Lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Stockholm

Se lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Gruppchef till Villa Vårbacka i Huddinge

Nytt
Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss.Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss – tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget!Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga... Visa mer
Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss.Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.
Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss – tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget!Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.
Om rollen Som gruppchef är din primära arbetsuppgift att coachaocharbeta i det dagliga omsorgsarbetet tillsammans med teamet.Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen.Du arbetardagtid, helger och kvällar.
Nära ledarskap: Rollen finns i vår organisationför att säkerställa ett näraledarskap och ge stöd.Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har flera gruppchefskollegor och ni samverkar, bollar och utbyter erfarenheter.
Delaktighet: Som gruppchef rapporterar du till verksamhetschefen och har möjlighet att påverka genom ditt deltagande i den lokala ledningsgruppen.

Villa Vårbacka
Villa Vårbacka, ett äldreboende vackert beläget vid Mälaren i Vårby gård i Huddinge. Hos oss har vi hälsa som tema och kvalitet i centrum. Det genomsyrar allt från inredning till mat och aktiviteter.
Äldreboendet byggdes år 2013 och piffades upp utifrån hälsotema år 2016. Naturens element har flyttat in i inomhusmiljön för att skapa en rogivande atmosfär. Bland annat har vi skapat en populär inomhusträdgård med kafé för umgänge, avkoppling och vila.
Villa Vårbacka erbjuder boende för personer som drabbats av demenssjukdom samt personer med somatisk (kroppslig) sjukdom. Dessutom har vi nio korttidsplatser för den som behöver tillfälligt stöd som inte kan ges i det egna hemmet.
Hos oss på Vardaga får du också engagerade kollegor och duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.
Aktivitetsansvarig:Vi arbetar strukturerat med aktiviteter och har en aktivitetsansvarig som utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden.
Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande viaDemensakademin. Även du kommer få genomgå denna utbildning.
Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du och dina medarbetare har möjlighet attpåverka arbetstiden, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
Ung Omsorg: Vi har ettsamarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14–18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.

Din erfarenhet och kunskap Du är utbildad undersköterska, har god datorvana och talar och skriver flytande svenska.Erfarenhet från äldreomsorgoch ledarskapär meriterande för denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi vill att du är:
tydlig och skapar delaktighet
coachande och har förmågan att motivera och skapa engagemang hos våra medarbetare.
duktig på att ge och ta emot feedback
prestigelös och lättlärd
självständig och samarbetsvillig
affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Ledarskapsprogram:Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.Kompetensutveckling:Du har tillgång till Vardagas interna utbildningsorganisationLäramed en mängd kurser.Förmånsportal med rabatter:Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.
Övrigt Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum:enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 2024-05-31Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning Självklart har vi även kollektivavtal och försäkringar.
Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Jenny Sjöström jenny.sjostrom@vardaga.se 072-526 18 30Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetarehär. Facklig kontakt:Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se
Ansök här Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea.www.vardaga.se Visa mindre

Sommarvikarier söker till Humana Åsengården

Nytt
Vill du erbjudas ett sommarjobb som inte bara ger dig spänning, utan också en möjlighet att utvecklas och bidra till en positiv förändring i människors liv? Då har du hamnat på rätt plats! Vi söker just nu efter engagerade och ansvarsfulla sommarvikarier som vill hjälpa oss att ge människor ett bra liv. Det är en möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar på ett företag som värdesätter glädje och engagemang. Sök nu och bli e... Visa mer
Vill du erbjudas ett sommarjobb som inte bara ger dig spänning, utan också en möjlighet att utvecklas och bidra till en positiv förändring i människors liv? Då har du hamnat på rätt plats! Vi söker just nu efter engagerade och ansvarsfulla sommarvikarier som vill hjälpa oss att ge människor ett bra liv. Det är en möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar på ett företag som värdesätter glädje och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team på Humana Åsengården! 
 
Om tjänsten 
Som sommarvikarie kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella behov och önskemål står i fokus. Du kommer att ha möjlighet att ge omsorg och stöd till äldre och skapa en trygg och meningsfull tillvaro för dem. Hos oss på Humana Åsengården får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i människors liv. 
 
Du erbjuds 
- Möjligheten att ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ. 
- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg. 
- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje och engagemang. 
 
Arbetsbeskrivning 
Som sommarvikarie på Humana Åsengården ansvarar du för vård och omsorg av äldre personer. Du planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar roliga aktiviteter, dokumenterar och hanterar avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehabpersonal och joursjuksköterska. Arbetet utförs med ett personcentrerat förhållningssätt. 
 
I rollen kommer du bland annat att: 
- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan. 
- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan. 
- Erhålla delegering av läkemedel från SSK. 
- Genomföra roliga aktiviteter. 
- Hantera dokument och avvikelser. 
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande tjänstgöringsgrad under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Dag/kväll/helg eller natt. 
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Enligt överenskommelse. 
Ansökningsformulär: Ange vilka veckor du kan arbeta under juni, juli och augusti. Kan du arbeta hela sommaren, ange även det. 
 
Vem är du? 
Vi söker en ansvarstagande person som tycker om att arbeta i team och har förmågan att se helheten på avdelningen. Du är van vid dokumentation och sätter alltid kvaliteten i fokus. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt. 
 
Vi söker dig som: 
- Är utbildad undersköterska. 
Det är även meriterande om du: 
- Har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst. 
- Har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. 
- Har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi. 
Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda. 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 
 
Låter detta som ett jobb för dig? 
Då är du varmt välkommen att fylla i en ansökan redan idag. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-04-01. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Nina Folbäck på nina.folback@humana.se. Urval sker löpande, vilket innebär att vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 
Om Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 
Läs mer på www.humana.se. 
 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till kvällspatrullen på Björkhagens Hemtjänst

Nytt
Välkommen till det lilla lokala hemtjänstföretaget - Björkhagens Hemtjänst! Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss på Björkhagens hemtjänst. Vi är ett litet lokalt hemtjänstföretag i Skarpnäcks stadsdel. Vi är ca 70 medarbetare och du kommer ingå i vår kvällspatrullsom arbetar i närområdet. Vi utgår från vår lokal som ligger i ett lugnt och lummigt område nära Hammarbyhöjdens tunnelbanestationen i Björkhagen/Johanneshov. Tjänsten är en tillsvidareanställn... Visa mer
Välkommen till det lilla lokala hemtjänstföretaget - Björkhagens Hemtjänst!
Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss på Björkhagens hemtjänst. Vi är ett litet lokalt hemtjänstföretag i Skarpnäcks stadsdel. Vi är ca 70 medarbetare och du kommer ingå i vår kvällspatrullsom arbetar i närområdet. Vi utgår från vår lokal som ligger i ett lugnt och lummigt område nära Hammarbyhöjdens tunnelbanestationen i Björkhagen/Johanneshov.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 50 %och du arbetar kvällstid mellan kl.16-22:15 på ett rullande schema med tjänstgöring varannan helg. Vi har kollektivavtal och avtalsförsäkringar.
Dina huvudsakliga uppgifter är att hjälpa kunder med beviljade insatser enligt Socialtjänstlagen. Du rapporterar förändringar i vårdbehov eller hälsotillstånd samt dokumenterar förändringar löpande.
Är du den vi söker?
Vi söker dig med undersköterske- eller vårdbiträdesutbildning och som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom äldreomsorg och främst hemtjänst. Du har goda kunskaper i svenska språket, du brinner för äldreomsorg och du vill ge det lilla extra till våra kunder. Du kan cykla och vi ser helst också att du har körkort. Vi söker två kvinnliga medarbetare för att möta våra kunders krav.
Du trivs med att ge god service och du är lyhörd för individens behov. Du vill skapa fina relationer med både kunder och kollegor. Du är också mån om att alltid göra ditt bästa och känner stort ansvar för ditt arbete. Du är självständig, flexibel och skapar en god stämning.
Undersköterskeutbildning 1500 poäng eller vårdbiträdesutbildning 800 poäng
Goda kunskaper i svenska språket
Goda kunskaper i dokumentation
Goda kunskaper inom demens
Goda kunskaper inom basala hygienrutiner
Meriterande om du tidigare arbetat inom hemtjänst

Låter det som ett jobb för dig? Tveka inte att söka till oss redan idag!
Tillträdesdatum 240901.Vi går igenom ansökningarna löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.
Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Innan erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med fotolegitimation. Visa mindre

Olivia Hemomsorg Söderort söker Teamledare

Nytt
Välkommen till Olivia Hemomsorg. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. För oss är det viktigt att varje individ ges möjligheter att leva så självständigt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar. Har du erfarenhet från hemtjänst och är utbildad undersköterska? Tycker du om balansen mellan administrativt arbete och att ge omsorg av högsta kvalité, arbeta med m... Visa mer
Välkommen till Olivia Hemomsorg. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. För oss är det viktigt att varje individ ges möjligheter att leva så självständigt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar.
Har du erfarenhet från hemtjänst och är utbildad undersköterska? Tycker du om balansen mellan administrativt arbete och att ge omsorg av högsta kvalité, arbeta med människor och har ledarskapserfarenhet? Då är du rätt person för oss!

Teamledarens uppdrag
I din roll som teamledare är du en förebild, arbetsledare och stöd för medarbetarna på verksamheten och ute på fältet. Därför är tjänsten delvis av en omvårdnads- och servicekaraktär på fältet, i ordinarie hemtjänstverksamhet. Teamledaren har också administrativa uppgifter som planering, bemanning, rättning med mera. Arbetsfördelningen varierar efter verksamhetens behov och vi uppmuntrar personlig utveckling i takt med förmågan att kunna växa och ta ansvar på verksamheten.Tjänsten är fördelad 50% ute hos kund och 50% administrativt arbete.
Teamledare arbetar i linje med satta mål i verksamheten och visar engagemang i frågor som rör hållbarhet/kvalitet/arbetsmiljö. Teamledare anpassar sin arbetsinsats utifrån verksamhetens behov och leds av teamchef på verksamheten.
Om dig
Vi söker dig som har en stor känsla för service och gillar att arbeta med människor! Du är lösningsorienterad, strukturerad och arbetar flexibelt mellan administration och kundtid utifrån verksamhetens behov. Du har en god kommunikativ förmåga att samtala med såväl medarbetare, kunder eller anhöriga. Du vill utvecklas tillsammans och arbeta mot gemensamma mål.Din delaktighet och ditt engagemang tas tillvara hos oss!
Exempel på dina förekommande uppgifter
Bemanning och planering av personal.
Kontakt med biståndshandläggare.
Hantera olika kundbeslut.
Upprätta genomförandeplaner och dokumentera.
Omvårdnadsarbete/ HSL-arbete/ HSL-träning/ privata tjänster.
Helgtjänstgöring kan förekomma.
Arbetsfördelningen är ca 50% ute hos kund samt 50% administrativ tid,beroende på verksamheten.
Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar.
Upprätta genomförandeplaner, skriva dokumentation,arbeta utifrån beslutade insatser.
Samordning och koordinering

Kravprofil
Färdigutbildad Undersköterska med yrkestitel mottagen från Socialstyrelsen
Behärska det svenska språket flytande i tal och skrift
Kunna cykla
Körkort
Erfarenhet från hemtjänst

Meriterande:
Erfarenhet av Alfa eCare Epsilon, Lifecare och Medvind

Förmåner:
Vi erbjuder friskvårdsbidrag 2 000 kr/år
Kompetensutveckling
Ett gäng härliga kollegor

Anställningsform:Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetstid: Dagtid vardag och varannan helg.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänsten omfattas av registerkontroll.
Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Välkommen att söka till tjänsten, vi ser fram emot din ansökan!Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarie till Attendo Lignagatan

Nytt
Välkommen till Attendo därdu kan göra skillnad Attendo Lignagatan är ett välfungerande äldreboende I Hornstull i anslutning till Tantolunden. Nu söker vi sommarvikarier somkan jobba dag, kväll och helg under hela sommaren. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen. Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras ... Visa mer
Välkommen till Attendo därdu kan göra skillnad
Attendo Lignagatan är ett välfungerande äldreboende I Hornstull i anslutning till Tantolunden. Nu söker vi sommarvikarier somkan jobba dag, kväll och helg under hela sommaren.
Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.
Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssättoch bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.
Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Beskrivning av tjänsten
VI söker dig som har undersköterskeutbildning eller motsvarande och kan arbeta på schema under sommaren.
Vi har nya kunder som behöver omsorg och utökar nu vårt trevliga medarbetarteam med fler undersköterskor. Det är meriterande om du har erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen samt delegering.
Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.
Yrkesbevis från Socialstyrelsen eller intyg från nuvarande/tidigare arbetsgivare gällande tillsvidareanställning som undersköterska.
Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
God datorkunskap/datorvana
Körkort B (beroende på segment/tjänst)

Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Tim och sommar vikarier Uska eller Vårdbiträde

Vi söker: en punktlig och flexibel lagspelare med god kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorg. Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska, både i tal och skrift. Du är lyhörd mot din omgivning och trivs med att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Om tjänsten: vi söker dig som kan jobba på schema hela eller delar av perioden 17 juni–11 augusti. Tjänsten är schemalagd heltid/deltid och kan variera mellan dag, ... Visa mer
Vi söker: en punktlig och flexibel lagspelare med god kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorg. Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska, både i tal och skrift. Du är lyhörd mot din omgivning och trivs med att arbeta självständigt och tillsammans med andra.
Om tjänsten: vi söker dig som kan jobba på schema hela eller delar av perioden 17 juni–11 augusti. Tjänsten är schemalagd heltid/deltid och kan variera mellan dag, kväll, helg och natt. Just nu söker vi till framförallt sommarvikarie till natten. I tjänsten ingår omvårdnadsansvar för 10-14 av boendets gäster. Samt sedvanliga undersköterskeuppgifter i form av omvårdnad och dokumentation på somatisk- eller demens avdelning.
Vi ser gärna att du är/har erfarenhet:
Minst 18 år fyllda
Gärna med tidigare erfarenhet inom äldreomsorg, hemtjänst eller omsorgs boende
Pågående studier inom vård- och omsorg

Meriterande kvalifikationer
Godkänd yrkesutbildning
Specialistutbildning inom vård och omsorg
Erfarenhet från journalsystem Epsilon

Vi erbjuder
En unik service utbildning
Kollektivavtal
Bra arbetsmiljö med bla fredags frukost
Möjlighet till tillsvidareanställningVälkommen med din ansökan. Visa mindre

Sommarvikarie inom hemtjänst Dag och kväll

Sommarvikarier till hemtjänsten i Bromma Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Glädje, engagemang, innovation och flexibilitet är våra värdeord som avspeglas i vår vardag - i varje möte med våra kunder och hur vi är mot varandra. Nu söker vi sommarvikari... Visa mer
Sommarvikarier till hemtjänsten i Bromma
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande
hemtjänsten. Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och
kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.
Glädje, engagemang, innovation och flexibilitet är våra värdeord som avspeglas i vår
vardag - i varje möte med våra kunder och hur vi är mot varandra.
Nu söker vi sommarvikarier till Bromma från juni till augusti (eller annan period).
Här i Bromma är vi 25 medarbetare, en enhetschef och en planeringsledaresom varje dag gör det bästa för våra kunder. Vårt kontor ligger vid goda kommunikationer i/nära Stora mossen och Abrahamsberg.

Arbetsuppgifter
Du går hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter
hör att hjälpa bland annat med:
omvårdnad och hygien
städning
inköp
tvätt
måltider
promenader
Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.
Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker speciellt dig som har examen inom vård och omsorg eller studerar
vårdyrken, till exempel till undersköterska, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut,
socionom eller arbetsterapeut. Arbetserfarenhet inom vård och omsorg, speciellt
inom äldreomsorgen och/eller hemtjänsten är mycket meriterande. B-körkort är ett
krav och dina kunskaper i svenska är bra.
Det är viktigt att du förstår vikten av god service och bra bemötande. Du gillar att
jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmågan attbehålla lugnet också i de mer pressade situationerna.
Omfattning och arbetstidI första hand från juni till augusti men också kortare vikariat. Visstidsanställning heltideller deltid eller timanställning. Dagar och/eller kvällar och/eller helger.Ansökan:Vi gör löpande urval så skicka din ansökan gärna så fort som möjligt.Vi ser fram emot din ansökan!
Om ossAdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vår verksamhet ärdemensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vicirka 450 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby,Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Undersköterska sökes till AdeoCare Bromma på provanställning kväll

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi timanställda undersköterska till Bromma. Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef. Vi sitter i fräscha lokalervid goda kommunikationer. AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar ... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.
Nu söker vi timanställda undersköterska till Bromma.
Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef. Vi sitter i fräscha lokalervid goda kommunikationer. AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar och du erbjuds utbildning som du kommer att ha nytta av i din fortsatta karriär.
Arbetsuppgifter
Du åker hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med:
omvårdnad och hygien
städning
inköp
tvätt
måltider
promenader
medicinutdelning

Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har åtminstone ett par års erfarenhet frånäldreomsorgen, gärna frånhemtjänsten. B-körkort är ett krav.Du behöver kunna dokumentera på datorn och dina kunskaper i svenska är bra.
Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.
Omfattning och arbetstid
Provanställning 6 mån kvällar
Vi gör löpande urvalså skicka din ansökan gärna så fort som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
Om oss
AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänsten varje helg

Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Stockholm stad. Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt. Arbete i hemtjänsten innebär att man går hem till olika personers hem för att hjälpa dem med allt sådant de själva inte klarar av i vardagen.Vi söker dig som delar vår värdegrund och har... Visa mer
Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Stockholm stad.
Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt.
Arbete i hemtjänsten innebär att man går hem till olika personers hem för att hjälpa dem med allt sådant de själva inte klarar av i vardagen.Vi söker dig som delar vår värdegrund och har ett stort intresse av omsorg och att hjälpa våra kunder att få bo kvar hemma och känna sig trygga.
Vi söker en utbildad undersköterska som kan arbeta varje helg på vårt kontor på Södermalm.
KVALIFIKATIONER
- Pågående- eller slutförd undersköterskeutbildning
- Erfarenhet av att arbetahemtjänsten
- Goda kunskaper i svenska (både tal och skrift)
- God fysik och hälsa
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varaktighet, tillträde och arbetstid: Enligt överenskommelse.
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du arbetar självständigt med stort ansvar. Samtidigt är du en del av vårt team och har daglig kontakt med våra kunder och närstående. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att planera och utföra omvårdnadsarbete i kundernas hem såsom:
- Personlig omvårdnad (hjälp med personlig hygien, förflyttning, påklädning)
- Service (matlagning, inköp av dagligvaror, städning och tvätt)
- Ledsagning (följa med kunden till aktiviteter utanför hemmet)
Efter varje besök kommer du att göra noggrann dokumentation samt tidsregistrering i en mobilapplikation.

Ansökan ska bestå av ett CV, betyg och ett Personlig Brev. För att vara förberedd vid eventuell intervju, så beställ ett registerutdrag via E-tjänster från polisen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/
Beställ gärna digitalt om du har Kivra och BankID så går det snabbare,
och förbered gärna två referenser.
Vill du veta mer om oss gå in på vår hemsida:Nordisk Hemservice hemsida Visa mindre

Omsorgsfamiljen söker Undersköterskor till sin nattpatrull.

Omsorgsfamiljen H.E.M Vård & Omsorg startade sin nattpatrull 2019 och ni behöver vi utöka vår nattpatrull och söker ett antal erfarna Undersköterskor till fasta besök och larm. Vi kommer att arbeta tillsammans med våra enheter i fruängen och västertorp. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, KÖRKORT är ett KRAV. Visa mer
Omsorgsfamiljen H.E.M Vård & Omsorg startade sin nattpatrull 2019 och ni behöver vi utöka vår nattpatrull och söker ett antal erfarna Undersköterskor till fasta besök och larm. Vi kommer att arbeta tillsammans med våra enheter i fruängen och västertorp.
Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, KÖRKORT är ett KRAV. Visa mindre

Kvällspersonal sökes till vårt härliga team i Rinkeby-Kista

Välkommen till familjeföretaget Allegio Omsorg! Vi erbjuder omsorg och service till våra kunder genom biståndsbeslut eller som en RUT-tjänst. Utifrån kundens behov ser vi till att tillsammans utforma en trygg tjänst, som är anpassad utifrån behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och för att tillgodose behov och rutiner hos våra kunder, på bästa möjliga sätt, prioriterar vi små arbetsgrupper med god kontinuitet. Vi har ett eget kvalitets... Visa mer
Välkommen till familjeföretaget Allegio Omsorg!
Vi erbjuder omsorg och service till våra kunder genom biståndsbeslut eller som en RUT-tjänst. Utifrån kundens behov ser vi till att tillsammans utforma en trygg tjänst, som är anpassad utifrån behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och för att tillgodose behov och rutiner hos våra kunder, på bästa möjliga sätt, prioriterar vi små arbetsgrupper med god kontinuitet. Vi har ett eget kvalitetsledningssystem och arbetar systematiskt med kvalitetssäkring i verksamheten – vi kan alltid bli bättre.
Idag har företaget över 900 anställda undersköterskor, vårdbiträden och städare. Vi har specialkompetens inom demens och palliativ vård. Namnet Allegio kommer från latinets Legio som betyder ”utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder den bästa tjänsten när vi också har den bästa och mest engagerade personalen!
Är du den vi söker?
Vi söker dig som brinner för att arbeta med den enskilda individen, att du respekterar våra kunder och ger den absolut bästa servicen är väldigt viktigt.
Tidigare erfarenhet av arbete i hemtjänsten är meriterande men inte ett krav.
Utbildad undersköterska är ett krav.
Viktigt är att du hanterar svenska språket i både tal och skrift.
För att kunna möta våra kunders önskemål så söker vi en kvinna till denna tjänst.
Tjänsten är en provanställning.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Undersköterska sökes till Adeocare Bromma på provanställning dagtid

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi timanställda undersköterska till Bromma. Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef. Vi sitter i fräscha lokaler vid goda kommunikationer. AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.
Nu söker vi timanställda undersköterska till Bromma.
Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef. Vi sitter i fräscha lokaler vid goda kommunikationer. AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar och du erbjuds utbildning som du kommer att ha nytta av i din fortsatta karriär.
Arbetsuppgifter
Du åker hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med:
omvårdnad och hygien
städning
inköp
tvätt
måltider
promenader
medicinutdelning

Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har åtminstone ett par års erfarenhet från äldreomsorgen, gärna från hemtjänsten. B-körkort är ett krav. Du behöver kunna dokumentera på datorn och dina kunskaper i svenska är bra.
Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.
Omfattning och arbetstid
Provanställning 6 mån dagtid mån-fre
Vi gör löpande urval så skicka din ansökan gärna så fort som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
Om oss
AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Visa mindre

Undersköterska till Ljungby sommaren 2024

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige? Vi söker söker vi undersköterskor till hemsjukvård, äldreboende och SÄBO till Ljungby kommun. Krav Offererade undersköterskor ska inneha 3-årig undersköterskeutbildning. Detta ska styrkas med bevis för skyddad yrkestitel i anbud för offererad personal. De ska också ha tre-årig erfarenhet av yrket samt innehaft medicindelegering, detta ska intygas med arbetsgivarintyg. Undersköterskor b... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige?
Vi söker söker vi undersköterskor till hemsjukvård, äldreboende och SÄBO till Ljungby kommun.
Krav
Offererade undersköterskor ska inneha 3-årig undersköterskeutbildning. Detta ska styrkas med bevis för skyddad yrkestitel i anbud för offererad personal. De ska också ha tre-årig erfarenhet av yrket samt innehaft medicindelegering, detta ska intygas med arbetsgivarintyg.
Undersköterskor bör inneha B-körkort, för tjänstgöring inom hemtjänsten utgör detta ett ska-krav.
Offererad personal ska utan svårigheter kunna uttrycka sig i både tal och skrift i svenska språket för god kommunikation med vårdtagare, anhöriga och personal.
Period & Schema
· Tidsperiod: 2024-06-01 – 2024-08-31
Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang samt god samarbetsförmåga. Bra bemötande mot patienter och medarbetare är väldigt viktigt för oss.
Vi på Docia erbjuder
· Konkurrenskraftiga ersättningar
· Flexibilitet
· Bra villkor
· Bästa möjliga service.
Som konsult hos oss på Docia får du möjlighet att uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Du får stor frihet och kan själv bestämma när och var du vill arbeta. Vi ser till att du matchas till rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Alla praktiska förberedelser som t.ex. bokning av resa och boende, med mera tar vi hand om.
För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt drömjobb!
Anställningsform utifrån individuell överenskommelse.
Ansökan
Skicka din ansökan via e-mail eller gör en intresseanmälan via vår hemsida. Det går även bra att ringa vid eventuella frågor.
info@docia.se
08-121 404 44
https://www.docia.se/ Visa mindre

Undersköterskor gruppboende demens och somatisk enhet sökes.

Edsätra är ett kristet äldreboende som drivs av en kristen förening och har ramavtal med Stockholms stad. Vi är med i Fremia som arbetsgivarorganisation. Vill du vara med och skapa en värdefull vardag för våra äldre? Edsätra är ett mycket trevligt äldreboende beläget i Sätra, nära Skärholmen. Nära T-banan. Vårt äldreboende har ett eget kök som lagar all mat på plats. Vi har en härlig trädgård och goda möjligheter till utevistelse. Vi som arbetar på Edsätra... Visa mer
Edsätra är ett kristet äldreboende som drivs av en kristen förening och har ramavtal med Stockholms stad. Vi är med i Fremia som arbetsgivarorganisation.
Vill du vara med och skapa en värdefull vardag för våra äldre?
Edsätra är ett mycket trevligt äldreboende beläget i Sätra, nära Skärholmen. Nära T-banan.
Vårt äldreboende har ett eget kök som lagar all mat på plats. Vi har en härlig trädgård och goda möjligheter till utevistelse.
Vi som arbetar på Edsätra har alltid den boende i fokus. Som kontaktman är du en viktig person för våra boende och har ett viktigt ansvar i teamet.
Vi har 48 platser totalt varav 16 är på gruppboende demens samt 32 på somatiska enheter.
Vi har sjuksköterskor på plats i verksamheten må-sö dagtid. På kvällar och nätter anlitar vi ett företag för beredskap av sjuksköterskor.
Vi arbetar med dokumentationssystemet Epsilon. Social dokumentation och genomförandeplaner är en viktig del av både arbetssättet och dokumentationsskyldigheten.
Du förväntas ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt.
För dig som har ett par års erfarenhet av yrket, trivs med ditt yrke och har en positiv, flexibel och problemlösande inställning, finns nu chansen att söka ett attraktivt arbete hos oss.
Vi har låg personalomsättning, får höga betyg i enkäter, uppföljningar samt boenden är nöjda och trivs hos oss.
Vi har en särskild person som arbetar med aktiviteter, men det ligger även inom undersköterskornas ansvar. Vi arbetar med olika ansvarsområden.
Vår inställning är att vi "vi lyssnar på varandra, tar initiativ och är delaktiga i vårt arbete mot samma mål."
För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga betyg, tjänstgöringsintyg, skyddade yrkestiteln samt personligt brev i din ansökan.
Tillträde efter överenskommelse.
Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.
Inför rekryteringen har Edsätra tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Läs mer på vår hemsida www.esatra.se Visa mindre

Sommarvikarier till Edö vård och omsorgsboende dag/kväll/helg

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Vår del av staden ligger mellan sjöarna Drevviken och Magelungen. Här arbetar Farsta stadsdelsförvaltning, 1400 engagerade medarbetare som nu behöver en ny kollega. Hos oss får du nära till både tunnelbana och pendeltåg, butiker och restau... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Vår del av staden ligger mellan sjöarna Drevviken och Magelungen. Här arbetar Farsta stadsdelsförvaltning, 1400 engagerade medarbetare som nu behöver en ny kollega. Hos oss får du nära till både tunnelbana och pendeltåg, butiker och restauranger. Och nära till ett bad på sommaren och långfärdskridskor på vintern.Välkommen till oss

Edö vård - och omsorgsboende ligger vackert belägen vid sjön Magelungen i Farsta strand, endast några minuters promenad från tunnelbana och pendeltåg.

Vård - och omsorgsboendet har nyligen genomgått en omfattande renovering och består idag av 107 platser, varav 8 avdelningar är för personer med demenssjukdom och 4 avdelningar är med somatisk inriktning
Under 2019 så blev verksamheten Stjärnmärkt

Din roll

Vi söker undersköterska eller vårdbiträde till vår verksamhet för vikariat under juli -augusti, heltid eller deltid. Du som söker vikariat hos oss behöver kunna arbeta både dag, kväll och varannan helg.

I din roll som undersköterska eller vårdbiträde kommer du att arbeta i team tillsammans med övriga yrkesprofessioner på Edö. Du arbetar personcentrerat för en god och säker vård för våra äldre. Du har en god förmåga att uppmuntra och motivera de boende till meningsfulla aktiviteter och skapa välbefinnande.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har;
• Undersköterskeutbildning med bevis om rätt att använda yrkestiteln undersköterska, alternativt vårdbiträdesutbildning eller påbörjad undersköterskeutbildning
• Erfarenhet av äldreomsorg
• Du behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift
• Du är van vid datoranvändare och kan dokumentera enligt socialtjänstlagen.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Sommarjobba i hemtjänsten

Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden. Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög ... Visa mer
Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm
Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden.


Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög trivsel på arbetsplatsen och en god stämning bland kollegor och chefer så sprider vi glädjen ut till våra brukare och ger kvalitet i äldreomsorgen.


Lite av fördelarna med att arbeta hos oss är:
Vi sätter ditt välmående högst! Vi arbetar i mindre grupper med närvarande chefer och arbetar inte med delade turer. Hos oss finns möjligheten att arbeta måndag till fredag, både dagtid och kvällstid.Vi tror att eget ansvar är nyckeln till en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Vi har fungerande kontaktmannaskap där du går till brukarna, du är kontaktperson till de dagar du arbetar. Varje dag och varje besök ser olika ut, vi arbetar med människor och måste kunna utforma dagen efter kunden och personalen. Här tror vi på att du är den bästa lösningen för det.Vi har ett närvarande ledarskap. På varje enhet finns närvarande ledarskap i form av arbetsledare och chef. Arbetsledaren har god kännedom för området, bra kontakt med både brukare och anhöriga. Vi arbetar tillsammans med personalen och tror att lösningen till en bra hemtjänst är samarbete. Vi är prestigelösa och vid frånvaro av medarbetare hoppar vi in och hjälper till i mån av tid.Din roll


Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill göra skillnad i vardagen så att våra brukare kan på ett tryggt sätt bo kvar i deras hem.
ditt arbete ska genomsyras av omtanke, kvalitet och närvarande.
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara utförande av omsorgsinsatser och serviceinsatser i våra kunders hem. I tjänsten ingår kontaktmannaskap och i viss mån medverkande vid vårdplaneringar.
Vi ställer höga krav på social dokumentation
Kontoret ligger i Råcksta, Bromma. Vi utför hemtjänst i stadsdelarna: Bromma, Hässelby/Vällingby
Kvalifikationer


Manuellt B-körkort och vana av bilkörning alt. Vana att cykla och villig att göra det i tjänstenHar känsla för service, ansvarstagande och har ett helhetsperspektivKunna bemöta människor i olika situationer i livet på ett professionellt och respektfullt sättStresstålig och lugnGod förmåga av Svenska i både tal och skriftGoda kunskaper i matlagning och hemmets skötsel Visa mindre

Sommarjobba i Hemtjänsten

Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden. Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög ... Visa mer
Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm
Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden.


Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög trivsel på arbetsplatsen och en god stämning bland kollegor och chefer så sprider vi glädjen ut till våra brukare och ger kvalitet i äldreomsorgen.


Lite av fördelarna med att arbeta hos oss är:
Vi sätter ditt välmående högst! Vi arbetar i mindre grupper med närvarande chefer och arbetar inte med delade turer. Hos oss finns möjligheten att arbeta måndag till fredag, både dagtid och kvällstid.Vi tror att eget ansvar är nyckeln till en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Vi har fungerande kontaktmannaskap där du går till brukarna, du är kontaktperson till de dagar du arbetar. Varje dag och varje besök ser olika ut, vi arbetar med människor och måste kunna utforma dagen efter kunden och personalen. Här tror vi på att du är den bästa lösningen för det.Vi har ett närvarande ledarskap. På varje enhet finns närvarande ledarskap i form av arbetsledare och chef. Arbetsledaren har god kännedom för området, bra kontakt med både brukare och anhöriga. Vi arbetar tillsammans med personalen och tror att lösningen till en bra hemtjänst är samarbete. Vi är prestigelösa och vid frånvaro av medarbetare hoppar vi in och hjälper till i mån av tid.Din roll


Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill göra skillnad i vardagen så att våra brukare kan på ett tryggt sätt bo kvar i deras hem.
ditt arbete ska genomsyras av omtanke, kvalitet och närvarande.
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara utförande av omsorgsinsatser och serviceinsatser i våra kunders hem. I tjänsten ingår kontaktmannaskap och i viss mån medverkande vid vårdplaneringar.
Vi ställer höga krav på social dokumentation
Vår arbetsplats ligger i Axelsberg, Hägersten. Vi utför hemtjänsten i stadsdelarna: Hägersten-Älvsjö, Skärholmen
Kvalifikationer


Manuellt B-körkort och vana av bilkörning alt. Vana att cykla och villig att göra det i tjänstenHar känsla för service, ansvarstagande och har ett helhetsperspektivKunna bemöta människor i olika situationer i livet på ett professionellt och respektfullt sättStresstålig och lugnGod förmåga av Svenska i både tal och skriftGoda kunskaper i matlagning och hemmets skötsel Visa mindre

Sommarjobba i Hemtjänsten

Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden. Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög ... Visa mer
Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm
Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden.


Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög trivsel på arbetsplatsen och en god stämning bland kollegor och chefer så sprider vi glädjen ut till våra brukare och ger kvalitet i äldreomsorgen.


Lite av fördelarna med att arbeta hos oss är:
Vi sätter ditt välmående högst! Vi arbetar i mindre grupper med närvarande chefer och arbetar inte med delade turer. Hos oss finns möjligheten att arbeta måndag till fredag, både dagtid och kvällstid.Vi tror att eget ansvar är nyckeln till en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Vi har fungerande kontaktmannaskap där du går till brukarna, du är kontaktperson till de dagar du arbetar. Varje dag och varje besök ser olika ut, vi arbetar med människor och måste kunna utforma dagen efter kunden och personalen. Här tror vi på att du är den bästa lösningen för det.Vi har ett närvarande ledarskap. På varje enhet finns närvarande ledarskap i form av arbetsledare och chef. Arbetsledaren har god kännedom för området, bra kontakt med både brukare och anhöriga. Vi arbetar tillsammans med personalen och tror att lösningen till en bra hemtjänst är samarbete. Vi är prestigelösa och vid frånvaro av medarbetare hoppar vi in och hjälper till i mån av tid.Din roll


Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill göra skillnad i vardagen så att våra brukare kan på ett tryggt sätt bo kvar i deras hem.
ditt arbete ska genomsyras av omtanke, kvalitet och närvarande.
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara utförande av omsorgsinsatser och serviceinsatser i våra kunders hem. I tjänsten ingår kontaktmannaskap och i viss mån medverkande vid vårdplaneringar.
Vi ställer höga krav på social dokumentation
Vår arbetsplats ligger i Hammarbyhöjden, Johanneshov och vi utför hemtjänst i Stadsdelarna: Södermalm, Skarpnäck, Farsta, Enskede-Årsta-Vantör
Kvalifikationer


Manuellt B-körkort och vana av bilkörning alt. Vana att cykla och villig att göra det i tjänstenHar känsla för service, ansvarstagande och har ett helhetsperspektivKunna bemöta människor i olika situationer i livet på ett professionellt och respektfullt sättStresstålig och lugnGod förmåga av Svenska i både tal och skriftGoda kunskaper i matlagning och hemmets skötsel Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänsten Kväll

Välkommen till Hemstyrkan - En liten hemtjänst med ett stort hjärta Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden. Vårt största fokus är att få en v... Visa mer
Välkommen till Hemstyrkan - En liten hemtjänst med ett stort hjärta


Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm
Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden.


Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög trivsel på arbetsplatsen och en god stämning bland kollegor och chefer så sprider vi glädjen ut till våra brukare och ger kvalitet i äldreomsorgen.


Lite av fördelarna med att arbeta hos oss är:
Vi sätter ditt välmående högst! Vi arbetar i mindre grupper med närvarande chefer och arbetar inte med delade turer. Hos oss finns möjligheten att arbeta måndag till fredag, både dagtid och kvällstid.Vi tror att eget ansvar är nyckeln till en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Vi har fungerande kontaktmannaskap där du går till brukarna, du är kontaktperson till de dagar du arbetar. Varje dag och varje besök ser olika ut, vi arbetar med människor och måste kunna utforma dagen efter kunden och personalen. Här tror vi på att du är den bästa lösningen för det.Vi har ett närvarande ledarskap. På varje enhet finns närvarande ledarskap i form av arbetsledare och chef. Arbetsledaren har god kännedom för området, bra kontakt med både brukare och anhöriga. Vi arbetar tillsammans med personalen och tror att lösningen till en bra hemtjänst är samarbete. Vi är prestigelösa och vid frånvaro av medarbetare hoppar vi in och hjälper till i mån av tid.Din roll


Vi söker dig som är Undersköterska och tillsammans med dina kollegor vill göra skillnad i vardagen så att våra brukare kan på ett tryggt sätt bo kvar i deras hem.
ditt arbete ska genomsyras av omtanke, kvalitet och närvarande.
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara utförande av omsorgsinsatser och serviceinsatser i våra kunders hem. I tjänsten ingår kontaktmannaskap och i viss mån medverkande vid vårdplaneringar.
Vi ställer höga krav på social dokumentation
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Hammarbyhöjden.
Arbetstiden på kvällen är förlagd: 16.00-22.00
Schemat är ett 2 veckors schema enligt nedan:
Vecka 1 Måndag, Tisdag,Fredag,Lördag,Söndag
Vecka 2: Onsdag, Torsdag
Tjänsten är på ca 52% (med möjlighet att jobba extra vid behov )
Kvalifikationer


Skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen som Undersköterska


Manuellt B-körkort och vana av bilkörning alt. Vana att cykla och villig att göra det i tjänsten


Har känsla för service, ansvarstagande och har ett helhetsperspektiv


Kunna bemöta människor i olika situationer i livet på ett professionellt och respektfullt sätt


Stresstålig och lugn


God förmåga av Svenska i både tal och skrift


Goda kunskaper i matlagning och hemmets skötsel Visa mindre

Boendestödjare sommartjänst med möjlighet till förlängning

Vi söker dig som vill jobba i sommar och börja omgående. Arbetstiden varierar mellan 8-20 på vardagar. Vi söker en boendestödjare inom socialpsykiatrin som kan hjälpa till hos oss under sommaren, finns även möjlighet till förlängning om man är intresserad. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad och har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad. Boendestöd är en insats enligt Sol. ... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i sommar och börja omgående.
Arbetstiden varierar mellan 8-20 på vardagar.
Vi söker en boendestödjare inom socialpsykiatrin som kan hjälpa till hos oss under sommaren, finns även möjlighet till förlängning om man är intresserad.
Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad och har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad. Boendestöd är en insats enligt Sol.


Du har någon relevant vård/omsorgsutbildning.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, städning, planering och struktur, inköp och ärenden, tekniska bitar, ekonomiska göromål.
Det räcker inte att ha goda kunskaper i svenska språket. Du måste ha avancerade kunskaper både i tal och skrift då vi jobbar mycket med myndighetskontakter och samverkan med andra aktörer.


Bifoga CV och personligt brev i ansökan.
ALLA EVENTUELLA FRÅGOR GÄLLANDE TJÄNSTEN BESVARAS ENBART VIA MAIL, EJ SAMTAL!
VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE Visa mindre

Nattpersonal till Hemtjänsten i Söderort

Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden. Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög ... Visa mer
Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm
Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden.


Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög trivsel på arbetsplatsen och en god stämning bland kollegor och chefer så sprider vi glädjen ut till våra brukare och ger kvalitet i äldreomsorgen.


Lite av fördelarna med att arbeta hos oss är:
Vi sätter ditt välmående högst! Vi arbetar i mindre grupper med närvarande chefer och arbetar inte med delade turer. Hos oss finns möjligheten att arbeta måndag till fredag, både dagtid och kvällstid.Vi tror att eget ansvar är nyckeln till en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Vi har fungerande kontaktmannaskap där du går till brukarna, du är kontaktperson till de dagar du arbetar. Varje dag och varje besök ser olika ut, vi arbetar med människor och måste kunna utforma dagen efter kunden och personalen. Här tror vi på att du är den bästa lösningen för det.Vi har ett närvarande ledarskap. På varje enhet finns närvarande ledarskap i form av arbetsledare och chef. Arbetsledaren har god kännedom för området, bra kontakt med både brukare och anhöriga. Vi arbetar tillsammans med personalen och tror att lösningen till en bra hemtjänst är samarbete. Vi är prestigelösa och vid frånvaro av medarbetare hoppar vi in och hjälper till i mån av tid.Din roll


Vi söker dig som är Undersköterska och tillsammans med dina kollegor vill göra skillnad i vardagen så att våra brukare kan på ett tryggt sätt bo kvar i deras hem.
ditt arbete ska genomsyras av omtanke, kvalitet och närvarande.
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara utförande av omsorgsinsatser och serviceinsatser i våra kunders hem. I tjänsten ingår kontaktmannaskap och i viss mån medverkande vid vårdplaneringar.
Vi ställer höga krav på social dokumentation
Vi behöver nu utöka vår nattpatrull och söker efter någon som är van att arbeta på natten. Arbetstiden är förlagd: 22.00-07.00
Schemat är 2 veckors schema
Vecka 1: Måndag,Tisdag,Fredag,Lördag,Söndag
Vecka 2: Onsdag, Torsdag
Tjänsten är på ca : 86%
Kvalifikationer


Skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen som UndersköterskaManuellt B-körkort och vana av bilkörning alt. Vana att cykla och villig att göra det i tjänstenHar känsla för service, ansvarstagande och har ett helhetsperspektivKunna bemöta människor i olika situationer i livet på ett professionellt och respektfullt sättStresstålig och lugnGod förmåga av Svenska i både tal och skriftGoda kunskaper i matlagning och hemmets skötsel Visa mindre

Undersköterska för kvällstjänst i hemtjänsten

Välkommen till Hemstyrkan - En liten hemtjänst med ett stort hjärta Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden. Vårt största fokus är att få en v... Visa mer
Välkommen till Hemstyrkan - En liten hemtjänst med ett stort hjärta


Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm
Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden.


Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög trivsel på arbetsplatsen och en god stämning bland kollegor och chefer så sprider vi glädjen ut till våra brukare och ger kvalitet i äldreomsorgen.


Lite av fördelarna med att arbeta hos oss är:
Vi sätter ditt välmående högst! Vi arbetar i mindre grupper med närvarande chefer och arbetar inte med delade turer. Hos oss finns möjligheten att arbeta måndag till fredag, både dagtid och kvällstid.Vi tror att eget ansvar är nyckeln till en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Vi har fungerande kontaktmannaskap där du går till brukarna, du är kontaktperson till de dagar du arbetar. Varje dag och varje besök ser olika ut, vi arbetar med människor och måste kunna utforma dagen efter kunden och personalen. Här tror vi på att du är den bästa lösningen för det.Vi har ett närvarande ledarskap. På varje enhet finns närvarande ledarskap i form av arbetsledare och chef. Arbetsledaren har god kännedom för området, bra kontakt med både brukare och anhöriga. Vi arbetar tillsammans med personalen och tror att lösningen till en bra hemtjänst är samarbete. Vi är prestigelösa och vid frånvaro av medarbetare hoppar vi in och hjälper till i mån av tid.Din roll


Vi söker dig som är Undersköterska och tillsammans med dina kollegor vill göra skillnad i vardagen så att våra brukare kan på ett tryggt sätt bo kvar i deras hem.
ditt arbete ska genomsyras av omtanke, kvalitet och närvarande.
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara utförande av omsorgsinsatser och serviceinsatser i våra kunders hem. I tjänsten ingår kontaktmannaskap och i viss mån medverkande vid vårdplaneringar.
Vi ställer höga krav på social dokumentation
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Axelsberg.
Arbetstiden på kvällen är förlagd: 16.00-22.00
Schemat är ett 2 veckors schema enligt nedan:
Vecka 1 Måndag, Tisdag,Fredag,Lördag,Söndag
Vecka 2: Onsdag, Torsdag
Tjänsten är på ca 52% (med möjlighet att jobba extra vid behov )
Kvalifikationer


Skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen som Undersköterska


Manuellt B-körkort och vana av bilkörning alt. Vana att cykla och villig att göra det i tjänsten


Har känsla för service, ansvarstagande och har ett helhetsperspektiv


Kunna bemöta människor i olika situationer i livet på ett professionellt och respektfullt sätt


Stresstålig och lugn


God förmåga av Svenska i både tal och skrift


Goda kunskaper i matlagning och hemmets skötsel Visa mindre

Timvikarier till Hemtjänsten i Axelsberg

Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden. Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög ... Visa mer
Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm
Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden.


Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög trivsel på arbetsplatsen och en god stämning bland kollegor och chefer så sprider vi glädjen ut till våra brukare och ger kvalitet i äldreomsorgen.


Lite av fördelarna med att arbeta hos oss är:
Vi sätter ditt välmående högst! Vi arbetar i mindre grupper med närvarande chefer och arbetar inte med delade turer. Hos oss finns möjligheten att arbeta måndag till fredag, både dagtid och kvällstid.Vi tror att eget ansvar är nyckeln till en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Vi har fungerande kontaktmannaskap där du går till brukarna, du är kontaktperson till de dagar du arbetar. Varje dag och varje besök ser olika ut, vi arbetar med människor och måste kunna utforma dagen efter kunden och personalen. Här tror vi på att du är den bästa lösningen för det.Vi har ett närvarande ledarskap. På varje enhet finns närvarande ledarskap i form av arbetsledare och chef. Arbetsledaren har god kännedom för området, bra kontakt med både brukare och anhöriga. Vi arbetar tillsammans med personalen och tror att lösningen till en bra hemtjänst är samarbete. Vi är prestigelösa och vid frånvaro av medarbetare hoppar vi in och hjälper till i mån av tid.Din roll


Vi söker dig som är Undersköterska och tillsammans med dina kollegor vill göra skillnad i vardagen så att våra brukare kan på ett tryggt sätt bo kvar i deras hem.
ditt arbete ska genomsyras av omtanke, kvalitet och närvarande.
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara utförande av omsorgsinsatser och serviceinsatser i våra kunders hem. I tjänsten ingår kontaktmannaskap och i viss mån medverkande vid vårdplaneringar.
Vi ställer höga krav på social dokumentation


Kvalifikationer


Skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen som UndersköterskaManuellt B-körkort och vana av bilkörning alt. Vana att cykla och villig att göra det i tjänstenHar känsla för service, ansvarstagande och har ett helhetsperspektivKunna bemöta människor i olika situationer i livet på ett professionellt och respektfullt sättStresstålig och lugnGod förmåga av Svenska i både tal och skriftGoda kunskaper i matlagning och hemmets skötsel Visa mindre

Nattpersonal till Hemtjänsten i Västerort

Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden. Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög ... Visa mer
Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm
Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden.


Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög trivsel på arbetsplatsen och en god stämning bland kollegor och chefer så sprider vi glädjen ut till våra brukare och ger kvalitet i äldreomsorgen.


Lite av fördelarna med att arbeta hos oss är:
Vi sätter ditt välmående högst! Vi arbetar i mindre grupper med närvarande chefer och arbetar inte med delade turer. Hos oss finns möjligheten att arbeta måndag till fredag, både dagtid och kvällstid.Vi tror att eget ansvar är nyckeln till en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Vi har fungerande kontaktmannaskap där du går till brukarna, du är kontaktperson till de dagar du arbetar. Varje dag och varje besök ser olika ut, vi arbetar med människor och måste kunna utforma dagen efter kunden och personalen. Här tror vi på att du är den bästa lösningen för det.Vi har ett närvarande ledarskap. På varje enhet finns närvarande ledarskap i form av arbetsledare och chef. Arbetsledaren har god kännedom för området, bra kontakt med både brukare och anhöriga. Vi arbetar tillsammans med personalen och tror att lösningen till en bra hemtjänst är samarbete. Vi är prestigelösa och vid frånvaro av medarbetare hoppar vi in och hjälper till i mån av tid.Din roll


Vi söker dig som är Undersköterska och tillsammans med dina kollegor vill göra skillnad i vardagen så att våra brukare kan på ett tryggt sätt bo kvar i deras hem.
ditt arbete ska genomsyras av omtanke, kvalitet och närvarande.
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara utförande av omsorgsinsatser och serviceinsatser i våra kunders hem. I tjänsten ingår kontaktmannaskap och i viss mån medverkande vid vårdplaneringar.
Vi ställer höga krav på social dokumentation
Vi behöver nu utöka vår nattpatrull och söker efter någon som är van att arbeta på natten. Arbetstiden är förlagd: 22.00-07.00
Schemat är 2 veckors schema
Vecka 1: Måndag,Tisdag,Fredag,Lördag,Söndag
Vecka 2: Onsdag, Torsdag
Tjänsten är på ca : 86%
Kvalifikationer


Skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen som UndersköterskaManuellt B-körkort och vana av bilkörning alt. Vana att cykla och villig att göra det i tjänstenHar känsla för service, ansvarstagande och har ett helhetsperspektivKunna bemöta människor i olika situationer i livet på ett professionellt och respektfullt sättStresstålig och lugnGod förmåga av Svenska i både tal och skriftGoda kunskaper i matlagning och hemmets skötsel Visa mindre

Undersköterska sökes till Ljungby

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige? Vi söker söker vi undersköterskor till hemsjukvård, äldreboende och SÄBO till Ljungby kommun. Krav Offererade undersköterskor ska inneha 3-årig undersköterskeutbildning. Detta ska styrkas med bevis för skyddad yrkestitel i anbud för offererad personal. De ska också ha tre-årig erfarenhet av yrket samt innehaft medicindelegering, detta ska intygas med arbetsgivarintyg. Undersköterskor b... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige?
Vi söker söker vi undersköterskor till hemsjukvård, äldreboende och SÄBO till Ljungby kommun.
Krav
Offererade undersköterskor ska inneha 3-årig undersköterskeutbildning. Detta ska styrkas med bevis för skyddad yrkestitel i anbud för offererad personal. De ska också ha tre-årig erfarenhet av yrket samt innehaft medicindelegering, detta ska intygas med arbetsgivarintyg.
Undersköterskor bör inneha B-körkort, för tjänstgöring inom hemtjänsten utgör detta ett ska-krav.
Offererad personal ska utan svårigheter kunna uttrycka sig i både tal och skrift i svenska språket för god kommunikation med vårdtagare, anhöriga och personal.
Period & Schema
· Tidsperiod: 2024-06-01 – 2024-08-31
Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang samt god samarbetsförmåga. Bra bemötande mot patienter och medarbetare är väldigt viktigt för oss.
Vi på Docia erbjuder
· Konkurrenskraftiga ersättningar
· Flexibilitet
· Bra villkor
· Bästa möjliga service.
Som konsult hos oss på Docia får du möjlighet att uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Du får stor frihet och kan själv bestämma när och var du vill arbeta. Vi ser till att du matchas till rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Alla praktiska förberedelser som t.ex. bokning av resa och boende, med mera tar vi hand om.
För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt drömjobb!
Anställningsform utifrån individuell överenskommelse.
Ansökan
Skicka din ansökan via e-mail eller gör en intresseanmälan via vår hemsida. Det går även bra att ringa vid eventuella frågor.
info@medkomp.se
010-5005500
https://www.medkomp.se Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänsten i Bromma Dagtid

Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden. Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög ... Visa mer
Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm
Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden.


Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög trivsel på arbetsplatsen och en god stämning bland kollegor och chefer så sprider vi glädjen ut till våra brukare och ger kvalitet i äldreomsorgen.


Lite av fördelarna med att arbeta hos oss är:
Vi sätter ditt välmående högst! Vi arbetar i mindre grupper med närvarande chefer och arbetar inte med delade turer. Hos oss finns möjligheten att arbeta måndag till fredag, både dagtid och kvällstid.Vi tror att eget ansvar är nyckeln till en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Vi har fungerande kontaktmannaskap där du går till brukarna, du är kontaktperson till de dagar du arbetar. Varje dag och varje besök ser olika ut, vi arbetar med människor och måste kunna utforma dagen efter kunden och personalen. Här tror vi på att du är den bästa lösningen för det.Vi har ett närvarande ledarskap. På varje enhet finns närvarande ledarskap i form av arbetsledare och chef. Arbetsledaren har god kännedom för området, bra kontakt med både brukare och anhöriga. Vi arbetar tillsammans med personalen och tror att lösningen till en bra hemtjänst är samarbete. Vi är prestigelösa och vid frånvaro av medarbetare hoppar vi in och hjälper till i mån av tid.Din roll


Vi söker dig som är Undersköterska och tillsammans med dina kollegor vill göra skillnad i vardagen så att våra brukare kan på ett tryggt sätt bo kvar i deras hem.
ditt arbete ska genomsyras av omtanke, kvalitet och närvarande.
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara utförande av omsorgsinsatser och serviceinsatser i våra kunders hem. I tjänsten ingår kontaktmannaskap och i viss mån medverkande vid vårdplaneringar.
Vi ställer höga krav på social dokumentation
Vi söker dig som vill arbeta hos oss på schema.
Schemat är Måndag-Fredag på heltid
Arbetstiden är: 07.00-15.45
Kvalifikationer


Skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen som UndersköterskaManuellt B-körkort och vana av bilkörning alt. Vana att cykla och villig att göra det i tjänstenHar känsla för service, ansvarstagande och har ett helhetsperspektivKunna bemöta människor i olika situationer i livet på ett professionellt och respektfullt sättStresstålig och lugnGod förmåga av Svenska i både tal och skriftGoda kunskaper i matlagning och hemmets skötsel Visa mindre

Timvikarier till Hemtjänsten i Hammarbyhöjden

Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden. Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög ... Visa mer
Hemstyrkan är en av de första hemtjänsterna i Stockholm
Hemstyrkan bedriver idag hemtjänst i 8 av 11 stadsdelar i Stockholms Stad. Vi bedriver hemtjänst dygnet runt och har idag 3 verksamheter belägna i Råcksta(Bromma), Axelsberg(Hägersten) samt Hammarbyhöjden(Johanneshov). Vi har kollektivavtal och företaget står för arbetskläder under arbetstiden.


Vårt största fokus är att få en välmående personalgrupp med fungerande scheman och hög trivsel. Med hög trivsel på arbetsplatsen och en god stämning bland kollegor och chefer så sprider vi glädjen ut till våra brukare och ger kvalitet i äldreomsorgen.


Lite av fördelarna med att arbeta hos oss är:
Vi sätter ditt välmående högst! Vi arbetar i mindre grupper med närvarande chefer och arbetar inte med delade turer. Hos oss finns möjligheten att arbeta måndag till fredag, både dagtid och kvällstid.Vi tror att eget ansvar är nyckeln till en god arbetsmiljö och hög kvalitet. Vi har fungerande kontaktmannaskap där du går till brukarna, du är kontaktperson till de dagar du arbetar. Varje dag och varje besök ser olika ut, vi arbetar med människor och måste kunna utforma dagen efter kunden och personalen. Här tror vi på att du är den bästa lösningen för det.Vi har ett närvarande ledarskap. På varje enhet finns närvarande ledarskap i form av arbetsledare och chef. Arbetsledaren har god kännedom för området, bra kontakt med både brukare och anhöriga. Vi arbetar tillsammans med personalen och tror att lösningen till en bra hemtjänst är samarbete. Vi är prestigelösa och vid frånvaro av medarbetare hoppar vi in och hjälper till i mån av tid.Din roll


Vi söker dig som är Undersköterska och tillsammans med dina kollegor vill göra skillnad i vardagen så att våra brukare kan på ett tryggt sätt bo kvar i deras hem.
ditt arbete ska genomsyras av omtanke, kvalitet och närvarande.
Dina arbetsuppgifter hos oss kommer att vara utförande av omsorgsinsatser och serviceinsatser i våra kunders hem. I tjänsten ingår kontaktmannaskap och i viss mån medverkande vid vårdplaneringar.
Vi ställer höga krav på social dokumentation


Kvalifikationer


Skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen som UndersköterskaManuellt B-körkort och vana av bilkörning alt. Vana att cykla och villig att göra det i tjänstenHar känsla för service, ansvarstagande och har ett helhetsperspektivKunna bemöta människor i olika situationer i livet på ett professionellt och respektfullt sättStresstålig och lugnGod förmåga av Svenska i både tal och skriftGoda kunskaper i matlagning och hemmets skötsel Visa mindre

Kvälls personal till Omsorgsfamiljens hemtjänst Fruängen

Du kommer att arbeta i Fruängen med omnejd. Våra trevliga kontor ligger centralt belägna och vi startar alltid dagen med ett morgon respektive eftermiddagsmöte för uppdatering och information. Våra kunder bor i respektive närområde så det är inga långa avstånd till kunderna under ett arbetspass. Du träffar dina medarbetare och din Samordnare många gånger under ett arbetspass och vi finns alltid på plats för stöd och hjälp i ditt arbete. Vi söker dig som är... Visa mer
Du kommer att arbeta i Fruängen med omnejd. Våra trevliga kontor ligger centralt belägna och vi startar alltid dagen med ett morgon respektive eftermiddagsmöte för uppdatering och information. Våra kunder bor i respektive närområde så det är inga långa avstånd till kunderna under ett arbetspass. Du träffar dina medarbetare och din Samordnare många gånger under ett arbetspass och vi finns alltid på plats för stöd och hjälp i ditt arbete. Vi söker dig som är utbildad Undersköterska och som är beredd att ta ett stort ansvar för våra kunders omsorg och för att bidra till företagets utveckling. Du har alltid stöd från Samordnare på kontoret så du är aldrig ensam. Vi har en fantastisk arbetsgrupp så det är viktigt att du är beredd att bidra till en god stämning där vi hjälper och stödjer varandra för kundernas bästa. Du måste behärska svenska språket väl i både tal och skrift för att kunna skapa en trygg situation för våra pensionärer. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss i vår fina hemtjänst i Fruängen. Omsorgsfamiljen har i dag 450 pensionärer som har valt oss som sin utförare och vi växer stadigt. Vi trivs tillsammans och våra medarbetare har alla en lång erfarenhet med gedigen kompetens. Vi söker fler undersköterskor för omsorgsuppdrag med dag eller kvällstjänst i hemtjänsten. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda en hög kvalitet där vi vet att kontinuiteten är det viktigaste för våra kunders hälsa och trygghet. Vi har öppet hus varje vecka för alla våra kunder. Visa mindre

Undersköterska kväll omgående till Stockholm innerstad

Domicare är auktorisead utförare av hemtjänst, ledsagning och avlösning inom Stockholm stad. Vi vill ha nöjda kunder och personal som trivs på arbetet. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta på kvällar omkring kl. 15:00-22:00 i Stockholms innerstad. Egenskaper som kommer till nytta i arbetet är ordningsam, respektfull, samarbetsvillig och stresstålig när det gäller att hantera olika besvärliga situationer som kan uppkomma. Du behöver ha elementära kunsk... Visa mer
Domicare är auktorisead utförare av hemtjänst, ledsagning och avlösning inom Stockholm stad. Vi vill ha nöjda kunder och personal som trivs på arbetet. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta på kvällar omkring kl. 15:00-22:00 i Stockholms innerstad. Egenskaper som kommer till nytta i arbetet är ordningsam, respektfull, samarbetsvillig och stresstålig när det gäller att hantera olika besvärliga situationer som kan uppkomma. Du behöver ha elementära kunskaper i matlagning och självständigt se vad som behöver göras. Är du en person som vill göra ett bra arbete så att både kunder och arbetskollegor är nöjda kommer du att passa i vårt arbetsgäng.


Välkommen med din ansökan! Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemtjänsten såsom matlagning, inköp, personlig omvårdnad, delegerade HSL-uppdrag, städ/tvätt, promenader, samverkan, social dokumentation etc. Visa mindre

Vi söker fler timvikarier som vill arbeta i hemtjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie hos oss och kan börja omgående! Främst kan vi erbjuda arbete under kvällar och helger men även under dagtid på vardagar vissa veckor. Som medarbetare hos oss arbetar du med att ge omsorg och omvårdnad utifrån kundens individuella behov och genomförandeplan. Vi arbetar aktivt med att bibehålla och försäkra kundens självbestämmande, inflytande och värdighet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört o... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie hos oss och kan börja omgående! Främst kan vi erbjuda arbete under kvällar och helger men även under dagtid på vardagar vissa veckor.
Som medarbetare hos oss arbetar du med att ge omsorg och omvårdnad utifrån kundens individuella behov och genomförandeplan.
Vi arbetar aktivt med att bibehålla och försäkra kundens självbestämmande, inflytande och värdighet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande.
Du behöver trivas i att arbeta i team samtidigt som ska kunna arbeta självständigt. Det är ett krav att du talar felfri svenska samt har körkort och kan cykla.
Det är inte ett krav att du tidigare arbetat i hemtjänsten. Har du ett intresse, driv och vilja att ge den bästa omsorgen i hela Stockholm så hjälper vi dig med resten!
DET ÄR ETT KRAV FÖR TJÄNSTEN ATT INNEHA B-KÖRKORT.
Du ansöker genom att skicka ditt CV till vasterort@allegio.se, vi har inte möjlighet ta emot ansökningar via telefon.


Är du flexibel och kan komma in och arbeta med kort varsel är det ett stort plus!


Observera att du behöver ha ett yrkesbevis från Socialstyrelsen om du är utbildad undersköterska.


Innan anställning måste du kunna uppvisa ett belastningsregister.


Varmt välkommen med din ansökan! Vi rekryterar löpande, tillträde omgående. Visa mindre

Sommarvikarie till Attendo Lignagatan

Välkommen till Attendo därdu kan göra skillnad Attendo Lignagatan är ett välfungerande äldreboende I Hornstull i anslutning till Tantolunden. Nu söker vi sommarvikarier somkan jobba dag, kväll och helg under hela sommaren. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen. Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras ... Visa mer
Välkommen till Attendo därdu kan göra skillnad
Attendo Lignagatan är ett välfungerande äldreboende I Hornstull i anslutning till Tantolunden. Nu söker vi sommarvikarier somkan jobba dag, kväll och helg under hela sommaren.
Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.
Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssättoch bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.
Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Beskrivning av tjänsten
VI söker dig som har undersköterskeutbildning eller motsvarande och kan arbeta på schema under sommaren.
Vi har nya kunder som behöver omsorg och utökar nu vårt trevliga medarbetarteam med fler undersköterskor. Det är meriterande om du har erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen samt delegering.
Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.
Yrkesbevis från Socialstyrelsen eller intyg från nuvarande/tidigare arbetsgivare gällande tillsvidareanställning som undersköterska.
Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
God datorkunskap/datorvana
Körkort B (beroende på segment/tjänst)

Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Sommar vikarier sökes till dag, kväll och helgtjänstgöring

Vi söker dig som vill ha ett sommarvikariat under sommar månaderna då våran ordinarie personal är på välförtjänt semester. Omsorgsfamiljen Vård och Omsorgs är ett företag med uppdrag inom hemtjänst, hemservice och personlig assistans. Vi utgår från trevliga lokaler i Hagsätra. Vi använder oss av ett schemaläggningsprogram som heter Mobil Omsorg i den dagliga planeringen. Vår målsättning är att våra omsorgstagare ska känna sig delaktig i alla moment. Vi sök... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett sommarvikariat under sommar månaderna då våran ordinarie personal är på välförtjänt semester.
Omsorgsfamiljen Vård och Omsorgs är ett företag med uppdrag inom hemtjänst, hemservice och personlig assistans. Vi utgår från trevliga lokaler i Hagsätra. Vi använder oss av ett schemaläggningsprogram som heter Mobil Omsorg i den dagliga planeringen. Vår målsättning är att våra omsorgstagare ska känna sig delaktig i alla moment. Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning i att arbeta som undersköterska. Det är viktigt att du har förståelse för människor. I tjänsten ingår sedvanliga vård- och omsorgsuppgifter. Vi söker kompetenta, engagerade medarbetare som vill ge det lilla extra för att förgylla omsorgstagarens tillvaro. Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och sätter omsorgstagaren i centrum. Du är lugn, flexibel och ödmjuk. För att kunna arbeta efter våra omsorgstagares behov behöver du ha lätt för att samarbeta.
Tillsammans med övriga i personalgruppen ansvarar du för att göra vardagen meningsfull och innehållsrik för omsorgstagaren.
Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss i vår hemtjänstsverksamhet i Hagsätra . Vi söker undersköterskor med körkort för omsorgsuppdrag i hemtjänsten. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda en hög kvalitet där vi vet att kontinuiteten är det viktigaste för våra kunders hälsa och trygghet. Vi har öppet hus varje vecka för alla våra kunder. Visa mindre

Undersköterska, semestervikariat och vid behovsanställning

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Norra innerstadens stadsdelsområde består av de centrala delarna av Stockholm, Norrmalm och Östermalm. Här arbetar vi för att ge våra 155 000 invånare den bästa verksamheten inom bland annat förskola, socialtjänst, äldreomsorg och stadsutv... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Norra innerstadens stadsdelsområde består av de centrala delarna av Stockholm, Norrmalm och Östermalm. Här arbetar vi för att ge våra 155 000 invånare den bästa verksamheten inom bland annat förskola, socialtjänst, äldreomsorg och stadsutveckling. Vi välkomnar dig som vill vara med och göra skillnad för invånarna i Norra innerstaden.Välkommen till oss!

Vi söker undersköterskor för sommarvikariat.

Kattrumpstullens vård- och omsorgsboende ligger i Ruddammen ovanför Tekniska Högskolans tunnelbana. Boendet bedriver vård och omsorg för äldre med somatiska och kognitiva sjukdomar. Vi har den enskilde i fokus utifrån gällande lagar och riktlinjer. Verksamheten har höga kvalitetsmål och strävar efter att de boende upplever trygghet, välbefinnande och meningsfullhet. Medarbetarna hos oss tar hänsyn till de äldres individuella förutsättningar, önskemål och behov.

Vi erbjuder
En glad, aktiv och positiv arbetsplats samt meningsfulla arbetsuppgifter.
Kompetenta kollegor och engagerade chefer. Vi är en arbetsgivare som bryr oss om medarbetarnas välmående. 
Ett gym för medarbetarna som du gärna får använda före eller efter ditt arbetspass.
Din roll

Som undersköterska ger du en god omvårdnad och social omsorg till de boende. Du ska hjälpa och stödja de boende i det dagliga livet så som personlig hygien, måltider och aktiviteter. Du utgår alltid från boendes behov och önskemål i planeringen och utförandet av omvårdnaden. Du har även kontakt med anhöriga som besöker oss. Ditt mål är att tillsammans med kollegor upprätthålla hög kvalitet för att skapa en miljö där boende trivs och känner sig trygga.

Din kompetens och erfarenhet

Du behöver:

Gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig.
Kunna tala och dokumentera obehindrat på svenska.

Det är meriterande med:

Erfarenhet av dokumentation i systemet Parasol.
Kunskaper om lågaffektivt bemötande.
Kunskap om Medvind

Du är noggrann, kommunikativ och självgående med en personlig mognad. Du behöver vara serviceinriktad, engagerad och lyhörd för den boendes behov. Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrunder, kulturer och grupptillhörigheter kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Kom och bli en del av Olivia Hemomsorg Stockholm City i sommar!

Välkommen till Olivia Hemomsorg. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. För oss är det viktigt att varje individ ges möjligheter att leva så självständigt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar. Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier 2024 till hemtjänsten i Stockholm City! Kan du börja redan nu så är det ett plus. Har... Visa mer
Välkommen till Olivia Hemomsorg. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. För oss är det viktigt att varje individ ges möjligheter att leva så självständigt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar.

Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier 2024 till hemtjänsten i Stockholm City!
Kan du börja redan nu så är det ett plus.

Har du erfarenhet av äldreomsorg samt är utbildad undersköterska eller på väg dit? Brinner du för att ge omsorg av högsta kvalitet, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss!


I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
* Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar.
* Skriva dokumentation och arbeta utifrån beslutade insatser.
* Städ, tvätt, inköp, avlösning och ledsagning.

Dina kvalifikationer
* Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.
* Kunna cykla är ett krav
* Tidigare erfarenhet från vård- och omsorg, särskilt äldreomsorg är meriterande.
* Utbildad undersköterska (1500 poäng) är meriterande men inte ett krav.

Om digDu är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann och ansvarsfull.

Om rollenDet huvudsakliga uppdraget som undersköterska/vårdbiträde inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig och ansvarsfull.
Anställningsform: Timanställning (Dag, kväll och helg)
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
AnsökanFör att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat.

Tjänsten omfattas av registerkontroll.
Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vi kommer ta en första kontakt via mejl om din ansökan låter intressant!
Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommar vikarier sökes till dag, kväll och helgtjänstgöring

Vi söker dig som vill ha ett sommarvikariat under sommar månaderna då våran ordinarie personal är på välförtjänt semester. Omsorgsfamiljen Vård och Omsorgs är ett företag med uppdrag inom hemtjänst, hemservice och personlig assistans. Vi utgår från trevliga lokaler i Hagsätra. Vi använder oss av ett schemaläggningsprogram som heter Mobil Omsorg i den dagliga planeringen. Vår målsättning är att våra omsorgstagare ska känna sig delaktig i alla moment. Vi sök... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett sommarvikariat under sommar månaderna då våran ordinarie personal är på välförtjänt semester.
Omsorgsfamiljen Vård och Omsorgs är ett företag med uppdrag inom hemtjänst, hemservice och personlig assistans. Vi utgår från trevliga lokaler i Hagsätra. Vi använder oss av ett schemaläggningsprogram som heter Mobil Omsorg i den dagliga planeringen. Vår målsättning är att våra omsorgstagare ska känna sig delaktig i alla moment. Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning i att arbeta som undersköterska. Det är viktigt att du har förståelse för människor. I tjänsten ingår sedvanliga vård- och omsorgsuppgifter. Vi söker kompetenta, engagerade medarbetare som vill ge det lilla extra för att förgylla omsorgstagarens tillvaro. Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och sätter omsorgstagaren i centrum. Du är lugn, flexibel och ödmjuk. För att kunna arbeta efter våra omsorgstagares behov behöver du ha lätt för att samarbeta.
Tillsammans med övriga i personalgruppen ansvarar du för att göra vardagen meningsfull och innehållsrik för omsorgstagaren.
Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss i vår hemtjänstsverksamhet i Hagsätra . Vi söker undersköterskor med körkort för omsorgsuppdrag i hemtjänsten. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda en hög kvalitet där vi vet att kontinuiteten är det viktigaste för våra kunders hälsa och trygghet. Vi har öppet hus varje vecka för alla våra kunder. Visa mindre

Vi söker teamchef till vård- och omsorgsboendet Villa Magnolia!

Är du en engagerad undersköterska, en god ledare och professionell i din yrkesroll? Då är du rätt person för den här rollen! Som teamchef har du ett tydligt, coachande och närvarande ledarskap i det dagliga omsorgsarbetet. Du arbetar en stor del i den direkta omsorgen och kan därmed handleda och vara ett stöd, samt främja kollegors och enhetens utveckling. Som ledare på Stora Sköndal vill vi att du ska vara trygg i dig själv och medveten om dina styrkor o... Visa mer
Är du en engagerad undersköterska, en god ledare och professionell i din yrkesroll? Då är du rätt person för den här rollen!

Som teamchef har du ett tydligt, coachande och närvarande ledarskap i det dagliga omsorgsarbetet. Du arbetar en stor del i den direkta omsorgen och kan därmed handleda och vara ett stöd, samt främja kollegors och enhetens utveckling. Som ledare på Stora Sköndal vill vi att du ska vara trygg i dig själv och medveten om dina styrkor och svagheter. Du är bekväm i att ta kommandot och utöva ledarskap. Du startar aktiviteter, ger riktlinjer och tar ansvar. Du kan fatta beslut på egen hand, men involverar relevanta personer i viktiga beslut. Du tar hänsyn till andras åsikter och vågar prova nya idéer.

Du planerar och leder mötesforum och ansvarar även för administrativa arbetsuppgifter såsom schemaplanering, utvecklingssamtal och medverkan i rekrytering. Vi förväntar oss att du som ledare ska vara självklar bärare av våra ledord; omtanke, jämlikhet och förändring.

Vi arbetar tillsammans i multiprofessionella team för att skapa den bästa omsorgen och servicen för våra boende. I teamet ingår omsorgspersonal, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och aktivitetscoach. Du är närmast chef för ca undersköterskor. Som teamchef rapporterar du till verksamhetschefen. Du deltar också i den lokala ledningsgruppen tillsammans med de andra teamcheferna för att vara delaktig i verksamhetens kvalitetsarbete och utveckling.

Vi ser gärna att du har vidareutbildning och erfarenhet av arbete med äldre med kognitiv sjukdom/demenssjukdom.

För dig som inte har en likvärdig ledarskapsutbildning erbjuder vi dig utbildningen ”Ledarskapsutbildning för chefer i äldreomsorgen”, 30 hp, som vi vill att alla våra teamchefer ska ha.
Du har undersköterskeutbildning och dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Meriterande med vidareutbildning inom kognitiv sjukdom/demenssjukdom. Vidare har du även erfarenhet av teamarbete tillsammans med undersköterskekollegor, sjuksköterskor och rehab, med den boendes bästa i fokus.

Som person är du ansvarsfull, organiserad, initiativrik och har god social kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift, då arbetet ställer krav på kommunikation, dokumentation och administration. Därav är det också viktigt att du har god datorvana.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Uppvisande av belastningsregistret görs innan beslut om anställning.

Vi är en idéburen och icke vinstutdelande organisation inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Att vi inte delar ut någon vinst gör att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt. Sedan 1905 har verksamheter inom Stiftelsen Stora Sköndal utvecklats, förändrats och förbättras. Vissa verksamheter består, andra är helt nya. Men en sak förändras inte: Vi arbetar fortfarande utifrån övertygelsen om alla människors lika värde.

Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Idag är vi ca 750 medarbetare, både månadsanställda och timanställda som tillsammans arbetar mot vår vision - ett samhälle med en självklar plats för alla. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - jämlikhet, omtanke och förändring.

Läs mer om oss på www.storaskondal.se Visa mindre

Sommarvikariat som undersköterska

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.Välkommen till oss

Hemmet för gamla är ett vård- och omsorgsboende för äldre över 65 år.

Byggnaden är belägen på en naturskön tomt med tillgång till en stor fin park som ger möjlighet till promenader och utevistelse för våra boende. Ett flertal bussförbindelser samt tunnelbana finns i närheten.

Verksamheten omfattar två enheter, en med inriktning demens och en med somatik, totalt 63 lägenheter samt en dagverksamhet. Här arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut samt aktivitetsansvarig.

Vi erbjuder

Kom till oss och arbeta som undersköterska i vår verksamhet som sommarvikarie. Ditt arbete gör skillnad för de som bor hos oss och som behöver omvårdnad.

Din roll

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på ett vård- och omsorgsboende. Arbetet är varierat och innebär möjlighet till möten med boende som befinner sig i olika livssituationer. Utöver omsorgsuppgifter tillkommer delegerade arbetsuppgifter enligt HSL.

Din kompetens och erfarenhet

Tillfälle för dig som utbildar dig till undersköterska, är utbildad med bevis från Socialstyrelsen eller har erfarenhet av vård- och omsorgsboende inom äldreomsorgen, att få prova på och skaffa dig erfarenhet, nu under sommaren!

Som undersköterska hos oss är det viktigt att du trivs med att arbeta i team. Du är lätt att samarbeta med och har alltid ett gott bemötande. Därigenom har du god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till såväl boende och anhöriga som kollegor i olika yrkeskategorier. Du har ett gott bemötande och arbetar personcentrerat med förmåga att se till helhetsperspektivet. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt tillsammans med dina kollegor. Du är kontaktman till en eller två boende.

Du har datorvana och kan dokumentera. Vi ser gärna att du har diplom på webbutbildningarna äldreomsorgens nationella värdegrund, Demens ABC, basala hygienrutiner samt jobba säkert med läkemedel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Detta är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Vänta inte med din ansökan, vi kommer att göra urval under hela processen och ser fram mot att läsa din ansökan!
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Boendestödjare sommartjänst med möjlighet till förlängning

Vi söker dig som vill jobba i sommar. Arbetstiden varierar mellan 8-20 på vardagar. Vi söker en boendestödjare inom socialpsykiatrin som kan hjälpa till hos oss under sommaren, finns även möjlighet till förlängning om man är intresserad. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad och har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad. Boendestöd är en insats enligt Sol. Du har någon rele... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i sommar.
Arbetstiden varierar mellan 8-20 på vardagar.
Vi söker en boendestödjare inom socialpsykiatrin som kan hjälpa till hos oss under sommaren, finns även möjlighet till förlängning om man är intresserad.
Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad och har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad. Boendestöd är en insats enligt Sol.


Du har någon relevant vård/omsorgsutbildning.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, städning, planering och struktur, inköp och ärenden, tekniska bitar, ekonomiska göromål.
Det räcker inte att ha goda kunskaper i svenska språket. Du måste ha avancerade kunskaper både i tal och skrift då vi jobbar mycket med myndighetskontakter och samverkan med andra aktörer.


Bifoga CV och personligt brev i ansökan.
ALLA EVENTUELLA FRÅGOR GÄLLANDE TJÄNSTEN BESVARAS ENBART VIA MAIL, EJ SAMTAL!
VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE Visa mindre

Bli en del av Olivia Hemomsorg Söderort denna sommar!

Välkommen till Olivia Hemomsorg. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. För oss är det viktigt att varje individ ges möjligheter att leva så självständigt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar. Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier 2024 till hemtjänsten i Söderort! Kan du börja redan nu så är det ett plus. Har du er... Visa mer
Välkommen till Olivia Hemomsorg. Vi kännetecknas av nytänkande och stor innovationskraft. Vi arbetar med förändring som arbetssätt och vill gärna prova nya vägar. För oss är det viktigt att varje individ ges möjligheter att leva så självständigt som möjligt, utifrån sina egna förutsättningar.

Snart är sommaren här, därför behöver vi fylla på vårt team med sommarvikarier 2024 till hemtjänsten i Söderort!
Kan du börja redan nu så är det ett plus.

Har du erfarenhet av äldreomsorg samt är utbildad undersköterska eller på väg dit? Brinner du för att ge omsorg av högsta kvalitet, arbeta med människor och har teamkänsla? Då är du rätt person för oss!


I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
* Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar.
* Skriva dokumentation och arbeta utifrån beslutade insatser.
* Städ, tvätt, inköp, avlösning och ledsagning.

Dina kvalifikationer
* Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.
* B-Körkort är ett krav
* Tidigare erfarenhet från hemtjänst är ett krav för denna tjänst.

Om digDu är glad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta med människor i behov av stöd. Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar. Med din erfarenhet av vård och omsorgsarbete har du förståelse för att arbetet är föränderligt och flexibelt. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann och ansvarsfull.

Om rollenDet huvudsakliga uppdraget som undersköterska/vårdbiträde inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål. Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig och ansvarsfull.
Anställningsform: Timanställning (Dag, kväll och helg)
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
AnsökanFör att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Olivia Hemomsorg samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsformuläret på vår hemsida och inte via e-post eller pappersformat.

Tjänsten omfattas av registerkontroll.
Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vi kommer ta en första kontakt via mejl om din ansökan låter intressant!
Löpande rekrytering kommer att tillämpas under denna rekrytering, så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska dagtid 100% HEMTJÄNST med demens och psykiatrisk inriktning

Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten. Du kan arbeta både inom hemtjänsten samt som boendestödjare om du önskar HEMTJÄNST Tillträde: Omgående Arbetstid: 07.30-16.30 Schemarad: fyraveckoschema, det betyder att du arbetar på ett schema som är förlagt på fyra veckor som löper på varav varann... Visa mer
Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten.
Du kan arbeta både inom hemtjänsten samt som boendestödjare om du önskar


HEMTJÄNST
Tillträde: Omgående
Arbetstid: 07.30-16.30
Schemarad: fyraveckoschema, det betyder att du arbetar på ett schema som är förlagt på fyra veckor som löper på varav varannan vecka är helgarbete). 100% - 37/37
Krav på utbildning: färdigutbildad undersköterska med ett godkänt svenskt betyg
Lön: utifrån verksamhetens kollektivavtal (Almega vårdföretagarna)
Provanställning gäller i 6 månader från anställning
För att arbeta i verksamheten är det meriterande om du:
-har kunskap, erfarenhet och intresse av att arbeta med människor som har olika demenssjukdomar eller psykisk ohälsa
-har arbetat en längre tid inom hemtjänst eller äldreboende
-kan mycket bra svenska i tal och skrift då du går till kunder som kan ha svårt att förstå och tala samt att du ska kunna dokumentera i journaler och läsa instruktioner.
-är social, envis, tålmodig, stresstålig, initiativtagande och kreativ i ditt arbetssätt
-hanterar stress och kunna planera och strukturera ditt arbetet
-har bra lokalkännedom i innerstockholm då du tar dig runt via kommunala färdmedel eller går
Observera att vi slutligen lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom kunskap, intresse, initiativförmåga, kommunikation/bemötande och personlighetskaraktär.


Arbetsuppgifter
Du följer ett insatsschema och går till kunder i deras egna hem och utför de insatser som kunderna är beviljade enligt biståndsbeslut. Beslutet innefattar bland annat att sköta om allmän hygien och intimhygien, dusch, matlagning, social samvaro, städ, tvätt, handling, följa med till olika inrättningar och promenad. Vi arbetar mycket med att motivera för att vi ska kunna få utföra insatserna och använder oss utav olika arbetsmetoder som hjälpmedel.
Vi har gruppledare och administratör som bemannar kontoret dagtid dit du kan vända dig i dig dagliga arbete.


Vilka är vi
Stockholms Demens och Specialteam är ett hemtjänstföretag som utför insatser i kundens egna hem. Verksamheten utför även ledsagarservice, avlösarservice och boendestöd.
Verksamheten består enbart av två stora team och du kan arbeta i båda beroende på intresse och kompetens:
Demensteamet fokuserar på kunder med demenssjukdomar där svårighetsgraderna varierar.
Specialteamet fokuserar på psykisk ohälsa, pågående missbruk och där ingår även boendestöd.


Vi arbetar med tidsredovisningssystemet Paragå där medarbetarna loggar in och ut sig från varje kundbesök med hjälp av mobiltelefon, NFC taggar samt dokumenterar direkt på plats i kundens journal. Paragå övervakar inloggningar via Gps.


Vart finns vi och hur tar du dig runt till kunderna
Vi har kunder i 8 olika stadsdelar och du utgår och avslutar ditt arbetspass från Södermalm där vi har vår lokal. Du tar dig runt till kunderna via kommunala färdmedel eller går (verksamheten har inga bilar). SL kort är ett krav för denna tjänst.


Övrigt
Var god läs om oss på vår hemsida innan du söker tjänsten www.stockholmsdemensteam.se
Observera att vi inte behandlar ansökningar som saknar kompletta cvn där information om utbildning och anställningstillfällen/tjänst samt personligt brev saknas. I din ansökan önskar vi även få tydlig information om vad du har för erfarenhet kring verksamhetens specifika inriktningar för att lättare kunna behandla din ansökan.
Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller på plats utan endast via arbetsförmedlingen och mail. Intervjuer sker löpande med både enskilda intervjuer samt gruppintervjuer på verksamhetens lokal. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdatum går ut. Visa mindre

Sommarvikarier till Alströmerhemmets vård- och omsorgsboende

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Välkommen som vikarie till Alströmerhemmet på Kungsholmen  Till vård- och omsorgsboendet Alströmerhemmet söker vi dig som kan arbeta under sommaren 2024. Vi söker också personal till natten vid behov. Arbetet innebär schemalagd arb... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.Välkommen som vikarie till Alströmerhemmet på Kungsholmen 

Till vård- och omsorgsboendet Alströmerhemmet söker vi dig som kan arbeta under sommaren 2024.

Vi söker också personal till natten vid behov. Arbetet innebär schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.
Perioden är juni - sista augusti 2024, med eventuell förlängning. 

Arbetsplatsen är centralt belägen vid Fridhemsplan på Kungsholmen, med närhet till tunnelbana och buss.

Din roll

Som undersköterska/vårdbiträde ger du:

god omvårdnad och social omsorg till de äldre
hjälp och stöd till vårdtagaren i det dagliga livet och med dennes sociala kontakter
hjälp till att främja den funktionella förmågan hos den äldre
kontakt med anhöriga samt medverkar vid vårdplanering och social dokumentation
Din kompetens och erfarenhet

Du har:

gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller pågående studier på sjuksköterska eller undersköterskeprogrammet

Det är meriterande om du har:

erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg
erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen 

Eftersom arbetet innebär mycket muntlig och skriftlig rapportering samt dokumentation, ställer vi krav på svenska samt datorvana på en nivå som uppdraget kräver. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov. Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Varmt välkommen med din ansökan!
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Välkommen till Kungsholmens stadsdelsförvaltning!

Kungsholmens stadsdelsförvaltning omfattar de tre öarna Kungsholmen, Lilla Essingen och Stora Essingen.

Tillsammans arbetar vi för att ständigt utveckla våra verksamheter och ge bra service till alla som lever sitt liv på Kungsholmen och Essingeöarna. https://start.stockholm/om-stockholms-stad/organisation/stadsdelsforvaltningar/kungsholmen/ kan du läsa mer om Kungsholmens stadsdelsförvaltning och du får även gärna besöka vår https://facebook.com/kungsholmensdf.

Avdelningen för äldreomsorg ansvarar för biståndshandläggning samt olika insatser som ger möjlighet för äldre att få sina behov av omsorg tillgodosedda. Här finns vård – och omsorgsboenden, servicehus, anhörigstöd, dagverksamheter och hemtjänst. Visa mindre

Undersköterska kvällstid 84% HEMTJÄNST demens och psykiatrisk inriktning

Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten. HEMTJÄNST Tillträde: Omgående Arbetstid: 15.00-22.00 Schemarad: 84,12% (ca 19 pass på fyra veckoschema varav helgarbete varannan helg). Verksamheten har valt att inte ha en tjänst på 100% då det annars skulle bli för många arbetspass per månad för meda... Visa mer
Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten.


HEMTJÄNST
Tillträde: Omgående
Arbetstid: 15.00-22.00
Schemarad: 84,12% (ca 19 pass på fyra veckoschema varav helgarbete varannan helg). Verksamheten har valt att inte ha en tjänst på 100% då det annars skulle bli för många arbetspass per månad för medarbetaren, detta bidrar till en bättre arbetsmiljö.
Observera att vi inte godkänner att du arbetar på fler arbetsplatser än denna under din anställning.
Krav på utbildning: färdigutbildad undersköterska med ett godkänt svenskt betyg
Lön: utifrån verksamhetens kollektivavtal
Provanställning gäller i 6 månader från anställning
För att arbeta i verksamheten är det meriterande om du:
-har kunskap, erfarenhet och intresse av att arbeta med människor som har olika demenssjukdomar eller psykisk ohälsa
-har arbetat en längre tid inom hemtjänst eller äldreboende
-kan mycket bra svenska i tal och skrift då du går till kunder som kan ha svårt att förstå och tala samt att du ska kunna dokumentera i journaler och läsa instruktioner.
-är social, envis, tålmodig, stresstålig, initiativtagande och kreativ i ditt arbetssätt
-hanterar stress och kunna planera och strukturera ditt arbetet
-har bra lokalkännedom i innerstockholm då du tar dig runt via kommunala färdmedel eller går
Observera att vi slutligen lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom kunskap, intresse, initiativförmåga, kommunikation/bemötande och personlighetskaraktär.


Arbetsuppgifter
Du följer ett insatsschema och går till kunder i deras egna hem och utför de insatser som kunderna är beviljade enligt biståndsbeslut. Beslutet innefattar bland annat att sköta om allmän hygien och intimhygien, av och påklädning, matlagning, hemmets skötsel och social samvaro. Vi arbetar mycket med att motivera för att vi ska kunna få utföra insatserna och använder oss utav olika arbetsmetoder som hjälpmedel.


Vilka är vi
Stockholms Demens och Specialteam är ett hemtjänstföretag som utför insatser i kundens egna hem. Verksamheten utför även ledsagarservice, avlösarservice och boendestöd.
Verksamheten består enbart av två stora team och du kan arbeta i båda beroende på intresse och kompetens:
Demensteamet fokuserar på kunder med demenssjukdomar där svårighetsgraderna varierar.
Specialteamet fokuserar på psykisk ohälsa, pågående missbruk och där ingår även boendestöd.


Vi arbetar med tidsredovisningssystemet Paragå där medarbetarna loggar in och ut sig från varje kundbesök med hjälp av mobiltelefon, NFC taggar samt dokumenterar direkt på plats i kundens journal. Paragå övervakar inloggningar via Gps.


Vart finns vi och hur tar du dig runt till kunderna
Vi har kunder i 8 olika stadsdelar och du utgår och avslutar ditt arbetspass från Södermalm där vi har vår lokal. Du tar dig runt till kunderna via kommunala färdmedel eller går (verksamheten har inga bilar). SL kort är ett krav för denna tjänst.


Övrigt
Var god läs om oss på vår hemsida innan du söker tjänsten www.stockholmsdemensteam.se
Observera att vi inte behandlar ansökningar som saknar kompletta cvn där information om utbildning och anställningstillfällen/tjänst samt personligt brev saknas. I din ansökan önskar vi även få tydlig information om vad du har för erfarenhet kring verksamhetens specifika inriktningar för att lättare kunna behandla din ansökan.
Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller på plats utan endast via arbetsförmedlingen och mail. Intervjuer sker löpande med både enskilda intervjuer samt gruppintervjuer på verksamhetens lokal. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdatum går ut. Visa mindre

Sommarjobbare med körkort till hemtjänsten

Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Danderyds kommun Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt. Vi söker dig som delar vår värdegrund och har ett stort intresse av omsorg och att hjälpa våra kunder att få bo kvar hemma och känna sig trygga. KVALIFIKATIONER - B-körkort - Goda kuns... Visa mer
Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Danderyds kommun
Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt.
Vi söker dig som delar vår värdegrund och har ett stort intresse av omsorg och att hjälpa våra kunder att få bo kvar hemma och känna sig trygga.
KVALIFIKATIONER
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska (både tal och skrift)
MERITERANDE
- Kunskaper i andra språk är meriterande
- Pågående eller färdig undersköterskeutbildning
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett gott bemötande och vill ta ansvar. Du har också en förmåga att planera och organisera, samt är positiv, glad och hjälpsam.
Varaktighet, tillträde och arbetstid: Sommarvikarie under juni-augusti med möjlighet till förlängning
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du arbetar självständigt med stort ansvar. Samtidigt är du en del av vårt team och har daglig kontakt med våra kunder och närstående. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att planera och utföra omvårdnadsarbete i kundernas hem såsom:
- Personlig omvårdnad (hjälp med personlig hygien, förflyttning, påklädning).
- Service (matlagning, inköp av dagligvaror, städning och tvätt).
- Ledsagning (följa med kunden till aktiviteter utanför hemmet).
Efter varje besök kommer du att göra noggrann dokumentation samt tidsregistrering i en mobilapplikation.
Besök hos kunderna sker kl. 07:00-22:00, årets alla dagar. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta både dag- och kvällstid samt helger.
Ansökan ska bestå av ett CV,personlig brev samt bifoga gärna betyg och intyg/studieintyg från undersköterskeutbildning. För att vara förberedd vid eventuell intervju, så beställ ett registerutdrag via E-tjänster från polisen:https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Attendo hemtjänst Husby söker sommarvikarier

Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och har hjärtat på rätt ställe. Vi vill kunna ge våra kunder den bästa omsorgen där du som medarbetare gör skillnad i vardagen genom att ge det "lilla extra". Beskrivning av tjänsten Vi behöver nu utöka vårt trevliga medarbetarteam med fler timvikarier som vill arbeta under sommaren . Vi ser gärna att du kan arbeta upp till heltid. Timvikariat Arbetstider under dag/kväll/helg Tillträdesdatum är enligt öve... Visa mer
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och har hjärtat på rätt ställe. Vi vill kunna ge våra kunder den bästa omsorgen där du som medarbetare gör skillnad i vardagen genom att ge det "lilla extra".
Beskrivning av tjänsten
Vi behöver nu utöka vårt trevliga medarbetarteam med fler timvikarier som vill arbeta under sommaren . Vi ser gärna att du kan arbeta upp till heltid.
Timvikariat
Arbetstider under dag/kväll/helg
Tillträdesdatum är enligt överenskommelse
Meriterande om du är undersköterska och tidigare arbetat inom äldreomsorgen
Körkort är ett krav
fler språk är meritande

Vi har nya kunder som behöver omsorg och utökar nu vårt trevliga medarbetarteam med fler vårdbiträden. Det är meriterande om du har erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen samt delegering.
Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du är intresserad av och tycker om att arbeta med hälso- och sjukvårdsfrågor.
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Sommarjobb - omsorgspersonal till äldreboende i Sköndal, Nacka och Tyresö!

Stiftelsen Stora Sköndal är på jakt efter nya omsorgstjärnor som vill investera i en minnesvärd sommar hos oss. Är du en person med hög servicekänsla och engageras av att ge våra äldre en rolig och meningsfull vardag? Då ska du söka dig till oss! Visste du att känslan som skapas när vi gör något för någon annan är ett av de tydligaste temana när man pratar om lycka och mening i livet? Därför tror vi, att du, precis som vi, kommer att bli en aning lyckliga... Visa mer
Stiftelsen Stora Sköndal är på jakt efter nya omsorgstjärnor som vill investera i en minnesvärd sommar hos oss. Är du en person med hög servicekänsla och engageras av att ge våra äldre en rolig och meningsfull vardag? Då ska du söka dig till oss!

Visste du att känslan som skapas när vi gör något för någon annan är ett av de tydligaste temana när man pratar om lycka och mening i livet? Därför tror vi, att du, precis som vi, kommer att bli en aning lyckligare av att kunna ge våra äldre en rolig och meningsfull vardag. Inte nog med det. Du kommer även att få ett helt gäng med härliga kollegor inom olika yrkeskategorier som gör sitt yttersta för att just du ska trivas hos oss!

Vi söker både dig som är utbildad undersköterska och/eller har erfarenhet av att arbeta i äldreomsorg och dig som går en vårdutbildning. Du behöver vara minst 18 år för att söka arbete hos oss. Tjänsterna kommer att vara placerade i Sköndal, Nacka eller Tyresö - där det passar dig bäst.


Annonsen gäller sommarjobb med arbete på ett fast schema.

Din roll
Som sommarvikarierande omsorgspersonal får du ett viktigt och spännande uppdrag. Din huvudsakliga uppgift är att ge en god vård och omsorg som ger våra boende en trygg, meningsfull och rolig vardag.

Du står våra boende närmast och din kompetens och ditt engagemang är avgörande för kvaliteten på omsorgen. Det innebär också att du anpassar dig efter olika situationer och de boendes önskemål och behov. Vi lägger stor vikt vid ett gott och personcentrerat bemötande, där du i varje möte arbetar för att göra det lilla extra. Du sköter ett visst medicinskt omvårdnadsarbete utifrån delegering av sjuksköterska. Vi arbetar i team runt den boende med undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, aktivitetscoach och fysioterapeut för att kunna erbjuda en hälsofrämjande vård och omsorg av mycket god kvalitet. Det innebär också att du har ett tryggt stöd från kollegor, både omsorgspersonal och övriga yrkesroller.

Dina personliga egenskaper är viktigast
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en flexibel person som anpassar dig efter situationen. Som person ser vi gärna att du är ambitiös, handlingskraftig och ansvarstagande. Vidare ser vi att du har hög social kompetens, är samarbetsvillig gentemot dina kollegor och ser till att dina arbetsuppgifter blir genomförda på ett kvalitetsmässigt vis.

Introduktion
När du börjar arbeta hos oss får du en introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll och komma in bra i våra arbetssätt. Introduktionen anpassas efter din kunskaps- och erfarenhetsnivå så att du får den information som du behöver

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller studerar till sjuksköterska eller läkare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med äldre, men det är inget krav. Det är ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift samt god datorvana.

Tjänsten är en timanställning och anställningen kommer att vara under sommarperioden juni- augusti. För rätt personer finns möjlighet att fortsätta er anställning hos oss även efter sommarperioden.

Belastningsregistret behöver uppvisas vid intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vi är en idéburen och icke vinstutdelande organisation inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Att vi inte delar ut någon vinst gör att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt. Sedan 1905 har verksamheter inom Stiftelsen Stora Sköndal utvecklats, förändrats och förbättras. Vissa verksamheter består, andra är helt nya. Men en sak förändras inte: Vi arbetar fortfarande utifrån övertygelsen om alla människors lika värde.

Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Idag är vi ca 750 medarbetare, både månadsanställda och timanställda som tillsammans arbetar mot vår vision - ett samhälle med en självklar plats för alla. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - jämlikhet, omtanke och förändring.

Läs mer om oss på www.storaskondal.se Visa mindre

Attendo hemtjänst Husby söker sommarvikarier

Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och har hjärtat på rätt ställe. Vi vill kunna ge våra kunder den bästa omsorgen där du som medarbetare gör skillnad i vardagen genom att ge det "lilla extra". Beskrivning av tjänsten Vi behöver nu utöka vårt trevliga medarbetarteam med fler timvikarier som vill arbeta under sommaren . Vi ser gärna att du kan arbeta upp till heltid. Timvikariat Arbetstider under dag/kväll/helg Tillträdesdatum är enligt öve... Visa mer
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och har hjärtat på rätt ställe. Vi vill kunna ge våra kunder den bästa omsorgen där du som medarbetare gör skillnad i vardagen genom att ge det "lilla extra".
Beskrivning av tjänsten
Vi behöver nu utöka vårt trevliga medarbetarteam med fler timvikarier som vill arbeta under sommaren . Vi ser gärna att du kan arbeta upp till heltid.
Timvikariat
Arbetstider under dag/kväll/helg
Tillträdesdatum är enligt överenskommelse
Meriterande om du är undersköterska och tidigare arbetat inom äldreomsorgen
Körkort är ett krav
fler språk är meritande

Vi har nya kunder som behöver omsorg och utökar nu vårt trevliga medarbetarteam med fler vårdbiträden. Det är meriterande om du har erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen samt delegering.
Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du är intresserad av och tycker om att arbeta med hälso- och sjukvårdsfrågor.
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska sökes till AdeoCare Bromma på provanställning kväll

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi timanställda undersköterska till Bromma. Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef. Vi sitter i fräscha lokalervid goda kommunikationer. AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar ... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.
Nu söker vi timanställda undersköterska till Bromma.
Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef. Vi sitter i fräscha lokalervid goda kommunikationer. AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar och du erbjuds utbildning som du kommer att ha nytta av i din fortsatta karriär.
Arbetsuppgifter
Du åker hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med:
omvårdnad och hygien
städning
inköp
tvätt
måltider
promenader
medicinutdelning

Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har åtminstone ett par års erfarenhet frånäldreomsorgen, gärna frånhemtjänsten. B-körkort är ett krav.Du behöver kunna dokumentera på datorn och dina kunskaper i svenska är bra.
Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.
Omfattning och arbetstid
Provanställning 6 mån kvällar
Vi gör löpande urvalså skicka din ansökan gärna så fort som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
Om oss
AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Visa mindre

Platsansvarig till hemtjänstverksamhet i Stockholm-Gullmarsplan

Assistansporten AB är ett företag som arbetar med hemtjänst, personlig assistans, ledsagning och avlösning. Vi värnar om kontinuitet och inflytande från kunden över sina insatser. Assistansporten arbetar i södra Stockholmsområdet. Vi söker just nu en platsansvarig på 100% till vår hemtjänst i Stockholm-Nacka. Dina arbetsuppgifter kommer vara främst att schemalägga och bemanna alla hemtjänstinsatser enligt biståndsbeslut. Utöver det är du ansvarig för int... Visa mer
Assistansporten AB är ett företag som arbetar med hemtjänst, personlig assistans, ledsagning och avlösning. Vi värnar om kontinuitet och inflytande från kunden över sina insatser. Assistansporten arbetar i södra Stockholmsområdet.


Vi söker just nu en platsansvarig på 100% till vår hemtjänst i Stockholm-Nacka.
Dina arbetsuppgifter kommer vara främst att schemalägga och bemanna alla hemtjänstinsatser enligt biståndsbeslut.
Utöver det är du ansvarig för introduktioner av ny personal, egenkontroller, kvittenshantering samt diverse kontorsuppgifter. Du kommer även ha kontakt med biståndshandläggare på kommunen samt kunder.
Vi arbetar i programmen mobil omsorg (epsilon), phoniro, lifecare, paraply. Det är en stor merit om du har en god datorvana och om du har erfarenhet av något av dessa verksamhetssystem.
Vi vill också att du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter.


Utbildningskrav:
Avslutad utbildning inom personaladministration med dokumenterad arbetsledarerfarenhet.
Krav: B körkort, då du måste ut på kundbesök med jämna mellanrum, tjänstebilar finns.
Flytande svenska språk både i tal och skrift är ett absolut krav. Dokumentationsvana.
Intervjuer sker löpande. Ansökan enbart via e-post. Din arbetsplats är i centrala Huddinge. Visa mindre

Omsorgspersonal till Eveo hemtjänst i Sollentuna

Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska g... Visa mer
Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.


Du arbetar i hemtjänsten. Åker hem till kunder och hjälper dem med sådant de inte kan göra själva. Allt från matlagning, hygien, stöd vi aktiviteter, promenader m.m. Du dokumenterar enligt SOL och använder digitala tidmätningssystem för tidrapportering. Eveo har kollektivavtal. Visa mindre

Undersköterska sökes till Adeocare Bromma på provanställning dagtid

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi timanställda undersköterska till Bromma. Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef. Vi sitter i fräscha lokaler vid goda kommunikationer. AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.
Nu söker vi timanställda undersköterska till Bromma.
Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef. Vi sitter i fräscha lokaler vid goda kommunikationer. AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar och du erbjuds utbildning som du kommer att ha nytta av i din fortsatta karriär.
Arbetsuppgifter
Du åker hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med:
omvårdnad och hygien
städning
inköp
tvätt
måltider
promenader
medicinutdelning

Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har åtminstone ett par års erfarenhet från äldreomsorgen, gärna från hemtjänsten. B-körkort är ett krav. Du behöver kunna dokumentera på datorn och dina kunskaper i svenska är bra.
Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.
Omfattning och arbetstid
Provanställning 6 mån dagtid mån-fre
Vi gör löpande urval så skicka din ansökan gärna så fort som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
Om oss
AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Visa mindre

Sommarvikarie inom hemtjänst Dag och kväll

Sommarvikarier till hemtjänsten i Bromma Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Glädje, engagemang, innovation och flexibilitet är våra värdeord som avspeglas i vår vardag - i varje möte med våra kunder och hur vi är mot varandra. Nu söker vi sommarvikari... Visa mer
Sommarvikarier till hemtjänsten i Bromma
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande
hemtjänsten. Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och
kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.
Glädje, engagemang, innovation och flexibilitet är våra värdeord som avspeglas i vår
vardag - i varje möte med våra kunder och hur vi är mot varandra.
Nu söker vi sommarvikarier till Bromma från juni till augusti (eller annan period).
Här i Bromma är vi 25 medarbetare, en enhetschef och en planeringsledaresom varje dag gör det bästa för våra kunder. Vårt kontor ligger vid goda kommunikationer i/nära Stora mossen och Abrahamsberg.

Arbetsuppgifter
Du går hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter
hör att hjälpa bland annat med:
omvårdnad och hygien
städning
inköp
tvätt
måltider
promenader
Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.
Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker speciellt dig som har examen inom vård och omsorg eller studerar
vårdyrken, till exempel till undersköterska, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut,
socionom eller arbetsterapeut. Arbetserfarenhet inom vård och omsorg, speciellt
inom äldreomsorgen och/eller hemtjänsten är mycket meriterande. B-körkort är ett
krav och dina kunskaper i svenska är bra.
Det är viktigt att du förstår vikten av god service och bra bemötande. Du gillar att
jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmågan attbehålla lugnet också i de mer pressade situationerna.
Omfattning och arbetstidI första hand från juni till augusti men också kortare vikariat. Visstidsanställning heltideller deltid eller timanställning. Dagar och/eller kvällar och/eller helger.Ansökan:Vi gör löpande urval så skicka din ansökan gärna så fort som möjligt.Vi ser fram emot din ansökan!
Om ossAdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vår verksamhet ärdemensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vicirka 450 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby,Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Omsorgspersonal till Eveo hemtjänst i Stockholms innerstad

Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska g... Visa mer
Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt på natten. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.
Du arbetar i hemtjänsten. Åker hem till kunder och hjälper dem med sådant de inte kan göra själva. Allt från hygien, stöd, natttillsyn m.m. Du dokumenterar enligt SOL och använder digitala tidmätningssystem för tidrapportering. Eveo har kollektivavtal. Visa mindre

Omsorgspersonal till Eveo hemtjänst Västerort

Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska g... Visa mer
Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.


Du arbetar i hemtjänsten. Åker hem till kunder och hjälper dem med sådant de inte kan göra själva. Allt från matlagning, hygien, stöd vi aktiviteter, promenader m.m. Du dokumenterar enligt SOL och använder digitala tidmätningssystem för tidrapportering. Eveo har kollektivavtal. Visa mindre

Sommarvikarier till Eveos hemtjänst på Södermalm

Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska g... Visa mer
Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt på natten. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.
Du arbetar i hemtjänsten. Åker hem till kunder och hjälper dem med sådant de inte kan göra själva. Allt från hygien, stöd, natttillsyn m.m. Du dokumenterar enligt SOL och använder digitala tidmätningssystem för tidrapportering. Eveo har kollektivavtal. Visa mindre

Sommarvikarie till Attendo Lignagatan

Välkommen till Attendo därdu kan göra skillnad Attendo Lignagatan är ett välfungerande äldreboende I Hornstull i anslutning till Tantolunden. Nu söker vi sommarvikarier somkan jobba dag, kväll och helg under hela sommaren. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen. Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras ... Visa mer
Välkommen till Attendo därdu kan göra skillnad
Attendo Lignagatan är ett välfungerande äldreboende I Hornstull i anslutning till Tantolunden. Nu söker vi sommarvikarier somkan jobba dag, kväll och helg under hela sommaren.
Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.
Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssättoch bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.
Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Beskrivning av tjänsten
VI söker dig som har undersköterskeutbildning eller motsvarande och kan arbeta på schema under sommaren.
Vi har nya kunder som behöver omsorg och utökar nu vårt trevliga medarbetarteam med fler undersköterskor. Det är meriterande om du har erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen samt delegering.
Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.
Yrkesbevis från Socialstyrelsen eller intyg från nuvarande/tidigare arbetsgivare gällande tillsvidareanställning som undersköterska.
Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
God datorkunskap/datorvana
Körkort B (beroende på segment/tjänst)

Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Boendestödjare sommartjänst med möjlighet till förlängning

Vi söker dig som vill jobba i sommar. Arbetstiden varierar mellan 8-20 på vardagar. Vi söker en boendestödjare inom socialpsykiatrin som kan hjälpa till hos oss under sommaren, finns även möjlighet till förlängning om man är intresserad. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad och har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad. Boendestöd är en insats enligt Sol. Du har någon rele... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i sommar.
Arbetstiden varierar mellan 8-20 på vardagar.
Vi söker en boendestödjare inom socialpsykiatrin som kan hjälpa till hos oss under sommaren, finns även möjlighet till förlängning om man är intresserad.
Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad och har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad. Boendestöd är en insats enligt Sol.


Du har någon relevant vård/omsorgsutbildning.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, städning, planering och struktur, inköp och ärenden, tekniska bitar, ekonomiska göromål.
Det räcker inte att ha goda kunskaper i svenska språket. Du måste ha avancerade kunskaper både i tal och skrift då vi jobbar mycket med myndighetskontakter och samverkan med andra aktörer.


Bifoga CV och personligt brev i ansökan.
ALLA EVENTUELLA FRÅGOR GÄLLANDE TJÄNSTEN BESVARAS ENBART VIA MAIL, EJ SAMTAL!
VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE Visa mindre

Sommarvikarier till hemtjänsten i Sollentuna och Västerort

Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt på natten. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande... Visa mer
Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt på natten. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.


Du arbetar i hemtjänsten. Åker hem till kunder och hjälper dem med sådant de inte kan göra själva. Allt från hygien, stöd, natttillsyn m.m. Du dokumenterar enligt SOL och använder digitala tidmätningssystem för tidrapportering. Eveo har kollektivavtal. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Blomsterfondens vård- och omsorgsboende i Älvsjö

Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål. Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tyd... Visa mer
Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål.

Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tydlighet, delaktighet och ärlighet.

Vi är väldigt glada över de fina resultaten vi fått i både Socialstyrelsen nöjd kund enkäten och i medarbetarenkäten. Vi finns i Storstockholm och som medarbetare blir du en del av vår gemenskap på cirka 400 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller förnärvarande studerar till undersköterska för att arbeta hos oss i sommar

Inom Blomsterfonden arbetar vi i ett team runt den boende och har anhörigombud, handledare och ombud i etik och bemötande. Du ingår i ett team av undersköterskor med en gruppchef tillika sjuksköterska som närmsta chef.

I omvårdnadsarbetet arbetar du nära den boende vilket kräver ett stort intresse för människor. Arbetsuppgifterna innebär att skapa en meningsfull tillvaro för våra boende, ge service och stöd med bl. a. personlig omvårdnad, personlig hygien, påklädning, bäddning och stöd vid måltider.

Arbetet är förlagt enligt schema dag, kväll och varannan helg.
Möjlighet finns att påbörja en visstidsanställning i närtid med varaktighet över sommaren.

Lisebergs vård- och omsorgsboende ligger med närhet till buss, pendeltåg och t-bana.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska eller studerar till undersköterska. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har god datorvana. Visa mindre

Undersköterska, extra natt, seniorboende i Bromma

Undersköterska som vill jobba extra , natt på våra seniorboenden i Bromma och Blackeberg. I vår hemtjänst arbetar du vid Nockeby /Blackeberg där du är med i en nattpatrull inom tre seniorboende. Du hjälper våra gäster med omvårdnad. Det är ett tryggt och trevligt arbete med fantastisk arbetsmiljö. Anställningsform: Visstidsanställning med timlön Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov, timlön Anställningsdatum: Snarast Arbetstider: Nattpass Arbetsuppgifter * U... Visa mer
Undersköterska som vill jobba extra , natt på våra seniorboenden i Bromma och Blackeberg.
I vår hemtjänst arbetar du vid Nockeby /Blackeberg där du är med i en nattpatrull inom tre seniorboende. Du hjälper våra gäster med omvårdnad. Det är ett tryggt och trevligt arbete med fantastisk arbetsmiljö.
Anställningsform: Visstidsanställning med timlön
Tjänstgöringsgrad: Extra vid behov, timlön
Anställningsdatum: Snarast
Arbetstider: Nattpass
Arbetsuppgifter
* Utföra omsorgsarbete inom hemtjänst
* Bidra till ett bra lagarbete inom arbetsgruppen så att alla medarbetare känner omtanke, glädje och trygghet i gruppen
* Dokumentera i journalsystemet ParaSol
* Registrera hemtjänstinsatser i Epsilon
Kvalifikationer:
* Undersköterska
* Erfarenhet från hemtjänst eller annan vård- och omsorg
* Körkort
* Goda IT kunskaper och i att dokumentera.
* God samarbetsförmåga, positiv, flexibel och empatisk Visa mindre

Hemtjänst, undersköterska - vårdbiträde

SÖKER PERSONAL: KVINNLIG PERSISKA / DARI A Domicil är en utförare inom Vård & Omsorg som jobbar med hemtjänst, avlösare , ledsagarservice och boendestöd uppdrag. Vi söker medarbetare som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde och har erfarenhet inom Hemtjänst. Vi sätter ett stort värde på om du har utbildning och erfarenhet av arbete med dementa och demenssjukdom Du ska vara glad, öppen, positiv, tålmodig och du ska bidra till våra kunders trygghet s... Visa mer
SÖKER PERSONAL: KVINNLIG PERSISKA / DARI
A Domicil är en utförare inom Vård & Omsorg som jobbar med hemtjänst, avlösare , ledsagarservice och boendestöd uppdrag.
Vi söker medarbetare som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde och har erfarenhet inom Hemtjänst.
Vi sätter ett stort värde på om du har utbildning och erfarenhet av arbete med dementa och demenssjukdom
Du ska vara glad, öppen, positiv, tålmodig och du ska bidra till våra kunders trygghet samt livskvalitet med ditt arbete och din närvaro. Du ska ta eget ansvar, vara flexibel och ha lätt för att samarbeta med andra medarbetare. Innan anställningsavtalet kan utfärdas så kräver företaget utdrag ur belastningsregister i enlighet med den gällande lagstiftning.
Kontakta oss om du fyller ovannämnda krav.


Ansökan skickas till:
sanne@adomicil.se
Mob: 070-603 41 13 Visa mindre

Undersköterska, kvällsschema 15:45-22:00 till hemtjänsten i Bromma

Undersköterska inom hemtjänst, kvällsschema 15:45 - 22:00 Hos oss arbetar du "inomhus" i ett seniorboende och kör INTE runt i bil eller cykel till olika adresser. ?Kvällspass 15:45 – 22:00 med placering i Nockeby (Bromma). I vår hemtjänst arbetar du inom ett seniorboende. Du hjälper våra gäster med omvårdnad (behöver inte städa eller laga mat (bara värma). Det är ett tryggt och trevligt arbete med fantastisk arbetsmiljö. Anställningsform: Tillsvidareanstä... Visa mer
Undersköterska inom hemtjänst, kvällsschema 15:45 - 22:00
Hos oss arbetar du "inomhus" i ett seniorboende och kör INTE runt i bil eller cykel till olika adresser.
?Kvällspass 15:45 – 22:00 med placering i Nockeby (Bromma).
I vår hemtjänst arbetar du inom ett seniorboende. Du hjälper våra gäster med omvårdnad (behöver inte städa eller laga mat (bara värma). Det är ett tryggt och trevligt arbete med fantastisk arbetsmiljö.
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Tjänstgöringsgrad: Deltid c: a 70 % - kvälls- och helgtillägg ger OB-ersättning
Anställningsdatum: Snarast
Arbetstider: Kvällspass vardagar + kvällspass varannan helg
Denna annons riktar sig till dig som vill arbeta kvällstid. Tillsammans med dina vana kollegor som arbetar ihop som team, ger ni under kvällstid den bästa omsorg. Att ni känner varandra och vet vad ska göras möjliggör ett bättre samarbete och i och med det, en bättre arbetsmiljö.
Du arbetar inom ett seniorhus, åker inte runt till olika adresser. Vi tror att detta ger många fördelar som bl.a. en bättre omsorg, trygghet och kontinuitet hemma hos hemtjänstkunden.
Arbetsuppgifter:
* Utföra omsorgsarbete under kvällstid
* Bidra till ett bra lagarbete inom arbetsgruppen så att alla medarbetare känner
omtanke, glädje och trygghet i gruppen
* Dokumentera i journalsystemet ParaSol
* Registrera hemtjänstinsatser i Epsilon
Kvalifikationer:
* Undersköterska med erfarenhet
* Gärna erfarenhet från hemtjänst eller annan vård- och omsorg
* Goda IT kunskaper och i att dokumentera.
* God samarbetsförmåga, positiv, flexibel och empatisk
SVPH erbjuder en arbetsplats där vi ger – och får trygghet, glädje och omtanke.
Välkommen till oss! Visa mindre

Söker lärare och vägledare

Kära kollegor och professionals, Vi är glada att förlänga en inbjudan till er att ansluta er till vår dynamiska plattform, MedialVagledning.nu! MedialVagledning.nu är en omfattande kursplattform som ger individer möjlighet att dela sin kunskap, bygga upp sin coach- eller terapiverksamhet och ansluta till en stödjande gemenskap. Oavsett om du är vårdpersonal, terapeut, healer eller coach, erbjuder vår plattform verktyg och resurser för att trivas i ditt för... Visa mer
Kära kollegor och professionals,
Vi är glada att förlänga en inbjudan till er att ansluta er till vår dynamiska plattform, MedialVagledning.nu!
MedialVagledning.nu är en omfattande kursplattform som ger individer möjlighet att dela sin kunskap, bygga upp sin coach- eller terapiverksamhet och ansluta till en stödjande gemenskap. Oavsett om du är vårdpersonal, terapeut, healer eller coach, erbjuder vår plattform verktyg och resurser för att trivas i ditt företag eller din praktik.


En av de viktigaste funktionerna på MedialVagledning.nu är möjligheten att enkelt skapa och sälja egna kurser. På bara några minuter kan du skapa och publicera dina kurser och nå en bred publik som är ivrig att lära sig av din expertis. Vår användarvänliga gränssnitt säkerställer en smidig upplevelse och låter dig fokusera på att leverera värdefullt innehåll.


Utöver kursskapande erbjuder MedialVagledning.nu en unik betald telefonlinjefunktion som gör det möjligt för dig att erbjuda akut och snabb hjälp till kunder i behov. Denna funktion gör det möjligt för individer att kontakta dig direkt för personlig support och vägledning och ger omedelbar hjälp när det behövs som mest. Vi anser att din expertis är värdefull och bör kompenseras därefter. Därför tar vi endast ut en minimiavgift för att täcka IT- och administrativa kostnader och se till att du kan tjäna på dina tjänster.


På MedialVagledning.nu tror vi på kraften i kunskapsdelning och samarbete. Vi har skapat en plattform som inte bara hjälper dig att växa i ditt företag eller din praktik, utan också ger en stödjande gemenskap att ansluta till likasinnade professionella. Oavsett om du söker vägledning, samarbetsmöjligheter eller bara nätverkande, erbjuder vår plattform en plats där du kan blomstra.


Dessutom har vi utvecklat ett strukturerat program som kallas "Energy Master Course" som stödjer terapeuter, coacher och healers i att utveckla sin kunskap om kropp-sinne-samstämmighet. Med hjälp av experter kan du förbättra dina färdigheter och lyfta din praktik till nya höjder.


Det bästa av allt? Det är gratis att bli medlem på MedialVagledning.nu! Vi vill göra det tillgängligt för alla att upptäcka de otroliga möjligheter och resurser vi erbjuder. Gå med oss idag och lås upp din potential att bygga upp ditt eget företag, din egen praktik eller omvandla din kunskap till framgång.


Vi öppnar för närvarande upp vår plattform för ett begränsat antal personer, och vi skulle vara glada att ha dig med ombord. Missa inte den här möjligheten att ansluta, lära och växa. Gå med i MedialVagledning.nu idag och ta det första steget mot en framgångsrik och givande resa.


För att gå med, besök helt enkelt vår webbplats på www.medialvagledning.nu och registrera dig gratis. Vi tror att du är värdig att hitta ett sätt att leva som terapeut eller coach och tjäna på dina värdefulla tjänster. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår blomstrande gemenskap!


Med vänliga hälsningar,


MedialVagledning.nu-teamet Visa mindre

Boendestödjare sökes, fast tjänst 50-100% start omgående

Är du sugen på att jobba med något nytt och söker nya utmaningar, vill slippa tunga lyft och personlig hygien. Arbetstiden varierar mellan 8-20 på vardagar. Vi söker en boendestödjare inom socialpsykiatrin som kan börja i april på 50-100%. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad och har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad. Boendestöd är en insats enligt Sol. Arbetsuppgifter: ... Visa mer
Är du sugen på att jobba med något nytt och söker nya utmaningar, vill slippa tunga lyft och personlig hygien.
Arbetstiden varierar mellan 8-20 på vardagar.
Vi söker en boendestödjare inom socialpsykiatrin som kan börja i april på 50-100%.
Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad och har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad. Boendestöd är en insats enligt Sol.
Arbetsuppgifter:
Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskildes behov så att denna kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Boendestödet utförs i eller utanför hemmet beroende på beviljade insatser.
Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, städning, planering och struktur, inköp och ärenden, tekniska bitar, ekonomiska göromål.
UTBILDNING ÄR ETT KRAV! Vi söker dig som är undersköterska, har gått barn och fritid, vård och omsorgsprogrammet, socionom eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Det räcker inte att ha goda kunskaper i svenska språket. Du måste ha avancerade kunskaper både i tal och skrift då vi jobbar mycket med myndighetskontakter och samverkan med andra aktörer.
Vi erbjuder en härlig arbetsplats med flera förmåner.
Bifoga CV och personligt brev i ansökan.
ALLA EVENTUELLA FRÅGOR GÄLLANDE TJÄNSTEN BESVARAS ENBART VIA MAIL, EJ SAMTAL!
VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE Visa mindre

Undersköterska/ vårdbiträde Sommarvikarie

Om jobbet CL Assistans drivs av kvinnor med hjärtat på rätt ställe som har fokus på kunden och att alla som jobbar på CL Assistans har ett gott bemötande. Vi vill att omsorgen ska präglas av gott bemötande ,ha omtanke, ödmjukhet och engagemang. Dokumentation och rapportering är ett krav och därför är det viktigt att du har viss datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Ha god kunskap i personlig omvårdnad, i arbetet ingår även städ, ink... Visa mer
Om jobbet
CL Assistans drivs av kvinnor med hjärtat på rätt ställe som har fokus på kunden och att alla som jobbar på CL Assistans har ett gott bemötande. Vi vill att omsorgen ska präglas av gott bemötande ,ha omtanke, ödmjukhet och engagemang. Dokumentation och rapportering är ett krav och därför är det viktigt att du har viss datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Ha god kunskap i personlig omvårdnad, i arbetet ingår även städ, inköp, ledsagning.
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde, och vill jobba under sommaren, med möjlighet till förlängning. Kontoret befinner sig i Skarpnäck
Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och i en omsorg som präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.
Körkort är ett krav. Visa mindre

Sommarvikarier söker till Humana Åsengården

Vill du erbjudas ett sommarjobb som inte bara ger dig spänning, utan också en möjlighet att utvecklas och bidra till en positiv förändring i människors liv? Då har du hamnat på rätt plats! Vi söker just nu efter engagerade och ansvarsfulla sommarvikarier som vill hjälpa oss att ge människor ett bra liv. Det är en möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar på ett företag som värdesätter glädje och engagemang. Sök nu och bli e... Visa mer
Vill du erbjudas ett sommarjobb som inte bara ger dig spänning, utan också en möjlighet att utvecklas och bidra till en positiv förändring i människors liv? Då har du hamnat på rätt plats! Vi söker just nu efter engagerade och ansvarsfulla sommarvikarier som vill hjälpa oss att ge människor ett bra liv. Det är en möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar på ett företag som värdesätter glädje och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team på Humana Åsengården! 
 
Om tjänsten 
Som sommarvikarie kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella behov och önskemål står i fokus. Du kommer att ha möjlighet att ge omsorg och stöd till äldre och skapa en trygg och meningsfull tillvaro för dem. Hos oss på Humana Åsengården får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i människors liv. 
 
Du erbjuds 
- Möjligheten att ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ. 
- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg. 
- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje och engagemang. 
 
Arbetsbeskrivning 
Som sommarvikarie på Humana Åsengården ansvarar du för vård och omsorg av äldre personer. Du planerar och genomför veckoplanering, hanterar läkemedel, planerar roliga aktiviteter, dokumenterar och hanterar avvikelser. Tillsammans med kollegor fördelar ni arbetsuppgifter och kommunicerar med HSL-personal såsom SSK, rehabpersonal och joursjuksköterska. Arbetet utförs med ett personcentrerat förhållningssätt. 
 
I rollen kommer du bland annat att: 
- Vara kontaktperson och ansvara för dina kunders veckoplanering och genomförandeplan. 
- Följa upp dina kunders veckoplanering och genomförandeplan. 
- Erhålla delegering av läkemedel från SSK. 
- Genomföra roliga aktiviteter. 
- Hantera dokument och avvikelser. 
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande tjänstgöringsgrad under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Dag/kväll/helg eller natt. 
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Enligt överenskommelse. 
Ansökningsformulär: Ange vilka veckor du kan arbeta under juni, juli och augusti. Kan du arbeta hela sommaren, ange även det. 
 
Vem är du? 
Vi söker en ansvarstagande person som tycker om att arbeta i team och har förmågan att se helheten på avdelningen. Du är van vid dokumentation och sätter alltid kvaliteten i fokus. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt. 
 
Vi söker dig som: 
- Är utbildad undersköterska. 
Det är även meriterande om du: 
- Har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst. 
- Har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. 
- Har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi. 
Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda. 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 
 
Låter detta som ett jobb för dig? 
Då är du varmt välkommen att fylla i en ansökan redan idag. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-04-01. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Nina Folbäck på nina.folback@humana.se. Urval sker löpande, vilket innebär att vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 
Om Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 
Läs mer på www.humana.se. 
 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Vi söker kvällspersonal och även personal för enstaka dagar

Nu söker vi timvikarier för kväll, dag & helg. Arbetstid är mellan 1530-22 kvällar samt dagar 0700-1530. Det gäller även helger och andra röda dagar. Vi har en stor, mysig hörnlokal på Magnus Ladulåsgatan 25. All personal utgår från lokalen. Det är ett KRAV på att cykla. Vi använder oss av arbetscyklar Vi söker dig som kan ta egna initiativ och har en hög arbetsmoral. Du ska kunna samarbeta med både kollegor och kunder. Du ska tåla stress och kunna planer... Visa mer
Nu söker vi timvikarier för kväll, dag & helg.
Arbetstid är mellan 1530-22 kvällar samt dagar 0700-1530. Det gäller även helger och andra röda dagar.
Vi har en stor, mysig hörnlokal på Magnus Ladulåsgatan 25.
All personal utgår från lokalen. Det är ett KRAV på att cykla. Vi använder oss av arbetscyklar
Vi söker dig som kan ta egna initiativ och har en hög arbetsmoral.
Du ska kunna samarbeta med både kollegor och kunder.
Du ska tåla stress och kunna planera om ditt schema vid behov.
Du ska behärska det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Vi är en lokal hemtjänst här på Södermalm. Vi är en arbetsgrupp på ca 20st.
Vårat största fokus är att ha en hög personalkontinuitet. Detta för att kunna säkra tryggheten för kunderna, men även för personalen.
Nu söker vi dig som tycker om att jobba med människor och är initiativrik och ansvarsfull med ett "helikopterseende".
I hemtjänsten jobbar man oftast helt ensam ute hos kunderna, som har olika vårdbehov. Det innebär allt från förflyttning med lift, Turner och glidbräda till att laga mat och städa, tvätta och sköta inköp.
Som kvällspersonal har du larmansvar 15:30-2200. Visa mindre

Sommarvikarie till Attendo Hemtjänst Kungsholmen

Om jobbet Välkommen till en värderingsstyrd organisation Vill du bli en del av vårt härliga gäng på Attendo Hemtjänst i Kungsholmen?Vi är en sammansvetsad grupp som brinner för att ge utmärkt och kvalitativt omsorg till våra kunder och vi ser fram emot att utöka vår enhet med likasinnade kollegor.Beskrivning av tjänsten:Attendo hemtjänst Kungsholmen söker nu sommarvikarier som vill arbeta på schema under sommaren. Vi söker både dag och kvällspersonal. Vi s... Visa mer
Om jobbet
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Vill du bli en del av vårt härliga gäng på Attendo Hemtjänst i Kungsholmen?Vi är en sammansvetsad grupp som brinner för att ge utmärkt och kvalitativt omsorg till våra kunder och vi ser fram emot att utöka vår enhet med likasinnade kollegor.Beskrivning av tjänsten:Attendo hemtjänst Kungsholmen söker nu sommarvikarier som vill arbeta på schema under sommaren. Vi söker både dag och kvällspersonal.
Vi söker kandidater som tycker om att jobba med människor och har förmågan att möta våra kunders behov under perioden som deras omsorgskontakter har semester.Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten utför du både service och omsorg, enligt biståndsbedömda insatser, samt svarar på trygghetslarm hos våra kunder i Stockholm stad.Möjlighet finns att börja arbeta som timvikarie/ vid behov redan under våren.
Kvalifikationer:- Goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt.- Kunskaper om samt erfarenhet av att dokumentera enligt socialtjänstlagen.- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.- Att kunna cykla är ett krav- B-körkort är meriterande!Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska Hemtjänst - Bli en del av oss!

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemtjänst Enskede söker en ny kollega på 100%som vill bli en del av vårt härliga gäng.Arbetstider dagtid inkl. helgtjänstgöring Vi går igenom ansökningarna löpande. Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation. Beskrivning av tjänsten Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och ka... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Attendo Hemtjänst Enskede söker en ny kollega på 100%som vill bli en del av vårt härliga gäng.Arbetstider dagtid inkl. helgtjänstgöring

Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.
Beskrivning av tjänsten
Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du har hög arbetsmoral och tar ditt arbete på allvar. Du ska hjälpa personer med varierade omvårdnadsbehov i det egna hemmet.
Arbetsuppgifterna tillhandahålls i din arbetstelefon och innefattar allt från serviceinsatser till omvårdnadsinsatser.
Det är meriterande om du har erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen.
Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.
Yrkesbevis från Socialstyrelsen eller intyg från nuvarande/tidigare arbetsgivare gällande tillsvidareanställning som undersköterska.
Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
God datorkunskap/datorvana
Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
Körkort B är ett Krav

Vill du veta mer om vad en arbetsdag inom hemtjänsten innebär så klicka på länken för att komma till vår film.Länk till film
Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder.Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska Hemtjänst - Bli en del av oss!

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemtjänst Enskede söker en ny kollega på 100%som vill bli en del av vårt härliga gäng.Arbetstider dagtid inkl. helgtjänstgöring Vi går igenom ansökningarna löpande. Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation. Beskrivning av tjänsten Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och k... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Hemtjänst Enskede söker en ny kollega på 100%som vill bli en del av vårt härliga gäng.Arbetstider dagtid inkl. helgtjänstgöring

Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Beskrivning av tjänsten

Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du har hög arbetsmoral och tar ditt arbete på allvar. Du ska hjälpa personer med varierade omvårdnadsbehov i det egna hemmet.
Arbetsuppgifterna tillhandahålls i din arbetstelefon och innefattar allt från serviceinsatser till omvårdnadsinsatser.

Det är meriterande om du har erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen.
Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.
Yrkesbevis från Socialstyrelsen eller intyg från nuvarande/tidigare arbetsgivare gällande tillsvidareanställning som undersköterska.
Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
God datorkunskap/datorvana
Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
Körkort B är ett Krav

Vill du veta mer om vad en arbetsdag inom hemtjänsten innebär så klicka på länken för att komma till vår film.Länk till film
Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder.Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Sommarvikarie till Attendo Hemtjänst Kungsholmen

Om jobbet Välkommen till en värderingsstyrd organisation Vill du bli en del av vårt härliga gäng på Attendo Hemtjänst i Kungsholmen?Vi är en sammansvetsad grupp som brinner för att ge utmärkt och kvalitativt omsorg till våra kunder och vi ser fram emot att utöka vår enhet med likasinnade kollegor.Beskrivning av tjänsten:Attendo hemtjänst Kungsholmen söker nu sommarvikarier som vill arbeta på schema under sommaren. Vi söker både dag och kvällspersonal. Vi s... Visa mer
Om jobbet
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Vill du bli en del av vårt härliga gäng på Attendo Hemtjänst i Kungsholmen?Vi är en sammansvetsad grupp som brinner för att ge utmärkt och kvalitativt omsorg till våra kunder och vi ser fram emot att utöka vår enhet med likasinnade kollegor.Beskrivning av tjänsten:Attendo hemtjänst Kungsholmen söker nu sommarvikarier som vill arbeta på schema under sommaren. Vi söker både dag och kvällspersonal.
Vi söker kandidater som tycker om att jobba med människor och har förmågan att möta våra kunders behov under perioden som deras omsorgskontakter har semester.Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten utför du både service och omsorg, enligt biståndsbedömda insatser, samt svarar på trygghetslarm hos våra kunder i Stockholm stad.Möjlighet finns att börja arbeta som timvikarie/ vid behov redan under våren.
Kvalifikationer:- Goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt.- Kunskaper om samt erfarenhet av att dokumentera enligt socialtjänstlagen.- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.- Att kunna cykla är ett krav- B-körkort är meriterande!Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Copy of Sommarvikarie till Attendo Hemtjänst Kungsholmen

Om jobbet Välkommen till en värderingsstyrd organisation Vill du bli en del av vårt härliga gäng på Attendo Hemtjänst i Kungsholmen?Vi är en sammansvetsad grupp som brinner för att ge utmärkt och kvalitativt omsorg till våra kunder och vi ser fram emot att utöka vår enhet med likasinnade kollegor.Beskrivning av tjänsten:Attendo hemtjänst Kungsholmen söker nu sommarvikarier som vill arbeta på schema under sommaren. Vi söker både dag och kvällspersonal. Vi s... Visa mer
Om jobbet
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Vill du bli en del av vårt härliga gäng på Attendo Hemtjänst i Kungsholmen?Vi är en sammansvetsad grupp som brinner för att ge utmärkt och kvalitativt omsorg till våra kunder och vi ser fram emot att utöka vår enhet med likasinnade kollegor.Beskrivning av tjänsten:Attendo hemtjänst Kungsholmen söker nu sommarvikarier som vill arbeta på schema under sommaren. Vi söker både dag och kvällspersonal.
Vi söker kandidater som tycker om att jobba med människor och har förmågan att möta våra kunders behov under perioden som deras omsorgskontakter har semester.Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten utför du både service och omsorg, enligt biståndsbedömda insatser, samt svarar på trygghetslarm hos våra kunder i Stockholm stad.Möjlighet finns att börja arbeta som timvikarie/ vid behov redan under våren.
Kvalifikationer:- Goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt.- Kunskaper om samt erfarenhet av att dokumentera enligt socialtjänstlagen.- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.- Att kunna cykla är ett krav- B-körkort är meriterande!Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska Hemtjänst - Bli en del av oss!

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Hemtjänst Enskede söker en ny kollega på 100%som vill bli en del av vårt härliga gäng.Arbetstider dagtid inkl. helgtjänstgöring Vi går igenom ansökningarna löpande. Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation. Beskrivning av tjänsten Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och ka... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Attendo Hemtjänst Enskede söker en ny kollega på 100%som vill bli en del av vårt härliga gäng.Arbetstider dagtid inkl. helgtjänstgöring

Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.
Beskrivning av tjänsten
Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Du har hög arbetsmoral och tar ditt arbete på allvar. Du ska hjälpa personer med varierade omvårdnadsbehov i det egna hemmet.
Arbetsuppgifterna tillhandahålls i din arbetstelefon och innefattar allt från serviceinsatser till omvårdnadsinsatser.
Det är meriterande om du har erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen.
Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.
Yrkesbevis från Socialstyrelsen eller intyg från nuvarande/tidigare arbetsgivare gällande tillsvidareanställning som undersköterska.
Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
God datorkunskap/datorvana
Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
Körkort B är ett Krav

Vill du veta mer om vad en arbetsdag inom hemtjänsten innebär så klicka på länken för att komma till vår film.Länk till film
Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder.Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska sökes till reseuppdrag

UPPDRAG & PERIOD Vi söker just nu undersköterskor som vill ta reseuppdrag till Norra Sverige. KVALIFIKATIONER Dina arbetsuppgifter, sedvanliga uppgifter inom kommunala verksamheter. Ska kunna arbeta både inom hemtjänst och på vård- och omsorgsboende (särskilt boende). Start vecka 25 till och med vecka 32 Vi står för resor och boende. Kvalifikationer • Erfarenhet som undersköterska med betyg • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Körkort ... Visa mer
UPPDRAG & PERIOD
Vi söker just nu undersköterskor som vill ta reseuppdrag till Norra Sverige.
KVALIFIKATIONER
Dina arbetsuppgifter, sedvanliga uppgifter inom kommunala verksamheter.
Ska kunna arbeta både inom hemtjänst och på vård- och omsorgsboende (särskilt boende). Start vecka 25 till och med vecka 32
Vi står för resor och boende.
Kvalifikationer
• Erfarenhet som undersköterska med betyg
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Körkort är ett krav


ATT JOBBA MED OSS
Tillsammans skapar vi en arbetssituation där du som vårdpersonal kan arbeta med bra villkor och rätt lön.
Tjänstepension - För att arbete oavsett anställningsform ska vara långsiktigt.
Resor och boende - Så att du kan stödja vården där behoven är som störst utan att hindras av geografi.
Arbetskläder - Det är lättare att jobba om man är bekväm.
Försäkringar - Om något händer ska du känna dig trygg i att du får stöd.
Utbildningar - För att du alltid ska känna dig trygg på en ny arbetsplats.Vi jobbar alltid med individuell lönesättning där din kompetens och tidigare erfarenhet samt uppdragets karaktär är vägledande.
VIRALIV
.
Vill du veta mer om oss eller läsa vad andra undersköterskor, sjuksköterskor och läkare tycker om att jobba med oss så kan du läsa mer på Bemlo:https://www.bemlo.se/companies/viraliv/
ANSÖKAN
Ansök direkt via länken, eller ring oss på 08-50074050 Visa mindre

Gärdets vårdcentral söker undersköterska för semestervikariat

Vill du arbeta som undersköterska på Gärdets vårdcentral i sommar? Gärdets vårdcentral är belägen på Östermalm i centrala Stockholm, nära tunnelbana och bussar. Området består av en blandad befolkning med alltifrån små barn till en äldre generation. Det är ca 8500 patienter listade på enheten. Gärdets vårdcentral är en välfungerande arbetsplats där vi arbetar med att ständigt fortsätta förbättra oss. Vi skapar tillsammans vår arbetsplats och vi har pat... Visa mer
Vill du arbeta som undersköterska på Gärdets vårdcentral i sommar?

Gärdets vårdcentral är belägen på Östermalm i centrala Stockholm, nära tunnelbana och bussar.

Området består av en blandad befolkning med alltifrån små barn till en äldre generation. Det är ca 8500 patienter listade på enheten. Gärdets vårdcentral är en välfungerande arbetsplats där vi arbetar med att ständigt fortsätta förbättra oss. Vi skapar tillsammans vår arbetsplats och vi har patientens fokus i alla lägen.

Om tjänsten:

Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för undersköterska på en vårdcentral. På Gärdet arbetar vi i ett härligt team med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare för att skapa en god kontinuitet för våra patienter. Vi använder journalsystemet TakeCare.

Kvalifikationer: 

Du har fullgjord undersköterskeutbildning och bevis om skyddad yrkestitel.
Erfarenhet av primärvård är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper:

Du är flexibel, prestigelös, hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du arbetar självständigt och driver ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service och har ett gott bemötande till både kollegor och patienter. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till en god stämning på vårdcentralen.

Anställningsform:

Tjänsten är ett semestervikariat under veckorna 28, 29 och 32. Eventuell möjlighet till förlängning.

Övrigt:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

En rysktalande undersköterska/vårdbiträde till Östermalm och Solna kommun

Nu söker vi en rysktalande undersköterska/vårdbiträde till Östermalm och Solna kommun. Vi behöver en anställd som kan erbjuda kvalitetsarbete inom vård och omsorg, som kan ta ansvar samt och kan samarbeta med andra. Inom arbetet kommer du behöva dokumentera ditt arbete elektroniskt så du behöver kunna använda mobil/dator samt behöver du ha god svenska. Som undersköterska/vårdbiträde inom Alfahemtjänst kommer du främst erbjuda stöd i våra kunders vardag. Di... Visa mer
Nu söker vi en rysktalande undersköterska/vårdbiträde till Östermalm och Solna kommun.
Vi behöver en anställd som kan erbjuda kvalitetsarbete inom vård och omsorg, som kan ta ansvar samt och kan samarbeta med andra. Inom arbetet kommer du behöva dokumentera ditt arbete elektroniskt så du behöver kunna använda mobil/dator samt behöver du ha god svenska.
Som undersköterska/vårdbiträde inom Alfahemtjänst kommer du främst erbjuda stöd i våra kunders vardag. Dina arbetsuppgifter kommer vara bland annat med att hjälpa kunder med: omvårdnad och hygien, städning, inköp, tvätt, måltider, promenader och ledsagning. Du kommer att få en grundlig introduktion till dina arbetsuppgifter med erfarna kollegor som du kan vända dig till med frågor.
Om du brinner för att ge god service och ser kunders individuella behov, kan jobba både självständigt och i team samt tar gärna eget initiativ och kan hantera stressiga situationer är du välkommen att söka tjänsten! Visa mindre

Mentalskötare/undersköterska, Väderkvarnens profilboende äldre psykiatri

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Norra innerstadens stadsdelsområde består av de centrala delarna av Stockholm, Norrmalm och Östermalm. Här arbetar vi för att ge våra 155 000 invånare den bästa verksamheten inom bland annat förskola, socialtjänst, äldreomsorg och stadsutv... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Norra innerstadens stadsdelsområde består av de centrala delarna av Stockholm, Norrmalm och Östermalm. Här arbetar vi för att ge våra 155 000 invånare den bästa verksamheten inom bland annat förskola, socialtjänst, äldreomsorg och stadsutveckling. Vi välkomnar dig som vill vara med och göra skillnad för invånarna i Norra innerstaden.Välkommen till oss

Här på Väderkvarnen arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, chefer m.

fl. för att ge våra boende en meningsfull och trevlig dag med vård och omsorg dygnet runt. Här finns 92 lägenheter på vård och omsorgsboende samt 25 lägenheter på Servicehus. Vi har en stor gemensam innergård och stora träfflokaler där vi kan ses och ha trevliga och stimulerande aktiviteter för de som bor hos oss.

Vi erbjuder

Hos oss får du som undersköterska möjlighet att ingå i ett team med högt kvalificerade medarbetare och en härlig stämning. Du kommer få bidra med din erfarenhet, men där du också kan dra fördel av alla kollegors kunskap. Vi har en arbetsplats som genomsyras av kompetens, öppet klimat och trygghet där vi arbetar självständigt men samtidigt tar ansvar för att vi som grupp levererar ett gott arbete och resultat. Du kommer få möjlighet att lära nytt, utvecklas!

Din roll

Som undersköterska arbetar du i teamet kring den äldre där du bidrar med din specialistkompetens i omvårdnad. Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar du vården och arbetar för en god omvårdnad och hälso- och sjukvård utifrån individens behov. Vi arbetar personcentrerat med de äldres fokus. Arbetet innebär både akuta och planerade insatser vilket gör att du behöver kunna fatta självständiga beslut. Du har nära samarbete med olika professioner inom teamet, enhetschefer samt kontakt med närstående.

Som undersköterska på Väderkvarnens vård och omsorgsboende så är några av arbetsuppgifterna att ge god omvårdnad, ha ett gott bemötande och se till, att varje boende hos oss har en fin och värdefull dag, med känsla av sammanhang och delaktighet.- Viktigt att du är professionell, engagerad och flexibel.

Under sommaren har vi semesterperioder och vi vill gärna att Du kan jobba hela semesterperioder, till exempel period 1 och 2 eller 2 och 3
Perioderna är;
- Period 1 Vecka 23-26
- Period 2 Vecka 27-30
- Period 3 Vecka 31-34

Din kompetens och erfarenhet

Du ska ha:

Utbildning/examen till undersköterska
Minst 3 års erfarenhet av att vara undersköterska
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Goda datorkunskaper med stor vana att arbeta i flertalet system.
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Det är viktigt att du är professionell, engagerad och flexibel. Som medarbetare hos oss får du arbeta med spännande och varierande uppdrag och därför värdesätter vi att du är strukturerad med god samarbetsförmåga. Vi vill att du utvecklas och vi med dig.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Sommarvikarie till Attendo Lignagatan

Välkommen till Attendo därdu kan göra skillnad Attendo Lignagatan är ett välfungerande äldreboende I Hornstull i anslutning till Tantolunden. Nu söker vi sommarvikarier somkan jobba dag, kväll och helg under hela sommaren. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen. Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras ... Visa mer
Välkommen till Attendo därdu kan göra skillnad
Attendo Lignagatan är ett välfungerande äldreboende I Hornstull i anslutning till Tantolunden. Nu söker vi sommarvikarier somkan jobba dag, kväll och helg under hela sommaren.
Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.
Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssättoch bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.
Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!
Beskrivning av tjänsten
VI söker dig som har undersköterskeutbildning eller motsvarande och kan arbeta på schema under sommaren.
Vi har nya kunder som behöver omsorg och utökar nu vårt trevliga medarbetarteam med fler undersköterskor. Det är meriterande om du har erfarenhet från omsorgsarbete i äldreomsorgen samt delegering.
Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.
Yrkesbevis från Socialstyrelsen eller intyg från nuvarande/tidigare arbetsgivare gällande tillsvidareanställning som undersköterska.
Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
God datorkunskap/datorvana
Körkort B (beroende på segment/tjänst)

Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterskor vid behov till Sabbatsbergsbyn Vård och omsorgsboende

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Norra innerstadens stadsdelsområde består av de centrala delarna av Stockholm, Norrmalm och Östermalm. Här arbetar vi för att ge våra 155 000 invånare den bästa verksamheten inom bland annat förskola, socialtjänst, äldreomsorg och stadsutv... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Norra innerstadens stadsdelsområde består av de centrala delarna av Stockholm, Norrmalm och Östermalm. Här arbetar vi för att ge våra 155 000 invånare den bästa verksamheten inom bland annat förskola, socialtjänst, äldreomsorg och stadsutveckling. Vi välkomnar dig som vill vara med och göra skillnad för invånarna i Norra innerstaden.Välkommen till oss

Sabbatsbergsbyn är ett särskilt boende med 106 lägenheter fördelade på 11 avdelningar på tre hus.

Nio avdelningar är boende för de som har en utredd demenssjukdom och två avdelningar är för de som av fysiska skäl är i behov av vård och omsorg dygnet runt. Sabbatsbergsbyn är ett boende i Stockholms innerstad mellan S:t Eriksplan och Odenplan. Det är ett centralt äldreboende i Vasastan med grönskande områden runt knuten. I Sinnenas Trädgård träffas vi bland annat för grillning, gymnastik, underhållning och fika. Vi söker nu behovsanställda undersköterskor till avdelningen med somatisk inriktning och avdelningen med demensinriktning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med varierat arbete och många duktiga kollegor. Det finns flera engagerade och positiva chefer och en härlig grönskande omgivning nu under denna årstid. Kom och bli en av oss!

Din roll

Som undersköterska ska du ge god omvårdnad, social omsorg och serviceinsatser till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja omsorgstagare i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med omsorgstagares sociala kontakter. Du ska ansvara för att den äldre får delta i olika aktiviteter och få stimulans för sitt välbefinnande samt erbjuda den äldre möjlighet till utevistelse. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid vårdplanering och social dokumentation. Du skall dessutom följa de rutiner och föreskrifter som finns på arbetsplatsen. Tjänsten innebär arbete vid behov på dag-,kvälls- och nattetid.

Din kompetens och erfarenhet

Du ska ha:

Skyddad yrkestitel som undersköterska, eller har påbörjat processen för detta.
Minst 1-3 års erfarenhet av arbete inom äldreomsorg
God vana av att dokumentera
God kunskap i det svenska språket i tal och skrift


Det är meriterande:

Med arbetslivserfarenhet med demens inom äldreomsorg.

Vi söker dig som har ett professionellt bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor. Eftersom du har mycket kontakt med människor är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som tar ansvar i ditt arbete och är noggrann.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Timanställd undersköterska till Mosaiken i Bromma

Vi skapar framtidens äldreomsorg genom en arbetsmiljö som präglas av våra värdeord; engagemang, kunskap och omtanke. Tillsammans gör vi skillnad för våra boende och deras närstående – varje dag. Vi söker nu fler undersköterskor för timanställning till Mosaiken - nyöppnat vård och omsorgsboende i Bromma! Mosaiken i Bromma , med omvårdnad och demens, är beläget på Bromma sjukhus i fina nyrenoverade lokaler. På Stockholms Sjukhem erbjuder vi trygga äldrebo... Visa mer
Vi skapar framtidens äldreomsorg genom en arbetsmiljö som präglas av våra värdeord; engagemang, kunskap och omtanke. Tillsammans gör vi skillnad för våra boende och deras närstående – varje dag.

Vi söker nu fler undersköterskor för timanställning till Mosaiken - nyöppnat vård och omsorgsboende i Bromma!

Mosaiken i Bromma , med omvårdnad och demens, är beläget på Bromma sjukhus i fina nyrenoverade lokaler.

På Stockholms Sjukhem erbjuder vi trygga äldreboenden utifrån de boendes behov genom att vi arbetar personcentrerat och inkluderande. Vi arbetar för att de som bor hos oss ska leva ett gott liv med upplevelse av värdighet och en känsla av välbefinnande. Stockholms Sjukhem har en unik organisation för hälso-och sjukvårdsinsatser inom äldreomsorgen. Läkaren som ansvarar för läkarinsatserna på äldreboenden i stiftelsens regi är anställd av oss. Detta stärker kontinuitet och samarbete i de professionella teamen. Dessutom finns Stockholms Sjukhems närliggande sjukvårdsverksamheter i samma byggnad – något som möjliggör erfarenhetsutbyte och samverkan.

Om rollen som undersköterska

Som undersköterska arbetar du teambaserat för att tillgodose en god och personcentrerad omvårdnad genom ett individanpassat arbetssätt utifrån de boendes perspektiv. Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna delaktighet, stolthet och ansvar för den verksamhet vi bedriver.

Timanställning dag, kväll och natt. Helgtjänstgöring ingår. Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska enligt riksdagens beslut om skyddad yrkestitel för undersköterskor och som har några års erfarenhet av rollen som undersköterska inom äldreomsorg. Det krävs att du är säker i din yrkesroll och kan arbeta självständigt, känner dig bekväm med att göra bedömningar och att mäta vitala parametrar när arbetet så kräver.

I vårt uppstartsarbete blir ditt engagemang och din vilja att bidra till vår gemensamma arbetsmiljö viktigt. Att du trivs och har roligt på jobbet smittar av sig. Du gillar att ta initiativ och ser lösningar i stället för problem. Som person är du ansvarstagande och har alltid ett gott bemötande. Ditt bidrag till ett gott samarbete i teamet och din förmåga att på ett naturligt sätt ge våra boende och närstående en god service är avgörande för att lyckas i rollen. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då samtliga av Stockholms Sjukhems äldreboenden har en egen unik inriktning inom konst och kultur ser vi positivt på om du delar vårat intresse - berätta gärna mer om det i din ansökan.

Ansökan och information
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Teamchef Thiodor Melesse, tfn 08-122 853 05 eller Teamchef My Salwèn 08-122 853 06. Urvalet hanteras löpande.


Stockholms Sjukhem arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla. Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Stockholms Sjukhem är en av Sveriges största idéburna vårdgivare. Vi erbjuder ett brett vårdutbud inom äldreomsorg, rehabilitering, geriatrik och palliativ vård. Att bedriva sjukvård och äldreomsorg är ett stort samhällsansvar och som godkänd universitetssjukvårdsenhet arbetar vi ständigt med forskning, utveckling och utbildning. Hos oss arbetar du i en varm miljö som värdesätter det personliga bemötandet och kännetecknas av värdeorden engagemang, kunskap och omtanke. Visa mindre

Gruppchef till psykogeriatrisk avdelning på Guldbröllopshemmet

Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss.Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss – tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget!Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga... Visa mer
Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss.Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.
Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss – tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget!Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.
Om rollen Som gruppchef är din primära arbetsuppgift att coachaocharbeta i det dagliga omsorgsarbetet tillsammans med teamet.Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen.Du arbetardagtid, helger och kvällar.
Nära ledarskap: Rollen finns i vår organisationför att säkerställa ett näraledarskap och ge stöd.Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har flera gruppchefskollegor och ni samverkar, bollar och utbyter erfarenheter.[Obs ta bort sista meningen om det ej stämmer hos er]
Delaktighet: Som gruppchef rapporterar du till verksamhetschefen och har möjlighet att påverka genom ditt deltagande i den lokala ledningsgruppen.

Om GuldbröllopshemmetGuldbröllopshemmet är ett vård- och omsorgsboende beläget i en sekelskiftesfastighet på Södermalm i Stockholm. Den vackra byggnaden rymmer 44 lägenheter fördelade på fyra våningsplan. Plan 1 är profilboende för äldre personer med psykisk ohälsa och plan 2-4 är boende för personer med demenssjukdom.
Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du och dina medarbetare har möjlighet attpåverka arbetstiden, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.

Din erfarenhet och kunskap Du är utbildad undersköterska, har god datorvana och talar och skriver flytande svenska.Erfarenhet från äldreomsorgoch ledarskapär meriterande för denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Verksamheten dokumenterar i ParaSol.
Vi vill att du är:
tydlig och skapar delaktighet
coachande och har förmågan att motivera och skapa engagemang hos våra medarbetare.
duktig på att ge och ta emot feedback
prestigelös och lättlärd
självständig och samarbetsvillig
affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Ledarskapsprogram:Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.Kompetensutveckling:Du har tillgång till Vardagas interna utbildningsorganisationLäramed en mängd kurser.Förmånsportal med rabatter:Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.
Övrigt Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum: enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 2024-05-31Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning Självklart har vi även kollektivavtal och försäkringar.
Har du frågor? Kontakta gärna:Annika Sillian, verksamhetschef, telefon: 0704-24 14 54
Observera att det inte går att ansöka via E-post.Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetarehär. Facklig kontakt:Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se
Ansök här Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea.www.vardaga.se Visa mindre

Undersköterska till Demensavdelning

Nu söker vi på Guldbröllopshemmet en undersköterska för tillsvidareanställning på heltid till avdelning för personer med demenssjukdom. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Det här får du hos oss:• Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.• Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.• En coachande och stö... Visa mer
Nu söker vi på Guldbröllopshemmet en undersköterska för tillsvidareanställning på heltid till avdelning för personer med demenssjukdom. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.
Det här får du hos oss:• Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.• Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.• En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.• Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.• Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.• Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.
Om GuldbröllopshemmetGuldbröllopshemmet är ett vård- och omsorgsboende beläget i en sekelskiftesfastighet på Södermalm i Stockholm. Den vackra byggnaden rymmer 44 lägenheter fördelade på fyra våningsplan. Plan 1 är profilboende för äldre personer med psykisk ohälsa och plan 2-4 är boende för personer med demenssjukdom.• Vi är ett demens certifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Vardagas Demensakademi.
• Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
• Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.Som undersköterska är du oerhört viktig!Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.
”Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt.” Jirapinya MuangsiriDu står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.
Med hjärtat på rätta ställetHos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:
Respekt:Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.Ansvar:Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.Enkelhet:Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.Kunskap:Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetensTillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.
”Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt.” Raquel CastanedaDin erfarenhet och kunskapKrav är att du är utbildad och validerad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. Samt god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Vi dokumenterar i ParaSol. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.Meriterande är erfarenhet av beställningar av mat och förbrukningsvaror.
Vi tror att du:- lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
”Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren.” Mårten Hedberg
ÖvrigtLön: Vi tillämpar individuell lönesättningTillträdesdatum: enligt överenskommelseTjänsten är på heltid. Vi tillämpar provanställningSista ansökningsdag: 2024-05-19Har du frågor? Kontakta gärna:Gruppchef: Shirin Padashi, tel. 070-424 14 94Observera att det inte går att ansöka via E-post.Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se
AnsökanVälkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.
Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.
På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se Visa mindre

Sommarjobb hemtjänsten helg körkort

Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Danderyds kommun Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt. Vi söker dig som delar vår värdegrund och har ett stort intresse av omsorg och att hjälpa våra kunder att få bo kvar hemma och känna sig trygga. KVALIFIKATIONER - Erfarenhet inom vården... Visa mer
Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Danderyds kommun
Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt.
Vi söker dig som delar vår värdegrund och har ett stort intresse av omsorg och att hjälpa våra kunder att få bo kvar hemma och känna sig trygga.
KVALIFIKATIONER
- Erfarenhet inom vården
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska (både tal och skrift)
- Kan arbeta varje helg mellan v.23-31
Kunskaper i andra språk är meriterande, likaså erfarenhet från liknande arbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett gott bemötande och vill ta ansvar. Du har också en förmåga att planera och organisera, samt är positiv, glad och hjälpsam.
Varaktighet, tillträde och arbetstid: Enligt överenskommelse. Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du arbetar självständigt med stort ansvar. Samtidigt är du en del av vårt team och har daglig kontakt med våra kunder och närstående. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att planera och utföra omvårdnadsarbete i kundernas hem såsom:
- Personlig omvårdnad (hjälp med personlig hygien, förflyttning, påklädning).
- Service (matlagning, inköp av dagligvaror, städning och tvätt).
- Ledsagning (följa med kunden till aktiviteter utanför hemmet).
Efter varje besök kommer du att göra noggrann dokumentation samt tidsregistrering i en mobilapplikation.
Ansökan ska bestå av ett CV,personlig brev samt bifoga gärna betyg och intyg/studieintyg från undersköterskeutbildning. För att vara förberedd vid eventuell intervju, så beställ ett registerutdrag via E-tjänster från polisen:https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Undersköterska till kvällen AdeoCare Östermalm

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi en undersköterska till kvällen till vår enhet påÖstermalm. På enheten är vica 20 medarbetare samt enhetschef och biträdande enhetschef. Vi sitter vid goda kommunikationer på Armfeltsgatan. AdeoCare har en... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.
Nu söker vi en undersköterska till kvällen till vår enhet påÖstermalm. På enheten är vica 20 medarbetare samt enhetschef och biträdande enhetschef. Vi sitter vid goda kommunikationer på Armfeltsgatan.
AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar och du erbjuds utbildning som du kommer att ha nytta av i din fortsatta karriär.
Arbetsuppgifter
Du går hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med:
omvårdnad och hygien
städning
inköp
tvätt
måltider
promenader
medicinutdelning

Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har åtminstone ett par års erfarenhet frånäldreomsorgen, gärna frånhemtjänsten. B-körkort är meriterande.Du behöver kunna dokumentera på datorn och dina kunskaper i svenska är bra.
Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.
Omfattning och arbetstid
Tillsvidareanställning som inleds med provanställning.
Vi gör löpande urval så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!
Om oss
AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Visa mindre

Gruppchef till Sofiagården på Södermalm

Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss.Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss – tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget!Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga... Visa mer
Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss.Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.
Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss – tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget!Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.
Om rollen Som gruppchef är din primära arbetsuppgift att coachaocharbeta i det dagliga omsorgsarbetet tillsammans med teamet.Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen.Du arbetardagtid, helger och kvällar.
Nära ledarskap: Rollen finns i vår organisationför att säkerställa ett näraledarskap och ge stöd.Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har flera gruppchefskollegor och ni samverkar, bollar och utbyter erfarenheter.
Delaktighet: Som gruppchef rapporterar du till verksamhetschefen och har möjlighet att påverka genom ditt deltagande i den lokala ledningsgruppen.


Om Sofiagården
Sofiagården ligger i ett mysigt kvarter på Södermalm i Stockholm med Vitabergsparken som granne. Vardaga driver verksamheten på entreprenad på uppdrag av Stockholms stad och har 50 platser, varav 30 med demensinriktning och 20 med somatisk inriktning.
Aktivitetsansvarig: Vi arbetar strukturerat med aktiviteter och har en aktivitetsansvarig som utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden.
Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin. Även du kommer få genomgå denna utbildning.
Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du och dina medarbetare har möjlighet att påverka arbetstiden, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.

Din erfarenhet och kunskap Du är utbildad undersköterska, har god datorvana och talar och skriver flytande svenska.Erfarenhet från äldreomsorgoch ledarskapär meriterande för denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi vill att du är:
tydlig och skapar delaktighet
coachande och har förmågan att motivera och skapa engagemang hos våra medarbetare.
duktig på att ge och ta emot feedback
prestigelös och lättlärd
självständig och samarbetsvillig
affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Ledarskapsprogram:Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.Kompetensutveckling:Du har tillgång till Vardagas interna utbildningsorganisationLäramed en mängd kurser.Förmånsportal med rabatter:Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.
Övrigt Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum: enl överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2024/05/03Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning Självklart har vi även kollektivavtal och försäkringar.
Har du frågor? Kontakta gärna: Tanya Stange, tanya.stange@vardaga.se.Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetarehär. Facklig kontakt:Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se
Ansök här Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.
På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea.www.vardaga.se Visa mindre

Undersköterska till Aleris Basal Hemsjukvård på Natten!

Vi söker nu en engagerad undersköterska som vill arbeta natt hos oss i Hemsjukvården! Vi utgår från vårt kontor som ligger i Sabbatsbergs sjukhus vid Odenplan och arbetstiden är förlagd till nätter 22.00 till 08.00. Vi sätter teamarbetet högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet. Låter detta spännande? Sök till oss! Om arbetet och din utveckling Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket gott arbetsklimat. Genom våra värdering... Visa mer
Vi söker nu en engagerad undersköterska som vill arbeta natt hos oss i Hemsjukvården! Vi utgår från vårt kontor som ligger i Sabbatsbergs sjukhus vid Odenplan och arbetstiden är förlagd till nätter 22.00 till 08.00. Vi sätter teamarbetet högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet. Låter detta spännande? Sök till oss!

Om arbetet och din utveckling
Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: ansvarsfull, enkel och innovativ skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Som undersköterska hos oss har du ett varierande arbete där utför hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och kommer bland annat innebära läkemedelsadministrering, insulin, sond, stomi, inhalationer och lättare sårvård. Vi utgår alltid från kontoret och patienterna finns i Stockholms län. Vi arbetar självständigt och tar oss till våra patienter med hjälp av företagets miljöklassade bilar.

Vi dokumenterar i TakeCare och använder Epsilon som arbetsverktyg ute på slingorna. Hos oss har du alltid ett team av administrativ personal som hjälper till att planera och strukturera arbetet.

Varför arbeta hos oss?
Vår verksamhet präglas av ständiga förbättringar och vi värnar om att vi ska må bra på arbetet. Hos oss blir du en del av ett inkluderande team där vi samarbetar för att nå gemensamma mål. Vi har roligt tillsammans och en fin gemenskap.

Vad erbjuder vi?

• En anpassad introduktion med kontinuerlig uppföljning
• En individuell utvecklingsplan som du tillsammans med din chef bestämmer hur den ska se ut
• En företagskultur där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras
• Fina förmåner i form av bland annat friskvårdsbidrag, flextid och fredagsfrukost
• God arbetsmiljö med korta beslutsvägar, fokus på att rätt förutsättningar och ett närvarande ledarskap

Vi söker dig som:

• Är utbildad undersköterska och innehar examensbevis eller intyg från Socialstyrelsen
• Har tidigare erfarenhet av delegerade arbetsuppgifter
• Har B-körkort
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat inom hemsjukvård

Vi ser gärna att du är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först. Du är en positiv, engagerad och kommunikativ person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och utveckling. Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: Timanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Har du frågor om tjänsten?
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter. Vi arbetar med löpande urval rekommenderar dig därför att ansöka redan nu.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Sommarjobb - omsorgspersonal till äldreboende i Sköndal, Nacka och Tyresö!

Stiftelsen Stora Sköndal är på jakt efter nya omsorgstjärnor som vill investera i en minnesvärd sommar hos oss. Är du en person med hög servicekänsla och engageras av att ge våra äldre en rolig och meningsfull vardag? Då ska du söka dig till oss! Visste du att känslan som skapas när vi gör något för någon annan är ett av de tydligaste temana när man pratar om lycka och mening i livet? Därför tror vi, att du, precis som vi, kommer att bli en aning lyckliga... Visa mer
Stiftelsen Stora Sköndal är på jakt efter nya omsorgstjärnor som vill investera i en minnesvärd sommar hos oss. Är du en person med hög servicekänsla och engageras av att ge våra äldre en rolig och meningsfull vardag? Då ska du söka dig till oss!

Visste du att känslan som skapas när vi gör något för någon annan är ett av de tydligaste temana när man pratar om lycka och mening i livet? Därför tror vi, att du, precis som vi, kommer att bli en aning lyckligare av att kunna ge våra äldre en rolig och meningsfull vardag. Inte nog med det. Du kommer även att få ett helt gäng med härliga kollegor inom olika yrkeskategorier som gör sitt yttersta för att just du ska trivas hos oss!

Vi söker både dig som är utbildad undersköterska och/eller har erfarenhet av att arbeta i äldreomsorg och dig som går en vårdutbildning. Du behöver vara minst 18 år för att söka arbete hos oss. Tjänsterna kommer att vara placerade i Sköndal, Nacka eller Tyresö - där det passar dig bäst.


Annonsen gäller sommarjobb med arbete på ett fast schema.

Din roll
Som sommarvikarierande omsorgspersonal får du ett viktigt och spännande uppdrag. Din huvudsakliga uppgift är att ge en god vård och omsorg som ger våra boende en trygg, meningsfull och rolig vardag.

Du står våra boende närmast och din kompetens och ditt engagemang är avgörande för kvaliteten på omsorgen. Det innebär också att du anpassar dig efter olika situationer och de boendes önskemål och behov. Vi lägger stor vikt vid ett gott och personcentrerat bemötande, där du i varje möte arbetar för att göra det lilla extra. Du sköter ett visst medicinskt omvårdnadsarbete utifrån delegering av sjuksköterska. Vi arbetar i team runt den boende med undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, aktivitetscoach och fysioterapeut för att kunna erbjuda en hälsofrämjande vård och omsorg av mycket god kvalitet. Det innebär också att du har ett tryggt stöd från kollegor, både omsorgspersonal och övriga yrkesroller.

Dina personliga egenskaper är viktigast
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en flexibel person som anpassar dig efter situationen. Som person ser vi gärna att du är ambitiös, handlingskraftig och ansvarstagande. Vidare ser vi att du har hög social kompetens, är samarbetsvillig gentemot dina kollegor och ser till att dina arbetsuppgifter blir genomförda på ett kvalitetsmässigt vis.

Introduktion
När du börjar arbeta hos oss får du en introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll och komma in bra i våra arbetssätt. Introduktionen anpassas efter din kunskaps- och erfarenhetsnivå så att du får den information som du behöver

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller studerar till sjuksköterska eller läkare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med äldre, men det är inget krav. Det är ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift samt god datorvana.

Tjänsten är en timanställning och anställningen kommer att vara under sommarperioden juni- augusti. För rätt personer finns möjlighet att fortsätta er anställning hos oss även efter sommarperioden.

Belastningsregistret behöver uppvisas vid intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vi är en idéburen och icke vinstutdelande organisation inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Att vi inte delar ut någon vinst gör att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt. Sedan 1905 har verksamheter inom Stiftelsen Stora Sköndal utvecklats, förändrats och förbättras. Vissa verksamheter består, andra är helt nya. Men en sak förändras inte: Vi arbetar fortfarande utifrån övertygelsen om alla människors lika värde.

Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Idag är vi ca 750 medarbetare, både månadsanställda och timanställda som tillsammans arbetar mot vår vision - ett samhälle med en självklar plats för alla. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - jämlikhet, omtanke och förändring.

Läs mer om oss på www.storaskondal.se Visa mindre

Undersköterskor för sommaren till Väderkvarnens vård och omsorgsboende

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Norra innerstadens stadsdelsområde består av de centrala delarna av Stockholm, Norrmalm och Östermalm. Här arbetar vi för att ge våra 155 000 invånare den bästa verksamheten inom bland annat förskola, socialtjänst, äldreomsorg och stadsutv... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Norra innerstadens stadsdelsområde består av de centrala delarna av Stockholm, Norrmalm och Östermalm. Här arbetar vi för att ge våra 155 000 invånare den bästa verksamheten inom bland annat förskola, socialtjänst, äldreomsorg och stadsutveckling. Vi välkomnar dig som vill vara med och göra skillnad för invånarna i Norra innerstaden.Välkommen till oss

Här på Väderkvarnen arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, chefer med flera för att ge våra boende en meningsfull och trevlig dag med vård och omsorg dygnet runt.

Här finns 92 lägenheter på vård- och omsorgsboende samt 25 lägenheter på Servicehus. Vi har en stor gemensam innergård och stora träfflokaler där vi kan ses och ha trevliga och stimulerande aktiviteter för de som bor hos oss.

Vi erbjuder

Hos oss får du som undersköterska möjlighet att ingå i ett team med högt kvalificerade medarbetare och en härlig stämning. Du kommer få bidra med din erfarenhet, men där du också kan dra fördel av alla kollegors kunskap. Vi har en arbetsplats som genomsyras av kompetens, öppet klimat och trygghet där vi arbetar självständigt men samtidigt tar ansvar för att vi som grupp levererar ett gott arbete och resultat. Du kommer få möjlighet att lära nytt och utvecklas!

Din roll

Som undersköterska arbetar du i teamet kring den äldre där du bidrar med din specialistkompetens i omvårdnad. Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar du vården och arbetar för en god omvårdnad och hälso- och sjukvård utifrån individens behov. Vi arbetar personcentrerat med de äldres fokus. Arbetet innebär både akuta och planerade insatser vilket gör att du behöver kunna fatta självständiga beslut. Du har nära samarbete med olika professioner inom teamet, enhetschefer samt kontakt med närstående.

Som undersköterska på Väderkvarnens vård och omsorgsboende är några av arbetsuppgifterna att ge god omvårdnad, ha ett gott bemötande och se till, att varje boende hos oss har en fin och värdefull dag med känsla av sammanhang och delaktighet.

Under sommaren har vi semesterperioder och vi vill gärna att du kan jobba hela semesterperioder, till exempel period 1 och 2 eller 2 och 3. Våra perioder är:

Period 1 Vecka 23-26
Period 2 Vecka 27-30
Period 3 Vecka 31-34
Din kompetens och erfarenhet

För uppdraget behöver du:

Utbildning/examen till undersköterska
Minst 3 års erfarenhet av att vara undersköterska
Goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift
Goda datorkunskaper med stor vana att arbeta i flertalet system

Det är viktigt att du är professionell och kan skilja på det personliga och professionella. Du är engagerad och flexibel med förmåga att ställa om vid förändrade omständigheter. Som medarbetare hos oss har du mycket kontakt med både kollegor, boende och anhöriga och vi värdesätter en god samarbetsförmåga. Vi vill att du utvecklas och vi med dig!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänst i Spånga kvällar och helger

Om jobbet Vi är ett hemtjänst företag som är under utveckling där du har stora möjligheter att vara delaktig och påverka. Vi söker dig som är driven, engagerad, omtänksam, positiv och vill vara en del av vårt team. En stark team känsla genomsyrar vårt arbete, du blir en viktig del i att fortsätta utveckla det arbetet. Vårt kontor ligger centralt i Spånga och det är nära till bussar och pendeltåg. Du kommer besöka kunder varje dag och hjälpa dem med deras v... Visa mer
Om jobbet
Vi är ett hemtjänst företag som är under utveckling där du har stora möjligheter att vara delaktig och påverka. Vi söker dig som är driven, engagerad, omtänksam, positiv och vill vara en del av vårt team.
En stark team känsla genomsyrar vårt arbete, du blir en viktig del i att fortsätta utveckla det arbetet.
Vårt kontor ligger centralt i Spånga och det är nära till bussar och pendeltåg.
Du kommer besöka kunder varje dag och hjälpa dem med deras vardagssysslor. Du ska helst vara utbildad undersköterska och tala flytande svenska i både tal och skrift samt ha B-körkort.
Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.
Vi hoppas att du känner dig lockad att söka. Vi kommer kalla till intervju och anställa fortlöpande om du är rätt person. Visa mindre

Erfarna vårdbiträden eller undersköterskor sökes

Vi är familjeföretaget som sätter kunden i fokus! Du som vill jobba hos oss ska tycka om att jobba med människor och se individen. Vi erbjuder dig en seriös och professionell arbetsplats, med bra stämning och kollegor som hjälps åt. Det viktigaste för oss är att vi ska ge bra omsorg och vara en bra arbetsplats. Vi har självklart kollektivavtal, pension och försäkringar. Vi tar tillvara på allas idéer om hur vi kan förbättra oss och är måna om att vara en... Visa mer
Vi är familjeföretaget som sätter kunden i fokus!
Du som vill jobba hos oss ska tycka om att jobba med människor och se individen. Vi erbjuder dig en seriös och professionell arbetsplats, med bra stämning och kollegor som hjälps åt.
Det viktigaste för oss är att vi ska ge bra omsorg och vara en bra arbetsplats. Vi har självklart kollektivavtal, pension och försäkringar. Vi tar tillvara på allas idéer om hur vi kan förbättra oss och är måna om att vara en arbetsplats där man kan utvecklas. Vi erbjuder utbildning på arbetstid och friskvårdsbidrag.
Vi arbetar med fasta schemarader, för att både du och kunderna ska känna sig trygga med det jobb du utför.
Du som söker ska ha dokumenterad utbildning och erfarenhet som undersköterska eller vårdbiträde. Vi söker dig som vill jobba dagtid, måndag-fredag men också på ett rullande schema dagtid (vardag och helg). För dessa tjänster har vi körkortskrav.


Gå in på vår hemsida och fyll i din ansökan idag!


www.auroraomsorg.se/jobb Visa mindre

Vi söker erfaren nattpersonal till vår nattpatrull i Stockholm

Bli en del av vårt jour-team Vår nattpatrull opererar i Stockholms innerstad samt alla stadsdelar i Västerort och Söderort Vi söker nu nya medarbetare till vårt gäng som vill arbeta på timmar vid behov samt för sommarvikariat med heltid. Arbetstiden är mellan klockan 21:50-07:05 i City/Västerort samt 21:40-07:50 i Söderort Det finns god chans till förlängning av anställningen efter sommaren. Beskrivning av tjänsten Som nattarbetare hos oss kommer du att de... Visa mer
Bli en del av vårt jour-team
Vår nattpatrull opererar i Stockholms innerstad samt alla stadsdelar i Västerort och Söderort
Vi söker nu nya medarbetare till vårt gäng som vill arbeta på timmar vid behov samt för sommarvikariat med heltid. Arbetstiden är mellan klockan 21:50-07:05 i City/Västerort samt 21:40-07:50 i Söderort
Det finns god chans till förlängning av anställningen efter sommaren.
Beskrivning av tjänsten
Som nattarbetare hos oss kommer du att delta i ett team som fältarbetare med ett självständigt schema med fasta nattbesök och ett flexibelt larmansvar. Tidigare erfarenhet av nattjänst är meriterande men inte ett krav. För att arbeta självständigt på natten ser vi att man gärna har tidigare erfarenhet av vårdarbete under dag och kvällstid inom antingen hemtjänst eller vårdboende.
Undersköterskeutbildning är meriterande men inte ett krav.
OBS - B-körkort är ett krav
Stämmer denna beskrivning in på dig?
- Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga.
- Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre.
- Du finner det stimulerande att samarbeta i ett team och är inte rädd för att göra snabba bedömningar i en hektisk miljö.
Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande. Visa mindre

Undersköterska till Mosaiken i Bromma

Vi skapar framtidens äldreomsorg genom en arbetsmiljö som präglas av våra värdeord; engagemang, kunskap och omtanke. Tillsammans gör vi skillnad för våra boende och deras närstående – varje dag. Vi söker nu fler undersköterskor till Mosaiken - nyöppnat vård och omsorgsboende i Bromma! Mosaiken i Bromma , med omvårdnad och demens, är beläget på Bromma sjukhus i fina nyrenoverade lokaler. På Stockholms Sjukhem erbjuder vi trygga äldreboenden utifrån de bo... Visa mer
Vi skapar framtidens äldreomsorg genom en arbetsmiljö som präglas av våra värdeord; engagemang, kunskap och omtanke. Tillsammans gör vi skillnad för våra boende och deras närstående – varje dag.

Vi söker nu fler undersköterskor till Mosaiken - nyöppnat vård och omsorgsboende i Bromma!

Mosaiken i Bromma , med omvårdnad och demens, är beläget på Bromma sjukhus i fina nyrenoverade lokaler.

På Stockholms Sjukhem erbjuder vi trygga äldreboenden utifrån de boendes behov genom att vi arbetar personcentrerat och inkluderande. Vi arbetar för att de som bor hos oss ska leva ett gott liv med upplevelse av värdighet och en känsla av välbefinnande. Stockholms Sjukhem har en unik organisation för hälso-och sjukvårdsinsatser inom äldreomsorgen. Läkaren som ansvarar för läkarinsatserna på äldreboenden i stiftelsens regi är anställd av oss. Detta stärker kontinuitet och samarbete i de professionella teamen. Dessutom finns Stockholms Sjukhems närliggande sjukvårdsverksamheter i samma byggnad – något som möjliggör erfarenhetsutbyte och samverkan.

Om rollen som undersköterska

Som undersköterska arbetar du teambaserat för att tillgodose en god och personcentrerad omvårdnad genom ett individanpassat arbetssätt utifrån de boendes perspektiv. Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna delaktighet, stolthet och ansvar för den verksamhet vi bedriver.

Tjänsten är på 70-80% med tjänstgöring dag, kväll och helg. Vi tillämpar provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska enligt riksdagens beslut om skyddad yrkestitel för undersköterskor och som har några års erfarenhet av rollen som undersköterska inom äldreomsorg. Det krävs att du är säker i din yrkesroll och kan arbeta självständigt, känner dig bekväm med att göra bedömningar och att mäta vitala parametrar när arbetet så kräver.

I vårt uppstartsarbete blir ditt engagemang och din vilja att bidra till vår gemensamma arbetsmiljö viktigt. Att du trivs och har roligt på jobbet smittar av sig. Du gillar att ta initiativ och ser lösningar i stället för problem. Som person är du ansvarstagande och har alltid ett gott bemötande. Ditt bidrag till ett gott samarbete i teamet och din förmåga att på ett naturligt sätt ge våra boende och närstående en god service är avgörande för att lyckas i rollen. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då samtliga av Stockholms Sjukhems äldreboenden har en egen unik inriktning inom konst och kultur ser vi positivt på om du delar vårat intresse - berätta gärna mer om det i din ansökan.

Ansökan och information
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Daniela Wallqvist, bitr. verksamhetschef tfn 08-122 853 02. Urvalet hanteras löpande.


Stockholms Sjukhem arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla. Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Stockholms Sjukhem är en av Sveriges största idéburna vårdgivare. Vi erbjuder ett brett vårdutbud inom äldreomsorg, rehabilitering, geriatrik och palliativ vård. Att bedriva sjukvård och äldreomsorg är ett stort samhällsansvar och som godkänd universitetssjukvårdsenhet arbetar vi ständigt med forskning, utveckling och utbildning. Hos oss arbetar du i en varm miljö som värdesätter det personliga bemötandet och kännetecknas av värdeorden engagemang, kunskap och omtanke. Visa mindre

Undersköterska till Saltsjöbadens Sjukhus

Nu söker vi på Saltsjöbadens Sjukhusen validerad undersköterska för tillsvidareanställning. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Vi söker dig med genuint intresse för ditt arbete som undersköterska, ser gärna att du har arbetat inom äldreomsorgen tidigare. Vi erbjuder en verksamhet där vi trivs tillsammans och vill skapa bästa möjliga omsorg för våra boende. Det här får du hos oss: • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, b... Visa mer
Nu söker vi på Saltsjöbadens Sjukhusen validerad undersköterska för tillsvidareanställning. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.
Vi söker dig med genuint intresse för ditt arbete som undersköterska, ser gärna att du har arbetat inom äldreomsorgen tidigare. Vi erbjuder en verksamhet där vi trivs tillsammans och vill skapa bästa möjliga omsorg för våra boende.

Det här får du hos oss:
• Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.• Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.• En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.• Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.• Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.• Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.

Om Saltsjöbadens Sjukhus
Saltsjöbadens äldreboende finns i en vacker och anrik miljö vid Baggensfjärden strax intill Stockholms skärgård med havet som granne. Huset invigdes redan 1905. På Saltsjöbaden äldreboende står aktiviteterna i fokus. Det handlar om allt från extern underhållning i vår vackra salong och matsal till promenader vid vattnet och i parken samt träning såsom sittgymnastik och gångträning.
• Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via VardagasDemensakademi.
• Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
• Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg.Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14–18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter för att sätta guldkant på tillvaron för våra boende.
• Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.• Här arbetar vi med djur i vården och har regelbundet besök av besökshundar.

Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.
”Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt.” Jirapinya MuangsiriDu står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta ställetHos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:
Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetensTillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.
”Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt.” Raquel Castaneda
Din erfarenhet och kunskapVi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.
Vi tror att du:- lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer. - är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar. - trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
”Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren.” Mårten Hedberg

ÖvrigtLön: Vi tillämpar individuell lönesättningTillträdesdatum: Löpande from: 20240301Sista ansökningsdag: 20240430
Har du frågor? Kontakta gärna: Tina.stalkrona@vardaga.seObservera att det inte går att ansöka via E-post.Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se
AnsökanVälkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se Visa mindre

Kurdisktalande kvinnlig undersköterska/vårdbiträde sökes till hemtjänsten

Shanar Vård & Omsorg AB är ett privat företag som fokuserar på kvalitet och att värna om nationella värdegrunden. Hos oss får brukarna skräddarsydd omsorg anpassad efter deras egna behov och önskemål. Vår främsta uppgift är att se till att våra brukare får en hjälpande hand och ett stort stöd i vardagen. Just nu söker vi duktiga utbildade kvinnliga vårdbiträden/undersköterskor som talar kurdiska till vår hemtjänstverksamhet i Vällingby. Tjänsten är till at... Visa mer
Shanar Vård & Omsorg AB är ett privat företag som fokuserar på kvalitet och att värna om nationella värdegrunden. Hos oss får brukarna skräddarsydd omsorg anpassad efter deras egna behov och önskemål. Vår främsta uppgift är att se till att våra brukare får en hjälpande hand och ett stort stöd i vardagen.
Just nu söker vi duktiga utbildade kvinnliga vårdbiträden/undersköterskor som talar kurdiska till vår hemtjänstverksamhet i Vällingby.
Tjänsten är till att börja med en timanställning som i framtiden kan övergå till en tillsvidareanställning.
Du som söker är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med betyg att visa upp. Du talar dessutom god kurdiska och svenska. Det är meriterande om du har körkort.
Bifoga CV, betyg/diplom och personligt brev med din ansökan. Inkludera gärna 2 referenser och skriv från när du kan börja arbeta.
Vi går igenom ansökningarna löpande. Sökande som ej uppfyller annonsens krav kommer ej att beaktas/kontaktas. Visa mindre

Sommarvikarie/timvikarie Attendo Bättringsvägen Råcksta 2024

Välkommen till Attendo Bättringsvägen Attendo Bättringsvägen ligger beläget i charmiga Råcksta nära Vällingby centrum, med bra kommunikationer och fina grönområden. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen. Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagog... Visa mer
Välkommen till Attendo Bättringsvägen
Attendo Bättringsvägen ligger beläget i charmiga Råcksta nära Vällingby centrum, med bra kommunikationer och fina grönområden.
Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.
Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.
Beskrivning av tjänsten
Nu söker vi sommarvikarier under sommarperioderna v.25-28 och v. 29-32. Vi ser gärna att du arbetar båda perioderna. Veckor utanför perioderna kan även vara aktuella.
Tjänstgöringsgrad ca 75 %
Är du intresserad av att arbeta inom äldrevården kan vi erbjuda en trevlig och utvecklande arbetsplats med en engagerad arbetsgrupp. Schemat är förlagt dag, kväll och helg.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att ge bästa möjliga omvårdnad till våra boende. Vi söker dig som har ett genuint intresse för äldrevård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. God svenska både i tal och skrift är ett krav. Arbetet ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Struktur, rutiner, planering och glädje är nyckelord för att verksamheten ska fungera på ett tryggt och säkert sätt.
Är du intresserad av att jobba som timvikarie innan semesterperioderna börjar kan det finnas möjlighet för det också.
Intervjuer kommer att hållas löpande.
Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!
På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.
Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande. Visa mindre

Sommarvikarie: Undersköterska hemtjänst

Vi söker nu undersköterskor till vår enhet i Hägersten som kan hjälpa till med bemanning under början av juni till slutet av augusti. Om jobbet Sedvanliga arbetsuppgifter som omvårdnad- och serviceuppgifter inom hemtjänst ingår. Tjänsten avser dag-, kvälls- och helgarbete. Krav För att söka tjänsten behöver du uppfylla samtliga krav nedan: Du behöver ha gått vårdbiträdesutbildning, omvårdnadsprogrammet eller ha likvärdig utbildning. Du behöver ha B-körk... Visa mer
Vi söker nu undersköterskor till vår enhet i Hägersten som kan hjälpa till med bemanning under början av juni till slutet av augusti.
Om jobbet
Sedvanliga arbetsuppgifter som omvårdnad- och serviceuppgifter inom hemtjänst ingår. Tjänsten avser dag-, kvälls- och helgarbete.
Krav
För att söka tjänsten behöver du uppfylla samtliga krav nedan:
Du behöver ha gått vårdbiträdesutbildning, omvårdnadsprogrammet eller ha likvärdig utbildning.
Du behöver ha B-körkort.
Du ska kunna tala och skriva svenska.
Du behöver goda kunskaper i matlagning och hushållssysslor som städning och klädvård.

Om dig
Utöver ovan söker vi dig som kan och vill se helhetsbilden utifrån kundens behov och perspektiv. Du är initiativtagande och arbetar kvalitetsmedvetet. Du kan arbeta lika bra på egen hand som i grupp. Du är en flexibel lagspelare som gärna ställer upp och hjälper kollegor.
Lön
Timlön.
Arbetsplats
Tjänsten utgår från vårt kontor på Tegelbruksvägen 4,BV, 126 32 Hägersten
Vi begär utdrag från belastningsregistret från samtliga sökande. Visa mindre

Timanställning: Undersköterska hemtjänst

Vi söker nu timanställda undersköterskor till vår enhet i Hägersten. Start omgående. Om jobbet Sedvanliga arbetsuppgifter som omvårdnad- och serviceuppgifter inom hemtjänst ingår. Tjänsten avser dag-, kvälls- och helgarbete. Krav För att söka tjänsten behöver du uppfylla samtliga krav nedan: Du behöver ha gått vårdbiträdesutbildning, omvårdnadsprogrammet eller ha likvärdig utbildning. Du behöver ha B-körkort. Du ska kunna tala och skriva svenska. Du b... Visa mer
Vi söker nu timanställda undersköterskor till vår enhet i Hägersten. Start omgående.
Om jobbet
Sedvanliga arbetsuppgifter som omvårdnad- och serviceuppgifter inom hemtjänst ingår. Tjänsten avser dag-, kvälls- och helgarbete.
Krav
För att söka tjänsten behöver du uppfylla samtliga krav nedan:
Du behöver ha gått vårdbiträdesutbildning, omvårdnadsprogrammet eller ha likvärdig utbildning.
Du behöver ha B-körkort.
Du ska kunna tala och skriva svenska.
Du behöver goda kunskaper i matlagning och hushållssysslor som städning och klädvård.

Om dig
Utöver ovan söker vi dig som kan och vill se helhetsbilden utifrån kundens behov och perspektiv. Du är initiativtagande och arbetar kvalitetsmedvetet. Du kan arbeta lika bra på egen hand som i grupp. Du är en flexibel lagspelare som gärna ställer upp och hjälper kollegor.
Lön
Timlön.
Arbetsplats
Tjänsten utgår från vårt kontor på Tegelbruksvägen 4,BV, 126 32 Hägersten
Vi begär utdrag från belastningsregistret från samtliga sökande. Visa mindre

Sommarvikarier till Hemtjänsten i Stockholm

Abborre Hemtjänst är ett ungt vård- och serviceföretag. Vi tillämpar ett modernt förhållningssätt, med fokus på värdegrunderna; trygghet, omsorg, livskvalitet och självbestämmande. Vår verksamhetsidé utformas främst efter våra tre ledord: kunskap, kvalitet och trygghet samt bygger på att utifrån dem erbjuda de bästa tjänsterna inom vård och omsorg i Stockholm. Vi söker 5 st Undersköterskor till hemtjänsten Beskrivning av arbetsuppgifter: Du kommer att ar... Visa mer
Abborre Hemtjänst är ett ungt vård- och serviceföretag. Vi tillämpar ett modernt förhållningssätt, med fokus på värdegrunderna; trygghet, omsorg, livskvalitet och självbestämmande.
Vår verksamhetsidé utformas främst efter våra tre ledord: kunskap, kvalitet och trygghet samt bygger på att utifrån dem erbjuda de bästa tjänsterna inom vård och omsorg i Stockholm.
Vi söker 5 st Undersköterskor till hemtjänsten

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta inom hemtjänsten i Stockholm. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta vård och omsorg av äldre och funktionshindrade i hela Staden. Arbetstiden är förlagd till vardagar och helger 08.00-16.30 samt kvällspatrull mån-sön, 16.00-22.00. Aktuellt arbetsschema upprättas av planerings ansvarig samordnare.

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker Dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor samt ett brinnande engagemang för arbetsuppgiften. Du skall vara undersköterska. Påvisad yrkeserfarenhet i branschen ser vi som viktigt. Vi ser det även som meriterande om du innehar körkort (B), då delar av verksamheten är bilburen. Du skall vara flexibel, ansvarstagande samt ha en positiv inställning till arbetsuppgiften.
Innehar du ovanstående kvalifikationer är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Övriga villkor:
Du kommer att introduceras i verksamheten enligt introduktionsplan. Under introduktionsfasen kommer Du att arbeta nära ordinarie personal samt få en kontaktperson tilldelad som du alltid kan vända dig till vid frågor/funderingar. Goda möjligheter finns till personlig utveckling samt fortsatt anställning inom företaget. Visa mindre

Sommar- och timvikarier sökes till Skarpnäcks hemtjänst

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.Beskrivning

Vårt arbete kännetecknas av professionalitet och delaktighet med fokus på medborgarna.

Till vår kommunala hemtjänstverksamhet med lokaler i Hammarbyhöjden och Skarpnäck söker vi nu undersköterskor som vill arbeta som sommar- och timvikarier.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete med en mycket trevlig och varierande utomhusmiljö. Du kommer vara en del av ett sammanhållet team med högt i tak som jobbar lösningsinriktat och har roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i hemtjänsten har du ett omväxlande och innehållsrikt arbete. Du hjälper till att skapa en meningsfull vardag för den enskilde och ger brukaren trygghet i sitt eget hem. Med gott bemötande, hög servicegrad och engagemang anpassar du arbetet efter varje enskild brukares behov så att stödet utformas individuellt utifrån biståndsbeslutet.

Du ger en god omvårdnad och social omsorg till våra brukare enligt beslut från biståndshandläggare. Du hjälper och stödjer brukaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan.

Du kommer även ha kontakt med anhöriga, primärvården och andra interna/externa samverkanspartners. Social dokumentation är centralt i vår verksamhet. Du skriver journalanteckningar samt upprättar genomförandeplaner i våra verksamhetssystem Paragå samt Parasol. Vi arbetar ständigt tillsammans för att utveckla vår verksamhet.

Vi arbetar både dag och kväll samt på helger.

Kvalifikationer

Du har undersköterskeutbildning eller motsvarande, cykelvana och gärna B-körkort. Då en stor del av arbetsuppgifterna handlar om att kommunicera samt att arbeta med dokumentation måste du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt ha god datorvana. Arbetsprov kan förekomma.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt som präglas av ett gott bemötande, av respekt och av värdighet. Jobbet förutsätter flexibilitet, initiativförmåga, samarbetsförmåga, problemlösning samt att du är stresstålig och har en personlig mognad.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Vi söker erfaren nattpersonal till vår nattpatrull i Stockholm

Bli en del av vårt jour-team Vår nattpatrull opererar i Stockholms innerstad samt alla stadsdelar i Västerort och Söderort Vi söker nu nya medarbetare till vårt gäng som vill arbeta på timmar vid behov samt för sommarvikariat med heltid. Arbetstiden är mellan klockan 21:50-07:05 i City/Västerort samt 21:40-07:50 i Söderort Det finns god chans till förlängning av anställningen efter sommaren. Beskrivning av tjänsten Som nattarbetare hos oss kommer du att de... Visa mer
Bli en del av vårt jour-team
Vår nattpatrull opererar i Stockholms innerstad samt alla stadsdelar i Västerort och Söderort
Vi söker nu nya medarbetare till vårt gäng som vill arbeta på timmar vid behov samt för sommarvikariat med heltid. Arbetstiden är mellan klockan 21:50-07:05 i City/Västerort samt 21:40-07:50 i Söderort
Det finns god chans till förlängning av anställningen efter sommaren.
Beskrivning av tjänsten
Som nattarbetare hos oss kommer du att delta i ett team som fältarbetare med ett självständigt schema med fasta nattbesök och ett flexibelt larmansvar. Tidigare erfarenhet av nattjänst är meriterande men inte ett krav. För att arbeta självständigt på natten ser vi att man gärna har tidigare erfarenhet av vårdarbete under dag och kvällstid inom antingen hemtjänst eller vårdboende.
Undersköterskeutbildning är meriterande men inte ett krav.
OBS - B-körkort är ett krav
Stämmer denna beskrivning in på dig?
- Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga.
- Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre.
- Du finner det stimulerande att samarbeta i ett team och är inte rädd för att göra snabba bedömningar i en hektisk miljö.
Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande. Visa mindre

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

Ibrahim vårdbemanning söker undersköterska. Vi erbjuder en modern och trivsam arbetsmiljö med engagerade kollegor. Hos oss får du möjlighet till omväxlande arbetsuppgifter och goda möjligheter till vidareutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är glad, engagerad, kreativ och nyfiken på att vara med oss. Du tycker om att arbeta med äldre människor och behandlar alla med respekt och omtanke. Du är ansvarstagande, noggrann och har lätt för att anpassa di... Visa mer
Ibrahim vårdbemanning söker undersköterska.
Vi erbjuder en modern och trivsam arbetsmiljö med engagerade kollegor.
Hos oss får du möjlighet till omväxlande arbetsuppgifter och goda möjligheter till vidareutveckling.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är glad, engagerad, kreativ och nyfiken på att vara med oss.
Du tycker om att arbeta med äldre människor och behandlar alla med respekt och omtanke. Du är ansvarstagande, noggrann och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Gott bemötande, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet är stort viktigt.
ARBETSUPPGIFTER
Du har en viktig roll i kontakten med våra boende i huset och vi jobbar utifrån en personcentrerad vård – där du ger stöd, omsorg och inspirerar till aktiviteter utifrån den enskildes individuella behov. I ditt uppdrag ingår att genomgå läkemedelsutbildning för att få en läkemedels delegering för läkemedelshantering. Dokumentation i IT-system och verksamhetssystem ingår också i uppdraget.
Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift.
ANSÖKAN
Varmt välkommen med din skriftliga ansökan och CV.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre