Lediga jobb som Transport i Stockholm

Se lediga jobb som Transport i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Taxiförare Uber, Bolt, Taxijakt

Nytt
Nordic Baltic Taxi nu söker Taxichaufför heltid i Stockholm för Uber, Bolt och Taxijakt. Krav: B körkort samt Taxiförarlegitimation. ( ingen erfarenhet krävs). Jobb möjlighet både dagtid & kvällstid. Ring gärna för mer information och ansökan, Mob: 0764210110 (Octavian). Visa mer
Nordic Baltic Taxi nu söker Taxichaufför heltid i Stockholm för Uber, Bolt och Taxijakt. Krav: B körkort samt Taxiförarlegitimation. ( ingen erfarenhet krävs). Jobb möjlighet både dagtid & kvällstid. Ring gärna för mer information och ansökan, Mob: 0764210110 (Octavian). Visa mindre

Vi söker en chaufför för flytt som även kan bärhjälp.

Ansök    Feb 5    Eliz AB    Bohags- och flyttbilsförare
Nytt
Hej! Vi på Eliz Ab växer för varje dag och behöver därför anställa nya medarbetare till företaget, i dagsläget är vi i behov av en flyttbilsförare. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med bärhjälp av bohag in och ut från bilen. Du ska även köra bilen från A till B. Tjänsten är på deltid men efter 3-6 månader går det att få en tillsvidareanställning. Vänliga hälsningar Eliz Ab Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättni... Visa mer
Hej!
Vi på Eliz Ab växer för varje dag och behöver därför anställa nya medarbetare till företaget, i dagsläget är vi i behov av en flyttbilsförare.
Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med bärhjälp av bohag in och ut från bilen. Du ska även köra bilen från A till B.
Tjänsten är på deltid men efter 3-6 månader går det att få en tillsvidareanställning.
Vänliga hälsningar
Eliz Ab
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Expressarbetare till Pipers AB

Ansök    Feb 4    PIPERS AB    Flyttkarl/Stadsbud
Nytt
Om tjänsten Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka dagar/tider som passar just dig. Vi utför transporter, flyttar samt monteringar. Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och vårt arbetsredskap är lätta lastbilar. Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt privatpersoner, men även företag och organisationer. Vi ser gärna at... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för
expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka
dagar/tider som passar just dig.
Vi utför transporter, flyttar samt monteringar.
Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och
vårt arbetsredskap är lätta lastbilar.
Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i
hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt
privatpersoner, men även företag och organisationer.
Vi ser gärna att du är i fysiskt god kondition samt att du
är social och serviceinriktad. Ett stort plus är om du har B-körkort. Visa mindre

CE-Chaufför Stockholm Extrajobb!

Ditt nya jobb Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhetsanläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Denna körning utgår från norra Stockholm/Veddesta. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution från Stockholm till Örebro med några upphämtningar på vägen. Du kommer även att lasta och lossa bil och släp med truck. Lossning sker på enkla ställe... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhetsanläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Denna körning utgår från norra Stockholm/Veddesta.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution från Stockholm till Örebro med några upphämtningar på vägen. Du kommer även att lasta och lossa bil och släp med truck. Lossning sker på enkla ställen, och bilarna utgår från norra Stockholm. Du kommer även att rangera släp och hantera ställbara skåp (skåpa).

Heltid: fast schema/4 veckor.

söndag kl. 18:00-04:00 måndag-onsdag kl. 16:00-02:30

Företaget har kollektivavtal, och är välkänt i branschen.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Har du även erfarenhet av att ha kört: Trailer, Dolly, Flyttbart skåp, Dubbelplan så är det meriterande.

CE-körkort, YKB och förarkort är ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

CE-Chaufförer Stockholm

Ansök    Feb 3    WeStaff Sweden AB    Fjärrbilsförare
Ditt nya jobb Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhets anläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Dessa körningar startar från norra Stockholm. Ta chansen att starta en ny karriär! Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-ekipage med olika spetsbyten. Lastning, hämtning och distribution av paket och pall, från A till B. Heltid 40 h/veckan även de... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhets anläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Dessa körningar startar från norra Stockholm.

Ta chansen att starta en ny karriär!

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-ekipage med olika spetsbyten.

Lastning, hämtning och distribution av paket och pall, från A till B.

Heltid 40 h/veckan även deltid
Dag/kväll/natt måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med spetsbyten alt. olika långkörningar tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Du har självklart ett giltigt körkort med behörighet CE, samt enlig nedan:

- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar
- Erfarenhet av Link, Trailer och växelflak

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufförer till Arlanda-Stockholm

Är du ute efter ett nytt spännande jobb? WeStaff Sweden söker C-chaufförer! nu har vi ett omgående behov av att anställa till vår kund vid Arlanda Flygplats i norra Stockholm. Vi söker personer som är vana att vara självgående, du har servicekänsla och levererar med noggrannhet. Passar detta in på dina tidigare erfarenheter? Då har vi jobbet för dig! Detta uppdrag startar med utbildning i maj 2023, och innebär att man ska kunna arbeta hela sommarperiod... Visa mer
Är du ute efter ett nytt spännande jobb?

WeStaff Sweden söker C-chaufförer! nu har vi ett omgående behov av att anställa till vår kund vid Arlanda Flygplats i norra Stockholm.

Vi söker personer som är vana att vara självgående, du har servicekänsla och levererar med noggrannhet. Passar detta in på dina tidigare erfarenheter?

Då har vi jobbet för dig!

Detta uppdrag startar med utbildning i maj 2023, och innebär att man ska kunna arbeta hela sommarperioden (juni, juli, augusti). Det finns mycket goda möjligheter att fortsätta uppdraget vidare framåt hösten.

Uppdragsgivaren:
Vår uppdragsgivare är specialister på cateringlogistik och har verksamhet i flera länder. Dem är en av de världsledande aktörerna inom cateringlogistik och den enda aktören som är verksam inom alla sektorer av catering. Deras engagerade och begåvade medarbetare gör vad som krävs för att erbjuda konsumenterna balanserade och välsmakande måltider samtidigt som de noggrant respekterar hygien- och livsmedelssäkerhetsstandarder.

Arbetsuppgifter:
Som chaufför kommer du att ansvara för att måltider anländer till flygplanen på ett säkert sätt. Det är ett varierande arbete och du kommer bland annat att:

Lasta & lossa mat och utrustning på lastbilar.
Kontrollera att rätt mängd vagnar & skåp levereras till flygplanen innan avgång.
Frakta mat och utrustning med hjälp av en highloader in till planen.
Installera skyddsanordningar för att förhindra skador på föremålen som transporteras.
Hjälpa till med upplärningen av nya kollegor.

Arbetstiderna är förlagda under hela dygnet även under helg, och du behöver vara öppen för både dag och kväll (schemalagda pass). Det är ett fysiskt och fartfyllt jobb där arbetsmiljön är varierande utomhus och inomhus och det är viktigt att du trivs med det. Vid lastning på flygplanen förekommer det arbete på hög höjd, och du bör vara bekväm med det.

Arlanda är en säkerhetsklassad arbetsplats. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess flertalet olika bakgrundskontroller inför anställning.

Bakgrundskontroll 5 år tillbaka i tiden. Luckor på mer än 29 dagar kräver intyg.
Utdrag ur brotts- och belastningsregistret
Muntlig säkerhetsprövning vid intervjutillfället som också skickas vidare till SÄPO.

Din bakgrund:
För den här rollen söker vi dig som är punktlig och kvalitetsmedveten, det är väldigt viktigt att rätt material levereras i rätt tid och med rätt kvalitet. Du är en säkerhetsmedveten person som förstår vikten av att arbeta på ett flexibelt och noggrant sätt. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot flygindustrin, men det är inget krav.

Vi söker dig som:
Har C-körkort.
Har giltigt YKB.
Behärskar svenska & engelska obehindrat i både tal och skrift.
Har en god fysik, då det förekommer tunga lyft.
Kan jobba varierande arbetstider dag, kväll & helg.
Har god förmåga att hantera teknisk utrustning.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

CE-Chaufförer Distribution Jordbro start omgående (3 jobb)

Ditt nya jobb Vi söker nu distributions chaufförer CE till vår kund i Jordbro. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution runt Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp.... Visa mer
Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions chaufförer CE till vår kund i Jordbro. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution runt Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar samt spetsbyten förekommer också.

- Utkörning av livsmedel åt främst restauranger, skolor, butiker och äldreboenden.
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort, YKB och Förarkort är ett krav.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufför Återvinning

Ditt nya jobb Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med... Visa mer
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufför Återvinning Stockholm/Nacka

Ditt nya jobb Till vår kunds verksamhet i Stockholm/Nacka, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren. Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemalägga... Visa mer
Ditt nya jobb
Till vår kunds verksamhet i Stockholm/Nacka, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
I arbetet kommer du tillsammans med en kollega att köra en bak-lastande lastbil för tömning av kärl hos våra olika kunder i Nackaområdet. Våra miljöarbetare kör enligt en planerad rutt och bör ha bra lokalsinne och hitta runt om i Stockholm och då även i Nacka. Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Du som person:
Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och förstår vikten av nöjda kunder.


- CE-körkort

- YKB

- Förarkort

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

CE-Chaufför till Stockholm

Ditt nya jobb Detta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker på enkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm. Heltid 40 h/veckan Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma. Företaget har kollektivavtal. Din... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker på enkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

CE-körkort, YKB och förarkort är ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

CE-Chaufförer Stockholm (10 lediga jobb)

Ditt nya jobb Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhetsanläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck. Lossning sker på enkla ställen, och bilarna utgår från södra, norra, västra Stockholm. Helt... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhetsanläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck. Lossning sker på enkla ställen, och bilarna utgår från södra, norra, västra Stockholm.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

CE-körkort, YKB och förarkort är ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Distributionschaufförer C-kort

Ditt nya jobb Detta är ett chaufförsuppdrag med bra betalt till vår kund i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är distributionskörning inom Stockholmsområdet. Arbetet består av lastning, lossning och distribution av diverse last såsom pall/bur/back. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo. Heltid 40 h/veckan Dagtid måndag-fredag, finns möjlighet till helg arbete också om önskas. Företaget har kollektivavtal. Din ba... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är ett chaufförsuppdrag med bra betalt till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är distributionskörning inom Stockholmsområdet.
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av diverse last såsom pall/bur/back. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, finns möjlighet till helg arbete också om önskas.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort samt YKB är ett krav, ADR är meriterande.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufförer 15 stycken sökes!

Ditt nya jobb Vi söker nu 15 chaufförer till vår kund i Norra Stockholm. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en mkt bra chaufförs lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution inom Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil. Heltid 40 h... Visa mer
Ditt nya jobb
Vi söker nu 15 chaufförer till vår kund i Norra Stockholm. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en mkt bra chaufförs lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution inom Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort, YKB och förarkort är ett krav.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufförer Återvinning till norra Stockholm!

Ditt nya jobb Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren. Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemalägg... Visa mer
Ditt nya jobb

Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du tillsammans med en kollega att köra en bak-lastande lastbil för tömning av kärl hos våra olika kunder i Stockholmsområdet. Våra miljöarbetare kör enligt en planerad rutt och bör ha bra lokalsinne och hitta runt om norra Stockholm.

Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och förstår vikten av nöjda kunder.

- CE-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Lastbilschaufförer - Distribution - Västberga - Heltid

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportf... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lastbilschaufförer - Distribution - Västberga - Heltid

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportf... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lastbilschaufförer - Distribution - Västberga - Heltid

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportf... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lagerarbetare sökes

Ansök    Feb 3    Far East Food AB    Lagerarbetare
Just nu söker vi dig som vill arbeta deltid alternativt heltid som lagerarbetare hos Far East Food AB i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta plockning och packning av varor, sortering av produkter samt hantering av diverse maskiner. Vi eftersöker en medarbetare som är stresstålig och har god samarbetsförmåga. Vidare är det av stor vikt att du är noggrann och initiativtagande. Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill arbeta deltid alternativt heltid som lagerarbetare hos Far East Food AB i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta plockning och packning av varor, sortering av produkter samt hantering av diverse maskiner.
Vi eftersöker en medarbetare som är stresstålig och har god samarbetsförmåga. Vidare är det av stor vikt att du är noggrann och initiativtagande.
Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande Visa mindre

CE-chaufför , Stockholm

Transportbranschen är i förändring och Berglund Transport är nu med i satsningen på elektriska transporter. Tillsammans med kunder och partners har vi kommit igång med att köra ett antal elektriska lastbilar. Åkeriet är i en växande fas och behöver utöka personalstyrkan - därför söker vi dig som vill vara med på vår resa! Dina arbetsuppgifter Som medarbetare på Berglund Transport kommer du vara del av ett härligt team som tillsammans arbetar med utveckling... Visa mer
Transportbranschen är i förändring och Berglund Transport är nu med i satsningen på elektriska transporter. Tillsammans med kunder och partners har vi kommit igång med att köra ett antal elektriska lastbilar. Åkeriet är i en växande fas och behöver utöka personalstyrkan - därför söker vi dig som vill vara med på vår resa!
Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på Berglund Transport kommer du vara del av ett härligt team som tillsammans arbetar med utvecklingen av hållbara transporter. Du kommer att få köra en elektriska lastbil och kunna påverka teknikskiftet baserat på dina och våra lärdomar. Som chaufför förväntas du skapa ett nära samarbete med våra kunder och partners.


Din profil
I din roll kommer du ansvara för åkeriets fordon och kundernas gods vilket kräver respekt, noggrannhet och ansvarstagande och vi har stor tillit till våra medarbetare. Som person är du samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående. Det är en fördel om du är intresserad av ny teknik samt att vara en del av elektrifieringen av transportbranschen.
För denna körning varvar du arbetsdagar och arbetstider med en annan chaufför.
Vecka 1 så arbetar du:
Måndagar till Onsdagar mellan KL 04:30-18:00
Vecka 2 så arbetar du:
Onsdagar till Lördagar. På Onsdagen arbetar du mellan KL 07:30-14:30, Tors-Fre KL 04:30-18:00 och på Lördagen KL 08:30-14:30.
Du ska inneha:
· CE-behörighet
· Yrkeskompetensbevis (YKB)
· Digitalt förarkort
· Behärska svenska och engelska Visa mindre

Orderplockare

Arbetsbeskrivning Trivs du i en praktisk roll och är tillgänglig för jobb per omgående? Då har vi tjänsten för dig! Din roll utgår från vårt centrallager. Dina arbetsuppgifter består av att ta emot plockorder från Ordermottagningen. Du kommer även att packa order och säkerställa att dessa är färdigställda inför bokad transport. Du arbetar främst praktiskt men det förekommer även lättare administration. Din Profil Vi söker dig som är redo för att axla e... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Trivs du i en praktisk roll och är tillgänglig för jobb per omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Din roll utgår från vårt centrallager. Dina arbetsuppgifter består av att ta emot plockorder från Ordermottagningen. Du kommer även att packa order och säkerställa att dessa är färdigställda inför bokad transport. Du arbetar främst praktiskt men det förekommer även lättare administration.


Din Profil
Vi söker dig som är redo för att axla en ny utmaning i arbetslivet per omgående. Du trivs i en praktisk roll och har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare har du en fallenhet för system och har genom det utvecklat en god systemförståelse. Som person är du flexibel, hjälpsam och noggrann.

Om företaget
Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid Visa mindre

Expressarbetare till Pipers AB

Ansök    Feb 3    PIPERS AB    Flyttkarl/Stadsbud
Om tjänsten Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka dagar/tider som passar just dig. Vi utför transporter, flyttar samt monteringar. Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och vårt arbetsredskap är lätta lastbilar. Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt privatpersoner, men även företag och organisationer. Vi ser gärna at... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för
expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka
dagar/tider som passar just dig.
Vi utför transporter, flyttar samt monteringar.
Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och
vårt arbetsredskap är lätta lastbilar.
Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i
hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt
privatpersoner, men även företag och organisationer.
Vi ser gärna att du är i fysiskt god kondition samt att du
är social och serviceinriktad. Ett stort plus är om du har B-körkort. Visa mindre

Lagermedarbetare till Upplands väsby

Ansök    Feb 3    Starfinder AB    Lagerarbetare
Till vårens däcksäsong söker vi dig som vill arbeta på däcklagret hos Volvo Car i Upplands Väsby. Arbetsuppgifter Vi söker dig som tidigare har arbetat på lager och förstår vikten av att vara noggrann och ordningssam. Arbetet innefattar att hämta och plocka ner rätt uppsättning däck till däckmekanikerna, tvätta däck och sortera in rätt däck på rätt plats. Att inventera och märka upp däck kommer också ingå i arbetsuppgifterna. I din roll som lagermedarbeta... Visa mer
Till vårens däcksäsong söker vi dig som vill arbeta på däcklagret hos Volvo Car i Upplands Väsby.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som tidigare har arbetat på lager och förstår vikten av att vara noggrann och ordningssam. Arbetet innefattar att hämta och plocka ner rätt uppsättning däck till däckmekanikerna, tvätta däck och sortera in rätt däck på rätt plats. Att inventera och märka upp däck kommer också ingå i arbetsuppgifterna. I din roll som lagermedarbetare förekommer det tunga lyft och kräver god fysisk form.

Din profil
- Gärna erfarenhet ifrån däcksäsong eller annat arbete på lager.
- God uthållighet, samarbetsförmåga och en hög känsla för service.
- God fysik och är inte rädd att hugga i där det behövs.
- Du behärskar svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid din personlighet och att du är en lagspelare som vill vara del av ett härligt sammansvetsat team. Noggrannhet och struktur är egenskaper som också efterfrågas. Arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag- fredag.

Ansökan och tillträde
Detta är en tjänst på heltid, med start i vår. Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i ditt arbete.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Linnea Stuxberg, 076-009 65 02 samt Nils Af Petersens, 076-009 77 46. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan! Visa mindre

LAGERBITRÄDE

Ansök    Feb 3    OVERSEAS 789 AB    Arbetsledare, lager
OVERSEAS 789 AB söker för uthyrning till kund dig som vill arbeta som lagerarbetare. Arbetsuppgifterna för uppdraget kommer främst innefatta orderplockning och packning av varor. Vi tror att du som söker är noggrann, lyhörd, flexibel och ha lätt för att ta instruktioner. Vi tar emot ansökningar per e-post som se direkt från vår hemsida http://www.overseasab.com. Vi arbetar i detta fall med löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan! (To responsible for... Visa mer
OVERSEAS 789 AB söker för uthyrning till kund dig som vill arbeta som lagerarbetare. Arbetsuppgifterna för uppdraget kommer främst innefatta orderplockning och packning av varor. Vi tror att du som söker är noggrann, lyhörd, flexibel och ha lätt för att ta instruktioner. Vi tar emot ansökningar per e-post som se direkt från vår hemsida http://www.overseasab.com. Vi arbetar i detta fall med löpande rekrytering. Välkommen med din ansökan!
(To responsible for Packing and unpacking goods, Loading and unload them when ordered. Keeping stock card and reports. The person need to be able to follow order and instructions given, with sufficient judgment to carry out the assignment.)
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lagermedarbetare till Kungsängen

Ansök    Feb 3    Starfinder AB    Lagerarbetare
Till vårens däcksäsong söker vi dig som vill arbeta på däcklagret hos Volvo Car i Kungsängen. Arbetsuppgifter Vi söker dig som tidigare har arbetat på lager och förstår vikten av att vara noggrann och ordningssam. Arbetet innefattar att hämta och plocka ner rätt uppsättning däck till däckmekanikerna, tvätta däck och sortera in rätt däck på rätt plats. Att inventera och märka upp däck kommer också ingå i arbetsuppgifterna. I din roll som lagermedarbetare f... Visa mer
Till vårens däcksäsong söker vi dig som vill arbeta på däcklagret hos Volvo Car i Kungsängen.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som tidigare har arbetat på lager och förstår vikten av att vara noggrann och ordningssam. Arbetet innefattar att hämta och plocka ner rätt uppsättning däck till däckmekanikerna, tvätta däck och sortera in rätt däck på rätt plats. Att inventera och märka upp däck kommer också ingå i arbetsuppgifterna. I din roll som lagermedarbetare förekommer det tunga lyft och kräver god fysisk form.

Din profil
- Gärna erfarenhet ifrån däcksäsong eller annat arbete på lager.
- God uthållighet, samarbetsförmåga och en hög känsla för service.
- God fysik och är inte rädd att hugga i där det behövs.
- Du behärskar svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid din personlighet och att du är en lagspelare som vill vara del av ett härligt sammansvetsat team. Noggrannhet och struktur är egenskaper som också efterfrågas. Arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag- fredag.

Ansökan och tillträde
Detta är en tjänst på heltid, med start i vår. Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i ditt arbete.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Linnea Stuxberg, 076-009 65 02 samt Nils Af Petersens, 076-009 77 46. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare med truckerfarenhet till Mathems lager i Farsta

Ansök    Feb 3    Mathem i Sverige AB    Lagerarbetare
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorn... Visa mer
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.

Som Produktionsmedarbetare hos Mathem är du en otrolig viktig del i att skapa en så bra kundnöjdhet som möjligt. Du har ett ansvar i att se till att våra kunder får hem hela och korrekta varor som håller en hög kvalité, allt för att skapa den bästa upplevelsen för kunden.Varför ska du jobba hos oss?

Mathem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor.Vad kommer du att få göra?

I rollen som Produktionsmedarbetare inom Inbound blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera inkommande varor på lagret från Mathems leverantörer. Du arbetar med att registrera in varorna i systemet och se till att de kommer upp på respektive hyllplats. I detta ingår även att säkerställa en hög kvalité och bäst-före-datum på varorna inför att det ska plockas till kund. Du kommer att arbeta mycket med en handdator och truck som hjälpmedel. Detta är ett aktivt jobb som innebär att du går, står och lyfter mycket. Som medarbetare inom Inbound kommer du framförallt att arbeta mycket inom detta specifika område men förväntas även kunna hjälpa till inom samtliga delar av produktionen vid behov, så som exempelvis i orderplocket.

Tjänsten är på heltid 40 h/v (100%) och arbetspassen är förlagda både på vardagar och helger. I nuläget är schemat förlagt framförallt på eftermiddag- och kvällstider.Vad krävs för rollen?

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du:

- fyllt 18 år
- har goda kunskaper i det svenska språket
- har en god fysik och uppskattar ett fysiskt arbete i högt tempo
- känner dig bekväm med att arbeta i kyligare och varierande temperaturer


- kan vara på plats och starta arbetsdagen klockan 06.00 på morgonen
- har tidigare erfarenhet av lager- eller livsmedelsbranschen
- har truckkort med behörighet A2, A4 och B4 samt erfarenhet av truckkörning minst 2 år


Personliga egenskaper

Vi letar efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundnöjdhet i enlighet med våra värderingar; du behöver vara ansvarstagande, självgående och beredd att utföra dina arbetsuppgifter enligt våra höga standarder. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och trivs med att jobba självständigt så väl som i team. Eftersom vi värnar om att alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder är det viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt. Dessutom ser vi gärna att du är stresstålig och gillar ett aktivt arbete.Övrig information

Plats: Larsboda, Farsta

Omfattning: 40 h/v (100%)

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående

Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal (Lager & E-handel)Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Första steget i urvalsprocessen för denna tjänst är en chattbaserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Efter att du skickat in din ansökan kommer du få en inbjudan skickad till dig via mail med vidare instruktioner.

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare till Abilia

Ansök    Feb 3    Bravura Sverige AB    Lagerarbetare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Abilia har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Abilia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Abilia utvecklar, tillverkar och säljer hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar inom områdena kommunikation, kognition och omgivningskontroll och larm. De har kontor i Sverige, Norge, och Storbritannien samt exporterar sina produkter till ytterligare 20 länder. Abilia är ett företag som tror på ett socialt hållbart samhälle där jämlikhet och mångfald råder. De ger människor möjlighet att delta i samhället och använda sina förmågor att leva ett rikare liv.

Arbetsuppgifter:

I rollen som lagermedarbetare arbetar du brett med varierande arbetsuppgifter i ett litet sammansvetsat team på fyra personer. Du arbetar bland annat med godsmottagning, skeppning och orderplockning. I rollen ingår även att packa upp det gods som inkommer till lagret samt att paketera de ordrar som ska levereras till Abilias användare runt om i världen. Andra uppgifter kan handla om att tulldeklarera ordrar, produktavsyning samt se till att det är ordning och reda på lagret. Ibland kan rollen även innebära att stötta upp kollegor i produktionsledet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• God data- och systemkunskap
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom skeppning, godsmottagning eller liknande område

För att trivas i rollen motiveras du av att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och ser till att du har all information som krävs för att utföra dina uppgifter. Du tar gärna egna initiativ och motiveras av att påverka, utveckla och sätta igång egna projekt. Vidare gillar du att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att skapa och hålla struktur. Slutligen trivs du att arbeta i ett mindre team med god sammanhållning.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lagermedarbetare, lagerarbetare, lageradministratör, lager, plock, plockpersonal, skeppning, godsmottagning, orderhantering, heltid, Solna, Abilia Visa mindre

Truckförare med vana av skjutstativ till lager i Jordbro

Din profil: Vi söker dig som tar ansvar och ser helheten. Du fungerar bra i grupp och gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Vidare är du självgående och flexibel samt har en god social förmåga. Att arbeta på lagret kräver även att du kan hantera ett bra miljö & säkerhetstänk. Krav för att söka är att du har: Truckkort vana av skjutstativ God svenska i tal och skrift Har tidigare erfarenhet av arbete på lager Vi ser gärna att du har v... Visa mer
Din profil:
Vi söker dig som tar ansvar och ser helheten. Du fungerar bra i grupp och gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalitén. Vidare är du självgående och flexibel samt har en god social förmåga.
Att arbeta på lagret kräver även att du kan hantera ett bra miljö & säkerhetstänk.
Krav för att söka är att du har:
Truckkort
vana av skjutstativ
God svenska i tal och skrift
Har tidigare erfarenhet av arbete på lager

Vi ser gärna att du har vana av att köra skjutstativstruck.


Som konsult hos Södertörns Bemanning är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Märk ansökan
" lagerarbetare jordbro" Visa mindre

Lagerarbetare i västberga

Ansök    Feb 3    Lex-Man i Stockholm AB    Lagerarbetare
Nu söker vi fler lagerarbetare till vår kund i västberga för tidsbegränsade anställningar till samtliga pass dag, kväll och natt! Vår kund är specialister på det dem gör och kvalitet och kundnöjdhet är förutsättningar för att dem ska behålla en ledande position. Förutom baskunskap som att kunna se skillnad på en zucchini och en aubergine eller på en gulbeta och en morot och behöver du också kunna skilja på en bra ananas från en dålig och veta när isbergs... Visa mer
Nu söker vi fler lagerarbetare till vår kund i västberga för tidsbegränsade anställningar till samtliga pass dag, kväll och natt!

Vår kund är specialister på det dem gör och kvalitet och kundnöjdhet är förutsättningar för att dem ska behålla en ledande position.

Förutom baskunskap som att kunna se skillnad på en zucchini och en aubergine eller på en gulbeta och en morot och behöver du också kunna skilja på en bra ananas från en dålig och veta när isbergssalladen inte håller måttet. Detta kräver ett stort engagemang av dig och en vilja att göra det där lilla extra!

Tjänsterna är tidsbegränsade med chans till tillsvidareanställning, med start i mars/april.

Arbetstiderna 04:30-14:00 (dag), 14:00-22:00 eller 16:00-24:00 (kväll) och 22:00-4:30 (natt).

Vad söker vi hos dig?

- Du är noggrann och gillar ordning och reda. Det betyder inte att du är fyrkantig men du har stort kvalitetsfokus och vill ha det rent och snyggt runt omkring dig.

- Ett plus är om du har arbetat i kök. Kundfokus är extremt viktigt för oss och har du jobbat med att laga mat med produkterna vi säljer är du sannolikt bättre på att förstå kundens behov.

- Har du produktkännedom och har jobbat med frukt & grönt hos en grossist eller i butik och är det ett plus. Oavsett kommer vi att vidareutveckla dig genom produktutbildningar.

- Truckkort kan vara bra att ha men inget krav.

- Du samarbetar gärna och tvekar inte en sekund att hugga i då en kollega behöver hjälp.

- Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är inte rätt att fatta egna beslut när så krävs.

- Du tycker om att sprida glädje till dina kollegor och har en positiv inställning till ditt arbete.

- Du är väl medveten att du själv har en stor del av ansvaret i att skapa en god arbetsmiljö där du och dina kollegor ska trivas.

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi tar varken emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen! Visa mindre

Arbetsledare till Lidingö

Ansök    Feb 3    Insitepart AB    Arbetsledare, lager
Dina Arbetsuppgifter och profil Nu letar vi efter arbetsledare till Apotektjänst som har sitt lager ute på Lidingö. I rollen som arbetsledare kommer du ansvara över en grupp på 8-12 personer, du bidrar dagligen till att ditt team når uppsatta mål kopplat till bland annat kvalitet, produktion och kundlöfte. Arbetet innebär både operativt- samt administrativt arbete där du arbetar med vanliga arbetsuppgifter i produktionen när du inte har åtaganden som leda... Visa mer
Dina Arbetsuppgifter och profil

Nu letar vi efter arbetsledare till Apotektjänst som har sitt lager ute på Lidingö. I rollen som arbetsledare kommer du ansvara över en grupp på 8-12 personer, du bidrar dagligen till att ditt team når uppsatta mål kopplat till bland annat kvalitet, produktion och kundlöfte. Arbetet innebär både operativt- samt administrativt arbete där du arbetar med vanliga arbetsuppgifter i produktionen när du inte har åtaganden som ledare.

Vi söker dig som är en flexibel person, noggrann och alert. Du är trygg i din roll som ledare och arbetar proaktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö. Då arbetet inte får stanna upp kommer det innebära att man i perioder arbetar i ett högt tempo.

Arbetstiderna är förlagda i skift under dag/kvällstid, helgarbete kan förekomma.

Ansvarsområden:

- Daglig dialog med övriga gruppchefer och avdelningschefer.
- Ansvara över att producera doseringspåsar
- Leda och fördela arbetsuppgifterna
- Nyintroduktion och uppföljning utav personal


Vi erbjuder dig

Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor

- Meriterande om du erfarenhet utav ledarskap
- Meriterande om du har arbetat med läkemedelshantering tidigare.
- Flyttande i det svenska och engelska språket både i tal och skrift.
- Fullgjorda gymnasiestudier
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Insitepart tillämpar bakgrundskontroll hos de kandidater som blir aktuella för anställning.


Låter detta som din nästa utmaning?

På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in dina ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Visa mindre

Intresseanmälan heltidsjobb på Sellpys lager - Rosersberg

Ansök    Feb 3    Sellhelp AB    Lagerarbetare
Vi kan stolt titulera oss som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar. Sellpy fortsätter att växa så det knakar och därför söker vi fler medarbetare till vårt lager i Rosersberg. Vi rekryterar nu till vår operativa avdelning Outbound. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat och härligt team som tillsammans är viktiga spelare för Sellpy i det dagliga flödet. Sök nedan för att vara med på vår resa! Arbetsuppgifter - Ta emot säljkunder... Visa mer
Vi kan stolt titulera oss som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar. Sellpy fortsätter att växa så det knakar och därför söker vi fler medarbetare till vårt lager i Rosersberg. Vi rekryterar nu till vår operativa avdelning Outbound. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat och härligt team som tillsammans är viktiga spelare för Sellpy i det dagliga flödet.

Sök nedan för att vara med på vår resa!

Arbetsuppgifter
- Ta emot säljkundernas inskickade prylar och lägga på lagerhylla
- Plocka, packa samt skicka ordrar till våra kunder


Vill du läsa mer om hur det är att jobba på Sellpy? Klicka HÄR (https://career.sellpy.se/pages/life-sellpy).

Vem söker vi?
- Du motiveras av att dagligen jobba mot höga och konkreta mål
- Du sprider positiv energi till dina kollegor och trivs med att arbeta självständigt mot gemensamma team-mål
- Du är effektiv, initiativtagande och gillar att jobba i ett högt tempo


Är du vår nästa Sellpy-stjärna?
Vi vill gärna veta mer om dig! Vi rekryterar löpande men i dagsläget är vi fullt bemannade. Skulle du gå igenom hela rekryteringsprocessen kommer du att sättas på en väntelista för eventuella framtida öppningar.

Tillträde: Under hösten 2022 enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 40h /vecka, vardagar 08:00 - 17:00
Anställningsform: Tillsvidareanställning med en inledande 6 månaders provanställning
Lön: Enligt kollektivavtal.
Plats: Rosersberg, Titangatan 8

OBS! Spännande information kring tjänsten.

Från och med September 2023 kommer arbetsplatsen att byta adress då vi flyttar in till ett helt nytt, större lager. Lagret är under konstruktion och beräknad flytt från nuvarande adress är 1/9 2023. Det nya lagret kommer att ligga ca 100 meter från det nuvarande i Rosersberg.


Tänk på att svara utförligt på frågorna i din ansökan, då dessa ligger till grund för vår utvärdering av din profil.

Välkommen in med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss
Sellpys vision är att göra det så tillgängligt och enkelt för alla att konsumera cirkulärt och ge sina prylar och kläder ett längre liv. Vi kan stolt titulera oss som Sveriges ledande e-handel för begagnade kläder och prylar med närmare 400 000 unika prylar och kläder på Sellpy.se. Sedan starten 2014 har Sellpy gett ett nytt hem till mer än 8 miljoner prylar och med en oändlig mängd begagnade varor som bara väntar på att säljas över hela världen, har vår resa precis börjat.

Kultur och värderingar

På Sellpy har vi 4 st värderingar som gäller alla anställda på Sellpy. När vi jobbar så jobbar vi med dessa värderingar, och de är grunden för all vår verksamhet.

BRAVE
Rise to the occasion and never settle.
Trust your ability to figure it out.

SMART
Create leverage by using technology.
Use data to inform opinion.

RESOURCEFUL
Think big, do small, scale later.
Do more with less so we can do more.

FRIENDLY
No bullshit, no ego, no assholes.
We support each other and have fun doing it.

Våra värderingar är grundpelarna i den kultur vi har på Sellpy. Därför är det viktigt att man som Sellpyanställd lever våra värderingar för att vara med och bidra till en kultur där vi alla trivs och känner oss trygga. Visa mindre

CE-chaufför sökes till Södra Stockholm

Just nu söker vi duktiga CE-chaufförer till vår kund med utgångspunkt södra Stockholm. Kunden är verksamma inom dagligvaruhandel. Arbetstiderna är förlagda dagtid och du kommer ha stor Stockholm som din arbetsplats. Om dig Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är ansvarsfull, flexibel, duktig på att prioritera och kan fatta egna... Visa mer
Just nu söker vi duktiga CE-chaufförer till vår kund med utgångspunkt södra Stockholm. Kunden är verksamma inom dagligvaruhandel. Arbetstiderna är förlagda dagtid och du kommer ha stor Stockholm som din arbetsplats.
Om dig
Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är ansvarsfull, flexibel, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Det förekommer även en hel del kundkontakt i tjänsten därför är det viktigt att man är väldigt serviceminded, erfarenhet av mycket kundkontakt är starkt meriterande.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

BDX söker förare i Stockholm

Vad gör en chaufför på BDX? Den stora variationen av uppdrag gör att den ena dagen aldrig är den andra lik. I rollen som chaufför är du en viktig person i vårt team där du kommer att utföra leveranser till i första hand byggarbetsplatser. Du arbetar med både lastning och lossning av styckegods. Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete där hela Stockholm är din arbetsplats. Arbetet börjar och avslutas i vår terminal i Västberga söder om Stockholm. A... Visa mer
Vad gör en chaufför på BDX?
Den stora variationen av uppdrag gör att den ena dagen aldrig är den andra lik. I rollen som chaufför är du en viktig person i vårt team där du kommer att utföra leveranser till i första hand byggarbetsplatser. Du arbetar med både lastning och lossning av styckegods. Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete där hela Stockholm är din arbetsplats. Arbetet börjar och avslutas i vår terminal i Västberga söder om Stockholm. Arbetet påbörjas självklart med en intern utbildning där du får åka med en av våra trevliga yrkeschaufförer som lär dig allt du behöver veta.

Vem är du?
Vi söker dig som tycker det är kul att arbeta inom logistik och vill fortsätta utvecklas inom detta område. För att briljera som chaufför krävs C-körkort med YKB utbildning. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska. Om du dessutom har god lokalkännedom för styckegods distribution i Stockholms regionen är detta mycket positivt. 

Då vi vill fortsätta arbeta tillsammans med goda kollegor, söker vi dig som har en hög arbetsmoral och förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt. Eftersom arbetet snabbt kan förändras är du en person som skapar samarbete och är inte rädd för att ta i för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Personalen är vår viktigaste resurs där ett högt säkerhetstänk genomsyrar hela verksamheten, därför är du en person som arbetar säkert i alla situationer.

Vilka är BDX och vad kan vi erbjuda dig?
Inom BDX gör vi det möjligt att viktiga samhällsfunktioner ska fungera genom att erbjuda tjänster inom entreprenad-, anläggning-, industri och logistiksektorn. Varje dag skickar vi 2 500 personer på uppdrag som utförs av både anställda och medleverantörer.

Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller om du har jobbat några år, vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss. På BDX vill vi erbjuda dig goda möjligheter till att utvecklas och växa som medarbetare, vi är en del av en organisation som erbjuder interna karriärvägar och utbildningar.

Annat bra att veta
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning kommer att tillämpas.
Sysselsättningsgrad: Heltid. Arbetstider är 05.00-14.00, måndag-fredag.
Arbetsort: Stockholm
Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast den 28/2-23. Intervjuer kommer att ske löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor angående rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen hör av dig till Jimmy Glarén, Platschef, 070-9765836, jimmy.glaren@bdx.se Visa mindre

Lagerarbetare sökes

Ansök    Feb 3    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor. För att lyckas i rollen söker vi dig som är arbetsvillig och tycker om fysiskt arbete med ett högt tempo. Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du har en positiv inställning och... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med plock, pack och kvalitetskontroll av varor.
För att lyckas i rollen söker vi dig som är arbetsvillig och tycker om fysiskt arbete med ett högt tempo. Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.


Krav:
-Truckkort
-Behärskar svenska i tal och skrift


Du blir anställd av oss på Prowork Bemanning och uthyrd till vår kund. Vi arbetar med löpande urval så sök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen.
Välkommen med din ansökan!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Lastbilschaufförer - Distribution - Västberga - Heltid

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportf... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Studenter sökes för extrajobb inom lager och produktion

Ansök    Feb 3    Prowork Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är arbetsvillig och som vill jobba inom lager/produktion extra vid sidan av studier eller annat deltidsarbete. Därför krävs det att du har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för den här tjänsten. Jobbet är i Segeltorp. För att passa att jobba hos vår kund krävs att du är: - Noggrann - Ansvarstagande - Arbetsvillig Vi söker dig som är noggranna och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jo... Visa mer
Vi söker dig som är arbetsvillig och som vill jobba inom lager/produktion extra vid sidan av studier eller annat deltidsarbete. Därför krävs det att du har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för den här tjänsten.
Jobbet är i Segeltorp.
För att passa att jobba hos vår kund krävs att du är:
- Noggrann
- Ansvarstagande
- Arbetsvillig
Vi söker dig som är noggranna och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jobba i en rörlig miljö.
Är du en person som vill jobba med kroppen, som passar tider och ställer upp där det behövs så är du rätt person för jobbet.
Arbetsuppgifter - du kommer att jobba i lagret eller produktionen av bakverk. Arbetstider 07.00-16.00.


Skicka din ansökan till jobb@prowork.se redan idag!
Om Prowork
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Solnaoch är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Lastbilschaufförer - Distribution - Västberga - Heltid

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportf... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Utleverans

Vill du jobba på ett företag som utvecklar teknologi i framkant och samtidigt bidra till en hållbar framtid? På Inmotion kan du få allt detta och dessutom arbeta tillsammans med engagerade och kunniga kollegor som gärna delar kunskap och glädje dagligen. I samband med att vi växer söker vi nu en till medarbetare på utleverans till vår internlogistik i Tyresö. Sök tjänsten idag och bli en del av oss och vår tillväxtresa. Arbetsbeskrivning: I din roll som... Visa mer
Vill du jobba på ett företag som utvecklar teknologi i framkant och samtidigt bidra till en hållbar framtid? På Inmotion kan du få allt detta och dessutom arbeta tillsammans med engagerade och kunniga kollegor som gärna delar kunskap och glädje dagligen.
I samband med att vi växer söker vi nu en till medarbetare på utleverans till vår internlogistik i Tyresö.
Sök tjänsten idag och bli en del av oss och vår tillväxtresa.


Arbetsbeskrivning:
I din roll som medarbetare på utleverans ingår du i Internlogistik som består utav – utleverans, materialhantering och godsmottagning, tillsammans 18 medarbetare.
Du kommer jobba med hela kedjan i utleveranserna, från att packa gods till att boka leveranser och ha kontakt med transportföretag och kunder.
Övriga arbetsuppgifter:
Planera, boka och följa upp transporter
Hantera frågor och ärenden från interna och externa intressenter
Administrera utleveranser i affärssystem och kundportaler
Truckkörning och packning av godsArbetet bedrivs dagtid.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning mot logistik, teknik, eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har god datorvana, truckkörkort och truckvana. Utöver det värdesätter vi dina personliga egenskaper till den här rollen.
Vi tror att du som söker den här tjänsten har erfarenhet av en liknande roll, motiveras av utmaningen i logistiskt tänkande och trivs i en roll där du agerar betydelsefull länk mellan olika delar i logistikkedjan. För att lyckas i rollen behöver du vara välorganiserad, ha ett öga för detaljer och ett proaktivt tankesätt samt vara stark i egenskaper som initiativtagande och lösningsorienterad. Vi tror att du med din tidigare erfarenhet förstår vikten av att hålla deadlines när det gäller logistik. Avslutningsvis tror vi att du uppskattar samarbete med andra, är stresstålig och mår bra i en social och utåtriktad arbetsmiljö där vi jobbar med kontinuerliga förbättringar. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Meriterande är om du tidigare arbetat i en industriverksamhet eller liknande samt arbetat i affärssystemet SAP.


Vi erbjuder dig:
En familjär arbetsplats med hög kompetens och trevliga kollegor med höga ambitioner. Vi är en global koncern och det finns stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person.
Utöver det erbjuder vi bland annat:
Kompetensutveckling
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Ett väletablerat och stabilt företagOm oss:
Vi är en världsledande leverantör av elektriska drivsystem och komponenter som hjälper våra OEM-kunder inom fordonsindustrin att elektrifiera t.ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och gaffeltruckar. Inmotion Technologies har utveckling och tillverkning av kraftelektronik i vår anläggning i Tyresö, söder om Stockholm. Inmotion tillhör Zapi Group med huvudkontor i Italien och med utveckling och tillverkning av produkter i Sverige, USA, Kanada och Kina.


Övrigt:
Start:?Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Tjänst: Heltid, dagtid
Omfattning: Visstidsanställning
Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av tjänsten till jobs@evs-inmotion.com.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lastbilschaufförer - Distribution - Västberga - Heltid

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportf... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Trafikledare - Taxi Stockholm och Sirius omsorg

Taxi Stockholm är ett företag som alltid strävar efter att ligga i framkant när det gäller branschens utveckling. Tillsammans med kompetenta medarbetare får du möjlighet att bidra till att göra ett starkt varumärke ännu starkare. Vi söker nu ett flertal nya drivna trafikledare! Taxi Stockholms växel och trafikledning hanterar driften av varumärkena Taxi Stockholm och Sirius omsorg, och består av ett flertal funktioner där bland annat trafikledning, kundtj... Visa mer
Taxi Stockholm är ett företag som alltid strävar efter att ligga i framkant när det gäller branschens utveckling. Tillsammans med kompetenta medarbetare får du möjlighet att bidra till att göra ett starkt varumärke ännu starkare. Vi söker nu ett flertal nya drivna trafikledare!

Taxi Stockholms växel och trafikledning hanterar driften av varumärkena Taxi Stockholm och Sirius omsorg, och består av ett flertal funktioner där bland annat trafikledning, kundtjänst, Business och samhällsbetalda resor ingår.

I rollen som trafikledare kommer du bland annat att arbeta med att supporta våra taxiförare, hantera beställningar via telefon och digitala kanaler, övervaka trafiken samt fördela köruppdrag. Vidare ingår arbetsuppgifter som att administrera bokningar och planera olika typer av köruppdrag. Som trafikledare är du spindeln i nätet för kund och för förare. Du kommer ingå i ett positivt, drivet och serviceinriktat team där målet är att alltid överträffa kundens förväntningar.

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet från serviceyrket i någon form. Erfarenhet från trafikledning eller callcenter är meriterande. En god lokalkännedom samt en väl utvecklad förståelse för trafiken i Stor-Stockholm är ett plus. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och ha en datorvana. För att trivas hos oss bör du vara en kommunikativ person som trivs i ett högt tempo och som trivs med att arbeta med telefoni som huvudsakligt arbetsredskap. 

Som person har du lätt för att anpassa dig till olika förutsättningar. Du har ett arbetssätt som kännetecknas av rutiner och struktur. Du är social, serviceinriktad, positiv och strukturerad. Vidare måste du gilla när det händer mycket samtidigt och vara stresstålig och ha förmågan att fokusera när det gäller. Du är mån om att bidra till ett positivt arbetsklimat där du har lätt att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående. Du måste kunna anpassa dig till olika situationer där du från en dag till en annan kan sitta på olika funktioner i växel och trafikledningen.

Anställningsform:
- Tillsvidareanställning med en provanställning om 6 månader
- Heltid-deltid (19,74%-100%) med fast rullande schema
- Skifttjänstgöring med varierande arbetstider dag, kväll samt helg
- Tillträde så snart som möjligt

Vi erbjuder:
- Friskvårdsbidrag
- Frivilligt subventionerat försäkringspaket
- Lunchförmån via Rikskortet 

Vi ser fram emot att få din ansökan redan idag! 

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

C-chaufför till Transportfirman Trabé i Stockholm

Transportfirman Trabé söker C-chaufför i Stockholm för tidig körning Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/ar-du-morgonpigg/653 Vi söker en ny medarbetare för ett utökat uppdrag hos en utav våra kunder. Start för uppdraget kommer att ske 03:30. Jobbet kräver att du är självgående, därför tror vi att du är flexibel, hanterar stress bra, ansvarsfull och noggrann. Du är social, samarbetsvillig och brinner för yrke... Visa mer
Transportfirman Trabé söker C-chaufför i Stockholm för tidig körning


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/ar-du-morgonpigg/653


Vi söker en ny medarbetare för ett utökat uppdrag hos en utav våra kunder. Start för uppdraget kommer att ske 03:30.
Jobbet kräver att du är självgående, därför tror vi att du är flexibel, hanterar stress bra, ansvarsfull och noggrann. Du är social, samarbetsvillig och brinner för yrket som chaufför. Sist men inte minst ett glatt humör.


C-korts behörighet är ett krav och minst 3-års erfarenhet. Självklart YKB utbildad.


Kunna svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera med våra kunder.


Du kommer att få en introduktionsutbildning hos oss på ca 1 vecka innan starten, för att du ska få dom bästa förutsättningar att kunna ge våra kunder bästa service.


Vi erbjuder friskvård, rikskort och teamaktiviteter.


Långsiktighet skapar goda relationer


Trabé är ett av Stockholms mest anrika transportföretag. Vi startade i slutet av 1960-talet med transporter i Stockholms innerstad med omnejd och har nu utvecklat verksamheten till att täcka hela Mellansverige och Gotland. Vi har i dagsläget 45 egna lastbilar.


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

CE-Chaufför till Stockholm

Ditt nya jobb Detta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker på enkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm. Heltid 40 h/veckan Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma. Företaget har kollektivavtal. Din... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker på enkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

CE-körkort, YKB och förarkort är ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Distributionschaufförer C-kort

Ditt nya jobb Detta är ett chaufförsuppdrag med bra betalt till vår kund i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är distributionskörning inom Stockholmsområdet. Arbetet består av lastning, lossning och distribution av diverse last såsom pall/bur/back. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo. Heltid 40 h/veckan Dagtid måndag-fredag, finns möjlighet till helg arbete också om önskas. Företaget har kollektivavtal. Din ba... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är ett chaufförsuppdrag med bra betalt till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är distributionskörning inom Stockholmsområdet.
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av diverse last såsom pall/bur/back. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, finns möjlighet till helg arbete också om önskas.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort samt YKB är ett krav, ADR är meriterande.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

CE-Chaufförer Stockholm (10 lediga jobb)

Ditt nya jobb Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhetsanläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck. Lossning sker på enkla ställen, och bilarna utgår från södra, norra, västra Stockholm. Helt... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhetsanläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck. Lossning sker på enkla ställen, och bilarna utgår från södra, norra, västra Stockholm.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

CE-körkort, YKB och förarkort är ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufförer 15 stycken sökes!

Ditt nya jobb Vi söker nu 15 chaufförer till vår kund i Norra Stockholm. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en mkt bra chaufförs lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution inom Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil. Heltid 40 h... Visa mer
Ditt nya jobb
Vi söker nu 15 chaufförer till vår kund i Norra Stockholm. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en mkt bra chaufförs lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution inom Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort, YKB och förarkort är ett krav.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufför Återvinning Stockholm/Nacka

Ditt nya jobb Till vår kunds verksamhet i Stockholm/Nacka, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren. Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemalägga... Visa mer
Ditt nya jobb
Till vår kunds verksamhet i Stockholm/Nacka, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
I arbetet kommer du tillsammans med en kollega att köra en bak-lastande lastbil för tömning av kärl hos våra olika kunder i Nackaområdet. Våra miljöarbetare kör enligt en planerad rutt och bör ha bra lokalsinne och hitta runt om i Stockholm och då även i Nacka. Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Du som person:
Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och förstår vikten av nöjda kunder.


- CE-körkort

- YKB

- Förarkort

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufförer till Arlanda-Stockholm

Är du ute efter ett nytt spännande jobb? WeStaff Sweden söker C-chaufförer! nu har vi ett omgående behov av att anställa till vår kund vid Arlanda Flygplats i norra Stockholm. Vi söker personer som är vana att vara självgående, du har servicekänsla och levererar med noggrannhet. Passar detta in på dina tidigare erfarenheter? Då har vi jobbet för dig! Detta uppdrag startar med utbildning i maj 2023, och innebär att man ska kunna arbeta hela sommarperiod... Visa mer
Är du ute efter ett nytt spännande jobb?

WeStaff Sweden söker C-chaufförer! nu har vi ett omgående behov av att anställa till vår kund vid Arlanda Flygplats i norra Stockholm.

Vi söker personer som är vana att vara självgående, du har servicekänsla och levererar med noggrannhet. Passar detta in på dina tidigare erfarenheter?

Då har vi jobbet för dig!

Detta uppdrag startar med utbildning i maj 2023, och innebär att man ska kunna arbeta hela sommarperioden (juni, juli, augusti). Det finns mycket goda möjligheter att fortsätta uppdraget vidare framåt hösten.

Uppdragsgivaren:
Vår uppdragsgivare är specialister på cateringlogistik och har verksamhet i flera länder. Dem är en av de världsledande aktörerna inom cateringlogistik och den enda aktören som är verksam inom alla sektorer av catering. Deras engagerade och begåvade medarbetare gör vad som krävs för att erbjuda konsumenterna balanserade och välsmakande måltider samtidigt som de noggrant respekterar hygien- och livsmedelssäkerhetsstandarder.

Arbetsuppgifter:
Som chaufför kommer du att ansvara för att måltider anländer till flygplanen på ett säkert sätt. Det är ett varierande arbete och du kommer bland annat att:

Lasta & lossa mat och utrustning på lastbilar.
Kontrollera att rätt mängd vagnar & skåp levereras till flygplanen innan avgång.
Frakta mat och utrustning med hjälp av en highloader in till planen.
Installera skyddsanordningar för att förhindra skador på föremålen som transporteras.
Hjälpa till med upplärningen av nya kollegor.

Arbetstiderna är förlagda under hela dygnet även under helg, och du behöver vara öppen för både dag och kväll (schemalagda pass). Det är ett fysiskt och fartfyllt jobb där arbetsmiljön är varierande utomhus och inomhus och det är viktigt att du trivs med det. Vid lastning på flygplanen förekommer det arbete på hög höjd, och du bör vara bekväm med det.

Arlanda är en säkerhetsklassad arbetsplats. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess flertalet olika bakgrundskontroller inför anställning.

Bakgrundskontroll 5 år tillbaka i tiden. Luckor på mer än 29 dagar kräver intyg.
Utdrag ur brotts- och belastningsregistret
Muntlig säkerhetsprövning vid intervjutillfället som också skickas vidare till SÄPO.

Din bakgrund:
För den här rollen söker vi dig som är punktlig och kvalitetsmedveten, det är väldigt viktigt att rätt material levereras i rätt tid och med rätt kvalitet. Du är en säkerhetsmedveten person som förstår vikten av att arbeta på ett flexibelt och noggrant sätt. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot flygindustrin, men det är inget krav.

Vi söker dig som:
Har C-körkort.
Har giltigt YKB.
Behärskar svenska & engelska obehindrat i både tal och skrift.
Har en god fysik, då det förekommer tunga lyft.
Kan jobba varierande arbetstider dag, kväll & helg.
Har god förmåga att hantera teknisk utrustning.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufför Återvinning

Ditt nya jobb Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med... Visa mer
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

CE-Chaufförer Stockholm

Ansök    Feb 2    WeStaff Sweden AB    Fjärrbilsförare
Ditt nya jobb Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhets anläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Dessa körningar startar från norra Stockholm. Ta chansen att starta en ny karriär! Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-ekipage med olika spetsbyten. Lastning, hämtning och distribution av paket och pall, från A till B. Heltid 40 h/veckan även de... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhets anläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Dessa körningar startar från norra Stockholm.

Ta chansen att starta en ny karriär!

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-ekipage med olika spetsbyten.

Lastning, hämtning och distribution av paket och pall, från A till B.

Heltid 40 h/veckan även deltid
Dag/kväll/natt måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med spetsbyten alt. olika långkörningar tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Du har självklart ett giltigt körkort med behörighet CE, samt enlig nedan:

- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar
- Erfarenhet av Link, Trailer och växelflak

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Expressarbetare till Pipers AB

Ansök    Feb 2    PIPERS AB    Flyttkarl/Stadsbud
Om tjänsten Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka dagar/tider som passar just dig. Vi utför transporter, flyttar samt monteringar. Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och vårt arbetsredskap är lätta lastbilar. Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt privatpersoner, men även företag och organisationer. Vi ser gärna at... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för
expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka
dagar/tider som passar just dig.
Vi utför transporter, flyttar samt monteringar.
Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och
vårt arbetsredskap är lätta lastbilar.
Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i
hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt
privatpersoner, men även företag och organisationer.
Vi ser gärna att du är i fysiskt god kondition samt att du
är social och serviceinriktad. Ett stort plus är om du har B-körkort. Visa mindre

Tankbilsförare sökes till Stockholm - Sommarjobb

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ???? Vi söker en CE-chaufför för att stärka upp teamet under sommarperioden! Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra meda... Visa mer
Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ????

Vi söker en CE-chaufför för att stärka upp teamet under sommarperioden!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Arbetsbeskrivning

I tjänsten levererar du dryck till våra större kunder ute i landet. Arbetet kommer att vara belagt dygnet runt under dina arbetsdagar och du måste vara vara beredd på att övernatta i bilen 2-3 dagar i veckan.

Din profil C-chaufför

- CE är meriterande

- YKB

- digitalt förarkort

Arbetet innebär mycket kundkontakt därav ser vi att du är kommunikativ och serviceinriktad. Andra viktiga egenskaper är ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods.

Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning längst t.o.m. augusti, heltid, dagtid
Placeringsort: Loviseberg, Stockholm
För mer information om tjänsten: Seppo Vikeväkorva, driftchef, 08-50107602

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Välkommen in! Visa mindre

C-Chaufförer Återvinning till norra Stockholm!

Ditt nya jobb Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren. Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemalägg... Visa mer
Ditt nya jobb

Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du tillsammans med en kollega att köra en bak-lastande lastbil för tömning av kärl hos våra olika kunder i Stockholmsområdet. Våra miljöarbetare kör enligt en planerad rutt och bör ha bra lokalsinne och hitta runt om norra Stockholm.

Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och förstår vikten av nöjda kunder.

- CE-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Spännande lagerarbete i Sydöstra Stockholm

Isaksson Rekrytering Bemanning söker nu för omgående tillsättning ett antal lagerarbetare för ett konsultuppdrag på heltid 6 – 12 månader med chans till förlängning. Placering i Syd Östra Stockholm. Vi söker Dig som är självgående i rollen som lagerarbetare med erfarenhet av liknande roll. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med Din ansökan redan idag! Vi erbjuder Vi som bolag arbet... Visa mer
Isaksson Rekrytering Bemanning söker nu för omgående tillsättning ett antal lagerarbetare för ett konsultuppdrag på heltid 6 – 12 månader med chans till förlängning. Placering i Syd Östra Stockholm. Vi söker Dig som är självgående i rollen som lagerarbetare med erfarenhet av liknande roll. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med Din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
Vi som bolag arbetar över hela landet med både rekrytering och uthyrning av personal i Sveriges ledande företag inom lager, förråd, fastighet, industri, teknik, energi, bygg. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Om tjänsten:
Som lagerarbetare hos vår kund kommer Du att ansvara för in och utleveranser av förbrukningsmaterial till olika industriföretag. För dig som vill kan det eventuellt finnas möjlighet till kvälls- och nattarbete. 

Dagliga förekommande arbetsuppgifter för Dig som lagerarbetare är: Godsmottagning
In och uttag på lagret
Registering, hantering, kontroll och scanning
av gods via handdator
Plock och packning
Inventering
Utlämning av gods
Flytt av gods
Ned- och uppmontering
Flytt av
lager och förrådsinredning

Är du den vi söker?
Vi söker Dig med gymnasieutbildning samt viss erfarenhet av professionellt arbete i förråds och/eller lagerverksamhet. Du är framgångsrik på att skapa och behålla goda relationer både internt och externt och uppskattar att hålla en hög servicenivå. Vidare ser vi att Du är ansvarskännande, noggrann och utrustad med en god logisk förmåga - Du ser vad som behöver göras, tar egna initiativ, och har god samarbets -och prioriteringsförmåga. Du har god datavana och erfarenhet av arbeta i något affärs/logistiksystem styrt via handdator.

Ansökan
Välkommen med Din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har Du frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare/konsultchef Therese Hammarberg 0763-09 20 00 Skicka in din ansökan via www.isakssonrekrytering.se/lediga-jobb

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom lager, förråd, fastighet, industri, teknik, energi, bygg
samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega Vi är också medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). https://www.isakssonrekrytering.se Visa mindre

CE-chaufförer till Dagab i Bålsta

Om tjänsten: Dagab kommer från och med mars, börja ta in nya chaufförer med utgång från sitt toppmoderna lager i Bålsta. Då kommer delar av deras transporter börja utgå därifrån, för att längre fram helt utgå från Bålsta. Vi på Jobzone söker nu CE-chaufförer på heltid som löpande kan starta upp från v 10 och framåt. Vi är också intresserade personer som vill jobba extra. Tjänsterna är till att börja med en visstidstjänst på 6 månader hos Jobzone och efte... Visa mer
Om tjänsten:

Dagab kommer från och med mars, börja ta in nya chaufförer med utgång från sitt toppmoderna lager i Bålsta. Då kommer delar av deras transporter börja utgå därifrån, för att längre fram helt utgå från Bålsta. Vi på Jobzone söker nu CE-chaufförer på heltid som löpande kan starta upp från v 10 och framåt. Vi är också intresserade personer som vill jobba extra.

Tjänsterna är till att börja med en visstidstjänst på 6 månader hos Jobzone och efter det finns stor möjlighet till tillsvidareanställning hos Dagab.

Dagabs lastbilsflotta består av nya och fräscha Scania- och Volvobilar.

Arbetsuppgifter?

Som CE-chaufför hos Dagab kommer du att leverera livsmedel till Axfoods butiker, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer både lasta på lagret och lossa hos kunderna, kan arbetet vara fysiskt krävande.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har hög servicekänsla, bra ordning, är noggrann och är grym på att backa med släp!

Arbetstider:

- Tjänsten är på heltid vardagar, dag eller kvällstid
- Dagtid: 05.00 - 14.00, Kvällstid: 14.00 - 23.00

- Du vet i stort sett alltid dina start- och sluttider!
- Möjlighet till extratimmar och extrapass finns.
- Betald introduktion med handledare


Krav:

- CE-körkort (lastbil med släp)
- Giltigt YKB
- Digitalt förarkort
- Truckkort
- ADR 1.3


Meriterande:

- Minst 6 månaders daglig körning av lastbil med släp

Förmåner:

- Tillgång till gym på arbetsplatsen
- Personalrestaurang med förmånliga priser


Tillsättning:

Urval och intervjuer sker löpande. Ansökningar tas endast emot via denna annons!

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb? Visa mindre

Extrajobba i Dagabs nya logistikcenter i Bålsta!

Ansök    Feb 2    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker nu studenter eller deltidsarbetare för extrajobb. Vi på Dagab driver och utvecklar Axfoodkoncernens sortiment och ansvarar för hela varuflödet med lager och transporter. Det är vi som ser till att bra mat och varor kommer ut till bland annat Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, men också till externa företagskunder samt e-handeln. Vår vision är att varje dag leverera Sveriges mest hållbara, prisvärda och moderna kunderbjudande inom ma... Visa mer
Vi söker nu studenter eller deltidsarbetare för extrajobb.
Vi på Dagab driver och utvecklar Axfoodkoncernens sortiment och ansvarar för hela varuflödet med lager och transporter. Det är vi som ser till att bra mat och varor kommer ut till bland annat Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, men också till externa företagskunder samt e-handeln.
Vår vision är att varje dag leverera Sveriges mest hållbara, prisvärda och moderna kunderbjudande inom mat. Till en sisådär 10 miljoner människor.


Om tjänsten
Just nu är Dagab i en väldigt spännande fas där organisationen och människorna bygger upp verksamheten. Som produktionsmedarbetare hos Dagab kommer du säkerställa att dagligvaror kommer ut i tid och med förväntad kvalitet till våra butiker runt om i landet. Logistikcenter Bålsta är uppdelat i tre huvudsakliga temperaturzoner torrt, kylt samt frys. Som produktionsmedarbetare är arbetet till större del semi-automatiskt plock där man kommer att rotera mellan dom samtliga temperaturzonerna. Inledningsvis kommer arbetet att förläggas från söndag till fredag och du förväntas kunna utföra arbete under dagtid, kvällstid och natt. Därför krävs det av dig som individ att du är flexibel och uppskattar förändring. Då lagret ligger en bit ifrån närmsta hållplats ser vi gärna att du har bil och körkort.

Vem är du?
För att lyckas i rollen så ser vi att du är en person som gillar att utvecklas i ditt enskilda arbete samt som en del av ett team, och gör det med en positiv inställning. Jobbet kräver en stor del fysiskt arbete och vi ser därför ett stort plus på att man har den erfarenheten samt förstår vikten av ett bra ergonomiskt arbetssätt. Vidare bör man känna sig bekväm vid att jobba både mot anläggningens målstyrning såväl som de individuella målen.
Erfarenhet och kunskaper
• Du ska ha fyllt 18 år
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Önskvärt med intresse för IT och teknik
• Truckkort är meriterande, men inget krav.

Bra att veta är att Dagab har nolltolerans mot alla former av diskriminering och kränkande särbehandling. Hos oss är också mångfalden det som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Eftersom vi och Dagab värnar extra mycket om goda arbetsmiljöförhållanden utför vi slumpvisa drogtester på arbetsplatsen och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen.Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Ifall du blir aktuell för nästa steg i rekryteringsprocessen så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20–30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Insitepart söker transportplanerare

Ansök    Feb 2    Insitepart AB    Transportplanerare
Vi söker transportplanerare till Coop Logistiks terminal i Bro. Det här är en spännande utmaning för dig som har ett stort intresse för logistik- och transportverksamhet! Dina Arbetsuppgifter och profil I rollen som transportplanerare kommer dina dagar framförallt spenderas med förberedelse och planering av transporter och transportbokning. Du ansvarar bland annat för att gods kommer fram till rätt plats vid rätt tid. För att detta skall vara möjligt sama... Visa mer
Vi söker transportplanerare till Coop Logistiks terminal i Bro. Det här är en spännande utmaning för dig som har ett stort intresse för logistik- och transportverksamhet!
Dina Arbetsuppgifter och profil

I rollen som transportplanerare kommer dina dagar framförallt spenderas med förberedelse och planering av transporter och transportbokning. Du ansvarar bland annat för att gods kommer fram till rätt plats vid rätt tid. För att detta skall vara möjligt samarbetar du och håller en tät dialog med övriga logistikfunktioner inom företaget. Stora delar av arbetet utförs med Excel, så du är bekväm med att arbeta i Office. Det är även meriterande om du har viss kunskap om SAP.

Så vem är du som söker den här tjänsten?

Kanske har du nyligen avslutat studier inom logistik och vill få mer erfarenhet av branschen?

Vi tror i alla fall att du är en person som är mycket serviceminded, social och lägger stor vikt att vara en god representant för ditt företag.
Du har ett genuint intresse för administrativt arbete och vill gärna knyta dig an nya kontakter. Detta är speciellt viktigt då arbetet innebär mycket kontakter såväl internt som externt på Coop Logistik och det är av stor vikt att du har en god problemlösningsförmåga.Det här är Coop
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln och har 3,5 miljoner medlemmar, fördelar på 30 olika konsumentföreningar. Coops butiker hittar du i hela Sverige, från norr till söder. Coops logistik står för varuförsörjning till samtliga Coop-butiker i hela landet och svarar för effektiv drift av transporter, terminaler och varuflöde. Du kan läsa mer om Coop här (https://www.coop.se/Globala-sidor/om-coop/Affarsomraden1/)

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor

- Akademiskutbildning inom logistik är ett krav

- Flytande i svenska och engelska språket både tal och skrift

- God IT-Vana och erfarenhet av Office (främst Excel) & SAP är starkt meriterande.

- Du kommer att vara anställd av Insitepart men uthyrd till vår kunds transportenhet i Bro.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Visa mindre

Transportledare Heltid, Gordon Delivery

Ansök    Feb 2    Gordon Services AB    Transportledare
Om jobbet Gordon Delivery är ett snabbt växande bolag som har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi specialiserar oss inom last mile-logistik för hemleverans av kyld och fryst mat samt läkemedel. Vi arbetar med flera välkända varumärken inom detaljhandel och matkasselösningar där vi digitaliserar last-mile-flödet och helt förändrar serviceupplevelsen för både handlare och konsument. Som medarbetare hos Gordon Operations Team blir du en del... Visa mer
Om jobbet
Gordon Delivery är ett snabbt växande bolag som har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi specialiserar oss inom last mile-logistik för hemleverans av kyld och fryst mat samt läkemedel.
Vi arbetar med flera välkända varumärken inom detaljhandel och matkasselösningar där vi digitaliserar last-mile-flödet och helt förändrar serviceupplevelsen för både handlare och konsument.
Som medarbetare hos Gordon Operations Team blir du en del av hjärtat i bolaget där du tillsammans med 30 kollegor i Norden ansvarar för att att varje paket transporteras på ett effektivt och miljövänligt sätt, hela vägen från våra kunder till slutkonsumenten.
Om rollen
I rollen som transportledare kommer du att planera och hantera dagliga logistiksfrågor kring våra transporter. Du har daglig kontakt och samarbetar med andra avdelningar i vår verksamhet kring transportplanering, koordination med våra olika leverantörer. Rollen är övervägande administrativ vilket innebär att du kommer arbeta mycket i våra system och ha löpande telefon- och mailkontakt med våra olika avdelningar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
Planera och administrera logistiken kring våra transporter.
Arbeta i våra transportsystem med optimering av leveranser till våra kunder.
Ansvara för transportbokning, fördelning av volymer för respektive bil, avvikelsehantering.
Hålla en kontinuerlig kontakt med transportörer, chaufförer, rangeringen och butikssupport.
Vara kravställare mot interna och externa samarbetspartners.
Arbeta regelbundet med uppföljning mot transportörer och system.Vem är du?
Som person älskar du tempo och variation och du känner igen dig själv i gamla klyschor som ”spindeln i nätet” och jonglören med ”många bollar i luften”. Samtidigt är noggrannhet och struktur något du behärskar väl, och som du ser som en förutsättning för att kunna arbeta både effektivt och kvalitativt. Du trivs med att ansvara för, och driva ditt arbete självständigt med stöd från kollegor när det behövs. Vidare uppfattas du ofta som tydlig och lätt att prata med, och du trivs själv bra i en miljö med många olika typer av kontaktytor dagligen.
Omfattning: Heltid 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Enlig överenskommelse
Arbetstider: Som transportledare jobbar du när vi har verksamhet vilket innebär att arbetstider kommer att variera mellan dag, kväll och helger
Lön: Fast lön
Plats: Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm Visa mindre

Truckförare till Plantagen, Blomsterlandet och Swedol i Stockholmsområdet

Arbetsuppgifter Vi erbjuder personal till välkända butikskedjor inom bygg- och yrkesbutiker samt dagligvaruhandeln, vid akut och planerat behov. Du har en viktig roll i vårt team där vi stöttar våra kunder som exempelvis Plantagen, Jula, Ahlsell och Swedol m.fl. i hela Stockholmsområdet med omnejd. Dina arbetsuppgifter består bland annat av: - Truckkörning - Lasta och ta emot varor - Kassaarbete - Kundservice - Inventering Dina arbetstider varierar... Visa mer
Arbetsuppgifter

Vi erbjuder personal till välkända butikskedjor inom bygg- och yrkesbutiker samt dagligvaruhandeln, vid akut och planerat behov. Du har en viktig roll i vårt team där vi stöttar våra kunder som exempelvis Plantagen, Jula, Ahlsell och Swedol m.fl. i hela Stockholmsområdet med omnejd.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Truckkörning

- Lasta och ta emot varor

- Kassaarbete

- Kundservice

- Inventering

Dina arbetstider varierar och styrs av de bokningar som kommer in från våra kunder, därför ställs det höga krav på din flexibilitet.

Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald, trygg anställning

- Fartfyllt, omväxlande och utvecklande arbete

- Unika utbildningar inom branschen

- Möjlighet till framtida anställning i våra kunders butiker

Personliga egenskaper

Som butiksmedarbetare är du Storesupports ansikte utåt i butikerna du arbetar i. Du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga och finner dig snabbt i din roll. Du har god känsla för service och kundbemötande och gillar att arbeta i ett högt tempo samt trivs att arbeta med kroppen då arbetet stundvis består av tunga lyft.

Krav:

- Truckkort A+B

- B-körkort

- Tidigare ha arbetat inom dagligvaruhandeln

Anställningsform*

Du arbetar minst 25 timmar i veckan. Som medarbetare erbjuder vi dig ett schema med fasta dagar och du kommer arbeta fem dagar i veckan. Detta ställer höga krav på din flexibilitet och tillgänglighet då du kan komma att bokas ut med kort varsel.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen! Visa mindre

Lagerarbetare inom restaurangbranschen

Vill du arbeta med Lager och logistik inom restaurangbranschen? Då har vi en tjänst för dig! Om tjänsten Sinli Trading söker nu en lagermedarbetare som även kommer ansvara för inventering planering etc. du kommer vara högst delaktig att strukturera upp deras lageryta samt delegera ut arbete inom gruppen. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som lagermedarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att plocka ordrar med truck. Du packar dina ordrar på p... Visa mer
Vill du arbeta med Lager och logistik inom restaurangbranschen? Då har vi en tjänst för dig!

Om tjänsten
Sinli Trading söker nu en lagermedarbetare som även kommer ansvara för inventering planering etc.
du kommer vara högst delaktig att strukturera upp deras lageryta samt delegera ut arbete inom gruppen.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som lagermedarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att plocka ordrar med truck. Du packar dina ordrar på pall med trucken och färdigställer allt inför leverans till butik. Även andra arbetsuppgifter relaterade till lagerarbete som in/utleverans förekommer. Du kommer att arbeta med tunga och till viss del otympliga produkter.

Vi söker dig med intresse för lager. Vidare vill vi att du ska vara ambitiös, flexibel, arbetsvillig och du ska trivas bra med ett högt arbetstempo. Du måste även trivas med fysiskt tungt arbete då det förekommer många tunga lyft.

Vem är du?
Formella krav:
• Du har erfarenhet av lagerarbete och inte rädd att ta i när det behövs
• B-körkort samt truckkort
• svenska i tal och skrift

Om du har arbetat inom restaurangbranschen tidigare är det mycket meriterande. Det är även meriterande om du själv talar något asiatiskt språk.

Om verksamheten
Sinli Trading är en asiatisk matgrossist som utgår från Stockholm och har jobbat med ett flertal asiatiska restauranger. I dagsläget har de över 300 nöjda kunder, och de har också breddat sitt område till bland annat Gävle, Västerås och Norrköping.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Sinli Trading.
Du kommer ha en fast grundlön.
Omfattning: Heltid
Start: Omgående


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Planerare/chaufför tankbil

Arbetsbeskrivning Nu söker vi en planerare/tankbilsförare till vår Tankbilsavdelning i Stockholm. I tjänsten ansvarar du för den dagliga planeringen för avdelningen samt levererar dryck till våra större kunder ute i landet samt registrera leveranser. Arbetet kommer att vara belagt dygnet runt under dina arbetsdagar och du måste vara vara beredd på att övernatta i bilen 2-3 dagar i veckan. Kravprofil och personliga egenskaper - CE-körkort - digitalt för... Visa mer
Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en planerare/tankbilsförare till vår Tankbilsavdelning i Stockholm. I tjänsten ansvarar du för den dagliga planeringen för avdelningen samt levererar dryck till våra större kunder ute i landet samt registrera leveranser. Arbetet kommer att vara belagt dygnet runt under dina arbetsdagar och du måste vara vara beredd på att övernatta i bilen 2-3 dagar i veckan.

Kravprofil och personliga egenskaper

- CE-körkort

- digitalt förarkort

- YKB

För att lyckas i tjänsten behöver du ha god organisationsförmåga för att planera och prioritera. Arbetet innebär mycket kundkontakt därav söker vi dig som är kommunikativ och är serviceinriktad.

Varaktighet/arbetstid: tillsvidare
Placeringsort: Stockholm
För mer information om tjänsten: Seppo Vikeväkorva, tel: 070-6199047

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

Tankbilsförare sökes till Gävle - Sommarjobb

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ???? Vi söker en CE-chaufför för att stärka upp teamet under sommarperioden! Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra meda... Visa mer
Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ????

Vi söker en CE-chaufför för att stärka upp teamet under sommarperioden!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Arbetsbeskrivning

I tjänsten levererar du dryck till våra större kunder ute i landet. Arbetet kommer att vara belagt dygnet runt under dina arbetsdagar och du måste vara vara beredd på att övernatta i bilen 2-3 dagar i veckan.

Din profil C-chaufför

- CE är meriterande

- YKB

- digitalt förarkort

Arbetet innebär mycket kundkontakt därav ser vi att du är kommunikativ och serviceinriktad. Andra viktiga egenskaper är ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods.

Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning längst t.o.m. augusti, heltid, dagtid
Placeringsort: Gävle
För mer information om tjänsten: Seppo Vikeväkorva, driftchef, 08-50107602

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Välkommen in! Visa mindre

Lagermedarbetare på heltid till Täby

Nu söker vi för kunds räkning en lagermedarbetare till Täby! Om tjänsten Som lagermedarbetare arbetar du i team med att plocka varor, ta emot inkommande gods, samt arbetar löpande med inventering. Det är ett mindre lager där du kommer att arbeta nära dina kollegor, vilket innebär att det är viktigt med en god samarbetsförmåga. På lagret hjälps alla åt, och du bör vara flexibel och kunna hjälpa till på andra avdelningar vid behov. Om dig Vi söker nu dig m... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning en lagermedarbetare till Täby!

Om tjänsten
Som lagermedarbetare arbetar du i team med att plocka varor, ta emot inkommande gods, samt arbetar löpande med inventering. Det är ett mindre lager där du kommer att arbeta nära dina kollegor, vilket innebär att det är viktigt med en god samarbetsförmåga. På lagret hjälps alla åt, och du bör vara flexibel och kunna hjälpa till på andra avdelningar vid behov.

Om dig
Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du arbetar effektivt men med stort fokus på god kvalitet och varsamhet kring produkterna. Vidare är du en problemlösare och är inte rädd för att ta i när det behövs. Krav på truckkort.

Om anställningen
Tjänsten är på heltid, måndag-fredag ca kl. 8-17.
Start så snart som möjligt!

I rollen blir du anställd som konsult hos Arena Personal, men arbetar ute hos vår kund. Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chansen att utvecklas genom varierande uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Visa mindre

Lastbilschaufför

Vi är ett sammansvetsat och framgångsrikt Team med många års erfarenhet inom vägtransport och logistik. Vi omsätter ca 65 MSEK och är 60 anställda. Vi eftersträvar högsta kvalitet genom bra personalpolitik, modern fordonsflotta och stort eget ansvar. Vi levererar! Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du uppskattar högt tempo och kvalitet. Arbetet består av lotsning med bil och släp i Storstockholm/Mälardalen. Ett varieran... Visa mer
Vi är ett sammansvetsat och framgångsrikt Team med många års erfarenhet inom vägtransport och logistik. Vi omsätter ca 65 MSEK och är 60 anställda. Vi eftersträvar högsta kvalitet genom bra personalpolitik, modern fordonsflotta och stort eget ansvar. Vi levererar!Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du uppskattar högt tempo och kvalitet.


Arbetet består av lotsning med bil och släp i Storstockholm/Mälardalen. Ett varierande arbete med stort kundfokus. 
Du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegor och kunder.
Man börjar och avslutar dagen i Västberga.

Vi söker dig med följande egenskaper och styrkor,

- Du är en lagspelare
- Duktig på att kommunicera
- Kan växla tempo och är stresstålig
- Gillar ordning och reda
- Nyfiken och en vilja att lära nya saker

Lön enligt ÖK. Visa mindre

Insitepart söker transportplanerare

Ansök    Feb 2    Insitepart AB    Transportplanerare
Vi söker transportplanerare till Coop Logistiks terminal i Bro. Det här är en spännande utmaning för dig som har ett stort intresse för logistik- och transportverksamhet! Dina Arbetsuppgifter och profil I rollen som transportplanerare kommer dina dagar framförallt spenderas med förberedelse och planering av transporter och transportbokning. Du ansvarar bland annat för att gods kommer fram till rätt plats vid rätt tid. För att detta skall vara möjligt sama... Visa mer
Vi söker transportplanerare till Coop Logistiks terminal i Bro. Det här är en spännande utmaning för dig som har ett stort intresse för logistik- och transportverksamhet!
Dina Arbetsuppgifter och profil

I rollen som transportplanerare kommer dina dagar framförallt spenderas med förberedelse och planering av transporter och transportbokning. Du ansvarar bland annat för att gods kommer fram till rätt plats vid rätt tid. För att detta skall vara möjligt samarbetar du och håller en tät dialog med övriga logistikfunktioner inom företaget. Stora delar av arbetet utförs med Excel, så du är bekväm med att arbeta i Office. Det är även meriterande om du har viss kunskap om SAP.

Så vem är du som söker den här tjänsten?

Kanske har du nyligen avslutat studier inom logistik och vill få mer erfarenhet av branschen?

Vi tror i alla fall att du är en person som är mycket serviceminded, social och lägger stor vikt att vara en god representant för ditt företag.
Du har ett genuint intresse för administrativt arbete och vill gärna knyta dig an nya kontakter. Detta är speciellt viktigt då arbetet innebär mycket kontakter såväl internt som externt på Coop Logistik och det är av stor vikt att du har en god problemlösningsförmåga.Det här är Coop
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln och har 3,5 miljoner medlemmar, fördelar på 30 olika konsumentföreningar. Coops butiker hittar du i hela Sverige, från norr till söder. Coops logistik står för varuförsörjning till samtliga Coop-butiker i hela landet och svarar för effektiv drift av transporter, terminaler och varuflöde. Du kan läsa mer om Coop här (https://www.coop.se/Globala-sidor/om-coop/Affarsomraden1/)

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor

- Akademiskutbildning, gärna inom logistik är meriterande.

- Flytande i svenska och engelska språket både tal och skrift

- God IT-Vana och erfarenhet av Office (främst Excel) & SAP är starkt meriterande.

- Du kommer att vara anställd av Insitepart men uthyrd till vår kunds transportenhet i Bro.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater. Visa mindre

Truckförare till Rosersberg

Ansök    Feb 2    2Complete AB    Truckförare
Söker du jobb omgående? Är du intresserad av att bli en del av ett expansivt och stabilt bolag med goda chanser till utveckling internt? Då är det dig vi söker! Vad erbjuder vi? * Goda utvecklingsmöjligheter * Möjlighet till övertag av kund * Kollektivavtal * Friskvårdsbidrag Vem söker vi? Kompetenskrav: *Truckkort A och B *Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll tidigare så som med fraktbokningar och utleverans *Flytande i det svenska språket då det... Visa mer
Söker du jobb omgående? Är du intresserad av att bli en del av ett expansivt och stabilt bolag med goda chanser till utveckling internt? Då är det dig vi söker!

Vad erbjuder vi?
* Goda utvecklingsmöjligheter
* Möjlighet till övertag av kund
* Kollektivavtal
* Friskvårdsbidrag

Vem söker vi?
Kompetenskrav:
*Truckkort A och B
*Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll tidigare så som med fraktbokningar och utleverans
*Flytande i det svenska språket då det används i dina dagliga arbetsuppgifter

Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad och gillar ordning och reda. Vi ser även att du är en lagspelare då du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Utöver detta är du driven och kommer med egna initiativ om du ser något som kan förbättras.


Vad innebär rollen?
Just nu söker vi en truckförare till utleveransavdelningen hos vår kund i Rosersberg. Idag är de 16 personer som arbetar med lagerarbete och nu letar de förstärkning då företaget växer. Du kommer mestadels köra ledstaplare och hjälpa till att ta fram rätt orders till lastbilschaufförerna. Du kommer få arbeta med orderplock och planering inför orders. På arbetsplatsen är det högt i tak och de strävar efter en arbetsmiljö där alla får komma till tals.

Detta kommer vara en heltidstjänst där arbetstiderna är mellan kl:07.00-16.00, måndag till fredag.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Dina arbetsuppgifter
Om företaget
Mer information ges vid en intervju Visa mindre

Lagermedarbetare till kund i Kista

Ansök    Feb 2    Cleverex Bemanning AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Vi söker nu en lagermedarbetare till vår kund som sitter i Kista. Då de kommer gå in i en högsäsong behöver de uppstöttning på lagret under våren och semesterveckorna. Företaget är ett värdedrivet bolag och beskriver sig själva som en familj och här kommer man in och blir en del av den familjen. För denna tjänst kommer du arbeta som konsult via oss på Cleverex och arbeta ute hos vår kund fram tills sista augusti. Du erbjuds • Kollektivavtal ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en lagermedarbetare till vår kund som sitter i Kista. Då de kommer gå in i en högsäsong behöver de uppstöttning på lagret under våren och semesterveckorna. Företaget är ett värdedrivet bolag och beskriver sig själva som en familj och här kommer man in och blir en del av den familjen.

För denna tjänst kommer du arbeta som konsult via oss på Cleverex och arbeta ute hos vår kund fram tills sista augusti.


Du erbjuds
• Kollektivavtal och schyssta villkor redan som konsult
• En möjlighet att växa och fortsätta i rollen för rätt person
• Närvarande konsultchef som du utnyttja som bollplank eller stöd om du vill


Arbetsuppgifter
I rollen som lagermedarbetare kommer du att arbeta med packning och plockning på lagret. Arbetet här kommer inte vara tungt plock eller packning utan av lättare karaktär. Du kommer inte köra truckkort utan en palldragare. Utöver det kommer du få utföra vissa administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer:
• Plocka
• Packa
• Skriva ut och sätta etiketter
• Vara behjälplig vid in- och utleverans
• Utföra viss administration


Din profil
• Kan kommunicera obehindrat i svenska & engelska, då det är i de språken kommunikationen sker.
• Har erfarenhet av att jobbat på lager med plock är en fördel
• Erfarenhet av palldragning är en fördel

Som person tror vi du är noggrann och strukturerad. Du är stresstålig och arbetar väl under högt tempo. Du är positiv, lättsam och vill göra en bra insats.


Övrigt
• Start: 1 mars
• Slut: 31 augusti
• Omfattning: Heltid, 40 h/v
• Plats: Kista, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Cleverex och vi hänvisar alla frågor till patrik.hedstrom@cleverex.se


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt Visa mindre

Produktionsmedarbetare med truckerfarenhet till Mathems lager i Farsta

Ansök    Feb 2    Mathem i Sverige AB    Lagerarbetare
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorn... Visa mer
För oss på Mathem står våra kunders bekvämlighet alltid i centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.

Som Produktionsmedarbetare hos Mathem är du en otrolig viktig del i att skapa en så bra kundnöjdhet som möjligt. Du har ett ansvar i att se till att våra kunder får hem hela och korrekta varor som håller en hög kvalité, allt för att skapa den bästa upplevelsen för kunden.Varför ska du jobba hos oss?

Mathem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor.Vad kommer du att få göra?

I rollen som Produktionsmedarbetare inom Inbound blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera inkommande varor på lagret från Mathems leverantörer. Du arbetar med att registrera in varorna i systemet och se till att de kommer upp på respektive hyllplats. I detta ingår även att säkerställa en hög kvalité och bäst-före-datum på varorna inför att det ska plockas till kund. Du kommer att arbeta mycket med en handdator och truck som hjälpmedel. Detta är ett aktivt jobb som innebär att du går, står och lyfter mycket. Som medarbetare inom Inbound kommer du framförallt att arbeta mycket inom detta specifika område men förväntas även kunna hjälpa till inom samtliga delar av produktionen vid behov, så som exempelvis i orderplocket.

Tjänsten är på heltid 40 h/v (100%) och arbetspassen är förlagda både på vardagar och helger. I nuläget är schemat förlagt framförallt på eftermiddag- och kvällstider.Vad krävs för rollen?

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du:

- fyllt 18 år
- har goda kunskaper i det svenska språket
- har en god fysik och uppskattar ett fysiskt arbete i högt tempo
- känner dig bekväm med att arbeta i kyligare och varierande temperaturer


- kan vara på plats och starta arbetsdagen klockan 06.00 på morgonen
- har tidigare erfarenhet av lager- eller livsmedelsbranschen
- har truckkort med behörighet A2, A4 och B4 samt erfarenhet av truckkörning minst 2 år


Personliga egenskaper

Vi letar efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundnöjdhet i enlighet med våra värderingar; du behöver vara ansvarstagande, självgående och beredd att utföra dina arbetsuppgifter enligt våra höga standarder. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och trivs med att jobba självständigt så väl som i team. Eftersom vi värnar om att alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder är det viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt. Dessutom ser vi gärna att du är stresstålig och gillar ett aktivt arbete.Övrig information

Plats: Larsboda, Farsta

Omfattning: 40 h/v (100%)

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående

Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal (Lager & E-handel)Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Första steget i urvalsprocessen för denna tjänst är en chattbaserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Efter att du skickat in din ansökan kommer du få en inbjudan skickad till dig via mail med vidare instruktioner.

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Distributionschaufförer C-kort

Ditt nya jobb Detta är ett chaufförsuppdrag med bra betalt till vår kund i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är distributionskörning inom Stockholmsområdet. Arbetet består av lastning, lossning och distribution av diverse last såsom pall/bur/back. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo. Heltid 40 h/veckan Dagtid måndag-fredag, finns möjlighet till helg arbete också om önskas. Företaget har kollektivavtal. Din ba... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är ett chaufförsuppdrag med bra betalt till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är distributionskörning inom Stockholmsområdet.
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av diverse last såsom pall/bur/back. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, finns möjlighet till helg arbete också om önskas.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort samt YKB är ett krav, ADR är meriterande.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufför Återvinning Stockholm/Nacka

Ditt nya jobb Till vår kunds verksamhet i Stockholm/Nacka, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren. Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemalägga... Visa mer
Ditt nya jobb
Till vår kunds verksamhet i Stockholm/Nacka, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
I arbetet kommer du tillsammans med en kollega att köra en bak-lastande lastbil för tömning av kärl hos våra olika kunder i Nackaområdet. Våra miljöarbetare kör enligt en planerad rutt och bör ha bra lokalsinne och hitta runt om i Stockholm och då även i Nacka. Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Du som person:
Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och förstår vikten av nöjda kunder.


- CE-körkort

- YKB

- Förarkort

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

VACANT POSITION FOR A DRIVER

Applications are invited for a vacant position of a driver at the Kenya Embassy, Stockholm on a two (2) years contractual basis, renewable upon satisfactory performance. The successful candidate appointed to the position will be responsible to Kenya Embassy, Stockholm for providing safe and timely driving as well as assisting with office duties as may be assigned from time to time. The expected start date is Monday, 13th March, 2023. Specific duties incl... Visa mer
Applications are invited for a vacant position of a driver at the Kenya Embassy, Stockholm on a two (2) years contractual basis, renewable upon satisfactory performance.

The successful candidate appointed to the position will be responsible to Kenya Embassy, Stockholm for providing safe and timely driving as well as assisting with office duties as may be assigned from time to time. The expected start date is Monday, 13th March, 2023.

Specific duties include:
. Driving duties,
. Mapping out driving routes ahead of time to determine the most expedient route;
. Familiarize with traffic weather reports to stay up to date on road conditions;
. Routine checks and maintenance of the vehicle;
. Maintenance of work tickets;
. Carrying out first aid;
. Detecting and reporting any malfunctioning of the vehicles' systems;
. Security of the vehicle on and off the road;
. Safety of passengers and/or goods;
. Carrying authorized passengers and/or goods;
. Cleanliness and overall vehicle maintenance and management;
. Mail delivery;
. Ready to undertake other official duties as may be assigned from time to time.

Requirements:
. Secondary school education or equivalent with basic arithmetic ability;
. Have 5 years driving experience. Experience in a comparable position is an added advantage;
. Have a valid driving license (Class B and above) free from any traffic violation;
. Have a valid Police Clearance/Police Record Extract;
. Be familiar with traffic rules;
. Have medical certificate of suitability to drive;
. Fluent in Swedish and English language;
. Resident of Sweden or Valid work permit.
. Driving/road test will be conducted;
. Provide at least 3 referees (previous employer letter/certificate). Visa mindre

C-Chaufför Återvinning

Ditt nya jobb Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med... Visa mer
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

CE-Chaufförer Stockholm

Ansök    Feb 1    WeStaff Sweden AB    Fjärrbilsförare
Ditt nya jobb Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhets anläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Dessa körningar startar från norra Stockholm. Ta chansen att starta en ny karriär! Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-ekipage med olika spetsbyten. Lastning, hämtning och distribution av paket och pall, från A till B. Heltid 40 h/veckan även de... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Kundens verksamhets anläggningar täcker hela staden, och utgår från olika delar södra, norra, västra Stockholm. Dessa körningar startar från norra Stockholm.

Ta chansen att starta en ny karriär!

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-ekipage med olika spetsbyten.

Lastning, hämtning och distribution av paket och pall, från A till B.

Heltid 40 h/veckan även deltid
Dag/kväll/natt måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med spetsbyten alt. olika långkörningar tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning. Du har självklart ett giltigt körkort med behörighet CE, samt enlig nedan:

- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar
- Erfarenhet av Link, Trailer och växelflak

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufförer Återvinning till norra Stockholm!

Ditt nya jobb Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren. Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemalägg... Visa mer
Ditt nya jobb

Till vår kunds verksamhet i norra Stockholm, söker vi nu medarbetare med C-kort (miljöarbetare) till avdelningen Baklastare. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön.

Vi söker till detta uppdrag en heltidschaufför för löpande inhyrning. För rätt person finns det även goda möjligheter till en direktanställning hos uppdragsgivaren.

Skynda dig att söka! Platsen kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du tillsammans med en kollega att köra en bak-lastande lastbil för tömning av kärl hos våra olika kunder i Stockholmsområdet. Våra miljöarbetare kör enligt en planerad rutt och bör ha bra lokalsinne och hitta runt om norra Stockholm.

Då arbetet stundtals är fysisk krävande bör du gilla att röra på dig.

Det är också mycket kommunikation och dialog med transportplaneringen, kollegor i organisationen och kunder. I arbetet ingår också att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som ett miljö-företag i framkant är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag 06.00 - 15.00

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som har rätt kompetens för utförande av våra uppdrag, och är ute efter ett ansvarsfullt arbete samt vill vara en del i ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.

För att lyckas med arbetet och eftersom det är mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha god datorvana och behärska svenska väl i både tal och skrift. Du har god fysik och är godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav.

Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och förstår vikten av nöjda kunder.

- CE-körkort

- YKB

- Förarkort

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

CE-Chaufför till Stockholm

Ditt nya jobb Detta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker på enkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm. Heltid 40 h/veckan Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma. Företaget har kollektivavtal. Din... Visa mer
Ditt nya jobb
Detta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stopp inom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker på enkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm.

Heltid 40 h/veckan
Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

CE-körkort, YKB och förarkort är ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufförer 15 stycken sökes!

Ditt nya jobb Vi söker nu 15 chaufförer till vår kund i Norra Stockholm. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en mkt bra chaufförs lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution inom Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil. Heltid 40 h... Visa mer
Ditt nya jobb
Vi söker nu 15 chaufförer till vår kund i Norra Stockholm. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en mkt bra chaufförs lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution inom Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort, YKB och förarkort är ett krav.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufförer till Arlanda-Stockholm

Är du ute efter ett nytt spännande jobb? WeStaff Sweden söker C-chaufförer! nu har vi ett omgående behov av att anställa till vår kund vid Arlanda Flygplats i norra Stockholm. Vi söker personer som är vana att vara självgående, du har servicekänsla och levererar med noggrannhet. Passar detta in på dina tidigare erfarenheter? Då har vi jobbet för dig! Detta uppdrag startar med utbildning i maj 2023, och innebär att man ska kunna arbeta hela sommarperiod... Visa mer
Är du ute efter ett nytt spännande jobb?

WeStaff Sweden söker C-chaufförer! nu har vi ett omgående behov av att anställa till vår kund vid Arlanda Flygplats i norra Stockholm.

Vi söker personer som är vana att vara självgående, du har servicekänsla och levererar med noggrannhet. Passar detta in på dina tidigare erfarenheter?

Då har vi jobbet för dig!

Detta uppdrag startar med utbildning i maj 2023, och innebär att man ska kunna arbeta hela sommarperioden (juni, juli, augusti). Det finns mycket goda möjligheter att fortsätta uppdraget vidare framåt hösten.

Uppdragsgivaren:
Vår uppdragsgivare är specialister på cateringlogistik och har verksamhet i flera länder. Dem är en av de världsledande aktörerna inom cateringlogistik och den enda aktören som är verksam inom alla sektorer av catering. Deras engagerade och begåvade medarbetare gör vad som krävs för att erbjuda konsumenterna balanserade och välsmakande måltider samtidigt som de noggrant respekterar hygien- och livsmedelssäkerhetsstandarder.

Arbetsuppgifter:
Som chaufför kommer du att ansvara för att måltider anländer till flygplanen på ett säkert sätt. Det är ett varierande arbete och du kommer bland annat att:

Lasta & lossa mat och utrustning på lastbilar.
Kontrollera att rätt mängd vagnar & skåp levereras till flygplanen innan avgång.
Frakta mat och utrustning med hjälp av en highloader in till planen.
Installera skyddsanordningar för att förhindra skador på föremålen som transporteras.
Hjälpa till med upplärningen av nya kollegor.

Arbetstiderna är förlagda under hela dygnet även under helg, och du behöver vara öppen för både dag och kväll (schemalagda pass). Det är ett fysiskt och fartfyllt jobb där arbetsmiljön är varierande utomhus och inomhus och det är viktigt att du trivs med det. Vid lastning på flygplanen förekommer det arbete på hög höjd, och du bör vara bekväm med det.

Arlanda är en säkerhetsklassad arbetsplats. I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess flertalet olika bakgrundskontroller inför anställning.

Bakgrundskontroll 5 år tillbaka i tiden. Luckor på mer än 29 dagar kräver intyg.
Utdrag ur brotts- och belastningsregistret
Muntlig säkerhetsprövning vid intervjutillfället som också skickas vidare till SÄPO.

Din bakgrund:
För den här rollen söker vi dig som är punktlig och kvalitetsmedveten, det är väldigt viktigt att rätt material levereras i rätt tid och med rätt kvalitet. Du är en säkerhetsmedveten person som förstår vikten av att arbeta på ett flexibelt och noggrant sätt. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot flygindustrin, men det är inget krav.

Vi söker dig som:
Har C-körkort.
Har giltigt YKB.
Behärskar svenska & engelska obehindrat i både tal och skrift.
Har en god fysik, då det förekommer tunga lyft.
Kan jobba varierande arbetstider dag, kväll & helg.
Har god förmåga att hantera teknisk utrustning.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Godsmottagare

Ansök    Feb 1    Randstad AB    Godsmottagare
Arbetsbeskrivning Har du tidigare jobbat inom industri och är intresserad av att jobba som godsmottagare? Vår kund i Hammarby sjöstad som tillverkar brandsläckningssystem söker nu en kvalitetsmedveten lagerarbetare som ska vara med och bidra till deras verksamhet! Låter detta intressant? Så kan det vara dig vi söker. Vi söker dig som är noggrann och ansvarsfull, som godsmottagare jobbar du både självgående och i team där ni är en del i en logistikkedja so... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare jobbat inom industri och är intresserad av att jobba som godsmottagare? Vår kund i Hammarby sjöstad som tillverkar brandsläckningssystem söker nu en kvalitetsmedveten lagerarbetare som ska vara med och bidra till deras verksamhet! Låter detta intressant? Så kan det vara dig vi söker.

Vi söker dig som är noggrann och ansvarsfull, som godsmottagare jobbar du både självgående och i team där ni är en del i en logistikkedja som är grundläggande för verksamheten. Du ska även ha erfarenhet av att arbeta med mekaniska produkter och gilla att arbeta administrativt. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. OBS! Vi tar inte emot CV  eller ansökningar via mail.

Ansvarsområden
Du kommer att jobba med inleverans och avvikelser av varor som t.ex kan vara skadade samt kontrollera ordern som ska stämma överens med följesedeln.  Du behöver därav vara noggrann och strukturerad. Du har även kontakt med inkommande chaufförer av gods, hanterar följesedlar och lägger upp godset på hyllorna med hjälp av motviktstruck.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
Truckerfarenhet minst 1 år (motviktstruck)
Erfarenhet av administrativa lageruppgifter
Vara noggrann och självgående
Goda kunskaper i svenska tal & skrift
Erfarenhet inom industri och/ eller mekanik

Meriterande är om du arbetat med mätteknik tidigare.

Erfarenhet
Arbetat inom industri och/ eller med mekaniska produkter.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Lastbilschaufförer - Distribution - Västberga - Heltid

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportf... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Taxiförare

Hej! Vi på Liana Transport söker dig som vill jobba som Taxiförare och är serviceinriktad och har stort ansvar för jobbet. Vi söker både heltid och deltidsmedarbetare. Du ska ha en bra hälsa, kan behärska svenska på ett bra sätt och kan jobba i grupp. I så fall söker vi dig och välkomnar vi dig i vår samarbetet. Obs: Vi använder TOYOTA CAMRY för vår verksamhet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för... Visa mer
Hej!
Vi på Liana Transport söker dig som vill jobba som Taxiförare och är serviceinriktad och har stort ansvar för jobbet.
Vi söker både heltid och deltidsmedarbetare.
Du ska ha en bra hälsa, kan behärska svenska på ett bra sätt och kan jobba i grupp.
I så fall söker vi dig och välkomnar vi dig i vår samarbetet.
Obs: Vi använder TOYOTA CAMRY för vår verksamhet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Exklusivt klädföretag söker heltids personal till lager i Spånga!

Är du noggrann, kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo - då har vi tjänsten för dig! Vi söker för vår kunds räkning lagerpersonal på heltid till Spånga. Vår kund är ett välkänt företag som är verksamma inom klädbranschen. I rollen som lagermedarbetare kommer du att jobba med sedvanliga lageruppgifter inom orderpackning, orderplockning samt returhantering. Framåt kan även in- och utleverans bli aktuellt. Du kommer att arbeta mo... Visa mer
Är du noggrann, kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo - då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för vår kunds räkning lagerpersonal på heltid till Spånga. Vår kund är ett välkänt företag som är verksamma inom klädbranschen. I rollen som lagermedarbetare kommer du att jobba med sedvanliga lageruppgifter inom orderpackning, orderplockning samt returhantering. Framåt kan även in- och utleverans bli aktuellt. Du kommer att arbeta mot att uppnå måltal och därmed är det viktigt att du är målmedveten.

Arbetstiderna är belagda måndag-fredag mellan kl. 7-16 och uppstarten för denna tjänst kommer att ske under våren 2023!

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten bör du uppfylla nedanstående krav.
- Goda kunskaper i svenska och engelska.
- Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister. Notera att kontroll kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.
- God fysisk form då arbetet innebär att du kommer stå och vara i rörelse under hela arbetspasset.
- Du har god erfarenhet av lagerarbete

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta. Du är van att arbeta fysiskt och motiveras av att arbeta i ett högt tempo. Du ska vara serviceinriktad och initiativtagande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter tjänsten intressant - skicka in en ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lastbilschaufförer - Distribution - Västberga - Heltid

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportf... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lastbilschaufförer - Distribution - Västberga - Heltid

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportf... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 06-15. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Budbilsförare till kund i Farsta

Ansök    Feb 1    Manpower AB    Budbilsförare
Just nu söker vi på Manpower nya konsulter som drivs av att ge service i världsklass till rollen som budbilsförare hos vår kund i Farsta i södra Stockholm. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och vill ha ett självständigt jobb i högt tempo. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower nya konsulter som drivs av att ge service i världsklass till rollen som budbilsförare hos vår kund i Farsta i södra Stockholm. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och vill ha ett självständigt jobb i högt tempo. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Om jobbet som budbilsförareI rollen som budbilsförare börjar du din arbetsdag hos kunden i Farsta i södra Stockholm, där du lastar in gods i bilen du ska köra för dagen. Därefter ansvarar du självständigt för leveranser av matkassar till beställande kunder. Leveranserna sker i Stockholm med omnejd. Detta är jobbet för dig som gillar att ha frihet under ansvar i sitt arbete.Är du rätt för rollen som budbilsförare?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du är serviceinriktad och sätter kundens bästa i första hand. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt och att lösa problem som kan uppstå i arbetet. Sist men inte minst har du ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete.Vi på Manpower söker dig som

* Har B-körkort (och har haft i mist 6 månader)
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Är öppen för flexibla arbetstiderDet är meriterande om du har

* erfarenhet av arbete som budbilsförare eller liknande roll eller arbete inom kundservice eller liknande
* god fysik
* kört större fordon tidigare, exempelvis skåpbil, husvagn eller hästtransportVad kan Manpower erbjuda dig?Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Mathilda Carlström via e-post: Mathilda.Carlstrom@manpower.se. Notera att vi INTE tar emot ansökningar på mail.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Vi ser fram emot att höra från dig!

Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Bus Driver / Stockholm

We are looking for Bus Drivers for the summer season 2023. Do you want to join the leader company in tourism branch in Northern Europe? On Strömma you get to feel famous for your work. We offer: Flexible contracting Full time / Part time , competitive salary package, friendly work environment, related educational programs, possibility of contract extension. Qualifications: Valid EU Driving license / D - category Valid EU CPC / YKB card Valid EU Tachograph ... Visa mer
We are looking for Bus Drivers for the summer season 2023.
Do you want to join the leader company in tourism branch in Northern Europe? On Strömma you get to feel famous for your work.
We offer:
Flexible contracting Full time / Part time , competitive salary package, friendly work environment, related educational programs, possibility of contract extension.
Qualifications:
Valid EU Driving license / D - category
Valid EU CPC / YKB card
Valid EU Tachograph card
Your responsibilities:
You shall be responsible for driving busses as well as scanning/selling of our tickets inside the busses as per your daily schedule. You shall also be responsible for making our guests/passengers consider the contact with Strömma as their best life long memories.
We expect :
From you to be consistent, flexible, polite, smiley, have good response to work pressure/anxiety and to be fast responding to solving problems.


If you believe that you fit the above descriptions, do not hesitate to apply to join us!!! Visa mindre

Extrajobb som chaufför - område Norrort

Om tjänsten Vi söker chaufförer som vill jobba extra med att köra ut varor från ett lager. Det vi söker är b-bilschaufförer som innehar körkort och god körvana för att kunna leverera runtom i hela Stockholm. Du kommer i arbetet att köra lätt lastbil och vara fysiskt aktiv. Vi letar efter dig som trivs med ett aktivt arbete, där en balans mellan tempo och kvalité eftersträvas. Just nu letar vi specifikt efter konsulter som vill arbeta i den norra delen a... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker chaufförer som vill jobba extra med att köra ut varor från ett lager. Det vi söker är b-bilschaufförer som innehar körkort och god körvana för att kunna leverera runtom i hela Stockholm. Du kommer i arbetet att köra lätt lastbil och vara fysiskt aktiv.

Vi letar efter dig som trivs med ett aktivt arbete, där en balans mellan tempo och kvalité eftersträvas.

Just nu letar vi specifikt efter konsulter som vill arbeta i den norra delen av Stockholm och som kan starta omgående. Då behovet kommer vara som störst på måndagar och fredagar ser vi att du ofta kan och vill arbeta då.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer
Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Egenskaper och kvalifikationer som är relevanta för tjänsten vi tillsätter:

- Att gilla fysiskt aktiva arbeten samt tåla att arbeta i ett högt tempo är viktigt tror vi för att trivas som bäst som chaufför.

- Att inte tumma på noggrannhet eller kvalité är egenskaper som vi på Storesupport värdesätter extra mycket.

- Att du behärskar det svenska språket väl, då arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler och säkerhetsgenomgångar ofta sker på svenska.

- Att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent, då det är ett krav för att kunna arbeta extra via oss.

Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Krav:
- B-körkortMeriterande

- God körvana.

- Körvana av lätt lastbil i Stockholm.Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. (http://www.storesupport.se/)

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Intresserad?
Skicka in en ansökan redan idag! Visa mindre

Bussförare Nyboda

Till Keolis bussdepå i Nyboda söker vi bussförare. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.  På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara... Visa mer
Till Keolis bussdepå i Nyboda söker vi bussförare. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna. 
På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.
Om tjänsten  
Som bussförare i linjetrafik hos Keolis får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går dygnet runt alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi ser gärna att du bor i närheten av depån, eftersom du ibland börjar tidigt eller slutar sent.
Det här behöver du ha 
D-körkort 
Giltigt Yrkeskompetensbevis YKB*
God svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet från serviceyrke är meriterande. 
*Vi prioriterar att hitta rätt person till rätt plats. Därför är vi i utvalda fall beredda att erbjuda fortsättnings-YKB. Detta gäller till exempel om du som söker tog ditt busskörkort innan 2008.
Det här får du av oss 
Som bussförare på Keolis får du en gedigen introduktionsutbildning som leds av våra erfarna instruktörer. På depån finns din teamchef som stöttar dig i din vardag som bussförare. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.
Så här söker du 
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Vi kräver inget CV men vill du är du välkommen att bifoga det i din ansökan. 
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor, mejla rekryterare soren.bjorkander@keolis.se
Eller rekryterande chef Stefan Björklund på telefon 08-55902518 Visa mindre

Expressarbetare till Pipers AB

Ansök    Feb 1    PIPERS AB    Flyttkarl/Stadsbud
Om tjänsten Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka dagar/tider som passar just dig. Vi utför transporter, flyttar samt monteringar. Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och vårt arbetsredskap är lätta lastbilar. Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt privatpersoner, men även företag och organisationer. Vi ser gärna at... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu trevliga samt arbetsvilliga personer för
expressarbeten i Stockholm. Du väljer själv vilka
dagar/tider som passar just dig.
Vi utför transporter, flyttar samt monteringar.
Vi är alltid minst 2 personer vid varje arbetspass och
vårt arbetsredskap är lätta lastbilar.
Arbetstiden samt arbetsplatserna varierar, vi jobbar i
hela Stockholmsområdet. Våra kunder är primärt
privatpersoner, men även företag och organisationer.
Vi ser gärna att du är i fysiskt god kondition samt att du
är social och serviceinriktad. Ett stort plus är om du har B-körkort. Visa mindre

Budbilsförare till kund i Farsta | Extrajobb

Ansök    Feb 1    Manpower AB    Budbilsförare
Är du på jakt efter ett flexibelt extrajobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar? Motiveras du dessutom av ett självständigt jobb i högt tempo? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower budbilsförare till vår kund i Farsta i södra Stockholm. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av ... Visa mer
Är du på jakt efter ett flexibelt extrajobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar? Motiveras du dessutom av ett självständigt jobb i högt tempo? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower budbilsförare till vår kund i Farsta i södra Stockholm. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden i södra Stockholm.Om jobbet som budbilsförareDu kommer självständigt ansvara för leveranser av matkassar till beställande kunder i Stockholmsområdet. Du börjar med att lasta varor i din bil och levererar sedan till kund där det ingår att leverera varorna fram till dörren. Det är ett självständigt jobb där du har mycket frihet under ansvar. Vi ser att du tar stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter och har ett stort kundfokus i ditt arbete och bemötande.Som deltidare vill vi att du jobbar minst 2 pass i veckan på varierande arbetstider. Dina pass kommer vara förlagda mellan 05.00-23.00, antingen heldagspass eller halvdag beroende på behovet hos kunden. Det finns i nuläget ingen möjlighet att jobba helger.Är du rätt för rollen som budbilsförare?Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir väl utförda och är van vid att ta eget ansvar. Du är öppen för att utföra uppgifter utanför din arbetsbeskrivning vid behov. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du sätter kundens bästa i första hand. Du har en förmåga att arbeta självständigt och tar dig själv an nya arbetsuppgifter. Till sist har du en professionell framtoning som gör att du inger förtroende.Vi på Manpower söker dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
* Har B-körkort (och har haft i mist 6 månader)
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Är flexibel med dina arbetstider och kan jobba både dag och kvällDet är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av arbete som budbilsförare eller liknande roll eller arbete inom kundservice eller liknande
* Har god fysik
* Har kört större fordon tidigare, exempelvis skåpbil, husvagn eller hästtransport

Vad kan Manpower erbjuda dig?Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.Intresserad?Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Carlström via e-post: mathilda.carlstrom@manpower.se, men notera att vi INTE tar emot ansökningar på mail.Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Sök tjänsten redan idag!Om ManpowerManpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Terminalpersonal till vår kund i Länna

Om rollen Till vår kund söker vi nu terminalpersonal i Länna. Vi söker efter drivna och engagerade individer. Som terminalmedarbetare har du en central roll i att säkerställa effektiviteten i verksamheten. Du kommer att arbeta med att sortera paket för leverans i Stockholmsområdet, samt att lasta om och skicka paket till andra terminaler. Det är viktigt att du är noggrann och punktlig för att säkerställa att varje paket hanteras på rätt sätt och inom angi... Visa mer
Om rollen
Till vår kund söker vi nu terminalpersonal i Länna. Vi söker efter drivna och engagerade individer.
Som terminalmedarbetare har du en central roll i att säkerställa effektiviteten i verksamheten. Du kommer att arbeta med att sortera paket för leverans i Stockholmsområdet, samt att lasta om och skicka paket till andra terminaler. Det är viktigt att du är noggrann och punktlig för att säkerställa att varje paket hanteras på rätt sätt och inom angivna tidsramar.
Vi söker efter personer som sprider positiv energi, är naturliga problemlösare och brinner för utmaningar. Du är resultatorienterad, trivs i en högt tempo och har en passion för att säkerställa kundtillfredsställelse. Om du har en stark arbetsmoral, är noggrann och har erfarenhet från lagerarbete, så är detta en möjlighet för dig att växa tillsammans med oss och vår kund.
Krav:
Stark lagspelare
God fysik
B-Körkort

Meriterande:
Truckkort, Erfarenhet inom lager eller logistik Visa mindre

Terminalpersonal till vår kund i Södertälje

Om rollen Till vår kund söker vi nu terminalpersonal i Södertälje. Vi söker efter drivna och engagerade individer. Som terminalmedarbetare har du en central roll i att säkerställa effektiviteten i verksamheten. Du kommer att arbeta med att sortera paket för leverans i Stockholmsområdet, samt att lasta om och skicka paket till andra terminaler. Det är viktigt att du är noggrann och punktlig för att säkerställa att varje paket hanteras på rätt sätt och inom... Visa mer
Om rollen
Till vår kund söker vi nu terminalpersonal i Södertälje. Vi söker efter drivna och engagerade individer.
Som terminalmedarbetare har du en central roll i att säkerställa effektiviteten i verksamheten. Du kommer att arbeta med att sortera paket för leverans i Stockholmsområdet, samt att lasta om och skicka paket till andra terminaler. Det är viktigt att du är noggrann och punktlig för att säkerställa att varje paket hanteras på rätt sätt och inom angivna tidsramar.
Vi söker efter personer som sprider positiv energi, är naturliga problemlösare och brinner för utmaningar. Du är resultatorienterad, trivs i en högt tempo och har en passion för att säkerställa kundtillfredsställelse. Om du har en stark arbetsmoral, är noggrann och har erfarenhet från lagerarbete, så är detta en möjlighet för dig att växa tillsammans med oss och vår kund.
Krav:
Stark lagspelare
God fysik
B-Körkort

Meriterande:
Truckkort, Erfarenhet inom lager eller logistik Visa mindre

Terminalpersonal till vår kund i Brunna

Om rollen Till vår kund söker vi nu terminalpersonal i Brunna. Vi söker efter drivna och engagerade individer. Som terminalmedarbetare har du en central roll i att säkerställa effektiviteten i verksamheten. Du kommer att arbeta med att sortera paket för leverans i Stockholmsområdet, samt att lasta om och skicka paket till andra terminaler. Det är viktigt att du är noggrann och punktlig för att säkerställa att varje paket hanteras på rätt sätt och inom ang... Visa mer
Om rollen
Till vår kund söker vi nu terminalpersonal i Brunna. Vi söker efter drivna och engagerade individer.
Som terminalmedarbetare har du en central roll i att säkerställa effektiviteten i verksamheten. Du kommer att arbeta med att sortera paket för leverans i Stockholmsområdet, samt att lasta om och skicka paket till andra terminaler. Det är viktigt att du är noggrann och punktlig för att säkerställa att varje paket hanteras på rätt sätt och inom angivna tidsramar.
Vi söker efter personer som sprider positiv energi, är naturliga problemlösare och brinner för utmaningar. Du är resultatorienterad, trivs i en högt tempo och har en passion för att säkerställa kundtillfredsställelse. Om du har en stark arbetsmoral, är noggrann och har erfarenhet från lagerarbete, så är detta en möjlighet för dig att växa tillsammans med oss och vår kund.
Krav:
Stark lagspelare
God fysik
B-Körkort

Meriterande:
Truckkort, Erfarenhet inom lager eller logistik Visa mindre

Transportledare Fjärr till Schenker Åkeri i Stockholm

Ansök    Feb 1    Schenker AB    Transportledare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 18 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår v... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 18 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Just nu är vi också mitt uppe i ett spännande omställningsarbete till fossilfria transporter. Vill du spela i det vinnande laget och vara med oss i vår utveckling av framtidens transportfordon? Tveka inte att skicka in din ansökan!


Dessutom erbjuder vi:

* Friskvårdsbidrag, Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Klämpermission - en individuell pott med timmar som kan tas ut som ledighet, primärt i samband med klämdagar
* Möjlighet att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Karriärmöjligheter och kompetensutveckling
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Arbetsuppgifter:

Som Transportledare på Schenker Åkeri, enheten Fjärr i Stockholm, har du en nyckelroll för att vår produktion ska leverera högsta kvalitet. I rollen ansvarar du för att leda och planera det dagliga operativa arbetet för chaufförerna inom ditt område.
Rollen passar dig som gillar en kombination av ledarskap, administrativ planering och problemlösning. En viktig del i ditt arbete är kommunikationen med kollegor och medarbetare för att optimera såväl bemanning som fyllnadsgraden på bilarna.

Som Transportledare har du personalansvar för ca 23 chaufförer, vilket innefattar allt ifrån att motivera och inspirera dina medarbetare, till rekrytering, medarbetarsamtal och annan uppföljning.

Du rapporterar till Transportchef och arbetet utgår ifrån DB Schenker terminalen i Lunda, Stockholm.

Din Profil:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Som person är du positiv och engagerad. Du trivs i en snabbrörlig miljö där det krävs snabba beslut och kreativa lösningar, samtidigt som du är strukturerad och förstår vikten av en god planering. Vidare är du självgående, har en hög kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. För att lyckas i rollen som Transportledare tror vi även att du har en ledarstil som inspirerar och motiverar, samtidigt som du har ett tydligt mål på vad du vill uppnå.


Formella krav:

* Erfarenhet av transportledning
* B-körkort
* Minst något års erfarenhet av rollen som ledare
* Goda kunskaper inom Word och Excel
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs i tjänsten


Det är meriterande om du har erfarenhet av lokal distribution.

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsort är Stockholm.
Omfattning är heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mart Maandi, Transportchef, via mart.maandi@dbschenker.com
Skicka gärna din ansökan senast 28 februari. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundskontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Secor söker nu dörrinstallatörer!

Söker du ett långsiktigt arbete och besitter tidigare erfarenhet från praktiska yrken? Då har vi tjänsten för dig! Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. Secor har över 25 års erfarenhet bakom sig och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc. Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkerhetsdörrar. Secor söker nu dörr... Visa mer
Söker du ett långsiktigt arbete och besitter tidigare erfarenhet från praktiska yrken? Då har vi tjänsten för dig!

Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus. Secor har över 25 års erfarenhet bakom sig och har installerat hundratusentals dörrar från Daloc. Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkerhetsdörrar.

Secor söker nu dörrinstallatörer till norra Stockholm för att installera säkerhetsdörrar ute hos kund. I arbetet som dörrinstallatör har man arbetsuppgifter som innefattar planering, demontering och installation. Som dörrinstallatör hos Secor har du möjlighet att arbeta i en stabil och trygg arbetsmiljö, där organisationens arbetssätt utgår Secors kärnvärden om framåtanda, trygghet och långsiktighet.

Denna tjänst påbörjas som ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd hos StudentConsulting. Vid gott arbete finns alltid möjlighet till övertag av Secor, som för den som vill också kan leda till möjligheter att utvecklas åt större ansvarsområden. Under din uppstart får du alltid en gedigen teoretisk och praktisk utbildning hos Secor för att ta dig an rollen på bästa sätt.

Tjänsten är på heltid med start i omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 07-16, där man utgår ifrån norra Stockholm (Sollentuna).

Din profil
Vi söker dig som motiveras av att lära sig nya saker och som inte är rädd för att hugga i. I ditt arbete är du lösningsorienterad och noggrann. Arbetet är stundtals fysiskt krävande och du behöver därför vara fysiskt stark. Vi ser gärna att du ser på tjänsten långsiktigt då detta är ett långsiktigt samarbete. Vidare krävs det även att du är serviceinriktad och kan tala god svenska för att kunna bemöta och besvara frågor vid dörrinstallationen.

- Meriterande om du har en utbildning inom exempelvis installation eller bygg och anläggning.
- Tidigare erfarenhet av praktiska yrken inom exempelvis montage, installation eller bygg.
- B-körkort och god körvana för denna tjänst är ett krav.

För tjänsten gör vi en bakgrundskontroll via ett registerverktyg.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Exklusivt klädföretag söker extrapersonal till lager i Spånga!

Studerar du och är tillgänglig 3 dagar i veckan? Är du även kvalitetsmedveten, nyfiken och initiativtagande? Då har vi jobbet för dig! Vi söker för vår kunds räkning studenter för lagerjobb i Spånga. Vår kund är ett välkänt företag som är verksamma inom klädbranschen. I rollen som lagermedarbetare kommer du att jobba framförallt jobba med orderplock. Du kommer att arbeta mot uppsatta måltal och därmed är det viktigt att du är målmedveten. Arbetet kommer u... Visa mer
Studerar du och är tillgänglig 3 dagar i veckan? Är du även kvalitetsmedveten, nyfiken och initiativtagande? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker för vår kunds räkning studenter för lagerjobb i Spånga. Vår kund är ett välkänt företag som är verksamma inom klädbranschen. I rollen som lagermedarbetare kommer du att jobba framförallt jobba med orderplock. Du kommer att arbeta mot uppsatta måltal och därmed är det viktigt att du är målmedveten. Arbetet kommer under perioder vara stressigt och mycket att göra och under perioder vara lugnare. Det är viktigt att du både är stresstålig men även initiativtagande och nyfiken vid lugnare tempo.

Arbetstiderna är belagda främst måndag-fredag mellan kl. 7-16 men lördagar förekommer också. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en god tillgänglighet minst 3 vardagar/vecka. Stort behov är alltid i början av veckorna så vi ser gärna att du är tillgänglig måndagar och tisdagar, ibland kan peak perioder förekomma och det uppskattas att man kan arbeta fler pass dessa perioder.

Uppstarten för denna tjänst kommer att ske under våren 2023!

Din profil
- Har tidigare erfarenhet av lagerarbete
- Antingen studerar eller arbetar i dagsläget på minst 50%
- Kan vara tillgänglig för att arbeta minst 3 vardagar i veckan
- Du skall vara tillgänglig för en uppstart för introduktion i 4-5 dagar sammanhängande den första tiden

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund. Tjänsten startar omgående och kan tillsättas innan annonsens slutdatum. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan så fort som möjligt

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lagerarbetare Södra Stockholm

Ansök    Feb 1    Nikib AB    Lagerarbetare
Vi söker nu för kundsräkning en medarbetare till deras lager i Jordbro. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av sedvanliga uppgifter på lager så som packa, plocka och sortera. Arbetstiderna kan variera och vi söker därför dig som är flexibel, självgående, van vid fysiskt arbete i högt tempo. Du är disciplinerad och är van att jobba hårt och noggrant. Du är lösningsorienterad och ser alltid vad som behöver göras när du kliver in i ett projekt, m... Visa mer
Vi söker nu för kundsräkning en medarbetare till deras lager i Jordbro.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av sedvanliga uppgifter på lager så som packa, plocka och sortera. Arbetstiderna kan variera och vi söker därför dig som är flexibel, självgående, van vid fysiskt arbete i högt tempo. Du är disciplinerad och är van att jobba hårt och noggrant.

Du är lösningsorienterad och ser alltid vad som behöver göras när du kliver in i ett projekt, med andra ord är du en problemlösare som trivs med utmaningar. Du arbetar bra självständigt, men fungerar även utmärkt i grupp. Du har en god social förmåga och är van att ta ansvar för ditt arbete och ser god service som en självklarhet.

Krav
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande
Körkort B

Truckkort Visa mindre

Chaufför - Flyttpersonal med B ko?rkort till Stockholm

Vi söker nu en Chaufför Du har kunskap inom flytt arbetet. Som flyttpersonal kommer du att tillbringa mycket tid ute med att hjälpa kunder med deras flytt. Du kör lätt lastbil som kräver B-körkort till och från adressen och du spenderar som mest tid med att lasta kartonger, möbler och andra typer av varor. Placering: Stockholm Kvalifikationer: - B - BE körkort (erfarenhet att ko?ra lätta lastbilar). - Manuellt eller automat B-körkort. - Gillar f... Visa mer
Vi söker nu en Chaufför

Du har kunskap inom flytt arbetet.

Som flyttpersonal kommer du att tillbringa mycket tid ute med att hjälpa kunder med deras flytt. Du kör lätt lastbil som kräver B-körkort till och från adressen och du spenderar som mest tid med att lasta kartonger, möbler och andra typer av varor.

Placering: Stockholm

Kvalifikationer:

- B - BE körkort (erfarenhet att ko?ra lätta lastbilar).- Manuellt eller automat B-körkort.- Gillar fysiskt arbete, god fysik (tunga lyft).- Uttrycker dig va?l i tal och skrift på svenska eller engelska.- Bra lokalsinne.Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Vi söker chaufförer med B - körkort, start omgående!

Ansök    Feb 1    Aura Personal AB    Distributionsförare
Vi söker Chaufförer till ett snabbväxande transportföretag. Du kommer hjälpa företaget att transportera deras bilar mellan olika anläggningar i framför allt Stockholm men även i resterande Sverige. Vanligtvis utgår man hemifrån men det kan förekomma att man får åka till en förbestämd anläggning. Vi söker dig som vill jobba heltid, gillar att träffa människor och se nya platser. Du behöver behärska svenska i tal och skrift ifall du kan andra språk är det... Visa mer
Vi söker Chaufförer till ett snabbväxande transportföretag. Du kommer hjälpa företaget att transportera deras bilar mellan olika anläggningar i framför allt Stockholm men även i resterande Sverige. Vanligtvis utgår man hemifrån men det kan förekomma att man får åka till en förbestämd anläggning.

Vi söker dig som vill jobba heltid, gillar att träffa människor och se nya platser. Du behöver behärska svenska i tal och skrift ifall du kan andra språk är det meriterande. B – körkort är ett krav. Har du jobbat med transport eller som chaufför är det meriterande men inget krav.

Tillsättningar sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Fast lön med bra OB och övertidstillägg Visa mindre

Rampagent till Grafair Jet Center Arlanda

SNABBFAKTA: Omfattning: 36h/vecka, skift med varierande arbetstider under vardagar och en helg Ort: Arlanda Startdatum: Omgående Anställningsform: Tillsvidareanställning DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS: Grafair Jet Center är en av världens mest uppskattade affärsflygterminaler, där företaget erbjuder en servicenivå av absolut högsta internationella standard. Grafair Jet Center hanterar merparten av alla affärs- & privatflyg som besöker Stockholm, och är ett li... Visa mer
SNABBFAKTA:

Omfattning: 36h/vecka, skift med varierande arbetstider under vardagar och en helg
Ort: Arlanda
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Tillsvidareanställning

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:

Grafair Jet Center är en av världens mest uppskattade affärsflygterminaler, där företaget erbjuder en servicenivå av absolut högsta internationella standard. Grafair Jet Center hanterar merparten av alla affärs- & privatflyg som besöker Stockholm, och är ett litet och familjärt företag med härlig sammanhållning med högt i tak.

Tjänsten utförs på säkerhetskontrollerat område vilket kräver ett utdrag ur belastningsregistret samt intyg på arbete eller studier från de senaste fem åren.

DIN ROLL:

Som Rampagent kommer du arbeta i en koordinerande roll och fungera som allt-i-allo. Arbetet sker i skift, såväl dagtid som på kvällar och helger. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag, i första hand beroende på antal ankomster och avgångar av luftfartyg. På Grafair Jet Center är du delaktig i hela processen främst kring planering, logistik, förstklassig mark och passagerarservice vid ankomst och avgång. Samt att hjälpa besättningar med allt från flygplanstvätt till att servera kaffe. På Grafair får du ta hand om passagerare och besättningar från hela världen.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga är:

- Att välkomna och ge bästa tänkbara service till gästande passagerare och besättningar

- Rangera flygplan och utföra markservicetjänster såsom, vattenservice, toaservice, koppla markström och allt annat som kan tänkas i samband med en turnaround

- Hjälpa till med att lasta bagage och catering samt lägga ut den röda mattan vid flygplansdörren

- Exteriör och interiör tvätt av gästande flygplan

- Snöröjning och avisning av flygplan

- Enklare underhåll av markutrustning

VEM ÄR DU?
Du trivs i ett fysiskt jobb i en händelserik miljö där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Du är högst serviceminded och stresstålig. Kan hantera snabba vändningar samt är villig att hugga i där det behövs. Som person är du social, prestigelös, noggrann och flexibel. Vidare har du ett tekniskt intresse.

- Har tidigare erfarenhet från servicebranschen

- Behärskar engelska i tal och skrift

- Du har B-körkort

- Meriterande med tidigare erfarenhet från flygbranschen eller intresse för teknik

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos vår kund.

- Sök tjänsten genom att klicka på Skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se

OM BARA POSTEN BEMANNING

Bara Posten Bemanning erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster så som reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor. Visa mindre

CE chaufförer i Göteborg

Ansök    Feb 1    Vinsta Åkeri AB    Fjärrbilsförare
Vinsta åkeri växer och vi är alltid ute efter duktiga chaufförer. Just nu behöver vi chaufförer med CE-kompetens i Göteborg. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av lastbilskörning och som kan hantera stora ekipage som bil och släp. Då mycket kontakt sker med trafikledning och kunder så krävs det att du talar och förstår svenska. Vi behöver en positiv person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med ... Visa mer
Vinsta åkeri växer och vi är alltid ute efter duktiga chaufförer. Just nu behöver vi chaufförer med CE-kompetens i Göteborg.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av lastbilskörning och som kan hantera stora ekipage som bil och släp. Då mycket kontakt sker med trafikledning och kunder så krävs det att du talar och förstår svenska.
Vi behöver en positiv person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.
Kvalifikationer
CE-behörighet
Svenska i tal och skrift är ett krav
YKB-kompetens
ADR grund
Vårt erbjudande
Du kommer att vara i ständig kontakt med våra sammansvetsade, trevliga trafikledare och chaufförer. Fortlöpande utbildning kommer att erbjudas då vi strävar att vara i framkant när det gäller kvalitet och service. Med över 80 bilar som rullar dagligen och drygt 100 anställda så kommer du till ett omhändertagande team som alla strävar efter att göra arbetsplatsen så bra som möjligt.
Lön
Enligt överenskommelse
Intresserad?
Är det dig vi letar efter så tveka inte och skicka en intresseanmälan med en presentation av dig själv och ett CV.
För ytterligare information angående tjänsten kan du kontakta oss: jobb@vinstaakeri.se.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE-Chaufförer Distribution Jordbro start omgående (3 jobb)

Ansök    Jan 31    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
Ditt nya jobb Vi söker nu distributions chaufförer CE till vår kund i Jordbro. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution runt Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp.... Visa mer
Ditt nya jobb
Vi söker nu distributions chaufförer CE till vår kund i Jordbro. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution runt Stockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar samt spetsbyten förekommer också.

- Utkörning av livsmedel åt främst restauranger, skolor, butiker och äldreboenden.
- Hantera leveranser digitalt via handdator
- Kommunikation via telefon

Schemaläggning: Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort, YKB och Förarkort är ett krav.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C-Chaufförer 15 stycken sökes!

Ansök    Jan 31    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
Ditt nya jobb Vi söker nu 15 chaufförer till vår kund i Norra Stockholm. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en mkt bra chaufförs lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. Arbetsuppgifter Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution inom Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil. Heltid 40 h... Visa mer
Ditt nya jobb
Vi söker nu 15 chaufförer till vår kund i Norra Stockholm. Detta är en väldigt attraktiv arbetsplats där det erbjuds en mkt bra chaufförs lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution inom Stockholm. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

C-körkort, YKB och förarkort är ett krav.

Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre