Lediga jobb som Kock, à la carte i Stockholm

Se lediga jobb som Kock, à la carte i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Söker kock

Nytt
Vi söker 1 kock till vårat team under kvällar och helger. Du ska kunna jobba i stress och grupp. Du kan jobba i högtempo och har kunskap om matlagning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter så som ålder samt telefon nr. Tjänsten är på 75%. Visa mer
Vi söker 1 kock till vårat team under kvällar och helger.
Du ska kunna jobba i stress och grupp.
Du kan jobba i högtempo och har kunskap om matlagning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter så som ålder samt telefon nr.
Tjänsten är på 75%. Visa mindre

Kock till norrländsk restaurang

Nytt
Är du erfaren, kreativ och kanske brinner lite extra för norrländska råvaror och matlagning? Vi på Knut Upplandsgatan söker nu en kollega på deltid till vårt härliga köksteam. Vi söker dig som har minst 3 års tidigare erfarenhet från varmkök, är självständig i ditt arbete, samarbetsvillig samt social. Har du dessutom lagat palt tidigare så är det ett plus i kanten. Arbetstiden är främst kvällar och helger. Intervjuer sker löpande och tjänsten beräknas att ... Visa mer
Är du erfaren, kreativ och kanske brinner lite extra för norrländska råvaror och matlagning?
Vi på Knut Upplandsgatan söker nu en kollega på deltid till vårt härliga köksteam.
Vi söker dig som har minst 3 års tidigare erfarenhet från varmkök, är självständig i ditt arbete, samarbetsvillig samt social. Har du dessutom lagat palt tidigare så är det ett plus i kanten.
Arbetstiden är främst kvällar och helger.
Intervjuer sker löpande och tjänsten beräknas att påbörjas i mitten av maj. Visa mindre

Kock/Kallskänka till Baras

Ansök    Apr 15    Stora & Goa AB    Kock, à la carte
Nytt
Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén. Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare. Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm. Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbra... Visa mer
Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén.
Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare.


Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm.


Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbranschen med Á la carte servering. Det är viktigt att du är van vid ett högt tempo, stresstålig och kan jobba självständigt med ansvar. Erfarenhet är något vi ställer höga krav på.


Det är grundläggande att du förstår innebörden av att ge god service och bra kvalité. Arbetstiderna är kvällstid vilket innebär att du måste vara flexibel. Du måste kunna uttrycka sig i tal- och skrift på Svenska och Engelska
Varmt välkommen Visa mindre

Lunchkock till kök med fransk, svenska influencer. Le Bistro

Ansök    Apr 14    Go W Stockholm AB    Kock, à la carte
Lunch kock till Le Bistro Fridhemsplan Le Bistro är en avslappnad fransk influerat bistro med rotisserie vid Fridhemsplan i centrala Stockholm. Vi har ett antal noga utvalda franska och internationella maträtter i säsong, rotisserie och givetvis ett antal utvalda franska viner som passar perfekt till maten. Alltid med generösa öppettider oavsett om du är ute efter lunch, middag, AW, eller brunch på helger. Vi söker nu erfaren lunchkock som ytterligare en... Visa mer
Lunch kock till Le Bistro Fridhemsplan
Le Bistro är en avslappnad fransk influerat bistro med rotisserie vid Fridhemsplan i centrala Stockholm.
Vi har ett antal noga utvalda franska och internationella maträtter i säsong, rotisserie och givetvis ett antal utvalda franska viner som passar perfekt till maten. Alltid med generösa öppettider oavsett om du är ute efter lunch, middag, AW, eller brunch på helger.


Vi söker nu erfaren lunchkock som ytterligare en viktig kugge i vårt team på LeBistro.
- Du ska ha minst 10års erfarenhet inom yrket.
- Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel.
Du ska vara väldigt duktig med köksekonomi, kunna hålla kostnader nere, minska svinn och samtidigt bibehålla jämn och bra kvalitet. Ordning och reda är också ledord hos dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock och kallskänka med stort matintresse

Ansök    Apr 15    Sanimoro AB    Kock, à la carte
Nytt
Gamla orangeriet ligger i Bergianska trädgården ,10 min ifrån Stockholm central. Vi har öppet sju dagar i veckan kl 10.30-16 Vi har även en del kvällsbokningar såsom bröllop, ?rmafester och högtidsdagar. Vi lagar all mat från grunden på ekologiska och närproducerade varor. Vi har en hög ambitionsnivå i köket som bidragit till att vi har många stamkunder samt ett ökande antal matgäster. Vi bakar även allt matbröd samt alla bakverk. Du har ett par års erfare... Visa mer
Gamla orangeriet ligger i Bergianska trädgården ,10 min ifrån Stockholm central. Vi har öppet sju dagar i veckan kl 10.30-16
Vi har även en del kvällsbokningar såsom bröllop, ?rmafester och högtidsdagar.
Vi lagar all mat från grunden på ekologiska och närproducerade varor. Vi har en hög ambitionsnivå i köket som bidragit till att vi har många stamkunder samt ett ökande antal matgäster. Vi bakar även allt matbröd samt alla bakverk.
Du har ett par års erfarenhet av arbete i restaurang kök.
Egenskaper vi värdesätter är effektivitet, stresstålighet, där hög servicenivå alltid är en självklarhet oavsett om vi har mycket eller lite att göra
Vi vill att du har stort engagemang i allt du gör och visar omsorg med råvarorna.
Besök vår hemsida www.gamlaorangeriet.se eller kika på vår Facebook eller Insatagram. Visa mindre

A la carte kock till spännande bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig. Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger. Ve... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.
Vem är du?
Har en avslutad kockutbildning och minst 3 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet från att arbeta a la carte.
Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

Lunchkockar till bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas Vem är du? Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- el... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas


Vem är du?
Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- eller personalrestauranger. Alternativt har du ingen kockutbildning men har minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter från andra typer av verksamheter som a la carte eller bankett.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.


Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

Är du kock och i början av din karriär?

Ansök    Apr 11    M Dryck & Konsult AB    Kock, à la carte
Är du nyfiken och driven.Här finns alla möjligheter dig med att sätta grunden för framtiden.På Vasamuseet jobbar ett tight team i köketdär vi i dagsläget är lika mångakillar ochtjejer som vill åt samma håll. Att fortsätta leverera fantastiska matupplevelser på den allrahögsta nivån. All mat är lagad från grunden med fokus på modern nordisk matlagning.Vi letar nu efterdig med enstark karaktär med sprudlande energi som vill vara med på denna resan. Det vikti... Visa mer
Är du nyfiken och driven.Här finns alla möjligheter dig med att sätta grunden för framtiden.På Vasamuseet jobbar ett tight team i köketdär vi i dagsläget är lika mångakillar ochtjejer som vill åt samma håll. Att fortsätta leverera fantastiska matupplevelser på den allrahögsta nivån. All mat är lagad från grunden med fokus på modern nordisk matlagning.Vi letar nu efterdig med enstark karaktär med sprudlande energi som vill vara med på denna resan. Det viktigaste är din inställning och ambitioner framåt.Våra ambitioner är höga och vi ser att kvalité och noggrannhet är någontingsom utmärker dig och ditt arbetssätt. Det under ett högt tempo med stort fokus påvarje tallrik och gäst.
DET HÄR ÄR DU
Du har genuint intresse för mat &matlagning; med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror.
Du vill arbeta ien kreativ miljö
Du gillar attutveckla och utvecklas
Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter.

DET HÄR FÅR DU
Laga all mat från grunden
Unika karriärsmöjligheter
Branschens bästa arbetstider(rullande schema där du jobbar dagar, kvällar och varannanhelg. Det efter verksamhetens behov och beställningar)
En viktig roll i vår utveckling


I köket kommunicerar vi på svenska och engelska.Tjänsten är 100% (6 månaders provanställning tillämpas)Tillsättning:MajMärk ansökan "Kock Vasamuseet"HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?Magnus Olssonmagnus@progressioswe.seOM VASAMUSEETVi serverar dagligen lunch för mellan 200-400 nöjda gäster. Det 365 dagar om året.Vårfestvåningsverksamhet har vi ca 100 st oliva evenemang varje år under kvällarna. Det i olikastorlekar med upptill 800 gäster sittande i Skeppshallen.
Kollektivavtal finns på arbetsplatsen. Visa mindre

Thai mat kock

Ansök    Apr 12    Toshi Livs    Kock, à la carte
Vi behöver thai mat kock som kan göra såsar och woka mat , förbereda allt som behövs, städa platsen obs! maila inte mig om du inte kan thai mat Visa mer
Vi behöver thai mat kock som kan göra såsar och woka mat , förbereda allt som behövs, städa platsen


obs!
maila inte mig om du inte kan thai mat Visa mindre

Kock/Kallis Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Ansök    Apr 10    FRAM Bemanning AB    Kock, à la carte
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄRFRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertygande om... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR
På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.
Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

VILKA ÄRFRAM BEMANNING?
På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden.
Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigtbrinner för restaurangbranschen.
Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.
Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt,tar inga fångar ochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.
FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning.När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.
Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen,fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).
VEM ÄR DU?
FRAM söker dig som som är hel och ren,har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrogmen dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.
Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på ettschysst lunchpang, en flashigbankett middag eller något hardcore a la carté ställe.
Du är sådär lagom social som bara du är,kan tugget och genuint gillar ditt yrke.
FRAM ERBJUDER!
Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg.
Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.
Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.
Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.
Jobba när du vill, som du vill.
Utbildning inom mat, dryck och service.
Busskort.
Gymkort.
Arbetskläder.
FLEXIBEL LÖN.
Vierbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?ANSÖKAN.
Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag.I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i april.Start: Mitten eller slutet påApril.Lön: Helt ok!Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.
Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service, Visa mindre

kock

Det är asiatiskt kök. wok meny, curry meny, sallad, nudelsoppa m,m. Det är viktigt för ansökande som kan samarbete i grupp. Ansökande är en flitig? Var uppmärksam på hygien?och Glad personlighet. Visa mer
Det är asiatiskt kök.
wok meny,
curry meny,
sallad, nudelsoppa m,m.
Det är viktigt för
ansökande som kan
samarbete i grupp.
Ansökande är en flitig?
Var uppmärksam på hygien?och
Glad personlighet. Visa mindre

SOMMARSÄSONG Kock

Ansök    Apr 11    Sjöstadsgruppen AB    Kock, à la carte
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. V... Visa mer
Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/

En sommar på Restaurang Göteborg!

Bli en del av vårt härliga gäng på Restaurang Göteborg, Hammarby sjöstads egen kvarterskrog! Längs med Sickla kanal erbjuder vi våra gäster en meny med stor igenkänningsfaktor med ett extra gott öga till fisk och skaldjur. Vårt största fokus är kvalitet och att leverera bästa service. Till vår hjälp har vi Tareq Taylor som hela koncernens matinspiratör som under året kommer att göra både signaturmenyer och temadagar.

Vi söker

Vi söker dig som älskar mat och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har en passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du trivs i att vara en del av ett team, vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Du bör vara van vid att hantera ett högt tempo då våra restauranger är välbesökta. Du har även förmågan att växla upp när det behövs samt se till att alltid ha en välordnad mise en place.

Erfarenhet

• Relevant utbildning eller motsvarande i erfarenhet.
• Du har gärna kunskap om matlagning från andra delar av världen.
• Om din styrka finns i det kalla köket, ser vi gärna att du även har en vilja att utvecklas i det varma köket.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar

• Kvalité och service, i allt du gör.
• Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
• Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng.

Vi erbjuder

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.

Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på https://restauranggoteborg.se/. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 10    Vau de Ville AB    Kock, à la carte
Brasserie vau de ville Kock, à la carte Kommun: Stockholm Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Kock, à la carte - 2-4 års erfarenhet Om jobbet Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet men kan givetvis kompenseras med en stor vilja att lära och härlig inställning. Du talar svenska och/eller engelska. Arbetstiderna är varierade... Visa mer
Brasserie vau de ville
Kock, à la carte
Kommun: Stockholm
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
Kock, à la carte - 2-4 års erfarenhet

Om jobbet


Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet men kan givetvis kompenseras med en stor vilja att lära och härlig inställning.
Du talar svenska och/eller engelska.
Arbetstiderna är varierade, luncher, kvällar och helger.
Provanställning på 6 månader.
Timlön, Individuell lönesättning. Visa mindre

Kockar sökes till Djurgården

Rosendals Wärdshus har event året om med allt från bröllop, dopkalas till fester. Mellan maj till september har vi också öppet alla dagar i veckan för lunch och fika. Vad vi söker: Inför vår & sommar 2024 söker vi en glad och positiv kock som har ett genuint intresse och kunskap om mat och med detta själva matlagningen. Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Du är ansvarsfull och noggran. Arbeta ihop med andra trivs du med. F... Visa mer
Rosendals Wärdshus har event året om med allt från bröllop, dopkalas till fester. Mellan maj till september har vi också öppet alla dagar i veckan för lunch och fika.


Vad vi söker:
Inför vår & sommar 2024 söker vi en glad och positiv kock som har ett genuint intresse och kunskap om mat och med detta själva matlagningen. Du har ett driv och arbetar likaväl självständigt som med kollegor. Du är ansvarsfull och noggran. Arbeta ihop med andra trivs du med. För dig är det naturligt att arbeta med miljö- och hållbarhetstänk. Förstår detaljernas värde i att medverka till en förhöjd upplevelse för gästen. Utöver vanliga arbetsuppgifter som att planera, förbereda, utföra köksarbetet, göra beställningar, städning och inventering, innebär arbetet stundtals ett högt tempo där du behöver vara flexibel och kunna göra prioriteringar.


Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett jobb i Stockholms vackraste miljö! Tillsammans med ditt team jobbar ni för att ge kunderna den allra bästa upplevelsen.


Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på: info@rosendalswardshus.se
Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kock till Haga Schweizeri NK

Vi söker just nu en ny medarbetare som vill arbeta i vårt kök. Tjänsten är en deltidstjänst som är förlagd både vardag och helg. Vi följer varuhusets öppettider men arbetar också periodvis med spännande event i huset. Tjänsten idag arbetar nästan varje lör-sön, men är ledig ungefär en helg i månaden. Storlek på tjänsten kan diskuteras men kommer ligga på ca 75%. Vi är ett Schweizeri som serverar god mat, fika och dryck i en unik miljö. Vi brinner för se... Visa mer
Vi söker just nu en ny medarbetare som vill arbeta i vårt kök.
Tjänsten är en deltidstjänst som är förlagd både vardag och helg. Vi följer varuhusets öppettider men arbetar också periodvis med spännande event i huset.
Tjänsten idag arbetar nästan varje lör-sön, men är ledig ungefär en helg i månaden.
Storlek på tjänsten kan diskuteras men kommer ligga på ca 75%.
Vi är ett Schweizeri som serverar god mat, fika och dryck i en unik miljö. Vi brinner för service i världsklass och att ha roligt tillsammans under tiden. Teamet delar på arbetsuppgifterna såsom prepp, service, disk och städ.
Vi söker dig som brinner för service, är positiv och gillar att hugga i. Du är ödmjuk och en trevlig kollega som gillar att hjälpa andra.
Du är både självgående och en teamspelare.
Du vill hitta en trivsam arbetsplats att utveckla och utvecklas tillsammans på.
Du har tidigare erfarenhet av á la carte service och matlagning i restaurangkök.
Tillträde i början av maj.
Känner du att detta stämmer in på dig är du varmt välkommen att maila in cv och berätta lite mer om dig själv, så hörs vi snart.
Märk mailet Haga Schweizeri Kock
Vi ser fram emot ditt mail!
/Martyna, Oscar, Emelie och resten av teamet på Haga Tårtcompani Visa mindre

Kock till Tysta Mari på Östermalmshallen

Kort info om oss: Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Kanske blir man lite mer passionerad när man jobbar inom en bransch som är utelämnad till väder, vind och modernaturs nycker. De flesta av våra erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en platt... Visa mer
Kort info om oss:
Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa.
Kanske blir man lite mer passionerad när man jobbar inom en bransch som är utelämnad till väder, vind och modernaturs nycker. De flesta av våra erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en plattfisk och väljer vin till rådjurssadeln. Och de delar mer än gärna med sig av den kunskapen. Med över ett halvt sekels tradition i ryggen törs vi påstå att vi vet vad vi pratar om.
Vår långvariga kärleksrelation till råvaror av yppersta kvalitet – oavsett om det handlar om kött, fisk, ostar eller frukt och grönt – genomsyrar förstås även våra restaurangkoncept. Våra olika restauranger skiljer sig åt sinsemellan. men grundprincipen är alltid densamma: bra råvaror. Svårare än så är det inte.
Det som en gång i tiden började med två passionerade bröder och en liten fiskdisk i Östermalmshallen har idag vuxit till ett delikatess imperium med restauranger och butiker över hela Stockholm.
Du ska ha ett genuint intresse för teamwork samt gillar att arbeta över "gränserna". Du har förståelse för andra och en bra samarbetsförmåga.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Vi söker dig som:
har passion för yrket
har kärlek för klassisk svenskt mathantverk och husmanskost
har ett genuint intresse av mat och dryck
brinner för att överträffa gästens förväntningar
är strukturerad och ordningsamVi erbjuder dig:
ett stimulerande och utvecklande jobb
varierade arbetstider
en anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
utvecklings- och karriärmöjligheter inom koncernen
friskvårdsbidrag
internutbildningar
arbetar enligt kollektivavtal Visa mindre

Libanesisk kock

Ansök    Apr 10    Café J & J AB    Kock, à la carte
Vårt motto har alltid varit - MAT FÖR ALLA! Vi söker en libanesisk kock med erfarenhet, som är ansvarstagande och som gärna lägger ner det lilla extra i ditt arbete. Du ska vara noggrann och arbeta bra i team. Arbetet består av matlagning främst av libanesiska rätter för våra gäster och catering. Visa mer
Vårt motto har alltid varit - MAT FÖR ALLA!
Vi söker en libanesisk kock med erfarenhet, som är ansvarstagande och som gärna lägger ner det lilla extra i ditt arbete.
Du ska vara noggrann och arbeta bra i team.
Arbetet består av matlagning främst av libanesiska rätter för våra gäster och catering. Visa mindre

kock

Ansök    Apr 9    Restaurang Mbq HB    Kock, à la carte
Vi söker två kockar som kan laga kinesiska mat och delikatess. Du måste har en bra yrkeserfarenhet och yrkesskyldighet. Restaurang MBQ ligger på Vasagatan 8 i Stockholm. Vi har kinesiska och mongoliska mat även japanska mat. Det är en fast och heltids anställning. lön är enligt överenskommelsen. Visa mer
Vi söker två kockar som kan laga kinesiska mat och delikatess. Du måste har en bra yrkeserfarenhet och yrkesskyldighet. Restaurang MBQ ligger på Vasagatan 8 i Stockholm. Vi har kinesiska och mongoliska mat även japanska mat. Det är en fast och heltids anställning. lön är enligt överenskommelsen. Visa mindre

GRILLKOCK

Barbeque Steakhouse & bar på Kungsgatan 54 mitt i centrala Stockholm, är ett populärt besöksmål för stadens invånare samt turister under årets alla dagar, med vårt breda utbud av luncher, a la carte och bar. Vi är alltid ett populärt val, och därmed vill vi utöka med grill kock till vårt härliga team. Visa mer
Barbeque Steakhouse & bar på Kungsgatan 54 mitt i centrala Stockholm, är ett
populärt besöksmål för stadens invånare samt turister under årets alla dagar, med
vårt breda utbud av luncher, a la carte och bar. Vi är alltid ett populärt val, och
därmed vill vi utöka med grill kock till vårt härliga team. Visa mindre

Catering- och festvåningskock till Nybohov!

NyBohov är ett kök med kärlek för mat, råvaror och en stark servicekänsla. Ett professionellt kök och en familjär atmosfär där varje kund ses som en stammis är grundvärderingar som är av största vikt för oss. Vi älskar att jobba med människor med mycket energi där nyfikenhet och förändringsvilja är viktiga faktorer. Till NyBoHov hör också restaurangverksamheterna på Sjöhistoriska muséet, VRAK och Mackverkets enheter. Du blir anställd direktav restaurangen ... Visa mer
NyBohov är ett kök med kärlek för mat, råvaror och en stark servicekänsla. Ett professionellt kök och en familjär atmosfär där varje kund ses som en stammis är grundvärderingar som är av största vikt för oss. Vi älskar att jobba med människor med mycket energi där nyfikenhet och förändringsvilja är viktiga faktorer.
Till NyBoHov hör också restaurangverksamheterna på Sjöhistoriska muséet, VRAK och Mackverkets enheter.
Du blir anställd direktav restaurangen efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

OM TJÄNSTEN:
Är du NyBoHovs nya medarbetare som vill vara med och utveckla företagets nysatsningar i Stockholm samt ha hand om hjärtat i verksamheten som är NyBohovs Restaurang?Där du arbetar med catering- och festvåningsverksamhet inriktad på att överträffa kundernas förväntningar. Det har nyligen startats upp flera filialer runt om i Stockholm med bland annat lunchcaféer samtidigt som man fortsätter växa med den befintliga catering- och uthyrningsverksamheten.
OM ROLLEN
Totalt hanteras maten för 4 st festvåningar som även har en del catering. Vidare görs förberedelser för de andra enheterna så göromålen varierar från dag till dag.Vissa dagar prepareras maten i köket i Nybohovoch körs sedan ut till någon av de andra enheterna för servering där du är ansvarig för förberedelser, tillagning, transport och för det slutliga resultatet mot gäst. Andra dagar jobbar du med produktion till någon av de olika enheterna. Menyerna varierar efter kundernas önskemål och du är själv delaktig i att ta fram de olika menyerna tillsammans med de andra i ditt team.
Arbetstiderna är i huvudsak vardagar dagtid, men kvällar och helger förekommer beroende på de beställningarna som kommer in.

OM DIG SOM SÖKER:
Till denna tjänst söker vi dig som har jobbat som kock i några år i en liknande rollmen som är sugen på utveckling och ytterligare ansvar. Vi tror att du är en glad och social person som har ett driv och viljan att utveckla, utvecklas och samarbeta med dina kollegor.
Som person är du ansvarstagande, flexibel och självgående. Du tycker om att bygga relationer med dina gäster och kollegor, är social och mycket serviceinriktad.Du är positiv, kreativ, lyhörd, ambitiös och sätter gästernas behov och önskemål först. Du behöver också ha körkort för denna tjänst. För denna tjänst behöver man ha B-körkort då man kör mellan kök och serveringslokal.
Vi tror att du:
Har relevant kockutbildning
Har jobbat i minst 2-5 år som kock
Har goda kunskaper av svensk husmanskost
Har god kunskap av specialkost och allergener
Vill utveckla och driva köket och servicen framåt
Är positivt inställd till samarbete med kollegor och förändringar
Är en person som får saker gjorda
Söker lösningar istället för problem
Är anpassningsbar till att arbeta efter säsong och förfrågan
Talar både svenska och engelska
Har körkort
Har god kunskap i egenkontroll och HACCP


Är detta tjänsten för dig så ansök idag direkt via annonsen, vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Morning Chef for Production Kitchen (Full Time)

Ansök    Apr 9    Veat AB    Kock, à la carte
Founded in 2020, VEAT is a VC-backed startup on a mission to make crave-worthy, plant-based cuisine available to everybody — at unbeatable prices. We serve hyperlocal communities and people on the go with fresh, plant-based meals and we believe that everybody should have access to delicious, nutritious food without hurting either the wallet or the planet. Combining dark kitchens and a unique distribution model, VEAT offers ready to eat plant-based food thr... Visa mer
Founded in 2020, VEAT is a VC-backed startup on a mission to make crave-worthy, plant-based cuisine available to everybody — at unbeatable prices. We serve hyperlocal communities and people on the go with fresh, plant-based meals and we believe that everybody should have access to delicious, nutritious food without hurting either the wallet or the planet.
Combining dark kitchens and a unique distribution model, VEAT offers ready to eat plant-based food through a network of vending machines. VEAT is rapidly increasing its production capacity and is searching for a Production Chef to join the kitchen team and be responsible for the production kitchen.
We are looking for someone with a strong catering background as the role will require cooking food in large scale batches and ensuring quality assurance.
Morning Operations Sunday to Thursday mornings.
What you will do
To prepare, cook Plant - based meals from scratch to offer our customers well - prepared, nutritious food of the highest quality
Guarantee the highest quality and correct flavour profile and aesthetics of each dish
To ensure equal quality on the cooking, portioning and plating
Ensure compliance with all health and safety regulations within the kitchen areaWho you are
Proven working experience as a Chef or cook
Ability to spot and resolve problems efficiently
Advanced knowledge of culinary techniques
Ability to remain calm and undertake various tasks
Excellent time management abilities
Up-to-date knowledge of cooking techniques and recipes
Familiarity with sanitation regulations
Culinary school diploma preferredWhat we offer
Competitive compensation package
A unique opportunity to join VEAT at its founding stage and grow with it as it grows
A friendly and fun work environment with a diverse group of motivated, talented and visionary colleagues
Delicious lunches and tastings
Start date: March
Days: Sundays 07:00am -15:00pm. Monday & Tuesday 06:30am-14:30am Visa mindre

Kock/Kallis Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Ansök    Apr 8    FRAM Bemanning AB    Kock, à la carte
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄRFRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertygande om... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR
På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.
Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

VILKA ÄRFRAM BEMANNING?
På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden.
Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigtbrinner för restaurangbranschen.
Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.
Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt,tar inga fångar ochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.
FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning.När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.
Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen,fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).
VEM ÄR DU?
FRAM söker dig som som är hel och ren,har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrogmen dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.
Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på ettschysst lunchpang, en flashigbankett middag eller något hardcore a la carté ställe.
Du är sådär lagom social som bara du är,kan tugget och genuint gillar ditt yrke.
FRAM ERBJUDER!
Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg.
Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.
Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.
Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.
Jobba när du vill, som du vill.
Utbildning inom mat, dryck och service.
Busskort.
Gymkort.
Arbetskläder.
FLEXIBEL LÖN.
Vierbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?ANSÖKAN.
Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag.I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i april.Start: mitten eller slutet påApril.Lön: Helt ok!Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.
Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service, Visa mindre

Lunchkockar till bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas Vem är du? Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- el... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas


Vem är du?
Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- eller personalrestauranger. Alternativt har du ingen kockutbildning men har minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter från andra typer av verksamheter som a la carte eller bankett.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.


Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

A la carte kock till spännande bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig. Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger. Ve... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.
Vem är du?
Har en avslutad kockutbildning och minst 3 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet från att arbeta a la carte.
Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

Driven Lunch & Festvåningskock till Vasamuseet

Är du vår nästa lunch och festvåningskock? Här finns alla möjligheter dig med att sätta grunden för framtiden.På Vasamuseet jobbar ett tight team i köketdär vi i dagsläget är lika mångakillar ochtjejer som vill åt samma håll. Att fortsätta leverera fantastiska matupplevelser på den allrahögsta nivån. All mat är lagad från grunden med fokus på modern nordisk matlagning.Vi letar nu efterdig med enstark karaktär med sprudlande energi som vill vara med på denn... Visa mer
Är du vår nästa lunch och festvåningskock? Här finns alla möjligheter dig med att sätta grunden för framtiden.På Vasamuseet jobbar ett tight team i köketdär vi i dagsläget är lika mångakillar ochtjejer som vill åt samma håll. Att fortsätta leverera fantastiska matupplevelser på den allrahögsta nivån. All mat är lagad från grunden med fokus på modern nordisk matlagning.Vi letar nu efterdig med enstark karaktär med sprudlande energi som vill vara med på denna resan. Det viktigaste är din inställning och ambitioner framåt.Våra ambitioner är höga och vi ser att kvalité och noggrannhet är någontingsom utmärker dig och ditt arbetssätt. Det under ett högt tempo med stort fokus påvarje tallrik och gäst.
DET HÄR ÄR DU
Du har genuint intresse för mat &matlagning; med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror.
Du vill arbeta ien kreativ miljö
Du gillar attutveckla och utvecklas
Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter.

DET HÄR FÅR DU
Laga all mat från grunden
Unika karriärsmöjligheter
Branschens bästa arbetstider(rullande schema där du jobbar dagar, kvällar och varannanhelg. Det efter verksamhetens behov och beställningar)
En viktig roll i vår utveckling


I köket kommunicerar vi på svenska och engelska.Tjänsten är 100% (6 månaders provanställning tillämpas)Tillsättning:FebruariHAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?Magnus Olssonmagnus@progressioswe.seOM VASAMUSEETVi serverar dagligen lunch för mellan 200-400 nöjda gäster. Det 365 dagar om året.Vårfestvåningsverksamhet har vi ca 100 st oliva evenemang varje år under kvällarna. Det i olikastorlekar med upptill 800 gäster sittande i Skeppshallen.
Kollektivavtal finns på arbetsplatsen. Visa mindre

Kock/Kallskänka till Baras

Ansök    Apr 6    Stora & Goa AB    Kock, à la carte
Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén. Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare. Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm. Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbra... Visa mer
Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén.
Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare.


Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm.


Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbranschen med Á la carte servering. Det är viktigt att du är van vid ett högt tempo, stresstålig och kan jobba självständigt med ansvar. Erfarenhet är något vi ställer höga krav på.


Det är grundläggande att du förstår innebörden av att ge god service och bra kvalité. Arbetstiderna är kvällstid vilket innebär att du måste vara flexibel. Du måste kunna uttrycka sig i tal- och skrift på Svenska och Engelska
Varmt välkommen Visa mindre

Solen i Stockholm söker kock

Ansök    Apr 8    Cheffle AB    Kock, à la carte
SOLEN är en stor och livlig nyöppnad restaurang nere i Slakthusområdet. Vi har ett stort gastronomiskt fokus och lagar mat från hela världen, men störst inspiration från Mexico, Italien och mellanöstern. Avslappnad men professionell servicenivå, stort fokus på vin och cocktails. SOLEN är en del i Adam & Albins restauranggrupp som även innefattar Adam/Albin (1 stjärna GM) och MISSHUMASSHU. Vill du bli en del av restaurang SOLENs framgångsrika team? Jus... Visa mer
SOLEN är en stor och livlig nyöppnad restaurang nere i Slakthusområdet.
Vi har ett stort gastronomiskt fokus och lagar mat från hela världen, men störst inspiration från Mexico, Italien och mellanöstern.
Avslappnad men professionell servicenivå, stort fokus på vin och cocktails.
SOLEN är en del i Adam & Albins restauranggrupp som även innefattar Adam/Albin (1 stjärna GM) och MISSHUMASSHU.


Vill du bli en del av restaurang SOLENs framgångsrika team? Just nu söker vi en entusiastisk kock. Framförallt till vår uteservering i sommar. Vi kommer att ha en kolgrill utomhus.

Vi letar efter personer som utstrålar glädje och positivitet och som är redo att arbeta tillsammans med ett fantastiskt gäng. Hos oss på SOLEN får du möjligheten att arbeta i ett högt tempo på en av Stockholms mest omskrivna krogar under senaste tiden.

Vi erbjuder omgående start och en lönesättning enligt överenskommelse.

Om du älskar matlagning och vill vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter att leverera kulinariska upplevelser av högsta kvalitet, så kan du vara den vi söker! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av SOLENs framgångssaga. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Kock till norrländsk restaurang

Vill du ha ett roligt och varierande jobb? Är du erfaren, kreativ och kanske brinner lite extra för norrländska råvaror och matlagning? Vi på Knut Regeringsgatan behöver nu komplettera vårt köksteam, och söker därför en ny kollega. Vi söker dig som har minst 3 års tidigare erfarenhet från varmkök, är självständig i ditt arbete, samarbetsvillig samt social. Arbetstiden är främst kvällar och helger, men det förekommer även förberedningspass på dagtid.... Visa mer
Vill du ha ett roligt och varierande jobb?
Är du erfaren, kreativ och kanske brinner lite extra för norrländska råvaror och matlagning?
Vi på Knut Regeringsgatan behöver nu komplettera vårt köksteam, och söker därför en ny kollega.
Vi söker dig som har minst 3 års tidigare erfarenhet från varmkök, är självständig i ditt arbete, samarbetsvillig samt social.
Arbetstiden är främst kvällar och helger, men det förekommer även förberedningspass på dagtid. Visa mindre

Kockar till Gröna Lund

Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag! Vi söker nu kockar som... Visa mer
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag! Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa en smaksensation för våra gäster.

Om rollen
Som kock hos oss på Gröna Lund arbetar du tillsammans med köksmästaren med att planera verksamheten samt ingå i det team som producerar all mat som utgår från enheten. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förekommer i ett restaurangkök och får en bra introduktion till våra arbetssätt, rutiner och vår matlagningsfilosofi. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du högsta matkvalitet samt jobbar mot avdelningens satta mål.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och som är serviceinriktad. Du gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare som hjälper till när det behövs. Vidare kan du arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ.

Kvalifikationer
För denna roll ser vi gärna att du arbetat några år inom kockyrket och känner dig trygg i hantverket. Utbildning inom restaurang är meriterande men inget krav. För denna tjänst ser vi att du är bekväm med att kommunicera på svenska eller engelska.

Om tjänsten
Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från maj till slutet av september. Utöver vår sommarsäsong har Gröna Lund fler härliga upplevelser att erbjuda för våra gäster, bland annat under Halloween och julbord, därav finns det goda möjligheter till förlängning även under dessa säsonger. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där schemat varierar mellan arbete på dagtid, kvällar och helger. Vi har inte möjlighet att erbjuda personalboende.

Vill du vara en del av vårt kreativa köksteam och skapa upplevelser i världsklass? Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Varmt välkommen in med din ansökan!


Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Under hösten har Gröna Lund en populär Halloweensäsong. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av långt över 1 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling. Visa mindre

Kock till Melanders Dalagatan

Melanders Dalagatan är en folklig kvarterskrog i Vasastan där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö och samtidigt känna dig som hemma. I loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi alltid hittar på något kul. Vi söker dig som: Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesroll som kock 2 - 4 års yrkeserfarenhet av att arbeta med fisk och sk... Visa mer
Melanders Dalagatan är en folklig kvarterskrog i Vasastan där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö och samtidigt känna dig som hemma.
I loungebaren serveras väl utvalda viner och spännande drinkar. På fredagar råder skön afterworkstämning då vi alltid hittar på något kul.
Vi söker dig som:
Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesroll som kock
2 - 4 års yrkeserfarenhet av att arbeta med fisk och skaldjur
Är kvalitetsmedveten och innovativ
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb
En anställning i en Sveriges största restaurangkoncerner
Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen
Friskvårdsbidrag
Internutbildningar
Kollektivavtal

Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto till din ansökan.
Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsattas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Souschef / Kock

Ansök    Apr 4    Lydmar Hotel AB    Kock, à la carte
Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen. Hit hittar du för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren. Lydmar är inte minst känt som en av stans mest hemtrevliga och hängvänliga hotellrestauranger, inredd som en kombination av bibliotek och vardagsrum. Restaurangen ligger en trappa upp... Visa mer
Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen. Hit hittar du för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren.
Lydmar är inte minst känt som en av stans mest hemtrevliga och hängvänliga hotellrestauranger, inredd som en kombination av bibliotek och vardagsrum. Restaurangen ligger en trappa upp från entrén och kantas av mjuka läderfåtöljer och bokhyllor fyllda med böcker och spel för den som vill sysselsätta sig efter middagen. Här serveras allt från frukost till middag med såväl franska som amerikanska influenser på menyn, bland annat fransk råbiff och cheeseburgare. På lördagar och söndagar erbjuds brunch, eller Comfort Brunch som de själva kallar det. I baren hittar du cocktails med inriktning på hantverket, och kommer du sent kan du alltid beställa nattamat från à la carte-menyn.
Souschef & kock sökes för matlagning i à la carte kök på Lydmar Hotel AB i Stockholm.
Tidigare erfarenhet från à la carte kök och internationell matlagning ett krav.
Varierande arbetstider på rullande schema
Lön enligt ök
Tillträde omgående
Svenskt arbetstillstånd obligatoriskt
Maila ansökan till: jakob@lydmar.com Visa mindre

kock som bl.a svensk husmanskost

kock och köksbiträde sökes omgående till restaurang kaffegillet i gamla stan framförallt som extra men också för fast heltidstjänst , vi jobbar mycket med grupper över högsäsong , april-oktober men också självklart med a la carte, jag söker någon , några som älskar sitt jobb att laga mat och lämnar gästerna nöjda o glada när dom går , vi har många nöjda gäster som återkommer ofta , med en familjär stämning är det en gemytlig plats att jobba på , stress fin... Visa mer
kock och köksbiträde sökes omgående till restaurang kaffegillet i gamla stan framförallt som extra men också för fast heltidstjänst , vi jobbar mycket med grupper över högsäsong , april-oktober men också självklart med a la carte, jag söker någon , några som älskar sitt jobb att laga mat och lämnar gästerna nöjda o glada när dom går , vi har många nöjda gäster som återkommer ofta , med en familjär stämning är det en gemytlig plats att jobba på , stress finns självklart emellanåt men vi hjälps åt när vi kan . vi jobbar mycket med svensk mat, kollektivavtal finns , lön efter överenskommelse Visa mindre

Kock/Kallskänka till Baras

Ansök    Apr 4    Stora & Goa AB    Kock, à la carte
Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén. Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare. Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm. Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbra... Visa mer
Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén.
Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare.


Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm.


Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbranschen med Á la carte servering. Det är viktigt att du är van vid ett högt tempo, stresstålig och kan jobba självständigt med ansvar. Erfarenhet är något vi ställer höga krav på.


Det är grundläggande att du förstår innebörden av att ge god service och bra kvalité. Arbetstiderna är kvällstid vilket innebär att du måste vara flexibel. Du måste kunna uttrycka sig i tal- och skrift på Svenska och Engelska
Varmt välkommen Visa mindre

Den Gyldene Freden söker kock

Ansök    Apr 3    DGF Restauranger AB    Kock, à la carte
Den Gyldene Freden har serverat svensk husmanskost sedan år 1722. Såväl kända kulturpersonligheter som långväga besökare och lokala stamgäster söker sig till våra anrika lokaler i Gamla Stan för att njuta av den goda maten och den genuina atmosfären – till vardags eller vid högtidliga tillfällen. Vi som arbetar på Den Gyldene Freden är stolta över vårt arv och vi jobbar hela tidenför att utveckla klassiska smaker till mat av idag. Vår filosofi är att det f... Visa mer
Den Gyldene Freden har serverat svensk husmanskost sedan år 1722. Såväl kända kulturpersonligheter som långväga besökare och lokala stamgäster söker sig till våra anrika lokaler i Gamla Stan för att njuta av den goda maten och den genuina atmosfären – till vardags eller vid högtidliga tillfällen. Vi som arbetar på Den Gyldene Freden är stolta över vårt arv och vi jobbar hela tidenför att utveckla klassiska smaker till mat av idag. Vår filosofi är att det får ta tid att laga och äta god mat. Influenserna kommer från hela världen, men basen är det nordiska köket på vårt personliga sätt, med stor hänsyn till råvaror, ursprung och hantverk. Nu söker vi en kock som känner sig säker i det klassiska köket. Vi ser även att du är noggrann och engagerad i ditt yrke.
Vi erbjuder dig att få jobba med riktigt bra råvaror, bra uppstyrd verksamhet med en hjärtlig stämning. Nu söker vi en duktig servicekock med breda kunskaper i det traditionella köket. Här lagar vi mat från grunden och sätter smaker och hantverket i fokus. Du kommer att vara delaktig i alla delar. Allt från mice en place på dagarna till service på kvällarna. Visa mindre

Vi på Submit söker nu efter erfarna Gourmetkockar till våra kunder i Sto...

Ansök    Apr 3    Submit AB    Kock, à la carte
Vi på Submit söker nu efter en Gourmetkock till vår kund i Stockholm.Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga ... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter en Gourmetkock till vår kund i Stockholm.Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.
Om kunden:
Våra kunder är gourmetrestauranger som strävar efter att erbjuda enastående matupplevelser med högklassiga råvaror och exceptionell kvalitet. Dessa restauranger satsar på att tillfredsställa sina gäster med smakfulla och innovativa rätter som skapar minnesvärda gastronomiska ögonblick. Utöver maten erbjuder gourmetrestauranger ofta ett brett urval av desserter, premium alkoholhaltiga drycker och förstklassigt kaffe för att komplettera måltiden och ge en helhetsupplevelse av gastronomisk lyx och njutning.
Arbetsuppgifter:
- Receptutveckling och kreativ matlagning- Menyplanering och komposition av rätter- Inköp av färska och högkvalitativa råvaror- Behärskning av olika matlagningstekniker- Skapande av estetiskt tilltalande presentationer- Strikt kvalitetskontroll av varje rätt- Ledning och utbildning av kökspersonal- Strukturera iköket och hålla ordning och reda- Utföra städning och underhåll av arbetsområdet-Förbereda mise en place för en smidig arbetsdag-Säkerställa en kontinuerlig och effektiv kommunikation med kollegor
Profil:
Kreativ och passionerad för matlagning
Noggrann och precis med detaljer
Flexibel och anpassningsbar till olika situationer
Organiserad och effektiv i sitt arbete
Teamorienterad och samarbetsvillig
Kritiskt tänkande för att skapa balanserade rätter

Krav:
Expertis inom matlagning, råvaror och kökstekniker
Kreativitet för att skapa innovativa rätter och presentationer
Fingerfärdighet och precision i tillagningen
Förmåga att hantera stressiga situationer
Förståelse för och balansering av smaker
Initiativtagande och entreprenörskap
Kundfokus för att leverera enastående matupplevelser
Strikt följa hygienstandarder
Ständigt lärande och utveckling inom yrket
Passion för matlagning och delning av matupplevelser
Erfarenhet inom matlagning, med minst 5 års arbetslivserfarenhet
Flytande i svenska, både i tal och skrift
Utbildning inom Hotell & Restaurang

Plats: Stockholm
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Varierande
Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Ramin@submitbemanning.se Visa mindre

Kock till Fanny Udde

Ansök    Apr 4    FannyUdde AB    Kock, à la carte
Fanny Udde öppnade i april 2021 i vackert sekelskifteshus från 1877, omsorgsfullt renoverat till en genuin mötesplats. Restaurangen har snabbt blivit populär och uppskattad för vår höga kvalité på mat, miljö och bemötande. Vi vann utmärkelse för Nackas bästa restaurang 2022 i april. Vi serverar Brunch på helger, lunch på vardagar och en noga utvald bistromeny på kvällstid. Vår bistromeny blandar svenska klassiker med nya influenser, vi gillar mycket grönt ... Visa mer
Fanny Udde öppnade i april 2021 i vackert sekelskifteshus från 1877, omsorgsfullt renoverat till en genuin mötesplats. Restaurangen har snabbt blivit populär och uppskattad för vår höga kvalité på mat, miljö och bemötande. Vi vann utmärkelse för Nackas bästa restaurang 2022 i april.
Vi serverar Brunch på helger, lunch på vardagar och en noga utvald bistromeny på kvällstid. Vår bistromeny blandar svenska klassiker med nya influenser, vi gillar mycket grönt och hög kvalité på råvarorna. På sommaren har vi en stor härlig trädgård att njuta i.
Nu söker vi söker en ny medlem till vår restaurangfamilj. Precis som vi älskar och brinner du för hantverket i köket och du engagerar dig till 100% för att ge det allra bästa till våra gäster.
Arbetet är varierande, du jobbar både lunch, a la carte, brunch och festvåning på helgerna. Vi är ett litet tight team och hjälps åt med alla arbetsuppgifter som finns på en restaurang. Känsla för estetik är meriterande. Visa mindre

Restaurang vid St Eriksplan söker lunchkock

Snart startar uteserveringssäsongen! Italiensk restaurang med centralt läge utökar sin verksamhet och därför är i behov av en kock Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet inom yrket. Fördel om du har jobbat med italiensk kök tidigare samt klarar att jobba i högt tempo. Vi ser gärna att du talar svenska/engelska Skicka gärna mail vid intresse eller ring på 073-748 00 50 Visa mer
Snart startar uteserveringssäsongen!
Italiensk restaurang med centralt läge utökar sin verksamhet och därför är i behov av en kock
Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet inom yrket. Fördel om du har jobbat med italiensk kök tidigare samt klarar att jobba i högt tempo. Vi ser gärna att du talar svenska/engelska
Skicka gärna mail vid intresse eller ring på 073-748 00 50 Visa mindre

Kock heltid/deltid

Ansök    Apr 1    Marin Tapas AB    Kock, à la carte
Vid Henriksdalshamnen i Hammarby Sjöstad ligger restaurang Marina Tapas. En av de viktigaste faktorerna till Marina Tapas framgång är vårt fokus på kvalitén i det vi tillagar och serverar och kärleken till råvarorna. Rollen som kock hos oss innebär tillagning av spanska tapasrätter och du bör därför ha erfarenhet av detta sedan tidigare. Du blir en del av vårt team och bidrar med att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster. Vi tror att du är... Visa mer
Vid Henriksdalshamnen i Hammarby Sjöstad ligger restaurang Marina Tapas. En av de viktigaste faktorerna till Marina Tapas framgång är vårt fokus på kvalitén i det vi tillagar och serverar och kärleken till råvarorna.
Rollen som kock hos oss innebär tillagning av spanska tapasrätter och du bör därför ha erfarenhet av detta sedan tidigare. Du blir en del av vårt team och bidrar med att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster.
Vi tror att du är stresstålig, gillar ordning och reda, är utåtriktad och självgående.
Du gillar att samarbeta och ingå i ett team, du är lyhörd och ser om någonting saknas och kan då fatta snabba självständiga beslut.
Vi söker en kock på 100% omgående och en kock till sommarsäsongen 2024
Arbetstiderna är främst belagda till kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse.
Mejla din ansökan till gamberitapas@gmail.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lunchkock till kök med fransk, svenska influencer. Le Bistro

Ansök    Apr 1    Go W Stockholm AB    Kock, à la carte
Lunch kock till Le Bistro Fridhemsplan Le Bistro är en avslappnad fransk influerat bistro med rotisserie vid Fridhemsplan i centrala Stockholm. Vi har ett antal noga utvalda franska och internationella maträtter i säsong, rotisserie och givetvis ett antal utvalda franska viner som passar perfekt till maten. Alltid med generösa öppettider oavsett om du är ute efter lunch, middag, AW, eller brunch på helger. Vi söker nu erfaren lunchkock som ytterligare en... Visa mer
Lunch kock till Le Bistro Fridhemsplan
Le Bistro är en avslappnad fransk influerat bistro med rotisserie vid Fridhemsplan i centrala Stockholm.
Vi har ett antal noga utvalda franska och internationella maträtter i säsong, rotisserie och givetvis ett antal utvalda franska viner som passar perfekt till maten. Alltid med generösa öppettider oavsett om du är ute efter lunch, middag, AW, eller brunch på helger.


Vi söker nu erfaren lunchkock som ytterligare en viktig kugge i vårt team på LeBistro.
- Du ska ha minst 10års erfarenhet inom yrket.
- Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel.
Du ska vara väldigt duktig med köksekonomi, kunna hålla kostnader nere, minska svinn och samtidigt bibehålla jämn och bra kvalitet. Ordning och reda är också ledord hos dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till CHiOi

Ansök    Mar 29    Se ngroup AB    Kock, à la carte
CHiÔi är en modern vietnamesisk restaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Relativt nyöppnad restaurang mitt i city, Mäster Samuelsgatan 39. Med äkta vietnamesisk mat med ett modernt / skandinaviskt upplägg, i en modern, cool miljö. Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia. Vad kan vi erbjuda dig? Vi lär dig de vietnamesiska köket,du får en grundlig genomgång.Du kommer jobba tätt ihop med din kollegor och vi är ett glatt gäng so... Visa mer
CHiÔi är en modern vietnamesisk restaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Relativt nyöppnad restaurang mitt i city, Mäster Samuelsgatan 39. Med äkta vietnamesisk mat med ett modernt / skandinaviskt upplägg, i en modern, cool miljö. Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi lär dig de vietnamesiska köket,du får en grundlig genomgång.Du kommer jobba tätt ihop med din kollegor och vi är ett glatt gäng som gillar att ha roligt tillsammans.
Vem är du?
Som kock hos oss ser vi att du är en social och glad person som gillar att jobba i högt tempo och gilla att jobba i ett strakt team. Du har flera års erfarenhet av restaurang samt att du har någon form av utbildning som kock.
I arbetet som kock ingår:
Assistera köksmästaren/souschef
Matlagning kall ochvarmkök samt prepp
Följa de rutiner och riktlinjer som finns
Ha kunskap om de rutiner som gäller för hygien när man arbetar med mat.
Ha många bollar i luften.
Allt förekommande i ett restaurangkök
Jobba både Dag,Kväll och helg.

CHiÔitillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.
Är du vår nya stjärna? Skicka in din ansökan så berättar jag mer! Visa mindre

Kock Lunch

Ansök    Mar 30    Alpek & Co AB    Kock, à la carte
Kock Lunch erfarenhet efterfrågas Vi söker en person som har god arbetsmoral, tar eget ansvar, kan jobba under högt tempo och är stresstålig. Kock Lunch Maila din ansökan till oss på: ciaociaogrande@live.se 0765592666 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Kock Lunch

erfarenhet efterfrågas
Vi söker en person som har god arbetsmoral, tar eget ansvar, kan jobba under högt tempo och är stresstålig.
Kock Lunch
Maila din ansökan till oss på:


ciaociaogrande@live.se
0765592666


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

kock sökes till sommarrestaurang

Ansök    Mar 29    Abowl AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar till våran sommarrestaurang Måsen. Det är en utomhusrestaurang som ligger vid Munchenbryggeriet med utsikt över Mälaren. Arbetsuppgifter är service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, är ansvarsfull, stresstålig och har en vilja att samarbeta och utvecklas. Vi är ett litet och tight gäng med högt i tak och med en ambition att skapa stockholms trevligaste säsongsrestaur... Visa mer
Vi söker kockar till våran sommarrestaurang Måsen. Det är en utomhusrestaurang som ligger vid Munchenbryggeriet med utsikt över Mälaren.
Arbetsuppgifter är service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, är ansvarsfull, stresstålig och har en vilja att samarbeta och utvecklas.
Vi är ett litet och tight gäng med högt i tak och med en ambition att skapa stockholms trevligaste säsongsrestaurang.
Restaurangen har öppet 10 maj- 20 september.
Lön enligt överenskommelse.
Vi har 4 lediga tjänster med heltidsomfattning. Visa mindre

A la carte kock till spännande bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig. Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger. Ve... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.
Vem är du?
Har en avslutad kockutbildning och minst 3 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet från att arbeta a la carte.
Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

Kock sökes!

Ansök    Mar 27    Submit AB    Kock, à la carte
Vi på Submit söker nu efter en kocktill vår kund i Stockholm.Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdeful... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter en kocktill vår kund i Stockholm.Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.
Om kunden:
Vår kund söker nu en kreativ kock med bred erfarenhet.
Arbetsuppgifter:
- Förbereda och tillaga maträtter enligt menyn.
- Hantera stressiga situationer med lugn och fokus.
- Samarbete med andra köksanställda för att säkerställa smidig drift.
- Säkerställa hög kvalitet och presentation av rätter.

Profil:
Erfarenhet av arbete som kock i minst 3 år.
Är kreativ, snabb och älskar matlagning.
Du måste kunna jobba i grupp, självständigt och kunna ta egna initiativ.
Följa hygien- och säkerhetsföreskrifterKrav:
Du måste ha 3 års erfarenhet av att jobbat som kock.Meriterande
Jobbat som kock inom hotell tidigare. Visa mindre

Lunchkockar till bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas Vem är du? Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- el... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas


Vem är du?
Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- eller personalrestauranger. Alternativt har du ingen kockutbildning men har minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter från andra typer av verksamheter som a la carte eller bankett.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.


Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

Kock till Långholmens Wärdshus i Stockholm!

Vi söker en kunnig kock till vårt härliga köksteam på Långholmens Wärdshus! Vi erbjuder dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du blir en del av ett lag som stöttar varandra. Långholmen Hotell & Restaurang ligger på ön Långholmen nära Hornstull i Stockholm. Du kommer arbeta i historiska byggnader där öns vackra parkområden börjar utanför entrédörren och Mälarens vatten ligger ett stenkast bort. Vi söker dig med minst 6 års yrkeserfarenhet som gillar ... Visa mer
Vi söker en kunnig kock till vårt härliga köksteam på Långholmens Wärdshus! Vi erbjuder dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du blir en del av ett lag som stöttar varandra.
Långholmen Hotell & Restaurang ligger på ön Långholmen nära Hornstull i Stockholm. Du kommer arbeta i historiska byggnader där öns vackra parkområden börjar utanför entrédörren och Mälarens vatten ligger ett stenkast bort.
Vi söker dig med minst 6 års yrkeserfarenhet som gillar att jobba tillsammans med andra och som självklart har ett stort intresse av att laga god mat!
Vår mat utgår från svensk mattradition och vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med bra svenska råvaror. Wärdshuset har plats för cirka 250 gäster och serverar lunch, middag, helgbrunch och följer årets händelser med exempelvis julbord, Mårten gås, påskbord och grillkvällar. Vi har också en festvåning för större sällskap.
Hållbarhetsfrågor har länge genomsyrat vår verksamhet. Bland annat var vi den första restaurangen på Södermalm som blev miljömärkta med Svanen och vi ingår i nätverket Hållbara Restauranger. På anläggningen finns även hotell, vandrarhem, konferens och arrangemang. En unik arbetsplats med spännande historia och familjär stämning!
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval av kandidater löpande.
Skicka din arbetsansökan med personligt brev och CV via e-post jobb@langholmen.com och skriv Kock i ämnesraden.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta köksmästare Fredrik Syding på 070 748 45 25.

Om företaget
Långholmens Wärdshus är en del av Långholmen Hotell & Restaurang AB som är ett privatägt bolag som driver hotell, konferens, restaurang och vandrarhemsverksamhet i det gamla Kronohäktet på Långholmen i Stockholm.
Fängelseverksamheten bedrevs fram till 1975 och det är i det gamla spinnhuset som Långholmens Wärdshus huserar idag. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 90 sittande gäster och en uppskattad uteservering sommartid. Vårt Wärdshus bjuder på modern svensk husmanskost med fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi arbetar aktivit med vårt hållarbetshetsarbete och anläggningen är miljömärkt med Svanen.
Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också á la carte gäster till både lunch och middag. På helger njuter Stockholmare av vår populära brunch och i festvåning arrangeras fester, bröllop och event. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer och även våra uppskattade arrangemang såsom ”Fångarna på Långholmen”.
I anslutning till Wärdshuset ligger vår bar Finkan som är perfekt för en after work. Under sommarhalvåret arrangerar vi återkommande grillkvällar i vår Wärdshuspark. Och under juletider är vårt hemlagade traditionella julbord höjdpunkten i vår verksamhet. Visa mindre

Sommarjobba i köket på Pinchos Hammarby sjöstad

Ansök    Mar 27    Pincho Nation AB    Kock, à la carte
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchosvälkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att ... Visa mer
Vi söker ny kollega till köket!
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!
Till köket på Pinchosvälkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.
Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!
Vi söker nu någon som kan jobba under sommaren men främst under juli och augusti.
Vilka är vi?På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!
Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.
Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats
storamöjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
fantastiska kollegor
För att passar bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök
är flexibel och innovativ
trivs med högt tempo
uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
är bra på att säkerställa kvalitet
uppskattar att vår mat tillagas efter recept
är snabb, noggrannoch effektiv
kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Kock sökes till hotell i Stockholm.

Ansök    Mar 27    Submit AB    Kock, à la carte
Vi på Submit söker nu efter en kocktill vår kund i Stockholm.Om oss: Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdeful... Visa mer
Vi på Submit söker nu efter en kocktill vår kund i Stockholm.Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.

Vår kund söker nu en kreativ kock med bred erfarenhet.

Arbetsuppgifter:
- Förbereda och tillaga maträtter enligt menyn.
- Hantera stressiga situationer med lugn och fokus.
- Samarbete med andra köksanställda för att säkerställa smidig drift.
- Säkerställa hög kvalitet och presentation av rätter.
Profil:
Erfarenhet av arbete som kock i minst 3 år.
Är kreativ, snabb och älskar matlagning.
Du måste kunna jobba i grupp, självständigt och kunna ta egna initiativ.
Följa hygien- och säkerhetsföreskrifter

Krav:
Du måste ha 3 års erfarenhet av att jobbat som kock.

Meriterande
Jobbat som kock inom hotell tidigare. Visa mindre

East söker kockar

Ansök    Mar 26    East 4 AB    Kock, à la carte
East söker nu kockar för att utöka vårt köksteam. Vi erbjuder både kall och varm mat samt dessert med inspiration från det Asiatiska köket. Vi siktar på att ytterligare förhöja vår produkt och upplevelsen för våra gäster. Du kommer att få jobba i ett professionellt team där vi värdesätter trivsel och teamwork allra högst. Har man roligt och trivs på arbetet så gör man ett bra jobb. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Den person vi sök... Visa mer
East söker nu kockar för att utöka vårt köksteam.
Vi erbjuder både kall och varm mat samt dessert med inspiration från det Asiatiska köket.
Vi siktar på att ytterligare förhöja vår produkt och upplevelsen för våra gäster.
Du kommer att få jobba i ett professionellt team där vi värdesätter trivsel och teamwork allra högst.
Har man roligt och trivs på arbetet så gör man ett bra jobb. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Den person vi söker ska ha erfarenhet i minst 5-6 år, trivas med att jobba i ett högt tempo och aktivt delta i den dagliga utvecklingen av vårt team och vår produkt. Visa mindre

GRILLKOCK

Barbeque Steakhouse & bar på Kungsgatan 54 mitt i centrala Stockholm, är ett populärt besöksmål för stadens invånare samt turister under årets alla dagar, med vårt breda utbud av luncher, a la carte och bar. Vi är alltid ett populärt val, och därmed vill vi utöka med grill kock till vårt härliga team. Visa mer
Barbeque Steakhouse & bar på Kungsgatan 54 mitt i centrala Stockholm, är ett
populärt besöksmål för stadens invånare samt turister under årets alla dagar, med
vårt breda utbud av luncher, a la carte och bar. Vi är alltid ett populärt val, och
därmed vill vi utöka med grill kock till vårt härliga team. Visa mindre

kock

Kock Piren Restaurang och bar Kristinebergs strand AB Kock, à la carte Kommun: Stockholm Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Kock, à la carte - 2-4 års erfarenhet Om jobbet Resturang Piren i Stockholm, Kungsholmen söker 1st kock på heltid från 1 februari. Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet men kan givetvis kompenseras med... Visa mer
Kock
Piren Restaurang och bar Kristinebergs strand AB
Kock, à la carte
Kommun: Stockholm
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
Kock, à la carte - 2-4 års erfarenhet

Om jobbet
Resturang Piren i Stockholm, Kungsholmen söker 1st kock på heltid från 1 februari.
Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet men kan givetvis kompenseras med en stor vilja att lära och härlig inställning.
Du talar svenska och/eller engelska.
Arbetstiderna är varierade, luncher, kvällar och helger.
Provanställning på 6 månader.
Timlön, Individuell lönesättning.
Vi är en sommarkrog mellan 1 april - 1 oktober med mycket gäster och högt tempo. Och det andra halvåret är vi en mysig kvarterskrog i ett lugnare tempo.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidare
Var ligger arbetsplatsen?
Kristinebergstrand 2
11252 Stockholm
Arbetsgivaren
Kristineberg Strand AB
https://piren-bar.se Visa mindre

À la Carte kock till SWING by Golfbaren i Vasastan Stockholm

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god vällagad mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm. I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika anläggningar, tre utomhu... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god vällagad mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm. I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika anläggningar, tre utomhus och två inomhus.

Vi söker nu en driven och målinriktad kock och där hoppas vi få höra från dig som brinner för god mat, dryck och service!

Tjänsten på SWING by Golfbaren innebär att vara en viktig del i driften och vi söker dig som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss.  Vi söker därför dig med bred kunskap i det klassiska köket, en matlagningskunnig kock, gärna med erfarenhet i lagerhållning/inventering, Haccp. Det är viktigt att du följer med och förstår rådande, men även kommande trender. Meriterande egenskaper är om du haft arbetsledande position, varit med och öppnat upp en restaurang och utvecklat matkoncept tidigare.

På Golfbaren jobbar vi i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är viktiga egenskaper i vår service, då vi sätter stor stolthet i att leverera bra och kvalitativa helhetsupplevelser till gästen där maten är en viktig del i utbudet. Som koch hos oss ser du god service utifrån helheten där, förutom själva matlagningen, ett väl fungerande samarbete, tillsammans med genomtänkt logistik och god hygien också är viktiga byggstenar. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och planera din arbetsdag efter bestämda arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften.

Vi tror att du är 25-45 år med ambitioner att utvecklas ytterligare inom kockyrket, att du redan hunnit skaffa dig minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi jobbar i helt- eller delvis öppna miljöer mot gäst där service-dialog förekommer. Vi kräver därför mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig kommunikation på svenska och helst även engelska.

Tjänsten vi erbjuder är på heltid dvs. 40h per vecka med planerat tillträde hösten 2023 (tillträdesdag kan variera något). Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal, men även med individuell lönesättning.

Vi rekryterar löpande, så hör av dig snarast.

För mer info om Golfbaren och vårt koncept titta in på www.golfbaren.se och titta med fördel in på SWING by Golfbaren.

OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav. Vi ser fram emot att du svarar på frågorna nedan och bifogar en kort film och ditt CV.

Hoppas vi ses! Visa mindre

Tabbouli söker kock

Ansök    Mar 23    Tabbouli Group AB    Kock, à la carte
Libanesiska restaurangen Tabbouli söker kock inom det libanesiska köket. Kvällar och helger. Du måste ha jobbat inom det libanesiska köket. Menyn består av libanesiska smårätter och grill. Visa mer
Libanesiska restaurangen Tabbouli söker kock inom det libanesiska köket.
Kvällar och helger.
Du måste ha jobbat inom det libanesiska köket.
Menyn består av libanesiska smårätter och grill. Visa mindre

Kock Fransk/Svensk STOCKHOLM

Ansök    Mar 23    Go W Stockholm AB    Kock, à la carte
KOCK till Le Bistro i Stockholm Le Bistro är en avslappnad fransk bistro med rotisserie vid Fridhemsplan i centrala Stockholm. Vi har ett noga framtaget urval av franska och internationella maträtter, rotisserie och givetvis ett antal utvalda franska viner som passar perfekt till maten. Alltid med generösa öppettider oavsett om du är ute efter frukost, lunch, middag, AW, eller brunch på helger. Vi söker nu en erfaren kock som ytterligare en viktig kugge i ... Visa mer
KOCK till Le Bistro i Stockholm
Le Bistro är en avslappnad fransk bistro med rotisserie vid Fridhemsplan i centrala Stockholm.
Vi har ett noga framtaget urval av franska och internationella maträtter, rotisserie och givetvis ett antal utvalda franska viner som passar perfekt till maten. Alltid med generösa öppettider oavsett om du är ute efter frukost, lunch, middag, AW, eller brunch på helger.
Vi söker nu en erfaren kock som ytterligare en viktig kugge i vårt team på LeBistro.
- Du ska ha minst 6 års erfarenhet inom yrket.
- Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel. Ordning och reda är också ledord hos dig.
- Du ser möjligheten i att lösa problemen när de uppstår.
Lön efter överenskommelse. Visa mindre

Kock, restaurangbiträde till sportbar sökes! Heltid!

Ansök    Mar 22    Södermalm Event AB    Kock, à la carte
Retro Bar och Restaurang Hornsgatan (Södermalm/Hornstull) är en mycket uppskattad restaurang. Vi väljer noggrant ut de bästa råvarorna och det finaste köttet allt för att våra gäster ska få den bästa smakupplevelsen. Vår amerikanskinspirerade meny erbjuder allt från hemlagade burgare, saftiga stekar till krispiga nachotallrikar och fräscha sallader. Vår restaurang är ljus och fräsch och ligger mitt på centrala Södermalm på populära Hornsgatan i Stockho... Visa mer
Retro Bar och Restaurang Hornsgatan (Södermalm/Hornstull) är en mycket uppskattad restaurang. Vi väljer noggrant ut de bästa råvarorna och det finaste köttet allt för att våra gäster ska få den bästa smakupplevelsen.


Vår amerikanskinspirerade meny erbjuder allt från hemlagade burgare, saftiga stekar till krispiga nachotallrikar och fräscha sallader.


Vår restaurang är ljus och fräsch och ligger mitt på centrala Södermalm på populära Hornsgatan i Stockholm. Du är en lyhörd och glad person som gillar utmaningar.
Snabb och hårt arbetande med vilja att utvecklas inom området
Pedantisk och älska att laga god mat till gästerna Vi erbjuder en bra arbetsplats där vi förväntar oss sedvanliga köksuppgifter såsom:


Förbereda och tillaga mat
Hålla rent köket
Sköta köksbeställningar mm


Tjänsten är på 85% Visa mindre

Lunchkockar till bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas Vem är du? Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunc... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!

Om jobbet:

Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskasVem är du?

Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- eller personalrestauranger. Alternativt har du ingen kockutbildning men har minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter från andra typer av verksamheter som a la carte eller bankett.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

A la carte kock till spännande bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig. Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.

Om jobbet:

Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Vem är du?

Har en avslutad kockutbildning och minst 3 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet från att arbeta a la carte.

Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

Kockar hel & deltid !

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi letar för kunds räkning efter flera Kockar som vill vara med i vår resa och skapa en upplevelse tillsammans med resten av vår team! Vi är en nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull, vi söker efter dig som är intresserad av vin och mat. Vår kommer... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi letar för kunds räkning efter flera Kockar som vill vara med i vår resa och skapa en upplevelse tillsammans med resten av vår team!

Vi är en nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull, vi söker efter dig som är intresserad av vin och mat. Vår kommer ha en stor fokus på vin & mat, vi erbjuder utbildningar tillsammans med våra leverantörer om vad vi serverar.
Kunskap är viktig inom det vi gör.

Vi är en liten restaurang så vi söker dig som har rätt känsla för service och vill vara en viktig del av oss.
Om du är passionerad, driven och önskar att vara en del av ett team som älskar att utvecklas, väntar vi på din ansökan.

Krav:

Minst 2 års erfarenhet.

Startdatum:

Intervjuer sker löpande.
Antal platser: 1st
Startdatum omgående

Arbetstid: 

Hel/deltid - kvällar och helger & bruncher! Visa mindre

Kock på HELTID, Medborgarplatsen i Stockholm

Ansök    Mar 22    Mr Zwegro Bar AB    Kock, à la carte
Vi är en restaurang och bar med svenskt koncept som öppnades i mars 2016. Allt som serveras här har en svensk anknytning. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier. AKUT Vi serverar klassisk genuin husmanskost som alltid uppskattas av både unga och gamla, allt ifrån stekt fläsk med raggmunk till hemrullade köttbullar med hemlagat potatismos till en klassisk Biff Rydberg. Restaurangen ligger ce... Visa mer
Vi är en restaurang och bar med svenskt koncept som öppnades i mars 2016. Allt som serveras här har en svensk anknytning. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier.
AKUT
Vi serverar klassisk genuin husmanskost som alltid uppskattas av både unga och gamla, allt ifrån stekt fläsk med raggmunk till hemrullade köttbullar med hemlagat potatismos till en klassisk Biff Rydberg.


Restaurangen ligger centralt på Medborgarplatsen och har öppettider vardagar 15:00-23:00 och helgerna mellan klockan 15:00- 01:00.


Arbetsuppgifter: Vi söker nu dig som är utbildad kock alternativt har minst tre års
yrkeserfarenhet som kock.


Tjänsten är på deltid cirka 50 %. Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger efter
kl 15.


Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Kock/Kallis - Fast anställning - Sveriges bästa restaurangföretag!??

Ansök    Mar 21    FRAM Bemanning AB    Kock, à la carte
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och god stämning är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄR FRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertygand... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och god stämning är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.VILKA ÄR FRAM BEMANNING?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar, har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterskrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger, arenor, mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå på mat och dryck med god stämning.

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fast jobb (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).

VEM ÄR DU?

FRAM söker dig som som är hel, ren, har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrog men dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.

Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på en schysst lunchrestaurang, en flashig bankettmiddag, konferensanläggning eller något hardcore a la carté ställe.

Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar ditt yrke.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Hos oss får du riktigt bra månadslön och joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnande alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.

Deltid, heltid, vardagar dagtid, kvällstid, inga helger, bara helger. Du väljer!

Extra om du hellre vill det. Vi anpassar oss 100% efter dina önskemål.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

Busskort.

???? Gymkort.

Arbetskläder.

FLEXIBEL LÖN.

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

LÅTER DET BRA? DÅ VILL VI SNACKA MED DIG.

Allt är ungefär som du tror men du har bergis ett gäng frågor! Ring mig Douglas på 073 5326155 eller skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag eller två. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i mars / april.
Start: När du kan och vill börja med oss.
Lön: Riktigt bra.
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, hotell, konferens, service, Visa mindre

Restaurang Kock

Ansök    Mar 21    Sajal Indisk AB    Kock, à la carte
Företag är nystartat i 2021och känd för äkta indisk mat i området och utanför. Då letar företag efter 1st kock med indisk matkultur och matbana för att förstarka arbetskraft . Visa mer
Företag är nystartat i 2021och känd för äkta indisk mat i området och utanför. Då letar företag efter 1st kock med indisk matkultur och matbana för att förstarka arbetskraft . Visa mindre

kock till Grekiskt Restaurang

Vi söker framför allt dig som är positiv, framåtriktad, öppen, flexibel och har ett öppet sinne, du kan gärna komma med dinna mat förslag. Kravet är att du är en lagspelare och att du är ödmjuk inför din uppgift. Tillträde: omgående. Är det dig vi söker och du vill veta mer. Skriv ett par rader om dig själv, vad du gör idag och vad du vill göra i framtiden. Visa mer
Vi söker framför allt dig som är positiv, framåtriktad, öppen, flexibel och har ett öppet sinne, du kan gärna komma med dinna mat förslag. Kravet är att du är en lagspelare och att du är ödmjuk inför din uppgift.


Tillträde: omgående.
Är det dig vi söker och du vill veta mer.
Skriv ett par rader om dig själv, vad du gör idag och vad du vill göra i framtiden. Visa mindre

Kock/Kallis Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Ansök    Mar 21    FRAM Bemanning AB    Kock, à la carte
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.?? VILKA ÄR FRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertyg... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.??VILKA ÄR FRAM BEMANNING?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning. När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).

VEM ÄR DU?

FRAM söker dig som som är hel och ren, har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrog men dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.

Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på ett schysst lunchpang, en flashig bankett middag eller något hardcore a la carté ställe.

Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar ditt yrke.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.

Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

Utbildning inom mat, dryck och service.

Busskort.

???? Gymkort.

Arbetskläder.

FLEXIBEL LÖN.

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

ANSÖKAN.

Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i mars / april.
Start: April.
Lön: Helt ok!
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service, Visa mindre

Kock/Kallis Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Ansök    Mar 20    FRAM Bemanning AB    Kock, à la carte
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.?? VILKA ÄR FRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertyg... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.??VILKA ÄR FRAM BEMANNING?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning. När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).

VEM ÄR DU?

FRAM söker dig som som är hel och ren, har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrog men dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.

Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på ett schysst lunchpang, en flashig bankett middag eller något hardcore a la carté ställe.

Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar ditt yrke.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.

Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

Utbildning inom mat, dryck och service.

Busskort.

???? Gymkort.

Arbetskläder.

FLEXIBEL LÖN.

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

ANSÖKAN.

Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i januari.
Start: Mars/April.
Lön: Helt ok!
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, konferens, service, Visa mindre

Kock/Kallis - Fast anställning - Sveriges bästa restaurangföretag!??

Ansök    Mar 21    FRAM Bemanning AB    Kock, à la carte
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och god stämning är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. VILKA ÄR FRAM BEMANNING? På FRAM är vi helt övertygand... Visa mer
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och god stämning är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.VILKA ÄR FRAM BEMANNING?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar, har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterskrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger, arenor, mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå på mat och dryck med god stämning.

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fast jobb (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).

VEM ÄR DU?

FRAM söker dig som som är hel, ren, har några år under bältet som kock, kallis eller souschef och har lite koll på det mesta. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrog men dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.

Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på en schysst lunchrestaurang, en flashig bankettmiddag, konferensanläggning eller något hardcore a la carté ställe.

Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar ditt yrke.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Hos oss får du riktigt bra månadslön och joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnande alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.

Deltid, heltid, vardagar dagtid, kvällstid, inga helger, bara helger. Du väljer!

Extra om du hellre vill det. Vi anpassar oss 100% efter dina önskemål.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

Busskort.

???? Gymkort.

Arbetskläder.

FLEXIBEL LÖN.

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

LÅTER DET BRA? DÅ VILL VI SNACKA MED DIG.

Allt är ungefär som du tror men du har bergis ett gäng frågor! Ring mig Douglas på 073 5326155 eller skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag eller två. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i mars / april.
Start: När du kan och vill börja med oss.
Lön: Riktigt bra.
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunchrestaurang, hotell, konferens, service, Visa mindre

Kock

Pitcher’s är en Gastropub kedja där ett gediget hantverk och umgänge med vänner står i centrum. Hit kan du komma för att få god mat och dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag. Pitcher’s Norrmalm i Stockholm öppnade Mars 2017 och är det självklara valet för dig som vill umgås med vänner och gillar god mat och dryck. Vi finns på Regeringsgatan 113, precis vid korsningen till (Birger Jarlsgatan/Tegnergatan). Pitcher´s Norrmalm söker en ... Visa mer
Pitcher’s är en Gastropub kedja där ett gediget hantverk och umgänge med vänner står i centrum. Hit kan du komma för att få god mat och dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag. Pitcher’s Norrmalm i Stockholm öppnade Mars 2017 och är det självklara valet för dig som vill umgås med vänner och gillar god mat och dryck.
Vi finns på Regeringsgatan 113, precis vid korsningen till (Birger Jarlsgatan/Tegnergatan).
Pitcher´s Norrmalm söker en kock med minst 3-4 års erfarenhet och gärna med utbildning. Tjänsten gäller schemalagt arbete kvällar/helger. Du som söker skall ha yrkesstolthet och brinna för det du gör. Du behöver kunna arbeta självständigt men även i team, vara flexibel, stresstålig och punktlig i ditt arbete. Du bör även ha goda läs och skrivkunskaper och gärna datakunskaper, vara lyhörd och kunna laga mat från grunden och efter recepturer som vi tillhandahåller kontinuerligt. Vi kan även erbjuda ansvarsposition, där du får ta delat ansvar för köket. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten kan tillsättas omgående!
Stämmer du in på detta, skicka in ditt CV och bild till oss redan idag, info.norrmalm@pitchers.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Vi söker nu en kock som vill arbeta Deltid-Heltid på vår restaurang i City. Tjänsten ligger på mellan 75-100% beroende på dina önskemål och din erfarenhet. Du ska vara utbildad kock med erfaranhet av À la carte. Vi sysslar med streetfood på fågel som ska hålla en finess och kvalité utöver det vanliga. Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter. Vi ser gärna att du har ett stort intre... Visa mer
Vi söker nu en kock som vill arbeta Deltid-Heltid på vår restaurang i City. Tjänsten ligger på mellan 75-100% beroende på dina önskemål och din erfarenhet.
Du ska vara utbildad kock med erfaranhet av À la carte. Vi sysslar med streetfood på fågel som ska hålla en finess och kvalité utöver det vanliga. Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för mat och dryck, samt viss erfarenhet från både varm- och kallkök. Ansvarsfullhet, stresstålighet, och en vilja att lära sig och utvecklas är viktiga egenskaper samt att du inte är rädd för att hugga i.
Vi är en liten restaurang med ett tajt gäng som har mycket kul tillsammans.
Matchar du ovanstående text så finns givetvis alla möjligheter att utveckla din roll och ta större ansvar. Arbetstiden är främst förlagd till kvällar och helger.
Ansökan samt eventuella frågor sker via epost.
Märk din ansökan med: KOCK Visa mindre

Kock

Vi söker nu en kock som vill arbeta Deltid-Heltid på vår restaurang på Södermalm. Tjänsten ligger på mellan 75-100% beroende på dina önskemål och din erfarenhet. Du ska vara utbildad kock med erfaranhet av À la carte. Vi sysslar med streetfood på fågel som ska hålla en finess och kvalité utöver det vanliga. Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter. Vi ser gärna att du har ett stort... Visa mer
Vi söker nu en kock som vill arbeta Deltid-Heltid på vår restaurang på Södermalm. Tjänsten ligger på mellan 75-100% beroende på dina önskemål och din erfarenhet.
Du ska vara utbildad kock med erfaranhet av À la carte. Vi sysslar med streetfood på fågel som ska hålla en finess och kvalité utöver det vanliga. Arbetsuppgifter kommer inkludera sedvanlig service med varmkök, kallkök samt prepp innan service och städning efter. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för mat och dryck, samt viss erfarenhet från både varm- och kallkök. Ansvarsfullhet, stresstålighet, och en vilja att lära sig och utvecklas är viktiga egenskaper samt att du inte är rädd för att hugga i.
Vi är en liten restaurang med ett tajt gäng som har mycket kul tillsammans.
Matchar du ovanstående text så finns givetvis alla möjligheter att utveckla din roll och ta större ansvar. Arbetstiden är främst förlagd till kvällar och helger.
Ansökan samt eventuella frågor sker via epost.
Märk din ansökan med: KOCK Visa mindre

Pastakock Omgående

Ansök    Mar 19    La salsiera AB    Kock, à la carte
Du kommer att jobba på en italiensk restaurang med fokus på kvalite och råvaror. All råvaror är ekologiska och av absolut högsta kvallitet. Vi strävar efter och leverera absolut bästa italienska maten., Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik... Visa mer
Du kommer att jobba på en italiensk restaurang med fokus på kvalite och råvaror.
All råvaror är ekologiska och av absolut högsta kvallitet.
Vi strävar efter och leverera absolut bästa italienska maten., Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga.
Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata.
Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på vår arbetsplats.
Krav: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom restaurang och kök.
Din uppgift som anställd hos oss är att tillaga pastarätter/Sallader förrätt/efterrätt och hjälpa till med annat förekommande arbete i restaurangen.
Vi söker just nu en erfaren Pasta kock som är ute efter nya, spännande möjligheter.
Tjänsten är på Heltid.
Det är också viktigt att du är flexibel i ditt sätt att tänka. Du har ett gott humör och tycker om att arbeta med människor.
Du ska behärska engelska i tal och skrift.
Tjänsten innefattar även helgjobb, alltså så det gäller att du är flexibel och arbetsvillig, du får schema av restaurangchefen.
Sök tjänsten redan idag! intervjuer sker löpande.
Om du är rätt person kan du börja redan imorgon!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till norrländsk restaurang

Vill du ha ett roligt och varierande jobb? Är du erfaren, kreativ och kanske brinner lite extra för norrländska råvaror och matlagning? Vi på Knut Regeringsgatan behöver nu komplettera vårt köksteam, och söker därför en ny kollega. Vi söker dig som har minst 3 års tidigare erfarenhet från varmkök, är självständig i ditt arbete, samarbetsvillig samt social. Arbetstiden är främst kvällar och helger, men det förekommer även förberedningspass på dagtid.... Visa mer
Vill du ha ett roligt och varierande jobb?
Är du erfaren, kreativ och kanske brinner lite extra för norrländska råvaror och matlagning?
Vi på Knut Regeringsgatan behöver nu komplettera vårt köksteam, och söker därför en ny kollega.
Vi söker dig som har minst 3 års tidigare erfarenhet från varmkök, är självständig i ditt arbete, samarbetsvillig samt social.
Arbetstiden är främst kvällar och helger, men det förekommer även förberedningspass på dagtid. Visa mindre

Kock/Kallskänka till Baras

Ansök    Mar 19    Stora & Goa AB    Kock, à la carte
Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén. Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare. Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm. Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbra... Visa mer
Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén.
Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare.


Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm.


Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbranschen med Á la carte servering. Det är viktigt att du är van vid ett högt tempo, stresstålig och kan jobba självständigt med ansvar. Erfarenhet är något vi ställer höga krav på.


Det är grundläggande att du förstår innebörden av att ge god service och bra kvalité. Arbetstiderna är kvällstid vilket innebär att du måste vara flexibel. Du måste kunna uttrycka sig i tal- och skrift på Svenska och Engelska
Varmt välkommen Visa mindre

Kock dagtid / kvällstid

Man in the Moon - med många utmärkelser som Sveriges bästa ölrestaurang de senaste åren - söker nu en kock till vårt team. Hos oss finner du många utmaningar då vi på dagarna serverar dagens lunch (svensk husmanskost). Kvällstid serverar vi en vällagad och trevlig a la cartemeny i restaurangen och vid bokningar även bankettmiddagar och bufféer i festvåningen. Dessutom fokuserar vi på olika teman i vår matlagning 3-4 gånger per år i restaurangen. Man in the... Visa mer
Man in the Moon - med många utmärkelser som Sveriges bästa ölrestaurang de senaste åren - söker nu en kock till vårt team.
Hos oss finner du många utmaningar då vi på dagarna serverar dagens lunch (svensk husmanskost). Kvällstid serverar vi en vällagad och trevlig a la cartemeny i restaurangen och vid bokningar även bankettmiddagar och bufféer i festvåningen. Dessutom fokuserar vi på olika teman i vår matlagning 3-4 gånger per år i restaurangen.
Man in the Moon är en gastropub med ett stort utbud av öl, samt en vällagad meny. Vi har cirka 700 olika öl och lägger stor vikt vid kombinationerna mat & öl vid kvällsserveringen, bl.a. i form av olika temaveckor några gånger per år.
I anslutning till Man in the Moon ligger Spårvagnshallarnas Festvåning, en verksamhet som drivs av samma personal. Detta gör att utvecklingsmöjligheterna i vårt företag är stora.
Man in the Moon söker en duktig och erfaren kock. Minst 3 års erfarenhet krävs för denna tjänst. Högt tempo, punktlighet, motivation att anta nya utmaningar och hög kunskapsnivå är viktiga egenskaper vid tillsättandet av denna tjänst. Visa mindre

Kockar hel & deltid !

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi letar för kunds räkning efter flera Kockar som vill vara med i vår resa och skapa en upplevelse tillsammans med resten av vår team! Vi är en nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull, vi söker efter dig som är intresserad av vin och mat. Vår kommer... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi letar för kunds räkning efter flera Kockar som vill vara med i vår resa och skapa en upplevelse tillsammans med resten av vår team!

Vi är en nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull, vi söker efter dig som är intresserad av vin och mat. Vår kommer ha en stor fokus på vin & mat, vi erbjuder utbildningar tillsammans med våra leverantörer om vad vi serverar.
Kunskap är viktig inom det vi gör.

Vi är en liten restaurang så vi söker dig som har rätt känsla för service och vill vara en viktig del av oss.
Om du är passionerad, driven och önskar att vara en del av ett team som älskar att utvecklas, väntar vi på din ansökan.

Krav:

Minst 2 års erfarenhet.

Startdatum:

Intervjuer sker löpande.
Antal platser: 1st
Startdatum omgående

Arbetstid: 

Hel/deltid - kvällar och helger & bruncher! Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 18    Lovö Restaurang AB    Kock, à la carte
Lovö Bistro på natursköna Kungliga Drottningholms Golfklubb söker förstärkning till säsongen 2024. Arbetet består utav förberedande av frukost, lunch och en liten del kvällsarbete. Varmt välkommen med er ansökan! Visa mer
Lovö Bistro på natursköna Kungliga Drottningholms Golfklubb söker förstärkning till säsongen 2024.
Arbetet består utav förberedande av frukost, lunch och en liten del kvällsarbete.
Varmt välkommen med er ansökan! Visa mindre

À la Carte kock till SWING by Golfbaren i Vasastan Stockholm

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god vällagad mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm. I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika anläggningar, tre utomhu... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god vällagad mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm. I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika anläggningar, tre utomhus och två inomhus.

Vi söker nu en driven och målinriktad kock och där hoppas vi få höra från dig som brinner för god mat, dryck och service!

Tjänsten på SWING by Golfbaren innebär att vara en viktig del i driften och vi söker dig som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss.  Vi söker därför dig med bred kunskap i det klassiska köket, en matlagningskunnig kock, gärna med erfarenhet i lagerhållning/inventering, Haccp. Det är viktigt att du följer med och förstår rådande, men även kommande trender. Meriterande egenskaper är om du haft arbetsledande position, varit med och öppnat upp en restaurang och utvecklat matkoncept tidigare.

På Golfbaren jobbar vi i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är viktiga egenskaper i vår service, då vi sätter stor stolthet i att leverera bra och kvalitativa helhetsupplevelser till gästen där maten är en viktig del i utbudet. Som koch hos oss ser du god service utifrån helheten där, förutom själva matlagningen, ett väl fungerande samarbete, tillsammans med genomtänkt logistik och god hygien också är viktiga byggstenar. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och planera din arbetsdag efter bestämda arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften.

Vi tror att du är 25-45 år med ambitioner att utvecklas ytterligare inom kockyrket, att du redan hunnit skaffa dig minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi jobbar i helt- eller delvis öppna miljöer mot gäst där service-dialog förekommer. Vi kräver därför mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig kommunikation på svenska och helst även engelska.

Tjänsten vi erbjuder är på heltid dvs. 40h per vecka med planerat tillträde hösten 2023 (tillträdesdag kan variera något). Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal, men även med individuell lönesättning.

Vi rekryterar löpande, så hör av dig snarast.

För mer info om Golfbaren och vårt koncept titta in på www.golfbaren.se och titta med fördel in på SWING by Golfbaren.

OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav. Vi ser fram emot att du svarar på frågorna nedan och bifogar en kort film och ditt CV.

Hoppas vi ses! Visa mindre

Lunchkockar till bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas Vem är du? Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunc... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!

Om jobbet:

Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskasVem är du?

Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- eller personalrestauranger. Alternativt har du ingen kockutbildning men har minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter från andra typer av verksamheter som a la carte eller bankett.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

Lunchkockar till bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskas Vem är du? Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunc... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!

Om jobbet:

Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

Möjlighet till extra timmar kvällar och helger om så önskasVem är du?

Har en kockutbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete inom lunch- eller personalrestauranger. Alternativt har du ingen kockutbildning men har minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du även har tidigare erfarenheter från andra typer av verksamheter som a la carte eller bankett.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

A la carte kock till spännande bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig. Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.

Om jobbet:

Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Vem är du?

Har en avslutad kockutbildning och minst 3 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet från att arbeta a la carte.

Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre

Kinesisk kock sökes till restaurang i Stockholm

Ansök    Mar 15    Er-Ni AB    Kock, à la carte
Hej! Vi söker en kock som har erfarenhet inom asiatisk matlagning Vi är en asiatisk restaurang i centrala Stockholm som söker en person som antingen har erfarenhet inom kockyrket, mer specifikt asiatisk/kinesisk mat. Som krav har vi att man kan antingen flytande mandarin i både tal och skrift eller att man kan svenska och engelska. Kan man andra språk flytande är det självklart meriterande, speciellt mandarin! Kunskaper inom sushi är även väldigt meriteran... Visa mer
Hej! Vi söker en kock som har erfarenhet inom asiatisk matlagning
Vi är en asiatisk restaurang i centrala Stockholm som söker en person som antingen har erfarenhet inom kockyrket, mer specifikt asiatisk/kinesisk mat. Som krav har vi att man kan antingen flytande mandarin i både tal och skrift eller att man kan svenska och engelska. Kan man andra språk flytande är det självklart meriterande, speciellt mandarin! Kunskaper inom sushi är även väldigt meriterande. Har man erfarenhet av de kompetenser som nämns är det väldigt meriterande!
Arbetsuppgifterna inkluderar delvis:
Förberedelse av ingredienser
Tillagning av mat med wokpanna
Renhållning av arbetsmiljön
Tillagning av mat (och eventuellt dryck)
Hantering av maskiner och verktyg för förberedelser av mat
Påfyllning av engångsartiklar
etc.

Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Erfaren kock sökes

Ansök    Mar 14    Flying Scotsman AB    Kock, à la carte
Flying Scotsman INN är en mysig och välbesökt pub på Kungsholmen sedan 1995. Med stor passion för hantverksöl och hemlagad mat vill vi ge våra gäster en trevlig upplevelse man gärna vill återkomma till. Som kock hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvarig för att utveckla köket till nästa nivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kockarbete i restaurangmiljö. Du är en sann teamplayer och kan arbeta effektivt i stressiga miljöer. Du... Visa mer
Flying Scotsman INN är en mysig och välbesökt pub på Kungsholmen sedan 1995. Med stor passion för hantverksöl och hemlagad mat vill vi ge våra gäster en trevlig upplevelse man gärna vill återkomma till. Som kock hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvarig för att utveckla köket till nästa nivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kockarbete i restaurangmiljö. Du är en sann teamplayer och kan arbeta effektivt i stressiga miljöer. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och säkerställa hög kvalité. Du är en glad, positiv och ambitiös person som vill vara med och fortsätta utveckla vårt koncept vidare tillsammans med oss. Arbeta kvällar och helger är ett måste. Våra öppettider: Mån&Tis;: kl. 15:00-21:00. Ons&Tor;: kl. 15:00-22:00. Fre&Lör: kl. 15:00-23:00. Sön: Stängt. Fast månadslön och förmåner enligt kollektivavtal. Visa mindre

Kockar till Golfbaren sommaren 2024

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Golfbaren driver flera sommarrestauranger med minigolfbanor i Stockholmsområdet. Sommarsäsongen närmar sig och därför behöver vi förstärkning av nya härliga medarbetare mellan april-september. Vi på Golfbaren lägger stor vikt vid helheten där hygien, i... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Golfbaren driver flera sommarrestauranger med minigolfbanor i Stockholmsområdet.

Sommarsäsongen närmar sig och därför behöver vi förstärkning av nya härliga medarbetare mellan april-september.

Vi på Golfbaren lägger stor vikt vid helheten där hygien, inköpslogistik och samarbete är av lika stor betydelse som själva matlagningen.

Som kock på Golfbaren jobbar du så väl självständigt som i ett team på respektive anläggning. Vi jobbar i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är värdefulla egenskaper i vår service. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och följa egna arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften.

Då vår verksamhet bygger på möten och kommunikation mellan så väl gäster som kollegor så kräver vi mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig dialog på svenska och helst även engelska. Körkort är inget krav, men meriterande.

Arbetstiden varierar och vi jobbar med individuella scheman, där våra öppettider under sommaren normalt är mellan kl. 11:00-22:00 alla dagar i veckan. Tjänsten vi erbjuder är en 50-100% anställning april-september med högsäsong under juni-augusti och enstaka dagar/timmar och helger april och september. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal.

För mer info om Golfbaren titta in på www.golfbaren.se

Hoppas vi ses!

OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar prioriteras! Visa mindre

À la Carte kock till SWING by Golfbaren i Vasastan Stockholm

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god vällagad mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm. I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika anläggningar, tre utomhu... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god vällagad mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm. I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika anläggningar, tre utomhus och två inomhus.

Vi söker nu en driven och målinriktad kock och där hoppas vi få höra från dig som brinner för god mat, dryck och service!

Tjänsten på SWING by Golfbaren innebär att vara en viktig del i driften och vi söker dig som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss.  Vi söker därför dig med bred kunskap i det klassiska köket, en matlagningskunnig kock, gärna med erfarenhet i lagerhållning/inventering, Haccp. Det är viktigt att du följer med och förstår rådande, men även kommande trender. Meriterande egenskaper är om du haft arbetsledande position, varit med och öppnat upp en restaurang och utvecklat matkoncept tidigare.

På Golfbaren jobbar vi i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är viktiga egenskaper i vår service, då vi sätter stor stolthet i att leverera bra och kvalitativa helhetsupplevelser till gästen där maten är en viktig del i utbudet. Som koch hos oss ser du god service utifrån helheten där, förutom själva matlagningen, ett väl fungerande samarbete, tillsammans med genomtänkt logistik och god hygien också är viktiga byggstenar. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och planera din arbetsdag efter bestämda arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften.

Vi tror att du är 25-45 år med ambitioner att utvecklas ytterligare inom kockyrket, att du redan hunnit skaffa dig minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi jobbar i helt- eller delvis öppna miljöer mot gäst där service-dialog förekommer. Vi kräver därför mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig kommunikation på svenska och helst även engelska.

Tjänsten vi erbjuder är på heltid dvs. 40h per vecka med planerat tillträde hösten 2023 (tillträdesdag kan variera något). Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal, men även med individuell lönesättning.

Vi rekryterar löpande, så hör av dig snarast.

För mer info om Golfbaren och vårt koncept titta in på www.golfbaren.se och titta med fördel in på SWING by Golfbaren.

OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav. Vi ser fram emot att du svarar på frågorna nedan och bifogar en kort film och ditt CV.

Hoppas vi ses! Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 13    Toshi Livs    Kock, à la carte
Vi söker thai mat kock woka Göra såsar. Förberedelser städa platsen obs ! bara thai mat kock söker denna tjänsten ( inte vanligt jobb) Visa mer
Vi söker thai mat kock
woka Göra såsar. Förberedelser
städa platsen


obs !
bara thai mat kock söker denna tjänsten
( inte vanligt jobb) Visa mindre

Kock till The Fishery (deltid - 50%)

The Fishery under ledning av Malin Söderström och Carl Ullsten är en modern, nytänkande restaurang i ett öppet restauranglandskap, Teatern i Ringens Köpcentrum i Skanstull. I teatern finns det 9st andra aktörer t ex Marco Badoune, Adam och Albin och Sayan Isaksson. Alla har en tydlig egen inriktning och vår är mat från havet. Vi serverar många gäster i rask takt från vårt lilla kök med mat lagad på riktitgt. Köket är helt öppet och alla anställda möter gäs... Visa mer
The Fishery under ledning av Malin Söderström och Carl Ullsten är en modern, nytänkande restaurang i ett öppet restauranglandskap, Teatern i Ringens Köpcentrum i Skanstull. I teatern finns det 9st andra aktörer t ex Marco Badoune, Adam och Albin och Sayan Isaksson. Alla har en tydlig egen inriktning och vår är mat från havet. Vi serverar många gäster i rask takt från vårt lilla kök med mat lagad på riktitgt. Köket är helt öppet och alla anställda möter gästerna. Vi är ett litet men sammansvetsat gäng som jobbar med positivitet, noggrannhet och effektivitet som ledord. Menyn är kort men med stor bredd. Några exempel är vår Krispiga fisk, Fishtaco och Sallad på varmrökt lax. När det kommer till dryck har vi valt att fokusera på framförallt mousserande så som Cava, Prosecco och Champagne.
Vår enhet på Brunkebergstorg är baserad på samma koncept som i Teatern men där har vi en egen lokal. Menyn och serveringsättet är uppbyggt på samma sätt. Vi söker glada, positiva och ambitiösa kockar som vill fortsätta utveckla ett lyckat koncept vidare tillsammans med oss. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och säkerställa hög kvalité. Du har lätt att arbeta i team, bra ordningssinne, älskar ett rent kök, gillar att möta gäster då vi arbetar i ett öppet kök. Sedvanliga arbetsuppgifter i restaurangkök. Möta gästen i vårt öppna kök. Beställningar, arbeta mot våra uppställda mål, sörja för en god arbetsmiljö och teamkänsla. Visa mindre

Kock / Köckschef säsongsarbete sommar 2024

Ansök    Mar 13    Getfoten Sjökrog AB    Kock, à la carte
Getfoten Sjökrog söker kockar/ kökschef till vårt befintliga team från Maj - Sep 2024. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som kock. En självständig person som även är van att samarbeta i team. Söker du tjänsten som kökschef så är det viktigt att du kan visa på att du har haft den erfarenheten tidigare. Vi kan erbjuda heltid eller extra arbete helger och kvällar under hela säsongen. I ansökan vill vi att det framgår om det är heltid ... Visa mer
Getfoten Sjökrog söker kockar/ kökschef till vårt befintliga team från Maj - Sep 2024.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som kock. En självständig person som även är van att samarbeta i team. Söker du tjänsten som kökschef så är det viktigt att du kan visa på att du har haft den erfarenheten tidigare.
Vi kan erbjuda heltid eller extra arbete helger och kvällar under hela säsongen.
I ansökan vill vi att det framgår om det är heltid eller extra arbete som söks.
Arbetsplatsen är en sommarkrog på en ö nära Vaxholm. Enklare boende kan erbjudas till rätt person under hela säsongen.
Vi erbjuder trevliga arbetskamrater och en vacker arbetsmiljö i Stockholms skärgård. Vi bedriver restaurang och en marina, arrangerar fester, företagsarrangemang och spelningar men även andra uppträdanden. Vi är en arbetsplats det händer mycket på.
Gå gärna in på våra sociala medier för mer information om arbetsplatsen.
Välkommen med din ansökan, har du frågor så går det också bra att mejla på vår adress:
jobba@getfotensjokrog.se Visa mindre

Kock för säsongsarbete sommar på vackra Djurgården

Om jobbet Djurgårdsbron ingår i Burgsvik Kulturrestauranger AB, ett affärsområde inom Burgsvik Group som är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår, utöver Djurgårdsbron, även Dramatenrestaurangerna och Skansens Restauranger i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö. Djurgårdsbron har varit en arena för mat och dryck sedan 1978, med nya ägare från första juli 2021 är vi nu i en ... Visa mer
Om jobbet
Djurgårdsbron ingår i Burgsvik Kulturrestauranger AB, ett affärsområde inom Burgsvik Group som är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår, utöver Djurgårdsbron, även Dramatenrestaurangerna och Skansens Restauranger i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.
Djurgårdsbron har varit en arena för mat och dryck sedan 1978, med nya ägare från första juli 2021 är vi nu i en tillväxtfas och utvecklar enheten i alla avseenden. Utöver vårt erbjudande mot privatmarknad arrangerar vi även företagsfester och event också i samarbete med bokningsbolag. Vi är ett nav på Djurgården i och med vår turistinformation som vi driver tillsammans med Royal Djurgården och blir därigenom en naturlig del av Djurgårdens högtidsdagar, arrangemang, jubileum och konserter - allt i Stockholms vackraste inramning.
Personal till Djurgårdsbron
Nu söker vi härlig personal till vårt kök på Restaurang Djurgårdsbron ute på Djurgården. Tjänsten är ett säsongsarbete med start i april/juni till och med sista augusti.


Som anställd i köket kommer du att ansvara för att förbereda och tillaga maträtter och se till att maten serveras på ett snabbt och effektivt sätt. Du ska kunna arbeta självständigt och i team. Det är stundtals högt tryck i arbetet så flexibilitet och stresstålighet är egenskaper vi värdesätter högt. Visa mindre

kock á la carte till Restaurang London

Ansök    Mar 13    Café London HB    Kock, à la carte
Vi söker framför allt dig som är positiv, framåt, öppen för att lära dig nya saker. Flexibel och har ett öppet sinne. Kravet är att du är en lagspelare och att du är ödmjuk inför din uppgift. Språkkrav: Svenska och engelska är vår bas och allt utöver det är ett plus. Tillträde: omgående. Är det dig vi söker och du vill veta mer. Skriv ett par rader om dig själv, vad du gör idag och vad du vill göra i framtiden. Vi söker nu både heltidsanställ... Visa mer
Vi söker framför allt dig som är positiv, framåt, öppen för att lära dig nya saker. Flexibel och har ett öppet sinne. Kravet är att du är en lagspelare och att du är ödmjuk inför din uppgift.
Språkkrav: Svenska och engelska är vår bas och allt utöver det är ett plus.
Tillträde: omgående.
Är det dig vi söker och du vill veta mer.
Skriv ett par rader om dig själv, vad du gör idag och vad du vill göra i framtiden.
Vi söker nu både heltidsanställd, och extra personal. Skriv vilken tjänst du söker.
Om det låter intressant, eller har frågor Skicka din ansökan till londoncafe@hotmail.se Visa mindre

Kock/Kallskänka till Restaurang AG i Stockholm

Ansök    Mar 12    Cheffle AB    Kock, à la carte
En restaurang för alla...men om vi ska vara ärliga, framförallt för köttälskare. Om vi får skryta, så har AG Sveriges bästa porterhouse, clubsteak, entrecôte etc, handplockade och levererade av Scan. Självklart finns det mycket annat på menyn, men det är detta som ligger oss närmast om hjärtat. Vi hängmörar själva och i den stora kylen vid entrén hänger styckena på rad. Utbudet varierar eftersom vi helst använder närproducerade och säsongsbetonade råvaror... Visa mer
En restaurang för alla...men om vi ska vara ärliga, framförallt för köttälskare. Om vi får skryta, så har AG Sveriges bästa porterhouse, clubsteak, entrecôte etc, handplockade och levererade av Scan. Självklart finns det mycket annat på menyn, men det är detta som ligger oss närmast om hjärtat. Vi hängmörar själva och i den stora kylen vid entrén hänger styckena på rad.

Utbudet varierar eftersom vi helst använder närproducerade och säsongsbetonade råvaror, till exempel vilt på vintern och lamm på våren.

Lokalen var en gång Hallbergs silversmedsverkstad och eftersom AG är den kemiska beteckningen för silver, fick det bli namnet. Jonas Bohlin har skapat inredningen med mycket kakel, småländska armaturer, läder från Tärnsjö och specialritade stolar.

Med AG har vi skapat restaurangen vi själva skulle vilja gå till. Ett ställe för alla som tycker om att umgås, ha trevligt och äta förstklassiga råvaror tillagade utan krångel, men med små medel och stor kunskap. Många börjar med att äta sig hungriga på tapas i baren och fortsätter vid bordet med att dela olika förrätter. Sedan är det dags för – just det – en härlig köttbit. Mycket välkommen till oss.


Restaurang AG letar efter dig som vill vara med och vidareutveckla en av världens främsta köttkrogar.

Vi söker en kock/kallskänka som tillsammans med den nuvarande köksbrigaden vill fortsätta att utveckla vårt kök med respekt för både råvaror och kollegor.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du har 5 års yrkeserfarenhet, men mindre erfarenhet kan självklart kompenseras med noggrannhet och en vilja att söka kunskap.

Samarbete, flexibilitet, struktur och fokus på gästen utgör grundpelarna i vår verksamhet.

Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar rullande scheman och individuell lönesättning.

Läs mer om oss på:

www.restaurangag.se

Välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Kock & Kallskänka till sommarsäsongen på Sjöpaviljongen

Kort info om oss: Idylliska Sjöpaviljongen är en klassisk sjökrog. som håller det svenska matarvets fana högt. Vi har öppet 363 dagar om året och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. Under året dukar vi upp för påsk, fars och mors dag, midsommar, kräftpremiär, och julfirande. Menyerna bygger på klassiska svenska smaker med tyngdpunkt på hav och grill – svenskt mathantverk inspirerat av årstidens växlingar. Varmt välkommen att upple... Visa mer
Kort info om oss:
Idylliska Sjöpaviljongen är en klassisk sjökrog. som håller det svenska matarvets fana högt. Vi har öppet 363 dagar om året och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. Under året dukar vi upp för påsk, fars och mors dag, midsommar, kräftpremiär, och julfirande. Menyerna bygger på klassiska svenska smaker med tyngdpunkt på hav och grill – svenskt mathantverk inspirerat av årstidens växlingar. Varmt välkommen att uppleva den vackra miljön, avslappnade atmosfären, utsökta maten och kunniga men avspända servicen på Mälarens pärla.
Tjänsten är från maj - augusti
Vi söker dig som:
Har passion för matlagning med förstklassiga råvaror
Är kvalitetsmedveten
Brinner för att överträffa gästernas förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmågaVad erbjuder vi dig:
Ett stimulerade och utvecklande jobb
Varierande arbetstider
En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
Utvecklings- och karriärmöjligheter inom koncernen
KollektivavtalBifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto i din ansökan. Visa mindre

Asiatisk kock sökes

Ansök    Mar 13    Rice Three Bowl AB    Kock, à la carte
Söker dig som har en bred förståelse inom det östasiatiska köket. Dina kunskaper ska täcka wok, grill samt fritera. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter, men också kunna samarbeta. Arbetet är styrkekrävande och snabba fötter är ett krav. Ex. på några arbetsuppgifter kan vara hacka råvaror, laga mat, bära in leveranser o.s.v. Visa mer
Söker dig som har en bred förståelse inom det östasiatiska köket. Dina kunskaper ska täcka wok, grill samt fritera. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter, men också kunna samarbeta.
Arbetet är styrkekrävande och snabba fötter är ett krav.
Ex. på några arbetsuppgifter kan vara hacka råvaror, laga mat, bära in leveranser o.s.v. Visa mindre

Kock

Hotel Skeppsholmen söker kock Vill du arbeta i en inspirerande miljö vid vattnet med vällagad mat från grunden. Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinne... Visa mer
Hotel Skeppsholmen söker kock

Vill du arbeta i en inspirerande miljö vid vattnet med vällagad mat från grunden.

Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.
Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Foundation/UNICEF och Project Playground.
Vi söker nu en kock till vår à la carterestaurang Långa Raden. Food- & beveragedelen är en otroligt viktig del i vårt koncept och vi söker nu dig som tillsammans med resten av köksteamet vill vara med i vår resa mot framtiden.
Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet. Vi är svanenmärkta och jobbar aktivt med vårt miljötänkt och hållbarhet. I vår kommer vår nya köksträdgård stå klar och kunna leverera örter och grönsaker i världsklass. Det är viktigt för oss att jobba med det egna hantverket i köket och göra våra egna korvar, sylter och inläggningar.

JOBBET
Ansvara för din station före, under och efter service
Tillaga mat från grunden enligt vårt koncept och menyer
Hålla kvaliteten och tillaga maten enligt vårt koncept
Tjänsten är en heltid och innefattar varierande arbetstider mestadels på kvällar med varannan helg ledig
TALANGEN
Du är flexibel, stresstålig samt har en förmåga att växla upp i tempo när det behövs
Du måste ha ett par års erfarenhet
Du ser lösningen, inte problemet
Du är en lagspelare och ser köket som en enhet
Du gillar att jobba på alla stationer i köket då vi jobbar med rotation
Du är på ansvarstagande och kan styra din station själv
VAD ERBJUDER VI DIG?
En fantastisk arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas, både individuellt och i team
En pulserande miljö där vi lagar god mat från grunden
En varierande arbetsdag med både konferensmåltider, a la carte och festvåningsverksamhet
Trygg och stabil arbetsgivare med många enheter inom koncernen
Anställning till 100% under 6 månader med möjlighet till förlängning
Skicka din ansökan idag. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Skicka personligt brev och CV till alexander@hotelskeppsholmen.se Visa mindre

Kock på HELTID, Medborgarplatsen i Stockholm

Ansök    Mar 12    Mr Zwegro Bar AB    Kock, à la carte
Vi är en restaurang och bar med svenskt koncept som öppnades i mars 2016. Allt som serveras här har en svensk anknytning. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier. AKUT Vi serverar klassisk genuin husmanskost som alltid uppskattas av både unga och gamla, allt ifrån stekt fläsk med raggmunk till hemrullade köttbullar med hemlagat potatismos till en klassisk Biff Rydberg. Restaurangen ligger ce... Visa mer
Vi är en restaurang och bar med svenskt koncept som öppnades i mars 2016. Allt som serveras här har en svensk anknytning. Vi specialiserar oss på öldryck som levereras från svenska små mikrobryggerier.
AKUT
Vi serverar klassisk genuin husmanskost som alltid uppskattas av både unga och gamla, allt ifrån stekt fläsk med raggmunk till hemrullade köttbullar med hemlagat potatismos till en klassisk Biff Rydberg.


Restaurangen ligger centralt på Medborgarplatsen och har öppettider vardagar 15:00-23:00 och helgerna mellan klockan 15:00- 01:00.


Arbetsuppgifter: Vi söker nu dig som är utbildad kock alternativt har minst tre års
yrkeserfarenhet som kock.


Tjänsten är på deltid cirka 50 %. Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger efter
kl 15.


Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Kock till Hotell Hasselbacken

Ansök    Mar 12    Cirkus Venues AB    Kock, à la carte
På Hotell Hasselbacken (https://hasselbacken.com/sv/rum/?gclid=CjwKCAiAmsurBhBvEiwA6e-WPIkX1q3UMUeKmFKB1rMnMF7aJ6AKLB70Zj-Ld78I8TbEqDqL-IfdFRoCv3kQAvD_BwE#om-hotellet?utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=hotell&utm_content=tas) har människor träffats för att uppleva och fira livets alla tillfällen sedan mitten av 1700-talet. Här står mat, musik och firande alltid i fokus! Vi anordnar fester, bröllop, möten, födelsedagar och erbjuder våra gäster my... Visa mer
På Hotell Hasselbacken (https://hasselbacken.com/sv/rum/?gclid=CjwKCAiAmsurBhBvEiwA6e-WPIkX1q3UMUeKmFKB1rMnMF7aJ6AKLB70Zj-Ld78I8TbEqDqL-IfdFRoCv3kQAvD_BwE#om-hotellet?utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=hotell&utm_content=tas) har människor träffats för att uppleva och fira livets alla tillfällen sedan mitten av 1700-talet. Här står mat, musik och firande alltid i fokus! Vi anordnar fester, bröllop, möten, födelsedagar och erbjuder våra gäster mysiga övernattningar i en historisk miljö med otrolig utsikt över Stockholms inlopp.

Din arbetsplats kommer ligga ute på vackra Djurgården med flera av Stockholms sevärdheter som till exempel Skansen och Gröna Lund runt hörnet. Det tar bara 10 minuter att ta sig från Stockholms city och spårvagnen ligger precis bredvid.

Vi söker nu en positiv och smaksäker kock, är det du? Läs vidare!

Hur ser din arbetsdag ut?

Utöver matlagning av hög kvalitet kommer du vara delaktig i utformning av menyerna tillsammans med dina kollegor. Dagen kan börja med en stor konferenslunch för att sedan övergå till à la carte på kvällen.

Vem trivs här?

Du älskar naturligtvis mat, dryck, människor och service. Du arbetar strukturerat och kvalitativt med ständigt hygientänk. Ordning och reda är viktigt för dig. Du har lätt för att samarbeta och är van att ta egna initiativ. Du har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, gärna från à la carte.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats i ständig rörelse med ett härligt gäng runt dig. Bra förmåner och kollektivavtal är en självklarhet för oss.

Vi söker en kock på heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträde och lön efter överenskommelse.

Är du intresserad?

Sista ansökningsdag är den 31 mars. Rekryteringen sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Cirkus Venues är en nybildad företagsgrupp med verksamheter under stark utveckling och är idag en av Stockholms största spelare inom besöksnäringen. I Cirkus Venues ingår ett flertal etablerade destinationer och mötesplatser - Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, boutiquehotellet Backstage med restaurang Konsthallen, Pop Story, Visitors Bistro. Från 2026 utökar vi verksamheten med nya arenan Gasometer i Norra Djurgårdsstaden. Visa mindre

Kockar hel & deltid !

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi letar för kunds räkning efter flera Kockar som vill vara med i vår resa och skapa en upplevelse tillsammans med resten av vår team! Vi är en nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull, vi söker efter dig som är intresserad av vin och mat. Vår kommer... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi letar för kunds räkning efter flera Kockar som vill vara med i vår resa och skapa en upplevelse tillsammans med resten av vår team!

Vi är en nystartad restaurang i hjärtat av Hornstull, vi söker efter dig som är intresserad av vin och mat. Vår kommer ha en stor fokus på vin & mat, vi erbjuder utbildningar tillsammans med våra leverantörer om vad vi serverar.
Kunskap är viktig inom det vi gör.

Vi är en liten restaurang så vi söker dig som har rätt känsla för service och vill vara en viktig del av oss.
Om du är passionerad, driven och önskar att vara en del av ett team som älskar att utvecklas, väntar vi på din ansökan.

Krav:

Minst 2 års erfarenhet.

Startdatum:

Intervjuer sker löpande.
Antal platser: 1st
Startdatum omgående

Arbetstid: 

Hel/deltid - kvällar och helger & bruncher! Visa mindre

Kockar till Golfbaren sommaren 2024

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Golfbaren driver flera sommarrestauranger med minigolfbanor i Stockholmsområdet. Sommarsäsongen närmar sig och därför behöver vi förstärkning av nya härliga medarbetare mellan april-september. Vi på Golfbaren lägger stor vikt vid helheten där hygien, i... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Golfbaren driver flera sommarrestauranger med minigolfbanor i Stockholmsområdet.

Sommarsäsongen närmar sig och därför behöver vi förstärkning av nya härliga medarbetare mellan april-september.

Vi på Golfbaren lägger stor vikt vid helheten där hygien, inköpslogistik och samarbete är av lika stor betydelse som själva matlagningen.

Som kock på Golfbaren jobbar du så väl självständigt som i ett team på respektive anläggning. Vi jobbar i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är värdefulla egenskaper i vår service. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och följa egna arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften.

Då vår verksamhet bygger på möten och kommunikation mellan så väl gäster som kollegor så kräver vi mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig dialog på svenska och helst även engelska. Körkort är inget krav, men meriterande.

Arbetstiden varierar och vi jobbar med individuella scheman, där våra öppettider under sommaren normalt är mellan kl. 11:00-22:00 alla dagar i veckan. Tjänsten vi erbjuder är en 50-100% anställning april-september med högsäsong under juni-augusti och enstaka dagar/timmar och helger april och september. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal.

För mer info om Golfbaren titta in på www.golfbaren.se

Hoppas vi ses!

OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar prioriteras! Visa mindre

Kockar & kallskänkor minst 3 års erfarenhet

Ansök    Mar 11    Mälarpaviljongen AB    Kock, à la carte
Mälarpaviljongen är en stor sommarrestaurang på Norr Mälarstrand på Kungsholmen i Stockholm och söker nu fler medarbetare. Kockar med minst 3 års erfarenhet. #jobbjustnu Visa mer
Mälarpaviljongen är en stor sommarrestaurang på Norr Mälarstrand på Kungsholmen i Stockholm och söker nu fler medarbetare. Kockar med minst 3 års erfarenhet. #jobbjustnu Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 9    Moonlight Shadow AB    Kock, à la carte
Glashuset ska öppna en systerkrog och söker nu personal till köket med start från 22/4-24. Restaurang Karamell ligger på Skeppsbrokajen och här lagar vi mat med inspiration från medelhavet och influencer från hela världen. Vi söker en passionerad och positiv kock som kan trivas och prestera i en hektisk köksmiljö. Hos oss får du möjlighet att arbeta med högt tempo, kreativitet och leverera kulinariska upplevelser av högsta kvalitet. **Krav och Kvalifika... Visa mer
Glashuset ska öppna en systerkrog och söker nu personal till köket med start från 22/4-24.

Restaurang Karamell ligger på Skeppsbrokajen och här lagar vi mat med inspiration från medelhavet och influencer från hela världen.

Vi söker en passionerad och positiv kock som kan trivas och prestera i en hektisk köksmiljö. Hos oss får du möjlighet att arbeta med högt tempo, kreativitet och leverera kulinariska upplevelser av högsta kvalitet.

**Krav och Kvalifikationer:**

- Erfarenhet av arbete som kock i minst 3 år.
- Förmåga att prestera under press och i en stressig arbetsmiljö.
- Kreativitet och förmåga att komponera och presentera rätter av hög kvalitet.
- Kunskap om olika matlagningstekniker och förmåga att arbeta med olika köksredskap.
- Teamspelare och förmåga att kommunicera effektivt med kollegor i köket.
- Ansvarstagande och följer noggrant hygieniska riktlinjer.

**Arbetsuppgifter:**

- Förbereda och tillaga maträtter enligt menyn.
- Säkerställa hög kvalitet och presentation av rätter.
- Hantera stressiga situationer med lugn och fokus.
- Samarbete med andra köksanställda för att säkerställa smidig drift.
- Följa hygien- och säkerhetsföreskrifter.

**Vi erbjuder:**

- En spännande arbetsmiljö med utmanande uppgifter.
- Möjlighet att arbeta med en mångsidig och kreativ meny.
- Konkurrenskraftig lön.
- Utvecklingsmöjligheter inom kökets hierarki.
- Ett stöttande team och en trevlig arbetsplats.

Om du är en engagerad kock som älskar att skapa kulinariska mästerverk och kan trivas i en stressig miljö, så är du välkommen att ansöka till vår nya restaurang. Visa mindre

Kock till café i Vasastan

Ansök    Mar 8    Tamper AB    Kock, à la carte
Vi letar efter en kock till ett café i Vasastan. Heltidstjänst med fast lön. Gärna erfarenhet i ett par år inom liknande position. Visa mer
Vi letar efter en kock till ett café i Vasastan. Heltidstjänst med fast lön.


Gärna erfarenhet i ett par år inom liknande position. Visa mindre

Kock till Hotel Rivals Bistro

Ansök    Mar 8    Hotel Rival AB    Kock, à la carte
Bistro Rival, belägen på vackra Hotel Rival vid Mariatorget i Stockholm, söker en entusiastisk och kreativ kock för att förstärka vårt köksteam. Som kock på Bistro Rival får du möjlighet att skapa kulinariska upplevelser för våra gäster i en av stadens mest ikoniska miljöer. Arbetsuppgifter Matlagning och Kreativitet Tillagning av rätter av högsta kvalitet, med hänsyn till våra kulinariska standarder. Bidra med kreativa inslag till menyn för att tillfredss... Visa mer
Bistro Rival, belägen på vackra Hotel Rival vid Mariatorget i Stockholm, söker en entusiastisk och kreativ kock för att förstärka vårt köksteam. Som kock på Bistro Rival får du möjlighet att skapa kulinariska upplevelser för våra gäster i en av stadens mest ikoniska miljöer.
Arbetsuppgifter
Matlagning och Kreativitet
Tillagning av rätter av högsta kvalitet, med hänsyn till våra kulinariska standarder.
Bidra med kreativa inslag till menyn för att tillfredsställa våra gästers smaklökar.
Kvalitetskontroll och Presentation
Säkerställa att varje rätt uppfyller högsta kvalitet och presentation. Ansvara för att kökets hygienstandard är på topp.
Samarbete och Kommunikation
Effektivt samarbeta med kollegor för att säkerställa en smidig arbetsprocess. Kommunicera öppet och effektivt med köksledningen och övriga avdelningar.
Kravprofil
Tidigare erfarenhet av arbete som kock, idealiskt inom restaurang- eller hotellbranschen.
Kreativ och passionerad om matlagning med förståelse för olika matkulturer.
Följer högsta standarder för hygien och kvalitet.
Förmåga att arbeta under tryck och i ett snabbt tempo.
God kommunikationsförmåga och laganda.Vi erbjuder
En stimulerande och professionell arbetsmiljö på Hotel Rival.
Möjligheten att vara en del av Bistro Rivals köksteam och bidra till dess framgång.
Heltidstjänst med kollektivavtal.
Arbetstid förlagd till kvällar, inklusive helger.

Om du är en dedikerad kock som är redo att ta dig an utmaningen att arbeta på Bistro Rival, ser vi fram emot att få din ansökan.
Skicka ditt CV och personliga brev till robin@rival.se ssnarast. Märk ämnesraden med "Kock - Bistro Rival - [Ditt Namn]". Vi ser fram emot att välkomna en passionerad kock till vårt team på Hotel Rival! Visa mindre

A la carte kock till spännande bemanningsuppdrag sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig. Om jobbet: Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag. Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.

Om jobbet:

Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Vem är du?

Har en avslutad kockutbildning och minst 3 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet från att arbeta a la carte.

Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.

Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen! Visa mindre