Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Stockholm

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Frukostchef

Nytt
Om Urban Deli Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall - Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. Vi har också en webbutik och ett hotell med 106 designade rum på Urban Deli Sveavägen. Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra serv... Visa mer
Om Urban Deli

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall - Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. Vi har också en webbutik och ett hotell med 106 designade rum på Urban Deli Sveavägen.

Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra service och bidra med kunskap och inspiration, oavsett om det handlar om en restaurangupplevelse hos oss eller hemma. Våra kunder & gäster ska alltid känna sig välkomna och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.

Om dig
Till vår restaurang på Sveavägen söker vi nu en Frukostchef. Urban Deli Sveavägens restaurang är en livlig verksamhet med hög beläggning både frukost, lunch och middag. Här blandas privatgäster med businessfolk morgon, dag som kväll och en brusig stämning byggs upp under AW’n som senare övergår full matsalsservice. Restaurangen har ca 250 sittplatser samt en stor bar.

- Du är morgonpigg

- Du älskar mat, dryck, service och restaurang

- Du är en glad, positiv och energisk person med stark servicekänsla

- Du är en lagspelare med högt tempo, stort driv och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt

- Du triggas av att nå högt uppsatta mål

- Du har erfarenhet från liknande roll från högklassig hotellverksamhet

- Du har goda ledarskapsegenskaper, hög integritet och god vana av att arbetsleda och peppa service

- Du har mycket goda kunskaper inom mat & dryck.

- Du pratar svenska & engelska obehindrat

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i restaurangledningen och rapporterar till Restaurangchef & assisterande Restaurangchef. Frukostchef ansvarar över alla delar av frukosten och tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att vi har ett bra samarbete med övriga avdelningar och en frukost i absoluta toppklass.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

- Arbetsleda din avdelning & dess medarbetare

- Löpande utveckla frukosten

- Kommunikation med övriga avdelningar

- Säkerställa service, miljö och koncept

- Säkerställa alla rutiner inför öppning/stängning

- I rollen ingår viss administration såsom beställningar, godkännande av arbetade timmar, schemaläggning, medarbetarsamtal etc.

Arbetstiderna är från tidig morgon både vardagar som helger. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning med start så snart som möjligt.

Lön enligt överenskommelse. All personal på Urban Deli har generösa rabatter i våra restauranger & butiker samt årligt friskvårdsbidrag. Vi har självfallet kollektivavtal med HRF och Unionen.

Urban Deli är en del av Axfood.

Varför Urban Deli?
Vi erbjuder unika mötesplatser för dygnets alla måltider med en kombination av butik, saluhall och restaurang som ger en livlig och kul atmosfär. Mötesplatser där alla är välkomna!

Du får en unik möjlighet att utvecklas inom service då vi driver bar, restaurang, saluhall, butik, catering & event samt hotell under samma varumärke.

Du får vara del av ett gäng som har som ambition att ligga i framkant genom att hela tiden testa nya vägar, produkter och arbetssätt för att bli mer hållbara och inspirera andra - mat ska vara gott för planet, kropp och själ!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Visa mindre

diskare

Ansök    Feb 5    Robin Bar & Kök AB    Diskare
Nytt
Hej nu söker vi en diskare på heltid här på da peppe due. Du ska ha erfarenhet inom detta, endast seriösa mejl TACK. Visa mer
Hej nu söker vi en diskare på heltid här på da peppe due. Du ska ha erfarenhet inom detta, endast seriösa mejl TACK. Visa mindre

Cafebiträde Helgpersonal

Ansök    Feb 4    Mitrovic AB    Konditoribiträde
Nytt
Vi bakar allt själva som vi säljer i våran butik.Vi har existerat i ca 60 år på samma plats. Vi söker en glad och utåtriktad medarbetare.Du ska kunna god svenska i tal och skrift.Vara representabel inför våra gäster. Du ska vara lojal och pålitlig som person. Tjänsten innefattar mestadels att ta hand om servering samt disk,men även sedvanliga arbetsuppgifter på ett cafe dvs,kassa, smörgåsberedning, städning. Ca 30 till 35 timmar i månaden,endast helger.Tj... Visa mer
Vi bakar allt själva som vi säljer i våran butik.Vi har existerat i ca 60 år på samma plats. Vi söker en glad och utåtriktad medarbetare.Du ska kunna god svenska i tal och skrift.Vara representabel inför våra gäster.
Du ska vara lojal och pålitlig som person.
Tjänsten innefattar mestadels att ta hand om servering samt disk,men även sedvanliga arbetsuppgifter på ett cafe dvs,kassa, smörgåsberedning, städning.
Ca 30 till 35 timmar i månaden,endast helger.Tjänsten tillsätts från omgående. Visa mindre

Restaurangbiträde

Nytt
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder. Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor. Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, ... Visa mer
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb.

Vi söker nu ett restaurangbiträde till flera av våra kunder.

Vi söker dig som vill arbeta med service och som har lätta för att samarbeta med människor.

Som restaurangbiträde arbetar du mestadels inom servering, men kan även ha arbetsuppgifter som innefattar disk, städning och enklare portionering.

Våra kunder är väletablerade restauranger i centrala stan med bra arbetsvillkor och engagerad personal.

För att arbeta med restaurangbiträde krävs ingen tidigare erfarenhet men vi ser gärna att du:

- Vill arbeta med service och har en god känsla för kundrelationer
- Har lätt för att samarbeta med andra människor
- Är noggrann och ordningsam
- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet

Ansvar

- Ge alla gäster en unik upplevelse och god service
- Kommunicera och samarbeta med köket
- Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen
- Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten
- Viss städ och disk

Sök tjänsten snabbt och lätt på www.recnet.se

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Grillkockar/Kökspersonal Retro Restauranger

Retro Restauranger i Stockholm söker kökspersonal. Retro är en sportbarskedja i Stockholm med en enklare amerikansk restaurangmeny med fokus på smashade burgare, men även kötträtter, sallader, pasta och fajitas. Vi söker dig med erfarenhet av köksarbete. Du ska vara sammarbetsvillig, stresstålig och ha rätt inställning till arbetet. Sök tjänsten via mail. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att a... Visa mer
Retro Restauranger i Stockholm söker kökspersonal.
Retro är en sportbarskedja i Stockholm med en enklare amerikansk restaurangmeny med fokus på smashade burgare, men även kötträtter, sallader, pasta och fajitas.
Vi söker dig med erfarenhet av köksarbete. Du ska vara sammarbetsvillig, stresstålig och ha rätt inställning till arbetet.
Sök tjänsten via mail.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurang Rackarbacken söker restaurangbiträde

Ansök    Feb 3    REGION STOCKHOLM    Restaurangbiträde
Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 7000 förlossningar per år. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 150 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs även omfattande klinisk forskning och ut... Visa mer
Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 7000 förlossningar per år. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 150 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs även omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision; Sveriges ledande akutsjukhus.Vill du ha ett omväxlade jobb som restaurangbiträde på Restaurang Rackarbacken?
Sektionen Måltidsservice på Södersjukhuset innefattar Sös kök som lagar mat till alla patienter på sjukhuset samt Restaurang Rackarbacken som är Södersjukhusets personalrestaurang.

Vi söker ett restaurangbiträde för en heltidstjänst till Restaurang Rackarbacken. Du har ett stort intresse för mat och service och vill utvecklas inom området.

Arbetsuppgifter

Kök: Enklare arbetsuppgifter i vårt kök.

Matsal/catering: Kassabemanning, påfyllning av buffé, förberedelser och leverans av catering, städning samt övriga vanligt förkommande uppgifter inom arbetet.

Visst kvällsarbete kan förekomma någon gång i månaden.

Villkor

I denna rekrytering tillämpar vi provanställning på 6 månader, med möjlighet till tillsvidareanställning.

I denna rekrytering kommer vi att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden.

Kvalifikationer

Du har läst klart en gymnasieutbildning och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i restaurang eller storkök och vill lära dig mer. Vi förväntar oss att du är servicemedveten och vill vara en del av att bygga verksamheten framåt i enighet med våra värderingar och mål. Du är van att arbeta självständigt och i ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten samtidigt som du har lätt för att arbeta i grupp, du har en hög arbetsmoral och är flexibel.

Kontaktperson

Linda Hagdahl Chef Måltidsservice

Mail: linda.hagdahl@regionstockholm.se

Fackliga företrädare

Kommunal Södersjukhusets expedition 

Tel: 08-123 616 83

Övrig information

En fullständig ansökan innehåller ett CV och personligt brev.

 

Om du känner att du passar in på denna beskrivning - skicka in din ansökan!
Hos oss får du ett roligt och omväxlande arbete på en arbetsplats som alltid har gästens bästa framför ögonen! Visa mindre

Cafe ansvarig/Chef

Ansök    Feb 3    Eldkvarn Café AB    Konditoribiträde
Café Eldkvarn ligger vackert beläget vid vattnet på Kungsholmen, detta ger en fin utsikt över Riddarfjärden. Café Eldkvarn öppnar under Mars månad och har öppet hela sommaren fram till och med september. Samt Helg öppet under vintern. Vi söker nu en person som med glädje och engagemang vill driva caféet under sommaren. För att lyckas som ansvarig cafébiträde/restaurangchef ska du ha vana att leda personal samt kunna arrangera menyer. Du är en god förebild ... Visa mer
Café Eldkvarn ligger vackert beläget vid vattnet på Kungsholmen, detta ger en fin
utsikt över Riddarfjärden. Café Eldkvarn öppnar under Mars månad och har öppet hela
sommaren fram till och med september. Samt Helg öppet under vintern.
Vi söker nu en person som med glädje och engagemang vill driva caféet under
sommaren. För att lyckas som ansvarig cafébiträde/restaurangchef ska du ha vana
att leda personal samt kunna arrangera menyer.
Du är en god förebild och en synlig ledare på golvet, du brinner för att leverera
en fantastisk upplevelse till våra gäster. Med denna roll tillkommer ansvar och
av denna anledning är det viktigt att du är strukturerad och kan planera dina
arbetsuppgifter, detta för att kunna arbete på ett effektivt sätt.
Efter periodens slut finns det möjlighet att jobba vidare på en av våra andra
enheter. Lön diskuteras och ligger över kollektivavtal.
Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nattreceptionist på Mornington Hotel Bromma

Mornington Hotel City På bästa adress ligger Mornington Hotel City. Ett hotell med en spännande, äkta historia och med familjen Persson som ägare sedan 1974. Här möter vi våra gäster i en avslappnad atmosfär utan onödiga köer, krångel och krusiduller. Här ligger fokus på hantverk, form, arkitektur och hållbarhet. Vi har en av Östermalms bästa och mest trivsamma restauranger och barer med uteservering och innergård. Nattreceptionist (vikariat) Nu söke... Visa mer
Mornington Hotel City

På bästa adress ligger Mornington Hotel City. Ett hotell med en spännande, äkta historia och med familjen Persson som ägare sedan 1974. Här möter vi våra gäster i en avslappnad atmosfär utan onödiga köer, krångel och krusiduller. Här ligger fokus på hantverk, form, arkitektur och hållbarhet. Vi har en av Östermalms bästa och mest trivsamma restauranger och barer med uteservering och innergård.Nattreceptionist (vikariat)

Nu söker vi dig som trivs med att arbeta när andra sover. En ny Nattreceptionist till vårt gästserviceteam. Du behöver vara erfaren, trygg och ha vana av ensamarbete, helst nattetid. Du talar och skriver svenska flytande och talar och skriver engelska obehindrat. Vi vill att du har arbetat på hotell tidigare. Du behöver kunna arbeta ensam utifrån de instruktioner som finns och själv kunna planera ditt arbete utifrån de checklistor och rutiner som tillhandahålls. Hos oss jobbar Nattreceptionisterna sju nätter i sträck, varannan vecka måndag-söndag. Viss servering i restaurangen kan förekomma och därför önskar vi att du fyllt 20 år. Vi hoppas du har erfarenhet av arbete på hotell och/eller i restaurang och att du tycker om varierade arbetsuppgifter. Erfarenhet av bokningssystem är meriterande. Du tycker om att ge god service och överträffa gästernas förväntningar.

Vi ser gärna att du har vana av arbete i hotellreception och att du brinner för serviceyrket. Här behöver vi någon som är trygg och pålitlig men som samtidigt vågar vara personlig och överraska. På natten varvas härliga gästmöten med viss administration samt en del enklare städuppgifter. På denna nattjänst behöver man kunna ta egna initiativ och snabbt hitta lösningar om problem uppstår. Du har inga problem att arbeta ensam men trivs också i grupp.

I huvudsak består arbetsuppgifterna av receptionsarbete såsom att möta och hjälpa gäster, besvara mail, göra bokningar, svara i telefon, viss restaurangförsäljning samt enklare städning av allmänna ytor. Hos oss är det också nattreceptionisten som tillsammans med frukostpersonalen förbereder och plockar fram frukostbuffén till våra gäster. Så erfarenhet från liknande restaurang- eller caféarbete är meriterande.
Villkor
Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Nattreceptionisten arbetar sju nätter i sträck, varannan vecka måndag-söndag. Obligatorisk hälsokontroll genomförs i samband med anställningen start. Visa mindre

Diskpersonal till Miss Behave Bar

Ansök    Feb 3    Winmag Holding AB    Diskare
-Stresstålig -Är social, trevlig och utåtriktad -Jobbar bra i teamet eller ensam -Flexibel och strukturerad -Är problemlösare -Initiativtagande -Snabb på fötterna Miss Behave Bar ligger på Skeppsbron kajen med den vackra utsikten över till djurgården. Med vår härliga uteservering och prime location vid vattnet serverar vi burgare och bärs och nu letar vi efter en person som kan passa in i vårt härligt team. Vi söker dig som, -Har minst 1 års erfarenhet av ... Visa mer
-Stresstålig
-Är social, trevlig och utåtriktad
-Jobbar bra i teamet eller ensam
-Flexibel och strukturerad
-Är problemlösare
-Initiativtagande
-Snabb på fötterna
Miss Behave Bar ligger på Skeppsbron kajen med den vackra utsikten över till djurgården. Med vår härliga uteservering och prime location vid vattnet serverar vi burgare och bärs och nu letar vi efter en person som kan passa in i vårt härligt team.
Vi söker dig som,
-Har minst 1 års erfarenhet av disk och kök.
-Stresstålig
-Är social, trevlig och utåtriktad
-Jobbar bra i teamet eller ensam
-Flexibel och strukturerad
-Är problemlösare
-Initiativtagande
-Snabb på fötterna


Dina ansvarsområden,
-Bordservering
-Kassahantering och betalning
-Öppning/stängning Visa mindre

Café Personal

Ansök    Feb 3    Eldkvarn Café AB    Konditoribiträde
Om jobbet Café Eldkvarn ligger vackert beläget vid vattnet på Kungsholmen, detta ger en fin utsikt över Riddarfjärden. Café Eldkvarn öppnar under Mars månad och har öppet hela sommaren fram till och med september. Samt Helg öppet under vintern. Vi söker nu helg och sommar personal som med glädje och engagemang vill jobba. Vi önskar att du har erfarenhet från liknande sysslor och är öppen för flexibla tider. Efter periodens slut finns det möjlighet att ... Visa mer
Om jobbet
Café Eldkvarn ligger vackert beläget vid vattnet på Kungsholmen, detta ger en fin
utsikt över Riddarfjärden. Café Eldkvarn öppnar under Mars månad och har öppet hela
sommaren fram till och med september. Samt Helg öppet under vintern.
Vi söker nu helg och sommar personal som med glädje och engagemang vill jobba.
Vi önskar att du har erfarenhet från liknande sysslor och är öppen för flexibla tider.
Efter periodens slut finns det möjlighet att jobba vidare på en av våra andra
enheter. Lön diskuteras och ligger över kollektivavtal.
Vi ser fram emot din ansökan!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde på Tacobar Drottninggatan

Ansök    Feb 3    Horns TexMex AB    Restaurangbiträde
Om jobbet Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter och Håkan fick idén åt sin första Taco Bar. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service och mat av högsta kvalitét. Vi söker just nu medarbetare för deltidstjänst till Taco Bar på Drottninggatan Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, serv... Visa mer
Om jobbet
Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter och Håkan fick idén åt sin första Taco Bar. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet.
Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service och mat av högsta kvalitét.
Vi söker just nu medarbetare för deltidstjänst till Taco Bar på Drottninggatan
Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, servering, tillberedning av mat och dryck, städning etc.
Mestadels kväll och helg men även dagtid på vardagar.
Vi söker dig som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs med att ta stort personligt ansvar, gillar att jobba med människor och att du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.
Krav:
Kunna svenska och engelska i tal och skrift!
Kollektivavtal gäller då vi är med i VISITA.

Vill du bli en del av ett framgångsrikt koncept? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande:
tacobardrottningg@gmail.com Visa mindre

VAPIANO GAMLA STAN SÖKER RESTAURANGBITRÄDE TILL SERVERINGEN

Ansök    Feb 3    GLR Sverige AB    Restaurangbiträde
VAPIANO SÖKER RESTAURANGBITRÄDE TILL SERVERINGEN Just nu söker vi en servitör/servitris till vår servering. Här serveras vår handgjorda pasta, frasiga pizza, italienskt kaffe, dolci och drinkar. Att älska mat, dryck och att leverera en gästservice i toppklass är ett måste, men vi ställer inga krav på dina förkunskaper. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför meriterande men absolut inget krav - Det är din attityd och inställning... Visa mer
VAPIANO SÖKER RESTAURANGBITRÄDE TILL SERVERINGEN
Just nu söker vi en servitör/servitris till vår servering. Här serveras vår handgjorda pasta, frasiga pizza, italienskt kaffe, dolci och drinkar. Att älska mat, dryck och att leverera en gästservice i toppklass är ett måste, men vi ställer inga krav på dina förkunskaper. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför meriterande men absolut inget krav - Det är din attityd och inställning som är det viktiga, resten får du lära dig på plats. Vapiano är en plats att utvecklas och växa på.
Vem är du?
Tempotålig. Precis som hos andra restauranger går det undan i vår servering.  Du behöver trivas och vara bekväm med högt tempo.
Lagspelare. Även om du har dina egna arbetsuppgifter är du samtidigt en del av ett lag. En väl fungerande servering och gästupplevelse sker alltid i samspel med kollegorna. Du är därför självständig men samtidigt en sann lagspelare.
Gästbesatt. Gästens upplevelse är allt för dig! Det spelar ingen roll vilket jobb man har på Vapiano, om man städar, plockar disk, lagar maten eller står i baren. Alla medarbetare är lika viktiga och för oss alla är gästen allra viktigast. Vi brinner för gästen, varje gäst ska lämna oss med en nöjd och glad känsla.
Flexibel. Vår bransch är inget för dig som älskar 9-17. För att bli en del av teamet krävs det att du är flexibel och kan arbeta varierat såsom kvällar, helger och vardagar (krav att jobba varannan helg). Den här tjänsten omfattar 50%, deltid, 20h i veckan.
Vilka är vi?
Gästbesatta matnördar. Vi brinner för att göra italiensk matpassion tillgänglig för alla, att skapa en mötesplats över mat- & dryck som är inkluderande och kravlös. Vi tar inte oss själva på så stort allvar, vi har nära till skratt, men vi kompromissar inte med smaker eller gästbemötande – det tar vi alltid på största allvar.
Älskar olika. Hos oss är verkligen alla välkomna, såväl bland våra gäster som våra medarbetare. Du kan älska vem du vill, tycka eller inte tycka om religion, politik, favoritfärger etc. Vi älskar olika! Det enda vi har nolltolerans för är när dina åsikter kränker och nedvärderar andra, det går bort hos oss.
Reko. För oss är lön och försäkringar enligt kollektivavtal en självklarhet. Alltid.
Om tjänsten
Tjänsten omfattar deltid på 50 %. Vi tillämpar provanställning de första 6 månaderna.
Sök jobbet direkt i mobilen utan CV på endast några minuter. Vi prioriterar de kandidater som svarar videofrågorna som är sista steget i ansökan.
Om Vapiano

Konceptet grundades i Tyskland 2002 och hösten 2007 etablerades Vapiano i Sverige. Vi är alltså inte en restaurang med italienska rötter, hos oss hittar man snarare en salig blandning av nationaliteter och bakgrunder – vår mångfald är något vi är oerhört stolta över! Det som förenar oss är dock en genuin gemensam nämnare; vår kompromisslösa mission att göra vår passion för italienskt mathantverk och kravlöst umgänge tillgängligt för alla!
I dagsläget har Vapiano Sverige 6 restauranger; 4 i Stockholmsområdet, 1 i Göteborg och 1 i Malmö. Visa mindre

Konferensvärdinna/värd

Vi på Future People söker en konferensvärdinna/värd med ett brinnande intresse för service och människor till vår kund i centrala Stockholm. Som konsult hos oss får du möjlighet till ett spännande uppdrag hos en av våra kunder samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din uppdrag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Ta nästa steg ... Visa mer
Vi på Future People söker en konferensvärdinna/värd med ett brinnande intresse för service och människor till vår kund i centrala Stockholm. Som konsult hos oss får du möjlighet till ett spännande uppdrag hos en av våra kunder samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din uppdrag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss!

Som konferensvärdinna/värd har du förmågan att sprida härlig energi både till besökarna och din kollegor. Du brinner för service, älskar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. I din roll som värdinna/värd kommer du att ge förstklassig service och ett varmt och personligt värdskap. Viktigt för rollen är att du trivs i en miljö med mycket kontakter och varierande arbetsuppgifter. Det är en arbetsplats där du får möjlighet att växa och lära dig mer.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Möta besökare på ett professionellt och serviceinriktat sätt.

- Planera och iordningställa inför möten och konferenser.

- Förbereda mat och dryck till våra gäster.

- Vara behjälplig med tekniken i konferensen.

- Plocka undan efter fika, lunch och konferenser.

Vem är du?

Som person har du ha ett naturligt sinne för service, är utåtriktad och positiv. Vi har höga krav på personliga egenskaper och vi ser att du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft och ser möjligheter samt är positiv till utveckling. För att lyckas i denna roll bör du också vara lyhörd, noggrann och uppmärksam.

Vi ser gärna att du har:

- Har tidigare erfarenhet av någon form av service.

- Brinner för att leverera service i världsklass.

- Erfarenhet från café eller restaurangbranschen.

- Flytande i svenska och engelska.

Men det viktigaste är inte att du uppfyller allt utan ditt intresse för området och viljan att lära dig, det är det viktigaste. Vi ser att du har ett brinnande intresse för människor och service och att du har förmågan att få alla människor som kliver in genom dörren att känna sig välkomna. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning: 100%.

Start. Omgående till den 30/6-2023.

För oss är det viktigt att varje kandidat ska få en positiv upplevelse hos oss och vi håller dig uppdaterad i hela processen. Du behöver aldrig undra vad som händer och hur just du ligger till i rekryteringsprocessen.

Vill du vara en del av vårat team? Varmt välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten på futurepeople.se

Har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med processen på detta uppdrag är Therese Lönnberg, du når mig på therese.lonnberg@futurepeople.se och Liv Hedström, liv.hedstrom@futurepeople.se. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Sista ansökningsdagen: 2022-02-15 Visa mindre

Köksmästare sökes till italiensk restaurang i Gamla stan

Ansök    Feb 3    Jtp Gruppen AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en erfaren köksmästare till en italiensk restaurang i Gamla stan. Vara noggrann med beställningar/varor, samt vara en duktig ledare och tillföra bra mat. Visa mer
Nu söker vi en erfaren köksmästare till en italiensk restaurang i Gamla stan. Vara noggrann med beställningar/varor, samt vara en duktig ledare och tillföra bra mat. Visa mindre

KOCK eller KALLSKÄNKA

Ansök    Feb 3    A Tavola AB    Kock, à la carte
Ostbutiken odengatan är en gammal mjölkbutik som idag drivs som "minisaluhall" Vi har även highendrestaurang och catering. Vi är ett litet sammansvetsat team som gillar att jobba prestigelöst i högt tempo. Gillar du bra mat, råvaror med hög kvalite, resor, eget ansvar och att alltid vara på väg & utvecklas och att jobba med driv, kommer du gilla att arbeta hos oss. Du kommer påverka vad vi är och vart vi är om 3 år............ Matglad kock som tröttnat på ... Visa mer
Ostbutiken odengatan är en gammal mjölkbutik som idag drivs som "minisaluhall" Vi har även highendrestaurang och catering. Vi är ett litet sammansvetsat team som gillar att jobba prestigelöst i högt tempo. Gillar du bra mat, råvaror med hög kvalite, resor, eget ansvar och att alltid vara på väg & utvecklas och att jobba med driv, kommer du gilla att arbeta hos oss.
Du kommer påverka vad vi är och vart vi är om 3 år............ Matglad kock som tröttnat på sena tider och bongmaskin.Troligen fattar du inte idag hur kul det är att sälja handgjorda ostar och charketurier över disk, men det lär du dig snart.
Därimot vet du redan att du gillar att jobba i ett litet team och du gillar att ta ansvar över ditt egna arbete.
Du tycker dessutom om vardagsstöket i ett litet företag där vi alla hugger i där det behövs och jobbar i team.
Troligen blir du glad i själen när du ser bra råvaror, men samtidigt har du jobbat tillräckligt länge för att veta att glamor och krogen inte hör ihop, det är ett slit.
Gärna om du är lite allraond i din matlagning. erfarenhet av catering är ett krav Erfarenhet från restaurang ala carte är ett krav .
Hjälp oss laga värdens bästa mat, allt från enkel take away, egengjorda krovar till butiken och värdens bästa mat till vår private dining-matsal.
Då vi gör allt från att grilla hela grisar i skärgården på catering till driver vår " minisaluhall" kommer du få laga allt från matlådor till hjälpa oss serva våra härliga kunder över disk i en riktigt gammeldags saluhallsmiljö.
VI söker nu dig kock med utbildning som då vi kräver 5 års efrafrenhet men du inte behöver ha mer än 8 års erfarenhet troligen är mellan 25-35 år eller motsvarande i annan ålder och har jobbat lite i ala cart, men framför allt i produktionskök, antingen på en cateringfirma, eller mindre lunchrum och redan är självgående med 5-8 års erfarenhet.
MInst 5 år ikök är ett absolut krav. Du skall främst laga bra matlådor, göra korvar och produkter i vårt lilla produktionskök.
Vi erbjuder dag tid och fria helger om du vill. Visa mindre

köcksbiträde

Ansök    Feb 3    Crave AB    Köksbiträde
Vi på Diwan (en persisk restaurang i Karlaplan/Stockholm) behöver en erfaren köksbiträde. Det vi kräver är att personen ska ha jobbat inom branschen i minst 6 månader. Vi kan erbjuda en tjänst på upp till 80%. Visa mer
Vi på Diwan (en persisk restaurang i Karlaplan/Stockholm) behöver en erfaren köksbiträde.
Det vi kräver är att personen ska ha jobbat inom branschen i minst 6 månader.
Vi kan erbjuda en tjänst på upp till 80%. Visa mindre

restaurangbiträde,laga mat ,baka

Ansök    Feb 3    Yeko AB    Restaurangbiträde
yyyyyyyyyyyyyyygggggggggggvvvvvvhhhhhhhhhhhhvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvdddddddddddddddddddbbbbbbbbbbbbbmmmmmm Visa mer
yyyyyyyyyyyyyyygggggggggggvvvvvvhhhhhhhhhhhhvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvdddddddddddddddddddbbbbbbbbbbbbbmmmmmm Visa mindre

Nattreceptionist till hotell i Stockholm sökes!

Top Solution är Stockholms största entreprenadföretag inom hotell och nattreception. Vi söker nu nya erfarna medarbetare som är intresserade av ett utvecklande jobb där yrkesstoltheten är ledordet. Arbetet består av sedvanligt hotellreceptionistarbete under natten (såsom in-utcheck, kassahantering, bokningar mm). Du som söker ska uppfylla följande kvalifikationer: - Ha minst ett års erfarenhet inom hotellreception (med kunskaper inom Opera, Cenium, Hotsoft... Visa mer
Top Solution är Stockholms största entreprenadföretag inom hotell och nattreception.
Vi söker nu nya erfarna medarbetare som är intresserade av ett utvecklande jobb där yrkesstoltheten är ledordet.
Arbetet består av sedvanligt hotellreceptionistarbete under natten (såsom in-utcheck, kassahantering, bokningar mm).
Du som söker ska uppfylla följande kvalifikationer:
- Ha minst ett års erfarenhet inom hotellreception (med kunskaper inom Opera, Cenium, Hotsoft, Mews, HMS eller liknande bokningssystem)
- Vara ostraffad
- Kunna tala och skriva svenska och engelska flytande (övriga språk är meriterande).


OBS! VI TAR ENDAST EMOT ANSÖKNINGAR ELLER FRÅGOR VIA E-POST: JOBB@TOPSOLUTION.SE Visa mindre

Restaurang Biträde

Thai house wok har funnits i ca 15 år och finns på 11 adresser i Stockholm, vår inriktning är Thai fast Foods. Du skall vara genuint intresserad av yrket, du ska ha serverat tidigare och känna dig bekväm med att jobba med andra. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av kassatjänst samt servera gäster och förberedning av grönsaker samt disk jobb. Svenska är obligatoriskt Visa mer
Thai house wok har funnits i ca 15 år och finns på 11 adresser i Stockholm, vår inriktning är Thai fast Foods. Du skall vara genuint intresserad av yrket, du ska ha serverat tidigare och känna dig bekväm med att jobba med andra. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av kassatjänst samt servera gäster och förberedning av grönsaker samt disk jobb. Svenska är obligatoriskt Visa mindre

Diskare sökes

Ansök    Feb 3    Thai House Wok Sverige AB    Diskare
Thai house wok har funnits i ca 15 år och finns på 11 adresser i Stockholm, vår inriktning är Thai fast Foods. Du ska känna dig bekväm med att jobba med andra. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av förberedning av grönsaker, disk jobb samt städning. Svenska är obligatoriskt Visa mer
Thai house wok har funnits i ca 15 år och finns på 11 adresser i Stockholm, vår inriktning är Thai fast Foods. Du ska känna dig bekväm med att jobba med andra. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av förberedning av grönsaker, disk jobb samt städning. Svenska är obligatoriskt Visa mindre

Kock till varierande och utvecklande uppdrag

Ansök    Feb 3    Carotte Staff AB    Kock, à la carte
Om tjänsten Till våra välkända kunder och egna restauranger söker vi nu kockar med passion för yrket. Att vara bemanningskock kräver en stor flexibilitet och glädje i utmaningen att ständigt skifta arbetsplats. Du kommer ha en dynamisk och spännande vardag, få jobba på olika restauranger och lära dig hur just de lägger upp arbetet. Att vara en öppen individ som har lätt att knyta nya kontakter och våga ta för sig är viktigt då du snabbt behöver komma in i... Visa mer
Om tjänsten

Till våra välkända kunder och egna restauranger söker vi nu kockar med passion för yrket. Att vara bemanningskock kräver en stor flexibilitet och glädje i utmaningen att ständigt skifta arbetsplats. Du kommer ha en dynamisk och spännande vardag, få jobba på olika restauranger och lära dig hur just de lägger upp arbetet. Att vara en öppen individ som har lätt att knyta nya kontakter och våga ta för sig är viktigt då du snabbt behöver komma in i teamet och kunna leverera i ett högt tempo. Då du får insyn i olika verksamheter och arbetssätt utvecklas du i din arbetsroll och får chansen att bredda din kunskapsbas både smak- och teknikmässigt. Friheten att styra din egen tid är stor och du syr själv ihop ditt schema så det matchar din vardag.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av arbete som kock
- Gillar en vardag där ingen dag är den andra lik
- Lösningsorienterad och flexibel i arbetet
- Vill utvecklas i din yrkesroll
- Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
- Talar svenska och engelska obehindrat
- Har annan huvudsaklig sysselsättning


Övrigt

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov under dagar, kvällar och helger.

Lön: Timlön

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Kock asiatisk matlagning sökes omgående.

Ansök    Feb 3    Havelange AB    Specialkock
Vi söker en duktig matlagare av asiatisk mat, såsom thai, sushi o dylikt. Baren ligger på Gamla Brogatan 11. Vi förväntar oss att: Att du pratar svenska. Du tycker om att ge våra gäster god Service och ett professionellt och glatt bemötande. Du tycker om att sälja. Du kan arbeta rent och snyggt i ett högt tempo. Du har lätt att samarbeta och lär dig snabbt. Du är renlig och vet hur man hanterar livsmedel på ett hygieniskt sätt Du kan ha många bollar i luft... Visa mer
Vi söker en duktig matlagare av asiatisk mat, såsom thai, sushi o dylikt. Baren ligger på Gamla Brogatan 11. Vi förväntar oss att:
Att du pratar svenska.
Du tycker om att ge våra gäster god Service och ett professionellt och glatt bemötande.
Du tycker om att sälja.
Du kan arbeta rent och snyggt i ett högt tempo.
Du har lätt att samarbeta och lär dig snabbt.
Du är renlig och vet hur man hanterar livsmedel på ett hygieniskt sätt
Du kan ha många bollar i luften och hantera stress
Du har en stolthet i din yrkesroll och tar egna initiativ för att underlätta och förbättra arbetet.
Du kan jobba efter ett varierande arbetsschema
Vi ringer upp den som ansöker och har den kompetens som vi söker, för en eventuell intervju och berättar mer. Visa mindre

Världens bästa diskare sökes.

Din Profil - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. - Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. - Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. - Då man ofta byter arbetsplats ligger... Visa mer
Din Profil

- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

- Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Krav för tjänsten

- Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.

- Du har arbetat med minst två av följande maskiner
- Tunnelmaskin

- Huvmaskin

- Grovdiskmaskin/Granuldisk

- Goda kunskapar inom svenska eller engelska språket.

Anställningsform
- Anställning på enstaka dagar.

Lön
- Enligt kollektivavtal.

Vad vi erbjuder
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Vem är RestaurangAssistans?
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen.
Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Världens bästa diskare sökes.

Din Profil - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. - Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. - Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. - Då man ofta byter arbetsplats ligger... Visa mer
Din Profil

- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

- Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Krav för tjänsten

- Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.

- Du har arbetat med minst två av följande maskiner
- Tunnelmaskin

- Huvmaskin

- Grovdiskmaskin/Granuldisk

- Goda kunskapar inom svenska eller engelska språket.

Anställningsform
- Anställning på enstaka dagar.

Lön
- Enligt kollektivavtal.

Vad vi erbjuder
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Vem är RestaurangAssistans?
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen.
Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Vi söker fler glada restaurang- och serveringsbiträden!

Är du en glad person som älskar service? Du är kanske en servicestjärna som har jobbat i flera år eller så är du kanske i början av din yrkesbana och vill lära dig? Oavsett vilket så kan det vara dig vi söker! Vi värdesätter en härlig inställning och personlighet högre än det som står i ditt CV. Varmt välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN: Majola RestaurangKonsult behöver nu fler härliga medarbetare till vårt matsalsteam. Våra kunder är olika restaur... Visa mer
Är du en glad person som älskar service? Du är kanske en servicestjärna som har jobbat i flera år eller så är du kanske i början av din yrkesbana och vill lära dig? Oavsett vilket så kan det vara dig vi söker! Vi värdesätter en härlig inställning och personlighet högre än det som står i ditt CV.

Varmt välkommen med din ansökan!OM TJÄNSTEN:

Majola RestaurangKonsult behöver nu fler härliga medarbetare till vårt matsalsteam. Våra kunder är olika restauranger, festvåningar, event -och konferensanläggningar, skolor och förskolor främst i Stockholms län men även på andra orter och vi kan därför erbjuda arbete på ett stort antal olika arbetsplatser med olika typer av uppdrag. Allt från lunchbufféservering, jobba i ett café, kassahantering, diskplock, jobba i köket med enklare uppgifter som t.ex. att hjälpa till med råkost och salladsbuffé och andra liknande arbetsuppgifter.

Omfattningen på bemanningsuppdragen varierar och du kan antingen gå på långvariga uppdrag eller regelbundet byta arbetsställe för att få variation. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba och vilka uppdrag du vill tacka ja till. Vi söker både personal som vill jobba regelbundet och de som kanske vill jobba då och då.OM DIG SOM SÖKER:

Vi söker dig som är glad, positiv och nyfiken! Du tycker om att jobba med människor och tycker att service är roligt. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och tycker om att träffa nya människor. Vi tror att du är en person som tycker om att ha roligt på jobbet!

Så klart så är det toppen om du har jobbat i restaurang tidigare men då vi har så många olika typer av uppdrag så kan vi anpassa de jobben vi har efter dina erfarenheter. Om du känner dig osäker så lär vi dig gärna grunderna på plats hos oss. Samma sak om det var ett tag sedan du jobbade i service - vi lär dig!

Du behöver kunna kommunicera på svenska och kan du även engelska så är det ännu bättre.OM MAJOLA:

Majola är ett av Sveriges största bemanningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Hos oss får du en trygg anställning på ett auktoriserat bemanningsföretag - självklart med kollektivavtal, OB-tillägg och semestersättning. Vi i Majolas trevliga team med personalkoordinatorer bokar på ett personligt och engagerat sätt ut dig på arbetspass och följer dig i din anställning hos oss. Eftersom samtliga av oss även själva har flera års erfarenhet som matsals- eller kökspersonal, så vet vi hur en god arbetsmiljö bör se ut och säkerställer att du alltid bokas ut på seriösa och välfungerande ställen.Vi hoppas att du snart blir en del av vårt gäng! Skicka in din ansökan idag via denna annons. Har du frågor är du välkommen att maila sara.mjornell@majola.se. Visa mindre

Ta'ameya falafel söker köksbiträden (både heltid/deltid & extra)

Ansök    Feb 3    Cheffle AB    Restaurangbiträde
Vår historia börjar egentligen med att vi älskar falafel. Det har lett oss till de judiska kvarteren i Paris, bakgator i Amman, pulserande historiska staden Jerusalem och Tel Avivs stränder. Men ingenstans har den smakat lika gott, varit lika krispig och krämig som i Kairo och Alexandria. Där kallas den Ta’ameya och görs på favabönor istället för sin mer kända kusin kikärta. Vår tolkning av falafel har alltså blivit den på favabönor, men om vi ska vara ärl... Visa mer
Vår historia börjar egentligen med att vi älskar falafel. Det har lett oss till de judiska kvarteren i Paris, bakgator i Amman, pulserande historiska staden Jerusalem och Tel Avivs stränder. Men ingenstans har den smakat lika gott, varit lika krispig och krämig som i Kairo och Alexandria. Där kallas den Ta’ameya och görs på favabönor istället för sin mer kända kusin kikärta. Vår tolkning av falafel har alltså blivit den på favabönor, men om vi ska vara ärliga har vi även lånat inspiration till sallader, kryddblandningar och såser från alla olika länder och kulturer vi besökt.

Vi lagar allt från grunden och det lagas på plats och vi bakar även våra pitabröd på plats i en äkta napoletansk pizzaugn på 450 grader. Vi strävar efter att servera världens bästa street food, att den dessutom är helt vegetarisk/vegansk och hälsosam är egentligen bara ett plus.


Är du sugen på en karriär inom vegansk/vegetarisk fast casual food eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

 

Vi söker restaurangbiträden till vår restaurang på Tegnérgatan i Stockholm. Som restaurangbiträde på Taámeya ska man vara redo att göra allt som ingår i köket, från att preppa mat till att stå i kassan, servera kunder, diska och städa. Då det är en liten restaurang så är det viktigt att alla kan tänka sig att göra allt och att man hjälper varandra där det behövs. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste falafel med ett leende på läpparna.

 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar och framåt även helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig de olika delarna av jobbet steg för steg. Vi anser inte att det finns ett behov av att du har tidigare erfarenhet inom restaurang eller matlagning även om det, eller ett intresse för det, inte är en nackdel!

 

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Du ska inte vara rädd för att hugga i där det behövs och kunna göra alla delar som restaurangverksamheten kräver. Kvaliteten på maten vi serverar och inte minst bemötandet av dem vi serverar maten till är det allra viktigaste för oss. Vi söker därför dig som är noggrann men samtidigt effektiv i köket och som även är glad och framåt i kassan och mot kunder. Vi söker alltså dig som har en känsla för hur man hanterar kunder, inte minst om något blivit fel och som även har en känsla för hur man på bästa sätt kvalitetssäkrar maten under dagens gång och ser till att det inte blir fel från första början. Vi är i dagsläget en startup där våra kunder betyder allt för vår framtid och möjlighet att utvecklas, så att ha ett trevligt bemötande och fingertoppskänsla är A och O för att vi ska kunna nå vårat mål som är att växa och bli större.

 

Så vad säger du? Låter det som att detta passar dig och att du är sugen på ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas i takt med företaget? Hör gärna av dig till oss och specificera då gärna vilken typ av tjänst du är ute efter. Vi är i behov av både heltid och olika deltidstjänster.

 

Lön och villkor ges i linje med kollektivavtal (självklart har vi kollektivavtal)

 

Vill du veta mer så kan du gå in och kolla på vår hemsida, taameya.se och på vårat Instagramkonto, taameyafalafel

 

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


Ingen erfarenhet Visa mindre

Förste kock till Stockholm Sjukhem

Ansök    Feb 3    Stift Stockholms Sjukhem    Souschef
Stockholms Sjukhem är en av Sveriges största idéburna vårdgivare. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte och har ett brett vårdutbud. Vi är stolta över vår kostenhet på Stockholms Sjukhem som ombesörjer 700 patientmåltider varje dag, en restaurang som serverar en lunchbuffé och café. Vi lagar det mesta från grunden och använder oss av färska, ekologiska råvaror. Vi söker nu dig som älskar att laga mat och som vill tillämpa din yrkesskicklighet i en ... Visa mer
Stockholms Sjukhem är en av Sveriges största idéburna vårdgivare. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte och har ett brett vårdutbud. Vi är stolta över vår kostenhet på Stockholms Sjukhem som ombesörjer 700 patientmåltider varje dag, en restaurang som serverar en lunchbuffé och café. Vi lagar det mesta från grunden och använder oss av färska, ekologiska råvaror.

Vi söker nu dig som älskar att laga mat och som vill tillämpa din yrkesskicklighet i en bransch som verkligen behöver dig och där matglädje är fokus. Vi som arbetar på kostenheten är stolta över den mat vi lagar och service vi ger. Hos oss ingår du i ett tight team och tillsammans skapar ni en matupplevelse som gör gott för både patienter, närstående, vårdpersonal och externa gäster. Maten vi lagar ska vara ambitiös och anpassad efter patienternas förutsättningar och behov. I rollen som förste kock tar du särskilt ansvar för driften och att kostenheten uppfyller de krav som är satta. Den mat vi lagar ska kryddas med kärlek och omsorg – kanske därför vi varit nominerade i White Guide Senior. Tillsammans gör vi skillnad.


Är du vår nya kollega?
För att lyckas i rollen krävs att du har en 3-årig restaurang- och storhushållsutbildning, alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig och goda kunskaper i svenska tal och skrift. Du är meriterande om du har kompetens i specialkost och erfarenhet av ”Matilda”. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete som förste kock inom vård och omsorg så är det en fördel. Dina personliga egenskaper är självklart viktiga för oss. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, är tillmötesgående och trivs i samspel med andra. Du är en trygg ledare och kan påverka och inspirera andra med din erfarenhet och kompetens.

Tjänsten är heltid, vi tillämpar provanställning, med placering på Kungsholmen i fina lokaler. Heltidsmåttet är 37 timmar/vecka dagtid med tjänstgöring var tredje helg. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Vi ställer upp och hjälper varandra, vid behov kan du därför behöva arbeta på olika stationer i köket.?


Ansökan och information
Skicka in en ansökan eller ring om du vill veta mer!
Tf kostchef Katja Ritter, tel 08 - 122 850 44. Sista ansökningsdag är 26 feb 2023. Urvalet hanteras löpande.

Stockholms Sjukhem arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla därför behöver du inte bifoga ett personligt brev när du söker utan i stället svara på ett antal urvalsfrågor.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Kockar till uppdrag inom skola och förskola

Vi söker för arbete på uppdrag inom förskolor samt skolor i Stockholm, Värmdö, Tyresö och Huddinge. Uppdragens längd varierar allt från en dag till längre perioder. Din Profil - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny a... Visa mer
Vi söker för arbete på uppdrag inom förskolor samt skolor i Stockholm, Värmdö, Tyresö och Huddinge.
Uppdragens längd varierar allt från en dag till längre perioder.

Din Profil

- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Som kock inom skola och förskola består arbetsuppgifter främst av:

- Ansvara för tillagning av måltider och för övriga arbetsuppgifter i den dagliga driften.

- Följer egenkontrollprogram och övriga anvisningar som finns uppsatta på respektive ställe.

Krav för tjänsten:

- Du talar och förstår svenska obehindrat - Det innebär att du ska kunna ta del av all och kommunicera information och instruktioner både muntligen och skriftligen.

- Du har 3-årig gymnasieutbildning inom restaurang/livsmedelsprogram eller motsvarande yrkesutbildning.

- Minst 1 års dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete inom restaurang, storkök eller skolkök.

- Du ska uppvisa diplom på genomförd utbildning inom livsmedelshygien/HACCP.

- Kunskap om hantering och tillagning av specialkost.

- Giltigt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola och förskola.

Det är meriterande om du har vidareutbildning inom specialkost

Anställningsform

- Anställning på enstaka dagar.

- Garantianställning upp till 85% med möjlighet att arbeta mer.

Lön
- Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.

Vad vi erbjuder
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Vem är RestaurangAssistans?
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen.
Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Världens bästa Allround kockar sökes

Din Profil - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. - Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. - Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. - Då man ofta byter arbetsplats ligger... Visa mer
Din Profil

- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

- Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Krav för tjänsten

- Har en avslutad kockutbildning och minst 3 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet.

- Erfarenhet från att arbeta i storkök, med bankett och eller a la carte.

- Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Anställningsform

- Anställning på enstaka dagar.

- Garantianställning upp till 85% med möjlighet att arbeta mer.

Lön
- Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.

Vad vi erbjuder
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Vem är RestaurangAssistans?
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen.
Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Hotellreceptionist, extra vid behov - Story Hotel Signalfabriken

Vi söker dig med passion för service och hög social kompetens! Story Hotel Signalfabriken ligger centralt i Sundbyberg och erbjuder 83 designrum samt välkända Phils Burger. Vi har en modern och kreativ hotellprodukt för den medvetna resenären. Inom vår koncern har vi ytterligare två hotell, Story Hotel Riddargatan och Story Hotel Studio Malmö. Besök oss gärna på www.storyhotels.com. Nu söker vi en stjärna till vårt receptionsteam på Story Hotel Signalfa... Visa mer
Vi söker dig med passion för service och hög social kompetens!
Story Hotel Signalfabriken ligger centralt i Sundbyberg och erbjuder 83 designrum samt välkända Phils Burger. Vi har en modern och kreativ hotellprodukt för den medvetna resenären. Inom vår koncern har vi ytterligare två hotell, Story Hotel Riddargatan och Story Hotel Studio Malmö. Besök oss gärna på www.storyhotels.com.


Nu söker vi en stjärna till vårt receptionsteam på Story Hotel Signalfabriken i Sundbyberg!
Vi söker dig som har förståelse för sann värdskap och brinner för mötet med gästen. Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och vara gästens första möte. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter förekommande i en hotellreceptionen kommer stor vikt att läggas åt att erbjuda conciergetjänster såsom att rekommendera sevärdheter och aktiviteter och göra diverse reservationer åt gäster. Tempot är stundtals högt och det är därför viktigt att ha förmågan att prioritera arbetsuppgifter och vara lösningsorienterad.


Bakgrund och egenskaper:
• Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom reception eller annat serviceyrke
• Strukturerad och välorganiserad
• Som person är du ansvarstagande, utåtriktad och positiv
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språk är meriterande
• Hög känsla för service och kvalitet


Anställningen är en timanställning, extra vid behov men vi ser gärna att du vill arbeta minst 8 timmar/veckan.
Arbetstid: Främst kvällar och helger men även förmiddagspass kan förekomma.


Ansökan:
Skicka ditt CV och personliga brev till joy.juhlin@storyhotels.com. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD & General Manager, Joy Juhlin via email, joy.juhlin@storyhotels.com Visa mindre

Världens bästa Allround kockar sökes

Din Profil - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. - Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. - Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. - Då man ofta byter arbetsplats ligger... Visa mer
Din Profil

- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

- Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Krav för tjänsten

- Har en avslutad kockutbildning och minst 3 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet.

- Erfarenhet från att arbeta i storkök, med bankett och eller a la carte.

- Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Anställningsform

- Anställning på enstaka dagar.

- Garantianställning upp till 85% med möjlighet att arbeta mer.

Lön
- Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.

Vad vi erbjuder
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Vem är RestaurangAssistans?
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen.
Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Lunchkockar till bemanningsuppdrag sökes

Din Profil - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. - Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. - Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. - Då man ofta byter arbetsplats ligger... Visa mer
Din Profil

- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

- Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas.

Krav för tjänsten:

- Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- eller personalrestauranger. Alternativt har du ingen kockutbildning men har minst 5 års arbetslivserfarenhet.

- Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter från andra typer av verksamheter som a la carte eller bankett.

Anställningsform

- Anställning på enstaka dagar.

- Garantianställning upp till 85% med möjlighet att arbeta mer.

Lön
- Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.

Vad vi erbjuder
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Vem är RestaurangAssistans?
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen.
Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Köksbiträde till uppdrag inom skola och förskola

Din Profil - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. - Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. - Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. - Då man ofta byter arbetsplats ligger... Visa mer
Din Profil

- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Som köksbiträde inom skola och förskola består arbetsuppgifter främst av:

- Att bistå vid matlagning och förberedelser, salladsbuffé och uppläggning av mat.

- Förbereda matsalen för servering, matservering samt att ställa i ordning efter servering.

- Diska och städa

- Medverka i arbetet med egenkontroll

Krav för tjänsten:

- Du talar och förstår svenska obehindrat - Det innebär att du ska kunna ta del av all och kommunicera information och instruktioner både muntligen och skriftligen.

- Du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i antingen storkök eller i skolkök.

- Du ska uppvisa diplom på genomförd utbildning inom livsmedelshygien/HACCP.

- Giltigt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola och förskola.

Det är meriterande men inget krav om du även har någon form av utbildning från hotell och restaurangskola alternativt en yrkesutbildning inom kök eller som måltidsbiträde.

Anställningsform

- Anställning på enstaka dagar.

- Garantianställning upp till 85% med möjlighet att arbeta mer.

Lön
- Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.

Vad vi erbjuder
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Vem är RestaurangAssistans?
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen.
Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Kockar till uppdrag inom skola och förskola

Vi söker för arbete på uppdrag inom förskolor samt skolor i Stockholm, Värmdö, Tyresö och Huddinge. Uppdragens längd varierar allt från en dag till längre perioder. Din Profil - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny a... Visa mer
Vi söker för arbete på uppdrag inom förskolor samt skolor i Stockholm, Värmdö, Tyresö och Huddinge.
Uppdragens längd varierar allt från en dag till längre perioder.

Din Profil

- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Som kock inom skola och förskola består arbetsuppgifter främst av:

- Ansvara för tillagning av måltider och för övriga arbetsuppgifter i den dagliga driften.

- Följer egenkontrollprogram och övriga anvisningar som finns uppsatta på respektive ställe.

Krav för tjänsten:

- Du talar och förstår svenska obehindrat - Det innebär att du ska kunna ta del av all och kommunicera information och instruktioner både muntligen och skriftligen.

- Du har 3-årig gymnasieutbildning inom restaurang/livsmedelsprogram eller motsvarande yrkesutbildning.

- Minst 1 års dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete inom restaurang, storkök eller skolkök.

- Du ska uppvisa diplom på genomförd utbildning inom livsmedelshygien/HACCP.

- Kunskap om hantering och tillagning av specialkost.

- Giltigt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola och förskola.

Det är meriterande om du har vidareutbildning inom specialkost

Anställningsform

- Anställning på enstaka dagar.

- Garantianställning upp till 85% med möjlighet att arbeta mer.

Lön
- Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.

Vad vi erbjuder
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Vem är RestaurangAssistans?
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen.
Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Sous Chef till Restaurang Food & Co Kista

Ansök    Feb 3    Compass Group AB    Souschef
Sous Chef till Restaurang Food & Co Kista Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passione... Visa mer
Sous Chef till Restaurang Food & Co Kista

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad Sous Chef som kan inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en naturlig ledare samtidigt som du med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även arbeta aktivt med menyplanering, inventering och för- och efterkalkylering av alla rätter. Arbetstider är främst dagtid men kvällar kan förekomma.

Om restaurang Food & Co Kista

Food & Co Kista är en lunchrestaurang som serverar mellan 600-1200 lunch dagligen. Öppettider är mån-fre 10:45-13:30. Restaurangen är belägen i Tele2s huvudkontor men är även öppen för externa gäster. Lunchen serveras i bufféform med tre olika rätter samt soppa och en stor råkostbuffé. Vi har även ett café där det serveras frukost, lunch och mellanmål.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Du har god datavana och kunskaper i Office365
• Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av arbete med ledarskap är ett plus
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Lunchkockar till bemanningsuppdrag sökes

Din Profil - Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. - Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. - Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad. - Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. - Då man ofta byter arbetsplats ligger... Visa mer
Din Profil

- Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

- Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

- Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

- Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

- Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

- Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas.

Krav för tjänsten:

- Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- eller personalrestauranger. Alternativt har du ingen kockutbildning men har minst 5 års arbetslivserfarenhet.

- Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter från andra typer av verksamheter som a la carte eller bankett.

Anställningsform

- Anställning på enstaka dagar.

- Garantianställning upp till 85% med möjlighet att arbeta mer.

Lön
- Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.

Vad vi erbjuder
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Vem är RestaurangAssistans?
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen.
Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Servitör / Servitris till Långholmen

Vi på Långholmens Wärdshus söker nu flera härliga kollegor till vårt serveringsteam! Vi erbjuder dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du blir en del av ett lag som hjälper varandra för att nå samma mål. Hos oss lägger vi ett stort värde på god service och mat som har grunden i svensk mattradition. Långholmens Wärdshus ligger inrymt i Alstaviks malmgård från 1670-talet och öns fängelsehistoria är ständigt närvarande. Restaurangen serverar lunch, mi... Visa mer
Vi på Långholmens Wärdshus söker nu flera härliga kollegor till vårt serveringsteam!
Vi erbjuder dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du blir en del av ett lag som hjälper varandra för att nå samma mål.
Hos oss lägger vi ett stort värde på god service och mat som har grunden i svensk mattradition. Långholmens Wärdshus ligger inrymt i Alstaviks malmgård från 1670-talet och öns fängelsehistoria är ständigt närvarande. Restaurangen serverar lunch, middag, helgbrunch och följer årets händelser då exempelvis julbord, Mårten gås-middag och grillkvällar arrangeras. Långholmens Wärdshus har plats för cirka 250 gäster och vi erbjuder också en festvåning för större sällskap såsom bröllop och företagsarrangemang.
Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet från liknande anställning och att du talar god svenska samt engelska. Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs med att möta gäster och deras förväntningar. Som person är du social, flexibel och lösningsorienterad. Tjänsten innebär arbete dagtid, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal.


Ansökan
Välkommen att skicka din skriftliga ansökan med personligt brev och CV till e-post jobb@langholmen.com , skriv ”Servitör/Servitris” i ämnesraden.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Urval sker löpande.

Om företaget
Långholmen Hotell & Restaurang AB är ett privatägt bolag som driver hotell, konferens, restaurang och vandrarhemsverksamhet i det gamla Kronohäktet på Långholmen i Stockholm. Fängelseverksamheten bedrevs fram till 1975 och 1989 öppnade upp Långholmens Hotell och Vandrarhem portarna till sin verksamhet.
Här finns 102 hotellrum huserade i de gamla cellerna, ett fängelsemuseum som huserar 12 vandrarhemsrum, en konferensanläggning med ca 20 lokaler, ett äkta Wärdshus med plats för ca 250 gäster med tillhörande festvåning, uteservering och bar finkan. En unik arbetsplats med spännande historia och familjär stämning! Visa mindre

Sous chef och kock sökes till Campus Vasastan

AcadeMedia drivs av människor som arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och f... Visa mer
AcadeMedia drivs av människor som arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och för hela samhällen - vi kallar det ”Change through Education”.

Vi söker nu kökspersonal till vår campusenhet på Vasastan!

Vill du vara med på vår nya, spännande satsning för Stockholms gymnasieelever? Campus Vasastan har plats för totalt 1800 elever från gymnasieskolorna Sjölins Vasastan, Klara Norra och Klara Västra samt Drottning Blankas Gymnasium Kungsholmen. Campus Vasastan ligger i en nyrenoverad skolfastighet på Karlbergsvägen 77 i centrala Stockholm.

Läs mer om Campus Vasastan här!

Campus Vasastan öppnade i augusti 2022.

Vi söker nu ambitiösa och rutinerade medarbetare till vårt nybyggda kök som vill erbjuda en lunchupplevelse utöver det vanliga till våra elever.

Restaurangens ledord är Engagemang, Hälsa, Matglädje och Service.

Ansvarsområden

Du tillsammans med dina kollegor skapar de bästa förutsättningarna för att servera en härlig skolmåltid. Du är delaktig för att kvalitetssäkra utbudet och servicen tillsammans med dina kollegor och kökschefen. Vi söker dig som uppskattar samarbete både inom köksteamet och med skolornas personal och lärare, allt för elevernas bästa.

Du har bred kompetens inom tillagningsmetoder och cirkulär matlagning. Vi följer AcadeMedias Riktlinjer för måltider vilket innebär i korta drag ett grönt fokus där måltiden är ett uppskattat och efterlängtat avbrott i skoldagen

Arbetsuppgifter

Du arbetar i den dagliga produktionen och är en person som trivs och frodas i ett team. Du och dina kollegor inspireras av varandra och tillsammans med teamet skapar ni en arbetsplats där ni trivs och växer tillsammans.

Kvalifikationer

Du är utbildad kock med minst ett par års erfarenhet från restaurang eller storkök

Vi söker dig som:

• Är ansvarstagande och punktlig
• Har lätt för att samarbeta
• Har intresse för det gröna köket
• Behärskar obehindrat svenska i tal och skrift
• Kan hantera de vanligaste funktionerna i Officepaketet
• Är smaksäker och är trygg i produktionsvolymer

Du är flexibel i arbetsuppgifterna och kan likaväl röra i grytorna som att synas i matsalen.

För att lyckas är du välorganiserad, tillmötesgående och teamorienterad. Du har stor passion för yrket och brinnande intresse att medverka till en skolrestaurang i världsklass!

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med uppehåll för skolloven vilket innebär 87 % sysselsättningsgrad.

Om du erbjuds anställning hos oss kommer du att få visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Beställ utdrag i god tid då det tar upp till två veckor att få hem dokumentet.

Ansök

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 19/2 2023. Vid frågor kring tjänsten, kontakta anna.blomqvist@academedia.se eller kökschef louice.svensson@academedia.se

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Hovmästare till Gröna Lund

Ansök    Feb 2    AB Gröna Lunds Tivoli    Hovmästare
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken. Som hovmästare erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare på någon av Gröna Lunds restauranger. Ditt huvudsakliga fokus som hovmästar... Visa mer
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Som hovmästare erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare på någon av Gröna Lunds restauranger. Ditt huvudsakliga fokus som hovmästare är att vara närvarande i driften på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar samt tidsrapportering.

Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som hovmästare eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift och du är minst 18 år fyllda. Tempot på våra restauranger kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Du skall även vara en bra ledare och förebild för din personal. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC och bokningssystemet Caspeco. 

Som Hovmästare på Gröna Lund kommer du att få utbildningar inom ledarskap, service och våra interna system.

Utbildning för denna tjänst startar i mars och anställningsperioden sträcker sig till och med december. Det är av stor vikt att du kan arbeta heltid under större delen av vår säsong. 

Vi har inget sista ansökningsatum men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

KOCK eller KALLSKÄNKA

Ansök    Feb 2    A Tavola AB    Kock, à la carte
Ostbutiken odengatan är en gammal mjölkbutik som idag drivs som "minisaluhall" Vi har även highendrestaurang och catering. Vi är ett litet sammansvetsat team som gillar att jobba prestigelöst i högt tempo. Gillar du bra mat, råvaror med hög kvalite, resor, eget ansvar och att alltid vara på väg & utvecklas och att jobba med driv, kommer du gilla att arbeta hos oss. Du kommer påverka vad vi är och vart vi är om 3 år............ Matglad kock som tröttnat på ... Visa mer
Ostbutiken odengatan är en gammal mjölkbutik som idag drivs som "minisaluhall" Vi har även highendrestaurang och catering. Vi är ett litet sammansvetsat team som gillar att jobba prestigelöst i högt tempo. Gillar du bra mat, råvaror med hög kvalite, resor, eget ansvar och att alltid vara på väg & utvecklas och att jobba med driv, kommer du gilla att arbeta hos oss.
Du kommer påverka vad vi är och vart vi är om 3 år............ Matglad kock som tröttnat på sena tider och bongmaskin.Troligen fattar du inte idag hur kul det är att sälja handgjorda ostar och charketurier över disk, men det lär du dig snart.
Därimot vet du redan att du gillar att jobba i ett litet team och du gillar att ta ansvar över ditt egna arbete.
Du tycker dessutom om vardagsstöket i ett litet företag där vi alla hugger i där det behövs och jobbar i team.
Troligen blir du glad i själen när du ser bra råvaror, men samtidigt har du jobbat tillräckligt länge för att veta att glamor och krogen inte hör ihop, det är ett slit.
Gärna om du är lite allraond i din matlagning. erfarenhet av catering är ett krav Erfarenhet från restaurang ala carte är ett krav .
Hjälp oss laga värdens bästa mat, allt från enkel take away, egengjorda krovar till butiken och värdens bästa mat till vår private dining-matsal.
Då vi gör allt från att grilla hela grisar i skärgården på catering till driver vår " minisaluhall" kommer du få laga allt från matlådor till hjälpa oss serva våra härliga kunder över disk i en riktigt gammeldags saluhallsmiljö.
VI söker nu dig kock med utbildning som vi tror är mellan 25-35 år och har jobbat lite i alacart, men framför allt i produktionskök, antingen på en cateringfirma, eller mindre lunchrum och redan är självgående med 5-8 års erfarenhet.
MInst 5 år ikök är ett absolut krav. Du skall främst laga bra matlådor, göra korvar och produkter i vårt lilla produktionskök.
Vi erbjuder dag tid och fria helger om du vill. Visa mindre

Cateringarbetare

Ansök    Feb 2    Piacetto AB    Cateringarbetare
Som cateringmedarbetare hos Piacetto AB kommer du att ingå i ett team, där alla hjälper varandra att sammanställa och leverera dagens produktion. Det kan till exempel handla om att ta emot varor, förbereda och paketera måltider. I arbetet ingår tillredning, diskning, dukning, paketering av mat samt leverans till butiker eller andra företag. Som cateringmedarbetare hos oss behöver du ha förmåga att vara noggrann i ditt arbetssätt. Har du tidigare erfarenhe... Visa mer
Som cateringmedarbetare hos Piacetto AB kommer du att ingå i ett team, där alla hjälper varandra att sammanställa och leverera dagens produktion. Det kan till exempel handla om att ta emot varor, förbereda och paketera måltider.
I arbetet ingår tillredning, diskning, dukning, paketering av mat samt leverans till butiker eller andra företag.
Som cateringmedarbetare hos oss behöver du ha förmåga att vara noggrann i ditt arbetssätt. Har du tidigare erfarenhet från cateringarbete ses detta som en stor merit. Arbetet innebär skiftarbete.
Vi söker dig som
-vill och kan jobba vardagar och helger
-Kan börja arbeta tidigt på morgonen eller sluta sent på kvällen
-Noggrann
-Du uppskattar varierande arbetsuppgifter
Förmåga att förstå och tala svenska eller Engleska
-God fysik
-God samarbetsförmåga
-Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.
Lön: Enligt kollektivavtal
----------------------------------------
As a catering employee at Piacetto AB, you will be part of a team, where everyone helps each other to compile and deliver today's production. For example, it can be about receiving goods, preparing and packaging meals.
The work includes preparation, washing dishes, table setting, packaging of food and delivery to stores or other companies.
As a catering employee with us, you need to have the ability to be accurate in your way of working. If you have previous experience from catering work, this is seen as a great merit. The work involves shift work.
We are looking for you as
-wants and can work weekdays and weekends
-Can start work early in the morning or stop late in the evening
-Meticulous
-You appreciate varied tasks
Ability to understand and speak Swedish or English
-Good physique
-Good ability to work together
-We will place great emphasis on your personality in the selection process.
Salary: According to collective agreement
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Cateringschef / Cateringsansvarig

Ansök    Feb 2    Piacetto AB    Cateringarbetare
Som cateringschef hos Piacetto AB kommer du att ingå i ett team, där alla hjälper varandra att sammanställa och leverera dagens produktion. Det kan till exempel handla om att ta emot varor, förbereda och paketera måltider. I arbetet ingår personalansvar, schemaläggnig, leveransplanering, tillredning, diskning, dukning, paketering av mat samt leverans till butiker eller andra företag. Som cateringschef behöver du ha förmåga att vara noggrann i ditt arbetss... Visa mer
Som cateringschef hos Piacetto AB kommer du att ingå i ett team, där alla hjälper varandra att sammanställa och leverera dagens produktion. Det kan till exempel handla om att ta emot varor, förbereda och paketera måltider.
I arbetet ingår personalansvar, schemaläggnig, leveransplanering, tillredning, diskning, dukning, paketering av mat samt leverans till butiker eller andra företag.
Som cateringschef behöver du ha förmåga att vara noggrann i ditt arbetssätt. Har du tidigare erfarenhet från cateringarbete ses detta som en stor merit. Arbetet innebär skiftarbete.
Vi söker dig som
-vill och kan jobba vardagar och helger
-Kan börja arbeta tidigt på morgonen eller sluta sent på kvällen
-Noggrann
-Du uppskattar varierande arbetsuppgifter
Förmåga att förstå och tala Arabsika.
Svenska eller Engelska är meriterande
-God fysik
-God samarbetsförmåga
-Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.
Lön: Enligt kollektivavtal
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare/preppkock

Ansök    Feb 2    Swedish chef AB    Pizzabagare
Restaurang Nytorpet söker en pizzabagare med minst 2 års erfarenhet. Arbetet innefattar även köksprepp. Viktigt att man har lätt för att arbeta ihop med andra. Lön efter överenskommelse. Du behöver kunna tala svenska. Välkommen in med din ansökan till jobb@nytorpet.se Visa mer
Restaurang Nytorpet söker en pizzabagare med minst 2 års erfarenhet. Arbetet innefattar även köksprepp. Viktigt att man har lätt för att arbeta ihop med andra.


Lön efter överenskommelse.
Du behöver kunna tala svenska.


Välkommen in med din ansökan till jobb@nytorpet.se Visa mindre

Service Host, Beverage Creation (Bartender), Haymarket by Scandic, extra vi

Ansök    Feb 2    Scandic Hotels AB    Bartender
Haymarket, den ikoniska hotellpärlan mitt i Stockholmspulsen! Genom den pampiga entrén på Hötorget välkomnas du in i en härlig miljö präglad av 1920-talets optimism och elegans. Här i det anrika PUB-huset, där Greta Garbo arbetade i början av förra seklet, är originaldetaljerna från byggnaden varsamt restaurerade eller omtolkade för vår tid. På Haymarket by Scandic arbetar vi alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass före, under och e... Visa mer
Haymarket, den ikoniska hotellpärlan mitt i Stockholmspulsen!

Genom den pampiga entrén på Hötorget välkomnas du in i en härlig miljö präglad av 1920-talets optimism och elegans. Här i det anrika PUB-huset, där Greta Garbo arbetade i början av förra seklet, är originaldetaljerna från byggnaden varsamt restaurerade eller omtolkade för vår tid. På Haymarket by Scandic arbetar vi alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass före, under och efter gästens vistelse.

Nu söker vi en Service Host till hotellet Haymarket by Scandic

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du kommer att tillhöra vårt grymma team inom Beverage Creation som gör allt för att ge våra gäster en fantastisk hotell- och barupplevelse. Dina arbetsuppgifter är att framställa och servera dryck samt att ge gäster ett positivt bemötande och en god service. I rollen ingår också att arbeta med merförsäljning.

Vem är du?

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i vår bar, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk barupplevelse.

Vi ser gärna att du har en bartenderutbildning i botten och några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper och inställning är det allra viktigaste för oss. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps, på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Diskare/prepp/städ/kvällar/helger

Ansök    Feb 2    Swedish chef AB    Diskare
Restaurang Nytorpet söker en diskare med minst 3 års erfarenhet. helger/kvällar. Städ och prepp ingår. Lön efter överenskommelse. Du behöver kunna tala svenska. Välkommen in med din ansökan till jobb@nytorpet.se Visa mer
Restaurang Nytorpet söker en diskare med minst 3 års erfarenhet. helger/kvällar. Städ och prepp ingår.


Lön efter överenskommelse.
Du behöver kunna tala svenska.


Välkommen in med din ansökan till jobb@nytorpet.se Visa mindre

Hovmästare, Service Lead, Waiter Services, Haymarket by Scandic, heltid

Ansök    Feb 2    Scandic Hotels AB    Hovmästare
Haymarket, den ikoniska hotellpärlan mitt i Stockholmspulsen! Genom den pampiga entrén på Hötorget välkomnas du in i en härlig miljö präglad av 1920-talets optimism och elegans. Här i det anrika PUB-huset, där Greta Garbo arbetade i början av förra seklet, är originaldetaljerna från byggnaden varsamt restaurerade eller omtolkade för vår tid. På Haymarket by Scandic arbetar vi alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass före, under och e... Visa mer
Haymarket, den ikoniska hotellpärlan mitt i Stockholmspulsen!

Genom den pampiga entrén på Hötorget välkomnas du in i en härlig miljö präglad av 1920-talets optimism och elegans. Här i det anrika PUB-huset, där Greta Garbo arbetade i början av förra seklet, är originaldetaljerna från byggnaden varsamt restaurerade eller omtolkade för vår tid. På Haymarket by Scandic arbetar vi alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass före, under och efter gästens vistelse.

Nu söker vi en Service Host till hotellet Haymarket by Scandic.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host/Service Lead?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

I rollen som Service Lead är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över gästflödet i restaurangen och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter så att gästerna blir nöjda. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Service Team Manager med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och vår kultur på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Eatery Gärdet söker kock

Ansök    Feb 2    Eatery Sverige AB    Kock, storhushåll
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag tolv restaurang- och konferensenheter i Stockholm och Skåne samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi lagar närmare 30,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I... Visa mer
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag tolv restaurang- och konferensenheter i Stockholm och Skåne samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi lagar närmare 30,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika Van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Vi söker nu en erfaren kock till Eatery Gärdet.

Här serveras lunch, afterwork, napolitansk pizza och middag i en mysig och härlig miljö.

Vi erbjuder även catering och våra lokaler är alldeles perfekta för att anordna konferenser, fester och evenemang.

Vi står inför en spännande resa och söker nu en kock som vill vara med och utveckla vår restaurang till dess fulla potential!

Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet och där vi tillsammans utvecklar gäst upplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge en service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:

Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.

Om dig
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts och äter god mat.

Du precis som oss ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att arbeta nära Köksmästaren. Dina arbetstider sträcker sig över restaurangens öppettider och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillagning av tre grymma dagens lunchrätter, kött/fågel, fisk och en vegetarisk. Du kommer även att laga mat till konferensgäster och middagsgäster vid kvälls och helg arrangemang.

I rollen hos oss på Eatery ingår mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Du måste kunna integrera med gästen, framför allt framme i luckan dagtid där det är ni kockar som lägger upp maten till gästen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst två års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd på ett rullande schema som kan innefatta både kvällar och helger.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Ayse Ruusuvirta på ayse.ruusuvirta@eatery.se eller kontakta HR-ansvarig, Johan Roquet på johan.roquet@eatery.se

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida eller andra aktuella rekryterings kanaler. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.

Varmt välkommen till Eatery! Visa mindre

Restaurangbiträde på Tacobar Drottninggatan

Ansök    Feb 2    Horns TexMex AB    Restaurangbiträde
Om jobbet Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter och Håkan fick idén åt sin första Taco Bar. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service och mat av högsta kvalitét. Vi söker just nu medarbetare för deltidstjänst till Taco Bar på Drottninggatan Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, serv... Visa mer
Om jobbet
Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter och Håkan fick idén åt sin första Taco Bar. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet.
Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service och mat av högsta kvalitét.
Vi söker just nu medarbetare för deltidstjänst till Taco Bar på Drottninggatan
Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, servering, tillberedning av mat och dryck, städning etc.
Mestadels kväll och helg men även dagtid på vardagar.
Vi söker dig som är 20+ år och som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs med att ta stort personligt ansvar, gillar att jobba med människor och att du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.
Krav:
Kunna svenska och engelska i tal och skrift!
Kollektivavtal gäller då vi är med i VISITA.

Vill du bli en del av ett framgångsrikt koncept? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande:
tacobardrottningg@gmail.com Visa mindre

Köksbiträde Le Kebab

Ansök    Feb 2    Le Kebab AB    Köksbiträde
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i Le Kebab kök för att tillaga Sveriges bästa kebab. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos Le Kebab kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Ditt CV är inte lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen ha... Visa mer
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i Le Kebab kök för att tillaga Sveriges bästa kebab.
Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos Le Kebab kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Ditt CV är inte lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss – kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Vi älskar god mat och dryck och vi älskar såklart härlig attityd. På Le Kebab får gästerna prisbelönta kebab, ett enormt veganskt utbud och en restaurangupplevelse som är modern, ung och fylld med good vibes.
Le Kebab är ett ungt företag som växer i högt tempo och vi erbjuder karriärmöjligheter inom företaget för dig som vill utvecklas tillsammans med oss.
Vill du vara med på vår resa ska du inte tveka att skicka in din ansökan.
Skicka din ansökan:
Jobb@lekebab.se Visa mindre

Max söker medarbetare

Ansök    Feb 2    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.  Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan ... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. 
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Feb 2    Le Kebab AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i Le Kebab kök för att tillaga Sveriges bästa kebab. Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos Le Kebab kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Vi strävar alltid efter att servera god mat och dryck och din inställning är det viktigaste för oss.... Visa mer
Vi söker dig som redan är eller vill bli köksbiträde och ta plats i Le Kebab kök för att tillaga Sveriges bästa kebab.

Du älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som köksbiträde hos Le Kebab kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork.

Vi strävar alltid efter att servera god mat och dryck och din inställning är det viktigaste för oss.

På Le Kebab serveras premium kebab, ett stort veganskt utbud i en restaurangupplevelse som är utöver det vanliga.

Le Kebab är ett ungt företag som växer i högt tempo och vi erbjuder karriärmöjligheter inom företaget för dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Visa mindre

Kock på HELTID, Medborgarplatsen i Stockholm

Ansök    Feb 2    Mr Zwegro Bar AB    Kock, à la carte
Vi är en restaurang och bar med svenskt koncept som öppnades i mars 2016. Allt som serveras här har en svensk anknytning. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier. AKUT Vi serverar klassisk genuin husmanskost som alltid uppskattas av både unga och gamla, allt ifrån stekt fläsk med raggmunk till hemrullade köttbullar med hemlagat potatismos till en klassisk Biff Rydberg. Restaurangen ligger ce... Visa mer
Vi är en restaurang och bar med svenskt koncept som öppnades i mars 2016. Allt som serveras här har en svensk anknytning. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier.
AKUT
Vi serverar klassisk genuin husmanskost som alltid uppskattas av både unga och gamla, allt ifrån stekt fläsk med raggmunk till hemrullade köttbullar med hemlagat potatismos till en klassisk Biff Rydberg.


Restaurangen ligger centralt på Medborgarplatsen och har öppettider vardagar 15:00-23:00 och helgerna mellan klockan 15:00- 01:00.


Arbetsuppgifter: Vi söker nu dig som är utbildad kock alternativt har minst tre års
yrkeserfarenhet som kock.


Tjänsten är på deltid cirka 50 %. Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger efter
kl 15.


Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Event- och festivalpersonal

Ansök    Feb 2    Carotte Staff AB    Servitör/Servitris
Om Jobbet Vi söker inför våren och sommaren motiverad serverings- och eventpersonal för arbete på cateringar, restauranger och några av Stockholms hetaste eventarenor och festivaler. Kort och gott får du tillgång till allt spännande som sker i Stockholm, genom en arbetsgivare. Arbetet är variationsrikt och du får möjligheten att matcha dina arbetspass mot uppdrag som passar dina behov och önskemål. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid. Exempe... Visa mer
Om Jobbet

Vi söker inför våren och sommaren motiverad serverings- och eventpersonal för arbete på cateringar, restauranger och några av Stockholms hetaste eventarenor och festivaler. Kort och gott får du tillgång till allt spännande som sker i Stockholm, genom en arbetsgivare. Arbetet är variationsrikt och du får möjligheten att matcha dina arbetspass mot uppdrag som passar dina behov och önskemål. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid.

Exempel på olika uppdrag

- Festivaler

- Sportevenemang

- Sommarfester

- Banketter

- Cateringar

Vi söker dig som

- Har ett intresse för att leverera högkvalitativ service

- Är social och utåtriktad

- Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt

- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas

- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)

- Talar obehindrat på svenska och/eller engelska

- Har erfarenhet från liknande arbete

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att vara där det händer och förstår vikten av att alltid leverera service i världsklass.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på beatrice@carotte.se Visa mindre

Diskare sökes

Om tjänsten Vi söker nu ett antal diskare i toppklass för att förgylla vårt team och jobba hos våra kunder runt om i Stockholm. Vem är du? Du har minst sex månaders erfarenhet från liknande jobb i Sverige eller Norden. Du är van vid högt tryck, höga krav och ett snabbt tempo och pratar svenska eller engelska. En bra arbetsplats Att arbeta hos oss på ALPA bemanning & rekrytering är roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt nya arbetserfarenhe... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu ett antal diskare i toppklass för att förgylla vårt team och jobba hos våra kunder runt om i Stockholm.

Vem är du?

Du har minst sex månaders erfarenhet från liknande jobb i Sverige eller Norden. Du är van vid högt tryck, höga krav och ett snabbt tempo och pratar svenska eller engelska.

En bra arbetsplats

Att arbeta hos oss på ALPA bemanning & rekrytering är roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt nya arbetserfarenheter. För den arbetsvillige finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter.Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringsverktyg sista ansökningsdag är 16/2 för denna tjänst. Visa mindre

McDonald's Sthlm, S:t Eriksgatan söker just nu nya glada medarbetare som ka

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Kock sökes till Restaurang Lulu

Om oss På Lulu använder vi oss av fina smaker från Asien och mixar det med Sydamerika vilket gör att hettan, syran och sötman från Sydamerika gifter sig med de traditionella smakerna från Japan. Med maten i fokus försäkrar vi dig om att du alltid får en unik upptäcktsresa, till de matkulturer som ligger oss närmast hjärtat. _________________________________________________________________________________ Är du kock med vana från Asiatiska köket och har... Visa mer
Om oss
På Lulu använder vi oss av fina smaker från Asien och mixar det med Sydamerika vilket gör att hettan, syran och sötman från Sydamerika gifter sig med de traditionella smakerna från Japan.
Med maten i fokus försäkrar vi dig om att du alltid får en unik upptäcktsresa, till de matkulturer som ligger oss närmast hjärtat.
_________________________________________________________________________________


Är du kock med vana från Asiatiska köket och har en stor passion för matlagning med härliga råvaror? Då har vi jobbet för dig.


Hur ser din arbetsdag ut och vem trivs här?
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss så det är viktigt att du är en lagspelare.
Som person är du tillförlitlig, strukturerad och har god samarbetsförmåga, men du ska även kunna arbeta självständigt. Du är kreativ och är van vid att alltid leverera mat av högsta nivå och du vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll. Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och att kunna ta ett helhetsansvar för just ditt kök. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vad erbjuder vi?
Vi söker en heltid 100% med start så snart som möjligt när vi hittar rätt kandidat för tjänsten.

Vi värdesätter likabehandling, respekt och samarbete högt.
Vi vill ha en arbetsmiljö där alla känner sig hemma och gemensamt strävar mot att alla i teamet ska lyckas.

Känner du att detta passar in på dig?
Då vill vi hemskt gärna att du mailar ditt CV till andreas@restauranglulu.se så hör vi av oss till dig!

Vi kommer att kontakta de kandidater som är aktuella för nästa steg.
Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

ICA Supermarket Baronen söker en Kock / Kallskänka med erfarenhet av but...

Ansök    Feb 2    Personalica AB    Kallskänka
ICA Supermarket Baronen söker en Kock / Kallskänka med erfarenhet av butikskök! Om Butiken ICA Supermarket Baronen är en butik belägen mitt i Vasastan i Stockholm. Butiken har ett stort fokus på kunden och dennes intresse kring mat och inspiration. Om tjänsten ICA Supermarket Baronen söker nu en kock / kallskänka med tidigare erfarenhet av arbete i butikskök. I rollen som kock / kallskänka kommer du att arbeta i butikens kök med produktion av färdigrätte... Visa mer
ICA Supermarket Baronen söker en Kock / Kallskänka med erfarenhet av butikskök!

Om Butiken
ICA Supermarket Baronen är en butik belägen mitt i Vasastan i Stockholm. Butiken har ett stort fokus på kunden och dennes intresse kring mat och inspiration.

Om tjänsten
ICA Supermarket Baronen söker nu en kock / kallskänka med tidigare erfarenhet av arbete i butikskök. I rollen som kock / kallskänka kommer du att arbeta i butikens kök med produktion av färdigrätter och mat till butikens manuella disk. Dina huvudsakliga uppgifter är att ta fram ett bra alternativ till måltidslösningar för kunden på språng.

Exempel på uppgifter som ingår i rollen:

- Producera mat

- Skapa ett spännande sortiment i säsong

- Driva lönsamhet på avdelningen

- Matsäkerhet

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som kock och kallskänka samt att du ska ha tidigare erfarenhet av arbete i butikskök. På ICA Supermarket Baronen har vi hög standard på de varor vi tar in, så vi söker dig som är kreativ och arbetar strukturerat.

Det är en fördel om du har arbetat på ICA-Butik tidigare och därmed är insatt i ICA’s interna system så som AoB, Store office, Egenkontroll och MinButik men det är inget krav.

Om anställningen
Tjänsten ska tillsättas omgående eller efter överenskommelse. Intervjuer hålls löpande så vänta inte med din ansökan.

Tjänstens omfattning är heltid med månadslön efter överenskommelse . Arbetstiderna är varierande.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken. Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Visa mindre

SUSHI KOCK / CHEF

Ansök    Feb 1    HERARUBEL    Specialkock
Yami sushi ligger nära Hornsbergs strand. Vi söker en Sushi Kock till oss. Vi arbetar hårt för att kombinera det traditionella och moderna sättet att tillaga sushi på vårt bästa. Som person är du positiv, lyhörd, engagerad i gästernas behov och önskemål. Din önskan att vara delaktig i utvecklingen är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Vi söker dig som har en positiv inställning. Förberedelse och ... Visa mer
Yami sushi ligger nära Hornsbergs strand. Vi söker en Sushi Kock till oss. Vi arbetar hårt för att kombinera det traditionella och moderna sättet att tillaga sushi på vårt bästa.
Som person är du positiv, lyhörd, engagerad i gästernas behov och önskemål. Din önskan att vara delaktig i utvecklingen är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus.
Vi söker dig som har en positiv inställning. Förberedelse och tillagning av sushi och all japansk matuppgift i köket. Det är viktigt att kunna kommunicera på svenska eller engelska.
Yami sushi is located near Hornsbergs beach. We are looking for a Sushi Chef for us. We work hard to combine the traditional and modern way of sushi preparation at our best.
As a person, you are positive, responsive, committed to the guests' needs and wishes. Your desire to be involved in development is great and you have a humble appearance. Furthermore, you are orderly, responsible and have a detail focus.
We are looking for someone who has a positive attitude. Preparation and cooking of sushi and all japanis foods task in the kitchen. It is important to be able to communicate in Swedish or English. Visa mindre

Frukostchef

Om Urban Deli Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall - Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. Vi har också en webbutik och ett hotell med 106 designade rum på Urban Deli Sveavägen. Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra serv... Visa mer
Om Urban Deli

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall - Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. Vi har också en webbutik och ett hotell med 106 designade rum på Urban Deli Sveavägen.

Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra service och bidra med kunskap och inspiration, oavsett om det handlar om en restaurangupplevelse hos oss eller hemma. Våra kunder & gäster ska alltid känna sig välkomna och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.

Om dig
Till vår restaurang på Sveavägen söker vi nu en Frukostchef. Urban Deli Sveavägens restaurang är en livlig verksamhet med hög beläggning både frukost, lunch och middag. Här blandas privatgäster med businessfolk morgon, dag som kväll och en brusig stämning byggs upp under AW’n som senare övergår full matsalsservice. Restaurangen har ca 250 sittplatser samt en stor bar.

- Du är morgonpigg

- Du älskar mat, dryck, service och restaurang

- Du är en glad, positiv och energisk person med stark servicekänsla

- Du är en lagspelare med högt tempo, stort driv och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt

- Du triggas av att nå högt uppsatta mål

- Du har erfarenhet från liknande roll från högklassig hotellverksamhet

- Du har goda ledarskapsegenskaper, hög integritet och god vana av att arbetsleda och peppa service

- Du har mycket goda kunskaper inom mat & dryck.

- Du pratar svenska & engelska obehindrat

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i restaurangledningen och rapporterar till Restaurangchef & assisterande Restaurangchef. Frukostchef ansvarar över alla delar av frukosten och tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att vi har ett bra samarbete med övriga avdelningar och en frukost i absoluta toppklass.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

- Arbetsleda din avdelning & dess medarbetare

- Löpande utveckla frukosten

- Kommunikation med övriga avdelningar

- Säkerställa service, miljö och koncept

- Säkerställa alla rutiner inför öppning/stängning

- I rollen ingår viss administration såsom beställningar, godkännande av arbetade timmar, schemaläggning, medarbetarsamtal etc.

Arbetstiderna är från tidig morgon både vardagar som helger. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning med start så snart som möjligt.

Lön enligt överenskommelse. All personal på Urban Deli har generösa rabatter i våra restauranger & butiker samt årligt friskvårdsbidrag. Vi har självfallet kollektivavtal med HRF och Unionen.

Urban Deli är en del av Axfood.

Varför Urban Deli?
Vi erbjuder unika mötesplatser för dygnets alla måltider med en kombination av butik, saluhall och restaurang som ger en livlig och kul atmosfär. Mötesplatser där alla är välkomna!

Du får en unik möjlighet att utvecklas inom service då vi driver bar, restaurang, saluhall, butik, catering & event samt hotell under samma varumärke.

Du får vara del av ett gäng som har som ambition att ligga i framkant genom att hela tiden testa nya vägar, produkter och arbetssätt för att bli mer hållbara och inspirera andra - mat ska vara gott för planet, kropp och själ!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Servitriser/servitörer sökes till en nyöppnad restaurang

Ansök    Feb 1    IsTo AB    Servitör/Servitris
Om Mästarnas Nu söker vi servitriser/servitörer till Mästarnas Kök & Vin. På Mästarnas får du jobba i ett härligt sammansvetsat gäng med brinnande intresse för mat och dryck! Mästarnas ligger centralt på Kungstensgatan 55 i Vasastan. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och det är viktigt att våra gäster känner precis samma sak. På Mästarnas jobbar vi tätt ihop i ett team där alla hjälper varandra. Här kan man jobba såväl heltid som deltid. Vår person... Visa mer
Om Mästarnas
Nu söker vi servitriser/servitörer till Mästarnas Kök & Vin. På Mästarnas får du jobba i ett härligt sammansvetsat gäng med brinnande intresse för mat och dryck!
Mästarnas ligger centralt på Kungstensgatan 55 i Vasastan. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och det är viktigt att våra gäster känner precis samma sak.
På Mästarnas jobbar vi tätt ihop i ett team där alla hjälper varandra. Här kan man jobba såväl heltid som deltid.
Vår personal är vår största tillgång och för att utvecklas erbjuder vi löpande utbildning och besök hos producenter av såväl mat som dryck.
Vi är ett gäng med många idéer och erfarenheter som vi gärna delar med oss av!
Om tjänsten
Erfarenhet är väldigt viktigt att ha, likaså ett intresse för vår bransch och en passion för allt som kommer med. Vi letar efter dig som är matintresserad, ofta har ett leende på läpparna, gillar att jobba i ett högt tempo och som förstår vad ”service” verkligen innebär!
Har du erfarenhet av att ha jobbat fine dining och/eller utomlands samt bartenderkunskaper så är det självklart meriterande. Du är självgående samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra och har en stark teamkänsla. Du är driven, kreativ och har ett ekonomiskt helhetstänk. Vi kommer att göra intervjuer löpande.
Anställningsform: Vanlig anställning Varaktighet: Tills vidare Arbetsform: Deltid/Heltid Lön: Enligt överenskommelse Känner du dig nyfiken på att höra mer om tjänsten eller vill söka, hör av dig till: info@mastarnas.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Diskare hos Bun Bun på Södermalm

Ansök    Feb 1    Bun Bun AB    Diskare
Bun Bun har serverat Vietnamesisk Street Food sedan 2013. Vi har en restaurang på Södermalm och en på Kungsholmen. Vi gör även mycket catering och leveranser samt deltar på olika event. Diskare Bun Bun´s koncept är främst ett take away koncept. Vi har sittplatser i lokalen, men de flesta tar med sig maten. Som diskare är huvuduppgifterna främst grovdisk, men även tallrikar, bestick och glas. Du kommer även att vara delaktig i städning av diskrum, beredning... Visa mer
Bun Bun har serverat Vietnamesisk Street Food sedan 2013. Vi har en restaurang på Södermalm och en på Kungsholmen. Vi gör även mycket catering och leveranser samt deltar på olika event.
Diskare
Bun Bun´s koncept är främst ett take away koncept. Vi har sittplatser i lokalen, men de flesta tar med sig maten. Som diskare är huvuduppgifterna främst grovdisk, men även tallrikar, bestick och glas. Du kommer även att vara delaktig i städning av diskrum, beredningsytor och kylrum.
Det viktigaste av allt är inställning och attityd. Oavsett position och ansvarsområde är alla lika viktiga hos oss. Vi är alla beroende av varandra för att lyckas med uppdraget att ge våra kunder en spännande och minnesvärd upplevelse!
Vi har nolltolerans mot mobbing, rasism, sexuella trakasserier och alla former av diskriminering. Delar du denna inställning är du varmt välkommen att söka en tjänst hos oss. Visa mindre

Sjöfartshuset i Gamla stan söker hovmästare

Ansök    Feb 1    Cheffle AB    Hovmästare
Anrika Sjöfartshuset ligger på Skeppsbron 10, i en vacker 1600-talsbyggnad ett stenkast från kungliga slottet. Här bedriver vi verksamhet med möten, konferenser, bröllop, privata middagar och företagsfester. Vi har salonger och matsalar på tre våningsplan som passar perfekt för sällskap från 2-146 personer. Vi driver även en A la carte restaurang på entréplan. Här finns ett passionerat team som brinner för mat, dryck, service och gästupplevelser och ... Visa mer
Anrika Sjöfartshuset ligger på Skeppsbron 10, i en vacker 1600-talsbyggnad ett stenkast från kungliga slottet. Här bedriver vi verksamhet med möten, konferenser, bröllop, privata middagar och företagsfester. Vi har salonger och matsalar på tre våningsplan som passar perfekt för sällskap från 2-146 personer. Vi driver även en A la carte restaurang på entréplan.Här finns ett passionerat team som brinner för mat, dryck, service och gästupplevelser och som ständigt vill utvecklas. Vill du bli en av oss? 

I rollen som hovmästare för festvåningen har du ett spännande och roligt uppdrag med stort eget ansvar och varierande arbetstider. Du som söker har ett naturligt ledarskap med positiv energi, ett öga för detaljer och naturligt gästfokus.

Du leder servisen under middagarna, hjälper till där det behövs och ser till att våra gäster alltid får den bästa upplevelsen. För oss är det viktigt med ett gott samarbete mellan bokning, matsal och kök. Hos oss blir du en viktig lagspelare för att hela tiden utveckla vår verksamhet. Då vi är ett litet team på ca 15 personer lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


I rollen som hovmästare säkerställer du att våra gäster trivs och känner sig sedda.

Du är strukturerad och ser till att våra gäster har allt de behöver för kvällen

Du är väl förberedd och har en god förmåga att planera verksamheten för att ge våra gäster ett fantastiskt bemötande

I rollen har du huvudansvar för driften av matsalen vid event, middagar och konferenserTjänsten är heltid med start enligt ö.k. 


Lön enligt ö.k. (kollektivavtal finns, Visita-HRF)


Känner du igen dig i beskrivningen och har haft liknande roller tidigare? Är det dags att ta nästa kliv i karriären?


Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Kockar till Stockholms roligaste eventhus.

Ansök    Feb 1    Södra Teatern AB    Kock, à la carte
Kockar till Stockholms roligaste eventhus. Södra Teatern / Mosebacketerrassen Södra Teatern och Mosebacketerrassen är Stockholm äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, nattklubb, mat och dryck samt arrangerar möten och event med hjälp av erfarna och trygga medarbetare och samarbetspartners. Södra Teatern består av Sö... Visa mer
Kockar till Stockholms roligaste eventhus.
Södra Teatern / Mosebacketerrassen
Södra Teatern och Mosebacketerrassen är Stockholm äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser. Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, nattklubb, mat och dryck samt arrangerar möten och event med hjälp av erfarna och trygga medarbetare och samarbetspartners. Södra Teatern består av Södra Teatern och Mosebacketerrassen.

Södra Teatern är sedan 2021 en del av Stockholm Live och ASM Global.

Vi söker nu en flera kockar
Maten på Södra Teatern är en stor del av gästernas upplevelse hos oss. Södra Teatern består av ett flertal barer, nattklubb och Mosebacketerrassen. Vårt event och mötesverksamhet är en viktig del i vår verksamhet och ett av våra fokusområden framåt.
Du har en passion för service och levererar bra mat och service!
Arbetsuppgifter som kock:
Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
Bidra till bra arbetsmiljö i köket.
Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
Laga mat i vårt servicekök samt prepp.

Erfarenheter du tar med och delar med oss
För tjänsten behövs liten erfarenhet. Ser gärna någon direkt från kockskolan.

Information om tjänsten:
Det här är en visstidsanställning med start enligt överenskommelse. Visa mindre

Clarion Collection Hotel Tapto söker köksstjärnor för extrajobb och sommarj

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänks... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Är du Clarion Collection® Hotel Taptos nya köksstjärna?

Att vi bjuder alla våra gäster på fika och kvällsmat är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna och älskar att bjuda dina gäster på en härlig måltid.

Om tjänsten:

Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster. Det gör du genom att servera frukostbuffé och kvällsmat med omtanke och kärlek. Din arbetsdag är varierande. Du bakar, diskar, säljer dryck till kvällsmaten, skriver skyltar till frukostbuffén och när det är en lugn stund passar du på att piffa i matsalen och pyssla så att vårt hotell upplevs som varmt och ombonat.

När du jobbar är du är ansvarig för att laga och servera kvällsmaten /frukosten, samt såklart delaktig i att se till att restaurangen är i toppskick och att gästerna får fantastisk service. Förutom att laga mat kommer du även diska, stå i baren, plocka disk och städa. Du jobbar i ett öppet kök och har mycket gästkontakt, vilket kräver en hög servicenivå.

Tjänsten är en timanställning och du blir tillfrågad om arbete vid behov. Främst kommer du arbeta kvällar, men det finns även möjlighet till frukostpass. Det är starkt meriterande om du har möjlighet att arbeta delar av eller större delen av sommaren. Utbildning är inte ett krav, vi prioriterar hög grad av passion, servicenivå och engagemang.

Om dig:

• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
• Bland dina vänner är du känd för att alltid ge de bästa presenterna för att du ser vad andra människor vill ha och behöver. Ofta innan de vet det själva.
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
• Du är flytande i både skrift och tal i både svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.

Vi ger dig:

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001. Visa mindre

Sjöfartshuset i Gamla stan söker konferensvärd

Anrika Sjöfartshuset ligger på Skeppsbron 10, i en vacker 1600-talsbyggnad ett stenkast från kungliga slottet. Här bedriver vi verksamhet med möten, konferenser, bröllop, privata middagar och företagsfester. Vi har salonger och matsalar på tre våningsplan som passar perfekt för sällskap från 2-146 personer. Vi driver även en A la carte restaurang på entréplan. Konferensvärdinna/värd: Pigg, glad, social och serviceminded. Låter det som du? Då har vi... Visa mer
Anrika Sjöfartshuset ligger på Skeppsbron 10, i en vacker 1600-talsbyggnad ett stenkast från kungliga slottet. Här bedriver vi verksamhet med möten, konferenser, bröllop, privata middagar och företagsfester. Vi har salonger och matsalar på tre våningsplan som passar perfekt för sällskap från 2-146 personer. Vi driver även en A la carte restaurang på entréplan.Konferensvärdinna/värd:

Pigg, glad, social och serviceminded. Låter det som du? Då har vi det perfekta jobbet för dig. 

I rollen som konferensvärdinna/värd har du ett spännande och roligt uppdrag med stort eget ansvar och varierande arbetstider. Vi söker en person med positiv energi, ett öga för detaljer, naturligt gästfokus, är social och har ett glatt humör. Tycker om att göra det där lilla extra för att våra gäster ska trivas, då är detta rollen för dig.

Arbetsbeskrivning


Ta emot konferensgäster på morgonen när de anländer, se till att de har allt de behöver och gå igenom detaljerna för dagen med föredragshållare

Servera gästerna frukost, lunch och eftermiddagsfika och se till att allt är i sin ordning

Se till att allt som gästen beställt finns på plats, vara behjälplig och genom din närvaro förgylla deras dag Vi lägger stor vikt vid din personlighet vilket betyder att vi inte enbart utgår från tidigare erfarenheter.  

Tjänsten är heltid med start så fort som möjligt eller enligt ö.k.

Lön enligt ö.k. (kollektivavtal finns, Visita-HRF)

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag! 


1-2 års erfarenhet Visa mindre

Waiter/Waitress

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: CIAO RAGAZZI! ???????? Are you an dynamic and passionate person who is excited to join the next big thing in the Italian food scene in Stockholm? Are you ready to take the next step in your career together with an employer with high ambitions? ABOUT US Florentine is a vibrant up-scale trattoria opening in Södermalm in April 2023. The restaurant is a brand... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
CIAO RAGAZZI! ????????
Are you an dynamic and passionate person who is excited to join the next big thing in the Italian food scene in Stockholm? Are you ready to take the next step in your career together with an employer with high ambitions?
ABOUT US
Florentine is a vibrant up-scale trattoria opening in Södermalm in April 2023.
The restaurant is a brand-new exciting concept by the Urban Italian Group (UIG) who is the creator of the highly successful Basta Italian restaurants. UIG serves over 2000 guests per day and we are a family of 160 amazing people that keeps growing. We are a casual restaurant group who believes in young talented individuals, supporting them on their path of becoming future leaders within the hospitality industry. Our goal is to become the biggest Italian restaurant group in Scandinavia.
FLORENTINE´S MISSION
To create and share the originality and glamourous ambiance of Italian trattorias among our guests in Scandinavia. Each restaurant lives and tells a unique story with the intention of becoming a second home for the people in the neighbourhood. We serve 100% homemade Italian food & drinks, crafted with passion and lots of love using ingredients of top quality that are bought from carefully selected artisan producers.
We are an ever-evolving team that wants to keep creating the best time of day for our customers. Core values that we live by at work: Joy, Respect, Focus, Authenticity, Passion.
ABOUT YOU
At UIG, we live by our common values, therefore it is important to find family members who share our culture and are passionate about the restaurant environment.
As a serving staff at Florentine, you will work in a team whose goal is to ensure every single guest receives an unforgettable experience where respect, warmth and genuine hospitality are at the core of our daily work.
As a person, you are happy and positive and think it is fun to engage with our guests and provide memorable moments. You are, of course, punctual, thrive in an environment where there is a lot to do and you have a positive attitude. You are interested, want to develop and learn new things. Always display high energy and excited to collaborate with others to create an unforgettable stay for our guests. Additionally, you thrive working in a high-tempo environment with great standards and possess good food & drinks knowledge.
WHAT WE OFFER
Continuous development and growth opportunities on both site and group level
Salaries in line with the best in the market
Attractive tips scheme
Full contracts / Part time
Flexible schedule
Employment discounts
Referral scheme
Team buildings
Internal and international trips

Working hours will include evenings and weekends.
We are looking for you with an engaging and natural guest focused attitude. Visa mindre

Elcykelpunkten söker eventpersonal/butikssäljare på deltid

Vi söker dig, som precis som vår kund, Elcykelpunkten, brinner för kundservice och försäljning! Det är oerhört viktigt att varje kund får bästa möjliga upplevelse och service när de kommer in till butiken. Som säljare i deras butiksmiljö har du stor möjlighet att påverka kundens val och förståelse kring vad som är viktigt när man ska välja elcykel. Vi tror att du som söker kanske studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt d... Visa mer
Vi söker dig, som precis som vår kund, Elcykelpunkten, brinner för kundservice och försäljning! Det är oerhört viktigt att varje kund får bästa möjliga upplevelse och service när de kommer in till butiken. Som säljare i deras butiksmiljö har du stor möjlighet att påverka kundens val och förståelse kring vad som är viktigt när man ska välja elcykel.

Vi tror att du som söker kanske studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett roligt deltidsarbete vid sidan av. I den här rollen har du möjlighet att både stå i butik och även delta på vår kunds visningsevent runt om i landet.

Exempel på arbetsuppgifter i butiken
Cykelförsäljning samt merförsäljning utifrån kundens behov
Montering av cykel
Merchandising av samtliga produktkategorier
Kvalitetssäkring av butik
Ansvara för att maximera kundnöjdheten i butik

Exempel på arbetsuppgifter under visningsevent
Visa upp och sälja in cykelmodeller
Montera och förbereda cyklarna
Rigga upp och packa ihop
Hjälpa kunder att lägga orders
Köra bil mellan eventen

Vem är du?
Du är ansvarstagande och gillar ordning och reda.
Har en möjlighet att jobba både vardagar och helger, ofta med övernattningar på annat ort
Du trivs med kundkontakt
Du har ett bra sinne för detaljer.
Har goda kunskaper i svenska.
Du är framför allt en riktigt duktig säljare, som älskar att göra avslut och inser värdet av riktigt god service.

Vi sätter stor vikt på rätt personlighet samt attityd.

Elcykelpunkten är Sveriges största elcykelbutik på nätet och har även fem fysiska butiker runt om i landet samt fler som öppnar inom kort. De är i en stark tillväxtfas och har varje år ökat sin omsättning med minst 50% och har idag ca 40 anställda totalt.

Elcykelpunkten driver även varumärket GreenBenefits där de erbjuder förmånscyklar till privata företag och kommuner. Till flera av företagskunderna runt om i landet erbjuder de även visningsevent av cyklar.

Det är viktigt att du kan samt har möjlighet att resa flera gånger mellan slutet av februari till juni för att närvara på eventen.

Meriterande:
Om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
B-körkort

Krav:
Behärskar Svenska i tal och skrift
Kan resa flera gånger i månaden till annan ort i Sverige.

Om processen
Kunden har valt att samarbeta med Adecco för denna rekrytering, du blir därför anställd direkt av Elcykelpunkten AB och kommer att tillhöra deras student-/extrapersonalpool.
Detta är en visstidsanställning på 20-50%, vardagar och helger. Det finns möjlighet till fler timmar efter önskemål.
Primärt arbetar du i kundens butik på Hantverkargatan 85 vid Fridhemsplan, men det förekommer även flera events runt om i landet. Under varje event behöver det vara flera personer och vi söker därför 4-5 personer som kan turas om att åka på event och att arbeta i butiken utefter schemaläggning.
Du rapporterar till kundens butikschef Elias Thorén.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Reem Amad som nås via Adecco 010- 173 73 00 Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Eventpersonal, butiksförsäljning, b-förare, resa, Elcykel, Elcykelpunkten, Adecco Visa mindre

Receptionist - Extrajobb!

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Nu söker vi en RECEPTIONIST vid behov på vårt Hotell Biz Apartment Gärdet! Välkommen till en hotellkedja som erbjuder det mest bekväma och servicevänliga hotellet för den moderna resenären. Vi lägger stor vikt i personligt bemötande då vårt engagemang och omtanke för gästens bekvämlighet och trivsel är det som driver oss. Biz Apartment är ett bekvämt och ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Nu söker vi en RECEPTIONIST vid behov på vårt Hotell Biz Apartment Gärdet!
Välkommen till en hotellkedja som erbjuder det mest bekväma och servicevänliga hotellet för den moderna resenären. Vi lägger stor vikt i personligt bemötande då vårt engagemang och omtanke för gästens bekvämlighet och trivsel är det som driver oss.
Biz Apartment är ett bekvämt och flexibelt hotellalternativ för de som arbetar och stannar längre samt för dem som gästar och turistar i Stockholm. Kedjan har tre lägenhetshotell med totalt 627 hotellägenheter och sex konferenslokaler. Vi som arbetar på Biz apartment i dag tycker vi har en rolig arbetsplats, bra ledarskap samt en arbetsmiljö fylld av ambition och kamratskap. Är du en social och serviceinriktad lagspelare? Då kan du vara den vi söker.
Receptionen är hotellets nav så du kommer befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla kollegor sluter upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.
Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:
· Vara allmänt behjälplig inför och under gästens vistelse då det på ett hotell alltid kan uppstå små som stora behov där du som receptionist alltid har fokus på service till hotellgästerna.
· Ta emot gäster vid ankomst och avresa
· Bemanna hotellets telefonväxel och hantering av hotellets mailkorg
· Utveckla, implementera och följa rutiner och policys enligt manualer
· Delta i div utvecklingsprojekt
· Arbeta efter gemensamt uppsatta bokningsmål och prissättning
· Sköta den dagliga driften av konferensen
Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du är självständig och tar initiativ. Du behöver även vara flexibel för förändringar och ha god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.
Erfarenheter du tar med och delar med oss
· Du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
· Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
· God systemvana (kunskaper i HotSoft en merit)
Information om tjänsten:
Vi erbjuder en anställning vid behov med kollektivavtals baserad lön. I tjänsten ingår det kvällar och helger. Bakgrundskontroll kan appliceras. Visa mindre

Servis Le Kebab Stureplan

Ansök    Feb 1    Le Kebab AB    Servitör/Servitris
Vi söker servicepersonal som har rätt inställning, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicemedarbetare på Le Kebab innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar kan jobba i en stressig miljö. Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett team. Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och din personlighet. Vi älskar god mat och dryck och vi älskar såklart här... Visa mer
Vi söker servicepersonal som har rätt inställning, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor.

Att jobba som servicemedarbetare på Le Kebab innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar kan jobba i en stressig miljö.

Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett team.

Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och din personlighet.

Vi älskar god mat och dryck och vi älskar såklart härlig personlighet.

På Le Kebab serverar vi prisbelönt kebab, ett stort veganskt utbud och en restaurangupplevelse som är modern & skön känsla

Le Kebab är ett växande bolag och vi erbjuder karriärmöjligheter inom företaget för dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Visa mindre

Kreativ och passionerad kökschef till skolrestaurangen på Östbergaskolan!

Ansök    Feb 1    Stockholms kommun    Kock, storhushåll
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Vill du vara med och fortsätta utveckla vår skolrestaurang där du har möjlighet att tillsammans med elever och personal får arbeta i  en modern, innovativ och lustfylld restaurang? Sök då till oss på Östbergaskolan! Östbergaskolan är en F-6-skola med i nuläget ca 220 elever, men skolan vä... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Vill du vara med och fortsätta utveckla vår skolrestaurang där du har möjlighet att tillsammans med elever och personal får arbeta i  en modern, innovativ och lustfylld restaurang? Sök då till oss på Östbergaskolan!

Östbergaskolan är en F-6-skola med i nuläget ca 220 elever, men skolan växer och då den ska vara ett självklart val för elever i området hoppas vi inrymma ca.

350 elever. Vi drivs av höga förväntningar på elever, personal och vårdnadshavare, vilket är en framgångsfaktor för goda resultat. Skolan befinner sig i ett utvecklingsskede både pedagogiskt och i antalet elever. Skolan är lugnt och trivsamt belägen på Östbergahöjden, strax söder om Årsta, med fräscha, ändamålsenliga lokaler och nära till natur och parkområden.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kökschef med erfarenhet och passion för yrke.  Du ska laga god mat till väldigt viktiga personer. Det är viktigt att kökschefen är lyhörd, nytänkande och har hög servicekänsla och vill medverka till att utveckla skolmaten och restaurangen. Vi har högt satta mål och ska fortsätta att vara en av de ledande skolrestaurangerna och bli uppmärksammade för vårt arbete med skolmåltiderna.

Maten vi serverar ska alltid vara god, variationsrik, tilltalande, modern, nyttig och framförallt ska maten hamna i magen. Vi arbetar målinriktat med att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och bra skolresultat. Då vi är en liten familjär skola kan det finnas behov av att stödja visst annat arbete med barnen som går på fritidshemmet. 

En av kökschefens viktigaste uppgifter är att locka till att smaka, prova maträtter och göra eleverna mätta. Allt för att utveckla och stödja eleverna till att utvecklas som människor. 

Din roll blir att tillsammans med övrig personal i köket driva arbete mot våra mål. I din roll har du budgetansvar för inköp, administrativt ansvar, medverka i egenkontroll samt servera alla elever och personal lunch och mellanmål utifrån dina komponerade veckomenyer. 

Kvalifikationer
3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens samt minst åtta års erfarenhet av yrket. Utbildning i egenkontroll och HACCP är ett krav. Det är viktigt ur säkerhetssynpunkt att man kan skriva, läsa och tala svenska.

Minst åtta års erfarenhet av arbete som kock eller kökschef i storkök, restaurang, hotell eller likvärdigt arbete inom livsmedelsindustri. Datavana med att läsa/skriva mejl, söka information på nätet är ett krav. Erfarenhet av att arbeta med egenkontroll och HACCP. Vi arbetar med moderna metoder med god arbetsmiljö i fokus. Vi vill ha medarbetare med god helhetsförståelse som sätter god service till matgästerna som en självklarhet. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du är van att ta ansvar och om det behövs leda arbetet. Då vi är ett litet kök är det en självklarhet att du är delaktig i kökets alla uppdrag.

Övrigt
Stockholm Stad erbjuder flera olika utbildningar inom köksområdet, där vissa är obligatoriska för dig att delta i.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Á la carté Kock

ALPA Bemanning & Rekrytering har fått i uppdrag till att hitta nya medarbetare till ett av de vackraste ställen på Djurgården. Den vackra naturen och den underbara stämningen på restaurangen, tillsammans med den goda maten skapar man de minnesvärda stunder. Vi söker dig som är lika engagerad i gästers upplevelser som de själva är. Känsla för värdskap och hög arbetsmoral är något vi värderar högt. Kundens fokus på mat är svenska och europeiska klassiker. M... Visa mer
ALPA Bemanning & Rekrytering har fått i uppdrag till att hitta nya medarbetare till ett av de vackraste ställen på Djurgården.
Den vackra naturen och den underbara stämningen på restaurangen, tillsammans med den goda maten skapar man de minnesvärda stunder.
Vi söker dig som är lika engagerad i gästers upplevelser som de själva är. Känsla för värdskap och hög arbetsmoral är något vi värderar högt.

Kundens fokus på mat är svenska och europeiska klassiker. Maten som serveras är noga eftertänkt med färska råvaror och det finns något som passar alla gäster. Allt från en skaldjursplatå eller en riktigt fin köttbit så ser vi till att det faller gästen i smaken.Språk: Engelska, Svenska

Utbildning: Meriterande men inget krav

Vår uppdragsgivare söker nu en kock som är lika engagerad i deras gästers upplevelser som de själva är.

Alpa Bemanning söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral.

Som anställd är du inte bara anställd, du är en av oss!

Önskade kvalifikationer:

- minst 3 års erfarenhet. Meriterande om du tidigare haft en ledande roll.

- jobbat på stora ställen tidigare inom À la carte, lunch och kvällar.

- flexibel i olika tider och pass

- genuin känsla för service och förstår vikten av att prestera på topp!

- noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service

- talar flytande på såväl svenska som engelska.

- ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete

Vi erbjuder en spännande och varierande miljö. I rollen som kock är det viktigt att man kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Dina arbetsuppgifter som kock är tillagning och servering av goda och näringsrika måltider. Du ska kunna ta egna initiativ och vara självgående samt hjälpa till att styra köket tillsammans med kökschef och kollegor.

Tjänsten startar i början på Mars, är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden är 40 timmar.
Lön enligt överenskommelse.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande, med första intervju hos våran rekryterare och med en slutlig intervju hos kund innan anställning! Visa mindre

HR-assistent/Bokare

Ansök    Feb 1    Four Service AB    Hovmästare
HR-assistent/bokare som gillar att ha huvudet bland molnenVi på Four Service letar efter en ny medarbetare på heltid till vårt kontor beläget högst upp i ett av centrumtornen i Globenområdet.  Four Service har levererat bemanningslösningar till restaurangbranschen sedan 1989 och vi är just nu inne i en spännande expansiv fas - och därför behöver vi dig här på kontoret! Tjänsten är en mix av att koordinera ut konsulter på uppdrag (matcha rätt person till ... Visa mer
HR-assistent/bokare som gillar att ha huvudet bland molnenVi på Four Service letar efter en ny medarbetare på heltid till vårt kontor beläget högst upp i ett av centrumtornen i Globenområdet.  Four Service har levererat bemanningslösningar till restaurangbranschen sedan 1989 och vi är just nu inne i en spännande expansiv fas - och därför behöver vi dig här på kontoret!

Tjänsten är en mix av att koordinera ut konsulter på uppdrag (matcha rätt person till rätt jobb) och att stötta dina kollegor i de interna rekryteringsprocesserna (t.ex. boka in kandidater på intervjuer, administrera hantering av personaldokument, göra uppföljning med kunder via telefon).

Har du en bakgrund från administrativt arbete är det såklart ett plus men det viktigaste är att du arbetat inom restaurang tidigare och på så sätt har en självklar förståelse för våra kunders verklighet och utmaningar. Att du är ett serviceproffs som uppskattar mötet med andra människor, både över telefon och live, anser vi vara en självklarhet för att kunna trivas i denna roll.   
Du som person ska vara lösningsorienterad och hela tiden se möjligheter när våra kunder ringer in och när du bokar ut vår personal på diverse uppdrag runt om i landet. Du behöver gilla struktur och rutiner samtidigt som du ska kunna ha förmågan att när det behövs kasta planeringen i papperskorgen och fokusera på något helt nytt som plötsligt dykt upp. 
Du kommer arbeta tätt tillsammans med ett kul gäng som har högt i tak och gillar när det är full fart.
I vissa perioder är det stressigt och många bollar i luften samtidigt och i andra perioder är det mer systematiskt och administrativt, vi ser framför oss att du uppskattar att arbeta i båda tillstånden. Alla på kontoret står startklara att rycka ut och arbeta hos kund då och då när det krisar och det ligger även i arbetsbeskrivningen för denna tjänst.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, kunskap i fler språk är alltid välkommet. Vidare ska du ha goda datorkunskaper då vi arbetar i datorsystem i allt vi gör. Arbetet är förlagt till största delen vardagar, dagtid med rullande jourarbete enligt schema.
För att få en bra blandning på kontoret önskar vi att du som söker är mellan 22-35 år. Gärna en kvinna, då vi är övervägande män idag.
Precis som troligen exakt alla andra arbetsgivare tycker vi att det är ett stort plus om du har körkort. Har du det inte men checkar av alla andra rutor så får vi väl helt enkelt betala ett körkort åt dig
Hur det är och vad det innebär att arbeta på ett bemanningskontor är något vi kommer lära dig, vi fäster alltså störst vikt vid dina personliga egenskaper.
Det finns så mycket mer att berätta om tjänsten men det tar vi när vi ses på en första intervju, eller hur?
Sök tjänsten redan idag genom att maila din CV och ett personligt brev (gärna med ett foto) till jobba@fourservice.se
Har du några frågor är det bara att ringa oss på 08-578 578 03. Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.
Vi ser fram emot att träffa dig här uppe hos oss bland molnen (vi hävdar bestämt att våra uteplatser erbjuder Stockholms allra mest Instagram-vänliga utsikt). Visa mindre

Kokerska

Hej! vi är 42 barn som söker dig som vill laga vår mat! vi älskar husmanskost, såser och grönsaker i alla färger! Du ska helst vara utbildad eller ha lång erfarenhet! tjänsten är till att börja med ett vikariat på 1 år med start 13 mars. arbetstid 30-35 timmar i veckan Visa mer
Hej!
vi är 42 barn som söker dig som vill laga vår mat!
vi älskar husmanskost, såser och grönsaker i alla färger!
Du ska helst vara utbildad eller ha lång erfarenhet!
tjänsten är till att börja med ett vikariat på 1 år med start 13 mars.
arbetstid 30-35 timmar i veckan Visa mindre

Hovmästare till Pelikan

Ansök    Feb 1    Boqueria Göteborg AB    Hovmästare
Välkommen till en av Stockholms mest anrika och klassiska krogar. 1664 öppnade Källaren Pelikan i gamla stan och i över 110 år har vi funnits på Blekingegatan. Pelikan är vida känt för sin vällagade klassiska husmanskost som serverats i klassisk miljö av trogen personal. Vi söker nu en erfaren Hovmästare som med hjärtat tar hand om våra gäster Arbetet: Som Hovmästare kommer du delvis ansvara för dagliga driften av restaurangen med tillhörande personalans... Visa mer
Välkommen till en av Stockholms mest anrika och klassiska krogar. 1664 öppnade Källaren Pelikan i gamla stan och i över 110 år har vi funnits på Blekingegatan. Pelikan är vida känt för sin vällagade klassiska husmanskost som serverats i klassisk miljö av trogen personal.

Vi söker nu en erfaren Hovmästare som med hjärtat tar hand om våra gäster

Arbetet: Som Hovmästare kommer du delvis ansvara för dagliga driften av restaurangen med tillhörande personalansvar. Du kommer rapportera direkt till restaurangchef.

Vem söker vi: Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet som Hovmästare i mer än fem år i branschen. Du brinner för service, har talang för att skapa en god atmosfär och är fokuserad på merförsäljning.

Hos oss får du möjlighet att jobba i en miljö där din talang för personlig service får komma till användning varje dag. Att du uppskattar mat och dryck och älskar att jobba med människor tar vi för givet. Meriterande är om du har förkunskaper i WaiterAid, Trivec och Personalkollen.

Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en 100% tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Arbetstiderna innefattar även kvällar och helger.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Köks biträde vardagar 09 - 14 (prepp & service) - Cravings Kitchen Odenplan

Cravings Kitchen Vi på Cravings Kitchen har utvecklats snabbt. Från att börja med endast ett Cloud Kitchen har vi nu vår egen restaurang lokal vid Odenplan. Vi fokusera mer på sittande gäster men även på leverans och take away. I och med det söker vi någon som kan vara ansvarig på plats. Om Tjänsten (heltid/deltid) I din breda som köksbiträde ser vi gärna att du är lika driven som oss och vill va del av att skapa något nytt. Du gillar högt tempo, brinner f... Visa mer
Cravings Kitchen
Vi på Cravings Kitchen har utvecklats snabbt. Från att börja med endast ett Cloud Kitchen har vi nu vår egen restaurang lokal vid Odenplan. Vi fokusera mer på sittande gäster men även på leverans och take away. I och med det söker vi någon som kan vara ansvarig på plats.
Om Tjänsten (heltid/deltid)
I din breda som köksbiträde ser vi gärna att du är lika driven som oss och vill va del av att skapa något nytt. Du gillar högt tempo, brinner för matlagning, kompromissar inte på kvalite och vill vara med på vår resa. Hos oss kommer du få jobba med fina råvaror och fokusera på att erbjuda kunderna hälsosam, näringsrik och god mat.
Arbetsuppgifter
Öppna restaurangen
Prepp inför lunchen
Ta emot leveranser
Laga mat på lunch service
Ta hand om disken
Prepp inför middag om så behövs.
Personal ansvar inklusive schemaläggning, mmDu som person:
Du kompromissar inte på kvalite
Följer standarder, är noggrann och ser till att maten alltid smakar likadant
Självgående, ansvarstagande och dedikerad
Flexibel och stresstålig
Trivs att arbeta nära med dina kollegorÖppet tider 10:30-21:00/22:00
Arbetstider 9:00-14:00
Tjänst: Köks biträde
Anställningsform: Timanställd
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Kafébiträden till Leva Kungslador på Gotland!

Om Leva och Fabrique Leva Kungslador hittar du på några minuters cykelavstånd från stora torget i Visby. Här finns stenugnsbageri, restaurang, gårdsbutik och trädgård – ett brett utbud med något för alla. Leva Kungslador är en del av Fabrique-familjen som grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har... Visa mer
Om Leva och Fabrique
Leva Kungslador hittar du på några minuters cykelavstånd från stora torget i Visby. Här finns stenugnsbageri, restaurang, gårdsbutik och trädgård – ett brett utbud med något för alla.
Leva Kungslador är en del av Fabrique-familjen som grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har sammanlagt 29 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.


Om tjänsten
Vi söker nu kafébiträden som älskar att arbeta med service och som vill ha en rolig och fartfylld sommar på vackra Leva Kungslador i närheten av Visby. Som kafébiträde är du Levas ansikte ut mot kund och ditt uppdrag är att leverera högklassig service till alla som besöker oss. Utöver att betjäna våra kunder i kassan ingår bl.a. bordsservering, städning, diskning – helt enkelt att hjälpa till där det behövs. Som kafébiträde ingår också att gå en extern kaffekurs.
Säsongen på Leva sträcker sig från början av juni till mitten av augusti. Antal timmar per vecka och längd på anställningen varierar så ange i din ansökan hur mycket du kan och vill jobba samt när. Boende i anslutning till Leva Kungslador erbjuds vid behov.


Kvalifikationer
Det viktigaste för att lyckas i rollen som kafébiträde hos oss på Leva är inte din erfarenhet utan din inställning. Vi söker dig som har ett genuint serviceintresse och som älskar att möta och ta hand om kunder. Du tycker även om att arbeta i team samt uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna. Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss. Är du baristautbildad eller har tidigare erfarenhet av arbete inom kafé eller restaurang är det meriterande.


Ansökan
Ansök på vår jobbsida genom att klicka på länken som det hänvisas till i annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

vi söker kökspersonal

Ansök    Feb 1    Indiska Hjulet AB    Köksbiträde
vi söker restaurangbiträde som är snabblärd och driven.utvecklingsmöjligheter finns.Disciplinerad och punktlig person föredras. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi söker restaurangbiträde som är snabblärd och
driven.utvecklingsmöjligheter finns.Disciplinerad och punktlig person föredras.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör/Servitris - Melanders Dalagatan

Kort info om oss: Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Kanske blir man lite mer passionerad när man jobbar inom en bransch som är utelämnad till väder, vind och modernaturs nycker. De flesta av våra erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en platt... Visa mer
Kort info om oss:
Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa.
Kanske blir man lite mer passionerad när man jobbar inom en bransch som är utelämnad till väder, vind och modernaturs nycker. De flesta av våra erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en plattfisk och väljer vin till rådjurssadeln. Och de delar mer än gärna med sig av den kunskapen. Med över ett halvt sekels tradition i ryggen törs vi påstå att vi vet vad vi pratar om.
Vår långvariga kärleksrelation till råvaror av yppersta kvalitet – oavsett om det handlar om kött, fisk, ostar eller frukt och grönt – genomsyrar förstås även våra restaurangkoncept. Våra olika restauranger skiljer sig åt sinsemellan, men grundprincipen är alltid densamma: bra kockar och bra råvaror. Svårare än så är det inte.
Det som en gång i tiden började med två passionerade bröder och en liten fiskdisk i Östermalmshallen har idag vuxit till ett delikatess imperium med restauranger och butiker över hela Stockholm.
Vi tillsätter tjänster med olika sysselsättningsgrad, 50 - 100 %.
Varierad arbetstid: dag, kväll och helg.
Vi söker dig som:
har passion för serviceyrket
har ett genuint intresse av mat och dryck
brinner för att överträffa gästens förväntningar
är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmågaVi erbjuder dig:
ett stimulerande och utvecklande jobb
varierade arbetstider
en anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
utvecklings- och karriärmöjligheter inom koncernen
friskvårdsbidrag
internutbildningar
kollektivavtal

Bifoga ditt cv, personligt brev och ett nytaget foto i ansökan. Visa mindre

Kock/Kallskänka till Sjöpaviljongen i Alvik

Ansök    Feb 1    Melanders Group AB    Kock, à la carte
Kort info om oss: Idylliska Sjöpaviljongen är en klassisk Sjökrog. som håller det svenska matarvets fana högt. Vi har öppet året runt och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. Under året dukar vi upp för påsk, fars och mors dag, midsommar, kräftpremiär, och julfirande samt nyår. Menyerna bygger på klassiska svenska smaker med tyngdpunkt på hav och grill – svenskt mathantverk inspirerat av årstidens växlingar. Varmt välkommen att upp... Visa mer
Kort info om oss:
Idylliska Sjöpaviljongen är en klassisk Sjökrog. som håller det svenska matarvets fana högt. Vi har öppet året runt och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. Under året dukar vi upp för påsk, fars och mors dag, midsommar, kräftpremiär, och julfirande samt nyår. Menyerna bygger på klassiska svenska smaker med tyngdpunkt på hav och grill – svenskt mathantverk inspirerat av årstidens växlingar. Varmt välkommen att uppleva den vackra miljön, avslappnade atmosfären, utsökta maten och kunniga men avspända servicen på Mälarens pärla.
Vi söker dig som:
Har passion för matlagning och förstklassiga råvaror
Är kvalitetsmedveten
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team
En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen
KollektivavtalBifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto i din ansökan. Visa mindre

Property manager / Housekeeper

Nichetto Studio is looking for a Housekeeper/House manager for our Studio Villa in Hägersten. The ideal candidate will have prior experience as a Housekeeper or equivalent experience in the cleaning or hospitality/service industries. Who are you? You are confident, professional, self-motivated, and able to work on your own initiative with limited supervision. You are a highly organised self-starter with excellent time management skills and attention to det... Visa mer
Nichetto Studio is looking for a Housekeeper/House manager for our Studio Villa in Hägersten.
The ideal candidate will have prior experience as a Housekeeper or equivalent experience in the cleaning or hospitality/service industries.
Who are you?
You are confident, professional, self-motivated, and able to work on your own initiative with limited supervision. You are a highly organised self-starter with excellent time management skills and attention to detail.
The main duties of the roll include:
- Shopping/restocking household pantry
- Meal preparation (daily lunches for staff)
- Household cleaning
- Office organisation and upkeep
- Running general errands (picking up mail/deliveries, managing recycling etc)
- Lawn and garden maintenance
- Simple repairs/maintenance tasks
- Ordering
Proficiency in English is required. Italian and/or Swedish is a plus.
Desirable if you have a car/drivers license
Part-time 20/25 hours per week (Mon-Fri) From 8:00 to 13:30
Send application at erika@nichettostudio.com attaching CV and Cover Letter.
Please, put in the object of the mail "Housekeeping application"
About Nichetto Studio
In 2006 Luca Nichetto founded a multidisciplinary design studio in Venice, Italy, which specialised in industrial design, product design and design consultancy. From the very beginning, this studio collaborated with a number of different brands and organisations, quickly expanding its influence far beyond Venice and Italy’s borders. Five years later, in 2011, Nichetto opened a second studio in Stockholm, Sweden. This practice was founded in response to an ever-growing number of requests for collaboration from international companies, with the studio’s work also broadening out from its initial focus on designed objects. Nichetto Studio has since expanded into areas such as interior design and architecture. Today, Nichetto Studio works with a variety of brands and clients from all around the world, and its expertise is sought out across all design disciplines. A deep passion for, and knowledge of, industrial and craft manufacturing processes runs through every aspect of the studio’s work. Nichetto Studio’s projects abound in carefully selected cultural references and a keen attention to detail. The practice’s unique position within both Scandinavian and Italian design culture has given Nichetto Studio worldwide recognition. Appreciation of its work extends far beyond the confines of the design industry. Visa mindre

Kommunikationschef

Kulturrådet är en statlig myndighet. Vi arbetar med att fördela bidrag till konst och kultur inom litteratur, musik, scenkonst, bild och form med målet att alla ska kunna ta del av konst och kultur av hög kvalitet. Vi arbetar också med att främja utvecklingen inom kulturlivet. Våra bidrag kan sökas av organisationer och grupper, regionala och kommunala organisationer såväl som organisationer inom amatörkulturen och från civilsamhället. Vi bidrar till att o... Visa mer
Kulturrådet är en statlig myndighet. Vi arbetar med att fördela bidrag till konst och kultur inom litteratur, musik, scenkonst, bild och form med målet att alla ska kunna ta del av konst och kultur av hög kvalitet. Vi arbetar också med att främja utvecklingen inom kulturlivet. Våra bidrag kan sökas av organisationer och grupper, regionala och kommunala organisationer såväl som organisationer inom amatörkulturen och från civilsamhället. Vi bidrar till att olika sorters konst och kultur når ut till hela landet och stimulerar internationell samverkan.

Kulturrådets kontor, där ca 115 anställda arbetar, är beläget i Filmhuset på Gärdet i Stockholm. Våra lokaler är tillgängliga och vi arbetar i ett öppet kontorslandskap. Vi erbjuder möjligheter att jobba delvis på distans. Som arbetsplats präglas Kulturrådet av strävan efter frihet från diskriminering och efter lika möjligheter för alla. Mer information finns på vår hemsida: www.kulturradet.se.

Kulturrådet
Söker

Kommunikationschef
Vi söker dig som vill leda Kulturrådets informations- och kommunikationsverksamhet i en dynamisk utvecklingsperiod. Vi befinner oss i en förändringsfas med flera parallella utvecklingsprojekt i vår verksamhet. Att stärka och utveckla vårt kommunikationsarbete är en del i detta.

Den 1 juni går vi in i en ny organisation för Kulturrådet där kommunikationsfrågorna är samlade i en enhet.  På enheten arbetar kommunikatörer, webbredaktör, pressansvarig och handläggare med Kulturrådets intranät, webbplatser, sociala medier, presskontakter, produktion av rapporter och andra kommunikationsinsatser.

Du rapporterar till generaldirektören och ingår i Kulturrådets ledningsgrupp. Du har ett helhetsansvar för att i nära samarbete och tillsammans med Kulturrådets ledning och övriga chefer i ledningsgruppen vidareutveckla Kulturrådets roll som kunskapsnod inom kulturområdet.

I din roll ingår att företräda Kulturrådet externt gentemot andra myndigheter och offentliga organisationer, media och allmänheten.

För att göra ett bra jobb och trivas hos oss behöver du leva upp till den statliga värdegrunden och Kulturrådets riktlinjer för medarbetarskap och ledarskap.

Arbetsuppgifter
Du är ett stöd till generaldirektören och ledningen i myndighetens kommunikation. Ditt ansvarsområde spänner över hela kommunikationsområdet och kan vara såväl strategiskt som operativt med intern och extern kommunikation som webb, intranät, sociala medier, filmmaterial, publikationer, grafisk formgivning och konferenser, mässor och andra externa evenemang.

Du ansvar för att tillsammans med Kulturrådets medarbetare och chefer utveckla vår kommunikativa förmåga. Det gäller såväl målgruppsanpassad kommunikation som övergripande kommunikation om Kulturrådets uppdrag, med utgångpunkt i bland annat våra strategier och verksamhetsplaner och våra andra interna styrdokument som rör kommunikation. Du ansvarar också för upphandling av konsulttjänster av olika slag som rör kommunikationsområdet.

Du har personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar för enhetens 12 medarbetare.

Kvalifikationer 
Vi söker en erfaren och skicklig kommunikationschef som har


• bred, gedigen och relevant erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete,
• flerårig aktuell erfarenhet av att vara chef på strategisk nivå inom kommunikationsområdet med budget- och personalansvar,
• erfarenhet av arbete i ledningsgrupper,
• erfarenhet av att leda utveckling och förändring av kommunikationsprocesser,
• ett brett kontaktnät och stor vana vid mediekontakter,
• god vana av att arbeta digitalt och att använda olika IT-system,
• god stilistisk förmåga och mycket god förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du har akademisk examen inom kommunikationsområdet eller motsvarande kunskaper som Kulturrådet bedömer som likvärdiga.

Meriter
Det är meriterande om du har


• erfarenhet av information och kommunikation inom offentlig förvaltning,
• kunskaper om kulturpolitik och kulturlivet i Sverige,
• erfarenhet av kriskommunikation och
• andra språkkunskaper än svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har förmåga att bygga väl fungerande team, skapa förtroende och att utveckla ett aktivt medarbetarskap.

Du är


• trygg och tydlig i ditt ledarskap och i din arbetsgivarroll,
• ansvarstagande, saklig och handlingskraftig,
• kommunikativ och lyhörd för verksamhetens behov,
• flexibel och bra på att samverka och samarbeta internt och externt,
• bra på att prioritera och van vid att det kan gå snabbt,
• prestigelös, diplomatisk och har integritet.


Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring. Tillträde den 1 juni 2023 eller enligt överenskommelse.

Ytterligare upplysningar
Upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschefen för HR stöd Angela Berthelsen, tel. 08–519 264 52.

Fackliga företrädare
Katarina Hallmans för Saco nås via Kulturrådets växel tel. 08–519 264 00.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV, senast 15 februari 2023. Du ansöker via Kulturrådets webbplats. Visa mindre

Pizzabagare till Rute Stenugnsbageri samt Leva Kungslador på Gotland

Ansök    Feb 1    Fabrique Stockholm II AB    Pizzabagare
Om Rute, Leva och Fabrique Rute stenugnsbageri är ett hantverksmässigt och vänligt sinnat litet sommarbageri beläget på nordöstra Gotland. Vi har såväl kafé och restaurang som en gårdsbutik och har öppet från morgon till kväll. Leva Kungslador hittar du på några minuters cykelavstånd från stora torget i Visby. Här finns stenugnsbageri, restaurang, gårdsbutik och trädgård. Rute och Leva är delar av Fabrique-familjen som grundades av Charlotta och David Zett... Visa mer
Om Rute, Leva och Fabrique
Rute stenugnsbageri är ett hantverksmässigt och vänligt sinnat litet sommarbageri beläget på nordöstra Gotland. Vi har såväl kafé och restaurang som en gårdsbutik och har öppet från morgon till kväll. Leva Kungslador hittar du på några minuters cykelavstånd från stora torget i Visby. Här finns stenugnsbageri, restaurang, gårdsbutik och trädgård.
Rute och Leva är delar av Fabrique-familjen som grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har sammanlagt 29 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss.

Om tjänsten
Vi söker nu duktiga pizzabagare som vill ha en rolig och fartfylld sommar på antingen Rute eller Leva på Gotland! Du blir en del av ett sammansvetsat team som jobbar hårt för att ge våra gäster de bästa pizzorna och den bästa servicen.
Pizzasäsongen på Rute och Leva sträcker sig från vecka 25 (midsommar) till vecka 32 (mitten av augusti) och tjänsterna som pizzabagare är på heltid. Boende i anslutning till Rute stenugnsbageri eller Leva Kungslador erbjuds vid behov.


Kvalifikationer
Du behöver ha minst ett års erfarenhet som pizzabagare för att vara aktuell för tjänsten.


Ansökan
Ansök på vår jobbsida genom att klicka på länken som det hänvisas till i annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Hotellreceptionist

Nu söker Elite Hotels i Stockholm hotellreceptionister. Har du en genuin känsla för service? Brinner för att sätta kunden i fokus? Då är det dig vi söker. Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Sjukhuset. Här erbjuds 221 välutrustade hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, sky gym, relaxavdelning och en trevlig italiensk restaurang med uteservering. Om tjänsten Som reception... Visa mer
Nu söker Elite Hotels i Stockholm hotellreceptionister.

Har du en genuin känsla för service? Brinner för att sätta kunden i fokus? Då är det dig vi söker.

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Sjukhuset. Här erbjuds 221 välutrustade hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, sky gym, relaxavdelning och en trevlig italiensk restaurang med uteservering.

Om tjänsten

Som receptionist arbetar du i hotellets kärna och är många gånger gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck. I rollen kommer du, bl.a. att:

·      jobba i skift, morgon- alternativt kvällspass

·      checka in och ut gäster

·      hantera betalningar via kreditkort och faktura

·      concierge service

·      viss rumsbokning via telefon och mail

·      alla vanliga och ovanliga arbetsuppgifter som kan förekomma i en hotellreception

Om dig

Du är flexibel, brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper är ett krav och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk samt erfarenhet från liknande utmaningar är meriterande.

Rollen innebär att du är kreativ i ditt tänk och att du gillar att arbete i högt tempo. Det innebär även att du är lösningsorienterad och brinner för att ge kunden bra service. Som receptionist jobbar du även aktivt med merförsäljning, så ska du alltid tänka på hur du kan göra kundens upplevelse bättre. Genom att exempelvis uppgradera kundens rum, boka in restaurangbesök samt sälja in Elites övriga tjänster.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Elite Hotels samarbetar med Kraftsam i denna rekrytering. För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på amir(@)kraftsam.se Visa mindre

Servitör/ Servitris med barerfarenhet 75%

Hellstens Glashus växer! Vi söker: Dig som har stor känsla för service och ser till att alla våra gäster blir bemötta och omhändertagna på bästa möjliga sätt. Vi söker dig som tidigare har arbetat inom restaurang/bar, har du tidigare erfarenhet av arbete i hotell är detta meriterande. Du har kunskaper om vin, öl och olika spritsorter. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning. Som person är du initiativrik, kreativ och duktig på merförsäljn... Visa mer
Hellstens Glashus växer!
Vi söker: Dig som har stor känsla för service och ser till att alla våra gäster blir bemötta och omhändertagna på bästa möjliga sätt. Vi söker dig som tidigare har arbetat inom restaurang/bar, har du tidigare erfarenhet av arbete i hotell är detta meriterande. Du har kunskaper om vin, öl och olika spritsorter. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning. Som person är du initiativrik, kreativ och duktig på merförsäljning. Du är även social, kan arbeta självständigt och är ordningsam. Då restaurangen periodvis är mycket välbesökt måste du också kunna jobba under stort tryck.
Dina arbetsuppgifter: Som servitör/servitris med barhantering är man restaurangens ansikte utåt och huvuduppgiften är att se till att gästerna blir nöjda, mätta och belåtna. Servitören/servitrisen tar beställningar och serverar mat och dryck samt gör drinkar i baren. Tempot på en restaurang är ofta högt och som servitör/servitris bör man därför vara serviceinriktad och stresstålig.
Kompetens: Micros
Om oss: Hellstens Glashus är ett centralt beläget designhotell på Södermalm, Stockholm. Hotellet består av 43 hotellrum och 55 sittplatser i restaurangen. Hotellet öppnade den 15 december 2016 och är en del av hotellgruppen Hellsten Hotels Stockholm som består av 5 hotell. Läs gärna mer om hotellet och restaurangen på vår hemsida, www.hellstensglashus.se.
Ansökan: Sista ansökningsdag är 6 oktober 2022. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Köksbiträden och Diskare till Viking Cinderella

Ansök    Feb 1    Viking Line Skandinavien AB    Diskare
Är du en serviceinriktad lagspelare som ser köket som en enhet och gärna arbetar i högt tempo? Trivs du med att jobba effektivt under en längre period för att sedan vara ledig lika länge? Vill du lära dig nytt och utvecklas inom ditt yrke? Då är det dig vi söker! Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för Viking Line. Vi fortsätter vårt framgångsrika samarbete med Svenska Kocklandslaget och ligger i framkant i allt från trender och val av råvaror ... Visa mer
Är du en serviceinriktad lagspelare som ser köket som en enhet och gärna arbetar i högt tempo? Trivs du med att jobba effektivt under en längre period för att sedan vara ledig lika länge? Vill du lära dig nytt och utvecklas inom ditt yrke? Då är det dig vi söker!
Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för Viking Line. Vi fortsätter vårt framgångsrika samarbete med Svenska Kocklandslaget och ligger i framkant i allt från trender och val av råvaror till det gedigna hantverkskunnandet i köket. Frukost, lunch, middag, nattmat och allt där emellan serveras i tusentals portioner varje dygn i Viking Cinderellas restauranger där varje smakupplevelse är unik. Tillsammans med våra kollegor inom service, spa, butik och underhållning skapar vi Östersjöns bästa upplevelser.
Nu söker vårt kök – ett sammansvetsat team på cirka 40 personer - nya kollegor. Vi är nu ute efter dig som antingen är yrkeskunnig biträde/kallskänk, eller dig som kanske inte har bakgrund inom kök men är van vid fysiskt tungt arbete och vill jobba i disken. Oavsett bakgrund är du flexibel, stresstålig och har en vilja att tillsammans med oss servera den bästa maten på Östersjön.
Att arbeta på Cinderella
Ett arbetspass ombord kan vara allt från en kryssning ända upp till 14 stycken.
Vi arbetar enligt 1:1 system, där varje arbetsperiod följs av en lika lång betald ledighet.
I samtliga roller ingår säkerhetsuppgifter.
Säkerhetsspråket ombord är svenska.
Arbetskläder samt all mat ombord ingår och du bor i egen hytt, du har även tillgång till personalgym och bastu.

Se filmen om hur det är att jobba ombord https://youtu.be/BDnDv1QGwXU
Just nu söker vi i första hand vikarier för kortare eller länger inhopp men för rätt person kan det finnas möjlighet längre vikariat eller fast anställning. Visa mindre

Kock jobb

Jobb!!! Thebestchefs i Stockholm AB söker kockar! Vilka är vi? Vi är en dynamiskt utvecklande grupp kockar som har en stor passion för matlagning. Eftersom vi vet att många restauranger, hotell och cateringfirmor i och runt Stockholm står inför olika utmaningar, skapade vi vårt företag "The Best Chefs" för att hjälpa andra i nöd. Vårt företag växer och vi söker ännu fler passionerade och duktiga kockar som vill jobba med oss. Vad förväntar vi oss? Du... Visa mer
Jobb!!!
Thebestchefs i Stockholm AB söker kockar!

Vilka är vi?
Vi är en dynamiskt utvecklande grupp kockar som har en stor passion för matlagning.
Eftersom vi vet att många restauranger, hotell och cateringfirmor i och runt Stockholm står inför olika utmaningar, skapade vi vårt företag "The Best Chefs" för att hjälpa andra i nöd.

Vårt företag växer och vi söker ännu fler passionerade och duktiga kockar som vill jobba med oss.

Vad förväntar vi oss?
Du måste vara självständig i köket, stresstålig, professionell och ha erfarenhet.

Vi får fler och fler beställningar.
Om du är intresserad, vänta inte! Kontakta oss och skicka ditt CV till:
3thechefs@gmail.com Visa mindre

Kockar sökes till Viking Cinderella

Är du en erfaren à la carte kock? Längtar du efter en upplevelse utöver det vanliga? Då har du kommit rätt! Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för Viking Line. Vi fortsätter vårt framgångsrika samarbete med Svenska Kocklandslaget och ligger i framkant i allt från trender och val av råvaror till det gedigna hantverkskunnandet i köket. Frukost, lunch, middag, nattmat och allt där emellan serveras i tusentals portioner varje dygn i Viking Cindere... Visa mer
Är du en erfaren à la carte kock? Längtar du efter en upplevelse utöver det vanliga? Då har du kommit rätt!
Den högkvalitativa matupplevelsen är ett signum för Viking Line. Vi fortsätter vårt framgångsrika samarbete med Svenska Kocklandslaget och ligger i framkant i allt från trender och val av råvaror till det gedigna hantverkskunnandet i köket. Frukost, lunch, middag, nattmat och allt där emellan serveras i tusentals portioner varje dygn i Viking Cinderellas restauranger där varje smakupplevelse är unik. Vi har ett rykte om oss att servera Östersjöns bästa mat och tillsammans med våra kollegor inom service, spa, butik och underhållning satsar vi även på att skapa Östersjöns bästa upplevelser.
Nu söker vårt kök – ett sammansvetsat team på cirka 40 personer – nya kollegor. Vi är ute efter dig som är yrkeskunnig kock och har:
Relevant utbildning
Arbetslivserfarenhet som kock
Erfarenhet av att arbeta med á la carte
Goda kunskaper i svensk smaksättning och olika tillagningsmetoder

Vi söker även pastry chefer och demi souschefer med erfarenhet av respektive roll.
Utöver detta är du stresstålig, har lätt för att samarbeta och trivs i ett högt tempo. Du gillar att ha människor omkring dig och ser en fördel med att arbeta intensivt under en period för att sedan vara ledig lika länge.
Att arbeta på Cinderella innebär bland annat att du bor i egen hytt och att arbetskläder samt all mat ombord ingår. Du har även tillgång till personalgym och bastu.
Till samtliga roller hör även säkerhetsuppgifter och ett antal digitala kurser behöver göras inför anställning.
Vill du följa med på vår resa? Sök redan idag – urval sker löpande.
Vi söker både vikarier för inhopp och erfarna kockar till fast anställning. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jan 31    BJL Food AB    Köksbiträde
Älskar du att laga mat från grunden och är intresserad av det Kinesiska köket ? Då är det här rätt arbete för dig. KIMLI Ramen&Bao; by Bing är ett autentiskt kinesisk koncept där vi valt att fokusera på två favoriter vi älskar: ramen och bao. Dessa två rätter är kronjuveler i det kinesiska köket och kan varieras i oändlighet. Vi har valt att gå tillbaka till vår barndoms smakpalett och byggt menyn från det som serverades hemma hos familjen Bing i TianJin. ... Visa mer
Älskar du att laga mat från grunden och är intresserad av det Kinesiska köket ? Då är det här rätt arbete för dig.
KIMLI Ramen&Bao; by Bing är ett autentiskt kinesisk koncept där vi valt att fokusera på två favoriter vi älskar: ramen och bao. Dessa två rätter är kronjuveler i det kinesiska köket och kan varieras i oändlighet. Vi har valt att gå tillbaka till vår barndoms smakpalett och byggt menyn från det som serverades hemma hos familjen Bing i TianJin.
Välkommen till vår värld där vi lagar all mat från grunden på kinesiskt vis. Färska råvaror är en självklarhet men hemligheten i vår ramen är buljongen och i vår bao är det sammansättningen av smaker.
Vår dryck speglar så klart maten och vår signaturdrink Frozen Yuzu BAIJIU är ett måste för den som vill smaka på Kinas populäraste spritsort. Visa mindre

Receptionist camping

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Gålö Havsbad ligger 3.5 mil söder om Stockholm i ett vackert naturreservat. Vi har vandringsleder, klippor och badstrand runt hörnet. På anläggningen finns camping, stugby, restaurang, glasskiosk, konferens-och festlokaler. Vi söker dig som är praktiskt lagd, är bekväm med datorer och kundservice och förstår värdet av att göra det lilla extra för gästen. ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Gålö Havsbad ligger 3.5 mil söder om Stockholm i ett vackert naturreservat. Vi har vandringsleder, klippor och badstrand runt hörnet. På anläggningen finns camping, stugby, restaurang, glasskiosk, konferens-och festlokaler.
Vi söker dig som är praktiskt lagd, är bekväm med datorer och kundservice och förstår värdet av att göra det lilla extra för gästen. Du gillar friluftsliv och natur och vill arbeta i ett naturreservat och möta gäster från olika nationaliteter.
Du är trygg i dig själv, ser lösningar och tycker att det är härligt när det händer mycket.

Arbetsbeskrivning:
Att arbeta som receptionist på Gålö Havsbad innebär in-och utcheckningar i bokningssystemet Compusoft, gästservice till både incheckade gäster på anläggningen och till dagsgäster till stranden och naturreservatet.
Arbetsuppgifterna är varierade och gästerna många och med olika behov och frågeställningar vilket gör att det ena arbetspasset inte är det andra likt.
I anslutning till receptionen finns även en butik som receptionspersonalen sköter om.
Att arbeta i receptionen innebär att du är anläggningens ansikte utåt i många avseenden och du måste vara ordningssam och strukturerad, tycka om mycket gästkontakt och vara väldigt felxibel när det gäller arbetsuppgifter och gästbemötande. En viktig del är även merförsäljning.
Arbetet är utmanade men väldigt givande och roligt. Vi arbetar tillsammans inom teamet men även över avdelningsgränserna på anläggningen så du behöver ha en god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta både i grupp och självständigt.
För att söka tjänsten:
Vi vill att du brinner för god service och är mån om gästen får en positiv helhetsupplevelse oavsett besöksanledningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom service/turism och har haft liknande erfarenheter sedan tidigare och att du ser lösningar hellre än problem.
Du tycker om att jobba i ett högt tempo i team och att du kan planera ditt arbete självständigt.
Du måste kunna jobba minst 6 veckor i sträck mellan 1/6-30/8. Möjlighet till extraarbete i maj och september, främst helger.
Intervjuver sker löpande digitalt i första hand, vi behöver ha ansökningsbrev med cv mailat till oss innan vi kan gå vidare. Frågor och funderingar tas emot via mail.
Möjlighet till övernattning finns i samband med arbetspassen, buss 845 från Västerhaningen stannar i området och går oftare under sommaren än nu under vintern. Visa mindre

Servispersonal till spännande restaurang

Ansök    Feb 1    Submit AB    Restaurangbiträde
Söker du en utmanande och spännande karriär inom restaurangbranschen? Vi söker nu en passionerad och engagerad servispersonal till vår unika restaurang. Som servispersonal kommer du att vara ansvarig för att skapa en minnesvärd och personlig upplevelse för våra gäster. Du kommer att ta emot beställningar, servera mat och dryck och se till att alla känner sig välkomna. Vi söker dig som har: - Erfarenhet inom restaurangbranschen är meriterande, men inte e... Visa mer
Söker du en utmanande och spännande karriär inom restaurangbranschen? Vi söker nu en passionerad och engagerad servispersonal till vår unika restaurang.

Som servispersonal kommer du att vara ansvarig för att skapa en minnesvärd och personlig upplevelse för våra gäster. Du kommer att ta emot beställningar, servera mat och dryck och se till att alla känner sig välkomna.

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet inom restaurangbranschen är meriterande, men inte ett krav

- En passion för god service och en utmärkt gästupplevelse

- En positiv/social och professionell attityd

- En god samarbetsförmåga och ett starkt engagemang för teamarbete

- En utmärkt kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska

- Är minst 20 år

Vi erbjuder en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö, samt möjligheter för karriärutveckling inom företaget.

Om du är en passionerad & social person som är redo att ta din karriär till nästa nivå, tveka inte att höra av dig till oss idag. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Restaurangbiträde/ kassapersonal

Ansök    Jan 31    BJL Food AB    Restaurangbiträde
Älskar du att träffa människor och är en duktig säljare ? Då är du rätt person för att vara ett av våra ansikten utåt på Kimli Ramen & Bao. Kimli Ramen by Bing är ett autentiskt kinesisk koncept där vi valt att fokusera på två favoriter vi älskar: ramen och bao. Dessa två rätter är kronjuveler i det kinesiska köket och kan varieras i oändlighet. Vi har valt att gå tillbaka till vår barndoms smakpalett och byggt menyn från det som serverades hemma hos fami... Visa mer
Älskar du att träffa människor och är en duktig säljare ? Då är du rätt person för att vara ett av våra ansikten utåt på Kimli Ramen & Bao.
Kimli Ramen by Bing är ett autentiskt kinesisk koncept där vi valt att fokusera på två favoriter vi älskar: ramen och bao. Dessa två rätter är kronjuveler i det kinesiska köket och kan varieras i oändlighet. Vi har valt att gå tillbaka till vår barndoms smakpalett och byggt menyn från det som serverades hemma hos familjen Bing i TianJin.
Välkommen till vår värld där vi lagar all mat från grunden på kinesiskt vis. Färska råvaror är en självklarhet men hemligheten i vår ramen är buljongen och i vår bao är det sammansättningen av smaker.
Vår dryck speglar så klart maten och vår signaturdrink Frozen Yuzu BAIJIU är ett måste för den som vill smaka på Kinas populäraste spritsort. Visa mindre

kock

Ansök    Jan 31    Same Restaurang AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som kan jobba som kock med varierande arbetstider, Du ska ha bra erfarenheter och inte har ett annat jobb vid sidan av eftersom detta arbete har varierande schema. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som kan jobba som kock med varierande arbetstider, Du ska ha bra erfarenheter och inte har ett annat jobb vid sidan av eftersom detta arbete har varierande schema.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bartender, Servis och Restaurangbiträden till Gröna Lund

Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken. Nu söker vi bartenders, serviser och restaurangbiträden till Gröna Lunds restauranger. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill... Visa mer
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Nu söker vi bartenders, serviser och restaurangbiträden till Gröna Lunds restauranger. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tempot på våra restauranger är ofta högt, därför är du snabb och stresstålig. Till bartender och servis är du minst 18 år fyllda och till restaurangbiträde kan du som fyller 16 år under 2023 söka, du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har genomgått en STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Rollen som Servis
Som servis på Gröna Lund arbetar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. Vi söker dig som tidigare har arbetat som servis med à la carte och haft ansvar för egen station och kassa. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Varje år erbjuder vi ett antal platser i Gröna Lunds egen servisakademi där du får utbildning och förutsättningar att ta nästa steg till en servisroll. 

Rollen som Bartender
Som bartender på Gröna Lund arbetar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. Vi söker både dig som tidigare har arbetat som bartender eller som har ett stort intresse och vill utvecklas i rollen, då möjlighet till utbildning kommer att ges inför säsongen. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning. 

Rollen som Restaurangbiträde
Restaurangbiträde är en spännande och varierande roll för dig som är nyfiken på restaurangbranschen. Arbetsuppgifterna varierar från att hålla rent och fint i restaurangen till att serva våra gäster. Du trivs att arbeta i team och vill leverera en upplevelse utöver det vanliga till våra gäster. Då du som restaurangbiträde har mycket gästkontakt är det extra viktigt att du är serviceinriktad och mån om att våra gäster får en bra service. Vissa tjänster kan ibland även innefatta tunga lyft. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från restaurang eller café. Du är minst 16 år fyllda.

Mer information om tjänsterna
Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av. Tjänsterna är säsongsanställningar som sträcker sig från april till slutet av september. Då vi även har verksamhet fler säsonger under året i form av Halloween, Julbord och Winter Wonderland finns möjlighet till förlängning. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstiderna varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Sista ansökningsdatum är 28 februari men tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Kock till asiatisk mat

Ansök    Jan 31    OTES food AB    Restaurangbiträde
Vi har Japansk sushi och varmrätter. Vi strävar efter att leverera en äkta japansk måltid till det Svenska folket. Vi behöver kock till Asiatisk mat. Jätte trevlig arbetar hos oss, roliga, glad, snäll arbet kamraterna. Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi kommer vid din personlighet samt din förmåga att planera organisera och alltid ligga ett steg före. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att an... Visa mer
Vi har Japansk sushi och varmrätter. Vi strävar efter att leverera en äkta japansk måltid till det Svenska folket.
Vi behöver kock till Asiatisk mat. Jätte trevlig arbetar hos oss, roliga, glad, snäll arbet kamraterna.
Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi kommer vid din personlighet samt din förmåga att planera organisera och alltid ligga ett steg före.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock/Kallskänka och Souschef till Gröna Lund

Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar? Nu söker vi kockar/kallskänkor och souschefs med stort intresse för mat och dryck som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, me... Visa mer
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar?


Nu söker vi kockar/kallskänkor och souschefs med stort intresse för mat och dryck som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror.

Kock/Kallskänka

Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Souschef

Till rollen som souschef söker vi dig som tidigare har arbetat som souschef eller i liknande ansvarstjänst. Ditt huvudsakliga fokus som souschef är att vara närvarande i driften på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering därav ska du även ha datorvana. Du känner dig bekväm med såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll. Du är minst 18 år fyllda.

Mer om tjänsterna

Dessa tjänster är säsongsanställningar under perioden april till september. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs juni till augusti. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där man jobbar både dagtid, kvällar samt helger. Vi erbjuder inga personalboende till våra medarbetare, du som söker behöver därför ha boende så att du kan ta dig till och från parken.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 31    Burgers 'n' Fuel    Kock, storhushåll
Söker kock för hamburgare och alla carte restaurang i Gamla stan. Vi är högst rankade hamburgare restaurang vi ska utöka vår meny Vi söker en ung kock som med sina nya idéer ska utvidga meny med svenskhusmanskost. Du är välkommen med din ansökan Tveka inte hör av dig Burgers n Fuel Visa mer
Söker kock för hamburgare och alla carte restaurang i Gamla stan.
Vi är högst rankade hamburgare restaurang vi ska utöka vår meny
Vi söker en ung kock som med sina nya idéer ska utvidga meny med svenskhusmanskost.
Du är välkommen med din ansökan
Tveka inte hör av dig
Burgers n Fuel Visa mindre

Helgarbete Kock

Vi söker nu en kock som vill arbeta extra hos oss på fredagar och lördagar. Vi sysslar med streetfood på fågel som ska hålla en finess och kvalité utöver det vanliga. Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter. Viss erfarenhet från både varm- och kallkök krävs. Ansvarsfullhet, stresstålighet, och en vilja att lära sig och utvecklas är viktiga egenskaper samt att du inte är rädd för at... Visa mer
Vi söker nu en kock som vill arbeta extra hos oss på fredagar och lördagar.
Vi sysslar med streetfood på fågel som ska hålla en finess och kvalité utöver det vanliga. Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter. Viss erfarenhet från både varm- och kallkök krävs. Ansvarsfullhet, stresstålighet, och en vilja att lära sig och utvecklas är viktiga egenskaper samt att du inte är rädd för att hugga i.
Vi är en liten restaurang med ett tajt gäng som har mycket kul tillsammans.
Matchar du ovanstående text så finns givetvis alla möjligheter att utveckla din roll och ta större ansvar. Arbetstiden är i dagsläget förlagda till fredagar och lördagar.
Tillträde så snar som möjligt
Ansökan samt eventuella frågor sker via epost.
Märk din ansökan med: KOCK Visa mindre

Restaurangpersonal

Japansk restaurang Kokukujira söker personal till ett flertal positioner: Kassör Kock Erfarenhet från tidigare restaurangarbete är meriterande Visa mer
Japansk restaurang Kokukujira söker personal till ett flertal positioner:
Kassör
Kock


Erfarenhet från tidigare restaurangarbete är meriterande Visa mindre

Eatery Gärdet söker kock

Ansök    Jan 31    Eatery Sverige AB    Kock, storhushåll
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag tolv restaurang- och konferensenheter i Stockholm och Skåne samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi lagar närmare 30,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I... Visa mer
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag tolv restaurang- och konferensenheter i Stockholm och Skåne samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi lagar närmare 30,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika Van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.

Vi söker nu en erfaren kock till Eatery Gärdet.

Här serveras lunch, afterwork, napolitansk pizza och middag i en mysig och härlig miljö.

Vi erbjuder även catering och våra lokaler är alldeles perfekta för att anordna konferenser, fester och evenemang.

Vi står inför en spännande resa och söker nu en kock som vill vara med och utveckla vår restaurang till dess fulla potential!

Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet och där vi tillsammans utvecklar gäst upplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge en service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:

Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.

Om dig
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts och äter god mat.

Du precis som oss ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som kock kommer du att arbeta nära Köksmästaren. Dina arbetstider sträcker sig över restaurangens öppettider och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillagning av tre grymma dagens lunchrätter, kött/fågel, fisk och en vegetarisk. Du kommer även att laga mat till konferensgäster och middagsgäster vid kvälls och helg arrangemang.

I rollen hos oss på Eatery ingår mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Du måste kunna integrera med gästen, framför allt framme i luckan dagtid där det är ni kockar som lägger upp maten till gästen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst två års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd på ett rullande schema som kan innefatta både kvällar och helger.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Driftschef Petra Beausang på petra.beausang@eatery.se eller kontakta Johan Roquet på johan.roquet@eatery.se

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida eller andra aktuella rekryterings kanaler. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.

Varmt välkommen till Eatery! Visa mindre

Blidösundsbolaget söker servispersonal till våra restaurangfartyg

Blidösundsbolaget erbjuder en attraktiv arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi utgår från att du är en person som värdesätter arbetet med människor högt, sätter stort värde i att arbeta ansvarsfullt, målmedvetet och ha god insikt om värdskapets och detaljernas betydelse i mötet med människor. Inför årets högsäsong behöver vi förstärka vår organisation med kunnig servispersonal, därför vänder vi oss till dig som vill arbeta på våra unika ångfartyg i e... Visa mer
Blidösundsbolaget erbjuder en attraktiv arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi utgår från att du är en person som värdesätter arbetet med människor högt, sätter stort värde i att arbeta ansvarsfullt, målmedvetet och ha god insikt om värdskapets och detaljernas betydelse i mötet med människor.
Inför årets högsäsong behöver vi förstärka vår organisation med kunnig servispersonal, därför vänder vi oss till dig som vill arbeta på våra unika ångfartyg i en fantastisk skärgårdsmiljö.
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att arbeta med restaurangverksamheten ombord, både självständigt och tillsammans i teamet. Arbetet kräver stundtals högt tempo och förmåga att hålla ihop olika delar – dryckesbeställningar, kassahantering, inventeringar, god kommunikation med köket och övriga kollegor – alltid med kunden i fokus. Vi ser även att du har en plats i hjärtat för vår historia och vill vara med och förvalta den.
Under din arbetsperiod sover du ibland ombord på fartygen ute i skärgården.

Kvalifikationer:
minst två års erfarenhet av servering i à la carte-restaurang
erfarenhet och god insikt av ansvarsfull alkoholservering
servicemedveten
erfarenhet att arbeta med god ordning och struktur
stort intresse av och kunskap om mat och dryck
förstår hur du kommunicerar och ger gästen den bästa servicen i olika situationer
förstår detaljers betydelse i servicesammanhang
förmåga att driva arbetssituationer självständigt och stortrivs med att vara en del i teamet
arbetar naturligt med miljö- och hållbarhetstänk

Meriterande är om du har:
arbetat med sälj/merförsäljning inom liknande verksamheter
sommelierutbildning
arbetat på fartyg i liknande roll
friskintyg för sjöfolk
grundläggande säkerhetsutbildning för inre fart

Vi erbjuder:
en arbetsplats med god stämning, transparens och med ett högt säkerhets- och kvalitetstänk
en arbetsplats där vi anser att mångfald, gott samarbete, olika erfarenheter och kompetenser levererar de bästa förmågorna
säkerhetsutbildning, KRAV-utbildning, utbildning i ansvarsfull alkoholservering och i livsmedelshygien samt övriga interna utbildningar kopplade till våra trafikavtal

Anställningen är en säsongsanställning med start april/maj och sträcker sig till augusti/september där chans till förlängning finns.
Lön enligt kollektivavtal med Seko sjöfolk.
Sista svarsdag är den 28 februari.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!


Blidösundsbolaget är en del av den internationellt verksamma koncernen Transdev. Transdev är ett företag med uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken.
Blidösundsbolaget bedriver passagerartrafik i hela Stockholms skärgård samt i Mälaren. De flesta av våra fartyg går i linje- och kollektivtrafik för Waxholmsbolaget och SL medan några fartyg går i charter- och nöjestrafik. Café- och restaurangverksamhet ombord på fartygen drivs i Blidösundsbolagets egen regi. Sammantaget kan vi stoltsera med 37 fartyg och stora möjligheter för vår personal att nå högre höjder inom sin yrkeskategori. Visa mindre