Lediga jobb som Tandsköterska i Stockholm

Se lediga jobb som Tandsköterska i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska

Nytt
Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Ålstensgatan i Bromma. Under våren -23 kommer vi öppna en helt nybyggd klinik. Vårt glada och trevliga team med tandläkare, tandhygienist, tandsköterskor och receptionist behöver ytterligare en utbildad tandsköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Mycket god svenska i tal och skrift. Du är ansvarstagande, serviceinriktad och tycker om att arbeta delegerat med egna patientkontakter. Vi välkomnar både vuxna och ... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Ålstensgatan i Bromma. Under våren -23 kommer vi öppna en helt nybyggd klinik. Vårt glada och trevliga team med tandläkare, tandhygienist, tandsköterskor och receptionist behöver ytterligare en utbildad tandsköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Mycket god svenska i tal och skrift.
Du är ansvarstagande, serviceinriktad och tycker om att arbeta delegerat med egna patientkontakter. Vi välkomnar både vuxna och barn och lägger stor vikt vid kvalitet och personligt bemötande.
Vi kan erbjuda hel- eller deltidstjänst. Goda kommunikationer, Nockebybanan från Alvik stannar utanför kliniken, och det finns gott om parkering. Visa mindre

Sedvanliga tandskötrska jobb

Ansök    Feb 4    Leende Tandvård AB    Tandsköterska
Nytt
Hej Vi söker dig till våran klinik . Vi ä 2 tandläkare med en tandsköterska och Tandhygienist som jobbar 2 dagar i veckan Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej
Vi söker dig till våran klinik . Vi ä 2 tandläkare med en tandsköterska och Tandhygienist som jobbar 2 dagar i veckan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska till privat klinik

Nytt
Gloss & Floss Dental Care växer och söker dig som vill ansluta till vår fina och toppmoderna klinik. Mottagningen har 3 behandlingsrum och ligger på 50 meters avstånd från Skanstulls tunnelbanestation och har goda kommunikationsmöjligheter. Vi har goda möjligheter till kompetensutveckling. ARBETSBESKRIVNING Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska. Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som assistans, profylax och ster... Visa mer
Gloss & Floss Dental Care växer och söker dig som vill ansluta till vår fina och toppmoderna klinik. Mottagningen har 3 behandlingsrum och ligger på 50 meters avstånd från Skanstulls tunnelbanestation och har goda kommunikationsmöjligheter. Vi har goda möjligheter till kompetensutveckling.
ARBETSBESKRIVNING
Huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter som tandsköterska. Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som assistans, profylax och steril. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering.
Meriterande:
-erfarenhet av receptionsarbete
- erfarenhet av Tele-Q och sociala medier respons
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.
Att jobba på en privatklinik ställer stort krav på personligt ansvar och du har bredare ansvarsområde som gör att arbetet inte blir monotont. Du kommer att jobba med blandade arbetsuppgifter och ha olika arbetsmoment. Jobbar du delegerad så är det ett stort plus.
Du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du vill hjälpa andra och är serviceinriktad. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska flytande i tal och skrift . Vi har många engelsktalande patienter, därför skulle du kunna kommunicera (muntligt och skriftligt) engelska.
Är du intresserad så är du varmt välkommen med din ansökan till oss.
Vi önskar att din ansökan innehåller ett personligt brev samt CV med uppdaterad foto.
Intervjuer kommer att ske löpande under annonsperioden så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska sökes Nybrokliniken - Östermalm

Nytt
Vi ser fram emot att välkomna nästa tandsköterska till teamet Välkommen till vår trevliga tandvårdsklinik på Östermalm nischad på allmän - och estetisk tandvård. Här arbetar nio engagerade medarbetare i helt nya moderna och vackra lokaler. Det viktigaste för oss är ett varmt, personligt patientomhändertagande och att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö med kollegor som gärna samverkar för att ha smidiga d... Visa mer
Vi ser fram emot att välkomna nästa tandsköterska till teamet

Välkommen till vår trevliga tandvårdsklinik på Östermalm nischad på allmän - och estetisk tandvård. Här arbetar nio engagerade medarbetare i helt nya moderna och vackra lokaler.

Det viktigaste för oss är ett varmt, personligt patientomhändertagande och att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö med kollegor som gärna samverkar för att ha smidiga dagar tillsammans.

Vi vill att du har stort intresse för assistans, har gedigen kunskap i hygien och smittskydd samt att du har goda kunskaper hur man ger hög service till patienter vid tidsbokning. Det är meriterande om du tycker om att assistera vid kirurgi. Vi erbjuder dig en heltidsanställning med utmärkta villkor.

Lär känna oss. Besök gärna vår hemsida (https://nybrokliniken.se/om-oss/medarbetare/)

Vi ser fram emot din ansökan. Tandläkare Karla Reigo och Tandläkare Tove Franzén

Rekryteringsuppdraget tas om hand av oss på Dental Business Group / Rekrytering

Vi hjälper tandvårdsverksamhet att nå sin fulla potential genom hitta de rätta lagspelarna. Rätt person på rätt plats.

Vi ser fram emot din ansökan

Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV. Vi vill gärna även ha några starka referenser. För mer information gällande denna tjänst går det bra att kontakta via chatten eller ringa Åsa Lindgren 079-0760419. Rekryteringen sker löpande även under ledigheten . Visa mindre

Receptionist till Eastmaninstitutet

Ansök    Feb 1    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Klappar ditt hjärta för service? Nu söker vi dig som vill vara med och driva och leda Eastmanhusets reception. Nu har du chansen att få bli en del av Eastmaninstitutet, som är en del av Folktandvårdens specialistklinik i Stockholm, och som ligger vid Odenpl... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Klappar ditt hjärta för service? Nu söker vi dig som vill vara med och driva och leda Eastmanhusets reception.

Nu har du chansen att få bli en del av Eastmaninstitutet, som är en del av Folktandvårdens specialistklinik i Stockholm, och som ligger vid Odenplan centralt i stan. Hos oss har vi 61 behandlingsrum och vi är cirka 250 anställda. Årligen tar vi hand om 30 000 unika patienter med cirka 100 000 patientbesök på våra nio avdelningar (samtliga specialiteter inom odontologi är representerade i huset) .

Ditt uppdrag
Nu har du möjlighet, att tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för att alla våra gäster som går in igenom vår entré känner sig välkomna och trygga. I din roll säkerställer du att gästens väg från första kontakt till avslutad behandling håller den högsta möjliga servicenivån. Vidare i dina arbetsuppgifter ingår att vara involverad i receptionens dagliga arbete som bland annat inkluderar: mötesbokning, koordinering av besök, hantering av mail, telefonkontakter, ge kundsupport och utföra administration. Dessutom kommer du också vara involverad i olika inköp, taxi-, konferens- och utbildningsbokningar etc. Därutöver har du en egen odontologisk specialistavdelning vars administrativa del du kommer att få ta ansvar för. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och som även har erfarenheter från serviceyrken sedan tidigare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga på svenska (i både tal och skrift) och du har även goda kunskaper i engelska (framförallt i tal).

Som person har du ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kundservice och sociala relationer. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder och triggas av att överträffa förväntningar. Dessutom är du en person som motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och brev, så snart som möjligt genom vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdagen är 28 februari. Urvalsprocessen kommer att ske löpande, så ansök redan idag. Vi är intresserade av både heltid och deltidsarbetande kollegor. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information
Har du frågor? Då är du hjärtligt välkommen att höra av dig till klinikchef: Ali Kashani, tel, 0725-949 133 eller arbetsledare: Madeleine Örnehed, tel, på 0700-011 715.

Vi ser fram emot att ha just dig som framtida kollega!

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska till Fridhemsplan - Akuten

Ansök    Feb 1    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du arbeta på en stor klinik där ingen dag är den andra lik? Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu har du chansen att arbeta som TANDSKÖTERSKA i ett av Europas största tandvårdsföretag. FOLKTANDVÅRDEN FRIDHEMSPLAN - AKUTEN utökar kliniken och söker dig som vill arbeta som TANDSKÖTERSKA på vår AKUTMOTTAGNING som ligger i STOCKHOLM CITY på Kungsholmen, nära tunnelbana, pendeltåg och buss... Visa mer
Vill du arbeta på en stor klinik där ingen dag är den andra lik? Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu har du chansen att arbeta som TANDSKÖTERSKA i ett av Europas största tandvårdsföretag.

FOLKTANDVÅRDEN FRIDHEMSPLAN - AKUTEN utökar kliniken och söker dig som vill arbeta som TANDSKÖTERSKA på vår AKUTMOTTAGNING som ligger i STOCKHOLM CITY på Kungsholmen, nära tunnelbana, pendeltåg och bussar. 

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med ett akut och mycket varierat vårdbehov, vilket gör att du får en stor kompetensbredd. Vidare har du mycket goda möjligheter till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt bra chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete.

Vår Akutmottagning är öppen årets alla dagar mellan klockan 07.00 till 21.00. Hos oss kommer du att vara schemalagd på både vardagar, kvällar och helger. Utöver din ordinarie lön, tillkommer ett OB-tillägg för arbetspass under kvällar, helger samt röda dagar. En heltidstjänst på Akuten innebär en arbetstidsförkortning till 38.25 tim/vecka.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har god erfarenhet eller intresse av att snabbt kompetensutveckla dig inom traumabehandling. Dessutom är du är ekonomiskt medveten och intresserad av att delta i klinikens utvecklingsarbete. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och serviceinriktad även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens.

Tjänsten är tillsvidareanställning på del-/heltid, och provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Maria Rosin, klinikchef, tel. 072-566 83 28
Sevgi Haddad, arbetsledare, tel. 072-575 16 64

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska modern klinik Älvsjö

Ansök    Jan 31    Älvsjö Tandvård AB    Tandsköterska
Älvsjö Tandvård är en stor, fräsch och modern tandvårdsklinik med den senaste tekniken Exempelvis jobbar vi med digital avtryckstagning, CBCT, tandreglering med aligners, mm. Vi ligger mitt i Älvsjö framför pendeltågsstationen och nära till vårdcentralen. Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt tandreglering, kirurgi och implantatbehandlingar. Vi strävar alltid efter att engagera alla våra medarbetare till klinikens utvecklingsarbete och uppmuntrar vår... Visa mer
Älvsjö Tandvård är en stor, fräsch och modern tandvårdsklinik med den senaste tekniken Exempelvis jobbar vi med digital avtryckstagning, CBCT, tandreglering med aligners, mm. Vi ligger mitt i Älvsjö framför pendeltågsstationen och nära till vårdcentralen. Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt tandreglering, kirurgi och implantatbehandlingar.
Vi strävar alltid efter att engagera alla våra medarbetare till klinikens utvecklingsarbete och uppmuntrar våra medarbetare att komma med tankar och nya idéer.
Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.
Vårt mål är att i framtiden erbjuda all tandvård under en och samma tak. Därav kan vi erbjuda dig flera utvecklingsmöjligheter.


Vi söker dig som:
är utbildad tandsköterska.
älskar ditt yrke.
talar flytande svenska i både tal och skrift.
ambitiös.
social och glad.
god kommunikativ förmåga.
stresstålig. (Det innebär att man ska kunna behålla lugnet och se lösningar under stressiga situationer).
villig att arbeta både inne på rum och i receptionenSpecifikationer:
Journalsystem: Muntra
Anslutna till Försäkringskassan
Avtal med SLL
Röntgenprogram: DentalEye
Panorama röntgen
CBCT
Digital skanning
Maskinell rens: WaveOne
Tillgänglighetsanpassad för äldre, barnfamiljer, rullstolsburna mm

Märk din ansökan "Tandsköterska" Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jan 26    AMA Dental AB    Tandsköterska
Har du minst 1 års erfarenhet och drivs av att göra skillnad för människors hälsa och vill jobba med högkvalitativ tandvård? Då har du hamnat rätt! Du har chansen att jobba på vår moderna och professionella klinik med kompetenta kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. ARBETSBESKRIVNING Det är ett meningsfullt arbete i ett sammansvetsat tandvårdsteam. Arbetsuppgifterna kommer variera då vi utför alla typer av behandlingar, från allmäntandvård till avanc... Visa mer
Har du minst 1 års erfarenhet och drivs av att göra skillnad för människors hälsa och vill jobba med högkvalitativ tandvård?
Då har du hamnat rätt!
Du har chansen att jobba på vår moderna och professionella klinik med kompetenta kollegor och goda utvecklingsmöjligheter.


ARBETSBESKRIVNING
Det är ett meningsfullt arbete i ett sammansvetsat tandvårdsteam. Arbetsuppgifterna kommer variera då vi utför alla typer av behandlingar, från allmäntandvård till avancerad specialistvård, men består i grunden av sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska. Ex. assistera, sterilarbete och kallelser.
Vi värdesätter kvalitet och behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Vi ser därför gärna att du sätter patienten i första rummet och har en holistisk syn på vården.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är ansvarfull och samarbetsvillig. Du värdesätter dina medarbetares åsikter och är prestigelös i arbetet. Vidare sätter du alltid patienten i centrum och är lyhörd, balanserad och förtroendeingivande i ditt bemötande.
I ditt arbete är du serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att förmedla information och kunskap på ett enkelt och förståeligt sätt.


KVALIFIKATIONER
Minst 1 års erfarenhet inom yrket

OM KLINIKEN
På klinikerna använder vi Muntra som journalsystem, intraoral scanning, digital röntgen, OPG samt CBCT. Visa mindre

Receptionist/Tandsköterska till Hägerstensåsen

En av våra tandsköterskor byter arbetsplats så vi söker nu en Receptionist/Tandsköterska som ska sköta vår reception. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom telefonbokningar, mail, fakturering, beställningar, kallelser med mera. God datorvana samt erfarenhet av OPUS Libretto och Symfoni. Hög social kompetens och erfarenhet av tandvård krävs. Kliniken är datoriserad och modern, 4 rum, personalen består av 1 tandläkare , 1 deltidstandhygienist och 3 tandsköterskor... Visa mer
En av våra tandsköterskor byter arbetsplats så vi söker nu en Receptionist/Tandsköterska som ska sköta vår reception.
Sedvanliga arbetsuppgifter såsom telefonbokningar, mail, fakturering, beställningar, kallelser med mera.
God datorvana samt erfarenhet av OPUS Libretto och Symfoni. Hög social kompetens och erfarenhet av tandvård krävs.
Kliniken är datoriserad och modern, 4 rum, personalen består av 1 tandläkare , 1 deltidstandhygienist och 3 tandsköterskor.
Tjänsten är mellan 20-40 timmar.
Lön efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Danvikstull

Ansök    Jan 26    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Danvikstull. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Danvikstull. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vi ser gärna att du vill arbeta delegerat. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Danvikstull har nio ljusa, nyrenoverade behandlingsrum med vacker utsikt och modern utrustning. Vi är en trevlig och positiv grupp i olika åldrar och med blandad yrkeserfarenhet. Kliniken ligger i det Vita huset, 5 minuter med buss från Slussen. Pendlar du med bil finns möjlighet till parkering i samma byggnad. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.
- Att få arbeta delegerat.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 26 februari 2023. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid.

Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdagen.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta klinikchef Amar Dzabic, tel 08-123 155 87 eller arbetsledare Arzu Kizil, tel 08- 123 160 21.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Omtänksam och serviceinriktad tandsköterska

Ansök    Jan 23    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tornkliniken
Tornkliniken ligger centralt i Stockholm i Kungsgatan, nära Hötorgets tunnelbana, vi är 2 tandläkare som delar på kliniken, och vi har gemensam steril.

Arbetsuppgifter
3 arbetsuppgifter:
1. Sköta receptionen, ta samtal och boka patienter.
2. Assistera mig när jag behandlar patienter.
3. Sköta sterilen och beställning av varor.

Övrig information
Jag jobbar inte så mycket dirigerat men det finns möjlighet om du vill jobba som profylaxtandsköterska.
Det blir provanställning i 6 månader därefter fastanställning.
Arbetstiden: 7:45-17:00 måndag -torsdag, 8:30-13:30 fredagar.

Kvalifikationer
Utbildad som tandsköterska med några års erfarenhet, måste kunna flytande svenska.
Du ska vara serviceinriktad, omtänksam och välstrukturerad.

Personliga egenskaper
Vara professionell i relationen med kollegerna och patienterna, bidra till och vara delaktig i en harmonisk arbetsmiljö, och att kunna tåla stress.
Du får gärna komma med nya idéer och ha ambitionen att utvecklas. Visa mindre

Sommarjobb för tandvårdsstudenter, Folktandvården Stockholm

Ansök    Jan 23    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vill du sommarjobba på ett av Europas största tandvårdsföretag? Du som studerar tandvård och som är intresserad av att sommarjobba är välkommen med din ansökan till Folktandvården Stockholm!   Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet och personlig omtanke. Vår storlek och vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kunds behov. Sam... Visa mer
Vill du sommarjobba på ett av Europas största tandvårdsföretag? Du som studerar tandvård och som är intresserad av att sommarjobba är välkommen med din ansökan till Folktandvården Stockholm!  

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet och personlig omtanke. Vår storlek och vårt breda och djupa kunnande gör det möjligt att möta varje kunds behov. Samtidigt ger det våra anställda möjlighet till att växa och utvecklas.

Ta nu chansen att utvecklas tillsammans med oss!

Uppdraget
Är du just nu under utbildning som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska har du möjlighet att sommarjobba hos oss. Arbetsuppgifterna varierar beroende på klinikernas olika behov, men också på grund av dina kunskaper och erfarenheter.

Är du tandläkarstudent och har avslutat din nionde termin och kan arbeta på särskilt förordnande (utfärdat av Socialstyrelsen) får du exempelvis utföra undersökningar och enklare behandlingar.

Om du sommarjobbar hos oss får du en bra erfarenhet i din karriär och möjlighet att arbeta med många härliga arbetskamrater med hög kompetens. Du får också tillfälle att, via olika typer av nätverk, fördjupa dina odontologiska kunskaper och bredda ditt nätverk. Det som är glädjande för oss är att många av er sommarjobbare fortsätter att arbeta hos oss efter avslutad utbildning.

Vad behöver du för att lyckas
Vi söker dig som har ett stort intresse för odontologi och som sätter kunden i fokus. Vidare är du intresserad av att utveckla dina färdigheter och din kompetens. Du är en person med hög social kompetens som har en god förmåga till samarbete. Dessutom har du en god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Ansökan och urvalsprocessen
Du är välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast den 12 mars. Ange vilken period under sommaren som du önskar och har möjlighet att arbeta (veckor i en följd). Besked om du blivit antagen eller inte får du senast på mejl den 24 april.

Första delen av vår process består av en ansökningsperiod som pågår från och med den 23 januari och till och med 12 mars (som är den sista ansökningsdagen). Intervjuer kommer pågå kontinuerligt fram till och med den 24 april. I samband med din ansökan får du skriva in vilka önskemål du har kring specifika kliniker och/eller geografiskt område inom Stockholmsregionen. Vi kommer även att ta referenser.

Har du frågor
Välkommen att kontakta
Hanna Nörgaard, hanna.norgaard@regionstockholm.se eller Amanda Gustafsson, amanda.gustafsson@regionstockholm.se


Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Vikariat tandsköterska

Tandsköterska till bemanningsuppdrag vid behov till en av våra kunder. Är du utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller erfaren. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetsuppgifter Sedvanliga tandsköterskeuppgifter så som assistans, sterilarbete, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp. Om oss Recruitment Center är ett personligt rekrytering och bemannings... Visa mer
Tandsköterska till bemanningsuppdrag vid behov till en av våra kunder.

Är du utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller erfaren. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter så som assistans, sterilarbete, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp.

Om oss

Recruitment Center är ett personligt rekrytering och bemanningsföretag där våra ledord är att vara personliga, nära och professionella.

Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Välkommen med din ansökan!

www.recruitmentcenter.se

Om du har frågor kring tjänsten du kan ringa eller maila till:
Anna@recruitmentcenter.se

christopher@recruitmentcenter.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Tandsköterska Sökes

Ansök    Jan 16    Sofia Tandläkarna AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till hemtrevlig klinik på Södermalm i Stockholm. Kliniken består av 4 stycken behandlingsrum. Vi bedriver framförallt allmäntandvård men även Specialisttandvård inom Parodontologi deltid. Tjänsten är initialt Deltid ca 80% med önskan om heltid senare under våren. Mera information vid ytterligare kontakt. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller erfaren. Viktigast är att du är motiverad, engagerad, flexibel och in... Visa mer
Tandsköterska sökes till hemtrevlig klinik på Södermalm i Stockholm. Kliniken består av 4 stycken behandlingsrum. Vi bedriver framförallt allmäntandvård men även Specialisttandvård inom Parodontologi deltid.
Tjänsten är initialt Deltid ca 80% med önskan om heltid senare under våren. Mera information vid ytterligare kontakt.
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller erfaren. Viktigast är att du är motiverad, engagerad, flexibel och intresserad av att ta ansvar både kliniskt och administrativt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Arbetsuppgifter/Kvalifikationer
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter så som assistans, sterilarbete, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp. Men även mera administrativa uppgifter så som receptionsarbete, patientadministration och beställningar. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar kliniskt och arbeta delegerat.
Rekrytering sker löpande då tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar en kollega vi vill jobba med. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Folktandvården Kista

Ansök    Jan 16    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandsköterska till kliniken i Kista. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag I våra 15 behandlingsrum utför vi alla typer av behandlingar med hög ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandsköterska till kliniken i Kista. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
I våra 15 behandlingsrum utför vi alla typer av behandlingar med hög kvalité och kompetens till våra vuxen- och barnpatienter, som ofta har ett större behandlingsbehov och där stora insatser krävs av våra professionella profylaxtandsköterskor. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Vi har en hög kompentens på kliniken, god laganda och ett öppet klimat där vi alla hjälps åt. Vi söker dig som vill gärna arbeta i reception.

Folktandvården Kista är en modern nischnodklinik och för närvarande har vi nischtandläkare inom käkkirurgi, endodonti och parodontologi samt en nischtandhygienist inom parodontologi hos oss. Vi har även god kompetens inom pedodonti och kliniken har även senaste tekniken i form av endodontiskt mikroskop och intraoral scanner för digitala avtryck. Kliniken ligger mitt i Kista Galleria med nära anslutning till flera busslinjer, tunnelbanelinjer och pendeltåg vilket medför mycket goda kommunikationsmöjligheter. Kista som område är just nu under en omfattande expansiv fas där flera nya bostadsområden, kontor samt tvärbana växer fram.

Vad du behöver för att lyckas
Du är examinerad tandsköterska och brinner för ditt yrke. Har du några års erfarenhet i yrket är det positivt men det är inget krav. Har du erfarenhet av vårt journalsystem T4 och även arbete i reception är det meriterande.

Vidare är du trygg i din profession och vill utvecklas inom tandsköterskans kompetensområden. Du har ett gott kundbemötande och värdesätter samarbetet mellan kollegor. För dig och för oss är det viktigt att du håller god kvalité, är intresserad av odontologiska frågor och vill vara med och förbättra våra vårdprocesser. Vidare arbetar du självständig och har ett ekonomiskt tänk. För att trivas hos oss behöver du vara positiv, lösningsorienterad och engagerad. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till

- Karriärutveckling som exempelvis chefsförsörjningsprogram med inriktning mot framtida arbetsledare, nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, tandsköterska med inriktning mot att utbilda BVC och skolor i kampen mot karies.
- Handledning av nya tandsköterskor mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 5 februari 2023. Tjänsten är tillsvidare och på del-/heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Emir Ahtam tfn: 08-123 169 43 eller arbetsledare Anneli Nilsson tfn: 08-123 167 57.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en tandsköterska till vår moderna, ljusa och rymliga klinik i Axelsbergs centrum Som tandsköterska hos oss arbetar vi med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans- och sterilarbete. Tjänstgöring i reception kan förekomma. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du komme... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår moderna, ljusa och rymliga klinik i Axelsbergs centrum

Som tandsköterska hos oss arbetar vi med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans- och sterilarbete. Tjänstgöring i reception kan förekomma. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter.
Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt kirurgi och implantatbehandlingar och barntandvård
Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.
Vi söker dig som:
är utbildad tandsköterska.
är redo och villig att ta mer ansvar.
talar flytande svenska i både tal och skrift.
ambitiös.
social och glad.
god kommunikativ förmåga.
Stresstålig och flexibel. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Oral Care hemtandvård i Stockholm

Ansök    Jan 9    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Oral Care fortsätter att expandera i hög takt och söker tandsköterska till vår mobila verksamhet i Stockholm, ett spännande jobb, där ingen dag är den andra lik. Stabil organisation Som ... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Oral Care fortsätter att expandera i hög takt och söker tandsköterska till vår mobila verksamhet i Stockholm, ett spännande jobb, där ingen dag är den andra lik.

Stabil organisation

Som Sveriges största mobila tandvårdsföretag är vi en stabil organisation med kollektivavtal, odontologiska experter och forskningssamarbeten.

Våra kontor för den mobila verksamheten finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Köping, Sundsvall, Härnösand, fem kliniker i Stockholmstrakten samt två i Oslo, Norge. Planen är att expandera ytterligare.

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren tandsköterska till vår mobila verksamhet i Stockholm som önskar arbeta 100%. Som tandsköterska på Oral Care kommer du att arbeta med att assistera en tandläkare.

En vanlig dag som tandsköterska hos oss börjar vanligen på kontoret där du förbereder dagen. Detta innebär vanligen att plocka ihop den utrustning som behövs, gå igenom journaler och resrutten för dagen. Efter detta åker du och tandläkaren ut till exempelvis ett äldreboende där du assistera tandläkaren i arbetet att utföra tandvård inom ramen för det reformerade tandvårdsstödet, det vill säga nödvändig tandvård. Efter genomförda behandlingar åker man åter till kontoret för sterilarbete, genomgång av utrustning, administration samt för att kolla upp vart färden går följande dag. Vi på Oral Care värderar flexibilitet, vi ser därför att du kan arbeta med olika tandläkare vid behov.

Vi välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Sex månaders provanställning.

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.
• Ett spännande jobb med en rörlig arbetsplats, där ingen dag är den andra lik.
• Friskvård.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
• Är en lösningsorienterad, flexibel.
• Har tålamod och inger förtroende till patienten.
• Tycker om att arbeta med äldre.
• Är trygg i dig själv och din roll.
• Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• God kunskap i smittskydd och basala hygienrutiner.
• Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.
• B-körkort är ett krav. Kunna köra i hela Storstockholm.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandsköterska till innovativt tandvårdsbolag

Ansök    Jan 12    Flexident AB    Tandsköterska
Flexident är ett tandvårdsbolag med fokus på mobil tandvård och nu även allmäntandvård på vår nya toppmoderna klinik. Vi söker nu engagerade tandsköterskor som vill ansluta sig till våra team. Som tandsköterska arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter så som att assistera vid undersökningar och behandlingar av patienter samt ansvarar för hygien och material. Vi arbetar i team bestående av en tandläkare och en tandsköterska som är utrustade med den allra ... Visa mer
Flexident är ett tandvårdsbolag med fokus på mobil tandvård och nu även allmäntandvård på vår nya toppmoderna klinik.

Vi söker nu engagerade tandsköterskor som vill ansluta sig till våra team. Som tandsköterska arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter så som att assistera vid undersökningar och behandlingar av patienter samt ansvarar för hygien och material. Vi arbetar i team bestående av en tandläkare och en tandsköterska som är utrustade med den allra senaste, men samtidigt bäst beprövade, tekniken.

Kliniken är belägen i Bromma där vi även har vårt huvudkontor. Inom den mobila verksamheten arbetar vi mot institutioner som servicehus och äldreboenden inom hela Stockholms län.

Här kommer du få arbeta i en omväxlande och spännande arbetsmiljö. På Flexident förstår vi vikten av att ha motiverade och ambitiösa medarbetare med rätt kompetens, därför strävar vi efter att ha en arbetsplats där alla får möjlighet att uppnå sin fulla potential.

Vi har ett genomtänkt introduktionsprogram så att du tidigt kan bli självständig i ditt arbete som tandsköterska.
Vi söker dig som är empatisk och lyhörd för patientens behov och önskemål. Det är en förutsättning att du trivs att arbeta med människor och är serviceinriktad. Som person är du även noggrann och ansvarstagande. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift. Det är en fördel om du dessutom har erfarenhet inom äldreomsorg. B-körkort är ett stort plus.

På Flexident har vi sedan 2009 bedrivit mobil tandvård hos patientgrupper som ställer stora krav på kunnig, välutbildad personal med hjärtat på rätta stället. Den erfarenheten tar vi nu även med oss till kliniken där ett 30-tal tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor samarbetar.

På vår klinik bedriver vi främst allmäntandvård. Vårt fokus är att sätta patienten i centrum, och hit är alla välkomna. Inom den mobila tandvården arbetar vi både mot institutioner som servicehus och äldreboenden men även direkt hem till egna boenden.

Kliniken är utrustad med den allra senaste, men samtidigt bäst beprövade, tekniken. Lokalen är dessutom helt nyrenoverad vilket borgar för att patienten ska få en positiv helhetsupplevelse av sitt besök, detta ihop med den allra bästa tandvården som går att praktisera idag.

Samtliga behandlingar planeras i samråd med patienten. I centrum för behandlingarna står högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser och med patientfokus inställt på ett vänligt samt pedagogiskt omhändertagande.

Vi ställer samma krav på material, teknik och utrustning inom den mobila verksamheten och arbetar även där med det allra senaste. Visa mindre

DENTSMILE STOCKHOLM SÖKER TANDSKÖTERSKA

Ansök    Jan 8    Dentsmile i Sverige AB    Tandsköterska
Vill du göra karriär i ett spännande och framgångsrikt företag? Brinner du för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi satsar på dig? Dentsmile är Sveriges nya tandvårdskedja och finns med kliniker i Stockholm, klinik i Uppsala och klinik i Sundsvall med över 40 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser. Vi bygger upp en privat tandvårdskedja över hela landet utan storbolag och r... Visa mer
Vill du göra karriär i ett spännande och framgångsrikt företag? Brinner du för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi satsar på dig?
Dentsmile är Sveriges nya tandvårdskedja och finns med kliniker i Stockholm, klinik i Uppsala och klinik i Sundsvall med över 40 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser.
Vi bygger upp en privat tandvårdskedja över hela landet utan storbolag och riskkapitalbolag. Där vi som äger och driver själva arbetar med just tandvård. Om du brinner för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi hellre säger ja än nej så vill vi höra av dig.
Vi är måna om dig och vill att du ska känna dig uppskattad. Vi vet att om du mår bra så mår patienterna bra.
Vi utökar och söker nu ytterligare en tandsköterska till vår klinik på Kungsgatan i Stockholm
Tillträde mars/april eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en 80% - 100 % tjänst.
Välkommen med din ansökan till karriar@dentsmile.se. Bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Nacka i Stockholm

Ansök    Jan 3    Odonti AB    Tandsköterska
En attraktiv arbetsplats för dig som tandsköterska, med hög kompetens och trevliga arbetskamrater i vackra Nacka - Stockholm. Om tjänsten och dig Vi har utökat med en specialisttandläkare i parodontologi och en tandläkare. Därför söker vi nu dig som är utbildad tandsköterska, kan svenska och vill arbeta på heltid hos oss. Det är ett stort plus om du kan lägga bedövning, ta vanlig röntgen, OPG, CBCT och scanna digitalt. Vi lägger stor vikt vid hög social k... Visa mer
En attraktiv arbetsplats för dig som tandsköterska, med hög kompetens och trevliga arbetskamrater i vackra Nacka - Stockholm.

Om tjänsten och dig
Vi har utökat med en specialisttandläkare i parodontologi och en tandläkare. Därför söker vi nu dig som är utbildad tandsköterska, kan svenska och vill arbeta på heltid hos oss. Det är ett stort plus om du kan lägga bedövning, ta vanlig röntgen, OPG, CBCT och scanna digitalt. Vi lägger stor vikt vid hög social kompetens och bemötande mot både kollegor och patienter. Tjänsten kommer att vara ca 32 timmar kliniskt och resterande tid administrativt, ev. inköp, steril och kalla patienter.

Om arbetsgivaren
Nacka Tandvårdsteam har funnits sedan 80-talet och 2006 tog tandläkare Niclas Wallenborg över kliniken och utökat från tre till sju behandlingsrum. Idag är verksamheten en del av tandvårdskedjan Dentalum och kliniken ligger i ett bra och expansivt område. Vi tar emot hela familjen och har idag ca 7000 patienter. Teamet består av totalt 22 anställda, varav 7 tandläkare och 4 tandhygienister, samt tandsköterskor och administrativ personal. Vi erbjuder även akuttandvård på kvällar och helger.

Tillsammans erbjuder vi en bred kompetens inom allma?ntandvård samt specialister inom i endodonti, parodontologi och bettfysiologi. Kliniken har CBCT, OPG och arbetar väldigt digitalt och modernt.

Om Dentalum
Dentalum är en nystartad och snabbväxande tandvårdskedja i Sverige. Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans med våra kliniker vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus. Vi är övertygade om att med rätt förutsättningar och arbetsvillkor kan vi skapa en motiverande arbetsmiljö som i sin tur leder till en bättre tandvård och service för våra patienter. Vi har nyligen inlett vår spännande resa och träffar gärna den som vill vara en del av ett motiverande, utmanande och belönande team.

Varför ska du välja oss?

Vi är en mycket trevlig klinik med bred odontologisk kompetens. Bra arbetskamrater i fina lokaler i ett expansivt omra?de. Ho?g servicegrad och ho?g odontologisk niva?. Hos oss blir du en del av något större"

CV-lös rekryteringsprocess ?
I denna rekrytering samarbetar Nacka Tandvårdsteam med Odonti för att säkerställa att du får en rättvis, fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess.

Sök utan CV redan idag!

Vi värnar om din integritet
Med hänvisning till GDPR och för att säkerställa en säker och rättvis rekryteringsprocess, tar vi endast emot ansökningar via ansvarig rekryterare på Tandfakta.
Obs: Övriga ansökningssätt/ intresseanmälan direkt till arbetsgivaren hanteras inte.

Kontaktperson / Ansvarig rekryterare

Jashar S
hej@odonti.se
0709220250

Om Odonti
Tandfakta byter namn till Odonti och är Sveriges ledande rekryteringsföretag inom tandvårdsbranschen. Vi har över 10.000 tandvårdspersonal i vårt nätverk och vårt team består av legitimerad tandvårdspersonal med gedigen erfarenhet från branschen.
Connecta/ Skapa en profil på ???????? (https://tandfakta.se/) redan idag och låt oss hjälpa dig att hitta drömjobbet inom tandvård!

Dina uppgifter hanteras i enlighet med GDPR, är osynlig för andra och delas inte med tredje part utan ditt godkännande. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jan 4    Happy Teeth AB    Tandsköterska
#Jobbjustnu Just nu utökar vi teamet och söker ytterligare en tandsköterska till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar tre tandläkarteam som delar på det mesta. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav. Arbetsuppgifterna ... Visa mer
#Jobbjustnu
Just nu utökar vi teamet och söker ytterligare en tandsköterska till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar tre tandläkarteam som delar på det mesta. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska.
Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav. Arbetsuppgifterna är sedvanliga tandsköterskeuppgifter med assistans, sterilarbete och administration. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ. Erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav och välkomnar därför även dig som är nyexaminerad att söka.
Till dig som är nyexaminerad erbjuder vi den stöttning du behöver för att komma in i yrket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Du är van vid att arbeta med datorer.
Tjänsten gäller heltid. Individuell lönesättning. Fast lön.
Vi erbjuder tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag. Att gå årliga kurser och utvecklas är en central del av vår verksamhet.
Vi ser gärna att all initial kommunikation sker via e-post och ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Tandsköterska på deltid

Ansök    Dec 28    Visdomstanden AB    Tandsköterska
Hej tandsköterska! Vi är en mindre tandläkarmottagning på Södermalm bestående av två tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Vi har behov av en deltidstandsköterska på 25-30 timmar i veckan. Vi söker dig tandsköterska som vill dela vardagen och arbetsuppgifterna med oss. Du ska vara utbildad tandsköterska, helst med erfarenhet, men det är inget krav. Kravet är att ha tandsköterskeexamen och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Du ska... Visa mer
Hej tandsköterska!
Vi är en mindre tandläkarmottagning på Södermalm bestående av två tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Vi har behov av en deltidstandsköterska på 25-30 timmar i veckan. Vi söker dig tandsköterska som vill dela vardagen och arbetsuppgifterna med oss.
Du ska vara utbildad tandsköterska, helst med erfarenhet, men det är inget krav. Kravet är att ha tandsköterskeexamen och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du ska tycka om kontakten med människor, trivas med jobbet och de vanliga tandsköterskeuppgifterna. Du ska även ha intresse av lära dig nya uppgifter, hålla dig informerad med regelverket och de krav som finns. Du ska också ha datorvana och nyfikenhet för behandlingar och nyheter som kommer i vårt arbete. Annars är det de vanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, bokningar, sterilarbete, beställningar och att ha överblick över verksamheten. Tjänsten tillsätts omgående.
Vårt framtida mål är att arbeta mer delegerat, så det kommer att finnas uttryme för dig att arbeta med patienter. Vi som team vidareutbildar oss kontinuerligt och breddar vår kunskap.
Väl mött! Visa mindre

Tandsköterska sökes till Folktandvården Brommaplan

Ansök    Dec 22    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Brommaplan. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Brommaplan. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken på Brommaplan är en stor arbetsplats som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare. Kliniken Brommaplan ligger centralt beläggen invid tunnelbanans gröna linje. Kliniken består av 11 behandlingsrum och vi som jobbar här är 12 tandsköterskor, tre tandhygienister, och 11 tandläkare. Kliniken använder sig av den senaste tekniken såsom till exempel mikroskop och scanner. Vi utför de flesta behandlingarna på kliniken. Vi är väl etablerad med många trogna kunder och med starkt kundtryck, därför behöver vi förstärka med ytterligare en medarbetare.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet från serviceyrken sedan tidigare. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift och du har även goda kunskaper i det engelska språket, framförallt i tal. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Folktandvården Stockholm oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: arbetsledare, nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 15 januari-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid/heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Mandiura Asplund, klinikchef, 08-123 162 55.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska sökes Nybrokliniken - Östermalm

Vi ser fram emot att välkomna nästa övertandsköterska till teamet Välkommen till vår trevliga tandvårdsklinik på Östermalm nischad på allmän - och estetisk tandvård. Här arbetar nio engagerade medarbetare i helt nya moderna och vackra lokaler. Det viktigaste för oss är ett varmt, personligt patientomhändertagande och att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö med kollegor som gärna samverkar för att ha smidi... Visa mer
Vi ser fram emot att välkomna nästa övertandsköterska till teamet

Välkommen till vår trevliga tandvårdsklinik på Östermalm nischad på allmän - och estetisk tandvård. Här arbetar nio engagerade medarbetare i helt nya moderna och vackra lokaler.

Det viktigaste för oss är ett varmt, personligt patientomhändertagande och att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö med kollegor som gärna samverkar för att ha smidiga dagar tillsammans.

Vi vill att du har stort intresse för assistans, har gedigen kunskap i hygien och smittskydd samt att du har goda kunskaper hur man ger hög service till patienter vid tidsbokning. Eftersom du kommer har ett större övergripande ansvar gällande den dagliga driften vill vi att du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar. Det är meriterande om du tycker om att assistera vid kirurgi. Vi erbjuder dig en fast anställning 80 % - 100 % med utmärkta villkor.

Lär känna oss. Besök gärna vår hemsida (https://nybrokliniken.se/om-oss/medarbetare/)

Vi ser fram emot din ansökan. Tandläkare Karla Reigo och Tandläkare Tove Franzén

Rekryteringsuppdraget tas om hand av oss på Dental Business Group / Rekrytering

Vi hjälper tandvårdsverksamhet att nå sin fulla potential genom hitta de rätta lagspelarna. Rätt person på rätt plats.

Vi ser fram emot din ansökan

Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV. Vi vill gärna även ha några starka referenser. För mer information gällande denna tjänst går det bra att kontakta via chatten eller ringa Åsa Lindgren 079-0760419. Rekryteringen sker löpande även under ledigheten . Visa mindre

Tandsköterska sökes Nybrokliniken - Östermalm

Vi ser fram emot att välkomna nästa tandsköterska till teamet Välkommen till vår trevliga tandvårdsklinik på Östermalm nischad på allmän - och estetisk tandvård. Här arbetar nio engagerade medarbetare i helt nya moderna och vackra lokaler. Det viktigaste för oss är ett varmt, personligt patientomhändertagande och att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö med kollegor som gärna samverkar för att ha smidiga d... Visa mer
Vi ser fram emot att välkomna nästa tandsköterska till teamet

Välkommen till vår trevliga tandvårdsklinik på Östermalm nischad på allmän - och estetisk tandvård. Här arbetar nio engagerade medarbetare i helt nya moderna och vackra lokaler.

Det viktigaste för oss är ett varmt, personligt patientomhändertagande och att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö med kollegor som gärna samverkar för att ha smidiga dagar tillsammans.

Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi vill att du har stort intresse för assistans och har gedigen kunskap i hygien och smittskydd. Det är meriterande om du tycker om att assistera vid kirurgi. Vi erbjuder dig en fast anställning 80 % - 100 % med utmärkta villkor.

Lär känna oss. Besök gärna vår hemsida (https://nybrokliniken.se/om-oss/medarbetare/)

Vi ser fram emot din ansökan. Tandläkare Karla Reigo och Tandläkare Tove Franzén

Rekryteringsuppdraget tas om hand av oss på Dental Business Group / Rekrytering

Vi hjälper tandvårdsverksamhet att nå sin fulla potential genom hitta de rätta lagspelarna. Rätt person på rätt plats.

Vi ser fram emot din ansökan

Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV. Vi vill gärna även ha några starka referenser. För mer information gällande denna tjänst går det bra att kontakta via chatten eller ringa Åsa Lindgren 079-0760419. Rekryteringen sker löpande även under ledigheten . Visa mindre

Tandsköterska välkomnas till Folktandvården Västertorp

Ansök    Dec 22    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västertorp. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. D... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västertorp. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vi kan även erbjuda uppdrag som fluortant med syfte att förbättra munhälsan hos barn i grundskolan.

Kliniken i Västertorp är en charmig klinik med sex behandlingsrum. Vi är i slutet av en helrenovering av sterilen, vilket alla, och framförallt tandsköterskorna är väldigt glada över!  Kliniken kännetecknas av ambitiösa och trevliga medarbetare, många med lång erfarenhet och som har arbetat på kliniken länge. Kliniken går bra ekonomiskt och vi har ett hjälpande sätt gentemot varandra. Vi finns i Västertorp centrum med nära kommunikation via tunnelbana (20 minuter från Stockholm City).

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet på rum och i reception. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver har du en bra samarbetsförmåga samt är mål och resultatorienterad och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 20 januari-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Tveka inte att kontakta klinikchef Anna Olsson, anna.olsson@regionstockholm.se, tfn 08-123 164 78. 

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska till Parodontologiavdelningen Eastmaninstitutet

Ansök    Dec 20    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Nu söker vi en TANDSKÖTERSKA till specialistkliniken Parodontologi Folktandvården Eastmaninstitutet! Eastmaninstitutet är Folktandvårdens specialistklinik i Stockholm och är beläget vid Vasaparken centralt i stan. Hos oss har vi nio avdelningar, 61 behandlingsrum och vi är cirka 250 anställda. Eastmaninstitutet är ett nav i kunskapsöverföringen inom både specialist-och allmäntandvård i och med att samtliga specialiteter samlas i ett och samma hus och ä... Visa mer
Nu söker vi en TANDSKÖTERSKA till specialistkliniken Parodontologi Folktandvården Eastmaninstitutet!

Eastmaninstitutet är Folktandvårdens specialistklinik i Stockholm och är beläget vid Vasaparken centralt i stan.

Hos oss har vi nio avdelningar, 61 behandlingsrum och vi är cirka 250 anställda. Eastmaninstitutet är ett nav i kunskapsöverföringen inom både specialist-och allmäntandvård i och med att samtliga specialiteter samlas i ett och samma hus och är remissinstans för hela region Stockholm.

När du blir en av oss
Vi behandlar främst vuxna patienter som behöver specialisttandvård i parodontologi och rehabilitering med implantat men vi behandlar även barn och ungdomar. Kliniken bedriver ST-utbildning, forskning, kompetensutveckling gentemot allmäntandvården och deltar aktivt i utvecklingen av specialisttandvården i Stockholm. Vi är en stor arbetsplats som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare. Idag arbetar nio tandsköterskor jämsides med våra 11 tandläkare (specialister i parodontologi, ST-tandläkare, nisch-och meriteringstandläkare) och nio tandhygienister. För oss är bra service till våra patienter mycket viktigt. Du kommer få ett intressant och stimulerande arbete i team med tandläkare där du kommer att ta hand om våra patienter som kommer in på remiss. Du kommer huvudsakligen att arbeta med assistans hos specialisttandläkare men även arbete i steril och administrativa uppgifter ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig
Som är utbildad tandsköterska med några års erfarenhet. Kompetens, kvalitet och serviceanda är viktiga faktorer hos oss. Vi ser gärna att du är flexibel, självständig och har lätt för att samarbeta. Att du är en person som sätter patienten i fokus och har ett fint omhändertagande och bemötande ser vi som en självklarhet. Meriterande är kunskaper inom assistans vid kirurgiska ingrepp och steril operationsdukning. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 13 januari-2023. Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan då tillsättas före sista ansökningsdag. Tjänsten är tillsvidare och på del-/heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning kan förekomma. Du söker via vårt rekryteringssystem där du registrerar ditt CV och ett personligt brev. Hoppas vi ses!

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Carolina Modin tel 072-582 23 84 eller arbetsledare Anita Johansson tel 070-003 83 59

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

ISTL söker tandsköterska.

Ansök    Dec 15    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Praktikertjänst AB
Vi är ett team bestående av tre tandläkare sex tandhygienister tre tandsköterskor en arbetsledare och en receptionist.
I alla våra möten med patient har vi som målsättning att visa respekt värme lyhördhet och serviceanda.
Vårt engagemang är för patientens bästa.

Arbetsuppgifter
Assistera tandläkare, sterilarbete, administration såsom hygienrutiner kalla patienter och centralupphandling.

Övrig information
Arbetstiden är 75-100%, diskuteras vid intervju.

Kvalifikationer
Tandsköterska

Personliga egenskaper
Trevlig, noggrann, glad, flexibel Visa mindre

Erfaren Tandsköterska sökes till Norrmalm i Stockholm

Stockholm Tandläkarcenter fortsätter att expandera och vi söker nu en erfaren tandsköterska till vår klinik i centrala Stockholm. Vi är en organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig vision: att ge våra patienter den bästa vården. Vi arbetar både med allmän- och specialisttandvård och fungerar även som ett remissinstans. Hos oss får du ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel bestående av vuxna, bra arbetskamrater och... Visa mer
Stockholm Tandläkarcenter fortsätter att expandera och vi söker nu en erfaren tandsköterska till vår klinik i centrala Stockholm.
Vi är en organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig vision: att ge våra patienter den bästa vården. Vi arbetar både med allmän- och specialisttandvård och fungerar även som ett remissinstans. Hos oss får du ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel bestående av vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till långsiktig utveckling. På kliniken finns en bred och stor kompetens och vi främjar team-samarbete. Kliniken är på gatuplan och belägen mitt i centrala Stockholm. Lokalen är utrustad med modern inredning. Vi har totalt tre behandlingsrum som är fullt digitaliserade med bland annat OPG röntgen, CBCT röntgen, mikroskop och digital avtryckstagning. För övrigt har vi även en systerklinik i Göteborg.


Vårt team består av fyra allmäntandläkare, två specialister och fyra tandsköterskor. Vi har även läkare i teamet.


Din kompetens och personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har minst 2 års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande med tilläggsutbildningar.
Det är meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus.
Vidare har du mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig.
Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter.
För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck där du har lätt för att skapa goda relationer.
Du har också ett stort driv och intresse av att utveckla dig själv såväl som medarbetare och vår verksamhet.
Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Vi ser vidare att du har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad i ditt sätt.Ett urval av dina arbetsuppgifter
Assistera vid implantatoperationer, estetiska behandlingar, stora protetiska behandlingar samt invisalignbehandlingar.
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande hygienansvaret i teamet.
Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, profylax, reception och sterilarbete.
Du har även planlagt administrationstid varje vecka.Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete och ser därför att du drivs av att tänka i termer av förbättringar och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Arbetslivserfarenhet i minst 1 år är meriterande men inget krav. Tjänststart december 2022 - februari 2023.
Lön: vi erbjuder konkurrenskraftiga löner. Vi erbjuder även pensionsavtal, friskvård och bonus.
Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vakansen kan komma att tillsättas innan tidsfristen gått ut. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.
Kontaktpersoner vid eventuella frågor:
Amin Fadakar, Klinikchef/Leg Tandläkare,
Mobil: 0702-368 007,
Email: amin@stockholmtandlakarcenter.se Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Dec 14    Natalie Dental AB    Tandsköterska
Vår verksamhet växer och vi är i behov av en duktig erfaren tandsköterska. Om oss: Tessin Dental ligger vid lugna Tessinparken på Gärdet. Kliniken består av 3 behandlingsrum, väntrum, personalrum och steril. Vi strävar efter en harmonisk arbetsmiljö där fokus ligger på patientens omhändertagande. Vi utför allmän, estetisk och akut tandvård, tandreglering samt större protetiska arbeten. Vi är en modern, nyrenoverad klinik med senaste utrustningen och vi vid... Visa mer
Vår verksamhet växer och vi är i behov av en duktig erfaren tandsköterska.
Om oss:
Tessin Dental ligger vid lugna Tessinparken på Gärdet. Kliniken består av 3 behandlingsrum, väntrum, personalrum och steril.
Vi strävar efter en harmonisk arbetsmiljö där fokus ligger på patientens omhändertagande. Vi utför allmän, estetisk och akut tandvård, tandreglering samt större protetiska arbeten.
Vi är en modern, nyrenoverad klinik med senaste utrustningen och vi vidareutbildar oss kontinuerligt och åker på kurser tillsammans. Vi är ett glatt team som tycker det är viktigt att trivas och ha roligt tillsammans.


Om dig:
Du är en självgående och flexibel person som uppskattar ordning och reda. Ett par års erfarenhet är ett krav och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Känsla för service och kvalité är viktigt samt att positivt bidra till klinikens lagkänsla och arbetsmiljö.
Gillar att arbeta delegerat.
Ett plus är att du har en god samarbetsförmåga, alltid ger 100% och tycker att det är roligt att arbeta i team och är stresstålig.
Som person är du positiv och empatisk. Du har extremt goda kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.
Tjänsten är deltid på 70%.
Dina arbetsuppgifter kommer att bli följande:
*scanning av protetiska arbeten
*receptionsarbete
*assistera tandläkare
*ta röntgen
*profylaktiskt arbete
*ta hand om telefon/mail
*Sterilarbete
*Att kalla och tidsbokning av patienter
Intervjuer sker löpande så tacksam för ansökan snarast.
Ansökan tas emot via mail till:
natalie@tessindental.se Visa mindre

Tandsköterska - Östermalm

Välkommen till Tandläkare Joana Sdik på Sturegatan 18 Hos oss har vi höga ambitioner med vår tandvård och vi vill hålla en fin och genuin kontakt med våra patienter. Om tjänsten - En heltidstjänst med fast anställning - Vi följer kollektivavtal och vill bidra med din personliga utveckling i din yrkesroll Din profil - Utbildad tandsköterska minst 2 års erfarenhet men gärna fler - Stort intresse för ständig utveckling i din yrkesroll och en vilja utv... Visa mer
Välkommen till Tandläkare Joana Sdik på Sturegatan 18

Hos oss har vi höga ambitioner med vår tandvård och vi vill hålla en fin och genuin kontakt med våra patienter.

Om tjänsten

- En heltidstjänst med fast anställning

- Vi följer kollektivavtal och vill bidra med din personliga utveckling i din yrkesroll

Din profil

- Utbildad tandsköterska minst 2 års erfarenhet men gärna fler

- Stort intresse för ständig utveckling i din yrkesroll och en vilja utveckla vår klinik tillsammans med din tandläkare

- Utmärkta kunskaper i den svenska språket både i tal och skrift

- Erfarenhet av journalprogrammet Muntra är meriterande

- Kunskaper i kirurgi är meriterande

Din personlighet

- Leveranssäker , noggrann och ordentlig

- Öppen och socialt begåvadTandläkare Joana Sdik. Om kliniken på Sturegatan 18.


Välkommen! Kliniken har funnits i mer än 30 år tillbaka på Sturegatan 18 i funktionella och trevliga lokaler. Kliniken drivs av tandläkare Joana Sdik som har ett stort intresse för ständig utveckling inom alla tandvårdens olika områden. Teamet utför även kirurgiska behandlingar.

Rekryteringsuppdraget tas om hand av oss på Dental Business Group / Rekrytering

Vi hjälper tandvårdsverksamhet att nå sin fulla potential genom hitta de rätta lagspelarna. Rätt person på rätt plats.

Vi ser fram emot din ansökan

Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV. Vi vill gärna även ha några starka referenser. För mer information gällande denna tjänst går det bra att kontakta via chatten eller ringa Åsa Lindgren 079-0760419. Rekryteringen sker löpande även under ledigheten . Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Dec 11    Astondental AB    Tandsköterska
Astondental är en modern och väl etablerad klinik som ligger i Stockholms city, T-Bana Hötorget. Vi driver allmän och avancerad tandvård såsom implantat, laser, PRF, tandställning och många andra typer av operationer. Goda möjligheter till utveckling och vidare utbildning. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, pratar flytande svenska, är noggrann, flexibel, service inriktad, brinner för jobbet och har bra samarbetsförmåga. Engelska språket är meri... Visa mer
Astondental är en modern och väl etablerad klinik som ligger i Stockholms city, T-Bana Hötorget.
Vi driver allmän och avancerad tandvård såsom implantat, laser, PRF, tandställning och många andra typer av operationer. Goda möjligheter till utveckling och vidare utbildning.
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, pratar flytande svenska, är noggrann, flexibel, service inriktad, brinner för jobbet och har bra samarbetsförmåga. Engelska språket är meriterande.
Arbetsuppgifter är varierande och innebär ta hand om receptionen och sterilen och en viss del assistans. Ta panorama och andra röntgen.
Arbetstiden är måndag- torsdag 8:30-18:00. Visa mindre

Bli receptionist på Dentalakademin

Vår fantastiska receptionist Lena går i pension och nu söker vi hennes ersättare Om Dentalakademin Dentalakademin är en del av Dentalum och är en av Sveriges ledande kliniker inom implantatkirurgi. Team Lennartsson arbetar uteslutande med avancerad kirurgi på remitterade patienter och har som målsättning att leverera vård av yppersta internationella klass i en exklusiv miljö i centrala Stockholm. Vi hälsar dig varmt välkommen till ett varmt positivt team... Visa mer
Vår fantastiska receptionist Lena går i pension och nu söker vi hennes ersättare

Om Dentalakademin

Dentalakademin är en del av Dentalum och är en av Sveriges ledande kliniker inom implantatkirurgi. Team Lennartsson arbetar uteslutande med avancerad kirurgi på remitterade patienter och har som målsättning att leverera vård av yppersta internationella klass i en exklusiv miljö i centrala Stockholm. Vi hälsar dig varmt välkommen till ett varmt positivt team att spendera vardagen långsiktigt med.

Som receptionist är du vårt ansikte utåt och den allra första som våra viktiga patienter träffar. Relationen inom teamet både med patienter och remittenter utgör en stark och viktigt fundament för vår verksamhet.

Kvalifikationer som vi har som krav

- En mycket god datavana i alla Microsofts program

- Erfarenhet av tandvård

- Utmärkta svenska och engelska kunskaper både i tal och skrift

- Meriterande är kunskaper i journalprogrammet Muntra

Personliga egenskaper

- Extraordinär social förmåga, lyhörd och ödmjuk inför patienter, medarbetare och arbetet i stort

- Utpräglad servicemänniska

- Lojal medarbetare som mer än gärna samarbetar

- Strukturerad och mycket ordning och reda

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst och vi har förmånliga arbetstider. Tjänsten är tänkt att starta direkt efter årskiftet eller så snart som möjligt.

Dentalakademin är en del av Dentalum som äger 24 kliniker i Sverige

Rekryteringsuppdraget tas om hand av oss på Dental Business Group / Rekrytering

Vi hjälper tandvårdsverksamhet att nå sin fulla potential genom hitta de rätta spelarna. Rätt person på rätt plats.

Skicka in din ansökan utan dröjsmål - vi applicerar en löpande rekryteringsprocess.

Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV. För mer information gällande denna tjänst går det bra att kontakta via chatten eller ringa Åsa Lindgren 079-0760419 som kommer finnas tillgänglig även utanför kontorstid och under helgerna Visa mindre

Tandsköterska sökes

Arbetsgivare Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål AB Odengatan 83 113 37 STOCKHOLM Tel 0762770476 elisabeth.jangenstal@gmail.com Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål jobbar på en modern och trivsam gruppraktik i ljusa lokaler vid Odenplan med bra kommunikationer. På praktiken jobbar 3 tandläkare och 2 hygienister och en naprapat. Vi erbjuder tandvård för både barn och vuxna. Vi är måna om att både kunder och medarbetare ska trivas hos oss. Vi söker nu en ... Visa mer
Arbetsgivare Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål AB
Odengatan 83
113 37 STOCKHOLM
Tel 0762770476
elisabeth.jangenstal@gmail.com
Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål jobbar på en modern och trivsam gruppraktik i ljusa lokaler vid Odenplan med bra kommunikationer.
På praktiken jobbar 3 tandläkare och 2 hygienister och en naprapat.
Vi erbjuder tandvård för både barn och vuxna. Vi är måna om att både kunder och medarbetare ska trivas hos oss.
Vi söker nu en tandsköterska. I dina arbetsuppgifter som tandsköterska kommer du främst att assistera tandläkaren. Det ingår även att rengöra och sterilisera instrument samt se till så att utrustning och arbetsmaterial finns framme och är i ordning. Du kommer dessutom att utföra en del administrativa uppgifter såsom att göra bokningar och skicka kallelser till patienter.
Du som söker behöver ha tandsköterskeutbildning.
Vi arbetar i Alma journalsystem. Det är inget krav att du har arbetat i Alma system tidigare, men du behöver ha datavana. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, utpräglad känsla för service och att du är flexibel, strukturerad och är positiv.
Vi jobbar patientnära och vill att patienten ska känna sig omhändertagna.
Arbetstid 30 tim/v. Arbetstider enligt överenskommelse. En ledig dag per vecka.
Fast månadslön.
Rekryteringen kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan sker via e-post: elisabeth.jangenstal@gmail.com Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Hornstull

Ansök    Dec 9    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Hornstull . Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Hornstull . Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.


Folktandvården Hornstull har tio fina behandlingsrum, där vi bedriver allmäntandvård samt implantatkirurgi. Vi är en glad och positiv grupp, inom vilken det finns både nyutexaminerade medarbetare och behandlare med lång yrkeserfarenhet. Vi har en god gemenskap och ser nu fram emot att få välkomna ytterligare en medarbetare till gruppen. Vi har goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans röda linje, samt flertalet busslinjer.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har tandvårdsutbildning, och du får även gärna ha erfarenhet från serviceyrken sedan tidigare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska, i både tal och skrift, och du har även kunskaper i engelska språket, framförallt i tal.

Vidare som person har du ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kundservice och sociala relationer. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder och triggas av att överträffa förväntningar. Dessutom är du en person som motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till våra kunder.

Hos oss finns det möjligheter till

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 26 december 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Helena Ljungberg, klinikchef, 08-123 158 96 eller Pia Östfeldt, arbetsledare,  08-123 168 19.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Assistent sökes inför expandering av tandläkarklinik

Ansök    Dec 7    Kärrtorp Tandvård AB    Tandsköterska
Just nu söker vi ytterligare en assistent till vår expanderande samt moderna klinik belägen i Kärrtorp centrum. Arbetsuppgifterna är sedvanliga tandsköterskeuppgifter med assistans, sterilarbete, administration och receptionsarbete samt skötsel & underhåll av kliniken som bland annat städning. Att kunna tala flytande svenska är att föredra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser framemot din ansökan! Utbildning som tandsköterska är inte ett ... Visa mer
Just nu söker vi ytterligare en assistent till vår expanderande samt moderna klinik belägen i Kärrtorp centrum.
Arbetsuppgifterna är sedvanliga tandsköterskeuppgifter med assistans, sterilarbete, administration och receptionsarbete samt skötsel & underhåll av kliniken som bland annat städning. Att kunna tala flytande svenska är att föredra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser framemot din ansökan! Utbildning som tandsköterska är inte ett krav och vi har möjligheten att erbjuda interna utbildningar. Viktigt att ha ambitionen att växa i en tandläkarklinik med möjlighet att ta en ledande roll i utvecklingen.
1-3 månaders praktik är ett krav så att inlärningsmöjlighet ges inför kommande anställning. Vi är inte intresserade av medsökande kandidater som är under utbildning för tandläkarprogrammet/tidigare utbildade tandläkare utomlands.
Tjänsten gäller helst heltid. Visa mindre

Receptionist till tandvårdsklinik nära Stuvsta.

Ansök    Dec 5    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass! Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en f... Visa mer
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass!

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Happident expanderar och vi söker nu serviceinriktad receptionist till vår fina, personliga klinik som ligger en kort promenad från Stuvsta pendelstation. I denna roll söker vi dig som är utbildad tandsköterska, är riktigt vass i receptionen. Du har stenkoll på att framtagna processer och rutiner följs på kliniken, du arbetar träffsäkert med dator och har erfarenhet av kundbemötande både över disk och i telefon. Som receptionist hos oss har du en viktig roll, här blir du spindeln i nätet då det är du som ska se till att allt fungerar runt driften av kliniken och att patienten känner sig trygg och välkommen. Därför är det viktigt att du har ett bra patientbemötande och att du delar Happidents värderingar samt vision. Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra men arbetar även självständigt inom respektive område. Vi är stolta över den klinik vi tillsammans bygger.

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska, är prestigelös och kännetecknas av en hög servicegrad. Du förstår vikten av kvalitativa bemötanden och du är noga med att säkerställa att både patienter och kollegor mår bra. Som receptionist hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Det är viktigt att du har ett bra patientbemötande och att du brinner för ditt yrke, är nyfiken och vill utvecklas. Hos oss är det till din fördel om du sedan tidigare är van att arbeta självständigt samt med många kontaktytor i en snabbrörlig miljö. Huvudansvaret för klinikens drift ligger på klinikchef medan du är spindeln i nätet som håller i alla trådar. Tillsammans strävar vi efter att utveckla verksamheten utifrån Happidents mål och gemensamma värdegrund.
Din helhetssyn gör att du förstår vikten av teamkänsla, personligt ansvar och respekt, både inom din egen klinik och tillsammans med andra kliniker, för att på så sätt se till organisationens bästa.
Du är flytande i svenska språket i såväl tal som skrift.

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Stockholm, Huddinge
Kontaktperson
Cecilia.lassen@happident.se
Rekryteringsansvarig Visa mindre

Tandsköterska till vår moderna klinik i centrala Stockholm

Ansök    Dec 5    Tandsam Norrmalm AB    Tandsköterska
Vi söker en tandsköterska till vår moderna klinik i centrala Stockholm På Tandsam Norrmalm bedriver vi allmäntandvård. Tandvårdsmottagningen har funnits centralt belägen i Stockholm, på Luntmakargatan, sedan 2006. Vår personal har en gedigen yrkeserfarenhet och lång vana att hantera personer med tandvårdsrädsla i en lugn och trygg miljö. Vi samarbetar dessutom med Stockholms bästa specialister inom rotfyllning, kirurgi, tandlossning, tandreglering och pr... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår moderna klinik i centrala Stockholm

På Tandsam Norrmalm bedriver vi allmäntandvård. Tandvårdsmottagningen har funnits centralt belägen i Stockholm, på Luntmakargatan, sedan 2006.

Vår personal har en gedigen yrkeserfarenhet och lång vana att hantera personer med tandvårdsrädsla i en lugn och trygg miljö. Vi samarbetar dessutom med Stockholms bästa specialister inom rotfyllning, kirurgi, tandlossning, tandreglering och protetik.


Information om arbetsplatsen
 
Vi söker en tandsköterska till vår moderna, ljusa och rymliga klinik i centrala Stockholm. Kliniken som ligger ett kvarter från korsningen Odengatan/Sveavägen har tre modernt utrustade behandlingsrum, personalrum samt separat rum för panoramaröntgen.
 
Vårt trevliga personalteam består av en tandläkare med tandsköterska, en tandhygienist och en receptionist på deltid.
 
Arbetsuppgifter
 
Vi söker dig som är tandsköterska i grunden och som vill utvecklas inom receptionistrollen. Du kommer att vara klinikens ansikte utåt där du ansvarar för telefonsamtal, tidbokningar, betalningar samt ta hand om våra patienter. För effektiv bokning av patienter krävs kunskap om behandlingarna därför söker vi en tandsköterska.
 
Tjänsten innebär ett omväxlande arbete eftersom du kommer att assistera tandläkaren och vara behjälplig i sterilen. På vår klinik arbetar vi i team och du får möjlighet att påverka utvecklingen av arbetsplatsen tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig.
 
 Kvalifikationer

Du har tandsköterskeutbildning och har några års erfarenhet från yrket.
Erfarenhet av att arbeta i reception är meriterande.
Du behärskar svenska språket bra i tal och skrift.
Vårt journalsystem är ALMA Cloud och röntgen program DentalEye.
Det är ett stort plus om du har goda kunskaper i ALMA och har körkort på OPG.
 
Att vara tandsköterska på vår klinik
 
En viktig del i ditt arbete är att vara klinikens ansikte utåt. Du har en känsla för service och sätter patienten i centrum. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. För att passa in i rollen som receptionist sätter vi värde på att du är strukturerad, har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Detta för att vi ska få ett effektivt flöde i verksamheten.
Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya situationer och har ett intresse av att lära dig nya saker. Du är en glad och positiv lagspelare som kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
 
Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetstid per vecka: heltid

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse
 
Vi hoppas att vår klinik kan vara intressant för dig. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på personal@tandsam.nu (se vår klinik via vår hemsida www.tandsam.se )

 Ansökan skickas till:

Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare, Marina Avesten på e-post:
personal@tandsam.nu
För att söka en ledig tjänst på Tandsam Norrmalm behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker hos oss. Tandsam Norrmalm som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. Visa mindre

Tandsköterska till Södermalm sökes

Är du trygg i yrkets utförande som tandsköterska och har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär. Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår klinik på Södermalm. ARBETSBESKRIVNING Hos oss kommer du få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska i ett härligt team på 8 personer varav 3 tandläkare, 4 tandsköterskor och 1 tandhygienist. På mottagning... Visa mer
Är du trygg i yrkets utförande som tandsköterska och har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär. Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår klinik på Södermalm.ARBETSBESKRIVNING

Hos oss kommer du få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska i ett härligt team på 8 personer varav 3 tandläkare, 4 tandsköterskor och 1 tandhygienist.

På mottagningen bedrivs allmäntandvård, implantatbehandlingar och estetisk tandvård och vi värdesätter kvalitet och behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Vi ser därför gärna att du sätter patienten i första rummet och har en holistisk syn på vården. Du blir också en del av en tandvårdssatsning i Sverige, Dentalum, där du kommer få möjlighet att utvecklas i takt med företaget.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är ansvarfull och samarbetsvillig, du värdesätter dina medarbetares åsikter och är prestigelös i arbetet. Vidare sätter du alltid patienten i centrum och är lyhörd, balanserad och förtroendeingivande i ditt bemötande. I ditt arbete är du serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att hantera stress.

KVALIFIKATIONER

- Utbildad tandsköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Fördel om du kan journalsystemet OPUS
OM KLINIKEN

STHLM Dental har två stycken kliniker belägna i Kista och på Södermalm. Rollen som tandsköterska kommer vara placeras på kliniken på Södermalm som består av 5 behandlingsrum.

På STHLM Dental använder vi Opus som journalsystem, digital röntgen samt OPG.ANSTÄLLNING

Tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning

Anställningen är en heltidstjänst med placering på vår klinik på Södermalm

Ersättningen är fast månadslön

Tillträdesdatum efter överenskommelseANSÖK

Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.OM DENTALUM

Dentalum är sedan 2019 en snabbväxande tandvårdsgrupp i Sverige. Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans med våra kliniker vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus. Vi är övertygade om att med rätt förutsättningar och arbetsvillkor kan vi skapa en motiverande arbetsmiljö som i sin tur leder till en bättre tandvård och service för våra patienter. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi är väldigt måna om att skapa en kultur med värdegrunder som är gynnsamma, utmanande och som alla känner sig stolta över att vara en del av och bidra till. Vi har precis inlett vår spännande resa och träffar gärna den som vill vara en del av ett motiverande, utmanande och belönande team. (http://www.dentalum.com/) Visa mindre

Tandsköterska välkomnas till Folktandvården Järva

Ansök    Dec 1    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu har du som tandsköterska ett unikt tillfälle att både arbeta i spetsen av din kompetens samt vara delaktig i vidareutvecklingen och expanderingen av vår nybyggda klinik i Järva. Vi erbjuder dig Hos oss får du ta del av Rinkebymodellen vilket innebär en arbetstidsförkortning som erbjuds medarbetarna på Folktandvården Järva. Rinkebymodellen innebär en ar... Visa mer
Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu har du som tandsköterska ett unikt tillfälle att både arbeta i spetsen av din kompetens samt vara delaktig i vidareutvecklingen och expanderingen av vår nybyggda klinik i Järva.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ta del av Rinkebymodellen vilket innebär en arbetstidsförkortning som erbjuds medarbetarna på Folktandvården Järva. Rinkebymodellen innebär en arbetsvecka på 35 timmar/vecka, med bibehållen heltidslön. Som tandsköterska i Järva (tidigare Rinkeby) erhåller du dessutom ett lönetillägg på 1 000 kr/mån utöver din ordinarie lön.  

Vidare ska du hjälpa till att bemanna kliniken varannan lördag genom schemalagd helgtjänstgöring vilket genererar extra helgtillägg. 

Summerat lönetillägg för dig som tandsköterska:

Socioekonomiskt tillägg                                     1 000 kr/mån 

Helgtillägg                                                          1?750 kr/mån 

Totalt                                                                  2 750 kr/mån (utöver ordinarie månadslön)

Därutöver erbjuder vi generösa personalförmåner såsom:

- Friskvårdsbidrag på 3?500 kr
- Frisktandvård som en skattepliktig personalförmån
- Subventionerad sjukvård

Som tandsköterska kan Folktandvården Stockholm även erbjuda dig många karriärmöjligheter:

- Nischtandsköterska
- Handledare för tandsköterskeelever
- Chefsförsörjningsprogrammet

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken är belägen i utkanten av Rinkeby med goda kommunikationsmöjligheter och tillgång till parkering. Våra nio behandlingsrum är rustade med toppmodern utrustning och vi har tillgång till både lustgas och dentalmikroskop. Är det något du brinner extra för? Hos oss kan du få kontinuerlig kompetensutveckling och en bra arbetsmiljö med mycket skratt och värme.  

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och gärna med erfarenhet i både reception och på behandlingsrum.

För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är en person som brinner lite extra för patientupplevelsen och är intresserad av att bidra till att höja klinikens servicekvalitet. Därutöver är du förtroendeskapande och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan?senast 2022-12-21.?Tjänsten är tillsvidare och på heltid.?Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV och personligt brev. 

Vill du veta mer?
Kontakta gärna:
Hesam Jaafar, klinikchef, tel. 072-594 91 19

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Söker erfaren Tandsköterska heltid/deltid

Ansök    Nov 29    City Tandakut AB    Tandsköterska
Vi är en privat tandläkarpraktik belägen mitt i Vasastan, Stockholm som söker efter en duktig, positiv och ansvarsfull tandsköterska. I tjänsten innefattar förutom sedvanliga arbetsuppgifter men som också kan vara flexible då vi har generösa öppettider. Vi har öppet vardagar 07.00-21.00 samt helger 09.00-15.00 året om. Egenskaper som lojalitet och noggrannhet värdesätts. Goda kunskaper i svenska samt lyhördhet för både patienter och medarbetare är ett mås... Visa mer
Vi är en privat tandläkarpraktik belägen mitt i Vasastan, Stockholm som söker efter en duktig, positiv och ansvarsfull tandsköterska.
I tjänsten innefattar förutom sedvanliga arbetsuppgifter men som också kan vara flexible då vi har generösa öppettider. Vi har öppet vardagar 07.00-21.00 samt helger 09.00-15.00 året om.
Egenskaper som lojalitet och noggrannhet värdesätts. Goda kunskaper i svenska samt lyhördhet för både patienter och medarbetare är ett måste.
Kliniken har fem moderna behandlingsrum med de senaste tekniken och vi använder oss av Opus datasystem.
Du kommer att få jobba med härliga kollegor som har högt i tak. Visa mindre

Bemanningstandsköterskor!

People Personal Care är det ledande bemanningsföretaget inom tandvården. Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering av främst tandsköterskor och tandhygienister. Gedigen erfarenhet, hög kompetens och ett starkt personligt engagemang har givit oss en trogen kundkrets genom åren. Vi söker tandsköterskor till våra trevliga kunder, mindre som större tandvårdskliniker, allt från udda dagar till heltid. Vi söker dig som arbetar deltid och vill utö... Visa mer
People Personal Care är det ledande bemanningsföretaget inom tandvården. Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering av främst tandsköterskor och tandhygienister. Gedigen erfarenhet, hög kompetens och ett starkt personligt engagemang har givit oss en trogen kundkrets genom åren.
Vi söker tandsköterskor till våra trevliga kunder, mindre som större tandvårdskliniker, allt från udda dagar till heltid. Vi söker dig som arbetar deltid och vill utöka din arbetstid. Vi söker dig som har funderingar på att byta arbetsplats, i så fall kan vi vara ett steg på vägen. Du kanske till och med hunnit bli Senior men känner att du fortfarande vill arbeta på egna villkor, när det passar dig!
Vi kan erbjuda ett flexibelt arbete där du har möjlighet att påverka din arbetstid, känner dig uppskattad samtidigt som du höjer din yrkeskompetens.
Du som söker ska vara utbildad tandsköterska med god erfarenhet i yrket. Du är ansvarsfull och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad samt positiv med en ödmjuk inställning. Du behärskar det svenska språket, i såväl tal som skrift.


Välkommen med din ansökan!
ing-marie@people.nu
eller ring mig på 08-7430280 Visa mindre

Tandsköterska till våran fina klinik på Stureplan

Ansök    Nov 28    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård. Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa ... Visa mer
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård.

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Hos oss på Happident blir du en del av vårt kompetenta team med tandvårdspersonal på vår klinik på Stureplan.
Till denna rollen söker vi dig som älskar att assistera tandläkare. Du kommer få stora möjligheter att assistera vid svårare behandlingar som utförs av våra specialister, en suverän möjlighet att få utvecklas och växa i yrket.
Din viktigaste uppgift hos oss är att ge den bästa tänkbara tandvården med hjälp av din profession och omsorg om patientens önskemål.
Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och har viss erfarenhet inom yrket. Som tandsköterska har du en viktig roll, då det är du som ska se till att allt fungerar runt tandläkaren och att patienten känner sig trygg och välkommen. Du har en hög servicegrad som kännetecknas av kvalitativa bemötanden och du är noga med att säkerställa att både kunder och kollegor mår bra. Som tandsköterska hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du är en lagspelare som är van att arbeta självständigt och delegerat. Det är meriterande om du behärskar journalsystemet Opus.

Vi ser även att du:

Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter.
Har en god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös.
Är nyfiken och vill bidra i utvecklingsarbetet på kliniken.
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vad kan vi erbjuda dig?

Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vi månar om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag.. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stureplan, Stockholm
Kontaktperson: Rania Tahan
Klinikchef Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Nov 26    Hildmark Dental AB    Tandsköterska
Om Hildmark Dental I lokalerna har det bedrivits tandläkare verksamhet sedan 70-talet och mottagningen har en lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen är ljus och modern med ny teknik och har tre behandlingsrum. Vi erbjuder högkvalitativ, patientsäker och tillgänglig tandvård, och lägger stor vikt vid på att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Vi erbjuder allmänta... Visa mer
Om Hildmark Dental
I lokalerna har det bedrivits tandläkare verksamhet sedan 70-talet och mottagningen har en lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen är ljus och modern med ny teknik och har tre behandlingsrum. Vi erbjuder högkvalitativ, patientsäker och tillgänglig tandvård, och lägger stor vikt vid på att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Kliniken ligger centralt i Stockholm på S:t Eriksplan nära tunnelbana och bussar.
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med eller utan erfarenhet. Du villig att utveckla kliniken tillsammans med oss.
Du är flexibel, har gott bemötande och en hög känsla för kvalitet och service. Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax och steril. Du kommer också att arbeta administrativt med patientkontakter, kallelser, tidboksplanering och övrigt förekommande administration. Du har god samarbetsförmåga och du bidrar med arbetsglädje. Du är en naturlig lagspelare tillika kan du arbeta självständigt och har förmågan att se behov, prioritera och ta initiativ. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ödmjukhet, serviceanda mm.
Vi erbjuder en god arbetsmiljö med kompetenta, trevliga och roliga kollegor där du får stort utrymme att utveckla dig själv och bidra till klinikens framgång. Friskvårdsbidrag och övrigt förkommande förmåner.
Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på hel/ deltid.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Har du frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig, skicka ett mail till jobbhildmarkdental@gmail.com så ringer vi upp när det passar dig.
Varmt välkommen att söka Stockholms bästa jobb!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska sökes till privatklinik i hjärtat av Stockholm!

Ansök    Nov 26    WORKNORDIC GROUP AB    Tandsköterska
För kunds räkning söker vi nu efter tandsköterska till privat klinik i hjärtat i av Stockholm. Du anställs direkt av kund.   Om dig Ditt driv är stort, du är nytänkande och tycker att det är roligt att dela med dig av den kunskap du besitter. I ditt möte med patienter och kollegor är du professionell och ödmjuk. Med goda resultat löser du problem som uppstår och fattar objektiva beslut. För vår kund är det viktigt att du är flexibel, och att du tycker om ... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu efter tandsköterska till privat klinik i hjärtat i av Stockholm. Du anställs direkt av kund.  

Om dig
Ditt driv är stort, du är nytänkande och tycker att det är roligt att dela med dig av den kunskap du besitter. I ditt möte med patienter och kollegor är du professionell och ödmjuk. Med goda resultat löser du problem som uppstår och fattar objektiva beslut. För vår kund är det viktigt att du är flexibel, och att du tycker om att arbeta med nya personer. Dina arbetsuppgifter omfattar allt som ingår i rollen som tandsköterska. Din viktigaste uppgift hos oss är att tillsammans med övriga teamet ge den bästa tänkbara tandvård. För den rätta tandläkaren finns det stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.

Kvalifikationer tandläkare:
·         Minst 3 års erfarenhet.erfarenhet som tandsköterska
·         Utmärkta kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.


Vår kund erbjuder dig:
* Möjlighet till lön enligt ök och goda villkor
* En möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter
* En gemenskap i en organisation nära till beslut, med kompetenta kollegor

Lön:
Enligt överenskommelse
Tillträde:
Enligt ök
Omfattning:
Heltid eller enligt ök.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska sökes till Nacka i Stockholm

Ansök    Nov 25    Odonti AB    Tandsköterska
En attraktiv arbetsplats för dig som tandsköterska, med hög kompetens och trevliga arbetskamrater i vackra Nacka - Stockholm. Om tjänsten och dig Vi har utökat med en specialisttandläkare i parodontologi och en tandläkare. Därför söker vi nu dig som är utbildad tandsköterska, kan svenska och vill arbeta på heltid hos oss. Det är ett stort plus om du kan lägga bedövning, ta vanlig röntgen, OPG, CBCT och scanna digitalt. Vi lägger stor vikt vid hög social k... Visa mer
En attraktiv arbetsplats för dig som tandsköterska, med hög kompetens och trevliga arbetskamrater i vackra Nacka - Stockholm.

Om tjänsten och dig
Vi har utökat med en specialisttandläkare i parodontologi och en tandläkare. Därför söker vi nu dig som är utbildad tandsköterska, kan svenska och vill arbeta på heltid hos oss. Det är ett stort plus om du kan lägga bedövning, ta vanlig röntgen, OPG, CBCT och scanna digitalt. Vi lägger stor vikt vid hög social kompetens och bemötande mot både kollegor och patienter. Tjänsten kommer att vara ca 32 timmar kliniskt och resterande tid administrativt, ev. inköp, steril och kalla patienter.

Om arbetsgivaren
Nacka Tandvårdsteam har funnits sedan 80-talet och 2006 tog tandläkare Niclas Wallenborg över kliniken och utökat från tre till sju behandlingsrum. Idag är verksamheten en del av tandvårdskedjan Dentalum och kliniken ligger i ett bra och expansivt område. Vi tar emot hela familjen och har idag ca 7000 patienter. Teamet består av totalt 22 anställda, varav 7 tandläkare och 4 tandhygienister, samt tandsköterskor och administrativ personal. Vi erbjuder även akuttandvård på kvällar och helger.

Tillsammans erbjuder vi en bred kompetens inom allma?ntandvård samt specialister inom i endodonti, parodontologi och bettfysiologi. Kliniken har CBCT, OPG och arbetar väldigt digitalt och modernt.

Om Dentalum
Dentalum är en nystartad och snabbväxande tandvårdskedja i Sverige. Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans med våra kliniker vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus. Vi är övertygade om att med rätt förutsättningar och arbetsvillkor kan vi skapa en motiverande arbetsmiljö som i sin tur leder till en bättre tandvård och service för våra patienter. Vi har nyligen inlett vår spännande resa och träffar gärna den som vill vara en del av ett motiverande, utmanande och belönande team.

Varför ska du välja oss?

Vi är en mycket trevlig klinik med bred odontologisk kompetens. Bra arbetskamrater i fina lokaler i ett expansivt omra?de. Ho?g servicegrad och ho?g odontologisk niva?. Hos oss blir du en del av något större"

CV-lös rekryteringsprocess ?
I denna rekrytering samarbetar Nacka Tandvårdsteam med Odonti för att säkerställa att du får en rättvis, fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess.

Sök utan CV redan idag!

Vi värnar om din integritet
Med hänvisning till GDPR och för att säkerställa en säker och rättvis rekryteringsprocess, tar vi endast emot ansökningar via ansvarig rekryterare på Tandfakta.
Obs: Övriga ansökningssätt/ intresseanmälan direkt till arbetsgivaren hanteras inte.

Kontaktperson / Ansvarig rekryterare

Jashar S
hej@odonti.se
0709220250

Om Odonti
Tandfakta byter namn till Odonti och är Sveriges ledande rekryteringsföretag inom tandvårdsbranschen. Vi har över 10.000 tandvårdspersonal i vårt nätverk och vårt team består av legitimerad tandvårdspersonal med gedigen erfarenhet från branschen.
Connecta/ Skapa en profil på ???????? (https://tandfakta.se/) redan idag och låt oss hjälpa dig att hitta drömjobbet inom tandvård!

Dina uppgifter hanteras i enlighet med GDPR, är osynlig för andra och delas inte med tredje part utan ditt godkännande. Visa mindre

Tandsköterska sökes till privatklinik med 3 tandläkare

Ansök    Nov 23    Kungstandläkarna AB    Tandsköterska
Kungstandläkarna söker en riktigt trevlig, gladlynt och duktig äkta tandsköterska som har kunskaper om och är stolt över sitt yrke. Vi har en väldigt rar och bra sköterska men hon behöver en likasinnad arbetskamrat. En utmärkt tandhygienist som gör livet bra både för oss och patienterna har vi också. Vi saknar nu bara en klippa till sköterska som kan bonda med oss andra i företaget samt med våra patienter. Du får gärna vara lite halvtokig eftersom alla vi ... Visa mer
Kungstandläkarna söker en riktigt trevlig, gladlynt och duktig äkta tandsköterska som har kunskaper om och är stolt över sitt yrke. Vi har en väldigt rar och bra sköterska men hon behöver en likasinnad arbetskamrat. En utmärkt tandhygienist som gör livet bra både för oss och patienterna har vi också. Vi saknar nu bara en klippa till sköterska som kan bonda med oss andra i företaget samt med våra patienter. Du får gärna vara lite halvtokig eftersom alla vi andra är det också men du måste ta ditt yrke på allvar. Att du har en mycket god svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Vi ser även ditt arbete hos oss på längre sikt.
Vi är 3 tandläkare och 1 tandhygienist på praktiken. Vi söker någon som kan arbeta 32 timmar/vecka eller alternativt ett par dagar/ vecka.
Vi skulle uppskatta en mer personlig ansökan där du skriver vad du är bra på och kanske vill lära dig mer om, dina intressen och hur du ser på livet och yrket på längre sikt än en tråkig standardansökan där det står det som du tror förväntas av ett annonssvar. Att du är en gedigen och bra människa med sunt förnuft uppskattar vi liksom att du kan ta egna beslut. Ett bra humör skulle uppskattas.
Vi finns 12-15 minuters promenad från T-Centralen respektive Fridhemsplan. Närmast T-bana är Rådhuset på den blå linjen. Våra klinikrum är enligt modern standard medan vi är måna om att i övriga utrymmen ha en mer hemtrevlig atmosfär.
Tjänsten kan tillsättas omgående eller så snart som möjligt. Visa mindre

Tandsköterska

Som tandsköterska hos oss kommer att ha omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vi har högkvalitativ tandvård inom allmäntandvård och även nischad tandvård inom implatat och kirurgi. Kliniken ligger lokaliserad i läkarhuset i Fruängen. Vi söker främst dig med avslutad tandsköterskeutbildning eller någon som har jobbar som tandsköter... Visa mer
Som tandsköterska hos oss kommer att ha omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor.
Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete.
Vi har högkvalitativ tandvård inom allmäntandvård och även nischad tandvård inom implatat och kirurgi.
Kliniken ligger lokaliserad i läkarhuset i Fruängen.
Vi söker främst dig med avslutad tandsköterskeutbildning eller någon som har jobbar som tandsköterska i minst 2 år och besitter kunskap för självstänbdigt arbete.
För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift.
Meriterande är kunskap inom Muntra, men inte ett krav.
Tjänsten är deltid men kan leda till en heltidsanställning.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Karlaplan

Ansök    Nov 18    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik på Östermalm. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik på Östermalm. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Vi utför alla typer av behandlingar. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vi erbjuder dig en fin klinik som ligger på Karlaplan, centralt belägen på Östermalm i Fältöversten centrum, nära tunnelbana och bussar. Kliniken består av 17 behandlingsrum. På vår klinik blir du en del av ett medarbetargäng som verkligen trivs ihop, där engagemanget och kompetensen är hög.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till

- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.
- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska och arbetsledare
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 18 december 2022. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kan ske löpande och då kan tjänsten komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta;
Laura Johnn  Klinikchef, 08-12316258 eller laura.johnn@regionstockholm.se
Gunnel Enoksson  Arbetsledare, 08-12316955 eller gunnel.enoksson@regionstockholm.se

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska, deltid

Ansök    Nov 22    Haga Tandläkeri AB    Tandsköterska
Du har chansen att jobba på vår moderna och professionella klinik med kompetenta kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en mindre klinik i den nya statsdelen Hagastaden i Stockholm. ARBETSBESKRIVNING Du arbetar oftast på två behandlingsrum bland annat med att ta in patienter, förbereda rummen inför behandlingar, utföra delar av behandlingarna själv (tex ta röntgenbilder, tandstensborttagning, scanning, avtryckstagning mm), ibland assistera, sköta ... Visa mer
Du har chansen att jobba på vår moderna och professionella klinik med kompetenta kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en mindre klinik i den nya statsdelen Hagastaden i Stockholm.
ARBETSBESKRIVNING
Du arbetar oftast på två behandlingsrum bland annat med att ta in patienter, förbereda rummen inför behandlingar, utföra delar av behandlingarna själv (tex ta röntgenbilder, tandstensborttagning, scanning, avtryckstagning mm), ibland assistera, sköta sterilen. Även arbete i receptionen ingår. Omfattningen av tjänsten är 50-75%.
Vi utför all typ av tandvård och har stor inriktning mot estetik och Invisalign.
PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är flexibel, noggrann, initiativrik, glad och positiv.
I ditt arbete är du serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att förmedla information och kunskap på ett enkelt och förståeligt sätt.
KVALIFIKATIONER
- Utbildad tandsköterska eller pågående tandsköterskeutbildning
- Mycket god svenska i tal och skrift Visa mindre

Tandskötersketjänst på privatklinik

Ansök    Nov 20    Sofia Tandläkarna AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till hemtrevlig klinik på Folkungagatan 114 i Stockholm. Kliniken består av 4 st behandlingsrum. Tjänsten är initialt Deltid ca 80% med önskan om heltid senare under våren. Mera information vid ytterligare kontakt. Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller erfaren. Viktigast är att du är motiverad, engagerad, flexibel och intresserad av att ta ansvar både kliniskt och administrativt. Vi lägger stor vikt vid dina p... Visa mer
Tandsköterska sökes till hemtrevlig klinik på Folkungagatan 114 i Stockholm. Kliniken består av 4 st behandlingsrum.
Tjänsten är initialt Deltid ca 80% med önskan om heltid senare under våren. Mera information vid ytterligare kontakt.
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller erfaren. Viktigast är att du är motiverad, engagerad, flexibel och intresserad av att ta ansvar både kliniskt och administrativt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Arbetsuppgifter/Kvalifikationer
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter så som assistans, sterilarbete, avtryck, röntgen, assistans vid kirurgiska ingrepp. Men även mera administrativa uppgifter så som receptionsarbete, patientadministration och beställningar. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar kliniskt och arbeta delegerat.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Tjänsten ska tillsättas i januari 2023. Visa mindre

Tandsköterska sökes till klinik vid Stureplan

Ansök    Nov 17    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Humlegårdstandläkarna
Mottagningen är belägen vid vackra Humlegården, en stenkast från Stureplan. En fullt modern klinik med fem behandlingsrum. Här arbetar tre tandläkare, en tandsköterska, två tandhygienister och en receptionist. Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt. För oss är det viktigt att vara professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax och steril. Du kommer också att arbeta administrativt i receptionen med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov.

Övrig information
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i fokus.

Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Fruängen

Ansök    Nov 17    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vi utökar kliniken och vår härliga och kompetenta grupp med ytterligare ett behandlingsteam och söker därför en tandsköterska till Folktandvården Fruängen. Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Kliniken i Fruängen ligger i hjärtat av centrum och består av 11 ljusa och nyrenoverade behandlingsrum ... Visa mer
Vi utökar kliniken och vår härliga och kompetenta grupp med ytterligare ett behandlingsteam och söker därför en tandsköterska till Folktandvården Fruängen.

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Kliniken i Fruängen ligger i hjärtat av centrum och består av 11 ljusa och nyrenoverade behandlingsrum med modern utrustning. Vi erbjuder dig att bli en del av ett glatt och kompetent gäng med stort engagemang, som trivs ihop och har högt i tak. Hos oss värnar vi om varandra och om en varm och trivsam arbetsmiljö där öppenhet, samarbete och hjälpsamhet står i fokus. Kliniken har mycket goda kommunikationer med direktanslutning för så väl buss som tunnelbana och kommer du med bil finns möjlighet till nära, avgiftsfri, parkering. 

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans- och sterilarbete. I ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med god erfarenhet, men även du som är ny i yrket är välkommen att söka. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift.  Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök hos oss och vi lägger därför stor vikt vid service och bemötande.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring som ger ett extra helgtillägg.
- Ha egna patienter för profylax och dental scanning.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag, en god struktur och stora utvecklingsmöjligheter med internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket. Därutöver kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 12 december 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Provanställning kan förekomma, tillträde sker efter årsskiftet enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Josephine Matteoni, tel 08-123 167 02 eller Arbetsledare Kristina Wallberg 08-123 158 20.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Receptionist - Dentalakademin

Vår fantastiska receptionist Lena går i pension och nu söker vi hennes ersättare Om Dentalakademin Dentalakademin är en del av Dentalum och är en av Sveriges ledande kliniker inom implantatkirurgi. Team Lennartsson arbetar uteslutande med avancerad kirurgi på remitterade patienter och har som målsättning att leverera vård av yppersta internationella klass i en exklusiv miljö i centrala Stockholm. Vi hälsar dig varmt välkommen till ett varmt positivt team... Visa mer
Vår fantastiska receptionist Lena går i pension och nu söker vi hennes ersättare

Om Dentalakademin

Dentalakademin är en del av Dentalum och är en av Sveriges ledande kliniker inom implantatkirurgi. Team Lennartsson arbetar uteslutande med avancerad kirurgi på remitterade patienter och har som målsättning att leverera vård av yppersta internationella klass i en exklusiv miljö i centrala Stockholm. Vi hälsar dig varmt välkommen till ett varmt positivt team att spendera vardagen långsiktigt med.

Som receptionist är du vårt ansikte utåt och den allra första som våra viktiga patienter träffar. Relationen inom teamet både med patienter och remittenter utgör en stark och viktigt fundament för vår verksamhet.

Kvalifikationer som vi har som krav

- En mycket god datavana i alla Microsofts program
- Erfarenhet av tandvård
- Utmärkta svenska och engelska kunskaper både i tal och skrift
- Meriterande är kunskaper i journalprogrammet Muntra


Personliga egenskaper

- Extraordinär social förmåga, lyhörd och ödmjuk inför patienter, medarbetare och arbetet i stort
- Utpräglad servicemänniska
- Lojal medarbetare som mer än gärna samarbetar
- Strukturerad och mycket ordning och reda


Om tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst och vi har förmånliga arbetstider. Tjänsten är tänkt att starta direkt efter årskiftet. Vi erbjuder möjligheten att gå parallellt med nuvarande receptionisten Lena under tre månader för att på bästa sätt komma in i arbetet, teamet och våra rutiner.

Dentalakademin är en del av Dentalum som äger 24 kliniker i Sverige

Rekryteringsuppdraget tas om hand av oss på Dental Business Group / Rekrytering

Vi hjälper tandvårdsverksamhet att nå sin fulla potential genom hitta de rätta spelarna. Rätt person på rätt plats.

Skicka in din ansökan utan dröjsmål - vi applicerar en löpande rekryteringsprocess.

Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV. För mer information gällande denna tjänst går det bra att kontakta via chatten eller ringa Åsa Lindgren 079-0760419 som kommer finnas tillgänglig även utanför kontorstid. Visa mindre

Erfaren tandsköterska sökes till Dalénumtandläkarna

Det är vårt erfarna team som gör Dalénumtandläkarna unika. Med en lång tradition av tandvård på Lidingö jobbar hela vårt team i framkant med de senaste metoderna. Vår klinik är modernt och omsorgsfullt inredd och vi har sju behandlingsrum. Vi har dessutom riktigt kul på jobbet! Den tandsköterska som vi nu söker ska tycka om att assistera och även kunna avlasta i receptionen. Det är viktigt att kunna hantera det svenska språket med lätthet. Vi erbjuder en... Visa mer
Det är vårt erfarna team som gör Dalénumtandläkarna unika. Med en lång tradition av tandvård på Lidingö jobbar hela vårt team i framkant med de senaste metoderna. Vår klinik är modernt och omsorgsfullt inredd och vi har sju behandlingsrum. Vi har dessutom riktigt kul på jobbet!

Den tandsköterska som vi nu söker ska tycka om att assistera och även kunna avlasta i receptionen. Det är viktigt att kunna hantera det svenska språket med lätthet. Vi erbjuder en heltidstjänst och är anslutna till kollektivavtal.

TIPS !! Det är enkla kommunikationer till vår klinik, du kan bo i Nacka och åka båt till Dalénumbryggan. Vi ligger dessutom väldigt nära Lidingöbanan ca 20 min från T-centralen.

Ps: Dröj inte med din intresseanmälan - vi kommer ha intervjuer löpande. Din första kontakt kommer vara med Åsa Lindgren på Dental Business Group I Rekrytering som känner oss väl. Visa mindre

Tandsköterska önskas till Gärdet

Dental Business Group har för Tessin Dentals räkning fått uppdraget att hitta den rätta tandsköterskan till deras klinik på Östermalm / Gärdet. Här utlovas en trivsam arbetsplats med mycket goda villkor och framför allt - väldigt trevliga och glada patienter. Teamet består av en tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Deras inriktning är estetisk tandvård, osynliga tandregleringar och allmäntandvård. Detta team tycker det är mycket viktigt at... Visa mer
Dental Business Group har för Tessin Dentals räkning fått uppdraget att hitta den rätta tandsköterskan till deras klinik på Östermalm / Gärdet.

Här utlovas en trivsam arbetsplats med mycket goda villkor och framför allt - väldigt trevliga och glada patienter. Teamet består av en tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Deras inriktning är estetisk tandvård, osynliga tandregleringar och allmäntandvård. Detta team tycker det är mycket viktigt att ha roligt tillsammans och arbetar med digitala metoder.

Tjänsten som erbjuds är ca 80 % dvs mellan 34 h -36 h /vecka med bra arbetstider.

Vi vill att du har en del erfarenhet och kan hantera det svenska språket perfekt. Du har en naturlig servicekänsla och har goda assisterande kunskaper. Vi söker dig som har kunskaper kring delegerad tandvård och som tycker om att självständigt behandla patienter. Dessutom är du intresserad av ständig utveckling och flexibel i din läggningDröj inte med din ansökan - rekyteringsprocessen kommer ske löpande i takt med att ansökningarna kommer in. Välkommen att anmäla ditt intresse till Åsa Lindgren Visa mindre

Tandsköterska - Aqua Dental Mörby

Ansök    Nov 16    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Nu söker nu vi en heltidstandsköterska som vill börja sin Aqua Dental-karriär på vår fräscha klinik i?Mörby?Centrum Aqua Dental Mörby finns på plan sex i Mörby Centrum med gedigen erfarenhet och hög service tar vi emot alla typer av patienter i våra tio behandlingsrum. Utöver allmäntandläkare och tandhygienister arbetar här specialister inom oral kirurgi och ortodonti. Vi söker dig Som är en erfaren tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet. Du... Visa mer
Nu söker nu vi en heltidstandsköterska som vill börja sin Aqua Dental-karriär på vår fräscha klinik i?Mörby?Centrum

Aqua Dental Mörby finns på plan sex i Mörby Centrum med gedigen erfarenhet och hög service tar vi emot alla typer av patienter i våra tio behandlingsrum. Utöver allmäntandläkare och tandhygienister arbetar här specialister inom oral kirurgi och ortodonti.

Vi söker dig

Som är en erfaren tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven. Brinner för att leverera tandvård av högsta kvalitet och hjälpa dina patienter till en bättre tandhälsa.

På Aqua Dental är det viktigt att våra medarbetare växer tillsammans med oss och därför uppskattar vi stora drömmar och att du drivs av att fortsätta utvecklas både professionellt och privat.

Du kommer att jobba med en erfaren tandläkare på Aqua Dental i Mörby.

Våra önskemål till dig

- Utbildad tandsköterska
- Är strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att tydligt kommunicera med andra människor i både tal och skrift
- Har möjlighet att jobba heltid


Om oss

Idag arbetar över?500 personer fördelat på 24 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi är i en tillväxtfas och planerar öppna nya kliniker under 2023 och 2024.?

Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.?

På Aqua Dental är våra medarbetare det viktigaste vi har och vill även vara den bästa möjliga arbetsgivaren. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerliga utbildningar och vi har även vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hos oss är det högt i tak och allas åsikter är välkomna.

Framtiden på Aqua Dental

Under de kommande åren står fortsatt branschledande tillväxt i fokus för oss. I samma takt adderas även fokus på att utöka och professionalisera de funktionella områdena inom Aqua Dental. För oss är det viktigt att säkerställa att vi varje dag kan säga att vi lever upp till våra värderingar:

- Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter.
- Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet.
- Skapar en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare.


Intervjuer sker löpande?och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!?Vi ser fram emot att höra från dig med din ansökan!

Vid frågor, vänd er gärna till ansvarig rekryterare,? Jorge Penaranda (https://app.teamtailor.com/companies/Oxb-yb1Gg78/jobs/1982082/edit/jorge@aquadental.se) Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en tandsköterska på deltid eller heltid. Vi söker en positiv, noggrann, flexibel och kvalitetsmedveten person. Du ska vara van vid datoranvändande och gärna kunna hantera journal program. Tidigare jobb som tandsköterska är av stor merit men ej ett krav. Arbetsuppgifterna består bl.a. av assistera tandläkare, klinikadministration, sterilarbete och receptionsarbete. Kliniken är belägen på Södermalm med goda kommunikationer. I våra tre behandlingsrum... Visa mer
Vi söker en tandsköterska på deltid eller heltid. Vi söker en positiv, noggrann, flexibel och kvalitetsmedveten person. Du ska vara van vid datoranvändande och gärna kunna hantera journal program. Tidigare jobb som tandsköterska är av stor merit men ej ett krav. Arbetsuppgifterna består bl.a. av assistera tandläkare, klinikadministration, sterilarbete och receptionsarbete. Kliniken är belägen på Södermalm med goda kommunikationer. I våra tre behandlingsrum arbetar två tandläkare och en tandhygienist. Kliniken är helt datoriserad med digital röntgen, skanner, 3-D fräs. Vi jobbar med programmet Alma. Visa mindre

Tandsköterska/Recepionist till Folktandvården Årsta

Ansök    Nov 16    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Folktandvården Årsta ligger i ett lugnt område mellan Gullmarsplan och Årstaberg, nära pendeltågsstation och tvärbana. Vill du vara vårt ansikte utåt i rece... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas?

Folktandvården Årsta ligger i ett lugnt område mellan Gullmarsplan och Årstaberg, nära pendeltågsstation och tvärbana. Vill du vara vårt ansikte utåt i reception och bli en del av vårt team som hjälper Stockholm mot en bättre tandhälsa. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Vi arbetar med såväl barn, ungdomar som vuxna med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete.

På kliniken i Årsta är vi 20 medarbetare och vi har åtta behandlingsrum. Tillsammans erbjuder vi högkvalitativ tandvård inom allmäntandvård och även nischad tandvård inom kirurgi. Utöver medarbetarna på kliniken kommer du att få ett fint nätverk inom företaget att utbyta kunskap och erfarenheter med.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4, men inget krav.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss på Folktandvården Stockholm har vi en trygg och säker arbetsmiljö med väl genomarbetade rutiner för att kunna bedriva en god tandvård. För oss är det viktigt att tillsammans med våra kunder hitta långsiktiga och hållbara förebyggande åtgärder för att främja en god munhälsa hos varje individ.

Anställning
Du är välkommen med din ansökan senast den 11 december-2022. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta klinikchef Jonas Ryaa, jonas.ryaa@regionstockholm.se - tel. 08-123 157 68 eller arbetsledare Lena Karlsson, lena.b.karlsson@regionstockholm.se - tel. 08-123 164 40.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Driven tandsköterska sökes

Ansök    Nov 16    TandEttan AB    Tandsköterska
Är du en driven tandsköterska som är självgående, nyfiken och som ständigt vill utvecklas? Då är du den vi söker! Kliniken ligger vid härliga Humlegården i Stockholm och erbjuder både en härlig arbetsmiljö med omväxlande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är tandsköterska och som gärna vill bli en i gänget. Det spelar ingen roll om du är nyutexaminerad eller bara har något år kvar till din pension. Det viktiga är att vi känner att du passar in. Självklart ... Visa mer
Är du en driven tandsköterska som är självgående, nyfiken och som ständigt vill utvecklas? Då är du den vi söker!
Kliniken ligger vid härliga Humlegården i Stockholm och erbjuder både en härlig arbetsmiljö med omväxlande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som är tandsköterska och som gärna vill bli en i gänget. Det spelar ingen roll om du är nyutexaminerad eller bara har något år kvar till din pension. Det viktiga är att vi känner att du passar in. Självklart ser vi till att du får en god handledning och introduktion på jobbet.
Är du intresserad? sök! Både tjänstgöringsgrad och schema är något som går att komma överens om.
Intervjuer görs fortgående och anställning kan förekomma innan sista ansökningsdagen.
Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Nov 10    Entident AB    Tandsköterska
Vi på Entident söker just nu efter en tandsköterska. Kliniken ligger mitt i Slussen, ca 100m från tunnelbanan och ca 100m från bussterminalen. Vi söker en tandsköterska som vill vara med att utveckla kliniken. Du behöver vara flexibel men fokus är att assistera tandläkare samt sterilen. Skicka CV till: info@slussendental.se Visa mer
Vi på Entident söker just nu efter en tandsköterska.
Kliniken ligger mitt i Slussen, ca 100m från tunnelbanan och ca 100m från bussterminalen.
Vi söker en tandsköterska som vill vara med att utveckla kliniken.
Du behöver vara flexibel men fokus är att assistera tandläkare samt sterilen.
Skicka CV till: info@slussendental.se Visa mindre

Tandsköterska till Södermalm sökes

Är du trygg i yrkets utförande som tandsköterska och har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär. Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår klinik på Södermalm. ARBETSBESKRIVNING Hos oss kommer du få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska i ett härligt team på 8 personer varav 3 tandläkare, 4 tandsköterskor och 1 tandhygienist. På mottagning... Visa mer
Är du trygg i yrkets utförande som tandsköterska och har en inneboende nyfikenhet, ödmjukhet och passion över ditt yrke. Vill du fortsätta utveckla din personliga och yrkesmässiga karriär. Då kan du vara vår nya tandsköterska till vår klinik på Södermalm.ARBETSBESKRIVNING

Hos oss kommer du få arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska i ett härligt team på 8 personer varav 3 tandläkare, 4 tandsköterskor och 1 tandhygienist.

På mottagningen bedrivs allmäntandvård, implantatbehandlingar och estetisk tandvård och vi värdesätter kvalitet och behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Vi ser därför gärna att du sätter patienten i första rummet och har en holistisk syn på vården. Du blir också en del av en tandvårdssatsning i Sverige, Dentalum, där du kommer få möjlighet att utvecklas i takt med företaget.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är ansvarfull och samarbetsvillig, du värdesätter dina medarbetares åsikter och är prestigelös i arbetet. Vidare sätter du alltid patienten i centrum och är lyhörd, balanserad och förtroendeingivande i ditt bemötande. I ditt arbete är du serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att hantera stress.

KVALIFIKATIONER

- Utbildad tandsköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Fördel om du kan journalsystemet OPUS
OM KLINIKEN

STHLM Dental har två stycken kliniker belägna i Kista och på Södermalm. Rollen som tandsköterska kommer vara placeras på kliniken på Södermalm som består av 5 behandlingsrum.

På STHLM Dental använder vi Opus som journalsystem, digital röntgen samt OPG.ANSTÄLLNING

Tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning

Anställningen är en heltidstjänst med placering på vår klinik på Södermalm

Ersättningen är fast månadslön

Tillträdesdatum efter överenskommelseANSÖK

Vi utvärderar löpande kandidater till tjänsten och önskar därför motta din ansökan så snart som möjligt.OM DENTALUM

Dentalum är sedan 2019 en snabbväxande tandvårdsgrupp i Sverige. Dentalum grundades av erfarna tandläkare, entreprenörer och visionärer som tillsammans med våra kliniker vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård med patienternas och medarbetarnas välmående i fokus. Vi är övertygade om att med rätt förutsättningar och arbetsvillkor kan vi skapa en motiverande arbetsmiljö som i sin tur leder till en bättre tandvård och service för våra patienter. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och vi är väldigt måna om att skapa en kultur med värdegrunder som är gynnsamma, utmanande och som alla känner sig stolta över att vara en del av och bidra till. Vi har precis inlett vår spännande resa och träffar gärna den som vill vara en del av ett motiverande, utmanande och belönande team. (http://www.dentalum.com/) Visa mindre

Tandsköterska Älvsjö sökes

Tandsköterska sökes till modern och väletablerad klinik i Älvsjö. På kliniken bedriver vi allmäntandvård med allt från barntandvård till implantatbehandlingar. Vi är ett välinarbetat team bestående av 3 tandläkare och 1 hygienist och 2 tandsköterskor i olika åldrar. Vi söker en tandsköterska som har det lilla extra, som med servicekänsla kan erbjuda våra patienter det allra bästa. Ett välutvecklat samarbete mellan tandläkare och tandsköterskor finns på kli... Visa mer
Tandsköterska sökes till modern och väletablerad klinik i Älvsjö.
På kliniken bedriver vi allmäntandvård med allt från barntandvård till implantatbehandlingar.
Vi är ett välinarbetat team bestående av 3 tandläkare och 1 hygienist och 2 tandsköterskor i olika åldrar.
Vi söker en tandsköterska som har det lilla extra, som med servicekänsla kan erbjuda våra patienter det allra bästa.
Ett välutvecklat samarbete mellan tandläkare och tandsköterskor finns på kliniken och ser gärna att vana finns att arbeta delegerat.
Vi söker en tandsköterska gärna med några års erfarenhet men värderar dina personliga egenskaper och förmågor. Tjänstens omfattning är 75-100%.


Med vänliga hälsningar
Tandläkare Wilhelm Norstedt
Östbergatandläkarna AB
Sista ansökningsdag 15/12-2022
Ansökan skickas till tandskoterskaalvsjo@gmail.com Visa mindre

Tandsköterska sökes till klinik på Kungsgatan i centrala Stockholm!

Vi söker en trevlig medarbetare till och lagom stor klinik på 7 behandlingsrum med toppläge på Kungsgatan 29 i centrala Stockholm. Vi söker nu ytterligare medarbetare som tillsammans med oss ska arbeta för verksamhetens och patienternas bästa. Vi strävar efter att bedriva modern tandvård till extremt hög kvalitet med personlig koppling till våra patienter för att särskilja oss från de stora kedjorna. Vi söker fler medlemmar till vårt tandvårdsteam! Du so... Visa mer
Vi söker en trevlig medarbetare till och lagom stor klinik på 7 behandlingsrum med toppläge på Kungsgatan 29 i centrala Stockholm.
Vi söker nu ytterligare medarbetare som tillsammans med oss ska arbeta för verksamhetens och patienternas bästa.
Vi strävar efter att bedriva modern tandvård till extremt hög kvalitet med personlig koppling till våra patienter för att särskilja oss från de stora kedjorna. Vi söker fler medlemmar till vårt tandvårdsteam!


Du som söker ska fungera bra tillsammans med andra i grupp samtidigt som du ska ansvara för din egen framgång, sträva efter goda resultat och återkommande patienter. Meriterande med arbetslivserfarenhet. Du ska behärska svenska och engelska väl i tal och skrift.


Du ska kunna kombinera god kvalitet med god ekonomi. Du ska ha god social förmåga och kommunicera väl med patienterna. Tjänsten är på heltid och provanställning kan förekomma.


Du ska vara social, hängiven, professionell, trygg i yrkets utförande och präglas av en vilja att prestera väl. Du är stresstålig och trivs bra med att jobba i ett högt tempo. Du utnyttjar tiden effektivt och visar engagemang för patienterna.


Vi lägger stor vikt vid din personlighet där punkter som att du drivs av nytänkande och förmåga till att ta eget initiativ är väldigt viktigt. Sedvanliga uppgifter som tandsköterska.


Mejla gärna personligt brev, CV och bild till rekrytering@kungstanden.se


#jobbjustnu Visa mindre

En glad, effektiv och positiv tandsköterska sökes

Ansök    Nov 9    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Team Danin
En familjär arbetsplats där det jobbar två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Mottagningen har tre behandlingsrum, varav ett tandhygienistrum, samt en steril. Du kommer jobba i ett av behandlingsrummen, men det är ändå ett nära samarbete med den andra tandläkaren och tandsköterskan. Kliniken ligger centralt i Stockholm. Det är en ljus och fin mottagning med närhet till kommunikationer.

Arbetsuppgifter
Här på kliniken erbjuder vi både vuxen- och barntandvård. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga tandsköterskeuppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och ta och framkalla röntgenbilder. Du kommer också att arbeta administrativt. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten.

Övrig information
Mängd arbetstid går att diskutera.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning
God datavana
Erfarenhet av Frenda, Libretto och Symfoni är meriterande
Goda kunskaper av det svenska språket, både vad gäller tal och skrift
Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper och lämplighet

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är en trygg person som vill jobba varierat med både administrativt arbete och assistera i behandlingar. Vi brinner för våra patienter och därför är det en självklarhet med ett bra bemötande och service. Vi söker en person som är glad och trevlig som kan jobba självständigt, men har ändå en god samarbetsförmåga då vi jobbar mycket i team. Visa mindre

Receptionist till tandvårdsklinik nära Stuvsta.

Ansök    Nov 8    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass! Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en f... Visa mer
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass!

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Happident expanderar och vi söker nu serviceinriktad receptionist till vår fina, personliga klinik som ligger en kort promenad från Stuvsta pendelstation. I denna roll söker vi dig som är utbildad tandsköterska, är riktigt vass i receptionen. Du har stenkoll på att framtagna processer och rutiner följs på kliniken, du arbetar träffsäkert med dator och har erfarenhet av kundbemötande både över disk och i telefon. Som receptionist hos oss har du en viktig roll, här blir du spindeln i nätet då det är du som ska se till att allt fungerar runt driften av kliniken och att patienten känner sig trygg och välkommen. Därför är det viktigt att du har ett bra patientbemötande och att du delar Happidents värderingar samt vision. Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra men arbetar även självständigt inom respektive område. Vi är stolta över den klinik vi tillsammans bygger.

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska, är prestigelös och kännetecknas av en hög servicegrad. Du förstår vikten av kvalitativa bemötanden och du är noga med att säkerställa att både patienter och kollegor mår bra. Som receptionist hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Det är viktigt att du har ett bra patientbemötande och att du brinner för ditt yrke, är nyfiken och vill utvecklas. Hos oss är det till din fördel om du sedan tidigare är van att arbeta självständigt samt med många kontaktytor i en snabbrörlig miljö. Huvudansvaret för klinikens drift ligger på klinikchef medan du är spindeln i nätet som håller i alla trådar. Tillsammans strävar vi efter att utveckla verksamheten utifrån Happidents mål och gemensamma värdegrund.
Din helhetssyn gör att du förstår vikten av teamkänsla, personligt ansvar och respekt, både inom din egen klinik och tillsammans med andra kliniker, för att på så sätt se till organisationens bästa.
Du är flytande i svenska språket i såväl tal som skrift.

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Stockholm, Huddinge
Kontaktperson
Cecilia.lassen@happident.se
Rekryteringsansvarig Visa mindre

Tandsköterska med intresse för bettfysiologi till specialistkliniken

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team på vår nya specialistklinik i Wonna Tower på Kungsholmen dit vi söker efter en erfaren tandsköterska med intresse för eller erfarenhet av bettfysiologi. Välkommen med din ansökan! Är du vår framtida kollega? Skulle du beskriva dig som organiserad, positiv och självgående? Brukar du ta egna initiativ och köra på med gasen i botten f... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team på vår nya specialistklinik i Wonna Tower på Kungsholmen dit vi söker efter en erfaren tandsköterska med intresse för eller erfarenhet av bettfysiologi. Välkommen med din ansökan!
Är du vår framtida kollega?
Skulle du beskriva dig som organiserad, positiv och självgående? Brukar du ta egna initiativ och köra på med gasen i botten för att bidra med goda resultat? I så fall ser vi dig som väldigt intressant för denna tjänst! Har du dessutom en naturlig fallenhet för både skriftlig och verbal kommunikation och vet värdet av tydlig information så kan detta vara mitt i prick!
För att trivas i din nya roll tror vi att du gillar utmaningar, är stresstålig och lyhörd. Du är en klippa i behandlingsrummet och du tenderar att bidra med både odontologiska kunskaper, lugnande ord och kontroll över arbetsflödet. Om du är nyfiken och intresserad finns även utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.
Du har även ett intresse för delegerat arbete då vår specialist arbetar med Akupunktur.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet vid anställning.
Arbetsuppgifter
Du tillbringar dagarna sida vid sida med en specialisttandläkare inom bettfysiologi. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket tandsköterska kommer du även arbeta en del administrativt också.
Anställningsvillkor
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse
Lön efter överenskommelse
Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Med 240 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.
Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 16 december 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Tandsköterska med intresse för protetik

Välkommen till oss på Brahekliniken. Vi är klinik på Östermalm som bedriver specialist-och allmäntandvård. Brahekliniken är en etablerad och trevlig klinik. Vi söker en tandsköterska med intresse för protetik som kan börja vid årsskiftet-2023. Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer att vara vanligt förekomm... Visa mer
Välkommen till oss på Brahekliniken. Vi är klinik på Östermalm som bedriver specialist-och allmäntandvård. Brahekliniken är en etablerad och trevlig klinik.
Vi söker en tandsköterska med intresse för protetik som kan börja vid årsskiftet-2023.
Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra.
ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att vara vanligt förekommande tandsköterskeuppgifter. Assistans, sterilarbete, administration, kontakt med patienter, bokningar m.m.
Arbetet är innehållsrikt med många tillfällen där du som tandsköterska kommer utveckla dina kunskaper och utöka din erfarenhet. I arbetet ingår att samordna vården med andra, hantera remissflöden, kontakt med remittent m.m.
Vi har ALMA som journalsystem. Vi ser det som en fördel att du har god datorvana.
Kvalifikationer
Du är utbildad tandsköterska gärna med några års erfarenhet inom yrket. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, muntligt såväl som skriftligt samt god datorvana. För att trivas hos oss behöver du tycka om att samarbeta med andra samtidigt som du känner dig trygg och självgående i din yrkesprofession. Du är noggrann och tar ansvar för och strukturerar ditt arbete.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som initieras med provanställning om 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningsvillkor: Anställningsform: Tillsvidare, heltid eller deltid enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Enligt överenskommelse
Intervjuer sker löpande och jobbet tillsätts när vi hittar rätt tandsköterska, skicka in din ansökan där du bifogar CV och personligt brev. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Nov 8    DR. Muhsen AB    Tandsköterska
Vi söker en glad, positiv och ambitiös tandsköterska till vår klinik som ligger centralt i Johanneshov. (Hammarby höjden tunnelbana station är ca 70 m bort). Vi har två behandlingsrum och du får jobba med erfarna tandläkare. Vi är nischade inom kirurgi, tandimplantat, estetisk tandvård och osynlig tandställning men vi jobbar självklart med allmän tandvård. Vi jobbar i icke stressig miljö, där har vi bestämt att boka längre tid på våra behandlingar så patie... Visa mer
Vi söker en glad, positiv och ambitiös tandsköterska till vår klinik som ligger centralt i Johanneshov. (Hammarby höjden tunnelbana station är ca 70 m bort).
Vi har två behandlingsrum och du får jobba med erfarna tandläkare.
Vi är nischade inom kirurgi, tandimplantat, estetisk tandvård och osynlig tandställning men vi jobbar självklart med allmän tandvård.
Vi jobbar i icke stressig miljö, där har vi bestämt att boka längre tid på våra behandlingar så patienten känner sig omhändertagen på ett professionellt sätt.
Vi håller på att starta vår skönhet avdelning där kommer vi jobba med bl.a Botox, fillers, trådlyft och micro needling.
Så du som vill vara med på resan är välkommen att söka till oss, oavsett erfarenhet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska till privatklinik i Centrala Stockholm

Tandsköterska med några års erfarenhet sökes till en familjär tandläkarklinik i centrala Stockholm. Här utförs det mesta inom allmäntandvården men med fokus på avancerad protetik samt implantatkirurgi. Vi söker dig som har ansvarskänsla, är självgående och gillar utmaningar. Vi lägger stor fokus på personliga egenskaper. Goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att påverka den egna arbetsplatsen. Rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskomme... Visa mer
Tandsköterska med några års erfarenhet sökes till en familjär tandläkarklinik i centrala Stockholm. Här utförs det mesta inom allmäntandvården men med fokus på avancerad protetik samt implantatkirurgi.
Vi söker dig som har ansvarskänsla, är självgående och gillar utmaningar. Vi lägger stor fokus på personliga egenskaper.
Goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att påverka den egna arbetsplatsen.
Rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Maila gärna Cv och personligt brev till Nbvtab@gmail.com Visa mindre

Erfaren Tandsköterska sökes till Norrmalm i Stockholm

Stockholm Tandläkarcenter fortsätter att expandera och vi söker nu en erfaren tandsköterska till vår klinik i centrala Stockholm. Vi är en organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig vision: att ge våra patienter den bästa vården. Vi arbetar både med allmän- och specialisttandvård och fungerar även som ett remissinstans. Hos oss får du ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel bestående av vuxna, bra arbetskamrater och... Visa mer
Stockholm Tandläkarcenter fortsätter att expandera och vi söker nu en erfaren tandsköterska till vår klinik i centrala Stockholm.
Vi är en organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig vision: att ge våra patienter den bästa vården. Vi arbetar både med allmän- och specialisttandvård och fungerar även som ett remissinstans. Hos oss får du ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel bestående av vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till långsiktig utveckling. På kliniken finns en bred och stor kompetens och vi främjar team-samarbete. Kliniken är på gatuplan och belägen mitt i centrala Stockholm. Lokalen är utrustad med modern inredning. Vi har totalt tre behandlingsrum som är fullt digitaliserade med bland annat OPG röntgen, CBCT röntgen, mikroskop och digital avtryckstagning. För övrigt har vi även en systerklinik i Göteborg.


Vårt team består av fyra allmäntandläkare, två specialister och fyra tandsköterskor. Vi har även läkare i teamet.


Din kompetens och personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har minst 2 års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande med tilläggsutbildningar.
Det är meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus.
Vidare har du mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig.
Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter.
För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck där du har lätt för att skapa goda relationer.
Du har också ett stort driv och intresse av att utveckla dig själv såväl som medarbetare och vår verksamhet.
Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Vi ser vidare att du har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad i ditt sätt.Ett urval av dina arbetsuppgifter
Assistera vid implantatoperationer, estetiska behandlingar, stora protetiska behandlingar samt invisalignbehandlingar.
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande hygienansvaret i teamet.
Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, profylax, reception och sterilarbete.
Du har även planlagt administrationstid varje vecka.Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete och ser därför att du drivs av att tänka i termer av förbättringar och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Arbetslivserfarenhet i minst 1 år är meriterande men inget krav. Tjänststart december 2022 - februari 2023.
Lön: vi erbjuder konkurrenskraftiga löner. Vi erbjuder även pensionsavtal, friskvård och bonus.
Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vakansen kan komma att tillsättas innan tidsfristen gått ut. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.
Kontaktpersoner vid eventuella frågor:
Amin Fadakar, Klinikchef/Leg Tandläkare,
Mobil: 0702-368 007,
Email: amin@stockholmtandlakarcenter.se Visa mindre

Tandsköterskor till Stockholm

Ansök    Nov 8    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Smile Tandvård växer i Stockholmsregionen, och vi är kontinueligt i behov av kompetent personal som vill arbeta hos oss. Är du intresserad av att bli en del av Smile? Sök denna tjänst så kommer vi kontakta dig när vi har behov på våra kliniker i Stockholm. Idag bedriver Smile 12 kliniker i Stockholmsregionen, såväl i Stockholms innerstad som i Stockholms kringkommuner. Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får... Visa mer
Smile Tandvård växer i Stockholmsregionen, och vi är kontinueligt i behov av kompetent personal som vill arbeta hos oss. Är du intresserad av att bli en del av Smile? Sök denna tjänst så kommer vi kontakta dig när vi har behov på våra kliniker i Stockholm.

Idag bedriver Smile 12 kliniker i Stockholmsregionen, såväl i Stockholms innerstad som i Stockholms kringkommuner. Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.  


Att vara tandsköterska på Smile Tandvård

Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. I rollen som tandsköterska arbetar du vid behov även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem den bästa bemötande. Du arbetar även med att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar.  

Som tandsköterska arbetar du, liktsomt alla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.


Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du precis som oss arbetar för att ge dina patienter bästa möjliga vård och tillhandahåller högsta möjliga servicenivå. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig, flexibel och prestigelös. Detta kommer behövas då ändringar kan ske på kort varsel, vi ställer upp för våra kollegor vid ev sjukdom och stöttar upp där det behövs. Det är så vi skapar bästa möjliga patientvård, och trivsel och kultur, på våra kliniker.

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss, är engagerad och driven så tror vi att du kommer trivas toppen här. Utöver ovan kompetenser ser vi att du:


• Är utbildad tandsköterska
• Meriterande om du arbetat som tandsköterska tidigare
• Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom reception/kundtjänst sedan tidigareSmiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård. 

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. 


Ansökan och frågor

Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta respektive klinik (se våra kliniker via vår hemsida www.smile.se alt kontakta ansvarig rekryterare för klinikerna inom region Stockholm: Jessica Ivarsson: jessica.ivarsson@smile.se.


Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska

Endodental bedriver specialisttandvård inom endodonti. Vi utökar nu vår verksamheten och söker efter en ytterligare tandsköterska till vårt trevliga endo-team. Verksamheten bedrivs på en rymlig och fin gruppraktik i centrala Stockholm. Vi söker dig som är glad, engagerad och serviceinriktad. Du kan ha jobbat länge i yrket eller ha kortare yrkeslivserfarenhet. Deltid med tillträde efter överenskommelse. Möjlighet till heltidstjänst framöver. Vi välkomnar äv... Visa mer
Endodental bedriver specialisttandvård inom endodonti. Vi utökar nu vår verksamheten och söker efter en ytterligare tandsköterska till vårt trevliga endo-team. Verksamheten bedrivs på en rymlig och fin gruppraktik i centrala Stockholm.
Vi söker dig som är glad, engagerad och serviceinriktad. Du kan ha jobbat länge i yrket eller ha kortare yrkeslivserfarenhet.
Deltid med tillträde efter överenskommelse. Möjlighet till heltidstjänst framöver. Vi välkomnar även sökande som är intresserade av att jobba deltid under en kortare tidsperiod.
Varmt välkommen med en ansökan! Visa mindre

Tandsköterska till Stureplans trevligaste klinik.

Ansök    Nov 1    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård. Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa ... Visa mer
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård.

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Hos oss på Happident blir du en del av vårt kompetenta team med tandvårdspersonal på vår klinik på Stureplan.
Till denna rollen söker vi dig som älskar att assistera tandläkare. Du kommer få stora möjligheter att assistera vid svårare behandlingar som utförs av våra specialister, en suverän möjlighet att få utvecklas och växa i yrket.
Din viktigaste uppgift hos oss är att ge den bästa tänkbara tandvården med hjälp av din profession och omsorg om patientens önskemål.
Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och har viss erfarenhet inom yrket. Som tandsköterska har du en viktig roll, då det är du som ska se till att allt fungerar runt tandläkaren och att patienten känner sig trygg och välkommen. Du har en hög servicegrad som kännetecknas av kvalitativa bemötanden och du är noga med att säkerställa att både kunder och kollegor mår bra. Som tandsköterska hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du är en lagspelare som är van att arbeta självständigt och delegerat. Det är meriterande om du behärskar journalsystemet Opus.

Vi ser även att du:

Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter.
Har en god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös.
Är nyfiken och vill bidra i utvecklingsarbetet på kliniken.
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vad kan vi erbjuda dig?

Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vi månar om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag.. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid/Deltid
Placering: Stureplan, Stockholm
Kontaktperson: Jasmina Simic
Rekryteringsansvarig Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Nov 6    DH Dental Group AB    Tandsköterska
Fruängen Dental är en modern och trevlig klinik mitt i Fruängens Centrum. Vi är i en expansionsfas och söker nu en duktig tandsköterska som vill ta nästa steg i karriären. Vi söker en tandsköterska som är ambitiös och tar ansvar. Hög lön erbjuds till rätt person! Vi bedriver allmäntandvård samt specialisttandvård. Kliniken är inriktad på protetik & implantat. Vi är ett sammansvetsat team på totalt 6 medarbetare. ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig som är utbild... Visa mer
Fruängen Dental är en modern och trevlig klinik mitt i Fruängens Centrum.
Vi är i en expansionsfas och söker nu en duktig tandsköterska som vill ta nästa steg i karriären. Vi söker en tandsköterska som är ambitiös och tar ansvar. Hög lön erbjuds till rätt person!
Vi bedriver allmäntandvård samt specialisttandvård. Kliniken är inriktad på protetik & implantat. Vi är ett sammansvetsat team på totalt 6 medarbetare.
ARBETSBESKRIVNING
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och har några års erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du är trygg i rutiner som vill ta ett större ansvar i att driva kliniken framåt och därmed få en väldigt god lön för det!
Är du nyexaminerad tandsköterska men är snabblärd är du välkommen att söka du med!
Som tandsköterska har du en viktig roll för att verksamheten ska löpa på som vanligt. Sedvanliga tandsköterskeuppgifter bl a assistans, administration, varubeställningar och delegerat eget arbete.
Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra.
Kvalifikationer
Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter.
Har en god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös.
Är nyfiken och vill bidra i utvecklingsarbetet på kliniken.
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Opus!
Goda löneförmåner till rätt person!
Anställning kan ske omgående!
Jobbtyp: Heltid, Fast Visa mindre

Tandsköterska till innovativt tandvårdsbolag

Ansök    Nov 1    Flexident AB    Tandsköterska
Flexident är ett tandvårdsbolag med fokus på mobil tandvård och nu även allmäntandvård på vår nya toppmoderna klinik. Vi söker nu engagerade tandsköterskor som vill ansluta sig till våra team. Som tandsköterska arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter så som att assistera vid undersökningar och behandlingar av patienter samt ansvarar för hygien och material. Vi arbetar i team bestående av en tandläkare och en tandsköterska som är utrustade med den allra ... Visa mer
Flexident är ett tandvårdsbolag med fokus på mobil tandvård och nu även allmäntandvård på vår nya toppmoderna klinik.

Vi söker nu engagerade tandsköterskor som vill ansluta sig till våra team. Som tandsköterska arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter så som att assistera vid undersökningar och behandlingar av patienter samt ansvarar för hygien och material. Vi arbetar i team bestående av en tandläkare och en tandsköterska som är utrustade med den allra senaste, men samtidigt bäst beprövade, tekniken.

Kliniken är belägen i Bromma där vi även har vårt huvudkontor. Inom den mobila verksamheten arbetar vi mot institutioner som servicehus och äldreboenden inom hela Stockholms län.

Här kommer du få arbeta i en omväxlande och spännande arbetsmiljö. På Flexident förstår vi vikten av att ha motiverade och ambitiösa medarbetare med rätt kompetens, därför strävar vi efter att ha en arbetsplats där alla får möjlighet att uppnå sin fulla potential.

Vi har ett genomtänkt introduktionsprogram så att du tidigt kan bli självständig i ditt arbete som tandsköterska.
Vi söker dig som är empatisk och lyhörd för patientens behov och önskemål. Det är en förutsättning att du trivs att arbeta med människor och är serviceinriktad. Som person är du även noggrann och ansvarstagande. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift. Det är en fördel om du dessutom har erfarenhet inom äldreomsorg. B-körkort är ett stort plus.

På Flexident har vi sedan 2009 bedrivit mobil tandvård hos patientgrupper som ställer stora krav på kunnig, välutbildad personal med hjärtat på rätta stället. Den erfarenheten tar vi nu även med oss till kliniken där ett 30-tal tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor samarbetar.

På vår klinik bedriver vi främst allmäntandvård. Vårt fokus är att sätta patienten i centrum, och hit är alla välkomna. Inom den mobila tandvården arbetar vi både mot institutioner som servicehus och äldreboenden men även direkt hem till egna boenden.

Kliniken är utrustad med den allra senaste, men samtidigt bäst beprövade, tekniken. Lokalen är dessutom helt nyrenoverad vilket borgar för att patienten ska få en positiv helhetsupplevelse av sitt besök, detta ihop med den allra bästa tandvården som går att praktisera idag.

Samtliga behandlingar planeras i samråd med patienten. I centrum för behandlingarna står högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser och med patientfokus inställt på ett vänligt samt pedagogiskt omhändertagande.

Vi ställer samma krav på material, teknik och utrustning inom den mobila verksamheten och arbetar även där med det allra senaste. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Eastmaninstitutet Pedodonti

Ansök    Nov 1    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Är du tandsköterska och brinner för barntandvård och vill utvecklas vidare? Då kanske du är den vi söker till specialistkliniken för pedodonti på Eastmaninstitutet! Eastmaninstitutet är Folktandvården Stockholms specialisttandvårdshus och här finns alla specialiteter representerade. Det är en dynamisk och multidisciplinär miljö där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och forskning. Vi finns i ett nyrenoverat kulturhu... Visa mer
Är du tandsköterska och brinner för barntandvård och vill utvecklas vidare? Då kanske du är den vi söker till specialistkliniken för pedodonti på Eastmaninstitutet!

Eastmaninstitutet är Folktandvården Stockholms specialisttandvårdshus och här finns alla specialiteter representerade.

Det är en dynamisk och multidisciplinär miljö där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och forskning. Vi finns i ett nyrenoverat kulturhus ett stenkast från vackra Vasaparken nära Odenplan.

Ditt uppdrag
Nu har du möjligheten att tillsammans med positiva, glada och erfarna medarbetare ta ansvar för de barn och ungdomar som remitteras till oss för att få specialisttandvård inom pedodonti. Som tandsköterska hos oss arbetar du med barn och ungdomar med ett varierat vårdbehov. Våra olika typer av behandlingar består av att ta hand om remitterade patienter med grav karies, tandvårdsrädsla, tandutvecklingsstörningar, olycksfall, kirurgiska behov samt barn med kroniska sjukdomar och olika funktionsvariationer. I arbetsuppgifterna ingår även att tillsammans med tandläkaren utföra olika behandlingar under narkos på Danderyds sjukhus och på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Det breda behandlingspanoramat gör att vi kan erbjuda dig ett omväxlande och mycket stimulerande arbete med goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, sterilarbete, patientbokning och remissadministration.

Pedodonti Eastman är en av tre specialistkliniker i Pedodonti inom Folktandvården Stockholm. Totalt är vi cirka 40 medarbetare som arbetar tillsammans under samma klinikledning. Den utannonserade tjänsten innebär huvudsakligen tjänstgöring på Eastmaninstitutet där vi är cirka 25 medarbetare. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter eftersom du kommer att få medverka i flera utbildningsaktiviteter både internt och externt då vi ständigt har ST-tandläkare, meriteringstandläkare och nischtandläkare under utbildning.

Din bakgrund
Du är utbildad tandsköterska och har några års erfarenhet. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel, lugn och har ett gott bemötande. Du trivs med ditt yrkesval och har erfarenhet och ett genuint intresse för barn och ungdomar.

Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Erfarenhet av T4 är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Anställningen
Tjänsten är tillsvidare på hel- eller deltid. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  Välkommen med din ansökan senast den 20 november 2022.

Är du intresserad?
Kontakta gärna:
Annika Julihn, klinikchef, tel. 08-123 165 58
Carina Rönnqvist, arbetsledare, tel. 08-123 165 85

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska

Vill Du ingå i vårt team? Vi söker nu en tandsköterska med följande kvalifikationer: -Du är utbildad tandsköterska och är intresserad av att forsätta utvecklas inom tandvården. -Du är positiv och noggrann och har god förmåga att kommunicera med såväl kollegor som med våra kunder. -Du har stort patientfokus och strävar mot att arbeta med hög kvalitativ tandvård. -Du har lätt för att samarbeta och trivs i din yrkesroll. -Du behärskar svenska bra i tal och sk... Visa mer
Vill Du ingå i vårt team?
Vi söker nu en tandsköterska med följande kvalifikationer:
-Du är utbildad tandsköterska och är intresserad av att forsätta utvecklas inom tandvården.
-Du är positiv och noggrann och har god förmåga att kommunicera med såväl kollegor som med våra kunder.
-Du har stort patientfokus och strävar mot att arbeta med hög kvalitativ tandvård.
-Du har lätt för att samarbeta och trivs i din yrkesroll.
-Du behärskar svenska bra i tal och skrift.
-Det är en fördel om Du behärskar och har arbetat delegrat.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, receptionsarbete, sterilarbete m.m
Om oss
Tandläkargruppen Sjöstaden är en toppmodern, privat och fullt digitaliserad mottagning som ligger mitt i Hammarby Sjöstad.
Hos oss arbetar specialisttandläkare, allmäntandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister.
Läs mer om mottagningen på vår hemsida: tandsjostaden.se
Vi strävar efter mycket hög kvalitet på vården och ser att Du som söker tjänsten delar vår uppfattning.
OBS! Märk Din ansökan med TSK. Maila vid frågor Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en tandsköterska till vår moderna, ljusa och rymliga klinik i Axelsbergs centrum Som tandsköterska hos oss arbetar vi med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans- och sterilarbete. Tjänstgöring i reception kan förekomma. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du komme... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår moderna, ljusa och rymliga klinik i Axelsbergs centrum

Som tandsköterska hos oss arbetar vi med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans- och sterilarbete. Tjänstgöring i reception kan förekomma. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter.
Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt kirurgi och implantatbehandlingar och barntandvård
Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.
Vi söker dig som:
är utbildad tandsköterska.
är redo och villig att ta mer ansvar.
talar flytande svenska i både tal och skrift.
ambitiös.
social och glad.
god kommunikativ förmåga.
Stresstålig och flexibel. Visa mindre

Tandsköterska sökes till privatklinik i Vällingby

Ansök    Okt 28    Pik Tandhälsa AB    Tandsköterska
På grund av pensionering söker vi nu en tandsköterska till vår mysiga klinik. Vad kan vi erbjuda? En väletablerad, modern klinik som funnits i 12 år. Trevliga kollegor, vi är för närvarande två tandläkare, två tandhygienister och en tandsköterska som arbetar med god sammanhållning. Vi har god tillströmning av nya patienter som alla kommer på rekommendation (från släkt och vänner eller recensioner på internet). Vi ser alla patienter som unika och lägger... Visa mer
På grund av pensionering söker vi nu en tandsköterska till vår mysiga klinik.


Vad kan vi erbjuda?
En väletablerad, modern klinik som funnits i 12 år. Trevliga kollegor, vi är för närvarande två tandläkare, två tandhygienister och en tandsköterska som arbetar med god sammanhållning. Vi har god tillströmning av nya patienter som alla kommer på rekommendation (från släkt och vänner eller recensioner på internet).
Vi ser alla patienter som unika och lägger därför gärna lite extra tid på varje patient så de känner sig sedda och omhändertagna. I vissa familjer är alla från gammelmormor till hennes barnbarnsbarn regelbundna patienter hos oss.
Vi är också måna om att ha kul tillsammans och ställa upp för varandra i vår lilla ”jobbfamilj”.
Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag.


Vad letar vi efter?
En tandsköterska som helst har minst 5 års erfarenhet och är trygg i sin yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så att den som börjar hos oss också bidrar till att hålla samma höga standard både mot patienter och kollegor.
Du ska kunna ha ett helikopterperspektiv och se vad som måste göras, samt att du kan arbeta självständigt. Du ska även vara flexibel samt ha en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av arbete på mindre privatklinik är meriterande.
Vi försöker så klart att planera våra dagar, men ibland blir det inte som man tänkt sig och då förutsätter vi att du är stresstålig.
Arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter så som assistans, sterilarbete, receptionsarbete och kallelse av patienter.
Krav: behärska svenska flytande i både tal och skrift. Genomgått tandsköterskeutbildning i Sverige.
Lön: enligt överenskommelse
Tillträde: snarast
Omfattning: deltid ca 80%, med eventuell möjlighet till fler arbetstimmar på sikt.


Tveka inte att kontakta oss per mail om du vill veta mer om tjänsten och kliniken, gäller även dig med mindre än 5 års erfarenhet som tycker att du är som klippt och skuren för att arbeta hos oss.
Intervjuer sker löpande tills rätt kandidat hittas, därav inget sista ansökningsdatum. Visa mindre

Tandsköterska - Aqua Dental Mörby

Ansök    Okt 28    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Aqua Dental fortsätter att växa och vi söker nu en heltidstandsköterska som kan börja sin Aqua Dental karriär på vår klinik i?Mörby?Centrum för att därefter fortsätta sin heltidstjänst inom Aqua Dental. På alla våra kliniker inom Aqua Dental erbjuds våra patienter en högkvalitativ behandling med de senaste metoderna och den modernaste tekniken. Aqua Dental Mörby finns på plan sex i Mörby Centrum med gedigen erfarenhet och hög service tar vi emot alla typ... Visa mer
Aqua Dental fortsätter att växa och vi söker nu en heltidstandsköterska som kan börja sin Aqua Dental karriär på vår klinik i?Mörby?Centrum för att därefter fortsätta sin heltidstjänst inom Aqua Dental.

På alla våra kliniker inom Aqua Dental erbjuds våra patienter en högkvalitativ behandling med de senaste metoderna och den modernaste tekniken.

Aqua Dental Mörby finns på plan sex i Mörby Centrum med gedigen erfarenhet och hög service tar vi emot alla typer av patienter i våra tio behandlingsrum. Utöver allmäntandläkare och tandhygienister arbetar här specialister inom oral kirurgi och ortodonti.

Vi söker dig

Som är en erfaren tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven. Brinner för att leverera tandvård av högsta kvalitet och hjälpa dina patienter till en bättre tandhälsa.

På Aqua Dental är det viktigt att våra medarbetare växer tillsammans med oss och därför uppskattar vi stora drömmar och att du drivs av att fortsätta utvecklas både professionellt och privat.

Du kommer att jobba med en erfaren tandläkare på Aqua Dental i Mörby från slutet av januari fram till 1 augusti för att därefter fortsätta din Aqua Dental-karriär inom Aqua Dental.

Våra önskemål till dig

- Utbildad tandsköterska

- Är strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att tydligt kommunicera med andra människor i både tal och skrift
- Har möjlighet att jobba heltid


Om oss

I dag arbetar över?500 personer fördelat på 24 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi är i en tillväxtfas och planerar öppna nya kliniker under 2023 och 2024.?

Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.?

På Aqua Dental är våra medarbetare det viktigaste vi har och vill även vara den bästa möjliga arbetsgivaren. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerliga utbildningar och vi har även vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hos oss är det högt i tak och allas åsikter är välkomna.

Framtiden på Aqua Dental

Under de kommande åren står fortsatt branschledande tillväxt i fokus för oss. I samma takt adderas även fokus på att utöka och professionalisera de funktionella områdena inom Aqua Dental. För oss är det viktigt att säkerställa att vi varje dag kan säga att vi lever upp till våra värderingar:

- Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter.
- Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet.


- Skapar en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare.

Intervjuer sker löpande?och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!?Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor, vänd er gärna till ansvarig rekryterare,? Jorge Penaranda (https://app.teamtailor.com/companies/Oxb-yb1Gg78/jobs/1982082/edit/jorge@aquadental.se) Visa mindre

Receptionist - Aqua Dental Specialistkliniken

Ansök    Okt 20    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Är du en organiserad lagspelare med goda kommunikationskunskaper? Har du kompetens inom både service och administration? Aqua Dentals fräscha Specialistklinik öppnade augusti 2019, här möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är att ge en högklassig service till alla patienter. Du ges möjligheten att arbeta i ett trevligt och målinriktat team och i nära samarbete med våra specialister. Om tjänsten Som receptionist har du di... Visa mer
Är du en organiserad lagspelare med goda kommunikationskunskaper? Har du kompetens inom både service och administration?

Aqua Dentals fräscha Specialistklinik öppnade augusti 2019, här möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är att ge en högklassig service till alla patienter.

Du ges möjligheten att arbeta i ett trevligt och målinriktat team och i nära samarbete med våra specialister.

Om tjänsten

Som receptionist har du direktkontakt med patienter på plats samt hanterar administrativa patientärenden. En förutsättning för tjänsten är att du, precis som vi på Aqua Dental, älskar att arbeta med människor.

Du har en god kommunikativ förmåga som innebär att du har förmåga att kommunicera, lyssna, observera, vara mottaglig och visar respekt. Rollen kräver även att du har ett strukturerat arbetssätt.

Tjänsten är på heltid och innebär jobb som receptionist på Aqua Dentals specialistklinik i Vasastan.

Kvalifikationer

- Du drivs av att leverera service av högsta klass.
- Du har en positiv inställning till arbetet och tycker att det är givande att arbeta lösningsorienterat samt lära ut och informera övriga på kliniken på ett tydligt sätt.
- Du har god insyn i Försäkringskassans rutiner samt god kunskap om hantering av ekonomiska frågor inom ramen för allmän tandvård.
- Du är strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med andra människor.
- Du arbetar effektivt både individuellt och i grupp.
- Du har god kunskap inom tandvård.


Vi ser gärna att du

- Har ett strukturerat arbetssätt

- Kan lösa problem i komplexa sammanhang

- Tar egna initiativ

- Brinner för kundservice

- Har erfarenhet av systemen Symfoni och Libretto

- Är utbildad inom tandvård

om du kan journalsystemet Muntra

Om oss

Aqua Dentals Specialistklinik är byggd från grunden och har 11 behandlingsrum. Här erbjuds våra patienter en högkvalitativ behandling med de senaste metoderna och den modernaste tekniken.

På Aqua Dental arbetar idag över 500 personer fördelat på 24 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi är i en tillväxtfas och planerar öppna nya kliniker under 2023 och 2024.

Aqua Dental är tillgängligt 365 dagar om året där vi med stor passion för tandvård och service erbjuder behandlingar av högsta kvalité.

För oss är våra medarbetare det viktigaste vi har och därför går vi kontinuerligt på utbildningar samt bedriver vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av erfarenheter. Vi håller högt i tak och värnar om våra medarbetares trivsel.

Interjuver sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet som är 6 november 2022. Så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Jorge Penaranda (mailto:jorge@aquadental.se) på jorge@aquadental.se

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Receptionist sökes till Tandcentralen

Är du vår nästa Receptionist? Om oss Tandcentralen ligger i mångkulturella områden med en varierande patientklientel. Våra patienter är en blandning av invånare i området men till stor del även invånare från andra delar av Stockholm, Sverige och trevligt nog även utanför Sverige. Det gör patientarbetet intressant och varierande. Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer, förtroende och kontinuitet. Vi som jobbar här är ett samspelt och stabilt g... Visa mer
Är du vår nästa Receptionist?


Om oss
Tandcentralen ligger i mångkulturella områden med en varierande patientklientel. Våra patienter är en blandning av invånare i området men till stor del även invånare från andra delar av Stockholm, Sverige och trevligt nog även utanför Sverige. Det gör patientarbetet intressant och varierande.

Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer, förtroende och kontinuitet. Vi som jobbar här är ett samspelt och stabilt gäng som ställer upp för varandra. Vi har ett kreativt och förbättringsinriktat klimat, där alla kan bidra.

I Stockholm ligger två kliniker som ingår i samma fusion, i fusionen har man en gemensam administrationsgrupp och nu söker vi dig som vill bli en del av vårat team kliniken i Tensta.

Klinikerna är trivsamma och har ett nära och utvecklande samarbete. Vi värdesätter möjligheter till ett brett kunskapsutbyte mellan kollegor.

Klinikerna i Husby och Tensta är belägna i centrum i anslutning till vårdcentraler, restauranger, butiker, kollektivtrafik och ett stort genomflöde av människor.

Du välkomnas till kollegor med nära samarbete och hög delaktighet.

Kvalifikationer och Arbetsbeskrivning
Det viktigaste för oss är ett varmt, personligt patientomhändertagande och att alla mår bra på jobbet.

Du kommer arbeta i en välorganiserad klinik med digitaliserat arbetsflöde. Som person brinner du för ditt yrke. Du vill utvecklas och växa med oss. Du är serviceminded och kan hantera många bollar i luften. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du bemöter alla människor på ett trevligt sätt och är lösningsorienterad. Ditt arbete innebär receptionist/administration och du ansvarar för daglig drift på kliniken och rapporterar till Klinikchefen.

- Som receptionist/administrativansvarig har du en viktig roll, då det är du som ska se till att allt fungerar runt driften av kliniken och att patienten känner sig trygg och välkommen.
- Du har gärna en tandsköterskeexamen, erfarenhet inom tandsköterskeyrket eller annan yrkeskunskap inom tandvården.
- Du har gärna erfarenhet av OPUS journalsystem.
- Erfarenhet av Libretto och Symfoni är meriterande men inget krav.
- Du finner glädje i att interagera med och hjälpa andra - du är serviceinriktad.
- En medarbetare som tycker om telefonkontakt
- En person som har sinne för ordning och reda
- Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Andra språk är meriterande, men inget krav.
Bra att veta
- Yrke: Receptionist
- Ort: Stockholm - Tensta
- Klinik: Tandcentralen Tensta
- Omfattning: Heltid
- Start: Omgående eller enligt ök.
- Öppettider: 8.00-17.00
- Friskvårdsbidrag: Ja
Känner du dig redo nu för nästa kapitel? Vi ser fram emot din ansökan!

Besök gärna (https://nybrokliniken.se/om-oss/medarbetare/) eller vår jobbportal (https://jobb.tandcentralen.se/) för att lära känna oss mera.

Intervjuerna sker löpande så dröj inte med din intresseanmälan, just dessa tjänster är populära hos oss. Visa mindre

Tandsköterska - Aqua Dental Täby

Ansök    Okt 18    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Aqua Dental fortsätter att växa och vi söker nu en heltidstandsköterska till vår fräscha klinik i Täby Centrum. På kliniken erbjuds våra patienter en högkvalitativ behandling med de senaste metoderna och den modernaste tekniken. Aqua Dental Täby i Täby Centrum öppnade 2020 och är byggd från grunden och har sju behandlingsrum. Den moderna designade kliniken finner du på plan 2 i centrumet. Det är ett kompetent och erfaret gäng vars samarbete fått kliniken ... Visa mer
Aqua Dental fortsätter att växa och vi söker nu en heltidstandsköterska till vår fräscha klinik i Täby Centrum. På kliniken erbjuds våra patienter en högkvalitativ behandling med de senaste metoderna och den modernaste tekniken.

Aqua Dental Täby i Täby Centrum öppnade 2020 och är byggd från grunden och har sju behandlingsrum. Den moderna designade kliniken finner du på plan 2 i centrumet. Det är ett kompetent och erfaret gäng vars samarbete fått kliniken att växa snabbt vilket har lett till att vi nu behöver en ny trevlig kollega.

Vi söker dig

Som är en erfaren tandsköterska och ditt arbete håller hög kvalitet. Du är ansvarsfull, noggrann och driven. Brinner för att leverera tandvård av högsta kvalitet och hjälpa dina patienter till en bättre tandhälsa.

På Aqua Dental är det viktigt att våra medarbetare växer tillsammans med oss och därför uppskattar vi stora drömmar och att du drivs av att fortsätta utvecklas både professionellt och privat.

Våra önskemål till dig

- Utbildad tandsköterska
- Är strukturerad, serviceinriktad och har lätt för att tydligt kommunicera med andra människor i både tal och skrift
- Har möjlighet att jobba heltid
- Har möjlighet att jobba en helg i månaden


Om oss

I dag arbetar över?500 personer fördelat på 24 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi är i en tillväxtfas och planerar öppna nya kliniker under 2023 och 2024.

Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.

På Aqua Dental är våra medarbetare det viktigaste vi har och vill även vara den bästa möjliga arbetsgivaren. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerliga utbildningar och vi har även vår egen utbildningsplattform Aqua Academy där interna och externa föreläsare delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Hos oss är det högt i tak och allas åsikter är välkomna.

Framtiden på Aqua Dental

Under de kommande åren står fortsatt branschledande tillväxt i fokus för oss. I samma takt adderas även fokus på att utöka och professionalisera de funktionella områdena inom Aqua Dental. För oss är det viktigt att säkerställa att vi varje dag kan säga att vi lever upp till våra värderingar:

- Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter.
- Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet.
- Skapar en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare.


Intervjuer sker löpande?och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!?Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor, vänd er gärna till ansvarig rekryterare,? Jorge Penaranda (https://app.teamtailor.com/companies/Oxb-yb1Gg78/jobs/1982082/edit/jorge@aquadental.se), jorge@aquadental.se Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Sickla

Ansök    Okt 17    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Vi ser fram emot att få välkomna en tandsköterska till oss i Sickla, som är nyfiken på en spännande arbetsplats med engagerade kollegor! Vår fina klinik består av tolv ljusa behandlingsrum centralt beläget vid Sickla Centrum nära tvärbanan och saltsjöbanan. Vårt kliniklag består av nio tandläkare varav en kirurginisch och en endodontinisch, tre tandhygienister samt tretton tandsköterskor. Vi kännetecknas av positiva, glada och kompetenta medarbetare vi... Visa mer
Vi ser fram emot att få välkomna en tandsköterska till oss i Sickla, som är nyfiken på en spännande arbetsplats med engagerade kollegor!

Vår fina klinik består av tolv ljusa behandlingsrum centralt beläget vid Sickla Centrum nära tvärbanan och saltsjöbanan.

Vårt kliniklag består av nio tandläkare varav en kirurginisch och en endodontinisch, tre tandhygienister samt tretton tandsköterskor. Vi kännetecknas av positiva, glada och kompetenta medarbetare vilket ger dig som är likasinnad goda möjligheter till att utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi arbetar med den senaste tekniken liksom intraoral skanner och operationsmikroskop. 

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans och sterilarbete. 

Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande.

Hos oss finns det möjligheter till

- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.
- Handledning av LIA- tandsköterskor under utbildning mot ett extra arvode.
- Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; nischtandsköterska och arbetsledare.
- Uppdrag som profylaxsköterska.
- Receptionsarbete.

Folktandvården Stockholm är ett stort företag som kan erbjuda dig som medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.

Din bakgrund
Du är utbildad tandsköterska gärna med några års erfarenhet i yrket.  Du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Erfarenhet av T4 är meriterande. 

Du har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens.

Anställningen
Tjänsten är tillsvidare på heltid. Provanställning kan förekomma. Då vi har generösa öppettider ingår tjänstgöring till kl 20:00 en dag i veckan och en lördag/månad. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av examensbevis tillsammans med CV.

Välkommen med din ansökan senast den 6 november-2022.

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Alexandra Durge, tel. 08-123 163 52 eller arbetsledare Solveig Eriksson, tel. 08 123 167 30.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska/receptionist till modern klinik Älvsjö

Ansök    Okt 15    Älvsjö Tandvård AB    Tandsköterska
Älvsjö Tandvård är en stor, fräsch och modern tandvårdsklinik med den senaste tekniken Exempelvis jobbar vi med digital avtryckstagning, CBCT, tandreglering med aligners, mm. Vi ligger mitt i Älvsjö framför pendeltågsstationen och nära till vårdcentralen. Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt tandreglering, kirurgi och implantatbehandlingar. Vi strävar alltid efter att engagera alla våra medarbetare till klinikens utvecklingsarbete och uppmuntrar vår... Visa mer
Älvsjö Tandvård är en stor, fräsch och modern tandvårdsklinik med den senaste tekniken Exempelvis jobbar vi med digital avtryckstagning, CBCT, tandreglering med aligners, mm. Vi ligger mitt i Älvsjö framför pendeltågsstationen och nära till vårdcentralen. Vi erbjuder allt inom allmäntandvården samt tandreglering, kirurgi och implantatbehandlingar.
Vi strävar alltid efter att engagera alla våra medarbetare till klinikens utvecklingsarbete och uppmuntrar våra medarbetare att komma med tankar och nya idéer.
Hos oss får du träffa patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten även ställer höga krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.
Vårt mål är att i framtiden erbjuda all tandvård under en och samma tak. Därav kan vi erbjuda dig flera utvecklingsmöjligheter.


Vi söker dig som:
är utbildad tandsköterska.
har erfarenhet som receptionist.
kan ha många bollar i luften samtidigt.
är redo och villig att ta mer ansvar.
älskar ditt yrke.
talar flytande svenska i både tal och skrift.
ambitiös.
social och glad.
god kommunikativ förmåga.
stresstålig. (Det innebär att man ska kunna behålla lugnet och se lösningar under stressiga situationer).Specifikationer:
Journalsystem: Muntra
Anslutna till Försäkringskassan
Avtal med SLL
Röntgenprogram: DentalEye
Panorama röntgen
CBCT
Digital skanning
Maskinell rens: WaveOne
Tillgänglighetsanpassad för äldre, barnfamiljer, rullstolsburna mmMärk din ansökan "Receptionist" Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Liljeholmen

Ansök    Okt 17    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Liljeholmen. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn me... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Liljeholmen. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vi ser gärna att du vill arbeta delegerat och med egna profylaxpatienter. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Folktandvården Liljeholmen består utav åtta ljusa behandlingsrum rum med vacker utsikt mot sjön Trekanten, centralt beläget vid Liljeholmstorgets Galleria, nära tunnelbana, tvärbana och bussar. Vi är ett 20-tal härliga medarbetare där glädje och högt i tak är något som är viktigt för oss. Vi arbetar för att lösa våra dagar tillsammans, så våra patienter får den bästa vården och bemötande. Vi har en stor bredd av erfarenhet inom samtliga discipliner. Vi som arbetar här är allt i från nyexaminerade till mycket erfarna medarbetare (även nischad tandvård inom kirurgi och protetik). 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 9 november- 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Mohamed Ahmed, klinikchef, 08-123 160 24 eller Gülistan Alp, arbetsledare, 08-123 166 21.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Receptionist sökes till Tandcentralen

Är du vår nästa Receptionist? Om oss Tandcentralen ligger i mångkulturella områden med en varierande patientklientel. Våra patienter är en blandning av invånare i området men till stor del även invånare från andra delar av Stockholm, Sverige och trevligt nog även utanför Sverige. Det gör patientarbetet intressant och varierande. Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer, förtroende och kontinuitet. Vi som jobbar här är ett samspelt och stabilt g... Visa mer
Är du vår nästa Receptionist?


Om oss
Tandcentralen ligger i mångkulturella områden med en varierande patientklientel. Våra patienter är en blandning av invånare i området men till stor del även invånare från andra delar av Stockholm, Sverige och trevligt nog även utanför Sverige. Det gör patientarbetet intressant och varierande.

Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer, förtroende och kontinuitet. Vi som jobbar här är ett samspelt och stabilt gäng som ställer upp för varandra. Vi har ett kreativt och förbättringsinriktat klimat, där alla kan bidra.

I Stockholm ligger två kliniker som ingår i samma fusion, i fusionen har man en gemensam administrationsgrupp och nu söker vi dig som vill bli en del av vårat team kliniken i Tensta.

Klinikerna är trivsamma och har ett nära och utvecklande samarbete. Vi värdesätter möjligheter till ett brett kunskapsutbyte mellan kollegor.

Klinikerna i Husby och Tensta är belägna i centrum i anslutning till vårdcentraler, restauranger, butiker, kollektivtrafik och ett stort genomflöde av människor.

Du välkomnas till kollegor med nära samarbete och hög delaktighet.

Kvalifikationer och Arbetsbeskrivning
Det viktigaste för oss är ett varmt, personligt patientomhändertagande och att alla mår bra på jobbet.

Du kommer arbeta i en välorganiserad klinik med digitaliserat arbetsflöde. Som person brinner du för ditt yrke. Du vill utvecklas och växa med oss. Du är serviceminded och kan hantera många bollar i luften. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du bemöter alla människor på ett trevligt sätt och är lösningsorienterad. Ditt arbete innebär receptionist/administration och du ansvarar för daglig drift på kliniken och rapporterar till Klinikchefen.

- Som receptionist/administrativansvarig har du en viktig roll, då det är du som ska se till att allt fungerar runt driften av kliniken och att patienten känner sig trygg och välkommen.
- Du har gärna en tandsköterskeexamen, erfarenhet inom tandsköterskeyrket eller annan yrkeskunskap inom tandvården.
- Du har gärna erfarenhet av OPUS journalsystem.
- Erfarenhet av Libretto och Symfoni är meriterande men inget krav.
- Du finner glädje i att interagera med och hjälpa andra - du är serviceinriktad.
- En medarbetare som tycker om telefonkontakt
- En person som har sinne för ordning och reda
- Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Andra språk är meriterande, men inget krav.
Bra att veta
- Yrke: Receptionist
- Ort: Stockholm - Tensta
- Klinik: Tandcentralen Tensta
- Omfattning: Heltid
- Start: Omgående eller enligt ök.
- Öppettider: 8.00-17.00
- Friskvårdsbidrag: Ja
Känner du dig redo nu för nästa kapitel? Vi ser fram emot din ansökan!

Besök gärna (https://nybrokliniken.se/om-oss/medarbetare/) eller vår jobbportal (https://jobb.tandcentralen.se/) för att lära känna oss mera.

Intervjuerna sker löpande så dröj inte med din intresseanmälan, just dessa tjänster är populära hos oss. Visa mindre

Sedvanliga tandskötrska jobb

Ansök    Okt 14    Leende Tandvård AB    Tandsköterska
Hej Vi söker dig till våran klinik . Vi ä 2 tandläkare med en tandsköterska och Tandhygienist som jobbar 2 dagar i veckan Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej
Vi söker dig till våran klinik . Vi ä 2 tandläkare med en tandsköterska och Tandhygienist som jobbar 2 dagar i veckan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska

Som tandsköterska hos oss kommer att ha omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vi har högkvalitativ tandvård inom allmäntandvård och även nischad tandvård inom implatat och kirurgi. Kliniken ligger lokaliserad i läkarhuset i Fruängen. Vi söker främst dig med avslutad tandsköterskeutbildning eller någon som har jobbar som tandsköter... Visa mer
Som tandsköterska hos oss kommer att ha omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor.
Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete.
Vi har högkvalitativ tandvård inom allmäntandvård och även nischad tandvård inom implatat och kirurgi.
Kliniken ligger lokaliserad i läkarhuset i Fruängen.
Vi söker främst dig med avslutad tandsköterskeutbildning eller någon som har jobbar som tandsköterska i minst 2 år och besitter kunskap för självstänbdigt arbete.
För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift.
Meriterande är kunskap inom Muntra, men inte ett krav.
Tjänsten är deltid men kan leda till en heltidsanställning.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Receptionist sökes till Tandcentralen

Är du vår nästa Receptionist? Om oss Tandcentralen ligger i mångkulturella områden med en varierande patientklientel. Våra patienter är en blandning av invånare i området men till stor del även invånare från andra delar av Stockholm, Sverige och trevligt nog även utanför Sverige. Det gör patientarbetet intressant och varierande. Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer, förtroende och kontinuitet. Vi som jobbar här är ett samspelt och stabilt g... Visa mer
Är du vår nästa Receptionist?


Om oss
Tandcentralen ligger i mångkulturella områden med en varierande patientklientel. Våra patienter är en blandning av invånare i området men till stor del även invånare från andra delar av Stockholm, Sverige och trevligt nog även utanför Sverige. Det gör patientarbetet intressant och varierande.

Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer, förtroende och kontinuitet. Vi som jobbar här är ett samspelt och stabilt gäng som ställer upp för varandra. Vi har ett kreativt och förbättringsinriktat klimat, där alla kan bidra.

I Stockholm ligger två kliniker som ingår i samma fusion, i fusionen har man en gemensam administrationsgrupp och nu söker vi dig som vill bli en del av vårat team kliniken i Tensta.

Klinikerna är trivsamma och har ett nära och utvecklande samarbete. Vi värdesätter möjligheter till ett brett kunskapsutbyte mellan kollegor.

Klinikerna i Husby och Tensta är belägna i centrum i anslutning till vårdcentraler, restauranger, butiker, kollektivtrafik och ett stort genomflöde av människor.

Du välkomnas till kollegor med nära samarbete och hög delaktighet.

Kvalifikationer och Arbetsbeskrivning
Det viktigaste för oss är ett varmt, personligt patientomhändertagande och att alla mår bra på jobbet.

Du kommer arbeta i en välorganiserad klinik med digitaliserat arbetsflöde. Som person brinner du för ditt yrke. Du vill utvecklas och växa med oss. Du är serviceminded och kan hantera många bollar i luften. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du bemöter alla människor på ett trevligt sätt och är lösningsorienterad. Ditt arbete innebär receptionist/administration och du ansvarar för daglig drift på kliniken och rapporterar till Klinikchefen.

- Som receptionist/administrativansvarig har du en viktig roll, då det är du som ska se till att allt fungerar runt driften av kliniken och att patienten känner sig trygg och välkommen.
- Du har gärna en tandsköterskeexamen, erfarenhet inom tandsköterskeyrket eller annan yrkeskunskap inom tandvården.
- Du har gärna erfarenhet av OPUS journalsystem.
- Erfarenhet av Libretto och Symfoni är meriterande men inget krav.
- Du finner glädje i att interagera med och hjälpa andra - du är serviceinriktad.
- En medarbetare som tycker om telefonkontakt
- En person som har sinne för ordning och reda
- Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Andra språk är meriterande, men inget krav.
Bra att veta
- Yrke: Receptionist
- Ort: Stockholm - Tensta
- Klinik: Tandcentralen Tensta
- Omfattning: Heltid
- Start: Omgående eller enligt ök.
- Öppettider: 8.00-17.00
- Friskvårdsbidrag: Ja
Känner du dig redo nu för nästa kapitel? Vi ser fram emot din ansökan!

Besök gärna (https://nybrokliniken.se/om-oss/medarbetare/) eller vår jobbportal (https://jobb.tandcentralen.se/) för att lära känna oss mera.

Intervjuerna sker löpande så dröj inte med din intresseanmälan, just dessa tjänster är populära hos oss. Visa mindre

Tandsköterska/nischtandsköterska i endodonti till Folktandvården Rosenlund

Ansök    Okt 11    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandsköterska/nischtandsköterska i endodonti till Folktandvården Rosenlund. Bli en av oss du också! Folktandvården Rosenlund är en mycket trevl... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi tandsköterska/nischtandsköterska i endodonti till Folktandvården Rosenlund. Bli en av oss du också!

Folktandvården Rosenlund är en mycket trevlig klinik, centralt belägen i ett lummigt område på Södermalm med närhet till pendeltåg, bussar och tunnelbana. Här arbetar 26 engagerade medarbetare med hög kompetens och stor gemenskap. Kliniken består av 11 behandlingsrum och vi har nischtandläkare i endodonti och protetik.

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans- och sterilarbete. Tjänstgöring i reception kan förekomma. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Du kan även få möjlighet att arbeta i team med vår duktiga nischtandläkare i endodonti.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med tandsköterskeexamen, gärna med god erfarenhet och nischutbildning inom endodonti. Även du som är nyexaminerad är välkommen att söka. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Handledning av LIA- tandsköterskor under utbildning mot ett extra arvode
- Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; nischtandsköterska och arbetsledare
- Uppdrag som profylaxsköterska/BVC informatör 

Folktandvården Stockholm är ett stort företag som kan erbjuda dig som medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag. Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Malin Arvor, klinikchef, 08-123 165 99 eller Anna Ståhle, tillförordnad arbetsledare, 08-123 160 29.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska deltid

Jag söker en tandsköterska till enmanspraktik, på Östermalm, tre förmiddagar per vecka kl 8 - 12. Det gäller sterilarbete och assistans. Visa mer
Jag söker en tandsköterska till enmanspraktik, på Östermalm, tre förmiddagar per vecka kl 8 - 12. Det gäller sterilarbete och assistans. Visa mindre

Tandsköterska Heltid

Ansök    Okt 10    DH Dental Group AB    Tandsköterska
Fruängen Dental är en modern och trevlig klinik mitt i Fruängens Centrum. Vi är i en expansionsfas och söker nu en duktig tandsköterska som vill ta nästa steg i karriären. Vi söker en tandsköterska som är ambitiös och tar ansvar. Hög lön erbjuds till rätt person! Vi bedriver allmäntandvård samt specialisttandvård. Kliniken är inriktad på protetik & implantat. Vi är ett sammansvetsat team på totalt 6 medarbetare. ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig som är utbild... Visa mer
Fruängen Dental är en modern och trevlig klinik mitt i Fruängens Centrum.
Vi är i en expansionsfas och söker nu en duktig tandsköterska som vill ta nästa steg i karriären. Vi söker en tandsköterska som är ambitiös och tar ansvar. Hög lön erbjuds till rätt person!
Vi bedriver allmäntandvård samt specialisttandvård. Kliniken är inriktad på protetik & implantat. Vi är ett sammansvetsat team på totalt 6 medarbetare.
ARBETSBESKRIVNING
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och har några års erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du är trygg i rutiner och tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete, som exempelvis består av att ta ansvar för klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete. Vi söker en tandsköterska som vill ta ett större ansvar i att driva kliniken framåt och därmed få en väldigt god lön för det!
Som tandsköterska har du en viktig roll för att verksamheten ska löpa på som vanligt. Sedvanliga tandsköterskeuppgifter bl a assistans, administration, varubeställningar och delegerat eget arbete.
Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra.
Kvalifikationer
Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter.
Har en god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös.
Är nyfiken och vill bidra i utvecklingsarbetet på kliniken.
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med journalsystemet Opus!
Goda löneförmåner till rätt person!
Anställning kan ske omgående!
Jobbtyp: Heltid, Fast Visa mindre

Tandsköterska för Invisalign till SMAJLA Östermalm

Ansök    Okt 10    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
SMAJLA söker en tandsköterska på heltid till kliniken på Östermalm i Stockholm. SMAJLA är mycket erfarna specialister på tandreglering med både traditionell synlig tandställning och så kallad osynlig tandställning sedan 2008. Vi har skapat leenden hos över 6 000 barn, ungdomar och vuxna. Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik på Östermalm. Missa inte möjligheten att bli en del av vår spännande resa.      Om tjänsten och kliniken  SMAJLA samägs av... Visa mer
SMAJLA söker en tandsköterska på heltid till kliniken på Östermalm i Stockholm. SMAJLA är mycket erfarna specialister på tandreglering med både traditionell synlig tandställning och så kallad osynlig tandställning sedan 2008. Vi har skapat leenden hos över 6 000 barn, ungdomar och vuxna.


Nu söker vi en tandsköterska till vår klinik på Östermalm. Missa inte möjligheten att bli en del av vår spännande resa.   

 
Om tjänsten och kliniken 

SMAJLA samägs av ortodontist Jessica Hedborg och Smile Tandvård. Du hittar oss i fräscha och moderna lokaler på Nybrogatan 16, mitt emellan Östermalmstorg och Dramaten, direkt ovanför Cafe Crème. Här arbetar vi i en trevlig och välkomnande praktik med ljusa behandlingsrum med all modern teknisk utrustning. Kliniken består idag av fem behandlingsrum med engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans strävar efter att ge våra patienter den bästa tänkbara upplevelsen

Vi söker en person med ett stort intresse för Invisalign som vill ta nästa steg i sin utveckling. I rollen kommer du att arbeta självständigt med att behandla patienter med Invisalign. Du har ansvaret för patientens upplevelse genom behandlingen och är serviceansvarig gentemot ansvarig ortodontist. I din roll på kliniken kommer även vissa administrativa uppgifter tillkomma. 
  

Vem söker vi? 

Våra medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du älskar service och drivs av att skapa en fantastisk patientupplevelse, precis som vi gör. Du är dessutom öppen för nya idéer, social och ödmjuk i din framförhållning. På SMAJLA / Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig, flexibel och prestigelös. 

Utöver ovan kompetenser ser vi att du: 


• Är utbildad tandsköterska, ortodontiassistent eller tandtekniker
• Har ett stort intresse för Invisalign Anställningsform och tillträde 
 
Tillsvidareanställning på heltid 100 %. Start enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.  

 

Vårt erbjudande 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på SMAJLA / Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.  

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. 
 

Ansökan och frågor 
 
Vi hoppas att vår organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten som tandsköterska genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef: Dranda Rrecaj Drandafile.Rrecaj@smile.se alt rekryterare Jessica Ivarsson: jessica.ivarsson@smile.se. 
 

Om SMAJLA och Smile Tandvård

SMAJLAs Specialistkliniker inom tandreglering finns i Stockholm på Östermalm och i Täby Centrum och på Avenyn i Göteborg. På SMAJLA är vi störst i Sverige på Invisalign. VD, grundare och delägare är Jessica Hedborg som själv är specialist inom tandreglering. Jessica startade klinikerna 2008 efter att ha jobbat som specialist i London sedan 2003. SMAJLA är idag en del av koncernen Smile Colosseum, den största och äldsta privata tandvårdskedjan i Sverige. Smile har över 60 kliniker i Sverige, specialister inom alla specialiteter, varav ett tiotal specialister inom tandreglering. Tillsammans med våra över 1000 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. 
 
Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Danvikstull

Ansök    Okt 10    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Danvikstull. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården Danvikstull. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vi ser gärna att du vill arbeta delegerat. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Danvikstull har nio ljusa, nyrenoverade behandlingsrum med vacker utsikt och modern utrustning. Vi är en trevlig och positiv grupp i olika åldrar och med blandad yrkeserfarenhet. Kliniken ligger i det Vita huset, fem minuter med buss från Slussen. Pendlar du med bil finns möjlighet till parkering i samma byggnad. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.
- Att få arbeta delegerat.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 10 november 2022. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdagen.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta klinikchef Amar Dzabic, tel 08-123 155 87 eller arbetsledare Arzu Kizil, tel 08-123 160 21.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska

Duktig tandsköterska sökes! Vi söker en duktig tandsköterska som kan ha många bollar i luften, värdesätter gott samarbete och trivs med att arbeta självständigt. Du sätter alltid patienten i fokus och du är mån om att vara tillmötesgående i ditt bemötande med såväl patienter som kollegor. Akuttandläkarna i Västberga är en klinik med 4 behandlilngsrum i Hägesten/ Västberga. Vi som jobbar här är en positiv och lättsam arbetsgrupp med bred kompetens inom al... Visa mer
Duktig tandsköterska sökes!
Vi söker en duktig tandsköterska som kan ha många bollar i luften, värdesätter gott samarbete och trivs med att arbeta självständigt. Du sätter alltid patienten i fokus och du är mån om att vara tillmötesgående i ditt bemötande med såväl patienter som kollegor.
Akuttandläkarna i Västberga är en klinik med 4 behandlilngsrum i Hägesten/ Västberga. Vi som jobbar här är en positiv och lättsam arbetsgrupp med bred kompetens inom allmän tandvård med extra fokus på akuttandvård. Visa mindre

Tandsköterska Stockholm sökes

Ansök    Okt 6    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Galleriatandläkarna
Galleriantandläkarna är en mottagning med lång tradition inom privat tandvård. Mottagningen har fyra behandlingsrum och vi är i nuläget två tandläkare, en tandhygienist, en tandsköterska och en ortodontispecialist. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta
våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga
patientrelationer. Mottagningen är ljus och fin och ligger vid Kista Torg, med närhet
till goda kommunikationer.
Vi har en familjär stämning hos oss och alltid nära till skratt. För oss är det viktigt att vara
professionella och samtidigt ha roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten hos oss innebär omväxlande uppgifter som exempelvis assistans, profylax, steril och
implantatverksamhet. Du kommer också att arbeta administrativt i reception med patientkontakter, kallelser och tidboksplanering. Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska
komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du kompetensutveckling och handledning
vid behov.

Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. I första hand söker vi en vikarie från dec-22/jan-23 till sept-23 , men lämnar också öppet för möjligheten att tillsvidareanställa om behov och önskemål om detta finns.
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket
gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du är en utbildad tandsköterska, vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta kliniskt
och att du har en stor vilja att utvecklas i delegerat patientarbete.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är omtänksam och engagerad och som alltid sätter patienternas bästa i
fokus. Du har god klinisk förståelse, en bra samarbetsförmåga och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera. Vi lägger
stor vikt vid din personliga lämplighet. Visa mindre

Tandsköterska/Receptionist till Folktandvården Hornstull

Ansök    Okt 6    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Klappar ditt hjärta för service? Nu söker vi dig som vill vara med och driva och leda Folktandvården Hornstulls reception! Ditt uppdrag Nu har du möjlighet, att tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för att alla våra kunder som går in igenom vår entré kän... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Klappar ditt hjärta för service? Nu söker vi dig som vill vara med och driva och leda Folktandvården Hornstulls reception!

Ditt uppdrag
Nu har du möjlighet, att tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för att alla våra kunder som går in igenom vår entré känner sig välkomna och trygga. I din roll säkerställer du att kundens väg från första kontakt till avslutad behandling håller den högsta möjliga servicenivån. Vidare i dina arbetsuppgifter ingår att vara involverad i receptionens dagliga arbete som bland annat inkluderar: mötesbokning, koordinering av besök, hantering av mail, telefonkontakter, ge kundsupport och utföra administration. Dessutom kommer du också vara involverad i olika inköp, taxi-, sjukresor och så vidare.  

Folktandvården Hornstull har tio fina behandlingsrum, där vi bedriver allmäntandvård samt implantatkirurgi. Vi är en glad och positiv grupp, inom vilken det finns både nyutexaminerade medarbetare och behandlare med lång yrkeserfarenhet. Vi har en god gemenskap och ser nu fram emot att få välkomna ytterligare en medarbetare till gruppen. Vi har goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans röda linje, samt flertalet busslinjer.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har tandvårdsutbildning, och du får även gärna ha erfarenhet från serviceyrken sedan tidigare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska, i både tal och skrift, och du har även kunskaper i engelska språket, framförallt i tal.

Som person har du ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kundservice och sociala relationer. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder och triggas av att överträffa förväntningar. Dessutom är du en person som motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till våra kunder.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 28 oktober 2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Helena Ljungberg, klinikchef, 08-123 158 96 eller Pia Östfeldt arbetsledare,  08-123 168 19.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska till modern klinik!

Ansök    Okt 5    AMA Dental AB    Tandsköterska
Har du minst 1 års erfarenhet och drivs av att göra skillnad för människors hälsa och vill jobba med högkvalitativ tandvård? Då har du hamnat rätt! Du har chansen att jobba på vår moderna och professionella klinik med kompetenta kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. ARBETSBESKRIVNING Det är ett meningsfullt arbete i ett sammansvetsat tandvårdsteam. Arbetsuppgifterna kommer variera då vi utför alla typer av behandlingar, från allmäntandvård till avan... Visa mer
Har du minst 1 års erfarenhet och drivs av att göra skillnad för människors hälsa och vill jobba med högkvalitativ tandvård?
Då har du hamnat rätt!
Du har chansen att jobba på vår moderna och professionella klinik med kompetenta kollegor och goda utvecklingsmöjligheter.


ARBETSBESKRIVNING
Det är ett meningsfullt arbete i ett sammansvetsat tandvårdsteam. Arbetsuppgifterna kommer variera då vi utför alla typer av behandlingar, från allmäntandvård till avancerad specialistvård, men består i grunden av sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska. Ex. assistera, sterilarbete och kallelser.
Vi värdesätter kvalitet och behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Vi ser därför gärna att du sätter patienten i första rummet och har en holistisk syn på vården.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är ansvarfull och samarbetsvillig. Du värdesätter dina medarbetares åsikter och är prestigelös i arbetet. Vidare sätter du alltid patienten i centrum och är lyhörd, balanserad och förtroendeingivande i ditt bemötande.
I ditt arbete är du serviceinriktad, strukturerad och har förmågan att förmedla information och kunskap på ett enkelt och förståeligt sätt.


KVALIFIKATIONER
- Tandsköterskeexamen
- Minst 1 års erfarenhet inom yrket


OM KLINIKEN
På klinikerna använder vi Muntra som journalsystem, intraoral scanning, digital röntgen, OPG samt CBCT. Visa mindre