Lediga jobb som Trädgårdsanläggare/Trädgårdsanläggningsarbetare i Stockholm

Se lediga jobb som Trädgårdsanläggare/Trädgårdsanläggningsarbetare i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Trädgårdsarbetare med servicekänsla

Arbetsuppgifterna består av alla typer av trädgårds- eller trädgårdsanläggningsarbete, bekämpning av invasiva växter beroende på din kompetens. Du behöver ha erfarenhet av skötsel och underhåll eller trädgårdsanläggning. Maskinvana, motorsågskort AB, röjsågskort RA samt övriga påbyggnadskurser inom skötsel eller anläggningssegmentet är meriterande. Har du även erfarenhet utav bekämpning av invasiva växter ses detta som meriterad erfarenhet som värderas h... Visa mer
Arbetsuppgifterna består av alla typer av trädgårds- eller trädgårdsanläggningsarbete, bekämpning av invasiva växter beroende på din kompetens.
Du behöver ha erfarenhet av skötsel och underhåll eller trädgårdsanläggning.
Maskinvana, motorsågskort AB, röjsågskort RA samt övriga påbyggnadskurser inom skötsel eller anläggningssegmentet är meriterande. Har du även erfarenhet utav bekämpning av invasiva växter ses detta som meriterad erfarenhet som värderas högt.
Som person har du lätt för att samarbeta och har social kompetens med lyhördhet för verksamhetens behov där du alltid ser kundnyttan i allt det du gör, du kommer att arbeta nära din kollegor och kommer också ha kontakt med kunder och hyresgäster. Du är händig, sätter kvalitet i fokus, har god fysik då arbetet bitvis är tungt och kan arbeta både självständigt och i arbetslag samt trivs i en miljö med korta beslutsvägar där respekt, ärlighet och eget ansvar är viktiga värderingar. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräs... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Trädgårdsanläggare sökes per omgående

Trädgårdsanläggare StockholmNu söker vi på Sh bygg, sten och anläggning en trädgårdsanläggare till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att jobba på ett och samma projekt i en grupp bestående av, inkluderat dig, 2 trädgårdsanläggare och en arbetsledare som anlägger och sköter om utemiljön hos vår kund. Hos samma kund har vi en större grupp medarbetare som arbetar med byggnadsarbeten som du också kommer att arbeta nära och dela faciliteter med. Ett spän... Visa mer
Trädgårdsanläggare StockholmNu söker vi på Sh bygg, sten och anläggning en trädgårdsanläggare till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att jobba på ett och samma projekt i en grupp bestående av, inkluderat dig, 2 trädgårdsanläggare och en arbetsledare som anlägger och sköter om utemiljön hos vår kund. Hos samma kund har vi en större grupp medarbetare som arbetar med byggnadsarbeten som du också kommer att arbeta nära och dela faciliteter med.
Ett spännande och varierande uppdrag
Som trädgårdsanläggare hos oss får du ett varierat arbete med bland annat planteringar, anläggning av gräsmattor, etableringsskötsel och mottagning av växtleveranser. Även skötsel av vägar, gångar, beskärning av träd, vildvin m.m. samt snöröjning vintertid. Dina arbetsuppgifter varierar utifrån de projekt vår kund beställer men fokus är att skapa en vacker och hållbar utemiljö. Om du gillar att vara en del av ett team som lämnar synliga resultat varje dag är detta jobbet för dig!
Vem är du?
* Du har minst tre års yrkeserfarenhet som trädgårdsanläggare * B-körkort* Du talar och skriver svenska obehindrat* Svenskt medborgarskap
Tjänsten kräver att du har svenskt medborgarskap och genomgåren godkänd säkerhetsprövning vilket bl.a. inkluderar ett utdrag ur belastningsregistret,detta då arbetet kanutföras på försvarsanläggningar eller på civila skyddsobjekt med samhällsviktig infrastruktur.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom trädgårdsbranschen alternativt har slutfört en trädgårdsutbildning, vi ser också det som meriterande om du har vana av att framföra mindre entreprenadmaskiner. Som person har du en positiv inställning, tycker om att ta initiativ och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Arbetet sker utomhus i alla väder och kan vara ansträngande, därför ser vi gärna att du kan vara lugn under press och kan fokusera på att leverera ett gott resultat.
Vi erbjuderEtt spännande arbete som ger stimulans där du kan vara med och påverka! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas självklart av kollektivavtalade försäkringar och personalförmåner.
Om anställningenAnställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om ossVi bygger framtid. I snart 100 år har vi satsat på långsiktigt och ansvarsfullt byggande. Som ett av Sveriges absolut äldsta familjeägda entreprenadföretag är vi på Sh bygg, sten och anläggning stolta och tacksamma över förtroendet att få vara med och bygga din framtid.
För mer information välkomnar vi dig till https://www.shbygg.se/
Välkommen till Sh bygg, sten och anläggning – Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle Visa mindre

Trädgårdsarbetare till bostadsbolag i Stockholm

Har du b-körkort och kunskap om trädgårdsskötsel? Varmt välkommen med din ansökan! Om uppdragetVi söker en trädgårdsarbetare till ett kommunalt bostadsbolag i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Bemannia som startar omgående och pågår i fyra månader. Tjänstgöringsgraden är heltid 100 %och de bostadsområden du kommer att arbeta i är Hökarängen och Skarpnäck med omnejd. Dina arbetsuppgifter Dubidrar till en vacker, trygg och trivsam utemiljö för bo... Visa mer
Har du b-körkort och kunskap om trädgårdsskötsel? Varmt välkommen med din ansökan!
Om uppdragetVi söker en trädgårdsarbetare till ett kommunalt bostadsbolag i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Bemannia som startar omgående och pågår i fyra månader. Tjänstgöringsgraden är heltid 100 %och de bostadsområden du kommer att arbeta i är Hökarängen och Skarpnäck med omnejd.
Dina arbetsuppgifter
Dubidrar till en vacker, trygg och trivsam utemiljö för bostadsbolagets hyresgäster genom att sköta planteringar, grönområden inom givna ekonomiska ramar. Bostadsområdena är den viktigaste mötesplatser där du möterhyresgäster och ger förstklassig service. Du ingår i förvaltningsteam med kundförvaltare, trädgårdsmästare, områdestekniker och kundvärd. Exempel på arbetsuppgifter:
Skötsel av vegetationsytor så som t ex ogräsrensning, gräsklippning, busklippning, vattning och i viss mån skräpplockning.
Lättare skötsel av utemiljömöbler såsom lagning, tvättning och målning.
Övriga arbetsuppgifter inom ramen för trädgårdsarbetare.

Dina kvalifikationer
B Körkort.
God förmåga att uttrycka sig på svenska.
Erfarenhet av allsidigt trädgårdsarbete.
Fullständig gymnasieutbildning.
Grundläggande dokumenterad kunskap om trädgårdsskötsel gärna på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper via erfarenhet eller annan utbildning.

Vi söker dig som är noggrann, resultatorienterad, stabil och engagerad.

Meriterande
Gymnasieutbildning inom trädgårdsskötsel.

Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.
Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag,2024-06-07.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Sanna Perjons, Sanna.Perjons@bemannia.se
För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss underkontorstid på 070 884 96 00.
Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet
Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Trädgårds-arbetare till centrala Stockholm

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Om rollen Vill du arbeta t... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen
Vill du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team mot en grönare morgondag?
Vår samarbetspartner söker en passionerad trädgårdsarbetare med talang för att förvandla utemiljöer till levande konstverk!
Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter, såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning. Du kommer utgår från vår anläggning i centrala Stockholm.
Vad vi söker i dig Antingen har du relevant utbildning (gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel) eller erfarenhet inom trädgårdsskötsel
Körkort B (manuell)
Minst en full säsong av trädgårdsarbete
Serviceinriktad och noggrann
Hög arbetsvilja och god fysik
Samarbetsförmåga och självständighet

Meriterande:
Utbildning och certifikat inom röjsåg och motorsåg
Arbete på väg
Truckkort


Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise. Varför välja oss? Inspirerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya färdigheter
Stöttande och engagerat team som värdesätter samarbete och kreativitet
Möjlighet att göra skillnad i vår lokalnatur

Vi vill hjälpa dig att blomstra i din karriär och ser fram emot att välkomna dig till vår kunds team!
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världenSom anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda.Vi kommer attvara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Sevelund AB söker medarbetare

Sevelund AB söker förstärkning till vårt team! Vi arbetar med: Trädfällning - här har vi egna arborister som fäller träd i trädgårdar Stubbfräsning - med egen stubbfräs som fräser stubbe i trädgårdar, ta bort rötter, ta bort stubbe nära staket med mera. Bergarbeten - som bergspräckning och bergsprängning. Betonghåltagning - där vi gör håltagningar i betong, sten och tegelväggar både med väggsåg och kärnborr. Utöver detta erbjuder vi olika typer av mark... Visa mer
Sevelund AB söker förstärkning till vårt team!
Vi arbetar med:
Trädfällning - här har vi egna arborister som fäller träd i trädgårdar
Stubbfräsning - med egen stubbfräs som fräser stubbe i trädgårdar, ta bort rötter, ta bort stubbe nära staket med mera.
Bergarbeten - som bergspräckning och bergsprängning.
Betonghåltagning - där vi gör håltagningar i betong, sten och tegelväggar både med väggsåg och kärnborr.
Utöver detta erbjuder vi olika typer av mark och anläggningstjänster. Exempel kan vara marksten (stensättning), asfaltering, murar och gräsmattor - Allt detta i Stockholm.
Det är främst inom bergspräckning i Stockholm som vi tidigare haft vårt största fokus. Vi hjälper kunder att spräcka berg och spräcka sten på platser där sprängning berg eller sprängning sten inte är ett alternativ. Att spräcka berg är vanligt förekommande på platser där stor försiktighet kring spräckning av berg är ett krav och man vill ta bort berg utan några vibrationer. Vi tar främst bort berg på tomter, berg i källare eller berg i närheten av byggnader.
Den senaste tiden har vi börjat rikta in oss mer på arbeten inom mark och anläggning där vi idag söker vidare förstärkning och hoppas att du är en av dem.
Läs mer om våra tjänster inom bergspräckning, stubbfräsning, trädfällning, håltagning och anläggning i Stockholm på sevelund.se. Verkar vi som en intressant arbetsplats så hör gärna av dig! Visa mindre

Trädgårds-arbetare till centrala Stockholm

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Om rollen Vill du arbeta t... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen
Vill du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team mot en grönare morgondag?
Vår samarbetspartner söker en passionerad trädgårdsarbetare med talang för att förvandla utemiljöer till levande konstverk!
Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter, såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning. Du kommer utgår från vår anläggning i centrala Stockholm.
Vad vi söker i dig Antingen har du relevant utbildning (gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel) eller erfarenhet inom trädgårdsskötsel
Körkort B (manuell)
Minst en full säsong av trädgårdsarbete
Serviceinriktad och noggrann
Hög arbetsvilja och god fysik
Samarbetsförmåga och självständighet

Meriterande:
Utbildning och certifikat inom röjsåg och motorsåg
Arbete på väg
Truckkort


Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise. Varför välja oss? Inspirerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya färdigheter
Stöttande och engagerat team som värdesätter samarbete och kreativitet
Möjlighet att göra skillnad i vår lokalnatur

Vi vill hjälpa dig att blomstra i din karriär och ser fram emot att välkomna dig till vår kunds team!
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världenSom anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda.Vi kommer attvara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till bostadsbolag i Stockholm

Har du b-körkort och kunskap om trädgårdsskötsel? Varmt välkommen med din ansökan! Om uppdragetVi söker en trädgårdsarbetare till ett kommunalt bostadsbolag i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Bemannia som startar omgående och pågår i fyra månader. Tjänstgöringsgraden är heltid 100 %och de bostadsområden du kommer att arbeta i är Hökarängen och Skarpnäck med omnejd. Dina arbetsuppgifter Dubidrar till en vacker, trygg och trivsam utemiljö för bo... Visa mer
Har du b-körkort och kunskap om trädgårdsskötsel? Varmt välkommen med din ansökan!
Om uppdragetVi söker en trädgårdsarbetare till ett kommunalt bostadsbolag i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Bemannia som startar omgående och pågår i fyra månader. Tjänstgöringsgraden är heltid 100 %och de bostadsområden du kommer att arbeta i är Hökarängen och Skarpnäck med omnejd.
Dina arbetsuppgifter
Dubidrar till en vacker, trygg och trivsam utemiljö för bostadsbolagets hyresgäster genom att sköta planteringar, grönområden inom givna ekonomiska ramar. Bostadsområdena är den viktigaste mötesplatser där du möterhyresgäster och ger förstklassig service. Du ingår i förvaltningsteam med kundförvaltare, trädgårdsmästare, områdestekniker och kundvärd. Exempel på arbetsuppgifter:
Skötsel av vegetationsytor så som t ex ogräsrensning, gräsklippning, busklippning, vattning och i viss mån skräpplockning.
Lättare skötsel av utemiljömöbler såsom lagning, tvättning och målning.
Övriga arbetsuppgifter inom ramen för trädgårdsarbetare.

Dina kvalifikationer
B Körkort.
God förmåga att uttrycka sig på svenska.
Erfarenhet av allsidigt trädgårdsarbete.
Fullständig gymnasieutbildning.
Grundläggande dokumenterad kunskap om trädgårdsskötsel gärna på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper via erfarenhet eller annan utbildning.

Vi söker dig som är noggrann, resultatorienterad, stabil och engagerad.

Meriterande
Gymnasieutbildning inom trädgårdsskötsel.

Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.
Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag,2024-06-04.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Sanna Perjons, Sanna.Perjons@bemannia.se
För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss underkontorstid på 070 884 96 00.
Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet
Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräs... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Trädgårdsanläggare sökes per omgående

Trädgårdsanläggare StockholmNu söker vi på Sh bygg, sten och anläggning en trädgårdsanläggare till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att jobba på ett och samma projekt i en grupp bestående av, inkluderat dig, 2 trädgårdsanläggare och en arbetsledare som anlägger och sköter om utemiljön hos vår kund. Hos samma kund har vi en större grupp medarbetare som arbetar med byggnadsarbeten som du också kommer att arbeta nära och dela faciliteter med. Ett spän... Visa mer
Trädgårdsanläggare StockholmNu söker vi på Sh bygg, sten och anläggning en trädgårdsanläggare till vår kund i centrala Stockholm. Du kommer att jobba på ett och samma projekt i en grupp bestående av, inkluderat dig, 2 trädgårdsanläggare och en arbetsledare som anlägger och sköter om utemiljön hos vår kund. Hos samma kund har vi en större grupp medarbetare som arbetar med byggnadsarbeten som du också kommer att arbeta nära och dela faciliteter med.
Ett spännande och varierande uppdrag
Som trädgårdsanläggare hos oss får du ett varierat arbete med bland annat planteringar, anläggning av gräsmattor, etableringsskötsel och mottagning av växtleveranser. Även skötsel av vägar, gångar, beskärning av träd, vildvin m.m. samt snöröjning vintertid. Dina arbetsuppgifter varierar utifrån de projekt vår kund beställer men fokus är att skapa en vacker och hållbar utemiljö. Om du gillar att vara en del av ett team som lämnar synliga resultat varje dag är detta jobbet för dig!
Vem är du?
* Du har minst tre års yrkeserfarenhet som trädgårdsanläggare * B-körkort* Du talar och skriver svenska obehindrat* Svenskt medborgarskap
Tjänsten kräver att du har svenskt medborgarskap och genomgåren godkänd säkerhetsprövning vilket bl.a. inkluderar ett utdrag ur belastningsregistret,detta då arbetet kanutföras på försvarsanläggningar eller på civila skyddsobjekt med samhällsviktig infrastruktur.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom trädgårdsbranschen alternativt har slutfört en trädgårdsutbildning, vi ser också det som meriterande om du har vana av att framföra mindre entreprenadmaskiner. Som person har du en positiv inställning, tycker om att ta initiativ och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Arbetet sker utomhus i alla väder och kan vara ansträngande, därför ser vi gärna att du kan vara lugn under press och kan fokusera på att leverera ett gott resultat.
Vi erbjuderEtt spännande arbete som ger stimulans där du kan vara med och påverka! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas självklart av kollektivavtalade försäkringar och personalförmåner.
Om anställningenAnställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om ossVi bygger framtid. I snart 100 år har vi satsat på långsiktigt och ansvarsfullt byggande. Som ett av Sveriges absolut äldsta familjeägda entreprenadföretag är vi på Sh bygg, sten och anläggning stolta och tacksamma över förtroendet att få vara med och bygga din framtid.
För mer information välkomnar vi dig till https://www.shbygg.se/
Välkommen till Sh bygg, sten och anläggning – Vi bygger morgondagens samhälle Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräs... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräs... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå avgräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Trädgårdsarbetare/anläggning

Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss! Om tjänsten Vi söker trädgårdsarbetare med huvudsakliga uppgifter som ogräsrensning, växtbeskärning, grönyteskötsel samt förenliga arbetsuppgifter. För att trivas och lyckas i denna roll bör du Vara noggrann, serviceinriktad och ta ansvar för dina uppgifter. Gilla trädgårdsarbete i... Visa mer
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
Om tjänsten
Vi söker trädgårdsarbetare med huvudsakliga uppgifter som ogräsrensning, växtbeskärning, grönyteskötsel samt förenliga arbetsuppgifter.
För att trivas och lyckas i denna roll bör du
Vara noggrann, serviceinriktad och ta ansvar för dina uppgifter.
Gilla trädgårdsarbete i alla väder.
Vara kunnig på all typ av grönyteskötsel.
Vara uppmärksam på problem som behöver åtgärdas hos kunden, även när du utför andra sysslor..Om oss
Vi är ett bolag som startades under 2019 och har växt enormt under det senaste året. Vi vänder oss till företag, bostadsföreningar samt privatpersoner där vi utför diverse trädgårdsarbeten. Under året har vi även skalat upp med en del anläggningsarbeten som hör till trädgård.
Är du intresserad av att arbetet så skicka ditt CV så återkopplar vi. Visa mindre

Trädgårds-arbetare

Vi söker nu dig som vill jobba som trädgårdsarbetare. Vår kund söker nu en samarbetsvillig person som vill jobba som trädgårdsarbetare. Vi söker dig som är kreativ, har hög arbetsvilja och vill göra skillnad i våra lokal-naturer. Som trädgårdsarbetare arbetar du med en mängd olika arbetsuppgifter såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning. Vi söker dig som vill arbeta utomhus i naturen. Arbets... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som trädgårdsarbetare.
Vår kund söker nu en samarbetsvillig person som vill jobba som trädgårdsarbetare. Vi söker dig som är kreativ, har hög arbetsvilja och vill göra skillnad i våra lokal-naturer.

Som trädgårdsarbetare arbetar du med en mängd olika arbetsuppgifter såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning.
Vi söker dig som vill arbeta utomhus i naturen.


Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsarbetare kommer du bl.a jobba med:
ogräsrensning
gräsklippning
renhållning
häckklippning
plantering

Kvalifikationer:
För att du ska kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen behöver uppfylla följande kvalifikationer:
Utbildning eller erfarenhet
Minst en full säsong erfarenhet av trädgårdsarbete
Körkort B (Manuell)Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du först att gå på en intervju hos oss, och efter ytterligare urval av kandidater så får du sedan gå på intervju hos arbetsgivaren! Du blir sedan anställd hos arbetsgivaren om allt känns bra!
Låter tjänsten intressant?
Sök jobbet idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Om oss på JobYard
Vårt mål på JobYard är att hitta drivna kandidater till bra arbetsgivare där du som arbetstagare får möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär.
Vi jobbar mot alla branscher men har främst kunder inom restaurang, lager och logistik, lokalvård, administration, och hälso- och sjukvård.
Vi söker dig som är motiverad, driven att jobba mot gemensamma mål, och som vill lära sig nya saker. Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen. Start: April–Augusti. Arbetstider: 07:00–16:00. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarn... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!
Tjänstens behov kan variera stundtalsochpassar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetarmed kroppen.
Start: April–Augusti.
Arbetstider: 07:00–16:00.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.
Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.
Om dig:Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav. Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el ellerVVS.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida.För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare/Trädgårdsanläggare sökes på heltid i Stockholm

Just nu söker vi Trädgårdsarbetare till ettväletablerat trädgård och mark företag i södra Stockholm!Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning. Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.Start i Gustavsberg. Kl 07.00-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 07:00 - 13:00. Arbetsmomenten som skall utföras som Trädgårdsarbetare är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete/markarbete. För att passa för denna tjänst ser vi gärna att... Visa mer
Just nu söker vi Trädgårdsarbetare till ettväletablerat trädgård och mark företag i södra Stockholm!Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning.
Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.Start i Gustavsberg. Kl 07.00-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 07:00 - 13:00.
Arbetsmomenten som skall utföras som Trädgårdsarbetare är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete/markarbete.
För att passa för denna tjänst ser vi gärna att trädgårdsarbetare innehar:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Flytande svenska i tal och skrift
- B-körkort
Din profil:
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till sommaren 2024 i söderort!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. Start: Juni–Augusti.Arbetstider: 07:00–16:00, 06:30–15:30.Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm. Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområ... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm!
Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.
Start: Juni–Augusti.Arbetstider: 07:00–16:00, 06:30–15:30.Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm.
Arbetsuppgifter:Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker samt industriområden, tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare.
Exempel på arbetsuppgifter inkluderar gräsklippning, trimning, slyröjning, beskärning av buskar/träd, häckklippning, ogräsrensning av både rabatter och hårdgjorda ytor, plantering av perenner, buskar och träd, bevattning samt städning i offentliga miljöer.
Uppdragen varierar i storlek, från små till stora, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även tunga lyft emellanåt.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.
Om dig:Du kan arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, men det är inget krav.
Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.
Kvalifikationer:
Fullständig gymnasieutbildning.
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
B-körkort.
Tillgång till egen bil.

Meriterande:
Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel.
Kort för röjsåg, motorsåg, lastmaskin, skylift m.m är ett plus.

Om oss:Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss.
Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårds-arbetare till centrala Stockholm

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Om rollen Vill du arbeta t... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen
Vill du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team mot en grönare morgondag?
Vår samarbetspartner söker en passionerad trädgårdsarbetare med talang för att förvandla utemiljöer till levande konstverk!
Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter, såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning. Du kommer utgår från vår anläggning i centrala Stockholm.
Vad vi söker i dig Antingen har du relevant utbildning (gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel) eller erfarenhet inom trädgårdsskötsel
Körkort B (manuell)
Minst en full säsong av trädgårdsarbete
Serviceinriktad och noggrann
Hög arbetsvilja och god fysik
Samarbetsförmåga och självständighet

Meriterande:
Utbildning och certifikat inom röjsåg och motorsåg
Arbete på väg
Truckkort


Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise. Varför välja oss? Inspirerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya färdigheter
Stöttande och engagerat team som värdesätter samarbete och kreativitet
Möjlighet att göra skillnad i vår lokalnatur

Vi vill hjälpa dig att blomstra i din karriär och ser fram emot att välkomna dig till vår kunds team!
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världenSom anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda.Vi kommer attvara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag inom Stockholm/Östermalm och Lidingö

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar. Göra fint hos våra kunder trädgårdar, allt arbete sker i team av Veteraner och enligt kundens önskemål.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften där du är med i ett roligt team. Du känner att pension inte riktigt räcker till och fortfarande vill ha en meningsfull syselstättning. Hos Veterankraft är man timanställd och kan jobba efter sina egna förutsättningar.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till Värmdö!

Just nu söker vi dig som har lite erfarenhet av trädgårdsarbete och som älskar utomhusmiljö. Uppdraget är under säsong med stor möjlighet till förlängning. Arbetsmomenten som skall utföras är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete. För att passa för denna tjänst ser vi gärna - Flytande svenska i tal och skrift - lyhörd - Service minded - B-körkort Din profil Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus... Visa mer
Just nu söker vi dig som har lite erfarenhet av trädgårdsarbete och som älskar utomhusmiljö.

Uppdraget är under säsong med stor möjlighet till förlängning.

Arbetsmomenten som skall utföras är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete.

För att passa för denna tjänst ser vi gärna

- Flytande svenska i tal och skrift

- lyhörd

- Service minded

- B-körkort

Din profil
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service. Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. - Start: April-Augusti. - Arbetstider: 07:00-16:00. - Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. - Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter: Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!

Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.

-
Start: April-Augusti.

-
Arbetstider: 07:00-16:00.

-
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.

-
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.

Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.

Om dig:
Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav.

Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Tillgång till egen bil.

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el eller VVS.

Om oss:
Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.

Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se (http://www.bemannix.se/)!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. - Start: April-Augusti. - Arbetstider: 07:00-16:00. - Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. - Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter: Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!

Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.

-
Start: April-Augusti.

-
Arbetstider: 07:00-16:00.

-
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.

-
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.

Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.

Om dig:
Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav.

Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Tillgång till egen bil.

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el eller VVS.

Om oss:
Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.

Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se (http://www.bemannix.se/)!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare/Markskötare sökes!

Just nu söker vi 1-2 trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgårdsskötsel bolag. Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning. Arbetsmomenten som skall utföras är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma, använda lövblåsare och annat allmänt trädgårdsarbete. För att passa för denna tjänst ser vi gärna - Flytande svenska i tal och skrift - Ha ett riktigt GO i dig - Gillar att jobba i utemiljö - B-körkort Din profil Du ska vara en l... Visa mer
Just nu söker vi 1-2 trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgårdsskötsel bolag.

Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning.

Arbetsmomenten som skall utföras är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma, använda lövblåsare och annat allmänt trädgårdsarbete.

För att passa för denna tjänst ser vi gärna

- Flytande svenska i tal och skrift

- Ha ett riktigt GO i dig

- Gillar att jobba i utemiljö

- B-körkort

Din profil
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av gr... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.

- Kollektivavtal. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till sommaren 2024 i söderort!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. Start: Juni-Augusti. Arbetstider: 07:00-16:00, 06:30-15:30. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm. Arbetsuppgifter: Du kommer att vårda trädgårdar och uto... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm!

Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.

Start: Juni-Augusti.
Arbetstider: 07:00-16:00, 06:30-15:30.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm.


Arbetsuppgifter:
Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker samt industriområden, tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter inkluderar gräsklippning, trimning, slyröjning, beskärning av buskar/träd, häckklippning, ogräsrensning av både rabatter och hårdgjorda ytor, plantering av perenner, buskar och träd, bevattning samt städning i offentliga miljöer.

Uppdragen varierar i storlek, från små till stora, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även tunga lyft emellanåt.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.


Om dig:
Du kan arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, men det är inget krav.

Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Tillgång till egen bil.

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel.

- Kort för röjsåg, motorsåg, lastmaskin, skylift m.m är ett plus.

Om oss:
Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss.

Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.


Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av gr... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna trädgårdsarbetare till vårt team. Som trädgårdsarbetare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.

- Kollektivavtal. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till sommaren 2024 i söderort!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. Start: Juni-Augusti. Arbetstider: 07:00-16:00, 06:30-15:30. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm. Arbetsuppgifter: Du kommer att vårda trädgårdar och uto... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm!

Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.

Start: Juni-Augusti.
Arbetstider: 07:00-16:00, 06:30-15:30.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm.


Arbetsuppgifter:
Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker samt industriområden, tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter inkluderar gräsklippning, trimning, slyröjning, beskärning av buskar/träd, häckklippning, ogräsrensning av både rabatter och hårdgjorda ytor, plantering av perenner, buskar och träd, bevattning samt städning i offentliga miljöer.

Uppdragen varierar i storlek, från små till stora, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även tunga lyft emellanåt.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.


Om dig:
Du kan arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, men det är inget krav.

Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Tillgång till egen bil.

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel.

- Kort för röjsåg, motorsåg, lastmaskin, skylift m.m är ett plus.

Om oss:
Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss.

Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.


Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säsongsjobba inom Trädgård ute på Värmdö!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. - Start: April-Augusti. - Arbetstider: 07:00-16:00. - Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. - Arbetsort: Värmdö. Arbetsuppgifter: Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra kundföretag ute på Värmdö!

Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.

-
Start: April-Augusti.

-
Arbetstider: 07:00-16:00.

-
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.

-
Arbetsort: Värmdö.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.

Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även flertalet tunga lyft emellanåt.

Om dig:
Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete, men inget krav.

Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete. Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Tillgång till egen bil.

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel, bygg, el eller VVS.

Om oss:
Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss. Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.

Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se (http://www.bemannix.se/)!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker trädgårdsarbetare på heltid i Stockholm med start i Maj!

Har du ett stort intresse för att vistas och arbeta utomhus samt vill säkerställa en trivsam och behaglig utomhusmiljö? Då kan det vara dig vi söker! Som trädgårdsarbetare hos vår kund erbjuds du möjligheten till att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med en hög ambitionsnivå där service till kunden är det viktigaste av allt. Du kommer att bli en del av ett team som tillsammans hjälper varandra med att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för ... Visa mer
Har du ett stort intresse för att vistas och arbeta utomhus samt vill säkerställa en trivsam och behaglig utomhusmiljö? Då kan det vara dig vi söker!

Som trädgårdsarbetare hos vår kund erbjuds du möjligheten till att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med en hög ambitionsnivå där service till kunden är det viktigaste av allt. Du kommer att bli en del av ett team som tillsammans hjälper varandra med att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för kunden.

Rollen som trädgårdsarbetare är aldrig den ena dagen lik, du trivs i att arbeta i en utomhusmiljö och är van sedan tidigare av att arbeta i ett högt tempo men tappar aldrig på kvalitén i ert utförande.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att ni blir anställda via StudentConsulting men hyrs ut till vår kund. Tjänsten är på heltid och förväntas tillsättas mitten på maj och anställningen kommer pågå fram till slutet på augusti, arbetstiderna är belagda dagtid 07.00 – 16.00 med en timmes lunch. Du kommer att utgå från att arbeta vid Solna sjukhus.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara,
o Sköta ronderingar där man åker ut till olika områden
o Plantering, vattning och rensning av blomrabatter
o Tillsyn av utemiljö och säkerställa en trivsam syn

Din profil
Vi söker dig som har B-körkort och har en god körvana samt ett anmärkningsfritt belastningsregister (kontroll under rekryteringsprocess genomförs), vidare är det meriterande om ni har tidigare genomförda studier eller tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande arbeten, du skall kunna kommunicera och förstå det svenska och engelska språket bra. Vi söker vi dig som har lätt för att samarbeta i grupp med även klarar av självständigt arbete. Du har ett stort intresse av att arbeta med denna typ av arbete och som person är du driven, engagerad och alltid har ett leende på läpparna!

Låter ovanstående intressant? Sök redan idag – urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Till vår Mark- och Trädgårdsavdelning söker vi nu två medarbetare för säsongsanställning inom trädgårdsskötsel. Tjänstens huvudsakliga uppgifter är grönyteskötsel så som ogräsrensning, gräsklippning, beskärning, bevattning och planteringsarbete. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom grönyteskötsel. I den här rollen är det av vikt av att du är i god fysisk form då arbetet stundtals är tyngre. B-körkort är ett måste då arb... Visa mer
Till vår Mark- och Trädgårdsavdelning söker vi nu två medarbetare för säsongsanställning inom trädgårdsskötsel.


Tjänstens huvudsakliga uppgifter är grönyteskötsel så som ogräsrensning, gräsklippning, beskärning, bevattning och planteringsarbete. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom grönyteskötsel. I den här rollen är det av vikt av att du är i god fysisk form då arbetet stundtals är tyngre. B-körkort är ett måste då arbetsplatserna ligger på flera olika adresser i storstockholmsområdet. I vårt arbete kommer vi ofta i kontakt med JMs kunder, därav är det viktigt att du har god servicekänsla och ett trevligt bemötande.


Mark- och Trädgårdsavdelningen har två driftkontor som vi utgår ifrån, ett i Gustavsberg och ett i Spånga. Båda kontoren ska nu förstärkas med en säsongsanställd trädgårdsarbetare vardera.


 


Ansökan


Krav: B-körkort


Anställningsform: Säsongsanställning april - oktober


Lön: Timlön enligt kollektivavtal


Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Fredlund, Chef JM Mark & Trädgård


Telefon: 08-782 87 09, vardagar mellan klockan 08.00-16.00


Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!


 


Vi erbjuder


JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Visa mindre

Arbetsledande trädgårdsmästare med kundansvar

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi fortsätter att växa och nu söker vi efter en arbetsledande trädgårdsmästare med kundansvar som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare. TippMicke är Värmdöbaserat företag där vi hjälper våra kunder med trädfällning, vår- och höststädning men också ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi fortsätter att växa och nu söker vi efter en arbetsledande trädgårdsmästare med kundansvar som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare.

TippMicke är Värmdöbaserat företag där vi hjälper våra kunder med trädfällning, vår- och höststädning men också trädgårdsrelaterade uppdrag såsom gräsklippning, rensning av ogräs, tomtstädning, klippa buskar beskära träd samt andra relaterade trädgårdsuppgifter. För rätt person finns det stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla trädgårdsområdet tillsammans med oss.

Vi söker efter dig som har erfarenhet av att leda andra, mycket goda kunskaper inom trädgårdsområdet och vana av att planera personal samt ha kundkontakt.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som arbetsledande trädgårdsmästare med kundansvar kommer du träffa kunder, vara med och ta fram offerter, planera personal, stötta samt utveckla befintliga medarbetare, onboarda nya medarbetare samt vara med och utföra arbete på jobb ute hos kund.

Din profil

Som person är du en prestigelös lagspelare med mycket god kunskap inom trädgårdsområdet, du har ett stort driv och lockas av att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Vi söker dig som har:

En inbyggd känsla för service och kvalité

Är duktig på att jobba i team samt leda andra

Är utbildad trädgårdsmästare samt har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet och som vill ha en kombination av arbete ute hos kund samt på kontor.

Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska (tal och skrift)

B-körtkort samt tillgång till egen bil (ej att använda i arbetet men för att ta dig till vårt kontor)

Är nyfiken på att lära och utbilda dig inom trädfällning (primärt när det är lågsäsong för trädgårdsjobb)

Tidigare erfarenhet av att ha kundkontakt samt offerera jobb

God fysik


Det är också mycket meriterande om du har motorsågskörkort och/eller intresse av att ta. 


Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete tillsammans med ett härligt team! För rätt person finns stora möjligheter att vara med och växa tillsammans med oss. Vi är i början av en spännande resa och hittar gärna dig som vill vara en del av den även på lång sikt.


Heltid under säsong med möjlighet till förlängning för rätt person.

Konkurrenskraftlig lön

Friskvårdsbidrag


Låter det här som det perfekta jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Har du några frågor om tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på hej@tippmicke.se

Vänligen notera att vårt kontor ligger på Värmdö, det är där vi börjar och slutar dagarna. Tänk gärna igenom eventuellt pendlingsavstånd innan du skickar in din ansökan. 

Vi hörs! Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till sommaren 2024 i söderort!

Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm! Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen. Start: Juni-Augusti. Arbetstider: 07:00-16:00, 06:30-15:30. Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse. Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm. Arbetsuppgifter: Du kommer att vårda trädgårdar och uto... Visa mer
Nu söker vi duktiga trädgårdsarbetare för uppdrag hos ett av våra familjära kundföretag i södra Stockholm!

Tjänstens behov kan variera stundtals och passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.

Start: Juni-Augusti.
Arbetstider: 07:00-16:00, 06:30-15:30.
Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse.
Arbetsort: Hela Storstockholm, utgångspunkt södra Stockholm.


Arbetsuppgifter:
Du kommer att vårda trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker samt industriområden, tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter inkluderar gräsklippning, trimning, slyröjning, beskärning av buskar/träd, häckklippning, ogräsrensning av både rabatter och hårdgjorda ytor, plantering av perenner, buskar och träd, bevattning samt städning i offentliga miljöer.

Uppdragen varierar i storlek, från små till stora, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även tunga lyft emellanåt.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och aktivt arbetar med kroppen.


Om dig:
Du kan arbeta självständigt och driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, men det är inget krav.

Vi lägger mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning.

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

- B-körkort.

- Tillgång till egen bil.

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel.

- Kort för röjsåg, motorsåg, lastmaskin, skylift m.m är ett plus.

Om oss:
Bemannix startade sin resa i mars 2014 med visionen att skapa ett företag inom bemanningsbranschen som ska tillhandahålla kvalité och arbeta personligt och familjärt i allt vi åtar oss.

Viktigt för oss är att du som anställd ska känna dig trygg hos oss. Därför innehar vi kollektivavtal för samtliga anställda och är auktoriserade via Almega.


Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Till vår Mark och Trädgårdsavdelning söker vi nu två medarbetare för trädgårdsskötsel och arbete inom drift & underhåll av utemiljö. Om tjänsten Tjänsternas huvudsakliga uppgifter är grönyteskötsel så som ogräsrensning, gräsklippning, beskärning, bevattning och planteringsarbete. Finplaneringsarbeten så som ex stenläggning kan förekomma. Utöver detta bedriver vi även viss skogsvård i form av röjningsarbete. Vi tror att du har några års erfarenhet av gr... Visa mer
Till vår Mark och Trädgårdsavdelning söker vi nu två medarbetare för trädgårdsskötsel och arbete inom drift & underhåll av utemiljö.


Om tjänsten


Tjänsternas huvudsakliga uppgifter är grönyteskötsel så som ogräsrensning, gräsklippning, beskärning, bevattning och planteringsarbete. Finplaneringsarbeten så som ex stenläggning kan förekomma. Utöver detta bedriver vi även viss skogsvård i form av röjningsarbete. Vi tror att du har några års erfarenhet av grönyteskötsel. Dokumenterad utbildning är meriterande. Då arbetet stundtals är tungt så är god fysik viktigt. Körkort är ett måste då arbetsplatserna ligger på flera olika adresser i storstockholmsområdet. I vårt arbete kommer vi ofta i kontakt med JMs kunder, därav är det viktigt att du har god servicekänsla och ett trevligt bemötande.


Vår avdelning har 2 st driftkontor som vi utgår ifrån, ett i Gustavsberg och ett i Spånga. Nu söker vi förstärkning till Gustavsberg. B körkort är ett krav.


Ansökan


Har du frågor är du välkommen att mejla till tradgard@jm.se. 


Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningdag är 14:e februari 2024. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.


Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss. 


Kort om JM:


JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Stockholms Hamnar (säsongsanställning)

Vill du arbeta i en spännande och vacker miljö? Nu söker Stockholms Hamnar en säsongsanställd trädgårdsarbetare som på bästa sätt tar hand om den yttre miljön vid våra anläggningar i Stockholm. Som trädgårdsarbetare ansvarar du för att skapa en trivsam och trygg utemiljö för våra hyresgäster och alla som rör sig i de utomhusmiljöer Stockholms Hamnar förvaltar. I jobbet ingår att tillsammans med dina kollegor och din närmaste chef planera åtgärder för ut... Visa mer
Vill du arbeta i en spännande och vacker miljö? Nu söker Stockholms Hamnar en säsongsanställd trädgårdsarbetare som på bästa sätt tar hand om den yttre miljön vid våra anläggningar i Stockholm.

Som trädgårdsarbetare ansvarar du för att skapa en trivsam och trygg utemiljö för våra hyresgäster och alla som rör sig i de utomhusmiljöer Stockholms Hamnar förvaltar. I jobbet ingår att tillsammans med dina kollegor och din närmaste chef planera åtgärder för utemiljön inom givna ekonomiska ramar.

Om jobbet
Du sköter planteringar, rensar ogräs och fixar enklare reparationsarbeten. Du har koll på vad som behöver göras och följer upp entreprenörstjänster så att de sköts enligt avtal. Du ansvarar även för att arbetsleda ferieungdomar inom trädgårdsskötsel. Under veckorna 25 till 33 arbetar tio personer i tre veckor. Utöver att leda och fördela arbetet för ferieungdomarna ansvarar du även för att köra gruppen och arbetsredskap (med släp) mellan Stockholms Hamnars områden.

Du ska kunna arbeta från första april till slutet av september och arbetstiderna är måndag till fredag 07.00-16.00.

Det här tar du med dig in i rollen
- Flera års erfarenhet och/eller treårig utbildning inom trädgårdsskötsel, alternativt KY-utbildningen Kvalificerad trädgårdsanläggare
- B-körkort för manuell växellåda
- Goda datorkunskaper
- God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:

- ledarskapsutbildning och/eller erfarenhet av att arbetsleda personal
- röjsågsutbildning
- BE-körkort

Är det här du?

I den här tjänsten har du daglig kontakt med många olika aktörer inom Stockholms Hamnar. Därför är det viktigt med ett gott bemötande och att du är serviceinriktad. Andra personliga egenskaper vi värderar högt är samarbetsförmåga och flexibilitet.

Du förstår vikten av, och arbetar alltid för, ett gott samarbete med andra. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och trivs med att arbeta självständigt samt i grupp. Sist men inte minst så är du trygg i din yrkesroll och tycker det är kul att bidra med dina kompetenser inom trädgårdsarbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

Vi erbjuder
Stockholms Hamnar värnar om att ha en öppen atmosfär och vi är stolta över vår goda laganda. Vi erbjuder dig ett unikt och omväxlande arbete i en händelserik miljö med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på http://www.stockholmshamnar.se/jobb.

Vi ser fram emot din ansökan
Om du tycker att tjänsten som trädgårdsarbetare passar väl in på dig och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan senast 10 mars 2024. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta helge.yrjas@stockholmshamnar.se.

Vi arbetar för en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför kan slumpmässiga drogtester förekomma under anställningen.

Om Stockholms Hamnar
Stockholms Hamnar är en av världens största passagerarhamnar och en av Sveriges största godshamnar. Stockholms Hamnar finns i Stockholm, Norrtälje och Nynäshamn. Medelantalet anställda är 130. Läs mer på www.stockholmshamnar.se. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker ytterligare kollegor som Trädgårdsarbetare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice! Dina arbetsuppgifter Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, ... Visa mer
Vi söker ytterligare kollegor som Trädgårdsarbetare till vårt affärsområde Trädgårdsservice.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!
Dina arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, klippa gräsmattor, bekämpa mossa och rensa ogräs hos våra kunder. Du kommer att arbeta i ett team och ha ett nära samarbete med teamets trädgårdsmästare. Tillsammans med trädgårdsmästaren har ni ansvar för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrad utemiljö. Mestadels kommer engångsuppdrag att förekomma i tjänsten, men till viss del även återkommande kunder utifrån våra kunders efterfrågan.
Vi letar efter dig som
Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vi tror även att du är noggrann och punktligt, samt har ett stort intresse för trädgård och skötsel av utemiljöer. Vidare tror vi att du;
- Har yrkeserfarenhet av trädgårdsarbete eller motsvarande typ av parkskötsel
- Har stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service
- Hanterar svenska eller engelska obehindrat i tal och skrift
En självklarhet är att du trivs i naturen och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.
Vi erbjuder
- Kollektivavtal
- Gratis mobilabonnemang
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
Låter detta som en drömtjänst för dig?
Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig via email janadali8@gmail.com
Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till.


IN ENGLISH
We are looking for additional colleagues as Garden Workers for our Garden Service business area.
Do you have good experience in gardening and thrive in a role where you get to work daily with a committed team that provides the customer with world-class service? Then it may be just you we are looking for for this exciting journey in garden service!
Your work assignments
As a gardener, you will perform various garden tasks, such as pruning hedges and trees, mowing lawns, controlling moss and clearing weeds at our customers. You will work in a team and work closely with the team gardener. Together with the gardener, you are responsible for ensuring that our customers receive the desired service based on planned care for their improved outdoor environment. Mostly one-time assignments will occur in the service, but to some extent also recurring customers based on our customers' demand.
We are looking for you as
We are looking for you who are an enterprising and responsible team player. We also believe that you are meticulous and punctual, and have a great interest in gardening and caring for outdoor environments. Furthermore, we believe that you;
- Have professional experience of gardening or equivalent type of park management
- Has a great interest in gardening and wants to give our customers quality and service
- Handles Swedish or English fluently in speech and writing
It goes without saying that you enjoy nature and work in all weathers. You are not afraid to cut in and are happy to put in extra energy and time where needed.
We offer
- Collective agreement
- Free mobile subscription
- Liability insurance, health insurance, pension insurance and wellness benefits
Does this sound like a dream service to you?
Apply today! Interviews take place on an ongoing basis and we wish to appoint as soon as possible. If you have any questions regarding the position or our recruitment process, you are warmly welcome to contact the recruitment manager via email janadali8@gmail.com
We look forward to your application, welcome to.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Till vår Mark och Trädgårdsavdelning söker vi nu två medarbetare för trädgårdsskötsel och arbete inom drift & underhåll av utemiljö. Om tjänsten Tjänsternas huvudsakliga uppgifter är grönyteskötsel så som ogräsrensning, gräsklippning, beskärning, bevattning och planteringsarbete. Finplaneringsarbeten så som ex stenläggning kan förekomma. Utöver detta bedriver vi även viss skogsvård i form av röjningsarbete. Vi tror att du har några års erfarenhet av gr... Visa mer
Till vår Mark och Trädgårdsavdelning söker vi nu två medarbetare för trädgårdsskötsel och arbete inom drift & underhåll av utemiljö.


Om tjänsten


Tjänsternas huvudsakliga uppgifter är grönyteskötsel så som ogräsrensning, gräsklippning, beskärning, bevattning och planteringsarbete. Finplaneringsarbeten så som ex stenläggning kan förekomma. Utöver detta bedriver vi även viss skogsvård i form av röjningsarbete. Vi tror att du har några års erfarenhet av grönyteskötsel. Dokumenterad utbildning är meriterande. Då arbetet stundtals är tungt så är god fysik viktigt. Körkort är ett måste då arbetsplatserna ligger på flera olika adresser i storstockholmsområdet. I vårt arbete kommer vi ofta i kontakt med JMs kunder, därav är det viktigt att du har god servicekänsla och ett trevligt bemötande.


Vår avdelning har 2 st driftkontor som vi utgår ifrån, ett i Gustavsberg och ett i Spånga. Nu söker vi förstärkning till Gustavsberg. B körkort är ett krav.


Ansökan


Har du frågor är du välkommen att mejla till tradgard@jm.se. 


Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningdag är 29:e januari 2024. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.


Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss. 


Kort om JM:


JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker ytterligare kollegor som Trädgårdsarbetare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice! Dina arbetsuppgifter Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, ... Visa mer
Vi söker ytterligare kollegor som Trädgårdsarbetare till vårt affärsområde Trädgårdsservice.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!
Dina arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, klippa gräsmattor, bekämpa mossa och rensa ogräs hos våra kunder. Du kommer att arbeta i ett team och ha ett nära samarbete med teamets trädgårdsmästare. Tillsammans med trädgårdsmästaren har ni ansvar för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrad utemiljö. Mestadels kommer engångsuppdrag att förekomma i tjänsten, men till viss del även återkommande kunder utifrån våra kunders efterfrågan.
Vi letar efter dig som
Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vi tror även att du är noggrann och punktligt, samt har ett stort intresse för trädgård och skötsel av utemiljöer. Vidare tror vi att du;
- Har yrkeserfarenhet av trädgårdsarbete eller motsvarande typ av parkskötsel
- Har stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service
- Hanterar svenska eller engelska obehindrat i tal och skrift
En självklarhet är att du trivs i naturen och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.
Vi erbjuder
- Kollektivavtal
- Gratis mobilabonnemang
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
Låter detta som en drömtjänst för dig?
Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig via email janadali8@gmail.com
Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till.


IN ENGLISH
We are looking for additional colleagues as Garden Workers for our Garden Service business area.
Do you have good experience in gardening and thrive in a role where you get to work daily with a committed team that provides the customer with world-class service? Then it may be just you we are looking for for this exciting journey in garden service!
Your work assignments
As a gardener, you will perform various garden tasks, such as pruning hedges and trees, mowing lawns, controlling moss and clearing weeds at our customers. You will work in a team and work closely with the team gardener. Together with the gardener, you are responsible for ensuring that our customers receive the desired service based on planned care for their improved outdoor environment. Mostly one-time assignments will occur in the service, but to some extent also recurring customers based on our customers' demand.
We are looking for you as
We are looking for you who are an enterprising and responsible team player. We also believe that you are meticulous and punctual, and have a great interest in gardening and caring for outdoor environments. Furthermore, we believe that you;
- Have professional experience of gardening or equivalent type of park management
- Has a great interest in gardening and wants to give our customers quality and service
- Handles Swedish or English fluently in speech and writing
It goes without saying that you enjoy nature and work in all weathers. You are not afraid to cut in and are happy to put in extra energy and time where needed.
We offer
- Collective agreement
- Free mobile subscription
- Liability insurance, health insurance, pension insurance and wellness benefits
Does this sound like a dream service to you?
Apply today! Interviews take place on an ongoing basis and we wish to appoint as soon as possible. If you have any questions regarding the position or our recruitment process, you are warmly welcome to contact the recruitment manager via email janadali8@gmail.com
We look forward to your application, welcome to.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsarbetare till Stockholm!

Om oss Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat av två bolag: Bredablick Förvaltning och Bredablick Facility Services. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning. Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjude... Visa mer
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat av två bolag: Bredablick Förvaltning och Bredablick Facility Services. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)


Om tjänsten
Just nu söker vi efter en trädgårdsarbetare med erfarenhet och kunskap av utemiljö. Vi erbjuder säsongsanställning med chans till förlängning och en spännande resa framöver! Som trädgårdsarbetare är du Bredablicks representant ute hos våra kunder. Du ansvarar för den löpande trädgårdsskötseln hos våra bostadsrättsinnehavare.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av trädgårdsskötsel

- Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsskötsel och även giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare.

- B-körkort (manuell)

- Är flytande i svenska i både tal och skrift

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning och annan uteskötsel

- Klippning/beskärning av häckar, buskar och andra växter

- Ogräsrensning av rabatter och buskage

- Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor

- Nyplantering och renoveringar av befintliga rabatter och buskage

- Kontinuerlig kontakt med vår kund

Som person är du

- Noggrann

- Initiativtagande

- Engagerad

- Lösningsbenägen

Övrig information

- Placering: Stockholm

- Omfattning: Säsong fram till slutet på oktober

- Start: Början av mars

Låter det intressant? Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Trädgårdsarbetare - Omgående start med möjlighet till förlängning!

Trädgårdsarbetare - Omgående start med möjlighet till förlängning Om företaget: Vi söker just nu en Trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgårds- och utemiljöföretag. Vår kund har en bred kundbas som inkluderar förvaltare, föreningar och privatpersoner. Med sitt lager i Bro är vår kund verksam över hela Storstockholm, och denna position kräver att du har tillgång till egen bil för att enkelt ta dig till arbetsplatsen, särskilt om arbetsdagen börjar ... Visa mer
Trädgårdsarbetare - Omgående start med möjlighet till förlängning

Om företaget:

Vi söker just nu en Trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgårds- och utemiljöföretag. Vår kund har en bred kundbas som inkluderar förvaltare, föreningar och privatpersoner. Med sitt lager i Bro är vår kund verksam över hela Storstockholm, och denna position kräver att du har tillgång till egen bil för att enkelt ta dig till arbetsplatsen, särskilt om arbetsdagen börjar i Bro.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Trädgårdsarbetare kommer du att utföra en mängd olika arbetsmoment, inklusive rensning av ogräs, beskärning, trimning och allmänt trädgårdsarbete. Du kan även vara involverad i trädfällning, halkbekämpning samt olika anläggningsarbeten.

Arbetstider:

Heltid, måndag till fredag.

Kvalifikationer:

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du:

- Har flytande svenska i tal och skrift.

- Besitter ett B-körkort.

- Är en bra lagspelare och trivs i ett teamarbetsklimat.

- Har en positiv inställning och är villig att arbeta hårt.

- Har en känsla för service och kundnöjdhet.

Tidigare erfarenhet eller utbildning inom områden som parkarbete, trädgårdsarbete eller trädgårdsmästeri ses som en stor merit.

Din profil:

Vi söker dig som är lyhörd och trivs med att arbeta utomhus i frisk luft. Du är öppen för att lära dig nya saker och har en positiv inställning till arbete. Som Trädgårdsarbetare är du inte rädd att ta i och jobba hårt för att uppnå de bästa resultaten.

Sök nu!

Om du känner att detta är rätt för dig och vill vara en del av vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan. Vi genomför intervjuer löpande, så ansök snarast möjligt för att säkerställa din chans att gå med oss och bidra till vårt trädgårds- och utemiljöarbete. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Trädgårds-arbetare till centrala Stockholm

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare. Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. ? Om rollen Vill du ar... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!

En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

?

Om rollen
Vill du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team mot en grönare morgondag??

Vår samarbetspartner söker en passionerad trädgårdsarbetare med talang för att förvandla utemiljöer till levande konstverk! ????????

Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter, såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning. Du kommer utgår från vår anläggning i centrala Stockholm.

Vad vi söker i dig ????

- Antingen har du relevant utbildning (gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel) eller erfarenhet inom trädgårdsskötsel

- Körkort B (manuell)

- Minst en full säsong av trädgårdsarbete

- Serviceinriktad och noggrann

- Hög arbetsvilja och god fysik

- Samarbetsförmåga och självständighet

Meriterande:

- Utbildning och certifikat inom röjsåg och motorsåg

- Arbete på väg

- Truckkort

Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise.
Varför välja oss? ????

- Inspirerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya färdigheter

- Stöttande och engagerat team som värdesätter samarbete och kreativitet

- Möjlighet att göra skillnad i vår lokalnatur

Vi vill hjälpa dig att blomstra i din karriär och ser fram emot att välkomna dig till vår kunds team!

Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal ???? och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Trädgård & utemiljöarbetare sökes

Just nu söker vi Trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgård och utemiljöföretag. Vår kund jobbar åt förvaltare,föreningar och privatpersoner. Kundens lager utgår från Bro, därmed är det viktigt att man har tillgång till egen bil då det kan behövas att man startar arbetsdagen i bro. Jobben utförs runt om i hela storstockholm. Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning. Arbetstider: Heltid, måndag-fredag. Arbetsmomenten som ska... Visa mer
Just nu söker vi Trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgård och utemiljöföretag.

Vår kund jobbar åt förvaltare,föreningar och privatpersoner.

Kundens lager utgår från Bro, därmed är det viktigt att man har tillgång till egen bil då det kan behövas att man startar arbetsdagen i bro.

Jobben utförs runt om i hela storstockholm.

Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning.

Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.

Arbetsmomenten som skall utföras som Trädgårdsarbetare är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete. Trädfällning , halkbekämpning samt anläggningsarbeten.

För att passa för denna tjänst ser vi gärna att trädgårdsarbetare innehar:

- Flytande svenska i tal och skrift

- B-körkort

- Bra lagspelare

Din profil
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service.

Har man tidigare erfarenhet alt utbildning som parkarbetare,trädgårdsarbetare, trädgårdsmästare så är det en stor merit.

Är du den vi söker? tveka inte att skicka in din ansökan, vi tar intervjuer löpandes! Visa mindre

Anläggare till Svensk Utemiljö

Om tjänsten B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! Nu söker vi Svensk Utemiljö ABs nästa medarbetare inom anläggning. Svensk Utemiljö ingår i Allgranth koncernen och söker nu nästa medarbetare som ska jobba inom deras anläggningsteam. Anläggni... Visa mer
Om tjänsten B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! Nu söker vi Svensk Utemiljö ABs nästa medarbetare inom anläggning.
Svensk Utemiljö ingår i Allgranth koncernen och söker nu nästa medarbetare som ska jobba inom deras anläggningsteam. Anläggningsteamet består idag av anläggare, stensättare och grävmaskinister, de utför alla sorters uppdrag för kunders utemiljö. De har kompetent personal och rätt utrustning för att utföra jobb med hög kvalitet. Som en del av teamet arbetar du med allt ifrån makeovers på villaträdgårdar till att renovera bostadsrättsföreningars gemensamma gård. På Svensk Utemiljö strävar de alltid efter att leverera bästa kvalité med fokus på kundnöjdhet.

Kvalifikationer Du som söker jobbet har tidigare erfarenhet av anläggningsarbete med maskinvana. Kanske har du arbetat på stora arbetsplatser och vill arbeta mer detaljorienterat eller så har du tidigare erfarenhet av liknande roll. Du kommer själv ha kontakt med kunder och ansvara för att planera och utföra projekt. Som person är det viktigt att du arbetar strukturerat och att du är en god kommunikatör. Du har ett öga för detaljer och sporras av att leverera goda resultat till kund. I övrigt är du en lösningsorienterad person som tar egna initiativ och gärna kommer med egna förbättrings idéer. Du utgår från deras kontor i Vårby Alle och arbetstider är mån-fre, 7-16.

Du erbjuds En trygg anställning i ett välmående företag med goda utvecklingsmöjligheter. Lön enligt ö.k.

Ansökan Vi på B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila: alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagbas

Vill du arbeta på ett företag med fokus på att skapa utemiljöer där människor och natur kan mötas och trivas! Vi arbetar med grönyteskötsel, finplanering, snöröjning och mycket mer. Vi söker nu en lagbas till vårt team som arbetar med trädgårdsskötsel. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att leda och kvalitetssäkra det dagliga arbetet avseende skötsel av utemiljön i bostadsområden. I rollen kommer det även finnas möjlighet att komma med växtförslag och vi... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag med fokus på att skapa utemiljöer där människor och natur kan mötas och trivas! Vi arbetar med grönyteskötsel, finplanering, snöröjning och mycket mer.

Vi söker nu en lagbas till vårt team som arbetar med trädgårdsskötsel. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att leda och kvalitetssäkra det dagliga arbetet avseende skötsel av utemiljön i bostadsområden. I rollen kommer det även finnas möjlighet att komma med växtförslag och vidareutvecklar utemiljön.

I rollen som lagbas spenderar du en stor del av arbetsdagen med att samordna och arbetsleda personalen. Genom rondering och kontinuerlig dialog med kunden säkerställer du att arbetet håller en hög standard och utförs enligt kundens förväntningar. Mer administrativa sysslor som ingår i tjänsten är planering, inköpshantering, räkna på jobb, tidrapportering, etc. Du arbetar även en del ute i produktionen som en del av arbetslaget med plantering, beskärning, gräsklippning, ogräsrensning och övriga skötselsysslor. Under vinterhalvåret kan snöskottning och halkbekämpning förekomma.

För denna tjänst söker vi en engagerad och alert person med erfarenhet av en arbetsledande position inom den gröna sektorn. Du har en relevant 2-årig trädgårdsutbildning och har erfarenhet av att arbeta praktiskt med trädgårdsskötsel. Vi ser även att du har god växtkännedom och motiveras av att tillsammans med kunder och medarbetare utforma vackra grönområden.

Du har givetvis god datavana och körkort B. Fortsättningsvis ser vi att du är en naturlig organisatör som på ett strukturerat sätt arbetar lösningsorienterat för att lösa hastigt uppkomna problem. Vår organisation följer särskilda mallar, checklistor och rutiner som kommer ligger till grund för avtalsuppföljningen av våra skötseluppdrag. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet. Under arbetstoppar har du inga problem med att hålla många bollar i luften.

För rätt person erbjuder vi en anställning i ett av branschens ledande företag med en framgångsrik verksamhet och kompetenta medarbetare. Vi har en stark organisation på plats med ett sammansvetsat team och söker dig som vet vad det innebär att leverera och samtidigt ha kul på arbetsplatsen.

Vi kommer att kalla till intervju löpande och vill därför tipsa dig om att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss: https://markservicesthlm.se (https://markservicesthlm.se/) Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Söker en Trädgårdsarbetare som är kunnig och inte rädd att jobba ute i alla väder,Hoppas att höra av dig. Med Vänliga Hälsningar/Pal Mark & Bygg AB Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker en Trädgårdsarbetare som är kunnig och inte rädd att jobba ute i alla väder,Hoppas att höra av dig.
Med Vänliga Hälsningar/Pal Mark & Bygg AB
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgård/parkarbetare sökes

Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute? Vi söker just nu flera Trädgårdsarbetare/parkarbetare för vår kund. Arbetsområden kan variera och så även utgångspunkt, dock inom Stockholm. Detta är främst ett uppdrag över sommaren men kan för rätt person bli en förlängning. I rollen kommer du primärt arbete med skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippn... Visa mer
Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute?
Vi söker just nu flera Trädgårdsarbetare/parkarbetare för vår kund. Arbetsområden kan variera och så även utgångspunkt, dock inom Stockholm. Detta är främst ett uppdrag över sommaren men kan för rätt person bli en förlängning.
I rollen kommer du primärt arbete med skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippning, ogräs, plantering mm.
Vi söker därför dig som har relevant utbildning och maskinvana:


- Prata och förstår svenska
- B-Körkort
-Erfarenhet av liknande jobb


Meriterande: Trädgårdsutbildning
Intervjuer sker löpande, så sök redan idag!
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Trädgårdsarbete i södra Stockholm, start omgående!

Är du på jakt efter ett arbete som erbjuder soltimmar och aktivt arbete med kroppen? Då har du hittat rätt! För vår kunds vägnar söker vi nu en trädgårdsarbetare som med stort engagemang ska behandla, forma och underhålla diverse trädgårdar & utomhusområden i Söderort. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och att arbeta aktivt med kroppen. Start: Omgående, eller enligt ök. Arbetstider: Måndag - fredag kl 06:30-15:30. Arbetspla... Visa mer
Är du på jakt efter ett arbete som erbjuder soltimmar och aktivt arbete med kroppen? Då har du hittat rätt!

För vår kunds vägnar söker vi nu en trädgårdsarbetare som med stort engagemang ska behandla, forma och underhålla diverse trädgårdar & utomhusområden i Söderort.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta utomhus, är händig och att arbeta aktivt med kroppen.

Start: Omgående, eller enligt ök.
Arbetstider: Måndag - fredag kl 06:30-15:30.
Arbetsplats: Södra Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att behandla trädgårdar och utomhusområden hos privatpersoner tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan innefatta att vara behjälplig vid beskärning av buskar/häckar, ogräsrensning, underhåll av gräsmattor/växter samt hantlangare vid plattsättning av dammar, altaner, trädäck m.m.

Uppdragen är stora som små, hos olika kunder där service är A och O. Det förekommer även tunga lyft emellanåt.

Om dig:
Du som person är mån om att ge kunder din allra bästa service och bekväm i det personliga mötet med kunden. Du kan arbeta självständigt med att driva arbetet framåt. Du har god samarbetsförmåga, stöttar och hjälper kollegorna. Det är meriterande om du har vana från liknande arbete men inget krav.

Tjänsten passar dig som trivs i en utomhusmiljö och aktivt arbete.

Vi lägger väldigt stor vikt i din personliga lämplighet.

Kvalifikationer:

- Fullständig gymnasieutbildning

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

- B-körkort

Meriterande:

- Relevant yrkesutbildning inom trädgårdsskötsel - bygg, el, VVS eller trädgårdsskötsel

- Tillgång till egen bil

Övrigt:
Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Trädgårdsanläggningsarbetare

Är du en passionerad och kreativ trädgårdsanläggare som vill vara med och skapa vackra och hållbara utemiljöer? Då kan du vara den vi söker! Vi är ett profilerat företag som utför alla typer av trädgårdsarbeten, från finplanering och plantering till drift och underhåll av utemiljön. Vi arbetar främst med större projekt för offentliga och privata kunder i Stockholm och omnejd. Vi söker nu en erfaren och självgående trädgårdsanläggare som kan ansvara för... Visa mer
Är du en passionerad och kreativ trädgårdsanläggare som vill vara med och skapa vackra och hållbara utemiljöer? Då kan du vara den vi söker!


Vi är ett profilerat företag som utför alla typer av trädgårdsarbeten, från finplanering och plantering till drift och underhåll av utemiljön. Vi arbetar främst med större projekt för offentliga och privata kunder i Stockholm och omnejd.


Vi söker nu en erfaren och självgående trädgårdsanläggare som kan ansvara för finplanering, planteringar och garantiskötsel av våra anläggningar.


Du kommer att arbeta i ett team med andra duktiga kollegor och ha nära kontakt med våra kunder och leverantörer.


För att lyckas i rollen krävs att du har/är:
Minst tre års erfarenhet av trädgårdsanläggning
Goda kunskaper om växter, jordar, material och metoder
Relevant utbildning inom trädgård eller motsvarande
B-körkort
Serviceinriktad och kommunikativ
Flexibel och lösningsorienteradVi erbjuder dig:
Ett varierande och stimulerande arbete i en trevlig arbetsmiljö
Möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter
Konkurrenskraftig lön enligt överenskommelseÄr du intresserad? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till oss. Märk din ansökan med “Trädgårdsanläggare”.


Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Trädgård/parkarbetare sökes

Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute? Vi söker just nu flera Trädgårdsarbetare/parkarbetare för vår kund. Arbetsområden kan variera och så även utgångspunkt, dock inom Stockholm. Detta är främst ett uppdrag över sommaren men kan för rätt person bli en förlängning. I rollen kommer du primärt arbete med skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippn... Visa mer
Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute?
Vi söker just nu flera Trädgårdsarbetare/parkarbetare för vår kund. Arbetsområden kan variera och så även utgångspunkt, dock inom Stockholm. Detta är främst ett uppdrag över sommaren men kan för rätt person bli en förlängning.
I rollen kommer du primärt arbete med skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippning, ogräs, plantering mm.
Vi söker därför dig som har relevant utbildning och maskinvana:


- Prata och förstår svenska
- B-Körkort
-Erfarenhet av liknande jobb


Meriterande: Trädgårdsutbildning
Intervjuer sker löpande, så sök redan idag!
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Konsultuppdrag - Förvaltare för utemiljö!

För vår kunds räkning söker vi nu en förvaltare som kommer ansvara för förvaltningen av kommunala badplatser, motionsspår och naturmark. Uppdragets är på deltid förväntas starta 01-06-2023 och pågå till och med 31-10-2023, med möjlighet till förlängning. Om uppdraget Som konsult hos vår kund kommer du ansvara för att följa upp och bevaka den dagliga driften på kommunens badplatser, och inom kommunala naturområden med motionsspår med interna och externa ... Visa mer
För vår kunds räkning söker vi nu en förvaltare som kommer ansvara för förvaltningen av kommunala badplatser, motionsspår och naturmark. Uppdragets är på deltid förväntas starta 01-06-2023 och pågå till och med 31-10-2023, med möjlighet till förlängning.

Om uppdraget
Som konsult hos vår kund kommer du ansvara för att följa upp och bevaka den dagliga driften på kommunens badplatser, och inom kommunala naturområden med motionsspår med interna och externa förmågor. Du kommer vara ute på plats och följa arbetena, samt planera in dessa, göra bedömningar av tidsåtgång och ansvara för handläggning gällande inkommande felanmälningar, samtal och synpunkter. Du kommer även delta på vissa driftmöten- och avtalsmöten gällande skog och mark samt följa upprättade avtal ur ett beställarperspektiv.

Arbetet sker på plats och till viss del på distans efter överenskommelse med vår kund.

Om dig
Vi söker dig som har en gedigen och bred yrkeserfarenhet från kommunal park/naturverksamhet, trädgårdsbranschen eller motsvarande. Dina goda kunskaper inom parkverksamhet och/eller trädgårdsbranschen gör dig självgående och du har god initiativförmåga. Du besitter goda administrativa kunskaper, är van att arbeta i Excel och har erfarenhet av kartsystemet Geosecma ArcGis. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav.

Övrigt
Period: 01-06-2023 t.o.m. 31-10-2023
Omfattning: 30%
Placering: Upplands bro

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV, referensuppdrag och svarar därefter på urvalsfrågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Lina Widevall på 070-4993800. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Trädgårdsarbetare, Anläggare, Maskinförare

Campus AB sköter, utvecklar och anlägger utemiljöer i och runt om Stockholm. Hos Campus AB finns framtidens arbetsplats! Vi arbetar ständigt med förbättringar och vill att alla ska känna delaktighet i det vi skapar åt våra kunder. Vill du vara med och påverka, vill du vara en med oss? Tjänsten Som anläggningsarbetare/ trädgårdsarbetare hos oss arbetar du med att sköta och anlägga utemiljöer och snöröjningar. Vi har även en heldel planteringsarbeten i urono... Visa mer
Campus AB sköter, utvecklar och anlägger utemiljöer i och runt om Stockholm.
Hos Campus AB finns framtidens arbetsplats! Vi arbetar ständigt med förbättringar och vill att alla ska känna delaktighet i det vi skapar åt våra kunder. Vill du vara med och påverka, vill du vara en med oss?
Tjänsten
Som anläggningsarbetare/ trädgårdsarbetare hos oss arbetar du med att sköta och anlägga utemiljöer och snöröjningar. Vi har även en heldel planteringsarbeten i uronor runt om i Stockholm. Tjänsten innebär delaktighet i snöberedskap. Även delaktighet vid installation och underhåll av lekutrustning på lekplatser och annan parkutrustning som till exempel bänkar och papperskorgar. I arbetet ingår även en del enklare snickeriarbeten, planterings och beskärningsarbeten. Vidare så har vi även uppdrag med barmarksrenhållning som sker med körning av sopmaskin. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och kan hantera kundkontakt men även god maskin vana. Ett omväxlande arbete där du får med många olika moment. Har man viljan att utvecklas inom utemiljö så finns här möjligheterna!
Maskiner som hanteras i tjänsten är Sopmaskiner, Wille, samt Grävmaskin. God maskinvana krävs.Campus AB sköter, utvecklar och anlägger utemiljöer i och runt om Stockholm. Visa mindre

Trädgård/parkarbetare sökes

Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute? Vi söker just nu flera Trädgårdsarbetare/parkarbetare för vår kund. Arbetsområden kan variera och så även utgångspunkt, dock inom Stockholm. Detta är främst ett uppdrag över sommaren men kan för rätt person bli en förlängning. I rollen kommer du primärt arbete med skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippn... Visa mer
Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute?
Vi söker just nu flera Trädgårdsarbetare/parkarbetare för vår kund. Arbetsområden kan variera och så även utgångspunkt, dock inom Stockholm. Detta är främst ett uppdrag över sommaren men kan för rätt person bli en förlängning.
I rollen kommer du primärt arbete med skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippning, ogräs, plantering mm.
Vi söker därför dig som har relevant utbildning och maskinvana:


- Prata och förstår svenska
- B-Körkort
-Erfarenhet av liknande jobb


Meriterande: Trädgårdsutbildning
Intervjuer sker löpande, så sök redan idag!
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Trädgård/parkarbetare sökes

Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute? Vi söker just nu flera Trädgårdsarbetare/parkarbetare för vår kund. Arbetsområden kan variera och så även utgångspunkt, dock inom Stockholm. Detta är främst ett uppdrag över sommaren men kan för rätt person bli en förlängning. I rollen kommer du primärt arbete med skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippn... Visa mer
Är du en erfaren skötselarbetare som gillar att jobba ute?
Vi söker just nu flera Trädgårdsarbetare/parkarbetare för vår kund. Arbetsområden kan variera och så även utgångspunkt, dock inom Stockholm. Detta är främst ett uppdrag över sommaren men kan för rätt person bli en förlängning.
I rollen kommer du primärt arbete med skötseln av ett par kommunala fastigheter såsom skola/förskola. Du kommer bland annat ha ansvaret för trädgårdsarbetet såsom gräsklippning, ogräs, plantering mm.
Vi söker därför dig som har relevant utbildning och maskinvana:


- Prata och förstår svenska
- B-Körkort
-Erfarenhet av liknande jobb


Meriterande: Trädgårdsutbildning
Intervjuer sker löpande, så sök redan idag!
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Trädgårdsmästare till expansivt företag

Vill du vara en del av ett team som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Här lyser kompetensen stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra. Vi söker dig som är positiv och driven och stor vikt läggs vid personligt engagemang. Vår kund Vår kund är en stor aktör s... Visa mer
Vill du vara en del av ett team som står inför en tillväxtresa mot att bli en av de största aktörerna inom drift och underhåll i regionen? Här lyser kompetensen stark i alla led, och varje individ, oavsett position är en viktig del i företagets framgång. Här känner man stolthet i sitt yrkesutövande och det vill vi även att du ska göra.
Vi söker dig som är positiv och driven och stor vikt läggs vid personligt engagemang.
Vår kund
Vår kund är en stor aktör som idag genomgår en tillväxtresa där siktet är inställt på att bli störst inom Drift & Underhåll. Kärnverksamheten är just Drift & Underhåll och hela organisationen profileras mot ett och samma håll. Här finns en bred, specialiserad kunskap och i kundstocken finns så väl kommun och landsting som stora fastighetsbolag.
Om dig som söker
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande med förmågan att leda andra och samtidigt planera det dagliga arbetet. Du organiserar och planerar arbetet som sedan utförs av dig och dina kollegor. Du växer i rollen med eget ansvar samtidigt som du kan få fram glädjen och drivet hos de du leder. Att du gillar att vara utomhus är en självklarhet och du utför ditt jobb med engagemang och yrkesstolthet.
Krav för tjänsten
Trädgårdsmästarutbildning eller annan längre utbildning inom trädgård
Några års tidigare erfarenhet utav trädgårdsarbete
Ledarerfarenhet
Mycket god vana att planera och fördela arbeten
Van att använda trädgårdsmaskiner
Kunna tyda ritningar
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Om tjänsten
Arbetsledning
Planering och rapportering
Gräsklippning, trimning, ogräs, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning, snöskottning
Mindre anläggningsjobb

Du utgår från Häggvik med uppdrag över hela Stockholm. Du planerar dagarna och sköter rapporteringen om projekten.
Låter detta intressant? Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via länken, inkludera CV och personligt brev. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i Stockholm sökes

Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu en Trädgårdsarbetare till vår kund i Stockholm. Arbetsuppgifter: Som trädgårdsarbetare hos oss får du ett roligt och stimulerande arbete i utomhusmiljö. Tjänsten innebär skötsel av våra utemiljöer under hela året. Sommartid är det mycket gräsklippning, plantering och rensning av rabatter, enklare stenarbeten samt beskärning av häckar och buskar. Under vinterhalvåret arbetar man med snöröjning och sandning meda... Visa mer
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu en Trädgårdsarbetare till vår kund i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsarbetare hos oss får du ett roligt och stimulerande arbete i utomhusmiljö. Tjänsten innebär skötsel av våra utemiljöer under hela året. Sommartid är det mycket gräsklippning, plantering och rensning av rabatter, enklare stenarbeten samt beskärning av häckar och buskar. Under vinterhalvåret arbetar man med snöröjning och sandning medan det under hösten är mycket lövhantering.

Krav:

- Läs - och skrivkunskaper i svenska är ett krav

- B - Körkort

- Arbetslivserfarenhet av liknande arbete

Vi söker dig som är:

- Självgående och ansvarstagande

- Serviceinriktad

- Lösningsorienterad

- Kreativ

Arbetstider: 7 -16

Placering: Stockholm, utgår från haninge.

Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Anläggningsarbetare till Stockholm

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare. Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. ? Om kunden: Vår kund... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!

En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

?

Om kunden:

Vår kund, en ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer i Norden, söker engagerade medarbetare för anläggningsarbeten i Stockholm. De är experter inom sitt område och tar hand om lekplatser, staket, lusthus, murar, trappor och mycket mer. Med kunder som stadsdelsförvaltningar, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och industrifastigheter, erbjuder de en högkvalitativ och miljöansvarig service som är certifierad enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och ISO 45001:2018.

Om tjänsten:

Vår samarbetspartner är på jakt efter medarbetare som har erfarenhet inom yrkesroller som snickare, anläggare, stensättare, markarbetare eller liknande. I denna mångsidiga roll kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som bland annat reparationer av lekplatsutrustning, sten- och mursättning, snickeri, svetsning och mycket mer. Vårt kundföretag tar sig an projekt i olika storlekar och erbjuder även snö- och halkbekämpning under vintermånaderna, vilket kan innebära kvälls- och helgarbete.

Vår kund söker dig som har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter, relevant utbildning och som är självgående och driven. Du kommer att arbeta med stor frihet under eget ansvar och som en del av ett härligt team som värderar god sammanhållning. De tror att framgång bygger på lagarbete och individuell kompetens, därför söker de någon med god samarbetsförmåga som är mån om sina arbetsuppgifter och vill utvecklas.

Krav:

- B-körkort

- Behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

- Vana av att arbeta i utemiljö både vinter- och sommartid

- 3 års erfarenhet av anläggningsarbeten i utemiljö

Meriterande:

- Utbildningar och kompetens inom Heta arbeten, Arbete på väg, röjsåg, motorsåg, tidigare erfarenhet av svetsning

- Dokumenterad trädgårds- eller annan specialiserad anläggningsutbildning

- Förarbevis för hjullastare, hjul- eller bandgrävare

Vi erbjuder:

- Mån-fre, dagtid

- Heltid tillsvidare med sedvanlig provanställning, 6 månader

- Individuell lönesättning

- En möjlighet att arbeta med mycket frihet under ansvar

- Arbeta tillsammans med duktiga arbetsledare och medarbetare

Start: Omgående

Skicka in din ansökan snarast möjligt, då vår kund genomför intervjuer löpande. Välkommen att söka en spännande framtid inom ett framgångsrikt företag inom utemiljöbranschen!

Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal ???? och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Trädgårdsarbetare / Markarbetare behövs

Tre personer behövs omedelbart för att arbeta med trädgårdsarbete, gräsklippning, häckklippning, och arbete med snö, sandning, plogning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Tre personer behövs omedelbart för att arbeta med trädgårdsarbete, gräsklippning, häckklippning, och arbete med snö, sandning, plogning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Norra Stockholm

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare. Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. ? Om rollen Vill du ar... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!

En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

?

Om rollen
Vill du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team mot en grönare morgondag??

Vår samarbetspartner söker en passionerad trädgårdsmästare med talang för att förvandla utemiljöer till levande konstverk! ????????

Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter, såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning. Du kommer att vara baserad på något av våra kontor i innerstaden eller Nacka, beroende på dina önskemål.

Vad vi söker i dig ????

- Relevant utbildning (gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel)

- Erfarenhet inom trädgårdsskötsel

- Körkort B (manuell)

- Minst en full säsong av trädgårdsarbete

- Serviceinriktad och noggrann

- Hög arbetsvilja och god fysik

- Samarbetsförmåga och självständighet

Meriterande:

- Utbildning och certifikat inom röjsåg och motorsåg

- Arbete på väg

- Truckkort

Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise.
Varför välja oss? ????

- Inspirerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya färdigheter

- Stöttande och engagerat team som värdesätter samarbete och kreativitet

- Möjlighet att göra skillnad i vår lokalnatur

Vi vill hjälpa dig att blomstra i din karriär och ser fram emot att välkomna dig till vår kunds team!

Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal ???? och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Stockholm

Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare. Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. ? Om rollen Vill du ar... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!

En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

?

Om rollen
Vill du arbeta tillsammans med ett fantastiskt team mot en grönare morgondag??

Vår samarbetspartner söker en passionerad trädgårdsmästare med talang för att förvandla utemiljöer till levande konstverk! ????????

Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter, såsom ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning och bevattning. Du kommer att vara baserad på något av våra kontor i innerstaden eller Nacka, beroende på dina önskemål.

Vad vi söker i dig ????

- Relevant utbildning (gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel)

- Erfarenhet inom trädgårdsskötsel

- Körkort B (manuell)

- Minst en full säsong av trädgårdsarbete

- Serviceinriktad och noggrann

- Hög arbetsvilja och god fysik

- Samarbetsförmåga och självständighet

Meriterande:

- Utbildning och certifikat inom röjsåg och motorsåg

- Arbete på väg

- TruckkortDina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise.
Varför välja oss? ????

- Inspirerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya färdigheter

- Stöttande och engagerat team som värdesätter samarbete och kreativitet

- Möjlighet att göra en verklig skillnad i vår lokalnatur

Vi vill hjälpa dig att blomstra i din karriär och ser fram emot att välkomna dig till vår kunds team!

Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal ???? och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Trädgårdsskötsel utemiljö säsong

Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare. Anställningen gäller från April till den sista november 2023 och vi behöver personal till våra områden runt Kista/Vällingby/spånga/Hässelby. Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagn... Visa mer
Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare.
Anställningen gäller från April till den sista november 2023 och vi behöver personal till våra områden runt Kista/Vällingby/spånga/Hässelby.
Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagning, lövblåsning, teknisk beskärning, plantering och skötsel av säsongsplanteringar. Det ingår även arbeten som städning, tömma papperskorgar/ askkoppar och ibland lite snickeri och målning.
Har du tidigare erfarenhet eller utbildning så är det meriterande men det allra viktigaste är att du har intresse och vilja att alltid lämna ifrån dig jobb som är väl utförda med hög standard. Du måste klara av att samarbeta med andra i högt tempo.
Körkort prioriteras. Visa mindre

Trädgårdsskötsel utemiljö säsong

Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare. Anställningen gäller från 1April till den sista november 2023 och vi behöver personal till våra områden runt Kista/Vällingby/spånga/Hässelby. Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptag... Visa mer
Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare.
Anställningen gäller från 1April till den sista november 2023 och vi behöver personal till våra områden runt Kista/Vällingby/spånga/Hässelby.
Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagning, lövblåsning, teknisk beskärning, plantering och skötsel av säsongsplanteringar. Det ingår även arbeten som städning, tömma papperskorgar/ askkoppar och ibland lite snickeri och målning.
Har du tidigare erfarenhet eller utbildning så är det meriterande men det allra viktigaste är att du har intresse och vilja att alltid lämna ifrån dig jobb som är väl utförda med hög standard. Du måste klara av att samarbeta med andra i högt tempo.
Körkort prioriteras. Visa mindre

Anläggningsmedarbetare

Om oss Grön Stad är ett fristående dotterbolag inom Green Landscaping Group, Nordens ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vi arbetar med stadsdelsförvaltningar, fastighetsbolag, större bostadsrättsföreningar och industrifastigheter som kunder. Vi sköter och underhåller all i utemiljön förekommande utrustning som exempelvis: Lekplatser, staket/räcken, lusthus, murar/trappor, bryggor/trädäck mm. Idag är vi ca 100 årsanställda. Vi är... Visa mer
Om oss

Grön Stad är ett fristående dotterbolag inom Green Landscaping Group, Nordens ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer.

Vi arbetar med stadsdelsförvaltningar, fastighetsbolag, större bostadsrättsföreningar och industrifastigheter som kunder.

Vi sköter och underhåller all i utemiljön förekommande utrustning som exempelvis: Lekplatser, staket/räcken, lusthus, murar/trappor, bryggor/trädäck mm. Idag är vi ca 100 årsanställda.

Vi är certifierade enligt:

- ISO 9001:2015 (kvalitet)
- ISO 14001:2015 (miljö)
- ISO 45001:2018 (arbetsmiljö)

Om tjänsten


Vi söker nu flera duktiga medarbetare till anläggningsarbeten runt om i Stockholm.

Vi söker dig som tidigare arbetat som snickare, anläggare, stensättare, markarbetare eller med liknande hantverkstjänster.

Rollen är allsidig och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat reparationer av lekplatsutrustning, sten- och mursättning, mindre snickeriarbeten, svetsning, lagning av potthål, anläggning av planteringsbäddar, trädgropar och gräsmattor m.m.

Våra projektet är oftast mindre eller mellanstora jobb på innergårdar och i offentliga parker.

Vintertid har vi beredskap för snö- och halkbekämpning där även du kommer att planeras in på schema. Detta kan innebära kvälls och helgarbete. Vana av maskinkörning är därav meriterande.

Vi söker dig som


Vi tror att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, innehar relevanta utbildningar samt är driven och självgående.

Det är ett fritt arbete under eget ansvar och tillsammans med ett glatt gäng härliga kollegor bidrar du till god sammanhållning. Personliga egenskaper värderas högt. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga, som driver på sitt eget arbete och vill utvecklas.
Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten.

Arbetet utförs inom hela Stockholmsområdet.

Krav:

B-körkort
Relevant utbildning/ erfarenhet

Behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Dokumenterad trädgårds- eller annan specialiserad anläggningsutbildning.

Utbildningar och kompetens inom Heta arbeten, Arbete på väg, röjsåg, motorsåg, tidigare erfarenhet av svetsning

Förarbevis för hjullastare, hjul- eller bandgrävare

Om Anställningen

Arbetstider: Mån-fre, dagtid
Anställning: Heltid tillsvidare med sedvanlig provanställning, 6 månader
Lön: Individuell lönesättning
Start: Omgående

Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef:

Johan Svartgren - 070-695 18 95

Då vi kommer att hålla intervjuer löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker ytterligare kollegor som Trädgårdsarbetare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice! Dina arbetsuppgifter Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, ... Visa mer
Vi söker ytterligare kollegor som Trädgårdsarbetare till vårt affärsområde Trädgårdsservice.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!
Dina arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, klippa gräsmattor, bekämpa mossa och rensa ogräs hos våra kunder. Du kommer att arbeta i ett team och ha ett nära samarbete med teamets trädgårdsmästare. Tillsammans med trädgårdsmästaren har ni ansvar för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrad utemiljö. Mestadels kommer engångsuppdrag att förekomma i tjänsten, men till viss del även återkommande kunder utifrån våra kunders efterfrågan.
Vi letar efter dig som
Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vi tror även att du är noggrann och punktligt, samt har ett stort intresse för trädgård och skötsel av utemiljöer. Vidare tror vi att du;
- Har yrkeserfarenhet av trädgårdsarbete eller motsvarande typ av parkskötsel
- Har stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service
- Hanterar svenska eller engelska obehindrat i tal och skrift
En självklarhet är att du trivs i naturen och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.
Vi erbjuder
- Kollektivavtal
- Gratis mobilabonnemang
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
Låter detta som en drömtjänst för dig?
Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig via email janadali8@gmail.com
Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till.


IN ENGLISH
We are looking for additional colleagues as Garden Workers for our Garden Service business area.
Do you have good experience in gardening and thrive in a role where you get to work daily with a committed team that provides the customer with world-class service? Then it may be just you we are looking for for this exciting journey in garden service!
Your work assignments
As a gardener, you will perform various garden tasks, such as pruning hedges and trees, mowing lawns, controlling moss and clearing weeds at our customers. You will work in a team and work closely with the team gardener. Together with the gardener, you are responsible for ensuring that our customers receive the desired service based on planned care for their improved outdoor environment. Mostly one-time assignments will occur in the service, but to some extent also recurring customers based on our customers' demand.
We are looking for you as
We are looking for you who are an enterprising and responsible team player. We also believe that you are meticulous and punctual, and have a great interest in gardening and caring for outdoor environments. Furthermore, we believe that you;
- Have professional experience of gardening or equivalent type of park management
- Has a great interest in gardening and wants to give our customers quality and service
- Handles Swedish or English fluently in speech and writing
It goes without saying that you enjoy nature and work in all weathers. You are not afraid to cut in and are happy to put in extra energy and time where needed.
We offer
- Collective agreement
- Free mobile subscription
- Liability insurance, health insurance, pension insurance and wellness benefits
Does this sound like a dream service to you?
Apply today! Interviews take place on an ongoing basis and we wish to appoint as soon as possible. If you have any questions regarding the position or our recruitment process, you are warmly welcome to contact the recruitment manager via email janadali8@gmail.com
We look forward to your application, welcome to.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Till vår Mark och Trädgårdsavdelning söker vi nu två medarbetare för trädgårdsskötsel och arbete inom drift & underhåll av utemiljö. Om tjänsten Tjänsternas huvudsakliga uppgifter är grönyteskötsel så som ogräsrensning, gräsklippning, beskärning, bevattning och planteringsarbete. Finplaneringsarbeten så som ex stenläggning kan förekomma. Utöver detta bedriver vi även viss skogsvård i form av röjningsarbete. Vi tror att du har några års erfarenhet av grönyt... Visa mer
Till vår Mark och Trädgårdsavdelning söker vi nu två medarbetare för trädgårdsskötsel och arbete inom drift & underhåll av utemiljö.
Om tjänsten
Tjänsternas huvudsakliga uppgifter är grönyteskötsel så som ogräsrensning, gräsklippning, beskärning, bevattning och planteringsarbete. Finplaneringsarbeten så som ex stenläggning kan förekomma. Utöver detta bedriver vi även viss skogsvård i form av röjningsarbete. Vi tror att du har några års erfarenhet av grönyteskötsel. Dokumenterad utbildning är meriterande. Då arbetet stundtals är tungt så är god fysik viktigt. Körkort är ett måste då arbetsplatserna ligger på flera olika adresser i storstockholmsområdet. I vårt arbete kommer vi ofta i kontakt med JMs kunder, därav är det viktigt att du har god servicekänsla och ett trevligt bemötande.
Vår avdelning har 2 st driftkontor som vi utgår ifrån, ett i Gustavsberg och ett i Spånga. Båda kontoren ska nu förstärkas med en trädgårdsanläggare vardera. B körkort är ett krav.
Ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Fredlund, Chef JM Mark & Trädgård. Telefon: 08-782 87 09, vardagar mellan klockan 08.00-16.00
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningdag är 17 februari. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss. 
Kort om JM:
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes på heltid i Stockholm

Just nu söker vi Trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgård och mark företag i södra Stockholm! Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning. Arbetstider: Heltid, måndag-fredag. Start i Handen. Kl 06.30-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 06:30 - 13:00. Arbetsmomenten som skall utföras som Trädgårdsarbetare är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete. För att passa för denna tjänst ser vi gärna att trädgår... Visa mer
Just nu söker vi Trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgård och mark företag i södra Stockholm!

Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning.

Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.
Start i Handen. Kl 06.30-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 06:30 - 13:00.


Arbetsmomenten som skall utföras som Trädgårdsarbetare är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete.

För att passa för denna tjänst ser vi gärna att trädgårdsarbetare innehar:

- Flytande svenska i tal och skrift

- B-körkort

Din profil
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service. Visa mindre

Trädgård, anläggning och skötsel utemiljöer

Campus AB sköter, utvecklar och anlägger utemiljöer i och runt om Stockholm. Hos Campus AB finns framtidens arbetsplats! Vi arbetar ständigt med förbättringar och vill att alla ska känna delaktighet i det vi skapar åt våra kunder. Vill du vara med och påverka, vill du vara en med oss? Tjänsten Som trädgårdsarbetare hos oss arbetar du med att sköta utemiljöer, en del mindre anläggningsarbeten och snöröjning. Tjänsten innebär delaktighet i snöberedskap. I ar... Visa mer
Campus AB sköter, utvecklar och anlägger utemiljöer i och runt om Stockholm.
Hos Campus AB finns framtidens arbetsplats! Vi arbetar ständigt med förbättringar och vill att alla ska känna delaktighet i det vi skapar åt våra kunder. Vill du vara med och påverka, vill du vara en med oss?
Tjänsten
Som trädgårdsarbetare hos oss arbetar du med att sköta utemiljöer, en del mindre anläggningsarbeten och snöröjning. Tjänsten innebär delaktighet i snöberedskap. I arbetet ingår även gräsklippning, planterings och beskärningsarbeten. Vidare så har vi även uppdrag med barmarksrenhållning som sker med körning av sopmaskin. Ett omväxlande arbete där du får med många olika moment. Har man viljan att utvecklas inom utemiljö så finns här möjligheterna!
Maskiner som hanteras i tjänsten är Sopmaskiner, Wille, samt Grävmaskin.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har yrkesinriktad gymnasieutbildning inom anläggning/trädgård eller motsvarande utbildning eller erfarenhet. Tjänsten kräver att du har B-körkort för manuellt växlad bil och vi ser det som merit om du t.ex. har C-körkort, yrkesbevis, Arbete på väg 1-2 och/eller motorsågskörkort. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och kan hantera kundkontakter. Du behöver både kunna arbeta självständigt och i grupp. För att trivas hos oss är det viktigt att vara punktlig och noggrann. Du är en person som visar engagemang för organisationen. Att du gillar att arbeta med människor med olika erfarenheter och bakgrund är av stor betydelse.
Intervjuer kommer hållas löpande, jobbet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Service- och underhållsmedarbetare, Stockholm

DITT NYA ARBETE Vi söker nu flera service- och anläggnings-/ underhållsmedarbetare till Grön Stad Mark och Anläggning i Stockholm. Rollen är allsidig och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat reparationer av lekplatsutrustning, stensättning, mindre snickeriarbeten, svetsning, uppsättning och rättning av skyltar, lagning av potthål m.m. runt om i Stockholms innerstad och närförorter. Vintertid har vi beredskap för snö- och halkbekämpning ... Visa mer
DITT NYA ARBETE
Vi söker nu flera service- och anläggnings-/ underhållsmedarbetare till Grön Stad Mark och Anläggning i Stockholm.

Rollen är allsidig och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat reparationer av lekplatsutrustning, stensättning, mindre snickeriarbeten, svetsning, uppsättning och rättning av skyltar, lagning av potthål m.m. runt om i Stockholms innerstad och närförorter.

Vintertid har vi beredskap för snö- och halkbekämpning där även du kommer att planeras in på schema. Vana av maskinkörning är därav meriterande.

Anställningen är på heltid och inleds med 6 månaders provanställning för att därefter om allt känns bra övergå i tillsvidareanställning. Individuell lön.

VEM ÄR DU
För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Det förekommer både arbete ensam och i grupp, därför är det viktigt att du är självgående och kan driva på ditt eget arbete, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta i grupp.

Vi tror att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, innehar relevanta utbildningar samt är driven och självgående.

Körkort B och svenska eller engelska i tal och skrift är krav för tjänsten.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten kontakta gärna rekryterande chef Johan Svartgren, johan.svartgren@gronstad.se

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker ytterligare kollegor som Trädgårdsarbetare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice! Dina arbetsuppgifter Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, ... Visa mer
Vi söker ytterligare kollegor som Trädgårdsarbetare till vårt affärsområde Trädgårdsservice.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!
Dina arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, klippa gräsmattor, bekämpa mossa och rensa ogräs hos våra kunder. Du kommer att arbeta i ett team och ha ett nära samarbete med teamets trädgårdsmästare. Tillsammans med trädgårdsmästaren har ni ansvar för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrad utemiljö. Mestadels kommer engångsuppdrag att förekomma i tjänsten, men till viss del även återkommande kunder utifrån våra kunders efterfrågan.
Vi letar efter dig som
Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vi tror även att du är noggrann och punktligt, samt har ett stort intresse för trädgård och skötsel av utemiljöer. Vidare tror vi att du;
- Har yrkeserfarenhet av trädgårdsarbete eller motsvarande typ av parkskötsel
- Har stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service
- Hanterar svenska eller engelska obehindrat i tal och skrift
En självklarhet är att du trivs i naturen och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.
Vi erbjuder
- Kollektivavtal
- Gratis mobilabonnemang
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
Låter detta som en drömtjänst för dig?
Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig via email janadali8@gmail.com
Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till.


IN ENGLISH
We are looking for additional colleagues as Garden Workers for our Garden Service business area.
Do you have good experience in gardening and thrive in a role where you get to work daily with a committed team that provides the customer with world-class service? Then it may be just you we are looking for for this exciting journey in garden service!
Your work assignments
As a gardener, you will perform various garden tasks, such as pruning hedges and trees, mowing lawns, controlling moss and clearing weeds at our customers. You will work in a team and work closely with the team gardener. Together with the gardener, you are responsible for ensuring that our customers receive the desired service based on planned care for their improved outdoor environment. Mostly one-time assignments will occur in the service, but to some extent also recurring customers based on our customers' demand.
We are looking for you as
We are looking for you who are an enterprising and responsible team player. We also believe that you are meticulous and punctual, and have a great interest in gardening and caring for outdoor environments. Furthermore, we believe that you;
- Have professional experience of gardening or equivalent type of park management
- Has a great interest in gardening and wants to give our customers quality and service
- Handles Swedish or English fluently in speech and writing
It goes without saying that you enjoy nature and work in all weathers. You are not afraid to cut in and are happy to put in extra energy and time where needed.
We offer
- Collective agreement
- Free mobile subscription
- Liability insurance, health insurance, pension insurance and wellness benefits
Does this sound like a dream service to you?
Apply today! Interviews take place on an ongoing basis and we wish to appoint as soon as possible. If you have any questions regarding the position or our recruitment process, you are warmly welcome to contact the recruitment manager via email janadali8@gmail.com
We look forward to your application, welcome to.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Anläggare trädgård heltid

Vi söker nu en ytterligare anläggare för våra kunder i Stockholm. Arbetsuppgifterna består av att anlägga nya trädgårdar och ofta utifrån en design som våra designers tagit fram, lägga om innergårdar med storgatsten, anlägga rabatter och uteplatser, lägga oregelbunden skiffer och dräneringsjobb för fastigheter. Du får jobba med stora projekt för bostadsrättsföreningar och små projekt för privatpersoner med andra skickliga kollegor. Ett varierat och kul job... Visa mer
Vi söker nu en ytterligare anläggare för våra kunder i Stockholm. Arbetsuppgifterna består av att anlägga nya trädgårdar och ofta utifrån en design som våra designers tagit fram, lägga om innergårdar med storgatsten, anlägga rabatter och uteplatser, lägga oregelbunden skiffer och dräneringsjobb för fastigheter. Du får jobba med stora projekt för bostadsrättsföreningar och små projekt för privatpersoner med andra skickliga kollegor. Ett varierat och kul jobb med härliga kollegor!
Du ska ha några års erfarenhet av liknande anläggningsjobb så att du kan jobba effektivt och självgående. Körkort är ett krav.
Vi har kollektivavtal och betalar in till din tjänstepension varje månad. Vi erbjuder en arbetsplats med hög kompetensnivå bland kollegor och god stämning - vi alla älskar att skapa trädgårdar! Vi har växt mycket ända sedan starten 2017 och att vi är noggranna med att de som börjar jobba hos oss är kompetenta och har ett genuint intresse för vår bransch är en viktig del av vår framgång.
Intervjuer sker löpande och tillträde sker omgående/efter överenskommelse. Skriv "Ansökan anläggare heltid" i ämnesraden i mailet och bifoga personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan till jobb@blueharvest.se.
Läs gärna mer på vår hemsida om dina framtida kollegor. :)
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsskötsel utemiljö säsong

Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare. Anställningen gäller omgående till den sista november 2022 och vi behöver personal till våra områden runt Kista/vällingby/spånga/hässelby Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagning... Visa mer
Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare.
Anställningen gäller omgående till den sista november 2022 och vi behöver personal till våra områden runt Kista/vällingby/spånga/hässelby
Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagning, lövblåsning, teknisk beskärning, plantering och skötsel av säsongsplanteringar. Det ingår även arbeten som städning, tömma papperskorgar/ askkoppar och ibland lite snickeri och målning.

Har du tidigare erfarenhet eller utbildning så är det meriterande men det allra viktigaste är att du har intresse och vilja att alltid lämna ifrån dig jobb som är väl utförda med hög standard. Du måste klara av att samarbeta med andra i högt tempo. Visa mindre

Senior Trädgårdsarbetare Stockholm

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsarbetare hos GOveteran organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar. Du har stor möjlighet att påverka ditt arbete, våra tjänster inom trädgård, och vilka kunder och uppdrag vi tar oss an ihop. 

Arbetsuppgifter
Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:
Gräsklippning, busk- och häckhantering.
Rensning, räfsning.
Klippa fruktträd.

Tvätta plattor.
m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort är ett krav! Och tillgång till egen bil med dragkrok är meriterande.
-Förtroendeingivande.
-Professionell.
-Service och kvalitetsinriktad.
-Social och kommunikativ.
-Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Stockholm Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Trädgårdsarbetare/Trädgårdsanläggare sökes på heltid i Stockholm

Just nu söker vi 2-3 trädgårdsarbetare samt 2-3 anläggare till vår kund som är ett till väletablerat trädgård och mark företag i södra Stockholm! Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning. Arbetstider: Heltid, måndag-fredag. Start i Handen (Alt.utgå direkt till arbetsplatsen) kl 06.30-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 06:30 - 13:00. Som anläggare är erfarenhet ett krav där man ska kunna va självgående och kunna följa och ta instruktioner. ... Visa mer
Just nu söker vi 2-3 trädgårdsarbetare samt 2-3 anläggare till vår kund som är ett till väletablerat trädgård och mark företag i södra Stockholm!

Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning.

Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.
Start i Handen (Alt.utgå direkt till arbetsplatsen) kl 06.30-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 06:30 - 13:00.

Som anläggare är erfarenhet ett krav där man ska kunna va självgående och kunna följa och ta instruktioner. Kunden jobbar mycket med finplanering inom anläggning.

Arbetsmomenten som skall utföras som Trädgårdsarbetare är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete.

För att passa för denna tjänst ser vi gärna att trädgårdsarbetare innehar:

- Flytande svenska i tal och skrift

- B-körkort

Din profil
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service. Visa mindre

Trädgårdsarbetare/Markskötare Södertälje

Just nu söker vi 1-2 trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgårdsskötsel bolag. Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning. Arbetstider: Heltid, måndag-fredag. Start i Södertälje kl 06.30-16.00. Arbetsmomenten som skall utföras är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete. För att passa för denna tjänst ser vi gärna - Flytande svenska i tal och skrift - B-körkort Din profil Du ska vara en lyhörd p... Visa mer
Just nu söker vi 1-2 trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgårdsskötsel bolag.

Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning.
Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.
Start i Södertälje kl 06.30-16.00.

Arbetsmomenten som skall utföras är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete.

För att passa för denna tjänst ser vi gärna

- Flytande svenska i tal och skrift

- B-körkort

Din profil
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service. Visa mindre

Trädgårdsskötsel utemiljö säsong

Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare till 2022:s säsong. Anställningen gäller i första hand från april till november 2022 och vi behöver personal till våra områden runt Kista. Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagnin... Visa mer
Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare till 2022:s säsong.

Anställningen gäller i första hand från april till november 2022 och vi behöver personal till våra områden runt Kista.
Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagning, lövblåsning, teknisk beskärning, plantering och skötsel av säsongsplanteringar. Det ingår även arbeten som städning, tömma papperskorgar/ askkoppar och ibland lite snickeri och målning.

Har du tidigare erfarenhet eller utbildning så är det meriterande men det allra viktigaste är att du har intresse och vilja att alltid lämna ifrån dig jobb som är väl utförda med hög standard. Du måste klara av att samarbeta med andra i högt tempo. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare sökes till bostadsområden i Stockholm för säsongen 2022. Arbetsuppgifter: ogräsrensning, städning, gräsklippning, trimning mm Visa mer
Trädgårdsarbetare sökes till bostadsområden i Stockholm för säsongen 2022.
Arbetsuppgifter: ogräsrensning, städning, gräsklippning, trimning mm Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes på heltid i Stockholm

Just nu söker vi 2-3 trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgårdsskötsel bolag. Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning. Arbetstider: Heltid, måndag-fredag. Start i Handen (Alt.utgå direkt till arbetsplatsen) kl 06.30-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 06:30 - 13:00. Arbetsmomenten som skall utföras är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete. För att passa för denna tjänst ser vi gärna - Flytande sven... Visa mer
Just nu söker vi 2-3 trädgårdsarbetare till ett väletablerat trädgårdsskötsel bolag.

Uppdraget börjar omgående med stor möjlighet till förlängning.
Arbetstider: Heltid, måndag-fredag.
Start i Handen (Alt.utgå direkt till arbetsplatsen) kl 06.30-16.00 Mån-Torsdag, Fredagar 06:30 - 13:00.

Arbetsmomenten som skall utföras är bl.a att rensa ogräs, beskära, trimma och annat allmänt trädgårdsarbete.

För att passa för denna tjänst ser vi gärna

- Flytande svenska i tal och skrift

- B-körkort

Din profil
Du ska vara en lyhörd person som gillar att arbeta utomhus i friska luften. Du ska vara öppen för att lära dig nya saker, kunna jobba i lag, ha en positiv inställning och inte är rädd för jobba hårt & såklart ha en känsla för service. Visa mindre

Parkarbetare med arbetsvilja

Om tjänsten Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning. Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning Mindre anläggningsjobb Om dig som söker Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet. Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd. Krav för tj... Visa mer
Om tjänsten
Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, beskärning.
Skräpplockning, lövupptagning, sandupptagning
Mindre anläggningsjobbOm dig som söker
Du vill jobba säsong inom park och anläggning, det krävs ingen tidigare erfarenhet kring området men det är till din fördel att du har ett trädgårdsintresse och förståelsen för växtlighet.
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande, vi ser även att du är ordningsam och lyhörd.
Krav för tjänsten
B-körkort

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågsutbildning
Växtkännedom
MaskinvanaDu blir anställd av oss på Prowork men jobbar ute för vår kund.
Skicka in din ansökan redan idag!
Om Prowork
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.
Prowork är belägna i Solna men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Trädgårdsanläggare, Stockholm

DITT NYA ARBETE Vi söker nu flera medarbetare till trädgårdsanläggningsarbeten i Stockholm. Vi söker dig som tidigare arbetat som snickare, anläggare, stensättare, markarbetare eller med liknande hantverkstjänster. Rollen är allsidig och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat reparationer av lekplatsutrustning, stensättning, mindre snickeriarbeten, svetsning, uppsättning och rättning av skyltar, lagning av potthål m.m. runt om i Stockholm... Visa mer
DITT NYA ARBETE

Vi söker nu flera medarbetare till trädgårdsanläggningsarbeten i Stockholm.

Vi söker dig som tidigare arbetat som snickare, anläggare, stensättare, markarbetare eller med liknande hantverkstjänster.

Rollen är allsidig och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat reparationer av lekplatsutrustning, stensättning, mindre snickeriarbeten, svetsning, uppsättning och rättning av skyltar, lagning av potthål m.m. runt om i Stockholms innerstad och närförorter.

Vintertid har vi beredskap för snö- och halkbekämpning där även du kommer att planeras in på schema. Vana av maskinkörning är därav meriterande.

Anställningen är på heltid och inleds med 6 månaders provanställning för att därefter om allt känns bra övergå i tillsvidareanställning. Individuell lönesättning tillämpas.

VEM ÄR DU

För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Det förekommer både arbete ensam och i grupp, därför är det viktigt att du är självgående och kan driva på ditt eget arbete, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta i grupp.

Vi tror att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, innehar relevanta utbildningar samt är driven och självgående.

Körkort B och svenska eller engelska i tal och skrift är krav för tjänsten.

KONTAKT OCH ANSÖKAN

För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig Produktionschef Elin Lindqvist, elin.lindqvist@gronstad.se

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Trädgårdsskötsel utemiljö säsong

Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare till 2022:s säsong. Anställningen gäller i första hand från april till november 2022 och vi behöver personal till våra områden runt Kista. Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagnin... Visa mer
Vi på Azalea Mark och Trädgård AB söker nu säsongsarbetare till 2022:s säsong.

Anställningen gäller i första hand från april till november 2022 och vi behöver personal till våra områden runt Kista.
Vi söker dig som är positiv, självgående, noggrann men effektiv och gillar att arbeta utomhus i alla väder och klarar av att jobba fysiskt. Hos oss får du som anställd göra alla arbetsuppgifter inom trädgårdsskötsel; ogräsrensning, gräsklippning, sandupptagning, lövblåsning, teknisk beskärning, plantering och skötsel av säsongsplanteringar. Det ingår även arbeten som städning, tömma papperskorgar/ askkoppar och ibland lite snickeri och målning.

Har du tidigare erfarenhet eller utbildning så är det meriterande men det allra viktigaste är att du har intresse och vilja att alltid lämna ifrån dig jobb som är väl utförda med hög standard. Du måste klara av att samarbeta med andra i högt tempo. Visa mindre

Arbetsledare

Vill du arbeta i en organisation? Där det finns möjlighet att öka din kompetens som ledare. Där du får en möjlighet att arbeta med våra skickliga medarbetare som är motiverade att tjäna kundens lycka. Om ja, så är Swepa Service AB rätt plattform för dig! Swepa Service AB grundades 2020 med målet att förtjäna kundnöjdhet genom att ge dem ett kvalitetsarbete. Swepa Service AB tog sin plats på marknaden för sina motiverade och engagerade medarbetare som är vä... Visa mer
Vill du arbeta i en organisation?
Där det finns möjlighet att öka din kompetens som ledare.
Där du får en möjlighet att arbeta med våra skickliga medarbetare som är motiverade att tjäna kundens lycka.
Om ja, så är Swepa Service AB rätt plattform för dig!
Swepa Service AB grundades 2020 med målet att förtjäna kundnöjdhet genom att ge dem ett kvalitetsarbete. Swepa Service AB tog sin plats på marknaden för sina motiverade och engagerade medarbetare som är väl medvetna om det
"ENDAST NÖJDA KUNDER ÅTERKOMMER!"
Våra kunder:
Vi tillhandahåller våra tjänster (Trädgårdsskötsel, Flytt & Städ och Måleri) till privatkunder och andra företag i Stockholms län.
Jobbansvar:
Du förväntas ha en rullande roll på olika avdelningar som Swepa Service AB tillhandahåller sina tjänster. Som teamledare kommer du att leda ditt team. Du kommer att få en uppgift och du ska planera jobbet. Du kommer att ansvara för verktyg och utrustning till ditt team. Flexibel att utföra olika arbetsaktiviteter inom trädgårdsskötsel. Som Swepas representant behöver du kommunicera med kunden.
Dina personliga färdigheter
Förmåga att leda, God kommunikationsförmåga, God planerings- och organiseringsförmåga, Förmåga att hålla deadlines, Förmåga att arbeta under pressade situationer och Om du har tolerans och ödmjukhet
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare / Markarbetare behövs

Två personer behövs omedelbart för att arbeta med trädgårdsarbete, gräsklippning, häckklippning, och arbete med snö, sandning, plogning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Två personer behövs omedelbart för att arbeta med trädgårdsarbete, gräsklippning, häckklippning, och arbete med snö, sandning, plogning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Plantering vid markanläggning

Om jobbet Hej. Basic Bemanning är ett yngre bemanningsföretag som har sitt huvudkontor i Flen och vi har uppdrag både i Sörmlands län samt Stockholms län. Erfarenheten hos ägaren inom bemanning är 30 år även om företaget är ungt så är inte ägarens kunskap det. Basic jobbar nära personal och kunder med raka och ärliga samtal. Vi förväntar oss att den som börjar jobba hos oss föredrar denna kommunikation. Vi har nu fått ett par nya kunder i Stockholm och sök... Visa mer
Om jobbet
Hej.
Basic Bemanning är ett yngre bemanningsföretag som har sitt huvudkontor i Flen och vi har uppdrag både i Sörmlands län samt Stockholms län.
Erfarenheten hos ägaren inom bemanning är 30 år även om företaget är ungt så är inte ägarens kunskap det. Basic jobbar nära personal och kunder med raka och ärliga samtal.
Vi förväntar oss att den som börjar jobba hos oss föredrar denna kommunikation.
Vi har nu fått ett par nya kunder i Stockholm och söker därmed lite folk på anläggarsidan.
Intervjuer kommer ske i Farsta. Uppdraget startar löpande efter godkännande av kunden.
Uppdragen är både per projekt och per timanställning.
Förutsättningar för att bli kallad till intervju:
Dokumenterad erfarenhet och fysisk kunskap
Verkligen veta vad du gör och kunna tänka själv
Våga ta hjälp om du inte får till det. Samarbeta alltså.
Svenska språket i tal och skrift.
Kunna läsa och tyda ritningar
Kunna hantera laser.
Inte vara rädd för att vara behjälplig mot dina arbetskamrater. Teamplayer.
Ha eget boende då vi inte tillhandahåller sådant.
Gärna körkort.
Ange löneanspråk i din ansökanVi vill ha din ansökan via mail till leena@basicbemanning.se
Du ska bifoga följande;
Ovanstående handlingar samt ett personligt brev.
Vart du bor
Telefonnummer samt en mailadress
Ofullständiga ansökningar lämnas utan vidare hantering.Gå gärna in och kika på www.basicbemanning.se
Vänligen läs noga igenom denna annons så det blir rätt från början när du ansöker. Tack
Varm välkommen med din ansökan Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker ytterligare kollegor som Trädgårdsarbetare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice! Dina arbetsuppgifter Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, ... Visa mer
Vi söker ytterligare kollegor som Trädgårdsarbetare till vårt affärsområde Trädgårdsservice.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!
Dina arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, klippa gräsmattor, bekämpa mossa och rensa ogräs hos våra kunder. Du kommer att arbeta i ett team och ha ett nära samarbete med teamets trädgårdsmästare. Tillsammans med trädgårdsmästaren har ni ansvar för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrad utemiljö. Mestadels kommer engångsuppdrag att förekomma i tjänsten, men till viss del även återkommande kunder utifrån våra kunders efterfrågan.
Vi letar efter dig som
Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vi tror även att du är noggrann och punktligt, samt har ett stort intresse för trädgård och skötsel av utemiljöer. Vidare tror vi att du;
- Har yrkeserfarenhet av trädgårdsarbete eller motsvarande typ av parkskötsel
- Har stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service
- Hanterar svenska eller engelska obehindrat i tal och skrift
En självklarhet är att du trivs i naturen och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.
Vi erbjuder
- Kollektivavtal
- Gratis mobilabonnemang
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
Låter detta som en drömtjänst för dig?
Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig via email janadali8@gmail.com
Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till.


IN ENGLISH
We are looking for additional colleagues as Garden Workers for our Garden Service business area.
Do you have good experience in gardening and thrive in a role where you get to work daily with a committed team that provides the customer with world-class service? Then it may be just you we are looking for for this exciting journey in garden service!
Your work assignments
As a gardener, you will perform various garden tasks, such as pruning hedges and trees, mowing lawns, controlling moss and clearing weeds at our customers. You will work in a team and work closely with the team gardener. Together with the gardener, you are responsible for ensuring that our customers receive the desired service based on planned care for their improved outdoor environment. Mostly one-time assignments will occur in the service, but to some extent also recurring customers based on our customers' demand.
We are looking for you as
We are looking for you who are an enterprising and responsible team player. We also believe that you are meticulous and punctual, and have a great interest in gardening and caring for outdoor environments. Furthermore, we believe that you;
- Have professional experience of gardening or equivalent type of park management
- Has a great interest in gardening and wants to give our customers quality and service
- Handles Swedish or English fluently in speech and writing
It goes without saying that you enjoy nature and work in all weathers. You are not afraid to cut in and are happy to put in extra energy and time where needed.
We offer
- Collective agreement
- Free mobile subscription
- Liability insurance, health insurance, pension insurance and wellness benefits
Does this sound like a dream service to you?
Apply today! Interviews take place on an ongoing basis and we wish to appoint as soon as possible. If you have any questions regarding the position or our recruitment process, you are warmly welcome to contact the recruitment manager via email janadali8@gmail.com
We look forward to your application, welcome to.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vill du arbeta i en organisation? Där det finns möjlighet att testa dina rekreationsfärdigheter. Där du får en möjlighet att arbeta med våra duktiga medarbetare som är motiverade att tjäna till kundens glädje. I så fall är Swepa Service AB rätt plattform för dig! Swepa Service AB grundades 2020 med målet att förtjäna kundnöjdhet genom att ge dem kvalitetsarbete. Swepa Service AB tar plats på marknaden för sina motiverade och engagerade medarbetare som är... Visa mer
Vill du arbeta i en organisation?
Där det finns möjlighet att testa dina rekreationsfärdigheter.
Där du får en möjlighet att arbeta med våra duktiga medarbetare som är motiverade att tjäna till kundens glädje.


I så fall är Swepa Service AB rätt plattform för dig!
Swepa Service AB grundades 2020 med målet att förtjäna kundnöjdhet genom att ge dem kvalitetsarbete. Swepa Service AB tar plats på marknaden för sina motiverade och engagerade medarbetare som är väl medvetna om det
"ENDAST NÖJDA KUNDER ÅTERKOMMER!"
Våra kunder:
Vi tillhandahåller våra tjänster (Trädgårdsskötsel, Flytt & Städning och Målning) till privatkunder och andra företag i Stockholms län.
Ansvarig:
Du förväntas ha en rullande roll på olika avdelningar som Swepa Service AB tillhandahåller sina tjänster. Som ansvarig medarbetare förväntas du ta hand om företagets goodwill och kundnöjdhet. Att skissa, designa och planera jobbet. Flexibel att utföra olika arbetsaktiviteter inom trädgårdsarbete. Du är flexibel att arbeta på andra avdelningar på företaget med behov.
Dina personliga färdigheter
Trevlig och samarbetsvillig med er kollegor, God kommunikationsförmåga, God planerings- och organiseringsförmåga, Förmåga att hålla deadlines, Förmåga att arbeta i pressade situationer och Om du har tolerans och är ödmjuk. Flexibel för att arbeta med annan verksamhet i organisationen med behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Anläggare trädgård heltid

Vi söker nu en ytterligare anläggare för våra kunder i Stockholm. Arbetsuppgifterna består av att anlägga nya trädgårdar och ofta utifrån en design som våra designers tagit fram, lägga om innergårdar med storgatsten, anlägga rabatter och uteplatser, lägga oregelbunden skiffer och dräneringsjobb för fastigheter. Du får jobba med stora projekt för bostadsrättsföreningar och små projekt för privatpersoner med andra skickliga kollegor. Ett varierat och kul job... Visa mer
Vi söker nu en ytterligare anläggare för våra kunder i Stockholm. Arbetsuppgifterna består av att anlägga nya trädgårdar och ofta utifrån en design som våra designers tagit fram, lägga om innergårdar med storgatsten, anlägga rabatter och uteplatser, lägga oregelbunden skiffer och dräneringsjobb för fastigheter. Du får jobba med stora projekt för bostadsrättsföreningar och små projekt för privatpersoner med andra skickliga kollegor. Ett varierat och kul jobb med härliga kollegor!
Du ska ha några års erfarenhet av liknande anläggningsjobb så att du kan jobba effektivt och självgående. Körkort är ett krav.
Vi har kollektivavtal och betalar in till din tjänstepension varje månad. Vi erbjuder en arbetsplats med hög kompetensnivå bland kollegor och god stämning - vi alla älskar att skapa trädgårdar! Vi har växt mycket ända sedan starten 2017 och att vi är noggranna med att de som börjar jobba hos oss är kompetenta och har ett genuint intresse för vår bransch är en viktig del av vår framgång.
Intervjuer sker löpande och tillträde sker 1 mars (går att diskutera). Skriv "Ansökan anläggare heltid" i ämnesraden i mailet och bifoga personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan till jobb@blueharvest.se.
Läs gärna mer på vår hemsida om dina framtida kollegor. :)
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Service- och underhållsmedarbetare, Stockholm

DITT NYA ARBETE Vi söker nu flera service- och anläggnings-/ underhållsmedarbetare till Grön Stad Mark och Anläggning i Stockholm. Rollen är allsidig och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat reparationer av lekplatsutrustning, stensättning, mindre snickeriarbeten, svetsning, uppsättning och rättning av skyltar, lagning av potthål m.m. runt om i Stockholms innerstad och närförorter. Vintertid har vi beredskap för snö- och halkbekämpning ... Visa mer
DITT NYA ARBETE
Vi söker nu flera service- och anläggnings-/ underhållsmedarbetare till Grön Stad Mark och Anläggning i Stockholm.

Rollen är allsidig och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat reparationer av lekplatsutrustning, stensättning, mindre snickeriarbeten, svetsning, uppsättning och rättning av skyltar, lagning av potthål m.m. runt om i Stockholms innerstad och närförorter.

Vintertid har vi beredskap för snö- och halkbekämpning där även du kommer att planeras in på schema. Vana av maskinkörning är därav meriterande.

Anställningen är på heltid och inleds med 6 månaders provanställning för att därefter om allt känns bra övergå i tillsvidareanställning. Individuell lön.

VEM ÄR DU
För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Det förekommer både arbete ensam och i grupp, därför är det viktigt att du är självgående och kan driva på ditt eget arbete, samtidigt som du har en god förmåga att samarbeta i grupp.

Vi tror att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, innehar relevanta utbildningar samt är driven och självgående.

Körkort B och svenska eller engelska i tal och skrift är krav för tjänsten.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig Produktionschef Elin Lindqvist, elin.lindqvist@gronstad.se

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Säsongsarbetare Trädgårdsskötsel

Björnentreprenad AB (BEAB) är ett dotterbolag till Green Landscaping Group som är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljö genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet. Ditt nya arbete Kom och jobba med oss! Vi söker nu säsongsarbetare för perioden maj-september, med placering i Akalla. Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter... Visa mer
Björnentreprenad AB (BEAB) är ett dotterbolag till Green Landscaping Group som är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljö genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet.
Ditt nya arbete
Kom och jobba med oss!
Vi söker nu säsongsarbetare för perioden maj-september, med placering i Akalla.
Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m.
Vem är du
Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med grönyteskötsel.
Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Du har förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har egen drivkraft och kan jobba självständigt.
Körkort B är ett krav för tjänsten. Du behärskar svenska i tal och skrift.
Anställningen är en säsongsanställning, heltid under perioden maj till och med september.
För kontakt och ansökan
För mer information är du välkommen att ta kontakt med Hanna Reimfelt, tel 070–302 43 52.
Din ansökan med personligt brev och CV skickar du till ansokan@beab.se Visa mindre