Lediga jobb som Bygg och anläggning i Stockholm

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Konsultuppdrag som projektledare till fastighetsbolag i Stockholm

Nytt
Vi söker en erfaren och driven projektledare för ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. I denna roll kommer du att spela en central roll i att genomföra och leda projekt enligt våra högt ställda krav och riktlinjer. Söker du din nästa utmaning inom en beställarorganisation? Har du erfarenhet av att leverera projekt i tid, med hög kvalitet och inom budget? Då kan detta vara uppdraget för dig!  Arbetsuppgifter och ansvarsområden: G... Visa mer
Vi söker en erfaren och driven projektledare för ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. I denna roll kommer du att spela en central roll i att genomföra och leda projekt enligt våra högt ställda krav och riktlinjer. Söker du din nästa utmaning inom en beställarorganisation? Har du erfarenhet av att leverera projekt i tid, med hög kvalitet och inom budget? Då kan detta vara uppdraget för dig! 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Genomföra projekt enligt byggprojektledningsprocessen, gällande lagstiftning, uppdragsavtal och direktiv från projektägare.
Säkerställa att projekten uppnår mål för tid, kvalitet, miljö och ekonomi.
Leda, engagera och motivera projektledare och projektdeltagare, samt säkerställa rätt kompetens i alla projektfaser.
Samarbeta med interna och externa intressenter, inklusive kunder och verksamhetsrepresentanter.
Rapportera operativt till projektens styrgrupp.
Linjerapportering och övergripande projektrapportering sker till projektområdeschefen.

Är du den vi söker? 
Vi söker dig som är en erfaren ledare med goda kommunikations- och samarbetsförmågor, och som trivs med att arbeta i en dynamisk och utmanande miljö. Du har en högskoleutbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Goda kunskaper inom LOU, arbetsmiljölagstiftning och ledarskap. 
Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer: 
Flytande i svenska och engelska, utmärkt kommunikationsförmåga.
Minst 10 års erfarenhet av projektledning med ansvar för budget, tidplan, riskhantering och projektteam.
Minst 5 års erfarenhet av stora och komplexa byggprojekt inom sjukvårdsfastigheter.
Minst 3 års erfarenhet av att leda andra ledare.
God kunskap om hela bygg- och projektprocessen.
Erfarenhet av styrning och uppföljning inom arbetsmiljö, miljö, säkerhet och kvalitet.
Aktivt projektledarskap med fokus på uppföljning, kvalitetsgranskning och riskhantering, samt erfarenhet av att leda projekt- och byggmöten.
Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova 073-533 29 05 eller svetlana@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Markarbetare till Umeå

Nytt
Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Umeå. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se! Glö... Visa mer
Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Umeå. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning.
Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
För frågor kontakta kontoret på 08-53034378 Visa mindre

Arbetsledare inom Anläggningsbetong

Nytt
Arbetsledare inom Anläggningsbetong Plats: Stockholm Om kunden: För vår kund Från Stan Byggnads AB, en ledande aktör inom anläggningsbetong med 20 års erfarenhet i branschen, söker vi nu en erfaren arbetsledare. Från Stan Byggnads AB är stolta över sin långa historia av väl utförda projekt i Stockholmsområdet. Deras framgång bygger på kvalitet, pålitlighet och deras skickliga personal. Om rollen: Som arbetsledare hos Från Stan Byggnads AB kommer du att h... Visa mer
Arbetsledare inom Anläggningsbetong
Plats: Stockholm

Om kunden:
För vår kund Från Stan Byggnads AB, en ledande aktör inom anläggningsbetong med 20 års erfarenhet i branschen, söker vi nu en erfaren arbetsledare. Från Stan Byggnads AB är stolta över sin långa historia av väl utförda projekt i Stockholmsområdet. Deras framgång bygger på kvalitet, pålitlighet och deras skickliga personal.
Om rollen:
Som arbetsledare hos Från Stan Byggnads AB kommer du att ha en central roll i deras projekt. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera att leda och planera olika arbetsmoment på arbetsplatsen, ta beslut vid uppkomna problem och ge dina medarbetare de förutsättningar de behöver för att kunna utföra sitt arbete framgångsrikt. Du kommer att samordna med andra yrkesgrupper och lösa olika typer av arbetsmiljöfrågor. Från Stan Byggnads AB strävar efter att vara ledande inom anläggningsbetong och att vara ett föredöme inom byggbranschen vad gäller etik, moral och arbetsmetoder.

Ansvarsområden:
· Leda och planera dagliga arbetsmoment på arbetsplatsen.
· Ta beslut om hur arbetsmoment ska gå vidare vid problem.
· Ge medarbetare de förutsättningar de behöver för att utföra sitt arbete.
· Samordna med andra yrkesgrupper.
· Lösa arbetsmiljöfrågor.
Kvalifikationer:
· Minst tre års erfarenhet som arbetsledare inom anläggningsbetong.
· Betongkompetens klass 1 eller 2.
· Körkort är ett krav.
· Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
· Goda kunskaper i Excell, Next, Bluebeam och 3D-modeller.
Vi erbjuder:
· En stimulerande arbetsmiljö med fokus på utveckling och lärande.
· Attraktiva anställningsvillkor och förmåner.
· Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Om oss:
Nordiska Bemanningsgruppen är specialiserade på bemanning inom lager, logistik och kontor. Vårt mål är att noggrant matcha rätt kompetens med rätt position. Vi strävar efter att hjälpa människor att hitta jobb där de trivs och ges möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. Som konsult hos oss finns det obegränsade möjligheter att växa och utvecklas! Vi sköter rekryteringen för Från Stan Byggnads AB och ser fram emot att hjälpa dig att hitta din nästa utmaning. Visa mindre

Markarbetare till Skellefteå

Nytt
ExpanderaMera söker flera självgående markarbetare till Skellefteå. Vi söker dig som har jobbat minst 5 år som markarbetare och känner dig bekväm med att jobba självständigt. Du kan läsa ritningar och besitter en stor kunskap om allt som rör markarbetet. Skicka in din ansökan redan idag! Följande info ska finnas i din ansökan: - Namn och kontaktuppgifter - Din erfarenhet inom yrket. (Skriv på vilka företag du har arbetat, när och hu... Visa mer
ExpanderaMera söker flera självgående markarbetare till Skellefteå.


Vi söker dig som har jobbat minst 5 år som markarbetare och känner dig bekväm med att jobba självständigt. Du kan läsa ritningar och besitter en stor kunskap om allt som rör markarbetet.

Skicka in din ansökan redan idag!

Följande info ska finnas i din ansökan:

- Namn och kontaktuppgifter

- Din erfarenhet inom yrket. (Skriv på vilka företag du har arbetat, när och hur länge, samt ange referenser.)

- Har du några certifikat/yrkesbevis skicka dem gärna med.

- Vilka språk du kan kommunicera fritt.


P. S. Du kan även mejla din ansökan till: jobb@expanderamera.se

Vid frågor kontakta oss på 08-530 343 78 Visa mindre

Betongarbetare till Sundsvall

Nytt
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker duktiga självgående betongarbetare till kommande uppdrag i Sundsvall . Är du anställd hos oss så erbjuder vi Friskvårdsbidrag Företagshälsovård Arbete på traktamente Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt. Arbete på schyssta villkor Kollektivavtal Diverse roliga upptåg och aktiviteter. Krav: Yrkesbevis alternativt lång dokumenterad erfarenhet inom yrket Expanderamera jobbar stenhårt på ... Visa mer
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker duktiga självgående betongarbetare till kommande uppdrag i Sundsvall .
Är du anställd hos oss så erbjuder vi

Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Arbete på traktamente
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt.
Arbete på schyssta villkor
Kollektivavtal
Diverse roliga upptåg och aktiviteter.


Krav: Yrkesbevis alternativt lång dokumenterad erfarenhet inom yrket

Expanderamera jobbar stenhårt på att vara den bästa leverantören av bemanningstjänster inom byggsektorn och känner du att du har samma värderingar så är du välkommen att söka.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78

Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Märk din ansökan med: Bentongarbetare
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Markarbetare till Sundsvall

Nytt
ExpanderaMera söker erfarna markarbetare / mark - och anläggning för uppdrag i Sundsvall. Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling. Som markarbetare hos oss får du möjligt att prova på alla olika typer av arbeten inom mark- och anläggning. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, rörläggning, schaktarbete, stensättning m.m. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med mark. Som p... Visa mer
ExpanderaMera söker erfarna markarbetare / mark - och anläggning för uppdrag i Sundsvall.
Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling.
Som markarbetare hos oss får du möjligt att prova på alla olika typer av arbeten inom mark- och anläggning. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, rörläggning, schaktarbete, stensättning m.m.
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med mark.
Som person är du självgående, ansvarstagande och handlingskraftig, samt har en god förmåga att samarbeta med andra.
Meriterande: yrkesbevis, maskinförarbevis samt arbete på väg.
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som markarbetare/ arbete inom mark, anläggning eller rörläggning.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Märk din ansökan med: Markarbetare
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bergarbetare Stora Projekt Forsmark - Östhammar

Nytt
Skanska har ingått ett samverkansavtal med Svensk Kärnbränslehantering AB (SKB) för utbyggnad av det befintliga slutförvaret för kortlivat radioaktivt avfall (SFR) i Forsmark. Projektet omfattar en utbyggnad av lagringsutrymmet om cirka 117 000 kubikmeter uppdelat på olika bergssalar på 120–140 meters djup i urberget. Projektet kommer bedrivas i två faser uppdelat i olika etapper och beräknas vara klart år 2030. Utbyggnaden av SFR är unikt och på många s... Visa mer
Skanska har ingått ett samverkansavtal med Svensk Kärnbränslehantering AB (SKB) för utbyggnad av det befintliga slutförvaret för kortlivat radioaktivt avfall (SFR) i Forsmark.

Projektet omfattar en utbyggnad av lagringsutrymmet om cirka 117 000 kubikmeter uppdelat på olika bergssalar på 120–140 meters djup i urberget. Projektet kommer bedrivas i två faser uppdelat i olika etapper och beräknas vara klart år 2030.

Utbyggnaden av SFR är unikt och på många sätt komplext då det kräver samverkan av många olika tekniska kompetenser. Genom att jobba tillsammans, beställare och entreprenör, kommer vi att hitta de specifika lösningarna som är bäst lämpade för projektet.
Teamwork och samarbetsvilja är en nyckel till framgång.

För mer information om detta unika projekt kika gärna på länken:

För dig som är entreprenör - SK

En unik arbetsplats

Som bergarbetare utför du sprängningsarbete under jord och som borrvagnsförare är du förare på någon av våra borriggar.
Vi erbjuder dig ett heltidsarbete med omväxlande och självständiga arbetsuppgifter i en fantastisk naturskön miljö. Vi kommer inledningsvis arbeta dagskift: kl. 07.00-20.00, 6 dagar och därefter ledig 8 dagar.

Skanska erbjuder boende i anslutning till arbetsplatsen, Hotel Igelgrunden.

Säkerheten är viktig för oss på Skanska. Vi har därför ett högt satt mål – noll arbetsplatsolyckor. För att nå målet genomför genomsyras arbetet av bra planering, arbetsberedningar, kommunikation samt riksinventering. Vi tycker att det är en självklarhet att våra medarbetare ska komma hem friska och oskadda från arbetet.
Du är driven och ambitiös

Vi söker dig som har några års yrkeserfarenhet av tunneldrivning och bergarbete under jord samt tillhörande dokumenterade kravutbildningar. Vi kommer att sätta samman ett team av experter för borrning, sprängning, bultsättning, betongsprutning samt injektering. I den här rollen krävs att du är flexibel i ditt arbete, att du kan jobba både självständigt och i grupp, beroende på vad arbetsuppgiften kräver.
Vi sätter säkerhet och god arbetsmiljö i fokus och värderar ordning och reda på arbetsplatsen högt - där är du en viktig person. Vi vill också att du aktivt arbetar för inkludering och bra teamarbete.

B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du kan flera av ovanstående områden.

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 23 juni 2024. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Felldin, vår produktionschef och rekryterande chef, 076-625 04 18.

I samband med denna rekrytering kommer det att genomföras en säkerhetsprövning, alkohol- och drogtester samt medicinsk kontroll för kvarts innan anställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Markarbetare till Mariestad

Nytt
Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Mariestad. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se... Visa mer
Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Mariestad. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning.
Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
För frågor kontakta kontoret på 08-53034378 Visa mindre

Betongarbetare till Skellefteå

Nytt
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker duktiga självgående betongarbetare till framtida projekt i Skellefteå. Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team. Är du anställd hos oss så erbjuder vi Friskvårdsbidrag Företagshälsovård Arbete på traktamente Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt. Arbete på schyssta villkor Kollektivavtal Diverse roliga upptåg och aktiviteter. Krav: Yrkesbevis a... Visa mer
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker duktiga självgående betongarbetare till framtida projekt i Skellefteå.
Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team.
Är du anställd hos oss så erbjuder vi

Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Arbete på traktamente
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt.
Arbete på schyssta villkor
Kollektivavtal
Diverse roliga upptåg och aktiviteter.


Krav: Yrkesbevis alternativt lång dokumenterad erfarenhet inom yrket

Expanderamera jobbar stenhårt på att vara den bästa leverantören av bemanningstjänster inom byggsektorn och känner du att du har samma värderingar så är du välkommen att söka.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78

Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Märk din ansökan med: Bentongarbetare
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Betongarbetare på Traktamente

Nytt
Är du den betongarbetare som vi letar efter? Se hit! Nu söker vi betongarbetare till kommande uppdrag på traktamente. Arbetsuppgifterna är varierande och du ska kunna jobba som en del av gruppen men även självständigt beroende på projekt. Kravprofil Yrkesbevis som betongarbetare eller erfarenhet inom yrket minst 6 år Kan förstå och kommunicera på svenska eller engelska Körkort B meriterande Tveka inte och kontakta oss redan idag! Vi värnar om mångfald... Visa mer
Är du den betongarbetare som vi letar efter? Se hit!
Nu söker vi betongarbetare till kommande uppdrag på traktamente.
Arbetsuppgifterna är varierande och du ska kunna jobba som en del av gruppen men även självständigt beroende på projekt.


Kravprofil
Yrkesbevis som betongarbetare eller erfarenhet inom yrket minst 6 år
Kan förstå och kommunicera på svenska eller engelska
Körkort B meriterandeTveka inte och kontakta oss redan idag!
Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna.
Du är välkommen kontakta oss på 08 530 343 78 eller mejla till jobb@expanderamera.se Visa mindre

Jobb inom läkemedelsbranschen i Stockholm!

Nytt
Prodea är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA-rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi rekryterar och bemannar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida med en unik hisspitch, men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder–och kanske världens bästa 300 kollegor, med fler på väg in, som vill joina oss. Vi gör det enkelt för våra ku... Visa mer
Prodea är ett auktoriserat bemanningsföretag med AAA-rating. Vi väljer omsorgsfullt våra kunder där vi rekryterar och bemannar guldkorn med stort hjärta. Vi är inga unika snöflingor med flashiga presentationer, fet hemsida med en unik hisspitch, men däremot jobbar vi hårt och tar aldrig kortsiktiga beslut. Det är därför vi har Sveriges bästa kunder–och kanske världens bästa 300 kollegor, med fler på väg in, som vill joina oss.
Vi gör det enkelt för våra kunder att köpa våra tjänster, utmanar de stora, trötta bemanningsföretagen och tar marknadsandelar dagligen. Det ärdärför vi år efter år har hamnatpå topplaceringar i Di Gasell vilket vi är mycket stolta för.
Nu söker vi på Prodea en stor mängd medarbetaresom ska jobba med läkemedelsproduktiontill en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi kommer att anställa kontinuerligt med start omgående!
Söker du en trygg heltidsanställning medriktigt bra ersättning och fina utvecklingsmöjligheter?
Gillar du ordning och reda?
Gillar du att arbeta fysiskt och är hyfsat händig?
Har du en administrativ ådra och ärallmänt noggrann?
Har du svarat JA på ovannämnda så har du halva inne!
På den här toppmoderna förstklassigaanläggningen i Stockholmtillverkar du och dina störtsköna kollegor läkemedel som räddar liv.Produkterna som tillverkas häranvänds huvudsakligen inom tre behandlingsområden: intensivvård, blödarsjuka och sjukdomar i immunförsvaret.
I branschen är denna arbetsplats erkäntbäst på arbetsmiljö.
Arbetsuppgifter
Här förväntas du, efter ordentlig utbildning på plats, självständigtarbeta med olika delar avstorskalig läkemedelsproduktion.Du klarar av arbetsuppgifterna om du är händig, teknisk och vetgirig. Processerna är många och varierande såvi förklarar arbetsuppgifterna närmare på intervjun!
Du kommer att utbildas på plats och kommer att behöva följa tydliga instruktioner och metoder enligt GMP (good manufacturing practice).
Arbetstider
På den här arbetsplatsen är det 2-skift (dag/kväll) 3-skift (dag/kväll/natt) ellerständig natt (bara nätter)som gäller.Så orkar du inte arbeta tidiga morgnar, kvällar och/eller nätter, även vissa storhelger så kan du sluta läsa nu, så tackar vi för din tid.
Krav
Vi har inga krav att du har arbetat som maskin- eller processoperatör tidigare, men du måste inneha följande:
Gymnasial utbildning.
Fläckfri svenska och viss engelska i tal och skrift.
Förmåga och vilja att arbeta fysiskt.
Vara någorlunda händig.
Vetgirig och yrkesstolt.
Du bör även ha grundläggande allmän teknisk förståelse.

Meriterande
Tidigare arbete av produktion (Livsmedel/läkemedel).
Tidigare erfarenhet av ett händigt yrke, som t.ex. köksbiträde, kock, mekaniker, byggarbetare etc.

Vad kan Prodea erbjuda?
En språngbräda in på ett drömjobb på en av Stockholms BÄSTAarbetsplatser.
Mycket god ersättning och villkorenligt rådande kollektivavtal med riktigt bra ledare i ryggen.
I den här rekryteringenlägger vistorvikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande. Ansök tjänsten till oss så återkopplar vi inom kort! Visa mindre

Arbetsledare till idrottshallar söderort

Nytt
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Genom oss på idrottsförvaltningen skapas förutsättningar för alla stockholmare att kunna vara fysiskt aktiva. Vi öppnar staden som arena och erbjuder stockholmarna en stor variation av idrotts- och motionsmöjligheter för en aktivare livsst... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Genom oss på idrottsförvaltningen skapas förutsättningar för alla stockholmare att kunna vara fysiskt aktiva. Vi öppnar staden som arena och erbjuder stockholmarna en stor variation av idrotts- och motionsmöjligheter för en aktivare livsstil. Allt arbete på idrottsförvaltningen utgår från våra tre kärnvärden: välkomnande – trovärdiga – framåtanda. Läs gärna mer om idrottsförvaltningens uppdrag och verksamhet på motionera.stockholm.Välkommen till en aktiv och mångsidig arbetsplats!Välkommen till oss

Idrottshallar Söderort består idag av elva idrottshallar belägna i området från Sköndal till Bredäng.

I beståndet finns även två mindre simhallar. För att erbjuda våra medborgare en god tillgänglighet bemannar vi anläggningarna mellan kl. 06-24.00, sju dagar i veckan. Vi arbetar skift, kvällar och helger. Vår arbetsgrupp består idag av 14 medarbetare och vi behöver nu förstärka med en arbetsledare. Låter det här intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi vill verka hälsofrämjande och erbjuder våra anställda olika förmånliga friskvårdserbjudanden. Vi har friskvårdsersättning, friskvårdstimme samt möjlighet till växling av semesterdagstillägg mot extra ledighet och förmånlig tjänstepension. Läs gärna om alla våra förmåner inom Stockholm stad här.

Din roll

Ditt uppdrag som arbetsledare är att planera och leda medarbetarna i det dagliga arbetet. Huvudsakligen jobbar du med uppföljning av medarbetarna och säkerställer att de har goda förutsättningar och kompetens att utföra arbetet.

Utöver det ingår följande arbetsuppgifter:

ansvara för schemaläggning, tidsrapportering och tillsättning av timvikarier vid behov
ansvarar för att säkerställa att enheten når uppsatta mål
säkerställer att gällande rutiner och processer följs ute på anläggningarna
arbetsmiljöuppgifter enligt delegation
vara delaktig i ekonomi- och verksamhetsplanering
hålla arbetsplatsträffar och vara delaktig i underhållsplanering
ansvara för skyddsronder
följa upp felanmälningar och externa driftentreprenörer.

Tillsammans med din arbetsgrupp ser du till att idrottsanläggningarna uppfyller givna krav och håller en hög kvalitet. Din arbetsplats kommer att huvudsakligen vara idrottshallar Söderort men du kommer att arbeta på flera platser inom området. Du utgår från Enskedehallen vid Gullmarsplan.

Din kompetens och erfarenhet

För att passa i rollen tror vi att du är både strukturerad och noggrann. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är van att kommunicera med andra och är både pedagogiskt lagd och duktig på att entusiasmera. Vidare ser du dig själv som en prestigelös person som har lätt för att samarbeta och skapa delaktighet i grupper. Givetvis är du tillmötesgående och har ett gott bemötande mot såväl besökare som kollegor.

Formella krav

gymnasieutbildning
grundläggande datorkunskaper
B-körkort
goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

aktuell erfarenhet av arbete som arbetsledare, teamledare, verkmästare eller liknande roll
varit aktiv inom en idrottsförening
grundläggande hantverkarkunskaper inom t.ex. bygg och måleri.
Övrigt

När du ansöker till tjänsten behöver du inte bifoga något personligt brev. Vi gör vårt urval baserat på ditt CV samt dina svar på urvalsfrågorna. Tänk därför på att besvara dem ärligt och konkret.

För denna anställning tillämpar vi lämplighetsprövning motsvarande skolutdraget och kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Markarbetare till Mariestad

Nytt
Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Mariestad. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se... Visa mer
Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Mariestad. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning.
Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
För frågor kontakta kontoret på 08-53034378 Visa mindre

Maskinförare sökes till kommande uppdrag

Nytt
Nu söker vi erfarna hjullastarförare för framtida uppdrag till våra kunder i Stockholmsområdet. Om tjänsten Vi söker maskinförare av hjullastare till Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen. Om dig Du har erfarenhet av att köra maskin och behärskar framförallt hjullastare. Vi lägger stor vikt vid personli... Visa mer
Nu söker vi erfarna hjullastarförare för framtida uppdrag till våra kunder i Stockholmsområdet.
Om tjänsten
Vi söker maskinförare av hjullastare till Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen.
Om dig
Du har erfarenhet av att köra maskin och behärskar framförallt hjullastare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Anläggare sökes för kommande tjänster!

Nytt
Vi söker flera erfarna Anläggningsarbetare/maskinförare till vår kund verksamma inom anläggning. Utgångspunkt kommer vara norra Stockholm men du har hela Storstockholm som arbetsplats. Du kommer bland annat jobba med finplanering och grunddränering. Vi söker dig som har: Bra svenska kunskaper Erfarenhet av anläggningsarbete B körkort Erfarenhet av hjullastare och grävmaskin är starkt meriterande Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ... Visa mer
Vi söker flera erfarna Anläggningsarbetare/maskinförare till vår kund verksamma inom anläggning. Utgångspunkt kommer vara norra Stockholm men du har hela Storstockholm som arbetsplats. Du kommer bland annat jobba med finplanering och grunddränering.
Vi söker dig som har:
Bra svenska kunskaper
Erfarenhet av anläggningsarbete
B körkort
Erfarenhet av hjullastare och grävmaskin är starkt meriterandeVi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar och har lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.
Är detta en tjänst för dig så skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Projektanställning Murare Stockholm

Ansök    Maj 24    KODOLS AB    Murare
Nytt
Vi letar just nu efter murare till ett av våra projekt i Stockholm. Du skall inneha yrkesbevis och referens ifrån din tidigare anställning. Erfarenhet av putssytemet Capatech Classic är meriterande. Projektet kommer att pågå i drygt en månad. Med preliminär början v25. Hemsidan är under uppbyggnad. Se gärna vår Instagram sida: @kodolsab Änställning sker enligt Byggavtalet. Visa mer
Vi letar just nu efter murare till ett av våra projekt i Stockholm. Du skall inneha yrkesbevis och referens ifrån din tidigare anställning. Erfarenhet av putssytemet Capatech Classic är meriterande. Projektet kommer att pågå i drygt en månad. Med preliminär början v25.
Hemsidan är under uppbyggnad. Se gärna vår Instagram sida: @kodolsab
Änställning sker enligt Byggavtalet. Visa mindre

Gatudriftsarbetare sökes

Nytt
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Arbetsuppgifter: Saneringsarbete av t.ex. klotter Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor. Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar. Vinterarbete, ... Visa mer
Vi söker nu flera duktiga Gatudriftsarbetare till vår kund med utgångspunkt Solna. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.


Arbetsuppgifter:
Saneringsarbete av t.ex. klotter
Lägga ut asfalt eller betong på vägbanor, trottoarer, parkeringsplatser och cykelbanor
Sätta kantsten och gatsten eller lägga sten- och betongplattor på gång- och körbanor.
Montera lekredskap, trappor och stödmurar samt räcken, skyltar och andra vägmarkeringar.
Vinterarbete, skotta snö, sanda hala ytor, laga potthål.
Tillsynsarbete och vinterberedskap kan ingå.
Rapportering av egenkontroller, personlig dagbok, avvikelser och arbetsmiljöobservationer.
Delaktig i planering och återkoppling till arbetsledning.
Beredskap ingår i tjänsten.

Krav:
Erfarenhet av liknande arbete, servicearbete eller hantverksarbete.
APV utbildning.
Maskinvana.
Hantera det svenska språket väl i både tal och skrift.
B-Körkort.Vem är du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har förmågan att arbeta effektivt under olika årstider. Du brinner för det viktiga arbete du utför och bemöter dina medmänniskor med ett leende. Tidigare erfarenheter av gatudrift är starkt meriterande.


Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Självgående Snickare ROT

Nytt
DN Bygg & Inredning AB är ett stabilt företag inom byggbranschen som är verksamma inom Stockholm där vi verkat nu i 23 år. Vi har idag ca 40 anställda men genererar även arbete till ca 20 andra hantverkare tex målare, plattsättare, golv slipare m.m. och omsätter ca 70 miljoner exklusive moms. Vi är inriktade på totalentreprenader och tonvikt ligger på köks renoveringar, badrums renoveringar, tvättstugor, och Restauranger mm. Våra beställare är privatperson... Visa mer
DN Bygg & Inredning AB är ett stabilt företag inom byggbranschen som är verksamma inom Stockholm där vi verkat nu i 23 år. Vi har idag ca 40 anställda men genererar även arbete till ca 20 andra hantverkare tex målare, plattsättare, golv slipare m.m. och omsätter ca 70 miljoner exklusive moms. Vi är inriktade på totalentreprenader och tonvikt ligger på köks renoveringar, badrums renoveringar, tvättstugor, och Restauranger mm. Våra beställare är privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar samt företag.
Vi söker nu för omgående anställning 2-3 snickare med vana att arbeta självständigt och med initiativförmåga.
Du ska kunna jobba självständigt och vara anpassningsbar för att kunna klara upp varierande situationer som kan uppstå. Vi vill att du tycker det är kul att prova på nya arbetsuppgifter.
Som person bör du vara glad, utåtriktad och social. Vi är ett glatt gäng som har kul ihop och söker ännu en positiv kollega som även tycker det är självklart att bemöta våra kunder på ett trevligt sätt.
Gymnasieutbildning eller motsvarande är ett krav. Även att du har arbetat inom branschen i 5 år samt att du har ett giltigt körkort .. Beroende på vem du är finns det möjlighet till bil till och från jobbet. Du skall behärska svenska språket i tal och skrift.
Ange i ansökan när du kan påbörja arbete.
Ansökan Referenser skall anges i ansökan.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.dnbygg.se och se om du känner att du skulle kunna passa in! Visa mindre

värmepumpsmontör under upplärning

Ansök    Maj 23    Värma Norden AB    Värmepumpsmontör
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet . Du skall hursomhelst vara beredd att arbeta i Stockholmsområdet . Vi utgår både från Sollentuna och Saltsjö-Boo. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Du får en egen arbetsbil. Vi kommer utbilda dig från grunden. VVS-vana är dock meriterande. Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anstä... Visa mer
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet . Du skall hursomhelst vara beredd att arbeta i Stockholmsområdet .
Vi utgår både från Sollentuna och Saltsjö-Boo. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Du får en egen arbetsbil. Vi kommer utbilda dig från grunden. VVS-vana är dock meriterande.
Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Då anstälningen betraktas som under upplärning så har man inte samma lön som en fullt utbildad kyltekniker/värmepumpsmontör. Visa mindre

Driftsättnings- och processledare

Vi söker Driftsättnings- och processledaretill uppdrag i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult. Tjänsten är på heltid. Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Uppdraget ochArbetsområde Uppdraget är hos stockholmarnas energibolag. Dygnet runt, året om, tryggas den växande Stockholmsregionens tillgång till vä... Visa mer
Vi söker Driftsättnings- och processledaretill uppdrag i Stockholm.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.
Tjänsten är på heltid.
Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.
Uppdraget ochArbetsområde
Uppdraget är hos stockholmarnas energibolag. Dygnet runt, året om, tryggas den växande Stockholmsregionens tillgång till värme, kyla, el samt hantering av avfallstjänster. Idag är fler än 800 000 stockholmare och drygt 400 sjukhus, datahallar och andra verksamheter anslutna till fjärrvärmenätet, kopplat till våra värme- och kraftvärmeanläggningar från Högdalen i söder till Brista i norr.
Anläggningen togs i drift 1976 och har i dagsläget nått sin fulla tekniska livslängd. Då det fortsatt finns ett behov av produktionen under överskådlig tid planeras en förlängning av livstiden på 25 år. Detta innebär att hela anläggningen behöver ses över och stora delar behöver bytas ut eller renoveras. Stora delar att se över är automation, mekanik/process, el och bygg. Ombyggnationen kommer genomföras mellan driftsäsongerna med begränsad genomförandetid. Projektet förbereder nu för driftsättning inför säsongen 24/25.
Uppdragsbeskrivning:
-Vara Driftsättningsledare och processledaren behjälplig med driftrelaterade arbetsuppgifter.
-Vara leverantör behjälplig under kall/varm driftsättning (2-skift kan förekomma).
-Granska dokumentation och ta ansvar för funktionsbeskrivning.
-Planera och skriva instruktioner om driftsättning av olika anläggningssystem samt genomföra dessa.
-Samverka med linjeorganisationen gällande driftsfrågor och avställningar.
-Utföra av/på - ställningar i samband med driftsättning.
-Rapportera incidenter och utreda vid behov.
-Ta ansvar för att anläggningen körs enligt gällande miljö/emissionskrav.
-Sammanställa information om driftproblem.
Krav (OBS, obligatoriska)
Utbildad Driftingenjör eller drifttekniker Goda kunskaper om ett kraftvärmeverks funktion och olika system Arbetat med mångsidiga arbetsuppgifter, såsom att koordinera, leda och planera driftsättning inom anläggning och installationsentreprenader.
Meriterande
Erfarenhet från driftsättning av ångpannor med tillhörande system. Kunskap om styr och reglerteknik. Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

Om oss
Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.
Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.
Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.
För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.
Läs gärna mer om oss på centio.se.
Vänligen skicka ditt CV på svenska.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Rörläggare

Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna rörläggare till vårt team. Som rörläggare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav rörläggning. Stödpackning, kringfyllning, plaströr, ledningsbädd, VA-ledning, ga... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna rörläggare till vårt team. Som rörläggare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav rörläggning. Stödpackning, kringfyllning, plaströr, ledningsbädd, VA-ledning, gasledning och dagvattensystem är exempel på arbetsmoment du ska behärska. Meriterande om du har erfarenhet av el- och stumsvetsning. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag
Uppskattning för väl utfört arbete
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt
Kollektivavtal Visa mindre

Stensättare

Ansök    Maj 23    YA Gruppen AB    Stensättare
Om jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna stensättare till vårt team. Som stensättare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav stensättning. Du ska kunna hantera laser och padda. Kantsten, gatsten och platt... Visa mer
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna stensättare till vårt team. Som stensättare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav stensättning. Du ska kunna hantera laser och padda. Kantsten, gatsten och plattor är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag
Uppskattning för väl utfört arbete
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt
Kollektivavtal Visa mindre

Ventilationsmontör

-Allt i ventilation Stockholm AB söker nu ventilationsmontörer. -Arbetet består av montering av kanaler, aggregaten och fläktar Installation av anläggningar inom ventilation, som Ventilationsmontör arbetar du huvudsakligen i teamet. -Vi kan erbjuda ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Visa mer
-Allt i ventilation Stockholm AB söker nu ventilationsmontörer.
-Arbetet består av montering av kanaler, aggregaten och fläktar Installation av anläggningar inom ventilation, som Ventilationsmontör arbetar du huvudsakligen i teamet.
-Vi kan erbjuda ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Visa mindre

Snickare

Ansök    Maj 23    YA Gruppen AB    Träarbetare/Snickare
Om jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna snickare till vårt team. Som snickare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav snickeriarbeten inom följande områden: nyproduktion, ROT-arbeten, köksmontering samt ... Visa mer
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna snickare till vårt team. Som snickare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav snickeriarbeten inom följande områden: nyproduktion, ROT-arbeten, köksmontering samt finsnickeri. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag
Uppskattning för väl utfört arbete
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt
Kollektivavtal Visa mindre

Anläggare

Om jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna anläggningsarbetare till vårt team. Som anläggningsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav mark- & anläggningsarbete inom ett eller flera av följande områ... Visa mer
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna anläggningsarbetare till vårt team. Som anläggningsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav mark- & anläggningsarbete inom ett eller flera av följande områden: Finplaneringsarbete, asfaltsjustering, stensättning, rörläggning/VA-arbete, arbete medhusgrunder samt dränerings- och schaktarbete. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag
Uppskattning för väl utfört arbete
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt
Kollektivavtal Visa mindre

Grävmaskinist

Ansök    Maj 23    YA Gruppen AB    Grävmaskinförare
Om jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna maskinförare till vårt team. Som maskinförare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: Schaktningsarbeten, kabelgrävning, dräne... Visa mer
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna maskinförare till vårt team. Som maskinförare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: Schaktningsarbeten, kabelgrävning, dränering, kanalisering, VA-arbeten och fibergrävning. Du ska behärska både hjul- och bandgrävare i varierande storlekar med rototilt. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag
Uppskattning för väl utfört arbete
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt
Kollektivavtal Visa mindre

Betongarbetare

Ansök    Maj 23    YA Gruppen AB    Betongarbetare
Om jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna betongarbetare till vårt team. Som betongarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: Ritningsläsning, formsnickeri, gjutn... Visa mer
Om jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna betongarbetare till vårt team. Som betongarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: Ritningsläsning, formsnickeri, gjutning, armering samt övriga allmänt förekommande arbetsuppgifter inom betongarbete. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag
Uppskattning för väl utfört arbete
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt
Kollektivavtal Visa mindre

Målare

Ansök    Maj 23    YA Gruppen AB    Målare
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna målare till vårt team. Som målare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag Du som söker har flerårig erfarenhet utav måleriarbeten inom följande områden: nyproduktion, ROT-arbeten och kompletteringsmålning. ... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna målare till vårt team. Som målare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag
Du som söker har flerårig erfarenhet utav måleriarbeten inom följande områden: nyproduktion, ROT-arbeten och kompletteringsmålning. Stor fördel om du behärskar sprutspackling och sprutmålning. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Projektledare - energidistribution

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du en erfaren projektledare som vill leda Sverige in i framtidens energiförsörjning? Eltel Power växer och vi behöver utöka vårt team med ytterligare en projektledare. Behoven och utmaningarna ökar kopplat till framtidens energiförsörjning och du blir en vikt... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du en erfaren projektledare som vill leda Sverige in i framtidens energiförsörjning? Eltel Power växer och vi behöver utöka vårt team med ytterligare en projektledare. Behoven och utmaningarna ökar kopplat till framtidens energiförsörjning och du blir en viktig del i att möta dessa. Power gör allt från beredning till montering och driftsättning av nya elektriska anläggningar inom spänningsområdena 0,4-36kV. Våra tjänster möjliggör elektrifiering av samhället, vilket är avgörande för mer hållbar energisystem och för att uppnå nationella mål för koldioxidneutralitet.

”Detta är det roligaste stället jag har jobbat på! Det beror på alla härliga kollegor och chefer – och jag har utvecklats jättemycket. Jag har fått mer ansvar och ett nytt sätt att se på projektledning.” Ebu, projektledare på Power

Arbetsuppgifter:
I rollen som Projektledare har du självständigt ansvar för allt som rör dina projekt. Du ansvarar och leder projekt mot ställda projektmål avseende tid, ekonomi, resurs och kvalité. Projekten kan variera i storlek från 1,5 miljoner SEK och uppåt. Projekten innebär ombyggnation eller nybyggnation av elnätet mot något av de stora nätbolagen. Vi har ett stort ramavtal med Ellevio där vi utför projekt på deras nät inom Stockholmsregionen.

Praktiskt kan det handla om att projektleda nyinstallation eller utbyte av utrustning, att ombesörja markarbeten på en sträcka på allt ifrån några hundra meter till flera kilometrar, förlägga nya kablar eller byta ut gamla, sätta upp nätstation, nya kabelskåp och ansluta kablarna samt att återställa marken i enlighet med väghållarens krav.

Som projektledare är du ekonomiskt, tekniskt och administrativt ansvarig för projektens genomförande kopplat till planering, styrning, uppföljning och avslutning i enlighet med uppställda mål. Du planerar för att arbetet utförs efter kundernas och andra kravställares önskemål och att hålla ihop helheten i projektet. Exempel på arbetsuppgifter:

Besök on-site och försyn

Kontakt med kund

Ledning och planering av underentreprenörer

Kalkylering och uppföljning kopplat till projektekonomi, kvalitet och tid

Medverkan vid kund- och byggmöten

Veckovis rapportering av ekonomi och progress

Stötta i offert- och anbudsarbete tillsammans med försäljningsorganisationen


Arbetena utförs i Stockholm, Täby, Vallentuna, Ekerö, Lidingö och Nynäshamn.

Du har ansvarar för både ekonomi, kvalitet och att samarbetet med kunden och kundens representanter fungerar.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Förutom ett spännande och viktigt jobb i trevlig arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler får du ett varierande arbete med mycket frihet och stort ansvar. Hos oss får du en arbetsplats i ett team med god stämning och högt i tak, där alla är självgående samtidigt som man stöttar varandra. Dessutom är resultaten goda vilket bidrar till en stark framåtanda.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor! Visa mindre

Håltagare

Ansök    Maj 23    YA Gruppen AB    Betonghåltagare
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna håltagare till vårt team. Som håltagare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav håltagning. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå borrning och håltagning i hå... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna håltagare till vårt team. Som håltagare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav håltagning. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå borrning och håltagning i hårda material som betong, sten och armerad betong. Betongslipning och bilningsarbeten förekommer också.Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Anläggningsarbetare Centrala Stockholm

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare. Om företaget Ta chansen med ditt nästa karriärskliv hos oss på Jobwise, med möjlighet att senare övergå till en direktanställning hos vårt snabbt växande och... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.

Om företaget
Ta chansen med ditt nästa karriärskliv hos oss på Jobwise, med möjlighet att senare övergå till en direktanställning hos vårt snabbt växande och väletablerade kundföretag.

Lär känna vår kund lite bättre Vårt kundföretag är en ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer i Norden, söker engagerade medarbetare för anläggningsarbeten i Stockholm. De är experter inom sitt område och tar hand om lekplatser, staket, lusthus, murar, trappor och mycket mer. Med kunder som stadsdelsförvaltningar, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och industrifastigheter, erbjuder de en högkvalitativ och miljöansvarig service som är certifierad enligt ISO standarder.

Varför ska du söka detta jobb?Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö där livspusslet prioriteras. Arbetsuppgifterna varierar dagligen, från att anlägga konstgräsplaner och lekplatser till snöröjning, vilket ger våra anställda möjlighet att ständigt lära sig nya saker och utveckla sina färdigheter.
Om tjänstenI rollen som anläggare är dessa vanligt förekommande arbetsuppgifterStenläggningSnickeri och verktygshanteringLäsa och förstå ritningarSvetsning och smideSnöröjning under vinterhalvåretHantera snöröjningsutrustning Framföra större fordon för anläggningsarbeten ochsnöröjningDu behöver inte vara expert på allt, men har du erfarenhet av några av ovanstående är du intressant för rollen som anläggare

Kvalifikationer och erfarenheter Erfarenhet av fysiskt och praktiskt utearbete Flytande i svenska eller engelskaVana av utomhusarbete året runt Körkort av klass B (manuell)
Meriterande
Dokumenterad trädgårds- eller annan specialiserad anläggningsutbildningFörarbevis för hjullastare, hjul- eller bandgrävare

Vem söker viVi söker dig som har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter, kanske har du till och medrelevant utbildning? Oavsett så är det viktigt att duär självgående och driven Du kommer att arbeta med stor frihet under eget ansvar och som en del av ett härligt team som värderar god sammanhållning. Här finns en starktro på att framgång bygger på lagarbete och individuell kompetens, därför söker vi någon med god samarbetsförmåga och som tar ansvar för sina arbetsuppgifter och vill utvecklas.
Driven och social
Förmåga att visa och initiativ
Arbetsstolthet och ansvarskänsla


Övrigt Placering kan variera, men mest sannolikt i centrala Stockholm
Anställningsformen är en 6 månaders provanställning med möjlighet till förlängning
För de som vill finns gott om möjligheter att jobba utöver heltid.
Självklart omfattas du av kollektivavtalVi erbjuder digMöjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare
Bra utvecklingsmöjligheter för den som vill
En bra relation med en omtänksam chef
En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal

Ta chansen, sök med eller utan CV direkt i denna annons
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världenSom anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda.Vi kommer attvara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Ventilationsplåtslagare - Älvsjö - Heltid

Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Vi söker dig som är ventilationsplåtslagare! Är du en noggrann person med hög arbetsmoral och trivs i tillverkande verkstadsmiljö? Då ska du läsa vidare - kanske är det dig vi letar efter? Du har flera års erfarenhet som ventilationsplåtslagare och vet hur man gör en plåtutbredning för hand om så kr... Visa mer
Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Vi söker dig som är ventilationsplåtslagare!
Är du en noggrann person med hög arbetsmoral och trivs i tillverkande verkstadsmiljö? Då ska du läsa vidare - kanske är det dig vi letar efter?
Du har flera års erfarenhet som ventilationsplåtslagare och vet hur man gör en plåtutbredning för hand om så krävs.
Som person är du praktiskt lagd och du trivs med att jobba efter mål och mätbara tal. Du känner dig hemma i en producerande verksamhet och är engagerad i ditt arbete. Struktur och noggrannhet är något som du värderar högt och du tar ansvar för dina uppgifter. En av dina många styrkor är att du kan arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalité.
Du har också en god samarbetsförmåga och ser dig själv som en lagspelare. Du är en nyfiken och frågvis person som vill lära dig nya saker och utvecklas i ditt arbete.
Hög arbetsmoral, uppriktighet och punktlighet samt ett inre driv är egenskaper som gör att du kommer lyckas i denna roll.
Arbetet kräver att du är duktig på att förstå svenska i och med att våra säkerhetsföreskrifter och arbetsrutiner endast finns på svenska.
Arbetsuppgifter:
Bearbeta metall-, plåt- och arbetsstycken till detaljer som ingår i Bevegos produktion.
Säkerställa att utfört arbete sker med fokus på hög kvalitet
Lasta, sortera och sammanställa gods
Genomföra daglig tillsyn vid användning av maskiner
Aktivt medverka i arbetet med produktionsförbättringar
Hålla ordning och reda

Kvalifikationer:
Kunna tala och skriva svenska
Punktlighet
Positiv inställning och en hög arbetsmoral

Meriterande:
B-körkort
Truckkort A+B

Arbetstider: Mån-fre 07.00-16.00
Plats: Älvsjö
Tjänsten tillsätts löpande, välkommen med din ansökan snarast.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Consto söker platschefer till Stockholm!

Inledning Letar du efter nästa utmaning och trivs i en miljö där du får vara med och leda och driva projekt? Skulle du beskriva dig som lyhörd och beslutsam? Vi söker nu en engagerad och erfaren platschef med en bakgrund inom bygg. Känns detta som dig? Då kan du vara vår nästa platschef! Information om tjänsten Med total kvalitet i alla led ska Consto vara en ledande och välkänd byggaktör inom regionen. Med engagemang, skickliga medarbetare och moderna ... Visa mer
Inledning

Letar du efter nästa utmaning och trivs i en miljö där du får vara med och leda och driva projekt? Skulle du beskriva dig som lyhörd och beslutsam? Vi söker nu en engagerad och erfaren platschef med en bakgrund inom bygg. Känns detta som dig? Då kan du vara vår nästa platschef!

Information om tjänsten

Med total kvalitet i alla led ska Consto vara en ledande och välkänd byggaktör inom regionen. Med engagemang, skickliga medarbetare och moderna byggmetoder erbjuder Consto behovsanpassade totalåtaganden inom byggnation. Genom nytänkande, genomtänkta samarbetsformer och ständig kostnadseffektivitet ska Consto vara ett självklart alternativ för professionella byggbeställare inom både privat och offentlig sektor. Leverans skall ske till rätt pris och med rätt kvalitet i rätt tid.
Consto fortsätter att expandera och söker efter fler erfarna Platschefer till kommande projekt runt Stockholmsområdet. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en varm arbetsmiljö med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor.

Vi erbjuder dig

I rollen som platschef är du ansvarig för projektens utförande där du kommer spendera dina dagar tillsammans med kompetenta arbetsledare, projektingenjörer och entreprenadingenjörer som ingår i ditt team.

Arbetsuppgifter

I rollen som platschef på Consto ansvarar du för att planera och verkställa den dagliga verksamheten i de olika projekten inom nyproduktion bostäder eller kommersiella fastigheter. Du kommer att ha en nyckelroll i projektet där du ansvarar över projektens utförande såsom att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter: Har det fulla personalansvaret på arbetsplatsen och leder och fördelar arbetet efter samråd med arbetsledare och underentreprenörer.
Ansvarar för att arbetsmiljöarbetet efterlevs och att skyddsronder genomförs.
Ansvarar för upprättande av produktionskalkyl med tillhörande avstämning.
Ansvarar för att planeringsarbete utförs genom Huvudtidplan, Deltidplaner samt Leveranstidplaner
Ansvarar för projektinköp och materialavrop tillsammans med entreprenadingenjör och projektingenjör
Ansvarar för att arbetet bedrivs enligt tidsplan, budget och övriga planer
Deltar i byggmöten och ekonomimöten med beställare.
Leder UE-möten, lagbasmöte samt arbetsplatsmöten med egen personal.


Vi söker dig som

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i rollen som platschef samt har en bakgrund som högskoleingenjör alternativt kunskaper/erfarenhet som vi bedömer likvärdiga. Vi tror att du har god dator och systemvana och erfarenhet av att arbeta i bostadsprojekt. Det är meriterande om du även har erfarenhet av kommersiella projekt.
Din erfarenhet är av stor vikt men även dina personliga kvalifikationer. Du ska förstå och efterleva Constos uppförandekod samt dela bolagets grundläggande värderingar, ärlig, ansvarsfull, pålitlig, självständig. Vi tror också att du har en god ledar-, planerings- och organisationsförmåga för att passa in i denna roll.

B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Övrigt
  Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Kontaktperson för rekryteringen: Klara Andersson, klara.andersson@simplifiedco.se
 
I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval. Visa mindre

SJ Stockholmståg söker Fordonsingenjör med inriktning kylteknik

Ansök    Maj 23    SJ AB    Civilingenjör, järnväg
SJ Stockholmståg (SJP) är ett dotterbolag till SJ AB och har sedan den 3 mars 2024 ett totalansvar för pendeltågen; trafik, underhåll och service. Pendeltågstrafiken är en viktig pulsåder för många boende i Stockholmsregionen. En vanlig tisdag reser över 340 000 personer med pendeltågen i Stockholm och när staden växer är det vårt ansvar att erbjuda möjligheten att resa på ett hållbart sätt. Tillsammans med våra drygt 1 800 medarbetare arbetar vi i ett ... Visa mer
SJ Stockholmståg (SJP) är ett dotterbolag till SJ AB och har sedan den 3 mars 2024 ett totalansvar för pendeltågen; trafik, underhåll och service. Pendeltågstrafiken är en viktig pulsåder för många boende i Stockholmsregionen. En vanlig tisdag reser över 340 000 personer med pendeltågen i Stockholm och när staden växer är det vårt ansvar att erbjuda möjligheten att resa på ett hållbart sätt.

Tillsammans med våra drygt 1 800 medarbetare arbetar vi i ett nära samarbete med Trafikförvaltningen (SL) för att skapa en trygg, stabil och pålitlig pendeltågstrafik för våra medarbetare och resenärer. Din kommande roll? 

Är du civilingenjör med intresse och/eller erfarenhet av att arbeta inom järnvägsbranschen? Arbetar du gärna självständigt och med högt eget ansvar i en miljö där ingen dag är sig lik? Då är du kanske SJ Stockholmstågs nya fordonsingenjör!

I rollen som fordonsingenjör på SJ Stockholmståg har du en nyckelroll i att samverka med Förvaltare Fordon vid förvaltning, vidmakthållning och utveckling av fordonen inom pendeltågskontraktet på ett kostnadseffektivt sätt under dess livscykel. Du kommer arbeta med att leverera hela och säkra fordon enligt de affärsmässiga förutsättningarna i vårt trafikavtal för att bidra till att uppnå SJ Stockholmstågs mål. Detta inkluderar även att säkerställa att fordonen är trafiksäkra, genom att säkerställa att underhåll och förändringar av fordonssystem och fordonsförvaltning följer gällande Järnvägssäkerhetsregler.

Du kommer medverka för att tillgångar underhålls och vidmakthålls ur ett långsiktigt LCC-perspektiv på ett sådant sätt att tillgångarnas prestanda och funktion upprätthålls under den tekniska livslängden. Detta innebär bland annat att driva och leda strategiska frågor och projekt samt genomföra analyser. I arbetet ingår att ta hänsyn till bland annat driftsekonomi och kvalitet samt fordonens trafik- och elsäkerhet.

Vidare innebär rollen:


• Följa upp fordonen ur ett ekonomiskt och affärsmässigt perspektiv.
• Driva underhållsförbättringar och utveckla underhållsprogram.
• Arbeta med kravställning på underhåll, ombyggnader och upprustningar av fordon.
• Bidra med fordonskompetens i projekt och arbetsgrupper samt delta i och leda projekt och fordonsaktiviteter.
• Dalta och medverka vid kyl och fordonsutbildningar
• Leda tekniska utredningar samt genomföra felanalys och livslängdsanalys.
• Kommersiell uppföljning av avtal.
• Upprätta underlag för beställningar/upphandlingar.
• Leda Företagscertifiering kyla för Stockholmståg.

Som Fordonsingenjör?ingår du i enheten för Förvaltning och Teknik inom vårt affärsområde Fordon. Rollen är placerad i vår depå i Älvsjö, men du kommer även röra dig runt på våra andra depåer i Södertälje och Bro.  

Förväntningar på den vi söker 

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande inom kylteknik. Du har erfarenhet av arbete med kylteknik samt är certifierad enligt kylcertifikat Kategori 1. Meriterande är att du har erfarenhet från järnvägsfordon.

Som person har du stor vilja och förmåga att samarbeta samt att skapa, utveckla och bibehålla relationer. Du är strukturerad, noggrann och flexibel samt gillar att ha många bollar i luften. Du tar gärna egna initiativ att driva frågor och utvecklingsområden – helt enkelt en naturlig projektledare.

Ansökan och information? 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Vad är SJ Stockholmståg AB?

SJ Stockholmståg AB ingår i SJ AB koncernen som är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande - framtidens sätt att resa. SJs tågtrafik i egen regi kännetecknas av längre resor med snabb- och nattågstrafik samt regional tågtrafik mellan större städer i Sverige och huvudstäderna i Skandinavien. Den upphandlade trafiken kännetecknas av kortare tågresor mellan arbete, studier och boende inom ett län eller region. SJ är ett aktiebolag som ägs av svenska staten med uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg. Läs mer på?www.sj.se Visa mindre

Självgående Snickare

Företaget Home Biulder AB är I en mycket snabb utveckling och därför behöver vi erfarna snickare. Företaget har kollektivavtal med byggnads och följer alla regler som det ska. Vi jobbar mest inom Snickeri med allting som har och göra med det. Vi jobbar mest i Stockholm. Vi samarbetar med stora företag och därför behöver vara duktiga och seriösa dem som söker jobbet. Vi pratar bara med seriösa personer som tänker på jobbet och respekterar regler. Emai... Visa mer
Företaget Home Biulder AB är I en mycket snabb utveckling och därför behöver vi erfarna snickare.
Företaget har kollektivavtal med byggnads och följer alla regler som det ska.
Vi jobbar mest inom Snickeri med allting som har och göra med det.
Vi jobbar mest i Stockholm.
Vi samarbetar med stora företag och därför behöver vara duktiga och seriösa dem som söker jobbet.
Vi pratar bara med seriösa personer som tänker på jobbet och respekterar regler.
Email Info@homebuilder.se. Visa mindre

Projektledare - energidistribution

Är du en erfaren projektledare som vill leda Sverige in i framtidens energiförsörjning? Eltel Power växer och vi behöver utöka vårt team med ytterligare en projektledare. Behoven och utmaningarna ökar kopplat till framtidens energiförsörjning och du blir en viktig del i att möta dessa. Power gör allt från beredning till montering och driftsättning av nya elektriska anläggningar inom spänningsområdena 0,4-36kV. Våra tjänster möjliggör elektrifiering av samh... Visa mer
Är du en erfaren projektledare som vill leda Sverige in i framtidens energiförsörjning? Eltel Power växer och vi behöver utöka vårt team med ytterligare en projektledare. Behoven och utmaningarna ökar kopplat till framtidens energiförsörjning och du blir en viktig del i att möta dessa. Power gör allt från beredning till montering och driftsättning av nya elektriska anläggningar inom spänningsområdena 0,4-36kV. Våra tjänster möjliggör elektrifiering av samhället, vilket är avgörande för mer hållbar energisystem och för att uppnå nationella mål för koldioxidneutralitet.

”Detta är det roligaste stället jag har jobbat på! Det beror på alla härliga kollegor och chefer – och jag har utvecklats jättemycket. Jag har fått mer ansvar och ett nytt sätt att se på projektledning.” Ebu, projektledare på Power

Arbetsuppgifter:
I rollen som Projektledare har du självständigt ansvar för allt som rör dina projekt. Du ansvarar och leder projekt mot ställda projektmål avseende tid, ekonomi, resurs och kvalité. Projekten kan variera i storlek från 1,5 miljoner SEK och uppåt. Projekten innebär ombyggnation eller nybyggnation av elnätet mot något av de stora nätbolagen. Vi har ett stort ramavtal med Ellevio där vi utför projekt på deras nät inom Stockholmsregionen.

Praktiskt kan det handla om att projektleda nyinstallation eller utbyte av utrustning, att ombesörja markarbeten på en sträcka på allt ifrån några hundra meter till flera kilometrar, förlägga nya kablar eller byta ut gamla, sätta upp nätstation, nya kabelskåp och ansluta kablarna samt att återställa marken i enlighet med väghållarens krav.

Som projektledare är du ekonomiskt, tekniskt och administrativt ansvarig för projektens genomförande kopplat till planering, styrning, uppföljning och avslutning i enlighet med uppställda mål. Du planerar för att arbetet utförs efter kundernas och andra kravställares önskemål och att hålla ihop helheten i projektet. Exempel på arbetsuppgifter:

- Besök on-site och försyn
- Kontakt med kund
- Ledning och planering av underentreprenörer
- Kalkylering och uppföljning kopplat till projektekonomi, kvalitet och tid
- Medverkan vid kund- och byggmöten
- Veckovis rapportering av ekonomi och progress
- Stötta i offert- och anbudsarbete tillsammans med försäljningsorganisationen

Arbetena utförs i Stockholm, Täby, Vallentuna, Ekerö, Lidingö och Nynäshamn.

Du har ansvarar för både ekonomi, kvalitet och att samarbetet med kunden och kundens representanter fungerar.

Varför ska jag välja Eltel som arbetsgivare?
Förutom ett spännande och viktigt jobb i trevlig arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler får du ett varierande arbete med mycket frihet och stort ansvar. Hos oss får du en arbetsplats i ett team med god stämning och högt i tak, där alla är självgående samtidigt som man stöttar varandra. Dessutom är resultaten goda vilket bidrar till en stark framåtanda.

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till att Sveriges kritiska infrastruktur som möjliggör såväl förnybar energi som högpresterande kommunikationsnätverk fungerar. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete, det finns således stora möjligheter att växa med oss om du vill – både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba hos oss är alla trevliga och kompetenta kollegor!
För att lyckas i rollen tror vi att du har:

- Erfarenhet av eldistribution och/eller energidistribution
- Erfarenhet av projektledning och av att driva projekt
- Erfarenhet av entreprenadjuridik
- ESA, EBR, AMA, BAS U/BAS P
- B-körkort

Du har en relevant utbildningsbakgrund, antagligen som civilingenjör eller liknande.
Du är en klippa på ekonomi och resultatuppföljning och har du jobbat som projektchef är det starkt meriterande. Vidare är du bra på Excel, talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Har du utbildning inom el är det ett plus.

Som person är du självgående, strukturerad, bra på att skapa relationer och du trivs med variation i ditt arbete och gillar att lösa problem och hantera oförutsedda händelser.

Ytterligare information

- Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning.
- Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan på 08-585 37600 eller på johan.jervehed@eltelnetworks.se, har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta mig (Mia) på 072-4579696 eller via mail maria.jungefors@eltelnetworks.se

Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna så snart som möjligt då annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbar du på ett rekryterings- eller bemanningsföretag?
Vi har upphandlat de leverantörer vi behöver för närvarande.

Eltel är den ledande leverantören av tjänster för kritisk infrastruktur. Vi designar, planerar, bygger och säkrar driften av el- och kommunikationsnätverk i hela Sverige på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter.

Vi är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi på Eltel kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Vi har ambitionen att vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar. Vi söker nu fler engagerade människor som vill bli en del av vårt företag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt andra försäljare av ytterligare tjänster kopplat till våra rekryteringar. Vi har upphandlat de tjänster vi behöver. Vid andra frågor; kontakta oss centralt på rekrytering@eltelnetworks.se. Visa mindre

Specialist byggarbetsmiljö till Stora Projekt, Förbifarten

Ansök    Maj 23    Trafikverket    Byggnadsingenjör
Är du specialist med ledaregenskaper inom trafiksäkerhet, elsäkerhet eller byggarbetsmiljö och vill vara med och bidra med din kompetens i ett av Sveriges största infrastrukturprojekt? Då kan det vara dig vi söker! Specialist byggarbetsmiljö till Stora Projekt, Förbifarten Arbetsuppgifter Som Specialist inom säkerhetsområdet, väg och järnväg på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du ge... Visa mer
Är du specialist med ledaregenskaper inom trafiksäkerhet, elsäkerhet eller byggarbetsmiljö och vill vara med och bidra med din kompetens i ett av Sveriges största infrastrukturprojekt? Då kan det vara dig vi söker!


Specialist byggarbetsmiljö till Stora Projekt, Förbifarten

Arbetsuppgifter

Som Specialist inom säkerhetsområdet, väg och järnväg på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.
Inom verksamhetsområde Stora Projekt finns Förbifart Stockholm som är en av Sveriges största investeringar i infrastruktur med en årlig budget om ca 5 miljarder. Det är en viktig pusselbit för att skapa en tillgängligare Stockholmsregion - vägen binder ihop norra, västra och södra Stockholm och gör det möjligt för människor, varor och tjänster att ta nya, smidigare vägar.
Jag heter Peter Assor och är din framtida chef. Hos oss är laget före jaget en viktig aspekt och i laget ingår alla. Detta skapar närhet och tillgänglighet mellan kollegor och chefer. Mitt önskemål och vision är att vi genom nyfikenhet, vilja att samverka och att vi har ett proaktivt arbete gemensamt ska eftersträva en god byggarbetsmiljö där alla ska få komma hem oskadade efter en arbetsdag. Hoppas att just du är intresserad av att komma och jobba med mig och mitt team!
Som specialist inom Byggarbetsmiljö på Stora Projekt - Förbifarten har du till uppgift att arbeta med området byggarbetsmiljö både utifrån ett projektnära perspektiv i investeringsprojekten men även ur ett Trafikverksperspektiv. Organisatoriskt tillhör du avdelning Verksamhetsstyrning, sektion Byggarbetsmiljö. Rollen innebär att du inom projektverksamheten på ett operativt sätt arbetsleder och stöttar en grupp om 8 specialister inom området Byggarbetsmiljö, där ni gemensamt samordnar, driver och arbetar med utvecklingen av byggherrens arbetsmiljöarbete på kort och lång sikt. Arbetet innefattar även el- och trafiksäkerhet för väg med tillhörande uppföljning.
Genom många kontakter och samarbeten samt genom att skapa effektiva processer säkerställer du att vi följer lagstiftning, myndighetskrav och myndighetens egna mål och standarder. Du är också aktiv i vår hantering av avvikelser, både ur myndighets- och förbättringsperspektiv. I dina arbetsuppgifter ingår t ex att:
Stödja programmet och projekten med analyser och beslutsunderlag
Granskning av interna och externa entreprenadspecifika dokument så som byggarbetsmiljöplan, risklista, APD-plan, arbetsberedningar osv
Stödja vid rapportering och hantering av olyckor, tillbud och avvikelser samt följa upp åtgärder kring dessa
Kontroll och uppföljning av programmet och projektens byggherreansvar samt rapportering i Trafikverkets uppföljningsverktyg
Hålla interna utbildningar och workshops inom området
Agera kravställare och rådgivare inom myndigheten inom byggarbetsmiljö och el- och trafiksäkerhet


Övrig information

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Assor på telefon 010-1236016.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer hålls via Skype och är planerade att ske den 27 och 28 juni.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid. #LI-Hybrid

Kvalifikationer

Vem är du?
Som person drivs du av att vilja förbättra säkerhets- och byggarbetsmiljöarbetet. Du tar initiativ och du har förmåga att anpassa dig och hitta lösningar genom ett prestigelöst fokus. Du är en ledare som är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer och hantera olika intressen och perspektiv. Det innebär till exempel att du är kommunikativ, lyhörd samt har god samarbetsförmåga. Du trivs i sammanhang där du får använda dig av din goda struktur och analytiska problemlösningsförmåga. För rätt person finns framtida möjligheter att hålla i samordningen av tillkommande resurser i programmet. 
Vi söker dig som
har högskole- eller universitetsutbildning med teknisk inriktning eller har annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
har några års ledarerfarenhet, exempelvis som projekt-, team- eller uppdragsledare
har erfarenhet i närtid av att arbeta med byggarbetsmiljö i projektverksamhet, dvs i planerings-, projekterings-, entreprenad till överlämningsskede
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
har körkort för personbil

Det är meriterande om du
har erfarenhet av arbete inom el- och/eller trafiksäkerhet för väg
har erfarenhet av att arbeta med att implementera metoder och arbetssätt inom byggarbetsmiljö
har erfarenhet av att arbeta i bygg -och anläggningsbranschen


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Servicetekniker kyla till Coromatic

Ansök    Maj 23    Coromatic AB    Kylmontör/Kyltekniker
Är service, driftsättning och optimering av kylanläggningar det roligaste i ditt jobb? Får datahallar som arbetsplats dig att le lite bredare? Vill du jobba i ett starkt team som ställer upp för varandra och har kul ihop? Om rollen I kylteamet är vår uppgift att serva, underhålla och fel-avhjälpa våra kunders system. Fokus ligger på underhållsservice och gillar du att arbeta med felsökning, tolka värden och optimera våra kunders kylanläggningar kommer du... Visa mer
Är service, driftsättning och optimering av kylanläggningar det roligaste i ditt jobb? Får datahallar som arbetsplats dig att le lite bredare? Vill du jobba i ett starkt team som ställer upp för varandra och har kul ihop?

Om rollen

I kylteamet är vår uppgift att serva, underhålla och fel-avhjälpa våra kunders system. Fokus ligger på underhållsservice och gillar du att arbeta med felsökning, tolka värden och optimera våra kunders kylanläggningar kommer du att trivas här. Frihet under ansvar är våran filosofi. Vi i kyl-teamet är ett starkt team med mycket engagemang som ställer upp för varandra. Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra och tycker om att ha kul på jobbet.

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:

• Gymnasieutbildning alt. KY-utbildning inom kyla
• Kylcertifikat kat 1
• Svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort
• Vana i att arbeta i Officepaketet

På Coromatic står utveckling i fokus – grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling, och vi kommer att se till att du får alla nödvändiga certifikat och vidareutbildning som behövs. Du behöver ha intresse och engagemang för kylteknik, resten fixar vi! Vi letar efter dig som arbetar strukturerat och målinriktat, och som gillar att jobba tillsammans med kunder och kollegor.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll. Säkerhetsprövningen görs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats.

Coromatic har mer än 600 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som kyltekniker hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan i formuläret nedan (inget CV behövs), eller mejla rekryterande chef Daniel Håkansson på daniel.hakansson@coromatic.se.

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till stina.zillen@coromatic.se. Visa mindre

Ställningsmontörer sökes till Hannka Bygg AB

Ansök    Maj 23    WORKNORDIC GROUP AB    Ställningsbyggare
Är du en erfaren ställningsmontör som söker nya utmaningar? Vill du vara en del av ett dynamiskt team i en växande byggfirma? Då är det dig vi söker! Om företaget Hannka Bygg AB är ett väletablerat byggföretag med en lång tradition av kvalitet och professionalitet. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom byggsektorn och är stolta över att leverera projekt i tid och med högsta standard. Vårt huvudkontor ligger i [stad/område], men vi utför uppdrag över hel... Visa mer
Är du en erfaren ställningsmontör som söker nya utmaningar? Vill du vara en del av ett dynamiskt team i en växande byggfirma? Då är det dig vi söker!


Om företaget
Hannka Bygg AB är ett väletablerat byggföretag med en lång tradition av kvalitet och professionalitet. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom byggsektorn och är stolta över att leverera projekt i tid och med högsta standard. Vårt huvudkontor ligger i [stad/område], men vi utför uppdrag över hela regionen.


Om tjänsten
Som ställningsmontör hos oss kommer du att spela en nyckelroll i våra byggprojekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:


- Montering och demontering av byggställningar på olika projekt.
- Säkerställa att ställningarna monteras enligt gällande säkerhetsföreskrifter och standarder.
- Samarbete med andra yrkesgrupper på byggarbetsplatsen för att säkerställa smidiga och säkra arbetsprocesser.
- Underhåll och inspektion av ställningar för att säkerställa säkerheten för alla på arbetsplatsen.
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som ställningsmontör ser vi att du har:


- Dokumenterad erfarenhet som ställningsmontör.
- Certifikat och utbildningar relevanta för ställningsmontering.
- God fysisk kondition och förmåga att arbeta på höga höjder.
- Starkt säkerhetstänk och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter.
- God samarbetsförmåga och förmåga att arbeta i team.
- B-körkort ej krav, men meriterande.
Vi erbjuder
Hos Hannka Bygg AB får du möjligheten att arbeta i ett företag som värdesätter sina medarbetare och deras utveckling. Vi erbjuder:


- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Möjlighet till vidareutbildning och certifiering.
- En trygg och säker arbetsmiljö.
- Trevlig arbetskultur med god sammanhållning och stöttande kollegor.
Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Målare sökes till väletablerat företag i Stockholm

Ansök    Maj 23    Meet a Group international AB    Målare
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Submit söker nu efter en målare för anställning hos vår kund i Stockholm. Om kunden: Grundandes 2009 och har på 15 år etablerat sig som ett av Stockholms mest pålitliga varumärke inom måleri. De utför arbeten mot såväl privatperson som större en... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Submit söker nu efter en målare för anställning hos vår kund i Stockholm.


Om kunden:

Grundandes 2009 och har på 15 år etablerat sig som ett av Stockholms mest pålitliga varumärke inom måleri. De utför arbeten mot såväl privatperson som större entreprenader och tar jobb i hela Stockholmsregionen. De är nu ute efter att anställa en ny kollega för att ersätta en tidigare som valt annan karriär i livet.

Förmåner:

Enl. kollektivavtal


Arbetsuppgifter:

Spackling

Slipning

Målning

Tapetsering


Profil:

Socialt kompetent

Svensktalande

Självgående


Krav:

+2 års erfarenhet som målare

B-körkort med god körvana i Stockholms innerstad

Flytande svenska i tal & skrift


Meriterande

MästarbrevPlats: Stockholm

Lön: Enl. kollektivavtal

Arbetstid: 07-16, mån-freLåter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta alexander@submitbemanning.se Visa mindre

Projektledare installation till Stockholm

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och har ca 100 anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion.   ... Visa mer
Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och har ca 100 anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion.  
Våra värdeord är  Engagemang  (jag bryr mig om),  Drivkraft  (jag får det gjort) och    Ekonomi  (ett hållbart resultat).
Läs mer om oss på   www.edekyl.se

Projektledare installation
-  driven, erfaren och en god administratör
Nu utökar vi vårt team i Stockholm med ytterligare en  erfaren  projektledare,  som gärna kommer från installationsbranschen. Det är du som ansvarar för att våra installationsprojekt drivs effektivt och genomförs enligt angivna direktiv, mål, budget och tidsplaner.
I din roll agerar du arbetsledare, samordnare och även informatör. Ditt fokus blir att ansvara för planering och styrning av tilldelade resurser, så projektuppdragets mål uppfylls till varje pris.

I rollen som  projektledare  hos oss på Edekyl & Värme, blir du en del av ett team där du får stöttning både tekniskt och med viss administration. Samtidigt söker vi dig som har  god teknisk  förståelse  samt  stort intresse för energieffektivisering. Vi söker dig som ser god struktur, ordning och reda som självklara egenskaper.

Att du som  projektledare  hos oss har en god dialog och en nära relation med våra kunder ingår självklart som en naturlig del i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Ledarrollen ligger naturligt för dig. Vi värdesätter ansvarskänsla högt och likaså att du förstår vikten av en god och sund ekonomi i projekten.
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har  grundläggande företagsekonomiska  kunskaper  samt  god dator- och systemvana.
Har du tidigare erfarenhet som  projektledare inom installationsbranschen  så är det ett stort plus i kanten.

Vi på Edekyl & Värme tar helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen.  Vårt kontor är beläget i Skarpnäck, där du har din primära arbetsplats.
Låter det intressant? Eller har du kanske frågor kring rollen?
Då är du välkommen att höra av dig till Åsa Quarfordt, Best Bemanning & Rekrytering som driver den här processen för Edekyl & Värme´s räkning. Du når Åsa på tel 070-618 06 75.

Vi vill ha ditt personliga brev och din CV snarast, dock senast den 17/6-24. Sök redan idag, urval kan komma att ske under ansökningsperioden. Visa mindre

Målare sökes till välkänt företag i Stockholm

Ansök    Maj 23    Meet a Group international AB    Målare
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Submit söker nu efter en målare för direkt anställning till vår kund i Stockholm. Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ o... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Submit söker nu efter en målare för direkt anställning till vår kund i Stockholm.Om oss:

Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en proffsig rekryteringsprocess från början till slut.

Om kunden:

Grundandes 2009 och har på 15 år etablerat sig som en av Stockholms mest pålitliga varumärke inom måleri. De utför arbeten mot såväl privatperson som större entreprenader och tar jobb i hela Stockholmsregionen. De är nu ute efter att anställa en ny kollega för att ersätta en tidigare som valt annan karriär i livet.

Förmåner:

Enl. kollektivavtal


Arbetsuppgifter:

Spackling

Slipning

Målning

Tapetsering


Profil:

Socialt kompetent

Svensktalande

Självgående


Krav:

+5 års erfarenhet som målare

B-körkort med god körvana i Stockholms innerstad

Flytande svenska i tal & skrift


Meriterande

MästarbrevPlats: Stockholm

Start: Mitten på Juni

Lön: Enl. kollektivavtal

Arbetstid: 07-16, mån-freLåter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta alexander@submitbemanning.se Visa mindre

Snickare Stockholm

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar tillyrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare  Emila Olsson  på telefonnummer  0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se.  


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Duktiga yrkesarbetare inom Mark & Anläggning sökes!

Vi söker söker duktiga och självgående yrkesarbetare inom mark anläggning för projekt runt om Stockholmsområdet. Du har erfarenhet av rörläggning, jordschakt och andra relevanta arbetsuppgifter inom anläggaryrket. Som person är du flexibel, lugn och har förmågan att hantera olika arbetsrelaterade situationer på ett professionellt sätt. Krav: Självgående och ansvarsfull i ditt arbete. God kommunikationsförmåga på svenska eller engelska. Erfarenhet av... Visa mer
Vi söker söker duktiga och självgående yrkesarbetare inom mark anläggning för projekt runt om Stockholmsområdet. Du har erfarenhet av rörläggning, jordschakt och andra relevanta arbetsuppgifter inom anläggaryrket.

Som person är du flexibel, lugn och har förmågan att hantera olika arbetsrelaterade situationer på ett professionellt sätt.


Krav:
Självgående och ansvarsfull i ditt arbete.
God kommunikationsförmåga på svenska eller engelska.
Erfarenhet av rörläggning, jordschakt och andra relevanta arbetsuppgifter inom anläggaryrket.

Vi erbjuder:
Kollektivavtal med förmåner som försäkring, betald semester, reseersättning/milersättning.
Timlön med en 40-timmars arbetsvecka.

 
Om du uppfyller ovanstående kriterier samt är intresserad, vänta inte in med din ansökan!

Ansök via vår hemsida www.prowork.se eller skicka ditt CV och beskrivning av din arbetslivserfarenhet som anläggare till adnan@prowork.se.
Intervjuer genomförs löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan! Visa mindre

ALLHANTVERKARE gärna med Plattsättarkompetens

Vårt företag har funnits i drygt 35 år och är ett företag som ser kvalité som ledstjärnan och är ISO certifierade för Miljö, Kvalité och Arbetsmiljö. Vi hjälps åt att skapa en bra arbetsplats och god stämning, genom detta utför vi bra arbete och får nöjda kunder. Medelanställningstiden hos oss är runt 10 år, så detta är en arbetsplats att trivas på. Vi behöver nu en ny medarbetare till vårt härliga team och söker en allsidig hantverkare gärna med våtru... Visa mer
Vårt företag har funnits i drygt 35 år och är ett företag som ser kvalité som ledstjärnan och är ISO certifierade för Miljö, Kvalité och Arbetsmiljö.


Vi hjälps åt att skapa en bra arbetsplats och god stämning, genom detta utför vi bra arbete och får nöjda kunder.


Medelanställningstiden hos oss är runt 10 år, så detta är en arbetsplats att trivas på.
Vi behöver nu en ny medarbetare till vårt härliga team och söker en allsidig hantverkare gärna med våtrumsbehörighet som tycker om att arbeta både självständigt och i grupp.
Du som söker ska ha mångårig erfarenhet, vara allsidig och kunna ex vis byta/bygga kök, göra diverse små reparationer/renoveringar och gärna även ha erfarenhet inom plattsättning.
Arbeten utförs mestadels i de fastigheter vi på Aphos Förvaltning har teknisk förvaltning i men kan även utföras i andra fastigheter, det kan vara allt från mindre till större arbeten/projekt.
I arbetsuppgifter ingår alla förekommande snickeri/allhantverkaruppgifter ex vis byta trösklar, dörrar, reparera förråd till att bygga om kök och badrum, och göra hyresgästanpassningar i bland annat lokaler samt hjälpa till i teamet vid andras frånvaro vilket gör att arbetet blir mycket varierande.
Du måste även behärska svenska i tal och skrift för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt samt inte vara främmande för att arbeta med digitala arbetsordrar i mobil, där alla arbeten och tider registreras.
Meriterande är kunskaper inom rör och el samt våtrumsbehörighet. Visa mindre

Ventilationstekniker

Ansök    Maj 22    Jobway AB    Ventilationsmontör
Är du på jakt efter en ny utmaning i en varierande arbetsmiljö? Vill du komma till ett företag där man satsar på sina anställda med utveckling och roliga gemensamma aktiviteter? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag! I tjänsten som ventilationstekniker på Ingenjörsfirman Gösta Schelin AB kommer du ha en betydelsefull och "central roll" där du dagligen jobbar med bland annat service, underhåll, injusteringar, felsökningar samt hålla goda kundrelationer. ... Visa mer
Är du på jakt efter en ny utmaning i en varierande arbetsmiljö? Vill du komma till ett företag där man satsar på sina anställda med utveckling och roliga gemensamma aktiviteter?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som ventilationstekniker på Ingenjörsfirman Gösta Schelin AB kommer du ha en betydelsefull och "central roll" där du dagligen jobbar med bland annat service, underhåll, injusteringar, felsökningar samt hålla goda kundrelationer. Projekten finns mestadels centralt i Stockholm och till viss del omnejd.

För att lyckas i denna roll har du:

Tidigare erfarenhet inom yrket
B körkort
Svenska i tal och skrift
Meriterande om du har OVK certifiering


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är social, ansvarsfull och drivs av kvalitativa projekt och service. Din förmåga av kommunikation, planering och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten. 

Vi erbjuder dig:

En roll på ett företag med höga ambitioner och gott renommé
6 veckors semester
Gemensamma resor och aktiviteter ihop med kollegor


I denna rekrytering samarbetar Ingenjörsfirman Gösta Schelin med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Gösta Schelin AB är ett privatägt komplett entreprenad- och serviceföretag inom luftbehandling som utfört ventilationsinstallationer och service sedan starten 1953. Vi utför totalentreprenader inklusive projektering, utförandeentreprenader och service på allt inom inomhusklimat. Vi arbetar främst med kommersiella fastigheter, industri- och bostadsprojekt, både nyproduktion och ombyggnader. Våra uppdragsgivare är i första hand fastighetsägare, byggnadsfirmor, industribolag och projektledningsföretag. Med hjälp av vår långa erfarenhet genomför vi även många energisparprojekt för att sänka kostnader åt våra kunder. Visa mindre

Sommarjobb: Värmekabeltekniker för Luftvärmepumpar

Är du intresserad av att arbeta med värmekablar för luftvärmepumpar? Vi söker nu en engagerad och driven individ för en sommaranställning på sex veckor .De första två veckorna kommer du att genomgå en utbildning som leds av vår verksamhetsansvarige på plats.Arbetsuppgifter:- Utföra enklare uppdateringar av luftvärmepumpar- Genomföra inspektioner och reparationer- Dokumentation i vårt system Krav:-Det är viktigt att du kan tala och skriva svenska obehindrat... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta med värmekablar för luftvärmepumpar? Vi söker nu en engagerad och driven individ för en sommaranställning på sex veckor .De första två veckorna kommer du att genomgå en utbildning som leds av vår verksamhetsansvarige på plats.Arbetsuppgifter:- Utföra enklare uppdateringar av luftvärmepumpar- Genomföra inspektioner och reparationer- Dokumentation i vårt system
Krav:-Det är viktigt att du kan tala och skriva svenska obehindrat för att kunna kommunicera effektivt med kollegor och förstå arbetsinstruktioner.
-Du bör vara tekniskt intresserad och bekväm med hantering av verktyg för att utföra arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt.

Arbetstider:07.00-16.00 eller 08.00-17.00 (alternativt)
Plats:Arbetsplatsen ligger på Roserbergs industriområde, DHL LAGER.Anställningsform:Sommarjobbet är en anställning hos oss på Bee Bemanning med timlön. Det finns möjlighet till fortsättning som timvikarie vid behov efter avslutat uppdrag.
Kontaktuppgifter och ansökanDen här rekryteringsprocessen hanteras av Bee Bemanning AB och önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Bee Bemannings rekryteringsansvarig Philip Börjesson via e-post: Philip@beebemanning.se
Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom HVAC, teknik och energi. Vi löser löpande rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet. Visa mindre

Murare

Ansök    Maj 22    TEYA I UPPSALA AB    Murare
Vi söker för klient, Råsunda Mur, Puts & Kakel AB( med org.nr 559011-3014) : 1 st Murare som ska utföra sedvanliga uppgifter som murare som till exempel ombyggnationer, rivning, murare, plattsättning. Tjänsterna är på heltid. Arbetsplatsen är i Stockholm. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker för klient, Råsunda Mur, Puts & Kakel AB( med org.nr 559011-3014) : 1 st Murare som ska utföra sedvanliga uppgifter som murare som till exempel ombyggnationer, rivning, murare, plattsättning.
Tjänsterna är på heltid.
Arbetsplatsen är i Stockholm.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Stensättare

Ansök    Maj 22    Vällingby Markproffs AB    Stensättare
Vi på Vällingby markproffs AB söker två personer som kan jobba som stensättare och som kan börja omgående. Arbetsuppgifterna är stensättning och övrig mark arbete. Som person har du god fysik, är ansvarsfull och kan arbeta själständigt samt i grupp. Är du rätt person, kan du skicka mail eller ring oss så pratar vi vidare. Mejl: vallingbymarkproffsab@gmail.com Tel: 0729084560 Visa mer
Vi på Vällingby markproffs AB söker två personer som kan jobba som stensättare och som kan börja omgående.
Arbetsuppgifterna är stensättning och övrig mark arbete.
Som person har du god fysik, är ansvarsfull och kan arbeta själständigt samt i grupp.
Är du rätt person, kan du skicka mail eller ring oss så pratar vi vidare.
Mejl: vallingbymarkproffsab@gmail.com
Tel: 0729084560 Visa mindre

Energisamordnare

Vi söker en energisamordnare till uppdrag i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult. Tjänsten är på heltid. Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Uppdraget Uppdragsgivarenär ett allmännyttigt bostadsbolag med cirka 350 anställda.De erbjuder hem, bygger och förvaltar hus och utvecklar levande stadsdelar.I ta... Visa mer
Vi söker en energisamordnare till uppdrag i Stockholm.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.
Tjänsten är på heltid.
Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.
Uppdraget
Uppdragsgivarenär ett allmännyttigt bostadsbolag med cirka 350 anställda.De erbjuder hem, bygger och förvaltar hus och utvecklar levande stadsdelar.I takt med Teknikenhetens utveckling och breda uppdragsområde, söker de nuen Energisamordnare med placering i enhetens grupp Driftcentralen.
Teknikenheten, som rollen tillhör ansvarar för tekniska installationer och dess stödsystem, vilket innebär planering och styrning av drift/energioptimering och underhåll samt uppfyllande av anslutande myndighetskrav. Enheten företräder även beställarperspektivet med affärsmässig kravställning, uppföljning och verifiering för funktioner för att säkerställa bolagets ansvar som fastighetsägare och byggherre inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och hållbar ekonomiRollen innefattar övergripande arbetemed energifrågor från ett helhetsperspektiv med huvuduppgiften att ansvarar för att stödja i energitekniska lösningar i ny- och ombyggnadsprocessens samtliga skeden samt kvalitetssäkra att de genomförs enligt lagar, förordningar och interna krav & anvisningar.
Rollen är verksam i alla projektskeden d.v.s. från tidigt skede till värdeöverförning/projektöverlämning till förvaltningsskedet och är en samordnande och rådgivande funktion kopplat till energi/drift och förvaltning med ansvarar för att samordna, kravställa och verifiera energikrav i Ny- och ombyggnadsprojekt. Arbetet innebär mycket kontakter med Entreprenörer/leverantörer, underentreprenörer och myndigheter samt med den egna organisationen.
I arbetet ingår att vara kravställare vid upphandlingar och arbeta med uppföljningar av kontrakt i samarbete med berörda enheter samt planering av, och möten med entreprenörer. Arbetet sker i nära samarbete inom Teknikenheten, förvaltningsorganisationen och inköp. Rollen verkar primärt som stöd till projektavdelningens olika projektExempel påArbetsuppgifter:
Stöd till projektledaren i frågor gällande energitekniska installationer samt energiberäkningar.
Bevaka att energitekniska lösningar i ny- och ombyggnadsprocessens samtliga skeden är energieffektiva, genomförs enligt gällande lagar, förordningar och krav samt interna krav & anvisningar
Utföra kontinuerliga kontroller av installationerna under produktionstiden för att kvalitetssäkra att efterlevnaden av de tekniska kraven följs i bolagets olika processer genom kontroller.
Bistå projektledaren under ekonomimöten avseende tillkommande och avgående kostnader inom energiområdet
Delta vid entreprenaduppföljningar som t.ex. granskning, kontroller och besiktningar för att säkerställa att leveranser svarar mot ställda krav utifrån en energiaspekt.
Energiuppföljning och verifiering för att verifiera att byggnaden har uppfyllt ställda energimål och ev. miljöcertifieringar efter t.ex. ombyggnad.

Krav (OBS, obligatoriska)
Relevant högskole-/universitetsutbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande kompetens inom området. Fastighetsingenjör energi och miljö, Installationsexpert, Energiexpert, Energiingenjör eller motsvarande kunskapsnivå förvärvad på annat sätt.
Minst tio års erfarenhet av en liknande roll inom drift/teknisk förvaltning eller närliggande inom fastighetsbranschen och med dokumenterad erfarenhet av liknande arbete.
Fördjupad kunskap och praktisk erfarenhet av byggteknik, inneklimat och kunna arbeta med alla delar i byggnaden ur ett energiperspektiv i förvaltning, såväl klimatskal som VVS, el och processystem. energiperspektiv.
Erfarenhet av avtalsfrågor kring energikrav ny- och ombyggnad samt energi-/effektivisering/optimering och uppföljning/verifiering samt kunskaper om vilka styrkor och svagheter som olika beräkningsprogram på marknaden har.
Erfarenhet av projektering, projektledning, Installationssamordning, kvalitetsuppföljning och besiktningar.
Erfarenhet av olika energiberäkningsprogram, exempelvis IDA samt behärska de arbetsverktyg som krävs för att kunna följa upp energianvändningen genom driftanalys
Goda kunskaper om lagar, bestämmelser, standarder inom bygg, el, VVS, styr- och övervakning, energi, hiss och brand etc.
Kunskaper om fastighetsekonomi och tekniska och ekonomiska beräkningar särskild LCC-kalkylering. Ska förstå, granska och ifrågasätta de beräkningar som utförts.
Goda IT kunskaper och administrationsvana och erfarenhet av digitalt arbetssätt.
Körkort B


Om oss
Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.
Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.
Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.
För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.
Läs gärna mer om oss på centio.se.
Vänligen skicka ditt CV på svenska.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Självgående plattsättare sökes på heltid med start omgående

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Submit söker nu efter flera självgående plattsättare i Stockholm. Profil: Social och är van med kundkontakt Plattsättare i grunden men är en allt-i-allo person God fysik Effektiv Krav: Minst +3 års erfarenhet Talar svenska, engelska, rysk... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Submit söker nu efter flera självgående plattsättare i Stockholm.


Profil:

Social och är van med kundkontakt

Plattsättare i grunden men är en allt-i-allo person

God fysik

Effektiv


Krav:

Minst +3 års erfarenhet

Talar svenska, engelska, ryska eller turkiska i tal och skrift.


Meriterande

Tidigare erfarenhet från andra yrken, som exempelvis snickeri eller måleri

B-körkortPlats: Stockholm med omnejd

Start: Omgående

Lön: Enl. överenskommelse

Arbetstid: Enl. överenskommelseLåter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta alexander@submitbemanning.se Visa mindre

SO Tak & Plåt AB söker 2st byggnadsplåtslagare

Ansök    Maj 22    SO Tak & Plåt AB    Byggnadsplåtslagare
Vi söker dig Som är plåtslagare med minst 5års arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har ett yrkesbevis men det är inte ett krav. Det viktiga är att du har dom rätta egenskaperna för tjänsten. Du måste vara självgående, noggrann, brinna för ditt arbete och att alltid vilja lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du måste inneha b-körkort och kunna tala svenska eller engelska. Tjänstebeskrivning Du kommer att jobba i hela Stor-Stockholms om... Visa mer
Vi söker dig
Som är plåtslagare med minst 5års arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har ett yrkesbevis men det är inte ett krav. Det viktiga är att du har dom rätta egenskaperna för tjänsten. Du måste vara självgående, noggrann, brinna för ditt arbete och att alltid vilja lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du måste inneha b-körkort och kunna tala svenska eller engelska.
Tjänstebeskrivning
Du kommer att jobba i hela Stor-Stockholms området med allt från servicearbeten, garneringar och omtäckningar. Kunderna är bostadsrättsföreningar, villaägare och företag.
Verksamheten
Vi har varit verksamma sedan 2007 och är ett väl etablerat företag som utför allt inom tak & plåt. Vårt mål är att ha nöjda kunden och det uppnår vi genom att utföra ett arbete som vi själva kan vara stolta över samt ha en god kommunikation genom alla led. Vårt kontor och verkstad ligger i Lunda industriområde och här har vi en full maskinpark.
Vi erbjuder
Heltidstjänst
provanställning med chans till en fastanställning
Bra lön
Tjänstebil
Kollektivavtal Visa mindre

Fönstermontör/ Snickare

Vi söker en person med snickarerfarenhet, antingen från skola eller tidigare arbete, som vill vara en del av vårt team som fönstermonterare. Vi kommer att erbjuda utbildning i samband med produktionen för att säkerställa att du får de kunskaper och färdigheter som behövs. **Kvalifikationer:** - Flytande svenska i tal och skrift - Körkort B - Snickarkunskaper från skola eller tidigare arbete **Arbetsuppgifter:** - Montering av fönster i olika typer ... Visa mer
Vi söker en person med snickarerfarenhet, antingen från skola eller tidigare arbete, som vill vara en del av vårt team som fönstermonterare. Vi kommer att erbjuda utbildning i samband med produktionen för att säkerställa att du får de kunskaper och färdigheter som behövs.


**Kvalifikationer:**


- Flytande svenska i tal och skrift
- Körkort B
- Snickarkunskaper från skola eller tidigare arbete


**Arbetsuppgifter:**


- Montering av fönster i olika typer av byggnader
- Tunga lyft kan förekomma, så god fysisk styrka krävs
- Utföra arbete enligt givna instruktioner och ritningar
- Arbeta i team om 2 personer


**Vi erbjuder:**


- Timanställning
- Frihet under ansvar
- Möjlighet att utvecklas inom företaget
- Arbete i Österåker, Värmdö och innerstan


**Krav:**


- Genomgått körkort och belastningskontroll


Om du har erfarenhet av snickeri från skola eller tidigare arbete och är intresserad av att utvecklas inom fönstermontering, är du välkommen att ansöka till oss! Visa mindre

Ventilationsplåtslagare sökes

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Submit söker nu efter en Ventilationsplåtslagare till vår kund i Stockholm. Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sät... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Submit söker nu efter en Ventilationsplåtslagare till vår kund i Stockholm.Om oss:

Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.

Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.

Om kunden:

Företaget är familjeägt och har mångårig kompetens och en toppmodern anläggning, belägen i Tyresö industriområde

Arbetsuppgifter:

I rollen som ventilations plåtslagare hos vår kund så kommer du att arbeta i fabrik både i team och självständigt. Kunden söker dig som har tidigare erfarenhet från att jobba med plåt. Du bör även ha en bred yrkeskunskap.

Profil:

Social

Jobbar bra i team

Självgående


Krav:

Utbildad plåtslagare eller erfarenhet

Minst två års erfarenhet

B-körkort


  Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Fritz@submitbemanning.se Visa mindre

Snickare till Umeå

Vi söker träarbetare för kommande uppdrag i Umeå. Som träarbetare ska du ha varierande arbetsuppgifter - allt från takarbete till finsnickeri. Bra om du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste att du är självgående och har mints 5 år erfarenhet. Du skall kunna kommunicera på svenska för att kunna ta instruktioner från arbetsledare. Skicka in din ansökan redan idag till: jobb@expanderamera.se Vid frågor kontakta kontoret på 08-530 343 78... Visa mer
Vi söker träarbetare för kommande uppdrag i Umeå. Som träarbetare ska du ha varierande arbetsuppgifter - allt från takarbete till finsnickeri.
Bra om du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste att du är självgående och har mints 5 år erfarenhet.
Du skall kunna kommunicera på svenska för att kunna ta instruktioner från arbetsledare.


Skicka in din ansökan redan idag till: jobb@expanderamera.se


Vid frågor kontakta kontoret på 08-530 343 78 Visa mindre

Markarbetare till Umeå

Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Umeå. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se! Glö... Visa mer
Vi söker markarbetare för framtida uppdrag hos våra kunder i Umeå. Arbetsuppgifter kan variera beroende på projekt så du bör kunna arbeta med plattor, jordschakt, grundläggning och finplanering. Meriterande om du har erfarenhet av rörläggning.
Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som markarbetare samt talar svenska.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
För frågor kontakta kontoret på 08-53034378 Visa mindre

Snickare till Skellefteå

Vi söker träarbetare för kommande uppdrag i Skellefteå. Som träarbetare ska du ha varierande arbetsuppgifter - allt från takarbete till finsnickeri. Bra om du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste att du är självgående och har mints 5 år erfarenhet. Du skall kunna kommunicera på svenska för att kunna ta instruktioner från arbetsledare. Skicka in din ansökan redan idag till: jobb@expanderamera.se Vid frågor kontakta kontoret på 08-530 343 78... Visa mer
Vi söker träarbetare för kommande uppdrag i Skellefteå. Som träarbetare ska du ha varierande arbetsuppgifter - allt från takarbete till finsnickeri.
Bra om du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste att du är självgående och har mints 5 år erfarenhet.
Du skall kunna kommunicera på svenska för att kunna ta instruktioner från arbetsledare.


Skicka in din ansökan redan idag till: jobb@expanderamera.se


Vid frågor kontakta kontoret på 08-530 343 78 Visa mindre

Markarbetare till Skellefteå

ExpanderaMera söker flera självgående markarbetare till Skellefteå. Vi söker dig som har jobbat minst 5 år som markarbetare och känner dig bekväm med att jobba självständigt. Du kan läsa ritningar och besitter en stor kunskap om allt som rör markarbetet. Skicka in din ansökan redan idag! Följande info ska finnas i din ansökan: - Namn och kontaktuppgifter - Din erfarenhet inom yrket. (Skriv på vilka företag du har arbetat, när och hu... Visa mer
ExpanderaMera söker flera självgående markarbetare till Skellefteå.


Vi söker dig som har jobbat minst 5 år som markarbetare och känner dig bekväm med att jobba självständigt. Du kan läsa ritningar och besitter en stor kunskap om allt som rör markarbetet.

Skicka in din ansökan redan idag!

Följande info ska finnas i din ansökan:

- Namn och kontaktuppgifter

- Din erfarenhet inom yrket. (Skriv på vilka företag du har arbetat, när och hur länge, samt ange referenser.)

- Har du några certifikat/yrkesbevis skicka dem gärna med.

- Vilka språk du kan kommunicera fritt.


P. S. Du kan även mejla din ansökan till: jobb@expanderamera.se

Vid frågor kontakta oss på 08-530 343 78 Visa mindre

Markarbetare till Sundsvall

ExpanderaMera söker erfarna markarbetare / mark - och anläggning för uppdrag i Sundsvall. Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling. Som markarbetare hos oss får du möjligt att prova på alla olika typer av arbeten inom mark- och anläggning. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, rörläggning, schaktarbete, stensättning m.m. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med mark. Som p... Visa mer
ExpanderaMera söker erfarna markarbetare / mark - och anläggning för uppdrag i Sundsvall.
Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling.
Som markarbetare hos oss får du möjligt att prova på alla olika typer av arbeten inom mark- och anläggning. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, rörläggning, schaktarbete, stensättning m.m.
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med mark.
Som person är du självgående, ansvarstagande och handlingskraftig, samt har en god förmåga att samarbeta med andra.
Meriterande: yrkesbevis, maskinförarbevis samt arbete på väg.
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som markarbetare/ arbete inom mark, anläggning eller rörläggning.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Märk din ansökan med: Markarbetare
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Betongarbetare till Skellefteå

Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker duktiga självgående betongarbetare till framtida projekt i Skellefteå. Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team. Är du anställd hos oss så erbjuder vi Friskvårdsbidrag Företagshälsovård Arbete på traktamente Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt. Arbete på schyssta villkor Kollektivavtal Diverse roliga upptåg och aktiviteter. Krav: Yrkesbevis a... Visa mer
Expanderamera bemanning & rekrytering AB söker duktiga självgående betongarbetare till framtida projekt i Skellefteå.
Vi har högt tryck just nu och söker därför efter nya talanger till vårt härliga team.
Är du anställd hos oss så erbjuder vi

Friskvårdsbidrag
Företagshälsovård
Arbete på traktamente
Arbete på tid eller prestationslön beroende på projekt.
Arbete på schyssta villkor
Kollektivavtal
Diverse roliga upptåg och aktiviteter.


Krav: Yrkesbevis alternativt lång dokumenterad erfarenhet inom yrket

Expanderamera jobbar stenhårt på att vara den bästa leverantören av bemanningstjänster inom byggsektorn och känner du att du har samma värderingar så är du välkommen att söka.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78

Det går även bra att mejla till jobb@expanderamera.se
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Märk din ansökan med: Bentongarbetare
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare

Är du en erfaren projektledare med erfarenhet av ROT-projekt? Vill du utvecklas i en spännande och omväxlande miljö där ingen dag är den andra lik? Trivs du i en familjär organisation med korta beslutsvägar? Då kan det vara dig vi söker! ML Demo söker just nu en projektledare till verksamheten i Stockholm. Ansök idag!   Som projektledare hos ML Demo kommer du att ansvara för en rad specialisttjänster av ROT-projekt inom rivning, sanering och håltagning. D... Visa mer
Är du en erfaren projektledare med erfarenhet av ROT-projekt? Vill du utvecklas i en spännande och omväxlande miljö där ingen dag är den andra lik? Trivs du i en familjär organisation med korta beslutsvägar? Då kan det vara dig vi söker! ML Demo söker just nu en projektledare till verksamheten i Stockholm. Ansök idag!  

Som projektledare hos ML Demo kommer du att ansvara för en rad specialisttjänster av ROT-projekt inom rivning, sanering och håltagning. Dina arbetsuppgifter inkluderar övergripande ansvar av projekt från ax till limpa vilket innefattar verksamhets- tid- & resursplanering. Du kommer även att vara primär kontaktperson till kunder, leverantörer och underentreprenörer samt medverka på byggmöten och ekonomimöten. I rollen ingår även att löpande ansvara för uppföljning, sammanställningar och fakturering i dina projekt. Du kommer att, tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor, arbeta från toppmoderna kontorslokaler i Saltsjö-Boo, samt vara ute på projekten runtom i Stockholms-området.

För att lyckas i denna roll har du:

Minst 5 års erfarenhet som projektledare inom rivning/bygg
B-körkort
Obehindrad svenska i tal och skrift
Erfarenhet från ROT-branschen
Goda datakunskaper
Kunskaper i kalkylarbete
Kunskaper om kvalitetssäkringssystem som BKMA eller ISO


Det är även meriterande om du har tidigare praktisk erfarenhet inom branschen, samt gått en arbetsledarkurs, Asbestutbildning, Entreprenadjuridik och innehar BAS-U & P.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du är ansvarstagande, strukturerad och kommunikativ. Du besitter en hög social kompetens och är trivs med att ha nära dialog med både kunder och kollegor. Du är van att prioritera dina arbetsuppgifter och har ett genuint intresse för affärer och projektstyrning.

ML Demo erbjuder dig:

Konkurrenskraftiga villkor och förmåner
En stabil och familjär organisation
Bra gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar ML Demo AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40 eller rekryterare Emelie Danielsson, 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om ML DEMO AB

ML DEMO AB är en mångsidig aktör inom bygg/rivningsbranschen och erbjuder en rad specialisttjänster såsom rivning, asbestsanering, diamanthåltagning, pann- och tankdemontering samt projektsamordning.

Med en erfarenhet på 35 år inom rivning, sanering och håltagning har ML DEMO etablerat sig som en pålitlig och kompetent partner inom branschen. Som ett ägarlett familjeföretag har ML DEMO genomgått ett generationsskifte där generation två har tagit över ledningen år 2019. Ledningen är själva aktiva i bolaget. Med en stark tradition av kvalitet, professionalism och innovation strävar ML DEMO AB efter att fortsätta leverera högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för sina kunder.

ML DEMO AB arbetar med Stockholms största fastighetsägare och byggbolag. Visa mindre

Betongarbetare på Traktamente

Är du den betongarbetare som vi letar efter? Se hit! Nu söker vi betongarbetare till kommande uppdrag på traktamente. Arbetsuppgifterna är varierande och du ska kunna jobba som en del av gruppen men även självständigt beroende på projekt. Kravprofil Yrkesbevis som betongarbetare eller erfarenhet inom yrket minst 6 år Kan förstå och kommunicera på svenska eller engelska Körkort B meriterande Tveka inte och kontakta oss redan idag! Vi värnar om mångfald... Visa mer
Är du den betongarbetare som vi letar efter? Se hit!
Nu söker vi betongarbetare till kommande uppdrag på traktamente.
Arbetsuppgifterna är varierande och du ska kunna jobba som en del av gruppen men även självständigt beroende på projekt.


Kravprofil
Yrkesbevis som betongarbetare eller erfarenhet inom yrket minst 6 år
Kan förstå och kommunicera på svenska eller engelska
Körkort B meriterandeTveka inte och kontakta oss redan idag!
Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna.
Du är välkommen kontakta oss på 08 530 343 78 eller mejla till jobb@expanderamera.se Visa mindre

Betongarbetare till Stockholm

ExpanderaMera söker efter flertalet självgående betongarbetare till flera olika projekt till kommande uppdrag i Stockholm , mestadels bostadsproduktion. Du som söker tjänsten som betongarbetare/ armerare har yrkesbevis eller minst fem års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten. Är du den betongarbetare/armerare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande. Skriv gärna med tidigare referenser i din ansökan. Vid frågor, vänligen kon... Visa mer
ExpanderaMera söker efter flertalet självgående betongarbetare till flera olika projekt till kommande uppdrag i Stockholm , mestadels bostadsproduktion.
Du som söker tjänsten som betongarbetare/ armerare har yrkesbevis eller minst fem års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten.
Är du den betongarbetare/armerare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag.
Intervjuer sker löpande. Skriv gärna med tidigare referenser i din ansökan.
Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78
Du kan även mejla din ansökan till jobb@expanderamera.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior snickare

WeStaff Sweden söker nu en junior snickare för en direktrekrytering till vår kund i södra Stockholm. Är du en junior snickare som är i början av din yrkeskarriär? Ja, då är det härtjänsten för dig!I rollen som junior snickare är du en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor, där du erbjuds ett omväxlande och intressant arbete. Som junior snickare kommer du,tillsammans med ditt team, utföra olik... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu en junior snickare för en direktrekrytering till vår kund i södra Stockholm.
Är du en junior snickare som är i början av din yrkeskarriär? Ja, då är det härtjänsten för dig!I rollen som junior snickare är du en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor, där du erbjuds ett omväxlande och intressant arbete. Som junior snickare kommer du,tillsammans med ditt team, utföra olika projekt såsom exempelvis renoveringar, reparationer, underhåll, service med mera. Flertalet av projekten är hemma hos privatpersoner men det förekommer även andra platser som hos företag, BRF:er med mera.
Det krävs att du har:
-Utbildning inom bygg och anläggning eller likvärdig erfarenhet.
-B-körkort.
-Goda kunskaper i svenska – tal och skrift.
-God datorvana.
Du är med fördel:
-Ansvarstagande, noggrann och har lätt för att ta instruktioner.
-Servicetänkande och kommunikativ.
-Pålitlig och seriös i din yrkesroll samt behärskar och förstår vikten av att arbeta i andras hemmiljöer.
Värmdö Villaservice erbjuder:
-Bra lön och villkor.
-6 månaders provanställning.
-Friskvård.
-Arbetstider: måndag-fredag dagtid.
WeStaff Sweden är ett växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige. Vi är hjälper företag att växa & människor att utvecklas i sina yrkeskarriärer.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen.
Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och med ett personligt engagemang så gör vi skillnad på arbetsmarknaden i Sverige. Visa mindre

Tätskiktsmontörer

Ayva Consulting söker dig som har ett brinnande intresse för bygg inom Takarbeten & Plåtslageri. Känner du dig lämpad eller känner du någon, så har vi uppdraget för dig. Jobbeskrivning Arbetsdagar som Takarbetare kommer att innebära omväxlande arbetsuppgifter såsom t.ex montage av Taksäkherhet, Hängrännor, Stuprör, Utföra Underhållskontroller samt mycket kund kontakt med fastighetsskötare/tekniker så det gäller att man service minded som person. Arbetet ... Visa mer
Ayva Consulting söker dig som har ett brinnande intresse för bygg inom Takarbeten & Plåtslageri. Känner du dig lämpad eller känner du någon, så har vi uppdraget för dig.
Jobbeskrivning
Arbetsdagar som Takarbetare kommer att innebära omväxlande arbetsuppgifter såsom t.ex montage av Taksäkherhet, Hängrännor, Stuprör, Utföra Underhållskontroller samt mycket kund kontakt med fastighetsskötare/tekniker så det gäller att man service minded som person.
Arbetet innefattar en hel del tunga lyft och är fördelaktigt om du är i god fysisk form. I arbetsuppgifterna ingår många praktiska delmoment, på så vis krävs det att du är en praktiskt lagd person.


Kvalifikationer
Minst 1års erfarenhet inom Tak & Fasad.
Serviceinriktad.
B-Körkort
Du behärskar även de svenska språket i tal som skrift.
Ej höjdrädd.


Arbetstiderna är 07:00 – 16:00. Helgarbeten kan förekomma vid behov.
- Område: Stockholms län


Vem trivs här?
Vi på LW Sverige tror att du är en person som vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Du vill utföra ditt arbete på ett mycket effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du även noggrann, punktlig och flexibel så kommer du att trivas bra i denna roll


Är du intresserad?
Skicka din ansökan snarast möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansök genom att maila till jobb@ayvaconsulting.se och märk ansökan med "Takarbete 2022 ".

Välkommen att söka Kompis! Visa mindre

Markarbetare på Traktamente

Är du markarbetare med minst tre års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska och kan göra allt som rör markarbete(ex. vatten & rör, jordschakt, grund/rörläggning, stensättning, m.m) Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: jobb@expanderamera.se Vi arbetar inom hela Sverige, så jobbet är på traktamente. Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 08-53034378 Visa mer
Är du markarbetare med minst tre års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska och kan göra allt som rör markarbete(ex. vatten & rör, jordschakt, grund/rörläggning, stensättning, m.m)
Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida eller mejla ditt CV till: jobb@expanderamera.se
Vi arbetar inom hela Sverige, så jobbet är på traktamente.


Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 08-53034378 Visa mindre

Tid- och produktionsplanerare

Vi söker en Tid- och produktionsplanerare till Trafikverket i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult. Tjänsten är på heltid. Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Uppdraget Mälarbanan är ett järnvägsprojekt mellan Stockholm och Örebro och Program Mälarbananomfattar sträckan från Tomteboda till Kalhäll som ... Visa mer
Vi söker en Tid- och produktionsplanerare till Trafikverket i Stockholm.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.
Tjänsten är på heltid.
Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.
Uppdraget
Mälarbanan är ett järnvägsprojekt mellan Stockholm och Örebro och Program Mälarbananomfattar sträckan från Tomteboda till Kalhäll som ska få fyra spår i stället för de tidigare två. Längst med sträckan byggs även tre nya stationer. I och med utbyggnaden kan pendeltågen separeras från övrig trafik (fjärrtåg, regionaltåg och godståg) vilket ger möjlighet till tätare turer,bättre punktlighet och kortare restid.Krav ställs på intern samordning mellan programmets enheter. Aktuellt uppdrag är placerat ienhet Planering och Produktion men arbeten kommer även att utföras i enhet Plan, Avtal och tillstånd. Produktion på framtagna bygghandlingar bedöms kunna påbörjastidigast under kv2 – 2028.Arbetena består av mark- och anläggningsarbeten för en fyrspårig järnvägsanläggning. Ingående anläggningsarbeten består främst av tunga konstbyggnadsarbeten motsvarande stödmurar, betongtråg samt omfattande betongtunnlar.

Uppdraget består av följande:– Tids och produktionstids och produktionsplanerareI uppdraget ingår även att vid behov bistå andra avdelningar inom verksamhetsområde StoraProjekt.I uppdraget ingår överföring av kunskap till anställda på Trafikverket avseende de arbetsuppgifter som resurskonsulten utför åt Trafikverket.Som tids och produktionsplanerare arbetar du inom projektledning och arbetet kommer utföras i nära sammarbete med framförallt projektledare och andra tids och produktionsplanerare.Arbetsuppgifter– Framtagande och uppföljning av tidsplaner– Sammordning av tidsplaner inom programmet– Genomföra analyser avseende produktionsplanering och tidsplaner– Leda/delta i planering/produktionsplanering– Leda/delta i produktionssamordningsforum– Vara ett stöd och rapportera till enhetsledning– Tillse att arbetet genomförs i god samverkan– Medverka till att arbetssätt och rutiner följs och utvecklas– Identifiera och hantera risker– Identifiera problemområden och tidskritiska moment
Krav (OBS, obligatoriska)
– Högskoleutbildning inom samhällsbyggnadsektorn eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten– Minst 3 års dokumenterad erfarenhet med tids och produktionsplanering inom bygg och anläggningsprojekt– Goda kunskaper i systemstöd för tidplanering, primavera och Microsoft Project – Goda kunskaper i Excel, Word och Power Point– God kommunikation på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.– B-körkort– Kan i sin roll arbeta självständigt, samt har stor samarbetsförmåga och är problemlösningsorienterad.
Meriterande
Mervärde att konsulten hararbetat med järnvägsprojektMervärde att konsultenhar kunskap om processen och har arbetat med framtagandeav järnvägsplanerMervärde att konsulten arbetatmed stora komplexa mark och anläggningsprojekt.Med stora och komplexa avsesen entreprenadsumma över 500 miljoner SEK innehållande arbetsmomenten schakter, spontning och konstbyggnad

Om oss
Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.
Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.
Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.
För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.
Läs gärna mer om oss på centio.se.
Vänligen skicka ditt CV på svenska.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Senior Manager, Technical Project Management

In the pursuit of creating a company that leaves a meaningful impact, Northvolt places sustainability at its core. To achieve this, we recognize the vital importance of assembling a team that is diverse, inclusive, and authentic, united in our mission to build the greenest battery in the world and play a significant role in the transformation to a carbon free society. Northvolt now has an exciting opportunity for a senior leader to join and drive our passi... Visa mer
In the pursuit of creating a company that leaves a meaningful impact, Northvolt places sustainability at its core. To achieve this, we recognize the vital importance of assembling a team that is diverse, inclusive, and authentic, united in our mission to build the greenest battery in the world and play a significant role in the transformation to a carbon free society.
Northvolt now has an exciting opportunity for a senior leader to join and drive our passionate Manufacturing Engineering team in Västerås. By joining us, you will play a crucial role from the very start in building some of the first large-scale Battery Factories across Europe and North America.
You will be managing a team of Technical Project Managers (TPM’s) that enable the world's greenest batteries to be produced in our mass production factories. The TPM’s lead the technical projects, generally focused on manufacturing equipment. The scope of the project delivery includes requirements management, acquisition and vendor selection, technical reviews, validation and acceptance testing, commissioning, production handover, as well as ensuring safety and certification approvals are met with the right quality.
Key responsibilities include but are not limited to:
Leading the TPM team to deliver manufacturing equipment on time, within budget, at quality.
Playing a crucial role in strategic development work.
Continuing to recruit, build a team, and develop TPMs and ways of working, assuring high levels of excellence in project management.
Driving the interface(s) with the factory projects and key stakeholders from start to finish.
Supporting engineering product development projects, understanding technical requirements, scope, and issues to ensure safety and validation approval requirements are met.
Facilitating communication and clarification of technical requirements between customers and Northvolt's internal and external stakeholders to reach project goals.
Working with a broad perspective from high-level prerequisites and concept development in the early phases to the later project phases managing planning, development, and delivery.

The ideal candidate possesses extensive experience in leading technical project management, preferably within manufacturing, having successfully led large, innovative, and challenging projects with high demands. We are looking for an individual who is highly goal-oriented, curious, and eager to learn. As a proven leader, you will take on the responsibility of leading your peers and managing a team of TPMs. This role offers the opportunity to make a genuine impact on our expanding global success story, witnessing the tangible results of your work.
Apply with CV and cover letter in English.
Full time employment, fixed salary. Planned starting date is at earliest availability.
Skills & Requirements
Education/Experience
Master of science in mechanical, industrial, electrical engineering, chemical engineering, material science or equivalent
Extensive project leadership experience in dynamic industrial environments
5+ years' experience building and leading multi-cultural teams
Experience of industrialization projects, machine/ equipment concepts
Profound technical expertise in production facilities and utilities

Specific Skills/Abilities
Excellent English written and oral skills
Strong skills in communication and stakeholder management
A structured approach to working and problem solving
Good analytical skills and the ability to apply logical thinking to resolve faults and issues with appropriate corrections and measures
Focus on quality and getting delivery first time right
Ability to guide the team in time management, and the attitude to foster a productive and passionate culture.
Agile mindset and experience in methodology beneficial Visa mindre

Projektledare till Modern Styrteknik

Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du en bakgrund som installatör/styrmontör och numera arbetar som Projektledare? Är du nyfiken på ny teknik och vill komma till ett företag där du får arbeta med hela projekt från början till slut? Då kan det här vara tjänsten för dig! Modern Styrteknik är en fullserviceleverantör med fokus på kvalitet, innovation och hållbarhet. Vi implementerar framtidens lösningar inom fastighetsautomation samt service & underhåll av... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du en bakgrund som installatör/styrmontör och numera arbetar som Projektledare? Är du nyfiken på ny teknik och vill komma till ett företag där du får arbeta med hela projekt från början till slut? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Modern Styrteknik är en fullserviceleverantör med fokus på kvalitet, innovation och hållbarhet. Vi implementerar framtidens lösningar inom fastighetsautomation samt service & underhåll av befintliga anläggningar.

Vi söker nu en Projektledare och hos oss kommer du att få driva hela projekt från start till mål vilket innebär:
• Byggmöten
• Materialinköp
• Kalkylarbete
• ÄTA hantering
• Budgetansvar
• Vara en länk till installatörerna

Ett arbete med mycket variation i form av både längre och större projekt, men också kortare servicearbeten.
Sedan 2010 har vi varit i framkant med att erbjuda innovativa och moderna styrsystem genom fabrikatsoberoende automationslösningar.

Hos oss blir du del av ett team där samarbete, respekt och stöd är grundläggande. Våra medarbetare delar en passion för teknik och innovation, vilket skapar en inspirerande arbetsmiljö. Vi har roligt på jobbet och firar våra framgångar tillsammans!

Vi förstår att vår framgång vilar på våra medarbetare, och därför sätter vi våra medarbetares välmående och utveckling i första rummet. På Modern Styrteknik får du inte bara en konkurrenskraftig lön, fantastiska kollegor och varierande arbetsuppgifter, utan också möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi uppmuntrar och stöder kontinuerligt lärande för att du ska kunna växa tillsammans med företaget.

Ditt arbete utgår från våra moderna och inspirerande kontorslokaler med bra strategisk placering i Hornsberg.


Personprofil
Vi tror att du idag är Projektledare inom fastighetsautomation och har en bakgrund som installatör/styrmontör. Du har en vana av att arbeta med flera projekt samtidigt, du trivs med att vara ute och du gillar kundkontakt – samtidigt som du har en struktur och ordningssinne med en administrativ förmåga.

Om du har erfarenhet av PLC programmering och CAD är det meriterande men inget krav.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- och föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.


Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Hornsberg, Stockholm

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar Modern Styrteknik med PerformIQ. Vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se vid eventuella frågor gällande rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Entreprenadingenjör anläggning

Är du en erfaren entreprenadingenjör inom anläggning som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker! Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom bygg, anläggning och infrastruktur. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet... Visa mer
Är du en erfaren entreprenadingenjör inom anläggning som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker!

Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom bygg, anläggning och infrastruktur. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och dessutom värderar vi kvalité väldigt högt. Detta har lett till att vi är ett snabbt växande företag. Vi får hela tiden in nya förfrågningar inför olika typer av uppdrag inom spännande projekt. För att kunna möjliggöra vår fortsatta tillväxt och strävan efter att bli bättre, söker vi nu dig som vill vara en del av en prestigelös och familjär arbetskultur.

 

Vem är du?
Som entreprenadingenjör kommer du att arbeta nära platschefen och stötta denne vid arbetsplatsen. Detta innebär att du kommer att arbeta med administration (ÄTA – hantering), protokollföra och vara delaktig på diverse möten, upprätta mindre inköp, fakturahantering samt prognoser, vilket kräver att du besitter tidigare erfarenheter. Vi ser även att du som sökande har en bakgrund inom något av de följande områden; BEST, Mark/anläggning, järnväg, underhåll samt åtnjuter erfarenheter av projektering av entreprenad och kostnadskalkylering. Som person är du flexibel i ditt arbetssätt om det skulle behövas, men att du samtidigt är rutinerad av att arbeta inom projekt. Det är fundamentalt att du är självgående men att du likaså kan samarbeta med andra. Du är noggrann och stark på de administrativa delarna och du levererar alltid enligt deadline. Du är även kommunikativ, strukturerad, lösningsorienterad och engagerad i projektet.

 

Vi söker dig som:  

Ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom anläggning.  
Har mycket goda erfarenheter av produktionskalkyler, kostnadsuppföljning och entreprenadjuridik.  
Har minst fem års erfarenhet som Entreprenadingenjör inom anläggning. 
Har god kännedom om bygg- och anläggningsbranschens allmänna bestämmelser AB/ABT, ABK, AMA, MER systemet. 
Är väl kommunicerad på svenska och engelska, både i tal och skrift, och har god förmåga av att vara tydlig. 
Har körkort B
 

Övrigt är det även meriterande om du har:  

Vana och erfarenhet av 2D/3D CAD. 
Tidigare arbetslivserfarenheter av att jobba som konsult
 

Anställningsform:  

Projektanställning 

Tillsvidareanställning 

Underkonsult 

 

Vi erbjuder dig:  

En trygg anställning där du har en engagerad konsultchef, utvecklingssamtal och friskvårdbidrag mm. Vi satsar även mycket på vår personal och ordnar gemensamma aktiviteter så som frukostar, julmiddagar och konferenser. 

 

Ansökan?  
Intervjuer och urval sker löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsult-/rekryteringschef, Paola Bustos, på 08 – 505 687 10. Sista ansökningsdag är 2024-06-28. Ansökan kan också skickas till? paola@bustoskonsult.se Visa mindre

Entreprenadingenjör bygg

Är du en erfaren entreprenadingenjör inom bygg som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker! Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom bygg, anläggning och infrastruktur. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Komp... Visa mer
Är du en erfaren entreprenadingenjör inom bygg som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker!

Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom bygg, anläggning och infrastruktur. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och dessutom värderar vi kvalité väldigt högt. Detta har lett till att vi är ett snabbt växande företag. Vi får hela tiden in nya förfrågningar inför olika typer av uppdrag inom spännande projekt. För att kunna möjliggöra vår fortsatta tillväxt och strävan efter att bli bättre, söker vi nu dig som vill vara en del av en prestigelös och familjär arbetskultur.

 

Vem är du?

Som entreprenadingenjör kommer du att arbeta nära platschefen och stötta denne vid arbetsplatsen. Detta innebär att du kommer att arbeta med administration (ÄTA – hantering), protokollföra och vara delaktig på diverse möten, upprätta mindre inköp, anbudskalkyl, utskick FFU, produktionskalkyl, fakturahantering samt prognoser, vilket kräver att du besitter tidigare erfarenheter. Vi ser även att du som sökande har en bakgrund inom något av de följande områden; bostad, nybyggnation – tillbyggnation och har erfarenhet av projektering av entreprenad samt kostnadskalkylering. Som person är du flexibel i ditt arbetssätt om det skulle behövas, men att du samtidigt är rutinerad av att arbeta inom projekt. Det är fundamentalt att du är självgående men att du likaså kan samarbeta med andra. Du är noggrann och stark på de administrativa delarna och du levererar alltid enligt deadline. Du är även kommunikativ, strukturerad, lösningsorienterad och engagerad i projektet.

 

 

Kvalifikationer:  

Har varit med i minst tre projekt från början till slut. 
Du har god kunskap om byggbranschen - allmänna bestämmelser AB04/ABT06, ABK, AMA systemet. 
Erfarenhet som handläggande BAS-P eller BAS-U och/eller god vana vid BIM-modell-hantering. 
Du kommunicerar väl på svenska, både i tal och skrift, samt har även en god förmåga av att vara tydlig.
Körkort B är ett krav 
 

Övrigt är det meriterande om du har:  

Erfarenheter av förprojekteringar och projekteringar i exploateringar och reinvesteringar 
Goda kunskaper på hur man använder program som exempel Auto CAD civil 3D eller Novapoint 
 

 

Anställningsform:  

Projektanställning 

Tillsvidareanställning 

Underkonsult 

 

Vi erbjuder dig:  

En trygg anställning där du har en engagerad konsultchef, utvecklingssamtal och friskvårdbidrag mm. Vi satsar även mycket på vår personal och ordnar gemensamma aktiviteter så som frukostar, julmiddagar och konferenser. 

Ansökan?  
Intervjuer och urval sker löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsult-/rekryteringschef, Paola Bustos, på 08 – 505 687 10. Sista ansökningsdag är 2024-06-28. Ansökan kan också skickas till? paola@bustoskonsult.se

Vi tar också emot ansökningar från underkonsulter (även F-skatt) Visa mindre

Kalkylator

Är du en erfaren kalkylator som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker! Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom bygg, anläggning och infrastruktur. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans,... Visa mer
Är du en erfaren kalkylator som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker!

Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom bygg, anläggning och infrastruktur. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och dessutom värderar vi kvalité väldigt högt. Detta har lett till att vi är ett snabbt växande företag. Vi får hela tiden in nya förfrågningar inför olika typer av uppdrag inom spännande projekt. För att kunna möjliggöra vår fortsatta tillväxt och strävan efter att bli bättre, söker vi nu dig som vill vara en del av en prestigelös och familjär arbetskultur.

 

Vem är du?

För att passa i rollen som kalkylator behöver du ha tidigare erfarenheter från bygg- och entreprenadbranschen och/eller anläggningsbranschen. Om du har en bakgrund som yrkesarbetare är det meriterande, men det är inget krav. Som kalkylator/anbudsingenjör är du delaktig i startskedet. Dina ansvarsområden innefattar bland annat av att besvara inkomna förfrågningar, göra fullständiga och färdiga anbudsförslag utifrån förutsättningarna i respektive förfrågan, samarbeta med leverantörer, kunder och kollegor samt att du ansvarar för projekt i olika stadier. Din karaktär som kalkylator kännetecknas av att du är en god relationsbyggare, har ett affärssinne som kan bidra till att utveckla affärer, att du är strukturerad men också att du aktivt letar efter nya projekt att lämna anbud på.

Arbetsuppgifterna innefattar : 

Analysera förfrågningar 
Koordinering med tekniska experter, internt gällande anbudets omfattning 
Upprätta anbudskalkyler 
Genomföra risk- och möjlighetsanalyser 
Leverantörsmöten för lösningsalternativ 
Produktionsstöd vid kostnadsstyrning i projekt 
Medverka vid start- och slutmöten 
Medverka vid anbudsgenomgång hos kund. 
Prissättning och ekonomiska kalkyler gentemot slutkund och kravställare 
Aktivt hitta lämpliga projekt i offentliga och privata upphandlingsregister globalt 
Vi söker dig som:  

Du har minst fem års dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst. 
Du besitter även goda kunskaper inom entreprenadjuridik, byggproduktion och arbetsmetoder 
Du har goda kunskaper om bygg- och anläggningsbranschens allmänna bestämmelser AB04, ABT, ABK, AMA systemet. 
Du har kalkylerat både inom offentlig och privata upphandlingar. 
Du är i besittning av goda kunskaper inom svenska och engelska, både i tal och skrift 
Du besitter goda kunskaper i MS Excel 
 

Det är meriterande om:

Du har tidigare vana/erfarenheter av att jobba som konsult  
 

Anställningsform:  

Projektanställning 

Tillsvidareanställning 

Underkonsult 

 

Vi erbjuder dig:  

En trygg anställning där du har en engagerad konsultchef, utvecklingssamtal och friskvårdbidrag mm. Vi satsar även mycket på vår personal och ordnar gemensamma aktiviteter så som frukostar, julmiddagar och konferenser. 

Ansökan?  
Intervjuer och urval sker löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsult-/rekryteringschef, Paola Bustos, på 08 – 505 687 10. Sista ansökningsdag är 2024-06-28. Ansökan kan också skickas till? paola@bustoskonsult.se

Vi tar också emot ansökningar från underkonsulter (även F-skatt) Visa mindre

Vi söker duktiga grovarbetare.

Hej. Vi söker duktiga medarbetare till vårt team. Arbets plats i Stockholm. Arbetsuppgifterna är väldigt olika vilket ger möjlighet lära olika saker varje dag. Hör av er om ni intresserar. Visa mer
Hej.
Vi söker duktiga medarbetare till vårt team. Arbets plats i Stockholm. Arbetsuppgifterna är väldigt olika vilket ger möjlighet lära olika saker varje dag. Hör av er om ni intresserar. Visa mindre

Arbetsledare bygg

Är du en erfaren arbetsledare inom bygg som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker! Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom Bygg och projektledning. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans... Visa mer
Är du en erfaren arbetsledare inom bygg som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker!

Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom Bygg och projektledning. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och dessutom värderar vi kvalité väldigt högt. Detta har lett till att vi är ett snabbt växande företag. Vi får hela tiden in nya förfrågningar inför olika typer av uppdrag inom spännande projekt. För att kunna möjliggöra vår fortsatta tillväxt och strävan efter att bli bättre, söker vi nu dig som vill vara en del av en prestigelös och familjär arbetskultur.

 

Vem är du?
För att trivas i rollen som arbetsledare är det fundamentalt att du har en fallenhet för ledarskap. Du är flexibel och har det enkelt att sätta dig in i nya projekt. Vi ser gärna att du som sökande har en bakgrund inom något av följande områden; underhåll - nybyggnation – tillbyggnation och att du även har några års erfarenhet av de typerna av tjänster. Din karaktär kännetecknas av att du är lösningsorienterad, resultatorienterad, driven, strukturerad och stresstålig. Dessutom arbetar du med ett stort engagemang och klarar mycket väl av att arbeta i grupp såväl som att arbeta på självständigt.

 

Vi söker dig som:  

Har minst fem års erfarenhet från någon liknande roll eller en flerårig erfarenhet inom byggbranschen. 
Har goda kunskaper inom företagets regelverk AMA. 
Kommunicerar väl på svenska såväl som engelska, i både tal och skrift, samt har en god förmåga av att vara tydlig. 
Har körkort B 
 

Övrigt är det även meriterande om du har:  

Erfarenhet som handläggande BAS-P eller BAS-U och/eller god vana med BIM-modell-hantering. 
Erfarenhet av program som till exempel Auto CAD civil 3D eller Novapoint 
En god kunskap om bygg- och anläggningsbranschens allmänna bestämmelser AB/ABT, ABK, AMA systemet. 
Tidigare erfarenheter av att jobba som konsult ? 
 

Anställningsform:  

Projektanställning 

Tillsvidareanställning 

Underkonsult 

 

Vi erbjuder dig:  

En trygg anställning där du har en engagerad konsultchef, utvecklingssamtal och friskvårdbidrag mm. Vi satsar även mycket på vår personal och ordnar gemensamma aktiviteter så som frukostar, julmiddagar och konferenser. 

 

Ansökan?  
Intervjuer och urval sker löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsult-/rekryteringschef, Paola Bustos, på 08 – 505 687 10. Sista ansökningsdag är 2024-06-28. Ansökan kan också skickas till? paola@bustoskonsult.se

Vi tar också emot ansökningar från underkonsulter (även F-skatt) Visa mindre

Arbetsledare anläggning

Är du en erfaren arbetsledare inom anläggning som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker! Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom Bygg och projektledning. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tills... Visa mer
Är du en erfaren arbetsledare inom anläggning som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker!

Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom Bygg och projektledning. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och dessutom värderar vi kvalité väldigt högt. Detta har lett till att vi är ett snabbt växande företag. Vi får hela tiden in nya förfrågningar inför olika typer av uppdrag inom spännande projekt. För att kunna möjliggöra vår fortsatta tillväxt och strävan efter att bli bättre, söker vi nu dig som vill vara en del av en prestigelös och familjär arbetskultur.

Vem är du?  

Vi söker nu dig som har minst tre års erfarenhet av arbetsledning i anläggningsbranschen. För att du ska finna dig väl tillrätta i rollen är det grundläggande att du är självgående och snabbt kan sätta dig in i nya projekt. Din karaktär kännetecknas av att du är lösningsorienterad, resultatorienterad, driven, strukturerad och stresstålig. Dessutom arbetar du med ett stort engagemang och klarar mycket väl av att arbeta i grupp såväl som att arbeta på självständigt.

Vi söker dig som:  

Minst har tre års erfarenhet av att leda en produktion som arbetsledare. 
Erfarenhet inom mark, anläggning och/eller asfalt är ett krav. 
Dina kunskaper inom företagets regelverk AMA är goda. 
Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och skrift, och har god förmåga att vara tydlig.  
Körkort B är ett krav 
Övrigt är det även meriterande om du har:  

Erfarenhet som handläggande BAS-P eller BAS-U och/eller god vana med BIM-modell-hantering. 
Erfarenhet av program som exempel Auto CAD civil 3D eller Novapoint 
Du har god kunskap om bygg- och anläggningsbranschens allmänna bestämmelser AB/ABT, ABK, AMA systemet. 
 

Anställningsform:  

Projektanställning 

Tillsvidareanställning 

Underkonsult 

 

Vi erbjuder dig:

En trygg anställning där du har en engagerad konsultchef, utvecklingssamtal och friskvårdbidrag mm. Vi satsar även mycket på vår personal och ordnar gemensamma aktiviteter så som frukostar, julmiddagar och konferenser. 

 

Ansökan?  
Intervjuer och urval sker löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsult-/rekryteringschef, Paola Bustos, på 08 – 505 687 10. Sista ansökningsdag är 2024-06-28. Ansökan kan också skickas till? paola@bustoskonsult.se

Vi tar också emot ansökningar från underkonsulter (även F-skatt) Visa mindre

Arbetsledare Installation till Förbifart Stockholm

Ansök    Maj 20    Randstad AB    Arbetsledare, anläggning
Arbetsbeskrivning Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm! Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Som Arbetsledare hos Eltel och Fö... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu har du chans att få vara med på en unik och spännande resa tillsammans med oss i rollen som Arbetsledare inom Förbifart Stockholm!
Förbifart Stockholm är en av de längsta tunnlarna för biltrafik i världen. Eltel är en samarbetspartner till Yunex Traffic och vi har tillsammans fått i uppdrag av Trafikverket att installera tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm.
Som Arbetsledare hos Eltel och Förbifart Stockholm kommer du att arbetsleda tekniker och montörer som arbetar över 14 olika teknikområden. Dessa områden innefattar exempelvis fibersystem, kamerasystem, brandsystem, radiosystem och uppbyggnad av kommunikationsnät. Du kommer att ansvara för flera olika team om ca 3 st tekniker i varje grupp. Teamen inriktar sig på olika teknikområden där du kommer att vara samordnare och länken mellan dessa.

Ansvarsområden
Arbetsledning och delegering av arbetet för dina team
Planering och materialförsörjning av de kommande veckornas arbetsmoment tillsammans med Platschef, Produktionsplanerare och Logistikarbetsledare
Ta ansvar för att lösa de problem och utmaningar teamen stöter på i det dagliga arbetet
Arbeta för att installation utförs enligt tidplan och dokumentation enligt gällande krav
Ansvara för att montörerna i ditt team följer riktlinjer för arbetsmiljö och användande av skyddsutrustning
Följa upp det dagliga arbetet, dokumentera och rapportera detta uppåt i organisationen


Kvalifikationer
Erfarenhet från en arbetsledande roll inom el, tele, styr och övervakning
Arbetat praktiskt inom ovanstående teknikområden och har en god förståelse för hur arbetet utförs alternativt har en relevant utbildning
Bred teknisk kunskap inom el, tele, styr och övervakningssystem med fördel inom intelligenta trafiksystem
God systemvana
Goda kunskaper i svenska samt engelska
B-körkort

Observera att grund för anställning är en godkänd bakgrundskontroll och ett svenskt medborgarskap.

Om företaget

Eltel Networks Infranet AB
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Ytterligare information
Anställningen är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Placeringsort: Bromma
Arbetsplats: Skärholmen eller Vinsta.
Vi eftersträvar inkludering och mångfald och välkomnar därför alla sökande som kan vara med och bidra till detta!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Om du har frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper på linda.cooper@randstad.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plattsättare Sökes

Ansök    Maj 20    Submit AB    Plattsättare
Vi på Submit söker nu efter en plattsättare till vår kund i Stockholm.Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter en plattsättare till vår kund i Stockholm.Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.
Om kunden:
Vår kund är ett plattsättningsföretag i Stockholm som skräddarsyr lösningar och utför renoveringar av allt från kök och badrum till hall och tvättrum. Dom arbetar i såväl privata bostäder som i större byggnadsprojekt.

Arbetsuppgifter:
som plattsättare kommer du utföra plattsättningsarbeten i badrum, kök och övriga utrymmen.
Profil:
minst 3 års erfarenhet
Förmåga att arbeta självständigt och i team

Krav:
svenska eller engelsk talande
Körkort är ett plus men inget kravPlats: Storstockholm
Start: Omgående
Lön: Enl.överenskommelse
Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Fritz@submitbemanning.se Visa mindre

Snickare sökes i stockholm

Ansök    Maj 20    Submit AB    Träarbetare/Snickare
Vi på Submit söker nu efter en Snickare till vår kund i Stockholm.Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga vär... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter en Snickare till vår kund i Stockholm.Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.
Om kunden:
Vår kund är ett familjeföretag som har sitt fokus på kundanpassade villor, par o radhus samt fritidshus som byggs i lösvirke med hög kvalitét. Dom bygger gedigna bostäder med karaktär. Tidlösa, moderna och funktionella hem som höjer människors livskvalitét.

Profil:
Viljan att lära sig mer
Jobbar bra i team
Självgående
Social

Krav:
Svenska i tal
Minst 2 års erfarenhet
utbildning eller erfarenhet

Meriterande
Körkort

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Fritz@submitbemanning.se Visa mindre

Entreprenadingenjör till Veidekke Anläggning

Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Veidekke. Om företaget: Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger de allt från broar o... Visa mer
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Veidekke.

Om företaget:

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger de allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är deras syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. De tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. De driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en än mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar tillvara på människors olikheter. De bygger med hjärtat.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 39 mdr NOK. I Sverige har de ca 2 200 anställda och en omsättning på ca 12,8 mdr SEK (2022).

Arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du vara delaktig i projektet att bygga Stockholms framtida avloppsreningsverk i Sickla. Som entreprenadingenjör ansvarar du för produktionsförberedelser så som budget, riksinventering, rutin för ekonomisk uppföljning samt kontraktsadministration. Du utgör ett stöd till kalkylator, projektingenjör och platschef vid större tilläggsbeställningar samt säkerställer att alla kontraktuella frågor tillvaratas vid tilläggsbeställningar. Vidare ansvarar du för kontraktsuppföljning av underentreprenader samt tillsammans med Platschef och Projektchef driver frågor om ekonomisk reglering mot underentreprenörer. Du utgör ett stöd åt projektchefer samt samordnar underlag för ekonomiska regleringar mot kund samt hjälper till och avlasta andra chefer i projektet. Tillsammans med Projektchef och Arbetschef går du igenom ekonomiska månadsavstämningar och kvartalsrapporter samt redovisar den ekonomiska situationen. Slutligen deltar du och är aktiv i utvecklingen av verksamhetssystemet och produktionsstödsåtgärder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Eftergymnasial utbildning
• Några års erfarenhet i en roll där du specifikt arbetat med att driva kontraktsfrågor, antingen inom anläggning eller infrastruktur alternativt större projekt inom bygg
• Mycket goda kunskaper inom entreprenadjuridik
• Meriterande om du har arbetat med offentliga beställare och kunder
• Goda kunskaper i svenska och engelska

För att lyckas i rollen har du har ett genuint intresse för affärer och sätter alltid företagets och verksamhetens lönsamhet i första hand. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Det är viktigt för dig att göra ett bra jobb och du planerar dina uppgifter noggrant innan du sätter igång. Du sätter alltid upp och håller tidsramen för dina uppgifter, och eftersom du arbetar på ett strukturerat sätt vet vad du ska prioritera levererar du alltid ett bra resultat. Vidare är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sickla, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Veidekke verkar för en drogfri arbetsmiljö, därför tas alkohol- och drogtest innan anställning påbörjas.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef Mark anläggning

Vi söker nu en erfaren och drivenplatschef inom mark anläggning Vill du utvecklas i din chefsroll i ett välrenommerat företag inom finplanering och anläggning? I ett företag som har en flexibel organisation med snabba beslutsvägar där du som chef arbetar nära kunden för att gemensamt leverera den bästa lösningen i varje enskilt projekt. Om företaget Vi befinner sig nu i en expansiv fas och söker nu en platschef till våra mark- och anläggningsprojekt i Sto... Visa mer
Vi söker nu en erfaren och drivenplatschef inom mark anläggning
Vill du utvecklas i din chefsroll i ett välrenommerat företag inom finplanering och anläggning? I ett företag som har en flexibel organisation med snabba beslutsvägar där du som chef arbetar nära kunden för att gemensamt leverera den bästa lösningen i varje enskilt projekt.
Om företaget
Vi befinner sig nu i en expansiv fas och söker nu en platschef till våra mark- och anläggningsprojekt i Stockholm.
Sedan starten år 1975 har vi drivits av att tillgodose behovet av kvalificerade markarbeten. Vi är ca 50 anställda i Stockholm.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus och erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Här får du ett modernt arbetssätt med korta beslutsvägar, där du som medarbetare har stora möjligheter att påverka ditt arbete och de projekt du arbetar med.
Arbetsuppgifter
Som platschef har du en nyckelroll, med helhetsansvar för projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts och överträffas. Du ansvarar för att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer. Du sätter mål och ansvarar för:
Planering
Personal
Kvalitet
Ekonomi

därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter.
Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från kalkylator, och arbetsledare till skickliga yrkesarbetare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före i alla skeden i projekten. Du rapporterar direkt till Arbetschef och du utgår från kontoret i Solna. Din grupp varierar med anställda i roller såsom arbetsledare, förmän och yrkesarbetare samt UE mm.
Som ledare på hos oss drivs du av företagets värderingar, vilka är pålitlighet, omsorg och entreprenörskap och du integrerar dessa värderingar i ditt dagliga arbete och ledarskap.
Teoretisk bakgrund:
Eftergymnasial byggteknisk utbildningsbakgrund (eller motsvarande)
Arbetsmiljöutbildning (BAM, Bas-U)
Behörighetsutbildningar – t ex heta arbeten, BAM, Bas U, Bas P
Arbete i offentlig miljö
Säkra lyft
Entreprenadjuridik 1+2
AMA
Mark & Finplanering
Varmt välkommen med din ansökan!
Den här rekryteringen görs i samarbete med Bemanning Sverige som besvarar dina frågor och behandlar din ansökan av experter inom rekrytering tjänsteman Bygg och anläggning.
Om Rekrytering StockholmBemanning Sverige Byrå AB har 20 års erfarenhet av specialist rekryteringar och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryterings lösningar och professionella processer.
Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT" Visa mindre

Projektledare betaltjänst fordonsladdning till Swedavia

Nu söker vi för för vår kunds räkning en strukturerad och serviceinriktad projektledare till ett givande uppdrag med start i juli och fram till årsskiftet! Om uppdraget Uppdraget är ett konsultuppdrag via Bemannia på 100% med start 1/7 tom 31/12 med möjlighet till förlängning med ytterligare 6 månader. Det kommer att finnas möjlighet till distansarbete på 50% och i övrigt är du placerad på enheten på Arlanda. Swedavia äger, driver och utvecklar det natione... Visa mer
Nu söker vi för för vår kunds räkning en strukturerad och serviceinriktad projektledare till ett givande uppdrag med start i juli och fram till årsskiftet!
Om uppdraget
Uppdraget är ett konsultuppdrag via Bemannia på 100% med start 1/7 tom 31/12 med möjlighet till förlängning med ytterligare 6 månader. Det kommer att finnas möjlighet till distansarbete på 50% och i övrigt är du placerad på enheten på Arlanda.
Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige med världen!
Dina arbetsuppgifter
Uppdraget innebär att slutföra implementering av upphandlat system för betaltjänst av fordonsladdning. Resultatet av uppdraget är ett infört system och uppkopplade laddstolpar som gör att parkerande kunder betalar för sin laddning och intäkterna genereras till Swedavia. Uppdraget omfattar samtliga flygplatser inom Swedavia.

Dina kvalifikationer
För att axla rollen samt vara kvalificerad för uppdraget bör du ha följande kompetenser och erfarenheter:
Universitetsutbildning inom exempelvis ekonomi, inköp eller ingenjörsutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Minst 7 års erfarenhet av projektledning.
Erfarenhet från upphandling och kontakter med laddtjänstoperatörer samt kundrelationer med laddtjänstoperatörer.
Kunskap om laddning av fordon och uppkoppling av stolpar mot betaltjänst.
Kunskap om prissättning och affärsmodeller för laddning.
Teknisk kompetens kring teknik och uppkoppling av laddstolpar.

Vi ser att du som person är strukturerad, drivande och självgående. Vi ser vidare att du har lätt att bygga relationer, tar tag i utmaningar och slutför dina arbetsuppgifter. Du arbetar bra i team ochhar god samarbetsförmåga.

Meriterande
Kunskap och erfarenhet av att kunna anpassa arbetet med laddtjänst utefter olika regler och lagar.
Framtagande av affärsmodeller mot slutkund.

Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.
Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 29/5.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Anna Radhe. anna.radhe@bemannia.se
För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss underkontorstid på 0708934700
Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet
Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Projektledare sökes omgående - Stockholm

Dina arbetsuppgifter Vi söker en projektledare med några års erfarenhet inom yrket som vill gå in i ett spännande konsultuppdrag. Uppgiften är att leda ett projekt med målet att granska befintliga lösningar ur både personal och kundsynvinkel. Syftet med uppdraget är att hitta, bedöma och implementera schemarelaterade förändringar inom en avdelning. I uppdraget ska projektledaren styra, leda och synkronisera alla aktiviteter samt funktioner inom projektet.... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en projektledare med några års erfarenhet inom yrket som vill gå in i ett spännande konsultuppdrag. Uppgiften är att leda ett projekt med målet att granska befintliga lösningar ur både personal och kundsynvinkel. Syftet med uppdraget är att hitta, bedöma och implementera schemarelaterade förändringar inom en avdelning.

I uppdraget ska projektledaren styra, leda och synkronisera alla aktiviteter samt funktioner inom projektet. Projektledaren förväntas även ha insikt i verksamheten och vara ledande i att identifiera och utvärdera förändringar, leda riskbedömningar och ta fram underlag för beslut. Projektledaren har stöd av en liten projektgrupp bestående av specialister från verksamheten som bidrar i olika omfattning vid behov.

Krav

Vi vill gärna att du som söker rollen uppfyller följande krav:

- Erfarenhet av att vara ledande i att upptäcka och bedöma förändringar
- Erfarenhet av att leda riskanalyser
- Erfarenhet av att utveckla underlag för beslut
- Det är meriterande om du har erfarenhet av fordonsbranschen

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillträde och ansökan
Startdatum: 2024-05-27
Slutdatum: 2024-09-20. Möjlighet till förlängning fram till årsskiftet
Sista ansökningsdagen: snarast
Ort: Stockholm
Kontaktperson: +46 790 062 711
Urval och intervjuer sker löpande!

Om oss
Sway Sourcing är ett modernt företag som rekryterar inom flera branscher på den svenska arbetsmarknaden. Vi matchar kandidaters kompetens och kunskap med företagets behov. Sway Sourcing har en företagsledning och personal med lång erfarenhet i rekryteringsbranschen, både som ägare och anställda. Vi har ett stort nätverk inom de branscher vi specialiserat oss inom och kan därför hitta de kandidater som snabbt blir en tillgång för företagen. Visa mindre

Målare

Ansök    Maj 20    Meet a Group international AB    Målare
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker målare till varierande arbeten inom måleri så som servicejobb inom måleri, utvändig målning, invändig målning, nyproduktion m.m. Du kommer arbeta med olika projekt runt om i stor Stockholm. Vi ser gärna att du kan lämna intyg på att du har kun... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker målare till varierande arbeten inom måleri så som servicejobb inom måleri, utvändig målning, invändig målning, nyproduktion m.m.

Du kommer arbeta med olika projekt runt om i stor Stockholm.

Vi ser gärna att du kan lämna intyg på att du har kunskap inom måleri, tex. Lönespecifikationer från tidigare anställning på ett måleriföretag, utbildningar ex gesällbrev eller likvärdigt, referens osv.

Meriterande

B-körkort

Gesällbrev

Svenska tal & läsförståelse

Engelska tal & läsförståelse

Intyg ställning 9m

Skyliftkort

Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marijana Bes: marijana@mrcbemanning.se Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Rutinerad Renhållningsmaskinförare- Norrort

Vi söker nu en driven rutinerad maskinist till storkund på Norrort Du kommer bli anställd som konsult hos Prima bemanning och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen, med rätt hög sannolikhet möjlighet att gå över till företaget Om jobbet Vi letar efter dig som har gedigen erfarenhet som maskinförare. Du ska kunna köra och sköta olika typer av maskiner såsom grävmaskiner, hjullastare, och liknande. För att vara framgångsrik... Visa mer
Vi söker nu en driven rutinerad maskinist till storkund på Norrort
Du kommer bli anställd som konsult hos Prima bemanning och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen, med rätt hög sannolikhet möjlighet att gå över till företaget
Om jobbet
Vi letar efter dig som har gedigen erfarenhet som maskinförare. Du ska kunna köra och sköta olika typer av maskiner såsom grävmaskiner, hjullastare, och liknande.
För att vara framgångsrik i denna roll bör du ha följande kvalifikationer:
Erfarenhet av att köra och sköta olika maskiner som grävmaskiner/plock, hjullastare, .
God förståelse för olika material och tekniker.
Förmåga att arbeta självständigt och i team, med god kommunikationsförmåga.
God fysisk styrka och uthållighet.
Maskinförarbevis Visa mindre

Systemingenjör BEST

Vi söker en Systemingenjör BESTtill Trafikverket. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult. Tjänsten är på heltid.Stationeringsort är antingen Uppsala eller norra Stockholm. Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Uppdraget Trafikverket, verksamhetsområde Stora Projekt, har i uppdrag att genomföra uppdraget (Programmet) ”... Visa mer
Vi söker en Systemingenjör BESTtill Trafikverket.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.
Tjänsten är på heltid.Stationeringsort är antingen Uppsala eller norra Stockholm.
Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.
Uppdraget
Trafikverket, verksamhetsområde Stora Projekt, har i uppdrag att genomföra uppdraget (Programmet) ”Fyra spår Uppsala” som ingår i gällande Nationell plan för infrastrukturåtgärder. Uppdraget omfattar två nya spår mellan länsgränsen mellan Stockholm/Uppsala och UppsalaC, ombyggnad av Uppsala C, samt två nya stationer, en strax söder om Bergsbrunna i Uppsalakommun och en station i Alsike i Knivsta kommun.Programmet har delat upp sträckan på två delsträckor, tillika projekt. Norra delsträckan (Projekt Uppsala): Från söder om Bergsbrunna till Uppsala C. Framtagningav systemhandling och järnvägsplan (inklusive MKB och tillståndshandlingar) är i slutskedeoch bygghandlingsprojektering är under upphandling. Södra delsträckan (Projekt Knivsta/Sigtuna): Sträckan Länsgränsen Stockholm/Uppsala tillsöder om Bergsbrunna är i slutskede av lokaliseringsutredning och kommer därefter upprättaefterföljande järnvägsplan och systemhandling för vald lokalisering.

ArbetsuppgifterUppdraget innebär att vara en av två Systemingenjör BEST i programmet. Rollen innebär attinom Trafikverkets projekt- och projekteringsledningsorganisation:• Stötta och leda projekteringsuppdrag och entreprenader framför allt inom BEST, men också se tillse att samordningen mellan Anläggning och BEST fungerar.• Leda och utföra programövergripande utredningar kring järnvägs- och produktionstekniska frågor samt stötta programmets ledning i BEST-frågor.• Vara med i processen att forma och planera hur projekten ska genomföras på bästa sätt.• Utvärdera och bidra i kvalitetssäkring av produkt- och produktionsbeskrivande handlingar - och i detta se till systemets helhet, funktion och livscykel.• Delta i arbetet med samverkan mellan Trafikverket, kommuner och region, framförallt gällande stationsområdena.• Delta och bidra i arbetet med programmets och projektens riskhantering, kontrollprogram, tidsplanering, budget och prognos. • Samordna järnvägsrelaterade funktioner som CSM-RA, TPÅ/BAP/BUP (trafikpåverkande åtgärder), samt medverka vid upprättande av tillståndshandlingar för Transportstyrelsens godkännandeprocess.• Samordna planering av inkopplingar/ibruktaganden
Krav (OBS, obligatoriska)
a. Teknisk högskoleutbildning 180hp (120p) eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet eller utbildning som bedöms vara likvärdig b. Minst 10 års arbetslivserfarenhet av infrastrukturprojekt inom järnväg inom BESTområdet som projekteringsledare, samordnare, teknikansvarig eller projektledarec. Minst 2 års erfarenhet av arbete i planskede järnvägd. Minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat i beställarorganisationen i bygghandlings- och eller produktionsskedet i ett järnvägsprojekt med en totalkostnad för hela projektet om minst 500 MSEK. e. Kunskap inom AB, ABT och ABK f. Kunskap inom AMA Anläggning och MER Anläggningg. Har erfarenhet av etapplanering järnvägh. Goda kunskaper inom Trafikverkets regelverk för järnväg (TDOK, TRVINFRA)i. Goda kunskaper i svenska i tal och skriftj. Stor vana av användning av Microsoft Office-paketk. Giltigt B-körkort
Meriterande
Att konsult har erfarenhet av projekterings- och produktionsskedet, arbetat med järnvägsstation innehållande mark och BESTarbeten för nya spår, plattformar och plattformsförbindelse
Att konsult produktionsplaneratny- eller ombyggnad avjärnvägssträcka eller stationsområde, med liten påverkan på befintlig trafikering på platsen.
Att konsult arbetat i projekt meddåliga markförhållandenoch omfattande markförstärkning
Attkonsult har erfarenhet av arbete med banunderbyggnad och byggnadsverk

Om oss
Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.
Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.
Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.
För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.
Läs gärna mer om oss på centio.se.
Vänligen skicka ditt CV på svenska.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projektledare sökes omgående - Stockholm

Dina arbetsuppgifter Vi söker en projektledare med några års erfarenhet inom yrket som vill gå in i ett spännande konsultuppdrag. Uppgiften är att leda ett projekt inom avdelningen "Kund och Stationsservice", med målet att granska befintliga lösningar ur både personal och kundsynvinkel. Syftet med uppdraget är att hitta, bedöma och implementera schemarelaterade förändringar i Kund- och stationsservice. I uppdraget ska projektledaren styra, leda och synkro... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker en projektledare med några års erfarenhet inom yrket som vill gå in i ett spännande konsultuppdrag. Uppgiften är att leda ett projekt inom avdelningen "Kund och Stationsservice", med målet att granska befintliga lösningar ur både personal och kundsynvinkel. Syftet med uppdraget är att hitta, bedöma och implementera schemarelaterade förändringar i Kund- och stationsservice.

I uppdraget ska projektledaren styra, leda och synkronisera alla aktiviteter samt funktioner inom projektet. Projektledaren förväntas även ha insikt i verksamheten och vara ledande i att identifiera och utvärdera förändringar, leda riskbedömningar och ta fram underlag för beslut. Projektledaren har stöd av en liten projektgrupp bestående av specialister från verksamheten som bidrar i olika omfattning vid behov. I rollen ingår samarbete med trafikförvaltningen.

Krav

Vi vill gärna att du som söker rollen uppfyller följande krav:

- Erfarenhet av att vara ledande i att upptäcka och bedöma förändringar
- Erfarenhet av att leda riskanalyser
- Erfarenhet av att utveckla underlag för beslut
- Det är meriterande om du har erfarenhet av fordonsbranschen

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillträde och ansökan
Startdatum: 2024-05-27
Slutdatum: 2024-09-20. Möjlighet till förlängning fram till årsskiftet
Sista ansökningsdagen: snarast
Ort: Stockholm
Kontaktperson: +46 790 062 711
Urval och intervjuer sker löpande!

Om oss
Sway Sourcing är ett modernt företag som rekryterar inom flera branscher på den svenska arbetsmarknaden. Vi matchar kandidaters kompetens och kunskap med företagets behov. Sway Sourcing har en företagsledning och personal med lång erfarenhet i rekryteringsbranschen, både som ägare och anställda. Vi har ett stort nätverk inom de branscher vi specialiserat oss inom och kan därför hitta de kandidater som snabbt blir en tillgång för företagen. Visa mindre

Målare

Ansök    Maj 20    MRC Bemanning AB    Målare
Vi söker målare till varierande arbeten inom måleri så som servicejobb inom måleri, utvändig målning, invändig målning, nyproduktion m.m. Du kommer arbeta med olika projekt runt om i stor Stockholm. Vi ser gärna att du kan lämna intyg på att du har kunskap inom måleri, tex. Lönespecifikationer från tidigare anställning på ett måleriföretag, utbildningar ex gesällbrev eller likvärdigt, referens osv. Meriterande B-körkort Gesällbrev Svenska tal & läsförståe... Visa mer
Vi söker målare till varierande arbeten inom måleri så som servicejobb inom måleri, utvändig målning, invändig målning, nyproduktion m.m.
Du kommer arbeta med olika projekt runt om i stor Stockholm.
Vi ser gärna att du kan lämna intyg på att du har kunskap inom måleri, tex. Lönespecifikationer från tidigare anställning på ett måleriföretag, utbildningar ex gesällbrev eller likvärdigt, referens osv.

Meriterande
B-körkort
Gesällbrev
Svenska tal & läsförståelse
Engelska tal & läsförståelse
Intyg ställning 9m
Skyliftkort

Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marijana Bes: marijana@mrcbemanning.se Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan.
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Junior VVS-konstruktör till Creanova

Ansök    Maj 20    A Hub AB    Fastighetsingenjör
Är du nyexaminerad intresserad av att utvecklas som VVS-konstruktör? Värdesätter du en arbetsplats som satsar på sina medarbetare och din utveckling? Då kan Creanova vara rätt för dig! Om bolaget Hållbar utveckling är ett centralt fokus för Creanova, där domsträvar efter att minska den globala energiförbrukningen genom innovativa lösningar. Kärnan i Creanovas verksamhet är att skapa smarta energilösningar. Deras rådgivande ingenjörer inom VVS & energitekn... Visa mer
Är du nyexaminerad intresserad av att utvecklas som VVS-konstruktör?
Värdesätter du en arbetsplats som satsar på sina medarbetare och din utveckling?
Då kan Creanova vara rätt för dig!

Om bolaget
Hållbar utveckling är ett centralt fokus för Creanova, där domsträvar efter att minska den globala energiförbrukningen genom innovativa lösningar. Kärnan i Creanovas verksamhet är att skapa smarta energilösningar. Deras rådgivande ingenjörer inom VVS & energiteknik är specialiserade på energibesparingar.Vill du veta mer om Creanova som bolag? Läs mer här.

Om tjänsten
Creanova är ett energikonsultföretag med huvudkontor i Sollentuna, norr om Stockholm. Företaget har idag 34 anställda och hargenom åren tagit sig an stora projekterings- och utredningsuppdrag så somFolkets Hus, Hangar 5, Sickla Stationshus, Najaden ochMårtensdals kraftstation.Creanova strävar kontinuerligt efter att vidga sina vyer, öka sin kompetens och växa tillsammans med sina anställda för att leda arbetet med att förädla och effektivisera fastigheter och energianvändning.

Arbetsuppgifter
Som VVS-konstruktör kommer du att arbeta projektvis i nära samarbete med ansvarig handläggare, vilket ger utmärkta möjligheter att utvecklas i din roll och inom företaget. Du kommer också att tilldelas en fadder för att säkerställa en bra introduktion i företaget och arbetet.
Arbetsuppgifterna inkluderar:
Konstruktion av VVS-tekniska anläggningar och säkerställa att de uppfyller de krav som ställs i ramhandlingar och övriga dokument.
Samarbete med handläggare, exempelvis genom att kommunicera förändringar i projekt.
Uppföljning av ekonomin med handläggarna, både vad gäller tillkommande projektering på grund av ändringar (ÄTA) och den budget som lämnats.

Vi söker dig som
Är nyexaminerad eller tar examen inom kort från en relevant ingenjörsutbildning på högskola eller universitet.
Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, då båda språken används i arbetet.
Har ett stort intresse för att arbeta inom energibranschen.

Det är också meriterande om du har:
Kunskaper i CAD, speciellt AutoCAD, MagiCAD ochRevit
Kunskaper i IDA och IDA ICE


Men viktigast av allt så tror vi att du är:
Analytisk
Kommunikativ
Lagspelare

Låter detta som något för dig? Ansök idag då urval sker löpande!
Övrig information Start: Augusti 2024
Omfattning: Heltid
Placering: Sollentuna Centrum

Detta är en direktrekrytering vilket innebär en anställning hos Creanova. Visa mindre

Målare för anställning på heltid sökes

Ansök    Maj 20    Meet a Group international AB    Målare
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Submit söker målare för anställning hos vår kund i Stockholm. Är du en erfaren målare med körkort som är kompetent nog att samtliga behärska samtliga moment inom yrket självgående och är ute efter en långsiktig, trygg arbetsplats? - Sök! Profil: Soci... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Submit söker målare för anställning hos vår kund i Stockholm.Är du en erfaren målare med körkort som är kompetent nog att samtliga behärska samtliga moment inom yrket självgående och är ute efter en långsiktig, trygg arbetsplats? - Sök!

Profil:

Socialt kompetent

Svensktalande

Självgående


Krav:

+3 års erfarenhet som målare

B-körkort med god körvana i Stockholms innerstad

Flytande svenska i tal & skriftPlats: Stockholm

Lön: Enl. kollektivavtal

Arbetstid: 07-16, mån-freLåter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta alexander@submitbemanning.se Visa mindre

Extrajobb inom bygg och lager

Om oss B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Som anställd hos B3 Personal erbjuds du - En dedikerad konsultchef som är mån om din trivsel, utveckling och karriär. - Lärorik arbetslivserfarenhet - Goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll - En marknadsmässig lön - B-körkort är ett krav Tjänsten Vi söker nu efter personal ti... Visa mer
Om oss
B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral.

Som anställd hos B3 Personal erbjuds du

- En dedikerad konsultchef som är mån om din trivsel, utveckling och karriär.
- Lärorik arbetslivserfarenhet
- Goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll
- En marknadsmässig lön

- B-körkort är ett krav

Tjänsten
Vi söker nu efter personal till vår bemanningspool. Som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta med olika sorters arbetsuppgifter hos olika kunder. Baserat på vilka erfarenheter du har kan du bland annat jobba med

- Montering
- Rivning
- Diverse byggjobb

Vem är du?

Vi letar efter dig som har, hög arbetsmoral och som trivs att arbeta både enskilt och i grupp.

Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte att söka!

Vi tar emot ansökningar på vår hemsida www.b3p.se men tyvärr inte på annat sätt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonstiden har gått ut. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ludvig.Zettervall@b3p.se Visa mindre

Målare för anställning på heltid sökes

Ansök    Maj 19    Submit AB    Målare
Vi på Submit söker målare för anställning hos vår kund i Stockholm. Är du en erfaren målare med körkort som är kompetent nog att samtliga behärska samtligamoment inom yrket självgåendeoch är ute efter en långsiktig, trygg arbetsplats? - Sök! Profil: Socialt kompetent Svensktalande Självgående Krav: +3 års erfarenhet som målare B-körkort med god körvana i Stockholms innerstad Flytande svenska i tal & skrift Plats: Stockholm Lön: Enl. kollektiva... Visa mer
Vi på Submit söker målare för anställning hos vår kund i Stockholm.
Är du en erfaren målare med körkort som är kompetent nog att samtliga behärska samtligamoment inom yrket självgåendeoch är ute efter en långsiktig, trygg arbetsplats? - Sök!

Profil:
Socialt kompetent
Svensktalande
Självgående

Krav:
+3 års erfarenhet som målare
B-körkort med god körvana i Stockholms innerstad
Flytande svenska i tal & skrift

Plats: Stockholm
Lön: Enl. kollektivavtal
Arbetstid: 07-16, mån-fre
Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta alexander@submitbemanning.se Visa mindre

Produktionschef Sverige till Rover Group i Stockholm

Är du en person som gärna utmanar dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Delar du Rover Groups stora passion med att skapa en bättre framtid genom att utveckla nya, viktiga infrastrukturkonstruktioner? Då kan det vara just dig vi letar efter! Nu finns möjligheten att få bli en del av ett framgångsrikt och globalt företag som driver viktiga infrastrukturprojekt inom väg, järnväg och hamnar. Vi söker framförallt dig som är en ansvarsfull ... Visa mer
Är du en person som gärna utmanar dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Delar du Rover Groups stora passion med att skapa en bättre framtid genom att utveckla nya, viktiga infrastrukturkonstruktioner? Då kan det vara just dig vi letar efter! Nu finns möjligheten att få bli en del av ett framgångsrikt och globalt företag som driver viktiga infrastrukturprojekt inom väg, järnväg och hamnar. Vi söker framförallt dig som är en ansvarsfull ledare och som har arbetat med större anläggningsprojekt inom infrastruktur. Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Om Rover Group
Rover Group är ett ledande konstruktionsbolag och utmärker på grund av sin specialisering inom komplexa projekt i krävande men spännande arbetsmiljöer. I Sverige arbetar idag ca 30 medarbetare med placeringar i Stockholm, Norrköping, Gävle och Trelleborg. Bolaget är verksamma inom tre dimensioner; Rover Rail, Rover Maritime och Rover Infrastructure. Rover Group anser att medarbetare som känner sig uppfyllda av sin roll utför ett bättre arbete. Därför engagerar vi oss i den professionella utvecklingen hos våra anställda, det är också viktigt för oss att karriären går att kombinera med livet utanför arbetet. Rover engagerar sig i sina anställdas utveckling så att det ska kunna förbättra sina yrkesperspektiv i linje med deras attityder och förmågor. Som företag med internationell affärsverksamhet erbjuder Rover med många möjligheter för karriärutveckling. Att arbeta utomlands är en berikande upplevelse både personligt och professionellt för vår personal, som utför banbrytande arbeten som hjälper företaget att expandera och utvecklas. Vi på Rover Group är fast beslutna om att skydda våra medarbetares hälsa och säkerhet. Antalet arbetsolycksfall i koncernen under de senaste tio åren ligger långt under branschgenomsnittet.

Ditt uppdrag som produktionschef Sverige
Rollen som produktionschef innebär att du kommer leda och ansvara för våra anläggningsprojekt på den svenska marknaden, från anbud till överlämning, allt i enlighet med Rover Groups process. Produktionschefsrollen innebär därmed ett helhetsansvar för alla projekt och du ser till att projekten styrs mot uppsatta mål och kundens förväntningar. Du har ansvaret för omvärldsbevakningen för kommande intressanta projekt. Tillsammans med din organisation ser du till att ni skapar en god effektivitet, lönsamhet och kundnöjdhet. Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm och rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: Planera, leda och samordna verksamheten i projekten i samverkan med projektchef inom bygg och anläggning, med processförbättring och utveckla strukturer för mätning av prestanda
Svara för att verksamheten följer uppsatta mål
Ansvara för personal-, teknik- och resultatutveckling på den svenska marknaden.
Rekrytering vid behov av nya medarbetare
Övervaka resursutnyttjande och ansvarar för kvalitet enligt relevanta handlingar; kontrakt, allmänna förskrifter, med mera
Säkerställa att fördelade miljö- och arbetsmiljö-uppgifter bedrivs enligt Rovers policy och i enlighet med gällande lagar, föreskrifter och avtal
Ansvarig för anbudsprocessen
Ekonomisk ansvarig för tilldelade projekt, inkl budget och prognosansvar.
Månadsrapportering till Spanien

Är du den vi söker?
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Som ledare är du ansvarsfull och behandlar människor och situationer tryggt och bestämt. Du är strukturerad och affärsmässig och ser helheten i vår verksamhet och varje enskilt projekt. För dig är ordning och reda på arbetsplatsen en självklarhet och du sätter alltid arbetsmiljön i första rummet.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer: Högskoleutbildning med inriktning väg vatten, samhällsbyggnad eller annan utbildning som bedöms relevant för tjänsten
Minst fem års erfarenheter i ledande befattning av större infrastrukturprojekt och mark/betong
Gedigen erfarenhet inom projektledning
Personalansvar
Planera och leda verksamhet i projekt
Budget, projektekonomi och prognoser
Anbudsprocessen
Goda kunskaper inom kvalitetsledning, ekonomi och administration
Goda kunskaper i Officepaketet
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser det som meriterande ifall du har en ledarskapsutbildning eller om du behärskar spanska i tal och skrift.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering och Rover Groups:s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Jonas Bessing via telefon: 0736-264750 eller e-post: jonas@isakssonrekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se Visa mindre

Servicetekniker Ventilation

Klimat & fastighetsteknik i Trosa AB designar, installerar, utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters hela livscykel. Vill du vara med och utveckla ventilationstekniken hos våra kunder i Uppsala, Stockholm & Söder... Visa mer
Klimat & fastighetsteknik i Trosa AB designar, installerar, utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters hela livscykel.


Vill du vara med och utveckla ventilationstekniken hos våra kunder i Uppsala, Stockholm & Södermanland?


Arbetsuppgifter


Som ventilationstekniker på Klimat & fastighetsteknik i Trosa AB med inriktning ventilation arbetar du med service, underhåll, felsökning samt reparation inom fastighets och processteknisk utrustning. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete du kommer även få utföra montage samt få hålla i större & mindre projekt.


Vi söker dig som har några års erfarenhet och som gärna vill få ansvar för att i dialog med kund föreslå lösningar och leverera dessa självständigt eller tillsammans med dina kollegor. Har du erfarenhet av OVK och injusteringsarbete är det en fördel i den här rollen. Även kalkylering att utföra budget arbete & offerter för små & stora projekt är meriterande.


Viktigt är att du är seviceminded, tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Som ventilationstekniker hos oss är du alltid uppdaterad vad gäller ny teknik, kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område. Du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ventilationsmontörer

Ansök    Maj 19    Uni-Vent Rör AB    Ventilationsmontör
Vi söker ventilationsmontörer till vårt företag. Vi utför ventilationstjänster inom Stockholms län med omnejd där vi utgår från vårt kontor i Västberga. Vi är idag ett 20-tal medarbetare och har nu flera tjänster såsom ventilationsmontör. Meriterande är svenska språkkunskaper samt B-körkort. Vi ser att du har erfarenhet av dessa arbetsuppgifter då du i framtiden kommer få självständiga uppdrag och att ansvara för dessa. Uni-Vent AB utför ventilationsarbet... Visa mer
Vi söker ventilationsmontörer till vårt företag. Vi utför ventilationstjänster inom Stockholms län med omnejd där vi utgår från vårt kontor i Västberga. Vi är idag ett 20-tal medarbetare och har nu flera tjänster såsom ventilationsmontör. Meriterande är svenska språkkunskaper samt B-körkort. Vi ser att du har erfarenhet av dessa arbetsuppgifter då du i framtiden kommer få självständiga uppdrag och att ansvara för dessa. Uni-Vent AB utför ventilationsarbeten i Stockholm med omnejd där vi förutom våra entreprenader även utför verksamhetsanpassningar och mindre entreprenader åt våra ramavtalade kunder.
Vi söker personal som vill vara med och utveckla vårt företag och ser fram emot sökanden som är serviceinriktade, engagerade och välorganiserade. För mer information om oss se www.univent.se Visa mindre

Injustering/Service/ventilationstekniker

Ansök    Maj 19    Uni-Vent Rör AB    Ventilationstekniker
Vi söker nu personal inom Ventilation (injustering/service/teknik). Krav är svenska i språk och skrift samt B-körkort. Vi ser injusteringskunskaper som meriterande. Vi söker personal som vill vara med och utveckla vårt företag och ser fram emot sökanden som är serviceinriktade, engagerade och välorganiserade. Kundkontakter är en viktig del i jobbet så ett trevligt bemötande mot kunder ser vi som en självklarhet. Du behöver vara flexibel och ha förmågan at... Visa mer
Vi söker nu personal inom Ventilation (injustering/service/teknik). Krav är svenska i språk och skrift samt B-körkort.
Vi ser injusteringskunskaper som meriterande.
Vi söker personal som vill vara med och utveckla vårt företag och ser fram emot sökanden som är serviceinriktade, engagerade och välorganiserade. Kundkontakter är en viktig del i jobbet så ett trevligt bemötande mot kunder ser vi som en självklarhet. Du behöver vara flexibel och ha förmågan att hålla många ”bollar i luften” samtidigt. För mer information om oss se www.univent.se.
Uni-Vent AB utför ventilationsarbeten i Stockholm med omnejd och har flera stora ramavtal. Visa mindre

Plattsättare sökes

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Submit söker nu efter en plattsättare till vår kund i Stockholm. Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor vä... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Submit söker nu efter en plattsättare till vår kund i Stockholm.Om oss:

Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.

Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.

Om kunden:

Vår kund är ett plattsättningsföretag i Stockholm som skräddarsyr lösningar och utför renoveringar av allt från kök och badrum till hall och tvättrum. Vi arbetar i såväl privata bostäder som i större byggnadsprojekt.

Arbetsuppgifter:

som plattsättare kommer du utföra plattsättningsarbeten i badrum, kök och övriga utrymmen.

Profil:

 minst 3 års erfarenhet

 Förmåga att arbeta självständigt och i team


Krav:

svenska eller engelsk talande

Körkort är ett plus men inget krav


 


Plats: Storstockholm

Start: Omgående

Lön: Enl.överenskommelseLåter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Alexander@submitbemanning.se Visa mindre

Kvinnlig målare med flera års erfarenhet sökes

Ansök    Maj 17    Almsvea Bygg AB    Målare
Vi söker en skicklig och erfaren målare som har flera års erfarenhet inom måleri för att ansluta sig till vårt team. Vi ser gärna att du är en kvinna som kan tala ryska. Om du är en driven och ansvarstagande individ med förmåga att arbeta både utvändigt och invändigt, kan detta vara något för dig! Arbetsuppgifter: Målning och tapetsering av olika ytor. Anpassning av arbetet enligt kundspecifikationer. Arbeta både utvändigt och invändigt, beroende på proj... Visa mer
Vi söker en skicklig och erfaren målare som har flera års erfarenhet inom måleri för att ansluta sig till vårt team. Vi ser gärna att du är en kvinna som kan tala ryska. Om du är en driven och ansvarstagande individ med förmåga att arbeta både utvändigt och invändigt, kan detta vara något för dig!


Arbetsuppgifter:
Målning och tapetsering av olika ytor.
Anpassning av arbetet enligt kundspecifikationer.
Arbeta både utvändigt och invändigt, beroende på projektets behov.
Utföra arbete på höga höjder med säkerhet och professionalism.


Önskade egenskaper:
B-körkort är ett krav.
Flera års erfarenhet av måleri.
Kompetens inom målning och tapetsering är ett måste.
Flexibel och beredd att arbeta med olika projekt och uppgifter.
Ansvarstagande och engagerad i att leverera högkvalitativt arbete.
Driven och motiverad för att uppnå mål och deadlines.
Förmåga att arbeta i grupp och självständigt.
Fördel om du kan kommunicera på ryska för att underlätta kommunikation med olika kunder.
Om detta låter som något för dig, tveka inte att skicka in din ansökan till info@almsveabygg.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Målare sökes till välkänt företag i Stockholm

Ansök    Maj 18    Meet a Group international AB    Målare
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Submit söker nu efter en målare för direkt anställning till vår kund i Stockholm. Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ o... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Submit söker nu efter en målare för direkt anställning till vår kund i Stockholm.Om oss:

Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en proffsig rekryteringsprocess från början till slut.

Om kunden:

Grundandes 2009 och har på 15 år etablerat sig som en av Stockholms mest pålitliga varumärke inom måleri. De utför arbeten mot såväl privatperson som större entreprenader och tar jobb i hela Stockholmsregionen. De är nu ute efter att anställa en ny kollega för att ersätta en tidigare som valt annan karriär i livet.

Förmåner:

Enl. kollektivavtal


Arbetsuppgifter:

Spackling

Slipning

Målning

Tapetsering


Profil:

Socialt kompetent

Svensktalande

Självgående


Krav:

+5 års erfarenhet som målare

B-körkort med god körvana i Stockholms innerstad

Flytande svenska i tal & skrift


Meriterande

MästarbrevPlats: Stockholm

Start: Mitten på Juni

Lön: Enl. kollektivavtal

Arbetstid: 07-16, mån-freLåter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta alexander@submitbemanning.se Visa mindre

Målare sökes till väletablerat företag i Stockholm

Ansök    Maj 18    Meet a Group international AB    Målare
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Submit söker nu efter en målare för anställning hos vår kund i Stockholm. Om kunden: Grundandes 2009 och har på 15 år etablerat sig som ett av Stockholms mest pålitliga varumärke inom måleri. De utför arbeten mot såväl privatperson som större en... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Submit söker nu efter en målare för anställning hos vår kund i Stockholm.


Om kunden:

Grundandes 2009 och har på 15 år etablerat sig som ett av Stockholms mest pålitliga varumärke inom måleri. De utför arbeten mot såväl privatperson som större entreprenader och tar jobb i hela Stockholmsregionen. De är nu ute efter att anställa en ny kollega för att ersätta en tidigare som valt annan karriär i livet.

Förmåner:

Enl. kollektivavtal


Arbetsuppgifter:

Spackling

Slipning

Målning

Tapetsering


Profil:

Socialt kompetent

Svensktalande

Självgående


Krav:

+2 års erfarenhet som målare

B-körkort med god körvana i Stockholms innerstad

Flytande svenska i tal & skrift


Meriterande

MästarbrevPlats: Stockholm

Lön: Enl. kollektivavtal

Arbetstid: 07-16, mån-freLåter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta alexander@submitbemanning.se Visa mindre

Trafikplanerare

Ansök    Maj 17    Norconsult Sverige AB    Trafikingenjör
Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet. Job DescriptionVi söker ytterligare en trafikplanerare som ... Visa mer
Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till verklighet.

Job DescriptionVi söker ytterligare en trafikplanerare som kan komplettera våra kollegor. Tillsammans arbetar vi både i stora nationella samhällsbyggnadsprojekt, och i kommunala utvecklingsprojekt. Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på kreativitet och samarbete.

På avdelning Väg & Trafik i Stockholm arbetar vi med Trafik, Gata, Väg, Mät och Ledningssamordning och tillsammans skapar vi hållbara och kreativa lösningar för våra kunder. Vår Trafikgrupp i Stockholm växer och det finns god efterfrågan på våra tjänster.

Avdelning Väg & Trafik i Stockholm består av 21 medarbetare varav fem stycken arbetar med trafikplanering. Vår avdelning präglas av gott samarbetsklimat med hög trivsel och låg personalomsättning. Vi samarbetar ofta med våra kollegor inom stadsbyggnad och arkitektur med strukturplaner, planprogram, detaljplaner mm. Du kommer ingå i vårt aktiva och välfungerande nationella nätverk inom Trafik som består av 30 medarbetare placerade i Stockholm, Göteborg, Malmö och Piteå.

Inom trafik har vi uppdrag inom ett flertal områden såsom förstudier, trafikutredningar inom detaljplaneprocessen, parkerings- och mobilitetsutredningar, trafikanalyser, trafikutformning, åtgärdsvalsstudier, vägplaner, strategier m.m. Vi har en bred kundbas med en god blandning av kommunala, statliga och privata beställare. Ett gott samarbete råder mellan våra olika kontor runt om i landet där vi hjälper varandra med rätt resurser i intressanta projekt.

Nu behöver vi förstärka med ytterligare trafikplanerare som gärna arbetar som uppdragsledare samt mentorskap för våra mer juniora kollegor. Du kommer att få jobba i teknisk framkant tillsammans med drivna och engagerade kollegor som sätter effektivitet och kvalitet i fokus samtidigt som vi värderar ett jordnära arbetsklimat med högt i tak.


Din profil

Vi söker dig med bred erfarenhet inom trafikområdet, som har relevant civil- eller högskoleingenjörsutbildning och minst 8 års erfarenhet inom trafikplanering. Du är van vid kunddialog, värdesätter hög kvalitet och tycker det är roligt att arbeta i teknikområdet där du har upparbetade kontakter med både kunder och branschkollegor.

Det är viktigt att bibehålla den fina verksamhet vi har och få våra konsulter att kompetensutvecklas, trivas och samarbeta med lönsamhet. Du stärker teamet genom att dela din kunskap med mindre erfarna kollegor och bidrar till ett prestigelöst arbetsklimat.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.


Vi är Norconsult

Norconsult är ett av Nordens ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som kombinerar ingenjörskonst, arkitektur och digital expertis i projekt av alla storlekar, för privata och offentliga kunder. Genom innovation och samarbete, och med vårt syfte ”Varje dag förbättrar vi vardagen”, söker vi ständigt efter hållbara, effektiva och samhällsnyttiga lösningar. Vi är 6300 medarbetare i koncernen och 1300 medarbetare i Sverige utspridda på 40 kontor. Med över 130 kontor i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen och Finland kombinerar vi tvärfacklig expertis med lokal närvaro.

För Norconsult är allas lika värde en grundförutsättning. Målsättningen är att våra medarbetare ska ha samma möjligheter att nå sin fulla potential oavsett vem de är eller hur de identifierar sig. En större bredd av perspektiv hjälper oss att förstå samhällets alla delar, utmanar oss i våra uppdrag och leder till en högre grad av innovation. Vi välkomnar därför medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Du behöver behärska svenska obehindrat i tal och skrift för att kunna verka i rollen, men det är inget krav att det är ditt modersmål.  

Bekanta dig med:
Din blivande chef: (12) Mikael Eriksson | LinkedIn
Din blivande kollega: (12) Stefan Berge-Thelander | LinkedIn

Välkommen med din ansökan!
Till oss söker du inte med personligt brev utan med CV och en motivationstext. Läs mer i vårt ansökningssystem. Observera att vi endast tar emot elektroniska ansökningar.
Our OfferEn anställning i ett företag som till 100 % ägs av sina medarbetare
Spännande och intressanta projekt
Bra anställningsvillkor och goda karriärmöjligheter
Kompetensutveckling
Samarbete med många olika kompetenser över hela Sverige och i olika länder
NA Visa mindre