Lediga jobb som Väktare i Stockholm

Se lediga jobb som Väktare i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Väktare och värdar.

Vi ökar! Vill ni arbeta deltid eller bara extra. Den 1 september så startar nya kunder hos oss, vi söker därför ER som vill arbeta inom bevakning och säkerhetsbranschen. Sök inte till oss om du INTE klarar av att hålla tider eller en servicenivå. Sök inte till oss om du bara ska visa vår myndighet att du söker arbete. Sök i stället då till våra kollegor i samma bransch. Sök till oss – ta med ditt glada och positiva synsätt för att hitta lösningar i stället... Visa mer
Vi ökar! Vill ni arbeta deltid eller bara extra.
Den 1 september så startar nya kunder hos oss, vi söker därför ER som vill arbeta inom bevakning och säkerhetsbranschen.
Sök inte till oss om du INTE klarar av att hålla tider eller en servicenivå.
Sök inte till oss om du bara ska visa vår myndighet att du söker arbete. Sök i stället då till våra kollegor i samma bransch.
Sök till oss – ta med ditt glada och positiva synsätt för att hitta lösningar i stället för att se problem. vi lovar er en utvecklingsbana inom segmentet säkerhet.

Här arbetar vi med en positiv syn på livet och vill verkligen lösa problem åt våra kunder.
Trevlig Sommar

Håkan Isaksson


Skicka din ansökan via mail. Visa mindre

Stationär väktare - heltid

Ansök    Jul 12    Cubsec AB    Väktare
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. Vi söker nu stationära väktare på heltid till olika objekt inom Stockholm. Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler. Stationering: Kommer framgå längre fram i rekryteringsprocessen. Arbetstider: Dagtid, vardaga... Visa mer
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. Vi söker nu stationära väktare på heltid till olika objekt inom Stockholm.

Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Stationering: Kommer framgå längre fram i rekryteringsprocessen.

Arbetstider: Dagtid, vardagar och helger.

Varaktighet: Behovsanställning/heltidsanställning. Provanställning 6 månader som övergår till tillsvidare

Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga med en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du ska känna dig trygg i din roll som väktare. Det är även av stor vikt att du är flexibel för varierande arbetsuppgifter och att du har en hög kommunikations- och samverkansförmåga. Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Ett gott kamratskap gör det lätt att ha roligt medan vi arbetar!

Våra krav är att du som söker ska ha:

• Utbildad väktare, VU1 och VU2
• fyllt 18 år och vara ostraffad (innan anställning blir aktuell genomförs en laglydnadsprövning)
• drogfri ( Test kommer att ske vid anställning.)
• gymnasiekompetens
• god svenska och engelska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi
• körkort B
• Utbildad väktare, VU1 och VU2

Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning

Ansök    Jul 16    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.
Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld, sabotage och skador genom din aktiva och vaksamma närvaro kopplat till arbetet stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.
Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat inom den offentliga säkerhetssektorn (Polisen, Tullen, Kriminalvården, Försvarsmakten) eller som väktare med flera års erfarenhet med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Gruppledare Natt Tillsyn

Ansök    Jul 9    Avarn Security AB    Väktare
Om Avarn Security Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad! Om tjänsten Vi söker nu en gruppledare ti... Visa mer
Om Avarn Security

Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle.
Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad!

Om tjänsten

Vi söker nu en gruppledare till avdelning Tillsyn som utgår från vårt kontor i Akalla.

Som gruppledare har du i uppgift att stödja, leda och fördela arbetet i gruppen på avdelningen där vi lägger stor vikt vid din kommunikations- och samverkansförmåga. Du medverkar bland annat på utsättningsmöten, gruppledarmöten och andra externa mötesformer inom ramen för uppdraget.

Gruppledare Natt på heltid, Arbetstider 18:00-06:00. 5/4-schema. 

Det är en tillsvidareanställning med placeringsort Stockholm, Akalla.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande, lösningsorienterad, gillar utmaningar och trivs i ledarrollen. Som gruppledare är du lyhörd, empatisk, beslutsam och duktig på att coacha och ge löpande feedback till våra medarbetare. Vidare så är du självständig, flexibel, prestigelös samt har en god kommunikations- och samverkansförmåga. Vi ser gärna att du är van med trygghetsskapande arbete och har en naturlig fallenhet för att kombinera service med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då tjänsten innefattar en del administrativt arbete.

Ett äkta engagemang och ett gott humör ser vi som en framgångsfaktor. Du är en person som kan skapa goda relationer, vara lugn och trygg i dig själv samt kunna leda och fördela arbete. Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med ansvar, omtanke och samarbete skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Utöver personliga egenskaper- som vi lägger stor vikt vid- behöver du uppfylla grundläggande krav för att bli kvalificerad för tjänsten:


• Total väktarutbildning (VU1&VU2;)
• 2 års dokumenterad erfarenhet som väktare
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som gruppledare eller annan ledande roll.

Utöver det behöver du vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi, god hälsa och fysik samt gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning likställt med den för att bli anställd på Avarn Security.

Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. 
Tjänsten söks via vår hemsida. ej via mail.

Sista ansökningsdag 2024-07-28.

Urvalstester kan förekomma som ett urvalssteg i vilket fall du får mer information om via e-post.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtalet. Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

* All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Jul 7    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.
Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld, sabotage och skador genom din aktiva och vaksamma närvaro kopplat till arbetet stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.
Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat inom den offentliga säkerhetssektorn (Polisen, Tullen, Kriminalvården, Försvarsmakten) eller som väktare med flera års erfarenhet med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Jul 7    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.
Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld, sabotage och skador genom din aktiva och vaksamma närvaro kopplat till arbetet stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.
Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat inom den offentliga säkerhetssektorn (Polisen, Tullen, Kriminalvården, Försvarsmakten) eller som väktare med flera års erfarenhet med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Gruppledare Nationalmuseum

Ansök    Jun 19    Tempest Security Sverige AB    Väktare
Gruppledare till Nationalmuseum Vi söker nu en gruppledare för tjänstgöring på Nationalmuseum! Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare och förstår din viktiga roll som kundens ansikte utåt, och att ett leende alltid smittar av sig! Vi ser gärna att personer med mångårig erfarenhet av branschen söker! Exempel på arbetsuppgifter: Förstå vad rollen som väktare innebär och kunna agera efter det Hantering av flertalet tekniska säkerhetssystem Larmhanteri... Visa mer
Gruppledare till Nationalmuseum
Vi söker nu en gruppledare för tjänstgöring på Nationalmuseum!
Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare och förstår din viktiga roll som kundens ansikte utåt, och att ett leende alltid smittar av sig!
Vi ser gärna att personer med mångårig erfarenhet av branschen söker!
Exempel på arbetsuppgifter:
Förstå vad rollen som väktare innebär och kunna agera efter det
Hantering av flertalet tekniska säkerhetssystem
Larmhantering av Beställarens samtliga objekt
Vid larmförmedling för åtgärd
CCTV-övervakning
Besöksmottagning av externa besökare samt hantverkare
Administration och tillverkning av passerkort och personalkort
Administration av nycklar
Felanmälan
Förståelsen för bevakningsuppdraget hos Beställaren
Tät kontakt med gruppledare
Tät kontakt med Beställarens säkerhetsorganisation
Rondering
Larmutryckning
Låsning/upplåsning
Kontroll av brandskydd och utrymningsvägar
Följa upp och säkerställa lära
Ansvarig för specifika uppdragsinstruktioner
Kontakt med Beställarens personal
Ledsagning av hantverkare
Hantering av mottagning av transporter till Beställaren
Medverkande vid interna möten hos Beställare
Utrymningskontroller
SBA arbete

Vi söker dig som:
Har fullständig aktuell väktarutbildning (VU1 och VU2)
Har dokumenterade ledaregenskaper eller ledarskapsutbildning
Har erfarenhet av larmhantering och kameraövervakning
Är laglydig, drogfri och godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Har en hög social kompetens och är utåtriktad
Är flexibel och prestigelös i din roll som medarbetare
Är ärlig, ansvarstagande och hjälpsam
Är kommunikativ i ditt sätt att arbeta och behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Fungerar väl i grupp såväl som självständigt
Vill arbeta med säkerhet och service som huvudfokus

Meriterande:
Lång tjänstgöringserfarenhet

Vår framgång på Tempest beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden samt vår noggranna och professionella matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten, vilket är avgörande vid rekryteringen av denna tjänst. Kunden kommer vara delaktig vid godkännandet av kandidaterna för att säkerställa en god matchning och kundens behov.
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal.
Vi rekryterar löpande varför tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan via vår hemsida där du laddar upp personligt brev, CV samt för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Väktare till anrikt objekt i centrala Stockholm

Ansök    Jun 28    Avarn Security AB    Väktare
Om Avarn Security Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? För Avarns räkning söker vi nu premiumväktare med extra högt servicetänk!  Om tj... Visa mer
Om Avarn Security

Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.
Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar?

För Avarns räkning söker vi nu premiumväktare med extra högt servicetänk! 

Om tjänsten

Som väktare hos denna kund har du ett helhetsansvar över receptionen där servicenivån gentemot kundens personal, leverantörer samt besökare är av stor vikt . Ett axplock av arbetsuppgifter är bland annat hantering av passerkortsadministration, larm och kameraövervakning, rondering, systematiskt brandskyddsarbete (SBA) m.m. Du kommer även att hantera en telefonväxel vilket innebär att du förutom att vara mycket vältalig i Svenska och Engelska, ska kunna bemöta varje samtal med ett stort engagemang och gott bemötande. Du utgör en viktig del i kundens verksamhet och förväntas leverera service och support utifrån framtaget servicekoncept för ansvarsområdet. 

Tjänsten är på heltid vardagar klockan 07:30-16:30. Du kommer att arbeta i fräscha lokaler på Kungsholmen. 

Tillträde: 2024-08-01

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill jobba med ett trygghetsskapande arbete och har en naturlig fallenhet för att kombinera service med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då det förekommer en hel del administrativt arbete i tjänsten. Vidare så är du kommunikativ, inkännande, tydlig och har en förmåga att vara flexibel och anpassa ditt sätt att lösa uppkomna situationer på bästa sätt. Vi söker personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du är framåtlutad som person med ett bra kroppsspråk och förstår vikten av att bemöta kunder proffesionellt, med ögonkontakt och ett leende. 

För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav


• Giltig Väktarutbildning (VU1+VU2)
• Erfarenhet av liknande servicerelaterad tjänst i en personalintensiv miljö
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Du behöver även vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi, god hälsa och fysik samt gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning likställt med den för att blir anställd på Avarn Security. 

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete. 

Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Sista ansökningsdag 2024-07-15.

Urvalstester tillämpas som ett steg i rekryteringsprocessen. Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Du är välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via e-post vid frågor om rekryteringsprocessen. 

OBS: För denna tjänst kommer du behöva bli godkänd hos kund. 

Vårt erbjudande

Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar.

Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal och ett friskvårdsbidrag.

 * All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas. Visa mindre

Säkerhetsoperatör till trygghetsrondering

SRS Group är ett svenskt säkerhetsföretag som hanterar konsultativa och operativa säkerhetstjänster för företag, myndigheter och privatpersoner. SRS är auktoriserat av Länsstyrelsen att bedriva och utbilda i personskydd. Våra tjänster omfattar även analys, utredningar och risk- och krishantering. Trygghetsrondering bedrivs dygnet runt och säkerhetsoperatörerna är ögon och öron i de aktuella områdena. Säkerhetsoperatörernas arbete vid Trygghetsronderinge... Visa mer
SRS Group är ett svenskt säkerhetsföretag som hanterar konsultativa och operativa säkerhetstjänster
för företag, myndigheter och privatpersoner. SRS är auktoriserat av Länsstyrelsen att bedriva och
utbilda i personskydd. Våra tjänster omfattar även analys, utredningar och risk- och krishantering.Trygghetsrondering bedrivs dygnet runt och säkerhetsoperatörerna är ögon och öron i de aktuella områdena. Säkerhetsoperatörernas arbete vid Trygghetsronderingen innefattar att arbeta proaktivt med säkerhet, genom bland annat synlighet och närvaro. Som säkerhetsoperatör representerar du SRS och vår humana och etiska värdegrund genom ett professionellt och självständigt uppträdande som skapar både reell och upplevd trygghet hos kunder.

SRS löfte

Antas du till SRS kommer du, om du ej har utbildningar sedan tidigare, att få genomgå skyddsvaktsutbildning, personskyddsutbildning, HAS, OC, sjukvård samt övrig utbildning som tex. spaning, fordon och självskydd.

SRS löfte till våra kunder är att våra operatörer skall besitta kompetens som särskiljer oss från övriga aktörer på marknaden.

Du kommer att vara en del av en utvald grupp. Vi kommer att ställa krav på dig. Du förväntas leverera på topp och din prestation kommer att bedömas löpande under hela anställningen.

Vi söker dig som


• Har minst 3 års erfarenhet av operativt säkerhetsarbete
• Innehar B-körkort
• Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
• VU1 och VU2 meriterande
• Andra operativa utbildningar så som Skyddsvakt, Personskydd, HAS och expanderbar batong meriterande
• Bakgrund inom Försvarsmakten meriterande
• Inte har tidigare missbruk av alkohol, droger eller narkotikaklassade läkemedel

För att passa i rollen som säkerhetsoperatör behöver du vara duktig på att se mönster och vara lyhörd för avvikelser på detaljnivå, förstå Trygghetsronderingen som en del av SRS helhetsleverans samt ha en hög servicekänsla. I vår verksamhet händer det mycket och för den som vill finns möjligheten att delvis variera arbetsuppgifterna med uppdrag inom SRS helhetsleverans.

Att jobba för SRS innebär att du står för en hög etisk värdegrund, både på jobbet och privat. Genom att söka den här tjänsten försäkrar du att du delar våra värderingar samt att du tidigare inte har brutit mänskliga rättigheter.

Ansökan

Välkommen med din ansökan där du bifogar CV och personligt brev. Vi kommer att genomföra arbetspsykologiska tester, bakgrundskontroll, fystest samt eventuellt taktiska tester. Visa mindre

National Museet

Ansök    Jun 19    Tempest Security Sverige AB    Väktare
Väktare till Nationalmuseum Vi söker nu salsvakter och rastavlösare för tjänstgöring på Nationalmuseum. Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare och förstår din viktiga roll som kundens ansikte utåt. Ditt leende kan göra stor skillnad! Vi söker dig som: Har fullständig aktuell väktarutbildning (VU1 och VU2) Är laglydig, drogfri och godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag Tempests framgång beror till stor del på den pe... Visa mer
Väktare till Nationalmuseum
Vi söker nu salsvakter och rastavlösare för tjänstgöring på Nationalmuseum.
Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare och förstår din viktiga roll som kundens ansikte utåt. Ditt leende kan göra stor skillnad!
Vi söker dig som: Har fullständig aktuell väktarutbildning (VU1 och VU2)
Är laglydig, drogfri och godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag

Tempests framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med våra kunder samt en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid din personliga lämplighet, vilket kommer ha stor betydelse vid rekryteringen av denna tjänst.
Du som söker: Har en hög social kompetens och är utåtriktad
Är flexibel och prestigelös i din roll som medarbetare
Är ärlig, ansvarstagande och hjälpsam
Är kommunikativ i ditt sätt att arbeta och behärskar svenska och engelska språket flytande i tal
Fungerar väl i grupp såväl som självständigt
Vill arbeta med säkerhet och service som huvudfokus
Meriterande: Dokumenterade ledaregenskaper eller ledarskapsutbildning
Lång tjänstgöringserfarenhet
Flerspråkig

Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal.
Vi rekryterar löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan via vår hemsida där du laddar upp personligt brev, CV samt för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis.
 
 
 
 
4o Visa mindre

Operatör Nationalmuseum

Ansök    Jun 18    Tempest Security Sverige AB    Väktare
Operatör till Nationalmuseum Väktare till bevakningscentral vid Nationalmuseum Är du redo för en spännande roll som väktare med inriktning mot operatörsarbete hos Nationalmuseum? För tjänstgöring i bevakningscentral i centrala Stockholm söker vi nya medarbetare som är utbildade väktare och har servicekänsla ut i fingertopparna. Det är flera tjänster med tjänstgöring dag eller natt. Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare och förstår din viktiga roll so... Visa mer
Operatör till Nationalmuseum
Väktare till bevakningscentral vid Nationalmuseum
Är du redo för en spännande roll som väktare med inriktning mot operatörsarbete hos Nationalmuseum? För tjänstgöring i bevakningscentral i centrala Stockholm söker vi nya medarbetare som är utbildade väktare och har servicekänsla ut i fingertopparna. Det är flera tjänster med tjänstgöring dag eller natt.
Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare och förstår din viktiga roll som kundens ansikte utåt. Ett leende smittar alltid av sig!
Exempel på arbetsuppgifter:
Kameraövervakning
Larmhantering
Ha kontakt med larmcentral och vaktbolag
Passerkortshantering
Hantera lånekort
Tillverka egna identitetskort (interna)
Hantera nycklar
Registrera föranmälda besökare i besökssystemet

Vi söker dig som:
Har fullständig aktuell väktarutbildning (VU1 och VU2)
Är laglydig, drogfri och godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Har en hög social kompetens och är utåtriktad
Är flexibel och prestigelös i din roll som medarbetare
Är ärlig, ansvarstagande och hjälpsam
Är kommunikativ i ditt sätt att arbeta och behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Fungerar väl i grupp såväl som självständigt
Vill arbeta med säkerhet och service som huvudfokus
Har erfarenhet av att arbeta inom BVC eller motsvarande

Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten som kommer ha stor betydelse vid rekryteringen av denna tjänst.
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal.
Vi rekryterar löpande varför tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan via vår hemsida där du laddar upp personligt brev, CV samt för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trygghetsvärdar till SL (kollektivtrafik) på heltid

Ansök    Jun 12    Rapid Säkerhet AB    Väktare
Om jobbet Rapid Säkerhet söker nu 8 nya medarbetare att bli en del av vårat team. Vi söker Trygghetsvärdar till Stockholm Lokaltrafik. I rollen som trygghetsvärd ingår du i vårt team som arbetar dygnet runt. Därför bör du ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass och varierande arbetstider. Vi söker säkerhetsmedvetna, organiserade och serviceinriktade personer som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du behöver kunna arbeta självständ... Visa mer
Om jobbet
Rapid Säkerhet söker nu 8 nya medarbetare att bli en del av vårat team.
Vi söker Trygghetsvärdar till Stockholm Lokaltrafik.
I rollen som trygghetsvärd ingår du i vårt team som arbetar dygnet runt. Därför bör du ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass och varierande arbetstider. Vi söker säkerhetsmedvetna, organiserade och serviceinriktade personer som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du behöver kunna arbeta självständigt men även kunna samarbeta i ett team. Som trygghetsvärd är din främsta uppgift att leverera trygghet, kontaktskapande och vara resenärer behjälplig.
Våra trygghetsvärdspatruller börjar och avslutar sina arbetspass i vår lokal i City.
Våra allmänna krav är att du:
-inte förekommer i belastnings- eller misstankeregister
- har minst väktarutbildning del 1 (vu1)
- är social och kommunikativ
- har god svenska i tal och skrift samt engelska i tal
Löneform: Lön enligt kollektivavtalet med Sv. Transportarbetareförbundet
Arbetsgivaren: Rapid Säkerhet AB
Se företagsprofil
http://www.rapidsakerhet.se Visa mindre

Cubsec söker väktare på behov!

Ansök    Maj 22    Cubsec AB    Väktare
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utfö... Visa mer
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.

En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Vi söker nu en engagerade väktare för arbete vid behov.

Tjänsteställe: Olika inom Stockholm

Arbetstider: Tiderna varierar på helger, dag/kväll/natt.

Varaktighet: Behovsanställning, tillsvidare

Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga med en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du ska känna dig trygg i din roll som väktare. Det är även av stor vikt att du är flexibel för varierande arbetsuppgifter och att du har en hög kommunikations- och samverkansförmåga. Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Ett gott kamratskap gör det lätt att ha roligt medan vi arbetar!

Våra krav är att du som söker ska ha:

• fyllt 18 år och vara ostraffad (innan anställning blir aktuell genomförs en laglydnadsprövning)
• drogfri ( Test kommer att ske vid anställning.)
• gymnasiekompetens
• god svenska och engelska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi
• körkort B

För de här tjänsterna krävs att du redan är utbildad väktare. Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Jun 8    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.
Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld, sabotage och skador genom din aktiva och vaksamma närvaro kopplat till arbetet stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.
Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat inom den offentliga säkerhetssektorn (Polisen, Tullen, Kriminalvården, Försvarsmakten) eller som väktare med flera års erfarenhet med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Johan Fredriksson : rekrytering@prismasecurity.se
#jobbjustnu


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Jun 8    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.
Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld, sabotage och skador genom din aktiva och vaksamma närvaro kopplat till arbetet stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.
Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat inom den offentliga säkerhetssektorn (Polisen, Tullen, Kriminalvården, Försvarsmakten) eller som väktare med flera års erfarenhet med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Johan Fredriksson : rekrytering@prismasecurity.se
#jobbjustnu


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Väktare sökes för arbete som arrestantvakt i Norrland

Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.   Vi söker dig som är utbildad väktare och s... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.
 
Vi söker dig som är utbildad väktare och som vill arbeta som arrestantvakt i Norra Sverige. Allt eftersom lokal personal utbildas och bemannar arresterna kommer behovet av att skicka personal från Stockholm till Norrland minska vilket kan kompenseras med fler pass i Stockholm utifrån överenskommelse. Vi söker både dig som vill arbeta utifrån schema, antingen heltid eller deltid, och dig som vill jobba vid behov. I Norrland bemannas arresten av Securus personal kvällar, nätter och helger. Övrig tid bemannas arresten av myndighetens personal.
 
Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammas med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.
 
Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som är väktare och som vill arbeta som arrestantvakt i Norrland. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver även kunna tala och förstå engelska.
 
Det är meriterande om du är utbildad arrestantvakt och har erfarenhet av att ha arbetat i en arrest eller likvärdig verksamhet.
 
Övrig information
Arbetsgivare: Securus Säkerhet i Sverige AB
Start: Enligt överenskommelse efter godkänd säkerhetsprövning
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Arbetstidsmått: Enligt överenskommelse; heltid, deltid eller vid behov
Lön: Enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via epost till jobb@securus.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, vi ser fram emot din ansökan! Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen. Klicka på ”ansök här”.

Securus har med mer än 20 år i branschen och nästan 500 medarbetare blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Vi arbetar främst tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan. På Securus arbetar vi med visionen att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Vill du vara mer än bara ett anställningsnummer? Ansök då redan idag!
Vi bygger samarbeten för ett tryggare samhälle. Visa mindre

Cubsec söker väktare på behov!

Ansök    Maj 16    Cubsec AB    Väktare
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utfö... Visa mer
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.

En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Vi söker nu en engagerade väktare för arbete vid behov.

Tjänsteställe: Olika inom Stockholm

Arbetstider: Tiderna varierar på helger, dag/kväll/natt.

Varaktighet: Behovsanställning, tillsvidare

Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga med en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du ska känna dig trygg i din roll som väktare. Det är även av stor vikt att du är flexibel för varierande arbetsuppgifter och att du har en hög kommunikations- och samverkansförmåga. Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Ett gott kamratskap gör det lätt att ha roligt medan vi arbetar!

Våra krav är att du som söker ska ha:

• fyllt 18 år och vara ostraffad (innan anställning blir aktuell genomförs en laglydnadsprövning)
• drogfri ( Test kommer att ske vid anställning.)
• gymnasiekompetens
• god svenska och engelska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi
• körkort B

För de här tjänsterna krävs att du redan är utbildad väktare. Visa mindre

CSG söker väktare till kollektivtrafiken i sommar

Ansök    Maj 8    Commuter Security Group AB    Väktare
Väktare med fokus på arbete att förhindra skadegörelse och klotter i kollektivtrafiken till sommaren CSG är ett helägt dotterbolag i BG Holding AB och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 600 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar! Vill du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle? I rollen som väktare i SL:s kollektivtrafik kommer du att vara en del av alla de trygghetsresurser som verkar tillsa... Visa mer
Väktare med fokus på arbete att förhindra skadegörelse och klotter i kollektivtrafiken till sommaren

CSG är ett helägt dotterbolag i BG Holding AB och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 600 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!

Vill du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle?

I rollen som väktare i SL:s kollektivtrafik kommer du att vara en del av alla de trygghetsresurser som verkar tillsammans för att våra resenärer och entreprenörer skall känna sig trygga. Du kommer arbeta som ronderande väktare för att säkerhetsställa att klotter, stölder och skadegörelse förhindras och dokumenteras inom SL:s egendom. Vi ställer krav på att du innehar B-körkort då rondering sker till fots utomhus men att bil krävs för att ta sig ut till objekten. För att trivas i rollen så krävs det att du är ansvarstagande, har förmågan att kunna fatta snabba och väl avvägda beslut och hantera stressfulla situationer.

Din erfarenhet

Vi ser att du är utbildad väktare idag (vu1 eller vu2) och önskvärt ser vi gärna att du har 2 års arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav i detta uppdrag. Erfarenhet från andra uniformsyrken eller andra utbildningar inom bevakningsbranschen är meriterande.

Din svenska är mycket god i tal och skrift och vi ser gärna att du är flerspråkig.

Vi erbjuder

CSG erbjuder en familjär tillvaro och en dynamisk arbetsplats. Bli en del av ett spännande uppdrag med högt tempo och varierande arbetsmiljö.

Självklart erhåller du friskvårdsbidrag som en del av vår strävan att ha nöjda medarbetare i vår organisation.  

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.
Alla uppdragsutbildningar som krävs tillhandandahålls av oss.
Innan en anställning kan bli aktuell måste du först genomgå en säkerhetsprövning där registerkontroll genomförs samt bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.


Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.csgab.se/jobb 

Är du redo att utmana dig själv och bidra till ett säkrare Stockholm?
Sök idag!

Svar på de vanligaste frågorna hittar du på vår hemsida: https://csgab.se/fragor-svar/
För övriga frågor kring processen, maila rekrytering@csgab.se Visa mindre

Väktare till SL Trygghetsvärdsuppdrag

Ansök    Maj 6    Commuter Security Group AB    Väktare
Trygghetsvärd med fokus på utsatta områden CSG är ett helägt dotterbolag i BG Holding AB och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 600 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar! Vill du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle? I rollen som trygghetsvärd i SL:s kollektivtrafik kommer du att vara en del av alla de trygghetsresurser som verkar tillsammans för att våra resenärer och entreprenörer skall... Visa mer
Trygghetsvärd med fokus på utsatta områden

CSG är ett helägt dotterbolag i BG Holding AB och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 600 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!

Vill du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle?

I rollen som trygghetsvärd i SL:s kollektivtrafik kommer du att vara en del av alla de trygghetsresurser som verkar tillsammans för att våra resenärer och entreprenörer skall känna sig trygga. Du kommer arbeta insatsbaserat i olika utsatta områden inom kollektivtrafiken, där relationsbyggande kommer vara en viktig del för att lyckas i rollen. Du och din kollega kommer arbeta för att förekomma problem genom synlighet och närvaro för att öka den upplevda tryggheten. Dina sociala färdigheter kommer därmed vara avgörande för att lyckas i rollen.

För att trivas i rollen så krävs det att du är ansvarstagande, ha förmågan att kunna fatta snabba och väl avvägda beslut och hantera stressfulla situationer.

Din erfarenhet

Det är avtalsstyrt att du ska vara minst 20år fyllda med två års arbetslivserfarenhet. Krav att du är utbildad väktare (minst väktargrundutbildning 1). Erfarenhet från andra branscher eller annat arbete i utsatta områden där din sociala förmåga varit avgörande är meriterande.

Din svenska är mycket god i tal och skrift och vi ser gärna att du är flerspråkig.

Vi erbjuder

CSG erbjuder en familjär tillvaro och en dynamisk arbetsplats. Bli en del av ett spännande uppdrag med högt tempo och varierande arbetsmiljö.

Självklart erhåller du friskvårdsbidrag som en del av vår strävan att ha nöjda medarbetare i vår organisation.  

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.
Alla uppdragsutbildningar som krävs tillhandandahålls av oss.
Innan en anställning kan bli aktuell måste du först genomgå en säkerhetsprövning där registerkontroll genomförs samt bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.csgab.se/jobb 

Är du redo att utmana dig själv och bidra till ett säkrare Stockholm?
Sök idag!

Svar på de vanligaste frågorna hittar du på vår hemsida: https://csgab.se/fragor-svar/
För övriga frågor kring processen, maila rekrytering@csgab.se Visa mindre

Värdar sökes till Järvaveckan

Ansök    Apr 30    Miljonbemanning AB    Väktare
Om Järvaveckan Järvaveckan grundades 2016 som ett initiativ som syftar till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare. Järvaveckan har sedan starten blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. 2023 besökte fler än 65 000 människor Järvaveckan. På uppdrag av Järvaveckan söker Miljonbemanningflera juniora värdar i åldersspannet 18-24s... Visa mer
Om Järvaveckan
Järvaveckan grundades 2016 som ett initiativ som syftar till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare. Järvaveckan har sedan starten blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. 2023 besökte fler än 65 000 människor Järvaveckan.
På uppdrag av Järvaveckan söker Miljonbemanningflera juniora värdar i åldersspannet 18-24somär sociala, utåtriktade och är villiga att ta ansvar. Detta är ett fem dagars uppdrag som startas med en avlönad halvdagsutbildning och avslutas med en frivillig workshop vars syfte är att ge värdarnaytterligare träning för starkare etablering på arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifter
Arbetet som värd under Järvaveckanär varierande, socialt och utvecklande i den meningen att du rör dig på olika platser och utför olika typer av arbetsuppgifter. Därtil är du somvärd en viktig del i att skapa ett trevligt och tryggt evenemang. Nedan är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ge service åt utställare, debattörer, artister och arrangörer
Assistera vid seminarium och mingel
Ge hjälp och information till Järvaveckans besökare
Säkerställa att området hålls rent och snyggt
Hämta och fylla på förnödenheter
Assistera vid Järvaveckans Filmfestival för barn och unga
Samarbeta med vårt säkerhetsteam
Andra uppgifter vid behov


Vem är du?
Som värd under Järvaveckan är du ambassadör för evenemanget och dess budskap. Därför är ett respektfullt och trevligt uppförande viktigt. Du kommer även vara en del av trygghets- och säkerhetsorganisationens ögon och öron vilket innebär att god kommunikation med värdkollegorna, din gruppchef och övrig säkerhetspersonal är viktigt. Tillsammans hjälps vi åt att skapa ett socialt hållbart och tryggt klimat på Järvaveckan.
Övrigt
Datum: tisdag28 maj till och medlördag 1 juni 2024 (totalt 5 dagar).
Plats: Spånga IP, Solhems hagväg 2, 163 56 Spånga.
Arbetspass: kl 11:00 – kl 19:30 varje dag, inklusive 1 timmes obetald rast.
Antal timmar: 7,5 timmars arbete per dag under Järvaveckan, plus 5-6 timmars utbildning och workshop.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@miljonbemanning.se

Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.
Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.
Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Väktare i framkant till det mobila uppdraget

Ansök    Apr 25    Avarn Security AB    Väktare
Om tjänsten Du är väktare för det Mobila Uppdraget åt Stockholms Stad. Som väktare för vårt mobila-uppdrag i Stockholm Stad kommer du att arbeta i en bilburen patrull tillsammans med en kollega. Er uppgift är att skapa trygghet och säkerhet för stadens alla invånare och näringsidkare. Arbetet kräver såväl fysisk som mental uthållighet och förmåga att snabbt kunna anpassa sig till olika situationer, eftersom du har många kontaktytor och träffar olika type... Visa mer
Om tjänsten

Du är väktare för det Mobila Uppdraget åt Stockholms Stad. Som väktare för vårt mobila-uppdrag i Stockholm Stad kommer du att arbeta i en bilburen patrull tillsammans med en kollega. Er uppgift är att skapa trygghet och säkerhet för stadens alla invånare och näringsidkare.

Arbetet kräver såväl fysisk som mental uthållighet och förmåga att snabbt kunna anpassa sig till olika situationer, eftersom du har många kontaktytor och träffar olika typer av människor varje dag. En väktare behöver kunna uttrycka sig korrekt och tydligt i kontakten med allmänheten. Detta inkluderar även den kroppsliga framtoningen där du behöver vara medveten om vilka signaler du skickar ut, då de kommunikativa egenskaperna är en viktig del i en väktares förtroendebyggande arbete.

Det är en tillsvidareanställning  på  heltid.  Arbetstiderna är 11:00-22:00 med 2-5 schema vit/gul sida. Du utgår från våra lokaler i Västberga.


Kvalifikationer

För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav:


• giltig väktarutbildning (VU1+ VU2)
• god svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort i minst 2 år

Det är meriterande om du har arbetat som väktare i minst 6 månader inom exempelvis kommunbilsuppdrag. Kännedom om ordningsvakters arbete och dess juridik är även av vikt. 

Är du sedan tidigare utbildad ordningsvakt, skyddsvakt eller innehar en gruppledarutbildning är det även egenskaper vi lägger vikt på, samt om du har erfarenhet av ett socialt yrke tidigare. 

Du är säkerhetsmedveten, serviceinriktad, empatisk och har en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du ska kunna kombinera god service med ett utpräglat säkerhetstänk samt ha en kommunikations- och samverkansförmåga.

Information om processen

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor.       

Sista ansökningsdag 2024-05-08.

Vi tillämpar psykologiska tester som ett urvalssteg. Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg.

Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Värdar sökes till Järvaveckan

Ansök    Apr 19    Miljonbemanning AB    Väktare
Om Järvaveckan Järvaveckan grundades 2016 som ett initiativ som syftar till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare. Järvaveckan har sedan starten blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. 2023 besökte fler än 65 000 människor Järvaveckan. På uppdrag av Järvaveckan söker Miljonbemanningflera juniora värdar i åldersspannet 18-24s... Visa mer
Om Järvaveckan
Järvaveckan grundades 2016 som ett initiativ som syftar till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare. Järvaveckan har sedan starten blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. 2023 besökte fler än 65 000 människor Järvaveckan.
På uppdrag av Järvaveckan söker Miljonbemanningflera juniora värdar i åldersspannet 18-24somär sociala, utåtriktade och är villiga att ta ansvar. Detta är ett fem dagars uppdrag som startas med en avlönad halvdagsutbildning och avslutas med en frivillig workshop vars syfte är att ge värdarnaytterligare träning för starkare etablering på arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifter
Arbetet som värd under Järvaveckanär varierande, socialt och utvecklande i den meningen att du rör dig på olika platser och utför olika typer av arbetsuppgifter. Därtil är du somvärd en viktig del i att skapa ett trevligt och tryggt evenemang. Nedan är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ge service åt utställare, debattörer, artister och arrangörer
Assistera vid seminarium och mingel
Ge hjälp och information till Järvaveckans besökare
Säkerställa att området hålls rent och snyggt
Hämta och fylla på förnödenheter
Assistera vid Järvaveckans Filmfestival för barn och unga
Samarbeta med vårt säkerhetsteam
Andra uppgifter vid behov


Vem är du?
Som värd under Järvaveckan är du ambassadör för evenemanget och dess budskap. Därför är ett respektfullt och trevligt uppförande viktigt. Du kommer även vara en del av trygghets- och säkerhetsorganisationens ögon och öron vilket innebär att god kommunikation med värdkollegorna, din gruppchef och övrig säkerhetspersonal är viktigt. Tillsammans hjälps vi åt att skapa ett socialt hållbart och tryggt klimat på Järvaveckan.
Övrigt
Datum: tisdag28 maj till och medlördag 1 juni 2024 (totalt 5 dagar).
Plats: Spånga IP, Solhems hagväg 2, 163 56 Spånga.
Arbetspass: kl 11:00 – kl 19:30 varje dag, inklusive 1 timmes obetald rast.
Antal timmar: 7,5 timmars arbete per dag under Järvaveckan, plus 5-6 timmars utbildning och workshop.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@miljonbemanning.se

Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.
Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.
Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Värdar sökes till Järvaveckan

Ansök    Apr 16    Miljonbemanning AB    Väktare
Om Järvaveckan Järvaveckan grundades 2016 som ett initiativ som syftar till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare. Järvaveckan har sedan starten blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. 2023 besökte fler än 65 000 människor Järvaveckan. På uppdrag av Järvaveckan söker Miljonbemanningflera juniora värdar i åldersspannet 18-24s... Visa mer
Om Järvaveckan
Järvaveckan grundades 2016 som ett initiativ som syftar till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare. Järvaveckan har sedan starten blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. 2023 besökte fler än 65 000 människor Järvaveckan.
På uppdrag av Järvaveckan söker Miljonbemanningflera juniora värdar i åldersspannet 18-24somär sociala, utåtriktade och är villiga att ta ansvar. Detta är ett fem dagars uppdrag som startas med en avlönad halvdagsutbildning och avslutas med en frivillig workshop vars syfte är att ge värdarnaytterligare träning för starkare etablering på arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifter
Arbetet som värd under Järvaveckanär varierande, socialt och utvecklande i den meningen att du rör dig på olika platser och utför olika typer av arbetsuppgifter. Därtil är du somvärd en viktig del i att skapa ett trevligt och tryggt evenemang. Nedan är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ge service åt utställare, debattörer, artister och arrangörer
Assistera vid seminarium och mingel
Ge hjälp och information till Järvaveckans besökare
Säkerställa att området hålls rent och snyggt
Hämta och fylla på förnödenheter
Assistera vid Järvaveckans Filmfestival för barn och unga
Samarbeta med vårt säkerhetsteam
Andra uppgifter vid behov


Vem är du?
Som värd under Järvaveckan är du ambassadör för evenemanget och dess budskap. Därför är ett respektfullt och trevligt uppförande viktigt. Du kommer även vara en del av trygghets- och säkerhetsorganisationens ögon och öron vilket innebär att god kommunikation med värdkollegorna, din gruppchef och övrig säkerhetspersonal är viktigt. Tillsammans hjälps vi åt att skapa ett socialt hållbart och tryggt klimat på Järvaveckan.
Övrigt
Datum: tisdag28 maj till och medlördag 1 juni 2024 (totalt 5 dagar).
Plats: Spånga IP, Solhems hagväg 2, 163 56 Spånga.
Arbetspass: kl 11:00 – kl 19:30 varje dag, inklusive 1 timmes obetald rast.
Antal timmar: 7,5 timmars arbete per dag under Järvaveckan, plus 5-6 timmars utbildning och workshop.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@miljonbemanning.se

Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.
Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.
Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Väktareutbildade arrestantvakter sökes till Stockholm

Vill du arbeta som arrestantvakt i Stockholms arrester tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer och bevaka misstänkta brottsplatser? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du är intresserad av att utvecklas tillsammans med erfarna kollegor och växa i din roll som väktare i ... Visa mer
Vill du arbeta som arrestantvakt i Stockholms arrester tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer och bevaka misstänkta brottsplatser? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du är intresserad av att utvecklas tillsammans med erfarna kollegor och växa i din roll som väktare i en myndighetsmiljö kan Securus vara rätt för dig.
 
Just nu söker vi på Securus engagerade väktare som vill arbeta som arrestantvakter i Stockholmsområdet. Vi söker dig som är van att samarbeta med kollegor för att säkra kvaliteten i arbetet samt har förmåga att tempoväxla när situationen kräver det. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med människor i en utsatt situation, exempelvis inom kriminalvården eller psykiatrin, som ordningsvakt eller liknande.

Tjänsten innebär att du arbetar som arrestantvakt och tillsammans med dina kollegor sköter driften av arresten samt vid behov bevakar temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott. Tjänsten avser en tillsvidaretjänstgöring med inledande 6 månaders provanställning. Vi har behov av personal som kan jobba på behovsbasis eller heltid/deltid.

Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som är erfaren väktare och som vill jobba som arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. 

För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver även kunna tala och förstå engelska.

Vi vill att du som väktare har god fysik till den grad att du klarar av de krävande situationer som emellanåt uppstår i tjänsten.

Övrig information

Arbetsgivare: Securus Säkerhet i Sverige AB
Start: Omgående efter godkänd säkerhetsprövning
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Lön: Enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
 
Till din ansökan vill vi att du bifogar utbildningsbevis på VU1 och VU2, alternativt godkänd fortbildning.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via epost till jobb@securus.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, vi ser fram emot din ansökan! Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen. Klicka på ”ansök här”.

Securus har med mer än 20 år i branschen och nästan 500 medarbetare blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Vi arbetar främst tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan. På Securus arbetar vi med visionen att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Vill du vara mer än bara ett anställningsnummer? Ansök då redan idag!
Vi bygger samarbeten för ett tryggare samhälle. Visa mindre

Värdar sökes till Järvaveckan

Ansök    Apr 15    Miljonbemanning AB    Väktare
Om Järvaveckan Järvaveckan grundades 2016 som ett initiativ som syftar till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare. Järvaveckan har sedan starten blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. 2023 besökte fler än 65 000 människor Järvaveckan. På uppdrag av Järvaveckan söker Miljonbemanningfler juniora värdar i åldersspannet 18-24so... Visa mer
Om Järvaveckan
Järvaveckan grundades 2016 som ett initiativ som syftar till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare. Järvaveckan har sedan starten blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. 2023 besökte fler än 65 000 människor Järvaveckan.
På uppdrag av Järvaveckan söker Miljonbemanningfler juniora värdar i åldersspannet 18-24somär sociala, utåtriktade och är villiga att ta ansvar. Detta är ett fem dagars uppdrag som startas med en avlönad halvdagsutbildning och avslutas med en frivillig workshop vars syfte är att ge värdarnaytterligare träning för starkare etablering på arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifter
Arbetet som värd under Järvaveckanär varierande, socialt och utvecklande i den meningen att du rör dig på olika platser och utför olika typer av arbetsuppgifter. Därtil är du somvärd en viktig del i att skapa ett trevligt och tryggt evenemang. Nedan är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ge service åt utställare, debattörer, artister och arrangörer
Assistera vid seminarium och mingel
Ge hjälp och information till Järvaveckans besökare
Säkerställa att området hålls rent och snyggt
Hämta och fylla på förnödenheter
Bemanna vårt förråd där utställare kan hämta och lämna material
Assistera vid Järvaveckans Filmfestival för barn och unga
Samarbeta med vårt säkerhetsteam
Andra uppgifter vid behov


Vem är du?
Som värd under Järvaveckan är du ambassadör för evenemanget och dess budskap. Därför är ett respektfullt och trevligt uppförande viktigt. Du kommer även vara en del av trygghets- och säkerhetsorganisationens ögon och öron vilket innebär att god kommunikation med värdkollegorna, din gruppchef och övrig säkerhetspersonal är viktigt. Tillsammans hjälps vi åt att skapa ett socialt hållbart och tryggt klimat på Järvaveckan.
Övrigt
Datum: tisdag28 maj till och medlördag 1 juni 2024 (totalt 5 dagar).
Plats: Spånga IP, Solhems hagväg 2, 163 56 Spånga.
Arbetspass: kl 11:00 – kl 19:30 varje dag, inklusive 1 timmes obetald rast.
Antal timmar: 7,5 timmars arbete per dag under Järvaveckan, plus 5-6 timmars utbildning och workshop.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@miljonbemanning.se

Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.
Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.
Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Värdar sökes till Järvaveckan!

Ansök    Apr 4    Miljonbemanning AB    Väktare
Om Järvaveckan Järvaveckan grundades 2016 som ett initiativ som syftar till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare. Järvaveckan har sedan starten blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. 2023 besökte fler än 65 000 människor Järvaveckan. På uppdrag av Järvaveckan söker Miljonbemanningfler juniora värdar i åldersspannet 18-24so... Visa mer
Om Järvaveckan
Järvaveckan grundades 2016 som ett initiativ som syftar till att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter och företagsledare. Järvaveckan har sedan starten blivit en av Sveriges viktigaste mötesplatser för samhällsengagerade företag, föreningar, myndigheter, politiker och medborgare. 2023 besökte fler än 65 000 människor Järvaveckan.
På uppdrag av Järvaveckan söker Miljonbemanningfler juniora värdar i åldersspannet 18-24somär sociala, utåtriktade och är villiga att ta ansvar. Detta är ett fem dagars uppdrag som startas med en avlönad halvdagsutbildning och avslutas med en frivillig workshop vars syfte är att ge värdarnaytterligare träning för starkare etablering på arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifter
Arbetet som värd under Järvaveckanär varierande, socialt och utvecklande i den meningen att du rör dig på olika platser och utför olika typer av arbetsuppgifter. Därtil är du somvärd en viktig del i att skapa ett trevligt och tryggt evenemang. Nedan är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ge service åt utställare, debattörer, artister och arrangörer
Assistera vid seminarium och mingel
Ge hjälp och information till Järvaveckans besökare
Säkerställa att området hålls rent och snyggt
Hämta och fylla på förnödenheter
Bemanna vårt förråd där utställare kan hämta och lämna material
Assistera vid Järvaveckans Filmfestival för barn och unga
Samarbeta med vårt säkerhetsteam
Andra uppgifter vid behov


Vem är du?
Som värd under Järvaveckan är du ambassadör för evenemanget och dess budskap. Därför är ett respektfullt och trevligt uppförande viktigt. Du kommer även vara en del av trygghets- och säkerhetsorganisationens ögon och öron vilket innebär att god kommunikation med värdkollegorna, din gruppchef och övrig säkerhetspersonal är viktigt. Tillsammans hjälps vi åt att skapa ett socialt hållbart och tryggt klimat på Järvaveckan.
Övrigt
Datum: tisdag28 maj till och medlördag 1 juni 2024 (totalt 5 dagar).
Plats: Spånga IP, Solhems hagväg 2, 163 56 Spånga.
Arbetspass: kl 11:00 – kl 19:30 varje dag, inklusive 1 timmes obetald rast.
Antal timmar: 7,5 timmars arbete per dag under Järvaveckan, plus 5-6 timmars utbildning och workshop.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@miljonbemanning.se

Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.
Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.
Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Vi söker KKS-instruktör Konflikthantering med kommunikation och självskydd

Security House Ett av Länsstyrelsens auktoriserade bevakningsföretag. Vi söker bara (KKS - instruktör) som har instruktörsutbildning i Konflikthantering med kommunikation och självskydd. Det går bra om du har konsultföretag. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Security House Ett av Länsstyrelsens auktoriserade bevakningsföretag.
Vi söker bara (KKS - instruktör) som har instruktörsutbildning i Konflikthantering med kommunikation och självskydd.
Det går bra om du har konsultföretag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säkerhetsoperatör till trygghetsrondering

SRS Group är ett svenskt säkerhetsföretag som hanterar konsultativa och operativa säkerhetstjänster för företag, myndigheter och privatpersoner. SRS är auktoriserat av Länsstyrelsen att bedriva och utbilda i personskydd. Våra tjänster omfattar även analys, utredningar och risk- och krishantering. Trygghetsrondering bedrivs dygnet runt och säkerhetsoperatörerna är ögon och öron i de aktuella områdena. Säkerhetsoperatörernas arbete vid Trygghetsronderinge... Visa mer
SRS Group är ett svenskt säkerhetsföretag som hanterar konsultativa och operativa säkerhetstjänster
för företag, myndigheter och privatpersoner. SRS är auktoriserat av Länsstyrelsen att bedriva och
utbilda i personskydd. Våra tjänster omfattar även analys, utredningar och risk- och krishantering.Trygghetsrondering bedrivs dygnet runt och säkerhetsoperatörerna är ögon och öron i de aktuella områdena. Säkerhetsoperatörernas arbete vid Trygghetsronderingen innefattar att arbeta proaktivt med säkerhet, genom bland annat synlighet och närvaro. Som säkerhetsoperatör representerar du SRS och vår humana och etiska värdegrund genom ett professionellt och självständigt uppträdande som skapar både reell och upplevd trygghet hos kunder.

SRS löfte

Antas du till SRS kommer du, om du ej har utbildningar sedan tidigare, att få genomgå skyddsvaktsutbildning, personskyddsutbildning, HAS, OC, sjukvård samt övrig utbildning som tex. spaning, fordon och självskydd.

SRS löfte till våra kunder är att våra operatörer skall besitta kompetens som särskiljer oss från övriga aktörer på marknaden.

Du kommer att vara en del av en utvald grupp. Vi kommer att ställa krav på dig. Du förväntas leverera på topp och din prestation kommer att bedömas löpande under hela anställningen.

Vi söker dig som


• Har minst 3 års erfarenhet av operativt säkerhetsarbete
• Innehar B-körkort
• Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
• VU1 och VU2 meriterande
• Andra operativa utbildningar så som Skyddsvakt, Personskydd, HAS och expanderbar batong meriterande
• Bakgrund inom Försvarsmakten meriterande
• Inte har tidigare missbruk av alkohol, droger eller narkotikaklassade läkemedel

För att passa i rollen som säkerhetsoperatör behöver du vara duktig på att se mönster och vara lyhörd för avvikelser på detaljnivå, förstå Trygghetsronderingen som en del av SRS helhetsleverans samt ha en hög servicekänsla. I vår verksamhet händer det mycket och för den som vill finns möjligheten att delvis variera arbetsuppgifterna med uppdrag inom SRS helhetsleverans.

Att jobba för SRS innebär att du står för en hög etisk värdegrund, både på jobbet och privat. Genom att söka den här tjänsten försäkrar du att du delar våra värderingar samt att du tidigare inte har brutit mänskliga rättigheter.

Ansökan

Välkommen med din ansökan där du bifogar CV och personligt brev. Vi kommer att genomföra arbetspsykologiska tester, bakgrundskontroll, fystest samt eventuellt taktiska tester. Visa mindre

Trygghetsvärdar till SL (kollektivtrafik) på deltid och behov

Ansök    Mar 19    Rapid Säkerhet AB    Väktare
Om jobbet Rapid Säkerhet söker nu nya medarbetare att bli en del av vårat team. Vi söker Trygghetsvärdar till Stockholm Lokaltrafik. I rollen som trygghetsvärd ingår du i vårt team som arbetar dygnet runt. Därför bör du ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass och varierande arbetstider. Vi söker säkerhetsmedvetna, organiserade och serviceinriktade personer som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du behöver kunna arbeta självständig... Visa mer
Om jobbet
Rapid Säkerhet söker nu nya medarbetare att bli en del av vårat team.
Vi söker Trygghetsvärdar till Stockholm Lokaltrafik.
I rollen som trygghetsvärd ingår du i vårt team som arbetar dygnet runt. Därför bör du ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass och varierande arbetstider. Vi söker säkerhetsmedvetna, organiserade och serviceinriktade personer som tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du behöver kunna arbeta självständigt men även kunna samarbeta i ett team. Som trygghetsvärd är din främsta uppgift att leverera trygghet, kontaktskapande och vara resenärer behjälplig.
Våra trygghetsvärdspatruller börjar och avslutar sina arbetspass i vår lokal i City.
Våra allmänna krav är att du:
-inte förekommer i belastnings- eller misstankeregister
- har minst väktarutbildning del 1 (vu1)
- är social och kommunikativ
- har god svenska i tal och skrift samt engelska i tal
Om Rapid Säkerhet AB
Verksamheten som ligger till grund för dagens Rapid koncern startades 1985. Dagens skepnadav Rapid har funnits sedan 1999 och sedan 2002 står Gabrielsson Invest som 100 % ägare. Rapid har utvecklats kraftigt de senaste åren och har en estimerad omsättning på ca 220 miljoner kronor och ca 700 anställda. Fokus för vår verksamhet har grundats i vår affärsidé och kvalitetspolicy som också genomsyrat verksamheten.
Löneform: Lön enligt kollektivavtalet med Sv. Transportarbetareförbundet
Arbetsgivaren: Rapid Säkerhet AB
Se företagsprofil
http://www.rapidsakerhet.se Visa mindre

Rapid Säkerhet AB söker hundförare med godkänd hund

Ansök    Mar 26    Rapid Säkerhet AB    Väktare
Rapid Säkerhet söker hundförare för befintliga och kommande uppdrag för rondverksamhet (Locum och Huge - uppdrag). Arbetstider är på natten, oftast 19 - 07. Tjänster är behovsanställningar med tillträde snarast och goda möjligheter till heltidsanställning för rätt kandidat. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Vi söker dig som är säkerhetstmedveten, ansvarstagande och serviceinriktad då du kommer att vara ansiktet u... Visa mer
Rapid Säkerhet söker hundförare för befintliga och kommande uppdrag för rondverksamhet (Locum och Huge - uppdrag).
Arbetstider är på natten, oftast 19 - 07. Tjänster är behovsanställningar med tillträde snarast och goda möjligheter till heltidsanställning för rätt kandidat.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.
Vi söker dig som är säkerhetstmedveten, ansvarstagande och serviceinriktad då du kommer att vara ansiktet utåt för kunden och för Rapid.
OBS! Du måste äga en godkänd hund för uppdraget.
Vi ser gärna att du är lösningsfokuserad, trivs bra att arbeta ensam under långa pass, kan ta initiativ och egna beslut och drivs av att utvecklas tillsammans med arbetsgivaren och kunden. Visa mindre

Söker du ett spännande sommarjobb som Väktare?

Ansök    Mar 15    Cubsec AB    Väktare
Skapa trygghet och förebygga och förhindra brott som väktare på Cubsec. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Din främsta uppgift är att leverera service, säkerhet och trygghet hos våra kunder genom att skydda deras egendom och byggnader mot brott. Du kommer också att hantera olika typer av teknisk utrustning som till exempel, driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vi jobbar med lösningar som fungerar både på kort ... Visa mer
Skapa trygghet och förebygga och förhindra brott som väktare på Cubsec.

Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Din främsta uppgift är att leverera service, säkerhet och trygghet hos våra kunder genom att skydda deras egendom och byggnader mot brott.

Du kommer också att hantera olika typer av teknisk utrustning som till exempel, driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vi jobbar med lösningar som fungerar både på kort och lång sikt, för kund och för samhället i stort.

På Cubsec får du vara en del av en gemenskap där din insats har stor betydelse för människor du möter. Alla medarbetare har inflytande, eget ansvar och engagemang i sitt arbete.

Det är meriterande om du har väktarutbildning samt erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen men är du rätt person kan vi stå för din utbildning.

Grundläggande krav:

• Körkort med behörighet B
• Ingen anmärkning i belastningsregister och ordnad ekonomi
• Kunna flytande svenska i tal och skrift Visa mindre

Väktare sökes för arbete som arrestantvakt i Norrland

Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.   Vi söker dig som är utbildad väktare och... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.

 

Vi söker dig som är utbildad väktare och som vill arbeta som arrestantvakt i Norra Sverige. Allt eftersom lokal personal utbildas och bemannar arresterna kommer behovet av att skicka personal från Stockholm till Norrland minska vilket kan kompenseras med fler pass i Stockholm utifrån överenskommelse. Vi söker både dig som vill arbeta utifrån schema, antingen heltid eller deltid, och dig som vill jobba vid behov. I Norrland bemannas arresten av Securus personal kvällar, nätter och helger. Övrig tid bemannas arresten av myndighetens personal.

 

Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammas med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.

 

Kvalifikationer för tjänsten


Vi söker dig som vill arbeta som väktare eller arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.


För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver även kunna tala och förstå engelska.

 

Det är meriterande om du är utbildad arrestantvakt och har erfarenhet av att ha arbetat i en arrest eller likvärdig verksamhet.

 
Övrig information
Arbetsgivare: Securus Säkerhet i Sverige AB
Start: Enligt överenskommelse efter godkänd säkerhetsprövning
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Arbetstidsmått: Enligt överenskommelse; heltid, deltid eller vid behov
Lön: Enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via epost till jobb@securus.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, vi ser fram emot din ansökan! Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen. Klicka på ”ansök här”.
Securus har med mer än 20 år i branschen och nästan 300 medarbetare blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Vi arbetar främst tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan. På Securus arbetar vi med visionen att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Vill du vara mer än bara ett anställningsnummer? Ansök då redan idag!
Vi bygger samarbeten för ett tryggare samhälle. Visa mindre

Arbetsledare Natt

Ansök    Mar 14    Tempest Security Sverige AB    Väktare
Arbetsledare Natt Vi letar efter en arbetsledare för vår driftverksamhet i Stockholm på heltid. Du kommer att ingå i ett team med andra arbetsledare och arbetar mellan 18:00 och 06:00. Vi tror att den här rollen passar dig som trivs med att interagera med människor och hantera många olika arbetsuppgifter. Du är känd för att leverera service i världsklass med säkerhet i fokus. Förutom de formella kraven, såsom väktarutbildning, söker vi dig som: • H... Visa mer
Arbetsledare Natt


Vi letar efter en arbetsledare för vår driftverksamhet i Stockholm på heltid. Du kommer att ingå i ett team med andra arbetsledare och arbetar mellan 18:00 och 06:00.


Vi tror att den här rollen passar dig som trivs med att interagera med människor och hantera många olika arbetsuppgifter. Du är känd för att leverera service i världsklass med säkerhet i fokus. Förutom de formella kraven, såsom väktarutbildning, söker vi dig som:• Har dokumenterade ledaregenskaper.
• Är inriktad på utveckling.
• Har intresse för administrativa uppgifter, såsom instruktioner och kvalitetssäkring.
• Trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med snabba förändringar.
• Har förmågan att delegera och motivera dina medarbetare för att nå gemensamma mål.
• Har erfarenhet av nära kundrelationer och ett starkt engagemang för medarbetarna.


Vår framgång på Tempest bygger till stor del på den personliga och nära relationen med våra kunder samt en noggrann matchning mellan personal och uppgifter. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet vid varje rekrytering, vilket är avgörande för denna roll.


Vi söker dig som:• Är utbildad väktare med VU1 och VU2.
• Är laglydig, ostraffad, drogfri och har god ekonomi.
• Är godkänd av länsstyrelsen för arbete inom auktoriserat bevakningsföretag.
• Behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift.
• Har B-körkort.


Du som söker bör vara ärlig och kommunikativ, ha hög social kompetens, vara utåtriktad och hjälpsam samt älska att överträffa förväntningar på service. Du bör också vara punktlig, pålitlig och noggrann med god fysik och ett vårdat yttre. Flexibilitet och avsaknad av prestige är också viktiga egenskaper.


Meriterande är:• Andra relevanta utbildningar inom branschen, såsom ordningsvakt, skyddsvakt och brandskydd.
• Ledarskapsutbildning.
• Kunskap om larmhantering och andra tekniska system.
• Engelska i både tal och skrift.
• Ytterligare språkkunskaper.


Tjänsten är tillträde snarast eller efter överenskommelse med lön enligt kollektivavtal. Vi tillämpar sex månaders provanställning och rekryterar löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.


Är det här du? Vi ser fram emot din ansökan där du gärna bifogar nödvändiga utbildningsbevis, CV och ett personligt brev där du förklarar varför du är lämpad för rollen.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker gruppledare till Tillsynsavdelningen.

Ansök    Mar 14    Avarn Security AB    Väktare
Om Avarn Security Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad! Om tjänsten Vi söker nu en gruppledare ti... Visa mer
Om Avarn Security

Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle.
Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad!

Om tjänsten

Vi söker nu en gruppledare till avdelning Tillsyn som utgår från vårt kontor i Västberga. Vi söker också en ställföreträdande gruppledare. Som Stf gruppledare ersätter du den ordinarie gruppledaren när denne inte är i tjänst. Vid de tillfällen du tjänstgör som gruppledare har du i uppgift att stödja, leda och fördela arbetet i gruppen på avdelningen där vi lägger stor vikt på din kommunikations- och samverkansförmåga. Du medverkar bland annat på utsättningsmöten, gruppledarmöten och andra externa mötesformer inom ramen för uppdraget.

Gruppledare dag på heltid på gul sida. Arbetstider 06:00-18:30. 3/2-schema. 

Ställföreträdande gruppledare natt på heltid på gul sida. Arbetstider 17:00-04:00. 5/4-schema.

Det är en tillsvidareanställning med placeringsort Stockholm, Västberga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande, lösningsorienterad, gillar utmaningar och trivs i ledarrollen. Som gruppledare är du lyhörd, empatisk, beslutsam och duktig på att coacha och ge löpande feedback till våra medarbetare. Vidare så är du självständig, flexibel, prestigelös samt har en god kommunikations- och samverkansförmåga. Vi ser gärna att du är van med trygghetsskapande arbete och har en naturlig fallenhet för att kombinera service med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då tjänsten innefattar en del administrativt arbete.

Ett äkta engagemang och ett gott humör ser vi som en framgångsfaktor. Du är en person som kan skapa goda relationer, vara lugn och trygg i dig själv samt kunna leda och fördela arbete. Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med ansvar, omtanke och samarbete skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Utöver personliga egenskaper- som vi lägger stor vikt vid- behöver du uppfylla grundläggande krav för att bli kvalificerad för tjänsten:


• Total väktarutbildning (VU1&VU2;)
• 2 års dokumenterad erfarenhet som väktare
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som gruppledare eller annan ledande roll.

Utöver det behöver du vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi samt en god hälsa och fysik.

Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. 
Tjänsten måste sökas via vår hemsida, ej via mail 

Sista ansökningsdag 2024-04-03.
I denna rekrytering hanteras ansökningarna löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Urvalstest kan förekomma som ett urvalssteg i vilket fall du får mer information om via e-post.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtalet. Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

* All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas Visa mindre

Rond & Ryck Stockholm Län

Ansök    Mar 13    Tempest Security Sverige AB    Väktare
Rond & Ryck   Vi är i behov av väktare för deltids- och behovsbaserade tjänster. För att trivas i denna roll bör du vara en lagspelare som är flexibel och saknar prestige. Du bör vara hjälpsam, noggrann, punktlig och ta ansvar för dina uppgifter. Dessutom bör du ha utmärkta rapporteringsegenskaper och behärska det svenska språket i både tal och skrift. Vi letar efter dig som: • Har genomfört och innehar giltig VU1 och VU2-utbildning för väktare... Visa mer
Rond & Ryck


 


Vi är i behov av väktare för deltids- och behovsbaserade tjänster.


För att trivas i denna roll bör du vara en lagspelare som är flexibel och saknar prestige. Du bör vara hjälpsam, noggrann, punktlig och ta ansvar för dina uppgifter. Dessutom bör du ha utmärkta rapporteringsegenskaper och behärska det svenska språket i både tal och skrift.


Vi letar efter dig som:• Har genomfört och innehar giltig VU1 och VU2-utbildning för väktare.
• Har ett B-körkort.
• Är ostraffad, drogfri och har en stabil ekonomi.
• Har fått godkännande från länsstyrelsen för anställning inom auktoriserat bevakningsföretag.


Vår framgång på Tempest beror till stor del på den personliga och nära relationen vi har med våra kunder, samt den noggranna och professionella matchningen mellan objekt och personal. Därför lägger vi stor vikt vid den personliga lämpligheten vid varje rekrytering, vilket är särskilt viktigt för denna tjänst.


Du som söker bör:• Ha hög social kompetens och förmåga att anpassa dig till olika platser och situationer.
• Vara vänlig och tillmötesgående.
• Vara ärlig, ansvarstagande och hjälpsam.
• Ha förmåga att hantera stress och vara flexibel, och trivas med variation i arbetsuppgifterna.
• Ta itu med problem med en nyfiken och positiv attityd.
• Förstå logistik och kunna tänka om samt prioritera snabbt.
• Vilja arbeta med bevakning och säkerhet med kunden i fokus.
• Fungera bra både i grupp och självständigt.
• Kunna läsa, förstå och följa skriftliga instruktioner.
• Ha god kommunikationsförmåga och behärska det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.
• Ha teknisk kompetens och erfarenhet av att hantera larm och rapporteringssystem samt vara skicklig på att skriva rapporter.


Meriterande är:• Genomförd Grundläggande Militär Utbildning (GMU).
• Tidigare erfarenhet av bilpatrullerande verksamhet.


 


Tjänsten är tillgänglig så snart som möjligt efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal och vi tillämpar en provanställning på sex månader. Vi rekryterar löpande, vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdatum.


Om detta låter som en roll som skulle passa dig, ser vi fram emot din ansökan. Vänligen bifoga dina utbildningsbevis, CV och ett personligt brev där du förklarar varför just du är lämplig för denna position.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier

Ansök    Mar 11    Tempest Security Sverige AB    Väktare
Tempest söker sommarvikarier När våra duktiga medarbetare har semester i sommar behöver vi ett gäng duktiga vikarier! Vi söker väktare, ordningsvakter, skyddsvakter, larmoperatörer och civila receptionister som kan arbeta under perioden juni-augusti. Är det du? Vi söker dig som är lite av en social kameleont med stor förmåga att passa in oavsett miljö.  Du hanterar alla eventuellt uppkomna situationer med stor diskretion och finess och ditt arbete präg... Visa mer
Tempest söker sommarvikarier


När våra duktiga medarbetare har semester i sommar behöver vi ett gäng duktiga vikarier! Vi söker väktare, ordningsvakter, skyddsvakter, larmoperatörer och civila receptionister som kan arbeta under perioden juni-augusti. Är det du?


Vi söker dig som är lite av en social kameleont med stor förmåga att passa in oavsett miljö.  Du hanterar alla eventuellt uppkomna situationer med stor diskretion och finess och ditt arbete präglas av professionalism. Och framförallt drivs du av att leverera service i världsklass!


Vi söker dig som;


- Är utbildad väktare/ordningsvakt/skyddsvakt och/elller dig som vill arbeta civilt i reception eller i larmcentral

- Är laglydig, drogfri och har ordnad ekonomi

- Är godkänd av länsstyrelsen för arbete i auktoriserat bevakningsföretag

- Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift


Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering vilket även kommer att ha betydelse när vi söker sommarvikarier.


Du som söker;


- Är ärlig, kommunikativ och prestigelös

- Har hög social kompetens

- Är serviceminded och hjälpsam

- Är punktlig, pålitlig och noggrann


Meriterande är:


- Övriga för branschen intressanta utbildningar

- Tidigare dokumenterad erfarenhet av CCTV/kameraövervakning

- Kunskap i larmhantering samt andra tekniska system

- Tidifare erfarenhet av arbete i reception

- Tidigare erfarenhet av arbete i larmcentral

- B-körkort

- Engelska i tal och skrift

- Övriga språkkunskaper


Lön enligt kollektivavtal. Då dessa tjänster är vikariat över sommaren erbjder vi i första hand visstidsanställning med tidsmått med tillträde snarast möjligt. Vi rekryterar löpande varför tjänsterna kan komma att bli tillsatta före sista ansökningsdag.


I samband med ansökan laddar du upp för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis, eventuellt ordningsvaktsförordnande, giltig legitimation samt ett personbevis för anställning ifrån Skatteverket. Det hämtar du ifrån Skatteverkets hemsida med hjälp av ditt bank-ID.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Väktare - sommarjobb i Borlänge

Ansök    Feb 28    Securitas AB    Väktare
Företagsbeskrivning Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler. Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar ... Visa mer
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Vill du bli en av våra tusentals nya medarbetare inför sommaren 2024 med goda möjligheter till fortsatt anställning och arbete året runt?
Kan du se dig själv i säkerhetsbranschen? Det kan vi! Ta på dig uniformen tillsammans med oss och upptäck en samhällsviktig verksamhet med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Om du blir anställd och inte redan är utbildad väktare bekostar Securitas din utbildning.
Då tjänsten är ett sommarvikariat önskar vi att du är tillgänglig för arbete mellan v 25-33.
Att jobba som väktare passar perfekt för dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Som väktare på vårt kontor i Falun blir du en del av ett sammansvetsat gäng. Arbetspassens längd skiljer sig åt, men är ofta 12-timmarspass antingen dag eller natt. Det är vanligt med arbete varannan helg.
Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Arbetet är självständigt och upplevs ofta som fritt, men med ett stort ansvar. Arbetstiderna är huvudsakligen natt.
Som stationär väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet till någon av våra kunder genom att vara uppmärksam och se till att allt är i sin ordning. Ofta arbetar du vid entrén till ett större företag och kontrollerar de som passerar in och ut, men du kan även utföra rondering och kameraövervakning. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund. Man arbetar självständigt och under eget ansvar, oftast både dag- och nattetid.
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Krav
Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
B-körkort

Meriterande om du
har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
har en civil eller militär skyddsvaktsutbildning

Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Övrig information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: planering.gavledala@securitas.se.
Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till fortsatt anställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 2024-03-15

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se Visa mindre

Söker Bevakningspersonal

Svensk kommunbevakning söker flertalet väktare för arbete inom handelsmiljö samt stationärt. Svensk kommunbevakning är ett säkerhetsföretag som befinner sig i en expansiv fas och har idag ett antal olika uppdragsgivare i Stockholm. Vi kan nu erbjuda behovs- och visstidsanställning. Grundkrav: Behärska svenska språket i tal och skrift (fler språk är meriterande) Söker du arbete som ordningsvakt krävs det att du har ett giltigt förordnande, söker du arbete... Visa mer
Svensk kommunbevakning söker flertalet väktare för arbete inom handelsmiljö samt stationärt.
Svensk kommunbevakning är ett säkerhetsföretag som befinner sig i en expansiv fas och har idag ett antal olika uppdragsgivare i Stockholm.
Vi kan nu erbjuda behovs- och visstidsanställning.
Grundkrav: Behärska svenska språket i tal och skrift (fler språk är meriterande) Söker du arbete som ordningsvakt krävs det att du har ett giltigt förordnande, söker du arbete som väktare krävs VU1.
Ansökan skall innehålla: Personligt brev, CV, och Kontaktuppgifter.
Ansökan skickas till
fredrik.lundberg@svenskkommunbevakning.se


Vid eventuell arbetsintervju ber vi dig att ta med följande:
Kopia på utbildningsbevis.
Utdrag från belastningsregistret (oöppnat)
Legitimation.


Välkommen med din ansökan Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Mar 2    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.
Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld, sabotage och skador genom din aktiva och vaksamma närvaro kopplat till arbetet stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.
Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat inom den offentliga säkerhetssektorn (Polisen, Tullen, Kriminalvården, Försvarsmakten) eller som väktare med flera års erfarenhet med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Johan Fredriksson : rekrytering@prismasecurity.se
#jobbjustnu Visa mindre

Personskyddsväktare - Heltid

Ansök    Feb 23    Tempest Security Sverige AB    Väktare
PERSONSKYDDSVÄKTARE TILL TEMPEST RISK SOLUTIONS - STOCKHOLM OCH SÖDRA SVERIGE Tempest Risk Solutions levererar särskilda säkerhetstjänster över hela världen med fokus på verksamhetsskyddsrådgivning, säkerhetsskyddsrådgivning, utredningstjänster och personsäkerhet med operativt personskydd. Företaget har över 15 års erfarenhet av att leverera dessa högkvalitativa tjänster. Till vår avdelning för Personskydd inom Tempest Risk Solutions söker vi nu flera ... Visa mer
PERSONSKYDDSVÄKTARE TILL TEMPEST RISK SOLUTIONS - STOCKHOLM OCH SÖDRA SVERIGE


Tempest Risk Solutions levererar särskilda säkerhetstjänster över hela världen med fokus på verksamhetsskyddsrådgivning, säkerhetsskyddsrådgivning, utredningstjänster och personsäkerhet med operativt personskydd. Företaget har över 15 års erfarenhet av att leverera dessa högkvalitativa tjänster.


Till vår avdelning för Personskydd inom Tempest Risk Solutions söker vi nu flera drivna och engagerade Personskyddsväktare till uppdrag främst inom Stockholm och södra Sverige. Du blir en del av en stor personskyddsavdelning med sammansvetsade kollegor. Våra klienter spänner sig från offentlig förvaltning, multinationella företag till privatpersoner som lever med en generell eller riktad hotbild.


För att verka inom Tempest Risk Solutions (TRS) måste du ha en hög professionalism, en hög servicegrad och kunna verka för laget. Du måste vara balanserad i dina säkerhetsriskbedömningar och förstå att det är klienten som sätter riskaptiten baserat på våra råd. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet/tempoväxling där vardagen kan variera från en lugnare stationering till ett fartfyllt resande. Arbetstiderna inom personskyddet kan variera men vi eftersträvar en harmonisk arbetsplats. Arbetet är en livsstil!


Att arbeta med personskydd i ett privat företag kräver ett grundläggande affärsmannaskap; att du är uppdaterad om konkurrenter och branschtrender, identifierar affärsmöjligheter, samt är kostnadsmedveten och beaktar vinst, förlust och mervärde för både TRS och Klienten.


Inom TRS finns möjligheten att vidareutvecklas inom personskyddet, personsäkerhetsarbetet generellt eller andra analytiska tjänstegrenar. Det är bara du och ditt driv som sätter gränsen!


 


Kvalifikationer• Du innehar B-körkort och mycket god körvana.
• Godkänd utbildning som Personskyddsväktare.
• Minst 1 års aktiv erfarenhet av arbete som Personskyddsväktare.
• Du skall tala och skriva Svenska samt Engelska obehindrat.
• Du är ostraffad, drogfri, har god fysik samt uppfyller övriga krav för att kunna bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i bevakningsföretag.


 


Meriterande• Utbildning inom HAS, OC, traumasjukvård eller expanderbar batong är meriterande.
• Språkkunskaper utöver svenska och engelska.
• Erfarenhet från Polisen eller Försvarsmakten är meriterande men ingen förutsättning. Vi ser på din personliga profil som helhet
• Andra utbildningar och/eller erfarenhet från övriga delar av säkerhetsbranschen eller myndighet kan vara meriterande
• Erfarenhet av arbete med service och/eller kundrelation är mycket meriterande
• På TRS eftersträvar vi en jämn könsfördelning och därför ser vi gärna kvinnliga sökande.


 


Uppfyller du ovan kriterier och söker en driven arbetsplats under ständig utveckling ber vi dig ansöka redan idag. Bifoga CV och ett personligt brev som beskriver dig själv, dina praktiska erfarenheter och din ambition de kommande åren.


Frågor hänvisas till: career@tempestsecurity.com Visa mindre

Väktare sökes för arbete som arrestantvakt i Norrland

Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.   Vi söker dig som är utbildad väktare och... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.

 

Vi söker dig som är utbildad väktare och som vill arbeta som arrestantvakt i Norra Sverige. Allt eftersom lokal personal utbildas och bemannar arresterna kommer behovet av att skicka personal från Stockholm till Norrland minska vilket kan kompenseras med fler pass i Stockholm utifrån överenskommelse. Vi söker både dig som vill arbeta utifrån schema, antingen heltid eller deltid, och dig som vill jobba vid behov. I Norrland bemannas arresten av Securus personal kvällar, nätter och helger. Övrig tid bemannas arresten av myndighetens personal.

 

Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammas med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.

 

Kvalifikationer för tjänsten


Vi söker dig som vill arbeta som väktare eller arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.


För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver även kunna tala och förstå engelska.

 

Det är meriterande om du är utbildad arrestantvakt och har erfarenhet av att ha arbetat i en arrest eller likvärdig verksamhet.

 
Övrig information
Arbetsgivare: Securus Säkerhet i Sverige AB
Start: Enligt överenskommelse efter godkänd säkerhetsprövning
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Arbetstidsmått: Enligt överenskommelse; heltid, deltid eller vid behov
Lön: Enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via epost till jobb@securus.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, vi ser fram emot din ansökan! Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen. Klicka på ”ansök här”.
Securus har med mer än 20 år i branschen och nästan 300 medarbetare blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Vi arbetar främst tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan. På Securus arbetar vi med visionen att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Vill du vara mer än bara ett anställningsnummer? Ansök då redan idag!
Vi bygger samarbeten för ett tryggare samhälle. Visa mindre

Cubsec söker väktare på behov!

Ansök    Feb 27    Cubsec AB    Väktare
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utfö... Visa mer
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.

En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Vi söker nu en engagerade väktare för arbete vid behov.

Tjänsteställe: Olika inom Stockholm

Arbetstider: Tiderna varierar på helger, dag/kväll/natt.

Varaktighet: Behovsanställning, tillsvidare

Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga med en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du ska känna dig trygg i din roll som väktare. Det är även av stor vikt att du är flexibel för varierande arbetsuppgifter och att du har en hög kommunikations- och samverkansförmåga. Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Ett gott kamratskap gör det lätt att ha roligt medan vi arbetar!

Våra krav är att du som söker ska ha:

• fyllt 18 år och vara ostraffad (innan anställning blir aktuell genomförs en laglydnadsprövning)
• drogfri ( Test kommer att ske vid anställning.)
• gymnasiekompetens
• god svenska och engelska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi
• körkort B

För de här tjänsterna krävs att du redan är utbildad väktare. Visa mindre

Avarn Security söker en stationär väktare på heltid

Ansök    Feb 2    Avarn Security AB    Väktare
Som väktare inom Avarn Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.  En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning ... Visa mer
Som väktare inom Avarn Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. 

En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.Om Avarn Security

Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.
Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar?

För kunds räkning söker vi nu väktare till Stockholm. Bli vår nya kollega och gör skillnad!

Om tjänsten

Som väktare hos denna kund har du ett helhetsansvar över receptionen där servicenivån gentemot externa kunder, leverantörer samt kundens egen personal är av stor vikt . Ett axplock av arbetsuppgifter är bland annat hantering av passerkortsadministration, larm och kameraövervakning, rondering, systematiskt brandskyddsarbete (SBA) m.m. Du utgör en viktig del i kundens verksamhet och förväntas leverera service och support utifrån framtaget servicekoncept för ansvarsområdet. 

Tjänsterna är på heltid samt deltid, dagtid måndag-fredag. Du kommer arbeta i trivsamma lokaler i Solna. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill jobba med ett trygghetsskapande arbete och har en naturlig fallenhet för att kombinera service med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då det förekommer en hel del administrativt arbete i tjänsten. Vidare så är du kommunikativ, inkännande, tydlig och har en förmåga att vara flexibel och anpassa ditt sätt att lösa uppkomna situationer på bästa sätt. Vi söker personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du är framåtlutad som person med ett bra kroppsspråk och förstår vikten av att bemöta kunder proffesionellt, med ögonkontakt och ett leende. 

För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav


• Giltig väktarutbildning (VU1+VU2)
• Erfarenhet av liknande servicerelaterad tjänst i en personalintensiv miljö
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift

Du behöver även vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi, god hälsa och fysik samt gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning likställt med den.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rätt sökande kan vi erbjuda väktarutbildningen.

Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Sista ansökningsdag 2024-02-19.

Urvalstester tillämpas som ett steg i rekryteringsprocessen. Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Du är välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via e-post vid frågor om rekryteringsprocessen. 

Vårt erbjudande

Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar.

Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal och ett friskvårdsbidrag.

 * All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Väktare till Järfällahus

Ansök    Feb 5    Avarn Security AB    Väktare
Om kunden Järfällahus AB är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs till 100 procent av Järfälla kommun. Järfällahus AB äger och förvaltar ca 5 500 lägenheter och ca 465 kommersiella lokaler i Järfälla kommun – från Barkarby i söder till Kallhäll i norr. Järfällahus har ett varierat utbud utav lägenheter, från gamla sekelskifteshus till hus från 60-, 70- och 80-talet samt nyproducerade hus med låg energiförbrukning.   Om tjänsten Vi är stolta över att... Visa mer
Om kunden

Järfällahus AB är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs till 100 procent av Järfälla kommun. Järfällahus AB äger och förvaltar ca 5 500 lägenheter och ca 465 kommersiella lokaler i Järfälla kommun – från Barkarby i söder till Kallhäll i norr. Järfällahus har ett varierat utbud utav lägenheter, från gamla sekelskifteshus till hus från 60-, 70- och 80-talet samt nyproducerade hus med låg energiförbrukning.

 

Om tjänsten

Vi är stolta över att ha tecknat ett nytt avtal med Järfällahus. På avdelning Tillsyn är den huvudsakliga uppgiften att skydda egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Detta förebyggs eller åtgärdas genom tillsyn och larmåtgärder. I den här rollen kommer du att arbeta i en dubbelbemannad bil, där förutom de sedvanliga arbetsuppgifterna som rondväktare ingår, även arbeta med en mer trygghetsskapande funktion, där synlighet och ett korrekt uppträdande är av yttersta vikt. Ditt arbete kommer i huvudsak genomföras genom trygghetsskapande  insatser i Järfällahus fastighetsbestånd. En stor och viktig del i arbetet är att bedriva socialt förebyggande arbete genom att bland annat genomföra regelbundna besök på mötesplatser för att etablera kontakt med hyresgästerna. Vi söker därför utbildade väktare med minst två års erfarenhet i branschen för denna tjänst. Detta är en deltid på 5:4-schema med arbetstider söndag till torsdag 18:00-02:00 samt fredag-lördag 18:00- 04:00. Cirka 130 timmar/månad. Det kan finnas möjlighet att få tilläggstimmar upp till heltid på denna tjänst.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga att arbeta både förebyggande och med fasta rutiner. Du kan kombinera god service med ett utpräglat säkerhetstänk. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från trygghetsskapande och uppsökande arbete i syfte att etablera kontakt för att på så sätt kunna förebygga social otrygghet. Ett äkta engagemang och en personlig mognad ser vi som en framgångsfaktor. Du är även en god relationsbyggare. Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med ansvar, omtanke och samarbete skapar en miljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Utöver de personliga egenskaper som vi eftersöker och beskriver för detta uppdrag, behöver du uppfylla grundläggande krav:


• Väktarutbildning (VU1 och VU2)
• B-körkort
• God svenska i tal och skrift
• Minst 2 års erfarenhet som väktare

 

Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Sista ansökningsdag är 2024-02-29. Urvalstest kan förekomma som ett urvalssteg. Urval sker löpande så vänta inte med sin ansökan. Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg (även skräppost)

 

Vårt erbjudande

Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal och ett friskvårdsbidrag.

* All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig
pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska
uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om
polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Feb 4    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.
Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld, sabotage och skador genom din aktiva och vaksamma närvaro kopplat till arbetet stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.
Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat inom den offentliga säkerhetssektorn (Polisen, Tullen, Kriminalvården, Försvarsmakten) eller som väktare med flera års erfarenhet med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Johan Fredriksson : rekrytering@prismasecurity.se
#jobbjustnu Visa mindre

Väktare med fokus att förhindra skadegörelse i kollektivtrafiken

Ansök    Jan 11    Commuter Security Group AB    Väktare
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!Vill DU bidra till ett tryggare och säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och kan leva i trygghet? Då är DU den som vi söker som vår nya medarbetare i ett spännande uppdrag där DU kan vara med och påverka tryggheten i kollektivtrafiken. I rollen so... Visa mer
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!Vill DU bidra till ett tryggare och säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och kan leva i trygghet?

Då är DU den som vi söker som vår nya medarbetare i ett spännande uppdrag där DU kan vara med och påverka tryggheten i kollektivtrafiken.

I rollen som väktare i SL:s kollektivtrafik kommer du att vara en del av alla de trygghetsresurser som verkar tillsammans för att våra resenärer och entreprenörer skall känna sig trygga.

För att trivas i rollen så krävs det att du är ansvarstagande, ha förmågan att kunna fatta beslut och hantera stressfulla situationer.

Innan du kan påbörja din tjänst i uppdraget kommer du att genomföra objektsspecifika utbildningar.

Din erfarenhet

Utbildad väktare är ett grundkrav och vi ser gärna att du har 2 års arbetslivserfarenhet. Observera att merparten av tjänsterna är bilburna vilket gör att B-körkort (automat) är en förutsättning för anställning. 

Erfarenhet från andra uniformsyrken eller andra utbildningar inom bevakningsbranschen är meriterande.

Din svenska är mycket god i tal och skrift och vi ser gärna att du är flerspråkig.

Vi erbjuder

CSG erbjuder en familjär tillvaro och en dynamisk arbetsplats. Bli en del av ett spännande uppdrag med högt tempo och varierande arbetsmiljö.

Självklart erhåller du friskvårdsbidrag som en del av vår strävan att ha nöjda medarbetare i vår organisation.  

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Vi söker främst dig som är intresserad av att jobba heltid. 

Är du redo att utmana dig själv och bidra till ett säkrare Stockholm?
Sök idag! Visa mindre

Väktare - Sommarjobb

Ansök    Jan 11    Securitas AB    Väktare
Företagsbeskrivning Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler. Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar ... Visa mer
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Vill du bli en av våra tusentals nya medarbetare inför sommaren 2024 med goda möjligheter till fortsatt anställning och arbete året runt?
Kan du se dig själv i säkerhetsbranschen? Det kan vi! Ta på dig uniformen tillsammans med oss och upptäck en samhällsviktig verksamhet med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Om du blir anställd och inte redan är utbildad väktare bekostar Securitas din utbildning.
Då tjänsten är ett sommarvikariat önskar vi att du är tillgänglig för arbete mellan v 25-33. Securitas tilldelar dig ett schema så du i god tid kan planera din sommar med både jobb och härliga aktiviteter! Oavsett om du vill jobba dag eller natt, i högt tempo eller lugn miljö har Securitas arbetet för dig.
Att jobba som väktare passar perfekt för dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Som väktare på vårt kontor i Hässleholm blir du en del av ett sammansvetsat gäng. Arbetspassens längd skiljer sig åt, men är ofta 12-timmarspass antingen dag eller natt. Det är vanligt med arbete varannan helg.
Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Arbetet är självständigt och upplevs ofta som fritt, men med ett stort ansvar. Arbetstiderna är huvudsakligen natt.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Krav
Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
B-körkort

Meriterande om du
har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
har en civil eller militär skyddsvaktsutbildning

Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Övrig information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: johanna.palsson@securitas.se.
Tjänsten är timanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 19/5-2024

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se Visa mindre

Väktare med fokus att förhindra skadegörelse i kollektivtrafiken

Ansök    Jan 15    Commuter Security Group AB    Väktare
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar! Vill DU bidra till ett tryggare och säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och kan leva i trygghet? Då är DU den som vi söker som vår nya medarbetare i ett spännande uppdrag där DU kan vara med och påverka tryggheten i kollektivtrafiken. I rollen... Visa mer
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!


Vill DU bidra till ett tryggare och säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och kan leva i trygghet?

Då är DU den som vi söker som vår nya medarbetare i ett spännande uppdrag där DU kan vara med och påverka tryggheten i kollektivtrafiken.

I rollen som väktare i SL:s kollektivtrafik kommer du att vara en del av alla de trygghetsresurser som verkar tillsammans för att våra resenärer och entreprenörer skall känna sig trygga.

För att trivas i rollen så krävs det att du är ansvarstagande, ha förmågan att kunna fatta beslut och hantera stressfulla situationer.

Innan du kan påbörja din tjänst i uppdraget kommer du att genomföra objektsspecifika utbildningar.

Din erfarenhet

Utbildad väktare är ett grundkrav och vi ser gärna att du har 2 års arbetslivserfarenhet. Observera att merparten av tjänsterna är bilburna vilket gör att B-körkort (automat) är en förutsättning för anställning. 

Erfarenhet från andra uniformsyrken eller andra utbildningar inom bevakningsbranschen är meriterande.

Din svenska är mycket god i tal och skrift och vi ser gärna att du är flerspråkig.

Vi erbjuder

CSG erbjuder en familjär tillvaro och en dynamisk arbetsplats. Bli en del av ett spännande uppdrag med högt tempo och varierande arbetsmiljö.

Självklart erhåller du friskvårdsbidrag som en del av vår strävan att ha nöjda medarbetare i vår organisation.  

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Vi söker främst dig som är intresserad av att jobba heltid. 

Är du redo att utmana dig själv och bidra till ett säkrare Stockholm?
Sök idag! Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Jan 10    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.
Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld, sabotage och skador genom din aktiva och vaksamma närvaro kopplat till arbetet stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.
Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat inom den offentliga säkerhetssektorn (Polisen, Tullen, Kriminalvården, Försvarsmakten) eller som väktare med flera års erfarenhet med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Johan Fredriksson : rekrytering@prismasecurity.se
#jobbjustnu Visa mindre

Vi söker KKS-instruktör Konflikthantering med kommunikation och självskydd

Vi söker (KKS - instruktör) som gick hos Polismyndighetens instruktörsutbildning i Konflikthantering med kommunikation och självskydd. Det går bra om du har konsultföretag. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker (KKS - instruktör) som gick hos Polismyndighetens instruktörsutbildning i Konflikthantering med kommunikation och självskydd. Det går bra om du har konsultföretag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Jan 10    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.
Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld, sabotage och skador genom din aktiva och vaksamma närvaro kopplat till arbetet stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.
Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat inom den offentliga säkerhetssektorn (Polisen, Tullen, Kriminalvården, Försvarsmakten) eller som väktare med flera års erfarenhet med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Johan Fredriksson : rekrytering@prismasecurity.se
#jobbjustnu Visa mindre

Vi söker väktare på behov!

Ansök    Dec 20    Cubsec AB    Väktare
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utfö... Visa mer
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.

En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Vi söker nu en engagerade väktare för arbete vid behov.

Tjänsteställe: Olika inom Stockholm

Arbetstider: Tiderna varierar på helger, dag/kväll/natt.

Varaktighet: Behovsanställning, tillsvidare

Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga med en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du ska känna dig trygg i din roll som väktare. Det är även av stor vikt att du är flexibel för varierande arbetsuppgifter och att du har en hög kommunikations- och samverkansförmåga. Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Ett gott kamratskap gör det lätt att ha roligt medan vi arbetar!

Våra krav är att du som söker ska ha:

• fyllt 18 år och vara ostraffad (innan anställning blir aktuell genomförs en laglydnadsprövning)
• drogfri ( Test kommer att ske vid anställning.)
• gymnasiekompetens
• god svenska och engelska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi
• körkort B

För de här tjänsterna krävs att du redan är utbildad väktare. Visa mindre

Säkerhetsoperatör till trygghetsrondering

SRS Group är ett svenskt säkerhetsföretag som hanterar konsultativa och operativa säkerhetstjänster för företag, myndigheter och privatpersoner. SRS är auktoriserat av Länsstyrelsen att bedriva och utbilda i personskydd. Våra tjänster omfattar även analys, utredningar och risk- och krishantering. Trygghetsrondering bedrivs dygnet runt och säkerhetsoperatörerna är ögon och öron i de aktuella områdena. Säkerhetsoperatörernas arbete vid Trygghetsronderinge... Visa mer
SRS Group är ett svenskt säkerhetsföretag som hanterar konsultativa och operativa säkerhetstjänster
för företag, myndigheter och privatpersoner. SRS är auktoriserat av Länsstyrelsen att bedriva och
utbilda i personskydd. Våra tjänster omfattar även analys, utredningar och risk- och krishantering.Trygghetsrondering bedrivs dygnet runt och säkerhetsoperatörerna är ögon och öron i de aktuella områdena. Säkerhetsoperatörernas arbete vid Trygghetsronderingen innefattar att arbeta proaktivt med säkerhet, genom bland annat synlighet och närvaro. Som säkerhetsoperatör representerar du SRS och vår humana och etiska värdegrund genom ett professionellt och självständigt uppträdande som skapar både reell och upplevd trygghet hos kunder.

Vi söker dig som


• Har minst 3 års erfarenhet av operativt säkerhetsarbete
• Innehar B-körkort
• Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
• VU1 och VU2 meriterande
• Andra operativa utbildningar så som Skyddsvakt, Personskydd, HAS och expanderbar batong meriterande
• Bakgrund inom Försvarsmakten meriterande
• Inte har tidigare missbruk av alkohol, droger eller narkotikaklassade läkemedel

För att passa i rollen som säkerhetsoperatör behöver du vara duktig på att se mönster och vara lyhörd för avvikelser på detaljnivå, förstå Trygghetsronderingen som en del av SRS helhetsleverans samt ha en hög servicekänsla. I vår verksamhet händer det mycket och för den som vill finns möjligheten att delvis variera arbetsuppgifterna med uppdrag inom SRS helhetsleverans.

Att jobba för SRS innebär att du står för en hög etisk värdegrund, både på jobbet och privat. Genom att söka den här tjänsten försäkrar du att du delar våra värderingar samt att du tidigare inte har brutit mänskliga rättigheter.

Ansökan

SRS välkomnar mångfald! Olikheter skapar möjligheter och nytänkande som tillför nya perspektiv och idéer och hjälper oss att leverera bättre lösningar, produkter och råd till våra kunder och samarbetspartners.

Välkommen med din ansökan där du bifogar CV och personligt brev. Vi kommer att genomföra arbetspsykologiska tester, bakgrundskontroll, fystest samt eventuellt taktiska tester. Visa mindre

Stationärväktare till personskyddsavdelningen

Ansök    Dec 21    Securitas AB    Väktare
Företagsbeskrivning Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig. Jobbes... Visa mer
Företagsbeskrivning
Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga.
Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.
Jobbeskrivning
Som stationär väktare hos vår nya kund är din främsta uppgift att leverera trygghet och service i toppklass! Du kommer att bemanna kundens bevakningscentral för att bland annat hantera gäster och ge dem en enastående start på sitt besök. I rollen ingår även larmhantering, områdesbevakning och att göra en första insats vid uppkomna IVPR-larm (I Väntan På Räddningstjänst). Du kommer arbeta mycket självständigt och under eget ansvar.
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Då detta är en ny kund söker vi 6 stycken väktare, där du har chansen att bli en del av detta nya team och få vara med och sätta er prägel tillsammans från start. Hos oss på Securitas är vi alla olika människor, men vi delar alla samma driv och engagemang: att bidra till en tryggare värld. Då vi vill att vår grupp ska spegla samhället, uppmuntrar vi sökande av olika kön och bakgrund till tjänsten. Arbetet är förlagt i skiftgång med 12-timmarspass endera 07-19 eller 19-07.
Eftersom uppdraget kräver extra stor finess är lönegruppsplaceringen E-lön enligt kollektivavtal.
Vill du vara med på resan?
Vi är trygghet. Vi är Securitas.
Kravspecifikation
Krav
Godkänd väktarutbildning
Ha minst 2 års yrkeserfarenhet från säkerhetsbranschen
Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
B-körkort

Meriterande om du har
Utbildning för personskyddsväktare
Sjukvårdsutbildning
Erfarenhet av brandskydd
Arbetat med larmhantering

Som person tror vi att du är en stjärna på att ge bra service, lugn, organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.
Ytterligare information
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten – skicka din ansökan redan idag!
Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef: thomas.ericsson@securitas.se. Under jul- och nyårshelger kan vi har något längre svarstid.
Tjänsterna är på heltid med tillträde 1/4 2024. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Vi arbetar med urvalstester
Vi kommunicerar i första hand via mail
Sista ansökningsdag är 29/2 2024

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).
Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.
Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se
Jag är intresserad Visa mindre

Väktare/Butikskontrollant

Ansök    Dec 11    Prohawk Security AB    Väktare
ProHawk Security har som målsättning att ge marknaden högsta tänkbara kvalité på säkerhets- och bevakningstjänster. Som väktare inom ProHawk Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. Vi söker nu flera butikskontrollanter för anställning i Stockholm. Personliga egenskaper: Ärlig Omdömesgill Ansvarskännande Praktiskt och tekniskt lagd God förmåga att kommunicera med människor G... Visa mer
ProHawk Security har som målsättning att ge marknaden högsta tänkbara kvalité på säkerhets- och bevakningstjänster.
Som väktare inom ProHawk Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.
Vi söker nu flera butikskontrollanter för anställning i Stockholm. Personliga egenskaper:


Ärlig
Omdömesgill
Ansvarskännande
Praktiskt och tekniskt lagd
God förmåga att kommunicera med människor
God förmåga att uttrycka sig skriftligt
Utåtriktad
Lugn och stabil
Stresstålig och flexibel


Arbetet innebär bevakning i handelsmiljö.
Beskrivning av arbetsuppgifter
-Vi söker dig i första hand som har komplett väktarutbildning (minst) VU1 och vill bygga en karriär.
-Ostraffad.
-Ordnad privatekonomi.
-Behärskar svenska språket i tal och skrift.
-Du är van att passa tider.


Uppdraget består i att upptäcka, förebygga och förhindra oegentligheter hos våra kunder som finns inom detaljhandeln. Arbetet utförs både dag/kvälls tid inom Stockholm och Uppsala området.
Att arbeta som väktare kräver att du är stresstålig, har uthållighet samt att du kan ta egna initiativ när det behövs. Att du är serviceminded och besitter social kompetens ser vi som en självklarhet eftersom kunden är vårt huvudmål för vårt arbete. Vi söker nu butikskontrollanter, för deltid och behovsanställning, för rätt person finns heltid och tillsvidare tjänst att erbjuda.
Välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2024-01-15 Visa mindre

Väktare till Stockholmsmässan

Ansök    Dec 12    Commuter Security Group AB    Väktare
Vi söker nu dig som vill arbete heltid, deltid eller behov hos oss på CSG. Vi söker både ordningsvakter och väktare som vill arbeta på Stockholmsmässan med start 1/1–2024. Stockholmsmässan, även kallad Älvsjömässan är Nordens största mäss och kongressanläggning som med 70 000 kvm utställningsyta och har ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser. Tjänsterna utförs dygnet runt men mest på dagtid. Arbetet komm... Visa mer
Vi söker nu dig som vill arbete heltid, deltid eller behov hos oss på CSG. Vi söker både ordningsvakter och väktare som vill arbeta på Stockholmsmässan med start 1/1–2024.

Stockholmsmässan, även kallad Älvsjömässan är Nordens största mäss och kongressanläggning som med 70 000 kvm utställningsyta och har ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser.

Tjänsterna utförs dygnet runt men mest på dagtid. Arbetet kommer bland annat innebära eventbevakning, trygghetsskapande åtgärder, brandskyddsbevakning och service.

Arbetet kräver därmed att du har en hög känsla för service, är bra på att tempoväxla utifrån olika situationer samt bemöda och kommunicera med olika typer av människor på ett professionellt och vänligt sätt.
I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra dit bästa.

Vi kommer att lägga stor vikt i personlig lämplighet och egenskaper.

Krav


• Att du har genomfört minst väktarutbildning VU1 med godkänt resultat.
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska – tal och skrift
• Att du är ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning.
• Drogfri (alkohol- och drogtest genomförs inför anställning och slumpvisa tester genomförs under anställningen.
• Serviceinriktad

Meriterande


• Väktarutbildning VU2 med godkänt resultat.
• Erfarenhet av eventbevakning.
• Flera språkkunskaper än svenska och engelska Visa mindre

Välj ett sommarjobb som kan växa till något mer - bli väktare!

Ansök    Dec 6    Avarn Security AB    Väktare
Funderar du på vad du ska göra under sommaren? Vill du ha ett socialt, varierande och samhällsviktigt jobb där utvecklingsmöjligheterna är stora? Då kan väktaryrket vara rätt för dig!    Om Avarn Security Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ans... Visa mer
Funderar du på vad du ska göra under sommaren? Vill du ha ett socialt, varierande och samhällsviktigt jobb där utvecklingsmöjligheterna är stora? Då kan väktaryrket vara rätt för dig! 

 

Om Avarn Security
Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.


Vi söker dig som kan arbeta minst sex veckor under perioden juni till augusti i Stockholmsområdet. Vi erbjuder väktarutbildning och en möjlighet att kliva in i en spännande och växande bransch. Nyfiken på hur det är att arbeta som väktare på Avarn? Gabriella berättar om sitt uppdrag HÄR

 

Ta del av de olika tjänstebeskrivningarna för att se vad som skulle passa dig bäst:

På avdelning Tillsyn är den huvudsakliga uppgiften att skydda egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Detta förebyggs eller åtgärdas genom tillsyn och larmåtgärder. Tillsyn kan ske rörligt genom både inom-och utomhusrondering av b.l.a. lagerlokaler, kontor, garage, trapphus och källare. Du besöker bevakningsobjekt, kontrollerar att inga obehöriga vistas i området, att fönster- och dörrar är stängda/låsta samt att larm är påkopplat. Tillsyn kan även ske påkallande, vilket betyder att tillsynen blir nödvändig först efter tex ett utlöst larm. Arbetet sker oftast bilburet i enkel eller dubbelbemannad bil.

Egenskaper som rondväktare: du behöver vara lugn, stabil, flexibel och stresstålig. Du har förmågan att arbeta självständigt och kan kombinera god service med ett utpräglat säkerhetstänk samt att du även har en god kommunikations- och samverkansförmåga. Vi sätter stort förtroende på våra medarbetare att frihet under eget ansvar efterlevs.
Arbetet kräver noggrannhet och uthållighet eftersom du har många kontaktytor samtidigt och hanterar mycket information som ska sammanställas på ett tydligt sätt.

 

På avdelning Stationär arbetar man hos våra kunder som en viktig representant för deras verksamhet. Vi har många olika kunder inom bland annat dagligvaruhandel, nöje, finans, fastigheter, hälsovård och informationsteknik. Du kan exempelvis arbeta i receptionsmiljöer, bevakningscentraler, sjukhus och museum. Vidare så är följande ett axplock av vanligt förekommande arbetsuppgifter: mottagning av personal och besökare, övervakning av in- och utpasseringssystem, nyckelhantering, bevakningsronder, rapportering av tillbud, behörighetskontroller, kontorsservice m.m.

Egenskaper som stationär väktare: du vill jobba med trygghetsskapande arbete och har en naturlig fallenhet för att kombinera service med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är nogrann och strukturerad i ditt arbetssätt då det kan förekomma en hel del administrativt arbete i tjänsten. Vi söker säkerhetsmedvetna och serviceinriktade personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. 

 

På avdelning Handel arbetar man i publika miljöer så som butiker, gallerior/köpcentrum, bibliotek och arenor. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att skapa trygg miljö för hyresgäster och besökare, utföra regelbundna ronderingar i butiker, allmänna och gemensamma ytor. Du kan även utföra upp- och låsningsronder.

Egenskaper som handelsväktare: det läggs stor vikt på kommunikations- och samverkansförmåga, då tjänsten innebär mycket kontakt med både kund, hyresgäster och besökare. Du ska vara serviceinriktad, hjälpsam och säkerhetsmedveten. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Ett äkta engagemang och ett gott humör ser vi som en framgångsfaktor.

 

Kvalifikationer


Utöver de personliga egenskaper som vi eftersöker och beskriver i de olika uppdragen, behöver du uppfylla grundläggande krav för att bli kvalificerad för tjänsten:


• fyllt 18 år innan du påbörjar uppdraget
• gymnasiekompetens
• god svenska i tal och skrift
• körkort B (endast vid bilburen tjänst)

Du behöver även vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi samt en god hälsa och fysik för att kunna bli anställd på Avarn Security.

Det är meriterande om du är utbildad väktare men ej ett krav. 

Tidigare erfarenhet inom serviceyrken och ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska är ett plus.

 

Information om processen

Välkommen att skicka ansökan via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. För att förenkla ansökningsprocessen har vi valt att ej ta in personligt brev.
Sista ansökningsdag 2024-03-28.

På Avarn tillämpar vi psykologiska tester som ett av våra urvalssteg. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg (även skräppost).

 Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta våra rekryterare via e-post.


Vårt erbjudande

Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar.

Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal och ett friskvårdsbidrag.

 * All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas. Visa mindre

Stationär väktare Stockholm City

Ansök    Dec 5    Tempest Security Sverige AB    Väktare
Väktare till Stockholm Vi söker nu 2-4 meriterade väktare för tjänstgöring på både heltid, deltid och vid behov. Tjänsgöringen avser en specifik kund. Vi söker dig som har några års erfarenhet från branschen och som har hög känsla för service och problemlösning samt med förmåga att hantera stor frihet under ansvar. Vi tror att det här är en tjänst som passar dig som klarar att hanterar alla typer av eventuellt uppkomna situationer med stor diskretion... Visa mer
Väktare till Stockholm


Vi söker nu 2-4 meriterade väktare för tjänstgöring på både heltid, deltid och vid behov.


Tjänsgöringen avser en specifik kund.


Vi söker dig som har några års erfarenhet från branschen och som har hög känsla för service och problemlösning samt med förmåga att hantera stor frihet under ansvar. Vi tror att det här är en tjänst som passar dig som klarar att hanterar alla typer av eventuellt uppkomna situationer med stor diskretion och finess. Du är lugn och förtroendeingivande. Du arbetar med stor medkänsla och respekt gentemot dina medarbetare och älskar att ge det lilla extra för kunden.


Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering vilket kommer ha en avgörande betydelse för denna tjänst.


Vi söker dig som:


- Är utbildad väktare 

- Är laglydig, ostraffad, drogfri och har ordnad ekonomi

- Är godkänd av länsstyrelsen för arbete i auktoriserat bevakningsföretag

- Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift


För den här tjänsten krävs dessutom att du:


- är i god fysisk kondition

- innehar körkort B

- behärskar engelska i tal & skrift


Meriterande är:


- Branchen övriga utbildningar.


- Flerspråkig


 


 


Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi rekryterar löpande varför tjänsterna kan komma att bli tillsatta före sista ansökningsdag.Varmt välkommen med din ansökan där du med fördel laddar upp för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis, CV samt ett personligt brev där du berättar varför du passar för denna tjänst.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker Bevakningspersonal

Svensk kommunbevakning AB söker fler väktare och ordningsvakter. Svensk kommunbevakning är ett säkerhetsföretag som befinner sig i en expansiv fas och har idag ett antal olika uppdragsgivare i Stockholm. Vi kan nu erbjuda behovs- och visstidsanställning. Grundkrav: Behärska svenska språket i tal och skrift (fler språk är meriterande) Söker du arbete som ordningsvakt krävs det att du har ett giltigt förordnande, söker du arbete som väktare krävs VU1 sam... Visa mer
Svensk kommunbevakning AB söker fler väktare och ordningsvakter.
Svensk kommunbevakning är ett säkerhetsföretag som befinner sig i en expansiv fas och har idag ett antal olika uppdragsgivare i Stockholm.


Vi kan nu erbjuda behovs- och visstidsanställning.
Grundkrav: Behärska svenska språket i tal och skrift (fler språk är meriterande) Söker du arbete som ordningsvakt krävs det att du har ett giltigt förordnande, söker du arbete som väktare krävs VU1 samt VU2. Ansökan skall innehålla: Personligt brev CV Kontaktuppgifter


Vid eventuell arbetsintervju ber vi dig att ta med följande:
Kopia på utbildningsbevis.
Utdrag från belastningsregistret (oöppnat)
Personbevis.
Legitimation.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Nov 30    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren sysslat med ordningshållning, bevakning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.
Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld, sabotage och skador genom din aktiva och vaksamma närvaro kopplat till arbetet stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.
Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat inom den offentliga säkerhetssektorn (Polisen, Tullen, Kriminalvården, Försvarsmakten) eller som väktare med flera års erfarenhet med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Johan Fredriksson : rekrytering@prismasecurity.se
#jobbjustnu Visa mindre

Ställföreträdande gruppledare KTH

Ansök    Nov 29    Tempest Security Sverige AB    Väktare
Till ett av våra uppdrag i Stockholm söker vi nu en stf. gruppledare med hög känsla för service och problemlösning samt med stor förmåga att skapa teamkänsla. Detta är en heltidstjänst med tjänstegöring dagtid. Vi tror att det här är en tjänst som passar dig som tycker om att möta människor och som hanterar alla typer av eventuellt uppkomna situationer med stor diskretion och finess. Du är serviceminded, lugn och förtroendeingivande. Du arbetar med sto... Visa mer
Till ett av våra uppdrag i Stockholm söker vi nu en stf. gruppledare med hög känsla för service och problemlösning samt med stor förmåga att skapa teamkänsla.


Detta är en heltidstjänst med tjänstegöring dagtid.


Vi tror att det här är en tjänst som passar dig som tycker om att möta människor och som hanterar alla typer av eventuellt uppkomna situationer med stor diskretion och finess. Du är serviceminded, lugn och förtroendeingivande. Du arbetar med stor medkänsla och respekt gentemot dina medarbetare och älskar att ge det lilla extra för kunden och kundens kunder.


Vi söker dig som har några år i branschen och gärna med någon form av ledande befattning.


Vi söker dig som;


- Är laglydig, drogfri och har ordnad ekonomi

- Är godkänd av länsstyrelsen för arbete i auktoriserat bevakningsföretag

- Innehar godkänd väktarutbildning


Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering vilket kommer ha en avgörande betydelse för denna tjänst.


Du som söker ska;


- Inneha minst B-körkort


- Ha bra lokalkännedom


- Kunna tala och skriva svenska & engelska obehindrat


- Ha en hög servicekänsla


- Vara lösningsorienterad och samarbetsvillig


- Vara van att kunna fatta beslut


 


Meriterande;


- Övriga för branschen intressanta utbildningar


- Ledarskapsutbildning


- Kunskap i larmhantering samt andra tekniska system


- Övriga språkkunskaper


- Skyddsvakts- & Ordningsvaktsutbildning


 


Tillträde snarast efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi rekryterar löpande varför tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.


Är det dig vi söker? Vi ser fram emot din ansökan där du laddar upp för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis, CV samt ett personligt brev där du berättar varför du passar för denna tjänst.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Väktare Heltid

Ansök    Nov 19    Cubsec AB    Väktare
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utfö... Visa mer
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.

En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Vi söker nu en engagerade väktare för arbete heltid.

Tjänsteställe: Olika inom Stockholm

Arbetstider: Tiderna ligger på ett rullande schema där helger, dag/kväll/natt ingår

Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga med en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du ska känna dig trygg i din roll som väktare. Det är även av stor vikt att du är flexibel för varierande arbetsuppgifter och att du har en hög kommunikations- och samverkansförmåga. Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Ett gott kamratskap gör det lätt att ha roligt medan vi arbetar!

Våra krav är att du som söker ska ha:

• fyllt 18 år och vara ostraffad (innan anställning blir aktuell genomförs en laglydnadsprövning)
• drogfri ( Test kommer att ske vid anställning.)
• gymnasiekompetens
• god svenska och engelska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi
• körkort B

För de här tjänsterna krävs att du redan är utbildad väktare. Visa mindre

Väktare sökes för arbete som arrestantvakt i Norrland

Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.   Vi söker dig som är utbildad väktare och... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.

 

Vi söker dig som är utbildad väktare och som vill arbeta som arrestantvakt i Norra Sverige. Allt eftersom lokal personal utbildas och bemannar arresterna kommer behovet av att skicka personal från Stockholm till Norrland minska vilket kan kompenseras med fler pass i Stockholm utifrån överenskommelse. Vi söker både dig som vill arbeta utifrån schema, antingen heltid eller deltid, och dig som vill jobba vid behov. I Norrland bemannas arresten av Securus personal kvällar, nätter och helger. Övrig tid bemannas arresten av myndighetens personal.

 

Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammas med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.

 

Kvalifikationer för tjänsten


Vi söker dig som vill arbeta som väktare eller arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.


För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver även kunna tala och förstå engelska.

 

Det är meriterande om du är utbildad arrestantvakt och har erfarenhet av att ha arbetat i en arrest eller likvärdig verksamhet.

 
Övrig information
Arbetsgivare: Securus Säkerhet i Sverige AB
Start: Enligt överenskommelse efter godkänd säkerhetsprövning
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Arbetstidsmått: Enligt överenskommelse; heltid, deltid eller vid behov
Lön: Enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via epost till jobb@securus.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, vi ser fram emot din ansökan! Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen. Klicka på ”ansök här”.
Securus har med mer än 20 år i branschen och nästan 300 medarbetare blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Vi arbetar främst tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan. På Securus arbetar vi med visionen att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Vill du vara mer än bara ett anställningsnummer? Ansök då redan idag!
Vi bygger samarbeten för ett tryggare samhälle. Visa mindre

Väktare - Ronderande - Heltid/deltid [Natt]

Ansök    Nov 15    GSV Security AB    Väktare
Vi söker ronderande Väktare med varierande arbetsuppgifter nattetid. Tjänsten kräver att du är flexibel, självgående och öppen för utveckling inom företaget. Om GSV Security GSV Security strävar alltid efter att vara ett prestigelöst oberoende bolag vilket innebär att vi samarbetar med både svenska och internationella företag. För oss är kunden alltid i fokus och tillsammans skräddarsyr vi enkla och ekonomiskt hållbara lösningar. Vi är ett bevakningsbola... Visa mer
Vi söker ronderande Väktare med varierande arbetsuppgifter nattetid. Tjänsten kräver att du är flexibel, självgående och öppen för utveckling inom företaget.


Om GSV Security
GSV Security strävar alltid efter att vara ett prestigelöst oberoende bolag vilket innebär att vi samarbetar med både svenska och internationella företag.
För oss är kunden alltid i fokus och tillsammans skräddarsyr vi enkla och ekonomiskt hållbara lösningar. Vi är ett bevakningsbolag med ett innovativt säkerhetstänk som brinner för säkerhet och utveckling inom branschen. För oss är det alltid viktigt att hitta helhetslösningar med senaste tekniken och framtiden i sikte.
Med våra hybrid lösningar erbjuder vi som säkerhets leverantör det bästa av två världar med styrkan av det stora bolaget och närhet till beslutsfattning av det lilla företaget.
Vi tror på ett starkt, brett och noggrant skydd för att skapa en komplett trygghet till er som kund. Vi garanterar er ett pålitligt samarbete med God sed, Sakkunnighet och Vaksamhet.
Vi söker erfarna och flexibla färdigutbildade Väktare som innehar VU1 och VU2.


Anställnings krav
Att jobba inom säkerhets- och servicebranschen är utmanande ur olika aspekter. Du måste kunna hantera olika situationer som kan uppstå i ditt arbete. Därför söker vi dig som bland annat innehar nedanstående egenskaper.
- Positiv grundattityd
- Stresstålig
- Noggrann
- Självständig
- Trygg i dig själv
- Social förmåga som gör att du är duktig på att kommunicera
- Lyssna på människor i olika situationer.
- Körkort B, minst i två år
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Ostraffad enligt polisens brottsregister


Är du den vi söker? Skicka in din ansökan genom att fylla i ansöknings formulären.
Vi hör av oss så fort vi har hanterat din ansökan. Se till att ha ditt registerutdrag (oöppnad och inte mer än 1 månad gammal) och övriga relevanta dokument redo! Visa mindre

Väktare på Behov

Ansök    Nov 19    Cubsec AB    Väktare
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utfö... Visa mer
Som väktare Cubsec bevakning får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.

En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden. Det kan innebära allt från receptionsarbete till rondering och bemanning av bevakningscentraler.

Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Vi söker nu en engagerade väktare för arbete vid behov.

Tjänsteställe: Olika inom Stockholm

Arbetstider: Tiderna varierar på helger, dag/kväll/natt.

Varaktighet: Behovsanställning, tillsvidare

Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade, stresståliga med en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du ska känna dig trygg i din roll som väktare. Det är även av stor vikt att du är flexibel för varierande arbetsuppgifter och att du har en hög kommunikations- och samverkansförmåga. Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Ett gott kamratskap gör det lätt att ha roligt medan vi arbetar!

Våra krav är att du som söker ska ha:

• fyllt 18 år och vara ostraffad (innan anställning blir aktuell genomförs en laglydnadsprövning)
• drogfri ( Test kommer att ske vid anställning.)
• gymnasiekompetens
• god svenska och engelska i tal och skrift
• god hälsa och fysik
• ordnad ekonomi
• körkort B

För de här tjänsterna krävs att du redan är utbildad väktare. Visa mindre

Spindeln i nätet väktare till Avarn Security

Ansök    Nov 17    Avarn Security AB    Väktare
Är du en driven och målmedveten person som är nyfiken på att arbeta backstage på våra arenor i Stockholm? Bli vår nya kollega idag! Om Avarn Security Avarn Security är ett företag med stort samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Om tjänsten Du... Visa mer
Är du en driven och målmedveten person som är nyfiken på att arbeta backstage på våra arenor i Stockholm? Bli vår nya kollega idag!

Om Avarn Security
Avarn Security är ett företag med stort samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle.
Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Om tjänsten

Du kommer som väktare i detta uppdrag att utgå från en stationär position men även vid behov rondera. Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av att agera sambandspunkt mellan olika aktörer på diverse arenor. Du kommer att vara en viktig representant i ett större sammanhang där vårt gemensamma mål är att uppnå högsta möjliga nivå avseende kvalitet. Förmågan att leverera högklassig service samt värna för en trygg och säker miljö är en framgångsfaktor. Arbetsuppgifterna varierar delvis men under dina arbetsdagar kommer du hantera bl.a. ronderingar, larmåtgärder, bevakning-och hantering av brandlarm. Du kommer att vara spindeln i nätet för andra aktörer på plats så vi ser gärna att du har erfarenhet från att kunna hantera flera saker samtidigt.

Detta är en tillsvidareanställning på Heltid under dagtid med arbetstider klockan 06:00-17:00. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående, stresstålig, noggrann, kommunikativ och har enkelt för att ta in och bearbeta information. Vidare så har du enkelt för att samverka med kollegor och andra aktörer som är involverade i arbetet. Att vara flexibel och prestigelös gällande de arbetsuppgifter som du blir tilldelad är av yttersta vikt. Du ska ha tålamod, ett logiskt tänkande och förmågan att lösa problem som uppstår. 

För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav:


• Total väktarutbildning (VU1 & VU2)
• God svenska och engelska i tal och skrift
• Stort eget driv och framåtsträvande personlighet 
• Gymnasiekompetens 
• ostraffad, drogfri, samt ordnad ekonomi

 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom evenemang samt relevanta kunskaper/utbildningar inom sjukvård (D-HLR), brandskydd och utrymning, samt körkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Sista ansökningsdag 2023-12-07. I denna rekrytering hanteras ansökningarna löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Urvalstester kan komma att tillämpas i rekryteringsprocessen. Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg.

Vårt erbjudande

Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.
Du kommer att vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal. * All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas. Visa mindre

Söker Bevakningspersonal

Vi söker både ordningsvakter och väktare omgående. Bevakningsobjekt Kriminalvården i Stockholm / Mälardalen Väktare och ordningsvakter till Stockholm city, norra Stockholm, södra Stockholm, Skicka CV med minst två stycken referenser Vi kommer med din tillåtelse göra en större personkontroll, Intervju ca 30 min. Tag med utbildningsbevis, legitimation. Visa mer
Vi söker både ordningsvakter och väktare omgående.
Bevakningsobjekt
Kriminalvården i Stockholm / Mälardalen
Väktare och ordningsvakter till Stockholm city, norra Stockholm, södra Stockholm,Skicka CV med minst två stycken referenser
Vi kommer med din tillåtelse göra en större personkontroll, Intervju ca 30 min.
Tag med utbildningsbevis, legitimation. Visa mindre

Väktare - Ronderande - Heltid [Natt]

Ansök    Nov 15    GSV Security AB    Väktare
Vi söker ronderande Väktare på heltid med varierande arbetsuppgifter nattetid. Tjänsten kräver att du är flexibel, självgående och öppen för utveckling inom företaget. Om GSV Security GSV Security strävar alltid efter att vara ett prestigelöst oberoende bolag vilket innebär att vi samarbetar med både svenska och internationella företag. För oss är kunden alltid i fokus och tillsammans skräddarsyr vi enkla och ekonomiskt hållbara lösningar. Vi är ett beva... Visa mer
Vi söker ronderande Väktare på heltid med varierande arbetsuppgifter nattetid. Tjänsten kräver att du är flexibel, självgående och öppen för utveckling inom företaget.


Om GSV Security
GSV Security strävar alltid efter att vara ett prestigelöst oberoende bolag vilket innebär att vi samarbetar med både svenska och internationella företag.
För oss är kunden alltid i fokus och tillsammans skräddarsyr vi enkla och ekonomiskt hållbara lösningar. Vi är ett bevakningsbolag med ett innovativt säkerhetstänk som brinner för säkerhet och utveckling inom branschen. För oss är det alltid viktigt att hitta helhetslösningar med senaste tekniken och framtiden i sikte.
Med våra hybrid lösningar erbjuder vi som säkerhets leverantör det bästa av två världar med styrkan av det stora bolaget och närhet till beslutsfattning av det lilla företaget.
Vi tror på ett starkt, brett och noggrant skydd för att skapa en komplett trygghet till er som kund. Vi garanterar er ett pålitligt samarbete med God sed, Sakkunnighet och Vaksamhet.
Vi söker erfarna och flexibla färdigutbildade Väktare som innehar VU1 och VU2.


Anställnings krav
Att jobba inom säkerhets- och servicebranschen är utmanande ur olika aspekter. Du måste kunna hantera olika situationer som kan uppstå i ditt arbete. Därför söker vi dig som bland annat innehar nedanstående egenskaper.
- Positiv grundattityd
- Stresstålig
- Noggrann
- Självständig
- Trygg i dig själv
- Social förmåga som gör att du är duktig på att kommunicera
- Lyssna på människor i olika situationer.
- Körkort B, minst i två år
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Ostraffad enligt polisens brottsregister


Är du den vi söker? Skicka in din ansökan genom att fylla i ansöknings formulären.
Vi hör av oss så fort vi har hanterat din ansökan. Se till att ha ditt registerutdrag (oöppnad och inte mer än 1 månad gammal) och övriga relevanta dokument redo! Visa mindre

Väktare - Ronderande - Vid behov [Natt]

Ansök    Nov 15    GSV Security AB    Väktare
!!!Vi uppskattar er engagemang otroligt mycket och att ni är intresserade av tjänsten men ber er vänligen att inte ringa in till vår växel och fråga efter era ansökningar. Vi handlägger samtliga ansökningar löpande och hör av oss till alla ansökande.!!! Vi söker ronderande Väktare med varierande arbetsuppgifter nattetid vid behov. Tjänsten kräver att du är flexibel, självgående och öppen för utveckling inom företaget. Om GSV Security GSV Security strävar... Visa mer
!!!Vi uppskattar er engagemang otroligt mycket och att ni är intresserade av tjänsten men ber er vänligen att inte ringa in till vår växel och fråga efter era ansökningar. Vi handlägger samtliga ansökningar löpande och hör av oss till alla ansökande.!!!
Vi söker ronderande Väktare med varierande arbetsuppgifter nattetid vid behov. Tjänsten kräver att du är flexibel, självgående och öppen för utveckling inom företaget.


Om GSV Security
GSV Security strävar alltid efter att vara ett prestigelöst oberoende bolag vilket innebär att vi samarbetar med både svenska och internationella företag.
För oss är kunden alltid i fokus och tillsammans skräddarsyr vi enkla och ekonomiskt hållbara lösningar. Vi är ett bevakningsbolag med ett innovativt säkerhetstänk som brinner för säkerhet och utveckling inom branschen. För oss är det alltid viktigt att hitta helhetslösningar med senaste tekniken och framtiden i sikte.
Med våra hybrid lösningar erbjuder vi som säkerhets leverantör det bästa av två världar med styrkan av det stora bolaget och närhet till beslutsfattning av det lilla företaget.
Vi tror på ett starkt, brett och noggrant skydd för att skapa en komplett trygghet till er som kund. Vi garanterar er ett pålitligt samarbete med God sed, Sakkunnighet och Vaksamhet.
Vi söker erfarna och flexibla färdigutbildade Väktare som innehar VU1 och VU2.


Anställnings krav
Att jobba inom säkerhets- och servicebranschen är utmanande ur olika aspekter. Du måste kunna hantera olika situationer som kan uppstå i ditt arbete. Därför söker vi dig som bland annat innehar nedanstående egenskaper.
- Positiv grundattityd
- Stresstålig
- Noggrann
- Självständig
- Trygg i dig själv
- Social förmåga som gör att du är duktig på att kommunicera
- Lyssna på människor i olika situationer.
- Körkort B, minst i två år
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Ostraffad enligt polisens brottsregister


Är du den vi söker? Skicka in din ansökan genom att fylla i ansöknings formulären.
Vi hör av oss så fort vi har hanterat din ansökan. Se till att ha ditt registerutdrag (oöppnad och inte mer än 1 månad gammal) och övriga relevanta dokument redo! Visa mindre

Hundförare natt

Ansök    Nov 8    Tempest Security Sverige AB    Väktare
Vi söker nu två- och fyrbenta medarbetare i form av ett godkänt väktarhundekipage till vårt hundvänliga uppdrag i centrala Stockholm. Tjänstgöring förlagd nattetid och innefattar både områdesbevakning och larmutryckning i Universitetsmiljö. "På Tempest har vi en av Europas bästa hundtränare - det är en av anledningarna till att jag vill vara hundförare just på Tempest" Berättar Jessica Oskarsson, Hundförare Vi erbjuder dig; • Lön och villkor enlig... Visa mer
Vi söker nu två- och fyrbenta medarbetare i form av ett godkänt väktarhundekipage till vårt hundvänliga uppdrag i centrala Stockholm. Tjänstgöring förlagd nattetid och innefattar både områdesbevakning och larmutryckning i Universitetsmiljö.


"På Tempest har vi en av Europas bästa hundtränare - det är en av anledningarna till att jag vill vara hundförare just på Tempest"

Berättar Jessica Oskarsson, Hundförare


Vi erbjuder dig;• Lön och villkor enligt kollektivavtal.
• Utbildning och fortbildning för såväl dig som din hund
• Minst 8 timmars hundträning i månaden med en av Europas bästa hundtränare
• Hundersätting 
• Goda möjligheter till utveckling och en långsiktig karriär i ett tillväxtbolag
• Välbyggd hundbil som tillgodoser både krav och bekvämligheter


Vi söker dig som;• Har en fullständig väktarutbildning samt är utbildad hundförare.
• Har egen hund som är godkänd för väktarbruk.
• Är laglydig, drogfri och passerar lämplighetsprövning av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
• Har B-körkort


Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering vilket kommer ha stor betydelse även för denna tjänst.

 


Du som söker;• Har ett brinnande intresse för säkerhet och bevakning med en ödmjuk inställning till yrket som hundförare
• Gillar problemlösning och är en utpräglad lagspelare 
• Är ärlig, ansvarstagande och hjälpsam 
• Tar dig an utmaningar med en nyfiken och positiv attityd med kunden i fokus
• Är noggrann och punktlig 
• Har god läsförståelse och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift

 

Vill du arbeta i ett av våra härliga team bestående av både två- och fyrbenta kollegor?


Välkommen med din ansökan där du laddar upp alla för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis, CV samt ett personligt brev där du berättar varför du och din hund passar för denna tjänst. Visa mindre

Säkerhetsoperatör till trygghetsrondering

SRS Group är ett svenskt säkerhetsföretag som hanterar konsultativa och operativa säkerhetstjänster för företag, myndigheter och privatpersoner. SRS är auktoriserat av Länsstyrelsen att bedriva och utbilda i personskydd. Våra tjänster omfattar även analys, utredningar och risk- och krishantering. Trygghetsrondering bedrivs dygnet runt och säkerhetsoperatörerna är ögon och öron i de aktuella områdena. Säkerhetsoperatörernas arbete vid Trygghetsronderinge... Visa mer
SRS Group är ett svenskt säkerhetsföretag som hanterar konsultativa och operativa säkerhetstjänster
för företag, myndigheter och privatpersoner. SRS är auktoriserat av Länsstyrelsen att bedriva och
utbilda i personskydd. Våra tjänster omfattar även analys, utredningar och risk- och krishantering.Trygghetsrondering bedrivs dygnet runt och säkerhetsoperatörerna är ögon och öron i de aktuella områdena. Säkerhetsoperatörernas arbete vid Trygghetsronderingen innefattar att arbeta proaktivt med säkerhet, genom bland annat synlighet och närvaro. Som säkerhetsoperatör representerar du SRS och vår humana och etiska värdegrund genom ett professionellt och självständigt uppträdande som skapar både reell och upplevd trygghet hos kunder.

Vi söker dig som


• Har minst 3 års erfarenhet av operativt säkerhetsarbete
• Innehar B-körkort
• Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
• VU1 och VU2 meriterande
• Andra operativa utbildningar så som Skyddsvakt, Personskydd, HAS och expanderbar batong meriterande
• Bakgrund inom Försvarsmakten meriterande
• Inte har tidigare missbruk av alkohol, droger eller narkotikaklassade läkemedel

För att passa i rollen som säkerhetsoperatör behöver du vara duktig på att se mönster och vara lyhörd för avvikelser på detaljnivå, förstå Trygghetsronderingen som en del av SRS helhetsleverans samt ha en hög servicekänsla. I vår verksamhet händer det mycket och för den som vill finns möjligheten att delvis variera arbetsuppgifterna med uppdrag inom SRS helhetsleverans.

Att jobba för SRS innebär att du står för en hög etisk värdegrund, både på jobbet och privat. Genom att söka den här tjänsten försäkrar du att du delar våra värderingar samt att du tidigare inte har brutit mänskliga rättigheter.

Ansökan

SRS välkomnar mångfald! Olikheter skapar möjligheter och nytänkande som tillför nya perspektiv och idéer och hjälper oss att leverera bättre lösningar, produkter och råd till våra kunder och samarbetspartners.

Välkommen med din ansökan där du bifogar CV och personligt brev. Vi kommer att genomföra arbetspsykologiska tester, bakgrundskontroll, fystest samt eventuellt taktiska tester. Visa mindre

Gruppledare till avdelning Tillsyn

Ansök    Nov 13    Avarn Security AB    Väktare
Om Avarn Security Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad! Om tjänsten Vi söker en gruppledare till ... Visa mer
Om Avarn Security

Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle.
Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad!

Om tjänsten

Vi söker en gruppledare till avdelning Tillsyn som utgår från vårt kontor i Västberga. Som gruppledare  har du i uppgift att stödja, leda och fördela arbetet i gruppen på avdelningen där vi lägger stor vikt på din kommunikations- och samverkansförmåga. Du medverkar bland annat på utsättningsmöten, gruppledarmöten och andra externa mötesformer inom ramen för uppdraget.

Det är en tillsvidareanställning på heltid på vit sida natt med tillträde snarast.
Arbetstider:18:00-06:10  5/4-schema.
Placeringsort Stockholm, Västberga

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande, lösningsorienterad, gillar utmaningar och trivs i ledarrollen. Som gruppledare är du lyhörd, empatisk, beslutsam och duktig på att coacha och ge löpande feedback till våra medarbetare. Vidare så är du självständig, flexibel, prestigelös samt har en god kommunikations- och samverkansförmåga. Vi ser gärna att du är van med trygghetsskapande arbete och har en naturlig fallenhet för att kombinera service med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då tjänsten innefattar en del administrativt arbete.

Ett äkta engagemang och ett gott humör ser vi som en framgångsfaktor. Du är en person som kan skapa goda relationer, vara lugn och trygg i dig själv samt kunna leda och fördela arbete. Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med ansvar, omtanke och samarbete skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas.
 

Utöver personliga egenskaper- som vi lägger stor vikt vid- behöver du uppfylla grundläggande krav för att bli kvalificerad för tjänsten:


För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav:


• Total väktarutbildning (VU1&VU2;)
• God svenska i tal och skrift
• Stor personlig mognad, pålitlighet samt dokumenterad erfarenhet av bevakningsbranschen
• B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som arbetsledare, gruppledare eller annan ledande roll.

Utöver det behöver du vara ostraffad, drogfri, ha en ordnad ekonomi samt en god hälsa och fysik.


Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. 
Tjänsten måste sökas via vår hemsida, ej via mail 

Sista ansökningsdag 2023-11-30.
I denna rekrytering hanteras ansökningarna löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Urvalstest kan förekomma som ett urvalssteg i vilket fall du får mer information om via e-post.

Vårt erbjudande
Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtalet.  Avarn Security värnar om att du som medarbetare ska ha en trygg livssituation och hållbarhet i arbetslivet. Därför erbjuds alla nyanställda kostnadsfritt ett års försäkringslösning innehållande bland annat sjuk- och olycksfallsförsäkring, livförsäkring och barn- och ungdomsförsäkring.

* All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas. Visa mindre

Operatör till bevakningscentral för kunds räkning

Ansök    Okt 24    Avarn Security AB    Väktare
Om Avarn Security Avarn Security är ett företag med stort samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad! Om tjänsten Som operatör i bevakningcentral... Visa mer
Om Avarn Security
Avarn Security är ett företag med stort samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle.
Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad!

Om tjänsten

Som operatör i bevakningcentral (BVC) kommer du utgöra en central del av det dagliga säkerhetsarbetet hos vår kund där du är en viktig representant för kundens verksamhet, likväl som för oss på Avarn Security. Du kommer bland annat att arbeta med receptionshantering samt hantering av larm och kamerasystem. I tjänsten ingår även uppgifter som t.ex. hantering av passerkort, nycklar m.m. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med personal från beställarens säkerhetsorganisation.

Detta är en tillsvidaretjänst heltid dag med placering hos kunden centralt i Stockholm city. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från ett liknande uppdrag och kan hantera förändringar samtidigt som du är säkerhetsmedveten, serviceinriktad och har en inre trygghet samt en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Egenskaper vi eftersöker hos dig är att du kombinerar god service med ett högt säkerhetstänk. Du har en kommunikativ förmåga samtidigt som du är lösningsorienterad. Vi ser även gärna att du kan kommunicera obehindrat på engelska. 

För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav:


• Väktarutbildning (VU1+VU2)
• Dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst t.ex. bevakningscentral där styrning och kontroll är grundläggande
• Erfarenhet från arbete i bevakningsbranschen
• God svenska i tal och skrift

Utöver det behöver du vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi, god hälsa och fysik samt gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning likställt med den.

Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Sista ansökningsdag 2023-11-15. 

I denna rekrytering hanteras ansökningarna löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Urvalstester kan komma att tillämpas i rekryteringsprocessen. Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg.

Vårt erbjudande


Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

 * All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas. Visa mindre

Vi söker medarbetare till ungdomsgruppen

Ansök    Okt 24    Avarn Security AB    Väktare
Om Avarn Security Avarn Security är ett företag med stort samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad! Om tjänsten Nu söker vi väktare till vår ku... Visa mer
Om Avarn Security
Avarn Security är ett företag med stort samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle.
Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad!

Om tjänsten

Nu söker vi väktare till vår kunds Ungdomsgrupp, som har som uppgift att förebygga skadegörelse genom egendomsskydd och spaning runt om på olika skolor Stockholm i ett uppsökande och relationsbyggande syfte. Genom denna typ av synlighet kan du hjälpa till att avstyra skadegörelse eller brand innan den uppstår. Mycket av Ungdomsgruppens syfte är att skapa relationer med ungdomar som rör sig i skolmiljöer på kvällar och helger. Det är ett viktigt och spännande arbete där rätt person på rätt plats kan göra verklig skillnad.

Detta är en deltid/behovsanställning med arbetstider kvällar och helger

 

Kvalifikationer

För att trivas i Ungdomsgruppen behöver du ha lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med både kollegor och ungdomar på ett förtroendeingivande sätt. Du jobbar i team där egna initiativ och gemensamma beslut tas, varför du bör vara både samarbetsvillig, lyhörd och trygg i konflikthantering. Har du tidigare erfarenhet av arbete med konflikthantering och/eller utbildning och erfarenhet speciellt inriktad mot ungdomar ser vi det som meriterande. Då tjänsten ställer krav på en korrekt och tydlig sammanställning av utfört arbete ser vi även gärna att du är en god administratör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav:


• Väktarutbildning (minst VU1)
• B-körkort
• God svenska i tal och skrift

Utöver det behöver du vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi, god hälsa och fysik samt gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning likställt med den.

 

Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system, där du bifogar CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Sista ansökningsdag 2023-11-14. 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar tester som ett urvalssteg. Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg.

 

Vårt erbjudande

Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

 * All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas. Visa mindre

Avarn Security söker en stationär väktare till Helix

Ansök    Okt 26    Avarn Security AB    Väktare
Är du lyhörd, trivs i rollen som väktare och värnar om människors lika värde? Har du en inre drivkraft att vilja hjälpa till? Bli vår nya väktare på Helix! Om Avarn Security Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i värl... Visa mer
Är du lyhörd, trivs i rollen som väktare och värnar om människors lika värde? Har du en inre drivkraft att vilja hjälpa till? Bli vår nya väktare på Helix!

Om Avarn Security


Avarn Security är ett företag med viktigt samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad!

Om tjänsten


Rättspsykiatri Vård Stockholm har funnits som egen verksamhet sedan år 2011. Helix har drygt 450 medarbetare uppdelat på två sektioner, Syd och Nord. Det finns sex vårdavdelningar och en öppenvårdsmottagning där det bedrivs högspecialiserad rättspsykiatrisk vård. 

Som väktare på Helix arbetar du i en unik miljö där du träffar många olika människor varje dag. Du arbetar tillsammans med kollegor i en reception där ni är säkerhetsansvariga. Du kommer att arbeta i en miljö där bemötande, samarbete och tydlig kommunikation mellan dig, besökare, vårdpatienter och vårdpersonal blir grunden för ett gott arbetsklimat. I din dagliga arbetsuppgift ingår även administration, utförande av säkerhetskontroller, mottagning av vårdpersonal, vårdpatienter och besökare. Även rondering förekommer i tjänsten.

Detta är en tillsvidareanställning på Heltid under dagtid. Måndag-fredag, arbetsdagarna varierar veckovis, Helgtjänstgöring förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmågan att se människan bakom brottet och möta vårdpatienten i olika situationer. Du ska ha ett vänligt och professionellt bemötande med respekt för alla människors lika värde. Helix bygger på god omvårdnad med tydlig struktur och högt säkerhetstänkande. Du måste därför kunna kombinera god service med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då det ingår en hel del administrativt arbete i tjänsten. Vidare så är du kommunikativ, inkännade, tydlig och har en förmåga att vara flexibel och anpassa ditt sätt att lösa uppkomna situationer på bästa sätt. Vi söker personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi lägger stor vikt vid din personliga mognad vid bedömning av lämplighet för tjänsten.

För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav:


• Väktarutbildning (minst 2 års erfarenhet)
• Mycket god svenska i tal och skrift

Du behöver även vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi, god hälsa och fysik samt gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning likställt med den.

Tidigare erfarenhet inom serviceyrken, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Sista ansökningsdag 2023-11-19. Urvalstest i form av psykologiska tester kan förekomma som ett urvalssteg. Du får mer information via e-post.


Vårt erbjudande

Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare. Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

* All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas. Visa mindre

Trygghetsvärd till SAFE Stockholm, extra

SAFE trygghetsvärdar söker nya timvikarier! Arbetsbeskrivning Vi söker nu trygghetsvärdar till vår verksamhet SAFE Stockholm. I rollen som trygghetsvärd kommer du att arbeta med att öka tryggheten för barn och unga i Stockholm city. Trygghetsvärdarna tar aktivt kontakt med ungdomar genom att presentera sig och berätta vad de arbetar med. Samtalen hålls alltid på en vänskaplig nivå och syftet är att få ungdomarna att lämna det otrygga området. Arbetstiden... Visa mer
SAFE trygghetsvärdar söker nya timvikarier!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu trygghetsvärdar till vår verksamhet SAFE Stockholm. I rollen som trygghetsvärd kommer du att arbeta med att öka tryggheten för barn och unga i Stockholm city. Trygghetsvärdarna tar aktivt kontakt med ungdomar genom att presentera sig och berätta vad de arbetar med. Samtalen hålls alltid på en vänskaplig nivå och syftet är att få ungdomarna att lämna det otrygga området.

Arbetstiden är schemalagd och är till största del förlagd till kvällar, nätter och helger.

Om SAFE Stockholm
SAFE arbetar för att öka tryggheten för barn och unga som vistas i offentliga miljöer. Våra trygghetsvärdar finns till hands för att skapa kontakt, förtroende och för att fånga upp dem som är i behov av stöd. Kärnan i arbetet är den genuina respekten och intresset för alla barn och unga, liksom synen på allas lika värde. SAFE utförs på uppdrag av Stockholms stad.

Kravprofil för sökande:

- Du ska vara fyllda 25 år.
- Du ska ha gymnasiekompetens.
- Du ska vara ostraffad.


Ansökan
Skicka in din ansökan redan nu då urvalet görs löpande. Visa mindre

Väktare med fokus att förhindra skadegörelse i kollektivtrafiken

Ansök    Okt 18    Commuter Security Group AB    Väktare
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar! Vill DU bidra till ett tryggare och säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och kan leva i trygghet? Då är DU den som vi söker som vår nya medarbetare i ett spännande uppdrag där DU kan vara med och påverka tryggheten i kollektivtrafiken. I rollen... Visa mer
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!


Vill DU bidra till ett tryggare och säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och kan leva i trygghet?

Då är DU den som vi söker som vår nya medarbetare i ett spännande uppdrag där DU kan vara med och påverka tryggheten i kollektivtrafiken.

I rollen som väktare i SL:s kollektivtrafik kommer du att vara en del av alla de trygghetsresurser som verkar tillsammans för att våra resenärer och entreprenörer skall känna sig trygga.

För att trivas i rollen så krävs det att du är ansvarstagande, ha förmågan att kunna fatta beslut och hantera stressfulla situationer.

Innan du kan påbörja din tjänst i uppdraget kommer du att genomföra objektsspecifika utbildningar.

Din erfarenhet

Utbildad väktare är ett grundkrav och vi ser gärna att du har 2 års arbetslivserfarenhet. Observera att merparten av tjänsterna är bilburna vilket gör att B-körkort (automat) är en förutsättning för anställning. 

Erfarenhet från andra uniformsyrken eller andra utbildningar inom bevakningsbranschen är meriterande.

Din svenska är mycket god i tal och skrift och vi ser gärna att du är flerspråkig.

Vi erbjuder

CSG erbjuder en familjär tillvaro och en dynamisk arbetsplats. Bli en del av ett spännande uppdrag med högt tempo och varierande arbetsmiljö.

Självklart erhåller du friskvårdsbidrag som en del av vår strävan att ha nöjda medarbetare i vår organisation.  

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Vi söker främst dig som är intresserad av att jobba heltid.  Utbildningsdatum:


• 5 december 2023 - Spårutbildning X9
• 6-7 december 2023 - Enskilt vistas i spår
• 13-14 december 2023 - Introduktion och certifieringsutbildning 
• Har du inte VU1 så hittar vi ett passande utbildningsdatum till dig

Är du redo att utmana dig själv och bidra till ett säkrare Stockholm?
Sök idag! Visa mindre

Trygghetsvärd till SAFE Stockholm, heltid

Arbetsbeskrivning Vi söker en ny trygghetsvärd till vår verksamhet SAFE Stockholm. I rollen som trygghetsvärd kommer du att arbeta med att öka tryggheten för barn och unga i Stockholm city. Som trygghetsvärd tar du aktivt kontakt med ungdomar genom att presentera sig och berätta om SAFEs arbete. Samtalen hålls alltid på en vänskaplig nivå och syftet är att få ungdomarna att lämna det otrygga området. Arbetstiden är schemalagd och är till största del förla... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en ny trygghetsvärd till vår verksamhet SAFE Stockholm. I rollen som trygghetsvärd kommer du att arbeta med att öka tryggheten för barn och unga i Stockholm city. Som trygghetsvärd tar du aktivt kontakt med ungdomar genom att presentera sig och berätta om SAFEs arbete. Samtalen hålls alltid på en vänskaplig nivå och syftet är att få ungdomarna att lämna det otrygga området.

Arbetstiden är schemalagd och är till största del förlagd till kvällar, nätter och helger.

Om SAFE Stockholm
SAFE arbetar för att öka tryggheten för barn och unga som vistas i offentliga miljöer. Våra trygghetsvärdar finns till hands för att skapa kontakt, förtroende och för att fånga upp dem som är i behov av stöd. Kärnan i arbetet är den genuina respekten och intresset för alla barn och unga, liksom synen på allas lika värde. SAFE utförs på uppdrag av Stockholms stad.

Kravprofil för sökande:

- Du ska vara fyllda 25 år.

- Du ska ha gymnasiekompetens.

- Du ska vara ostraffad.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Heltid (100%). Önskad start så snart som möjligt, men hänsyn tas till eventuell uppsägningstid.

Vår verksamhet kräver utdrag från misstanke- och belastningsregistret varför det är bra om du beställer det redan idag.

Skicka in din ansökan redan nu då urvalet görs löpande.

Hoppas vi hörs! Visa mindre

SHIS Bostäder söker Trygghetsvärd (heltid/nattarbete)

Ansök    Okt 13    STIFT SHIS BOSTÄDER    Väktare
Motiveras du av att stötta och möta människor? Vill du bidra till trygghet och trivsel för våra boenden? Är du bra på dialog, kommunikation och är flexibel? Välkommen med din ansökan till rollen som trygghetsvärd! Om SHIS  SHIS Bostäder är Stockholm stads bostadssociala resurs. Vårt uppdrag är att erbjuda trygga genomgångsboenden för etablerade och nyanlända stockholmare som av sociala eller ekonomiska skäl befinner sig utanför den ordinarie bostadsm... Visa mer
Motiveras du av att stötta och möta människor?
Vill du bidra till trygghet och trivsel för våra boenden?
Är du bra på dialog, kommunikation och är flexibel?

Välkommen med din ansökan till rollen som trygghetsvärd!

Om SHIS

 SHIS Bostäder är Stockholm stads bostadssociala resurs.

Vårt uppdrag är att erbjuda trygga genomgångsboenden för etablerade och nyanlända stockholmare som av sociala eller ekonomiska skäl befinner sig utanför den ordinarie bostadsmarknaden. På SHIS bor hyresgäster under en begränsad tid och vårt uppdrag är att utbilda och handleda hyresgästerna i att komma vidare till ett eget bostadskontrakt. SHIS har drygt 200 engagerade medarbetare. Tillsammans arbetar vi med?ett 50-tal?fastigheter, med?ca?4000?lägenheter?och vi stöttar ett stort antal hyresgäster varje år.?? 


Ditt uppdrag som trygghetsvärd

Som trygghetsvärd jobbar nattetid med trygghets- och relationsskapande arbete för våra hyresgäster. Du utgår från Södermalm och åker med bil runt till våra anläggningar som finns inom Stockholms stad. Arbetet innebär främja trygghet och minska skadegörelse och störningar i våra anläggningar. Tillsammans med kollegor skapar du god kontakt med våra hyresgäster och andra som besöker våra anläggningar. Du ansvarar för att hantera störningsanmälningar från boenden och uppmärksamma och rapportera händelser. Att du finns på plats och möter våra boenden och även obehöriga på ett professionellt sätt bidrar till välbefinnande hos många. Dokumentation och viss administration är en del av arbetet.

Du kommer att samverka med kollegor, med trygghetsgrupper i närområdet, med polis och med representanter från stadsdelarna.


Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har:

- Gymnasieutbildning inom samhällsvetenskap, beteendevetenskap, vård och omsorg eller motsvarande.
- Har du eftergymnasial utbildning exempelvis som behandlingsassistent, fritidsledare eller liknande är det meriterande.
- Minst tre års arbetslivserfarenhet, gärna från socialt arbete eller liknande trygghetsskapande arbete
- Kunskaper om och erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande, MI, konflikthantering och grundläggande kunskaper om missbruk, psykisk ohälsa och våld i nära relationer
- Körkort B
- God svenska i tal och skrift
- God engelska vad gäller på muntlig kommunikation
- Goda kunskaper inom Office 365

För rollen krävs personlig mognad, god samarbets- och kommunikativ förmåga, social kompetens och gott omdöme. Eftersom det är ett rörligt arbete krävs god fysik.

För rollen gäller nolltolerans mot missbruk av alkohol eller bruk av droger. 

Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.

Vi erbjuder dig

SHIS erbjuder dig ett utvecklande arbete. Du möter många människor som ger dig nya perspektiv, du kommer att bidra till att vi utvecklar våra arbetssätt med fokus för våra hyresgästers bästa. Du kommer få introduktion i rollen, fortbildning och möjlighet att göra en skillnad. Hos oss har vi en välkomnande stämning och en trevlig arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvårdsbidrag. Du utgår från trevliga lokaler på Södermalm men kommer att arbeta ute på olika anläggningar inom Stockholm stad.

Mer information om SHIS finner du på: www.shis.se 

Övrigt 

- Anställningen är tillsvidareanställningar med inledande provanställning 6 mån 
- Tillträde enligt överenskommelse 
- Tjänsterna är schemalagda nattetid under både vardagar och helger

OBS! Av GDPR-skäl tar vi inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avarn Security söker utbildade väktare för nattjänstgöring

Ansök    Okt 12    Avarn Security AB    Väktare
Som väktare inom Avarn Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.  En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning u... Visa mer
Som väktare inom Avarn Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.  En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt.

Om tjänsten

Vi söker nu två stycken ronderande väktare att bemanna vår kommunbil för tjänstgöring nattetid. Vår kund ger oss ett stort förtroende och ditt arbete som väktare är viktigt. I tjänsten ingår förutom sedvanlig rondering och larmutryckning även trygghetsskapande arbete. Du bidrar varje arbetspass till att skapa trygghet och säkerhet för kommunens invånare.

Detta är en heltidsanställning med arbetstider 19:00-07:00 på 5:4-schema. En på gul sida och en på vit sida.

Kvalifikationer

En kombination av service och med ett utpräglat säkerhetstänk är en framgångsfaktor i denna roll. Då du inte bara representerar Avarn utan också vår kund ser vi gärna att du är en trygg och kapabel bilförare samt besitter ett inre lugn. Då detta är en tjänst där du kommer att möta många olika människor är det viktigt att du har en personlig mognad och en god förmåga till kommunikation. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med rondering och larmutryckning och klarar av att hantera de situationer som kan uppstå. Utöver de personliga egenskaper som vi eftersöker och beskriver för detta uppdrag, behöver du uppfylla grundläggande krav för att bli kvalificerad för tjänsten:


• Väktarutbildning (minst VU1och VU2)
• B-körkort
• God svenska i tal och skrift.

 Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

 Utöver det behöver du vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi, god hälsa och fysik samt gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning likställt med den.

 Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Sista ansökningsdag 2023-11-02.

I denna rekrytering hanteras ansökningarna löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Urvalstester kan komma att tillämpas i rekryteringsprocessen. Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg.

Vårt erbjudande

Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

 * All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Trygghetsvärd till CSG

Ansök    Okt 18    Commuter Security Group AB    Väktare
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar! Vill DU bidra till ett tryggare och säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och kan leva i trygghet? Då är DU den som vi söker som vår nya medarbetare i ett spännande uppdrag där DU kan vara med och påverka tryggheten i kollektivtrafiken. I rollen... Visa mer
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!


Vill DU bidra till ett tryggare och säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och kan leva i trygghet?

Då är DU den som vi söker som vår nya medarbetare i ett spännande uppdrag där DU kan vara med och påverka tryggheten i kollektivtrafiken.

I rollen som trygghetsvärd i SL:s kollektivtrafik kommer du att vara en del av alla de trygghetsresurser som verkar tillsammans för att våra resenärer och entreprenörer skall känna sig trygga. Du kommer arbeta insatsbaserat i olika utsatta områden inom kollektivtrafiken.

För att trivas i rollen så krävs det att du är ansvarstagande, ha förmågan att kunna fatta beslut och hantera stressfulla situationer.

Innan du kan påbörja din tjänst i uppdraget kommer du att genomföra objektsspecifika utbildningar.

Din erfarenhet

Utbildad väktare är ett grundkrav och vi ser gärna att du har 2 års arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet från andra uniformsyrken eller andra utbildningar inom bevakningsbranschen är meriterande.

Din svenska är mycket god i tal och skrift och vi ser gärna att du är flerspråkig.

Vi erbjuder

CSG erbjuder en familjär tillvaro och en dynamisk arbetsplats. Bli en del av ett spännande uppdrag med högt tempo och varierande arbetsmiljö.

Självklart erhåller du friskvårdsbidrag som en del av vår strävan att ha nöjda medarbetare i vår organisation.  

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Utbildningsdatum:
14 - 15 november 2023 - Introduktions- och certifieringsutbildning

 

Är du redo att utmana dig själv och bidra till ett säkrare Stockholm?
Sök idag! Visa mindre

Trygghetsvärd till SAFE Stockholm, extra

SAFE trygghetsvärdar söker nya timvikarier! Arbetsbeskrivning Vi söker nu trygghetsvärdar till vår verksamhet SAFE Stockholm. I rollen som trygghetsvärd kommer du att arbeta med att öka tryggheten för barn och unga i Stockholm city. Trygghetsvärdarna tar aktivt kontakt med ungdomar genom att presentera sig och berätta vad de arbetar med. Samtalen hålls alltid på en vänskaplig nivå och syftet är att få ungdomarna att lämna det otrygga området. Arbetstiden... Visa mer
SAFE trygghetsvärdar söker nya timvikarier!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu trygghetsvärdar till vår verksamhet SAFE Stockholm. I rollen som trygghetsvärd kommer du att arbeta med att öka tryggheten för barn och unga i Stockholm city. Trygghetsvärdarna tar aktivt kontakt med ungdomar genom att presentera sig och berätta vad de arbetar med. Samtalen hålls alltid på en vänskaplig nivå och syftet är att få ungdomarna att lämna det otrygga området.

Arbetstiden är schemalagd och är till största del förlagd till kvällar, nätter och helger.

Om SAFE Stockholm
SAFE arbetar för att öka tryggheten för barn och unga som vistas i offentliga miljöer. Våra trygghetsvärdar finns till hands för att skapa kontakt, förtroende och för att fånga upp dem som är i behov av stöd. Kärnan i arbetet är den genuina respekten och intresset för alla barn och unga, liksom synen på allas lika värde. SAFE utförs på uppdrag av Stockholms stad.

Kravprofil för sökande:

- Du ska vara fyllda 25 år.
- Du ska ha gymnasiekompetens.
- Du ska vara ostraffad.


Ansökan
Skicka in din ansökan redan nu då urvalet görs löpande. Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Okt 9    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren främst sysslat med ordningshållning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga mor... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren främst sysslat med ordningshållning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.


Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador genom stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.


Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat som väktare med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Erika Persson: hr@prismasecurity.se
#jobbjustnu Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Okt 9    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren främst sysslat med ordningshållning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga mor... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren främst sysslat med ordningshållning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.


Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador genom stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.


Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat som väktare med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Erika Persson: hr@prismasecurity.se
#jobbjustnu Visa mindre

Operatör i bevakningscentral

Ansök    Okt 5    Tempest Security Sverige AB    Väktare
Operatör bevakningscentral,     Vi söker nu en professionell, engagerad och noggrann väktare till en operatörstjänst bevakningscentral på ett nystartat uppdrag för Tempest. Som operatör kommer du att vara vår kund behjälplig och jobba nära kunden. För att trivas i tjänsten behöver du vara lösningsorienterad, vara trygg med att sitta ensam i en bevakningscentral och ta egna beslut, hålla en hög ambition i ditt arbete och ha ett öga för detaljer.  Up... Visa mer
Operatör bevakningscentral,  


 


Vi söker nu en professionell, engagerad och noggrann väktare till en operatörstjänst bevakningscentral på ett nystartat uppdrag för Tempest.


Som operatör kommer du att vara vår kund behjälplig och jobba nära kunden. För att trivas i tjänsten behöver du vara lösningsorienterad, vara trygg med att sitta ensam i en bevakningscentral och ta egna beslut, hålla en hög ambition i ditt arbete och ha ett öga för detaljer. 


Uppdraget är bemannat dygnet runt, denna gång söker vi väktare för tjänstgöring både dagtid och nattetid.


Huvudsakliga arbetsuppgifter; 


Som operatör kommer du att bevaka övervakningsmonitorer i bevakningscentralen som är stationerad hos kunden i Solna.


Du kommer att bland annat hantera larm och utryckningar, hantera felanmälningar via telefoni, ronder dagtid samt rapportering och andra förekommande uppgifter på en bevakningscentral. 


 


Vi söker dig som; • har minst gymnasiekompetens eller motsvarande
• är utbildad väktare VU1 och VU2  
• har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.
• är ansvarsfull, noggrann och uppmärksam  
• är lugn, metodisk och har ett gediget säkerhetstänk
• har god datorvana och är en duktig administratör
• är utåtriktad, trevlig och hjälpsam


Tjänsten som operatör i bevakningscentralen ställer höga krav på förmåga att hantera komplexa arbetssituationer samt förmåga att prioritera då mycket kan ske på en och samma gång.


Erfarenhet från tidigare bevakningscentral, larmcentral eller liknande tjänster är meriterande.


Utöver ovanstående ska du vara ostraffad och drogfri samt ha god fysik. Du kan även relatera till och identifiera dig med våra värdeord; Långsiktighet, Innovation och Närhet. 


Tempests framgångar består till stor del av den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering. 


 


Är det dig vi söker? Visa mindre

Väktare

Ansök    Sep 25    Cubsec AB    Väktare
Är du en ansvarsfull och förtroendeingivande väktare? Har du ett empatiskt förhållningssätt till andra människor? Vill du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle dygnet runt. Vill du bidra till ett säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas. Då är du en av dom som vi söker. För stationering ute hos en kund i Nacka/ Hammarby sjöstad så söker vi väktare främst för dagtjänster men även till nattetid. Kunden arbetar med ett av nord Eu... Visa mer
Är du en ansvarsfull och förtroendeingivande väktare?
Har du ett empatiskt förhållningssätt till andra människor?

Vill du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle dygnet runt. Vill du bidra till ett säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas. Då är du en av dom som vi söker.

För stationering ute hos en kund i Nacka/ Hammarby sjöstad så söker vi väktare främst för dagtjänster men även till nattetid. Kunden arbetar med ett av nord Europas största byggprojekt inom vattenrening/ avlopps verksamhet. Exempel på service vi utför är bygg reception, ledsagning vid heta arbeten, säkerhetskontroller vid in/utpassering av fordon samt personal. Du kommer att hamna i ett grymt team och en fantastisk tacksam slut kund.

Innan du påbörjar din tjänst i uppdraget så kommer du att få genomföra objektsspecifik lära på arbetsplatsen. Om vi ser att du kan klara av denna tjänst så följer kundspecifik utbildning som exempelvis kurs i ”heta arbeten” samt anläggningsskötar utbildning. Övrigt ska du vara intresserad av teknik och ha lätt för att följa instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och som litar på din egen förmåga att snabb förstå problem och kunna lösa dem på ett kreativt sätt. Du agerar som första insats i händelse av brand eller olycksfall och får erforderlig utbildning för uppdraget via bolaget. Övervakning av interna brandlarm, gaslarm, samt fjärrstyrning av portar är andra delar av ditt arbete.

Cubsec erbjuder dig:

• En arbetsplats där din insats har stor betydelse för de människor du möter.
• Att vara en del av en gemenskap som bygger på delaktighet och personligt engagemang.
• Behovsanställning med möjlighet att arbeta både natt- och dagskift, med möjlighet till heltid.
• En möjlighet att få arbeta förebyggande och vara medansvarig för uppdraget.

Grundläggande krav:

• Genomgått VU1 samt VU2 med godkänt resultat.
• Körkort för personbil.
• Du ska vara ostraffad och utan betalningsanmärkningar.
• Kunna tala och skriva flytande svenska. Kunna förstå en bevaknings instruktion på plats.
• Kunna arbeta nätter och helger.
• Lön baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivareorganisationen och transport.

Övrigt önskvärt:

• Kunna fungera väl i sin bevakningsgrupp samt i kontakten med kund
• Gärna några års erfarenhet av bevakning och säkerhet, gärna utbildad skyddsvakt. Högt säkerhets tänk.
• Brandskyddskunskaper och erfarenhet av SBA-arbete, gärna aktuell kurs i brandfarliga heta arbeten samt anläggningsskötare
• Fordonsvana att framföra fordon, tex bil, golfbil, flakmoped
• Van att arbeta i officepaketen, tex Outlook och Excel
• Van att arbeta med GuardTools rapporteringssystem
• Van att arbeta på en byggarbetsplats

Välkommen med din ansökan!
Notera att vi intervjuar och anställer löpande så vänta inte. Visa mindre

Väktare till Säkerhet Ordningsbevakning (SOB)

Ansök    Sep 29    Thread AB    Väktare
SOB AB söker utbildad och certifierad personal som väktare för att förstärka vårt team i Stockholm. Anställningar finns som Behov, Deltid och Heltid. Säkerhet Ordningsbevakning (SOB) är ett auktoriserat bevakningsföretag som arbetar för att säkerställa trygghet och säkerhet för sina kunder. Det är en organisation som fokuserar på att vara lyhörd och arbeta i en platt organisation där feedback och idéer från både personal och kunder ses som en stor tillg... Visa mer
SOB AB söker utbildad och certifierad personal som väktare för att förstärka vårt team i Stockholm. Anställningar finns som Behov, Deltid och Heltid.Säkerhet Ordningsbevakning (SOB) är ett auktoriserat bevakningsföretag som arbetar för att säkerställa trygghet och säkerhet för sina kunder. Det är en organisation som fokuserar på att vara lyhörd och arbeta i en platt organisation där feedback och idéer från både personal och kunder ses som en stor tillgång för att förbättra verksamheten. De arbetar aktivt med att förebygga brott och skapa säkrare och tryggare miljöer. SOB har en ovärderlig lokalkännedom i de områden de verkar i.

SOB fäster stor vikt vid att varje väktare känner det ansvar och har den kompetens som krävs för att kunna fatta korrekta beslut som främjar kundens intresse. Personalen är SOB:s viktigaste resurs och de arbetar aktivt för att erbjuda sina medarbetare en trygg arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. SOB arbetar också med att utveckla sitt miljöarbete och uppfyller de nya miljökrav som ställs vid offentlig upphandling. SOB har valt att vara delaktig i Klimatavtal Väsby för att minska klimatpåverkan och åstadkomma en hållbar utveckling i Väsby. De tar också ansvar för människors liv och hälsa genom att ha hjärtstartare i alla sina jourbilar för att rädda personer från hjärtstopp. SOB stödjer ungdomsverksamhet, idrottsföreningar och brottsförebyggande åtgärdsprogram för att bidra till ett säkrare och tryggare samhälle.Som Väktare kommer du bland annat:

- gå ronder och bevaka områden

- utföra stationär bevakning på specifika platser

- åka på larmutryckningarKrav:

- Väktarutbildning (VU) 1 och 2

- B-körkort

- Minst 2 års erfarenhet av väktartjänst

- God svenska i tal och skriftVi söker dig som:

är en driven, erfaren och pålitlig person med lokalkännedom och vill arbeta i en miljö där säkerhet och trygghet är högsta prioritet. Du bör ha en förmåga att samarbeta och samverka med andra oavsett kön, etnicitet, religion eller sexuell läggning samt ha ett säkerhetstänkande och vara psykiskt stabil.

OBS: Om din ansökan går vidare till nästa fas av rekryteringsprocessen så påbörjas en bakgrundskontroll av dig vilket krävs för att få jobba i ett auktoriserat säkerhetsbolag. Processen innefattar ekonomisk upplysning samt godkännande från Länstyrelsen.Övrigt:

Start: Omgående

Arbetstider: Pass som sker dag/natt, vardagar/helger

Placering: Stockholm

Anställningsform: Heltid, Deltid, Behov. Samtliga med 6 månaders provanställning

Sista ansökningsdag: 9 oktoberUrval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Väsbys partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Väsby för att hitta just dig. Visa mindre

Väktare till stationära bevakningsuppdrag

Ansök    Sep 22    Avarn Security AB    Väktare
Om Avarn Security Avarn Security är ett företag med stort samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle. Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad! Om tjänsten På avdelning Stationär arbetar ... Visa mer
Om Avarn Security
Avarn Security är ett företag med stort samhällsengagemang. Vi bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle.
Vi lever våra värdeord Ansvar - Omtanke - Samarbete. De ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Vill du bidra till ett tryggare samhälle i de områden vi verkar? Bli vår nya kollega och gör skillnad!

Om tjänsten

På avdelning Stationär arbetar man hos våra kunder och är en viktig representant för deras verksamhet. Vi har många olika kunder och arbetsuppgifterna kan med det variera. Dessa tjänster är främst inom servicesektorn och stadsdelsförvaltningar. Du kan exempelvis arbeta i olika receptionsmiljöer där administration, mottagning av personal och besökare och att vara en del av att utveckla en serviceinriktad och professionell atmosfär hos kunden är det primära. 

Avdelningen växer och vi söker nu efter nya blivande kollegor. Tjänsterna är på behov (timanställning) med goda möjligheter till en deltid eller heltidsanställning på sikt. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill jobba med ett trygghetsskapande arbete och har en naturlig fallenhet för att kombinera service med ett utpräglat säkerhetstänk. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt då det kan förekomma en hel del administrativt arbete i tjänsten. Vidare så är du kommunikativ, inkännade, tydlig och har en förmåga att vara flexibel och anpassa ditt sätt att lösa uppkomna situationer på bästa sätt. Vi söker personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. 

För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav


• Väktarutbildning (minst VU1)
• God svenska i tal och skrift

Du behöver även vara ostraffad*, drogfri, ha en ordnad ekonomi, god hälsa och fysik samt gymnasiekompetens eller motsvarande utbildning likställt med den.

Tidigare erfarenhet inom serviceyrken, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt VU2 är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rätt sökande kan vi erbjuda väktarutbildningen.

Information om ansökan

Välkommen att söka tjänsten via vårt system där du bifogar ditt CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Sista ansökningsdag 2023-10-09. 

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar psykologiska tester som ett urvalssteg. Du får mer information via e-post så håll utkik i din mailkorg.

Vårt erbjudande


Vi är den kompletta säkerhetsaktören på marknaden vilket möjliggör att vi är ledande i branschen för våra kunder samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

Du kommer vara en viktig representant för allmänheten och våra kunder. Därför är det A och O för oss att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla våra 7 500 medarbetare ska känna att ansvar, omtanke och samarbete främjas. Vi tar arbetsmiljöarbete på allvar och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtal.

 * All personal hos ett auktoriserat bevakningsföretag ska vara godkänd vid prövning med avseende på laglydnad, medborgerlig pålitlighet samt lämplighet i övrigt. För godkännandemyndighetens prövning av en persons laglydnad och medborgerliga pålitlighet ska uppgifter som finns i belastningsregistret eller misstankeregister eller som behandlas hos Säkerhetspolisen med stöd av lagen om polisens behandling av personuppgifter inom brottsdatalagens område inhämtas. Visa mindre

Rondväktare till Stockholm

Ansök    Sep 25    Cubsec AB    Väktare
Är du en ansvarsfull och förtroendeingivande väktare? Har du ett empatiskt förhållningssätt till andra människor? Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Cubsec AB söker nu väktare primärt till vår rondverksamhet i Stockholm, men även till våra stationära och ronderande uppdra... Visa mer
Är du en ansvarsfull och förtroendeingivande väktare?
Har du ett empatiskt förhållningssätt till andra människor?

Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter.

Cubsec AB söker nu väktare primärt till vår rondverksamhet i Stockholm, men även till våra stationära och ronderande uppdrag.
Då du som väktare har till uppgift att skapa en trygg och säker miljö för de som bor och verkar i området är det viktigt att du har stor social kompetens. Arbetsuppgifterna består både av traditionell bevakning men en stor del av bevakningstiden används till att skapa och upprätthålla goda relationer till boende och besökare i området.

Cubsec erbjuder dig:

• En arbetsplats där din insats har stor betydelse för de människor du möter.
• Att vara en del av en gemenskap som bygger på delaktighet och personligt engagemang.
• Behovsanställning med möjlighet att arbeta både natt- och dagskift, med möjlighet till heltid.
• En möjlighet att få arbeta förebyggande och vara medansvarig för uppdraget.

Grundläggande krav:

• Fyllt 18 år.
• Minst genomgått VU1.
• Körkort för personbil.
• Du ska vara ostraffad och utan betalningsanmärkningar.
• Kunna tala och skriva flytande svenska.
• Kunna arbeta nätter och helger.

Välkommen med din ansökan!
Notera att vi intervjuar och anställer löpande. Visa mindre

Väktare/Butikskontrollant

Ansök    Sep 17    Prohawk Security AB    Väktare
ProHawk Security har som målsättning att ge marknaden högsta tänkbara kvalité på säkerhets- och bevakningstjänster. Som väktare inom ProHawk Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. Vi söker nu flera butikskontrollanter för anställning i Stockholm. Personliga egenskaper: Ärlig Omdömesgill Ansvarskännande Praktiskt och tekniskt lagd God förmåga att kommunicera med människor G... Visa mer
ProHawk Security har som målsättning att ge marknaden högsta tänkbara kvalité på säkerhets- och bevakningstjänster.
Som väktare inom ProHawk Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö.
Vi söker nu flera butikskontrollanter för anställning i Stockholm. Personliga egenskaper:


Ärlig
Omdömesgill
Ansvarskännande
Praktiskt och tekniskt lagd
God förmåga att kommunicera med människor
God förmåga att uttrycka sig skriftligt
Utåtriktad
Lugn och stabil
Stresstålig och flexibel


Arbetet innebär bevakning i handelsmiljö.
Beskrivning av arbetsuppgifter
-Vi söker dig i första hand som har komplett väktarutbildning (minst) VU1 och vill bygga en karriär.
-Ostraffad.
-Ordnad privatekonomi.
-Behärskar svenska språket i tal och skrift.
-Du är van att passa tider.


Uppdraget består i att upptäcka, förebygga och förhindra oegentligheter hos våra kunder som finns inom detaljhandeln. Arbetet utförs både dag/kvälls tid inom Stockholm och Uppsala området.
Att arbeta som väktare kräver att du är stresstålig, har uthållighet samt att du kan ta egna initiativ när det behövs. Att du är serviceminded och besitter social kompetens ser vi som en självklarhet eftersom kunden är vårt huvudmål för vårt arbete. Vi söker nu butikskontrollanter, för deltid och behovsanställning, för rätt person finns heltid och tillsvidare tjänst att erbjuda.
Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt - dock senast 2023-10-17 Visa mindre

Väktare till Stockholmsmässan

Ansök    Sep 15    Commuter Security Group AB    Väktare
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!Vi söker nu dig som vill arbete heltid, deltid eller behov hos oss på CSG. Vi söker både ordningsvakter och väktare som vill arbeta på Stockholmsmässan med start 1/1–2024. Stockholmsmässan, även kallad Älvsjömässan är Nordens största mäss och kongressanläggning som med 70 ... Visa mer
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!Vi söker nu dig som vill arbete heltid, deltid eller behov hos oss på CSG. Vi söker både ordningsvakter och väktare som vill arbeta på Stockholmsmässan med start 1/1–2024.

Stockholmsmässan, även kallad Älvsjömässan är Nordens största mäss och kongressanläggning som med 70 000 kvm utställningsyta och har ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser.

Tjänsterna utförs dygnet runt men mest på dagtid. Arbetet kommer bland annat innebära eventbevakning, trygghetsskapande åtgärder, brandskyddsbevakning och service.

Arbetet kräver därmed att du har en hög känsla för service, är bra på att tempoväxla utifrån olika situationer samt bemöda och kommunicera med olika typer av människor på ett professionellt och vänligt sätt.
I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra dit bästa.

Vi kommer att lägga stor vikt i personlig lämplighet och egenskaper.

 

Krav


• Att du har genomfört minst väktarutbildning VU1 med godkänt resultat.
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska – tal och skrift
• Att du är ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning.
• Drogfri (alkohol- och drogtest genomförs inför anställning och slumpvisa tester genomförs under anställningen.
• Serviceinriktad


Meriterande


• Väktarutbildning VU2 med godkänt resultat.
• Erfarenhet av eventbevakning.
• Flera språkkunskaper än svenska och engelska Visa mindre

Söker Bevakningspersonal

Vi söker både ordningsvakter och väktare omgående. Bevakningsobjekt Kriminalvården i Stockholm / Mälardalen Väktare och ordningsvakter till Stockholm city, norra Stockholm, södra Stockholm, Skicka CV med minst två stycken referenser Vi kommer med din tillåtelse göra en större personkontroll, Intervju ca 30 min. Tag med läkarintyg, utbildningsbevis, legitimation. Visa mer
Vi söker både ordningsvakter och väktare omgående.


Bevakningsobjekt
Kriminalvården i Stockholm / Mälardalen
Väktare och ordningsvakter till Stockholm city, norra Stockholm, södra Stockholm,Skicka CV med minst två stycken referenser
Vi kommer med din tillåtelse göra en större personkontroll, Intervju ca 30 min.
Tag med läkarintyg, utbildningsbevis, legitimation. Visa mindre

Gruppledare till Stockholmsmässan

Ansök    Sep 15    Commuter Security Group AB    Väktare
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!Vi söker nu dig som vill arbeta heltid hos oss som gruppledare på Stockholmsmässan, även kallad Älvsjömässan. Det är Nordens största mäss och kongressanläggning som med 70 000 kvm utställningsyta och har ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och interna... Visa mer
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!Vi söker nu dig som vill arbeta heltid hos oss som gruppledare på Stockholmsmässan, även kallad Älvsjömässan. Det är Nordens största mäss och kongressanläggning som med 70 000 kvm utställningsyta och har ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser.

Tjänsten utförs dagtid där du i samverkan med Stockholmsmässans representanter kommer arbeta för att optimera bevakningen och säkerhetsarbetet. Arbetet kommer att innebära att du planerar och leder säkerheten på de olika eventen.

Du kommer att vara en nyckelspelare för oss och för Stockholmsmässan då du kommer ha möjligheten att påverka säkerheten och tryggheten på arbetsplatsen.

Vi söker därmed dig som en tydlig, självgående ledare med ett lösningsorienterat tänk. I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra ditt bästa.

 

Vi kommer att lägga stor vikt i personlig lämplighet och egenskaper.

 

Krav


• Att du har genomfört väktarutbildning VU1 + VU2 med godkänt resultat.
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska – tal och skrift
• Att du är ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning.
• Drogfri (alkohol- och drogtest genomförs inför anställning och slumpvisa tester genomförs under anställningen.
• Minst 5 års dokumenterad erfarenhet från bevakningsbranschen.
• Erfarenhet av eventbevakning.
• Dokumenterad ledarskapserfarenhet.
• Dokumenterad administrativ erfarenhet.Meriterande


• Ordningsvaktsutbildning
• Dokumenterad ledarskapsutbildning
• Dokumenterad gruppledarutbildning
• Flera språkkunskaper än svenska och engelska Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Sep 8    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren främst sysslat med ordningshållning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga mor... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren främst sysslat med ordningshållning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.


Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador genom stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.


Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat som väktare med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Erika Persson: hr@prismasecurity.se
#jobbjustnu Visa mindre

Väktarutbildad arbetsledare/kvalificerad gruppledare sökes

Vill du arbeta på ett modernt och snabbväxande säkerhetsföretag med spännande kunder och unika uppdragsmöjligheter? Vill du vidareutvecklas med ett engagerat och erfaret team med stor kompetens inom området? Då kan rollen som Väktare hos Securus vara nästa utmaning för dig!   Just nu söker vi på Securus väktarutbildade arbetsledare (kvalificerad gruppledare) till vårt kontor i Segeltorp, Stockholm. Vi söker dig som är social och van att engagera kollegor... Visa mer
Vill du arbeta på ett modernt och snabbväxande säkerhetsföretag med spännande kunder och unika uppdragsmöjligheter? Vill du vidareutvecklas med ett engagerat och erfaret team med stor kompetens inom området? Då kan rollen som Väktare hos Securus vara nästa utmaning för dig!

 

Just nu söker vi på Securus väktarutbildade arbetsledare (kvalificerad gruppledare) till vårt kontor i Segeltorp, Stockholm. Vi söker dig som är social och van att engagera kollegor och tycker att det är motiverande att lösa utmanande uppdrag.

 

I rollen som arbetsledare kommer du administrera bemanningen av temporära uppdrag som kommer in från svenska myndigheter. Vi stöttar de med bevakning av brottsplatser och brandplatser samt bevakning av frihetsberövade i sjukhusmiljö. Som arbetsledare är du länken mellan våra uppdragsgivare och våra anställda, detta innebär att du både administrerar beställningar samt kontaktar och bokar personal. Tjänsten avser en heltidsanställning och arbetstiderna varierar beroende på överenskommelse - vi söker både dag- och nattpersonal.

Kvalifikationer för tjänsten


Vi söker dig som är erfaren väktare. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot

offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning innan anställning. 

 

För att lyckas i rollen som arbetsledare hos Securus behöver du vara ansvarstagande och strukturerad och tycka att det är kul att bygga relationer med både kunder och anställda.


För rollen krävs obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift, tjänsten innebär att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver även kunna tala och förstå engelska.

 

Tjänsten kräver körkort och svenskt medborgarskap.


Övrig information

Arbetsgivare: Securus Säkerhet i Sverige AB
Start: Så snart som möjligt efter godkänd säkerhetsprövning
Anställningsform: Heltid med inledande provanställning
Arbetstider: Varierande utifrån överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
 

Till din ansökan vill vi att du bifogar utbildningsbevis på VU1 och VU2 samt eventuell fortbildning.


Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via epost till jobb@securus.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, vi ser fram emot din ansökan! Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen. Klicka på ”ansök här”.


Securus har med snart 20 år i branschen blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Med nästan 450 anställda arbetar vi mot både företag, organisationer och myndigheter. På Securus arbetar vi med visionen att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Vill du vara en del av Securus? Ansök då redan idag!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

PRISMA Security söker Väktare för stationär bevakning och rondering

Ansök    Sep 8    Prisma Security AB    Väktare
Om PRISMA Security PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm. Vi har funnits sedan 2013 och har under åren främst sysslat med ordningshållning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang. Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid. Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga mor... Visa mer
Om PRISMA Security
PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.
Vi har funnits sedan 2013 och har under åren främst sysslat med ordningshållning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.
Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakning och rondering nattetid.
Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.
Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.


Din roll
Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.
Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador genom stationär bevakning och rondering.
Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.


Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:
Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
Du är självständig, men jobbar också bra i team.
Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.Vilka krav ställer tjänsten?
Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Vi erbjuder dig
Att få göra skillnad för människor och samhället
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
Engagerade och stöttande ledare och kollegor
Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokusÖvrigt
Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.
Urval sker löpande.
Meriterande om du har arbetat som väktare med uppgifter så som stationär bevakning, rondering, larmutryckning , reception.
Välkommen med din ansökan.
För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.
Erika Persson: hr@prismasecurity.se
#jobbjustnu Visa mindre

Svensk Evenemangssäkerhet i Stockholm söker väktare redo för nya utmaningar

Ansök    Aug 31    Nordic LEVEL Group AB    Väktare
Level Security i Stockholm är i en expansiv fas och söker nu dig som är eller vill bli väktare! Om oss Svensk Evenemangssäkerhet är en del av Nordic LEVEL Group. Nordic LEVEL Group är en helhetsleverantör av tillförlitliga trygghets- och säkerhetslösningar och tjänster. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar. Vårt team av erfarna säkerhetsexperter är verksamma inom tre kärnområden: Advisory, Te... Visa mer
Level Security i Stockholm är i en expansiv fas och söker nu dig som är eller vill bli väktare!
Om oss

Svensk Evenemangssäkerhet är en del av Nordic LEVEL Group. Nordic LEVEL Group är en helhetsleverantör av tillförlitliga trygghets- och säkerhetslösningar och tjänster. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar. Vårt team av erfarna säkerhetsexperter är verksamma inom tre kärnområden: Advisory, Technology och Operations. Våra tre divisioner har en unik sammansättning av kompetenser och expertis som täcker hela säkerhetssegmentet från rådgivning till teknik och bemanning. Nordic LEVEL Group erbjuder marknadsledande helhetslösningar med fokus på kvalitet och effektivitet för att skapa trygghet och säkerhet i samhället och skydd av människor och tillgångar.
Vi vet vad som fungerar och utmanar ständigt det som inte gör det i en gammaldags bransch präglad av gamla strukturer. Vårt mål är att våra kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar – det vi kallar ett levelled life.
Om uppdraget

Som väktare är du en representant för Level Security gentemot allmänheten. Det ställer höga krav på dig när det gäller kommunikationsförmåga, servicekänsla, lyhördhet, säkerhetstänk och tålamod. Du ska besitta integritet och en grundtrygghet som gör att du kan hantera de komplicerade och stressande situationer som kan uppstå inom ramen för yrkesutövningen.
Hos Hos Level Security blir du en del av ett engagerat, drivet och positivt gäng som varje dag hjälper företag, personer och organisationer till en tryggare tillvaro. Arbetsplatsen präglas av ett stort personligt engagemang, gemenskap och framåtanda. Vi jobbar aktivt och tillsammans för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.
Vem är du?

Du har en hög servicekänsla, personlig trygghet och känner dig bekväm och trygg i din roll som väktare. Då arbetet utförs i en publik miljö lägger vi stor vikt på din sociala kompetens och din personlighet. Det krävs att du är ansvarstagande, noggrann och konsekvent. Arbetet innebär kontakter med allmänheten och i vissa fall även myndigheter. Utöver ovan ser vi att du har:Genomgått väktarutbildning (både VU1 & VU2 är meriterande)
Godkänd av Länsstyrelsen
Goda kunskaper i både svenska och engelska

Meriterande med tidigare erfarenhet av väktaryrket
Meriterande med B-körkortVad kan vi erbjuda dig?

Tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder en spännande och varierande arbetsmiljö med gemenskap, engagemang och framåtanda.
Saknar du väktarutbildning ? Är du rätt person så betalar företaget för din utbildning.
Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal samt en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet i våra urvalsprocesser.
Ansökan
Om du uppfyller kraven ovan och vill bli en del av Team LEVEL, är du välkommen in med din ansökan!

Säkerställ att du har ett utförligt CV där tidigare arbetsgivare, arbetsuppgifter samt tidsperiod framgår. Urval sker löpande.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta mikael.sjostedt@nordiclevelgroup.com
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Väktare till Säkerhet Ordningsbevakning (SOB)

Ansök    Aug 30    Thread AB    Väktare
SOB AB söker utbildad och certifierad personal som väktare för att förstärka vårt team i Stockholm. Anställningar finns som Behov, Deltid och Heltid. Säkerhet Ordningsbevakning (SOB) är ett auktoriserat bevakningsföretag som arbetar för att säkerställa trygghet och säkerhet för sina kunder. Det är en organisation som fokuserar på att vara lyhörd och arbeta i en platt organisation där feedback och idéer från både personal och kunder ses som en stor tillg... Visa mer
SOB AB söker utbildad och certifierad personal som väktare för att förstärka vårt team i Stockholm. Anställningar finns som Behov, Deltid och Heltid.Säkerhet Ordningsbevakning (SOB) är ett auktoriserat bevakningsföretag som arbetar för att säkerställa trygghet och säkerhet för sina kunder. Det är en organisation som fokuserar på att vara lyhörd och arbeta i en platt organisation där feedback och idéer från både personal och kunder ses som en stor tillgång för att förbättra verksamheten. De arbetar aktivt med att förebygga brott och skapa säkrare och tryggare miljöer. SOB har en ovärderlig lokalkännedom i de områden de verkar i.

SOB fäster stor vikt vid att varje väktare känner det ansvar och har den kompetens som krävs för att kunna fatta korrekta beslut som främjar kundens intresse. Personalen är SOB:s viktigaste resurs och de arbetar aktivt för att erbjuda sina medarbetare en trygg arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. SOB arbetar också med att utveckla sitt miljöarbete och uppfyller de nya miljökrav som ställs vid offentlig upphandling. SOB har valt att vara delaktig i Klimatavtal Väsby för att minska klimatpåverkan och åstadkomma en hållbar utveckling i Väsby. De tar också ansvar för människors liv och hälsa genom att ha hjärtstartare i alla sina jourbilar för att rädda personer från hjärtstopp. SOB stödjer ungdomsverksamhet, idrottsföreningar och brottsförebyggande åtgärdsprogram för att bidra till ett säkrare och tryggare samhälle.Som Väktare kommer du bland annat:

- gå ronder och bevaka områden

- utföra stationär bevakning på specifika platser

- åka på larmutryckningarKrav:

- Väktarutbildning (VU) 1 och 2

- B-körkort

- Minst 2 års erfarenhet av väktartjänst

- God svenska i tal och skriftVi söker dig som:

är en driven, erfaren och pålitlig person med lokalkännedom och vill arbeta i en miljö där säkerhet och trygghet är högsta prioritet. Du bör ha en förmåga att samarbeta och samverka med andra oavsett kön, etnicitet, religion eller sexuell läggning samt ha ett säkerhetstänkande och vara psykiskt stabil.

OBS: Om din ansökan går vidare till nästa fas av rekryteringsprocessen så påbörjas en bakgrundskontroll av dig vilket krävs för att få jobba i ett auktoriserat säkerhetsbolag. Processen innefattar ekonomisk upplysning samt godkännande från Länstyrelsen.Övrigt:

Start: Omgående

Arbetstider: Pass som sker dag/natt, vardagar/helger

Placering: Stockholm

Anställningsform: Heltid, Deltid, Behov. Samtliga med 6 månaders provanställning

Sista ansökningsdag: 9 oktoberUrval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Väsbys partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Väsby för att hitta just dig. Visa mindre

Väktare sökes för arbete som arrestantvakt i Norrland

Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.   Vi söker dig som är utbildad väktare och... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan för att bidra till en rättssäker hantering av frihetsberövande personer? Securus är ett bolag som arbetar tillsammans med myndigheter för att hantera bemanningen av arrester och temporära polisiära bevakningar. Om du vill jobba med en meningsfull uppgift som stärker och gör vårt samhälle tryggare kan tjänsten som arrestantvakt vara rätt för dig.

 

Vi söker dig som är utbildad väktare och som vill arbeta som arrestantvakt i Norra Sverige. Allt eftersom lokal personal utbildas och bemannar arresterna kommer behovet av att skicka personal från Stockholm till Norrland minska vilket kan kompenseras med fler pass i Stockholm utifrån överenskommelse. Vi söker både dig som vill arbeta utifrån schema, antingen heltid eller deltid, och dig som vill jobba vid behov. I Norrland bemannas arresten av Securus personal kvällar, nätter och helger. Övrig tid bemannas arresten av myndighetens personal.

 

Som förordnad arrestantvakt arbetar du primärt i arresten tillsammas med kollegor och sköter driften av arresten samt utför bevakning och tillsyn av intagna. Securus uppdrag innefattar även att vid behov bevaka temporära objekt som uppkommer vid misstanke om brott samt utför transporter kopplat till verksamheten i arresten. För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten arbetar vi tillsammans med aktuell myndighet och ger dig den utbildning och handledning som behövs.

 

Kvalifikationer för tjänsten


Vi söker dig som vill arbeta som väktare eller arrestantvakt. Eftersom Securus är ett säkerhetsklassat företag som till stor del arbetar mot offentliga myndigheter genomförs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.


För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Tjänsten innebär emellanåt att ta del av och förmedla nödvändig information vid myndighetens hanterande av frihetsberövade personer. Du behöver även kunna tala och förstå engelska.

 

Det är meriterande om du är utbildad arrestantvakt och har erfarenhet av att ha arbetat i en arrest eller likvärdig verksamhet.

 
Övrig information
Arbetsgivare: Securus Säkerhet i Sverige AB
Start: Enligt överenskommelse efter godkänd säkerhetsprövning
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Arbetstidsmått: Enligt överenskommelse; heltid, deltid eller vid behov
Lön: Enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via epost till jobb@securus.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, vi ser fram emot din ansökan! Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan endast via annonsen. Klicka på ”ansök här”.
Securus har med mer än 20 år i branschen och nästan 300 medarbetare blivit ett av Sveriges mest spännande säkerhetsbolag. Vi arbetar främst tillsammans med svenska myndigheter inom rättskedjan. På Securus arbetar vi med visionen att bidra till ett tryggare samhällsklimat. De kommande åren planerar vi att utveckla och växa Securus till en av de mest betydande aktörerna inom säkerhet och trygghet. Vill du vara mer än bara ett anställningsnummer? Ansök då redan idag!
Vi bygger samarbeten för ett tryggare samhälle. Visa mindre

Väktare med fokus att förhindra skadegörelse i kollektivtrafiken

Ansök    Aug 30    Commuter Security Group AB    Väktare
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!Vill DU bidra till ett tryggare och säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och kan leva i trygghet? Då är DU den som vi söker som vår nya medarbetare i ett spännande uppdrag där DU kan vara med och påverka tryggheten i kollektivtrafiken. I rollen so... Visa mer
CSG är ett helägt dotterbolag i Transfer Group och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 500 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!Vill DU bidra till ett tryggare och säkrare samhälle där människor och verksamheter kan utvecklas och kan leva i trygghet?

Då är DU den som vi söker som vår nya medarbetare i ett spännande uppdrag där DU kan vara med och påverka tryggheten i kollektivtrafiken.

I rollen som väktare i SL:s kollektivtrafik kommer du att vara en del av alla de trygghetsresurser som verkar tillsammans för att våra resenärer och entreprenörer skall känna sig trygga.

För att trivas i rollen så krävs det att du är ansvarstagande, ha förmågan att kunna fatta beslut och hantera stressfulla situationer.

Innan du kan påbörja din tjänst i uppdraget kommer du att genomföra objektsspecifika utbildningar.

Din erfarenhet

Utbildad väktare är ett grundkrav och vi ser gärna att du har 2 års arbetslivserfarenhet. Observera att merparten av tjänsterna är bilburna vilket gör att B-körkort (automat) är en förutsättning för anställning. 

Erfarenhet från andra uniformsyrken eller andra utbildningar inom bevakningsbranschen är meriterande.

Din svenska är mycket god i tal och skrift och vi ser gärna att du är flerspråkig.

Vi erbjuder

CSG erbjuder en familjär tillvaro och en dynamisk arbetsplats. Bli en del av ett spännande uppdrag med högt tempo och varierande arbetsmiljö.

Självklart erhåller du friskvårdsbidrag som en del av vår strävan att ha nöjda medarbetare i vår organisation.  

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Vi söker främst dig som är intresserad av att jobba heltid. 

Är du redo att utmana dig själv och bidra till ett säkrare Stockholm?
Sök idag! Visa mindre