Lediga jobb som Bagare/Konditor i Stockholm

Se lediga jobb som Bagare/Konditor i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Extra bagare till Shop in Shop Fazer Bageri

Ansök    Jul 10    Fazer Sweden AB    Bagare/Konditor
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazers koncept Shop in Shop. Vi söker bagare som kan arbeta extra till vårt koncept Shop in shop i Stockholms regionen. Om du liksom oss älskar att baka bröd från grunden och vill vara med och påverka framtidens brödmarknad så rekryterar vi nu extra bagare till vårt koncept shop in shop. I Fazers butiksbageri (Shop in shop) bakas dagligen färskt bröd med råvaror av hög kvalité. Butiksbageriet finns i butiken... Visa mer
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazers koncept Shop in Shop.

Vi söker bagare som kan arbeta extra till vårt koncept Shop in shop i Stockholms regionen.

Om du liksom oss älskar att baka bröd från grunden och vill vara med och påverka framtidens brödmarknad så rekryterar vi nu extra bagare till vårt koncept shop in shop.

I Fazers butiksbageri (Shop in shop) bakas dagligen färskt bröd med råvaror av hög kvalité. Butiksbageriet finns i butikens lokaler nära våra kunder och vi arbetar i nära samarbete med den övriga personalen som finns i butiken.

Som bageriarbetare är din arbetsbeskrivning väldigt mångsidig och till dina arbetsuppgifter ingår hela bakningsprocessen – allt från degtillverkning och gräddning till det att det färdiga brödet skärs upp och läggs på hylla.

Vi söker nu flera kompetenta bagare som kan arbeta vid behov i våra bagerier i Stockholm (Farsta C, Vasastaden och Bredden söder om Upplands Väsby). Arbetstider är vardagar och helger mellan 06–18.

Varför välja Fazer?

Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du kommer få möjligheten att vara med och bygga ett helt nytt koncept i Sverige. Fazers mission är ”mat med mening”, något som i hög grad är påtagligt i vår dagliga verksamhet

I ett butiksbageri har du möjlighet att öka din kunnighet i mångsidiga arbetsuppgifter, och som ett stort företag har vi också karriär- och utvecklingsmöjligheter. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik.

Fazer är ett modernt internationellt företag med en bred portfölj inom konfektyr, smoothies, bageri och växtbaserat. Inom Fazer kombineras 100-åriga traditioner med nytänkande och utveckling. Vi är stolta över vårt breda produkterbjudande och att vara med många konsumenter från morgon till kväll när vi skapar goda matupplevelser och framtidens hållbara matlösningar.

Vad du bidrar med till teamet

Vi söker dig som har en yrkesutbildning som Bagare. Vi ser även gärna att du har arbetat 2 år som bagare.

För att lyckas i rollen ser vi att du är positiv och driven samt att du gillar att arbeta självständigt. Du ska ha ett effektivt arbetssätt och tycker om att ta initiativ.

Du är flexibel och tycker om att ta ansvar. Du trivs i en snabbrörlig miljö och tycker om att arbeta i en serviceinriktad roll och prata med kunder!

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig chef Fredrik Eklund på fredrik.eklund@fazer.com (Obs! Vi tar ej emot ansökningar via mail.)

Sista ansökningsdag är 4:e augusti. Ansökningar behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista datum.

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter och vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Norden, Baltikum och ytterligare till ca 40 olika länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2021 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet medarbetare till ca 8 000.

Northern Magic. Made Real.

Följ gärna Fazer på LinkedIn Visa mindre

Konditor - ART Bakery

Art Bakery söker konditor. Vi söker dig som har en relevant utbildning inom konditori, är driven, nyfiken och en god lagspelare. Du trivs i ett stundtals högt tempo, och din glädje, kreativitet och positiva attityd smittar av sig. Du är inte rädd för att ta egna initiativ för att uppnå våra gemensamma mål. Vi söker dig som: Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesroll som konditor Har minst 2 års yrkeserfarenhet av en motsvarande roll Är kv... Visa mer
Art Bakery söker konditor. Vi söker dig som har en relevant utbildning inom konditori, är driven, nyfiken och en god lagspelare. Du trivs i ett stundtals högt tempo, och din glädje, kreativitet och positiva attityd smittar av sig. Du är inte rädd för att ta egna initiativ för att uppnå våra gemensamma mål.
Vi söker dig som:
Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesroll som konditor
Har minst 2 års yrkeserfarenhet av en motsvarande roll
Är kvalitetsmedveten och innovativ
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga
Ser till att rutiner följs och genomförs
Verkar för en god arbetsmiljö och bidrar med idéer

Hos oss medverkar du i ett team som levererar högt engagemang och hög kunskapsnivå.
Kort info om ART Bakery:
På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och lunch varje dag – givetvis med fokus på bröd och bakelser av absolut högsta klass. Hugg in på en härlig lunch, köp med dig nybakade bröd och bullar, ta en klassisk fika eller varför inte toppa shoppingen med lite bubbel och en bakelse? Välkommen till ART Bakery där du kan njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som aktuell konst på väggarna.
Art Bakery är en del av Melanders Group.
Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb
En anställning i en Sveriges största restaurangkoncerner
Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen
Friskvårdsbidrag
Internutbildningar
Kollektivavtal

Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto till din ansökan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

Bagare - ART Bakery (NK)

I vårt bageri på Regeringsgatan bakar vi allt från grunden och efter säsong. Du arbetar med allt från surdeg till kavlade och söta degar. Vår ambition är att servera välgjorda bröd och bullar med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet. Vi söker nu en driven bagare, som uppskattar att arbeta i team och är van att hantera större volymer. Kort info om ART Bakery: På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och l... Visa mer
I vårt bageri på Regeringsgatan bakar vi allt från grunden och efter säsong. Du arbetar med allt från surdeg till kavlade och söta degar. Vår ambition är att servera välgjorda bröd och bullar med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet. Vi söker nu en driven bagare, som uppskattar att arbeta i team och är van att hantera större volymer.
Kort info om ART Bakery:
På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och lunch varje dag – givetvis med fokus på bröd och bakelser av absolut högsta klass. Hugg in på en härlig lunch, köp med dig nybakat bröd och bullar, ta en klassisk fika eller varför inte toppa shoppingen med lite bubbel och en bakelse? Välkommen till ART Bakery där du kan njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som aktuell konst på väggarna. Art Bakery är en del av Melanders Group.
Vi söker dig som:
Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesprofession
Har arbetat som bagare i minst två år och van vid större produktionsvolymer
Är kvalitetsmedveten och innovativ
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb
En anställning i en Sveriges största restaurangkoncerner
Friskvårdsbidrag
Internutbildningar
Kollektivavtal

Vi letar efter en person med utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde augusti.
Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto till din ansökan. Visa mindre

Bagare sökes!

Ansök    Jul 10    Prowork Bemanning AB    Bagare/Konditor
Just nu söker vi en duktig bagare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan! I rollen som bagare består de dagliga arbetsuppgifterna bland annat av tillverkning av surdegsbröd, vetelängder och wienerbröd. Krav för rollen är: - Bra kunskaper i svenska, skriva och läsa - Erfarenhet... Visa mer
Just nu söker vi en duktig bagare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan!
I rollen som bagare består de dagliga arbetsuppgifterna bland annat av tillverkning av surdegsbröd, vetelängder och wienerbröd.
Krav för rollen är:
- Bra kunskaper i svenska, skriva och läsa
- Erfarenhet av yrket
- Erfarenhet av surdeg
För att passa i rollen söker vi dig som förutom några års erfarenheter inom yrket även har god planeringsförmåga och är självgående. Du är van att arbeta under högt tempo, har erfarenhet av att brödtillverkning samt viljan att utvecklas.
Skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Är du en trevlig bagare som söker nytt jobb?

Ansök    Jul 3    ARBE Restaurang AB    Bagare/Konditor
Vi söker en erfaren bagare med minst 1 års erfarenhet. Du kommer att vara ansvarig för att baka och dekorera olika sorters bröd, kakor och pizza. Vi letar efter någon som är passionerad för bakning och som har god kunskap om olika bakningsmetoder och tekniker. Om du är en kreativ och självgående person med en öga för detaljer, så är du den vi letar efter! Ansök idag med ditt CV och en kort beskrivning av din erfarenhet inom bakning. Visa mer
Vi söker en erfaren bagare med minst 1 års erfarenhet. Du kommer att vara ansvarig för att baka och dekorera olika sorters bröd, kakor och pizza. Vi letar efter någon som är passionerad för bakning och som har god kunskap om olika bakningsmetoder och tekniker. Om du är en kreativ och självgående person med en öga för detaljer, så är du den vi letar efter! Ansök idag med ditt CV och en kort beskrivning av din erfarenhet inom bakning. Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

Bagare sökes!

Ansök    Jul 3    Prowork Bemanning AB    Bagare/Konditor
Just nu söker vi en duktig bagare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån hösten 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan! I rollen som bagare består de dagliga arbetsuppgifterna bland annat av tillverkning av surdegsbröd, vetelängder och wienerbröd. Krav för rollen är: - Bra kunskaper i svenska, skriva och läsa -... Visa mer
Just nu söker vi en duktig bagare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra Stockholm men kommer ifrån hösten 2024 att förflyttas till Arlandastad. Vi ser därför att du är villig att vara med på den här resan!


I rollen som bagare består de dagliga arbetsuppgifterna bland annat av tillverkning av surdegsbröd, vetelängder och wienerbröd.


Krav för rollen är:
- Bra kunskaper i svenska, skriva och läsa
- Erfarenhet av yrket
- Erfarenhet av surdeg


För att passa i rollen söker vi dig som förutom några års erfarenheter inom yrket även har god planeringsförmåga och är självgående. Du är van att arbeta under högt tempo, har erfarenhet av att brödtillverkning samt viljan att utvecklas.


Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Konditor

Ansök    Jul 1    Beonova HB    Bagare/Konditor
Konditor Sökes till Bageri i Stockholm Om Oss Vi är ett bageri beläget på Drottningholmsvägen 15 i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder högkvalitativa bakverk och sötsaker, och vi söker nu en skicklig konditor som vill bli en del av vårt team. Arbetsuppgifter Baka och dekorera kakor, tårtor, bakelser, bröd och andra konditorivaror Följa och utveckla recept samt säkerställa att slutprodukterna håller högsta kvalitet Planera och förbereda ing... Visa mer
Konditor Sökes till Bageri i Stockholm
Om Oss
Vi är ett bageri beläget på Drottningholmsvägen 15 i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder högkvalitativa bakverk och sötsaker, och vi söker nu en skicklig konditor som vill bli en del av vårt team.
Arbetsuppgifter
Baka och dekorera kakor, tårtor, bakelser, bröd och andra konditorivaror
Följa och utveckla recept samt säkerställa att slutprodukterna håller högsta kvalitet
Planera och förbereda ingredienser för dagligt bruk
Upprätthålla en ren och organiserad arbetsstation
Samarbeta med övrig personal för att säkerställa smidig drift av bageriet
Hantera beställningar och specialbeställningar från kunder

Kvalifikationer
Utbildning eller erfarenhet som konditor
Kreativ och noggrann med en känsla för detaljer
Goda kunskaper om olika bakverkstekniker och ingredienser
Förmåga att arbeta självständigt samt i team
Flexibel och anpassningsbar till olika arbetsuppgifter

Om Jobbet
Arbetstider: 4 timmar per dag, mellan kl. 7:00-11:00
Plats: Drottningholmsvägen 15, Stockholm
Perfekt för dig som vill ha en fast men kortare arbetstid varje dag

Ansökan
Är du den konditor vi söker? Skicka din ansökan och CV till ppixelsolna@gmail.com och berätta lite om din bakgrund och erfarenhet. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Konditor/Kallskänka Sökes i Stockholm

Vi på Konditori Genuin söker en erfaren och stresstålig konditori, kallskänk egenskaper är meriterade. Vår produktion ligger på Kungsholmen, vi har två egna butiker samt catering. Tjänsten är till vidare med start mitten av Augusti. Du som söker måste ha minst 5 års erfarenhet då tjänsten har en ledande roll gällande beställning, planering, utförande mm. Arbetstider dagtid : 05:30 - 14:30 ( Dessa tider kan ändras vid eventuella behov ) Här på Genuin går... Visa mer
Vi på Konditori Genuin söker en erfaren och stresstålig konditori, kallskänk egenskaper är meriterade. Vår produktion ligger på Kungsholmen, vi har två egna butiker samt catering. Tjänsten är till vidare med start mitten av Augusti.
Du som söker måste ha minst 5 års erfarenhet då tjänsten har en ledande roll gällande beställning, planering, utförande mm.
Arbetstider dagtid : 05:30 - 14:30 ( Dessa tider kan ändras vid eventuella behov )
Här på Genuin går vi efter kollektivavtal.
Hör av dig på:
order@konditorigenuin.se
eller
martinhanssson@gmail.com


Vi är ett litet, men glatt gäng som ser fram emot er ansökan! Trevlig sommar!
KONDITORI GENUIN Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

Bagare

I vårt bageri på Kvarnholmen bakar vi allt från grunden med säsongsbetonade råvaror. Det är ett varierande jobb där du får arbeta med allt från surdegar, kavlade degar, söta degar och mycket mer därtill. Vi bakar dagligen till våra caféer i Kvarnholmen, Södermalm, Gamla Enskede, Sickla Köpkvarter och Grisslinge havsbad. Vår ambition är att servera välgjorda bröd samt bakverk med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet. Är du driven, med ett glatt humör o... Visa mer
I vårt bageri på Kvarnholmen bakar vi allt från grunden med säsongsbetonade råvaror. Det är ett varierande jobb där du får arbeta med allt från surdegar, kavlade degar, söta degar och mycket mer därtill.
Vi bakar dagligen till våra caféer i Kvarnholmen, Södermalm, Gamla Enskede, Sickla Köpkvarter och Grisslinge havsbad. Vår ambition är att servera välgjorda bröd samt bakverk med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för bakning?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer då vi producerar bullar, bröd och bakverk till alla våra caféer dagligen.
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete förekommer.
Lön enligt avtal. Visa mindre

Bagare och Köksbiträde Panem

Ansök    Jun 14    Chinzo Panem AB    Bagare/Konditor
Är du en skicklig bagare som också trivs med att arbeta i kök och med kundservice? PANEM söker nu en engagerad och ansvarstagande person som kan kombinera rollen som bagare och köksbiträde med kassahantering till vårt team i hjärtat av Stockholm! Om tjänsten: I din roll som konditor och köksbiträde på PANEM kommer du att arbeta i en miljö där många arbetsmoment utförs för hand. Detta innebär att vissa lyft av råvaror och en del monotona arbetsuppgifter kan... Visa mer
Är du en skicklig bagare som också trivs med att arbeta i kök och med kundservice?
PANEM söker nu en engagerad och ansvarstagande person som kan kombinera rollen som bagare och köksbiträde med kassahantering till vårt team i hjärtat av Stockholm!
Om tjänsten:
I din roll som konditor och köksbiträde på PANEM kommer du att arbeta i en miljö där många arbetsmoment utförs för hand. Detta innebär att vissa lyft av råvaror och en del monotona arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer även att hantera kassasystemet och bistå kunder.
Vi söker dig som är flexibel och framåt som person, och som kan arbeta noggrant och i högt tempo. Du är ansvarstagande, följer dagliga rutiner, och kan arbeta både självständigt och i grupp. Dessutom strävar du efter att förebygga stressiga situationer.
Arbetsuppgifter:
Planering och inköp: Ansvara för planering av tillverkning samt sköta inköp, uppackning och sortering av råvaror och emballage till bageriet.
Beredning av bageriprodukter: Bereda alla bageriprodukter enligt vårt sortiment, samt hantera alla delar i beredningsprocessen.
Övervakning och bakning: Övervaka beredning och slutförande av bakningen med hjälp av maskiner.
Rengöring och organisering: Se till att maskiner och redskap i bageriet alltid är rena, organiserade och uppfyller alla lokala hälsoregler efter ditt skift.
Utveckling av sortimentet: Bidra till utvecklingen av PANEMs sortiment och presentationen av produkterna i vårt café.
Kundservice och kassahantering: Bistå kunder i caféet, hantera kassasystemet och se till att kunderna får en utmärkt upplevelse.
Övriga arbetsuppgifter: Stödja i bageriet under högtider eller representera PANEM på event. Arbeta aktivt med att motverka svinn och slöseri samt utföra egenkontroll.

Om anställningen:
Anställningsform: Heltid, 40 timmar per vecka.
Arbetstid: Varierande arbetsdagar då vi har öppet 7 dagar i veckan.
Lön: Fast månads-, vecko- eller timlön.

Arbetsplats:
Stora Nygatan 26, 111 27 Stockholm
Ansökan:
Låter detta intressant? Skicka din CV med bild till info@panem.se för en intervju. Intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Kontakt:
Gustaf Mabrouk
Sharre Zeraatkar
Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team på PANEM! Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

Enskedeparkens bageri söker bagare

Vill du baka i Parken? Du delar vår passion att baka och älskar bullar och bröd. Du får gärna ha erfarenhet av kavlade degar, söte- och surdegsbröd. Men framförallt gilla en trevlig laganda och dela på ansvar samt vara nyfiken och ambitiös. Vi bakar på dagen och du kommer att jobba med ett mindre team. Välkommen att skicka en CV eller presentation av dig själv till info@enskedeparken.se. Visa mer
Vill du baka i Parken? Du delar vår passion att baka och älskar bullar och bröd. Du får gärna ha erfarenhet av kavlade degar, söte- och surdegsbröd. Men framförallt gilla en trevlig laganda och dela på ansvar samt vara nyfiken och ambitiös.
Vi bakar på dagen och du kommer att jobba med ett mindre team. Välkommen att skicka en CV eller presentation av dig själv till info@enskedeparken.se. Visa mindre

Konditor/bagare

Ansök    Jun 11    Restaurang 21 AB    Bagare/Konditor
Hej, Restaurang Torsgatan i Stockholm (Bonnierhuset) söker en konditor/bagare för en heltidsanställning. Vi är en lunchrestaurang som även jobbar med catering samt festvåning. Vi är ett ambitiöst och glatt gäng i köket som lagar mat och bakar från grunden. Vi arbetar Mån-Fre dagtid och stänger fem veckor under sommaren, två veckor över jul samt röda dagar. Vi söker nu dig som kan hjälpa oss ansvara för det söta och bakade. Fokus ligger på kondissidan men e... Visa mer
Hej,
Restaurang Torsgatan i Stockholm (Bonnierhuset) söker en konditor/bagare för en heltidsanställning. Vi är en lunchrestaurang som även jobbar med catering samt festvåning.
Vi är ett ambitiöst och glatt gäng i köket som lagar mat och bakar från grunden.
Vi arbetar Mån-Fre dagtid och stänger fem veckor under sommaren, två veckor över jul samt röda dagar.
Vi söker nu dig som kan hjälpa oss ansvara för det söta och bakade. Fokus ligger på kondissidan men enklare bakning blir det också. Du behöver kunna arbeta självständigt men ändå vara en bra lagspelare. Kreativ frihet finns så länge det är inom ramarna för vår verksamhet.
Vill du höra mer så tveka inte på att höra av dig. Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

Bagare/bagarläring till Proviant Albano

Ansök    Jun 10    Agendarum Cater AB    Bagare/Konditor
Vi behöver stärka upp vårt bageri med en ambitiös bagare eller bagarlärling som är i början av sin karriär och som vill utvecklas och lära sig allt om såväl matbröd, desserter som caféprodukter. Vårt bageri på Proviant Albano förser alla våra restauranger och kaféer med bröd och bakverk och vår cateringverksamhet med tårtor, desserter och mycket annat - från tidig morgon till ibland sen kväll. På Proviant Albano är vi ett härligt köks- och bagerigäng och t... Visa mer
Vi behöver stärka upp vårt bageri med en ambitiös bagare eller bagarlärling som är i början av sin karriär och som vill utvecklas och lära sig allt om såväl matbröd, desserter som caféprodukter. Vårt bageri på Proviant Albano förser alla våra restauranger och kaféer med bröd och bakverk och vår cateringverksamhet med tårtor, desserter och mycket annat - från tidig morgon till ibland sen kväll.
På Proviant Albano är vi ett härligt köks- och bagerigäng och tillsammans med bageriansvarig och ytterligare en bagare samt ett köksteam om 6 kockar och två diskare kommer du få chans att både bidra och utvecklas i yrket.
Vi söker:
En ambitiös bagare eller bagarlärling som vill utvecklas inom yrket
Du älskar bröd, bakverk och hantverket
Du är en team-player
Du är noggrann och ansvarstagande
Du kan arbeta i högt tempo
Du behöver inte ha en massa erfarenhet men bör ha arbetat i ett bageri – viktigast är en ambition att utvecklas och lära dig

Vi erbjuder
En mycket trevlig arbetsplats med goda förutsättningar att lyckas på jobbet. Vi är ett glatt gäng som tillsammans levererar kundnytta varje dag på jobbet med gästen i fokus i allt vi gör. Vi arbetar med fyra grundvärderingar: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor, ekonomi) och vår ambition är att vara en av branschens bästa arbetsplatser. Med rätt inställning kommer du skaffa dig en gedigen utbildning och utveckling inom yrket.
Arbetstiderna är varierande med både dag, kväll och helgpass.
Vi har kollektivavtal. Lön efter överenskommelse.
Startdatum: Augusti eller enligt överenskommelse Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

Bagare extra sökes!

Är du en passionerad surdegsbagare?! Med snabba fötter, nära till glädje, och erfarenhet i bageriet söker vi Dig som vill jobba extra/helger i vårt lilla surdegsbageri på Södermalm i Stockholm. Välkommen! Visa mer
Är du en passionerad surdegsbagare?!
Med snabba fötter, nära till glädje, och erfarenhet i bageriet söker vi Dig som vill jobba extra/helger i vårt lilla surdegsbageri på Södermalm i Stockholm.
Välkommen! Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

konditor/bagare

Dimas bageri har funnits i stockholm sedan 2012 i Rågsveds centrum och kista galleria specialister på orientaliska bakverk som baklava,piroger och tårtor.m.m. I Rågsved centrum söker vi en konditor som har erfarenhet av orientaliska tårtor och bakelser. Visa mer
Dimas bageri har funnits i stockholm sedan 2012 i Rågsveds centrum och kista galleria specialister på orientaliska bakverk som baklava,piroger och tårtor.m.m. I Rågsved centrum söker vi en konditor som har erfarenhet av orientaliska tårtor och bakelser. Visa mindre

Bagare/Konditor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi söker dig som har praktisk utbildning inom bageri/konditori eller motsvarande tidigare erfarenhet för arbete hos någon av alla våra kunder i Stockholm.

Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.

Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel.

Anställningen är deltidstjänst med möjlighet till heltidsanställning där vi söker dig som har möjlighet att jobba mån-fre samt varannan helg.

Tjänsten innefattar hela Stockholms län. Visa mindre

Konditor,

Nu söker vi en KONDITOR! Vi är ett anrikt hem konditori och bageri som även levererar till ett flertal olika caféer och företag i Stockholm. Vi har varit verksamma på samma adress sedan början av 1900 talet. Vi är måna om vårt rykte och har höga förväntningar på att hålla hög kvalitet. Nu söker vi en KONDITOR! Svenska språket är krav Vi växer och behöver dig. Du ska vara stresstålig och morgonpigg. Du förväntas kunna baka klassiska svenska tårtor och bakv... Visa mer
Nu söker vi en KONDITOR!
Vi är ett anrikt hem konditori och bageri som även levererar till ett flertal olika caféer och företag i Stockholm. Vi har varit verksamma på samma adress sedan början av 1900 talet.
Vi är måna om vårt rykte och har höga förväntningar på att hålla hög kvalitet.
Nu söker vi en KONDITOR!
Svenska språket är krav
Vi växer och behöver dig. Du ska vara stresstålig och morgonpigg.
Du förväntas kunna baka klassiska svenska tårtor och bakverk.
Vi söker dig som är driven och som älskar ditt arbete. Nu söker vi en konditor!
Vi växer och behöver dig. Du ska vara stresstålig och morgonpigg.
Du förväntas kunna baka klassiska svenska tårtor och bakverk.
Vi söker dig som är driven och som älskar ditt arbete.


MAILA in ditt CV till order@lindquists.nu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hantverksbagare extra

Ansök    Maj 12    Brioche Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker en deltidsbagare till vårt bageri Bunkebergs Bageri på Dalagatan i centrala Stockholm. Vi driver tre hantverksbagerier: Brunkebergs bageri och Bistro, Birger Jarlsgatan Brunkebergs Bageri Dalagatan Brioche Alviks torg Vi har höga ambitioner och tillverkar allt på plats och för hand. Vi tar inga genvägar! Vi är ett hantverksbageri som gör allt från grunden. Vi söker en person som är driftig, ambitiös och kreativ och som verkligen har passion för h... Visa mer
Vi söker en deltidsbagare till vårt bageri Bunkebergs Bageri på Dalagatan i centrala Stockholm.
Vi driver tre hantverksbagerier:
Brunkebergs bageri och Bistro, Birger Jarlsgatan
Brunkebergs Bageri Dalagatan
Brioche Alviks torg
Vi har höga ambitioner och tillverkar allt på plats och för hand. Vi tar inga genvägar! Vi är ett hantverksbageri som gör allt från grunden.
Vi söker en person som är driftig, ambitiös och kreativ och som verkligen har passion för hantverket.
Du måste till viss del vara självgående och klara av att baka av ensam och efter instruktioner kunna sätta degar efter dagens behov. Vi söker en person främst helger men även en semestervikarie under juli månad.
Förutom detta söker vi en person som passar i team och som gillar att ha en del kundkontakt då alla jobbar nära våra kunder.
Arbetet kan även komma att innefatta pass på vårt bageri i Alvik.
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde: Per omgående
Krav: Läsa och tala svenska. Visa mindre

Bagare - ART Bakery (NK)

I vårt bageri på Regeringsgatan bakar vi allt från grunden och efter säsong. Du arbetar med allt från surdeg till kavlade och söta degar. Vår ambition är att servera välgjorda bröd och bullar med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet. Vi söker nu en driven bagare, som uppskattar att arbeta i team och är van att hantera större volymer. Kort info om ART Bakery: På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och l... Visa mer
I vårt bageri på Regeringsgatan bakar vi allt från grunden och efter säsong. Du arbetar med allt från surdeg till kavlade och söta degar. Vår ambition är att servera välgjorda bröd och bullar med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet. Vi söker nu en driven bagare, som uppskattar att arbeta i team och är van att hantera större volymer.
Kort info om ART Bakery:
På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och lunch varje dag – givetvis med fokus på bröd och bakelser av absolut högsta klass. Hugg in på en härlig lunch, köp med dig nybakat bröd och bullar, ta en klassisk fika eller varför inte toppa shoppingen med lite bubbel och en bakelse? Välkommen till ART Bakery där du kan njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som aktuell konst på väggarna. Art Bakery är en del av Melanders Group.
Vi söker dig som:
Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesprofession
Har arbetat som bagare i minst två år och van vid större produktionsvolymer
Är kvalitetsmedveten och innovativ
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb
En anställning i en Sveriges största restaurangkoncerner
Friskvårdsbidrag
Internutbildningar
Kollektivavtal

Vi letar efter en person med utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde augusti.
Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto till din ansökan. Visa mindre

Bagare sökes

Ansök    Maj 6    Svedjan Bageri AB    Bagare/Konditor
Svedjan Bageri är ett hantverksbageri, kända för sina klassiska men även innovativa bakverk. Med ett stort fokus på Säsongsbetonade och hållbara råvaror där allt görs från grunden. Med rötter i Västerbotten har bageriet sedan 2020 även varit verksamma på Södermalm i Stockholm. Erfarenhet inom bröd & kavlade degar Erfarenhet inom servicebranchen Upprätthålla god kvalitet och serviceanda även under stressiga förhållanden Ett starkt engagemang och vilja att l... Visa mer
Svedjan Bageri är ett hantverksbageri, kända för sina klassiska men även innovativa bakverk. Med ett stort fokus på Säsongsbetonade och hållbara råvaror där allt görs från grunden. Med rötter i Västerbotten har bageriet sedan 2020 även varit verksamma på Södermalm i Stockholm.
Erfarenhet inom bröd & kavlade degar
Erfarenhet inom servicebranchen
Upprätthålla god kvalitet och serviceanda även under stressiga förhållanden
Ett starkt engagemang och vilja att lära sig nya färdigheter samt bidra med egna idéer och kunnande
Ett genuint intresse för mat & dryck
Vara en god lagspelare som kan bidra till en positiv arbetsmiljö och kundupplevelse

Vi erbjuder:
En varierande och stimulerande arbetsplats
Konkurrenskraftiga löner
Tjänstepension & försäkringarRekryteringen sker löpande med start efter överenskommelse. Visa mindre

BAGARE

Ansök    Maj 7    D & E Konditori AB    Bagare/Konditor
Hej, Nu söker vi på Thelins konditori nya bagare! Vi arbetar tillsammans i vårat bageri i Gröndal där vi bakar en mängd godsaker, 7 dagar i veckan, dag som natt. Vi har butiker som ligger runt om i Stockholm. Så en och annan fikaturné försöker vi ibland att hinna med för att träffa våra kollegor som arbetar ute i butikerna. Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårat arbete. För att ska passa in... Visa mer
Hej,
Nu söker vi på Thelins konditori nya bagare! Vi arbetar tillsammans i vårat bageri i Gröndal där vi bakar en mängd godsaker, 7 dagar i veckan, dag som natt. Vi har butiker som ligger runt om i Stockholm. Så en och annan fikaturné försöker vi ibland att hinna med för att träffa våra kollegor som arbetar ute i butikerna.
Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårat arbete. För att ska passa in i vårat team krävs det därför att du är en person med både vilja och nyfikenhet. Vi vill också att du har erfarenhet inom yrket men är törstig på nya utmaningar.
Då vi ständigt vill utveckla vårt sortiment och produkter önskar vi att du är en person som tycker att utveckling och kunskap är viktigt. Du bjuder ofta på ett glatt humör och är öppen för nya idéer och arbetssätt. Du är inte rädd för att ta dig an en utmaning och du trivs med att arbeta effektivt under ett högt tempo i en arbetsmiljö där det finns många bollar i luften.
Om du känner dig taggad på att arbeta med oss kommer du få vara del av ett växande företag där vi har roligt på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. Vi arbetar både självständigt och i lag och tar väl vara på vår yrkeskunskap genom att dagligen baka produkterna förhand.BAGARE – DAGSARBETE
Som dagbagare kommer ditt fokus att ligga på produktion av matbröd, frallor samt kaffebröd av högsta kvalité.
Vi ställer krav på att du ska vara utbildad som bagare eller konditor samt ha erfarenhet av yrket sedan tidigare. Vi håller ett högt arbetstempo i vårat bageri. Här utmanas vi med att baka stora volymer med bra råvaror, nästan uteslutande med händerna, för att alltid uppnå ett gediget slutresultat.
I arbete som dagbagare förläggs ordinarie arbete måndag – söndag. Inför storhelger går vi alla i produktionen gemensamt in och förbereder även på helger.


Låter detta som något för dig? Vill du bli en del utav vårat arbetslag?
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Bagare

I vårt bageri på Kvarnholmen bakar vi allt från grunden med säsongsbetonade råvaror. Det är ett varierande jobb där du får arbeta med allt från surdegar, kavlade degar, söta degar och mycket mer därtill. Vi bakar dagligen till våra caféer i Kvarnholmen, Södermalm, Gamla Enskede, Sickla Köpkvarter ochGrisslinge havsbad. Vår ambition är att servera välgjorda bröd samt bakverk med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet. Är du driven, med ett glatt humör oc... Visa mer
I vårt bageri på Kvarnholmen bakar vi allt från grunden med säsongsbetonade råvaror. Det är ett varierande jobb där du får arbeta med allt från surdegar, kavlade degar, söta degar och mycket mer därtill.
Vi bakar dagligen till våra caféer i Kvarnholmen, Södermalm, Gamla Enskede, Sickla Köpkvarter ochGrisslinge havsbad. Vår ambition är att servera välgjorda bröd samt bakverk med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet.
Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för bakning?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer då vi producerar bullar, bröd och bakverk till alla våra caféer dagligen.
Tjänsten är på heltid. Varierade arbetstider samt helgarbete förekommer.
Lön enligt avtal. Visa mindre

Semestervikarie Bageri/Konditori

Ansök    Apr 26    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Länna söker vi en semestervikarie till vårt Bageri/Konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedels... Visa mer
Till vår City Gross i Länna söker vi en semestervikarie till vårt Bageri/Konditori
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!
Som semestervikarie i vårt Bageri/Konditori kommer du att:
Medverkatill att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor
Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning
Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.
Vi sökerdig som:
Har en bageriutbildning
Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice

Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.För att lyckas i rollen som Butikssäljare Bageri/Konditori ser vi att du har god samarbetsförmåga ochbidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.Dutrivs i mötet med kunden och strävar alltidefter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.
Vi erbjuderPå City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.
Startdatum: Efter överenskommelse sommaren 2024Tjänstens omfattning: Deltid Anställningsform: Semestervikariat
Sista ansökningsdag:2024-05-31
Din ansökanVi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida www.jobb.citygross.se
Rekrytering på City Gross
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.
På City Gross använder vi oss utav personlighetstester i samtliga rekryteringar som en del i rekryteringsprocessen. Du kommer därför direkt efter din ansökan bli ombed att fylla i två tester. Det är ett sätt att säkerställa att det urval vi gör görs på objektiva och rättvisa grunder och hjälper oss hitta potential som inte endast kommer fram via ett CV.
Har du frågor kring testning på City Gross, kontakta HRcitygross@citygross.se Visa mindre

Bagare

Bagare till stenugnsbageri som till största del tillverkar surdegsbröd i stora volymer. Även sötbröd och knäckebröd. Sätta surdegar, blanda degar, jäsning, klippning, formning och gräddning av surdegsbröd i stenugnar och gräddning i vanliga bageriugnar. Visa mer
Bagare till stenugnsbageri som till största del tillverkar surdegsbröd i stora volymer. Även sötbröd och knäckebröd.
Sätta surdegar, blanda degar, jäsning, klippning, formning och gräddning av surdegsbröd i stenugnar och gräddning i vanliga bageriugnar. Visa mindre

Bagare/kallskänka

Frukost och lunch ansvarig på Vill Lovik Gillar du italienska influenser, poolhäng och padel? Vem gör inte det! Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra gästupplevelser till nästa nivå på Villa Lovik. Här ska våra gäster få uppleva en skön mix av avkoppling, liv och rörelse och såklart god mat, bröd och trevliga viner. Ungefär som livet i en italiensk stad vid havet. Forza Italia! Villa Lovik ligger med utsikt över havet på Elfviks Udde på Lidin... Visa mer
Frukost och lunch ansvarig på Vill Lovik

Gillar du italienska influenser, poolhäng och padel? Vem gör inte det! Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra gästupplevelser till nästa nivå på Villa Lovik. Här ska våra gäster få uppleva en skön mix av avkoppling, liv och rörelse och såklart god mat, bröd och trevliga viner. Ungefär som livet i en italiensk stad vid havet. Forza Italia!

Villa Lovik ligger med utsikt över havet på Elfviks Udde på Lidingö. Här finns 61 hotellrum, 9 mötesrum, gym, beachclub, spa, gym, restaurang, piazza, padelbanor och Brödfabriken. Hos oss är också våra fyrbenta vänner välkomna.

Din profil

Nu söker vi dig som har passion för bageri, kvalitet och hantverk, du visar stor omtanke för gäster och kollegor, har ett genuint intresse för mat & dryck, du tycker om att arbeta noggrant och organiserat. Du har tidigare erfarenhet som bagare. Vi söker dig som är nyfiken, energisk och har en genuin utstrålning.

Om tjänsten

Som bagare & kallskänka hos oss är du en utav våra nyckelspelare, du ansvarar för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar. Du är med på att skapa innovativa idéer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Arbetstid: Dagtid med start kl. 06:00 -14:30 även helger förekommer. Tjänsten går att kombinera genom att arbeta även andra tider om så önskas.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla vårt hotell i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Produktutvecklare som bageriexpert!

Ansök    Apr 17    Ps Partner AB    Bagare/Konditor
Toppkvalitet, innovativa produkter och enastående service, inom bageri- och bryggeribranschen i mer än 90 länder rankas vi som ledande tillverkare av bakingredienser och malt. Vi har operativa enheter i Tyskland och andra länder. IREKS är ett framgångsrikt familjeföretag och även moderbolag i en livsmedelskoncern som har drygt 2900 medarbetare globalt. Huvudkontoret ligger i Tyskland. Produktutvecklare som bageriexpert! Är du redo för en global utmaning at... Visa mer
Toppkvalitet, innovativa produkter och enastående service, inom bageri- och bryggeribranschen i mer än 90 länder rankas vi som ledande tillverkare av bakingredienser och malt. Vi har operativa enheter i Tyskland och andra länder. IREKS är ett framgångsrikt familjeföretag och även moderbolag i en livsmedelskoncern som har drygt 2900 medarbetare globalt. Huvudkontoret ligger i Tyskland.
Produktutvecklare som bageriexpert!
Är du redo för en global utmaning att ta nästa karriärsteg inom vår internationella affärsenhet som Produktutvecklare som bageriexpert i Sverige!
Vi söker dig med flera års yrkesvana inom bageri och konditori du är driven, van av att arbeta i ett högt tempo och räds inte att ta egna initiativ. Du trivs och har vana i att arbeta kundnära och har lätt för att skapa en kreativ och positiv arbetsmiljö. Du tycker att kundkontakter och kvalitet är viktigt och är lyhörd för kundbehoven och har en naturlig förmåga att kommunicera.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Försäljning och demonstrationer av våra produkter
Teknisk rådgivning och professionell support för våra kunder i samarbete med vår handelspartner i Sverige
Utveckla recept av nya bak produkter så som bakelser, konfekt, samt receptförslag för den svenska marknaden
Bak presentation hos utvalda kunder
Du är även ansvarig för två stora välkända kunder i Sverige

Utbildning och erfarenhet
Bagare eller konditor med högre utbildning med gesällbrev
Minst 5 års arbetslivserfarenenhet inom professionell bakning
Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen bör du ha god kommunikativ förmåga, vara både kreativ och nytänkande i kombination med resultatorienterad. Vidare är du strukturerad, modig och har en naturlig förmåga att vinna förtroende och skapa positiv energi i mötet med kunder och kollegor. I tjänsten ingår tjänsteresor.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar IREKS med PS Partner. Varmt välkommen att kontakta gärna Louise Harrysson 072 311 98 39 eller louise.harrysson@pspartner.se Vi arbetar med ett kontinuerligt med urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

BAGARE

Ansök    Apr 24    D & E Konditori AB    Bagare/Konditor
Hej, Nu söker vi på Thelins konditori nya bagare! Vi arbetar tillsammans i vårat bageri i Gröndal där vi bakar en mängd godsaker, 7 dagar i veckan, dag som natt. Vi har butiker som ligger runt om i Stockholm. Så en och annan fikaturné försöker vi ibland att hinna med för att träffa våra kollegor som arbetar ute i butikerna. Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårat arbete. För att ska passa in... Visa mer
Hej,
Nu söker vi på Thelins konditori nya bagare! Vi arbetar tillsammans i vårat bageri i Gröndal där vi bakar en mängd godsaker, 7 dagar i veckan, dag som natt. Vi har butiker som ligger runt om i Stockholm. Så en och annan fikaturné försöker vi ibland att hinna med för att träffa våra kollegor som arbetar ute i butikerna.
Vi tycker om att skratta och ha roligt tillsammans samtidigt som vi försöker utmana oss själva i vårat arbete. För att ska passa in i vårat team krävs det därför att du är en person med både vilja och nyfikenhet. Vi vill också att du har erfarenhet inom yrket men är törstig på nya utmaningar.
Då vi ständigt vill utveckla vårt sortiment och produkter önskar vi att du är en person som tycker att utveckling och kunskap är viktigt. Du bjuder ofta på ett glatt humör och är öppen för nya idéer och arbetssätt. Du är inte rädd för att ta dig an en utmaning och du trivs med att arbeta effektivt under ett högt tempo i en arbetsmiljö där det finns många bollar i luften.
Om du känner dig taggad på att arbeta med oss kommer du få vara del av ett växande företag där vi har roligt på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. Vi arbetar både självständigt och i lag och tar väl vara på vår yrkeskunskap genom att dagligen baka produkterna förhand.BAGARE – DAGSARBETE
Som dagbagare kommer ditt fokus att ligga på produktion av matbröd, frallor samt kaffebröd av högsta kvalité.
Vi ställer krav på att du ska vara utbildad som bagare eller konditor samt ha erfarenhet av yrket sedan tidigare. Vi håller ett högt arbetstempo i vårat bageri. Här utmanas vi med att baka stora volymer med bra råvaror, nästan uteslutande med händerna, för att alltid uppnå ett gediget slutresultat.
I arbete som dagbagare förläggs ordinarie arbete måndag – söndag. Inför storhelger går vi alla i produktionen gemensamt in och förbereder även på helger.


Låter detta som något för dig? Vill du bli en del utav vårat arbetslag?
Varmt välkommen att söka till oss! Visa mindre

Bagare

Vi söker bagare med stort intresse för klassiska bakverk. Vi bakar allt från grunden i vårt bageri i Gröndal. Allt från surdegsbröd, knäckebröd till croissanter och kanelbullar. Du ska passa in bra i gruppen men även kunna arbeta självständigt. Vi bakar 7 dagar i veckan på rullande schema. Erfarenhet och utbildning är ett krav. Vi har kollektivavtal. Lön och tillträdes dag diskuteras. Visa mer
Vi söker bagare med stort intresse för klassiska bakverk. Vi bakar allt från grunden i vårt bageri i Gröndal. Allt från surdegsbröd, knäckebröd till croissanter och kanelbullar. Du ska passa in bra i gruppen men även kunna arbeta självständigt. Vi bakar 7 dagar i veckan på rullande schema.
Erfarenhet och utbildning är ett krav. Vi har kollektivavtal. Lön och tillträdes dag diskuteras. Visa mindre

Konditor till Fabrique

Konditor till Fabrique! Om tjänsten Vi söker nu en erfaren och självgående konditor som vill bli en del av ett sammansvetsat team på Fabrique. Hos oss får du arbeta med bakverk och konditorivaror i Fabriques anda i vackra, fräscha och inspirerande lokaler ute på Djurgården. Som Sveriges enda äkta vara-märkta bageri känner vi stor stolthet över att arbeta med de bästa råvarorna och att allt görs på ett hantverksmässigt sätt från grunden. Vi har ock... Visa mer
Konditor till Fabrique!
Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren och självgående konditor som vill bli en del av ett sammansvetsat team på Fabrique. Hos oss får du arbeta med bakverk och konditorivaror i Fabriques anda i vackra, fräscha och inspirerande lokaler ute på Djurgården.
Som Sveriges enda äkta vara-märkta bageri känner vi stor stolthet över att arbeta med de bästa råvarorna och att allt görs på ett hantverksmässigt sätt från grunden. Vi har också ett nära samarbete med vår fina restaurang Slipen och producerar bakverk och konditorivaror även åt dem.
Som anställd hos Fabrique blir du del av en internationell koncern med utvecklingsmöjligheter bl.a. i New York och London. Vi har kollektivavtal och en övergripande organisation, bl.a. med stödfunktioner såsom HR, som arbetar aktivt för att allt runtomkring själva arbetet ska bli så bra som möjligt.
Det är en heltidstjänst som gäller tillsvidare (provanställning tillämpas) med start så snart som möjligt. Arbetet utförs i regel dagtid med start runt 06:00 men helgarbete kan förekomma.


Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet från branschen. Vidare vill vi att du delar vår passion för bröd och bakverk och att du trivs bra i en händelserik och varierad miljö med högt tempo. Har du erfarenhet från liknande arbetsplatser är det meriterande.

Om Fabrique

Fabrique Stenugnsbageri grundades av Charlotta och David Zetterström 2008. Ända sedan starten har vi bakat med rena naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Även om Fabrique nu finns i tre länder och har sammanlagt över 30 butiker och restauranger så är det fortfarande det lokala bageriet vid hörnet. Vi verkligen älskar bröd. Kardemummabullar, levain, rågsur, sesamtoast och croissanter - det tar aldrig slut! Den nygräddade doften, de varma ugnarna och allt som hör ett kvartersbageri till. Om du också delar vår passion är du välkommen att söka jobb hos oss. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Apr 15    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionell... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.
Om oss
Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.
Om rollen
Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.
Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:
Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.
Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.
Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.
Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.
Vem är du?
Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.
Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:
Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.
Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.
Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.
Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Bagare

Ansök    Mar 30    Bfc i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker två passionerade bagare till vårt team på Bfc i Stockholm AB! Om oss: Bfc i Stockholm AB är en etablerad och växande bageri- och konditorifirma belägen i hjärtat av Stockholm. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa bakverk och konditorivaror till våra kunder och strävar ständigt efter att skapa en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö för vårt team. Om tjänsten: Vi söker nu efter två erfarna och entusiastiska bagare som vill bli en del ... Visa mer
Vi söker två passionerade bagare till vårt team på Bfc i Stockholm AB!
Om oss:
Bfc i Stockholm AB är en etablerad och växande bageri- och konditorifirma belägen i hjärtat av Stockholm. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa bakverk och konditorivaror till våra kunder och strävar ständigt efter att skapa en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö för vårt team.
Om tjänsten:
Vi söker nu efter två erfarna och entusiastiska bagare som vill bli en del av vårt team. Som bagare hos oss kommer du att ha möjlighet att arbeta i en kreativ och stimulerande miljö där du får utforska din passion för bakning och konditorivaror. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera att producera och baka olika sorters bröd, bullar, kakor och andra bakverk enligt våra recept och höga kvalitetsstandarder.
Krav:
Erfarenhet av att arbeta som bagare eller konditor, antingen inom restaurang, bageri eller liknande miljö.
Starkt engagemang för kvalitet och detaljorientering.
Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.
Flexibilitet och förmåga att hantera ett högt arbetstempo.
God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika teammedlemmar.

Vi erbjuder:
En stimulerande arbetsmiljö med utrymme för personlig och professionell utveckling.
Möjligheten att arbeta med högkvalitativa råvaror och recept.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjlighet att vara en del av ett passionerat och välkomnande team.

Ansökan:
Om du är intresserad av att bli en del av vårt team som bagare, skicka in din ansökan inklusive CV och personligt till fahmi.marcooo@gmail.com senast 20240429. Märk din ansökan med "Bagare - Bfc i Stockholm AB". Vi ser fram emot att höra från dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bagare/konditor

Nu söker vi en kollega till vårt bageri Det här erbjuder vi dig: Friskvårdsbidrag på 2000kr/år samt möjlighet att boka naprapattid på arbetet till subventionerad kostnad. Personallunch- och middag i lunchrummet till förmånligt pris En trygg och utvecklande arbetsmiljö med familjär känsla Personalrabatt i butiken Om oss: ICA Maxi Lindhagen är den enda stormarknaden innanför tullarna i centrala Stockholm. Vi är en Maxi butik, vilket innebär att ... Visa mer
Nu söker vi en kollega till vårt bageri
Det här erbjuder vi dig:

Friskvårdsbidrag på 2000kr/år samt möjlighet att boka naprapattid på arbetet till subventionerad kostnad.
Personallunch- och middag i lunchrummet till förmånligt pris
En trygg och utvecklande arbetsmiljö med familjär känsla
Personalrabatt i butikenOm oss:
ICA Maxi Lindhagen är den enda stormarknaden innanför tullarna i centrala Stockholm.
Vi är en Maxi butik, vilket innebär att vi erbjuder ett stort sortiment till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa servicen i Stockholm samtidigt som vi har stort fokus på mat och måltider. Vi vill förenkla vardagen för stockholmarna genom att bland annat erbjuda ett stort sortiment, med fokus på egenproducerat samt lokala produkter.

Vi är ca 140 ”Lindhagare” i butiken som arbetar efter våra värderingar om ärlighet, hjälpsamhet, ansvarskänsla och ständig utveckling. Av de 140 kollegorna så arbetar 10 i vårt bageri. Vi är ett gäng med stor kunskap och professionalism om arbetar tillsammans för att ge kunden den bästa tänkbara upplevelsen i butiken.

Om vårt bageri:

Bageriet består av 10 medarbetare varav en försäljningschef med helhetsansvarig samt en säljledare konditori och säljledare bröd. Vi bakar allt från grunden på äkta råvaror och vår egen surdeg. Bageriet är en av våra destinationsskapare och vi strävar efter att erbjuda kunden högkvalitativa produkter till ett attraktivt pris.Om tjänsten:

Du kommer att arbeta med vårt bageri och medverka i bageriets samtliga tillverkningsmoment, både kondis och bröd.

I tjänsten ingår även varumottagning, varuplock, datumkontroll, svinna och se till att avdelningen är i toppklass. Du kommer att packa, märka produkter och lägga ut produkter i butiken.
För att arbetet i bageriet ska fungera krävs det ordning och reda, därför ingår även städning av både butikshyllor/kyldiskar, bagerimaskiner och lager. Genom att följa de rutiner som finns på avdelningen och i butiken bidrar du till ett effektivt arbetssätt och en trevlig miljö.Krav:

- Utbildad inom konditori/bageri
- Erfarenhet av en liknande ansvarstjänst
- Du har arbetat i butiksbageri eller bageri i några år

Meriterande:
- Erfarenhet av butiksarbeteVarmt välkommen med din ansökan!


Tillträde: enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande
Anställningsform: Deltid om 30h/veckan (varannan helg ingår), provanställning 6 månader.Vi tillämpar drogtester vid nyanställning samt tar belastningsregister på alla nya medarbetare. Visa mindre

Bageribiträde på heltid till ett begeri i Stockholm

Ansök    Apr 2    Bfc i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker bageribiträde på heltid till vår Bageri i Stockholm. Du ska ha ett gediget intresse för arbete inom bageriet. Som person är du hård arbetande, kan arbeta självständigt som i grupp ha god samarbetsförmåga och ska kunna ställa upp för andra i arbetsteamet. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker bageribiträde på heltid till vår Bageri i Stockholm. Du ska ha ett gediget intresse för arbete inom bageriet. Som person är du hård arbetande, kan arbeta självständigt som i grupp ha god samarbetsförmåga och ska kunna ställa upp för andra i arbetsteamet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bagare Mr Cake

Ansök    Mar 23    Mr Cake Stockholm AB    Bagare/Konditor
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit! Nu söker vi bagare till vårt nya bageri på MR Cake Stockholm. MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva. Nu söker vi bagare som vill vara med på vår resa. Vi ser gärna att du som söker Är utbildad bagare Har en positiv & glad inställning Tycker om att arbeta i team och ... Visa mer
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit!

Nu söker vi bagare till vårt nya bageri på MR Cake Stockholm.
MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva.

Nu söker vi bagare som vill vara med på vår resa.


Vi ser gärna att du som söker
Är utbildad bagare
Har en positiv & glad inställning
Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna
Är kreativ, positiv, passionerad och stolt i din yrkesroll.
Vissa dagar är det mer att göra än andra därför är det viktigt att du är en person som är framåt och som gillar när det blir högt tempo.
Fördelar med att jobba hos oss

Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Nya och fräscha lokaler
Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!Du ansöker snabbt och smidigt på några minuter genom att svara på några korta frågor varav några frågor besvaras i videoförmat. Du kan ansöka direkt i mobilen, inget CV eller personligt brev behövs! Visa mindre

Bagare sökes!

Vi söker bagare till vårt lilla bageri! Har du erfarenhet & Passion för surdegsbröd och kulturspannmål? Ser detaljerna och tycker om att skapa vackra kavlade degar. Har lätt att "ta i" när det behövs. Att kavla upp armarna med lätta fötter ser du som en rolig utmaning som tar dig framåt. I bageriet arbetar du självständigt med kärlek till råvaran och hantverket. Vi finns nyöppnade på södermalm, och är stolta över att finnas för människor i området. Vi vil... Visa mer
Vi söker bagare till vårt lilla bageri!
Har du erfarenhet & Passion för surdegsbröd och kulturspannmål? Ser detaljerna och tycker om att skapa vackra kavlade degar. Har lätt att "ta i" när det behövs. Att kavla upp armarna med lätta fötter ser du som en rolig utmaning som tar dig framåt.
I bageriet arbetar du självständigt med kärlek till råvaran och hantverket.
Vi finns nyöppnade på södermalm, och är stolta över att finnas för människor i området. Vi vill fortsätta växa och skapa det bästa. Vill du vara med?
Vi ser fram emot att höra från Dig! Visa mindre

Villa Dagmar söker Konditor

Ansök    Mar 22    Hotel Diplomat AB    Bagare/Konditor
Om Villa Dagmar Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad... Visa mer
Om Villa Dagmar
Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, en stor och välkomnande hotellbar samt möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Villa Dagmar är helt enkelt en unik och exklusiv hotellupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hotellet har 70 rum och ingår i samma familj som Hotel Diplomat.
Nu söker vi vår nya konditor.
Som konditor på Villa Dagmar så är du med att skapa desserter till vår restaurang. Du förser även hotellet med kondisprodukter för att lyfta våra hotellgästers upplevelse när de bor hos oss.
För att lyckas i tjänsten så behöver behärska alla delar i konditor yrket. Ett extra plus är om om du är inriktad på a la carte. Du ska även känna dig bekväm med att arbeta självständigt.
Låter det intressant, skicka då in din ansökan. Visa mindre

Bagare/Konditor

Nu söker vi en konditor som älskar sitt yrke. Vi vill jobba med produkter av högkvalitet och allt tillverkas hos oss. Du skall vara kreativ och ha en passion för hantverket samt kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ med stöd från dina kollegor. Du bör trivas med ett högt arbetstempo samt kunna arbeta effektivt och organiserat. Vi arbetar i ett team och hjälper varandra, därför sätter vi stor vikt vid kommunikation och laganda. Det är viktigt att... Visa mer
Nu söker vi en konditor som älskar sitt yrke.
Vi vill jobba med produkter av högkvalitet och allt tillverkas hos oss.
Du skall vara kreativ och ha en passion för hantverket samt kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ med stöd från dina kollegor. Du bör trivas med ett högt arbetstempo samt kunna arbeta effektivt och organiserat. Vi arbetar i ett team och hjälper varandra, därför sätter vi stor vikt vid kommunikation och laganda.
Det är viktigt att du kan baka svenska klassiker från grunden. Allt från matbröd till tårtor och pajer.
Tillträde omgående.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Konditor

Ansök    Mar 21    Vete-Katten AB    Bagare/Konditor
Vete-Katten grundades 1928 av Ester Nordhammar och fick enligt ryktet sitt namn då den första ägarinnan gav svaret "Det vete katten" på frågan om vad inrättningen skulle kallas. Från september 2012 drivs Vete-Katten av nya ägare där bl a Johan Sandelin Järnåsen är en av delägarna. Idag består Vete-Katten av ett bageri, ett konditori, chokladtillverkning och en kallskänk. Alla vi på Vete-Katten eftersträvar att tillverka så mycket som möjligt från grunden, ... Visa mer
Vete-Katten grundades 1928 av Ester Nordhammar och fick enligt ryktet sitt namn då den första ägarinnan gav svaret "Det vete katten" på frågan om vad inrättningen skulle kallas.
Från september 2012 drivs Vete-Katten av nya ägare där bl a Johan Sandelin Järnåsen är en av delägarna.
Idag består Vete-Katten av ett bageri, ett konditori, chokladtillverkning och en kallskänk.
Alla vi på Vete-Katten eftersträvar att tillverka så mycket som möjligt från grunden, med de bästa råvarorna som marknaden har att erbjuda.
Lokalerna omfattar nu inte bara de traditionella kafferummen och innergården, utan även den nya brödbutiken och serveringsdelen som vetter mot Kungsgatan.
Honnörsorden för hela det breda sortiment som Vete-Katten erbjuder är högsta kvalitet och äkta råvaror.
Det rika utbudet innehåller såväl klassiska som moderna matbröd och bakverk.
Nu söker vi Dig, en konditor med kunnande, ambition och ansvarskännande.
Konditorn vi söker skall alltid ha viljan att lyfta oss ett steg till, så med andra ord Du skall ha en god utbildning och dokumenterad erfarenhet.
Du ska tillsammans med våra konditorer producera förstklassiga bakverk till vår butik på Kungsgatan samt våra 7 butiker runt om i stan. Nu söker vi dig, konditor med kunnande, ambition och ansvarskänsla. Visa mindre

Villa Dagmar söker bageriansvarig

Ansök    Mar 22    Hotel Diplomat AB    Bagare/Konditor
Om Villa Dagmar Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad... Visa mer
Om Villa Dagmar
Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, en stor och välkomnande hotellbar samt möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Villa Dagmar är helt enkelt en unik och exklusiv hotellupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hotellet har 70 rum och ingår i samma familj som Hotel Diplomat.
Nu söker vi en ny duktig bagare som kan ta ansvar för vårt lilla bageri.
Arbetsuppgifterna är att förse Villa Dagmar, Hotel Diplomat och snart Villa Dahlia med fantastiska bröd.
För att lyckas i tjänsten så behöver du vara strukturerad, hålla en hög nivå på hantverket och kunna produktutveckla.
Låter det intressant så skicka gärna in en ansökan. Visa mindre

Bagare

Ansök    Mar 14    Thelins Bageri AB    Bagare/Konditor
Bagare sökes Vi är ett hantverkskonditori med många enheter med högt kvalitets tänk på våra produkter som lämnar vår tillverkning. Produktionen består av att baka mat och kaffebörd. Vi söker till detta en bagare som är noggrann och inte är rädd för ett högt tempo. Låter detta spännande och du vill utmana dig själv så är det bara att söka Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller... Visa mer
Bagare sökes
Vi är ett hantverkskonditori med många enheter med högt kvalitets tänk på våra produkter som lämnar vår tillverkning.
Produktionen består av att baka mat och kaffebörd.
Vi söker till detta en bagare som är noggrann och inte är rädd för ett högt tempo.
Låter detta spännande och du vill utmana dig själv så är det bara att söka
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren konditor sökes

Vi på Wallins Bageri & Konditori söker en erfaren Konditor på deltid, med möjlighet till heltid längre fram. Om oss: Vi är för tillfället två konditorer som arbetar enligt rullande schema (dagtid + helg). Vi bakar det mesta från grunden med bra råvaror och ett glatt humör! Totalt är vi fem som jobbar i konditoriet/bageriet, men behöver nu förstärka vårt team med en till Konditor som är antingen utbildad eller har erfarenhet (helst både och) av att tillver... Visa mer
Vi på Wallins Bageri & Konditori söker en erfaren Konditor på deltid, med möjlighet till heltid längre fram.
Om oss:
Vi är för tillfället två konditorer som arbetar enligt rullande schema (dagtid + helg). Vi bakar det mesta från grunden med bra råvaror och ett glatt humör! Totalt är vi fem som jobbar i konditoriet/bageriet, men behöver nu förstärka vårt team med en till Konditor som är antingen utbildad eller har erfarenhet (helst både och) av att tillverka konditoriprodukter som Bitar, småkakor, pajer, tårtor, bakelser etc. Kollektivavtal finns.
Om dig:
Du får gärna ha jobbat några år som Konditor och vara van vid stundtals högt tempo och mycket produktion, då vi bakar både till vår butik och stamkunder på Ringvägen, men även har ett stort antal leveranskunder som exempelvis restauranger, caféer och kontor runt om i Stockholm. Du måste kunna bra svenska i tal och skrift.
Frågor? Kontakta Tony, telefon nummer 0739960553
Skicka din ansökan till wallinsbageri@gmail.com Visa mindre

Konditor till Gunnarsons Specialkonditori

Om arbetsplatsen Gunnarsons Specialkonditori är ett klassiskt hantverkskonditori grundat 1931. VI har tillverkning, butik och café i samma lokaler på Götgatan i Stockholm. Här tillverkar vi allt från matbröd, vetedeg och kavlade degar till tårtor, bakverk, macarons, praliner och glass. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Tillverkningen sker i små serier. Som konditor får du därmed stor variation i arbetsuppgifterna. Vi är... Visa mer
Om arbetsplatsen
Gunnarsons Specialkonditori är ett klassiskt hantverkskonditori grundat 1931. VI har tillverkning, butik och café i samma lokaler på Götgatan i Stockholm. Här tillverkar vi allt från matbröd, vetedeg och kavlade degar till tårtor, bakverk, macarons, praliner och glass. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Tillverkningen sker i små serier. Som konditor får du därmed stor variation i arbetsuppgifterna.
Vi är i dagsläget sju stycken konditorer och bagare i teamet. På hela företaget är vi ca 25 fast anställda. Vi erbjuder anställning i ett mycket välfungerande företag med grymt trevliga kollegor och engagerade chefer. Att trivas på arbetet är A och O.
Om dig
Du är utbildad konditor med några års relevant arbetslivserfarenhet. I din yrkesroll är du ambitiös, kvalitetsmedveten och kreativ. Du är effektiv i den dagliga produktionen med öga för vad som behöver prioriteras. Du gillar att arbeta, hugger in där det behövs och ger det där lilla extra som gör att arbetsdagen blir rolig. Tar med dig nya idéer och utvecklar gärna nya produkter. Ordning och noggrannhet, både i själva arbetet och med städning och hygien, är en självklarhet för dig.
Som person är du social, snäll och enkel att ha att göra med. Du är en prestigelös lagspelare som premierar teamets prestation framför den individuella.
Vi jobbar efter ledorden hantverk, kvalitét och prestigelöshet. Hos oss räknas varje kaka, varje kund och varje möte. Vi gör allt för hand och med hjärta.
Om arbetsuppgifterna
Tillverkning av tårtor, bakelser och kondisbitar. Avbakning av bröd och kakor. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Vi utvecklar gärna nya produkter men återkommer också ofta till klassikerna.
Tjänsten är på heltid, 40 h/vecka. Arbetstiderna är vardagar 06-15, ibland 9-18. Varannan lördag ca 04-12 samt var fjärde söndag ca 04-12. Lön och tillträde efter överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Feb 27    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

ART Bakery NK - Konditoriansvarig

Kort info om ART Bakery: På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och lunch varje dag – givetvis med fokus på bröd och bakelser av absolut högsta klass. Hugg in på en härlig lunch, köp med dig nybakade bröd och bullar, ta en klassisk fika eller varför inte toppa shoppingen med lite bubbel och en bakelse? Välkommen till ART Bakery där du kan njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som aktuell konst på ... Visa mer
Kort info om ART Bakery:
På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och lunch varje dag – givetvis med fokus på bröd och bakelser av absolut högsta klass. Hugg in på en härlig lunch, köp med dig nybakade bröd och bullar, ta en klassisk fika eller varför inte toppa shoppingen med lite bubbel och en bakelse? Välkommen till ART Bakery där du kan njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som aktuell konst på väggarna.
ART Bakery är en del av NK och beläget på gatunivå i NK Parkaden.
Vi söker dig som:
Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesprofession
Har arbetat som chef eller arbetsledare i ett konditori
Har arbetat som konditor i minst fyra år och van vid större produktionsvolymer
Är kvalitetsmedveten och innovativ
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb
Ansvar för delar av produktion och produktutveckling
En anställning i en Sveriges största restaurangkoncerner
Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen
Friskvårdsbidrag
Internutbildningar
Kollektivavtal

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto till din ansökan. Visa mindre

Konditor Mr Cake Stockholm

Ansök    Feb 28    Mr Cake Stockholm AB    Bagare/Konditor
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit! Nu söker vi konditorer till MR Cake Stockholm. MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva. Nu söker vi konditor som vill vara med på vår resa. Vi ser gärna att du som söker Är utbildad konditor (viktigt) Har en positiv & glad inställning Tycker om att arbeta i team och uppskat... Visa mer
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit!
Nu söker vi konditorer till MR Cake Stockholm.
MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva.
Nu söker vi konditor som vill vara med på vår resa.

Vi ser gärna att du som söker

Är utbildad konditor (viktigt)
Har en positiv & glad inställning
Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna
Är kreativ, positiv, passionerad och stolt i din yrkesroll.
Vissa dagar är det mer att göra än andra därför är det viktigt att du är en person som är framåt och som gillar när det blir högt tempo.

Fördelar med att jobba hos oss
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Flexibla arbetstider (ej sena kvällar)

Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Du ansöker snabbt och smidigt på några minuter genom att svara på några korta frågor varav några frågor besvaras i videoförmat. Du kan ansöka direkt i mobilen, inget CV eller personligt brev behövs! Visa mindre

Bagare/konditor – Coop Sveavägen

Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet? Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra p... Visa mer
Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Nu söker vi en Bagare/Konditor till vår butik Coop Sveavägen. Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som bagare/konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du ansvarar till stor del för att driva bageriets sortiment framåt och framgångsrikt. Samtidigt har du en viktig roll i att leverera ett kundbemötande i världsklass.

I ditt arbete ingår vidare att:

- Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
- Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 10 timmar per vecka. Provanställning tillämpas.

Arbetstiderna kommer att vara förlagda på veckodagar samt helger från klockan 06:00 på morgonen.

- Utbildad konditor eller bagare
- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning (meriterande)
- Dokumenterad erfarenhet från konditori/bageri (meriterande)

Som bagare/konditor ska du ha en säljglädje och stort engagemang för butikens hela brödförsäljning och uttryck. Du är en person med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig, och som ser kundens behov och med glädje ger det bästa kundbemötandet. Vidare har du förmågan att hantera stressiga situationer.

Kontaktpersoner

Olivia Spåre | Butikschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Konditor

Ansök    Feb 14    Bageri Passion AB    Bagare/Konditor
Bageri Passion är ett hantverksbageri och konditori mitt i Sundbybergs centrum som ständigt växer och nu söker vi ytterligare en ny kollega. Vi bakar allt på plats från grunden och använder oss av de bästa råvarorna med mycket ekologiskt. Nu söker vi en konditor som brinner för sitt jobb. Du skall vara kreativ och ha en passion för hantverket och våga komma med nya ideer. Vi är en arbetsplats med mycket frihet under ansvar och ett högt tempo, där vi alla ... Visa mer
Bageri Passion är ett hantverksbageri och konditori mitt i Sundbybergs centrum som ständigt växer och nu söker vi ytterligare en ny kollega.
Vi bakar allt på plats från grunden och använder oss av de bästa råvarorna med mycket ekologiskt.
Nu söker vi en konditor som brinner för sitt jobb. Du skall vara kreativ och ha en passion för hantverket och våga komma med nya ideer.
Vi är en arbetsplats med mycket frihet under ansvar och ett högt tempo, där vi alla hjälps åt och ställer upp för varandra. Viktigt är att du kan arbeta i ett team och faktiskt älskar det du gör för att du ska trivas hos oss. Du ska kunna jobba självständigt och ta egna intiativ med stöd från vår konditorchef.
Erfarenhet är meriterande men inget krav.
Tjänsten är heltid med flexibelt tillträde. Varierande arbetstider där första passet börjar kl.5.30, där jobb var tredje helg ingår. Visa mindre

Nattbagare i vårt bageri på Kvarnholmen

I vårt bageri på Kvarnholmen bakar vi allt från grunden med säsongsbetonade råvaror. Det är ett varierande jobb där du får arbeta med allt från surdegar, kavlade degar, söta degar och mycket mer därtill. Vi bakar dagligen till våra caféer i Kvarnholmen, Södermalm, Gamla Enskede, Sickla Köpkvarter, Grisslinge havsbad och Stavsnäs vinterhamn som håller öppet sommartid. Vår ambition är att servera välgjorda bröd samt bakverk med säsongsbetonade råvaror av bä... Visa mer
I vårt bageri på Kvarnholmen bakar vi allt från grunden med säsongsbetonade råvaror. Det är ett varierande jobb där du får arbeta med allt från surdegar, kavlade degar, söta degar och mycket mer därtill.

Vi bakar dagligen till våra caféer i Kvarnholmen, Södermalm, Gamla Enskede, Sickla Köpkvarter, Grisslinge havsbad och Stavsnäs vinterhamn som håller öppet sommartid. Vår ambition är att servera välgjorda bröd samt bakverk med säsongsbetonade råvaror av bästa kvalitet.

Är du en nattuggla, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för bakning?
Då kanske du är den vi söker!
Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vill börja jobba nätter hos oss.
Då vi jäser i en rasande fart behöver vi utöka våra tider av produktionen.

Tjänsten är på heltid. Arbetet kommer att ske mellan klockan 23.00-06.00 ,enl. överenskommelse.

Tillträde omgående.

Lön enligt avtal. Visa mindre

Konditor till Gunnarsons Specialkonditori

Om arbetsplatsen Gunnarsons Specialkonditori är ett klassiskt hantverkskonditori grundat 1931. VI har tillverkning, butik och café i samma lokaler på Götgatan i Stockholm. Här tillverkar vi allt från matbröd, vetedeg och kavlade degar till tårtor, bakverk, macarons, praliner och glass. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Tillverkningen sker i små serier. Som konditor får du därmed stor variation i arbetsuppgifterna. Vi är... Visa mer
Om arbetsplatsen
Gunnarsons Specialkonditori är ett klassiskt hantverkskonditori grundat 1931. VI har tillverkning, butik och café i samma lokaler på Götgatan i Stockholm. Här tillverkar vi allt från matbröd, vetedeg och kavlade degar till tårtor, bakverk, macarons, praliner och glass. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Tillverkningen sker i små serier. Som konditor får du därmed stor variation i arbetsuppgifterna.
Vi är i dagsläget sju stycken konditorer och bagare i teamet. På hela företaget är vi ca 25 fast anställda. Vi erbjuder anställning i ett mycket välfungerande företag med grymt trevliga kollegor och engagerade chefer. Att trivas på arbetet är A och O.
Om dig
Du är utbildad konditor med några års relevant arbetslivserfarenhet. I din yrkesroll är du ambitiös, kvalitetsmedveten och kreativ. Du är effektiv i den dagliga produktionen med öga för vad som behöver prioriteras. Du gillar att arbeta, hugger in där det behövs och ger det där lilla extra som gör att arbetsdagen blir rolig. Tar med dig nya idéer och utvecklar gärna nya produkter. Ordning och noggrannhet, både i själva arbetet och med städning och hygien, är en självklarhet för dig.
Som person är du social, snäll och enkel att ha att göra med. Du är en prestigelös lagspelare som premierar teamets prestation framför den individuella.
Vi jobbar efter ledorden hantverk, kvalitét och prestigelöshet. Hos oss räknas varje kaka, varje kund och varje möte. Vi gör allt för hand och med hjärta.
Om arbetsuppgifterna
Tillverkning av tårtor, bakelser och kondisbitar. Avbakning av bröd och kakor. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Vi utvecklar gärna nya produkter men återkommer också ofta till klassikerna.
Tjänsten är på heltid, 40 h/vecka. Arbetstiderna är vardagar 06-15, ibland 9-18. Varannan lördag ca 04-12 samt var fjärde söndag ca 04-12. Lön och tillträde efter överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Bagare till Bageriet Panget på Resö under sommaren 2024

Ansök    Feb 2    WORKNORDIC GROUP AB    Bagare/Konditor
Är du passionerad inom bakning och vill spendera sommaren på en av de mest pittoreska platserna på den svenska västkusten? Bageriet Panget, beläget på den vackra ön Resö, söker nu en kreativ och hängiven bagare för sommarsäsongen 2024. Om Oss: Bageriet Panget är hjärtat av Resö, känt för att leverera nybakade delikatesser och bidra till öns unika charm. Vi erbjuder en varm och välkomnande miljö både för våra kunder och våra anställda. Vårt sortiment inklud... Visa mer
Är du passionerad inom bakning och vill spendera sommaren på en av de mest pittoreska platserna på den svenska västkusten? Bageriet Panget, beläget på den vackra ön Resö, söker nu en kreativ och hängiven bagare för sommarsäsongen 2024.
Om Oss: Bageriet Panget är hjärtat av Resö, känt för att leverera nybakade delikatesser och bidra till öns unika charm. Vi erbjuder en varm och välkomnande miljö både för våra kunder och våra anställda. Vårt sortiment inkluderar allt från traditionella svenska bröd och bullar till innovativa bakverk som lockar både lokalbefolkningen och turister.


Dina Arbetsuppgifter:
Förberedning och bakning av ett brett sortiment av bröd, bullar och andra bakverk.
Bidra med kreativa idéer för nya produkter och säsongsspecifika delikatesser.
Upprätthålla höga standarder för livsmedelssäkerhet och hygien.
Delta i planering och effektivisering av arbetsflöden i köket.
Kundservice i bageriets försäljningsdel vid behov.Vi Söker Dig Som:
Har erfarenhet av professionell bakning eller relevant utbildning inom konditori/bageri.
Är kreativ, har ett öga för detaljer och brinner för att skapa högkvalitativa bakverk.
Kan arbeta självständigt såväl som i team.
Har en positiv inställning och är anpassningsbar till en dynamisk arbetsmiljö.
Har god förmåga att kommunicera på svenska och/eller engelska.Vi Erbjuder:
En tillfällig anställning under sommarsäsongen 2024, med möjlighet till förlängning.
Konkurrenskraftig lön baserad på erfarenhet och kvalifikationer.
Möjlighet att arbeta i en idyllisk miljö och bli en del av ett passionerat team.
Boende kan ordnas för rätt kandidat.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team på Bageriet Panget på Resö! Visa mindre

Hotel Villa Dagmar söker bageriansvarig

Om Villa Dagmar Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad... Visa mer
Om Villa Dagmar
Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, en stor och välkomnande hotellbar samt möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Villa Dagmar är helt enkelt en unik och exklusiv hotellupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hotellet har 70 rum och ingår i samma familj som Hotel Diplomat.


Vi söker nu bagare till vårt bageriteam.
Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet. Visa mindre

Souschef till Konditori på Grand Hôtel i Stockholm

Ansök    Jan 30    Cheffle AB    Bagare/Konditor
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett f... Visa mer
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
OM ROLLEN

I rollen som Souschefskonditor på Grand Hôtel kommer ditt främsta uppdrag bestå i att aktivt delta i utvecklandet ett nytt och innovativt koncept för konditoriavdelningen. Vi kommer att göra en storsatsning på vårt konditori vilket innebär att du, tillsammans med den andra souschefen samt konditorchefen kommer att arbeta mycket med att utveckla och coacha teamet på denna resa, vidare finns även möjlighet för dig att påverka såväl meny som arbetssätt. Dina närmsta kollegor består av ett dedikerat team av konditorer som du även har till uppgift att coacha, inspirera och arbetsleda under ett skift.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

- Skapande av enastående desserter och bakverk för våra restauranger och evenemang, med fokus på kreativitet, innovation och högsta kvalitet.

- Arbetsleda, coacha och utveckla personalen

- Organisera, fördela och följa upp arbetet i konditoriet samt aktivt deltaga i produktionen

- Inköp, beställning och inventering av varor

- Säkerställa att avdelningen uppfyller alla miljö och sanitetsstandards (HACCP)

VEM ÄR DU?

För att passa in i denna roll ser vi att du är:

Kreativ och innovativ: God förmåga att skapa unika och spännande smakkombinationer och presentationer.

En problemlösare med förmågan att arbeta strukturerat och organiserat

Passionerad: Du brinner för konditori och är dedikerad till att hålla dig uppdaterad med de senaste teknikerna inom branschen.

En lagspelare: Du trivs i en miljö där samarbete är nyckeln till framgång och är redo att samarbeta med vårt köksteam för att skapa fantastiska smakupplevelser.

Diplomatisk och lyhörd och kan interagera med gäster och skapa ett gott samarbete med dina medarbetare

God kommunikations- och organisationsförmåga

Vidare ser vi även att du har:

Minst 5 års erfarenhet som konditor: Vi söker en kandidat med en gedigen bakgrund inom konditorikonsten, med bevisad erfarenhet av att skapa högkvalitativa desserter och bakverk.

God ledarskapsförmåga: Du är en inspirerande ledare som kan coacha och leda vårt konditoriteam för att uppnå utmärkta resultat. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Formell kulinarisk utbildning samt erfarenhet inom 5 stjärniga etablissemang är meriterande

Arbetstiderna är enligt ett rullande schema där både kväll och helgarbete förekommer.

Du behöver tala flytande engelska och svenska, övriga språkkunskaper är meriterande

VI ERBJUDER:

Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning

Anställningsförmåner inom Grand Group

Lön och tillträde enligt överenskommelse

Om du är redo att ta din konditorikarriär till nästa nivå och vara en del av Grand Hôtels spännande framtid, så ser vi fram emot din ansökan.

Vi längtar efter att välkomna en passionerad Souschefskonditor som delar vår vision om att erbjuda enastående gästupplevelser på Grand Hôtel!

Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


5 års erfarenhet eller mer Visa mindre

ART Bakery NK - Konditoriansvarig

Kort info om ART Bakery: På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och lunch varje dag – givetvis med fokus på bröd och bakelser av absolut högsta klass. Hugg in på en härlig lunch, köp med dig nybakade bröd och bullar, ta en klassisk fika eller varför inte toppa shoppingen med lite bubbel och en bakelse? Välkommen till ART Bakery där du kan njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som aktuell konst på ... Visa mer
Kort info om ART Bakery:
På ART Bakery kan du njuta av både bakverk och konstverk. Här serverar vi frukost, fika och lunch varje dag – givetvis med fokus på bröd och bakelser av absolut högsta klass. Hugg in på en härlig lunch, köp med dig nybakade bröd och bullar, ta en klassisk fika eller varför inte toppa shoppingen med lite bubbel och en bakelse? Välkommen till ART Bakery där du kan njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som aktuell konst på väggarna.
ART Bakery är en del av NK och beläget på gatunivå i NK Parkaden.
Vi söker dig som:
Har passion för att göra det där lilla extra i din yrkesprofession
Har arbetat som chef eller arbetsledare i ett konditori
Har arbetat som konditor i minst fyra år och van vid större produktionsvolymer
Är kvalitetsmedveten och innovativ
Brinner för att överträffa gästens förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb
Ansvar för delar av produktion och produktutveckling
En anställning i en Sveriges största restaurangkoncerner
Utvecklings-och karriärmöjligheter inom koncernen
Friskvårdsbidrag
Internutbildningar
Kollektivavtal

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto till din ansökan. Visa mindre

Bagare/Konditor

Ansök    Jan 18    Under Kastanjen HB    Bagare/Konditor
Under Kastanjen söker nu en hantverksskicklig bagare med öga för slutresultatet. Vi söker någon som kan vara med och utveckla bagerisidan. Egenskaper som lojal, positiv och noggrann ser vi som nödvändiga. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mer
Under Kastanjen söker nu en hantverksskicklig bagare med öga för slutresultatet. Vi söker någon som kan vara med och utveckla bagerisidan. Egenskaper som lojal, positiv och noggrann ser vi som nödvändiga. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare specialist på iranska bakelser sökes

Ansök    Jan 11    Diverso Kaffé AB    Bagare/Konditor
Vi söker två st specialistbagare på iranska bakelser och kakor för en omgående anställning på heltid. Vi ser att du är självgående, positiv, initiativtagande och har några års erfarenhet av bageri eller konditori. Visa mer
Vi söker två st specialistbagare på iranska bakelser och kakor för en omgående anställning på heltid.
Vi ser att du är självgående, positiv, initiativtagande och har några års erfarenhet av bageri eller konditori. Visa mindre

Vi söker en BAGARE och en KOCK

Ansök    Jan 17    Four Service AB    Bagare/Konditor
Vi söker en kock och en bagare!  För en kunds räkning söker vi nu efter 1 kock och 1 bagare till en nyöppnad restaurang med café och deli i Trångsund! Till båda tjänsterna letar vi efter branschproffs som levererar kvalité i varje steg och dessutom uppskattar mötet med gästen. Kocken: - Du är en erfaren kock med god kunskap om både svenskt och internationellt kök. - Du är kreativ och har förmågan att skapa smakrika och vällagade rätter i en modern i... Visa mer
Vi söker en kock och en bagare! 


För en kunds räkning söker vi nu efter 1 kock och 1 bagare till en nyöppnad restaurang med café och deli i Trångsund!
Till båda tjänsterna letar vi efter branschproffs som levererar kvalité i varje steg och dessutom uppskattar mötet med gästen.
Kocken:
- Du är en erfaren kock med god kunskap om både svenskt och internationellt kök.
- Du är kreativ och har förmågan att skapa smakrika och vällagade rätter i en modern inramning.
- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer.
- Du är flexibel och har god kommunikationsförmåga.
- Tjänsten är på 50-75%, på den nivå som passar dig bäst, med tillträde snarast möjligt.
- Rullande schema där helg och kväll förekommer, dock inga sena nätter då restaurangen stänger 22:00 som senast.
Bagaren:
- Du är en skicklig och erfaren bagare som behärskar olika bakningsmetoder och tekniker både vad gäller matbröd och konditori.
- Du har kunskap och förståelse för estetiken i hantverket.
- Du är noggrann och kreativ i ditt arbete.
- Utöver produktion till cafédelen ingår också, i samarbete med köket, att ta fram detaljer till menyns förrätter och desserter
- Tjänsten är på 50-75%, på den nivå som passar dig bäst, med tillträde snarast möjligt.
- Schemat rullar dagtid över vardagar och helger.
Med en anställning här får du:
- En spännande och fartfylld arbetsmiljö.
- Möjlighet att vara med och påverka menyn.
- Ett erfaret och kunnigt team att arbeta tillsammans med.
- Lön efter överenskommelse.
Låter detta som något för dig? Tveka då inte att skicka din CV och ett personligt brev till jobba@fourservice.se så tar vi det därifrån. Självklart finns det mycket mer att berätta om dessa två spännande tjänster men det tar vi när vi ses på en första intervju här hos oss vid Globen. Märk ämnesraden med "Kock" eller "Bagare". Vi ser fram emot att höra från dig! OBS! Endast kandidater som matchar restaurangens kravprofil kommer att bli kontaktade för intervju.
Four Service har sedan 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se Visa mindre

Butiksbagerichef och Bagare till Fazer Bageri

Ansök    Jan 9    Fazer Sweden AB    Bagare/Konditor
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazers koncept Shop in Shop. Vi söker butiksbagerichef och bagare till vårt koncept Shop in shop som nu öppnar fler butiksbagerier i Stockholm. Om du liksom oss älskar bröd och vill vara med och påverka framtidens brödmarknad så rekryterar vi nu butiksbagerichef och bagare till vårt nya koncept shop in shop. I Fazers butiksbageri (Shop in shop) bakas dagligen färskt bröd med råvaror av hög kvalité. Butiksbag... Visa mer
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazers koncept Shop in Shop.

Vi söker butiksbagerichef och bagare till vårt koncept Shop in shop som nu öppnar fler butiksbagerier i Stockholm.

Om du liksom oss älskar bröd och vill vara med och påverka framtidens brödmarknad så rekryterar vi nu butiksbagerichef och bagare till vårt nya koncept shop in shop.

I Fazers butiksbageri (Shop in shop) bakas dagligen färskt bröd med råvaror av hög kvalité. Butiksbageriet finns i butikens lokaler nära våra kunder och vi arbetar i nära samarbete med den övriga personalen som finns i butiken.

Som bageriarbetare är din arbetsbeskrivning väldigt mångsidig och till dina arbetsuppgifter ingår hela bakningsprocessen – allt från degtillverkning och gräddning till det att det färdiga brödet skärs upp och läggs på hylla.

Vi söker nu flera kompetenta bagare på hel- och deltid till Ica butiker i Stockholm med start i slutet av april/början av maj 2024. Arbetstider är vardagar och helger mellan 06–18.

Varför välja Fazer?

Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du kommer få möjligheten att vara med och bygga ett helt nytt koncept i Sverige. Fazers mission är ”mat med mening”, något som i hög grad är påtagligt i vår dagliga verksamhet

I ett närbageri har du möjlighet att öka din kunnighet i mångsidiga arbetsuppgifter, och som ett stort företag har vi också karriär- och utvecklingsmöjligheter. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik.

Fazer är ett modernt internationellt företag med en bred portfölj inom konfektyr, smoothies, bageri och växtbaserat. Inom Fazer kombineras 100-åriga traditioner med nytänkande och utveckling. Vi är stolta över vårt breda produkterbjudande och att vara med många konsumenter från morgon till kväll när vi skapar goda matupplevelser och framtidens hållbara matlösningar.

Vad du bidrar med till teamet

Vi söker dig som har en yrkesutbildning som Bagare. Vi ser även gärna att du har arbetat 2 år som bagare.

För att lyckas i rollen ser vi att du är positiv och driven samt att du gillar att arbeta självständigt. Du ska ha ett effektivt arbetssätt och tycker om att ta initiativ.

Du är flexibel och tycker om att ta ansvar. Du trivs i en snabbrörlig miljö och tycker om att arbeta i en serviceinriktad roll och prata med kunder!

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig chef Fredrik Eklund på fredrik.eklund@fazer.com eller om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Emilia Westerlund HR Manager på emilia.westerlund@fazer.com (Obs! Vi tar ej emot ansökningar via mail.)

Sista ansökningsdag är 15 februari. Ansökningar behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista datum.

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter och vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Norden, Baltikum och ytterligare till ca 40 olika länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2021 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet medarbetare till ca 8 000.

Northern Magic. Made Real.

Följ gärna Fazer på LinkedIn Visa mindre

Konditor till Gunnarsons Specialkonditori

Om arbetsplatsen Gunnarsons Specialkonditori är ett klassiskt hantverkskonditori grundat 1931. VI har tillverkning, butik och café i samma lokaler på Götgatan i Stockholm. Här tillverkar vi allt från matbröd, vetedeg och kavlade degar till tårtor, bakverk, macarons, praliner och glass. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Tillverkningen sker i små serier. Som konditor får du därmed stor variation i arbetsuppgifterna. Vi är... Visa mer
Om arbetsplatsen
Gunnarsons Specialkonditori är ett klassiskt hantverkskonditori grundat 1931. VI har tillverkning, butik och café i samma lokaler på Götgatan i Stockholm. Här tillverkar vi allt från matbröd, vetedeg och kavlade degar till tårtor, bakverk, macarons, praliner och glass. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Tillverkningen sker i små serier. Som konditor får du därmed stor variation i arbetsuppgifterna.
Vi är i dagsläget sju stycken konditorer och bagare i teamet. På hela företaget är vi ca 25 fast anställda. Vi erbjuder anställning i ett mycket välfungerande företag med grymt trevliga kollegor och engagerade chefer. Att trivas på arbetet är A och O.
Om dig
Du är utbildad konditor med några års relevant arbetslivserfarenhet. I din yrkesroll är du ambitiös, kvalitetsmedveten och kreativ. Du är effektiv i den dagliga produktionen med öga för vad som behöver prioriteras. Du gillar att arbeta, hugger in där det behövs och ger det där lilla extra som gör att arbetsdagen blir rolig. Ordning och noggrannhet, både i själva arbetet och med städning och hygien, är en självklarhet för dig.
Som person är du social, snäll och enkel att ha att göra med. Du är en prestigelös lagspelare som premierar teamets prestation framför den individuella.
Vi jobbar efter ledorden hantverk, kvalitét och prestigelöshet. Hos oss räknas varje kaka, varje kund och varje möte. Vi gör allt för hand och med hjärta.
Om arbetsuppgifterna
Tillverkning av tårtor, bakelser och kondisbitar. Avbakning av bröd och kakor. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Vi utvecklar gärna nya produkter men återkommer också ofta till klassikerna.
Tjänsten är på heltid, 40 h/vecka. Arbetstiderna är vardagar 06-15, ibland 9-18. Varannan lördag ca 04-12 samt var fjärde söndag ca 04-12. Lön och tillträde efter överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Konditor till vårt konditori

Ansök    Jan 2    Cheffle AB    Bagare/Konditor
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett f... Visa mer
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
ARBETE PÅ GRAND HÔTEL

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

Nu söker vi en passionerad och erfaren konditor som kommer att vara avgörande i vår resa mot att sätta Grand Hôtels konditori på kartan och göra det ikoniskt

KONDITORIET

Vårt konditori består av ett starkt team på sju personer som dagligen arbetar med att skapa både klassiska och innovativa desserter, konfektyrer, tårtor och bakverk. Konditoriet samarbetar nära med övriga kök samt eventavdelning. De primära arbetsuppgifterna består av att skapa desserter för evenemang av alla storlekar, temabufféer på våra restauranger, vår välbesökta Afternoon Tea i Cadierbaren samt för beställningar av tårtor för evenemang både inom och utanför hotellet.

Att vara en del av konditori-teamet innebär att vara en pålitlig lagspelare som kan balansera precision och skicklighet samt besitter förmågan att bidra kreativt.

OM ROLLEN

För att trivas i denna position bör du vara en erfaren konditor med utmärkta kommunikationsfärdigheter och kunna samarbeta smidigt med andra avdelningar. Dessutom behöver du vara strukturerad med god planeringsförmåga då konditoriet producerar stora volymer av hög kvalitet där samtliga desserter förväntas vara perfekt tidsatta för varje evenemang.

Vi söker en konditor som inte bara har passion för att skapa fantastiska desserter utan också besitter den kompetens och erfarenhet som krävs för att prestera på en hög nivå. Att vara en del av vårt konditori innebär att vara en viktig pusselbit i teamet som varje dag strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Arbetstiderna är huvudsakligen förlagda under dagtid och morgnar alla dagar i veckan.

Som konditor på Grand Hôtel omfattas du av kollektivavtalet med HRF.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter en engagerad och passionerad konditor som har:


Dokumenterad utbildning som konditor med minst tre års erfarenhet inom yrket

En stark arbetsmoral och förmåga att hantera stress

Expertis vid samtliga stationer inom ett konditori

Förmågan att arbeta strukturerat och effektivt, särskilt vid produktion av stora volymer

Bevisad förmåga att leverera högkvalitativa desserter vid olika typer av evenemang och mingel

Kommunikativ på både svenska och engelskaVI ERBJUDER


En spännande utmaning och stimulerande arbete på ett av Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.

En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster.

En arbetsplats där takhöjden är hög och variationen i arbetsuppgifter är stor.

Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group.Vi genomför bakgrundskontroller som en del av vår rekryteringsprocess. Senaste ansökningsdag är 1/2 2024. Välkommen med din ansökan! 


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Konditor Mr Cake Stockholm

Ansök    Jan 4    Mr Cake Stockholm AB    Bagare/Konditor
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit! Nu söker vi konditor till MR Cake Stockholm. MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva. Nu söker vi konditor som vill vara med på vår resa. Vi ser gärna att du som söker Är utbildad konditor Har en positiv & glad inställning Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få a... Visa mer
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit!
Nu söker vi konditor till MR Cake Stockholm.
MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva.
Nu söker vi konditor som vill vara med på vår resa.

Vi ser gärna att du som söker

Är utbildad konditor
Har en positiv & glad inställning
Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna
Är kreativ, positiv, passionerad och stolt i din yrkesroll.
Vissa dagar är det mer att göra än andra därför är det viktigt att du är en person som är framåt och som gillar när det blir högt tempo.

Fördelar med att jobba hos oss
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Flexibla arbetstider (ej sena kvällar)

Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Du ansöker snabbt och smidigt på några minuter genom att svara på några korta frågor varav några frågor besvaras i videoförmat. Du kan ansöka direkt i mobilen, inget CV eller personligt brev behövs! Visa mindre

Bagare Mr Cake

Ansök    Dec 19    Mr Cake Stockholm AB    Bagare/Konditor
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit! Nu söker vi bagare till vårt nya bageri på MR Cake Stockholm. MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva. Nu söker vi bagare som vill vara med på vår resa. Vi ser gärna att du som söker Är utbildad bagare Har en positiv & glad inställning Tycker om att arbeta i team och ... Visa mer
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit!

Nu söker vi bagare till vårt nya bageri på MR Cake Stockholm.
MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva.

Nu söker vi bagare som vill vara med på vår resa.


Vi ser gärna att du som söker
Är utbildad bagare
Har en positiv & glad inställning
Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna
Är kreativ, positiv, passionerad och stolt i din yrkesroll.
Vissa dagar är det mer att göra än andra därför är det viktigt att du är en person som är framåt och som gillar när det blir högt tempo.
Fördelar med att jobba hos oss

Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Nya och fräscha lokaler
Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!Du ansöker snabbt och smidigt på några minuter genom att svara på några korta frågor varav några frågor besvaras i videoförmat. Du kan ansöka direkt i mobilen, inget CV eller personligt brev behövs! Visa mindre

Butikssäljare Bageri/Konditori

Ansök    Dec 14    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Kungens Kurva söker vi en butikssäljare till vårt bageri/konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast liv... Visa mer
Till vår City Gross i Kungens Kurva söker vi en butikssäljare till vårt bageri/konditori

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare bageri/konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Studerar till bagare/konditor eller redan är utbildad

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri

- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice

Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Bageri/Konditori ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Startdatum: 8 januari 2024

Tjänstens omfattning: 8 tim/vecka

Anställningsform: Tillsvidareanställning/Provanställning

Sista ansökningsdag: 27 december 2023

Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida www.jobb.citygross.se (https://jobb.citygross.se/)

Rekrytering på City Gross

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

På City Gross använder vi oss utan personlighetstester i samtliga rekryteringar som en del i rekryteringsprocessen. Du kommer därför direkt efter din ansökan bli ombed att fylla i två tester. Det är ett sätt att säkerställa att det urval vi gör görs på objektiva och rättvisa grunder och hjälper oss hitta potential som inte endast kommer fram via ett CV.

Har du frågor kring testning på City Gross, kontakta HRcitygross@citygross.se Visa mindre

Hotel Villa Dagmar söker bageriansvarig

Om Villa Dagmar Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad... Visa mer
Om Villa Dagmar
Villa Dagmar är ett smakfullt boutiquehotell för den världsvane resenären som söker ett boende med både personlighet och hjärta. Hotellet ligger på livfulla Nybrogatan, alldeles intill Östermalms saluhall intill och med Stureplan och dess pulserande nöjesliv runt hörnet. Villa Dagmar är en inspirerande miljö för möten och evenemang. Hotellet erbjuder förstklassiga restaurangupplevelser från två av Sveriges mest prisade kockar, en kombinerad koncept- och blomsterbutik, en stor och välkomnande hotellbar samt möjligheter till avkoppling och träning i spa och gym. Villa Dagmar är helt enkelt en unik och exklusiv hotellupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hotellet har 70 rum och ingår i samma familj som Hotel Diplomat.


Vi söker nu bagare till vårt bageriteam.
Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett stort intresse för mat och dryck samt branschen i sin helhet. Visa mindre

Konditor till Gunnarsons Specialkonditori

Om arbetsplatsen Gunnarsons Specialkonditori är ett klassiskt hantverkskonditori grundat 1931. VI har tillverkning, butik och café i samma lokaler på Götgatan i Stockholm. Här tillverkar vi allt från matbröd, vetedeg och kavlade degar till tårtor, bakverk, macarons, praliner och glass. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Tillverkningen sker i små serier. Som konditor får du därmed stor variation i arbetsuppgifterna. Vi är... Visa mer
Om arbetsplatsen
Gunnarsons Specialkonditori är ett klassiskt hantverkskonditori grundat 1931. VI har tillverkning, butik och café i samma lokaler på Götgatan i Stockholm. Här tillverkar vi allt från matbröd, vetedeg och kavlade degar till tårtor, bakverk, macarons, praliner och glass. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Tillverkningen sker i små serier. Som konditor får du därmed stor variation i arbetsuppgifterna.
Vi är i dagsläget sju stycken konditorer och bagare i teamet. På hela företaget är vi ca 25 fast anställda. Vi erbjuder anställning i ett mycket välfungerande företag med grymt trevliga kollegor och engagerade chefer. Att trivas på arbetet är A och O.
Om dig
Du är utbildad konditor med några års relevant arbetslivserfarenhet. I din yrkesroll är du ambitiös, kvalitetsmedveten och kreativ. Du är effektiv i den dagliga produktionen med öga för vad som behöver prioriteras. Du gillar att arbeta, hugger in där det behövs och ger det där lilla extra som gör att arbetsdagen blir rolig. Ordning och noggrannhet, både i själva arbetet och med städning och hygien, är en självklarhet för dig.
Som person är du social, snäll och enkel att ha att göra med. Du är en prestigelös lagspelare som premierar teamets prestation framför den individuella.
Vi jobbar efter ledorden hantverk, kvalitét och prestigelöshet. Hos oss räknas varje kaka, varje kund och varje möte. Vi gör allt för hand och med hjärta.
Om arbetsuppgifterna
Tillverkning av tårtor, bakelser och kondisbitar. Avbakning av bröd och kakor. Vi har ett stort sortiment som vi varierar dagligen och efter säsong. Vi utvecklar gärna nya produkter men återkommer också ofta till klassikerna.
Tjänsten är på heltid, 40 h/vecka. Arbetstiderna är vardagar 06-15, ibland 9-18. Varannan lördag ca 04-12 samt var fjärde söndag ca 04-12. Lön och tillträde efter överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Konditor till Ica Kvantum Liljeholmen

Ansök    Nov 29    MRC Bemanning AB    Bagare/Konditor
Ta steget mot en framgångsrik framtid hos ICA Kvantum Liljeholmen, där vi strävar mot att bli Sveriges bästa matbutik. Med en dynamisk atmosfär och en dedikerad personalstyrka på cirka 170 medarbetare, genererar vi en omsättning på 400 MKR. Varje vecka välkomnar vi omkring 40 000 kunder genom våra dörrar, vilket innebär en livlig takt och ställer höga krav på en förstklassig kundupplevelse." Just nu letar vi efter dig med praktisk utbildning inom bageri/... Visa mer
Ta steget mot en framgångsrik framtid hos ICA Kvantum Liljeholmen, där vi strävar mot att bli Sveriges bästa matbutik. Med en dynamisk atmosfär och en dedikerad personalstyrka på cirka 170 medarbetare, genererar vi en omsättning på 400 MKR.

Varje vecka välkomnar vi omkring 40 000 kunder genom våra dörrar, vilket innebär en livlig takt och ställer höga krav på en förstklassig kundupplevelse."

Just nu letar vi efter dig med praktisk utbildning inom bageri/konditori eller tidigare erfarenhet inom området, för en position som konditor hos ICA Kvantum Liljeholmen.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta allt från råvaruhantering och produktion- till färdigvarukontroll, samt vanligt förekommande uppgifter inom bageri- och konditoribranschen, inklusive städning.

Vi söker dig som bär på en positiv och kreativ inställning, och som är van vid att arbeta i en hektisk miljö där du inte tvekar att ta egna initiativ. Vi värdesätter självständighet, samtidigt som förmågan att samarbeta i team är av största vikt. Erfarenhet inom yrket är ett krav och förbered dig på att en del tunga lyft kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera avbakning, degkörning, produktion av bröd såsom limpor och surdegsbröd samt vanligt förekommande konditorivaror i form av kaffebröd, tårtor och diverse bakverk.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en heltidsanställning. Start enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?

Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder inte bara förmåner såsom frukost, förmånlig rabatt på lunch, friskvårdsbidrag och minnesvärda personalfester. För de som visar talang och engagemang finns det även möjligheter till personlig utveckling inom organisationen.

Om rekryteringsprocessen

MRC Bemanning sköter rekryteringen i sin helhet och tjänsten avser en direktanställning hos Ica Kvantum Liljeholmen. Urvalsprocessen pågår kontinuerligt, så vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare Marijana Bes på marijana@mrcbemanning.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Konditor till Ica Kvantum Liljeholmen

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:   "Ta steget mot en framgångsrik framtid hos ICA Kvantum Liljeholmen, där vi strävar mot att bli Sveriges bästa matbutik. Med en dynamisk atmosfär och en dedikerad personalstyrka på cirka 170 medarbetare, genererar vi en omsättning på 400 MKR.  Varje vecka vä... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

"Ta steget mot en framgångsrik framtid hos ICA Kvantum Liljeholmen, där vi strävar mot att bli Sveriges bästa matbutik. Med en dynamisk atmosfär och en dedikerad personalstyrka på cirka 170 medarbetare, genererar vi en omsättning på 400 MKR. 
Varje vecka välkomnar vi omkring 40 000 kunder genom våra dörrar, vilket innebär en livlig takt och ställer höga krav på en förstklassig kundupplevelse."

Just nu letar vi efter dig med praktisk utbildning inom bageri/konditori eller tidigare erfarenhet inom området, för en position som konditor hos ICA Kvantum Liljeholmen.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta allt från råvaruhantering och produktion- till färdigvarukontroll, samt vanligt förekommande uppgifter inom bageri- och konditoribranschen, inklusive städning.

Vi söker dig som bär på en positiv och kreativ inställning, och som är van vid att arbeta i en hektisk miljö där du inte tvekar att ta egna initiativ. Vi värdesätter självständighet, samtidigt som förmågan att samarbeta i team är av största vikt. Erfarenhet inom yrket är ett krav och förbered dig på att en del tunga lyft kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera avbakning, degkörning, produktion av bröd såsom limpor och surdegsbröd samt vanligt förekommande konditorivaror i form av kaffebröd, tårtor och diverse bakverk.

 
Anställningsvillkor

Tjänsten är en heltidsanställning. Start enligt överenskommelse.

 
Vad erbjuder vi dig?

Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder inte bara förmåner såsom frukost, förmånlig rabatt på lunch, friskvårdsbidrag och minnesvärda personalfester. För de som visar talang och engagemang finns det även möjligheter till personlig utveckling inom organisationen.

 
Om rekryteringsprocessen

MRC Bemanning sköter rekryteringen i sin helhet och tjänsten avser en direktanställning hos Ica Kvantum Liljeholmen. Urvalsprocessen pågår kontinuerligt, så vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare Marijana Bes på marijana@mrcbemanning.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Självgående Bagare

Ansök    Nov 26    Riddarbageriet AB    Bagare/Konditor
Riddarbageriet söker bagare som brinner för hantverk. Kom och jobba med oss! Skicka din ansökan snarast om du tror, att du är den vi söker. Vi vill gärna att du har erfarenhet av yrket och att du kan svenska i både tal och skrift. Då bagaren även har nära kontakt med våra kunder. Arbetstider tidig morgon endast Måndag - Fredag. Visa mer
Riddarbageriet söker bagare som brinner för hantverk. Kom och jobba med oss! Skicka din ansökan snarast om du tror, att du är den vi söker. Vi vill gärna att du har erfarenhet av yrket och att du kan svenska i både tal och skrift. Då bagaren även har nära kontakt med våra kunder. Arbetstider tidig morgon endast Måndag - Fredag. Visa mindre

Hantverksbagare sökes

Ansök    Nov 26    Brioche Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker en hantverksbagare till vårt bageri Bunkebergs Bageri på Dalagatan i centrala Stockholm. Vi driver tre hantverksbagerier: Brunkebergs bageri och Bistro, Birger Jarlsgatan Brunkebergs Bageri Dalagatan Brioche Alviks torg Vi har höga ambitioner och tillverkar allt på plats och för hand. Vi tar inga genvägar! Vi är ett hantverksbageri som gör allt från grunden. Vi söker en person som är driftig, ambitiös och kreativ och som verkligen har passion för... Visa mer
Vi söker en hantverksbagare till vårt bageri Bunkebergs Bageri på Dalagatan i centrala Stockholm.
Vi driver tre hantverksbagerier:
Brunkebergs bageri och Bistro, Birger Jarlsgatan
Brunkebergs Bageri Dalagatan
Brioche Alviks torg
Vi har höga ambitioner och tillverkar allt på plats och för hand. Vi tar inga genvägar! Vi är ett hantverksbageri som gör allt från grunden.
Vi söker en person som är driftig, ambitiös och kreativ och som verkligen har passion för hantverket.
Personen vi söker måste vara självgående och klara av att arbeta självständig och kunna planera sin dag utifrån bageriets behov. Jobbet bjuder på stor kreativ frihet och frihet att styra sin dag.
Förutom detta söker vi en person som passar i team och som gillar att ha en del kundkontakt då alla jobbar nära våra kunder.
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet alternativt fullbordad yrkeshögskola.
Arbetstid: ca 40 h per vecka
Vardagar 4.30 - 13.30
Helg 5.30 - 14.00
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde: Per omgående
Krav: Läsa och tala svenska. Visa mindre

Konditor Mr Cake Stockholm

Ansök    Nov 28    Mr Cake Stockholm AB    Bagare/Konditor
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit! Nu söker vi konditor till MR Cake Stockholm. MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva. Nu söker vi konditor som vill vara med på vår resa. Vi ser gärna att du som söker Är utbildad konditor Har en positiv & glad inställning Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få a... Visa mer
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit!
Nu söker vi konditor till MR Cake Stockholm.
MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva.
Nu söker vi konditor som vill vara med på vår resa.

Vi ser gärna att du som söker

Är utbildad konditor
Har en positiv & glad inställning
Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna
Är kreativ, positiv, passionerad och stolt i din yrkesroll.
Vissa dagar är det mer att göra än andra därför är det viktigt att du är en person som är framåt och som gillar när det blir högt tempo.

Fördelar med att jobba hos oss
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Flexibla arbetstider (ej sena kvällar)

Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Du ansöker snabbt och smidigt på några minuter genom att svara på några korta frågor varav några frågor besvaras i videoförmat. Du kan ansöka direkt i mobilen, inget CV eller personligt brev behövs! Visa mindre

Bagare

Ansök    Nov 19    Cybele Logistik AB    Bagare/Konditor
Cybele söker dig som har tidigare erfarenhet som bagare som kan baka orientaliska bröd och bakverk i våran butik. Tjänsten kommer att tillsättas under November/December månad, rekrytering sker löpande. Så om du söker en utmanande och givande arbete, tveka inte att ansöka. Vi ser fram emot att höra från dig! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina beh... Visa mer
Cybele söker dig som har tidigare erfarenhet som bagare som kan baka orientaliska bröd och bakverk i våran butik.
Tjänsten kommer att tillsättas under November/December månad, rekrytering sker löpande.
Så om du söker en utmanande och givande arbete, tveka inte att ansöka. Vi ser fram emot att höra från dig!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Nov 15    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Nov 16    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Nov 14    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Bagare/Konditor

Vi lättar efter självständiga och modiga kandidater som kan sitt yrke och vågar testa nya momenter i konditori Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi lättar efter självständiga och modiga kandidater som kan sitt yrke och vågar testa nya momenter i konditori
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Nov 13    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Nov 13    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Nov 10    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

KB söker Bagare/Konditor på Heltid

Platsbeskrivning Vi är ett hantverksbageri med egen butik i hjärtat av Hökarängen. Vi har bakat bullar och godsaker på ren kärlek till både lokala stammisar och långväga gäster sedan mars 2015. Vi är ett litet drivet gäng som älskar det vi gör. Allt vi serverar, från bakverk och frukost till lunchsoppor och grillmackor, är gjorda från grunden av riktigt bra råvaror. Allt bakas i stenugn, såsom surdegsbröd, söta och kavlade degar, tårtor och bitar. Vi sträv... Visa mer
Platsbeskrivning
Vi är ett hantverksbageri med egen butik i hjärtat av Hökarängen. Vi har bakat bullar och godsaker på ren kärlek till både lokala stammisar och långväga gäster sedan mars 2015. Vi är ett litet drivet gäng som älskar det vi gör. Allt vi serverar, från bakverk och frukost till lunchsoppor och grillmackor, är gjorda från grunden av riktigt bra råvaror. Allt bakas i stenugn, såsom surdegsbröd, söta och kavlade degar, tårtor och bitar. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitet och service i toppklass!
Vår försäljning är styrd efter bakverkens säsonger, det vill säga att vi säljer som bäst under semmelsäsongen jan-mars och dagar som kanelbullens dag, inför jul, påsk, mors dag och andra speciella högtider.
Nu söker vi dig som vill jobba Heltid med oss!
Är du den vi söker?
Du har ett par års erfarenhet från branschen.
Du har ett stort intresse för bakverk i toppklass, där kvalitet och hantverk är ledord.
Du har sinne för ordning och reda, är en problemlösare med god planeringsförmåga.
Du känner dig bekväm med att sköta en stor produktion på liten yta och du känner dig trygg i att ta eget ansvar och jobba självständigt.Som anställd kommer du;
Jobba som både bagare och konditor med ett brett sortiment helt efter säsong.
Tillsammans med dina kollegor, planera produktionen och utveckla sortimentet
Hantera beställningar och leveranser.
Jobba på rullande schema med övervägande tidiga morgnar. Samt rullande schema varannan helg.
Hoppa in i butiken och hjälpa kunder.
Vara en glad lagspelare i vårt teamVi letar efter dig som är öppensinnad och känner motivation och glädje inför en händelserik framtid tillsammans med oss.
Omfattning/ varaktighet och tillträde:
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag utgång. Ansök därför redan idag!
Ansökan
Maila din ansökan med CV & Personligt Brev till jobba@konditornochbagarn.se
Kontaktperson
Susanne Ericson
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Okt 31    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Butikssäljare Bageri/Konditori

Ansök    Nov 1    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Bromma Blocks söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast li... Visa mer
Till vår City Gross i Bromma Blocks söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Bageri/Konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor

- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Har en bageriutbildning

- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri

- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice

Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Bageri/Konditori ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Startdatum: Omgående

Tjänstens omfattning: Heltid, 38,25 tim/vecka

Anställningsform: Tillsvidare/provanställning

Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida www.jobb.citygross.se (https://jobb.citygross.se/)

Rekrytering på City Gross

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

På City Gross använder vi oss utan personlighetstester i samtliga rekryteringar som en del i rekryteringsprocessen. Du kommer därför direkt efter din ansökan bli ombed att fylla i två tester. Det är ett sätt att säkerställa att det urval vi gör görs på objektiva och rättvisa grunder och hjälper oss hitta potential som inte endast kommer fram via ett CV.

Har du frågor kring testning på City Gross, kontakta HRcitygross@citygross.se Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

????Bakom varje gott bröd finns en bra bagare - Är du vår nästa stjärna?????

Ansök    Okt 30    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet. Om oss Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professione... Visa mer
Lexman, ett av Sveriges ledande bemanningsföretag, söker just nu en passionerad och dedikerad bagare för att ansluta sig till vårt dynamiska team i Stockholmsområdet.

Om oss

Lexman är ett rikstäckande bemanningsföretag med rötter som går tillbaka till 2005. Vi har byggt starka samarbeten med välkända företag som ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi erbjuder dig möjlighet att växa både personligt och professionellt i en stödjande och inspirerande miljö.

Om rollen

Som bagare hos Lexman kommer du att spela en central roll i vårt team och hos våra kunder. Du kommer att arbeta i förstklassiga kök hos några av de mest välkända företagen i Sverige, inklusive ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop.

Dina huvuduppgifter kommer att omfatta följande:

- Förberedelse och tillverkning av en rad bakverk, inklusive matbröd, kaffebröd och tårtor. Din förmåga att skapa högkvalitativa produkter kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår höga standard och våra kunders tillfredsställelse.

- Övervakning av ingredienskvalitet och lagernivåer för att säkerställa att alla produkter är färska och av bästa kvalitet.

- Bidra till teamarbetet och samarbeta med kollegor för att säkerställa en effektiv arbetsprocess och ett positivt arbetsklimat.

- Upprätthållande av stränga hygien- och säkerhetsstandarder i hela köket för att säkerställa en säker och ren arbetsmiljö.

Lexman erbjuder dig en utmanande och belönande roll där du kan bidra med din expertis och passion för bakning. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att ta din karriär till nästa nivå i ett företag som värdesätter dina färdigheter och din utveckling. Du kommer att ha fullt stöd från oss på Lexman och från det team du kommer att arbeta i, vilket gör det möjligt för dig att verkligen lyckas och växa i rollen som bagare.

Vem är du?

Vi söker efter en kandidat som är hängiven, noggrann och har en stark passion för bakning. Du har en bageriutbildning, vilket ger dig en gedigen kunskapsgrund och tekniska färdigheter inom bakning. Du har förmågan att skapa en mängd olika bakverk, från traditionellt matbröd till utsökta tårtor.

Du har också följande kvalifikationer och egenskaper:

- Avslutad bageriutbildning är ett krav. Vi värdesätter din tekniska kunskap och förmåga att skapa högkvalitativa produkter.

- Stark arbetsmoral. Du är engagerad, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete.

- Utmärkt kundservice. Du förstår vikten av att uppfylla och överträffa kundförväntningar.

- Teamspelare. Du kan samarbeta effektivt med dina kollegor och bidra till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Om du har ett genuint intresse för bakning, vill ta din karriär till nästa nivå och är redo att bidra till vårt team med ditt engagemang och din expertis, vill vi gärna höra från dig! Ansök idag och bli en del av vårt dynamiska team på Lexman.

Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre