Lediga jobb som Naturbruk i Stockholm

Se lediga jobb som Naturbruk i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Production Engineer till globalt elektronikbolag!

Nytt
Tänk dig de mest högteknologiska elektronikprodukterna du kan föreställa dig, och sen tänker du ett steg längre. Med världsledande produktionslösningar leder de elektronikindustrin och skapar dagens mest högteknologiska produkter, men med en ödmjukhet inför att det viktigaste för att lyckas med detta är en passion för såväl affärer som teknik och framförallt människor. Vår kund söker nu deras nästa Production Engineer. Sök redan idag då vi går igenom ansök... Visa mer
Tänk dig de mest högteknologiska elektronikprodukterna du kan föreställa dig, och sen tänker du ett steg längre. Med världsledande produktionslösningar leder de elektronikindustrin och skapar dagens mest högteknologiska produkter, men med en ödmjukhet inför att det viktigaste för att lyckas med detta är en passion för såväl affärer som teknik och framförallt människor. Vår kund söker nu deras nästa Production Engineer. Sök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande!

OM TJÄNSTEN

Som produktionsingenjör kommer du att spela en avgörande roll i att optimera vår kunds produktionsprocesser, säkerställa högkvalitativ produktion och förbättra den övergripande effektiviteten. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara processoptimering, kvaliteskontroll, produktionsplanering, kostnadshantering, säkerhetsefterlevnad, samt dataanalys.

I rollen kommer att arbeta nära med produktions-, inköps- och logistikteam för att effektivisera produktionsarbetsflöden. Du har även ansvar för utbildning och tillsyn där du kommer informera ingenjörer om nya processer, utrustning och säkerhetsprotokoll.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en bra start på din framtida karriär och en möjlighet att göra framsteg på en professionell och social nivå. Du kommer snabbt att bli en värdefull medlem av teamet och arbeta i nära samarbete med erfarna kollegor.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Analysera och förbättra tillverkningsprocesser för att öka effektiviteten och minska avfallet
* Utveckla och implementera kvalitetskontrollstandarder för att säkerställa produktkvalitet och konsistens
* Säkerställa att delar finns tillgängliga för kommande leveranser
* Identifiera kostnadsbesparingsmöjligheter
* Övervaka produktionsmått och förbereda detaljerade rapporter för högsta ledningen


VI SÖKER DIG SOM
- Har en kandidatexamen i industriell teknik, tillverkningsteknik, maskinteknik eller ett relaterat område
- Kunskap och eller/förståelse för tillverkningsprocesser, kvalitetskontroll och produktionsplanering
- Färdighet i Lean, Six Sigma eller andra kontinuerliga förbättringsmetoder
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används dagligen i organisationen

Det är meriterande om du har
- Dokumenterad erfarenhet av en produktionsingenjörsroll inom en tillverkningsmiljö

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

För denna position krävs ett praktiskt arbetssätt, starka analytiska färdigheter och förmågan att samarbeta med flera avdelningar. Därför tror vi att du har en utmärkt problemlösningsförmåga och är noggrann i ditt arbete. Vi tror även att du har goda kommunikations- och interpersonella färdigheter samt trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräs... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

HUNDSKÖTARE / BUTIKSMEDARBETARE

Nytt
Vill du vara med och utveckla vår butik? Nu söker vi någon som vill hänga med på vår resa under 2024 och hjälpa till med allt från butiksarbete till anslutande hundrastningsverksamhet. Den här tjänsten är till en början en timanställning belagd på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Den kommer till hösten utökas till 1-2 helger i månaden och goda möjligheter till heltid framöver. Tjänsten kommer tillsättas i Augusti. VI SÖKER DIG SOM *Vill jobba i ett mindre... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vår butik? Nu söker vi någon som vill hänga med på vår resa under 2024 och hjälpa till med allt från butiksarbete till anslutande hundrastningsverksamhet.
Den här tjänsten är till en början en timanställning belagd på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Den kommer till hösten utökas till 1-2 helger i månaden och goda möjligheter till heltid framöver. Tjänsten kommer tillsättas i Augusti.
VI SÖKER DIG SOM
*Vill jobba i ett mindre företag och tycker om att jobba i en startup-anda där vi gärna utvecklas tillsammans.
*Trivs med att arbeta självständigt och kan se vart du behöver fylla i för att verksamheten ska flyta på.
*Ser sig själv arbeta med det här en längre tid framöver och är redo att engagera sig i företagets mål och vision.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för den dagliga driften av butik, e-handel och hundrastning.
Hjälpa kunder att hitta rätt produkter och ge personlig service i butiken.
Packa och skicka ordrar samt hantera returer och reklamationer vid behov.
Medverka på sociala medier, skapa och hålla i evenemang.
Daglig drift av mobil hundrastningsverksamhet; promenera flertalet hundar.
Kloklippning och lättare pälsvård.

Observera att det här är en bred tjänst och vi förväntar oss inte att du direkt kan allt däremot måste du följa upp till krav profilen som du hittar här:
KRAV:
*B-körkort
*Ha arbetat med hund tidigare eller ha motsvarande erfarenhet av att ha egna hundar, ej ”familjehundar”.
Ansök gör du genom att skicka ditt personliga brev och cv till info@leahs.se. Ange JOBB2024 som rubrik.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Allt-i-allo, som gillar trädgårdsarbete & fastighetsskötsel

Du gillar det mesta som har med trädgård och fastighetsskötsel att göra och har ett stort intresse av att hjälpa till och hugga i där det behövs. Du har tidigare gärna arbetat med trädgård eller fastighetsskötsel eller kanske vill byta yrkesbana och har ett stort intresse av ovanstående. Arbetet består av allt ifrån ogräsrensning, gräsklippning, rondering av fastigheter, snöskottning, sopning av garage några gånger per år och allt annat som kan förekomma i... Visa mer
Du gillar det mesta som har med trädgård och fastighetsskötsel att göra och har ett stort intresse av att hjälpa till och hugga i där det behövs.
Du har tidigare gärna arbetat med trädgård eller fastighetsskötsel eller kanske vill byta yrkesbana och har ett stort intresse av ovanstående.
Arbetet består av allt ifrån ogräsrensning, gräsklippning, rondering av fastigheter, snöskottning, sopning av garage några gånger per år och allt annat som kan förekomma i och runt fastigheter.
Du kommer att arbeta mycket självständigt i våra skötselhus som de flesta idag ligger innanför tullarna och du har därför inga problem med att köra bil i stan.
Vi är ett härligt gäng med många år på nacken och företaget är drygt 35 år. Vi är ett team med "familjekänsla" och arbetar med kvalité och hjärta för att kunden ska få det som den önskar.
Vi hoppas och tror att vi är en bra arbetsgivare som verkar för medarbetaren och med en genomsnittlig anställningstid om drygt 10 år så känns det som vi är på rätt väg.
Som sökande måste du behärska svenska i tal och skrift för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt samt inte vara främmande för att arbeta med digitala arbetsordrar i mobil, där alla arbeten, tider och lönerapporter registreras. Visa mindre

Hundskötare

Canis Veritas består av 3 hunddagis som är verksamma i Stockholms innerstad sedan 2012. Vi arbetar med mjuka individanpassade metoder och har balanserade fina hundgrupper. Vi har utökat våran verksamhet och söker nu en medarbetare. Vi ser att du har : Arbetat på hunddagis eller som dogwalker minst 1-2 år Utbildning i hundars beteende Har samma ideologi som vi dvs arbetar med mjuka individanpassade metoder Har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med hund... Visa mer
Canis Veritas består av 3 hunddagis som är verksamma i Stockholms innerstad sedan 2012. Vi arbetar med mjuka individanpassade metoder och har balanserade fina hundgrupper. Vi har utökat våran verksamhet och söker nu en medarbetare.
Vi ser att du har :
Arbetat på hunddagis eller som dogwalker minst 1-2 år
Utbildning i hundars beteende
Har samma ideologi som vi dvs arbetar med mjuka individanpassade metoder
Har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med hundar i grupp
Är självständig och kan ta eget ansvar
Är glad och positiv
Har god kommunikationsförmåga och lätt att samarbeta
Har god kondition/ fysik och inte är rädd för dåligt väder
Har stor kärlek till djur och speciellt då hundar


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare med erfarenhet/ grönt kort i beskäring - Hemfrid Stock...

Var med och bygg upp Hemfrids Trädgårdservice! Har du hört att Hemfrid har sin egen Trädgårdsservice? Vi är ett litet familjärt team på 12 personer, varav 2 på kontoret. På så är sätt är vi det lilla trädgårdsbolaget i det stora! Våra bemanningschefer har själva arbetat som trädgårdsmästare och tillsammans har vi en stor erfarenhet från branschen. Hos Hemfrids Trädgårdsservice får du en stor frihet till att utveckla din egen roll som trädgårdsarbetare. Ha... Visa mer
Var med och bygg upp Hemfrids Trädgårdservice!
Har du hört att Hemfrid har sin egen Trädgårdsservice?
Vi är ett litet familjärt team på 12 personer, varav 2 på kontoret. På så är sätt är vi det lilla trädgårdsbolaget i det stora! Våra bemanningschefer har själva arbetat som trädgårdsmästare och tillsammans har vi en stor erfarenhet från branschen.
Hos Hemfrids Trädgårdsservice får du en stor frihet till att utveckla din egen roll som trädgårdsarbetare.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Välkommen till säsongen 2024!
Om Hemfrid
Hemfrid är Sveriges största företag inom hushållsnäratjänster. Vi hjälper våra kunder med helhetslösningen i hemmet med tjänster som trädgårdsservice, städning, fönsterputs, barnpassning, flyttservice, enklare hantverk och mycket annat. Vi ser till att våra kunder kan få en enklare vardag.
Din roll
Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter i privata hem och bostadsrättsföreningar. Du kommer att arbeta i ett team och ha ett nära samarbete med teamets arbetsledare. Tillsammans har ni ansvar på plats för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrade utemiljö.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Gräsklippning
Beskärning av fruktträd och häck
Vår-, sommar- och höstunderhåll
Plantering
Ogräsrensning
Bortforsling

Det kommer att förekomma både engångsuppdrag samt återkommande skötseluppdrag och du kommer att utgå från vår hubb i Liljeholmen i Stockholm.
Din profil
Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vi tror även att du är noggrann och punktligt, besitter en god fysik samt har ett stort intresse för trädgård och skötsel av utemiljöer. Att ge våra kunder kvalité och hålla en hög servicenivå är en självklarhet. Utöver detta ser vi att du har:
1-årig utbildning inom trädgård eller minst 2 säsonger av trädgårdsskötsel
Har erfarenhet av fruktträdsbeskärning samt häckbeskärning
Har erfarenhet/ grönt kort i beskäring
Har erfarenhet inom trädgård och beskäring
Har B-körkort
Hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Meriterande med motorsågskörkort A+B och röjsågskörkort
Meriterande med erfarenhet utav maskinunderhåll avträdgårdsmaskiner

En självklarhet är att du trivs utomhus och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.
Vi erbjuder
Säsongsarbete 100 % från augusti.
Kollektivavtal
Gratis mobilabonnemang
Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag

Låter detta som en drömtjänst för dig?
Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på HR@hemfrid.se Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hundskötare Stockholm

Ansök    Maj 16    M R    Hundskötare/Hundvårdare
Arbetsuppgifter Rasta hund Utbildning/erfarenhet Hundvana, samt förmåga att vänligt men bestämt rasta hunden. Visa mer
Arbetsuppgifter
Rasta hund

Utbildning/erfarenhet
Hundvana, samt förmåga att vänligt men bestämt rasta hunden. Visa mindre

Säsongsarbetare skötsel av utemiljö

Cemi AB ingår i PHM-koncernen och vi levererar fastighetsförvaltning på bästa sätt genom att alltid leva upp till eller överträffa våra kunder förväntningar. Vi ska vårda våra kunder genom stort ansvarstagande och förståelse för våra kunders behov och alltid vara tillgängliga för nya uppdrag. Läs mer om oss på www.cemi.se Vi söker en engagerad säsongsarbetare till vårt team som hjälper oss säkerställa att våra kunders grönytor hålls välskötta, attrakti... Visa mer
Cemi AB ingår i PHM-koncernen och vi levererar fastighetsförvaltning på bästa sätt genom att alltid leva upp till eller överträffa våra kunder förväntningar. Vi ska vårda våra kunder genom stort ansvarstagande och förståelse för våra kunders behov och alltid vara tillgängliga för nya uppdrag.

Läs mer om oss på www.cemi.se

Vi söker en engagerad säsongsarbetare till vårt team som hjälper oss säkerställa att våra kunders grönytor hålls välskötta, attraktiva och att arbetet utförs med hög kvalité. I rollen arbetar du säsongsvarierat med diverse trädgårdsarbete som plantering, beskärning av buskar och träd, skötsel av gräsmattor och växtvård, bevattning m.m.

Vi söker dig med eget driv och ansvar som motiveras av att arbeta med förbättringar och utveckling. Du behöver vara social, positiv och serviceinriktad då du arbetar i ett större team. Det är även av stor vikt att du kan arbeta både självständigt och i team.

Det är även ett plus om du kan börja omgående.

Kvalifikationer
- B-körkort för manuell bil är ett krav.
- Dokumenterad erfarenhet eller utbildning inom allsidigt trädgårdsarbete är ett krav.
- Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska, både i tal och i skrift.

Om tjänsten
- Heltid, 40t/vecka med säsongsanställning.
- Ord. arbetstid måndag-fredag kl. 07-16.

Vi erbjuder en familjär arbetsplats med stimulerande arbetsmiljö och stor variation av arbetsuppgifter. Om egenskaperna ovan stämmer bra in på dig och du finner stort intresse uppmanar vi dig till att söka tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan rekryteringsperiodens slut.

Tjänsten utgår främst från Kista. Visa mindre

Trädgårdsanläggare sökes per omgående

Trädgårdsanläggare StockholmNu söker vi på Sh bygg, sten och anläggning en trädgårdsanläggare till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att jobba på ett och samma projekt i en grupp bestående av, inkluderat dig, 2 trädgårdsanläggare och en arbetsledare som anlägger och sköter om utemiljön hos vår kund. Hos samma kund har vi en större grupp medarbetare som arbetar med byggnadsarbeten som du också kommer att arbeta nära och dela faciliteter med. Ett spän... Visa mer
Trädgårdsanläggare StockholmNu söker vi på Sh bygg, sten och anläggning en trädgårdsanläggare till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att jobba på ett och samma projekt i en grupp bestående av, inkluderat dig, 2 trädgårdsanläggare och en arbetsledare som anlägger och sköter om utemiljön hos vår kund. Hos samma kund har vi en större grupp medarbetare som arbetar med byggnadsarbeten som du också kommer att arbeta nära och dela faciliteter med.
Ett spännande och varierande uppdrag
Som trädgårdsanläggare hos oss får du ett varierat arbete med bland annat planteringar, anläggning av gräsmattor, etableringsskötsel och mottagning av växtleveranser. Även skötsel av vägar, gångar, beskärning av träd, vildvin m.m. samt snöröjning vintertid. Dina arbetsuppgifter varierar utifrån de projekt vår kund beställer men fokus är att skapa en vacker och hållbar utemiljö. Om du gillar att vara en del av ett team som lämnar synliga resultat varje dag är detta jobbet för dig!
Vem är du?
* Du har minst tre års yrkeserfarenhet som trädgårdsanläggare * B-körkort* Du talar och skriver svenska obehindrat* Svenskt medborgarskap
Tjänsten kräver att du har svenskt medborgarskap och genomgåren godkänd säkerhetsprövning vilket bl.a. inkluderar ett utdrag ur belastningsregistret,detta då arbetet kanutföras på försvarsanläggningar eller på civila skyddsobjekt med samhällsviktig infrastruktur.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom trädgårdsbranschen alternativt har slutfört en trädgårdsutbildning, vi ser också det som meriterande om du har vana av att framföra mindre entreprenadmaskiner. Som person har du en positiv inställning, tycker om att ta initiativ och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Arbetet sker utomhus i alla väder och kan vara ansträngande, därför ser vi gärna att du kan vara lugn under press och kan fokusera på att leverera ett gott resultat.
Vi erbjuderEtt spännande arbete som ger stimulans där du kan vara med och påverka! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas självklart av kollektivavtalade försäkringar och personalförmåner.
Om anställningenAnställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om ossVi bygger framtid. I snart 100 år har vi satsat på långsiktigt och ansvarsfullt byggande. Som ett av Sveriges absolut äldsta familjeägda entreprenadföretag är vi på Sh bygg, sten och anläggning stolta och tacksamma över förtroendet att få vara med och bygga din framtid.
För mer information välkomnar vi dig till https://www.shbygg.se/
Välkommen till Sh bygg, sten och anläggning – Vi bygger morgondagens samhälle Visa mindre

Electrical Engineer

Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in major industrial projects? We are seeking a proficient Electrical Engineer to oversee, review, and analyze electrical design work across various project areas. About the role: The Electrical Engineer position entails overseeing electrical design work within an exciting project, ensuring compliance with codes and standards while driving cost-effective solutions. Responsibilities i... Visa mer
Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in major industrial projects? We are seeking a proficient Electrical Engineer to oversee, review, and analyze electrical design work across various project areas.

About the role:
The Electrical Engineer position entails overseeing electrical design work within an exciting project, ensuring compliance with codes and standards while driving cost-effective solutions. Responsibilities include leading engineering strategy, managing partners, reviewing design documentation, and coordinating with cross-functional teams.

Some of the main responsibilities:
• Lead Electrical engineering and design in assigned areas.
• Provide strategic guidance on engineering and design concepts.
• Ensure compliance with codes, standards, and regulations.
• Manage engineering partners for efficient project delivery.
• Review and verify design documentation from various stakeholders.
• Coordinate within the electrical team and across disciplines.

About you:
To thrive in this role, you should have excellent management and communication skills and be flexible at collaborating effectively in a multi-team environment. Possessing advanced verbal and written communication abilities, coupled with a strong adaptability to meet project requirements and goals.

Additionally, you should also:
• 6-10 years in industrial capital projects.
• Proficiency in industrial-scale electrical design.
• Thorough knowledge of international and national codes and standards.
• Hands-on experience with ETAP software or similar.
• Previous project experience with Swedish/Scandinavian standards is advantageous.
• Strong coordination skills with engineering partners.
• Familiarity with industry best practices and change management.

Contact:
If you have any question about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Sima Bahho at sima.bahho@adecco.se 

If you have any technical issue with the application process, please contact info@adecco.se 

We do not accept any applications via email. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till AB Energibevakning!

Ansök    Maj 14    Performiq AB    Trädgårdsarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande AB Energibevakning är proffs på teknisk fastighetsförvaltning och söker nu en erfaren och passionerad trädgårdsarbetare för att förstärka arbetslaget. Är du en person som älskar att arbeta utomhus och har erfarenhet av trädgårdsskötsel? Då kan detta vara jobbet för dig! Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Skötsel och underhåll av grönområden. - Plantering och underhåll av blommor, buskar och träd. - Gräsklippning, beskärning o... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
AB Energibevakning är proffs på teknisk fastighetsförvaltning och söker nu en erfaren och passionerad trädgårdsarbetare för att förstärka arbetslaget. Är du en person som älskar att arbeta utomhus och har erfarenhet av trädgårdsskötsel? Då kan detta vara jobbet för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Skötsel och underhåll av grönområden.
- Plantering och underhåll av blommor, buskar och träd.
- Gräsklippning, beskärning och ogräsbekämpning.
- Vintertid kommer du arbeta med snöröjning både med maskin och manuellt.
-Arbetsuppgifter inom enklare fastighetsskötsel kan även förekomma.

Personprofil
Har erfarenhet av trädgårdsarbete, gärna med formell utbildning inom trädgårdsskötsel eller liknande.
- Är självgående, organiserad och har ett öga för detaljer.
- Har god fysisk hälsa och trivs med fysiskt arbete utomhus.
- Besitter goda kunskaper om olika växters och gräsmattors behov.
- Har B-körkort.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag då tjänsten kommer tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Måndag-fredag 7-16
Plats: Stockholm, Hägersten. Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Entreprenadföretaget Marbit AB söker trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare och trädgårdsanläggare. Företaget har sedan 1989 arbetat med mark- och trädgårdsanläggning. Huvudkontoret finns i Bromma. Företaget har bred kunskap inom både markanläggning och trädgård. Vi expanderar och söker nu till våra projekt i Storstockholm flera medarbetare med kvalificerade kunskaper inom respektive område. Företaget har korta beslutsvägar och uppskattar ärlighet, respekt och... Visa mer
Entreprenadföretaget Marbit AB söker trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare och trädgårdsanläggare.
Företaget har sedan 1989 arbetat med mark- och trädgårdsanläggning. Huvudkontoret finns i Bromma. Företaget har bred kunskap inom både markanläggning och trädgård. Vi expanderar och söker nu till våra projekt i Storstockholm flera medarbetare med kvalificerade kunskaper inom respektive område. Företaget har korta beslutsvägar och uppskattar ärlighet, respekt och personligt ansvar.
Arbetsuppgifterna består av alla typer av trädgårdsarbeten: beskärning, gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning, snöröjning, plantering samt anläggning.
Kvalifikationer
B-körkort (krav)
Trädgårdsutbildning och/eller längre dokumenterad erfarenhet
Maskinvana, motorsåg, röjsåg samt övriga maskiner och påbyggnadskurser är meriterande.
Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.Du är som person lättsam och har lätt för att skratta, du kommer att arbeta nära dina kollegor ibland i grupp och ibland på egen hand. Du har kontakt med kunder och beställare. Du är händig och sätter alltid kvalitet i första rummet, du har god fysik och kan ta egna initiativ.
Tjänsterna är heltid tillsvidare med omgående tillsättning.
Vi tar emot ansökningar per e-post till: arbete@marbit.se
I ämnesfältet skriver du ”ansökan trädgård”.
På vår hemsida hittar du fler uppgifter om oss: www.marbit.se
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsmästare

Stockholms kanske snabbast växande trädgårdsföretag söker härliga trädgårdsmästare som vill växa vidare med oss. Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning från den gröna näringen för att kunna ta hand om våra kunders trädgårdar och innergårdar. Du behöver vara driven, kunna följa instruktioner och jobba bra med andra människor eller ensam när det krävs. Viktigast är såklart att du har ett genuint intresse för trädgård! De omväxlande arbetsuppgif... Visa mer
Stockholms kanske snabbast växande trädgårdsföretag söker härliga trädgårdsmästare som vill växa vidare med oss.
Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning från den gröna näringen för att kunna ta hand om våra kunders trädgårdar och innergårdar. Du behöver vara driven, kunna följa instruktioner och jobba bra med andra människor eller ensam när det krävs. Viktigast är såklart att du har ett genuint intresse för trädgård!
De omväxlande arbetsuppgifterna består av att t.ex. vara med vid vår- och höststädning, kratta, klippa gräs, rensa ogräs m.m. men eventuellt även att assistera vid mindre anläggningsjobb såsom att rulla ut gräsmattor, plantera och anlägga rabatter. Jobbet är på 75%-100%(beroende på önskemål) till och med november.
Du ska kunna prata svenska flytande, ej finnas med i brottsregistret samt relevant utbildning eller erfarenhet från branschen, detta är ett krav. B-körkort är ett krav då vi ibland använder bilar för att ta oss till våra kunder. Ibland åker vi kommunalt.
Vi erbjuder dig att vara med i ett företag i tillväxt med kollegor som har ett genuint intresse för(och kunskap om) trädgårdar. Vi har kollektivavtal(och fantastiskt roligt på jobbet)!
Ansökningar mailas till jobb@blueharvest.se och märks med "ansökan trädgårdsmästare". Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tjänster hos hunddagis på natursköna Södermalm

Tassar Av Stål är ett hunddagis på natursköna Södermalm i Stockholm. Vi är ett glatt och väldigt hundintresserat gäng som är aktiva och gillar långpromenader! Vi har två tjänster tillgängliga som är på 50% vardera. En av tjänsterna startar i början av juni (v.23) och den andra med start i början av augusti (v.31) Vi ser gärna att du kan hoppa in och arbeta fler timmar vid tex sjukdom/ledighet. Eventuellt finns chans till fler timmar i framtiden. Till denn... Visa mer
Tassar Av Stål är ett hunddagis på natursköna Södermalm i Stockholm. Vi är ett glatt och väldigt hundintresserat gäng som är aktiva och gillar långpromenader!
Vi har två tjänster tillgängliga som är på 50% vardera. En av tjänsterna startar i början av juni (v.23) och den andra med start i början av augusti (v.31)
Vi ser gärna att du kan hoppa in och arbeta fler timmar vid tex sjukdom/ledighet. Eventuellt finns chans till fler timmar i framtiden.
Till denna tjänst söker vi en person med stort hundintresse och med tidigare erfarenhet av att arbeta på hunddagis eller som haft en längre tids praktik. Gärna någon som är hunddagisutbildad.
Vi söker någon som :
har god fysik
är stark
ser lösningar istället för hinder
är snäll
tar ansvar
tar egna initiativ
är lojal
är ödmjuk
är omtänksam
är serviceminded
har bra kondition
gärna har öppnat och stängt självständigt på ett hunddagis
är trevlig och glad!

Att verkligen älska hundar och att ta hand om dem på bästa sätt, samt även ha goda kunskaper om hundar i grupp är en förutsättning för denna tjänst. Eftersom arbetet delvis är tungt med många promenader samt mycket städ varje dag så krävs det att man trivs med fysiskt arbete och hugger i när det behövs! Kundkontakt är en stor del av arbetet och därför behöver du känna dig bekväm med att prata med kunderna på ett trevligt och serviceinriktat sätt.
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Upp till 3 timmars promenad om dagen. Varav 1,5 timme i raskt tempo
Städning av hundarnas samt arbetsplatsens utrymmen
Tvätta, hänga och vika tvätt
Viss hundvård
Fodring av hundar
Ta emot och lämna ut hundar till ägare samt berätta om deras dag
Kundkontakt
Lättare administrativa uppgifter
Öppna och stänga dagis självständigt

Kvalificerande:
Hunddagisutbildning
Annan hundutbildning
Arbete på hunddagis
Djurgymnasieutbildning (inriktning hund)
Längre praktik/arbetsträning på hunddagis (gärna med referens)

Vi tar endast emot ansökningar via mejl! Vi har tyvärr inte möjlighet att svara i telefon eller ta emot spontanbesök under arbetstid då vi lägger vår tid på hundarna och verksamheten. Vänligen mejla oss cv, personligt brev samt bild som PDF till tassaravstal@gmail.com. Vi förbehåller oss rätten att endast svara på kompletta ansökningar, där våra krav uppfylls. Visa mindre

Utbildningspecialist

Ansök    Maj 13    Socialstyrelsen    Mediepedagog
Är du engagerad, pedagogisk och kunnig om betydelsen av hur kunskap paketeras för att på bästa sätt omsättas i praktiken? Vi söker dig med gedigen erfarenhet av projektledning och kravställning inom utbildningsproduktion till ett samhällsviktigt uppdrag inom vård och omsorg. Vi arbetar för att göra skillnad för alla i behov av vård och omsorg i Sverige. Nu behöver vi förstärkning i arbetet med att underlätta våra målgruppers kompetensutveckling på ett mo... Visa mer
Är du engagerad, pedagogisk och kunnig om betydelsen av hur kunskap paketeras för att på bästa sätt omsättas i praktiken?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av projektledning och kravställning inom utbildningsproduktion till ett samhällsviktigt uppdrag inom vård och omsorg.

Vi arbetar för att göra skillnad för alla i behov av vård och omsorg i Sverige. Nu behöver vi förstärkning i arbetet med att underlätta våra målgruppers kompetensutveckling på ett modernt och lättillgängligt sätt.

 

Om tjänsten

Vi söker dig som är van att driva projekt och utveckla kvalitativa samarbeten både internt som externt. Du har kunskap om lärande och implementering och förståelse för hur människor och organisationer tar till sig och omsätter ny kunskap i praktiken samt vet vilka insatser som kan stödja utveckling, lärande och förändring på bästa sätt.

 

I arbetet kommer du exempelvis:


• projektleda framtagande av såväl digitala som analoga stöd och lärinsatser riktade mot personal och beslutsfattare inom vård och omsorg.
• genomföra målgrupps- och behovsanalyser för externa målgrupper.
• ansvara för kravställning och leda arbetet i produktionsprocessens alla faser
• samverka med leverantörer samt interna och externa experter

 

Du kommer tillhöra enheten för kunskapstillämpning som ansvarar för att utveckla och förvalta metoder och arbetssätt för att stödja implementeringen av bästa tillgängliga kunskap inom hälso- och sjukvården och socialtjänsten.

En stor del av materialet är digitalt och distribueras bland annat via Socialstyrelsens lärplattform (LMS). Det pågår just nu ett arbete med att vidareutveckla enhetens metoder och arbetssätt i syfte att bli än bättre på att stödja professionen inom vård och omsorg.

 

Om dig

För att lyckas i uppdraget behöver du ha god projektledar- och samarbetsförmåga. Du är självgående, strukturerad och kvalitetsmedveten. Det är också viktigt att du har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Vi kommer  att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vi söker dig som har


• relevant akademisk utbildning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren finner relevant
• flerårig aktuell erfarenhet av projektledning
• flerårig aktuell erfarenhet av produktionsledning för framtagning av digitala och analoga utbildningar manus, koncept och produktion
• flerårig aktuell erfarenhet av att genomföra målgrupps- och behovsanalyser
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

 

Det är meriterande om du


• har kunskap om socialtjänstens och hälso- och sjukvårdens förutsättningar och behov
• har arbetat med tillgänglighetsfrågor
• erfarenhet av arbete med författarverktyg och publicering i lärplattform (LMS/LXP)
• erfarenhet av arbete inom kommun, region eller statlig myndighet
• erfarenhet av att avropa från extern leverantör
• har kunskap om att skriva med klarspråk
• har erfarenhet av verksamhetsutveckling och processledning.

 

Bra att veta

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med provanställning i sex månader. Du utgår ifrån kontoret på Västerbroplan i Stockholm, men har möjlighet att arbeta på distans upp till två dagar i veckan.

För att kunna göra en rättvis och likvärdig bedömning av dig som sökande använder vi oss av urvalsfrågor. Vi ber dig därför att svara på frågorna så utförligt som möjligt så att vi kan avgöra hur väl du matchar den efterfrågade kompetensen. Vi använder oss inte av personligt brev i vårt urvalsarbete, du behöver därför inte bifoga detta. Om du har frågor om tjänsten, kontakta enhetschef Anna Kessling på anna.kessling@socialstyrelsen.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta personalspecialist Rebecka Modahed på rebecka.modahed@socialstyrelsen.se Fackliga företrädare är Carl-Erik Flodmark för SACO och st@socialstyrelsen.se för  ST/OFR. Samtliga nås på telefonnummer 075-247 30 00. Har du skyddad identitet? Kontakta angiven personalspecialist ovan.


Välkommen med din ansökan senast den 31 maj. Visa mindre

Trädgårdsmästare heltid

Hässelby Blommor söker en driven och erfaren trädgårdsmästare Vill du vara en del av vårt passionerade trädgårdsteam och odla en blomstrande karriär?Hässelby Blommors trädgårdsteam söker nu en entusiastisk trädgårdsmästare med ett estetiskt öga för sammansättning av säsongsplanteringar som har det lilla extra! Om rollen: Din roll är bland annat att tillsammans med dina kollegor skapa säsongsplanteringar och därefter ser du till att de sköts på ett proffess... Visa mer
Hässelby Blommor söker en driven och erfaren trädgårdsmästare
Vill du vara en del av vårt passionerade trädgårdsteam och odla en blomstrande karriär?Hässelby Blommors trädgårdsteam söker nu en entusiastisk trädgårdsmästare med ett estetiskt öga för sammansättning av säsongsplanteringar som har det lilla extra!
Om rollen:
Din roll är bland annat att tillsammans med dina kollegor skapa säsongsplanteringar och därefter ser du till att de sköts på ett proffessionellt sätt.Det innebär att du aktivt deltar i planeringen och sedan arbetar praktiskt föratt växtarrangemangen hålls i toppskick hela säsongen.
Vi utgår ifrån att du är en erfaren trädgårdsmästare som självständigt kan se vad som behöver göras och utför det på bästa sätt. Tillsammans med din arbetsledare gör ni löpande uppföljning av pågående kunduppdrag.Vi söker dig som:
Har flera års dokumenterad erfarenhet från liknande arbete inom trädgårdsbranschen.
Har en för rollen relevant utbildning.
Tycker om att arbeta i grupp samt att vid behov handleda extrapersonal.
Är positivt inställd och har en lösningstänkande attityd.
Har erfarenhet av/utbildning för användning av trädgårdsmaskiner och service av dessa.
Har god fysisk förmåga och energi.
Har B-körkort och mycket god körvana (krav).
Har vana av arbete i Microsoft Office.

Vi erbjuder:
En dynamisk arbetsmiljö där din passion för trädgårdsskötsel och kreativitet får utlopp. Du kommer att vara en del av ett dedikerat team som värdesätter din kompetens och engagemang.
En inspirerande arbetsplats i en blomstrande företagsmiljö där basen är våra 2500kvm stora växthus där vi har massor med växter från tropikerna till medelhavet.
Möjligheten att vara en del av ett dedikerat och kompetent trädgårdsteam.

Tjänsten är en tillvidareanställning på heltid.Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag.
Ansökan:
Vi genomför intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Hässelby Blommor är en arbetsplats som främjar jämställdhet och mångfald. Vi välkomnar sökande oavsett kön, ålder, etnicitet eller bakgrund.
Bli en del av Hässelby Blommors växande team med goda utvecklingsmöjligheter inom ett expansivt och kreativt företag! Visa mindre

Vikariat hunddagis

Vikariat Hundskötare Vi söker nu någon som kan börja med kort varsel då vår kollega tyvärr blivit sjukskriven. Till att börja med 2-3 månader vikariat men som kan komma att bli förlängt eller eventuellt en tillsvidare anställning. Arbetsplatsen är Bromma men man behöver även kunna jobba i Johanneshov på vårt andra dagis vid behov. Den vi söker gillar att arbeta och brinner för hundar, kommer i tid till jobbet och sätter igång med sina arbetsuppgifter när a... Visa mer
Vikariat Hundskötare
Vi söker nu någon som kan börja med kort varsel då vår kollega tyvärr blivit sjukskriven. Till att börja med 2-3 månader vikariat men som kan komma att bli förlängt eller eventuellt en tillsvidare anställning. Arbetsplatsen är Bromma men man behöver även kunna jobba i Johanneshov på vårt andra dagis vid behov.
Den vi söker gillar att arbeta och brinner för hundar, kommer i tid till jobbet och sätter igång med sina arbetsuppgifter när arbetsdagen börjar. Gillar att vara ute och gå långa promenader, positiv, glad och trevlig samt alltid intresserad av att lära sig mer.
Arbetsuppgifterna är bland annat att rasta hundar, gå långpromenader samt kortare promenader, allmän tillsyn av hundarna, städa, tvätta samt andra arbetsuppgifter som hör till ett hunddagis. God fysik är ett måste då vi promenerar ca 8 st hundar samtidigt.
Erfarenhet från liknande arbete är ett plus men inget måste då vi gärna lär upp rätt person. Dock behöver du behärska svenska i tal och skrift.
Det vi kan erbjuda är en härlig arbetsplats med en god sammanhållning där vi månar om både människor och djur.
Tjänsten ligger på 87,5% och arbetstiderna är öppning 7:00-15:00 eller stängning 10:00-18:00.
Låter detta som en beskrivning av dig, då ser vi fram emot din ansökan! Visa mindre

LCA-specialist till förpackningsområdet på RISE

Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor? Är du nyfiken, driven och initiativrik, och vill arbeta tillsammans med partners och kunder för ett mer hållbart samhälle? Vi utvecklar hela tiden förpackningsområdet inom RISE och vill nu förstärka vårt hållbarhetsteam med en erfaren specialist inom livscykelanalys (LCA) av material och förpackningar. Vårt uppdrag är att stödja förpackningsbranschens cirkulära omställning, och teamet utgör ett viktigt kompl... Visa mer
Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor? Är du nyfiken, driven och initiativrik, och vill arbeta tillsammans med partners och kunder för ett mer hållbart samhälle?

Vi utvecklar hela tiden förpackningsområdet inom RISE och vill nu förstärka vårt hållbarhetsteam med en erfaren specialist inom livscykelanalys (LCA) av material och förpackningar.

Vårt uppdrag är att stödja förpackningsbranschens cirkulära omställning, och teamet utgör ett viktigt komplement till avdelningens breda och djupa tekniska expertis inom framför allt fiberbaserade förpackningar och material. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Om rollen
I din roll hos oss kommer du att arbeta med livscykelanalys såväl i större forskningsprojekt som i direkta uppdrag mot kund. Vi arbetar mycket i team, men vi värdesätter även förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt, då en viktig del av vår verksamhet involverar initiering och ledning av projekt som svarar mot industrins behov. Som medarbetare på RISE har du stora möjligheter att forma dina arbetsuppgifter och bidra till ett mer hållbart samhälle, via kunduppdrag, men även i anslagsfinansierade forskningsprojekt både nationellt och på EU-nivå.

Viktiga arbetsuppgifter är:

- Livscykelanalys av förpackningar och biobaserade material, där datainsamling, modellering, scenarieberäkning och analys avseende miljöpåverkan ingår
- Kontakt med kunder och samarbetspartners i projekt
- Projektledning och initiering av nya projekt och uppdrag
- Bygga nätverk internt och externt
- Kunduppdrag, forskning och utveckling inom miljöområdet med fokus på det cirkulära värdeflödet för förpackningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor och flerårig erfarenhet av att utföra livscykelanalys på material och produkter, gärna inom förpackningsområdet. Du har relevant akademisk examen och erfarenhet av att modellera i mjukvaror som LCA for Experts (GaBi), eller SimaPro. Som person är du kundfokuserad och kommunikativ, och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är initiativrik och driven med god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Vi ser gärna att du är självgående och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med biobaserade material samt är väl förtrogen med förpackningsvärdecykeln. Har du även kunskap och erfarenhet inom teknoekonomisk analys är det ett plus. Vi tror att du är van ha en drivande roll i projekt.

Det är viktigt att du är noggrann med data, strukturerad och engagerad, ser nya möjligheter och tycker om problemlösning.

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner!

Välkommen med din ansökan!
Tycker du att det här verkar intressant, och vill veta mer är du välkommen att kontakta gruppchef Isa Lybeck Sköld, +46 10 288 42 95. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så fort som möjligt – dock senast 31 maj 2024.

Fackliga representanter är Ulf Nordberg, Sveriges Ingenjörer tel: 010-5166959 och Linda Ikatti, Unionen tel: 010-5165161. 

 

LCA, Livscykelanalys, förpackningar, hållbarhet, cirkulär ekonomi, resurseffektivitet, projektledning, miljö, RISE, Stockholm, biobaserade material Visa mindre

Trädgårdsarbetare för säsongsplantering

Hässelby Blommor söker Trädgårdsarbetare - för dig som älskar trädgård och blomstrande utemiljöer! Hässelby Blommor rekryterar nu ett antal trädgårdsarbetare med ett stort intresse för trädgård för visstidsanställning under den kommande högsäsongen. Vill du vara en del av vårt passionerade trädgårdsteam? I våra växthus sker nu ett intensivt arbete med att plantera medelhavsträd, blommande buskar och sommarblommor i en härlig kombination skapad av vårt desi... Visa mer
Hässelby Blommor söker Trädgårdsarbetare - för dig som älskar trädgård och blomstrande utemiljöer!
Hässelby Blommor rekryterar nu ett antal trädgårdsarbetare med ett stort intresse för trädgård för visstidsanställning under den kommande högsäsongen.
Vill du vara en del av vårt passionerade trädgårdsteam? I våra växthus sker nu ett intensivt arbete med att plantera medelhavsträd, blommande buskar och sommarblommor i en härlig kombination skapad av vårt designteam, och här behöver vi nu förstärkning!
Arbetsuppgifter:
Göra fantastiska sommarplanteringar i krukor och urnorenligt förutbestämda koncept från våra designers.
Leverera och plantera ute på plats hos kund när det behövs.
Samverka nära vårt kompetenta trädgårdsteam för att säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet.

Vi söker dig som är en teamplayer
Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vi tror även att du är noggrann och punktlig, har god fysik samt har ett stort intresse för trädgård och utemiljöer. Att ge våra kunder kvalité och hålla en hög servicenivå är en självklarhet.
Utöver detta ser vi att du:
Är en lagspelare som även trivs med självständigt arbete
Har god fysik och klarar tunga lyft
Har stort intresse för trädgårdsarbete och säsongsplanteringar
Har B-körkort för manuell växellåda och god körvana
Har flytande kunskaper i svenska, för effektiv kommunikation med kollegor och kunder.
Har erfarenhet av trädgårdsarbete (meriterande, men ej ett krav).

En självklarhet är att du trivs utomhus och att jobba i alla väder.
Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.Vi erbjuder:
Visstidsanställning med start snarast, fram till 30 juni.
En inspirerande arbetsplats i en blomstrande företagsmiljö där basen är våra 2500kvm stora växthus där vi har massor med växter från tropikerna till medelhavet.
Möjligheten att vara en del av ett dedikerat och kompetent trädgårdsteam.
Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.

Ansökan:
Vi genomför intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsjobb Grönyteskötsel

?Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm. Vi... Visa mer
?Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm!
Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan april till och med oktober och erbjuder lön enligt avtal.
Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.
Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

skogsarbetare

We are a forest maintenance company. We are looking for workers to join our team. The work is thinning and cleaning forests with a trimmer. We expect honesty from the employee, ability to work in a team, absence of alcohol problems. The employee must be physically resistant, the work takes place in nature in any weather. The work area is in the country of Sweden. Contact: ipoltsam@gmail.com Visa mer
We are a forest maintenance company.
We are looking for workers to join our team.
The work is thinning and cleaning forests with a trimmer.
We expect honesty from the employee, ability to work in a team, absence of alcohol problems.
The employee must be physically resistant, the work takes place in nature in any weather.
The work area is in the country of Sweden.
Contact: ipoltsam@gmail.com Visa mindre

Arbetsledare Mark och park (Utemiljö)

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker nu en erfaren arbetsledare inom mark park och utemiljö.   Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta e... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:Vi söker nu en erfaren arbetsledare inom mark park och utemiljö.

 

Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?

Om företaget:

Bolaget är verksamt sedan 25 år tillbaka och verkar inom utemiljö skötsel året runt. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.

Vi är ISO-certifierade inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande i vår dagliga rutin.

Din profil:

Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att leda andra inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av både snöröjning och trädgårdsarbete. Du har goda administrativa kunskaper. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten som ansvarig arbetsledare inom trädgård och utemiljö innebär att du planerar, schemalägger, leder arbete och kvalitetssäkrar ute hos våra avtals kunder. Majoriteten av tiden är arbetsledaren ute på fält med personalen och arbetar och arbetsleder gruppen i det dagliga arbetet. En del av tiden är avsatt för administration med att besvara kund mejl, skriva offerter och tillsammans med andra arbetsledare se till att vi håller hög kvalité och standard på vårt utförande. Arbetsledaren ser till att följa administrativa rutiner så som att egenkontroller skrivs, ser till att avtal följs och kan självständigt driva ett ärende från inkommen förfrågan - platsbesök - offert - utförande - utvärdering.

Krav:

B-körkort

Svenska i tal och skrift

Erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen

Erfarenhet av att snöröja

Erfarenhet av arbetsledning

Meriterande:

Utbildning inom trädgård/anläggning

Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete

Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P

Individuell lönesättning Visa mindre

Klättrande arborist

Vi söker dig som är utbildad arborist och som trivs i teamarbete. Vi utför trädvårdsåtgärder åt både offentlig och privat marknad i Stockholm. Krav: Arboristutbildning eller 2 års erfarenhet som klättrande arborist B-körkort Motorsågskörkort AB eller motsvarande Språk: Svenska och/eller engelska Meriterande: Certifiering genom ISA eller ETW Motorsågskörkort C Visa mer
Vi söker dig som är utbildad arborist och som trivs i teamarbete. Vi utför trädvårdsåtgärder åt både offentlig och privat marknad i Stockholm.
Krav:
Arboristutbildning eller 2 års erfarenhet som klättrande arborist
B-körkort
Motorsågskörkort AB eller motsvarande
Språk: Svenska och/eller engelska

Meriterande:
Certifiering genom ISA eller ETW
Motorsågskörkort C Visa mindre

Vi söker veteran till trädgårdsuppdrag i Bromma

Ansök    Maj 6    Viva Bemanning AB    Trädgårdsarbetare
Om företaget Viva veteran är ett bemannings- och rekryteringsföretag och leverantör av hushållsnära och företagstjänster. Vi är verksamma i Stockholm, Sundsvall, Enköping och Borås. Om oss Vårt fokus är på vår personal, vi vill vara Sveriges bästa arbetsgivare. Som rekryterings- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi utför även uppdrag inom hushållsnära tjänster till privatpersoner. Vi tror på att mår ... Visa mer
Om företaget
Viva veteran är ett bemannings- och rekryteringsföretag och leverantör av hushållsnära och företagstjänster. Vi är verksamma i Stockholm, Sundsvall, Enköping och Borås.
Om oss
Vårt fokus är på vår personal, vi vill vara Sveriges bästa arbetsgivare. Som rekryterings- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi utför även uppdrag inom hushållsnära tjänster till privatpersoner.
Vi tror på att mår vår personal bra gör vi skillnad för våra kunder. Det ska vara roligt att gå till jobbet och hos Viva veteran bestämmer du själv hur mycket du vill jobba.
Om tjänsten
Vi söker veteraner till trädgårdsuppdrag både hos privatkunder och företag. Arbetsuppgifter är Klippa gräs, kratta löv, rensa ogräs klippa buskar mm. Egen bil krävs.
Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att hålla igång. Du tycker om att möta kunder och kollegor med ett piggt och glatt humör. Du gillar att jobba ute i natur och trädgård även när regnet hänger i luften. Du bemöter människor med respekt, är ansvarfull och kan lyssna på kunder och kollegor. Har du tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete så kommer du med lätthet komma in i rollen. Har du dessutom haft trädgårdsarbete i din profession finns det möjligheter att arbetsleda. Meriterande om du hanterar beskärning av buskar och träd.
Ansökan
Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök idag. Visa mindre

Trädgårdsarbetare - Hemfrid Stockholm

Var med och bygg upp Hemfrids Trädgårdservice! Har du hört att Hemfrid har sin egen Trädgårdsservice? Vi är ett litet familjärt team på 12 personer, varav 2 på kontoret. På så är sätt är vi det lilla trädgårdsbolaget i det stora! Våra bemanningschefer har själva arbetat som trädgårdsmästare och tillsammans har vi en stor erfarenhet från branschen. Hos Hemfrids Trädgårdsservice får du en stor frihet till att utveckla din egen roll som trädgårdsarbetare. Ha... Visa mer
Var med och bygg upp Hemfrids Trädgårdservice!
Har du hört att Hemfrid har sin egen Trädgårdsservice?
Vi är ett litet familjärt team på 12 personer, varav 2 på kontoret. På så är sätt är vi det lilla trädgårdsbolaget i det stora! Våra bemanningschefer har själva arbetat som trädgårdsmästare och tillsammans har vi en stor erfarenhet från branschen.
Hos Hemfrids Trädgårdsservice får du en stor frihet till att utveckla din egen roll som trädgårdsarbetare.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Välkommen till säsongen 2024!
Om Hemfrid
Hemfrid är Sveriges största företag inom hushållsnäratjänster. Vi hjälper våra kunder med helhetslösningen i hemmet med tjänster som trädgårdsservice, städning, fönsterputs, barnpassning, flyttservice, enklare hantverk och mycket annat. Vi ser till att våra kunder kan få en enklare vardag.
Din roll
Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter i privata hem och bostadsrättsföreningar. Du kommer att arbeta i ett team och ha ett nära samarbete med teamets arbetsledare. Tillsammans har ni ansvar på plats för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrade utemiljö.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Gräsklippning
Beskärning av fruktträd och häck
Vår-, sommar- och höstunderhåll
Plantering
Ogräsrensning
Bortforsling

Det kommer att förekomma både engångsuppdrag samt återkommande skötseluppdrag och du kommer att utgå från vår hubb i Liljeholmen i Stockholm.
Din profil
Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vi tror även att du är noggrann och punktligt, besitter en god fysik samt har ett stort intresse för trädgård och skötsel av utemiljöer. Att ge våra kunder kvalité och hålla en hög servicenivå är en självklarhet. Utöver detta ser vi att du har:
1-årig utbildning inom trädgård eller minst 2 säsonger av trädgårdsskötsel
Har erfarenhet av fruktträdsbeskärning samt häckbeskärning
Har B-körkort
Hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Meriterande med motorsågskörkort A+B och röjsågskörkort
Meriterande med erfarenhet utav maskinunderhåll avträdgårdsmaskiner

En självklarhet är att du trivs utomhus och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.
Vi erbjuder
Säsongsarbete 100 % från april - oktober, med möjlighet till förlängning.
Kollektivavtal
Gratis mobilabonnemang
Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag

Låter detta som en drömtjänst för dig?
Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på HR@hemfrid.se Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Electrical Engineer

Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in major industrial projects? We are seeking a proficient Electrical Engineer to oversee, review, and analyze electrical design work across various project areas. About the role: The Electrical Engineer position entails overseeing electrical design work within an exciting project, ensuring compliance with codes and standards while driving cost-effective solutions. Responsibilities i... Visa mer
Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in major industrial projects? We are seeking a proficient Electrical Engineer to oversee, review, and analyze electrical design work across various project areas.

About the role:
The Electrical Engineer position entails overseeing electrical design work within an exciting project, ensuring compliance with codes and standards while driving cost-effective solutions. Responsibilities include leading engineering strategy, managing partners, reviewing design documentation, and coordinating with cross-functional teams.

Some of the main responsibilities:
• Lead Electrical engineering and design in assigned areas.
• Provide strategic guidance on engineering and design concepts.
• Ensure compliance with codes, standards, and regulations.
• Manage engineering partners for efficient project delivery.
• Review and verify design documentation from various stakeholders.
• Coordinate within the electrical team and across disciplines.

About you:
To thrive in this role, you should have excellent management and communication skills and be flexible at collaborating effectively in a multi-team environment. Possessing advanced verbal and written communication abilities, coupled with a strong adaptability to meet project requirements and goals.

Additionally, you should also:
• 6-10 years in industrial capital projects.
• Proficiency in industrial-scale electrical design.
• Thorough knowledge of international and national codes and standards.
• Hands-on experience with ETAP software or similar.
• Previous project experience with Swedish/Scandinavian standards is advantageous.
• Strong coordination skills with engineering partners.
• Familiarity with industry best practices and change management.

Contact:
If you have any question about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Sima Bahho at sima.bahho@adecco.se 

If you have any technical issue with the application process, please contact info@adecco.se 

We do not accept any applications via email. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräs... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Trädgårdsarbetare/Parkarbetare sökes på heltid i Stockholm

Just nu söker vi Trädgårdsarbetare till ettväletablerat trädgård och mark företag i Gustavsberg!Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning. Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.Start i Gustavsberg. Kl 07.00-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 07:00 - 13:00. Arbetsmomenten som skall utföras som Trädgårdsarbetare är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete/markarbete. För att passa för denna tjänst ser vi gärna att trä... Visa mer
Just nu söker vi Trädgårdsarbetare till ettväletablerat trädgård och mark företag i Gustavsberg!Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning.
Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.Start i Gustavsberg. Kl 07.00-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 07:00 - 13:00.
Arbetsmomenten som skall utföras som Trädgårdsarbetare är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete/markarbete.
För att passa för denna tjänst ser vi gärna att trädgårdsarbetare innehar:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Flytande svenska i tal och skrift
- B-körkort
Din profil:
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker en arbetare som kan sköta trädgårdarna på bra sätt, med kunskap av utemiljö som kan arbeta självgående samt med ett team. Du ska ansvara för skötsel av trädgård. Dina arbetsuppgifter inkluderar: Gräsklippning med åkgräsklippare Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter. Rensning av ogräs från rabatter och budskap. Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor. Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabbater och buskage. Mindre r... Visa mer
Vi söker en arbetare som kan sköta trädgårdarna på bra sätt, med kunskap av utemiljö som kan arbeta självgående samt med ett team. Du ska ansvara för skötsel av trädgård.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Gräsklippning med åkgräsklippare
Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter.
Rensning av ogräs från rabatter och budskap.
Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor.
Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabbater och buskage.
Mindre reparationer och anläggningsarbeten
Kontinuerlig kontakt med vår kund.Vi söker dig som:
Har goda kunskaper i svenska eller engelska


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Process Engineer

Your Role Process Engineer responsible for prototyping, small scale production and process development to bring new TERASi products to market. You work alongside TERASi engineering and product teams to drive development of new products for telecom, SATCOM and radar markets You are responsible for small-batch production of TERASi products and ensuring they meet customer requirements You conduct R&D work to enable the next generations of TERASi products b... Visa mer
Your Role Process Engineer responsible for prototyping, small scale production and process development to bring new TERASi products to market.
You work alongside TERASi engineering and product teams to drive development of new products for telecom, SATCOM and radar markets
You are responsible for small-batch production of TERASi products and ensuring they meet customer requirements
You conduct R&D work to enable the next generations of TERASi products based on cutting-edge manufacturing processes


Tasks Operate etching, lithography and metallisation tools in a cleanroom environment
Assemble prototypes and products using semiconductor processtools (bonding, dicing, etc.)
Propose and implement changes to improve existing processes and workflows
Develop new processes and routines in tandem with design team for future products
Create scripts for improvement and automatization of our processes
Document production processes and output to support work of other teams
Maintain raw material and product inventory
Perform QC and inspection of products and prototypes
Collaborate with cross-functional teams to prepare process flows, troubleshoot process issues, and implement solutions


RequirementsEducation B.Sc. / M.Sc. degree in engineering, physics or equivalent
Basic knowledge of electrical engineering (RF, wireless, semiconductors, etc.)is a benefit


Experience Cleanroom knowledge or experience is a benefit, but not mandatory
Prior experience in a manufacturing or process engineering role is a benefit
Knowledge of microfabrication, plasma physics, clean room processing or industrial manufacturing is beneficial


Skills Strong analytical and problem-solving skills
Ability to formulate and diagnose technical issues and explain them to others
Programming (python or MATLAB) skills are a benefit
Strong English writing, communication and presentation skills
Comfortable with hands-on, practical work
Methodical and analytical mindset
Ability to work independently and manage multiple tasks simultaneously
Open-minded. Eager to share knowledge, new findings, ideas and experience
Good social and networking skills to support teamwork in project groups Visa mindre

Klättrande arborist / trädfällare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng! Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service? A... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng!

Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service?

Arborister.se & Skärgårdsträdfällarna AB är väletablerat Värmdöbaserat bolag som funnits i över ett decennium där vi hjälper våra kunder med trädfällning, trädvård, stubbfräsning, häckklippning med mera.

Vi letar efter dig som gillar ett omväxlande arbete utomhus och som inte är rädd att ta i när det behövs!

Dina arbetsuppgifter


I tjänsten som klättrande arborist/trädfällare kommer du primärt att arbeta med våra trädfällnings och trädvårdsuppdrag men även utföra allt från stubbfräsning till att köra miniskotare. Du kommer även hjälpa till att leda arbetet och teamen på plats.

Vi är ett mindre och familjärt bolag och förväntar oss att du precis som oss andra är redo och taggad på att hjälpa till där det behövs.

Din profil


Vi tror att du är en person som är noggrann och punktlig. Du är självklart en teamplayer som alltid vill lämna kunderna med ett nöjt leende på läpparna. Att det går bra för temet och företaget är något som är viktigt för dig och du är duktig på motivera och leda andra.

Vi söker dig som har:

Motorsågskörkort A+B (högre är meriterande)

Minst två års relevant erfarenhet av klättring (men gärna mer)

En geniun känsla för service och kvalité

Goda kunskaper i svenska och/eller engelska i både tal och skrift

B-körkort och med fördel tillgång till egen bil


Meriterande:

Certifierad arborist ETW eller ex arboristutbildning

Erfarenhet av riggning

Motorsågskörkort CDE

Liftkort

Körkort BE

Erfarenhet att leda team


 
Det här erbjuder vi dig

Ett roligt och varierande arbete på ett växande bolag, för rätt person finns stora möjlighet att få växa och utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Tjänstepension

Friskvårdsbidrag

5 veckors betald semester per kalenderår

Konkurrenskraftig lön enligt ök baserat på utbildning, kompetens och erfarenheter


 

Låter det här som det perfekta jobbet för dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Har du frågor om tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen får du mer än gärna kontakta oss på info@arborister.se

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Ansök    Apr 29    PEAB Sverige AB    Trädgårdsarbetare
Drift och underhåll söker nu två trädgårdsarbetare som vill vara med och bidra till vårt projekt i Stockholm. Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Mellansverige och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. ... Visa mer
Drift och underhåll söker nu två trädgårdsarbetare som vill vara med och bidra till vårt projekt i Stockholm. Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Mellansverige och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.
 
Arbetsuppgifter  
Vi söker nu dig som vill arbeta hos som trädgårdsarbetare till våra kontrakt i Uppsala. Vi ser gärna att du har gymnasial trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom trädgårdsarbete. Du kommer bland annat arbeta med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker och renhållning. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande. B körkort är ett krav i tjänsten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Personliga egenskaper
Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda och god kommunikationsförmåga. Du är van att ta ansvar och driva egna projekt, är noggrann och flexibel och är lätt att samarbeta med. Vi tror att du är nyfiken, intresserad av att lära nytt och har ett intresse för utemiljöer. Vill du vara med på vår fortsatta resa mot att bli den bästa arbetsplatsen och vara involverad i spännande samt unika projekt med trevliga kollegor.
 
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig chef Oscar Berggren oscar.berggren@peab.se eller HR Linnéa Lundin: linnea.lundin@peab.se 
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Engagerad arbetsledare för Järvavärdar med intresse för grön omställning

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Tycker du om att skapa förändring och se människor utvecklas? Har du dessutom ett stort intresse för hållbarhet och grön omställning? Nu när vi ställer om till drift i egen regi av grönytorna i vår stadsdel, söker vi dig som vill vara ... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.Tycker du om att skapa förändring och se människor utvecklas? Har du dessutom ett stort intresse för hållbarhet och grön omställning? Nu när vi ställer om till drift i egen regi av grönytorna i vår stadsdel, söker vi dig som vill vara med på resan i rollen som arbetsledare för Järvavärdarna.

Vi ser att social hållbarhet går hand i hand med grön omställningen.

Välkommen till oss

I Järva stadsdelsförvaltning har vi under drygt ett års tid utvecklat en helt ny verksamhet med Järvavärdar, som är en arbetsmarknadsinsats för de som står långt ifrån arbetsmarknaden. Järvavärdarna, tillsammans med en arbetsledare och en handledare, arbetar med renhållning, skötsel av park och naturmark och har en egen stadsodling. Dessutom spelar de en viktig roll i förvaltningens kommunikation om hur vi skapar en trivsam och välskött stadsmiljö i stadsdelsområdet. Under perioden som arbetsmarknadsinsatsen pågår, deltar Järvavärdarna också i en utbildning med målet att vid avslutad insats få ett yrkesbevis i grönyteskötsel.

Förvaltningen står även inför en spännande förändringsresa där vi förbereder för att ta över driften av renhållning- och skötsel av park- och naturmark i kommunal regi. Målsättningen är att utveckla en cirkulär och hållbar drift med klimatsmarta arbetsmetoder. Järvavärdarna kommer så småningom att ingå i organisationen för drift i egen regi och tillhör enheten stadsutveckling.

Järva stadsdelsområde består av stadsdelarna Akalla, Husby, Kista, Rinkeby, Tensta, Hjulsta, Bromsten, Flysta, Lunda, Sundby och Solhem och här bor omkring 92 000 invånare.

Järva stadsdelsförvaltning är en viktig del i Stockholms stads satsning Fokus Järva, vilket ger goda förutsättningar att fortsätta främja och utveckla trygghet, trivsel och förstärka sociala värden i stadsdelsområdet. Läs mer på Fokus Järva.

Vi söker nu en arbetsledare för Järvavärdarna.

Vi erbjuder

För oss är det viktig att ha roligt på jobbet! Du blir en del av en engagerad medarbetargrupp som arbetar i framkant för grön omställning och hållbarhet. För att kunna stötta Järvavärdarna på bästa sätt, kommer du även utbildas till OCN bedömare och Yrkesvaliderare enligt TCYK, trädgårdsnäringens centrala yrkeskommitté. 

Du erbjuds goda anställningsförmåner som kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bra flextidsvillkor och semesterväxling. Läs gärna mer om våra förmåner och att jobba i Stockholms stad.

Din roll

Som arbetsledare planerar och följer du upp det praktiska arbetet. Du leder och fördelar arbetet bland deltagarna som arbetar som Järvavärdar, bemöter deltagarna utifrån deras förmågor och förutsättningar och motiverar dem i deras utveckling. Du kommer själv arbeta med renhållning- och grönyteskötsel i syfte att lära ut yrket och arbeta med stadsodlingen tillsammans med övriga i gruppen.

Du arbetar nära verksamhetens andra arbetsledare, en handledare och en samordnare. Eftersom organisationen för drift i egen regi kommer att växa kommer dina framtida kollegor även vara parkchef, fler arbetsledare och parkarbetare. Du kommer även samarbeta med bland annat enhetens parkingenjörer och Jobbtorg, som är en del av arbetsmarknadsförvaltningen.

Ditt arbete kommer i dagsläget att vara förlagt med utgångspunkt i Husby gård, men du arbetar även med gruppen ute i stadsdelsområdets offentliga miljöer. Eftersom en stor del av arbetet är förlagt utomhus, är det viktigt att du trivs med att arbeta ute oavsett väderlek.

Din kompetens och erfarenhet

Nu söker vi dig som har:

eftergymnasial utbildning såsom exempelvis yrkesutbildning som parkskötare, grönyteskötare eller trädgårdsmästare alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig
dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete med grönyteskötsel i utemiljö
dokumenterad erfarenhet av att leda och handleda vuxna individer i praktiska arbetsmoment, både enskilt och i grupp
B-körkort för personbil.

Det är meriterande om du har:

erfarenhet av och/eller kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar
arbetat med människor som står långt från arbetsmarknaden
kunskap om och intresse av att arbeta klimatmedvetet och cirkulärt med de gröna frågorna

Vi söker dig som kan arbetsleda på ett pedagogiskt, motiverande och kreativt sätt. Du har en god förståelse för människors olikheter och behov samt en förmåga att möta människor där de befinner sig. Du arbetar självständigt och strukturerat och driver arbetet framåt på ett inkluderande sätt. Då du har många kontaktytor och arbetar med en målgrupp som kan ha stora behov behöver du ha en mycket god uthållighet, samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, motivation och engagemang för tjänsten!

Övrigt

I denna rekryteringsprocess behöver du inte bifoga personligt brev, däremot vill vi att du besvarar de frågor som du får ta del av när du skickar in din ansökan. Dina svar på frågorna kommer ligga till grund för det första urvalet. Vi önskar att du svarar konkret och kortfattat på frågorna och att det finns en tydlig koppling mellan dina svar och ditt cv.

Provanställning kan komma att tillämpas.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.Välkommen till nya Järva stadsdelsförvaltning!För att möta dagens och framtidens utmaningar bildades Järva stadsdelsförvaltning den 1 juli 2023. I vår stadsdelsförvaltning utvecklar vi stöd och service med fokus på alla Järvabor. Våra verksamheter ska präglas av samarbete, mod, empati och respektfullt bemötande. Vi eftersträvar öppen kommunikation och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet. Vi hoppas att du som söker vill utvecklas tillsammans med oss.https://start.stockholm/om-stockholms-stad/organisation/stadsdelsforvaltningar/jarva/ kan du läsa mer om Järva stadsdelsförvaltning. Visa mindre

Dogwalker med erfarenhet

Vi är ett hundföretag i en växande fas som erbjuder hundägare i Stockholm hundomsorg på flera plan: hundrastning hunddagis hundtrim hundträning hundägarutbildning Vi söker omgående förstärkning i vårt team. Är det det du? Vi hämtar hundar i kunders hem och tar dem på specialanpassade promenader i grupp. Hundgrupper består av 5-7 individer. Du som hundskötare är ansvarig över din dag - från hämtning av nycklar på hunddagiset till sista hundens lämning och ... Visa mer
Vi är ett hundföretag i en växande fas som erbjuder hundägare i Stockholm hundomsorg på flera plan:
hundrastning
hunddagis
hundtrim
hundträning
hundägarutbildning

Vi söker omgående förstärkning i vårt team. Är det det du?
Vi hämtar hundar i kunders hem och tar dem på specialanpassade promenader i grupp. Hundgrupper består av 5-7 individer. Du som hundskötare är ansvarig över din dag - från hämtning av nycklar på hunddagiset till sista hundens lämning och rapportering hur dagen har gått. Vi har olika upplägg med olika lönesteg beroende på din kompetens, förmåga och vilja att utvecklas - antingen gör vi ett schema åt dig eller så får du själv med vårt administrativa stöd göra ditt eget schema och ta hand om kundkommunikation i ditt eget område.
Tjänsten är på deltid (62.5%) område Vasastan och startar med en provanställning på 6 månader för att växa och formas tillsammans med dig. Våra ordinarie hundrastare jobbar mellan 4 och 7 timmar per dag. Vi förbehåller oss rätten att välja området du jobbar i utifrån din erfarenhet med hundar och kunder samt fysisk förmåga. Rastningen för övrigt är erlagd på följande platser:
Kungsholmen
Bromma
Vasastan
Södermalm

För rätt person finns det möjlighet att få utvecklas inom hund - att hålla temakurser eller privatträningstillfällen, att hjälpa till eller ansvara över hundspa på dagiset eller varför inte lära dig mer om företagande, ekonomi (ink budgetmål) och organisationskommunikation?
Du behöver kunna röra dig obehindrat både i stads- och skogsmiljö, kunna läsa kartor/använda dig utav GoogleMaps eller ha riktigt bra lokalsinne, kunna gå i flera timmar i alla väderförhållanden, vara lite teknisk så du kan använda dig utav kommunikationsappar vi brukar dagligen, läsa hund så att du kan förebygga eventuella konflikter mellan hundar som pratar olika "dialekter" samt vara hundens trygga punkt i vardagen. Det innebär också att du behöver vara medveten om hur din sinnesstämning och känslor påverkar hundar du ansvarar över under din arbetsdag.
Arbetets karaktär kräver också att du obehindrat kan läsa och skriva på svenska eller engelska.
Tänk på att det är ett fysiskt arbete som kräver en stark kropp och knopp!
Har du kommit så här långt och känner att det här är något för dig? Välkommen med din ansökan. Skicka ett mejl med CV och ditt personliga brev till emilia@klickahundcenter.se. Ofullständiga ansökan beaktas ej. Tjänsterna tillsätts löpande.
OBS! Ej krav på körkort. Visa mindre

Trädgårdsarbetare/ utemiljöarbetare

Vi söker 3 kandidater åt vår kund som är arbetsgivare inom trädgårdsarbete i Stockholm. Arbetsplatserna ligger i Liljeholmen och Hägersten. Krav: God fysik, kommunikations svenska alt engelska Schemalagd arbetstid mellan 7-16 Arbetsgivare har kollektivavtal. Visa mer
Vi söker 3 kandidater åt vår kund som är arbetsgivare inom trädgårdsarbete i Stockholm.
Arbetsplatserna ligger i Liljeholmen och Hägersten.


Krav: God fysik, kommunikations svenska alt engelska
Schemalagd arbetstid mellan 7-16 Arbetsgivare har kollektivavtal. Visa mindre

Klättrande arborist / trädfällare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng! Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service? A... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng!

Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service?

Arborister.se & Skärgårdsträdfällarna AB är väletablerat Värmdöbaserat bolag som funnits i över ett decennium där vi hjälper våra kunder med trädfällning, trädvård, stubbfräsning, häckklippning med mera.

Vi letar efter dig som gillar ett omväxlande arbete utomhus och som inte är rädd att ta i när det behövs!

Dina arbetsuppgifter


I tjänsten som klättrande arborist/trädfällare kommer du primärt att arbeta med våra trädfällnings och trädvårdsuppdrag men även utföra allt från stubbfräsning till att köra miniskotare. Du kommer även hjälpa till att leda arbetet och teamen på plats.

Vi är ett mindre och familjärt bolag och förväntar oss att du precis som oss andra är redo och taggad på att hjälpa till där det behövs.

Din profil


Vi tror att du är en person som är noggrann och punktlig. Du är självklart en teamplayer som alltid vill lämna kunderna med ett nöjt leende på läpparna. Att det går bra för temet och företaget är något som är viktigt för dig och du är duktig på motivera och leda andra.

Vi söker dig som har:

Motorsågskörkort A+B (högre är meriterande)

Minst två års relevant erfarenhet av klättring (men gärna mer)

En geniun känsla för service och kvalité

Goda kunskaper i svenska och/eller engelska i både tal och skrift

B-körkort och med fördel tillgång till egen bil


Meriterande:

Certifierad arborist ETW eller ex arboristutbildning

Erfarenhet av riggning

Motorsågskörkort CDE

Liftkort

Körkort BE

Erfarenhet att leda team


 
Det här erbjuder vi dig

Ett roligt och varierande arbete på ett växande bolag, för rätt person finns stora möjlighet att få växa och utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Tjänstepension

Friskvårdsbidrag

5 veckors betald semester per kalenderår

Konkurrenskraftig lön enligt ök baserat på utbildning, kompetens och erfarenheter


 

Låter det här som det perfekta jobbet för dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Har du frågor om tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen får du mer än gärna kontakta oss på info@arborister.se

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Electrical Engineer

Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in major industrial projects? We are seeking a proficient Electrical Engineer to oversee, review, and analyze electrical design work across various project areas. About the role: The Electrical Engineer position entails overseeing electrical design work within an exciting project, ensuring compliance with codes and standards while driving cost-effective solutions. Responsibilities i... Visa mer
Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in major industrial projects? We are seeking a proficient Electrical Engineer to oversee, review, and analyze electrical design work across various project areas.

About the role:
The Electrical Engineer position entails overseeing electrical design work within an exciting project, ensuring compliance with codes and standards while driving cost-effective solutions. Responsibilities include leading engineering strategy, managing partners, reviewing design documentation, and coordinating with cross-functional teams.

Some of the main responsibilities:
• Lead Electrical engineering and design in assigned areas.
• Provide strategic guidance on engineering and design concepts.
• Ensure compliance with codes, standards, and regulations.
• Manage engineering partners for efficient project delivery.
• Review and verify design documentation from various stakeholders.
• Coordinate within the electrical team and across disciplines.

About you:
To thrive in this role, you should have excellent management and communication skills and be flexible at collaborating effectively in a multi-team environment. Possessing advanced verbal and written communication abilities, coupled with a strong adaptability to meet project requirements and goals.

Additionally, you should also:
• 6-10 years in industrial capital projects.
• Proficiency in industrial-scale electrical design.
• Thorough knowledge of international and national codes and standards.
• Hands-on experience with ETAP software or similar.
• Previous project experience with Swedish/Scandinavian standards is advantageous.
• Strong coordination skills with engineering partners.
• Familiarity with industry best practices and change management.

Contact:
If you have any question about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Sima Bahho at sima.bahho@adecco.se 

If you have any technical issue with the application process, please contact info@adecco.se 

We do not accept any applications via email. Visa mindre

Tandteknik med kunskop inom CAD/CAM sökes

Ansök    Apr 22    Dental Lab Scandinavia AB    Tandtekniker
Vi söker en självgående tandtekniker med kunskap inom CAD/CAM och vill utveckla dig. Du kommer att designa både fast och avtagbar protetik samt CoCr-skelett i en helt digital miljö. Visa mer
Vi söker en självgående tandtekniker med kunskap inom CAD/CAM och vill utveckla dig.
Du kommer att designa både fast och avtagbar protetik samt CoCr-skelett i en helt digital miljö. Visa mindre

Hundskötare till Stockholms Hundforum Hornstull hunddagis för stor & liten

Ansök    Apr 19    Stockholms Hundforum AB    Djurvårdare
Nu söker vi dig som har utbildning inom hund och den rätta känslan för hund till vårt fina hunddagis i Hornstull. OBSERVERA ATT DU MÅSTE UPPFYLLA VÅRA KRAV PÅ ERFARENHET AV HUND FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN! Vi vill att du ska ta stort eget ansvar och vara villig att göra det lilla extra. På så sätt kan vi fortsätta utveckla Stockholms Hundforum tillsammans och erbjuda våra kunder det bästa möjliga inom hunddagis. Tjänsten är på 50 % måndag-fredag. Arbetstider 9:... Visa mer
Nu söker vi dig som har utbildning inom hund och den rätta känslan för hund till vårt fina hunddagis i Hornstull.
OBSERVERA ATT DU MÅSTE UPPFYLLA VÅRA KRAV PÅ ERFARENHET AV HUND FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN!
Vi vill att du ska ta stort eget ansvar och vara villig att göra det lilla extra. På så sätt kan vi fortsätta utveckla Stockholms Hundforum tillsammans och erbjuda våra kunder det bästa möjliga inom hunddagis.
Tjänsten är på 50 % måndag-fredag. Arbetstider 9:30-14:30. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader.
Vi har bedrivit hunddagisverksamhet i Stockholm sedan 1996.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: stockholmshundforum.se
Vi söker dig som:
Har dokumenterad erfarenhet av att hantera hundar i grupp
Har utbildning inom hundars beteende och/eller etologi
Har god fysik och är van och att röra mycket på dig
Vet vad det innebär att arbeta i ett litet företag
Är van att ta ansvar
Är positiv och social
Är professionell i din yrkesrollAlla förekommande arbetsuppgifter på ett hunddagis såsom:
Tillsammans med dagisansvarig planera den dagliga verksamheten med våra hunddagishundar
Hundpromenader och aktivering av hundar i grupper
Hundvård
Städning
Planering och genomförande av verksamhetens dagliga rutiner och aktiviteter
Informera och ha kontakt med våra kunder
UtfodringVälkommen med din ansökan till företaget som har stora utbildnings och utvecklingsmöjligheter inom hundyrket via mail till info@stockholmshundforum.se
Stockholms Hundforum Hornstull hunddagis för stor & liten, Hornsgatan 182, 117 34 Stockholm. info@stockholmshundforum.se Visa mindre

Hundskötare vikarie till Stockholms Hundforum hunddagis

Ansök    Apr 19    Stockholms Hundforum AB    Djurvårdare
Vi söker nu ambitiösa vikarier till vårt trevliga gäng. Vi finns på Fridhemsplan, Odenplan, Birkastan, Thorildsplan och Hornstull. Välkommen med din ansökan! Vi har bedrivit hunddagisverksamhet i Stockholm sedan 2000. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: stockholmshundforum.se Alla förekommande på ett hunddagis såsom: - Hundpromenader - Hundvård - Städning - Planering och genomförande av verksamhetens dagliga rutiner - Informera och ha kontakt med våra ku... Visa mer
Vi söker nu ambitiösa vikarier till vårt trevliga gäng. Vi finns på Fridhemsplan, Odenplan, Birkastan, Thorildsplan och Hornstull. Välkommen med din ansökan!
Vi har bedrivit hunddagisverksamhet i Stockholm sedan 2000. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: stockholmshundforum.se
Alla förekommande på ett hunddagis såsom:
- Hundpromenader
- Hundvård
- Städning
- Planering och genomförande av verksamhetens dagliga rutiner
- Informera och ha kontakt med våra kunder
- Utfodring
Vi söker dig som:
- Har dokumenterad erfarenhet av att hantera hundar i grupp
- Har utbildning inom hundars beteende och/eller etologi
- Har god fysik och är van att röra mycket på dig
- Är van att ta ansvar
- Är positiv och social
Villkor
Tjänsten innebär vikarie och varierande arbetstider måndag - fredag mellan 07:00-18.00.
Arbetsplats Fridhemsplan, Odenplan, Birkastan, Thorildsplan och Hornstull.
Vi kommer endast besvara de sökande som uppfyller ovanstående krav på utbildning och erfarenhet.
Välkommen med din ansökan via mail till info@stockholmshundforum.se Visa mindre

Trädgårdsmästare

Vi söker dig som är driven och självständig och har några års erfarenhet inom trädgård. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper med fokus på kundbemötande och kvalitet samt kommunikation och rådgivning med kunder. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat: Gräsklippning, Ogräsbekämpning, Skötsel av rabatter, Trädbeskärning, Trädfällning, Buskbeskärning, Häckklippning, Trädgårdsstädning och Bortforsling Företagsgruppen Hjälper SWE AB grundades å... Visa mer
Vi söker dig som är driven och självständig och har några års erfarenhet inom trädgård. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper med fokus på kundbemötande och kvalitet samt kommunikation och rådgivning med kunder. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
Gräsklippning, Ogräsbekämpning, Skötsel av rabatter, Trädbeskärning, Trädfällning, Buskbeskärning, Häckklippning, Trädgårdsstädning och Bortforsling
Företagsgruppen Hjälper SWE AB grundades år 2007 som enskild firma under ett namn Hem-Bygg-Trädgårdsservice med inriktning på hushållsnära tjänster. Vidare åtog man sig trädfällning, mark- och anläggningsarbete. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till skötsel av utemiljö - Stockholm

Vill du arbeta på ett företag med fokus på att skapa utemiljöer där människor och natur kan mötas och trivas! Vi arbetar med grönyteskötsel, finplanering, snöröjning och mycket mer. Vi letar nu efter trädgårdsarbetare för en tillsvidareanställning hos Markservice STHLM med start i april-maj. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, planteri... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag med fokus på att skapa utemiljöer där människor och natur kan mötas och trivas! Vi arbetar med grönyteskötsel, finplanering, snöröjning och mycket mer.
Vi letar nu efter trädgårdsarbetare för en tillsvidareanställning hos Markservice STHLM med start i april-maj.
Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning, renhållning av utemiljön m.m. Under vinterhalvåret ingår det även sysslor såsom snöskottning och halkbekämpning på våra skötselområden. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Behörighet och erfarenhet av röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande.
Körkort B är ett krav för tjänsten.
Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.
Anställningsform: Fastanställning, Heltid.
Tilldelning sker löpande.
Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss: https://markservicesthlm.se Visa mindre

Product Manager

Organization The Product Manager reports to the Head of Product team and is part of the Product team – inside R&D department. Key responsibilities The Product Manager is responsible for development of the hardware product lines (and individual products) at Profoto (including supporting products). This role collaborates tightly with relevant roles in Project management, Product marketing and Product sales. The role includes, but is not limited to, the fol... Visa mer
Organization
The Product Manager reports to the Head of Product team and is part of the Product team – inside R&D department.
Key responsibilities
The Product Manager is responsible for development of the hardware product lines (and individual products) at Profoto (including supporting products).
This role collaborates tightly with relevant roles in Project management, Product marketing and Product sales.
The role includes, but is not limited to, the following areas of activities:
Market research and analysis
Product strategy development
Product specification and design oversight
Prototype development and testing
Cross-functional and cross-department team work
Partner management
Being stakeholder in financial planning and product pricing strategies
Being stakeholder in defining go-to-market strategy and launch planning
Post-launch product management
Collecting and analysing customer feedback

Requirements
MSc degree or similar
Minimum 5 years of R&D project and/or product management
Relevant experience from product development
Excellent written and verbal communication skills in English
Proven ability to influence cross-functional teams without formal authority
Ability to understand product system dependencies and lead and coordinate different projects to deliver a working system solution
Excellent teamwork skills
Strong drive
At least basic understanding of photographic workflow and methods
Analytical, full of ideas, open, target oriented
Strategic perspective
Must be able to travel


Want to join Profoto – The Light Shaping Company?
If you liked what you just read and believe you are the person who will make us better, do not hesitate to apply. Interviews will take place on a rolling basis, so please apply today. We look forward to hearing from you!
What we offer
What we offer: Innovation has secured our position as the leading choice for the world's best photographers. Therefore, our culture is creative, entrepreneurial, forward-thinking, and agile. That's why we're seeking the very best and brightest to help make us better—talented and driven individuals eager to thrive in a growing and fast-paced environment where responsibility is given early. We are committed to growth, and we want our people to grow with us. To achieve this, we offer an ambitious, high-quality, and demanding culture where we value having fun together as we build a world-class company with a premium brand. We strongly believe in and, therefore, offer our employees freedom and trust, coaching leadership, and strong individual development. Visa mindre

Electrical Engineer

Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in major industrial projects? We are seeking a proficient Electrical Engineer to oversee, review, and analyze electrical design work across various project areas. About the role: The Electrical Engineer position entails overseeing electrical design work within an exciting project, ensuring compliance with codes and standards while driving cost-effective solutions. Responsibilities i... Visa mer
Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in major industrial projects? We are seeking a proficient Electrical Engineer to oversee, review, and analyze electrical design work across various project areas.

About the role:
The Electrical Engineer position entails overseeing electrical design work within an exciting project, ensuring compliance with codes and standards while driving cost-effective solutions. Responsibilities include leading engineering strategy, managing partners, reviewing design documentation, and coordinating with cross-functional teams.

Some of the main responsibilities:
• Lead Electrical engineering and design in assigned areas.
• Provide strategic guidance on engineering and design concepts.
• Ensure compliance with codes, standards, and regulations.
• Manage engineering partners for efficient project delivery.
• Review and verify design documentation from various stakeholders.
• Coordinate within the electrical team and across disciplines.

About you:
To thrive in this role, you should have excellent management and communication skills and be flexible at collaborating effectively in a multi-team environment. Possessing advanced verbal and written communication abilities, coupled with a strong adaptability to meet project requirements and goals.

Additionally, you should also:
• 6-10 years in industrial capital projects.
• Proficiency in industrial-scale electrical design.
• Thorough knowledge of international and national codes and standards.
• Hands-on experience with ETAP software or similar.
• Previous project experience with Swedish/Scandinavian standards is advantageous.
• Strong coordination skills with engineering partners.
• Familiarity with industry best practices and change management.

Contact:
If you have any question about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Sima Bahho at sima.bahho@adecco.se 

If you have any technical issue with the application process, please contact info@adecco.se 

We do not accept any applications via email. Visa mindre

Erfaren Arbetsledare - drift och underhåll till Solna

Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställar... Visa mer
Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll
Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställare, personal och underentreprenörer.
Krav:
Minst 2 års arbetsledarerfarenhet.
Erfarenhet av drift och underhållsprojekt i kommunala uppdrag.
APV (arbete på väg)
God datorvana och vana med Office-paketet.
B-körkort.
Flytande svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av utförande/arbetsledning av jourhavande beredskapstjänstgöring.
Kunskap om entreprenadjuridik.
Förmåga att arbeta med prognos och budget.
Logistik och tidplan.
BAS-U & BAS-P.
Kunskaper i AB, ABFF samt AB04/ABT06.

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Du har en positiv attityd och ett driv att ta projekten i mål. Du vet vad god service innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Du förväntas ha förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.
Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners.
Låter detta som din roll? - Sök nu! Kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin på 073-506 6839 vid frågor. Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd hos kunden.
Ansökan sker via länken. Visa mindre

Klättrande arborist / trädfällare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng! Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service? A... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng!

Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service?

Arborister.se & Skärgårdsträdfällarna AB är väletablerat Värmdöbaserat bolag som funnits i över ett decennium där vi hjälper våra kunder med trädfällning, trädvård, stubbfräsning, häckklippning med mera.

Vi letar efter dig som gillar ett omväxlande arbete utomhus och som inte är rädd att ta i när det behövs!

Dina arbetsuppgifter


I tjänsten som klättrande arborist/trädfällare kommer du primärt att arbeta med våra trädfällnings och trädvårdsuppdrag men även utföra allt från stubbfräsning till att köra miniskotare. Du kommer även hjälpa till att leda arbetet och teamen på plats.

Vi är ett mindre och familjärt bolag och förväntar oss att du precis som oss andra är redo och taggad på att hjälpa till där det behövs.

Din profil


Vi tror att du är en person som är noggrann och punktlig. Du är självklart en teamplayer som alltid vill lämna kunderna med ett nöjt leende på läpparna. Att det går bra för temet och företaget är något som är viktigt för dig och du är duktig på motivera och leda andra.

Vi söker dig som har:

Motorsågskörkort A+B (högre är meriterande)

Minst två års relevant erfarenhet av klättring (men gärna mer)

En geniun känsla för service och kvalité

Goda kunskaper i svenska och/eller engelska i både tal och skrift

B-körkort och med fördel tillgång till egen bil


Meriterande:

Certifierad arborist ETW eller ex arboristutbildning

Erfarenhet av riggning

Motorsågskörkort CDE

Liftkort

Körkort BE

Erfarenhet att leda team


 
Det här erbjuder vi dig

Ett roligt och varierande arbete på ett växande bolag, för rätt person finns stora möjlighet att få växa och utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Tjänstepension

Friskvårdsbidrag

5 veckors betald semester per kalenderår

Konkurrenskraftig lön enligt ök baserat på utbildning, kompetens och erfarenheter


 

Låter det här som det perfekta jobbet för dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Har du frågor om tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen får du mer än gärna kontakta oss på info@arborister.se

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Trädgårdsarbetare till skötsel av utemiljö - Stockholm

Vill du arbeta på ett företag med fokus på att skapa utemiljöer där människor och natur kan mötas och trivas! Vi arbetar med grönyteskötsel, finplanering, snöröjning och mycket mer. Vi letar nu efter trädgårdsarbetare för en tillsvidareanställning hos Markservice STHLM med start i april-maj. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, planteri... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag med fokus på att skapa utemiljöer där människor och natur kan mötas och trivas! Vi arbetar med grönyteskötsel, finplanering, snöröjning och mycket mer.
Vi letar nu efter trädgårdsarbetare för en tillsvidareanställning hos Markservice STHLM med start i april-maj.
Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning, renhållning av utemiljön m.m. Under vinterhalvåret ingår det även sysslor såsom snöskottning och halkbekämpning på våra skötselområden. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Behörighet och erfarenhet av röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande.
Körkort B är ett krav för tjänsten.
Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.
Anställningsform: Fastanställning, Heltid.
Tilldelning sker löpande.
Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss: https://markservicesthlm.se Visa mindre

Säsongsjobb Grönyteskötsel

?Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm. Vi... Visa mer
?Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm!
Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan april till och med oktober och erbjuder lön enligt avtal.
Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.
Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Vi söker erfaren trädgårdsingenjör på heltid med uppstart i Maj!

Om du är en pålitlig lagspelare som trivs med ansvar och har en stark vilja att leverera kvalitet i ditt arbete, då kan det vara dig vi söker! Vi söker dig som är noggrann och effektiv i ditt dagliga arbete, du är ansvarstagande och säkerställer en säker och funktioner arbetsmiljö genom att följa arbetsledningen policyer och riktlinjer. Vår kund Markservice STHLM arbetar med skötsel av utemiljö såsom, o Ogräsrensning o Gräsklippning o Grästrimning o Häck... Visa mer
Om du är en pålitlig lagspelare som trivs med ansvar och har en stark vilja att leverera kvalitet i ditt arbete, då kan det vara dig vi söker!

Vi söker dig som är noggrann och effektiv i ditt dagliga arbete, du är ansvarstagande och säkerställer en säker och funktioner arbetsmiljö genom att följa arbetsledningen policyer och riktlinjer.

Vår kund Markservice STHLM arbetar med skötsel av utemiljö såsom,
o Ogräsrensning
o Gräsklippning
o Grästrimning
o Häckklippning
o Renhållning
o Tömning av papperskorgar
o Plantering och vattning av säsongsblommor, perenner och buskar
o Rengöring av hårdgjorda ytor
o Tillsyn a utemiljö, tillsyn av lekplatser och parklekar

Nedan finner du en del arbetsuppgifter som inkluderas i er roll som yrkesarbetare;
o Utföra det dagliga arbetet i produktionen utifrån arbetsledning samt tids- och produktionsplaner
o Följa uppförandekod och medverka till en funktionell arbetsmiljö
o Följa serviceplaner för maskiner och fordon
o Rapportera dagliga tider för arbetets utförande enligt gällande rutin KUNDER
o Hänvisa synpunkter från kunder och boende till lagbas
o Våra och ansvara för företagets verktyg och redskap
o Genomföra arbetet i enlighet med företagets policyer, rutiner och regler samt arbetsledningens instruktioner, mål och produktionsplaner

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund Markservice STHLM. Tjänsten är på heltid du börjar alltid kl. 06.30 till 15.30 med 45 min rast förutom på fredagar då du slutar kl. 14.00 med 30 min rast.

Din profil
Krav
o Relevant utbildning inom området likt trädgård
o Erfarenhet av liknande arbete minst en säsong (april-oktober). Du måste kunna uppvisa intyg på detta
o B-körkort
o Goda kunskaper i svenska och engelska
o Medvetenhet om god förståelse kring arbetsmiljö
o Anmärkningsfritt belastningsregister

Meriterande
o Yrkesbevis TCYK
o Maskinförarbevis
o BE körkort
o Röjsågskort
o Beskärningskurs


Låter denna beskrivning intressant? Skicka er ansökan redan idag – urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Erfaren Arbetsledare - drift och underhåll till Solna

Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställar... Visa mer
Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll
Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställare, personal och underentreprenörer.
Krav:
Minst 2 års arbetsledarerfarenhet.
Erfarenhet av drift och underhållsprojekt i kommunala uppdrag.
APV (arbete på väg)
God datorvana och vana med Office-paketet.
B-körkort.
Flytande svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av utförande/arbetsledning av jourhavande beredskapstjänstgöring.
Kunskap om entreprenadjuridik.
Förmåga att arbeta med prognos och budget.
Logistik och tidplan.
BAS-U & BAS-P.
Kunskaper i AB, ABFF samt AB04/ABT06.

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Du har en positiv attityd och ett driv att ta projekten i mål. Du vet vad god service innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Du förväntas ha förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.
Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners.
Låter detta som din roll? - Sök nu! Kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin på 073-506 6839 vid frågor. Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd hos kunden.
Ansökan sker via länken. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Ansök    Apr 11    Cemi AB    Trädgårdsarbetare
Cemi AB ingår i PHM-koncernen och vi levererar fastighetsförvaltning på bästa sätt genom att alltid leva upp till eller överträffa våra kunder förväntningar. Vi ska vårda våra kunder genom stort ansvarstagande och förståelse för våra kunders behov och alltid vara tillgängliga för nya uppdrag. Läs mer om oss på www.cemi.se Vi söker en engagerad Trädgårdsarbetare till vårt team som hjälper oss säkerställa att våra kunders fastigheter och områden hålls vä... Visa mer
Cemi AB ingår i PHM-koncernen och vi levererar fastighetsförvaltning på bästa sätt genom att alltid leva upp till eller överträffa våra kunder förväntningar. Vi ska vårda våra kunder genom stort ansvarstagande och förståelse för våra kunders behov och alltid vara tillgängliga för nya uppdrag.

Läs mer om oss på www.cemi.se

Vi söker en engagerad Trädgårdsarbetare till vårt team som hjälper oss säkerställa att våra kunders fastigheter och områden hålls välskötta, attraktiva och att arbetet utförs av hög kvalité. I rollen arbetar du säsongs varierat med med diverse yttre fastighetsskötsel och trädgårdsarbete som plantering, beskärning av buskar och träd, skötsel av gräsmattor och växtvård, snöröjning och sandning m.m.

Vi söker dig med eget driv och ansvar som motiveras av att arbeta med förbättringar och utveckling. Du behöver vara social, positiv och serviceinriktad då du har en nära kontakt med våra kunder för planering, hjälp och rådgivning. Det är även av stor vikt att du kan arbeta både självständigt och i team.

Kvalifikationer
- B-körkort är ett krav.
- Dokumenterad erfarenhet inom allsidigt trädgårdsarbete är ett plus.
- Du ska kunna uttrycka dig väl i Svenska, både i tal och i skrift.

Om tjänsten
- Heltid, 40t/vecka med provanställning 6 mån.
- Ord. arbetstid måndag-fredag kl. 07-16.

Vi erbjuder en familjär arbetsplats med stimulerande arbetsmiljö och stor variation på arbetsuppgifter. Om egenskaperna ovan stämmer bra in på dig och du finner stort intresse uppmanar vi dig till att söka tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan rekryteringsperiodens slut. Visa mindre

Klättrande arborist / trädfällare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng! Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service? A... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng!

Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service?

Arborister.se & Skärgårdsträdfällarna AB är väletablerat Värmdöbaserat bolag som funnits i över ett decennium där vi hjälper våra kunder med trädfällning, trädvård, stubbfräsning, häckklippning med mera.

Vi letar efter dig som gillar ett omväxlande arbete utomhus och som inte är rädd att ta i när det behövs!

Dina arbetsuppgifter


I tjänsten som klättrande arborist/trädfällare kommer du primärt att arbeta med våra trädfällnings och trädvårdsuppdrag men även utföra allt från stubbfräsning till att köra miniskotare. Du kommer även hjälpa till att leda arbetet och teamen på plats.

Vi är ett mindre och familjärt bolag och förväntar oss att du precis som oss andra är redo och taggad på att hjälpa till där det behövs.

Din profil


Vi tror att du är en person som är noggrann och punktlig. Du är självklart en teamplayer som alltid vill lämna kunderna med ett nöjt leende på läpparna. Att det går bra för temet och företaget är något som är viktigt för dig och du är duktig på motivera och leda andra.

Vi söker dig som har:

Motorsågskörkort A+B (högre är meriterande)

Minst två års relevant erfarenhet av klättring (men gärna mer)

En geniun känsla för service och kvalité

Goda kunskaper i svenska och/eller engelska i både tal och skrift

B-körkort och med fördel tillgång till egen bil


Meriterande:

Certifierad arborist ETW eller ex arboristutbildning

Erfarenhet av riggning

Motorsågskörkort CDE

Liftkort

Körkort BE

Erfarenhet att leda team


 
Det här erbjuder vi dig

Ett roligt och varierande arbete på ett växande bolag, för rätt person finns stora möjlighet att få växa och utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Tjänstepension

Friskvårdsbidrag

5 veckors betald semester per kalenderår

Konkurrenskraftig lön enligt ök baserat på utbildning, kompetens och erfarenheter


 

Låter det här som det perfekta jobbet för dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Har du frågor om tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen får du mer än gärna kontakta oss på info@arborister.se

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräs... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Vi söker dig som vill arbeta som trädgårdsarbetare på heltid!

Har du ett stort intresse för utomhusmiljöer och har handledare erfarenhet? Söker du dig ett heltidsarbete där du får möjlighet att utvecklas? Då kan denna tjänst vara något för dig! Vår kund arbetar med skötsel av utemiljö såsom, ogräsrensning, gräsklippning. grästrimning, häckklippning, renhållning, tömning av papperskorgar, plantering och vattning av säsongsblommor, perenner och buskar, rengöring av hårdgjorda ytor och tillsyn av utemiljö och tillsyn a... Visa mer
Har du ett stort intresse för utomhusmiljöer och har handledare erfarenhet? Söker du dig ett heltidsarbete där du får möjlighet att utvecklas? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vår kund arbetar med skötsel av utemiljö såsom, ogräsrensning, gräsklippning. grästrimning, häckklippning, renhållning, tömning av papperskorgar, plantering och vattning av säsongsblommor, perenner och buskar, rengöring av hårdgjorda ytor och tillsyn av utemiljö och tillsyn av lekplatser och parklekar.

Under vissa perioder under sommaren kommer du få ha ansvar för att vara delaktig i handledning av sommarungdomar i åldrarna 16 till 17 år. Du tilldelas en grupp på 2 - 4 ungdomar och vägleder samt handleder dem genom skötselarbeten.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tjänsten är på heltid du börjar alltid kl. 06.30 till 15.30 med 45 min rast förutom på fredagar då du slutar kl. 14.00 med 30 min rast och pågår främst från maj till oktober.

Din profil
Krav
o Relevant utbildning (gymnasieutbildning eller Yrkeshögskola inom trädgård/trädgårdskötsel)
o Erfarenhet av liknande arbeta under minst en säsong (april-oktober)
o B-körkort
o Goda kunskaper i svenska och engelska
o Medvetenhet och god förståelse kring arbetsmiljö
o Anmärkningsfritt belastningsregister
o Bo nära Solna

Meriterande
o Behörighet och erfarenhet av grästrimmer, röjsåg etc.
o Praktiska erfarenheter av grönytemaskiner
o Mekanisk erfarenhet av andra maskiner

Det är ett plus om du har en passion för utomhusarbete och trivs i teambaserat arbetsklimat. Låter detta intressant? Skicka er ansökan redan idag – urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

SAP Specialist

We are a consulting company with a bunch of technology-interested and happy people! We love technology, we love design and we love quality. Our diversity makes us unique and creates an inclusive and welcoming workplace where each individual is highly valued. With us, each individual is her/himself and respects others for who they are and we believe that when a fantastic mix of people gather and share their knowledge, experiences and ideas, we can help our ... Visa mer
We are a consulting company with a bunch of technology-interested and happy people!
We love technology, we love design and we love quality. Our diversity makes us unique and creates an inclusive and welcoming workplace where each individual is highly valued.
With us, each individual is her/himself and respects others for who they are and we believe that when a fantastic mix of people gather and share their knowledge, experiences and ideas, we can help our customers on a completely different level.
Now we want to take a step forward in the company's growth journey by hiring more consultants. Today we are in need of a driven and determined Software Engineer.
We are looking for you who want to grow with us!
With us, you have great opportunities to take real steps in your career and the opportunity to take great responsibility.
We're seeking an experienced SAP Production and Procurement specialist for one of our clients in the manufacturing sector. Initially, it's a 6-month consultant role with promising potential for permanent employment directly with the client.
Our client is bolstering their IT department by recruiting a specialist in SAP Production and Procurement. With your adept understanding of logistical and production processes in manufacturing, you'll adeptly integrate these functions into the SAP system. As part of a collaborative team, you'll leverage your expertise to provide essential support and drive value for the company.
Roles and responsibilities
With your hands-on-mentality you:
Understand the business requirements and take a leading role in positioning SAP as a strategic solution.
Provide guidance and assistance to internal stakeholders in making informed decisions regarding SAP deployment and supporting their day-to-day operations.
Demonstrate expertise in your field, contributing significantly to both national and international SAP projects.
Collaborate closely with production and supply chain teams across Europe.
Evaluate and enhance current business processes to align with organizational needs.
Maintain and enhance the ECC6 SAP system within the PP/MM/WM module, including support, addressing change requests, and contributing substantially to international projects within your domain.
Develop and maintain necessary documentation, processes, and policies.
Conduct gap analyses and facilitate the transition from current processes to desired future states.
Take charge of organizing and delivering training and educational initiatives.
Master’s degree or equivalent level achieved through practical experience.
Possess a minimum of 5 years of relevant experience.
Completed at least one full implementation cycle, leveraging extensive functional expertise primarily within the PP/MM/WM module.
Demonstrated proficiency in production, procurement, and warehouse management within SAP ECC.
Skilled in IMG configuration and proficient in executing full system flows.
Thorough understanding of master data management within the PP/MM/WM domain.
Capable of developing and executing LSMW processes to update and create master data.
Ability to debug issues when necessary.
Knowledge and comprehension of business processes and interfaces with other modules such as FI/CO and SD is essential for translating requirements into SAP solutions.
Excellent communication skills in English.
Willingness to travel as required.
Possess an adaptable and open-minded approach, complemented by a structured work ethic and strong analytical capabilities.
Experience with S4 Hana is advantageous but not mandatory.Övrig information
We are looking for you who:
Is Driven & Passionate - because you will love tackling new projects and solving problems
Is Creative - because it is a big part of the work as a developer
Is Social & Flexible - as a consultant you should be able to directly create value for the customer, and this is made easier if you have it easy for you to get into a team in a smooth way?

Other:
Start: Immediately
Working hours: Depending on assignment & customer
Location: Depending on the assignment
Form of employment: Full-time until further notice, we apply 6 months probationary employment
We interview candidates on an ongoing basis, do not wait to submit your application. Visa mindre

Livgardet Kavalleriavdelningen söker vikarierande hästskötare.

Ansök    Apr 9    Försvarsmakten    Pälsdjursskötare
Livbataljonen är det insatsförband som i händelse av kris och krig har till uppgift att förstärka skyddet av rikets och Försvarsmaktens ledning. I fredstid ansvarar bataljonen för den statsceremoniella verksamheten inom Försvarsmakten, samt verkar som skyddsvakter vid de kungliga slotten. Vill du arbeta som Hästskötare vid Kavallerikasern centralt i Stockholm? Om tjänsten Livgardets Kavalleriavdelning ansvarar för all rid- och hästutbildning inom Försva... Visa mer
Livbataljonen är det insatsförband som i händelse av kris och krig har till uppgift att förstärka skyddet av rikets och Försvarsmaktens ledning. I fredstid ansvarar bataljonen för den statsceremoniella verksamheten inom Försvarsmakten, samt verkar som skyddsvakter vid de kungliga slotten.


Vill du arbeta som Hästskötare vid Kavallerikasern centralt i Stockholm?
Om tjänsten
Livgardets Kavalleriavdelning ansvarar för all rid- och hästutbildning inom Försvarsmakten.
Hästskötare på Livbataljonen infördes under 2017 och vi behöver nu nya medarbetare till arbetslaget. 
Arbetet utförs enligt skiftschema, vilket kan innebära arbete tidiga mornar, kvällar samt arbete under helger och helgdagar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara stallskötsel, hästvård och persedelvård.
Det innebär dagliga uppgifter så som att mocka, fodra, rykta samt att föra hästar till/från paddock och skrittmaskin.

Kvalifikationer
- God erfarenhet av häst och stalltjänst.
- Genomförd gymnasieutbildning med godkända betyg.
- Ej päls- eller höallergi.
- God fysisk förmåga.

Meriterande
- Hästskötarexamen.
- Tidigare anställning i stallverksamhet.
- B-körkort.
- BE/CE-Körkort.
- Tidigare anställning i Försvarsmakten.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har stor erfarenhet av häst och stalltjänst.
Du ska ha förmåga att arbeta med god struktur enligt gällande schema för stalltjänsten.
Det är av hög vikt att du tar ansvar för hästarnas välbefinnande och har förmåga att ta initiativ inom ramen för uppsatta villkor.
Vidare ställs höga krav på noggrannhet, samarbetsförmåga och lojalitet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Ansökan
Personligt brev, CV och dokumenterade utbildningar.
Sista ansökningdag är 2024-04-23.
Första anställningsdag enligt överenskommelse.

Du som bedöms lämplig kommer att kallas till professionsintervju samt säkerhetsprövningsintervju och eventuell provridning.

Villkor
Anställningsform: Vikariat t.o.m 2024-09-27.
Lön: Enligt FM lönestruktur, minst 23 000 kr.
Arbetsplats: Kavallerikasern, Lidingövägen 28, 115 93 Stockholm.

Upplysningar om tjänsten
Stallchef fj Kajsa Lundberg kajsa.lundberg@mil.se

Fackliga företrädare:
OFR/S, Kenneth Hartikainnen
SACO, Johan Gillemyr
SEKO Försvar, Thomas Klasson

Samtliga nås via försvarsmaktens växel 08-584 540 00.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livgardet är ett av Försvarsmaktens största förband med anor från 1521. Vi utbildar morgondagens soldater, liksom militärpoliser och personal som ska genomföra internationell insats. Vi bevakar de kungliga slotten, vi har säkerhets- och markstridsförband. Vi ansvarar också för att bevara och utveckla svensk militärmusiktradition. Vårt huvudsäte är i Kungsängen utanför Stockholm, men vi finns också i Sollentuna, i centrala Stockholm, Uppsala, Göteborg och Karlskrona.

Inom Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Väx din karriär som trädgårdsmästare, bli kärnan i exklusiv familjeoas

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker trädgårdsmedarbetare som vill skapa trivsel både i utemiljö och i ditt team. En otroligt spännande tjänst som Trädgårdsmedarbetare med arbetsuppgifter på stationär plats hos privat familj. Du blir direktanställd av vår uppdragsgivare, med vilken du även... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Vi söker trädgårdsmedarbetare som vill skapa trivsel både i utemiljö och i ditt team.
En otroligt spännande tjänst som Trädgårdsmedarbetare med arbetsuppgifter på stationär plats hos privat familj. Du blir direktanställd av vår uppdragsgivare, med vilken du även förhandlar lön med. Rapporterar till Trädgårdsmästare. Tjänsten är i Stockholm.

ARBETSUPPGIFTER/-MILJÖ
Dina kollegor är ett fantastiskt team och du jobbar i en sammanhang utöver det vanliga med internationella gäster och familj både i privatbostaden och tillhörande fastigheter.

Vi önskar att du tillsammans med organisationen jobbar miljövänligt, resurssmart, tryggt och på en hög nivå. Du har en hög arbetsmoral och ansvarskänsla och det är viktigt för dig att göra ett bra arbete.

PROFIL
Du har med fördel intresse för trädgårdsland, växtlära och har ett öga för detaljer, men du gillar även att vårda större tomter och rensa ogräs. Självklart är du en glad, händig och positiv.
Ansvarskänsla och initiativkraft är viktigt och att du inte kompromissar med kvalitén i ditt jobb eller lämnar något oavslutat.
Du ska helst ha jobbat i liknande position tidigare.

Du behöver även:

- ha en baskunskap, antingen utbildning inom trädgårdsskötsel
alternativt minst 3 års erfarenhet.
- ha ett helikopterperspektiv och kunna prioritera.
- ha B-körkort (krav).
- kunna arbeta och trivas i ett mindre team.
- med fördel ha erfarenhet av att jobba på en stationär plats.
- vara helt bekväm med både svenska och engelska språket.
- gärna ha boende i Stockholm.

ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar så snart vi kallar till intervju.
Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför gästernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg.
Välkommen in med din ansökan idag! Visa mindre

Trädgårds-arbetare

Vi söker nu dig som vill jobba som trädgårdsarbetare. Vår kund söker nu en samarbetsvillig person som vill jobba som trädgårdsarbetare. Vi söker dig som är kreativ, har hög arbetsvilja och vill göra skillnad i våra lokal-naturer. Som trädgårdsarbetare arbetar du med en mängd olika arbetsuppgifter såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning. Vi söker dig som vill arbeta utomhus i naturen. Arbets... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som trädgårdsarbetare.
Vår kund söker nu en samarbetsvillig person som vill jobba som trädgårdsarbetare. Vi söker dig som är kreativ, har hög arbetsvilja och vill göra skillnad i våra lokal-naturer.

Som trädgårdsarbetare arbetar du med en mängd olika arbetsuppgifter såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning.
Vi söker dig som vill arbeta utomhus i naturen.


Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsarbetare kommer du bl.a jobba med:
ogräsrensning
gräsklippning
renhållning
häckklippning
plantering

Kvalifikationer:
För att du ska kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen behöver uppfylla följande kvalifikationer:
Utbildning eller erfarenhet
Minst en full säsong erfarenhet av trädgårdsarbete
Körkort B (Manuell)Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du först att gå på en intervju hos oss, och efter ytterligare urval av kandidater så får du sedan gå på intervju hos arbetsgivaren! Du blir sedan anställd hos arbetsgivaren om allt känns bra!
Låter tjänsten intressant?
Sök jobbet idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Om oss på JobYard
Vårt mål på JobYard är att hitta drivna kandidater till bra arbetsgivare där du som arbetstagare får möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär.
Vi jobbar mot alla branscher men har främst kunder inom restaurang, lager och logistik, lokalvård, administration, och hälso- och sjukvård.
Vi söker dig som är motiverad, driven att jobba mot gemensamma mål, och som vill lära sig nya saker. Visa mindre

Säsongsjobb Grönyteskötsel

?Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm. Vi... Visa mer
?Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm!
Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan april till och med oktober och erbjuder lön enligt avtal.
Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.
Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Sommarjobb: Handledare till Svevia

Vill du utveckla din ledarskapsförmåga? Har du ett intresse för utemiljöer? Vi letar just nu efter flera Handledare till Svevia som kommer att leda sommarjobbande ungdomar under sommarmånaderna 2024! Du förväntas kunna jobba hela perioden på ca 10 veckor med start i början på juni. Sök redan idag då urval sker löpande! Om tjänsten Som Handledare på Svevia kommer du att arbeta i parkmiljö med den grupp ungdomar som du leder. Tillsammans arbetar ni med s... Visa mer
Vill du utveckla din ledarskapsförmåga? Har du ett intresse för utemiljöer? Vi letar just nu efter flera Handledare till Svevia som kommer att leda sommarjobbande ungdomar under sommarmånaderna 2024!

Du förväntas kunna jobba hela perioden på ca 10 veckor med start i början på juni.

Sök redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
Som Handledare på Svevia kommer du att arbeta i parkmiljö med den grupp ungdomar som du leder. Tillsammans arbetar ni med skötsel av parker och stadsmiljö i och utanför Stockholm. Det blir din uppgift att koordinera och arbetsleda grupperna samtidigt som du själv arbetar. Totalt under sommarmånaderna så tar du hand om totalt 3 grupper, varje grupp med ungdomar sommarjobbar under en period på 3 veckor.

Som en introduktion i din anställning kommer du att bekanta dig med arbetsuppgifterna, träffa andra handledare. Som stöd i ditt arbete har du Svevias arbetsledare som hjälper och instruerar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Arbetsledning och koordinering av arbete
- Skötsel av parker och stadsmiljö
- Skjutsa ungdomarna i Svevias transporter

Vem är du?
Krav för rollen är B-körkort för manuell växellåda, då mycket av arbetet kräver att man transporterar ungdomarna.

Som person tror vi att du bör vara social med god ledarskapsförmåga och ett intresse för utemiljöer för att trivas i rollen som Handledare. Vi ser att du är initiativtagande, lösningsorienterad och trygg i rollen som Handledare. Du kan anpassa ditt ledarskap utifrån de förutsättningar som ungdomarna har och hanterar olika situationer som uppstår med ett flexibelt och lugnt förhållningssätt.

Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.qrios.se/om-oss. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss. Visa mindre

Klättrande arborist / trädfällare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng! Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service? A... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng!

Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service?

Arborister.se & Skärgårdsträdfällarna AB är väletablerat Värmdöbaserat bolag som funnits i över ett decennium där vi hjälper våra kunder med trädfällning, trädvård, stubbfräsning, häckklippning med mera.

Vi letar efter dig som gillar ett omväxlande arbete utomhus och som inte är rädd att ta i när det behövs!

Dina arbetsuppgifter


I tjänsten som klättrande arborist/trädfällare kommer du primärt att arbeta med våra trädfällnings och trädvårdsuppdrag men även utföra allt från stubbfräsning till att köra miniskotare. Du kommer även hjälpa till att leda arbetet och teamen på plats.

Vi är ett mindre och familjärt bolag och förväntar oss att du precis som oss andra är redo och taggad på att hjälpa till där det behövs.

Din profil


Vi tror att du är en person som är noggrann och punktlig. Du är självklart en teamplayer som alltid vill lämna kunderna med ett nöjt leende på läpparna. Att det går bra för temet och företaget är något som är viktigt för dig och du är duktig på motivera och leda andra.

Vi söker dig som har:

Motorsågskörkort A+B (högre är meriterande)

Minst två års relevant erfarenhet av klättring (men gärna mer)

En geniun känsla för service och kvalité

Goda kunskaper i svenska och/eller engelska i både tal och skrift

B-körkort och med fördel tillgång till egen bil


Meriterande:

Certifierad arborist ETW eller ex arboristutbildning

Erfarenhet av riggning

Motorsågskörkort CDE

Liftkort

Körkort BE

Erfarenhet att leda team


 
Det här erbjuder vi dig

Ett roligt och varierande arbete på ett växande bolag, för rätt person finns stora möjlighet att få växa och utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Tjänstepension

Friskvårdsbidrag

5 veckors betald semester per kalenderår

Konkurrenskraftig lön enligt ök baserat på utbildning, kompetens och erfarenheter


 

Låter det här som det perfekta jobbet för dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Har du frågor om tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen får du mer än gärna kontakta oss på info@arborister.se

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till säsongsplantering

Hässelby Blommor söker Trädgårdsarbetare - för dig som älskar trädgård och blomstrande utemiljöer! Hässelby Blommor rekryterar nu ett antal trädgårdsarbetare med ett stort intresse för trädgård för visstidsanställning under den kommande högsäsongen. Vill du vara en del av vårt passionerade trädgårdsteam? I våra växthus sker nu ett intensivt arbete med att plantera medelhavsträd, blommande buskar och sommarblommor i en härlig kombination skapad av vårt desi... Visa mer
Hässelby Blommor söker Trädgårdsarbetare - för dig som älskar trädgård och blomstrande utemiljöer!
Hässelby Blommor rekryterar nu ett antal trädgårdsarbetare med ett stort intresse för trädgård för visstidsanställning under den kommande högsäsongen.
Vill du vara en del av vårt passionerade trädgårdsteam? I våra växthus sker nu ett intensivt arbete med att plantera medelhavsträd, blommande buskar och sommarblommor i en härlig kombination skapad av vårt designteam, och här behöver vi nu förstärkning!
Arbetsuppgifter:
Göra fantastiska sommarplanteringar i krukor och urnorenligt förutbestämda koncept från våra designers.
Leverera och plantera ute på plats hos kund när det behövs.
Samverka nära vårt kompetenta trädgårdsteam för att säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet.

Vi söker dig som är en teamplayer
Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vi tror även att du är noggrann och punktlig, har god fysik samt har ett stort intresse för trädgård och utemiljöer. Att ge våra kunder kvalité och hålla en hög servicenivå är en självklarhet.
Utöver detta ser vi att du:
Är en lagspelare som även trivs med självständigt arbete
Har god fysik och klarar tunga lyft
Har stort intresse för trädgårdsarbete och säsongsplanteringar
Har B-körkort för manuell växellåda och god körvana
Har flytande kunskaper i svenska, för effektiv kommunikation med kollegor och kunder.
Har erfarenhet av trädgårdsarbete (meriterande, men ej ett krav).

En självklarhet är att du trivs utomhus och att jobba i alla väder.
Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.Vi erbjuder:
Visstidsanställning med start snarast, fram till 30 juni.
En inspirerande arbetsplats i en blomstrande företagsmiljö där basen är våra 2500kvm stora växthus där vi har massor med växter från tropikerna till medelhavet.
Möjligheten att vara en del av ett dedikerat och kompetent trädgårdsteam.
Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.

Ansökan:
Vi genomför intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Djurvårdare till Spånga gymnasium

Ansök    Apr 3    Stockholms kommun    Djurvårdare
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna. Arbetsplatsbeskrivning Spånga gymnasium är ett litet, trevligt gymnasium med ca 300 elever. Här finns engagerad personal och personalomsättningen är låg. Skolan ligger idylliskt i Solhems villaområde och du tar dig enkelt till skol... Visa mer
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.Arbetsplatsbeskrivning

Spånga gymnasium är ett litet, trevligt gymnasium med ca 300 elever.

Här finns engagerad personal och personalomsättningen är låg. Skolan ligger idylliskt i Solhems villaområde och du tar dig enkelt till skolan med pendeltåg eller buss. Vi har ett stort utbud av utbildningar, så som Naturbruksprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet samt IMS (Språkintroduktion), IMY-NB (yrkesintroduktion NB) samt anpassad gymnasieskola med de nationella programmen SMD (Skog, Mark, Djur) och FAB (Fastighet, Anläggning, Byggnation).

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu djurvårdare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Huvudsaklig arbetsuppgift är daglig skötsel av skolans djur och anläggning vid Spånga gymnasium samt instruera elever i vanligt förekommande sysslor och arbetsuppgifter som djurvårdare.

Vi arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för planering och utveckling av utbildningen. I undervisningen strävar vi efter att så långt som möjligt integrera olika kunskapsfält och att samarbeta kring elevernas kunskapsutveckling som helhet. I tjänsten förekommer helgarbete. 

Kvalifikationer

Du är utbildad djurvårdare från Naturbruksprogrammet eller liknande och har genomgått grundkurs i läkemedelshantering (D9). B-körkort är ett krav.

Du är utbildad djurvårdare från Naturbruksprogrammet eller liknande och har genomgått grundkurs i läkemedelshantering (D9). B-körkort är ett krav.

Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med tropiska djur och lantbruksdjur.


Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Pensionärer till trädgårdsuppdrag mot företagskunder

Ansök    Apr 4    Veterankraft AB    Trädgårdsarbetare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det ska vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag till våra företagskunder i Storstockholm. Uppdragen kan både vara att arbeta ensam, men också i team tillsammans med andra medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Uppgifterna kan variera från att klippa gräs, kratta löv och klippa buskar till tyngre uppdrag som att klippa häckar, beskära träd och arbeta med trimmer och röjsåg.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som tycker om fysiskt arbete. Du har ett stort intresse för trädgårdsskötsel och uppskattar att få vara ute i friska luften.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att använda knappen ”Till ansökan”.
Tyvärr kan vi inte ta emot din ansökan via e-post. Visa mindre

Restaurant/Bar Team Member & Escape Room Game Master

About Us: Here at Fox in a Box Stockholm we provide exciting escape room experiences, together with casual dining. Above our escape rooms, you will find a cozy restaurant/bar, Hop & Vine, where visitors can enjoy food, drinks, and board games! Our unique concept offers guests the immersive and unique experience of escape rooms, together with dining out. We are looking for a fun new colleague to join our team, who can easily transition between serving custo... Visa mer
About Us:
Here at Fox in a Box Stockholm we provide exciting escape room experiences, together with casual dining. Above our escape rooms, you will find a cozy restaurant/bar, Hop & Vine, where visitors can enjoy food, drinks, and board games!
Our unique concept offers guests the immersive and unique experience of escape rooms, together with dining out. We are looking for a fun new colleague to join our team, who can easily transition between serving customers in our restaurant/bar, to guiding them perfectly through our escape room challenges.
Contract Type:
Behovsanställning: the hours for this position are determined on an as-needed basis. This is best suited as a fun and flexible extra job to compliment your main work or education.
Responsibilities:
Bar/Restaurant Side:
Prepare and serve high-quality alcoholic and non-alcoholic beverages in accordance with company standards,
Using a POS to accurately process orders and payments,
Engage with customers, providing recommendations, detailed information about our menu and informing them about current promotions,
Maintaining a clean and organized bar/kitchen area,
Monitor and replenish stock levels as necessary to ensure uninterrupted service.
Complete basic food preparations to a uniform standard as well as serving food and snacks to customers,
Clear tables, wipe surfaces, and operate the dishwasher to uphold cleanliness standards.

Escape Room Side:
Greet customers in a friendly and upbeat manner,
Carry out the pre-game briefing/story telling, as well as game debriefing after their escape room! Fully supervise/guide the game from beginning to end, either remotely using CCTV or through a hint system,
Resetting the game room to the specifications of the game reset list, and double checking that it is ready for the next game,
Cover reception and deal with any face-to-face or telephone bookings, taking payments for games if needed or enquiries between games,
Keeping your workspace and customer areas clean and tidy,
Assist in the daily opening-up and closing-down of the site.

Requirements/Merits:
Excellent customer service skills,
Strong multitasking abilities to alter between responsibilities in the restaurant/bar and escape room environment,
Attention to detail for accurately following scripts and checklists,
Ability to adapt to changing situations and remain composed under pressure,
Experience in the hospitality or entertainment industries is preferred,
Must be available to work flexible hours, including evenings and weekends/red days,
English is a must, Swedish language is a good bonus.

Benefits:
Flexible scheduling
Opportunities for advancement and professional development
Fun and dynamic work environment in international company
Discounts on food, beverages, and escape room experiences

If you're enthusiastic about providing exceptional customer service and thrive in a fast-paced, interactive setting, we'd love to hear from you. Please submit your resume and a brief cover letter in English, outlining your relevant experience and why you're interested in joining our team! Visa mindre

Trädgårdsarbetare/anläggning

Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss! Om tjänsten Vi söker trädgårdsarbetare med huvudsakliga uppgifter som ogräsrensning, växtbeskärning, grönyteskötsel samt förenliga arbetsuppgifter. För att trivas och lyckas i denna roll bör du Vara noggrann, serviceinriktad och ta ansvar för dina uppgifter. Gilla trädgårdsarbete i... Visa mer
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
Om tjänsten
Vi söker trädgårdsarbetare med huvudsakliga uppgifter som ogräsrensning, växtbeskärning, grönyteskötsel samt förenliga arbetsuppgifter.
För att trivas och lyckas i denna roll bör du
Vara noggrann, serviceinriktad och ta ansvar för dina uppgifter.
Gilla trädgårdsarbete i alla väder.
Vara kunnig på all typ av grönyteskötsel.
Vara uppmärksam på problem som behöver åtgärdas hos kunden, även när du utför andra sysslor..Om oss
Vi är ett bolag som startades under 2019 och har växt enormt under det senaste året. Vi vänder oss till företag, bostadsföreningar samt privatpersoner där vi utför diverse trädgårdsarbeten. Under året har vi även skalat upp med en del anläggningsarbeten som hör till trädgård.
Är du intresserad av att arbetet så skicka ditt CV så återkopplar vi. Visa mindre

Mark & anläggning

Sevelund letar efter ytterligare förstärkning till vårt team! Vi söker en självständig kollega med erfarenheter inom mark och trädgård. Du ska kunna träffa kunder, räkna på material- och tidsåtgång för att kunna lägga upp dina egna jobb. Låter det här intressant? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer. Övriga arbetsuppgifter kan vara Köra grävmaskin Borra och spräcka berg Finplanering villatomt Visa mer
Sevelund letar efter ytterligare förstärkning till vårt team!
Vi söker en självständig kollega med erfarenheter inom mark och trädgård. Du ska kunna träffa kunder, räkna på material- och tidsåtgång för att kunna lägga upp dina egna jobb.
Låter det här intressant? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer.


Övriga arbetsuppgifter kan vara
Köra grävmaskin
Borra och spräcka berg
Finplanering villatomt Visa mindre

Trädgårdsarbetare/Anläggning

Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss! Om tjänsten Vi söker trädgårdsarbetare med huvudsakliga uppgifter som ogräsrensning, växtbeskärning, grönyteskötsel samt förenliga arbetsuppgifter. För att trivas och lyckas i denna roll bör du Vara noggrann, serviceinriktad och ta ansvar för dina uppgifter. Gilla trädgårdsarbete i... Visa mer
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
Om tjänsten
Vi söker trädgårdsarbetare med huvudsakliga uppgifter som ogräsrensning, växtbeskärning, grönyteskötsel samt förenliga arbetsuppgifter.
För att trivas och lyckas i denna roll bör du
Vara noggrann, serviceinriktad och ta ansvar för dina uppgifter.
Gilla trädgårdsarbete i alla väder.
Vara kunnig på all typ av grönyteskötsel.
Vara uppmärksam på problem som behöver åtgärdas hos kunden, även när du utför andra sysslor..Om oss
Vi är ett familjeföretag som startades under 2021 och har växt enormt under det första året. Vi vänder oss till företag, bostadsföreningar samt privatpersoner där vi utför diverse trädgårdsarbeten. Under året har vi även skalat upp med en del anläggningsarbeten som hör till trädgård.
Är du intresserad av att arbetet så skicka ditt CV så återkopplar vi. Visa mindre

Klättrande arborist / trädfällare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng! Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service? A... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng!

Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service?

Arborister.se & Skärgårdsträdfällarna AB är väletablerat Värmdöbaserat bolag som funnits i över ett decennium där vi hjälper våra kunder med trädfällning, trädvård, stubbfräsning, häckklippning med mera.

Vi letar efter dig som gillar ett omväxlande arbete utomhus och som inte är rädd att ta i när det behövs!

Dina arbetsuppgifter


I tjänsten som klättrande arborist/trädfällare kommer du primärt att arbeta med våra trädfällnings och trädvårdsuppdrag men även utföra allt från stubbfräsning till att köra miniskotare. Du kommer även hjälpa till att leda arbetet och teamen på plats.

Vi är ett mindre och familjärt bolag och förväntar oss att du precis som oss andra är redo och taggad på att hjälpa till där det behövs.

Din profil


Vi tror att du är en person som är noggrann och punktlig. Du är självklart en teamplayer som alltid vill lämna kunderna med ett nöjt leende på läpparna. Att det går bra för temet och företaget är något som är viktigt för dig och du är duktig på motivera och leda andra.

Vi söker dig som har:

Motorsågskörkort A+B (högre är meriterande)

Minst två års relevant erfarenhet av klättring (men gärna mer)

En geniun känsla för service och kvalité

Goda kunskaper i svenska och/eller engelska i både tal och skrift

B-körkort och med fördel tillgång till egen bil


Meriterande:

Certifierad arborist ETW eller ex arboristutbildning

Erfarenhet av riggning

Motorsågskörkort CDE

Liftkort

Körkort BE

Erfarenhet att leda team


 
Det här erbjuder vi dig

Ett roligt och varierande arbete på ett växande bolag, för rätt person finns stora möjlighet att få växa och utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Tjänstepension

Friskvårdsbidrag

5 veckors betald semester per kalenderår

Konkurrenskraftig lön enligt ök baserat på utbildning, kompetens och erfarenheter


 

Låter det här som det perfekta jobbet för dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Har du frågor om tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen får du mer än gärna kontakta oss på info@arborister.se

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Medarbetare till Parkmiljö på Gröna Lund

På Gröna Lund arbetar vi för att skapa helhetsupplevelser i världsklass, och en mycket viktig del av det är en skinande ren park, såväl för våra gäster som för våra medarbetare. Nu söker vi nya stjärnor till våra tjänster inom parkmiljö. Är du ansvarstagande, noggrann och har blick för detaljer? Då är det dig vi söker! Parkvård I rollen som parkvårdare arbetar du med att hålla parken ren så att våra gäster skall trivas under sitt besök. Arbetsuppgifterna ... Visa mer
På Gröna Lund arbetar vi för att skapa helhetsupplevelser i världsklass, och en mycket viktig del av det är en skinande ren park, såväl för våra gäster som för våra medarbetare. Nu söker vi nya stjärnor till våra tjänster inom parkmiljö. Är du ansvarstagande, noggrann och har blick för detaljer? Då är det dig vi söker!

Parkvård
I rollen som parkvårdare arbetar du med att hålla parken ren så att våra gäster skall trivas under sitt besök. Arbetsuppgifterna innefattar renhållning av marken, toalettstädning, bordstorkning samt tömning av sopor. Vi ser även att du är utåtriktad då du dagligen kommer i kontakt med våra gäster. Under dagar då det är många gäster i parken kan arbetet vara fysiskt krävande då du arbetar i högt tempo. Tunga lyft och långa promenader förekommer under en arbetsdag. Även om du ofta arbetar ensam krävs det att du har god samarbetsförmåga, då samarbete är en förutsättning för att arbetet ska flyta på och parken hållas ren. Arbetstiden är fördelat på tre skift; morgon, dag och kväll, både vardagar och helger. För rollen som parkvårdare är du minst 16 år fyllda och kan tala och förstå god svenska.

Parkunderhåll
I rollen som artist på Parkunderhåll arbetar du med att förbereda parken inför öppning så att den är ren och inbjudande. Du kommer att arbeta med städning av bl.a. toaletter, parkfoodenheter, kiosker och backstageutrymmen. Vidare kommer du även att arbeta med att göra rent utemiljön med städning av mark och fasad samt sophantering. Arbetet kan vara fysiskt krävande då du hanterar olika typer av utrustning samt arbetar i högt tempo för att hinna färdigställa parken innan vi öppnar för gäster. Det är meriterande om du har SRY-städutbildning eller golvvårdsutbildning samt B-körkort. För denna tjänst arbetar man morgonpass och börjar som tidigast klockan 06:00, både vardagar och helger. För denna roll är du minst 18 år fyllda och kan tala och förstå god svenska.


Parksupport - fönsterputsare
I rollen som Fönsterputsare arbetar du med att hålla parkens fönster skinande rena. Du kommer arbeta i team tillsammans med de som är anställda på Parksupport. Arbetet kan vara fysiskt krävande då du jobbar med upprepande arbetsmoment under längre perioder. Det är meriterande om du har SRY-städutbildning och/eller fönsterputsutbildning alternativt erfarenhet av arbete med fönsterputs. Även om du ofta arbetar ensam krävs det att du har god samarbetsförmåga, då samarbete är en förutsättning för att arbetet ska flyta på. Som Fönsterputsare på Parksupport arbetar du morgonpass och börjar som tidigaste kl. 06.00 både vardagar och helger.

Samtliga tjänster är säsongsanställningar med start i april, maj eller juni och som sträcker sig till augusti eller september. Då vi även har verksamhet under halloween finns goda möjligheter till förlängning även under den säsongen.

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Under hösten har Gröna Lund en populär Halloweensäsong. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av långt över 1 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Handledare för sommarungdomar

Ansök    Apr 2    PEAB Sverige AB    Trädgårdsarbetare
Har du ett intresse för ungdomar och utemiljöer, titta hit!   Vi söker nu Dig som vill arbeta hos Peab Drift och Underhåll i Stockholm i sommar som handledare för våra sommarungdomar mellan mitten av juni till i mitten av augusti. Som handledare för sommarungdomar hos oss kommer du att jobba med att ta hand om och handleda de sommarungdomar som jobbar hos oss. Arbetsuppgifterna varierar mellan renhållning i våra parker, ogräsrensning och för din del blir ... Visa mer
Har du ett intresse för ungdomar och utemiljöer, titta hit!
 
Vi söker nu Dig som vill arbeta hos Peab Drift och Underhåll i Stockholm i sommar som handledare för våra sommarungdomar mellan mitten av juni till i mitten av augusti.

Som handledare för sommarungdomar hos oss kommer du att jobba med att ta hand om och handleda de sommarungdomar som jobbar hos oss. Arbetsuppgifterna varierar mellan renhållning i våra parker, ogräsrensning och för din del blir det att visa och handleda ungdomarna i detta. Vi arbetar mot Stadsdelsnämnderna och Trafikkontoret. Vi tror att du är en person som är social, stabil, har ett intresse för utemiljöer samt på något sätt har erfarenhet av att jobba med ungdomar. Krav är B-körkort, då mycket av arbetet kräver att man tar sig fram med våra bilar.
 
Intresserad? Sök via länken, presentera dig genom bifogat CV och personligt brev. Tjänsterna tillsätts löpande! Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på telefonnummer: 070-779 42 56 eller via e-post: maria.osihn@peab.se
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare/Trädgårdsanläggare sökes på heltid i Stockholm

Just nu söker vi Trädgårdsarbetare till ettväletablerat trädgård och mark företag i södra Stockholm!Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning. Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.Start i Gustavsberg. Kl 07.00-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 07:00 - 13:00. Arbetsmomenten som skall utföras som Trädgårdsarbetare är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete/markarbete. För att passa för denna tjänst ser vi gärna att... Visa mer
Just nu söker vi Trädgårdsarbetare till ettväletablerat trädgård och mark företag i södra Stockholm!Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning.
Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.Start i Gustavsberg. Kl 07.00-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 07:00 - 13:00.
Arbetsmomenten som skall utföras som Trädgårdsarbetare är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete/markarbete.
För att passa för denna tjänst ser vi gärna att trädgårdsarbetare innehar:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Flytande svenska i tal och skrift
- B-körkort
Din profil:
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service. Visa mindre

Säsongsjobb Grönyteskötsel

?Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm. Vi... Visa mer
?Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm!
Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan april till och med oktober och erbjuder lön enligt avtal.
Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.
Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till sommaren 2024 i söderort!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. Start: Juni–Augusti.Arbetstider: 07:00–16:00, 06:30–15:30.Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområ... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm!
Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.
Start: Juni–Augusti.Arbetstider: 07:00–16:00, 06:30–15:30.Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm.
Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker samt industriområden, tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare.
Exempel på arbetsuppgifter inkluderar gräsklippning, trimning, slyröjning, beskärning av buskar/träd, häckklippning, ogräsrensning av både rabatter och hårdgjorda ytor, plantering av perenner, buskar och träd, bevattning samt städning i offentliga miljöer.
Uppdragen varierar i storlek, från små till stora, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även tunga lyft emellanåt.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.
Om dig:Du kan arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, men det är inget krav.
Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel.
Kort för röjsåg, motorsåg, lastmaskin, skylift m.m är ett plus.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss.
Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till sommaren 2024 i söderort!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. Start: Juni–Augusti.Arbetstider: 07:00–16:00, 06:30–15:30.Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområ... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm!
Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.
Start: Juni–Augusti.Arbetstider: 07:00–16:00, 06:30–15:30.Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm.
Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker samt industriområden, tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare.
Exempel på arbetsuppgifter inkluderar gräsklippning, trimning, slyröjning, beskärning av buskar/träd, häckklippning, ogräsrensning av både rabatter och hårdgjorda ytor, plantering av perenner, buskar och träd, bevattning samt städning i offentliga miljöer.
Uppdragen varierar i storlek, från små till stora, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även tunga lyft emellanåt.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.
Om dig:Du kan arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, men det är inget krav.
Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel.
Kort för röjsåg, motorsåg, lastmaskin, skylift m.m är ett plus.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss.
Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionschef Drift och skötsel

Markservice Sthlm är en naturkunnig förvaltare som brinner för att ta hand om och utveckla hållbara och trivsamma utemiljöer. Markservice verksamhet består av grönyteskötsel, finplanering, snöröjning, trädvård och andra specialisttjänster inom drift och underhåll av gröna ytor. Kunderna utgörs av både offentlig sektor, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Om tjänsten Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för planering, produktion, personalansva... Visa mer
Markservice Sthlm är en naturkunnig förvaltare som brinner för att ta hand om och utveckla hållbara och trivsamma utemiljöer. Markservice verksamhet består av grönyteskötsel, finplanering, snöröjning, trädvård och andra specialisttjänster inom drift och underhåll av gröna ytor. Kunderna utgörs av både offentlig sektor, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.


Om tjänsten
Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för planering, produktion, personalansvar samt kvalitet- och ekonomisk uppföljning av projekt. Med frihet under eget ansvar kommer du att leda och utveckla verksamhetens affärer och medarbetare.


Vi erbjuder en arbetsplats med låg personalomsättning, högt i tak och stort engagemang kring människor och natur. Du kommer att var en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.


Vem är du
Vi söker dig som har utbildning och kompetens och mångårig erfarenhet inom grönyte-och trädgårdsnäringen. Du har god datorvana och körkort.
Som person är du driven och har förmåga att inspirera och leda andra - du skapar engagemang och delaktighet i ditt team. Du är affärsmässig och har ett stort kundfokus. Du säkerställer att verksamheten är välplanerad och har god kontroll på såväl produktion som dokumentation och ekonomi.


Din lyhördhet och arbetsglädje är högt värderad och bidrar till ett trevligt arbetsklimat och givande samarbeten. Du är ansvarstagande, har lätt att prioritera och drivs av att effektivisera samt driva igenom förbättringar på arbetsplatsen. Vidare är du en utåtriktad och anpassningsbar person som trivs att jobba i team och arbeta för att få alla att dra åt samma håll.


Krav:
- Avslutad trädgårdsutbildning.
- 3-5 års erfarenhet inom grönyte-och trädgårdsnäringen i liknande eller närliggande roll.
- Känna till och förstå innebörden av ABFF, ABT04, ABT06.
- Grundläggande kompetens inom arbetsmiljöområdet.
- Erfarenhet av ledarskap och personalledning.


Meriterande:
- Erfarenhet från entreprenadjuridik så som ABT, AB, AMA. MER
- Kompetens inom BAS-U & BAS-P
- Produktionsstyrning
- Erfarenhet från Drift & underhåll och anläggningsbranschen.
- Heta arbeten.


Tjänsten ska tillträdas snarast och är på heltid.
Frågor om rollen besvaras av rekryteringsansvarig Sanna Vestin 073-506 68 39. Processen hanteras av Prowork men du blir direkt anställd av Markservice Sthlm. Visa mindre

Trädgårds-arbetare till centrala Stockholm

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Om rollen Vill du arbeta t... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen
Vill du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team mot en grönare morgondag?
Vår samarbetspartner söker en passionerad trädgårdsarbetare med talang för att förvandla utemiljöer till levande konstverk!
Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter, såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning. Du kommer utgår från vår anläggning i centrala Stockholm.
Vad vi söker i dig Antingen har du relevant utbildning (gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel) eller erfarenhet inom trädgårdsskötsel
Körkort B (manuell)
Minst en full säsong av trädgårdsarbete
Serviceinriktad och noggrann
Hög arbetsvilja och god fysik
Samarbetsförmåga och självständighet

Meriterande:
Utbildning och certifikat inom röjsåg och motorsåg
Arbete på väg
Truckkort


Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise. Varför välja oss? Inspirerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya färdigheter
Stöttande och engagerat team som värdesätter samarbete och kreativitet
Möjlighet att göra skillnad i vår lokalnatur

Vi vill hjälpa dig att blomstra i din karriär och ser fram emot att välkomna dig till vår kunds team!
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världenSom anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda.Vi kommer attvara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Animal Technician

Moving Floor is a company in animal husbandry, focused on automatic cleaning for pigs and cows specifically. The automation brings benefits such as huge cuts in ammonia emissions and improved animal health. We are currently performing research at a commercial farm in Västerås to verify parameters such as emissions, health, antibiotics use, manure handling, composting, production results etc. Regarding the position as Animal Technician we require appropri... Visa mer
Moving Floor is a company in animal husbandry, focused on automatic cleaning for pigs and cows specifically. The automation brings benefits such as huge cuts in ammonia emissions and improved animal health. We are currently performing research at a commercial farm in Västerås to verify parameters such as emissions, health, antibiotics use, manure handling, composting, production results etc.
Regarding the position as Animal Technician we require
appropriate academic education.
experience from working in the field with tests will be prioritized.
being used to handling big animals.
thoroughness and attention to detail.
perfect English as this is our working language.The position includes:
Setting up test protocols with the involvement from other research actors, farmers, stakeholders etc.
Performing tests according to protocols set. Collecting data and gathering general information.
Follow up and reporting of tests.
Taking part in disseminating results in various environments.
International work and traveling to various locations for tests and sampling. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsmästare för nya spännande uppdrag inom Stockholm/Östermalm och Lidingö

Dina arbetsuppgifter
Se helheten inom ditt ansvarsområde. Hjälpa hunder att få ett helhetsgrepp om sin trädgård. Använda din erfarenhet till att anlägga, utveckla och rusta upp våra kunders trädgårdar.
Våra kunder är både privata och företag.


Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften där du är med i ett roligt team. Du känner att pension inte riktigt räcker till och fortfarande vill ha en meningsfull syselstättning. Hos Veterankraft är man timanställd och kan jobba efter sina egna förutsättningar.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag inom Stockholm/Östermalm och Lidingö

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar. Göra fint hos våra kunder trädgårdar, allt arbete sker i team av Veteraner och enligt kundens önskemål.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften där du är med i ett roligt team. Du känner att pension inte riktigt räcker till och fortfarande vill ha en meningsfull syselstättning. Hos Veterankraft är man timanställd och kan jobba efter sina egna förutsättningar.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Stockholmshem söker vikarierande trädgårdsarbetare till Skarpnäck

Ansök    Mar 26    AB Stockholmshem    Trädgårdsarbetare
Trygga och vackra miljöer ger nöjdare hyresgäster. Därför satsar Stockholmshem på egna trädgårdsmästare och trädgårdsarbetare och söker nu nya medarbetare. Vill du ha ett kreativt och inspirerande jobb i ett av Sveriges största bostadsbolag, med nästan 60 000 hyresgäster? Hos oss kan du göra skillnad. Vår satsning har resulterat i mer välskötta, tryggare områden och nöjdare hyresgäster. Nu söker vi två vikarierande trädgårdsarbetare till vårt förvaltni... Visa mer
Trygga och vackra miljöer ger nöjdare hyresgäster.

Därför satsar Stockholmshem på egna trädgårdsmästare och trädgårdsarbetare och söker nu nya medarbetare. Vill du ha ett kreativt och inspirerande jobb i ett av Sveriges största bostadsbolag, med nästan 60 000 hyresgäster? Hos oss kan du göra skillnad.

Vår satsning har resulterat i mer välskötta, tryggare områden och nöjdare hyresgäster. Nu söker vi två vikarierande trädgårdsarbetare till vårt förvaltningsområde i Skarpnäck. Vikariaten med start  enligt överenskommelse till och med 2024-09-30, du utgår från vårt kontor i Skarpnäck.

Ditt uppdrag

Som trädgårdsarbetare ansvarar du för att skapa en trivsam och trygg utemiljö för våra hyresgäster, med fokus på hållbarhet och biologisk mångfald. I jobbet ingår tillsyn och skötsel av utemiljö, ogräsrensning, häckklippning, beskärning, nyplantering, säsongsplantering i urnor, vattning etc.

På Stockholmshem ansvarar trädgårdsmästaren för sitt område och planerar allt trädgårdsarbetet över året. Du kommer därför att arbeta tillsammans med arbetsledande trädgårdsmästare. Du förväntas ha koll på vad som behöver göras i ditt område, till exempel att fixa enklare reparationsarbeten som att laga trädgårdsmöbler eller staket. Du följer upp entreprenörstjänster så att de sköts enligt avtal som trädgårdsmästaren informerat dig om och jobbar tillsammans med dina kollegor för att öka tryggheten. I tjänsten ingår också att arbetsleda ferieungdomar som arbetar med trädgårdsskötsel.

Arbetstiden mellan april till september är 38 timmar per vecka. Du arbetar utomhus och arbetet är fysiskt ansträngande. Det kommer även att förkomma ensamarbete i perioder.

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du en del av en arbetsplats där vi jobbar med något så viktigt som människors hem och där vi gör varandra bättre varje dag. Vi månar om våra kunder och varandra och värderar hållbarhet inom alla delar av bolaget. Bra möjlighet till kompetensutveckling.

Vem är du

Du är kreativ, flexibel och uthållig. Du tar ansvar för din uppgift. Du tycker att det är roligt med förändringar och gillar ditt jobb. Som person är du tillmötesgående och hjälper gärna andra. Du gillar så klart att arbeta tillsammans med andra, känner dig trygg i din yrkesroll och utvecklar hela tiden din specialistkunskap inom trädgårdsarbete.

Din bakgrund

Trädgårdsmästarutbildning eller likvärdig utbildning minst 2 års arbetslivserfarenhet inom allsidigt trädgårdsarbete god växtkännedom krävs samt förmåga att avgöra nödvändiga skötselinsatser. körkort för bil med manuell växellåda du talar och skriver flytande svenska erfarenhet av att handleda ferieungdomar är meriterande motorsågskörkort och röjsågskort är meriterande trädgårdsarbete inom bostadsförvaltning är meriterande

Vi vet att mångfald skapar en bättre arbetsplats och bättre team, så vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 9 februari. Har du frågor om tjänsten  är du välkommen att kontakta områdeschef Sofia Grape, tel. 08-50839496, mail: sofia.grape@stockholmshem.se. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Zoi Bergström, HR-partner på tel: 08-508 39 128 eller mail: zoi.bergstrom@stockholmshem.se.  Facklig representant för Kommunal är Andreas Vieru, tel. 08-508 392 46, mail: andreas.vieru@stockholmshem.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Stockholmshem

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag med 28 000 lägenheter och närmare 60 000 hyresgäster. I mer än 80 år har vi varit med och utvecklat staden, och skapat hem och bostadskvarter åt stockholmarna. Stockholmshem ägs av Stockholms stad. Visa mindre

Electrical Engineer

Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in major industrial projects? We are seeking a proficient Electrical Engineer to oversee, review, and analyze electrical design work across various project areas. About the role: The Electrical Engineer position entails overseeing electrical design work within an exciting project, ensuring compliance with codes and standards while driving cost-effective solutions. Responsibilities i... Visa mer
Are you an experienced Electrical Engineer looking for a challenging role in major industrial projects? We are seeking a proficient Electrical Engineer to oversee, review, and analyze electrical design work across various project areas.

About the role:
The Electrical Engineer position entails overseeing electrical design work within an exciting project, ensuring compliance with codes and standards while driving cost-effective solutions. Responsibilities include leading engineering strategy, managing partners, reviewing design documentation, and coordinating with cross-functional teams.

Some of the main responsibilities:
• Lead Electrical engineering and design in assigned areas.
• Provide strategic guidance on engineering and design concepts.
• Ensure compliance with codes, standards, and regulations.
• Manage engineering partners for efficient project delivery.
• Review and verify design documentation from various stakeholders.
• Coordinate within the electrical team and across disciplines.

About you:
To thrive in this role, you should have excellent management and communication skills and be flexible at collaborating effectively in a multi-team environment. Possessing advanced verbal and written communication abilities, coupled with a strong adaptability to meet project requirements and goals.

Additionally, you should also:
• 6-10 years in industrial capital projects.
• Proficiency in industrial-scale electrical design.
• Thorough knowledge of international and national codes and standards.
• Hands-on experience with ETAP software or similar.
• Previous project experience with Swedish/Scandinavian standards is advantageous.
• Strong coordination skills with engineering partners.
• Familiarity with industry best practices and change management.

Contact:
If you have any question about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Sima Bahho at sima.bahho@adecco.se 

If you have any technical issue with the application process, please contact info@adecco.se 

We do not accept any applications via email. Visa mindre

Klättrande arborist / trädfällare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng! Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service? A... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng!

Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service?

Arborister.se & Skärgårdsträdfällarna AB är väletablerat Värmdöbaserat bolag som funnits i över ett decennium där vi hjälper våra kunder med trädfällning, trädvård, stubbfräsning, häckklippning med mera.

Vi letar efter dig som gillar ett omväxlande arbete utomhus och som inte är rädd att ta i när det behövs!

Dina arbetsuppgifter


I tjänsten som klättrande arborist/trädfällare kommer du primärt att arbeta med våra trädfällnings och trädvårdsuppdrag men även utföra allt från stubbfräsning till att köra miniskotare. Du kommer även hjälpa till att leda arbetet och teamen på plats.

Vi är ett mindre och familjärt bolag och förväntar oss att du precis som oss andra är redo och taggad på att hjälpa till där det behövs.

Din profil


Vi tror att du är en person som är noggrann och punktlig. Du är självklart en teamplayer som alltid vill lämna kunderna med ett nöjt leende på läpparna. Att det går bra för temet och företaget är något som är viktigt för dig och du är duktig på motivera och leda andra.

Vi söker dig som har:

Motorsågskörkort A+B (högre är meriterande)

Minst två års relevant erfarenhet av klättring (men gärna mer)

En geniun känsla för service och kvalité

Goda kunskaper i svenska och/eller engelska i både tal och skrift

B-körkort och med fördel tillgång till egen bil


Meriterande:

Certifierad arborist ETW eller ex arboristutbildning

Erfarenhet av riggning

Motorsågskörkort CDE

Liftkort

Körkort BE

Erfarenhet att leda team


 
Det här erbjuder vi dig

Ett roligt och varierande arbete på ett växande bolag, för rätt person finns stora möjlighet att få växa och utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Tjänstepension

Friskvårdsbidrag

5 veckors betald semester per kalenderår

Konkurrenskraftig lön enligt ök baserat på utbildning, kompetens och erfarenheter


 

Låter det här som det perfekta jobbet för dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Har du frågor om tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen får du mer än gärna kontakta oss på info@arborister.se

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Säsongsjobb Grönyteskötsel

?Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm. Vi... Visa mer
?Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Stockholm!
Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen 2024 som sträcker sig mellan April till Oktober. Du kommer att arbeta i Storstockholm. Arbetsuppgifterna är varierande och moment som ingår är exempelvis renhållning, gräsklippning, häckklippning och allmänt underhåll av grönytor och parker. Arbetet är förlagt inom grönytor, parker, bostadsområden och golfbanor runt om i Stockholm.
Vi erbjuder en anställning på heltid under säsong som sträcker sig mellan april till och med oktober och erbjuder lön enligt avtal.
Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och driven. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel samt erfarenhet av maskiner sedan tidigare.
Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)Intervjuer och tillsättning sker löpande fram till säsongsstart.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Trädgårdsarbetare - Hemfrid Stockholm

Var med och bygg upp Hemfrids Trädgårdservice! Har du hört att Hemfrid har sin egen Trädgårdsservice? Vi är ett litet familjärt team på 12 personer, varav 2 på kontoret. På så är sätt är vi det lilla trädgårdsbolaget i det stora! Våra bemanningschefer har själva arbetat som trädgårdsmästare och tillsammans har vi en stor erfarenhet från branschen. Hos Hemfrids Trädgårdsservice får du en stor frihet till att utveckla din egen roll som trädgårdsarbetare. ... Visa mer
Var med och bygg upp Hemfrids Trädgårdservice!

Har du hört att Hemfrid har sin egen Trädgårdsservice?

Vi är ett litet familjärt team på 12 personer, varav 2 på kontoret. På så är sätt är vi det lilla trädgårdsbolaget i det stora! Våra bemanningschefer har själva arbetat som trädgårdsmästare och tillsammans har vi en stor erfarenhet från branschen.

Hos Hemfrids Trädgårdsservice får du en stor frihet till att utveckla din egen roll som trädgårdsarbetare.

Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Välkommen till säsongen 2024!

Om Hemfrid

Hemfrid är Sveriges största företag inom hushållsnäratjänster. Vi hjälper våra kunder med helhetslösningen i hemmet med tjänster som trädgårdsservice, städning, fönsterputs, barnpassning, flyttservice, enklare hantverk och mycket annat. Vi ser till att våra kunder kan få en enklare vardag.

Din roll

Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter i privata hem och bostadsrättsföreningar. Du kommer att arbeta i ett team och ha ett nära samarbete med teamets arbetsledare. Tillsammans har ni ansvar på plats för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrade utemiljö.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Gräsklippning
- Beskärning av fruktträd och häck
- Vår-, sommar- och höstunderhåll
- Plantering
- Ogräsrensning
- Bortforsling


Det kommer att förekomma både engångsuppdrag samt återkommande skötseluppdrag och du kommer att utgå från vår hubb i Liljeholmen i Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vi tror även att du är noggrann och punktligt, besitter en god fysik samt har ett stort intresse för trädgård och skötsel av utemiljöer. Att ge våra kunder kvalité och hålla en hög servicenivå är en självklarhet. Utöver detta ser vi att du har:

- 1-årig utbildning inom trädgård eller minst 2 säsonger av trädgårdsskötsel
- Har erfarenhet av fruktträdsbeskärning samt häckbeskärning
- Har B-körkort
- Hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
- Meriterande med motorsågskörkort A+B och röjsågskörkort

- Meriterande med erfarenhet utav maskinunderhåll av trädgårdsmaskiner


En självklarhet är att du trivs utomhus och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.

Vi erbjuder

- Säsongsarbete 100 % från april - oktober, med möjlighet till förlängning.
- Kollektivavtal
- Gratis mobilabonnemang
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag


Låter detta som en drömtjänst för dig?

Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på HR@hemfrid.se (mailto:rekrytering@hemfrid.se)

Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen till Hemfrid! Visa mindre

Klättrande arborist / trädfällare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng! Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service? A... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi växer och söker nu ytterligare en klättrande arborist/trädfällare till vårt härliga gäng!

Har du erfarenhet av klättrande trädfällning och beskärning, god fysik, är prestigelös och kanske viktigast av allt en lagspelare med god känsla för service?

Arborister.se & Skärgårdsträdfällarna AB är väletablerat Värmdöbaserat bolag som funnits i över ett decennium där vi hjälper våra kunder med trädfällning, trädvård, stubbfräsning, häckklippning med mera.

Vi letar efter dig som gillar ett omväxlande arbete utomhus och som inte är rädd att ta i när det behövs!

Dina arbetsuppgifter


I tjänsten som klättrande arborist/trädfällare kommer du primärt att arbeta med våra trädfällnings och trädvårdsuppdrag men även utföra allt från stubbfräsning till att köra miniskotare. Du kommer även hjälpa till att leda arbetet och teamen på plats.

Vi är ett mindre och familjärt bolag och förväntar oss att du precis som oss andra är redo och taggad på att hjälpa till där det behövs.

Din profil


Vi tror att du är en person som är noggrann och punktlig. Du är självklart en teamplayer som alltid vill lämna kunderna med ett nöjt leende på läpparna. Att det går bra för temet och företaget är något som är viktigt för dig och du är duktig på motivera och leda andra.

Vi söker dig som har:

Motorsågskörkort A+B (högre är meriterande)

Minst två års relevant erfarenhet av klättring (men gärna mer)

En geniun känsla för service och kvalité

Goda kunskaper i svenska och/eller engelska i både tal och skrift

B-körkort och med fördel tillgång till egen bil


Meriterande:

Certifierad arborist ETW eller ex arboristutbildning

Erfarenhet av riggning

Motorsågskörkort CDE

Liftkort

Körkort BE

Erfarenhet att leda team


 
Det här erbjuder vi dig

Ett roligt och varierande arbete på ett växande bolag, för rätt person finns stora möjlighet att få växa och utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Tjänstepension

Friskvårdsbidrag

5 veckors betald semester per kalenderår

Konkurrenskraftig lön enligt ök baserat på utbildning, kompetens och erfarenheter


 

Låter det här som det perfekta jobbet för dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Har du frågor om tjänsten, företaget eller rekryteringsprocessen får du mer än gärna kontakta oss på info@arborister.se

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Trädgårdsmästare

Stockholms kanske snabbast växande trädgårdsföretag söker härliga trädgårdsmästare som vill växa vidare med oss. Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning från den gröna näringen för att kunna ta hand om våra kunders trädgårdar och innergårdar. Du behöver vara driven, kunna följa instruktioner och jobba bra med andra människor eller ensam när det krävs. Viktigast är såklart att du har ett genuint intresse för trädgård! De omväxlande arbetsuppgif... Visa mer
Stockholms kanske snabbast växande trädgårdsföretag söker härliga trädgårdsmästare som vill växa vidare med oss.
Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning från den gröna näringen för att kunna ta hand om våra kunders trädgårdar och innergårdar. Du behöver vara driven, kunna följa instruktioner och jobba bra med andra människor eller ensam när det krävs. Viktigast är såklart att du har ett genuint intresse för trädgård!
De omväxlande arbetsuppgifterna består av att t.ex. vara med vid vår- och höststädning, kratta, klippa gräs, rensa ogräs m.m. men eventuellt även att assistera vid mindre anläggningsjobb såsom att rulla ut gräsmattor, plantera och anlägga rabatter. Jobbet är på 75%-100%(beroende på önskemål) 1 april till och med november.
Du ska kunna prata svenska flytande, ej finnas med i brottsregistret samt relevant utbildning eller erfarenhet från branschen, detta är ett krav. B-körkort är en bonys då vi ibland använder bilar för att ta oss till våra kunder. Ibland åker vi kommunalt.
Vi erbjuder dig att vara med i ett företag i tillväxt med kollegor som har ett genuint intresse för(och kunskap om) trädgårdar. Vi har kollektivavtal(och fantastiskt roligt på jobbet)!
Ansökningar mailas till jobb@blueharvest.se och märks med "ansökan trädgårdsmästare". Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till Värmdö!

Just nu söker vi dig som har lite erfarenhet av trädgårdsarbete och som älskar utomhusmiljö. Uppdraget är under säsong med stor möjlighet till förlängning. Arbetsmomenten som skall utföras är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete. För att passa för denna tjänst ser vi gärna - Flytande svenska i tal och skrift - lyhörd - Service minded - B-körkort Din profil Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus... Visa mer
Just nu söker vi dig som har lite erfarenhet av trädgårdsarbete och som älskar utomhusmiljö.

Uppdraget är under säsong med stor möjlighet till förlängning.

Arbetsmomenten som skall utföras är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete.

För att passa för denna tjänst ser vi gärna

- Flytande svenska i tal och skrift

- lyhörd

- Service minded

- B-körkort

Din profil
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service. Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. - Start: April-Augusti. - Arbetstider: 07:00-16:00. - Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. - Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter: Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!

Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.

-
Start: April-Augusti.

-
Arbetstider: 07:00-16:00.

-
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.

-
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.

Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.

Om dig:
Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav.

Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Tillgång till egen bil.

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el eller VVS.

Om oss:
Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.

Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se (http://www.bemannix.se/)!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. - Start: April-Augusti. - Arbetstider: 07:00-16:00. - Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. - Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter: Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!

Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.

-
Start: April-Augusti.

-
Arbetstider: 07:00-16:00.

-
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.

-
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.

Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.

Om dig:
Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav.

Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Tillgång till egen bil.

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el eller VVS.

Om oss:
Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.

Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se (http://www.bemannix.se/)!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till sommaren 2024 i söderort!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. Start: Juni-Augusti. Arbetstider: 07:00-16:00, 06:30-15:30. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm. Arbetsuppgifter: Du kommer att vårda trädgårdar och uto... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm!

Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.

Start: Juni-Augusti.
Arbetstider: 07:00-16:00, 06:30-15:30.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm.


Arbetsuppgifter:
Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker samt industriområden, tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter inkluderar gräsklippning, trimning, slyröjning, beskärning av buskar/träd, häckklippning, ogräsrensning av både rabatter och hårdgjorda ytor, plantering av perenner, buskar och träd, bevattning samt städning i offentliga miljöer.

Uppdragen varierar i storlek, från små till stora, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även tunga lyft emellanåt.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.


Om dig:
Du kan arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, men det är inget krav.

Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Tillgång till egen bil.

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel.

- Kort för röjsåg, motorsåg, lastmaskin, skylift m.m är ett plus.

Om oss:
Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss.

Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.


Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hundfrisör Arken Zoo, Vinsta, Stockholm

Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet. Om anställningen Vi utökar just nu vårt servicekoncept och söker därför efter nya hundfrisörer... Visa mer
Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet.

Om anställningen

Vi utökar just nu vårt servicekoncept och söker därför efter nya hundfrisörer. Arken Zoo har toppfräscha lokaler anpassade för verksamheten och ligger i direkt anslutning till butiken, det betyder att du har potentiella kunder på tröskeln från dag ett. Arken Zoo är Sveriges största husdjurskedja med butiker i hela landet.

Vi söker dig som vill driva eget företag som hundfrisör med franchisekoncept i ett lönsamt och snabbt växande företag. Alternativt arbeta som anställd. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik i Vinsta, Stockholm.

- Vid franchisesamarbete planerar du din arbetstid i samråd med butikschef utefter butikens öppettider.

- Ersättning enligt bolagets gällande samarbetsavtal.

- Vid anställning är tjänsten på deltid eller heltid, slutgiltig anställningsgrad sätts i dialog mellan anställd och butikschef. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.

- Som anställd gäller avtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal.

- Arbetstider, dag och kväll efter schema.

- Tillträde snarastArbetsuppgifter

Som utbildad hundfrisör driver du ditt eget företag under ett franchisesamarbete. Genom vårt franchisekoncept kan du fokusera på ditt yrke, och låta oss hjälpa dig med många andra delar som det innebär att driva egen verksamhet. Oavsett om du är egenföretagare eller anställd eftersträvar du den högsta graden av lönsamhet, service och kundnöjdhet varje dag.Kvalifikationer

Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska och har ett genuint intresse för hundfrisörsyrket.

Krav:

- Hundfrisörsutbildning

Meriterande:

- Tidigare arbete som hundfrisör

- Tidigare arbete med kundkontakt/kundserviceSå här söker du tjänsten

Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Tobias Lindqvist på tobias.lindqvist@arkenzoo.se

Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas.

Sista ansökningsdag är 2024-04-30

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till sommaren 2024 i söderort!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. Start: Juni-Augusti. Arbetstider: 07:00-16:00, 06:30-15:30. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm. Arbetsuppgifter: Du kommer att vårda trädgårdar och uto... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm!

Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.

Start: Juni-Augusti.
Arbetstider: 07:00-16:00, 06:30-15:30.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm.


Arbetsuppgifter:
Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker samt industriområden, tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter inkluderar gräsklippning, trimning, slyröjning, beskärning av buskar/träd, häckklippning, ogräsrensning av både rabatter och hårdgjorda ytor, plantering av perenner, buskar och träd, bevattning samt städning i offentliga miljöer.

Uppdragen varierar i storlek, från små till stora, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även tunga lyft emellanåt.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.


Om dig:
Du kan arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, men det är inget krav.

Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Tillgång till egen bil.

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel.

- Kort för röjsåg, motorsåg, lastmaskin, skylift m.m är ett plus.

Om oss:
Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss.

Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.


Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Arbetsledare - drift och underhåll till Solna

Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställar... Visa mer
Rekrytering - Arbetsledare Drift & underhåll
Vi söker nu efter en erfaren Arbetsledare inom drift och underhåll av kommunal utemiljö i Solna. Du kommer att bli en del av ett modernt och nytänkande bolag som lägger sin fokus på att vara bäst i branschen. Du kommer vara med och driva produktionen framåt och ser till att projektet går enligt tidplan och kalkyl. Du kommer planera och arbeta tätt ihop med produktionschefen och ha en daglig dialog med beställare, personal och underentreprenörer.
Krav:
Minst 2 års arbetsledarerfarenhet.
Erfarenhet av drift och underhållsprojekt i kommunala uppdrag.
APV (arbete på väg)
God datorvana och vana med Office-paketet.
B-körkort.
Flytande svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av utförande/arbetsledning av jourhavande beredskapstjänstgöring.
Kunskap om entreprenadjuridik.
Förmåga att arbeta med prognos och budget.
Logistik och tidplan.
BAS-U & BAS-P.
Kunskaper i AB, ABFF samt AB04/ABT06.

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i team. Du har en positiv attityd och ett driv att ta projekten i mål. Du vet vad god service innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Du förväntas ha förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.
Vår kund
Vår kund är ett profilerat bolag inom vård och skötsel av utemiljön. De skapar och underhåller välskötta utemiljöer som bidrar till trivsel, trygghet och hälsa för de som bor och verkar i dem. De utför alla typer av tjänster inom vård och skötsel av utemiljön, från planering och utformning till skötsel och förvaltning. De utvecklar branschen genom att vara innovativa, kvalitetsmedvetna och hållbara i sitt arbete. Följer de senaste trenderna och forskningarna inom utemiljöområdet, de använder moderna verktyg och metoder för att optimera processer och resultat, och de tar ansvar för miljöpåverkan genom att välja miljövänliga material och metoder. Medarbetarna ses som den viktigaste resursen. De har höga krav och söker de bästa kandidaterna som har kompetens, erfarenhet och engagemang inom vård och skötsel av utemiljö för att kunna leverera hög servicenivå till kunder och samarbetspartners.
Låter detta som din roll? - Sök nu! Kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin på 073-506 6839 vid frågor. Tjänsten är en direktrekrytering och du blir anställd hos kunden.
Ansökan sker via länken. Visa mindre