Lediga jobb som Personlig assistent i Stockholm

Se lediga jobb som Personlig assistent i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Personlig assistent med arbetsledaransvar sökes till kvinna i Södra Stockho

Är du min nya arbetsledare och assistent? Jag är en tjej i 30-årsåldern som bor i söderort i Stockholm. Jag är driven och politiskt engagerad, jobbar på JAG-Center, föreläser om livet med personlig assistans och läser sagor med tecken för barn på bibliotek. Annars träffar jag gärna vänner och familj, fixar hemma-SPA eller tar det lugnt. Det händer även att jag reser, och då får du följa med och assistera. Jag ser gärna att du kan tala med tecken precis ... Visa mer
Är du min nya arbetsledare och assistent?

Jag är en tjej i 30-årsåldern som bor i söderort i Stockholm. Jag är driven och politiskt engagerad, jobbar på JAG-Center, föreläser om livet med personlig assistans och läser sagor med tecken för barn på bibliotek. Annars träffar jag gärna vänner och familj, fixar hemma-SPA eller tar det lugnt. Det händer även att jag reser, och då får du följa med och assistera.

Jag ser gärna att du kan tala med tecken precis som jag, är alert, i god fysisk form och praktiskt lagd. Det är viktigt att du trivs både i sociala sammanhang och att jobba självständigt. Jag vill att du är en person som ser möjligheter och lösningar, gillar att ha kul tillsammans och har viljan att lära mer och lära nytt!

Krav för tjänsten:

- Kvinna
- Bra svenska
- God fysisk form

Arbetsledaruppdraget är ett utökat uppdrag inom rollen som assistent. Det innebär att du är min förlängda arm och arbetsleder assistenterna som om jag själv hade gjort det. Du ansvarar bland annat för schemaläggning, bemanning, rekrytering och assistansmöten. Tanken är att du ska dela detta uppdrag med en kollega.

Arbetstider: Dag, kväll, någon enstaka natt (vaken) samt varannan helg.

Omfattning: Fast schema på 30-40 timmar/vecka, inklusive bemanningsansvar och arbetsledning.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren:
Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Annons-ID: 234894


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Nattjänst Personlig assistent

#Jobbjustnu Vi söker efter en person med vana av nattjänstgöring som har ansvarskänsla och respekt för andra människor. Det är också viktigt att du är flexibel, lyhörd och förstår att arbetet baseras på kundens behov. Strukturerad och praktiskt lagd och med ord ha förmågan att kunna förmedla på svenska i tal och skrift. Jag ser gärna att du är en kvinna som har nära till skratt och är ärlig och rak. Om du känner igen dig i vad som krävs, fyll i en ansök... Visa mer
#Jobbjustnu
Vi söker efter en person med vana av nattjänstgöring som har ansvarskänsla och respekt för andra människor. Det är också viktigt att du är flexibel, lyhörd och förstår att arbetet baseras på kundens behov. Strukturerad och praktiskt lagd och med ord ha förmågan att kunna förmedla på svenska i tal och skrift. Jag ser gärna att du är en kvinna som har nära till skratt och är ärlig och rak.


Om du känner igen dig i vad som krävs, fyll i en ansökan på vår hemsida http://www.mina-assistenter.se
Berätta gärna lite om dig själv. Det är dina personliga egenskaper som avgör om du är rätt för tjänsten. Integritet, respekt och ärlighet ser jag som en förutsättning för en bra relation och ett gott samarbete. Jag erbjuder en bra arbetsmiljö, but it takes two to tango. :-) Det krävs ingen tidigare erfarenhet av personlig assistans, men erfarenhet av service inriktade arbeten ses som en merit. Du kommer framförallt vara mina armar och ben. De organisatoriska är väl utformat med bra och fungerande rutiner, söker därför en praktiskt lagd som person som accepterar andras levnadsvillkor. Mina assistenter söker en person till en nattjänst som rullar runt på tre veckor. Huvudsakliga uppgifter är vändningar, hjälp med rikning samt ventilator. Man börjar kl 23,00 och slutar 07,00, vardagar och 19.00- 07.00 var tredje helg. https://www.mina-assistenter.se/tjanst-ansokan/ Visa mindre

Full time healthcare

Nytt
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Hello! About the job: • Please understand that this profession is not a hospital, child care or an office job. • To be a personal assistant you must first respect the injury of the clients body. Then support him with human basic routine such as toileting, ba... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Hello!

About the job:

• Please understand that this profession is not a hospital, child care or an office job.

• To be a personal assistant you must first respect the injury of the clients body. Then support him with human basic routine such as toileting, bathing, dressing and getting in and out of bed/wheelchair. As well as daily physical training.

• You will learn the routines with help of your experienced working colleague. Lift machine is available. Transferring the body requires some physical lifting as well.

• I neeed assistant 24/7 but the schedule is supposed to be equal with fairness for the rest of the group.

• You will work different days of the week with a variety of day- and nightshift.

• Collective agreement (Kollektivavtal) is applied. It mostly means that salary for night, weekend and holiday shifts will be added.

A separate assistant room is available during rest/nightshift.

About me:

• I sit in wheelchair after a spinal cord injury 14 years ago. Possible to manage ONLY if the personal assistant shows will/interest to learn, communicate and improve daily. Please Google up what this injury is about.

• I have no pets, non smoker and NOT looking for a relationship like many candidates want to believe...

• The rest of my background is not essential. But yes, I am a human.

Other:

Most critical terms for assisting me during my daily normal activities is;

• Fluent in English language. It means proper thinking, listening and speaking.

• Take initiative and responsibility every day to make my disabled life easier.

Applicants outside of Stockholm will not be reqruited. Only properly written CV will be read.

If the applicant do not receive a response within 5 days then it means the reqruitment of candidates has been mooved forward...

Thank you in advance! Visa mindre

Glad 61-årig kvinna med permobil som bor i Brandbergen

Till följd av min funktionsnedsättning behöver jag hjälp med olika praktiska saker i mitt hem och annat som ingår i livet. Du bör ha relativt god fysik för att orka med. Helst är du rök- och snusfri. Jag använder Permobil. Mina assistenter assisterar mig både i hemmet och ute i samhället där jag befinner mig. Jag är inte inrutad i rutiner enligt listor mm. Allt kan inte tidsbestämmas i förväg och dessutom uppkommer lite saker akut och oplanerat emellanåt. ... Visa mer
Till följd av min funktionsnedsättning behöver jag hjälp med olika praktiska saker i mitt hem och annat som ingår i livet. Du bör ha relativt god fysik för att orka med. Helst är du rök- och snusfri. Jag använder Permobil. Mina assistenter assisterar mig både i hemmet och ute i samhället där jag befinner mig.
Jag är inte inrutad i rutiner enligt listor mm. Allt kan inte tidsbestämmas i förväg och dessutom uppkommer lite saker akut och oplanerat emellanåt. Tack vare att jag själv får vara så delaktig i min assistans så går pusslet ihop.
Det är även roligt att min assistanssamordnare verkar för delaktighet.
Om mig
Jag har under många år kämpat för tillgänglighet, delaktighet och alla människors lika värde genom mitt föreningsengagemang. Jag är delaktig i ett flertal olika föreningar och har även förtroendeuppdrag inom kommunpolitiken i Haninge kommun.
Om Ramp
Ramp Personlig Assistans är en idéburen assistansanordnare med en radikal profil bortom vård och vinstmaximering. Vi har ett långsiktigt perspektiv på vår verksamhet där pengarna inte är ett mål - utan ett medel för att skapa en personlig assistans med god kvalitet och goda arbetsvillkor. Vi följer kollektivavtal med Kommunal-Fremia. Visa mindre

Personlig assistent i centrala Hässelby

Ansök    Jun 20    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Är du nattmänniska och bor i Hässelby? Då har vi det perfekta jobbet till dig! Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta. Meriterande är om du även är intresserad av att hoppa in på andra pass vid sjukdom och ledighet. Obs! Du börjar som timanställd men det finns en ledig tjänst på dessa korta pass. Om kunden och arbetsuppgifterna ”M” som är en 60-årig kvinna som delar lägenhet med sin man och katt i Hässelby Villastad. ”M" har ett omfattande röre... Visa mer
Är du nattmänniska och bor i Hässelby? Då har vi det perfekta jobbet till dig!
Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta. Meriterande är om du även är intresserad av att hoppa in på andra pass vid sjukdom och ledighet.
Obs! Du börjar som timanställd men det finns en ledig tjänst på dessa korta pass.
Om kunden och arbetsuppgifterna
”M” som är en 60-årig kvinna som delar lägenhet med sin man och katt i Hässelby Villastad. ”M" har ett omfattande rörelsehinder och har behov av assistans dygnet runt. ”M” kommunicerar genom en taldator och genom otydligt tal. Därför är det viktigt att du har en god grund i svenska språket.
I arbetsuppgifterna ingår att assistera i alla, både planerade och oplanerade, moment i ”M:s” liv. Dels ingår nära personlig assistans, såsom intimhygien, munhygien samt påklädning. Dels när ”M” åker på olika aktiviteter som exempelvis semester på Öland. Utöver detta ingår allt i ett hem förekommande uppgifter.
Som personlig assistent är du en mycket betydelsefull person i ”M:s” liv. Egenskaper som beskriver dig är att du är ansvarsfull, både gentemot ”M:s” behov, men också i förhållande till dina kollegor vad gäller arbetsuppgifternas utförande. Vidare är du tålmodig, dvs att du tar dig tid att lyssna in ”M:s” behov och önskningar, inte stressar upp dig och är beredd på att ändra i planeringen om det behövs. Din empati yttrar sig genom din förmåga att sätta dig in i en annan persons situation samt att du kan lyssna in andras önskemål. Du ska till din natur vara en lugn person som kan öka tempot om situationen kräver det. Det är också viktigt att du har ett uttalat ordningssinne i de arbetsuppgifter du utför. Det är ett plus om du tycker om musik och har humor. Har du körkort är det en merit! Däremot är det ett krav att kunna cykla och simma. Kunskap om akvarieskötsel är också väldigt meriterande.
På grund av det nära assistansbehovet är endast kvinnliga sökanden aktuella.
Om du passar in på ovanstående beskrivning och blir ”en i gänget” kommer du arbeta i en engagerad och entusiastisk assistentgrupp som sätter ”M” och hennes behov i första rummet.
Personlig mognad och livserfarenhet är premieras. Det är mycket meriterande om du bor nära nordvästra Stockholm.
Sök endast om du bort inom rimligt avstånd!
Anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Kommunal, Individuell lönesättning. Arbetsgivare blir IGS assistans AB.
Obs! Giltig legitimation måste visas innan avtal skrivs.
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.
Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. Visa mindre

Sommarvikariat som personlig assistent hos man i Bromma

På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på Kura Omsorg söker nu dig som vill arbeta som sommarvikarie hos vår kund i Bromma. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan påbörja introduktion omgående. Arbetstiderna är förlagda enligt följande: Kl.08:00-15:00, 15:00-21:00 samt 21:00-08:00 (vaken natt) på va... Visa mer
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
OM TJÄNSTEN
Vi på Kura Omsorg söker nu dig som vill arbeta som sommarvikarie hos vår kund i Bromma. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan påbörja introduktion omgående.
Arbetstiderna är förlagda enligt följande:
Kl.08:00-15:00, 15:00-21:00 samt 21:00-08:00 (vaken natt) på vardagar
Kl.08:00-18:00 och 18:00-08:00 (vaken natt)på helger

OM KUNDEN
Kunden är en man i 45-års åldern som bor i Bromma. Han är förlamad, har trakestomi och sitter i rullstol. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av trakestomivård, personlig omvårdnad och förflyttningar.Det finns förflyttningshjälpmedel i hemmet. I arbetet ingår även att hantera hemrespiratorn. Vidare är hansstörsta intressen film, musik och datorspel.
KRAV
Vårderfarenhet eller motsvarande
Assistenterna kommer att utbildas och få delegering för trakeostomi och hemrespirator för att få arbeta med dessa hjälpmedel

MERITERANDE
Erfarenhet av att arbeta med trakeostomi samt hemrespirator

Din ansökan kommer att läsas av medarbetare på Kura Omsorg, kund och anhörig. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
För anställning hos oss på Kura Omsorgbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!
DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN
Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.
FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Jun 20    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Om arbetet:Vår uppdragsgivare är en kille på36 år sombor i en egen lägenhet i Älvsjö. Han har Autism, adhd, cp-skada och lindrigt förståndshandikapp. Han förflyttar sig med permobil ute och liten el-rullstol hemma. Hanbehöver hjälp med det mesta i sin vardag, såsom påklädning, hygien, äta och stå i sitt ståskal. Sindator och mobil sköter han själv. Han tränar på gym för rörelsehindrade sen 20 år tillbakaoch tycker det är kul medträning, kost och hälsa.På ... Visa mer
Om arbetet:Vår uppdragsgivare är en kille på36 år sombor i en egen lägenhet i Älvsjö. Han har Autism, adhd, cp-skada och lindrigt förståndshandikapp. Han förflyttar sig med permobil ute och liten el-rullstol hemma. Hanbehöver hjälp med det mesta i sin vardag, såsom påklädning, hygien, äta och stå i sitt ståskal. Sindator och mobil sköter han själv.
Han tränar på gym för rörelsehindrade sen 20 år tillbakaoch tycker det är kul medträning, kost och hälsa.På fritiden tycker han om att åka iväg och titta påslott, ta en promenad på Djurgården, fika nåt gotteller bara ta det lugnt hemma vid sindator och lyssna på musik.Du kommer att jobba i en grupp om 5 assistenter och mest vid dubbelbemanning.
Om dig:Studerar du på universitet eller högskolan skulle det här jobbet passa dig perfekt. Vi söker dig som vill jobba mellan 30-38 timmar i veckan i sommar och somäven i höstkan tänka sig atthoppa in extra vid behov och arbeta enstaka helger.Vi tror att du som sökerär en positiv och trygg kille mellan 20-40 år. Dutycker om att vara aktiv och hardu utöver det ett intresse för hälsa och träning är det ett plus.
Då det är viktigt att kommunikationen er emellan fungerar felfritt är det ett krav att din svenska är helt flytande i både tal och skrift. Det är också viktigt att du är rökfri.
Varför arbeta hos oss?
Som anställd hos oss får du möjligheten att bidra till en meningsfull vardag för andra, samtidigt som du utvecklas professionellt. Vi erbjuder interna utbildningar och goda anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Vår arbetsplats präglas av ömsesidig respekt och en stark gemenskap där varje medarbetares insats värderas högt.
Omfattning:Tjänsten omfattar cirka30-38 timmar i veckan under sommarmånaderna (juni, juli och augusti)och avser dag-och kvällspass samthelger. I höst finns också möjlighet att arbeta extra vid behov och enstaka helger.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
Villkor för anställning: Om du som kandidat går vidare i processen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs det att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning som tar ca 1 timme.
Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma enligt rutin i våra rekryteringar och polisutdrag begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.Vid anställning hos minderårig tillkommer även en introduktionsutbildning rörande barnperspektivet.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till en kvinna i Hammarby sjöstad

Familjen är en trygg och engagerad arbetsgivare med över 10 års erfarenhet inom personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariation. Vi arbetar personcentrerat, det vill säga att du som individ blir sedd och bekräftad i vår verksamhet oavsett om du arbetar, är anhörig eller har assistans. Vi har även samarbete med Egna arbetsgivare inom personlig assistans. Vi erbjuder ekonomiska och andra administrativa lösningar som vi tillsammans sk... Visa mer
Familjen är en trygg och engagerad arbetsgivare med över 10 års erfarenhet inom personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariation. Vi arbetar personcentrerat, det vill säga att du som individ blir sedd och bekräftad i vår verksamhet oavsett om du arbetar, är anhörig eller har assistans.
Vi har även samarbete med Egna arbetsgivare inom personlig assistans. Vi erbjuder ekonomiska och andra administrativa lösningar som vi tillsammans skräddarsyr för att nå varje individs olika behov. Samtliga samarbeten sker med arbetsgivare som är kopplade till kollektivavtal och därför kan vi tillsammans erbjuda trygga och stabila anställningar.
Vi är verksamma i hela Sverige, från norr till söder men har vårt kontor i Stockholm. Vi väljer att vara det lite mindre och personliga valet för dig som söker en personligare assistans.
Företagets grundare och ägare har tidigare arbetat som personlig assistent, detta ser vi som en extrakraft som hjälper oss att bygga stabila arbetsgrupper där vi levererar högkvalitativ, personcentrerad assistans.
Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent för deltidsarbete till en kvinna som bor i Hammarby sjöstad.


Beskrivning av arbetsplatsen och tjänsten
Personlig assistent sökes till kvinna med nedsatt syn- och muskelfunktion. Du skall vara kvinna, rökfri, ordningssam och ha bra syn. Det är viktigt för mig att du ska kunna passa tider.
Jag behöver hjälp med hemmets skötsel samt viss hygienhjälp. Du behöver kunna sköta hår och naglar samt kunna hantera en symaskin/vara sykunnig.
En förmiddag per vecka, 4 timmar, helst fredagar. Normalt ej helger.
Kollektivavtal mellan Fremia/Kommunal. Individuell lönesättning.


Det är viktigt för oss att bygga stabila och trygga arbetsrelationer som håller långsiktigt, därför ser vi gärna att du ser detta jobb som något hållbart under en längre tid.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Assistent sökes till medelålders man i södra Stockholm

Ansök    Jun 20    Stil Assistans AB    Personlig assistent
Jag är en medelålders man som bor i södra stockholm och jag söker dig som är intresserad av att arbeta upp till heltid. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid och vaken natt med rullande schema. Merparten av passen kommer att vara förlagda eftermiddag och natt. Du ska vara intresserad av att stanna i arbetet under en längre tid.  Jag har ett intresse av bowling och fiske. Jag är dagligen ute på sjön några timmar med min båt. Det är därför viktigt att... Visa mer
Jag är en medelålders man som bor i södra stockholm och jag söker dig som är intresserad av att arbeta upp till heltid. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid och vaken natt med rullande schema. Merparten av passen kommer att vara förlagda eftermiddag och natt. Du ska vara intresserad av att stanna i arbetet under en längre tid. 

Jag har ett intresse av bowling och fiske. Jag är dagligen ute på sjön några timmar med min båt. Det är därför viktigt att du inte är sjösjuk eftersom du som assistent kommer att följa med och assistera mig under dessa aktiviteter. 

En förutsättning för detta arbete är att du behärskar svenska språket väl. 

 

STIL blir din arbetsgivare. Kollektivavtal mellan Fremia och Kommunal. 

Timlön.

 

Om detta låter intressant vänligen skicka in din ansökan med personligt brev och CV. 

 

 

 

STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige.
Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Visa mindre

Full time healthcare

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Hello! About the job: • Please understand that this profession is not a hospital, child care or an office job. • To be a personal assistant you must first respect the injury of the clients body. Then support him with human basic routine such as toileting, ba... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Hello!

About the job:

• Please understand that this profession is not a hospital, child care or an office job.

• To be a personal assistant you must first respect the injury of the clients body. Then support him with human basic routine such as toileting, bathing, dressing and getting in and out of bed/wheelchair. As well as daily physical training.

• You will learn the routines with help of your experienced working colleague. Lift machine is available. Transferring the body requires some physical lifting as well.

• I neeed assistant 24/7 but the schedule is supposed to be equal with fairness for the rest of the group.

• You will work different days of the week with a variety of day- and nightshift.

• Collective agreement (Kollektivavtal) is applied. It mostly means that salary for night, weekend and holiday shifts will be added.

A separate assistant room is available during rest/nightshift.

About me:

• I sit in wheelchair after a spinal cord injury 14 years ago. Possible to manage ONLY if the personal assistant shows will/interest to learn, communicate and improve daily. Please Google up what this injury is about.

• I have no pets, non smoker and NOT looking for a relationship like many candidates want to believe...

• The rest of my background is not essential. But yes, I am a human.

Other:

Most critical terms for assisting me during my daily normal activities is;

• Fluent in English language. It means proper thinking, listening and speaking.

• Take initiative and responsibility every day to make my disabled life easier.

Applicants outside of Stockholm will not be reqruited. Only properly written CV will be read.

If the applicant do not receive a response within 5 days then it means the reqruitment of candidates has been mooved forward...

Thank you in advance! Visa mindre

Personlig Assistent sökes till tonåring i Hässelby

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Kom och arbeta som personlig assistent till en tjej på 17 år med rörelsehinder på grund av CP-skada boendes i Hässelby i Stockholm. Kunden går på gymnasiet i Järfälla. Arbetsuppgifterna är enligt följande: Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning och olika sysslor so... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Kom och arbeta som personlig assistent till en tjej på 17 år med rörelsehinder på grund av CP-skada boendes i Hässelby i Stockholm. Kunden går på gymnasiet i Järfälla.
Arbetsuppgifterna är enligt följande:
Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning och olika sysslor som en tonåring brukar hjälpa till hemma
Assistera vid förflyttningar till och från rullstol
Assistera vid daglig stretching och lättare träning
Följa kunden hem från gymnasiet med färdtjänst
Följa kunden på läkarbesök, ärenden, sociala aktiviteter med mera


Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:
Cirka kl. 15:00-19:00 (måndag till fredag)

Några dagar kan passet börja tidigare beroende på skolschemat. Arbete under vissa lördagar eller söndagar kan förekomma, men då är tiderna mer flexibla och du bestämmer dessa tillsammans med kunden.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
KRAV:
Du ska kunna simma och tåla klor för att kunna assistera kunden vid dessa aktiviteter
Du bör ej vara allergisk då kund har djur i hemmet
Du ska ej röka då kund inte tål detta

Meriter:
Vårderfarenhet eller motsvarande
Vårdutbildning eller motsvarande
Erfarenhet av Cerebral Pares


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att dubeställtett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registretvia följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar

Sysselsättningsgrad:1 Deltidstjänst på 10-25% och 1 tjänst som vikarie för att hoppa invid behov.
Tillträde: Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. Visa mindre

Helgpass och sovande jour för dig som kan TAKK och autism

Ansök    Jun 20    Aberia AB    Personlig assistent
Lär känna mig och min assistans närmare genom min rekryteringsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=D01_3KJYFvM&list=TLGG4jDHwgEgQUkxOTAzMjAyNA OM MIG: Jag är en tjej på 28 år som bor i min egna lägenhet i Vällingby. Jag tycker bland annat om att spela spel, dansa, lyssna på musik och leka, antingen inne eller ute i lekparken - jag älskar verkligen när det händer grejor och har en väldigt stor aptit på livet. Förutom mina olika aktiviteter på dagarna så... Visa mer
Lär känna mig och min assistans närmare genom min rekryteringsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=D01_3KJYFvM&list=TLGG4jDHwgEgQUkxOTAzMjAyNA


OM MIG:

Jag är en tjej på 28 år som bor i min egna lägenhet i Vällingby. Jag tycker bland annat om att spela spel, dansa, lyssna på musik och leka, antingen inne eller ute i lekparken - jag älskar verkligen när det händer grejor och har en väldigt stor aptit på livet. Förutom mina olika aktiviteter på dagarna så går jag på daglig verksamhet. För att kunna leva mitt liv till fullo och gå på daglig verksamhet så är ordning och reda, rutiner och tydliggörande pedagogik väldigt viktigt för mig så att min vardag ska bli så lugn och harmonisk som möjlig.


OM TJÄNSTEN:

Nu söker jag dig som vill jobba ca 25% enligt schema på helger. Pass/-en är förlagda mellan fredagar och söndagar och kan innefatta sovande jour.

Att bygga en stark och personlig relation med mina assistenter är en energikrävande process som tar tid, därför behöver du vara redo att satsa långsiktigt och helhjärtat för att vi ska kunna bygga en stark och personlig relation. Du får en god introduktion, ut- och fortbildning samt personlig arbetsledning och handledning.

Tillfälliga vikarier är inte ett alternativ för mig då mina assistenter är speciellt utvalda för mig.


OM DIG:

Du som söker behöver ha erfarenhet av:

- TAKK
- Autism
- Utvecklingsstörning
- Lågaffektivt bemötande

Du ska vara lugn och trygg i dig själv, har en positiv inställning och ser möjligheterna i en utmaning. Är lösningsfokuserad och kvicktänkt samt förutsägbar och konsekvent. Du ska kunna och ha erfarenhet av TAKK och autism. Det är meriterande om du är erfaren av assistentyrket sedan tidigare och gillar att arbeta självständigt.

Jag behöver en person som ger mig trygghet samt livskvalitet i vardagen, är en stor inspiratör för mig och hjälper mig att tolka min omvärld, vilket ger tydlighet i min vardag.

Det är viktigt att du har god svenska i tal och skrift för vår kommunikation.

Är du rätt person med rätt inställning och erfarenhet? Tveka inte och sök redan idag!

Vi är arbetsgivaren som är små nog att vara nära och stora nog att verkligen göra skillnad.

Att vara anställd i Aberia innebär att du har en närvarande chef, arbetsledning i ditt dagliga arbete, handledning, kollektivavtal, friskvård och en mängd utbildningsmöjligheter.

Vi har sedan 2001 varit verksamma inom personlig assistans. Våra kunder finns i hela Sverige och är barn, unga, vuxna, familjer och kommuner med vårt huvudkontor i Stockholm. Tillsammans har vi en lång och gedigen erfarenhet av att leva med och arbeta inom personlig assistans.

Aberia ägs av Aberia AS, ett norskt familjeägt bolag, med ca 1200 anställda och som startade 1981. Ägare är NHC Group som driver ett brett utbud av välfärdstjänster.. Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes

Ansök    Jun 19    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Hej ! Jag är en 63 årig trevlig, pratsam rullstolsburen man som söker dig som kan hjälpa mig med min vardag. Du ska kunna hantera svenska språket i tal och skrift. Finska är bara plus. Jag bor i Vinsta i en lägenhet tillsamman med en liten fågel och små fiskar, jag har även en stor terrass där jag röker. Jag söker dig som kan jobba 3 helgdagar i månaden och även extra vid behov. Passen börjar 15.00-21.30 IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års ... Visa mer
Hej ! Jag är en 63 årig trevlig, pratsam rullstolsburen man som söker dig som kan hjälpa mig med min vardag. Du ska kunna hantera svenska språket i tal och skrift. Finska är bara plus.
Jag bor i Vinsta i en lägenhet tillsamman med en liten fågel och små fiskar, jag har även en stor terrass där jag röker. Jag söker dig som kan jobba 3 helgdagar i månaden och även extra vid behov. Passen börjar 15.00-21.30
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.
Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen Visa mindre

Ansvarstagande och engagerad assistent sökes till 17-årig kille i Tullinge

Hej Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland... Visa mer
Hej


Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland vill jag göra utflykter och då är mina favoritställen Tom Tits och Skansen.

Arbetsuppgifter
Personlig assistans handlar om att ge service - att assistera mig så att jag kan leva, vilket innefattar allt som ingår i mitt vardagliga liv. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver hjälp med i stort sett allt; så som måltider, hygien, lek, träning, andningsgymnastik och kommunikation. Jag har slem- och andningsproblem, vilket gör att du måste vara lyhörd och observant för mina behov. På dagarna går jag i skolan och efter skolan åker jag oftast hem och hittar på roliga saker med hjälp av min assistent. En del av ditt arbete innebär att assistera mig vid motorisk träning.

Vem är du som söker?
Du ska ha hög arbetsmoral och tycka om att ha mycket att göra oavsett tid på dygnet. Jag vill att du engagerar dig i ditt arbete och ställer upp både för mig och teamet, är prestigelös och lyhörd för mina behov samt har en professionell och positiv inställning till arbetet - du är otroligt viktig i mitt liv! Jag söker någon som är social, flexibel, och ansvarstagande. Jag ser gärna att du tar initiativ och att du är tydlig i din kommunikation. Jag har lyfthjälpmedel men arbetet innebär ändå fysiska moment, så det är bra om du har en god fysik.

Det är ett plus om du har någon slags vårdutbildning eller erfarenhet av inhalering, sondmatning, BPAP och/eller host- och sugmaskin, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänst 1:  31,5 tim/vecka (Ca 78%) Huvudsakligen dagtid på vardagar kl.07-16:10 och helger kl.08-16, men också vissa kvällar kl.16-21:10 samt extra vid behov. Med start omgående  

Tjänst 2: Extra vid behov (s.k. timanställning) Arbetstiden är på kvällar och varannan helg, med chans till en fast tjänst. Det finns goda möjligheter till extrapass. Med start omgående eller enligt ök.

Bambi erbjuder:
Individuell lönesättning, lång introduktion, friskvårdsbidrag, handledning och kompetensutveckling för att du ska kunna växa i din roll som personlig assistent. Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal.
 
Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning!
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

43-årig ekonom söker spansktalande assistent

Jag söker en personlig assistent på heltid med omgående tillsättning. Uppdraget gäller för dagpass och vaken natt. Arbetet inleds med fyra introduktionspass för att komma in i arbetet och lära sig handalfabetet, vilket jag använder för att kommunicera. Arbetet som min personliga assistent innefattar bl.a. att assistera mig i min vardag, vid aktiviteter i och ibland utanför mitt hem. Dessutom behöver jag hjälp med personlig hygien, av- och påklädning samt... Visa mer
Jag söker en personlig assistent på heltid med omgående tillsättning. Uppdraget gäller för dagpass och vaken natt. Arbetet inleds med fyra introduktionspass för att komma in i arbetet och lära sig handalfabetet, vilket jag använder för att kommunicera.
Arbetet som min personliga assistent innefattar bl.a. att assistera mig i min vardag, vid aktiviteter i och ibland utanför mitt hem. Dessutom behöver jag hjälp med personlig hygien, av- och påklädning samt städning och matlagning. Din arbetsplats kommer att vara i mitt hem som är i Solna.
Följande kriterier måste du som söker uppfylla:
-Du bör klara av att lära dig handalfabetet fort.
- Du bör inte vara pälsdjursallergiker, då jag har både katt och hund. Du får gärna vara hundvan då hundpromenader är en del utav arbetet.
- Det är en fördel om du kan flytande spanska eftersom jag och nästintill alla assistenter är spanskspråkiga.
- Ingen tidigare erfarenhet av assistansarbete är nödvändigt eftersom jag lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att personkemin stämmer mellan oss.
- Du bör kunna laga mat.
- Du ska vara självgående.
- God fysik behövs då det förekommer manuella lyft.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

6-årig tjej i Älvsjö söker en personlig assistent att upptäcka världen med!

Hej! Jag är en glad tjej på 6år som bor i Älvsjö. Är nyfiken och har mycket att säga om det mesta. Min funktionsnedsättning är dyskenetisk cerebral pares, vilket gör att jag har en alternativ kommunikation, och använder något som heter PODD och ögonstyrd dator för att kommunicera. Vill du bli min nya assistent, som assisterar mig när jag upptäcker världen? Jag gillar aktiviteter och tycker det mesta är roligt som att läsa böcker, spela spel och leka m... Visa mer
Hej!


Jag är en glad tjej på 6år som bor i Älvsjö. Är nyfiken och har mycket att säga om det mesta. Min funktionsnedsättning är dyskenetisk cerebral pares, vilket gör att jag har en alternativ kommunikation, och använder något som heter PODD och ögonstyrd dator för att kommunicera.

Vill du bli min nya assistent, som assisterar mig när jag upptäcker världen?
Jag gillar aktiviteter och tycker det mesta är roligt som att läsa böcker, spela spel och leka med dockor. Jag vill börja spela frame fotboll och över mycket hemma med fotbollen. Men det absolut roligaste jag vet är när det händer något tokigt som t.ex. när min storebror gör något tokigt.
 
 
Vem är du som söker? 
* En utåtriktad person
* Snäll och med glimten i ögat
* Någon som har lätt för att läsa av signaler
* Är inkännande
* Du är lugn, tålmodig och positiv i ditt sätt att vara.
* Behärska svenska i tal och skrift Tjänstens omfattning: 15tim/vecka (ca 40%).
Kvällar och helger
 
Tillträde omgående
Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lön:
Individuell lönesättning. Kollektivavtal: Fremia.

Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.
Obs! Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Sommarvikarie sökes till man i Spånga

Nu söker jag sommarvikarie! Jag är en 50 åring man som spenderar mycket av min tid med att lyssna på musik och ljudböcker samt vara ute på olika aktiviteter, allt från promenader till konserter. Jag har en förvärvad hjärnskada och sitter i rullstol och önskar mig en person som är villig att hjälpa mig vid dessa aktiviteter som jag önskar delta vid. Dina arbetsuppgifter blir att ingå i ett team runt mig och ge mig god och kvalificerad assistans. Att arbet... Visa mer
Nu söker jag sommarvikarie!

Jag är en 50 åring man som spenderar mycket av min tid med att lyssna på musik och ljudböcker samt vara ute på olika aktiviteter, allt från promenader till konserter. Jag har en förvärvad hjärnskada och sitter i rullstol och önskar mig en person som är villig att hjälpa mig vid dessa aktiviteter som jag önskar delta vid.

Dina arbetsuppgifter blir att ingå i ett team runt mig och ge mig god och kvalificerad assistans. Att arbeta som personlig assistent med mig kan innebära att du behöver assistera mig med allt från hygien, sköta om mitt hem och assistera mig med kommunikation. Detta kan ske hemma hos mig, hos vänner eller familj och ibland även på resor, din arbetsplats är helt enkelt där jag befinner mig. Jag ser gärna du som söker kan vara hos mig alla tider på dygnet men framförallt dagar och kvällar.

Du som söker får gärna vara ansvarstagande, kan ta initiativ, trygg i dig själv och har ett genuint intresse för mig som person. Det är också viktigt att du är uppmärksam och kan läsa av mina signaler när jag behöver hjälp då jag saknar tal. Du bör vara rökfri och jag ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19. Det är bra om du har jobbat som personlig assistent tidigare eller har erfarenhet inom vård och omsorg, men jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av PEG och personlift efterfrågas.

Arbetstid: Framförallt dag och kvällstid men kan förekomma nattpass.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

AnnonsID: 241881


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent sökes till schemarad hos 23-årig tjej

Ansök    Jun 19    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Har du en positiv inställning till livet och vill göra skillnad i någons vardag? Då kan du... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet och vill göra skillnad i någons vardag? Då kan du vara passande för denna tjänst!

Jag är en 23-årig tjej med stort intresse av film och skrivande. Nu söker jag dig som vill vara en del av mitt team! Jag har en muskelsjukdom och som assistent förväntas du därmed att hjälpa till med det fysiska såsom påklädning, handräckning, förflyttning etc. På natten behöver jag hjälp med vändningar och justeringar. Jag söker nu en assistent som kan arbeta i snitt 30h/vecka på en fast schemarad. Varierande arbetstider mellan dag, kväll och natt.

I rollen som personlig assistent behöver du vara en självständig, okomplicerad och pålitlig person som trivs i ditt eget sällskap. Du är trygg i dig själv och är bekväm i olika miljöer. Du är bra på att ta instruktioner, känna av situationer och kan snabbt skifta från att ha en mer avvaktande roll till att hugga i och vara mina armar och ben.

Du bör även ha bra fysik då manuella lyft förekommer och förstå vikten av när du behöver ta ett steg fram och när du håller dig mer i bakgrunden. Stunder av väntan förekommer i arbetspasset, därför kan tjänsten passa dig som exempelvis pluggar på distans.

Passar ovanstående in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent till en man boende på Söder

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en man som söker en personlig assistent. Du kommer att arbeta med mig i mitt hem och det är det viktigt att du har en känsla för integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet av personlig assistans, men det allra viktigaste för mig är att vi kan tri... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en man som söker en personlig assistent.

Du kommer att arbeta med mig i mitt hem och det är det viktigt att du har en känsla för integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet av personlig assistans, men det allra viktigaste för mig är att vi kan trivas bra ihop och att du är en person som tycker om att hålla ordning omkring dig.

Det är också bra om du har erfarenhet av lyft med hjälpmedel men det är inte nödvändigt. Jag behöver hjälp med det mesta och det är viktigt att du är stark för att kunna köra mig i min rullstol.

Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Eftersom jag bara pratar svenska så är det bra om du också kan prata svenska.

Tjänst: Initialt en timanställning. Möjlighet att över tid utvecklas till en större tjänst, ca 30-40 tim i veckan enligt överenskommelse och ta ett större ansvar.

Arbetstiderna förlagda dag, kväll, natt och helg.

Annonsens ID nummer: 241242

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Personlig assistent i Trosa 75 - 100 %

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag söker en personlig assistent på heltid 100%. Jag har 7 assistenter, 5 arbetar dagtid 8-20 och 8-22. Eftersom arbetspassen är långa innebär det att det blir mycket sammanhängande ledighet mellan arbetspassen. Jag har även vaken natt 22-08. Jag är totalförl... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag söker en personlig assistent på heltid 100%.

Jag har 7 assistenter, 5 arbetar dagtid 8-20 och 8-22. Eftersom arbetspassen är långa innebär det att det blir mycket sammanhängande ledighet mellan arbetspassen. Jag har även vaken natt 22-08.

Jag är totalförlamad sedan tio år tillbaka och behöver assistans med allt, detta känner du säkert till eftersom vi förutsätter att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Jag har inget andningsstöd, pratar själv obehindrat.

Att du bor i närområdet är bra och att du har körkort är en förutsättning då kommunikationerna till Trosa inte är dom allra bästa. Jag har även en egen bil som assistenterna kör.
Jag arbetar även 25% i familjeföretaget och bor i en funktionell villa med stora ytor och alla tänkbara hjälpmedel.
Svenska i tal och skrift är ett krav.

Välkommen med din ansökan till JAG personlig assistans.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

AnnonsID: 239862 Visa mindre

Sommarvikarie sökes till man i Spånga

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker jag sommarvikarie! Jag är en 50 åring man som spenderar mycket av min tid med att lyssna på musik och ljudböcker samt vara ute på olika aktiviteter, allt från promenader till konserter. Jag har en förvärvad hjärnskada och sitter i rullstol och önskar mi... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Nu söker jag sommarvikarie!
Jag är en 50 åring man som spenderar mycket av min tid med att lyssna på musik och ljudböcker samt vara ute på olika aktiviteter, allt från promenader till konserter. Jag har en förvärvad hjärnskada och sitter i rullstol och önskar mig en person som är villig att hjälpa mig vid dessa aktiviteter som jag önskar delta vid.

Dina arbetsuppgifter blir att ingå i ett team runt mig och ge mig god och kvalificerad assistans. Att arbeta som personlig assistent med mig kan innebära att du behöver assistera mig med allt från hygien, sköta om mitt hem och assistera mig med kommunikation. Detta kan ske hemma hos mig, hos vänner eller familj och ibland även på resor, din arbetsplats är helt enkelt där jag befinner mig. Jag ser gärna du som söker kan vara hos mig alla tider på dygnet men framförallt dagar och kvällar.

Du som söker får gärna vara ansvarstagande, kan ta initiativ, trygg i dig själv och har ett genuint intresse för mig som person. Det är också viktigt att du är uppmärksam och kan läsa av mina signaler när jag behöver hjälp då jag saknar tal. Du bör vara rökfri och jag ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19. Det är bra om du har jobbat som personlig assistent tidigare eller har erfarenhet inom vård och omsorg, men jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av PEG och personlift efterfrågas.

Arbetstid: Framförallt dag och kvällstid men kan förekomma nattpass.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

AnnonsID: 241881 Visa mindre

Familj i Djurgårdsstaden söker personlig assistent till 12 årig kille

Jag är en kille på 12 år som bor med min mamma, pappa och syster i Djurgårdstaden i Stockholm. Till mig tar du dig smidigt med en kort bussrtesa från centrala Stockholm. Kommunikationerna är mycket bra och det är flera bussar som trafikerar sträckan.  Jag föddes med en fysisk och kognitiv funktionsnedsättning vilket gör att jag behöver mycket stöd av en vuxen i mitt liv. Jag behöver hjäp med bland annat att äta, kommunicera, med min personliga hygien o... Visa mer
Jag är en kille på 12 år som bor med min mamma, pappa och syster i Djurgårdstaden i Stockholm. Till mig tar du dig smidigt med en kort bussrtesa från centrala Stockholm. Kommunikationerna är mycket bra och det är flera bussar som trafikerar sträckan. 


Jag föddes med en fysisk och kognitiv funktionsnedsättning vilket gör att jag behöver mycket stöd av en vuxen i mitt liv. Jag behöver hjäp med bland annat att äta, kommunicera, med min personliga hygien och med sådant som är skoj. Jag är en glad och sprallig person som sprider mycket glädje. 

Jag söker en personlig assistent som med fördel har arbetetat med barn tidigare. Det är också fördelaktigt om du har en undersköterskeutbildning då lättare vårdinsatser förekommer. Ålder och kön är inte viktigt för mig. Du som söker ska ha ett engagemang och lust att arbeta med yngre personer. Du ska kunna passa i min familj. Jag ser att du har arbetat som personlig assistent tidigare eller har en liknande erfarenhet så som inom skola, korttidsboende, gruppboende, sjukvård med mera. 

Personlig assistans är nytt för mig och min familj. Du som söker måste vara bekväm med att arbeta i ett samanhang där flera personer samsas och lever på samma yta.

Om tjänsten


* Upp till 100% tjänstgöring erbjuds. Utrymme för att komma överens om exakt tjänstgöringsgrad ges.


* Arbetstiderna är utspridda över dag/kväll, nätter (2gngr i veckan). Vardagar och helg. Arbetspassens längd varierar mellan 6 och 9 timmar. 


* Tjänsten tillsätts omgående eller efter överenskommelse.


* Individuell lönesättning enligt kollektivavtalet  Fremia. 


Min assistenter anställs av Assistans i Balans som borgar för sjyssta villkor, utbildning och fortbildnig av assistenter.


Jag ser framemot att din ansökan! Visa mindre

Timvikarier sökes till 23-årig tjej

Ansök    Jun 19    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Har du en positiv inställning till livet och vill göra skillnad i någons vardag? Då kan du... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet och vill göra skillnad i någons vardag? Då kan du vara passande för denna tjänst!

Jag är en 23-årig tjej med stort intresse av film och skrivande. Nu söker jag dig som vill vara en del av mitt team! Jag har en muskelsjukdom och som assistent förväntas du därmed att hjälpa till med det fysiska såsom påklädning, handräckning, förflyttning etc. På natten behöver jag hjälp med vändningar och justeringar. Jag söker nu assistenter som kan arbeta löpande vid behov. Varierande arbetstider mellan dag, kväll och natt.

I rollen som personlig assistent behöver du vara en självständig, okomplicerad och pålitlig person som trivs i ditt eget sällskap. Du är trygg i dig själv och är bekväm i olika miljöer. Du är bra på att ta instruktioner, känna av situationer och kan snabbt skifta från att ha en mer avvaktande roll till att hugga i och vara mina armar och ben.

Du bör även ha bra fysik då manuella lyft förekommer och förstå vikten av när du behöver ta ett steg fram och när du håller dig mer i bakgrunden. Stunder av väntan förekommer i arbetspasset, därför kan tjänsten passa dig som exempelvis pluggar på distans.

Passar ovanstående in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande. Visa mindre

Kvinnlig avlösare som talar Mandarin till tvillingar i Älvsjö

Vi söker dig som vill jobba som avlösare åt två tvilling pojkar på 4 år som bor med sin familj i Älvsjö i Stockholm. Du kommer arbeta med en av pojkarna i taget. Antingen samma dag eller separata dagar. Pojkarna behöver tillsyn hela tiden. Du ska finnas där för dem så deras föräldrar ges möjlighet och utrymme att hinna med andra saker och spendera tid med sina andra barn. Krav på att kunna prata mandarin då familjen talar begränsad Svenska. Vi söker dig s... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som avlösare åt två tvilling pojkar på 4 år som bor med sin familj i Älvsjö i Stockholm.
Du kommer arbeta med en av pojkarna i taget. Antingen samma dag eller separata dagar.
Pojkarna behöver tillsyn hela tiden. Du ska finnas där för dem så deras föräldrar ges möjlighet och utrymme att hinna med andra saker och spendera tid med sina andra barn.
Krav på att kunna prata mandarin då familjen talar begränsad Svenska.
Vi söker dig som har egenskaper som lugn och trygg, uppmärksam samt glad och energifull. Kunskap kring autism är en merit.
Introduktion sker på plats
Föräldrarna önskar avlösning på helgdagar. Det finns beslut på totalt 20 timmar avlösning.
När du söker en tjänst hos oss, skicka ett mail med ditt cv och ditt personliga brev. Vi uppskattar även om du bifogar en bild på dig själv. Din ansökan kommer att läsas av personal på Nordisk Hem och LSS assistans samt kundens vårdnadshavare.
Är du intresserad av tjänsten och har skickat in din ansökan ser vi gärna att du själv skickar efter ett utdrag ur polisens belastningsregister. Detta är ett krav för arbete med barn och det gör du på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Nordisk assistans är ett litet kundnära bolag med personal som har över 20 års erfarenhet av branschen. Vår kunskap blir din trygghet. Vår uppgift är att göra din vardag lite enklare och att just dina behov tillgodoses. Vi älskar vårt nära arbete med människor med olika bakgrund, i alla åldrar. För oss är det viktigaste att du som kund och assistent känner trygghet och inflytande genom hela samarbetet.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Extrapersonal som personlig assistent sökes till 73-årig kvinna i Vaxholm

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Extrapersonal som personlig assistent sökes till 73-årig kvinna i Vaxholm Antal tjänster: 1 Vi söker en personlig assistent till vår kund, en 73-årig kvinna som bor i Vaxholm. Vi söker dig som också är kvinna och som vill arbeta extra. Du kommer att arbeta pass... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Extrapersonal som personlig assistent sökes till 73-årig kvinna i Vaxholm
Antal tjänster: 1

Vi söker en personlig assistent till vår kund, en 73-årig kvinna som bor i Vaxholm. Vi söker dig som också är kvinna och som vill arbeta extra. Du kommer att arbeta pass som är förlagda kl 8-16 eller kl 16-22. Kunden bor så det är enkelt att komma med både bil och buss.

Kunden bor i en väl anpassad lägenhet och har alla hjälpmedel som behövs för att kunna utföra ett bra arbete. Hon tycker om att komma ut på olika aktiviteter men tycker också om att vara hemma och lyssna på en bok eller lösa korsord. Blommor och baka är ett stort intresse. Hennes son och barnbarn är ibland på besök och därför kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Du som söker ska vara kvinna, ha god initiativförmåga och kunna ta ett stort ansvar. Arbetsgruppen är flexibel och väldigt måna om varandra och kunden, vilket vi ser att du också gör. De ställer alltid upp för varandra och ser till att alla trivs på arbetet.

Låter detta som något för dig så sök gärna tjänsten!

Har du frågor så tveka inte att ringa mig.

Att arbeta som vikarie på hjelpa

Som vikarie kan du bli kontaktad för att hoppa in såväl vid planerade ledigheter som när någon av dina kollegor är sjuk. Ofta har du också goda möjligheter till en fast schemarad efter hand.

Förväntningar på dig som medarbetare

För en assistent på hjelpa ser arbetsuppgifterna olika ut beroende på kundens hjälpbehov och person. Därför behöver vi engagerade och flexibla medarbetare som precis som vi sätter kunden i första rummet.

Våra förväntningar på dig som assistent är att du är:

? Bra på att samarbeta med andra

? Kommunikativ och lyhörd

? Ansvarstagande

? Respektfull och trevlig i ditt bemötande av andra

? En person som har rätt inställning och vill utvecklas i ditt arbete

Kvalifikationer

På hjelpa är det inget krav att du har erfarenhet av assistansbranschen, men det alltid meriterande om du har:

? erfarenhet av personlig assistans

? erfarenhet inom vård och omsorg

? erfarenhet av arbete med människor eller service

Krav

Vi begär alltid ut registerutdrag och tar referenser innan anställning. Visa mindre

Personlig assistent

En strukturerad och praktiskt lagd, med ord ha förmågan att kunna förmedla på svenska i tal och skrift. På grund av min förlamningsskada är jag endast verbal och kan inte visa eller skriva. Jag ser gärna att du är en kvinna som har nära till skratt och är rak i kommunikationen. Att känna glädje tillsammans med en person som man arbetar med skadar ju inte! :-) Sysslor som bl.a. är husgöromål, intimvård och arbete samt fritidssituationer ingår. Integritet, r... Visa mer
En strukturerad och praktiskt lagd, med ord ha förmågan att kunna förmedla på svenska i tal och skrift. På grund av min förlamningsskada är jag endast verbal och kan inte visa eller skriva. Jag ser gärna att du är en kvinna som har nära till skratt och är rak i kommunikationen. Att känna glädje tillsammans med en person som man arbetar med skadar ju inte! :-)
Sysslor som bl.a. är husgöromål, intimvård och arbete samt fritidssituationer ingår. Integritet, respekt och ärlighet ser jag som en förutsättning för en bra relationer och ett gott samarbete. Uppgifterna varierar och en bra arbetsmiljö erbjuds, but it takes two to tango. :-)
Erfarenhet av serviceinriktade arbeten ses som en merit. Du kommer framförallt att vara mina armar och ben. De organisatoriska är väl utformat med bra och fungerande rutiner, därför bör du vara följsam och praktiskt lagd som person.
Se filmen INBLiCK innan du ansöker på www.mina-assistenter.se Visa mindre

Personlig assistent timanställd vid behov 27år i Norsborg

Jag söker dig som vill vara min personliga assistent. Jag är en 27 årig tjej som går på daglig verksamhet, men behöver personlig assistans varierade arbetstider. Jag älskar musik och bor i min egna bostad. För denna tjänst är det meriterande om du har erfarenhet av autism och meriterande att du pratar finska alt  flyttande svenska då viktigt för mig med kommunikation. Tjänsten är en deltidstjänst och innebär varierande arbetstider, även kvällar och helgarb... Visa mer
Jag söker dig som vill vara min personliga assistent. Jag är en 27 årig tjej som går på daglig verksamhet, men behöver personlig assistans varierade arbetstider. Jag älskar musik och bor i min egna bostad.
För denna tjänst är det meriterande om du har erfarenhet av autism och meriterande att du pratar finska alt  flyttande svenska då viktigt för mig med kommunikation.
Tjänsten är en deltidstjänst och innebär varierande arbetstider, även kvällar och helgarbete. Du bör vara initiativrik och ansvarsfull och se vad som behöver göras i varje situation. Jag har dubbelassistans vilket innebär att ni ofta är två personer som arbetar med mig.

P.g.a. sekretess kommer vi ej lämna ut någon mer information om tjänsten innan intervju delen.
Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Intervjuer kommer att ske löpande under perioden så skicka in din ansökan snarast vid intresse! Visa mindre

Jobba som personlig assistent i Stockholm

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent i Stockholm med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan person... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent i Stockholm med omnejd!

Vad innebär jobbet som personlig assistent?
Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.
Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer.Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.

Vi ser gärna att du:
har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.
har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

Övrig information
Anställningsform: BehovsanställningArbetstid: Dag, kväll och nattTillträde: Enligt överenskommelse
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag: 2024-08-31
Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:alina.edvardsson@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes extra till vikariepool - Stockholm

Om tjänstenVi på Vår Omtanke söker nu vikarier runt om i Stockholms området som kan hoppa in hos våra kunder när de blir sjukdom eller vakanser.Studerar du ellertrivs du att arbeta på olika arbetsplatser så passar detta dig. Vem är du?Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig.Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situat... Visa mer
Om tjänstenVi på Vår Omtanke söker nu vikarier runt om i Stockholms området som kan hoppa in hos våra kunder när de blir sjukdom eller vakanser.Studerar du ellertrivs du att arbeta på olika arbetsplatser så passar detta dig.
Vem är du?Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig.Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.Vad får du?Ett givande jobb som gör skilland, friskvård, utbildning och väl introduktion.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Enligt överenskommelse
Vad händer nu?Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande.Skicka med ditt cv ochditt personliga brev.
Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke men kan även komma attläsas av kund och anhöriga.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent ca 50% nätter till kvinna i Älvsjö

Ansök    Jun 17    DVT Assistans AB    Personlig assistent
DVT Assistans har sedan starten 2005 anordnat personlig assistans åt människor med funktionsnedsättning. Vi arbetar runt om i Mellansverige utifrån ledorden Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Vi tror på individuella lösningar där kunden alltid är i fokus. Tillsammans möjliggör vi för människor med olika funktionsnedsättningar att leva som andra och själva bestämma över sina liv. I dag sysselsätter DVT ca 200 personliga assistenter. Hej! Är du d... Visa mer
DVT Assistans har sedan starten 2005 anordnat personlig assistans åt människor med funktionsnedsättning. Vi arbetar runt om i Mellansverige utifrån ledorden Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Vi tror på individuella lösningar där kunden alltid är i fokus. Tillsammans möjliggör vi för människor med olika funktionsnedsättningar att leva som andra och själva bestämma över sina liv. I dag sysselsätter DVT ca 200 personliga assistenter.

Hej!

Är du den jag söker till mitt team?

Jag är en kvinna på 30 år som bor i Älvsjö och lever med en ryggmärgsskada efter en olycka 2013. Jag söker efter personliga assistenter som kan agera som mina händer och hjälpa mig att få min vardag att gå runt. Känns viktigt att vi klickar på ett personligt plan och kan ha kul tillsammans, det bidrar till en bra och positiv energi till både mitt liv men även arbetsplatsen, vilket är något som jag värdesätter (:

Jag söker efter dig som är lyhörd, har tålamod, hög arbetsmoral och gillar utmaningar. Plus i kanten om du tycker om träning, laga mat, resa, även om du har karaktär och kan tåla sjuk humor (enligt min mamma har jag tydligen det för att jag blev tappad i golvet som barn ????)
Ser helst att du pratar flytande Svenska då kommunikation är en viktig del.

Jag söker en assistent som kan jobba 50% med pass från kl. 16,00 till kl. 08,00, med 4 timmar jour, samt extra vid behov. Om det här är något som passar in på dig, så träffar jag gärna dig på en intervju!

OBS! Ditt personliga brev är viktigt...

Välkommen in med din ansökan!!! Visa mindre

Personlig assistent Skarpnäck

Är du en av dem vi söker? Omnia Personlig Assistans söker personliga assistenter för arbete i Skarpnäck för en kund som har diagnosen MS. Kunden är rullstolsburen, kan själv kommunicera samt önskar kvinnliga sökanden i första hand. Det finns en katt i hushållet så det är viktigt att du inte är allergisk/rädd för katter. Som personlig assistent är du mycket viktig och en förutsättning för våra kunder att kunna leva sina liv som de önskar. Du kommer att vara... Visa mer
Är du en av dem vi söker?
Omnia Personlig Assistans söker personliga assistenter för arbete i Skarpnäck för en kund som har diagnosen MS. Kunden är rullstolsburen, kan själv kommunicera samt önskar kvinnliga sökanden i första hand. Det finns en katt i hushållet så det är viktigt att du inte är allergisk/rädd för katter.
Som personlig assistent är du mycket viktig och en förutsättning för våra kunder att kunna leva sina liv som de önskar. Du kommer att vara behjälplig med grundläggande behov som personlig hygien, förflyttningar, matsituation, kommunikation och aktiviteter i och utanför hemmet.
För att arbeta som personlig assistent behöver du vara flexibel, ha lätt för att samverka samt brinna för att hjälpa andra. Du behöver inte alltid ha tidigare erfarenhet – även om det är en merit – ofta är det personlig lämplighet och viljan att lära sig som avgör om du kommer lyckas med uppdraget.
Vi söker dig som är lugnt och trygg, har god arbetsmoral och viljan att göra skillnad i en människas liv, därför behöver du ha hjärtat på rätta stället. Det är viktigt att du har en god förståelse för svenska språket både i tal och skrift, det är ett krav.
Omnia Personlig Assistans är ett litet och personligt assistansbolag. Vi har kunder i hela Sverige men huvuddelen finns i Stockholmsområdet. Vi har lång och gedigen erfarenhet och bedriver personlig assistans med hög kvalitet och kompetens. Vi har kollektivavtal för trygga anställningsvillkor och vi erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag.
Tjänstegraden är mellan 50-90% och omfattar dag, kväll och nattpass.
Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan i dag. Ange referens: 2027. Vi begär utdrag från belastningsregistret för alla våra sökanden, därför är det bra om du förbereder dig redan nu genom att beställa från: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Sök sommarvikariat som personlig assistent i hela Sverige!

Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället. Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhe... Visa mer
Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället.

Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med!

Ange i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta. Skriv också om du kan hoppa in som timvikarie resten av året.

Din ansökan blir synlig för våra assistansanvändare och deras personliga arbetsledare. Blir du utvald kontaktar arbetsledaren dig för en intervju. Innan du börjar arbeta får du en betald introduktion så du kan känna dig trygg i ditt uppdrag.

Vi ser fram emot din ansökan! Fyll i formuläret och skicka in redan idag! ????

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 225852


JAG Personlig assistans är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Som anställd hos oss gör du skillnad varje dag, vi är stolta över våra assistenter och vill att du som assistent ska trivas och vilja stanna länge och utvecklas. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också!

Vill du veta mer om yrket personlig assistent? Visa mindre

48årig kvinna i Beckomberga, Bromma söker personlig assistent

Ansök    Jun 17    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.Hej, Mitt namn är Anna... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.Hej,

Mitt namn är Anna och jag och min sambo bor i det trevliga området Beckomberga i Bromma. I mitt aktiva liv, inklusive en heltidsanställning i centrala Farsta, är jag i behov av pålitliga och professionella assistenter för att stödja mig i min vardag. På grund av arbetets karaktär söker jag endast kvinnliga assistenter. Jag välkomnar ansökningar för att täcka för ordinarie assistenters frånvaro. Arbetspassen varierar mellan fyra och åtta timmar, med morgonpass som startar kl. 06:30 och kvällspass som vanligtvis avslutas kl. 22:00. Anställningen är per arbetad timme så kommer få erbjudande om pass vid ordinarie assistenters frånvaro.

 

Arbetsbeskrivning:

Som min personliga assistent kommer ditt stöd att vara avgörande för min förmåga att leva ett fullt och självständigt liv. Arbetsuppgifterna inkluderar hjälp med påklädning, personlig hygien, hushållssysslor och handräckning. En del av rollen innebär även att assistera mig med min manuella rullstol utomhus.

 

Jag Söker Dig Som:


• Har erfarenhet av arbete som personlig assistent.
• Besitter en god humor och är punktlig.
• Kan arbeta diskret och självständigt i bakgrunden när situationen så kräver.
• Är tillgänglig för arbete under de angivna tiderna och kan anpassa dig och vara flexibel.

Som din arbetsledare kommer jag att vägleda och instruera dig i dina arbetsuppgifter. Din formella anställning kommer att ske genom STIL Assistans AB, vilket garanterar en trygg anställning med timlön enligt kollektivavtal med Kommunal - Fremia.


Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Stark och pålitlig personlig assistent sökes till 14 årig kille

. Hej!   Jag är en glad kille på 14 år som på fritiden tycker om att vara i naturen, till exempel att gå på promenader, leka i parker och göra roliga utflykter till museer med mera. Om detta tilltalar dig och vi gillar varandra så kan du bli min nya personliga assistent! Du kommer att assistera mig ca 30-32h/veckan med alla mina grundläggande behov (tex matning, förflyttning, hygien och kommunikation).    Vem är du? Jag vill att du ska kunna prata fly... Visa mer
.

Hej!
 
Jag är en glad kille på 14 år som på fritiden tycker om att vara i naturen, till exempel att gå på promenader, leka i parker och göra roliga utflykter till museer med mera. Om detta tilltalar dig och vi gillar varandra så kan du bli min nya personliga assistent! Du kommer att assistera mig ca 30-32h/veckan med alla mina grundläggande behov (tex matning, förflyttning, hygien och kommunikation). 
 
Vem är du?
Jag vill att du ska kunna prata flytande svenska då det är viktigt att jag kan kommunicera med dig. Du kommer även behöva vara min röst när jag vill prata med andra. Det är viktigt att du känner dig stark i kroppen samt har en god fysik för att kunna assistera mig (som är 175cm lång) vid förflyttningar (exv att gå i hemmet inkl trappor). Du får gärna vara en påhittig och positiv person. Och då jag tycker om att bada vill jag att du ska känna dig trygg i vattnet tillsammans med mig när jag badar. 

Om tjänsten
Arbetstiden kommer vara på eftermiddagar/kvällar och helger. På loven kan även dagtid bli aktuellt. Att arbeta tillsammans med mig skulle kunna fungera perfekt för dig som är flexibel och vill ha ett extra jobb eller helt enkelt jobba dessa tider.   
Ser fram emot att höra från dig!

Kollektivavtal KFO och individuell lönesättning. 

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan. Hoppas vi ses! Visa mindre

Personlig assistent, Älvsjö

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bad... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bada och spela gitarr. På vardagar är jag på daglig verksamhet där jag bland annat skapar musik och jobbar intressepolitiskt.

Jag behöver assistans med det mesta i min vardag och kan med hjälp av mina assistenter leva ett självständigt liv som vem som helst i min ålder. För att ge mig de bästa förutsättningarna behöver jag att du som assistent är en trygg person full av energi som tycker om när det händer saker.

Du behöver vara:

Lyhörd

Kommunikativ

Initiativtagande

Rökfri


Meriterande:

Erfarenhet av epilepsi


 

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annons-ID: 240880 Visa mindre

Personlig assistent sökes till en yngre kille

Vi söker nu en personlig assistent till en kille på snart 9 år. Han är väldigt aktiv kille som bor tillsammans med sin familj i Enskededalen.  Det är viktigt att du som assistent är snabb och har en god reaktionsförmåga.  Du ska vara lugn och trygg som person.  Du får gärna tycka om att vara ute och vara aktiv, erfarenhet av Autism och lågaffektivbemötande är en merit men inget krav.  Arbetstiderna är båda dag kväll och helg, och vi söker timanställda sam... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent till en kille på snart 9 år.
Han är väldigt aktiv kille som bor tillsammans med sin familj i Enskededalen. 
Det är viktigt att du som assistent är snabb och har en god reaktionsförmåga. 
Du ska vara lugn och trygg som person. 
Du får gärna tycka om att vara ute och vara aktiv, erfarenhet av Autism och lågaffektivbemötande är en merit men inget krav. 

Arbetstiderna är båda dag kväll och helg, och vi söker timanställda samt en tjänst på ca 50%. 


Det är viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift, för att förstå, kommunicera och föra dokumentation hos våra kunder. 
Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.
 
Som arbetsgivare kan vi erbjuda:
- Konkurrenskraftig lön.
- Friskvårdsbidrag.
- Möjligheter till vidareutbildningar
- Ett stort stöd i ditt arbete som personlig assistent.
 
ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). 
Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. 
Sista ansökningsdag är 2024-05-31 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsten tillsätts löpande.
Välkommen med din ansökan


Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen. Visa mindre

Personlig assistent till 17-årig kille i Bredäng omgående

Ansök    Jun 17    Stockholms kommun    Personlig assistent
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Skärholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms stads 11 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här arbetar mer än 1000 medarbetare för våra 37.000 invånare. Vi erbjuder en kommunal ve... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Skärholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms stads 11 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här arbetar mer än 1000 medarbetare för våra 37.000 invånare. Vi erbjuder en kommunal verksamhet som vi är stolta över och vi har en fantastisk mångfald. Välkommen med ditt unika bidrag!Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en 17-årig kille i Bredäng.

Du börjar i hemmet med att hjälpa mig att bli färdig innan färdtjänsten kommer. Min skola är i Årsta. Du är med mig under skoltiden och åker med mig hem. Arbetstiden kommer att vara 07.00 - 15.00 måndag till fredag. 

Arbetsplatsbeskrivning

Som personlig assistent hos oss får du en god introduktion, blir inbjuden att delta i regelbundna arbetsplatsmöten och kommer att få ett gott stöd av arbetsledningen i ditt arbete. I arbetet som personlig assistent arbetar du hemma hos kunden och på olika antal timmar utifrån behov med variation mellan dag, kväll eller natt.

Arbetsbeskrivning

Jag är en 17-årig kille som är i behov av personliga assistenter.  Jag tar mig delvis fram med hjälp av rullstol. När jag inte gör det går jag själv och är mycket rörlig och snabb. Som personlig assistent hjälper du mig i min vardag med både omvårdnad och rent praktiskt. Det innebär bland annat hjälpa mig till och från skolan samt uppgifter så som att tvätta mig, ge mig mat (PEG) klä på mig och byta inkontinens hjälpmedel.

Jag är mycket överkänslig mot lukter som exempelvis rökning eller parfym och det är därför viktigt att du avstår detta under arbetstid. Utöver det är jag allergisk mot pälsdjur. Jag får i mig näring och mediciner via en PEG-sond men jag gillar att äta hembakat bröd som är fritt från gluten, laktos och nötter. Eftersom jag inte använder talat språk använder jag mig utav PEX-bilder och tecken som stöd. 

Kvalifikationer

En viktiga egenskap du behöver för att passa i denna roll som personlig assistent är 
tålamod. Du bör också ha en vana av alternativa kommunikationssätt, omvårdnad och autismspektrumet. Du behöver också kunna tala och läsa/skriva god svenska.

Det är meriterande om du tidigare jobbat med PEG-sond.

Välkommen med din ansökan!
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Personlig assistent till en man boende på Söder

Jag är en man som söker en personlig assistent. Du kommer att arbeta med mig i mitt hem och det är det viktigt att du har en känsla för integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet av personlig assistans, men det allra viktigaste för mig är att vi kan trivas bra ihop och att du är en person som tycker om att hålla ordning omkring dig. Det är också bra om du har erfarenhet av lyft med hjälpmedel men det är inte nödvändigt. Jag behöver hjälp med det ... Visa mer
Jag är en man som söker en personlig assistent.

Du kommer att arbeta med mig i mitt hem och det är det viktigt att du har en känsla för integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet av personlig assistans, men det allra viktigaste för mig är att vi kan trivas bra ihop och att du är en person som tycker om att hålla ordning omkring dig.

Det är också bra om du har erfarenhet av lyft med hjälpmedel men det är inte nödvändigt. Jag behöver hjälp med det mesta och det är viktigt att du är stark för att kunna köra mig i min rullstol.

Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Eftersom jag bara pratar svenska så är det bra om du också kan prata svenska.

Tjänst: Initialt en timanställning. Möjlighet att över tid utvecklas till en större tjänst, ca 30-40 tim i veckan enligt överenskommelse och ta ett större ansvar.

Arbetstiderna förlagda dag, kväll, natt och helg.

Annonsens ID nummer: 241242

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Social kille i Gustavsberg söker cool assistent

OM MIG Jag är en 22-årig kille som är aktiv, gillar sport och musik. Jag använder rullstol och kommunicerar med teckenspråk. OM DIG Jag söker en skön kille i min egen ålder eller något äldre för en ca 40-50 % tjänst. Jag bor på Värmdö, en halvtimme från stan. Kan du inte tecken så lär du dig genom mig och genom att gå en teckenkurs. Välkommen med din ansökan! OM RAMP Ramp Personlig Assistans är en idéburen assistansanordnare med en tydlig radikal profi... Visa mer
OM MIG
Jag är en 22-årig kille som är aktiv, gillar sport och musik. Jag använder rullstol och kommunicerar med teckenspråk.
OM DIG
Jag söker en skön kille i min egen ålder eller något äldre för en ca 40-50 % tjänst. Jag bor på Värmdö, en halvtimme från stan.
Kan du inte tecken så lär du dig genom mig och genom att gå en teckenkurs.
Välkommen med din ansökan!


OM RAMP
Ramp Personlig Assistans är en idéburen assistansanordnare med en tydlig radikal profil bortom den våta omsorgsfilten och vinstmaximering. Ramp följer etiska riktlinjer och följer kollektivavtal Kommunal-Fremia.
www.ramp.nu Visa mindre

Glad och trygg assistent sökes till mitt Dreamteam på Söder!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:   Jag söker dig som vill göra ditt bästa för att ge mig ett tryggt och roligt liv. Som vill förstå mig och hjälpa mig kommunicera så att jag är trygg i min vardag. Ser möjlighet i stället för hinder. Jag är en tjej på 31 år som bor i en fin lägenhet med assist... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Jag söker dig som vill göra ditt bästa för att ge mig ett tryggt och roligt liv. Som vill förstå mig och hjälpa mig kommunicera så att jag är trygg i min vardag. Ser möjlighet i stället för hinder. Jag är en tjej på 31 år som bor i en fin lägenhet med assistans vid Hornstull. Är aktiv och gör roliga saker och vill att du följer med mig. Jag promenerar på Långholmen och fikar i Tanto. Simmar två gånger i veckan med min simklubb. På semestern tar jag skärgårdsbåten till Blidö och Svartlöga med mina assistenter och i höst åker jag till Grekland.

I mitt dreamteam ingår ett gäng assistenter. Jag söker dig som i förlängningen vill dela arbetsledarskap och bemanningsansvar med två av dem. De är ett kreativt gäng som håller på med musik, film, konst och fotografi. Det är ett plus om du ägnar dig åt något skapande som du kan föra in i mitt liv. Jag tycker om att baka, bada och lyssna på musik. Vi äter gott då mina assistenter lagar god mat. Jag vill ha mysigt och roligt.

Det är svårt för mig när jag inte förstår eller kan göra mig förstådd. Tydlighet, struktur och ordning är viktigt för mig. Jag kommunicerar med bilder (PECS). Jag behöver trygghet och vill att du inger lugn och är lyhörd inför mina behov. Du är ansvarstagande, kan simma och kommer i tid. Du behöver ha lätt att samverka med andra då du ofta jobbar dubbelt med annan assistent och måste bemöta mig med ett gemensamt förhållningssätt.

Hos mig ska alla lära sig och utveckla min kommunikation och ha ett lågaffektivt bemötande. Du får introduktion, deltar i möten och handledning. Det är ett krav att du har kunskap och erfarenhet av autism. Vill hjälpa mig i situationer som kan vara påfrestande för mig då mitt beteende kan bli utmanande. Det är meriterande om du har erfarenhet av bildkommunikation, lågaffektivt bemötande, arbetat som assistent och arbetsledare tidigare.

Omfattning: Anställningen börjar med timanställning men kommer öka längre fram till 20-30 timmar/vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt dag/kväll/natt/helg. Du börjar med praktisk introduktion bredvid en erfaren assistent. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge annonsens ID-nummer: 238296

Välkommen med din ansökan!**

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Personlig assistent till tjej, Bromma

Du är en ung, social och trygg tjej. Du tycker om att arbeta med ungdomar, är stimulerande och ansvarsfull. Då denna tjej är ivrig att utvecklas önskar vi att du har intresse för pedagogik och träning genom lek. Tjejen är glad, social och har en härlig personlighet med stort intresse för sång och musik. Vi söker därför en person som är likasinnad, utåtriktad, glad och sprallig. Erfarenheter från arbete med barn och/eller med omvårdnad är meriterande. Du är... Visa mer
Du är en ung, social och trygg tjej. Du tycker om att arbeta med ungdomar, är stimulerande och ansvarsfull. Då denna tjej är ivrig att utvecklas önskar vi att du har intresse för pedagogik och träning genom lek. Tjejen är glad, social och har en härlig personlighet med stort intresse för sång och musik. Vi söker därför en person som är likasinnad, utåtriktad, glad och sprallig.
Erfarenheter från arbete med barn och/eller med omvårdnad är meriterande. Du är dessutom engagerad, påhittig, självständig och har god initiativförmåga. Struktur, ordning och reda är andra värdefulla egenskaper som kommer väl till pass i detta arbete.
Det är mycket viktigt att du tar ansvar och är initiativtagande. Tunga lyft förekommer. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du arbetar hos oss på lång sikt. Vi söker personlig assistent, tjej, att ingå i ett team om flera assistenter att arbeta med en glad och busig 20-årig tjej med funktionsnedsättningar.
Dina arbetsuppgifter är att hjälpa henne hem från Daglig verksamhet, kvällsbestyr, medicinering, förflyttningar, träning etc. men framförallt ge lekfulla och utvecklande stunder. Arbetstiden är förlagd till vardagar kl.16.30-20.30. Därutöver tillkommer helgarbete med varierande tider och enstaka nätter.
Denna tjänst ställer krav på att tala flytande svenska då flickan annars för svårt att kommunicera.
Då bostaden är förlagd i Smedslätten, Bromma, kan det vara en fördel om du bor i närområdet. Då familjen även vistas på Gotland delar av sommaren önskar vi att du följer med till sommarhuset. Anställning efter överenskommet schema med start snarast möjligt. Vi erbjuder introduktion och utbildning.
Intervjuer sker löpande, vänta inte med din ansökan!
Kontaktperson: Åsa Crossner 0735-636000 eller Magnus Crossner 070-5671100 Visa mindre

Personlig assistent sökes till glad tjej i Stockholm.

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om rollen: Jag är en glad, 34-årig tjej som bor i lägenhet centralt i Stockholm. Jag söker nu en personlig assistent som, precis som jag, tycker om kläder, smink, dansa och att resa. För att jag ska få ut det mesta av livet behöver jag assistans. Din arbetsplat... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om rollen:

Jag är en glad, 34-årig tjej som bor i lägenhet centralt i Stockholm. Jag söker nu en personlig assistent som, precis som jag, tycker om kläder, smink, dansa och att resa. För att jag ska få ut det mesta av livet behöver jag assistans. Din arbetsplats är där jag befinner mig både på jobbet, resor och hemma.

Du kommer assistera mig i min vardag och även arbeta med mig när jag simmar varje vecka. Jag badar i pool så du bör inte ha klorallergi. Det är bra om du som person är en ungdomlig, fantasifull tjej med stort tålamod och lätt till skratt.
En hel del lyft ingår så det är bra om du inte har ont i rygg, axlar och knän. Jag har hjälpmedel i min lägenhet men man måste också kunna hjälpa mig när jag är ute, utan hjälpmedel. Att jobba som assistent är ett ansvarsfullt jobb som kräver att man kan sätta sig in i andra personers behov.

Kvalifikationer:

Du klarar av att bada i pool med klor.

Kvinna med stort tålamod och nära till skratt.

Stryka att assistera vid lyft och förflyttningar.

Erfarenhet av lågaffektivt bemötande


Meriterande:

Tidigare erfarenhet av teckenkommunikation är ett plus men inte ett måste. Då det kommer ingå i tjänsten kommer du som saknar den erfarenheten gå på kurs hos mig och lära dig.


Arbetstider: Arbete är förlagt dagtid, vanligtvis 12 timmarspass 8-20. Vid extrapass kan även nattpass förekomma för den som vill.

Omfattning: Timanställning vid behov (med eventuell möjlighet till schemaanställning på sikt, ca 70%).

Tillträde: Jag vill gärna att du kan börja så snart som möjligt. Du kommer få en planerad och betald introduktion.

Om arbetsgivaren: Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Om rekryteringsprocessen: Förklara gärna i din ansökan varför just du passar bra för tjänsten, det ökar dina chanser att gå vidare i processen. Är du aktuell för tjänsten kommer uppdragsgivaren eller ansvarig arbetsledare att kontakta dig, oftast inom några veckor. Om du går vidare i processen finns möjlighet att ställa frågor om tjänsten.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Är du redo att göra skillnad på riktigt? Intervjuer sker löpande så sök redan idag! Visa mindre

Personliga assistenter sökes extra till vikariepool - Stockholm

Om tjänstenVi på Vår Omtanke söker nu vikarier runt om i Stockholms området som kan hoppa in hos våra kunder när de blir sjukdom eller vakanser.Studerar du ellertrivs du att arbeta på olika arbetsplatser så passar detta dig. Vem är du?Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig.Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situat... Visa mer
Om tjänstenVi på Vår Omtanke söker nu vikarier runt om i Stockholms området som kan hoppa in hos våra kunder när de blir sjukdom eller vakanser.Studerar du ellertrivs du att arbeta på olika arbetsplatser så passar detta dig.
Vem är du?Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig.Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.Vad får du?Ett givande jobb som gör skilland, friskvård, utbildning och väl introduktion.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Enligt överenskommelse
Vad händer nu?Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande.Skicka med ditt cv ochditt personliga brev.
Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke men kan även komma attläsas av kund och anhöriga.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes för extrajobb i Älvsjö

Ansök    Jun 14    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Är du en person som brinner för att göra skillnad i andra människors liv? Då kanske arbetet som personlig assistent skulle vara något för dig. Om arbetet:Vår uppdragsgivare är en kille på36 år sombor i en egen lägenhet i Älvsjö. Han har Autism, adhd, cp-skada och lindrigt förståndshandikapp. Han förflyttar sig med permobil ute och liten el-rullstol hemma. Hanbehöver hjälp med det mesta i sin vardag, såsom påklädning, hygien, äta och stå i sitt ståskal. Sin... Visa mer
Är du en person som brinner för att göra skillnad i andra människors liv? Då kanske arbetet som personlig assistent skulle vara något för dig.
Om arbetet:Vår uppdragsgivare är en kille på36 år sombor i en egen lägenhet i Älvsjö. Han har Autism, adhd, cp-skada och lindrigt förståndshandikapp. Han förflyttar sig med permobil ute och liten el-rullstol hemma. Hanbehöver hjälp med det mesta i sin vardag, såsom påklädning, hygien, äta och stå i sitt ståskal. Sindator och mobil sköter han själv.
Han tränar på gym för rörelsehindrade sen 20 år tillbakaoch tycker det är kul medträning, kost och hälsa.På fritiden tycker han om att åka iväg och titta påslott, ta en promenad på Djurgården, fika nåt gotteller bara ta det lugnt hemma vid sindator och lyssna på musik.Du kommer att jobba i en grupp om 5 assistenter och mest vid dubbelbemanning.
Om dig:Studerar du på universitet eller högskolan skulle det här jobbet passa dig perfekt. Vi söker dig som vill jobba mellan 30-38 timmar i veckan i sommar och somäven i höstkan tänka sig atthoppa in extra vid behov och arbeta enstaka helger.Vi tror att du som sökerär en positiv och trygg kille mellan 20-40 år. Dutycker om att vara aktiv och hardu utöver det ett intresse för hälsa och träning är det ett plus.
Då det är viktigt att kommunikationen er emellan fungerar felfritt är det ett krav att din svenska är helt flytande i både tal och skrift. Det är också viktigt att du är rökfri.
Varför arbeta hos oss?
Som anställd hos oss får du möjligheten att bidra till en meningsfull vardag för andra, samtidigt som du utvecklas professionellt. Vi erbjuder interna utbildningar och goda anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Vår arbetsplats präglas av ömsesidig respekt och en stark gemenskap där varje medarbetares insats värderas högt.
Omfattning:Tjänsten omfattar cirka30-38 timmar i veckan under sommarmånaderna (juni, juli och augusti)och avser dag-och kvällspass samthelger. I höst finns också möjlighet att arbeta extra vid behov och enstaka helger.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
Villkor för anställning: Om du som kandidat går vidare i processen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs det att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning som tar ca 1 timme.
Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma enligt rutin i våra rekryteringar och polisutdrag begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.Vid anställning hos minderårig tillkommer även en introduktionsutbildning rörande barnperspektivet.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i Trosa 75 - 100 %

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag söker en personlig assistent på heltid 100%. Jag har 7 assistenter, 5 arbetar dagtid 8-20 och 8-22. Eftersom arbetspassen är långa innebär det att det blir mycket sammanhängande ledighet mellan arbetspassen. Jag har även vaken natt 22-08. Jag är totalförl... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag söker en personlig assistent på heltid 100%.

Jag har 7 assistenter, 5 arbetar dagtid 8-20 och 8-22. Eftersom arbetspassen är långa innebär det att det blir mycket sammanhängande ledighet mellan arbetspassen. Jag har även vaken natt 22-08.

Jag är totalförlamad sedan tio år tillbaka och behöver assistans med allt, detta känner du säkert till eftersom vi förutsätter att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Jag har inget andningsstöd, pratar själv obehindrat.

Att du bor i närområdet är bra och att du har körkort är en förutsättning då kommunikationerna till Trosa inte är dom allra bästa. Jag har även en egen bil som assistenterna kör.
Jag arbetar även 25% i familjeföretaget och bor i en funktionell villa med stora ytor och alla tänkbara hjälpmedel.
Svenska i tal och skrift är ett krav.

Välkommen med din ansökan till JAG personlig assistans.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

AnnonsID: 239862 Visa mindre

Personlig assistent sökes på dagtid

Hej!   Jag bor i Skarpnäck och lever ett liv med spontanitet och aktiviteter. Resor, promenader, matlagning och kulturella evenemang är några av mina passioner. Jag värdesätter även lugna stunder när jag gärna fördjupar mig i böckers och läsningens värld. Jag har assistans dygnet runt.   Den jag söker: Serviceinriktad Har lätt för att ta instruktioner  Talar och förstår svenska språket flytande Ansvarstagande Ej rökare   Tidigare erfarenhet av yrket är int... Visa mer
Hej!
 
Jag bor i Skarpnäck och lever ett liv med spontanitet och aktiviteter. Resor, promenader, matlagning och kulturella evenemang är några av mina passioner. Jag värdesätter även lugna stunder när jag gärna fördjupar mig i böckers och läsningens värld. Jag har assistans dygnet runt.
 
Den jag söker:
Serviceinriktad
Har lätt för att ta instruktioner 
Talar och förstår svenska språket flytande
Ansvarstagande
Ej rökare
 
Tidigare erfarenhet av yrket är inte krav, du kommer att få lära dig allt du behöver på plats. Det viktiga är att du är lyhörd, villig att lära dig nya saker och har tålamod då vissa moment kräver träning innan det flyter på.
 
Då jag behöver hjälp med många olika praktiska moment i vardagen, bland annat förflyttningar, behöver du vara fysiskt frisk utan tidigare problem/skador i rygg eller andra rörelseorgan.
 
Arbetet som personlig assistent är varierande och du behöver vara beredd på att det kan växla mellan dagar med många aktiviteter och andra dagar då det är lugnt och inte händer lika mycket.
 
Tjänsten som erbjuds:
Arbete dagar och kvällar med tjänstgöring mellan 08-20.
Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse 50-100%
Individuell lönesättning och friskvårdsbidrag.
 
Ange i din ansökan vilken omfattning du söker arbete samt om du har specifika önskemål om arbetstider, exempelvis vardagar/helger eller varierat.
 
Skriv gärna några rader om vem du är och skicka din ansökan samt CV till: 
suzan.assistans@gmail.com
 
Uppge referens "dag" i din ansökan
 
Välkommen med din ansökan!


Vi på Fri Assistans administrerar personlig assistans för assistansberättigade i Stockholms län. Vi är måna om att erbjuda hög service till både kunder och anställda eftersom vi vet att bra personliga assistenter är en förutsättning för bra personlig assistans. Därför vill vi vara en riktigt bra arbetsgivare och arbeta för goda relationer med varje medarbetare.

Vi är anslutna till KFO och följer deras kollektivavtal, det ger dig som anställd trygga och tydliga anställningsvillkor. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag, smidig tidrapportering, tillgänglighet dygnet runt samt fortbildning i rollen som personlig assistent. Vi vill att du ska trivas och stanna hos oss! Visa mindre

9-årig tjej söker engagerad nattassistent - 35 timmar/vecka

Hej, Här är jag, en 9-årig glad tjej som bor i Älvsjö med min familj, en kort promenad från pendeltågsstationen. Jag gillar när det händer saker omkring mig. För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att du har ett stort engagemang och tålamod samt är lugn och trygg i dig själv. Det är även av stor vikt att du är lyhörd och kan tolka mina signaler, då jag inte har ett talat språk. Jag vill att du är kvinna och talar och skriver svenska obehindr... Visa mer
Hej,


Här är jag, en 9-årig glad tjej som bor i Älvsjö med min familj, en kort promenad från pendeltågsstationen.

Jag gillar när det händer saker omkring mig. För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att du har ett stort engagemang och tålamod samt är lugn och trygg i dig själv. Det är även av stor vikt att du är lyhörd och kan tolka mina signaler, då jag inte har ett talat språk. Jag vill att du är kvinna och talar och skriver svenska obehindrat. Jag ser gärna att du är kreativ och flexibel. Det är en fördel om du har en positiv syn på livet och tar egna initiativ. Jag vill att du har tidigare erfarenhet av barn med funktionsnedsättning och det är ett krav att du har erfarenhet av nattarbete. Det är även meriterande om du har jobbat med sondmatning/knapp på magen och matpump.

På min fritid gör jag utflykter med min familj, deltar i Parasport-aktiviteter, åker och badar mm. Det är viktigt att du kan följa med på resor med mig och min familj, både inom- och utanför Sverige, då din arbetsplats är där jag befinner mig. Då det tar tid att lära känna varandra och skapa en trygg relation, vill jag att du ser arbetet hos mig som långsiktigt.

Arbetspassen är i dagsläget förlagda mellan 22-08 vardag som helg, men tiderna kan komma att ändras över tid. Under introduktionen kommer du till en början att arbeta eftermiddagar/kvällar samt dagtid helger, för att bygga en relation med mig.
Om du blir aktuell för tjänsten vill jag att du har minst 2 referenser som kan berätta hur du är som nattassistent.

Du kommer att bli anställd av Assistans i Balans vilket innebär att du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning samt en god introduktion.

För att bli anställd måste du kunna visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister - detta begär du ut kostnadsfritt från polisens hemsida.

Lön: Individuell lönesättning. Avtal Fremia/Kommunal

Ansök snarast. Intervjuer sker löpande.

Hoppas vi ses! Visa mindre

Helgpass och sovande jour för dig som kan TAKK och autism

Ansök    Jun 14    Aberia AB    Personlig assistent
Lär känna mig och min assistans närmare genom min rekryteringsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=D01_3KJYFvM&list=TLGG4jDHwgEgQUkxOTAzMjAyNA OM MIG: Jag är en tjej på 28 år som bor i min egna lägenhet i Vällingby. Jag tycker bland annat om att spela spel, dansa, lyssna på musik och leka, antingen inne eller ute i lekparken - jag älskar verkligen när det händer grejor och har en väldigt stor aptit på livet. Förutom mina olika aktiviteter på dagarna så... Visa mer
Lär känna mig och min assistans närmare genom min rekryteringsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=D01_3KJYFvM&list=TLGG4jDHwgEgQUkxOTAzMjAyNA


OM MIG:

Jag är en tjej på 28 år som bor i min egna lägenhet i Vällingby. Jag tycker bland annat om att spela spel, dansa, lyssna på musik och leka, antingen inne eller ute i lekparken - jag älskar verkligen när det händer grejor och har en väldigt stor aptit på livet. Förutom mina olika aktiviteter på dagarna så går jag på daglig verksamhet. För att kunna leva mitt liv till fullo och gå på daglig verksamhet så är ordning och reda, rutiner och tydliggörande pedagogik väldigt viktigt för mig så att min vardag ska bli så lugn och harmonisk som möjlig.


OM TJÄNSTEN:

Nu söker jag dig som vill jobba ca 25% enligt schema på helger. Pass/-en är förlagda mellan fredagar och söndagar och kan innefatta sovande jour.

Att bygga en stark och personlig relation med mina assistenter är en energikrävande process som tar tid, därför behöver du vara redo att satsa långsiktigt och helhjärtat för att vi ska kunna bygga en stark och personlig relation. Du får en god introduktion, ut- och fortbildning samt personlig arbetsledning och handledning.

Tillfälliga vikarier är inte ett alternativ för mig då mina assistenter är speciellt utvalda för mig.


OM DIG:

Du som söker behöver ha erfarenhet av:

- TAKK
- Autism
- Utvecklingsstörning
- Lågaffektivt bemötande

Du ska vara lugn och trygg i dig själv, har en positiv inställning och ser möjligheterna i en utmaning. Är lösningsfokuserad och kvicktänkt samt förutsägbar och konsekvent. Du ska kunna och ha erfarenhet av TAKK och autism. Det är meriterande om du är erfaren av assistentyrket sedan tidigare och gillar att arbeta självständigt.

Jag behöver en person som ger mig trygghet samt livskvalitet i vardagen, är en stor inspiratör för mig och hjälper mig att tolka min omvärld, vilket ger tydlighet i min vardag.

Det är viktigt att du har god svenska i tal och skrift för vår kommunikation.

Är du rätt person med rätt inställning och erfarenhet? Tveka inte och sök redan idag!

Vi är arbetsgivaren som är små nog att vara nära och stora nog att verkligen göra skillnad.

Att vara anställd i Aberia innebär att du har en närvarande chef, arbetsledning i ditt dagliga arbete, handledning, kollektivavtal, friskvård och en mängd utbildningsmöjligheter.

Vi har sedan 2001 varit verksamma inom personlig assistans. Våra kunder finns i hela Sverige och är barn, unga, vuxna, familjer och kommuner med vårt huvudkontor i Stockholm. Tillsammans har vi en lång och gedigen erfarenhet av att leva med och arbeta inom personlig assistans.

Aberia ägs av Aberia AS, ett norskt familjeägt bolag, med ca 1200 anställda och som startade 1981. Ägare är NHC Group som driver ett brett utbud av välfärdstjänster.. Visa mindre

Assistent för resa till Bohuslän sökes

Ansök    Jun 14    Stil Assistans AB    Personlig assistent
Stockholmstjej söker assistent för resa till Bohuslän!   Jag är en tjej på 46 år som söker dig som vill följa med på en resa till Bohuslän.  Nu ska jag ge mig ut på en resa till den vackra idyllen i Bohuslän och behöver dig som vill följa med och assistera mig. Jag och mina assistenter kommer ha en egen hyrd stuga som vi kommer att bo i. Min föräldrar bor i en stuga i närheten. Jag kommer att vara där i två veckor mellan 16 juli - 1 augusti. Trivs vi br... Visa mer
Stockholmstjej söker assistent för resa till Bohuslän!
 


Jag är en tjej på 46 år som söker dig som vill följa med på en resa till Bohuslän. 

Nu ska jag ge mig ut på en resa till den vackra idyllen i Bohuslän och behöver dig som vill följa med och assistera mig. Jag och mina assistenter kommer ha en egen hyrd stuga som vi kommer att bo i. Min föräldrar bor i en stuga i närheten. Jag kommer att vara där i två veckor mellan 16 juli - 1 augusti. Trivs vi bra ihop finns det möjlighet till vidare anställning efter vår resa. Du kommer att tjänstgöra på plats med en annan erfaren assistent, vilket innebär att ni turas om och jobbar dygnsvis. De dagar du inte jobbar får du självklart hitta på vad du vill. Det är viktigt att du är medveten om att lediga dagar kan dras in om något oförutsett händer. Du kommer att få ersättning enligt gällande avtal mellan kommunal och Fremia på resan. 

Jag ser gärna att du som söker är mellan 22 och 50 år, har tålamod, humor, är ansvarsfull, strukturerad och företagsam. På grund av min nedsatta syn har jag svårt att orientera mig i nya miljöer. Därför är det bra om du på egen hand kan ta dig fram i okända miljöer med hjälp av karta eller mobil, då jag ibland inte kan förklara vägen. Det blir därför din uppgift att ta oss på ett säkert sätt till slutdestinationen. Du behöver därför kunna köra mig i min manuella rullstol, både i folktäta miljöer och i allmänna kommunikationer. På grund av min synskada behöver du ha flytande svenska i tal och skrift då du ibland hjälper mig att läsa och skriva. Du hjälper mig självklart även med vardagliga sysslor och hygien. Vi kommer göra vissa utflykter tillsammans med mina föräldrar men det är fortfarande du som assisterar mig, inte mina föräldrar. Du följer mig dit jag går!

Det är viktigt att du är självgående och kan handskas med problem och lösa dem på ett lugnt och strukturerat sätt. Det är även viktigt för mig att du är lyhörd och ser möjligheter i stället för hinder och kan ta egna initativ utan att ta över. Då jag är en aktiv person bör du ha god fysik. På grund av arbetets karaktär är endast kvinnliga sökanden aktuella för denna tjänst. Ingen tidigare erfarenhet av personliga assistent yrket är nödvändig då denna tjänst främst är av servicekaraktär. Du måste vara villig att lära dig. 

Passen är som tidigare nämts dygnspass med sovande jour kl. 00.30-07.00.

Välkommen med din ansökan till blomgren7@telia.com Dit vänder du dig också med frågor. Jag blir din arbetsleare och STIL blir din arbetsgivare.  STIL har inte möjlighet att svara på frågor eller ta emot ansökningar gällande denna tjänst. 

Vill du veta mer om STIL hittar du mer info på www.stil.se


 

 

 

 

STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige.
Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till kvinna i centrala Stockholm

Ansök    Jun 14    Igs Assistans AB    Personlig assistent
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utve... Visa mer
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
Du kommer arbeta vid sjukdom och ledighet samt dom lediga passen som finns i schemat. Det är önskvärt att du är intresserad av att vara anställd i minst två år framöver, gärna längre.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller som personlig assistent. Däremot behöver du kunna tala och skriva flytande svenska. Det är också oerhört viktigt att du följer basala hygienrutiner noga och samvetsgrant.
Du som söker är en person med fysisk styrka och skinn på näsan. Du uppskattar tydlighet och ärlighet. Du är lyhörd och uppmärksam på kundens behov. Ibland finns det stunder när inget särskilt behöver göras, men du ska snabbt kunna hjälpa till när det behövs. Eftersom du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Privata samtal på arbetstid undanbedes.
Meriterande är om du har erfarenhet av ventilator, hostmaskin samt mobil lyft.
Kunden är en kvinna i 60-års åldern med muskelsvaghet. Hon är därför rullstolsbunden och behöver hjälp med förflyttning, hygien, städning, matlagning etc. Hon tycker om att promenera, träffa vänner och gå på museum. Hon har dygnet-runt assistans med pass fördelade 08:00-15:00, 15:00-22:00, 22:00-08:00 (vaken natt).
Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsvariation, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra. Målet är att hon ska kunna leva sitt dagliga liv och ha möjlighet att vara spontan.
Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning, helst i oöppnat kuvert. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns (Vårdföretagarna/Kommunal).
Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka.
Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.
Vi ser fram emot att välkomna dig till IGS! Visa mindre

Personlig assistent sökes för nattjänst

Hej!   Jag bor i Skarpnäck och lever ett liv med spontanitet och aktiviteter. Resor, promenader, matlagning och kulturella evenemang är några av mina passioner. Jag värdesätter även lugna stunder när jag gärna fördjupar mig i böckers och läsningens värld. Jag har assistans dygnet runt.   Den jag söker: Serviceinriktad Har lätt för att ta instruktioner  Talar och förstår svenska språket flytande Ansvarstagande Ej rökare   Tidigare erfarenhet av yrket är int... Visa mer
Hej!
 
Jag bor i Skarpnäck och lever ett liv med spontanitet och aktiviteter. Resor, promenader, matlagning och kulturella evenemang är några av mina passioner. Jag värdesätter även lugna stunder när jag gärna fördjupar mig i böckers och läsningens värld. Jag har assistans dygnet runt.
 
Den jag söker:
Serviceinriktad
Har lätt för att ta instruktioner 
Talar och förstår svenska språket flytande
Ansvarstagande
Ej rökare
 
Tidigare erfarenhet av yrket är inte krav, du kommer att få lära dig allt du behöver på plats. Det viktiga är att du är lyhörd, villig att lära dig nya saker och har tålamod då vissa moment kräver träning innan det flyter på.
 
Då jag behöver hjälp med många olika praktiska moment i vardagen, bland annat förflyttningar, behöver du vara fysiskt frisk utan tidigare problem/skador i rygg eller andra rörelseorgan.
 
Arbetet som personlig assistent är varierande och du behöver vara beredd på att det kan växla mellan dagar med många aktiviteter och andra dagar då det är lugnt och inte händer lika mycket.
 
Tjänsten som erbjuds:
Vaken natt med tjänstgöring mellan 20:00-08:00. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse 50-100% Individuell lönesättning och friskvårdsbidrag.
 
Ange i din ansökan vilken omfattning du söker arbete samt om du har specifika önskemål om arbetstider, exempelvis vardagar/helger eller varierat.
 
Skriv gärna några rader om vem du är och skicka din ansökan samt CV till: 
suzan.assistans@gmail.com
 
Uppge referens "natt" i din ansökan
 
Välkommen med din ansökan!


Vi på Fri Assistans administrerar personlig assistans för assistansberättigade i Stockholms län. Vi är måna om att erbjuda hög service till både kunder och anställda eftersom vi vet att bra personliga assistenter är en förutsättning för bra personlig assistans. Därför vill vi vara en riktigt bra arbetsgivare och arbeta för goda relationer med varje medarbetare.

Vi är anslutna till KFO och följer deras kollektivavtal, det ger dig som anställd trygga och tydliga anställningsvillkor. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag, smidig tidrapportering, tillgänglighet dygnet runt samt fortbildning i rollen som personlig assistent. Vi vill att du ska trivas och stanna hos oss! Visa mindre

Kvinna i Liljeholmen söker personlig assistent.

Ansök    Jun 14    Humana AB    Personlig assistent
Är du initiativtagande och lyhörd och söker ett givande arbete? Då kanske du är vår nya kollega! Om tjänsten: Vår kund är en glad och trevlig kvinna i 30-års åldern som bor på Liljeholmen. Hon har en ryggmärgsskada, är rullstolsburen och behöver assistans för att klara de flesta moment i vardagen. Som personlig assistent kommer du att vara ett stöd vid personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor samt annat som kan uppkomma i vardagen. Vår kund tycke... Visa mer
Är du initiativtagande och lyhörd och söker ett givande arbete? Då kanske du är vår nya kollega!

Om tjänsten:
Vår kund är en glad och trevlig kvinna i 30-års åldern som bor på Liljeholmen. Hon har en ryggmärgsskada, är rullstolsburen och behöver assistans för att klara de flesta moment i vardagen. Som personlig assistent kommer du att vara ett stöd vid personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor samt annat som kan uppkomma i vardagen. Vår kund tycker om att träna, vara ute i solen, titta på serier med mera.

Schema:
V.1 Måndag 08.00-17:00, onsdag-torsdag 17:00-08:00 (varav sju timmars väntetid) Fredag 08.00-17:00
V.2 Onsdag-torsdag 17:00-08:00 (varav sju timmars väntetid), Lördag-Söndag 08:00-08:00 (varav sju timmars väntetid)

Vem är du?
Vi ser att du som sökande är lyhörd och initiativrik, att du kan ta initiativ men också känna av när du inte ska ta fullt lika stor plats. Rollen ställer höga krav på att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Du ska vara rökfri. Vi kommer lägga stor vikt vid att du och vår kund har en god personkemi samt att du passar bra in i personalgruppen.

Tjänstgöringsgrad: 64%
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.
Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen ”Så länge uppdraget varar”, samt timanställning.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana och kunden. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
 
Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Välkommen med din ansökan

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Visa mindre

Extrapersonal som personlig assistent sökes till 73-årig kvinna i Vaxholm

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Extrapersonal som personlig assistent sökes till 73-årig kvinna i Vaxholm Antal tjänster: 1 Vi söker en personlig assistent till vår kund, en 73-årig kvinna som bor i Vaxholm. Vi söker dig som också är kvinna och som vill arbeta extra. Du kommer att arbeta pass... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Extrapersonal som personlig assistent sökes till 73-årig kvinna i Vaxholm
Antal tjänster: 1

Vi söker en personlig assistent till vår kund, en 73-årig kvinna som bor i Vaxholm. Vi söker dig som också är kvinna och som vill arbeta extra. Du kommer att arbeta pass som är förlagda kl 8-16 eller kl 16-22. Kunden bor så det är enkelt att komma med både bil och buss.

Kunden bor i en väl anpassad lägenhet och har alla hjälpmedel som behövs för att kunna utföra ett bra arbete. Hon tycker om att komma ut på olika aktiviteter men tycker också om att vara hemma och lyssna på en bok eller lösa korsord. Blommor och baka är ett stort intresse. Hennes son och barnbarn är ibland på besök och därför kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Du som söker ska vara kvinna, ha god initiativförmåga och kunna ta ett stort ansvar. Arbetsgruppen är flexibel och väldigt måna om varandra och kunden, vilket vi ser att du också gör. De ställer alltid upp för varandra och ser till att alla trivs på arbetet.

Låter detta som något för dig så sök gärna tjänsten!

Har du frågor så tveka inte att ringa mig.

Att arbeta som vikarie på hjelpa

Som vikarie kan du bli kontaktad för att hoppa in såväl vid planerade ledigheter som när någon av dina kollegor är sjuk. Ofta har du också goda möjligheter till en fast schemarad efter hand.

Förväntningar på dig som medarbetare

För en assistent på hjelpa ser arbetsuppgifterna olika ut beroende på kundens hjälpbehov och person. Därför behöver vi engagerade och flexibla medarbetare som precis som vi sätter kunden i första rummet.

Våra förväntningar på dig som assistent är att du är:

? Bra på att samarbeta med andra

? Kommunikativ och lyhörd

? Ansvarstagande

? Respektfull och trevlig i ditt bemötande av andra

? En person som har rätt inställning och vill utvecklas i ditt arbete

Kvalifikationer

På hjelpa är det inget krav att du har erfarenhet av assistansbranschen, men det alltid meriterande om du har:

? erfarenhet av personlig assistans

? erfarenhet inom vård och omsorg

? erfarenhet av arbete med människor eller service

Krav

Vi begär alltid ut registerutdrag och tar referenser innan anställning. Visa mindre

Personlig assistent till en man boende på Söder

Jag är en man som söker en personlig assistent. Du kommer att arbeta med mig i mitt hem och det är det viktigt att du har en känsla för integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet av personlig assistans, men det allra viktigaste för mig är att vi kan trivas bra ihop och att du är en person som tycker om att hålla ordning omkring dig. Det är också bra om du har erfarenhet av lyft med hjälpmedel men det är inte nödvändigt. Jag behöver hjälp med det ... Visa mer
Jag är en man som söker en personlig assistent.

Du kommer att arbeta med mig i mitt hem och det är det viktigt att du har en känsla för integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet av personlig assistans, men det allra viktigaste för mig är att vi kan trivas bra ihop och att du är en person som tycker om att hålla ordning omkring dig.

Det är också bra om du har erfarenhet av lyft med hjälpmedel men det är inte nödvändigt. Jag behöver hjälp med det mesta och det är viktigt att du är stark för att kunna köra mig i min rullstol.

Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Eftersom jag bara pratar svenska så är det bra om du också kan prata svenska.

Tjänst: Initialt en timanställning. Möjlighet att över tid utvecklas till en större tjänst, ca 30-40 tim i veckan enligt överenskommelse och ta ett större ansvar.

Arbetstiderna förlagda dag, kväll, natt och helg.

Annonsens ID nummer: 241242

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent till en man boende på Söder

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en man som söker en personlig assistent. Du kommer att arbeta med mig i mitt hem och det är det viktigt att du har en känsla för integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet av personlig assistans, men det allra viktigaste för mig är att vi kan tri... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en man som söker en personlig assistent.

Du kommer att arbeta med mig i mitt hem och det är det viktigt att du har en känsla för integritet. Det är en fördel om du har erfarenhet av personlig assistans, men det allra viktigaste för mig är att vi kan trivas bra ihop och att du är en person som tycker om att hålla ordning omkring dig.

Det är också bra om du har erfarenhet av lyft med hjälpmedel men det är inte nödvändigt. Jag behöver hjälp med det mesta och det är viktigt att du är stark för att kunna köra mig i min rullstol.

Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Eftersom jag bara pratar svenska så är det bra om du också kan prata svenska.

Tjänst: Initialt en timanställning. Möjlighet att över tid utvecklas till en större tjänst, ca 30-40 tim i veckan enligt överenskommelse och ta ett större ansvar.

Arbetstiderna förlagda dag, kväll, natt och helg.

Annonsens ID nummer: 241242

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Assistent till aktiv man på Östermalm

Tillgänglig Assistans Stockholm AB är ett assistansbolag där grundaren har sin egen assistans i företaget. Personlig assistent till man 50 år i Östermalm, Stockholm – Deltid/vikarie/kväll/helg/natt Jag söker manliga assistenter som kan och vill jobba deltid samt hoppa in vid behov. Eftersom jag är ute och rör mig mycket, bör du ha god kondition. Du kommer att lära dig hantera en manuell rullstol. Eftersom jag har talsvårigheter och ibland behöver assistans... Visa mer
Tillgänglig Assistans Stockholm AB är ett assistansbolag där grundaren har sin egen assistans i företaget.
Personlig assistent till man 50 år i Östermalm, Stockholm – Deltid/vikarie/kväll/helg/natt
Jag söker manliga assistenter som kan och vill jobba deltid samt hoppa in vid behov. Eftersom jag är ute och rör mig mycket, bör du ha god kondition. Du kommer att lära dig hantera en manuell rullstol.
Eftersom jag har talsvårigheter och ibland behöver assistans med tolkning och ofta även anteckningar, är det mycket viktigt att du är lyhörd och kan formulera dig i tal och skrift på svenska. Du kommer att få den introduktion som du behöver.
Om kund
Jag som driver Tillgänglig Assistans Stockholm AB är intresserad av tillgänglighet och engagerar mig i frågor som leder till att samhället är fritt och nåbart för alla. Min egen assistans präglas av denna grundsyn. Jag är en cp-skadad kille född 1972 som är självständig och aktiv med många intressen. Jag är ofta ute på aktiviteter, såsom kryssningar, TV-inspelningar både som publik och statist. Jag är idrottsintresserad och jag har också ett stort dataintresse.
Enbart skriftliga ansökningar. Jag kontaktar dig om jag finner att det är intressant att gå vidare till en intervju.
Arbetstid/Varaktighet Deltid
Lön Kollektivavtal Visa mindre

Personlig assistent, Älvsjö (Schemaanställning)

Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bada och spela gitarr. På vardagar är jag på daglig verksamhet där jag bland annat skapar musik och jobbar intressepolitiskt. Jag behöver assistans med det mesta i min vardag och kan med hjälp av mina... Visa mer
Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bada och spela gitarr. På vardagar är jag på daglig verksamhet där jag bland annat skapar musik och jobbar intressepolitiskt.

Jag behöver assistans med det mesta i min vardag och kan med hjälp av mina assistenter leva ett självständigt liv som vem som helst i min ålder. För att ge mig de bästa förutsättningarna behöver jag att du som assistent är en trygg person full av energi som tycker om när det händer saker.

Du behöver vara:

- Lyhörd
- Kommunikativ
- Initiativtagande
- Rökfri

Meriterande:

- Erfarenhet av epilepsi

Arbetstider: Dag och kväll, du kommer att arbeta 13-timmarspass mellan ca 07-20.

Omfattning: Schemaanställning ca 35-37 timmar/vecka.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren:Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annons-ID: 240880


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

6-årig tjej i Älvsjö söker en personlig assistent att upptäcka världen med!

Hej! Jag är en glad tjej på 6år som bor i Älvsjö. Är nyfiken och har mycket att säga om det mesta. Min funktionsnedsättning är dyskenetisk cerebral pares, vilket gör att jag har en alternativ kommunikation, och använder något som heter PODD och ögonstyrd dator för att kommunicera. Vill du bli min nya assistent, som assisterar mig när jag upptäcker världen? Jag gillar aktiviteter och tycker det mesta är roligt som att läsa böcker, spela spel och leka m... Visa mer
Hej!


Jag är en glad tjej på 6år som bor i Älvsjö. Är nyfiken och har mycket att säga om det mesta. Min funktionsnedsättning är dyskenetisk cerebral pares, vilket gör att jag har en alternativ kommunikation, och använder något som heter PODD och ögonstyrd dator för att kommunicera.

Vill du bli min nya assistent, som assisterar mig när jag upptäcker världen?
Jag gillar aktiviteter och tycker det mesta är roligt som att läsa böcker, spela spel och leka med dockor. Jag vill börja spela frame fotboll och över mycket hemma med fotbollen. Men det absolut roligaste jag vet är när det händer något tokigt som t.ex. när min storebror gör något tokigt.
 
 
Vem är du som söker? 
* En utåtriktad person
* Snäll och med glimten i ögat
* Någon som har lätt för att läsa av signaler
* Är inkännande
* Du är lugn, tålmodig och positiv i ditt sätt att vara.
* Behärska svenska i tal och skrift Tjänstens omfattning: 15tim/vecka (ca 40%).
Kvällar och helger
 
Tillträde omgående
Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lön:
Individuell lönesättning. Kollektivavtal: Fremia.

Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.
Obs! Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Personlig Assistent sökes till Södermalm/Farsta

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna i 25-årsåldern med ett virus som påverkat ryggmärgen. Kvinnan studerar och bor just nupå Södermalm i Stockholm men kommer att flytta till Fagersjö i Farsta i början av juni. Hon har bland annat tracheosto... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna i 25-årsåldern med ett virus som påverkat ryggmärgen. Kvinnan studerar och bor just nupå Södermalm i Stockholm men kommer att flytta till Fagersjö i Farsta i början av juni.
Hon har bland annat tracheostomi, host- och sugmaskin samt lift i hemmet. En del av introduktionen innebär en heldagsutbildning på Danderyds sjukhus för att hantera dessa och andra hjälpmedel.
Arbetsuppgifterna är enligt följande:
Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
Lyft kan förekomma vid förflyttningar (hjälpmedel finns tillhands)

Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:
Kl. 08-15
Kl. 15-21
Kl. 21-08 (väntetid 3 timmar)


Om dig
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare.

Meriterande är om du har:
Vårdutbildning eller motsvarande
Erfarenhet av arbete med ryggmärgsskador eller tracheostomi

KRAV:
Vårderfarenhet eller motsvarande


För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, det beställer du här. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar.


Omfattning: 5 stycken varierande Heltid-, Deltid- och Extratjänster på cirka 50-100%.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal Visa mindre

10årig tjej på Södermalm söker en personlig assistent för arbete på kvällar

. Hej! Jag är en glad 10-åring med diagnosen, Cerebral Pares, epilepsi, IF-dianos och autism. Jag bor växelvis hos mina föräldrar tillsammans med min bror på Södermalm och vi söker nu en erfaren personlig assistent till mig. Jag är en viljestark person som gillar spel, älskar att bada och hänga i lekparken. Jag tar mig fram med stöd av min rullstol och behöver min assistents stöd vid förflyttningar, du behöver därför ha en god fysik. När det blir för ha... Visa mer
.

Hej!
Jag är en glad 10-åring med diagnosen, Cerebral Pares, epilepsi, IF-dianos och autism.
Jag bor växelvis hos mina föräldrar tillsammans med min bror på Södermalm och vi söker nu en erfaren personlig assistent till mig.
Jag är en viljestark person som gillar spel, älskar att bada och hänga i lekparken. Jag tar mig fram med stöd av min rullstol och behöver min assistents stöd vid förflyttningar, du behöver därför ha en god fysik. När det blir för hastiga och stor förändringar i mina rutiner, kan mitt annars glada humör växla. Det är om du som assistent har förståelse inför det. Jag behöver också stöd kring min hygien, något som du behöver vara bekväm med. Det är även av vikt för mig att du har rätt förutsättningar att tolka mig då mitt tal kan vara otydligt.

Vi önskar också att du är en varm tålmodig och närvarnade person med förståelse för mitt behov av tillsyn och stöd i vardagen med goda rutiner. 
Vi söker nu en person som kan vara med mig lite varierande tider. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov.

Är du personen vi söker som kan möta mina behov av stöd och möjliggöra för mig till trevlig aktiviteter tillsammans? Välkommen att skicka in din ansökan!

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Tjänstgöringsgrad: extra vid behov, en s.k. timanställning
Arbetstider: eftermiddagar kl.16:00-21:00 mån-fre. Helger, 09:00-21:00.
Tillträde omgående

Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lön:
Individuell lönesättning. Kollektivavtal: Fremia.

Du kommer även erbjudas friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.
Obs! Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Personlig assistent, Älvsjö (timanställning)

Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bada och spela gitarr. På vardagar är jag på daglig verksamhet där jag bland annat skapar musik och jobbar intressepolitiskt. Jag behöver assistans med det mesta i min vardag och kan med hjälp av mina... Visa mer
Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bada och spela gitarr. På vardagar är jag på daglig verksamhet där jag bland annat skapar musik och jobbar intressepolitiskt.

Jag behöver assistans med det mesta i min vardag och kan med hjälp av mina assistenter leva ett självständigt liv som vem som helst i min ålder. För att ge mig de bästa förutsättningarna behöver jag att du som assistent är en trygg person full av energi som tycker om när det händer saker.

Du behöver vara:

- Lyhörd med förmåga att vara initiativtagande
- Kommunikativ
- Lugn och noggrann
- Rökfri
- Kvinna

Meriterande:

- Erfarenhet av epilepsi

Arbetstider: Dygnets alla timmar, även natt.

Omfattning: Timanställning, extra vid behov

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren:Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annons-ID: 240880


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent, Älvsjö (Schemaanställning)

Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bada och spela gitarr. På vardagar är jag på daglig verksamhet där jag bland annat skapar musik och jobbar intressepolitiskt. Jag behöver assistans med det mesta i min vardag och kan med hjälp av mina... Visa mer
Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bada och spela gitarr. På vardagar är jag på daglig verksamhet där jag bland annat skapar musik och jobbar intressepolitiskt.

Jag behöver assistans med det mesta i min vardag och kan med hjälp av mina assistenter leva ett självständigt liv som vem som helst i min ålder. För att ge mig de bästa förutsättningarna behöver jag att du som assistent är en trygg person full av energi som tycker om när det händer saker.

Du behöver vara:

- Lyhörd
- Kommunikativ
- Initiativtagande
- Rökfri

Meriterande:

- Erfarenhet av epilepsi

Arbetstider: Dag och kväll, du kommer att arbeta 13-timmarspass mellan ca 07-20.

Omfattning: Schemaanställning ca 35-37 timmar/vecka.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren:Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annons-ID: 240880


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent (vaken) natt till 21-årig tjej i Telefonplan!

Jag är en 21-årig tjej som bor vid Telefonplan (Hägersten) tillsammans med min familj. På vardagarna jobbar jag och på min fritid tycker jag om att leva ett aktivt liv med shopping, musik, fika, ridning och hänga med kompisar bland annat. För att kunna göra detta så behöver jag dig! Jag sitter i rullstol och har flera funktionsnedsättningar och hjälpmedel som jag gärna visar dig. Detta innebär att jag behöver assistans med alla mina grundläggande behov, ... Visa mer
Jag är en 21-årig tjej som bor vid Telefonplan (Hägersten) tillsammans med min familj. På vardagarna jobbar jag och på min fritid tycker jag om att leva ett aktivt liv med shopping, musik, fika, ridning och hänga med kompisar bland annat. För att kunna göra detta så behöver jag dig!

Jag sitter i rullstol och har flera funktionsnedsättningar och hjälpmedel som jag gärna visar dig. Detta innebär att jag behöver assistans med alla mina grundläggande behov, lyft kan förekomma. Jag har en alternativ kommunikation som jag utvecklar löpande, hoppas du vill hänga med på min utveckling, vi lär oss tillsammans.

Som personlig assistent hos mig behöver du vara positiv, pigg och ha humor. Jag tror du har energi som räcker för oss båda samt att du är initiativrik, ansvarsfull och flexibel. Du behöver också vara trygg i dig själv och ha ett stort engagemang.

Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då jag gärna umgås med hundar och hästar.

Arbetet utförs i mitt hem, på min arbetsplats i Västertorp och på mitt korttidsboende i Bromma.

Inga krav på erfarenhet, utan det är personliga kemin som avgör.

Omfattning av tjänsten: Just nu söker vi dig som vill jobba vaken natt då flera av passen är under nattid. Tjänsten är ett längre föräldravikariat med start omgående med pass förlagda kvällar och helger.

Är du nyfiken på att ta ett steg längre i din roll som personlig assistent genom att dessutom bli min personliga arbetsledare får du gärna skriva det i din ansökan. Det finns möjlighet att kombinera tjänsten med ett utökat uppdrag i rollen. Arbetsledaransvaret är ett otroligt viktigt uppdrag där du kommer att arbeta tätt tillsammans med mig och mina andra två arbetsledare för att säkerställa kvalitet och kontinuitet i min assistans.

Det innebär bland annat att du:

- leder det dagliga arbetet och ger stöd och vägledning
- schemalägger och planerar utifrån uppdragsgivarens liv
- rekryterar
- säkerställer en god introduktion av nya assistenter
- arbetar med systematiskt arbetsmiljöarbete
- säkerställa bemanningen i assistansen tillsammans med bemanningsansvariga

Personliga egenskaper för att passa i rollen:

- ansvarsfull och god samarbetsförmåga
- lösningsorienterad
- Intresse för att leda människor och förmåga att skapa engagemang

Ansvarstillägg utgår för uppdraget som arbetsledare. Arbetsledaransvaret är ett särskilt utökat uppdrag, där minst två (gärna fler) personer delar på bemanningsansvaret tillsammans.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Annonsens ID:

**


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Full time healthcare

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Hello! About the job: • Please understand that this profession is not a hospital, child care or an office job. • To be a personal assistant you must first respect the injury of the clients body. Then support him with human basic routine such as toileting, ba... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Hello!

About the job:

• Please understand that this profession is not a hospital, child care or an office job.

• To be a personal assistant you must first respect the injury of the clients body. Then support him with human basic routine such as toileting, bathing, dressing and getting in and out of bed/wheelchair. As well as daily physical training.

• You will learn the routines with help of your experienced working colleague. Lift machine is available. Transferring the body requires some physical lifting as well.

• I neeed assistant 24/7 but the schedule is supposed to be equal with fairness for the rest of the group.

• You will work different days of the week with a variety of day- and nightshift.

• Collective agreement (Kollektivavtal) is applied. It mostly means that salary for night, weekend and holiday shifts will be added.

A separate assistant room is available during rest/nightshift.

About me:

• I sit in wheelchair after a spinal cord injury 14 years ago. Possible to manage ONLY if the personal assistant shows will/interest to learn, communicate and improve daily. Please Google up what this injury is about.

• I have no pets, non smoker and NOT looking for a relationship like many candidates want to believe...

• The rest of my background is not essential. But yes, I am a human.

Other:

Most critical terms for assisting me during my daily normal activities is;

• Fluent in English language. It means proper thinking, listening and speaking.

• Take initiative and responsibility every day to make my disabled life easier.

Applicants outside of Stockholm will not be reqruited. Only properly written CV will be read.

If the applicant do not receive a response within 5 days then it means the reqruitment of candidates has been mooved forward...

Thank you in advance! Visa mindre

Trevlig kille som erbjuder en mycket bra och trivsam arbetsmiljö söker e...

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Sollentuna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Jag är en man på runt 40 år som bor norr om Stockholm i ett lug... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Sollentuna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten
Jag är en man på runt 40 år som bor norr om Stockholm i ett lugnt område nära kommunikationer. I min lägenhet finns ett eget rum för assistenter samt gott om hjälpmedel så att din arbetsmiljö blir bra. Jag behöver hjälp med personlig omvårdnad och hushållssysslor. Enklare sjukgymnastik och att följa med mig på utflykter mm, ingår också i arbetet. Jag uppskattar musik, konst, kultur och att åka på utflykter och att fika på stan. Du tycker om att hjälpa till i hemmet. Jag gillar inredning och att det är mysigt och fint i min lägenhet. Jag skulle också uppskatta om du är duktig på matlagning. Hos mig är det ordning och reda och du får ordentlig introduktion i arbetet innan du börjar att arbeta på egen hand. Det allra viktigaste för mig är att vi kan vara bra kompisar och att du har humor. Din svenska måste vara mycket bra och du får inte vara rökare. Hoppas att vi ses snart!
Vem är du?
Du är en ärlig, pålitlig, snäll och rar person som har lätt för att samarbeta och du är bra på att skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande. Endast kvinnliga sökande efter önskemål från kund.
Vad får du?
En mycket bra, trygg och trivsam arbetsplats i lugnt bostadsområde. En snäll och trevlig kund och fina arbetskamrater. Många hjälpmedel som underlättar arbetet. Eget rum att sova i. Omfattande introduktion, friskvård och utbildning samt stöttning i arbetet. Gratis parkeringsplats under tak och mycket nära pendeltågstation.Friskvård, utbildning och väl introduktion.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
En fast tjänst på 70% samt att vi söker timvikarier som kan hoppa in vid akuta vakanser såsom planerad vakans.Är främst nätter mellan 18 och 09 som är aktuellt. Eftersom att vår kund har assistans dygnet runt är det bra om du som timvikarie är flexibel och kan hoppa in dygnets alla timmar. Under natten förekommer arbetspass med VÄNTETID. (sovande jour).
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Personliga assistenter till 63-årig kvinna i City

Ansök    Jun 13    Performiq AB    Personlig assistent
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi söker nu personliga assistenter som vill jobba i City. Är du en glad, positiv och aktiv person så är det här jobbet för dig. Vår kund behöver hjälp med handräckning i sin vardag, det innebär alltifrån förflyttningar, hygien, matlagning och handling. Som person är hon en person som gärna hittar på saker, träning, matlagning/bakning och filmer är stora intressen och hon åker gärna på mat- & vinmässan, går på bio eller åker ... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu personliga assistenter som vill jobba i City. Är du en glad, positiv och aktiv person så är det här jobbet för dig. Vår kund behöver hjälp med handräckning i sin vardag, det innebär alltifrån förflyttningar, hygien, matlagning och handling. Som person är hon en person som gärna hittar på saker, träning, matlagning/bakning och filmer är stora intressen och hon åker gärna på mat- & vinmässan, går på bio eller åker till gymmet och tränar eller tar en lugn dag hemma i köket med god mat och bakning.
Hon bor centralt i Stockholm tillsammans med sin katt Alfons så det är viktigt att man som assistent inte är allergisk mot katter.
För att passa in som assistent på den här arbetsplatsen är det viktigt att man har en positiv inställning till livet, man är öppen, glad och trevlig. Det är till fördel om man tycker om att hitta på saker och är inte rädd för att komma med förslag på aktiviteter att förgylla vardagen med. Vi ser gärna kvinnliga sökande och att du som söker har god livserfarenhet och är en mogen person då det är en förutsättning för att personkemin ska passa tillsammans med kunden.
Vi tillsätter gärna tjänsten med någon som ser detta som ett långsiktigt uppdrag. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är önskvärt, men absolut inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer.
Övrigt
Deltid
Fast lön enligt avtal, kollektivavtal Kommunal/Almega Vårdföretagarna.
Arbetsplats: Stockholm City
Startdatum: Snarast.


Om PerformIQ
Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar.
Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktivitet. Visa mindre

Kund i hägersten söker personliga assistenter

Ansök    Jun 13    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Vi letar efter dig som vill börja att arbeta som personlig assistent på timmar men sedan eventuellt gå på en fast rad på cirka 70% preliminärt från och med 1/7/2024. Arbetstiderna på vardagar är 07-16 samt 16-00 och på helgen arbetar man 09-16 eller 16-00. Om kunden: Som personlig assistent är du mitt stöd så att mitt liv fungerar på bästa möjliga sätt. Jag vill själv bestämma vad och hur, men behöver hjälp för att kunna planera och genomföra allt. Jag är ... Visa mer
Vi letar efter dig som vill börja att arbeta som personlig assistent på timmar men sedan eventuellt gå på en fast rad på cirka 70% preliminärt från och med 1/7/2024. Arbetstiderna på vardagar är 07-16 samt 16-00 och på helgen arbetar man 09-16 eller 16-00.
Om kunden:
Som personlig assistent är du mitt stöd så att mitt liv fungerar på bästa möjliga sätt. Jag vill själv bestämma vad och hur, men behöver hjälp för att kunna planera och genomföra allt. Jag är en aktiv och glad tjej men begränsad i rörelse och tal. Jag använder elrullstol och är ofta ute och rör på mig. Jag går på daglig verksamhet och ibland på sjukgymnastik. Mina intressen består i att träffa kompisar, chatta, gå ut och dansa, samt resa. Det är bra om du har erfarenhet av liknande arbeten. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, eftersom jag p.g.a. vissa talsvårigheter ofta behöver hjälp med detta. Det är också ett plus om du har ett visst mått av dataintresse.
Om arbetsplatsen:
Du kommer att ingå i en liten grupp assistenter som har ett nära samarbete med varandra, sin kund, sin arbetsledare och sin arbetsgivare.
Om dig:
Det är viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom att du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad.
Eftersom du kanske inte kommer att arbeta så ofta är det viktigt att du har erfarenhet av personlig assistans eller annan omsorgsverksamhet sedan tidigare.
Det ingår en del stillasittande mellan varven. Det är viktigt att du kan hantera detta på ett professionellt sätt.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden mellan 30-55 år, men personlig mognad är viktigare än ålder.
Om arbetsgivaren:
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 200 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.
Om ansökan:
Skicka både CV och personligt brev via mejl eller via vår hemsida.
Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.
Övrigt:
Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent, Odenplan

Ansök    Jun 13    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent i centrala Stockholm? Då har du kommit rätt. IGS assistans söker just nu två nya timvikarier till en kvinna bosatt vid Odenplan. Passen är i huvudsak förlagda 8-16 samt 16-08 (varav jour ca 5-7 timmar). Det krävs att man kan arbeta 5-7 jourpass i månaden. Vi söker dig som: Är kvinna Talar flytande svenska Kan ge god service och är noggrann Är initiativtagande men lyhörd för kundens önskemål Är flexi... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent i centrala Stockholm? Då har du kommit rätt. IGS assistans söker just nu två nya timvikarier till en kvinna bosatt vid Odenplan.
Passen är i huvudsak förlagda 8-16 samt 16-08 (varav jour ca 5-7 timmar). Det krävs att man kan arbeta 5-7 jourpass i månaden.
Vi söker dig som:
Är kvinna
Talar flytande svenska
Kan ge god service och är noggrann
Är initiativtagande men lyhörd för kundens önskemål
Är flexibel
Är lugn och tålmodig

Det krävs även att du arbetat tidigare som personlig assistent. Men personkemin är av allra största vikt.
Det är också viktigt att du kan lägga mobilen åt sidan under ditt arbetspass.
Om kunden:
Kunden är en kvinna i 50 års åldern som är rullstolsbunden. Arbetet som personlig assistent innefattar bl.a. att assistera kunden i det vardagliga livet, vid aktiviteter, i och utanför hemmet. Utöver det behöver kunden hjälp med personlig hygien, träning, matlagning, städning, stöttning vid kundens praktik och arbete.
Hon behöver hjälp vid förflyttningar och dessa sker manuellt. Golvlift finns för nödsituationer.
Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.
Lön, ersättning och förmåner:
Timlön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om företaget:
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 200 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Om ansökan:
Skicka CV och personligt brev till ansokan@igsassistans.se och märk mejlet med "KS1081". Intervjuer sker löpande och enbart intressanta kandidater kontaktas.
Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. Visa mindre

Personlig assistent i centrala Hässelby

Ansök    Jun 13    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Är du nattmänniska och bor i Hässelby? Då har vi det perfekta jobbet till dig! Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta korta pass under tiderna kl.22:00-01:00 samt 23:00-01:00. Det handlar om insatser för dubbelassistans. Meriterande är om du även är intresserad av att hoppa in på andra pass vid sjukdom och ledighet. Obs! Du börjar som timanställd men det finns en ledig tjänst på dessa korta pass. Om kunden och arbetsuppgifterna ”M” som är en 60... Visa mer
Är du nattmänniska och bor i Hässelby? Då har vi det perfekta jobbet till dig!
Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta korta pass under tiderna kl.22:00-01:00 samt 23:00-01:00. Det handlar om insatser för dubbelassistans. Meriterande är om du även är intresserad av att hoppa in på andra pass vid sjukdom och ledighet.
Obs! Du börjar som timanställd men det finns en ledig tjänst på dessa korta pass.
Om kunden och arbetsuppgifterna
”M” som är en 60-årig kvinna som delar lägenhet med sin man och katt i Hässelby Villastad. ”M" har ett omfattande rörelsehinder och har behov av assistans dygnet runt. ”M” kommunicerar genom en taldator och genom otydligt tal. Därför är det viktigt att du har en god grund i svenska språket.
I arbetsuppgifterna ingår att assistera i alla, både planerade och oplanerade, moment i ”M:s” liv. Dels ingår nära personlig assistans, såsom intimhygien, munhygien samt påklädning. Dels när ”M” åker på olika aktiviteter som exempelvis semester på Öland. Utöver detta ingår allt i ett hem förekommande uppgifter.
Som personlig assistent är du en mycket betydelsefull person i ”M:s” liv. Egenskaper som beskriver dig är att du är ansvarsfull, både gentemot ”M:s” behov, men också i förhållande till dina kollegor vad gäller arbetsuppgifternas utförande. Vidare är du tålmodig, dvs att du tar dig tid att lyssna in ”M:s” behov och önskningar, inte stressar upp dig och är beredd på att ändra i planeringen om det behövs. Din empati yttrar sig genom din förmåga att sätta dig in i en annan persons situation samt att du kan lyssna in andras önskemål. Du ska till din natur vara en lugn person som kan öka tempot om situationen kräver det. Det är också viktigt att du har ett uttalat ordningssinne i de arbetsuppgifter du utför. Det är ett plus om du tycker om musik och har humor. Har du körkort är det en merit! Däremot är det ett krav att kunna cykla och simma. Kunskap om akvarieskötsel är också väldigt meriterande.
På grund av det nära assistansbehovet är endast kvinnliga sökanden aktuella.
Om du passar in på ovanstående beskrivning och blir ”en i gänget” kommer du arbeta i en engagerad och entusiastisk assistentgrupp som sätter ”M” och hennes behov i första rummet.
Personlig mognad och livserfarenhet är premieras. Det är mycket meriterande om du bor nära nordvästra Stockholm.
Sök endast om du bort inom rimligt avstånd!
Anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Kommunal, Individuell lönesättning. Arbetsgivare blir IGS assistans AB.
Obs! Giltig legitimation måste visas innan avtal skrivs.
Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Personlig assistent till dubbel amputerad man i Södra Stockholm City

Ansök    Jun 12    Lecura AB    Personlig assistent
Vår kund är en man i 50års åldern som bor ensam i sin lägenhet söder om Stockholm City. Han är dubbel amputerad och har ryggmärgsbråck. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetet som personlig assistent då arbetet kan komma att innehålla kroppsvätskor. Assistansen utförs i - och på aktiviteter utanför hemmet. Du arbetar där kunden befinner sig. För att kunna jobba hos vår kund behöver du vara lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Det är också vi... Visa mer
Vår kund är en man i 50års åldern som bor ensam i sin lägenhet söder om Stockholm City.
Han är dubbel amputerad och har ryggmärgsbråck. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetet som personlig assistent då arbetet kan komma att innehålla kroppsvätskor.
Assistansen utförs i - och på aktiviteter utanför hemmet. Du arbetar där kunden befinner sig.
För att kunna jobba hos vår kund behöver du vara lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Det är också viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet.
Du behöver kunna skriva och tala obehindrat på svenska.
Du som söker jobbet måste kunna jobba dagar, kvällar och vakna nätter. Vi söker dig som vill jobba på timmar fram till augusti och därefter ta dig an en tjänst på ca 60%.
Tjänsten är fördelad på följande vis:
Ojämna veckor: Måndagar mellan kl: 08:00-21:30, Onsdagar mellan kl: 08:00 - 16:00.
Jämna veckor: Måndagar mellan kl: 08:00-21:30, Onsdagar och Torsdagar mellan kl: 08:00 - 16:00
Möjlighet att hoppa in extra vid kort varsel men även planerat finns varje månad.
OBS! För att kunna presentera dig på bästa sätt för vår kund kräver vår kund att det finns en bild på dig i ditt CV samt att du anger vilken ålder och erfarenhet du har. Saknas följande information kommer ditt CV inte att skickas vidare till kunden. Visa mindre

Är du student och gillar ett varierande arbete?

Ansök    Jun 12    Stil Assistans AB    Personlig assistent
Är du student och gillar ett varierande arbete? Då är du klippt och skuren för detta jobb.   Har du en gnutta humor, och gillar fart och fläkt? Jag är en 46-årig tjej bosatt i centrala Stockholm och söker dig som vill assistera mig i min vardag.   Jag tror att du är tjej mellan ca 20-45 år, som studerar eller har andra åtaganden. För att passa in i min vardag ser jag gärna att du är lösningsorienterad, pålitlig och lyhörd. Du behöver inte vara hulken men ... Visa mer
Är du student och gillar ett varierande arbete? Då är du klippt och skuren för detta jobb.
 
Har du en gnutta humor, och gillar fart och fläkt? Jag är en 46-årig tjej bosatt i centrala Stockholm och söker dig som vill assistera mig i min vardag.
 

Jag tror att du är tjej mellan ca 20-45 år, som studerar eller har andra åtaganden. För att passa in i min vardag ser jag gärna att du är lösningsorienterad, pålitlig och lyhörd. Du behöver inte vara hulken men du har lite power, är stresstålig och vågar ta i om situationen kräver det. Du behöver kunna hantera stressiga situationer. Tjänsten är av servicekaraktär då jag inte behöver medicinsk vård i hemmet. Du följer med mig i min aktiva vardag vad jag än tar mig för. Jag reser både i och utanför Sverige men detta planeras långt i förväg.

 

Tidigare erfarenhet ej nödvändigt, personkemi är a och o. Pga arbetets karaktär är endast kvinnliga sökande aktuella för denna tjänst.

 

Detta är en deltidstjänst men du som endast är intresserad av att arbeta i sommar är också varmt välkommen att söka. Vi kommer tillsammans överens kring dina arbetstider och möjlighet finns att arbeta varierande pass, dagar, kvällar och nätter beroende på vad som passar dig.

 

Jag som person har många järn i elden och är sällan stilla, även om jag tar mig fram i manuell rullstol, som du får köra åt mig. Jag har kraftig synnedsättning, är dock inte blind. På grund av min nedsatta syn har jag svårt att orientera mig på egen hand, så det är viktigt att du kan ta dig fram med hjälp av GPS eller kartor för att ta oss till vår destination. Du får gärna se lösningar i stället för hinder när situationen kräver. Du behöver vara flytande i svenska, både i tal och skrift. Det är ett plus med grundläggande datakunskaper. Jag kan kommunicera i tal själv och har många intressen, bland annat att gå på en och annan hockeymatch, och att träffa familj och vänner. Uppskattar om vi delar något intresse men det är självklart inget krav.

 

Mina nära och kära beskriver mig ofta som en kärleksfull, omtänksam och positiv tjej som älskar att skoja till det och bidra till glädje.

 

Jag har assistans 24/7 med sovande jour. Meriterande om du också kan arbeta nätter. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Enbart fullt vaccinerade (minst två doser) är aktuella för intervju.

 

Sammanfattning kvalifikationer:

 

* Flytande i svenska, både i tal och skrift

* Lösningsorienterad

* Stresstålig

* En gnutta humor

* Grundläggande datakunskaper

Låter detta som något som skulle passa dig? Tveka inte att fatta pennan och höra av dig!

 

Cv och personligt brev skickas till Blomgren7@telia.com. Du förväntas kunna jobba olika sorters pass, dagar, kvällar, nätter (sovande jour) etc. Flexibilitet är viktigt för denna typ av tjänst, men självklart kommer vi överens om något som passar oss båda.

 

Glöm ej kontaktuppgifter!

 

Vid anställning blir assistansbolaget STIL din arbetsgivare men jag blir din arbetsledare. Du omfattas av kollektivavtal mellan Fremia och Kommunal. Visa mindre

Engagerad personlig assistent till en man med ALS i Hässelby

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent Nu söker vi personliga assistenter till vår manliga kund i Hässelby. Vi söker flera personliga assistenter både till fasta schemarader och timvikarier vid behov, framförallt under sommaren. Kunden har nervsjukdomen ALS och har ett omfattande hjälpbehov. Tillsammans med en kollega kommer du ansvara för all typ av personlig omvårdnad, förflyttningar, andningshjälp med mera. Du kommer arbeta i kundens hem och ku... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent
Nu söker vi personliga assistenter till vår manliga kund i Hässelby. Vi söker flera personliga assistenter både till fasta schemarader och timvikarier vid behov, framförallt under sommaren. Kunden har nervsjukdomen ALS och har ett omfattande hjälpbehov. Tillsammans med en kollega kommer du ansvara för all typ av personlig omvårdnad, förflyttningar, andningshjälp med mera. Du kommer arbeta i kundens hem och kunden har dubbelassistans alla dygnets timmar. Kunden är trakeostomerad samt sondmatas. Kommunikation är möjlig i viss mån genom mimik och med stöd av Tobii (eyetracking). Kunden bor med sin familj samt en hund.
Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
Personlig omvårdnad, hygien, förflyttningar med mera.
Sondmatning
Arbete med hostmaskin, slemsug och ventilator
Utföra träningsprogram och stretchning.
Följa med kund på besök i hälso- och sjukvården.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.
Utbildning, erfarenhetoch personliga egenskaper Det är meriterande mednågon form av vårdutbildning såsom undersköterske- eller vårdbiträdesutbildning.
Du bör ha erfarenheter av nervsjukdomen ALS samt ha hanterat medicinsk utrustning såsom slemsug, ventilator och hostmaskin.
Det är meriterande med erfarenhet av palliativ vård.

För att passa som personlig assistent till denna kund bör du vara lugn, positivoch ha mycket god samarbetsförmåga.Du ska ha förståelse för sjukdomen samt vara empatisk ochlyhörd för kunden och hans familj.
Om Frösunda Personlig assistansFrösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är enansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.
Övrig information Anställningsform: Visstid så länge assistansuppdraget varar / behovsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Dag / Kväll / Natt, helgarbete förekommer.
Tillträde: Snarast

Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Jakob Johansson, Verksamhetschef,jakob.johansson@frosunda.se


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Tyresö!

Vilka är vi? Omsorgshuset i Stockholm AB bedriver personlig assistans sedan 2000 och är verksamma i hela Sverige. Vår målsättning är att kunden ska kunna leva sitt liv med trygghet, självbestämmande, integritet och gott bemötande och att våra assistenter ska arbeta utefter detta. Läs mer på www.omsorgshuset.se Vem söker vi? Vi söker personliga assistenter till en positiv man i 50-års åldern boendes i Tyresö! Som assistent åt denna kund kommer... Visa mer
Vilka är vi?
Omsorgshuset i Stockholm AB bedriver personlig assistans sedan 2000 och är verksamma i hela Sverige. Vår målsättning är att kunden ska kunna leva sitt liv med trygghet, självbestämmande, integritet och gott bemötande och att våra assistenter ska arbeta utefter detta.

Läs mer på www.omsorgshuset.se
Vem söker vi?Vi söker personliga assistenter till en positiv man i 50-års åldern boendes i Tyresö!

Som assistent åt denna kund kommer du få hjälpa till med all personlig omvårdnad, matlagning (sondmat), förflyttningar, träning enligt träningsschema i hemmet och olika aktiviteter. Kunden har inget tal så det är viktigt att du är lyhörd och har en god förmåga att läsa av en person.
Erfarenhet av arbete med någon som har en förvärvad hjärnskada, sondmatning och hostmaskin är meriterande.
Viktiga egenskaper hos dig är att du är tålmodig och noggrann i ditt arbete men även pålitlig och flexibel. Du är lyhörd och ger det där lilla extra. Du har förmåga att organisera och strukturera ditt arbete och tar ditt arbete som personlig assistent på största allvar. Du har ett stort engagemang och fokus då ditt arbete är viktigt.

Vi lägger stor vikt vid personkemi!
Vi ser gärna att du kan arbeta alla olika sorters pass förlagda under dygnet såsom dag, kväll, helg och natt.

Som personlig assistent är din arbetsplats där kunden befinner sig.
Du är lugn och stabil.
Du är positiv och ser hellre lösningar än problem.
Du är lyhörd och har förmågan att läsa av en person.
Du tar egna initiativ.
Du är professionell.
Du är strukturerad och ordningsam.
Du har erfarenhet av att arbeta med PEGVår ansökningsprocess ligger digitalt i framkant och låter dig ansöka direkt från din mobil på några få minuter utan CV eller personligt brev. Istället får du svara på några frågor om din erfarenhet och kompetens och göra en kort video-presentation.

Vi använder den senaste teknologin för att kunna erbjuda en rättvis bedömning av alla kandidater. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

20-årig kille i Stockholm söker personlig assistent

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en glad, busig och social kille som söker en personlig assistent. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag och allt annat jag gärna vill, men inte kan göra själv. Jag tycker t.ex. väldigt mycket om att lyssna på mu... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en glad, busig och social kille som söker en personlig assistent. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag och allt annat jag gärna vill, men inte kan göra själv. Jag tycker t.ex. väldigt mycket om att lyssna på musik, vara ute och att träffa andra människor. Att träna motorik och kommunikation är viktiga delar för min utveckling.

Du som söker denna tjänst ska bör vara ansvarsfull, noggrann och engagerad i ditt uppdrag. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av att arbeta inom assistans eller inom annan omsorg.

En viktig egenskap är att du är flexibel och kan arbeta varierade tider: dag, kväll och helg.

Omfattning: Tjänsten är en timanställning (med pass varierande tider både dag, kväll och helg) med stor chans till schema anställning för rätt person.

Tillträde enligt överenskommelse.

Annonsens ID nummer: 237336

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Searching for a new female assistant for 50% to Hammarby-Sjöstad

MS Team Ad spring 2024   The Ms team is looking for you!    We are an English-speaking team that works in shifts to take care of a 55-year-old man with multiple sclerosis. He lives with his American wife and eleven-year-old daughter in Hammarby Sjöstad. Because of the MS, he needs assistance in almost everything in his daily life.    He is a novelist, and you will spend most days writing together as he writes books in English. You will help him bring them ... Visa mer
MS Team Ad spring 2024
 
The Ms team is looking for you! 
 
We are an English-speaking team that works in shifts to take care of a 55-year-old man with multiple sclerosis. He lives with his American wife and eleven-year-old daughter in Hammarby Sjöstad. Because of the MS, he needs assistance in almost everything in his daily life. 
 
He is a novelist, and you will spend most days writing together as he writes books in English. You will help him bring them to life by typing what he dictates. His life revolves around his family first; he has a positive view of life and a good sense of humor. 
 
We are seeking you who are:

Female (team is all female)
Have a valid work permit and Bank-ID.
Fun and easy to work with.
Detail-oriented but at the same time able to see the big picture. 
Adapt easily and enjoy providing outstanding service. 
Proactive and can take initiative. 
Likes to laugh, has a good sense of humor.   
160cm or taller.
Easily reachable on a smart phone.
A non-smoker. 
 
About the job: 
·   We work in shifts.
·   We will provide all the necessary training.
.   We are seeking somebody who wants to work around 50% and can take extra shifts from time to time when needed.
 
You work 16.00-07.00 (with 7 sleeping hours). Majority of shifts are for nights but could also be be needed daytime, 07:00-16:00. 
50% is especially during the summer but theres also a chance to get partime during the autumn.


About the company!
Fri Assistans is a company that provides personal assistance for our clients around the Stockholm area. We have 24 clients and about 220 employees. To provide a great assistance for our clients we need to have employees that are enjoy their work. Our ambition is always to be the best possibly employer, hoping to build long term relationships with both clients and employees. You are very welcome to become a part of our company! Visa mindre

Personlig assistent sökes till trettioårig man i Vällingby

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu en personlig assistent till en man i trettioårsåldern som bor tillsammans med sin familj i Vällingby. Han är rullstolsburen och du som personlig assistent behöver hjälpa till där hans funktionsvariation sätter gränser. Mycket av arbetet handlar om att hitta på sociala utomhusaktiviteter. ... Visa mer
Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu en personlig assistent till en man i trettioårsåldern som bor tillsammans med sin familj i Vällingby. Han är rullstolsburen och du som personlig assistent behöver hjälpa till där hans funktionsvariation sätter gränser. Mycket av arbetet handlar om att hitta på sociala utomhusaktiviteter. Det kan exempelvis vara att snickra, odla och fixa i familjens trädgård, spela biljard, åka och bowla, gå på museum eller att ta en fika. Han gillar när det händer saker runt omkring honom, och därför bör du som söker vara både aktiv och påhittig.
Tjänsten är en deltidstjänst på ca. 12-13 timmar/veckan, fördelade på två arbetspass under dagtid. Arbetstiderna är klockan 11.00-17.00 på onsdagar och fredagar varje vecka.Omfattning:Deltid.Antal tjänster:1.Tillträde: Enligt överenskommelse.Urvalet sker löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.
Om dig -
Denna kund söker dig som gillar att ta ansvar, visar ett stortengagemangoch som sprider glädje runt dig. Detta bör genomsyra ditt arbete. Du behöver ävenha god förståelse för vad arbetet som personlig assistent innebär. Att du är glad, positiv och har ett trevligt bemötande ser vi som en självklarhet. Har du dessutom gröna fingrar är det positivt.
Det är meriterande om du:

Har erfarenhet inom personlig assistans,


Är kulturellt intresserad och kreativ.Det är krav på att du:

Är rökfri,


Kan uppvisa ett giltigt utdrag ur ditt belastningsregister från Polisen vid en eventuell anställning.RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!
Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta hos denna kund måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret vid en eventuell anställning. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!
Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.
Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se Visa mindre

Personlig assistent natt

Ren assistans Nord är ett mindre assistansbolag med huvudkontor i Luleå och nyetablerad enhet i Stockholm. Vi söker personlig assistent till nattjänst (5 timmar aktiv assistans + 7 timmar sovande jour) i södra Stockholm. Du som söker tjänsten är icke rökare med glimten i ögat, det är viktigt att du kan svenska i tal och skrift. Tidigare vårderfarenhet är meriterande men ej ett krav. Då arbetsplatsen är belagd i södra Stockholm ser vi gärna att du som söker... Visa mer
Ren assistans Nord är ett mindre assistansbolag med huvudkontor i Luleå och nyetablerad enhet i Stockholm.
Vi söker personlig assistent till nattjänst (5 timmar aktiv assistans + 7 timmar sovande jour) i södra Stockholm.
Du som söker tjänsten är icke rökare med glimten i ögat, det är viktigt att du kan svenska i tal och skrift. Tidigare vårderfarenhet är meriterande men ej ett krav. Då arbetsplatsen är belagd i södra Stockholm ser vi gärna att du som söker tjänsten bor inom rimligt avstånd.
Som anställd på Ren assistans Nord får du en gedigen introduktion, bra lön samt kontinuerlig kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Fremia.
Vi kommer att begära ett registerutdrag från polisens brottsregister dig innan du får börja arbeta. Visa mindre

Personliga assistenter på heltid sökes till kille i Solna!

Ansök    Jun 12    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Vi söker nu personliga assistenter till vår musik- och gamingintresserade kund i Solna. Låter det här intressant? Läs mer om vår kund nedan! Om tjänsten:  Vår kund har muskeldystrofi och bor i en egen bostad i Solna. I dagsläget befinner sig kund på rehab då han har fått trakeostomi och söke... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!
Vi söker nu personliga assistenter till vår musik- och gamingintresserade kund i Solna. Låter det här intressant? Läs mer om vår kund nedan!

Om tjänsten: 
Vår kund har muskeldystrofi och bor i en egen bostad i Solna. I dagsläget befinner sig kund på rehab då han har fått trakeostomi och söker nu en större personalgrupp.
Som hans personliga assistent är du hans förlängda arm och är honom behjälplig med det som uppkommer i vardagen. Hans främsta intressen är Tv-spel och musik.
Under kunds rehabiliteringsperiod kommer man utgå från rehab och gå all utbildning som krävs för att sedan när kund har blivit utskriven fortsätta jobba hemma hos kund.

Vi söker dig som:
- Gärna har erfarenhet av liknande roll
- Gärna har erfarenhet av trach
- Har god svenska i både tal och skrift

Du som söker ska vara positiv, motiverande, initiativrik och ansvarsfull. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är en fördel. Det är bra om du skriver en utförlig ansökan då vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigast är att du och vår kund fungerar bra tillsammans!

Tjänstgöringsgrad/Arbetstider: Vi söker flertalet assistenter på 100% där man har möjlighet att önska tider. Dag, kväll och  även vaken natt vardagar och helger med start omgående.
Arbetstid/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överskommelse.
 
En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent, Älvsjö

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bad... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bada och spela gitarr. På vardagar är jag på daglig verksamhet där jag bland annat skapar musik och jobbar intressepolitiskt.

Jag behöver assistans med det mesta i min vardag och kan med hjälp av mina assistenter leva ett självständigt liv som vem som helst i min ålder. För att ge mig de bästa förutsättningarna behöver jag att du som assistent är en trygg person full av energi som tycker om när det händer saker.

Du behöver vara:

Lyhörd

Kommunikativ

Initiativtagande

Rökfri


Meriterande:

Erfarenhet av epilepsi


 

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annons-ID: 240880 Visa mindre

Personlig assistent sökes till lekfull tjej

Prima omsorg i Norden AB är en assistansanordnare som strävar efter att hålla högsta tänkbara kvalitet på utförandet av assistansen. Vår målsättning är alltid högsta möjliga livskvalitet för de assistansanvändare som valt oss som anordnare. Vägen dit är utbildning och handledning. Det är vi övertygade om. Därför kan du som medarbetare hos Prima Omsorg förvänta dig att få mycket nyttig kunskap och kontinuerlig handledning kring dina arbetsuppgifter. Vår ... Visa mer
Prima omsorg i Norden AB är en assistansanordnare som strävar efter att hålla högsta tänkbara kvalitet på utförandet av assistansen. Vår målsättning är alltid högsta möjliga livskvalitet för de assistansanvändare som valt oss som anordnare. Vägen dit är utbildning och handledning. Det är vi övertygade om. Därför kan du som medarbetare hos Prima Omsorg förvänta dig att få mycket nyttig kunskap och kontinuerlig handledning kring dina arbetsuppgifter.

Vår glada och härliga tjej söker nu efter personlig assistent. Dagarna är väldigt varierande i arbetet med henne. Det finns dagar som är mycket lek och skratt och bus men också tillfällen där din roll är att förebygga och hantera frustrationer och problemskapande situationer. Därför är det viktigt att ständigt vara intresserad på hennes mående och vara följsam i olika miljöer. Arbetet ska kännetecknas av att stärka kundens självständighet och självbestämmande.

Den vi söker ska vara engagerad och arbeta med ett öppet sinne. Stor merit om du tidigare arbetat på skola med funktionsvariation, varit pedagog eller arbetat i liknade område. Din bakgrund behöver inte nödvändigtvis vara som personlig assistent utan kanske har du arbetat med personer med autismspektrum i annan typ av verksamhet.

Du ska vara positiv, uppmärksam, ansvarsfull och lekfull. Med ett stort ansvar att styra och planera dagen samt arbeta med tydlighet. Det är otroligt viktigt att skapa en relation och arbeta efter hennes behov och livsstil. Det skapar förtroende och trygghet för henne. Kunden har ett stort intresse för att åka buss, tunnelbana och båt. Hon har EP och autism så tidigare erfarenhet av det är meriterande.

Du behöver ha följande egenskaper/intressen:
• Tycka om att leka
• Tycka om att hitta på saker
• Kunna behålla lugnet i alla situationer
• Ha barnasinnet och agera lekfullt
• Stabil och trygg i dig själv (skinn på näsan)

Är du personen vi söker kommer du vara assistent till en fantastisk tjej med ett stort intresse för skoj och lek. Ett otroligt lärande och utvecklande arbete där möjligheten finns att bli hennes vän.

Vi söker dig som:
• Är uppfinningsrik, motiverande och engagerande.
• Är positiv, lugn, stabil och trygg i dig själv.
• Har autismspecifik kunskap.
• Är uppmärksam, tydlig och följsam i ditt arbetssätt.
• Är ansvarsfull, tålmodig och har stor uthållighet.
• Har stor förmåga att kontrollera och hantera dina egna känslor.
• Ska kunna skriva, förstå och prata flytande svenska då daglig skriftlig dokumentation sker

Tjänsten innebär tider över hela dygnet. Dag kväll, natt och helg, tjänsten är på cirka 50-80 procent.

Som anställd hos Prima Omsorg gäller obligatorisk utbildning och pedagogisk handledning.

Innan arbetsstart behöver du uppvisa utdrag ur belastningsregistret, det beställer du här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Visa mindre

Personliga assistenter i Bredäng omgående

Ansök    Jun 12    Stockholms kommun    Personlig assistent
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Skärholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms stads 11 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här arbetar mer än 1000 medarbetare för våra 37.000 invånare. Vi erbjuder en kommunal ve... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Skärholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms stads 11 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här arbetar mer än 1000 medarbetare för våra 37.000 invånare. Vi erbjuder en kommunal verksamhet som vi är stolta över och vi har en fantastisk mångfald. Välkommen med ditt unika bidrag!Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent i Bredäng och i Skärholmen
Arbetsplatsbeskrivning

Som personlig assistent hos oss får du en god introduktion, blir inbjuden att delta i regelbundna arbetsplatsmöten och kommer att få ett gott stöd av arbetsledningen i ditt arbete.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som personlig assistent arbetar du hemma hos kunden och på olika antal timmar utifrån behov med variation mellan dag, kväll eller natt.

Vi behöver assistenter hos flera kunder som har olika funktionsnedsättningar.

Kvalifikationer

Du bör:

Ha kunskaper i omvårdnad.
Ha grundläggande färdigheter att hantera dator
tala och läsa/skriva god svenska

Du är gärna undersköterska eller har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg genom arbete på exempelvis äldreomsorg, LSS eller hemtjänst.

Du får gärna ha erfarenhet från hemtjänst, boende eller personlig assistans.

Har du arbetat tidigare med PEGn och/eller stomi är det meriterande.

Samarbete och flexibilitet är viktigt hos oss. Du förstår vikten av punktlighet, våra kunder förväntar sig att vi kommer i tid och är ofta beroende av oss. 

Välkommen till "Skärholmen 2040 En världsstad i miniatyr - mitt i möjligheternas Stockholm".
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Personlig assistent sökes till glad tjej i Stockholm.

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om rollen: Jag är en glad, 34-årig tjej som bor i lägenhet centralt i Stockholm. Jag söker nu en personlig assistent som, precis som jag, tycker om kläder, smink, dansa och att resa. För att jag ska få ut det mesta av livet behöver jag assistans. Din arbetsplat... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om rollen:

Jag är en glad, 34-årig tjej som bor i lägenhet centralt i Stockholm. Jag söker nu en personlig assistent som, precis som jag, tycker om kläder, smink, dansa och att resa. För att jag ska få ut det mesta av livet behöver jag assistans. Din arbetsplats är där jag befinner mig både på jobbet, resor och hemma.

Du kommer assistera mig i min vardag och även arbeta med mig när jag simmar varje vecka. Jag badar i pool så du bör inte ha klorallergi. Det är bra om du som person är en ungdomlig, fantasifull tjej med stort tålamod och lätt till skratt.
En hel del lyft ingår så det är bra om du inte har ont i rygg, axlar och knän. Jag har hjälpmedel i min lägenhet men man måste också kunna hjälpa mig när jag är ute, utan hjälpmedel. Att jobba som assistent är ett ansvarsfullt jobb som kräver att man kan sätta sig in i andra personers behov.

Kvalifikationer:

Du klarar av att bada i pool med klor.

Kvinna med stort tålamod och nära till skratt.

Stryka att assistera vid lyft och förflyttningar.

Erfarenhet av lågaffektivt bemötande


Meriterande:

Tidigare erfarenhet av teckenkommunikation är ett plus men inte ett måste. Då det kommer ingå i tjänsten kommer du som saknar den erfarenheten gå på kurs hos mig och lära dig.


Arbetstider: Arbete är förlagt dagtid, vanligtvis 12 timmarspass 8-20. Vid extrapass kan även nattpass förekomma för den som vill.

Omfattning: Timanställning vid behov (med eventuell möjlighet till schemaanställning på sikt, ca 70%).

Tillträde: Jag vill gärna att du kan börja så snart som möjligt. Du kommer få en planerad och betald introduktion.

Om arbetsgivaren: Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Om rekryteringsprocessen: Förklara gärna i din ansökan varför just du passar bra för tjänsten, det ökar dina chanser att gå vidare i processen. Är du aktuell för tjänsten kommer uppdragsgivaren eller ansvarig arbetsledare att kontakta dig, oftast inom några veckor. Om du går vidare i processen finns möjlighet att ställa frågor om tjänsten.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Är du redo att göra skillnad på riktigt? Intervjuer sker löpande så sök redan idag! Visa mindre

Personliga assistenter till 50-årig man i Stockholm

Ansök    Jun 11    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu två personliga assistenter som vill arbeta med en man i 50-årsåldern, bosatt i Stockholm. I rollen kommer du att göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Du kommer att hjälpa kunden, som har ALS och behöver assistans dygnet runt, med allt som kan tänkas uppkomma i hans v... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu två personliga assistenter som vill arbeta med en man i 50-årsåldern, bosatt i Stockholm. I rollen kommer du att göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Du kommer att hjälpa kunden, som har ALS och behöver assistans dygnet runt, med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag, till exempel på- och avklädning, hygienmoment och städning. Han använder andningsmaskin och sitter i rullstol.
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Tjänsten är på cirka 80%. På helgerna jobbar man dubbelpass 08:00–22:00.

Dag/kväll: Antingen 07:00–15:00 eller 15:00–22:00, vardagar samt var tredje helg.
 
Varaktighet: Så länge uppdraget varar
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående efter överenskommelse
Vem är du Vi söker dig som jobbar med hjärtat och är noggrann, då kunden gillar att ha ordning och reda hemma. Du är självgående och kan se när vissa saker behöver göras, till exempel städa och tvätta. Du bör ha en viss styrka för att klara av förflyttningar. För att vara aktuell behöver du ha erfarenhet av personlig assistans, och det är meriterande om du har jobbat med ALS tidigare och är van vid att hantera andnings- och hostmaskin.
 
För denna tjänst krävs det att du har:
- Har tidigare erfarenhet från vård och omsorg eller som personlig assistent
- Inte är allergisk eller rädd mot hundar
- Kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skön kille söker personlig assistent, 50% mer möjlighet till mer

Jag är en ung kille på 27 år som bor i Kista med min familj som just nu söker en till assistent till mitt gäng. På vardagar så jobbar jag på en daglig verksamhet och på helgerna är jag gärna hemma och spelar datorspel eller läser böcker eller tittar på tv tillsammans med min mamma.  På grund av en sjukdom så har jag en försvagad muskulatur och änvänder mig av elrullstol. Jag behöver din hjälp i min vardag med alltifrån matning till hjälp med toalettbe... Visa mer
Jag är en ung kille på 27 år som bor i Kista med min familj som just nu söker en till assistent till mitt gäng.


På vardagar så jobbar jag på en daglig verksamhet och på helgerna är jag gärna hemma och spelar datorspel eller läser böcker eller tittar på tv tillsammans med min mamma. 

På grund av en sjukdom så har jag en försvagad muskulatur och änvänder mig av elrullstol. Jag behöver din hjälp i min vardag med alltifrån matning till hjälp med toalettbesök, mediciner, dusch, förflyttningar och mycket annat. Jag har även autism så det är viktigt att du förstår mitt behov av rutiner och kontinuitet och förberedelse inför nya situationer.

Jag söker någon som kan arbeta med mig dagtid och följa med mig till min dagliga verksamhet, men det är även bra om du kan arbeta andra tider också då det finns behov när någon av mina andra assistenter är lediga eller blir sjuka.

Du som söker har förhoppningsvis nedanstående egenskaper och kunskaper:
 
* Du är förhoppningsvis en mogen kille som kan ta ansvar.
* Har svenska som modersmål eller pratar svenska flytande.
* Det är bra om du är flexibel och kan arbeta andra dagar än de ovan angivna. 
* Det är meriterande om du har erfarenhet av npf-diagnoser.
* Du är en lugn och mycket tålmodig person som förstår att jag ibland frågar samma sak många gånger.
* Du vet hur det är att arbeta i någon annans hem och kan både bidra till en helhet och ta ansvar.
* Har lätt att ta till dig av information och är en kreativ problemlösare


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Visa mindre

Skön kille söker personlig assistent, heltid

Jag är en ung kille i 30-årsåldern som bor i Kista med min familj som just nu söker en till assistent till mitt gäng. På vardagar så jobbar jag på en daglig verksamhet och på helgerna är jag gärna hemma och spelar datorspel eller läser böcker eller tittar på tv tillsammans med min mamma.  På grund av en sjukdom så har jag en försvagad muskulatur och änvänder mig av elrullstol. Jag behöver din hjälp i min vardag med alltifrån matning till hjälp med toa... Visa mer
Jag är en ung kille i 30-årsåldern som bor i Kista med min familj som just nu söker en till assistent till mitt gäng.


På vardagar så jobbar jag på en daglig verksamhet och på helgerna är jag gärna hemma och spelar datorspel eller läser böcker eller tittar på tv tillsammans med min mamma. 

På grund av en sjukdom så har jag en försvagad muskulatur och änvänder mig av elrullstol. Jag behöver din hjälp i min vardag med alltifrån matning till hjälp med toalettbesök, mediciner, dusch, förflyttningar och mycket annat. Jag har även autism så det är viktigt att du förstår mitt behov av rutiner och kontinuitet och förberedelse inför nya situationer.

Jag söker någon som kan arbeta med mig både på dagtid och följa med mig till min dagliga verksamhet, men som även kan jobba i hemmet på eftermiddagar, kvällar och helger. Är det så att du kan tänka dig att jobba natt så är det ett stort plus. 

Du som söker har förhoppningsvis nedanstående egenskaper och kunskaper:
 
* Du är förhoppningsvis en mogen kille som kan ta ansvar.
* Har svenska som modersmål eller pratar svenska flytande.
* Det är bra om du är flexibel och kan arbeta andra dagar än de ovan angivna. 
* Det är meriterande om du har erfarenhet av npf-diagnoser.
* Du är en lugn och mycket tålmodig person som förstår att jag ibland frågar samma sak många gånger.
* Du vet hur det är att arbeta i någon annans hem och kan både bidra till en helhet och ta ansvar.
* Har lätt att ta till dig av information och är en kreativ problemlösare


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Visa mindre

Personlig assistent, Älvsjö

Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bada och spela gitarr. På vardagar är jag på daglig verksamhet där jag bland annat skapar musik och jobbar intressepolitiskt. Jag behöver assistans med det mesta i min vardag och kan med hjälp av mina... Visa mer
Jag är en levnadsglad kille på 21 år som bor med min familj i Älvsjö. Nu söker jag en personlig assistent till mitt härliga team! Jag trivs bäst när jag får leva ett aktivt liv med mycket omväxling. På min fritid tycker jag bland annat om att träffa vänner, bada och spela gitarr. På vardagar är jag på daglig verksamhet där jag bland annat skapar musik och jobbar intressepolitiskt.

Jag behöver assistans med det mesta i min vardag och kan med hjälp av mina assistenter leva ett självständigt liv som vem som helst i min ålder. För att ge mig de bästa förutsättningarna behöver jag att du som assistent är en trygg person full av energi som tycker om när det händer saker.

Du behöver vara:

- Lyhörd
- Kommunikativ
- Initiativtagande
- Rökfri

Meriterande:

- Erfarenhet av epilepsi

Arbetstider: Dag och kväll, du kommer att arbeta 13-timmarspass mellan ca 07-20.

Omfattning: Schemaanställning ca 35-37 timmar/vecka.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren:Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annons-ID: 240880


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Glad och trygg assistent sökes till mitt Dreamteam på Söder!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:   Jag söker dig som vill göra ditt bästa för att ge mig ett tryggt och roligt liv. Som vill förstå mig och hjälpa mig kommunicera så att jag är trygg i min vardag. Ser möjlighet i stället för hinder. Jag är en tjej på 31 år som bor i en fin lägenhet med assist... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Jag söker dig som vill göra ditt bästa för att ge mig ett tryggt och roligt liv. Som vill förstå mig och hjälpa mig kommunicera så att jag är trygg i min vardag. Ser möjlighet i stället för hinder. Jag är en tjej på 31 år som bor i en fin lägenhet med assistans vid Hornstull. Är aktiv och gör roliga saker och vill att du följer med mig. Jag promenerar på Långholmen och fikar i Tanto. Simmar två gånger i veckan med min simklubb. På semestern tar jag skärgårdsbåten till Blidö och Svartlöga med mina assistenter och i höst åker jag till Grekland.

I mitt dreamteam ingår ett gäng assistenter. Jag söker dig som i förlängningen vill dela arbetsledarskap och bemanningsansvar med två av dem. De är ett kreativt gäng som håller på med musik, film, konst och fotografi. Det är ett plus om du ägnar dig åt något skapande som du kan föra in i mitt liv. Jag tycker om att baka, bada och lyssna på musik. Vi äter gott då mina assistenter lagar god mat. Jag vill ha mysigt och roligt.

Det är svårt för mig när jag inte förstår eller kan göra mig förstådd. Tydlighet, struktur och ordning är viktigt för mig. Jag kommunicerar med bilder (PECS). Jag behöver trygghet och vill att du inger lugn och är lyhörd inför mina behov. Du är ansvarstagande, kan simma och kommer i tid. Du behöver ha lätt att samverka med andra då du ofta jobbar dubbelt med annan assistent och måste bemöta mig med ett gemensamt förhållningssätt.

Hos mig ska alla lära sig och utveckla min kommunikation och ha ett lågaffektivt bemötande. Du får introduktion, deltar i möten och handledning. Det är ett krav att du har kunskap och erfarenhet av autism. Vill hjälpa mig i situationer som kan vara påfrestande för mig då mitt beteende kan bli utmanande. Det är meriterande om du har erfarenhet av bildkommunikation, lågaffektivt bemötande, arbetat som assistent och arbetsledare tidigare.

Omfattning: Anställningen börjar med timanställning men kommer öka längre fram till 20-30 timmar/vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt dag/kväll/natt/helg. Du börjar med praktisk introduktion bredvid en erfaren assistent. Vid frågor om denna tjänst, vänligen uppge annonsens ID-nummer: 238296

Välkommen med din ansökan!**

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Aktiv tonårskille i Hässelby söker likasinnad personlig assistent - 75%

Hej, Jag är en aktiv tonårskille och söker dig som gillar musik, bus och TV-spel. Besitter du dessutom mycket humor och en gnutta allvar är det ett plus. För att det ska fungera mellan oss är det viktigt att du är social och strukturerad. Jag uppskattar om du har tidigare erfarenhet av alternativ kommuikation, då jag använder mig av både ord, miner och händer när jag kommunicerar.  Jag ser gärna att du som söker är lyhörd, påhittig och ansvarsfull. Då... Visa mer
Hej,

Jag är en aktiv tonårskille och söker dig som gillar musik, bus och TV-spel. Besitter du dessutom mycket humor och en gnutta allvar är det ett plus.


För att det ska fungera mellan oss är det viktigt att du är social och strukturerad. Jag uppskattar om du har tidigare erfarenhet av alternativ kommuikation, då jag använder mig av både ord, miner och händer när jag kommunicerar. 
Jag ser gärna att du som söker är lyhörd, påhittig och ansvarsfull. Då det finns djur i hemmet kan du inte vara allergisk. Det är ett plus att du är rökfri samt talar flytande svenska.

Just nu söker jag dig som vill jobba runt 75% och arbetstiderna är förlagda till över hela dygnet.
 
Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans, vilket garanterar att du får en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning.
 
Eftersom jag är minderårig krävs utdrag ur belastningsregistret för att arbeta med mig. Det beställs här www.polisen.se - LSS (barn med funktionsnedsättning). Det är helt gratis att beställa ett sådant så en god idé är att beställa det direkt om du blir kontaktad och går vidare i processen.
 
Arbetstid/varaktighet
Tjänsten: Så länge uppdraget varar ca 75%
Tillträde: Omgående
 
Lön Individuell lönesättning. Avtal Fremia Visa mindre

Personlig assistent (vaken) natt till 21-årig tjej i Telefonplan!

Jag är en 21-årig tjej som bor vid Telefonplan (Hägersten) tillsammans med min familj. På vardagarna jobbar jag och på min fritid tycker jag om att leva ett aktivt liv med shopping, musik, fika, ridning och hänga med kompisar bland annat. För att kunna göra detta så behöver jag dig! Jag sitter i rullstol och har flera funktionsnedsättningar och hjälpmedel som jag gärna visar dig. Detta innebär att jag behöver assistans med alla mina grundläggande behov,... Visa mer
Jag är en 21-årig tjej som bor vid Telefonplan (Hägersten) tillsammans med min familj. På vardagarna jobbar jag och på min fritid tycker jag om att leva ett aktivt liv med shopping, musik, fika, ridning och hänga med kompisar bland annat. För att kunna göra detta så behöver jag dig!

Jag sitter i rullstol och har flera funktionsnedsättningar och hjälpmedel som jag gärna visar dig. Detta innebär att jag behöver assistans med alla mina grundläggande behov, lyft kan förekomma. Jag har en alternativ kommunikation som jag utvecklar löpande, hoppas du vill hänga med på min utveckling, vi lär oss tillsammans.

Som personlig assistent hos mig behöver du vara positiv, pigg och ha humor. Jag tror du har energi som räcker för oss båda samt att du är initiativrik, ansvarsfull och flexibel. Du behöver också vara trygg i dig själv och ha ett stort engagemang.

Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då jag gärna umgås med hundar och hästar.

Arbetet utförs i mitt hem, på min arbetsplats i Västertorp och på mitt korttidsboende i Bromma.

Inga krav på erfarenhet, utan det är personliga kemin som avgör.

Omfattning av tjänsten: Just nu söker vi dig som vill jobba vaken natt då flera av passen är under nattid. Tjänsten är ett längre föräldravikariat med start omgående med pass förlagda kvällar och helger.

Är du nyfiken på att ta ett steg längre i din roll som personlig assistent genom att dessutom bli min personliga arbetsledare får du gärna skriva det i din ansökan. Det finns möjlighet att kombinera tjänsten med ett utökat uppdrag i rollen. Arbetsledaransvaret är ett otroligt viktigt uppdrag där du kommer att arbeta tätt tillsammans med mig och mina andra två arbetsledare för att säkerställa kvalitet och kontinuitet i min assistans.

Det innebär bland annat att du:

- leder det dagliga arbetet och ger stöd och vägledning
- schemalägger och planerar utifrån uppdragsgivarens liv
- rekryterar
- säkerställer en god introduktion av nya assistenter
- arbetar med systematiskt arbetsmiljöarbete
- säkerställa bemanningen i assistansen tillsammans med bemanningsansvariga

Personliga egenskaper för att passa i rollen:

- ansvarsfull och god samarbetsförmåga
- lösningsorienterad
- Intresse för att leda människor och förmåga att skapa engagemang

Ansvarstillägg utgår för uppdraget som arbetsledare. Arbetsledaransvaret är ett särskilt utökat uppdrag, där minst två (gärna fler) personer delar på bemanningsansvaret tillsammans.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Annonsens ID:

**


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent och arbetsledare till 21-årig tjej i Telefonplan

Jag är en 21-årig tjej som bor vid Telefonplan (Hägersten) tillsammans med min familj. På vardagarna jobbar jag och på min fritid tycker jag om att leva ett aktivt liv med shopping, musik, fika, ridning och hänga med kompisar bland annat. För att kunna göra detta så behöver jag dig! Jag sitter i rullstol och har flera funktionsnedsättningar och hjälpmedel som jag gärna visar dig. Detta innebär att jag behöver assistans med alla mina grundläggande behov, ... Visa mer
Jag är en 21-årig tjej som bor vid Telefonplan (Hägersten) tillsammans med min familj. På vardagarna jobbar jag och på min fritid tycker jag om att leva ett aktivt liv med shopping, musik, fika, ridning och hänga med kompisar bland annat. För att kunna göra detta så behöver jag dig!

Jag sitter i rullstol och har flera funktionsnedsättningar och hjälpmedel som jag gärna visar dig. Detta innebär att jag behöver assistans med alla mina grundläggande behov, lyft kan förekomma. Jag har en alternativ kommunikation som jag utvecklar löpande, hoppas du vill hänga med på min utveckling, vi lär oss tillsammans.

Som personlig assistent hos mig behöver du vara positiv, pigg och ha humor. Jag tror du har energi som räcker för oss båda samt att du är initiativrik, ansvarsfull och flexibel. Du behöver också vara trygg i dig själv och ha ett stort engagemang.

Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då jag gärna umgås med hundar och hästar.

Arbetet utförs i mitt hem, på min arbetsplats i Västertorp och på mitt korttidsboende i Bromma.

Inga krav på erfarenhet, utan det är personliga kemin som avgör.

Omfattning av tjänsten: Just nu säker vi någon om vill jobba deltid på schema dagtid, kvällar. Till denna tjänst söker vi även dig som önskar och vill ta ett steg längre i din roll som personlig assistent genom att dessutom bli min personliga arbetsledare. Arbetsledaransvaret är ett otroligt viktigt uppdrag i assistansen och ett utökat uppdrag i rollen som personlig assistent.

I arbetsledaruppdraget arbetar tätt tillsammans med mig och mina andra två arbetsledare för att säkerställa kvalitet och kontinuitet i min assistans.

Det innebär bland annat att du:

- leder det dagliga arbetet och ger stöd och vägledning
- schemalägger och planerar utifrån uppdragsgivarens liv
- rekryterar
- säkerställer en god introduktion av nya assistenter
- arbetar med systematiskt arbetsmiljöarbete
- säkerställa bemanningen i assistansen tillsammans med bemanningsansvariga

Personliga egenskaper för att passa i rollen:

- ansvarsfull och god samarbetsförmåga
- lösningsorienterad
- Intresse för att leda människor och förmåga att skapa engagemang

Ansvarstillägg utgår för uppdraget som arbetsledare. Arbetsledaransvaret är ett särskilt utökat uppdrag, där minst två (gärna fler) personer delar på bemanningsansvaret tillsammans.

Du blir med andra ord en extra viktig pusselbit i min assistans!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

**Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Annonsens ID: 240886

**


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent, fast schema Skarpnäck

Ansök    Jun 11    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Gillar du ett jobb med väldigt varierande arbetsuppgifter med tydlighet som ledord? Då kanske du skulle passa hos mig… Jag är en kvinna på 50 år, som bor med min man och katt. Jag har en cp-skada med ytterligare en neurologisk sjukdom som innebär att jag behöver assistans med allt som kräver motorik, styrka eller koordination. Mitt tal är påverkat, vilket gör att det är olika lätt att förstå mig, men det brukar handla om tid och tålamod så löser det sig ... Visa mer
Gillar du ett jobb med väldigt varierande arbetsuppgifter med tydlighet som ledord? Då kanske du skulle passa hos mig… Jag är en kvinna på 50 år, som bor med min man och katt.
Jag har en cp-skada med ytterligare en neurologisk sjukdom som innebär att jag behöver assistans med allt som kräver motorik, styrka eller koordination. Mitt tal är påverkat, vilket gör att det är olika lätt att förstå mig, men det brukar handla om tid och tålamod så löser det sig oftast relativt lätt. Som assistent hos mig kommer du att assistera mig i alla delar som ingår i mitt liv. T ex behöver jag assistans med:
- Av- och påklädning
- Äta och dricka
- Förflyttningar som sker med mig ståendes (lift finns i nödfall)
- Alla förekommande sysslor i ett hem
- Hjälp i stallet att sätta på mig mina grejer och upp på häst med hjälp av lift
- Plocka fram de saker som jag behöver inom räckhåll
- Följa mig dit jag ska oavsett om jag är på jobbet, i stallet eller hemma eller andra aktiviteter
- Mm
För att trivas som assistent hos mig bör det här stämma väl in på dig:
- Du har inget behov av kontroll och är helt bekväm att finnas i bakgrunden tills jag behöver assistans för att sedan återgå till att vara i bakgrunden
- Förstå integritet och tystnadsplikt
- Du är orädd och står med båda fötterna på jorden
- Kan ta emot konstruktiv kritik
- Du har inget behov av att ”ta hand om personer”
- Du talar och skriver svenska flytande med stort ordförråd
- Du röker inte
- Du använder inte parfym eller starkt parfymerade produkter


Om tjänsten
Just nu finns det två lediga tjänster på 50-75 %. En med nattpass och en med kväll/helgpass. Dessa kan även kombineras i olika konfigurationer. Du börjar som timanställd i ca 3 månader för att se om personkemin stämmer. Rätt person kan sedan få ett nytt avtal och gå in på schema.
Det är dygnet-runt assistans med vaken natt. Passen är förlagda 07:00-14:30, 14:30-22:00, 22:00-07:00.
Endast kvinnliga sökanden.


Om arbetsgivaren
IGS Assistans är ett privat företag med över 20 års erfarenhet inom personlig assistans. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.
Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. Visa mindre

Personlig assistent sökes till ung kvinna i Stockholm City

Om rollen: Jag är en aktiv kvinna i 30-årsåldern som bor själv i en egen lägenhet mitt i Stockholm City. Träning är en stor del av mitt liv och jag går på daglig verksamhet två dagar i veckan. Andra intressen är att läsa böcker, lyssna på musik, mode, ridning och att gå ut på promenader - speciellt när solen tittar fram! Jag kommunicerar med hjälp av bildstöd och förflyttar mig med hjälp av assistent som levande stöd. För att lyckas i rollen som min per... Visa mer
Om rollen:

Jag är en aktiv kvinna i 30-årsåldern som bor själv i en egen lägenhet mitt i Stockholm City. Träning är en stor del av mitt liv och jag går på daglig verksamhet två dagar i veckan. Andra intressen är att läsa böcker, lyssna på musik, mode, ridning och att gå ut på promenader - speciellt när solen tittar fram! Jag kommunicerar med hjälp av bildstöd och förflyttar mig med hjälp av assistent som levande stöd.

För att lyckas i rollen som min personliga assistent ska du vara initiativtagande, tala bra svenska och gärna ha en dos humor! Jag önskar även att du är mellan 20-45 år. Du kommer att assistera mig med det mesta i min vardag såsom hushållssysslor, hygien, träning och matlagning. Du får även en lång introduktion, delegering och utbildning för att få så bra förutsättningar som möjligt för att kunna assistera mig i min vardag.

Krav för tjänsten:

- Kvinna
- Bra svenska
- Ryggstark
- Initiativtagande
- Pratglad

Meriterande:

- Erfarenhet av trakeostomi

Arbetstider: Dag, kväll, varannan helg
Omfattning: Fast schema på 20 timmar/vecka. Jag söker även timmisar
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Tveka inte att söka om du känner att du kanske är min nya assistent!

Om arbetsgivaren:

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annonsens ID nummer: 229682


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Social kille i Gustavsberg söker skön assistent

OM MIG Jag är en 22-årig kille som är aktiv, gillar sport och musik. Jag använder rullstol och kommunicerar med teckenspråk. OM DIG Jag söker en skön kille i min egen ålder eller något äldre för en ca 40-50 % tjänst. Jag bor på Värmdö, en halvtimme från stan. Kan du inte tecken så lär du dig genom mig och genom att gå en teckenkurs. Välkommen med din ansökan! OM RAMP Ramp Personlig Assistans är en idéburen assistansanordnare med en tydlig radikal profi... Visa mer
OM MIG
Jag är en 22-årig kille som är aktiv, gillar sport och musik. Jag använder rullstol och kommunicerar med teckenspråk.
OM DIG
Jag söker en skön kille i min egen ålder eller något äldre för en ca 40-50 % tjänst. Jag bor på Värmdö, en halvtimme från stan.
Kan du inte tecken så lär du dig genom mig och genom att gå en teckenkurs.
Välkommen med din ansökan!


OM RAMP
Ramp Personlig Assistans är en idéburen assistansanordnare med en tydlig radikal profil bortom den våta omsorgsfilten och vinstmaximering. Ramp följer etiska riktlinjer och följer kollektivavtal Kommunal-Fremia.
www.ramp.nu Visa mindre

Intresseanmälan

Vad roligt att du vill söka jobb hos oss! När du registrerat dig kan du hittas och kontaktas av våra arbetsledare i de olika assistanserna. Välkommen! Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland. De vanligaste svaren från våra anstäl... Visa mer
Vad roligt att du vill söka jobb hos oss! När du registrerat dig kan du hittas och kontaktas av våra arbetsledare i de olika assistanserna. Välkommen!


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personliga assistenter (timvikarier) till Stockholmsområdet

Välkommen att skicka in din spontanansökan! Passa på att söka till oss för en chans till intervju och möjligt extra arbete. Vi söker kontinuerligt efter kompetenta och drivna individer som vill arbeta främst som timvikarier hos oss på Bonzi personligt stöd som Personlig Assistent. Våra kunder finns i Stockholmsområdet med omnejd, främst i Söderort. En tjänst hos någon av våra kunder innebär arbete under olika tider på dygnet, såsom dag, kväll eller vaken... Visa mer
Välkommen att skicka in din spontanansökan!
Passa på att söka till oss för en chans till intervju och möjligt extra arbete.
Vi söker kontinuerligt efter kompetenta och drivna individer som vill arbeta främst som timvikarier hos oss på Bonzi personligt stöd som Personlig Assistent.
Våra kunder finns i Stockholmsområdet med omnejd, främst i Söderort.
En tjänst hos någon av våra kunder innebär arbete under olika tider på dygnet, såsom dag, kväll eller vaken natt , journatt under vardag samt helg. Våra kunder har olika funktionsnedsättningar och olika behov.
Är du flexibel och kan hoppa in med kort varsel så är det just dig vi söker!
Vi har kunder som letar efter någon som kan utföra arbetsuppgifter som att till exempel hjälpa till med dagliga rutiner, personlig hygien, av- och påklädning vara med vid aktiviteter samt vid måltider och därtill vid förflyttningar beroende av respektive kunds behov.
Din arbetsplats är i kundens hem men du följer också med kunden vid diverse utflykter samt olika ärenden, exempelvis läkarbesök och inköp av livsmedel. Du hjälper kunden att leva ett så fullvärdigt liv som möjligt utifrån dennes förutsättningar.
Svenska i tal och skrift krävs för att kunna dokumentera rätt.
Om dig
Vi tror att du som söker denna tjänst är en ansvarsfull person som tycker omatt arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov.
Har du tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent och yrkesmässig erfarenhet av olika funktionsnedsättningar så är det meriterande.
Är du flexibel och kan hoppa in vid behov med kort varsel så tveka inte att söka jobbet!
Vi söker dig som är:
Erfarenhet av olika funktionsnedsättningar
En positiv individ som kan sprida glädje och förgylla dagen för våra kunder
Ansvarstagande och lyhörd inför andras livssituation
Flexibel till att arbeta med kort varsel

Meriterande : Erfarenhet av olika funktionsnedsättningar, samt yrkesmässigt arbete inom vård och omsorg.
Omfattning: Vikarier vid behov
Tillträde: Omgående
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
Om rekryteringsprocessen:Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .
För dig med anställningsstöd: BonZi personligt stödär ett inkluderande företag.Vi välkomnaralla sökanden och även du som har rätt till någon form avanställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du ävenmeddela detta vid en eventuell intervju.
Att tänka på inför din ansökan:
En förutsättning för att påbörja en anställning hos på Bonzi är att du som söker kan uppvisa giltig ID -handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Om oss:Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Visa mindre

Personlig Assistent sökes till Södermalm/Farsta

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna i 25-årsåldern med ett virus som påverkat ryggmärgen. Kvinnan studerar och bor just nupå Södermalm i Stockholm men kommer att flytta till Fagersjö i Farsta i början av juni. Hon har bland annat tracheosto... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna i 25-årsåldern med ett virus som påverkat ryggmärgen. Kvinnan studerar och bor just nupå Södermalm i Stockholm men kommer att flytta till Fagersjö i Farsta i början av juni.
Hon har bland annat tracheostomi, host- och sugmaskin samt lift i hemmet. En del av introduktionen innebär en heldagsutbildning på Danderyds sjukhus för att hantera dessa och andra hjälpmedel.
Arbetsuppgifterna är enligt följande:
Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
Lyft kan förekomma vid förflyttningar (hjälpmedel finns tillhands)

Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:
Kl. 08-15
Kl. 15-21
Kl. 21-08 (väntetid 3 timmar)


Om dig
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare.

Meriterande är om du har:
Vårdutbildning eller motsvarande
Erfarenhet av arbete med ryggmärgsskador eller tracheostomi

KRAV:
Vårderfarenhet eller motsvarande


För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, det beställer du här. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar.


Omfattning: 5 stycken varierande Heltid-, Deltid- och Extratjänster på cirka 50-100%.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal Visa mindre

En 28-årig kille i Vällingby söker vikarier!

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag. Vi tillämpar individuell lönesättning, semester och OB enligt kollektivavtal med Vårdföretagarna. Om Kompis Assistans Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda o... Visa mer
Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

Vi tillämpar individuell lönesättning, semester och OB enligt kollektivavtal med Vårdföretagarna.

Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju.

Är du en person som tycker om ett mångsidigt och flexibelt arbete? Söker du extra pass? Då har du hittat rätt!

Jag är en aktiv 28 årig kille. Bor i egen rymlig lägenhet i Vällingby. Jag arbetar som marknadsassistent och du är med mig på mitt arbete som ibland innebär resor. På min fritid brukar jag bowla, bada, göra utflykter, ta en fika på stan och mycket annat. Jag är en kille med humor så jag hoppas du har nära till skratt.

För att du och jag ska trivas tillsammans är det viktigt att du är lyhörd, närvarande och lugn men du får gärna vara driven och initiativrik. Jag behöver dig som assistent i de flesta situationer av mitt liv, tex hygien, matsituation och vid förflyttning. Du ska behärska svenska språket. Det är en merit om du har utbildning eller erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättningar samt är intresserad av sociala medier.?

Nu söker jag efter assistenter som kan jobba extra pass alla tider på dygnet (passet är kl. 8:00-17:00 och 17:00-08:00 med väntetid på nätter).

Anställningsvillkor: Timvikarie vid behov, möjlighet kan finnas till fast schemarad

Arbetstider: Dag, kväll, helg och natt (väntetid)

Tillträde: Snarat eller efter överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Det här erbjuder vi dig som anställd hos oss!

* Längre uppsägningstider än vad kollektivavtalet regler
* Marknadsmässiga löner
* Kompetens- och utvecklingsmöjligheter
* Friskvårdsbidrag
* Handikappanpassade semesterhus i Sälen och
Spanien att semestra i
* Profilkläder från vår egen webbshop
* Assistentträffar runt om i landet Visa mindre

Personlig Assistent sökes till tonåring i Hässelby

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Kom och arbeta som personlig assistent till en tjej på 17 år med rörelsehinder på grund av CP-skada boendes i Hässelby i Stockholm. Kunden går på gymnasiet i Järfälla. Arbetsuppgifterna är enligt följande: Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning och olika sysslor so... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Kom och arbeta som personlig assistent till en tjej på 17 år med rörelsehinder på grund av CP-skada boendes i Hässelby i Stockholm. Kunden går på gymnasiet i Järfälla.
Arbetsuppgifterna är enligt följande:
Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning och olika sysslor som en tonåring brukar hjälpa till hemma
Assistera vid förflyttningar till och från rullstol
Assistera vid daglig stretching och lättare träning
Följa kunden hem från gymnasiet med färdtjänst
Följa kunden på läkarbesök, ärenden, sociala aktiviteter med mera


Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:
Cirka kl. 15:00-19:00 (måndag till fredag)

Några dagar kan passet börja tidigare beroende på skolschemat. Arbete under vissa lördagar eller söndagar kan förekomma, men då är tiderna mer flexibla och du bestämmer dessa tillsammans med kunden.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
KRAV:
Du ska kunna simma och tåla klor för att kunna assistera kunden vid dessa aktiviteter
Du bör ej vara allergisk då kund har djur i hemmet
Du ska ej röka då kund inte tål detta

Meriter:
Vårderfarenhet eller motsvarande
Vårdutbildning eller motsvarande
Erfarenhet av Cerebral Pares


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att dubeställtett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registretvia följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar

Sysselsättningsgrad:1 Deltidstjänst på 10-25% och 1 tjänst som vikarie för att hoppa invid behov.
Tillträde: Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. Visa mindre

Personligt assistent till kille i Älvsjö sökes!

Söker du en schemaanställning med möjlighet till en arbetsledande roll i framtiden? Jag är en man i 46-årsåldern som tack vare mina personliga assistenter kan träna, träffa familj och vänner. Jag är aktiv och arbetar på en daglig verksamhet eller njuter i mitt hem i Älvsjö. Mina assistenter hjälper mig när jag klär mig, äter, sköter min hygien och vardagliga hushållssysslor och i min kommunikation med andra. Jag gå-tränar både i bassäng och hemma med assi... Visa mer
Söker du en schemaanställning med möjlighet till en arbetsledande roll i framtiden?

Jag är en man i 46-årsåldern som tack vare mina personliga assistenter kan träna, träffa familj och vänner. Jag är aktiv och arbetar på en daglig verksamhet eller njuter i mitt hem i Älvsjö. Mina assistenter hjälper mig när jag klär mig, äter, sköter min hygien och vardagliga hushållssysslor och i min kommunikation med andra. Jag gå-tränar både i bassäng och hemma med assistans så du behöver också gilla att röra dig och vara stark.

Jag söker dig som vill assistera med tanke och känsla! Vår personkemi är viktigare än tidigare erfarenhet. Så länge du är flexibel och lyhörd för mina behov. Du behåller lugnet oavsett situation och är en praktisk person som jag kan lita på i alla lägen. Jag ser gärna att du som söker är kvinna och gillar att vara aktiv men det allra viktigaste för mig är personligheten!

För att du ska känna dig trygg i din roll får du betald introduktion där du kommer att gå bredvid mina erfarna assistenter i början.

När vi lärt känna varandra och du har blivit varm i kläderna finns det möjlighet att gå in i rollen som arbetsledare.

Omfattning: Ca 30-35 timmar/vecka enligt ett rullande schema på fyra veckor. I min assistans är det varierade arbetstider, dag, kväll, natt (jour) samt helg. Det är viktigt att du kan arbeta alla olika tider och dagar för att min assistans ska fungera på bästa sätt.

Tillträde: Betald introduktion kan påbörjas omgående eller enligt överenskommelse.

Vi tar löpande kontakt med intressanta kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

JAG ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT VÄLLINGBY SOMMARVIKARIE

Ansök    Jun 10    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en assistent som kan jobba hos vår kund i Vällingby under resterande delen av juni, juli och augusti som sommarvikarie på ca 30h/ vecka. Chans till en mindre tjänst efter sommaren kan vara möjligt. Han har inget eget tal och behöver din hjälp som assistent i sin kommunikation, men även vid förflyttning. Vår kund har ett stort hjälpbehov så vi söker dig som har erfarenhet av epilepsi och olika hjälpmedel. Vår kund är en ung man i 24 års åldern... Visa mer
Vi söker en assistent som kan jobba hos vår kund i Vällingby under resterande delen av juni, juli och augusti som sommarvikarie på ca 30h/ vecka. Chans till en mindre tjänst efter sommaren kan vara möjligt. Han har inget eget tal och behöver din hjälp som assistent i sin kommunikation, men även vid förflyttning. Vår kund har ett stort hjälpbehov så vi söker dig som har erfarenhet av epilepsi och olika hjälpmedel.Vår kund är en ung man i 24 års åldern med epilepsi och Cerebral pares. Han bor hemma med sin familj men i egen lägenhet på bottenvåningen. Han tycker om att vara ute i friska luften och han gillar att träna flera gånger per dag. På dagtid befinner sig vår kund på sin dagliga verksamhet. Det finns många hjälpmedel och medicinska insatser kring vår kund.

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker i första hand en kvinna till tjänsten då vår kund känner sig mest bekväm. Tjänsten kan passa dig som bor i närheten, så som Kista, Tensta, Spånga, Brommaplan eller Vällingby. Meriterande om du har arbetat inom personlig assistans, det är en stor fördel om du är trygg i att hantera medicinska hjälpmedel och erfarenhet av epilepsi. Du kommer att få bra utbildning och introduktion på plats så att du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter.

Meriterande erfarenheter
· Epilepsi.
· Personlig assistent.
· Grundläggande medicinsk erfarenhet.

Arbetstider/tjänstgöringsgrad
· Semestervikarie 30h/ vecka, juni, juli och augusti.
· Arbetspass är alla tider på dygnet.
· Goda möjligheter till mindre tjänst efter sommaren.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia, kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktpersoner
Arbetsledare: Moallaim Mir
E-post: moallaim@hotmail.com
Kundansvarig: Lotta Lehn
Märk din ansökan med referens: Vällingby

Sök jobbet senast
Vi arbetar intensivt med denna rekrytering så ansök redan i dag!
På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.
Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre