Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Stockholm

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Bussförare Södertörn

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Södertörn är ett av Sveriges 14 trafikområden ... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.

Trafikområde Södertörn är ett av Sveriges 14 trafikområden och består av ca 1000 medarbetare och vi kör varje dag ca 286 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare SL ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Handen, Jordbro, Ösmo och Tyresö..
Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.
Vill du vara med och stärka vårt team i Södertörn? 
Detta söker vi hos dig
Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.
Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”. Därför söker vi dig som:
Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
Är flexibel och utåtriktad.
Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
Kan arbeta under oregelbundna tider.
Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
Du har körkort för manuell växellåda
Du har D-körkort, förarkort och YKB

Detta erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.
Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling 
Nobina gillar olika
Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.
Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Sök jobbet hos oss på Södertörn!
Om tjänsten  
Vi erbjuder en timanställning/deltidsanställning och tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.
Lön enligt kollektivavtal.  
Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte alltid har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Hedman på jeanette.hedman@nobina.se
Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: 30 juni 2024. Urval sker löpande.
Har du D-körkort men inte giltig YKB?
Vi kan eventuellt se över möjligheterna om det skulle kunna lösas.

Har du inte de kvalifikationer som vi skriver här ovanför men vill arbeta som bussförare? 
Om du vill genomgå en utbildning för D-körkort, samarbetar Nobina med Stockholms Fordonstekniska Gymnasium, STFG, som genomför bussförarutbildning i moderna lokaler i Stockholm. Besök www.stfg.se/stockholm för information och ansökan! Visa mindre

Bussförare Värnamo

Ansök    Jun 16    Jobb55 AB    Bussförare/Busschaufför
Just nu söker Jobb55 bussförare! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som under sommaren på heltid. Som busschaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är d... Visa mer
Just nu söker Jobb55 bussförare! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som under sommaren på heltid.
Som busschaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till.
Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.
Krav för tjänsten:
D – körkort
YKB
Svenska i tal och skriftSök redan idag då rekrytering sker löpande! Visa mindre

C-chaufför söks till kund i Bromma

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Är du redo att ta steget in i en dynamisk och engagerande arbetsmiljö där din arbetsmoral och flexibilitet verkligen uppskattas? Vi söker dig som är passionerad och vill vara en del av vårt team hos vår kund, som C-chaufför.

Om rollen
Tjänsten som Servicepersonal innebär många olika arbetsuppgifter. Varje dag ställs du inför nya utmaningar och nya miljöer. Du kommer att besöka våra kunder för att hämta upp deras återvinning för att sedan leverera det till vår egna anläggning på Ekerö. Vi hämtar allting, stort som smått, vilket innebär att det är viktigt att du känner dig bekväm med tyngre lyft och varierande arbetsuppgifter. Utöver att köra lastbil och hämta upp återvinning från våra kunder runtom i Stockholm, kommer du även att ha möjlighet att sälja in merförsäljning till befintliga kunder där du ser potential att hämta upp mer återvinning. Dessutom kommer du att få chansen att hjälpa till på vår anläggning på Ekerö.

• Omfattning: Heltid
• Arbetstider: är 08:00-17:00
• Placering: Stockholm
• Start: Omgående
Bakgrundskontroll: Vi vill informera om att en bakgrundskontroll kommer att utföras som en del av rekryteringsprocessen för denna tjänst.


Din profil
Är du den typ av person som tar egna initiativ och aktivt bidrar till teamets framgång? Vi letar efter någon som har en stark arbetsmoral och inte räds att ta sig an nya utmaningar. Flexibilitet är nyckeln här - att kunna anpassa sig till olika situationer och arbetstider visar på ditt engagemang och vilja att göra det bästa av varje situation. När du interagerar med kunder och kollegor strävar du alltid efter att ge ett professionellt intryck, och din förmåga att förstå och följa instruktioner noggrant gör dig till en pålitlig och effektiv medarbetare.

Krav:
Talar svenska obehindrat.
Har god lokalkännedom.
Besitter B-körkort.
Erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi undanber oss ansökningar via mejl och tar istället emot dem direkt via annonsen. Vid frågor gällande tjänsten går det bra att mejla amanda.shamoun@aditrologistics.com Visa mindre

Kom och kör turistbuss!

Ansök    Maj 29    365 BTS AB    Bussförare/Busschaufför
Vill du ha ett jobb där du får: Se nya platser varje dag? Träffa människor från hela världen? Skapa unika upplevelser för andra? Då kan du vara vår nya Busschaufför – Turistbussar! Vi söker passionerade och serviceinriktade individer som vill köra våra moderna turistbussar och ge våra resenärer en oförglömlig upplevelse. Som Busschaufför – Turistbussar kommer du att: Köra våra moderna turistbussar till destinationer i Sverige och Europa. Interagera me... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du får:
Se nya platser varje dag?
Träffa människor från hela världen?
Skapa unika upplevelser för andra?

Då kan du vara vår nya Busschaufför – Turistbussar!


Vi söker passionerade och serviceinriktade individer som vill köra våra moderna turistbussar och ge våra resenärer en oförglömlig upplevelse.


Som Busschaufför – Turistbussar kommer du att:
Köra våra moderna turistbussar till destinationer i Sverige och Europa.
Interagera med resenärer från hela världen och ge dem en positiv och minnesvärd upplevelse.
Ansvara för att bussen alltid är ren och välskött.
Följa säkerhetsföreskrifter och trafikregler.Vi söker personer som:
Har passion för service och älskar att ge människor en positiv upplevelse.
Är ansvarsfulla, pålitliga och kan jobba självständigt.
Har goda kommunikations- och samarbetsförmåga.
Har D-körkort och god körvana. DE är en merit.Vi erbjuder:
En unik möjlighet att uppleva världen och träffa nya människor.
Ett varierande och ansvarsfullt arbete med nya utmaningar varje dag.
En positiv och engagerande arbetsmiljö med trevliga kollegor.
Konkurrenskraftig lön och goda förmåner.Är du redo att skapa oförglömliga minnen för våra resenärer?


Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten!


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Busschaufförer

Ansök    Maj 29    365 BTS AB    Bussförare/Busschaufför
Bli busschaufför och gör skillnad i vardagen! Söker du ett meningsfullt och utmanande jobb där du kan göra skillnad i vardagen för människor? Då kan tjänsten som busschaufför hos oss vara något för dig! Vi söker engagerade och serviceinriktade individer som vill bli en del av vårt team och bidra till att vi kan erbjuda säkra och bekväma resor till våra passagerare. Dina arbetsuppgifter: Att köra buss i enlighet med gällande säkerhets- och trafikregler.... Visa mer
Bli busschaufför och gör skillnad i vardagen!

Söker du ett meningsfullt och utmanande jobb där du kan göra skillnad i vardagen för människor? Då kan tjänsten som busschaufför hos oss vara något för dig! Vi söker engagerade och serviceinriktade individer som vill bli en del av vårt team och bidra till att vi kan erbjuda säkra och bekväma resor till våra passagerare.

Dina arbetsuppgifter:
Att köra buss i enlighet med gällande säkerhets- och trafikregler.
Ansvara för passagerarnas säkerhet och komfort.
Hålla bussen i gott skick och rapportera eventuella underhållsbehov.
Ge god service till passagerarna och bemöta dem på ett vänligt och professionellt sätt.Din profil:
Du har D-körkort och giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB).
Du har goda svenska språkkunskaper i tal och skrift.
Du har god körskicklighet och en säkerhetsmedveten inställning.
Du har utmärkt kundserviceförmåga.
Du är flexibel och punktlig.
Du trivs med att arbeta självständigt och i team.


Vi erbjuder:
En meningsfull och utmanande roll där du gör skillnad i vardagen.
Ett gott arbetsklimat med trevliga kollegor.
Möjlighet till personlig och professionell utveckling.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.


Krav:
D-körkort
Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
Goda svenska språkkunskaper i tal och skrift
God körskicklighet och en säkerhetsmedveten inställning


Vi ser fram emot din ansökan!
Detta är en rekryteringsannons och vi kan inte garantera att alla sökande kommer att bli kallade till intervju. Visa mindre

Busschaufförer till Sälen

Jobb55 AB söker engagerade och erfarna busschaufförer för att ansluta till vårt team i Sälen. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där säkerhet, service och kundnöjdhet står i fokus. Som busschaufför hos oss kommer du att vara en viktig del av våra resenärers upplevelse och säkerställa att de når sina destinationer tryggt och bekvämt. Arbetsuppgifter: - Köra bussar enligt fastställda rutter och tidtabeller - Säkerställa att passagerarn... Visa mer
Jobb55 AB söker engagerade och erfarna busschaufförer för att ansluta till vårt team i Sälen. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där säkerhet, service och kundnöjdhet står i fokus. Som busschaufför hos oss kommer du att vara en viktig del av våra resenärers upplevelse och säkerställa att de når sina destinationer tryggt och bekvämt.

Arbetsuppgifter:


- Köra bussar enligt fastställda rutter och tidtabeller
- Säkerställa att passagerarna transporteras säkert och komfortabelt
- Hantera biljetter och betalningar
- Ge utmärkt kundservice och svara på passagerarnas frågor
- Underhålla och rapportera om eventuella tekniska problem med fordonen
- Följ trafikregler och säkerhetsföreskrifter noggrant
Kvalifikationer:


- Minst 1 års erfarenhet som busschaufför
- Giltigt D-körkort och YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Förmåga att arbeta självständigt och i team
- Utmärkt kundserviceförmåga och vänligt bemötande
- Förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt och professionellt sätt
Vi erbjuder:


- Konkurrenskraftig lön och förmåner
- Möjligheten att jobba i det fantastiska landskapet sälen
- En trevlig arbetsmiljö med stödjande kollegor
- Regelbundna fortbildningar och utvecklingsmöjligheterVälkommen med din ansökan!

Jobb55 AB är en arbetsgivare som värdesätter mångfald och välkomnar alla kvalificerade kandidater att söka. Visa mindre

Kom och kör turistbuss!

Ansök    Maj 27    365 BTS AB    Bussförare/Busschaufför
Vill du ha ett jobb där du får: Se nya platser varje dag? Träffa människor från hela världen? Skapa unika upplevelser för andra? Då kan du vara vår nya Busschaufför – Turistbussar! Vi söker passionerade och serviceinriktade individer som vill köra våra moderna turistbussar och ge våra resenärer en oförglömlig upplevelse. Som Busschaufför – Turistbussar kommer du att: Köra våra moderna turistbussar till destinationer i Sverige och Europa. Interagera me... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du får:
Se nya platser varje dag?
Träffa människor från hela världen?
Skapa unika upplevelser för andra?

Då kan du vara vår nya Busschaufför – Turistbussar!


Vi söker passionerade och serviceinriktade individer som vill köra våra moderna turistbussar och ge våra resenärer en oförglömlig upplevelse.


Som Busschaufför – Turistbussar kommer du att:
Köra våra moderna turistbussar till destinationer i Sverige och Europa.
Interagera med resenärer från hela världen och ge dem en positiv och minnesvärd upplevelse.
Ansvara för att bussen alltid är ren och välskött.
Följa säkerhetsföreskrifter och trafikregler.Vi söker personer som:
Har passion för service och älskar att ge människor en positiv upplevelse.
Är ansvarsfulla, pålitliga och kan jobba självständigt.
Har goda kommunikations- och samarbetsförmåga.
Har D-körkort och god körvana. DE är en merit.Vi erbjuder:
En unik möjlighet att uppleva världen och träffa nya människor.
Ett varierande och ansvarsfullt arbete med nya utmaningar varje dag.
En positiv och engagerande arbetsmiljö med trevliga kollegor.
Konkurrenskraftig lön och goda förmåner.Är du redo att skapa oförglömliga minnen för våra resenärer?


Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten!


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spännande jobb som turistbussförare!

Ansök    Maj 21    365 BTS AB    Bussförare/Busschaufför
Vill du ha ett jobb där du får: Se nya platser varje dag? Träffa människor från hela världen? Skapa unika upplevelser för andra? Då kan du vara vår nya Busschaufför – Turistbussar! Vi söker passionerade och serviceinriktade individer som vill köra våra moderna turistbussar och ge våra resenärer en oförglömlig upplevelse. Som Busschaufför – Turistbussar kommer du att: Köra våra moderna turistbussar till destinationer i Sverige och Europa. Interagera med re... Visa mer
Vill du ha ett jobb där du får:
Se nya platser varje dag?
Träffa människor från hela världen?
Skapa unika upplevelser för andra?

Då kan du vara vår nya Busschaufför – Turistbussar!
Vi söker passionerade och serviceinriktade individer som vill köra våra moderna turistbussar och ge våra resenärer en oförglömlig upplevelse.
Som Busschaufför – Turistbussar kommer du att:
Köra våra moderna turistbussar till destinationer i Sverige och Europa.
Interagera med resenärer från hela världen och ge dem en positiv och minnesvärd upplevelse.
Ansvara för att bussen alltid är ren och välskött.
Följa säkerhetsföreskrifter och trafikregler.

Vi söker personer som:
Har passion för service och älskar att ge människor en positiv upplevelse.
Är ansvarsfulla, pålitliga och kan jobba självständigt.
Har goda kommunikations- och samarbetsförmåga.
Har B-körkort och god körvana.

Vi erbjuder:
En unik möjlighet att uppleva världen och träffa nya människor.
Ett varierande och ansvarsfullt arbete med nya utmaningar varje dag.
En positiv och engagerande arbetsmiljö med trevliga kollegor.
Konkurrenskraftig lön och goda förmåner.

Är du redo att skapa oförglömliga minnen för våra resenärer?
Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bussförare till Frihamnen vår och sommar 2024

Till Keolis bussdepå Frihamnen i Stockholm söker vi bussförare på heltid, deltid och behov  Som förare på Frihamnen får du ett roligt och omväxlande jobb där du kommer köra i en vacker lantlig och lugn miljö ute på ön Lidingö blandat med körning inne i City. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken... Visa mer
Till Keolis bussdepå Frihamnen i Stockholm söker vi bussförare på heltid, deltid och behov  Som förare på Frihamnen får du ett roligt och omväxlande jobb där du kommer köra i en vacker lantlig och lugn miljö ute på ön Lidingö blandat med körning inne i City. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
God svenska i tal och skrift
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande

* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda YKB fortsättningskursen (Yrkekompetensbevis). 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns. 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.se eller ring 0851902296. Visa mindre

Träffa oss på jobbfestivalen i Kungsträdgården (Stockholm) den 21 maj!

Vill du bli vår nya medarbetare i Stockholm? Snart är det dags för Jobbfestivalen och självklart kommer Nobina att vara på plats. Här får du möjlighet att träffa oss från Nobina för samtal kring våra olika jobb såsom Bussförare och Mekaniker. Hos oss erbjuds du en trygg anställning i en utvecklande och hållbar verksamhet! När: 21 maj 2024 kl.09:00-19:00 Plats:  Kungsträdgården, du hittar oss vid monter 7B Jobbfestivalen är en jobbmässa där du som arbets... Visa mer
Vill du bli vår nya medarbetare i Stockholm?
Snart är det dags för Jobbfestivalen och självklart kommer Nobina att vara på plats. Här får du möjlighet att träffa oss från Nobina för samtal kring våra olika jobb såsom Bussförare och Mekaniker.

Hos oss erbjuds du en trygg anställning i en utvecklande och hållbar verksamhet!

När: 21 maj 2024 kl.09:00-19:00
Plats:  Kungsträdgården, du hittar oss vid monter 7B

Jobbfestivalen är en jobbmässa där du som arbetssökare får chansen att träffa arbetsgivare och rekryterare, titta på spännande föreläsningar, lära dig mer om olika företag och mycket mer!
Läs mer om jobbfestivalen och vad du kan förvänta dig av dagen här: Välkommen till Jobbfestivalen med tema mångfald i Kungsträdgården!
Hoppas vi ses där!


OBS. denna annons är inte ansökningsbar. Visa mindre

Bussförare till uppdrag inom beställningstrafik

Traveller Buss söker nu efter flera serviceinriktade bussförare till nya kommande uppdrag inom beställningstrafiken! Traveller Buss är idag en av de största aktörerna inom beställningstrafik i Stockholmsområdet. Bolaget har vunnit nya, spännande uppdrag inom beställningstrafiken och söker nu efter flera drivna och erfarna förare som vill arbeta med våra nya kunder inom beställningstrafiken. Som förare är du ansiktet utåt för vårt bolag och det är viktigt a... Visa mer
Traveller Buss söker nu efter flera serviceinriktade bussförare till nya kommande uppdrag inom beställningstrafiken!
Traveller Buss är idag en av de största aktörerna inom beställningstrafik i Stockholmsområdet. Bolaget har vunnit nya, spännande uppdrag inom beställningstrafiken och söker nu efter flera drivna och erfarna förare som vill arbeta med våra nya kunder inom beställningstrafiken. Som förare är du ansiktet utåt för vårt bolag och det är viktigt att du delar våra värdeirngar - Personligt engagera, Proaktiva samt Professionella. I din roll som bussförare möter du en mängd olika grupper som har olika ändamål med sin resa. Hos oss är uppdragen högst varierande och den ena turen är inte den andra lik, både med anledning av de olika destinationerna och uppdragen, men också eftersom det är olika grupper av människor. I varje möte med resenärerna är det viktigt med hög servicenivå - din insats är avgörande för resenärernas upplevelse! Självklart är säkerhet allra viktigast och att du framför fordonet tryggt och säkert. 
För att passa i rollen tror vi att du brinner för kundrelationer och service samt att du är en van bussförare. Du har självklart formell utbildning inom buss (D-kort och YKB). God svenska är också en förutsättning för att klara av jobbet.
Anställningarna avser behovsanställningar. Stationeringsort är Länna. Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Busschaufförer

Ansök    Maj 6    365 BTS AB    Bussförare/Busschaufför
Bli busschaufför och gör skillnad i vardagen! Söker du ett meningsfullt och utmanande jobb där du kan göra skillnad i vardagen för människor? Då kan tjänsten som busschaufför hos oss vara något för dig! Vi söker engagerade och serviceinriktade individer som vill bli en del av vårt team och bidra till att vi kan erbjuda säkra och bekväma resor till våra passagerare. Dina arbetsuppgifter: Att köra buss i enlighet med gällande säkerhets- och trafikregler.... Visa mer
Bli busschaufför och gör skillnad i vardagen!

Söker du ett meningsfullt och utmanande jobb där du kan göra skillnad i vardagen för människor? Då kan tjänsten som busschaufför hos oss vara något för dig! Vi söker engagerade och serviceinriktade individer som vill bli en del av vårt team och bidra till att vi kan erbjuda säkra och bekväma resor till våra passagerare.

Dina arbetsuppgifter:
Att köra buss i enlighet med gällande säkerhets- och trafikregler.
Ansvara för passagerarnas säkerhet och komfort.
Hålla bussen i gott skick och rapportera eventuella underhållsbehov.
Ge god service till passagerarna och bemöta dem på ett vänligt och professionellt sätt.Din profil:
Du har D-körkort och giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB).
Du har goda svenska språkkunskaper i tal och skrift.
Du har god körskicklighet och en säkerhetsmedveten inställning.
Du har utmärkt kundserviceförmåga.
Du är flexibel och punktlig.
Du trivs med att arbeta självständigt och i team.


Vi erbjuder:
En meningsfull och utmanande roll där du gör skillnad i vardagen.
Ett gott arbetsklimat med trevliga kollegor.
Möjlighet till personlig och professionell utveckling.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.


Krav:
D-körkort
Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
Goda svenska språkkunskaper i tal och skrift
God körskicklighet och en säkerhetsmedveten inställning


Vi ser fram emot din ansökan!
Detta är en rekryteringsannons och vi kan inte garantera att alla sökande kommer att bli kallade till intervju. Visa mindre

Bussförare Märsta

Om tjänsten Till sommarmånaderna behöver vi bemanna upp vår depå i Märsta med extrapersonal ochsöker därför dig som vill arbeta som bussförare under denna period. Det finns även god chans till förlängning efter sommarperioden. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng på ca 300 medarbetare som varje dag kör 98 bussar runt om i Märsta med omnejd. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm... Visa mer
Om tjänsten
Till sommarmånaderna behöver vi bemanna upp vår depå i Märsta med extrapersonal ochsöker därför dig som vill arbeta som bussförare under denna period. Det finns även god chans till förlängning efter sommarperioden.
Du kommer att bli en del av ett härligt gäng på ca 300 medarbetare som varje dag kör 98 bussar runt om i Märsta med omnejd. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm laganda. Varje dag strävar vi efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus.
Arbetsuppgifter
Framföra bussen i linjetrafik
Ge våra resenärer en enkel, trygg och trevlig resa
Framföra fordonet enligt lagen
Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen
Rapportera in trafikstörningar och avvikelser till trafikledningen
Rapportera fordonsfel och skador på bussen

Kvalifikationer
Har ett giltigt D-körkort
Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
Behärskar svenska i tal och skrift

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga! Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer.
Vad vi erbjuder
Hos oss välkomnas du av professionella kollegor i en omtänksam och varm arbetsmiljö. Vi satsar på löpande kompetensutveckling, erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtalad tjänstepension och mycket mer.
Omfattning:Vid behovPlaceringsort: MärstaAnställningsform:Behov av extra arbetskraft (timanställning)Startdatum: Omgående el datumLön: enligt BBA

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån – eller vart du är på väg!Om rekryteringsprocessenLåter detta som ditt nya jobb? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag!Sista ansökningsdag är den 2024-05-31Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare: Ali Naremanali.nareman@transdev.se
(observera! vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail)
Om oss:
Transdev Sverige har cirka 6 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Bussförare till Råsta/Lunda heltid

Till Keolis söker vi nu bussförare på heltid samt deltid på 75% till våra depåer i Råsta  och Lunda. I samband med trafikstart 19/8-2024 så får du möjligheten att ta del av en helt ny bussflotta av nya moderna och helelektriska fordon. Du erbjuds ett roligt och omväxlande jobb och för att trivas tycker du om att möta människor och ge god service. Med dig fortsatt bakom ratten, så känner våra resenärer sig trygga och välkomna. Oavsett om din placering är på... Visa mer
Till Keolis söker vi nu bussförare på heltid samt deltid på 75% till våra depåer i Råsta  och Lunda. I samband med trafikstart 19/8-2024 så får du möjligheten att ta del av en helt ny bussflotta av nya moderna och helelektriska fordon. Du erbjuds ett roligt och omväxlande jobb och för att trivas tycker du om att möta människor och ge god service. Med dig fortsatt bakom ratten, så känner våra resenärer sig trygga och välkomna.
Oavsett om din placering är på Råsta i Bromma eller Lunda i Spånga, är vår målsättning att skapa en arbetsplats där du kan trivas och må bra. På båda dessa depåer erbjuder vi tillgång till fräscha gym och bastu, så att du kan vårda din hälsa och välmående under arbetsdagen. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter.
 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera över dygnets alla timmar. Vi ser gärna att du bor i närheten av den depå du söker till, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Tjänsten innebär att du kör och arbetar enligt både EUs kör- och vilotider samt Vägarbetstidslagen. Tjänsten gäller alla olika anställningsformer. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande

Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Inom Keolis finns dessutom goda utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter och mångfald. Som anställd på Keolis erbjuder vi friskvårdsbidrag för att uppmuntra till hälsofrämjande aktiviteter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men du är välkommen att bifoga det om du så önskar. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats.
 
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Rekryterare atosh.elmi@keolis.se Visa mindre

Bussförare Södertörn

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Södertörn är ett av Sveriges 14 trafikområden ... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.

Trafikområde Södertörn är ett av Sveriges 14 trafikområden och består av ca 1000 medarbetare och vi kör varje dag ca 286 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare SL ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Handen, Jordbro, Ösmo och Tyresö..
Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.
Vill du vara med och stärka vårt team i Södertörn? 
Detta söker vi hos dig
Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.
Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  Därför söker vi dig som:
Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
Är flexibel och utåtriktad.
Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
Kan arbeta under oregelbundna tider.
Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
Du har D-körkort, förarkort och YKB

Detta erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.
Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling 
Nobina gillar olika
Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.
Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Sök jobbet hos oss på Södertörn!
Om tjänsten  
Vi erbjuder en timanställning/deltidsanställning och tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.
Lön enligt kollektivavtal.  
Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte alltid har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Hedman på jeanette.hedman@nobina.se
Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: 31 maj 2024. Urval sker löpande.
Har du D-körkort men inte giltig YKB?
Vi kan eventuellt se över möjligheterna om det skulle kunna lösas.

Har du inte de kvalifikationer som vi skriver här ovanför men vill arbeta som bussförare? 
Om du vill genomgå en utbildning för D-körkort, samarbetar Nobina med Stockholms Fordonstekniska Gymnasium, STFG, som genomför bussförarutbildning i moderna lokaler i Stockholm. Besök www.stfg.se/stockholm för information och ansökan! Visa mindre

Bussförare Södertörn sommar 2024

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Södertörn består av ca 1000 medarbetare och ... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Södertörn består av ca 1000 medarbetare och vi kör varje dag ca 286 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare SL ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Handen, Jordbro, Ösmo och Tyresö.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.


Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.


Detta söker vi hos dig

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  Därför söker vi dig som:• Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
• Är flexibel och utåtriktad.
• Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
• Kan arbeta under oregelbundna tider.
• Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
• Du har D-körkort, förarkort och YKB.

 


Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande. 


Detta erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. På några av våra depåer finns gym som du får utnyttja gratis, vi har friskvårdsbidrag och fri parkering till alla depåer.


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Om tjänsten  

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% under sommaren med möjlighet till fast tjänst. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Lön enligt kollektivavtal. Har du tidigare har arbetat som bussförare får du tillgodoräkna dig år för inplacering i lönestegen.


Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte alltid har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Hedman på jeanette.hedman@nobina.se


Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: 31 maj 2024. Urval sker löpande.


Har du D-körkort men inte giltig YKB?

Vi kan eventuellt se över möjligheterna att erbjuda fortbildning YKB då vi strävar efter att hitta rätt person till tjänsten.
Vill du bli vår kollega och stärka vårt team i Södertörn? Sök jobbet som bussförare hos oss! Visa mindre

Jobb55 AB söker nu erfarna busschaufförer till Sälen

Om Oss: Vi söker busschaufförer till vår kund som är ett framstående transportföretag med en passion för service och kvalitet. Med en flotta av moderna och bekväma bussar, förbinder vi människor och platser över hela Sverige. Vårt mål är att erbjuda säkra, pålitliga och trevliga resor för alla våra passagerare. Just nu expanderar vi våra tjänster till det populära vinterparadiset Sälen och söker därför flera engagerade och erfarna busschaufförer för att bl... Visa mer
Om Oss:
Vi söker busschaufförer till vår kund som är ett framstående transportföretag med en passion för service och kvalitet. Med en flotta av moderna och bekväma bussar, förbinder vi människor och platser över hela Sverige. Vårt mål är att erbjuda säkra, pålitliga och trevliga resor för alla våra passagerare. Just nu expanderar vi våra tjänster till det populära vinterparadiset Sälen och söker därför flera engagerade och erfarna busschaufförer för att bli en del av vårt team.


Rollbeskrivning:
Som busschaufför hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att leverera exceptionell service till våra passagerare. Du kommer att ansvara för att köra en av våra rutter till och från Sälen, säkerställa passagerarnas komfort och säkerhet samt upprätthålla en strikt tidtabell.


Vi söker dig som:


- Har giltigt D-körkort samt YKB (Yrkeskompetensbevis).
- Är en ansvarsfull och pålitlig förare med en positiv attityd.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
- Har utmärkta kundservicefärdigheter och en förmåga att hantera olika situationer med ett lugn.
- Är flexibel med arbetstider, inklusive helger och kvällar.
- Har erfarenhet av att köra i vinterförhållanden och är bekant med vägarna till och från Sälen.
Vad vi erbjuder:


- Konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal.
- Ett stimulerande och omväxlande arbete i en vacker miljö.
- Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
- En positiv och stödjande arbetsmiljö i ett team av engagerade kollegor.
- Förmåner som inkluderar tjänstepension och friskvård.

Boende:
Utöver möjligheten att få jobba i ett fantastiskt landskap så erbjuder vi också hjälp med boende till ett väldigt fördelaktig hyra.
Ansökan:
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev där du berättar varför du vill bli en del av vårt team och hur du kan bidra till vår framgång. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans skapa oförglömliga resor för våra passagerare till och från Sälen! Visa mindre

Bussförare Södra Stockholm sommar 2024

Till Keolis i våra depåer i Gubbängen, Eriksberg, Nyboda, Charlottendal på Värmdö och Björknäs i Nacka söker vi bussförare, framför allt till sommaren. Både heltid, deltid och behov. Just nu har du dessutom möjlighet att få sommarbonus. Jobbar du minst 4 veckor sammanhängande på heltid i sommar kan du tjäna 6 000 kr och jobbar du fler veckor än så kan du tjäna ända upp till 24 500 kr. Läs mer här. På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta me... Visa mer
Till Keolis i våra depåer i Gubbängen, Eriksberg, Nyboda, Charlottendal på Värmdö och Björknäs i Nacka söker vi bussförare, framför allt till sommaren. Både heltid, deltid och behov.Just nu har du dessutom möjlighet att få sommarbonus. Jobbar du minst 4 veckor sammanhängande på heltid i sommar kan du tjäna 6 000 kr och jobbar du fler veckor än så kan du tjäna ända upp till 24 500 kr. Läs mer här.På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Lön enligt kollektivavtal.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis (har din giltighetstid för ditt YKB gått ut kan vi hjälpa dig med en fortsättningskurs) 
• Svenska i tal och skrift


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och mår bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!


Du behöver inte bifoga CV i din ansökan utan det räcker med att du svara på våra frågor (efter att du klickat på Sök jobbet).


Om du har frågor gällande rekryteirng till Gubbängen och Eriksberg kontakta rekryterare Lars Westerlund på telefon 08-5190 2157

Om du har frågor gällande rekryteirng till Nyboda, Charlottendal och Björknäs kontakta rekryterare Amar Abdulla på telefon 0705-55 63 06 Visa mindre

Busschaufför med YKB

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Köra turistbuss, HopOn - HopOff Under maj månad

Dina arbetsuppgifter
Arbetstid 8:00 - 17:00 måndagar till söndagar efter schema

Vem är du?
Postiv glad chaufför, serviceinriktad, God kunskap i Engelska är ett krav.
Förutom D kort är YKB + Förarkort ett måste.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bussförare Stockholm City sommar 2024

Till Keolis i våra depåer i Tomteboda, Fredriksdal och Frihamnen söker vi bussförare, framför allt till sommaren. Både heltid, deltid och behov. Just nu har du dessutom möjlighet att få sommarbonus. Jobbar du minst 6 veckor sammanhängande på heltid i någon av våra city depåer, eller minst två perioder med sammanhängande 4 veckor i sommar (dvs 4 veckor + 4 veckor) får du sommarbonus. Då kan du tjäna upp till 19 000 kronor beroende på vilka veckor du välj... Visa mer
Till Keolis i våra depåer i Tomteboda, Fredriksdal och Frihamnen söker vi bussförare, framför allt till sommaren. Både heltid, deltid och behov.Just nu har du dessutom möjlighet att få sommarbonus. Jobbar du minst 6 veckor sammanhängande på heltid i någon av våra city depåer, eller minst två perioder med sammanhängande 4 veckor i sommar (dvs 4 veckor + 4 veckor) får du sommarbonus. Då kan du tjäna upp till 19 000 kronor beroende på vilka veckor du väljer att arbeta. Läs mer här om vad som gäller.På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.

 


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. Lön enligt kollektivavtal.

 


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Yrkeskompetensbevis (har din giltighetstid för ditt YKB gått ut kan vi hjälpa dig med en fortsättningskurs) 
• Svenska i tal och skrift

 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och mår bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.

 


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Vi använder oss av körtester i urvalsprocessen för att säkerställa att vi får rätt person på rätt plats. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!


Du behöver inte bifoga CV i din ansökan utan det räcker med att du svara på våra frågor (efter att du klickat på Sök jobbet).


Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.se eller ring 08-519 022 96 Visa mindre

Busschaufför med YKB

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Köra turistbuss, HopOn - HopOff Under maj månad

Dina arbetsuppgifter
Arbetstid 8:00 - 17:00 måndagar till söndagar efter schema

Vem är du?
Postiv glad chaufför, serviceinriktad, God kunskap i Engelska är ett krav.
Förutom D kort är YKB + Förarkort ett måste.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bussförare Södertörn 100%

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Södertörn är ett av Sveriges 14 trafikområde... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Södertörn är ett av Sveriges 14 trafikområden och består av ca 1000 medarbetare och vi kör varje dag ca 286 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare SL ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Handen, Jordbro, Ösmo och Tyresö.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.


Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.


Vill du vara med och stärka vårt team i Södertörn? 


Detta söker vi hos dig

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  Därför söker vi dig som:• Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
• Är flexibel och utåtriktad.
• Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
• Kan arbeta under oregelbundna tider.
• Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
• Du har D-körkort, förarkort och YKB


Vi är för mångfald och välkomnar sökande oavsett kön, ålder eller bakgrund. Vi vill ha en jämn fördelning i vår arbetsstyrka och ser gärna kvinnliga sökande. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Detta erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Sök jobbet hos oss på Södertörn!


Om tjänsten  

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.

Lön enligt kollektivavtal.  


Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte alltid har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Hedman på jeanette.hedman@nobina.se


Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: 30 april 2024. Urval sker löpande.


Har du D-körkort men inte giltig YKB?

Vi kan eventuellt se över möjligheterna om det skulle kunna lösas.Har du inte de kvalifikationer som vi skriver här ovanför men vill arbeta som bussförare? 

Om du vill genomgå en utbildning för D-körkort, samarbetar Nobina med Stockholms Fordonstekniska Gymnasium, STFG, (som ett exempel!) som genomför bussförarutbildning i moderna lokaler i Stockholm. Besök www.stfg.se/stockholm för information och ansökan! Visa mindre

Busschaufför/Uppsökare

Mobilt Navigationscenter är en ny verksamhet i Frälsningsarmén. En uppsökande verksamhet för att hjälpa människor som är nya hemlösa i Stockholm. Vi utgår från ett mobilt center i en buss vid Centralstationen/Cityterminalen. Vi har vårt kontor på Sociala Centret på Södermalm, Hornstull, den tid vi inte arbetar uppsökande. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att tillsammans möta klienter i bussen med uppsökandeteamet, köra bussen och sköta om fordonet. Du är en... Visa mer
Mobilt Navigationscenter är en ny verksamhet i Frälsningsarmén. En uppsökande verksamhet för att hjälpa människor som är nya hemlösa i Stockholm. Vi utgår från ett mobilt center i en buss vid Centralstationen/Cityterminalen. Vi har vårt kontor på Sociala Centret på Södermalm, Hornstull, den tid vi inte arbetar uppsökande.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att tillsammans möta klienter i bussen med uppsökandeteamet, köra bussen och sköta om fordonet. Du är en del i ett fältteam med Uppsökare, Kurator och Volontär.
Bussen utgår från uppställningsplats i södra Stockholm för tillfället. Arbetstider är 14:30-01:00 måndag & tisdag.
Kvalifikationer
- Utbildad busschaufför med YKB
- Du har god förmåga att på ett bra sätt kan bemöta människor som lever i utsatta situationer, missbruk, fattigdom, hemlöshet och psykisk ohälsa.
- Det är meriterande att du jobbat med hemlösa och deras problematik.
Anställning och ansökan
Vi söker dig som är solidarisk med Frälsningsarméns värderingar och vi ser gärna att du har en personlig kristen tro. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 % med sex månaders provanställning. Start enligt överenskommelse. För frågor och ansökan, kontakta Jenny Alm. Rekrytering sker löpande. Sista dag att ansöka 30 april 2024. jenny.alm@fralsningsarmen.se Visa mindre

Bussförare Södertörn timanställning

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Södertörn är ett av Sveriges 14 trafikområde... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Södertörn är ett av Sveriges 14 trafikområden och består av ca 1000 medarbetare och vi kör varje dag ca 286 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare SL ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Handen, Jordbro, Ösmo och Tyresö.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.


Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.


Vill du vara med och stärka vårt team i Södertörn? 


Detta söker vi hos dig

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  Därför söker vi dig som:• Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
• Är flexibel och utåtriktad.
• Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
• Kan arbeta under oregelbundna tider.
• Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
• Du har D-körkort, förarkort och YKB


Vi är för mångfald och välkomnar sökande oavsett kön, ålder eller bakgrund. Vi vill ha en jämn fördelning i vår arbetsstyrka och ser gärna kvinnliga sökande. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Detta erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Sök jobbet hos oss på Södertörn!


Om tjänsten  

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.

Lön enligt kollektivavtal.  


Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte alltid har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Hedman på jeanette.hedman@nobina.se


Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: 30 april 2024. Urval sker löpande.


Har du D-körkort men inte giltig YKB?

Vi kan eventuellt se över möjligheterna om det skulle kunna lösas.Har du inte de kvalifikationer som vi skriver här ovanför men vill arbeta som bussförare? 

Om du vill genomgå en utbildning för D-körkort, samarbetar Nobina med Stockholms Fordonstekniska Gymnasium, STFG, (som ett exempel!) som genomför bussförarutbildning i moderna lokaler i Stockholm. Besök www.stfg.se/stockholm för information och ansökan! Visa mindre

Bussförare

Apolloniosskolan är en F-9 skola som utmanar elevens utveckling och lärande. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum – genom alla årskurser. Vi skapar förutsättningar att få alla motiverade att arbeta mot gemensamma mål. Att sätta upp långsiktiga mål är viktigare än att ta genvägar till snabba resultat. Vi har en trygg och öppen stämning som gör att alla vågar säga sin mening, lyfta fram sina idéer och prova nya idéer. I förtroende ska... Visa mer
Apolloniosskolan är en F-9 skola som utmanar elevens utveckling och lärande. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum – genom alla årskurser. Vi skapar förutsättningar att få alla motiverade att arbeta mot gemensamma mål. Att sätta upp långsiktiga mål är viktigare än att ta genvägar till snabba resultat.
Vi har en trygg och öppen stämning som gör att alla vågar säga sin mening, lyfta fram sina idéer och prova nya idéer. I förtroende ska barn/elever, föräldrar och personal samverka kring jämställdhet, demokrati och allas lika värde. Vår värdegrund ska hållas levande genom att vara ständig diskussionspunkt för alla på skolan.
Vi söker nu en engagerad och pålitlig chaufför för att komplettera vårt team. Vi förutsätter att du har erfarenhet och är en ordningsam, självgående och ansvarstagande individ.


Körning (50%):
D-Körkort
Körvana i Stockholm.
Känna sig bekväm i att köra en större bil oavsett antal passagerare.Arbetet
Förmåga att ta egna beslut och agera självständigt.
God kommunikationsförmåga på svenska.
Tillsvidare anställning med möjlighet till fast anställning.Tillträde: Omgående
Arbetstider
Måndag till fredag
kl 06.30-08.30 på förmiddag och kl 15.00-17.00 på eftermiddag
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobb55 AB söker nu erfarna busschaufförer till Sälen

Om Oss: Vi söker till vår kund som är ett framstående transportföretag med en passion för service och kvalitet. Med en flotta av moderna och bekväma bussar, förbinder vi människor och platser över hela Sverige. Vårt mål är att erbjuda säkra, pålitliga och trevliga resor för alla våra passagerare. Just nu expanderar vi våra tjänster till det populära vinterparadiset Sälen och söker därför flera engagerade och erfarna busschaufförer för att bli en del av vår... Visa mer
Om Oss:
Vi söker till vår kund som är ett framstående transportföretag med en passion för service och kvalitet. Med en flotta av moderna och bekväma bussar, förbinder vi människor och platser över hela Sverige. Vårt mål är att erbjuda säkra, pålitliga och trevliga resor för alla våra passagerare. Just nu expanderar vi våra tjänster till det populära vinterparadiset Sälen och söker därför flera engagerade och erfarna busschaufförer för att bli en del av vårt team.


Rollbeskrivning:
Som busschaufför hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att leverera exceptionell service till våra passagerare. Du kommer att ansvara för att köra en av våra rutter till och från Sälen, säkerställa passagerarnas komfort och säkerhet samt upprätthålla en strikt tidtabell.


Vi söker dig som:


- Har giltigt D-körkort samt YKB (Yrkeskompetensbevis).
- Är en ansvarsfull och pålitlig förare med en positiv attityd.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
- Har utmärkta kundservicefärdigheter och en förmåga att hantera olika situationer med ett lugn.
- Är flexibel med arbetstider, inklusive helger och kvällar.
- Har erfarenhet av att köra i vinterförhållanden och är bekant med vägarna till och från Sälen.
Vad vi erbjuder:


- Konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal.
- Ett stimulerande och omväxlande arbete i en vacker miljö.
- Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
- En positiv och stödjande arbetsmiljö i ett team av engagerade kollegor.
- Förmåner som inkluderar tjänstepension och friskvård.
Ansökan:
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev där du berättar varför du vill bli en del av vårt team och hur du kan bidra till vår framgång. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans skapa oförglömliga resor för våra passagerare till och från Sälen! Visa mindre

Bussförare Södertörn deltid 80%

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Södertörn är ett av Sveriges 14 trafikområde... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Södertörn är ett av Sveriges 14 trafikområden och består av ca 1000 medarbetare och vi kör varje dag ca 286 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare SL ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Handen, Jordbro, Ösmo och Tyresö.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.


Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.


Vill du vara med och stärka vårt team i Södertörn? 


Detta söker vi hos dig

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  Därför söker vi dig som:• Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
• Är flexibel och utåtriktad.
• Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
• Kan arbeta under oregelbundna tider.
• Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
• Du har D-körkort, förarkort och YKB


Vi är för mångfald och välkomnar sökande oavsett kön, ålder eller bakgrund. Vi vill ha en jämn fördelning i vår arbetsstyrka och ser gärna kvinnliga sökande. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Detta erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Sök jobbet hos oss på Södertörn!


Om tjänsten  

Vi erbjuder en timanställning.

Lön enligt kollektivavtal.  


Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte alltid har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Hedman på jeanette.hedman@nobina.se


Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: 30 april 2024. Urval sker löpande.


Har du D-körkort men inte giltig YKB?

Vi kan eventuellt se över möjligheterna om det skulle kunna lösas.Har du inte de kvalifikationer som vi skriver här ovanför men vill arbeta som bussförare? 

Om du vill genomgå en utbildning för D-körkort, samarbetar Nobina med Stockholms Fordonstekniska Gymnasium, STFG, (som ett exempel!) som genomför bussförarutbildning i moderna lokaler i Stockholm. Besök www.stfg.se/stockholm för information och ansökan! Visa mindre

Bussförare Märsta

Om tjänsten Nu söker vi dig som vill arbeta som bussförare till depån i Märsta. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng på ca 300 medarbetare som varje dag kör 98 bussar runt om i Märsta med omnejd. Till sommarmånaderna behöver vi bemanna upp vår depå i Märsta med extrapersonal. Tjänsten är en behovsanställning där schemat kan variera under perioden juni t.om aug. Sedan 2019 har Transdev bedrivit linjetrafik i Märsta och idag best... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill arbeta som bussförare till depån i Märsta. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng på ca 300 medarbetare som varje dag kör 98 bussar runt om i Märsta med omnejd.

Till sommarmånaderna behöver vi bemanna upp vår depå i Märsta med extrapersonal. Tjänsten är en behovsanställning där schemat kan variera under perioden juni t.om aug.

Sedan 2019 har Transdev bedrivit linjetrafik i Märsta och idag består förarkåren av fler än ca 300 förare. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm laganda. Varje dag strävar vi efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus.

Arbetsuppgifter

- Framföra bussen i linjetrafik

- Ge våra resenärer en enkel, trygg och trevlig resa

- Framföra fordonet enligt lagen

- Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen

- Rapportera in trafikstörningar och avvikelser till trafikledningen

- Rapportera fordonsfel och skador på bussen

Kvalifikationer

- Har ett giltigt D-körkort

- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)

- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

- Behärskar svenska i tal och skrift

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga!
Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer.

Vad vi erbjuder

Hos oss välkomnas du av professionella kollegor i en omtänksam och varm arbetsmiljö. Vi satsar på löpande kompetensutveckling, erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtalad tjänstepension och mycket mer.

Omfattning: behov
Placeringsort: Märsta
Anställningsform: Behovsanställning.
Startdatum: Omgående el datum
Lön: enligt BBA

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg!

Om rekryteringsprocessen
Låter detta som ditt nya jobb? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag är den 2024-03-31

Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare:
Synöve Borlaug Dufva
synovemaria.borlaugdufva@transdev.se (mailto:Namn.efternamn@transdev.se)

observera! vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail)

Om oss:

Transdev Sverige har cirka 6 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Busschaufför med YKB

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Köra turistbuss, HopOn - HopOff Under maj månad

Dina arbetsuppgifter
Arbetstid 8:00 - 17:00 måndagar till söndagar efter schema

Vem är du?
Postiv glad chaufför, serviceinriktad, God kunskap i Engelska är ett krav.
Förutom D kort är YKB + Förarkort ett måste.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Erfarna busschaufförer sökes för uppdrag i Stockholm

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi erfarna busschaufförer för körningar i södra Stockholm. Uppdraget är på deltid. Två dagar i veckan, dvs dagtid måndag - fredag enligt schema efter kundens behov. Tjänsten kommer påbörjas under april månad.

Dina arbetsuppgifter
Som busschaufför kommer du hjälpa kunden med att leverera bussar runt om i södra Stockholm.

Vem är du?
Vi söker erfarna busschaufförer som kan arbeta med att leverera bussar. Som person är du serviceminded, utåtriktad, flexibel och tycker om att köra buss. I det här uppdraget behöver du endast ha D körkort, dvs du behöver inte ha YKB eller färdskrivarkort.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan till oss via vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Visa mindre

Bussförare till Stockholm city

Vår kund söker efter busschaufförer till Stockholm city för ett långsiktigt linjeuppdrag. Trafiken rullar en stor del av dygnet alla dagar i veckan, Finns möjlighet och bestämma vilka tider man vill jobba. Om du har frågor eller funderingar vänligen skicka dem via mail, så kan vi svara på dem den vägen eller ringa upp dig beroende på vad som passar bäst. Körkort för buss (minst behörighet D) är ett absolut krav. samt Giltig YKB och förare kort Bra svensk... Visa mer
Vår kund söker efter busschaufförer till Stockholm city för ett långsiktigt linjeuppdrag.
Trafiken rullar en stor del av dygnet alla dagar i veckan, Finns möjlighet och bestämma vilka tider man vill jobba.
Om du har frågor eller funderingar vänligen skicka dem via mail, så kan vi svara på dem den vägen eller ringa upp dig beroende på vad som passar bäst.
Körkort för buss (minst behörighet D) är ett absolut krav. samt Giltig YKB och förare kort
Bra svenska, samt kunna föra en grundläggande konversation och svara på frågor på engelska är också ett krav. Övriga språk är ett plus.


Namn
Telefonnummer
Hur länge du arbetat som buss-/yrkeschaufför
Vilka typer av uppdrag du kört tidigare (och gärna var/för vilken uppdrags-/arbetsgivare) Visa mindre

VR söker bussförare till Stockholm med placering I Lunda

VR söker bussförare till Stockholm med placering I Lunda Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan! I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att: • Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder • Framföra bussen på... Visa mer
VR söker bussförare till Stockholm med placering I Lunda

Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan!

I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att:


• Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen på ett säkert sätt
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övriga kollegor

 Om Dig

För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du;


• Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D)
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift
• Kunna arbeta under sommarmånaderna

Vi tror att du är en person som tycker om att träffa människor, ge service och som tar ansvar för ditt arbete. Du lyssnar och kommunicerar på ett trevligt sätt och bidrar till en nöjd kund hela resan. Du visar omtanke om dina kollegor.

Om tjänsten


• Arbetstiderna är varierande
• Vi har kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner.
• Du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
• Vi erbjuder friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort.
• Som ny förare på VR i Sverige får du utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.
• Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation
• Vi uppmuntrar initiativ i vardagen och din utveckling är viktig för oss.

Ansökning

Vi söker nu förare för behovsanställning till vår depå i Lunda. Detta sker i samarbete med Keolis som tar över avtalet på depån 19/8.

Vår rekrytering pågår löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan.

Klicka här för att ansöka

Om du har frågor kontakta Lundas Enhetschefer Besarta och Ann-Christin på mailen: SEVREnhetschefernalunda@vrsverige.com . Vi ser helst inte spontanbesök på depån utan gör din ansökan via länken så hör vi av oss kring eventuell intervju.

 

 

Om VR Sverige

VR Sverige ansvarar för Pågatågen i södra Sverige samt busstrafiken i Helsingborg och Kristianstad på uppdrag av Skånetrafiken. I Östergötland ansvarar VR Sverige för Östgötapendeln på uppdrag av Östgötatrafiken. I Stockholm kör VR Sverige buss, spårvagn och lokaltåg på uppdrag av SL. Med cirka 3 000 medarbetare, 520 bussar, 179 tåg och 68 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. VR Sverige ägs av finska VR Group som sedan 160 år tillbaka kör tåg, bussar och spårvagnar i Finland. Tillsammans tar vi ett stort miljöansvar och bidrar till att minska trafikens miljöeffekter och samhällets koldioxidavtryck.

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

Busschaufför med YKB

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Köra turistbuss, HopOn - HopOff Under maj månad

Dina arbetsuppgifter
Arbetstid 8:00 - 17:00 måndagar till söndagar efter schema

Vem är du?
Postiv glad chaufför, serviceinriktad, God kunskap i Engelska är ett krav.
Förutom D kort är YKB + Förarkort ett måste.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Busschaufför

Ansök    Feb 6    Jobb55 AB    Bussförare/Busschaufför
Just nu söker Jobb55 bussförare! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som visstidsanställd/timanställning. Vill du jobba i Sälen under februari-april, se hit. Som busschaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god k... Visa mer
Just nu söker Jobb55 bussförare! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som visstidsanställd/timanställning.


Vill du jobba i Sälen under februari-april, se hit.
Som busschaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till.
Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.
Krav för tjänsten:
D – körkort
YKB
Svenska i tal och skriftJobbet är i Sälen.
Sök redan idag då rekrytering sker löpande! Visa mindre

Student som vill jobba extra som Chaufför.

Är du student på minst 50% och söker ett extra jobb vid sidan av studierna? Trivs du av att arbeta självständigt och gillar att köra bil? Vi letar just nu efter dig som har god lokalkännedom och är intresserad av att arbeta som budbilschaufför Norr om Stockholm. Är det du? Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vad erbjuder rollen? I rollen som budbilschaufför kommer du att leverera till kunder i Stockholmsområdet. Det är meriterande om du har tidigar... Visa mer
Är du student på minst 50% och söker ett extra jobb vid sidan av studierna? Trivs du av att arbeta självständigt och gillar att köra bil? Vi letar just nu efter dig som har god lokalkännedom och är intresserad av att arbeta som budbilschaufför Norr om Stockholm. Är det du? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som budbilschaufför kommer du att leverera till kunder i Stockholmsområdet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av budbil. Du kommer att arbeta självständigt vilket gör att du som person ska kunna vara flexibel och kunna samarbeta på ett strukturerat vis. I arbetet krävs det också att du är kvalité- och serviceinriktad.

Arbetspassen är måndag-fredag med varierande tider, men ett krav är att du ska kunna arbeta mellan 06.00-15.00 och du kommer behöva vara tillgänglig minst 1-2 dagar i veckan.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är student och har minst ett års återstående studier. För att trivas i rollen är det viktigt att du tar eget ansvar och kan planera ditt arbete effektivt. Du har en stark lokalkännedom och har inga problem med att hitta till olika gator och adresser. Att arbeta i högt tempo är något som passar dig, och du förstår vikten av att alltid hålla kunden nöjd. I det här arbetet kommer du att ha daglig kontakt med både kollegor och kunder så därav behöver vara serviceinriktad och noggrann.

Krav:
- B-körkort minst 2 år.
- Hög servicenivå.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- God fysik.
- Kan arbeta minst 1-2 dagar/veckan dagtid.
- Kan starta V.10
- Studerar på minst 50%.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning.
- God lokalkännedom och kan följa GPS.
- Erfarenhet av matbutik.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin Fernström på elin.fernstrom@effektiv.se eller Gabriella Uddh på gabriella.uddh@effektiv.se Visa mindre

Bussförare Södertörn

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Södertörn består av ca 1000 medarbetare och ... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Södertörn består av ca 1000 medarbetare och vi kör varje dag ca 286 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare SL ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i Handen, Tyresö, Jordbro och Ösmo.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 


Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.


Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Du har D-körkort och YKB.  


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.  


Om tjänsten  

Vi erbjuder tillsvidare eller timanställning.

Lön enligt kollektivavtal.  


Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Hedman, jeanette.hedman@nobina.se 


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: datum 2024-04-30. Urval sker löpande.


Har du D-körkort men inte giltig YKB?

Vi kan eventuellt se över möjligheterna om det skulle kunna lösas.Har du inte de kvalifikationer som vi skriver här ovanför men vill arbeta som bussförare? 

Om du vill genomgå en utbildning för D-körkort, samarbetar Nobina med Stockholms Transport- och Fordonstekniska Gymnasium, STFG, (som ett exempel!) som genomför bussförarutbildning i moderna lokaler i Stockholm. Besök www.stfg.se/stockholm för information och ansökan! Visa mindre

Bussförare till Tomteboda vår/heltid och till sommar 2024

Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare på heltid till våren och sommarförare.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. Tomteboda är en ny fin depå i Solna som kör stadstrafik i Stockholm.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som ... Visa mer
Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare på heltid till våren och sommarförare.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. Tomteboda är en ny fin depå i Solna som kör stadstrafik i Stockholm. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
• God svenska i tal och skrift
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande


* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda fortsättnings YKB (Yrkekompetensbevis). 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns. 


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 

Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!


Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.se eller ring 0851902296. Visa mindre

Bussförare till skol- och beställningstrafik

Traveller Buss söker nu efter flera serviceinriktade bussförare till skol- och beställningstrafiken!  Traveller Buss har flera skolavtal med olika kommuner i Stockholms län och dessutom finns en stor andel beställningsuppdrag som vänder sig till alla sorts kunder, allt från myndigheter, företag, resebyråer och privatpersoner. Att arbeta med skoltrafik är givande både i mötet med barnen och känslan av att man gör samhällsnytta. Som bussförare säkerställer... Visa mer
Traveller Buss söker nu efter flera serviceinriktade bussförare till skol- och beställningstrafiken! 


Traveller Buss har flera skolavtal med olika kommuner i Stockholms län och dessutom finns en stor andel beställningsuppdrag som vänder sig till alla sorts kunder, allt från myndigheter, företag, resebyråer och privatpersoner. Att arbeta med skoltrafik är givande både i mötet med barnen och känslan av att man gör samhällsnytta. Som bussförare säkerställer du att barnen kommer till och från skolan på ett tryggt sätt. I beställningstrafiken möter man en mängd olika grupper som ofta är på väg till en spännande utflykt. Här är uppdragen högst varierande och den ena turen är inte den andra lik, både med anledning av de olika destinationerna och uppdragen men också eftersom det är olika grupper av människor. I varje möte med resenärerna är det viktigt med hög servicenivå - din insats är avgörande för resenärernas upplevelse. Självklart är säkerhet allra viktigast och att du framför fordonet tryggt och säkert. 


För att passa i rollen tror vi att du brinner för service och att du är van bussförare. Du har självklart formell utbildning inom buss (D-kort och YKB). God svenska är också en förutsättning för att klara av jobbet.


Du som tycker det skulle vara spännande att vara en del av vårt gäng är välkommen att söka!


Anställningarna avser behovsanställningar. Stationeringsort är Länna. Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.


 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bussförare och Kapten till våra amfibiebussar

Ocean Bus Stockholm söker nu efter fler bussförare och kaptener som vill köra våra amfibiebussar båda på land och i vatten med världens vackraste utsikt framför ratten. Vi är ett härligt gäng som erbjuder Stockholms mest attraktiva sightseeing med det berömda ”plasket” när vi kör ner våra bussar i havet, vilket våra passagerare älskar. Vi letar nu efter fler busschaufförer/kaptener till nästa sommarsäsong 2024 och vi erbjuder en mycket konkurrenskraftig st... Visa mer
Ocean Bus Stockholm söker nu efter fler bussförare och kaptener som vill köra våra amfibiebussar båda på land och i vatten med världens vackraste utsikt framför ratten.
Vi är ett härligt gäng som erbjuder Stockholms mest attraktiva sightseeing med det berömda ”plasket” när vi kör ner våra bussar i havet, vilket våra passagerare älskar.
Vi letar nu efter fler busschaufförer/kaptener till nästa sommarsäsong 2024 och vi erbjuder en mycket konkurrenskraftig startlön: 250 kr per timme plus OB.
Vi vill att du har yrkeserfarenhet från tunga fordon och att du minst har busskörkort och YKB för buss. Du behöver vara ”service-minded” och tala svenska och engelska och vi vill att du skall vara tillgänglig under högsommaren juni – augusti.
Utöver detta behöver du ha minst fartygsbefälklass 8 eller den gamla skepparexamen. Om du inte har detta, så kan vi bidra ekonomiskt till att du kan läsa in den marina behörigheten under ett par veckor. Om du har båterfarenhet sedan tidigare, antingen professionellt eller privat, så är det meriterande.
Hos oss arbetar du i ett supertrevligt gäng, antingen som extra amfibiebusskapten per timme eller med ett säsongsavtal.
Titta gärna in på vår hemsida https://oceanbus.se för mer information om vår verksamhet.
Du är mycket välkommen att skicka in din intresseansökan.
Med vänlig hälsning,
Rederichef P-A Radencrantz
Ocean Bus Stockholm AB
pa@oceanbus.se Visa mindre

Busschaufför

Ansök    Jan 2    Jobb55 AB    Bussförare/Busschaufför
Just nu söker Jobb55 bussförare! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som visstidsanställd/timanställning. Vill du jobba i Sälen under januari-april, se hit. Som busschaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god kö... Visa mer
Just nu söker Jobb55 bussförare! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som visstidsanställd/timanställning.


Vill du jobba i Sälen under januari-april, se hit.
Som busschaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till.
Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.
Krav för tjänsten:
D – körkort
YKB
Svenska i tal och skriftJobbet är i Sälen.
Sök redan idag då rekrytering sker löpande! Visa mindre

Bussförare

Apolloniosskolan är en F-9 skola som utmanar elevens utveckling och lärande. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum – genom alla årskurser. Vi skapar förutsättningar att få alla motiverade att arbeta mot gemensamma mål. Att sätta upp långsiktiga mål är viktigare än att ta genvägar till snabba resultat. Vi har en trygg och öppen stämning som gör att alla vågar säga sin mening, lyfta fram sina idéer och prova nya idéer. I förtroende ska... Visa mer
Apolloniosskolan är en F-9 skola som utmanar elevens utveckling och lärande. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum – genom alla årskurser. Vi skapar förutsättningar att få alla motiverade att arbeta mot gemensamma mål. Att sätta upp långsiktiga mål är viktigare än att ta genvägar till snabba resultat.
Vi har en trygg och öppen stämning som gör att alla vågar säga sin mening, lyfta fram sina idéer och prova nya idéer. I förtroende ska barn/elever, föräldrar och personal samverka kring jämställdhet, demokrati och allas lika värde. Vår värdegrund ska hållas levande genom att vara ständig diskussionspunkt för alla på skolan.
Vi söker nu en engagerad och pålitlig chaufför för att komplettera vårt team. Vi förutsätter att du har erfarenhet och är en ordningsam, självgående och ansvarstagande individ.


Körning (50%):
D-Körkort
Körvana i Stockholm.
Känna sig bekväm i att köra en större bil oavsett antal passagerare.Arbetet
Förmåga att ta egna beslut och agera självständigt.
God kommunikationsförmåga på svenska.
Tillsvidare anställning med möjlighet till fast anställning.Tillträde: Omgående
Arbetstider
Måndag till fredag
kl 06.30-08.30 på förmiddag och kl 15.00-17.00 på eftermiddag Visa mindre

Bussförare till Frihamnen vår och sommar 2024

Till Keolis bussdepå Frihamnen i Stockholm söker vi bussförare på heltid, deltid och behov  Som förare på Frihamnen får du ett roligt och omväxlande jobb där du kommer köra i en vacker lantlig och lugn miljö ute på ön Lidingö blandat med körning inne i City. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafik... Visa mer
Till Keolis bussdepå Frihamnen i Stockholm söker vi bussförare på heltid, deltid och behov  Som förare på Frihamnen får du ett roligt och omväxlande jobb där du kommer köra i en vacker lantlig och lugn miljö ute på ön Lidingö blandat med körning inne i City. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
• God svenska i tal och skrift
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande


* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda YKB fortsättningskursen (Yrkekompetensbevis). 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns. 


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 

Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!


Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.se eller ring 0851902296. Visa mindre

Bussförare Södertörn

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde xx består av ca xx medarbetare och vi kör va... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde xx består av ca xx medarbetare och vi kör varje dag ca xx bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare xx (dvs SL, Västtrafik, mfl) ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område xx/stad xx.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 


Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.


Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Du har D-körkort och YKB.  


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Om tjänsten  

Vi erbjuder anställningsform tim- och tillsvidare

Lön enligt kollektivavtal.  


Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig jeanette.hedman@nobina.se 


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: datum 2024-01-31. Urval sker löpande. Visa mindre

Busschaufför

Hej, Bor du i spånga/kista/järfälla eller i närområdet då är detta rätt jobb för dig! Söker en busschaufför med D-kort eller D1-kort. arbetstider måndag - fredag 06:00-08:00 samt 14:30-17:00 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Bor du i spånga/kista/järfälla eller i närområdet då är detta rätt jobb för dig!


Söker en busschaufför med D-kort eller D1-kort.
arbetstider måndag - fredag
06:00-08:00 samt 14:30-17:00
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Busschaufför till skolbuss

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Man ska köra en rutt på morgonen 05.00-08:15 i västerort Stockholm och hämta upp ett antal grundskoleelever för att på eftermiddagen hämta upp dem ifrån skolan och köra en rutt och lämna av dem 14:00-16:00

Dina arbetsuppgifter
Man har en en mobiltelefon som visar körrutten samt som föräldrar kan ringa på och fråga om bussen inte håller schemat.

Vem är du?
Positiv, stresstålig tycker det är kul att köra buss med ungdomar. Har D kort & YKB.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
jan.villars@veterankraft.se Visa mindre

D-Chaufför

Vi arbetar med ett av marknadens ledande märken där MAN Lion's City E utsågs till årets buss 2023 och MAN TGX årets lastbil 2021. Under 2024 kommer vi leverera ca 500 nyproducerade bussar som ska rulla i Stockholms lokaltrafik och söker nu chaufförer som ska hjälpa till vid leveranser. Är du erfaren busschaufför som inte bara kör tryggt och säkert, utan också delar vår strävan leverera kundnöjdhet? Har du precis gått i pension men vill fortsätta köra på ... Visa mer
Vi arbetar med ett av marknadens ledande märken där MAN Lion's City E utsågs till årets buss 2023 och MAN TGX årets lastbil 2021. Under 2024 kommer vi leverera ca 500 nyproducerade bussar som ska rulla i Stockholms lokaltrafik och söker nu chaufförer som ska hjälpa till vid leveranser.

Är du erfaren busschaufför som inte bara kör tryggt och säkert, utan också delar vår strävan leverera kundnöjdhet? Har du precis gått i pension men vill fortsätta köra på timbasis? Hos oss får du köra den senaste tekniken med högsta kvalité! Ta chansen att bli en av oss som får vara först att testköra de nya bussarna.

En del av arbetet är hämta bussarna vid hamnen och leverera dem till någon av våra verkstäder där de kommer färdigställas för leverans. Du kommer även leverera färdiga bussar direkt till kunden. Du har ett stort eget ansvar och vi ser gärna att du är serviceinriktad då du kommer var ansiktet mot kund när bussarna levereras.

Du kommer att trivas om du:

- Gillar att arbeta snabbt och effektivt

- Är serviceinriktad och förstår kundens behov.

- Är flexibel och kan kontaktas med kortvarsel.

Dina egenskaper:

- Gärna erfarenhet av att köra ledade stadsbussar.

- Kan arbeta självständigt

- Behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

- D-körkort - krav

- C- körkort - meriterande

Vi erbjuder:

- Behovsanställning

- Timlön

- Flexibel arbetstid

Svenska Neoplan är generalagent för Neoplan bussar och MAN lastbilar. Koncernens huvudsakliga inriktning är service, försäljning, finansiering och transporter i buss- och lastbilsbranschen.

För ansökan, klicka på knappen nedan. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi hörs! Visa mindre

Betald bussförarutbildning som leder till jobb i Södertörn

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Södertörn består av ca 850 medarbetare och vi k... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se


Trafikområde Södertörn består av ca 850 medarbetare och vi kör varje dag ca 286 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare SL ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Södertörn/Stockholm.


Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb där du varje dag bidrar till att förenkla vardagsresandet för våra kunder? Då är det dags att söka till vår bussförarutbildning som startar 8 januari 2024.  


Vi erbjuder  


Vår kostnadsfria utbildning ger dig ett D-körkort, ett YKB och leder sedan till en anställning på ett av våra trafikområden; Handen, Jordbro, Ösmo eller Tyresö, du anger i ansökan vilket trafikområde du vill jobba på. Du får lön under hela utbildningen.


Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  


Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!  


Personliga egenskaper och utbildning  


För att kunna söka vår utbildning ska du vara 24 år gammal eller äldre och haft B-körkort för manuell växellåda i minst 1 år. Utbildningen kräver att du behärskar svenska i tal och skrift.  


Bussföraryrket är ett serviceyrke där du som förare har stor påverkan på våra kunders reseupplevelse och du ansvarar för säkerheten och trivseln ombord. För att trivas i rollen är det viktigt att du brinner för att ge god service, är lyhörd, noggrann och ansvarsfull.  


Du möter nya människor varje dag, både kunder och kollegor, och en viktig del av arbetet är att skapa relationer genom en positiv och serviceorienterad attityd. Våra kunders behov styr verksamheten och det innebär att våra bussar rullar året runt, dygnet runt. Det är därför viktigt att det passar in i din vardag att kunna arbeta oregelbundna tider.


Om utbildningen  


Utbildningen är på heltid under 13 veckor och sker på plats i Södertörn.  

Efter att du klarat utbildningen erbjuder vi ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem. 

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.


Du som får en plats på utbildningen ges en anställning på 100% (sex månaders provanställning), med ambition att fortlöpa vid en tillsvidareanställning.

Lön utgår från första utbildningsdagen.


Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra tester. Om detta blir aktuellt kommer testerna att skickas till dig via epost. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  


Frågor gällande rekryteringsprocessen:  


Jeanette Hedman, e-post: jeanette.hedman@nobina.se  


Frågor gällande utbildningen? Vänligen besök www.nobina.se för att finna svar på de vanligaste frågorna och få mer information om utbildningen.  


Ansökan  


Vi vill ha in din ansökan senast: 2023-12-26


Urval sker löpande. Visa mindre

Chaufför med D-kort

Hej, Bor du i området spånga/kista/sollentuna, och vill jobba som busschaufför då har ni kommit rätt. Lön enligt överenskommelse: Arbetstider 06:00-08:00- 14:00:16:30. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Bor du i området spånga/kista/sollentuna, och vill jobba som busschaufför då har ni kommit rätt.


Lön enligt överenskommelse:
Arbetstider 06:00-08:00- 14:00:16:30.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bussförare Södertörn

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se. Trafikområde Södertörn består av ca 850 medarbetare och v... Visa mer
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Södertörn består av ca 850 medarbetare och vi kör varje dag ca 286 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare SL ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Södertörn/Stockholm.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 


Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.


Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Du har D-körkort och YKB.  


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Om tjänsten  

Vi erbjuder anställningsform tillsvidareanställning med 6 månader provanställning och även timanställning.

Lön enligt kollektivavtal.  


Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig jeanette.hedman@nobina.se 


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: datum 2023-12-17. Urval sker löpande. Visa mindre

Busschaufför till skolbuss/ resurs 100%

Vi söker nu busschaufför som kör skolelever till och från vår skola i Spånga. Du kör buss enligt uppsatt schema och rutt under skoldagar med säkra transporter till och från skolan. Det är viktigt att du är serviceinriktad, lugn, en lagspelare och hjälper till där det behövs. Vi ser helst att du arbetar som busschaufför idag, det är ett krav att du har körkort för buss och Yrkeskompetensbevis. Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar i serviceyrken och bor l... Visa mer
Vi söker nu busschaufför som kör skolelever till och från vår skola i Spånga.
Du kör buss enligt uppsatt schema och rutt under skoldagar med säkra transporter till och från skolan. Det är viktigt att du är serviceinriktad, lugn, en lagspelare och hjälper till där det behövs.
Vi ser helst att du arbetar som busschaufför idag, det är ett krav att du har körkort för buss och Yrkeskompetensbevis.
Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar i serviceyrken och bor längs södra sidan om E4 är meriterande.
Vi erbjuder en stabil och lugn arbetsplats som inte är fysiskt krävande, du jobbar under skoldagar vilket betyder att du jobbar ca 9 månader! Du är alltså ledig under jul, höst-, påsk- och sommarlov etc. Väldigt förmånligt!
Unikt tillfälle för rätt person.


Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Bussförare till Tomteboda behov och heltid 2023

Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare till på behov och på heltid.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. Tomteboda är en ny fin depå i Solna som kör stadstrafik i Stockholm.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur ... Visa mer
Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare till på behov och på heltid.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. Tomteboda är en ny fin depå i Solna som kör stadstrafik i Stockholm. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
• God svenska i tal och skrift
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande


* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda fortsättnings YKB (Yrkekompetensbevis). 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns. 


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 

Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!


Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.se eller ring 0851902296. Visa mindre

Bussförare

Apolloniosskolan är en F-9 skola som utmanar elevens utveckling och lärande. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum – genom alla årskurser. Vi skapar förutsättningar att få alla motiverade att arbeta mot gemensamma mål. Att sätta upp långsiktiga mål är viktigare än att ta genvägar till snabba resultat. Vi har en trygg och öppen stämning som gör att alla vågar säga sin mening, lyfta fram sina idéer och prova nya idéer. I förtroende sk... Visa mer
Apolloniosskolan är en F-9 skola som utmanar elevens utveckling och lärande. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum – genom alla årskurser. Vi skapar förutsättningar att få alla motiverade att arbeta mot gemensamma mål. Att sätta upp långsiktiga mål är viktigare än att ta genvägar till snabba resultat.
Vi har en trygg och öppen stämning som gör att alla vågar säga sin mening, lyfta fram sina idéer och prova nya idéer. I förtroende ska barn/elever, föräldrar och personal samverka kring jämställdhet, demokrati och allas lika värde. Vår värdegrund ska hållas levande genom att vara ständig diskussionspunkt för alla på skolan.
Vi söker nu en engagerad och pålitlig chaufför för att komplettera vårt team. Vi förutsätter att du har erfarenhet och är en ordningsam, självgående och ansvarstagande individ.


Körning (50%):
D-Körkort
Körvana i Stockholm.
Känna sig bekväm i att köra en större bil oavsett antal passagerare.Arbetet
Förmåga att ta egna beslut och agera självständigt.
God kommunikationsförmåga på svenska.
Tillsvidare anställning med möjlighet till fast anställning.Arbetstider
Måndag till fredag
kl 06.30-08.30 på förmiddag och kl 15.00-17.00 på eftermiddag Visa mindre

VR söker bussförare till Stockholm med placering på Ekerö

Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan! I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att: • Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder • Framföra bussen på ett säkert sätt • Köra miljövänligt och mjukt • Kommunice... Visa mer
Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan!

I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att:


• Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen på ett säkert sätt
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övriga kollegor

Om Dig

För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du;


• Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D)
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi tror att du är en person som tycker om att träffa människor, ge service och som tar ansvar för ditt arbete. Du lyssnar och kommunicerar på ett trevligt sätt och bidrar till en nöjd kund hela resan. Du visar omtanke om dina kollegor.

Om tjänsten


• Arbetstiderna är varierande
• Vi har kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner.
• Du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
• Vi erbjuder friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort.
• Som ny förare på VR i Sverige får du utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.
• Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation
• Vi uppmuntrar initiativ i vardagen och din utveckling är viktig för oss.

Ansökning

Vi söker nu förare för behovsanställning och tillsvidareanställning till vår depå på Ekerö.

Vår rekrytering pågår löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan.

https://web103.reachmee.com/ext/I019/767/apply?site=17?=SE&validator=24aadd18781830831f11e0f947e882c0&job_id=975

Om du har frågor kontakta enhetschef Tobias Dahlberg på mail: tobias.dahlberg@vrsverige.com Visa mindre

Bussförare till skol- och beställningstrafik

Traveller Buss söker nu efter en serviceinriktad bussförare till skol- och beställningstrafiken!  Traveller Buss har flera skolavtal med olika kommuner i Stockholms län och dessutom finns en stor andel beställningsuppdrag som vänder sig till alla sorts kunder, allt från myndigheter, företag, resebyråer och privatpersoner. Att arbeta med skoltrafik är givande både i mötet med barnen och känslan av att man gör samhällsnytta. Som bussförare säkerställer du ... Visa mer
Traveller Buss söker nu efter en serviceinriktad bussförare till skol- och beställningstrafiken! 


Traveller Buss har flera skolavtal med olika kommuner i Stockholms län och dessutom finns en stor andel beställningsuppdrag som vänder sig till alla sorts kunder, allt från myndigheter, företag, resebyråer och privatpersoner. Att arbeta med skoltrafik är givande både i mötet med barnen och känslan av att man gör samhällsnytta. Som bussförare säkerställer du att barnen kommer till och från skolan på ett tryggt sätt. I beställningstrafiken möter man en mängd olika grupper som ofta är på väg till en spännande utflykt. Här är uppdragen högst varierande och den ena turen är inte den andra lik, både med anledning av de olika destinationerna och uppdragen men också eftersom det är olika grupper av människor. I varje möte med resenärerna är det viktigt med hög servicenivå - din insats är avgörande för resenärernas upplevelse. Självklart är säkerhet allra viktigast och att du framför fordonet tryggt och säkert. 


För att passa i rollen tror vi att du brinner för service och att du är van bussförare. Du har självklart formell utbildning inom buss (D-kort och YKB). God svenska är också en förutsättning för att klara av jobbet.


Du som tycker det skulle vara spännande att vara en del av vårt gäng är välkommen att söka!


Anställningen avser en tillsvidaretjänst på heltid. Stationeringsort är Länna. Provanställning tillämpas. Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Senior budbilschaufför - Västberga

Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Västberga.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Stockholm
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Chaufför med D/ D1 körkort sökes

Hej. Vill du vara med i gänget och jobba som chaufför? Jobbet går ut på att köra en buss för 16 passagerare, där vi bedriver persontransporter. Vi utgår från sollentuna. Lön enligt överenskommelse. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej. Vill du vara med i gänget och jobba som chaufför?
Jobbet går ut på att köra en buss för 16 passagerare, där vi bedriver persontransporter.
Vi utgår från sollentuna.


Lön enligt överenskommelse.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Senior budbilschaufför - Västberga

Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Västberga.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Stockholm
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Chaufförer till Arlanda

Ansök    Sep 29    Matchedin AB    Bussförare/Busschaufför
Matchedin driver på entreprenad en av de stora långtidsparkeringarna på Arlanda. På parkeringen går våra kostnadsfria transferbussar i skytteltrafik dygnet och året runt mellan Arlandas alla terminaler och vår parkering. Om dig Vi söker nu flera busschaufförer som kan arbeta vid behov eller på olika omfattning till vår egen entreprenad i närheten av Arlanda. För rollen söker vi duktiga förare med formell utbildning D-kort och YKB med servicekänsla, erfaren... Visa mer
Matchedin driver på entreprenad en av de stora långtidsparkeringarna på Arlanda. På parkeringen går våra kostnadsfria transferbussar i skytteltrafik dygnet och året runt mellan Arlandas alla terminaler och vår parkering.
Om dig
Vi söker nu flera busschaufförer som kan arbeta vid behov eller på olika omfattning till vår egen entreprenad i närheten av Arlanda. För rollen söker vi duktiga förare med formell utbildning D-kort och YKB med servicekänsla, erfarenhet är inte avgörande och kanske är du en person som tidigare arbetat i en annan bransch men som nu söker en trygg och trevlig arbetsplats för extraarbete eller fast tjänst. I arbetet möter och kör man resenärer som är på väg till eller ifrån Arlanda flygplats till parkeringsplatser i området.
Arbetet bedrivs dygnet runt och året runt och därför behöver man kunna ha möjlighet att arbeta på obekväma tider.
Om Matchedin
Matchedin arbetar för att hjälpa människor att få och behålla ett arbete. Vår målgrupp är människor som av olika anledningar har svårt att själva hitta och behålla ett arbete. De vi främst stöttar har någon for av funktionsnedsättning, är nya i Sverige, har svårt p g a ålder eller helt enkelt är unga utan rätt typ av utbildning. Vi är specialister på att säkerställa att människor lyckas utvecklas för att både behålla sitt arbete men långsiktigt bli självständiga på arbetsmarknaden. Våra kunder ber oss därför ofta om hjälp vid speciella insatser för att säkerställa att rätt kompetens får rätt förutsättningar att lyckas i arbetet.
Under förra månaden fick vi ta emot S:t Julianpriset av Stockholms Stad för våra arbetsgivaregenskaper. Något vi förstås är väldigt stolta över!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Budbilschaufför - Södra Stockholm

Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Hägersten.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Hägersten
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Senior budbilschaufför - Västberga

Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Västberga.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Stockholm
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Budbilschaufför - Södra Stockholm

Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Hägersten.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Hägersten
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Senior budbilschaufför - Västberga

Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Västberga.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Stockholm
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Bussförare i Stockholm sökes

Bussbemanning i Sverige AB är en pålitlig partner inom bemanning inom transportbranschen. Vi samarbetar med ett brett spektrum av företag inom kollektivtrafik och turism. Just nu söker vi 10 engagerade och kompetenta bussförare för spännande uppdrag i Stockholm och ibland även i andra städer. Hos oss får du möjlighet att köra både turistbussar och lokaltrafik, vilket ger dig en varierad och stimulerande arbetsdag. Krav: D-körkort Yrkeskompetensbevis (YK... Visa mer
Bussbemanning i Sverige AB är en pålitlig partner inom bemanning inom transportbranschen. Vi samarbetar med ett brett spektrum av företag inom kollektivtrafik och turism. Just nu söker vi 10 engagerade och kompetenta bussförare för spännande uppdrag i Stockholm och ibland även i andra städer. Hos oss får du möjlighet att köra både turistbussar och lokaltrafik, vilket ger dig en varierad och stimulerande arbetsdag.
Krav:
D-körkort


Yrkeskompetensbevis (YKB)

Arbetsuppgifter: Som bussförare hos oss kommer du att ansvara för säker och trevlig kollektivtrafik i Stockholm. Du kommer att köra på olika linjer och se till att passagerarna når sina destinationer i tid. Dina arbetsuppgifter inkluderar att hålla dig uppdaterad om trafikförhållanden, säkerhetsföreskrifter och att ge en hög servicenivå till våra passagerare.
Vi söker dig som:
Har ett giltigt D-körkort och YKB


Är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga


Är pålitlig och ansvarstagande


Har goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön


En trygg och stabil arbetsmiljö


Möjlighet till utveckling och vidareutbildningLön enligt kollektivavtal.
Ansökan: Om du uppfyller kraven och är redo att ta dig an detta spännande uppdrag, så ser vi fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och personligt brev till info@bussbemanning.se senast 1:a november. Rekrytering sker löpande.
Välkommen att bli en del av vårt team och bidra till att göra kollektivtrafiken i Stockholm ännu bättre!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Budbilschaufför - Södra Stockholm

Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Hägersten.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Hägersten
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Bussförare till skol- och beställningstrafik

Traveller Buss söker nu efter en serviceinriktad bussförare till skol- och beställningstrafiken!  Traveller Buss har flera skolavtal med olika kommuner i Stockholms län och dessutom finns en stor andel beställningsuppdrag som vänder sig till alla sorts kunder, allt från myndigheter, företag, resebyråer och privatpersoner. Att arbeta med skoltrafik är givande både i mötet med barnen och känslan av att man gör samhällsnytta. Som bussförare säkerställer du ... Visa mer
Traveller Buss söker nu efter en serviceinriktad bussförare till skol- och beställningstrafiken! 


Traveller Buss har flera skolavtal med olika kommuner i Stockholms län och dessutom finns en stor andel beställningsuppdrag som vänder sig till alla sorts kunder, allt från myndigheter, företag, resebyråer och privatpersoner. Att arbeta med skoltrafik är givande både i mötet med barnen och känslan av att man gör samhällsnytta. Som bussförare säkerställer du att barnen kommer till och från skolan på ett tryggt sätt. I beställningstrafiken möter man en mängd olika grupper som ofta är på väg till en spännande utflykt. Här är uppdragen högst varierande och den ena turen är inte den andra lik, både med anledning av de olika destinationerna och uppdragen men också eftersom det är olika grupper av människor. I varje möte med resenärerna är det viktigt med hög servicenivå - din insats är avgörande för resenärernas upplevelse. Självklart är säkerhet allra viktigast och att du framför fordonet tryggt och säkert. 


För att passa i rollen tror vi att du brinner för service och att du är van bussförare. Du har självklart formell utbildning inom buss (D-kort och YKB). God svenska är också en förutsättning för att klara av jobbet.


Du som tycker det skulle vara spännande att vara en del av vårt gäng är välkommen att söka!


Anställningen avser en tillsvidaretjänst på heltid. Stationeringsort är Länna. Provanställning tillämpas. Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Senior budbilschaufför - Västberga

Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Västberga.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Stockholm
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Bussförare till Vy flygbussarna

Ansök    Sep 8    Vy Buss AB    Bussförare/Busschaufför
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 17 miljarder NOK och om... Visa mer
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 17 miljarder NOK och omkring 11 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Läs mer på www.vy.se

Den här annonsen riktar sig till dig som vill lämna in en spontanansökan till Vy Flygbussarna i Stockholm!

Vi söker dig som älskar mötet med andra människor, gillar att köra buss, har D-körkort samt YKB. Du är ansvarsfull med hög servicekänsla och kör med trafiksäkerheten i fokus. Du kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Vy flygbussarna. Du representerar företaget och är vårt ansikte ut mot våra gäster. Innan du börjar köra kommer du att få en internutbildning för att bli redo för att representera vårt varumärke.  

Arbetsuppgifter
Du kommer att trafikera Vy flygbussarnas sex olika linjer med utgångspunkt vid depåerna i City och Sollentuna, vilket avgör var du börjar och slutar din arbetsdag. Innan du börjar köra kommer du att få en 12 dagars internutbildning för att bli redo att köra Vy flygbussarnas linjetrafik i Stockholm. 

Kvalifikationer
Krav på utbildning och färdigheter: 
- D-körkort  
- Godkänt YKB för buss 
- Digitalt förarkort för färdskrivare   
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift 
- Goda kunskaper i engelska i tal då utrop sker på engelska 
- Möjlighet att gå en 12 dagars utbildning på heltid 

Meriterande 
-Tidigare erfarenhet av persontrafik med buss 
-Tidigare serviceerfarenhet  
-Egen bil (för att kunna ta dig till de olika depåerna alla tider på dygnet)
-Behärskar andra språk än svenska och engelska

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som förare hos Vy flygbussarna ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata inför nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska.

Vi erbjuder
Lön enligt bussbranschavtalet. Som anställd på Vy så omfattas du också av våra personalförmåner så som friskvårdsbidrag och rabatter på våra olika produkter. 

Mer information om Vy flygbussarna och om hur vi arbetar finner du på vår hemsida www.flygbussarna.se.

Vad händer med min ansökan?

Just nu har vi inga lediga tjänster, men när du skickar in en ansökan via formuläret så finns du i vår databas. Platschef kommer var 14:e dag att gå igenom databasen och tar kontakt med dig om du är intressant för intervju. Observera, det är enbart timanställning som kan komma att vara aktuellt och du måste kunna arbeta minst 10 %. 

Kontaktinformation
Elin Grahn Wennemark, Platschef, elin.grahn.wennemark@vy.se

Arbetsplats
Klarabergsviadukten 72

111 64 Stockholm Visa mindre

Behovsanställda bussförare till Märsta

Vi behöver stärka upp vårt team med bussförare i Märsta. Är du den vi söker? Ansök nedan! Vi i Märsta Sedan 2019 har Transdev bedrivit linjetrafik i Märsta och idag består förarkåren av fler än 300 förare. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm laganda. Varje dag strävar vi efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus. Om anställningen Vi erbjuder behovsanställning (... Visa mer
Vi behöver stärka upp vårt team med bussförare i Märsta. Är du den vi söker? Ansök nedan!

Vi i Märsta
Sedan 2019 har Transdev bedrivit linjetrafik i Märsta och idag består förarkåren av fler än 300 förare. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm laganda. Varje dag strävar vi efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus.

Om anställningen
Vi erbjuder behovsanställning (timanställning). Du förväntas kunna arbeta minst 1-2 dagar i veckan.

Stationeringsort: Fältvägen 2, 195 60 Arlanda stad

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen


Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Dock senast 2023-11-30

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Hawre Hosman, Enhetschef, Stockholm Nord Märsta
Mail: hawre.hosman@transdev.se

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare:Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

EkmanBuss Flexibussitet söker fler ambassadörer till våra premiumbussar

EkmanBuss Flexibussitet AB har en lång och spännande historia i turistbussbranschen. Vi har över 30 års erfarenhet av att hyra ut bussar för bl.a. resor, evenemang, konferenser och expressbusstrafik. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa produkt inom busstransport. Effektivitet, trafiksäkerhet, kvalité och miljö är vår ledstjärna. Målet är att upprätthålla 100% kvalitét i varje uppdrag. Visionen är att kontinuerligt stärka vår position som det själ... Visa mer
EkmanBuss Flexibussitet AB har en lång och spännande historia i turistbussbranschen. Vi har över 30 års erfarenhet av att hyra ut bussar för bl.a. resor, evenemang, konferenser och expressbusstrafik. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa produkt inom busstransport. Effektivitet, trafiksäkerhet, kvalité och miljö är vår ledstjärna. Målet är att upprätthålla 100% kvalitét i varje uppdrag. Visionen är att kontinuerligt stärka vår position som det självklara valet när kunden efterfrågar förstklassig busstransport.


Din profil
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierande åldrar som alla har olika önskemål om sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge god service
Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt
Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt
Du har D-behörighet och YKB (DE är meriterande)

Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och en hög servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, är flexibel och är en god ambassadör för företaget. Det är viktigt att du har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för våra resenärers säkerhet. Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Givetvis erbjuder vi en ordentligt onboarding. Omgående start.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

VR söker bussförare till Stockholm med placering på Ekerö

Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan! I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att: • Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder • Framföra bussen på ett säkert sätt • Köra miljövänligt och mjukt • Kommunice... Visa mer
Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan!

I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att:


• Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen på ett säkert sätt
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övriga kollegor

Om Dig

För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du;


• Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D)
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi tror att du är en person som tycker om att träffa människor, ge service och som tar ansvar för ditt arbete. Du lyssnar och kommunicerar på ett trevligt sätt och bidrar till en nöjd kund hela resan. Du visar omtanke om dina kollegor.

Om tjänsten


• Arbetstiderna är varierande
• Vi har kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner.
• Du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
• Vi erbjuder friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort.
• Som ny förare på VR i Sverige får du utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.
• Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation
• Vi uppmuntrar initiativ i vardagen och din utveckling är viktig för oss.

Ansökning

Vi söker nu förare för behovsanställning och tillsvidareanställning till vår depå på Ekerö.

Vår rekrytering pågår löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan.

https://web103.reachmee.com/ext/I019/767/apply?site=17?=SE&validator=24aadd18781830831f11e0f947e882c0&job_id=975

Om du har frågor kontakta enhetschef Tobias Dahlberg på mail: tobias.dahlberg@vrsverige.com Visa mindre

VR söker bussförare till Stockholm med placering på Lunda och Ekerö

Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan! I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att: • Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder • Framföra bussen på ett säkert sätt • Köra miljövänligt och mjukt • Kommunice... Visa mer
Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan!

I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att:


• Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen på ett säkert sätt
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övriga kollegor

Om Dig

För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du;


• Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D)
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi tror att du är en person som tycker om att träffa människor, ge service och som tar ansvar för ditt arbete. Du lyssnar och kommunicerar på ett trevligt sätt och bidrar till en nöjd kund hela resan. Du visar omtanke om dina kollegor.

Om tjänsten


• Arbetstiderna är varierande
• Vi har kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner.
• Du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
• Vi erbjuder friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort.
• Som ny förare på VR i Sverige får du utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.
• Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation
• Vi uppmuntrar initiativ i vardagen och din utveckling är viktig för oss.

Ansökning

Vi söker nu förare för både behovsanställning och tillsvidareanställning till vår depå på Ekerö.

Vår rekrytering pågår löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök nedan.

Om du har frågor kontakta enhetschef Tobias Dahlberg på mail: tobias.dahlberg@vrsverige.com Visa mindre

Bussförare / Busschaufför

Apolloniosskolan är en F-9 grundskola i Älvsjö som utmanar elevens utveckling och lärande med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum. Vi finns i K-märkta lokaler i den vackra och anrika Långbroparken, ett stenkast ifrån prisbelönta Långbro värdshus. Välkommen med din ansökan till Apolloniosskolan, skolan som gör skillnad. Att arbeta som chaufför hos oss krävs att du är stresstålig, noggrann och ... Visa mer
Apolloniosskolan är en F-9 grundskola i Älvsjö som utmanar elevens utveckling och lärande med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum. Vi finns i K-märkta lokaler i den vackra och anrika Långbroparken, ett stenkast ifrån prisbelönta Långbro värdshus. Välkommen med din ansökan till Apolloniosskolan, skolan som gör skillnad.


Att arbeta som chaufför hos oss krävs att du är stresstålig, noggrann och har miljö- och säkerhetstänk när du är ute i trafiken.
Vi vill att du är lyhörd och tydlig. Du är flexibel och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid anställningen.


Du kommer att köra elever och du måste ha svenskt körkort med behörighet D och har körkortstillstånd.
Du är en ansvarfull person som sätter säkerhet i fokus. Du har förståelse för vad det innebär att arbeta i en verksamhet med höga krav på säkerheten och du har respekt för det ansvar som detta innebär.
Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kontakten med elever och deras vårdnadshavare är också mycket viktig, vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga.
Tjänsten är på del tid 50%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Visa mindre

bussförare

söker bussförare att köra vår nya linje Stockholm-Arlanda + köra beställningstrafik kan förekomma resor till andra orter och övernattning omgående anställning Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
söker bussförare att köra vår nya linje Stockholm-Arlanda + köra beställningstrafik
kan förekomma resor till andra orter och övernattning


omgående anställning
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare till Tyresö/Farsta linjen som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Arbetstider: Måndag - Fredag ca Kl 06.15 - 08.15 ca Kl 15.00 - 17.00 Du är punktlig, ansvarstagande och serviceinriktad. Fördel är om ni bor i Tyresö/Farsta områden. Anställning: Enligt överenskommelse Tillträde: 21 Augusti 2023... Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare till Tyresö/Farsta linjen som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.
Arbetstider: Måndag - Fredag
ca Kl 06.15 - 08.15
ca Kl 15.00 - 17.00
Du är punktlig, ansvarstagande och serviceinriktad.
Fördel är om ni bor i Tyresö/Farsta områden.
Anställning: Enligt överenskommelse
Tillträde: 21 Augusti 2023 Visa mindre

Erfaren turistbussförare

Vill du ha ett bussjobb med mer fokus på kvalitet i stället för stress och att jaga minuter? På Westin Buss ser vi tillsammans till att våra bussar alltid är hela, rena och därmed bekväma att köra! Arbetet hos oss innebär en omväxling i typ av uppdrag och arbetstider. Du som söker ska ha några års erfarenhet av att köra buss i beställningstrafik och vara van vid att själv kunna planera din arbetsdag och att ge kunderna den positiva upplevelse som de förtjä... Visa mer
Vill du ha ett bussjobb med mer fokus på kvalitet i stället för stress och att jaga minuter? På Westin Buss ser vi tillsammans till att våra bussar alltid är hela, rena och därmed bekväma att köra!
Arbetet hos oss innebär en omväxling i typ av uppdrag och arbetstider. Du som söker ska ha några års erfarenhet av att köra buss i beställningstrafik och vara van vid att själv kunna planera din arbetsdag och att ge kunderna den positiva upplevelse som de förtjänar.
Vårt garage ligger i Bromma, fem minuters promenad från tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda. För dig som har bil har vi inhägnad parkering för din bil under ditt arbetspass. Vi har kollektivavtal.
Vi söker dig som:
Har D-körkort och YKB för persontrafik.
Pratar och skriver flytande på svenska.
Pratar bra engelska.
Har minst två års erfarenhet av att köra buss i beställningstrafik (inte enbart linjetrafik).
Kan köra en stor buss från Stadshuset till Skansen utan att använda GPS.

Om detta stämmer på dig så skicka din ansökan till oss redan nu. Vi återkommer till dig samma dag!
Maila din ansökan till nyttjobb@westinbuss.se
För frågor kontakta Oskar Hellsten, 08-545 424 35. Visa mindre

EkmanBuss Flexibussitet söker fler ambassadörer till våra premiumbussar

EkmanBuss Flexibussitet AB har en lång och spännande historia i turistbussbranschen. Vi har över 30 års erfarenhet av att hyra ut bussar för bl.a. resor, evenemang, konferenser och expressbusstrafik. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa produkt inom busstransport. Effektivitet, trafiksäkerhet, kvalité och miljö är vår ledstjärna. Målet är att upprätthålla 100% kvalitét i varje uppdrag. Visionen är att kontinuerligt stärka vår position som det själ... Visa mer
EkmanBuss Flexibussitet AB har en lång och spännande historia i turistbussbranschen. Vi har över 30 års erfarenhet av att hyra ut bussar för bl.a. resor, evenemang, konferenser och expressbusstrafik. Vår affärsidé är att erbjuda marknadens bästa produkt inom busstransport. Effektivitet, trafiksäkerhet, kvalité och miljö är vår ledstjärna. Målet är att upprätthålla 100% kvalitét i varje uppdrag. Visionen är att kontinuerligt stärka vår position som det självklara valet när kunden efterfrågar förstklassig busstransport.


Din profil
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierande åldrar som alla har olika önskemål om sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge god service
Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt
Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt
Du har D-behörighet och YKB (DE är meriterande)

Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och en hög servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, är flexibel och är en god ambassadör för företaget. Det är viktigt att du har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för våra resenärers säkerhet. Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Givetvis erbjuder vi en ordentligt onboarding. Omgående start.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bussförare till Tomteboda behov och heltid 2023

Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare till på behov och på heltid.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. Tomteboda är en ny fin depå i Solna som kör stadstrafik i Stockholm.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur ... Visa mer
Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare till på behov och på heltid.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. Tomteboda är en ny fin depå i Solna som kör stadstrafik i Stockholm. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
• God svenska i tal och skrift
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande


* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda YKB (Yrkekompetensbevis). 


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns. 


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 

Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!


Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.se eller ring 0851902296. Visa mindre

VR söker bussförare till Stockholm med placering på Lunda och Ekerö

Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan! I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att: • Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder • Framföra bussen på ett säkert sätt • Köra miljövänligt och mjukt • Kommunice... Visa mer
Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan!

I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att:


• Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen på ett säkert sätt
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övriga kollegor

Om Dig

För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du;


• Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D)
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi tror att du är en person som tycker om att träffa människor, ge service och som tar ansvar för ditt arbete. Du lyssnar och kommunicerar på ett trevligt sätt och bidrar till en nöjd kund hela resan. Du visar omtanke om dina kollegor.

Om tjänsten


• Arbetstiderna är varierande
• Vi har kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner.
• Du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
• Vi erbjuder friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort.
• Som ny förare på VR i Sverige får du utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.
• Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation
• Vi uppmuntrar initiativ i vardagen och din utveckling är viktig för oss.

Ansökning

Vi söker nu förare för behovsanställning till våra depåer i Lunda och på Ekerö.

På Ekerö finns det även möjlighet till tillsvidareanställning.

Vår rekrytering pågår löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 19 april 2023.

Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan.

https://web103.reachmee.com/ext/I019/767/apply?site=17?=SE&validator=24aadd18781830831f11e0f947e882c0&job_id=975

Om du har frågor kontakta enhetschef Tobias Dahlberg på mail: tobias.dahlberg@vrsverige.com Visa mindre

Bussförare till Norrtälje

Vi behöver stärka upp vårt team med bussförare i Norrtälje. Är du den vi söker? Ansök nedan! Vi i Norrtälje Sedan augusti 2022 har Transdev bedrivit linjetrafik i Norrtälje och idag består förarkåren av cirka 260 förare. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm laganda. Varje dag strävar vi efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus. Om anställningen Vi erbjuder till... Visa mer
Vi behöver stärka upp vårt team med bussförare i Norrtälje. Är du den vi söker? Ansök nedan!

Vi i Norrtälje
Sedan augusti 2022 har Transdev bedrivit linjetrafik i Norrtälje och idag består förarkåren av cirka 260 förare. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm laganda. Varje dag strävar vi efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus.

Om anställningen
Vi erbjuder tillsvidareanställning och behovsanställning.
Stationeringsort: Baldersgatan 29, 761 50 NorrtäljeDitt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- Har ett giltigt D-körkort
- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)**
- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
- Behärskar svenska i tal och skrift


*Saknar du YKB? Sök ändå! Vi kan erbjuda dig utbildning.Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Magdalena Campese
Telefon: +46761187470
Mail: magdalena.campese@transdev.se

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare: Visa mindre

Erfaren turistbussförare sökes till Bromma Buss

Bromma Buss är ett mindre familjeföretag. Alla våra kunder är lika viktiga ! Du har mycket god lokalkännedom samt kunskap om Stockholm och dess trafikförutsättningar med några års erfarenhet av att köra turistbuss. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet, trygghet och komfort. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot ... Visa mer
Bromma Buss är ett mindre familjeföretag.
Alla våra kunder är lika viktiga ! Du har mycket god lokalkännedom samt kunskap om Stockholm och dess trafikförutsättningar med några års erfarenhet av att köra turistbuss.
Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet, trygghet och komfort. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot resenärerna. Du är initiativtagande, lösningsorienterad och motiveras av utmaningar. Vidare är du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt. Du är en god arbetskamrat och bidrar till att skapa en positiv och kamratlig stämning inom företaget. Du har en hög social kompetens och är påläst om ditt specifika uppdrag för att kunna ge våra resenärer bästa möjliga service. Du förstår sambandet mellan ett väl utfört jobb och företagets möjlighet till fortsatta framgångar.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, erfarenhet i branschen samt lokalkännedom. Det är viktigt att du behärskar det Svenska språket i både tal och skrift och grundläggande engelska så att du kan kommunicera med våra resenärer. Att arbeta som bussförare är ett ansvarsfullt serviceyrke. Som förare på Bromma Buss kommer du att vara företagets ansikte utåt så det är viktigt att kunna bemöta kunderna på ett positivt sätt.
Våra uppdrag är beställningstrafik och dessa sker under merparten av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider. Detta medför att du bör ha en livssituation som gör det möjligt att vara flexibel med arbetstider och kan ställa upp med kort varsel om det behövs. Uppdragen kan bestå i korta lokala transporter inom Stockholm till flerdagarsresor med övernattning på annan ort. Visa mindre

Bussförare Täby

Om tjänsten Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna. Du erbjuds en heltidstjänst (100%). Anställningsformen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader. Arbetsuppgifter - Framföra bussen i linjetrafik - Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler. - Framföra... Visa mer
Om tjänsten
Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna.

Du erbjuds en heltidstjänst (100%). Anställningsformen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader.

Arbetsuppgifter

- Framföra bussen i linjetrafik

- Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler.

- Framföra fordonet enligt trafiklagen

- Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen

- Rapportera in störningar och avvikelser till trafikledningen

- Hålla bussen hel och ren genom att rapportera fordonsfel och skador

Kvalifikationer

- Har ett giltigt D-körkort

- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)**

- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

- Behärskar svenska i tal och skrift

*Saknar du YKB? Sök ändå! Vi kan erbjuda dig utbildning.

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga. Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer. Du har kunden i fokus och vill leverera hög kvalité.

Vad vi erbjuder:

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Täby, Vallentuna, Åkersberga

Anställningsform: Provanställning/tillsvidareanställning
Startdatum: Omgående

Lön: Enligt BBA

Du är viktig för oss och därför erbjuder vi dig:

- Ett bra så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör.

- Utbildning och vidareutveckling

- Årligt friskvårdsbidrag

- Förmån hos 24seven årskort rabatterat med 1000kr

- Förmånlig sjukvårdsförsäkring

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Dock senast 2023-05-30

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Jeanette Sonnegård, Utbildningsledare
Telefon: +46761424116
Mail: jeanette.sonnegard@transdev.se

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare:Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Bussförare / Busschaufför

Apolloniosskolan är en F-9 grundskola i Älvsjö som utmanar elevens utveckling och lärande med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum. Vi finns i K-märkta lokaler i den vackra och anrika Långbroparken, ett stenkast ifrån prisbelönta Långbro värdshus. Välkommen med din ansökan till Apolloniosskolan, skolan som gör skillnad. Att arbeta som chaufför hos oss krävs att du är stresstålig, noggrann och ... Visa mer
Apolloniosskolan är en F-9 grundskola i Älvsjö som utmanar elevens utveckling och lärande med inspiration av Montessoripedagogiken. Vi sätter alltid de individuella förutsättningarna i centrum. Vi finns i K-märkta lokaler i den vackra och anrika Långbroparken, ett stenkast ifrån prisbelönta Långbro värdshus. Välkommen med din ansökan till Apolloniosskolan, skolan som gör skillnad.


Att arbeta som chaufför hos oss krävs att du är stresstålig, noggrann och har miljö- och säkerhetstänk när du är ute i trafiken.
Vi vill att du är lyhörd och tydlig. Du är flexibel och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid anställningen.


Du kommer att köra elever och du måste ha svenskt körkort med behörighet D och har körkortstillstånd.
Du är en ansvarfull person som sätter säkerhet i fokus. Du har förståelse för vad det innebär att arbeta i en verksamhet med höga krav på säkerheten och du har respekt för det ansvar som detta innebär.
Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kontakten med elever och deras vårdnadshavare är också mycket viktig, vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga.
Tjänsten är på del tid 50%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Bussförare Täby

Om tjänsten Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna. Du erbjuds en heltidstjänst (100%). Anställningsformen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader. Arbetsuppgifter - Framföra bussen i linjetrafik - Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler. - Framföra... Visa mer
Om tjänsten
Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna.

Du erbjuds en heltidstjänst (100%). Anställningsformen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader.

Arbetsuppgifter

- Framföra bussen i linjetrafik

- Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler.

- Framföra fordonet enligt trafiklagen

- Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen

- Rapportera in störningar och avvikelser till trafikledningen

- Hålla bussen hel och ren genom att rapportera fordonsfel och skador

Kvalifikationer

- Har ett giltigt D-körkort

- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)**

- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

- Behärskar svenska i tal och skrift

*Saknar du YKB? Sök ändå! Vi kan erbjuda dig utbildning.

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga. Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer. Du har kunden i fokus och vill leverera hög kvalité.

Vad vi erbjuder:

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Täby, Vallentuna, Åkersberga

Anställningsform: Provanställning/tillsvidareanställning
Startdatum: Omgående

Lön: Enligt BBA

Du är viktig för oss och därför erbjuder vi dig:

- Ett bra så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör.

- Utbildning och vidareutveckling

- Årligt friskvårdsbidrag

- Förmån hos 24seven årskort rabatterat med 1000kr

- Förmånlig sjukvårdsförsäkring

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Dock senast 2023-05-20

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Jeanette Sonnegård, Utbildningsledare
Telefon: +46761424116
Mail: jeanette.sonnegard@transdev.se

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare:Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

VR söker bussförare till Stockholm med placering på Lunda och Ekerö

Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan! I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att: • Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder • Framföra bussen på ett säkert sätt • Köra miljövänligt och mjukt • Kommunice... Visa mer
Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan!

I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att:


• Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen på ett säkert sätt
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övriga kollegor

Om Dig

För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du;


• Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D)
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi tror att du är en person som tycker om att träffa människor, ge service och som tar ansvar för ditt arbete. Du lyssnar och kommunicerar på ett trevligt sätt och bidrar till en nöjd kund hela resan. Du visar omtanke om dina kollegor.

Om tjänsten


• Arbetstiderna är varierande
• Vi har kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner.
• Du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
• Vi erbjuder friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort.
• Som ny förare på VR i Sverige får du utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.
• Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation
• Vi uppmuntrar initiativ i vardagen och din utveckling är viktig för oss.

Ansökning

Vi söker nu förare för behovsanställning till våra depåer i Lunda och på Ekerö.

På Ekerö finns det även möjlighet till tillsvidareanställning.

Vår rekrytering pågår löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 19 april 2023.

Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan.

https://web103.reachmee.com/ext/I019/767/apply?site=17?=SE&validator=24aadd18781830831f11e0f947e882c0&job_id=975

Om du har frågor kontakta enhetschef Tobias Dahlberg på mail: tobias.dahlberg@vrsverige.com Visa mindre

Bussförare Märsta

Vi behöver stärka upp vårt team med bussförare i Märsta. Är du den vi söker? Ansök nedan! Vi i Märsta Sedan 2019 har Transdev bedrivit linjetrafik i Märsta och idag består förarkåren av fler än 300 förare. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm laganda. Varje dag strävar vi efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus. Om anställningen Vi erbjuder behovsanställning. ... Visa mer
Vi behöver stärka upp vårt team med bussförare i Märsta. Är du den vi söker? Ansök nedan!

Vi i Märsta
Sedan 2019 har Transdev bedrivit linjetrafik i Märsta och idag består förarkåren av fler än 300 förare. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm laganda. Varje dag strävar vi efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus.

Om anställningen
Vi erbjuder behovsanställning.

Du förväntas arbeta heltid (100%) under juni-augusti, men du får gärna börja köra hos oss i Märsta innan dess.

Stationeringsort: Fältvägen 2, 195 60 Arlanda stad

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen


Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Dock senast 2023-05-20

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Hossein Adl Kasravi, Enhetschef, Stockholm Nord Märsta (kl 07-16)
Telefon: +4686295092
Mail: hosseinadl.kasravi@transdev.se

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare:Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

VR söker bussförare till Stockholm med placering på Lunda och Ekerö

Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan! I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att: • Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder • Framföra bussen på ett säkert sätt • Köra miljövänligt och mjukt • Kommunice... Visa mer
Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan!

I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att:


• Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen på ett säkert sätt
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övriga kollegor

Om Dig

För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du;


• Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D)
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi tror att du är en person som tycker om att träffa människor, ge service och som tar ansvar för ditt arbete. Du lyssnar och kommunicerar på ett trevligt sätt och bidrar till en nöjd kund hela resan. Du visar omtanke om dina kollegor.

Om tjänsten


• Arbetstiderna är varierande
• Vi har kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner.
• Du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
• Vi erbjuder friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort.
• Som ny förare på VR i Sverige får du utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.
• Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation
• Vi uppmuntrar initiativ i vardagen och din utveckling är viktig för oss.

Ansökning

Vi söker nu förare för behovsanställning till våra depåer i Lunda och på Ekerö.

På Ekerö finns det även möjlighet till tillsvidareanställning.

Vår rekrytering pågår löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 19 april 2023.

Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan.

https://web103.reachmee.com/ext/I019/767/apply?site=17?=SE&validator=24aadd18781830831f11e0f947e882c0&job_id=975

Om du har frågor kontakta enhetschef Tobias Dahlberg på mail: tobias.dahlberg@vrsverige.com Visa mindre

VR söker bussförare till Stockholm med placering på Lunda och Ekerö

Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan! I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att: • Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder • Framföra bussen på ett säkert sätt • Köra miljövänligt och mjukt • Kommunice... Visa mer
Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan!

I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att:


• Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen på ett säkert sätt
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övriga kollegor

Om Dig

För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du;


• Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D)
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi tror att du är en person som tycker om att träffa människor, ge service och som tar ansvar för ditt arbete. Du lyssnar och kommunicerar på ett trevligt sätt och bidrar till en nöjd kund hela resan. Du visar omtanke om dina kollegor.

Om tjänsten


• Arbetstiderna är varierande
• Vi har kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner.
• Du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
• Vi erbjuder friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort.
• Som ny förare på VR i Sverige får du utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.
• Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation
• Vi uppmuntrar initiativ i vardagen och din utveckling är viktig för oss.

Ansökning

Vi söker nu förare för behovsanställning till våra depåer i Lunda och på Ekerö.

På Ekerö finns det även möjlighet till tillsvidareanställning.

Vår rekrytering pågår löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök nedan.

Om du har frågor kontakta enhetschef Tobias Dahlberg på mail: tobias.dahlberg@vrsverige.com Visa mindre

Bussförare till Norrtälje

Vi behöver stärka upp vårt team med bussförare i Norrtälje. Är du den vi söker? Ansök nedan! Vi i Norrtälje Sedan augusti 2022 har Transdev bedrivit linjetrafik i Norrtälje och idag består förarkåren av cirka 260 förare. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm laganda. Varje dag strävar vi efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus. Om anställningen Vi erbjuder till... Visa mer
Vi behöver stärka upp vårt team med bussförare i Norrtälje. Är du den vi söker? Ansök nedan!

Vi i Norrtälje
Sedan augusti 2022 har Transdev bedrivit linjetrafik i Norrtälje och idag består förarkåren av cirka 260 förare. Som bussförare på vår depå, kommer du att arbeta bland kollegor med en stor familjär sammanhållning och varm laganda. Varje dag strävar vi efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus.

Om anställningen
Vi erbjuder tillsvidareanställning och behovsanställning.
Stationeringsort: Baldersgatan 29, 761 50 NorrtäljeDitt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- Har ett giltigt D-körkort
- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)**
- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
- Behärskar svenska i tal och skrift


*Saknar du YKB? Sök ändå! Vi kan erbjuda dig utbildning.Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Magdalena Campese
Telefon: +46761187470
Mail: magdalena.campese@transdev.se

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare: Visa mindre

Bussförare Täby

Om tjänsten Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna. Du erbjuds en heltidstjänst (100%). Anställningsformen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader. Arbetsuppgifter - Framföra bussen i linjetrafik - Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler. - Framföra... Visa mer
Om tjänsten
Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna.

Du erbjuds en heltidstjänst (100%). Anställningsformen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader.

Arbetsuppgifter

- Framföra bussen i linjetrafik

- Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler.

- Framföra fordonet enligt trafiklagen

- Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen

- Rapportera in störningar och avvikelser till trafikledningen

- Hålla bussen hel och ren genom att rapportera fordonsfel och skador

Kvalifikationer

- Har ett giltigt D-körkort

- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)**

- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

- Behärskar svenska i tal och skrift

*Saknar du YKB? Sök ändå! Vi kan erbjuda dig utbildning.

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga. Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer. Du har kunden i fokus och vill leverera hög kvalité.

Vad vi erbjuder:

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Täby, Vallentuna, Åkersberga

Anställningsform: Provanställning/tillsvidareanställning
Startdatum: Omgående

Lön: Enligt BBA

Du är viktig för oss och därför erbjuder vi dig:

- Ett bra så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör.

- Utbildning och vidareutveckling

- Årligt friskvårdsbidrag

- Förmån hos 24seven årskort rabatterat med 1000kr

- Förmånlig sjukvårdsförsäkring

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Dock senast 2023-04-31

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Jeanette Sonnegård, Utbildningsledare
Telefon: +46761424116
Mail: jeanette.sonnegard@transdev.se

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare:Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Bussförare till Frihamnen heltid och sommar 2023

Till Keolis bussdepå Frihamnen i Stockholm söker vi bussförare påheltid och behov till våren och sommaren. Som förare på Frihamnen får du ett roligt och omväxlande jobb där du kommer köra i en vacker lantlig och lugn miljö ute på ön Lidingö blandat med körning inne i City. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör ko... Visa mer
Till Keolis bussdepå Frihamnen i Stockholm söker vi bussförare påheltid och behov till våren och sommaren. Som förare på Frihamnen får du ett roligt och omväxlande jobb där du kommer köra i en vacker lantlig och lugn miljö ute på ön Lidingö blandat med körning inne i City. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
God svenska i tal och skrift
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande
* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda YKB (Yrkekompetensbevis). 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns. 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.seeller ring 0851902296. Visa mindre

Bussförare till Tomteboda vår och sommar 2023

Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare till våren och sommaren.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag t... Visa mer
Till Keolis bussdepå Tomteboda i Stockholm City söker vi bussförare till våren och sommaren.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
God svenska i tal och skrift
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande
* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda YKB (Yrkekompetensbevis). 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns. 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.seeller ring 0851902296. Visa mindre

Bussförare

Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana. Vi söker en bussförare till Tyresö/Farsta linjen som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag. Arbetstider: Måndag - Fredag ca Kl 06.15 - 08.15 ca Kl 15.00 - 17.00 Du är punktlig, ansvarstagande och serviceinriktad. Fördel är om ni bor i Tyresö/Farsta områden. Anställning: Enligt överenskommelse Visa mer
Alla Nationers Fria Skola är en liten friskola belägen i ett naturskönt område nära Vårbergs tunnelbana.
Vi söker en bussförare till Tyresö/Farsta linjen som har D körkort, kan jobba på morgonen och eftermiddag 4 timmar per dag.
Arbetstider: Måndag - Fredag
ca Kl 06.15 - 08.15
ca Kl 15.00 - 17.00
Du är punktlig, ansvarstagande och serviceinriktad.
Fördel är om ni bor i Tyresö/Farsta områden.
Anställning: Enligt överenskommelse Visa mindre

Bussförare till Fredriksdal heltid och sommar 2023

Till Keolis bussdepå Fredriksdal i Stockholm City söker vi bussförare på heltid och till sommaren.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bi... Visa mer
Till Keolis bussdepå Fredriksdal i Stockholm City söker vi bussförare på heltid och till sommaren.  Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent. 
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
God svenska i tal och skrift
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande
* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda YKB (Yrkekompetensbevis). 
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Möjlighet att få hjälp med fortsättnings YKB finns. 
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor, mejla rekryterare birgitta.martensson@keolis.seeller ring 0851902296. Visa mindre

Sommarförare i Gubbängen

Till Keolis bussdepåer i Gubbängen söker vi bussförare på både heltid, deltid och på behov inför sommaren. Du kommer båda att köra vår vanliga linjetrafik och bussersättning (för tunnelbanan som är under underhåll 26 juni - 19 augusti) mellan Hökarängen och Farsta Strand. Dessa tjänster kommer att utgå från Gubbängen bussdepå.    Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom... Visa mer
Till Keolis bussdepåer i Gubbängen söker vi bussförare på både heltid, deltid och på behov inför sommaren.


Du kommer båda att köra vår vanliga linjetrafik och bussersättning (för tunnelbanan som är under underhåll 26 juni - 19 augusti) mellan Hökarängen och Farsta Strand. Dessa tjänster kommer att utgå från Gubbängen bussdepå.


 


 Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 


På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.


Om tjänsten  


Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.


Det här behöver du ha • D-körkort 
• Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB *
• God svenska i tal och skrift. 
• Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 


* Då vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats är vi, i utvalda fall, beredda att erbjuda fortsättnings-YKB. Detta gäller till exempel om du som söker tog ditt busskörkort innan 2008h


Det här får du av oss 


Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.


Så här söker du 


Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 

Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!


Om du har frågor, mejla rekryterare lars.westerlund@keolis.se Visa mindre

VR söker bussförare till Stockholm med placering på Lunda och Ekerö

Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan! I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att: • Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder • Framföra bussen på ett säkert sätt • Köra miljövänligt och mjukt • Kommunice... Visa mer
Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan!

I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att:


• Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder
• Framföra bussen på ett säkert sätt
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övriga kollegor

Om Dig

För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du;


• Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D)
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi tror att du är en person som tycker om att träffa människor, ge service och som tar ansvar för ditt arbete. Du lyssnar och kommunicerar på ett trevligt sätt och bidrar till en nöjd kund hela resan. Du visar omtanke om dina kollegor.

Om tjänsten


• Arbetstiderna är varierande
• Vi har kollektivavtal och tillämpar kollektivavtalade löner.
• Du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
• Vi erbjuder friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort.
• Som ny förare på VR i Sverige får du utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra.
• Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation
• Vi uppmuntrar initiativ i vardagen och din utveckling är viktig för oss.

Ansökning

Vi söker nu förare för behovsanställning till våra depåer i Lunda och på Ekerö.

På Ekerö finns det även möjlighet till tillsvidareanställning.

Vår rekrytering pågår löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 19 april 2023.

Du söker tjänsten genom att klicka på Länken nedan.

VR Sverige AB | VR söker bussförare till Stockholm med placering på Lunda och Ekerö (reachmee.com)

Om du har frågor kontakta enhetschef Tobias Dahlberg på mail: tobias.dahlberg@vrsverige.com Visa mindre

Bussförare Täby

Om tjänsten Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna. Du erbjuds en heltidstjänst (100%). Anställningsformen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader. Arbetsuppgifter - Framföra bussen i linjetrafik - Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler. - Framföra... Visa mer
Om tjänsten
Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna.

Du erbjuds en heltidstjänst (100%). Anställningsformen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader.

Arbetsuppgifter

- Framföra bussen i linjetrafik

- Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler.

- Framföra fordonet enligt trafiklagen

- Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen

- Rapportera in störningar och avvikelser till trafikledningen

- Hålla bussen hel och ren genom att rapportera fordonsfel och skador

Kvalifikationer

- Har ett giltigt D-körkort

- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)**

- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

- Behärskar svenska i tal och skrift

*Saknar du YKB? Sök ändå! Vi kan erbjuda dig utbildning.

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga. Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer. Du har kunden i fokus och vill leverera hög kvalité.

Vad vi erbjuder:

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Täby, Vallentuna, Åkersberga

Anställningsform: Provanställning/tillsvidareanställning
Startdatum: Omgående

Lön: Enligt BBA

Du är viktig för oss och därför erbjuder vi dig:

- Ett bra så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör.

- Utbildning och vidareutveckling

- Årligt friskvårdsbidrag

- Förmån hos 24seven årskort rabatterat med 1000kr

- Förmånlig sjukvårdsförsäkring

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Dock senast 2023-04-31

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Jeanette Sonnegård, Utbildningsledare
Telefon: +46761424116
Mail: jeanette.sonnegard@transdev.se

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare:Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Bussförare sommarjobb Täby

Transdev söker bussförare till sommaren 2023 i Norrort! Vi behöver till sommaren förstärka vårt team av bussförare & hoppas du är en av dem! Vi söker dig som vill arbeta heltid (100%) hos oss under perioden 10 maj - 31 augusti. Som bussförare hos oss kommer du köra linjetrafik i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) där vi varje dag strävar efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus. Då det är viktigt för oss att våra förare känner ... Visa mer
Transdev söker bussförare till sommaren 2023 i Norrort!

Vi behöver till sommaren förstärka vårt team av bussförare & hoppas du är en av dem!
Vi söker dig som vill arbeta heltid (100%) hos oss under perioden 10 maj - 31 augusti.
Som bussförare hos oss kommer du köra linjetrafik i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) där vi varje dag strävar efter att skapa en attraktiv kollektivtrafik med kunden i fokus.

Då det är viktigt för oss att våra förare känner sig trygga i sin nya anställning, erbjuder vi på Transdev våra sommarförare en gedigen introduktions- och linjeutbildning på 3 veckor. Utbildningen sker mellan 10 maj - 31 maj.

Om anställningen

Anställningsform: Särskild visstidsanställning
Start: 10 maj - 31 augusti
Omfattning: Heltid (100%)
Placeringsort: Täby, Vallentuna, Åkersberga
Lön: Enligt BBA

Övriga förmåner:
25% rabatt på årskort hos Nordic Wellness
1000kr rabatt på årskort hos Fitness24seven

Vill du ha en tillsvidareanställning finns även den möjligheten. Ansök då via denna annons istället: https://jobb.transdev.se/jobs/2526069-bussforare-taby

Arbetsuppgifter

- Framföra bussen i linjetrafik

- Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler.

- Framföra fordonet enligt trafiklagen

- Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen

- Rapportera in störningar och avvikelser till trafikledningen

- Hålla bussen hel och ren genom att rapportera fordonsfel och skador

Kvalifikationer

- Har ett giltigt D-körkort

- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)

- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

- Behärskar svenska i tal och skrift

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga. Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer. Du har kunden i fokus och vill leverera hög kvalité.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Dock senast 2023-05-01

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Jeanette Sonnegård, Utbildningsansvarig, Stockholm Nord
Telefon: +46 (0)761424116
Mail: jeanette.sonnegard@transdev.se

Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Bussförare Täby

Om tjänsten Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna. Du erbjuds en heltidstjänst (100%). Anställningsformen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader. Arbetsuppgifter - Framföra bussen i linjetrafik - Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler. - Framföra... Visa mer
Om tjänsten
Transdev i Norrort (Täby, Åkersberga, Vallentuna) söker flera bussförare att anställa. Som bussförare i Norrort utgår du främst från vår depå i Täby men även Åkersberga och Vallentuna.

Du erbjuds en heltidstjänst (100%). Anställningsformen är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader.

Arbetsuppgifter

- Framföra bussen i linjetrafik

- Se till att säkerheten på bussen efterlevs enligt rutiner, lagar och regler.

- Framföra fordonet enligt trafiklagen

- Hälsa och välkomna passagerare ombord på bussen

- Rapportera in störningar och avvikelser till trafikledningen

- Hålla bussen hel och ren genom att rapportera fordonsfel och skador

Kvalifikationer

- Har ett giltigt D-körkort

- Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)**

- Har ett förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

- Behärskar svenska i tal och skrift

*Saknar du YKB? Sök ändå! Vi kan erbjuda dig utbildning.

Viktigt för rollen som bussförare är också din körförmåga. Du är en duktig förare som för fram fordonet på ett tryggt och säkert sätt med miljötänk i grunden. Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressiga trafik- och kundsituationer. Du har kunden i fokus och vill leverera hög kvalité.

Vad vi erbjuder:

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Täby, Vallentuna, Åkersberga

Anställningsform: Provanställning/tillsvidareanställning
Startdatum: Omgående

Lön: Enligt BBA

Du är viktig för oss och därför erbjuder vi dig:

- Ett bra så bra schema som möjligt, utifrån den trafik vi kör.

- Utbildning och vidareutveckling

- Årligt friskvårdsbidrag

- Förmån hos 24seven årskort rabatterat med 1000kr

- Förmånlig sjukvårdsförsäkring

Vi strävar efter en bred spridning i ålder, bakgrunder och jämn könsfördelning. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Dock senast 2023-04-31

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:
Jeanette Sonnegård, Utbildningsledare
Telefon: +46761424116
Mail: jeanette.sonnegard@transdev.se

Se gärna denna video med sju anledningar till att bli bussförare:Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev Group. Visa mindre

Bussförare för roliga uppdrag

Vill du ha ett bussjobb med mer fokus på kvalitet i stället för stress och att jaga minuter? På Westin Buss ser vi tillsammans till att våra bussar alltid är hela, rena och därmed bekväma att köra! I samband med att Sverige är ordförande i Europeiska unionens råd har vi mer körningar än vanligt. Vi behöver fler serviceinriktade förare som kan köra våra kunder. Vårt garage ligger i Bromma, fem minuters promenad från tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda. För ... Visa mer
Vill du ha ett bussjobb med mer fokus på kvalitet i stället för stress och att jaga minuter? På Westin Buss ser vi tillsammans till att våra bussar alltid är hela, rena och därmed bekväma att köra!
I samband med att Sverige är ordförande i Europeiska unionens råd har vi mer körningar än vanligt. Vi behöver fler serviceinriktade förare som kan köra våra kunder.
Vårt garage ligger i Bromma, fem minuters promenad från tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda. För dig som har bil har vi inhägnad parkering för din bil under ditt arbetspass. Vi har kollektivavtal.
Vi söker dig som:
Har D-körkort och YKB för persontrafik.
Pratar och skriver flytande på svenska.
Pratar bra engelska.
Har erfarenhet av att köra buss i beställningstrafik och/eller i linjetrafik.
Ser att en bussresa är så mycket mer än bara en transport.

Om detta stämmer på dig så skicka din ansökan till oss redan nu. Vi återkommer till dig samma dag! Visa mindre

Busschaufför / Visby

Hej! Vi söker tre Busschaufför som vill köra våra Hop on Hop Off bussar på Gotland. Vi erbjuder säsongsanställning, där vi har en 80% tjänst och två timlön / visstidstjänster från den 15 april till den 15 september. Erbjudandet om tjänsterna är endast aktuellt för dig som har eller kan skaffa eget boende på Gotland. Om du är intresserad och har erfarenhet av busskörning, samt tycker om att arbeta med turister och att ge god kundservice, så är du varmt väl... Visa mer
Hej!
Vi söker tre Busschaufför som vill köra våra Hop on Hop Off bussar på Gotland.
Vi erbjuder säsongsanställning, där vi har en 80% tjänst och två timlön / visstidstjänster från den 15 april till den 15 september.
Erbjudandet om tjänsterna är endast aktuellt för dig som har eller kan skaffa eget boende på Gotland.
Om du är intresserad och har erfarenhet av busskörning, samt tycker om att arbeta med turister och att ge god kundservice, så är du varmt välkommen att kontakta oss.
Vi erbjuder lön med kollektivavtal, samt tillägg på 100kr/dag för användning av biljettmaskin.
Du som söker tjänsten måste självklart ha giltiga dokument:
EU Körkort / D - kategori
EU YKB -kort / D -kategori
EU Tachograph drivers card
Svenskt Personnumer eller Samordningsnummer.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre