Lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Stockholm

Se lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska till Tussmötegården

Nu söker vi på Tussmötegården i Stureby en undersköterska för en tillsvidareanställning . Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Det här får du hos oss: Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi. Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris. En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i ... Visa mer
Nu söker vi på Tussmötegården i Stureby en undersköterska för en tillsvidareanställning . Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Det här får du hos oss:
Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.
Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.

Om Tussmötegården

Tussmötegården ligger i tre olika hus beläget i Stureby i södra Stockholm.
Tussmötegården är ett boende med totalt 80 platser för äldre med demenssjukdom och somatiska besvär.

Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Vardagas Demensakadem (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/)i.

Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/).Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter för att sätta guldkant på tillvaron för våra boende.

Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

Vi jobbar helt tiden för att hitta på nya, spännande aktiviteter för våra boende. Till exempel har vi infört VR-teknik som gör det möjligt att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter (https://www.vardaga.se/jorden-runt-pa-40-minuter/).

Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.


Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi tror att du:
- lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: omgående samt efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-03-31
Har du frågor? Kontakta gärna: Enhetschef Nany Tadesse 0735229486 Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Digitaliseringssamordnare till Saras Omsorg

Nytt
Välkommen till Saras Omsorg där vi ser individen och gör skillnad vare dag! Vi söker dig som vill vara med och utveckla och förnya Saras Omsorg. Från och med januari 2023 byter företaget ledning och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill driva och utveckla det inarbetade hemtjänstbolaget Saras Omsorg. Verksamheten är ett välrenommerat företag och har mycket fina omdömen från kunderna. Vi söker dig som är undersköterska eller har annan relevant utbild... Visa mer
Välkommen till Saras Omsorg där vi ser individen och gör skillnad vare dag! Vi söker dig som vill vara med och utveckla och förnya Saras Omsorg.
Från och med januari 2023 byter företaget ledning och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill driva och utveckla det inarbetade hemtjänstbolaget Saras Omsorg. Verksamheten är ett välrenommerat företag och har mycket fina omdömen från kunderna.
Vi söker dig som är undersköterska eller har annan relevant utbildning som vill jobba som digitaliseringssamordnare på Gärdet Östermalm.
Vi söker en driven och noggrann person med intresse för att jobba både som samordnare och undersköterska (vårdare) inom hemtjänst. Det här ett jobb för dig som trivs i en social roll med kundkontakt och många kontaktytor. Du kommer att ha kontakt med kunder, medarbetare och biståndshandläggare i ditt arbete.
Din roll som samordnare och vårdare består av följande huvudsakliga arbetsuppgifter :
-Att schemalägga, dokumentera och planera insatserna inom hemtjänsten via de digitala verktygen Epsilon och ParaSol.
-Att träffa nya kunder och skriva genomförandeplaner tillsammans med kunder och i dialog med biståndshandläggare.
-Att arbeta nära verksamheten och vid behov arbeta med kunder.
-Att följa upp att rutiner följs och arbeta systematiskt med kvalitetsutveckling.
Om dig:
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och har förmåga att arbeta lösningsorienterat. Du är strukturerad och prestigelös och har erfarenhet som både samordnare och undersköterska inom hemtjänst. Som samordnare tar du ansvar för att ditt eget arbete blir gjort med ett gott resultat. Du kan hantera stressiga situationer och har en god samarbetsförmåga gentemot kollegor och chefer. Du behärskar svenska i både tal och skrift och trivs med att arbeta med digitala system.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timanställd vårdbiträde till hemtjänst sökes

Nytt
Undersköterska/vårdbiträde Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Saras Omsorgs hemtjänst på Östermalm. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett aktivt och hälsosamt åldrande på Östermalm. Vi söker nu dig som vill jobba extra på helger och kvällar. Du besöker flera kunder under dag/kväll och hjälper dem med deras vardagssysslor till exempel tillredning av mat & måltider, hygien, matinköp, ledsagning o... Visa mer
Undersköterska/vårdbiträde
Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Saras Omsorgs hemtjänst på Östermalm. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett aktivt och hälsosamt åldrande på Östermalm.
Vi söker nu dig som vill jobba extra på helger och kvällar. Du besöker flera kunder under dag/kväll och hjälper dem med deras vardagssysslor till exempel tillredning av mat & måltider, hygien, matinköp, ledsagning osv. De flesta av våra kunder bor nära vårt kontor med gångavstånd på Gärdet.
Vi söker dig som vill jobba extra på kvällar och helger. Du ska helst vara utbildad undersköterska eller vårdbiträde och behärskar svenska i både tal och skrift. Du är empatisk och värnar om varje individ. För oss är det viktigt att de äldre personerna får ett värdigt liv och känna trygghet och meningsfullhet i sin vardag.
Övrigt:
Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.
Vår arbetsplats ligger på Kampementsbacken på Gärdet, bara 5 minuters gångväg från bussar och tunnelbanestationen.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som undersköterska på Ersta Näsbypark i Täby

Är du på jakt efter ett roligt sommarjobb i en trygg organisation där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan? Ersta Näsbypark är ett boende med två inriktningar. Ett profilboende med Parkinsoninriktning för alla åldrar, men också äldreboende. Tillsammans med kollegor och de som bor här kommer ni ha fokus på roliga aktiviteter, trevliga måltider och få lära känna olika individer med intressanta livshistorier och erfarenheter. Hos oss blir du ... Visa mer
Är du på jakt efter ett roligt sommarjobb i en trygg organisation där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan?

Ersta Näsbypark är ett boende med två inriktningar. Ett profilboende med Parkinsoninriktning för alla åldrar, men också äldreboende. Tillsammans med kollegor och de som bor här kommer ni ha fokus på roliga aktiviteter, trevliga måltider och få lära känna olika individer med intressanta livshistorier och erfarenheter. Hos oss blir du del i en stark gemenskap där vi stöttar och bryr oss om varandra.

På Ersta diakoni har vi lång erfarenhet av att hjälpa människor i utsatthet, utifrån vår värdegrund "Se hela människan". Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler. Inga konstigheter egentligen. Det är helt enkelt bara så, som det borde vara.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarierande undersköterska på Näsbypark får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de boende ska få en aktiv och spännande vardag med intressanta aktiviteter, trevliga måltider och goda möten.

Du kommer ha ett nära samarbete med undersköterskekollegor, sjuksköterska, rehabpersonal och andra yrkesroller. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska. Men vi vänder oss även till dig som har en avslutad eller påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå eller har en påbörjad sjuksköterske- eller läkarutbildning.

Det är meriterande med erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav. Viktigt är att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss:
• Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och är trygg i dig själv.
• Du är en ansvarstagande person, med god förmåga att planera och organisera.
• Du är bra på att bemöta olika typer av personer och ser till varje individs personliga egenskaper, behov och integritet.

Utdrag ur belastningsregistret
Vi kommer begära in utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning.

Varmt välkommen till ett sommarjobb där vi ser hela människan och gör skillnad varje dag! Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Vi kommer att hantera ansökningarna löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som undersköterska på hemtrevliga Ersta Mariahemmet

Är du på jakt efter ett roligt sommarjobb i en trygg organisation där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan? Mariahemmet ligger i Enskededalen nära t-bana och endast 10 min resa från Stockholms innerstad. Tillsammans med kollegor och de som bor här kommer ni ha fokus på roliga aktiviteter, trevliga måltider och få lära känna olika individer med intressanta livshistorier och erfarenheter. Hos oss blir du del i en stark gemenskap där vi stö... Visa mer
Är du på jakt efter ett roligt sommarjobb i en trygg organisation där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan?

Mariahemmet ligger i Enskededalen nära t-bana och endast 10 min resa från Stockholms innerstad.

Tillsammans med kollegor och de som bor här kommer ni ha fokus på roliga aktiviteter, trevliga måltider och få lära känna olika individer med intressanta livshistorier och erfarenheter. Hos oss blir du del i en stark gemenskap där vi stöttar och bryr oss om varandra.

På Ersta diakoni har vi lång erfarenhet av att hjälpa människor i utsatthet, utifrån vår värdegrund "Se hela människan". Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler. Inga konstigheter egentligen. Det är helt enkelt bara så, som det borde vara.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarierande undersköterska på Ersta Mariahemmet får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de boende ska få en aktiv och spännande vardag med intressanta aktiviteter, trevliga måltider och goda möten.

Du kommer ha ett nära samarbete med undersköterskekollegor, sjuksköterska, rehabpersonal och andra yrkesroller. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska. Men vi vänder oss även till dig som har en avslutad eller påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå eller har en påbörjad sjuksköterske- eller läkarutbildning.

Det är meriterande med erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav. Viktigt är att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss:
• Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och är trygg i dig själv.
• Du är en ansvarstagande person, med god förmåga att planera och organisera.
• Du är bra på att bemöta olika typer av personer och ser till varje individs personliga egenskaper, behov och integritet.

Utdrag ur belastningsregistret
Vi kommer begära in utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning.

Varmt välkommen till ett sommarjobb där vi ser hela människan och gör skillnad varje dag! Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Vi kommer att hantera ansökningarna löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som undersköterska på moderna Ersta Lydiahemmet, Farsta strand

Är du på jakt efter ett roligt sommarjobb i en trygg organisation där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan? Ersta Lydiahemmet är ett modernt äldreboende som ligger centralt i Farsta strand, nära kommunikationer och grönområden. Tillsammans med kollegor och de som bor här kommer ni ha fokus på roliga aktiviteter, trevliga måltider och få lära känna olika individer med intressanta livshistorier och erfarenheter. Hos oss blir du del i en star... Visa mer
Är du på jakt efter ett roligt sommarjobb i en trygg organisation där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan?

Ersta Lydiahemmet är ett modernt äldreboende som ligger centralt i Farsta strand, nära kommunikationer och grönområden. Tillsammans med kollegor och de som bor här kommer ni ha fokus på roliga aktiviteter, trevliga måltider och få lära känna olika individer med intressanta livshistorier och erfarenheter. Hos oss blir du del i en stark gemenskap där vi stöttar och bryr oss om varandra.

På Ersta diakoni har vi lång erfarenhet av att hjälpa människor i utsatthet, utifrån vår värdegrund "Se hela människan". Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler. Inga konstigheter egentligen. Det är helt enkelt bara så, som det borde vara.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarierande undersköterska på Ersta Lydiahemmet får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de boende ska få en aktiv och spännande vardag med intressanta aktiviteter, trevliga måltider och goda möten.

Du kommer ha ett nära samarbete med undersköterskekollegor, sjuksköterska, rehabpersonal och andra yrkesroller. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska. Men vi vänder oss även till dig som har en avslutad eller påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå eller har en påbörjad sjuksköterske- eller läkarutbildning.

Det är meriterande med erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav. Viktigt är att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss:
• Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och är trygg i dig själv.
• Du är en ansvarstagande person, med god förmåga att planera och organisera.
• Du är bra på att bemöta olika typer av personer och ser till varje individs personliga egenskaper, behov och integritet.

Utdrag ur belastningsregistret
Vi kommer begära in utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning.

Varmt välkommen till ett sommarjobb där vi ser hela människan och gör skillnad varje dag!

ÖVRIGT
Vi kommer att hantera ansökningarna löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig boendestödjare sökes omgående

#jobbjustnu Är du sugen på att jobba med något nytt? Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar? Arbetstiden varierar och är förlagd enbart VARDAGAR mån-fre mellan 8-20. Vi söker en boendestödjare på 50% inom socialpsykiatrin som kan börja omgående. Kan höjas på sikt om önskas. Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt s... Visa mer
#jobbjustnu
Är du sugen på att jobba med något nytt? Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar?
Arbetstiden varierar och är förlagd enbart VARDAGAR mån-fre mellan 8-20.
Vi söker en boendestödjare på 50% inom socialpsykiatrin som kan börja omgående. Kan höjas på sikt om önskas.
Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt ska kunna klara vardagen så självständigt som möjligt.
Arbetsuppgifter:
Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskildes behov så att den enskilde kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Boendestödet utförs i den enskildes hem eller utanför hemmet utifrån individuella insatser. Tillsammans med varje individ arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål, utifrån genomförandeplan och beställning. I arbetet ingår social dokumentation, uppdatera rutiner enligt gemensamma beslut samt upprättande av genomförandeplaner.


Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, städning, planering av inköp och vissa enklare ekonomiska göromål.


UTBILDNING ÄR ETT KRAV! Vi söker dig som är undersköterska, har gått barn och fritid, vård och omsorgsprogrammet, socionom eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
För att lyckas i uppdraget krävs det att du är trygg, stabil och har ett professionellt förhållningssätt och jobbar pedagogiskt. Du tar initiativ, motiverar och stöttar individen i att uppnå sina mål. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. I ditt arbetssätt är du flexibel utifrån individens behov av stöd och du har kunskap inom området. Då arbetet innehåller ensamarbete är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmågan att snabbt fatta beslut i olika situationer.?
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift då vi har dokumentationskrav. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad. Vi har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad.
Körkort och tillgång till egen bil är ett önskemål och stort plus.
Bifoga personligt brev, CV, och om du har tillgång till bil i din ansökan. Endast en inskickad ansökan per sökande tack, är ingen fördel att skicka 5-10 ansökningar på samma annons.
Eventuella frågor gällande tjänsten besvaras endast via mail.
VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE Visa mindre

Undersköterska dagtid 100% HEMTJÄNST med demens och psykiatrisk inriktning

Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten. HEMTJÄNST Tillträde: Omgående Arbetstid: 07.30-16.30 Schemarad: Tvåveckorsschema (tvåveckorsschema betyder att du arbetar på ett schema som är förlagt efter ojämn och jämn vecka som löper på varav varannan vecka är helgarbete). 100% - 37/37 Krav på ut... Visa mer
Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten.


HEMTJÄNST
Tillträde: Omgående
Arbetstid: 07.30-16.30
Schemarad: Tvåveckorsschema (tvåveckorsschema betyder att du arbetar på ett schema som är förlagt efter ojämn och jämn vecka som löper på varav varannan vecka är helgarbete). 100% - 37/37
Krav på utbildning: färdigutbildad undersköterska med ett godkänt svenskt betyg
Lön: utifrån verksamhetens kollektivavtal (Almega)
Provanställning gäller i 6 månader från anställning
För att arbeta i verksamheten ska du:
-ha kunskap, erfarenhet och intresse av att arbeta med människor som har olika demenssjukdomar eller psykisk ohälsa
-ha arbetat en längre tid inom hemtjänst
-kunna mycket bra svenska i tal och skrift då du går till kunder som kan ha svårt att förstå och tala samt att du ska kunna dokumentera i journaler och läsa instruktioner.
-vara social, envis, tålmodig, stresstålig, initiativtagande och kreativ i ditt arbetssätt
-hantera stress och kunna planera och strukturera ditt arbetet
-ha bra lokalkännedom i innerstockholm då du tar dig runt via kommunala färdmedel eller går
Observera att vi slutligen lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom kunskap, intresse, initiativförmåga, kommunikation/bemötande och personlighetskaraktär.


Arbetsuppgifter
Du följer ett insatsschema och går till kunder i deras egna hem och utför de insatser som kunderna är beviljade enligt biståndsbeslut. Det kan t.ex.. vara att laga mat, ge medicin, vara behjälplig med hygien, ha social samvaro, handla mat och följa med till sjukhus. Motivationsbiten är väldigt viktig då vi måste se till att alla våra kunder får den hjälp de behöver.


Vilka är vi
Stockholms Demens och Specialteam är ett hemtjänstföretag som utför insatser i kundens egna hem. Verksamheten utför även ledsagarservice, avlösarservice och boendestöd.
Verksamheten består enbart av två stora team:
Demensteamet fokuserar på kunder med demenssjukdomar där svårighetsgraderna varierar.
Specialteamet fokuserar på psykisk ohälsa, pågående missbruk och där ingår även boendestöd.


Vi arbetar med tidsredovisningssystemet Paragå där medarbetarna loggar in och ut sig från varje kundbesök med hjälp av mobiltelefon, NFC taggar samt dokumenterar direkt på plats i kundens journal. Paragå övervakar inloggningar via Gps.


Vart finns vi och hur tar du dig runt till kunderna
Vi har kunder i 8 olika stadsdelar och du utgår och avslutar ditt arbetspass från Södermalm där vi har vår lokal. Du tar dig runt till kunderna via kommunala färdmedel eller går (verksamheten har inga bilar). SL kort är ett krav för denna tjänst.


Övrigt
Var god läs om oss på vår hemsida innan du söker tjänsten www.stockholmsdemensteam.se
Observera att vi inte behandlar ansökningar som saknar kompletta cvn där information om utbildning och anställningstillfällen/tjänst samt personligt brev saknas. I din ansökan önskar vi även få tydlig information om vad du har för erfarenhet kring verksamhetens specifika inriktningar för att lättare kunna behandla din ansökan.
Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller på plats utan endast via arbetsförmedlingen och mail. Intervjuer sker löpande med både enskilda intervjuer samt gruppintervjuer på verksamhetens lokal. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdatum går ut. Visa mindre

Undersköterska kvällstid 84% HEMTJÄNST demens och psykiatrisk inriktning

Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten. HEMTJÄNST Tillträde: Omgående Arbetstid: 15.30-22.00 med måltidsuppehåll Schemarad: 84,12% (ca 19 pass på fyra veckor både på vardagar och helger). Verksamheten har valt att inte ha en tjänst på 100% då det annars skulle bli för många arbetspass per må... Visa mer
Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten.


HEMTJÄNST
Tillträde: Omgående
Arbetstid: 15.30-22.00 med måltidsuppehåll
Schemarad: 84,12% (ca 19 pass på fyra veckor både på vardagar och helger). Verksamheten har valt att inte ha en tjänst på 100% då det annars skulle bli för många arbetspass per månad för medarbetaren, detta bidrar till en bättre arbetsmiljö.
Observera att vi inte godkänner att du arbetar på fler arbetsplatser än denna under din anställning.
Krav på utbildning: färdigutbildad undersköterska med ett godkänt svenskt betyg
Lön: utifrån verksamhetens kollektivavtal
Provanställning gäller i 6 månader från anställning


För att arbeta i verksamheten ska du:
-ha kunskap, erfarenhet och intresse av att arbeta med människor som har olika demenssjukdomar eller psykisk ohälsa
-ha arbetat en längre tid inom hemtjänst
-kunna mycket bra svenska i tal och skrift då du går till kunder som kan ha svårt att förstå och tala samt att du ska kunna dokumentera i journaler och läsa instruktioner.
-vara social, envis, tålmodig, stresstålig, initiativtagande och kreativ i ditt arbetssätt
-hantera stress och kunna planera och strukturera ditt arbetet
-ha bra lokalkännedom i innerstockholm då du tar dig runt via kommunala färdmedel eller går
Slutligen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom kunskap, intresse, initiativförmåga, kommunikation/bemötande och personlighetskaraktär.


Arbetsuppgifter
Du ingår i ett kvällsteam där du följer ett insatsschema och går till kunder i deras egna hem och utför de insatser som kunderna är beviljade enligt biståndsbeslut. Det kan te.x. vara att laga mat, ge medicin, vara behjälplig med hygien och klädombyten samt ha social samvaro. Motivationsbiten är väldigt viktig då vi måste se till att alla våra kunder får den hjälp de behöver.


Vilka är vi
Stockholms Demens och Specialteam är ett hemtjänstföretag som utför insatser i kundens egna hem. Verksamheten utför även ledsagarservice, avlösarservice och boendestöd.
Verksamheten består enbart av två stora team utöver kvällspatrullen:
Demensteamet fokuserar på kunder med demenssjukdomar där svårighetsgraderna varierar.
Specialteamet fokuserar på psykisk ohälsa, pågående missbruk och boendestöd.
Kvällspatrullen har båda kundinriktningarna och arbetar inte i något av de specifika teamen. Demensdiagnoser är mestadels övergripande på kvällsscheman. Kvällspatrullen arbetar nära varandra och stöttar och hjälps åt vid avvikelser.


Vi arbetar med tidsredovisningssystemet Paragå där medarbetarna loggar in och ut sig från varje kundbesök med hjälp av mobiltelefon, NFC taggar samt dokumenterar direkt på plats i kundens journal. Paragå övervakar inloggningar via Gps.


Vart finns vi och hur tar du dig runt till kunderna
Vi har kunder i 8 olika stadsdelar och du utgår och avslutar alltid oavsett område ditt arbetspass från Södermalm där vi har vår lokal. Du tar dig runt till kunderna via kommunala färdmedel eller går (verksamheten har inga bilar). SL kort är ett krav för denna tjänst.


Var god läs om oss på vår hemsida innan du söker tjänsten www.stockholmsdemensteam.se


Observera att vi inte behandlar ansökningar som saknar kompletta cvn där information om utbildning och anställningstillfällen/tjänst samt personligt brev saknas. I din ansökan önskar vi även få tydlig information om vad du har för erfarenhet kring verksamhetens specifika inriktningar för att lättare kunna behandla din ansökan.


Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller på plats utan endast via arbetsförmedlingen och mail. Intervjuer sker löpande både över telefon och på verksamhetens lokal. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdatum går ut. Visa mindre

Samordnare Hemtjänst Omgående

Vi söker Dig som kanske jobbat inom hemtjänsten några år. Tjänsten är 60% samordning & 40% ute hos kund. Du ska tycka det är roligt med planering och administration och ha lätt för att växla om. Tjänsten innebär bla planering i ett system som heter Epsilon och även att arbeta i Sthlms stads program Paragå där man administrerar beslut på kunder som beviljas hemtjänstinsatser. Du ska ha god datorvana och att känna till Södermalm geografiskt är en fördel. Arb... Visa mer
Vi söker Dig som kanske jobbat inom hemtjänsten några år. Tjänsten är 60% samordning & 40% ute hos kund. Du ska tycka det är roligt med planering och administration och ha lätt för att växla om. Tjänsten innebär bla planering i ett system som heter Epsilon och även att arbeta i Sthlms stads program Paragå där man administrerar beslut på kunder som beviljas hemtjänstinsatser. Du ska ha god datorvana och att känna till Södermalm geografiskt är en fördel. Arbetet innebär att man måste vara kommunikativ mot arbetskamrater, kunder och externa samarbetspartner såsom biståndshandläggare, hemsjukvård, anhöriga m.m. Du måste kunna hantera svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Arbetstiden på heltid är mellan 07:00-15:30 månd-fred, tjänsgöringsgrad kan diskuteras men starttiden är alltid kl 07:00. Visa mindre

Manlig boendestödjare sökes.

#jobbjustnu Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar? Vi söker en manlig boendestödjare på 100% med start omgående. Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt ska kunna klara vardagen så självständigt som möjligt. Arbetsuppgifter: Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskilde... Visa mer
#jobbjustnu
Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar? Vi söker en manlig boendestödjare på 100% med start omgående.
Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt ska kunna klara vardagen så självständigt som möjligt.
Arbetsuppgifter:
Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskildes behov så att den enskilde kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Boendestödet utförs i den enskildes hem eller utanför hemmet utifrån individuella insatser. Tillsammans med varje individ arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål, utifrån genomförandeplan och beställning. I arbetet ingår social dokumentation, uppdatera rutiner enligt gemensamma beslut samt upprättande av genomförandeplaner.


Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, planering av inköp och vissa enklare ekonomiska göromål.


UTBILDNING ÄR ETT KRAV! Vi söker dig som är undersköterska, socionom, har gått vård och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
För att lyckas i uppdraget krävs det att du är trygg, stabil och har ett professionellt förhållningssätt. Du tar initiativ, motiverar och stöttar individen i att uppnå sina mål. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. I ditt arbetssätt är du flexibel utifrån individens behov av stöd och du har kunskap inom området. Då arbetet innehåller ensamarbete är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmågan att snabbt fatta beslut i olika situationer.?
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift då vi har dokumentationskrav. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad. Vi har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad.
Arbetstiden varierar och är förlagd VARDAGAR mån-fre mellan 8-20.
Körkort och tillgång till egen bil är ett önskemål och stort plus.
Bifoga personligt brev, CV, och om du har tillgång till bil i din ansökan.
Eventuella frågor gällande tjänsten besvaras endast via mail.
Lön 24-25.000 kr på 100%, mån-fre enbart, inga helger!
VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE Visa mindre

Kvinnlig boendestödjare sökes omgående

#jobbjustnu Är du sugen på att jobba med något nytt? Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar? Arbetstiden varierar och är förlagd enbart VARDAGAR mån-fre mellan 8-20. Vi söker en boendestödjare på 50% inom socialpsykiatrin som kan börja omgående. Kan höjas på sikt om önskas. Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt s... Visa mer
#jobbjustnu
Är du sugen på att jobba med något nytt? Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar?
Arbetstiden varierar och är förlagd enbart VARDAGAR mån-fre mellan 8-20.
Vi söker en boendestödjare på 50% inom socialpsykiatrin som kan börja omgående. Kan höjas på sikt om önskas.
Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt ska kunna klara vardagen så självständigt som möjligt.
Arbetsuppgifter:
Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskildes behov så att den enskilde kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Boendestödet utförs i den enskildes hem eller utanför hemmet utifrån individuella insatser. Tillsammans med varje individ arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål, utifrån genomförandeplan och beställning. I arbetet ingår social dokumentation, uppdatera rutiner enligt gemensamma beslut samt upprättande av genomförandeplaner.


Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, städning, planering av inköp och vissa enklare ekonomiska göromål.


UTBILDNING ÄR ETT KRAV! Vi söker dig som är undersköterska, har gått barn och fritid, vård och omsorgsprogrammet, socionom eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
För att lyckas i uppdraget krävs det att du är trygg, stabil och har ett professionellt förhållningssätt och jobbar pedagogiskt. Du tar initiativ, motiverar och stöttar individen i att uppnå sina mål. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. I ditt arbetssätt är du flexibel utifrån individens behov av stöd och du har kunskap inom området. Då arbetet innehåller ensamarbete är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmågan att snabbt fatta beslut i olika situationer.?
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift då vi har dokumentationskrav. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad. Vi har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad.
Körkort och tillgång till egen bil är ett önskemål och stort plus.
Bifoga personligt brev, CV, och om du har tillgång till bil i din ansökan. Endast en inskickad ansökan per sökande tack, är ingen fördel att skicka 5-10 ansökningar på samma annons.
Eventuella frågor gällande tjänsten besvaras endast via mail.
VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE Visa mindre

Specialiserad Palliativ avd söker semestervik. usk till ASIH Sthlm Södra

ASIH Stockholm Södra söker undersköterska till sommarvikariat Under sommaren önskar vi vikarier för undersköterskor till vår Specialiserade Palliativa slutenvårdsavdelning. Du har alltid stöd av ett team av kompetenta och erfarna sjuksköterskor/distriktsköterskor på alla dina pass. Vill du vara med och jobba självständigt, med ett härligt gäng i växlande miljö? Vården hos oss är personcentrerad och vår värdegrund vilar på patientmötet, delaktighet, me... Visa mer
ASIH Stockholm Södra söker undersköterska till sommarvikariat

Under sommaren önskar vi vikarier för undersköterskor till vår Specialiserade Palliativa slutenvårdsavdelning.

Du har alltid stöd av ett team av kompetenta och erfarna sjuksköterskor/distriktsköterskor på alla dina pass.

Vill du vara med och jobba självständigt, med ett härligt gäng i växlande miljö? Vården hos oss är personcentrerad och vår värdegrund vilar på patientmötet, delaktighet, medarbetarskap, nära ledarskap samt arbetsglädje. Vi arbetar i multiprofessionellt team, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- samt arbetsterapeuter. Tillsammans har vi ett arbetssätt som främjar god kvalitet och hög säkerhet för både patient, närstående och medarbetare. Till vår hjälp har vi regelbundna besök av diakon från sjukhuskyrkan, volontärer och clownmedicin.

Vår specialiserade palliativa slutenvårdsavdelning finns i Långbro Park, vi har 16 patientrum. Närstående får vistas på avdelningen dygnet runt. Vi vårdar personer som är 18 år och äldre med olika diagnoser, de vanligaste diagnoserna är cancer, KOL, hjärtsvikt och neurologiska sjukdomar där personerna har en begränsad återstående livstid. Personerna kan ha aktiva behandlingar för att bromsa förloppet, symtomlindra och/eller öka livskvaliteten. Med en helhetssyn på människan är vårt fokus på att skapa trygghet dygnet runt för patienten och dess närstående genom hög tillgänglighet, delaktighet och kontinuitet. Vi strävar varje dag efter en arbetsplats med alla medarbetares lika värde och där du som medarbetare är välkommen med förbättringsförslag och där dina åsikter spelar en stor roll i det framtida arbetet. Vi eftersträvar ständig kompetensutveckling.

Vi har ett nära samarbete med våra ASIH-team som finns i Långbro park, Handen, Huddinge och Nacka.

ASIH Stockholm Södra är en regiondriven verksamhet med lång erfarenhet av avancerad sjukvård i hemmet och palliativ vård och är en av Sveriges största ASIH- verksamheter (avancerad sjukvård i hemmet). Inom verksamheten bedrivs forskning, utbildning och utveckling inom olika områden. Medicintekniska moment är vanligt förekommande. Vi dokumenterar i journalsystemet TakeCare.

Läs mer om oss på www.asih.sll.se

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som undersköterska är varierande då vi är en specialiserad palliativ enhet. Du kommer att arbeta med omvårdnad, såromläggning, olika provtagningar.

Anställningsform
Sommarvikariat. 100 %, deltid kan diskuteras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett intresse för palliativ vård

Har du tidigare erfarenheter som undersköterska är det meriterande. Du behöver känna dig trygg i att arbeta självständigt, då du kommer att åka på besök självständigt och fatta egna beslut och vara kreativ.

Svenska motsvarande minst nivå C1. 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Sommarjobba som undersköterska på hemtrevliga Ersta Linnégården

Är du på jakt efter ett roligt sommarjobb i en trygg organisation där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan? Ersta Linnégården ligger centralt i hjärtat av Östermalm. Här finns en fin innergård och det är nära till tunnelbana. Tillsammans med kollegor och de som bor här kommer ni ha fokus på roliga aktiviteter, trevliga måltider och få lära känna olika individer med intressanta livshistorier och erfarenheter. Hos oss blir du del i en stark... Visa mer
Är du på jakt efter ett roligt sommarjobb i en trygg organisation där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan?

Ersta Linnégården ligger centralt i hjärtat av Östermalm. Här finns en fin innergård och det är nära till tunnelbana.

Tillsammans med kollegor och de som bor här kommer ni ha fokus på roliga aktiviteter, trevliga måltider och få lära känna olika individer med intressanta livshistorier och erfarenheter. Hos oss blir du del i en stark gemenskap där vi stöttar och bryr oss om varandra.

På Ersta diakoni har vi lång erfarenhet av att hjälpa människor i utsatthet, utifrån vår värdegrund "Se hela människan". Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler. Inga konstigheter egentligen. Det är helt enkelt bara så, som det borde vara.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarierande undersköterska på Ersta Linnegården får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de boende ska få en aktiv och spännande vardag med intressanta aktiviteter, trevliga måltider och goda möten.

Du kommer ha ett nära samarbete med undersköterskekollegor, sjuksköterska, rehabpersonal och andra yrkesroller. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska. Men vi vänder oss även till dig som har en avslutad eller påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå eller har en påbörjad sjuksköterske- eller läkarutbildning.

Det är meriterande med erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav. Viktigt är att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss:
• Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och är trygg i dig själv.
• Du är en ansvarstagande person, med god förmåga att planera och organisera.
• Du är bra på att bemöta olika typer av personer och ser till varje individs personliga egenskaper, behov och integritet.

Utdrag ur belastningsregistret
Vi kommer begära in utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning.

Varmt välkommen till ett sommarjobb där vi ser hela människan och gör skillnad varje dag! Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Vi kommer att hantera ansökningarna löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som undersköterska på hemtrevliga Ersta Hannahemmet

Är du på jakt efter ett roligt sommarjobb i en trygg organisation där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan? Hannahemmet ligger i Bromma och har en grönskande lummig innergård. Utöver svenskspråkiga avdelningar har vi även avdelningar med finsk profil där vi pratar finska och anammar finska traditioner och högtider. Tillsammans med kollegor och de som bor här kommer ni ha fokus på roliga aktiviteter, trevliga måltider och få lära känna oli... Visa mer
Är du på jakt efter ett roligt sommarjobb i en trygg organisation där vi står stadigt i värdegrunden att se hela människan?

Hannahemmet ligger i Bromma och har en grönskande lummig innergård. Utöver svenskspråkiga avdelningar har vi även avdelningar med finsk profil där vi pratar finska och anammar finska traditioner och högtider.

Tillsammans med kollegor och de som bor här kommer ni ha fokus på roliga aktiviteter, trevliga måltider och få lära känna olika individer med intressanta livshistorier och erfarenheter. Hos oss blir du del i en stark gemenskap där vi stöttar och bryr oss om varandra.

På Ersta diakoni har vi lång erfarenhet av att hjälpa människor i utsatthet, utifrån vår värdegrund "Se hela människan". Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler. Inga konstigheter egentligen. Det är helt enkelt bara så, som det borde vara.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarierande undersköterska på Ersta Hannahemmet får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de boende ska få en aktiv och spännande vardag med intressanta aktiviteter, trevliga måltider och goda möten.

Du kommer ha ett nära samarbete med undersköterskekollegor, sjuksköterska, rehabpersonal och andra yrkesroller. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska. Men vi vänder oss även till dig som har en avslutad eller påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå eller har en påbörjad sjuksköterske- eller läkarutbildning.

Det är meriterande med erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav. Viktigt är att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Då Hannahemmet/Hannakoti är ett finsk-svenskt äldreboende är det meriterande om du utöver det svenska språket även talar och förstår finska.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss:
• Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och är trygg i dig själv.
• Du är en ansvarstagande person, med god förmåga att planera och organisera.
• Du är bra på att bemöta olika typer av personer och ser till varje individs personliga egenskaper, behov och integritet.

Utdrag ur belastningsregistret
Vi kommer begära in utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning.

Varmt välkommen till ett sommarjobb där vi ser hela människan och gör skillnad varje dag!

ÖVRIGT
Vi kommer att hantera ansökningarna löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Solgården söker undersköterska för nattjänstgöring

Vi söker undersköterska som vill arbeta natt på vårt äldreboende Solgården. Äldreboendet Solgården ligger med utsikt mot Drevviken med närhet till café Kristinahuset, fina promenadstråk och badbryggor. På Solgården har vi en stor trädgård med växthus för både aktivitet och vila. Delar av Solgården som är nybyggt drivs av solenergi, som en del i Stora Sköndals hållbarhetsarbete. Din roll: Som undersköterska är din uppgift att ge personlig och trygg omv... Visa mer
Vi söker undersköterska som vill arbeta natt på vårt äldreboende Solgården.

Äldreboendet Solgården ligger med utsikt mot Drevviken med närhet till café Kristinahuset, fina promenadstråk och badbryggor. På Solgården har vi en stor trädgård med växthus för både aktivitet och vila. Delar av Solgården som är nybyggt drivs av solenergi, som en del i Stora Sköndals hållbarhetsarbete.

Din roll:

Som undersköterska är din uppgift att ge personlig och trygg omvårdnad och omsorg till de boende under nattetid. Du anpassar dig efter situationen och de boendes önskemål och behov samt sköter ett visst medicinskt omvårdnadsarbete utifrån delegering av sjuksköterska. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig del i att kunna erbjuda en vård och omsorg som ger våra boende en hög livskvalitet med mycket god kvalitet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med människor som har somatiska besvär eller demenssjukdom. För att arbeta på demensavdelning krävs även att du har genomfört utbildningar inom området, som exempelvis BPSD.

Som person tar du initiativ i arbetet och ser vad som behöver prioriteras ur ett helhetsperspektiv. Du är hjälpsam gentemot dina kollegor och ser till att dina arbetsuppgifter blir genomförda på ett kvalitetsmässigt vis. Du är trygg i din yrkesroll och är ansvarstagande och noggrann. Du behöver ha bra kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift samt god vana av att dokumentera.

Vi använder oss av verksamhetsbaserat schema, tillträde sker enligt överenskommelse. Du kan läsa mer om Solgården http://www.storaskondal.se/vara-verksamheter/aldreomsorg-hos-stora-skondal/solgarden/och läsa mer om Stora Sköndal på https://www.instagram.com/storaskondal/och https://www.facebook.com/stiftelsenstoraskondal/.

Vi träffar gärna dig som vill göra livet bättre för de som behöver stöd, vård och omsorg. Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss försäljning av rekryteringstjänster. Visa mindre

Undersköterskor vår/sommar till Humana Sjöstadsgården

Arbeta som undersköterska hos oss på Humana Sjöstadsgården Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vill du göra skillnad för våra äldre och samtidigt arbeta tillsammans med glada och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig hos oss på Sjöstadsgården. Humana Sjöstadsgården är beläget i fina Hammarby Sjöstad och är ett vård- och o... Visa mer
Arbeta som undersköterska hos oss på Humana Sjöstadsgården
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vill du göra skillnad för våra äldre och samtidigt arbeta tillsammans med glada och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig hos oss på Sjöstadsgården.

Humana Sjöstadsgården är beläget i fina Hammarby Sjöstad och är ett vård- och omsorgsboende för äldre personer med demenssjukdom eller somatiska omvårdnadsbehov. Det finns 59 platser fördelat på 7 avdelningar där 4 avdelningar är för personer med demenssjukdom och 3 avdelningar är somatisk inriktning.
Din arbetsdag som undersköterska
Hos oss arbetar du med att ge god omsorg och vardagsrehabilitering till våra kunder. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus.
En vanlig arbetsdag består bland annat av:
- Behjälplig i måltidssituationer och vid olika serviceinsatser
- Dokumentation
- Ge medicin (erhållande av delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter om du har uppfyllt kraven för det)
Vem är du?
Om du har viljan att lära, är serviceinriktad och engagerad är detta din arbetsplats. Vi erbjuder ett roligt och givande jobb. Självklart vill man trivas på sin arbetsplats och det kommer du göra hos oss om du:
- Delar och vill arbeta utifrån vår värdegrund
- Är en teamspelare som uppskattar att samarbeta med kollegor
- Inser vikten av dokumentation

Vi ser att du är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vård-och omsorg, gärna inom äldreomsorgen.

Ansök redan idag
Låter detta som ett arbete för dig? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Om anställning
- Vi söker fleraTimvikarier som kan arbeta till våren/sommren
- Vi söker 1 tillsvidareanställning dag/kväll och varannan helg ca 80 %, vi tillämpar 6 månaders provanställning. 
- Varierad arbetstid, dag/kväll/helg
- Tillträde enligt överenskommelse
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.   
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på HumanaHÄR 

Kontaktperson:  
Camilla Falkbrink: Camilla.falkbrink@humana.se
Jeanette Stenberg: Jeanette.stenberg@humana.se


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Provtagare - Drogtester Stockholm

Om NDP NDP är ett tjänsteföretag som stöttar näringslivet med det systematiska arbetsmiljöarbetet i form av missbruksförebyggande åtgärder på arbetsplatsen. Vi upprättar policys och handlingsplaner, utbildar chefer och medarbetare och erbjuder drogtestprogram i huvudsak. Vår ambition är att kunden och klienten alltid skall känna trygghet i ett samarbete med NDP. De ledord som gäller för vår organisation är därför kompetens, kvalitet och trygghet. ... Visa mer
Om NDP

NDP är ett tjänsteföretag som stöttar näringslivet med det systematiska arbetsmiljöarbetet i form av missbruksförebyggande åtgärder på arbetsplatsen. Vi upprättar policys och handlingsplaner, utbildar chefer och medarbetare och erbjuder drogtestprogram i huvudsak.


Vår ambition är att kunden och klienten alltid skall känna trygghet i ett samarbete med NDP. De ledord som gäller för vår organisation är därför kompetens, kvalitet och trygghet.
Beskrivning
Jobbar du deltid, bor i norra delen av Stockholm, är bekväm med att jobba med strikta rutiner och vill arbeta med förebyggande åtgärder för drogfria arbetsplatser?

Är du sjukvårdsutbildad eller har annan relevant erfarenhet och det låter intressant så erbjuder vi möjlighet att jobba extra utöver ordinarie arbete då vi behöver förstärka med ytterligare en provtagare.

Arbetsuppgifter
Som provtagare utför du på uppdrag drogtester ute hos företag. De drogtestmetoder NDP erbjuder är urin, saliv och utandning. Drogtesterna utförs enligt chain of custody med strikta rutiner och aktuella föreskrifter på arbetsplatser. Vi tillhandahåller utbildning.

Drogtester genomförs alla dagar i veckan och på alla tider av dygnet.

Antalet provtagningar varierar beroende på antal kunder i det geografiska området du verkar i. I detta fall handlar det om ca 2 tillfällen per månad. Arbetstiderna förläggs i samråd med kund och provtagare. Möjlighet att påverka arbetstider finns. Provtagningstillfällen med kortare varsel förekommer, varför det är viktigt att kunna vara flexibel.

 

Kvalifikationer
Med anledning av uppdragets natur ser vi att du som person har följande egenskaper:

Du har förmåga att arbeta självständigt och är utåtriktad. Det är viktigt att du är strukturerad, effektiv och stresstålig. Du är van att hantera människor, är trygg och tydlig i din kommunikation. Integritet är ett ledord för dig.

Krav
- Minst gymnasieutbildning

- Hantera digitalteknik och har datavana

- Språk- Svenska och engelska

- Körkort B - egen bil

Villkor
Sista ansökningsdag, 28 februari 2023
Urval sker löpande.

 

Frågor kring tjänsten besvaras av Lisa Hedin, 070-2837030

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterska, sommarvikarie 2023, Hässelgården, Norlandia

Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Norlandia Hässelgården i Hässelby Stockholm. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia? Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och ... Visa mer
Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Norlandia Hässelgården i Hässelby Stockholm. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia?
Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och meningsfull tillvaro på ålderns höst. Vi utgår alltid från den boendes vilja och egna förmåga och ser till det friska. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att utföra en värdig och god omsorg och omvårdnad utifrån den äldres individuella behov. Förekommande arbetsuppgifter kan till exempel vara hjälp med den dagliga omvårdnaden, medicingivning, dokumentation, stöttning vid aktiviteter, servering och sällskap vid måltider samt städ i boendens lägenhet. Du kommer få vara delaktig i allt från lärorika omvårdnadsmoment till trevliga aktiviteter med de boende. Ett väldigt spännande jobb helt enkelt!Om Norlandia Hässelgården
Hässelgården är ett vård och omsorgsboende med demensinriktning, 36 platser fördelat på 4 våningsplan. Boendet ligger en kort promenadväg från Hässelby gård med bra kommunikationer med tunnelbana och buss. Här arbetar vi i team med undersköterska, sjuksköterska

Vem söker vi?
Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att vara flexibel och lyhörd när det behövs.

- Det är starkt meriterande om du har undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350 poäng.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god datorkunskap/datorvana och erfarenhet av dokumentation.

- Genomfört utbildningar: Demens ABC, Demens ABC+, Noll vision (uppvisa diplom)

Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-03-15

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef: Johanna Fahlander Fallgren

Telefonnummer: 0722480775

E-postadress: hasselgarden.verksamhetschef@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska/vårdbiträde, sommarvikarie 2023, Kattrumpstullen, Norlandia

Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Kattrumpstullens äldreboende i Stockholm. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia? Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och men... Visa mer
Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är undersköterska/vårdbiträde och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Kattrumpstullens äldreboende i Stockholm. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär jobbet som undersköterska/vårdbiträde på Norlandia?
Som undersköterska/vårdbiträde är du en värdefull nyckelspelare som bidrar till att våra boende får en trygg och meningsfull tillvaro på ålderns höst. Vi utgår alltid från den boendes vilja och egna förmåga och ser till det friska. Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att utföra en värdig och god omsorg och omvårdnad utifrån den äldres individuella behov. Förekommande arbetsuppgifter kan till exempel vara hjälp med den dagliga omvårdnaden, medicingivning, dokumentation, stöttning vid aktiviteter, servering av måltider samt enklare städ i boendens lägenhet. Du kommer få vara delaktig i allt från lärorika omvårdnadsmoment till trevliga aktiviteter med de boende. Ett väldigt spännande jobb helt enkelt!Om Kattrumpstullens äldreboende
Välkommen till Kattrumpstullen, ett vård- och omsorgsboende för personer i behov av omsorg dygnet runt. Verksamheten ligger i ett lugnt område uppe på Ruddammen med en fantastisk utsikt över Östermalm och Vasastaden. Du tar dig enkelt till oss med buss 61 mot Ruddammen.

Boendet har 97 lägenheter som är fördelade på 5 våningsplan med 9 avdelningar.

5 somatiska avdelningar och 4 demensavdelningar.

Vem söker vi?
Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en förmåga att vara flexibel och lyhörd när det behövs.

- Det är starkt meriterande om du har undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350 poäng.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god datorkunskap/datorvana och erfarenhet av dokumentation.

Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-05-01

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Cecilia Roxengren

Kattrumpstullen.samordnare@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timanställda undersköterskor till AdeoCare Hässelby

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi timanställda undersköterskor till Hässelby. Vi är ca. 20 medarbetare samt en enhetschef och en biträdande enhetschef. Vi sitter i fräscha lokaler vid goda kommunikationer. Vi använder oss av moderna arbet... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi timanställda undersköterskor till Hässelby.

Vi är ca. 20 medarbetare samt en enhetschef och en biträdande enhetschef. Vi sitter i fräscha lokaler vid goda kommunikationer. Vi använder oss av moderna arbetsverktyg, till exempel mobilt ledningssystem.

AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar och du erbjuds utbildning som du kommer att ha nytta av i din fortsatta karriär.

Arbetsuppgifter

Du går hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med:

- omvårdnad och hygien

- städning

- inköp

- tvätt

- måltider

- promenader

- medicinutdelning

Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har åtminstone ett par års erfarenhet från äldreomsorgen, gärna från hemtjänsten. B-körkort är ett krav. Du behöver kunna dokumentera på datorn och dina kunskaper i svenska är bra.

Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.

Omfattning och arbetstid

Timanställning dagar, kvällar och/eller helger.

Vi gör löpande urval så skicka din ansökan gärna så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Visa mindre

Vi behöver dig, undersköterska, i sommar

Om Kavat Vård Kavat vård erbjuder äldreboende med olika inriktning och profil. Våra verksamheter finns i kommuner i Stockholms län som infört valfrihetsreformer. Vi tror på individens rätt att välja och vill erbjuda tydliga koncept, som bl.a. djur & natur, hotellkoncept, All inklusive, Må-bra och/eller språkprofil Att arbeta på Kavat Vård Det är våra medarbetare som är Kavat Vård! På Kavat Vård får du som medarbetare möjlighet och stöd att utvecklas och... Visa mer
Om Kavat Vård
Kavat vård erbjuder äldreboende med olika inriktning och profil. Våra verksamheter finns i kommuner i Stockholms län som infört valfrihetsreformer.

Vi tror på individens rätt att välja och vill erbjuda tydliga koncept, som bl.a. djur & natur, hotellkoncept, All inklusive, Må-bra och/eller språkprofil

Att arbeta på Kavat Vård
Det är våra medarbetare som är Kavat Vård!

På Kavat Vård får du som medarbetare möjlighet och stöd att
utvecklas och växa. Vårt mål är att du som medarbetare ska kunna utvecklas
och göra karriär inom Kavat Vård.

Vi arbetar tillsammans för en god arbetsmiljö som ger dig möjlighet att få ihop livet med jobb, familj och fritid.

Vi på Kavat Vård är kända för att vara snabbfotade och nytänkande. Hos oss får du möjlighet att ta egna initiativ, vara med och påverka- och utveckla ditt eget arbete.Vi söker nu vikarierande undersköterskor till sommaren så våra medarbetare kan få lite välbehövlig semester. Tjänstgöringsgraden kan variera och diskuteras men önskvärt är minst 75 %. Vi behöver dig mellan perioden vecka 25-33.

Arbetsuppgifter
På Kavat vård har vi en stark gemenskap och tillsammans strävar vi efter att varje dag leva upp till våra värderingar i såväl mötet med boende som i ledarskap och medarbetare. I rollen som undersköterska planerar du och dina kollegor arbetsdagen utifrån de boendes individuella behov och önskemål. Att skapa hemkänsla och en meningsfull vardag för de boende är viktiga delar i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med undersköterskeutbildning om minst 1350p och som har erfarenhet av att arbeta i äldreomsorgen. Vi lägger stor vikt vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap, därför är det mycket viktigt att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

All vår dokumentation sker i journalsystemet Safe Doc, en god datorkunskap/datorvana är därför nödvändig.

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

För att skydda våra äldre och andra riskgrupper behöver du vara Covidvaccinerad.
Vi kommer att be att få se ditt covidbevis vid intervjutillfället.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Sofie Ewerborg, sofie.ewerborg@kavatvard.se

Fackliga kontaktpersoner
Helena Afvander, Kommunal

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Kavat vårds ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timanställda undersköterskor till Sköndal

Vi söker undersköterskor som vill arbeta hos oss inom äldreomsorgen när vi är i behov av extra personal. På våra äldreboenden i Sköndal har vi omsorgsboenden, boende för personer med demenssjukdom samt avdelning för geropsykiatriska diagnoser. Här arbetar undersköterskor, teamchefer, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, aktivitetscoach och verksamhetschef tillsammans för att skapa den bästa omsorgen och servicen för våra boende. Vi arbeta... Visa mer
Vi söker undersköterskor som vill arbeta hos oss inom äldreomsorgen när vi är i behov av extra personal.

På våra äldreboenden i Sköndal har vi omsorgsboenden, boende för personer med demenssjukdom samt avdelning för geropsykiatriska diagnoser. Här arbetar undersköterskor, teamchefer, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, aktivitetscoach och verksamhetschef tillsammans för att skapa den bästa omsorgen och servicen för våra boende.

Vi arbetar med inflytande och delaktighet för våra boende, allt för att ge dem en meningsfull tillvaro och välbefinnande. Våra idérika aktivitetscoacher hjälper till att planera och genomföra aktiviteter som är anpassade efter våra boendes önskemål.

Våra äldreboenden i Sköndal ligger nära sjön Drevviken, ca 10 min med buss från Gullmarsplan. Läs gärna mer om Stora Sköndal på hemsidan eller följ oss i sociala medier.

Din roll

Som undersköterska på Stora Sköndal ska du ge de boende möjlighet att klara vardagen så självständigt som möjligt. Du ger individuell och trygg omsorg genom att arbeta i en nära relation med den äldre och hens närstående och du ser den äldre ur ett helhetsperspektiv. Du sköter ett visst medicinskt omvårdnadsarbete utifrån delegering av sjuksköterska.

För att du ska fungera bra och trivas hos oss är det viktigt att du har engagemanget och viljan att vara med och driva en äldreomsorg av högsta kvalitet.

Som person ser vi gärna att du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande och flexibel.

Vi lägger stor vikt vid ett gott och personcentrerat bemötande, där du i varje möte arbetar för att göra det lilla extra.

Kvalifikationer

Du har undersköterskeutbildning eller dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Du är ansvarsfull och mogen att utföra kvalificerat och personligt omvårdnadsarbete. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift, då arbetet ställer krav på kommunikation och dokumentation. Du ska ha god datorvana eftersom all dokumentation sker digitalt. 

Vi träffar gärna dig som delar våra värderingar Jämlikhet – Omtanke - Förändring och vill göra livet bättre för de som behöver stöd, vård och omsorg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi undanber oss all typ av försäljning av rekryteringstjänster! Visa mindre

Meningsfullt jobb/extrajobb inom äldreomsorg!

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Vill du ha ett varierande och spännande jobb som gör skillnad? Omsorgsförmedlingen matchar dig med jobb i äldreomsorgen, och erbjuder utbildning och stöd till dig som är ny. Just nu söker vi personer som vill arbeta i Tyresö kommunala äldreomsorg! Så går det till: Ansök utan CV Fyll i dina önskemål om omfattning och typ av arbetsplats Du bjuds in till in... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Vill du ha ett varierande och spännande jobb som gör skillnad?
Omsorgsförmedlingen matchar dig med jobb i äldreomsorgen, och erbjuder utbildning och stöd till dig som är ny.
Just nu söker vi personer som vill arbeta i Tyresö kommunala äldreomsorg! Så går det till:
Ansök utan CV
Fyll i dina önskemål om omfattning och typ av arbetsplats
Du bjuds in till intervju på arbetsplatsen
Utbildning, stöd och coachning direkt i mobilen
Ingen utbildning eller tidigare erfarenhet krävs!

NY I OMSORGEN? INGEN FARA!
Via oss får du del av en digital akademi direkt i mobilen. I korta kurser, filmklipp och quiz lär du dig allt från praktisk vård och omsorg till bemötande, service eller att stötta personer med demensdiagnos.
COMMUNITY MED ANDRA TALANGER
I den digitala akademin finns gemenskap med andra talanger. Här kan du ställa frågor till våra experter.
KURSINTYG STÄRKER DITT CV
När du genomfört kurser får du digitala intyg som stärker ditt CV när du söker jobb framöver.
EN ERFARENHET FÖR LIVET
Äldreomsorgen är en framtidsbransch i snabb utveckling. För dig som trivs finns stora möjligheter att växa! Vare sig du väljer en långsiktig karriär inom äldreomsorgen eller ett extrajobb ger jobbet en erfarenhet för resten av livet.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Undersköterska korttids- och växelvård timanställning samt sommarvikariat.

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Mälarbacken är ett vård- och omsorgsboende för äldre över 65 år. På Mälarbacken bor 282 personer med olika inriktningar bestående av demens, somatisk, profilboende psykiatri samt korttids- och växelvård. Mälarbacken ligger vid ett naturskönt område och hit åker man enkelt med t ex bil, ... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Mälarbacken är ett vård- och omsorgsboende för äldre över 65 år.

På Mälarbacken bor 282 personer med olika inriktningar bestående av demens, somatisk, profilboende psykiatri samt korttids- och växelvård. Mälarbacken ligger vid ett naturskönt område och hit åker man enkelt med t ex bil, buss eller tunnelbana. Mälarbacken är en akademisk nod och har en egen adjungerad klinisk adjunkt. Vi tar emot undersköterskeelever. Vi söker nu undersköterskor till timanställning samt sommarvikarier.

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska ska du ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja boende i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med den boendes sociala kontakter. Du ska ansvara för att boende får delta i olika aktiviteter och få stimulans för sitt välbefinnande samt erbjuda den boende möjlighet till utevistelse. Du ska hjälpa och stödja den äldre så att dennes funktioner bevaras. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid vårdplanering och social dokumentation. Äldreomsorgens värdegrund genomsyrar vår verksamhet.

Kvalifikationer
Du ska ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Du ska ha vana av att dokumentera. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska kunna omsätta äldreomsorgens värdegrund i det praktiska arbetet och ha ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov. Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt
Vi söker både timvikarier men också sommarvikariat.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Webbplats: start.stockholm Visa mindre

Undersköterskor till demensteam

Vi söker dig som brinner för att ge det där lilla extra, genom att ingå i vårt demensteam. Du kommer att arbeta i Hagsätra. Den person vi söker ska vara utbildad undersköterska, med någon form av demensutbildning. Du har alltid stöd från samordnare och Enhetschef på kontoret så du är aldrig ensam. Vi har en fantastisk arbetsgrupp så det är viktigt att du är beredd att bidra till en god stämning där vi hjälper och stödjer varandra för kundernas bästa. Du m... Visa mer
Vi söker dig som brinner för att ge det där lilla extra, genom att ingå i vårt demensteam. Du kommer att arbeta i Hagsätra. Den person vi söker ska vara utbildad undersköterska, med någon form av demensutbildning. Du har alltid stöd från samordnare och Enhetschef på kontoret så du är aldrig ensam. Vi har en fantastisk arbetsgrupp så det är viktigt att du är beredd att bidra till en god stämning där vi hjälper och stödjer varandra för kundernas bästa. Du måste behärska svenska språket väl i både tal och skrift för att kunna skapa en trygg situation för våra pensionärer. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss i vår fina hemtjänst och starta vårt demensteam.
Omsorgsfamiljen har i dag 500 pensionärer som har valt oss som sin utförare och vi växer stadigt. Vi trivs tillsammans och våra medarbetare har alla en lång erfarenhet med gedigen kompetens. Du kommer att arbeta i hemtjänsten, framförallt med våra kunder med minnessjukdomar. I demensgruppen har vi en social träffpunkt , där vi bjuder in våra kunder för en trevlig stund med samvaro, fika, och riktade aktiviteter. Här finns det stora möjligheter för rätt person att utveckla demensteamet tillsammans med de medarbetare som har påbörjat detta arbete, och med stöd från enhetschef och verksamhetschef. Vår verksamhet ligger i Hagsätra, det är en fördel om du har körkort, men inget krav, det viktigaste är att det är rätt person för detta spännande uppdrag. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda en hög kvalitet där vi vet att kontinuiteten är det viktigaste för våra kunders hälsa och trygghet.
Vi ger fortlöpande utbildningar inom demens av våran egna Silviasyster, HLR utbildningar av våran egna instruktör och vi har även lyft och förflyttnings utbildning.

Sedan tillkommer fler webb baserade utbildningar som man behöver göra.
Vi bjuder in till öppet hus varje vecka för alla våra kunder, där vi fikar tillsammans och har olika aktiviteter.

Vi firar även alla högtider tillsammans, som är väldigt uppskattat.

Under våren 2023 så ska vi starta upp ett eget demensteam med hjälp av våran Silviasyster som vi har hos oss,

Så nu söker vi efter dig som vill arbeta inom hemtjänst med just demens inriktningen och vill få vara med i uppstarten av att skapa detta team.
Våran lokal ligger centralt i Hagsätra Centrum med goda kommunikationsmöjligheter runt hörnet. Vi tillhandahåller arbetskläder för alla i personalen, samt företagsbilar/cyklar att använda under sitt arbetspass.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska till Brommagården, tillsvidare

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Brommagården är ett vård- och omsorgsboende med dagverksamhet, gruppboende för demenssjuka och boende för somatiskt sjuka. Verksamheten präglas av stabilitet, delaktighet och hög kompetens och ligger i en naturskön park vid Bromma kyrka. Vår verksamhet bygger på helhetstänkande, öppenhe... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Brommagården är ett vård- och omsorgsboende med dagverksamhet, gruppboende för demenssjuka och boende för somatiskt sjuka.

Verksamheten präglas av stabilitet, delaktighet och hög kompetens och ligger i en naturskön park vid Bromma kyrka. Vår verksamhet bygger på helhetstänkande, öppenhet, respektfullt bemötande och ansvar. Den äldres integritet och beslutanderätt är självklara förutsättningar för vårt arbete för att den äldre ska känna sig delaktig i sin vardag och i sin vård och omsorg. Vi lägger stor vikt på bra mottagande av den äldre och dennes närstående i olika möten. Vi arbetar i multiprofessionella team och tar del av den äldres levnadsberättelse för att skapa trygghet, meningsfullhet och känsla av sammanhang. Vi strävar efter goda relationer med närstående och ser dem som en värdefull resurs i vårt arbete och lägger därmed mycket vikt på ett gott bemötande av den äldre och dennes närstående.

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska ska du ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja vårdtagaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med vårdtagarens sociala kontakter. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid vårdplanering och utföra social dokumentation.

Kvalifikationer
Du ska ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Du ska ha vana av att dokumentera. Du ska ha minst ett års erfarenhet i yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt
Schemalagd arbetstid på dag, kväll och helg.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Webbplats: start.stockholm Visa mindre

Vårdbiträde till hemtjänsten i Spånga-Kista , körkort

Alvedo Omsorg Spånga-Kista söker vårdbiträde och undersköterskor till hemtjänsten. Vi söker dig som har erfarenhet inom äldreomsorgen och-eller utbildning som vårdbiträde / undersköterska . Det är meriterande om du utöver fullgod svenska talar även persiska eller turkiska .Vi ser gärna att du innehar körkort då tjänsten är delvis bilburen. Vidare ska du kunna arbeta självständigt samt i team , ha hög initiativförmåga och vilja att göra ditt yttersta för v... Visa mer
Alvedo Omsorg Spånga-Kista söker vårdbiträde och undersköterskor till hemtjänsten.
Vi söker dig som har erfarenhet inom äldreomsorgen och-eller utbildning som vårdbiträde / undersköterska .
Det är meriterande om du utöver fullgod svenska talar även persiska eller turkiska .Vi ser gärna att du innehar körkort då tjänsten är delvis bilburen.
Vidare ska du kunna arbeta självständigt samt i team , ha hög initiativförmåga och vilja att göra ditt yttersta för våra kunder och deras välmående.Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av hemtjänst arbete.
Tjänsten är förlagd vardagar samt varannan helg, mellan kl 07-15.45.
Vi söker medarbetare även för kvälls tjänstgöring( kl 16-22.00)
Varmt välkommen med din ansökan !
Du ansöker genom att skicka ditt CV och personlig brev till dilek@alvedo.se ( Vi har inte möjlighet ta emot ansökningar via telefon). Visa mindre

Undersköterska timanställning och sommarvikarie till Söndagsgården

Nu söker vi på Söndagsgården i Farsta undersköterska timanställning sommarvikarier till sommaren 2023. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rusta... Visa mer
Nu söker vi på Söndagsgården i Farsta undersköterska timanställning sommarvikarier till sommaren 2023. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Söndagsgården

Söndagsgården är ett modernt boende i södra Stockholm för yngre och äldre personer med demenssjukdom. Vi erbjuder en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Stort fokus läggs på aktiviteter för våra boende. Vi har haft besök av flera kända artister, som Lill-Babs och popgrupperna Hep Stars och The Hounds samt många uppskattade temafester.

Söndagsgården erbjuder både permanent boende och korttidsboende.

Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.
Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.


Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
- lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
- trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-03-31
Har du frågor? Kontakta gärna: susanne.jansson@vardaga.se, camilla.borg@vardaga.se eller francoise.listam@vardaga.se. Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se


Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Sommarvikarie till Alvedo hemtjänst Hässelby-Vällingby

Alvedo Omsorg Västerort söker sommarvikarier till Hemtjänsten i Hässelby -Vällingby. Vi söker dig som har erfarenhet inom äldreomsorgen och vill sommarjobba hos oss.Vi ser gärna att du innehar körkort. Vidare ska du kunna arbeta självständigt samt i team , ha hög initiativförmåga och vilja att göra ditt yttersta för våra kunder och deras välmående.Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av hemtjänst arbete. Arbetstid :Vi söker sommarvikarie både f... Visa mer
Alvedo Omsorg Västerort söker sommarvikarier till Hemtjänsten i Hässelby -Vällingby.
Vi söker dig som har erfarenhet inom äldreomsorgen och vill sommarjobba hos oss.Vi ser gärna att du innehar körkort.
Vidare ska du kunna arbeta självständigt samt i team , ha hög initiativförmåga och vilja att göra ditt yttersta för våra kunder och deras välmående.Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av hemtjänst arbete.
Arbetstid :Vi söker sommarvikarie både för tjänstgöring dag , mån-fre, helg och /eller kväll( 16-22).
Varmt välkommen med din ansökan !
Du ansöker genom att skicka ditt CV och personlig brev till marianne.jansson@alvedo.se ( Vi har inte möjlighet ta emot ansökningar via telefon). Visa mindre

Sommarvikarie undersköterska till Essinge vårdcentral

Vill du ha ett varierande och roligt jobb i härlig miljö i sommar? Kom till oss på Essinge vårdcentral! Vi finns på ön Lilla Essingen nära centrala Stockholm. Vårdcentralen ligger vid vattnet och intill finns restauranger, badbryggor och promenadstråk. Det är lätt att ta sig till oss med buss, cykel, bil eller båt. Essinge vårdcentral är en välfungerande enhet med låg personalomsättning. För närvarande är vi ca 20 stycken medarbetare och hela enheten ... Visa mer
Vill du ha ett varierande och roligt jobb i härlig miljö i sommar?

Kom till oss på Essinge vårdcentral!
Vi finns på ön Lilla Essingen nära centrala Stockholm.

Vårdcentralen ligger vid vattnet och intill finns restauranger, badbryggor och promenadstråk. Det är lätt att ta sig till oss med buss, cykel, bil eller båt.

Essinge vårdcentral är en välfungerande enhet med låg personalomsättning. För närvarande är vi ca 20 stycken medarbetare och hela enheten kännetecknas av god stämning och gott samarbete. Vi prioriterar hög medicinsk kvalitet och kontinuerlig fortbildning för alla anställda. I dagsläget är det ca 7 300 listade patienter och flertalet av dem bor på någon av Essingeöarna.

På vårdcentralen erbjuder vi distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, telefonrådgivning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, äldremottagning, psykologmottagning och barnavårdscentral. Vi har även ett fullt utrustat närlaboratorie.

Om tjänsten:
Du jobbar i reception, laboratoriet och i hemsjukvård. Det är ett roligt och varierande uppdrag som kanske ger dig nya erfarenheter av sjukvård. Dokumentation sker i journalsystemet TakeCare och vi arbetar helgfri vardag kl. 08.00-17.00.

Anställning är sommarvikariat under perioden 2023-06-12 - 2023-09-01.

Om dig:
Du är undersköterska eller sjuksköterskestuderande. Gärna med erfarenhet från primärvården och av arbete i hemsjukvård, reception och i laboratoriet. Du bör vara väl förtrogen med journalsystemet TakeCare och ha en god datorvana. Är du sjuksköterskestudent ser vi gärna att hälften av utbildningen är avklarad.

Vi vill att du är bra på att samarbeta, har ett stort engagemang och är noggrann. Du har också förmåga att anpassa dig utifrån olika situationer samt har ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och professionellt bemötande av både patienter och medarbetare.

Övrig information:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Samordnare inom hemtjänst

Vi tar bara emot ansökningar via mail! Info@tryggtillvaro.se Arbetsplatsuppgifter Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av självständigt arbete som samordnare inom hemtjänsten. Det är önskvärt att du har arbetat själv inom hemtjänsten. Stor vikt läggs på personliga egenskaper. I den här rollen kommer du först och främst att ansvara för administrativa och operativa processer kring kunder. Samordning av personal rörande den dagliga d... Visa mer
Vi tar bara emot ansökningar via mail!
Info@tryggtillvaro.se
Arbetsplatsuppgifter
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av självständigt arbete som samordnare inom hemtjänsten. Det är önskvärt att du har arbetat själv inom hemtjänsten. Stor vikt läggs på personliga egenskaper.
I den här rollen kommer du först och främst att ansvara för administrativa och operativa processer kring kunder. Samordning av personal rörande den dagliga driften som innefattar daglig bemanning, schemaläggning och planering. Vidare kommer du att ha kontakt med biståndshandläggare, anhöriga, kunder och andra samarbetspartner samt arbeta med administration kring kundprocess, personalprocesser och personalhantering.
Du ska ha mycket goda kunskaper av schemaläggning/bemanning både på kort- och lång sikt och logistiken kring detta, då det är en stor del av ditt dagliga arbete. Det är ett krav att du är van vid att planera och lägga schema i Mobil Omsorg/Epsilon och är väl bekant med systemet Phoniro och pulsenCombine Uppdraget gäller bara i Nacka kommun. Kontoret är centralbeläggen i Henriksdal nära Slussen med mycket goda kommunikationsmöjligheter.
Körkort är meriterad och att kunna svenska i tal och skrift är ett krav. Visa mindre

Undersköterskor med körkort

HS trygg tillvaro AB är ett hemtjänst företag som är verksam i Nacka kommun. Du som söker tjänsten ska vara undersköterska med erfarenhet, flexibel, punktlig, stresstålig och tycka om att jobba med äldre. Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor såsom att hjälpa äldre i ordinärt boende med omvårdnad och serviceinsatser. Vi har behov av enbart kvinnlig medarbetare och det finns krav på undersköterskeutbildning. Visa mer
HS trygg tillvaro AB är ett hemtjänst företag som är verksam i Nacka kommun. Du som söker tjänsten ska vara undersköterska med erfarenhet, flexibel, punktlig, stresstålig och tycka om att jobba med äldre. Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor såsom att hjälpa äldre i ordinärt boende med omvårdnad och serviceinsatser.
Vi har behov av enbart kvinnlig medarbetare och det finns krav på undersköterskeutbildning. Visa mindre

Undersköterska dagtid omgående till Stockholm innerstad

Domicare är auktoriserad utförare av hemtjänst, ledsagning och avlösning inom Stockholm stad. Vi vill ha nöjda kunder och personal som trivs på arbetet. Vi söker dig som kan arbeta dagtid måndag-fredag. Vi ser helst att du är strukturerad, respektfull och samarbetsvillig. Du behöver kunna hantera olika besvärliga situationer som kan uppkomma på ett lugnt och adekvat sätt. Elementära kunskaper i matlagning efterfrågas bland våra kunder. Du behöver kunna ta ... Visa mer
Domicare är auktoriserad utförare av hemtjänst, ledsagning och avlösning inom Stockholm stad. Vi vill ha nöjda kunder och personal som trivs på arbetet. Vi söker dig som kan arbeta dagtid måndag-fredag. Vi ser helst att du är strukturerad, respektfull och samarbetsvillig. Du behöver kunna hantera olika besvärliga situationer som kan uppkomma på ett lugnt och adekvat sätt. Elementära kunskaper i matlagning efterfrågas bland våra kunder. Du behöver kunna ta egna initiativ och se vad som behöver göras. Är du pålitlig och vill göra ett bra arbete så att både kunder och arbetskollegor är nöjda passar du garanterat i vårt arbetsgäng. Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemtjänsten såsom matlagning, inköp, personlig omvårdnad, delegerad HSL-uppdrag, städ/tvätt, promenader, samverkan etc. Visa mindre

Undersköterska kväll omgående till Stockholm innerstad

Domicare är auktorisead utförare av hemtjänst, ledsagning och avlösning inom Stockholm stad. Vi vill ha nöjda kunder och personal som trivs på arbetet. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta på kvällar omkring kl. 15:00-22:00 i Stockholms innerstad. Egenskaper som kommer till nytta i arbetet är ordningsam, respektfull, samarbetsvillig och stresstålig när det gäller att hantera olika besvärliga situationer som kan uppkomma. Du behöver ha elementära kunsk... Visa mer
Domicare är auktorisead utförare av hemtjänst, ledsagning och avlösning inom Stockholm stad. Vi vill ha nöjda kunder och personal som trivs på arbetet. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta på kvällar omkring kl. 15:00-22:00 i Stockholms innerstad. Egenskaper som kommer till nytta i arbetet är ordningsam, respektfull, samarbetsvillig och stresstålig när det gäller att hantera olika besvärliga situationer som kan uppkomma. Du behöver ha elementära kunskaper i matlagning och självständigt se vad som behöver göras. Är du en person som vill göra ett bra arbete så att både kunder och arbetskollegor är nöjda kommer du att passa i vårt arbetsgäng.


Välkommen med din ansökan! Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemtjänsten såsom matlagning, inköp, personlig omvårdnad, delegerade HSL-uppdrag, städ/tvätt, promenader, samverkan, social dokumentation etc. Visa mindre

Undersköterska/ vårdbiträde

Om jobbet CL Assistans drivs av kvinnor med hjärtat på rätt ställe som har fokus på kunden och att alla som jobbar på CL Assistans har ett gott bemötande. Vi vill att omsorgen ska präglas av gott bemötande ,ha omtanke, ödmjukhet och engagemang. Dokumentation och rapportering är ett krav och därför är det viktigt att du har viss datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Ha god kunskap i personlig omvårdnad, i arbetet ingår även städ, ink... Visa mer
Om jobbet
CL Assistans drivs av kvinnor med hjärtat på rätt ställe som har fokus på kunden och att alla som jobbar på CL Assistans har ett gott bemötande. Vi vill att omsorgen ska präglas av gott bemötande ,ha omtanke, ödmjukhet och engagemang. Dokumentation och rapportering är ett krav och därför är det viktigt att du har viss datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Ha god kunskap i personlig omvårdnad, i arbetet ingår även städ, inköp, ledsagning.
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde, och kan jobba dagar, kvällar och varannan helg.
Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och i en omsorg som präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.
Körkort är ett plus men ingen krav Visa mindre

Sommarvikarier undersköterskor Judiska Hemmet

Vi söker undersköterskor till sommaren som önskar arbeta på Judiska Hemmet i Hammarbyhöjden, Stockholm. För att vara aktuell för ett sommarvikariat behöver du kunna arbeta minst 6 veckor mellan juni-augusti. En högre tillgänglighet ökar dina chanser för anställning. Eventuellt finns möjlighet om du önskar att även börja omgående som timanställd. Restid från Stockholms central är ca. 10 min. Judiska Hemmet drivs av en icke vinstdrivande ideell förening oc... Visa mer
Vi söker undersköterskor till sommaren som önskar arbeta på Judiska Hemmet i Hammarbyhöjden, Stockholm. För att vara aktuell för ett sommarvikariat behöver du kunna arbeta minst 6 veckor mellan juni-augusti. En högre tillgänglighet ökar dina chanser för anställning. Eventuellt finns möjlighet om du önskar att även börja omgående som timanställd. Restid från Stockholms central är ca. 10 min. Judiska Hemmet drivs av en icke vinstdrivande ideell förening och vi har totalt 76 lägenheter med inriktning somatik och demens.
Förmåner är subventionerade måltider samt friskvårdsbidrag. Friskvårdsbidraget 3300 kr per år.
På Judiska Hemmet arbetar vi som brinner för att sätta de boendes behov och önskemål i fokus. Att arbeta hos oss innebär att du får lära känna den judiska kulturen. Vi följer judiska traditioner och har kosher mathållning.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som ansvarstagande, bemötande, initiativ – och samarbetsförmåga. Det är önskvärt att du har minst 1- 2 års yrkeserfarenhet och du ska behärska svenska språket både i tal och i skrift.
Rekrytering sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Den som söker ska ha undersköterska utbildning och gärna erfarenhet från äldrevård. Visa mindre

Sjuksyrra AB söker undersköterska till uppdrag i Spanien!

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren undersköterska till ett uppdrag hos en av våra privata hemsjukvårdskunder. Kunden befinner sig halvårsvis i Spanien och du behöver därför kunna arbeta både i Sverige och i Spanien. Arbetet innebär att finnas till hands för vår kund i dagliga livet, hjälp med omvårdnad, hygien, promenadsällskap, hjälp och stöd vid ex. sjukhusbesök. Under vistelsen i Spanien kommer du bo i nära anslutning till kundens... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren undersköterska till ett uppdrag hos en av våra privata hemsjukvårdskunder. Kunden befinner sig halvårsvis i Spanien och du behöver därför kunna arbeta både i Sverige och i Spanien.

Arbetet innebär att finnas till hands för vår kund i dagliga livet, hjälp med omvårdnad, hygien, promenadsällskap, hjälp och stöd vid ex. sjukhusbesök.

Under vistelsen i Spanien kommer du bo i nära anslutning till kundens bostad. Arbetspassen är uppdelade på 2 pass/dag. Du får betald bostad (lägenhet) och tillgång till bil. Det förväntas att du kan vara i Spanien under hela perioden (februari-maj).

Under vistelsen i Sverige bor du i din egen bostad.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Undersköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Vi ser gärna äldre sökande

- Erfarenhet av personlig assistans/arbete i hemmet/hemsjukvård

- Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, motsvarande lägst C1 nivå

- Körkort B + egen bil

- Ej allergi mot djur

- Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

- Grundvaccinerad mot covid

Var:
Spanien och Sverige

Omfattning:
100%

Tidsperiod:
februari/mars - tills vidare. Spanien februari-maj 2023, Sverige maj-november.

Arbetstider:
Dag/kväll

Journalsystem:
webdoc

Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering!

Tjänsten kommer tillsättas löpande.

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven undersköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus Visa mindre

Gruppchef till hemtjänst Östermalm

Välkommen till Saras Omsorg där vi ser individen och gör skillnad vare dag! Vi söker dig som vill vara med och utveckla och förnya Saras Omsorg. Från och med januari 2023 byter företaget ledning och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill driva och utveckla det inarbetade hemtjänstbolaget Saras Omsorg. Verksamheten är ett välrenommerat företag och har mycket fina omdömen från kunderna. Vi söker dig som är undersköterska eller har annan relevant utbild... Visa mer
Välkommen till Saras Omsorg där vi ser individen och gör skillnad vare dag! Vi söker dig som vill vara med och utveckla och förnya Saras Omsorg.
Från och med januari 2023 byter företaget ledning och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill driva och utveckla det inarbetade hemtjänstbolaget Saras Omsorg. Verksamheten är ett välrenommerat företag och har mycket fina omdömen från kunderna.
Vi söker dig som är undersköterska eller har annan relevant utbildning som vill jobba som gruppchef på Gärdet Östermalm.
Arbetsuppgifter:
I din roll som gruppchef ingår:
att ha planeringsansvar med schemaläggning och fungera som närmaste arbetsledare till medarbetarna
skapa och bibehålla goda relationer med medarbetare, närstående, uppdragsgivare, myndigheter och andra intressegrupper
utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med lagstiftning, rutiner och verksamhetsplan
skapa ett gott arbetsklimat i gruppen.

Som gruppchef rapporterar du direkt till verksamhetschefen. I uppdraget kan det även ingå medarbetarsamtal och lönesamtal i samarbete med verksamhetschefen.
Kvalifikationer:
Rollen som gruppchef innebär att du har ledaregenskaper och tycker om att få personer i din grupp att växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du behöver vara stresstålig, självständig och prestigelös. Det här ett jobb för dig som trivs i en social roll med kundkontakt och många kontaktytor. Du kommer att ha kontakt med kunder, medarbetare och biståndshandläggare i ditt arbete.
Du behöver ha följande kvalifikationer:
utbildad undersköterska eller annan relevant utbildning samt erfarenhet av arbetsledning och av arbete inom omsorgen
goda kunskaper inom arbetsmiljö
erfarenhet av hemtjänst
god vana av schemaläggning.

Du ska ha god datavana och behärska svenska i tal och skrift eftersom all planering och dokumentation sker i olika IT- system som Epsilon och ParaSol.
Vill du arbeta i ett företag där det är högt i tak, nära till skratt och där vi tillsammans förnyar Saras Omsorg är du varmt välkommen med din ansökan!
Rekrytering sker fortlöpande. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Blomsterfondens äldreboende i Enebyberg

Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål. Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tyd... Visa mer
Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål.

Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tydlighet, delaktighet och ärlighet.

Vi är väldigt glada över de fina resultaten vi fått i både Socialstyrelsen nöjd kund enkäten och i medarbetarenkäten. Vi finns i Storstockholm och som medarbetare blir du en del av vår gemenskap på cirka 400 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett utvecklande och givande sommarjobb?

Vi söker dig som vill arbeta med att ge vård- och omsorg till våra äldre i sommar. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete. Om du är under utbildning i ett vårdyrke eller är färdigutbildad undersköterska är detta meriterande. Arbetet är förlagt enligt schema dag, kväll och varannan helg.

I omvårdnadsarbetet på Blomsterfonden arbetar du nära den boende vilket kräver ett stort intresse för människor. Arbetsuppgifterna innebär att skapa en meningsfull tillvaro för våra boende, ge service och stöd med bl. a. personlig omvårdnad, personlig hygien, påklädning, bäddning och stöd vid måltider.

Möjlighet finns att påbörja en visstidsanställning i närtid med varaktighet över sommaren.

Tallgården ligger i Danderyd nära Enebybergs torg med 10 minuters bussavstånd från Mörby centrum.

Välkommen med din ansökan till ett självständigt, ansvarsfullt och varierande arbete.KVALIFIKATIONER
För att jobba hos oss i sommar ska du vara 18 år. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person.
Utbildning inom vård- och omsorg är meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorvana.


ÖVRIGT
Lön enligt överenskommelse. Blomsterfonden tillämpar individuell lönesättning.
Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal. Visa mindre

Undersköterska till Hemtjänst företag!

Vi är ett hemtjänst företag som är i en expansionsfas och vill växa, därför vill vi att du skall vara en driven person som vill framåt och som hela tiden vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Vår målsättning är att bedriva Abborre Hemtjänst Städ & Personlig Assistans AB med hjälp av de bästa medarbetarna. Vi strävar efter att du som medarbetare mår bra på jobbet och trivs på arbetsplatsen. Vi bemöter varandra med respekt och tar gemensamma ansvar fö... Visa mer
Vi är ett hemtjänst företag som är i en expansionsfas och vill växa, därför vill vi att du skall vara en driven person som vill framåt och som hela tiden vill utvecklas och växa tillsammans med oss.
Vår målsättning är att bedriva Abborre Hemtjänst Städ & Personlig Assistans AB med hjälp av de bästa medarbetarna. Vi strävar efter att du som medarbetare mår bra på jobbet och trivs på arbetsplatsen. Vi bemöter varandra med respekt och tar gemensamma ansvar för verksamheten. Med ett gott samarbete klarar vi utmaningar tillsammans.
Abborre Hemtjänst Städ & Personlig Assistans AB utför personlig omvårdnad och serviceinsatser hemma hos kunder. Vi söker nu nya engagerade och empatiska medarbetare som är undersköterska till vår hemtjänstverksamhet i Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm och Östermalms stadsdel.
Vi söker dig som vill arbeta hos oss inom Abborre Hemtjänst Städ & Personlig Assistans AB på Östermalm. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Är du intresserad av att bli en av oss?
Vi behöver utöka med 4-5 st medarbetare som kan jobba dag/kväll/helg/natt.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar utifrån ”Individuell centrerad” förhållningssätt för att ge en god vård och trygg omsorg till våra kunder. Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån kundens önskan, behov och beviljat biståndsbeslut, enligt gällande riktlinjer och lagstiftningen. Även arbetsuppgifter som ledsagning, leverans av mat, inköp, tvätt och städ ingår i dina arbetsuppgifter. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du ska ha ett professionellt förhållningsätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. I ditt arbete använder vi mobiltelefoner och förflyttar oss mellan kunderna gående och eller med bil.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att, inom hemtjänsten, planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete i kundens hem.
Då din arbetsplats i huvudsak är hemma hos våra kunder, är det viktigt att du respekterar att du är i deras hem samt är noggrann, självständig, serviceinriktad och ansvarsfull.
Alla anställda ska visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan anställning, allt för våra kunders trygghet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet, undersköterska programmet eller motsvarande utbildning och/eller har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, erfarenhet inom hemtjänst är meriterande. Du är flexibel och ansvarstagande och vill arbeta både självständigt och i ett team med varierande arbetsuppgifter. Du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift.
Körkort är ett plus.
Anställningsform; allmän visstidsanställning så kallad ”timanställning” med möjlighet till tillsvidareanställning.
Individuell lönesättning


Varmt välkommen med din ansökan! Vi rekryterar löpande, tillträde omgående. Visa mindre

Norrmalms Förebyggande enhet söker Sommar/Korttidsvikarier

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplat... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.Arbetsplatsbeskrivning

Med personen i fokus erbjuder Norrmalms förebyggande enhet seniorer att delta i fysiska och sociala aktiviteter.

Enheten ansvarar för verksamheten på stadsdelens två dagverksamheter, Klockhuset med inriktning demens och Mimer med inriktning äldrepsykiatri. Vidare för aktivitetscenter på stadsdelens seniorboenden och Vasaträffen som är en öppen mötesplats för stadens seniorer. Enheten erbjuder ett brett utbud av förebyggande aktiviteter och anordnar kulturella event för stadens seniorer. Verksamhetens mål är att motverka ofrivillig ensamhet och ge alla gäster en trygg och meningsfull dag.

Arbetsbeskrivning

Som sommar/kortidsvikarie hos oss har du ett intressant och utvecklande uppdrag med omväxlande arbetsuppgifter i förebyggandes olika verksamheter. På Vasaträffen jobbar du i caféet, tillreder dagens lunch, hjälper seniorerna och artisterna tillrätta.       På dagverksamheterna ansvarar du för att tillsammans med övriga i teamet planera dagens måltider och aktiviteter utifrån gästernas önskemål. Du bakar och tillagar frukost, lunch och kaffe. Stor vikt läggs på social och fysisk aktivering, gemenskap och sinnesstimulans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som bedöms likvärdigt av arbetsgivaren. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom dagverksamhet eller inom aktivitetscenter för seniorer. Behärskar svenska språket väl i tal och skrift och har god datorvana. Du är nyfiken, flexibel, kan arbeta självständigt samt planera och organisera det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är du en ansvarfull och noggrann person med ett genuint intresse för äldreomsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Bräcke diakoni söker undersköterska över sommaren till Villa Vesta

Villa Vesta vård- och omsorgsboende söker undersköterska till sommaren Är du en positiv och glad person som brinner för att hjälpa andra? Vill du också känna att du bidrar till en meningsfull tillvaro? Då är du välkommen till oss! Vi är Bräcke diakoni. En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra ve... Visa mer
Villa Vesta vård- och omsorgsboende söker undersköterska till sommaren
Är du en positiv och glad person som brinner för att hjälpa andra? Vill du också känna att du bidrar till en meningsfull tillvaro? Då är du välkommen till oss!

Vi är Bräcke diakoni.

En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Villa Vesta vård- och omsorgsboende har 50 lägenheter fördelade på tre hus och är ett demens boende. Vår utgångspunkt är alltid att äldreomsorgen ska utformas utifrån individens behov och önskemål och den kan därför se väldigt olika ut. Vi vill skapa livskvalitet även på äldre dagar - för oss innebär det ett tryggt boende, eget inflytande och en meningsfull vardag.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska ansvarar du för att de äldre får en god och trygg vård och omsorg. En viktig del av arbetet är att ta tillvara på och stärka den enskildes resurser och uppmuntra till ett så aktivt liv som möjligt. Ditt arbete innebär att du arbetar både självständigt och i grupp. I arbetet ingår delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska och som har erfarenhet av äldreomsorg. Gärna att du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Du har ett engagemang för att hjälpa andra människor, se vad som behöver göras och få det gjort. Du är säker i din yrkesroll och har ett personcentrerat förhållningssätt gällande boende. För att kunna kommunicera med våra boende behöver du kunna tala och skriva god svenska. Vi dokumenterar i Epsilon.

Villkor
Vikariat under sommaren 2023. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska Hemtjänst Enskede/Farsta/Skarpnäck

Beskrivning av tjänsten Vi behöver undersköterskor eller utbildat vårdbiträde 800 p till våra enheter i Farsta och Enskede. Du behöver ha körkort B för automat. Tjänsten är på dagtid, med tjänstgöring varannan eller var tredje helg. Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontakt... Visa mer
Beskrivning av tjänsten

Vi behöver undersköterskor eller utbildat vårdbiträde 800 p till våra enheter i Farsta och Enskede. Du behöver ha körkort B för automat.

Tjänsten är på dagtid, med tjänstgöring varannan eller var tredje helg.

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen

- Körkort B

Vill du veta mer om vad en arbetsdag inom hemtjänsten innebär så klicka på länken för att komma till vår film. Länk till film (https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten)

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Undersköterska till Väderkvarnens utförarenhet dag, kväll, helg och natt

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplat... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.Arbetsplatsbeskrivning
Väderkvarnens vård- och omsorgsboende är centralt beläget i Stockholms innerstad och drivs i egen regi av Norrmalms stadsdelsförvaltning.

Väderkvarnen inriktar sig mot äldre med somatiska och demensrelaterade sjukdomar, profilboende inriktning äldrepsykiatri samt av servicehuslägenheter. På Väderkvarnens vård- och omsorgsboende arbetar vi aktivt med Stockholms stads värdegrund, värdighetsgarantier och egna värdeord. Väderkvarnen strävar efter att ständigt överträffa de äldre och närståendes förväntningar och har som mål att bedriva en äldreomsorg i världsklass. Genom att ta hänsyn till individuella förutsättningar, önskemål och behov och göra den äldre delaktig i utformningen av det stöd som ges samt genom att värna om den viktiga guldkanten i tillvaron vill Väderkvarnen erbjuda ett boende utöver det vanliga.

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska ska du ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du ska hjälpa och stödja vårdtagaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälpa till med vårdtagarens sociala kontakter. Du ska även ha kontakt med anhöriga, medverka vid olika möten kring den boende och vi lägger stor vikt vid social dokumentation.

Kvalifikationer
Du ska ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Du ska ha vana av att dokumentera. Kunna hantera svenskaspråket både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Övrigt
Arbetstid: Dag, kväll, helg eller natt. Vi kommer att använda oss av gruppintervjuer. Från sommaren 2023 har vi semesterperioder. Period 1 vecka 25-28 Period 2 vecka 29-32 Period 3 vecka 33-36 vi förutsätter att du kan arbeta under minst två perioder.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Sommarvikariat som undersköterska

Sommarvikarie som undersköterskor till Reimersholme vård och omsorgsboende, Bräcke diakoni. Är du en positiv och glad person som brinner för att hjälpa andra? Vill du också känna att du bidrar till en meningsfull tillvaro? Då är du välkommen till oss! Vi är Bräcke diakoni. En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta... Visa mer
Sommarvikarie som undersköterskor till Reimersholme vård och omsorgsboende, Bräcke diakoni.

Är du en positiv och glad person som brinner för att hjälpa andra? Vill du också känna att du bidrar till en meningsfull tillvaro? Då är du välkommen till oss!

Vi är Bräcke diakoni. En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Reimersholme vård och omsorgsboende har 34 lägenheter fördelade på fyra enheter och är ett somatiskt boende. Vår utgångspunkt är alltid att äldreomsorgen ska utformas utifrån individens behov och önskemål och den kan därför se väldigt olika ut. Vi vill skapa livskvalitet även på äldre dagar - för oss innebär det ett tryggt boende, eget inflytande och en meningsfull vardag.

Som undersköterska ansvarar du för att de äldre får en god och trygg vård och omsorg. En viktig del av arbetet är att ta tillvara på och stärka den enskildes resurser och uppmuntra till ett så aktivt liv som möjligt. Ditt arbete innebär att du arbetar både självständigt och i grupp. I arbetet ingår delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska och som har erfarenhet av äldreomsorg. Gärna att du tidigare arbetat inom somatik. Du har ett engagemang för att hjälpa andra människor, se vad som behöver göras och få det gjort.  Du är säker i din yrkesroll och har ett personcentrerat förhållningssätt gällande boende. För att kunna kommunicera med våra boende behöver du kunna tala och skriva god svenska. Vi dokumenterar i Epsilon.

Villkor
Vikariat under sommaren 2023. 

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig boendestödjare sökes omgående

#jobbjustnu Är du sugen på att jobba med något nytt? Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar? Arbetstiden varierar och är förlagd enbart VARDAGAR mån-fre mellan 8-20. Vi söker en boendestödjare på 50% inom socialpsykiatrin som kan börja omgående. Kan höjas på sikt om önskas. Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt s... Visa mer
#jobbjustnu
Är du sugen på att jobba med något nytt? Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar?
Arbetstiden varierar och är förlagd enbart VARDAGAR mån-fre mellan 8-20.
Vi söker en boendestödjare på 50% inom socialpsykiatrin som kan börja omgående. Kan höjas på sikt om önskas.
Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt ska kunna klara vardagen så självständigt som möjligt.
Arbetsuppgifter:
Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskildes behov så att den enskilde kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Boendestödet utförs i den enskildes hem eller utanför hemmet utifrån individuella insatser. Tillsammans med varje individ arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål, utifrån genomförandeplan och beställning. I arbetet ingår social dokumentation, uppdatera rutiner enligt gemensamma beslut samt upprättande av genomförandeplaner.


Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, städning, planering av inköp och vissa enklare ekonomiska göromål.


UTBILDNING ÄR ETT KRAV! Vi söker dig som är undersköterska, har gått barn och fritid, vård och omsorgsprogrammet, socionom eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
För att lyckas i uppdraget krävs det att du är trygg, stabil och har ett professionellt förhållningssätt och jobbar pedagogiskt. Du tar initiativ, motiverar och stöttar individen i att uppnå sina mål. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. I ditt arbetssätt är du flexibel utifrån individens behov av stöd och du har kunskap inom området. Då arbetet innehåller ensamarbete är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmågan att snabbt fatta beslut i olika situationer.?
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift då vi har dokumentationskrav. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad. Vi har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad.
Körkort och tillgång till egen bil är ett önskemål och stort plus.
Bifoga personligt brev, CV, och om du har tillgång till bil i din ansökan. Endast en inskickad ansökan per sökande tack, är ingen fördel att skicka 5-10 ansökningar på samma annons.
Eventuella frågor gällande tjänsten besvaras endast via mail.
VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE Visa mindre

Undersköterskor i hemtjänst

Bäst Omsorg AB bedriver hemtjänst med specialitet inom demensvård. Vi finns i Stockholm, Sundbyberg och Solna. Bäst Omsorg AB har som målsättning att erbjuda den bästa vård, omsorg och service som går att få med erfaren och engagerad personal. Vår största tillgång är vår erfarna och engagerade personal. Där är du nyckeln! Vi är undersköterskor med lång erfarenhet inom vård och omsorg speciellt inom demensvården. Vårt engagemang och långa erfarenhet gör att... Visa mer
Bäst Omsorg AB bedriver hemtjänst med specialitet inom demensvård. Vi finns i Stockholm, Sundbyberg och Solna.
Bäst Omsorg AB har som målsättning att erbjuda den bästa vård, omsorg och service som går att få med erfaren och engagerad personal.
Vår största tillgång är vår erfarna och engagerade personal. Där är du nyckeln!
Vi är undersköterskor med lång erfarenhet inom vård och omsorg speciellt inom demensvården.
Vårt engagemang och långa erfarenhet gör att vi tillsammans har en bred kunskap.
Bäst Omsorg AB strävar efter att ha personalkontinuitet med få men noga utvalda engagerade medarbetare för att kunna erbjuda en mer individanpassad omsorg. Det personliga engagemanget hos våra medarbetare är det som utmärker vår verksamhet. Vi drivs alla av att alltid leverera högsta kvalitet och ta tillvara dina önskemål.
Vårt motto är Hemtjänst med hjärta
Är du intresserad av att bli en av oss?
Vi behöver utöka med 5-6 st medarbetare. Vi ser gärna kvinliga sökanden då vi uppfyllt kvoten med manliga anställda.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att, inom hemtjänsten, planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete i kundens hem. Även arbetsuppgifter som ledsagning, leverans av mat, inköp, tvätt och städ ingår i dina arbetsuppgifter. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du ska ha ett professionellt förhållningsätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. I ditt arbete använder vi mobiltelefoner och förflyttar oss mellan kunderna gående, cyklande eller med bil.
Då din arbetsplats i huvudsak är hemma hos våra kunder, är det viktigt att du respekterar att du är i deras hem samt är noggrann, självständig, serviceinriktad och ansvarsfull.
Alla anställda ska visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan anställning, allt för våra kunders trygghet.
Det vi erbjuder är:
* Ett team bestående av engagerade medarbetare där vi hjälper och stöttar varandra
* En arbetsplats med högt i tak och platt organisation
* Vidareutbildningsmöjligheter
* Stora möjligheter att påverka
De vi söker:
* Är undersköterska med erfarenhet (Undersköterska, 1500 poäng)
* Är rökfri
* Behärskar svenska språket i tal och skrift
* Drivs av att alltid leverera högsta kvalitet och tillmötesgå kunderns önskemål
Vi undanber oss ansökningar där man ej uppfyller kraven, dvs punkterna ovan.
Möjlighet för arbete finns dagtid, kvällstid, natt och helger
Anställningsform; allmän visstidsanställning så kallad ”timanställning” med möjlighet till tillsvidareanställning.
Individuell lönesättning
Tillträde omgående
Skicka in din ansökan till info@bastomsorg.se
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Meningsfullt jobb/extrajobb inom äldreomsorg!

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Vill du ha ett varierande och spännande jobb som gör skillnad? Omsorgsförmedlingen matchar dig med jobb i äldreomsorgen, och erbjuder utbildning och stöd till dig som är ny. Just nu söker vi personer som vill arbeta i Tyresö kommunala äldreomsorg! Så går det till: Ansök utan CV Fyll i dina önskemål om omfattning och typ av arbetsplats Du bjuds in till in... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Vill du ha ett varierande och spännande jobb som gör skillnad?
Omsorgsförmedlingen matchar dig med jobb i äldreomsorgen, och erbjuder utbildning och stöd till dig som är ny.
Just nu söker vi personer som vill arbeta i Tyresö kommunala äldreomsorg! Så går det till:
Ansök utan CV
Fyll i dina önskemål om omfattning och typ av arbetsplats
Du bjuds in till intervju på arbetsplatsen
Utbildning, stöd och coachning direkt i mobilen
Ingen utbildning eller tidigare erfarenhet krävs!

NY I OMSORGEN? INGEN FARA!
Via oss får du del av en digital akademi direkt i mobilen. I korta kurser, filmklipp och quiz lär du dig allt från praktisk vård och omsorg till bemötande, service eller att stötta personer med demensdiagnos.
COMMUNITY MED ANDRA TALANGER
I den digitala akademin finns gemenskap med andra talanger. Här kan du ställa frågor till våra experter.
KURSINTYG STÄRKER DITT CV
När du genomfört kurser får du digitala intyg som stärker ditt CV när du söker jobb framöver.
EN ERFARENHET FÖR LIVET
Äldreomsorgen är en framtidsbransch i snabb utveckling. För dig som trivs finns stora möjligheter att växa! Vare sig du väljer en långsiktig karriär inom äldreomsorgen eller ett extrajobb ger jobbet en erfarenhet för resten av livet.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Undersköterska till dagverksamhet

Shanar Vård & Omsorg AB är ett privat företag som fokuserar på kvalitet. Hos oss får brukarna skräddarsydd omsorg anpassad efter deras egna behov och önskemål. Vår främsta uppgift är att se till att våra brukare får en hjälpande hand och ett stort stöd i vardagen. Just nu söker vi en duktig undersköterska till vår dagverksamhet inne på Kungsholmen. Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller mer och som utför ditt jobb med målet att uppnå högsta möj... Visa mer
Shanar Vård & Omsorg AB är ett privat företag som fokuserar på kvalitet. Hos oss får brukarna skräddarsydd omsorg anpassad efter deras egna behov och önskemål. Vår främsta uppgift är att se till att våra brukare får en hjälpande hand och ett stort stöd i vardagen.
Just nu söker vi en duktig undersköterska till vår dagverksamhet inne på Kungsholmen.
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller mer och som utför ditt jobb med målet att uppnå högsta möjliga livskvalitet för våra brukare. Du behärskar ditt yrke och är van att föra social dokumentation mot brukarna. Dina svenska- kunskaper ska vara flytande i tal och skrift. Erfarenhet av dagverksamhet är också ett krav. Det är meriterande om du också talar god arabiska. Du kan samarbeta med både kollegor och kontorspersonal och förstår vikten av en god arbetsmiljö där vi alla kan trivas och må bra på arbetet. Du tar ansvar både individuellt och i grupp.
Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Vi går igenom ansökningarna löpande. Visa mindre

Vi söker undersköterskor till hemtjänsten

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Enskede - Årsta - Vantörs stadsdelsförvaltning erbjuder dig möjlighet att arbeta i en visionsstyrd och utvecklingsinriktad verksamhet. Här kommer du att kunna bidra till samhällsnyttan i en växande stadsdel där vi ser olikheter och mångfald som en resurs. Arbetsplatsbeskrivning Vi är en av fyra kommunala hemtjä... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Enskede - Årsta - Vantörs stadsdelsförvaltning erbjuder dig möjlighet att arbeta i en visionsstyrd och utvecklingsinriktad verksamhet. Här kommer du att kunna bidra till samhällsnyttan i en växande stadsdel där vi ser olikheter och mångfald som en resurs.Arbetsplatsbeskrivning
Vi är en av fyra kommunala hemtjänstgrupper i Enskede Årsta Vantörs stadsdel som nu söker nya kollegor.

Vi hjälper personer som beviljats insatser av biståndshandläggare enligt socialtjänstlagen och vårt upptagningsområde är Bandhagen, Örby, Högdalen, Hagsätra och Rågsved.

Vi har lokaler i både Högdalen och i Rågsved.

Vårt arbete innebär att ha brukarens fokus i allt det vi gör. Alla våra möten med de vi hjälper ska präglas av värme, engagemang och god service.

Vårt uppdrag är att ge varje brukare trygghet och välbefinnande, varje dag.

Du arbetar främst i vår hemtjänstgrupp men då vi har ett nära samarbete med övriga tre hemtjänstgrupper kan du komma att få arbeta även inom dessa grupper.

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska hos oss arbetar du utifrån ett salutogent synsätt. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot brukare, anhöriga, kollegor och andra personer runt brukaren som du kommer i kontakt med. 

Arbetsuppgifterna består i att planera och genomföra omvårdnads- och serviceinsatser, sociala aktiviteter och social dokumentation.

Du kommer att vara kontaktman till flera brukare vilka du har särskilt ansvar kring och du skriver genomförandeplaner tillsammans med dem samt håller dem uppdaterade när hjälpbehov och insatser ändras. 

Kvalifikationer
Du ska ha en undersköterskeutbildning samt demensutbildning eller erfarenhet/psykiatri utbildning eller erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänsten. 
I arbetet behöves även en god kommunikationsförmåga och bra svenska i tal och skrift.

Övrigt

Vi har fyra veckors scheman med helgtjänstgöring.
Du ska kunna cykla.Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Enskede Årsta Vantör är en av 13 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder förvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till våra 105 000 stockholmare som bor i stadsdelsområdet.Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs. Cirka 18 000 nya lägenheter planeras här till år 2030. Visa mindre

Undersköterska till hemtjänst, Solna, Upplands Bro och Upplands Väsby

Proffssystern bedriver hemtjänst i flera kommuner i Stockholm och dess kranskommuner. Bland annat i Kista/Akalla, Rinkeby/Tensta, Upplands Väsby, Bro, Järfälla och Solna Nu söker vi undersköterskor till Solna, Upplands Bro och Upplands Väsby kommun. Körkort är ett krav. Arbete sker både dagar, kvällar och helger. Du måste kunna kommunicera med våra kunder på god svenska samt skriftligt dokumentera i social journal. Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemtjänst... Visa mer
Proffssystern bedriver hemtjänst i flera kommuner i Stockholm och dess kranskommuner. Bland annat i Kista/Akalla, Rinkeby/Tensta, Upplands Väsby, Bro, Järfälla och Solna
Nu söker vi undersköterskor till Solna, Upplands Bro och Upplands Väsby kommun. Körkort är ett krav. Arbete sker både dagar, kvällar och helger.
Du måste kunna kommunicera med våra kunder på god svenska samt skriftligt dokumentera i social journal. Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemtjänsten. Arbete helger och kvällar förekommer. Körkort krävs. Visa mindre

Blomsterfondens äldreboende Svalnäs söker medarbetare tillsvidare natt 86%

Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål. Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tyd... Visa mer
Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål.

Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tydlighet, delaktighet och ärlighet.

Vi är väldigt glada över de fina resultaten vi fått i både Socialstyrelsen nöjd kund enkäten och i medarbetarenkäten. Vi finns i Storstockholm och som medarbetare blir du en del av vår gemenskap på cirka 400 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en engagerad undersköterska till natten som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.

Som medarbetare natt är det viktigt att du är trygg i dina arbetsuppgifter och tar ett stort egenansvar. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för de boendes behov.

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med övrig personal planera och genomföra god vård och omvårdnad efter boendes individuella behov.
I arbetsuppgifterna ingår att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegering av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut enligt hälso- och sjukvårdslagen. Du ansvarar för att dokumentera händelser enligt SoL.

Vi erbjuder en arbetsplats som är välkomnande, inkluderande och där ditt engagemang gör skillnad. Välkommen med din ansökan till ett utvecklande jobb i ett härligt team!


KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad undersköterska med 1500p och har några års erfarenhet i yrket. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta natt. Det är viktigt att du har en mycket god kommunikativ förmåga och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har god datavana.

ÖVRIGT
Blomsterfonden tillämpar individuell lönesättning. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Manlig boendestödjare sökes.

#jobbjustnu Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar? Vi söker en manlig boendestödjare på 50% med start 1 feb. Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt ska kunna klara vardagen så självständigt som möjligt. Arbetsuppgifter: Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskildes be... Visa mer
#jobbjustnu
Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar? Vi söker en manlig boendestödjare på 50% med start 1 feb.
Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt ska kunna klara vardagen så självständigt som möjligt.
Arbetsuppgifter:
Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskildes behov så att den enskilde kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Boendestödet utförs i den enskildes hem eller utanför hemmet utifrån individuella insatser. Tillsammans med varje individ arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål, utifrån genomförandeplan och beställning. I arbetet ingår social dokumentation, uppdatera rutiner enligt gemensamma beslut samt upprättande av genomförandeplaner.


Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, planering av inköp och vissa enklare ekonomiska göromål.


UTBILDNING ÄR ETT KRAV! Vi söker dig som är undersköterska, socionom, har gått vård och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
För att lyckas i uppdraget krävs det att du är trygg, stabil och har ett professionellt förhållningssätt. Du tar initiativ, motiverar och stöttar individen i att uppnå sina mål. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. I ditt arbetssätt är du flexibel utifrån individens behov av stöd och du har kunskap inom området. Då arbetet innehåller ensamarbete är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmågan att snabbt fatta beslut i olika situationer.?
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift då vi har dokumentationskrav. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad. Vi har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad.
Arbetstiden varierar och är förlagd VARDAGAR mån-fre mellan 8-20.
Körkort och tillgång till egen bil är ett önskemål och stort plus.
Bifoga personligt brev, CV, och om du har tillgång till bil i din ansökan.
Eventuella frågor gällande tjänsten besvaras endast via mail.
Lön 24-25.000 kr på 100%, mån-fre enbart, inga helger!
VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE Visa mindre

Samordnare med uppsökande uppdrag

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Beskrivning Förebyggande verksamheten s... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.Beskrivning
Förebyggande verksamheten som har lokaler i Hammarbyhöjden och på Skarpnäcksfältet söker nu en samordnare med uppsökande uppdrag.

Verksamheten hör till Beställarenheten för äldre, men har ett riktat uppdrag till just förebyggande verksamhet.

Förebyggande verksamhet är en viktig del av äldreomsorgens arbete. Med ett gott förebyggande arbete kan vi medverka till god hälsa och öka de äldres förmåga att ta hand om sig själva i så hög utsträckning som möjligt. Det förebyggande arbetet bygger på att ge information, ge stöttning genom anhörigkonsulenter samt genom att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter. Förebyggande verksamheten består av anhörigkonsulenter, syn- och hörselinstruktör, fixare, IT-stöd samt aktivitetsledare. Till verksamheten hör även  ett antal volontärer.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorgen tidigare.  Arbetsuppgifter innebär bland annat att ha det samordnande ansvaret för den förebyggande verksamheten, arbetsleda personal i det dagliga arbetet, bemanna, handleda och introducera ny personal, vissa inköp, viss administration gällande personalsystem och fakturor samt att leda vissa aktiviteter.

Att bedriva och utveckla den uppsökande verksamheten i syfte att nå de mest sårbara äldre i vår stadsdel, samverka med bland annat beställarenheten äldre, äldrelots samt lokala aktörer så som kyrka, pensionärsgrupper, simhallar etc. Vidare arbetsuppgifter är även att skicka ut enkäter, sammanställa utfall och analysera resultat.  Du kommer även vara aktiv i arbetet med att skiva verksamhetsplan och verksamhetsberättelse samt vara huvudansvarig för frivilliga i vår verksamhet. Arbetet innefattar att se till att volontärer får introduktion samt följa upp deras arbete genom regelbundna möten.

Arbetet är mycket självständigt vilket ställer krav på flexibilitet, god organisationsförmåga, och planering i samarbete med kollegor.

Kvalifikationer
Du ska vara socionom och ha arbetat med äldre. Meriterande om du tidigare har arbetat i en förebyggande verksamhet och/eller med uppsökande verksamhet.

Vi behöver dig som är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har lätt att  bygga nätverk och samarbeta med andra professioner och myndigheter. Du ska ha ett intresse för förebyggande verksamhet och att bygga upp och vidareutveckla det uppsökande arbetet inom Skarpnäcks stadsdelsområde

Övrigt
Förvaltningen har ett aktivt friskvårdsarbete och ger möjlighet till en friskvårdstimme/vecka alternativt friskvårdspeng. Du erbjuds att förmånligt köpa träningskort till Stockholms stads simhallar gym och träningsanläggningar. Därutöver har du som anställd i Stockholms stad för närvarande rabatt på ett flertal andra gym och träningsanläggningar.


Läs mer om staden som arbetsgivare här: https://jobba.stockholm/formaner/

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Blomsterfondens äldreboende Svalnäs söker undersköterska tillsvidare 80%

Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål. Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tyd... Visa mer
Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål.

Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tydlighet, delaktighet och ärlighet.

Vi är väldigt glada över de fina resultaten vi fått i både Socialstyrelsen nöjd kund enkäten och i medarbetarenkäten. Vi finns i Storstockholm och som medarbetare blir du en del av vår gemenskap på cirka 400 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du som söker har redan några års arbetslivserfarenhet i yrket, meriterande är om du har erfarenhet av demensvård.

Blomsterfondens uppdrag är att ge våra boende ett tryggt hem, en värdig vård och en kärleksfull omsorg med en meningsfull tillvaro. De ska känna trygghet, värme och glädje.
Blomsterfondens medarbetare ska tillhandahålla god service, vård och omsorg utifrån de äldres individuella behov.

Vi erbjuder en arbetsplats som är välkomnande, inkluderande och där ditt engagemang gör skillnad. Ditt deltagande i verksamhetsplaneringen är en självklarhet för oss.

Inom Blomsterfonden arbetar vi i ett team runt den boende och har anhörigombud, handledare och ombud i etik och bemötande. Du ingår i ett team av undersköterskor med en gruppchef tillika sjuksköterska som närmsta chef.

Välkommen med din ansökan till ett utvecklande jobb med härliga kollegor!KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad undersköterska (1500p) och ha minst 2 års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av demensvård är det starkt meriterande. Du är en person som visar ett gott bemötande mot boende, närstående och kollegor. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har god datavana.

ÖVRIGT
Blomsterfonden tillämpar individuell lönesättning.
Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal. Visa mindre

Undersköterska på Judiska Hemmet demensenheten

Vi söker två undersköterskor till demensenheten på Judiska Hemmet. Tjänsterna är på 85% och man arbetar dag, kväll och varannan helg. Demensenheten består av två avdelningar där det bor 14 boende på varje avdelning. Vi har en god bemanning och en omvårdnadsansvarig sjuksköterska per avdelning. Vi vänder oss till dig som är intresserad av att arbeta på Judiska Hemmet i Hammarbyhöjden, Stockholm. Restid från Stockholms central är ca. 10 min. Judiska Hemmet d... Visa mer
Vi söker två undersköterskor till demensenheten på Judiska Hemmet. Tjänsterna är på 85% och man arbetar dag, kväll och varannan helg. Demensenheten består av två avdelningar där det bor 14 boende på varje avdelning. Vi har en god bemanning och en omvårdnadsansvarig sjuksköterska per avdelning.
Vi vänder oss till dig som är intresserad av att arbeta på Judiska Hemmet i Hammarbyhöjden, Stockholm. Restid från Stockholms central är ca. 10 min. Judiska Hemmet drivs av en icke vinstdrivande ideell förening och vi har totalt 76 lägenheter med inriktning somatik och demens. Judiska Hemmet drivs som en ideél förening utan vinstkrav. Vi har kollektivavtal.
Förmåner är friskvårdsbidrag 3300 kr per år samt möjlighet att äta subventionerade måltider.
På Judiska Hemmet arbetar vi som brinner för att sätta de boendes behov och önskemål i fokus. Att arbeta hos oss innebär att du får lära känna den judiska kulturen. Vi följer judiska traditioner och har kosher mathållning.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som ansvarstagande, bemötande, initiativ – och samarbetsförmåga. Det är önskvärt att du har minst 1- 2 års yrkeserfarenhet och att du behärskar svenska språket både i tal och i skrift.
Rekrytering sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Den som söker ska ha undersköterska utbildning och gärna erfarenhet från äldrevård. Visa mindre

Heminstruktör

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Beskrivning Vi söker en heminstruktör/s... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.Beskrivning
Vi söker en heminstruktör/syn- och hörselinstruktör till vår Förebyggande enhet då vår nuvarande medarbetare gått i pension.

På Förebyggande enheten arbetar vi proaktivt med seniorers hälsa genom att erbjuda två öppna mötesplatser samt servicetjänster bestående av anhörigkonsulent, fixare och syn- och hörselinstruktör.

Syn- och hörselinstruktörens upptagningsområde är hela Skarpnäck och Farsta stadsdelsområde. Vårt kontor ligger beläget i Hammarbyhöjden på Tidaholmsplan 18.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete som syn- och hörselinstruktör/ med syn- och hörsel hjälpmedel. Meriterande är även utbildning inom området alternativt annan utbildning som bedöms som lämplig. Arbetet är mycket självständigt vilket ställer krav på att kunna planera, strukturera och vara flexibel. Du ska ha ett gott bemötande och behärska svenska språket väl i tal och skrift. Det krävs även att du har god datorvana och har god kunskap i digital teknik.

Dina främsta arbetsuppgifter är:

- Skapa förutsättningar för syn- och eller hörselnedsatta över 20 år att leva ett självständigt liv.
- Rådgivning och viss installation av tekniska hjälpmedel.
- Träning i användandet och skötsel av hjälpmedel.
- Utbildning och handledning till personal inom stadsdelarnas verksamheter.

I tjänsten ingår ett nära samarbete med verksamhetens fixare och att ersätta denne vid frånvaro. Detta innebär att hjälpa äldre i deras bostad med vardagssituationer som kan vara riskfyllda för dem, exempelvis att klättra på stegar för att byta glödlampa i takarmatur, gardinbyte, byta batterier i brandvarnare eller att bära upp saker på vinden.

Kvalifikationer
Vi vill att du har erfarenhet av att ha arbetat som syn- och hörselinstruktör/ med syn- och hörsel hjälpmedel. Meriterande är om du är utbildad inom området eller har annan utbildning som bedöms som lämplig. Du är serviceinriktad, lösningsfokuserad, teknisk och har en god kommunikativ förmåga.

Du ska kunna cykla och inneha B-körkort. 

Övrigt
Förvaltningen har ett aktivt friskvårdsarbete och ger möjlighet till en friskvårdstimme/vecka alternativt friskvårdspeng. Du erbjuds att förmånligt köpa träningskort till Stockholms stads simhallar gym och träningsanläggningar. Därutöver har du som anställd i Stockholms stad för närvarande rabatt på ett flertal andra gym och träningsanläggningar.


Läs mer om staden som arbetsgivare här: https://jobba.stockholm/formaner/

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Teamchef till äldreboende Vallgossen på Kungsholmen

Brinner du för omvårdnadsarbetet som undersköterska och vill samtidigt utvecklas inom ledarskap? Om oss Vi är stolta över vårt äldreboende Vallgossen med 102 lägenheter som vi driver sedan låg tid tillbaka på Kungsholmen. Extra roligt är att äldreomsorgen inom Stockholms Sjukhem växer med fler boenden. Vår äldreomsorg utgår alltid från dem vi finns till för, våra boenden. Vi arbetar för att ge individanpassad omsorg i en boendemiljö som är utformad för at... Visa mer
Brinner du för omvårdnadsarbetet som undersköterska och vill samtidigt utvecklas inom ledarskap?
Om oss
Vi är stolta över vårt äldreboende Vallgossen med 102 lägenheter som vi driver sedan låg tid tillbaka på Kungsholmen. Extra roligt är att äldreomsorgen inom Stockholms Sjukhem växer med fler boenden.

Vår äldreomsorg utgår alltid från dem vi finns till för, våra boenden. Vi arbetar för att ge individanpassad omsorg i en boendemiljö som är utformad för att boende hos oss ska kunna leva ett gott liv med upplevelse av ett värdigt liv och en känsla av välbefinnande. 

Hos oss får du arbeta i en miljö som vilar på en stark värdegrund som präglas av engagemang, kunskap och omtanke - och givetvis den nationella värdegrunden för äldreomsorg. Tillsammans gör vi skillnad för våra boende och deras anhöriga – varje dag! 

Om rollen
Som teamchef arbetar du genom ett tydligt och närvarande ledarskap och ingår till största delen i omvårdnadsarbetet. Tillsammans med omvårdnadsansvarig sjuksköterska leder ni kvalitetsarbetet genom ett tvärprofessionellt ledarskap. I det dagliga arbetet ingår att fördela omvårdnadsarbetet tillsammans med arbetsgruppen. Du har ett nära samarbete med verksamhetschef och dina teamchefskollegor och du ingår i ledningsgruppen för verksamheten där du förväntas bidra med kunskap och engagemang. Viss del av arbetstiden är förlagt till administrativa arbetsuppgifter.

Att vara teamchef innebär att du är dina medarbetares förebild och kulturbärare för Stockholms Sjukhem. Vi har ett positivt arbetsklimat där vi tillsammans tar ansvar för att varje dag leva upp till våra värderingar, såväl i mötet med våra boenden som i ledarskap och medarbetarskap.

Vem är du?
Vi söker efter en erfaren och engagerad teamchef som ser möjligheter och uppskattar att arbeta i en verksamhet som är i förändring. Du är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet av liknande uppdrag. Du arbetare relationsinriktat och har en personlig mognad där en av dina styrkor är kommunikation. Arbetet ställer höga krav på att kunna arbeta strukturerat och självständigt. Du ska ha en inre motivation och driv att utföra dina arbetsuppgifter med bästa kvalitet. Vi vill tillsammans skapa en äldreomsorg med hög kvalitet och en arbetsplats där medarbetare mår bra, trivs och utvecklas.

Du har en förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat som grund för delaktighet och engagemang hos dina medarbetare och som ett led i att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare, boende och anhöriga.Vi erbjuder dig
Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna delaktighet, stolthet och ansvar för den verksamhet vi bedriver. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Stockholms Sjukhem? Se vad några av våra fantastiska medarbetare säger om sina jobb på vår karriärsida och läs även mer om våra förmåner.

Som teamchef får du fina möjligheter till utveckling inom ledarskap och givetvis en introduktion som ger dig förutsättningar att göra ett gott jobb.

Ansökan och information
Välkommen med din ansökan!

Har du ytterligare frågor om tjänsten så besvaras dom av verksamhetschef för Vallgossen, Ann-Christine Johansson, telefon 08-12284808. Sista ansökningsdag är 28 feb 2023. Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning 6 månader. 

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig!

Stockholms Sjukhem är en av Sveriges största idéburna vårdgivare. I mer än 150 år har vi bedrivit vård och omsorg utan vinstsyfte och har ett brett vårdutbud inom geriatrik, palliativ vård, rehabilitering och äldreomsorg. Vi är godkänd universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi kontinuerligt forskar, utvecklar och utbildar inom vården. Stockholms Sjukhem är delägare i Marie Cederschiöld högskola. Vår verksamhet finns på Kungsholmen, Bromma och Södermalm i Stockholm. Idag är vi cirka 1 400 anställda, vill du bli en av oss? Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av engagemang, kunskap och omtanke Visa mindre

Timvikarier till hemtjänsten i city (Östermalm)

Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Stockholm stad. Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt. Vi söker dig som delar vår värdegrund och har ett stort intresse av omsorg och att hjälpa våra kunder att få bo kvar hemma och känna sig trygga. KVALIFIKATIONER - Erfarenhet av servi... Visa mer
Nordisk Hemservice AB bedriver hemtjänst på uppdrag av Stockholm stad. Hela vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund som vi har tagit fram tillsammans med våra medarbetare. Den utgår från att vi lyssnar på kundens behov för att vår hemservice ska bli så bra som möjligt. Vi söker dig som delar vår värdegrund och har ett stort intresse av omsorg och att hjälpa våra kunder att få bo kvar hemma och känna sig trygga.KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av serviceyrket

- Goda kunskaper i svenska (både tal och skrift).

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett gott bemötande och vill ta ansvar. Du har också en förmåga att planera och organisera, samt är positiv, glad och hjälpsam.

Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du arbetar självständigt med stort ansvar. Samtidigt är du en del av vårt team och har daglig kontakt med våra kunder och närstående. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att planera och utföra omvårdnadsarbete i kundernas hem såsom:

- Personlig omvårdnad (hjälp med personlig hygien, förflyttning, påklädning).

- Service (matlagning, inköp av dagligvaror, städning och tvätt).

- Ledsagning (följa med kunden till aktiviteter utanför hemmet).

Efter varje besök kommer du att göra noggrann dokumentation samt tidsregistrering i en mobilapplikation.

Besök hos kunderna sker kl. 07:00-22:00, årets alla dagar. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta både dag- och kvällstid samt helger.

Ansökan ska bestå av ett CV och ett Personlig Brev. För att vara förberedd vid eventuell intervju, så beställ ett registerutdrag via E-tjänster från polisen (obs öppnas ej): https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem Visa mindre

Exklusiv seniorservice

Vad roligt att du läser vår annons! Vill göra dig uppmärksam på att läsa hela annonsen och se om du verkligen stämmer in på våra krav. Home Deluxe är ett expanderande företag som vill erbjuda kunden en helhetslösning inom Seniorservice. Läs mer på vår hemsida! För att vi ska kunna ge våra kunder den bästa servicen så krävs en hel del av dig som medarbetare. Vi vill att du ska vara redo att ge våra kunder en kvalitativ service där du visar ett stort engagem... Visa mer
Vad roligt att du läser vår annons! Vill göra dig uppmärksam på att läsa hela annonsen och se om du verkligen stämmer in på våra krav.
Home Deluxe är ett expanderande företag som vill erbjuda kunden en helhetslösning inom Seniorservice. Läs mer på vår hemsida!
För att vi ska kunna ge våra kunder den bästa servicen så krävs en hel del av dig som medarbetare. Vi vill att du ska vara redo att ge våra kunder en kvalitativ service där du visar ett stort engagemang och vill bidra till att våra kunder får service på deras villkor. För att passa in hos oss på Home Deluxe krävs följande egenskaper
* Professionellt bemötande i alla situationer
* Fokus på kunden och kvalité
* Noggrann och har ett öga för detaljer
* Rätt kompetens och erfarenhet
* Goda kunskaper i det svenska språket, krav
* Viljan att se möjligheter och utvecklas
* Ambition
* Respekt
* Engagemang
* Helhetssyn utifrån kundens behov
* Flexibilitet
* Ansvar inför arbetsuppgifter
Huvuduppgiften är att assistera seniorer i sina hem.
Du kommer att komplettera den kommunala hemtjänsten eller ersätta den helt. Den vi söker ska vara flexibel och kunna arbeta obekväma arbetstider vid behov.
Vi vill att personen känner ett engagemang och driv att föra Home Deluxe vidare på sin resa.
Vid eventuell anställning tas ett utdrag från polisens brottsregister samt att ett sekretessavtal skrivs.
#jobbjustnu Visa mindre

Undersköterska - välkommen till oss på Dalahöjden!

Undersköterska - är du vår nya kollega på Dalahöjdens äldreboende? Nu söker vi med ljus och lykta efter en vässad undersköterska med varmt hjärta till vårt arbetsteam på Dalahöjdens äldreboende. Vi finns i hjärtat av Vasastan med nära till kollektiva färdmedel. Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen. Som person är du no... Visa mer
Undersköterska - är du vår nya kollega på Dalahöjdens äldreboende?

Nu söker vi med ljus och lykta efter en vässad undersköterska med varmt hjärta till vårt arbetsteam på Dalahöjdens äldreboende. Vi finns i hjärtat av Vasastan med nära till kollektiva färdmedel.

Vi söker dig som drivs av att arbeta med människor och göra verklig skillnad för kunderna varje dag. Du har en förmåga att stärka och stödja kunderna i alla delar av vardagen.

Som person är du noggrann och engagerad i kunderna och deras närstående. Du har lätt för att samarbeta, har ett pedagogiskt förhållningssätt och bidrar till en god och trevlig stämning på vår arbetsplats.

Beskrivning av tjänsten

Undersköterska med erfarenhet av äldreomsorg.

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.

- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

- God datorkunskap/datorvana

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag och vi är drygt 27 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, LSS och individ- och familjeomsorg. Det är kommunerna som beställer de tjänster vi tillhandahåller.

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varande. På Attendo kallar vi det med hjärta för omsorg.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

USK/VB till Kvällspatrull hemtjänsten Östermalm fastanställning

Nu söker vi på Team Skeppargatan på Östermalm en undersköterska/vårdbiträde för för arbete på kvällspatrullen med kunder boende på Östermalm. Vi erbjuder fast schema, trevliga kollegor och engagerade chefer. Tjänstgöringsgraden bestämmer vi individuellt men är mellan 59-85%. Det här får du hos oss: En trygg anställning med fast rullande schema. Fasta kunder du besöker när du arbetar och alla kunderna bor på Östermalm. Förmånsportal med rabatter och erbju... Visa mer
Nu söker vi på Team Skeppargatan på Östermalm en undersköterska/vårdbiträde för för arbete på kvällspatrullen med kunder boende på Östermalm. Vi erbjuder fast schema, trevliga kollegor och engagerade chefer. Tjänstgöringsgraden bestämmer vi individuellt men är mellan 59-85%.

Det här får du hos oss:

En trygg anställning med fast rullande schema.
Fasta kunder du besöker när du arbetar och alla kunderna bor på Östermalm.
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden.
En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.

Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.

Om Vardaga hemtjänst Team Skeppargatan
Hos oss på Team Skeppargatan har vi ca 200 hemtjänstkunder och alla bor på Östermalm. I våra kvällspatrull arbetar ca 10 personer varje kväll. Medarbetarna har en fin sammanhållning och en egen gruppchef som stöttar dem i deras arbete.

Vårt kontor ligger på Skeppargatan med någon minuts promenad från tunnelbanan Östermalmstorg.

Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra kunder behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Ditt arbete utgår ifrån att underlätta för våra kunder att de kan bo kvar hemma i sin invanda miljö. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska alt. utbildad som vårdbiträde och har arbetat några år inom äldreomsorgen antingen inom hemtjänst eller äldreboende.

Du behöver:

- Kunna arbeta på rullande schema med arbetstid mellan 16.00 till 22.30

- Kunna arbeta helger

- Kunna skriva och prata svenska obehindrat.

- Ha kunskaper i matlagning och förstå svensk matkultur.

- Ha bra förmåga att samarbeta med kollegor och ha en positiv inställning.

- Vara mån om våra kunder och ha ett empatiskt förhållningssätt.

- Vara engagerad i ditt arbete och i kundernas välmående.

Vi tillämpar provanställning på 6 månader på våra fasta tjänster (tillsvidareanställningar)

OBS! Ha betyg klara från USK utbildning och minst en referens i fall du blir kallad på intrvju.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning och lämna löneanspråk vid ansökan.
Tillträdesdatum: snarast och under våren 2023
Sista ansökningsdag: 10 februari 2023
Har du frågor? Kontakta gärna: Irina.potapoff-timoniemi@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Vi söker två nya kollegor till kombinerad kväll- och nattjänst

Välkommen till familjeföretaget Allegio Omsorg! Vi erbjuder omsorg och service till våra kunder genom biståndsbeslut eller som en RUT-tjänst. Utifrån kundens behov ser vi till att tillsammans utforma en trygg tjänst, som är anpassad utifrån behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och för att tillgodose behov och rutiner hos våra kunder, på bästa möjliga sätt, prioriterar vi små arbetsgrupper med god kontinuitet. Vi har ett eget kvalitets... Visa mer
Välkommen till familjeföretaget Allegio Omsorg!
Vi erbjuder omsorg och service till våra kunder genom biståndsbeslut eller som en RUT-tjänst. Utifrån kundens behov ser vi till att tillsammans utforma en trygg tjänst, som är anpassad utifrån behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och för att tillgodose behov och rutiner hos våra kunder, på bästa möjliga sätt, prioriterar vi små arbetsgrupper med god kontinuitet. Vi har ett eget kvalitetsledningssystem och arbetar systematiskt med kvalitetssäkring i verksamheten – vi kan alltid bli bättre.
Idag har företaget över 600 anställda undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare. Vi har specialkompetens inom demens och palliativ vård. Namnet Allegio kommer från latinets Legio som betyder ”utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder den bästa tjänsten när vi också har den bästa och mest engagerade personalen!
Är du den vi söker?
Vi söker dig som brinner för att arbeta med den enskilde individen, att du respekterar våra kunder och ger den absolut bästa servicen är väldigt viktigt.
Viktigt är att du hanterar svenska språket i både tal och skrift. Det är ett krav att du innehar B-körkort
Tjänsterna omfattar en tillsvidareanställning med en provanställning i 6 månader. Du kommer att arbeta både kväll och natt mellan Sysselsättningsgraden för tjänsterna är 100% respektive 97,89% Under dina arbetspass under natten ( kl 22-04) kommer du utföra fasta nattbesök samt utföra larmutryckningar när våra kunder har larmat på sitt trygghetslarm, under dina kvällspass (kl. 16-22) kommer du utföra biståndsbeslutade insatser. Vårt upptagningsområde är hela Västerort i Stockholm.
Inför intervjun är det viktigt att du tar ut ett utdrag från belastningsregistret som du kan uppvisa.
Ett krav för både tjänsterna är att du innehar B-körkort.
Intervjuer sker löpande. OBS! Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via telefon. Visa mindre

Undersköterska Hemtjänst - Bli en del av oss på Götalandsvägen 218 i Älv...

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Nu söker Attendo Älvsjö hemtjänst nya kollegor som brinner för att göra skillnad för kunder i deras vardag. Vi är ett härligt gäng som utgår från Götalandsvägen 218 och vi utför hemtjänst främst i Älvsjö, Solberga och Örby. Tjänsterna är tillsvidareanställning alternativt timanställning. Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är merite... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Nu söker Attendo Älvsjö hemtjänst nya kollegor som brinner för att göra skillnad för kunder i deras vardag. Vi är ett härligt gäng som utgår från Götalandsvägen 218 och vi utför hemtjänst främst i Älvsjö, Solberga och Örby. Tjänsterna är tillsvidareanställning alternativt timanställning.

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem. Vi söker personer för heltidstjänst dagtid. Det finns möjlighet att förlägga sin arbetstid även på kvällar och helger.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Körkort B (beroende på segment/tjänst)


Vill du veta mer om vad en arbetsdag inom hemtjänsten innebär så klicka på länken för att komma till vår film. Länk till film (https://attendosverige.teamtailor.com/pages/jobba-i-hemtjansten)

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Sök omgående! Vi går igenom ansökningarna löpande därför kan tjänsterna vara tillsatta innan ansökningstiden gått ut..

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Vi söker ytterligare en kollega till vårt kvällsteam

Välkommen till familjeföretaget Allegio Omsorg! Vi erbjuder omsorg och service till våra kunder genom biståndsbeslut eller som en RUT-tjänst. Utifrån kundens behov ser vi till att tillsammans utforma en trygg tjänst, som är anpassad utifrån behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och för att tillgodose behov och rutiner hos våra kunder, på bästa möjliga sätt, prioriterar vi små arbetsgrupper med god kontinuitet. Vi har ett eget kvalitets... Visa mer
Välkommen till familjeföretaget Allegio Omsorg!
Vi erbjuder omsorg och service till våra kunder genom biståndsbeslut eller som en RUT-tjänst. Utifrån kundens behov ser vi till att tillsammans utforma en trygg tjänst, som är anpassad utifrån behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och för att tillgodose behov och rutiner hos våra kunder, på bästa möjliga sätt, prioriterar vi små arbetsgrupper med god kontinuitet. Vi har ett eget kvalitetsledningssystem och arbetar systematiskt med kvalitetssäkring i verksamheten – vi kan alltid bli bättre.
Idag har företaget över 600 anställda undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare. Vi har specialkompetens inom demens och palliativ vård. Namnet Allegio kommer från latinets Legio som betyder ”utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder den bästa tjänsten när vi också har den bästa och mest engagerade personalen!
Är du den vi söker?
Vi söker dig som brinner för att arbeta med den enskilde individen, att du respekterar våra kunder och ger den absolut bästa servicen är väldigt viktigt.
Viktigt är att du hanterar svenska språket i både tal och skrift. Det är ett krav att du innehar B-körkort
Tjänsten omfattar en tillsvidareanställning med en provanställning i 6 månader till en början.
Inför intervjun är det viktigt att du tar ut ett utdrag från belastningsregistret som du kan uppvisa.
Intervjuer sker löpande. OBS! Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via telefon. Visa mindre

Vill du arbeta som sommarvikarie hos Västerorts bästa hemtjänst?

Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie hos oss. Som medarbetare hos oss arbetar du med att ge omsorg och omvårdnad utifrån kundens individuella behov och genomförandeplan. Vi arbetar aktivt med att bibehålla och försäkra kundens självbestämmande, inflytande och värdighet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande. I ditt uppdrag ingår att ha en kontinuerligt dialog och avstämning med enhetschefen och andra... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie hos oss.
Som medarbetare hos oss arbetar du med att ge omsorg och omvårdnad utifrån kundens individuella behov och genomförandeplan.
Vi arbetar aktivt med att bibehålla och försäkra kundens självbestämmande, inflytande och värdighet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande.
I ditt uppdrag ingår att ha en kontinuerligt dialog och avstämning med enhetschefen och andra professioner såsom sjuksköterska och planeringsledare. Vi bedriver omsorg dygnet runt och arbetstider kan vara både dag, kväll och natt. Vi arbetar med ett starkt kontaktmannaskap.
Du behöver trivas i att arbeta i team samtidigt som ska kunna arbeta självständigt. Det är ett krav att du talar felfri svenska, kan cykla samt har körkort.
Det är inte ett krav att du tidigare arbetat i hemtjänsten. Har du ett intresse, driv och vilja att ge den bästa omsorgen i hela Stockholm så hjälper vi dig med resten!


Varmt välkommen med din ansökan! Vi rekryterar löpande.
Du ansöker genom att skicka ditt CV till vasterort@allegio.se, vi har inte möjlighet ta emot ansökningar via telefon. Visa mindre

Vi söker ännu fler timvikarier som vill starta omgående

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie hos oss och kan börja omgående. Som medarbetare hos oss arbetar du med att ge omsorg och omvårdnad utifrån kundens individuella behov och genomförandeplan. Vi arbetar aktivt med att bibehålla och försäkra kundens självbestämmande, inflytande och värdighet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande. Du behöver trivas i att arbeta i team samtidigt som ska kunna arbeta själ... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie hos oss och kan börja omgående.
Som medarbetare hos oss arbetar du med att ge omsorg och omvårdnad utifrån kundens individuella behov och genomförandeplan.
Vi arbetar aktivt med att bibehålla och försäkra kundens självbestämmande, inflytande och värdighet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört och professionellt bemötande.
Du behöver trivas i att arbeta i team samtidigt som ska kunna arbeta självständigt. Det är ett krav att du talar felfri svenska samt har körkort.
Det är inte ett krav att du tidigare arbetat i hemtjänsten. Har du ett intresse, driv och vilja att ge den bästa omsorgen i hela Stockholm så hjälper vi dig med resten! Vi kan erbjuda arbetstider under både dag, kväll, helg och enstaka nätter.


OBS! DET ÄR ETT KRAV FÖR TJÄNSTEN ATT INNEHA B-KÖRKORT.
Du ansöker genom att skicka ditt CV till vasterort@allegio.se, vi har inte möjlighet ta emot ansökningar via telefon.


Varmt välkommen med din ansökan! Vi rekryterar löpande, tillträde omgående. Visa mindre

Undersköterskor med körkort

Vi söker dig som är positiv, ser lösningar, har fokus på kunden samt ser möjligheter i att utveckla vår verksamhet och driva den framåt. Du kommer att ha ett nära samarbete med enhetschef samt samordnare. Du förväntas att på kort varsel utföra de insatser där behovet finns för dagen. Bibbis assistans ställer höga krav på flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och samarbeta med andra. Kundens behov står alltid i centrum, ge omvårdnad och service enl... Visa mer
Vi söker dig som är positiv, ser lösningar, har fokus på kunden samt ser möjligheter i att utveckla vår verksamhet och driva den framåt. Du kommer att ha ett nära samarbete med enhetschef samt samordnare. Du förväntas att på kort varsel utföra de insatser där behovet finns för dagen. Bibbis assistans ställer höga krav på flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och samarbeta med andra.
Kundens behov står alltid i centrum, ge omvårdnad och service enligt biståndsbeslut och genomförandeplan, med respekt för brukarens integritet, delaktighet och självbestämmande. Som undersköterska hos Bibbis assistans är ni kontaktman för den enskilde kunden, ni har ansvar för omvårdnaden och är behjälplig vid kontakter med myndigheter, anhöriga, sjukvården etc.
Kvalifikationer
Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som ger undersköterskekompetens.
I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Det är meriterade om du tidigare har arbetat med Stockholms Stads dokumentationssystem ParaGå.
Tjänsten kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet är meriterande.
Vid en eventuell anställning få du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret, detta utdrag lämnas i oöppnat kuvert från polisen till oss.
För detta jobb krävs körkort. Visa mindre

Undersköterska till hemsjukvårdsteam

Beskrivning av tjänst Vi söker en undersköterska till vårt hemsjukvårdsteam. Rollen som undersköterska är varierande och innebär ett stort eget ansvar. Du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade patientbesök och arbetet består i huvudsak av olika delegerade uppgifter såsom exempelvis provtagning, injektioner, insulingivning, omläggning etc. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete... Visa mer
Beskrivning av tjänst
Vi söker en undersköterska till vårt hemsjukvårdsteam.

Rollen som undersköterska är varierande och innebär ett stort eget ansvar. Du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade patientbesök och arbetet består i huvudsak av olika delegerade uppgifter såsom exempelvis provtagning, injektioner, insulingivning, omläggning etc.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvården. Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att arbeta självständigt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du engagerad, empatisk och lyhörd för patienternas behov.

Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska

Om Kavat Vård Kavat Vård driver äldreboenden med olika inriktning. Man väljer vad som passar bäst. I våra verksamheter kan våra boenden känna dig trygga, vi håller vad vi lovar. Alla har rätt till en god vård och omsorg, men man vill ha den på olika sätt! Därför har våra boenden ett tydligt erbjudande. Du kan t.ex. välja ett spansktalande äldreboende, ett boende med hotellkoncept eller ett där möblerna ingår i hyran. Vi söker undersköterskor till Brahem ... Visa mer
Om Kavat Vård
Kavat Vård driver äldreboenden med olika inriktning. Man väljer vad som passar bäst. I våra verksamheter kan våra boenden känna dig trygga, vi håller vad vi lovar.

Alla har rätt till en god vård och omsorg, men man vill ha den på olika sätt! Därför har våra boenden ett tydligt erbjudande. Du kan t.ex. välja ett spansktalande äldreboende, ett boende med hotellkoncept eller ett där möblerna ingår i hyran.

Vi söker undersköterskor till Brahem på Östermalm i Stockholm.

På Brahegatan ett stenkast från Stureplan centralt i Stockholm hittar du ett äldreboende
som skiljer sig från andra. På Brahem är gemenskapen av central betydelse. I entréplanet
finns en lounge och en samlingssal där det bjuds på aktiviteter och underhållning av olika
slag. Vi har en stor och härlig takterrass som rymmer alla på sommaren. Brahem vänder
sig till de äldre med höga krav på service och bemötande och som vill ha det där ”lilla extra”. Vi är kända för vårt bemötande och förhållningsätt. Här säger vi aldrig nej utan hittar lösningar för att våra boendes behov ska komma i första hand.

Arbetsuppgifter
På Kavat vård har vi en stark gemenskap och tillsammans strävar vi efter att varje dag leva upp till våra värderingar i såväl mötet med boende som i ledarskap och medarbetare. I rollen som undersköterska planerar du och dina kollegor arbetsdagen utifrån de boendes individuella behov och önskemål. Att skapa hemkänsla och en meningsfull vardag för de boende är viktiga delar i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med undersköterskeutbildning om minst 1350p och som har erfarenhet av att arbeta i äldreomsorgen. Vi lägger stor vikt vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap, därför är det mycket viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

All vår dokumentation sker i journalsystemet Safe Doc, en god datorkunskap/datorvana är därför nödvändig.

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

För att skydda våra äldre och andra riskgrupper behöver du vara Covidvaccinerad.
Vi kommer att be att få se ditt covidbevis vid intervjutillfället.

Ansökan
Intervjuer sker löpande.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Biträdande verksamhetschef Yamileth Dibba 0765404899.

Fackliga kontaktpersoner:
Helen Larsen, Kommunal
Victoria Lund, Vision
Beth Samuelsson Westerlund, Vårdförbundet

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Kavat vårds ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Specialistundersköterska inom demens

Om Kavat Vård Kavat Vård driver äldreboenden med olika inriktning och profil. Våra verksamheter finns i kommuner i Stockholms län som infört valfrihetsreformer. I våra verksamheter kan våra boenden känna sig trygga, vi håller vad vi lovar. Alla har rätt till en god vård och omsorg, men man vill ha den på olika sätt! Därför har våra boenden ett tydligt erbjudande. Du kan t.ex. välja ett spansktalande äldreboende, ett boende med hotellkoncept eller All-ink... Visa mer
Om Kavat Vård
Kavat Vård driver äldreboenden med olika inriktning och profil. Våra verksamheter finns i kommuner i Stockholms län som infört valfrihetsreformer.

I våra verksamheter kan våra boenden känna sig trygga, vi håller vad vi lovar.

Alla har rätt till en god vård och omsorg, men man vill ha den på olika sätt! Därför har våra boenden ett tydligt erbjudande. Du kan t.ex. välja ett spansktalande äldreboende, ett boende med hotellkoncept eller All-inklusive där möblerna ingår i hyran.

Vi söker en undersköterska till Brahem på Östermalm i Stockholm.

På Brahegatan ett stenkast från Stureplan centralt i Stockholm hittar du ett äldreboende som skiljer sig från andra. På Brahem är gemenskapen av central betydelse. I entréplanet finns en lounge och en samlingssal där det bjuds på aktiviteter och underhållning av olika slag.

Vi har en stor och härlig takterrass som rymmer alla på sommaren. Brahem vänder
sig till de äldre med höga krav på service och bemötande och som vill ha det där ”lilla extra”. Vi är kända för vårt bemötande och förhållningsätt. Här säger vi aldrig nej utan hittar lösningar för att våra boendes behov ska komma i första hand.

Arbetsuppgifter
På Kavat vård har vi en stark gemenskap och tillsammans strävar vi efter att varje dag leva upp till våra värderingar i såväl mötet med boende som i ledarskap och medarbetare. I rollen som undersköterska planerar du och dina kollegor arbetsdagen utifrån de boendes individuella behov och önskemål. Att skapa hemkänsla och en meningsfull vardag för de boende är viktiga delar i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med undersköterskeutbildning om minst 1350p och som har erfarenhet av att arbeta i äldreomsorgen med inriktning demens.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du ha minst 200 YH-poäng som specialistundersköterska.

Det är meriterande om du har:

- en annan vidareutbildning inom demensvård

- kunskap i att arbeta med personcentrerad vård och nollvision

- kunskaper i Senior Alert, BPSD och Porcapita

- erfarenhet av att arbeta som specialistundersköterska

- erfarenhet av att handleda andra samt hålla i reflektioner

Vi lägger stor vikt vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap, därför är det mycket viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

All vår dokumentation sker i journalsystemet Safe Doc, en god datorkunskap/datorvana är därför nödvändig.

Som person är du motiverad, engagerad och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

För att skydda våra äldre och andra riskgrupper behöver du vara Covidvaccinerad.
Vi kommer att be att få se ditt covidbevis vid intervjutillfället.

Ansökan
Intervjuer sker löpande.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Biträdande verksamhetschef Yamileth Dibba 0765404899.

Fackliga kontaktpersoner:
Helen Larsen, Kommunal
Victoria Lund, Vision
Beth Samuelsson Westerlund, Vårdförbundet

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Kavat vårds ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska/vårdbiträde inom hemtjänst

Undersköterska/vårdbiträde Saras Omsorgs hemtjänst utför personlig omvårdnad och serviceinsatser hemma hos kunder. Vi söker nu två nya engagerade och empatiska medarbetare som är undersköterska/vårdbiträde till vår hemtjänstverksamhet i Östermalms stadsdel. Vi söker dig som vill arbeta hos oss inom Saras Omsorgs hemtjänst på Östermalm. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett aktivt och hälsosamt åldra... Visa mer
Undersköterska/vårdbiträde
Saras Omsorgs hemtjänst utför personlig omvårdnad och serviceinsatser hemma hos kunder. Vi söker nu två nya engagerade och empatiska medarbetare som är undersköterska/vårdbiträde till vår hemtjänstverksamhet i Östermalms stadsdel.
Vi söker dig som vill arbeta hos oss inom Saras Omsorgs hemtjänst på Östermalm. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett aktivt och hälsosamt åldrande på Östermalm.
Du besöker flera kunder varje dag och hjälper dem med deras vardagssysslor till exempel tillredning av mat & måltider, hygien, matinköp, ledsagning osv. De flesta av våra kunder bor nära vårt kontor med gångavstånd på Gärdet.
Du ska helst vara utbildad undersköterska eller vårdbiträde och behärskar svenska i både tal och skrift. Du är empatisk och värnar om varje individ. För oss är det viktigt att de äldre personerna får ett värdigt liv och känna trygghet och meningsfullhet i sin vardag.
Övrigt:
Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.
Vår arbetsplats ligger på Kampementsbacken på Gärdet, bara 5 minuters gångväg från bussar och tunnelbanestationen.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Omsorgspersonal NATT till Eveo hemtjänst i Stockholms innerstad

Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska g... Visa mer
Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt på natten. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.
Du arbetar i hemtjänsten. Åker hem till kunder och hjälper dem med sådant de inte kan göra själva. Allt från hygien, stöd, natttillsyn m.m. Du dokumenterar enligt SOL och använder digitala tidmätningssystem för tidrapportering. Eveo har kollektivavtal. Visa mindre

Omsorgspersonal till Eveo hemtjänst i Sollentuna och Västerort

Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska g... Visa mer
Eveo hemtjänst grundades 2009 av släkt och vänner har som verksamhetsidé att erbjuda väl planerad personcentrerad hemtjänst. Målet är leverera kvalitet genom en hög personal- och insatskontinuitet. Vi kan även utföra språkligt anpassad hemtjänst där behoven finns.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har minst skall 600 poäng omvårdnadsämnen på gymnasienivå, kan bra svenska (motsvarande svenska grund), har du körkort är det merit . Vi vill att gärna att du skall ha bred och gedigen erfarenhet från området. Om du kan flera språk är det meriterande.


Du arbetar i hemtjänsten. Åker hem till kunder och hjälper dem med sådant de inte kan göra själva. Allt från matlagning, hygien, stöd vi aktiviteter, promenader m.m. Du dokumenterar enligt SOL och använder digitala tidmätningssystem för tidrapportering. Eveo har kollektivavtal. Visa mindre

Planeringsledare till hemtjänsten AdeoCare Östermalm

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. Du kan se fram emot varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu utökar vi vårt adminsitrativa team på Östermalm och söker en erfaren planeringsledare som gillar att leda personal och har känsla för människor. Vi är ca. 25 medarbetare samt en enhetschef. Vi har en... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten. Du kan se fram emot varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Nu utökar vi vårt adminsitrativa team på Östermalm och söker en erfaren planeringsledare som gillar att leda personal och har känsla för människor.

Vi är ca. 25 medarbetare samt en enhetschef. Vi har en väldigt fin sammanhållning och gemenskap i gruppen.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag.

Arbetsuppgifter


- Daglig planering

- Bemanning

- Schemaläggning

- Kontakt med kunder, medarbetare och myndigheter

- Arbeta aktivt med vårt kvalitetsledningssystem

- Uppföljning av verksamheten

Du kommer att arbeta nära enhetschefen och handleda medarbetarna i deras uppdrag. Yrkesrollen kräver bra verksamhetsförståelse så du kommer att få gedigen introduktion.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har haft tidigare arbetsledaransvar. Dina kunskaper i svenska är bra och det är meriterande om du tidigare har arbetat med hemtjänst, schemaläggning och innehar B-körkort .

Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du kan skapa engagemang och arbetsglädje hos medarbetare. Du klarar av att behålla lugnet också i stressiga situationer och har en förmåga att kunna prioritera.

För mer information om tjänsten kan du kontakta enhetschef Frida Malmqvist, 073 506 63 34.

Sista ansökningsdagen är den 5 februari. Vi gör löpande urval så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.

Anställningen inleds med en provanställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, i Norrköping och Sigtuna. Visa mindre

Hemtjänstpersonal till Vardaga hemtjänst Östermalm

Nu söker vi på Vardaga hemtjänst Östermalm personal för arbete i vår hemtjänst på Skeppargatan. Vi söker främst personal till kväll, helg och natt. Vi erbjuder ett stimulerande arbete och flera förmåner. Att jobba inom hemtjänsten är ett ”luftigt” yrke - man får röra sig fritt och se mycket, det uppskattar många. Och så träffar man så intressanta personer, säger Marianne Andersson på Vardagas hemtjänst Norrmalm. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. H... Visa mer
Nu söker vi på Vardaga hemtjänst Östermalm personal för arbete i vår hemtjänst på Skeppargatan. Vi söker främst personal till kväll, helg och natt. Vi erbjuder ett stimulerande arbete och flera förmåner.

Att jobba inom hemtjänsten är ett ”luftigt” yrke - man får röra sig fritt och se mycket, det uppskattar många. Och så träffar man så intressanta personer, säger Marianne Andersson på Vardagas hemtjänst Norrmalm.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Hos oss får du
Möjlighet att stötta människor i sin vardag samtidigt som du växer och utvecklas som person.
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra kunder
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Arbetet består av att hjälpa äldre personer i deras egna hem med personlig omvårdnad, serviceinsatser såsom inköp och städ och svara på trygghetslarm. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra social dokumentation samt utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska. Tack vare dig kan våra kunder fortsätta att bo kvar hemma och behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Vardaga hemtjänst, Team Skeppargatan
Bli en del av vårt team på Östermalm! Vi söker personal till vår kvällspatrull samt arbete under helger. Vi söker även dig som vill arbeta natt och har körkort.

Vi har en tydlig organisation när det gäller olika roller, rutiner och vad som förväntas av våra medarbetare ute hos kund.
Vi har närvarande chefer - så att våra medarbetare får den stöttning de behöver.
Vi har en unik arbetstidsmodell där våra medarbetare i stor utsträckning kan erbjudas att jobba heltid, måndag till fredag, vilket är ovanligt inom vård och omsorg.
Vi har ett demensteam med fördjupad kunskap inom området demens och som coachar sina kollegor i arbetet med våra kunder som har en demenssjukdom. Kanske vill du bli en del av teamet?

Din erfarenhet och kunskap
Vi tror att du som söker dig till oss:
- lockas av ett arbete som är varierat och som förstår vikten av ett gott bemötande i alla situationer.
- är en kreativ person som vågar tänka själv och ta eget ansvar.
- är nyfiken på andra människor och har ett socialt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana, erfarenhet av dokumentation och lokalkännedom är också meriterande. För att arbeta på natten är körkort ett krav, kvällar och helger är det meriterande med körkort men inget krav. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Omgående
Sista ansökningsdag: 12/2 2023
Har du frågor? Kontakta gärna: schara.eriksson@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/pages/mot-vara-medarbetare-8d6f2d69-fe04-4006-8686-074284fd124a?utm_campaign=page_259202_cta_1988929&utm_content=https://vardaga.teamtailor.com&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page).

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 32 , Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till intervju kommer du att behöva uppvisa ett vaccinationsintyg för covid-19. Detta krav har vi för att minimera risken för våra äldre kunder/omsorgstagare eller medarbetare som tillhör en riskgrupp. Har du istället ett intyg som styrker att du ej kan vaccinera dig på grund av medicinska skäl behöver du kunna uppvisa ett sådant vid intervjun.

På Vardaga erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Kvälls personal till Omsorgsfamiljens hemtjänst Fruängen

Du kommer att arbeta i Fruängen med omnejd. Våra trevliga kontor ligger centralt belägna och vi startar alltid dagen med ett morgon respektive eftermiddagsmöte för uppdatering och information. Våra kunder bor i respektive närområde så det är inga långa avstånd till kunderna under ett arbetspass. Du träffar dina medarbetare och din Samordnare många gånger under ett arbetspass och vi finns alltid på plats för stöd och hjälp i ditt arbete. Vi söker dig som är... Visa mer
Du kommer att arbeta i Fruängen med omnejd. Våra trevliga kontor ligger centralt belägna och vi startar alltid dagen med ett morgon respektive eftermiddagsmöte för uppdatering och information. Våra kunder bor i respektive närområde så det är inga långa avstånd till kunderna under ett arbetspass. Du träffar dina medarbetare och din Samordnare många gånger under ett arbetspass och vi finns alltid på plats för stöd och hjälp i ditt arbete. Vi söker dig som är utbildad Undersköterska och som är beredd att ta ett stort ansvar för våra kunders omsorg och för att bidra till företagets utveckling. Du har alltid stöd från Samordnare på kontoret så du är aldrig ensam. Vi har en fantastisk arbetsgrupp så det är viktigt att du är beredd att bidra till en god stämning där vi hjälper och stödjer varandra för kundernas bästa. Du måste behärska svenska språket väl i både tal och skrift för att kunna skapa en trygg situation för våra pensionärer. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss i vår fina hemtjänst i Fruängen. Omsorgsfamiljen har i dag 450 pensionärer som har valt oss som sin utförare och vi växer stadigt. Vi trivs tillsammans och våra medarbetare har alla en lång erfarenhet med gedigen kompetens. Vi söker fler undersköterskor för omsorgsuppdrag med dag eller kvällstjänst i hemtjänsten. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda en hög kvalitet där vi vet att kontinuiteten är det viktigaste för våra kunders hälsa och trygghet. Vi har öppet hus varje vecka för alla våra kunder. Visa mindre

Sommarvik Uska och vårdbiträden till Stockholms bästa vård & omsorgsboende

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden som kan jobba som sommarvikarier till ett av Stockholms bästa vård- och omsorgsboende på Södermalm, Högalidsgatan 26-28 Stockholms Borgerskaps Enkehus och Gubbhus är en stiftelse som driver bl a vård- och omsorgsboende. Vi finns på Söder, Högalidsgatan 26-28 med en fantastisk miljö både ute och inne. Sedan lång tid tillbaka har Stiftelsen haft som ändamål att främja god vård och omsorg av äldre. Vi arbetar med ko... Visa mer
Vi söker undersköterskor och vårdbiträden som kan jobba som sommarvikarier till ett av Stockholms bästa vård- och omsorgsboende på Södermalm, Högalidsgatan 26-28
Stockholms Borgerskaps Enkehus och Gubbhus är en stiftelse som driver bl a vård- och omsorgsboende. Vi finns på Söder, Högalidsgatan 26-28 med en fantastisk miljö både ute och inne. Sedan lång tid tillbaka har Stiftelsen haft som ändamål att främja god vård och omsorg av äldre.
Vi arbetar med kontaktmannaskap och sätter alltid gästerna i fokus. Borgerskapet är certifierade i utbildningsprogrammet Leva med demens, utifrån Silviahemmets palliativa vårdfilosofi med livskvalitet som ett ledord. Vi arbetar aktivt med kvalitet och värdegrund utifrån Borgerskapets värdehandling.
Vi erbjuder våra gäster en individanpassad aktiv vardag, god omvårdnad och stor social samvaro. Värdskap, lyhördhet, värdighet och serviceanda genomsyrar vårt arbete.
Har Du någon form av utbildning – erfarenhet – fallenhet – och intresse för att ingå i vårt team?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara omsorg och omvårdnad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som att ta ansvar, samt förmåga att möta och kommunicera med gäster och anhöriga. Det är viktigt att du behärskar svenska språket både i tal och skrift, då det sker kontinuerlig dokumentation.
Vår semesterperiod är mellan vecka 25-32 och vi sätter stort värde att du kan arbeta hela eller delar av dessa veckor. Vecka 24 sker introduktion och utbildning.
Du kommer att arbeta mellan 70-100% efter rullande schema, dag - kväll - helg.
Rekrytering kommer att ske löpande. Sista ansökningsdagen är 31/5-2023
Välkommen med din ansökan redan i dag via e-post: ansokan@borgerskapet.se
Märk ansökan med: Sommarvikarie USK/Vårdbiträde
Besök gärna vår hemsida www.borgerskapet.se
Vårt kollektivavtal: Kommunal, bransch äldreomsorg (F) Visa mindre

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska till Kampementets vård och omsorgsboende

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra männi... Visa mer
A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som tim-/sommarvikariat till Kampementets vård och omsorgsboendet under perioden juni tom augusti 2023.

Beskrivning Boende:

Verksamheten innehåller 96 ljusa och trevlig lägenheter med eget pentry och badrum. Lägenheterna är fördelade på sex våningsplan där det finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och måltider samt en gemensam balkong. Av de 96 platserna är 48 avsedda för personer med demenssjukdom och 48 platser för personer med somatiska sjukdomar.

Kampementet har även en trevlig innergård som erbjuder möjlighet till utevistelse och aktivitet.

Arbetsbeskrivning:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet: Tim-/Sommarvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på kampementet kontakta: Enhetschef, Ahmed Ibrahim Mail: ahmed.ibrahim@ansvarochomsorg.se Visa mindre

En meningsfull sommar hos oss på Stora Sköndal

Om du vill ha ett sommarjobb som innebär ett viktigt och spännande uppdrag så har du kommit rätt! Som omsorgspersonal på ett av våra äldreboenden får du möjlighet att göra en medmänniskas dag bättre, precis varje gång du hoppar i arbetskläderna. Dina ord, din omsorg och din omtanke kan vara helt avgörande för hur våra boende mår och för hur bra deras dag blir. Om du dessutom bjuder på ett leende då och då eller kanske bjussar på en rolig anekdot från ... Visa mer
Om du vill ha ett sommarjobb som innebär ett viktigt och spännande uppdrag så har du kommit rätt!

Som omsorgspersonal på ett av våra äldreboenden får du möjlighet att göra en medmänniskas dag bättre, precis varje gång du hoppar i arbetskläderna.

Dina ord, din omsorg och din omtanke kan vara helt avgörande för hur våra boende mår och för hur bra deras dag blir. Om du dessutom bjuder på ett leende då och då eller kanske bjussar på en rolig anekdot från ditt eget liv ibland, kan du vara säker på att få stor uppskattning tillbaka från både boende och kollegor.

Stiftelsen Stora Sköndal är en idéburen organisation. All eventuell vinst återinvesteras i verksamheterna vilket innebär att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt.

Stora Sköndal ligger alldeles intill sjön Drevviken och du kan ta dig hit med buss på ca 10 min från Gullmarsplan. På sommaren finns alla möjligheter att ta vara på den vackra naturen runtomkring.

Spela bingo med glöd!

Att du har god kompetens inom vård och omsorg förutsätter vi och hos oss är de personliga egenskaperna minst lika viktiga. Den vi söker är framför allt dig som förstår vikten av att ibland ta dig tiden att ta en extra kopp kaffe med en boende eller varför inte spela en omgång bingo!?

Du förstår med andra ord, att din roll inte bara innefattar vård och omvårdnad, utan att du också utgör en social funktion där du har ansvar för att sprida glädje och en god stämning. Att du har ett aktivt ansvar för att få människor runt omkring dig mår bra, oavsett om det handlar om boende eller kollegor.

Roll och formella kunskapskrav
Din huvudsakliga uppgift är att ge en god vård och omsorg som ger våra boende en trygg, meningsfull och rolig vardag. Vi lägger stor vikt vid ett gott och personcentrerat bemötande, där du i varje möte arbetar för att göra det lilla extra. Du sköter ett visst medicinskt omvårdnadsarbete utifrån delegering av sjuksköterska.

Vi arbetar i team runt den boende med undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, aktivitetscoach och fysioterapeut för att kunna erbjuda en hälsofrämjande vård och omsorg av mycket god kvalitet.  Det innebär också att du har ett tryggt stöd från kollegor, både omsorgspersonal och övriga yrkesroller. 

Vi erbjuder anställningsformerna vikariat eller Särskild visstidsanställning under perioden v. 26 – v. 33. Du kommer ha möjlighet att välja sysselsättningsgrad gällande vikariat. Om samarbetet fungerar bra och du trivs hos oss finns det goda chanser att fortsätta jobba hos oss under hösten.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller studerar till sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med äldre, men det är inget krav. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, både gällande tal och skrift samt god datorvana.

Introduktion
När du börjar arbeta hos oss får du en introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll och komma in bra i våra arbetssätt. Introduktionen anpassas efter din kunskaps- och erfarenhetsnivå så att du får den information som du behöver. Vi ser gärna att du kommer och jobbar hos oss några tillfällen under våren för att lära känna dina kollegor och våra boende inför sommaren.

Kontakt
Nu gör vi och våra boende väldigt mycket annat än att spela bingo (även om det händer) och om du känner att Stora Sköndals äldreomsorg skulle kunna vara en utvecklande arbetsplats för dig – klicka dig in på vår https://www.storaskondal.se/ och läs mer eller ta buss 188 ut till Sköndal och spana in de vackra omgivningarna.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Meningsfullt jobb/extrajobb inom äldreomsorg!

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Vill du ha ett varierande och spännande jobb som gör skillnad? Omsorgsförmedlingen matchar dig med jobb i äldreomsorgen, och erbjuder utbildning och stöd till dig som är ny. Just nu söker vi personer som vill arbeta i Tyresö kommunala äldreomsorg! Så går det till: Ansök utan CV Fyll i dina önskemål om omfattning och typ av arbetsplats Du bjuds in till in... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Vill du ha ett varierande och spännande jobb som gör skillnad?
Omsorgsförmedlingen matchar dig med jobb i äldreomsorgen, och erbjuder utbildning och stöd till dig som är ny.
Just nu söker vi personer som vill arbeta i Tyresö kommunala äldreomsorg! Så går det till:
Ansök utan CV
Fyll i dina önskemål om omfattning och typ av arbetsplats
Du bjuds in till intervju på arbetsplatsen
Utbildning, stöd och coachning direkt i mobilen
Ingen utbildning eller tidigare erfarenhet krävs!

NY I OMSORGEN? INGEN FARA!
Via oss får du del av en digital akademi direkt i mobilen. I korta kurser, filmklipp och quiz lär du dig allt från praktisk vård och omsorg till bemötande, service eller att stötta personer med demensdiagnos.
COMMUNITY MED ANDRA TALANGER
I den digitala akademin finns gemenskap med andra talanger. Här kan du ställa frågor till våra experter.
KURSINTYG STÄRKER DITT CV
När du genomfört kurser får du digitala intyg som stärker ditt CV när du söker jobb framöver.
EN ERFARENHET FÖR LIVET
Äldreomsorgen är en framtidsbransch i snabb utveckling. För dig som trivs finns stora möjligheter att växa! Vare sig du väljer en långsiktig karriär inom äldreomsorgen eller ett extrajobb ger jobbet en erfarenhet för resten av livet.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sjuksyrra AB söker undersköterska till uppdrag i Spanien!

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren undersköterska till ett uppdrag hos en av våra privata hemsjukvårdskunder. Kunden befinner sig halvårsvis i Spanien och du behöver därför kunna arbeta både i Sverige och i Spanien. Arbetet innebär att finnas till hands för vår kund i dagliga livet, hjälp med omvårdnad, hygien, promenadsällskap, hjälp och stöd vid ex. sjukhusbesök. Under vistelsen i Spanien kommer du bo i nära anslutning till kundens... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren undersköterska till ett uppdrag hos en av våra privata hemsjukvårdskunder. Kunden befinner sig halvårsvis i Spanien och du behöver därför kunna arbeta både i Sverige och i Spanien.

Arbetet innebär att finnas till hands för vår kund i dagliga livet, hjälp med omvårdnad, hygien, promenadsällskap, hjälp och stöd vid ex. sjukhusbesök.

Under vistelsen i Spanien kommer du bo i nära anslutning till kundens bostad. Arbetspassen är uppdelade på 2 pass/dag. Du får betald bostad (lägenhet) och tillgång till bil. Det förväntas att du kan vara i Spanien under hela perioden (februari-maj).

Under vistelsen i Sverige bor du i din egen bostad.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Undersköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Vi ser gärna äldre sökande

- Erfarenhet av personlig assistans/arbete i hemmet/hemsjukvård

- Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, motsvarande lägst C1 nivå

- Körkort B + bil

- Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

Var:
Spanien och Sverige

Omfattning:
100%

Tidsperiod:
februari - tills vidare. Spanien februari-maj 2023, Sverige maj-november.

Arbetstider:
Dag/kväll

Journalsystem:
webdoc

Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering!

Tjänsten kommer tillsättas löpande.

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven undersköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus Visa mindre

Stödassistent till vaken nattjänst på till Skarabackens gruppbostad i Jo...

Bli en del av vårt team Attendo Skarabackens gruppbostad ligger centralt i Johanneshov och har fem lägenheter med varierade arbetsuppgifter utifrån boendes behov och önskemål. Beskrivning av tjänsten - Tillsvidaretjänst, ca 72 % - Arbetstider under natt ca kl 20,45-08,30 - Schemalagda möten dagtid var tredje vecka - Vi tillämpar provanställning 6 månader - Vi kräver utdrag ur belastningsregistret för anställning - Du bör vara strukturerad, noggra... Visa mer
Bli en del av vårt team

Attendo Skarabackens gruppbostad ligger centralt i Johanneshov och har fem lägenheter med varierade arbetsuppgifter utifrån boendes behov och önskemål.


Beskrivning av tjänsten- Tillsvidaretjänst, ca 72 %
- Arbetstider under natt ca kl 20,45-08,30
- Schemalagda möten dagtid var tredje vecka
- Vi tillämpar provanställning 6 månader
- Vi kräver utdrag ur belastningsregistret för anställning
-
Du bör vara strukturerad, noggrann och vill ta ett administrativt ansvar.

Vi söker nu en erfaren stödassistent som tillsammans med oss vill jobba utifrån ett salutogent synsätt där de boendes behov alltid är det viktigaste. Vi arbetar utifrån metoderna tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Det är viktigt att du har fokus på att alltid vilja leverera kvalitet och ha ett intresse för att även ta dig an administrativa uppgifter då all personal har ansvarsområden och är stödperson. Du har en relevant utbildning så som undersköterska, barnskötare, mentalskötarutbildning eller någon form av pedagogisk likvärdig utbildning samt erfarenhet av målgruppen inom LSS.

I rollen som stödassistent nattetid tillhandahåller du det stöd och den service brukaren behöver i sin vardag som exempelvis omsorg, hygiensituationer samt dokumentation i vårt dokumentationssystem ParaSol. Stödet är individuellt anpassat för att ge brukaren ett tryggt boende och möjligheter att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Vårt arbete syftar till att stötta individen till en ökad självständighet och delaktighet i samhället. Vi värnar om individens självbestämmande och integritet vilket genomsyrar vårt arbetssätt. I uppdraget ingår även nära samverkan med brukarens kontaktnät.

Du kommer bli en viktig del i arbetsteamet och kommer ha stor möjlighet att påverka arbetet, rutiner och struktur. Du kommer även få ansvarsområden och det är viktigt att du vill ta det ansvaret.

Tillträde sker utifrån överenskommelseStämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer och vara ett bra stöd för de boende och även skapa förtroende för närstående och godemän.

Du är engagerad och ansvarsfull och vill alltid göra ditt bästa.

Du måste ha en god svenska i tal och skrift då vi har stort administrativt ansvar utöver omsorgsarbetet.

Det är en fördel om du har jobbat i ParaSol tidigare samt är van att arbeta i systemen Medvind och Attendo Add.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Vi lägger stort fokus på kvalitet och arbetar utifrån en tydlig struktur som ligger som grund för trygghet både för personal och boende.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande. Visa mindre

Undersköterska kvällstid 84% HEMTJÄNST demens och psykiatrisk inriktning

Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten. HEMTJÄNST Tillträde: Omgående Arbetstid: 15.30-22.00 med måltidsuppehåll Schemarad: 84,12% (ca 19 pass på fyra veckor både på vardagar och helger). Verksamheten har valt att inte ha en tjänst på 100% då det annars skulle bli för många arbetspass per må... Visa mer
Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten.


HEMTJÄNST
Tillträde: Omgående
Arbetstid: 15.30-22.00 med måltidsuppehåll
Schemarad: 84,12% (ca 19 pass på fyra veckor både på vardagar och helger). Verksamheten har valt att inte ha en tjänst på 100% då det annars skulle bli för många arbetspass per månad för medarbetaren, detta bidrar till en bättre arbetsmiljö.
Observera att vi inte godkänner att du arbetar på fler arbetsplatser än denna under din anställning.
Krav på utbildning: färdigutbildad undersköterska med ett godkänt svenskt betyg
Lön: utifrån verksamhetens kollektivavtal
Provanställning gäller i 6 månader från anställning


För att arbeta i verksamheten ska du:
-ha kunskap, erfarenhet och intresse av att arbeta med människor som har olika demenssjukdomar eller psykisk ohälsa
-ha arbetat en längre tid inom hemtjänst
-kunna mycket bra svenska i tal och skrift då du går till kunder som kan ha svårt att förstå och tala samt att du ska kunna dokumentera i journaler och läsa instruktioner.
-vara social, envis, tålmodig, stresstålig, initiativtagande och kreativ i ditt arbetssätt
-hantera stress och kunna planera och strukturera ditt arbetet
-ha bra lokalkännedom i innerstockholm då du tar dig runt via kommunala färdmedel eller går
Slutligen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet såsom kunskap, intresse, initiativförmåga, kommunikation/bemötande och personlighetskaraktär.


Arbetsuppgifter
Du ingår i ett kvällsteam där du följer ett insatsschema och går till kunder i deras egna hem och utför de insatser som kunderna är beviljade enligt biståndsbeslut. Det kan te.x. vara att laga mat, ge medicin, vara behjälplig med hygien och klädombyten samt ha social samvaro. Motivationsbiten är väldigt viktig då vi måste se till att alla våra kunder får den hjälp de behöver.


Vilka är vi
Stockholms Demens och Specialteam är ett hemtjänstföretag som utför insatser i kundens egna hem. Verksamheten utför även ledsagarservice, avlösarservice och boendestöd.
Verksamheten består enbart av två stora team utöver kvällspatrullen:
Demensteamet fokuserar på kunder med demenssjukdomar där svårighetsgraderna varierar.
Specialteamet fokuserar på psykisk ohälsa, pågående missbruk och boendestöd.
Kvällspatrullen har båda kundinriktningarna och arbetar inte i något av de specifika teamen. Demensdiagnoser är mestadels övergripande på kvällsscheman. Kvällspatrullen arbetar nära varandra och stöttar och hjälps åt vid avvikelser.


Vi arbetar med tidsredovisningssystemet Paragå där medarbetarna loggar in och ut sig från varje kundbesök med hjälp av mobiltelefon, NFC taggar samt dokumenterar direkt på plats i kundens journal. Paragå övervakar inloggningar via Gps.


Vart finns vi och hur tar du dig runt till kunderna
Vi har kunder i 8 olika stadsdelar och du utgår och avslutar alltid oavsett område ditt arbetspass från Södermalm där vi har vår lokal. Du tar dig runt till kunderna via kommunala färdmedel eller går (verksamheten har inga bilar). SL kort är ett krav för denna tjänst.


Var god läs om oss på vår hemsida innan du söker tjänsten www.stockholmsdemensteam.se


Observera att vi inte behandlar ansökningar som saknar kompletta cvn där information om utbildning och anställningstillfällen/tjänst samt personligt brev saknas. I din ansökan önskar vi även få tydlig information om vad du har för erfarenhet kring verksamhetens specifika inriktningar för att lättare kunna behandla din ansökan.


Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller på plats utan endast via arbetsförmedlingen och mail. Intervjuer sker löpande både över telefon och på verksamhetens lokal. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdatum går ut. Visa mindre

Undersköterska dagtid 100% HEMTJÄNST med demens och psykiatrisk inriktning

Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten. HEMTJÄNST Tillträde: Omgående Arbetstid: 07.30-16.30 Schemarad: Tvåveckorsschema (tvåveckorsschema betyder att du arbetar på ett schema som är förlagt efter ojämn och jämn vecka som löper på varav varannan vecka är helgarbete). 100% - 37/37 Krav på ut... Visa mer
Vi söker dig som är undersköterska och har kunskap och intresse av att arbeta med personer som har en minnessjukdom (demens) och/eller psykisk ohälsa då vi endast har sådana kunder i hemtjänstverksamheten.


HEMTJÄNST
Tillträde: Omgående
Arbetstid: 07.30-16.30
Schemarad: Tvåveckorsschema (tvåveckorsschema betyder att du arbetar på ett schema som är förlagt efter ojämn och jämn vecka som löper på varav varannan vecka är helgarbete). 100% - 37/37
Krav på utbildning: färdigutbildad undersköterska med ett godkänt svenskt betyg
Lön: utifrån verksamhetens kollektivavtal (Almega)
Provanställning gäller i 6 månader från anställning
För att arbeta i verksamheten ska du:
-ha kunskap, erfarenhet och intresse av att arbeta med människor som har olika demenssjukdomar eller psykisk ohälsa
-ha arbetat en längre tid inom hemtjänst
-kunna mycket bra svenska i tal och skrift då du går till kunder som kan ha svårt att förstå och tala samt att du ska kunna dokumentera i journaler och läsa instruktioner.
-vara social, envis, tålmodig, stresstålig, initiativtagande och kreativ i ditt arbetssätt
-hantera stress och kunna planera och strukturera ditt arbetet
-ha bra lokalkännedom i innerstockholm då du tar dig runt via kommunala färdmedel eller går
Observera att vi slutligen lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom kunskap, intresse, initiativförmåga, kommunikation/bemötande och personlighetskaraktär.


Arbetsuppgifter
Du följer ett insatsschema och går till kunder i deras egna hem och utför de insatser som kunderna är beviljade enligt biståndsbeslut. Det kan t.ex.. vara att laga mat, ge medicin, vara behjälplig med hygien, ha social samvaro, handla mat och följa med till sjukhus. Motivationsbiten är väldigt viktig då vi måste se till att alla våra kunder får den hjälp de behöver.


Vilka är vi
Stockholms Demens och Specialteam är ett hemtjänstföretag som utför insatser i kundens egna hem. Verksamheten utför även ledsagarservice, avlösarservice och boendestöd.
Verksamheten består enbart av två stora team:
Demensteamet fokuserar på kunder med demenssjukdomar där svårighetsgraderna varierar.
Specialteamet fokuserar på psykisk ohälsa, pågående missbruk och där ingår även boendestöd.


Vi arbetar med tidsredovisningssystemet Paragå där medarbetarna loggar in och ut sig från varje kundbesök med hjälp av mobiltelefon, NFC taggar samt dokumenterar direkt på plats i kundens journal. Paragå övervakar inloggningar via Gps.


Vart finns vi och hur tar du dig runt till kunderna
Vi har kunder i 8 olika stadsdelar och du utgår och avslutar ditt arbetspass från Södermalm där vi har vår lokal. Du tar dig runt till kunderna via kommunala färdmedel eller går (verksamheten har inga bilar). SL kort är ett krav för denna tjänst.


Övrigt
Var god läs om oss på vår hemsida innan du söker tjänsten www.stockholmsdemensteam.se
Observera att vi inte behandlar ansökningar som saknar kompletta cvn där information om utbildning och anställningstillfällen/tjänst samt personligt brev saknas. I din ansökan önskar vi även få tydlig information om vad du har för erfarenhet kring verksamhetens specifika inriktningar för att lättare kunna behandla din ansökan.
Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller på plats utan endast via arbetsförmedlingen och mail. Intervjuer sker löpande med både enskilda intervjuer samt gruppintervjuer på verksamhetens lokal. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdatum går ut. Visa mindre

Blomsterfondens hemtjänst i Stockholm/Älsvsjö söker sommarvikarier

Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål. Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tyd... Visa mer
Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål.

Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tydlighet, delaktighet och ärlighet.

Vi är väldigt glada över de fina resultaten vi fått i både Socialstyrelsen nöjd kund enkäten och i medarbetarenkäten. Vi finns i Storstockholm och som medarbetare blir du en del av vår gemenskap på cirka 400 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu semestervikarier till Blomsterfondens hemtjänst i Stockholm och Älvsjö.

Som medarbetare i hemtjänsten skapar du tillsammans med dina kollegor och en närvarande chef en meningsfull tillvaro för våra kunder. Arbetet innebär att hjälpa till med vård- och omsorg, inköp, ledsagning, personlig hygien samt tvätt och städ.

För att jobba hos oss i sommar ska du vara minst 18 år och meriterande är om du har vård- och omsorg som yrkesinriktning.

Du kommer att jobba både dagar, kvällar och helger.
Möjlighet finns att påbörja en visstidsanställning i närtid med varaktighet över sommaren.

Välkommen till ett roligt och meningsfullt sommarjobb!KVALIFIKATIONER
Omsorgsarbete kräver personlig mognad, lyhördhet, empati och servicekänsla. Du har ett gott bemötande till boende, anhöriga och kollegor. Du arbetar självständigt, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta och kommunicera.
Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Undersköterskor för sommarvikariat till Capio Hemsjukvård

Årets sommarrekrytering till Capio Hemsjukvård Stockholm har nu påbörjats! Vi på Capio Hemsjukvård söker fler duktiga undersköterskor till vårt engagerade team som vill arbeta under sommaren. Ta vara på sommarens alla dagar precis så som du vill, med arbete hos oss på kvällar och helger. Arbetet är på ett fast sommarschema under en överrenkommen period mellan veckorna 26–33. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som undersköterska då arbetet innebär an... Visa mer
Årets sommarrekrytering till Capio Hemsjukvård Stockholm har nu påbörjats! Vi på Capio Hemsjukvård söker fler duktiga undersköterskor till vårt engagerade team som vill arbeta under sommaren.

Ta vara på sommarens alla dagar precis så som du vill, med arbete hos oss på kvällar och helger. Arbetet är på ett fast sommarschema under en överrenkommen period mellan veckorna 26–33. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som undersköterska då arbetet innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du kommer att få förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet och du får vidareutbildning i de områden du behöver via vår interna Academy. 

Vi hoppas att du söker dig till oss! 

Arbetsuppgifter 
Som undersköterska kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och innebär att administrera läkemedel, kontrollera blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier, sondmatning och andra viktiga arbetsuppgifter hemma hos patienten. Du dokumenterar i Take Care och använder Epsilon som hjälper dig att planera ditt arbetspass. Arbetet innebär mycket bilkörning. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst två års arbetslivserfarenhet. 
Det är meriterande om du har arbetat i hemsjukvård. 
Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. 

Personliga egenskaper 
Vi söker dig med god samarbetsförmåga, du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar alltid för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Villkor 
Våra enheter finns i hela Stockholm, vilken enhet passar dig bäst? Se våra områden nedan.  

Vi utgår från dessa enheter i Stockholms län. 
Innerstan, Liljeholmen 
Söderort, Farsta Centrum 
Sydost, Haninge Centrum eller Nynäshamn 
Sydväst, Södertälje eller Vårby Gård 
Nordost, Täby 
Natten, Farsta Centrum

På Capio hemsjukvård arbetar du när vårdcentralen har stängt vilket innebär att din arbetstid är förlagd på kvällar och helger. Vi ansvarar även för natten och då utgår nattpersonalen ifrån Farsta kontoret, Söderort. Innan sommarvikariatet tillträder finns möjlighet att börja arbeta på en timanställning och det finns även möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren.  

Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. För att arbeta hos oss behöver du vara vaccinerad mot covid-19. Vi har kollektivavtal med Kommunal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. 

Denna annons gäller för sommarvikariat en period under veckorna 26–33.  

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänst Norrmalm

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplat... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.Arbetsplatsbeskrivning
Äldreavdelningen på Norrmalms stadsdelsförvaltning består av hemtjänsten, vård- och omsorgsboendet Väderkvarnen, beställarenheten och enheten för förebyggande arbete som tillsammans arbetar för att ge våra äldre en trygg och tillgänglig omsorg av hög kvalité.

Din arbetsplats kommer att vara inom hemtjänsten som ligger centralt beläget nära Odenplan där du hittar vår gemensamma lokal. Våra kunder finns i närområdet och vi tar oss fram till fots eller med cykel. Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp med cirka 50 kollegor som arbetar i två geografiska områden Karlberg och City .

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett arbete med stor ansvar. Som undersköterska inom hemtjänst ger du god omvårdnad och social omsorg enligt beslut från biståndshandläggare till våra kunder. Arbetsuppgifterna innebär att du hjälper och stödjer kunden i det dagliga livet med exempelvis personlig omvårdnad, städning, olika aktiviteter mm. 

Du får möjlighet att medverka vid vårdplanering och delta i ett team med inriktningen psykisk ohälsa hos äldre. En viktig del i arbetet är att dokumentera genom att skriva genomförandeplaner och journalanteckningar.

 Arbetstiden förläggs till dag, kväll och helg. 

Kvalifikationer
- Undersköterskeutbildning
- God vana av att dokumentera
- God kunskap i det svenska språket i tal och skrift

Meriterande:

- Erfarenhet av arbete inom hemtjänst/ordinärt boende
- Erfarenhet av att arbeta med demens och psykisk ohälsa

Som person har du ett respektfullt bemötande, är trygg och har förmåga att anpassa arbetet utifrån förändrade omständigheter. Det är viktigt att du är självgående i arbetet och samtidigt har lätt för att samarbeta med kollegor, våra kunder och anhöriga. Vi söker dig som är ansvarstagande och drivs av att ge god service till våra kunder. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder tillsvidareanställning på hel- eller deltid.  Som medarbetare hos oss tillhör du ett arbetslag med god trivsel, fina lokaler vid Odenplan och du får ta del av generösa friskvårdsförmåner.

Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Attendo hemtjänst Stockholm söker nya medarbetare!

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Bli en del av vårt team Attendo hemtjänst i Stockholm söker nu timvikarier som vill arbeta dagar kvällar, helger. Du ska vid behov kunna ringas in med kort varsel. Ta chansen nu och bli en del av vårt härliga gäng! Attendo hemtjänst har varit verksamma i 30 år och vi har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst. Beskrivning av tjänsten Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten utför du både service och... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Bli en del av vårt team

Attendo hemtjänst i Stockholm söker nu timvikarier som vill arbeta dagar kvällar, helger. Du ska vid behov kunna ringas in med kort varsel.

Ta chansen nu och bli en del av vårt härliga gäng! Attendo hemtjänst har varit verksamma i 30 år och vi har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst.

Beskrivning av tjänsten

Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten utför du både service och omsorg, enligt biståndsbedömda insatser, samt svarar på trygghetslarm hos våra kunder i Stockholm stad.

Kvalifikationer:

- Goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt.

- Kunskaper om samt erfarenhet av att dokumentera enligt socialtjänstlagen.

- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.

- Kunna cykla är ett krav

- B-körkort samt körvana är krav!

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre. Du finner det stimulerande med en arbetsledande roll och gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Kontaktuppgifter

Verksamhetschef Ninni Dahl

Ninni.dahl@attendo.se

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning. Visa mindre

Sjuksyrra AB söker undersköterska till uppdrag i Spanien!

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren undersköterska till ett uppdrag hos en av våra privata hemsjukvårdskunder. Kunden befinner sig halvårsvis i Spanien och du behöver därför kunna arbeta både i Sverige och i Spanien. Arbetet innebär att finnas till hands för vår kund i dagliga livet, hjälp med omvårdnad, hygien, promenadsällskap, hjälp och stöd vid ex. sjukhusbesök. Under vistelsen i Spanien kommer du bo i nära anslutning till kundens... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren undersköterska till ett uppdrag hos en av våra privata hemsjukvårdskunder. Kunden befinner sig halvårsvis i Spanien och du behöver därför kunna arbeta både i Sverige och i Spanien.

Arbetet innebär att finnas till hands för vår kund i dagliga livet, hjälp med omvårdnad, hygien, promenadsällskap, hjälp och stöd vid ex. sjukhusbesök.

Under vistelsen i Spanien kommer du bo i nära anslutning till kundens bostad. Arbetspassen är uppdelade på 2 pass/dag. Du får betald bostad (lägenhet) och tillgång till bil. Det förväntas att du kan vara i Spanien under hela perioden (februari-maj).

Under vistelsen i Sverige bor du i din egen bostad.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Undersköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av personlig assistans/arbete i hemmet/hemsjukvård

- Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, motsvarande lägst C1 nivå

- Körkort B

- Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

Var:
Spanien och Sverige

Omfattning:
100%

Tidsperiod:
februari - tills vidare. Spanien februari-maj 2023, Sverige maj-oktober.

Arbetstider:
Dag/kväll

Journalsystem:
webdoc

Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering!

Tjänsten kommer tillsättas löpande.

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven undersköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus Visa mindre

Sommarvikarier till sökes till Blomsterfondens vård och omsorgsboende Svaln

Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål. Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tyd... Visa mer
Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål.

Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tydlighet, delaktighet och ärlighet.

Vi är väldigt glada över de fina resultaten vi fått i både Socialstyrelsen nöjd kund enkäten och i medarbetarenkäten. Vi finns i Storstockholm och som medarbetare blir du en del av vår gemenskap på cirka 400 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Vill du ge våra äldre en meningsfull dag?

Inför sommaren söker vi dig som vill ge våra äldre en meningsfull dag. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete. Om du är under utbildning i ett vårdyrke eller är färdigutbildad undersköterska/vårdbiträde är detta meriterande.

I omvårdnadsarbetet på Blomsterfonden arbetar du nära den boende vilket kräver ett stort intresse för människor. Arbetsuppgifterna innebär att skapa en meningsfull tillvaro för våra boende och ge service och stöd med bl. a. personlig omvårdnad, personlig hygien, påklädning, bäddning och stöd vid måltider.

Svalnäs vård- och omsorgsboende ligger nära natur och hav i Djursholm med praktisk bussförbindelse till Mörby Centrum.
Om du väljer att köra bil till arbetet har du tillgång till förmånlig personalparkering.

Välkommen med din ansökan till ett självständigt, ansvarsfullt och varierande arbete!


KVALIFIKATIONER
För att jobba hos oss i sommar ska du vara minst 18 år. Meriterande är om du studerar till ett vårdyrke eller har tidigare erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har god datavana. Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänst dag/kväll/helg

Vi söker medarbetare till oss på Omsorgsfamiljen i Fruängen, för dag/kväll och helg. Vi ser att du som sökande är utbildad undersköterska, och det är meriterande om du har körkort. Vi är ett glatt och sammansvetsat gäng som sitter centralt i Fruängen Centrum, Idag har vi omkring 145 kunder som vi hjälper med deras dagliga sysslor som innefattar allt från omvårdnad till städ & tvätt. Idag är vi i full gång med att starta demensteam med våran egna Si... Visa mer
Vi söker medarbetare till oss på Omsorgsfamiljen i Fruängen, för dag/kväll och helg.

Vi ser att du som sökande är utbildad undersköterska, och det är meriterande om du har körkort.

Vi är ett glatt och sammansvetsat gäng som sitter centralt i Fruängen Centrum, Idag har vi omkring 145 kunder som vi hjälper med deras dagliga sysslor som innefattar allt från omvårdnad till städ & tvätt.

Idag är vi i full gång med att starta demensteam med våran egna Silviasyster som vi har hos oss.

Vi ger fortlöpande utbildningar i demens, lyft & förflyttning samt inom HLR.

Varje fredag bjuder vi in personalen på brunch så vi får lite tid att umgås, vi erbjuder även ersättning för friskvård, och vi tillhandahåller arbetskläder för alla.
Varje tisdag så har vi öppet hus för våra kunder här på kontoret, där vi bjuder på kaffe & fika och har olika aktiviteter varje vecka som personalen håller i.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hemtjänstpersonal (kvällar)

Vi söker dig med varm personlighet som är undersköterska eller vårdbiträde. Trygg Hemma utför hemtjänst i Tranebergsområdet och det är positivt om du bor i närheten. Vi söker personal för kvällar, både veckodagar och helger. Våra kunder bor inom ett begränsat område och transportsträckorna är korta till fots. Vi använder inte bil eller cykel. God färdighet i svenska språket är en förutsättning. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
Vi söker dig med varm personlighet som är undersköterska eller vårdbiträde. Trygg Hemma utför hemtjänst i Tranebergsområdet och det är positivt om du bor i närheten.
Vi söker personal för kvällar, både veckodagar och helger.
Våra kunder bor inom ett begränsat område och transportsträckorna är korta till fots. Vi använder inte bil eller cykel.
God färdighet i svenska språket är en förutsättning.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sjuksyrra AB söker undersköterska till uppdrag i Spanien!

Information om uppdraget: Sjuksyrra AB söker en erfaren undersköterska till ett uppdrag hos en av våra privata hemsjukvårdskunder i Spanien. Arbetet innebär att finnas till hands för vår kund i dagliga livet, hjälp med omvårdnad, hygien, promenadsällskap, hjälp och stöd vid ex. sjukhusbesök. Du kommer bo i nära anslutning till kundens bostad i Spanien. Arbetspassen är uppdelade på 2 pass/dag. Du får betald bostad (lägenhet) och tillgång till bil. Det för... Visa mer
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren undersköterska till ett uppdrag hos en av våra privata hemsjukvårdskunder i Spanien.

Arbetet innebär att finnas till hands för vår kund i dagliga livet, hjälp med omvårdnad, hygien, promenadsällskap, hjälp och stöd vid ex. sjukhusbesök.

Du kommer bo i nära anslutning till kundens bostad i Spanien. Arbetspassen är uppdelade på 2 pass/dag. Du får betald bostad (lägenhet) och tillgång till bil. Det förväntas att du kan vara i Spanien under hela perioden februari-maj.

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Undersköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av personlig assistans/arbete i hemmet/hemsjukvård

- Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, motsvarande lägst C1 nivå

- Körkort B

- Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

Var:
Spanien

Omfattning:
100%

Tidsperiod:
februari-maj 2023

Arbetstider:
Dag/kväll

Journalsystem:
webdoc

Sista ansökningsdag: Löpande rekrytering!

Tjänsten kommer tillsättas löpande.

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven undersköterska som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus Visa mindre

Tillsvidareanställd undersköterska dagtid till AdeoCare Bromma

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi tillsvidare undersköterska till Bromma. Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef och en biträdande enhetschef. Vi sitter i fräscha lokaler vid goda kommunikationer. Vi använder oss av moderna arbetsver... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi tillsvidare undersköterska till Bromma.

Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef och en biträdande enhetschef. Vi sitter i fräscha lokaler vid goda kommunikationer. Vi använder oss av moderna arbetsverktyg, till exempel mobilt ledningssystem.

AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar och du erbjuds utbildning som du kommer att ha nytta av i din fortsatta karriär.

Arbetsuppgifter

Du går hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med:

- omvårdnad och hygien

- städning

- inköp

- tvätt

- måltider

- promenader

- medicinutdelning

Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har åtminstone ett par års erfarenhet från äldreomsorgen, gärna från hemtjänsten. B-körkort är ett krav. Du behöver kunna dokumentera på datorn och dina kunskaper i svenska är bra.

Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.

Omfattning och arbetstid

Tillsvidareanställning, dagtid, måndag-fredag heltid

Vi gör löpande urval så skicka din ansökan gärna så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Visa mindre

Tillsvidareanställd undersköterska kvällstid till AdeoCare Bromma

Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Nu söker vi tillsvidare undersköterska till kvällen till Bromma. Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef och en biträdande enhetschef. Vi sitter i fräscha lokaler vid goda kommunikationer. Vi använder oss av mode... Visa mer
Vi på AdeoCare brinner för vår uppgift och vi vill vara den mest glädjande hemtjänsten.Vi har varierande och meningsfulla arbetsuppgifter, roliga kollegor och kompetenta chefer. Vi erbjuder också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi tillsvidare undersköterska till kvällen till Bromma.

Vi är ca. 15 medarbetare samt en enhetschef och en biträdande enhetschef. Vi sitter i fräscha lokaler vid goda kommunikationer. Vi använder oss av moderna arbetsverktyg, till exempel mobilt ledningssystem.

AdeoCare har en unik kompetens inom demens och kognitiva sjukdomar och du erbjuds utbildning som du kommer att ha nytta av i din fortsatta karriär.

Arbetsuppgifter

Du går hem till våra kunder och erbjuder stöd i deras vardag. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa bland annat med:

- omvårdnad och hygien

- städning

- inköp

- tvätt

- måltider

- promenader

- medicinutdelning

Till arbetsuppgifterna hör också att dokumentera enligt lagkraven.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har åtminstone ett par års erfarenhet från äldreomsorgen, gärna från hemtjänsten. B-körkort är ett krav. Du behöver kunna dokumentera på datorn och dina kunskaper i svenska är bra.

Du brinner för att ge god service till dina kunder och en av dina styrkor är att kunna se deras individuella behov. Du gillar att jobba både självständigt och i team och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att hantera också de mer pressade situationerna.

Omfattning och arbetstid

Tillsvidareanställning, kvällstid, deltid.

Vi gör löpande urval så skicka din ansökan gärna så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

AdeoCare är ett privatägt omsorgsföretag grundat 2011. Vi erbjuder hemtjänst, personlig assistans och boendestöd. Vår verksamhet är demensinriktad och vi verkar utifrån Silviasystrarnas palliativa vårdfilosofi. I dag är vi cirka 500 medarbetare på Kungsholmen, Östermalm, Bromma, Hässelby/Vällingby, Ekerö, Lidingö, Sigtuna och i Norrköping. Visa mindre

Tillsvidareanställda undersköterskor till Hässelby hemtjänst

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är beläget i västra Stockholm med närhet till natursköna områden och med tillgång till flera strandbad. Våra 1 600 medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att våra verksamheter håller en hög kvalitet med våra invånare i fokus. ... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är beläget i västra Stockholm med närhet till natursköna områden och med tillgång till flera strandbad.

Våra 1 600 medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att våra verksamheter håller en hög kvalitet med våra invånare i fokus.

Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av mod, respekt, tydlighet och hjälpsamhet. För att nå dit krävs ett nära ledarskap som kännetecknas av personlig mognad och tydlighet samt att du som medarbetare bidrar med ett aktivt medarbetarskap.Beskrivning
Hässelby hemtjänst är det kommunala alternativet i Hässelby i Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning.

Vi hjälper personer i ordinärt boende utifrån socialtjänstlagen. Hässelby kommunala hemtjänst erbjuder äldre och funktionshindrade vård, omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas behöver vi motiverade, engagerade och nöjda medarbetare.

Arbetsuppgifter
Uppgifterna består av arbetsinsatser i den äldres hem, enligt biståndsbeslut. Det kan till exempel gälla personlig omvårdnad, medicindelning, hjälp med tillagning av måltider, social samvaro, inköp, tvätt och städ. Du ska ge en god omvårdnad och social omsorg till de äldre.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du är utbildad undersköterska och har erfarenhet i yrket. Du är van att dokumentera i social journal.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för vårdtagarens behov. Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Vi ser till personliga egenskaper och personlig lämplighet i rekryteringen av undersköterskor till Hässelby hemtjänst.

Övrigt
Tjänsterna som utannonseras är som fast resurs, vilket ställer krav om flexibilitet då det kan innebära schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är ett krav.
B-körkort automat samt cykelvana meriterande.

Möjlighet till deltid finns. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tjänsterna kommer att tillsättas under förutsättning att ingen har företrädesrätt till utannonserad tjänst samt kan komma att tillsättas föra sista ansökningsdag. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Sommarvikarier sökes till Blomsterfondens vård- och omsorgsboende i Älvsjö

Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål. Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tyd... Visa mer
Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921. I Blomsterfonden arbetar vi tillsammans för att ge våra boende, medlemmar och kunder en trygg och värdig ålderdom utifrån deras behov och önskemål.

Vi arbetar huvudsakligen inom två verksamhetsområden: seniorboende och vård- och omsorg. Inom ramen för vård och omsorg driver vi tre äldreboenden och egen hemtjänst i Stockholm och Danderyd. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tydlighet, delaktighet och ärlighet.

Vi är väldigt glada över de fina resultaten vi fått i både Socialstyrelsen nöjd kund enkäten och i medarbetarenkäten. Vi finns i Storstockholm och som medarbetare blir du en del av vår gemenskap på cirka 400 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller förnärvarande studerar till undersköterska för att arbeta hos oss i sommar

Inom Blomsterfonden arbetar vi i ett team runt den boende och har anhörigombud, handledare och ombud i etik och bemötande. Du ingår i ett team av undersköterskor med en gruppchef tillika sjuksköterska som närmsta chef.

I omvårdnadsarbetet arbetar du nära den boende vilket kräver ett stort intresse för människor. Arbetsuppgifterna innebär att skapa en meningsfull tillvaro för våra boende, ge service och stöd med bl. a. personlig omvårdnad, personlig hygien, påklädning, bäddning och stöd vid måltider.

Arbetet är förlagt enligt schema dag, kväll och varannan helg.
Möjlighet finns att påbörja en visstidsanställning i närtid med varaktighet över sommaren.

Lisebergs vård- och omsorgsboende ligger nära till buss, pendeltåg och t-bana.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska eller studerar till undersköterska. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har god datorvana. Visa mindre

Manlig boendestödjare sökes.

#jobbjustnu Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar? Vi söker en manlig boendestödjare på 50% med start 1 feb. Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt ska kunna klara vardagen så självständigt som möjligt. Arbetsuppgifter: Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskildes be... Visa mer
#jobbjustnu
Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar? Vi söker en manlig boendestödjare på 50% med start 1 feb.
Boendestöd är en insats enligt Sol. Insatsen syftar till att ge stöd och verktyg till att kunna hantera vardagslivet med målsättning att individen på sikt ska kunna klara vardagen så självständigt som möjligt.
Arbetsuppgifter:
Att arbeta som boendestödjare innebär att stödja, motivera och hjälpa utifrån den enskildes behov så att den enskilde kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Boendestödet utförs i den enskildes hem eller utanför hemmet utifrån individuella insatser. Tillsammans med varje individ arbetar vi mot deras individuellt uppsatta mål, utifrån genomförandeplan och beställning. I arbetet ingår social dokumentation, uppdatera rutiner enligt gemensamma beslut samt upprättande av genomförandeplaner.


Arbetsuppgifterna är varierande och du som boendestödjare måste vara flexibel och kunna växla arbetssätt under dagen, beroende på vilken kund du möter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att ge kunden stöd vid myndighetskontakter och läkarkontakter men också stödja vid vardagliga situationer så som matlagning, planering av inköp och vissa enklare ekonomiska göromål.


UTBILDNING ÄR ETT KRAV! Vi söker dig som är undersköterska, socionom, har gått vård och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
För att lyckas i uppdraget krävs det att du är trygg, stabil och har ett professionellt förhållningssätt. Du tar initiativ, motiverar och stöttar individen i att uppnå sina mål. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. I ditt arbetssätt är du flexibel utifrån individens behov av stöd och du har kunskap inom området. Då arbetet innehåller ensamarbete är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmågan att snabbt fatta beslut i olika situationer.?
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift då vi har dokumentationskrav. Vi arbetar hemma hos våra kunder i deras bostad. Vi har avtal med Stockholms stad, så arbetsplats varierar i olika stadsdelsförvaltningar tillhörande Stockholms stad.
Arbetstiden varierar och är förlagd VARDAGAR mån-fre mellan 8-20.
Körkort och tillgång till egen bil är ett önskemål och stort plus.
Bifoga personligt brev, CV, och om du har tillgång till bil i din ansökan.
Eventuella frågor gällande tjänsten besvaras endast via mail.
Lön 24-25.000 kr på 100%, mån-fre enbart, inga helger!
VILL EJ BLI KONTAKTAD AV SÄLJARE Visa mindre