Lediga jobb Modernera AB i Stockholm

Se alla lediga jobb från Modernera AB i Stockholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Stockholm som finns inom det yrket.

Senior scala-utvecklare på distans – heltid

Nytt
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu seniora scala-utvecklare. Vår kund är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Företaget hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vår kund är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Malmö. Det finns möjlighet att ar... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu seniora scala-utvecklare. Vår kund är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Företaget hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vår kund är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Malmö. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Ansvar i rollen:
· Bygga spark- och hadoopbaserade system som driver dataflödet i olika funktioner
· Utforma algoritmer för att matcha, sammanställa och identifiera avvikelser såväl som att effektivisera systemen
· Identifiera, föreslå förbättringar och automatisera delar av befintliga processer
· Identifiera krav för nya funktioner samt föreslå lösningar och design
Du har:
· Fler än 3 års erfarenhet av scala
· Stark programmerings- och designförmåga
· Erfarenhet av distribuerade system och professionell erfarenhet av Spark
· Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
· Kafka
· Design och implementering av API:er och REST
· Ett eller flera applikationsramverk så som Akka, Play (scala) eller spring
· Big data ETL och data streaming
· No databaser
· Erfarenhet av automatisering
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior scala-utvecklare på distans – heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior Javautvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – heltid

Nytt
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Junior Javautvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det är meriterande om du: Upp till 3 års arbetser... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Junior Javautvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm.
Det är meriterande om du:
Upp till 3 års arbetserfarenhet inom Java
Solid förståelse för objektorienterad programmering
Vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “Junior Javautvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Java-utvecklare (Fenergo) – Stockholm heltid

Nytt
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Java-utvecklare med erfarenhet av Fenergo. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns välkända nam... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Java-utvecklare med erfarenhet av Fenergo. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns välkända namn som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som senior Java-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt för kunder inom finansbranschen.
Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av arbete som Java-utvecklare.
Meriterande:
- Erfarenhet av Fenergo.
- Kunskaper inom KYC och AML.
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag.
- En plats i en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En roll i en organisation med platt hierarki och öppen kommunikation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde sker omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange "Senior Java-utvecklare (Fenergo) – Stockholm heltid" i ämnesraden. Visa mindre

Senior DevOps Specialist – Stockholm heltid

Nytt
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior DevOps specialist. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du kommer att ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior DevOps specialist. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Minst 3 års erfarenhet inom utveckling (som C#/.NET, Java)
CI/CD pipeline (som Jenkins, Bamboo, Tekton)
Versionshantering (som Git, SVN, BitBucket)
Linux
Meriterande:
Docker
Kubernetes
Terraform
OpenShift
Cloud (som AWS, Azure)
Python
Shell
C++
Configuration as code
Infrastructure as code
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior DevOps Specialist – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Data Analyst – Stockholm heltid

Ansök    Jul 17    Modernera AB    Dataanalytiker
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior Data Analyst. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 100-tal medarbetare. Du kommer att jobba... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior Data Analyst. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 100-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du kommer även ha möjligheten att arbeta hemifrån.
I din roll kommer du att bidra till att skapa nya insikter och främja datadrivet beslutsfattande hos företagets kunder. Företagets kunder står inför utmaningar där de behöver dra nytta av digitaliseringens möjligheter för att effektivisera och automatisera sina verksamheter. Det finns ett ökat behov av kompetens kring avancerad statistisk analys och automation. Du kommer att tillhöra företagets beslutsstödsteam. Teamet jobbar Microsoftorienterat.
Vi söker dig som:
har en relevant akademisk utbildning inom dataanalys eller statistik
har minst 5 års erfarenhet i rollen som dataanalytiker
erfarenhet av prediktionsanalys
erfarenhet av Power BI
har en vana av att arbeta med komplexa miljöer med fokus på att skapa rätt handlingar från data
har erfarenhet av agil utvecklingspraxis som ex. SCRUM, Kanban, DevOps
har goda -kunskaper
behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande:
erfarenhet av SSIS/SSAS, kunskap i R eller Python, samt erfarenhet av att arbeta i molnmiljöer ex. Azure eller AWS.
kunskaper inom informationssäkerhet, GDPR och säker implementering av analysverktyg.

Du får:
Uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
En anställning på ett företag med stabila kundrelationer och samarbeten
Balans i livet där det finns plats för både familj och fritid
En kompetensresa som är unik för dig och din karriärresa
En trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner
En lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig del och vinstdelning
En platt organisation med närhet till ledning och stor delaktighet

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Data Analyst – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior JavaScript Systemutvecklare – Stockholm heltid

Nytt
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en junior JavaScript systemutvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du k... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en junior JavaScript systemutvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Upp till 3 års erfarenhet inom utveckling
Backend programmering
CI/CD pipeline (som Jenkins, Bamboo, Tekton)
Versionshantering (som Git, SVN, BitBucket)
Meriterande:
Frontend programering (som TypeScript, react.js, Node.js, angular.js)
Arkitektur baserad på mikrotjänster
Docker
Kubernetes
Terraform
OpenShift Cloud (som AWS, Azure)
Python
Shell
C++
Configuration as code
Infrastructure as code
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior JavaScript Systemutvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior lösningsarkitekt automation – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt företag inom rekrytering och bemanning. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en senior lösningsarkitekt inom automation. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har varit verksam sedan 2003 och har idag cirka 100 m... Visa mer
Modernera är ett modernt företag inom rekrytering och bemanning. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en senior lösningsarkitekt inom automation. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har varit verksam sedan 2003 och har idag cirka 100 medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med alternativet att även jobba hemifrån.
Som senior lösningsarkitekt blir din roll att tillsammans med andra automationsexperter hjälpa företagets offentliga kunder i deras förflyttning till en effektivare ärendehantering som frigör tid för värdeskapande arbete och leder till förbättrad kvalitet, högre rättssäkerhet och nöjdare medborgare och medarbetare.
Du har:
Över 5 års erfarenhet av Microsofts BI-stack såsom SSIS, SSAS, Power BI, Azure.
God kunskap om DW-arkitektur och datamodellering.
Förmåga att förstå verksamhetens behov.
En akademisk utbildning inom IT.
Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du:
Har kunskaper inom Advanced Analytics, statistik, datadriven affärsanalys, R/Python, Machine Learning.

Du får:
Intressanta uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar.
En anställning på ett företag med stabila kundrelationer och goda samarbeten.
Balans mellan arbete och fritid.
En individuell kompetensutveckling som är unik för dig och din karriärbana.
En trygg anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner.
En lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig kompensation och vinstdelning.
En platt organisation med nära till ledningen och stor möjlighet till inflytande.

Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior lösningsarkitekt automation – Stockholm heltid” i ämnesraden. Visa mindre

QA specialist – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en QA specialist. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du kommer att jobba i tre... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en QA specialist. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har utbildning på kandidatnivå och erfarenhet av:
Quality assurance
Ta fram teststrategier
Testautomatisering (minst 1 år)
Agila metoder
Meriterande:
Testautomationsverktyg (som Selenium, Cypress, Katalon, Postman, Soap-UI, pytest)
CI/CD-verktyg (som Azure DevOps, Gitlab, Jenkins)
ISTQB-certifiering eller andra certifieringar som SAFe, ScrumMaster
Versionshantering (som Git)
Kunskap inom mordern infrastruktur med containers/mikrotjänster (som kubernetesplattformar)
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser, enligt Great Place to Work 2022!
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”QA specialist – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior C++ utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C++ utvecklare. Vår kund är en global ledare inom teknologi. Företaget har över 600 anställda i Nordamerika, Europa, Asien och Australien. Företaget fortsätter växa kraftigt. Vår kund arbetar med att erbjuda mjukvarulösningar för optimering av utskrifter för multi-site organisationer. Tjänsten går ut på att aktivt delta i den konti... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se


För en kunds räkning söker vi nu en senior C++ utvecklare. Vår kund är en global ledare inom teknologi. Företaget har över 600 anställda i Nordamerika, Europa, Asien och Australien. Företaget fortsätter växa kraftigt.


Vår kund arbetar med att erbjuda mjukvarulösningar för optimering av utskrifter för multi-site organisationer. Tjänsten går ut på att aktivt delta i den kontinuerliga utvecklingen av vår kunds mjukvaruprodukter. Utvecklingen kommer huvudsakligen att vara inriktad på serverdelen. I tjänsten ingår arbete med att upprätthålla det existerande systemet och implementera nya funktioner. Du kommer arbeta ständigt med att förbättra produkten utifrån kundernas behov.


Du kommer att jobba i fräscha lokaler i centrala Stockholm.


Ansvar:


• Delta i analys, design och implementering av systemet
• Ta ansvar för vissa delar av systemet som lead developer genom att hantera och förbättra vissa element
• Delta i förbättringsarbetet gällande systemets utveckling


Dina kvalifikationer:


Krav


• Ha minst 5 års erfarenhet av utveckling i C++
• Objektorienterad programmering
• “SOLID”
• STL library
• Multi-threaded programming
• Socket programming and communication protocols
• Felsökning
• Goda kunskaper i svenska och engelska


Meriterande


• Boost C++ Library
• C# eller Objective-C

• Scrum eller Kanban
• Git eller SVN


Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.


Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior C++ utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior DevOps Engineer – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior DevOps Engineer. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior DevOps Engineer. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med möjlighet att arbeta hemifrån.
Som en senior DevOps Engineer kommer du att förbättra och automatisera kundens mjukvaruutvecklingspipeline. Du kommer att spela en central roll i design och implementering av kundens systeminfrastrukturer, säkerställa skalbarhet och prestanda, och kontinuerligt förbättra kundens utvecklings- och driftsprocesser.
Krav:
Minst 5 års erfarenhet av arbete som DevOps Engineer.
Meriterande:
Erfarenhet av teambaserad utveckling enligt agila principer
Erfarenhet av konfiguration av applikationer för deployment i Kubernetes
Erfarenhet av Linux som utvecklings- och driftsmiljö
Erfarenhet av PKI-hantering
Erfarenhet av Docker/Podman
Erfarenhet av versionshantering i git eller motsvarande
Flytande svenska i tal och skrift

Du får:
En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
Möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag.
Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
En plats i en organisation med platt hierarki och öppen kommunikation.

Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange "Senior DevOps Engineer – Stockholm heltid" i ämnesraden. Visa mindre

Junior C#/.NET Systemutvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en junior C#/.NET systemutvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du komm... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en junior C#/.NET systemutvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Upp till 3 års erfarenhet inom utveckling
Backend programmering
CI/CD pipeline (som Jenkins, Bamboo, Tekton)
Versionshantering (som Git, SVN, BitBucket)
Meriterande:
Frontend programering (som TypeScript, react.js, Node.js, angular.js)
Arkitektur baserad på mikrotjänster
Docker
Kubernetes
Terraform
OpenShift Cloud (som AWS, Azure)
Python
Shell
C++
Configuration as code
Infrastructure as code
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior C#/.NET Systemutvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Data Engineer – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Data Engineer. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Data Engineer. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta med att designa, bygga och hantera en organisationens datalager och stora datamängder (big data).
Krav:
Minst 5 års erfarenhet av arbete som Data Engineer.
Meriterande:
• Djupgående kunskaper i GCP, särskilt tjänster relaterade till data, såsom DBT, Bigquery, Dataflow och Dataproc
• Djupgående kunskaper i programmeringsspråk (, Python, etc.)
• Expertis inom databaser och datamodellering
• Expertis inom DevOps och CI/CD
• GCP-certifiering för dataingenjörer
Du får:
En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
Möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag.
Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
En plats i en organisation med platt hierarki och öppen kommunikation.

Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange "Senior Data Engineer – Stockholm heltid" i ämnesraden. Visa mindre

Testledare – Stockholm heltid

Ansök    Jul 11    Modernera AB    Testledare/QA lead
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en testledare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trevli... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en testledare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har utbildning på kandidatnivå och erfarenhet av:
Test och testledning
Ta fram teststrategier
Testautomatisering (minst 1 år)
Agila metoder
Meriterande:
Testautomationsverktyg (som Selenium, Cypress, Katalon, Postman, Soap-UI, pytest)
CI/CD-verktyg (som Azure DevOps, Gitlab, Jenkins)
ISTQB-certifiering eller andra certifieringar som SAFe, ScrumMaster
Versionshantering (som Git)
Kunskap inom mordern infrastruktur med containers/mikrotjänster (som kubernetesplattformar)
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser, enligt Great Place to Work 2022!
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Testledare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior JavaScript/TypeScript utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. För en kunds räkning söker vi nu en senior JavaScript/TypeScript utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget grundades år 2014 och har 32 anställda. I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna prefe... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag.
För en kunds räkning söker vi nu en senior JavaScript/TypeScript utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget grundades år 2014 och har 32 anställda.
I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna preferenser och expertis. Ditt arbete är fokuserat på JavaScript/TypeScript men du har stora möjligheter att arbeta med andra programmeringsspråk, ramverk och teknologier om du har intresse av att göra det.
Du har:
Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med JavaScript/TypeScript (React, Node, Vue, Angular)
Relevant högskoleutbildning

Meriterande:
C#/.NET (Helst .NET Core)
Java
IOS (Swift) or Android (Kotlin)
React Native

Som utvecklare hos vår kund har du en stor möjlighet att påverka ditt eget arbete. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior JavaScript/TypeScript utvecklare heltid” i ärenderaden. Visa mindre

BI-utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en av våra kunders räkning söker vi nu en BI-utvecklare. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 100-tal medarbetare. Du kommer att jobba i tre... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en av våra kunders räkning söker vi nu en BI-utvecklare. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 100-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du kommer även ha möjligheten att arbeta hemifrån.
Som BI-utvecklare kommer du hjälpa företaget att leverera högkvalitativa och nyttoskapande BI-lösningar till företagets nyckelkunder.
Du kommer att tillhöra företagets beslutsstödsteam med BI-konsulter med liknande kompetenser som dig. Teamet jobbar Microsoftorienterat. Teamet jobbar kundnära och har gedigen kompetens att ta en BI-produkt från ax till limpa. Du blir en nyckelspelare i teamets fortsatta utveckling.
Vi söker dig som:
har minst tre års arbetslivserfarenhet som BI-utvecklare
har erfarenhet av Microsoft plattform/datalagerpaket ex. SSIS, SSAS
har erfarenhet av olika databasteknologier som ex. , My, Server eller Postgre
har erfarenhet av BI-visualiseringsverktyg som Power BI
erfarenhet av användarcentrerad datamodellering
behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Meriteraande:
erfarenhet av molntjänster som Azure eller Snowflake.
Du får:
Uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
En anställning på ett företag med stabila kundrelationer och samarbeten
Balans i livet där det finns plats för både familj och fritid
En kompetensresa som är unik för dig och din karriärresa
En trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner
En lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig del och vinstdelning
En platt organisation med närhet till ledning och stor delaktighet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”BI-utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Kubernetes specialist – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu Kubernetes specialist. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du kommer att jobba ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu Kubernetes specialist. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.


Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Kubernetes
Programmering (som C++, Java)
CI/CD pipeline (som Jenkins, Bamboo, Tekton)
Versionshantering (som Git, SVN, BitBucket)
Linux


Meriterande:
OpenShift
Docker
Cloud (som ex. AWS, Azure, GCP)
Python
Shell
Configuration as code
Infrastructure as code


Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Kubernetes specialist – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Systemutvecklare/Implementatör – Stockholm deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Senior Systemutvecklare/Implementatör. Vår kund är ett framgångsrikt litet mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Företaget automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton. Företaget har funnits s... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Senior Systemutvecklare/Implementatör. Vår kund är ett framgångsrikt litet mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Företaget automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton. Företaget har funnits sedan 2006 och består idag av ett 30-tal medarbetare. Företaget växer med stormsteg och har kunder över hela världen.
Vi söker dig som kan utveckla fullstack och vara med i företagets kundteam för att implementera och förvalta deras lösningar ute hos deras kunder. Företaget har en snabbrörlig verksamhet och stimulerande kultur. Du kommer även att vara involverad i produktutveckling till viss del.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du har:
• Relevant utbildning
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet och intresse av att jobba med agila affärsmetoder
• Erfarenhet av databashantering/programmering i MS Server
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på engelska
Du har dessutom bra kunskaper och färdigheter inom följande områden:
- C#
- .NET
- JavaScript
- MVC
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Systemutvecklare/Implementatör – Stockholm deltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Testautomatiserare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior testautomatiserare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du kommer att... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior testautomatiserare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Minst 3 års erfarenhet inom utveckling (som JavaScript, Python, C#/.Net, Java)
Enhetstestning (som JUnit, XUnit)
Förståelse för teststrategier
Förståelse för agila arbetssätt
Meriterande:
Testautomationsverktyg (som Selenium, Cypress, Katalon, Postman, Soap-UI, pytest)
CI/CD-verktyg (som Azure DevOps, Gitlab, Jenkins)
ISTQB-certifiering
Versionshantering (som Git)
Kunskap inom mordern infrastruktur med containers/mikrotjänster (som kubernetesplattformar)
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ” Senior Testautomatiserare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Fullstack-utvecklare .NET - Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en senior fullstack-utvecklare inom .NET. Vår kund är en digital byrå som hjälper några av Sveriges bästa varumärken att få fler, nöjdare och trognare kunder genom affärsutveckling, IT-projekt och digital innovation. Företaget har funnits sedan 2004 och består idag av ett 70-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i cen... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en senior fullstack-utvecklare inom .NET. Vår kund är en digital byrå som hjälper några av Sveriges bästa varumärken att få fler, nöjdare och trognare kunder genom affärsutveckling, IT-projekt och digital innovation. Företaget har funnits sedan 2004 och består idag av ett 70-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm och ha möjligheten att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta som konsult inom systemutveckling och tillsammans med andra riktigt duktiga och engagerade kollegor leverera avancerade och affärskritiska lösningar. I dina uppdrag kommer du att ha rollen som fullstack-utvecklare.
Vi söker dig som:
• Har över 7 års erfarenhet av rollen som fullstack-utvecklare inom .NET
• Behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift
Du bör även ha kunskap inom flertalet av följande teknologier:
• Agila utvecklingsmetoder
• C#
• ASP.NET MVC
• Entity Framework
• React
• JavaScript
• Microsoft Windows Azure
• Amazon Web Services (AWS)
• Docker/Kubernetes
• GIT
Meriterande:
Certifierad inom .NET och Azure eller AWS
Containerteknik t.ex. Docker och Kubernetes
Erfarenhet av att designa och bygga microservices
Hos vår kund kan du bygga värdefull kunskap och erfarenhet kring olika verksamheter, arkitekturer och systemutvecklingsmiljöer. Det finns goda utvecklingsmöjligheter både i konsultrollen och inom bolaget. På kontoret råder en härlig stämning, och idéer samt framåtanda uppmuntras och uppskattas. Företaget har även som mål att vara den mest attraktiva arbetsplatsen på marknaden, med bra lönsamhet och med roliga och utmanande projekt som resultat.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se.
Skriv ”Senior Fullstack-utvecklare .NET - Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Project Lead inom Life Science – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Project Lead. Vår kund levererar lösningar inom IT och Life Science som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina tjänster. Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Företagets kunder utgörs till största del av Life Science bolag som befinner sig i Stockholm, Södertälje eller Uppsala. Företaget har f... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Project Lead. Vår kund levererar lösningar inom IT och Life Science som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina tjänster. Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Företagets kunder utgörs till största del av Life Science bolag som befinner sig i Stockholm, Södertälje eller Uppsala. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag. Du kommer att arbeta med olika uppdrag inom läkemedelsindustrin, medicinteknik, bioteknik eller angränsande branscher.
Du är en ledare med driv och öppet sinne. Du har sannolikt erfarenhet av roller som valideringsledare och projektledare.


Du har:
Erfarenhet av att driva projekt och av att nå resultat genom andra.
Minst 3 års erfarenhet från arbete inom Life Science industrin.
Akademisk utbildning som ingenjör, kemi, medicin eller liknande.
God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Erfarenhet av datoriserade system är meriterande.


Arbetsuppgifterna kommer kunna innefatta:
Leda valideringsprojekt
Projektledning av större eller mindre projekt
Utforma och leda digitalisering eller automatiseringsstrategier
etc...


Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Project Lead inom Life Science – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior backendutvecklare inom Drupal på distans – Hemifrån deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior backendutvecklare inom Drupal. Vår kund är en ägarlett webbyrå som producerar webbplatser, intranät och andra interaktiva lösningar på nätet. Företagets uppdragsgivare är ofta större företag och organisationer. Företaget grundades år 1999, har 13 anställda och kontor i Stockholm. Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på bac... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior backendutvecklare inom Drupal. Vår kund är en ägarlett webbyrå som producerar webbplatser, intranät och andra interaktiva lösningar på nätet. Företagets uppdragsgivare är ofta större företag och organisationer. Företaget grundades år 1999, har 13 anställda och kontor i Stockholm.
Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på backend.
Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Dina kvalifikationer:
Krav
Minst 3 års tidigare erfarenhet som Drupal-utvecklare,
PHP,
Git,
My,
Bootstrap, HTML/CSS, Sass,
Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
Utbildad i datavetenskap, civilingenjör eller motsvarande på högskola/universitet, med inriktning programmering
Deltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior backendutvecklare inom Drupal på distans – Hemifrån deltid” i ärenderaden. Visa mindre

Fullstack-utvecklare inom .NET – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. Besök oss på www.modernera.se. För en av våra kunders räkning söker vi nu en fullstack-utvecklare inom .NET. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi, som erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget, som har varit verksamt sedan 2003, har idag cirka 100 anställda. Du kommer att arbeta i ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
För en av våra kunders räkning söker vi nu en fullstack-utvecklare inom .NET. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi, som erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget, som har varit verksamt sedan 2003, har idag cirka 100 anställda.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med möjlighet att även arbeta hemifrån.
Dina uppdrag kommer att innefatta arbete i stora omställningsprojekt hos företagets kunder inom offentlig sektor.
I din roll kommer du att:
Utveckla .NET-baserade applikationer och lösningar
Nyttja AI i ditt arbete
Använda språk såsom C#, HTML, CSS och JavaScript
Arbeta med ramverk som .NET, .Net Core och ASP.NET
Hantera databaser, särskilt Microsoft -server
Använda DevOps CI/CD
Utveckla webbapplikationer med Windows Server och IIS
Använda mikrotjänstarkitektur
Utveckla i moderna frontendramverk som Blazor, Vue och React.

Vi söker dig som:
Har en akademisk utbildning inom IT
Har över fyra års erfarenhet av systemutveckling inom .NET och andra relevanta tekniker och ramverk
Har erfarenhet av Azure DevOps och CI/CD
Har arbetat med utvecklingsprojekt i offentliga verksamheter
Har god förmåga att arbeta agilt i team och kommunicera med kollegor, kunder och andra intressenter
Behärskar svenska språket väl i både tal och skrift
Har ett genuint intresse för hur AI och automation kan effektivisera verksamheter och skapa värde.

Meriterande är erfarenhet av utveckling i moderna frontendramverk.
Du erbjuds:
Intressanta uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
En anställning på ett företag med stabila kundrelationer och goda samarbeten
Balans mellan arbete och fritid
Individuell kompetensutveckling anpassad till din karriärbana
En trygg anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner
En lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig kompensation och vinstdelning
En platt organisation med nära till ledningen och stor möjlighet till inflytande

Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange "Fullstack-utvecklare inom .NET – Stockholm heltid" i ämnesraden. Visa mindre

Senior Technical Lead .NET - Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en senior technical lead inom .NET. Vår kund är en digital byrå som hjälper några av Sveriges bästa varumärken att få fler, nöjdare och trognare kunder genom affärsutveckling, IT-projekt och digital innovation. Företaget har funnits sedan 2004 och består idag av ett 70-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en senior technical lead inom .NET. Vår kund är en digital byrå som hjälper några av Sveriges bästa varumärken att få fler, nöjdare och trognare kunder genom affärsutveckling, IT-projekt och digital innovation. Företaget har funnits sedan 2004 och består idag av ett 70-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm och ha möjligheten att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta som konsult inom systemutveckling och tillsammans med andra riktigt duktiga och engagerade kollegor leverera avancerade och affärskritiska lösningar. I dina uppdrag kommer du att ha rollen som technical lead.
Vi söker dig som:
• Har över 7 års erfarenhet av rollen som technical lead inom .NET
• Behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift
Du bör även ha kunskap inom flertalet av följande teknologier:
• Agila utvecklingsmetoder
• C#
• ASP.NET MVC
• Entity Framework
• React
• JavaScript
• Microsoft Windows Azure
• Amazon Web Services (AWS)
• Docker/Kubernetes
• GIT
Meriterande:
Certifierad inom .NET och Azure eller AWS
Containerteknik t.ex. Docker och Kubernetes
Erfarenhet av att designa och bygga microservices
Hos vår kund kan du bygga värdefull kunskap och erfarenhet kring olika verksamheter, arkitekturer och systemutvecklingsmiljöer. Det finns goda utvecklingsmöjligheter både i konsultrollen och inom bolaget. På kontoret råder en härlig stämning, och idéer samt framåtanda uppmuntras och uppskattas. Företaget har även som mål att vara den mest attraktiva arbetsplatsen på marknaden, med bra lönsamhet och med roliga och utmanande projekt som resultat.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Technical Lead .NET - Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior BI-utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior BI-utvecklare. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 100-tal medarbetare. Du kommer att jobb... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior BI-utvecklare. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 100-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du kommer även ha möjligheten att arbeta hemifrån.
Som senior BI-utvecklare kommer du hjälpa företaget att leverera högkvalitativa och nyttoskapande BI-lösningar till företagets nyckelkunder.
Du kommer att tillhöra företagets beslutsstödsteam med BI-konsulter med liknande kompetenser som dig. Teamet jobbar Microsoftorienterat. Teamet jobbar kundnära och har gedigen kompetens att ta en BI-produkt från ax till limpa. Du blir en nyckelspelare i teamets fortsatta utveckling.
Vi söker dig som:
har minst fem års arbetslivserfarenhet som BI-utvecklare
har erfarenhet av Microsoft plattform/datalagerpaket ex. SSIS, SSAS
har erfarenhet av olika databasteknologier som ex. , My, Server eller Postgre
har erfarenhet av BI-visualiseringsverktyg som Power BI
erfarenhet av användarcentrerad datamodellering
behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Meriteraande:
erfarenhet av molntjänster som Azure eller Snowflake.
Du får:
Uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
En anställning på ett företag med stabila kundrelationer och samarbeten
Balans i livet där det finns plats för både familj och fritid
En kompetensresa som är unik för dig och din karriärresa
En trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner
En lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig del och vinstdelning
En platt organisation med närhet till ledning och stor delaktighet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior BI-utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Utvecklare (Microsoft) – Stockholm deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Senior Utvecklare. Vår kund är ett framgångsrikt litet mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Företaget automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton. Företaget har funnits sedan 2006 och består... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Senior Utvecklare. Vår kund är ett framgångsrikt litet mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Företaget automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton. Företaget har funnits sedan 2006 och består idag av ett 30-tal medarbetare. Företaget växer med stormsteg och har kunder över hela världen.
Som senior fullstackutvecklare kommer du att ha en central roll i ett innovativt och tajt implementationsteam. Tillsammans med projektteamet kommer du att genomföra implementationer, underhåll och uppgraderingar av företagets SaaS-produkter tillsammans med företagets kunder. Du kommer att delta i planeringen av enskilda projekt och koordinering mellan olika projekt som drivs parallellt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du har:
Relevant utbildning
Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som fullstack-utvecklare
C#
JavaScript (ReactJS)
T- och HTML/CSS
Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på engelska och svenska
Meriterande:
Erfarenhet av roll som techlead
Har arbetat som konsult
Azure DevOps
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Utvecklare (Microsoft) – Stockholm deltid” i ärenderaden. Visa mindre

IT/Life Science konsult – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en IT/Life Science konsult. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företaget samlar medarbetare i världsklass med en unik blandning av IT och Life Science under samma tak, och har funnits sedan 1999 med idag ett 60-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trevliga lokaler... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en IT/Life Science konsult. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företaget samlar medarbetare i världsklass med en unik blandning av IT och Life Science under samma tak, och har funnits sedan 1999 med idag ett 60-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm och det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta med olika uppdrag inom läkemedelsindustrin, MedTech, bioteknik eller angränsande branscher. Du bör ha ett par års erfarenhet av någon av dessa branscher i roller som t.ex. projektledare, kravställare, teknisk specialist, SME, valideringsingenjör/valideringsledare eller QA av datoriserade system med mera.
Företagets kunder utgörs till största del av Life Science-bolag som befinner sig i Stockholm, Södertälje eller Uppsala.
Bakgrund/personliga egenskaper vi söker:
- Akademisk utbildning som ingenjör, kemi, medicin eller liknande
- Upp till fem års erfarenhet från arbete inom Life Science-industrin inom t.ex.:
- Automatisering och digitalisering
- Validering/kvalificering
- QA av datoriserade system
- Testautomatisering
- Projektledning och testledning
- Erfarenhet av GAMP 5 är meriterande
- God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
Företaget är en av Sveriges bästa arbetsplatser och erbjuder dig bra anställningsvillkor och snabb individuell utveckling genom varierande projekt, mycket ansvar och en kultur med högt i tak. Värdesätter du dessutom en platt organisation med ett närvarande och personligt ledarskap samt bra kollegor, då kommer du att trivas.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”IT/Life Science konsult – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior fullstack-utvecklare inom .NET – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. Besök oss på www.modernera.se. För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior fullstack-utvecklare inom .NET. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi, som erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget, som har varit verksamt sedan 2003, har idag cirka 100 anställda. Du kommer att ar... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior fullstack-utvecklare inom .NET. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi, som erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget, som har varit verksamt sedan 2003, har idag cirka 100 anställda.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med möjlighet att även arbeta hemifrån.
Dina uppdrag kommer att innefatta arbete i stora omställningsprojekt hos företagets kunder inom offentlig sektor.
I din roll kommer du att:
Utveckla .NET-baserade applikationer och lösningar
Nyttja AI i ditt arbete
Använda språk såsom C#, HTML, CSS och JavaScript
Arbeta med ramverk som .NET, .Net Core och ASP.NET
Hantera databaser, särskilt Microsoft -server
Använda DevOps CI/CD
Utveckla webbapplikationer med Windows Server och IIS
Använda mikrotjänstarkitektur
Utveckla i moderna frontendramverk som Blazor, Vue och React.

Vi söker dig som:
Har en akademisk utbildning inom IT
Har minst 6 års erfarenhet av systemutveckling inom .NET och andra relevanta tekniker och ramverk
Har erfarenhet av Azure DevOps och CI/CD
Har arbetat med utvecklingsprojekt i offentliga verksamheter
Har god förmåga att arbeta agilt i team och kommunicera med kollegor, kunder och andra intressenter
Behärskar svenska språket väl i både tal och skrift
Har ett genuint intresse för hur AI och automation kan effektivisera verksamheter och skapa värde.

Meriterande är erfarenhet av utveckling i moderna frontendramverk.
Du erbjuds:
Intressanta uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
En anställning på ett företag med stabila kundrelationer och goda samarbeten
Balans mellan arbete och fritid
Individuell kompetensutveckling anpassad till din karriärbana
En trygg anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner
En lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig kompensation och vinstdelning
En platt organisation med nära till ledningen och stor möjlighet till inflytande

Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange "Senior fullstack-utvecklare inom .NET – Stockholm heltid" i ämnesraden. Visa mindre

Junior Utvecklare (Microsoft) – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Junior Utvecklare. Vår kund är ett framgångsrikt litet mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Företaget automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton. Företaget har funnits sedan 2006 och består... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Junior Utvecklare. Vår kund är ett framgångsrikt litet mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Företaget automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton. Företaget har funnits sedan 2006 och består idag av ett 30-tal medarbetare. Företaget växer med stormsteg och har kunder över hela världen.
Som junior fullstackutvecklare kommer du att arbeta i ett innovativt och tajt implementationsteam. Tillsammans med projektteamet kommer du att genomföra implementationer, underhåll och uppgraderingar av företagets SaaS-produkter tillsammans med företagets kunder.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du har:
Relevant utbildning
Upp till 3 års erfarenhet av att arbeta som fullstack-utvecklare
C#
JavaScript (ReactJS)
T- och HTML/CSS
Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på engelska och svenska
Meriterande:
Har arbetat som konsult
Azure DevOps
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior Utvecklare (Microsoft) – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Java-utvecklare – Heltid i Stockholm

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en Java-utvecklare. Vår kund är en etablerad aktör inom trading och finanssektorn och erbjuder helhetslösningar för utvecklingsprojekt. Företagets verksamhet kretsar kring deras egenutvecklade Order Management Plattform (OMS) NextGen, som representerar en banbrytande lösning i branschen. Med en kombination av egenutvecklade lösning... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en Java-utvecklare. Vår kund är en etablerad aktör inom trading och finanssektorn och erbjuder helhetslösningar för utvecklingsprojekt. Företagets verksamhet kretsar kring deras egenutvecklade Order Management Plattform (OMS) NextGen, som representerar en banbrytande lösning i branschen. Med en kombination av egenutvecklade lösningar och de främsta open source-ramverken, bygger företaget robusta och skalbara system. Företaget har varit verksamt sedan 1999 och har idag omkring 70 anställda.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm med möjlighet till distansarbete.
Som en del av företagets team får du en unik möjlighet att växa och utvecklas, stöttad av branschledande utvecklare med över 20 års erfarenhet. I din roll kommer du att bidra till vidareutvecklingen och implementeringen av NextGen-plattformen.
Vi söker dig som:
- Har minst 3 års erfarenhet av Java-utveckling.
- Innehar minst en högskoleexamen inom ett relevant område, till exempel datavetenskap.
- Talar och skriver svenska flytande.
Tekniska krav:
- Java
- Spring Boot och Spring Framework (inklusive MVC)
- gRPC, RestAPI
- MongoDB, My
- Kubernetes
- JUnit (för enhetstester)
- Helm
Meriterande:
- Gigaspaces
- Multi Cloud
- Cucumber
- Erfarenhet av systemarkitektur
- Erfarenhet av bank- och finanssektorn
Företaget är en av Sveriges bästa arbetsplatser och erbjuder utmärkta anställningsvillkor samt möjligheter till snabb personlig utveckling genom varierande projekt, stort ansvar och en kultur som uppmuntrar öppenhet. Om du värdesätter en platt organisationsstruktur med närvarande och personligt ledarskap samt trevliga kollegor, kommer du att trivas här.
Du kommer att anställas direkt av vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som övergår i en tillsvidareanställning. Tjänsten tillsätts omgående.
För att ansöka, skicka ditt CV och ett personligt brev till info@modernera.se. Ange ”Java-utvecklare – Heltid i Stockholm” i ämnesraden. Visa mindre

Senior Utvecklare (Microsoft) – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Senior Utvecklare. Vår kund är ett framgångsrikt litet mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Företaget automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton. Företaget har funnits sedan 2006 och består... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Senior Utvecklare. Vår kund är ett framgångsrikt litet mjukvarubolag som utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Företaget automatiserar och digitaliserar internationella företag som jobbar med allt från fjällresor till bankkonton. Företaget har funnits sedan 2006 och består idag av ett 30-tal medarbetare. Företaget växer med stormsteg och har kunder över hela världen.
Som senior fullstackutvecklare kommer du att ha en central roll i ett innovativt och tajt implementationsteam. Tillsammans med projektteamet kommer du att genomföra implementationer, underhåll och uppgraderingar av företagets SaaS-produkter tillsammans med företagets kunder. Du kommer att delta i planeringen av enskilda projekt och koordinering mellan olika projekt som drivs parallellt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du har:
Relevant utbildning
Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som fullstack-utvecklare
C#
JavaScript (ReactJS)
T- och HTML/CSS
Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på engelska och svenska
Meriterande:
Erfarenhet av roll som techlead
Har arbetat som konsult
Azure DevOps
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Utvecklare (Microsoft) – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

DevOps Specialist – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en DevOps specialist. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare. Du kommer att jobba i... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en DevOps specialist. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Upp till 5 års erfarenhet inom utveckling (som C#/.NET, Java)
CI/CD pipeline (som Jenkins, Bamboo, Tekton)
Versionshantering (som Git, SVN, BitBucket)
Linux
Meriterande:
Docker
Kubernetes
Terraform
OpenShift
Cloud (som AWS, Azure)
Python
Shell
C++
Configuration as code
Infrastructure as code
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”DevOps Specialist – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Creative technological co-founder - remote part-time

We are looking for a technological co-founder for Modernera Technologies. Modernera Technologies makes it easy to automate and share expertise. We are creating a platform where experts can create expert systems without knowledge of programming. These systems can provide automatic advice to the end-user through a series of questions and answers in the form of interactive decision trees. Our platform can be used in a broad range of fields like law, medicine,... Visa mer
We are looking for a technological co-founder for Modernera Technologies.
Modernera Technologies makes it easy to automate and share expertise.
We are creating a platform where experts can create expert systems without knowledge of programming. These systems can provide automatic advice to the end-user through a series of questions and answers in the form of interactive decision trees. Our platform can be used in a broad range of fields like law, medicine, customer service, and so on.
We are targeting the market for automation, it is a fast-growing market as organizations globally leverage automation to increase value. Automation leads to increased flexibility, improved quality, increased savings, and productivity.
Our solution is hosted on Microsoft Azure. We use Azure DevOps to plan our sprints and collaborate. We implement continuous integration and continuous delivery. We work with Angular on the frontend and ASP.NET Core on the backend.
A public beta version of the system has been released. You are welcome to try it out at www.modernera.com! Our software has been used at the law program at Stockholm University to educate law students about how to build systems for automatic legal advice. We have some early users of the product and are on our way to getting pilot projects with bigger organizations.
We are looking for a technological co-founder to take our product to the next level. You are passionate about software development and want to make a real impact with your work.
As the company grows you will take over responsibility for managing the development process and a team of developers.
What we offer:
· Influence - as a co-founder you will become a key member of the team with big opportunities to influence the future of the company.
· Incentives - you will get the opportunity to acquire shares in the company.
· Flexibility- the opportunity to work when and where you want. There is also the opportunity to work anywhere from 30 – 100 % depending on your availability.
· Experience – you will get invaluable experience from working with all the aspects of a startup.
Be a part of a thriving startup community
· Business Development Coach from KTH
· Access to mentor and investor network
· Proof-of-concept funding
· Centrally located office space (KTH Campus)
· Be part of the thriving KTH Innovation Community
· Workshops and service packs from KTH partners
· Access to Media Studio and Makerspace


SKILLS & REQUIREMENTS
· We are flexible in regards to your previous experience if you believe that you have what it takes to do the job and are willing to learn. We believe in diversity and inclusion and therefore welcome all applicants regardless of gender, background and beliefs.
· It is beneficial if you have good knowledge of Angular, JavaScript, HTML, CSS, , C# and ASP.NET Core.
· Fluency in English and preferably also in Swedish
· It is beneficial if you have experience with Microsoft Azure, DevOps, TDD and ML.


ABOUT THE COMPANY
Modernera Technologies is a startup in the KTH Innovation pre-incubator program. We also collaborate with The Swedish Law and Informatics Research Institute. We are developing a platform that makes it easy to automate and share expertise. Our vision is to transform the way knowledge is shared and to make expertise more easily available.
Apply by sending your CV and cover letter to info@modernera.se. Write "Creative technological co-founder - remote part-time" in the subject line. Visa mindre

Senior .Net-utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu .Net-utvecklare. Vår kund har levererat IT-lösningar i över 25 år. De tillhandahåller IT-tjänster och konsulter inom flertalet områden såsom systemadministration, systemutveckling, IT-arkitektur, datasäkerhet, nätverk, projektledning med mera till privata bolag och myndigheter i hela Sverige. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Kista. Det fi... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu .Net-utvecklare. Vår kund har levererat IT-lösningar i över 25 år. De tillhandahåller IT-tjänster och konsulter inom flertalet områden såsom systemadministration, systemutveckling, IT-arkitektur, datasäkerhet, nätverk, projektledning med mera till privata bolag och myndigheter i hela Sverige.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Kista. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du har:
Minst 3 års erfarenhet inom utveckling
.Net
JavaScript
HTML5
CSS
Du talar svenska obehindrat och har även mycket goda kunskaper i det engelska språket
Meriterande:
En eftergymnasial utbildning inom IT
Node.js
J2EE
Linux/UNIX
React
Angular
Vue.js
REST
Java
C#
AWS
Azure
CI/CD
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior .Net-utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Account Manager – Utbildningar inom Skatt/Ekonomi heltid

Ansök    Jun 27    Modernera AB    Account manager
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Account Manager inom Skatt/Ekonomi utbildningar. Vår kund är ledande leverantör av privat utbildning inom juridik på den svenska marknaden. Med telefonen som det primära arbetsverktyget förvaltar du relationen med bland annat revisorer, redovisnings- och skattekonsulter samt ekonomichefer. Du blir expert på dina kunders verksamhetsområden och ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Account Manager inom Skatt/Ekonomi utbildningar. Vår kund är ledande leverantör av privat utbildning inom juridik på den svenska marknaden.
Med telefonen som det primära arbetsverktyget förvaltar du relationen med bland annat revisorer, redovisnings- och skattekonsulter samt ekonomichefer. Du blir expert på dina kunders verksamhetsområden och ger råd kring deras utbildningsbehov.
I din roll som Account Manager kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:
• Prospektering av relevanta målgrupper och kunder
• Ansvara för hela försäljningsprocessen, från första kontakt till avslut och uppföljning
• Bearbetning av både nya och befintliga kunder
• Identifiering av nya affärsmöjligheter
• Vara bollplank och lösa dina kunders utmaningar
Du kommer att jobba i fräscha lokaler vid Stureplan.
Erfarenhet inom försäljning mot företag är ett krav. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom skatt/ekonomi och/eller har erfarenhet av närbesläktade områden. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från tex revisions- eller redovisningsbyrå. Din personlighet och inställning är avgörande för din framgång.
Lönen består av grundlön och provision. Medellönen ligger på cirka 40.000 kr i månaden. Duktiga medarbetare kan få över 60.000 kr i månadslön.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Account Manager – Utbildning inom Skatt/Ekonomi heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Python Systemutvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior Python systemutvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du komme... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior Python systemutvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Minst 3 års erfarenhet inom utveckling
Backend programmering
CI/CD pipeline (som Jenkins, Bamboo, Tekton)
Versionshantering (som Git, SVN, BitBucket)
Meriterande:
Frontend programering (som TypeScript, react.js, Node.js, angular.js)
Arkitektur baserad på mikrotjänster
Docker
Kubernetes
Terraform
OpenShift Cloud (som AWS, Azure)
Python
Shell
C++
Configuration as code
Infrastructure as code
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Python Systemutvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior IT/Life Science konsult – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior IT/Life Science konsult. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företaget samlar medarbetare i världsklass med en unik blandning av IT och Life Science under samma tak, och har funnits sedan 1999 med idag ett 60-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trevliga ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior IT/Life Science konsult. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företaget samlar medarbetare i världsklass med en unik blandning av IT och Life Science under samma tak, och har funnits sedan 1999 med idag ett 60-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm och det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta med olika uppdrag inom läkemedelsindustrin, MedTech, bioteknik eller angränsande branscher. Du bör ha ett par års erfarenhet av någon av dessa branscher i roller som t.ex. projektledare, kravställare, teknisk specialist, SME, valideringsingenjör/valideringsledare eller QA av datoriserade system med mera.
Företagets kunder utgörs till största del av Life Science-bolag som befinner sig i Stockholm, Södertälje eller Uppsala.
Bakgrund/personliga egenskaper vi söker:
- Akademisk utbildning som ingenjör, kemi, medicin eller liknande
- Minst fem års erfarenhet från arbete inom Life Science-industrin inom t.ex.:
- Automatisering och digitalisering
- Validering/kvalificering
- QA av datoriserade system
- Testautomatisering
- Projektledning och testledning
- Erfarenhet av GAMP 5 är meriterande
- God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
Företaget är en av Sveriges bästa arbetsplatser och erbjuder dig bra anställningsvillkor och snabb individuell utveckling genom varierande projekt, mycket ansvar och en kultur med högt i tak. Värdesätter du dessutom en platt organisation med ett närvarande och personligt ledarskap samt bra kollegor, då kommer du att trivas.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior IT/Life Science konsult – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Prestandatestare – Stockholm deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior prestandatestare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du kommer att j... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior prestandatestare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag. Du ska ansvara för att utforma och genomföra prestandatester.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Minst 3 års erfarenhet inom utveckling (som JavaScript, Python, C#/.Net, Java)
Enhetstestning (som JUnit, XUnit)
Förståelse för teststrategier
Förståelse för agila arbetssätt
Prestandatest
Meriterande:
Testautomationsverktyg (som Selenium, Cypress, Katalon, Postman, Soap-UI, pytest)
CI/CD-verktyg (som Azure DevOps, Gitlab, Jenkins)
ISTQB-certifiering
Versionshantering (som Git)
Kunskap inom mordern infrastruktur med containers/mikrotjänster (som kubernetesplattformar)
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Prestandatestare – Stockholm deltid” i ärenderaden. Visa mindre

Erfaren Java-utvecklare – Heltid i Stockholm

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en erfaren Java-utvecklare. Vår kund är en etablerad aktör inom trading och finanssektorn och erbjuder helhetslösningar för utvecklingsprojekt. Företagets verksamhet kretsar kring deras egenutvecklade Order Management Plattform (OMS) NextGen, som representerar en banbrytande lösning i branschen. Med en kombination av egenutvecklade... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en erfaren Java-utvecklare. Vår kund är en etablerad aktör inom trading och finanssektorn och erbjuder helhetslösningar för utvecklingsprojekt. Företagets verksamhet kretsar kring deras egenutvecklade Order Management Plattform (OMS) NextGen, som representerar en banbrytande lösning i branschen. Med en kombination av egenutvecklade lösningar och de främsta open source-ramverken, bygger företaget robusta och skalbara system. Företaget har varit verksamt sedan 1999 och har idag omkring 70 anställda.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm med möjlighet till distansarbete.
Som en del av företagets team får du en unik möjlighet att växa och utvecklas, stöttad av branschledande utvecklare med över 20 års erfarenhet. I din roll kommer du att bidra till vidareutvecklingen och implementeringen av NextGen-plattformen.
Vi söker dig som:
- Har minst 5 års erfarenhet av Java-utveckling.
- Innehar minst en högskoleexamen inom ett relevant område, till exempel datavetenskap.
- Talar och skriver svenska flytande.
Tekniska krav:
- Java
- Spring Boot och Spring Framework (inklusive MVC)
- gRPC, RestAPI
- MongoDB, My
- Kubernetes
- JUnit (för enhetstester)
- Helm
Meriterande:
- Gigaspaces
- Multi Cloud
- Cucumber
- Erfarenhet av systemarkitektur
- Erfarenhet av bank- och finanssektorn
Företaget är en av Sveriges bästa arbetsplatser och erbjuder utmärkta anställningsvillkor samt möjligheter till snabb personlig utveckling genom varierande projekt, stort ansvar och en kultur som uppmuntrar öppenhet. Om du värdesätter en platt organisationsstruktur med närvarande och personligt ledarskap samt trevliga kollegor, kommer du att trivas här.
Du kommer att anställas direkt av vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som övergår i en tillsvidareanställning. Tjänsten tillsätts omgående.
För att ansöka, skicka ditt CV och ett personligt brev till info@modernera.se. Ange ”Erfaren Java-utvecklare – Heltid i Stockholm” i ämnesraden. Visa mindre

Senior Java Systemutvecklare – Stockholm heltid

Ansök    Jun 27    Modernera AB    Mjukvaruutvecklare
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior Java systemutvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du kommer ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior Java systemutvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Minst 3 års erfarenhet inom utveckling
Backend programmering (Java)
CI/CD pipeline (som Jenkins, Bamboo, Tekton)
Versionshantering (som Git, SVN, BitBucket)
Meriterande:
Frontend programering (som TypeScript, react.js, Node.js, angular.js)
Arkitektur baserad på mikrotjänster
Docker
Kubernetes
Terraform
OpenShift Cloud (som AWS, Azure)
Python
Shell
C++
Configuration as code
Infrastructure as code
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Java Systemutvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Validation Consultant inom Life Science – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior Validation Consultant. Vår kund levererar lösningar inom IT och Life Science som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina tjänster. Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Företagets kunder utgörs till största del av Life Science bolag som befinner sig i Stockholm, Södertälje eller Uppsala.... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior Validation Consultant. Vår kund levererar lösningar inom IT och Life Science som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina tjänster. Företaget har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Företagets kunder utgörs till största del av Life Science bolag som befinner sig i Stockholm, Södertälje eller Uppsala. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag. Du kommer att arbeta med olika uppdrag inom läkemedelsindustrin, medicinteknik, bioteknik eller angränsande branscher.
Du bör ha erfarenhet av roller som tex valideringsingenjör, processingenjör eller QA.
Du har:
Minst 5 års erfarenhet från arbete inom Life Science industrin.
Akademisk utbildning som ingenjör, kemi, medicin eller liknande.
God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant.
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet.
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak.
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter.
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Validation Consultant inom Life Science – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

DevOps Systemutvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en DevOps Systemutvecklare. Vår kund är en ledande specialist inom digitala lösningar som sedan 1984 skapar nya möjligheter, förenklar livet för människor och stärker kunders konkurrenskraft. Som IT-konsulter bygger de viktiga system som är centrala för kunders verksamheter inom en mängd olika branscher. Företaget har över 140 anst... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en DevOps Systemutvecklare. Vår kund är en ledande specialist inom digitala lösningar som sedan 1984 skapar nya möjligheter, förenklar livet för människor och stärker kunders konkurrenskraft. Som IT-konsulter bygger de viktiga system som är centrala för kunders verksamheter inom en mängd olika branscher. Företaget har över 140 anställda och kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö samt Sevilla. Kunden strävar efter att hälften av deras projekt till 2025 ska bidra till FN:s hållbarhetsmål.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen kommer du arbeta med konfigurations- och versionshantering av en myndighets egenutvecklade system. Du kommer övervaka företagets byggprocess och se till att den utvecklas. I grunden är du systemutvecklare men trivs i gränslandet mellan utveckling och drift. Du kommer bistå i utvecklingen av den underliggande infrastruktur som myndighetens egenutvecklade system driftsätts i.
Krav:
- Minst 3 års erfarenhet av en systemutvecklarroll med tyngd på DevOps.
- Högskole- eller universitetsutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Erfarenhet av konfigurations- och versionshantering samt automation av stöd till systemutvecklingsprocesser.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Meriterande:
- Erfarenhet av Docker, Kubernetes eller Podman.
- Erfarenhet av JIRA, Subversion, GIT.
- Erfarenhet av arbete inom statlig verksamhet.
- Erfarenhet av Oracle Database.
- Erfarenhet av administration och konfiguration av Oracle Weblogic på såväl Linux som Windows samt utveckling i Java EE.
Du får:
- Ett kreativt och stimulerande arbete i en utmanande miljö inom en börsnoterad koncern.
- Extra föräldraförmåner och en god företagskultur.
- Goda utvecklingsmöjligheter för den som vill avancera.
- En flexibel arbetsplats med stor frihet att planera din vardag så att arbete och privatliv kan samordnas.
- Ett modernt och välutrustat kontor i Stockholm med tillgång till eget gym, cykelgarage och takterrass.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: Omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange "DevOps Systemutvecklare – Stockholm heltid" i ämnesraden. Visa mindre

Senior C#/.NET Systemutvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C#/.NET systemutvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du komm... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C#/.NET systemutvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Minst 3 års erfarenhet inom utveckling
Backend programmering
CI/CD pipeline (som Jenkins, Bamboo, Tekton)
Versionshantering (som Git, SVN, BitBucket)
Meriterande:
Frontend programering (som TypeScript, react.js, Node.js, angular.js)
Arkitektur baserad på mikrotjänster
Docker
Kubernetes
Terraform
OpenShift Cloud (som AWS, Azure)
Python
Shell
C++
Configuration as code
Infrastructure as code
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior C#/.NET Systemutvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Mötesbokare inom B2B – Stockholm heltid

Ansök    Jun 24    Modernera AB    Telefonförsäljare
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu mötesbokare inom B2B. Vår kund är ett entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag inom kvalitativ mötesbokning. Kundens uppdragsgivare är finansbolag, reklambyråer, rekryteringsföretag med mera. Dina arbetsuppgifter består i att via ett webbaserat ringprogram och med hjälp av dator genomföra mötesbokningssamtal till företag i hela Sverige. D... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se


För en kunds räkning söker vi nu mötesbokare inom B2B. Vår kund är ett entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag inom kvalitativ mötesbokning. Kundens uppdragsgivare är finansbolag, reklambyråer, rekryteringsföretag med mera.


Dina arbetsuppgifter består i att via ett webbaserat ringprogram och med hjälp av dator genomföra mötesbokningssamtal till företag i hela Sverige.


Du kommer att jobba i fräscha lokaler vid Stureplan.


Erfarenhet inom mötesbokning inom B2B är meriterande. Du kommer dock få en grundlig utbildning i mötesbokning när du börjar arbeta. Din personlighet och inställning är avgörande för din framgång.


Arbetstider är måndagar till fredagar, 9.00-18.00.


Lön: enligt överenskommelse.


Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Visstidsanställning 6 månader eller längre. Tillträde: augusti.


Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Mötesbokare inom B2B – Stockhom heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior PHP-utvecklare på distans - distansjobb heltid

Modernera AB är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på distansarbete. Vi förmedlar jobb som görs helt på distans. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en PHP-utvecklare på distans. Vår kund är ett ägarlett företag som hjälper e-handlare att öka sin försäljning genom smart konverteringsoptimering. Vår kunds lösning är en in-house utvecklad, modern, SaaS-tjänst för e-handel, där ett kluster av webbservrar (med PHP-backend... Visa mer
Modernera AB är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på distansarbete. Vi förmedlar jobb som görs helt på distans. www.modernera.se


För en kunds räkning söker vi nu en PHP-utvecklare på distans. Vår kund är ett ägarlett företag som hjälper e-handlare att öka sin försäljning genom smart konverteringsoptimering. Vår kunds lösning är en in-house utvecklad, modern, SaaS-tjänst för e-handel, där ett kluster av webbservrar (med PHP-backend) hanterar hundratals miljoner anrop per månad. De erbjuder en mycket fin möjlighet att både utvecklas och utmanas som systemutvecklare – en fantastisk möjlighet för dig som vill ta nästa steg, eller som har tidigare erfarenhet av storskaliga SaaS-tjänster. Företaget grundades år 2000, har 26 anställda och kontor i Malmö och Stockholm.


Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta var som helst i världen. Du ska ha tillgång till ett lugnt och tyst rum och stabil internetuppkoppling.


Dina kvalifikationer:


Krav


Minst 3 års tidigare erfarenhet som PHP-utvecklare
Förståelse av OOP/MVC-arkitektur och moderna ramverk som Symfony eller Laravel
Erfarenhet av databaser med My


Meriterande


Utbildad i datavetenskap, civilingenjör eller motsvarande på högskola/universitet, med inriktning programmering
Erfarenhet av utveckling med e-handel eller APIer
Elastic Search
Redis
RabbitMQ eller SQS
Micro Services
API (OpenAPI, JSON Schema, OAuth 2.0)
TDD – Testdriven utveckling
Erfarenhet av drift med Amazon Web Services (AWS)


Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.


Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior PHP-utvecklare på distans - distansjobb heltid” i ärenderaden. Visa mindre

DevOps-ingenjör – Heltid, Stockholm

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en DevOps-ingenjör. Vår kund är en ledande specialist inom digitala lösningar som sedan 1984 skapar nya möjligheter, förenklar livet för människor och stärker kunders konkurrenskraft. Som IT-konsulter bygger de viktiga system som är centrala för kunders verksamheter inom en mängd olika branscher. Företaget har över 140 anställda oc... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en DevOps-ingenjör. Vår kund är en ledande specialist inom digitala lösningar som sedan 1984 skapar nya möjligheter, förenklar livet för människor och stärker kunders konkurrenskraft. Som IT-konsulter bygger de viktiga system som är centrala för kunders verksamheter inom en mängd olika branscher. Företaget har över 140 anställda och kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö samt Sevilla. Kunden strävar efter att hälften av deras projekt till 2025 ska bidra till FN:s hållbarhetsmål.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med möjlighet att arbeta hemifrån. Som en DevOps-ingenjör kommer du att arbeta i flera av företagets projekt och bidra till att effektivisera arbetsprocesserna. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor som sitter utspridda över hela Sverige, där ni tillsammans arbetar för att skapa och upprätthålla företagets externa åtaganden gentemot kunder.
I rollen som DevOps-ingenjör ingår flera kontaktytor eftersom du agerar som ett stöd åt flera projekt samtidigt. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat underhåll av system, installation och uppgradering av dessa när det behövs.
Krav:
- Minst 2 års tidigare erfarenhet av DevOps
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Meriterande:
- Erfarenhet från arbete i offentliga organisationer
- Programmeringskunskaper i C#, JavaScript, TypeScript eller PowerShell
- Kunskaper i Jira, Bamboo eller Bitbucket
Du får:
- Ett kreativt och stimulerande arbete i en utmanande miljö inom en börsnoterad koncern
- Extra föräldraförmåner och en god företagskultur
- Goda utvecklingsmöjligheter för den som vill avancera
- En flexibel arbetsplats med stor frihet att planera din vardag så att arbete och privatliv kan samordnas
- Ett modernt och välutrustat kontor i Stockholm med tillgång till eget gym, cykelgarage och takterrass
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: Omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange "DevOps-ingenjör – Heltid, Stockholm" i ämnesraden. Visa mindre

Salesforce developer – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Salesforce developer. Vår kund är ett stabilt IT-konsultbolag med en låg personalomsättning, baserat i Stockholm. Företaget har funnits sedan 2000 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Som Salesforce developer kommer du att implementera Salesforce från grunden och bygga integrationer mot externa system. Du arbetar i trevliga lokaler i ce... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Salesforce developer. Vår kund är ett stabilt IT-konsultbolag med en låg personalomsättning, baserat i Stockholm. Företaget har funnits sedan 2000 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Som Salesforce developer kommer du att implementera Salesforce från grunden och bygga integrationer mot externa system.
Du arbetar i trevliga lokaler i centrala Stockholm med möjlighet att arbeta hemifrån.
Det är meriterande om du har:
- En eftergymnasial utbildning inom IT.
- Upp till 4 års erfarenhet inom utveckling.
- Arbetserfarenhet inom Salesforce.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska.
- Goda kunskaper i Java.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Salesforce developer – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior backendutvecklare inom Drupal på distans – Hemifrån heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior backendutvecklare inom Drupal. Vår kund är en ägarlett webbyrå som producerar webbplatser, intranät och andra interaktiva lösningar på nätet. Företagets uppdragsgivare är ofta större företag och organisationer. Företaget grundades år 1999, har 13 anställda och kontor i Stockholm. Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på bac... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior backendutvecklare inom Drupal. Vår kund är en ägarlett webbyrå som producerar webbplatser, intranät och andra interaktiva lösningar på nätet. Företagets uppdragsgivare är ofta större företag och organisationer. Företaget grundades år 1999, har 13 anställda och kontor i Stockholm.
Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på backend.
Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Dina kvalifikationer:
Krav
Minst 3 års tidigare erfarenhet som Drupal-utvecklare,
PHP,
Git,
My,
Bootstrap, HTML/CSS, Sass,
Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
Utbildad i datavetenskap, civilingenjör eller motsvarande på högskola/universitet, med inriktning programmering
Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior backendutvecklare inom Drupal på distans – Hemifrån heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior Systemutvecklare inom Java – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en av våra kunders räkning söker vi nu en junior systemutvecklare inom Java. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 100-tal medarbetare. Du ko... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en av våra kunders räkning söker vi nu en junior systemutvecklare inom Java. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 100-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du kommer även ha möjligheten att arbeta hemifrån.
Ansvarsområden:
• utveckling av Java-baserade applikationer och lösningar
• samarbete i teamet för att säkerställa kvalitet och leverans i tid
• bidra till förbättringar av utvecklingsprocessen
• lösa tekniska problem hos företagets kunder vid behov
Krav:
• upp till fyra års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare, företrädesvis inom Java
• behärskar svenska språket i tal och skrift
Meriterande:
• erfarenhet av agila arbetsmetoder och ramverk som Continuous Delivery, DevOps, Scrum eller Kanban
• erfarenheter av att utveckla mikrotjänster
• önskvärt med kunskaper om tekniker och ramverk som ex. Bitbucket (git), Java EE 8, Java SE 17, Apache Maven, Jenkin, JUnit, Mockito, Concordion, Cucumber, JMeter, Protractor, Wildfly core, WIldfly/JBoss, Angular, Kubernetes, Springboot
Du får:
• stimulerande uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
• en anställning på ett företag med stabila kundrelationer och samarbeten
• balans i livet där det finns plats för både familj och fritid
• en kompetensresa som är unik för dig och din karriärresa
• en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner
• en lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig del och vinstdelning
• en platt organisation med närhet till ledning och stor delaktighet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior Systemutvecklare inom Java – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Angular utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Angular-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer att arbeta i trevliga lokaler ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Angular-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande, med fokus på frontendutveckling i Angular.
Krav:
Över 3 års erfarenhet av frontendutveckling
Goda kunskaper i Angular
Kunskap om DevOps-principer och verktyg
Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
Goda kunskaper i svenska och engelska
Du får:
Kompetensutveckling
Generöst friskvårdsbidrag
Cykelförmån
Pensionssparande
Sjukförsäkring
Flexibla arbetstider
Jobbdator och valfri telefon
Valfria hörlurar
Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Angular utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior DevOps Systemutvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en Senior DevOps Systemutvecklare. Vår kund är en ledande specialist inom digitala lösningar som sedan 1984 skapar nya möjligheter, förenklar livet för människor och stärker kunders konkurrenskraft. Som IT-konsulter bygger de viktiga system som är centrala för kunders verksamheter inom en mängd olika branscher. Företaget har över 1... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en Senior DevOps Systemutvecklare. Vår kund är en ledande specialist inom digitala lösningar som sedan 1984 skapar nya möjligheter, förenklar livet för människor och stärker kunders konkurrenskraft. Som IT-konsulter bygger de viktiga system som är centrala för kunders verksamheter inom en mängd olika branscher. Företaget har över 140 anställda och kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö samt Sevilla. Kunden strävar efter att hälften av deras projekt till 2025 ska bidra till FN:s hållbarhetsmål.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen kommer du arbeta med konfigurations- och versionshantering av en myndighets egenutvecklade system. Du kommer övervaka företagets byggprocess och se till att den utvecklas. I grunden är du systemutvecklare men trivs i gränslandet mellan utveckling och drift. Du kommer bistå i utvecklingen av den underliggande infrastruktur som myndighetens egenutvecklade system driftsätts i.
Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av en systemutvecklarroll med tyngd på DevOps.
- Högskole- eller universitetsutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Erfarenhet av konfigurations- och versionshantering samt automation av stöd till systemutvecklingsprocesser.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Meriterande:
- Erfarenhet av Docker, Kubernetes eller Podman.
- Erfarenhet av JIRA, Subversion, GIT.
- Erfarenhet av arbete inom statlig verksamhet.
- Erfarenhet av Oracle Database.
- Erfarenhet av administration och konfiguration av Oracle Weblogic på såväl Linux som Windows samt utveckling i Java EE.
Du får:
- Ett kreativt och stimulerande arbete i en utmanande miljö inom en börsnoterad koncern.
- Extra föräldraförmåner och en god företagskultur.
- Goda utvecklingsmöjligheter för den som vill avancera.
- En flexibel arbetsplats med stor frihet att planera din vardag så att arbete och privatliv kan samordnas.
- Ett modernt och välutrustat kontor i Stockholm med tillgång till eget gym, cykelgarage och takterrass.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: Omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange "Senior DevOps Systemutvecklare – Stockholm heltid" i ämnesraden. Visa mindre

React utvecklare till IT-konsultföretag – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en React utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget grundades år 2014 och har 34 anställda. I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna preferenser och expertis. D... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en React utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget grundades år 2014 och har 34 anställda.
I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna preferenser och expertis. Ditt arbete är fokuserat på React men du har stora möjligheter att arbeta med andra programmeringsspråk, ramverk och teknologier om du har intresse av att göra det.
Du har:
Över 4 års erfarenhet av att arbeta med React
Relevant högskoleutbildning

Meriterande:
JavaScript/TypeScript (Node, Vue, Angular)
IOS (Swift) or Android (Kotlin)
C#/.NET

Som utvecklare hos vår kund har du en stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”React utvecklare till IT-konsultföretag – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

IT/Life Science Validation Manager – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en IT/Life Science Validation Manager. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företaget samlar medarbetare i världsklass med en unik blandning av IT och Life Science under samma tak, och har funnits sedan 1999 med idag ett 70-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trevl... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en IT/Life Science Validation Manager. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företaget samlar medarbetare i världsklass med en unik blandning av IT och Life Science under samma tak, och har funnits sedan 1999 med idag ett 70-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm och det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta med olika uppdrag inom läkemedelsindustrin, MedTech, bioteknik eller angränsande branscher. Företagets kunder utgörs till största del av Life Science-bolag som befinner sig i Stockholm, Södertälje eller Uppsala.
Vi söker någon som kan säkerställa GxP-efterlevnad, skriva/granska validerings-, kvalificerings- och testskript, implementera automatiseringsprocesser för validering. Du är van med att utföra gap-analyser, ändringshantering, riskanalyser, granskning och testning av datoriserade system.
För att passa för rollen, ser vi att du har en ingenjörsexamen inom datavetenskap, bioteknik, medicinsk teknik, eller annat relevant område. Du besitter god kunskap inom GxP-regelverk och GAMP5-riktlinjer med praktisk erfarenhet av tillämpning. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska
Du bör ha upp till fem års arbetslivserfarenhet inom följande områden:
- Erfarenhet av att leda valideringsarbetet och ansvara för tidsplanering/resursplanering
- Validering och kvalificering av datoriserade system inom Life Science där du är väl bekant med DQ/IQ/OQ/PQ-faser
- Krav- och avvikelsehantering
Företaget är en av Sveriges bästa arbetsplatser och erbjuder dig bra anställningsvillkor och snabb individuell utveckling genom varierande projekt, mycket ansvar och en kultur med högt i tak. Värdesätter du dessutom en platt organisation med ett närvarande och personligt ledarskap samt bra kollegor, då kommer du att trivas.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”IT/Life Science Validation Manager – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior Systemutvecklare .NET – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en av våra kunders räkning söker vi nu en junior systemutvecklare inom .NET. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 100-tal medarbetare. Du ko... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en av våra kunders räkning söker vi nu en junior systemutvecklare inom .NET. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 100-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du kommer även ha möjligheten att arbeta hemifrån.
Ansvarsområden
• utveckling av .NET-baserade applikationer och lösningar
• samarbete i teamet för att säkerställa kvalitet och leverans i tid
• bidra till förbättringar av utvecklingsprocessen
• lösa tekniska problem hos företagets kunder vid behov
Krav
• upp till fyra års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare, företrädesvis inom .NET teknologier
• behärskar svenska språket i tal och skrift
Du får:
• stimulerande uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
• en anställning på ett företag med stabila kundrelationer och samarbeten
• balans i livet där det finns plats för både familj och fritid
• en kompetensresa som är unik för dig och din karriärresa
• en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner
• en lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig del och vinstdelning
• en platt organisation med närhet till ledning och stor delaktighet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior Systemutvecklare .NET – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior frontend utvecklare (Rect) – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en frontend utvecklare (React). Vår kund har levererat IT-lösningar i över 25 år. De tillhandahåller IT-tjänster och konsulter inom flertalet områden såsom systemadministration, systemutveckling, IT-arkitektur, datasäkerhet, nätverk, projektledning med mera till privata bolag och myndigheter i hela Sverige. Du kommer att jobba i trevliga lokaler ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en frontend utvecklare (React). Vår kund har levererat IT-lösningar i över 25 år. De tillhandahåller IT-tjänster och konsulter inom flertalet områden såsom systemadministration, systemutveckling, IT-arkitektur, datasäkerhet, nätverk, projektledning med mera till privata bolag och myndigheter i hela Sverige.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Kista. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du har:
Minst 3 års erfarenhet inom utveckling
Rect
JavaScript
HTML5
CSS
Du talar svenska obehindrat och har även mycket goda kunskaper i det engelska språket
Meriterande:
En eftergymnasial utbildning inom IT
Node.js
J2EE
Linux/UNIX
Java
Angular
Vue.js
REST
.Net
C#
AWS
Azure
CI/CD
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior frontend utvecklare (Rect) – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior DevOps-ingenjör – Heltid, Stockholm

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en senior DevOps-ingenjör. Vår kund är en ledande specialist inom digitala lösningar som sedan 1984 skapar nya möjligheter, förenklar livet för människor och stärker kunders konkurrenskraft. Som IT-konsulter bygger de viktiga system som är centrala för kunders verksamheter inom en mängd olika branscher. Företaget har över 140 anstä... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior DevOps-ingenjör. Vår kund är en ledande specialist inom digitala lösningar som sedan 1984 skapar nya möjligheter, förenklar livet för människor och stärker kunders konkurrenskraft. Som IT-konsulter bygger de viktiga system som är centrala för kunders verksamheter inom en mängd olika branscher. Företaget har över 140 anställda och kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö samt Sevilla. Kunden strävar efter att hälften av deras projekt till 2025 ska bidra till FN:s hållbarhetsmål.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med möjlighet att arbeta hemifrån. Som en senior DevOps-ingenjör kommer du att vara en nyckelperson i flera av företagets projekt och bidra till att effektivisera arbetsprocesserna. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor som sitter utspridda över hela Sverige, där ni tillsammans arbetar för att skapa och upprätthålla företagets externa åtaganden gentemot kunder.
I rollen som senior DevOps-ingenjör ingår flera kontaktytor eftersom du agerar som ett stöd åt flera projekt samtidigt. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat underhåll av system, installation och uppgradering av dessa när det behövs.
Krav:
- Minst 4 års tidigare erfarenhet av DevOps
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Meriterande:
- Erfarenhet från arbete i offentliga organisationer
- Programmeringskunskaper i C#, JavaScript, TypeScript eller PowerShell
- Kunskaper i Jira, Bamboo eller Bitbucket
Du får:
- Ett kreativt och stimulerande arbete i en utmanande miljö inom en börsnoterad koncern
- Extra föräldraförmåner och en god företagskultur
- Goda utvecklingsmöjligheter för den som vill avancera
- En flexibel arbetsplats med stor frihet att planera din vardag så att arbete och privatliv kan samordnas
- Ett modernt och välutrustat kontor i Stockholm med tillgång till eget gym, cykelgarage och takterrass
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: Omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange "Senior DevOps-ingenjör – Heltid, Stockholm" i ämnesraden. Visa mindre

Senior Angular utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior Angular-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer att arbeta i trevliga l... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior Angular-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande, med fokus på frontendutveckling i Angular.
Krav:
Minst 5 års erfarenhet av frontendutveckling
Goda kunskaper i Angular
Kunskap om DevOps-principer och verktyg
Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
Goda kunskaper i svenska och engelska
Du får:
Kompetensutveckling
Generöst friskvårdsbidrag
Cykelförmån
Pensionssparande
Sjukförsäkring
Flexibla arbetstider
Jobbdator och valfri telefon
Valfria hörlurar
Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Angular utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior C# webbutvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C# webbutvecklare. Vår kund är en global ledare inom teknologi. Företaget har över 600 anställda i Nordamerika, Europa, Asien och Australien. Företaget fortsätter växa kraftigt. Vår kund arbetar med att erbjuda mjukvarulösningar för optimering av utskrifter för multi-site organisationer. Tjänsten går ut på att aktivt delta i den kont... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C# webbutvecklare. Vår kund är en global ledare inom teknologi. Företaget har över 600 anställda i Nordamerika, Europa, Asien och Australien. Företaget fortsätter växa kraftigt.


Vår kund arbetar med att erbjuda mjukvarulösningar för optimering av utskrifter för multi-site organisationer. Tjänsten går ut på att aktivt delta i den kontinuerliga utvecklingen av vår kunds mjukvaruprodukter. I tjänsten ingår arbete med att upprätthålla det existerande systemet och implementera nya funktioner. Du kommer arbeta ständigt med att förbättra produkten utifrån kundernas behov.


Du kommer att jobba i fräscha lokaler i centrala Stockholm.


Ansvar:


Delta i analys, design och implementering av systemet
Ta ansvar för vissa delar av systemet som lead developer genom att hantera och förbättra vissa element
Delta i förbättringsarbetet gällande systemets utveckling


Dina kvalifikationer:


Krav


Ha minst 5 års erfarenhet av utveckling i C#
Objektorienterad programmering
“SOLID”
Entity Framework, LINQ
Experience in working with asynchronous methods
Web API / REST services
Git
Felsökning
Goda kunskaper i svenska och engelska


Meriterande


Erfarenhet av webbutveckling, Javascript, JQuery, CSS
C++ eller Objective-C

Scrum eller Kanban
WIX


Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.


Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior C# webbutvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior .Net Systemutvecklare hemifrån – distansjobb deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett familjeföretag i tredje generationen. Idag består koncernen av fem bolag kopplat till handeln med smycken, klockor, ädelstenar och mode. Företaget är ett av Nordens ledande auktionshus på smycken, klockor och mode. Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta var som helst i Sverig... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett familjeföretag i tredje generationen. Idag består koncernen av fem bolag kopplat till handeln med smycken, klockor, ädelstenar och mode. Företaget är ett av Nordens ledande auktionshus på smycken, klockor och mode.
Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta var som helst i Sverige. Du ska ha tillgång till ett lugnt och tyst rum och stabil internetuppkoppling.
Du kommer att ingå i ett team vars arbetsuppgifter kommer bestå i att bygga e-handelslösningar för auktioner samt utveckla publika webbsiter på de olika bolagen inom koncernen.
Dina kvalifikationer:
• Över 3 års erfarenhet inom webbutveckling på .Net plattformen.
• C#, .Net, MVC
• JavaScript, CSS, HTML

• Git
• Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling inom e-handel.
Som person är du lösningsfokuserad, hjälpsam och prestigelös. Du gillar att arbeta både enskilt och i team och har god samarbetsförmåga.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior .Net Systemutvecklare hemifrån – distansjobb deltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior C# utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Stockholm

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Senior C# utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det är meriterande om du: Har över 5 års arbetserfarenhet inom C# ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Senior C# utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm.
Det är meriterande om du:
Har över 5 års arbetserfarenhet inom C#
Solid förståelse för objektorienterad programmering
Vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “Senior C# utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Stockholm” i ärenderaden. Visa mindre

C# utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Stockholm

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Senior C# utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det är meriterande om du: Har över 3 års arbetserfarenhet inom C# ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Senior C# utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm.
Det är meriterande om du:
Har över 3 års arbetserfarenhet inom C#
Solid förståelse för objektorienterad programmering
Vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “C# utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Stockholm” i ärenderaden. Visa mindre

Creative technological co-founder - Stockholm part-time

We are looking for a technological co-founder for Modernera Technologies. Modernera Technologies makes it easy to automate and share expertise. We are creating a platform where experts can create expert systems without knowledge of programming. These systems can provide automatic advice to the end-user through a series of questions and answers in the form of interactive decision trees. Our platform can be used in a broad range of fields like law, medicine,... Visa mer
We are looking for a technological co-founder for Modernera Technologies.
Modernera Technologies makes it easy to automate and share expertise.
We are creating a platform where experts can create expert systems without knowledge of programming. These systems can provide automatic advice to the end-user through a series of questions and answers in the form of interactive decision trees. Our platform can be used in a broad range of fields like law, medicine, customer service, and so on.
We are targeting the market for automation, it is a fast-growing market as organizations globally leverage automation to increase value. Automation leads to increased flexibility, improved quality, increased savings, and productivity.
Our solution is hosted on Microsoft Azure. We use Azure DevOps to plan our sprints and collaborate. We implement continuous integration and continuous delivery. We work with Angular on the frontend and ASP.NET Core on the backend.
A public beta version of the system has been released. You are welcome to try it out at www.modernera.com! Our software has been used at the law program at Stockholm University to educate law students about how to build systems for automatic legal advice. We have some early users of the product and are on our way to getting pilot projects with bigger organizations.
We are looking for a technological co-founder to take our product to the next level. You are passionate about software development and want to make a real impact with your work.
As the company grows you will take over responsibility for managing the development process and a team of developers.
What we offer:
· Influence - as a co-founder you will become a key member of the team with big opportunities to influence the future of the company.
· Incentives - you will get the opportunity to acquire shares in the company.
· Flexibility- the opportunity to work when and where you want. There is also the opportunity to work anywhere from 30 – 100 % depending on your availability.
· Experience – you will get invaluable experience from working with all the aspects of a startup.
Be a part of a thriving startup community
· Business Development Coach from KTH
· Access to mentor and investor network
· Proof-of-concept funding
· Centrally located office space (KTH Campus)
· Be part of the thriving KTH Innovation Community
· Workshops and service packs from KTH partners
· Access to Media Studio and Makerspace


SKILLS & REQUIREMENTS
· We are flexible in regards to your previous experience if you believe that you have what it takes to do the job and are willing to learn. We believe in diversity and inclusion and therefore welcome all applicants regardless of gender, background and beliefs.
· It is beneficial if you have good knowledge of Angular, JavaScript, HTML, CSS, C# and ASP.NET Core.
· Fluency in English and preferably also in Swedish
· It is beneficial if you have experience with Microsoft Azure, DevOps, TDD and ML.


ABOUT THE COMPANY
Modernera Technologies is a startup in the KTH Innovation pre-incubator program. We also collaborate with The Swedish Law and Informatics Research Institute. We are developing a platform that makes it easy to automate and share expertise. Our vision is to transform the way knowledge is shared and to make expertise more easily available.
Apply by sending your CV and cover letter to info@modernera.se. Write "Creative technological co-founder - Stockholm part-time" in the subject line. Visa mindre

Senior .NET utvecklare med GIS-kompetens – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt företag inom rekrytering och bemanning. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en senior .NET utvecklare med GIS-kompetens. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har varit verksam sedan 2003 och har idag cirka 100 ... Visa mer
Modernera är ett modernt företag inom rekrytering och bemanning. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en senior .NET utvecklare med GIS-kompetens. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har varit verksam sedan 2003 och har idag cirka 100 medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med alternativet att även jobba hemifrån.
Din kommande roll innefattar:
utveckling av .NET-baserade applikationer och lösningar
arbete enligt agila arbetsmetoder och ramverk som t.ex. Continuous Delivery, DevOps, Scrum eller Kanban
tekniker och ramverk som t.ex. C#, .NET, , Git, Web, React, Blazor, Vue, Typescript
arbete med lösningar baserat på geografiska informationssystem (GIS)
samarbete i teamet för att säkerställa kvalitet och leverans i tid
att bidra till förbättringar av utvecklingsprocessen.

Vi söker dig som:
har akademisk utbildning inom IT
har minst 5 års erfarenhet av systemutveckling inom .NET
har goda färdigheter inom .NET, C# och . GIS-kompetens är meriterande
behärskar svenska språket i tal och skrift

Du får:
möjlighet till intressanta uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
en anställning hos ett företag med stabila kundrelationer och goda samarbeten
en balans mellan arbete och fritid
en individuell kompetensutvecklingsplan som är unik för dig och din karriärbana
en trygg anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner
en lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig kompensation och vinstdelning
en plats i en platt organisation med nära till ledningen och stor möjlighet till inflytande

Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior .NET utvecklare med GIS-kompetens – Stockholm heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Verksamhetsarkitekt/Kravanalytiker – Stockholm heltid

Ansök    Jun 11    Modernera AB    Kravanalytiker
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en verksamhetsarkitekt/kravanalytiker. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget har varit aktivt sedan 2003 och har idag cirka 100 medarbetare. De erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar och en trygg anställning med kollektivavtal. Arbetsplatsen ligger i ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en verksamhetsarkitekt/kravanalytiker. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget har varit aktivt sedan 2003 och har idag cirka 100 medarbetare. De erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar och en trygg anställning med kollektivavtal.
Arbetsplatsen ligger i centrala Stockholm, med möjlighet till distansarbete.
Som verksamhetsarkitekt/kravanalytiker kommer du att arbeta tillsammans med ett team av automationsexperter. Tillsammans hjälper ni offentliga kunder att effektivisera deras ärendehantering, vilket frigör tid för värdeskapande arbete. Detta leder till förbättrad kvalitet, ökad rättssäkerhet och högre nöjdhet bland medborgare och medarbetare.
Arbetsuppgifter:
- Kravhantering för IT-lösningar hos större offentliga verksamheter.
- Informations- och begreppsmodellering.
- Processutveckling och automatisering.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har över 5 års erfarenhet av arbete som verksamhetsarkitekt eller kravanalytiker och är van att detaljera krav baserade på verksamhetsbehov.
Du bör ha en högskoleexamen inom Systemvetenskap, Informatik, Datavetenskap eller motsvarande.
Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.
Du får:
- Spännande uppdrag inom samhällsnyttiga områden.
- En balans mellan arbete och privatliv.
- Möjlighet till personlig och professionell utveckling.
- En stabil anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner.
- En lönemodell som kombinerar trygghet med prestationsbaserad kompensation och möjlighet till vinstdelning.
- En platt organisation där du har nära till ledningen och stor möjlighet till påverkan.
Anställningsform: Heltid, med sex månaders provanställning som övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde sker omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange ”Verksamhetsarkitekt/Kravanalytiker – Stockholm heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Senior backendutvecklare inom Drupal – Stockholm deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior backendutvecklare inom Drupal. Vår kund är en ägarlett webbyrå som producerar webbplatser, intranät och andra interaktiva lösningar på nätet. Företagets uppdragsgivare är ofta större företag och organisationer. Företaget grundades år 1999, har 13 anställda och kontor i Stockholm. Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på bac... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior backendutvecklare inom Drupal. Vår kund är en ägarlett webbyrå som producerar webbplatser, intranät och andra interaktiva lösningar på nätet. Företagets uppdragsgivare är ofta större företag och organisationer. Företaget grundades år 1999, har 13 anställda och kontor i Stockholm.
Du kommer att jobba med systemutveckling med fokus på backend.
Du kommer att jobba i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Dina kvalifikationer:
Krav
Minst 3 års tidigare erfarenhet som Drupal-utvecklare,
PHP,
Git,
My,
Bootstrap, HTML/CSS, Sass,
Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
Utbildad i datavetenskap, civilingenjör eller motsvarande på högskola/universitet, med inriktning programmering
Deltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior backendutvecklare inom Drupal – Stockholm deltid” i ärenderaden. Visa mindre

Erfaren Salesforce-utvecklare till IT-konsultföretag – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en erfaren Salesforce-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget har cirka 40 anställda. I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna preferenser oc... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en erfaren Salesforce-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget har cirka 40 anställda.
I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna preferenser och expertis. Ditt arbete är fokuserat på Salesforce men du har stora möjligheter att arbeta med andra programmeringsspråk, ramverk och teknologier om du har intresse av att göra det.
Kvalifikationer:
Minst 4 års erfarenhet av att arbeta med Salesforce
Relevant högskoleutbildning
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande kvalifikationer:
Java
C#/.NET

Som utvecklare hos vår kund har du en stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange ”Erfaren Salesforce-utvecklare till IT-konsultföretag – Stockholm heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Senior Verksamhetsarkitekt/Kravanalytiker – Stockholm heltid

Ansök    Jun 10    Modernera AB    Kravanalytiker
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en Senior Verksamhetsarkitekt/Kravanalytiker. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget har varit aktivt sedan 2003 och har idag cirka 100 medarbetare. De erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar och en trygg anställning med kollektivavtal. Arbetsplatsen li... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en Senior Verksamhetsarkitekt/Kravanalytiker. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget har varit aktivt sedan 2003 och har idag cirka 100 medarbetare. De erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar och en trygg anställning med kollektivavtal.
Arbetsplatsen ligger i centrala Stockholm, med möjlighet till distansarbete.
Som Senior Verksamhetsarkitekt/Kravanalytiker kommer du att arbeta tillsammans med ett team av automationsexperter. Tillsammans hjälper ni offentliga kunder att effektivisera deras ärendehantering, vilket frigör tid för värdeskapande arbete. Detta leder till förbättrad kvalitet, ökad rättssäkerhet och högre nöjdhet bland medborgare och medarbetare.
Arbetsuppgifter:
- Kravhantering för IT-lösningar hos större offentliga verksamheter.
- Informations- och begreppsmodellering.
- Processutveckling och automatisering.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete som verksamhetsarkitekt eller kravanalytiker och är van att detaljera krav baserade på verksamhetsbehov.
Du bör ha en högskoleexamen inom Systemvetenskap, Informatik, Datavetenskap eller motsvarande.
Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.
Du får:
- Spännande uppdrag inom samhällsnyttiga områden.
- En balans mellan arbete och privatliv.
- Möjlighet till personlig och professionell utveckling.
- En stabil anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner.
- En lönemodell som kombinerar trygghet med prestationsbaserad kompensation och möjlighet till vinstdelning.
- En platt organisation där du har nära till ledningen och stor möjlighet till påverkan.
Anställningsform: Heltid, med sex månaders provanställning som övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde sker omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Ange ”Senior Verksamhetsarkitekt/Kravanalytiker i automation – Stockholm heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Team Lead DevOps – Stockholm heltid

Ansök    Jun 7    Modernera AB    Projektledare, IT
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en engagerad och ansvarstagande team lead för deras DevOps-team. Vår kund är en etablerad aktör som erbjuder helhetsleveranser av utvecklingsprojekt inom telekom, retail och myndighet. Företaget befinner sig just nu i en spännande expansionsfas. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare. Företaget är en av Sveriges bästa arbetspl... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en engagerad och ansvarstagande team lead för deras DevOps-team. Vår kund är en etablerad aktör som erbjuder helhetsleveranser av utvecklingsprojekt inom telekom, retail och myndighet. Företaget befinner sig just nu i en spännande expansionsfas. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare.
Företaget är en av Sveriges bästa arbetsplatser, erbjuder bra anställningsvillkor, snabb individuell utveckling och en kultur med högt i tak. Vår kund värdesätter en platt organisation med närvarande och personligt ledarskap.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att leda DevOps-gruppen och arbeta nära företagets ledning, med möjlighet till en framtida chefsroll. I din roll förväntas du ta en aktiv del i bolagets affärsutveckling och bidra till teamets tillväxtresa.
Du har:
Över 3 års erfarenhet av arbete i konsultföretag
Praktisk erfarenhet av tekniknära arbete, gärna som utvecklare, DevOps eller SRE
Ledarskapserfarenhet, kanske som team lead, projektledare eller agil coach
Engagerad, positiv och driven lagspelare
Lösningsorienterad och prestigelös
Teknisk akademisk utbildning
Meriterande:
Erfarenhet av att vara team lead eller chef
Erfarenhet av ledningsgruppsarbete
Säljerfarenhet
Rekryteringserfarenhet
Du får:
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Team Lead DevOps – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior IT/Life Science Validation Manager – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior IT/Life Science Validation Manager. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företaget samlar medarbetare i världsklass med en unik blandning av IT och Life Science under samma tak, och har funnits sedan 1999 med idag ett 70-tal medarbetare. Du kommer att jobba ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior IT/Life Science Validation Manager. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företaget samlar medarbetare i världsklass med en unik blandning av IT och Life Science under samma tak, och har funnits sedan 1999 med idag ett 70-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm och det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta med olika uppdrag inom läkemedelsindustrin, MedTech, bioteknik eller angränsande branscher. Företagets kunder utgörs till största del av Life Science-bolag som befinner sig i Stockholm, Södertälje eller Uppsala.
Vi söker någon som kan säkerställa GxP-efterlevnad, skriva/granska validerings-, kvalificerings- och testskript, implementera automatiseringsprocesser för validering. Du är van med att utföra gap-analyser, ändringshantering, riskanalyser, granskning och testning av datoriserade system.
För att passa för rollen, ser vi att du har en ingenjörsexamen inom datavetenskap, bioteknik, medicinsk teknik, eller annat relevant område. Du besitter god kunskap inom GxP-regelverk och GAMP5-riktlinjer med praktisk erfarenhet av tillämpning. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska
Du bör ha över fem års arbetslivserfarenhet inom följande områden:
- Erfarenhet av att leda valideringsarbetet och ansvara för tidsplanering/resursplanering
- Validering och kvalificering av datoriserade system inom Life Science där du är väl bekant med DQ/IQ/OQ/PQ-faser
- Krav- och avvikelsehantering
Företaget är en av Sveriges bästa arbetsplatser och erbjuder dig bra anställningsvillkor och snabb individuell utveckling genom varierande projekt, mycket ansvar och en kultur med högt i tak. Värdesätter du dessutom en platt organisation med ett närvarande och personligt ledarskap samt bra kollegor, då kommer du att trivas.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior IT/Life Science Validation Manager – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior React utvecklare till IT-konsultföretag – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior React utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget grundades år 2014 och har 34 anställda. I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna pref... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior React utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget grundades år 2014 och har 34 anställda.
I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna preferenser och expertis. Ditt arbete är fokuserat på React men du har stora möjligheter att arbeta med andra programmeringsspråk, ramverk och teknologier om du har intresse av att göra det.
Du har:
Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med React
Relevant högskoleutbildning

Meriterande:
JavaScript/TypeScript (Node, Vue, Angular)
IOS (Swift) or Android (Kotlin)
C#/.NET

Som utvecklare hos vår kund har du en stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior React utvecklare till IT-konsultföretag – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior C#/.NET utvecklare till IT-konsultföretag – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en junior C#/.NET utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget grundades år 2014 och har 34 anställda. I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna pr... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en junior C#/.NET utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget grundades år 2014 och har 34 anställda.
I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna preferenser och expertis. Ditt arbete är fokuserat på C#/.NET men du har stora möjligheter att arbeta med andra programmeringsspråk, ramverk och teknologier om du har intresse av att göra det.
Du har:
Upp till 3 års erfarenhet av att arbeta med C#/.NET
Relevant högskoleutbildning

Meriterande:
JavaScript/TypeScript (React, Node, Vue, Angular)
Java
IOS (Swift) or Android (Kotlin)
React Native

Som utvecklare hos vår kund har du en stor möjlighet att påverka ditt eget arbete. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior C#/.NET utvecklare till IT-konsultföretag – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Team Lead DevOps – Stockholm heltid

Ansök    Jun 5    Modernera AB    Projektledare, IT
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en engagerad och ansvarstagande team lead för deras DevOps-team. Vår kund är en etablerad aktör som erbjuder helhetsleveranser av utvecklingsprojekt inom telekom, retail och myndighet. Företaget befinner sig just nu i en spännande expansionsfas. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare. Företaget är en av Sveriges bästa arbetspl... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en engagerad och ansvarstagande team lead för deras DevOps-team. Vår kund är en etablerad aktör som erbjuder helhetsleveranser av utvecklingsprojekt inom telekom, retail och myndighet. Företaget befinner sig just nu i en spännande expansionsfas. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare.
Företaget är en av Sveriges bästa arbetsplatser, erbjuder bra anställningsvillkor, snabb individuell utveckling och en kultur med högt i tak. Vår kund värdesätter en platt organisation med närvarande och personligt ledarskap.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att leda DevOps-gruppen och arbeta nära företagets ledning, med möjlighet till en framtida chefsroll. I din roll förväntas du ta en aktiv del i bolagets affärsutveckling och bidra till teamets tillväxtresa.
Du har:
Över 5 års erfarenhet av arbete i konsultföretag
Praktisk erfarenhet av tekniknära arbete, gärna som utvecklare, DevOps eller SRE
Ledarskapserfarenhet, kanske som team lead, projektledare eller agil coach
Engagerad, positiv och driven lagspelare
Lösningsorienterad och prestigelös
Teknisk akademisk utbildning
Meriterande:
Erfarenhet av att vara team lead eller chef
Erfarenhet av ledningsgruppsarbete
Säljerfarenhet
Rekryteringserfarenhet
Du får:
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Team Lead DevOps – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior .Net Systemutvecklare hemifrån – distansjobb heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett familjeföretag i tredje generationen. Idag består koncernen av fem bolag kopplat till handeln med smycken, klockor, ädelstenar och mode. Företaget är ett av Nordens ledande auktionshus på smycken, klockor och mode. Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta var som helst i Sverig... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett familjeföretag i tredje generationen. Idag består koncernen av fem bolag kopplat till handeln med smycken, klockor, ädelstenar och mode. Företaget är ett av Nordens ledande auktionshus på smycken, klockor och mode.
Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta var som helst i Sverige. Du ska ha tillgång till ett lugnt och tyst rum och stabil internetuppkoppling.
Du kommer att ingå i ett team vars arbetsuppgifter kommer bestå i att bygga e-handelslösningar för auktioner samt utveckla publika webbsiter på de olika bolagen inom koncernen.
Dina kvalifikationer:
• Över 3 års erfarenhet inom webbutveckling på .Net plattformen.
• C#, .Net, MVC
• JavaScript, CSS, HTML

• Git
• Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling inom e-handel.
Som person är du lösningsfokuserad, hjälpsam och prestigelös. Du gillar att arbeta både enskilt och i team och har god samarbetsförmåga.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior .Net Systemutvecklare hemifrån – distansjobb heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior C# .Net-utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C# fullstack-utvecklare. Vår kund är ett företag i översättningsbranschen vars IT-avdelning specialiserar sig på utveckling av flerspråkiga systemlösningar, support och konsulttjänster. Företaget grundades år 1965, har 200 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg, Bryssel, Barcelona, Warszawa, Shanghai och Detroit. Du kommer att jobba i trev... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C# fullstack-utvecklare. Vår kund är ett företag i översättningsbranschen vars IT-avdelning specialiserar sig på utveckling av flerspråkiga systemlösningar, support och konsulttjänster. Företaget grundades år 1965, har 200 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg, Bryssel, Barcelona, Warszawa, Shanghai och Detroit.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Stockholm.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att ingå i ett R&D-team som finns representerat i Stockholm och Warszawa och består av mjukvaruutvecklare som arbetar agilt med fokus på webbutveckling, snabb applikationsutveckling och databassystem för både interna och externa kundprojekt.
Kvalifikationer
• Vi söker dig som har minst tre års heltidserfarenhet inom C#-utveckling.
• Vi söker dig som är bra på att samarbeta i team, är självgående och samtidigt kan ta initiativ.
• Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.
Meriterande
• Utveckling av företagslösningar i C# och .Net Core
• Angular
• JavaScript, TypeScript
• Databaser; relationella och icke-relationella ( och No)
• Nätverkskommunikation, TCP/IP, HTTP, Rest, SOAP, message queuing
• Textkodning, Unicode och andra språkrelaterade tekniker.
• Distribuerad och parallell databehandling
• Andra programmeringsspråk som Python, Java, Delphi, F#.
• Artificiell intelligens/neurala nätverk och maskinöversättning.
Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “C# .Net-utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior JavaScript och C# programutvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. För en kunds räkning söker vi nu en programutvecklare. Vår kund utvecklar ett webbaserat kassasystem för alla typer av butiker och butikskedjor och företaget har i dagsläget över 1000 kunder. På företaget arbetar i dagsläget 12 personer och varje avdelning är indelade i team där varje team samarbetar tätt. Företaget arbetar med modern teknik och deras drivkraft ligger i att hitta nya och modern... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag.

För en kunds räkning söker vi nu en programutvecklare. Vår kund utvecklar ett webbaserat kassasystem för alla typer av butiker och butikskedjor och företaget har i dagsläget över 1000 kunder. På företaget arbetar i dagsläget 12 personer och varje avdelning är indelade i team där varje team samarbetar tätt. Företaget arbetar med modern teknik och deras drivkraft ligger i att hitta nya och moderna lösningar till sina kunder.

Du kommer att jobba i trevliga lokaler på Lidingö.

Som programutvecklare kommer du arbeta i webbaserade kassasystem.

Din tjänst består i att:

Främst programmera i JavaScript och i C#.

Arbeta med att utforma och utveckla företagets kassatjänst.

Kvalifikationer:

Upp till 3 års tidigare erfarenhet som utvecklare

Har goda kunskaper i Angular, JavaScript, HTML, CSS, ASP.NET, C# och Visual Studio/ TFS.

Har ett gediget intresse för och kan uppvisa på goda kunskaper i programmering, dina kunskaper kan ha inhämtats från såväl utbildning, arbete eller att du är självlärd inom området.

Har mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.

Det är meriterande om du:

Har kunskaper i MS SOL-Server, Gulp/Grunt, Xcode/Objective-C/Swift och Native Script.

Har goda kunskaper i engelska.

Förutom ett stort intresse för programmering så är du en person som är noggrann och problemlösande för att kunna axla rollen på bästa sätt. Då du kommer att arbeta i mindre team nära dina kollegor krävs det att du har en god samarbetsförmåga. Vidare är du självgående och kan driva ditt arbete framåt och en flexibel person som snabbt kan byta fokus om situationen kräver det.

Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “Junior JavaScript och C# programutvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Företagssäljare av mobilabonnemang – Stockholm heltid

Ansök    Jun 5    Modernera AB    Telefonförsäljare
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu företagssäljare av mobilabonnemang. Vår kund är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Dina arbetsuppgifter består i att via telefon och med hjälp av dator sälja mobilabonnemang till företag. Du kommer att jobba i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Försäljningserfarenhet av mobilabonnemang till företag är meriterande. Du kommer dock ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu företagssäljare av mobilabonnemang. Vår kund är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.
Dina arbetsuppgifter består i att via telefon och med hjälp av dator sälja mobilabonnemang till företag.
Du kommer att jobba i fräscha lokaler i centrala Stockholm.
Försäljningserfarenhet av mobilabonnemang till företag är meriterande. Du kommer dock få en grundlig utbildning i försäljning när du börjar arbeta. Din personlighet och inställning är avgörande för din framgång.
Arbetstider är måndagar till fredagar; mellan kl. 8.00 och 17.00.
Lönen består av grundlön och provision. Medellönen ligger på cirka 30 000 kr i månaden. Duktiga säljare kan tjäna över 40 000 kr i månadslön.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Företagssäljare av mobilabonnemang – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Salesforce developer – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Senior Salesforce developer. Vår kund är ett stabilt IT-konsultbolag med en låg personalomsättning, baserat i Stockholm. Företaget har funnits sedan 2000 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Som senior Salesforce developer kommer du att implementera Salesforce från grunden och bygga integrationer mot externa system. Du kommer att jobba ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Senior Salesforce developer. Vår kund är ett stabilt IT-konsultbolag med en låg personalomsättning, baserat i Stockholm. Företaget har funnits sedan 2000 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Som senior Salesforce developer kommer du att implementera Salesforce från grunden och bygga integrationer mot externa system.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm med möjlighet att arbeta hemifrån.
Det är meriterande om du har:
- En eftergymnasial utbildning inom IT.
- 3+ års erfarenhet inom utveckling.
- Arbetserfarenhet inom Salesforce.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska.
- Goda kunskaper i Java.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Salesforce developer – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior Java Enterprise-utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en junior Java Enterprise-utvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 60-tal medarbetare. Du ko... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en junior Java Enterprise-utvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 60-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Företaget öppnar nu en ny avdelning där Enterpriseutveckling inom Java är ett av företagets primära fokusområden.
Avdelningen leds av några av företagets stjärnor som har över 20 år erfarenhet av att bygga stora system inom spel, finans, försäkring med mera i Java. Du får full tillgång till dem. Din dag består av ständig utbildning och du kommer utmanas av dem till att bli bättre, samtidigt som du har deras support och stöttning till hjälp längst vägen.
Vi söker motiverad Java-utvecklare som vill syssla med Enterprise-teknologier såsom:
Java 11/17
Gigaspaces XAP
TiDB
Spring framework
MongoDB
gRPC
Spring framework MVC
Grafana, Graphite, TICK (Telegraf, InfluxDB, Chronograf, Kapacitor)
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Upp till 3 års erfarenhet inom utveckling (Java)
Meriterande:
Erfarenhet av att utveckla egna ramverk i Java
JVM agenter
AOP och byteinstrumentering och/eller Java proxies
OAuth2.1
Parallel queue pattern
Du får:
Du får fokusera på att utveckla, glöm att förvalta eller bara använda open source-ramverk.
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior Java Enterprise-utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior Kubernetes specialist – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en junior Kubernetes specialist. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 60-tal medarbetare. Du kommer ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en junior Kubernetes specialist. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 60-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag.
Du har:
Upp till tre års erfarenhet av utveckling
Utbildning på kandidatnivå
Kubernetes
Programmering (som C++, Java)
CI/CD pipeline (som Jenkins, Bamboo, Tekton)
Versionshantering (som Git, SVN, BitBucket)
Linux
Meriterande:
OpenShift
Docker
Cloud (som ex. AWS, Azure, GCP)
Python
Shell
Configuration as code
Infrastructure as code
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior Kubernetes specialist – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Systemutvecklare .NET på distans – hemifrån heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior systemutvecklare inom .NET. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 90-tal medarbetare. Du kommer att jobba he... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior systemutvecklare inom .NET. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 90-tal medarbetare.
Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta var som helst i Sverige. Du ska ha tillgång till ett lugnt och tyst rum och stabil internetuppkoppling.
Ansvarsområden
• utveckling av .NET-baserade applikationer och lösningar
• samarbete i teamet för att säkerställa kvalitet och leverans i tid
• bidra till förbättringar av utvecklingsprocessen
• lösa tekniska problem hos företagets kunder vid behov
Krav
• minst fem års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare, företrädesvis inom .NET teknologier
• behärskar svenska språket i tal och skrift
Du får:
• stimulerande uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
• en anställning på ett företag med stabila kundrelationer och samarbeten
• balans i livet där det finns plats för både familj och fritid
• en kompetensresa som är unik för dig och din karriärresa
• en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner
• en lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig del och vinstdelning
• en platt organisation med närhet till ledning och stor delaktighet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Systemutvecklare .NET på distans – hemifrån heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Platina utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt företag inom rekrytering. Besök oss på www.modernera.se. För en av våra kunders räkning söker vi nu en Platina utvecklare. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har varit verksam sedan 2003 och har idag cirka 100 medarbetare. Du kommer att arbeta i t... Visa mer
Modernera är ett modernt företag inom rekrytering. Besök oss på www.modernera.se.
För en av våra kunders räkning söker vi nu en Platina utvecklare. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har varit verksam sedan 2003 och har idag cirka 100 medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med alternativet att även jobba hemifrån.
Som Platina utvecklare blir din roll att tillsammans med andra automationsexperter hjälpa företagets offentliga kunder i deras förflyttning till en effektivare ärendehantering som frigör tid för värdeskapande arbete och leder till förbättrad kvalitet, högre rättssäkerhet och nöjdare medborgare och medarbetare. Teamet anpassar lösningar baserat på plattformen Platina och utvecklar kringliggande applikationer i ASP.NET.
Vi söker dig som har:
• upp till 5 års erfarenhet som utvecklare
• erfarenhet av Platina
• erfarenhet av C#, ASP.NET och Server
• goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• akademisk utbildning inom IT
Du får:
• intressanta uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
• en anställning på ett företag med stabila kundrelationer och goda samarbeten
• balans mellan arbete och fritid
• en individuell kompetensutveckling som är unik för dig och din karriärbana
• en trygg anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner
• en lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig kompensation och vinstdelning
• en platt organisation med nära till ledningen och stor möjlighet till inflytande
Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Platina utvecklare – Stockholm heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Senior IOS (Swift) utvecklare till IT-konsultföretag – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior IOS (Swift) utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget grundades år 2014 och har 34 anställda. I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna preferenser oc... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior IOS (Swift) utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande IT-konsultföretag som utmanar den traditionella konsultbranschen genom att sätta sina anställda i fokus. Företaget grundades år 2014 och har 34 anställda.
I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Stockholm utformade efter dina egna preferenser och expertis. Ditt arbete är fokuserat på IOS (Swift) men du har stora möjligheter att arbeta med andra programmeringsspråk, ramverk och teknologier om du har intresse av att göra det.
Du har:
Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med IOS (Swift)
Relevant högskoleutbildning

Meriterande:
JavaScript/TypeScript (React, Node, Vue, Angular)
C#/.NET
Android (Kotlin)
React Native
Java

Som utvecklare hos vår kund har du en stor möjlighet att påverka ditt eget arbete. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior IOS (Swift) utvecklare till IT-konsultföretag – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior IT-Projektledare – Stockholm heltid

Ansök    Maj 30    Modernera AB    Projektledare, IT
Modernera är ett modernt företag inom rekrytering. Besök oss på www.modernera.se. För en av våra kunders räkning söker vi nu en Senior IT-Projektledare. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har varit i drift sedan 2003 och har idag cirka 90 medarbetare. Du kommer att arbeta... Visa mer
Modernera är ett modernt företag inom rekrytering. Besök oss på www.modernera.se.
För en av våra kunders räkning söker vi nu en Senior IT-Projektledare. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har varit i drift sedan 2003 och har idag cirka 90 medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med alternativet att även jobba hemifrån.
Som projektledare kommer du att leda och driva diverse utvecklings- och automatiseringsprojekt hos företagets kunder. Dessa projekt involverar ofta kravhantering och implementering av nya IT-lösningar med den senaste tekniken. Kunderna arbetar enligt agila arbetsmetoder och ramverk som DevOps, Continuous Delivery, Scrum och Kanban, samt använder tekniker som Java, Python med flera.
Vi söker dig som:
• har minst 3 års erfarenhet inom projektledning och/eller förvaltningsledning inom IT
• har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande om:
• innehar en universitetsexamen eller motsvarande inom IT
• du har erfarenhet från internationella projekt med flera intressenter
• du har erfarenhet av agila arbetsmetoder och ramverk som DevOps, Continuous Delivery, Scrum eller Kanban.
Du får:
• intressanta uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
• en anställning på ett företag med stabila kundrelationer och goda samarbeten
• balans mellan arbete och fritid
• en individuell kompetensutveckling som är unik för dig och din karriärbana
• en trygg anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner
• en lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig kompensation och vinstdelning
• en platt organisation med nära till ledningen och stor möjlighet till inflytande
Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior IT-Projektledare – Stockholm heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Senior Java Enterprise-utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior Java Enterprise-utvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 60-tal medarbetare. Du kommer att jobba i... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior Java Enterprise-utvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 60-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Företaget öppnar nu en ny avdelning där Enterpriseutveckling inom Java är ett av företagets primära fokusområden.
Avdelningen leds av några av företagets stjärnor som har över 20 år erfarenhet av att bygga stora system inom spel, finans, försäkring med mera i Java. Du får full tillgång till dem. Din dag består av ständig utbildning och du kommer utmanas av dem till att bli bättre, samtidigt som du har deras support och stöttning till hjälp längst vägen.
Vi söker erfarna Java-utvecklare som vill syssla med Enterprise-teknologier såsom:
Java 11/17
Gigaspaces XAP
TiDB
Spring framework
MongoDB
gRPC
Spring framework MVC
Grafana, Graphite, TICK (Telegraf, InfluxDB, Chronograf, Kapacitor)
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Minst 5 års erfarenhet inom utveckling (Java)
Meriterande:
Erfarenhet av att utveckla egna ramverk i Java
JVM agenter
AOP och byteinstrumentering och/eller Java proxies
OAuth2.1
Parallel queue pattern
Du får:
Du får fokusera på att utveckla, glöm att förvalta eller bara använda open source-ramverk.
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Java Enterprise-utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Javautvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Javautvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det är meriterande om du: Över 3 års arbetserfarenhet inom Java Solid fö... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Javautvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm.
Det är meriterande om du:
Över 3 års arbetserfarenhet inom Java
Solid förståelse för objektorienterad programmering
Vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “Javautvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Solution architect / Dev Lead .NET – Stockholm deltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Solution architect / Dev Lead .NET. Vår kund hjälper företag och organisationer med digital affärs- och verksamhetsutveckling med tekniken som möjliggörare. Företagets kunder finns främst i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 2007 och består idag av ett 140-tal medarbetare. Bolaget har utsetts till Veckans Affärers Superföretag fem år i rad. Du kom... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Solution architect / Dev Lead .NET. Vår kund hjälper företag och organisationer med digital affärs- och verksamhetsutveckling med tekniken som möjliggörare. Företagets kunder finns främst i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 2007 och består idag av ett 140-tal medarbetare. Bolaget har utsetts till Veckans Affärers Superföretag fem år i rad.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att leda både kollegor och företagets kunder i utvecklingen av tekniska lösningar.
Du kommer vara den som tar fram lösningsarkitektur, coachar kollegor och förklarar för kunderna vad förutsättningarna är för att leveranserna ska bli långsiktigt hållbara. Du bestämmer själv vad som ska ingå i din roll för respektive uppdrag.
I jobbet ingår till exempel att:
Designa arkitektur för lösningar/tjänster
Utveckla webb-applikationer och tjänster
Designa och skapa kundlösningar i Microsoft Azure
Designa och skapa API:er och fasader för integrationer
Samarbeta med kunder och kollegor och leda dialogen med kund
Arbeta självständigt i mindre uppdrag eller leda ett agilt team
I vissa fall ta rollen som teknisk projektledare i kombination med arkitektroll
Vi tror att du
Har haft en ledande roll i minst 5 år
Under ca 8+ år jobbat aktivt med webbutveckling baserad på C#/.Net/.NetCore
Är van att ta kundmöten där du rådger kunden kring lösningsdesign och arkitektur
Har stor erfarenhet av att jobba med React, Angular eller liknande javascript-ramverk
Har stor kunskap inom Microsoft Azure utifrån att bygga diverse webb- och integrationslösningar
Tycker om och har erfarenhet av att bygga komplexa lösningar med fokus på logik
Är van att jobba och leda i agil scrum-process
Det är meriterande om du dessutom har:
Erfarenhet att jobba med dokumentdatabaser (t.ex. Cosmos DB)
Har jobbat som teknisk projektledare
Du får
En vardag fylld med glädje, energi och gemenskap, där dina idéer och personlighet får ta plats.
Konferenser, roliga aktiviteter i teamen, digitala fikor, kräftskivor, löparrundor med mera
Spännande tekniska utmaningar
Coachning, kompetensutveckling och erbjudandeutveckling
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Solution architect / Dev Lead .NET – Stockholm deltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Frontend-utvecklare – Stockholm heltid

Ansök    Maj 29    Modernera AB    Frontend-utvecklare
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior frontend-utvecklare. Vår kund är Sveriges största webbtjänst för skolan, med mer än 1 miljon betalda användarkonton i tusentals skolor. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. Du kommer att: • Ansvara för att driva utvecklingen av företagets frontend-arkitektur. • Förfina och utveckla befintliga arbetssätt, tillsammans med övriga i ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior frontend-utvecklare. Vår kund är Sveriges största webbtjänst för skolan, med mer än 1 miljon betalda användarkonton i tusentals skolor.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad.
Du kommer att:
• Ansvara för att driva utvecklingen av företagets frontend-arkitektur.
• Förfina och utveckla befintliga arbetssätt, tillsammans med övriga i frontend-teamet.
• Ta fram en plan för hur företaget kontinuerligt håller deras arkitektur och kodbas up-to-date.
• Planera migrering av deras legacy-kod, idag mindre än deras nya klient-stack.
• Ansvara för att höja kvalitet i leverans och ta fram teststrategier. Lägga tid på att göra deras utvecklingsmiljö lättarbetad och uppdaterad.
• Skapa nya features dagligen i deras klient-stack (react, relay, graphql). Utveckla deras olika produkter cross-platform (web-appar, mobilappar).
• Arbeta i projektteam med utvecklare, designers och devops. Samarbeta med produktansvariga.
Meriterande:
• Är kunnig inom ReactJS och React Native
• Har koll på GraphQL och Relay
Företaget erbjuder dig:
• En inkluderande och transparent arbetsmiljö
• Eget ansvar och förtroende att driva och prioritera ditt arbete
• Flexibla arbetstider
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse.
Tillträde: omgående. Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “Senior Frontend-utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Salesforce utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Salesforce utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det är meriterande om du: Har upp till 4 år arbetserfarenhet inom... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Salesforce utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm.
Det är meriterande om du:
Har upp till 4 år arbetserfarenhet inom Salesforce
Har solid förståelse för objektorienterad programmering
Har vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “Salesforce utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Javautvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Senior Javautvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det är meriterande om du: Har minst 5 års arbetserfarenhet inom J... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Senior Javautvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm.
Det är meriterande om du:
Har minst 5 års arbetserfarenhet inom Java
Solid förståelse för objektorienterad programmering
Vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “Senior Javautvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Automation (RPA) utvecklare - Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. Besök oss på www.modernera.se För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior automation utvecklare. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 90-tal medarbetare. Du kommer att ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. Besök oss på www.modernera.se
För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior automation utvecklare. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 90-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du kommer även ha möjligheten att arbeta hemifrån.
Som automation utvecklare kommer du att arbeta med utveckling och implementation av:
• Self Service och Processautomation: Företaget implementerar och inför självbetjäningslösningar och automatiserar befintliga processer
• Business Process Automation: Företaget analyserar och automatiserar hela eller delar av verksamhetsprocesser för att optimera effektiviteten och produktiviteten
• Systemautomation: Företaget arbetar med att automatisera systemprocesser och integrerar olika system för att skapa en sömlös och effektiv arbetsmiljö
• Intelligent Automation: Företaget implementerar automation för repetitiva, regelbaserade och tidskrävande arbetsuppgifter och nyttjar till exempel AI för att dra slutsatser från icke-strukturerad data och komplexa arbetsflöden
Du kommer att arbeta med:
• realisering av automationslösningar i någon plattform bl a IBM Business automation, Microsoft Power Automate och med .Net
• kravhantering och utformning av systemtillämpningar för automation
• införande av automationsplattformar för storskalig effektivisering
• processdesign och utveckling
• förändringsledning och effekthemtagning
Vi söker dig som:
• har minst fem års arbetslivserfarenhet
• är systemutvecklare, lösningsarkitekt, UX-designer, kravanalytiker, verksamhetsutvecklare eller processutvecklare
• har akademisk utbildning inom IT
• kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
Det är meriterande om du har någon av följande erfarenheter:
• .NET, C# och
• offentlig sektors ärendehantering
• processmodellering
• plattformar för automation
• Low-code
• förändringsledning
• gränssnittsutveckling
Du får:
• stimulerande uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
• en anställning på ett företag med stabila kundrelationer och samarbeten
• balans i livet där det finns plats för både familj och fritid
• en kompetensresa som är unik för dig och din karriärresa
• en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner
• en lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig del och vinstdelning
• en platt organisation med närhet till ledning och stor delaktighet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Automation (RPA) utvecklare - Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Account Manager – Utbildningar inom Skatt/Ekonomi heltid

Ansök    Maj 29    Modernera AB    Account manager
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Account Manager inom Skatt/Ekonomi utbildningar. Vår kund är ledande leverantör av privat utbildning inom juridik på den svenska marknaden. Med telefonen som det primära arbetsverktyget förvaltar du relationen med bland annat revisorer, redovisnings- och skattekonsulter samt ekonomichefer. Du blir expert på dina kunders verksamhetsområden och ger råd kring de... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Account Manager inom Skatt/Ekonomi utbildningar. Vår kund är ledande leverantör av privat utbildning inom juridik på den svenska marknaden.
Med telefonen som det primära arbetsverktyget förvaltar du relationen med bland annat revisorer, redovisnings- och skattekonsulter samt ekonomichefer. Du blir expert på dina kunders verksamhetsområden och ger råd kring deras utbildningsbehov.
I din roll som Account Manager kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:
• Prospektering av relevanta målgrupper och kunder
• Ansvara för hela försäljningsprocessen, från första kontakt till avslut och uppföljning
• Bearbetning av både nya och befintliga kunder
• Identifiering av nya affärsmöjligheter
• Vara bollplank och lösa dina kunders utmaningar
Du kommer att jobba i fräscha lokaler vid Stureplan.
Erfarenhet inom försäljning mot företag är ett krav. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom skatt/ekonomi och/eller har erfarenhet av närbesläktade områden. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från tex revisions- eller redovisningsbyrå. Din personlighet och inställning är avgörande för din framgång.
Lönen består av grundlön och provision. Medellönen ligger på cirka 40.000 kr i månaden. Duktiga medarbetare kan få över 60.000 kr i månadslön.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Account Manager – Utbildning inom Skatt/Ekonomi heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Java Systemutvecklare (back-end) – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Java systemutvecklare (back-end). Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakten och kvaliteten i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare. Du kommer att jobb... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Java systemutvecklare (back-end). Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakten och kvaliteten i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att hjälpa företagets kunder till en bättre teknisk vardag.
Du har:
- Utbildning på kandidatnivå
- Över 3 års erfarenhet inom utveckling
- Java 11 och uppåt
- Spring eller Spring Boot
- Databaser (t.ex. My eller MongoDB)
- REST eller gRPC
- Versionshantering (t.ex. Git eller SVN)
- CI/CD-pipelines (t.ex. Jenkins, Argo eller Bamboo)
Meriterande:
- Frontend-programmering (t.ex. TypeScript, Node.js, React)
- Arkitektur baserad på mikrotjänster
- Docker
- Kubernetes
- Terraform
- OpenShift
- Cloud (t.ex. Azure eller AWS)
- Python
- Shell
- C++
- Configuration as Code
- Infrastructure as Code
Du får:
- Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
- Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
- Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
- Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
- Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till info@modernera.se. Skriv ”Java Systemutvecklare (back-end) – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior .Net Systemutvecklare – Stockholm deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en junior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett familjeföretag i tredje generationen. Idag består koncernen av fem bolag kopplat till handeln med smycken, klockor, ädelstenar och mode. Företaget är ett av Nordens ledande auktionshus på smycken, klockor och mode. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. Det finns möjlighet att a... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en junior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett familjeföretag i tredje generationen. Idag består koncernen av fem bolag kopplat till handeln med smycken, klockor, ädelstenar och mode. Företaget är ett av Nordens ledande auktionshus på smycken, klockor och mode.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att ingå i ett team vars arbetsuppgifter kommer bestå i att bygga e-handelslösningar för auktioner samt utveckla publika webbsiter på de olika bolagen inom koncernen.
Dina kvalifikationer:
• Upp till 3 års erfarenhet inom webbutveckling på .Net plattformen.
• C#, .Net, MVC
• JavaScript, CSS, HTML

• Git
• Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling inom e-handel.
Som person är du lösningsfokuserad, hjälpsam och prestigelös. Du gillar att arbeta både enskilt och i team och har god samarbetsförmåga.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior .Net Systemutvecklare – Stockholm deltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Platina utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt företag inom rekrytering och bemanning. Besök oss på www.modernera.se. För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior Platina utvecklare. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har varit verksam sedan 2003 och har idag cirka 100 medarbetare. Du ... Visa mer
Modernera är ett modernt företag inom rekrytering och bemanning. Besök oss på www.modernera.se.
För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior Platina utvecklare. Vår kund är ett väletablerat konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, samt en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har varit verksam sedan 2003 och har idag cirka 100 medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm, med alternativet att även jobba hemifrån.
Som senior Platina utvecklare blir din roll att tillsammans med andra automationsexperter hjälpa företagets offentliga kunder i deras förflyttning till en effektivare ärendehantering som frigör tid för värdeskapande arbete och leder till förbättrad kvalitet, högre rättssäkerhet och nöjdare medborgare och medarbetare. Teamet anpassar lösningar baserat på plattformen Platina och utvecklar kringliggande applikationer i ASP.NET.
Vi söker dig som har:
• minst 5 års erfarenhet som utvecklare
• erfarenhet av Platina
• erfarenhet av C#, ASP.NET och Server
• goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
• akademisk utbildning inom IT
Du får:
• intressanta uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
• en anställning på ett företag med stabila kundrelationer och goda samarbeten
• balans mellan arbete och fritid
• en individuell kompetensutveckling som är unik för dig och din karriärbana
• en trygg anställning med kollektivavtal och attraktiva förmåner
• en lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig kompensation och vinstdelning
• en platt organisation med nära till ledningen och stor möjlighet till inflytande
Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Platina utvecklare – Stockholm heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Junior Prestandatestare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en junior prestandatestare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du kommer att j... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en junior prestandatestare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag. Du ska ansvara för att utforma och genomföra prestandatester.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Upp till 3 års erfarenhet inom utveckling (som JavaScript, Python, C#/.Net, Java)
Enhetstestning (som JUnit, XUnit)
Förståelse för teststrategier
Förståelse för agila arbetssätt
Prestandatest
Meriterande:
Testautomationsverktyg (som Selenium, Cypress, Katalon, Postman, Soap-UI, pytest)
CI/CD-verktyg (som Azure DevOps, Gitlab, Jenkins)
ISTQB-certifiering
Versionshantering (som Git)
Kunskap inom mordern infrastruktur med containers/mikrotjänster (som kubernetesplattformar)
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Junior Prestandatestare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Business Intelligence utvecklare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior BI-utvecklare. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 90-tal medarbetare. Du kommer att jobb... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en av våra kunders räkning söker vi nu en senior BI-utvecklare. Vår kund är ett stabilt och tryggt konsultbolag med stark ekonomi. Företaget erbjuder intressanta uppdrag inom offentlig sektor, med fokus på samhällsnyttiga tillämpningar, och en trygg anställning med kollektivavtal. Företaget har funnits sedan 2003 och består idag av ett 90-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du kommer även ha möjligheten att arbeta hemifrån.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:
• Utveckla och implementera BI-lösningar som möter företagets kundens behov
• Designa och implementera dataflöden från olika datakällor
• Skapa och underhålla datamodeller för effektiv datahantering
• Skapa rapporter och visualiseringar som ger insikter till företagets kunder
• Arbeta tillsammans med företagets kundteam för att förstå deras behov och utveckla lösningar som möter deras krav
• Bidra till kunskapsutbyte med kollegor och hos företagets kund
Krav:
• Har minst fem års arbetslivserfarenhet som BI-utvecklare
• Behärskar svenska språket i tal och skrift
Meriterande:
• Har ett intresse för Business Intelligence och utvecklingen inom området
• Har erfarenhet av Microsoft plattform/datalagerpaket ex. SSIS, SSAS
• Har erfarenhet av olika databasteknologier som ex. , My, Server eller Postgre
• Har erfarenhet av BI-visualiseringsverktyg som Power BI
• Har erfarenhet av användarcentrerad datamodellering
• Har du erfarenhet av molntjänster som Azure eller Snowflake
Du får:
• stimulerande uppdrag med samhällsnyttiga tillämpningar
• en anställning på ett företag med stabila kundrelationer och samarbeten
• balans i livet där det finns plats för både familj och fritid
• en kompetensresa som är unik för dig och din karriärresa
• en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner
• en lönemodell som kombinerar anställningstrygghet med rörlig del och vinstdelning
• en platt organisation med närhet till ledning och stor delaktighet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående. Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Business Intelligence utvecklare – Stockholm heltid” i ärenderaden." Visa mindre

Senior Salesforce utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Senior Salesforce utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det är meriterande om du: Har 3+ år arbets... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Senior Salesforce utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Stockholm.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm.
Det är meriterande om du:
Har 3+ år arbetserfarenhet inom Salesforce
Solid förståelse för objektorienterad programmering
Vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv “Senior Salesforce utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Prestandatestare – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior prestandatestare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare. Du kommer att j... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior prestandatestare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 50-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att effektivisera företagets kunders tekniska vardag. Du ska ansvara för att utforma och genomföra prestandatester.
Du har:
Utbildning på kandidatnivå
Minst 3 års erfarenhet inom utveckling (som JavaScript, Python, C#/.Net, Java)
Enhetstestning (som JUnit, XUnit)
Förståelse för teststrategier
Förståelse för agila arbetssätt
Prestandatest
Meriterande:
Testautomationsverktyg (som Selenium, Cypress, Katalon, Postman, Soap-UI, pytest)
CI/CD-verktyg (som Azure DevOps, Gitlab, Jenkins)
ISTQB-certifiering
Versionshantering (som Git)
Kunskap inom mordern infrastruktur med containers/mikrotjänster (som kubernetesplattformar)
Du får:
Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Prestandatestare – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Javautvecklare till ett konsultbolag – distansjobb heltid

Ansök    Maj 24    Modernera AB    Mjukvaruutvecklare
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior Javautvecklare. Vår kund är en digital ledare inom Internet of Things, artificiell intelligens, design och cybersäkerhet. Företaget hjälper sina kunder att påskynda sin digitala transformation. Vår kund är rankad som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior Javautvecklare. Vår kund är en digital ledare inom Internet of Things, artificiell intelligens, design och cybersäkerhet. Företaget hjälper sina kunder att påskynda sin digitala transformation. Vår kund är rankad som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer.
Du kommer att jobba hemifrån vilket innebär att du kan arbeta var som helst i Sverige. Du ska ha tillgång till ett lugnt och tyst rum och stabil internetuppkoppling.
Ansvar i rollen:
· Bygga Big Data-services och pipelines med hjälp av Java
· Utforma algoritmer för att matcha, sammanställa och identifiera avvikelser såväl som att effektivisera systemen
· Identifiera, föreslå förbättringar och automatisera delar av befintliga processer
· Identifiera krav för nya funktioner samt föreslå lösningar och design
Du har:
· Fler än 4 års erfarenhet av Java
· Stark programmerings- och designförmåga
· Erfarenhet av JWM, helst Scala
· Goda kunskaper i engelska
Meriterande:
· Big data ETL och data streaming
· Kafka
· Design och implementering av API:er och REST
· Ett eller flera applikationsramverk så som Spark, Akka, Play
· No databaser
· Erfarenhet av automatisering
· AI och Machine Learning
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Javautvecklare till ett konsultbolag – distansjobb heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Java Systemutvecklare (back-end) – Stockholm heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior Java systemutvecklare (back-end). Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakten och kvaliteten i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare. Du kommer a... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior Java systemutvecklare (back-end). Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakten och kvaliteten i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 70-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att arbeta i varierande projekt och stå inför intressanta utmaningar för att hjälpa företagets kunder till en bättre teknisk vardag.
Du har:
- Utbildning på kandidatnivå
- Minst 5 års erfarenhet inom utveckling
- Java 11 och uppåt
- Spring eller Spring Boot
- Databaser (t.ex. My eller MongoDB)
- REST eller gRPC
- Versionshantering (t.ex. Git eller SVN)
- CI/CD-pipelines (t.ex. Jenkins, Argo eller Bamboo)
Meriterande:
- Frontend-programmering (t.ex. TypeScript, Node.js, React)
- Arkitektur baserad på mikrotjänster
- Docker
- Kubernetes
- Terraform
- OpenShift
- Cloud (t.ex. Azure eller AWS)
- Python
- Shell
- C++
- Configuration as Code
- Infrastructure as Code
Du får:
- Arbeta i utmanande projekt med teknik i framkant
- Kontinuerlig kompetensutveckling där certifieringar är en självklarhet
- Vara en del av en stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
- Åka på spännande konferensresor med roliga aktiviteter
- Privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning, ett ordentligt friskvårdsbidrag och andra generösa förmåner
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior Java Systemutvecklare (back-end) – Stockholm heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior fullstack-utvecklare

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. För en kunds räkning söker vi nu fullstack-utvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 40-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trevliga lokaler... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag.
För en kunds räkning söker vi nu fullstack-utvecklare. Vår kund levererar lösningar som gör att deras kunder kan öka förändringstakt och kvalitet i sina digitala tjänster. Företagets kunder finns främst bland teleoperatörer, offentlig sektor, bank och försäkring i Sverige och Norge. Företaget har funnits sedan 1999 och består idag av ett 40-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du har:
Över 2 års erfarenhet inom utveckling
Java, .NET, C# eller liknande språk.
Erfarenhet av TypeScript, React.js, Node.js
Arkitektur baserad på mikrotjänster och mikrosajter
Docker/Kubernetes Azure, GCP, AWS.
Meriterande:
En eftergymnasial utbildning inom IT
CI/CD, DevOps, utvecklingen mot Cloud och automatisering inom utvecklingsarbete
Jobbet är utvecklande, lärande och utmanande men sannolikt fantastiskt roligt och givande för dig som trivs i ett socialt sammanhang och är tekniknyfiken. Du kommer till en kultur som andas familj. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som brinner för teknik. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till info@modernera.se. Skriv ”Senior fullstack-utvecklare – Stockholm” i ärenderaden. Visa mindre