Lediga jobb som Personlig assistent i Stockholm

Se lediga jobb som Personlig assistent i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Deckarintresserad 25 åring med behov av stöd och struktur söker assistent

OM JOBBET Vi söker en personlig assistent till en 25-årig tjej med autismspektrumtillstånd i eget boende i Alvik. Hon tycker om att träna och åka på utflykt, och behöver stöd och hjälp med struktur, ordning och förutsägbarhet i sin vardag samt med sin impulskontroll. Emellanåt har hon ett självskadebeteende och kan vara mycket utåtagerande. Hon är mycket verbal, men har svårt att ta till sig information. Det är därför av mycket stor vikt att du som ska arb... Visa mer
OM JOBBET
Vi söker en personlig assistent till en 25-årig tjej med autismspektrumtillstånd i eget boende i Alvik. Hon tycker om att träna och åka på utflykt, och behöver stöd och hjälp med struktur, ordning och förutsägbarhet i sin vardag samt med sin impulskontroll. Emellanåt har hon ett självskadebeteende och kan vara mycket utåtagerande.
Hon är mycket verbal, men har svårt att ta till sig information. Det är därför av mycket stor vikt att du som ska arbeta med henne är välorganiserad, strukturerad och framför allt lugn. I ditt arbete kommer du använda ditt intellekt avsevärt mer än din kropp. Erfarenhet av lågaffektivt arbete är meriterande.
Du jobbar alltid dubbelt med annan assistent, såväl dag som natt. Du kommer att få mycket utbildning och handledning vilket också är en förutsättning för att kunna utföra ett bra jobb.
Tjänstgöringsgraden är mellan 60 och 80%.
OM DIG
Du som söker bör helst vara över 25 år, lugn och engagerad. Meriterande är om du tidigare arbetat med lågaffektivt bemötande och utåtagerande beteende samt har erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi lägger dock stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer alltid att arbeta dubbelt med en annan assistent. Skriv gärna och berätta något om dig själv, både intressen och tidigare erfarenheter.
Välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET
Ramp Personlig Assistans är en idéburen assistansanordnare med en tydlig radikal profil bortom vård och vinstmaximering. Vi ha ett långsiktigt perspektiv på vår verksamhet där pengarna inte är ett mål - utan ett medel för att skapa en personlig assistans av god kvalitet och goda arbetsvillkor. Ramp är en IfA-godkänd verksamhet, ledamot i Fremias branschkommitté för personlig assistans och följer kollektivavtal Kommunal-Fremia. Visa mindre

Glad kille i Älvsjö söker en personlig assistent vaken natt ca 60%

Hej!  Är du en glad, varm person med intresse för människor som trivs bäst med att jobba natt? Sök till mig och bli min nya personliga nattassistent!  Vem är jag? Jag är en glad och social 15årig kille med humor och söker nu flera assistenter till mitt härliga assistansteam. Jag bor i Älvsjö med min familj och på dagarna går jag i en specialskola. Vi har även ett mysigt landställe på Öland där jag hänger en del under sommaren och lovveckorna. På frit... Visa mer
Hej! 

Är du en glad, varm person med intresse för människor som trivs bäst med att jobba natt? Sök till mig och bli min nya personliga nattassistent! 

Vem är jag?

Jag är en glad och social 15årig kille med humor och söker nu flera assistenter till mitt härliga assistansteam. Jag bor i Älvsjö med min familj och på dagarna går jag i en specialskola. Vi har även ett mysigt landställe på Öland där jag hänger en del under sommaren och lovveckorna.

På fritiden tycker jag om att göra aktiviteter och jag hänger gärna med kompisar. Jag tycker även mycket om musik. Som min assistent behöver du vara inlyssnande och ha förmågan att anpassa ditt arbetssätt utifrån min dagsform.

Jag har en spastisk CP-skada, epilepsi samt en synskada och jag önskar att du har förståelse för vad det innebär. Min kommunikation är begränsad så du behöver vara intresserad av att lära känna mig och mina signaler, då kommer vi ha riktigt roligt ihop!

Jag söker nu en nattassistent och jag vill att du har erfarenhet av att jobba natt sedan tidigare för att jag ska känna mig trygg.

Som min nattassistent kommer du jobba hemma hos mig och även på vårt landställe i Borgholm ibland när jag har lov. Därför behöver du vara bekväm med att jobba på annat ort. Du behöver även vara ansvarsfull och flexibel. Om du har möjlighet att hoppa in andra tider än natt ibland är det ett stort plus. 


Du ska ha en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. Erfarenhet av personer med funktionsnedsättning är ett krav.

Tjänsten:

- Vaken natt ca 60%, med möjlighet att kombinera med kvällspass för högre tjänstgöringsgrad/mer varierat schema om det önskas. 


Du blir del av ett härligt gäng med engagerade och lojala personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!

Tillträde omgående

Vi kommer löpande att kalla till intervju, och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Välkommen med din ansökan!

Individuell lönesättning. Månadslön eller timlön. Kollektivavtal KFO-Kommunal.
Bambi erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling. Visa mindre

Timvikarie till man i Enskede

Ansök    Feb 4    Ihanus, Mika    Personlig assistent
Nytt
Jag är författare och skriver mycket. Jag går ut på promenad, simmar och sköter om mitt hem. Din roll är att vara mina händer och fötter samt kunna vara följsam utan att ta över kontrollen. Jag är en 55-årig man som bor i Enskede, och jag är ensamstående pappa till min dotter. Jag har en CP-skada med talsvårigheter. Du kan förstå minst gymnasiesvenska och har god social förmåga att kommunicera. Att leva dig in i situationer utan att ta över. Jag behöver en... Visa mer
Jag är författare och skriver mycket. Jag går ut på promenad, simmar och sköter om mitt hem. Din roll är att vara mina händer och fötter samt kunna vara följsam utan att ta över kontrollen. Jag är en 55-årig man som bor i Enskede, och jag är ensamstående pappa till min dotter. Jag har en CP-skada med talsvårigheter.
Du kan förstå minst gymnasiesvenska och har god social förmåga att kommunicera. Att leva dig in i situationer utan att ta över.
Jag behöver en lyhörd och följsam assistent dygnet runt och man jobbar enligt ett schema.
Dag, kväll, natt med jour och helg. Deltid.
Jag vill att du har en mycket bra förståelse av det svenska språket.
Du ska också ha erfarenhet av arbetslivet och ha en personlig mognad.
Jag söker assistenter som kan växla mellan att vara aktiv och att vara passiv, utan det blir ett hinder.
Jag har PEG där jag får näring. Äter lite med munnen. Behöver hjälp med hygien, av- och påklädning.
Jag ser gärna att du har ett intresse för psykologi, litteratur och konst. Jag har två katter.
Jag blir din arbetsledare och arbetsgivare. Du behöver kunna simma.
Viktigast är din inställning till jobbet med mental närvaro. Du förstår att detta inte är ett vårdjobb utan ett servicejobb. Och att du talar och förstår flytande svenska.
Du får introduktion. Du börjar som timanställd, med möjlighet till fast anställning. Visa mindre

Jag söker en ny assistent till mitt härliga team , intresserad , gå in och

Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i eget lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse. Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar. Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra viktigit att du som assistent är trygg och lugn för att jag ska kunna... Visa mer
Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i eget lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse. Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar.

Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra viktigit att du som assistent är trygg och lugn för att jag ska kunna återhämta mig. Jag använder mig av AKK (alternativ kompletterande kommunikation), självklart kommer du att få god introduktion på just mitt sätt att snacka.Det finns tillfällen då jag har svårt att förmedla hur jag mår, och då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod.

Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Det tar ett tag att bara komma in och assistera mig i mitt liv så att det blir på mina villkor. Du får lära dig allt du behöver av någon av mina kunniga assistenter som redan jobbat hos mig i flera år.Introduktionen är grundlig och sedan ingår kontinuerlig handledning och fortbildning. Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans.
Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag, vilket är jag. Alla min assistenter hjälps åt med att ha bemanningsansvar, det innebär att du kommer att ha en bemanningsvecka där du svara i telefon om någon blir sjuk. Ditt ansvar innebär att fylla det vakanta passet med någon utav mina assistenter, kan ingen av dom får du hoppa in. Uppdraget är arvoderat enligt överenskommelse.  

Du söker till mig måste vara trygg i dig själv, hålla huvudet kallt om det blir stressigt, hitta lösningar på problem som kan uppstå. Har du dessa förmågor då kan jag garantera dig  att ditt jobb kommer att utveckla dig som människa.  I övrigt är det viktigt att du håller tider, är flexibel och behåller ett proffsigt förhållningssätt i ur och skur. 

Jag ser gärna att du som söker tjänsten är mellan 25-40 år. Jag har egen bil så att du har körkort är ett plus. 


Arbetstid/Varaktighet:
30 timmar/veckan 75%. Dag, kvällar, natt & helg.
Lön: Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal. Visa mindre

Se hit! Nu förstärker jag mitt team med ytterligare en stjärna!

Är du en glad och snäll typ med energi, lyhördhet och ödmjukhet i ryggraden? Är du trygg i dig själv, lugn och stresstålig och kan ta ett steg tillbaka när det behövs? Då kan du vara rätt person för mig! Jag är en glad tjej på 27 år som bor i centrala Stockholm. Jag behöver hjälp med det mesta praktiska i min vardag, kommunicerar med stödtecken och dator med talsyntes. Jag är en aktiv person som gillar att gymma, simma och hänga med kompisar.   Du be... Visa mer
Är du en glad och snäll typ med energi, lyhördhet och ödmjukhet i ryggraden? Är du trygg i dig själv, lugn och stresstålig och kan ta ett steg tillbaka när det behövs? Då kan du vara rätt person för mig!

Jag är en glad tjej på 27 år som bor i centrala Stockholm. Jag behöver hjälp med det mesta praktiska i min vardag, kommunicerar med stödtecken och dator med talsyntes. Jag är en aktiv person som gillar att gymma, simma och hänga med kompisar.
 
Du behöver tala och förstå svenska utan problem. En god fysik är ett måste i arbetet hos mig.
Meriterande är erfarenhet av assistans i någon form och körkort, men självklart är dina personliga egenskaper viktigast!
 
Ibland reser jag till landet eller någon annanstans i Sverige och mina assistenter får då möjlighet att följa med på äventyr!
På landet finns katter, så du får ej ha pälsallergi.
Det är också viktigt att du är simkunnig, även på djupt vatten då jag tränar i bassäng.
 
Arbetstiderna är varierade, det finns både dag och nattpass med viss tid jour.
 
Vi söker även en arbetsledare för min fantastiska grupp! Skriv gärna i ditt personliga brev om du har haft erfarenhet och är intresserad att ta dig an den rollen.
 
Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
 
Tjänsten är en heltid 100% alt. deltid beroende på vem som söker - med varierat schema dag, natt ( med jour) och vissa helger. Vi sätter stort värde på personlighet.
Du kommer att stödja och hjälpa vår kund med allt det praktiska i det dagliga, och varje pass gör du skillnad!
 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
Skicka in din ansökan som gör oss nyfikna på just DIG redan i dag, tjänsten kommer tillsättas snarast och intervjuer kommer hållas löpande!
I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 

Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Personlig assistent sökes till 12-årig tjej i Stockholm

Jag är en tjej på 12 år som bor tillsammans med min mamma och min lillasyster i centrala Stockholm. Nu är jag på jakt efter en ny personlig assistent. Kanske är det du?  Jag tycker väldigt mycket om musik och att gå på promenader och att vara med min familj. Jag saknar tal och därför är det viktigt för mig att du kan lära dig att tolka mig samt vara lyhörd inför mina signaler. Min assistent är mitt stora stöd i fråga om träning, lek och utveckling och att... Visa mer
Jag är en tjej på 12 år som bor tillsammans med min mamma och min lillasyster i centrala Stockholm. Nu är jag på jakt efter en ny personlig assistent. Kanske är det du? 

Jag tycker väldigt mycket om musik och att gå på promenader och att vara med min familj. Jag saknar tal och därför är det viktigt för mig att du kan lära dig att tolka mig samt vara lyhörd inför mina signaler. Min assistent är mitt stora stöd i fråga om träning, lek och utveckling och att assistera i familjegemenskapen. 

Den jag söker måste ha fantasi och kunna ta initiativ, gilla att leka och ha mycket energi. Du ska vara rökfri. Din arbetsplats är där jag befinner mig så kanske skulle du kunna följa med mig om det är så att jag reser iväg på någon kortare eller längre resa. Jag ser gärna att du har erfarenhet av barn och arbete som personlig assistent.

Omfattning: 50-100%, arbetet är förlagt dag, kväll, natt samt helg. 

Tillträde: Omgående


Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1815

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker personliga assistenter till vår glada kille på 14 år i Sundbyberg

Ansök    Feb 3    Kavon Care AB    Personlig assistent
Vi söker personal till vår glada kille på 14 år!  Tjänsterna vi erbjuder är:          - 50% med möjlighet till heltid under sommaren med start omgående  - timanställd vid behov under våren med möjlighet till heltid under sommaren med start omgående Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent och vill göra skillnad för en annan människa.  Vi erbjuder:Ett flexibelt arbete med stort inflytande över ditt schema Schema som passar dig som vill jobba e... Visa mer
Vi söker personal till vår glada kille på 14 år! 

Tjänsterna vi erbjuder är:         
- 50% med möjlighet till heltid under sommaren med start omgående 
- timanställd vid behov under våren med möjlighet till heltid under sommaren med start omgående

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent och vill göra skillnad för en annan människa. 

Vi erbjuder:Ett flexibelt arbete med stort inflytande över ditt schema
Schema som passar dig som vill jobba extra om du studerar eller som sommarjobb
Goda lönevillkor 
Kollektivavtal med friskvårdsbidrag
Ett glatt arbetslag som trivs och skrattar mycket på jobbet
En arbetsgivare som lyssnar på sin personal


Arbetet innebär att du är vår sons förlängda armar och ben och ett stöd i de dagliga aktiviteterna han gör, allt från lek till promenader. 
Du är delaktig när det gäller social samvaro samt intellektuell och motorisk träning men också vid omvårdande uppgifter såsom medicinering och omhändertagande vid hygien.  


Arbetstiderna är förlagda på eftermiddagar, kvällar, nätter och helger med vaken natt. Under lov är arbetstiderna förlagda dygnet runt även under veckodagarna. Introduktion startar omgående och vi har löpande intervjuer. Familjen älskar att resa och därför kommer resor att ingå i jobbet. Både inom och utom Sverige. 


Vi söker dig som är en nyfiken, engagerad och varm person som gillar att vara social och ge det lilla extra till andra. Även om det är meriterande med erfarenhet så är det inget krav, det viktigaste är vem DU är och vad du kan tillföra oss. Vi ser gärna att du är anpassningsbar och flexibel men framförallt att du har en positiv inställning till uppgifter du tar dig ann.


Vi ser samarbetet med dig som långsiktigt och hoppas du ska trivas hos oss! Välkommen med din ansökan där vi gärna ser att du skriver ett personligt meddelande och att du bifogar ditt CV.


Arbetsgivare är Kavon Care AB som är ett litet familjeägt assistansbolag som strävar efter att ge alla möjligheten att leva ett fritt och självständigt liv på sina egna villkor. De tillämpar individuell lönesättning och självklart finns kollektivavtal.  


Alla som arbetar med minderåriga behöver presentera ett registerutdrag från polisen innan man kan börja jobba hos oss.

Plats


Ursvik, Sundbyberg Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes i centrala Stockholm

Jag är en kille på drygt 30 år som söker personlig assistent, helst manlig, ålder 24-37 år. Jag har assistans på grund av en muskelsjukdom. Jag driver egen firma men Särnmark Assistans sköter administrationen av assistansen. OBS! OBS! OBS! Det är mycket viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och du måste ha mycket goda kunskaper i svenska språket! Det är viktigt att dokumentera vid introduktion samt i yrket överlag. Jag arbetar halvtid som ... Visa mer
Jag är en kille på drygt 30 år som söker personlig assistent, helst manlig, ålder 24-37 år. Jag har assistans på grund av en muskelsjukdom.

Jag driver egen firma men Särnmark Assistans sköter administrationen av assistansen.

OBS! OBS! OBS! Det är mycket viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och du måste ha mycket goda kunskaper i svenska språket! Det är viktigt att dokumentera vid introduktion samt i yrket överlag. Jag arbetar halvtid som socionom.

Det är ett krav att du har körkort.

Det här jobbet passar mycket bra för dig som t ex är högskolestuderande och vill ha lite jobb vid sidan av. Du som söker ska vara utåtriktad, initiativrik, gilla ordning och reda, ej rökare. Min del av hushållsarbete, t ex matlagning och viss städning ingår i jobbet.

Mina intressen är bl a. musik och att gå på bio. En fördel om du delar mina intressen och är praktiskt lagd.

Arbetstiden kan variera och du behöver kunna arbeta både dag- och nattpass. Viktigt att du kan arbeta natt!

Till en början timanställning som eventuellt kan övergå till fast jobb i framtiden. 

Det viktigaste är att personkemin mellan oss funkar och att vi har roligt och trevligt tillsammans.

Intervjuer kommer att hållas löpande, då du behövs så fort som möjligt så vänta inte med att söka!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utvecklande extrajobb som personlig assistent åt 16-årig pojke

Ansök    Feb 3    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Kunden är en 16-årig pojke med autism. Han bor tillsammans med sin familj i Stockholms inn... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Kunden är en 16-årig pojke med autism. Han bor tillsammans med sin familj i Stockholms innerstad. Pojken är aktiv och har mycket energi. Han har ett begränsat tal och kommunicerar istället handgripligt genom att visa vad han vill. Du som assistent behöver vara redo att följa med på hans upptåg hela tiden. Vi söker en initiativrik person som under helger följer med och deltar på aktiviteter.

I arbetet ska du kunna vara tydlig och bestämd mot pojken samtidigt som du är tålmodig och lyhörd för hans önskemål. Förhoppningsvis är du intresserad av att få pojken att bli mer självständig och tycker att det är roligt att träna honom i vardagsmoment. Du får gärna ha arbetat med liknande jobb förut men det är din egen personlighet som är viktigast. Du ska vara ansvarsfull som person men med glimten i ögat för att du och pojken ska fungera bra tillsammans. Du behöver även vara lösningsorienterad och ha höga mål med ditt arbete. Inget är omöjligt!

Vi söker efter någon som kan vara flexibel och hoppa in vid behov framförallt under helger, men den kan också bli aktuellt att arbeta extra under vardagskvällar. Visa mindre

Personlig Assistent/avlösare barn Rågsved

Vi söker dig som är kvinna mellan 25-30 år och vill jobba som avlösare åt två tvillingpojkar i 7-årsåldern som har en autismdiagons samt en måttlig intellektuell funktionsnedsättning. Pojkarna behöver tillsyn hela tiden och har inget konsekvenstänk. Du ska finnas där för en eller båda pojkarna för att ge föräldrarna möjlighet att hinna med andra saker. Främst behövs hjälp på morgonen mellan 05.30-06.30 samt på eftermiddagen vid ca 14.30 eller några timmar ... Visa mer
Vi söker dig som är kvinna mellan 25-30 år och vill jobba som avlösare åt två tvillingpojkar i 7-årsåldern som har en autismdiagons samt en måttlig intellektuell funktionsnedsättning.
Pojkarna behöver tillsyn hela tiden och har inget konsekvenstänk. Du ska finnas där för en eller båda pojkarna för att ge föräldrarna möjlighet att hinna med andra saker. Främst behövs hjälp på morgonen mellan 05.30-06.30 samt på eftermiddagen vid ca 14.30 eller några timmar på kvällen.
Vi söker dig som har egenskaper som lugn, harmonisk, noggrann, glad, god fysik då en del lyft ingår i arbetet och som vill hjälpa familjen.
Erfarenhet av autism är meriterande!
Rökfri är ett krav precis som flytande Svenska
Introduktion sker på plats
Beslutet är 2*8 timmar per månad och utförs enligt överenskommelse med föräldrarna.
När du söker en tjänst hos oss, skicka ett mail med ditt cv och ditt personliga brev. Vi uppskattar även om du bifogar en bild på dig själv. Din ansökan kommer att läsas av personal på Nordisk Hem och LSS assistans samt kundens vårdnadshavare.
Är du intresserad av tjänsten och har skickat in din ansökan ser vi gärna att du själv skickar efter ett utdrag ur polisens belastningsregister. Detta är ett krav för arbete med barn och det gör du på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Vi ser gärna att du som jobbar hos oss är färdig vaccinerad mot Covid-19 alternativt att du är villig att vaccinera dig så snart du får tillfälle. Detta för att minska risken för smittspridning av Covid-19.
Nordisk assistans är ett litet kundnära bolag med personal som har över 20 års erfarenhet av branschen. Vår kunskap blir din trygghet. Vår uppgift är att göra din vardag lite enklare och att just dina behov tillgodoses. Vi älskar vårt nära arbete med människor med olika bakgrund, i alla åldrar. För oss är det viktigaste att du som kund och assistent känner trygghet och inflytande genom hela samarbetet.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kille i Lindome

Vilka är vi? Omsorgshuset har sedan 1999 bedrivit verksamhet inom vård, service och omsorg. Vi arbetar enligt våra värdeord delaktighet, tydlighet och transparens. Hos Omsorgshuset är kunden i fokus och genom våra medarbetares stora engagemang och breda kunskap utformar vi din hjälp och stöd efter dina önskemål och behov. Läs mer på www.omsorgshuset.se Vem söker vi? Vi söker nu en personlig assistent till en 16-årig kille boendes i Lindome. Du kommer stött... Visa mer
Vilka är vi?
Omsorgshuset har sedan 1999 bedrivit verksamhet inom vård, service och omsorg. Vi arbetar enligt våra värdeord delaktighet, tydlighet och transparens. Hos Omsorgshuset är kunden i fokus och genom våra medarbetares stora engagemang och breda kunskap utformar vi din hjälp och stöd efter dina önskemål och behov.
Läs mer på www.omsorgshuset.se
Vem söker vi?
Vi söker nu en personlig assistent till en 16-årig kille boendes i Lindome. Du kommer stötta killen i hans vardag och arbetsuppgifterna innefattar alla förekommande uppgifter som personlig assistent så som att hjälpa honom med personlig hygien, måltider, kommunikation och fritidsaktiviteter.
Du är lugn och stabil.
Du är positiv och ser hellre lösningar än problem.
Du är lyhörd och har förmågan att läsa av en person.
Du tar egna initiativ.
Du är professionell.
Du har tålamod och förmågan att vara tydlig på ett kärleksfullt sätt.
Du är strukturerad och ordningsam.
Du kommunicerar obehindrat på svenska.

Du ska gärna ha erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personkemi.
Tjänsten är en timanställning och passen är främst förlagda på helgdagar och ibland kvällar. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på vardagar och helger.
På kundens begäran ser vi gärna kvinnliga sökanden.
Tror du att du skulle passa till tjänsten? Skicka in ditt CV och ett personligt brev så snart som möjligt. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Kom ihåg att beställa ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Västra frölunda

Vilka är vi? Omsorgshuset har sedan 1999 bedrivit verksamhet inom vård, service och omsorg. Vi arbetar enligt våra värdeord delaktighet, tydlighet och transparens. Hos Omsorgshuset är kunden i fokus och genom våra medarbetares stora engagemang och breda kunskap utformar vi din hjälp och stöd efter dina önskemål och behov. Läs mer på www.omsorgshuset.se Om tjänsten Vi söker personliga assistenter till en man i 40-års åldern som bor i ett hus med sina föräld... Visa mer
Vilka är vi?
Omsorgshuset har sedan 1999 bedrivit verksamhet inom vård, service och omsorg. Vi arbetar enligt våra värdeord delaktighet, tydlighet och transparens. Hos Omsorgshuset är kunden i fokus och genom våra medarbetares stora engagemang och breda kunskap utformar vi din hjälp och stöd efter dina önskemål och behov.
Läs mer på www.omsorgshuset.se
Om tjänsten
Vi söker personliga assistenter till en man i 40-års åldern som bor i ett hus med sina föräldrar i Västra frölunda.
Mannen har en intellektuell funktionsnedsättning, epilepsi och ryggmärgsbråck. Han kommunicerar genom ljud och kroppsspråk.
Tjänsten är en timanställning med god chans till fast schemarad. Passen är förlagda dag, kväll och helg. Stor del av dagen har han dubbelbemanning.
Du kommer hjälpa och stötta mannen i hans vardag och arbetsuppgifterna innefattar bland annat hjälp med personlig hygien, måltider och aktiviteter.
Vem söker vi?
Du är lugn och stabil.
Du är positiv och ser hellre lösningar än problem.
Du är lyhörd och har förmågan att läsa av en person.
Du tar egna initiativ.
Du är professionell.
Du är strukturerad och ordningsam.

Ett önskemål är att du är utbildad undersköterska eller tidigare har arbetat som personlig assistent eller inom vårdyrket.
Viktiga egenskaper hos dig är att du är tålmodig och noggrann i ditt arbete men även pålitlig och flexibel. Du är lyhörd och ger det där lilla extra. Du har förmåga att organisera och strukturera ditt arbete och tar ditt arbete som personlig assistent på största allvar. Du har ett stort engagemang och fokus då ditt arbete är viktigt. Du är rökfri. Vi lägger stor vikt vid personkemi!
På kundens begäran ser vi kvinnliga sökanden.
Tror du att du skulle passa till tjänsten? Skicka in din ditt CV och ett personligt brev så snart som möjligt. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Kom ihåg att beställa ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du söker tjänsten:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning Visa mindre

Tim-och sommarvikarie: Jag bor i Skarpnäck och söker nu assistenter

Hej! Jag är 23 år och älskar att gå på olika evenemang, är det inte Mello så är det Finnkampen. Går gärna på hockey och fotbollsmatcher och hejar! Jag åker till Spanien på sommaren och hänger vid poolen, gillar att bada så det gör jag både inomhus på vintern och utomhus på sommaren så någon badkruka får du inte vara! Min kropp vill inte alltid vad jag vill så en del dagar hänger jag hemma och tar det lugnt. Det är en fördel om du har erfarenhet av altern... Visa mer
Hej!

Jag är 23 år och älskar att gå på olika evenemang, är det inte Mello så är det Finnkampen. Går gärna på hockey och fotbollsmatcher och hejar! Jag åker till Spanien på sommaren och hänger vid poolen, gillar att bada så det gör jag både inomhus på vintern och utomhus på sommaren så någon badkruka får du inte vara! Min kropp vill inte alltid vad jag vill så en del dagar hänger jag hemma och tar det lugnt.

Det är en fördel om du har erfarenhet av alternativ kommunikation då jag använder Bliss och Tobii. Det är ett plus om du har erfarenhet av lyft, peg/sond och omvårdnad. Har du erfarenhet av taktil massage är det bara en fördel.

Vanliga hushållsgöromål ingår då jag bor i egen lägenhet. Jag gillar god mat så du måste kunna laga mat och även hjälpa mig med min matplanering. Ibland behöver jag hjälp med att ta tag i saker och då behöver du kunna motivera mig.

Jag vill att du är lyhörd för att kunna läsa av vad jag behöver hjälp med. Du måste kunna följa rutiner men samtidigt behöver du vara flexibel och kunna se utanför boxen så att min dag blir efter mina förutsättningar och önskemål. Du behöver ha enormt mycket humor och vara en glad prick för det underlättar min vardag och jag gillar party framför en tråkig vardag. Eftersom jag gillar att göra saker så får du gärna komma med förslag på roliga saker att göra tillsammans med mig.

Jag vill att du är mellan 25-35 år och har intressen och personlighet som stämmer in på mina önskemål. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är en förutsättning för jobbet.

Vi vill att du ska kunna vara flexibel och kunna arbeta även vid annan personals frånvaro.

Arbetstider: Dygnspass med jour i första hand, men andra tider förekommer

Anställningsvillkor: Timvikarie, möjlighet kan finnas till fast rad på ca 70%

Tillträde: Efter överenskommelse

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm, Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent i centrala Stockholm!

Hej! Jag är 38 år gammal kvinna och bor i Älvsjö. På vardagarna jobbar jag och på fritiden gillar jag att träffa vänner, ta en fika på stan eller titta på idrott, och jag brukar bada en gång i veckan. Jag tror att du som söker tjänsten gillar när det händer saker och är en person som gärna vill ha ordning och reda. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situat... Visa mer
Hej! Jag är 38 år gammal kvinna och bor i Älvsjö. På vardagarna jobbar jag och på fritiden gillar jag att träffa vänner, ta en fika på stan eller titta på idrott, och jag brukar bada en gång i veckan. Jag tror att du som söker tjänsten gillar när det händer saker och är en person som gärna vill ha ordning och reda.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Total närvaro och uppmärksamhet krävs då jag inte kommunicerar med ord. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent, men det viktigaste är att du delar mina intressen och är positiv, ärlig, noggrann och verkligen är intresserad av att jobba med mig.  Ett krav är att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift.

I tjänsten ingår perioder av bemanningsansvar (det är ca fem dagar i månaden) När du har bemanningsansvar innebär det att du måste vara tillgänglig om någon är sjuk eller behöver vabba och ingen annan kan hoppa in.   integritetsnära natur är du som söker tjänsten helst en kvinna.

Arbetstid: Omfattning ca 10 timmar i veckan, schemalagd arbetstid dag, kväll, natt med sovande jour och helg. Extra arbetspass kan förekomma och det är bra om du kan hoppa in extra vid behov.

Tillträde: Betald introduktion kan påbörjas omgående eller enligt överenskommelse, med hänsyn för eventuell uppsägningstid.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1108

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plusfamiljen söker personliga assistenter till världens bästa sommarjobb i

“Plusfamiljen söker personliga assistenter till världens bästa sommarjobb i Stockholmsområdet” Är du på jakt efter det perfekta sommarjobbet? Vill du göra något meningsfullt i sommar? Som att göra sommaren fantastisk för någon av våra härliga kunder. Nu söker vi personliga assistenter för sommarvikariat till flera av våra kunder i Stockholmsområdet. Vikariaten är i varierande omfattning. Ingen tidigare erfarenhet krävs, vi letar efter “rätt person” til... Visa mer
“Plusfamiljen söker personliga assistenter till världens bästa sommarjobb i Stockholmsområdet”

Är du på jakt efter det perfekta sommarjobbet?

Vill du göra något meningsfullt i sommar? Som att göra sommaren fantastisk för någon av våra härliga kunder. Nu söker vi personliga assistenter för sommarvikariat till flera av våra kunder i Stockholmsområdet. Vikariaten är i varierande omfattning. Ingen tidigare erfarenhet krävs, vi letar efter “rätt person” till varje enskild kund.

Vi söker dig som är ansvarstagande och lyhörd för en annan människas behov. För att söka jobb hos oss måste du ha fyllt 18 år, kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret, uppge två närliggande referenser samt behärska det svenska språket i tal och skrift.

VIKTIGT : Plusfamiljen har som krav att man tagit minst två doser av covid-19 vaccinet. Du kommer att få visa upp ditt vaccinationsintyg för att bli aktuell för tjänsten.

Varför Plusfamiljen?

Plusfamiljen är ett familjeföretag som värderar alla sina uppdragstagare och medarbetare högt. Vi ha ett stor personligt engagemang och mycket kunskap vilket alla vi arbetar med gärna intygar!

Det är enkelt att ansöka. Svara på några frågor i formuläret eller skicka en videohälsning. Väljer du videohälsning vill vi gärna att du berättar lite om dig själv, din erfarenhet av assistans och lite om varför du söker jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida www.plusfamiljen.se Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Låter det här som ett uppdrag för dig? Tveka då inte med att skicka in din ansökan och gör det så fort som möjligt, rekryteringen kommer påbörjas omgående.

Vid frågor om tjänsterna kontakta: caroline.kolbjer@plusfamiljen.se eller jessica.boman@plusfamiljen.se

Kanske är det just du som blir vår nya kollega!

Välkommen önskar vi alla på Plusfamiljen. Visa mindre

Personlig assistent

En strukturerad och praktiskt lagd person, med ord ha förmågan att kunna förmedla på svenska i tal och skrift. På grund av min förlamningsskada är jag endast verbal och kan inte visa eller skriva. Jag ser gärna att du är en kvinna som har nära till skratt och är ärlig och rak i kommunikationen. Att känna glädje tillsammans med en person som man arbetar med skadar ju inte! :-) Jag söker en person som ser lösningar före problem. Att assistera i husgöromål, a... Visa mer
En strukturerad och praktiskt lagd person, med ord ha förmågan att kunna förmedla på svenska i tal och skrift. På grund av min förlamningsskada är jag endast verbal och kan inte visa eller skriva. Jag ser gärna att du är en kvinna som har nära till skratt och är ärlig och rak i kommunikationen. Att känna glädje tillsammans med en person som man arbetar med skadar ju inte! :-)
Jag söker en person som ser lösningar före problem. Att assistera i husgöromål, arbete och i fritidssituationer varierar såklart. Integritet, respekt och ärlighet ser jag som en förutsättning för en bra relation och ett gott samarbete. En bra arbetsmiljö erbjuds, but it takes two to tango. :-)
Erfarenhet av serviceinriktade arbeten ses som en merit. Du kommer framförallt att vara mina armar och ben. De organisatoriska är väl utformat med bra och fungerande rutiner, därför bör du vara följsam och praktiskt lagd som person.
Se filmen INBLiCK innan du ansöker på www.mina-assistenter.se Visa mindre

Roligt extrajobb som assistent hos kille i Sundbyberg

Jag är en kille på snart 30 år som bor i Sundbyberg. Jag söker en ny assistent som kan jobba ett till två pass i veckan och rycka in som vikarie när mina andra assistenter är sjuka eller lediga. Jag söker dig som är kille i åldern 25-40 år. Du behöver vara en flexibel person som gillar att ha kontakt med människor, vara noggrann och kunna ha koll på många saker samtidigt. Du måste också tala bra svenska för att kunna vara ett fungerande kommunikationsstöd ... Visa mer
Jag är en kille på snart 30 år som bor i Sundbyberg. Jag söker en ny assistent som kan jobba ett till två pass i veckan och rycka in som vikarie när mina andra assistenter är sjuka eller lediga.
Jag söker dig som är kille i åldern 25-40 år. Du behöver vara en flexibel person som gillar att ha kontakt med människor, vara noggrann och kunna ha koll på många saker samtidigt. Du måste också tala bra svenska för att kunna vara ett fungerande kommunikationsstöd för mig.
Jag har en cp-skada som gör att jag är rörelsehindrad och som min assistent hjälper du mig med att planera och genomföra det jag vill göra under dagarna. Du hjälper mig också med praktiska saker som måltider, personlig hygien och förflyttning. Jag gillar att röra mig ute i samhället och hitta på saker under dagarna och du följer med mig dit jag ska. Du kommer också jobba tillsammans med mina andra trevliga assistenter när jag har aktiviteter som kräver dubbelassistans, t ex på badhuset.
Om du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är det en fördel, men det allra viktigaste är att vi trivs ihop.
För mig är det viktigt att hitta rätt person för jobbet och vi kan lägga upp schemat efter dina och mina önskemål, men det handlar om ett till två pass per vecka dag och kväll och jag vill gärna att du kan sommarjobba när mina ordinarie assistenter har semester. Kanske är du student eller har ett yrke som möjliggör den här typen av extrajobb. Du kommer att få en
ordentlig introduktion så att vi lär känna varandra ordentligt innan du börjar jobba självständigt.
Tillträde under våren.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Hässelby

Personlig assistent, Västerort Jag är en kvinna på 66 år med MS och en liten hjärnskada vilket bl a innebär att mitt tal påverkas. Jag söker en kvinnlig personlig assistent. Jag bor med min man och hund i villa i Hässelby. Jag är en person med både humor (och humör), du som söker får gärna ha nära till skratt. Vi har alltså hund så du får inte vara allergisk eller hundrädd. Jag gillar att lyssna på musik, högläsning och att pyssla. Det är viktigt att du är... Visa mer
Personlig assistent, Västerort
Jag är en kvinna på 66 år med MS och en liten hjärnskada vilket bl a innebär att mitt tal påverkas.
Jag söker en kvinnlig personlig assistent.
Jag bor med min man och hund i villa i Hässelby. Jag är en person med både humor (och humör), du som söker får gärna ha nära till skratt. Vi har alltså hund så du får inte vara allergisk eller hundrädd.
Jag gillar att lyssna på musik, högläsning och att pyssla. Det är viktigt att du är uppmärksam och har en löpande kommunikation med mig så att jag känner mig delaktig.
Jag behöver hjälp med vardagliga saker som till exempel påklädning, hygien och matlagning.
Jag använder rullstol och golvlift så du behöver vara fysiskt stark för att kunna hjälpa till vid förflyttningar.
Jag har ett omfattande vårdbehov samt behöver uppmuntras på ett pedagogiskt sätt och bemötas med tålamod. Det är meriterande om du har kunskaper om min sjukdom.
Önskvärt är att du har erfarenhet av att:
arbetat som personlig assistent sedan tidigare
manövrerat golvlift och manuell rullstol
du kan arbeta minst 1 år framåtSom person är du en empatisk, stabil och ärlig.
Vidare är du vaccinerad mot covid-19 och behärskar svenska språket i både tal och skrift.


Tjänsten
omfattar pass som är förlagda kvällstid 16-20, i första hand vardagar.
Behovet kommer att bli större under sommarhalvåret. Då längre samt tätare pass kan förekomma vissa veckor.
Ansökan
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden
tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se. Ange referens 158 i ämnesraden.
Du kan även ansöka via formuläret på hemsidan.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
_____________________________________________________________________________________
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor, för att nå dit erbjuds du som personlig assistent en webbutbildning som hålls utav Hela Sveriges Assistans Visa mindre

En 58-årig man i Upplands-Väsby söker personliga assistenter.

Jag är en man på 58 år som bor i Upplands-Väsby. Jag söker en personlig assistent som kan hjälpa mig i min vardag. Jag sitter i rullstol och du behöver därför vara mina förlängda händer och ben. Arbetsuppgifterna är allt från hjälp vid måltider, hygien, klä av/på sig och sköta hemmet till att göra det möjligt för assistansanvändaren att vara förälder,make/maka, arbeta, studera, ägna sig åt fritidsintressen, umgås med vänner eller följa med på resor. Din ar... Visa mer
Jag är en man på 58 år som bor i Upplands-Väsby. Jag söker en personlig assistent som kan hjälpa mig i min vardag. Jag sitter i rullstol och du behöver därför vara mina förlängda händer och ben. Arbetsuppgifterna är allt från hjälp vid måltider, hygien, klä av/på sig och sköta hemmet till att göra det möjligt för assistansanvändaren att vara förälder,make/maka, arbeta, studera, ägna sig åt fritidsintressen, umgås med vänner eller följa med på resor. Din arbetsplats blir alltså där jag befinner mig.

Mina intressen är friluftsliv, träning, datorer, teknik samt foto + konst. Jag tycker också om att resa och göra utflykter, samt att träffa vänner. Det vore positivt om du har liknande intressen, men det är inget krav.

Jag rehabiliteringstränar, både hemma och på lokal, och då behöver jag dig som stöd, både fysiskt och psykiskt. Du behöver kunna simma (åka med mig på vattengympa) och kunna cykla med mig.

Jag ser gärna att du som söker är en man i 25-50 års åldern, och/eller student, samt ha en positiv syn på livet och en god människosyn. Övriga egenskaper som jag efterfrågar hos dig som söker är att du är initiativrik, empatisk och ansvarstagande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Meriterande är även ifall du har tidigare erfarenhet av att arbeta som assistent och om du tycker om att (och kan eller är villig att lära dig) laga god mat.

Timanställning + OB (obekvämt tillägg på kvällar och helger, inga nätter). Vänligen anteckna om du kan arbeta heltid/deltid. Visa mindre

Personlig Assistent sökes omgående till man i Tumba

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 70-årsåldern med MS boendes i Tumba i södra Stockholm. Arbetsuppgifterna är enligt följande: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor - Assistera vid personlig hygien, a... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 70-årsåldern med MS boendes i Tumba i södra Stockholm.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
- Vissa lyft kan förekomma vid förflyttningar


Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

- Kl. 08-16

- Kl. 16-22

Stora möjligheter finns till att anpassa ditt schema enligt egna önskemål vid snabb ansökan.Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare.Meriterande är om du har:

- Erfarenhet av arbete med MS. Detta är dock inget krav då personlig lämplighet är avgörande

För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, det beställer du här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/). Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar.Omfattning: Heltid eller Deltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Personlig assistent till Södermalm Stockholm

Ansök    Feb 2    Empas Assistans    Personlig assistent
Jag är en 40 årig tjej som bor i egen lägenhet på Södermalm som nu söker ny personlig assistent. Jag har en cp-skada sedan födseln, vilket gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Arbetet hos mig innebär bland annat att du stödjer mig med måltider, hygien, förflyttning via liftar, aktiviteter och annat som tillhör det vardagliga livet. Jag är en socialt aktiv och glad person som gillar när det händer mycket men som även uppskattar att bara va... Visa mer
Jag är en 40 årig tjej som bor i egen lägenhet på Södermalm som nu söker ny
personlig assistent. Jag har en cp-skada sedan födseln, vilket gör att jag behöver
hjälp med det mesta i min vardag.

Arbetet hos mig innebär bland annat att du stödjer mig med måltider, hygien,
förflyttning via liftar, aktiviteter och annat som tillhör det vardagliga livet. Jag är
en socialt aktiv och glad person som gillar när det händer mycket men som även
uppskattar att bara vara hemma och ta det lugnt! Här existerar ingen stress!

Några av mina intressen är att lyssna på musik, bada, gå på bio, umgås med
kompisar och äta god mat och ta en öl eller två.

Du ska vara tjej, gärna i passande ålder, Du ska vara pratglad, punktlig, engagerad
lyhörd, ansvarsfull, ha hjärtat på rätta stället, samt ha lätt till skratt. Goda kunskaper i
det svenska språket är ett krav. Under året reser jag bort typ 1-2 veckor så det är
bra om du kan arbeta på annan ort ibland.

Det är en merit om du har erfarenhet av tidigare arbete med personer
med funktionsnedsättning men jag lägger framförallt stor vikt vid personlig kemi.

Jag söker nu:
En kvinnlig assistent på deltid 75%.
3 pass per vecka, ena veckan 2 dagtid vilket är mellan 08.00-17.00 och 1 nattpass mellan 16.00-09.00 varav 6 Tim. är jour.
Andra veckan tvärtom. 2 nattpass och 1 Dagpass. Vi lägger schema var 6:te veckan där
man har stora möjligheter att påverka när man vill jobba.

Finns alltid chans till extrapass när någon är sjuk eller har semester.
Jag anställer mina assistenter själv och är anknuten till KFO:s avtal. Visa mindre

Jag söker en ny assistent till mitt härliga team , intresserad , gå in och

Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktinonsnedsättning. Jag bor i eget hushåll i Hudidnge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt umgänge med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse. Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar. Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra viktigit att du som assistent är trygg och lugn för att jag ska ku... Visa mer
Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktinonsnedsättning. Jag bor i eget hushåll i Hudidnge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt umgänge med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse. Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar.

Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra viktigit att du som assistent är trygg och lugn för att jag ska kunna återhämta mig. Det finns tillfällen då jag har svårt att förmedla hur jag mår, och då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod.

Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Det tar ett tag att bara komma in och assistera mig i mitt liv så att det blir på mina villkor. Du får lära dig allt du behöver av någon av mina kunniga assistenter som redan jobbat hos mig i flera år. Introduktionen är grundlig och sedan ingår kontinuerlig handledning och fortbildning. Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans.
Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag, vilket är jag.

Du söker till mig måste vara öppen för nya saker om vi ska kunna samarbeta, men då kan jag garantera dig  att ditt jobb kommer att utveckla dig som människa. Humor har du och du är påhittig. I övrigt är det viktigt att du håller tider, är flexibel och behåller ett proffsigt förhållningssätt i ur och skur. 
Jag ser gärna att du som söker tjänsten är mellan 30-40 år. Jag har egen bil så att du har körkort är ett krav. 
OBS: för att jag ska kunna delta i samhället, måste du även ha vaccinpass, precis som jag har det.

Arbetstid/Varaktighet:
30 timmar/veckan 75%. Dag, kvällar, natt & helg.
Lön: Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal. Visa mindre

Pojke i Enskede söker personliga assistenter vaken natt deltid

Om tjänsten Nu letar vi efter flera trygga och stabila assistenter till en 9 - årig pojke i Enskede. Arbetspassen är förlagda kväll och vaken natt på vardagar samt dag och kväll och vaken natt på helger. För att bli aktuell för denna tjänst måste du kunna arbeta dessa tider: På vardagar är nattpassen klockan 24.00 - 0830 På vardagar börjar kvällspasset klockan 16.00-21.00 På helger börjar nattpasset 01.00-08.00 Lördagar och söndagar är dagpassen 08.00... Visa mer
Om tjänsten

Nu letar vi efter flera trygga och stabila assistenter till en 9 - årig pojke i Enskede. Arbetspassen är förlagda kväll och vaken natt på vardagar samt dag och kväll och vaken natt på helger. För att bli aktuell för denna tjänst måste du kunna arbeta dessa tider:

På vardagar är nattpassen klockan 24.00 - 0830

På vardagar börjar kvällspasset klockan 16.00-21.00

På helger börjar nattpasset 01.00-08.00

Lördagar och söndagar är dagpassen 08.00-16.00.

Lördagar och söndagar är kvällspassen 16.00-21.00

Om dig

För denna tjänst krävs det att du har ett Bank-id som du godkänner att använda i tjänsten. Samt att du är vaccinerad mot Covid-19

Det finns katter i hemmet så du får ej vara allergisk

Erfarenhet av vaken natt krävs i detta jobb, meriterande är om du har utbildning inom vård och omsorg samt kunskap om autism

Du är mellan 23-50 år med stort ansvar och känsla för barn med funktionsvariation. Du måste vara punktlig och ansvarstagande och kunna ta såväl skriftliga och muntliga direktiv för att skapa trygghet.

Du är duktig med barn och äger ett lugn och ett tålamod . I detta uppdrag krävs det att du har förståelsen för att jobba i ett hem och att ta hänsyn till övriga familjemedlemmar

Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande och respekt för familjen. Det är en fördel om du har erfarenhet och/eller intresse av alternativ kommunikation så som TAKK.?

Det är krav att du är icke- rökare och att du behärskar svenska obehindrat.
Det finns katter i hemmet så du får ej vara allergisk

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Blir det aktuellt med en anställning hos BonZi så krävs det att kunna visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister så beställ ett intyg redan i dag :

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)

Omfattning: Deltid

Tillträde: Omgående, intervjuer sker löpande

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om oss

Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Vår värdegrund bygger på en humanistisk bas som speglar vår tro på människors förmåga att utvecklas i grupp och som individ. Friskvård ligger oss varmt om hjärtat, vilket vi på olika sätt sprider till såväl våra kunder som vår personal.

Vi har kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet. Visa mindre

Timvik och sommarjobb som personlig assistent i Blackeberg - ej dygn

Vi söker dig som vill skolas in som timvikarie redan nu och som vill jobba i sommar när ordinarie assistenter har semester. Det är alltså viktigt att du som söker har full tillgänglighet över sommaren. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll (ca 9.00/10.00 - 20.00/21.00), måndag - söndag. Det ingår alltså inga dygnspass i schemat. Arbetsplatsen är hos en "skön gubbe" i åldern 65+ som bor i en rymlig och trevlig lägenhet i Blackeberg. Han fick en stroke f... Visa mer
Vi söker dig som vill skolas in som timvikarie redan nu och som vill jobba i sommar när ordinarie assistenter har semester. Det är alltså viktigt att du som söker har full tillgänglighet över sommaren. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll (ca 9.00/10.00 - 20.00/21.00), måndag - söndag. Det ingår alltså inga dygnspass i schemat.
Arbetsplatsen är hos en "skön gubbe" i åldern 65+ som bor i en rymlig och trevlig lägenhet i Blackeberg. Han fick en stroke för ett antal år sedan och kämpar nu varje dag med träning och sin hälsa för att bibehålla sin rörlighet och stärka upp sig själv så mycket som möjligt.
I assistansen är det stort fokus på rehabilitering, friskvård och hälsa ur ett salutogent perspektiv - vi ser till det friska i stället för det sjuka. Det är därför viktigt att du har samma synsätt i grunden. Du kommer givetvis att få lära dig hur vi tränar och hur vi tänker kring kosten, men en viss baskunskap i hälsosamt leverne underlättar. Detta för att vi tillsammans så effektivt som möjligt ska kunna hjälpa mannen att öka sin självständighet i vardagen.
Vi som jobbar är ett litet och tight team med god sammanhållning och hög arbetsmoral. Vi ställer upp för varandra och har ett gott samarbete. Här finns det flexibilitet, omtanke och humor.
Vi vill att du är en person med stort engagemang, ansvarskänsla och driv. Vi hoppas att du tycker om att peppa människor mot en positiv förändring och att du kan se vikten av att ge ”hjälp till självhjälp”. Vi önskar att du är en levnadsglad person med humor. Det absolut viktigaste är dock i slutändan att du har viljan att lära dig och ett positivt synsätt till livet samt att personkemin stämmer mellan dig och mannen.


Tveka inte att kontakta assistanskoordinator om du har några frågor.
Vi ser fram emot din ansökan!


Kooperativet EMIL är en assistansanordnare som varit verksam sedan 1994.
Vår målsättning är att erbjuda medlemmarna en god livskvalitet med trygghet och säkerhet i sin assistans. Vi fokuserar på våra medlemmars integritet, det mänskliga värdet och att våra medlemmar ska ha ett så oberoende liv som möjligt med hjälp av personlig assistans. Hos oss får du chansen att göra skillnad i en annan människas liv, med hjälp av ditt engagemang. Visa mindre

Personlig Assistent, Stockholm

Ansök    Feb 2    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Personlig assistent sökes på deltid åt en 15-årig pojke. Om tjänsten: Vi söker en personlig assistent som kan jobba på måndagar och tisdagar efter skoltid. Tanken är att ni tillsammans sysselsätter er med varierande saker och att du stöttar och hjälper honom med det som behövs. Han tycker mycket om musik och att bada, gunga, samtala och träffa djur. Han går men har sen motorik. Han bor växelvis hos sin mamma och pappa, så arbetsplatsen skiftar mellan Val... Visa mer
Personlig assistent sökes på deltid åt en 15-årig pojke.

Om tjänsten:

Vi söker en personlig assistent som kan jobba på måndagar och tisdagar efter skoltid. Tanken är att ni tillsammans sysselsätter er med varierande saker och att du stöttar och hjälper honom med det som behövs. Han tycker mycket om musik och att bada, gunga, samtala och träffa djur. Han går men har sen motorik. Han bor växelvis hos sin mamma och pappa, så arbetsplatsen skiftar mellan Vallentuna och Djursholm. Det finns hund i båda hemmen.

Om dig:

Du som söker jobbet bör vara empatisk och lyhörd. Kommunikationen är en mycket viktig del av arbetet då han inte har något tal utan använder tecken men förstår allt så det viktigt att du talar svenska språket väldigt väl.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men inte nödvändigt. Det viktigaste är att du har rätt inställning till arbetet, och att ni funkar bra ihop samt att du är simkunnig. Vi ser helst att du har körkort och gärna tillgång till egen bil.

Då han är minderårig så krävs ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning, så beställ gärna detta på en gång så är du redo.

Omfattning: Deltid, ca 10 timmar varje vecka fördelat på två vardagar ca 16.00-21.00

Tillträde: Omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad personlig assistent sökes för kväll- och helgpass ca 70% hos en

Hej! Jag är en tålmodig drömmare på snart 25 år, min arbetsplats Bästertorps dagliga verksamhet är där jag försöker uppnå min vision att vara huvudperson i mitt eget liv. I vardagen får jag träffa hundar, ha rytmik, ha må-bra-grupp, spela i band - ja ni förstår lyxen.    Min dagsform varierar, ibland är jag superpigg och vill göra aktiviteter och ibland är jag helt sänkt och behöver ta det lugnt. Du behöver därför vara en person som är inkännande och ka... Visa mer
Hej!

Jag är en tålmodig drömmare på snart 25 år, min arbetsplats Bästertorps dagliga verksamhet är där jag försöker uppnå min vision att vara huvudperson i mitt eget liv. I vardagen får jag träffa hundar, ha rytmik, ha må-bra-grupp, spela i band - ja ni förstår lyxen. 
 
Min dagsform varierar, ibland är jag superpigg och vill göra aktiviteter och ibland är jag helt sänkt och behöver ta det lugnt. Du behöver därför vara en person som är inkännande och kan anpassa ditt arbetssätt efter mina behov. Jag behöver stöd varenda minut med min kropp och alla hjälpmedel som får mig att må bättre i min vardag.
 
Mina drömmar om framtiden är många - en är att flytta hemifrån. För att få ihop vardagen och uppnå mina drömmar så behöver jag världens bästa gäng. 
 
Är du lyhörd? Gillar du att träna? Gillar du djur? Musik eller teater och smink? 
Då kanske du skulle passa in i mitt gäng. Sök så får vi se!
 
Jag ser gärna att du i ditt personliga brev vänder dig till mig och jag ser helst att du är en kvinna som söker. 

Tjänsten:
* Kväll och helg ca. 70% med möjlighet att anpassa tjänst och schema efter önskemål. Arbetstiderna ligger vanligtvis:

Kvällspass (vardagar): 15.30-22.00, 16,00-21,30 
Helgpass: dag/kväll

Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av epilepsi/kramper, sondmatning/PEG och/eller alternativ kommunikation, men den personliga kemin avgör. 

Tillträde omgående!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
* Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön/månadslön.
* Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling. Visa mindre

Kvinna i Liljeholmen söker personlig assistent!

Ansök    Feb 2    Humana AB    Personlig assistent
Är du initiativtagande och lyhörd och söker ett givande arbete? Då kanske du är vår nya kollega! Om tjänsten: Vår kund är en glad och trevlig kvinna i 30-års åldern som bor på Liljeholmen. Hon har en ryggmärgsskada, är rullstolsburen och behöver assistans för att klara de flesta moment i vardagen. Som personlig assistent kommer du att vara ett stöd vid personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor samt annat som kan uppkomma i vardagen. Vår kund tyck... Visa mer
Är du initiativtagande och lyhörd och söker ett givande arbete? Då kanske du är vår nya kollega!

Om tjänsten:
Vår kund är en glad och trevlig kvinna i 30-års åldern som bor på Liljeholmen. Hon har en ryggmärgsskada, är rullstolsburen och behöver assistans för att klara de flesta moment i vardagen. Som personlig assistent kommer du att vara ett stöd vid personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor samt annat som kan uppkomma i vardagen.

Vår kund tycker om att träna, vara ute i solen, titta på serier med mera.

Arbetstider och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är lagd på 25,5 tim per vecka och det är dygnspass.
V.1 Kommer du arbeta; Måndag 17-08, Onsdag 08-17 samt Lördagar 08-08.
V.2 Tisdagar 17-08 och Torsdagar 08-17.

Vem är du?
Vi ser att du som sökande är lyhörd och initiativrik, att du kan ta initiativ men också känna av när du inte ska ta fullt lika stor plats. Rollen ställer höga krav på att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Du ska vara rökfri. Vi kommer lägga stor vikt vid att du och vår kund har en god personkemi samt att du passar bra in i personalgruppen.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.
Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen ”Så länge uppdraget varar”, samt timanställning.
Ansökan:Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana och kunden. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Visa mindre

Är du en engagerad person som vill arbeta som personlig assistent? -Se hit!

HEJ! En glad och social kille på 20 år i Hägersten söker en personliga assistent. Killen har en cp-skada och sitter i rullstol, men klarar av att gå enstaka steg. Han har inget direkt tal utan kommunicerar genom tecken, ljud och Bliss. Han älskar musik och då speciellt dansbandsmusik.  Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig i Hägersten.   KÄNNER DU IGEN DIG? Är du en posi... Visa mer
HEJ!

En glad och social kille på 20 år i Hägersten söker en personliga assistent.

Killen har en cp-skada och sitter i rullstol, men klarar av att gå enstaka steg. Han har inget direkt tal utan kommunicerar genom tecken, ljud och Bliss. Han älskar musik och då speciellt dansbandsmusik. 

Du kommer att vara anställd av Vivida Assistans som är mitt assistansbolag, men själva jobbet utför du hemma hos mig i Hägersten.

 

KÄNNER DU IGEN DIG?

Är du en positiv, aktiv och social person som gillar att lyssna på musik så passar du bra hos mig. Du som ska arbeta hos mig behöver ha ”skinn på näsan”, kunna ta egna initiativ och gärna vara van vid liknande arbete sedan tidigare. Vi har hund i hemmet, så det är bra om du inte är allergisk.

För att vi ska förstå varandra, samt för att du ska kunna hjälpa mig med min kommunikation, så behöver du prata tydlig svenska och att du är lyhörd.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Tjänsten innefattar dagtid, kvällstid och jour.

Tjänstgöringsgraden är på 50 %. 

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

Sista ansökningsdag är 2023-02-14. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

Timvikarie som personlig assistent sökes till kvinna i Stockholm

Ansök    Feb 2    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en 29-årig kvinna och civilingenjör inom biokemi som nyligen drabbats av stroke och söker nu efter timvikarier som kan hoppa in vid min ordinarie personals frånvaro. Jag kommer inom kort att flytta in i min lägenhet i vackra Sköndal. Som person är jag kreativ både med bokstäver och färg, gillar träning med uppsatta mål, kultur, musik, naturvetenskap, laga vegetarisk mat, lyssna på podd och att vara utomhus. Att det funkar oss emellan personlighetsm... Visa mer
Jag är en 29-årig kvinna och civilingenjör inom biokemi som nyligen drabbats av stroke och söker nu efter timvikarier som kan hoppa in vid min ordinarie personals frånvaro. Jag kommer inom kort att flytta in i min lägenhet i vackra Sköndal.

Som person är jag kreativ både med bokstäver och färg, gillar träning med uppsatta mål, kultur, musik, naturvetenskap, laga vegetarisk mat, lyssna på podd och att vara utomhus. Att det funkar oss emellan personlighetsmässigt och att jag känner mig trygg när du har ansvaret är väldigt viktigt.

Jag har trakeostomi (öppning på halsen för fri luftväg) och är allergiker, därför behöver du vara både rök-, häst- och kattfri. Jag får min mat mestadels via sond men klarar sväljträna med anpassad kost när du sitter med som trygghet. Det är viktigt för mig att jag får möjlighet att göra allt jag klarar självständigt och att du som assistent dagligen hjälper och stöttar mig med min rehabiliteringsträning. Tunga lyft förekommer sällan då jag har utprovade bra hjälpmedel och ibland kan hjälpa till lite själv. Min förflyttning sker mest i rullstol både manuell och el.

Som min personliga assistent behöver du också vara duktig på svenska både i tal och skrift eftersom jag i nuläget kommunicerar via dator och bokstavstavla.

Det är ett plus om du har någon erfarenhet eller kompetens kopplat till fysiska funktionsnedsättningar, samt tidigare erfarenhet av assistans eller liknande. Du kommer få utbildning i hur man sköter traekostomi när du blir anställd hos mig och eventuella andra utbildningar som krävs för att det ska fungera så bra som möjligt i min vardag. Du bör vara noggrann, ansvarsfull och inkluderande som person.

Som rutin kommer vi göra en bakgrundskontroll innan du blir aktuell för anställning.

Välkommen att söka, ser fram emot att träffa dig!


Lön:Fast enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent Visa mindre

Glad och aktiv kille söker personlig assistent

OM JOBBET Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba dag och kväll som personlig assistent. Du kommer arbeta med en aktiv, glad, snäll och kramig kille på 21 år, som har flera olika funktionsnedsättningar (Epilepsi, Autism, ADHD, intellektuell funktionsnedsättning). Han bor i en lägenhet tillsammans med sin familj och en hund, så det är viktigt att du tycker om hundar! Den här killen har inget tal så vi jobbar metodiskt med schema, långsiktiga strat... Visa mer
OM JOBBET

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba dag och kväll som personlig assistent.

Du kommer arbeta med en aktiv, glad, snäll och kramig kille på 21 år, som har flera olika funktionsnedsättningar (Epilepsi, Autism, ADHD, intellektuell funktionsnedsättning). Han bor i en lägenhet tillsammans med sin familj och en hund, så det är viktigt att du tycker om hundar!

Den här killen har inget tal så vi jobbar metodiskt med schema, långsiktiga strategier, rutiner och stöd i form av bildkommunikation och tecken.

 

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER

Vi söker nu en person som kan jobba 70 % vardera men med möjlighet att arbeta extra (om du vill). Passen är i dagsläget mellan kl. 08:00-20:00 och är fördelade på torsdagar och fredag samt varannan helg.

Det här är ett perfekt jobb för dig som vill ha lite extra fritid eller ha en möjlighet att kombinera med annat jobb/studier.

 

VAD SÖKER VI I DIG?

Det viktigaste är att du är en snäll, lugn och tålmodig person med ett genuint intresse för att hjälpa denna kille att få de bästa förutsättningarna för en värdefull vardag. Vi vill att du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent. 

I övrigt är det meriterande om du svarar ja på en eller flera av nedanstående punkter:

- har erfarenhet av epilepsi eller autism
- har en vårdutbildning som exempelvis undersköterska, eller studerar till ett vårdyrke och kan kombinera dina studier med ditt arbete. 
- har jobbat pedagogiskt med någon form av beteendevetenskaplig metod som ABA, TBA, PECS eller liknande
- har kunskaper i TAKK eller teckenspråk

 

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ VIVIDA

Du kommer att få coachning av arbetsledare och övriga rutinerade kollegor på plats för att utvecklas och känna dig trygg i ditt arbete. Du kommer få utbildning i tecken och får med jämna mellanrum även gå andra utbildningar, bland annat HLR. Du blir även erbjuden friskvårdsbidrag.

Vivida Assistans står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

DIN LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2023-01-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan alltså komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

Vi vill gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

 

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer om oss på vivida.se och följ oss på facebook.com/vividaassistans och instagram.com/vivida.se.

 

Om Vivida


Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/ Visa mindre

Personlig Assistent sökes till vikariat hos man i Kista

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 39-årsåldern med en förvärvad hjärnskada på grund av en hjärnblödning. Han bor i en egen bostadsanpassad lägenhet nära Kista centrum. Kundens intressen är bland annat musik, gå på konsert, spela bärd- och... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 39-årsåldern med en förvärvad hjärnskada på grund av en hjärnblödning. Han bor i en egen bostadsanpassad lägenhet nära Kista centrum. Kundens intressen är bland annat musik, gå på konsert, spela bärd- och rollspel samt sitta vid datorn.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
- Lyft kan förekomma vid förflyttningar (el-rullstol samt lift finns tillhands)


Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda till dag, kväll, natt och helg enligt följande arbetstider:

- Kl. 08-17

- Kl. 13:30-22

- Kl. 19:30-09 (väntetid förekommer mellan kl. 01-05)Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd och kan rycka in när kunden behöver hjälp samtidigt som du har förståelsen när kunden behöver lite mer egentid. Kunden önskar gärna att du som söker är mellan 20-50 år.

Om du har liknande intressen är det ett stort plus, detta är dock inte ett krav.Meriterande är om du har:

- Erfarenhet av arbete med personer med förvärvad hjärnskada

- Vårderfarenhet eller motsvarande

KRAV:

- Ej vara allergisk mot pälsdjur
För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, det beställer du här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/). Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar.Omfattning: Vikariat som kan önska pass samt hoppa in vid behov.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Personlig assistent sökes till 12-årig tjej i Stockholm

Jag är en tjej på 12 år som bor tillsammans med min mamma och min lillasyster i centrala Stockholm. Nu är jag på jakt efter en ny personlig assistent. Kanske är det du?  Jag tycker väldigt mycket om musik och att gå på promenader och att vara med min familj. Jag saknar tal och därför är det viktigt för mig att du kan lära dig att tolka mig samt vara lyhörd inför mina signaler. Min assistent är mitt stora stöd i fråga om träning, lek och utveckling och att... Visa mer
Jag är en tjej på 12 år som bor tillsammans med min mamma och min lillasyster i centrala Stockholm. Nu är jag på jakt efter en ny personlig assistent. Kanske är det du? 

Jag tycker väldigt mycket om musik och att gå på promenader och att vara med min familj. Jag saknar tal och därför är det viktigt för mig att du kan lära dig att tolka mig samt vara lyhörd inför mina signaler. Min assistent är mitt stora stöd i fråga om träning, lek och utveckling och att assistera i familjegemenskapen. 

Den jag söker måste ha fantasi och kunna ta initiativ, gilla att leka och ha mycket energi. Du ska vara rökfri. Din arbetsplats är där jag befinner mig så kanske skulle du kunna följa med mig om det är så att jag reser iväg på någon kortare eller längre resa. Jag ser gärna att du har erfarenhet av barn och arbete som personlig assistent.

Omfattning: 50-100%, arbetet är förlagt dag, kväll, natt samt helg. 

Tillträde: Omgående


Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1815

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent extra, Spånga

Jag är en flicka på snart 16 år som söker en rökfri kvinnlig assistent.  Jag har flera funktionsnedsättningar och behöver aktiv tillsyn och hjälp med mina grundläggande behov under hela dygnet. Du som söker ska vara en ansvarstagande kvinna med sjukvårdande kunskaper, det är viktigt att du har omvårdnadserfarenhet och gärna är utbildad undersköterska då jag använder mig av medicinteknisk utrustning. Jag tror även att du tidigare assisterat mindre barn i f... Visa mer
Jag är en flicka på snart 16 år som söker en rökfri kvinnlig assistent.  Jag har flera funktionsnedsättningar och behöver aktiv tillsyn och hjälp med mina grundläggande behov under hela dygnet.

Du som söker ska vara en ansvarstagande kvinna med sjukvårdande kunskaper, det är viktigt att du har omvårdnadserfarenhet och gärna är utbildad undersköterska då jag använder mig av medicinteknisk utrustning. Jag tror även att du tidigare assisterat mindre barn i familj eller har annan erfarenhet av att arbeta med barn. En fördel är om du bor i Spånga som min familj gör.

Arbetstid: Extra 10-20 timmar/vecka. Dag, kväll, helg och vaken natt. Tillträde omgående.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar.

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1653

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent på Gotland

Ansök    Feb 1    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar under ordinarie personals semester På Gotland har vi flera kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt. Mycket av arbetet som personlig assistent lär du dig medan du växer in i rollen, men d... Visa mer
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar under ordinarie personals semester

På Gotland har vi flera kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt.

Mycket av arbetet som personlig assistent lär du dig medan du växer in i rollen, men det är viktigt att du som söker är flexibel samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. I vissa assistanser krävs inga förkunskaper alls medan i andra söker vi dig med bredare erfarenhet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat personlig hygien, förflyttningar, kommunikation, hushållsarbete och träning. 

Du kommer i din ansökan få svara på några urvalsfrågor för att vi ska kunna matcha på bästa sätt. Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år så är du viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid: Varierande dag, kväll, natt, vardag och helg.

Varaktighet:Vi tillämpar anställningsformen timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt?omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.?Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar.?Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.?I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.?
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Uppsala / Enköping med omnejd

Ansök    Feb 1    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar under ordinarie personals semester I Uppsala och Enköping med omnejd har vi många kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt. Mycket av arbetet som personlig assistent lär du dig medan du vä... Visa mer
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar under ordinarie personals semester
I Uppsala och Enköping med omnejd har vi många kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt.

Mycket av arbetet som personlig assistent lär du dig medan du växer in i rollen, men det är viktigt att du som söker är flexibel samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. I vissa assistanser krävs inga förkunskaper alls medan i andra söker vi dig med bredare erfarenhet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat personlig hygien, förflyttningar, kommunikation, hushållsarbete och träning. 

Du kommer i din ansökan få svara på några urvalsfrågor för att vi ska kunna matcha på bästa sätt. Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år så är du viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet: Varierande dag, kväll, natt, vardag och helg.

Varaktighet:Vi tillämpar anställningsformen timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse.  
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana?
Humana är ett ledande nordiskt?omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.?Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar.?Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.?I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.?
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Visa mindre

Tim-och sommarvikarie: Personlig assistent i Sollentuna!

Hej! Jag heter Emil är en social och charmig 20-årig kille med utvecklingsstörning, epilepsi och rörelsehinder. Jag älskar musik, att göra utflykter och att vara ute och promenera. Under dagarna följer du mig till min dagliga verksamhet och jag åker till simhallen med två av mina assistenter 1-2 ggr/veckan. En gång i veckan går jag musikcafé. Önskvärt för denna tjänst är kvinnliga sökanden. Jag har mycket energi i kroppen och det krävs därför att du tyck... Visa mer
Hej!

Jag heter Emil är en social och charmig 20-årig kille med utvecklingsstörning, epilepsi och rörelsehinder. Jag älskar musik, att göra utflykter och att vara ute och promenera. Under dagarna följer du mig till min dagliga verksamhet och jag åker till simhallen med två av mina assistenter 1-2 ggr/veckan. En gång i veckan går jag musikcafé. Önskvärt för denna tjänst är kvinnliga sökanden.

Jag har mycket energi i kroppen och det krävs därför att du tycker om att röra på dig och vara kreativ i att hitta på saker vi kan göra tillsammans.

Som min assistent, är du också mina armar, ben och balans och hjälper mig med bl a kläder, mat och hygien och medicinering. Du är ansvarfull och tycker det är stimulerande att arbeta med ungdomar med funktionshinder. Du behöver ha en god inlevelseförmåga, ”skinn på näsan”, integritetskänsla samt vara intresserad av att vidareutveckla din arbetsplats. En bra grundkondition och fysik behövs för att kunna hänga med i mitt tempo.

Jag kommunicerar via PODD (bildbaserad kommunikation) och därför är det viktigt att du pratar bra svenska och har ett intresse för att lära dig alternativ kommunikation. Det är också viktigt att du verkligen vill arbeta som personlig assistent och aktivt vill vara med och stödja mig i min utveckling.

Jag bor med min familj i Sollentuna och arbetet är till stor del förlagt till mitt hem, vilket innebär att du behöver ha en flexibilitet för att kunna anpassa dig till familjens vardag. Arbetstiderna är förlagda dygnet runt, dag och kvällspass eller vaken natt enligt schema. Du erbjuds en bra introduktion, kontinuerliga personalmöten och utbildning. Jag söker efter dig som även vill jobba långsiktigt hos mig.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstider: Dagtid, kväll, helg, vaken natt

Anställningsvillkor: Timvikarie vid behov

Tillträde: Snarast

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Stockholm

Ansök    Feb 1    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar under ordinarie personals semester I Stockholm har vi flera hundra kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt. Mycket av arbetet som personlig assistent lär du dig medan du växer in i rolle... Visa mer
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar under ordinarie personals semester

I Stockholm har vi flera hundra kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt.

Mycket av arbetet som personlig assistent lär du dig medan du växer in i rollen, men det är viktigt att du som söker är flexibel samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. I vissa assistanser krävs inga förkunskaper alls medan i andra söker vi dig med bredare erfarenhet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat personlig hygien, förflyttningar, kommunikation, hushållsarbete och träning. 

Du kommer i din ansökan få svara på några urvalsfrågor för att vi ska kunna matcha på bästa sätt. Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år så är du viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid: Varierande dag, kväll, natt, vardag och helg.

Varaktighet:Vi tillämpar anställningsformen timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt?omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.?Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar.?Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.?I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.?
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Visa mindre

Tim-och sommarvikarie: Jag bor i Skarpnäck och söker nu assistenter

Hej! Jag är 23 år och älskar att gå på olika evenemang, är det inte Mello så är det Finnkampen. Går gärna på hockey och fotbollsmatcher och hejar! Jag åker till Spanien på sommaren och hänger vid poolen, gillar att bada så det gör jag både inomhus på vintern och utomhus på sommaren så någon badkruka får du inte vara! Min kropp vill inte alltid vad jag vill så en del dagar hänger jag hemma och tar det lugnt. Det är en fördel om du har erfarenhet av altern... Visa mer
Hej!

Jag är 23 år och älskar att gå på olika evenemang, är det inte Mello så är det Finnkampen. Går gärna på hockey och fotbollsmatcher och hejar! Jag åker till Spanien på sommaren och hänger vid poolen, gillar att bada så det gör jag både inomhus på vintern och utomhus på sommaren så någon badkruka får du inte vara! Min kropp vill inte alltid vad jag vill så en del dagar hänger jag hemma och tar det lugnt.

Det är en fördel om du har erfarenhet av alternativ kommunikation då jag använder Bliss och Tobii. Det är ett plus om du har erfarenhet av lyft, peg/sond och omvårdnad. Har du erfarenhet av taktil massage är det bara en fördel.

Vanliga hushållsgöromål ingår då jag bor i egen lägenhet. Jag gillar god mat så du måste kunna laga mat och även hjälpa mig med min matplanering. Ibland behöver jag hjälp med att ta tag i saker och då behöver du kunna motivera mig.

Jag vill att du är lyhörd för att kunna läsa av vad jag behöver hjälp med. Du måste kunna följa rutiner men samtidigt behöver du vara flexibel och kunna se utanför boxen så att min dag blir efter mina förutsättningar och önskemål. Du behöver ha enormt mycket humor och vara en glad prick för det underlättar min vardag och jag gillar party framför en tråkig vardag. Eftersom jag gillar att göra saker så får du gärna komma med förslag på roliga saker att göra tillsammans med mig.

Jag vill att du är mellan 25-35 år och har intressen och personlighet som stämmer in på mina önskemål. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är en förutsättning för jobbet.

Vi vill att du ska kunna vara flexibel och kunna arbeta även vid annan personals frånvaro.

Arbetstider: Dygnspass med jour i första hand, men andra tider förekommer

Anställningsvillkor: Timvikarie, möjlighet kan finnas till fast rad på ca 70%

Tillträde: Efter överenskommelse

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm, Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent - vi söker dig som önskar variation

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Rehab Station Assistans Rehab Station Assistans är en del a... Visa mer
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Rehab Station Assistans
Rehab Station Assistans är en del av Rehab Station Stockholm. Vi vänder oss till personer med neurologisk sjukdom eller skada. Vår assistans bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station har fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundens önskemål som styr vårt arbete och det genomsyras av engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande.


Om arbetet och din utveckling


Tjänsten är tänkt som en tim-anställning med möjlighet att arbeta hos flera olika kunder. Detta gör att chans finns att arbeta nästan så mycket du vill inom gränsen för arbetstidslagen. Majoriteten av våra kunder kan föra sin egen talan vilket gör det lätt att kommunicera, även om alla är individer och förväntar sig olika saker. Som personlig assistent arbetar du i någon annans hem och dina arbetsuppgifter innebär ofta integritetsnära moment som exempelvis personlig hygien, förflyttningar, handräckning osv.

Om dig vi söker

Vi söker dig som är en kameleont i arbetslivet, som har lätt att anpassa dig efter den kund du är hos oavsett om du förväntas vara en "skugga i rummet" eller en "sällskapsperson". Du trivs i en varierad arbetssituation och är inte rädd att hoppa in med kort varsel.

Att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent alternativt en vårdutbildning i grunden är önskvärt och om du har körkort och tillgång till bil så är det ett extra plus.

Krav är att du talar svenska obehindrat och är vaccinerad mot Covid-19

Övrigt

• Anställningsform: tim-anställning
• Tillträde: omgående, efter genomförd bakgrundskontroll.
• Individuell lönesättning

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-03-31 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till 16 årig tjej i Saltsjö-Boo/Stockhol

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Om kunden: Jag behöver din assi... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Om kunden: Jag behöver din assistans till att möjliggöra ett delaktigt och aktivt liv som tonåring. Du assisterar mig i allt från förflyttning mellan hjälpmedel, hygien, äta, till att stödja mig i min kommunikation (jag pratar genom en ipad), Du ger mig struktur i vardagen och är min pelare. Jag är din arbetsplats, och därmed kommer du vara med mig där jag befinner mig t ex  i skolan, hemma, på utflykt med vänner eller familj.
Kvalifikationer/önskemål om assistent: Du är en kvinna/tjej som är lugn och trygg i dig själv, lyhörd för mina behov, har humor och viljan och intresse att utveckla andra. Framför allt så tycker du att det låter kul att frigöra livskraft för en ung smart tjej och vill göra skillnad! Vi söker dig som kan tänka dig arbeta minst 1 år. Detta för att långsiktig bygga en trygg relation med mig. Personlig lämplighet är avgörande då du skapar en nära relation med mig och behöver stå upp för mig i alla situationer.

Om tjänsten: omfattningen är 50%-70% fördelad över dag, kväll- och helgpass enligt fast rullande schema. 

Övrigt: Du får en ordentlig introduktion för att kunna assistera mig på ett tryggt och personligt sätt.
Du får kompetensutveckling i form av utbildningar för att både kunna utföra ditt uppdrag och utvecklas i det. Självklart ingår friskvård.
God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 


Vi kommer vilja se kopia på pass (SV) eller uppehållskort (EU) eller uppehålls-och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU) 


Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Tim-och sommarvikarie: Personlig assistent i Sollentuna!

Hej! Jag heter Emil är en social och charmig 20-årig kille med utvecklingsstörning, epilepsi och rörelsehinder. Jag älskar musik, att göra utflykter och att vara ute och promenera. Under dagarna följer du mig till min dagliga verksamhet och jag åker till simhallen med två av mina assistenter 1-2 ggr/veckan. En gång i veckan går jag musikcafé. Önskvärt för denna tjänst är kvinnliga sökanden. Jag har mycket energi i kroppen och det krävs därför att du tyck... Visa mer
Hej!

Jag heter Emil är en social och charmig 20-årig kille med utvecklingsstörning, epilepsi och rörelsehinder. Jag älskar musik, att göra utflykter och att vara ute och promenera. Under dagarna följer du mig till min dagliga verksamhet och jag åker till simhallen med två av mina assistenter 1-2 ggr/veckan. En gång i veckan går jag musikcafé. Önskvärt för denna tjänst är kvinnliga sökanden.

Jag har mycket energi i kroppen och det krävs därför att du tycker om att röra på dig och vara kreativ i att hitta på saker vi kan göra tillsammans.

Som min assistent, är du också mina armar, ben och balans och hjälper mig med bl a kläder, mat och hygien och medicinering. Du är ansvarfull och tycker det är stimulerande att arbeta med ungdomar med funktionshinder. Du behöver ha en god inlevelseförmåga, ”skinn på näsan”, integritetskänsla samt vara intresserad av att vidareutveckla din arbetsplats. En bra grundkondition och fysik behövs för att kunna hänga med i mitt tempo.

Jag kommunicerar via PODD (bildbaserad kommunikation) och därför är det viktigt att du pratar bra svenska och har ett intresse för att lära dig alternativ kommunikation. Det är också viktigt att du verkligen vill arbeta som personlig assistent och aktivt vill vara med och stödja mig i min utveckling.

Jag bor med min familj i Sollentuna och arbetet är till stor del förlagt till mitt hem, vilket innebär att du behöver ha en flexibilitet för att kunna anpassa dig till familjens vardag. Arbetstiderna är förlagda dygnet runt, dag och kvällspass eller vaken natt enligt schema. Du erbjuds en bra introduktion, kontinuerliga personalmöten och utbildning. Jag söker efter dig som även vill jobba långsiktigt hos mig.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstider: Dagtid, kväll, helg, vaken natt

Anställningsvillkor: Timvikarie vid behov

Tillträde: Snarast

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Brinner du för musik och människor? Se hit!

Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på konduktiv pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder får tillgång till konduktiv pedagogik i vardagen. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner som friskvårdsbidrag på 2000 kr per år och förmånsportalen Benify ... Visa mer
Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på konduktiv pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder får tillgång till konduktiv pedagogik i vardagen. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och personalförmåner som friskvårdsbidrag på 2000 kr per år och förmånsportalen Benify genom vilken du får tillgång till ett antal goda personalförmåner och rabatter. Du får även den kompetensutveckling som behövs för att utvecklas i ditt arbete. Flera gånger per år ordnar vi event för våra kunder som även du som assistent inbjuds att delta i, såsom t.ex. tivoli på Liseberg och Kolmårdens djurpark. Läs mer om oss på www.movewalk.se.

Vi kommer begära uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister före anställning. Då detta kan ta upp till två veckor är det bra om du beställer det i god tid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Nu utökar jag mitt team av personliga assistenter med 1-2 nya anställda.
Arbetspassen är främst förlagda till vardagar, kl.07-10 och kl.15-22 samt vissa helger. Tjänsten passar således perfekt att kombinera med studier!

Jag är en kille på 25 år som bor med mina föräldrar i Spånga, Stockholm. Jag har funktionsnedsättningar som gör att du kommer in i bilden för att underlätta olika moment i mitt liv. Då mitt allra största intresse är musik i alla dess former så är det väldigt viktigt att du delar detta intresse med mig. Du får gärna tycka om att sjunga eller spela något instrument!
Utöver att skapa och lyssna på musik så tycker jag även om att vara aktiv både inomhus och utomhus. Ibland kan jag dock behöva lite uppmuntran, så att du är vid god fysik samt är en pigg och engagerad person som gärna motiverar till en aktiv livsstil ser jag som ett stort plus.
Utöver ovanstående så vill jag att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift då jag främst använder mig av alternativa kommunikationsmedel för att kunna kommunicera.
Jag ser gärna att du är runt 20-35 år, men det viktigaste är att vi fungerar tillsammans och att du har ett ungdomligt men ansvarstagande sinne.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

personlig assistent till Vällingby

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent extra vid behov hos vår kund boende i Vällingby. Om kunden Vår kund är en man som har assistans endast dagtid. Han har länge haft samma assistenter men behöver nu stärka upp teamet. En tumör har gjort att kunden fått en hjärnskada och behöver därför stöd i vardagen med bland annat aktivering, träning, hygien och mat. Han bor med sin fru och katter i en villa och dagarna går ut mycket på aktiviteter så... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent extra vid behov hos vår kund boende i Vällingby.

Om kunden

Vår kund är en man som har assistans endast dagtid. Han har länge haft samma assistenter men behöver nu stärka upp teamet. En tumör har gjort att kunden fått en hjärnskada och behöver därför stöd i vardagen med bland annat aktivering, träning, hygien och mat.

Han bor med sin fru och katter i en villa och dagarna går ut mycket på aktiviteter så som promenader och träning på andra sätt. Idag tränar han regelbundet på gym vilket han vill fortsätta med så du bör ha ett intresse av detta.

Om den vi söker

Vi tror att du är en man som lever ett ordnat liv och gissningsvis har något annat åtagande vid sidan om som exempelvis studier eller ett annat deltidsjobb. Vi tror att du är ca 30-45 år och gärna bor i närheten. Du bör vara initiativrik och påhittig så att inte dagarna blir stillasittande och långtråkiga för kunden. Du får gärna ha körkort. Att du tål katter och talar svenska obehindrat är ett krav.

Du bör se detta uppdrag som långsiktigt.

Din anställning kommer att vara på Aleris Rehab Station Assistans. Möjlighet finns att arbeta hos flera kunder samt att gå utbildningar via företaget.

Tjänsten: är förlagd dagtid och endast vardagar

Lön: individuell lönesättning

Tillträde: omgående Visa mindre

Personlig assistent till ryggmärgsskadad man på Södermalm

Vi söker nu dig som vill arbeta hos en av våra kunder med ryggmärgsskada boende på Södermalm. Kunden använder sig av rullstol samt har begränsad funktion i sina händer och behöver därför hjälp med mycket i sin vardag så som personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning och träning. Du bör ha en väl utvecklad fingertoppskänsla, social kompetens, ett positivt sinne samt veta när du ska hålla dig i bakgrunden. Vi söker dig som kan arbeta ca 1 - 2 dagar/v... Visa mer
Vi söker nu dig som vill arbeta hos en av våra kunder med ryggmärgsskada boende på Södermalm.

Kunden använder sig av rullstol samt har begränsad funktion i sina händer och behöver därför hjälp med mycket i sin vardag så som personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning och träning.

Du bör ha en väl utvecklad fingertoppskänsla, social kompetens, ett positivt sinne samt veta när du ska hålla dig i bakgrunden.

Vi söker dig som kan arbeta ca 1 - 2 dagar/vecka, det är långa pass från 07-23 med en timmes rast.

Självklart är det ett plus om du har kunskap och erfarenhet kring ryggmärgsskador, förflyttningsteknik och integritetsnära uppgifter men Aleris Rehab Station Assistans erbjuder utbildning inom alla dessa områden.

Du talar svenska obehindrat och har inte för lång resväg till arbetet. Möjlighet finns att även arbeta hos flera kunder.

Tillträde: omgående
Lön: Individuell lön enligt överenskommelse samt kollektivavtal.
Kollektivavtal: Vårdföretagarna/Kommunal.

Övrigt: Aleris Rehab Station Assistans kommer att göra en bakgrundskontroll samt begära in vaccinationsintyg innan anställningen påbörjas. Visa mindre

Kurdisk sorani talande personlig assistent

Ansök    Feb 1    Rtfl Care AB    Personlig assistent
RTFL Care AB erbjuder personlig assistans med hög kvalitet för funktionshindrande och vi sätter alltid den funktionshindrade i centrum. Målet är brukaren ska kunna leva ett aktivt och berikande liv. De personliga assistenterna ska vara verktyget för att uppnå detta. Minst 2 års erfarenhet av arbete med funktionshindrade personer. Du ska ha lätt för att lära dig hennes rutiner och kunna arbeta med hjärtat. Du ska vara lugn, skötsam och rökfri. Vi ser gärna ... Visa mer
RTFL Care AB erbjuder personlig assistans med hög kvalitet för funktionshindrande och vi sätter alltid den funktionshindrade i centrum. Målet är brukaren ska kunna leva ett aktivt och berikande liv. De personliga assistenterna ska vara verktyget för att uppnå detta. Minst 2 års erfarenhet av arbete med funktionshindrade personer. Du ska ha lätt för att lära dig hennes rutiner och kunna arbeta med hjärtat. Du ska vara lugn, skötsam och rökfri. Vi ser gärna en kvinnlig undersköterska som behärskar svenska, arabiska samt kurdisk sorani . Heltidsarbete på kvällarna/ nätterna men du bör även kunna vara flexibel med arbetstiderna emellanåt. Du skall bistå en kvinna som har väldigt svåra funktionsnedsättning. Hon behöver hjälp med all ADL, förflyttning, kommunicering samt krävs det daglig träning. Du ska vara hennes hjälpmedel för att hon ska kunna leva ett liv fullvärdigt som andra.
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Lugn och lyhörd assistent sökes

Ansök    Feb 1    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi på Humana söker nu en visstidsanställd till en av våra kunder i Hässelby. Vår kund är e... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi på Humana söker nu en visstidsanställd till en av våra kunder i Hässelby. Vår kund är en kvinna i 20-års åldern och som har en neurologisk sjukdom och är därför i behov av hjälp och stöd med allt i sin vardag.

Vi söker dig som är lyhörd och som har hjärtat på rätta stället. Du kommer att spela en stor roll för att kunden ska få en så bra tillvaro som möjligt. Som person ser vi gärna att du är lugn, noggrann, ansvarsfull och punktlig. Det är av största vikt att du är flexibel och anpassar dagen efter kundens mående. För dig som letar efter en stillsam arbetsplats är detta perfekt för dig!
Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare, men personlig lämplighet är det avgörande.

Arbetspassen är förlagda till dagtid främst vardagar men helgarbete kan förekomma.
Dina arbetstider kommer att vara: måndag-fredag 10.00-15.45

Övrig information:
Man jobbar med visir och munskydd.
Det är ett krav att du är rök- och parfymfri. Då kunden är känslig mot all typ av doft måste hennes assistenter avstå all typ av tillsatt parfymering så som bodylotion, handkräm, tvättmedel, mjukmedel osv. Du behöver även behärska svenska språket flytande i både tal och skrift.
Körkort och tillgång till egen bil är ett plus.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Ytterligare information
Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB. Visa mindre

Kvinna i Kista söker personlig assistent!

Ansök    Feb 1    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna som är bosatt i Kista.  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Jag är en 36 årig kvinna som bor i Kista med föräldrar och syskon. Jag arbetar deltid som administratör. På grund av min muskelsjukdom kan jag inte... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna som är bosatt i Kista. 
I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Jag är en 36 årig kvinna som bor i Kista med föräldrar och syskon. Jag arbetar deltid som administratör. På grund av min muskelsjukdom kan jag inte gå och därför är jag i behov av personlig assistans dygnet runt. Du kommer assistera mig både hemma och på jobbet. Jag använder elrullstol utomhus och elektrisk arbetsstol hemma. I samband med förflyttningar använder jag mig oftast av en manuell golvlift och ser gärna att du har erfarenhet av det, även manuella förflyttningar förekommer. Det är dock viktigt att du är i god fysisk form från början. Min främsta hobby är virkning, tar fram en virknål och garn så fort jag får tillfälle. På min fritid umgås jag med familj och vänner.
Om tjänsten
Jag behöver hjälp med alltifrån personlig hygien, av- och påklädning, handla, matlagning och andra hushållssysslor. Du ska finnas till hands när jag är hemma, arbetar eller är ute på olika aktiviteter.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 50 %. Arbetstiden är förlagd dagtid 08-16 och kvällstid 15-23. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Enligt överenskommelse. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar eller är en tidsbegränsad anställning. 

Vem är du?
Jag söker en person som är glad, pålitlig, ansvarsfull, lyhörd, trygg i sig själv och som trivs med att vara en bakgrundsperson. Du kan jobba dagtid och kvällstid och det är viktigt att du har hög arbetsmoral samt är flexibel när det krävs. Jag vill gärna att du söker tjänsten om du har för avsikt att stanna en längre tid.
Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är det meriterande men störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift då det är viktigt för mig. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en glad tjej i Söderort!

Ansök    Feb 1    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent till en glad tjej på 31 år i Bandhagen? Hennes intressen är bland annat att promenera, fika, spela enklare spel, lyssna på musik och ha det mysigt hemma. Om tjänsten  Vi söker en person som vill arbeta varannan helg och vissa vardagar efter överenskommelse. Arbetstiderna är flexibla om det inte passar dig men är vanligtvis förlagda 12:00-18:00. Vi tror att detta arbete passar dig som studerar och har ett intresse av ... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent till en glad tjej på 31 år i Bandhagen? Hennes intressen är bland annat att promenera, fika, spela enklare spel, lyssna på musik och ha det mysigt hemma.

Om tjänsten 
Vi söker en person som vill arbeta varannan helg och vissa vardagar efter överenskommelse. Arbetstiderna är flexibla om det inte passar dig men är vanligtvis förlagda 12:00-18:00. Vi tror att detta arbete passar dig som studerar och har ett intresse av att arbeta med människor med särskilda behov.

Rent fysiskt är kunden en fullt fungerande charmig och rolig tjej men hon har en intellektuell funktionsnedsättning som gör att hon har problem med minne och att kommunicera med andra personer. Hennes funktionsnedsättning innebär att hennes intellektuella nivå är lägre än hennes faktiska ålder. Hon behöver hjälp att genomföra olika aktiviteter, tillgodose tillsynsbehov och beskydd från att göra illa sig. Du kommer att arbeta i en mysig hemmiljö där du bland annat får stötta vid matlagning och därefter äta ihop med familjen. 

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete med barn och/eller personer med autismdiagnos, är pigg och alert samt ansvarstagande. Du bör även ha tålamod och ett genuint intresse för arbetet.

Lön:Fast timlönen enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde:Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.
Ansökan:Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga Assistenter till en aktiv 14 årig kille i södra Stockholm

Ansök    Jan 31    Performiq AB    Personlig assistent
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi söker nu positiva och lite påhittiga personliga assistenter till en 14-årig kille boendes i Enskede gård. Vi söker dig som gillar att vara aktiv, är lyhörd och inkännande och vågar hitta nya lösningar och komma med idéer. Är självgående och vill ha ett meningsfullt och roligt jobb med en underbar kille på väg in i tonåren. Denna kille gillar musik och kan lyssna på Youtube i timmar, men älskar också aktiviteter och behöve... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu positiva och lite påhittiga personliga assistenter till en 14-årig kille boendes i Enskede gård.
Vi söker dig som gillar att vara aktiv, är lyhörd och inkännande och vågar hitta nya lösningar och komma med idéer. Är självgående och vill ha ett meningsfullt och roligt jobb med en underbar kille på väg in i tonåren.
Denna kille gillar musik och kan lyssna på Youtube i timmar, men älskar också aktiviteter och behöver en personlig assistent som kan se balansen i detta. Helgerna brukar bestå i besök på teater, titta på djur, museer mm. På sommaren blir det mycket bad och på vintern är en av favoriterna att åka skridskor så det är viktigt att du som personlig assistent gillar att aktivera både honom och dig själv.
Denna glada sociala kille behöver hjälp med allt i sin vardag. Har du tidigare erfarenhet av Epilepsi och sondmatning så är det en fördel men inget krav.
Arbetspassen är förlagda efter skoltid och helger varannan vecka.
Lön enligt avtal, kollektivavtal kommunal/vårdföretagaranaFöretagspresentation
Vi på Team Aron Assistans hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan vi uppfylla våra kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna även detta.

Team Aron Assistans - assistansbolaget för dig som vill vara aktiv och älskar idrott


Om PerformIQ
Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar.
Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktivitet. Visa mindre

Vill du göra skillnad för en härlig tjej på 23 år, vi söker nu en personlig

Vi söker en ny engagerad assistent till vårat team. Om du är den vi söker kommer du få lära känna en rolig och kärleksfull tjej på 23 år, som bor i Hässelby Villastad i egen ”lägenhet” i familjens villa. Arbetstiden: ca: 2 kvällar/veckan (15.30-21.00) och en helg/månad. Och vem är jag som behöver din hjälp? Jag har inget tal, jag kommunicerar med teckenkommunikation, och ”pratkarta” Jag åker bi-ski (funktionell skidåkning). Gillar du att vara ute? Jag ... Visa mer
Vi söker en ny engagerad assistent till vårat team.

Om du är den vi söker kommer du få lära känna en rolig och kärleksfull tjej på 23 år,
som bor i Hässelby Villastad i egen ”lägenhet” i familjens villa.
Arbetstiden: ca: 2 kvällar/veckan (15.30-21.00) och en helg/månad.


Och vem är jag som behöver din hjälp?

Jag har inget tal, jag kommunicerar med teckenkommunikation, och ”pratkarta”
Jag åker bi-ski (funktionell skidåkning). Gillar du att vara ute?
Jag rider och hänger i stallet en del, så du bör tåla djur.
(det är både kul och lärorikt att vara där.)
Jag älskar att bada, så hoppas du tål klor och gillar att bada i pool och sjö/hav.
Jag äter bara med en ”knapp” på magen, sondmatas. Har du kanske kunskap i det?
Jag kan gå men har rullstol när vi ska gå på längre promenader eller ska på utflykt.
Jag tränar dagligen så du bör vara i god fysik och tycka att det är kul med träning.

Nyfiken på att lära känna mig? 
Om detta stämmer in på dig så sök.

Du är en framåt, glad och trygg person.
Du har ordningssinne och gillar struktur på dagarna.
Du är påhittig och ansvarsfull.
Du tar dina arbetsuppgifter seriöst.
Du sätter alltid mig i fokus under dina arbetspass.
Du ska vilja utvecklas tillsammans med mig, så att vara pedagogisk är bra.
Du har tålamod, då jag ibland tar lite tid på mig.
Du måste vara HELT rökfri.
Har du kunskap av alternativkommunikation och i autismområdet så är det högt prioriterat.
Har du körkort och kör bil så är det också helt klart ett plus.God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 


Vi kommer vilja se kopia på pass (SV) eller uppehållskort (EU) eller uppehålls-och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU) 

Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Vikarie, Personlig assistent åt kvinna, centralt Odengatan

Jag är en kvinna på 66 år som bor centralt i Stockholm, Birgerjarlsgatan/Odengatan och behöver en vikarie då min man skall opereras. Jag behöver hjälp med grundläggande behov som personlig hygien, matlagning, av- och påklädning och städ. Jag är en kvinna med humor och tycker om att samtala med mina assistenter. Arbetstider dagtid och då 8-16 på ett schema  ca 4 v. Min man har ej fått operationstid men kommer att bli inom någon vecka så detta gäller inom k... Visa mer
Jag är en kvinna på 66 år som bor centralt i Stockholm, Birgerjarlsgatan/Odengatan och behöver en vikarie då min man skall opereras. Jag behöver hjälp med grundläggande behov som personlig hygien, matlagning, av- och påklädning och städ. Jag är en kvinna med humor och tycker om att samtala med mina assistenter.

Arbetstider dagtid och då 8-16 på ett schema  ca 4 v. Min man har ej fått operationstid men kommer att bli inom någon vecka så detta gäller inom kort. 

Hjärtligt välkommen att söka redan idag och vi kommer att ha intervjuer via teams löpande. Visa mindre

Ung man i Vasastan söker assistent på vardagar

OM MIG Hej. Jag är en tonårskille som behöver hjälp med det mesta i vardagen. Jag är en glad och positiv kille som älskar att vara ute, ta promenader, åka båt, simma, rida och träna. Är du intresserad av fysiska aktiviteter är det ett plus och gör nog jobbet roligare för dig men det är inget krav då jag även gillar att ”läsa” böcker och lyssna på musik. OM DIG Du kommer vara min assistent i skolan, på fritiden och i hemmet mestadels på vardagar men några e... Visa mer
OM MIG
Hej. Jag är en tonårskille som behöver hjälp med det mesta i vardagen. Jag är en glad och positiv kille som älskar att vara ute, ta promenader, åka båt, simma, rida och träna. Är du intresserad av fysiska aktiviteter är det ett plus och gör nog jobbet roligare för dig men det är inget krav då jag även gillar att ”läsa” böcker och lyssna på musik.
OM DIG
Du kommer vara min assistent i skolan, på fritiden och i hemmet mestadels på vardagar men några enstaka helger kan tillkomma.
Dina arbetsuppgifter är att stöttar mig i min vardag med bland annat rutiner, kring hygien, måltider, dag- och kvällsaktiviteter men lika viktigt är att vara mitt språkrör vilket gör att du måste kunna tala och förstå svenska språket väl. Jag behöver en positiv, lyhörd person som tar egna initiativ utifrån situationen. Om du har erfarenhet av assistentyrket är det ett plus men ej ett krav då personkemi och personlighet har störst betydelse. Det är viktigt att du ser mig som en kille som vill leva livet och inte bara någon som du ska hjälpa. Jag önskar också att du är ordningsam och strukturerad eftersom jag själv inte kan hålla reda på allt. Det är ett plus om du har körkort men det är inget krav.
OM RAMP
Ramp Personlig Assistans är ett värdegrundsbaserad assistansanordnare med en tydlig radikal profil bortom vård och vinstmaximering. Ramp är en IfA-godkänd verksamhet som arbetar efter kollektivavtal mellan Kommunal och Fremia samt har en del andra förmåner. Visa mindre

Lugn man i Eskilstuna söker timvikarier

Jag är en man på 49 år som söker jämnåriga assistenter. Både män och kvinnor kan söka tjänsten. Jag kommunicerar med hjälp av AKK (alternativ och komplementerande kommunikation) så erfarenhet av det är en merit.Det är också meriterande att du har tidigare erfarenhet av vård, personlig assistans eller liknande arbeten. Jag behöver hjälp med alla personliga behov och stöd i mina fritidsaktiviteter. Mitt största intresse är musik, men jag tycker också om att ... Visa mer
Jag är en man på 49 år som söker jämnåriga assistenter. Både män och kvinnor kan söka tjänsten. Jag kommunicerar med hjälp av AKK (alternativ och komplementerande kommunikation) så erfarenhet av det är en merit.Det är också meriterande att du har tidigare erfarenhet av vård, personlig assistans eller liknande arbeten. Jag behöver hjälp med alla personliga behov och stöd i mina fritidsaktiviteter. Mitt största intresse är musik, men jag tycker också om att simma och titta på TV.
Som assistent är det bra om du är i god fysisk form och helt rökfri. Det är också bra om du är flexibel och har möjlighet att hoppa in på kort varsel. Du ska också vara ansvarstagande, lugn och lösningsorienterad som person.
Jag söker framförallt vikarier. Tjänsten kan tillsättas omgående.


Ramp Personlig Assistans är en idéburen assistansanordnare med en tydlig radikal profil bortom vård och vinstmaximering. Vi ha ett långsiktigt perspektiv på vår verksamhet där pengarna inte är ett mål - utan ett medel för att skapa en personlig assistans av god kvalitet och goda arbetsvillkor. Ramp är en IfA-godkänd verksamhet och följer kollektivavtal Kommunal-Fremia. Visa mindre

Personlig assistent till 63-årig man i Kungsängen

Personlig assistent sökes till en mycket social och verbal man med omfattande fysisk funktionsnedsättning. Mitt rörelsehinder gör att jag behöver hjälp 24 timmar per dygn med förflyttningar och praktiska göromål i hemmet. Jag använder ventilator både dag och natt samt styr min assistans med tydlighet och värme i en bra arbetsgrupp. Jag söker dig som är social, lugn, ansvarstagande, och har humor. Meriterande är om du har erfarenhet av ventilator/respirator... Visa mer
Personlig assistent sökes till en mycket social och verbal man med omfattande fysisk funktionsnedsättning. Mitt rörelsehinder gör att jag behöver hjälp 24 timmar per dygn med förflyttningar och praktiska göromål i hemmet.
Jag använder ventilator både dag och natt samt styr min assistans med tydlighet och värme i en bra arbetsgrupp.
Jag söker dig som är social, lugn, ansvarstagande, och har humor. Meriterande är om du har erfarenhet av ventilator/respirator samt känner dig trygg med att hantera en taklyft. Det är en fördel om du inte röker. Skriv och berätta vem du är och vad du har gjort tidigare.
Jag söker en assistent på deltid, främst för extrainhopp när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Alltså är det viktigt att du är flexibel och ett plus om du bor i närheten.
Jag söker just nu fler timmar så inom kort kan tjänsten utökas till en större fast tjänst då du arbetar dubbelt med en av mina nuvarande assistenter.
Ramp Personlig Assistans är en idéburen assistansanordnare med en tydlig radikal profil bortom den våta omsorgsfilten och vinstmaximering. Vi har givetvis kollektivavtal Kommunal-Fremia.
Här får du med goda villkor, friskvårdsbidrag, utbildning och handledning samt möjlighet att utvecklas till en ännu bättre assistent.
Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Personlig assistent sökes till 21 årig kille i Husby

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Kista (Husby)! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vår kund är en 21 år gammal kille. Han har en diagnos som ... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Kista (Husby)! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en 21 år gammal kille.
Han har en diagnos som heter cornelia de lange.
På grund av sin funktionsnedsättning behöver han din hjälp för att klara vardagen och en del av arbetsuppgifterna är sondmatning, tillsyn samt att ta hand om hans hygien. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av att jobba inom personlig assistans eller inom vården, men det är inget krav.


Vem är du?
Du bör ha en god fysik och behärska svenska språket väl, både i tal och skrift.

Kunden bor växelvis hos sin mamma och pappa. Båda är bosatta i Kista.

Som personlig assistent till vår kund är din främsta uppgift att erbjuda honom en bra och trygg personlig assistans. Killen har ett stort tillsynsbehov som du hjälper honom att tillgodose under ditt arbetspass.

Det finns noggrant dokumenterade rutiner som all personal arbetar efter.
Du kommer dagligen föra daganteckningar kring assistansen.

Tjänsten innebär ett stort ansvar och det är viktigt att du som personlig assistent har ett genuint intresse för att utvecklas inom ditt arbete. Förutom att ge killen bra omsorg och tillsyn så krävs det att du som personlig assistent är lugn, respektfull och ödmjuk.

Vi ser gärna att du som söker är 20-40 år gammal, kvinna.
Du bör vara lugn, ödmjuk och noggrann.
Att behärska svenska i både tal och skrift är ett krav för denna tjänst.
Vidare ser vi att du brinner för ditt arbete och att du har ett genuint intresse att vara en del av killens vardag.

Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar, arbeta inom personlig assistans eller om du har arbetat inom vård och omsorg så ser vi det som en merit, men det är inget krav. Det är din personlighet som är det viktigaste för denna tjänst.

Vad får du?
Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Dagtid, du kommer att arbeta varannan vecka 08.30-17.00, tiderna kan komma att ändras.

Lön:
Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde:
Enligt överenskommelseVad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.


Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke samt av kundens familj.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

21-årig kille i Solna söker initiativrik assistent

Jag söker en initiativrik och pigg personlig assistent. Du kommer vara min assistent framförallt på eftermiddagar och vissa helger, ca 40%. På fritiden och i hemmet. Mitt rörelsehinder är inte jättestort men jag behöver ändå stöd med det mesta i vardagen. Jag ser också mycket dåligt. Därför är det viktigt att få en god förståelse för hur jag kommunicerar så att jag kan ta mina egna beslut och bestämma hur min vardag ska se ut. Ibland åker vi till landet ... Visa mer
Jag söker en initiativrik och pigg personlig assistent. Du kommer vara min assistent framförallt på eftermiddagar och vissa helger, ca 40%. På fritiden och i hemmet. Mitt rörelsehinder är inte jättestort men jag behöver ändå stöd med det mesta i vardagen. Jag ser också mycket dåligt. Därför är det viktigt att få en god förståelse för hur jag kommunicerar så att jag kan ta mina egna beslut och bestämma hur min vardag ska se ut.


Ibland åker vi till landet också och då får du gärna följa med.


På min fritid försöker jag fylla dagarna med sånt jag gillar. Bl.a. hänger jag ofta på en ungdomsgård med andra ungdomar med rörelsehinder. När vi är där kan jag t.ex behöva hjälp att knyta kontakter med kompisar eller att ta initiativ att hitta på olika grejer. Jag tycker om musik. Både skriva och spela. Ted Gärdestad är en stor favorit. Jag tycker också om mat. Mer så att äta än att laga.


Skriv och berätta vem du är och vad du gillar. Kanske gillar vi samma saker.


Ramp Personlig Assistans är en idéburen assistansanordnare med en tydlig radikal profil bortom vård och vinstmaximering. Ramp är en IfA-godkänd verksamhet och följer kollektivavtal Kommunal-Fremia. Visa mindre

Personlig assistent Brandbergen 40-60% Assistans Kompetens

Assistans Kompetens är verksamma över hela Sverige. Vi satsar mycket på personalvård dels genom utbildningar samt medarbetarsamtal. Vi har dygnet runt jour. Vi är godkända av IVO och även av Ifa. Alla våra chefer har själva arbetat som personliga assistenter. Vi har kollektivavtal Bransch G, Vårdföretagarna. Hej du glade! Finns det en engagerad personlig assistent åt mig? Jag är en kvinna som bor i Brandbergen. Jag är en glad och aktiv kvinna i medelåldern... Visa mer
Assistans Kompetens är verksamma över hela Sverige. Vi satsar mycket på personalvård dels genom utbildningar samt medarbetarsamtal. Vi har dygnet runt jour. Vi är godkända av IVO och även av Ifa. Alla våra chefer har själva arbetat som personliga assistenter. Vi har kollektivavtal Bransch G, Vårdföretagarna.
Hej du glade! Finns det en engagerad personlig assistent åt mig? Jag är en kvinna som bor i Brandbergen. Jag är en glad och aktiv kvinna i medelåldern som behöver hjälp och stöd i min vardag. På grund av sin fysiska funktionsnedsättning är jag rullstolsburen. Förutom vardagliga sysslor får du vara med på möten, konferenser, biobesök, teater, musik, handla eller bara vara hemma och gå promenader i alla typer av väder.
Tjänsten är schemalagd deltid eller heltid beroende på vad du vill och önskar. En förutsättning för att det ska kunna fungera mellan dig och mig är naturligtvis att personkemin finns där.
Fokus för dig som personlig assistent är att få min vardag att fungera både hemma och på fritiden. Som personlig assistent är det ditt arbete att följa mig utifrån mina önskemål och behov. Då du arbetar där jag befinner mig så är det viktigt att du har förmågan att kunna känna av olika situationer och förstå när du ska ta ett steg tillbaka och när din hjälp behövs.
Det är ett plus om du bor i Brandbergen, men inget krav. Du ska var trygg i dig själv, ha ett pedagogiskt och professionellt förhållningssätt. Kunna jobba självständigt och samarbeta med andra. Du är ansvarstagande, lyhörd och kan ta initiativ.
Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande!
Hos mig jobbar man både dagar, kvällar och nätter (Sovande jour) Tjänsten kommer börja efter överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

11-årig kille i Hagsätra söker kreativ personlig assistent på 75 %

Jag är en grabb på 11 år som lever mitt liv med personlig assistans. Jag bor i Hagsätra tillsammans med min mamma och min bror. Vi ser gärna att du är kreativ och initiativtagande samt att du har tålamod och en positiv livssyn. Som min personliga assistent är du med mig där jag befinner mig. Det kan vara på resa med min familj, badhuset eller i lekparken. Jag gillar att bada, måla, gunga och leka, det vore kul om vi delade några intressen.  Förutom mina... Visa mer
Jag är en grabb på 11 år som lever mitt liv med personlig assistans. Jag bor i Hagsätra tillsammans med min mamma och min bror. Vi ser gärna att du är kreativ och initiativtagande samt att du har tålamod och en positiv livssyn. Som min personliga assistent är du med mig där jag befinner mig. Det kan vara på resa med min familj, badhuset eller i lekparken. Jag gillar att bada, måla, gunga och leka, det vore kul om vi delade några intressen. 

Förutom mina intressen går jag även i skolan mån-fre. Ibland kan det hända att jag inte mår så bra och då kan jag ha svårt att uttrycka vad som är fel, det är för mig viktigt att du då är lyhörd för mina signaler samt är lugn och trygg i dig själv.

Denna tjänst är delad på två ansvarsområden. Personlig assistans och personlig sammordnare. Som personlig assistent assisterar du mig i samtliga delar om min vardag. Med ditt stöd vill jag kunna leva ett liv som alla andra, ha en fungerande och meningsfull vardag. 

Som personlig samordnare har du en arbetsledande roll. Du är chef på plats och driver min assistans tillsammans med mig.  Du ansvarar bland annat för schemaläggning, arbetsmiljö, rekrytering av nya assistenter och personalfrågor som kan uppstå i en arbetsgrupp. Rollen som personlig samordnare är tänkt att du ska dela med en annan kollega. Ansvaret blir lättare att hantera med en samarbetsparner! 

Jag vill att du är: tjej som behärskar svenska i tal och skrift och att du som söker jobbet ser detta som ett långsiktigt arbete och något som du vill utvecklas inom.

Du kommer att arbeta dagar, kvällar och helger.
Du börjar din tjänst med introduktion, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte.

Under sommaren gör jag ofta längre resor utomlands, där jag vill att du ska kunna assistera mig. I sommar kommer jag att åka utomlands i början på juni i två veckor. Sedan åker jag iväg igen i början av juli och är borta i nästan tre veckor och då önskar jag att du kan följa med.

Hoppas du tycker att det låter spännande och kul att få arbeta med mig, jag längtar efter att få lära känna dig!

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, möjlighet till ut- och fortbildning och du kommer att ha ett nära samarbete med en rådgivare på Balans.

Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställs på www.polisen.se.

Arbetstid/Varaktighet:
Ca 30 timmar i veckan dagar och kvällar, både vardagar och helger med start för introduktion omgående. Visa mindre

Personlig assistent till man i Hässelby - 20% -50%

Om mig: Jag är en 48-årig man med glimten i ögat, och mitt hjärta klappar för fotboll! Jag bor tillsammans med min mamma i Hässelby strand, fem minuters promenad från tunnelbanan. Det är främst här som assistansen utförs. Jag har MS och använder därför rullstol. Jag producerar en egen podcast där jag har flera tusen följare. På grund av min sjukdom behöver jag bland annat hjälp med förflyttningar, personlig hygien och hushållsuppgifter som städning, diskni... Visa mer
Om mig:
Jag är en 48-årig man med glimten i ögat, och mitt hjärta klappar för fotboll! Jag bor tillsammans med min mamma i Hässelby strand, fem minuters promenad från tunnelbanan. Det är främst här som assistansen utförs. Jag har MS och använder därför rullstol.
Jag producerar en egen podcast där jag har flera tusen följare.
På grund av min sjukdom behöver jag bland annat hjälp med förflyttningar, personlig hygien och hushållsuppgifter som städning, diskning och att laga mat.
Du som assistent följer med mig när jag gör ärenden, går på fotbollsmatch, äter på restaurang eller besöker min läkare.
Vem är du?
Jag vill att du som person är glad och positiv. Det är viktigt för mig att din svenska är god både i tal och skrift. Det beror på att jag ibland har svårt att uppfatta vad som sägs, på grund av min sjukdom.
Att vi klickar och får en bra kemi är av stor betydelse. För att lyckas är det bra om du är lyhörd och ödmjuk. Ett plus är om du intresserad av fotboll och podcasts.
Du som söker är vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning.
Om tjänsten:
Rad på fast schema, minst 20%, passen är förlagda under både vardag och helg mellan 9:00-17:45
Ansökan
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär på hemsidan. Märk din ansökan med 295.
Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Om oss
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.


Lön, ersättningar och förmåner
Individuell lönesättning. Som anställd hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård. För mer information gå in på www.hsaab.se.
Om anställningsvillkoren
Alla våra nyanställda förväntas genomföra en webbaserad introduktionsutbildning innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning. Visa mindre

Team-leader & Personlig assistent till kvinna i Skarpnäck

Om jobbet: Jag är en rullstolsburen kvinna i 50 årsåldern som bor med mina tre katter i Skarpnäck. Jag beskriver mig själv som loppisfantast, som även har ett brinnande intresse för trädgårdsarbete, då jag har två uteplatser. Även inredning, pyssel mm. Har alltid ständiga projekt på gång i hemmet. Arbetstiderna är fördelade på dagtid 8.00-17.00, em/kväll 14.00-22.00 både vardagar och helger. Inga nätter Vem är du? Ser att du som söker är en kvinna mellan... Visa mer
Om jobbet:
Jag är en rullstolsburen kvinna i 50 årsåldern som bor med mina tre katter i Skarpnäck.
Jag beskriver mig själv som loppisfantast, som även har ett brinnande intresse för trädgårdsarbete, då jag har två uteplatser. Även inredning, pyssel mm. Har alltid ständiga projekt på gång i hemmet.
Arbetstiderna är fördelade på dagtid 8.00-17.00, em/kväll 14.00-22.00 både vardagar och helger. Inga nätter
Vem är du?
Ser att du som söker är en kvinna mellan 30-55 år, talar flytande svenska och förespråkar ordning och reda och tycker om rutiner. Har du erfarenhet av personlig assistans så är det självklart meriterande men inget krav då personlig lämplighet och personkemi är helt avgörande för tjänsten. Arbetet som personlig assistent hos mig är mycket varierande. Så som att hjälpa mig med mina vardagliga sysslor och rutiner, hushållsarbete, handräckning vid matlagning, daglig hygien och duschrutiner, förflyttningar med hjälp av tak lift till/från elrullstol och duschstol, toalettbesök, ev. såromläggning, ge medicin och vatten via peg (gastroknapp), tömma kateterpåse, mm. Du får introduktion och delegering på arbetsuppgifterna i god tid innan ditt första arbetspass så du känner dig säker.
För rätt person finns även rollen som team-leader / arbetsledare ledig. Har du därför haft en liknande roll tidigare är det något vi kan diskutera. Detta är då en roll utöver assistentrollen och innefattar ansvar över schema, arbetsmiljö, inköp och diverse HR-ansvar.
Utöver detta vill vi att du
är flexibel
är ansvarsfull, passar tider och pålitlig
behärskar svenska språket i tal och skrift
vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställningAnsökan
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV. Vi lägger stor vikt på det personliga brevet.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär på hemsidan. Märk din ansökan med 248
Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Om oss
Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.
Lön, ersättningar och förmåner
Individuell lönesättning. Som anställd hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård. För mer information gå in på www.hsaab.se.
Om anställningsvillkoren
Alla våra nyanställda förväntas genomföra en webbaserad introduktionsutbildning innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning. Visa mindre

Kvinnliga timvikarier till äldre kvinna i Upplands Väsby

Ansök    Jan 31    Stil Assistans AB    Personlig assistent
Jag söker timvikarier i och omkring Upplands Väsby! På grund av arbetets natur, ska du vara kvinna. Söker du det här jobbet, ska du kunna hoppa in med kort varsel, om en av mina ordinarie assistenter är sjuk. Passen är 12 eller 24 timmar långa. Det är vaken natt. Du måste kunna prata och förstå en mycket bra svenska, för i akutsituationer måste du snabbt förstå vad jag vill ha hjälp med. Jag sitter i rullstol och andas med respirator dygnet runt. Du som ... Visa mer
Jag söker timvikarier i och omkring Upplands Väsby! På grund av arbetets natur, ska du vara kvinna. Söker du det här jobbet, ska du kunna hoppa in med kort varsel, om en av mina ordinarie assistenter är sjuk.

Passen är 12 eller 24 timmar långa. Det är vaken natt. Du måste kunna prata och förstå en mycket bra svenska, för i akutsituationer måste du snabbt förstå vad jag vill ha hjälp med.
Jag sitter i rullstol och andas med respirator dygnet runt. Du som personlig assistent hjälper mig med allt i min vardag: påklädning, matlagning, personlig hygien, städning osv. Vid förflyttningar används lift, men du behöver ändå ha en viss styrka. Arbetet kräver att du kan böja dig obehindrat och kan vara ganska snabb med att göra olika moment.

Det är en fördel om du har erfarenhet av omvårdnad, men det är inget krav. Du behöver kunna lära dig saker snabbt.

Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent ca 50 % i Skarpnäck

Ansök    Jan 31    Igs Assistans AB    Personlig assistent
Är du en lugn kvinna med skinn på näsan? Kan du snabbt gå från att hålla dig i bakgrunden till att rycka in akut? Då ska du ansöka till tjänsten som personlig assistent hos IGS kund i Skarpnäck. IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor... Visa mer
Är du en lugn kvinna med skinn på näsan? Kan du snabbt gå från att hålla dig i bakgrunden till att rycka in akut? Då ska du ansöka till tjänsten som personlig assistent hos IGS kund i Skarpnäck.
IGS Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 250 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter.
IGS söker just nu en kvinnlig assistent till en kund i Skarpnäck. Alla börjar som timanställda i ca tre månader men stämmer personkemin finns en ledig tjänst på ca 50 % med blandade kväll och helg samt en ledig nattjänst på 50%.
Kunden är en kvinna i 40 års-åldern med cerebral pares som har assistans dygnet runt. Dygnets pass är fördelade enligt följande: 07:00-14:30, 14:30-22:00 och 22:00-07:00 (vaken natt). Hon har talsvårigheter och muskelkramper. Hon behöver hjälp med fysiska sysslor såsom förflyttningar (hon har lift), matlagning och städning. Hon behöver även hjälp med medicin, påklädning och hygien, samt hushållssysslor i övrigt. Hon planerar och strukturerar sitt liv själv – du som assistent hjälper till med det praktiska. Det viktigaste som assistent hos henne är att följa instruktionerna som ges av kunden. Hon kan behöva hjälp att göra anteckningar, därför är det flytande svenska som krav. Hon har ett arbete dagtid och hon rider på fritiden. Hon använder sig av en elrullstol (permobil).
Som assistent hos denna kund är det A och O att du är noggrann, ansvarstagande och lyhörd samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom du arbetar i någons annans hem är det också viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad (är minst 18 år). Du är lågmäld, lugn och empatisk. Du kan respektera och förstå att kunden vill vara självständig och att du därför bör hålla dig i bakgrunden.
Som assistent är det viktigt att du har en stark arbetsmoral och förstår vikten av snabb återkoppling när det uppstår akuta sjukluckor.
Eftersom kunden rider och har katt kan du inte ha några pälsallergier. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller som personlig assistent men det är bra om du läst på om vad personlig assistans innebär. Däremot är det ett krav att du har flytande svenska i tal och skrift.
Du bör ej röka eller använda starkt parfymerade produkter.
Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra.
Utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas innan anställning. Beställ gärna i samband med att du ansöker då handläggningstid är upp till 14 dagar.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas, intervjuer sker löpande så ansök snarast. Tim-lön enligt individuell överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal finns.
Genom att ansöka samtycker du till att IGS Assistans AB sparar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. Visa mindre

Personliga assistenter till sprallig 10årig tjej sökes!

Är du utbildad barnskötare, undersköterska eller behärskar du teckenspråk och är intresserad av arbetet som min personliga assistent?  Har du glimten i ögat och ett sinne för humor? Jag går i lågstadiet, är snabbtänkt och knyter kontakter var jag än går! Är du min nya assistent? Jag behöver en pigg och aktiv personlig assistent som alltid utgår från barnperspektivet. Det innebär framför allt att du ser mig som en självklar medaktör i mitt eget liv. Mina ... Visa mer
Är du utbildad barnskötare, undersköterska eller behärskar du teckenspråk och är intresserad av arbetet som min personliga assistent? 

Har du glimten i ögat och ett sinne för humor? Jag går i lågstadiet, är snabbtänkt och knyter kontakter var jag än går! Är du min nya assistent?

Jag behöver en pigg och aktiv personlig assistent som alltid utgår från barnperspektivet. Det innebär framför allt att du ser mig som en självklar medaktör i mitt eget liv. Mina tankar och idéer ska räknas. 


Jag vill att du:


• gynnar min utveckling och väg till självständighet
• samarbetar med mig, mina föräldrar, arbetskollegor och andra aktörer i mitt liv
• är noggrann, lyhörd och flexibel.
• är okej med utomhusaktiviteter
• är okej med att katt eller hund vistas i hemmet och inte känner dig rädd
• är rökfri under arbetstid 

Arbetet innebär

Huvuduppdraget är att säkerställa att mina luftvägar är fria, på alla platser där jag befinner mig - i skolan, på fritidsaktiviteter, hemma som är varannan vecka i Bagarmossen och varannan i Fruängen osv.

Du arbetar alltid tillsammans med en erfaren kollega och du kommer få all nödvändig utbildning som krävs för att klara arbetet. En del av din introduktion är att gå en 2 dagars kurs på KS.

Kommunikation

Jag kommunicerar på teckenspråk så det är mycket meriterande om du behärskar det.

Kommunikation med mina föräldrar sker på svenska alt. engelska. Arbetsspråket kollegor emellan är svenska.

Jag ser gärna att du är vaccinerad mot Covid-19. 

I min assistans är det varierade arbetstider, dag, kväll, natt och helg.

Tjänst: Timanställning med chans till fast schemarad.

Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1975

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Djurintresserad personlig assistent till 33-årig kvinna i Nacka!

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nacka! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Nu söker vi en till assistent till vårt härliga team! Det är en k... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nacka! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Nu söker vi en till assistent till vårt härliga team! Det är en kvinna på 33 år som bor i Nacka tillsammans med sin sambo och ett gäng djur. Personen ifråga har ryggmärgsbråck och använder rullstol samt har diagnosen Borderline och paniksyndrom. Stora intressen är resor och djur!

Vem är du?

Det är bra om du har ett intresse och kunskap om djur. Samt inte är allergisk eller rädd för katter, kaniner eller marsvin. Även hö/gräs-allergi går inte hos oss.
Det är väldigt meriterande om du har erfarenhet av Borderline och paniksyndrom.
Du ska vara kvinna mellan 25-50 år och prata bra svenska, då kommunikationen är väldigt viktig. Vi lägger stor vikt vid personkemi då samspelet mellan dig och kunden är det viktigaste i arbetet.

Du ska vidare vara trygg i dig själv, självgående och kunna ta eget ansvar och ta initiativet. Gärna om du även har tidigare erfarenhet som assistent.

Arbetet hos vår kund innefattar inte så mycket omvårdnad, utan jobbet är mer av social karaktär. Och att man hjälper kunden med hushållsarbetet i vardagen. Däri ligger också att sköta om djuren.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Dag, kväll samt ev helger.
Vi söker timvikarier. Arbetstiderna är mellan 10-24 på dagarna.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinna i innerstaden utökar sitt team med personliga assistenter

Ansök    Jan 30    Fyren Assistans AB    Personlig assistent
Missa inte chansen till ett givande extrajobb i en stabil arbetsgrupp där majoriteten av assistenterna arbetat i flera år. Till tjänsten söker vi en kvinna med god svenska i både tal och skrift. Du har erfarenhet av personlig assistans, gärna med dubbelbemanning där du lärt dig hur man säkerställer att kunden alltid är i främsta rummet i alla sammanhang.Nästan all tid är dubbelbemanning. Just nu söker vi timvikarier som kan hoppa in vid akuta vakanser, men... Visa mer
Missa inte chansen till ett givande extrajobb i en stabil arbetsgrupp där majoriteten av assistenterna arbetat i flera år.
Till tjänsten söker vi en kvinna med god svenska i både tal och skrift.
Du har erfarenhet av personlig assistans, gärna med dubbelbemanning där du lärt dig hur man säkerställer att kunden alltid är i främsta rummet i alla sammanhang.Nästan all tid är dubbelbemanning.
Just nu söker vi timvikarier som kan hoppa in vid akuta vakanser, men om det fungerar bra finns det möjlighet att vara sommarvikarie när ordinarie personal går på semester. Det gäller dag-och kvällspass under veckans alla dagar. Visa mindre

Manliga assistenter sökes till spännande uppdrag i Stockholm

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Nystart med mig, bästa killen och ett superteam med assistenter

 Vill du vara med att hjälpa mig att bygga upp min framtid?

Vill du arbeta med en liten grupp engagerade assistenter där ni, tillsammans med mig, arbetar med både planering och aktiviteter?

 

Jag är en kille som är 22 år. Snart flyttar jag hemifrån till en egen lägenhet i centrala Stockholm. Tillsammans med dig och mina nuvarande assistenter kommer jag leva mitt vuxenliv i en bostad. Jag vill anpassa den efter det liv jag vill leva och mina intressen så mitt liv blir fyllt med livskvalité.

 

Jag är fysiskt aktiv och gillar att röra mycket på mig. Simning är något som jag kommer att vilja ägna mig åt flera gånger i veckan.

 

Jag tycker mycket om att göra utflykter med min egen bil. Jag gillar att besöka olika städer, gå på museum och äta ute på restaurang.

 

Jag tycker om god mat och den behöver jag hjälp med att planera och laga.

 

Lyssna på musik tycker jag också om, gärna klassisk.

 

Jag har autism, intellektuell funktionsnedsättning och epilepsi men med din assistans kan jag leva ett självständigt liv utformat enligt mina egna önskemål.

 

Din profil: Du är social och har lätt för att samarbeta med mig och dina kollegor. Du är närvarande, trygg och har tålamod och humor. Du brinner för att se till att min tillvaro fylls med livskvalité.

Du är aktiv och initiativrik och en mästare på att tänka utanför normen. Du har ett stort intresse och erfarenhet av autism och intellektuell funktionsnedsättning. Gärna ett intresse för specialpedagogik. Du är en person som själv är fysiskt aktiv och i god form .

Du förstår vikten av integritet och respekt gentemot kunden.

För att arbeta med mig behöver du förstå och prata flytande svenska. Du är ickerökare.

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Timvikarier personlig assistans sökes till kunder i Södra Stockholm

Nu söker vi fler flexibla ansvarstagande timvikarier till våra kunder i södra Stockholm, Arbetet som präglas av ett socialt synsätt där kundens behov står i centrum. Som personlig assistent stöttar kunden till att få en meningsfull vardag, där trygghet och lyhördhet är viktiga ledord. Arbetet innefattar personlig omvårdnad, hygien ,hushållssysslor samt assistera vid daglig aktiviteter t.ex. Promenader i naturen och olika evenemang samt vara behjälplig i v... Visa mer
Nu söker vi fler flexibla ansvarstagande timvikarier till våra kunder i södra Stockholm,

Arbetet som präglas av ett socialt synsätt där kundens behov står i centrum. Som personlig assistent stöttar kunden till att få en meningsfull vardag, där trygghet och lyhördhet är viktiga ledord. Arbetet innefattar personlig omvårdnad, hygien ,hushållssysslor samt assistera vid daglig aktiviteter t.ex. Promenader i naturen och olika evenemang samt vara behjälplig i vardagen.

Du bör vara lugn och tålmodig och kunna läsa av situationen. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent till våra kunder

För att bli aktuell för denna tjänst krävs det att du kan arbeta varierande arbetstider så som dag, kväll och journatt, vaken natt vardagar som helg . Du behöver behärska Svenska språket i tal och skrift för att dokumentera rätt.

Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande men inget krav

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

För denna tjänst krävs det att du har ett Bank-id som du godkänner att använda i tjänsten. Samt är fullvaccinerad mot Covid-19

Om oss

Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Vår värdegrund bygger på en humanistisk bas som speglar vår tro på människors förmåga att utvecklas i grupp och som individ. Friskvård ligger oss varmt om hjärtat, vilket vi på olika sätt sprider till såväl våra kunder som vår personal.

Vi har kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet. Visa mindre

Personlig Assistent- Flera tjänster, Stockholm

Ansök    Jan 30    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Personliga assistenter sökes åt en 47-årig kvinna med diagnosen MS och demens. Hon bor på Södermalm tillsammans med sin man och lever ett aktivt liv med promenader, utflykter, bad, sjukgymnastik, café och restaurangbesök. Hon älskar också att resa när tillfälle ges! Om tjänsten: Ditt jobb som personlig assistent innebär att vara hennes armar och ben. Du hjälper till med personlig hygien och omvårdnad, lagar mat, matar, sondmatar, städar och gör det hon s... Visa mer
Personliga assistenter sökes åt en 47-årig kvinna med diagnosen MS och demens. Hon bor på Södermalm tillsammans med sin man och lever ett aktivt liv med promenader, utflykter, bad, sjukgymnastik, café och restaurangbesök. Hon älskar också att resa när tillfälle ges!

Om tjänsten:

Ditt jobb som personlig assistent innebär att vara hennes armar och ben. Du hjälper till med personlig hygien och omvårdnad, lagar mat, matar, sondmatar, städar och gör det hon skulle ha gjort utan sin diagnos. Vid bad är du med i bassängen och det är därför bra om du är simkunnig. Arbetspassen är förlagda till dagtid, kvällar, nätter och varannan helg på ett rullande 4-veckorsschema.

Om dig:

Du som söker måste tala, skriva och läsa mycket bra svenska, då tjänsten innebär en hel del läsning och kommunicering ex. läsa text på tv, föra hennes talan vid samtal om sjukvård m.m. Har du tidigare erfarenheter av liknande arbete är det meriterande men inte ett krav. Du behöver ha en god fysik då arbetet kräver en del lyft, i hemmet finns hjälpmedel för detta men då kvinnan lever ett aktivt liv utanför hemmet behöver du klara av förflyttningar utan hjälpmedel.
Det är viktigt att du kan vara flexibel med dina arbetstider och kan ställa upp för dina kollegor när man behöver byta pass, blir sjuk, osv.


Omfattning: Det finns två olika tjänster tillgängliga, en på ca 50% samt extra vid behov.

Tillträde: Under februari/mars 2023

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal med start i februari. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt assistenter för uppdraget.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent, Stockholm

Ansök    Jan 30    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Jag är en snart 8-årig kille som bor i Stocksund med min familj. Jag söker en social och ansvarsfull assistent som kan jobba hos mig ca 10 till 12 timmar i veckan. Om mig: Jag är glad kille som har nära till skratt och tycker att livet är toppen. Jag älskar att åka på roliga aktiviteter, som till badhuset, Skansen, lekparken eller olika museum. Men jag tycker också om att vara hemma och pyssla och lära mig att läsa och skriva. Jag är duktig på att köra m... Visa mer
Jag är en snart 8-årig kille som bor i Stocksund med min familj. Jag söker en social och ansvarsfull assistent som kan jobba hos mig ca 10 till 12 timmar i veckan.

Om mig:

Jag är glad kille som har nära till skratt och tycker att livet är toppen. Jag älskar att åka på roliga aktiviteter, som till badhuset, Skansen, lekparken eller olika museum. Men jag tycker också om att vara hemma och pyssla och lära mig att läsa och skriva. Jag är duktig på att köra min rullstol men jag behöver hjälp med en hel del också, såsom hygien, rörelseträning och en person som kan hjälpa till med kommunikationen om den jag pratar med inte riktigt förstår vad jag säger. På helgerna är vi ofta ute på landet som ligger på Värmdö och där älskar jag att bada i vår pool.

Om dig:

Vi söker nån som passar in i vår familj och som jag kan känna mig trygg med men också ha kul tillsammans med. Det känns viktigt att du är flexibel, pålitlig, ordningsam och rökfri. Du behöver även vara rätt så stark då det ingår en del lyft. På min fritid tränar jag olika sporter så det kommer du få hänga med på ibland så det vore kul om du själv gillar att vara aktiv!

Erfarenhet inom omvårdnad är meriterande men inget krav och personlig lämplighet är det mest avgörande.

Omfattning: Vi tänker oss att du är hos oss ca 10 till 12 timmar varje vecka. Det skulle då röra sig om en till två vardagar i veckan från 15.45 och ett par timmar varje söndag. Under skollov och sommarsemester kan det bli aktuellt med fler timmar och om du är öppen för det är det positivt.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss!

Innan en eventuell anställning hos en minderårig krävs det att du kan uppvisa ett polisutdrag, detta kan vara bra att beställa hem direkt om du är intresserad av att söka tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tim-och sommarvikarie: Jag bor i Skarpnäck och söker nu assistenter

Hej! Jag är 23 år och älskar att gå på olika evenemang, är det inte Mello så är det Finnkampen. Går gärna på hockey och fotbollsmatcher och hejar! Jag åker till Spanien på sommaren och hänger vid poolen, gillar att bada så det gör jag både inomhus på vintern och utomhus på sommaren så någon badkruka får du inte vara! Min kropp vill inte alltid vad jag vill så en del dagar hänger jag hemma och tar det lugnt. Det är en fördel om du har erfarenhet av altern... Visa mer
Hej!

Jag är 23 år och älskar att gå på olika evenemang, är det inte Mello så är det Finnkampen. Går gärna på hockey och fotbollsmatcher och hejar! Jag åker till Spanien på sommaren och hänger vid poolen, gillar att bada så det gör jag både inomhus på vintern och utomhus på sommaren så någon badkruka får du inte vara! Min kropp vill inte alltid vad jag vill så en del dagar hänger jag hemma och tar det lugnt.

Det är en fördel om du har erfarenhet av alternativ kommunikation då jag använder Bliss och Tobii. Det är ett plus om du har erfarenhet av lyft, peg/sond och omvårdnad. Har du erfarenhet av taktil massage är det bara en fördel.

Vanliga hushållsgöromål ingår då jag bor i egen lägenhet. Jag gillar god mat så du måste kunna laga mat och även hjälpa mig med min matplanering. Ibland behöver jag hjälp med att ta tag i saker och då behöver du kunna motivera mig.

Jag vill att du är lyhörd för att kunna läsa av vad jag behöver hjälp med. Du måste kunna följa rutiner men samtidigt behöver du vara flexibel och kunna se utanför boxen så att min dag blir efter mina förutsättningar och önskemål. Du behöver ha enormt mycket humor och vara en glad prick för det underlättar min vardag och jag gillar party framför en tråkig vardag. Eftersom jag gillar att göra saker så får du gärna komma med förslag på roliga saker att göra tillsammans med mig.

Jag vill att du är mellan 25-35 år och har intressen och personlighet som stämmer in på mina önskemål. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är en förutsättning för jobbet.

Vi vill att du ska kunna vara flexibel och kunna arbeta även vid annan personals frånvaro.

Arbetstider: Dygnspass med jour i första hand, men andra tider förekommer

Anställningsvillkor: Timvikarie, möjlighet kan finnas till fast rad på ca 70%

Tillträde: Efter överenskommelse

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm, Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Sommarvikarier 2023: Personlig Assistent Stockholm

Vill du ha det roligaste sommarjobbet? Då är det jobbet som personlig assistent du söker! Vill du ha ett av de viktigaste yrkena på arbetsmarknaden och är intresserad av att arbeta med människor? Då kan vi på Kompis Assistans erbjuda dig ett fint jobb som personlig assistent i sommar! Du kommer fylla en viktig funktion då den ordinarie personalen är på ledighet och du kommer att få utvecklas och lära dig massor som du har med dig in i framtiden. Som pers... Visa mer
Vill du ha det roligaste sommarjobbet? Då är det jobbet som personlig assistent du söker!

Vill du ha ett av de viktigaste yrkena på arbetsmarknaden och är intresserad av att arbeta med människor? Då kan vi på Kompis Assistans erbjuda dig ett fint jobb som personlig assistent i sommar! Du kommer fylla en viktig funktion då den ordinarie personalen är på ledighet och du kommer att få utvecklas och lära dig massor som du har med dig in i framtiden.

Som personlig assistent hos oss är du vårt främsta och viktigaste verktyg för att ge det individuella stödet som din assistansberättigade behöver i livets alla situationer.

Ditt arbete är där den assistansberättigade befinner sig. Det kan exempelvis vara hemma, borta eller på stranden. Man vet aldrig hur en dag ser ut!

Vi har assistansberättigade i alla åldrar med olika funktionsvariationer och vi finns runt om i hela landet.Arbetstider: Varierar under dag, kväll, helg, natt (både vaken och jour). Kan vara olika på de olika arbetsplatserna så skriv i din ansökan hur just du kan arbeta.

Anställningsvillkor: Vikarie över sommaren 2023. Tjänstgöringsgraderna kan variera upp till 100%.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Utdrag ur polisens belastningsregister krävs vid ev. anställning hos oss.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan hos oss på Kompis Assistans!För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Tim-och sommarvikarie: Personig assistent i Sollentuna!

Hej! Jag heter Emil är en social och charmig 20-årig kille med utvecklingsstörning, epilepsi och rörelsehinder. Jag älskar musik, att göra utflykter och att vara ute och promenera. Under dagarna följer du mig till min dagliga verksamhet och jag åker till simhallen med två av mina assistenter 1-2 ggr/veckan. En gång i veckan går jag musikcafé. Önskvärt för denna tjänst är kvinnliga sökanden. Jag har mycket energi i kroppen och det krävs därför att du tyck... Visa mer
Hej!

Jag heter Emil är en social och charmig 20-årig kille med utvecklingsstörning, epilepsi och rörelsehinder. Jag älskar musik, att göra utflykter och att vara ute och promenera. Under dagarna följer du mig till min dagliga verksamhet och jag åker till simhallen med två av mina assistenter 1-2 ggr/veckan. En gång i veckan går jag musikcafé. Önskvärt för denna tjänst är kvinnliga sökanden.

Jag har mycket energi i kroppen och det krävs därför att du tycker om att röra på dig och vara kreativ i att hitta på saker vi kan göra tillsammans.

Som min assistent, är du också mina armar, ben och balans och hjälper mig med bl a kläder, mat och hygien och medicinering. Du är ansvarfull och tycker det är stimulerande att arbeta med ungdomar med funktionshinder. Du behöver ha en god inlevelseförmåga, ”skinn på näsan”, integritetskänsla samt vara intresserad av att vidareutveckla din arbetsplats. En bra grundkondition och fysik behövs för att kunna hänga med i mitt tempo.

Jag kommunicerar via PODD (bildbaserad kommunikation) och därför är det viktigt att du pratar bra svenska och har ett intresse för att lära dig alternativ kommunikation. Det är också viktigt att du verkligen vill arbeta som personlig assistent och aktivt vill vara med och stödja mig i min utveckling.

Jag bor med min familj i Sollentuna och arbetet är till stor del förlagt till mitt hem, vilket innebär att du behöver ha en flexibilitet för att kunna anpassa dig till familjens vardag. Arbetstiderna är förlagda dygnet runt, dag och kvällspass eller vaken natt enligt schema. Du erbjuds en bra introduktion, kontinuerliga personalmöten och utbildning. Jag söker efter dig som även vill jobba långsiktigt hos mig.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstider: Dagtid, kväll, helg, vaken natt

Anställningsvillkor: Timvikarie vid behov

Tillträde: Snarast

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent Lidingö/Helgarbete, Assistans Kompetens

Assistans Kompetens är verksamma över hela Sverige. Vi satsar mycket på personalvård dels genom utbildningar samt medarbetarsamtal. Vi har dygnet runt jour. Vi är godkända av IVO och även av Ifa. Alla våra chefer har själva arbetat som personliga assistenter. Vi har kollektivavtal Bransch G, Vårdföretagarna. Genuin assistent sökes! Nu söker vi personal till vår manliga kund som bor på Lidingö. Vi söker dig som helst ska ha erfarenhet av autism eller liknan... Visa mer
Assistans Kompetens är verksamma över hela Sverige. Vi satsar mycket på personalvård dels genom utbildningar samt medarbetarsamtal. Vi har dygnet runt jour. Vi är godkända av IVO och även av Ifa. Alla våra chefer har själva arbetat som personliga assistenter. Vi har kollektivavtal Bransch G, Vårdföretagarna.
Genuin assistent sökes!
Nu söker vi personal till vår manliga kund som bor på Lidingö. Vi söker dig som helst ska ha erfarenhet av autism eller liknande och då även utåtagerande, även om detta har lugnat sig genom åren genom ett gediget arbete. Det är vår förhoppning att detta ska förbli en lugn och trygg arbetsplats, genom att alla arbetar mot samma mål och gemensamt förhållningssätt.
Du ska var trygg i dig själv, ha ett pedagogiskt och professionellt förhållningssätt. Kunna jobba självständigt och samarbeta med andra. Du är ansvarstagande, lyhörd och kan ta initiativ. Det viktigaste är att du har erfarenhet av liknande arbete och känner väl igen förhållningssätten. Vi arbetar mycket med team work och har ofta möten för att prata om förhållningssätt. Man arbetar alltid dubbelt och aktiv tid dygnet runt.
Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande!!
Jag som söker personal är en positiv kille med autism och som behöver din trygga närvaro. Jag behöver därför stöd och hjälp att klara vardagen som vuxen. Jag har ibland svårt att uttrycka mig så du måste vara lugn med tålamod och lyhördhet. Jag mår bra av att vara aktiv, promenera, jobba i min trädgård eller greja i köket. Vi använder oss av bilder i vardagen för att tydliggöra hur vardagen ser ut.
Hos mig jobbar man enligt schema; Just nu söker vi någon som kan arbeta varannan helg. Tjänsten kommer börja efter överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan till ett glatt och härligt gäng. Visa mindre

Engagerad personlig assistent sökes för kväll- och helgpass ca 70% hos en

Hej! Jag är en tålmodig drömmare på snart 25 år, min arbetsplats Bästertorps dagliga verksamhet är där jag försöker uppnå min vision att vara huvudperson i mitt eget liv. I vardagen får jag träffa hundar, ha rytmik, ha må-bra-grupp, spela i band - ja ni förstår lyxen.    Min dagsform varierar, ibland är jag superpigg och vill göra aktiviteter och ibland är jag helt sänkt och behöver ta det lugnt. Du behöver därför vara en person som är inkännande och ka... Visa mer
Hej!

Jag är en tålmodig drömmare på snart 25 år, min arbetsplats Bästertorps dagliga verksamhet är där jag försöker uppnå min vision att vara huvudperson i mitt eget liv. I vardagen får jag träffa hundar, ha rytmik, ha må-bra-grupp, spela i band - ja ni förstår lyxen. 
 
Min dagsform varierar, ibland är jag superpigg och vill göra aktiviteter och ibland är jag helt sänkt och behöver ta det lugnt. Du behöver därför vara en person som är inkännande och kan anpassa ditt arbetssätt efter mina behov. Jag behöver stöd varenda minut med min kropp och alla hjälpmedel som får mig att må bättre i min vardag.
 
Mina drömmar om framtiden är många - en är att flytta hemifrån. För att få ihop vardagen och uppnå mina drömmar så behöver jag världens bästa gäng. 
 
Är du lyhörd? Gillar du att träna? Gillar du djur? Musik eller teater och smink? 
Då kanske du skulle passa in i mitt gäng. Sök så får vi se!
 
Jag ser gärna att du i ditt personliga brev vänder dig till mig och jag ser helst att du är en kvinna som söker. 

Tjänsten:
* Kväll och helg ca. 70% med möjlighet att anpassa tjänst och schema efter önskemål. Arbetstiderna ligger vanligtvis:

Kvällspass (vardagar): 15.30-22.00, 16,00-21,30 
Helgpass: dag/kväll

Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av epilepsi/kramper, sondmatning/PEG och/eller alternativ kommunikation, men den personliga kemin avgör. 

Tillträde omgående!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
* Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön/månadslön.
* Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling. Visa mindre

Personlig assistent Lidingö 62%, Assistans Kompetens

Assistans Kompetens är verksamma över hela Sverige. Vi satsar mycket på personalvård dels genom utbildningar samt medarbetarsamtal. Vi har dygnet runt jour. Vi är godkända av IVO och även av Ifa. Alla våra chefer har själva arbetat som personliga assistenter. Vi har kollektivavtal Bransch G, Vårdföretagarna. Genuin assistent sökes! Nu söker vi personal till vår manliga kund som bor på Lidingö. Vi söker dig som helst ska ha erfarenhet av autism eller liknan... Visa mer
Assistans Kompetens är verksamma över hela Sverige. Vi satsar mycket på personalvård dels genom utbildningar samt medarbetarsamtal. Vi har dygnet runt jour. Vi är godkända av IVO och även av Ifa. Alla våra chefer har själva arbetat som personliga assistenter. Vi har kollektivavtal Bransch G, Vårdföretagarna.
Genuin assistent sökes!
Nu söker vi personal till vår manliga kund som bor på Lidingö. Vi söker dig som helst ska ha erfarenhet av autism eller liknande och då även utåtagerande, även om detta har lugnat sig genom åren genom ett gediget arbete. Det är vår förhoppning att detta ska förbli en lugn och trygg arbetsplats, genom att alla arbetar mot samma mål och gemensamt förhållningssätt.
Du ska var trygg i dig själv, ha ett pedagogiskt och professionellt förhållningssätt. Kunna jobba självständigt och samarbeta med andra. Du är ansvarstagande, lyhörd och kan ta initiativ. Det viktigaste är att du har erfarenhet av liknande arbete och känner väl igen förhållningssätten. Vi arbetar mycket med team work och har ofta möten för att prata om förhållningssätt. Man arbetar alltid dubbelt och aktiv tid dygnet runt.
Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande!!
Jag som söker personal är en positiv kille med autism och som behöver din trygga närvaro. Jag behöver därför stöd och hjälp att klara vardagen som vuxen. Jag har ibland svårt att uttrycka mig så du måste vara lugn med tålamod och lyhördhet. Jag mår bra av att vara aktiv, promenera, jobba i min trädgård eller greja i köket. Vi använder oss av bilder i vardagen för att tydliggöra hur vardagen ser ut.
Hos mig jobbar man enligt schema; Vi har både scheman för dagar och kvällar samt nätter. Just nu finns en tjänst tillgänglig på 62%. Tjänsten kommer börja efter överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan till ett glatt och härligt gäng. Visa mindre

Tim-och sommarvikarie: Jag bor i Skarpnäck och söker nu assistenter

Hej! Jag är 23 år och älskar att gå på olika evenemang, är det inte Mello så är det Finnkampen. Går gärna på hockey och fotbollsmatcher och hejar! Jag åker till Spanien på sommaren och hänger vid poolen, gillar att bada så det gör jag både inomhus på vintern och utomhus på sommaren så någon badkruka får du inte vara! Min kropp vill inte alltid vad jag vill så en del dagar hänger jag hemma och tar det lugnt. Det är en fördel om du har erfarenhet av altern... Visa mer
Hej!

Jag är 23 år och älskar att gå på olika evenemang, är det inte Mello så är det Finnkampen. Går gärna på hockey och fotbollsmatcher och hejar! Jag åker till Spanien på sommaren och hänger vid poolen, gillar att bada så det gör jag både inomhus på vintern och utomhus på sommaren så någon badkruka får du inte vara! Min kropp vill inte alltid vad jag vill så en del dagar hänger jag hemma och tar det lugnt.

Det är en fördel om du har erfarenhet av alternativ kommunikation då jag använder Bliss och Tobii. Det är ett plus om du har erfarenhet av lyft, peg/sond och omvårdnad. Har du erfarenhet av taktil massage är det bara en fördel.

Vanliga hushållsgöromål ingår då jag bor i egen lägenhet. Jag gillar god mat så du måste kunna laga mat och även hjälpa mig med min matplanering. Ibland behöver jag hjälp med att ta tag i saker och då behöver du kunna motivera mig.

Jag vill att du är lyhörd för att kunna läsa av vad jag behöver hjälp med. Du måste kunna följa rutiner men samtidigt behöver du vara flexibel och kunna se utanför boxen så att min dag blir efter mina förutsättningar och önskemål. Du behöver ha enormt mycket humor och vara en glad prick för det underlättar min vardag och jag gillar party framför en tråkig vardag. Eftersom jag gillar att göra saker så får du gärna komma med förslag på roliga saker att göra tillsammans med mig.

Jag vill att du är mellan 25-35 år och har intressen och personlighet som stämmer in på mina önskemål. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är en förutsättning för jobbet.

Vi vill att du ska kunna vara flexibel och kunna arbeta även vid annan personals frånvaro.

Arbetstider: Dygnspass med jour i första hand, men andra tider förekommer

Anställningsvillkor: Timvikarie, möjlighet kan finnas till fast rad på ca 70%

Tillträde: Efter överenskommelse

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm, Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent på Gotland! Arbeta två veckor, var ledig i två veckor

Ansök    Jan 30    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en 21 årig kreativ tjej med ett stort intresse för film och skrivande. Jag har en muskelsjukdom (SMA typ 2) som gör att jag behöver hjälp med det fysiska såsom påklädning, handräckning, förflyttningar etcetera. På natten hjälper du till med vändningar och justeringar. Om tjänsten Jag söker en ny klippa som kan arbeta upp till 92.5% (37h/v). Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 07.00-19.00 samt 19.00-07.00 både vardag och helg. Arbetsplatsen är där... Visa mer
Jag är en 21 årig kreativ tjej med ett stort intresse för film och skrivande. Jag har en muskelsjukdom (SMA typ 2) som gör att jag behöver hjälp med det fysiska såsom påklädning, handräckning, förflyttningar etcetera. På natten hjälper du till med vändningar och justeringar.

Om tjänsten
Jag söker en ny klippa som kan arbeta upp till 92.5% (37h/v). Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 07.00-19.00 samt 19.00-07.00 både vardag och helg. Arbetsplatsen är där jag befinner mig vilket kan innebära att man är på internatet, i skolan, eller någon helt annanstans. Eftersom jag bor i en studentkorridor i Fårösund har jag ofta saker för mig, till exempel titta på film i filmsalen, åka till Visby eller fika på det lokala cafét. Tjänsten är tidsbegränsad och gäller denna termin. I juni flyttar jag till Stockholm och om vi klickar kanske du vill fortsätta jobba där?  

Vem är du?
Jag tror att du som passar till detta arbete är en lugn, självständig och okomplicerad person som är trygg i dig själv och trivs i ditt eget och mitt sällskap. Att komma i tid och inte lukta rök under arbetstid är viktigt, likaså att du har en god fysik då vissa manuella lyft förekommer. Du är bra på att ta instruktioner, att känna av situationer och kan snabbt skifta från att ha en mer avvaktande roll till att hugga i och vara mina armar och ben. Vi tror att tjänsten kan passa dig som studerar på distans då stunder av väntan förekommer och du kan fokusera på dina studier

Vi erbjuder
Humana erbjuder en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. På vardagar äter du gratis frukost och lunch i skolan och möjlighet till boende finns i nära anslutning till skolan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Tillträde: Omgående
Varaktighet: Tidsbegränsad
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Visa mindre

Tim-och sommarvikarie: Personig assistent i Sollentuna!

Hej! Jag heter Emil är en social och charmig 20-årig kille med utvecklingsstörning, epilepsi och rörelsehinder. Jag älskar musik, att göra utflykter och att vara ute och promenera. Under dagarna följer du mig till min dagliga verksamhet och jag åker till simhallen med två av mina assistenter 1-2 ggr/veckan. En gång i veckan går jag musikcafé. Önskvärt för denna tjänst är kvinnliga sökanden. Jag har mycket energi i kroppen och det krävs därför att du tyck... Visa mer
Hej!

Jag heter Emil är en social och charmig 20-årig kille med utvecklingsstörning, epilepsi och rörelsehinder. Jag älskar musik, att göra utflykter och att vara ute och promenera. Under dagarna följer du mig till min dagliga verksamhet och jag åker till simhallen med två av mina assistenter 1-2 ggr/veckan. En gång i veckan går jag musikcafé. Önskvärt för denna tjänst är kvinnliga sökanden.

Jag har mycket energi i kroppen och det krävs därför att du tycker om att röra på dig och vara kreativ i att hitta på saker vi kan göra tillsammans.

Som min assistent, är du också mina armar, ben och balans och hjälper mig med bl a kläder, mat och hygien och medicinering. Du är ansvarfull och tycker det är stimulerande att arbeta med ungdomar med funktionshinder. Du behöver ha en god inlevelseförmåga, ”skinn på näsan”, integritetskänsla samt vara intresserad av att vidareutveckla din arbetsplats. En bra grundkondition och fysik behövs för att kunna hänga med i mitt tempo.

Jag kommunicerar via PODD (bildbaserad kommunikation) och därför är det viktigt att du pratar bra svenska och har ett intresse för att lära dig alternativ kommunikation. Det är också viktigt att du verkligen vill arbeta som personlig assistent och aktivt vill vara med och stödja mig i min utveckling.

Jag bor med min familj i Sollentuna och arbetet är till stor del förlagt till mitt hem, vilket innebär att du behöver ha en flexibilitet för att kunna anpassa dig till familjens vardag. Arbetstiderna är förlagda dygnet runt, dag och kvällspass eller vaken natt enligt schema. Du erbjuds en bra introduktion, kontinuerliga personalmöten och utbildning. Jag söker efter dig som även vill jobba långsiktigt hos mig.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstider: Dagtid, kväll, helg, vaken natt

Anställningsvillkor: Timvikarie vid behov

Tillträde: Snarast

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna.Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare.?

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju. Visa mindre

PA Vakennatt till 14 årig pojke södra Stockholm

Ansök    Jan 30    Performiq AB    Personlig assistent
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vi söker nu positiva och lite påhittiga personliga assistenter till en 14-årig kille boendes i Enskede gård. Vi söker dig som gillar att vara aktiv, är lyhörd och inkännande och vågar hitta nya lösningar och komma med idéer. Är självgående och vill ha ett meningsfullt och roligt jobb med en underbar kille på väg in i tonåren. Denna kille gillar musik och kan lyssna på Youtube i timmar, men älskar också aktiviteter och behöve... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu positiva och lite påhittiga personliga assistenter till en 14-årig kille boendes i Enskede gård.
Vi söker dig som gillar att vara aktiv, är lyhörd och inkännande och vågar hitta nya lösningar och komma med idéer. Är självgående och vill ha ett meningsfullt och roligt jobb med en underbar kille på väg in i tonåren.
Denna kille gillar musik och kan lyssna på Youtube i timmar, men älskar också aktiviteter och behöver en personlig assistent som kan se balansen i detta. Helgerna brukar bestå i besök på teater, titta på djur, museer mm. På sommaren blir det mycket bad och på vintern är en av favoriterna att åka skridskor så det är viktigt att du som personlig assistent gillar att aktivera både honom och dig själv.
Denna glada sociala kille behöver hjälp med allt i sin vardag. Har du tidigare erfarenhet av Epilepsi och sondmatning så är det en fördel men inget krav.
Arbetspassen är förlagda efter skoltid och helger varannan vecka.
Lön enligt avtal, kollektivavtal kommunal/vårdföretagaranaFöretagspresentation
Vi på Team Aron Assistans hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan vi uppfylla våra kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna även detta.

Team Aron Assistans - assistansbolaget för dig som vill vara aktiv och älskar idrott


Om PerformIQ
Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar.
Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktivitet. Visa mindre

Personlig assistent till trevlig kvinna Johanneshov

Ansök    Jan 30    Humana AB    Personlig assistent
Är du en aktiv och alert person hjärtat på det rätta stället? I så fall kanske det är just du som är vår nästa stjärna!  Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kvinnliga kunder i Johanneshov. Kvinnan är i 60-års åldern och uppskattar bland annat musik, film och arkitektur.  Då vår kund har ett omfattande vårdbehov tror vi att du som söker har en stor ansvarskänsla samt ett genuint intresse av att arbeta med människor. För en trygg och säker a... Visa mer
Är du en aktiv och alert person hjärtat på det rätta stället? I så fall kanske det är just du som är vår nästa stjärna! 

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kvinnliga kunder i Johanneshov. Kvinnan är i 60-års åldern och uppskattar bland annat musik, film och arkitektur. 

Då vår kund har ett omfattande vårdbehov tror vi att du som söker har en stor ansvarskänsla samt ett genuint intresse av att arbeta med människor. För en trygg och säker assistans kommer du att få en gedigen introduktion, samt utbildning och delegering via Danderyds sjukhus. Har du tidigare erfarenhet av trakestomi, medicinering och andra hjälpmedel är det meriterande. 

Om tjänsten
Vi erbjuder en tjänstgöringsgrad på 80-90%. Arbetstiderna är förlagda 08:00-16:00 samt 16:00-23:00, både vardagar och helg. Kunden har dubbelassistans så du arbetar alltid tillsammans med en kollega.

Om du drivs av att utvecklas i din yrkesroll finns det möjlighet för dig att ta rollen som arbetsledare för teamet. Som arbetsledare är du en nyckelperson i teamet och du kommer att ha ett nära samarbete med uppdragschefen. Ni kommer tillsammans att ansvara för det dagliga arbetet vad gäller bland annat schemaläggning, bemanning, rekrytering och arbetsmiljö.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!???????

Tillträde: Omgående
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Visa mindre

3-veckors schema för dig som är serviceinriktad!

Personlig assistent för en 90% tjänst! Jag är en självständig 60-årig man med en ryggmärgsskada som är i behov av praktisk hjälp. Bland annat med att stretcha och intimvård samt vanliga hushållsgöromål. Du bör därför vara strukturerad och med ord ha förmågan att kunna förmedla på svenska eller engelska i tal och skrift. Jag söker endast kvinnliga assistenter, gärna med servicevana. Du får gärna vara en ärlig och rak person med nära till skratt! :) Det fin... Visa mer
Personlig assistent för en 90% tjänst!
Jag är en självständig 60-årig man med en ryggmärgsskada som är i behov av praktisk hjälp. Bland annat med att stretcha och intimvård samt vanliga hushållsgöromål.
Du bör därför vara strukturerad och med ord ha förmågan att kunna förmedla på svenska eller engelska i tal och skrift. Jag söker endast kvinnliga assistenter, gärna med servicevana. Du får gärna vara en ärlig och rak person med nära till skratt! :)
Det finns bra och fungerande rutiner som söker dig som är följsam och praktiskt lagd som person. Se filmen INBLiCK så att du är väl förbered innan en eventuell anställningsintervju.
Berätta gärna lite om dig själv också. All serviceinriktad erfarenhet ses som en merit. Tjänsteansökan finns på www.mina-assistenter.se/tjanst-ansokan/ Visa mindre

Personlig asssisten till assistansbolag

Ansök    Jan 29    Amandas Omsorg AB    Personlig assistent
Om Amandas omsorg Amandas Omsorg är assistansbolaget som arbetar nära kunderna och assistenterna. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Vi finns alltid där för våra kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Vi arbetar med hjärtat och hos oss gör du skillnad och hjälper personer som hamnat i en utsatt situation. Vår assistans och hjälp vi ger ska alltid vara av hö... Visa mer
Om Amandas omsorg
Amandas Omsorg är assistansbolaget som arbetar nära kunderna och assistenterna. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Vi finns alltid där för våra kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Vi arbetar med hjärtat och hos oss gör du skillnad och hjälper personer som hamnat i en utsatt situation. Vår assistans och hjälp vi ger ska alltid vara av högsta kvalitet.
Om tjänsten
Vi söker just nu personal till uppdrag inom personlig assistans i Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet och som talar bra svenska och som vill bli en del av vårt team. Vi söker både heltid och deltidspersonal, studerar du och vill jobba extra finns möjlighet till ett givande extrajobb vid sidan om studierna. Vi erbjuder både dagtid, natt och helgjobb. Vi har just nu kunder i Stockholmsområdet som söker personal som kan börja omgående. Tveka därför inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Personlig Assistent sökes till tonåring i Hässelby

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna på 16 år med en CP-skada och vissa rörelsesvårigheter boendes i Hässelby i Stockholm. Kunden går på gymnasiet och letar efter dig som har ett coachande förhållningssätt samt kan stötta i vardagen. Arbet... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna på 16 år med en CP-skada och vissa rörelsesvårigheter boendes i Hässelby i Stockholm. Kunden går på gymnasiet och letar efter dig som har ett coachande förhållningssätt samt kan stötta i vardagen.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Assistera vid personlig hygien samt av- och påklädning
- Stödja vid förflyttningar när hon går. Manuell rullstol finns tillhands när hon inte är uppe och går


Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

- Cirka kl. 14:30-20 måndag till fredag. Vissa helger kan förekomma, men då är tiderna mer flexibla och man bestämmer dessa tillsammans med kund eller ansvarig chefOm dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare.Meriterande är om du har:

- Vårderfarenhet eller motsvarade

KRAV:

- Ej vara allergisk eller rädd mot pälsdjur
För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, det beställer du här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/). Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar.Omfattning: Deltid på cirka 40-50]% (cirka 14 timmar/vecka med möjlighet till mer).

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Personlig assistent sökes i Söderort

Ansök    Jan 29    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.   Det här är jag Ja... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

 

Det här är jag

Jag som söker dig som assistent är 27 år, jag bor i Tallkrogen och ska inom kort flytta till Farsta, Stockholm. Jag är utbildad till journalist och har stort samhällsintresse och jobbar heltid inom en ideell organisation. På fritiden gillar jag att vara ute i naturen, foto, fågelskådning, se på film och läsa böcker.

 

Dina arbetsuppgifter

Jag är född med en muskelsjukdom och behöver fysisk hjälp i min vardag. Din arbetsplats är där jag befinner mig, oavsett om jag är på jobbet, hemma, på sjukhusbesök eller ute på stan. Jag behöver hjälp med bland annat av- och påklädning och hygien, inköp, matlagning och handräckning.  Jobbet kan ibland innebära resor till annan ort. På grund av arbetets karaktär söker jag enbart kvinnliga assistenter. Jag ser att du som ansöker är flexibel, lugn, lyhörd och social och att du också vet när du ska ta ett steg tillbaka. Det är jättebra om du har tidigare erfarenhet av assistans. Jag förutsätter att du som ansöker till tjänsten är vaccinerad mot covid19 (minst 2 doser). Du bör vara öppen och ha en vettig människosyn.

 

Arbetets omfattning

Jag söker dig som kan jobba dagtid och kvällstid 2-3 pass i veckan, samt vid behov. Jag söker också personer som bor i närområdet (Söderort med omnejd) eller som har tillgång till bil och som kan jobba sovande beredskap nattetid. Det gäller timanställning till att börja med. Timlön bestäms enligt överenskommelse. Anställningsvillkor regleras enligt kollektivavtal mellan Fremia och Kommunal.

 

B-körkort är en fördel men inget krav.

Låter det här som någonting för dig? Tveka inte att skicka in CV och personligt brev där du berättar om dig själv och varför just du skulle passa för tjänsten!

 

Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Frösunda personlig assistans söker assistent/er till ALS kund

- Personlig assistent till ALS kund, deltid/timvikarie Vi söker assistenter till en av våra manliga kunder med ALS i Älvsjö. I arbetet kommer du hjälpa och stötta kunden i sin dagliga vardag. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Dubbelassistans dygnet runt med vaken natt. Behov av vikarier/deltidsanställd som kan jobba dag, kväll och natt. Hund finns i hemmet (mindre hund). Personen som vi... Visa mer
-
Personlig assistent till ALS kund, deltid/timvikarie

Vi söker assistenter till en av våra manliga kunder med ALS i Älvsjö. I arbetet kommer du hjälpa och stötta kunden i sin dagliga vardag. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Dubbelassistans dygnet runt med vaken natt. Behov av vikarier/deltidsanställd som kan jobba dag, kväll och natt. Hund finns i hemmet (mindre hund).

Personen som vi söker

Vi söker dig som är en van assistent, gärna med tidigare vana av trakeostomi, hostmaskin, inhalator, peg och sondmatning. Som person är du lugn, lyhörd, humoristisk och initiativtagare. Vi erbjuder introduktion samt utbildning i samband med introduktion. Du bör ha god svenska, då arbetet innebär flertal kontakter med olika vårdgivare.
Vi erbjuder ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag till våra tillsvidareanställda.. Du får en gedigen introduktion av ordinarie personal så du och såklart kunden känner sig trygga. Ett plus är om du har B-körkort.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Timvikarie/Deltid

- Omfattning: Deltid med möjlighet till heltid

- Arbetstid: Dag, kväll och natt

- Tillträde: Omgående.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Patrik.andersson@frosunda.se Verksamhetschef

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i Enskede - 50%

Jag är en kvinna på 29 år och bor i Enskede. Jag är en aktiv person och söker därför en assistent som är alert och följsam och som ser vilken assistans jag behöver för stunden. Jag gillar att träffa kompisar, åka iväg på roliga grejer, träna men också slappa i soffan, kolla Netflix, läsa, pyssla och lyssna på musik. På vardagarna jobbar jag på en daglig verksamhet i Globen dit mina assistenter också följer med.  Du är strukturerad, trygg, energirik och ... Visa mer
Jag är en kvinna på 29 år och bor i Enskede. Jag är en aktiv person och söker därför en assistent som är alert och följsam och som ser vilken assistans jag behöver för stunden. Jag gillar att träffa kompisar, åka iväg på roliga grejer, träna men också slappa i soffan, kolla Netflix, läsa, pyssla och lyssna på musik. På vardagarna jobbar jag på en daglig verksamhet i Globen dit mina assistenter också följer med. Du är strukturerad, trygg, energirik och har förmåga att sätta dig in i mitt liv och mina behov oavsett om det är dagar då livet leker eller dagar med mer motgång. Du har lätt till skratt och gillar småprat. Tydlig kommunikation är avgörande för mig i alla situationer så det är superviktigt att du pratar flytande svenska så vi förstår varandra. Om du har kunskap och/eller erfarenhet av arbete inom NPF är det meriterande.  

Tjänst: Du behöver kunna arbeta alla tider på dygnet, (jag har vaken natt) och varannan helg. Omfattning: ca 20 timmar i veckan.Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1582

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till barn och ungdomar!

Är du en positiv och driven person som vill arbeta med barn och ungdomar? Då har du hittat rätt! Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans söker just nu ett flertal personer till våra medlemmar som är barn och ungdomar.  Vi söker assistenter till både fasta tjänster samt timanställningar som kan jobba alla tider på dygnet. För att lyckas som personlig assistent hos oss behöver du vara en person med ansvarskänsla, vara lyhörd och anpassningsbar.  Vi se... Visa mer
Är du en positiv och driven person som vill arbeta med barn och ungdomar?
Då har du hittat rätt!

Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans söker just nu ett flertal personer till våra medlemmar som är barn och ungdomar. 

Vi söker assistenter till både fasta tjänster samt timanställningar som kan jobba alla tider på dygnet.
För att lyckas som personlig assistent hos oss behöver du vara en person med ansvarskänsla, vara lyhörd och anpassningsbar. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet utav att ha arbetat med målgruppen tidigare. 

Då medlemmarna är under 18 år måste du kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du kan påbörja en eventuell anställning. Beställ ditt utdrag direkt om du är intresserad av tjänsten då det kan ta upp till 14 dagar att få hem utdraget. Beställ ditt utdrag från polisen här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Varmt välkommen med din ansökan! Gå in redan idag och skicka in din ansökan så du ej går miste om ett gyllene tillfälle att bli en del av Brukarkooperativet JAG Personlig assistans. 

 


Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1021

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Till en av våra kunder, en liten kille i Bromma, söker vi nu en personlig assistent. Han är i behov av hjälp och stöd i sin vardag med grundläggande behov samt övrig hjälp för att kunna leva det aktivt. Han önskar komma iväg på aktiviteter på sina villkor. Arbetet sker under hela dygnet. Vi söker dig som är social, positiv och har många intressen. Arbetet i kundens hem kräver att du är noggrann, ansvarsfull, initiativtagande och lyhörd för resten av famil... Visa mer
Till en av våra kunder, en liten kille i Bromma, söker vi nu en personlig assistent. Han är i behov av hjälp och stöd i sin vardag med grundläggande behov samt övrig hjälp för att kunna leva det aktivt. Han önskar komma iväg på aktiviteter på sina villkor.
Arbetet sker under hela dygnet.
Vi söker dig som är social, positiv och har många intressen. Arbetet i kundens hem kräver att du är noggrann, ansvarsfull, initiativtagande och lyhörd för resten av familjen. Det är också viktigt att du är flexibel och förstår att arbetet baseras på kundens specifika behov. Du förstår att arbetet inte är ett tidsfördriv där man kan sitta och surfa på sin telefon.
Du behöver vara vuxen och trygg i dig själv, ha ett stort engagemang och tycka det är roligt att ta hand om unga med speciella behov. Du behöver ha god fysik då det ingår en del lyft i arbetet samt vara rökfri.
Intervjuer planeras till den 13 februari 2023, skriv i din ansökan om du är tillgänglig då.
Din arbetsgivare blir Flexi Assistans AB. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.
----------------
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till man i Märsta

Om jobbet AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro, Trollhättan och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende. Vi söker nu personliga assistenter till en kund i Märsta. Kunden har autism och epilepsi, så vi ser gärna att du har någon erfarenhet av det. Vi söker efter en assistent som har erfarenhet av... Visa mer
Om jobbet
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro, Trollhättan och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende.

Vi söker nu personliga assistenter till en kund i Märsta. Kunden har autism och epilepsi, så vi ser gärna att du har någon erfarenhet av det. Vi söker efter en assistent som har erfarenhet av arbete med utåtagerande personer. Kunden har ett inget talat språk men förstår enstaka ord. Arbetsuppgifterna innefattar att laga mat, städa, diska, personlig vård, samt ta ut kunden på aktiviteter. Det krävs att man i detta uppdrag har mycket tålamod samt arbetar på ett lågeffektivt sätt då kunden är utåtagerande. Personen vi söker tror vi ser det här som ett långsiktigt jobb och inte tillfälligt.

Arbetstiden är varierande men främst kvällar, nätter och helger.

Meriterande:

- Erfarenhet av utåtagerande personer

- Erfarenhet av lågaffektivt bemötande

- KörkortOmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Visa mindre

Underbar 11-årig kille söker Personlig Assistent - Årsta - Deltid/Extra

Vill du bli en del av mitt fartfyllda team? Om mig: Jag är en kille på 11 år som bor tillsammans med mina föräldrar och lillebror i Stockholm/Årsta. Nu söker jag engagerade och initiativrika assistenter till mitt assistansteam, med start så snart som möjligt! Jag är född med en hjärnskada och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Jag använder rullstol och pratar med bild- och skrivprogram i min iPad. När du arbetar som assistent hos mig kommer du ... Visa mer
Vill du bli en del av mitt fartfyllda team?

Om mig:
Jag är en kille på 11 år som bor tillsammans med mina föräldrar och lillebror i Stockholm/Årsta. Nu söker jag engagerade och initiativrika assistenter till mitt assistansteam, med start så snart som möjligt!
Jag är född med en hjärnskada och är i behov av hjälp med det mesta i livet. Jag använder rullstol och pratar med bild- och skrivprogram i min iPad. När du arbetar som assistent hos mig kommer du att dels hjälpa mig med dagliga saker som hygien, att äta, förflyttning, påklädning, kommunikation och träning, men också i lek och andra aktiviteter, samt att planera och visualisera mina dagar.

Om du är med mig i skolan hjälper du mig både med vanliga dagliga behov, men också med kommunikationen och utförandet av skolarbetet samt kommunikation med klasskamrater och lärare.
Du kommer få hänga med och hjälpa mig i alla de saker som jag gör och din arbetsplats är där jag är - i skolan, hemma, på fritidsaktiviteter, med familjen på utflykter (planerade såväl som spontana!), eller i stugan ibland på helgerna. 

Arbetstiderna:
Arbetstiderna är förlagda från 07.00-21.00, alla dagar (dvs även skoltid). Då jag söker flera assistenter till ett helt nytt team finns det flexibilitet i utformningen av tjänsterna - heltid/deltid, fast tjänst eller extrajobb.

Jag är en aktiv kille som inte gillar när det står still! Jag rör gärna mycket på mig, helst utomhus t.ex. leka och cykla, vara i skogen, och jag älskar att bada. Fartfyllda aktiviteter som gunga, hoppa studsmatta och åka bergochdalbana är andra favoriter.
Jag balanserar dock gärna med att hänga i hängmattan med paddan eller spela spel och jag älskar att spela musik(instrument).
Mina fritidsaktiviteter just nu är bl.a. ridning, simning, framerunning och musik - det är viktigt att du är pigg på att vara med och engagerad i mina aktiviteter! På vintrarna åker jag också bi-ski och skridskokälke (och gärna pulka).
Vi tror att du som söker tjänsten är kreativ, flexibel, gillar att hitta på saker och kan uppmuntra till aktiviteter.

Du är också lyhörd för behov och känslor, samt för att arbeta i någon annans hem. Eftersom jag behöver hjälp med kommunikationen, talar du svenska flytande.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som personlig assistent, utan vi lär ut det du behöver kunna - det viktigaste är att du är positiv, initiativrik och öppen för att lära!

Har du erfarenhet av fysisk träning är det ett plus, då träning är en nödvändighet i min vardag - annars lär vi dig det du behöver. Du bör också vara simkunnig, eller villig att lära dig.

Vi erbjuder dig ett givande och värdesatt arbete där du blir en stor del av min utveckling i skolan och mot tonårslivet.

Goda lönevillkor, generöst friskvårdsbidrag och löpande utbildning kommer med på köpet! Visa mindre

Glad och nyfiken tjej söker personlig assistent-Sundbyberg/Bromma

Bambi ekonomisk förening är ett kooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan f... Visa mer
Bambi ekonomisk förening är ett kooperativ som sedan 1992 är specialiserade på verksamheter för barn, ungdomar och vuxna med omfattande funktionsnedsättningar. Idag kan vi erbjuda en unik kombination av tjänster och verksamheter, alla särskilt anpassade för just den här målgruppen. Kooperativet har utvecklats till ett modernt företag som administrerar personlig assistans och driver LSS-verksamheter. Företaget drivs inte primärt utifrån vinstintresse utan för att vi vill kunna erbjuda personligt utformat stöd och service till människor med omfattande funktionsnedsättningar och ett givande arbete och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

Bambi söker nu en personlig assistent åt en glad, nyfiken och skojfrisk 30-årig tjej med autism och intellektuell funktionsnedsättning. Hon bor i egen lägenhet i Annedal (Sundbyberg/Bromma) som hon delar med en väninna som också lever med personlig assistans. 

Hon tycker om att hitta på både stora och små saker i vardagen, bland annat olika typer av skapande, baka, simma, cykla, gympa, bio mm.

Vi söker någon som kan hjälpa till med kommunikation och det sociala samspelet med andra. Skapa tydliga förberedelser och rutiner - ge hjälp och stöttning att påbörja samt avsluta aktiviteter.
 
Du som person ska vara uppmärksam och ansvarsfull, tycker om att vara aktiv och ta initiativ till olika aktiviteter. Du ska vara pålitlig, positiv, glad och engagerad. Det krävs att du är lyhörd inför andras behov och har ett stort tålamod. Du stöttar också i att ta hand om hemmet, planera och laga måltider samt följer med på olika aktiviteter. Du ska vara bekväm med att följa med på simning. 
 
Erfarenhet av autism och Tecken som stöd (TAKK) ses som en merit.
 
Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi söker både dig som vill jobba extra som timvikarie och dig som vill ha fasta pass upp till 28%. 
Exempel på pass 15.00-08.30, 14.00-09.30. Sovande jour 22-06.30. Stora möjligheter till mera tid under sommaren. 

Start enligt överenskommelse!

Välkommen med din ansökan!
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
* Kollektivavtal Fremia-Kommunal. Individuell lönesättning. Timlön/månadslön.
* Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i 50-års åldern! Passar dig som studerar!

Jag är en döv kvinna i 50-årsåldern som bor på Gärdet (Stockholm City). Jag är intresserad av film, teater, språk, böcker och dans, jag tycker också om att pyssla och vara kreativ. Jag söker personliga assistenter som kan arbeta extra vid behov. Passar dig som studerar!  Du som söker behöver inte kunna teckenspråk men jag ser gärna att du är villig att lära dig. Du bör även vara matlagningskunnig för att kunna hjälpa mig med en varierad kost. För mig... Visa mer
Jag är en döv kvinna i 50-årsåldern som bor på Gärdet (Stockholm City). Jag är intresserad av film, teater, språk, böcker och dans, jag tycker också om att pyssla och vara kreativ.Jag söker personliga assistenter som kan arbeta extra vid behov. Passar dig som studerar! Du som söker behöver inte kunna teckenspråk men jag ser gärna att du är villig att lära dig. Du bör även vara matlagningskunnig för att kunna hjälpa mig med en varierad kost. För mig är ordning och reda viktigt, så jag tror att du som söker är bra på just detta. Jag ser även gärna att du som söker är kvinna. 
För att arbetet skall fungera väl tror jag att du har livserfarenhet och står med bägge fötterna på jorden. Viktiga personliga egenskaper som jag tror att du besitter är: pålitlig, flexibel, serviceinriktad och lyhörd.Omfattning: Extra vid behovDin arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1512

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent med omsorgsvana och känsla för lyhördhet

Ansök    Jan 26    Together HB    Personlig assistent
Nu finns möjligheten till en trivsam tjänst på deltid åt en lugn man med mycket humor och välvilja. Tjänsten innefattar sedvanliga uppgifter som personlig assistent. Tjänsten ligger på södermalm i stockholm. ca 30-50 % dagtid, kvällstid Vi tror att du som söker den här tjänsten bor i närområdet och vill ha en trygg tjänst utifrån omfattning. exempel på förekommande arbetstider är Dag och kväll (det kan finnas möjlighet för inhopp nattetid men företrädel... Visa mer
Nu finns möjligheten till en trivsam tjänst på deltid åt en lugn man med mycket humor och välvilja. Tjänsten innefattar sedvanliga uppgifter som personlig assistent.
Tjänsten ligger på södermalm i stockholm.
ca 30-50 % dagtid, kvällstid
Vi tror att du som söker den här tjänsten bor i närområdet och vill ha en trygg tjänst utifrån omfattning.
exempel på förekommande arbetstider är
Dag och kväll (det kan finnas möjlighet för inhopp nattetid men företrädelsevis dagtid.
kl: 08-16 /16-21:30/ 08-18
Det är ett två veckors rullande schema där du även arbetar vissa helger.
Vi tror att du som kommer söka den här tjänsten är en individ som får tillfredställelse av att hjälpa andra. Att du inser att alla har rätt till ett kvalitativt liv. Att arbetet ska ge energi och efter ett arbetspass ska man kunna gå hem med en känsla av att man gjort skillnad!
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som assistent på en arbetsplats där lyhördhet är i fokus.
Som person ska du vara lyhörd, noggrann och ha förmåga att samarbeta. Vi ser gärna att du är en positiv man eller kvinna med erfarenhet inom yrkesområdet.
Viktiga delar hos dig:
Att ha integritet och förmåga att känna in en situationen. Att veta när du ska agera och när du ska ta ett steg tillbaka.
Stort tålamod att se och skapa samspel med den du arbetar med. att kunna vara inlyssnande.
med fördel ha kompetens inom omvårdnad och hygien. Bonus om de har intresse i rehabilitering.
förmåga att kunna ta till sig rutiner, följa dem, uppdatera sig samt aktivt föreslå när förändringar krävs.
kunskap om förflyttning med lift, använda Nebulisator och hostmaskin eller ha lätt att ta till sig hur man gör.I arbetsuppgifterna ingår det att vara behjälplig med såväl personlig omvårdnad och delar av hemmet. Det kan vara en fördel om du har erfarenhet inom personlig assistans eller vård och omsorg. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet!
Kompetensutveckling:
Utbildning inom förflyttningsteknik kommer att kunna erbjudas.
Du måste behärska svenska flytande i tal och skrift
Tjänsten kommer att tillsättas omgående.
Ytterligare information om funktionsvariation och arbetsinnehåll diskuteras under första skedet av intervjun.
Om företaget
Together assistans är en arbetsplats där vi är stolta över att få möjlighet att göra skillnad.
varje dag vill vi skapa värde för de människor som väljer att anlita oss. Våra medarbetare har rätt kompetens men också rätt inställning. Alla människor har samma värde - alla människor behövs! så ser vi också som arbetsgivare på de som jobbar hos oss.
Våra medarbetare är motiverade, initiativrika, positiva och ser möjligheter istället för hinder. Vi vet hur man med eget inflytande kan ge, våra kunder och därmed våra medmänniskor, det lilla extra. Det är ofta små detaljer som kan göra stor skillnad.
Som anställd hos oss
Vi tror att nöjda, glada medarbetare presterar bättre. Därför satsar vi helt enkelt på att du ska trivas hos oss. Både med genomtänkta trivselaktiviteter och med bra avtal.
Vi tillämpar kollektivavtal, med konkurrenskraftiga löner
tjänstepension, utöver den allmänna pensionen.
Vi värnar om din arbetsmiljö där du alltid har möjlighet att komma med förbättringsförslag, erbjuder kontinuerliga kompetensutvecklingar efter dina behov
Såväl för våra kunder som för din trygghet finns en Jourtelefon som är bemannad dygnet runt där du kan nå oss vid behov. Att arbeta hos mig innebär att du kommer att arbeta med givna direktiv där du måste ha förmågan att följa instruktioner men också ha förmågan att tänka själv och vara flexibel. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Jan 26    TRAVOS AB    Personlig assistent
För en kunds räkning söker vi flera personliga assistenter. Personlig assistans hos kunden utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos arbetsgivaren omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal. Du som vill arbeta som personlig assistent behöver: Vara punktlig Vara lyhörd Ha tålamod Gilla pyssel Tycka om att laga mat Vara en lagspelare ... Visa mer
För en kunds räkning söker vi flera personliga assistenter.
Personlig assistans hos kunden utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos arbetsgivaren omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.
Du som vill arbeta som personlig assistent behöver:
Vara punktlig
Vara lyhörd
Ha tålamod
Gilla pyssel
Tycka om att laga mat
Vara en lagspelare

Du får introduktion kring liftar och andra saker du behöver kunna.
Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar följande värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). Arbetsgivaren sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande.
Välkommen med din ansökan. Skicka in CV och personligt brev, vi gör urval löpande. Visa mindre

Personliga assistenter till en härlig kille

Om jobbet AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende. Nu söker vi assistenter till vår kund i Stockholm. Kunden är 24 år gammal och bor växelvis hos mamma och pappa men inom en snar framtid ska han flytta till en egen lägenhet. För närvarande söker vi en vik... Visa mer
Om jobbet
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende.

Nu söker vi assistenter till vår kund i Stockholm. Kunden är 24 år gammal och bor växelvis hos mamma och pappa men inom en snar framtid ska han flytta till en egen lägenhet. För närvarande söker vi en vikarie på tim och vid behov men kan bli mer i framtiden.

Han har en CP-skada sedan födseln och han sitter i rullstol och han har sond. Han behöver hjälp med det basala i livet såsom av och påklädning, hygien & toabesök, förflyttningar, m.m. Att följa med honom på olika aktiviteter såsom fotbolls matcher, gå runt i butiker, träffa kompisar är något som förekommer. Han älskar fotboll och tycker det är roligt att spela tv spel så om du har liknande intressen är det ett plus.

Din arbetsplats är där han befinner sig så det är viktigt att du är flexibel, ansvarsfull och punktlig. Det är meriterande om du har jobbat som personlig assistent eller jobbat inom omsorg tidigare och har någon typ av erfarenhet inom kramper. Men för kunden är personkemin viktigast.

Vi tror även att du är:

- Noggrann

- Tålmodig

- Serviceinriktad

- Initiativtagare

- FlexibelOmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Visa mindre

Flexibel personlig assistent i Hässelby

Jag som nu söker en till personlig assistent är en man i övre 50 års åldern som bor Hässelby. Jag har assistans dygnet runt, vilket betyder att du ska kunna arbeta alla tider på dygnet. Mina intressen är att lyssna på musik, se på tv/film. Även om jag många gånger tycker om, och säger till mina assistenter, att jag vill vara själv, så har jag mycket humor och lätt till skratt. Därför är det väldigt viktigt för mig att du är lyhörd för mina signaler och vet... Visa mer
Jag som nu söker en till personlig assistent är en man i övre 50 års åldern som bor Hässelby. Jag har assistans dygnet runt, vilket betyder att du ska kunna arbeta alla tider på dygnet. Mina intressen är att lyssna på musik, se på tv/film. Även om jag många gånger tycker om, och säger till mina assistenter, att jag vill vara själv, så har jag mycket humor och lätt till skratt. Därför är det väldigt viktigt för mig att du är lyhörd för mina signaler och vet om när du ska backa och när det är ok att vara där för mig när jag behöver en vän.

Som personlig assistent kommer du att hjälpa mig med allt i min vardag som exempelvis påklädning, personlig omvårdnad och sköta ett hem. Jag tycker om mat och vill gärna att du hjälper till att tillagar den som jag vill ha den. Ibland kan det vara svårt att få mig motiverad att göra saker, så utbilding inom och/eller erfarenhet av psykiatri är starkt meriterande.

För att du och jag ska kunna trivas tillsammans så behöver du vara lugn, självågende, trygg i dig själv och väldigt lyhör. Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller personlig assistent. Det är viktigt att du kan kommunicera tydligt på svenska båda i tal och skrift. Då jag röker (inomhus) är det bra att du ej är allergisk. 


Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och natt med sovande jour både vardag och helg.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 2030

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Levnadsglad kvinna söker mogen assistent på 70%

Jag är en 75-årig kvinna som är ensamboende i en rymlig lägenhet på Södermalm. På grund av min funktionsnedsättning behöver jag assistans dygnet runt. Som min assistent assisterar du mig exempelvis vid måltider, påklädning, hygien och övriga vardagliga sysslor. Förflyttning sker med taklyft men du behöver ändå ha god fysik då jag gärna går ut så snart vädret tillåter. När jag ska någonstans föredrar jag att åka kommunalt och jag har en lättmanövrerad ru... Visa mer
Jag är en 75-årig kvinna som är ensamboende i en rymlig lägenhet på Södermalm. På grund av min

funktionsnedsättning behöver jag assistans dygnet runt. Som min assistent assisterar du mig exempelvis vid måltider, påklädning, hygien och övriga vardagliga sysslor. Förflyttning sker med taklyft men du behöver ändå ha god fysik då jag gärna går ut så snart vädret tillåter. När jag ska någonstans föredrar jag att åka kommunalt och jag har en lättmanövrerad rullstol.

Då jag ofta har besök av f.d. arbetskamrater och vänner som har med sig katt eller hund, kan du inte vara
pälsallergiker och jag önskar också att du är rökfri och är över 35 år gammal. Sedvanlig skötsel av hemmet ingår och jag uppskattar
ordning omkring mig.

Jag tycker om högläsning och korsordslösning så du måste behärska svenska i tal och skrift. Jag är också
intresserad av djur, konst, kultur, språk och matlagning. Det är roligt om vi delar dessa intressen. Du som
söker arbetet bör vara en mogen kvinna med humor, plikttrogen och ansvarsfull, kreativ och
uppfinningsrik. Du måste kunna hantera en smartphone då jag ofta använder min mobil (android).

Du kommer arbeta dagpass på vardag och helg. Jag uppskattar mycket om du är lite flexibel med
arbetstiderna och har möjlighet att hoppa in utöver din schemalagda tid, då det ibland uppstår extrapass
som behöver bemannas.
Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans, vilket garanterar att du får kontinuerligt stöd i ditt
uppdrag, t.ex. en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning samt ut- och fortbildning.

Tjänstens varaktighet

Tilsvidare, 70 %. Tjänsten är förlagd på dagtid, vardagar 08:00-16:00. 

Tillträde snarast

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan! Visa mindre

Tonåring som gillar Aik och Liverpool söker assitent

Hej. Jag är en tonårskille som är i behov av hjälp med det mesta i min vardag. Jag är en glad kille som inte ser problem utan möjligheter. Jag behöver träna för att må bra. Är du intresserad av fysisk träning är det ett plus och gör nog jobbet roligare för dig. Jag gillar att se på fotboll Aik och Liverpool är lagen jag håller på. Jag gillar också att läsa böcker, lyssna på musik, träna min hund och när det händer grejer så som att cykla snabbt. Tack vare... Visa mer
Hej.
Jag är en tonårskille som är i behov av hjälp med det mesta i min vardag. Jag är en glad kille som inte ser problem utan möjligheter. Jag behöver träna för att må bra. Är du intresserad av fysisk träning är det ett plus och gör nog jobbet roligare för dig. Jag gillar att se på fotboll Aik och Liverpool är lagen jag håller på.
Jag gillar också att läsa böcker, lyssna på musik, träna min hund och när det händer grejer så som att cykla snabbt.
Tack vare mina assistenter kan jag göra det jag vill i mitt liv. Dina arbetsuppgifter är förstås vara mina armar och ben, men lika viktigt är att vara mitt språkrör vilket gör att du måste kunna tala och förstå svenska språket väl. Jag behöver en positiv och utåtriktad assistent som speglar mig som person.
Jag bor i Jakobsberg med mina föräldrar syskon och min hund.
Är du den som blir nästa pusselbit i mitt assistentgäng? Den jag söker bör gärna vara kille - men rätt person är det viktigaste. Om du har erfarenhet av assistentyrket är det ett plus men ej ett krav då personkemi och personlighet har störst betydelse.
De egenskaper som jag gärna ser att du har är: glädjefull, ha en positiv syn på livet, fleixbel - vilket innebär att arbetet är där jag befinner mig vilket kan vara i skolan, på vårt land ställe, hemma eller egentligen var som helst.
Att sätta mig i fokus är en mycket viktig del i arbetet som personlig assistent. Att du ser mig som en kille som vill leva livet och inte bara någon som du ska hjälpa. Det vore kul om vi kan dela intressen såsom musik, träna min hund eller se på fotboll, (du behöver inte älska Aik eller Liverpool).
Du behöver också vara hyffsad stark eftersom jag tränar mycket under min vardag - något som du kommer hjälpa mig med. Och så vill jag att du är ordningsam eftersom jag själv inte kan hålla reda på allt. Det är en hel del faktiskt.
Ramp Personlig Assistans är ett värdegrundbaserad assistansanordnare med en tydlig radikal profil bortom vård och vinstmaximering. Ramp är en IfA-godkänd verksamhet, är ledamot i Fremias branschkommitté för personlig assistans och följer kollektivavtal Kommunal-Fremin. www.ramp .nu
Låter det intressant? Skriv några rader om dig själv. Vilken musik gillar du, kanske ditt fotbollslag eller nåt annat. Och så lite vad du gjort tidigare.
OM ANSÖKAN
Märk din ansökan med 115
Välkommen med din ansökan eller frågor till arbeta@ramp. Visa mindre

Personlig assistent sökes till glad, social och envis 15-åring i Hägersten

Vill du jobba med en glad och social kille som ska börja gymnasiet i Skärholmen. Är du utrustad med ett sinne för humor och har ett stort tålamod? Då ska du söka det här jobbet! Denna kille på 15 år har ett ovanligt syndrom och är rullstolsburen. Han behöver hjälp med det mesta, både fysiskt, som förflyttningar och hygien, och socialt för att klara sig i vardagen. Som hans personliga assistent får du vara med honom i skolan, i hemmet, åka på utflykter i ... Visa mer
Vill du jobba med en glad och social kille som ska börja gymnasiet i Skärholmen. Är du utrustad med ett sinne för humor och har ett stort tålamod? Då ska du söka det här jobbet!
Denna kille på 15 år har ett ovanligt syndrom och är rullstolsburen. Han behöver hjälp med det mesta, både fysiskt, som förflyttningar och hygien, och socialt för att klara sig i vardagen.
Som hans personliga assistent får du vara med honom i skolan, i hemmet, åka på utflykter i stan eller till familjens lantställe. Familjen består av mamma, pappa, storebror och lillebror.
Denna kille gillar att prata, skoja, leka och lyssna på musik. Intressen på fritiden är att åka på utflykter till olika platser i Stockholmsområdet med tunnelbana eller färdtjänst, och att träffa kompisar och t.ex. spela bowling. Han pratar men använder också tecken som extra stöd.
Han har också en hel del trots och bus i sig, så det är viktigt att du har ett stort tålamod. Han kan också bli utåtagerande om han blir pressad eller orolig, så om du inte redan har erfarenhet av lågaffektivt bemötande kommer du få gå en kurs i det när du börjar här.
Det är bra om du har nära till skratt och samtidigt är lugn och trygg i dig själv.
Har du erfarenhet av att jobba med småbarn är det mycket meriterande.
I detta jobb blir du en i ett team av tre assistenter.
Låter detta som något för dig. Är du välkommen med ditt cv och personliga brev .Eller har du några frågor om tjänsten hos mig.
Hör av dig till Ramp på arbeta@ramp.nu
Märk din fråga elller ansökan med "135"
Vänliga hälsningar,
T
Ramp Personlig Assistans är ett värdegrundbaserad assistansanordnare med en tydlig radikal profil bortom vård och vinstmaximering. Ramp är en IfA-godkänd verksamhet, är ledamot i Fremias branschkommitté för personlig assistans och följer kollektivavtal Kommunal-Fremin. www.ramp .nu Visa mindre

Idrott- och musikintresserad man boende i Nacka söker seriösa assistenter

Jag är en man på snart 60 år som har ALS. Jag har nyss fått utökat beslut på personlig assistans beviljad och söker nu assistenter som kan hjälpa mig i min vardag. Jag bor i Finntorp nära bussföbindelser och parkeringsplatser finns. Jag har ett stort musikintresse och tycker även om sporter av olika slag, framförallt gillar jag Hammarby och brukar gå på fotbollsmatcher när jag har möjlighet. Utöver det så har jag rehabilitering varje måndag och går regel... Visa mer
Jag är en man på snart 60 år som har ALS. Jag har nyss fått utökat beslut på personlig assistans beviljad och söker nu assistenter som kan hjälpa mig i min vardag. Jag bor i Finntorp nära bussföbindelser och parkeringsplatser finns.
Jag har ett stort musikintresse och tycker även om sporter av olika slag, framförallt gillar jag Hammarby och brukar gå på fotbollsmatcher när jag har möjlighet.
Utöver det så har jag rehabilitering varje måndag och går regelbundet till Eriksdalsbadet för att gymma och bada.
Du som söker ska vara man eller kvinna mellan 30 och 60 år. Du måste vara seriös och långsiktig i din syn på arbetet samt förstår din roll som assistent bra. Du ska förstå och prata svenska bra men det spelar ingen roll om du har en brytning eller dialekt.
Hos mig är det vakenatt och dubbelassistans en timma morgon och kväll. Jag behöver assistenter som kan jobba dag, kväll, natt och helg.
Det är bra om du kan vara flexibel och hoppa in extra vid behov.
Jag kan gå korta sträckor inomhus med rollator men använder rullstol utomhus. Det förekommer tunga lyft så det är viktigt att du har god fysik.
Om Ramp Personlig Assistans
Ramp Personlig Assistans startade 2005 och är en idéburen assistansanordnare med en tydlig radikal profil bortom den våta omsorgsfilten och vinstmaximering. Ramp är en IfA-godkänd verksamhet, ledamot i Fremias branschkommitté för personlig assistans och följer kollektivavtal Kommunal-Fremia. Visa mindre