrytering och bemanning och fö... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vi Bemannar.nu söker efter dig med A-truckkort

Vi Bemannar.nu finns i Rosersberg och är ett kompetensutvecklande företag med rekrytering och bemanning inom logistik, transport och industri i fokus. Vi har lång erfarenhet av både rekrytering och bemanning och försörjer Arlandaregionen med lokal komeptens.

Vi Bemannar.nu söker efter 1-2 personer med truckkort till vår kund som är belägen i Rosersberg. Jobbet är månd-onsd med start 17/6-14/8. Introduktion sker 13-14/6. För att kunna söka detta jobb måste du kunna uppvisa ett studieintyg eller ett anställningsintyg på minst 50%. Bifoga gärna det i ansökan.

För att passa in i rollen som konsult hos oss ser vi gärna att du är en person som bidrar med positiv energi, har lätt för att anpassa dig till nya miljöer och tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter.

För just denna roll behöver du ha viss erfarenhet av lagerarbete.

Vi söker dig som:

Har truckkort A

Är stresstålig, noggrann och punktlig

Kan prata och läsa svenska obehindrat

Gärna plockerfarenhet från lager samt vana att jobba med scanner

Vill arbeta i kylrum ca +4 grader

Kan lyfta tungt ibland

Är trevlig mot både kollin och kollegor


 

Arbetstider:

Måndagar 0700-1800, tisdagar 0600-1400 och onsdagar 0600-1300.

Du blir anställd av Vi Bemannar.nu och uthyrd till kund. Vi erbjuder dig en engagerad, lyhörd och glad konsultchef som finns på plats 1-2 gånger i veckan för att svara på frågor, lyssna på eventuella problem, peppa och se till att alla mår bra.

 

Varmt välkommen att söka! Visa mindre

Heltid/ deltid/ extra sökes till Nackas Kretsloppscentraler

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker nya kollegor till Nackas Kretsloppscentraler! Vad kan vi erbjuda dig? För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn, där vi alla är med och bidrar till en bättre miljö. Vi har en företagskultur där vi välkomnar nya idéer och arbetsp... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker nya kollegor till Nackas Kretsloppscentraler!

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn, där vi alla är med och bidrar till en bättre miljö.

Vi har en företagskultur där vi välkomnar nya idéer och arbetsprocesser. Vi är ett mångkulturellt företag i våra olika verksamheter där alla är med och bidrar till en god och trivsam arbetsmiljö. Vi är idag ett företag med ca 80 anställda där du kommer att vara en del av vårt team inom återvinningscentralerna och kretsloppscentralerna.

Vi har kollektivavtal med IF Metall och Unionen, där vi erbjuder friskvårdsbidrag, ATK samt har företagshälsovård.

Återvinningscentraler och kretsloppscentraler som vi idag driver ligger i dagsläget i Hässelby Villastad, Bromma, Görväln och från och i Nacka kommun (Saltsjö-Boo, Östervik och Älta).

Vi söker nu nya kollegor till Nackas kretsloppscentraler, där vi är i behov utav heltid/ deltid och extra med start efter överenskommelse.
Arbetsuppgifter


Som återvinningstekniker arbetar du utomhus på våra återvinningscentraler och kretsloppscentraler, där du hjälper till med att öka kunskaperna hos kunderna med att hantera och sortera material samt guidar kunder på rampen och i vårt återbruk.

Det viktigaste är att vara serviceminded och hjälper våra kunder och besökare.

Vara stresstålig och vara van att hantera kunder på ett lugnt och sansat sätt.

Arbetstider är varierande beroende på ÅVC och kretsloppscentral som då är mellan kl 9.00-20.00 vardagar och  9.00-17.00 på helger.

Eko- Service Skandinavien följer Återvinningsföretagens kollektivavtal mellan IF Metall och Unionen.Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag och ATK.

Då vi är ett tight team lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Till våra tjänster som är tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.Arbetstider och introduktion


Tjänsterna är på heltid, deltid och extra dagtid och helger.

Arbetet är varierande beroende på ÅVC och kretsloppscentral mellan kl. 09.00-20.00 på vardagarna och 9.00-17.00 på helgerna.

Möjlighet till många extratimmar och extrapass finns inom andra delar av verksamheten.

Introduktion med handledare och arbetsledare första tiden.

Vi erbjuder även utbildning inom bland annat ADR 1.3, HLR, brandutbildning till alla våra medarbetare. Även många fler interna utbildningar finns som bland annat hjullastarutbildning, truckutbildning mm


Din bakgrund

Vi tror att du som söker är en engagerad, positiv person som är mån om att göra ett noggrant jobb med hög service och att du har minst 2 års erfarenhet inom serviceyrket. För att passa in på dessa tjänster är det av stor vikt att du tycker om att jobba utomhus, tycker om att vara med människor och är ansvarstagande med hög arbetsmoral. Du är dessutom självgående, tar eget ansvar, driven, är en teamplayer och har ett positivt bemötande mot dina kunder, besökare och kollegor.

Personliga egenskaper/kvalifikationer


Hög servicekänsla.

Lätt att ta eget ansvar och har god kommunikation.

Minst 2 års erfarenhet inom serviceyrket

Meriterande om du har erfarenhet inom ÅVC och kretsloppscentraler

Bra sinne för ordning och noggrannhet.

Har lätt att samarbeta med kunder och kollegor, är van med teamwork.

Kan svenska obehindrat i både tal och skrift

Driven och självgående

Då vi är ett tight team kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Behörighetskrav

B-körkort eller traktorkort är ett krav

ADR 1.3 är meriterande

Hjullastarkort är meriterande

Erfarenhet inom återvinningscentral/ kretsloppscentral är meriterande


Om oss

I Eko-Service Skandinavien AB ingår verksamheterna Super Soptunna och Svensk Freonåtervinning. Vi var bland de första som kunde erbjuda en totallösning för Freonåtervinning. I dag tar vi hand om ca 170.000 kylskåp per år och driver 6 fullstora återvinningscentraler i 3 olika kommuner runtom i Stockholms län. För oss har det alltid varit viktigt att både uppnå en effektiv återvinning och kunna erbjuda flexibla lösningar med maximal valfrihet.

Som företag bryr vi oss om mångfald, jämställdhet och att alla är lika olika som lika där det är av stor vikt att vi alla bidrar till både miljön och vår arbetsmiljö, då vi lägger stor vikt av de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Om du tycker att denna roll skulle passa dig så tveka inte på att skicka in din ansökan redan i dag.

De tjänster som är tillsvidareanställningar tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lager- och distributionspersonal till kund i Älvsjö!

Ansök    Maj 15    Lex-Man i Stockholm AB    Lagerarbetare
Är du en positiv och serviceinriktad person som trivs med ett högt tempo? Då kan Lexman Bemanning ha tjänsten för dig! Vi söker nu personal för att arbeta ute hos vår kund i Älvsjö, Stockholm. Som lagermedarbetare kommer du bland annat: Plocka och packa varor Hantera gods- och varumottag Se till att lagret är rent och organiserat Samverka med dina kollegor för att nå uppsatta mål Som distributionsmedarbetare kommer du bland annat: Köra ut varor till... Visa mer
Är du en positiv och serviceinriktad person som trivs med ett högt tempo? Då kan Lexman Bemanning ha tjänsten för dig! Vi söker nu personal för att arbeta ute hos vår kund i Älvsjö, Stockholm.
Som lagermedarbetare kommer du bland annat:
Plocka och packa varor
Hantera gods- och varumottag
Se till att lagret är rent och organiserat
Samverka med dina kollegor för att nå uppsatta mål

Som distributionsmedarbetare kommer du bland annat:
Köra ut varor till kunder
Ge god service till både interna och externa kunder
Följa uppsatta rutter och scheman

Meriterande:
Lager:
Vana av plocksystem
Erfarenhet av lagerhantering
Truckkort
Erfarenhet av hantering av livsmedel

Distribution:
Erfarenhet av kundbemötande/service
Vana av ruttsystem
B-körkort

Tjänsten:
Tunga lyft förekommer på båda avdelningarna
Arbete på tidiga morgnar: Lager: 03:00-12:00
Distribution: 06:30-15:30


Om Lexman Bemanning:
Lexman Bemanning är ett bemanningsföretag med fokus på flexibilitet och personlig service. Vi erbjuder våra medarbetare en trygg och positiv arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Låter det intressant?
Sök tjänsten redan idag via vår hemsida: https://lexman.se/
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kundmottagare på lager i Jordbro

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du en positiv och serviceinriktad person som gillar att vara ansiktet utåt? Har du grundläggande datorvana och kan kommunicera på både svenska och engelska? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten Vi söker nu en kundmottagare till vårt lager i Jord... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du en positiv och serviceinriktad person som gillar att vara ansiktet utåt? Har du grundläggande datorvana och kan kommunicera på både svenska och engelska? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Vi söker nu en kundmottagare till vårt lager i Jordbro. Som kundmottagare kommer du att spela en nyckelroll i vår dagliga verksamhet genom att välkomna och assistera besökare, lastbilschaufförer samt utföra olika administrativa uppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

Ta emot besökare och chaufförer med ett leende.

Hantera och registrera inkommande och utgående ärenden i våra system.

Assistera med administrativa uppgifter såsom att lägga in artiklar i systemet.

Hålla kontakt med internationella chaufförer, vilket innebär att språkkunskaper är en stor fördel.


Kvalifikationer

Positiv attityd och god förmåga att ge service.

Flexibilitet och vilja att lära sig nya saker.

Grundläggande datorvana.

Goda kunskaper i engelska (fler språk är meriterande).

Förmåga att arbeta både självständigt och i team.


Skicka in en ordentlig ansökan där du beskriver varför just du är rätt kandidat för jobbet. CV, personligt brev och allt annat som vi kan tycka är relevant för jobbet.

Vi ser fram emot att höra mer från dig. Visa mindre

Sommarjobb inom fiskproduktion i Tyresö

Ansök    Maj 15    Submit AB    Lagerarbetare
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu personer åt vår kund i Tyresö. Du kommer att arbeta i en produktion/fabrik inom fiskindustrin , vilket innebär att du både kommer att mestadels hjälpa till till i produktionen men även i paketeringen. Anställningen ärpå heltid. Mån-Fre med arbetstider: 05-14 eller06-15. Intervjuer sker löpande. Anställning utan krav på erfarenhet, vi ser enbart att du har följande personliga egenskaper, samt klara av hantering... Visa mer
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu personer åt vår kund i Tyresö.
Du kommer att arbeta i en produktion/fabrik inom fiskindustrin , vilket innebär att du både kommer att mestadels hjälpa till till i produktionen men även i paketeringen.
Anställningen ärpå heltid. Mån-Fre med arbetstider: 05-14 eller06-15. Intervjuer sker löpande.
Anställning utan krav på erfarenhet, vi ser enbart att du har följande personliga egenskaper, samt klara av hantering av färsk fisk samt lukt.
Profil:
• Du har en god förmåga att ta egna initiativ.
• Du har inga problem med ett enformigt/monotont arbete.
• Du är flexibel och kan jobba över om det skulle bli längre dagar.
• Du är stresstålig och kan jobba i högt tempo.
• Du är noggrann och tar jobbet på största allvar
Meriterande:
• Jobbat med något liknade tidigare.
Krav:

Svenskatal och skrift.

Känner du dig träffad? Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan.

För mer info mejla ansvarig rekryterare: Daniel@submitbemanning.se
med ämnesrad "jobb med fisk". Visa mindre

Extrajobb på terminal i Kallhäll

Ansök    Maj 15    Pokayoke AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Vi på Pokayoke söker just nu extrapersonal till vår kund i Kallhäll. Arbetstiderna varierar men infaller främst under dagtid, kväll/natt/helg förekommer också. Vi ser gärna att du kan arbeta minst två dagar/vecka, helst fler. Start för den här tjänsten är omgående. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen att sortera paket. Det är ett fysiskt krävande arbete, som samtidigt kräver att man är noga och strategisk. Du arbetar i ett litet team så viktig... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Pokayoke söker just nu extrapersonal till vår kund i Kallhäll. Arbetstiderna varierar men infaller främst under dagtid, kväll/natt/helg förekommer också. Vi ser gärna att du kan arbeta minst två dagar/vecka, helst fler.
Start för den här tjänsten är omgående.

Arbetsuppgifterna är huvudsakligen att sortera paket. Det är ett fysiskt krävande arbete, som samtidigt kräver att man är noga och strategisk. Du arbetar i ett litet team så viktigt att du samarbetar bra med kollegor.

Vad vi söker
Vi söker dig som studerar eller har ett annat arbete på minst 50% och vill jobba extra 2-3 pass i veckan.

Som person tror vi att du är noggrann med en stark vilja att leverera ett bra jobb samtidigt som du inte är rädd att arbeta fysiskt.
Har du tidigare erfarenhet av lager är detta ett plus, men inget krav. Det viktigaste är personliga egenskaper och inställning.

Observera att detta är ett fysiskt krävande arbete!

Krav:
- Behärskar engelska eller svenska språket på en grundläggande nivå
- Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Meriterande:
- Lager, restaurang eller flytterfarenhet


Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Hos oss är alla lika värda. Vi tar hand om varandra och vill ständigt lära varandra och av varandra. Vi är öppna för utveckling och gör alltid vårt bästa i uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Inställningen är det viktigaste på Pokayoke! Visa mindre

Vi söker efter ett flertal lagermedarbetare/truckförare på heltid till v...

Ansök    Maj 14    Miljonbemanning AB    Lagerarbetare
Om kunden: Vår kund är en ledande aktör inom tillverkning av innovativa lösningar för entreprenadmaskiner. Vår kund strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en effektiv service till deras kunder över hela världen. Nu söker dem efter nya engagerade och skickliga lagermedarbetare/truckförare som vill vara en del av deras team och bidra till deras fortsatta framgång. Arbetsbeskrivning: Vi letar efter dig som är redo att ta nästa steg inom din k... Visa mer
Om kunden: Vår kund är en ledande aktör inom tillverkning av innovativa lösningar för entreprenadmaskiner. Vår kund strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en effektiv service till deras kunder över hela världen. Nu söker dem efter nya engagerade och skickliga lagermedarbetare/truckförare som vill vara en del av deras team och bidra till deras fortsatta framgång.
Arbetsbeskrivning: Vi letar efter dig som är redo att ta nästa steg inom din karriär som lagermedarbetare/truckförare och för att berika ditt team med din yrkesskicklighet. Som lagermedarbetare/truckförare kommer du att arbeta självständigt med att förse dina kollegor med tillverkningsmaterial. För detta krävs det att du är väldigt noggrann när du plockar och levererar tillverkningsmaterial. Arbetsuppgifter:
Du kommer främst att arbeta självständigt som lagermedarbetare/truckförare
Arbeta med in-och utleverans
Kvalitétssäkra att varor packas och levereras enligt plocklistan
Fullfölja plocklistan inom angivna tidsramar
Dokumentera och rapportera i affärssystemet och fraktsystem.

Profil vi eftersöker:
Noggrann och kan räkna
Självgående lagermedarbetare/truckförare som är lösningsorienterad
Följa instruktioner och hålla angivna tidsramar
En lagspelare som är ödmjuk och med en positiv attityd
Engagerad med rätt inställning
Erfarenhet av truckkörning och ståstaplare/ledstaplare är meriterande
Erfarenhet av att ha arbetat i lagersystem, affärssystem eller fraktsystem

Krav:
Truckkort A+B
Flytande svenska
Goda kunskaper i engelska

Meriterande:
B-körkort
Hjullastarkort
Erfarenhet av affärssytemet Monitor
Engelska, polska ellerturkiska

Arbetsomfattning och arbetstider:
Start: Omgående (Vi kan ta även ta hänsyn till uppsägningstid för rätt person)
Arbetstider: 7-16/8-17
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetsplats: Roserberg
Lön: Enligt kollektivavtal

Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.
Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.
Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Produktionsmedarbetare sökes heltid i södra Stockholm.

Ansök    Maj 14    Submit AB    Lagerarbetare
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu personer åt vår kund i södra Stockholm. Du kommer att arbeta i en produktion/fabrik inom kost, vilket innebär att du både kommer att hjälpa till i produktionen men även i paketeringen. Anställningen ärpå heltid. Mån-Fre med arbetstider: 06-15 eller07-16. Intervjuer sker löpande. Anställning utan krav på erfarenhet, vi ser enbart att du har följande personliga egenskaper. Profil: • Du har en god förmåga att ta ... Visa mer
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu personer åt vår kund i södra Stockholm.
Du kommer att arbeta i en produktion/fabrik inom kost, vilket innebär att du både kommer att hjälpa till i produktionen men även i paketeringen.
Anställningen ärpå heltid. Mån-Fre med arbetstider: 06-15 eller07-16. Intervjuer sker löpande.
Anställning utan krav på erfarenhet, vi ser enbart att du har följande personliga egenskaper.
Profil:
• Du har en god förmåga att ta egna initiativ.
• Du har inga problem med ett enformigt/monotont arbete.
• Du är flexibel och kan jobba över om det skulle bli längre dagar.
• Du är stresstålig och kan jobba i högt tempo.
• Du är noggrann och tar jobbet på största allvar
Meriterande:
• Jobbat med något liknade tidigare.
Krav:
Svenska tal och skrift.

Känner du dig träffad? Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan.

För mer info mejla ansvarig rekryterare: Jesper@submitbemanning.se Visa mindre

Stockholms bästa Truckförare sökes till lager i Jordbro!

Ansök    Maj 14    Submit AB    Lagerarbetare
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Jordbro. Tjänsten startar omgående. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spä... Visa mer
Vi söker efter dig som vill ta nästa steg inom logistik och arbeta som truckförare hos en av våra kunder i Jordbro. Tjänsten startar omgående.
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Arbetsuppgifter:
Ansvara för inleveranser av gods och material
Scanna in produkter i affärssystem
Samordna produkter utifrån en plocklista
Lastning upp och ner från Pall ställningar.

Om dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom logistik och lagerhantering, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av orderhantering är det meriterande.
Kravprofil:
Erfarenhet av truck-körning
Prestigelös
Självgående
Truck kort A1-B3

Meriterande:
Körkort B
50% annan sysselsättning

Lagret är beläget i Jordbro, Södra Stockholm
Vi frågor maila gärna till Jesper@Submitbemanning.se Visa mindre

Rivare/Extra/Hjorthagen

Ansök    Maj 14    Aleja AB    Lagerarbetare
Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Vi ser gärna att du som studerar och söker den... Visa mer
Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter.
Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag.
Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen.
Vi ser gärna att du som studerar och söker denna tjänst är inskriven på längre studier och att du minst har ett år kvar av dina studier.

Om oss
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher – bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning.

Vad vi kan erbjuda dig
Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en bredare arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bl a inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.

Vad vi söker hos dig
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det även möjlighet att prova på olika typer av arbeten, bl a inom lager, sanering, montering, grovarbete och rivning.
För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete.
Dina arbetsuppgifter
Just nu har vi en kund som behöver hjälp med renoveringar av förskolor.
I arbetet ingår bland annat rivning av väggar och golv samt grovstädning. Visa mindre

Rivare/Extra/Hjorthagen

Ansök    Maj 14    Aleja AB    Lagerarbetare
Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Vi ser gärna att du som studerar och söker den... Visa mer
Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter.
Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag.
Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen.
Vi ser gärna att du som studerar och söker denna tjänst är inskriven på längre studier och att du minst har ett år kvar av dina studier.

Om oss
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher – bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning.

Vad vi kan erbjuda dig
Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en bredare arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bl a inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.

Vad vi söker hos dig
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det även möjlighet att prova på olika typer av arbeten, bl a inom lager, sanering, montering, grovarbete och rivning.
För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete.
Dina arbetsuppgifter
Just nu har vi en kund som behöver hjälp med renoveringar av förskolor.
I arbetet ingår bland annat rivning av väggar och golv samt grovstädning. Visa mindre

Reservdelsmedarbetare till premium märke

Ansök    Maj 14    Starfinder AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som har ett intresse för lager och reservdelar! I din roll som Reservdelsmedarbetare kommer du ingå i ett härligt gäng. Du kommer att axla en viktig roll i företaget och ansvara för reservdelslager, ordermottagning, beställning och reservdelsförsörjning till verkstadens tekniker samt kunder. Dina arbetsuppgifter: Rollen som Reservdelsmedarbetare innebär ett självständigt arbete i nära samarbete med teamet för att tillsammans överträffa interna... Visa mer
Vi söker dig som har ett intresse för lager och reservdelar! I din roll som Reservdelsmedarbetare kommer du ingå i ett härligt gäng. Du kommer att axla en viktig roll i företaget och ansvara för reservdelslager, ordermottagning, beställning och reservdelsförsörjning till verkstadens tekniker samt kunder.
Dina arbetsuppgifter:
Rollen som Reservdelsmedarbetare innebär ett självständigt arbete i nära samarbete med teamet för att tillsammans överträffa interna och externa kunders förväntningar. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att arbeta med planering, reservdelsförsörjning, lagerbeställningar, returer samt inventering. Du kommer även arbeta med orderplock och inleveranser.
Vi söker dig som har:
B- körkort, truckkort är meriterande.
Tidigare erfarenhet av lager eller reservdelshantering ses meriterande.
Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen ses som meriterande.
God dator- och systemvana.

Som person är du självständig med god samarbetsvilja, har högt servicefokus samt är effektiv och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du tar initiativ och har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt där verksamhetens gemensamma mål är i fokus. Viktigt är att du gillar högt tempo, är stresstålig och har god förmåga att organisera flera uppdrag samtidigt.
Detta är en tjänst på heltid, och arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag. Start är till sommaren. Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär.
Frågor om tjänsten och processen besvaras av Amanda Svenberg, 076 009 77 46.Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

lagerarbetare/Spånga/Extra

Ansök    Maj 14    Aleja AB    Lagerarbetare
Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Vi ser gärna att du som studerar och söker den... Visa mer
Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter.
Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag.
Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen.
Vi ser gärna att du som studerar och söker denna tjänst är inskriven på längre studier och att du minst har ett år kvar av dina studier.

Om oss
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher – bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning.

Vad vi kan erbjuda dig
Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en bredare arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.

Vad vi söker hos dig


Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det även möjlighet att prova på olika typer av arbeten, bl a inom lager, sanering, montering, grovarbete och rivning.
För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker personal till ett lager beläget i Spånga. Din arbetsuppgift blir att hjälpa till med packning och plockning av kundens produkter.
Vår kund arbetar med sjukvårdsprodukter. Visa mindre

Orderplockare/Farsta/Extra

Ansök    Maj 14    Aleja AB    Lagerarbetare
Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Vi ser gärna att du som studerar och söker den... Visa mer
Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter.
Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund – det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag.
Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helger eller håltimmar – allt för att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen.
Vi ser gärna att du som studerar och söker denna tjänst är inskriven på längre studier och att du minst har ett år kvar av dina studier.

Om oss
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher – bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning.

Vad vi kan erbjuda dig
Att arbeta hos oss innebär att du erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en bredare arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.

Vad vi söker hos dig
Vi letar efter hungriga, nyfikna och snabblärda killar och tjejer med en vilja för att jobba och leverera resultat.
Fullgjord värnpliktsutbildning är starkt meriterande eftersom arbetet är fysiskt och psykiskt krävande.
Arbetet mäts individuellt, och du skall drivas av att vilja plocka mer och tävla mot både dig själv och internt i gruppen. Du som söker ser arbetets upplägg som en rolig utmaning snarare än ett stressande moment.
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det även möjlighet att prova på olika typer av arbeten, bl a inom lager, sanering, montering, grovarbete och rivning.
För att du skall kunna bli anställd som extra personal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alt försörja dig på annan huvudsaklig sysselsättning, tex ett annat deltidsarbete.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker personal till ett lager, där din arbetsuppgift blir att hjälpa till med packning och plockning av kundens produkter. Visa mindre

Studerande sökes till varierande jobb!

Ansök    Maj 14    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi på Prowork Kompetens söker nu arbetsvilliga studenter som kan tänka sig vara en del av vår behovspool. Vi söker dig som med kort varsel kan ta dig an olika uppdrag ute hos våra kunder. Uppdragen kan variera mellan en rad olika arbeten såsom lagerarbetare, chaufför, montör eller produktionsarbeten m.m. Dina tidigare erfarenheter är av mindre vikt, utan här söker vi personer som vill och kan jobba med olika arbeten vid olika tillfällen. Krav för detta ä... Visa mer
Vi på Prowork Kompetens söker nu arbetsvilliga studenter som kan tänka sig vara en del av vår behovspool. Vi söker dig som med kort varsel kan ta dig an olika uppdrag ute hos våra kunder. Uppdragen kan variera mellan en rad olika arbeten såsom lagerarbetare, chaufför, montör eller produktionsarbeten m.m. Dina tidigare erfarenheter är av mindre vikt, utan här söker vi personer som vill och kan jobba med olika arbeten vid olika tillfällen.


Krav för detta är att du:
- Har annan sysselsättning såsom till exempel studier
- Bra kunskaper i svenska
- Kan med kort varsel ta dig an uppdrag

Välkommen in med din ansökan!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Rekryteringsgruppen söker sommarpersonal!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du en noggrann, organiserad person som trivs i en aktiv arbetsmiljö? Har du intresse för att arbeta fysiskt och vill få värdefull erfarenhet under sommarmånaderna? Då är du kanske den vi söker! Arbetsuppgifter: Vi på Rekryteringsgruppen hjälper mång... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du en noggrann, organiserad person som trivs i en aktiv arbetsmiljö? Har du intresse för att arbeta fysiskt och vill få värdefull erfarenhet under sommarmånaderna? Då är du kanske den vi söker!

Arbetsuppgifter:

Vi på Rekryteringsgruppen hjälper många företag under sommaren, därför finns det olika möjligheter till sommarjobb i olika branscher.

Vi erbjuder dig chansen att bredda din erfarenhet och exempelvis få arbeta som:

Terminalarbetare (in- och utlastning samt sortering)Lagerarbetare (plock och pack, truckkörning)Renhållningsarbetare (medåkare på sopbil eller stationsarbete)Enklare montering (t.ex möbler, bildäck och elsparkcyklar)


Aktuella perioder och arbetstider varierar beroende på uppdrag, Rekryteringsgruppen har kunder runt om i hela Stockholmsområdet.

Egenskaper vi söker:


För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du:

Är ordningsam och noggrann

Har ett strukturerat arbetssätt och kan effektivt prioritera arbetsuppgifter

Är självgående men även en god lagspelare

Har god fysisk förmåga eftersom tjänsten innebär en del tunga lyftKrav:


Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Grundläggande datorkunskaper

Att du klarar av att arbeta fysisktMeriterande:


Erfarenhet av liknande arbeten

Truckkort A+B

Truckvana

B-körkort

Tillgång till egen bil

Allmänt händig, vana av verktygVad kan vi erbjuda dig?

Som sommaranställd i vårt team får du möjlighet att utvecklas inom lager, logistik och renhållning samt få värdefull arbetslivserfarenhet och arbeta i en positiv och dynamisk miljö. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och möjlighet till fortsatt anställning efter sommarperioden.
Arbetstider:

Varierande - dag, kväll och helg kan förekomma.
Lön:

Fast timlön enligt avtal.
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!

Skicka din ansökan via Teamtailor
 Sökord: Lagerjobb, Logistikmedarbetare, Sommarjobb, Lager och distribution, Lagerarbete, Sommaranställning, Medåkare, Avfallshantering. Visa mindre

Fabrikspersonal i Årsta

Ansök    Maj 14    Submit AB    Lagerarbetare
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu flertalet personer åt vår kund i Årsta. Du kommer att arbeta på ett Produktion/fabriksarbete inom livsmedel, vilket innebär att du både kommer att hjälpa till i produktionen men även i paketeringen. Projektet startar i januarioch är på heltid. Mån-Fre med arbetstiderna: enligt överenskommet. Intervjuer sker löpande. Anställning utan krav på erfarenhet, vi ser enbart att du har följande personliga egenskaper. P... Visa mer
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu flertalet personer åt vår kund i Årsta.
Du kommer att arbeta på ett Produktion/fabriksarbete inom livsmedel, vilket innebär att du både kommer att hjälpa till i produktionen men även i paketeringen.
Projektet startar i januarioch är på heltid. Mån-Fre med arbetstiderna: enligt överenskommet. Intervjuer sker löpande.
Anställning utan krav på erfarenhet, vi ser enbart att du har följande personliga egenskaper.
Profil:
• Du har en god förmåga att ta egna initiativ
• Du har inga problem med ett enformigt/monotont arbete
• Du är flexibel och kan jobba över om det skulle bli längre dagar.
• Du är stresstålig och kan jobba i högt tempo.
• Du är noggrann och tar jobbet på största allvar
• Krav Svenska tal.
Känner du dig träffad? Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan.
Arbetstider: 06.00-15.00

För mer info mejla ansvarig rekryterare: Jesper@submitbemanning.se Visa mindre

Truckförare på brädgård i Tyresö

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du redo att ta styrningen och köra framgång till nya höjder? Vi söker en erfaren truckförare som kan leverera precision och effektivitet till vår brädgård i Tyresö. Arbetsbeskrivning: Som truckförare på vår brädgård i Tyresö kommer du att vara en ny... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo att ta styrningen och köra framgång till nya höjder? Vi söker en erfaren truckförare som kan leverera precision och effektivitet till vår brädgård i Tyresö.

Arbetsbeskrivning:

Som truckförare på vår brädgård i Tyresö kommer du att vara en nyckelperson i vårt team. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Körning av truck för att lasta och lossa material på brädgården.

Säkerställa att varor hanteras och lagras på ett korrekt och säkert sätt.

Samarbeta med övriga medarbetare för att säkerställa smidiga arbetsflöden och effektiv hantering av material.Kvalifikationer:

Truckkort A+B

Erfarenhet av truckkörning, gärna från en liknande arbetsmiljö.

Förmåga att arbeta både självständigt och i team.

God kommunikationsförmåga på svenska.


Anställningsvillkor och information:

Heltid

Arbetstiderna är Dagtid

Arbetet startar så fort vi hittat rätt kandidater


Skicka in en ordentlig ansökan där du beksriver varför just du är rätt kandidat för jobbet. CV, personligt brev och allt annat som vi kan tycka är relevant för jobbet.

Vi ser fram emot att höra mer från dig. Visa mindre

Lagerarbetare - Stockholm

Lagerarbetare till Firefly Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag med 50 års erfarenhet av att leverera system till ledande processindustrier. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Firefly samarbetar med ledande experter och institutioner runt om i världen för att utveckla högkvalitativa säkra lösningar. Nu söker de en lagerarbetare med start omgående. Arbetsuppgifter Truckkörn... Visa mer
Lagerarbetare till Firefly

Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag med 50 års erfarenhet av att leverera system till ledande processindustrier. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Firefly samarbetar med ledande experter och institutioner runt om i världen för att utveckla högkvalitativa säkra lösningar. Nu söker de en lagerarbetare med start omgående.

Arbetsuppgifter

Truckkörning, avlastning från lastbil
Hantera inleveranser och utleveranser
Registrera i lagerhanteringssystemet
Plocka upp material på lagerplatser


Om dig som söker

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en driven, social och flexibel person, som förstår vikten av laganda. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav

Truckkort A+B och körvana
Kunskap i lagerhanteringssystem.
Obehindrad svenska eller engelska i tal och skrift
Tidigare erfarenhet från lager-och logistiskbranschen
2 + år erfarenhet av liknande arbetsuppgifter


Meriterande

Kunskaper i Visma Business


Tillträde: Snarast möjligt/enligt överenskommelse.

Så här söker du

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. För frågor om rollen kontakta Agnes Hedberg på agnes.hedberg@kraftsam.se. Visa mindre

Warehouse Associate - Rosersberg

Ansök    Maj 13    Sellhelp AB    Lagerarbetare
Vi kan stolt titulera oss som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar. Sellpy fortsätter att växa så det knakar och därför söker vi fler medarbetare till vårt lager i Rosersberg. Vi rekryterar nu Warehouse Associatestill vår operativa avdelning Outbound. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat och härligt team som tillsammans är viktiga spelare för Sellpy i den dagliga verksamheten. Arbetsuppgifter Ta emot säljkundernas inskickade pry... Visa mer
Vi kan stolt titulera oss som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar. Sellpy fortsätter att växa så det knakar och därför söker vi fler medarbetare till vårt lager i Rosersberg.
Vi rekryterar nu Warehouse Associatestill vår operativa avdelning Outbound. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat och härligt team som tillsammans är viktiga spelare för Sellpy i den dagliga verksamheten.
Arbetsuppgifter Ta emot säljkundernas inskickade prylar och lägga på lagerhylla
Plocka, packa samt skicka ordrar till våra kunder
Vem söker vi? Du motiveras av att dagligen jobba mot höga och konkreta mål
Du sprider positiv energi till dina kollegor och trivs med att arbeta självständigt mot gemensamma team-mål
Du är effektiv, initiativtagande och gillar att jobba i ett högt tempo
Om oss
Sellpys vision är att göra det så tillgängligt och enkelt för alla att konsumera cirkulärt och ge sina prylar och kläder ett längre liv. Vi kan stolt titulera oss som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar med närmare 4 miljonerunika prylar och kläder på Sellpy.se. Sedan starten 2014 har Sellpy gett ett nytt hem till mer än 20 miljoner prylar och med en oändlig mängd begagnade varor som bara väntar på att säljas över hela världen, har vår resa precis börjat.
Kultur och värderingarVåra värderingar (Brave, Smart, Resourceful och Friendly)är grundpelarna i den kultur vi har på Sellpy. Därför är det viktigt att man som anställd på Sellpylever våra värderingar för att vara med och bidra till en kultur där vi alla trivs och känner oss trygga.
Är du vår nästa Sellpy-stjärna?Vi vill gärna veta mer om dig. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan idag. Tänk på att svara utförligt på frågorna i din ansökan, då dessa ligger till grund för vår utvärdering av din profil.
Tillträde: Enligt överenskommelseOmfattning: Heltid 40h /vecka, vardagar 08:00 - 17:00Anställningsform: Tillsvidareanställning med en inledande 6 månaders provanställning Lön: Enligt kollektivavtal (Lager - och e-handelsavtal)Plats: Rosersberg, Kromgatan 16
Välkommen in med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Skjutstativförare sökes till Rosersberg

Ansök    Maj 13    Insitepart AB    Terminalarbetare
Vi söker just nu efter erfaren skjutstativförare till vår kund i Rosersberg.Skulle du beskriva dig som en ansvarsfull, struktureradoch driven person med stort intresse för att jobba inom lager och logistik? Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete, truckkörning och vill fortsätta din utveckling? Då är det dig vi söker! Dina Arbetsuppgifter och profil Vi söker efter konsulter med tidigare truckvana i minst ett år. Det kommer förekomma tunga lyft och därmed... Visa mer
Vi söker just nu efter erfaren skjutstativförare till vår kund i Rosersberg.Skulle du beskriva dig som en ansvarsfull, struktureradoch driven person med stort intresse för att jobba inom lager och logistik? Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete, truckkörning och vill fortsätta din utveckling? Då är det dig vi söker!
Dina Arbetsuppgifter och profil
Vi söker efter konsulter med tidigare truckvana i minst ett år. Det kommer förekomma tunga lyft och därmed är det viktigt att man trivs med fysiskt arbete.Som person är du engagerad, ansvarsfull och initiativrik. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team och gör ditt yttersta för att nå uppsatta mål. Du är flexibel och ställer upp där behov finns.
Arbetstiderna är förlagdadagtid 06:00-14:50, 07:00-15:50och kvällstid 14:30-23:20
Villkor för den här tjänsten
18 år
B-körkort är ett krav
Tidigare truckvana är ett krav
Truckkort med behörigheternaA1-A4, B1-B4
Behärska svenska i tal och skrift


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!
Du söker tjänsten genom att trycka på "ansök idag". Notera att du endast kan söka tjänsten genom den här annonsen, vi hanterar inte jobbansökningar via mail. Visa mindre

Sommarjobbare allt i allo

Ansök    Maj 13    Bromma Stål AB    Lagerarbetare
Söker du efter ett spännande och flexibel sommarjobb med möjlighet till framtida deltid? Bromma Stål söker en lagerarbetare för vårt stållager, med möjlighet att även hjälpa till på kontoret. Det perfekta jobbet för en student som vill kombinera studier med praktisk erfarenhet efter sommaren Som lagerarbetare hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med hantering av stålmaterial, packning och plockning av beställningar samt vara delaktig i lagerstyrni... Visa mer
Söker du efter ett spännande och flexibel sommarjobb med möjlighet till framtida deltid? Bromma Stål söker en lagerarbetare för vårt stållager, med möjlighet att även hjälpa till på kontoret. Det perfekta jobbet för en student som vill kombinera studier med praktisk erfarenhet efter sommaren
Som lagerarbetare hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med hantering av stålmaterial, packning och plockning av beställningar samt vara delaktig i lagerstyrning. Dessutom kommer du även att få chansen att vara behjälplig på kontoret med administrativa uppgifter som t.ex. orderhantering och försäljning.
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och har god fysisk kondition. Erfarenhet av lagerarbete är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du är villig att lära och att du är en pålitlig lagspelare.


Vi erbjuder flexibla arbetstider som passar perfekt för en studerande. Dessutom får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och växande organisation där du kan utveckla dina kunskaper och erfarenheter inom lagerhantering och administration.


Så om du är en engagerad student som letar efter en spännande och givande deltidsanställning, skicka in din ansökan till oss idag! Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team på Bromma Stål. Visa mindre

Skolsköterska till IES Hässelby 100%

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English. IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 30 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har i en miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Hos oss få du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan.

IES Hässelby är en skola för årskurserna 4-9 med ca 570 elever och 60 medarbetare. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen. Skolan ligger i Hässelby, strax utanför Stockholm, en kort promenad från Grimsta naturreservat, vackra Mälaren och Hässelby strands tunnelbanestation.

Vi söker nu en legitimerade sjuksköterska som, som tillsammans med resten av elevhälsan(Student Care Team), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet på skolan. 

Tjänsten är tillsvidareanställningar med inledande 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.

Att jobba i vår skola är att vara del av en professionellt och engagerat team. I vårt SCT ingår speciallärare, studie- och yrkesvägledare, skolsköterska, skolpsykolog, och kurator. SCT:s arbete leds av rektor. 

IES har en central elevhälsa med samordnare för de olika professionerna i den samlade elevhälsan som arbetar för en god och likvärdig elevhälsa med stort fokus på hälsofrämjande och förebyggande insatser.

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska arbete som bl.a. innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande hälsoarbete.

Vi söker

- Specialistsjuksköterska med specialistutbildning i barn- och ungdom eller distriktssköterska alternativt skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet
- Ett stort intresse för hälsofrämjande och förebyggande insatser
- Engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn och ungdomar
- God förmåga att samverka samt kan ta egna initiativ
- Tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete är meriterande

Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansök idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt via IES Careers.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lageransvarig sökes omgående i Kungsängen!

Ansök    Maj 13    JobYard Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker nu dig som vill jobba som lageransvarig! Vår kund söker nu en positiv och ansvarsfull person som vill jobba som lageransvarig. Vi söker dig som är kommunikativ, serviceinriktad och lyhörd. I rollen som operativt lageransvarig hos vår kund har du en viktig position där du tillsammans med ditt team säkerställer att godsflödet löper på så effektivt och problemfritt som möjligt. Du ansvarar för ett team om fyra personer där dina huvudsakliga arbetsupp... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som lageransvarig!
Vår kund söker nu en positiv och ansvarsfull person som vill jobba som lageransvarig. Vi söker dig som är kommunikativ, serviceinriktad och lyhörd.
I rollen som operativt lageransvarig hos vår kund har du en viktig position där du tillsammans med ditt team säkerställer att godsflödet löper på så effektivt och problemfritt som möjligt.
Du ansvarar för ett team om fyra personer där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetsuppgifter, följa upp och coacha medarbetare på individnivå samt vara delaktig i det operativa dagliga arbetet som exempelvis lossning, varuplock med hjälp av truck och in- och utleveranser.


Arbetsuppgifter:
Som lageransvarig kommer du att jobba med:
Ansvara för skötsel, service, underhåll, servicekontrakt, kontroller, inköp och eventuella upphandlingar som gäller lagerverksamheten
Verka enligt direktiv från närmsta chef
Säkerställa att fastslagna mål inom ansvarsområdet uppnås (mäta och följa upp)
Säkerställa att planering, produktion, leverans, lager och produktförsörjning fungerar optimalt och har de resurser som krävs
Personal- och arbetsmiljöansvar inom ansvarsområdet inklusive rekrytering
Utföra dokumenthantering knutet till befattningen i företagets datasystem
Säkerställa att samtliga medarbetare inom ansvarsområdet är medvetna om företagets kundfokusering och kundernas höga krav på kvalité och leveransprecision.Kvalifikationer:
För att du ska kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen behöver uppfylla följande kvalifikationer:
Avslutad gymnasieutbildning
Några års erfarenhet inom lager
Tidigare erfarenhet av att leda personal
Kunskap inom Office-paketet
Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort
TruckkortMeriterande:
Har erfarenhet av systemet AX Dynamics

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du först att gå på en intervju hos oss, och efter ytterligare urval av kandidater så får du sedan gå på intervju hos arbetsgivaren! Du blir sedan anställd hos arbetsgivaren om allt känns bra!


Låter tjänsten intressant?
Sök jobbet idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


?Om oss på JobYard
Vårt mål på JobYard är att hitta drivna kandidater till bra arbetsgivare där du som arbetstagare får möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär.
Vi jobbar mot alla branscher men har främst kunder inom restaurang, lager och logistik, lokalvård, administration, och hälso- och sjukvård.
Vi söker dig som är motiverad, driven att jobba mot gemensamma mål, och som vill lära sig nya saker.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker efter ett flertal lagermedarbetare/truckförare på heltid till v...

Ansök    Maj 13    Miljonbemanning AB    Lagerarbetare
Om kunden: Vår kund är en ledande aktör inom tillverkning av innovativa lösningar för entreprenadmaskiner. Vår kund strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en effektiv service till deras kunder över hela världen. Nu söker dem efter nya engagerade och skickliga lagermedarbetare/truckförare som vill vara en del av deras team och bidra till deras fortsatta framgång. Arbetsbeskrivning: Vi letar efter dig som är redo att ta nästa steg inom din k... Visa mer
Om kunden: Vår kund är en ledande aktör inom tillverkning av innovativa lösningar för entreprenadmaskiner. Vår kund strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en effektiv service till deras kunder över hela världen. Nu söker dem efter nya engagerade och skickliga lagermedarbetare/truckförare som vill vara en del av deras team och bidra till deras fortsatta framgång.
Arbetsbeskrivning: Vi letar efter dig som är redo att ta nästa steg inom din karriär som lagermedarbetare/truckförare och för att berika ditt team med din yrkesskicklighet. Som lagermedarbetare/truckförare kommer du att arbeta självständigt med att förse dina kollegor med tillverkningsmaterial. För detta krävs det att du är väldigt noggrann när du plockar och levererar tillverkningsmaterial. Arbetsuppgifter:
Du kommer främst att arbeta självständigt som lagermedarbetare/truckförare
Arbeta med in-och utleverans
Kvalitétssäkra att varor packas och levereras enligt plocklistan
Fullfölja plocklistan inom angivna tidsramar
Dokumentera och rapportera i affärssystemet och fraktsystem.

Profil vi eftersöker:
Noggrann och kan räkna
Självgående lagermedarbetare/truckförare som är lösningsorienterad
Följa instruktioner och hålla angivna tidsramar
En lagspelare som är ödmjuk och med en positiv attityd
Engagerad med rätt inställning
Erfarenhet av truckkörning och ståstaplare/ledstaplare är meriterande
Erfarenhet av att ha arbetat i lagersystem, affärssystem eller fraktsystem

Krav:
Truckkort A+B
Flytande svenska
Goda kunskaper i engelska

Meriterande:
B-körkort
Hjullastarkort
Erfarenhet av affärssytemet Monitor
Engelska, polska ellerturkiska

Arbetsomfattning och arbetstider:
Start: Omgående (Vi kan ta även ta hänsyn till uppsägningstid för rätt person)
Arbetstider: 7-16/8-17
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetsplats: Roserberg
Lön: Enligt kollektivavtal

Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.
Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.
Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre