Lediga jobb som Bartender i Stockholm

Se lediga jobb som Bartender i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Bartender till PangPang i Hornstull

Ansök    Jul 17    Pangpang Brewery AB    Bartender
Stockholms bästa Restaurang-jobb finns för rätt person! Jobba heltid på 4 dagar. PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest. Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären! Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten! Du har minst 3 års erfarenhet från bra... Visa mer
Stockholms bästa Restaurang-jobb finns för rätt person! Jobba heltid på 4 dagar.
PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest.
Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären!
Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten!
Du har minst 3 års erfarenhet från branschen och goda referenser från tidigare arbetsplatser.
Heltid ons-lör.
Ansök genom att maila cv och info om dig själv! Visa mindre

Erfaren bartender sökes

Ansök    Jul 12    Uniparsco AB    Bartender
Vi är en charmig och välbesökt restaurang belägen på Södermalm i Stockholm. Med en passion för god mat och en varm atmosfär strävar vi efter att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker oss. Jobbbeskrivning: Vi söker efter erfarna bartenders. Som bartender på vår restaurang kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvarig för att ge våra gäster en högkvalitativ och personlig service. Du kommer att ha ansvar för baren, inklusi... Visa mer
Vi är en charmig och välbesökt restaurang belägen på Södermalm i Stockholm. Med en passion för god mat och en varm atmosfär strävar vi efter att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker oss.
Jobbbeskrivning:
Vi söker efter erfarna bartenders. Som bartender på vår restaurang kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvarig för att ge våra gäster en högkvalitativ och personlig service. Du kommer att ha ansvar för baren, inklusive att förbereda och servera drycker och att hantera kassahanteringen.
Krav:
Erfarenhet av att arbeta i bar
God kommunikationsförmåga och förmåga att skapa en positiv kundupplevelse
Teamplayer med förmåga att arbeta effektivt i en stressig miljö
Flexibilitet att arbeta kvällar och helger

Vi erbjuder:
En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
Möjlighet att vara en del av ett passionerat team som strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster

Ansökan:
Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, skicka din ansökan med CV och vi ser fram emot att höra från dig och förhoppningsvis välkomna dig till vår restaurang! Visa mindre

Bartender på heltid

Ansök    Jul 11    Embarr Hornsgatan AB    Bartender
DPub Kloster söker en bartender för att komplettera vårt arbetslag! Främst behöver vi dig varje helg bakom baren. Du kan jobba snabbt och effektivt, hålla en härlig service trots stressande situationer! Vi hoppas även på att du är en lagspelare som passar i vårt team. Vi söker Dig som: Alltid har ett leende på läpparna och tycker om att ha roligt på arbetet Hög arbetsmoral Arbetar snabbt, metodiskt och är stresstålig Har blicken högt och alltid har g... Visa mer
DPub Kloster söker en bartender för att komplettera vårt arbetslag! Främst behöver vi dig varje helg bakom baren. Du kan jobba snabbt och effektivt, hålla en härlig service trots stressande situationer!


Vi hoppas även på att du är en lagspelare som passar i vårt team.Vi söker Dig som:
Alltid har ett leende på läpparna och tycker om att ha roligt på arbetet
Hög arbetsmoral
Arbetar snabbt, metodiskt och är stresstålig
Har blicken högt och alltid har gästen i fokus
Bidrar till god team-anda med dina medarbetare
Har goda kunskaper i svenska och/eller engelska i tal och skrift Visa mindre

Är du Clarion Collection hotel Taptos nya bar & restaurangmedarbetare, ca 6

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, ... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.

Är du Clarion Collection Hotel Tapto's nya bar och restaurangmedarbetare?

Att vi bjuder alla våra gäster på frukost, kvällsmat och eftermiddagsfika är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som tycker att mat och dryckupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna.

Om tjänsten:

Denna tjänsten är nu på cirka 60% med goda möjligheter till fler timmar framöver om man vill. Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster. Det gör du genom att servera frukostbuffé, kvällsmat och dryck från baren med omtanke och kärlek. Din arbetsdag är varierande. Du diskar, säljer dryck i baren till kvällsmaten, skriver skyltar till frukostbuffén och när det är en lugn stund passar du på att piffa i matsalen och pyssla så att vårt hotell upplevs som varmt och ombonat. Passen är förlagda till både vardagar och helger, du arbetar både tidiga morgnar och sena kvällar. Skift- och helgarbete ingår.

Om dig:

• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel.
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
• Du tycker om merförsäljning
• Du har intresse för dryck
• Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
• Du är flytande i både skrift och tal i både svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.

Vi ger dig:

En fartfylld hotellkoncern, en härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats.

Är du den vi söker? Vad väntar du på?! Skicka in din ansökan idag. Visa mindre

Vi söker bartender

Vi söker bartender till vår mysiga Karlaplan Kontoret Bar & Matsal. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter i bar såsom, beställningar, drinkar, uppdukning & avdukning, kassaredovisning. Nu söker vi Dig som har: · Du har ett gott öga för ordning och reda, inser att du kommer längre med ett leende och ser lösningar istället för problem. · Du vill dela med dig av din kunskap. · Du älskar att ge service och sätter dina gäster i första rummet. · D... Visa mer
Vi söker bartender till vår mysiga Karlaplan Kontoret Bar & Matsal.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter i bar såsom, beställningar, drinkar, uppdukning & avdukning, kassaredovisning.


Nu söker vi Dig som har:


· Du har ett gott öga för ordning och reda, inser att du kommer längre med ett leende och ser lösningar istället för problem.


· Du vill dela med dig av din kunskap.


· Du älskar att ge service och sätter dina gäster i första rummet.


· Dessutom har du alltid ett glatt humör och en stor portion sunt förnuft. Som person har du lätt att få folk med dig och genom din närvaro skapa en positiv atmosfär både för gäster och kollegor. Visa mindre

Bar och service

Ansök    Jul 8    Maroth Restaurang AB    Bartender
Beskrivning: Vi letar efter en engagerad person som har kunskaper av bar och serveringen till Södermalms mest charmiga tapas restaurang, någon som delar vår passion för mat, dryck och att skapa minnesvärda gästupplevelser! Vi letar efter dig som har minst två års erfarenhet av arbete som bartender och servitör i restaurang- eller barbranschen, samt goda kassavana. Du bör ha en gymnasieutbildning, vara flytande i svenska (både tal och skrift) och ha goda... Visa mer
Beskrivning:
Vi letar efter en engagerad person som har kunskaper av bar och serveringen till Södermalms mest charmiga tapas restaurang, någon som delar vår passion för mat, dryck och att skapa minnesvärda gästupplevelser!


Vi letar efter dig som har minst två års erfarenhet av arbete som bartender och servitör i restaurang- eller barbranschen, samt goda kassavana. Du bör ha en gymnasieutbildning, vara flytande i svenska (både tal och skrift) och ha goda kunskaper i engelska.


Vi välkomnar dig som är flexibel, har öppet sinne och är lyhörd för din omgivning. Du trivs med att skapa starka relationer och att arbeta effektivt som en del av ett team. Din passion för yrket är tydlig, och du prioriterar alltid gästernas upplevelse.


Personlighetsmässigt är du glad, positiv och social samtidigt som du är noggrann, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är målinriktad och engagerad i att bidra till verksamhetens framgång.


Dina arbetsuppgifter inkluderar att vara huvudansvarig för serveringen i våra bar där du skapar och serverar drycker efter gästernas önskemål för att ge dem en fantastisk upplevelse genom en vänlig och professionell service. Vid behov stöttar du även i andra delar av restaurangen såsom servis, aktiviteter och disk.


Du kommer att samarbeta nära med övrig personal inklusive servitörer, andra bartenders, baransvarig, restaurangchef och platschef för att skapa en trivsam och framgångsrik miljö i våra barer och kontinuerligt driva deras utveckling framåt
Välkommen med ett CV
Bistro Boheme
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servis och barpersonal

Ansök    Jul 3    Cristal Invest AB    Bartender
Vi söker nu en person som ska kunna servera och kunna arbeta i en bar heltid till vår snart nyöppnade pub Vallonen på Kungsgatan 56 i Stockholm. Minst 3 års erfarenhet, svenska och engelska krävs. Ska vara stresstålig, arbeta bra med andra och ha kassavana. Visa mer
Vi söker nu en person som ska kunna servera och kunna arbeta i en bar heltid till vår snart nyöppnade pub Vallonen på Kungsgatan 56 i Stockholm. Minst 3 års erfarenhet, svenska och engelska krävs. Ska vara stresstålig, arbeta bra med andra och ha kassavana. Visa mindre

Bartender Sökes

Ansök    Jul 4    Zenith AB    Bartender
Vårat team består av en härlig mix av tjejer och killar som vill erbjuda våra gäster topp service. Brother Tuck är bland Södermalms äldsta och bästa krogar. Vi säljer en hög volym öl med ett urval på ungefär 19 kranar så det är väldigt viktigt att kunna hantera stora beställningar av specifikt öl. Vi erbjuder en varierande meny med klassiska svenska smaker och internationella rätter med en internationell bar. Vår verksamhet har öppet måndag till söndag, ... Visa mer
Vårat team består av en härlig mix av tjejer och killar som vill erbjuda våra gäster topp service. Brother Tuck är bland Södermalms äldsta och bästa krogar. Vi säljer en hög volym öl med ett urval på ungefär 19 kranar så det är väldigt viktigt att kunna hantera stora beställningar av specifikt öl.


Vi erbjuder en varierande meny med klassiska svenska smaker och internationella rätter med en internationell bar. Vår verksamhet har öppet måndag till söndag, från eftermiddag till kväll. Vi söker dig som vill arbeta som bartender med följande arbetsuppgifter:
- Kunna jobba effektivt och i högt tempo
- Ta emot beställningar
- Servera mat och dryck
- Stå till gästens förfogande
- Kunna en stor variation av drinkar
- Kunna hantera flera beställningar samtidigt
Viktigt att du har tidigare erfarenhet av service yrket samt att du kan jobba sena timmar (17.00-03.00). Måndag till tisdag öppnar vi 15.00 och stänger 00.00 om inte det är några större sports evenemang annars öppnar vi 13.00 och stänger klockan 03.00 fredag, lördag och söndag. 17-03 på fredag och lördag är det väldigt högt tempo och då krävs det att man kan vara stresstålig och att man arbetar effektivt.
Arbetet startar 1a Augusti men innan dess är ni välkomna på intervju! Visa mindre

Bartender

Ansök    Jul 1    HB Birre & Co    Bartender
Vi söker bartender till vår pub. Heltid med ansvar för öppning och stängning. Maila din CV med bild på e-post Visa mer
Vi söker bartender till vår pub.
Heltid med ansvar för öppning och stängning.
Maila din CV med bild på e-post Visa mindre

Bartender extra vid behov Scandic Grand Central

Ansök    Jun 28    Scandic Hotels AB    Bartender
Scandic Grand Central är ett nav för kultur i Stockholm! Med konstutställningar, konserter och en egen teater är det alltid något som händer innanför de anrika väggarna. Vi som arbetar på hotellet trivs i den fartfyllda och kreativa miljön och har en gemensam vilja att erbjuda våra gäster det lilla extra. En mix av det historiska och det moderna beläget mitt i Stockholms hjärta. För dig som uppskattar en internationell och inspirerande social scen som a... Visa mer
Scandic Grand Central är ett nav för kultur i Stockholm!

Med konstutställningar, konserter och en egen teater är det alltid något som händer innanför de anrika väggarna. Vi som arbetar på hotellet trivs i den fartfyllda och kreativa miljön och har en gemensam vilja att erbjuda våra gäster det lilla extra.

En mix av det historiska och det moderna beläget mitt i Stockholms hjärta. För dig som uppskattar en internationell och inspirerande social scen som andas musik och kultur. Om du kunde sätta ett stetoskop på Stockholms kropp skulle hjärtljuden slå högst där Scandic Grand Central är. Så vart slår dina hjärtljud? Älskar du musik, konst och kreativa miljöer lika mycket som oss? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en skicklig Bartender till Scandic Grand Central.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som bartender agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Bartender arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Bartender?

Du kommer att tillhöra vårt grymma team inom Beverage Creation som gör allt för att ge våra gäster en fantastisk hotell- och barupplevelse. Dina arbetsuppgifter är att framställa och servera dryck samt att ge gäster ett positivt bemötande och en god service. I rollen ingår också att arbeta med merförsäljning.

Vem är du?

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i vår bar, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk barupplevelse.

Vi ser gärna att du har en bartenderutbildning i botten och några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper och inställning är det allra viktigaste för oss. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Restaurant/Bar Team Member & Escape Room Game Master

Ansök    Jun 30    Fox in a box Stockholm AB    Bartender
About Us: Here at Fox in a Box Stockholm we provide exciting escape room experiences, together with casual dining. Above our escape rooms, you will find a cozy bar, Hop & Vine, where visitors can enjoy food, drinks, and a wide selection of board games! We are looking for a fun new colleague to join our Hop & Vine team, with a friendly upbeat attitude and a passion for food and drinks. Responsibilities: Prepare and serve high-quality alcoholic and non-alco... Visa mer
About Us:
Here at Fox in a Box Stockholm we provide exciting escape room experiences, together with casual dining. Above our escape rooms, you will find a cozy bar, Hop & Vine, where visitors can enjoy food, drinks, and a wide selection of board games!
We are looking for a fun new colleague to join our Hop & Vine team, with a friendly upbeat attitude and a passion for food and drinks.
Responsibilities:
Prepare and serve high-quality alcoholic and non-alcoholic beverages in accordance with company standards
Using a POS to accurately process orders and payments
Engage with customers, providing recommendations, detailed information about our menu and informing them about current promotions
Maintaining a clean and organized bar/kitchen area
Monitor and replenish stock levels as necessary to ensure uninterrupted service
Complete basic food preparations to a uniform standard as well as serving food and snacks to customers
Clear tables, wipe surfaces, and operate the dishwasher to uphold cleanliness standards
Greet customers in a friendly and upbeat manner
Assist in the daily opening-up and/or closing-down of the site.Requirements:
Excellent customer service skills
Strong multitasking abilities
Attention to detail for accurately following recipes and checklists
Ability to adapt to changing situations and remain composed under pressure
No less than 2 years experience in a bar, restaurant, or cafe
Must be available to work flexible hours, with a focus on evenings and weekends/red days
English language skillsMerits:
Swedish language skills
A passion for bakingBenefits:
Flexible scheduling
Opportunities for advancement and professional development
Fun and dynamic work environment in an international company
Discounts on food, beverages, and escape room experiencesContract Type:
Behovsanställning: the hours for this position are determined on an as-needed basis. This is best suited as a fun and flexible extra job to compliment your main work or education.


If you're enthusiastic about providing exceptional customer service and thrive in a fast-paced setting, we'd love to hear from you. Please submit your resume and a brief cover letter in English to hr@foxinabox.se , outlining your relevant experience and why you're interested in joining our team! Visa mindre

Bartender Miss Voon Stockholm

Ansök    Jun 26    Miss Voon Sweden AB    Bartender
Miss Voon grundades 2011 på Sturegatan i Stockholm. Idag finner du restaurangerna i Stockholm, Uppsala, Skellefteå och Växjö. Jonas Svensson med team driver Miss Voon och Goma asiatisk gastropub. Miss Voon är en modern restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär har varit ledorden när vi har utformat menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan. Vi söker nu efte... Visa mer
Miss Voon grundades 2011 på Sturegatan i Stockholm. Idag finner du restaurangerna i Stockholm, Uppsala, Skellefteå och Växjö. Jonas Svensson med team driver Miss Voon och Goma asiatisk gastropub. Miss Voon är en modern restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär har varit ledorden när vi har utformat menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan.
Vi söker nu efter en bartender till vårt team i Stockholm. Vi ser att du är prestigelös och flexibel i ditt arbetssätt och tar initiativ till att gästen skall få bästa möjliga upplevelse.
Du brinner självklart för mat, dryck och service vilket gör att vi tillsammans har roligt på jobbet.
Hos oss finns det stora möjligheter till att växa och utvecklas och vi hoppas att du vill bli en av oss.
Vi ser fram emot din ansökan.
Hälsningar,
Team Voon Visa mindre

Retro Bar & Restaurang på Hornsgatan söker Bar/Serveringspersonal! Heltid!

Ansök    Jun 25    Södermalm Event AB    Bartender
Vi söker dig som vill arbeta i en trevlig och social arbetsplats där gästen sätts i fokus! Du ska ta emot gäster, servera och göra besöket till en fantastisk upplevelse! Sportintresse är ett plus! Du gillar att utmana dig själv och eftersträvar personlig utveckling. Tjänsten är på heltid och avser Kvällar/helger Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta i en trevlig och social arbetsplats där gästen sätts i fokus!
Du ska ta emot gäster, servera och göra besöket till en fantastisk upplevelse!
Sportintresse är ett plus!
Du gillar att utmana dig själv och eftersträvar personlig utveckling.
Tjänsten är på heltid och avser Kvällar/helger Visa mindre

Bartender Heltid

Ansök    Jun 25    Retro Kungsholmen AB    Bartender
Retro Bar & Restauranger är en populär restaurangkedja i centrala Stockholm. Här ska vänner, bekanta, familjer & kollegor kunna slappna av till god mat & dryck i en trevlig miljö. Nu söker vi förstärkning av bartenders till Retro Kungsholmen. Vi visar mycket sport & har en populär after work. Helgerna är fartfyllda med trevliga gäster som uppskattar goda drinkar. Vi har öppet till 03 varje fredag & lördag och till 01 övriga dagar. Att jobba sena kvällar oc... Visa mer
Retro Bar & Restauranger är en populär restaurangkedja i centrala Stockholm. Här ska vänner, bekanta, familjer & kollegor kunna slappna av till god mat & dryck i en trevlig miljö.
Nu söker vi förstärkning av bartenders till Retro Kungsholmen. Vi visar mycket sport & har en populär after work. Helgerna är fartfyllda med trevliga gäster som uppskattar goda drinkar. Vi har öppet till 03 varje fredag & lördag och till 01 övriga dagar. Att jobba sena kvällar och helger ska inte vara något problem.
Vi på Retro Bar & Restaurang brinner för att överträffa våra gästers förväntningar, därför tror vi att du som söker jobb hos oss känner likadant. Är du framåt, noggrann, kan jobba både i team och självständigt så är det här arbetsplatsen för dig.
Som bartender serverar du dryck till serveringspersonal via "bongsystem" samt tar barbeställningar direkt från gäster. I rollen som bartender ingår även att förbereda inför varje dag/kväll, att man håller ordning i baren, städar och följer rutiner.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i bar eller är en duktig snabblärd nyexaminerad bartender. Vi har en bred drinkmeny med flera olika ölsorter, viner, drinkar, cocktails & mycket mer. Kolla in vår hemsida för mer info.
Vi ser att du:
Har en social personlighet och känsla för service samt ger en personlig service och rekommendationer till gäster
Bidrar till merförsäljning
Är ansvarsfull och ser till att lagar och riktlinjer följs
Kan hantera stress och jobba i högt tempo
Är initiativrik och självgående samt kan jobba i team
Har en bra inställning till arbetetVi erbjuder en fartfylld, rolig och utvecklande arbetsplats.
Välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten vill vi tillsätta omgående men vi är också flexibla. Visa mindre

Bartender till PangPang i Hornstull

Ansök    Jun 26    Pangpang Brewery AB    Bartender
Stockholms bästa Restaurang-jobb finns för rätt person. Jobba heltid på 4 dagar och lev livet resten av tiden! PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest. Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären! Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten! Du har ... Visa mer
Stockholms bästa Restaurang-jobb finns för rätt person. Jobba heltid på 4 dagar och lev livet resten av tiden!
PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest.
Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären!
Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten!
Du har minst 5 års erfarenhet från branschen och goda referenser från tidigare arbetsplatser.
Heltid ons-lör.
Ansök genom att maila cv och info om dig själv! Visa mindre

Bartender sökes till Djurgården.

Ansök    Jun 23    Rosendals Wärdshus AB    Bartender
Rosendals Wärdshus har öppet året runt för evenemang som bröllop, födelsedagskalas, studentmottagningar, dopkalas, julbord och allt däremellan. Vad vi söker: Vi söker bartenders som är glada och positiva och som har ett genuint intresse för service och människor med start nu i juli. Du har ett eget driv och gillar att jobba i ett team. Du är noggrann och ansvarstagande. Du har ett öga för detaljer och ser det som behöver göras för att göra gästens upple... Visa mer
Rosendals Wärdshus har öppet året runt för evenemang som bröllop, födelsedagskalas, studentmottagningar, dopkalas, julbord och allt däremellan.


Vad vi söker:
Vi söker bartenders som är glada och positiva och som har ett genuint intresse för service och människor med start nu i juli.
Du har ett eget driv och gillar att jobba i ett team. Du är noggrann och ansvarstagande. Du har ett öga för detaljer och ser det som behöver göras för att göra gästens upplevelse så bra som möjligt.
Vad vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett jobb i en vacker miljö på Djurgården. Tillsammans med teamet jobbar vi för att ge gästerna den allra bästa upplevelsen.


Arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger. Perfekt extrajobb!
Välkommen med din ansökan!
Ansök till tjänsten via: info@rosendalswardshus.se


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på: info@rosendalswardshus.se


Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Bartender Hotel Ruth

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Det bästa av två världar: Ruth x Creperie & Logi. I vår restaurang och bar kan våra gäster just av goda galetter och crêpes signerade våra härliga grannar Crêperie & Logi. Oavsett om man är sugen på en espresso, en snabb öl eller en av våra omtyckta drinkar. Vi... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Det bästa av två världar: Ruth x Creperie & Logi. I vår restaurang och bar kan våra gäster just av goda galetter och crêpes signerade våra härliga grannar Crêperie & Logi.
Oavsett om man är sugen på en espresso, en snabb öl eller en av våra omtyckta drinkar. Vi älskar kultur och konst på Ruth Stockholm, något som speglas i våra drinkar.

Nu söker vi en ansvarstagande och självständig bartender som kan ta hand om vår bar och våra gäster.

Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet av bar

Gillar service och gästkontakt

Är bekväm att hjälpa till i matsalen


Tjänsten innefattar:

Arbete i service

Beställningar

Inventering


Tjänsten är 100% kvällstid tisdag-lördag. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten planeras att tillsättas i början på augusti. Visa mindre

Bartender till sommarsäsong på Camp Ripan i hjärtat av Kiruna

Ansök    Jun 25    Carotte Staff AB    Bartender
Om kunden Camp Ripan är ett familjeföretag som välkomnar såväl långväga konferensgäster som privatpersoner. Att skapa upplevelser för gästerna vare sig det handlar om en avslappnande stund i Aurora spa till fartfyllda äventyrsupplevelser i den omvälvande naturen görs det med stort hjärta och eftertanke. En central del i verksamheten är restaurang Ripan som med stort fokus på lokala råvaror och matlagningstekniker skapar utsökta smakupplevelser som lockar b... Visa mer
Om kunden
Camp Ripan är ett familjeföretag som välkomnar såväl långväga konferensgäster som privatpersoner. Att skapa upplevelser för gästerna vare sig det handlar om en avslappnande stund i Aurora spa till fartfyllda äventyrsupplevelser i den omvälvande naturen görs det med stort hjärta och eftertanke. En central del i verksamheten är restaurang Ripan som med stort fokus på lokala råvaror och matlagningstekniker skapar utsökta smakupplevelser som lockar både öga och gom. Besökare från världens alla hörn har gjort att hotellet utformat en plats för alla att få uppleva det spektakulära Kiruna i sin helhet vare sig det är utomhus eller inomhusgenom genomtänka inredningsval som speglar naturen och kulturen i det arktiska landskapet.Om tjänsten
Restaurang Ripan letar nu efter en bartender att stärka teamet med till sommaren.Maten och dryckeni restaurangen ska precis som hotellet i sin helhet spegla Kiruna och dess natur, därmed är det stark inriktning på lokalt producerade råvaror och här lagas mat med influenser från den svenska, samiska och tornedalska kulturen. Traditionella rätter blandas upp med moderna smaker och matlagningstekniker för en intressant smakupplevelse att minnas.
Som bartenderpå restaurangen behöver du ha några års erfarenhet av yrket för att på bästa sätt vara del av gästupplevelsen.Du kommer att arbeta i ett härligt och sammansvetsat team som alla brinner för att leverera förstklassig service till gästerna. Att vara en god lagspelare och ha en tydlig kommunikation med dina kollegor är viktigt för att lyckas i rollen.
Din profil
Längtar du efter en spännande utmaning? I natursköna Lappland får du en vardag i närhet med äventyr och spektakulära omgivningar. Möjligtvis bor du redan i Kiruna eller är sugen på att testa på livet i det arktiska landskapet för en period.Oavsett kommer arbetet på Camp Ripan erbjuda en arbetsplats för dig att utvecklas i.
Du är en lagspelare som tillsammans med dina kollegor vill förgylla gästers tillvaro och leverera service i världsklass. Du brinner för mat- och dryckesupplevelser och tar stolthet i att berätta om råvarorna och tillagningsmetodernasom används.

Vi söker dig som
Har minst 2 årserfarenhet av att jobba i bar
Har ett stort intresse och passion för mat, möten och gästupplevelsen
Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
Talar engelska och/eller svenskaobehindrat

Övrig information
Period: Juni - augusti (viss flexibilitet)
Omfattning: Heltid med varierande arbetstider, främst kvällar och helger
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalbostad med eget badrum, delat kök och vardagsrum tillhandahålls mot låg avgift
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte att mejla oss på constanze@carotte.se Visa mindre

Bartender Hotel Ruth

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Det bästa av två världar: Ruth x Creperie & Logi. I vår restaurang och bar kan våra gäster just av goda galetter och crêpes signerade våra härliga grannar Crêperie & Logi. Oavsett om man är sugen på en espresso, en snabb öl eller en av våra omtyckta drinkar. Vi... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Det bästa av två världar: Ruth x Creperie & Logi. I vår restaurang och bar kan våra gäster just av goda galetter och crêpes signerade våra härliga grannar Crêperie & Logi.
Oavsett om man är sugen på en espresso, en snabb öl eller en av våra omtyckta drinkar. Vi älskar kultur och konst på Ruth Stockholm, något som speglas i våra drinkar.

Nu söker vi en ansvarstagande och självständig bartender som kan ta hand om vår bar och våra gäster.

Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet av bar

Gillar service och gästkontakt

Är bekväm att hjälpa till i matsalen


Tjänsten innefattar:

Arbete i service

Beställningar

Inventering


Tjänsten är 100% kvällstid tisdag-lördag. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten planeras att tillsättas i början på augusti. Visa mindre

Vi Söker Bartenders!

Vi Söker Bartenders till Sommaren! Är du en erfaren bartender som älskar att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en oförglömlig upplevelse? Vi på Alpa Bemanning söker nu duktiga bartenders för extratjänster under sommaren. Om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, vill vi gärna höra från dig! Om Tjänsten: Arbetstid: Extra, främst kvällar och helger. Även dagtid. Plats: Olika hotell och restauranger i Stockholm. Startdatum: Omgående t... Visa mer
Vi Söker Bartenders till Sommaren!
Är du en erfaren bartender som älskar att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en oförglömlig upplevelse? Vi på Alpa Bemanning söker nu duktiga bartenders för extratjänster under sommaren. Om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, vill vi gärna höra från dig!
Om Tjänsten:
Arbetstid: Extra, främst kvällar och helger. Även dagtid.
Plats: Olika hotell och restauranger i Stockholm.
Startdatum: Omgående till och med slutet av sommaren


Önskade kvalifikationer:
Minst 2 års erfarenhet som bartender.
Är snabb, noggrann och har en passion för service
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel
Har goda kunskaper i att blanda drinkar och hantera barutrustning
Är social, positiv och trivs i en dynamisk miljö
Genuin känsla för service och förstår vikten av att alltid prestera på topp!
Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.
Talar flytande på såväl svenska som engelska.
Ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete.


Vi Erbjuder:
Ett spännande och omväxlande arbete i sommarens hetta
Möjlighet att arbeta på olika prestigefyllda hotell och restauranger
En härlig arbetsmiljö med engagerade kollegor
Flexibla arbetstider som passar dina behov.
Möjlighet till extra arbete vid behov.
Bra lön utlovas för rätt kandidat.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till alla gäster. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till det.
Tjänsten är en timanställning med tillträde omgående. Arbetstiden är varierande inklusive kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.

Om du är redo att vara en del av vårt team och bidra till en minnesvärd sommarsäsong, skicka din ansökan med CV, Personligt brev och en kort beskrivning av dig själv.

Med vänlig hälsning,
Cara & Alex Visa mindre

Bartender till PangPang i Hornstull

Ansök    Jun 12    Pangpang Brewery AB    Bartender
Stockholms bästa Restaurang-jobb finns för rätt person. Jobba heltid på 4 dagar och lev livet resten av tiden! PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest. Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären! Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten! Du har ... Visa mer
Stockholms bästa Restaurang-jobb finns för rätt person. Jobba heltid på 4 dagar och lev livet resten av tiden!
PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest.
Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären!
Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten!
Du har minst 5 års erfarenhet från branschen och goda referenser från tidigare arbetsplatser.
Heltid ons-lör.
Ansök genom att maila cv och info om dig själv! Visa mindre

Extra bartender till Sjöstaden Skybar

Ansök    Jun 11    Sjöstadsgruppen AB    Bartender
Högst upp i Stockholms nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Restaurangen bjuder in till lunch, scenisk middag samt skönt häng i baren eller på terrassen. Maträtterna på menyn utgår från kolgrillen samt rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern. Restaurangens generösa ytor, inte minst den härliga terrassen... Visa mer
Högst upp i Stockholms nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Restaurangen bjuder in till lunch, scenisk middag samt skönt häng i baren eller på terrassen. Maträtterna på menyn utgår från kolgrillen samt rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern. Restaurangens generösa ytor, inte minst den härliga terrassen i västerläge, gör det möjligt för umgänge och mingel från lunch till sen kväll.

Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll och består av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det finns en stor terrass under bar himmel med mer än 100 sittplatser. Välkommen till Stockholms högsta takbar!

Läs mer om oss på https://www.sjostadenskybar.se/

Älskar du restaurangbranschen men har lämnat för att studera eller jobbar med något annat nuförtiden? Vi söker dig som vill jobba extra och som vill bestämma din arbetstid utefter ansökningsbara extrapass.

Vi söker

Vi söker dig som har en stor passion och kunskap om cocktails och vin och gillar mötet med människor. Som bartender strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att jobba som en del av ett team, hålla en hög kvalitet och servicenivå även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du kan de klassiska drinkarna och håller dig uppdaterad med de senaste. Du arbetar tillsammans med ett engagerat och härligt gäng som tillsammans levererar utmärkt service och bra stämning.

Erfarenhet

• Tidigare erfarenhet som bartender.
• Goda dryckeskunskaper, öga för detaljer och kassavana.
• Bartenderutbildning är meriterande men erfarenhet och goda referenser räcker långt.
• Erfarenhet från à la carte servering är även det meriterande.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar

• Kvalité och service, i allt du gör.
• Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
• Att tillhöra ett kunnigt, roligt och positiv gäng.

Om oss

Högst upp i Stockholms nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Restaurangen bjuder in till lunch, scenisk middag samt skönt häng i baren eller på terrassen. Maträtterna på menyn utgår från kolgrillen samt rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern. Restaurangens generösa ytor, inte minst den härliga takterrassen i västerläge, gör det möjligt för umgänge och mingel från lunch till sen kväll.

Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll och består av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det finns en stor takterrass under bar himmel med mer än 100 sittplatser. Välkommen till Stockholms högsta takbar!

Läs mer om oss på https://www.sjostadenskybar.se/. Visa mindre

Bartender Hotel Ruth

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Det bästa av två världar: Ruth x Creperie & Logi. I vår restaurang och bar kan våra gäster just av goda galetter och crêpes signerade våra härliga grannar Crêperie & Logi. Oavsett om man är sugen på en espresso, en snabb öl eller en av våra omtyckta drinkar. Vi... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Det bästa av två världar: Ruth x Creperie & Logi. I vår restaurang och bar kan våra gäster just av goda galetter och crêpes signerade våra härliga grannar Crêperie & Logi.
Oavsett om man är sugen på en espresso, en snabb öl eller en av våra omtyckta drinkar. Vi älskar kultur och konst på Ruth Stockholm, något som speglas i våra drinkar.

Nu söker vi en ansvarstagande och självständig bartender som kan ta hand om vår bar och våra gäster.

Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet av bar

Gillar service och gästkontakt

Är bekväm att hjälpa till i matsalen


Tjänsten innefattar:

Arbete i service

Beställningar

Inventering


Tjänsten är 100% kvällstid tisdag-lördag. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten planeras att tillsättas i början på augusti. Visa mindre

Vi Söker Bartenders!

Vi Söker Bartenders till Sommaren! Är du en erfaren bartender som älskar att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en oförglömlig upplevelse? Vi på Alpa Bemanning söker nu duktiga bartenders för extratjänster under sommaren. Om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, vill vi gärna höra från dig! Om Tjänsten: Arbetstid: Extra, främst kvällar och helger. Även dagtid. Plats: Olika hotell och restauranger i Stockholm. Startdatum: Omgående t... Visa mer
Vi Söker Bartenders till Sommaren!
Är du en erfaren bartender som älskar att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en oförglömlig upplevelse? Vi på Alpa Bemanning söker nu duktiga bartenders för extratjänster under sommaren. Om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, vill vi gärna höra från dig!
Om Tjänsten:
Arbetstid: Extra, främst kvällar och helger. Även dagtid.
Plats: Olika hotell och restauranger i Stockholm.
Startdatum: Omgående till och med slutet av sommaren


Önskade kvalifikationer:
Minst 2 års erfarenhet som bartender.
Är snabb, noggrann och har en passion för service
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel
Har goda kunskaper i att blanda drinkar och hantera barutrustning
Är social, positiv och trivs i en dynamisk miljö
Genuin känsla för service och förstår vikten av att alltid prestera på topp!
Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.
Talar flytande på såväl svenska som engelska.
Ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete.


Vi Erbjuder:
Ett spännande och omväxlande arbete i sommarens hetta
Möjlighet att arbeta på olika prestigefyllda hotell och restauranger
En härlig arbetsmiljö med engagerade kollegor
Flexibla arbetstider som passar dina behov.
Möjlighet till extra arbete vid behov.
Bra lön utlovas för rätt kandidat.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till alla gäster. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till det.
Tjänsten är en timanställning med tillträde omgående. Arbetstiden är varierande inklusive kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.

Om du är redo att vara en del av vårt team och bidra till en minnesvärd sommarsäsong, skicka din ansökan med CV, Personligt brev och en kort beskrivning av dig själv.

Med vänlig hälsning,
Cara & Alex Visa mindre

Bartender Hotel Ruth

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Det bästa av två världar: Ruth x Creperie & Logi. I vår restaurang och bar kan våra gäster just av goda galetter och crêpes signerade våra härliga grannar Crêperie & Logi. Oavsett om man är sugen på en espresso, en snabb öl eller en av våra omtyckta drinkar. Vi... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Det bästa av två världar: Ruth x Creperie & Logi. I vår restaurang och bar kan våra gäster just av goda galetter och crêpes signerade våra härliga grannar Crêperie & Logi.
Oavsett om man är sugen på en espresso, en snabb öl eller en av våra omtyckta drinkar. Vi älskar kultur och konst på Ruth Stockholm, något som speglas i våra drinkar.

Nu söker vi en ansvarstagande och självständig bartender som kan ta hand om vår bar och våra gäster.

Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet av bar

Gillar service och gästkontakt

Är bekväm att hjälpa till i matsalen


Tjänsten innefattar:

Arbete i service

Beställningar

Inventering


Tjänsten är 100% kvällstid tisdag-lördag. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten planeras att tillsättas i början på augusti. Visa mindre

Vi Söker Bartenders!

Vi Söker Bartenders till Sommaren! Är du en erfaren bartender som älskar att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en oförglömlig upplevelse? Vi på Alpa Bemanning söker nu duktiga bartenders för extratjänster under sommaren. Om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, vill vi gärna höra från dig! Om Tjänsten: Arbetstid: Extra, främst kvällar och helger. Även dagtid. Plats: Olika hotell och restauranger i Stockholm. Startdatum: Omgående t... Visa mer
Vi Söker Bartenders till Sommaren!
Är du en erfaren bartender som älskar att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en oförglömlig upplevelse? Vi på Alpa Bemanning söker nu duktiga bartenders för extratjänster under sommaren. Om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, vill vi gärna höra från dig!
Om Tjänsten:
Arbetstid: Extra, främst kvällar och helger. Även dagtid.
Plats: Olika hotell och restauranger i Stockholm.
Startdatum: Omgående till och med slutet av sommaren


Önskade kvalifikationer:
Minst 2 års erfarenhet som bartender.
Är snabb, noggrann och har en passion för service
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel
Har goda kunskaper i att blanda drinkar och hantera barutrustning
Är social, positiv och trivs i en dynamisk miljö
Genuin känsla för service och förstår vikten av att alltid prestera på topp!
Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.
Talar flytande på såväl svenska som engelska.
Ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete.


Vi Erbjuder:
Ett spännande och omväxlande arbete i sommarens hetta
Möjlighet att arbeta på olika prestigefyllda hotell och restauranger
En härlig arbetsmiljö med engagerade kollegor
Flexibla arbetstider som passar dina behov.
Möjlighet till extra arbete vid behov.
Bra lön utlovas för rätt kandidat.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till alla gäster. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till det.
Tjänsten är en timanställning med tillträde omgående. Arbetstiden är varierande inklusive kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.

Om du är redo att vara en del av vårt team och bidra till en minnesvärd sommarsäsong, skicka din ansökan med CV, Personligt brev och en kort beskrivning av dig själv.

Med vänlig hälsning,
Cara & Alex Visa mindre

Bar/Servitris

Ansök    Jun 3    Motwalls AB    Bartender
Söker service och bar personal till Lion Bar på Roslagsgatan 20, krav är att du fyllt 20år och behärskar det svenska spåket. Visa mer
Söker service och bar personal till Lion Bar på Roslagsgatan 20, krav är att du fyllt 20år och behärskar det svenska spåket. Visa mindre

Retro Bar & Restaurang på Hornsgatan söker Bar/Serveringspersonal! Heltid!

Ansök    Maj 31    Södermalm Event AB    Bartender
Vi söker dig som vill arbeta i en trevlig och social arbetsplats där gästen sätts i fokus! Du ska ta emot gäster, servera och göra besöket till en fantastisk upplevelse! Sportintresse är ett plus! Du gillar att utmana dig själv och eftersträvar personlig utveckling. Tjänsten är på heltid och avser Kvällar/helger Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta i en trevlig och social arbetsplats där gästen sätts i fokus!
Du ska ta emot gäster, servera och göra besöket till en fantastisk upplevelse!
Sportintresse är ett plus!
Du gillar att utmana dig själv och eftersträvar personlig utveckling.
Tjänsten är på heltid och avser Kvällar/helger Visa mindre

Bartender Stureplansgruppen

???? Bli en del av vårt kulinariska äventyr! ???? Stureplansgruppen är glada att presentera två nya restaurangupplevelser med fokus på varmt värdskap, hög kvalitet och livliga barer. Vi söker nu passionerade Bartenders för våra nya satsningar. Oavsett om du är en erfaren expert eller en lovande talang, så är du välkommen att ansöka. Som en viktig del av vårt team kommer du att spela en central roll i att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Din... Visa mer
???? Bli en del av vårt kulinariska äventyr! ????
Stureplansgruppen är glada att presentera två nya restaurangupplevelser med fokus på varmt värdskap, hög kvalitet och livliga barer. Vi söker nu passionerade Bartenders för våra nya satsningar.
Oavsett om du är en erfaren expert eller en lovande talang, så är du välkommen att ansöka. Som en viktig del av vårt team kommer du att spela en central roll i att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Din förmåga att överträffa förväntningar och ditt engagemang för service är avgörande för att skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Du är en äkta lagspelare och trivs i en hektisk miljö där det händer mycket.
Alla teammedlemmar får omfattande träning för att säkerställa att de är redo att briljera när de tillträder sina roller. Positionerna kommer att tillsättas mellan juni och augusti 2024.
Är du redo för ett nytt äventyr? Ta nästa steg i din karriär eller kasta dig in i en ny utmaning med oss! Kontakta oss idag och låt oss skapa något fantastiskt tillsammans. ?????????
Du ansöker direkt från din mobil på några få minuter utan CV eller personligt brev. Istället får du svara på några frågor om din erfarenhet och kompetens samt göra en kort video-presentation. Vi får in många ansökningar, och för att gå vidare i processen krävs det att du fullföljer alla delar av ansökan, inklusive videofrågorna.
Stureplansgruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom nöjesbranschen och bedriver verksamheter inom bland annat restaurang, hotell, event, nattliv och konferens. Koncernen består idag av över 40 olika verksamheter – alla med sitt eget koncept, sin unika atmosfär och personlighet. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Visby & Åre. Visa mindre

Bartender till Gröna Lund

Ansök    Jun 3    AB Gröna Lunds Tivoli    Bartender
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken. Rollen som Bartender Som bartender på Gröna Lund arbetar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. I denna roll arbetar du med server... Visa mer
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Rollen som Bartender
Som bartender på Gröna Lund arbetar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. I denna roll arbetar du med servering av öl, vin, drinkar och alkoholfria drycker. Du hanterar kassan och tar emot betalning. Du kommer också att hålla barområdet rent och organiserat, samt samarbeta med kollegor för att säkerställa en smidig drift av baren.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som bartender och känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har genomgått en bartenderutbildning. Tempot på våra restauranger kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är stresstålig. Det är även meriterande om du har genomgått en STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Mer information om tjänsten
Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av. Tjänsten är säsongsanställning med start omgående och som sträcker sig till mitten av september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där schemat varierar mellan arbete på dagtid, kvällar och helger. Vi har inte möjlighet att erbjuda personalboende.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Under hösten har Gröna Lund en populär Halloweensäsong. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av långt över 1 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Servering- & barpersonal till kortare event på Solvalla

Ansök    Maj 27    MRC Bemanning AB    Bartender
Vi söker nu servering- & barpersonal till ett kortare event på Solvalla mellan torsdag 30/5- tom lördag 1/6. ArbetsuppgifterServering av öl från tappkranar samt enklare drinkar och övrigaserveringsrutiner.ArbetstiderTorsdag: 10.00-17.00Torsdag: 17.00-02.00Fredag: 10.00-17.00Lördag: 10.00-16.00AnställningsformTjänsten är en behovsanställning som kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. En annan huvudsaklig sysselsättning är tex st... Visa mer
Vi söker nu servering- & barpersonal till ett kortare event på Solvalla mellan torsdag 30/5- tom lördag 1/6.
ArbetsuppgifterServering av öl från tappkranar samt enklare drinkar och övrigaserveringsrutiner.ArbetstiderTorsdag: 10.00-17.00Torsdag: 17.00-02.00Fredag: 10.00-17.00Lördag: 10.00-16.00AnställningsformTjänsten är en behovsanställning som kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. En annan huvudsaklig sysselsättning är tex studier på minst (50%), eget företag, elitidrottare eller ålderspensionär. Du kommer även behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.Lön enligt kollektivavtal.MeriterandeTidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifterär direkt meriterande

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan.
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.
Vi ser fram emot din ansökan!

MRC är ett bemanningsföretag inom livsmedelsbranschen som startade i Stockholm januari 2000. Vi arbetar inom samtliga områden i dagligvaruhandeln. Vi är kända för att arbeta snabbt och noggrant, vi anpassar oss efter kundens behov och är flexibla.
Vår ambition är att bli de mest attraktiva bemanningsföretag på marknaden och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega samt verksamma under Handels kollektivavtal. Visa mindre

Bartender - Sandarne/ Söderhamn i Hälsingland

Ansök    Maj 30    Crew 4 You Sweden AB    Bartender
Vi på Crew 4 You söker dig som är Bartender för spännande uppdrag i vackra Sandarne under sommarsäsongen. Vi ser att du som söker tjänsten har stor passion för ditt yrke och har glimten i ögat. Du har god teamkänsla, är helt självgående och ansvarsfull, flexibel, noggrann och skarp i högt tempo. Start: Omgående, alternativt enligt överenskommelse. Arbetstider: Varierande. Dag, kväll samt helg. Arbetsgrad: Timanställning/ extra vid behov, med möjlighet ti... Visa mer
Vi på Crew 4 You söker dig som är Bartender för spännande uppdrag i vackra Sandarne under sommarsäsongen.
Vi ser att du som söker tjänsten har stor passion för ditt yrke och har glimten i ögat. Du har god teamkänsla, är helt självgående och ansvarsfull, flexibel, noggrann och skarp i högt tempo.


Start: Omgående, alternativt enligt överenskommelse.
Arbetstider: Varierande. Dag, kväll samt helg.
Arbetsgrad: Timanställning/ extra vid behov, med möjlighet till deltid/ heltid under säsongen.


Du som söker behärskar svenska i tal och skrift, andra språk är meriterande.
Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan nu! Visa mindre

Vi Söker Bartenders!

Vi Söker Bartenders till Sommaren! Är du en erfaren bartender som älskar att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en oförglömlig upplevelse? Vi på Alpa Bemanning söker nu duktiga bartenders för extratjänster under sommaren. Om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, vill vi gärna höra från dig! Om Tjänsten: Arbetstid: Extra, främst kvällar och helger. Även dagtid. Plats: Olika hotell och restauranger i Stockholm. Startdatum: Omgående t... Visa mer
Vi Söker Bartenders till Sommaren!
Är du en erfaren bartender som älskar att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en oförglömlig upplevelse? Vi på Alpa Bemanning söker nu duktiga bartenders för extratjänster under sommaren. Om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, vill vi gärna höra från dig!
Om Tjänsten:
Arbetstid: Extra, främst kvällar och helger. Även dagtid.
Plats: Olika hotell och restauranger i Stockholm.
Startdatum: Omgående till och med slutet av sommaren


Önskade kvalifikationer:
Minst 2 års erfarenhet som bartender.
Är snabb, noggrann och har en passion för service
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel
Har goda kunskaper i att blanda drinkar och hantera barutrustning
Är social, positiv och trivs i en dynamisk miljö
Genuin känsla för service och förstår vikten av att alltid prestera på topp!
Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.
Talar flytande på såväl svenska som engelska.
Ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete.


Vi Erbjuder:
Ett spännande och omväxlande arbete i sommarens hetta
Möjlighet att arbeta på olika prestigefyllda hotell och restauranger
En härlig arbetsmiljö med engagerade kollegor
Flexibla arbetstider som passar dina behov.
Möjlighet till extra arbete vid behov.
Bra lön utlovas för rätt kandidat.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till alla gäster. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till det.
Tjänsten är en timanställning med tillträde omgående. Arbetstiden är varierande inklusive kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.

Om du är redo att vara en del av vårt team och bidra till en minnesvärd sommarsäsong, skicka din ansökan med CV, Personligt brev och en kort beskrivning av dig själv.

Med vänlig hälsning,
Cara & Alex Visa mindre

Bartender

Ansök    Maj 27    Kungsbron Hotell AB    Bartender
Thon Partner Hotel Kungsbron är perfekt beläget i centrala Stockholm. Vi finns i Kungsbrohuset - ett stenkast ifrån centralstationen - och erbjuder ett prisvärt boende utan att kompromissa med bekvämlighet eller kvalitet. Vi har 151 rum och en konferensavdelning. Vi söker nu en bartender till vår mysiga loungebar. Vi håller just nu att utveckla vår bar så tillfälle finns för rätt person att tillsammans med vår F&B-manager att ta vår bar till en ny nivå! Vi... Visa mer
Thon Partner Hotel Kungsbron är perfekt beläget i centrala Stockholm. Vi finns i Kungsbrohuset - ett stenkast ifrån centralstationen - och erbjuder ett prisvärt boende utan att kompromissa med bekvämlighet eller kvalitet. Vi har 151 rum och en konferensavdelning.
Vi söker nu en bartender till vår mysiga loungebar.
Vi håller just nu att utveckla vår bar så tillfälle finns för rätt person att tillsammans med vår F&B-manager att ta vår bar till en ny nivå!
Vi söker efter en person med stort ansvarstagande, baren kommer vara ditt ansvarsområde, du ska se den som "din" och sköta den därefter. Du kommer även att ha ett visst ansvar över att lära upp våra receptionister och vår extrapersonal som tar hand om baren när du inte är på plats.
Vi letar därför efter en person med ett positivt förhållningssätt och en vilja att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid att hitta medarbetare med rätt inställning och attityd.
Tjänsten är på heltid. Du ska inte ha några problem med att arbeta både vardags och helgkvällar. Du ska kunna tala svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av arbete i bar är ett krav.
Känner du att det är dig vi söker - skicka in din ansökan via email till baren@kungsbronhotell.se och berätta varför! Vi kommer påbörja urvalsprocessen på en gång och det är en extra merit om du kan börja omgående. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar eller frågor angående tjänsten via telefon. Visa mindre

Event Bartender sökes för flexibla extra uppdrag!

Ansök    Maj 25    Responsa AB    Bartender
Är du en bartender som vill utforska nya miljöer och skapa unika upplevelser? Anslut dig till vårt team på Responsa och arbeta på event från mindre företagsgig till stora arenor! Om tjänsten:Som Event Bartender hos Responsa kommer du att arbeta på olika typer av event samt på restauranger runtom i Stockholm. Du hanterar allt från enklare servering av öl/vin till mer fasta drinkmenyer, vilket gör arbetet både roligt och varierande. Uppdragen kan inkludera a... Visa mer
Är du en bartender som vill utforska nya miljöer och skapa unika upplevelser? Anslut dig till vårt team på Responsa och arbeta på event från mindre företagsgig till stora arenor!
Om tjänsten:Som Event Bartender hos Responsa kommer du att arbeta på olika typer av event samt på restauranger runtom i Stockholm. Du hanterar allt från enklare servering av öl/vin till mer fasta drinkmenyer, vilket gör arbetet både roligt och varierande. Uppdragen kan inkludera allt från att sköta en kassa till att servera vid en fri bar, vilket ger dig möjlighet att visa din flexibilitet och serviceförmåga.
Personlig matchning: På Responsa skickar vi inte bara ut notiser om lediga uppdrag. Vi matchar noggrant vår personal med rätt uppdrag baserat på deras kompetens och önskemål. I många fall ringer vi personligen för att diskutera uppdragen, vilket ger en personlig touch och säkerställer att du som bartender hamnar i rätt miljö där du kan trivas och prestera på topp.
Så fungerar det – Anpassat för din livsstil:
Personligt anpassade uppdrag: Vi kontaktar dig direkt med uppdrag som passar din profil.
Enkel ansökningsprocess: Bekräfta din närvaro enkelt och smidigt.
Flexibelt schema: Välj själv dina arbetstider och anpassa efter dina behov.
Effektiv administration: All tidsrapportering och lönehantering sker via vår webbplats.

Vem söker vi? Vi söker dig som har erfarenhet från bartenderrollen och är van vid att hantera olika typer av dryckesservering. Du är utåtriktad, serviceinriktad och trivs i sociala sammanhang där det personliga mötet är i fokus. Erfarenhet av kassahantering är en fördel.
Om Responsa: Vi är specialiserade på bemanning inom event och servicebranschen. Vi värdesätter de personliga mötena och strävar efter att skapa perfekta matchningar mellan våra konsulter och våra kunder. Våra anställda erbjuds konkurrenskraftig lön med OB-tillägg och semesterersättning samt försäkring genom vårt kollektivavtal.
Ansök enkelt: Inget personligt brev krävs. Fyll i vårt onlineansökningsformulär och bifoga ditt CV. Ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Bartender Heltid

Ansök    Maj 23    Rådmansgatan Bar AB    Bartender
Om oss: The Crib by Retro är belägen i centrala Stockholm. Här ska vänner, bekanta, familjer & kollegor kunna slappna av till god mat & dryck i en trevlig miljö. Vi visar mycket sport, har en populär after work & och är en given plats för många som vill avnjuta en god middag, kall bira eller fräscha drinkar i baren. Nu söker vi förstärkning av bartenders till vår verksamhet. Arbetet är främst kvällar & helger när vi har som mest att göra. Vi brinner för at... Visa mer
Om oss:
The Crib by Retro är belägen i centrala Stockholm. Här ska vänner, bekanta, familjer & kollegor kunna slappna av till god mat & dryck i en trevlig miljö.
Vi visar mycket sport, har en populär after work & och är en given plats för många som vill avnjuta en god middag, kall bira eller fräscha drinkar i baren.
Nu söker vi förstärkning av bartenders till vår verksamhet. Arbetet är främst kvällar & helger när vi har som mest att göra.
Vi brinner för att överträffa våra gästers förväntningar, därför tror vi att du som söker jobb hos oss känner likadant. Är du framåt, noggrann, kan jobba både i team och självständigt så är det här arbetsplatsen för dig.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i bar eller är en duktig, snabblärd nyexaminerad bartender. Vi har en bred drinkmeny med flera olika ölsorter, viner, drinkar, cocktails & mycket mer. Kolla in vår hemsida för mer info.
Vi ser att du:
Har en social personlighet och känsla för service samt ger en personlig service och rekommendationer till gäster
Bidrar till merförsäljning
Är ansvarsfull och ser till att lagar och riktlinjer följs
Kan hantera stress och jobba i högt tempo
Är initiativrik och självgående samt kan jobba i team
Har en bra inställning till arbetet

Som bartender serverar du dryck till serveringspersonal via "bongsystem" samt tar barbeställningar direkt från gäster. I rollen som bartender ingår även att förbereda inför varje dag/kväll, att man håller ordning i baren, städar och följer rutiner.
Vi erbjuder en fartfylld, rolig och utvecklande arbetsplats och kan anställa omgående om det känns rätt.
Välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsens sista publiceringsdatum. Visa mindre

Bartender

Ansök    Maj 22    Koh Phangan AB    Bartender
Vi på Koh phangan södermalm söker förstärkning till vårt härliga team! Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i bar med högt tempo och har en passion för yrket. Som medarbetare ser vi gärna att du har hög energi och lätt för att samarbeta. Välkommen in med ansökan via mail Visa mer
Vi på Koh phangan södermalm söker förstärkning till vårt härliga team!
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i bar med högt tempo och har en passion för yrket.
Som medarbetare ser vi gärna att du har hög energi och lätt för att samarbeta.
Välkommen in med ansökan via mail Visa mindre

Vi Söker Bartenders till Sommaren!

Vi Söker Bartenders till Sommaren! Är du en erfaren bartender som älskar att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en oförglömlig upplevelse? Vi på Alpa Bemanning söker nu duktiga bartenders för extratjänster under sommaren. Om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, vill vi gärna höra från dig! Om Tjänsten: Arbetstid: Extra, främst kvällar och helger. Även dagtid. Plats: Olika hotell och restauranger i Stockholm. Startdatum: Omgående ... Visa mer
Vi Söker Bartenders till Sommaren!
Är du en erfaren bartender som älskar att skapa fantastiska drinkar och ge gästerna en oförglömlig upplevelse? Vi på Alpa Bemanning söker nu duktiga bartenders för extratjänster under sommaren. Om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel, vill vi gärna höra från dig!
Om Tjänsten:
Arbetstid: Extra, främst kvällar och helger. Även dagtid.
Plats: Olika hotell och restauranger i Stockholm.
Startdatum: Omgående till och med slutet av sommaren


Önskade kvalifikationer:
Minst 2 års erfarenhet som bartender.
Är snabb, noggrann och har en passion för service
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel
Har goda kunskaper i att blanda drinkar och hantera barutrustning
Är social, positiv och trivs i en dynamisk miljö
Genuin känsla för service och förstår vikten av att alltid prestera på topp!
Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.
Talar flytande på såväl svenska som engelska.
Ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete.


Vi Erbjuder:
Ett spännande och omväxlande arbete i sommarens hetta
Möjlighet att arbeta på olika prestigefyllda hotell och restauranger
En härlig arbetsmiljö med engagerade kollegor
Flexibla arbetstider som passar dina behov.
Möjlighet till extra arbete vid behov.
Bra lön utlovas för rätt kandidat.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till alla gäster. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till det.
Tjänsten är en timanställning med tillträde omgående. Arbetstiden är varierande inklusive kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.

Om du är redo att vara en del av vårt team och bidra till en minnesvärd sommarsäsong, skicka din ansökan med CV, Personligt brev och en kort beskrivning av dig själv.

Med vänlig hälsning,
Cara & Alex Visa mindre

Bartenders till Stockholms bästa uteservering!

Är du serviceinriktad och brinner för att skapa fantastiska kundupplevelser? Då har vi jobbet för dig! Vi söker bartenders till Stockholms bästa uteservering! Vår kund ligger i centrala Stockholm och erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att: Blanda och servera drycker till våra gäster med högsta möjliga servicenivå Säkerställa att barområdet alltid är rent och inbjudande Ge rekommendationer base... Visa mer
Är du serviceinriktad och brinner för att skapa fantastiska kundupplevelser? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker bartenders till Stockholms bästa uteservering! Vår kund ligger i centrala Stockholm och erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att:
Blanda och servera drycker till våra gäster med högsta möjliga servicenivå
Säkerställa att barområdet alltid är rent och inbjudande
Ge rekommendationer baserat på vår gedigna dryckesmeny
Bidra till en trevlig och positiv atmosfär för både kollegor och gäster
Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen som bartender ser vi att du har följande kvalifikationer:
God muntlig kommunikationsförmåga och ett glatt humör
Förmåga att arbeta i högt tempo och hantera stressiga situationer
Ansvarstagande och noggrann
Svenska och engelska i tal och skrift
Vad vi erbjuder dig som bartender:
Som en del av vårt team erbjuder vi dig:
En trivsam och dynamisk arbetsmiljö
Möjlighet för personlig och professionell utveckling
Ett spännande och socialt arbete med varierande arbetsuppgifter
Övrigt:
Tillträde: Omgående
Lön: Enligt kollektivavtal
Arbetstider: Varierande arbetstider utefter restaurangens öppettider, inklusive kvällar och helger.
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor.
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden: transport, lager/industri, kontor och service & butik. Vårt kontor är beläget i Västberga, Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus. Rekryteringsgruppen har kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemannings- och rekryteringsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
"Sökord: bartender, restaurang, uteservering, service, sommarjobb, Stockholm" Visa mindre

Bartender till Pelikan

Ansök    Maj 21    Boqueria Göteborg AB    Bartender
Välkommen till en av Stockholms mest anrika och klassiska krogar. 1664 öppnade Källaren Pelikan i gamla stan och i över 110 år har vi funnits på Blekingegatan. Pelikan är vida känt för sin vällagade klassiska husmanskost som serverats i klassisk miljö av trogen personal. Vi söker nu en rutinerad bartender som är proffs på cocktails Arbetet: Du kommer huvudsakligen att arbeta i vår bar. Där kommer du att vara en del av vårt team som tillsammans med matsale... Visa mer
Välkommen till en av Stockholms mest anrika och klassiska krogar. 1664 öppnade Källaren Pelikan i gamla stan och i över 110 år har vi funnits på Blekingegatan. Pelikan är vida känt för sin vällagade klassiska husmanskost som serverats i klassisk miljö av trogen personal.
Vi söker nu en rutinerad bartender som är proffs på cocktails
Arbetet: Du kommer huvudsakligen att arbeta i vår bar. Där kommer du att vara en del av vårt team som tillsammans med matsalens servis och hovmästare samt med köket jobbar mot samma mål, att ge våra gäster en fantastik service.
Vem söker vi: Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse. Vi ser att du minst 5 års erfarenhet som bartender och dessutom kan leverera fantastiska cocktails. Du har ett stort intresse för drycker och vi ser gärna att du även har ett intresse av mat och vin. Hos oss får du möjlighet att jobba i en klassisk restaurangmiljö där din talang för service får komma till användning varje dag.
Vi erbjuder: Vi kan erbjuda en 80% tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Bartender till Cirkus Arena och Restaurang

Ansök    Maj 20    Cirkus Venues AB    Bartender
Cirkus är en händelserik arbetsplats där dagen kan börja med en frukostföreläsning, övergå till galamiddag och sedan avslutas med en efterfest. Restaurangen är en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade med fokus på det vegetariska köket. Brinner du för att erbjuda grym service och skapa minnesvärda upplevelser? Läs vidare! Om rollen Du kommer att ingå i restaurangens team av bartenders där du serverardrycker till restaurangens bargä... Visa mer
Cirkus är en händelserik arbetsplats där dagen kan börja med en frukostföreläsning, övergå till galamiddag och sedan avslutas med en efterfest. Restaurangen är en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade med fokus på det vegetariska köket.
Brinner du för att erbjuda grym service och skapa minnesvärda upplevelser? Läs vidare!
Om rollen
Du kommer att ingå i restaurangens team av bartenders där du serverardrycker till restaurangens bargäster och bistårmatsalspersonalen med dryck. I dina arbetsuppgifter ingår även viss servering av mat till våra gäster.
Din profil
Du har några års erfarenhet av yrket, gillar att möta människor och är mån om att leverera kvalitet. Du är bra på att samarbeta med dina kollegor och vet hur du ska prioritera för gästens bästa.Det är meriterande om du har genomgått STAD-utbildning.
Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en härlig arbetsplats med fina kollegor runtomkring dig.
Vi erbjuder fyra tillsvidareanställningar på 75% med inledande provanställning om 6 månader. Tillträde är 1 augusti.
Kollektivavtal och bra förmåner är en självklarhet för oss!
Ansökan
Sista ansökningsdag är 16 juni.Vi arbetar med löpande urval och kan tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Cirkus Venues är en nybildad företagsgrupp med verksamheter under stark utveckling och är idag en av Stockholms största spelare inom besöksnäringen. I Cirkus Venues ingår ett flertal etablerade destinationer och mötesplatser - Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, boutiquehotellet Backstage med restaurang Konsthallen, Pop Story, Visitors Bistro. Från 2026 utökar vi verksamheten med nya arenan Gasometer i Norra Djurgårdsstaden. Visa mindre

bartender/servitör

Ansök    Maj 21    Ninos & Aron HB    Bartender
Vi på Movitz behöver förstärkning. Vi söker en glad och postiv tjej/kille till vår bar. Du ska kunna servera, göra lättare drinkar. Du ska kunna börja ganska omgående Visa mer
Vi på Movitz behöver förstärkning.
Vi söker en glad och postiv tjej/kille till vår bar.
Du ska kunna servera, göra lättare drinkar.
Du ska kunna börja ganska omgående Visa mindre

SOMMARSÄSONG Bartender

Ansök    Maj 7    Sjöstadsgruppen AB    Bartender
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. V... Visa mer
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/

En sommar på Restaurang Göteborg!

Bli en del av vårt härliga gäng på Restaurang Göteborg, Hammarby sjöstads egen kvarterskrog! Längs med Sickla kanal erbjuder vi våra gäster en meny med stor igenkänningsfaktor med ett extra gott öga till fisk och skaldjur. Vårt största fokus är kvalitet och att leverera bästa service. Till vår hjälp har vi Tareq Taylor som hela koncernens matinspiratör som under året kommer att göra både signaturmenyer och temadagar.

Vi söker

Vi söker dig som har en stor passion och kunskap om cocktails och vin och gillar mötet med människor. Som bartender strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att jobba som en del av ett team, hålla en hög kvalitet och servicenivå även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du kan de klassiska drinkarna och håller dig uppdaterad med de senaste. Du arbetar tillsammans med ett engagerat och härligt gäng som tillsammans levererar utmärkt service och bra stämning.

Erfarenhet

• Tidigare erfarenhet som bartender.
• Goda dryckeskunskaper, öga för detaljer och kassavana.
• Bartenderutbildning är meriterande men erfarenhet och goda referenser räcker långt.
• Erfarenhet från à la carte servering är även det meriterande.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar

• Kvalité och service, i allt du gör.
• Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
• Att tillhöra ett kunnigt, roligt och positiv gäng.

Vi erbjuder

Vi har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.

Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/. Visa mindre

Bartender Deltid

Ansök    Maj 14    Rådmansgatan Bar AB    Bartender
Om oss: The Crib by Retro är belägen i centrala Stockholm. Här ska vänner, bekanta, familjer & kollegor kunna slappna av till god mat & dryck i en trevlig miljö. Vi visar mycket sport, har en populär after work & och är en given plats för många som vill avnjuta en god middag, kall bira eller fräscha drinkar i baren. Nu söker vi förstärkning av bartenders till vår verksamhet. Arbetet är främst kvällar & helger när vi har som mest att göra. Vi brinner för at... Visa mer
Om oss:
The Crib by Retro är belägen i centrala Stockholm. Här ska vänner, bekanta, familjer & kollegor kunna slappna av till god mat & dryck i en trevlig miljö.
Vi visar mycket sport, har en populär after work & och är en given plats för många som vill avnjuta en god middag, kall bira eller fräscha drinkar i baren.
Nu söker vi förstärkning av bartenders till vår verksamhet. Arbetet är främst kvällar & helger när vi har som mest att göra.
Vi brinner för att överträffa våra gästers förväntningar, därför tror vi att du som söker jobb hos oss känner likadant. Är du framåt, noggrann, kan jobba både i team och självständigt så är det här arbetsplatsen för dig.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i bar eller är en duktig, snabblärd nyexaminerad bartender. Vi har en bred drinkmeny med flera olika ölsorter, viner, drinkar, cocktails & mycket mer. Kolla in vår hemsida för mer info.
Vi ser att du:
Har en social personlighet och känsla för service samt ger en personlig service och rekommendationer till gäster
Bidrar till merförsäljning
Är ansvarsfull och ser till att lagar och riktlinjer följs
Kan hantera stress och jobba i högt tempo
Är initiativrik och självgående samt kan jobba i team
Har en bra inställning till arbetet

Som bartender serverar du dryck till serveringspersonal via "bongsystem" samt tar barbeställningar direkt från gäster. I rollen som bartender ingår även att förbereda inför varje dag/kväll, att man håller ordning i baren, städar och följer rutiner.
Vi erbjuder en fartfylld, rolig och utvecklande arbetsplats.
Välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsens sista publiceringsdatum. Visa mindre

Assistant Bartender

Ansök    Maj 8    Beyond Smak AB    Bartender
Beyond Smak är en restaurang i hjärtat av Söder vars mål är att kombinera Indiens smaker med tapas-konceptet och kreativa cocktails. Nu söker vi en Assistant Bartender som kan bringa vår restaurang till liv med sina unika färdigheter. Vi söker dig som: Har ett hjärta som klappar lite extra för god service Kan skapa spännande cocktails som våra gäster kommer vilja komma tillbaka till Har kreativitet och som kan sätta sin egen prägel på vår meny Vi erbjuder... Visa mer
Beyond Smak är en restaurang i hjärtat av Söder vars mål är att kombinera Indiens smaker med tapas-konceptet och kreativa cocktails.
Nu söker vi en Assistant Bartender som kan bringa vår restaurang till liv med sina unika färdigheter.
Vi söker dig som:
Har ett hjärta som klappar lite extra för god service
Kan skapa spännande cocktails som våra gäster kommer vilja komma tillbaka till
Har kreativitet och som kan sätta sin egen prägel på vår meny

Vi erbjuder:
En spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik
En förhandlingsbar lön baserad på vad du kan erbjuda
Möjligheter att stiga till skiftledare
Chansen att vara med i ett snabbt växande startup-företag
För meriterande kandidater kan anställningen omvandlas till heltid

Vår starttid är flexibel, och du kan börja mellan mitten av maj, men vi träffar dig gärna så snart som möjligt så att vi kan lära känna varann!
På Beyond Smak är vi ett team där vi alltid stöttar och utmanar varandra. Vi söker dig som är villig att ha kul med ditt arbete, men också kan jobba hårt för att uppnå resultat.
Om det här låter som något för dig, skicka gärna ditt CV och din information till jobs@beyondsmak.se så hör vi av oss! Visa mindre

Bartender

Ansök    Apr 30    HB Birre & Co    Bartender
Vi söker bartender till vår pub. Heltid med ansvar för öppning och stängning. Maila din CV med bild på e-post Visa mer
Vi söker bartender till vår pub.
Heltid med ansvar för öppning och stängning.
Maila din CV med bild på e-post Visa mindre

Bartender till Baras.se

Ansök    Apr 27    Stora & Goa AB    Bartender
Vi söker just dig, till våra restauranger på söder Där du får chansen att komma in i vårt glada gäng. Vi ställer höga krav på dig, och att du minst har 1-2 års erfarenhet. Du måste kunna hantera stress och ha vana med högt tempo. Vi ser gärna att du har kunskaper inom servering Vi önskar ett trevligt samarbete med dig Tar endast emot ansökan via mail. Skicka gärna ett kort Visa mer
Vi söker just dig, till våra restauranger på söder
Där du får chansen att komma in i vårt glada gäng.


Vi ställer höga krav på dig, och att du minst har 1-2 års erfarenhet. Du måste kunna hantera stress och ha vana med högt tempo.
Vi ser gärna att du har kunskaper inom servering
Vi önskar ett trevligt samarbete med dig


Tar endast emot ansökan via mail.


Skicka gärna ett kort Visa mindre

Event Bartender Sökes för Flexibla Uppdrag i Stockholm!

Ansök    Maj 7    Responsa AB    Bartender
Är du en bartender som vill utforska nya miljöer och skapa unika upplevelser? Anslut dig till vårt team på Responsa och arbeta på event från mindre företagsgig till stora arenor! Om tjänsten:Som Event Bartender hos Responsa kommer du att arbeta på olika typer av event samt på restauranger runtom i Stockholm. Du hanterar allt från enklare servering av öl/vin till mer fasta drinkmenyer, vilket gör arbetet både roligt och varierande. Uppdragen kan inkludera a... Visa mer
Är du en bartender som vill utforska nya miljöer och skapa unika upplevelser? Anslut dig till vårt team på Responsa och arbeta på event från mindre företagsgig till stora arenor!
Om tjänsten:Som Event Bartender hos Responsa kommer du att arbeta på olika typer av event samt på restauranger runtom i Stockholm. Du hanterar allt från enklare servering av öl/vin till mer fasta drinkmenyer, vilket gör arbetet både roligt och varierande. Uppdragen kan inkludera allt från att sköta en kassa till att servera vid en fri bar, vilket ger dig möjlighet att visa din flexibilitet och serviceförmåga.
Personlig matchning: På Responsa skickar vi inte bara ut notiser om lediga uppdrag. Vi matchar noggrant vår personal med rätt uppdrag baserat på deras kompetens och önskemål. I många fall ringer vi personligen för att diskutera uppdragen, vilket ger en personlig touch och säkerställer att du som bartender hamnar i rätt miljö där du kan trivas och prestera på topp.
Så fungerar det – Anpassat för din livsstil:
Personligt anpassade uppdrag: Vi kontaktar dig direkt med uppdrag som passar din profil.
Enkel ansökningsprocess: Bekräfta din närvaro enkelt och smidigt.
Flexibelt schema: Välj själv dina arbetstider och anpassa efter dina behov.
Effektiv administration: All tidsrapportering och lönehantering sker via vår webbplats.

Vem söker vi? Vi söker dig som har erfarenhet från bartenderrollen och är van vid att hantera olika typer av dryckesservering. Du är utåtriktad, serviceinriktad och trivs i sociala sammanhang där det personliga mötet är i fokus. Erfarenhet av kassahantering är en fördel.
Om Responsa: Vi är specialiserade på bemanning inom event och servicebranschen. Vi värdesätter de personliga mötena och strävar efter att skapa perfekta matchningar mellan våra konsulter och våra kunder. Våra anställda erbjuds konkurrenskraftig lön med OB-tillägg och semesterersättning samt försäkring genom vårt kollektivavtal.
Ansök enkelt: Inget personligt brev krävs. Fyll i vårt onlineansökningsformulär och bifoga ditt CV. Ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Bartender - flexibelt extrajobb

Ansök    Apr 26    Responsa AB    Bartender
Trivs du med att vara i händelserna centrum och möta en mängd olika människor? Gillar du högt tempo och har tidigare erfarenhet som bartender? Söker du ett flexibelt extrajobb och vill bestämma själv när och hur mycket du jobbar? Då är det dig vi söker! Kort om extrajobbet som Bartender:Du kommer att jobba som bemanningspersonal på uppdragute hos våra kunder och arbeta som bartender. Vi jobbar med en variation av kunder och typ av baruppdrag varierar även... Visa mer
Trivs du med att vara i händelserna centrum och möta en mängd olika människor? Gillar du högt tempo och har tidigare erfarenhet som bartender? Söker du ett flexibelt extrajobb och vill bestämma själv när och hur mycket du jobbar?
Då är det dig vi söker!
Kort om extrajobbet som Bartender:Du kommer att jobba som bemanningspersonal på uppdragute hos våra kunder och arbeta som bartender. Vi jobbar med en variation av kunder och typ av baruppdrag varierar även det. Det kan handla om allt från pass på restaurang och bar, till cateringuppdrag och eventbartender. Från cocktails till enklare servering av öl och vin.
Merparten av uppdragen som är centralt i Stockholm.
Arbetstider och Arbetsformen-att jobba som bemanningspersonal.
Som bemanningspersonal hos oss styr du helt över ditt schema och bestämmer själv vilka pass du vill ta, samt hur mycket du vill och kan jobba. Oavsett uppdrag är Responsa alltid din arbetsgivare och vi har kontinuerlig kontakt inför, under, och efter arbetspassen.
Tjänsten som bartender är ett extrajobb, iom arbetsformens flexibla art är det ett perfekt extrajobb för dig som t.ex. studerar eller har annat hel- eller deltidsjobb. Hos oss kan du lätt kan anpassa ditt schema efter vad som passar just dig och din situation.
Vem är du?Det viktigaste för oss är en positiv inställning till arbetet, att du trivs i olika miljöer, samt att du uppskattar och förstår service och gott kundbemötande.
Vi ser ofta att våra mest uppskattade konsulter, och de som också oftast trivs bäst som bemanningspersonal, är alerta, självgående och förstår att flexibilitet och lyhördhet är a och o för att leverera ett gott värdskap.
Vi ser gärnaatt du som sökerhar tidigare erfarenhet från arbete som bartender och gärna även utbildning inom området.Vi tror att du besitter en god kännedom om vin, öl,sprit samt alkoholfria alternativ, och kommer gärna med dina egna personliga rekommendationer.
Jobbet som bartender kan stundtals innebära mycket att göra, varför snabba fötter är en värdefull egenskap.
Meriterande om du har erfarehet från ansvarsposition, kan hantera kassa, inventering och avräkning.
Kort om Responsa:
Responsa jobbar med kvalitativ bemanning inom besöksnäringen. Vi väljer både kandidater och uppdrag med omsorg och gör alltid vårt yttersta för att leverera en så bra matchning som möjligt för alla partner vid varje uppdrag.
Vi som driver Responsa har lång egen erfarenhet från servicebranschen, primärt inom event, administration, kundservice och restaurang. Vi tror att detta ger oss en god förståelse både för kunderna, uppdragen, dig som konsult, ditt arbete och situation, och att detta är en stark nyckelfaktor för våra många lyckade matchningar.
Responsa har kollektivavtal, vi är måna om våra konsulters välmående, och förstår att det finns många anledningar till att man vill ha ett flexibelt extrajobb inom event, restaurang, hotell eller liknande.
Naturligtvis jobbar du alltid med marknadsmässig lön med OB-tillägg samt semesterersättning, och du är försäkrad genom oss på arbetet och kollektivavtalet.
Ansökan:Vi behöver inget personligt brev av dig, svara i stället på frågorna i ansökningsformuläret. Bifoga också gärna ditt CV som PDF, utan bild. Ansökningarna bearbetas löpande och vi har ingen sista ansökningsdag. Visa mindre

Bartender

Ansök    Apr 22    OdenGruppen AB    Bartender
Yuc Mexican söker nu säsongsförstärkning till baren! Vi söker dig med några års erfarenhet som bartender. Vi lägger stor fokus på service och bemötande i vår pulserande miljö där vi har öppet kväll, 6 dagar i veckan . Vi söker dig med positiv attityd härlig inställning till service med ett intresse för sprit i allmänhet och agavesprit i synnerhet. (det du inte kan om agavesprit lär vi dig) Om du ser dig själv jobba med ett härligt gäng, skaka cocktails... Visa mer
Yuc Mexican söker nu säsongsförstärkning till baren!
Vi söker dig med några års erfarenhet som bartender.
Vi lägger stor fokus på service och bemötande i vår pulserande miljö där vi har öppet kväll, 6 dagar i veckan .
Vi söker dig med positiv attityd härlig inställning till service med ett intresse för sprit i allmänhet och agavesprit i synnerhet. (det du inte kan om agavesprit lär vi dig)
Om du ser dig själv jobba med ett härligt gäng, skaka cocktails, servera goda tacos och leverera fantastisk service ser vi fram emot att höra från just dig! Visa mindre

Retro Bar & Restaurang på Hornsgatan söker Bar/Serveringspersonal! Heltid!

Ansök    Apr 17    Södermalm Event AB    Bartender
Vi söker dig som vill arbeta i en trevlig och social arbetsplats där gästen sätts i fokus! Du ska ta emot gäster, servera och göra besöket till en fantastisk upplevelse! Sportintresse är ett plus! Du gillar att utmana dig själv och eftersträvar personlig utveckling. Tjänsten är på heltid och avser Kvällar/helger Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta i en trevlig och social arbetsplats där gästen sätts i fokus!
Du ska ta emot gäster, servera och göra besöket till en fantastisk upplevelse!
Sportintresse är ett plus!
Du gillar att utmana dig själv och eftersträvar personlig utveckling.
Tjänsten är på heltid och avser Kvällar/helger Visa mindre

Bartender till PangPang i Hornstull

Ansök    Apr 15    Pangpang Brewery AB    Bartender
Stockholms bästa Restaurang-jobb finns för rätt person. Jobba heltid på 4 dagar och lev livet resten av tiden! PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest. Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären! Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten! Du har m... Visa mer
Stockholms bästa Restaurang-jobb finns för rätt person. Jobba heltid på 4 dagar och lev livet resten av tiden!
PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest.
Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären!
Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten!
Du har minst 3 års erfarenhet från branschen och goda referenser från tidigare arbetsplatser.
Heltid ons-lör.
Ansök genom att maila cv och info om dig själv! Visa mindre

Bartender till PangPang i Hökarängen

Ansök    Apr 15    Pangpang Brewery AB    Bartender
PangPang Brewery är Stockholms äldsta mikrobryggeri. I anslutning till bryggeriet i Hökarängen har vi en liten bar med uteservering som är öppen under sommarhalvåret. Nu letar vi efter en öl-intresserad person som kan sköta om baren i sommar. Du arbetar självständigt och ansvarar för både öppning och stängning av baren. Baren är öppen fre-lör. Ansök genom att maila cv och info om dig själv! Visa mer
PangPang Brewery är Stockholms äldsta mikrobryggeri. I anslutning till bryggeriet i Hökarängen har vi en liten bar med uteservering som är öppen under sommarhalvåret.
Nu letar vi efter en öl-intresserad person som kan sköta om baren i sommar.
Du arbetar självständigt och ansvarar för både öppning och stängning av baren.
Baren är öppen fre-lör.
Ansök genom att maila cv och info om dig själv! Visa mindre

Bartender till Himlen

Ansök    Apr 10    Sjöstadsgruppen AB    Bartender
Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna. Läs me... Visa mer
Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna.

Läs mer om oss på https://www.restauranghimlen.se/

Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna.

Läs mer om oss på https://www.restauranghimlen.se/.

Vi söker

Vi söker dig som har en stor passion och kunskap om cocktails och vin och gillar mötet med människor. Som bartender strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att jobba som en del av ett team, hålla en hög kvalitet och servicenivå även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du kan de klassiska drinkarna och håller dig uppdaterad med de senaste. Du arbetar tillsammans med ett engagerat och härligt gäng som tillsammans levererar utmärkt service och bra stämning.

Erfarenhet

• Tidigare erfarenhet som bartender.
• Goda dryckeskunskaper, öga för detaljer och kassavana.
• Bartenderutbildning är meriterande men erfarenhet och goda referenser räcker långt.
• Erfarenhet från à la carte servering är även det meriterande.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar

• Kvalité och service, i allt du gör.
• Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
• Att tillhöra ett kunnigt, roligt och positiv gäng.

Vi erbjuder

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad. Visa mindre

Bartender - flexibelt extrajobb, bestäm själv när du jobbar

Ansök    Apr 10    Responsa AB    Bartender
Trivs du med att vara i händelserna centrum och möta en mängd olika människor? Gillar du högt tempo och har tidigare erfarenhet som bartender? Söker du ett flexibelt extrajobb och vill bestämma själv när och hur mycket du jobbar? Då är det dig vi söker! Kort om extrajobbet som Bartender:Du kommer att jobba som bemanningspersonal på uppdragute hos våra kunder och arbeta som bartender. Vi jobbar med en variation av kunder och typ av baruppdrag varierar även... Visa mer
Trivs du med att vara i händelserna centrum och möta en mängd olika människor? Gillar du högt tempo och har tidigare erfarenhet som bartender? Söker du ett flexibelt extrajobb och vill bestämma själv när och hur mycket du jobbar?
Då är det dig vi söker!
Kort om extrajobbet som Bartender:Du kommer att jobba som bemanningspersonal på uppdragute hos våra kunder och arbeta som bartender. Vi jobbar med en variation av kunder och typ av baruppdrag varierar även det. Det kan handla om allt från pass på restaurang och bar, till cateringuppdrag och eventbartender. Från cocktails till enklare servering av öl och vin.
Merparten av uppdragen som är centralt i Stockholm.
Arbetstider och Arbetsformen-att jobba som bemanningspersonal.
Som bemanningspersonal hos oss styr du helt över ditt schema och bestämmer själv vilka pass du vill ta, samt hur mycket du vill och kan jobba. Oavsett uppdrag är Responsa alltid din arbetsgivare och vi har kontinuerlig kontakt inför, under, och efter arbetspassen.
Tjänsten som bartender är ett extrajobb, varför vi har som krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Iom arbetsformens flexibla art är det ett perfekt extrajobb för dig som t.ex. studerar eller har annat hel- eller deltidsjobb. Hos oss kan du lätt kan anpassa ditt schema efter vad som passar just dig och din situation.
Vem är du?Det viktigaste för oss är en positiv inställning till arbetet, att du trivs i olika miljöer, samt att du uppskattar och förstår service och gott kundbemötande.
Vi ser ofta att våra mest uppskattade konsulter, och de som också oftast trivs bäst som bemanningspersonal, är alerta, självgående och förstår att flexibilitet och lyhördhet är a och o för att leverera ett gott värdskap.
Vi ser gärnaatt du som sökerhar tidigare erfarenhet från arbete som bartender och gärna även utbildning inom området.Vi tror att du besitter en god kännedom om vin, öl,sprit samt alkoholfria alternativ, och kommer gärna med dina egna personliga rekommendationer.
Jobbet som bartender kan stundtals innebära mycket att göra, varför snabba fötter är en värdefull egenskap.
Meriterande om du har erfarehet från ansvarsposition, kan hantera kassa, inventering och avräkning.
Kort om Responsa:
Responsa jobbar med kvalitativ bemanning inom besöksnäringen. Vi väljer både kandidater och uppdrag med omsorg och gör alltid vårt yttersta för att leverera en så bra matchning som möjligt för alla partner vid varje uppdrag.
Vi som driver Responsa har lång egen erfarenhet från servicebranschen, primärt inom event, administration, kundservice och restaurang. Vi tror att detta ger oss en god förståelse både för kunderna, uppdragen, dig som konsult, ditt arbete och situation, och att detta är en stark nyckelfaktor för våra många lyckade matchningar.
Responsa har kollektivavtal, vi är måna om våra konsulters välmående, och förstår att det finns många anledningar till att man vill ha ett flexibelt extrajobb inom event, restaurang, hotell eller liknande.
Naturligtvis jobbar du alltid med marknadsmässig lön med OB-tillägg samt semesterersättning, och du är försäkrad genom oss på arbetet och kollektivavtalet.
Ansökan:Vi behöver inget personligt brev av dig, svara i stället på frågorna i ansökningsformuläret. Bifoga också gärna ditt CV som PDF, utan bild. Ansökningarna bearbetas löpande och vi har ingen sista ansökningsdag. Visa mindre

Extrajobb som bartender med flexibelt schema!

Ansök    Apr 4    Responsa AB    Bartender
Trivs du med att vara i händelserna centrum och möta en mängd olika människor? Gillar du högt tempo och har tidigare erfarenhet som bartender? Söker du ett flexibelt extrajobb och vill bestämma själv när och hur mycket du jobbar? Då är det dig vi söker! Kort om extrajobbet som Bartender:Du kommer att jobba som bemanningspersonal på uppdragute hos våra kunder och arbeta som bartender. Vi jobbar med en variation av kunder och typ av baruppdrag varierar även... Visa mer
Trivs du med att vara i händelserna centrum och möta en mängd olika människor? Gillar du högt tempo och har tidigare erfarenhet som bartender? Söker du ett flexibelt extrajobb och vill bestämma själv när och hur mycket du jobbar?
Då är det dig vi söker!
Kort om extrajobbet som Bartender:Du kommer att jobba som bemanningspersonal på uppdragute hos våra kunder och arbeta som bartender. Vi jobbar med en variation av kunder och typ av baruppdrag varierar även det. Det kan handla om allt från pass på restaurang och bar, till cateringuppdrag och eventbartender. Från cocktails till enklare servering av öl och vin.
Merparten av uppdragen som är centralt i Stockholm.
Arbetstider och Arbetsformen-att jobba som bemanningspersonal.
Som bemanningspersonal hos oss styr du helt över ditt schema och bestämmer själv vilka pass du vill ta, samt hur mycket du vill och kan jobba. Oavsett uppdrag är Responsa alltid din arbetsgivare och vi har kontinuerlig kontakt inför, under, och efter arbetspassen.
Tjänsten som bartender är ett extrajobb, varför vi har som krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Iom arbetsformens flexibla art är det ett perfekt extrajobb för dig som t.ex. studerar eller har annat hel- eller deltidsjobb. Hos oss kan du lätt kan anpassa ditt schema efter vad som passar just dig och din situation.
Vem är du?Det viktigaste för oss är en positiv inställning till arbetet, att du trivs i olika miljöer, samt att du uppskattar och förstår service och gott kundbemötande.
Vi ser ofta att våra mest uppskattade konsulter, och de som också oftast trivs bäst som bemanningspersonal, är alerta, självgående och förstår att flexibilitet och lyhördhet är a och o för att leverera ett gott värdskap.
Vi ser gärnaatt du som sökerhar tidigare erfarenhet från arbete som bartender och gärna även utbildning inom området.Vi tror att du besitter en god kännedom om vin, öl,sprit samt alkoholfria alternativ, och kommer gärna med dina egna personliga rekommendationer.
Jobbet som bartender kan stundtals innebära mycket att göra, varför snabba fötter är en värdefull egenskap.
Meriterande om du har erfarehet från ansvarsposition, kan hantera kassa, inventering och avräkning.
Kort om Responsa:
Responsa jobbar med kvalitativ bemanning inom besöksnäringen. Vi väljer både kandidater och uppdrag med omsorg och gör alltid vårt yttersta för att leverera en så bra matchning som möjligt för alla partner vid varje uppdrag.
Vi som driver Responsa har lång egen erfarenhet från servicebranschen, primärt inom event, administration, kundservice och restaurang. Vi tror att detta ger oss en god förståelse både för kunderna, uppdragen, dig som konsult, ditt arbete och situation, och att detta är en stark nyckelfaktor för våra många lyckade matchningar.
Responsa har kollektivavtal, vi är måna om våra konsulters välmående, och förstår att det finns många anledningar till att man vill ha ett flexibelt extrajobb inom event, restaurang, hotell eller liknande.
Naturligtvis jobbar du alltid med marknadsmässig lön med OB-tillägg samt semesterersättning, och du är försäkrad genom oss på arbetet och kollektivavtalet.
Ansökan:Vi behöver inget personligt brev av dig, svara i stället på frågorna i ansökningsformuläret. Bifoga också gärna ditt CV som PDF, utan bild. Ansökningarna bearbetas löpande och vi har ingen sista ansökningsdag. Visa mindre

Bartender Deltid

Ansök    Apr 8    Rådmansgatan Bar AB    Bartender
Om oss: The Crib by Retro är belägen i centrala Stockholm. Här ska vänner, bekanta, familjer & kollegor kunna slappna av till god mat & dryck i en trevlig miljö. Vi visar mycket sport, har en populär after work & och är en given plats för många som vill avnjuta en god middag, kall bira eller fräscha drinkar i baren. Nu söker vi förstärkning av bartenders till vår verksamhet. Arbetet är främst kvällar & helger när vi har som mest att göra. Vi brinner för at... Visa mer
Om oss:
The Crib by Retro är belägen i centrala Stockholm. Här ska vänner, bekanta, familjer & kollegor kunna slappna av till god mat & dryck i en trevlig miljö.
Vi visar mycket sport, har en populär after work & och är en given plats för många som vill avnjuta en god middag, kall bira eller fräscha drinkar i baren.
Nu söker vi förstärkning av bartenders till vår verksamhet. Arbetet är främst kvällar & helger när vi har som mest att göra.
Vi brinner för att överträffa våra gästers förväntningar, därför tror vi att du som söker jobb hos oss känner likadant. Är du framåt, noggrann, kan jobba både i team och självständigt så är det här arbetsplatsen för dig.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i bar eller är en duktig, snabblärd nyexaminerad bartender. Vi har en bred drinkmeny med flera olika ölsorter, viner, drinkar, cocktails & mycket mer. Kolla in vår hemsida för mer info.
Vi ser att du:
Har en social personlighet och känsla för service samt ger en personlig service och rekommendationer till gäster
Bidrar till merförsäljning
Är ansvarsfull och ser till att lagar och riktlinjer följs
Kan hantera stress och jobba i högt tempo
Är initiativrik och självgående samt kan jobba i team
Har en bra inställning till arbetet

Som bartender serverar du dryck till serveringspersonal via "bongsystem" samt tar barbeställningar direkt från gäster. I rollen som bartender ingår även att förbereda inför varje dag/kväll, att man håller ordning i baren, städar och följer rutiner.
Vi erbjuder en fartfylld, rolig och utvecklande arbetsplats.
Välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsens sista publiceringsdatum. Visa mindre

Bartender

Ansök    Apr 4    Sjöstadsgruppen AB    Bartender
Högst upp i Stockholms nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Restaurangen bjuder in till lunch, scenisk middag samt skönt häng i baren eller på terrassen. Maträtterna på menyn utgår från kolgrillen samt rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern. Restaurangens generösa ytor, inte minst den härliga terrassen... Visa mer
Högst upp i Stockholms nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Restaurangen bjuder in till lunch, scenisk middag samt skönt häng i baren eller på terrassen. Maträtterna på menyn utgår från kolgrillen samt rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern. Restaurangens generösa ytor, inte minst den härliga terrassen i västerläge, gör det möjligt för umgänge och mingel från lunch till sen kväll.

Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll och består av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det finns en stor terrass under bar himmel med mer än 100 sittplatser. Välkommen till Stockholms högsta takbar!

Läs mer om oss på https://www.sjostadenskybar.se/

Vi söker

Vi söker dig som har en stor passion och kunskap om cocktails och vin och gillar mötet med människor. Som bartender strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att jobba som en del av ett team, hålla en hög kvalitet och servicenivå även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du kan de klassiska drinkarna och håller dig uppdaterad med de senaste. Du arbetar tillsammans med ett engagerat och härligt gäng som tillsammans levererar utmärkt service och bra stämning.

Erfarenhet

• Tidigare erfarenhet som bartender.
• Goda dryckeskunskaper, öga för detaljer och kassavana.
• Bartenderutbildning är meriterande men erfarenhet och goda referenser räcker långt.
• Erfarenhet från à la carte servering är även det meriterande.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar

• Kvalité och service, i allt du gör.
• Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
• Att tillhöra ett kunnigt, roligt och positiv gäng.

Om oss

Högst upp i Stockholms nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Restaurangen bjuder in till lunch, scenisk middag samt skönt häng i baren eller på terrassen. Maträtterna på menyn utgår från kolgrillen samt rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern. Restaurangens generösa ytor, inte minst den härliga takterrassen i västerläge, gör det möjligt för umgänge och mingel från lunch till sen kväll.

Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll och består av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det finns en stor takterrass under bar himmel med mer än 100 sittplatser. Välkommen till Stockholms högsta takbar!

Läs mer om oss på https://www.sjostadenskybar.se/. Visa mindre

Bartender Scandic Malmen, extra vid behov

Ansök    Apr 2    Scandic Hotels AB    Bartender
Välkommen till Södermalms hjärta! Scandic Malmen är hotellet som är absolut bäst på söder, här myllrar det av härliga butiker, restauranger och ett kulturliv med gäster från hela världen. Hotellets lokaler har ett respektfullt förflutet i musikhistorien med konserter från Imperiet, Depeche Mode & Duran Duran och där känslan fortfarande sitter kvar i väggarna. Malmen har lokalerna där bara fantasin sätter gränser, allt från konferenser, tv-sändning, konser... Visa mer
Välkommen till Södermalms hjärta!

Scandic Malmen är hotellet som är absolut bäst på söder, här myllrar det av härliga butiker, restauranger och ett kulturliv med gäster från hela världen. Hotellets lokaler har ett respektfullt förflutet i musikhistorien med konserter från Imperiet, Depeche Mode & Duran Duran och där känslan fortfarande sitter kvar i väggarna. Malmen har lokalerna där bara fantasin sätter gränser, allt från konferenser, tv-sändning, konserter och större event hör inte till ovanligheterna och där flexibiliteten är vår styrka.

Nu söker vi just dig som vill vara med att skriva vår historia. Så är du grym på att leverera service på allra hösta nivå, driva försäljning och att vara en förebild för dina kollegor? Då tycker vi att du ska ta chansen och åka med på vår resa!

Nu söker vi en bartender till Scandic Malmen

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som bartender agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Du kommer att tillhöra ett grymt team som gör allt för att ge våra gäster en fantastisk hotell- och barupplevelse. Dina arbetsuppgifter är att framställa och servera dryck samt att ge gäster ett positivt bemötande och en god service. I rollen ingår också att arbeta med merförsäljning.

Vem är du?

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i vår bar, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk barupplevelse.

Vi ser gärna att du har en bartenderutbildning i botten och några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper och inställning är det allra viktigaste för oss. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps, på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servitör / Servitris

Ansök    Mar 30    Bishop Scandinavia AB    Bartender
Vi söker en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av servisyrket, främst inom pub. För att lyckas inom The Bishops Arms krävs goda kunskaper inom öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service.Du ska tycka att service är roligt och på daglig basis engagera dig i att stärka vårt varumärke på marknaden. Ett stort egenansvar krävs då ett jobb hos osssträcker sig längre än till gästen på andra sidan baren. Det är lika viktigt att kunna vara sj... Visa mer
Vi söker en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av servisyrket, främst inom pub.
För att lyckas inom The Bishops Arms krävs goda kunskaper inom öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service.Du ska tycka att service är roligt och på daglig basis engagera dig i att stärka vårt varumärke på marknaden.
Ett stort egenansvar krävs då ett jobb hos osssträcker sig längre än till gästen på andra sidan baren. Det är lika viktigt att kunna vara självgående som en lagkamrat för att vi tillsammans ska kunna uppnå det största målet - nöjda gäster som längtar tillbaka
Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att behandla ansökningar löpande.
Deltid, som med tiden kan övergå till heltid
Kväll och helgjobb
Lön, enligt överenskommelse

The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vi finns idag på 41 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en del av Elite Hotels of Sweden.
The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och Single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. Maten är inspirerad från de moderna engelska gastropubarna, där den gamla typiska "pubmaten" ersatts av en mer ambitiös bistroinspirerad meny Visa mindre

Solen i Stockholm söker bartender

Ansök    Mar 26    Cheffle AB    Bartender
SOLEN är en stor och livlig nyöppnad restaurang nere i Slakthusområdet. Vi har ett stort gastronomiskt fokus och lagar mat från hela världen, men störst inspiration från Mexico, Italien och mellanöstern. Avslappnad men professionell servicenivå, stort fokus på vin och cocktails. SOLEN är en del i Adam & Albins restauranggrupp som även innefattar Adam/Albin (1 stjärna GM) och MISSHUMASSHU. Vill du bli en del av restaurang SOLENs framgångsrika team? Jus... Visa mer
SOLEN är en stor och livlig nyöppnad restaurang nere i Slakthusområdet.
Vi har ett stort gastronomiskt fokus och lagar mat från hela världen, men störst inspiration från Mexico, Italien och mellanöstern.
Avslappnad men professionell servicenivå, stort fokus på vin och cocktails.
SOLEN är en del i Adam & Albins restauranggrupp som även innefattar Adam/Albin (1 stjärna GM) och MISSHUMASSHU.


Vill du bli en del av restaurang SOLENs framgångsrika team? Just nu söker vi en entusiastisk bartender med minst 2 års erfarenhet. 

Vi söker dig som är socialt kompetent, van att hantera stora volymer och gillar ett högt tempo.

Du är organiserad och van vid lite större drift. 

Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående.

Om du älskar bartending och vill vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter att leverera gästupplevelser av högsta kvalitet, så kan du vara den vi söker! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av SOLENs framgångssaga.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Bartender sökes

Ansök    Mar 25    Kristineberg Strand AB    Bartender
Hej! Nu söker vi på restaurang Piren förstärkning till vår bar inför den fantastiska sommaren som snart är här. Erfarenhet krävs på minst 2 år. Den vi söker ska kunna hantera många bollar i luften då vår bar innebär att både göra servisens drinkar samt ta beställningar av dryckesgäster i baren. Här hjälps bar och servis åt så det kan hända att du får ta en och annan matbeställning ibland. Anställningen är säsongsanställning med goda chanser för extra arbet... Visa mer
Hej!
Nu söker vi på restaurang Piren förstärkning till vår bar inför den fantastiska sommaren som snart är här.
Erfarenhet krävs på minst 2 år.
Den vi söker ska kunna hantera många bollar i luften då vår bar innebär att både göra servisens drinkar samt ta beställningar av dryckesgäster i baren. Här hjälps bar och servis åt så det kan hända att du får ta en och annan matbeställning ibland.
Anställningen är säsongsanställning med goda chanser för extra arbete efter säsongen.
Kollektivavtal finnes Visa mindre

Bartender till Barrels Burgers & Beer

Ansök    Mar 27    CHINZO CITY AB    Bartender
Barrels Burgers & Beer öppnade våren 2015 i Gamla Stan och finns nu även i City och på Södermalm. Maten består av olika slags burgare med ett brett utbud av öl som kommer ha en central roll i vårt dryckesutbud. Beskrivning av arbetsuppgifter: Nu söker vi en bartender med rätt driv, logistiskt tänkande och noggranna i sitt arbete. Du skall vara serviceinriktad, engagerad, stresstålig, positiv och ansvarsfull. Svenska och engelska i tal och skrift är en fö... Visa mer
Barrels Burgers & Beer öppnade våren 2015 i Gamla Stan och finns nu även i City och på Södermalm. Maten består av olika slags burgare med ett brett utbud av öl som kommer ha en central roll i vårt dryckesutbud.
Beskrivning av arbetsuppgifter: Nu söker vi en bartender med rätt driv, logistiskt tänkande och noggranna i sitt arbete. Du skall vara serviceinriktad, engagerad, stresstålig, positiv och ansvarsfull.


Svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för anställning. Ytterligare språkegenskaper är en fördel. Vad vi kan erbjuda är en rolig, trygg och familjär arbetsplats. skall vara serviceinriktad, engagerad, stresstålig, positiv och ansvarsfull.


Vid ansökan ser vi att du bifogar bild! Visa mindre

Bartender

Ansök    Mar 11    Beirut Bistro AB    Bartender
Om jobbet Beirut bistro är en Libanesisk kök & bar på Hornsbergs Strand i Kungsholmen, Stockholm. Belägen vid bryggan med sjöutsikt och kvällssol. Restaurangen består utav två våningar inomhus och en stor uteservering med uppemot 150 platser under sommaren. Kvalifikationer Stresstålig Minst 2 års erfarenhet inom bar God kännedom om vin och alkohol God kännedom om de grundläggande yrkesreglerna och lagar. Flytande svenska språkkunskaper Vi erbjuder flex... Visa mer
Om jobbet
Beirut bistro är en Libanesisk kök & bar på Hornsbergs Strand i Kungsholmen, Stockholm. Belägen vid bryggan med sjöutsikt och kvällssol.
Restaurangen består utav två våningar inomhus och en stor uteservering med uppemot 150 platser under sommaren.
Kvalifikationer
Stresstålig
Minst 2 års erfarenhet inom bar
God kännedom om vin och alkohol
God kännedom om de grundläggande yrkesreglerna och lagar.
Flytande svenska språkkunskaper

Vi erbjuder flexibilitet gällande tjänstens omfattning, oavsett om du söker extra jobb, deltid, heltid eller bara under sommaren.
Vi tar endast ansökningar på https://beirutbistro.se/jobb-hos-oss/
Varmt välkommen att ansöka. Visa mindre

Bar/Servis till bar på Sveavägen

Ansök    Mar 11    The Well Restaurangdrift AB    Bartender
Crazy Horse är en restaurang & bar med fokus på välsmakande mat och dryck i en varm och avslappnad pub miljö. Vi erbjuder en meny med variation och inspiration från Amerika med grillade hemgjorda burgare, BBQ-grillade kötträtter, sallader, pasta m.m. Baren erbjuder ett trevligt barhäng med brett sortiment av öl och goda drinkar. Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högt tempo, har en positiv inställning och glimten i ögat. Erfarenhet som bartenderutb... Visa mer
Crazy Horse är en restaurang & bar med fokus på välsmakande mat och dryck i en varm och avslappnad pub miljö. Vi erbjuder en meny med variation och inspiration från Amerika med grillade hemgjorda burgare, BBQ-grillade kötträtter, sallader, pasta m.m. Baren erbjuder ett trevligt barhäng med brett sortiment av öl och goda drinkar.
Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högt tempo, har en positiv inställning och glimten i ögat. Erfarenhet som bartenderutbildning, restaurang/bar arbete är meriterande men inget krav för rätt person. Du måste vara ansvarsfull och kunna arbeta både i team och självständigt.
Crazy Horse restaurang & bar söker nu utåtriktad och driven serverings/bar personal. Är du en god team-player, noggrann och vill vara en del av ett glatt och härligt team så är det här arbetsplatsen för dig. Dina arbetsuppgifter är att ta emot gästerna, barservering, kassahantering, hålla rent och snyggt samt ge våra gäster grym service.
Vi har öppet till 03 alla dagar så det krävs att du kan jobba till 03 även vardagar. Visa mindre

Allaround Cocktailbartender sökes till Lokalbistro på kungsholmen

Ansök    Mar 13    HanKan Driva AB    Bartender
Vi söker en ny kollega till vår mysiga cocktailbar. tjänsten kommer att vara på heltid mellan tisdagar-lördagar där man jobbar både inom bar, servis och enklare kök. Vi söker dig som är en flexibel erfaren krogis, du skall ha haft minst 3 års dokumenterad erfarenhet i minst 2 av 3 områden utav Bar, kök och servering, du ska vara sugen på att prova och utveckla nya ideer och ha glad positiv personlighet. Vi erbjuder en skön personlig arbetsplats där du komm... Visa mer
Vi söker en ny kollega till vår mysiga cocktailbar.
tjänsten kommer att vara på heltid mellan tisdagar-lördagar där man jobbar både inom bar, servis och enklare kök.
Vi söker dig som är en flexibel erfaren krogis, du skall ha haft minst 3 års dokumenterad erfarenhet i minst 2 av 3 områden utav Bar, kök och servering, du ska vara sugen på att prova och utveckla nya ideer och ha glad positiv personlighet.
Vi erbjuder en skön personlig arbetsplats där du kommer att kunna vara med och utveckla våran koncept
känner du att du är rätt person för jobbet så maila oss med ett personligt brev och CV.
Tjänsten är tillgänglig från April och Annonsen är uppe så länge tjänsten är tillgänlig Visa mindre

Bartender Deltid

Ansök    Mar 5    Kungsbron Hotell AB    Bartender
Thon Partner Hotel Kungsbron är perfekt beläget i centrala Stockholm. Vi finns i det nya och miljövänliga Kungsbrohuset - ett stenkast ifrån centralstationen - och erbjuder ett prisvärt boende utan att kompromissa med bekvämlighet eller kvalitet. Vi har 151 rum och en konferensavdelning. Vi söker nu en bartender till vår lobbybar "Minibaren" med tillträde omgående och som kan arbeta minst 50% - både helg och vardagspass under kvällstid. Vi håller just nu a... Visa mer
Thon Partner Hotel Kungsbron är perfekt beläget i centrala Stockholm. Vi finns i det nya och miljövänliga Kungsbrohuset - ett stenkast ifrån centralstationen - och erbjuder ett prisvärt boende utan att kompromissa med bekvämlighet eller kvalitet. Vi har 151 rum och en konferensavdelning.
Vi söker nu en bartender till vår lobbybar "Minibaren" med tillträde omgående och som kan arbeta minst 50% - både helg och vardagspass under kvällstid.
Vi håller just nu att utveckla vår bar så tillfälle finns att tillsammans med f&b manager att ta vår bar till en ny nivå!
Vi letar därför efter en person med ett positivt förhållningssätt, en vilja att lära sig, utvecklas och ta ansvar för att allt ska fungera på rätt sätt. Vi lägger stor vikt vid att hitta medarbetare med rätt inställning och attityd.
Du ska kunna tala svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av arbete i bar är en merit.
Känner du att det är dig vi söker - skicka in din ansökan via email till jobb@kungsbronhotell.se och berätta varför! Märk din ansökan med ämnesraden "bartender". Vi kommer påbörja urvalsprocessen på en gång och det är en extra merit om du kan börja omgående. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar eller frågor angående tjänsten via telefon. Visa mindre

Bar och Serveringspersonal

Ansök    Mar 4    Ira & Tur AB    Bartender
Resturang El Cielo, på Fleminggatan / Kungsholmen söker servering och bar personal. El Cielo, är en sydamerikansk restaurang som har varit etablerad sedan 2014. Vi serverar olika Tapas, Kött och flertal olika burgare från kontinenten. Restaurangen har ca 70 platser inne och ca 120 sittplatser på terassen. Vi söker flera självsäkra, duktiga personer till vår glada team. Det är viktigt att Ni/du som söker kan tala Svenska eller Engelska. Pratar du Spanska är... Visa mer
Resturang El Cielo, på Fleminggatan / Kungsholmen söker servering och bar personal.
El Cielo, är en sydamerikansk restaurang som har varit etablerad sedan 2014. Vi serverar olika Tapas, Kött och flertal olika burgare från kontinenten.
Restaurangen har ca 70 platser inne och ca 120 sittplatser på terassen.
Vi söker flera självsäkra, duktiga personer till vår glada team.
Det är viktigt att Ni/du som söker kan tala Svenska eller Engelska.
Pratar du Spanska är ett plus men du ska fortfarande kunna Svenska eller engelska.
Du som söker ska vara stresstålig, gillar samarbete och kan ta emot kritik.
Tjänsten är heltid - vi söker även folk som vill jobba endast på helger. efter schema, arbetstiden är mellan 16.00 och 24.00
Alla sökande;
Bifoga bild på er ansökan
För information och intervju kontakta oss på:
Mejl: info@elcielo.se
Mobil: 0736708428


Gärna; kort beskrivning på dig, löneanspråk och bild Visa mindre

Bartender / Servitris sökes till Big Ben Pub & Restaurang

Ansök    Mar 7    Restaurang M & i AB    Bartender
Big Ben ligger på Södermalm som är en mycket populär krog som har funnits i 30år. Vi bedriver både lunch och kvällsverksamhet med Live, DJ och Stand-up show Vi söker dig som: -Bartenders erfarenhet -har flerårig erfarenhet av bord servering -stresstålig -är glad positiv och utåtriktad -tycker om att arbeta i ett team Vi söker en Bartender/Servitris som behärskar service yrket på ett professionellt sätt. Du som söker bör ha minst 3 års erfarenhet samt vara ... Visa mer
Big Ben ligger på Södermalm som är en mycket populär krog som har funnits i 30år.
Vi bedriver både lunch och kvällsverksamhet med Live, DJ och Stand-up show Vi söker dig som:
-Bartenders erfarenhet
-har flerårig erfarenhet av bord servering
-stresstålig
-är glad positiv och utåtriktad
-tycker om att arbeta i ett team Vi söker en Bartender/Servitris som behärskar service yrket på ett professionellt sätt.
Du som söker bör ha minst 3 års erfarenhet samt vara positiv, ansvarsfull i din yrkesroll och tycka om att arbeta i ett högt tempo.
Du ska vara social med gästen i focus, ha kunskap om diverse drycker och bord servering.


Intresserad ? Hör gärna av dig via mail info@bigben.nu med CV samt referenser. Visa mindre

Bartender till Himlen

Ansök    Mar 4    Sjöstadsgruppen AB    Bartender
Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna. Läs me... Visa mer
Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna.

Läs mer om oss på https://www.restauranghimlen.se/

Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna.

Läs mer om oss på https://www.restauranghimlen.se/.

Vi söker

Vi söker dig som har en stor passion och kunskap om cocktails och vin och gillar mötet med människor. Som bartender strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att jobba som en del av ett team, hålla en hög kvalitet och servicenivå även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du kan de klassiska drinkarna och håller dig uppdaterad med de senaste. Du arbetar tillsammans med ett engagerat och härligt gäng som tillsammans levererar utmärkt service och bra stämning.

Erfarenhet

• Tidigare erfarenhet som bartender.
• Goda dryckeskunskaper, öga för detaljer och kassavana.
• Bartenderutbildning är meriterande men erfarenhet och goda referenser räcker långt.
• Erfarenhet från à la carte servering är även det meriterande.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar

• Kvalité och service, i allt du gör.
• Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
• Att tillhöra ett kunnigt, roligt och positiv gäng.

Vi erbjuder

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad. Visa mindre

Bar/serviceperson med dryckesintresse

Ulfsunda Slotts vinbar söker social och glad bar/serviceperson med dryckesintresse Gillar du champagne, god mat och att bjuda på det lilla extra? Är du den sociala och glada person vi söker för att bemanna vår slottsbar två-tre kvällar per vecka? På Ulfsunda slott öppnar vi nu en social plats där arbetsplatsen inte är bakom en bardisk utan i våra historiska miljöer, bland öppna spisar och glada gäster. Att arbeta i vår barmiljö på Ulfsunda Slott innebär ... Visa mer
Ulfsunda Slotts vinbar söker social och glad bar/serviceperson med dryckesintresse

Gillar du champagne, god mat och att bjuda på det lilla extra? Är du den sociala och glada person vi söker för att bemanna vår slottsbar två-tre kvällar per vecka? På Ulfsunda slott öppnar vi nu en social plats där arbetsplatsen inte är bakom en bardisk utan i våra historiska miljöer, bland öppna spisar och glada gäster.

Att arbeta i vår barmiljö på Ulfsunda Slott innebär att man håller sig à jour med säsongens vin- & champagnelista som ständigt förändras och förädlas. Sen gäller det att man också har bra koll på avec och drinkar där det finns ett litet men fint utbud tillgängligt i barmenyn.

Som anställd förutsätts det att du är ansvarsfull, engagerad och gillar ditt jobb. Du kommer bli påläst kring slottets historia och gillar och att prata med våra konferens eller weekend-gäster om dryck och historia. Vi ser verkligen fram emot att träffa dig.

Tjänsten är till att börja med på 50% men möjlighet till högre sysselsättningsgrad finns framåt.

Bara 15 minuter från city och 3 minuter från Bromma flygplats hittar du oss, omgiven av en vacker trädgård och med Mälarens vatten i periferin. Ett modernt slott i tidlös design med 54 unikt inredda hotellrum, 10 exklusiva mötesrum och en restaurang med höga gastronomiska ambitioner. I vinkällaren trängs årgångsviner med champagne. Hos oss är också våra fyrbenta vänner välkomna.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Extra Bartender sökes!

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du e... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Strawberry Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Vill du jobba på ett av Sveriges största hotell i ett område där det aldrig blir vardag?

På Quality Hotel Globe blir du garanterat aldrig uttråkad!

Här varvas konserter på fyra arenor med fotbolls/hockeymatcher, konferenser i alla storlekar och stora mästerskap på is i Aviici Arena. Arbetsglädje, högt tempo och flexibilitet kännetecknar vår verksamhet.

Du rapporterar till Bar & Restaurant Manager och din huvudsakliga arbetsplats är i baren men arbete på större banketter och i restaurangen kan även förekomma.

Jobbet

• Ge våra gäster världens bästa service!
• Arbeta främst kvällar och helger
• Tjänsten är extra vid behov med tillträde enligt överenskommelse

Talangen

• Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
• Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i bar samt med coctails
• Du är en lagspelare
• Du är utåtriktad ,sprider energi och bjuder på dig själv.
• Du har mycket energi, mod, begeistring och ett smittande leende

Vi har självklart kollektivavtal.

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Vad väntar du på?! Visa mindre

Bartender Deltid

Nu söker vi förstärkning av bartenders till vår verksamhet. Arbetet är främst kvällar & helger när vi har som mest att göra. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i bar eller är en duktig, snabblärd nyexaminerad bartender. Vi har en bred drinkmeny med flera olika ölsorter, viner, drinkar, cocktails & mycket mer. Kolla in vår hemsida för mer info. Vi ser att du: Har en social personlighet och känsla för service samt ger en personlig service och reko... Visa mer
Nu söker vi förstärkning av bartenders till vår verksamhet. Arbetet är främst kvällar & helger när vi har som mest att göra.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i bar eller är en duktig, snabblärd nyexaminerad bartender. Vi har en bred drinkmeny med flera olika ölsorter, viner, drinkar, cocktails & mycket mer. Kolla in vår hemsida för mer info.
Vi ser att du:
Har en social personlighet och känsla för service samt ger en personlig service och rekommendationer till gäster
Bidrar till merförsäljning
Är ansvarsfull och ser till att lagar och riktlinjer följs
Kan hantera stress och jobba i högt tempo
Är initiativrik och självgående samt kan jobba i team
Har en bra inställning till arbetet och värdesätter arbetsmoral

Som bartender serverar du dryck till serveringspersonal via "bongsystem" samt tar barbeställningar direkt från gäster. I rollen som bartender ingår även att förbereda inför varje dag/kväll, att man håller ordning i baren, städar och följer rutiner.
Vi erbjuder en fartfylld, rolig och utvecklande arbetsplats.
Om oss:
Retro Bar & Restaurang är belägen i centrala Stockholm. Här ska vänner, bekanta, familjer & kollegor kunna slappna av till god mat & dryck i en trevlig miljö.
Vi visar mycket sport, har en populär after work & och är en given plats för många som vill avnjuta en god middag, kall bira eller fräscha drinkar i baren.
Vi brinner för att överträffa våra gästers förväntningar, därför tror vi att du som söker jobb hos oss känner likadant. Är du framåt, noggrann, kan jobba både i team och självständigt så är det här arbetsplatsen för dig.
Välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsens sista publiceringsdatum. Visa mindre

Bartender

Vi behöver en bartender, som trevlig, duktig , kan prata engelska , som kan också servera vid behov Visa mer
Vi behöver en bartender, som trevlig, duktig , kan prata engelska , som kan också servera vid behov Visa mindre

Bartender till PangPang i Hornstull

Ansök    Mar 1    Pangpang Brewery AB    Bartender
PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest. Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären! Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten! Visa mer
PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest.
Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären!
Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten! Visa mindre

Bartender till Ellery Beach House

Ansök    Feb 27    ESS Hotel Group AB    Bartender
Ellery Beach House har snabbt blivit en tillflyktsort för den kosmopolitiska gästen som har koll på balansen mellan puls och avkoppling. Vår barscen fortsätter utecklas och vi letar nu efter härliga bartenders som vill skapa minnesvärda gästupplevelser tillsammans med oss. Hos oss finns flera barer, både klassiska cocktailbaren Bally Bar i vår lobby men även den mer färgglada Coco Bar i vår Pool Club med hög puls i livlig miljö, samt vår bartruck på vår C... Visa mer
Ellery Beach House har snabbt blivit en tillflyktsort för den kosmopolitiska gästen som har koll på balansen mellan puls och avkoppling.

Vår barscen fortsätter utecklas och vi letar nu efter härliga bartenders som vill skapa minnesvärda gästupplevelser tillsammans med oss. Hos oss finns flera barer, både klassiska cocktailbaren Bally Bar i vår lobby men även den mer färgglada Coco Bar i vår Pool Club med hög puls i livlig miljö, samt vår bartruck på vår Courtyard.

Vem är du?
Du har en naturlig gåva för att blanda till den perfekta drinken, har kreativa idéer och sätter alltid gästen i fokus. Du ska helst ha flerårig branschvana inom bartenderyrket och ha en stor passion för dryck i allt från öl, vin, sprit, cocktails och kaffe.

Som person är du en glädjespridare, en person man vill hänga med. Och nu menar vi inte bara kollegorna, utan även gästerna. Du har det där "little something", som man inte kan sätta fingret på, men man bara måste få mer av dig och din härliga energi. Vi letar inte efter några lone rangers, utan efter dig som vill bli en del av ett starkt team med det gemensamma tänket att vi gör det här tillsammans. Du är positiv, lyhörd och framför allt engagerad för gästernas behov och önskemål. Och du ser charmen i varierande arbetstider då du kommer jobba både dag, kväll och helger.

Är du rätt personen? Yes, vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Anställningsform: Deltid & heltid
Tillträde och lön: Enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 12/3 Visa mindre

Bar och service

Ansök    Feb 27    Maroth Restaurang AB    Bartender
Beskrivning: Vi letar efter en engagerad bartender och service personal till Södermals mest charmiga tapasrestaurang, någon som delar vår passion för mat, dryck och att skapa minnesvärda gästupplevelser! Vi letar efter dig som har minst två års erfarenhet av arbete som bartender och servitör i restaurang- eller barbranschen, samt goda kassavana. Du bör ha en gymnasieutbildning, vara flytande i svenska (både tal och skrift) och ha goda kunskaper i engels... Visa mer
Beskrivning:
Vi letar efter en engagerad bartender och service personal till Södermals mest charmiga tapasrestaurang, någon som delar vår passion för mat, dryck och att skapa minnesvärda gästupplevelser!


Vi letar efter dig som har minst två års erfarenhet av arbete som bartender och servitör i restaurang- eller barbranschen, samt goda kassavana. Du bör ha en gymnasieutbildning, vara flytande i svenska (både tal och skrift) och ha goda kunskaper i engelska.


Vi välkomnar dig som är flexibel, har öppet sinne och är lyhörd för din omgivning. Du trivs med att skapa starka relationer och att arbeta effektivt som en del av ett team. Din passion för yrket är tydlig, och du prioriterar alltid gästernas upplevelse.


Personlighetsmässigt är du glad, positiv och social samtidigt som du är noggrann, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är målinriktad och engagerad i att bidra till verksamhetens framgång.


Dina arbetsuppgifter inkluderar att vara huvudansvarig för serveringen i våra barer, där du skapar och serverar drycker efter gästernas önskemål för att ge dem en fantastisk upplevelse genom en vänlig och professionell service. Vid behov stöttar du även i andra delar av restaurangen såsom servis, aktiviteter och disk.


Du kommer att samarbeta nära med övrig personal inklusive servitörer, andra bartenders, baransvarig, restaurangchef och platschef för att skapa en trivsam och framgångsrik miljö i våra barer och kontinuerligt driva deras utveckling framåt
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bartender till pub i Vasastan

Ansök    Feb 28    The Flying Horse AB    Bartender
The Flying Horse på Odengatan 44 slog upp portarna i Mars 2010 och blev snabbt en självklar del av Vasastan. En brittisk pub med välsmakande inslag av klassiska rätter. Här avnjuter våra gäster god mat & dryck i en trevlig och avslappnad pubmiljö. Flying Horse är även en populär sportbar, vi samtliga matcher i Champions League, Fotbolls EM, Fotbolls VM, Premier League, La Liga & Allsvenskan. Vi söker dig som som älskar att jobba i pubmiljö och har en posit... Visa mer
The Flying Horse på Odengatan 44 slog upp portarna i Mars 2010 och blev snabbt en självklar del av Vasastan. En brittisk pub med välsmakande inslag av klassiska rätter. Här avnjuter våra gäster god mat & dryck i en trevlig och avslappnad pubmiljö. Flying Horse är även en populär sportbar, vi samtliga matcher i Champions League, Fotbolls EM, Fotbolls VM, Premier League, La Liga & Allsvenskan.
Vi söker dig som som älskar att jobba i pubmiljö och har en positiv inställning. Är du ambitiös, social, noggrann och brinner för service är det här arbetsplatsen för dig. Vi på The Flying Horse vill alltid överträffa våra gästers förväntningar, därför tror vi att du som söker jobb hos oss känner likadant.
Nu söker vi förstärkning av bartenders på deltid, främst fre-lördagar. Du behöver vara flexibel och ha viljan att jobba kvällar och helger. Tjänsten finns tillgänglig omgående och kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Dina arbetsuppgifter är främst att servera dryck till gäster över bardisken samt till serveringspersonal via bongsystem, även viss servering kan förekomma i tjänsten så att jobba i ett team ska inte vara något problem. Vi har ett brett utbud av öl & whiskey, samt klassiska cocktails så vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba bakom baren och ett genuint intresse.
Våra öppettider är: sön-tors 13-01, fre-lör 13-03 Visa mindre

Retro Bar & Restaurang på Hornsgatan söker Bar/Serveringspersonal! Heltid!

Ansök    Feb 23    Södermalm Event AB    Bartender
Vi söker dig som vill arbeta i en trevlig och social arbetsplats där gästen sätts i fokus! Du ska ta emot gäster, servera och göra besöket till en fantastisk upplevelse! Sportintresse är ett plus! Du gillar att utmana dig själv och eftersträvar personlig utveckling. Tjänsten är på heltid och avser Kvällar/helger Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta i en trevlig och social arbetsplats där gästen sätts i fokus!
Du ska ta emot gäster, servera och göra besöket till en fantastisk upplevelse!
Sportintresse är ett plus!
Du gillar att utmana dig själv och eftersträvar personlig utveckling.
Tjänsten är på heltid och avser Kvällar/helger Visa mindre

Bartender - cocktailbar

Ansök    Feb 21    Lydmar Hotel AB    Bartender
Lydmar Hotel är ett lifestylehotel med 46 rum och Matsal med 60 platser Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen. Hit kommer du för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren. Lydmar är inte minst känt som en av stans mest hängvänliga hotellrestauranger, inredd som en kombo av bibliotek ... Visa mer
Lydmar Hotel är ett lifestylehotel med 46 rum och Matsal med 60 platser
Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen. Hit kommer du för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren.
Lydmar är inte minst känt som en av stans mest hängvänliga hotellrestauranger, inredd som en kombo av bibliotek och vardagsrum. Restaurangen kantas av mjuka läderfåtöljer och bokhyllor fyllda med böcker och spel för den som vill sysselsätta sig efter middagen. Här serveras allt från frukost till middag med såväl franska som amerikanska influenser på menyn, bland annat fransk råbiff och cheeseburgare. På lördagar och söndagar erbjuds brunch, eller Comfort Brunch som vi kallar det. I baren hittar du cocktails med inriktning på hantverket, och kommer du sent kan du alltid beställa nattamat från à la carte-menyn www.lydmar.com
Vi söker dej som har ett positivt och trevligt sätt, har arbetat som cocktailbarmästare med tidigare vana från à la carte restaurang / bar och som gillar att ta hand om och serva gäster. Du är stresstålig och noggrann och flexibel. Viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp i ett bitvis högt tempo.
Vara delaktig i alla förekommande uppgifter under lunch och middag o ta hand om våra gäster, servering o försäljning av drinkar, preppa baren samt allt vad som tillhör att arbeta i en bar med höga ambitioner. Vid lugnare perioder / pass har du även egna bord i Matsalen med matgäster som du tar hand om. Allmän dryckeskunskap och barkunskaper i synnerhet är meriterande.
Vi söker en bartender för fast anställning 75% rullande schema för kvällar, helger och röda dagar. Vår bar är öppen 365 dagar om året.
#jobbjustnu Visa mindre

Bartender

Ansök    Feb 26    Beirut Bistro AB    Bartender
Om jobbet Beirut bistro är en libanesisk kök & bar i Hornsbergsstrand , Stockholm belägen vid bryggan med sjöutsikt restaurangen består utav 2 våningar inomhus och under sommartiderna maj -sep så har vi även en av Sthlm bästa uteserveringen. Är du en person som strävar efter att leverera en förstklassig service och har en passion för och drinkar , cocktail , vin och öl Om du dessutom har hög arbetsmoral så är detta ett tillfälle du inte vill missa! Vi på ... Visa mer
Om jobbet
Beirut bistro är en libanesisk kök & bar i Hornsbergsstrand , Stockholm belägen vid bryggan med sjöutsikt restaurangen består utav 2 våningar inomhus och under sommartiderna maj -sep så har vi även en av Sthlm bästa uteserveringen.
Är du en person som strävar efter att leverera en förstklassig service och har en passion för och drinkar , cocktail , vin och öl Om du dessutom har hög arbetsmoral så är detta ett tillfälle du inte vill missa! Vi på Beirut Bistro söker just nu efter en engagerad medarbetare som vill vara en del av vårt team.
Kvalifikationer
Stresstålig och kan prestera under högt tryck
Minst 2 års erfarenhet inom bartender
God kännedom om vin och alkohol
God kännedom om de grundläggande yrkesreglerna och lagar.
Flytande svenska språkkunskaper

Vi erbjuder flexibilitet gällande tjänstens omfattning, oavsett om du söker extra jobb, deltid eller heltid.
Tveka inte att ansöka idag på https://beirutbistro.se/jobb-hos-oss/ och bli en del av vårt fantastiska team på Beirut Bistro Visa mindre

Bartender sökes omgående

Ansök    Feb 20    Ylias Bistro AB    Bartender
Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Du som söker: har tidigare barvana kan prestera i en miljö med högt tempo... Visa mer
Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.


Du som söker:
har tidigare barvana
kan prestera i en miljö med högt tempo
är snabb, noggrann och effektiv
förstår vikten av att ge personlig service
är bra på att säkerställa kvalitet
sprider positiv energi omkring dig
alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjdOm du söker efter ett jobb med rolig arbetsplats, fantastiska kollegor och bra gäster däribland många stammisar tveka inte att söka då vi rekryterar omgående.


Skicka in fullständig cv, personligt brev och bild till: ilyas_ozne@hotmail.com Visa mindre

Bartender

Ansök    Feb 14    Cou AB    Bartender
Resturang COUP DÈTAT kommer att driva kulinariska gränser och menyn består av Far Eastern Cuisine med västerländska smaker och influenser. Persika & Franska smaker som är snyggt sammanflätade av stjärnkocken Erik Videgård för att spetsa en nyvågs Persisk mat. Den omfattande vin & Champagne- listan kompletterar maten med ett brett urval av både världsberömda namn och ovanliga fynd, och vi är stolta över att ha ett unikt och experimentellt cocktailval.. Vår ... Visa mer
Resturang COUP DÈTAT kommer att driva kulinariska gränser och menyn består av Far Eastern Cuisine med västerländska smaker och influenser. Persika & Franska smaker som är snyggt sammanflätade av stjärnkocken Erik Videgård för att spetsa en nyvågs Persisk mat.
Den omfattande vin & Champagne- listan kompletterar maten med ett brett urval av både världsberömda namn och ovanliga fynd, och vi är stolta över att ha ett unikt och experimentellt cocktailval..
Vår chambre séparée kommer att inspireras av den franska stilen där våra gäster kan luta sig tillbaka och njuta av den kulinariska upplevelsen. En kväll på COUP DÈTAT är mer än perfekt utförda rätter, service och drycker, men också fylld med engagerande möten.Vi vill skapa en festlig atmosfär och har valt att ta en ny vändning vid det första mötet med våra gäster och under middagsupplevelsen
Är du serviceinriktad och sätter gästerna i fokus, har du hög arbetsmoral och fungerar bra i grupp samt ett stort intresse för mat och dryck?
Då är du varmt välkommen söka tjänsten på COUP DÈTAT
Restaurangen slår upp portarna i Januari och har bara kvällsöppet.
Kvalifikationer
Dina arbetsuppgifter som bartender innebär att:
- Traditionellt arbete som bartender, av hög kvalitet.
- Ge personlig service och rekommendationer.
- Bidra till merförsäljning. - Bordsservering
- Se till att lagar och riktlinjer följs.
- Arbeta med kassahantering. - Coacha praktikanter och nya kollegor.
-Stresstålig och kan prestera under mycket högt tryck.
-Minst 2 års erfarenhet inom yrket
-Är passionerad och intresserad av yrket
Vad bjuder vi
-kontinuerlig mat och vinprovning
-Ett härligt team med " vi känsla"
-En utvecklande och social arbetsplats
Vi tar endast emot skriftliga ansökningar .
Ej på TELEFON
Lycka till !! Visa mindre

Bartender - cocktailbar

Ansök    Feb 20    Lydmar Hotel AB    Bartender
Lydmar Hotel är ett lifestylehotel med 46 rum och Matsal med 60 platser Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen. Hit kommer du för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren. Lydmar är inte minst känt som en av stans mest hängvänliga hotellrestauranger, inredd som en kombo av bibliotek ... Visa mer
Lydmar Hotel är ett lifestylehotel med 46 rum och Matsal med 60 platser
Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen. Hit kommer du för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren.
Lydmar är inte minst känt som en av stans mest hängvänliga hotellrestauranger, inredd som en kombo av bibliotek och vardagsrum. Restaurangen kantas av mjuka läderfåtöljer och bokhyllor fyllda med böcker och spel för den som vill sysselsätta sig efter middagen. Här serveras allt från frukost till middag med såväl franska som amerikanska influenser på menyn, bland annat fransk råbiff och cheeseburgare. På lördagar och söndagar erbjuds brunch, eller Comfort Brunch som vi kallar det. I baren hittar du cocktails med inriktning på hantverket, och kommer du sent kan du alltid beställa nattamat från à la carte-menyn www.lydmar.com
Vi söker dej som har ett positivt och trevligt sätt, har arbetat som cocktailbarmästare med tidigare vana från à la carte restaurang / bar och som gillar att ta hand om och serva gäster. Du är stresstålig och noggrann och flexibel. Viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp i ett bitvis högt tempo.
Vara delaktig i alla förekommande uppgifter under lunch och middag o ta hand om våra gäster, servering o försäljning av drinkar, preppa baren samt allt vad som tillhör att arbeta i en bar med höga ambitioner. Vid lugnare perioder / pass har du även egna bord i Matsalen med matgäster som du tar hand om. Allmän dryckeskunskap och barkunskaper i synnerhet är meriterande.
Vi söker en bartender för fast anställning 75% rullande schema för kvällar, helger och röda dagar. Vår bar är öppen 365 dagar om året.
#jobbjustnu Visa mindre

SOMMARSÄSONG Bartender

Ansök    Feb 12    Sjöstadsgruppen AB    Bartender
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. V... Visa mer
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/

En sommar på Restaurang Göteborg!

Bli en del av vårt härliga gäng på Restaurang Göteborg, Hammarby sjöstads egen kvarterskrog! Längs med Sickla kanal erbjuder vi våra gäster en meny med stor igenkänningsfaktor med ett extra gott öga till fisk och skaldjur. Vårt största fokus är kvalitet och att leverera bästa service. Till vår hjälp har vi Tareq Taylor som hela koncernens matinspiratör som under året kommer att göra både signaturmenyer och temadagar.

Vi söker

Vi söker dig som har en stor passion och kunskap om cocktails och vin och gillar mötet med människor. Som bartender strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att jobba som en del av ett team, hålla en hög kvalitet och servicenivå även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du kan de klassiska drinkarna och håller dig uppdaterad med de senaste. Du arbetar tillsammans med ett engagerat och härligt gäng som tillsammans levererar utmärkt service och bra stämning.

Erfarenhet

• Tidigare erfarenhet som bartender.
• Goda dryckeskunskaper, öga för detaljer och kassavana.
• Bartenderutbildning är meriterande men erfarenhet och goda referenser räcker långt.
• Erfarenhet från à la carte servering är även det meriterande.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar

• Kvalité och service, i allt du gör.
• Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
• Att tillhöra ett kunnigt, roligt och positiv gäng.

Vi erbjuder

Vi har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.

Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/. Visa mindre

Bartender till PangPang i Hornstull

Ansök    Feb 9    Pangpang Brewery AB    Bartender
PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest. Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären! Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten! Visa mer
PangPang Festaurang är en liten gastronomisk lekplats som ofta spårar ur till fullskalig fest.
Grunden i konceptet kommer från vår öl och vårt bryggeri, men kärleken till höga smaker, design, och underhållning genomsyrar hela menyn såväl som servicen och atmosfären!
Nu letar vi efter en till ambitiös person med bra tryck i personligheten! Visa mindre

The Auld Dub söker nya bartender

Ansök    Feb 4    The Auld Dub AB    Bartender
The Auld Dub är den äldsta etablerade Irländska puben i Sverige. Sedan start har pubens fokus varit på autentisk irländsk mat och levande musik i en trivsam, välkomnande miljö där vi visar alla stora sport evenemang på våra TV- skärmar och våran storbildsskärm. Varje helg har vi levande musik på vår egen scen med ett urval av de bästa musikerna som garanterar att våra gäster får en härlig kväll! Arbetsuppgifter Som bartender har du den viktigaste kontakten... Visa mer
The Auld Dub är den äldsta etablerade Irländska puben i Sverige. Sedan start har pubens fokus varit på autentisk irländsk mat och levande musik i en trivsam, välkomnande miljö där vi visar alla stora sport evenemang på våra TV- skärmar och våran storbildsskärm. Varje helg har vi levande musik på vår egen scen med ett urval av de bästa musikerna som garanterar att våra gäster får en härlig kväll!
Arbetsuppgifter
Som bartender har du den viktigaste kontakten med våra gäster därför söker vi dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team.
Vi söker dig som
Vi söker personer som är minst 20 år, talar flytande engelska och svenska, för en anställning på deltid/heltid med varierande arbetstider, även kvällar och helger förekommer.
Du ska tycka om att arbeta i grupp, gilla högt tempo och kan ta eget ansvar.
Eftersom att vi är ett växande bolag med flera restauranger är utvecklingsmöjligheterna stora för den som tycker om att ta ansvar och utvecklas!
Tidigare erfarenhet från Restaurang och eller serviceyrken är starkt meriterande. Visa mindre

Bartender/servispersonal

Ansök    Feb 1    Ylias Bistro AB    Bartender
Vi är en litet bistro beläget i mitten av Medborgarplatsen där vi har nära kontakt med våra gäster och fin stämning som får många gäster att komma tillbaka. Hos oss jobbar du i ett familjeföretag där vi lägger stor vikt på bra service. Vi är ett litet starkt team som jobbar och just nu söker vi en medarbetare som kan jobba i baren och med servering. Vi söker efter dig som har kunskap och erfarenhet i baren främst men som kan vara flexibel och hoppa in ... Visa mer
Vi är en litet bistro beläget i mitten av Medborgarplatsen där vi har nära kontakt med våra gäster och fin stämning som får många gäster att komma tillbaka.
Hos oss jobbar du i ett familjeföretag där vi lägger stor vikt på bra service. Vi är ett litet starkt team som jobbar och just nu söker vi en medarbetare som kan jobba i baren och med servering.


Vi söker efter dig som har kunskap och erfarenhet i baren främst men som kan vara flexibel och hoppa in där det behövs exempelvis servis, disk mm.


Då vi är fler killar än tjejer ser vi positivt på kvinnliga arbetssökande men alla ansökningar tas emot och vi utgår främst från färdigheterna för jobbet.


Om jobbet:
* Du är minst 21 år gammal
* Du har erfarenhet inom bar/servis
* Du kan vara flexibel
* Du är ute efter längre anställning då vi vill ha stabil personal
* Du kan jobba sena kvällar och helger (ca. 5 dagar i veckan)
* Du kan börja så snart som möjligt
* Lön enligt överenskommelse


Vi tar emot ansökningar endast genom Mail och vill helst inte ha spontanbesök då vi vill kunna ta emot dig på bra sätt och detta funkar ej vill fullsatt restaurang exempelvis.


Om du känner att du är rätta personen hör gärna av dig snarast för att boka intervju.


Skicka in full cv, personligt brev och bild till


ilyas_ozne@hotmail.com Visa mindre

Bartender till pub i Vasastan

Ansök    Jan 30    The Flying Horse AB    Bartender
The Flying Horse på Odengatan 44 slog upp portarna i Mars 2010 och blev snabbt en självklar del av Vasastan. En brittisk pub med välsmakande inslag av klassiska rätter. Här avnjuter våra gäster god mat & dryck i en trevlig och avslappnad pubmiljö. Flying Horse är även en populär sportbar, vi samtliga matcher i Champions League, Fotbolls EM, Fotbolls VM, Premier League, La Liga & Allsvenskan. Vi söker dig som som älskar att jobba i pubmiljö och har en posit... Visa mer
The Flying Horse på Odengatan 44 slog upp portarna i Mars 2010 och blev snabbt en självklar del av Vasastan. En brittisk pub med välsmakande inslag av klassiska rätter. Här avnjuter våra gäster god mat & dryck i en trevlig och avslappnad pubmiljö. Flying Horse är även en populär sportbar, vi samtliga matcher i Champions League, Fotbolls EM, Fotbolls VM, Premier League, La Liga & Allsvenskan.
Vi söker dig som som älskar att jobba i pubmiljö och har en positiv inställning. Är du ambitiös, social, noggrann och brinner för service är det här arbetsplatsen för dig. Vi på The Flying Horse vill alltid överträffa våra gästers förväntningar, därför tror vi att du som söker jobb hos oss känner likadant.
Nu söker vi förstärkning av bartenders på deltid, främst fre-lördagar. Du behöver vara flexibel och ha viljan att jobba kvällar och helger. Tjänsten finns tillgänglig omgående och kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Dina arbetsuppgifter är främst att servera dryck till gäster över bardisken samt till serveringspersonal via bongsystem, även viss servering kan förekomma i tjänsten så att jobba i ett team ska inte vara något problem. Vi har ett brett utbud av öl & whiskey, samt klassiska cocktails så vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba bakom baren och ett genuint intresse.
Våra öppettider är: sön-tors 13-01, fre-lör 13-03 Visa mindre

Service/Bartender

Ansök    Feb 1    Motwalls AB    Bartender
Söker bartender med serveringsvana jobb från 1 mars ledigt. Du ska ha fyllt 20år och ha arbetat inom bar tidigare. Visa mer
Söker bartender med serveringsvana jobb från 1 mars ledigt. Du ska ha fyllt 20år och ha arbetat inom bar tidigare. Visa mindre

Bartender till Barrels Burgers & Beer

Ansök    Jan 17    CHINZO CITY AB    Bartender
Barrels Burgers & Beer öppnade våren 2015 i Gamla Stan och finns nu även i City och på Södermalm. Maten består av olika slags burgare med ett brett utbud av öl som kommer ha en central roll i vårt dryckesutbud. Beskrivning av arbetsuppgifter: Nu söker vi en bartender med rätt driv, logistiskt tänkande och noggranna i sitt arbete. Du skall vara serviceinriktad, engagerad, stresstålig, positiv och ansvarsfull. Svenska och engelska i tal och skrift är en fö... Visa mer
Barrels Burgers & Beer öppnade våren 2015 i Gamla Stan och finns nu även i City och på Södermalm. Maten består av olika slags burgare med ett brett utbud av öl som kommer ha en central roll i vårt dryckesutbud.
Beskrivning av arbetsuppgifter: Nu söker vi en bartender med rätt driv, logistiskt tänkande och noggranna i sitt arbete. Du skall vara serviceinriktad, engagerad, stresstålig, positiv och ansvarsfull.


Svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för anställning. Ytterligare språkegenskaper är en fördel. Vad vi kan erbjuda är en rolig, trygg och familjär arbetsplats. skall vara serviceinriktad, engagerad, stresstålig, positiv och ansvarsfull.


Vid ansökan ser vi att du bifogar bild! Visa mindre

Bartender Scandic Grand Central, extra vid behov

Ansök    Jan 17    Scandic Hotels AB    Bartender
Scandic Grand Central är ett nav för kultur i Stockholm! Med konstutställningar, konserter och en egen teater är det alltid något som händer innanför de anrika väggarna. Vi som arbetar på hotellet trivs i den fartfyllda och kreativa miljön och har en gemensam vilja att erbjuda våra gäster det lilla extra. En mix av det historiska och det moderna beläget mitt i Stockholms hjärta. För dig som uppskattar en internationell och inspirerande social scen som a... Visa mer
Scandic Grand Central är ett nav för kultur i Stockholm!

Med konstutställningar, konserter och en egen teater är det alltid något som händer innanför de anrika väggarna. Vi som arbetar på hotellet trivs i den fartfyllda och kreativa miljön och har en gemensam vilja att erbjuda våra gäster det lilla extra.

En mix av det historiska och det moderna beläget mitt i Stockholms hjärta. För dig som uppskattar en internationell och inspirerande social scen som andas musik och kultur. Om du kunde sätta ett stetoskop på Stockholms kropp skulle hjärtljuden slå högst där Scandic Grand Central är. Så vart slår dina hjärtljud? Älskar du musik, konst och kreativa miljöer lika mycket som oss? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en skicklig Bartender / Service Host till Scandic Grand Central.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Hoast agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Hoast arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Bartender / Service Host?

Du kommer att tillhöra vårt grymma team inom Beverage Creation som gör allt för att ge våra gäster en fantastisk hotell- och barupplevelse. Dina arbetsuppgifter är att framställa och servera dryck samt att ge gäster ett positivt bemötande och en god service. I rollen ingår också att arbeta med merförsäljning.

Vem är du?

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i vår bar, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk barupplevelse.

Vi ser gärna att du har en bartenderutbildning i botten och några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper och inställning är det allra viktigaste för oss. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Cocktailbartender till Duvel Café

Ansök    Jan 16    Vasagatan 50 Restaurang AB    Bartender
I Duvel Cafés cocktailbar kan man i avslappnad miljö avnjuta en välkomponerad cocktail. Vi söker inspiration i olika miljöer och lanserar nya experimentella drinkar som hör säsongen till. Du kommer att ansvara för cocktaillistor och barbeställningar. Hos oss på Duvel Café serverar vi det bästa från det europeiska köket med dess matkulturer och mattraditioner. Det omfattar en rad kulinariska rätter med det bästa från hela kontinenten. Dessa matkreationer är... Visa mer
I Duvel Cafés cocktailbar kan man i avslappnad miljö avnjuta en välkomponerad cocktail. Vi söker inspiration i olika miljöer och lanserar nya experimentella drinkar som hör säsongen till. Du kommer att ansvara för cocktaillistor och barbeställningar.
Hos oss på Duvel Café serverar vi det bästa från det europeiska köket med dess matkulturer och mattraditioner. Det omfattar en rad kulinariska rätter med det bästa från hela kontinenten. Dessa matkreationer är komponerade med råvaror från hela Europas digra skafferi.
Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig, ambitiös, initiativrik men störst vikt läggs på personligheten. Ambitionsnivån på Duvel Café är hög då det skall vara en upplevelse för gästerna att besöka restaurangen och cocktailbaren. Du skall även kunna arbeta i service och ta emot mat- och dryckesbeställningar vid bordet de dagar då det är mindre att göra i baren.
Utbildning eller minst 2 års erfarenhet krävs.
Tjänsten motsvarar ca 37 h/veckan och tillträds omgående. Bra anställningsvillkor. Visa mindre

Bartender sökes omgående

Ansök    Jan 15    Ylias Bistro AB    Bartender
Vi är en liten kvarterskrog belägen i mitten av Medborgarplatsen där vi har nära kontakt med våra gäster och fin stämning som får många gäster att komma tillbaka. Hos oss jobbar du i en tät miljö i ett familjeföretag där vi lägger stor vikt på bra service. Vi är ett litet starkt team som just nu söker en medarbetare. Då vi är fler killar än tjejer som jobbar nu så ser vi positivt på en kvinnlig bartender/servitris men detta är inget måste. Vi är i behov ... Visa mer
Vi är en liten kvarterskrog belägen i mitten av Medborgarplatsen där vi har nära kontakt med våra gäster och fin stämning som får många gäster att komma tillbaka.
Hos oss jobbar du i en tät miljö i ett familjeföretag där vi lägger stor vikt på bra service. Vi är ett litet starkt team som just nu söker en medarbetare.
Då vi är fler killar än tjejer som jobbar nu så ser vi positivt på en kvinnlig bartender/servitris men detta är inget måste. Vi är i behov av dig som har erfarenhet i baren och servisen inom krogbranschen. Vi hoppas på att hitta en person som klarar av att jobba i högt tempo och är ute efter en längre anställning.


Om jobbet:
Du är minst 25 år gammal
Du har erfarenhet inom bar/servis
Du kan vara flexibel
Du är ute efter längre anställning då vi vill ha stabil personal
Du kan jobba sena kvällar och helger (ca.4 dagar i veckan)
Du kan börja så snart som möjligt
Lön enligt överenskommelseVi tar emot ansökningar endast genom Mail och vill helst inte ha spontanbesök då vi vill kunna ta emot dig på bra sätt och detta funkar ej vill fullsatt restaurang exempelvis.


Om du känner att du är rätta personen hör gärna av dig snarast för att boka intervju.


Skicka in full cv, personligt brev och bild till


ilyas_ozne@hotmail.com Visa mindre

Head Bartender till Ellery Beach House

Ansök    Jan 9    ESS Hotel Group AB    Bartender
Vår barscen fortsätter att utvecklas och av den anledningen söker vi just nu en Head Bartender som vill skapa magiska gästupplevelser och leda barteamet till stora framgångar. Hos oss finns 4 barer, både klassiska cocktailbarer som Bally Bar i vår lobby men även mer färgglada och livliga som Coco Bar i vår Pool Club. Vem är du? Du har en naturlig gåva för att blanda den perfekta drinken, har kreativa idéer och sätter alltid gästen i fokus. Service är di... Visa mer
Vår barscen fortsätter att utvecklas och av den anledningen söker vi just nu en Head Bartender som vill skapa magiska gästupplevelser och leda barteamet till stora framgångar. Hos oss finns 4 barer, både klassiska cocktailbarer som Bally Bar i vår lobby men även mer färgglada och livliga som Coco Bar i vår Pool Club.

Vem är du?

Du har en naturlig gåva för att blanda den perfekta drinken, har kreativa idéer och sätter alltid gästen i fokus. Service är din passion.

Som person är du en glädjespridare, en person man vill umgås med. Och nu menar vi inte bara kollegorna utan även gästerna. Du är positiv, lyhörd och engagerad i gästerna och deras önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du strukturerad, ansvarsfull och har ett stort detaljfokus. Du är prestigelös och har förmåga att arbeta utan tillsyn och hög yrkesetik. Du kan och vill leda teamet med gott exempel, ge gästerna bästa möjliga upplevelse, samtidigt som du upprätthåller en bra arbetsmiljö för teamet.

Du ska trivas med att jobba kvällar och vara en del av en stor glad grupp och brinna för att överträffa gästens förväntningar!

Utöver det tror vi att du behöver:

- Minst 2 års erfarenhet av att arbeta i en liknande befattning.

- Genuin kärlek till mat och dryck.

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket.

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra.

Om tjänsten
Anställningsform: 100%
Tillträde och lön: Lön och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 23 januari. Visa mindre

Bartender to Sheraton Stockholm Hotel

Ansök    Jan 15    Förvaltnings AB Tegelbacken    Bartender
Sheraton Stockholm Hotel fosters a creative, entrepreneurial, and energetic work environment where people come to work and have the opportunity to make personal contributions to the business in which they work.  We value passionate people who love to be challenged and desire the freedom to contribute to the overall success of the organization, while accepting full responsibility and accountability.    We are now looking for a brilliant Bartender to join... Visa mer
Sheraton Stockholm Hotel fosters a creative, entrepreneurial, and energetic work environment where people come to work and have the opportunity to make personal contributions to the business in which they work. 

We value passionate people who love to be challenged and desire the freedom to contribute to the overall success of the organization, while accepting full responsibility and accountability. 

 

We are now looking for a brilliant Bartender to join our dynamic and creative Food and Beverage team and be part of our exciting journey ahead of us. 


 


Your profile:

- Creative, energetic, organized person with positive attitude and excellent communication skill in English and Swedish to communicate efficiently and effectively with a diverse group of guests and team members. 

- Have exceptional customer service skills, like going the extra mile and create unique memorable experiences for our guests.

- Have at least two years experience in a high level cocktail bar within the hotel or restaurant industry.

- Strong knowledge of mixology, classic cocktails as well as wine, beer and spirits.

- Used to working in an high pace environment.

 


CORE WORK ACTIVITIES:

- Stay guest focused and nurture an excellent guest experience.

- Assess customers needs and preferences and make recommendations. 

- Check customers identification and confirm it meets legal drinking age.

- Processing payments.

- Managing inventory and keep the bar organized and clean.

- Take part of developing our cocktail menu.

 

If you think the above sounds interesting, please submit your CV and application at the latest by February 18th, 2024. If you have questions about the role please contact Our Food and Beverage Manager Dimitris Niaris at dimitris.niaris@sheratonstockholm.com


At the Sheraton Stockholm Hotel, we offer you a job in a warm and fantastic environment right in the heart of Stockholm. We offer development and career opportunities internally and internationally, and as an employee you also have the opportunity to visit some of our more than 8,000 hotels worldwide at very favorable prices. Visa mindre

Bartender GOMA

Ansök    Jan 8    Miss Voon Sweden AB    Bartender
Goma asiatisk gastropub öppnade hösten 2020 och har blivit Miss Voons busiga småsyskon. Goma är en gastropub med drycken i fokus, höga ambitioner men avslappnad service. En trappa ner har vi vårt nyöppnade privata karaokerum - Gorma! Här vill vi erbjuda gästen en extra upplevelse i form av sin egen privata fest med mat, dryck och sång. Hög energi och glädje skall genomsyra ett besök hos oss! Vi söker nu fler stjärnor till vårt team. Erfarenhet är meritera... Visa mer
Goma asiatisk gastropub öppnade hösten 2020 och har blivit Miss Voons busiga småsyskon. Goma är en gastropub med drycken i fokus, höga ambitioner men avslappnad service.
En trappa ner har vi vårt nyöppnade privata karaokerum - Gorma! Här vill vi erbjuda gästen en extra upplevelse i form av sin egen privata fest med mat, dryck och sång. Hög energi och glädje skall genomsyra ett besök hos oss!
Vi söker nu fler stjärnor till vårt team. Erfarenhet är meriterande men din personlighet och vilja är det vi sätter främst. Du behöver vara en team player med viljan att ge våra gäster en personlig serviceupplevelse utöver det vanliga. På Goma behöver du vara prestigelös och se vart du behövs. Vi söker någon som är bekväm med att både stå bakom baren, men också med att vara ute på golvet hos våra gäster.
Du brinner för mat & dryck och vill gärna utvecklas och lära dig mer vilket vi mer än gärna erbjuder.
Vi ser fram emot din ansökan och förhoppningsvis få välkomna dig som en del av vårt team.
Team Goma
Vi söker både heltid, deltid och extrapersonal. Visa mindre

Waiter / Servitör /Servitris / Barkeeper, Scandic Grand Central, extra vid

Ansök    Jan 8    Scandic Hotels AB    Bartender
Scandic Grand Central är ett nav för kultur i Stockholm! Med konstutställningar, konserter och en egen teater är det alltid något som händer innanför de anrika väggarna. Vi som arbetar på hotellet trivs i den fartfyllda och kreativa miljön och har en gemensam vilja att erbjuda våra gäster det lilla extra. En mix av det historiska och det moderna beläget mitt i Stockholms hjärta. För dig som uppskattar en internationell och inspirerande social scen som a... Visa mer
Scandic Grand Central är ett nav för kultur i Stockholm!

Med konstutställningar, konserter och en egen teater är det alltid något som händer innanför de anrika väggarna. Vi som arbetar på hotellet trivs i den fartfyllda och kreativa miljön och har en gemensam vilja att erbjuda våra gäster det lilla extra.

En mix av det historiska och det moderna beläget mitt i Stockholms hjärta. För dig som uppskattar en internationell och inspirerande social scen som andas musik och kultur. Om du kunde sätta ett stetoskop på Stockholms kropp skulle hjärtljuden slå högst där Scandic Grand Central är. Så vart slår dina hjärtljud? Älskar du musik, konst och kreativa miljöer lika mycket som oss? Då är du den vi söker!

Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Grand Central.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Bartender / Servitris sökes till Big Ben Pub & Restaurang

Ansök    Jan 5    Restaurang M & i AB    Bartender
Big Ben ligger på Södermalm som är en mycket populär krog som har funnits i 30år. Vi bedriver både lunch och kvällsverksamhet med Live, DJ och Stand-up show Vi söker dig som: -Bartenders erfarenhet -har flerårig erfarenhet av bord servering -stresstålig -är glad positiv och utåtriktad -tycker om att arbeta i ett team Vi söker en Bartender/Servitris som behärskar service yrket på ett professionellt sätt. Du som söker bör ha minst 3 års erfarenhet samt vara ... Visa mer
Big Ben ligger på Södermalm som är en mycket populär krog som har funnits i 30år.
Vi bedriver både lunch och kvällsverksamhet med Live, DJ och Stand-up show Vi söker dig som:
-Bartenders erfarenhet
-har flerårig erfarenhet av bord servering
-stresstålig
-är glad positiv och utåtriktad
-tycker om att arbeta i ett team Vi söker en Bartender/Servitris som behärskar service yrket på ett professionellt sätt.
Du som söker bör ha minst 3 års erfarenhet samt vara positiv, ansvarsfull i din yrkesroll och tycka om att arbeta i ett högt tempo.
Du ska vara social med gästen i focus, ha kunskap om diverse drycker och bord servering.


Intresserad ? Hör gärna av dig via mail info@bigben.nu med CV samt referenser. Visa mindre

Bartender India´s

Ansök    Jan 4    Miss Voon Sweden AB    Bartender
Snart öppnar India’s! Vi söker passionerade och hängivna personer för en rad olika tjänster till vårt nya krogkoncept. Med inspiration hämtad från de livliga krogarna i London och som en hyllning till Elite Hotels grundare Bicky Chakraborty kommer Jonas Svensson med team att skapa en unik matupplevelse för våra gäster. Efter framgångsrika koncept som Miss Voon och GOMA, kommer denna restaurang att erbjuda en innovativ tolkning av Indisk mat genom 'mod... Visa mer
Snart öppnar India’s!
Vi söker passionerade och hängivna personer för en rad olika tjänster till vårt nya krogkoncept.
Med inspiration hämtad från de livliga krogarna i London och som en hyllning till Elite Hotels grundare Bicky Chakraborty kommer Jonas Svensson med team att skapa en unik matupplevelse för våra gäster.
Efter framgångsrika koncept som Miss Voon och GOMA, kommer denna restaurang att erbjuda en innovativ tolkning av Indisk mat genom 'modern indian cuisine'.
Om du är redo att vara en del av ett dynamiskt team och bidra till att forma ett helt nytt koncept i Stockholm så ser vi fram emot din ansökan!
Vi söker nu efter en bartender till vårt team. Vi ser att du är prestigelös och flexibel i ditt arbetssätt och tar initiativ till att gästen skall få bästa möjliga upplevelse.
Du brinner självklart för mat, dryck och service vilket gör att vi tillsammans har roligt på jobbet.
Hos oss finns det stora möjligheter till att växa och utvecklas och vi hoppas att du vill bli en av oss.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre