Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Stockholm

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Bussförare Nyboda

Till Keolis bussdepå i Nyboda söker vi bussförare. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara... Visa mer
Till Keolis bussdepå i Nyboda söker vi bussförare. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
God svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
*Vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats. Därför är vi i utvalda fall beredda att erbjuda fortsättnings-YKB. Detta gäller till exempel om du som söker tog ditt busskörkort innan 2008.
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor, mejla rekryterare soren.bjorkander@keolis.se
Eller rekryterande chef Stefan Björklund på telefon 08-55902518 Visa mindre

Bussförare till Vy flygbussarna

Ansök    Jan 25    Vy Buss AB    Bussförare/Busschaufför
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Vy flygbussarna är en del av Vygruppen och en av de ledande aktörerna inom kommersiell pers... Visa mer
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Vy flygbussarna är en del av Vygruppen och en av de ledande aktörerna inom kommersiell persontrafik i Sverige.

Vi rekryterar nu inför vår och sommar 2023. Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie under en på förhand överenskommen tidsperiod. För att vara aktuell för semestervikariat är det ett krav att du kan arbeta motsvarande heltid under minst fem veckor inom perioden 1 juni till 31 augusti. Det finns möjlighet till längre period än fem veckor. Innan semestervikariatet finns möjlighet att arbeta i en behovsanställning. Efter semestervikariatet finns goda möjligheter att fortsätta att arbeta hos oss under hösten 2023. 

Vi söker dig som älskar mötet med andra människor, gillar att köra buss, har D-körkort samt YKB. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör med trafiksäkerheten i fokus. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy flygbussarna. Du representerar företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Innan du börjar köra kommer du att få en internutbildning för att bli redo för att representera vårt varumärke.  

Arbetsuppgifter
Du kommer att trafikera Vy flygbussarnas sex olika linjer med utgångspunkt vid depåerna i City och Sollentuna, vilket avgör var du börjar och slutar din arbetsdag. Innan du börjar köra kommer du att få en 12 dagars internutbildning för att bli redo att köra Vy flygbussarnas linjetrafik i Stockholm. 

Kvalifikationer
Krav på utbildning och färdigheter: 
- D-körkort  
- Godkänt YKB för buss 
- Digitalt förarkort för färdskrivare   
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift 
- Goda kunskaper i engelska i tal då utrop sker på engelska 
- Möjlighet att gå en 12 dagars utbildning på heltid 
- Minimum tillgänglig för arbete under en femveckors period under högsommaren

Meriterande 
-Tidigare erfarenhet av persontrafik med buss 
-Tidigare serviceerfarenhet  
-Egen bil (för att kunna ta dig till de olika depåerna alla tider på dygnet)
-Behärskar andra språk än svenska och engelska

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som förare hos Vy flygbussarna ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata inför nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska.
?
Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden. Ofta är du det första intrycket för turister som kommer till Sverige eller början på resan för utresande kunder. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt, men även att du kan samarbeta med dina kollegor. Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider och eventuell depå kommer att variera. Detta kräver att du är flexibel vad gäller arbete tidiga morgnar, sena kvällar och även din utgångsdepå (City och Sollentuna).   

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Du ges möjligheten att göra kunder nöjda, och förgylla turisters upplevelse av Stockholm, genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är miljöanpassade. Vy flygbussarna erbjuder utbildningar inom olika områden, bland annat i kundbemötande och ”smart körning”. Vi fortbildar även våra anställda för YKB. Vy flygbussarna omfattas av Bussbranschavtalet.

Vy flygbussarna vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi innehar mångfaldscertifiering från organisationen Evolve.

Mer information om Vy flygbussarna och om hur vi arbetar finner du på vår hemsida www.flygbussarna.se.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!?

Kontaktinformation
Elin Grahn Wennemark, Platschef, elin.grahn.wennemark@vy.se

Arbetsplats
Klarabergsviadukten 72

111 64 Stockholm Visa mindre

Bus Driver / Stockholm

We are looking for Bus Drivers for the summer season 2023. Do you want to join the leader company in tourism branch in Northern Europe? On Strömma you get to feel famous for your work. We offer: Flexible contracting Full time / Part time , competitive salary package, friendly work environment, related educational programs, possibility of contract extension. Qualifications: Valid EU Driving license / D - category Valid EU CPC / YKB card Valid EU Tachograph ... Visa mer
We are looking for Bus Drivers for the summer season 2023.
Do you want to join the leader company in tourism branch in Northern Europe? On Strömma you get to feel famous for your work.
We offer:
Flexible contracting Full time / Part time , competitive salary package, friendly work environment, related educational programs, possibility of contract extension.
Qualifications:
Valid EU Driving license / D - category
Valid EU CPC / YKB card
Valid EU Tachograph card
Your responsibilities:
You shall be responsible for driving busses as well as scanning/selling of our tickets inside the busses as per your daily schedule. You shall also be responsible for making our guests/passengers consider the contact with Strömma as their best life long memories.
We expect :
From you to be consistent, flexible, polite, smiley, have good response to work pressure/anxiety and to be fast responding to solving problems.


If you believe that you fit the above descriptions, do not hesitate to apply to join us!!! Visa mindre

Bussförare Gubbängen och Eriksberg vår 2023

Till Keolis bussdepåer i Gubbängen och Eriksberg söker vi bussförare. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart sam... Visa mer
Till Keolis bussdepåer i Gubbängen och Eriksberg söker vi bussförare. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
God svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor, mejla rekryterare lars.westerlund@keolis.se Visa mindre

Bussförare till Frihamnen vår/sommar 2023

Till Keolis bussdepå Frihamnen i Stockholm söker vi bussförare till våren och sommaren. Som förare på Frihamnen får du ett roligt och omväxlande jobb där du kommer köra i en vacker lantlig och lugn miljö ute på ön Lidingö blandat med körning inne i City. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bät... Visa mer
Till Keolis bussdepå Frihamnen i Stockholm söker vi bussförare till våren och sommaren. Som förare på Frihamnen får du ett roligt och omväxlande jobb där du kommer köra i en vacker lantlig och lugn miljö ute på ön Lidingö blandat med körning inne i City. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
God svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns. 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.seeller ring 0851902296. Visa mindre

Bussförare till Fredriksdal vår/sommar 2023

Till Keolis bussdepå Fredriksdal i Stockholm City söker vi bussförare till våren och sommaren.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag... Visa mer
Till Keolis bussdepå Fredriksdal i Stockholm City söker vi bussförare till våren och sommaren.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
God svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns. 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.seeller ring 0851902296. Visa mindre

Bussförare till Stockholm höst/vinter -22

Till Keolis bussdepå Fredriksdal (Hammarby sjöstad),  Frihamnen, Nyboda och till  Gubbängen söker vi förare på behov och deltid att börja hos oss i höst/vinter.  Som förare hos Keolis får du köra tillsammans med ett trevligt gäng andra bussförare. Du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbeta... Visa mer
Till Keolis bussdepå Fredriksdal (Hammarby sjöstad),  Frihamnen, Nyboda och till  Gubbängen söker vi förare på behov och deltid att börja hos oss i höst/vinter. 
Som förare hos Keolis får du köra tillsammans med ett trevligt gäng andra bussförare. Du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Tjänsten är på behov och i Frihamnen på deltid. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis  YKB
God svenska i tal och skrift  
Serviceinriktat och trevligt bemötande
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan
CV
Personligt brev
Om du har YKB-intyg som ligger till grund för ett nytt YKB-kort, bifoga dessa
Vi använder oss av onlinetester och körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.
Om du har frågor ring 
Kandidatsupport 0851902296.
Rekryteringen Birgitta Mårtensson 0851902287. Visa mindre

Busschaufför med sjövana

Ocean Bus kör med sina amfibiebussar city-sightseeing i Stockholm på både land i vatten. Bolaget har varit i drift sedan september 2014. Våra passagerare får se det mesta och bästa av Stockholm samtidigt som guiden ombord berättar roliga och intressanta historier. Upplevelsen när de 10 ton tunga bussarna kör ner i vattnet och förvandlas till ett fartyg är unik. Har du sjövana från tidigare så är det meriterande. För att köra vår amfibiebuss med passagerare... Visa mer
Ocean Bus kör med sina amfibiebussar city-sightseeing i Stockholm på både land i vatten. Bolaget har varit i drift sedan september 2014.
Våra passagerare får se det mesta och bästa av Stockholm samtidigt som guiden ombord berättar roliga och intressanta historier. Upplevelsen när de 10 ton tunga bussarna kör ner i vattnet och förvandlas till ett fartyg är unik.
Har du sjövana från tidigare så är det meriterande. För att köra vår amfibiebuss med passagerare krävs busskort, YKB samt fartygsbefäl klass 8. Rätt kandidater hjälper vi ekonomiskt för att få ordning på alla behörigheter.
Vi ser verkligen fram emot din ansökan! Visa mindre

Bussförare till Tomteboda vår och sommar 2023.

Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare till våren och sommaren.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag t... Visa mer
Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare till våren och sommaren.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
God svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.seeller ring 0851902296. Visa mindre

Busschaufför sökes i Stockholm

Jobb-ID 10220467 Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi nu en busschaufför för uppdrag i Stockholm. Kunden är ett transportbolag som sköter transporten för bland annat privata skolverksamheter. Dina arbetsuppgifter kommer vara att köra skolelever men även annan personal samt andra personer mellan olika stationer och skolor. Utöver skoltrafiken så kommer du även att köra linjetrafik och beställningstrafik. Du kommer att utgå från vår kunds garage i Stoc... Visa mer
Jobb-ID
10220467

Jobbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en busschaufför för uppdrag i Stockholm. Kunden är ett transportbolag som sköter transporten för bland annat privata skolverksamheter. Dina arbetsuppgifter kommer vara att köra skolelever men även annan personal samt andra personer mellan olika stationer och skolor. Utöver skoltrafiken så kommer du även att köra linjetrafik och beställningstrafik. Du kommer att utgå från vår kunds garage i Stockholm men du kommer därefter vara på vägarna enligt planerad rutt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Villkor
Startdatum: Löpande rekrytering
Ort: Stockholm
Arbetstider: Varierande
Omfattning: 100%

KOMPETENSKRAV

- D-körkort
- Giltigt YKB
- Digitalt förarbevis
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Behärskar engelska i tal och skrift


DINA ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av att transportera elever, personal och andra mellan olika stationer och skolor. I uppdraget ingår att köra skoltrafik, linjetrafik och beställningstrafik. Du utgår från kundens garage i Stockholm och kör enligt planerad rutt. Du kommer att vara anställd hos oss på Reko Consulting och vara uthyrd till vår kund. Vi anställer löpande med och behöver tillsätta personal omgående för uppdraget.

OM FÖRETAGET
Kunden är en välkänd aktör inom transportbranschen som erbjuder bland annat persontransporter åt andra företag. Företaget har verksamheter över hela landet och är känt för sin noggrannhet kring sina tjänster. Företaget tar heder i sin noggrannhet och fokus på kvalité och kräver därför detsamma av sina medarbetare.

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen behöver du ha tidigare erfarenhet som en busschaufför. Du behöver tala och skriva svenska obehindrat samt kunna läsa och förstå
engelska. Det är viktigt att du är morgonpigg då arbetspassen i regel börjar tidigt på morgonen. Det är viktigt att du som person är noggrann och ansvarstagande då mycket av jobbet berör andra personers vardag. Du behöver vara van vid att köra i stadstrafik och vara mycket noggrann med att hålla tider.

OM OSS
Som anställd på Reko Consulting kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Reko Consulting får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Reko arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Reko för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Bussförare på heltid till Tomteboda Stockholm

Till Keolis bussdepå Tomteboda söker vi förare på heltid att börja hos oss i december. Som förare hos Keolis får du köra tillsammans med ett trevligt gäng andra bussförare. Du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer... Visa mer
Till Keolis bussdepå Tomteboda söker vi förare på heltid att börja hos oss i december.
Som förare hos Keolis får du köra tillsammans med ett trevligt gäng andra bussförare. Du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis  YKB
God svenska i tal och skrift  
Serviceinriktat och trevligt bemötande
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan
CV
Personligt brev
Om du har YKB-intyg som ligger till grund för ett nytt YKB-kort, bifoga dessa
Vi använder oss av onlinetester och körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.
Om du har frågor ring 
Kandidatsupport 0851902296.
Rekryteringen Birgitta Mårtensson 0851902287. Visa mindre

Bussförare till Stockholm höst/vinter -22

Till Keolis bussdepå Tomteboda, Fredriksdal, Frihamnen i City och till  Gubbängen söker vi förare på behov och deltid att börja hos oss i höst/vinter.  Som förare hos Keolis får du köra tillsammans med ett trevligt gäng andra bussförare. Du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kol... Visa mer
Till Keolis bussdepå Tomteboda, Fredriksdal, Frihamnen i City och till  Gubbängen söker vi förare på behov och deltid att börja hos oss i höst/vinter. 
Som förare hos Keolis får du köra tillsammans med ett trevligt gäng andra bussförare. Du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Tjänsten är på behov och i Frihamnen på deltid. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis  YKB
God svenska i tal och skrift  
Serviceinriktat och trevligt bemötande
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan
CV
Personligt brev
Om du har YKB-intyg som ligger till grund för ett nytt YKB-kort, bifoga dessa
Vi använder oss av onlinetester och körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.
Om du har frågor ring 
Kandidatsupport 0851902296.
Rekryteringen Birgitta Mårtensson 0851902287. Visa mindre

Transdev söker heltidsanställda bussförare för tillsvidareanställning i ...

Transdev kommer i början av november att ta över busstrafiken i Norrort med huvuddepå i Täby och vi behöver förstärka vårt team med fler duktiga bussförare. Anställningarna avser tillsvidareanställningar (fast anställning) på heltid! Bussförare med kunden i fokus Hos oss får du coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla! Välkommen ... Visa mer
Transdev kommer i början av november att ta över busstrafiken i Norrort med huvuddepå i Täby och vi behöver förstärka vårt team med fler duktiga bussförare.
Anställningarna avser tillsvidareanställningar (fast anställning) på heltid!

Bussförare med kunden i fokus
Hos oss får du coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla!

Välkommen att fortsätta din resa med oss!
För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi
En helt ny fordonsflotta i Norrort bestående av dubbeldäckare, boggie- och normalbussar från Volvo och ledbussar från MAN.

Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Är det här du?
Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar

- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt

- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift

- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer

Grundkrav

- D-körkort

- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)

- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

Din kommande arbetsplats
Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda. Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Stationeringsort/Adress: Kemistvägen 12, Täby

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Dock senast 2022-09-02

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta rekryterare Sabina Sjögren, sabina.sjogren@transdev.se

Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Bussförare till Stockholm höst/vinter -22

Till Keolis bussdepå Tomteboda, Fredriksdal, Frihamnen i City och till  Gubbängen söker vi förare på behov och deltid att börja hos oss i höst/vinter.  Som förare hos Keolis får du köra tillsammans med ett trevligt gäng andra bussförare. Du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kol... Visa mer
Till Keolis bussdepå Tomteboda, Fredriksdal, Frihamnen i City och till  Gubbängen söker vi förare på behov och deltid att börja hos oss i höst/vinter. 
Som förare hos Keolis får du köra tillsammans med ett trevligt gäng andra bussförare. Du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Tjänsten är på behov och i Frihamnen på deltid. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis  YKB
God svenska i tal och skrift  
Serviceinriktat och trevligt bemötande
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan
CV
Personligt brev
Om du har YKB-intyg som ligger till grund för ett nytt YKB-kort, bifoga dessa
Vi använder oss av onlinetester och körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.
Om du har frågor ring 
Kandidatsupport 0851902296.
Rekryteringen Birgitta Mårtensson 0851902287. Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare till Huddinge linjen som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Arbetstider: Måndag - Fredag ca Kl 06.15 - 08.15 ca Kl 15.00 - 17.00 Du är punktlig, ansvarstagande och serviceinriktad. Fördel är om ni bor i Huddinge/Fleminsberg områden. Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare till Huddinge linjen som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.
Arbetstider: Måndag - Fredag
ca Kl 06.15 - 08.15
ca Kl 15.00 - 17.00
Du är punktlig, ansvarstagande och serviceinriktad.
Fördel är om ni bor i Huddinge/Fleminsberg områden. Visa mindre

bussförare

söker för en kundsräkning förare omgående för tåg ersättningen under 24 juni-13 aug i Norra Stockholm samt beställningstrafik du behöver ha YKB Körkort ha bra lokalsinne är en bra merit och kunna ta ansvar finns stora utvecklings möjligheter hos våran kund. Visa mer
söker för en kundsräkning förare omgående för tåg ersättningen under 24 juni-13 aug i Norra Stockholm samt beställningstrafik
du behöver ha
YKB
Körkort
ha bra lokalsinne är en bra merit och kunna ta ansvar finns stora utvecklings möjligheter hos våran kund. Visa mindre

Miljöarbetare / Chaufför med C-körkort

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når Urbaser ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Urbaser är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Dina arbetsuppgifter
Clockwork söker nu för kunds räkning Miljöarbetare med C-körkort och YKB till Åkersberga med start omgående. Du är företagets ansikte utåt och blir en av våra vardagshjältar som får samhället att snurra. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att säkerställa att renhållningsuppdraget utförs korrekt och efter företagets samt uppdragsgivarens arbetsrutiner.

Du kommer på daglig basis bland annat arbeta med insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon, hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning samt avvikelserapportering. Du kommer även ha hand om den dagliga skötseln, kontroll och underhåll av fordonet.

Din profil
Den här tjänsten passar dig som trivs med fysiskt arbete i högt tempo. Som person är du självgående och noggrann i ditt arbete och har lätt för att samarbeta. Vi ser även att du är en person med servicekänsla eftersom arbetet innefattar att möta många olika människor och kunder. Slutligen önskas att du har erfarenhet av fordonsdatorer med EDP-system.

Tjänsten är med start omgående och löper till slutet av september med chans till förlängning. Arbetstiden är belagd mån-fre 06.00-15.00.


Ansökan
Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Urval sker löpande. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Johanna Jonsson på johanna.jonsson@clwork.se. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

ersättningstrafik

vi söker för omgående anställning 20 förare med bra ersättning. för rätt person erbjuds heltid köra ersättningstrafik i Stockholm plus beställningstrafik Visa mer
vi söker för omgående anställning 20 förare med bra ersättning. för rätt person erbjuds heltid


köra ersättningstrafik i Stockholm plus beställningstrafik Visa mindre

Bussförare till Vy Flygbussarna

Ansök    Maj 5    Vy Buss AB    Bussförare/Busschaufför
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Bussförare för Flygbussarna Arbetsuppgifter Som anställd på Flygbussarna representerar du ... Visa mer
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Bussförare för Flygbussarna

Arbetsuppgifter
Som anställd på Flygbussarna representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot kunderna.  
Du kommer att trafikera Flygbussarnas sex olika linjer med utgångspunkt vid depåerna i City och Sollentuna, vilket avgör var du börjar och slutar din arbetsdag. Innan du börjar arbeta hos oss kommer du att få en 12 dagars intern utbildning för att bli redo för att köra Flygbussarnas linjetrafik i Stockholm. 
?
Start: En 12 dagars utbildning på heltid som kommer att ske löpande från början av februari. 
Plats: Stockholm – Depå på Cityterminalen och Sollentuna 
Omfattning: Efter behov samt heltidsvikariat
Anställningsform:  Behovsanställning – Behov av extra arbetskraft + Sommarvikariat
Arbetstider: Varierade arbetstider  
Urval: Sker löpande 
Sista ansökningsdag: när samtliga platser är tillsatta

Antal platser: 10
?Sommarvikariat (obligatoriskt med sommarvikariat under minst fyra veckor) 
v. 28–31 heltid (9/7–5/8)

Kvalifikationer
Krav på utbildning och färdigheter: 
- D-körkort  
- Godkänt YKB för buss 
- Digitalt färdskrivarkort 
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift 
- Goda kunskaper i engelska i tal då utrop sker på engelska 
- Möjlighet att gå en 12 dagars utbildning på heltid 
?
Meriterande 
Tidigare erfarenhet av persontrafik med buss 
Tidigare serviceerfarenhet  
Egen bil (för att kunna ta dig till de olika depåerna alla tider på dygnet)
behärskar andra språk än svenska och engelska

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som förare hos Flygbussarna ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata inför nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska.
?
Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden. Ofta är du det första intrycket för turister som kommer till Sverige eller början på resan för utresande kunder. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt, men även att du kan samarbeta med dina kollegor.  Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider och eventuell depå kommer att variera. Detta kräver att du är flexibel vad gäller arbete tidiga morgnar, sena kvällar och även din utgångs ort (City och Sollentuna).   

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Du ges möjligheten att göra kunder nöjda, och förgylla turisters upplevelse av Stockholm, genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är miljöanpassade. Flygbussarna erbjuder utbildningar inom olika områden, bland annat i kundbemötande och ”Smart körning”. Vi fortbildar även våra anställda för YKB. Flygbussarna omfattas av Bussbranschavtalet.
 
Flygbussarna vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
 
Mer information om Flygbussarna och om hur vi arbetar finner du på vår hemsida www.flygbussarna.se.
 
Vi ser fram emot din ansökan!?

Kontaktinformation
Nathali F , Platschef, 0730743632

Arbetsplats
Klarabergsviadukten

 Stockholm Visa mindre

Bussförare hos Nobina + Rekryteringssutbildning

För att få jobbet som bussförare måste du först klara Nobinas urvalstester för att sedan gå vidare till Arbetsförmedlingens utbildning till bussförare (rekryteringsutbildning). Du kan läsa om utbildningen här: https://arbetsformedlingen.se/for-arbetssokande/extra-stod/stod-a-o/arbetsmarknadsutbildning/hitta-arbetsmarknadsutbildning/yrkesomraden Sök "yrkesförare" OBS! för denna rekryteringsutbildning är kravet 24 år fyllda. Arbetsuppgifter: Vanligt förek... Visa mer
För att få jobbet som bussförare måste du först klara Nobinas urvalstester för att sedan gå vidare till Arbetsförmedlingens utbildning till bussförare (rekryteringsutbildning). Du kan läsa om utbildningen här:
https://arbetsformedlingen.se/for-arbetssokande/extra-stod/stod-a-o/arbetsmarknadsutbildning/hitta-arbetsmarknadsutbildning/yrkesomraden
Sök "yrkesförare"
OBS! för denna rekryteringsutbildning är kravet 24 år fyllda.

Arbetsuppgifter:
Vanligt förekommande arbetsuppgifter som bussförare.

Utbildning:
Ingen förarutbildning krävs, men du måste klara Nobinas urvalstester samt klara Arbetsförmedlingens utbildning för bussförare.

Erfarenhet:
Ingen formell erfarenhet krävs.
Du måste vara serviceinriktad och tycka om att både köra buss och att möta människor.
Meriterande är om du har god lokalkännedom och erfarenhet av tidigare serviceyrke.

Övrigt:
Du måste ha fyllt 24 år samt ha haft svenskt B-körkort i minst ett år. Visa mindre

Bussförare till Fredriksdal i sommar

Till Keolis bussdepå Fredriksdal  söker vi bussförare som vill köra i City i sommar.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  Om tjänsten   Som bussförare på Fredriksdal får du ett flexibelt arbete där du jobbar tillsammans med ett trevligt gäng bussförare och får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Traf... Visa mer
Till Keolis bussdepå Fredriksdal  söker vi bussförare som vill köra i City i sommar. 
Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
Om tjänsten  
Som bussförare på Fredriksdal får du ett flexibelt arbete där du jobbar tillsammans med ett trevligt gäng bussförare och får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera.                                                       Tjänsten är på timme men du kör heltid under sommaren. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis  YKB. 
God svenska i tal och skrift  
Serviceinriktat och trevligt bemötande
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan
CV
Personligt brev
Om du har YKB-intyg som ligger till grund för ett nytt YKB-kort, bifoga dessa
Vi använder oss av onlinetester och körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring 0851902296. Visa mindre

Bussförare/Busschaufförer som kör skoleleverna

Vi söker nu busschaufför som kör skolelever till och från vår skola i Spånga. Du kör buss enligt uppsatt schema och rutt under skoldagar med säkra transporter till och från skolan. Det är viktigt att du är serviceinriktad, lugn, en lagspelare och hjälper till där det behövs. Vi ser helst att du arbetar som busschaufför idag, det är ett krav att du har körkort för buss och Yrkeskompetensbevis. Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar i serviceyrken är me... Visa mer
Vi söker nu busschaufför som kör skolelever till och från vår skola i Spånga.


Du kör buss enligt uppsatt schema och rutt under skoldagar med säkra transporter till och från skolan. Det är viktigt att du är serviceinriktad, lugn, en lagspelare och hjälper till där det behövs.


Vi ser helst att du arbetar som busschaufför idag, det är ett krav att du har körkort för buss och Yrkeskompetensbevis.
Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar i serviceyrken är meriterande.


Vi erbjuder en stabil och lugn arbetsplats som inte är fysiskt krävande, du jobbar under skoldagar vilket betyder att du jobbar ca 9 månader! Du är alltså ledig under jul, höst-, påsk- och sommarlov etc. Väldigt förmånligt!


Unikt tillfälle för rätt person.


Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Bussförare Stockholm vår/sommar 2022

Till Keolis bussdepå i Stockholm län söker vi bussförare till sommaren på behov med start under våren.  Det är till våra depåer: Charlottendal (Värmdö)                             Björknäs (Nacka) Nyboda (Hägersten) Gubbängen (Enskede) Eriksberg (Norsborg) Fredriksdal (Hammarby sjöstad) Frihamnen (Gärdet) Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenä... Visa mer
Till Keolis bussdepå i Stockholm län söker vi bussförare till sommaren på behov med start under våren. 
Det är till våra depåer:
Charlottendal (Värmdö)                            
Björknäs (Nacka)
Nyboda (Hägersten)
Gubbängen (Enskede)
Eriksberg (Norsborg)
Fredriksdal (Hammarby sjöstad)
Frihamnen (Gärdet)

Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Tjänsten är en timanställning. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera, vi ser gärna att du bor i närheten av depån,eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis  YKB
God svenska i tal och skrift  
Serviceinriktat och trevligt bemötande
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan
CV
Personligt brev
Om du har YKB-intyg som ligger till grund för ett nytt YKB-kort, bifoga dessa
Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200. Visa mindre

Bussförare Stockholm vår/sommar 2022

Till Keolis bussdepåer i Stockholm söker vi nu sommarförare på behov med start under våren. Det är till våra depåer: Charlottendal (Värmdö)                            Björknäs (Nacka) Nyboda (Hägersten) Gubbängen (Enskede) Eriksberg (Norsborg) Fredriksdal (Hammarby sjöstad) Frihamnen (Gärdet) Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga o... Visa mer
Till Keolis bussdepåer i Stockholm söker vi nu sommarförare på behov med start under våren.
Det är till våra depåer:
Charlottendal (Värmdö)                           
Björknäs (Nacka)
Nyboda (Hägersten)
Gubbängen (Enskede)
Eriksberg (Norsborg)
Fredriksdal (Hammarby sjöstad)
Frihamnen (Gärdet)

Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Tjänsten är en timanställning. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera, vi ser gärna att du bor i närheten av depån,eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis  YKB
God svenska i tal och skrift  
Serviceinriktat och trevligt bemötande
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan
CV
Personligt brev
Om du har YKB-intyg som ligger till grund för ett nytt YKB-kort, bifoga dessa
Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200. Visa mindre

Bussförare Vikarie

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare till Tumba linjen som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Anställningen börjar omgående och till och med 31 Mars. Därefter finns det möjlighet till förlängning. Arbetstider: Måndag - Fredag ca Kl 06.30 - 08.30 ca Kl 15.00 - 17.00 Du är punktlig, ansvarstagande och serviceinriktad. Fördel är om ni... Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare till Tumba linjen som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Anställningen börjar omgående och till och med 31 Mars. Därefter finns det möjlighet till förlängning.
Arbetstider: Måndag - Fredag
ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00
Du är punktlig, ansvarstagande och serviceinriktad.
Fördel är om ni bor nära Tumba området. Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare till Södertälje linjen som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Arbetstider: Måndag - Fredag ca Kl 06.30 - 08.30 ca Kl 15.00 - 17.00 Du är punktlig, ansvarstagande och serviceinriktad. Fördel är om ni bor i Södertälje. Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare till Södertälje linjen som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.
Arbetstider: Måndag - Fredag
ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00
Du är punktlig, ansvarstagande och serviceinriktad.
Fördel är om ni bor i Södertälje. Visa mindre

Skolbussförare till Sigtuna

TRAVELLER BUSS  söker nu efter fler skolbussförare till Sigtuna! Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig bussförare med formell utbildning( D-kort och YKB) . Som skolbusschaufför möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen, ... Visa mer
TRAVELLER BUSS  söker nu efter fler skolbussförare till Sigtuna!
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig bussförare med formell utbildning( D-kort och YKB) . Som skolbusschaufför möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen, utan även för föräldrar och skola. Du brinner för branschen och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka.
Anställningsform: Vi söker efter flera behovsanställda samt årsarbetstidsanställda på 65%. 
Arbetet är måndag till och med fredag.
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Busschaufförer sökes till Vallentunabuss AB

Vallentunabuss AB söker chaufförer till beställningstrafik och skoltrafik. Jobbet är varierande och man träffar nya människor varje dag. Vi har utgångspunkt från Bromma, Vallentuna och Järna. Jobbet innebär framförallt att köra beställningstrafik runt om Stockholms län, även längre körningar/övernattning förekommer. Exempel på detta är företagsevent, bröllop, konferenser eller skolresor. Vår fordonspark består av 4 stycken moderna turistbussar och ett fl... Visa mer
Vallentunabuss AB söker chaufförer till beställningstrafik och skoltrafik.
Jobbet är varierande och man träffar nya människor varje dag. Vi har utgångspunkt från Bromma, Vallentuna och Järna. Jobbet innebär framförallt att köra beställningstrafik runt om Stockholms län, även längre körningar/övernattning förekommer. Exempel på detta är företagsevent, bröllop, konferenser eller skolresor. Vår fordonspark består av 4 stycken moderna turistbussar och ett flertal mindre skolbussar.
Anställningsform: Behovsanställning.
Lön: Timlön, enligt kollektivavtal.


Om dig
Vi söker serviceinriktade personer som trivs med att köra buss, jobba med kunder och vara en del av kundens upplevelse för dagen. Att du kan använda en gps/google maps är ett krav för arbetet. En god lokalkännedom i Stockholms län är en fördel. För rätt personer finns det möjlighet till heltid i framtiden.
Krav för jobbet,
B körkort
D körkort
Yrkeskompetensbevis, buss
Förarkort
Språk: Svenska, Engelska grundläggande kunskaper. Visa mindre

Bussförare Stockholm vår/sommar 2022

Till Keolis bussdepåer i Stockholm söker vi nu sommarförare på behov med start under våren. Det är till våra depåer: Charlottendal (Värmdö)                            Björknäs (Nacka) Nyboda (Hägersten) Gubbängen (Enskede) Eriksberg (Norsborg) Fredriksdal (Hammarby sjöstad) Frihamnen (Gärdet) Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga o... Visa mer
Till Keolis bussdepåer i Stockholm söker vi nu sommarförare på behov med start under våren.
Det är till våra depåer:
Charlottendal (Värmdö)                           
Björknäs (Nacka)
Nyboda (Hägersten)
Gubbängen (Enskede)
Eriksberg (Norsborg)
Fredriksdal (Hammarby sjöstad)
Frihamnen (Gärdet)

Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Tjänsten är en timanställning. Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera, vi ser gärna att du bor i närheten av depån,eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis  YKB
God svenska i tal och skrift  
Serviceinriktat och trevligt bemötande
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan
CV
Personligt brev
Om du har YKB-intyg som ligger till grund för ett nytt YKB-kort, bifoga dessa
Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200. Visa mindre

Busschaufför med sjövana

Ocean Bus kör med sina amfibiebussar city-sightseeing i Stockholm på både land i vatten. Bolaget har varit i drift sedan september 2014. Våra passagerare får se det mesta och bästa av Stockholm samtidigt som guiden ombord berättar roliga och intressanta historier. Upplevelsen när de 10 ton tunga bussarna kör ner i vattnet och förvandlas till ett fartyg är unik. Har du sjövana från tidigare så är det meriterande. För att köra vår amfibiebuss med passagerare... Visa mer
Ocean Bus kör med sina amfibiebussar city-sightseeing i Stockholm på både land i vatten. Bolaget har varit i drift sedan september 2014.
Våra passagerare får se det mesta och bästa av Stockholm samtidigt som guiden ombord berättar roliga och intressanta historier. Upplevelsen när de 10 ton tunga bussarna kör ner i vattnet och förvandlas till ett fartyg är unik.
Har du sjövana från tidigare så är det meriterande. För att köra vår amfibiebuss med passagerare krävs busskort, YKB samt fartygsbefäl klass 8. Rätt kandidater hjälper vi ekonomiskt för att få ordning på alla behörigheter.
Vi ser verkligen fram emot din ansökan! Visa mindre

Världens roligaste extrajobb för dig med D-körkort!

Söker du efter världens roligaste extrajobb?! Vi söker dig med D-körkort och har gärna vana av att köra busslinje trafik eller beställningstrafik, gärna innanför tullarna. Du kommer att köra en av våra party bussar för olika event. Arbetspassen är varierande från 1-5 körningar per pass och kan vara allt från tidig morgon till sena nätter. Du ska tycka det är roligt att jobba med människor i olika åldrar, vara serviceminded och vilja göra det lilla extra... Visa mer
Söker du efter världens roligaste extrajobb?!

Vi söker dig med D-körkort och har gärna vana av att köra busslinje trafik eller beställningstrafik, gärna innanför tullarna.

Du kommer att köra en av våra party bussar för olika event. Arbetspassen är varierande från 1-5 körningar per pass och kan vara allt från tidig morgon till sena nätter.

Du ska tycka det är roligt att jobba med människor i olika åldrar, vara serviceminded och vilja göra det lilla extra för att ge den bästa upplevelsen för våra kunder. Din arbetsplats utgår från vårt garage i norra Stockholm och din arbetsplats är i hela Stor Stockholm.

Krav:

- D-körkort
- Flytande Svenska samt Engelska


Meriterande om du har jobbat på nattklubb.

Vi strävar efter att alltid följa kommunals kollektivavtal.

Vid frågor maila Katja på katja@blixtrekryt.se Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Arbetstider: Måndag - Fredag ca Kl 06.30 - 08.30 ca Kl 15.00 - 17.00 Du är punktlg, ansvartagande och serviceinriktad. Fördel är om ni bor i södra Stockholm Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.
Arbetstider: Måndag - Fredag
ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00
Du är punktlg, ansvartagande och serviceinriktad.
Fördel är om ni bor i södra Stockholm Visa mindre

Bussförare Gotland/Visby

Vi söker nu bussförare för våra sightseeingbussar för att vara med i vårt team på Gotland/Visby för år 2021. Om Du för närvarande har ett giltigt busskort och en passion för att arbeta med människor från hela världen och tycker om att arbeta i en snabb och spännande miljö – då kan det var Dig vi söker! Du har: ? Körkort D ? Giltigt YKB ? Färdskrivarkort ? Erfarenhet av busskörning ? Erfarenhet av kundservice Du är: ? Positiv ? En lagspelare ? Lättsam ? Kan... Visa mer
Vi söker nu bussförare för våra sightseeingbussar för att vara med i vårt team på Gotland/Visby för år 2021. Om Du för närvarande har ett giltigt busskort och en passion för att arbeta med människor från hela världen och tycker om att arbeta i en snabb och spännande miljö – då kan det var Dig vi söker!
Du har:
? Körkort D
? Giltigt YKB
? Färdskrivarkort
? Erfarenhet av busskörning
? Erfarenhet av kundservice
Du är:
? Positiv
? En lagspelare
? Lättsam
? Kan flytande engelska, andra språk är ett plus.
Vi erbjuder Dig:
? Att bli en del av ett roligt och utmanande lag
? Att arbeta med och träffa människor från hela världen.
? Att utveckla Din känsla för människor och service med Nordeuropas ledande företag inom sightseeing och utflykter
Det är ett säsongsbaserat jobb mellan Juni och september med möjlighet till fortsatt anställning efter säsong på timme. Ansökningar accepteras omedelbart. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande. För frågor email. asa.nordstrom@stromma.se Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag. Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag ... Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag.


Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad.


Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.


Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.


Arbetstider: Måndag - Fredag


ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00


Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad.


Fördel är om ni bor i södra Stockholm Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag. Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Alla nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timm... Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag.
Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad.
Alla nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.
Arbetstider: Måndag - Fredag
ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00
Du är punktlg, ansvartagande och serviceinriktad.
Fördel är om ni bor i södra Stockholm Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Arbetstider: Måndag - Fredag ca Kl 06.30 - 08.30 ca Kl 15.00 - 17.00 Du är punktlg, ansvartagande och serviceinriktad. Fördel är om ni bor i södra Stockholm Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.
Arbetstider: Måndag - Fredag
ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00
Du är punktlg, ansvartagande och serviceinriktad.
Fördel är om ni bor i södra Stockholm Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag. Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morg... Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag.


Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad.


Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.


Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.


Arbetstider: Måndag - Fredag


ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00


Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad.


Fördel är om ni bor i södra Stockholm Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag. Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på m... Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag.


Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad.


Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.


Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.


Arbetstider: Måndag - Fredag


ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00


Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Visa mindre

Bussförare till Arrivas depåer i Stockholmsområdet sökes

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för ... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.
Om jobbet

Som bussförare på Arriva är din huvudsakliga arbetsuppgift att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan. Du har ett viktigt uppdrag, och är en del av samhällsnyttan, då det är ditt ansvar att våra resenärer kommer fram tryggt till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


• Ge ett trevligt och positivt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen enligt Arrivas säkerhetsföreskrifter
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övrig intern personal
• Hålla sig uppdaterad gällande såväl interna regler och riktlinjer samt aktuella lagkrav

Vi söker nu bussförare till alla våra depåer inom Stockholmsområdet dvs, Ekerö, Lunda, Råsta och Täby depå. Du fyller i önskemål om vilken depå du helst vill jobba på när du skickar in din ansökan. Vi kan dock även komma att kontakta dig för rekrytering på annan depå än den du önskat.

Arbetstiderna är varierande och delade pass är vanligt förekommande då det körs mest turer i rusningstrafik. Du kommer från början bli erbjuden en behovsanställning.

Din utveckling är viktig för oss

Som ny förare på Arriva kommer du få utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor samt en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Din bakgrund

Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du trivs med att ge service och tar ansvar för ditt arbete. Du vill skapa värde för såväl resenärer som Arriva genom att bidra till en nöjd kund hela resan. Problem som dyker upp är du delaktig i att lösa, du lyssnar och kommunicerar på ett lämpligt sätt samt visar omtanke om dina kollegor. Ovan beteenden går i linje med Arrivas värderingar och vi vill att du ska känna stolthet över att jobba tillsammans med oss!

Krav för tjänsten


• Giltigt svenskt busskörkort (D)
• Genomförd YKB utbildning
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift
• Godkänd hälsoundersökning utifrån trafikmedicinska krav


Erfarenhet från att köra buss samt tidigare arbeten där kommunikation och service har varit en betydande del är mycket meriterande men inget krav.  

Övrigt

Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en intervju, testkörning, hälsoundersökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning.

Ansökningsprocess

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är dock den 26 februari. Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan. På Arriva värdesätter vi mångfald och strävar efter en jämn ålders och könsfördelning. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vid frågor är du välkommen att maila till buss.rekrytering@arriva.se Visa mindre

Bussförarutbildning som leder till anställning (Stockholm)

Vad kul att du är intresserad av bussföraryrket och en framtid hos Nobina! I samarbete med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin utbildar och anställer Nobina ett antal bussförare till våra trafikområden i Stockholm. Utbildningen leder till ett D-kort och ett YKB som sedan leder till en anställning hos Nobina. Möjliga arbetsorter är Norrtälje, Kallhäll, Södertörn och Södertälje. Bussföraryrket passar dig som trivs med ett arbete där du möter människor. I ... Visa mer
Vad kul att du är intresserad av bussföraryrket och en framtid hos Nobina!

I samarbete med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin utbildar och anställer Nobina ett antal bussförare till våra trafikområden i Stockholm. Utbildningen leder till ett D-kort och ett YKB som sedan leder till en anställning hos Nobina. Möjliga arbetsorter är Norrtälje, Kallhäll, Södertörn och Södertälje.

Bussföraryrket passar dig som trivs med ett arbete där du möter människor. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Det är upp till dig som bussförare att transportera våra resenärer på ett tryggt och behagligt sätt. Vi tror därför att du är en ansvarstagande person som kan hantera olika och ibland stressiga situationer med ett lugn. 

Krav för att bli antagen till utbildningen
Du är arbetslös och inskriven hos Arbetsförmedlingen och tillhör de för närvarande prioriterade grupperna
Du har ett svenskt B-körkort och körvana på minst 1 år
Du är minst 24 år gammal
Du är svensk medborgare eller har uppehållstillstånd i Sverige
Du behärskar svenska i tal och skrift (SFI-nivå D bör vara avklarad)

För att bli antagen till utbildningen behöver du även genomföra Nobinas bussförartester. Genom att skicka in din ansökan kommer du få ett mail med instruktioner för hur man gör testerna. Läs dessa instruktioner noga innan du påbörjar testen. När du öppnar testen kommer du kunna välja vilket språk som du vill utföra testen på.

Vid problem med testen, kontakta jobb@nobina.se.
Vid frågor gällande utbildning eller ersättning, kontakta din handläggare hos Arbetsförmedlingen.

När du har skickat in din ansökan kommer vi att bjuda in dig till en informationsträff där du får möjlighet att träffa Nobina och få mer information om bussföraryrket.

Tack för din ansökan! Vi ser fram emot att komma i kontakt med Dig! Visa mindre

Service inriktad Bussförare Placerings ort Stockholm

För våran kunds räkning så söker vi erfarna operatör inom kollektivtrafik. Våran kund ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Deras framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Om tjänsten Vi söker timanställda bussförare till Stockholm. Vi erbjude... Visa mer
För våran kunds räkning så söker vi erfarna operatör inom kollektivtrafik. Våran kund ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället.
Deras framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader.


Om tjänsten Vi söker timanställda bussförare till Stockholm.


Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter.Krav för denna tjänst är att du bor i närområdet.


Att du har körkortsbehörighet D, giltigt YKB och förarkort.


Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Då detta är en timanställning är arbetstider vid behov.


Då turerna kan vara mellan Stockholm - Linköping, Stockholm - Norrköping, Stockholm - Göteborg


Viktigt i rollen som bussförare: -Att du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service -Hanterar stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt -Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt -Att du bor i närområdet Om dig


Vi söker dig som tidigare arbetat som bussförare.
I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa.


Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar.


Viktigt för tjänsten: -Körkortsbehörighet D, giltigt YKB och förarkort -Erfarenhet av att tidigare arbetat som bussförare -Behärskar svenska i både tal och skrift Om ansökan Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag.
Öppen för alla
Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Busschaufför

Vi söker chaufför till våra kund FLIX BUSS, linje är STOCKHOLM - JÖNKÖPING. Tjänsterna är 4 dagar i veckan tillsvidareanställning. KRAV YKB färdskrivare kort D körkort Sökande ska märka ansökan med Buss Stockholm-Jönköping Visa mer
Vi söker chaufför till våra kund FLIX BUSS,
linje är STOCKHOLM - JÖNKÖPING.
Tjänsterna är 4 dagar i veckan tillsvidareanställning.


KRAV
YKB färdskrivare kort
D körkort


Sökande ska märka ansökan med
Buss Stockholm-Jönköping Visa mindre

Serviceinriktade bussförare vid behov (Traveller)

Vi söker efter  serviceinriktade bussförare vid behov! Traveller Buss expanderar kraftigt i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade bussförare.   Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen.  Vi har ett 80-tal fordon i Stockholm och söker nu efter behovsanställda bussförare som vill köra blandad trafik inom linje, skola- samt beställningstrafik.  Om tjäns... Visa mer
Vi söker efter  serviceinriktade bussförare vid behov!

Traveller Buss expanderar kraftigt i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade bussförare.  
Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen. 
Vi har ett 80-tal fordon i Stockholm och söker nu efter behovsanställda bussförare som vill köra blandad trafik inom linje, skola- samt beställningstrafik. 

Om tjänsten 
Som bussförare på Traveller Buss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga. Traveller Buss sitter i en ny toppmodern fullservice-anläggning i Länna. 
Intervjuer sker fortlöpande. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt Traveller-team!
Tjänsterna kommer att tillsättas löpande. Visa mindre

Bussförare / Bussmekaniker

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker nu en person som har D körkort och kan arbeta som bussmekaniker. I huvudsak skall man reparera och serva bussar. Men man kommer även att felsöka motorer och renovera tillhörande busskomponenter som exempelvis hjulnav. Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Arbetstider för buss körning : Måndag - Fredag ca Kl 06.30 - 08.3... Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.


Vi söker nu en person som har D körkort och kan arbeta som bussmekaniker.


I huvudsak skall man reparera och serva bussar. Men man kommer även att felsöka motorer och renovera tillhörande busskomponenter som exempelvis hjulnav.


Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad.


Arbetstider för buss körning :
Måndag - Fredag


ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00 Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Arbetstider: Måndag - Fredag ca Kl 06.30 - 08.30 ca Kl 15.00 - 17.00 Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.


Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.


Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad.


Arbetstider: Måndag - Fredag


ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00 Visa mindre

Lastbilschaufför till Sommaruppdrag!

Vill du vara med och hjälpa oss att förändra framtiden? Trivs du i roller där du får vara med när det händer och bidra till att saker blir gjorda på ett effektivt, korrekt och säkert sätt? Skulle du vilja spendera sommaren på olika event och aktiviteter tillsammans med ett härligt gäng med stora planer? Då är det här uppdraget för dig! PMI söker nu efter en Lastbilschaufför till vårt sommarprojekt där vi kommer att behöva din hjälp för att förflytta oss ru... Visa mer
Vill du vara med och hjälpa oss att förändra framtiden? Trivs du i roller där du får vara med när det händer och bidra till att saker blir gjorda på ett effektivt, korrekt och säkert sätt? Skulle du vilja spendera sommaren på olika event och aktiviteter tillsammans med ett härligt gäng med stora planer? Då är det här uppdraget för dig! PMI söker nu efter en Lastbilschaufför till vårt sommarprojekt där vi kommer att behöva din hjälp för att förflytta oss runt om i Sverige.


OM TJÄNSTEN


Vi söker dig som vill vara med på en fantastisk resa både bildligt och rent praktiskt. Vi behöver din hjälp att under maj/juni till sista augusti delta i en nationell kampanj där du tillsammans med vårt eventteam kommer att delta i flera större event och aktiviteter runt om i landet.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med lastbil transportera eventmaterial mellan olika platser. Väl på plats hjälper du till med att ställa i ordning och säkerställa att allt som behövs kommer på plats. Du kommer även att få möjlighet till att delta i de event och aktiviteter som vi deltar på. Då vi kommer att förflytta oss regelbundet kommer du både att få vara med både vid etablering, till viss del genomförande och avetablering.


Du kommer att arbeta varierade tider med en fast lön samt OB och tiderna kommer att variera. Vid behov kommer vi att erbjuda boende på plats vid eventen.


DINA KVALIFIKATIONER


Arbetet ställer krav på din samarbetsförmåga, noggrannhet samt en förmåga att arbeta säkert. Vi söker dig som trivs med att arbeta i mindre team och gärna tar eget ansvar över delar av uppgifterna. Har du dessutom erfarenhet av service så finns goda möjligheter till att delta i eventen och arbeta bredare.
Tjänsten kräver C-körkort samt YKB.


OM PHILIP MORRIS


Philip Morris International (PMI) är ett världsledande internationellt tobaksbolag med sex av världens topp 15 internationella varumärken och produkter som säljs på fler än 180 marknader. Utöver tillverkning och försäljning av cigaretter av världens främsta varumärke och andra tobaksprodukter är PMI engagerade i utvecklingen och försäljningen av s.k. Reduced Risk Products (“RRPs”). RRP är termen som PMI refererar till (produkter med potentiellt mindre individuell risk och fara i jämförelse med konventionella cigaretter).


Via vår mångsidiga förmåga med produktutveckling, toppmoderna anläggningar och branschledande vetenskaplig underbyggnad avser PMI tillhandahålla en RRP-portfölj som möter ett brett spektrum av vuxna rökares preferenser och strikta regulatoriska krav. För mer information, se www.pmi.com och www.pmiscience.com. Visa mindre

Bussförare Stockholm - Norrtälje, Södertörn & Södertälje

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Våra trafikområden i Stockholm; Norrtälje, Kallhäll, Södertör... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Våra trafikområden i Stockholm; Norrtälje, Kallhäll, Södertörn och Södertälje är fyra av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med ca 2000 medarbetare och 700 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare SL, driva och utveckla busstrafiken i Stockholms län.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på hel- eller deltid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:

Södertörn
rekrytering.sodertorn@nobina.com

Norrtälje
sofie.lundgren@nobina.se

Södertälje
sari.makinen@nobina.se

Ansökan  
Urval sker löpande. Visa mindre

Chaufför Falck Vägassistans

Falck Vägassistans bedriver verksamhet på uppdrag av Trafikverket i Stockholm. Vi finns på Stockholms större trafikleder och tunnlar (Södra och Norra länken) för att minska störningarna i stockholmstrafiken. Falck Vägassistans, hjälper snabbt till med enklare haverier, bensinstopp och undanröjer trafikfarliga hinder. Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss? Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Falck VägAssistans? Med över 30.00... Visa mer
Falck Vägassistans bedriver verksamhet på uppdrag av Trafikverket i Stockholm. Vi finns på Stockholms större trafikleder och tunnlar (Södra och Norra länken) för att minska störningarna i stockholmstrafiken. Falck Vägassistans, hjälper snabbt till med enklare haverier, bensinstopp och undanröjer trafikfarliga hinder.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss?

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Falck VägAssistans?

Med över 30.000 medarbetare i 31 länder är Falck en global aktör inom trafiksäkerhet, hälsa- och vårdtjänster som sätter kompetensutveckling och innovation i främsta rummet. I mer än 100 år har Falcks mission varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt att rehabilitera sjuka och skadade. Genom vår långa erfarenhet kan vi utmana invanda mönster och hitta nya lösningar inför framtiden.

Nu söker vi en förarkollega på heltid till vår vägassistansverksamhet i Stockholm. Brinner du för att hjälpa människor? Är du stresstålig, social, empatisk, lösningsorienterad och bra på att samarbeta? Vill du ha ett omväxlande, betydelsefullt och spännande jobb och goda personalförmåner? Då är du varmt välkommen till oss på Falck VägAssistans.

Om rollen

Falck VägAssistans hjälper och skyddar i Stockholmstrafiken. Vi finns på stadens alla större trafikleder för att minska störningarna i trafiken. Just nu söker vi en ny förarkollega till vår verksamhet i Stockholm. Vår verksamhet sker på uppdrag av Trafikverket och Stockholms Stad, verksamheten bedrivs dygnet runt året om.

När en bil ofrivilligt stannat i trafiken är vi genast där för att hjälpa, oavsett om det handlar om en olycka, ett fel på bilen, en bilbrand eller ett plötslig sjukdomsfall.

Som medarbetare hos oss har du ett stort ansvar då det är en trygghet för den som drabbats att få snabb och professionell hjälp. Vi är ofta först på plats och din insats kan vara helt avgörande.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av

Att snabbt få igång ett fordon som stannat, avhjälpa en punktering, släcka bränder eller hjälpa föraren vid ett sjukdomsfall tills ambulansen anländer. Våra specialbyggda bilar är utrustade med en mängd hjälpmedel, det finns bland annat brandsläckningsutrustning och förarna har utbildning för att genomföra en första insats vid fordonsbrand. Förarna är även utbildade i första hjälpen och har med sig hjärtstartare för att kunna hjälpa till vid ett hjärtstopp. Förutom vid fordonshaverier kan våra förare rycka ut för att röja vägbanor eller hjälpa till vid skador på vägräcken och liknande. Som anställd hos oss vet du med andra ord aldrig hur din arbetsdag kommer att se ut, du vet egentligen bara att du kommer att utmanas och framförallt göra skillnad för andra människor varje dag. Du kommer att arbeta såväl dagtid som nätter och helger.

Vi söker dig som

• Har en fullständig gymnasial utbildning
• Har C-körkort och dokumeterad körvana av tunga fordon med en god lokalkännedom i Stor-Stockholm
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift och flytande engelska i tal.
• Har datorvana
• Har en god psykisk och fysisk hälsa.

Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning så som SMO eller liknande, alternativt har tidigare erfarenhet från räddningsarbete. Det är en fördel om du har utbildning i arbete på väg samt certifiering i APV 2.2 och YKB. CE körkort är också meriterande.

Vi förutsätter också att du har en vilja att utveckla både verksamheten och dig själv för att lyckas i arbetet. Vi eftersträvar ett jämställt klimat och då vi idag är en mansdominerad grupp, ser vi gärna kvinnliga sökanden. Största vikten läggs dock på kompetens och personlighet. Alla nya medarbetare kommer att få genomgå introduktionsutbildning i Stockholm.

Som person

Är du bra på att arbeta självständigt, ha ett högt säkerhetstänk och vara initiativrik, stresstålig och lösningsorienterad. Eftersom vi arbetar tillsammans med andra aktörer som tillexempel polis, räddningstjänst, ambulans och bärgningsföretag, behöver du vara bra på att samarbeta.

Falck erbjuder dig

Verksamhetsnära chefer och korta beslutsvägar. Vår kultur präglas av en stark teamkänsla där arbetsglädje värderas högt.

• Individuellt anpassad introduktionsutbildning.
• Ett meningsfullt, utvecklande och omväxlande arbete.
• En trygg, öppen arbetsplats med högt i tak som månar om medarbetarnas bästa.

Om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 20-08-23

Vid frågor om tjänsten:
Joakim Norling, 070-267 94 79, joakim.norling@se.falck.com Visa mindre

Bussförare med kunden i fokus

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för ... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.
Arriva söker nu Bussförare i Stockholm från Maj till Augusti 2020.

Som Arrivas bussförare möter du våra kunder ombord på någon av företagets bussar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund

Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.  Är du även noggrann, och punktlig så kommer du att trivas bra i denna roll.

Du har giltigt busskörkort (D) och YKB samt gärna erfarenhet från att köra buss. Tidigare arbeten där kommunikation och service har varit en betydande del är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket  i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor samt en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontakta frida.gustavsson@arriva.se.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare.

Du söker tjänsten via länken nedan

Övrigt

Första steget efter att du skickat in din ansökan är att ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en ett första test.

Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en intervju, testkörning, hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning.

Välkommen med din ansökan!


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

Bussförare / Busschaufför

Ansök    Dec 13    Beta School    Bussförare/Busschaufför
Beta School är en F-9 grundskola i Älvsjö som utmanar elevens utveckling och lärande med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum. Vi finns i K-märkta lokaler i den vackra och anrika Långbroparken, ett stenkast ifrån prisbelönta Långbro värdshus. Välkommen med din ansökan till Beta School, skolan som gör skillnad. Att arbeta som chaufför hos oss krävs att du är stresstålig, noggrann och har milj... Visa mer
Beta School är en F-9 grundskola i Älvsjö som utmanar elevens utveckling och lärande med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum. Vi finns i K-märkta lokaler i den vackra och anrika Långbroparken, ett stenkast ifrån prisbelönta Långbro värdshus. Välkommen med din ansökan till Beta School, skolan som gör skillnad.


Att arbeta som chaufför hos oss krävs att du är stresstålig, noggrann och har miljö- och säkerhetstänk när du är ute i trafiken.
Vi vill att du är lyhörd och tydlig. Du är flexibel och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid anställningen.


Du kommer att köra elever från norra stockholm till en skola i Älvsjö. Du måste ha svenskt körkort med behörighet D och har körkortstillstånd.
Du är en ansvarfull person som sätter säkerhet i fokus. Du har förståelse för vad det innebär att arbeta i en verksamhet med höga krav på säkerheten och du har respekt för det ansvar som detta innebär.
Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kontakten med elever och deras vårdnadshavare är också mycket viktig, vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga.


Tjänsten är på del tid 50%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Bussförare med D-kk till Stockholm vår och sommar 2020

Till Keolis bussgarage i Stockholms län söker vi bussförare på behov och visstid/heltid till sommaren. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfal... Visa mer
Till Keolis bussgarage i Stockholms län söker vi bussförare på behov och visstid/heltid till sommaren. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 

Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.

Det här behöver du ha 
D-körkort 
Yrkeskompetensbevis  
Svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Hos Keolis får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 

Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200. Visa mindre

Erfaren B kort Chaufför sökes för avrop till biluthyrningsfirma

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi erfarna B korts chaufför som kan tänka sig att arbeta på avrop med start december och fram till januari månad slut. Uppdraget är på heltid måndag - fredagar mellan ca 16:00-22:00, Tjänsten kan även vara på deltid om så önskas.
Uppdraget startar omgående.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som B- korts chaufför handlar om att leverera och hämta bilar mellan olika biluthyrningsfirmor runt om i Stockholm. Arbetet är på avrop, men det kommer med stor sannolikhet bli mycket körningar från julhelgen och framåt.

Vem är du?
Vi söker dig som är en van yrkesförare med B körkort. Du tycker om att ge service till kunderna, är noggrann, punktlig och stresstålig. Du är en skicklig förare, som håller en lugn och säkert trafikrytm ute i trafiken. Vi ser gärna att du har god lokal kännedom samt behärskar svenska i tal och skrift. Du är flexibel och kan hoppa in och jobba när det behövs.
En förutsättning för att kunna ta detta uppdrag är att du behärskar svenska i tal och skrift och att du inte har några problem med att arbeta på kvällarna.

Ansökan
Låter detta som ett spännande uppdrag? Välkommen in med din ansökan till oss. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Visa mindre

Bussförare Stockholm - Södertörn, Kallhäll & Norrtälje

Ansök    Dec 5    Nobina    Bussförare/Busschaufför
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se       Våra trafikområden i Stockholm; Norrtälje, Kallhäll,... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se    
 
Våra trafikområden i Stockholm; Norrtälje, Kallhäll, Södertörn och Södertälje är fyra av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med ca 2000 medarbetare och 700 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare SL, driva och utveckla busstrafiken i Stockholms län.
 
Just nu söker vi bussförare till trafikområdena Norrtälje och Södertörn!
 
Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  
 
Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  
 
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  
 
Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  
 
Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  
 
Om tjänsten  
Tjänsten är på hel- eller deltid. Lön enligt kollektivavtal.  
 
Frågor gällande rekryteringsprocessen:
 
Södertörn
rekrytering.sodertorn@nobina.com
 
 
Kallhäll
christel.hard@nobina.se
 
Norrtälje
sofie.lundgren@nobina.se
 
 
 
Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: 31 januari 2020
Urval sker löpande. Visa mindre

Bussförarutbildning som leder till anställning (Stockholm)

Ansök    Dec 10    Nobina    Bussförare/Busschaufför
Vad kul att du är intresserad av bussföraryrket och en framtid hos Nobina! I samarbete med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin utbildar och anställer Nobina ett antal bussförare till våra trafikområden i Stockholm. Utbildningen leder till ett D-kort och ett YKB som sedan leder till en anställning hos Nobina. Möjliga arbetsorter är Norrtälje, Kallhäll, Södertörn och Södertälje. Bussföraryrket passar dig som trivs med ett arbete där du möter människor. I ... Visa mer
Vad kul att du är intresserad av bussföraryrket och en framtid hos Nobina!

I samarbete med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin utbildar och anställer Nobina ett antal bussförare till våra trafikområden i Stockholm. Utbildningen leder till ett D-kort och ett YKB som sedan leder till en anställning hos Nobina. Möjliga arbetsorter är Norrtälje, Kallhäll, Södertörn och Södertälje.

Bussföraryrket passar dig som trivs med ett arbete där du möter människor. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Det är upp till dig som bussförare att transportera våra resenärer på ett tryggt och behagligt sätt. Vi tror därför att du är en ansvarstagande person som kan hantera olika och ibland stressiga situationer med ett lugn. 

Krav för att bli antagen till utbildningenDu är arbetslös och inskriven hos Arbetsförmedlingen och tillhör de för närvarande prioriterade gruppernaDu har ett svenskt B-körkort och körvana på minst 1 årDu är minst 24 år gammalDu är svensk medborgare eller har uppehållstillstånd i SverigeDu behärskar svenska i tal och skrift (SFI-nivå D bör vara avklarad)

För att bli antagen till utbildningen behöver du även genomföra Nobinas bussförartester. Genom att skicka in din ansökan kommer du få ett mail med instruktioner för hur man gör testerna. Läs dessa instruktioner noga innan du påbörjar testen. När du öppnar testen kommer du kunna välja vilket språk som du vill utföra testen på.

Vid problem med testen, kontakta jobb@nobina.se.
Vid frågor gällande utbildning eller ersättning, kontakta din handläggare hos Arbetsförmedlingen.

När du har skickat in din ansökan kommer vi att bjuda in dig till en informationsträff där du får möjlighet att träffa Nobina och få mer information om bussföraryrket.

Tack för din ansökan! Vi ser fram emot att komma i kontakt med Dig! Visa mindre

Bussförarutbildning som leder till anställning (Stockholm)

Ansök    Nov 11    Nobina    Bussförare/Busschaufför
Vad kul att du är intresserad av bussföraryrket och en framtid hos Nobina!   I samarbete med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin utbildar och anställer Nobina ett antal bussförare till våra trafikområden i Stockholm. Utbildningen leder till ett D-kort och ett YKB som sedan leder till en anställning hos Nobina. Möjliga arbetsorter är Norrtälje, Kallhäll, Södertörn och Södertälje.   Bussföraryrket passar dig som trivs med ett arbete där du möter människ... Visa mer
Vad kul att du är intresserad av bussföraryrket och en framtid hos Nobina!   I samarbete med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin utbildar och anställer Nobina ett antal bussförare till våra trafikområden i Stockholm. Utbildningen leder till ett D-kort och ett YKB som sedan leder till en anställning hos Nobina. Möjliga arbetsorter är Norrtälje, Kallhäll, Södertörn och Södertälje.   Bussföraryrket passar dig som trivs med ett arbete där du möter människor. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Det är upp till dig som bussförare att transportera våra resenärer på ett tryggt och behagligt sätt. Vi tror därför att du är en ansvarstagande person som kan hantera olika och ibland stressiga situationer med ett lugn.    Krav för att bli antagen till utbildningen Du är arbetslös och inskriven hos Arbetsförmedlingen och tillhör de för närvarande prioriterade grupperna Du har ett svenskt B-körkort och körvana på minst 1 år Du är minst 24 år gammal Du är svensk medborgare eller har uppehållstillstånd i Sverige Du behärskar svenska i tal och skrift (SFI-nivå D bör vara avklarad)   För att bli antagen till utbildningen behöver du även genomföra Nobinas bussförartester. Genom att skicka in din ansökan kommer du få ett mail med instruktioner för hur man gör testerna. Läs dessa instruktioner noga innan du påbörjar testen. När du öppnar testen kommer du kunna välja vilket språk som du vill utföra testen på.   Vid problem med testen, kontakta jobb@nobina.se. Vid frågor gällande utbildning eller ersättning, kontakta din handläggare hos Arbetsförmedlingen.   När du har skickat in din ansökan kommer vi att bjuda in dig till en informationsträff där du får möjlighet att träffa Nobina och få mer information om bussföraryrket.   Tack för din ansökan! Vi ser fram emot att komma i kontakt med Dig! Visa mindre

Extrajobb som Chaufför

Arbetsbeskrivning Till våran kund i Kista/Akalla söker vi personal som ska köra en kund-buss mellan anläggningen och tunnelbanan. Bussen tar 8 platser så det räcker med B-körkort. Varje dag mellan 7-9 och 16-17.30 avgår bussen med 15 minuters mellanrum från anläggningen till tunnelbanan. Anläggningen erbjuder denna tjänsten till sina kunder som varit där och lämnat in sin bil på service, då tunnelbanan ligger en bit bort. Din profil Vi söker dig som ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till våran kund i Kista/Akalla söker vi personal som ska köra en kund-buss mellan anläggningen och tunnelbanan.
Bussen tar 8 platser så det räcker med B-körkort.
Varje dag mellan 7-9 och 16-17.30 avgår bussen med 15 minuters mellanrum från anläggningen till tunnelbanan. Anläggningen erbjuder denna tjänsten till sina kunder som varit där och lämnat in sin bil på service, då tunnelbanan ligger en bit bort.Din profil
Vi söker dig som har B-körkort och är en social och trygg person.
Då arbetet endast är morgon och/eller kväll så ser vi att du är studerande eller pensionär som vill arbeta extra.

Du kommer att vara anställd av Autorekrytering och arbeta som uthyrd till vår kund i Kista/Akalla. Uppdraget startar omgående och löper tillsvidare.


Om företaget
Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal.

Vi erbjuder dig rabatt på träningskort, friskvårdsbidrag samt tjänstepensionsavsättning. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och konsultchef Caroline Gimmerborn, 08-409 144 47. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker bussförare på halvtid med D-körkort till Värmdö.

Till Keolis garage på Värmdö Charlottendal söker vi bussförare på halvtid.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Hos oss får du ett rolig... Visa mer
Till Keolis garage på Värmdö Charlottendal söker vi bussförare på halvtid.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Hos oss får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.                                                                                                                                                                                                                   Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
Om tjänsten                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Denna tjänst är på 50% per dag där du kör vardagar antingen på morgonen/förmiddagen eller på eftermiddagen/kväll . Du kör ca 4 tim varje dag. Ledigt på helgen. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.
Det här behöver du ha  D-körkort  Yrkeskompetensbevis  YKB Svenska i tal och skrift.  Erfarenhet från serviceyrke är meriterande.  Ett trevlig och serviceinriktat sätt.
Det här får du av oss 
Hos Keolis får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 
 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av onlinetester i urvalsprocessen samt körtest med buss för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200. Visa mindre

AB Stockholms spårvägar söker Utbildare till den nya enheten för kompetens

Bolagsbeskrivning... Inledning Nu söker vi dig som är eller nyligen varit behörig spårvagnsförare i Sverige och som är redo att ta på dig rollen som utbildare Du delar våra värderingar. Vår värdegrund vilar på sex ben där Professionalism och Engagemang präglar vårt arbete, Omtanke och Respekt visar vår människosyn och Vision och Tradition är basen för vårt arbetssätt. Arbetsuppgifter Som utbildare ansvarar du både för hela utbildningar och genomför pr... Visa mer
Bolagsbeskrivning...

Inledning
Nu söker vi dig som är eller nyligen varit behörig spårvagnsförare i Sverige och som är redo att ta på dig rollen som utbildare

Du delar våra värderingar. Vår värdegrund vilar på sex ben där Professionalism och Engagemang präglar vårt arbete, Omtanke och Respekt visar vår människosyn och Vision och Tradition är basen för vårt arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som utbildare ansvarar du både för hela utbildningar och genomför praktiska och teoretiska delmoment i våra utbildningar.

Utbildarna är placerade på enheten kompetens. Det förekommer skiftarbete eftersom din arbetstid följer en eller flera pågående utbildningar. Enhetens kompetenskoordinator och du fastställer tillsammans ditt arbetsschema, med god framförhållning och med upplägget måndag-fredag som utgångspunkt. När det inte pågår några utbildningar ”lånas” du ut till trafikavdelningen.

Vi söker dig som har

-Gymnasial utbildning, minst tre år eller motsvarande

-Spårvagnsförarutbildning

-B-körkort

-God erfarenhet av att ha kört spårvagn

-Goda kunskaper i föreskrifter och regler som styr säkerhetsarbetet på spårväg

-Uttrycka dig och kommunicera obehindrat i svenska språket i både tal och skrift

-Kunskaper i Stockholms Spårvägars regelverk är meriterande.

-Om du har erfarenhet av att genomföra utbildningar är det meriterande

-Om du har erfarenhet av att planera utbildningar är det meriterande

-Kunskap om utbildningsmetodik är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För att lyckas som utbildare behöver du vara pedagogisk, tålmodig och lyhörd för elevens lärande. Du är kommunikativ, förtroendeingivande och har lätt för att bygga relationer. Du arbetar strukturerat och målinriktat, alltid med ett säkerhetsmedvetande.

Övrigt

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Tabaré Cancela, chef för KAMS, via mejl tabare.cancela@ss.se och vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR-ansvarig Heléne Schüler; helene.schuler@ss.se  Facklig företrädare: SRAT Peter Lindewald peter.lindewald@ss.se Seko Alem Dzaferbegovic, alem.dzaferbegovic@ss.se

Sista ansökningsdag är 2019-11-10. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi har valt de rekryteringskanaler vi behöver för denna rekrytering och tackar nej till att bli kontaktade av rekryteringsföretag.

AB Stockholms Spårvägar är en operatör inom kollektivtrafiken. På uppdrag av SL driver vi linjetrafik med spårvagn på linje 21, Lidingöbanan och på linje 7, Spårväg City. Vi har också en bussdivision. Dessutom kör vi den museala Djurgårdslinjen, med hjälp av ideella krafter. Visa mindre

Keolis Trafikskola söker framtidens bussförare

Är du en av dem? Som bussförare i kollektivtrafiken har du ett roligt, omväxlande och ansvarsfullt jobb. Du är företagets ansikte utåt och gillar att ge service.  Du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet ombord. Du är med och skapar samhällsnytta och bidrar till en hållbar värld.    Om tjänsten   Nu kan Keolis Trafikskola erbjuda dig en bussförarutbildning med Stockholms bästa trafik- och teorilärare. Vår trafikskola är kvalitetssäkrad av ST... Visa mer
Är du en av dem? Som bussförare i kollektivtrafiken har du ett roligt, omväxlande och ansvarsfullt jobb. Du är företagets ansikte utåt och gillar att ge service.  Du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet ombord. Du är med och skapar samhällsnytta och bidrar till en hållbar värld. 
 
Om tjänsten  

Nu kan Keolis Trafikskola erbjuda dig en bussförarutbildning med Stockholms bästa trafik- och teorilärare. Vår trafikskola är kvalitetssäkrad av STR och har tillstånd av Transportstyrelsen att bedriva utbildning. Du får öva på en modern fossilfri fordonsflotta i Sveriges trafikintensivaste område. Bussförarutbildningen pågår i cirka 14-16 veckor, beroende på individuella förutsättningar och äger rum i Hornsberg, Stockholm. Efter avklarad utbildning erhåller Du D-körkort och yrkeskompetensbevis (YKB).
Efter avslutad utbildning finns möjlihget till en tillsvidareanställning vid någon av våra depåer i Stockholmsområdet. Keolis tillämpar 6 månaders provanställning.
Det finns två alternativ att söka in till Keolis Trafikskola:
Kostnadsfri bussförarutbildning - via KomVux i Värmdö Kommun
Utbildningen är studielånsberättigad (CSN). Även om du bor i en annan kommun har du möjlighet att söka. Gör först din ansökan till Värmdö Vuxenutbildning.  Sedan ska din hemkommun bevilja dig att gå utbildningen. Har du frågor angående denna utbildning så kontaktar du oss på Keolis Trafikskola eller Värmdö Vuxenutbildning.
Läs mer och gör din ansökan direkt på Värmdö Vuxenutbildnings hemsida/bussförare, http://komvuxvarmdo.se/komvux/komvuxstart/komvuxutbildning/yrkesutbildningar/bussforare.4.efdda58164630b5a792c8c4.html
Privat bussförarutbildning där du själv bekostar din utbildning
Du köper ett paket med teori- och körlektioner och 140-timmars YKB. Kursavgifter är på 45 000 kr. Läs mer på https://www.keolis.se/trafikskolan.html och registrera din ansökan nedan.
Det här behöver du ha för att bli antagen till Trafikskolan Fyllt 24 år. Svenskt B-körkort.   Goda kunskaoper i svenska språket.  Körkortstillstånd för körkortsbehörighet D. 
Det här får du av oss 
Vid anställning hos Keolis får du introduktionsutbildning och möjligheter till vidareutbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med en mängd erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.
 
Så här söker du 
Välkommen att registrera dina kontaktuppgifter så bjuder vi in dig till ett informationsmöte där du får veta mer om hur vår utbildningsplan ser ut. Sista dag är 2019-10-31. Mejla oss på trafikskolan@keolis.se om du har frågor. Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag. Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timma... Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag. Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Arbetstider: Måndag - Fredag ca Kl 06.30 - 08.30ca Kl 15.00 - 17.00Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Visa mindre

Stockholm: Bussförare

Ansök    Jul 22    Recruitmore    Bussförare/Busschaufför
Är du våran nya bussförare? Du behöver vara duktig på att framföra bussen på ett bra och trafiksäkert sätt Kunden ska uppleva din körning som trygg och säker, du behöver också behärska svenska språket på ett bra sätt då man som bussförare hos oss har mycket kundkontakt Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med ... Visa mer
Är du våran nya bussförare?

Du behöver vara duktig på att framföra bussen på ett bra och trafiksäkert sätt

Kunden ska uppleva din körning som trygg och säker, du behöver också behärska svenska språket på ett bra sätt då man som bussförare hos oss har mycket kundkontakt

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter

I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa

Goda kunskaper i det svenska språket är viktigt då du har mycket kontakt med våra kunder

Personliga egenskaper och utbildning Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service

Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt

Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider

Du har D-körkort, förarkort och YKB och ett glatt humör Visa mindre

Bussförare / Busschaufför

Ansök    Aug 6    Beta School    Bussförare/Busschaufför
Beta School är en F-9 grundskola i Älvsjö som utmanar elevens utveckling och lärande med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum. Vi finns i K-märkta lokaler i den vackra och anrika Långbroparken, ett stenkast ifrån prisbelönta Långbro värdshus. Välkommen med din ansökan till Beta School, skolan som gör skillnad. Att arbeta som chaufför hos oss krävs att du är stresstålig, noggrann och har miljö- ... Visa mer
Beta School är en F-9 grundskola i Älvsjö som utmanar elevens utveckling och lärande med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum. Vi finns i K-märkta lokaler i den vackra och anrika Långbroparken, ett stenkast ifrån prisbelönta Långbro värdshus. Välkommen med din ansökan till Beta School, skolan som gör skillnad. Att arbeta som chaufför hos oss krävs att du är stresstålig, noggrann och har miljö- och säkerhetstänk när du är ute i trafiken.Vi vill att du är lyhörd och tydlig. Du är flexibel och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid anställningen. Du kommer att köra elever från norra stockholm till en skola i Älvsjö. Du måste ha svenskt körkort med behörighet D och har körkortstillstånd.Du är en ansvarfull person som sätter säkerhet i fokus. Du har förståelse för vad det innebär att arbeta i en verksamhet med höga krav på säkerheten och du har respekt för det ansvar som detta innebär. Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kontakten med elever och deras vårdnadshavare är också mycket viktig, vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga. Tjänsten är på del tid 50%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Bussförare med D - körkort till Stockholm höst 2019

Till Keolis depåer Nyboda i Liljeholmen, Gubbängen och Eriksberg i Botkyrka samt till Hornsberg och Frihamnen i City söker vi bussförare med D-körkort till hösten.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandr... Visa mer
Till Keolis depåer Nyboda i Liljeholmen, Gubbängen och Eriksberg i Botkyrka samt till Hornsberg och Frihamnen i City söker vi bussförare med D-körkort till hösten.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 


Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Du kommer att få köra tidiga och sena tjänster likasom delade tjänster och natt.  Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha 
D-körkort 
Yrkeskompetensbevis  
Svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Hos Keolis får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 


Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor ( se överst i annonsen när du önskar depå ) onlinetester, körtester och intervjuer i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200. Visa mindre

C - kort chaufför med YKB sökes omgående till Sthlm

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. D... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi omgående chaufförer med C körkort och YKB till körningar runt om i Stockholm. Vi behöver främst dig som kan arbeta heltid under veckorna 28 samt 29, med ev. möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00, men arbetstiderna kan variera.

Dina arbetsuppgifter
Du utgår varje dag vid terminalen i Uppland Väsby, och kör sedan olika distributions turer runt om i Stockholm. Då arbetsuppgifter handlar om att ta sig ifrån punkt A till B, så tror vi på att du har en lugn och trafiksäker medvetenhet, och att du ser till säkerheten i trafiken i första hand.

Vem är du?
Vi söker dig som är van yrkeschaufför med C körkort och YKB. I första hand söker vi dig som har C körkort och har minst 5 års yrkeserfarenhet ifrån yrket. Du tycker om att ge service till kunderna, och är noggrann, punktlig och stresstålig. Du är en skicklig förare, som håller en lugn och säkert trafikrytm ute i trafiken. Vi ser gärna att du har god lokal kännedom samt behärskar svenska i tal och skrift. För att vara aktuell för detta uppdrag måste du ha giltigt C körkort samt YKB!

Ansökan
Är du den chauffören vi söker, välkommen in med din ansökan till oss. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Visa mindre

Bussförare med D - körkort till Stockholm höst 2019

Till Keolis depåer Nyboda i Liljeholmen, Gubbängen och Eriksberg i Botkyrka samt till Hornsberg och Frihamnen i City söker vi bussförare med D-körkort till hösten.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.    Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra... Visa mer
Till Keolis depåer Nyboda i Liljeholmen, Gubbängen och Eriksberg i Botkyrka samt till Hornsberg och Frihamnen i City söker vi bussförare med D-körkort till hösten.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
 
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
 
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Du kommer att få köra tidiga och sena tjänster likasom delade tjänster och natt.  Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.
 
Det här behöver du ha  D-körkort  Yrkeskompetensbevis   Svenska i tal och skrift.  Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
Det här får du av oss 
Hos Keolis får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 
 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor ( se överst i annonsen när du önskar depå ) onlinetester, körtester och intervjuer i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Om du har frågor ring vår kandidatsupport 08-5190 2296, öppettider vardagar 0900-1200. Visa mindre

C - Chaufför med YKB till distributionsbolag i Bandhagen

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. D... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en C-chaufför med YKB för att uföra distributionskörningar runt om i Stor Stockholm. För denna tjänst kommer du få en veckas introduktion med befintlig personal i syfte att du lär dig rutterna, arbetsmomenten samt samspelet logistikenheterna emellan.

Tjänsten är heltid där du kan välja dina arbetstider till att vara antingen: 05-14 eller 07-16 efter överenskommelse med närmaste chef.

Start: Omgående, tveka inte därför att söka snarast.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att med företagets lastbilar köra ut till kunder runt om i Stor Stockholm för att leverera diverse varor.

Vem är du?
Du har C-körkort, YKB samt digital körkort

Du har även god lokalkännedom då distrikten är stora och det är viktigt att ta sig fram snabbt och smidigt. Kunna svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder och sambandscentral.

Som person tror vi att du är flexibel, ordningssam, ansvarfull, noggran och hanterar stress bra.

Ansökan
Den här tjänsten kan du ansöka per mail.

Har du frågor tveka inte att ringa: Armando Osses 08-42 502 602 Visa mindre

Stockholm: Bussförare

Ansök    Jun 24    Recruitmore    Bussförare/Busschaufför
Är du våran nya bussförare? Du behöver vara duktig på att framföra bussen på ett bra och trafiksäkert sätt Kunden ska uppleva din körning som trygg och säker, du behöver också behärska svenska språket på ett bra sätt då man som bussförare hos oss har mycket kundkontakt Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med ... Visa mer
Är du våran nya bussförare?

Du behöver vara duktig på att framföra bussen på ett bra och trafiksäkert sätt

Kunden ska uppleva din körning som trygg och säker, du behöver också behärska svenska språket på ett bra sätt då man som bussförare hos oss har mycket kundkontakt

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter

I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa

Goda kunskaper i det svenska språket är viktigt då du har mycket kontakt med våra kunder

Personliga egenskaper och utbildning Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service

Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt

Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider

Du har D-körkort, förarkort och YKB och ett glatt humör Visa mindre

Lastbilschaufför med C - körkort. ToR Stockholm - Västerås

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räking söker vi lastbilschaufför för att distrubiera tidningar mellan Stockholm till Västerås. Dina arbetstider kommer att vara mellan 20:00 - 06:00 under en vikarietjänst mellan W30 och 31. Din första arbetsdag kommer att vara under W29 då du får följa med ordinarie chaufför för att lära dig rutinerna.

Utgångsort är Högdalen, Stockholm och du kommer att avsluta dina arbetspass på samma ställe.
Det finns goda parkeringsmöjligheter

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att distrubiera tidningar till kunder

Vem är du?
Du är en van chaufför som trivs med att jobba nattetid och spendera dagarna med att ligga på stranden, sola och ha det gött. Du är lika mycket en noggrann och strukturerad person som du är en livsnjutare med glimten i ögat.

KRAV för uppdraget

* C-körkort
* YKB
*Digitalt körkort
* Truck A
*Svenska i tal och skrift


Ansökan
Ansökan görs genom vår hemsida. Välkommen! Visa mindre

Kostnadsfri Bussförarutbildning , Stockholm hösten 2019

Nu erbjuder vi dig som vill köra buss en kostnadsfri bussförarutbildning! Till våra depåer Charlottendal på Värmdö samt till Hornsberg och Frihamnen i City söker vi nu dig som vill bli bussförare. Efter godkänt D-körkort och Yrkeskompetensbevis (YKB)  kommer du att köra buss på heltid hos oss. Som förare hos Keolis får du ett mycket roligt och omväxlande jobb. Tycker du om att möta människor, ge god service och vara ute i trafiken är detta den perfekta möj... Visa mer
Nu erbjuder vi dig som vill köra buss en kostnadsfri bussförarutbildning! Till våra depåer Charlottendal på Värmdö samt till Hornsberg och Frihamnen i City söker vi nu dig som vill bli bussförare. Efter godkänt D-körkort och Yrkeskompetensbevis (YKB)  kommer du att köra buss på heltid hos oss. Som förare hos Keolis får du ett mycket roligt och omväxlande jobb. Tycker du om att möta människor, ge god service och vara ute i trafiken är detta den perfekta möjligheten för dig.
Om tjänsten  
Utbildning till bussförare är ca 14 veckor och vi har löpande utbildningsstart varje månad under hösten. Efter avslutad utbildning kommer du att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och vår miljö. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis. 
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer på området, alla typer av bussar och alla tider på dygnet. Då trafiken pågår dygnet runt alla dagar på året, kommer dina arbetstider att variera. Vi ser därför gärna att du bor i närheten av depån där du ska köra, eftersom du ibland börjar tidigt, slutar sent eller har delade tjänster. 
Det här behöver du B-körkort.  1 års körvana. Ha fyllt 24 år. Kunna svenska i tal och skrift. 
För att kunna starta på kursen behöver du också ha ett körkortstillstånd för buss. Det ansöker du om via www.transportstyrelsen.se. Glöm inte att boka en läkarundersökning som du betalar själv inför ansökan om körkortstillståndet. Det kan ta några veckor att få ett tillstånd så ansök omgående om du är intresserad. 
Som person söker vi dig som gillar människor, älskar att ge service och sätter säkerheten främst. Du behöver vara flexibel med dina arbetstider då du arbetar olika tider på dygnet enligt schema. 
Det här får du av oss 
Efter bussförarutbildningen får du en omfattande introduktionsutbildning. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. På våra depåer finns träningslokaler och andra aktiviteter för medarbetarna. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Var gärna snabb med din ansökan då urval sker löpande. I urvalsprocessen använder vi oss av onlinetester, teori- och körtester för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Har du klarat våra tester kommer du på intervju där du får mer information om Keolis, yrket och om utbildningen. Du kommer också att få göra ett alkohol- och drogtest innan kursstarten. Om du har frågor är du välkommen att ringa vår kandidatsupport på tel. 08-5190 2296, som är öppen måndag till fredag kl. 09.00-12.00. Visa mindre

Bussförare sökes till Personal Basaren

Är du våran nya bussförare?Du behöver vara duktig på att framföra bussen på ett bra och trafiksäkert sätt. Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:• Framföra bussen enligt säkerhetsföreskrifter;• Ge ett trevligt och positivt bemötande till våra kunder;• Köra miljövänligt och mjukt;• Kommunicera med trafikledning och övrig intern personal;• Hålla sig uppdaterad gällande såväl interna regler och riktl... Visa mer
Är du våran nya bussförare?Du behöver vara duktig på att framföra bussen på ett bra och trafiksäkert sätt. Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:• Framföra bussen enligt säkerhetsföreskrifter;• Ge ett trevligt och positivt bemötande till våra kunder;• Köra miljövänligt och mjukt;• Kommunicera med trafikledning och övrig intern personal;• Hålla sig uppdaterad gällande såväl interna regler och riktlinjer samt aktuella lagkrav;Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.Krav för tjänsten:• Giltigt busskörkort (D);• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift;• Erfarenhet från att köra buss samt tidigare arbeten där kommunikation och service har varit en betydande del är mycket meriterande men inget krav.OBS! Du kommer att jobba bara på Fredagar mellan 19.00 - 04.00. Lönen enligt kollektivavtal. Visa mindre

Timanställd Busschaufför på säsong!

Vi söker sociala, utåtriktade busschaufförer för att köra våra Hop on Hop off bussar i Stockholm, Red City Buses!Du får möta tusentals turister som besöker vår vackra stad under sommaren!Bra Engelskakunskaper är nödvändigt. Kunskaper i svenska är inte nödvändigt. Andra språk som spanska, italienska, franska eller tyska är ett plus.Krav om D-körkort.Säsongsarbete tom slutet av september. Kan du köra heltid, deltid eller tex bara helger bara hör av er så hit... Visa mer
Vi söker sociala, utåtriktade busschaufförer för att köra våra Hop on Hop off bussar i Stockholm, Red City Buses!Du får möta tusentals turister som besöker vår vackra stad under sommaren!Bra Engelskakunskaper är nödvändigt. Kunskaper i svenska är inte nödvändigt. Andra språk som spanska, italienska, franska eller tyska är ett plus.Krav om D-körkort.Säsongsarbete tom slutet av september. Kan du köra heltid, deltid eller tex bara helger bara hör av er så hittar vi ett schema som passar just dig! Betalt per timme med en garanti om inimi antal timmar om så önskas.Start omgående Visa mindre

Stockholm: Bussförare

Ansök    Jun 10    Recruitmore    Bussförare/Busschaufför
Är du våran nya bussförare? Du behöver vara duktig på att framföra bussen på ett bra och trafiksäkert sätt Kunden ska uppleva din körning som trygg och säker, du behöver också behärska svenska språket på ett bra sätt då man som bussförare hos oss har mycket kundkontakt Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med ... Visa mer
Är du våran nya bussförare?

Du behöver vara duktig på att framföra bussen på ett bra och trafiksäkert sätt

Kunden ska uppleva din körning som trygg och säker, du behöver också behärska svenska språket på ett bra sätt då man som bussförare hos oss har mycket kundkontakt

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter

I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa

Goda kunskaper i det svenska språket är viktigt då du har mycket kontakt med våra kunder

Personliga egenskaper och utbildning Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service

Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt

Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider

Du har D-körkort, förarkort och YKB och ett glatt humör Visa mindre

Stockholm: Bussförare

Ansök    Maj 21    Recruitmore    Bussförare/Busschaufför
Är du våran nya bussförare? Du behöver vara duktig på att framföra bussen på ett bra och trafiksäkert sätt Kunden ska uppleva din körning som trygg och säker, du behöver också behärska svenska språket på ett bra sätt då man som bussförare hos oss har mycket kundkontakt Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med ... Visa mer
Är du våran nya bussförare?

Du behöver vara duktig på att framföra bussen på ett bra och trafiksäkert sätt

Kunden ska uppleva din körning som trygg och säker, du behöver också behärska svenska språket på ett bra sätt då man som bussförare hos oss har mycket kundkontakt

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter

I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa

Goda kunskaper i det svenska språket är viktigt då du har mycket kontakt med våra kunder

Personliga egenskaper och utbildning Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service

Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt

Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider

Du har D-körkort, förarkort och YKB och ett glatt humör Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Tillträde: 19 Augusti 2019 Arbetstider: Måndag - Fredag ca Kl 06.30 - 08.30 ca Kl 15.00 - 17.00 Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad. Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag. Du är p... Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.

Vi söker nu en bussförare som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.

Tillträde: 19 Augusti 2019

Arbetstider: Måndag - Fredag

ca Kl 06.30 - 08.30
ca Kl 15.00 - 17.00

Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad.

Vi söker en bussförare med D Körkort som kan skjutsa elever på morgonen och eftermiddag.

Du är punktlig, ansvartagande och serviceinriktad.

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola med drygt 200 elever belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Visa mindre

C - Chaufför till Kungsängen inom fastighetsrenhållning

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vill du arbeta som chaufför i en av Sveriges viktigaste branscher? Vi söker nu medarbetare som kan köra vår renhållnings lastbil. Arbetet utförs mellan vecka 28-31 i Kungsängen tillsammans med en springare. Du kommer alltså inte jobba ensam.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som chaufför inom fastighetsrenhållning, hushållsavfall och matavfall eller hantera kommunala slamuppdrag. Arbetet utförs via fastställda körlistor. En viktig del i arbetet är att våra kunder bemöts på ett trevligt och professionellt sätt. I arbetet ingår också ansvar för fordonets skötsel, registrering med färdskrivare, ta emot/kvittera order via fordonsdator etc.

Vem är du?
Vi vill att du som söker har körkort med C-behörighet samt giltigt YKB och är en van C-chaufför. Du ska vara en person som trivs med självständigt arbete samtidigt är en lojal arbetskamrat. Vi vill dessutom se att du är noggrann, initiativrik och har en naturligt god servicekänsla. Det är meriterande om du har CE-behörighet samt branscherfarenhet. Det är extra positivt om du kört fastighetsrenhållningsuppdrag sedan tidigare
Vidare behöver du vara en duglig IT-användare som klarar av att hantera de system som används i våra fordon och att du behärskar svenska väl i tal och skrift. Arbetet kräver god fysik. Naturligtvis har du ett intresse för miljöfrågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Ansökan sker genom att du skickar in ditt CV genom vår hemsida www.veterankraft.se

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bussförare sökes

Bussförare i Stockholmsregionen sökes. Fast schema som rullar blandat på morgon, dag, kväll, natt och helger. Visa mer
Bussförare i Stockholmsregionen sökes. Fast schema som rullar blandat på morgon, dag, kväll, natt och helger. Visa mindre