Lediga jobb som Distributionsförare i Stockholm

Se lediga jobb som Distributionsförare i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Distributionschaufför i Stockholm

Ansök    Jul 16    Submit AB    Distributionsförare
Vi på Submit söker nu efter Distributionschaufförer som även kan jobba som lagerarbetaretill vår samarbetspartner i Stockholm.Om företaget: Vår samarbetspartner är en ledande distributör av frukt i Stockholm och flera andra städer runt om i Sverige. De erbjuder sina företagskunder leverans av råvaror måndag till fredag. Det är av yttersta vikt att hantera råvarorna med stor omsorg och alltid säkerställa leverans av högkvalitativa produkter. Arbetsuppgifter... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter Distributionschaufförer som även kan jobba som lagerarbetaretill vår samarbetspartner i Stockholm.Om företaget:
Vår samarbetspartner är en ledande distributör av frukt i Stockholm och flera andra städer runt om i Sverige. De erbjuder sina företagskunder leverans av råvaror måndag till fredag. Det är av yttersta vikt att hantera råvarorna med stor omsorg och alltid säkerställa leverans av högkvalitativa produkter.
Arbetsuppgifter:
Packa frukt, mjölk och godis i lådor och korgar på lagret.
Säkerställa att allt är packat enligt den tilldelade packningslistan.
Kontrollera att råvarorna är fräscha.
Utföra tunga lyft vid behov.
Placera de packade varorna på vagnar och ställa dem i kylen.
Städa undan efter sig och hålla arbetsplatsen ren och ordnad.
Leverera till kunder inom ett område med skåpbil
Hämta tillbaka returer till lagretObs! Lagerjobbet och distributionsjobbet sker inte under samma dag.

Profil:
Noggrann och detaljorienterad:Förmåga att följa packningslistor och säkerställa att rätt produkter packas korrekt.
Fysisk uthållighet:Klarar av att utföra tunga lyft och stå under längre perioder.
Kvalitetsmedveten:Säkerställer att råvaror är fräscha och av hög kvalitet innan packning.
Effektiv och snabb:Förmåga att arbeta snabbt och effektivt för att möta deadlines utan att kompromissa med noggrannhet.
Samarbetsvillig och teamorienterad:Kan arbeta bra i grupp och kommunicera effektivt med kollegor.
Ansvarstagande:Tar initiativ till att städa och hålla arbetsplatsen ren och ordnad.
Flexibel:Anpassningsbar till förändringar i arbetsuppgifter och arbetsscheman.
Punktlig och pålitlig:Kommer i tid och kan lita på att uppgifterna blir utförda enligt arbetsgivarens krav.
God kommunikationsförmåga:Kan följa instruktioner noggrant och rapportera eventuella problem eller avvikelser.
Krav: Grundläggande datorkunskaper: Förmåga att använda lagerhanteringssystem och läsa digitala packningslistor.
Körkort behörighet B: Förmåga att köra en stor skåpbil, inklusive säker och precis backning på lastplatser.
God lokalkännedom: Erfarenhet och gedigen kunskap om Stockholmsområdet, vilket underlättar effektiv och snabb leverans.
God svenska: Kunna tala, läsa och skriva på svenska

Meriterande:
Tidigare arbetat med liknande jobb
Truckkort

Plats: Stockholm
Start: Augusti
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: 50%-80%

Om oss:Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.
Låter detta som något för dig? Ansök idag!Vid frågor om tjänsten kontakta Ramin@submitbemanning.se Visa mindre

Lastbilschaufför - sommarjobb (heltid)

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Sommarjobba som lastbilschaufför i fyra veckor (Heltid) Vi söker för kunds räkning, som är en stor matgrossist, en lastbilschaufför med C-kort och YKB som kör på ett lugnt och säkert sätt. Du hämtar lastbilen i Upplands Väsby och levererar fina råvaror t... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Sommarjobba som lastbilschaufför i fyra veckor (Heltid)
Vi söker för kunds räkning, som är en stor matgrossist, en lastbilschaufför med C-kort och YKB som kör på ett lugnt och säkert sätt. Du hämtar lastbilen i Upplands Väsby och levererar fina råvaror till alla typer av kök, och träffar trevliga människor. Lastbilen har kylaggregat. Detta är en heltidstjänst i fyra veckor månd, tisd och fredag, kl 10-19, onsd-torsd 5-14, 240701-240726, men kan bli en längre period.
Vi söker någon som har:  
Tidigare erfarenhet av lastbilskörning.                                                                                      - Hög servicekänsla.                                                                                                                     -Energi och initiativförmåga.                                                                                                       -Noggrannhet som ledstjärna.                                                                                                   

Vi söker någon som är:
-Glad, proper och tycker att det är viktigt att hålla tider.                                                          -Trevlig mot både produkter, kollin och människor.                                                                   -Ansvarsfull och pigg.


Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Chaufför / montör

Nordisk Inrednings logistik AB, är ett familjeföretag som specialiserar sig på total eller delad möbellogistik för detaljhandlare & leverantörer. "Vår affärsidé är att lagra, leverera & montera möbler åt våra uppdragsgivare samt partners". Vi utför även projektering, flytt, etablering & lagring av inredning för kontor & privat miljö. Arbetsbeskrivning: Vi söker en driven person som vill utvecklas till kunnig chaufför och montör, som kan jobba från 5 h til... Visa mer
Nordisk Inrednings logistik AB, är ett familjeföretag som specialiserar sig på total eller delad möbellogistik för detaljhandlare & leverantörer.
"Vår affärsidé är att lagra, leverera & montera möbler åt våra uppdragsgivare samt partners".
Vi utför även projektering, flytt, etablering & lagring av inredning för kontor & privat miljö.
Arbetsbeskrivning:
Vi söker en driven person som vill utvecklas till kunnig chaufför och montör, som kan jobba från 5 h till 32 h per vecka. Vi söker dig som:
Har B-körkort, god lokal kännedom inom Stor-Stockholm och van vid bitvis tyngre lyft.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är pålitlig, diskret, flexibel och brinner för att ge god service. Du är en lagspelare som inte är rädd för att ta för dig. Det är också av yttersta vikt att du är lyhörd och bra på att ta till dig instruktioner. Meriterande om du har en bakgrund av montering, intresse för inredning och har egen erfarenhet av att renovera hemma / kontor.
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön enligt lagstadgade avtal via transport eller handels.
Företagets policy är genuin och långsiktig efter mer än 15 år inom distribution av inredning.
Det tar cirka 2 år att lära sig detta yrke från början, vi söker dig som vill lära dig och bli en del av företaget. Vi kräver utdrag ur polisregistret innan anställning. Visa mindre

C och CE-chaufförer för sommarjobb sökes i Stockholm!

Nu söker Libera dig med C och/eller CE-behörighet som är nyfiken på sommaruppdragruntom iStockholm! Uppdraget Som C/CE-chaufför kommer du här få arbeta med varierade arbetsuppgifter inom transportbranschen. Arbetsuppgifter kan exempelvis vara distribution av paket, tomgods eller pallgods. Denna typen av körning innefattar cirka 15-25 stopp per arbetspass. Vi har ett urval av olika tjänster och körningar, därför kan arbetsbeskrivning variera beroende på vil... Visa mer
Nu söker Libera dig med C och/eller CE-behörighet som är nyfiken på sommaruppdragruntom iStockholm!
Uppdraget
Som C/CE-chaufför kommer du här få arbeta med varierade arbetsuppgifter inom transportbranschen. Arbetsuppgifter kan exempelvis vara distribution av paket, tomgods eller pallgods. Denna typen av körning innefattar cirka 15-25 stopp per arbetspass. Vi har ett urval av olika tjänster och körningar, därför kan arbetsbeskrivning variera beroende på vilken tjänst du kan bli aktuell för efter din erfarenhet.Tjänsten innefattar lastning och lossning samt ett högt säkerhetstänk ute på vägarna!
Tjänsten är placerad med utgångsläge Stockholm, leveranser kan komma att ske runtom i Stockholm/Uppsala län.
Vem är du?
Vi söker dig som antingen är ny i branschen eller som har tidigare erfarenhet inom C/CE körningar. Du som söker har ett högt säkerhetstänk samt är noggrann i din körning. Jobbet innefattar mycket kundkontakt, därför söker vi dig som är social, samarbetsvillig och flexibel.
Du innehar C och/eller CE-behörighet
Giltigt YKB

Meriterande
Truckkort A+B
ADR


Arbetstider
Varierande arbetstider beroende på vilken tjänst du blir anställd för. Vanligtvis dagtid 7-16 mån-fre.
Tillsättning
Omgående eller enligt överenskommelse av start för uppdraget

Vi utför ett utdrag från belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi genomför detta moment.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE-Chaufför för Natt (Spetsbyte) med start omgående!

Ansök    Jul 16    Submit AB    Distributionsförare
Jobbannons CE-chaufför sökes till södra sidan av Stockholm. Arbetsuppgifter: Lastning & lossning daglots – Lastbil med släp Ge god service till våra kunder Arbetstiderna är nattetid och kan variera Vardagar somHelger.Vi hittar lösningar efter individens behov. Spetsbyten och Längre/kortare körningar.Start: Omgående Lön enl. ÖKDin Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarst... Visa mer
Jobbannons
CE-chaufför sökes till södra sidan av Stockholm.
Arbetsuppgifter:
Lastning & lossning
daglots – Lastbil med släp
Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är nattetid och kan variera Vardagar somHelger.Vi hittar lösningar efter individens behov. Spetsbyten och Längre/kortare körningar.Start: Omgående
Lön enl. ÖKDin Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg (meriterande) (Inte ett krav)
Behärskar Svenska språket
Truckkort (meriterande) (Inte ett krav)
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående. Visa mindre

Extra-Chaufförer veckodagar C & CE Distribution Stockholm start omgående!

Ansök    Jul 15    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm. Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag! Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är a... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm.
Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag!
Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor.
Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C &CE;-distribution iStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar förekommer också.
- Utkörning av livsmedel till stora matbutiker- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Extrapass: veckodagar måndag-söndag.
Arbetstider/Starttider: förmiddag & eftermiddag samt natt.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav.Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.
C ellerCE-körkort, YKB och förarkort samt truckkortär ett krav.
Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi gör alltid en bakgrundkontroll och tar ett obligatorisktutdrag ur belastningsregistret.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Hägersten - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Hägersten. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transpor... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Hägersten. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Bromma - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Bromma. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportfö... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Bromma. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Västberga - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transpor... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Solna - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Solna. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportför... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Solna. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lastbilschaufför inom distribution - Årsta & Västberga

Vem söker vi? Vi söker lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba med olika typer av körningar inom livsmedelsdistribution. Vi söker personer som kan utgå och arbeta hos våra kunder i Årsta och Västberga (primärt). Det kan ävenförekomma att du arbetar påandra platser i Stockholm och hos andra kunder i tjänsten. Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gillar att röra på dig ochhar ett trevligt kundbemöt... Visa mer
Vem söker vi?
Vi söker lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba med olika typer av körningar inom livsmedelsdistribution.
Vi söker personer som kan utgå och arbeta hos våra kunder i Årsta och Västberga (primärt). Det kan ävenförekomma att du arbetar påandra platser i Stockholm och hos andra kunder i tjänsten.
Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gillar att röra på dig ochhar ett trevligt kundbemötande!
Arbetstider:
Arbetstiderna för tjänsten är från 05:30 till 14:30, måndag till fredag.Andra tider och dagarkan förekomma och vi ser gärna att du är flexibel utifrån behov.Krav:
C-körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
Du kan svenska obehindrat

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil
Tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatser som ligger avsides
ADR-grund
Krankort över 18 ton

Tillsättning:
Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra kunder.
Vid en tillsvidareanställning hos Job&Talent; kommer du också att ha tillgång till friskvårdsbidrag.
Grundlönen baseras på en snittlön som de ordinarie chaufförerna har hos det åkeri du arbetar hos. Ob-tillägg och övertidsersättning är vanligast enligt transports kollektivavtal, men andra kollektivavtal kan förekomma då vi även här utgår efter det kollektivavtal som våra kunder har. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Kista - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Kista. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportför... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Kista. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

budbilsförare, Nattjänst.

Vi på Smajl transport behöver nu stärka upp ytterligare på "Nattskiftet". Just nu söker vi nya medarbetare till våra natt tjänster. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande jobb sedan tidigare. God körvana och erfarenhet av handdatorer är att föredra. Det är en heltidstjänst som är belagd på nattetid. Vi kör söndag till torsdag, med varierande starttider. Det är en stor fördel om du har jobbat natt tidigare så du vet vad det innebär. Även en sto... Visa mer
Vi på Smajl transport behöver nu stärka upp ytterligare på "Nattskiftet".
Just nu söker vi nya medarbetare till våra natt tjänster.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande jobb sedan tidigare.
God körvana och erfarenhet av handdatorer är att föredra.


Det är en heltidstjänst som är belagd på nattetid.
Vi kör söndag till torsdag, med varierande starttider.


Det är en stor fördel om du har jobbat natt tidigare så du vet vad det innebär.
Även en stor merit om du kört distribution innan.


Det vi söker hos våra medarbetare är:
- Punktlighet
- Noggrannhet
- Ärlighet
- God lokalkännedom
- God kunskap i svenska, tal och skrift.


Ansökan tas emot via mail
Märk gärna din ansökan med "B-Kort".
ansokan@smajltransport.se Visa mindre

BC- eller BD-chaufförer till Scanias besöksverksamhet i Södertälje

Ansök    Jul 9    Eterni Sweden AB    Distributionsförare
BC- eller BD-CHAUFFÖRER TILL SCANIAS BESÖKSVERSKAMHET I SÖDERTÄLJE  Vår kund  Scania har ett showroom i Södertälje. Där kan företagets besökare provköra deras olika produkter. Besökare kan t ex vara kunder, återförsäljare, personal från den egna verksamheten men även till viss del  privatpersoner. Ett standardbesök  är ca 2 timmar och innehåller 1,5 timmes körning med en blandning av företagets tunga fordon, samt en fikabuffé. Under sommarhalvåret erbjude... Visa mer
BC- eller BD-CHAUFFÖRER TILL SCANIAS BESÖKSVERSKAMHET I SÖDERTÄLJE 

Vår kund  Scania har ett showroom i Södertälje. Där kan företagets besökare provköra deras olika produkter. Besökare kan t ex vara kunder, återförsäljare, personal från den egna verksamheten men även till viss del  privatpersoner. Ett standardbesök  är ca 2 timmar och innehåller 1,5 timmes körning med en blandning av företagets tunga fordon, samt en fikabuffé. Under sommarhalvåret erbjuder vi även offroad-safari, vilket innebär en åktur i terräng med en allhjulsdriven lastbil.

 
CHAUFFÖR FÖR LASTBIL ELLER BUSS HOS VÅR KUND I SÖDERTÄLJE
Vi på Eterni söker nu dig som älskar service, ordning och reda och trivs med att vara ansiktet utåt i en spännande miljö. Ser du dig själv som en sann lagspelare där du tillsammans med kollegor ansvarar för att ge verksamhetens besökare bästa service, kan detta vara rollen för dig. Har du dessutom ett intresse för bussar och lastbilar, så tveka inte att söka denna tjänst.  

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som chaufför i besöksverksamheten innebär att du tillsammans med andra chaufförer och en besöksvärd tar hand om besökare och demonstrerar vår kunds fordonsflotta. Demonstrationerna och provkörningarna sker på en avgränsad körbana inom kundens verksamhetsområde. 
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig har eget företag eller som har en annan anställning med flexibla arbetstider, vilket ger dig möjlighet att hoppa in och arbeta då och då i vår verksamhet en vardag. Som person är du ansvarstagande, flexibel, anpassningsbar och social. Service och kundfokus är för dig en självklarhet och något du trivs oerhört mycket med att ge. Du är van att samarbeta med andra och din prestigelöshet gör att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du känner dig också bekväm med att kunna tala inför andra människor. 

Vi söker dig som:
Har BC-kort eller BD-kort
Har eget företag eller annan huvudsaklig sysselsättning 
God vana av kundkontakt
God svenska och engelska i tal 
Meriterande: YKB
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Demochaufför är ett konsultuppdrag på timmar. Vi ser gärna att du kan jobba åtminstone 3-4 gånger per månad. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult ute hos vår kund i Södertälje på dennes verksamhet. För att kunna arbeta som Demochaufför behöver Du genomföra en utbildning som tillhandahålls av oss och vår kund Scania.
Startdatum för nästa grundutbildning 14 augusti: 08:30-16:30, 15 augusti: 08:30-12:00, 19 augusti: 13:00-16:30 Samtliga dagar är obligatoriska för att bli godkänd. 

Arbetstider: Mestadelen av besöken sker vardagar mellan 08.00.17.00, 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

C-Chaufför

Smajl Transport söker en rutinerad C-chaufför till våra fasta uppdrag. Du skall vara ansvarstagande och pålitlig, samt kunna ta egna initiativ när det behövs. Vara flexibel och villig att lösa eventuella problem. Arbetstiden är fördelad på 5 Nätter/Vecka. Tjänsterna kräver att du behärskar svenska i tal och skrift, är kommunikativ och flexibel och inställd på att du lastar/lossar själv ute hos kund. Du ska ha C-behörighet, YKB och förarkort. Tjänsterna ska... Visa mer
Smajl Transport söker en rutinerad C-chaufför till våra fasta uppdrag.
Du skall vara ansvarstagande och pålitlig, samt kunna ta egna initiativ när det behövs. Vara flexibel och villig att lösa eventuella problem.
Arbetstiden är fördelad på 5 Nätter/Vecka.
Tjänsterna kräver att du behärskar svenska i tal och skrift, är kommunikativ och flexibel och inställd på att du lastar/lossar själv ute hos kund.
Du ska ha C-behörighet, YKB och förarkort.
Tjänsterna skall tillsättas snarast.
Vi är kollektivt anslutna.
Löpande intervjuer sker under ansökningstiden.
Skicka din ansökan e-post till: ansokan@smajltransport.se
Märk gärna din ansökan med "C Kort." Visa mindre

CE-Chaufför sökes till norra Stockholm

Ansök    Jul 9    365 BTS AB    Distributionsförare
Vi söker fem engagerade och pålitliga CE-chaufförer till vårt framgångsrika distributionsteam i Stockholm. Som CE-chaufför hos oss kommer du att spela en viktig roll i att leverera varor till våra kunder på tid och med högsta kvalitet. Du kommer att ingå i ett härligt team och ha goda möjligheter att utvecklas i din roll. Arbetsuppgifter: Leverera varor till våra kunder på tid och med toppkvalitet. Följa gällande säkerhets- och transportföreskrifter. Las... Visa mer
Vi söker fem engagerade och pålitliga CE-chaufförer till vårt framgångsrika distributionsteam i Stockholm. Som CE-chaufför hos oss kommer du att spela en viktig roll i att leverera varor till våra kunder på tid och med högsta kvalitet. Du kommer att ingå i ett härligt team och ha goda möjligheter att utvecklas i din roll.


Arbetsuppgifter:
Leverera varor till våra kunder på tid och med toppkvalitet.
Följa gällande säkerhets- och transportföreskrifter.
Lasta och lossa varor effektivt och säkert.
Upprätthålla god ordning och reda i fordonet.
Dokumentera leveranser och hantera digitala system.
Samverka med kollegor och kunder på ett positivt och professionellt sätt.Kvalifikationer:
CE-behörighet, giltigt YKB och förarkort.
Erfarenhet av digitala system för transportbranschen är en merit.
God fysik då arbetet kan innebära tunga lyft vid lastning och lossning.
Ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad.
Positiv, serviceinriktad och med god samarbetsförmåga.Vi erbjuder:
En attraktiv lön och kollektivavtal.
Ett meningsfullt och utmanande arbete där du gör verklig skillnad.
Möjlighet att påverka och bidra till vår framgång.
Ett härligt team och en positiv arbetsmiljö med engagerade kollegor.
Goda möjligheter till utveckling och karriär.Ansökan: Sänd din ansökan till jobb@365bts.se
Eventuella frågor om tjänster besvaras på: 0704-142 939
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

C-Chaufför sökes till framgångsrikt distributionsteam (södra Stockholm)

Ansök    Jul 9    365 BTS AB    Distributionsförare
Om tjänsten: Vi söker fyra engagerade och pålitliga C-chaufförer till vårt framgångsrika distributionsteam i Stockholm. Som C-chaufför hos oss kommer du att spela en viktig roll i att leverera varor till våra kunder på tid och med högsta kvalitet. Du kommer att ingå i ett härligt team och ha goda möjligheter att utvecklas i din roll. Arbetsuppgifter: Leverera varor till våra kunder på tid och med toppkvalitet. Följa gällande säkerhets- och transportföres... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker fyra engagerade och pålitliga C-chaufförer till vårt framgångsrika distributionsteam i Stockholm. Som C-chaufför hos oss kommer du att spela en viktig roll i att leverera varor till våra kunder på tid och med högsta kvalitet. Du kommer att ingå i ett härligt team och ha goda möjligheter att utvecklas i din roll.


Arbetsuppgifter:
Leverera varor till våra kunder på tid och med toppkvalitet.
Följa gällande säkerhets- och transportföreskrifter.
Lasta och lossa varor effektivt och säkert.
Upprätthålla god ordning och reda i fordonet.
Dokumentera leveranser och hantera digitala system.
Samverka med kollegor och kunder på ett positivt och professionellt sätt.Kvalifikationer:
C-behörighet, giltigt YKB och förarkort.
Erfarenhet av digitala system för transportbranschen är en merit.
God fysik då arbetet kan innebära tunga lyft vid lastning och lossning.
Ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad.
Positiv, serviceinriktad och med god samarbetsförmåga.Vi erbjuder:
En attraktiv lön. Kollektivavtal.
Ett meningsfullt och utmanande arbete där du gör skillnad.
Ett härligt team och en positiv arbetsmiljö med engagerade kollegor.Sänd din ansökan till jobb@365bts.se
Eventuella frågor om tjänsten besvaras på: 0704-142 939
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

B-kortschaufför, vikariat med möjlighet till förlängning

Gourmand Stockholm är en livsmedelsleverantör. Vi förser Stockholms restauranger med kött-, fågel- och fiskprodukter. Vår kollega ska vara föräldraledig fram till Januari 2025 så vi söker därför en stresstålig chaufför som kan vikariera fram till dess. För rätt person finns även möjlighet till anställning efter perioden. Du som söker behöver vara serviceminded, lyhörd och ha god svenska i tal och till viss del skrift. Det förekommer tunga lyft under dagarn... Visa mer
Gourmand Stockholm är en livsmedelsleverantör. Vi förser Stockholms restauranger med kött-, fågel- och fiskprodukter.
Vår kollega ska vara föräldraledig fram till Januari 2025 så vi söker därför en stresstålig chaufför som kan vikariera fram till dess. För rätt person finns även möjlighet till anställning efter perioden.
Du som söker behöver vara serviceminded, lyhörd och ha god svenska i tal och till viss del skrift. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha. Vi ser att du är en person som tar eget ansvar. Du har förmågan att planera ditt arbete. Vidare är du noggrann, positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Dina arbetsuppgifter består av lastning, lossning och distribution. Viss ruttplanering förekommer.
Meriterande om du har arbetat med distribution tidigare och har ett gott lokalsinne i Stockholm.
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag.
Tjänsten ska helst tillsättas omgående men hänsyn tas till eventuell uppsägningstid.
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Drivna C-Chaufförer Sökes för Livsmedelsdistribution – Bli en Del av Vår...

Ansök    Jul 8    Jobwise AB    Distributionsförare
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Om rollen Som chaufför hos... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen
Som chaufför hos oss kommer du att spela en central roll i vår verksamhet genom att distribuera livsmedel till olika platser. Din insats säkerställer att människor får tillgång till färsk mat dagligen. Du blir en del av ett engagerat team där samarbete och professionalism värderas högt. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider och möjligheter till professionell utveckling. Ditt arbete bidrar direkt till en välfungerande livsmedelskedja och gör en konkret skillnad i samhället.Självklart ser vi till att dufår upplärning på plats för att få så bra förutsättningar som möjligt att göra ett bra jobb.
Vi söker dig som Är nyfiken och vill utvecklas i din roll
Har en stark arbetsmoral och är pålitlig: Du värdesätter punktlighet och ansvarstagande i ditt arbete och strävar alltid efter att leverera bästa möjliga resultat.
Är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga: Du har en förmåga att hantera kundinteraktioner på ett professionellt sätt och kan kommunicera effektivt på svenska, både muntligt och skriftligt.
Trivs med att arbeta både självständigt och i team: Du är självgående i ditt dagliga arbete men också en god teamspelare som bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Kompetenskraven är
C-körkort
YKB
Truckkort
Behärskar det svenska språket i tal och skrift
God fysiskt hälsaDetta är ävenmeriterande ADR
God lokalkännedom
Kunskap i livsmedelshantering, särskilt kylt och fryst.

Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise.Vi erbjuder dig Möjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare
Bra utvecklingsmöjligheter för den som vill
En bra relation med en omtänksam chef
En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världenSom anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda.Vi kommer attvara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

C/CE chaufförer

Ansök    Jul 8    Jobwise AB    Distributionsförare
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Om rollen Vi söker nu per... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen

Vi söker nu personal för extraanställning!
Om du har en annan huvudsaklig syssla och letar efter en flexibel möjlighet, kan detta vara rätt för dig. Just nu rekryterar vi C/CE-chaufförer till vårt transportteam för både dag- och nattkörningar!
Vi har en gedigen erfarenhet inom transportbranschen och våra kunder vänder sig till oss när de behöver hjälp med sina transporter, ofta under längre perioder. Vi lägger stor vikt vid planering och dialog, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö för våra chaufförer.
För att säkerställa din framgång som chaufför, tillhandahåller vi rätt arbetskläder, utrustning och håller en god kommunikation med vårt kontor.
Du kommer att vara en del av vårt team av erfarna chaufförer som tar sig an en mängd olika uppdrag, inklusive styckegods, livsmedelsdistribution, asfalt, betongbil och mer.
Din åsikt är viktig, och vi anpassar arbetsuppgifterna efter dina preferenser.
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan så berättar vi mer om vad jobbet innebär!


Vi söker dig som Är nyfiken och vill utvecklas som yrkeschaufför
Trivs med att lära dig nya saker
Har ADR Grund
Har körkort C/CE
Har YKB
Har digitalt förarkort
Har truckkort B1 & B2
Behärskar det svenska språket i tal och skrift


Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise.Vi erbjuder dig Möjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare
Bra utvecklingsmöjligheter för den som vill
En bra relation med en omtänksam chef
En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världenSom anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda.Vi kommer attvara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

B-kortschaufför till växande företag

Gourmand Stockholm är en livsmedelsleverantör. Vi förser Stockholms restauranger med kött-, fågel- och fiskprodukter. Vi växer så det knakar och söker därför en stresstålig chaufför att utöka vår personalstyrka med. Du som söker behöver vara serviceminded, lyhörd och ha god svenska i tal och till viss del skrift. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha. Vi ser att du är en person som tar eget ansvar. Du har förmågan... Visa mer
Gourmand Stockholm är en livsmedelsleverantör. Vi förser Stockholms restauranger med kött-, fågel- och fiskprodukter.
Vi växer så det knakar och söker därför en stresstålig chaufför att utöka vår personalstyrka med.
Du som söker behöver vara serviceminded, lyhörd och ha god svenska i tal och till viss del skrift. Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha. Vi ser att du är en person som tar eget ansvar. Du har förmågan att planera ditt arbete. Vidare är du noggrann, positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Dina arbetsuppgifter består av lastning, lossning och distribution. Viss ruttplanering förekommer.
Meriterande om du har arbetat med distribution tidigare och har ett gott lokalsinne i Stockholm.
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag.
Tjänsten ska helst tillsättas omgående men hänsyn tas till eventuell uppsägningstid.
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

C/CE-Chaufförer till Dagab Bålsta

Om jobbet Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Bålstadit du också återvänderefter avslutat pass. Introduktion och upp... Visa mer
Om jobbet
Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen.
Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Bålstadit du också återvänderefter avslutat pass.
Introduktion och upplärning av rutiner och processer sker innan start.
Vem söker vi:
Du har god erfarenhet av chaufförsarbete och kundkontakt samt hög servicekänsla
Du är trygg med att backa till kaj med lastbil och släp
Du har bra sinne för ordning och noggrannhet
Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du tar hand om din hälsa och har god fysik så du kan arbeta ergonomiskt korrekt.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper

Arbetstider:
Vi ser helst att du kan vara flexibel med vilka dagar och tider du kan arbeta, för att kunna stötta upp där behovet är som störst. (Kan eventuellt bli rullande schema)
Generellt schema för närlivs distribution:
Måndag 07.00-16.00, Tisdag-fredag 06.00-16.00, Varannan Måndag ledigt.
Generellt schema för allivs (fjärr) distribution:
Rullande schema förlagt på dygnets alla timmar.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB
ADR 1.3
Truckkort
Du kan utan hinder förstå, prata och läsa svenska

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil med släp
Tidigare erfarenhet av livsmedels distribution

Tillsättning:
Du börjar som anställd hos Job&Talent; med stor möjlighet att gå över i anställning direkt hos Dagab.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.
Kontroll av belastningsregister kommer att utföras för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Martin & Servera söker servicemedvetna lastbilschaufförer - Stockholm

Om tjänsten: Vi letar efter dig som trivs med ett flexibelt heltidsjobb där du får möjlighet att träffa olika kunder med varierande körningar och arbetsuppgifter. Hos oss kommer du få en bred erfarenhet i ditt yrke som lastbilschaufför. Hos Martin & Servera kommer du att få köra ut livsmedel till våra olika kunder. Det kan vara allt ifrån körningar tillrestauranger som tillolika typer av storkök. Rutterna är i och inom centrala Stockholm, men du kan även h... Visa mer
Om tjänsten:
Vi letar efter dig som trivs med ett flexibelt heltidsjobb där du får möjlighet att träffa olika kunder med varierande körningar och arbetsuppgifter. Hos oss kommer du få en bred erfarenhet i ditt yrke som lastbilschaufför.
Hos Martin & Servera kommer du att få köra ut livsmedel till våra olika kunder. Det kan vara allt ifrån körningar tillrestauranger som tillolika typer av storkök. Rutterna är i och inom centrala Stockholm, men du kan även ha strax utanför Stockholm.
Vem söker vi?
Vi söker dig som värnar om våra kunder ochtar väl hand om både fordon och livsmedlet. Vi förväntar oss attdu med hög servicelevererar med noggrannhet och kvalité.
I jobben hos oss förekommer det en del aktiva moment. Vi ser gärna att du trivs med att få vara igång, träffa kunder och se olika områden av Stockholm.
Vi letar efter dig med C körkort.
Arbetstider:
Arbetstiderna kan variera beroende på hos vilken av våra kunder du är placerad hos.
Passen är på 8 timmar, där starttenderar att vara nånstans mellan 05:00-07:00 på morgonen.
Det förekommer även kvällspass, och då startar du nånstans runt 14:00-15:00 på eftermiddagen.
Krav:
C-körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
Behärska svenska språket

Meriterande:
CE-körkort
Tidigare erfarenhet av körning med tung lastbil
ADR-grund

Tillsättning:
Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra kunder. Är du vår nya lastbilsförare, finns massor med möjligheter om du har viljan.
Grundlönen baseras på en snittlön som de ordinarie chaufförerna har hos den kund du arbetar hos. Ob-tillägg och övertidsersättning är vanligast enligt transports kollektivavtal, men andra kollektivavtal kan förekomma då vi även här utgår efter det kollektivavtal som våra kunder har.
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg och gör en bakgrundskontroll på dig som sökande. Visa mindre

CE-Chaufförer till Dagab Bålsta, extrajobb helger!

Om jobbet Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Bålstadit du också återvänderefter avslutat pass. Introduktion och upp... Visa mer
Om jobbet
Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen.
Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Bålstadit du också återvänderefter avslutat pass.
Introduktion och upplärning av rutiner och processer sker innan start.
Vem söker vi:
Du har god erfarenhet av chaufförsarbete och kundkontakt samt hög servicekänsla
Du är trygg med att backa till kaj med lastbil och släp
Du har bra sinne för ordning och noggrannhet
Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du tar hand om din hälsa och har god fysik så du kan arbeta ergonomiskt korrekt.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper

Arbetstider:
Vi ser helst att du kan vara flexibel med vilka dagar och tider du kan arbeta, för att kunna stötta upp där behovet är som störst. (Kan eventuellt bli rullande schema)Rullande schema förlagt på dygnets alla timmar.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB
ADR 1.3
Truckkort
Du kan utan hinder förstå, prata och läsa svenska

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil med släp
Tidigare erfarenhet av livsmedels distribution

Tillsättning:
Du börjar som anställd hos Job&Talent; med stor möjlighet att gå över i anställning direkt hos Dagab.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.
Kontroll av belastningsregister kommer att utföras för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE-Chaufförer se hit! (6 tjänster)

Ansök    Jul 4    365 BTS AB    Distributionsförare
ök till vårt grymma distributionsteam i Stockholm och bli vardagshjälte! Älskar du att köra och ge kunderna bästa möjliga service? Då har vi drömjobbet för dig! Vi söker fem engagerade och pålitliga CE-chaufförer som vill vara med och driva vårt framgångsrika distributionsuppdrag i Stockholm. Som CE-chaufför hos oss: Gör du skillnad varje dag genom att leverera varor till våra kunder på tid och med toppkvalitet. Ingår du i ett härligt team och får grymma m... Visa mer
ök till vårt grymma distributionsteam i Stockholm och bli vardagshjälte!
Älskar du att köra och ge kunderna bästa möjliga service?
Då har vi drömjobbet för dig! Vi söker fem engagerade och pålitliga CE-chaufförer som vill vara med och driva vårt framgångsrika distributionsuppdrag i Stockholm.
Som CE-chaufför hos oss:
Gör du skillnad varje dag genom att leverera varor till våra kunder på tid och med toppkvalitet.
Ingår du i ett härligt team och får grymma möjligheter att utvecklas i din roll.
Kör du moderna och välutrustade bilar.
Jobbar du i en positiv och flexibel arbetsmiljö där vi värdesätter samarbete och trivsel.

Vi söker dig som:
Har CE-behörighet, giltigt YKB och förarkort.
Är en ansvarsfull och noggrann person med en positiv attityd.
Har god fysik då arbetet kan innebära tunga lyft vid lastning och lossning.
Har grymma kommunikations- och samarbetsförmåga.
Är serviceinriktad och sätter kundnöjdhet i fokus.

Vi erbjuder:
En attraktiv lön och schyssta förmåner.
Ett meningsfullt och utmanande jobb där du gör verklig skillnad.
Möjlighet att påverka och bidra till vår framgång.
Ett härligt team och en positiv arbetsmiljö med engagerade kollegor.
Grymma utvecklings- och karriärmöjligheter.

Känner du dig redo att ta nästa steg i din karriär?
Sök till vårt grymma distributionsteam idag och bli en vardagshjälte!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Farsta - Heltid!(start imorgon)

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Farsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjän... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Farsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Transportör/Maskinförare på Skansen

Nu söker vi en Transportör/Maskinförare till Skansens Parkavdelning   Ta del av en unik arbetsmiljö!  Som Transportör/Maskinförare inom Parkavdelningen på Skansen är du en viktig del i teamet som arbetar med att skapa upplevelser, interaktion och lärande för Skansens gäster. Skansen är mycket mer än bara ett friluftsmuseum och en djurpark – det är en plats som varje år välkomnar 1,4 milj. besökare från världens alla hörn. Här blandas kultur, djur och n... Visa mer
Nu söker vi en Transportör/Maskinförare till Skansens Parkavdelning
 

Ta del av en unik arbetsmiljö! 
Som Transportör/Maskinförare inom Parkavdelningen på Skansen är du en viktig del i teamet som arbetar med att skapa upplevelser, interaktion och lärande för Skansens gäster. Skansen är mycket mer än bara ett friluftsmuseum och en djurpark – det är en plats som varje år välkomnar 1,4 milj. besökare från världens alla hörn.
Här blandas kultur, djur och natur på ett sätt som få andra platser kan matcha. Våra värdeord Välkomnande, Ansvarsfull, Överraskande och Tillsammans beskriver miljön och vilka förväntningar som finns på våra medarbetare.

Beskrivning av rollen
”Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och kommer huvudsakligen kretsa kring transporter både på Skansens område och ibland utanför grindarna” berättar Peter Granberg, chef för Logistik- och transportenheten.

Dina arbetsuppgifter kommer till viss del att vara som hjullastarförare med uppgifter som parkunderhåll, renhållning, snö- och halkbekämpning.
Skötsel samt underhåll av fordon - som personbilar, lastbilar och elbilar, maskiner och redskap ingår i tjänsten. Även transporter med andra fordon än hjullastare förekommer.  Då Skansen är en djurpark kan det hända att du kommer att arbeta med transporter av djur inom området.

Du kommer att vara en del av ett team som arbetar med att förbereda inför och iordningsställa efter såväl stora som små program och evenemang. Det inkluderar arbetsuppgifter så som att möblera Sollidenplan inför exempelvis Allsång på Skansen, att flytta rekvisita eller att dra kablar för tillfällig elförsörjning på området.
Parkunderhåll, renhållning, samt snö- och halkbekämpning är förekommande arbetsuppgifter.
Enheten har också ett uppdrag att ta hand om intern post- och kontorsservice.
Du kommer ibland att vara skiftansvarig, vilket innebär att leda och fördela det dagliga arbetet.


Bra att veta
Skansen är öppet alla årets dagar och som transportör är du schemalagda vardag, så väl som helg och även ibland på kvällstid

Vem tror vi att du är?
Vi tror att du har gymnasiekompetens samt erfarenhet av serviceyrke i ett år eller mer. Du har minst B-körkort och erfarenhet av att köra hjullastare. BE-körkort och motorsågskort är meriterande. Du har körvana och är en trygg och säker förare, då många transporter sker under öppettid bland Skansens gäster.

Vi vill gärna att du som söker denna tjänst har:


• erfarenhet av arbetsledning
• god kommunikativ, service och samarbetsförmåga.
• handlingskraft och förmåga att ta tag i konflikter om de uppstår.
• hög social kompetens med förmåga att skapa interna och externa kontaktnät.
• förmåga att anpassa arbetssätt utifrån rådande förutsättningar.
• Har en god fysik då arbetet periodvis kan vara fysiskt krävande
• goda kunskaper i svenska och engelska

Du ser att våra värdeord är något som du tydligt kan identifiera dig med:


• Välkomnande; En öppen, inkluderande och positiv arbetskultur gör oss till en välkomnande plats
• Ansvarsfull: Vi ansvarar för att bevara, förvalta och utveckla Skansens verksamhet på ett hållbart sätt. Vi ställer höga krav på oss själva, agerar ansvarsfullt och hjälps åt.
• Tillsammans: Vi är ett Skansen. Intresse och vänlighet genomsyrar verksamheten. Tillsammans skapar vi en plats som man vill besöka igen och igen
• Överraskande: Vi är nytänkande och skapar inspirerande gästupplevelser som överraskar och breddar bilden av Skansen

Mer om oss och våra förmåner hittar du här.


Teamet och dina kollegor
Du kommer att ingå i avdelningens Logistik- och transportenhet som består av 8 personer. Enheten arbetar tätt tillsammans med kollegorna på Trädgårdsenheten. Då Logistik- och transportenheten är en serviceenhet är samarbetet med Skansens alla avdelningar en viktig del i arbetet.

Många har jobbat här i några år medan andra är nya i teamet. Du kommer också som anställd hos oss att ha möjlighet att träffa andra kollegor från andra team, då vi har gemensamma samarbetsprojekt. 
Parkavdelningen arbetar med och ansvarar för att vårda och utveckla den yttre miljön på Skansen som består av kulturhistoriska trädgårdar, djurhägn samt parkområden. Dessutom ansvarar avdelningen för interna och externa transporter, avfallshantering samt programförberedelser. På Parkavdelningen arbetar 24 tillsvidareanställda och under högsäsong upp till 20 säsongsanställda. Avdelningen består av Logistik- och transportenheten samt Trädgårdsenheten.

Mer om Skansen
På Skansen har vi ca 220 tillsvidareanställda och varje säsong tillkommer många timanställda. Skansen förmedlar Sveriges kultur- och naturhistoria med fokus på samspelet mellan människor, djur och natur. Här anordnas också evenemang av högsta klass och nationellt intresse. Skansens medarbetare har bred och djup kunskap inom många olika ämnesområden, och vi har siktet inställt på att bidra till ett hållbart samhälle. Läs mer på: Skansen.se

Mångfald & Inkludering
Skansen är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi arbetar med än inkluderande rekryteringsprocess, där kompetensen och inget annat står i centrum för att hitta rätt kollega. Vi använder oss därför av bland annat urvalsfrågor och personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Vi önskar därför inte heller ta del av personligt brev, foto eller information om din ålder.

Hur söker du rollen?
Tjänsten är ett vikariat fram till 10 augusti 2025 och med start omgående. Eventuellt finns möjlighet till förlängning. Skicka in din ansökan via "Ansök"-knappen nedan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail. Glöm inte att bifoga ditt CV och besvara urvalsfrågorna. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Peter Granberg på peter.granberg@skansen.se. 
Sista ansökningsdag är 28 juli och intervjuer kommer att genomföras löpande.

Kontaktpersoner
Boel Recén Facklig representant SACO-S
boel.recen@skansen.se

Mikko Svensson Facklig representant SEKO klubb HÖK
mikko.svensson@skansen.se Visa mindre

Transportör på Skansen

Ta del av en unik arbetsmiljö!  Som Transportör inom Parkavdelningen på Skansen är du en viktig del i teamet som arbetar med att skapa upplevelser, interaktion och lärande för Skansens gäster. Skansen är mycket mer än bara ett friluftsmuseum och en djurpark – det är en plats som varje år välkomnar 1,4 milj. besökare från världens alla hörn. Här blandas kultur, djur och natur på ett sätt som få andra platser kan matcha. Våra värdeord Välkomnande, Ansvarsf... Visa mer
Ta del av en unik arbetsmiljö! 
Som Transportör inom Parkavdelningen på Skansen är du en viktig del i teamet som arbetar med att skapa upplevelser, interaktion och lärande för Skansens gäster. Skansen är mycket mer än bara ett friluftsmuseum och en djurpark – det är en plats som varje år välkomnar 1,4 milj. besökare från världens alla hörn.
Här blandas kultur, djur och natur på ett sätt som få andra platser kan matcha. Våra värdeord Välkomnande, Ansvarsfull, Överraskande och Tillsammans beskriver miljön och vilka förväntningar som finns på våra medarbetare.

Beskrivning av rollen
”Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och kommer huvudsakligen kretsa kring transporter både på Skansens område och ibland utanför grindarna” berättar Peter Granberg, chef för Logistik- och transportenheten.

Transporterna kan innehålla alltifrån djurfoder till marknadsstånd, kontorsmaterial eller staket till Sollidenscenen. Du kommer att vara en del av ett team som arbetar med att förbereda inför och iordningsställa efter såväl stora som små program och evenemang. Det inkluderar arbetsuppgifter så som att möblera Sollidenplan inför exempelvis Allsång på Skansen, att flytta rekvisita eller att dra kablar för tillfällig elförsörjning på området.

En annan viktig del i arbetet är intern service med post- och paketdistribution till kontorslokalerna som finns utspridda på hela Skansen och möblering av möteslokaler. Även vård av Skansens fordon, som personbilar, lastbilar och elbilar ingår i arbetsuppgifterna. Parkunderhåll, renhållning, samt snö- och halkbekämpning är förekommande arbetsuppgifter.
Du kommer ibland att vara skiftansvarig, vilket innebär att leda och fördela det dagliga arbetet.

Bra att veta
Skansen är öppet alla årets dagar och som transportör är du schemalagda vardag, så väl som helg och även ibland på kvällstid

Vem tror vi att du är?
Vi tror att du har gymnasiekompetens samt erfarenhet av serviceyrke i ett år eller mer. Du har minst B-körkort och om du har BE-körkort eller erfarenhet av att köra hjullastare är det meriterande. Du har körvana och är en trygg och säker förare, då många transporter sker under öppettid bland Skansens gäster.

Vi vill gärna att du som söker denna tjänst har:


• god kommunikativ, service och samarbetsförmåga.
• handlingskraft och förmåga att ta tag i konflikter om de uppstår.
• hög social kompetens med förmåga att skapa interna och externa kontaktnät.
• förmåga att anpassa arbetssätt utifrån rådande förutsättningar.
• Har en god fysik då arbetet periodvis kan vara fysiskt krävande
• goda kunskaper i svenska och engelska

Du ser att våra värdeord är något som du tydligt kan identifiera dig med:


• Välkomnande; En öppen, inkluderande och positiv arbetskultur gör oss till en välkomnande plats
• Ansvarsfull: Vi ansvarar för att bevara, förvalta och utveckla Skansens verksamhet på ett hållbart sätt. Vi ställer höga krav på oss själva, agerar ansvarsfullt och hjälps åt.
• Tillsammans: Vi är ett Skansen. Intresse och vänlighet genomsyrar verksamheten. Tillsammans skapar vi en plats som man vill besöka igen och igen
• Överraskande: Vi är nytänkande och skapar inspirerande gästupplevelser som överraskar och breddar bilden av Skansen

Mer om oss och våra förmåner hittar du här.

Teamet och dina kollegor
Du kommer att ingå i avdelningens Logistik- och transportenhet som består av 8 personer. Enheten arbetar tätt tillsammans med kollegorna på Trädgårdsenheten. Då Logistik- och transportenheten är en serviceenhet är samarbetet med Skansens alla avdelningar en viktig del i arbetet.

Många har jobbat här i några år medan andra är nya i teamet. Du kommer också som anställd hos oss att ha möjlighet att träffa andra kollegor från andra team, då vi har gemensamma samarbetsprojekt. 
Parkavdelningen arbetar med och ansvarar för att vårda och utveckla den yttre miljön på Skansen som består av kulturhistoriska trädgårdar, djurhägn samt parkområden. Dessutom ansvarar avdelningen för interna och externa transporter, avfallshantering samt programförberedelser. På Parkavdelningen arbetar 24 tillsvidareanställda och under högsäsong upp till 20 säsongsanställda. Avdelningen består av Logistik- och transportenheten samt Trädgårdsenheten.

Mer om Skansen
På Skansen har vi ca 220 tillsvidareanställda och varje säsong tillkommer många timanställda. Skansen förmedlar Sveriges kultur- och naturhistoria med fokus på samspelet mellan människor, djur och natur. Här anordnas också evenemang av högsta klass och nationellt intresse. Skansens medarbetare har bred och djup kunskap inom många olika ämnesområden, och vi har siktet inställt på att bidra till ett hållbart samhälle. Läs mer på: Skansen.se

Mångfald & Inkludering
Skansen är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi arbetar med än inkluderande rekryteringsprocess, där kompetensen och inget annat står i centrum för att hitta rätt kollega. Vi använder oss därför av bland annat urvalsfrågor och personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Vi önskar därför inte heller ta del av personligt brev, foto eller information om din ålder.

Hur söker du rollen?
Skicka in din ansökan via "Ansök"-knappen nedan. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail. Glöm inte att bifoga ditt CV och besvara urvalsfrågorna. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Peter Granberg på peter.granberg@skansen.se. 
Sista ansökningsdag är 28 juli och intervjuer kommer att genomföras löpande.

Kontaktpersoner
Boel Recén Facklig representant SACO-S, boel.recen@skansen.se
Mikko Svensson Facklig representant SEKO klubb HÖK, mikko.svensson@skansen.se Visa mindre

Söker stjärnor till vår chaufförshimmel!

Ansök    Jul 4    365 BTS AB    Distributionsförare
Sök till vårt grymma distributionsteam i Stockholm och bli vardagshjälte! Är du en grym C-chaufför som älskar att leverera och ge kunderna bästa möjliga service? Då har vi drömjobbet för dig! Vi söker tre engagerade och pålitliga C-chaufförer som vill vara med och driva vårt framgångsrika distributionsuppdrag i Stockholm. Som C-chaufför hos oss: Gör du skillnad varje dag genom att leverera varor till våra kunder på tid och med toppkvalitet. Ingår du i ett ... Visa mer
Sök till vårt grymma distributionsteam i Stockholm och bli vardagshjälte!
Är du en grym C-chaufför som älskar att leverera och ge kunderna bästa möjliga service?
Då har vi drömjobbet för dig! Vi söker tre engagerade och pålitliga C-chaufförer som vill vara med och driva vårt framgångsrika distributionsuppdrag i Stockholm.
Som C-chaufför hos oss:
Gör du skillnad varje dag genom att leverera varor till våra kunder på tid och med toppkvalitet.
Ingår du i ett härligt team och får grymma möjligheter att utvecklas i din roll.
Kör du moderna och välutrustade bilar.
Jobbar du i en positiv och flexibel arbetsmiljö där vi värdesätter samarbete och trivsel.

Vi söker dig som:
Har C-behörighet, giltigt YKB och förarkort.
Är en ansvarsfull och noggrann person med en positiv attityd.
Har god fysik då arbetet kan innebära tunga lyft vid lastning och lossning.
Har grymma kommunikations- och samarbetsförmåga.
Är serviceinriktad och sätter kundnöjdhet i fokus.

Vi erbjuder:
En attraktiv lön och schyssta förmåner.
Ett meningsfullt och utmanande jobb där du gör verklig skillnad.
Möjlighet att påverka och bidra till vår framgång.
Ett härligt team och en positiv arbetsmiljö med engagerade kollegor.
Grymma utvecklings- och karriärmöjligheter.

Känner du dig redo att ta nästa steg i din karriär?
Sök till vårt grymma distributionsteam idag och bli en vardagshjälte!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker C-chaufförer till norra Stockholm!

Vi söker nu C -chaufförer till ett av nordens ledande företag inom logistiklösningar! Har du C-behörighet, YKB och förstår vikten av god service? Sök tjänsten redan idag! Vi söker nu C-chaufförer för heltidsuppdrag hos ett av nordens ledande företag inom logistik. Arbetsuppgifterna består b.la. av lastning, lossning och transport av gods till kunder norr om Stockholm. Du kommer att utgå från norra Stockholm och då du kommer att leverera paket till både pr... Visa mer
Vi söker nu C -chaufförer till ett av nordens ledande företag inom logistiklösningar! Har du C-behörighet, YKB och förstår vikten av god service? Sök tjänsten redan idag!

Vi söker nu C-chaufförer för heltidsuppdrag hos ett av nordens ledande företag inom logistik. Arbetsuppgifterna består b.la. av lastning, lossning och transport av gods till kunder norr om Stockholm. Du kommer att utgå från norra Stockholm och då du kommer att leverera paket till både privatpersoner och företag, behöver du vara serviceinriktad och duktig på att knyta relationer. Uppdragen är på heltid och förväntas pågå mellan i April/Maj och Augusti/September, Tidigare start kan dock förekomma.

Uppdragen är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer att vara anställd av SC transport Sverige - som är en del av StudentConsulting Group. SC transport Sverige har över 20 års erfarenhet av bemanning och erbjuder chaufförstjänster över hela Skandinavien, det finns därför goda chanser till tidigare start, förlängning och fast anställning efter utfört uppdrag. Arbetstiderna är varierande - det finns körningar både under för och eftermiddag

Din profil
Krav för tjänsten är:

- C/CE behörighet
- YKB
- Digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
ADR
Erfarenhet av handdatorer
Backa med bil och släp

För att trivas på detta uppdrag är du en person som är framåt och servicemedveten. Du förstår vikten av goda kundrelationer och lämnar dina kunder med ett leende på läpparna. Du är inte rädd för att arbeta fysiskt och har ett stort säkerhetstänk. Du tar ansvar för ditt arbete och resultat och är en fena på att passa tider!

Är du den vi söker? Sök tjänsten redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregistret kan förekomma.

Om företaget
SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på
www.studentconsulting.se/lastbilschaufför. Visa mindre

Ny utmaning som C-chaufför i Stockholm?

Ansök    Jul 2    Bemannix AB    Distributionsförare
Är du på jakt efter nästa utmaning som C-chaufför?Se hit! Nu expanderar vi och sökerambitiösa och serviceinriktade C-chaufförer till våra uppdrag runt om i Stockholm. Är du en erfaren chaufför eller nyutbildad med stark vilja att utvecklas hos en trygg arbetsgivare? Då är dettajobb något för dig! Vi söker flertalet chaufförer bådeextra/vid behovsamt heltid, för rätt person leder uppdragen ofta till fast anställning hos kundföretaget du kör hos. Arbetsbeskr... Visa mer
Är du på jakt efter nästa utmaning som C-chaufför?Se hit!
Nu expanderar vi och sökerambitiösa och serviceinriktade C-chaufförer till våra uppdrag runt om i Stockholm. Är du en erfaren chaufför eller nyutbildad med stark vilja att utvecklas hos en trygg arbetsgivare? Då är dettajobb något för dig!
Vi söker flertalet chaufförer bådeextra/vid behovsamt heltid, för rätt person leder uppdragen ofta till fast anställning hos kundföretaget du kör hos.
Arbetsbeskrivning:Som C-chaufför kan dina arbetsuppgifter innefatta bl a:
Distribution, lastning och lossningav styckegods. Leverans runtom i Stockholm med utgångspunkt ifrån våra kunders terminaler.
Återvinning/miljötjänster hos våra renhållningsföretag.
Fjärrtransporter.
Express/flyttuppdrag.

För att du ska få rätt förutsättningar kommer du att få rätt och tillräcklig introduktion där man åker med en dedikerad utbildningsansvarig hos oss internt som lär ut arbetsrutinerna hos våra kunder.
Arbetet är vanligtvis förlagt vardagar kl 07-16 eller 08-17. Kvälls- och nattjobb kan förekomma vid förfrågan från uppdragsgivare. Lön baseras i enlighet med kundens GFL, övertid och OB ersätts enligt Transports kollektivavtal.
Vem söker vi?Vi söker dig som är självgående, punktlig och tar ansvar i din roll som chaufför. Du är ambitiös och har ett genuint intresse för chaufförsyrket. Vidare ser vi även att du är serviceinriktad, förstår helheten i ditt arbete och är lyhörd för verksamhetensbehov.Som person har du en positiv inställning, tycker om att ge service åt andra och har förmåga att lösa de dagliga utmaningarna som kan uppstå som chaufför. Att arbeta som lastbilschaufför kräver även att du är van att hantera ett miljö- och säkerhetstänk när man kör ute i trafiken.Vi välkomnar dig som är erfaren C-chaufför men även nyligen nyutexaminerad.Krav för att söka denna tjänst:
Förutom minstC-behörighet innehar du:
Giltigt YKB (Yrkeskompetensbevis)
Digitalt färdskrivarkort
ADR 1.3
Truckkort, Typ A
God lokalkännedom i Stockholmsområdet.

Tillgång till egen bil ser vi som en stor fördel för att kunna ta sig till kundföretagen. Vi lägger därutöver stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt:Vid eventuella frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta rekryteringsansvarig Mats på tel 073-159 09 64 eller Jim på tel 073-420 46 36.
Urval och tillsättning av tjänsten sker löpande. Skicka in din ansökan med ett komplett CV och personligt brev som du bifogar genom att registrera dig genom att klicka på "Skicka ansökan".
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-korts Chaufför för omgående start till vår kund i södra Stockholm

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om jobbet Agil Arbetskraft är ett bemanningsföretag vars mål är att förse våra kunder Just nu söker vi distributionsförare som kommer bli en del av 9st lastbilsförare och 29st lätta lastbilar. Som Distributionsförare hos oss kommer du: Utgå från Tumba... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Agil Arbetskraft är ett bemanningsföretag vars mål är att förse våra kunder

Just nu söker vi distributionsförare som kommer bli en del av 9st lastbilsförare och 29st lätta lastbilar.

Som Distributionsförare hos oss kommer du:

Utgå från Tumba för att hämta bilen och sedan åka till Kungens kurva för att lasta.

Köra en fast rutt med mellan 10 - 20 stopp i Stockholmsområdet.

Följa turlista och rutiner enligt checklistor.

Ha löpande kommunikation med transportledningen


Önskad Profil:

Minst 1 års erfarenhet av arbete inom distributionsbranschen.

C-körkort och giltigt YKB-certifikat.

Fysiskt frisk och kapabel att hantera ett fysiskt krävande arbete.


Vi söker dig som är:

Självständig eftersom du förväntas kunna följa din turlista och bedriva det dagliga arbetet.

Pålitlig och har en stark yrkesstolthet eftersom vi är ett relativt litet bolag där kvalitén på vårt arbete säkerställs om du besitter dessa egenskaper.

Noggrann eftersom vi levererar viktiga mediciner till våra kunder och inget får bli fel.

Meriterande om du:

Har lång erfarenhet av en liknande tjänst inom distributionsbranschen.


Övrigt:

Start: Omgående.

Arbetstider: Måndag till fredag, 9:00 - 17:00.

Placering: Du utgår från Tumba och utför körningar i Stockholmsområdet.

Anställningsform: Heltid

OBS!!!!

Den senaste veckan har vi haft tekniska problem med mailen. Om du skickat in ansökan mellan datum 2024-05-31 - 2024-06-10 ber vi er skicka om ansökan på nytt - så kikar vi på den så fort som möjligt. Vi är hemskt ledsna om över strulet!

Vi ansökan med mejl ber vi dig skicka den till;
rekrytering@agilarbetskraft.se Visa mindre

Vi söker chaufförer med B - körkort, start omgående!

Ansök    Jul 2    Aura Personal AB    Distributionsförare
Vi söker Chaufförer till ett snabbväxande transportföretag. Du kommer hjälpa företaget att transportera deras bilar mellan olika anläggningar i framför allt Stockholm men även i resterande Sverige. Vanligtvis utgår man hemifrån men det kan förekomma att man får åka till en förbestämd anläggning. Vi söker dig som vill jobba heltid, gillar att träffa människor och se nya platser. Du behöver behärska svenska i tal och skrift ifall du kan andra språk är det... Visa mer
Vi söker Chaufförer till ett snabbväxande transportföretag. Du kommer hjälpa företaget att transportera deras bilar mellan olika anläggningar i framför allt Stockholm men även i resterande Sverige. Vanligtvis utgår man hemifrån men det kan förekomma att man får åka till en förbestämd anläggning.

Vi söker dig som vill jobba heltid, gillar att träffa människor och se nya platser. Du behöver behärska svenska i tal och skrift ifall du kan andra språk är det meriterande. B – körkort är ett krav. Har du jobbat med transport eller som chaufför är det meriterande men inget krav.

Tillsättningar sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Fast lön med bra OB och övertidstillägg Visa mindre

Ansvarsfull chaufför med C-körkort

Vi söker nu erfarna c-chaufförer till vår verksamhet i Stockholm. Arbetsuppgifter:Vi på Widriksson arbetar med distributionskörning i Stockholmsområdet. Vi har flera olika uppdrag och därför kan arbetsuppgifterna och typ av körning variera. Du arbetar med att lasta gods på vår terminal. Därefter levererar du till olika företag och organisationer runt om i Stockholm. Vi arbetar med digital skanning och därför behöver du vara van vid att använda handdator el... Visa mer
Vi söker nu erfarna c-chaufförer till vår verksamhet i Stockholm.
Arbetsuppgifter:Vi på Widriksson arbetar med distributionskörning i Stockholmsområdet. Vi har flera olika uppdrag och därför kan arbetsuppgifterna och typ av körning variera.
Du arbetar med att lasta gods på vår terminal. Därefter levererar du till olika företag och organisationer runt om i Stockholm. Vi arbetar med digital skanning och därför behöver du vara van vid att använda handdator eller skanner. Stora delar utav körningarna sker i tätbebyggt område vilket ställer krav på att ha kontroll på din omgivning. Du erbjuds ett arbete med stort eget ansvar i ett värderingsdrivet företag.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:Vi söker dig med C-kort, som är självgående och trivs med att ta stort ansvar.
Att vara noggrann, punktlig samt att sköta om gods och fordon ser du som en självklarhet i ditt yrkesutövande. Då du kommer möta många kunder är det viktigt med ett positivt bemötande.Vi ser även att du är noggrann när det kommer till dokumentation då vissa arbetsmoment innefattar det.
Krav för tjänsten:
C-körkort.
Giltig YKB.
God svenska.


Det är meriterande om:
Du har tidigare erfarenhet av transportbranschen (i synnerhet distribution).
Giltig ADR Grund
Du har CE-kort.
Du har god lokalkännedom.

Start:Omgående.Omfattning:Heltid, dagtidLön:Enligt kollektivavtal, transport. 6 mån provanställning.Förmåner:Friskvårdsbidrag och rikskuponger.Placering:Du utgår från våra lokaler i Västberga. Visa mindre

Ce-chaufför / Lastbilschaufför - Järfälla

Om jobbet Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till vår kunds butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel. Kunden... Visa mer
Om jobbet

Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till vår kunds butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Företaget präglas av en familjär atmosfär där vi hela tiden har stort fokus på arbetsmiljö och trivsel. Kunden har huvudkontor i Stockholm men finns med filialer i hela Sverige. Vi har även mindre depåer på andra orter.

Vi söker lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba hos vår kund med olika typer av distributionskörningar. Vi söker personer som kan utgå och arbeta i Stockholm, där dina rutter kan sträcka sig inom men även utanför Järfälla-området. Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gillar att röra på dig och har ett trevligt kundbemötande!

Arbetstider:

Arbetstiderna för tjänsten är upplagda utifrån två olika skift.

Du kan arbeta både dag, kväll. Vi ser att du gärna är flexibel med tider och skift, utifrån hur behov föreligger hos vår kund.Krav:

C-körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärskar svenska språket


Meriterande:

Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil
ADR-grund
Tidigare erfarenhet av körning med tung lastbil


Vem söker vi?

Vi söker dig som värnar om våra kunder och tar väl hand om både fordon och livsmedlet. Vi förväntar oss att du med hög service levererar med noggrannhet och kvalité. I jobben hos oss förekommer det en del aktiva moment. Vi ser gärna att du trivs med att få vara igång, träffa kunder och se olika områden av Stockholm.

Tillsättning:

Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till förlängning/övertagande hos vår kund. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra andra kunder. Är du vår nya lastbilsförare, finns massor med möjligheter om du har viljan. Visa mindre

CE-Chaufförer till Dagab Bålsta, extrajobb helger!

Om jobbet Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen. Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Bålstadit du också återvänderefter avslutat pass. Introduktion och upp... Visa mer
Om jobbet
Din huvudsakliga sysselsättning är att leverera livsmedel till Axfoods butiker och se till att de får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Du kommer att leverera både torrvaror och kyl/frysvaror i burar och på pallar som du lossar på plats hos butikerna. Det kan också hända att du vid behov hjälper till med lastning på terminalen.
Du utgår från Dagabs terminal som ligger i Bålstadit du också återvänderefter avslutat pass.
Introduktion och upplärning av rutiner och processer sker innan start.
Vem söker vi:
Du har god erfarenhet av chaufförsarbete och kundkontakt samt hög servicekänsla
Du är trygg med att backa till kaj med lastbil och släp
Du har bra sinne för ordning och noggrannhet
Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du tar hand om din hälsa och har god fysik så du kan arbeta ergonomiskt korrekt.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper

Arbetstider:
Vi ser helst att du kan vara flexibel med vilka dagar och tider du kan arbeta, för att kunna stötta upp där behovet är som störst. (Kan eventuellt bli rullande schema)
Generellt schema för närlivs distribution:
Måndag 07.00-16.00, Tisdag-fredag 06.00-16.00, Varannan Måndag ledigt.
Generellt schema för allivs (fjärr) distribution:
Rullande schema förlagt på dygnets alla timmar.
Krav:
CE-körkort
Giltigt YKB
ADR 1.3
Truckkort
Du kan utan hinder förstå, prata och läsa svenska

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil med släp
Tidigare erfarenhet av livsmedels distribution

Tillsättning:
Du börjar som anställd hos Job&Talent; med stor möjlighet att gå över i anställning direkt hos Dagab.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas endast emot via denna annons.
Kontroll av belastningsregister kommer att utföras för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lastbilschaufför i Stockholm - Heltidsjobb med god ersättning

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: VI SÖKER LASTBILSCHAUFFÖRER INOM ÅTERVINNING! Plats: Stockholm, Länna Anställningsform: Heltid Arbetstider: 06:00-15:00 Om Tjänsten Vi söker en pålitlig lastbilschaufför för insamling och transport av återvinningsmaterial i Stockholm. Du kommer att ha... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

VI SÖKER LASTBILSCHAUFFÖRER INOM ÅTERVINNING!

Plats: Stockholm, Länna
Anställningsform: Heltid
Arbetstider: 06:00-15:00

Om Tjänsten

Vi söker en pålitlig lastbilschaufför för insamling och transport av återvinningsmaterial i Stockholm. Du kommer att ha en nyckelroll i vår miljövänliga verksamhet.

Arbetsuppgifter

Insamling och transport av återvinningsmaterial.
Lastning och lossning av material.
Daglig kontroll av lastbilen.
Föra register över transporter.

Kvalifikationer

Giltigt C-körkort och YKB.
Erfarenhet av lastbilskörning, gärna inom återvinning.
God fysisk kondition.
Självständighet och initiativförmåga.

Vi erbjuder

Heltidsanställning med arbetstider 06:00-15:00.
Konkurrenskraftig lön.
Möjlighet att göra en miljömässig skillnad.
Trevlig arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Skicka CV, personligt brev och så mycket relevant information som möjligt så löser vi ett arbete åt dig! Bli en del av vårt team och bidra till ett grönare Stockholm! Visa mindre

Lastbilschaufför - sommarjobb (heltid)

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Sommarjobba som lastbilschaufför i fyra veckor (Heltid) Vi söker för kunds räkning, som är en stor matgrossist, en lastbilschaufför med C-kort och YKB som kör på ett lugnt och säkert sätt. Du hämtar lastbilen i Upplands Väsby och levererar fina råvaror t... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Sommarjobba som lastbilschaufför i fyra veckor (Heltid)
Vi söker för kunds räkning, som är en stor matgrossist, en lastbilschaufför med C-kort och YKB som kör på ett lugnt och säkert sätt. Du hämtar lastbilen i Upplands Väsby och levererar fina råvaror till alla typer av kök, och träffar trevliga människor. Lastbilen har kylaggregat. Detta är en heltidstjänst i fyra veckor månd, tisd och fredag, kl 10-19, onsd-torsd 5-14, 240701-240726, men kan bli en längre period.
Vi söker någon som har:  
Tidigare erfarenhet av lastbilskörning.                                                                                      - Hög servicekänsla.                                                                                                                     -Energi och initiativförmåga.                                                                                                       -Noggrannhet som ledstjärna.                                                                                                   

Vi söker någon som är:
-Glad, proper och tycker att det är viktigt att hålla tider.                                                          -Trevlig mot både produkter, kollin och människor.                                                                   -Ansvarsfull och pigg.


Välkommen med din ansökan. Visa mindre

CE-Chaufför i södra Stockholm med omgående start

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jobbannons CE-chaufför sökes till väletablerat bolag specialerade inom bergborrning. Detta är ett vikariat för att täcka en sjukskrivning under 5-8 veckor. Arbetsuppgifter: Lastning & lossning av containrar & riggar med liftdump runtom i Stockholm, mestadels ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Jobbannons

CE-chaufför sökes till väletablerat bolag specialerade inom bergborrning. Detta är ett vikariat för att täcka en sjukskrivning under 5-8 veckor.

Arbetsuppgifter:

Lastning & lossning av containrar & riggar med liftdump runtom i Stockholm, mestadels södra Stockholm.


Du arbetar måndag-fredag där arbetstiderna är varierande, du själv får till stor utsträckning planera dina dagar på egen hand med enstaka fasta tider för lossning av containrar. Man utgår från en ort i södra Stockholm.

Lön enl. Kollektivavtal

Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för företagets fordon, containrar och riggar vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare.

CE-behörighet

Yrkeskompetensbevis (YKB)

Behärskar Svenska språket

Erfarenhet av att manövrera liftdump

Personliga egenskaper: Självledarskap, samarbetsförmåga och arbetsmoral.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander@submitbemanning.se Visa mindre

Vi söker 5 CE-Chaufförer för distributionsuppdrag till norra Stockholm

WeStaff Sweden söker nu 5 styckenCE-Chaufförer till vår uppdragsgivare i norra Stockholm. Uppdragsperioden startar omgående & pågår löpande framåt. Bra lön & kollektivavtal! Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till vår kund i Kallhäll norr omStockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom transportbranschen. Vi söker heltidschaufförer med CE-behörighet. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas omgående, så sänd in din ansökan red... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu 5 styckenCE-Chaufförer till vår uppdragsgivare i norra Stockholm.
Uppdragsperioden startar omgående & pågår löpande framåt.
Bra lön & kollektivavtal!
Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till vår kund i Kallhäll norr omStockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom transportbranschen.
Vi söker heltidschaufförer med CE-behörighet. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas omgående, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra "Dubbelplansekipage" CE-distributioniStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning samt körningmed släp, trailer, kärra. Längre fjärrtransporter förekommer också.
- Utkörning av livsmedel till olika terminaler &butiker;- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Schemaläggning:Heltid 40 h/veckan.
Arbetstid. Måndag-Söndag, även helger ingår i schemat.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skriftär ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.
Du har med fördel erfarenhet av att ha kört "Dubbelplan" även erfarenhetav dessa ekipage: släp, trailer, kärra, beaktas.
Krav för dessa tjänster:
Svenskt körkort med CE-behörighet
Svenskt YKB
Truckkort
Digitalt förarkort
ADR 1.3
Bakgavellyftsintyg
Svenska i tal & skrift
God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Kista - Heltid!(Omgående)

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Kista. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att ar... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Kista. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet:

Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Kista. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.

Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare

Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk

Hantera hushållssopor

Hantera glas, plast och metall återvinning


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

Ansvarstagande och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska


Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.

Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker chaufförer med B - körkort, start omgående!

Ansök    Jul 2    Aura Personal AB    Distributionsförare
Vi söker Chaufförer till ett snabbväxande transportföretag. Du kommer hjälpa företaget att transportera deras bilar mellan olika anläggningar i framför allt Stockholm men även i resterande Sverige. Vanligtvis utgår man hemifrån men det kan förekomma att man får åka till en förbestämd anläggning. Vi söker dig som vill jobba heltid, gillar att träffa människor och se nya platser. Du behöver behärska svenska i tal och skrift ifall du kan andra språk är det... Visa mer
Vi söker Chaufförer till ett snabbväxande transportföretag. Du kommer hjälpa företaget att transportera deras bilar mellan olika anläggningar i framför allt Stockholm men även i resterande Sverige. Vanligtvis utgår man hemifrån men det kan förekomma att man får åka till en förbestämd anläggning.

Vi söker dig som vill jobba heltid, gillar att träffa människor och se nya platser. Du behöver behärska svenska i tal och skrift ifall du kan andra språk är det meriterande. B – körkort är ett krav. Har du jobbat med transport eller som chaufför är det meriterande men inget krav.

Tillsättningar sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Fast lön med bra OB och övertidstillägg Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Västberga- Heltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer at... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet:

Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Västberga. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.

Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare

Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk

Hantera hushållssopor

Hantera glas, plast och metall återvinning


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

Ansvarstagande och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska


Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.

Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Farsta - Heltid!(start imorgon)

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Farsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjän... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Farsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Spånga- Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Spånga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportfö... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Spånga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparnaOm dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktivArbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker 5 CE-Chaufförer för distributionsuppdrag till norra Stockholm

Ansök    Jun 29    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker nu 5 styckenCE-Chaufförer till vår uppdragsgivare i norra Stockholm. Uppdragsperioden startar omgående & pågår löpande framåt. Bra lön & kollektivavtal! Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till vår kund i Kallhäll norr omStockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom transportbranschen. Vi söker heltidschaufförer med CE-behörighet. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas omgående, så sänd in din ansökan red... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu 5 styckenCE-Chaufförer till vår uppdragsgivare i norra Stockholm.
Uppdragsperioden startar omgående & pågår löpande framåt.
Bra lön & kollektivavtal!
Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till vår kund i Kallhäll norr omStockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom transportbranschen.
Vi söker heltidschaufförer med CE-behörighet. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas omgående, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra "Dubbelplansekipage" CE-distributioniStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning samt körningmed släp, trailer, kärra. Längre fjärrtransporter förekommer också.
- Utkörning av livsmedel till olika terminaler &butiker;- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Schemaläggning:Heltid 40 h/veckan.
Arbetstid. Måndag-Söndag, även helger ingår i schemat.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skriftär ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.
Du har med fördel erfarenhet av att ha kört "Dubbelplan" även erfarenhetav dessa ekipage: släp, trailer, kärra, beaktas.
Krav för dessa tjänster:
Svenskt körkort med CE-behörighet
Svenskt YKB
Truckkort
Digitalt förarkort
ADR 1.3
Bakgavellyftsintyg
Svenska i tal & skrift
God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Spånga- Heltid!(start imorgon)

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Spånga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjänsten är... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Spånga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

C-korts Chaufför för omgående start till vår kund i södra Stockholm

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om jobbet Agil Arbetskraft är ett bemanningsföretag vars mål är att förse våra kunder Just nu söker vi distributionsförare som kommer bli en del av 9st lastbilsförare och 29st lätta lastbilar. Som Distributionsförare hos oss kommer du: Utgå från Tumba... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Agil Arbetskraft är ett bemanningsföretag vars mål är att förse våra kunder

Just nu söker vi distributionsförare som kommer bli en del av 9st lastbilsförare och 29st lätta lastbilar.

Som Distributionsförare hos oss kommer du:

Utgå från Tumba för att hämta bilen och sedan åka till Kungens kurva för att lasta.

Köra en fast rutt med mellan 10 - 20 stopp i Stockholmsområdet.

Följa turlista och rutiner enligt checklistor.

Ha löpande kommunikation med transportledningen


Önskad Profil:

Minst 1 års erfarenhet av arbete inom distributionsbranschen.

C-körkort och giltigt YKB-certifikat.

Fysiskt frisk och kapabel att hantera ett fysiskt krävande arbete.


Vi söker dig som är:

Självständig eftersom du förväntas kunna följa din turlista och bedriva det dagliga arbetet.

Pålitlig och har en stark yrkesstolthet eftersom vi är ett relativt litet bolag där kvalitén på vårt arbete säkerställs om du besitter dessa egenskaper.

Noggrann eftersom vi levererar viktiga mediciner till våra kunder och inget får bli fel.

Meriterande om du:

Har lång erfarenhet av en liknande tjänst inom distributionsbranschen.


Övrigt:

Start: Omgående.

Arbetstider: Måndag till fredag, 9:00 - 17:00.

Placering: Du utgår från Tumba och utför körningar i Stockholmsområdet.

Anställningsform: Heltid

OBS!!!!

Den senaste veckan har vi haft tekniska problem med mailen. Om du skickat in ansökan mellan datum 2024-05-31 - 2024-06-10 ber vi er skicka om ansökan på nytt - så kikar vi på den så fort som möjligt. Vi är hemskt ledsna om över strulet!

Vi ansökan med mejl ber vi dig skicka den till;
rekrytering@agilarbetskraft.se Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Västberga - Heltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjänsten... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

WeStaff söker C-Chaufförer för omgående start i Stockholm

Ansök    Jun 28    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker C-Chaufförer till vår uppdragsgivare i Stockholm. Uppdragsperioden startar omgående& pågår löpande framåt. Bra lön & kollektivavtal! Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till våra kunder i Stockholm. Våra uppdragsgivare är välkända företag inom transportbranschen. Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attrakti... Visa mer
WeStaff Sweden söker C-Chaufförer till vår uppdragsgivare i Stockholm.
Uppdragsperioden startar omgående& pågår löpande framåt.
Bra lön & kollektivavtal!
Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till våra kunder i Stockholm. Våra uppdragsgivare är välkända företag inom transportbranschen.
Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C distributioniStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning samt körningmed lastbil. Längre transporter förekommer också.
- Utkörning av livsmedel till olika terminaler, restaurangeroch butiker- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Schemaläggning:Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.
Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, Nattetid måndag-fredag,även helger kan förekomma.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skriftär ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.
Krav för dessa tjänster:
Svenskt körkort med C-behörighet
Svenskt YKB
Truckkort
Digitalt förarkort
Svenska i tal & skrift
God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Välbetalt lastbils jobb som C-Chaufför i Södra Stockholm med start omgående

Vem söker vi? Vi söker nu lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba hos våra olika kunder med varierande typer av körningar. Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gör de med noggrannhet och kvalité! Att du inte har emot att jobbet stundvis kan innebära en del fysiska moment. Om tjänsten: Ett arbete med varierande dagar, hos våra olika kunder där du får möjlighet att bredda dinerfarenhet som lastbils... Visa mer
Vem söker vi?
Vi söker nu lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba hos våra olika kunder med varierande typer av körningar. Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gör de med noggrannhet och kvalité! Att du inte har emot att jobbet stundvis kan innebära en del fysiska moment.
Om tjänsten:
Ett arbete med varierande dagar, hos våra olika kunder där du får möjlighet att bredda dinerfarenhet som lastbilschaufför.
Många av vårakunder finns bland annat inom Livsmedel (kolonial och tempererat gods), Styckegods (vanligtvis paket), men även andra branscher kan förekomma.Exempel på några utgångs orter är Bålsta, Rosersberg och Järfälla.
Arbetstiderna kan vara varierande beroende på hos vilken av våra kunder du kommer utgå från. Arbetspassen är förlagda med 8h.Vanligt förekommande är pass med start mellan 05.00-07.00 på morgonen.Det förekommer även kvällsskift, och då startar du ditt pass någonstans omkring 13:00-15:00 på eftermiddagen.
Krav:
C-körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
Behärska svenska språket

Meriterande:
Erfarenhet avdaglig körning av tung lastbil
Tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatser som ligger avsides
ADR-grund
Krankort-helst över 18 ton


Tillsättning:Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med stora chansertill en tillsvidareanställning efter 6 månader. Det finns också goda möjligheter att övergå som anställd till någon hos våra olika kunder.Vi använder oss av Verifieras kontroll verktyg och gör en bakgrunds kontroll på dig som sökande. Visa mindre

Lastbilschaufför i Stockholm - Heltidsjobb med god ersättning

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: VI SÖKER LASTBILSCHAUFFÖRER INOM ÅTERVINNING! Plats: Stockholm, Länna Anställningsform: Heltid Arbetstider: 06:00-15:00 Om Tjänsten Vi söker en pålitlig lastbilschaufför för insamling och transport av återvinningsmaterial i Stockholm. Du kommer att ha... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

VI SÖKER LASTBILSCHAUFFÖRER INOM ÅTERVINNING!

Plats: Stockholm, Länna
Anställningsform: Heltid
Arbetstider: 06:00-15:00

Om Tjänsten

Vi söker en pålitlig lastbilschaufför för insamling och transport av återvinningsmaterial i Stockholm. Du kommer att ha en nyckelroll i vår miljövänliga verksamhet.

Arbetsuppgifter

Insamling och transport av återvinningsmaterial.
Lastning och lossning av material.
Daglig kontroll av lastbilen.
Föra register över transporter.

Kvalifikationer

Giltigt C-körkort och YKB.
Erfarenhet av lastbilskörning, gärna inom återvinning.
God fysisk kondition.
Självständighet och initiativförmåga.

Vi erbjuder

Heltidsanställning med arbetstider 06:00-15:00.
Konkurrenskraftig lön.
Möjlighet att göra en miljömässig skillnad.
Trevlig arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Skicka CV, personligt brev och så mycket relevant information som möjligt så löser vi ett arbete åt dig! Bli en del av vårt team och bidra till ett grönare Stockholm! Visa mindre

Extra-Chaufförer veckodagar C & CE Distribution Stockholm start omgående!

Ansök    Jun 27    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm. Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag! Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är a... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm.
Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag!
Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor.
Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C &CE;-distribution iStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar förekommer också.
- Utkörning av livsmedel till stora matbutiker- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Extrapass: veckodagar måndag-söndag.
Arbetstider/Starttider: förmiddag & eftermiddag samt natt.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav.Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.
C ellerCE-körkort, YKB och förarkort samt truckkortär ett krav.
Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi gör alltid en bakgrundkontroll och tar ett obligatorisktutdrag ur belastningsregistret.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Lastbilschaufför - sommarjobb (heltid)

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Sommarjobba som lastbilschaufför i fyra veckor (Heltid) Vi söker för kunds räkning, som är en stor matgrossist, en lastbilschaufför med C-kort och YKB som kör på ett lugnt och säkert sätt. Du hämtar lastbilen i Upplands Väsby och levererar fina råvaror t... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Sommarjobba som lastbilschaufför i fyra veckor (Heltid)
Vi söker för kunds räkning, som är en stor matgrossist, en lastbilschaufför med C-kort och YKB som kör på ett lugnt och säkert sätt. Du hämtar lastbilen i Upplands Väsby och levererar fina råvaror till alla typer av kök, och träffar trevliga människor. Lastbilen har kylaggregat. Detta är en heltidstjänst i fyra veckor månd, tisd och fredag, kl 10-19, onsd-torsd 5-14, 240701-240726, men kan bli en längre period.
Vi söker någon som har:  
Tidigare erfarenhet av lastbilskörning.                                                                                      - Hög servicekänsla.                                                                                                                     -Energi och initiativförmåga.                                                                                                       -Noggrannhet som ledstjärna.                                                                                                   

Vi söker någon som är:
-Glad, proper och tycker att det är viktigt att hålla tider.                                                          -Trevlig mot både produkter, kollin och människor.                                                                   -Ansvarsfull och pigg.


Välkommen med din ansökan. Visa mindre

CE-Chaufför till Stockholm

Ansök    Jun 26    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
Ditt nya jobbDetta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stoppinom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker påenkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm. Heltid 40 h/veckanDagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma. Företaget har kollektivavtal. Din bakgrun... Visa mer
Ditt nya jobbDetta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stoppinom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker påenkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm.
Heltid 40 h/veckanDagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.
Företaget har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.
CE-körkort, YKB och förarkortär ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.
Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.


Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C och CE-chaufför till PostNord sökes!

Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! Arbetsuppgifter Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Just nu söker vi C och CE-chauff... Visa mer
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
Arbetsuppgifter
Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning.
Just nu söker vi C och CE-chaufförer som ska arbeta inom distribution hos vår kundPostNord i norra delen av Stockholm.
Som C-chaufför kommer du att jobba med:
Köra Lastbil
Lossa och lasta
Leverans till kunder

Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort
Tillgänglig för jobb under hela sommaren

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
OmgåendeLön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag. Tidiga förmiddagar och eftermiddagar.
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, Rosersberg, Sigtuna,bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, C-chaufför, Järfälla, CE-chaufför, Veddesta"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

Depåmedarbetare

Är du en händig person som gillar att arbeta hands-on? Vill du bli en del av ett härligt team på ett spännande företag!Nu söker vi dig som är tekniskt intresserad och vill utvecklas i teamet som B- kortsChaufför. Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök redan idag Du erbjuds Bli en del av ett team med härliga kollegor En gedigen onboarding process Möjligheter till att utvecklas och växa mycket i din roll som Chaufför. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna... Visa mer
Är du en händig person som gillar att arbeta hands-on? Vill du bli en del av ett härligt team på ett spännande företag!Nu söker vi dig som är tekniskt intresserad och vill utvecklas i teamet som B- kortsChaufför. Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök redan idag
Du erbjuds
Bli en del av ett team med härliga kollegor
En gedigen onboarding process
Möjligheter till att utvecklas och växa mycket i din roll som Chaufför.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer vara varierande från dag till dag och det är viktigt att kunna prioritera vad som behövs göras, exempelvis kommer du att:
Köra ut material
Stöd till andra kollegor vid behov vilket kan innebära att till exempel hjälpa till och hantlanga verktyg eller lösa enklare mekaniska fel
Inleveranser av verkyg och maskiner
Diverse kundkontakt och service jobb

Vi söker dig som
Har B-körkort
Är en praktiskt lagd person som gillar att arbeta hands-on
Har ett tekniskt och mekaniskt intresse
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för att kunna läsa instruktioner och följa säkerhetsföreskrifter
Har datavana och gärna lär dig nya system

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Självgående
Problemlösare
Samarbetsinriktad
Kommunikativ Visa mindre

Engagerade lastbilschaufförer!

Ansök    Jun 25    Jobwise AB    Distributionsförare
Är du redo För en givande tillvaro som C/CE-chaufför. Vi har just nu en unik möjlighet för rätt person i Stockholm! Om JobbetUpplev dynamiska rutter med en modern flotta där du har möjlighet att bli en nyckelspelare i att hålla leveranserna smidiga och effektiva. Vad kan du förvänta dig på det här jobbet? Stödjande TeamOmge dig med våra erfarna kollegor och chefer som ger dig allt stöd du behöver för att komma igång. Stabilt företagHär finns en stark p... Visa mer
Är du redo
För en givande tillvaro som C/CE-chaufför. Vi har just nu en unik möjlighet för rätt person i Stockholm!
Om JobbetUpplev dynamiska rutter med en modern flotta där du har möjlighet att bli en nyckelspelare i att hålla leveranserna smidiga och effektiva.

Vad kan du förvänta dig på det här jobbet?
Stödjande TeamOmge dig med våra erfarna kollegor och chefer som ger dig allt stöd du behöver för att komma igång.

Stabilt företagHär finns en stark personalpolitik, efter många år av samarbete har vi på Jobwise haft många anställda som verkligen stortrivs på den arbetsplatsen.

Konkurrenskraftig LönVi erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner.

Flexibla ArbetstiderMöjlighet att arbeta dagtid, där även möjlighet till kvällar och helger finns.

HeltidstjänstVi erbjuder heltidsanställning med bra villkor och kollektivavtal.

Bra utrustningVi som driver Jobwise har sammanlagt över 50 års erfarenhet inom transport, med den erfarenheten har vi valt ut riktigt bra kvalitetsarbetskläder till våra chaufförer.
Krav Giltigt C ellerCE-körkort
Yrkeskompetensbevis (YKB).
Förarkort
Meriterande Flexibel för olika arbetstider (dag, kväll, natt).
Stark kommunikationsförmåga och professionell inställning.
ADR
Är du den vi söker?
Om du vill vara en del av vårt engagerade team och trivs i en miljö där kvalitet och service står i centrum, tveka inte att ansöka! Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv.

Bli en del av vårt Team!Ditt arbete som chaufför är fundamentalt för den dagliga verksamheten. Du bidrar till nöjda kunder och en smidig drift. Är du beredd att axla denna viktiga roll och göra skillnad varje dag? Vi ser fram emot din ansökan!
Om Jobwise
Vi har lång erfarenhet av transport och vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal.Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Visa mindre

Distributionschaufförer med C-kort södra/västra Stockholm (4 platser)

Ansök    Jun 25    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker nu (4) C-Chaufförer till vår uppdragsgivare i södra Stockholm. Uppdragsperioden startar omgående, fasta uppdrag på schema dagtid. Det finns även god chans till direktanställning hos kund efter utfört uppdrag. Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till vår kund i södra Stockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom transport i Sverige, Fordonenutgår från Västberga i södra Stockholm. Vi söker heltidschaufförer. Plat... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu (4) C-Chaufförer till vår uppdragsgivare i södra Stockholm.
Uppdragsperioden startar omgående, fasta uppdrag på schema dagtid. Det finns även god chans till direktanställning hos kund efter utfört uppdrag.
Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till vår kund i södra Stockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom transport i Sverige, Fordonenutgår från Västberga i södra Stockholm.
Vi söker heltidschaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distributioniStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil. Längre körningar förekommer också. Återkommande kunder/stopp varje veckotur, tidspassning och färdigplanerade rutter.
- Utkörning av livsmedel/paket/vitvaror till olika kunder- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Schemaläggning:Heltid 40 h/veckan.
Arbetstid. Dagtid måndag-fredag.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skriftär ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.
Krav för dessa tjänster:
Svenskt körkort med C-behörighet
Svenskt YKB
Digitalt förarkort
Svenska i tal & skrift
God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Drivna C-Chaufförer Sökes för Livsmedelsdistribution – Bli en Del av Vår...

Ansök    Jun 25    Jobwise AB    Distributionsförare
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Om rollen Som chaufför hos... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!
En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen
Som chaufför hos oss kommer du att spela en central roll i vår verksamhet genom att distribuera livsmedel till olika platser. Din insats säkerställer att människor får tillgång till färsk mat dagligen. Du blir en del av ett engagerat team där samarbete och professionalism värderas högt. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider och möjligheter till professionell utveckling. Ditt arbete bidrar direkt till en välfungerande livsmedelskedja och gör en konkret skillnad i samhället.Självklart ser vi till att dufår upplärning på plats för att få så bra förutsättningar som möjligt att göra ett bra jobb.
Vi söker dig som Är nyfiken och vill utvecklas i din roll
Har en stark arbetsmoral och är pålitlig: Du värdesätter punktlighet och ansvarstagande i ditt arbete och strävar alltid efter att leverera bästa möjliga resultat.
Är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga: Du har en förmåga att hantera kundinteraktioner på ett professionellt sätt och kan kommunicera effektivt på svenska, både muntligt och skriftligt.
Trivs med att arbeta både självständigt och i team: Du är självgående i ditt dagliga arbete men också en god teamspelare som bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Kompetenskraven är
C-körkort
YKB
Truckkort
Behärskar det svenska språket i tal och skrift
God fysiskt hälsaDetta är ävenmeriterande ADR
God lokalkännedom
Kunskap i livsmedelshantering, särskilt kylt och fryst.

Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise.Vi erbjuder dig Möjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare
Bra utvecklingsmöjligheter för den som vill
En bra relation med en omtänksam chef
En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världenSom anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda.Vi kommer attvara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Västberga- Heltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer at... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet:

Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Västberga. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.

Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare

Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk

Hantera hushållssopor

Hantera glas, plast och metall återvinning


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

Ansvarstagande och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska


Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.

Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Extra-Chaufförer veckodagar C & CE Distribution Stockholm start omgående!

Ansök    Jun 25    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm. Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag! Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är a... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm.
Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag!
Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor.
Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C &CE;-distribution iStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar förekommer också.
- Utkörning av livsmedel till stora matbutiker- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Extrapass: veckodagar måndag-söndag.
Arbetstider/Starttider: förmiddag & eftermiddag samt natt.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav.Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.
C ellerCE-körkort, YKB och förarkort samt truckkortär ett krav.
Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi gör alltid en bakgrundkontroll och tar ett obligatorisktutdrag ur belastningsregistret.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

C- & CE-Chaufförer sökes till Norrort!

Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få ... Visa mer
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!
Just nu har vi flera lediga jobb - svara på frågorna i annonsen så återkommer vi om vi har ett uppdrag som passar dig!
Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
OmgåendeLön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor!
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, CE-chaufför, C-chaufför, Norrort, Upplands Väsby, Veddesta, Spånga, Rosersberg"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

Extra-Chaufförer veckodagar C & CE Distribution Stockholm start omgående!

Ansök    Jun 25    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm. Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag! Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är a... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm.
Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag!
Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor.
Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C &CE;-distribution iStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar förekommer också.
- Utkörning av livsmedel till stora matbutiker- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Extrapass: veckodagar måndag-söndag.
Arbetstider/Starttider: förmiddag & eftermiddag samt natt.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav.Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.
C ellerCE-körkort, YKB och förarkort samt truckkortär ett krav.
Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi gör alltid en bakgrundkontroll och tar ett obligatorisktutdrag ur belastningsregistret.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Lastbilschaufför extra eftermiddag/kväll

HÅJ Transporter AB är ett transportföretag i södra Stockholm. Vi söker dig som har C-körkort. Starttid någon gång mellan klockan 14:00-16:00 och 4-6 timmars arbete. Lön enligt kollektivavtal med transportarbetareförbundet. Du som söker detta arbete ska ha: - minst C-körkort - YKB - digitalt färdskrivarkort - erfarenhet av distributionsarbete med lastbil - god lokalkännedom i hela Stockholm Arbetet är i högt tempo och då tunga lyft förekommer, krävs... Visa mer
HÅJ Transporter AB är ett transportföretag i södra Stockholm.
Vi söker dig som har C-körkort.


Starttid någon gång mellan klockan 14:00-16:00 och 4-6 timmars arbete.


Lön enligt kollektivavtal med transportarbetareförbundet.


Du som söker detta arbete ska ha:
- minst C-körkort
- YKB
- digitalt färdskrivarkort
- erfarenhet av distributionsarbete med lastbil
- god lokalkännedom i hela Stockholm


Arbetet är i högt tempo och då tunga lyft förekommer, krävs det att du har god fysik. Vi vill även att du är serviceinriktad, stresstålig, pålitlig och ambitiös samt att du kan läsa, tala och förstå det svenska språket bra.


Extra meriter:
- egen bil för resa till/från arbetet.
- vana att arbeta i sthlm city Visa mindre

Extra-Chaufförer veckodagar C & CE Distribution Stockholm start omgående!

Ansök    Jun 24    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm. Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag! Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är a... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm.
Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag!
Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor.
Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C &CE;-distribution iStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar förekommer också.
- Utkörning av livsmedel till stora matbutiker- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Extrapass: veckodagar måndag-söndag.
Arbetstider/Starttider: förmiddag & eftermiddag samt natt.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav.Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.
C ellerCE-körkort, YKB och förarkort samt truckkortär ett krav.
Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi gör alltid en bakgrundkontroll och tar ett obligatorisktutdrag ur belastningsregistret.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Just nu söker vi C & CE chaufförer till olika orter i Stockholm

Vi söker nu drivna C & CE-chaufförer till olika uppdrag i Stockholm! Du kommer att bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag inom yrkeschaufförsbranschen. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Arbetet som chaufför innebär körning efter tidsschema där vi ställer krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. Det finns möjlighet till sta... Visa mer
Vi söker nu drivna C & CE-chaufförer till olika uppdrag i Stockholm! Du kommer att bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag inom yrkeschaufförsbranschen.
Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Arbetet som chaufför innebär körning efter tidsschema där vi ställer krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund.
Det finns möjlighet till startort på både södra och norra sidan av Stockholm.
Det finns möjlighet till heltid och deltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet vara dagtid, kväll eller natt.
Din profil
Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du som chaufför har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.
Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Farsta - Heltid!(start imorgon)

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Farsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjän... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Farsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

C och CE-chaufför till PostNord sökes!

Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! Arbetsuppgifter Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Just nu söker vi C och CE-chauff... Visa mer
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
Arbetsuppgifter
Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning.
Just nu söker vi C och CE-chaufförer som ska arbeta inom distribution hos vår kundPostNord i norra delen av Stockholm.
Som C-chaufför kommer du att jobba med:
Köra Lastbil
Lossa och lasta
Leverans till kunder

Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort
Tillgänglig för jobb under hela sommaren

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
OmgåendeLön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag. Tidiga förmiddagar och eftermiddagar.
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, Rosersberg, Sigtuna,bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, C-chaufför, Järfälla, CE-chaufför, Veddesta"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Spånga- Heltid!(start imorgon)

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Spånga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjänsten är... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Spånga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Rekryteringsgruppen söker lastbilschaufförer!

Vi letar nu efter en erfaren lastbilschaufför som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få... Visa mer
Vi letar nu efter en erfaren lastbilschaufför som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!
Just nu har vi flera lediga jobb - svara på frågorna i annonsen så återkommer vi om vi har ett uppdrag som passar dig!
Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
OmgåendeLön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, sopgubbe, bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, CE-chaufför, C-chaufför"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

C-kortschaufför med erfarenhet av distribution sökes till Tumba!

Vi letar nu efter en erfaren lastbilschaufför med C-behörighet som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. ArbetsuppgifterTjänsten är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos Rekryteringsgruppen, men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår samarbetspartner. Egenskaper Vi konsultchefer på Rekryteringsgrup... Visa mer
Vi letar nu efter en erfaren lastbilschaufför med C-behörighet som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet.
På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt.
ArbetsuppgifterTjänsten är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos Rekryteringsgruppen, men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår samarbetspartner.
Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som är självgående, flexibel med tider och platser, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-körkort
YKB och färdskrivarkort
Tidigare erfarenhet av distribution
Vana av handdator
God förståelse isvenska språket
Truckkort
ADR 1.3
God lokalkännedom
Meriterande:
Tillgång till egen bil
Erfarenhet av distribution och dig som har levererat alkohol tidigare.


Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?

Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
Omgående.Lön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Arbetsdagar: måndag-fredag
Arbetstid: Dagtid
Plats: Tumba
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, drickeschaufför, lediga jobb, lastbilschaufför, c-chaufför, Tumba, Stockholm"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

CE-Chaufför till Stockholm

Ansök    Jun 23    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
Ditt nya jobbDetta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stoppinom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker påenkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm. Heltid 40 h/veckanDagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma. Företaget har kollektivavtal. Din bakgrun... Visa mer
Ditt nya jobbDetta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stoppinom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker påenkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm.
Heltid 40 h/veckanDagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.
Företaget har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.
CE-körkort, YKB och förarkortär ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.
Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.


Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Tung Lastbilsförare (C-Behörighet) sökes för ENKELT distributions jobb i...

Ansök    Jun 24    Reqcon AB    Distributionsförare
Om jobbetAgil Arbetskraft är ett bemanningsföretag vars mål är att förse våra kunder Just nu söker vi distributionsförare som kommer bli en del av 9st lastbilsförare och 29st lätta lastbilar. Som Distributionsförare hos oss kommer du: Utgå från Tumba för att hämta bilen och sedan åka till Kungens kurva för att lasta. Köra en fast rutt med mellan 10 - 12 stopp Följa turlista och rutiner enligt checklistor. Ha löpande kommunikation med transportledningen... Visa mer
Om jobbetAgil Arbetskraft är ett bemanningsföretag vars mål är att förse våra kunder
Just nu söker vi distributionsförare som kommer bli en del av 9st lastbilsförare och 29st lätta lastbilar.
Som Distributionsförare hos oss kommer du:
Utgå från Tumba för att hämta bilen och sedan åka till Kungens kurva för att lasta.
Köra en fast rutt med mellan 10 - 12 stopp
Följa turlista och rutiner enligt checklistor.
Ha löpande kommunikation med transportledningen

Önskad Profil:
Minst 1 års erfarenhet av arbete inom distributionsbranschen.
C-körkort och giltigt YKB-certifikat.

Vi söker dig som är:
Självständig eftersom du förväntas kunna följa din turlista och bedriva det dagliga arbetet.
Pålitlig och har en stark yrkesstolthet eftersom vi är ett relativt litet bolag där kvalitén på vårt arbete säkerställs om du besitter dessa egenskaper.

Meriterande om du:
Har lång erfarenhet av en liknande tjänst inom distributionsbranschen.

Övrigt:
Start: Omgående.
Arbetstider: Måndag till fredag, 9:00 - 17:00.
Placering: Du utgår från Tumba och utför körningar i Stockholmsområdet.
Anställningsform: Heltid Visa mindre

Förare till Matgrossist

Ansök    Jun 23    Sinli Trading AB    Distributionsförare
Nu söker vi förare! Sinli Trading är en matgrossist med fokus på det asiatiska köket. Lagret och kontoret ligger i Älvsjö, cirka 15 minuter med gång från älvjsö station och detsamma från Hagsätra tunnelbanestation. Vad vi söker För att passa in i denna roll ser vi att du har 2-3 års erfarenhet av att arbeta inom distribution och lager, samt har kunskap och förståelse för logistikprocesser. Det är viktigt att du är effektiv, noggrann, organiserad och at... Visa mer
Nu söker vi förare!

Sinli Trading är en matgrossist med fokus på det asiatiska köket. Lagret och kontoret ligger i Älvsjö, cirka 15 minuter med gång från älvjsö station och detsamma från Hagsätra tunnelbanestation.

Vad vi söker
För att passa in i denna roll ser vi att du har 2-3 års erfarenhet av att arbeta inom distribution och lager, samt har kunskap och förståelse för logistikprocesser. Det är viktigt att du är effektiv, noggrann, organiserad och att du har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Det är även viktigt att du har en god känsla för service, då kundkontakt kan förekomma. Har du intresse för mat och olika kulturer så är det en stor merit, även vana för tunga lyft. Körkort B är ett krav. Truckkort är meriterande.

Krav:
Minst 1-2 års erfarenhet som förare.
Manuellt B-körkort
Vana för tyngre lyft
Nystartsjobb


Meriterande:
Truckort
Kinesiska, Engelska.
Jobbat med restauranger och gärna asiatiska sådana.Dina arbetsuppgifter
Som distrubitionsförare kommer ditt arbete att innebära främst att lasta varor till lastbilen, samt att lerverera ut varorna till kund. Det kan även förekomma att du behöver hjälpa kund att bära in de beställda varorna till restaurangerna.
Arbetet sammanfattningsvis:
• Lasta och sortera varor.
• Köra ut varor till kunderna.
• Lasta av varor till restaurangerna.

Företag
Sini Trading är en matgrossist med 25 års erfarenhet av import av livsmedel med fokus på det asiatiska köket. Vi levererar noggrant utvalda produkter av hög kvalitet till restauranger över hela Sverige men framförallt i Stockholmsområdet. Vår enkla affärsidé är att leverera de bästa råvarorna som Asien har att erbjuda! Vi håller hus söder om Stockholm nära Älvsjö station och just nu expanderar vi och söker flera duktiga medarbetare. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Västberga - Heltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjänsten... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Västberga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Lastbilschaufför i Stockholm - Heltidsjobb med god ersättning

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: VI SÖKER LASTBILSCHAUFFÖRER INOM ÅTERVINNING! Plats: Stockholm, Länna Anställningsform: Heltid Arbetstider: 06:00-15:00 Om Tjänsten Vi söker en pålitlig lastbilschaufför för insamling och transport av återvinningsmaterial i Stockholm. Du kommer att ha... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

VI SÖKER LASTBILSCHAUFFÖRER INOM ÅTERVINNING!

Plats: Stockholm, Länna
Anställningsform: Heltid
Arbetstider: 06:00-15:00

Om Tjänsten

Vi söker en pålitlig lastbilschaufför för insamling och transport av återvinningsmaterial i Stockholm. Du kommer att ha en nyckelroll i vår miljövänliga verksamhet.

Arbetsuppgifter

Insamling och transport av återvinningsmaterial.
Lastning och lossning av material.
Daglig kontroll av lastbilen.
Föra register över transporter.

Kvalifikationer

Giltigt C-körkort och YKB.
Erfarenhet av lastbilskörning, gärna inom återvinning.
God fysisk kondition.
Självständighet och initiativförmåga.

Vi erbjuder

Heltidsanställning med arbetstider 06:00-15:00.
Konkurrenskraftig lön.
Möjlighet att göra en miljömässig skillnad.
Trevlig arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Skicka CV, personligt brev och så mycket relevant information som möjligt så löser vi ett arbete åt dig! Bli en del av vårt team och bidra till ett grönare Stockholm! Visa mindre

C-korts Chaufför för omgående start till vår kund i södra Stockholm

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om jobbet Agil Arbetskraft är ett bemanningsföretag vars mål är att förse våra kunder Just nu söker vi distributionsförare som kommer bli en del av 9st lastbilsförare och 29st lätta lastbilar. Som Distributionsförare hos oss kommer du: Utgå från Tumba... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Agil Arbetskraft är ett bemanningsföretag vars mål är att förse våra kunder

Just nu söker vi distributionsförare som kommer bli en del av 9st lastbilsförare och 29st lätta lastbilar.

Som Distributionsförare hos oss kommer du:

Utgå från Tumba för att hämta bilen och sedan åka till Kungens kurva för att lasta.

Köra en fast rutt med mellan 10 - 20 stopp i Stockholmsområdet.

Följa turlista och rutiner enligt checklistor.

Ha löpande kommunikation med transportledningen


Önskad Profil:

Minst 1 års erfarenhet av arbete inom distributionsbranschen.

C-körkort och giltigt YKB-certifikat.

Fysiskt frisk och kapabel att hantera ett fysiskt krävande arbete.


Vi söker dig som är:

Självständig eftersom du förväntas kunna följa din turlista och bedriva det dagliga arbetet.

Pålitlig och har en stark yrkesstolthet eftersom vi är ett relativt litet bolag där kvalitén på vårt arbete säkerställs om du besitter dessa egenskaper.

Noggrann eftersom vi levererar viktiga mediciner till våra kunder och inget får bli fel.

Meriterande om du:

Har lång erfarenhet av en liknande tjänst inom distributionsbranschen.


Övrigt:

Start: Omgående.

Arbetstider: Måndag till fredag, 9:00 - 17:00.

Placering: Du utgår från Tumba och utför körningar i Stockholmsområdet.

Anställningsform: Heltid

OBS!!!!

Den senaste veckan har vi haft tekniska problem med mailen. Om du skickat in ansökan mellan datum 2024-05-31 - 2024-06-10 ber vi er skicka om ansökan på nytt - så kikar vi på den så fort som möjligt. Vi är hemskt ledsna om över strulet!

Vi ansökan med mejl ber vi dig skicka den till;
rekrytering@agilarbetskraft.se Visa mindre

Lastbilschaufför - sommarjobb (heltid)

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Sommarjobba som lastbilschaufför i fyra veckor (Heltid) Vi söker för kunds räkning, som är en stor matgrossist, en lastbilschaufför med C-kort och YKB som kör på ett lugnt och säkert sätt. Du hämtar lastbilen i Upplands Väsby och levererar fina råvaror ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Sommarjobba som lastbilschaufför i fyra veckor (Heltid)

Vi söker för kunds räkning, som är en stor matgrossist, en lastbilschaufför med C-kort och YKB som kör på ett lugnt och säkert sätt. Du hämtar lastbilen i Upplands Väsby och levererar fina råvaror till alla typer av kök, och träffar trevliga människor. Lastbilen har kylaggregat. Detta är en heltidstjänst i fyra veckor månd, tisd och fredag, kl 10-19, onsd-torsd 5-14, 240701-240726, men kan bli en längre period.

Vi söker någon som har:

Tidigare erfarenhet av lastbilskörning.                                                                                      - Hög servicekänsla.                                                                                                                     -Energi och initiativförmåga.                                                                                                       -Noggrannhet som ledstjärna.

Vi söker någon som är:

-Glad, proper och tycker att det är viktigt att hålla tider.                                                          -Trevlig mot både produkter, kollin och människor.                                                                   -Ansvarsfull och pigg.

 

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

C och CE-chaufförer för sommarjobb sökes i Stockholm!

Nu söker Libera dig med C och/eller CE-behörighet som är nyfiken på sommaruppdragruntom iStockholm! Uppdraget Som C/CE-chaufför kommer du här få arbeta med varierade arbetsuppgifter inom transportbranschen. Arbetsuppgifter kan exempelvis vara distribution av paket, tomgods eller pallgods. Denna typen av körning innefattar cirka 15-25 stopp per arbetspass. Vi har ett urval av olika tjänster och körningar, därför kan arbetsbeskrivning variera beroende på vil... Visa mer
Nu söker Libera dig med C och/eller CE-behörighet som är nyfiken på sommaruppdragruntom iStockholm!
Uppdraget
Som C/CE-chaufför kommer du här få arbeta med varierade arbetsuppgifter inom transportbranschen. Arbetsuppgifter kan exempelvis vara distribution av paket, tomgods eller pallgods. Denna typen av körning innefattar cirka 15-25 stopp per arbetspass. Vi har ett urval av olika tjänster och körningar, därför kan arbetsbeskrivning variera beroende på vilken tjänst du kan bli aktuell för efter din erfarenhet.Tjänsten innefattar lastning och lossning samt ett högt säkerhetstänk ute på vägarna!
Tjänsten är placerad med utgångsläge Stockholm, leveranser kan komma att ske runtom i Stockholm/Uppsala län.
Vem är du?
Vi söker dig som antingen är ny i branschen eller som har tidigare erfarenhet inom C/CE körningar. Du som söker har ett högt säkerhetstänk samt är noggrann i din körning. Jobbet innefattar mycket kundkontakt, därför söker vi dig som är social, samarbetsvillig och flexibel.
Du innehar C och/eller CE-behörighet
Giltigt YKB

Meriterande
Truckkort A+B
ADR


Arbetstider
Varierande arbetstider beroende på vilken tjänst du blir anställd för. Vanligtvis dagtid 7-16 mån-fre.
Tillsättning
Omgående eller enligt överenskommelse av start för uppdraget

Vi utför ett utdrag från belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi genomför detta moment.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C och CE-chaufförer i Stockholm sökes!

Nu söker Libera dig med C - eller CE-behörighet i Stockholm! Uppdraget Som C och/eller CE-chaufför kommer du här få arbeta med varierade arbetsuppgifter inom transportbranschen. Arbetsuppgifter kan exempelvis vara distribution av livsmedel, tomgods eller pallgods. Tjänsten innefattar lastning och lossning samt ett högt säkerhetstänk ute på vägarna! Tjänsten är placerad med utgångsläge Stockholm, leveranser kan komma att ske runtom i Stockholms län. Vem är... Visa mer
Nu söker Libera dig med C - eller CE-behörighet i Stockholm!
Uppdraget
Som C och/eller CE-chaufför kommer du här få arbeta med varierade arbetsuppgifter inom transportbranschen. Arbetsuppgifter kan exempelvis vara distribution av livsmedel, tomgods eller pallgods. Tjänsten innefattar lastning och lossning samt ett högt säkerhetstänk ute på vägarna!
Tjänsten är placerad med utgångsläge Stockholm, leveranser kan komma att ske runtom i Stockholms län.
Vem är du?
Vi söker dig som antingen är ny i branschen eller som har tidigare erfarenhet inom C eller CE-körningar. Du som söker har ett högt säkerhetstänk samt är noggrann i din körning. Jobbet kan i perioder innefatta viss typ av kundkontakt, därför söker vi dig som är social, samarbetsvillig och flexibel.
Du innehar C och/eller CE-behörighet
Giltigt YKB

Meriterande
Truckkort A+B
ADR

Arbetstider
Dagtid, Måndag-Fredag
Tillsättning
Omgående eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering utför vi ett utdrag i belastningsregistret vid eventuell anställning. Genom att ansöka denna tjänst med ditt personnummer godkänner du att vi utför detta moment.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distributionschaufförer med C-kort södra/västra Stockholm (4 platser)

Ansök    Jun 20    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker nu (4) C-Chaufförer till vår uppdragsgivare i södra Stockholm. Uppdragsperioden startar omgående, fasta uppdrag på schema dagtid. Det finns även god chans till direktanställning hos kund efter utfört uppdrag. Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till vår kund i södra Stockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom transport i Sverige, Fordonenutgår från Västberga i södra Stockholm. Vi söker heltidschaufförer. Plat... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu (4) C-Chaufförer till vår uppdragsgivare i södra Stockholm.
Uppdragsperioden startar omgående, fasta uppdrag på schema dagtid. Det finns även god chans till direktanställning hos kund efter utfört uppdrag.
Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till vår kund i södra Stockholm. Vår uppdragsgivare är ett välkänt företag inom transport i Sverige, Fordonenutgår från Västberga i södra Stockholm.
Vi söker heltidschaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distributioniStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil. Längre körningar förekommer också. Återkommande kunder/stopp varje veckotur, tidspassning och färdigplanerade rutter.
- Utkörning av livsmedel/paket/vitvaror till olika kunder- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Schemaläggning:Heltid 40 h/veckan.
Arbetstid. Dagtid måndag-fredag.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skriftär ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.
Krav för dessa tjänster:
Svenskt körkort med C-behörighet
Svenskt YKB
Digitalt förarkort
Svenska i tal & skrift
God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Extra-Chaufförer veckodagar C & CE Distribution Stockholm start omgående!

Ansök    Jun 20    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm. Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag! Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast. ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är a... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu C & CE distributionschaufförer för extrajobb på veckodagar!Arbetsplatserna ligger både i norra och södra Stockholm.
Platserna tillsätts omgående, ansök redan idag!
Ditt nya jobbVi söker nu distributions chaufförer till våra kunder i Stockholm. Detta är attraktiva arbetsplatser där det erbjuds en bra lön & villkor.
Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C &CE;-distribution iStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil och släp. Längre körningar förekommer också.
- Utkörning av livsmedel till stora matbutiker- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Extrapass: veckodagar måndag-söndag.
Arbetstider/Starttider: förmiddag & eftermiddag samt natt.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav.Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.
C ellerCE-körkort, YKB och förarkort samt truckkortär ett krav.
Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi gör alltid en bakgrundkontroll och tar ett obligatorisktutdrag ur belastningsregistret.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

CE-Chaufför till Stockholm

Ansök    Jun 20    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
Ditt nya jobbDetta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet. ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stoppinom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker påenkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm. Heltid 40 h/veckanDagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma. Företaget har kollektivavtal. Din bakgrun... Visa mer
Ditt nya jobbDetta är ett CE-chaufförsuppdrag till vår kund i Stockholmsområdet.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra CE-distribution två till fyra stoppinom Stor Stockholm. Du kommer få hjälp med att lasta och lossa bil och släp med truck på öppningsbara sidor. Lossning sker påenkla ställen. Bilen utgår alltid från norra Stockholm.
Heltid 40 h/veckanDagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.
Företaget har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har gymnasiekompetens eller yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare. Språkkunskaper i svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.
CE-körkort, YKB och förarkortär ett krav, ADR är meriterande och önskvärt.
Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.


Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Engagerade lastbilschaufförer!

Ansök    Jun 20    Jobwise AB    Distributionsförare
Är du redo För en givande tillvaro som C/CE-chaufför. Vi har just nu en unik möjlighet för rätt person i Stockholm! Om JobbetUpplev dynamiska rutter med en modern flotta där du har möjlighet att bli en nyckelspelare i att hålla leveranserna smidiga och effektiva. Vad kan du förvänta dig på det här jobbet? Stödjande TeamOmge dig med våra erfarna kollegor och chefer som ger dig allt stöd du behöver för att komma igång. Stabilt företagHär finns en stark p... Visa mer
Är du redo
För en givande tillvaro som C/CE-chaufför. Vi har just nu en unik möjlighet för rätt person i Stockholm!
Om JobbetUpplev dynamiska rutter med en modern flotta där du har möjlighet att bli en nyckelspelare i att hålla leveranserna smidiga och effektiva.

Vad kan du förvänta dig på det här jobbet?
Stödjande TeamOmge dig med våra erfarna kollegor och chefer som ger dig allt stöd du behöver för att komma igång.

Stabilt företagHär finns en stark personalpolitik, efter många år av samarbete har vi på Jobwise haft många anställda som verkligen stortrivs på den arbetsplatsen.

Konkurrenskraftig LönVi erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner.

Flexibla ArbetstiderMöjlighet att arbeta dagtid, där även möjlighet till kvällar och helger finns.

HeltidstjänstVi erbjuder heltidsanställning med bra villkor och kollektivavtal.

Bra utrustningVi som driver Jobwise har sammanlagt över 50 års erfarenhet inom transport, med den erfarenheten har vi valt ut riktigt bra kvalitetsarbetskläder till våra chaufförer.
Krav Giltigt C ellerCE-körkort
Yrkeskompetensbevis (YKB).
Förarkort
Meriterande Flexibel för olika arbetstider (dag, kväll, natt).
Stark kommunikationsförmåga och professionell inställning.
ADR
Är du den vi söker?
Om du vill vara en del av vårt engagerade team och trivs i en miljö där kvalitet och service står i centrum, tveka inte att ansöka! Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv.

Bli en del av vårt Team!Ditt arbete som chaufför är fundamentalt för den dagliga verksamheten. Du bidrar till nöjda kunder och en smidig drift. Är du beredd att axla denna viktiga roll och göra skillnad varje dag? Vi ser fram emot din ansökan!
Om Jobwise
Vi har lång erfarenhet av transport och vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal.Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna. Visa mindre

Distributionschaufförer till Södra Stockholm sökes!

Vi letar nu efter en erfaren lastbilschaufför med C-behörighet som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Vi söker fleraC-chaufförer tillen av våra kunder påsödra sidan av Stockholm!På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Det är viktigt att ta väl hand om fordonet du ska köra, men även godset du levererar. Dessutom är det viktigt att du är en person som tycker om att röra på sig mycke... Visa mer
Vi letar nu efter en erfaren lastbilschaufför med C-behörighet som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet.
Vi söker fleraC-chaufförer tillen av våra kunder påsödra sidan av Stockholm!På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. Det är viktigt att ta väl hand om fordonet du ska köra, men även godset du levererar. Dessutom är det viktigt att du är en person som tycker om att röra på sig mycket.
ArbetsuppgifterArbetstiderna kan komma att variera, men vanligast är dagtid med start mellan 06:00-08:00 och man arbetar 8h om dagen, måndag till fredag.
I rollen utgår du från vår kundsterminal på södra sidanoch kör distributiontill olika kunder, samt säkerställer att leveransen sker på ett effektivt och säkert sätt inom angiven tid.
Krav:
Svenskt C-körkort
YKB och färdskrivarkort
Tidigare erfarenhet av distribution
Vana av handdator
God förståelse i svenska språket
Truckkort
ADR 1.3
God lokalkännedom
Meriterande:
Tillgång till egen bil


Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet avdistribution.Du är självgående, flexibel med tider och platser, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.
Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?

Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
Omgående.Lön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Arbetsdagar: Måndag till fredag
Plats: Tumba
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, lediga jobb, lastbilschaufför, c-chaufför, Botkyrka, Stockholm."
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

Lets Transport söker CE-chaufförer till kund i Bålsta

Ansök    Jun 20    Lets transport AB    Distributionsförare
JobbeskrivningVi sökernu CE-chaufförer för uppdrag i Bålstaför kunds räkning.Arbetspassen kan variera och ske både pådags-och kvällstid. Kunden är en ledande aktör inom åkeribranschen och behöver nu nya rutinerade chaufförer. Anställningen är en heltidstjänst med sex månaders provanställning. Vi tillsätter tjänsten löpande, så sök jobbet redan idag. VillkorStartdatum: OmgåendeOrt: BålstaArbetstider: VarierandeOmfattning: 100%KOMPETENSKRAV CE-behörighet G... Visa mer
JobbeskrivningVi sökernu CE-chaufförer för uppdrag i Bålstaför kunds räkning.Arbetspassen kan variera och ske både pådags-och kvällstid. Kunden är en ledande aktör inom åkeribranschen och behöver nu nya rutinerade chaufförer. Anställningen är en heltidstjänst med sex månaders provanställning. Vi tillsätter tjänsten löpande, så sök jobbet redan idag.
VillkorStartdatum: OmgåendeOrt: BålstaArbetstider: VarierandeOmfattning: 100%KOMPETENSKRAV
CE-behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarbevis
Behärskar svenska i tal och skrift
Vana att lasta och lossa
Meriterande med truckvana

DINA ARBETSUPPGIFTERArbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods mellan kundens terminal och olikaföretag i angivet område.Du utgår från kundens terminal där du även kan parkera din bil på deras personalparkering.Du kommer att vara anställd hos oss på Lets Transport men vara uthyrd till vår kund.
DIN PROFILFör att lyckas i den här rollen behöver du ha tidigare erfarenhet som lastbilschaufför. Det är viktigt att du är noggrann och ansvarstagande, då mycket av jobbet sker på eget ansvar. Du ska även ha erfarenhet av att backa släpet obehindrat.
OM OSSSom anställd på Lets Transportkan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pensionoch sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Lets Transportfår du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Denpersonalansvarige har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Lets Transport arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi vill göra skillnad i människors liv och skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Visa mindre

Rekryteringsgruppen söker lastbilschaufförer!

Vi letar nu efter en erfaren lastbilschaufför som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få... Visa mer
Vi letar nu efter en erfaren lastbilschaufför som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!
Just nu har vi flera lediga jobb - svara på frågorna i annonsen så återkommer vi om vi har ett uppdrag som passar dig!
Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
OmgåendeLön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, sopgubbe, bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, CE-chaufför, C-chaufför"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

C-kortschaufför med erfarenhet av distribution sökes till Tumba!

Vi letar nu efter en erfaren lastbilschaufför med C-behörighet som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt. ArbetsuppgifterTjänsten är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos Rekryteringsgruppen, men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår samarbetspartner. Egenskaper Vi konsultchefer på Rekryteringsgrup... Visa mer
Vi letar nu efter en erfaren lastbilschaufför med C-behörighet som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet.
På denna arbetsplats är kvalité och service av högsta vikt.
ArbetsuppgifterTjänsten är ett konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer vara anställd som konsult hos Rekryteringsgruppen, men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår samarbetspartner.
Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som är självgående, flexibel med tider och platser, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-körkort
YKB och färdskrivarkort
Tidigare erfarenhet av distribution
Vana av handdator
God förståelse isvenska språket
Truckkort
ADR 1.3
God lokalkännedom
Meriterande:
Tillgång till egen bil
Erfarenhet av distribution och dig som har levererat alkohol tidigare.


Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?

Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
Omgående.Lön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Arbetsdagar: måndag-fredag
Arbetstid: Dagtid
Plats: Tumba
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, drickeschaufför, lediga jobb, lastbilschaufför, c-chaufför, Tumba, Stockholm"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

Sommarjobb som lastbilschaufför!

Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet under sommaren 2024. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning och distribution. Tack vare detta kommer du a... Visa mer
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet under sommaren 2024. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning och distribution. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!
Just nu har vi flera lediga sommarjobb - svara på frågorna i annonsen så återkommer vi om vi har ett uppdrag som passar dig!
Tjänsterna påbörjas i slutet av maj och kommer att pågå fram till slutet av augusti. För rätt person finns det stora chanser till vidare anställning även efter sommaren.
Egenskaper
Vi på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Du kommer att vara anställd hos oss på Rekryteringsgruppen och arbeta hos våra kunder som konsult. Om allt fungerar bra och man själv vill det finns det mycket stora chanser till vidare anställning direkt hos våra kunder.
Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
Från vecka 22 till vecka34
Lön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag.
Måndag till fredag.
Dagtid, kvälloch natt
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, sopgubbe, bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, CE-chaufför, C-chaufför, sommarjobb, renhållningschaufför"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

C- & CE-Chaufförer till Järfälla!

Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få ... Visa mer
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!
Just nu har vi flera lediga jobb - svara på frågorna i annonsen så återkommer vi om vi har ett uppdrag som passar dig!
Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
OmgåendeLön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, sopgubbe, bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, CE-chaufför, C-chaufför"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

Lastbilschaufförer med C/CE sökes till Stockholm!

Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få ... Visa mer
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!
Just nu har vi flera lediga jobb - svara på frågorna i annonsen så återkommer vi om vi har ett uppdrag som passar dig!
Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
OmgåendeLön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor!
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, sopgubbe, bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, CE-chaufför, C-chaufför"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

C-Chaufförer med erfarenhet av distribution sökes till Årstaberg!

Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få ... Visa mer
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!
Just nu har vi flera lediga jobb - svara på frågorna i annonsen så återkommer vi om vi har ett uppdrag som passar dig!
Egenskaper
Vi på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
OmgåendeLön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, sopgubbe, bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, CE-chaufför, C-chaufför"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

Vi söker CE-chaufförer i Stockholm!

Ansök    Jun 19    Bemannix AB    Distributionsförare
Nusökervi ambitiösa CE-chaufförer till vår uthyrningsverksamhet! Vi expanderar och söker flexibla och serviceinriktade CE-chaufförer till våra uppdrag i Stockholm. Detta jobba passar dig som ärerfaren CE-chaufför eller nyutbildad men innehar enstark vilja att utvecklas hos en trygg arbetsgivare! Vi söker flertalet chaufförer både extra/vid behov samt heltid, för rätt person leder uppdragen ofta till fast anställning hos kundföretaget du kör hos. Arbetsuppg... Visa mer
Nusökervi ambitiösa CE-chaufförer till vår uthyrningsverksamhet!
Vi expanderar och söker flexibla och serviceinriktade CE-chaufförer till våra uppdrag i Stockholm. Detta jobba passar dig som ärerfaren CE-chaufför eller nyutbildad men innehar enstark vilja att utvecklas hos en trygg arbetsgivare!
Vi söker flertalet chaufförer både extra/vid behov samt heltid, för rätt person leder uppdragen ofta till fast anställning hos kundföretaget du kör hos.
Arbetsuppgifter:Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhetoch arbetet sker hos våra kundåkerier runtom i Stockholm. Som konsult får man vara beredd på en flexibel arbetsmiljö och spännande utmaningar med möjligheten att få arbeta hos välkända åkerier.
Som CE-chaufför kan dina arbetsuppgifter innefatta bl a:
Distribution, lastning och lossning av styckegods. Leverans runtom i Stockholm med utgångspunkt ifrån våra kunders terminaler.
Återvinning/miljötjänster hos våra renhållningsföretag.
Fjärrtransporter.
Express/flyttuppdrag.

För att du ska få rätt förutsättningar kommer du att få rätt och tillräcklig introduktion där man åker med en dedikerad utbildningsansvarig hos oss internt som lär ut arbetsrutinerna hos våra kunder.
Arbetet är vanligtvis förlagt vardagar kl07-16 eller 08-17. Kvälls- och nattjobb kan förekomma vid förfrågan från uppdragsgivare. Lön baseras i enlighet med kundens GFL, övertid och OB ersätts enligt Transports kollektivavtal.
Vem är du?Vi tror att du är en erfaren lastbilschaufför som är ute efter nya utmaningar, kanske har du tidigare arbetat som budbilschaufför och nyligen tagit till lastbilskort. Viktigast är dina personliga egenskaper och ambitioner!
Som person har du en positiv inställning, tycker om att ge service åt andra och har förmåga att lösa de dagliga utmaningarna som kan uppstå som chaufför. Att arbeta som lastbilschaufför kräver även att du är van att hantera ett miljö- och säkerhetstänk när man kör ute i trafiken.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Kvalifikationer:Förutom minst behörighet CE har du följande:
Digitalt färdskrivarkort
Truckkort, A
YKB
ADR 1.3. Dock ser vi helst att du har ADR Grund.
God lokalkännedom i Stockholmsområdet

Tillgång till egen bil ser vi som en stor fördel för att kunna ta sig till kundföretagen. Vi lägger därutöverstor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt:Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta konsultansvarig Mats på 08-555 687 04, dagtid vardagar.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som leder till anställning.
Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C & CE-Chaufförer till södra Stockholm på heltid!

Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få ... Visa mer
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
ArbetsuppgifterRekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!
Just nu har vi flera lediga jobb - svara på frågorna i annonsen så återkommer vi om vi har ett uppdrag som passar dig!
Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
OmgåendeLön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, sopgubbe, bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, CE-chaufför, C-chaufför"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

C och CE-chaufför till PostNord sökes!

Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa! Arbetsuppgifter Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning. Just nu söker vi C och CE-chauff... Visa mer
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!
Arbetsuppgifter
Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning.
Just nu söker vi C och CE-chaufförer som ska arbeta inom distribution hos vår kundPostNord i norra delen av Stockholm.
Som C-chaufför kommer du att jobba med:
Köra Lastbil
Lossa och lasta
Leverans till kunder

Egenskaper
Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!
Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.Krav:
Svenskt C-eller CE-körkort
YKB och färdskrivarkort
Tillgänglig för jobb under hela sommaren

Meriterande:
Tillgång till egen bil
Truckkort
ADR

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?
Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.
Tillträde:
OmgåendeLön:
Fast enligt avtal
Arbetstider:
Varierar beroende på uppdrag. Tidiga förmiddagar och eftermiddagar.
Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Skicka din ansökan via Teamtailor
"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, Rosersberg, Sigtuna,bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, C-chaufför, Järfälla, CE-chaufför, Veddesta"
Om Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Visa mindre

Lastbilschaufför inom distribution - Årsta & Västberga

Vem söker vi? Vi söker lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba med olika typer av körningar inom livsmedelsdistribution. Vi söker personer som kan utgå och arbeta hos våra kunder i Årsta och Västberga (primärt). Det kan ävenförekomma att du arbetar påandra platser i Stockholm och hos andra kunder i tjänsten. Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gillar att röra på dig ochhar ett trevligt kundbemöt... Visa mer
Vem söker vi?
Vi söker lastbilschaufförer som är flexibla och kan tänka sig jobba med olika typer av körningar inom livsmedelsdistribution.
Vi söker personer som kan utgå och arbeta hos våra kunder i Årsta och Västberga (primärt). Det kan ävenförekomma att du arbetar påandra platser i Stockholm och hos andra kunder i tjänsten.
Vi ser att du tar väl hand om både fordon och godset du levererar, samt att du gillar att röra på dig ochhar ett trevligt kundbemötande!
Arbetstider:
Arbetstiderna för tjänsten är från 05:30 till 14:30, måndag till fredag.Andra tider och dagarkan förekomma och vi ser gärna att du är flexibel utifrån behov.Krav:
C-körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
Du kan svenska obehindrat

Meriterande:
Minst 6 månaders daglig körning av tung lastbil
Tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatser som ligger avsides
ADR-grund
Krankort över 18 ton

Tillsättning:
Intervjuer och upplärning sker löpande. Tjänsterna är heltid med möjlighet till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Det finns också stora möjligheter att gå över i anställning hos någon av våra kunder.
Vid en tillsvidareanställning hos Job&Talent; kommer du också att ha tillgång till friskvårdsbidrag.
Grundlönen baseras på en snittlön som de ordinarie chaufförerna har hos det åkeri du arbetar hos. Ob-tillägg och övertidsersättning är vanligast enligt transports kollektivavtal, men andra kollektivavtal kan förekomma då vi även här utgår efter det kollektivavtal som våra kunder har. Visa mindre

WeStaff söker C-Chaufförer för omgående start i Stockholm

Ansök    Jun 19    WeStaff Sweden AB    Distributionsförare
WeStaff Sweden söker C-Chaufförer till vår uppdragsgivare i Stockholm. Uppdragsperioden startar omgående& pågår löpande framåt. Bra lön & kollektivavtal! Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till våra kunder i Stockholm. Våra uppdragsgivare är välkända företag inom transportbranschen. Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attrakti... Visa mer
WeStaff Sweden söker C-Chaufförer till vår uppdragsgivare i Stockholm.
Uppdragsperioden startar omgående& pågår löpande framåt.
Bra lön & kollektivavtal!
Ditt nya jobbVi söker nu distributionschaufförer till våra kunder i Stockholm. Våra uppdragsgivare är välkända företag inom transportbranschen.
Vi söker både hel-, och deltids chaufförer. Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast, så sänd in din ansökan redan idag. Uppdragen är väldigt attraktiva med god ersättning. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning.
ArbetsuppgifterHuvudsaklig arbetsuppgift är att köra C distributioniStockholm med omnejd. Arbetet består av lastning, lossning samt körningmed lastbil. Längre transporter förekommer också.
- Utkörning av livsmedel till olika terminaler, restaurangeroch butiker- Hantera leveranserdigitalt via handdator- Kommunikation via telefon
Schemaläggning:Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.
Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, Nattetid måndag-fredag,även helger kan förekomma.
Företagen har kollektivavtal.
Din bakgrundDu har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, och har ett gott lokalsinne i och runt om Stockholm. Kunskaper i svenska språket och skriftär ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.Det förekommer tunga lyft under dagarna, god fysik är därför fördelaktigt att ha.
Krav för dessa tjänster:
Svenskt körkort med C-behörighet
Svenskt YKB
Truckkort
Digitalt förarkort
Svenska i tal & skrift
God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor

Du som personAtt ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.
Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.
Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.
Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom Transport & Logistik.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.
Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Farsta - Heltid!(start imorgon)

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Farsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjän... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Farsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

C-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom distribution i Spånga- Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Spånga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportfö... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i Spånga. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparnaOm dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktivArbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre