Lediga jobb som Leveransman i Stockholm

Se lediga jobb som Leveransman i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Serviceinriktad chaufför till Gårdssällskapet!

Ansök    Sep 29    Academic Work Sweden AB    Leveransman
Gillar du att köra bil och drivs av att ge god service? Vill du ha ett fritt deltidsjobb på en varm och familjär arbetsplats? Tycker du dessutom om ekologiskt svenskproducerat kött? Då kan detta vara tjänsten för dig - välkommen med din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Gårdssällskapet startades för att kunna hjälpa matälskare att äta kött, direkt från bonden, med gott samvete. De söker nu en chaufför på deltid som ska leverera kött till deras kunder. Du ... Visa mer
Gillar du att köra bil och drivs av att ge god service? Vill du ha ett fritt deltidsjobb på en varm och familjär arbetsplats? Tycker du dessutom om ekologiskt svenskproducerat kött? Då kan detta vara tjänsten för dig - välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

Gårdssällskapet startades för att kunna hjälpa matälskare att äta kött, direkt från bonden, med gott samvete. De söker nu en chaufför på deltid som ska leverera kött till deras kunder. Du förväntas kunna arbeta ca 2 kvällar i veckan med omgående start. Vissa veckor arbetar du mindre beroende på Gårdssällskapets behov. Mer pass förekommer under december månad.

Rollen innebär att köra ut leveranser och i detta vara serviceminded i bemötandet med kunderna. Du kommer att leverera till hela Storstockholm, Nynäshamn, Uppsala, Bålstad och Norrtälje. Att ta dig an denna tjänst innebär att du blir en del av ett företag som brinner för att ge en extra god service och en tanke om att sälja kött från djur som har mått bra och växt upp på ett miljöriktigt sätt. De levererar kött från utvalda KRAV-märkta gårdar och levererar idag till nästan hela Sverige.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som chaufför kommer du att arbeta självständigt. Du startar varje pass med att packa bilen med de varor som ska levereras för att sedan köra ut och möta olika kunder. Vid leverans ser vi att du har ett leende på läpparna och ger den där lilla extra servicen för att kunden ska få bästa möjliga upplevelse.


VI SÖKER DIG SOM
- Innehar manuellt B-körkort
- Tidigare erfarenhet av service
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- Har goda kunskaper i svenska då all kommunikation sker på detta språk

Som person är du social och gillar att träffa människor och i mötet ge förstklassig service. Vidare är du flexibel samt stresstålig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från budfirma.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Allt i allo, lager, leverans på Wexter

Vi på Wexter letar efter en pålitlig person med körkort som kan jobba ca 3 dagar i veckan (ibland mer, arbetstider kan vi diksutera), chans till heltid! Start efter sommaren. Jobbet innefattar att man ska hjälpa till med uppack av leveranser i butiken, packa leveranser som ska till kunder, åka till lagret och hämta/lämna grejer, leverera konstgjorda växter till olika företag, planatera de konstgjorda växterna ute hos kund etc. Vi letar efter en flexibel, ... Visa mer
Vi på Wexter letar efter en pålitlig person med körkort som kan jobba ca 3 dagar i veckan (ibland mer, arbetstider kan vi diksutera), chans till heltid! Start efter sommaren. Jobbet innefattar att man ska hjälpa till med uppack av leveranser i butiken, packa leveranser som ska till kunder, åka till lagret och hämta/lämna grejer, leverera konstgjorda växter till olika företag, planatera de konstgjorda växterna ute hos kund etc.
Vi letar efter en flexibel, positiv och stark person med erfarenhet av att hugga i där det behövs, lagervana är ett plus! Visa mindre

Pizzaförare

Hej! Vi behöver en medarbetare som har B-körkort som kan leverera pizzor. Kan förstå och tala svenska. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej!
Vi behöver en medarbetare som har B-körkort som kan leverera pizzor. Kan förstå och tala svenska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

bärhjälp till Chauffören

Ansök    Sep 18    Okechukwo, Uchenna John    Leveransman
Hej, är du stark och orkar lyfta tunga grejer upp med eller utan hiss. vi letar efter nån bärhjälp till chauffören som kan levererar grejer till slut kunder. Visa mer
Hej,
är du stark och orkar lyfta tunga grejer upp med eller utan hiss. vi letar efter nån bärhjälp till chauffören som kan levererar grejer till slut kunder. Visa mindre

Vi söker en leveransmedarbetare avdelning växt till Ambius, Stockholm

Ansök    Aug 7    Ambius AB    Leveransman
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att plantera växter i krukor och installera dessa hos kunder utifrån våra säljares orderunderlag. Installationer kan även omfatta montage av mosstavlor, växttavlor, lavplattor, plantering av växtväggar och utomhusplanteringar. Att hålla ordning på växtlagret är också en del av arbetsuppgifterna, truckkörning förekommer – fördel om du har truckkort men vi ombesörjer den utbildningen om du inte har. Arbetet är rörl... Visa mer
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att plantera växter i krukor och installera dessa hos kunder utifrån våra säljares orderunderlag. Installationer kan även omfatta montage av mosstavlor, växttavlor, lavplattor, plantering av växtväggar och utomhusplanteringar.
Att hålla ordning på växtlagret är också en del av arbetsuppgifterna, truckkörning förekommer – fördel om du har truckkort men vi ombesörjer den utbildningen om du inte har.
Arbetet är rörligt, fysiskt krävande, intensivt och omväxlande. Det krävs att du är flexibel och en problemlösare. Du blir en av fyra medarbetare som arbetar i vårt leveransteam och det är viktigt att du tar personligt ansvar för dina uppgifter.
Du får också hjälpa till på våra servicedistrikt vid behov; större omplanteringar eller hjälp med växtservice eller andra förekommande arbetsuppgifter vid behov.


Personliga egenskaper:
Vi förväntar oss att du vill vara en del av teamet eftersom vår verksamhet handlar om människor. Din relation med kunder och kollegor är avgörande för din och vår framgång.
Att vara representativ, energisk, positiv, utåtriktad och ha ett intresse att arbeta med service och inredning är viktiga egenskaper.
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa förtroende hos våra kunder och att du snabbt kan se möjliga lösningar vid arbete ute hos våra kunder. Du har inga problem med att montera enkla saker, van vid att hantera verktyg och att se till att du lämnar en kund nöjd. Du är van att köra lätt lastbil i tät trafik med bakgavellyft har inga inga problem med det.


Din bakgrund:
Du har servicerfarenhet minst 3 år. Du bör ha en gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenskt tal och skrift. Vi ser gärna att du har arbetat med växter tidigare. (t.ex. utomhus eller i blomsterhandel)
Det viktiga är att du är rätt person i teamet, med positiv inställning. Då arbetet innebär kontakt med växter och jord/pimpsten förutsätter vi att du inte är allergisk samt att du inte har problem med rygg, axlar eller handleder och har en god fysik då tunga lyft är en del av din vardag.


Anställningsvillkor:
Arbetet gäller heltid, 40 tim/vecka. Arbetstid 7.00-16.00 Måndag-Fredag. Tjänsten tillsätts gärna omgående. Provanställning 6 månader. Krav på B-körkort för manuellt växlad bil. Månadslön. Kollektivavtal. Arbetsplatsen finns på Avestagatan 61 i Spånga med god kollektivförbindelse eller parkering för din bil utanför.

Märk din ansökan ”Leveransmedarbetare” och maila ansökan, med meritförteckning och ett personligt brev, till lisa.parling@rentokil-initial.com
Ansökan oss tillhanda senast den 28 augusti 2023. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att höra av dig!


Vi ser fram emot att få utöka vårt team, förhoppningsvis med dig.

Inför rekryteringsarbetet har Ambius tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Ambius – öppnar upp sinnena. Vi är passionerade för våra medarbetare och kunder. Våra medarbetare och kunder står i centrum för det vi skapar och levererar.
Våra relationer Inspirerar, Förenar, Engagerar och Utvecklar.
Ambius hyr ut och levererar produkter med tillhörande service som skapar en lönsam arbetsmiljö genom ökat välbefinnande för medarbetarna hos våra kunder.
Ambius är en del av Rentokil Initial – ett av världens största serviceföretag med över 44 000 medarbetare i fler än 85 länder runtom i världen. Utöver Ambius-divisionen består Rentokil Initial av ett antal olika divisioner som bl.a. skadedjurskontroll, hantering av farligt avfall, bud- och säkerhet. Vårt huvudkontor ligger i Crawley, strax söder om London, UK.
I Sverige är vi totalt ca 480 medarbetare, varav Ambius-divisionen med ca 100 medarbetare, fördelade på våra kontor i Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Växjö och Stockholm.
För mer information om Rentokil besök gärna www.rentokil.se eller www.ambius.se Visa mindre

Lagerarbete/Chaufför

Ansök    Sep 5    Italspain Delikatesser AB    Leveransman
Huvudsakliga arbetsuppgifter Nu söker vi dig som vill vara en del av en välsorterad delikatessbutik och grossist. -I arbetsuppgifterna ingår mottagning av leveranser, lagerarbete såsom upplock av varor, orderplock, lastning och utkörning av våra varor till kunder runt om i Stor-Stockholm. Lagerinventering, egenkontroll samt beställningar av varor är också en viktig del. Arbetet är fördelat på 50% utkörning 50% lagerarbete. Då företaget är en mindre och fam... Visa mer
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av en välsorterad delikatessbutik och grossist.
-I arbetsuppgifterna ingår mottagning av leveranser, lagerarbete såsom upplock av varor, orderplock, lastning och utkörning av våra varor till kunder runt om i Stor-Stockholm. Lagerinventering, egenkontroll samt beställningar av varor är också en viktig del. Arbetet är fördelat på 50% utkörning 50% lagerarbete. Då företaget är en mindre och familjär arbetsplats hjälps vi alla åt med de uppgifter som finns för att verksamheten ska fungera.
-Du är van bilförare, har minst B-körkort och hittar väl i Stockholm. Truckkort är ett stort plus!
Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet.
Du blir en viktig del i verksamheten mot en positiv upplevelse för våra kunder.
Till Stockholm Ost & Chark/ItalSpain Delikatesser är vi nu på jakt efter dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete.
Tjänsten avser heltid, månd-fred dagtid och behöver tillsättas senas 20231009.
Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och service är en förutsättning för rollen.
För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten.
Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Det förekommer tunga lyft i denna tjänst.
Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av verksamheten. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.
Vi ser med fördel att du som söker har tidigare erfarenhet av lagerarbete och distrubition samt god kännedom om Stockholm.
Vi ser gärna att du haft körkort i minst 3 år samt behärskar svenska i både tal och skrift.
Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Chaufför

Ansök    Maj 8    Säljpoolen i Sverige AB    Leveransman
Är du en bra bilförare och hittar i Stockholms Län? Berner söker nu en chaufför för varuleveranser inom Stockholm med omnejd Albert Berner Montageteknik AB är ett svenskt dotterbolag till den internationellt etablerade Berner gruppen. Berner gruppen är ett ledande företag inom direktförsäljning av förbrukningsmaterial, tjänster och verktyg för yrkesverksamma inom bygg-, fordon och industrisektorn. Vi är en framåtlutad säljorganisation och arbetar med prof... Visa mer
Är du en bra bilförare och hittar i Stockholms Län?
Berner söker nu en chaufför för varuleveranser inom Stockholm med omnejd
Albert Berner Montageteknik AB är ett svenskt dotterbolag till den internationellt etablerade Berner gruppen. Berner gruppen är ett ledande företag inom direktförsäljning av förbrukningsmaterial, tjänster och verktyg för yrkesverksamma inom bygg-, fordon och industrisektorn. Vi är en framåtlutad säljorganisation och arbetar med professionell och personlig rådgivning till våra kunder. Med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och servicekoncept hjälper vi våra kunder nå framgång i sina verksamheter. Att vara chaufför på Berner innebär att du kommer arbeta nära våra kunder. För att lyckas i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga, vara effektiv och strukturerad.
Övergripande ansvar och arbetsuppgifter som chaufför
Du kommer att leverera ut våra produkter till utvalda kunder enligt en särskild turplan. Varorna hämtas från vårt lager i Albyberg / Österhaninge. Genom ett nära samarbete med våra utesäljare inom Stockholmsdistrikten sker leveranser enligt kundplanering. Du är lyhörd för kundens behov och i samråd med säljarna hittar ni den bästa lösningen för kunden.
Vi söker dig som:
Innehar minimum B-körkort, C-körkort är önskvärt
Gillar att köra bil samt lokalkännedom och vana från att köra bil i Stockholm
Har förmåga att strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt
Är en god relationsbyggare och har lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor
Behärskar svenska språket i tal och skrift
Lösningsorienterad och serviceminded

Det är meriterande om du har erfarenhet från transportbranschen, kanske har du exempelvis jobbat som lastbilschaufför eller något annat inom logistik eller transport. Har du dessutom en viss kännedom om byggbranschen ser vi det som en fördel.
Vi erbjuder dig:
E-learning med tillgång till över 200 kurser inom sälj, produkter och personlig utveckling
Tjänstepension
Friskvårdsbidrag
Subventionerad lunch

Om anställningen:
Tillträde augusti
Heltid
Visstidsanställning nio månader

Är du intresserad så tveka inte att söka via ansökningsknappen nedan. Rekryteringsprocessen sker via löpande urval.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Robert Åkerström, chef kund & sälj support på telefonnummer 0708 86 82 82 eller via robert.akerstrom@berner.se eller Anna Skoog, HR chef på telefonnummer 0708 38 81 62 eller via anna.skoog@berner.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior servicetekniker sökes till uppdrag i Tyresö

Har du ett tekniskt intresse? Söker du efter en ny utmaning samt nya utvecklingsmöjligheter? Då har vi rätt tjänst för dig! I denna roll kommer du att arbeta i en produktionsmiljö med underhåll av komplex maskinutrustning. Du kommer få ansvara över att utföra service, underhåll och felsökning av produktionslinjer samt kringutrustning och fastighetsutrusning. Vidare kommer arbetsuppgifterna bland annat att bestå av: • Förebyggande samt avhjälpande underhå... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse? Söker du efter en ny utmaning samt nya utvecklingsmöjligheter? Då har vi rätt tjänst för dig!

I denna roll kommer du att arbeta i en produktionsmiljö med underhåll av komplex maskinutrustning. Du kommer få ansvara över att utföra service, underhåll och felsökning av produktionslinjer samt kringutrustning och fastighetsutrusning.

Vidare kommer arbetsuppgifterna bland annat att bestå av:
• Förebyggande samt avhjälpande underhåll
• Felsökningar
• Serviceåtgärden och servicemontage
• Återrapportering samt uppföljning

Ditt övergripande mål är att verka proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Således är det mycket viktigt att vid varje arbetspass noggrant söka efter eventuella brister och föreslå åtgärder på dessa. Du skall också konstant verka för att förbättra och effektivisera kundens anläggning inom funktion, driftsäkerhet och miljö.

Arbetstider är mellan 23-06

Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget

Din profil
För att trivas i denna roll ser vi gärna att du har gymnasial utbildning inom maskin, teknik eller fordon. Kunskap inom mekanisk felsökning är meriterande för tjänsten.
Som person är du självgående och kan utan problem strukturera upp samt planera ditt arbete och trivs i en roll där du får ta mycket ansvar. Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att utvecklas inom din roll. Du har en god social kompetens och har lätt för att kommunicera med andra människor.

• God datorvana
• God verktygsvana
• Kan hantera svets och svarv för enklare reparationer
• Behärskar svenska och engelska

Vidare ställer tjänsten krav på en god teknisk förståelse både i praktiken och i teorin. Har du dessutom ett förflutet inom industri, produktion eller automation så kommer du att ha en fördel att sätta dig in i de tekniska aspekterna.


Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag! Kom ihåg att motivera i det personliga brevet varför du är den person vi letar efter.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Leveranskoordinator – Scania Sverige AB, Region Stockholm Söder

Ansök    Maj 16    Scania CV AB    Leveransman
Vill du representera ett av världens starkaste varumärken där stolta och krävande kunder är din vardag? Du kommer att tillhöra vårt försäljningsteam i Region Stockholm Söder med fokus på leverans.  Scania Sverige AB, Region Stockholm Söder har driftställen i Jordbro, Kungens Kurva och Hovsjö, Södertälje. Försäljningsavdelningen ansvarar för försäljning av nya och begagnade lastbilar samt släp och uthyrning av fordon. Vi erbjuder våra kunder förstklassiga ... Visa mer
Vill du representera ett av världens starkaste varumärken där stolta och krävande kunder är din vardag? Du kommer att tillhöra vårt försäljningsteam i Region Stockholm Söder med fokus på leverans. 

Scania Sverige AB, Region Stockholm Söder har driftställen i Jordbro, Kungens Kurva och Hovsjö, Södertälje. Försäljningsavdelningen ansvarar för försäljning av nya och begagnade lastbilar samt släp och uthyrning av fordon. Vi erbjuder våra kunder förstklassiga produkter med tillhörande service och tjänsteutbud.

Dina arbetsuppgifter
Som leveranskoordinator är du mittpunkten i vår regionala leveransavdelning och du håller kontakten med vår produktionsgrupp, säljare, verkstad och kund. Du säkrar att allt är klart inför leverans med alla inblandade. 

Du förbereder leveranserna baserat på information från säljare, bokar kunden och säljare för leverans, ser till att dokumentationen är korrekt samt gör en sista kontroll innan kunden kommer. Kontroll kvalité påbyggnation samt verkstadsjobb. Vidare ansvar är tillverkarintyg och miljödeklarationer samt övriga besiktningshandlingar.

Överlämning av fordon sker ibland av säljaren och ibland av leveranskoordinatorn. Vid överlämning ingår en genomgång av bilen samt påbyggnation. Vid behov bokar du in påbyggaren för att vara med vid överlämningen. Du ansvarar för överlämning av nycklar och dokumentation till kund.

Uppföljning efter leverans sköts av dig. Du kommer ha kontakt med kund för att följa upp leveransen och svara på eventuella frågor. I rollen ingår det även att vid behov flytta bilar, detta på uppdrag av leveransverkstad eller produktionsgrupp. I och med att vi arbetar med ständiga förbättringar förväntas du att systematiskt arbeta med att förbättra kvalitén i leveransprocessen tillsammans med Scania Sverige, påbyggare och serviceverkstäder.

Placeringsort är Kungens Kurva men du kommer även arbeta i Jordbro och Hovsjö då vi levererar lastbilar från alla dessa tre verkstäder.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen kunskap om lastbilar och påbyggnader. Vi ser att du definitivt har C-körkort. Utöver det är det mycket meriterande om du har CE-kort och erfarenhet från serviceverkstäder. 

Som person har du förmågan att bygga och upprätthålla kundrelationer och leverera utomordentlig service. Du är strukturerad, har ett effektivt arbetssätt och är bra på att möta tidsgränser och prioritera rätt. Vi förutsätter att du har ett positiv sätt och tycker om att ta initiativ. Du har ett van att arbeta självständigt och driva förändring samtidigt som du är en lagspelare. 

Vi erbjuder
En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania.


Ytterligare information
Har du frågor angående tjänsten kontakta Fatima Strand Återförsäljarchef Scania Sverige Region Stockholm Söder tfn 010 – 706 62 52.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2022 registrerade Scania Sverige 2 462 tunga fordon till en marknadsandel på 40,6%, därtill registrerade Scania Sverige 239 Scaniabussar. Visa mindre

Menigo söker B-chaufförer

Ansök    Mar 2    The We Select Company AB    Leveransman
Som chaufför på Menigo är du en viktig spelare som varje dag gör stor skillnad för våra kunder. Hos oss har du ett fritt och varierande arbete som innebär delaktighet, tydliga mål och ett engagerat ledarskap. På Menigo är en positiv gemenskap en förutsättning för att vi ska klara vårt uppdrag och mål att våra kunder får kvalitetssäkrade leveranser i rätt tid. Arbetsuppgifterna är bland annat att leverera varor till våra restaurang- och storkökskunder i Sto... Visa mer
Som chaufför på Menigo är du en viktig spelare som varje dag gör stor skillnad för våra kunder. Hos oss har du ett fritt och varierande arbete som innebär delaktighet, tydliga mål och ett engagerat ledarskap. På Menigo är en positiv gemenskap en förutsättning för att vi ska klara vårt uppdrag och mål att våra kunder får kvalitetssäkrade leveranser i rätt tid.
Arbetsuppgifterna är bland annat att leverera varor till våra restaurang- och storkökskunder i Stor Stockholm. I ditt arbete som chaufför säkerställer du att kunden får sina varor i rätt tid och till rätt plats. Du möter dagligen våra kunder och skapar en relation till dem, och därför är det viktigt att du är lyhörd för utvecklingsbehov och hur vi kan bli ännu bättre i vårt samarbete med våra kunder, samt säkerställer att detta förs vidare till transportledningen och vår kundservice.
Din roll
Du är lyhörd, engagerad och samarbetsvillig
Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett tidvis högt tempo
Då du är ansiktet ut mot våra kunder så är det viktigt att du trivs med att ge god service

Du har:
B-körkort.
Du talar svenska obehindrat. Behärskar du engelska eller andra språk utöver svenska är det meriterande.
Arbetet innehåller en del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att en god fysik är en förutsättning.
Tidigare erfarenhet från chaufförsyrket ser vi som ett krav för att du ska lyckas i din roll.

Vi går löpande igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är passerad.
I denna rekrytering använder vi oss av MINT-test som skickas ut till dig i samband när du skickat in din ansökan.
Din personlighet, motivation och vilja att ständigt förbättra värderar vi högt. Vi strävar efter att vara den bästa, mest personliga samarbetspartnern för våra kunder. Vill du vara en del av vår utvecklingsresa och arbeta för att förenkla våra kunders vardag? Välkommen till oss!
För måltiden är livsviktig för våra kunder, för deras gäster och för oss på Menigo. Visa mindre

Leverans och övriga körning

Vi behöver en duktig förare som kan köra i hela stor Stockholm som kan hitta bra med gps eller map. Personen behöver inte vara duktig på svenska eller englska, det inget krav på något språk. Personen måste ha anställningstöd frân arbetsfórmedlingen. Vi anställer bara med stöd frân Arbetsförmedlingen. Han mâste ha haft körkort i minst 10 år. Vi behöver en äldre person som är kör van. Eftersom vi kör mitt i stan under rustid kan inte passa till ungdommar o... Visa mer
Vi behöver en duktig förare som kan köra i hela stor Stockholm som kan hitta bra med gps eller map. Personen behöver inte vara duktig på svenska eller englska, det inget krav på något språk. Personen måste ha anställningstöd frân arbetsfórmedlingen. Vi anställer bara med stöd frân Arbetsförmedlingen. Han mâste ha haft körkort i minst 10 år. Vi behöver en äldre person som är kör van. Eftersom vi kör mitt i stan under rustid kan inte passa till ungdommar och nyförare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Leveranskoordinator sökes till internationellt telekom-bolag!

Ansök    Feb 15    Perido AB    Leveransman
Har du erfarenhet av att arbeta i en B2B-verksamhet? Letar du efter en ansvarsfull tjänst som innehåller mycket koordinering och arbete med tekniska lösningar? Då kan detta verkligen vara något för dig! Läs gärna vidare! Om tjänsten Vi på Perido letar efter en Leveranskoordinator till vår kund som är ett internationellt företag som arbetar med digitala infrastrukturlösningar. Denna tjänst har sin placering på Sveavägen i Stockholm. Dina arbetsuppgifter I d... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta i en B2B-verksamhet? Letar du efter en ansvarsfull tjänst som innehåller mycket koordinering och arbete med tekniska lösningar? Då kan detta verkligen vara något för dig! Läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido letar efter en Leveranskoordinator till vår kund som är ett internationellt företag som arbetar med digitala infrastrukturlösningar. Denna tjänst har sin placering på Sveavägen i Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
I den här tjänsten som Leveranskoordinator ansvarar du för leverantörsbeställningar och att utlovad leverans levereras i tid. Det är stundtals en tekniskt fokuserad roll där du tillhör ett team som arbetar med orders, offerter samt lägger beställningar. Utöver att samarbeta med de närmsta kollegorna arbetar du nära andra interna team (som kan vara globalt placerade) och externa leverantörer men du förväntas att självständigt kunna driva mycket av ditt arbete framåt. Dessa arbetsuppgifter är vad som väntar:
Lägga beställningar med leverantörer, följa upp och ansvara för hela leveransen
Säkerställa att utlovade leveranstider möts och att arbetet håller rätt kvalitet
Schemalägga och planera arbetet för tekniker gällande installationer, modifikationer, akuta ärenden och förfrågningar av arbete utanför ordinarie arbetstid.
Samla feedback om installationer från teknikerna och uppdatera chefer
Tillhandahålla en orderhanteringsfunktion för att stötta företagets dagliga verksamhet vilket inkluderar orderuppföljning, leveranskoordinering, underhåll av kundinformation och leverantörshantering
Bidra till att leverera kundupplevelser i världsklass

Dina egenskaper
Här erbjuds en roll med utrymme för att utmanas och utvecklas i en stimulerande miljö. Därför söker vi en ambitiös, ansvarsfull och driven person. Vi tror att du är serviceinriktad och trivs ypperligt i en social roll som innehåller mycket koordinering. Spindeln i nätet är alltså en klassisk beskrivning som perfekt ramar in vad du trivs i samt bemästrar för roll. Du gillar när tempot är högt och det händer saker hela tiden, men du klarar samtidigt av att arbeta flexibelt och stresståligt. Till detta ska sägas att du självklart planerar arbetet smart och är strukturerad och noggrann när det väl ska utföras. Vidare är du en riktigt bra lagspelare som tar stort ansvar, såväl för ditt eget arbete som företagets i stort.
En kul tjänst väntar! Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning
Erfarenhet av att arbeta med kunder i en B2B-verksamhet
God erfarenhet av att arbeta med telefonen som verktyg
God erfarenhet av administrativt arbete
Erfarenhet av och förståelse för orderhantering och processer
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Meriterande:
Teknisk utbildning
Erfarenhet av att arbeta med orderhantering inom tech-branschen
Erfarenhet av att lägga orders hos, samt hantera leverantörer
Kunskaper i andra språk

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag tillsvidare. Start i mars enligt ök.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Amanda Delvén, du kan nå henne på amanda.delven@perido.se.
Om du har frågor är även du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange tjänstens referensnummer 33655 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/. Visa mindre

Leveransspecialist, Kungsängen

Ansök    Jan 19    Carla AB    Leveransman
Om rollen Nu har du möjligheten att jobba för en av de största e-handlarna för elbilar i Sverige. Vi söker dig som kan arbeta heltid, vardagar med start omgående. Du kommer att arbeta på vårt servicecenter i Kungsängen. Arbetsuppgifter: - I din roll som Leveransvärd kommer du att förbereda bilar för leverans och säkerställa att de är rena och polerade samt att all dokumentation är på plats innan våra förare lastar dem på våra lastbilar. - Gå igenom bile... Visa mer
Om rollen

Nu har du möjligheten att jobba för en av de största e-handlarna för elbilar i Sverige. Vi söker dig som kan arbeta heltid, vardagar med start omgående. Du kommer att arbeta på vårt servicecenter i Kungsängen.

Arbetsuppgifter:

- I din roll som Leveransvärd kommer du att förbereda bilar för leverans och säkerställa att de är rena och polerade samt att all dokumentation är på plats innan våra förare lastar dem på våra lastbilar.
- Gå igenom bilens funktioner med lastbilsföraren på plats så att denne är kan svara på kundens eventuella frågor vid leveranstillfället.
- Kvalitetssäkring enligt företagets standarder
- Supporta teamet du arbetar tillsammans med i andra arbetsuppgifter tillhörande leveransen
- Dina arbetsuppgifter kan variera från dag till dag.


Omfattning: Heltid, provanställning 6 månader.

Körkort: B-körkort krävs.

Arbetstider: 07-16

Ort: Stockholm, Kungsängen.

Vi söker dig som

- Är flexibel i ditt arbetssätt och gillar att lära dig och bli bra på nya saker
- Gillar ordning och reda, är ansvarstagande och arbetar strukturerat
- Är en god kommunikatör och enkelt driver en tydlig dialog både i tal och skrift med ditt team och andra kollegor
- Gärna har någon erfarenhet av att arbeta med bilar eller ett intresse av det
- Gärna har någon erfarenhet av att arbete med bilar


Vad har vi att erbjuda dig?

Först och främst, så erbjuder vi en fantastisk möjlighet att ansluta till ett bolag som bygger en ny online-marknad, med starka värderingar, och en affärsmodell som ska vara hållbar på alla sätt. Utöver det så erbjuder vi:

- En möjlighet att skapa din egen väg på ett relativt nystartat bolag, men med möjligheten att växa och lära från duktiga, och trevliga medarbetare
- Möjligheten att jobba smartare, snarare än mer. Att få en balans i livet är en viktig del i att skapa resultat över en längre tid
- En arbetsplats som på riktigt tror på mångfald. Vi har anställt, och fortsätter anställa helt oberoende av etnisk bakgrund, utbildning, erfarenhet, sexuell läggning, och allt annat som borde vara självklart 2023
- Konkurrenskraftig och marknadsmässig ersättning


Om Carla

Vi på Carla vill sätta en ny standard för hur man köper bil. Vårt mål är att det ska vara lika lätt och tryggt att köpa eller leasa en bil online, som allt annat man köper på nätet. Självklart ska alla bilar vara laddbara. Bolaget grundades 2020 i Stockholm och är nu i en spännande tillväxtfas och letar därför efter en nya härlig kollegor till vår anläggning i Kungsängen.

Nu när du kommit såhär långt...

..så kanske just du är vår nya kollega? Se då till att ansök idag! Urval och rekryteringsprocess sker löpande, så sök så snart du kan! Visa mindre

Leverans arbete

Vi söker en person som har kör kort och som är körvana som kan leverera mat profukter och olika produkter. Personen mãste vara social och van vid arbeta med olika folk. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en person som har kör kort och som är körvana som kan leverera mat profukter och olika produkter. Personen mãste vara social och van vid arbeta med olika folk.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

resturang biträde

Ansök    Jan 19    Ella & Bea AB    Leveransman
Vi söker dig som är intresserad av att jobba i storkök verksamhet för matleveranser. Som service personal är du en glad, noggrann och serviceinriktad person. Anställningen förutsätter arbete på dagar. Glad personlighet med driv går före erfarenhet! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att jobba i storkök verksamhet för matleveranser.


Som service personal är du en glad, noggrann och serviceinriktad person.


Anställningen förutsätter arbete på dagar.


Glad personlighet med driv går före erfarenhet!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Deliveryman for Foodora (Stockholm)

Ansök    Maj 26    AM:365 AB    Leveransman
Are you looking for a fresh and enthusiastic company where you can implement your professional skills with freedom and excel in your profession? We at AM: 365 Group can give you everything you need for your career development. We are looking for drivers for food delivery in Stockholm. If you have a driver's license or permission to drive, you can contact us for work. Eligibility -Driving Licence (B) or Permission to drive -Car Responsibilities -Food delive... Visa mer
Are you looking for a fresh and enthusiastic company where you can implement your professional skills with freedom and excel in your profession? We at AM: 365 Group can give you everything you need for your career development.
We are looking for drivers for food delivery in Stockholm. If you have a driver's license or permission to drive, you can contact us for work.
Eligibility
-Driving Licence (B) or Permission to drive
-Car
Responsibilities
-Food deliveries for Foodora
If you are interested and want to apply, please contact us on given details ASAP. Visa mindre

Leveranskoordinator med till ledande aktör inom digital infrastruktur!

Ansök    Sep 2    Perido AB    Leveransman
Har du erfarenhet av inköp och leverans i operatörsbranschen eller en passande utbildning i bagaget? Letar du efter en ansvarsfull tjänst innehållandes mycket koordinering och sociala inslag? Då kan detta verkligen vara något för dig! Läs gärna vidare! Om tjänsten Vi på Perido letar efter en Leveranskoordinator till vår kund som är ett stort och marknadsledande företag och som i sin verksamhet levererar kompletta lösningar inom teknik- och datakommunikati... Visa mer
Har du erfarenhet av inköp och leverans i operatörsbranschen eller en passande utbildning i bagaget? Letar du efter en ansvarsfull tjänst innehållandes mycket koordinering och sociala inslag? Då kan detta verkligen vara något för dig! Läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido letar efter en Leveranskoordinator till vår kund som är ett stort och marknadsledande företag och som i sin verksamhet levererar kompletta lösningar inom teknik- och datakommunikation i norra Europa. Denna tjänst har sin placering antingen i centrala Stockholm eller centrala Uppsala beroende på vad som passar dig bäst.
Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att ansvara för leveranser gentemot kunder samt koordinera arbetet mellan parter kring detta, så som underleverantörer och nätverkstekniker m.m. Det är en bred, stimulerande och stundtals roligt utmanande roll med många olika arbetsuppgifter där du kommer behöva arbeta både proaktivt och problemlösande för att lyckas. Mycket arbete sköts självständigt men en hel del arbete sker även i team. Utöver den koordinerade delen av tjänsten är det även viktigt att du är tekniskt lagd. Dessa arbetsuppgifter är vad som väntar:
Ansvara för inköp och beställning av tjänster
Koordinera med underleverantörer i samband med leverans av tjänster
Fånga upp avvikelser med efterföljande problemlösning
Löpande kontakt med kunder, leverantörer och partners
Hålla koll på deadlines och vid behov flagga mot kund
Arbete i projektform kan förekomma

Dina egenskaper
Här erbjuds en roll med utrymme för att utmanas och utvecklas i en stimulerande miljö. Därför söker vi en ambitiös, ansvarsfull och driven person. Vi tror att du är serviceinriktad och trivs ypperligt i en social roll som innehåller mycket koordinering. Spindeln i nätet är alltså en klassisk beskrivning som perfekt ramar in vad du trivs i – samt bemästrar – för roll. Du gillar när tempot är högt och det händer saker hela tiden, men du klarar samtidigt av att arbeta flexibelt och stresståligt. Till detta ska sägas att du självklart innan planerar arbetet smart och är strukturerad och noggrann när det väl ska utföras. Vidare är du en riktigt bra lagspelare som tar stort ansvar, såväl för ditt eget arbete som företagets i stort.
En kul tjänst väntar! Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi söker dig som har:
Avslutad gymnasial utbildning
Erfarenhet av inköp och leverantörssamverkan i operatörsbranschen (eller motsvarande utbildning)
Erfarenhet av arbete mot kund via telefon
Erfarenhet av arbete mot deadlines
Erfarenhet av självgående- samt teamarbete.
Goda systemkunskaper
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Plus i kanten:
Grundläggande teknisk nätverkskompetens

Omfattning och tillträde
Heltid, 6 månaders konsultuppdrag med chans till tillsvidareanställning hos kund efteråt. Start omgående.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Frida Månsson, du kan nå henne på frida.mansson@perido.se.
Om du har frågor är även du varmt välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 33388 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/. Visa mindre

Vi söker en leveransmedarbetare avdelning växt till Ambius, Stockholm

Ansök    Sep 20    Ambius AB    Leveransman
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att plantera växter i krukor och installera dessa hos kunder efter våra säljares orderunderlag. Installationer kan även omfatta montage av mosstavlor, växttavlor, lavplattor, plantering av växtväggar och utomhusplanteringar. Att hålla ordning på växtlagret är också en del av arbetsuppgifterna, truckkörning förekommer – fördel om du har truckkort men vi ombesörjer den utbildningen om du inte har. Arbetet är rörl... Visa mer
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att plantera växter i krukor och installera dessa hos kunder efter våra säljares orderunderlag. Installationer kan även omfatta montage av mosstavlor, växttavlor, lavplattor, plantering av växtväggar och utomhusplanteringar.
Att hålla ordning på växtlagret är också en del av arbetsuppgifterna, truckkörning förekommer – fördel om du har truckkort men vi ombesörjer den utbildningen om du inte har.


Arbetet är rörligt, fysiskt krävande, intensivt och omväxlande. Det krävs att du är flexibel och en problemlösare. Som en del i de 5 st som arbetar i vårt leveransteam och det är viktigt att du tar personligt ansvar för dina uppgifter.
Du får också hjälpa till på våra servicedistrikt vid behov; större omplanteringar eller hjälp med växtservice eller andra förekommande arbetsuppgifter vid behov.

Personliga egenskaper:
Vi förväntar oss att du vill vara en del av teamet eftersom vår verksamhet handlar om människor. Din relation med kunder och kollegor är avgörande för din och vår framgång.
Att vara representativ, energisk, positiv, utåtriktad och ha ett intresse att arbeta med service och inredning är viktiga egenskaper.
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa förtroende hos våra kunder och kan snabbt se lösningar ute hos kunderna. Du har inga problem med att montera enkla saker eller se till att du lämnar en kund nöjd. Du är van att köra lätt lastbil i tät trafik med bakgavellyft eller ser inga problem med det.


Din bakgrund:
Du har servicerfarenhet minst 3 år. Du bör ha en gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenskt tal och skrift. Vi ser gärna att du har arbetat med växter tidigare. (t.ex. utomhus eller i blomsterhandel)
Det viktiga är att du är rätt person i teamet, med positiv inställning. Då arbetet innebär kontakt med växter och jord/pimpsten förutsätter vi att du inte är allergisk samt att du inte har problem med rygg, axlar eller handleder och har en god fysik då tunga lyft är en del av din vardag.


Anställningsvillkor:
Arbetet gäller heltid, 40 tim/vecka. Arbetstid 7.00-16.00 Måndag-Fredag. Tjänsten tillsätts gärna omgående. Provanställning 6 månader. Månadslön. Kollektivavtal. Arbetsplatsen finns på Avestagatan 61 i Spånga med god kollektivförbindelse eller parkering för din bil utanför.

Märk din ansökan ”Leveransmedarbetare” till emma.enholm@ambius.com.
Ansökan oss tillhanda senast den 15 oktober 2022. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att höra av dig!


Vi ser fram emot att få utöka vårt team, förhoppningsvis med dig.

För mer information om Rentokil besök gärna www.rentokil.se eller www.ambius.se Visa mindre

Sommarjobba som Leveransansvarig chaufför

Ansök    Maj 6    Performiq AB    Leveransman
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en självständig person med känsla för service? Gillar du kundkontakt och har en god social förmåga. Då är tjänsten som Leveransansvarig chaufför på Convini något för dig! Som Leveransansvarig chaufför ansvarar du för ett eget distrikt med cirka 35-45 befintliga företagskunder. Du utgår från Solna och levererar varor utefter en förbestämd rutt. I dina arbetsuppgifter ingår att leverera önskad mat och dryck till butiker... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självständig person med känsla för service? Gillar du kundkontakt och har en god social förmåga. Då är tjänsten som Leveransansvarig chaufför på Convini något för dig!

Som Leveransansvarig chaufför ansvarar du för ett eget distrikt med cirka 35-45 befintliga företagskunder. Du utgår från Solna och levererar varor utefter en förbestämd rutt. I dina arbetsuppgifter ingår att leverera önskad mat och dryck till butikerna som finns hos dina kundföretag, ha en löpande dialog med kontaktpersonerna och konsumenterna på företaget samt anpassa utbudet utifrån givna riktlinjer och önskemål. Det är även du som har ansvar för att alla livsmedel som du ska leverera finns i lager den dag som du utför leveransen. Det här är en tjänst som innebär att du är ute hos dina kunder större delen av arbetsdagen.

Tjänsten är ett sommarvikariat med start i början på juni fram till slutet på augusti.

Personprofil
Vi söker dig som är lyhörd med god känsla för service. Du är effektiv men samtidigt noggrann eftersom varorna ska komma fram i tid och samtidigt hålla en god kvalitet. Då tjänsten innebär att du är ansiktet utåt mot kund behöver du vara social och kommunikativ. Det kan förekomma en del tunga lyft i den här tjänsten, därför ser vi att du inte är rädd för att hugga i ibland.
Du behöver b-körkort och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Du har en gymnasieutbildning i bagaget och har kanske arbetat med liknande arbetsuppgifter eller i dagligvaruhandeln tidigare.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Leveransansvarig chaufför.

Övrigt
Start: juni
Omfattning: Heltid, juni-augusti
Arbetstid: 7-16
Plats: Stockholm, Solna

Vi går igenom urval löpande så vänta inte med din ansökan!

Företagspresentation

Convini – Mat och Kaffe på Jobbet - erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget ca 120 anställda, över 1 400 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på nästan 300 miljoner kronor. En omsättning som har mer än fyrdubblats de senaste 10 åren. Convini har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg och Malmö med omnejd. Mer information om företaget finns på www.convini.se.

Sökord: service, kundservice, butik, leverans, livsmedel, transport, budbilsförare, chaufför, detaljhandel, dagligvaruhandel, varuplock.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Chaufför på deltid till Mailworld!

Ansök    Maj 13    Performiq AB    Leveransman
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en självständig person med känsla för service? Söker du ett deltidsjobb på sidan av dina studier eller kombinerat med andra arbeten? Då är tjänsten som chaufför på Mailworld något för dig! Personprofil PerformIQ söker nu åt kunds räkningen en chaufför som vill hoppa in några timmar i veckan vid behov. Tjänsten som chaufför innebär att du kommer köra bil runt om i Stockholm. Du kommer fylla bilen med post, burar och va... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självständig person med känsla för service? Söker du ett deltidsjobb på sidan av dina studier eller kombinerat med andra arbeten? Då är tjänsten som chaufför på Mailworld något för dig!

Personprofil
PerformIQ söker nu åt kunds räkningen en chaufför som vill hoppa in några timmar i veckan vid behov. Tjänsten som chaufför innebär att du kommer köra bil runt om i Stockholm. Du kommer fylla bilen med post, burar och vagnar för att sedan leverera till slutdestination.

Tjänsten passar dig som studerar på sidan om eller som har ett annat deltidsjobb som du vill kombinera med denna tjänst. Vi ser gärna att du är serviceminded, gillar fysiskt arbete då vissa av burarna är tunga. Vi ser även att du är strukturerad, gillar högt tempo och är en trygg chaufför.

Du kommer bli inringd på morgonen, därför är det av stor vikt att du är tillgänglig vid behov och snabbt kan hoppa in. För denna tjänst är det krav på B-körkort.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid, vid behov
Arbetstider: Cirka klockan 10-15
Plats: Stockholm
Vi kommer även begära registerutdrag från belastningsregistret.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll som chaufför.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se.
Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Chaufför på deltid till Mailworld!

Ansök    Maj 13    Performiq AB    Leveransman
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en självständig person med känsla för service? Söker du ett deltidsjobb på sidan av dina studier eller kombinerat med andra arbeten? Då är tjänsten som chaufför på Mailworld något för dig! Personprofil PerformIQ söker nu åt kunds räkningen en chaufför som vill hoppa in några timmar i veckan vid behov. Tjänsten som chaufför innebär att du kommer köra bil runt om i Stockholm. Du kommer fylla bilen med post, burar och va... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självständig person med känsla för service? Söker du ett deltidsjobb på sidan av dina studier eller kombinerat med andra arbeten? Då är tjänsten som chaufför på Mailworld något för dig!

Personprofil
PerformIQ söker nu åt kunds räkningen en chaufför som vill hoppa in några timmar i veckan vid behov. Tjänsten som chaufför innebär att du kommer köra bil runt om i Stockholm. Du kommer fylla bilen med post, burar och vagnar för att sedan leverera till slutdestination.

Tjänsten passar dig som studerar på sidan om eller som har ett annat deltidsjobb som du vill kombinera med denna tjänst. Vi ser gärna att du är serviceminded, gillar fysiskt arbete då vissa av burarna är tunga. Vi ser även att du är strukturerad, gillar högt tempo och är en trygg chaufför.

Du kommer bli inringd på morgonen, därför är det av stor vikt att du är tillgänglig vid behov och snabbt kan hoppa in.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid, vid behov
Arbetstider: Cirka klockan 10-15
Plats: Stockholm
Vi kommer även begära registerutdrag från belastningsregistret.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll som chaufför.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se.
Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Leveransansvarig chaufför till Långholmens kajakklubb

Ansök    Nov 3    Performiq AB    Leveransman
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du serviceinriktad och ansvarstagande? Gillar du att köra bil, träffa kunder och jobba varierat. Då kan tjänsten som leveransansvarig chaufför passa dig! Du kommer att arbeta i en trevlig utomhusmiljö med ett väldigt fysiskt arbete med många tunga lyft. Du kommer vara ansvarig för att hålla strukturen i lagret, packa varor, lasta varor, samt köra släpvagn med varor och lasta av dessa. Du kommer dagligen att kommunicera me... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du serviceinriktad och ansvarstagande? Gillar du att köra bil, träffa kunder och jobba varierat. Då kan tjänsten som leveransansvarig chaufför passa dig! Du kommer att arbeta i en trevlig utomhusmiljö med ett väldigt fysiskt arbete med många tunga lyft. Du kommer vara ansvarig för att hålla strukturen i lagret, packa varor, lasta varor, samt köra släpvagn med varor och lasta av dessa. Du kommer dagligen att kommunicera med företagets ägare och kajakkoordinator.

Personprofil
För att lyckas i tjänsten bör du ha ett öga för detaljer, våga vara initiativtagande och se utvecklingsmöjligheter. Du bör också ha stor ansvarskänsla och trivas med att arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att du har en god fysik och bör vara van vid tunga lyft sen tidigare då detta kommer förekomma i det dagliga arbetet. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

Krav

- B-körkort
- Servicerfaren
- Social och utåtriktad

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Stockholm


Företagspresentation
Långholmen kajak är ett snabbväxande företag som brinner för paddling och friluftsliv. Vi säljer och hyr ut kajaker, Stand Up Paddleboards och övrig utrustning för paddling. Vi söker nu en person som ansvarar för vårat lager.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Flyttpersonal med B-körkort / Movers with driving license - Hemfrid Stoc...

Ansök    Nov 30    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
- Merit om du har B-körkort


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid rullande schema vardagar, helgdag och kvällstid utifrån kunden behov
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

Driving license

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours on a rolling schedule weekdays, holidays and evening hours based on customer needs
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Flyttpersonal med B-körkort / Movers with driving license - Hemfrid Stoc...

Ansök    Nov 3    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
- Merit om du har B-körkort


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid rullande schema vardagar, helgdag och kvällstid utifrån kunden behov
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

Driving license

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours on a rolling schedule weekdays, holidays and evening hours based on customer needs
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Leveransansvarig chaufför till Långholmens kajakklubb

Ansök    Nov 2    Performiq AB    Leveransman
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du serviceinriktad och ansvarstagande? Gillar du att köra bil, träffa kunder och jobba varierat. Då kan tjänsten som leveransansvarig chaufför passa dig! Du kommer att arbeta i en trevlig utomhusmiljö med ett väldigt fysiskt arbete med många tunga lyft. Du kommer vara ansvarig för att hålla strukturen i lagret, packa varor, lasta varor, samt köra släpvagn med varor och lasta av dessa. Du kommer dagligen att kommunicera me... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du serviceinriktad och ansvarstagande? Gillar du att köra bil, träffa kunder och jobba varierat. Då kan tjänsten som leveransansvarig chaufför passa dig! Du kommer att arbeta i en trevlig utomhusmiljö med ett väldigt fysiskt arbete med många tunga lyft. Du kommer vara ansvarig för att hålla strukturen i lagret, packa varor, lasta varor, samt köra släpvagn med varor och lasta av dessa. Du kommer dagligen att kommunicera med företagets ägare och kajakkoordinator.

Personprofil
För att lyckas i tjänsten bör du ha ett öga för detaljer, våga vara initiativtagande och se utvecklingsmöjligheter. Du bör också ha stor ansvarskänsla och trivas med att arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att du har en god fysik och bör vara van vid tunga lyft sen tidigare då detta kommer förekomma i det dagliga arbetet. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

Krav

- B-körkort
- Servicerfaren
- Social och utåtriktad

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Stockholm


Företagspresentation
Långholmen kajak är ett snabbväxande företag som brinner för paddling och friluftsliv. Vi säljer och hyr ut kajaker, Stand Up Paddleboards och övrig utrustning för paddling. Vi söker nu en person som ansvarar för vårat lager.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

matleverans

Ansök    Sep 19    Cheema Services AB    Leveransman
letar efter leveransman (uber eats). jobbet är på cykel. inget behov av körkort. deltid eller heltid Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
letar efter leveransman (uber eats). jobbet är på cykel. inget behov av körkort. deltid eller heltid
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ventilationstekniker på heltid till norra Stockholm!

Vi söker dig som tycker om att arbeta praktiskt och är tekniskt lagd. Om du dessutom är serviceinriktad och driven så har vi tjänsten för dig! StudentConsulting söker nu för kunds räkning en ventilationstekniker på heltid. Vår kund är belägen i norra Stockholm och erbjuder tjänster inom ventilation, värmepumpar och avloppsrensning för att skapa säkrare hem. Kundens ambitioner är att ha 100% nöjda kunder och visionen är att vara bäst när det kommer till se... Visa mer
Vi söker dig som tycker om att arbeta praktiskt och är tekniskt lagd. Om du dessutom är serviceinriktad och driven så har vi tjänsten för dig!

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en ventilationstekniker på heltid. Vår kund är belägen i norra Stockholm och erbjuder tjänster inom ventilation, värmepumpar och avloppsrensning för att skapa säkrare hem. Kundens ambitioner är att ha 100% nöjda kunder och visionen är att vara bäst när det kommer till servicegrad mot kunderna både innan, under och efter besöket.

Du kommer i tjänsten att utgå hemifrån och åka ut till kunder inom norra Stockholms län, samt i Uppsala län och Västmanlands län.

I arbetsuppgifterna ingår huvudsakligen:
- Rengöring av samtliga kanaler och don.
- Funktionskontroll.
- Luftflödeskontroll.
- Byte av filter i aggregat.
- Bemöta kunder med högsta kvalité på service.

Du kommer att få en gedigen utbildning i arbetet innan du börjar arbeta självständigt.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd hos vår kund. Tjänsten är på heltid, med arbetstiderna 08.00-17.00, mån-fre och löper tillsvidare.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten bör du uppfylla nedanstående krav
- Du innehar B-körkort och är bosatt norr om Stockholm
- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom hantverkarbranschen, alternativ en praktisk utbildning på gymnasiet.

Vi söker dig som är tekniskt lagd och som föredrar att arbeta praktiskt. Du föredrar att arbeta med service och har en mycket god social förmåga. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och därmed är du ansvarfull som person. Du arbetar noggrant och strukturerat samt har inga problem med att ta för dig om så skulle behövas. Du kommer själv att kunna påverka din lön och därmed söker vi dig som är driven.

Passar detta in på dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Flyttpersonal med B-körkort / Movers with driving license - Hemfrid Stoc...

Ansök    Sep 17    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
- Merit om du har B-körkort


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid rullande schema vardagar, helgdag och kvällstid utifrån kunden behov
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

Driving license

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours on a rolling schedule weekdays, holidays and evening hours based on customer needs
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Flyttpersonal med B-körkort / Movers with driving license - Hemfrid Stoc...

Ansök    Jun 21    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
- Merit om du har B-körkort


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid rullande schema vardagar, helgdag och kvällstid utifrån kunden behov
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

Driving license

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours on a rolling schedule weekdays, holidays and evening hours based on customer needs
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Flyttpersonal med B-körkort / Movers with driving license - Hemfrid Stoc...

Ansök    Jul 26    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
- Merit om du har B-körkort


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid rullande schema vardagar, helgdag och kvällstid utifrån kunden behov
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

Driving license

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours on a rolling schedule weekdays, holidays and evening hours based on customer needs
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Leveransmedarbetare sökes

Ansök    Maj 14    New Concept AB    Leveransman
Vi är ett familjeföretag som har erbjudit leveranstjänster i Stockholmsregionen i två år. För närvarande finns det en växande efterfrågan på matleveranser och vi letar alltid efter engagerade och hårt arbetande medarbetare. Hos oss får du en fantastiska möjlighet att arbeta självständigt med din moped eller motorcykel och få en bra bonus. Vi är partner med UBER och BOLT FOOD. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. V... Visa mer
Vi är ett familjeföretag som har erbjudit leveranstjänster i Stockholmsregionen i två år.
För närvarande finns det en växande efterfrågan på matleveranser och vi letar alltid efter engagerade och hårt arbetande medarbetare.
Hos oss får du en fantastiska möjlighet att arbeta självständigt med din moped eller motorcykel och få en bra bonus.
Vi är partner med UBER och BOLT FOOD.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lager/Leverans Medarbetare Möbelaffär i Stockholm

Ansök    Apr 3    Tonorex Design AB    Leveransman
Vi söker nu lager- och leverans-personal till vårt butiks-lager och webbshop, centralt i Stockholm. Beskrivning av arbetsuppgifter: Du tar emot varorna när de anländer, prickar av, packar upp och prismärker. Plockar order, bokar transporter, planerar hemleveranser i Stockholm, och sänder/levererar och registrerar ordrar i datasystemet. Du kommer att vara leveransansvarig/chaufför i Stockholmsområdet. Inbärning förekommer. Du kommer att hantera stora som s... Visa mer
Vi söker nu lager- och leverans-personal till vårt butiks-lager och webbshop, centralt i Stockholm.
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Du tar emot varorna när de anländer, prickar av, packar upp och prismärker. Plockar order, bokar transporter, planerar hemleveranser i Stockholm, och sänder/levererar och registrerar ordrar i datasystemet.
Du kommer att vara leveransansvarig/chaufför i Stockholmsområdet. Inbärning förekommer.
Du kommer att hantera stora som små produkter, hemleveranser och möbelmontering , samt övriga förkommande sysslor på ett butiks-lager som städning mm.
Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker dig som är ordningsam, noggrann och har sifferminne. Det är viktigt att du är van att planera din tid på ett effektivt sätt.
Du arbetar självständigt, ansvarsfull och effektivt – ensam eller i grupp. Du är stresstålig, och trivs med ett högt tempo. Du ska ha god kommunikativ förmåga, pratar och skriver svenska och engelska flytande. Du kan hantera de olika situationer som kan uppstå i kundmötet på ett bra sätt.
Du kan hantera tunga lyft, sortering, packning, lossning och lastning, samt montering av möbler vid behov. Det är meriterande om du har erfarenhet inom möbelbranschen.
Krav:
– Du har fyllt 21 år.
– Du har haft Svenskt B-körkort i minst 2 år!
– Du har god lokalkännedom och känner dig trygg bakom ratten
– Erfarenhet från att ha kört bud är meriterande
Övriga villkor:
– Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift
– Gymnasieutbildning eller likvärdigt
– Erfarenhet inom möbelbranschen och e-handel är meriterande. Visa mindre

Arbetsledare inom Flyttservice / Team leader within Moving service - Sto...

Ansök    Maj 11    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL VARA MED PÅ VÅR TILLVÄXTRESA OCH ARBETA I EN ARBETSLEDANDE ROLL INOM FLYTTSERVICE Kom och jobba med oss, och bli en del av det växande teamet inom Flyttservice! Hemfrid söker dig som vill jobba i en arbetsledande roll på Flyttservice i Stockholms området och vara en del av vår tillväxtresa! Du kommer jobba tillsammans med kollegor inom flyttservice i privata hem där du har en arbetsledande roll och ni tillsammans hjälper våra k... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL VARA MED PÅ VÅR TILLVÄXTRESA OCH ARBETA I EN ARBETSLEDANDE ROLL INOM FLYTTSERVICE

Kom och jobba med oss, och bli en del av det växande teamet inom Flyttservice!

Hemfrid söker dig som vill jobba i en arbetsledande roll på Flyttservice i Stockholms området och vara en del av vår tillväxtresa! Du kommer jobba tillsammans med kollegor inom flyttservice i privata hem där du har en arbetsledande roll och ni tillsammans hjälper våra kunder med deras flyttar.

Det är du som sköter kontakt med kunden under flyttdagen, lägger upp arbetet för dagen inom teamet och säkerställer att alla led hanteras på bästa sätt - säkerhet, dialog med kund samt leverans och utförandet av arbetet.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som arbetsledare inom Flyttservice på Hemfrid hjälper du tillsammans med kollegorna på Flyttservice våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem till sitt nya boende. Ni arbetar i team om 2-4 personer där du kommer ha en arbetsledande roll och hålla en tajt dialog med Bemanningschef för att säkerställa att arbetet utförs säkert från start till mål och enligt kundens önskemål och köpta service. Du kommer även att hålla i upplärning av nya kollegor.

Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Har tidigare erfarenhet i en arbetsledande roll inom Flyttservice eller liknande såsom lager och transport
- Krav på B- körkort
- Meriterande C- körkort
- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann, punktlig med en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Du kommer jobba efter ett rullande schema både dagtid, kväll och vissa helger
- Vara en del i vår tillväxtresa och utveckla Flyttservice på Hemfrid.
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID IS NOW LOOKING FOR YOU WHO WANTS TO WORK IN A TEAMLEADER ROLE WITHIN MOVING SERVICE

Come and join us and be a part of the growing Moving service team!

Hemfrid is now looking for you who wants to work in a Teamleader role at Moving service in Stockholm area and be a part of our growth journey! You will work togheter with collegeus helping customers in private homes with the removal, where you have the Teamleader role.

World class moving service in private homes

As a Teamleader within moving service at Hemfrid you´ll help our customers, togheter with collegues, with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them.

You work in teams of 2-4 people where you will have the Teamleader role and maintain a close dialogue with your Staff Manager to ensure that the work is carried out safely from start to finish and according to the customer's wishes and purchased service. You will also to some extent support your Staff Manager with training of new colleagues.

You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Has previous experience in a teamleader role within Moving service or similar such as warehouse or transport

Requirement for a B -driving license

Merit on C -driving license

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual with a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- Collective agreements and good terms of employment
- You will have a flexible schedule which includes daytime work, some weekends and evenings
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Be a part of our journey towards and develop Moving service at Hemfrid.
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Flyttpersonal / Movers - Hemfrid Stockholm

Ansök    Feb 24    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid rullande schema vardagar, helgdag och kvällstid utifrån kunden behov
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours on a rolling schedule weekdays, holidays and evening hours based on customer needs
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Pizzaförare

Hej! Vi behöver en medarbetare som har B-körkort som kan leverera pizzor. Kan förstå och tala svenska. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej!
Vi behöver en medarbetare som har B-körkort som kan leverera pizzor. Kan förstå och tala svenska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Flyttpersonal / Movers - Hemfrid Stockholm

Ansök    Mar 23    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska
- Merit om du har B-körkort


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid rullande schema vardagar, helgdag och kvällstid utifrån kunden behov
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

Driving license

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours on a rolling schedule weekdays, holidays and evening hours based on customer needs
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Flyttpersonal / Movers - Hemfrid Stockholm

Ansök    Feb 17    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid rullande schema vardagar, helgdag och kvällstid utifrån kunden behov
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours on a rolling schedule weekdays, holidays and evening hours based on customer needs
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Arbetsledare inom Flyttservice / Team leader within Moving service - Sto...

Ansök    Feb 2    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL VARA MED PÅ VÅR TILLVÄXTRESA OCH ARBETA I EN ARBETSLEDANDE ROLL INOM FLYTTSERVICE Kom och jobba med oss, och bli en del av det växande teamet inom Flyttservice! Hemfrid söker dig som vill jobba i en arbetsledande roll på Flyttservice i Stockholms området och vara en del av vår tillväxtresa! Du kommer jobba tillsammans med kollegor inom flyttservice i privata hem där du har en arbetsledande roll och ni tillsammans hjälper våra k... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL VARA MED PÅ VÅR TILLVÄXTRESA OCH ARBETA I EN ARBETSLEDANDE ROLL INOM FLYTTSERVICE

Kom och jobba med oss, och bli en del av det växande teamet inom Flyttservice!

Hemfrid söker dig som vill jobba i en arbetsledande roll på Flyttservice i Stockholms området och vara en del av vår tillväxtresa! Du kommer jobba tillsammans med kollegor inom flyttservice i privata hem där du har en arbetsledande roll och ni tillsammans hjälper våra kunder med deras flyttar.

Det är du som sköter kontakt med kunden under flyttdagen, lägger upp arbetet för dagen inom teamet och säkerställer att alla led hanteras på bästa sätt - säkerhet, dialog med kund samt leverans och utförandet av arbetet.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som arbetsledare inom Flyttservice på Hemfrid hjälper du tillsammans med kollegorna på Flyttservice våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem till sitt nya boende. Ni arbetar i team om 2-4 personer där du kommer ha en arbetsledande roll och hålla en tajt dialog med Bemanningschef för att säkerställa att arbetet utförs säkert från start till mål och enligt kundens önskemål och köpta service. Du kommer även att hålla i upplärning av nya kollegor.

Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Har tidigare erfarenhet i en arbetsledande roll inom Flyttservice eller liknande såsom lager och transport
- Krav på B- körkort
- Meriterande C- körkort
- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann, punktlig med en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Du kommer jobba efter ett rullande schema både dagtid, kväll och vissa helger
- Vara en del i vår tillväxtresa och utveckla Flyttservice på Hemfrid.
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID IS NOW LOOKING FOR YOU WHO WANTS TO WORK IN A TEAMLEADER ROLE WITHIN MOVING SERVICE

Come and join us and be a part of the growing Moving service team!

Hemfrid is now looking for you who wants to work in a Teamleader role at Moving service in Stockholm area and be a part of our growth journey! You will work togheter with collegeus helping customers in private homes with the removal, where you have the Teamleader role.

World class moving service in private homes

As a Teamleader within moving service at Hemfrid you´ll help our customers, togheter with collegues, with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them.

You work in teams of 2-4 people where you will have the Teamleader role and maintain a close dialogue with your Staff Manager to ensure that the work is carried out safely from start to finish and according to the customer's wishes and purchased service. You will also to some extent support your Staff Manager with training of new colleagues.

You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Has previous experience in a teamleader role within Moving service or similar such as warehouse or transport

Requirement for a B -driving license

Merit on C -driving license

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual with a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- Collective agreements and good terms of employment
- You will have a flexible schedule which includes daytime work, some weekends and evenings
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Be a part of our journey towards and develop Moving service at Hemfrid.
- Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Test- och leveransansvarig till Forsbergs Fritidscenter

Ansök    Jan 26    Svensk Autorekrytering AB    Leveransman
Arbetsbeskrivning Husbilsmarknaden har formligen exploderat de senaste åren. Dagens husbilar är som rullande hotellrum med högsta komfort. Det innebär också att vår kundgrupp har breddats väsentligt – allt från småbarnsfamiljer som vill ge sina barn upplevelserika semestrar till inbitna golfare som vill bo så nära de bästa banorna som möjligt. Att få hämta sin husbil är en upplevelse utöver det vanliga och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Husbilsmarknaden har formligen exploderat de senaste åren. Dagens husbilar är som rullande hotellrum med högsta komfort. Det innebär också att vår kundgrupp har breddats väsentligt – allt från småbarnsfamiljer som vill ge sina barn upplevelserika semestrar till inbitna golfare som vill bo så nära de bästa banorna som möjligt. Att få hämta sin husbil är en upplevelse utöver det vanliga och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till att denna dag blir speciell för våra kunder.

I rollen som test- och leveransansvarig tillhör du ett team om två personer som arbetar tätt med såväl vår försäljningsavdelning som vår verkstad. Utifrån protokoll gör du inbytestest samt prissätter de åtgärder som behövs göras inför försäljning. Större reparationer på fordonet lämnar du över till vår verkstad medan du själv utför mindre åtgärder kring bodelen av husbilen. Det kan exempelvis handla om mindre snickeriarbeten eller enklare el- och värmefel.

Våra kunders kunskap och erfarenhet inom husbilar varierar – allt från husbilsfantaster till personer som köper sin allra första husbil. Gemensamt för alla är att leveranstillfället är en speciell och glädjefylld stund. I denna roll ansvarar du för leveranstillfället där du tillsammans med kund går igenom husbilen och dess funktioner samt svarar på frågor.

Utöver ovanstående kommer du även att skriva varudeklarationer, beställa reservdelar samt ansvara för att fordonsparken är besiktigad. Tjänsten är stationerad på anläggningen i Sollentuna i Stockholm och du rapporterar till verkstadschef. Vår högsäsong är mellan april och oktober vilket innebär en arbetstopp under denna period.

Din Profil
För att matcha profilen är du en service minded person som trivs i en roll med mycket kundkontakt. Att ge en förstklassig upplevelse är din högsta prioritet och du gör alltid det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Vidare är du en problemlösare och har lätt för att samarbeta med andra. Utöver detta bör du även ha

- Teknisk bakgrund, exempelvis som mekaniker eller vaktmästare
- God dator- och systemvana
- B-körkort (C-behörighet eller B96 är meriterande)

Delar du dessutom vår stora passion för husbilar är det meriterande.

Om företaget
Forsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca 900 Mkr. Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg och 2011 gick Nalka Invest (tidigare Inter IKEA Investments) in som huvudägare. Företagets huvudkontor är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg. I produktportföljen återfinns starka varumärken som Hobby, Frankia, Niesmann Bischoff, Polar, Pilote, Sunlight och Concorde. På företagets sju center, i Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Linköping, Karlstad och Kalmar arbetar över 120 medarbetare. Organisationens huvudkontor är beläget i Hyssna, där den första anläggningen också startades. Läs gärna mer om oss på www.forsbergsfritidscenter.se.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare June Pärnänen, tel. 070 622 60 19, mail june.parnanen@autorekrytering.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Test- och leveransansvarig till Forsbergs Fritidscenter

Ansök    Jan 12    Svensk Autorekrytering AB    Leveransman
Arbetsbeskrivning hotellrum med högsta komfort. Det innebär också att vår kundgrupp har breddats väsentligt – allt från småbarnsfamiljer som vill ge sina barn upplevelserika semestrar till inbitna golfare som vill bo så nära de bästa banorna som möjligt. Att få hämta sin husbil är en upplevelse utöver det vanliga och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till att denna dag blir speciell för våra kunder. I rollen som test- och leveransansvarig tillhö... Visa mer
Arbetsbeskrivning
hotellrum med högsta komfort. Det innebär också att vår kundgrupp har breddats väsentligt – allt från småbarnsfamiljer som vill ge sina barn upplevelserika semestrar till inbitna golfare som vill bo så nära de bästa banorna som möjligt. Att få hämta sin husbil är en upplevelse utöver det vanliga och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till att denna dag blir speciell för våra kunder.

I rollen som test- och leveransansvarig tillhör du ett team om två personer som arbetar tätt med såväl vår försäljningsavdelning som vår verkstad. Utifrån protokoll gör du inbytestest samt prissätter de åtgärder som behövs göras inför försäljning. Större reparationer på fordonet lämnar du över till vår verkstad medan du själv utför mindre åtgärder kring bodelen av husbilen. Det kan exempelvis handla om mindre snickeriarbeten eller enklare el- och värmefel.

Våra kunders kunskap och erfarenhet inom husbilar varierar – allt från husbilsfantaster till personer som köper sin allra första husbil. Gemensamt för alla är att leveranstillfället är en speciell och glädjefylld stund. I denna roll ansvarar du för leveranstillfället där du tillsammans med kund går igenom husbilen och dess funktioner samt svarar på frågor.

Utöver ovanstående kommer du även att skriva varudeklarationer, beställa reservdelar samt ansvara för att fordonsparken är besiktigad. Tjänsten är stationerad på anläggningen i Sollentuna i Stockholm och du rapporterar till verkstadschef. Vår högsäsong är mellan april och oktober vilket innebär en arbetstopp under denna period.

Din Profil
För att matcha profilen är du en service minded person som trivs i en roll med mycket kundkontakt. Att ge en förstklassig upplevelse är din högsta prioritet och du gör alltid det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Vidare är du en problemlösare och har lätt för att samarbeta med andra. Utöver detta bör du även ha

- Teknisk bakgrund, exempelvis som mekaniker eller vaktmästare
- God dator- och systemvana
- B-körkort (C-behörighet eller B96 är meriterande)

Delar du dessutom vår stora passion för husbilar är det meriterande.

Om företaget
Forsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca 900 Mkr. Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg och 2011 gick Nalka Invest (tidigare Inter IKEA Investments) in som huvudägare. Företagets huvudkontor är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg. I produktportföljen återfinns starka varumärken som Hobby, Frankia, Niesmann Bischoff, Polar, Pilote, Sunlight och Concorde. På företagets sju center, i Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Linköping, Karlstad och Kalmar arbetar över 120 medarbetare. Organisationens huvudkontor är beläget i Hyssna, där den första anläggningen också startades. Läs gärna mer om oss på www.forsbergsfritidscenter.se.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare June Pärnänen, tel. 070 622 60 19, mail june.parnanen@autorekrytering.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Test- och leveransansvarig till Forsbergs Fritidscenter

Ansök    Jan 13    Svensk Autorekrytering AB    Leveransman
Arbetsbeskrivning Husbilsmarknaden har formligen exploderat de senaste åren. Dagens husbilar är som rullande hotellrum med högsta komfort. Det innebär också att vår kundgrupp har breddats väsentligt – allt från småbarnsfamiljer som vill ge sina barn upplevelserika semestrar till inbitna golfare som vill bo så nära de bästa banorna som möjligt. Att få hämta sin husbil är en upplevelse utöver det vanliga och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Husbilsmarknaden har formligen exploderat de senaste åren. Dagens husbilar är som rullande hotellrum med högsta komfort. Det innebär också att vår kundgrupp har breddats väsentligt – allt från småbarnsfamiljer som vill ge sina barn upplevelserika semestrar till inbitna golfare som vill bo så nära de bästa banorna som möjligt. Att få hämta sin husbil är en upplevelse utöver det vanliga och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till att denna dag blir speciell för våra kunder.

I rollen som test- och leveransansvarig tillhör du ett team om två personer som arbetar tätt med såväl vår försäljningsavdelning som vår verkstad. Utifrån protokoll gör du inbytestest samt prissätter de åtgärder som behövs göras inför försäljning. Större reparationer på fordonet lämnar du över till vår verkstad medan du själv utför mindre åtgärder kring bodelen av husbilen. Det kan exempelvis handla om mindre snickeriarbeten eller enklare el- och värmefel.

Våra kunders kunskap och erfarenhet inom husbilar varierar – allt från husbilsfantaster till personer som köper sin allra första husbil. Gemensamt för alla är att leveranstillfället är en speciell och glädjefylld stund. I denna roll ansvarar du för leveranstillfället där du tillsammans med kund går igenom husbilen och dess funktioner samt svarar på frågor.

Utöver ovanstående kommer du även att skriva varudeklarationer, beställa reservdelar samt ansvara för att fordonsparken är besiktigad. Tjänsten är stationerad på anläggningen i Sollentuna i Stockholm och du rapporterar till verkstadschef. Vår högsäsong är mellan april och oktober vilket innebär en arbetstopp under denna period.

Din Profil
För att matcha profilen är du en service minded person som trivs i en roll med mycket kundkontakt. Att ge en förstklassig upplevelse är din högsta prioritet och du gör alltid det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Vidare är du en problemlösare och har lätt för att samarbeta med andra. Utöver detta bör du även ha

- Teknisk bakgrund, exempelvis som mekaniker eller vaktmästare
- God dator- och systemvana
- B-körkort (C-behörighet eller B96 är meriterande)

Delar du dessutom vår stora passion för husbilar är det meriterande.

Om företaget
Forsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca 900 Mkr. Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg och 2011 gick Nalka Invest (tidigare Inter IKEA Investments) in som huvudägare. Företagets huvudkontor är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg. I produktportföljen återfinns starka varumärken som Hobby, Frankia, Niesmann Bischoff, Polar, Pilote, Sunlight och Concorde. På företagets sju center, i Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Linköping, Karlstad och Kalmar arbetar över 120 medarbetare. Organisationens huvudkontor är beläget i Hyssna, där den första anläggningen också startades. Läs gärna mer om oss på www.forsbergsfritidscenter.se.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare June Pärnänen, tel. 070 622 60 19, mail june.parnanen@autorekrytering.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Flyttpersonal / Movers - Hemfrid Stockholm

Ansök    Jan 5    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid måndag-fredag kl. 8.00-17.00, även vissa helger och kvällar
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours, weekdays 8-17. Sometimes weekends and evenings.
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Flyttpersonal / Movers - Hemfrid Stockholm

Ansök    Dec 14    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid måndag-fredag kl. 8.00-17.00, även vissa helger och kvällar
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours, weekdays 8-17. Sometimes weekends and evenings.
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Flyttpersonal / Movers - Hemfrid Stockholm

Ansök    Dec 14    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid måndag-fredag kl. 8.00-17.00, även vissa helger och kvällar
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours, weekdays 8-17. Sometimes weekends and evenings.
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Flyttpersonal / Movers - Hemfrid Stockholm

Ansök    Dec 9    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider under vardagar, där även helg- och kvällsjobb kan förekomma. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid måndag-fredag kl. 8.00-17.00, även vissa helger och kvällar
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours daytime, but also during some weekends and evenings. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours, weekdays 8-17. Sometimes weekends and evenings.
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Flyttpersonal / Movers - Hemfrid Stockholm

Ansök    Nov 12    Hemfrid i Sverige AB    Leveransman
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM! Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar. Flyttservice i världsklass i privata hem Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker oc... Visa mer
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM FLYTTPERSONAL I STOCKHOLM!

Hemfrid söker nu kollegor inom Flyttservice till Stockholm! Du kommer att jobba med flyttservice i privata hem där du hjälper våra kunder med deras flyttar.

Flyttservice i världsklass i privata hem

Som Flyttpersonal på Hemfrid hjälper du våra kunder med deras flyttar till sina nya hem. Du kommer att ha ett fysiskt arbete inom Flyttservice där du hjälper våra kunder att packa sina saker och möbler, bära och transportera dem. Du arbetar oftast i team om 2-3 personer. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

- Gillar att jobba fysiskt
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är flexibel
- Är engagerad, noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska


Vi erbjuder dig;

- En deltidsanställning
- Arbetstid måndag-fredag kl. 8.00-17.00, även vissa helger
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Språkutbildningar
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

__________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US IN THE MOVE OUT SERVICE TEAM IN STOCKHOLM!

Hemfrid is now looking for colleagues within Moving service to Stockholm! You will work with House moving service in private homes and help our customers with the removal.

World class moving service in private homes

Within the move out service team at Hemfrid you´ll help our customers with the removal to their new home. You will have a physical work where you´ll help our customers with packing their belongings, carry their furniture and transport them. You usually work in a team of 2-3 people. We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8 am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid's mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility - for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

Like to have a physical work

Is powered by quality and satisfied customers

Is flexible, responsible and punctual

Have a positive attitude

Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

- A part-time permanent position
- Working hours, weekdays 8-17. Sometimes weekends.
- Collective agreements and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant
- Swedish language courses
- Colleagues from all over the world!


Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Leverans/Lager

Ansök    Nov 23    Sängjätten Sverige AB    Leveransman
Till vårt lager i Stockholmsområdet söker vi nu en leverans/lagermedarbetare. Vill du bli en del av en etablerad kedja, där du blir uppskattad för din förmåga att lyssna på kundens behov och göra dem riktigt nöjda? Vi söker dig som är flexibel och har lätt att kommunicera med våra kunder. Du är intresserad av att följa kunden genom köpprocessen – med fokus på ett positivt avslut då sängen levereras till kund. Vad innebär tjänsten? Tillsammans med dina k... Visa mer
Till vårt lager i Stockholmsområdet söker vi nu en leverans/lagermedarbetare.

Vill du bli en del av en etablerad kedja, där du blir uppskattad för din förmåga att lyssna på kundens behov och göra dem riktigt nöjda? Vi söker dig som är flexibel och har lätt att kommunicera med våra kunder. Du är intresserad av att följa kunden genom köpprocessen – med fokus på ett positivt avslut då sängen levereras till kund.

Vad innebär tjänsten?
Tillsammans med dina kollegor levererar och monterar du sängar och sovrumsmöbler till våra kunder samt utför lagerarbete såsom inleverans, inventering och planering av körningar samt kontakt med kunder inför leverans. För att serva våra två butiker i Stockholm har vi en gemensam lagehub placerad i Sätra. Du kommer att arbeta med körningar över hela Stockholmsregionen.

Körkortsbehörighet B krävs för arbetet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi tror du är en ordningsam och social person som gillar att träffa människor samtidigt som du levererar och monterar möbler. Du har god fysik och hälsa för att klara de krävande arbetsuppgifterna.

Vad erbjuder Sängjätten?
Vi erbjuder dig ett stort eget ansvar och du kommer spela en viktig roll i vår fortsatta utveckling i Stockholmsregionen. Du blir vår ambassadör och vårt ansikte utåt. Du kommer ha ett tätt och nära samarbete med våra butiker och du rapporterar till butikschef i Barkarby.

Tjänsten är på 80% och omfattar 32 timmar per vecka. Arbetstiden är framförallt på dagtid men arbete kvällstid kan förekomma.

Provanställning tillämpas.

Kollektivavtal Lager & E-handel tillämpas.

Tillträde blir enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan. Ladda upp ditt CV och beskriv varför just du passar till jobbet hos oss på Sängjätten. Spela gärna in en video där du beskriver dig själv! Visa mindre

Är du i början av din kariärr och intresserad av maskiner?

Ansök    Okt 27    Prowork Bemanning AB    Leveransman
Liftmekaniker Vi söker dig med grundkunskaper och bas i att kunna skruva, erfarenhet av hydraulik och el. Vår kund i Rosersberg söker dig som är hungrig på att lära och utveckla dig inom det mekaniska inom liftar. Kunden är verksam inom rentalbranschen, hyr bland annat ut liftar som kommer vara din primära maskin att arbeta med. De har sina lokaler i Norrort. Arbetsuppgifter: Tvätta, felsöka, förbereda liftarna inför att dem ska ut till nästa kund. Med ti... Visa mer
Liftmekaniker
Vi söker dig med grundkunskaper och bas i att kunna skruva, erfarenhet av hydraulik och el. Vår kund i Rosersberg söker dig som är hungrig på att lära och utveckla dig inom det mekaniska inom liftar.
Kunden är verksam inom rentalbranschen, hyr bland annat ut liftar som kommer vara din primära maskin att arbeta med. De har sina lokaler i Norrort.
Arbetsuppgifter:
Tvätta, felsöka, förbereda liftarna inför att dem ska ut till nästa kund. Med tiden att du lär dig så kommer service och reparation samt även kundkontakt ingå i rollen. Har du redan erfarenhet så kommer rollen se annorlunda ut och du kan direkt sätta dig in i arbetet som mekaniker.
Din personlighet är viktig! Vi söker dig som är glad, framåt och utåtriktad. Du gillar att skruva och gör det noggrant. Du är framförallt hungrig på att lära dig mer!
Du har b-körkort, kan skruva och förstår el och hydraulik – sök jobbet! Skicka in ditt CV och Personliga brev till Jobb@prowork.se eller ring Michelle som är rekryteringsansvarig på 072-969 8585. Visa mindre

Leveransmekaniker till Autorekrytering

Ansök    Aug 21    Svensk Autorekrytering AB    Leveransman
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en leveransmekanikerr till våran kund i Södertälje. Kunden arbetar med utrustning av personbilar efter beställning från återförsäljarna. Du kommer att ingå i ett team och tillsammans arbetar ni för att levera mot deadline. Du arbetar självständigt med bilen och du har en arbetsorder och protokoll att följa. I din roll som mekaniker kommer du att: - utföra normalservice på personbil - montera och utrusta bilen t.ex med extr... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en leveransmekanikerr till våran kund i Södertälje. Kunden arbetar med utrustning av personbilar efter beställning från återförsäljarna.
Du kommer att ingå i ett team och tillsammans arbetar ni för att levera mot deadline. Du arbetar självständigt med bilen och du har en arbetsorder och protokoll att följa.

I din roll som mekaniker kommer du att:
- utföra normalservice på personbil
- montera och utrusta bilen t.ex med extraljus, dragkrok, motovärmare
- skifta/balanser däckDin Profil
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och vill arbeta som mekaniker inom personbilar.

Vi söker dig som:
- Har Fordonsteknisk utbildning
- Har B-körkort
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av el och teknisk utrustning inom bil

Om företaget
Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Start: September
Omfattning: Heltid
Placering: Södertälje

Kontaktuppgifter
Vid frågor om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta konsultchef: Caroline Gimmerborn, caroline.gimmerborn@autorekrytering.se

Verkar denna tjänst intressant för dig så hoppas jag att du skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Food Delivery personals

Ansök    Jun 2    PAK Services    Leveransman
Food Delivery personal for Uber Eats Food delivery services are required. Flexible hours. Insurance, Pension and holidays pay according to Swedish Law. Candidate must have own bicycle/moped or car with driving license or permission to drive in Sweden. Candidate must have an Uber id. Visa mer
Food Delivery personal for Uber Eats Food delivery services are required.
Flexible hours. Insurance, Pension and holidays pay according to Swedish Law.
Candidate must have own bicycle/moped or car with driving license or permission to drive in Sweden.
Candidate must have an Uber id. Visa mindre

Vill du lära dig mer som mekaniker?

Ansök    Okt 23    Prowork Bemanning AB    Leveransman
Liftmekaniker Vi söker dig med grundkunskaper och bas i att kunna skruva, erfarenhet av hydraulik och el. Vår kund i Rosersberg söker dig som är hungrig på att lära och utveckla dig inom det mekaniska inom liftar. Kunden är verksam inom rentalbranschen, hyr bland annat ut liftar som kommer vara din primära maskin att arbeta med. Arbetsuppgifter: Tvätta, felsöka, förbereda liftarna inför att dem ska ut till nästa kund. Med tiden att du lär dig så kommer ... Visa mer
Liftmekaniker
Vi söker dig med grundkunskaper och bas i att kunna skruva, erfarenhet av hydraulik och el. Vår kund i Rosersberg söker dig som är hungrig på att lära och utveckla dig inom det mekaniska inom liftar.
Kunden är verksam inom rentalbranschen, hyr bland annat ut liftar som kommer vara din primära maskin att arbeta med.
Arbetsuppgifter:
Tvätta, felsöka, förbereda liftarna inför att dem ska ut till nästa kund. Med tiden att du lär dig så kommer service och reparation samt även kundkontakt ingå i rollen. Har du redan erfarenhet så kommer rollen se annorlunda ut och du kan direkt sätta dig in i arbetet som mekaniker.
Din personlighet är viktig! Vi söker dig som är glad, framåt och utåtriktad. Du gillar att skruva och gör det noggrant. Du är framförallt hungrig på att lära dig mer!
Du har b-körkort, kan skruva och förstår el och hydraulik – sök jobbet! Skicka in ditt CV och Personliga brev till Jobb@prowork.se eller ring Michelle som är rekryteringsansvarig på 072-969 8585. Visa mindre

Leveransman till norra Stockholm

Ansök    Jan 30    Autorekrytering AB    Leveransman
Är du den vi söker? Kunnig leveransman, självgående, social och driven! Då är det dig vi söker till våran kund i norra Stockholm Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att ta emot och kontrollera nya bilar, rapportera och övervaka transportskador samt iordningställa bilar inför leverans, det är allt ifrån att tvätta och dammsuga bilarna till att köra dem till rätt utlämningspunkt. På de anläggningar vi samarbetar med finns mycket kunska... Visa mer
Är du den vi söker?
Kunnig leveransman, självgående, social och driven!
Då är det dig vi söker till våran kund i norra Stockholm

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att ta emot och kontrollera nya bilar, rapportera och övervaka transportskador samt iordningställa bilar inför leverans, det är allt ifrån att tvätta och dammsuga bilarna till att köra dem till rätt utlämningspunkt.

På de anläggningar vi samarbetar med finns mycket kunskap och erfarenhet och de arbetar kontinuerligt med att hålla den standard som märkena kräver. Vi erbjuder ett självständigt arbete i en i välkända organisationer där man verkligen kan bygga på och bredda sina kunskaper och utvecklas inom bilbranschen.

Hos oss får du alltså möjligheten att arbeta med välkända varumärken och auktoriserade verkstäder som efterfrågar hög kvalité.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av personbilar, som mekaniker eller leveransman. Du ska vara duktig på att hantera både kunder och kollegor samt ha god datorvana.
Vidare är du noggrann och behåller lugnet i en tempofylld miljö. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser gärna att du har ett genuint intresse för bilbranschen.
Tjänsten kräver B-körkort och goda kunskaper i såväl svenska som engelska både i tal och skrift

Detta är en tjänst på heltid, måndag till fredag, med start så snart det är möjligt.
Du får en trygg anställning hos Autorekrytering och en konsultchef som guidar dig, stöttar dig och pushar dig till en framgångsrik karriär i motorbranschen.

Vi har kollektivavtal och är ett auktoriserat bemanningsföretag. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och konsultcheft Caroline Gimmerborn, 08-409 144 47. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag.

Om företaget
Autorekrytering är ett privatägt bolag som grundades för 14 år sedan. Vår vision är att vara fortsatt marknadsledande inom personaltjänster för motorbranschen och att ha fortsatt tillväxt inom vårt område. Att vara specialister upplever vi vara oerhört uppskattat av branschen och även av våra interna medarbetare då du verkligen får bli expert inom ett område.

Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling. Visa mindre

Checka in bilar till kund i Täby

Ansök    Nov 15    Autorekrytering AB    Leveransman
Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter innebär att du tar emot de bilar som lämnas in på anläggningen, ankomstregistrerar, ser till att nycklar och annan utrustning finns med. Går igenom bilen och noterar skador eller smuts. Återställer den tekniska utustningen i bilen och vid behov flyttar däck. Arbetet sker utomhus. Du tar emot de bilar som kommer med trailer. Kör bilarna till rekond eller parkeringsplats. Du arbetar tillsammans med 4 kollegor men arbe... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär att du tar emot de bilar som lämnas in på anläggningen, ankomstregistrerar, ser till att nycklar och annan utrustning finns med. Går igenom bilen och noterar skador eller smuts. Återställer den tekniska utustningen i bilen och vid behov flyttar däck.

Arbetet sker utomhus. Du tar emot de bilar som kommer med trailer. Kör bilarna till rekond eller parkeringsplats. Du arbetar tillsammans med 4 kollegor men arbetet sker för det mesta på egen hand.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom bilbranschen. Du är kunnig inom olika bilmodeller, dess delar och teknik.
Du gillar att vara utomhus, få frisk luft och arbeta både med kroppen och knoppen. Du har ett tekniskt intresse då du kommer att registrera och dokumentera i en läsplatta samt nollställa bilens tekniska utrustning.
Vidare talar och skriver du svenska obehindrat. Krav är också att du har B-körkort.

Kunden finns i Täby och tjänsten är på heltid måndag-fredag 8-17. Tjänsten kommer att tillsättas omgående och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om företaget
Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Vi har kollektivavtal och är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi erbjuder dig rabatt på träningskort, friskvårdsbidrag samt tjänstepensionsavsättning. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och konsultchef Caroline Gimmerborn, 08-409 144 47. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Materialleverantör på deltid sökes!

Ansök    Okt 9    Ren Glädje AB    Leveransman
Hej! Vi på Ren Glädje AB söker en härlig person som vill leverera städmaterial runtom i Stockholm. Vi söker framförallt universitets- och högskolestudenter eftersom detta blir mer som ett extrajobb och tiderna kan variera lite (men i princip alltid dagtid på vardagar). Vi vill ha någon som kan jobba ca 1-2 hel- eller halvdagar i veckan och som är väldigt positiv och service-minded. Det vi förväntar oss av dig är att du: - Har B-körkort - Är lite flexibel i... Visa mer
Hej!
Vi på Ren Glädje AB söker en härlig person som vill leverera städmaterial runtom i Stockholm.
Vi söker framförallt universitets- och högskolestudenter eftersom detta blir mer som ett extrajobb och tiderna kan variera lite (men i princip alltid dagtid på vardagar).
Vi vill ha någon som kan jobba ca 1-2 hel- eller halvdagar i veckan och som är väldigt positiv och service-minded.
Det vi förväntar oss av dig är att du:
- Har B-körkort
- Är lite flexibel i tider och arbetsuppgifter
- Är trevlig och utåtriktad
- Känner att du klarar av delvis fysiskt arbete
Skicka gärna cv och en liten förklaring till varför vi bör anställa just dig till info@goworkers.se.
Obs intervjuer sker löpande och tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt så skicka gärna in din ansökan innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Food Delivery personals

Ansök    Okt 5    PAK Services    Leveransman
Food Delivery personal for Uber Eats Food delivery services are required. Flexible hours. Insurance, Pension and holidays pay according to Swedish Law. Candidate must have own bicycle/moped or car with driving license or permission to drive in Sweden. Visa mer
Food Delivery personal for Uber Eats Food delivery services are required.
Flexible hours. Insurance, Pension and holidays pay according to Swedish Law.
Candidate must have own bicycle/moped or car with driving license or permission to drive in Sweden. Visa mindre

Leveransman till södra Stockholm

Ansök    Jul 5    Autorekrytering    Leveransman
Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi... Visa mer
Om oss
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Är du strukturerad, tycker om att ha ordning och reda samt trivs när det är högt tempo? Drivs du utav högkvalitativ service och att få kunden nöjd genom att erbjuda det lilla extra? Då kan du vara den vi letar efter!

Vi på Autorekrytering söker nu flertalet leveransmän till välkänd bilåterförsäljare i södra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att ta emot och kontrollera nya bilar, rapportera och övervaka transportskador samt iordningställa bilar inför leverans, det är allt ifrån att tvätta och dammsuga bilarna till att köra dem till rätt utlämningspunkt.

På de anläggningar vi samarbetar med finns mycket kunskap och erfarenhet och de arbetar kontinuerligt med att hålla den standard som märkena kräver. Vi erbjuder ett självständigt arbete i en i välkända organisationer där man verkligen kan bygga på och bredda sina kunskaper och utvecklas inom bilbranschen.

Hos oss får du alltså möjligheten att arbeta med välkända varumärken och auktoriserade verkstäder som efterfrågar hög kvalité.


Din profil
Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och som vill vara med och bidra i ett högpresterande team bestående av flera mycket erfarna kollegor. Du ska vara duktig på att hantera både kunder och kollegor samt ha god datorvana.
Vidare bör du vara noggrann och kunna behålla lugn i en tempofylld miljö. Du bör vara ansvarstagande, positiv och lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser gärna att du har ett genuint intresse för bilbranschen.
Tjänsten kräver B-körkort och goda kunskaper i såväl svenska som engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder
-Möjligheten till en karriär inom bilbranschen
-En plats hos en spännande och framgångsrik bilåterförsäljare, generalagent/bilimportör eller leasingbolag
-Högt i tak och goda kollegor som pushar varandra till framgång
Detta är en tjänst på heltid, måndag till fredag, med start så snart det är möjligt. Du får en trygg anställning hos Autorekrytering och en konsultchef som guidar dig, stöttar dig och pushar dig till en framgångsrik karriär i motorbranschen.

Vi har kollektivavtal och är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi erbjuder dig rabatt på träningskort, friskvårdsbidrag samt tjänstepensionsavsättning. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och konsultcheft Linnea Börjesson, 08-409 144 54. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre