Lediga jobb som Bryggeriarbetare i Stockholm

Se lediga jobb som Bryggeriarbetare i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Händig person

Ansök    Apr 9    KOMBUCHERIET AB    Bryggeriarbetare
KOMBUCHERIET startade 2016 i Bagarmossen hemma i köket hos Fredrik Pettersson och Ailin Lee och har blivit ett välkänt kombuchamärke i Stockholm. Vi vill ersätta ohälsosamma fjärrproducerade drycker med härlig härproducerad kombucha. Det var länge sedan vi lämnade köksbänken men det är fortfarande ett litet mikrobryggeri och nu behöver vi en medarbetare för att vi ska hinna med att förse allt fler runt om i Sverige med våra alkoholfria drycker. Vi försöker... Visa mer
KOMBUCHERIET startade 2016 i Bagarmossen hemma i köket hos Fredrik Pettersson och Ailin Lee och har blivit ett välkänt kombuchamärke i Stockholm. Vi vill ersätta ohälsosamma fjärrproducerade drycker med härlig härproducerad kombucha. Det var länge sedan vi lämnade köksbänken men det är fortfarande ett litet mikrobryggeri och nu behöver vi en medarbetare för att vi ska hinna med att förse allt fler runt om i Sverige med våra alkoholfria drycker. Vi försöker jobba resurssmart och klimatkompenserar vår verksamhet.
Arbetsbeskrivning
Du sköter en hel del av det dagliga arbetet med bryggning, rengöring och buteljering men eftersom vi är ett bryggeri i expansion får du vara med på en spännande resa och även vara med och utforma och förbättra våra arbetssätt, lokaler och tekniska system. Du är helst den som pular med de tekniska systemen i bryggeriet (maskiner och installationer) och den som håller utrustning och lokaler i gott skick. Andra uppgifter som ingår i arbetet är enklare provtagning, packning av ordrar och dokumentation av arbetet, och det är bra om du är öppen för att vid behov göra fler av de varierande arbetsuppgifter som behöver utföras i en liten verksamhet.
Omfattning ca 50 % till att börja med men arbetsuppgifter och omfattning kan delvis anpassas efter dina kunskaper och önskemål. Vår ambition är att tjänsten framöver ska utökas till 100 %. Tillträde snarast. Löpande urval.
Tjänsten innebär arbete med en hel del eget ansvar. Noggrannhet i att dokumentera och att följa rutiner och regler för certifierad livsmedelsproduktion är en förutsättning för verksamheten.


Dina kunskaper och egenskaper
Du är nog lite av en fixartyp som lätt blir kompis med maskiner, verktyg och installationer av olika slag.
Positiv och arbetsvillig
Kvalitetsmedveten
Gärna miljömedveten som vi
Kondition och styrka nog att klara ett fysiskt arbete där du är på benen större delen av dagen i en bullrig miljö och ofta gör lyft på upp till 25 kg.
Meriterande men inget krav: om du har jobbat med livsmedel och redan kan CIPa en tank.
Meriterande: B-körkort är ett plus då tjänsten ev. kan utökas till att omfatta leveranser till kunder i Stockholmsområdet.

==> OBS! När du mailar din ansökan, skriv JOBBANSÖKAN i ämnesraden. <== Visa mindre

Bryggare - Spendrups Bryggeri

Ansök    Apr 23    Spendrups Bryggeri AB    Bryggeriarbetare
Anställningsform: Heltid, tillsvidare| Tillträdesdag: enligt överenskommelse| Placeringsort:Speditionsvägen 45 L 142 50 Skogås|Ansök senast: 5 maj Här har du chansen att jobba småskaligt med alla sysslor i ett mikrobryggeri men samtidigt ha resurserna hos Sveriges största bryggerikoncern, Spendrups, i ryggen! Spendrups Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom föret... Visa mer
Anställningsform: Heltid, tillsvidare| Tillträdesdag: enligt överenskommelse| Placeringsort:Speditionsvägen 45 L 142 50 Skogås|Ansök senast: 5 maj
Här har du chansen att jobba småskaligt med alla sysslor i ett mikrobryggeri men samtidigt ha resurserna hos Sveriges största bryggerikoncern, Spendrups, i ryggen! Spendrups Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa både som team och som företag.
Just nu håller vi på att färdigställa vårt nya utvecklingsbryggeri i Länna. Här kommer vi utveckla nya produkter men även producera drycker småskaligt till försäljning. Utvecklingsbryggeriet tillhör Produktutveckling öl som idag består av ett team på 4 personer som vi behöver förstärka med ytterligare en kollega.
Arbetsbeskrivning I tjänsten ingår samtliga moment inom produktion av öl, allt från bryggning till tappning, men även dokumentation och rapportering av såväl recept som processer, samt uppföljningar. Allt detta kopplat till de förutsättningar som gäller för livsmedelsproduktion. Utöver detta har du i rollen ett ansvar för att samordna hela kedjanfrån råvara till färdig produkt, detta innebär bla till att beställa råvaror, logistik och administration kopplat till hela processen. Vissa tunga lyft förekommer.
I tjänsten rapporterar du till öl produktutvecklingschefen. Tjänstengår under LIVS kollektivavtal.
Kravprofil och personliga egenskaper
minst 3 års erfarenhet av småskalig ölproduktion
erfarenhet/kunskap om kvalitet och livsmedelssäkerhet
teknisk förståelse, inte bara teoretiskt utan kan också omsätta detta i praktiken då mycket av underhållet och reparation görs av oss själva
du har ett öppet sinne och lätt för att samarbeta både internt men också externt med olika leverantörer. Då dessa ibland är internationella så värdesätter vi om du kan förstå och göra dig förstådd på engelska utöver svenska
du är bekväm med att följa dokumenterade rutiner och processer, och du är noggrann och strukturerad
du har minst gymnasial utbildning
B-körkort

Kontaktperson:Katarina Dahlin, Utvecklingschef öl, 070-434 29 57,Belull Kidane, HR-praktikant, belull.kidane@spendrups.se
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kravenkommer du även att få göratvå urvalstester som skickas tilldin mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.
Slutkandidater kommerefter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in! Visa mindre

Bryggare - Spendrups Bryggeri

Här har du chansen att jobba småskaligt med alla sysslor i ett mikrobryggeri men samtidigt ha resurserna hos Sveriges största bryggerikoncern, Spendrups, i ryggen! Spendrups Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa både som team och som företag. Just nu håller vi på att fär... Visa mer
Här har du chansen att jobba småskaligt med alla sysslor i ett mikrobryggeri men samtidigt ha resurserna hos Sveriges största bryggerikoncern, Spendrups, i ryggen! Spendrups Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa både som team och som företag.

Just nu håller vi på att färdigställa vårt nya utvecklingsbryggeri i Länna. Här kommer vi utveckla nya produkter men även producera drycker småskaligt till försäljning. Utvecklingsbryggeriet tillhör Produktutveckling öl som idag består av ett team på 4 personer som vi behöver förstärka med ytterligare en kollega.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår samtliga moment inom produktion av öl, allt från bryggning till tappning, men även dokumentation och rapportering av såväl recept som processer, samt uppföljningar. Allt detta kopplat till de förutsättningar som gäller för livsmedelsproduktion. Utöver detta har du i rollen ett ansvar för att samordna hela kedjan från råvara till färdig produkt, detta innebär bla till att beställa råvaror, logistik och administration kopplat till hela processen.

I tjänsten rapporterar du till produktutvecklingschefen öl. Tjänsten är placerad i Länna. I tjänsten kan vissa tunga lyft ingå.

Kravprofil och personliga egenskaper

-
minst 3 års erfarenhet av småskalig ölproduktion

- erfarenhet/kunskap om kvalitet och livsmedelssäkerhet

- teknisk förståelse, inte bara teoretiskt utan kan också omsätta detta i praktiken då mycket av underhållet och reparation görs av oss själva

- du har ett öppet sinne och lätt för att samarbeta både internt men också externt med olika leverantörer. Då dessa ibland är internationella så värdesätter vi om du kan förstå och göra dig förstådd på engelska utöver svenska

- du är bekväm med att följa dokumenterade rutiner och processer, och du är noggrann och strukturerad

- du har minst gymnasial utbildning

- B-körkort

Sista ansökningsdag: 17 september
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/provanställning, dagtid 7-16
Kollektivavtal: tjänsten går under LIVS avtalet
Placeringsort: Speditionsvägen 45 L 142 50 Skogås
För mer information om tjänsten: Katarina Dahlin, Utvecklingschef öl, 070-434 29 57, Karin Eriksson, HR-specialist rekrytering, karin.eriksson@spendrups.se

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in! Visa mindre

Brewer needed!

Ansök    Dec 4    Spendrups    Bryggeriarbetare
Hi my name is Hedda Spendrup and I am a brewer in Sweden and I need your help in my newly opened brewery, OMAKA. My goal is to put together a team that wants to explore new perspectives of beer making and pushing the boundaries for what we can produce as a new and upcoming brewery. OMAKA will work as a platform for experiments and unexpected collaborations. We will ignore the mainstream and its rules to be able to put the taste experience first. This pos... Visa mer
Hi my name is Hedda Spendrup and I am a brewer in Sweden and I need your help in my newly opened brewery, OMAKA. My goal is to put together a team that wants to explore new perspectives of beer making and pushing the boundaries for what we can produce as a new and upcoming brewery.

OMAKA will work as a platform for experiments and unexpected collaborations. We will ignore the mainstream and its rules to be able to put the taste experience first.

This position as brewer at OMAKA will involve you as an integral part of the whole brewing process. You will be my very first employee and I will need to you work independely under my supervision but also be able to run things when I am busy with other things.

The job will entail long hours, travelling to shows, taking groups around the brewery and all sorts of things that you might not normally have to do as a `traditional´ brewer. We need you therefore to be very social, outgoing and enjoy being around people.

OMAKA also runs a restaurant in conjunction with the brewery so it is important that you can work as a team with the restaurant employees.

Experience required:

- You must be at least 18 years old
- You must have at least three years of experience in the brewing buisness
- You must have knowledge and or experience of the food/drinks industry
- If you have techical knowledge and or experience of the mechanics of brewing, it is a big bonus
- We also would prefer that you have a completed your degree in brewing
- Fluent in Swedish or English

Personal traits that we would value:

- In this recruitment we value your personal traits and is looking for somone who is passionate about what they do and also open and keen to learn new things
- You need to be of a social nature and enjoy working as a group
- You need to be a fast learner and have no problems to follow instuctions and routines
- You also must have a genuin passion for beer and agree that we never compromise on quality and taste

Your appliation

We need your CV alongside with a letter where you state your competence, experience and previous work references. We will go through the applications as we get them but will not contact you before the deadline for the applications is up.

As a part of assuring the highest quality in our recruting process, we want to make you aware that we will preform a thorough background check on all our final selection of applicants.

Deadline for applying: 31 of january

We need you to be avaliable to start work ASAP once we make our final decision

OMAKA is situated in central Stockholm

For more info: Please contact Hedda Spendrup, Brewmaster OMAKA, Email: hedda@omaka.bee (mailto:hedda@omaka.beer)r

We value personal relationships so send us your application and lets meet up for a coffee (or a beer!)

Best Regards,

Hedda Spendrup, Brewmaster OMAKA Visa mindre

Brewer OMAKA

Ansök    Okt 18    Spendrups Bryggeri AB    Bryggeriarbetare
We need your help in our brewery OMAKA. We are a small restaurant and micro-brewery in the heart of Stockholm. Our goal is to work together as a team to explore new perspectives on beer. OMAKA is a platform for experiments and unexpected collaborations. We ignore rules and styles to put the taste first. Taste before Style! As a brewer at OMAKA you are part of the entire brewing process. We are looking for someone that is self-sufficient in their work, sol... Visa mer
We need your help in our brewery OMAKA. We are a small restaurant and micro-brewery in the heart of Stockholm. Our goal is to work together as a team to explore new perspectives on beer. OMAKA is a platform for experiments and unexpected collaborations. We ignore rules and styles to put the taste first. Taste before Style!

As a brewer at OMAKA you are part of the entire brewing process. We are looking for someone that is self-sufficient in their work, solution-oriented and has an ambition to contribute to the development of our brewery. This role can offer great opportunities if you have the competence and ambition to be part of our future development.

The brewery works closely with the restaurant, and we all work as a team.

The working hours are flexible and vary according to production.

Background & experience

- completed degree in beer production
- minimum of two years' experience of brewing work
- fluent in Swedish or English
- preferably technical skills and understanding


Personal qualities

We are looking for a person who is committed to maintaining high quality and improving processes. We need a fast learner who is attentive to routines and can effectively communicate with other production staff and management. We would like to find a person with a genuine interest in beer that always strives for high quality and excellent taste.

Sincerely,

Hedda Spendrup, Brewmaster OMAKA

Application: We accept applications on a rolling basis
Start: as soon as possible
Duration / working hours: Until further notice / Full time (varying working hours)
Location: Stockholm
For more information about the position: Hedda Spendrup, Brewmaster OMAKA, tel: 08-7366860

Your application

For this position, we do not need a personal letter, you apply instead simply by answering a few short selection questions and attaching your CV. If you meet the requirements, you will also have to do two selection tests that are sent to your email. These must be completed in order for you to be involved in the recruitment process.

Do not wait with your application and if you are up for tests, complete these as soon as possible as selection and interviews take place on an ongoing basis.

Why do we use selection tests?

To evaluate the candidates who meet the basic requirements as objectively as possible, we use Alva Lab's selection tests. This allows us to find candidates with the greatest potential of fitting in and thriving in the role.

Final candidates will, after their approval, be subject to a background check. Visa mindre

Bryggare till OMAKA

Ansök    Nov 29    Spendrups    Bryggeriarbetare
Jag behöver din hjälp i mitt nyöppnade bryggeri OMAKA. Mitt mål är att sätta samman ett team som vill utforska nya perspektiv av öl och dryck. OMAKA kommer fungera som en plattform för experiment och oväntade samarbeten. Vi kommer strunta i regler och stilar för att istället sätta smaken i första rummet. Tjänsten som bryggare innebär att du är en del av hela bryggprocessen. Du kommer vara min första anställda och jag behöver dig som kan driva bryggeriet n... Visa mer
Jag behöver din hjälp i mitt nyöppnade bryggeri OMAKA. Mitt mål är att sätta samman ett team som vill utforska nya perspektiv av öl och dryck. OMAKA kommer fungera som en plattform för experiment och oväntade samarbeten. Vi kommer strunta i regler och stilar för att istället sätta smaken i första rummet.

Tjänsten som bryggare innebär att du är en del av hela bryggprocessen. Du kommer vara min första anställda och jag behöver dig som kan driva bryggeriet när jag inte är på plats.

Tjänsten kan till en början innefatta långa dagar och resor till mässor, visningar för grupper i bryggeriet samt annat som går utanför det normala bryggeriarbetet. Vi lägger därför stor vikt vid att du är utåtriktad och tycker om det sociala.

Bryggeriet kommer ha ett nära samarbete med restaurangen och vi ska alla jobba som ett team.

Bakgrund & erfarenhet;

- Du måste vara 18 år fyllda
- Minst tre års erfarenhet av bryggerijobb
- Kunskap och/eller erfarenhet av livsmedelsindustri
- Gärna en teknisk förståelse
- Vi ser att du har en avslutad utbildning inom ölproduktion
- Flytande i svenska eller engelska

Som person:

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och nyfiken av att lära. Du är en naturlig samarbetspartner som gillar det sociala sammanhangen i en grupp. Du bör ha lätt för att lära och har inga problem med att följa rutiner och processer. Du har ett genuint ölintresse och anser att smak och kvalité är inget man kompromissar med.

Vi värderar det personliga mötet, skicka in din ansökan och låt oss ses över en kaffe!

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med din ansökan.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: 31 januari
Tillträdesdag: Snarast
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid (varierande arbetstider)
Placeringsort: Stockholm
För mer information om tjänsten: Hedda Spendrup, Bryggmästare OMAKA, maila: hedda@omaka.beer

Med vänliga hälsningar,

Hedda Spendrup, Bryggmästare OMAKA Visa mindre