Lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Stockholm

Se lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Elektriker

Ardei Group AB grundades 2016 och bedriver sin verksamhet i hela Stockholm. Vi har en bred kunskap av installationer och service inom El, Tele, Data, Larm samt Lås/passersystem. Vi arbetar främst mot företag men även en del åt privatpersoner. Inga jobb är för små/stora för oss. Vår verksamhet expanderar och nu söker vi en elektriker för att stärka upp vårt team. Som elektriker hos oss kommer du arbeta i hela Stockholms Län. Vi arbetar mycket åt företag men... Visa mer
Ardei Group AB grundades 2016 och bedriver sin verksamhet i hela Stockholm. Vi har en bred kunskap av installationer och service inom El, Tele, Data, Larm samt Lås/passersystem. Vi arbetar främst mot företag men även en del åt privatpersoner. Inga jobb är för små/stora för oss.
Vår verksamhet expanderar och nu söker vi en elektriker för att stärka upp vårt team.
Som elektriker hos oss kommer du arbeta i hela Stockholms Län. Vi arbetar mycket åt företag men även privatpersoner. Arbetsuppgifterna innefattar nyinstallationer, byggström, felsökning, drift och underhåll samt reparationer.
För att lyckas i rollen har du erfarenhet som elektriker med minst gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning och har haft en roll med ansvar.
Som person är du självgående, har lätt att samarbeta med både kollegor och kunder. Du trivs med eget ansvar och är en naturlig problemlösare.
B-körkort och svenska är krav. Meriterande om du kan även engelska. Visa mindre

Fiberprojektörer inom kommunikationsnät

Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster inom kommunikationsnät. Med verksamhet över hela landet sköter de alltifrån ax till limpa inom bland annat telekom, vilket bland annat omfattar alltifrån planering, design och byggnad till underhåll och drift av fibernät. Här erbjuds du en nytänkande arbetsplats som fördubblat antalet medarbetare de senaste åren och nu söker fler hungriga projektörer till sina team. Om du vill jobba med frihet un... Visa mer
Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster inom kommunikationsnät. Med verksamhet över hela landet sköter de alltifrån ax till limpa inom bland annat telekom, vilket bland annat omfattar alltifrån planering, design och byggnad till underhåll och drift av fibernät. Här erbjuds du en nytänkande arbetsplats som fördubblat antalet medarbetare de senaste åren och nu söker fler hungriga projektörer till sina team.

Om du vill jobba med frihet under ansvar, samtidigt som du får möjlighet att jobba med spännande projekt i framkant så kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som fiberprojektör kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av:

- Projektering av fiber/koppar/nät.

- Upphandling av underentreprenörer, upprättande av arbetshandlingar och - dokumentation samt ansvara för ekonomiska kalkyler som underlag för offerter

- Kommunikation med markägare, slutkunder och andra intressenter

Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom Telias nät och som därmed har kunskap kring Telias sätt att bygga nät. Du har erfarenhet av fiber/koppar/nät och behärskar svenska i tal och skrift.

Då det förekommer besök ute i fält behöver du inneha B-körkort.

Personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är öppen, hungrig på att utvecklas och har lätt för att ta för dig. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar samtidigt som det är högt i tak. Du uppskattar att skapa god kontakt med kunder och att lösa problem som bidrar till nöjda samarbeten.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Stockholm eller Uppsala med omnejd

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom Tech.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow Visa mindre

cykelmekanike

Nytt
CYKELSPECIALISTEN I HORNSTULL Vi söker 2 drivna och erfaren cykelmekaniker. Vi ser gärna att personen trivs i lag och brinner för att tillsammans skapa en gemenskap och en atmosfär där vi tillsammans bidrar till att växa, Cykel specialisten i HORNSTULL har funnits över 25år. Hos oss kommer du att serva alla typer av cyklar men framför allt nyare kvalitetscyklar och el-cyklar. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av Felsökning, Ställa diagnoser, reparationer,... Visa mer
CYKELSPECIALISTEN I HORNSTULL
Vi söker 2 drivna och erfaren cykelmekaniker. Vi ser gärna att personen trivs i lag och brinner för att tillsammans skapa en gemenskap och en atmosfär där vi tillsammans bidrar till att växa, Cykel specialisten i HORNSTULL har funnits över 25år. Hos oss kommer du att serva alla typer av cyklar men framför allt nyare kvalitetscyklar och el-cyklar. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av Felsökning, Ställa diagnoser, reparationer, service och garantiåtgärder. Du kommer även att jobba med tillkommande försäljning och administration vilket ställer krav på viss vana av kassahantering
Vi söker en mekaniker som är:
Servicemedveten
Har ett högt engagemang
Målmedveten
God arbetsmoral
Kvalitetstänk
Stark lagspelare
Ordningsam
Passion för cykling

Vad som krävs:
Erfarenhet av verkstadsarbete i cykelbranschen.
Arbetat med el-cyklar
Kan uttrycka dig flytande i tal och skrift på svenska och engelska
DatorvanaÖvrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid eller deltid 6 mån provanställning.
Arbetstid: Dagtid samt rullande schema med helger.
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och vi tillsätter platsen så snart vi funnit rätt person.
la.brezza@live.se
0739339313

Varmt välkommen med din ansökan!
Cykelspecialisten Visa mindre

Arbetsledare under däcksäsongen hos en auktoriserad bilverkstad

Ditt uppdrag Inför kommande däcksäsong söker vi dig som har teknisk erfarenhet av att arbeta med bilar och däck med en god förmåga att leda och planera ditt och andras arbete för att uppnå utsatta mål. I den här rollen kommer du att ansvara och arbeta med en grupp av däckskiftare under kommande däcksäsong på en auktoriserad bilverkstad. Utöver sedvanligt arbete kring montering, krängning och skifte av däck kommer ditt arbete innefatta ledning och stöttning... Visa mer
Ditt uppdrag
Inför kommande däcksäsong söker vi dig som har teknisk erfarenhet av att arbeta med bilar och däck med en god förmåga att leda och planera ditt och andras arbete för att uppnå utsatta mål. I den här rollen kommer du att ansvara och arbeta med en grupp av däckskiftare under kommande däcksäsong på en auktoriserad bilverkstad. Utöver sedvanligt arbete kring montering, krängning och skifte av däck kommer ditt arbete innefatta ledning och stöttning av dina medarbetare på verkstadens däckavdelning. Uppdraget sträcker sig över en period på ca 2 månader, men goda förutsättningar finns att jobba kvar efter säsongen. Som rekrytering och bemanningsföretag är det vårt mål att se till att du har fortsatt arbete efter säsongen om du så önskar.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbetsledning och fordonsteknisk bakgrund. Som ledare tror vi att du har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta dina kollegor samt ett gott förhållningssätt mot dina medarbetare och chefer. I den här rollen kommer du att jobba på en av Sveriges största återförsäljare av ett flertal stora bilmärken, höga krav ställs därför på din förmåga att arbeta strukturerat, noggrant och effektivt med ett fokus på kundnöjdhet.

Detta är en tjänst på heltid, med start i mars. Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär. Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Nils af Petersens, 076-009 77 46.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare på deltid sökes i Solna!

Söker du ett extrajobb utöver studier eller annat arbete? Är du en händig och social person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Då är det här rätt tjänst för dig! Om tjänsten Plats: Solna Omfattning: Deltid Arbete 3-4 dagar i veckan, kontorstider. Uppdraget pågår under hela 2023. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som kontorsvaktmästare har du en varierad roll där du är ansvarig för underhållet av kontoret. I arbetsuppgifterna ingår till exempel: ... Visa mer
Söker du ett extrajobb utöver studier eller annat arbete? Är du en händig och social person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Då är det här rätt tjänst för dig!

Om tjänsten
Plats: Solna
Omfattning: Deltid
Arbete 3-4 dagar i veckan, kontorstider.
Uppdraget pågår under hela 2023.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som kontorsvaktmästare har du en varierad roll där du är ansvarig för underhållet av kontoret.

I arbetsuppgifterna ingår till exempel:

• Daglig drift och skötsel av kontoret
• Daglig översynsrond i lokalerna samt sidobyggnad
• Ansvara för att kontorets säkerhetsrutiner upprätthålls
• Utföra fastighetsskötsel
• Löpande underhåll av lokalerna och eventuella reparationer
• Kontrollera kontor och mötesrum så de är i gott skick samt ansvara för dess funktionalitet
• Fylla på och beställa kontorsmaterial
• Ansvara för bud/godsmottagning och eventuell möbelflytt
• Göra felanmälningar till Kansliservice och följa upp
• Hjälpa till inför event och större möten inkl. möblering
• Hålla ordning i allmänna utrymmen såsom kök, matsal och lounger inkl. kaffemaskiners underhåll och påfyllning.
• Visst administrativt arbete
• Vid behov täcka upp i receptionen/växel


Vem är du?
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet som vaktmästare eller från en liknande roll. Du bör vara händig och klara enklare underhållsuppgifter såsom reparation av skrivbord, byte av lampor osv. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad, självgående, driftig och tar eget ansvar. Du har även god fysisk kondition och klarar en del lyft, flytt av möbler och liknande.

Krav:
Svenska och engelska i tal och skrift, på grund av säkerhet och kundbemötande.

Meriterande: B-körkort


Om verksamheten
Vi har intervjuer löpande, ansök redan idag!


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Junior elektriker/installationstekniker till norra Stockholm

Ansök    Feb 3    Starfinder AB    Installationselektriker
Ditt uppdrag Vi söker för vår kunds räkning dig som är utbildad elektriker/installationstekniker och söker jobb i norra Stockholm. I den här rollen kommer du att ha arbetsuppgifter såsom förläggning av fiber, koppar och el samt märkning och avprovning i stor Stockholm. Du kommer att arbeta hos ett företag som installerar fysiska infrastrukturlösningar och har varit verksamma sedan 1970-talet. Verksamheten sysselsätter för närvarande ca 35-40 personer på h... Visa mer
Ditt uppdrag

Vi söker för vår kunds räkning dig som är utbildad elektriker/installationstekniker och söker jobb i norra Stockholm. I den här rollen kommer du att ha arbetsuppgifter såsom förläggning av fiber, koppar och el samt märkning och avprovning i stor Stockholm. Du kommer att arbeta hos ett företag som installerar fysiska infrastrukturlösningar och har varit verksamma sedan 1970-talet. Verksamheten sysselsätter för närvarande ca 35-40 personer på heltid varav sju stycken på kontoret och 20 anställda tekniker samt ett tiotal inhyrda tekniker. Samtliga har gedigen kompetens och erfarenhet inom tele, data, fiber, larm, kameraövervakning, inomhustäckning GSM, 3G, 4G & Rakel -installationer.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbete, från din praktik eller tidigare jobb. Du har en mycket god känsla för service, och är noggrann. Att arbeta i projekt är något du trivs med och du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta och har ett stort driv framåt, en vilja att lära och utvecklas.

Om du har vana av hantverk och snickeri, vilket gör att du skulle beskriva dig som händig, är detta mycket meriterande. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Du talar och skriver obehindrat på svenska. Körkort är inte ett krav, men meriterande.

Detta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag- fredag. Detta är ett konsultuppdrag där du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär. Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Nils af Petersens, 076-009 77 46. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektriker till 1KOMMA5° i Stockholm

1KOMMA5° söker Elektriker Har du utbildning inom el samt ett par års arbetslivserfarenhet som elektriker? Gillar du att arbeta med nya kunder dagligen och kan arbeta självständigt ute på fält? 1KOMMA5° behöver nu dig till vår organisation för att ta Sverige närmare omställningen till 100% förnybar energi med hjälp av solenergi. Uppdraget Som elektriker på 1KOMMA5° kommer du att arbeta nära byggansvarig, koordinator, fälttekniker, säljare samt produktionsc... Visa mer
1KOMMA5° söker Elektriker
Har du utbildning inom el samt ett par års arbetslivserfarenhet som elektriker? Gillar du att arbeta med nya kunder dagligen och kan arbeta självständigt ute på fält? 1KOMMA5° behöver nu dig till vår organisation för att ta Sverige närmare omställningen till 100% förnybar energi med hjälp av solenergi.

Uppdraget
Som elektriker på 1KOMMA5° kommer du att arbeta nära byggansvarig, koordinator, fälttekniker, säljare samt produktionschef.

Arbetsuppgifterna består av:

- AC-installationer

- Felsökning el

- Eltekniskt stöd åt fälttekniker

- Uppkoppling av växelriktare

- Navigering i olika IT-system och appar

- Utbildning av kund

Vi söker nya medarbetare till alla våra regioner ute i landet. Dessa är placerade kring Linköping, Kalmar, Stockholm och Göteborg (se övriga annonser). Denna tjänst utgår från Stockholm med omnejd, du utgår hemifrån men tillhör en av våra ovan nämna huvudkontor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Vem är du?
Som person har du ett stort driv, är informationssökande och omvärldsbevakande inom el- och solcellsområdet, du är inte rädd för att lära dig nytt oavsett om det är på egen hand eller via utbildning. Vi ser att du är en professionell lagspelare, gillar flexibilitet och utmaningar inom ditt kompetensområde. För att lyckas i rollen trivs du i en varierad och föränderlig miljö där du själv gillar att planera och ta initiativ. Det är av stor vikt att du är strukturerad, noggrann och självgående med en given inställning av problemlösning.

Vi ser gärna att du har följande kompetens:

- Minst två års självständigt arbete inom serviceinstallationer

- Erfarenhet av att arbeta med privatkunder

- Goda kunskaper i Officepaketet

- Nyfikenhet och vilja att lära dig

Krav för tjänsten är:

- B-auktorisation med 2 års behörighet

- Har fullgjort dina lärlingstimmar

- B-körkort

- Goda kunskaper att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt grundläggande på engelska

- ECY-certifikat

Vilka är vi?
1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av solcellsanläggningar och energismarta lösningar för villa- och fastighetsägare och driver enträget mot målet att alla 1,5 miljoner villaägare ska producera egen grön el med hjälp av solenergi.

Varje dag, tak för tak, från kundens första tanke på solceller till det att hushållet producerar egen grön el, hjälper vi Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Som en del av 1KOMMA5°-gruppen är 1KOMMA5° Sverige ansvariga för att vi i Skandinavien driver mot företagets vision om en klimatneutral europeisk villamarknad enligt Parisavtalet 2030. Vi är idag ca 100 härliga medarbetare och har kontor i Skåne, Kalmar, Göteborg och Stockholm.

Vad vi erbjuder
En möjlighet att få vara med på resan att hjälpa Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett arbete som elektriker hos oss innebär ett uppdrag där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och använda dina kunskaper som elektriker fullt ut.

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.


Ansökan
Stämmer uppdrag- och personbeskrivningen in på dig? Välkommen att söka tjänsten som elektriker, intervjuer sker löpande. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan där du även beskriver vad du kan tillföra 1KOMMA5°s team. Visa mindre

Skolvaktmästare till Maltesholmsskolan

Ansök    Feb 3    Stockholms kommun    Kontorsvaktmästare
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Maltesholmsskolan ligger i Hässelby Strand med närhet till naturen och Mälaren. Skolan är byggd 1958 och har idag cirka 470 elever fördelade på tre förskoleklasser, 15 grundskoleklasser i årskurs 1 –6, 3 grundsärskoleklasser, fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-3 samt mellansta... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Maltesholmsskolan ligger i Hässelby Strand med närhet till naturen och Mälaren.

Skolan är byggd 1958 och har idag cirka 470 elever fördelade på tre förskoleklasser, 15 grundskoleklasser i årskurs 1 –6, 3 grundsärskoleklasser, fritidshemsverksamhet för elever i årskurs F-3 samt mellanstadieverksamhet för elever i årskurs 4 -6.
Vi på Maltesholmsskolan tycker att alla ämnen är lika viktiga och satsar på alla ämnen för att ge våra elever en god bas för fortsatta studier. Undervisningen och de olika aktiviteterna i skolan bygger på omväxlande arbetssätt där elevernas olika förmågor lyfts fram vilket skapar möjlighet att bearbeta kunskap på många olika sätt. Vi vill att våra elever ska känna glädje och ha roligt i skolan. Maltesholmsandan kan beskrivas med våra tre honnörsord: ÖPPENHET, ORDNING OCH REDA, GODA KUNSKAPER Vår värdegrund bygger på "Alla är olika, alla är lika viktiga, alla ska vara med. Tillsammans skapar vi en bra skola" och våra trivselpunkter är: "Visa respekt för dig själv, Visa respekt för andra, Visa respekt för våra saker och vår miljö."
Läs mer på: https://maltesholmsskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
Du kommer i rollen som skolvaktmästare bland annat åtgärda fel och brister i skolans lokaler samt ansvara för systematisk skötsel, underhåll och besiktning av skolans fastigheter. Du kommer också att arbeta med det systematiska brandskyddsarbetet, teknisk utrustning samt verka som kontaktperson för både interna och externa samarbetspartners.
Vi söker en driven, självgående och serviceinriktad vaktmästare. Du ska hjälpa verksamheten i sitt dagliga arbete genom att bland annat laga inredning, bära ut paket till arbetslagen, göra beställningar av möbler och material till fastigheten och städ, målningsarbete, ansvara för att skrivare och projektorer/skärmar fungerar som de ska, i annat fall beställa tekniker till skolan mm. Du kommer  löpande ha kontakt med fastighetsägaren SISAB, städbolag, idrottsförvaltningen, mm. Du kommer också att arbeta med det systematiska brandskyddsarbetet, teknisk utrustning samt kemikalieförteckning i Chemsoft. Du ansvarar även för passersystemet, schemalägga dörrar och dela ut taggar, larm, ommöbleringar och omflyttningar, samt varumottagning och varutransporter. Du kommer vidare också att ansvara för utlämning och avstämning gällande nycklar.  Ansvara för att samordna och iordningställa inför studiebesök, skolfotografering mm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller fastighetskötarutbildning och relevant arbetslivserfarenhet för aktuell tjänst. Arbetet ställer krav på både teknisk och IT-kompetens som bland annat innebär grundläggande kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av beställningar i Agresso är meriterande.

Maltesholmsskolans vaktmästare är en viktig kugge i skolans serviceteam. Du kommer att arbeta tillsammans med serviceteamets medlemmar och ansvarar för att skolans lokaler och inventarier är i gott skick. Du är ordningsam och strukturerad i ditt arbete och har uppdaterade digitala inventarielistor och nyckellistor. Brandskydd, felanmälning till SISAB samt beställningar sker likaså i olika digitala system. Skolan har flera hus och kommunikation sker i huvudsak genom digitala kanaler. Du kan arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har även god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal, interna och externa samarbetspartners. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Auktoriserad märkesverkstad i Kungsängen söker däckmontör

Vi söker nu dig som har en fordonsteknisk utbildning eller tidigare erfarenhet av däckmontering. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Vi söker duktiga däckmontörer för arbete under vårsäsongen med goda chanser att jobba vidare på verkstaden efter säsongen. Du kommer jobba hos en auktoriserad och professionell bilverkstad med moderna lokaler och verktyg. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att hjälpa verkstadens kunder med däckbyte från vinterdäck t... Visa mer
Vi söker nu dig som har en fordonsteknisk utbildning eller tidigare erfarenhet av däckmontering. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi söker duktiga däckmontörer för arbete under vårsäsongen med goda chanser att jobba vidare på verkstaden efter säsongen. Du kommer jobba hos en auktoriserad och professionell bilverkstad med moderna lokaler och verktyg. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att hjälpa verkstadens kunder med däckbyte från vinterdäck till sommardäck. Det kommer även innebära att köra in och ut bilar ifrån verkstaden samt hämta och lämna däck på lagret. Du kommer att arbeta på auktoriserad märkesverkstad i Kungsängen.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet med däckskifte/däckmontering eller har ett privat intresse för bilar. Du har gärna läst fordonstekniska programmet på gymnasiet alternativt "hobbymekat". För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor.

Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är

- Du har manuellt B-körkort och har god fysik

- Du har tidigare erfarenhet av däckskifte

- Det är meriterande om du har erfarenhet av montering och balansering av däck

- Vi ser gärna att du har truckkort, men det är inget krav

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag-fredag.

Detta är en tjänst på heltid, med start under mars månad. Du kommer jobba som uthyrd konsult och få en anställning hos Starfinder samt en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i ditt arbete.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Nils af Petersens, 076-009 77 46. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare

Om Folkuniversitetet och serviceavdelningen Folkuniversitetet är ett studieförbund med en verksamhet omfattande folkbildning och vuxenutbildning, skolor samt uppdragsutbildning för företag, organisationer och myndigheter. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Region Öst omfattar regionerna Stockholm, Södermanland, Östergötland, Jönköping och Gotland.   Folkuniversitetet i Stockholm, regio... Visa mer
Om Folkuniversitetet och serviceavdelningen
Folkuniversitetet är ett studieförbund med en verksamhet omfattande folkbildning och vuxenutbildning, skolor samt uppdragsutbildning för företag, organisationer och myndigheter. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Region Öst omfattar regionerna Stockholm, Södermanland, Östergötland, Jönköping och Gotland.  
Folkuniversitetet i Stockholm, region Öst, söker nu en vaktmästare till serviceavdelningen. Du kommer att ingå i ett trevligt team tillsammans med tre andra vaktmästare och arbeta centralt i fina lokaler på två adresser samt i hyrda lokaler på andra adresser i Stockholms län. 
Arbetsuppgifter
Arbetet som vaktmästare är varierande och består bland annat av att hjälpa till med underhållsarbeten, ombyggnads- och renoveringsarbeten samt assistera lärare och administrativ personal med tekniska och praktiska frågor.
Du behöver ha ett tekniskt kunnande med grundläggande kunskaper. I tjänsten ingår att sköta uppkoppling av projektorer, datorer, plattor och hantering av ljudsystem, ljusanläggningar samt produkter för trådbundet/trådlöst nätverk. Du måste kunna och ha erfarenhet av PC och Mac-datorer och enklare service och felsökning av kopiatorer. Det är även önskvärt om du har en god inblick i digitala mötesverktyg.
Erfarenhet och kunskap i målning, spackling och snickeri är meriterande och du behöver ha kännedom om VVS, el och ventilation. 
Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning ochminst 3 års yrkeserfarenhet som vaktmästare eller en tjänst med liknande arbetsuppgifter som efterfrågas här i annonsen.
Som person är du flexibel, serviceinriktad, lyhörd och social. Du är ansvarfull, en problemlösare och har ett gott praktiskt handlag. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och i grupp samt ta egna initiativ när det behövs. Goda språkkunskaper i svenska och engelska behövs och andra språkkunskaper välkomna.
Körkort är ett krav.
Övrigt
Tjänsten är tillsvidare på heltid (100 %) med schemalagda skifttider måndag - fredag förlagda mellan kl.08:00 - 18:00. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är den 12 februari. Glöm inte att bifoga ditt CV.
Folkuniversitetet värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. 
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Jegerschöld, Serviceledare, tel. 08-789 41 21. 
Facklig företrädare är Karin Tärnström, Unionen, tel. 08-789 41 88 
Vi ser fram emot att höra ifrån dig, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Godkänt gymnasium utbildning

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Däck & Bilmek

Vi vill att du som söker denna tjänst har erfarenhet av att arbeta med däck och som mekaniker på en bilverkstad. Du behöver inte ha lång erfarenhet men ett stort intresse och en vilja att utvecklas till bilmekaniker. Eftersom vår högsta prioritet är nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och talar svenska eller engelska. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen ell... Visa mer
Vi vill att du som söker denna tjänst har erfarenhet av att arbeta med däck och som mekaniker på en bilverkstad. Du behöver inte ha lång erfarenhet men ett stort intresse och en vilja att utvecklas till bilmekaniker. Eftersom vår högsta prioritet är nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och talar svenska eller engelska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servicetekniker till norra Stockholm

Ansök    Feb 3    2Complete AB    Servicetekniker, maskin
Dina arbetsuppgifter I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa våra produkters funktion samt säkerhetskrav i enlighet med företagets standars. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar av entré lösning... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa våra produkters funktion samt säkerhetskrav i enlighet med företagets standars. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar av entré lösningar och dörrautomation.

Du kommer att ingå i ett team med andra tekniker i ett område runt Stockholm. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag. Arbetstiderna är mellan 7-16 måndag till fredag.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
• Planera och prioritera serviceuppdrag
• Självständigt utföra service, underhåll och reparationer för tiden aktuella produkter.
• Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten.
• Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista eller i samråd med serviceledare.
• Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderingsåtgärder till kund.
• Förmedla olösta serviceuppdrag till supportpersonal.

Detta är en rekrytering, du blir anställd direkt av företaget.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas fortsätta din utveckling som servicetekniker. Troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning i bagaget. Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är starkt meriterande liksom utbildning i heta arbeten. Som person, villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska (då detta är företagets koncernspråk).

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Godkänt gymnasium utbildning

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Godkänt gymnasium utbildning

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Industritekniker till Stockholm

Ansök    Feb 3    2Complete AB    Installationstekniker
Dina arbetsuppgifter Till vår kund i Stockholm med omnejd söker vi nu efter en installationstekniker. Du kommer att utföra installationer av port och dockningslösningar på ombyggnationer och nybyggnationer. Du kommer även ansvara för dokumentering kring installationerna, ta emot tilläggsbeställningar samt att hålla en löpande kontakt med kunder och underentreprenörer. Du utgår från hemifrån och arbetar inom ett angivet distrikt, resor i tjänsten och överna... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Stockholm med omnejd söker vi nu efter en installationstekniker. Du kommer att utföra installationer av port och dockningslösningar på ombyggnationer och nybyggnationer. Du kommer även ansvara för dokumentering kring installationerna, ta emot tilläggsbeställningar samt att hålla en löpande kontakt med kunder och underentreprenörer. Du utgår från hemifrån och arbetar inom ett angivet distrikt, resor i tjänsten och övernattningar kan förekomma ibland.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos kunden. Arbetet är på heltid och arbetstiden är förlagt mellan 07.00-16.00, måndag till fredag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället


Din profil
Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning inom el, mekanik, teknik eller alternativt att du har en likvärdig eller relevant yrkesutbildning inom området. För att passa i rollen krävs det att du arbetat med något av följande, felsökning, reparationer, installationer och/eller underhåll. Har du el-behörighet eller kunskaper kring svagström är detta meriterande. Har du även liftutbildning samt certifikat på heta arbeten ser vi detta som en fördel. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

För att passa in i denna rollen är du serviceinriktad och relationsskapande, du trivs i en position med mycket kundkontakt. Du tar ansvar för ditt arbete och utför det på ett strukturerat och säkert sätt. Du har ett intresse för teknik, är en problemlösare och har god verktygsvana.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 0733656832 eller emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011. Visa mindre

Storkökstekniker till Stockholm

Ansök    Feb 3    2Complete AB    Servicetekniker, maskin
Vill du ha ett utvecklande arbete där du får arbeta med frihet under ansvar och där ingen dag är den andra lik. Då har vi tjänsten för dig som Storkökstekniker. Du har möjlighet att utgå hemifrån med servicebil och arbeta i Storstockholm. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor variation, du blir del av ett härligt team med kollegor som stöttar och hjälper varandra. Du får tillgång till servicebil och kan utgå hemifrån oavsett vart i St... Visa mer
Vill du ha ett utvecklande arbete där du får arbeta med frihet under ansvar och där ingen dag är den andra lik. Då har vi tjänsten för dig som Storkökstekniker. Du har möjlighet att utgå hemifrån med servicebil och arbeta i Storstockholm.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor variation, du blir del av ett härligt team med kollegor som stöttar och hjälper varandra. Du får tillgång till servicebil och kan utgå hemifrån oavsett vart i Stockholm du bor. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, du har erfarenhet av att arbeta med felsökning och trivs med att arbeta med kundkontakt. Vi söker dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du har B-körkort.

Vad innebär rollen?
I rollen kommer du att arbeta ute på fältet hos företagets restaurangkunder med:
* Felsökning
* Reparationer
* Underhåll
* Installationer

Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön, friskvårdsbidrag, och terminalglasögon.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt Visa mindre

Fastighetstekniker sökes

Just nu söker vi en erfaren fastighetstekniker till vår kund inom fastighetsservice. I rollen som fastighetstekniker kommer du arbeta med skötsel och åtgärder både i privata och kommersiella fastigheter. Detta är en bred roll med stor variation. Du kommer bland annat arbeta med följande: - Daglig kontakt med kunder och underleverantörer - Löpande ronderingar och felsökningar - Mindre reparationer och hantering av felanmälningar - Byte av ljuskällor, fi... Visa mer
Just nu söker vi en erfaren fastighetstekniker till vår kund inom fastighetsservice. I rollen som fastighetstekniker kommer du arbeta med skötsel och åtgärder både i privata och kommersiella fastigheter. Detta är en bred roll med stor variation.


Du kommer bland annat arbeta med följande:
- Daglig kontakt med kunder och underleverantörer
- Löpande ronderingar och felsökningar
- Mindre reparationer och hantering av felanmälningar
- Byte av ljuskällor, filter och annan skötsel av fastigheterna


Vi söker dig som har:


- Utbildning som fastighetstekniker eller motsvarande
- Tidigare erfarenhet
- B-körkort
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Driftoperatör sökes till våtsiktsanläggning

Just nu söker vi en driftoperatör till Stockholm Stads nya våtsiktsanläggning i de centrala delarna av Stockholm. I rollen som driftoperatör kommer du att medverka till att schaktmassor återcirkuleras inom anläggningsbyggande. Du har möjlighet att utveckla en helt ny metodik och medverka till framtidens återvinning förvekligas i anläggningsektorn.. Du kommer bli anställd av hos Prowork Bemanning och jobba ute hos kund, Stockholm Stad. Detta är ett långsi... Visa mer
Just nu söker vi en driftoperatör till Stockholm Stads nya våtsiktsanläggning i de centrala delarna av Stockholm.
I rollen som driftoperatör kommer du att medverka till att schaktmassor återcirkuleras inom anläggningsbyggande. Du har möjlighet att utveckla en helt ny metodik och medverka till framtidens återvinning förvekligas i anläggningsektorn.. Du kommer bli anställd av hos Prowork Bemanning och jobba ute hos kund, Stockholm Stad. Detta är ett långsiktigt projekt.


Om Jobbet:
Stockholms stad har höga miljöambitioner genom projekt Norra Djurgårdsstaden. Staden har en övergripande strategi kring att utveckla materialåtervinning av schaktmassor för alla stadens anläggningsprojekt. Stockholms stad har genom projekt Masslogistikcenter utvecklat verksamheter för materialåtervinning av förorenat material. Målet är att genom en ny våtsiktsanläggning återvinna upp till 80 % av allt material från schakter inom staden.


Du kommer ansvara för följande:Driftoperatör för torr- och våtsiktsanläggning
Daglig styrning av verksamheten kring sortering av schaktmassor
Tillse att anläggningens funktionskrav kring torr- och våtsiktning av schaktmaterial uppfylls
Ansvarig för reningsanläggning som är kopplad till torr- och våtsiktning för rening av tvättvatten
Felsökning av anläggning
Avhjälpande driftservice och avrop för driftrelaterade fel för sorteringsanläggning och reningsanläggning
Förebyggande service för sorteringsanläggning och reningsanläggning
Utveckla verksamheten kring sortering kring torr- och våtsiktning i samverkan med övrig personal
Avropa tömning av containers för slamhantering
Planering av verksamhet med stadens representanter och organisation på plats
Uppföljning av verksamheten med statistik och daglig styrningVi söker dig som har
Erfarenheter från sorteringsverksamhet kring anläggningsverksamhet med grus och krosstillverkning
Mekaniska kunskaper och förståelse för sorteringsverk
Förståelse för maskinstyrning
Förståelse för klimatarbete

För att lyckas i rollen ser vi att du kan arbeta självständigt, är nyfiken på ny teknik och är målstyrd.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Fastighetstekniker sökes

Just nu söker vi en erfaren fastighetstekniker till vår kund inom fastighetsservice. I rollen som fastighetstekniker kommer du arbeta med skötsel och åtgärder både i privata och kommersiella fastigheter. Detta är en bred roll med stor variation. Du kommer bland annat arbeta med följande: - Daglig kontakt med kunder och underleverantörer - Löpande ronderingar och felsökningar - Mindre reparationer och hantering av felanmälningar - Byte av ljuskällor, fi... Visa mer
Just nu söker vi en erfaren fastighetstekniker till vår kund inom fastighetsservice. I rollen som fastighetstekniker kommer du arbeta med skötsel och åtgärder både i privata och kommersiella fastigheter. Detta är en bred roll med stor variation.


Du kommer bland annat arbeta med följande:
- Daglig kontakt med kunder och underleverantörer
- Löpande ronderingar och felsökningar
- Mindre reparationer och hantering av felanmälningar
- Byte av ljuskällor, filter och annan skötsel av fastigheterna


Vi söker dig som har:


- Utbildning som fastighetstekniker eller motsvarande
- Tidigare erfarenhet
- B-körkort
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Driftoperatör sökes till våtsiktsanläggning

Just nu söker vi en driftoperatör till Stockholm Stads nyavåtsiktsanläggning i de centrala delarna av Stockholm. I rollen som driftoperatör kommer du att medverka till att schaktmassor återcirkuleras inom anläggningsbyggande. Du har möjlighet att utveckla en helt ny metodik och medverka till framtidens återvinning förvekligas i anläggningsektorn.. Du kommer bli anställd av hos Prowork Bemanning och jobba ute hos kund, Stockholm Stad. Detta är ett långsikt... Visa mer
Just nu söker vi en driftoperatör till Stockholm Stads nyavåtsiktsanläggning i de centrala delarna av Stockholm.
I rollen som driftoperatör kommer du att medverka till att schaktmassor återcirkuleras inom anläggningsbyggande. Du har möjlighet att utveckla en helt ny metodik och medverka till framtidens återvinning förvekligas i anläggningsektorn.. Du kommer bli anställd av hos Prowork Bemanning och jobba ute hos kund, Stockholm Stad. Detta är ett långsiktigt projekt.


Om Jobbet:
Stockholms stad har höga miljöambitioner genom projekt Norra Djurgårdsstaden. Staden har en övergripande strategi kring att utveckla materialåtervinning av schaktmassor för alla stadens anläggningsprojekt. Stockholms stad har genom projekt Masslogistikcenter utvecklat verksamheter för materialåtervinning av förorenat material. Målet är att genom en ny våtsiktsanläggning återvinna upp till 80 % av allt material från schakter inom staden.


Du kommer ansvara för följande:Driftoperatör för torr- och våtsiktsanläggning
Daglig styrning av verksamheten kring sortering av schaktmassor
Tillse att anläggningens funktionskrav kring torr- och våtsiktning av schaktmaterial uppfylls
Ansvarig för reningsanläggning som är kopplad till torr- och våtsiktning för rening av tvättvatten
Felsökning av anläggning
Avhjälpande driftservice och avrop för driftrelaterade fel för sorteringsanläggning och reningsanläggning
Förebyggande service för sorteringsanläggning och reningsanläggning
Utveckla verksamheten kring sortering kring torr- och våtsiktning i samverkan med övrig personal
Avropa tömning av containers för slamhantering
Planering av verksamhet med stadens representanter och organisation på plats
Uppföljning av verksamheten med statistik och daglig styrningVi söker dig som har
Erfarenheter från sorteringsverksamhet kring anläggningsverksamhet med grus och krosstillverkning
Mekaniska kunskaper och förståelse för sorteringsverk
Förståelse för maskinstyrning
Förståelse för klimatarbete

För att lyckas i rollen ser vi att du kan arbeta självständigt, är nyfiken på ny teknik och är målstyrd.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Driftoperatör sökes till våtsiktsanläggning

Just nu söker vi en driftoperatör till Stockholm Stads nya våtsiktsanläggning i de centrala delarna av Stockholm. I rollen som driftoperatör kommer du att medverka till att schaktmassor återcirkuleras inom anläggningsbyggande. Du har möjlighet att utveckla en helt ny metodik och medverka till framtidens återvinning förvekligas i anläggningsektorn.. Du kommer bli anställd av hos Prowork Bemanning och jobba ute hos kund, Stockholm Stad. Detta är ett långsik... Visa mer
Just nu söker vi en driftoperatör till Stockholm Stads nya våtsiktsanläggning i de centrala delarna av Stockholm.
I rollen som driftoperatör kommer du att medverka till att schaktmassor återcirkuleras inom anläggningsbyggande. Du har möjlighet att utveckla en helt ny metodik och medverka till framtidens återvinning förvekligas i anläggningsektorn.. Du kommer bli anställd av hos Prowork Bemanning och jobba ute hos kund, Stockholm Stad. Detta är ett långsiktigt projekt.


Om Jobbet:
Stockholms stad har höga miljöambitioner genom projekt Norra Djurgårdsstaden. Staden har en övergripande strategi kring att utveckla materialåtervinning av schaktmassor för alla stadens anläggningsprojekt. Stockholms stad har genom projekt Masslogistikcenter utvecklat verksamheter för materialåtervinning av förorenat material. Målet är att genom en ny våtsiktsanläggning återvinna upp till 80 % av allt material från schakter inom staden.


Du kommer ansvara för följande:Driftoperatör för torr- och våtsiktsanläggning
Daglig styrning av verksamheten kring sortering av schaktmassor
Tillse att anläggningens funktionskrav kring torr- och våtsiktning av schaktmaterial uppfylls
Ansvarig för reningsanläggning som är kopplad till torr- och våtsiktning för rening av tvättvatten
Felsökning av anläggning
Avhjälpande driftservice och avrop för driftrelaterade fel för sorteringsanläggning och reningsanläggning
Förebyggande service för sorteringsanläggning och reningsanläggning
Utveckla verksamheten kring sortering kring torr- och våtsiktning i samverkan med övrig personal
Avropa tömning av containers för slamhantering
Planering av verksamhet med stadens representanter och organisation på plats
Uppföljning av verksamheten med statistik och daglig styrningVi söker dig som har
Erfarenheter från sorteringsverksamhet kring anläggningsverksamhet med grus och krosstillverkning
Mekaniska kunskaper och förståelse för sorteringsverk
Förståelse för maskinstyrning
Förståelse för klimatarbete

För att lyckas i rollen ser vi att du kan arbeta självständigt, är nyfiken på ny teknik och är målstyrd.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Liftmekaniker sökes

Just nu söker vi en liftmekaniker till vår kund verksamma inom rentalbranschen. Arbetsplatsen är i norra Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår service och reparation av liftar. Vi söker därför dig som är en erfaren mekaniker samt att du tidigare har erfarenheter av att jobba med liftar och med hydraulik. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående... Visa mer
Just nu söker vi en liftmekaniker till vår kund verksamma inom rentalbranschen. Arbetsplatsen är i norra Stockholm.
I arbetsuppgifterna ingår service och reparation av liftar. Vi söker därför dig som är en erfaren mekaniker samt att du tidigare har erfarenheter av att jobba med liftar och med hydraulik.
För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor. Vi lägger stor vikt på din personlighet i urvalet av sökande. Vi ser att du har lätt att lära dig och gillar ett varierat arbete samt bidrar med god teamkänsla. Vi söker en person som är driven och engagerad för sitt jobb och som triggas av att få varierade arbetsuppgifter. Du har hög arbetsmoral, passar tider och ställer upp när det behövs.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Liftmekaniker sökes

Just nu söker vi en liftmekaniker till vår kund verksamma inom rentalbranschen. Arbetsplatsen är i norra Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår service och reparation av liftar. Vi söker därför dig som är en erfaren mekaniker samt att du tidigare har erfarenheter av att jobba med liftar och med hydraulik. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående... Visa mer
Just nu söker vi en liftmekaniker till vår kund verksamma inom rentalbranschen. Arbetsplatsen är i norra Stockholm.
I arbetsuppgifterna ingår service och reparation av liftar. Vi söker därför dig som är en erfaren mekaniker samt att du tidigare har erfarenheter av att jobba med liftar och med hydraulik.
För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor. Vi lägger stor vikt på din personlighet i urvalet av sökande. Vi ser att du har lätt att lära dig och gillar ett varierat arbete samt bidrar med god teamkänsla. Vi söker en person som är driven och engagerad för sitt jobb och som triggas av att få varierade arbetsuppgifter. Du har hög arbetsmoral, passar tider och ställer upp när det behövs.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Idrottsplatsarbetare till Grimsta IP

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Genom oss på idrottsförvaltningen skapas förutsättningar för alla stockholmare att kunna vara fysiskt aktiva. Vi öppnar staden som arena och erbjuder stockholmarna en stor variation av idrotts- och motionsmöjligheter för en aktivare livsstil. Allt arbete på idrottsförvaltningen utgår från våra tre kärnvärden: välkom... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Genom oss på idrottsförvaltningen skapas förutsättningar för alla stockholmare att kunna vara fysiskt aktiva. Vi öppnar staden som arena och erbjuder stockholmarna en stor variation av idrotts- och motionsmöjligheter för en aktivare livsstil. Allt arbete på idrottsförvaltningen utgår från våra tre kärnvärden: välkomnande – trovärdiga – framåtanda. Läs gärna mer om idrottsförvaltningens uppdrag och verksamhet på motionera.stockholm.Välkommen till en aktiv och mångsidig arbetsplats!Om arbetsplatsen
Grimsta IP tillhör ett verksamhetsområde med flera idrottsplatser och bollplaner i framför allt västerort, bland annat Spånga IP, Stora Mossen och Ängby IP.

Inom området har vi ett nära samarbete och stöttar varandra vid behov.  Din arbetsplats kommer huvudsakligen att vara Grimsta IP men du kan också komma att stötta upp på flera anläggningar inom området. Läs gärna mer om Grimsta IP https://foreningsservice.stockholm/hitta-idrottsanlaggningar-som-bokas/idrottsanlaggning/grimsta-idrottsplats/. 

Till Grimsta IP söker vi nu dig som vill vara med och utveckla vår anläggning och bli en del i vår arbetsgrupp på 5 personer. Vi bemannar anläggningen mellan kl. 06:00 och kl. 24:00, 7 dagar i veckan. Vi arbetar i skift, kvällar och helger.   

Arbetet som idrottsplatsarbetare
Som idrottsplatsarbetare är du ansiktet utåt för vår verksamhet och ser till att alla som besöker oss känner sig välkomna och möts av en ren och säker anläggning. 

Arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong och sker till största delen utomhus. Sommartid underhåller vi t.ex. konstgräsplaner och ser till att utemiljön är säker och inbjudande för idrottsplatsens alla besökare. Vintertid sköter vi bland annat isbanor och tar hand om snöröjning. Året om städar vi omklädningsrum och andra utrymmen på idrottsplatsen och ibland utför vi mindre underhåll och reparationer av maskiner. Till din hjälp i det dagliga arbetet har du, förutom dina kompetenta kollegor, ofta någon form av fordon eller maskindrivet verktyg.

Vem söker vi?
Vi söker dig som arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Du är en prestigelös person som gärna kan hugga i där det behövs. För att trivas hos oss tror vi att du är nyfiken och lättlärd och tycker om att ge det där lilla extra som ett serviceyrke ofta innebär. Givetvis samarbetar du bra och gärna med såväl alla besökare som dina kollegor.

Formella krav:

- Gymnasieutbildning, grundläggande datorkunskaper och B-körkort.
- Tillräckligt goda kunskaper i svenska i tal och skrift för att obehindrat kunna kommunicera med våra besökare. Det är framför allt viktigt att du kan anpassa din kommunikation efter person och situation.

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av att köra tyngre fordon eller vana från skötsel av isar eller grönytor.
- Egen erfarenhet från föreningslivet är en fördel att ha.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Liftmekaniker sökes

Just nu söker vi en liftmekaniker till vår kund verksamma inom rentalbranschen. Arbetsplatsen är i norra Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår service och reparation av liftar. Vi söker därför dig som är en erfaren mekaniker samt att du tidigare har erfarenheter av att jobba med liftar och med hydraulik. För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående... Visa mer
Just nu söker vi en liftmekaniker till vår kund verksamma inom rentalbranschen. Arbetsplatsen är i norra Stockholm.
I arbetsuppgifterna ingår service och reparation av liftar. Vi söker därför dig som är en erfaren mekaniker samt att du tidigare har erfarenheter av att jobba med liftar och med hydraulik.
För att lyckas i rollen krävs det att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor. Vi lägger stor vikt på din personlighet i urvalet av sökande. Vi ser att du har lätt att lära dig och gillar ett varierat arbete samt bidrar med god teamkänsla. Vi söker en person som är driven och engagerad för sitt jobb och som triggas av att få varierade arbetsuppgifter. Du har hög arbetsmoral, passar tider och ställer upp när det behövs.
Låter detta intressant, ansök redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Serviceman sökes till södra Stockholm

Just nu söker en serviceman till vår kund verksamma inom rentalbranschen med placering i Jordbro. Som serviceman har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund. I arbetsuppgifterna kan det även tillkomma att åka ut till kund med material samt lättare service på maskiner. Såldes är det en roll med stor variation. Vi söker dig som gillar service och har e... Visa mer
Just nu söker en serviceman till vår kund verksamma inom rentalbranschen med placering i Jordbro.
Som serviceman har du en bred och varierande roll, ena stunden tar du emot kunder och hjälper dessa, och i nästa stund rengör du maskiner som lämnats tillbaka av kund. I arbetsuppgifterna kan det även tillkomma att åka ut till kund med material samt lättare service på maskiner. Såldes är det en roll med stor variation.
Vi söker dig som gillar service och har ett intresse för verktyg och maskiner. Tidigare erfarenheter inom branschen är inget krav, utan vi kommer lägga stor vikt på personlighet och viljan att lära sig mer.
B-körkort är krav.


Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Installationstekniker till Solna

Vi söker en person som vill jobba med installationer till vår kund i Solna, installationerna sker runt omkring i Stockholmsområdet och du samarbetar oftast med en kollega. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara uppsättning av passagesystem, datauttag och brandlarm, fibersvetsning, kabeldragning/listsättning, skrivande av egenkontroller och dagböcker. Om dig Vi ser helst att du har erfarenhet av liknande arbete men du kan även tidigare arbetat med... Visa mer
Vi söker en person som vill jobba med installationer till vår kund i Solna, installationerna sker runt omkring i Stockholmsområdet och du samarbetar oftast med en kollega.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara uppsättning av passagesystem, datauttag och brandlarm, fibersvetsning, kabeldragning/listsättning, skrivande av egenkontroller och dagböcker.


Om dig
Vi ser helst att du har erfarenhet av liknande arbete men du kan även tidigare arbetat med svagströmsinstallationer av andra produkter.
Som person är du noggrann, drivs av att planera ditt arbete själv och är trevlig och tillmötesgående mot kunder.
Att du som person vågar ta för dig och visar engagemang är viktigt för tjänsten och eftersom att du är ute på olika uppdrag och träffa kunder är det även viktigt att du har en social förmåga och kunden i fokus.
B-körkort är ett krav.


Om Prowork
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Duktig elektriker sökes!

Vi söker nu efter en elektriker som främst kommer att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin, du kommer bl.a. att installera belysning, bygg-el, passersystem/larmanläggningar och uppvärmning på byggarbetsplatserna. Detta innebär att du alltid är först ut på bygget och att du arbetar utomhus i alla väder. Arbetet är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande och du kommer även att arbeta mycket med kundkontakt. Om dig Vi söker... Visa mer
Vi söker nu efter en elektriker som främst kommer att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin, du kommer bl.a. att installera belysning, bygg-el, passersystem/larmanläggningar och uppvärmning på byggarbetsplatserna. Detta innebär att du alltid är först ut på bygget och att du arbetar utomhus i alla väder.
Arbetet är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande och du kommer även att arbeta mycket med kundkontakt.
Om dig
Vi söker dig som har el-utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande, är färdig med din lärlingstid och är självgående elektriker. Som person är du lyhörd, noggrann och metodisk i ditt arbete som elektriker.
För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och samarbeta med andra.
Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.
Start är omgående.
Låter detta intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Inkludera CV samt personligt brev. Vid ytterligare frågor kontakta ansvarig rekryterare Thomas.
Intervjuer sker löpande.
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Elektriker till El Stockholm

Vi söker drivna elektriker som vill jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida växer och vi söker dig som vill arbeta på en arbetsplats som främjar utveckling och där du som medarbetare får möjlighet att själv påverka ditt arbete. Bravida befinner sig i en spännande tillväxtresa med flera intressanta projekt. Vi söker därför nu flera elektriker som kan ansluta sig till vårt härliga Stockholmsgäng! Så volta in på vår ansökningssida och ansök red... Visa mer
Vi söker drivna elektriker som vill jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida växer och vi söker dig som vill arbeta på en arbetsplats som främjar utveckling och där du som medarbetare får möjlighet att själv påverka ditt arbete. Bravida befinner sig i en spännande tillväxtresa med flera intressanta projekt. Vi söker därför nu flera elektriker som kan ansluta sig till vårt härliga Stockholmsgäng!

Så volta in på vår ansökningssida och ansök redan idag!

 

Om jobbet

Vårt härliga stockholmsgäng består av flera olika avdelningar som El Solna Entreprenad, Teknik och Eftermarknad, El Solna Service, El Södertörns Service, El Södertälje, El Kista Entreprenad och El Kista Service.

Vi söker elektriker till samtliga avdelningar som vill arbeta i många olika typer av uppdrag. I jobbet kommer du att utföra installation och service åt våra fantastiska kunder. Ett roligt och varierande jobb, där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att bestå av:


• Service- och entreprenadarbeten
• Felsökningsarbeten och utredningar
• Framtagande av åtgärdsförslag och genomförande
• Daglig kontakt med våra kunder

Du kommer att vara ansvarig för att våra uppdrag utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med kunder, därför ser vi att du tycker att det är roligt att arbeta med el och att ge våra kunder högsta möjliga service

Som elektriker på Bravida Stockholm EL är storleken på projekt varierande och du har möjlighet att arbeta i både stora industrisatsningar och mindre fastighetsprojekt.

Tillsammans är vi strax över 200 kollegor med en härlig sammanhållning som stöttar varandra. Vi hoppas du vill bli en del av vårt gäng!

 

Vi söker dig som:


• Har en elektrikerutbildning
• Har ECY-Certifikat
• Du har tidigare erfarenhet från yrket som elektriker
• Har B-körkort

Som person är du driven och du kommer gärna med egna initiativ till förbättring. Du är intresserad av yrket som elektriker och strävar efter att vara uppdaterad och utvecklas inom din profession. Samarbete ser du som en självklarhet och framför allt så gillar du att vara en del av ett team.

 

Bravida som arbetsgivare:

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans. Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

 

Intresserad?

Ansökningsdatum för denna tjänst är den 1 februari 2023

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

 Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se Visa mindre

Larmtekniker sökes!

Vi söker en person som vill jobba med installationer till vår kund i Solna, installationerna sker runt omkring i Stockholmsområdet och du samarbetar oftast med en kollega. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara uppsättning och installation av olika larmsystem, passagesystem och kabeldragning. Om dig Vi ser helst att du har erfarenhet av liknande arbete men du kan även tidigare arbetat med svagströmsinstallationer av andra produkter. Som person är ... Visa mer
Vi söker en person som vill jobba med installationer till vår kund i Solna, installationerna sker runt omkring i Stockholmsområdet och du samarbetar oftast med en kollega.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara uppsättning och installation av olika larmsystem, passagesystem och kabeldragning.


Om dig
Vi ser helst att du har erfarenhet av liknande arbete men du kan även tidigare arbetat med svagströmsinstallationer av andra produkter.
Som person är du noggrann, drivs av att planera ditt arbete själv och är trevlig och tillmötesgående mot kunder.
Att du som person vågar ta för dig och visar engagemang är viktigt för tjänsten och eftersom att du är ute på olika uppdrag och träffa kunder är det även viktigt att du har en social förmåga och kunden i fokus.
B-körkort är ett krav.


Om Prowork
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Vi söker duktig elektriker till vår kund

Vi söker nu efter en elektriker som främst kommer att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin, du kommer bl.a. att installera belysning, bygg-el, passersystem/larmanläggningar och uppvärmning på byggarbetsplatserna. Detta innebär att du alltid är först ut på bygget och att du arbetar utomhus i alla väder. Arbetet är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande och du kommer även att arbeta mycket med kundkontakt. Om dig Vi söker... Visa mer
Vi söker nu efter en elektriker som främst kommer att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin, du kommer bl.a. att installera belysning, bygg-el, passersystem/larmanläggningar och uppvärmning på byggarbetsplatserna. Detta innebär att du alltid är först ut på bygget och att du arbetar utomhus i alla väder.
Arbetet är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande och du kommer även att arbeta mycket med kundkontakt.
Om dig
Vi söker dig som har el-utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande, är färdig med din lärlingstid och är självgående elektriker. Som person är du lyhörd, noggrann och metodisk i ditt arbete som elektriker.
För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och samarbeta med andra.
Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.
Start är omgående.
Låter detta intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Inkludera CV samt personligt brev. Vid ytterligare frågor kontakta ansvarig rekryterare Thomas.
Intervjuer sker löpande.
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Installationselektriker sökes till stort företag!

Vi på Prowork letar just nu efter flera Installationselektriker till vår kund. Om företaget Vår kund är ett företag som funnits i över 70 år och har idag 300 medarbetare, varav 250 elektriker / tekniker, med en omsättning på 650 miljoner kronor. Huvudkontoret är beläget i Uppsala och sedan ett antal år tillbaka finns de även lokalt representerade i Stockholm. De erbjuder sina kunder elinstallationer i Uppsala, Stockholm och Mälardalen, allt från mindre ins... Visa mer
Vi på Prowork letar just nu efter flera Installationselektriker till vår kund.
Om företaget
Vår kund är ett företag som funnits i över 70 år och har idag 300 medarbetare, varav 250 elektriker / tekniker, med en omsättning på 650 miljoner kronor. Huvudkontoret är beläget i Uppsala och sedan ett antal år tillbaka finns de även lokalt representerade i Stockholm. De erbjuder sina kunder elinstallationer i Uppsala, Stockholm och Mälardalen, allt från mindre installationer till större entreprenadprojekt. Det innefattar främst installation utav belysning, eluttag och dra kabel.
Om dig
Du som söker ska ha en relevant utbildning och har hunnit få en del arbetslivserfarenhet. Har du gått runt 1 år eller mer som elektriker så passar du utmärkt för den här tjänsten. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
Krav:
Kunna läsa ritningar
1 års erfarenhet av elektrikeryrket
Kunna skarva kabel
Kunskap kring kanalisation
EYC-certifikat

Meriterande:
Körkort B
Liftkort
Fallskydd

Start är omgående.
Låter detta intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Inkludera CV samt personligt brev. Vid ytterligare frågor kontakta ansvarig rekryterare Skrållan.
Du blir till en början anställd av oss på Prowork för att sedan få en anställning hos vår kund efter 6 månader.
Intervjuer sker löpande.
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Bilmekaniker till märkesverkstad i Kista

Sedan 2011 är Nav1rekrytering den totala leverantören av personallösningar helt inriktade mot motorbranschen. Om jobbet som Bilmekaniker I rollen som Bilmekaniker kommer du att arbeta på bilverkstad tillsammans med dina andra kollegor. Du ingår i ett team av både juniora och erfarna bilmekaniker och du kommer att få chansen att arbeta självständigt. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som förekommer i en roll som bilmekaniker. Du kommer att re... Visa mer
Sedan 2011 är Nav1rekrytering den totala leverantören av personallösningar helt inriktade mot motorbranschen.

Om jobbet som Bilmekaniker

I rollen som Bilmekaniker kommer du att arbeta på bilverkstad tillsammans med dina andra kollegor. Du ingår i ett team av både juniora och erfarna bilmekaniker och du kommer att få chansen att arbeta självständigt. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som förekommer i en roll som bilmekaniker. Du kommer att reparera bilar och tillgodose kundens behov. Det förekommer både större och mindre jobb och du blir tilldelad arbete vart eftersom.

Är du rätt för rollen som Bilmekaniker?

Vi på Nav1rekrytering AB söker dig som har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, god datorvana samt b-körkort. Krav för tjänsten är utbildning på gymnasienivå. Vidare ser vi gärna att du har utbildning på högre nivå samt tidigare erfarenhet.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt gentemot kollegor och kunder. Det är också viktigt att du har ett eget driv inför dina arbetsuppgifter, att du tar initiativ samt är nyfiken inför att testa på nya rutiner och arbetssätt. Vidare utför du dina arbetsuppgifter med noggrannhet samt kommunicerar med kunder och kollegor.

För såväl oss på Nav1rekrytering AB som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Alexandra Lönn via e-post: alexandra.lonn@nav1rekrytering.se eller telefonnummer: 0708380371.

Det första steget i den här rekryteringsprocessen för dig som kandidat är att bli uppringd för en telefonintervju. Därefter kommer du att bli kallad till en intervju på plats hos oss. Till sist väntar också referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Stockholm
Typ av anställning: konsultuppdrag med övertag efter 6 månader

Om Nav1rekrytering AB

”Med mångårig erfarenhet är Nav1rekrytering den totala leverantören av personallösningar helt inriktade mot motorbranschen. Oavsett om du söker en permanent eller tillfällig lösning av ditt personalbehov finner vi lösningen för dig. Våra rekryteringskonsulter har många års erfarenhet från fordonsbranschens största aktörer och vi kan med gott samvete säga att vi kan branschen!” Visa mindre

Mekaniker

Ansök    Feb 3    Auxante AB    Underhållsmekaniker
Vi söker nu mekaniker/montörer till StorStockholm. Arbetsbeskrivning I rollen som mekaniker/montör kommer du att arbeta brett med montering och service av rulltrappor. Du kommer genomföra felsökningar, ombyggnad och tillbyggnad av befintliga rulltrappor. Det förekommer även nyinstallation av rulltrappor. Du kommer ha en varierande vardag där arbetet ofta sker ute i Stockholms tunnelbanesystem men även på varuhus och andra kontorsfastigheter runt om Stockho... Visa mer
Vi söker nu mekaniker/montörer till StorStockholm.
Arbetsbeskrivning
I rollen som mekaniker/montör kommer du att arbeta brett med montering och service av rulltrappor. Du kommer genomföra felsökningar, ombyggnad och tillbyggnad av befintliga rulltrappor. Det förekommer även nyinstallation av rulltrappor. Du kommer ha en varierande vardag där arbetet ofta sker ute i Stockholms tunnelbanesystem men även på varuhus och andra kontorsfastigheter runt om Stockholm. Du kommer ingå i ett lag på 2-4 personer och ni arbetar tillsammans på olika projekt som i genomsnitt tar 4-8 veckor att genomföra. Verkstaden och kontoret finns i Vallentuna och där sker även introduktionen. Ta chansen att vara med i utvecklingen som företaget nu genomgår och bli en del av ett företag som växer.
Din profil
För att passa in som mekaniker/montör ska du ha god verktygsvana. Om du arbetat med mekaniskt arbete tidigare är det meriterande. Du talar svenska. Du ska ha en bra arbetsmoral och sträva efter att hela tiden förbättras och utvecklas. Att du är engagerad, tar initiativ, har ett moget beteende, och ett stort driv är en förutsättning för att passa bra in i rollen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förväntade förutsättningar.
Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Uppdraget som mekaniker/montör ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Målet för oss och vår kund är att du efter en period blir direkt anställd hos vår kund. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras. Visa mindre

IPAS söker en installation- och servicetekniker med IT-kompetens!

Är Du den vi söker? Vill Du arbeta med ett roligt, innovativt och ansvarsfyllt arbete tillsammans med ett team där alla strävar åt samma håll? Drivs du av att utvecklas och arbeta med frihet under ansvar? Är svaret JA ska du fortsätta att läsa nedan. IPAS expanderar och söker nu en installation- och servicetekniker med IT-kompetens! Om tjänsten: Som tekniker på IPAS kommer dina dagar innefatta installation, driftsättning och service av våra k... Visa mer
Är Du den vi söker?Vill Du arbeta med ett roligt, innovativt och ansvarsfyllt arbete tillsammans med ett team där alla strävar åt samma håll?

Drivs du av att utvecklas och arbeta med frihet under ansvar?
Är svaret JA ska du fortsätta att läsa nedan.


IPAS expanderar och söker nu en installation- och servicetekniker med IT-kompetens!

Om tjänsten:Som tekniker på IPAS kommer dina dagar innefatta installation, driftsättning och service av våra kamerasystem  
men också konfigurera och installera servers, switchar och routers samt felsökning i våra kunders system.Har du en längre erfarenhet kan även planering och framtagande av nya tekniska lösningar samt kvalitetssäkring bli en del av din vardag.

Vem är du?Du som söker skall ha en tidigare erfarenhet av installation inom el/data/tele eller svagström.  
Du bör vara tekniskt lagd och besitta ett brinnande data- och/eller teknikintresse.Utöver ovan skall du även ha en god förståelse kring windowsmiljöer samt nätverksteknik.


Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet av IT (windowsmiljöer) samt nätverksteknik.


Som person bör du vara driven, självgående och ansvarstagande.  
Vi tror även att du besitter en stor nyfikenhet och kanske var det du som skruvande isär leksakerna när du var liten för att se hur de fungerade?


En stor del av arbetet kommer att ske ute hos kund vilket betyder att du bör ha en god social kompetens och tala och skriva obehindrat i det svenska språket.


Du behöver även vara svensk medborgare då arbetet är med inriktning säkerhet.
B-körkort är ett krav för tjänsten och IPAS tillhandahåller servicebil.

Om IPASIPAS är ett kunskapsföretag specialistinriktat på IP-baserad nätverksvideo.  
Genom att använda kameror och kringutrustning från bara de mest etablerade tillverkarna tillhandahåller IPAS professionella kamerasystem som kännetecknas av mycket hög bildkvalitet och pålitlighet.Med våra värdeord Fokus, Kunskap och Service säkerställer vi att vi alltid håller en hög kvalité och erbjuder en arbetsplats med både utveckling och trygghet.


Vi sitter vid Danvikcenter i Nacka vilket gör att du kan ta dig till oss både via bil och kollektivtrafik.


Läs mer om IPAS på www.ipas.se

Hur Du ansöker:I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med HR-Byrån i Mälardalen.


För att söka tjänsten bifogar du CV och personligt brev i ansökan.  


Sista ansökningsdag är 20/2-2023.  
Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under annonseringstiden


Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Aronsson Jensen på 073-6516155. Visa mindre

Elektriker sökes till direktrekrytering i Vallentuna!

Vår kund Jurk söker elektriker till rulltrappsreparationer! Som elektriker hos Jurk kommer du att ansvara för alla förekommande el-arbeten kring rulltrappor, inklusive felsökning, om- och tillbyggnad av befintliga och nya funktioner, uppgraderingar, inkoppling av motorer, inkoppling av belysning i maskinrum, arbete med apparatskåp för styrning och montage av frekvensomvandlare. Du kommer också att behöva kunna läsa el- och styrscheman. Arbetstiderna är 0... Visa mer
Vår kund Jurk söker elektriker till rulltrappsreparationer! Som elektriker hos Jurk kommer du att ansvara för alla förekommande el-arbeten kring rulltrappor, inklusive felsökning, om- och tillbyggnad av befintliga och nya funktioner, uppgraderingar, inkoppling av motorer, inkoppling av belysning i maskinrum, arbete med apparatskåp för styrning och montage av frekvensomvandlare. Du kommer också att behöva kunna läsa el- och styrscheman.

Arbetstiderna är 06.00 - 15.00 och du kommer att utgå från Vallentuna samt ha tillgång till företagsbil.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar problemlösning och gärna har ett teknikintresse sedan innan!

Du är:
- Driven, engagerad och gillar att ta egna initiativ
- Du har en lugn och mogen inställning till dina arbetsuppgifter
- Bekväm med att arbeta fysiskt

Krav för tjänsten är:
• Några års erfarenhet som serviceelektriker
• ECY-certifikat
• Svenska tal och skrift
• B-körkort
• Självgående
• Driver idag sina egna projekt
• Meriterande: Intresse för styr eller mekanik eller någon form av maskiner

Meriterande är om du kan säkre lyft.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Regional Chef Teknisk Förvaltning till Bredablick Förvaltning i Stockholm

Har du ett starkt driv som är duktig på att bygga sammansvetsade team? Då kanske den här tjänsten är för dig! På uppdrag av Bredablick Förvaltning söker vi nu en Regional Chef för Teknisk Förvaltning med placering i centrala Stockholm. Företaget arbetar med förvaltning av bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter och är under uppbyggnad i Stockholm. Företaget finns på fler orter i Sverige och är ett etablerat företag inom fastighetsbranschen. Företaget ä... Visa mer
Har du ett starkt driv som är duktig på att bygga sammansvetsade team? Då kanske den här tjänsten är för dig!
På uppdrag av Bredablick Förvaltning söker vi nu en Regional Chef för Teknisk Förvaltning med placering i centrala Stockholm. Företaget arbetar med förvaltning av bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter och är under uppbyggnad i Stockholm. Företaget finns på fler orter i Sverige och är ett etablerat företag inom fastighetsbranschen. Företaget är på tillväxt vilket ger dig stora möjligheter att påverka, utvecklas och göra karriär. Vill du vara med på resan att fortsätta bygga upp verksamheten i Stockholm?

OM TJÄNSTEN
I rollen som Regional Chef för Teknisk Förvaltning kommer du att ansvara för alla områden inom den Tekniska Förvaltningen såsom förvaltartjänster, fastighetsskötsel och utemiljö. Du kommer att ansvara för mellancheferna/arbetsledarna inom respektive områden och säkerställa kundnöjdhet, struktur och effektivitet. I ditt arbete ingår att följa upp tjänsteleveransen och att utveckla den. Du kommer också att driva på utvecklingen av vår nya satsning inom Facility Management. Du har det totala budgetansvaret för hela tekniska förvaltningen i regionen. 

KVALIFIKATIONER
- Du är en god ledare och förebild för din personal
- Du har teknikintresse och gärna erfarenhet från fastighetsteknik/förvaltning
- Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt
- Du har en marknadsinriktad profil och kommer att bli ett starkt bidrag till vår fortsatta utveckling.
- Du är strukturerad och en god organisatör
- Du är starkt målinriktad
- Du är inte rädd för att kastas in i nya situationer utan ser det som en utmaning och möjlighet att överträffa förväntningar
- Du brinner för ditt jobb
- B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som chef tror vi att du som söker är utåtriktad, duktig på siffror och planering samt är prestigelös. Du är strukturerad och lösningsorienterad, samtidigt som du är en god kommunikatör och kan utveckla medarbetare mot uppsatta mål. Du är en person med ett starkt driv och engagemang och som är duktig på att skapa en god stämning och teamkänsla i hela den tekniska organisationen. Du gillar att ligga nära verksamheten och är ”hands-on” när det krävs. 

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar företaget med Isaksson Rekrytering Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket kan medföra att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.
Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Sophie Åhlander, 072 300 08 92.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Produktspecialist Hansen Racing

Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för kundrelationer och säljaktiviteter? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Nav1rekrytering dig som är serviceinriktad och analytisk i din yrkesroll. Vill du vara med på C.Hansen Groups resa? Välkommen med din ansökan till oss på Nav1rekrytering! Din kommande utmaning Som produktspecialist ansvarar... Visa mer
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för kundrelationer och säljaktiviteter? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Nav1rekrytering dig som är serviceinriktad och analytisk i din yrkesroll. Vill du vara med på C.Hansen Groups resa? Välkommen med din ansökan till oss på Nav1rekrytering!

Din kommande utmaning

Som produktspecialist ansvarar du och säkerställer att vi har rätt och relevant produktinformation i vårt affärssystem samt hur det exponeras mot våra kunder. Våra kunder förväntas alltid få uppdaterad produktinformation, produktegenskaper, motorkopplingar samt kategorisering och bildinformation. Detta arbete utförs generellt sett under vår lågsäsong och i vår högsäsong breddas din roll till att alltmer fokusera på försäljningen och kundsupport. Rollen innefattar även bearbetning av befintliga och nya kunder samt att vara en ambassadör för Bildivisionen i stort.

Sammafattning:

• Löpande följa upp försäljningssiffror
• Säkerställa produktinformation i interna och externa kanaler
• Medverka vid event och mässor
• Vid behov medverka vid kundbesök
• Utveckling av vår affär

Är det dig vi söker?

C.Hansen Group söker dig med stor inre drivkraft och ett stort ansvarstagande. För att lyckas i rollen krävs att du har mycket goda kunskaper inom databashantering och Excel, erfarenhet inom och Access ser vi det som meriterande. Tjänsten ställer också stora krav på det svenska språket i tal och skrift då du kommer vara den som förser vår hemsida med produktinformation och säljande texter. Vi ser att vår nästa kollega kommer in och bidrar med sina kompetenser på ett strukturerat och ödmjukt sätt. God social förmåga krävs då rollen också innebär många kontaktytor internt som externt.

För såväl oss på Nav1rekrytering som C.Hansen Group är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Jens Ström via e-post: jens.strom@nav1rekrytering.se eller telefonnummer: 0708380369. Det första steget i den här rekryteringsprocessen för dig som kandidat är att besvara ett antal urvalsfrågor. Därefter kommer du att bli kallad till en intervju på plats hos oss. Till sist väntar också referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Spånga

Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Nav1rekrytering

”Med mångårig erfarenhet är Nav1rekrytering den totala leverantören av personallösningar helt inriktade mot motorbranschen. Oavsett om du söker en permanent eller tillfällig lösning av ditt personalbehov finner vi lösningen för dig. Våra rekryteringskonsulter har många års erfarenhet från fordonsbranschens största aktörer och vi kan med gott samvete säga att vi kan branschen!” Visa mindre

Installationstekniker

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Har du erfarenhet av serverinstallationer och ett intresse för teknik? Transtema söker just nu drivna installationstekniker till deras kund i Rosersberg/Kista! Om du är intresserad av att utvecklas som installationstekniker och få jobba på ett av Sveriges största telekombolag är du varmt välkommen att skicka in din ansökan hos oss på Ed:Za! Om företaget P... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Har du erfarenhet av serverinstallationer och ett intresse för teknik?
Transtema söker just nu drivna installationstekniker till deras kund i Rosersberg/Kista! Om du är intresserad av att utvecklas som installationstekniker och få jobba på ett av Sveriges största telekombolag är du varmt välkommen att skicka in din ansökan hos oss på Ed:Za!
Om företaget
På Transtema blir du en del av ett spännande företag som växer snabbt och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Transtema finns på över 85 orter i Sverige och deras kultur präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar och engagemang för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.
Om teamet och rollen
Transtema söker nu installationstekniker till deras kund i Rosersberg och Kista som kommer att vara en del av ett kompetent team som kommer att ansvara för att servrar, nätverk och annan typ av hårdvara installeras och fungerar.
Kunden är ett av Sveriges största telekombolag och du kommer ha varierade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att underhålla och övervaka installerad hårdvara, arbeta med konfiguration och dokumentation samt koppla och driftsätta utrustning. Du kommer även få installera samt sköta underhåll av bl.a. servrar, nätverk och system.
Om dig
Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet av serverinstallationer och kabeldragning.
Har arbetat i datahallar tidigare och utfört installationer av servrar, routrar och switchar.
Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift och grundläggande kunskaper i svenska.

Som person är du kommunikativ, noggrann och gillar att jobba med problemlösning. Du är också en lagspelare som trivs med att jobba med andra, är ödmjuk och tar gärna emot feedback. Visa mindre

Vaktmästare & Fastighetsskötare sökes till kommande uppdrag!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi på Clockwork söker nu Vaktmästare och Fastighetsskötare för kommande uppdrag till våra kunder i Stockholm. Beroende på uppdrag varierar dina arbetsuppgifter, men några av arbetsuppgifterna som kan förekomma är att samla in och dela ut post, packa upp material och försändelser, utrusta lokaler inför möten och konferenser, ansvara för tryckning och utskick av trycksaker. Även att tjänstgöra som chaufför, Utföra kodning av inpasseringskort och utlämnande av nycklar. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att ansvara för dagligt och löpande underhåll av lokaler, hantera felanmälningar, tillsyn av brandlarm, värme- och ventilationsanläggningar samt enklare reparationer och skötsel.

Arbetstider och omfattning på anställningen varierar såklart beroende på uppdrag, så vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du vill arbeta heltid eller deltid. Det är alltid en fördel om du är tillgänglig med kort varsel.


Din profil
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har gymnasieutbildning samt yrkeserfarenhet inom vaktmästare/fastighetsvärd. Du har Körkort för personbil (klass B) samt goda kunskaper i MS Office. Vi ser även att du har kunskaper i ärendehanteringssystem samt kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen behöver du vara självgående samt vara van att arbeta i team, du har förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt samt klara av att arbeta fysiskt med hjälpmedel så som flytta visst möblemang. Även en del administrativa arbeten ingår.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mindy Hadland på mindy.hadland@clwork.se. Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Installationstekniker

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Har du erfarenhet av serverinstallationer och ett intresse för teknik? Transtema söker just nu drivna installationstekniker till deras kund i Rosersberg/Kista! Om du är intresserad av att utvecklas som installationstekniker och få jobba på ett av Sveriges största telekombolag är du varmt välkommen att skicka in din ansökan hos oss på Ed:Za! Om företaget P... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Har du erfarenhet av serverinstallationer och ett intresse för teknik?
Transtema söker just nu drivna installationstekniker till deras kund i Rosersberg/Kista! Om du är intresserad av att utvecklas som installationstekniker och få jobba på ett av Sveriges största telekombolag är du varmt välkommen att skicka in din ansökan hos oss på Ed:Za!
Om företaget
På Transtema blir du en del av ett spännande företag som växer snabbt och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Transtema finns på över 85 orter i Sverige och deras kultur präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar och engagemang för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.
Om teamet och rollen
Transtema söker nu installationstekniker till deras kund i Rosersberg och Kista som kommer att vara en del av ett kompetent team som kommer att ansvara för att servrar, nätverk och annan typ av hårdvara installeras och fungerar.
Kunden är ett av Sveriges största telekombolag och du kommer ha varierade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att underhålla och övervaka installerad hårdvara, arbeta med konfiguration och dokumentation samt koppla och driftsätta utrustning. Du kommer även få installera samt sköta underhåll av bl.a. servrar, nätverk och system.
Om dig
Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet av serverinstallationer och kabeldragning.
Har arbetat i datahallar tidigare och utfört installationer av servrar, routrar och switchar.
Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift och grundläggande kunskaper i svenska.

Som person är du kommunikativ, noggrann och gillar att jobba med problemlösning. Du är också en lagspelare som trivs med att jobba med andra, är ödmjuk och tar gärna emot feedback. Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Godkänt gymnasium utbildning

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

SALAB- Gustavsberg söker Underhållstekniker

WeStaff Sweden rekryterar nästa stjärna till SALAB:s verksamhet i Gustavsberg. SALAB - en av de ledande svenska tillverkarna av unika kosmetiska produkter Vi har vår fina produktionsanläggning i Gamla Badkarsfabriken, strax ovanför Gustavsbergs Hamn, där erbjuder våra kunder komplett service in-house. Allt från Idé, koncept, och utveckling till färdig produkt. Vi är ett härligt team på runt 50 personer. Vi behöver stärka vårt driftteam med tjänst: Drif... Visa mer
WeStaff Sweden rekryterar nästa stjärna till SALAB:s verksamhet i Gustavsberg.

SALAB - en av de ledande svenska tillverkarna av unika kosmetiska produkter

Vi har vår fina produktionsanläggning i Gamla Badkarsfabriken, strax ovanför Gustavsbergs Hamn, där erbjuder våra kunder komplett service in-house. Allt från Idé, koncept, och utveckling till färdig produkt. Vi är ett härligt team på runt 50 personer.

Vi behöver stärka vårt driftteam med tjänst:

Drift/produktion/underhållstekniker.

Ditt nya jobb:
Ingå i ett team av tekniker som tillsammans säkerställer det dagliga driften, med att lösa akuta produktionsproblem, löpande underhåll samt tillsammans säkerställa och förbättra drift av såväl fabrik som invändig fastighet, (Vi hyr fastighet).

Arbetsbeskrivning:
Bred och varierande roll som innebär att man utför de flesta tekniska arbeten inom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll.

Implementerade av ny teknik/maskiner mm.

Arbete med fortlöpande underhåll och akutavhjälpande service på företagets maskinpark. Du kommer ansvara för vissa maskinomställningar och felsökning av el, svagström, pneumatik och mekanik.

Fokus som tekniker, är att arbeta förebyggande och att ständigt sträva mot förbättring!

Din profil:
Vi ser att en gymnasial utbildning med inriktning teknik och/eller arbetat några år med service/underhåll inom någon form av industri/tillverkningsindustri.

För att du ska trivas i tjänst tror vi att du är en strukturerad, ambitiös och ansvarstagande person som har en god samarbetsförmåga. Trivs med att ha flera kontaktytor. Arbetar lösningsfokuserat och målinriktat där personlighet grundas i ett positivt tänkande där man ser möjligheter i stället för problem. Har ett gediget teknikintresse och gillar att arbeta praktiskt i maskinparken.

Goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Speciellt meriterande för denna tjänst är:

- Erfarenhet av felavhjälpning och underhållsarbete inom tillverkningsindustri
- Mekanik, automation, pneumatik, svagström, el.

Utföra löpande rondering i fabrik och fastighet. Viss jourtid enligt schema.

Erfarenhet:
Minst 2-årig drift/automations teknisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet som drift/produktion/underhållstekniker. Har du tidigare arbetat i industrimiljö är detta meriterande. Du kan hantera många olika arbetsuppgifter och har den tekniska förståelsen, förmågan att arbeta både i grupp och självständigt.

Van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo.

Nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

SALAB erbjuder:

Tillsvidareanställning. Heltid 40h/ v. Företaget har kollektivavtal.

Utöver ett otrolig starkt team med kompetenta kollegor du kan lära dig av och utvecklas tillsammans med erbjuder vi även fast lön, friskvårdsbidrag, möjlighet till massage/naprapat på arbetstid, gemensam friskvårdsaktivitet som för närvarande är yoga, roliga aktiviteter som AW, kickoffer, konferenser.

Tjänsten är på plats hos SALAB i Gustavsberg. Rekryteringen utförs av WeStaff Sweden, vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare.

Rekryteringsansvarig: Mikael Eriksson Tel: 072-965 00 26 E-mail: mikael@westaff.se

Skicka in ditt CV redan idag, den här möjligheten vill du inte missa. Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Godkänt gymnasium utbildning

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

eLinked söker installationselektriker till vår Stockholmsfilial

Ansök    Feb 2    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked AB är expansivt Konsultbolag som arbetar inom installationsbranschen och vi har kontor i Stockholm, Göteborg & Malmö.Vi arbetar främst med uthyrning av våra fastanställda elektriker, ledande montörer och projektledare där vi arbetstoppar befintliga projekt eller går in med hela arbetslag. Alla anställda går under installationsavtalet samt bemanningsavtalet Tjänsteman. eLinked sätter alltid våra medarbetare i första rummet och värdes... Visa mer
Om företaget
eLinked AB är expansivt Konsultbolag som arbetar inom installationsbranschen och vi har kontor i Stockholm, Göteborg & Malmö.Vi arbetar främst med uthyrning av våra fastanställda elektriker, ledande montörer och projektledare där vi arbetstoppar befintliga projekt eller går in med hela arbetslag. Alla anställda går under installationsavtalet samt bemanningsavtalet Tjänsteman.

eLinked sätter alltid våra medarbetare i första rummet och värdesätter att ha en god kontakt med våra elektriker.
Vi är lyhörda och måna om att alla skall trivas och må bra. Därför kör vi kontinuerlig uppföljning för att bemöta frågor och önskemål i den utsträckning som går.

eLinked söker nu fler duktiga installationselektriker till vår filial i Stockholm.


Dina arbetsuppgifter
eLinked finns ute på många entreprenader i landet där vi har allt ifrån ett par medarbetare per projekt till hela arbetslag inklusive ledande montör. När projekten är klara flyttar vi dig sedan vidare till likvärdiga projekt. Som elektriker får man ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation, underhåll och ombyggnationer. Arbetsuppgifterna kommer skilja sig på dem olika arbetsplatserna då projekten är i olika skeden.


Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
- Stegmontage
- Kabeldragning
- Matningar
- Installationer av centraler
- Kompletteringar
- Brandlarm
- Dörrmiljöer (armbågskontakter, keypads, larm etc.)
- Installation av växelriktare/frekvensomvandlare

Tjänsten erbjuder
Som anställd på eLinked AB arbetar du under installationsavtalets villkor, och är uthyrd som konsult på våra beställares projekt.
Du jobbar ofta i team med både elektriker ifrån eLinked, samt våran samarbetspartners anställda. Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser & arbetsuppgifter vi kan erbjuda via vårat breda kontaktnät. Här får du chansen att bredda ditt eget kontaktnät & kompetensutveckling i branschen, genom att vara med och testa på flera av de olika arbetsplatserna.
En av fördelarna att vara anställd på eLinked som konsultbolag är att du kan välja vilket typ av område i el-branschen du trivs med, samt att du kan byta arbetsområde och även arbetsplats utan att byta arbetsgivare.

Vi erbjuder:

God lön efter bakgrund/erfarenhet
Kollektivavtal: Installationsavtalet
Friskvårdsbidrag via SATS eller Nordic Welness
Ett stort kontaktnät i el-branschen
Trevliga aktiviteter med firman
En firma som alltid sätter sina anställda på första plats
God uppföljning, där vi gemensamt planerar din kompetensutveckling
Möjlighet att växa internt
Utbildningar & Kurser

Din profil
Några av dom viktigaste egenskaperna vi tittar på är:
1) Du sköter dina tider
2) Du är flexibel
3) Du är social & en lagspelare

Krav för att söka tjänsten:
- Fullständig El-utbildning
- ECY eller likvärdigt el-certifikat i Sverige, certifikat utanför Norden måste vallideras
- Minst 2-3 års erfarenhet som elektriker
- Svenska i tal och skrift

Meriter:
- Körkort B
- Allmän Behörighet
- Erfarenhet som ledande montör/lagbas
- Kurser och certifikat såsom: Liftkort, Fallskydd, ESA 14 mm.

Om oss
eLinked AB är ett konsult & rekryteringsföretag inom installationsbranschen. Vi arbetar med uthyrning av våra fastanställda elektriker, ledande montörer, & tekniker på projekt runt om i hela Sverige. eLinked arbetar både med att toppa befintliga arbetslag och att tillsätta hela arbetslag, inklusive ledande montör. Projekten styrs då av vår beställare och leds gemensamt ihop med deras projektledare.

Vi har sedan starten 2019 blivit en av dom större aktörerna inom vårat område. Vår ambition är att bli det ledande konsult och rekryteringsföretaget inom installationsbranschen, där våra anställda utvecklas i sin roll och har det bra på jobbet.

Vi söker ständigt duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Sänd in din ansökan redan idag! Visa mindre

Solcellsmontör till 1KOMMA5º Stockholm

Ansök    Feb 2    1KOMMA5 grader AB    Ledande montör, el
Vill du arbeta i ett växande bolag i en spännande och föränderlig bransch? Är du bekväm med höga höjder, tycker det är roligt att arbeta fysiskt utomhus i alla tider på året? Gillar du att träffa kunder? Välkommen till 1KOMMA5º Uppdrag Som solcellsmontör hos 1KOMMA5º kommer du främst att arbeta med monteringen av solcellsanläggningar på svenska villatak men det förekommer även installation på lantbruk och företagsbyggnader. Solcellsmontören kommer vara m... Visa mer
Vill du arbeta i ett växande bolag i en spännande och föränderlig bransch? Är du bekväm med höga höjder, tycker det är roligt att arbeta fysiskt utomhus i alla tider på året? Gillar du att träffa kunder? Välkommen till 1KOMMA5º

Uppdrag
Som solcellsmontör hos 1KOMMA5º kommer du främst att arbeta med monteringen av solcellsanläggningar på svenska villatak men det förekommer även installation på lantbruk och företagsbyggnader.

Solcellsmontören kommer vara med både inför och under montering med att sätta upp ställningar, montera fästen på taket och montera solpaneler. Du kommer även göra kabeldragningen på taket mellan solpanelerna.

Vi söker nya medarbetare till flera platser ute i landet. Dessa är placerade kring Linköping, Kalmar, Stockholm, Göteborg och Malmö (se övriga annonser). Denna tjänst utgår från Stockholm med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Arbetet sker året runt oavsett väderförhållande. Ett fåtal gånger per år sker längre resor och därmed övernattningar.

Vem är du?

Som solcellsmontör ser vi att du är engagerad och tycker det är roligt att arbeta fysiskt och är obesvärad av att arbeta på höga höjder. Du är noggrann i ditt arbete och är en riktig problemlösare, du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. Vi ser gärna att du är van vid att hantera verktyg och är serviceinriktad.

Krav:
- Obesvärad av höga höjder
- Kan föra sig på svenska
- Har god fysik
- B-körkort

Vad vi erbjuder

En möjlighet att få vara med på resan att hjälpa Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett arbete som solcellsmontör hos oss innebär ett uppdrag där du får briljera med din lösningsförmåga, arbeta fysiskt och vara med i ett grymt team.

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.Ansökan

Stämmer ovan uppdragsbeskrivning och personbeskrivning in på dig? Välkommen att söka tjänsten som solcellsmontör, intervjuer sker löpande. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan där du även beskriver vad du kan tillföra 1KOMMA5°s team. Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Godkänt gymnasium utbildning

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Montör till samhällsviktigt företag

Montör till ett av Sveriges ledande företag inom energi- och industrisektorn Nu söker vi efter duktiga montörer till vår kund som är ett av Sveriges ledande företag inom energi- och industrisektorn. Vill du arbeta på en arbetsplats som kännetecknas av tempo, glädje och härliga kollegor?  Läs gärna vidare och sök tjänsten nu direkt! Om företaget Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom e... Visa mer
Montör till ett av Sveriges ledande företag inom energi- och industrisektorn
Nu söker vi efter duktiga montörer till vår kund som är ett av Sveriges ledande företag inom energi- och industrisektorn.

Vill du arbeta på en arbetsplats som kännetecknas av tempo, glädje och härliga kollegor?  Läs gärna vidare och sök tjänsten nu direkt!

Om företaget

Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med deras rikstäckande organisation och lokala kännedom tar dem ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vår kund har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla deras kunders anläggningar. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar dem högteknologiska och hållbara energisystem. Vår kund har även en samhällsviktig funktion vilket innebär att de projekt och arbeten som utförs alltid måste fortgå oavsett vad som sker i samhället eller världen. 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som montör kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i olika typer av spännande miljöer. Arbetet sker runt om i hela Stockholmsområdet och kommer att se olika ut dag till dag. Primärt kommer du att arbeta med följande: 

- Säkerhetsteknik
- Fiber 
- Telefoni och rakel 
- Felsökning och reparation av utförda installationer

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för el och teknik och som drivs av att arbeta i en nära sammansvetsad grupp. Vår kunds organisation kännetecknas av en härlig gemenskap och kamratskap där alla hjälper alla och där man bemöter sina kollegor såväl kunder och samarbetspartners med en ömsesidig respekt. 

 

Du bör ha

- Elteknisk utbildning
- ECY certifikat
- B-körkort 
- Minst 2 års erfarenhet
- Goda kunskaper i både svenska och engelska

 

Skicka in din ansökan idag så ringer vi upp dig och förklarar mer om företaget och rollen. 

 

Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ort: Stockholms län

Lön: Enligt kollektivavtal

 

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Så sök tjänsten redan idag!

A businesspartner for growth and maintainance, www.briljantin.se Visa mindre

Trafiktekniker till ett av Sveriges största företag inom energisektorn 

Trafiktekniker till ett av Sveriges största företag inom energisektorn  Om företaget Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med deras rikstäckande organisation och lokala kännedom tar dem ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och t... Visa mer
Trafiktekniker till ett av Sveriges största företag inom energisektorn 
Om företaget
Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn.

Med deras rikstäckande organisation och lokala kännedom tar dem ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar dem högteknologiska och hållbara energisystem. Vår kund har nu även vunnit Sveriges största trafikupphandling rörande drift och underhåll av trafiksignaler i Stockholm och därför söker de nu efter fler kompetenta medarbetare till att arbeta som trafikmontörer till deras leverans i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Som trafiktekniker utgår du hemifrån med servicebil och kommer primärt att arbeta med olika projekt norr om Stockholm. I denna roll kommer du att arbeta och samarbeta i ett nära sammansvetsat team bestående av andra tekniker och projektledare. Specifika arbetsmoment som kan förekomma är service, underhåll, felsökning och installation av trafikutrustning, allt från att serva ett trafikljus som är trasigt till att installera och montera en fartkamera. Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion i företagets system och produkter och på sikt möjlighet att specialisera och lära dig mer.

Vår kund söker dig som:
- Har avslutad gymnasieutbildning inom el alternativt KY- eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft
- Har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens inom trafikanläggningar
- Är ansvarstagande och är bra på problemlösning
- Har B-körkort

Det är även önskvärt om du:
- Är förtrogen med ESA (elsäkerhetsanvisningar) och kopplingsarbeten inom elanläggningar
- Har andra meriterande erfarenheter av trafikanordningar, markarbeten, arbete med spänning mm.

 

Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urvalet så skicka in din ansökan nu direkt så hörs vi av snart!

A businesspartner for growth and maintainance, www.briljantin.se Visa mindre

Elinstallatör till ledande företag inom energisektorn

Elinstallatör till ledande företag inom energisektorn Nu söker vi efter duktiga elinstallatörer till vår kund som är ett av Sveriges ledande företag inom energisektorn. Vill du arbeta på en arbetsplats som kännetecknas av tempo, glädje och härliga kollegor?  Läs gärna vidare och söktjänsten. Om företaget Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med deras rikstäckande org... Visa mer
Elinstallatör till ledande företag inom energisektorn
Nu söker vi efter duktiga elinstallatörer till vår kund som är ett av Sveriges ledande företag inom energisektorn.

Vill du arbeta på en arbetsplats som kännetecknas av tempo, glädje och härliga kollegor?  Läs gärna vidare och söktjänsten.

Om företaget

Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med deras rikstäckande organisation och lokala kännedom tar dem ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vår kund har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla deras kunders anläggningar. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar dem högteknologiska och hållbara energisystem. 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som elinstallatör kommer du att arbeta med olika stora projekt i Stockholmsområdet i en varierande och spännande arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna kommer att variera vecka från vecka beroende på projekt men kommer att innefattas av att dra kabel, montering av GPs samt utrymningslarm, säkerhetsteknik, underhåll av stora elanläggningar etc. Uppdragen kan ske både i grupp och självständigt. Du kommer även att ha daglig kontakt med företagets kunder samt projektledare vilket ställer krav på den sociala förmågan.

 

Vem är du?

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social kompetens. Du vet värdet av god service och kvalitet. Du är en person med driv, uthållighet och samarbetsvilja och har en god arbetsmoral. Vår kund förutsätter även att du gillar att lösa tekniska problem.

 

Du bör ha

- Elteknisk utbildning
- ECY certifikat
- B-körkort 
- Minst 2 års erfarenhet
- Goda kunskaper i både svenska och engelska

 

Skicka in din ansökan idag så ringer vi upp dig och förklarar mer om företaget och rollen. 

 

Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ort: Stockholms län

Lön: Enligt kollektivavtal

 

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Så sök tjänsten redan idag!

A businesspartner for growth and maintainance, www.briljantin.se Visa mindre

Ambulerande kontorsvaktmästare & receptionist sökes i Stockholm

Ansök    Feb 2    Manpower AB    Kontorsvaktmästare
Nu söker vi dig som vill jobba som ambulerande kontorsvaktmästare och receptionist på heltid i Stockholm. Detta är en heltidstjänst som är perfekt för dig som nyligen tagit studenten, är ny på arbetsmarknaden, eller för dig som vill testa på något nytt. Beskriver du dig som en positiv och social person som brinner för service - tveka då inte att söka tjänsten redan idag! Att jobba som ambulerande konsult innebär en spännande och omväxlande vardag. Du kan ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba som ambulerande kontorsvaktmästare och receptionist på heltid i Stockholm. Detta är en heltidstjänst som är perfekt för dig som nyligen tagit studenten, är ny på arbetsmarknaden, eller för dig som vill testa på något nytt. Beskriver du dig som en positiv och social person som brinner för service - tveka då inte att söka tjänsten redan idag!

Att jobba som ambulerande konsult innebär en spännande och omväxlande vardag. Du kan exempelvis arbeta en eller fler dagar på en arbetsplats, för att sedan ambulera vidare till nästa arbetsplats. För denna tjänst är det alltså fördelaktigt att du gillar variation och att du är öppen för nya utmaningar.

För att kunna söka tjänsten så behöver du ha:

* Avklarad gymnasieutbildning
* Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift
* Bra kunskap inom Officepaketet
* Arbetat med någon typ av service tidigare, men har du inte det så ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd.

För att trivas och utvecklas inom rollen så tror vi att du är en person som gillar omväxling och är flexibel. Du gillar också att möta nya människor och tycker att service är roligt. Du är en person som inte är rädd för att ta egna initiativ och har gott öga för detaljer.

Som ambulerande vaktmästare/ receptionist kommer du att jobba med:

* Post- och budhantering/godsmottagning
* Teknisk felsökning samt reparationer
* Flytt, ommöblering och montering
* Ge företagets personal ett trevligt första bemötande och god service via reception
* Utföra enklare administrativa uppgifter såsom posthantering och mailhantering
* Ta emot felanmälningar och på bästa sätt lösa situationer med hög servicegrad
* Ta hand om den allmänna trivseln på kontoret och se till att receptionen ser representativ ut
* Allmän kontorstrivsel - vara behjälplig till de avdelningar som behöver hjälp
* Beställa kontorsmaterial
* Städa, fylla på kaffemaskiner och pentry

Givetvis får du alltid en bra upplärning och introduktion inför uppdragen så att du känner dig trygg med vad du förväntas att göra. I rollen som vaktmästare/ receptionist kommer du att läras upp på ett tiotal olika arbetsplatser och sedan ambulera däremellan. Du får chans att jobba i en varierande arbetsmiljö samt bra möjligheter att bredda ditt kontaktnät för framtiden.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över ett flertal interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för ditt uppdrag.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Eriksson via e-post: Alexandra.Eriksson@manpower.se. Urval sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som konsult hos oss får du en personlig konsultchef som finns där för dig och tillsammans arbetar ni för att du ska utvecklas i din yrkesroll. Visa mindre

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team. Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass! Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande. Pass... Visa mer
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet

- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet

- Ritningsläsning

- Självgående

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning

- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A

Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

- Larm

Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska

- B-körkort Visa mindre

Serviceinriktad fordonsansvarig till Grafair Jet Center

SNABBFAKTA: Omfattning: Heltid Arbetstider: Måndag - fredag 40h/vecka. Visst arbete kan förekomma på enstaka kvällar och helger Ort: Bromma Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse Anställningsform: Tillsvidareanställning DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS: Grafair Jet Center är en av världens mest uppskattade affärsflygterminaler, där företaget erbjuder en servicenivå av absolut högsta internationella standard. Grafair Jet Center hanterar merparten av alla a... Visa mer
SNABBFAKTA:

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Måndag - fredag 40h/vecka. Visst arbete kan förekomma på enstaka kvällar och helger
Ort: Bromma
Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:

Grafair Jet Center är en av världens mest uppskattade affärsflygterminaler, där företaget erbjuder en servicenivå av absolut högsta internationella standard. Grafair Jet Center hanterar merparten av alla affärs- & privatflyg som besöker Stockholm, och är ett litet och familjärt företag med härlig sammanhållning.

Grafair opererar en varierande flotta av flygplatsutrustning innehållandes bland annat elektriska bogserfordon och dragtruckar, avisningsbilar, lastutrustning och personbilar. Inom verksamheten används även en del utrustning för att hålla faciliteten i gott skick såsom gräsklippare, snöslungor, sopmaskiner samt trädgårdsutrustning.

Tjänsten utförs på säkerhetskontrollerat område vilket kräver ett utdrag ur belastningsregistret samt kunna redogöra för dina sysselsättningar senaste fem åren. Detta genom till exempel studieintyg eller arbetsgivarintyg.DIN ROLL:

Som fordonsanvarig på Grafair Jet Center har du ansvaret för underhåll av fordon och markutrustning på både Grafair Bromma och Arlanda. Du kommer att vara stationerad på Bromma. Du kommer även vara med och utföra såväl akuta reparationer som planerat underhåll.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Övervaka status på fordon och utrustning
- Utföra tillsyn och förebyggande underhåll
- Koordinera underhåll från tredjepartsleverantörer
- Utbilda markpersonal i användandet av fordon och utrustning
- Utveckla nya rutiner enligt tillverkarens instruktioner och rekommendationer
- Övriga rampuppgifter relaterade till affärsflyg såsom rangering och bogsering av flygplan

- Vintertid även avisning av flygplan samt snöröjning

VEM ÄR DU?

Du är en all-around person som älskar att arbeta med såväl modern- som lite äldre teknik. Du har en nyfikenhet att sätta dig in i ny teknik, underhåll, manualer, rutiner osv. Du har ett inre driv och trivs med varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Vidare är du en socialt utåtriktad person. Du är strukturerad, noggrann och kan arbeta självgående. Slutligen är du prestigelös och har inget emot att hugga i där det behövs.

- Har gedigen fordonsmekanisk erfarenhet, inklusive fordonselektronik och hydraulik.
- Behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift
- Har en vilja att arbeta fysiskt

- Har B-körkort

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos vår kund.

- Sök tjänsten genom att klicka på Skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se

OM BARA POSTEN BEMANNING

Bara Posten Bemanning erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster så som reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Visa mindre

Provcellsingenjör till AVL Haninge

Arbetsbeskrivning Har du ett gediget intresse för motorteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare med en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner. Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett gediget intresse för motorteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare med en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner.

Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt. I ditt arbete ingår även underhåll och att kalibrera flera olika typer av instrument i provcellerna. Det förekommer även arbete med systematisk felsökning, linjering med laser, dokumentation och återkoppling gentemot kund.

Då du kommer att jobba med Högvolt erbjuds du utbildningar internt hos oss.


Din Profil
Vi söker dig som:
- Har ett stort intresse för teknik, motorer och fordon
- Har minst 2: års dokumenterad erfarenhet som Mekaniker/Tekniker. Alternativt har dokumenterad erfarenhet som Elektriker med ett fritidsintresse för motorer
- Talar flytande svenska samt engelska
- Har grundläggande Datorkunskap
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av praktiskt arbete med El-fordon eller transmissioner. Vidare söker vi dig som besitter ett stort driv och innehar en initiativtagande förmåga. Du tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, riskmedvetenhet och kvalité. Vi arbetar i team och i ett nära samarbete, därmed efterfrågar vi en given lagspelare!

Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter och en unik jobbmöjlighet i en spännade miljö!


Om företaget
AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor (hybrider, förbränningsmotorer, transmissioner, elektriska drivsystem, batterier, bränsleceller och styrteknik) för personbilar, lastbilar, anläggningsmaskiner, stora motorer och dess integration in i fordon.

Placering för tjänsten är på vår interna anläggning i Haninge, strax söder om Stockholm. Stora delar av vår verksamhet är belagd dagtid, men det finns även möjlighet att arbeta skift.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Fastighetstekniker till Sveafastigheter i Stockholm

Om företaget Sveafastigheter utvecklar, bygger och förvaltar hem med omtanke om människor, klimatet och framtida generationer. Bostäderna utvecklas efter platsens unika behov, byggs med hållbarhetslösningar i framkant och förvaltas långsiktig. Sveafastigheters vision är att vara ledande utvecklare och förvaltare av attraktiva och hållbara hem och kvarter, med ansvar för att människor trivs och känner sig trygga. Dina arbetsuppgifter Är du en händig person... Visa mer
Om företaget
Sveafastigheter utvecklar, bygger och förvaltar hem med omtanke om människor, klimatet och framtida generationer. Bostäderna utvecklas efter platsens unika behov, byggs med hållbarhetslösningar i framkant och förvaltas långsiktig. Sveafastigheters vision är att vara ledande utvecklare och förvaltare av attraktiva och hållbara hem och kvarter, med ansvar för att människor trivs och känner sig trygga.

Dina arbetsuppgifter
Är du en händig person som trivs med varierande arbetsuppgifter och som uppskattar att ge god service? Har du erfarenhet som fastighetstekniker och vill arbeta för ett växande bolag? Då är du kanske helt rätt för tjänsten som fastighetstekniker till Sveafastigheter!

Vi söker ännu en en serviceinriktad fastighetstekniker till Sveafastigheter i Stockholm. Tjänsten är på heltid med en inledande provanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.

Som fastighetstekniker kommer du att arbeta i en bred roll där du ansvarar för driftsfrågor, felavhjälpande underhåll och tekniska installationer i våra bostadslägenheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Utföra lägenhetsbesiktningar vid in-/ och utflytt
- Ta emot och åtgärda felanmälningar
- Genomföra ronderingar och kontroller
- Problemlösning av fastighetens tekniska system exempelvis inomhusklimat, värme och ventilation
- Byta filter och allmän tillsyn av ventilationssystemen, värmesystem och värmepumpar
- Sköta inre miljö och i viss mån yttre miljö
- Ansvara för beställningar och följa upp mindre reparationer och underhåll
- Ansvar för verktyg och redskap

I arbetet ingår även digital dokumentation och uppföljning samt att du följer givna föreskrifter och använder de skyddsanordningar som krävs för att skapa en bra och säker arbetsmiljö. Rollen är även social och serviceinriktad där du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster.


Din profil
Vi söker dig som har:

- gymnasieutbildning och gärna yrkesutbildning som fastighetstekniker
- några års erfarenhet av arbete som fastighetstekniker eller erfarenhet inom bygg och underhåll
- god svenska i tal och skrift
- B-körkort samt god körvana

Som fastighetstekniker är du en viktig ambassadör för oss där vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som tycker att det är viktigt med god service, är praktiskt lagd och som vill bidra till en bra boendemiljö för våra hyresgäster. Du har lätt för att samarbeta, håller vad du lovar och tycker om att lösa problem. För att trivas hos oss bör du vara flexibel gällande förändringar och klara att arbeta självständigt.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bita Kaplan på telefon: 0708 -21 53 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Provcellsingenjör till AVL

Arbetsbeskrivning Har du ett gediget intresse för motorteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare med en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner. Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett gediget intresse för motorteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare med en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner.

Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt. I ditt arbete ingår även underhåll och att kalibrera flera olika typer av instrument i provcellerna. Det förekommer även arbete med systematisk felsökning, linjering med laser, dokumentation och återkoppling gentemot kund.

Då du kommer att jobba med Högvolt erbjuds du utbildningar internt hos oss.


Din Profil
Vi söker dig som:
- Har ett stort intresse för teknik, motorer och fordon
- Har minst 2: års dokumenterad erfarenhet som Mekaniker/Tekniker. Alternativt har dokumenterad erfarenhet som Elektriker med ett fritidsintresse för motorer
- Talar flytande svenska samt engelska
- Har grundläggande Datorkunskap
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av praktiskt arbete med El-fordon eller transmissioner. Vidare söker vi dig som besitter ett stort driv och innehar en initiativtagande förmåga. Du tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, riskmedvetenhet och kvalité. Vi arbetar i team och i ett nära samarbete, därmed efterfrågar vi en given lagspelare!

Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter och en unik jobbmöjlighet i en spännade miljö!


Om företaget
AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor (hybrider, förbränningsmotorer, transmissioner, elektriska drivsystem, batterier, bränsleceller och styrteknik) för personbilar, lastbilar, anläggningsmaskiner, stora motorer och dess integration in i fordon.

Placering för tjänsten är på vår interna anläggning i Haninge, strax söder om Stockholm. Stora delar av vår verksamhet är belagd dagtid, men det finns även möjlighet att arbeta skift.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Är du mekaniker och vill jobba med motorprovning?

Arbetsbeskrivning Har du ett gediget intresse för motorteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare med en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner. Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett gediget intresse för motorteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare med en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner.

Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt. I ditt arbete ingår även underhåll och att kalibrera flera olika typer av instrument i provcellerna. Det förekommer även arbete med systematisk felsökning, linjering med laser, dokumentation och återkoppling gentemot kund.

Då du kommer att jobba med Högvolt erbjuds du utbildningar internt hos oss.


Din Profil
Vi söker dig som:
- Har ett stort intresse för teknik, motorer och fordon
- Har minst 2: års dokumenterad erfarenhet som Mekaniker/Tekniker. Alternativt har dokumenterad erfarenhet som Elektriker med ett fritidsintresse för motorer
- Talar flytande svenska samt engelska
- Har grundläggande Datorkunskap
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av praktiskt arbete med El-fordon eller transmissioner. Vidare söker vi dig som besitter ett stort driv och innehar en initiativtagande förmåga. Du tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, riskmedvetenhet och kvalité. Vi arbetar i team och i ett nära samarbete, därmed efterfrågar vi en given lagspelare!

Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter och en unik jobbmöjlighet i en spännade miljö!


Om företaget
AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor (hybrider, förbränningsmotorer, transmissioner, elektriska drivsystem, batterier, bränsleceller och styrteknik) för personbilar, lastbilar, anläggningsmaskiner, stora motorer och dess integration in i fordon.

Placering för tjänsten är på vår interna anläggning i Haninge, strax söder om Stockholm. Stora delar av vår verksamhet är belagd dagtid, men det finns även möjlighet att arbeta skift.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Provcellsingenjör till AVL

Arbetsbeskrivning Har du ett gediget intresse för motorteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare med en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner. Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett gediget intresse för motorteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare med en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner.

Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt. I ditt arbete ingår även underhåll och att kalibrera flera olika typer av instrument i provcellerna. Det förekommer även arbete med systematisk felsökning, linjering med laser, dokumentation och återkoppling gentemot kund.

Då du kommer att jobba med Högvolt erbjuds du utbildningar internt hos oss.


Din Profil
Vi söker dig som:
- Har ett stort intresse för teknik, motorer och fordon
- Har minst 2: års dokumenterad erfarenhet som Mekaniker/Tekniker. Alternativt har dokumenterad erfarenhet som Elektriker med ett fritidsintresse för motorer
- Talar flytande svenska samt engelska
- Har grundläggande Datorkunskap
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av praktiskt arbete med El-fordon eller transmissioner. Vidare söker vi dig som besitter ett stort driv och innehar en initiativtagande förmåga. Du tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, riskmedvetenhet och kvalité. Vi arbetar i team och i ett nära samarbete, därmed efterfrågar vi en given lagspelare!

Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter och en unik jobbmöjlighet i en spännade miljö!


Om företaget
AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor (hybrider, förbränningsmotorer, transmissioner, elektriska drivsystem, batterier, bränsleceller och styrteknik) för personbilar, lastbilar, anläggningsmaskiner, stora motorer och dess integration in i fordon.

Placering för tjänsten är på vår interna anläggning i Haninge, strax söder om Stockholm. Stora delar av vår verksamhet är belagd dagtid, men det finns även möjlighet att arbeta skift.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Är du mekaniker och vill jobba med motorprovning?

Arbetsbeskrivning Har du ett gediget intresse för motorteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare med en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner. Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett gediget intresse för motorteknik och vill arbeta på ett världsledande bolag inom provning av drivlinor? AVL utvecklar sitt team med ytterligare med en Provcellsingenjörer till teamet som ansvarar för provning av El-drivlinor och Transmissioner.

Som Provcellsingenjör genomför du provning av drivlinor och transmissioner i labmiljö. Före provning av objektet ansvarar du även för att preparera, förbereda och installera provobjekt. I ditt arbete ingår även underhåll och att kalibrera flera olika typer av instrument i provcellerna. Det förekommer även arbete med systematisk felsökning, linjering med laser, dokumentation och återkoppling gentemot kund.

Då du kommer att jobba med Högvolt erbjuds du utbildningar internt hos oss.


Din Profil
Vi söker dig som:
- Har ett stort intresse för teknik, motorer och fordon
- Har minst 2: års dokumenterad erfarenhet som Mekaniker/Tekniker. Alternativt har dokumenterad erfarenhet som Elektriker med ett fritidsintresse för motorer
- Talar flytande svenska samt engelska
- Har grundläggande Datorkunskap
- Innehar B-körkort

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av praktiskt arbete med El-fordon eller transmissioner. Vidare söker vi dig som besitter ett stort driv och innehar en initiativtagande förmåga. Du tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, riskmedvetenhet och kvalité. Vi arbetar i team och i ett nära samarbete, därmed efterfrågar vi en given lagspelare!

Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter och en unik jobbmöjlighet i en spännade miljö!


Om företaget
AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor (hybrider, förbränningsmotorer, transmissioner, elektriska drivsystem, batterier, bränsleceller och styrteknik) för personbilar, lastbilar, anläggningsmaskiner, stora motorer och dess integration in i fordon.

Placering för tjänsten är på vår interna anläggning i Haninge, strax söder om Stockholm. Stora delar av vår verksamhet är belagd dagtid, men det finns även möjlighet att arbeta skift.Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Serviceinriktad person som söker ny erfarenhet

Energipartner är en utav Stockholms största IVT-leverantörer när det kommer till värmepumpar; bergvärme, luft/vatten, frånluft och luft/luftvärmepumpar.    Vi installerar hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra företag.   Kontoret är beläget på Höglandstorget i Bromma   Arbetstiden är 7.30 – 16.30 och vi tillhanda har en egen servicebil till dig.  Du behöver inte ha någon erfarenhet av värmepumpar, vi utbildar dig här hos oss.  Arbetsuppgi... Visa mer
Energipartner är en utav Stockholms största IVT-leverantörer när det kommer till värmepumpar; bergvärme, luft/vatten, frånluft och luft/luftvärmepumpar.  
 Vi installerar hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra företag.
 
Kontoret är beläget på Höglandstorget i Bromma 

 Arbetstiden är 7.30 – 16.30 och vi tillhanda har en egen servicebil till dig. 

Du behöver inte ha någon erfarenhet av värmepumpar, vi utbildar dig här hos oss. 


Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll och utföres hos kunder i Stockholmsområdet. Vi söker dig som 
 - Brinner för service
 - Innehar B-körkort 
 - Talar och skriver flytande svenska
- Utbildning får du hos oss
 
Du erbjuds 
 - Konkurrenskraftig lön
 - Egen servicebil
 - Friskvård
 - Tjänstepension hos Skandia
 - Hälsoförsäkring hos Skandia
- Bonus
 
Övrig information 
 - Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Visa mindre

Bilbolaget Nord AB söker personlig servicetekniker!

Om företaget Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter a... Visa mer
Om företaget
Bilbolaget har funnits sedan 1932 och verkar inom en rad olika områden inom bilägande. Vi är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Ford samt begagnat och säljer totalt 10 000 bilar. Vi säljer personbilar och transportbilar, har hyrbilsverksamhet, verkstad, däckhotell, erbjuder tankning och tvätt samt har välsorterade bildelsbutiker. Bilbolaget har ca 475 medarbetare och finns på 14 orter i Norra Sverige. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som kännetecknas av omtanke, tillgänglighet och kompetens. Varmt välkommen att söka för att bli en del av vår familj!

Dina arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker på Bilbolaget så består dina arbetsdagar dels av service och reparationer av personbilar och lätta transportbilar, men också mycket kundkontakt. På Bilbolaget så jobbar samtliga mekaniker som personliga servicetekniker vilket kräver att man har god förmåga att planera och strukturera sina arbeten. På verkstaden är det i dagsläget 18 personliga servicetekniker som drivs av att hjälpa varandra och jobba som ett lag för att uppnå sina mål!

Din profil
Vi tror att du som söker har erfarenhet av att skruva i bilar eller liknande. Du är stresstålig, social och positiv och ett stort intresse av att utveckla dina kunskaper.
Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för din del av vårt kvalitetstänkande, nöjda kunder är det bästa vi vet. Vi ser gärna att du är initiativrik och serviceinriktad samt har lätt för att jobba i team. Det är viktigt att du delar våra grundläggande värderingar, som till exempel att kunden är vår största tillgång.
Vi tror också att du kan kommunicera väl på både svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
- Fordonsteknisk eller likvärdig utbildning
- Några års erfarenhet som mekaniker

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB. Vi behandlar ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, kontakta Maja Lundström via 073 - 351 27 44 eller maja.lundstrom@clwork.se
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Säljare/Reparatör - Evelelent Sw Ab

Ansök    Feb 1    Evelent SW AB    Elektronikreparatör
Säljare & Tekniker kommer du att ha en viktig roll i vår butik. Du kommer att hjälpa butiken att uppnå försäljningsmål och dagligen ha kontakt med kunderna. Du skall även agera tekniker och reparatör för mobiltelefoner och läsplattor. En fantastiskt rolig roll där du har den bästa av två världar – kontakten med våra kunder och den tekniska utvecklingen från reparationerna. Du kommer att vara butikens ansikte utåt och representera På Phonecare Kungsgatan AR... Visa mer
Säljare & Tekniker kommer du att ha en viktig roll i vår butik. Du kommer att hjälpa butiken att uppnå försäljningsmål och dagligen ha kontakt med kunderna. Du skall även agera tekniker och reparatör för mobiltelefoner och läsplattor. En fantastiskt rolig roll där du har den bästa av två världar – kontakten med våra kunder och den tekniska utvecklingen från reparationerna. Du kommer att vara butikens ansikte utåt och representera På Phonecare Kungsgatan
ARBETSUPPGIFTER
- Försäljning och service
- Support, återkoppling och rådgivning till kunderna
- Reparationer av de enheter som kunderna lämnar in
- Inventering och delat ansvar för butikens lager
- Ansvara för att butiken alltid är städad & att tillbehör finns för kunderna
VI SÖKER DIG SOM
- Är noggrann och har hög arbetsmoral.
- Har en positiv inställning och ser lösningar.
- Som vill vara med och utveckla phonecare
- Jobbar strukturerat och metodiskt.
- Alltid ser till kundens bästa och levererar service i världsklass.
Utöver detta ser vi att du är mycket samarbetsvillig och tycker att det är roligt att arbeta i team samt bidrar till detta genom en mycket positiv attityd. Stort fokus kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: 100%
Placering: Stockholm Kungsgatan
Lön: Fast månadslön & provision
Kollektivavtal: Ja
Tjänstepension: Ja Visa mindre

Mekaniker till Trans-Auto

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Har du en grundläggande teknisk utbildning? Är du nyfiken och har ett intresse för att meka? Då är tjänsten som verkstadsmekaniker på Trans-Auto kanske något för dig? Du kommer att få en genuin introduktion och utbildning hos våra leverantörers produkter. Om tjänsten I din roll som verkstadsmekaniker på Trans-Auto i Södertälje kommer du att arbet... Visa mer
Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Då kanske denna tjänst som är en rekrytering är något för dig!Har du en grundläggande teknisk utbildning? Är du nyfiken och har ett intresse för att meka? Då är tjänsten som verkstadsmekaniker på Trans-Auto kanske något för dig? Du kommer att få en genuin introduktion och utbildning hos våra leverantörers produkter.

Om tjänsten
I din roll som verkstadsmekaniker på Trans-Auto i Södertälje kommer du att arbeta självständigt vid en egen plats med renovering och ombyggnation av i första hand marinväxlar, men även arbete med växellådor, axlar, och andra drivlinekomponenter förekommer. Du ingår i ett team där ni är 7 mekaniker. Du kommer att följa hela produkten från början till slut där arbetsuppgifterna är att ta isär, tvätta och kontrollera de enheter som kommer in. Vidare montera, måla och testa produkten i speciella testbänkar för växellådor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- grundläggande teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande relevant utbildning
- god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort

Det meriterande (ej krav) om du har:
- el-kompetens
- erfarenhet av transmissioner och axlar för tunga fordon
- truckkort och genomförd traversutbildning
- kunskap inom hydraulik
- erfarenhet från marina-, verkstads-, eller fordonsindustrin

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du besitter följande kompetenser/egenskaper:
- driven, nyfiken och ha en vilja att utvecklas i rollen
- noggrannhet och kvalitetsmedveten
- genuint teknikintresse för att meka samt vara nyfiken

Om Trans-Auto
Trans-Auto AB säljer och renoverar drivlinekomponenter inom mobil och marin industri på den nordiska, och baltiska marknaden. Vi representerar världsledande varumärken och med hjälp av bred teknisk expertis och en hög servicegrad kan vi erbjuda våra kunder ett komplett stöd under applikationens hela livslängd. Vårt huvudkontor ligger i Södertälje söder om Stockholm där vår anläggning även innefattar lager och verkstad. Vi har även ett försäljningskontor i Finland. Läs mer på www.transauto.se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Godkänt gymnasium utbildning

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Inneha B-körkort

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Reservdelsrådgivare Scania Sverige AB, region Stockholm Söder

Vill Du leverera reservdelar och service i världsklass? Då kan du vara den vi söker! Du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.  Nu söker vi en ny medarbetare till vårt team i Kungens Kurva !  Arbetsuppgifter Som reservdelsrådgivare i vårt serviceteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Reservdelsverksamheten och lagret ska drivas så... Visa mer
Vill Du leverera reservdelar och service i världsklass? Då kan du vara den vi söker! Du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag. 

Nu söker vi en ny medarbetare till vårt team i Kungens Kurva ! Arbetsuppgifter
Som reservdelsrådgivare i vårt serviceteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Reservdelsverksamheten och lagret ska drivas så effektivt och lönsamt som möjligt. Våra kunder är det viktigaste för oss och grundförutsättning för att skapa tillgänglighet på fordon är att ha rätt reservdelar hemma, därför ser vi denna roll som central i vår organisation.

Det är viktigt att allt kundbemötande utförs på ett vänligt, professionellt, serviceinriktat och hjälpsamt sätt. Du träffar våra kunder och rådgör med dem kring reservdelar, service och för dialog kring reparationer. Du verkar aktivt för att skapa och behålla stort förtroende och hög leveransprecision för lagret och strävar efter att öka reservdels- och serviceförsäljning.

Din profil
Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med ett intresse för fordon och att ge service. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenhet av servicearbete och vi ser gärna att du idag arbetar inom kundrelationsförsäljning och är van att möta kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av t.ex. reservdelshantering, logistik eller servicerådgivning sedan tidigare. En bred kunskap inom lastbilar, släp och påbyggnationer är meriterande.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.
Du är serviceinriktad och känner dig bekväm med att vara spindeln i nätet, du är affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande.

Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van vid att leverera. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
B körkort är ett krav och truckkort meriterande.

Vi erbjuder
En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania. 

Tjänsten är på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare information
Vid frågor angående tjänsten kontakta Fredrik Möller, Servicechef  tfn. 010-708 64 74

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och ev kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2021 registrerade Scania Sverige drygt 2 300 tunga fordon samt drygt 150 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,8%. Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Inneha B-körkort

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Fastighetsskötare/Vaktmästare/Allt i allo i Stockholm

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran i Stockholm söker erfarna årsrika hantverkare (50+) för arbete, såväl inomhus som utomhus. Arbetsuppgifterna varierar brett inom renovering, underhåll, ombyggnation och tillbyggnadsarbete. Halkbekämpning är det snart dags för också. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid. Lön enligt kollektivavtal och helförsäkrad.

B-körkort och egen bil är ett krav.

Arbetsuppgifter
halkbekämpning
skruva upp en gipsskiva
köksrenovering
fönsterrenovering
bygga altan/trädäck/staket
fasadarbete - tvätta, måla m.m.
golvläggning
montering av t.ex. möbler
målning/tapetsering
ommöblering

Kvalifikationer
Utbildad äldre hantverkare, med mångårig erfarenhet inom sitt yrke och kanske redan pensionär.

Behärskar svenska i tal och skrift
Kan arbeta självgående ute hos kund
B-körkort är ett krav! (meriterande om du har tillgång till bil med dragkrok och släp i tjänsten)
Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
Meriterande om du har bred hantverkserfarenhet

Personliga egenskaper
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade seniorer, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund.

Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Stockholm Visa mindre

Larminstallatör/Larmtekniker

Zon Alarm i Stockholm AB söker en erfaren larmtekniker, som kommer att arbeta med installation- och servicejobb över hela Stockholmsområdet. Krav: 3 års erfarenhet av larminstallation B-körkort Meriterande: Siemens SPC Power Neo Galaxy Tjänsten är tillsvidare på 100%. Ansökan med cv och personligt brev skickas till info@zonalarm.se. Intervjuer sker löpande. Zon Alarm i Stockholm AB är ett mindre företag som startade 2013. Vi installerar inbrott... Visa mer
Zon Alarm i Stockholm AB söker en erfaren larmtekniker, som kommer att arbeta med installation- och servicejobb över hela Stockholmsområdet.


Krav:
3 års erfarenhet av larminstallation
B-körkort


Meriterande:
Siemens SPC
Power Neo
Galaxy


Tjänsten är tillsvidare på 100%.


Ansökan med cv och personligt brev skickas till info@zonalarm.se. Intervjuer sker löpande.


Zon Alarm i Stockholm AB är ett mindre företag som startade 2013. Vi installerar inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning och passagesystem, främst hos företag men även hos privatpersoner. Vi installerar hos våra egna kunder såväl som mot större samarbetspartners. Vårt kontor finns i Västertorp men vi utför service och installationer i hela Stockholmsområdet. Hos oss arbetar man både självständigt och tillsammans med kollegor på varierande arbetsplatser. Visa mindre

Nattarbetande tungbilsmekaniker till Mekka Service

Om företaget Vill du arbeta i toppmodern verkstadsmiljö med kompetenta och engagerade kollegor? Tungbilsbranschen är en av Sveriges viktigaste branscher, och här får du möjlighet att fortsatt hålla en hög kvalité på våra vägar. Nu söker Mekka Service i Länna 2 duktiga och pålitliga fordonstekniker med inriktning på tunga fordon. Mekka Service ingår i Mekka Traffic-koncernen och finns i dagsläget på 16 orter, alla med marknadens mest moderna och tilltalan... Visa mer
Om företaget
Vill du arbeta i toppmodern verkstadsmiljö med kompetenta och engagerade kollegor?

Tungbilsbranschen är en av Sveriges viktigaste branscher, och här får du möjlighet att fortsatt hålla en hög kvalité på våra vägar. Nu söker Mekka Service i Länna 2 duktiga och pålitliga fordonstekniker med inriktning på tunga fordon.

Mekka Service ingår i Mekka Traffic-koncernen och finns i dagsläget på 16 orter, alla med marknadens mest moderna och tilltalande verkstäder. Förutom skade- och serviceverkstad erbjuder Mekka Service även tvätthallar och uppställningsplatser. Den röda tråden i verksamheten är kvalité, säkerhet och engagerad personal. Du kommer jobba i en tight grupp där teamkänslan betyder väldigt mycket. Bussar är det vanligaste förekommande fordonstypen bland kunderna men de flesta typer av fordon kommer förekomma. Att vilja och kunna utvecklas tar dig hos oss längre än motsatsen.


Dina arbetsuppgifter
Som fordonstekniker/mekaniker hos Mekka Service kan du vara säker på att du alltid kommer lyckas utföra ett högkvalitativt arbete. Du kommer arbeta med kvalificerad felsökning, diagnostisering och reparation av både företagens interna fordonspark, samt externa kunders fordon. Här erbjuds du att arbeta i toppmodern miljö med endast det bästa på marknaden. Verksamheten drivs med engagerade medarbetare och här ser man på en långsiktighet i sina anställda! För att leverera den bästa servicen till sina kunder har Mekka Service generösa öppettider, och därför krävs det att du har möjlighet att arbeta natt. Arbetstiderna är förlagda natt söndag-torsdag i ett första skede, från kl 22 till kl 06. Detta kan komma att ändras i framtiden, beroende på vad som fungerar bäst för både dig och verksamheten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
- Utbildad fordonstekniker/mekaniker eller
- Motsvarande erfarenhet av felsökning diagnostisering och reparation av tunga fordon
- B-körkort
- God datorvana
- Flytande svenska i tal och skrift, god engelska i tal och skrift
- Prestigelöst, noggrant och flexibelt förhållningssätt
- Viljan och möjlighet att arbeta natt

Meriterande för tjänsten:
- C- och/eller D-kort
- AC-certifiering
- Flerspråkig


Information och kontakt
I denna rekryteringsprocess samarbetar Mekka Service med Wikan Personal Stockholm. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning hos Wikan Personal, därefter är ambitionen att Mekka Service tar över anställningen.

Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan annonsen löpt ut.

För frågor kring tjänsten eller anställningen, vänligen kontakta Mikaela Ahl, konsultchef, på 0738-603643 eller mikaela@wikan.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Självgående Elektriker sökes

Vi är nu på jakt efter flera drivna, självgående elektriker som känner sig bekväma med att kunna planera och utföra elinstallationer efter givna förutsättningar. Vår kund arbetar med kabeldragningar och elinstallationer i villor, för laddstolpar och solpaneler, där ditt ansvar är på all inkommande el från elanläggningen efter anslutningspunkten. Tjänsten är direkt hos kund där provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning tillämpas. ARBETSBE... Visa mer
Vi är nu på jakt efter flera drivna, självgående elektriker som känner sig bekväma med att kunna planera och utföra elinstallationer efter givna förutsättningar.

Vår kund arbetar med kabeldragningar och elinstallationer i villor, för laddstolpar och solpaneler, där ditt ansvar är på all inkommande el från elanläggningen efter anslutningspunkten.

Tjänsten är direkt hos kund där provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning tillämpas.

ARBETSBESKRIVNING

Storstockholm blir din arbetsplats, du kommer få tillgång till egen servicebil och utgår hemifrån. En vanlig dag brukar börja 07.00, men olika projekt har olika förutsättningar och därav krävs flexibel inställning kring start- och sluttid. Beroende på projekt arbetar du ibland ensam och ibland tillsammans med en kollega. Under arbetsdagen kommer dina erfarenheter att testas på att dra och klamra kablar, skruva kopplingar och uttag, installera olika elektriska produkter etc. För denna roll ser vi att du är bekväm med att kunna läsa och förstå ritningar och kopplingsscheman samt att du kan ta eget initiativ kring hur allt kan installeras på bästa sätt.

DINA KVALIFIKATIONER

- 2-3 års erfarenhet som installationselektriker

- Flexibel i arbetstider då viss övertid kan förekomma

- Flytande svenska i tal och skrift

- Innehar körkort

- Kan läsa kopplingsscheman och ritningar

- Ej färgblind

MERITERANDE

- Yrkesbevis (behörig elektriker)

- Flerspråkig

- Eftergymnasial utbildningDIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en person med god känsla för service och är noggrann i ditt arbete. Då arbetsplatsen varierar beroende på projekt så är det viktigt att du trivs i sociala miljöer. Du är en ansvarstagande och engagerad person som drivs framåt av problemlösning och tar dig an nya utmaningar för att utvecklas. Då du kommer arbeta en del på egen hand är det viktigt att du är självständig.


Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb? Visa mindre

Drifttekniker till Campus Albano / AlbaNova

Ansök    Feb 1    Experis AB    Installationselektriker
Idag har vi ett fastighetsvärde på 73 miljarder och en omsättning på 5,7 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 16,7 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se Vi är ett av landets största fastighetsbolag. Med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfare... Visa mer
Idag har vi ett fastighetsvärde på 73 miljarder och en omsättning på 5,7 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 16,7 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på akademiskahus.se

Vi är ett av landets största fastighetsbolag. Med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt.

Är du serviceinriktad, har fastighetsteknisk kompetens och gillar kontakt med människor?

Vill du, i samverkan med kollegor och våra kunder, arbeta som drifttekniker i en varierande och teknikintensiv miljö, som inbegriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier?

Vi söker drifttekniker till Campus Albano / AlbaNova, som tillhör fastighetsområdet Frescati.

Ditt uppdrag:

Som drifttekniker har du en teknisk generalistroll med ansvar för tilldelade byggnader, det inbegriper allt från föreläsningssalar till moderna laboratorier. Du är kundens första kontakt i driftsfrågor med ansvar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen. Du har tekniskt ansvar för en eller flera fastigheter, med kunden i fokus.

Du bidrar till Akademiska Hus uppdrag genom ditt fokus på tillsyn och skötsel som säkerställer vår viktiga basleverans samt driftoptimering av bland annat inneklimat, energiförbrukning och drifttider. Du bistår vid upprättande av och genomförande av underhållsplan och ekonomisk prognos. I ditt uppdrag ingår även digital systemhantering, att följa upp energi- och vattenförbrukning. Driftteknikern är en del av förvaltningsteamet, du träffar kund och hyresgäst i vardagen och deltar i kunddialogen.

Vi söker dig som har några års fastighetsteknisk erfarenhet och har stort intresse för fastigheter och teknik. Du har kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor.

Som grund har du teknisk eller fastighetsinriktad utbildning från gymnasium och med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Du uttrycker dig väl på svenska och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper

Då du har daglig kontakt med våra hyresgäster är det viktigt att du är serviceinriktad och relationsskapande. Du är en strukturerad problemlösare som är van vid att arbeta både självständigt och i team. Arbetet innebär ett nära samarbete med de tre andra driftteknikerna i gruppen, därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling och vara initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll med många kontaktytor. Du bidrar med din kompetens och med initiativ till effektivisering - och har samtidigt möjlighet att själv utvecklas. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling - och vi är dessutom ett trevligt team som håller till i trevliga lokaler på Kräftriket.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål - att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Kontakt

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Bahlenberg på 070-790 86 26 alt sara.bahlenberg@jeffersonwells.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast! Visa mindre

Elektriker till Norra Stockholm

Vi söker en elektriker som vill bli en del av vårt engagerade team på norra paketet. Tillsammans med ca 15 kunniga och drivna kollegor blir ditt uppdrag att ta hand om fastighetsdriften för Löwenströmska och Jakobsbergs sjukhus. Som elanläggningsansvarig elektriker utför du självständigt tillsyn, skötsel, felsökning samt service av byggnader och installationer vad gäller el. Du blir också ansvarig för i enlighet med vår beställares styrdokument gällande e... Visa mer
Vi söker en elektriker som vill bli en del av vårt engagerade team på norra paketet. Tillsammans med ca 15 kunniga och drivna kollegor blir ditt uppdrag att ta hand om fastighetsdriften för Löwenströmska och Jakobsbergs sjukhus.

Som elanläggningsansvarig elektriker utför du självständigt tillsyn, skötsel, felsökning samt service av byggnader och installationer vad gäller el. Du blir också ansvarig för i enlighet med vår beställares styrdokument gällande elkraft och reservkraft. Uppgifterna blir såldes varierande i en utvecklande miljö med stora möjligheter till egen utveckling.

Kvalifikationer:

• Gymnasieutbildning med yrkesexamen
• Godkänd ESA-utbildning
• Allmän behörighet el (AL)

• Dokumenterad erfarenhet och minst 5 års fördjupad kunskap inom el på tekniskt komplexa objekt, gärna i vårdmiljö samt drift av reservkraftsanläggning.

• B-körkort

Du är en ansvarstagande och drivande person som är mån att leverera högkvalitativa resultat. Vidare har du stort tekniskt intresse, är nyfiken på att lära mer och mån om att dela med dig av din egna kunskaper till kollegor. Du trivs med kombinationen av självständigt arbete och arbete i grupp och bidrar med mycket positivitet och energi.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Patrik Heikkilä, platschef: telefonnummer +46730756014

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare till Stockholm (Täby, City, Salem & Järfälla)

Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Vi har beslutat att insourca fastighetsskötseln fullt ut och söker nu praktiska och serviceorienterade personer till vårt team i Stockholm (Täby, City, Salem & Järfälla). Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är ... Visa mer
Har du erfarenhet av rollen som Fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt på ett branschledande fastighetsföretag där du har mycket frihet under ansvar? Vi har beslutat att insourca fastighetsskötseln fullt ut och söker nu praktiska och serviceorienterade personer till vårt team i Stockholm (Täby, City, Salem & Järfälla).
Vår vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Samhälleliga bidrag är viktigt för oss och vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.
Arbetsuppgifter
Du startar varje morgon på kontoret för att sedan åka ut till fastigheterna där du granskar att allt är rent och snyggt i och omkring fastigheterna samt åtgärdar felanmälningar från hyresgäster. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem.
Regelbunden översyn av fastigheterna, så kallad rondering, är en annan viktig del i arbetet och du åtgärdar sådant som upptäcks och säkerställer att kraven på brandsäkerhet uppfylls. Övriga arbetsuppgifter är besiktningar, men även inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobil arbetsorder för att hantera och administrera uppdrag. Arbetsorderhanteringen sker via en applikation i mobilen/surfplattan och du ansvarar för ett flertal fastigheter.
Kvalifikationer
Gymnasial utbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
God svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande, då våra hyresgäster kommer från alla världens hörn)
B-körkort
Vem är du?
Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara initiativrik och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Tjänsten har en nära dialog med hyresgäster vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Huvuduppdraget som Fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem i sin vardag. I gengäld kan du bli deras vardagshjälte!
Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/
För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Heimstaden valt att jobba med tester i vår rekryteringsprocess. Uppfyller du skallkraven får du göra ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 

Ansökan
Vi jobbar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag!
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Servicetekniker Motor, Scania Sverige - region Stockholm

Ansök    Feb 1    Scania CV AB    Marinmekaniker
Vill du arbeta med den senaste tekniken och världsledande produkter? Gillar du att lösa problem och ta egna initiativ?  Tycker du om när ingen dag är den andra lik? Då är vi rätt arbetsgivare för dig! Vi söker ny medarbetare till vår Motorverkstad. Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och ha... Visa mer
Vill du arbeta med den senaste tekniken och världsledande produkter? Gillar du att lösa problem och ta egna initiativ? 
Tycker du om när ingen dag är den andra lik? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Vi söker ny medarbetare till vår Motorverkstad.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.

Dina arbetsuppgifter
Som tekniker/mekaniker arbetar du med att utföra service och reparationer på motorer, marint och industri samt påbyggnationer. Arbetet är delvis förlagt hos kund. 

Du ansvarar för att utföra reparationer på komponenter i alla mekaniska, pneumatiska och hydrauliska system. Med hjälp av våra reparationsmetoder och program gör du felsökning och reparation av elsystem. Du är en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Din profil
Du har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med industrimotorer eller tunga fordon sedan tidigare.

Vi ser gärna att du har god el-kunskap och ett genuint intresse inom området då våra produkters system idag är komplexa. Djupare kunskaper inom hydraulik eller styrsystem är meriterande. Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot olika system t.ex. SDP3 och Multi.

B-behörighet är ett krav, har du även C- behörighet är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder.  

Ytterligare information
Vill du veta mer? Kontakta gärna Olle Wahlström, försäljningsdirektör Motor tfn 010-706 62 15.
Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiden är mellan kl. 07:00-16.00. Övertid förekommer och arbetet är delvis förlagt ute hos kund.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2021 registrerade Scania Sverige drygt 2 300 tunga fordon samt drygt 150 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,8%. Visa mindre

Nyfiken och händig larmtekniker

Safeguard söker nu larmtekniker till Stockholm! Vill du ha ett varierat och självständigt arbete där du arbetar med installationer, driftsättning och service av inbrottslarm, passersystem och kamerasystem? Här finns möjligheter för dig med ett intresse för teknik att få utvecklas och göra karriär inom ett starkt, växande företag. Med lång erfarenhet och stort engagemang hjälper vi på Safeguard våra kunder med trygga, smarta och effektiva säkerhetslösningar... Visa mer
Safeguard söker nu larmtekniker till Stockholm!
Vill du ha ett varierat och självständigt arbete där du arbetar med installationer, driftsättning och service av inbrottslarm, passersystem och kamerasystem?
Här finns möjligheter för dig med ett intresse för teknik att få utvecklas och göra karriär inom ett starkt, växande företag. Med lång erfarenhet och stort engagemang hjälper vi på Safeguard våra kunder med trygga, smarta och effektiva säkerhetslösningar.


Om tjänsten
I rollen som larmtekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att installera nya säkerhetssystem samt utföra service- & underhållsarbeten på befintliga enheter. Varje vecka har du ett möte med Chefsteknikern där ni planerar in kommande installationer och servicearbeten.
Tjänsten är förlagd dagtid, måndag till fredag och du utgår från hemmet.
Safeguard kan erbjuda dig ett fantastiskt team som du kan känna dig bekväm och säker med från start. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling.


Vem är du?
Vi söker dig som har jobbat som larmtekniker med minst 2 års erfarenhet av säkerhetsinstallationer. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och en lagspelare i ditt arbete.


Krav:
- B-körkort.
- 2 års erfarenhet inom liknande tjänst.
-Ha goda språkkunskaper inom svenska och engelska
-Straffri (utdrag ur brottsregistret krävs vid anställning)


Meriterande:
-Kunskap inom flera olika system
-Goda datakunskaper
-Vana vid kundkontakt.
-Självgående.


Om verksamheten
Safeguard säljer, projekterar, installerar och utför service av säkerhetslösningar till företag och bostadsrättsföreningar. Huvudkontoret ligger i Sätra strax söder om Stockholm.
Som helhetsleverantör inom säkerhet erbjuder vi våra kunder många olika typer av lösningar inom larm, kamera, passersystem, jalusi, dimgenerator, lås, mekaniskt skydd, brandskydd, men även aluminium och glaspartier.
Sedan starten 2011 har vi hunnit bli ett av Stockholms ledande säkerhetsföretag.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att skicka din ansökan till sara@safeguard.se


Vid start får du arbetskläder, företagstelefon, dator och en tjänstebil
Om du känner att denna tjänst är något för dig, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Baserad på erfarenhet
Kontakt: sara@safeguard.se Visa mindre

Självgående, drivna elektriker sökes.

VÅRT ERBJUDANDE Vi är nu på jakt efter några drivna, självgående elektriker som känner sig bekväma med att kunna planera och utföra elinstallationer efter givna förutsättningar. Vår kund arbetar med kabeldragningar och elinstallationer i villor, för laddstolpar och solpaneler, där ditt ansvar är på all inkommande el från elanläggningen efter anslutningspunkten. Tjänsten är direkt hos kund där provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning til... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Vi är nu på jakt efter några drivna, självgående elektriker som känner sig bekväma med att kunna planera och utföra elinstallationer efter givna förutsättningar.

Vår kund arbetar med kabeldragningar och elinstallationer i villor, för laddstolpar och solpaneler, där ditt ansvar är på all inkommande el från elanläggningen efter anslutningspunkten.

Tjänsten är direkt hos kund där provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning tillämpas.

ARBETSBESKRIVNING

Storstockholm blir din arbetsplats, du kommer få tillgång till servicebil och utgår hemifrån. En vanlig dag brukar börja 07.00, men olika projekt har olika förutsättningar och därav krävs flexibel inställning kring start- och sluttid. Beroende på projekt arbetar du ibland ensam och ibland tillsammans med en kollega. Under arbetsdagen kommer dina erfarenheter att testas på att dra och klamra kablar, skruva kopplingar och uttag, installera olika elektriska produkter etc. För denna roll ser vi att du är väldigt bekväm med att kunna läsa och förstå ritningar och kopplingsscheman samt att du kan ta eget initiativ kring hur allt kan installeras på bästa sätt.DINA KVALIFIKATIONER

- 2-3 års erfarenhet som installationselektriker
- Flexibel i arbetstider då viss övertid kan förekomma
- Flytande svenska i tal och skrift
- Innehar körkort
- Kan läsa kopplingsscheman och ritningar
- Ej färgblind


MERITERANDE

- Yrkesbevis (behörig elektriker)
- Flerspråkig
- Eftergymnasial utbildning


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en person med god känsla för service och är noggrann i ditt arbete. Då arbetsplatsen varierar beroende på projekt så är det viktigt att du trivs i sociala miljöer. Du är en ansvarstagande och engagerad person som drivs framåt av problemlösning och tar dig an nya utmaningar för att utvecklas. Då du kommer arbeta en del på egen hand är det viktigt att du är självständig.OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekaniker till Vällingby, start omgående!

Mekaniker till Vällingby, start omgående! Om tjänsten: Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tj... Visa mer
Mekaniker till Vällingby, start omgående!

Om tjänsten:

Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjänsten är att vara intresserad av yrket och ständigt vilja utvecklas individuellt och som team. Tjänsten kommer att innefatta en heltidsanställning på några av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi söker dig som:
- Gillar att jobba fysiskt.
- Har fordonstekniskt utbildning.
- Tidigare erfarenheter inom mekaniker.
- B - körkort.
- Har förmågan att arbeta självständigt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

 Meriterande:
- Behärskar engelska eller annat språk.

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

 

Sökord: Mekaniker , Fordon , Tekniker Visa mindre

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team. Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass! Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande. Pass... Visa mer
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet

- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet

- Ritningsläsning

- Självgående

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning

- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A

Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

- Larm

Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska

- B-körkort Visa mindre

Bli en av Sveriges högst betalda elektriker!

Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker med ECY-cert till vårt team. Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Om du har ambition att bli arbetsledare/ledande montör framöver ser vi det som mycket meriterande. Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss ... Visa mer
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker med ECY-cert till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare.

Om du har ambition att bli arbetsledare/ledande montör framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker och/eller entreprenadselektriker - minst 2 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning

- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A

Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B Visa mindre

Vill du jobba med bilar? (utbildning ingår)

Dina arbetsuppgifter: Brinner du för bilar? Just nu söker vi en juniormekaniker till vår kund i Norra Stockholm. Du kommer vara med i ett team som arbetar med att lägga till utrustning på nybilar. Du kommer mestadels arbeta självständigt och det krävs att du är ansvarsfull och noggrann för att du ska passa i rollen. Tjänsten är på heltid måndag till fredag. Detta är ett heltidsjobb med start omgående. Till en början kommer du bli anställd som konsult via... Visa mer
Dina arbetsuppgifter:

Brinner du för bilar? Just nu söker vi en juniormekaniker till vår kund i Norra Stockholm. Du kommer vara med i ett team som arbetar med att lägga till utrustning på nybilar. Du kommer mestadels arbeta självständigt och det krävs att du är ansvarsfull och noggrann för att du ska passa i rollen. Tjänsten är på heltid måndag till fredag.

Detta är ett heltidsjobb med start omgående. Till en början kommer du bli anställd som konsult via oss på Aura Personal.

Din profil

Krav för tjänsten är att du:

- Vi söker dig som har fordonsutbildning alternativt erfarenhet som anses likvärdig och kan börja omgående
- Har B-körkort (Manuell)
- Talar och skriver svenska obehindrat då du kommer använda dig av språket i dina dagliga arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med likande arbetsuppgifter. Som person ser vi att du är noggrann, självständig och organiserad i och med att du mestadels kommer ha eget ansvar för bilarna. Vi ser även att du är driven, initiativtagande och hjälpsam. För att passa i rollen krävs det även att du har ett brinnande intresse för bilar och ständigt vill utvecklas och lära dig mer. Det är även viktigt att du är social och trivs med att samarbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Karl Larsson på mejl Karl.larsson@aurapersonal.se eller numret 072 041 40 06. Visa mindre

Vi söker personbilsmekaniker till vår kund i Bromma!

Mekaniker till Bromma, start omgående! Om tjänsten: Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjäns... Visa mer
Mekaniker till Bromma, start omgående!

Om tjänsten:

Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjänsten är att vara intresserad av yrket och ständigt vilja utvecklas individuellt och som team. Tjänsten kommer att innefatta en heltidsanställning på några av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi söker dig som:
- Gillar att jobba fysiskt.
- Har fordonstekniskt utbildning.
- Tidigare erfarenheter inom mekaniker.
- B - körkort.
- Har förmågan att arbeta självständigt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

 Meriterande:
- Behärskar engelska eller annat språk.

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

 

Sökord: Mekaniker , Fordon , Tekniker Visa mindre

Däcktekniker sökes till Spånga!

Vi söker däcktekniker! Vi ser gärna att du har tidigare jobbat under däcksäsongen och letar nu efter en tills vidare anställning hos oss. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07–16 tillsammans med ett glatt team. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att göra hjulinställningar, monteringar, reparationer samt skifta.. All typ av tidigare erfarenhet verkstadsmiljö, fordons utbildning alternativt däckerfarenhet är mycket relevant för denna tj... Visa mer
Vi söker däcktekniker!

Vi ser gärna att du har tidigare jobbat under däcksäsongen och letar nu efter en tills vidare anställning hos oss. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07–16 tillsammans med ett glatt team.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att göra hjulinställningar, monteringar, reparationer samt skifta.. All typ av tidigare erfarenhet verkstadsmiljö, fordons utbildning alternativt däckerfarenhet är mycket relevant för denna tjänst.
Detta är en bra möjlighet för dig som vill utvecklas och skapa nya kontakter inom fordons branschen.

Vi söker dig som:
- Har driv och vill lära dig nya saker.
- Är lösningsorienterad och social.
- Har kapacitet att arbeta fysiskt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.
-Tidigare erfarenheter/utbildning inom fordonsbranschen.
- B - Körkort.

 

Meriterande:
- Militär tjänstgöring.
- Engelska eller annat språk.

 

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: Däck, Montör, Fordon, Mekaniker Visa mindre

Bilmekaniker till Kista sökes, start omgående!

Om tjänsten: Mekaniker till Kista start omgående! Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjänste... Visa mer
Om tjänsten:

Mekaniker till Kista start omgående!

Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjänsten är att vara intresserad av yrket och ständigt vilja utvecklas individuellt och som team. Tjänsten kommer att innefatta en heltidsanställning på några av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi söker dig som:
- Gillar att jobba fysiskt.
- Har fordonstekniskt utbildning.
- Tidigare erfarenheter inom mekaniker.
- B - körkort.
- Har förmågan att arbeta självständigt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

 Meriterande:
- Behärskar engelska eller annat språk.

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

 

Sökord: Mekaniker , Fordon , Tekniker Visa mindre

Däcktekniker sökes till Stockholm med start omgående!!

Vi söker däcktekniker! Vi ser gärna att du har tidigare jobbat under däcksäsongen och letar nu efter en tills vidare anställning hos oss. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07–16 tillsammans med ett glatt team. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att göra hjulinställningar, monteringar, reparationer samt skifta.. All typ av tidigare erfarenhet verkstadsmiljö, fordons utbildning alternativt däckerfarenhet är mycket relevant för denna tj... Visa mer
Vi söker däcktekniker!

Vi ser gärna att du har tidigare jobbat under däcksäsongen och letar nu efter en tills vidare anställning hos oss. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07–16 tillsammans med ett glatt team.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att göra hjulinställningar, monteringar, reparationer samt skifta.. All typ av tidigare erfarenhet verkstadsmiljö, fordons utbildning alternativt däckerfarenhet är mycket relevant för denna tjänst.
Detta är en bra möjlighet för dig som vill utvecklas och skapa nya kontakter inom fordons branschen.

Vi söker dig som:
- Har driv och vill lära dig nya saker.
- Är lösningsorienterad och social.
- Har kapacitet att arbeta fysiskt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.
-Tidigare erfarenheter/utbildning inom fordonsbranschen.
- B - Körkort.

 

Meriterande:
- Militär tjänstgöring.
- Engelska eller annat språk.

 

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: Däck, Montör, Fordon, Mekaniker Visa mindre

Mekaniker sökes till Spånga!

Mekaniker till Spånga, start omgående! Om tjänsten: Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjäns... Visa mer
Mekaniker till Spånga, start omgående!

Om tjänsten:

Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjänsten är att vara intresserad av yrket och ständigt vilja utvecklas individuellt och som team. Tjänsten kommer att innefatta en heltidsanställning på några av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi söker dig som:
- Gillar att jobba fysiskt.
- Har fordonstekniskt utbildning.
- Tidigare erfarenheter inom mekaniker.
- B - körkort.
- Har förmågan att arbeta självständigt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

 Meriterande:
- Behärskar engelska eller annat språk.

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

 

Sökord: Mekaniker , Fordon , Tekniker Visa mindre

Juniormekaniker

Juniormekaniker sökes Om tjänsten: Vi söker juniormekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Som juniormekaniker får du även göra utförliga fordonstester på bilar utifrån ett serviceprotokoll. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Juniormekani... Visa mer
Juniormekaniker sökes

Om tjänsten:

Vi söker juniormekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Som juniormekaniker får du även göra utförliga fordonstester på bilar utifrån ett serviceprotokoll. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Juniormekaniker är ett bra steg in i branschen för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjänsten är att vara intresserad av yrket och ständigt vilja utvecklas individuellt och som team. Tjänsten kommer att innefatta en heltidsanställning på några av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi söker dig som:
- Gillar att jobba fysiskt.
- Har fordonstekniskt utbildning.
- Tidigare erfarenheter inom mekaniker.
- B - körkort.
- Har förmågan att arbeta självständigt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

 Meriterande:
- Behärskar engelska eller annat språk.

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

 

Sökord: Mekaniker , Fordon , Tekniker , Bilar Visa mindre

Juniormekaniker i Spånga!

Juniormekaniker sökes i Spånga! Om tjänsten: Vi söker juniormekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Som juniormekaniker får du även göra utförliga fordonstester på bilar utifrån ett serviceprotokoll. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Ju... Visa mer
Juniormekaniker sökes i Spånga!

Om tjänsten:

Vi söker juniormekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Som juniormekaniker får du även göra utförliga fordonstester på bilar utifrån ett serviceprotokoll. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Juniormekaniker är ett bra steg in i branschen för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjänsten är att vara intresserad av yrket och ständigt vilja utvecklas individuellt och som team. Tjänsten kommer att innefatta en heltidsanställning på några av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi söker dig som:
- Gillar att jobba fysiskt.
- Har fordonstekniskt utbildning.
- Tidigare erfarenheter inom mekaniker.
- B - körkort.
- Har förmågan att arbeta självständigt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

 Meriterande:
- Behärskar engelska eller annat språk.

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

 

Sökord: Mekaniker , Fordon , Tekniker , Bilar Visa mindre

Mekaniker till Stockholm, start omgående!

Mekaniker till Stockholm, start omgående! Om tjänsten: Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tj... Visa mer
Mekaniker till Stockholm, start omgående!

Om tjänsten:

Vi söker mekaniker med inriktning personbilsteknik! Tjänsten kommer att omfatta olika typer av reparationer, service samt däckskifte på personbilar. Vi arbetar med landets mest attraktiva verkstäder som nu söker dig. Vi erbjuder kvalificerade uppdrag hos dessa verkstäder med goda utvecklingsmöjligheter. Den här tjänsten är ett bra steg för dig som vill utveckla en karriär inom fordon. Viktigt inom tjänsten är att vara intresserad av yrket och ständigt vilja utvecklas individuellt och som team. Tjänsten kommer att innefatta en heltidsanställning på några av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi söker dig som:
- Gillar att jobba fysiskt.
- Har fordonstekniskt utbildning.
- Tidigare erfarenheter inom mekaniker.
- B - körkort.
- Har förmågan att arbeta självständigt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

 Meriterande:
- Behärskar engelska eller annat språk.

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

 

Sökord: Mekaniker , Fordon , Tekniker Visa mindre

Reservdelsman sökes till Kista!

Om tjänsten Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan tjänsten som reservdelsman vara något för dig. Rollen som reservdelsman är ett varierande och roligt arbete för dig som har kunskap om och intresse för bilar. Arbetsuppgifterna innefattar planering och beställning av reservdelar, hantering av inkommande gods och lager, returhantering, intern service till övriga medarbetare, samt andra tillkommande administrativa ... Visa mer
Om tjänsten
Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan tjänsten som reservdelsman vara något för dig. Rollen som reservdelsman är ett varierande och roligt arbete för dig som har kunskap om och intresse för bilar. Arbetsuppgifterna innefattar planering och beställning av reservdelar, hantering av inkommande gods och lager, returhantering, intern service till övriga medarbetare, samt andra tillkommande administrativa uppgifter. I rollen som reservdelsman är du en viktig del av verksamheten, eftersom du säkerställer att både bilförsäljning och verkstad får tillgång till reservdelar och tillbehör som efterfrågas. Arbetet sker i nära samarbete med verkstadens olika roller, medarbetarna är glada och stämningen präglas av en teamkänsla. Du erbjuds möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor på en fin och fräsch verkstad/bilåterförsäljare. 

 

Tjänsten är på heltid med start omgående eller utefter överenskommelse. Fast lön tillämpas. Arbetet som reservdelsman är en rekrytering och du kommer anställas direkt hos vår kund. Intervjuer kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att söka redan idag!

Din profil
I syfte att lyckas i tjänsten som reservdelsman krävs det att du:
-Har tidigare erfarenhet av reservdelshantering på en bilverkstad.
-Har god datorvana eftersom du i arbetet ska kunna hantera olika reservdelssystem.
-Talar svenska och engelska obehindrat.
-Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du:
-Arbetat i reservdelssystem tidigare.

Du som person är:
-Strukturerad, ordningsam och noggrann.
-Serviceinriktad och lösningsorienterad.
-Ansvarstagande och självgående.
-Tekniskt lagd.

 

Om oss
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Är du händig och taggad på extrajobb och sommarjobb?

Ansök    Feb 1    Four Fm AB    Kontorsvaktmästare
Om uppdraget Four FM levererar tjänster inom Facility Management av högsta kvalitet till företag som sätter stort värde på att deras anställda och kunder ska få den krispiga, trygga och härliga känslan av att "allt går att ordna". Vart kommer då du in i bilden? Jo, för att kunna upprätthålla vår smidiga leverans behöver vi ha en pool av drivna och flexibla personer som kan hoppa in när ordinarie personal är frånvarande, exempelvis på välförtjänt semester e... Visa mer
Om uppdraget
Four FM levererar tjänster inom Facility Management av högsta kvalitet till företag som sätter stort värde på att deras anställda och kunder ska få den krispiga, trygga och härliga känslan av att "allt går att ordna". Vart kommer då du in i bilden? Jo, för att kunna upprätthålla vår smidiga leverans behöver vi ha en pool av drivna och flexibla personer som kan hoppa in när ordinarie personal är frånvarande, exempelvis på välförtjänt semester eller hemma torkandes rinnande näsor i "vabruari".

Rollen du ska fylla kallar vi Handyman. Som Handyman är du Four FM:s representant ute på kundföretaget och utför uppgifter kunden har beställt inom Facility Management. Arbetsuppgifterna kan variera mellan de olika kundföretagen, men nedan har vi listat exempel på vanliga arbetsuppgifter, för att ge dig en uppfattning om vad du ger dig in på:

- Konferensstöd och rumsuppsättning

- Frakt & mottagande av paket

- Post och frankeringsservice

- Ansvara för ordning och reda i kontorsmiljön

- Lägga beställningar av förbrukningsartiklar

- Bistå vid kontorsflyttar

- Ommöblering

- Sätta upp white boards och annan kontorsutrustning

- Skruva ihop möbler

- Enklare lagerarbete

Du kommer att få upplärning för de olika arbetsplatserna, så att du är redo att rocka sockorna av kunden de dagar du jobbar i deras lokaler.

Kvalifikationer
Fantastiskt tänker du, det där fixar ju jag! Det tror vi med, då det allra viktigaste för denna roll är vilja att lära och engagemang. Dock har vi några krav som vi vill att du uppfyller, innan du klickar på "Ansök".

Då våra kunder är internationella företag med placering i Stockholm behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Utöver detta ser vi även att du har en fysik som tillåter en del tyngre arbetsuppgifter samt besitter grundläggande datakunskaper. Stämmer detta fortfarande in på dig? Vilken tur, då är det bara att ansöka!

Karriär hos Four FM
Four FM växer snabbt och behovet av kompetent personal likaså. Så när du är redo att övergå från vikariepoolen till en fast tjänst har du redan en fot inne hos oss och kan växla upp till nya utmaningar inom bolaget.

Arbetstider och sysselsättningsgrad

Arbetstiderna är i regel kontorstider, beroende på kundens behov.

Då detta är en så kallad intermittent anställning, dvs extra vid behov, så finns ingen fast sysselsättningsgrad.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Stationeringsort

Stockholm.

Sista ansökningsdag

Ansökningsperioden löper ut 2023-03-26, men tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan!

The Four FM-family

Att vara anställd på Four FM innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd och schyssta semestervillkor. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi värdesätter ett nära samarbete mellan medarbetare och ledning och prioriterar möjligheter att utväxla erfarenheter och kunskap såväl som skratt.

Hos oss kan du växa och utvecklas i din roll, eller axla nya utmaningar inom bolaget, första steget är att ansöka! Visa mindre

Reservdelsman sökes till Spånga!

Om tjänsten Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan tjänsten som reservdelsman vara något för dig. Rollen som reservdelsman är ett varierande och roligt arbete för dig som har kunskap om och intresse för bilar. Arbetsuppgifterna innefattar planering och beställning av reservdelar, hantering av inkommande gods och lager, returhantering, intern service till övriga medarbetare, samt andra tillkommande administrativa ... Visa mer
Om tjänsten
Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan tjänsten som reservdelsman vara något för dig. Rollen som reservdelsman är ett varierande och roligt arbete för dig som har kunskap om och intresse för bilar. Arbetsuppgifterna innefattar planering och beställning av reservdelar, hantering av inkommande gods och lager, returhantering, intern service till övriga medarbetare, samt andra tillkommande administrativa uppgifter. I rollen som reservdelsman är du en viktig del av verksamheten, eftersom du säkerställer att både bilförsäljning och verkstad får tillgång till reservdelar och tillbehör som efterfrågas. Arbetet sker i nära samarbete med verkstadens olika roller, medarbetarna är glada och stämningen präglas av en teamkänsla. Du erbjuds möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor på en fin och fräsch verkstad/bilåterförsäljare. 

 

Tjänsten är på heltid med start omgående eller utefter överenskommelse. Fast lön tillämpas. Arbetet som reservdelsman är en rekrytering och du kommer anställas direkt hos vår kund. Intervjuer kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att söka redan idag!

Din profil
I syfte att lyckas i tjänsten som reservdelsman krävs det att du:
-Har tidigare erfarenhet av reservdelshantering på en bilverkstad.
-Har god datorvana eftersom du i arbetet ska kunna hantera olika reservdelssystem.
-Talar svenska och engelska obehindrat.
-Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du:
-Arbetat i reservdelssystem tidigare.

Du som person är:
-Strukturerad, ordningsam och noggrann.
-Serviceinriktad och lösningsorienterad.
-Ansvarstagande och självgående.
-Tekniskt lagd.

 

Om oss
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Styrelektiker

Ansök    Feb 1    Jobway AB    Styr- och reglertekniker
Är du en elektriker som vill utvecklas inom styr och reglerteknik? Vill du arbeta på ett familjärt företag som värdesätter en trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du i en variationsrik roll där du får vara med och påverka? Då kan du vara Stockholms Elautomatics nya styrelektriker, ansök idag! I tjänsten som styrelektriker hos Stockholms Elautomatic kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom fastighetsautomation, såsom styr &-... Visa mer
Är du en elektriker som vill utvecklas inom styr och reglerteknik? Vill du arbeta på ett familjärt företag som värdesätter en trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du i en variationsrik roll där du får vara med och påverka? Då kan du vara Stockholms Elautomatics nya styrelektriker, ansök idag!

I tjänsten som styrelektriker hos Stockholms Elautomatic kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom fastighetsautomation, såsom styr &- elinstallation samt apparatskåpsbyggnation. Du kommer att arbeta självständigt och i team. I dina arbetsuppgifter förekommer bland annat service & felsökning, styr och reglerinstallationer, elinstallation samt driftsättning av enklare system.

Tjänsten innebär projekt runtom hela Stockholm och du utgår hemifrån i servicebil. Stockholms Elautomatic AB har sitt säte i Solna.

För att lyckas i denna roll har du:

Elektrikerutbildning
B-körkort
Svenska i tal & skrift


Det är meriterande om du är fullbetald elektriker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är flexibel, lyhörd, engagerad och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet. Utöver det ser vi att du vill utvecklas inom styr & fastighetsautomation och gillar att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig:

En omhandtagande arbetsgivare som värdesätter utvecklingsmöjligheter
Ett välmående bolag under tillväxt
Konkurrenskraftig lön & förmåner


I denna rekrytering samarbetar Stockholms Elautomatic AB  med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Verksamheten startades av Magnus Axelsson 1996.

Idag är vi 15 anställda varav flertalet medarbetare har varit med från start. Vi är ett gäng med drivkraft, idéer, nyfikenhet, erfarenhet och bredkompetens. Vi arbetar idag med fastighetsautomation där många stora fastighetsbolag är våra kunder.

Stora nyproduktioner, men även ombyggnader kännetecknar vår verksamhet. Det kundsegment kräver stor säkerhet både vad gäller sekretess, kunskap om brandfarliga varor samt god dokumentation vilket vi byggt upp rutiner för under många år. Även mindre bostadsrättföreningar och fastighetsskötare ringer oss för arbeten med undercentraler och övriga elarbeten i deras fastigheter.

Vi anställer lärlingar som praktiserat hos oss och känner en glädje i att kunna hjälpa och vidarebefordra våra kunskaper till en ny, ung, nyfiken och driven generation. Visa mindre

Junior Robottekniker - Heltid/Deltid/Extra

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Svenskägda WIIBOT är först ut i Skandinavien med lansering av Service och Serveringsrobotar till restauranger, hotell och Vårdenheter. Nu söker vi en junior tekniker som vill vara med i en spännande resa med robotar. Detta är en mycket unik möjlighet och betyder att du kommer att spela en viktig roll ut mot kund. Du kommer att arbeta med både mjukvara ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Svenskägda WIIBOT är först ut i Skandinavien med lansering av Service och Serveringsrobotar till restauranger, hotell och Vårdenheter. Nu söker vi en junior tekniker som vill vara med i en spännande resa med robotar. Detta är en mycket unik möjlighet och betyder att du kommer att spela en viktig roll ut mot kund.

Du kommer att arbeta med både mjukvara och hårdvara och support för att hitta förbättringsområden för produkterna samt hjälpa kunder att få maximal användning av robotar.
• Tekniska implementeringar / installationer
• Onboarding av nya konton samt uppföljning av befintliga
• Analysera användarmönster och sätta upp åtgärder för att optimera användningen
• Felsökning och reparation
Vad letar vi efter?
• Brinnande intresse för teknik, både mjukvara och hårdvara.
• Självgående, social och nyfiken personlighet.
• Behärskar engelska och svenska flytande.
• Resa i arbete - Våra kunder finns i Norden.
• Körkort

Anställningsform; Heltid/Deltid/Extra Visa mindre

Serviceinriktad fordonsansvarig till Grafair Jet Center

SNABBFAKTA: Omfattning: Heltid Arbetstider: Måndag - fredag 40h/vecka. Visst arbete kan förekomma på enstaka kvällar och helger Ort: Bromma Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse Anställningsform: Tillsvidareanställning DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS: Grafair Jet Center är en av världens mest uppskattade affärsflygterminaler, där företaget erbjuder en servicenivå av absolut högsta internationella standard. Grafair Jet Center hanterar merparten av alla a... Visa mer
SNABBFAKTA:

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Måndag - fredag 40h/vecka. Visst arbete kan förekomma på enstaka kvällar och helger
Ort: Bromma
Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:

Grafair Jet Center är en av världens mest uppskattade affärsflygterminaler, där företaget erbjuder en servicenivå av absolut högsta internationella standard. Grafair Jet Center hanterar merparten av alla affärs- & privatflyg som besöker Stockholm, och är ett litet och familjärt företag med härlig sammanhållning.

Grafair opererar en varierande flotta av flygplatsutrustning innehållandes bland annat elektriska bogserfordon och dragtruckar, avisningsbilar, lastutrustning och personbilar. Inom verksamheten används även en del utrustning för att hålla faciliteten i gott skick såsom gräsklippare, snöslungor, sopmaskiner samt trädgårdsutrustning.

Tjänsten utförs på säkerhetskontrollerat område vilket kräver ett utdrag ur belastningsregistret samt kunna redogöra för dina sysselsättningar senaste fem åren. Detta genom till exempel studieintyg eller arbetsgivarintyg.DIN ROLL:

Som fordonsanvarig på Grafair Jet Center har du ansvaret för underhåll av fordon och markutrustning på både Grafair Bromma och Arlanda. Du kommer att vara stationerad på Bromma. Du kommer även vara med och utföra såväl akuta reparationer som planerat underhåll.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Övervaka status på fordon och utrustning
- Utföra tillsyn och förebyggande underhåll
- Koordinera underhåll från tredjepartsleverantörer
- Utbilda markpersonal i användandet av fordon och utrustning
- Utveckla nya rutiner enligt tillverkarens instruktioner och rekommendationer
- Övriga rampuppgifter relaterade till affärsflyg såsom rangering och bogsering av flygplan

- Vintertid även avisning av flygplan samt snöröjning

VEM ÄR DU?

Du är en all-around person som älskar att arbeta med såväl modern- som lite äldre teknik. Du har en nyfikenhet att sätta dig in i ny teknik, underhåll, manualer, rutiner osv. Du har ett inre driv och trivs med varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Vidare är du en socialt utåtriktad person. Du är strukturerad, noggrann och kan arbeta självgående. Slutligen är du prestigelös och har inget emot att hugga i där det behövs.

- Har gedigen fordonsmekanisk erfarenhet, inklusive fordonselektronik och hydraulik.
- Behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift
- Har en vilja att arbeta fysiskt

- Har B-körkort

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos vår kund.

- Sök tjänsten genom att klicka på Skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se

OM BARA POSTEN BEMANNING

Bara Posten Bemanning erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster så som reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Ansök    Jan 31    Bemannia Kontor AB    Kontorsvaktmästare
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Inneha B-körkort

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Söker vikarier för en vaktmästartjänst till en kund i Medborgarplatsen

Ansök    Jan 31    Bemannia Kontor AB    Kontorsvaktmästare
Vill du hoppa in och arbeta som vaktmästare när ordinariepersonalen är borta? Är du kanske student som kan tänka dig arbeta ibland? Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig att hoppa in och arbeta som vikarie för vår kund, en statlig myndighet, när en av ordinariepersonalen är borta. Vår kund påverkar vå... Visa mer
Vill du hoppa in och arbeta som vaktmästare när ordinariepersonalen är borta? Är du kanske student som kan tänka dig arbeta ibland? Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget

Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig att hoppa in och arbeta som vikarie för vår kund, en statlig myndighet, när en av ordinariepersonalen är borta. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle vara med i ett sammansvetsat team, där ni kommer att prata både högt och lågt. Teamet du kommer ingå i internservicen är väldigt tajta och hjälper varandra konstant. Du kommer vara en del av teamet som består av en varm arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Din profil (Skallkrav)

- Utåtriktade

- Stresståliga

- Hög servicekänsla

- Lätt för att sätta sig in i olika uppkomma situationer

Dina arbetsuppgifter

- kontorsservice

- post och pakethantering

- beställningar kontorsmaterial/kaffe m.m

- ledsaga externa hantverkare

- Ta emot leveranser och kontakta leverantörer

- Fylla på och rengöra kaffemaskiner

- Återvinning

- Montering av t.ex skärmar

- Hantering av ärendesystemet Dedu

- Programmering av passerkort till de interna skåpen

- Inventering av kontorsmaterial och kaffe/te

- Hantera fakturerings/ beställnings system -Proceedo

- Passerkortshantering -INTEGRA

Dina kvalifikationer (Skallkrav)

- Flytande på svenska i tal och skrift

- Goda kunskaper i engelska

- Arbeta självständigt

- Händig

- Villig att arbeta ibland med tunga lyft

Meriterande

- Goda kunskaper i MS Office

- Erfarenhet av bokning och besökssystem

- Erfarenhet av telefonväxelsystem

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Vi söker nu fibertekniker för anställning i stockholm

Ansök    Jan 31    DMT Group AB    Installationstekniker
Nu söker vi Fibertekniker för anställning på våra projekt runt om i Stockholm ? Vi har som vision att vara den bästa arbetsgivaren, det viktigaste för oss är att du trivs och mår bra på jobbet. Alla dagar är inte jätteroliga, men vi jobbar som ett team och med oss kommer du till en familjär miljö. Erbjudande Kollektivavtalsenlig lön eller högre beroende på erfarenhet Många interna utvecklingsmöjligheter En spännande och glädjefylld arbetsplats med 15 nya f... Visa mer
Nu söker vi Fibertekniker för anställning på våra projekt runt om i Stockholm
?
Vi har som vision att vara den bästa arbetsgivaren, det viktigaste för oss är att du trivs och mår bra på jobbet. Alla dagar är inte jätteroliga, men vi jobbar som ett team och med oss kommer du till en familjär miljö.
Erbjudande
Kollektivavtalsenlig lön eller högre beroende på erfarenhet
Många interna utvecklingsmöjligheter
En spännande och glädjefylld arbetsplats med 15 nya fantastiska kollegor

Arbetsuppgifter
Som Fibertekniker pa? företaget kommer arbetsdagarna variera. Du kommer fa? arbeta i en varierande miljö. Vi ser ga?rna att du kan axla rollen på egen hand, samarbeta med dina kollegor samt vara tillmo?tesga?ende mot kunder.
Personliga Egenskaper


Nu söker företaget söker någon som är ordningsam och noggrann. Tycker du om att arbeta med kroppen kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning, är engagerad som person. Vi ser gärna att du tycker om problemlösning och ser fram emot att ta dig an nya spännande arbetsuppgifter.
Krav
Erfarenhet
B-körkort
Certifiering
Självgående
Kunna kommunicera med beställare direkt på Svenska, då det inte alltid finns ritningar.? Du behöver inte ha ett CV för att ansöka, svara på ett par frågor direkt från mobilen så tar vi det över ett samtal direkt istället
Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller funderingar
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vaktmästare till en kund i medborgarplatsen

Ansök    Jan 31    Bemannia Kontor AB    Kontorsvaktmästare
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig! Om uppdraget Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjän... Visa mer
Vill du vara ansiktet utåt åt en statlig myndighet och påverka vårt samhälle positivt? Då kan detta vara perfekta tjänsten för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker en person som kan tänka sig arbeta som vaktmästare på en Statlig myndighet, vardagar mellan 08:00-17:00 med en timmes lunchrast. Vår kund påverkar vårt samhälle positivt och du skulle få vara med i ett sammansvetsat team som består av 1 arbetsledare, 1 konferensvärd och 2 receptionister. Tjänsten avser att jobba som konsult via oss på Bemannia för vår kund. Uppdraget påbörjas omgående eller enligt överenskommelse och varar i flera år.

Sök tjänsten redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tjänsten söks genom att klicka på ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ansökan görs via Bemannias hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Som vaktmästare förväntas du jobba med:

Post- rek och godshantering (värdepost mm).

Ansvara för Godsmottagningen, ta emot och placera ut godset som kommer.

hantera Felanmälningar från leverantörer/samarbetspartner.

Göra enklare slag av löpande drift och felavhjälpning inom lokalerna.

Vara behjälplig med enklare reparations- och underhållsarbeten samt lättare snickeriarbeten inom lokalerna (byte av lysrör, lampor, rengöring av vattenlås, upphängning av tavlor, flytt av skrivbord mm).

Hantera löpande service och underhåll av kontorsmaskiner.

Vara behjälplig vid interna omflyttningar inom lokalerna, viss möbelhantering, montering av möbler, flytt av möbler.

Sköta bortforsling av tomkartonger och förpackningsmaterial.

Hantera larm som kommer in under dagen.

Passerkortstillverkning.

Tillsyn av förråd.

Översyn och påfyllning av plåster och första hjälpen-tavlor.

Dokumentera rutin- och arbetsbeskrivningar.

Utföra övrig service till anställda t.ex. större kopieringsarbeten, ommöbleringar, installera lås till personliga skåpen, samt övriga inom vaktmästeriet vanligt förekommande arbetsuppgifter

Vara behjälplig- och kunna avlasta receptionisterna och konferensvärden/värdinnan vid behov.

Viss fakturahantering.

Dina kvalifikationer

- Inneha B-körkort

- Goda kunskaper i MS Office

- Tala svenska obehindrat såväl i tal som skrift

- Erfarenhet av att arbeta som vaktmästare

Kunden önskar att du som kommer in som konsult har en hög servicekänsla, att du ska kunna samarbeta med olika funktioner på arbetsplatsen, van att ta ansvar samt kunna vara självständig och ta egna initiativ i ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Ydalia Mendoza, Ydalia.Mendoza@bemannia.se eller på nummer 070-833 23 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre