Lediga jobb som Svetsare, manuell i Stockholm

Se lediga jobb som Svetsare, manuell i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Svetsare

Ansök    Jul 10    YA Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Sjölins Smide expanderar och söker svetsare/svetsmontörer

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas s... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
År 1883 grundades Sjölins Smide i en liten lokal i centrala Hudiksvall. Sedan dess har vi hjälpt till att återuppbygga Sundsvall efter den stora branden 1888 men också servat Sveriges industrier med stål och smide. Sjölins Smide är idag, med sina ca 100 anställda, inte bara specialister på att leverera stålstommar till byggindustrin utan även en erfaren leverantör av speciallösningar.

Dina arbetsuppgifter
Sjölins Smide expanderar och söker därför svetsare/svetsmontörer till sin verksamhet i Hudiksvall. Som svetsare/svetsmontör hos Sjölins Smide kommer du att arbeta med stålkonstruktioner internt på verkstaden i Hudiksvall och montera dessa i fält hos kund både lokalt och nationellt. Vi ser därför att du bör ha en god verkstadsvana med inriktning svets och gärna montage.

Arbetsuppgifter som förekommer är olika metoder inom svets såsom MIG/MAG/MMA, montering och gasskärning. Arbetet utförs till en början i Sjölins Smides verkstadslokaler i Hudiksvall med vision om att ha möjlighet att arbeta periodvis ute hos kund med montage. Du måste alltså ha möjlighet att kunna resa och arbeta på annan ort i din anställning. Arbetstider är 07:00-16:00 för närvarande, skift kan förekomma vid produktionstoppar. För montagearbete förkommer vanligtvis andra arbetstider.


Din profil
För att lyckas i rollen hos Sjölins Smide ser vi att du är driven och initiativtagande. Du är skicklig på att arbeta flexibelt utifrån produktionens behov utan att tumma på kvalitén. Vi ser att du har en verkstadsteknisk grundutbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har svetslicenser MIG/MAG, MMA alternativt uppvisande av kunskap på motsvarande nivå, likväl erfarenhet av gasskärning. Då resor förekommer är B-körkort en förutsättning.

Ansökan
Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpeople.se, dock senast 2024-08-04 . För vidare frågor kontakta Tove Roslund på tove.roslund@clwork.se eller 073-351 27 94 eller Tove Skärberg på tove.skarberg@clwork.se alternativt 073-351 27 18.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i nedre Stockholm! Dina arbetsuppgifter på företaget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovt material och sker utifrån en ritning. Starttid: Omgående Arbetstider: Dagtid Din profil Kraven för tjänsten är att du har e... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i nedre Stockholm!

Dina arbetsuppgifter på företaget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovt material och sker utifrån en ritning.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Kraven för tjänsten är att du har erfarenhet av svetsning i metoderna MIG/MAG och pinne.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Jun 18    Auxante AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Vi är på jakt efter 2-3 byggsmeder Arbetsbeskrivning: I det här projektet kommer du arbeta med enklare svets och montage runt om i Stockholm. Du kommer arbeta i lag om två och åka runt på olika projekt där ni utför montage av räcken, trappor, hisschakt mm. Det förekommer även en del svetsning. Ni kommer gemensamt ansvara för att tidsplaner hålls. Här får du möjligheten att jobba med ett väletablerat företag inom smidesbranschen. Din ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi är på jakt efter 2-3 byggsmeder

Arbetsbeskrivning:
I det här projektet kommer du arbeta med enklare svets och montage runt om i Stockholm. Du kommer arbeta i lag om två och åka runt på olika projekt där ni utför montage av räcken, trappor, hisschakt mm. Det förekommer även en del svetsning. Ni kommer gemensamt ansvara för att tidsplaner hålls. Här får du möjligheten att jobba med ett väletablerat företag inom smidesbranschen.

Din profil
Din profil:
Du ska ha erfarenhet av att svetsa MMA och MAG (111, 135/138). Utbildning och/eller minst 1 års erfarenhet av svetsyrket. Du ska vara erfaren inom montageyrket och kunna läsa ritningar. Du ska vara en lagspelare och målmedveten. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Ta möjligheten att vara med i detta spännande projekt och ge dig själv möjligheten att utvecklas ännu mer i din yrkesroll. Är du rätt person kommer det finnas goda möjligheter att förlänga din anställning tillsvidare. Vid en första intervju kommer du få veta mer om projektet och går du vidare kommer du även få göra ett svetsprov. Anställning kommer ske löpande och omgående så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Målet för oss och vår kund är att du efter en period blir direkt anställd hos vår kund. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras. Visa mindre

TIG-Svetsare

Vi söker TIG-svetsare Om Tjänsten: Vi söker en skicklig TIG-svetsare med erfarenhet av arbete med aluminium och rostfritt stål. Som TIG-svetsare hos oss kommer du att arbeta med noggranna och kvalitetskrävande uppdrag. Vi värdesätter hög precision och kvalitetsmedvetenhet i allt arbete. Arbetsuppgifter: • TIG-svetsning av aluminium och rostfritt stål. • Slipning och efterbehandling av svetsade ytor. • Säkerställa att svetsarna håller högsta möjliga kv... Visa mer
Vi söker TIG-svetsare

Om Tjänsten: Vi söker en skicklig TIG-svetsare med erfarenhet av arbete med aluminium och rostfritt stål. Som TIG-svetsare hos oss kommer du att arbeta med noggranna och kvalitetskrävande uppdrag. Vi värdesätter hög precision och kvalitetsmedvetenhet i allt arbete.

Arbetsuppgifter:

• TIG-svetsning av aluminium och rostfritt stål.
• Slipning och efterbehandling av svetsade ytor.
• Säkerställa att svetsarna håller högsta möjliga kvalitet.
• Följande av ritningar och specifikationer.
• Samarbete med andra avdelningar för att säkerställa att produkterna uppfyller kundernas krav.

Kvalifikationer:

• Dokumenterad erfarenhet av TIG-svetsning, särskilt med aluminium och rostfritt stål.
• God erfarenhet av slipning och efterbehandling.
• Hög kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet i arbetet.
• Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till olika arbetsuppgifter.
• Flytande i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer. Du trivs med att arbeta i en flexibel miljö där arbetsuppgifterna kan variera. Din förmåga att kommunicera effektivt på svenska, både muntligt och skriftligt, är avgörande för att lyckas i rollen.

Vad vi erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till utveckling
• Ett engagerat team med högt fokus på kvalitet och kundnöjdhet
• Konkurrenskraftiga anställningsvillkor

Villkor

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du, vi och kunden ska få chansen att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos Westinghouse.

Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal som vi är anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.industriqompetens.se. Visa mindre

Bli svetsare hos MTR Tech!

Ansök    Jun 19    MTR Tunnelbanan AB    Svetsare, manuell
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 400 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas fordon i sex depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sex bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 4400 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag. Läs mer på MTR Nordic... Visa mer
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 400 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas fordon i sex depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sex bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 4400 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag.
Läs mer på MTR Nordic.se

ARBETSUPPGIFTER
Som svetsare får du en central och viktig roll i vårt arbete med att utveckla och livstidsförlänga Stockholms tunnelbanevagnar genom diverse reparationer, modifieringar och underhåll, ett arbete som sker med hög kvalitet och noggrannhet. Tjänsten är placerad i vår verkstad i Hammarby, där vi arbetar med ny och modern utrustning i en arbetsmiljö som vi är mycket stolta över.

Som svetsare hos oss arbetar du i huvudsak med svetsning, slipning och kapning, men även andra arbetsuppgifter i form av demontage/montage, reparationer och underhåll ingår i tjänsten. Vi förväntar oss att du har god erfarenhet av yrket och tidigare erfarenhet av att jobba med olika former av dokumentation, såsom ritningar, wps:er och instruktioner, är önskvärt. Vi sätter stor vikt vid våra medarbetares möjlighet att växa och utvecklas hos oss och samtliga medarbetare får en individuell utbildningsplan i samband med att din tjänst påbörjas.

Arbetet innebär i korthet:
• Svetsning, slipning, kapning och fogberedning vid reparation av spårfordon och komponenter till dessa.
• Delta i utveckling och utvärdering av svetsmetoder, för olika reparationer.
• Reparationer, underhåll, montage och demontage av spårfordon och komponenter.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som svetsare utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du arbetar systematiskt och gillar att hitta och lösa problem. Du kommer ingå i ett team varför du behöver ha god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Tjänsten kan vara fysiskt krävande då det förekommer arbete i trånga utrymmen samt på och under tunnelbanevagnen. MTR är certifierade för svetsstandard SS-EN-15085, vilket ställer höga krav på dokumentation av utförda svetsarbeten.

Kvalifiktioner:
• Minst 2-3 års erfarenhet som svetsare, helst inom rostfritt arbete.
• Bekväm med svetsmetoderna TIG och MIG/MAG.
• Relevant utbildning inom svetsning.
• Erfarenhet och kunskap om att jobba med olika former av dokumentation, såsom ritningar, wps:er och instruktioner.
• Mycket goda kunskaper inom svenska språket, båda i tal och skrift.

Det är inget krav men meriterande om du har någon eller några av nedanstående:
• Erfarenhet av industriarbete och linjeproduktion.
• Djupare teoretisk kunskap inom svetsning eller materiallära.

Varför ska man jobba som svetsare på MTR?

"När jag började som svetsare på MTR hade vi otroligt roligt, ett sammansvetsat gäng så att säga. Med modern teknik, bra utrustning och fräscha lokaler, kan jag kan verkligen rekommendera MTR som arbetsplats. Och vi behöver bli fler på MTR som jobbar med vår tunnelbaneflotta, så sök som svetsare hos oss på MTR! Det är helt klart värt det" - Citat från Martin Hallberg som tidigare jobbat som Svetsare och idag gått vidare internt på MTR som Svetsspecialist.

ÖVRIGT
Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
I ansökan ingår det att besvara ett antal urvalsfrågor. Det är frivilligt att bifoga CV och det behövs inte om du beskrivit din erfarenhet av svetsning i urvalsfrågorna. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av hälsoundersökning inklusive alkohol- och drogtestning, i enlighet med de krav Transportstyrelsen ställer. Belastningsregister kommer att efterfrågas som en del i rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten avser heltid med placering i Hammarbydepån, Blåsut.
Arbetstider är skift dag/kväll, enligt följande tider:
v. 1: mån-tors kl. 06:15-15:15, fre: 06:15-15:45
v. 2: mån-tors kl. 15:00-23:45, fre: ledig

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Höghöjdstekniker till Stockholm med omnejd

Ansök    Jun 5    Libera i Sverige AB    Svetsare, manuell
Uppdraget Vi söker höghöjdstekniker med svetskunskaper till 2-con. Du kommer som tekniker att resa till 2-cons kunderrunt om i Stockholm och Mälardalenoch utföra installation samt underhåll. Du jobbar löpande med diverse verkstads- och montagearbeten hos deras kunder inomlogistik och tillverkningsindustrin där ävensvetsarbetenförekommer.Vår kund har sin verkstad i Bålsta och där kommer du i mån av tid att arbeta med svets, smide och montage. Arbetet utgår ... Visa mer
Uppdraget
Vi söker höghöjdstekniker med svetskunskaper till 2-con. Du kommer som tekniker att resa till 2-cons kunderrunt om i Stockholm och Mälardalenoch utföra installation samt underhåll. Du jobbar löpande med diverse verkstads- och montagearbeten hos deras kunder inomlogistik och tillverkningsindustrin där ävensvetsarbetenförekommer.Vår kund har sin verkstad i Bålsta och där kommer du i mån av tid att arbeta med svets, smide och montage.
Arbetet utgår från dagtid, 7-16.
Vem du är
För att lyckas i rollen som tekniker behöver du vara självgående och noggrann med ett sinne för kvalitet. Utbildningscertifikat inom MIG/MAG-svets är meriterande men det viktigaste är att du känner dig trygg i dina svetskunskaper. Du behöver kommunicera väl på svenska i både skrift och taloch vara serviceinriktad. Arbetet utförs på hög höjd och vi ser det som meriterande om du har höghöjdsutbildning och Heta arbeten. Har du även truckkort är det bra.
Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av arbete på hög höjd
Arbetserfarenhet som tekniker eller montör
Svetskunskaper

Detta är en direktrekrytering till vår kund där Libera sköter rekryteringsprocessen ochalla frågor kring processen besvaras av Liberas rekryterare.
Urval sker löpande och tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Svetsare offshore

Ansök    Jun 18    Nidab Produktion AB    Svetsare, manuell
Nidab Produktion AB är ett internationellt serviceföretag inom offshore och maritim verksamhet. Vi har främst projekt i Europa men det förekommer även att vi har projekt utanför Europa. Våra kunder är ofta globala företag som verkar inom olja & gas alternativt tung industrin. Nidab Produktion verkar ofta som en del i dessa projekt, antingen som entreprenör eller med utlånad personal. Vi har kontor i Sverige, Norge, Holland och Rumänien och kontoren samarbe... Visa mer
Nidab Produktion AB är ett internationellt serviceföretag inom offshore och maritim verksamhet. Vi har främst projekt i Europa men det förekommer även att vi har projekt utanför Europa. Våra kunder är ofta globala företag som verkar inom olja & gas alternativt tung industrin. Nidab Produktion verkar ofta som en del i dessa projekt, antingen som entreprenör eller med utlånad personal. Vi har kontor i Sverige, Norge, Holland och Rumänien och kontoren samarbetar i projekten och ger helhetslösningar åt våra kunder.

Just nu söker vi svetsare (136) med giltiga offshore-certfikat och helseklering

Din profil

Erfarenhet av arbete som svetsare (136), gärna på varv.

Utbildning

• Giltigt heta arbeten
• Giltiga licenser
• Giltig OLF och helsekleering

Vi söker dig som:

• Är strukturerad

• Tycker om att arbeta i team

• Har stort fokus på HMS i ditt arbete

• Är positiv och lösningsorienterad

Vi tror även att du som söker har erfarenhet är van att arbeta på rotation.

Vi erbjuder :

• Konkurrenskraftig lön

• Väldigt goda arbetsvillkor (upp till 34 veckors ledighet per år)

• Fria resor och boende i Norge (mat ingår)

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bli svetsare hos MTR Tech!

Ansök    Jun 12    MTR Tunnelbanan AB    Svetsare, manuell
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 400 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas fordon i sex depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sex bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 4400 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag. Läs mer på MTR Nordic... Visa mer
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 400 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas fordon i sex depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sex bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 4400 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag.
Läs mer på MTR Nordic.se

ARBETSUPPGIFTER
Som svetsare får du en central och viktig roll i vårt arbete med att utveckla och livstidsförlänga Stockholms tunnelbanevagnar genom diverse reparationer, modifieringar och underhåll, ett arbete som sker med hög kvalitet och noggrannhet. Tjänsten är placerad i vår verkstad i Hammarby, där vi arbetar med ny och modern utrustning i en arbetsmiljö som vi är mycket stolta över.

Som svetsare hos oss arbetar du i huvudsak med svetsning, slipning och kapning, men även andra arbetsuppgifter i form av demontage/montage, reparationer och underhåll ingår i tjänsten. Vi förväntar oss att du har god erfarenhet av yrket och tidigare erfarenhet av att jobba med olika former av dokumentation, såsom ritningar, wps:er och instruktioner, är önskvärt. Vi sätter stor vikt vid våra medarbetares möjlighet att växa och utvecklas hos oss och samtliga medarbetare får en individuell utbildningsplan i samband med att din tjänst påbörjas.

Arbetet innebär i korthet:
• Svetsning, slipning, kapning och fogberedning vid reparation av spårfordon och komponenter till dessa.
• Delta i utveckling och utvärdering av svetsmetoder, för olika reparationer.
• Reparationer, underhåll, montage och demontage av spårfordon och komponenter.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som svetsare utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du arbetar systematiskt och gillar att hitta och lösa problem. Du kommer ingå i ett team varför du behöver ha god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Tjänsten kan vara fysiskt krävande då det förekommer arbete i trånga utrymmen samt på och under tunnelbanevagnen. MTR är certifierade för svetsstandard SS-EN-15085, vilket ställer höga krav på dokumentation av utförda svetsarbeten.

Kvalifiktioner:
• Minst 2-3 års erfarenhet som svetsare, helst inom rostfritt arbete.
• Bekväm med svetsmetoderna TIG och MIG/MAG.
• Relevant utbildning inom svetsning.
• Erfarenhet och kunskap om att jobba med olika former av dokumentation, såsom ritningar, wps:er och instruktioner.
• Mycket goda kunskaper inom svenska språket, båda i tal och skrift.

Det är inget krav men meriterande om du har någon eller några av nedanstående:
• Erfarenhet av industriarbete och linjeproduktion.
• Djupare teoretisk kunskap inom svetsning eller materiallära.

ÖVRIGT
Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
I ansökan ingår det att besvara ett antal urvalsfrågor. Det är frivilligt att bifoga CV och det behövs inte om du beskrivit din erfarenhet av svetsning i urvalsfrågorna. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av hälsoundersökning inklusive alkohol- och drogtestning, i enlighet med de krav Transportstyrelsen ställer. Belastningsregister kommer att efterfrågas som en del i rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten avser heltid med placering i Hammarbydepån, Blåsut.
Arbetstider är skift dag/kväll, enligt följande tider:
v. 1: mån-tors kl. 06:15-15:15, fre: 06:15-15:45
v. 2: mån-tors kl. 15:00-23:45, fre: ledig

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare sökes! Flytande svenska är ett krav!!!

VERKSAMHETSBESKRIVNING Företaget bedriver byggverksamhet och bemanningsuthyrning av hantverkare. Vår ambitionen är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag. Vi har nu stort behov av att utöka vår personalstyrka inom byggbranschen. Vi söker dig som vill arbeta med följande arbetsuppgifter: - Svetsare, manuell OM DIG Vi ser att du kan uttrycka dig bra på det svenska eller engelska språket. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna är svetsning, både med MIG, ... Visa mer
VERKSAMHETSBESKRIVNING
Företaget bedriver byggverksamhet och bemanningsuthyrning av hantverkare. Vår ambitionen är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag.


Vi har nu stort behov av att utöka vår personalstyrka inom byggbranschen. Vi söker dig som vill arbeta med följande arbetsuppgifter:
- Svetsare, manuell
OM DIG
Vi ser att du kan uttrycka dig bra på det svenska eller engelska språket.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är svetsning, både med MIG, TIG. Kan läsa och tillverka efter en ritning. Mekaniskt arbete förekommer.


UTBILDNING/ERFARENHET
Vi söker Svetsare med 3 - 5 års erfarenhet som gillar att jobba i grupp och på egen hand. God social kompetens och fungerar bra att arbeta i grupp.


DU SKA HA LICENS 111 OCH 141 INOM SVETSNING Visa mindre

Svetsare Sökes - Öppen ansökan

Vi söker en erfaren och kvalificerad svetsare för en spännande möjlighet i södra Stockholm. Som svetsare kommer du att vara en viktig del av vårt team och arbeta med att producera högkvalitativa svetsarbeten enligt specifikationer och ritningar. Ansvarsområden: Utföra svetsarbeten enligt givna ritningar och instruktioner. Säkerställa hög kvalitet och noggrannhet i alla svetsningar. Ansvara för underhåll och reparation av svetsutrustning. Följa säkerhetsför... Visa mer
Vi söker en erfaren och kvalificerad svetsare för en spännande möjlighet i södra Stockholm. Som svetsare kommer du att vara en viktig del av vårt team och arbeta med att producera högkvalitativa svetsarbeten enligt specifikationer och ritningar.
Ansvarsområden:
Utföra svetsarbeten enligt givna ritningar och instruktioner.
Säkerställa hög kvalitet och noggrannhet i alla svetsningar.
Ansvara för underhåll och reparation av svetsutrustning.
Följa säkerhetsföreskrifter och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

Krav:
Dokumenterad erfarenhet av svetsning, med kunskap om olika svetsmetoder (TIG & MIG/MAG).
Förmåga att läsa och tolka ritningar.
Svetslicens är ett krav.
God fysisk kondition och förmåga att arbeta i olika miljöer.

Personliga egenskaper:
Teamplayer med förmåga att samarbeta effektivt.
Självgående och ansvarstagande.
Flexibel och anpassningsbar.
Högt fokus på kvalitet och detaljer.Om oss:
Vi är Walya Rekrytering (Tidigare Walya Redovisning och Bokföring). Vi har fokus på att matcha talanger med rätt arbetsgivare. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att utvecklas och växa i din roll som svetsare.
Ansökan:
Om du är intresserad av att bli svetsare, skicka in din ansökan inklusive CV och personligt brev till girum.dejene.daba@walyasolutions.com Märk din ansökan med "Svetsare - Stockholm". Vi ser fram emot att höra från dig!


Skicka CV och Personligt Brev Till girum.dejene.daba@walyasolutions.com Visa mindre

Svetsare

Ansök    Maj 23    YA Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Svetsare till Stockholm med omnejd

Ansök    Maj 10    Libera i Sverige AB    Svetsare, manuell
Uppdraget Vi söker ambulerande svetsare till vår kund. Du kommer som ambulerande svetsare att resa till vår kunds kunder runt om i Stockholm och Mälardalenoch utföra installation samt underhåll av svetsarbeten på master. Vår kund har sin verkstad i Bålsta och där kommer du i mån av tid att arbeta med svets, smide och montage. Arbetet utgår från dagtid, 7-16. Vem du är För att lyckas i rollen som svetsare behöver du vara självgående och noggrann med ett sin... Visa mer
Uppdraget
Vi söker ambulerande svetsare till vår kund. Du kommer som ambulerande svetsare att resa till vår kunds kunder runt om i Stockholm och Mälardalenoch utföra installation samt underhåll av svetsarbeten på master. Vår kund har sin verkstad i Bålsta och där kommer du i mån av tid att arbeta med svets, smide och montage.
Arbetet utgår från dagtid, 7-16.
Vem du är
För att lyckas i rollen som svetsare behöver du vara självgående och noggrann med ett sinne för kvalitet. Utbildningscertifikat inom MIG/MAG-svets är meriterande men det viktigaste är att du känner dig trygg i dina svetskunskaper och kan utföra ett godkänt svetsprov innan start. Du behöver kommunicera väl på svenska och vara serviceinriktad. Arbetet utförs på hög höjd och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av detta samt liftutbildning.
Detta är en direktrekrytering till vår kund där Libera sköter rekryteringsprocessen ochalla frågor kring processen besvaras av Liberas rekryterare.
Urval sker löpande och tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Byggsmed

Ansök    Maj 14    Auxante AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Vi är på jakt efter 2-3 byggsmeder Arbetsbeskrivning: I det här projektet kommer du arbeta med enklare svets och montage runt om i Stockholm. Du kommer arbeta i lag om två och åka runt på olika projekt där ni utför montage av räcken, trappor, hisschakt mm. Det förekommer även en del svetsning. Ni kommer gemensamt ansvara för att tidsplaner hålls. Här får du möjligheten att jobba med ett väletablerat företag inom smidesbranschen. Din ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi är på jakt efter 2-3 byggsmeder

Arbetsbeskrivning:
I det här projektet kommer du arbeta med enklare svets och montage runt om i Stockholm. Du kommer arbeta i lag om två och åka runt på olika projekt där ni utför montage av räcken, trappor, hisschakt mm. Det förekommer även en del svetsning. Ni kommer gemensamt ansvara för att tidsplaner hålls. Här får du möjligheten att jobba med ett väletablerat företag inom smidesbranschen.

Din profil
Din profil:
Du ska ha erfarenhet av att svetsa MMA och MAG (111, 135/138). Utbildning och/eller minst 1 års erfarenhet av svetsyrket. Du ska vara erfaren inom montageyrket och kunna läsa ritningar. Du ska vara en lagspelare och målmedveten. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Ta möjligheten att vara med i detta spännande projekt och ge dig själv möjligheten att utvecklas ännu mer i din yrkesroll. Är du rätt person kommer det finnas goda möjligheter att förlänga din anställning tillsvidare. Vid en första intervju kommer du få veta mer om projektet och går du vidare kommer du även få göra ett svetsprov. Anställning kommer ske löpande och omgående så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Målet för oss och vår kund är att du efter en period blir direkt anställd hos vår kund. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras. Visa mindre

Svetsare Sökes

Vi söker nu en Svetsare till vår kund verksamma inom industrin för bakugnar och med placering Vallentuna. I rollen som svetsare spelar du en central roll i verkstaden, där du arbetar självständigt och tillsammans med ett team av svetsare. Din huvudsakliga uppgift är att utföra svetsning av material, särskilt krom i tjocklekar från 1 mm till 4 mm, med både TIG- och MIG/MAG-metoder. Du kommer också att arbeta med rostfritt stål och andra material. Din roll ... Visa mer
Vi söker nu en Svetsare till vår kund verksamma inom industrin för bakugnar och med placering Vallentuna.
I rollen som svetsare spelar du en central roll i verkstaden, där du arbetar självständigt och tillsammans med ett team av svetsare. Din huvudsakliga uppgift är att utföra svetsning av material, särskilt krom i tjocklekar från 1 mm till 4 mm, med både TIG- och MIG/MAG-metoder. Du kommer också att arbeta med rostfritt stål och andra material. Din roll innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar efter att uppnå uppsatta mål. Genom din flexibilitet kan du anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer som kan uppstå i arbetsmiljön. Din positiva attityd och förmåga att kommunicera väl bidrar till en harmonisk arbetsplats där samarbete och effektivitet prioriteras.


Krav:
Kunskaper i ritningsläsning
Svenska, både tal och skrift
Erfarenheter av yrket och framförallt TIG och rostfritt stål


Vad kan vi erbjuda?
Marknadsmässig lön, trevliga arbetskamrater och självklart kollektivavtal.
Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Duktiga MAG-svetsare sökes.

Ansök    Maj 6    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri. Giltig svetslicens på MaG EN-9606 135 / 136 är ett krav. Bifogas i din ansökan. Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medar... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri.
Giltig svetslicens på MaG EN-9606 135 / 136 är ett krav. Bifogas i din ansökan.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har industriella erfarenheter sedan tidigare.
Traversutbildning ses som ett stort plus.
Din svetsareprövning på MaG (135 / 136) bifogas i din ansökan. Vi söker för kunds räkning 2 duktiga svetsare för uppdrag i Liljeholmen.
Arbetet består av självständig svetsning av metallkonstruktioner i kundens verkstad med placering norra Sthlm.
Du är van vid olika moment på en verkstad och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar.
Din kunskap inom MaG-svetsning och ritningsläsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs höga krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på vinkelräthet och visuella kontroller av svetsar och mått.
Vi tror att du har några år i branschen och att du tycker om och brinner för ditt arbete! Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i nedre Stockholm! Dina arbetsuppgifter på företaget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovt material och sker utifrån en ritning. Starttid: Omgående Arbetstider: Dagtid Din profil Kraven för tjänsten är att du har e... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i nedre Stockholm!

Dina arbetsuppgifter på företaget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovt material och sker utifrån en ritning.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Kraven för tjänsten är att du har erfarenhet av svetsning i metoderna MIG/MAG och pinne.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare

Ansök    Apr 30    YA Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Montörer & svetsare för vattenreningsprojekt

Ansök    Apr 25    WORKNORDIC GROUP AB    Svetsare, manuell
?Aqwa AS söker flera duktiga svetsare till vår verkstad i Sandefjord, samt duktiga resemontörer till våra vattenreningsverk. Vi uppmuntrar kandidater för resemontörer att söka oavsett var de bor, eftersom våra projekt genomförs över hela Norge. Skicka ditt CV till oss idag, vi utvärderar ansökningar löpande. Arbetsuppgifter - Produktion och/eller installation av utrustning och rör för vattenreningsverk (dricksvatten, avlopp, industri), både ny- och ombyggn... Visa mer
?Aqwa AS söker flera duktiga svetsare till vår verkstad i Sandefjord, samt duktiga resemontörer till våra vattenreningsverk. Vi uppmuntrar kandidater för resemontörer att söka oavsett var de bor, eftersom våra projekt genomförs över hela Norge.
Skicka ditt CV till oss idag, vi utvärderar ansökningar löpande.
Arbetsuppgifter
- Produktion och/eller installation av utrustning och rör för vattenreningsverk (dricksvatten, avlopp, industri), både ny- och ombyggnad av befintliga anläggningar
- Tillverka och montera enligt tekniska ritningar
- Konstruktion av konstruktioner, rör, rörledningar, tankar m.m.
- Ställ in olika maskiner
- Svetsning av rostfria och syrafasta material
Vi söker dig som
- Har erfarenhet från svets- och/eller monteringsarbeten för tekniska anläggningar
- Har relevant kvalifikation, t.ex. industrimontör, industrirörmokare, mekanisk ... (förmån)
- Kan svetsa och/eller ha svetscertifikat (fördel)
- Har goda kunskaper i norska eller svenska
- Har körkort klass B
- Tycker om fysiskt arbete
- Har möjlighet till mycket resor (för resemontörer)
Vi erbjuder
- Spännande arbetsuppgifter i en stark professionell miljö
- Trevliga kollegor och en informell arbetsmiljö
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Konkurrenskraftiga löner
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

TIG-svetsare till Revent i Upplands Väsby!

Ansök    Apr 25    Performiq AB    Svetsare, manuell
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du tidigare 2-4 års erfarenhet av att arbeta som Svetsare? Då kan du vara den vi söker för rollen till Revent i Upplands Väsby! Som Svetsare på Revent arbetar du självständigt i deras verkstad med att utföra svets och kommer ingå i Revents svetsteam. Du kommer att arbeta med material av krom i tjocklekar 1mm-4mm i både metoderna TIG samt MIG/MAG i bland annat rostfritt. För att lyckas i rollen krävs vidare: * 2-4 år... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare 2-4 års erfarenhet av att arbeta som Svetsare?

Då kan du vara den vi söker för rollen till Revent i Upplands Väsby!

Som Svetsare på Revent arbetar du självständigt i deras verkstad med att utföra svets och kommer ingå i Revents svetsteam. Du kommer att arbeta med material av krom i tjocklekar 1mm-4mm i både metoderna TIG samt MIG/MAG i bland annat rostfritt.


För att lyckas i rollen krävs vidare:
* 2-4 års erfarenhet av svetsning
* Har tidigare erfarenhet av svetsning av TIG svets och rostfritt stål
* Svenska obehindrat i tal och skrift

Krav:
* Ritningsläsning
* EN 287-1, 141 TIG-svetsning/ISO 9606-1
* EN 287-1, 131 MIG-svetsning/ISO 9606-1


Tjänsten passar dig som tidigare arbetat som operatör eller liknande arbetsuppgifter och kan arbeta i både team samt självständigt. Vidare krävs att du kan uppvisa att du är grön i belastningsregistret vilket vi gör en bakgrundskontroll på alla kandidater.Personprofil
För att lyckas i rollen som lagerarbetare på krävs vidare:
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Gymnasial examen

Vi ser att du som söker är en person som är arbetsvillig, gillar att arbeta noggrant samt är lösningsorienterad. Du har inga problem med att läsa ritningar då detta ingår i din roll som Svetsare. Som person är du även ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv och ordningsam.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag-fredag
Plats: Upplands Väsby

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

sökord: Svetsare, upplands väsby, industri

Företagspresentation
Den första bakugnen är ungefär 4 500 år gammal. Så på ett sätt är vi noviser på detta, även om Revent uppfann den första stickugnen redan på 1950-talet. Sedan dess har vi blivit den mest sålda stickugnstillverkaren i världen med representation i fler än 50 länder i Europa, Asien, Oceanien, Afrika, Mellanöstern och Nordamerika. Vår själ och vårt huvudkontor ligger dock fortfarande i Upplands Väsby. Totalt finns det 125 anställda i Revent-koncernen. Visa mindre

Svetsare till Revent i Upplands Väsby!

Ansök    Apr 24    Performiq AB    Svetsare, manuell
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du tidigare 2-4 års erfarenhet av att arbeta som Svetsare? Då kan du vara den vi söker för rollen till Revent i Upplands Väsby! Som Svetsare på Revent arbetar du självständigt i deras verkstad med att utföra svets och kommer ingå i Revents svetsteam. Du kommer att arbeta med material av krom i tjocklekar 1mm-4mm i både metoderna TIG samt MIG/MAG i bland annat rostfritt. För att lyckas i rollen krävs vidare: * 2-4 år... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare 2-4 års erfarenhet av att arbeta som Svetsare?

Då kan du vara den vi söker för rollen till Revent i Upplands Väsby!

Som Svetsare på Revent arbetar du självständigt i deras verkstad med att utföra svets och kommer ingå i Revents svetsteam. Du kommer att arbeta med material av krom i tjocklekar 1mm-4mm i både metoderna TIG samt MIG/MAG i bland annat rostfritt.


För att lyckas i rollen krävs vidare:
* 2-4 års erfarenhet av svetsning
* Har tidigare erfarenhet av svetsning av TIG svets och rostfritt stål
* Svenska obehindrat i tal och skrift

Krav:
* Ritningsläsning
* EN 287-1, 141 TIG-svetsning/ISO 9606-1
* EN 287-1, 131 MIG-svetsning/ISO 9606-1


Tjänsten passar dig som tidigare arbetat som operatör eller liknande arbetsuppgifter och kan arbeta i både team samt självständigt. Vidare krävs att du kan uppvisa att du är grön i belastningsregistret vilket vi gör en bakgrundskontroll på alla kandidater.Personprofil
För att lyckas i rollen som lagerarbetare på krävs vidare:
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Gymnasial examen

Vi ser att du som söker är en person som är arbetsvillig, gillar att arbeta noggrant samt är lösningsorienterad. Du har inga problem med att läsa ritningar då detta ingår i din roll som Svetsare. Som person är du även ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv och ordningsam.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag-fredag
Plats: Upplands Väsby

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

sökord: Svetsare, upplands väsby, industri

Företagspresentation
Den första bakugnen är ungefär 4 500 år gammal. Så på ett sätt är vi noviser på detta, även om Revent uppfann den första stickugnen redan på 1950-talet. Sedan dess har vi blivit den mest sålda stickugnstillverkaren i världen med representation i fler än 50 länder i Europa, Asien, Oceanien, Afrika, Mellanöstern och Nordamerika. Vår själ och vårt huvudkontor ligger dock fortfarande i Upplands Väsby. Totalt finns det 125 anställda i Revent-koncernen. Visa mindre

Svetsare till Revent i Upplands Väsby!

Ansök    Apr 16    Performiq AB    Svetsare, manuell
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du tidigare 2-4 års erfarenhet av att arbeta som Svetsare? Då kan du vara den vi söker för rollen till Revent i Upplands Väsby! Som Svetsare på Revent arbetar du självständigt i deras verkstad med att utföra svets och kommer ingå i Revents svetsteam. Du kommer att arbeta med material av krom i tjocklekar 1mm-4mm i både metoderna TIG samt MIG/MAG i bland annat rostfritt. För att lyckas i rollen krävs vidare: * 2-4 år... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare 2-4 års erfarenhet av att arbeta som Svetsare?

Då kan du vara den vi söker för rollen till Revent i Upplands Väsby!

Som Svetsare på Revent arbetar du självständigt i deras verkstad med att utföra svets och kommer ingå i Revents svetsteam. Du kommer att arbeta med material av krom i tjocklekar 1mm-4mm i både metoderna TIG samt MIG/MAG i bland annat rostfritt.


För att lyckas i rollen krävs vidare:
* 2-4 års erfarenhet av svetsning
* Har tidigare erfarenhet av svetsning av TIG svets och rostfritt stål
* Svenska obehindrat i tal och skrift

Krav:
* Ritningsläsning
* EN 287-1, 141 TIG-svetsning/ISO 9606-1
* EN 287-1, 131 MIG-svetsning/ISO 9606-1


Tjänsten passar dig som tidigare arbetat som operatör eller liknande arbetsuppgifter och kan arbeta i både team samt självständigt. Vidare krävs att du kan uppvisa att du är grön i belastningsregistret vilket vi gör en bakgrundskontroll på alla kandidater.Personprofil
För att lyckas i rollen som lagerarbetare på krävs vidare:
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Gymnasial examen

Vi ser att du som söker är en person som är arbetsvillig, gillar att arbeta noggrant samt är lösningsorienterad. Du har inga problem med att läsa ritningar då detta ingår i din roll som Svetsare. Som person är du även ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv och ordningsam.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag-fredag
Plats: Upplands Väsby

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”.

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

sökord: Svetsare, upplands väsby, industri

Företagspresentation
Den första bakugnen är ungefär 4 500 år gammal. Så på ett sätt är vi noviser på detta, även om Revent uppfann den första stickugnen redan på 1950-talet. Sedan dess har vi blivit den mest sålda stickugnstillverkaren i världen med representation i fler än 50 länder i Europa, Asien, Oceanien, Afrika, Mellanöstern och Nordamerika. Vår själ och vårt huvudkontor ligger dock fortfarande i Upplands Väsby. Totalt finns det 125 anställda i Revent-koncernen. Visa mindre

Svetsare till norra Stockholm

Ansök    Apr 19    WeStaff Sweden AB    Svetsare, manuell
WeStaff Sweden söker nu en svetsare till vår kund i norra Stockholm.Det här är ett inhyrningsuppdrag med omgående start. Ditt nya jobbArbetsuppgifterna varierar från enklare detaljsvetsning till komplicerad sektionssvetsning av ugnsmodeller. Du kommer främst svetsa i tunnplåt (1-2,5mm) och arbeta med rostfritt krom.För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare och ta ett större ansvar. Anställning Tillträde: omgående Arbetstider: dagtid ... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu en svetsare till vår kund i norra Stockholm.Det här är ett inhyrningsuppdrag med omgående start.
Ditt nya jobbArbetsuppgifterna varierar från enklare detaljsvetsning till komplicerad sektionssvetsning av ugnsmodeller. Du kommer främst svetsa i tunnplåt (1-2,5mm) och arbeta med rostfritt krom.För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare och ta ett större ansvar.

Anställning
Tillträde: omgående
Arbetstider: dagtid


Krav
God kunskap i svenska (tal och skrift).
Kunskap i MIG/TIG-svetsning.
Kunskap i mekanisk ritningsläsning.
Tidigare erfarenhet av svetsning.

Du som person
För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du är:
Noggrann, självgående och nyfiken.
Stresstålig och trivs att arbeta både självständigt och i grupp.
Initiativtagande och strävar alltid efter att utvecklas.

WeStaff Sweden är ett växande konsult- och rekryteringsföretagsom hjälper företag att växa & människor att utvecklas i sina yrkeskarriärer.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team, och har över 30 års erfarenhet av rekryteringsbranschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och en personligt engagemang. Visa mindre

Svetsare Sökes

Ansök    Apr 15    Prowork Bemanning AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu en Svetsare till vår kund verksamma inom industrin för bakugnar och med placering Vallentuna. I rollen som svetsare spelar du en central roll i verkstaden, där du arbetar självständigt och tillsammans med ett team av svetsare. Din huvudsakliga uppgift är att utföra svetsning av material, särskilt krom i tjocklekar från 1 mm till 4 mm, med både TIG- och MIG/MAG-metoder. Du kommer också att arbeta med rostfritt stål och andra material. Din roll ... Visa mer
Vi söker nu en Svetsare till vår kund verksamma inom industrin för bakugnar och med placering Vallentuna.
I rollen som svetsare spelar du en central roll i verkstaden, där du arbetar självständigt och tillsammans med ett team av svetsare. Din huvudsakliga uppgift är att utföra svetsning av material, särskilt krom i tjocklekar från 1 mm till 4 mm, med både TIG- och MIG/MAG-metoder. Du kommer också att arbeta med rostfritt stål och andra material. Din roll innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar efter att uppnå uppsatta mål. Genom din flexibilitet kan du anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer som kan uppstå i arbetsmiljön. Din positiva attityd och förmåga att kommunicera väl bidrar till en harmonisk arbetsplats där samarbete och effektivitet prioriteras.


Krav:
Kunskaper i ritningsläsning
Svenska, både tal och skrift
Erfarenheter av yrket och framförallt TIG och rostfritt stål


Vad kan vi erbjuda?
Marknadsmässig lön, trevliga arbetskamrater och självklart kollektivavtal.
Välkommen in med din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i utkanten av Stockholm! Dina arbetsuppgifter på företget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovtmaterial och sker utifrån en ritning. Starttid: Omgående Arbetstider: Dagtid Din profil Kraven för tjänsten är att du h... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i utkanten av Stockholm!

Dina arbetsuppgifter på företget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovtmaterial och sker utifrån en ritning.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Kraven för tjänsten är att du har erfarenhet av svetsning i metoderna MIG/MAG och pinne.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Praktikplats/APL/LIA som svetsare inom tunnelbanan!

Ansök    Mar 19    MTR Tunnelbanan AB    Svetsare, manuell
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 400 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas fordon i sex depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sex bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 4400 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag. Läs mer på MTR Nordic... Visa mer
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 400 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas fordon i sex depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sex bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 4400 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag.
Läs mer på MTR Nordic.se.

Nu söker vi dig som är i slutet av din svetsutbildning och som söker plats för praktik eller LIA. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och lära dig mer inom yrket samtidigt som du är med och utvecklar Stockholms tunnelbana.

Inom fordonsunderhållet hos MTR Tech har vi flera uppdrag där svetsning ingår. Ofta avancerad svets i komplexa projekt som utförs för att utveckla och underhålla Stockholms tunnelbana. Som praktikant hos oss kommer du få utbildning i relevanta säkerhetsrutiner, verktyg och utrustning.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att få testa på och lära dig mer om:

Olika svetsmetoder (MIG/MAG och TIG) i rostfritt material
Skärande bearbetning av rostfritt material
Möjlighet att delta i metodutveckling för framtida svetsreparationer
Praktiken kommer i huvudsak att ske på dagtid.
Kravprofil:

Studerande inom svets (yrkeshögskola eller gymnasium)
Minst 18 år
Lärt sig om flera svetsmetoder som t.ex. MIG/MAG och TIG samt gärna testat att svetsa i rostfritt stål.
Är i slutet på sin utbildning och har möjlighet att vara på praktik under minst 4 veckor.
Har CSN eller annat finansiellt stöd under praktiken.
Vi söker fler duktiga svetsare till vårt team och för rätt person finns goda möjligheter till anställning efter praktiken.

Att vara svetsare inom tunnelbanan

Våra svetsare har en central och viktig roll i vårt arbete med att utveckla och livstidsförlänga Stockholms tunnelbanevagnar genom diverse reparationer, modifieringar och underhåll, ett arbete som sker med hög kvalitet och noggrannhet.

Den största delen av vårt svetsarbete är inom rostfritt, och den svetsningen som vi utför inom fordonsunderhållet kräver stor skicklighet samt god förmåga att följa ritningar och instruktioner. Vi lägger stort fokus på arbetsutrustning av högsta kvalité och bra arbetsmiljö i vår stora och ljusa verkstad.

Under din praktik hos oss får du möjlighet att bli en del av vårt sammansvetsade team och fördjupa dina kunskaper inom svets och reparationer.

Lär känna några av dina kollegor

I den här intervjunberättar Martin Hallberg, svetsare och kvalitetstekniker på MTR Tech mer om hur det är att jobba som svetsare inom tunnelbanan.

https://www.mtrnordic.se/om-oss/nyheter/lar-kanna-martin---svetsare/

I det härspecialavsnittetav MTR:s podcast med fokus Svets berättar Robby Wahlberg, gruppchef på MTR Tech, mer om vad det innebär att arbeta som svetsare inom tunnelbanan och om AMS-projektet, där vi arbetar med att utveckla och underhålla Stockholms tunnelbana.

https://open.spotify.com/episode/5N6cRQL7e3V5e7fkiFBSX5?si=z1UMdoh3R2iFFeXsuXF5lg&nd=1&dlsi=786aebd9302c4d71

- Visa mindre

Svetsare

Ansök    Apr 10    YA Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så... Visa mer
Om Jobbet
Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.
Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.
Vi erbjuder:
Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.
Kollektivavtal. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Mar 5    YA Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare s... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.

- Kollektivavtal. Visa mindre

Vi söker rörsvetsare med TIG till Alfa Laval i Jordbro!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Alfa Laval är en global, ledande leverantör med produkter och lösningar inom miljö, livsmedel, energi & industri. Bolaget har en 150 årig historia med fabriker över hela världen. Dem bidrar till att bland annat lyfta konkurrenskraft och produktivitet till industrier runt om i världen. Deras site i Jordbro är helt ny, där flera fantastiska medarbetare jobbar tillsammans varje dag för att utveckla produktionen. Företaget har ett gott rykte och är en attraktiv arbetsgivare internationellt.

Dina arbetsuppgifter
Där dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
- Ritläsning
- Kapning
- Svetsning med TIG-metoden
- Dokumentation
- Arbetet utförs enligt ISO 3834-2

Arbetstiderna är måndag - fredag, 07.00-15.30. Under intervjutillfället hos Alfa Laval kommer ett arbetsprov att genomföras.


Din profil
Vi söker dig som är en riktig lagspelare med ett genuint svetsintresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare svetsjobb där du utfört svetsning av rör i hygieniska installationer via TIG-metoden under några års tid. Vi ser det som meriterande om du arbetat inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin, samt har vana av dokumentation. Krav för tjänsten är att du pratar engelska och svenska flytande, då du kommer arbeta i ett internationellt bolag. Som person har du lätt för att samarbeta andra, är hjälpsam och uppskattar att arbeta med andra människor.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Fouad Khabout via mejl: Fouad.khabout@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Svetsmekaniker

Om tjänsten Vi letar efter en svetsmekaniker. Sektionen ansvarar för totala service- och underhållsarbete och arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll inom mekanik, hydraulik, maskinbearbetning, byggnation och ventilation samt ansvarar för hantering av tyngre utrustning. Som mekaniker inom plåt och svets kommer du att tillhöra en arbetsgrupp som består av två pumpmekaniker, två maskinbearbetare samt tre plåt- och svetsmekaniker. Gruppen har inte... Visa mer
Om tjänsten
Vi letar efter en svetsmekaniker. Sektionen ansvarar för totala service- och underhållsarbete och arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll inom mekanik, hydraulik, maskinbearbetning, byggnation och ventilation samt ansvarar för hantering av tyngre utrustning.

Som mekaniker inom plåt och svets kommer du att tillhöra en arbetsgrupp som består av två pumpmekaniker, två maskinbearbetare samt tre plåt- och svetsmekaniker. Gruppen har intern flexibilitet och servar hela Skärblacka bruk. Tjänsten är på heltid och dagtid med tillträde snarast möjligt.

Om tjänsten
Du kommer arbeta med varierade uppgifter såsom bockning, kantpress och . Du kommer även utföra industriell svetsning i främst rostfritt material, vilket ställer krav på kompetens inom såväl slipning, svetsning och ritningsläsning. Du kommer att arbeta med främst TIG och MMA men även MIG/MAG svetsning kan förekomma. Arbetet utförs enligt standard EN-1090.

Arbetet är stundtals fysiskt krävande.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning med inriktning plåt och svets samt praktisk erfarenhet från yrket. El- lära

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som värdesätts är god samarbetsförmåga och känsla för service och flexibilitet. Du är initiativrik och intresserad av att finna nya tekniska lösningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Feb 29    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare s... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.

- Kollektivavtal. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Mar 2    YA Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare s... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.

- Kollektivavtal. Visa mindre

Svetsare sökes till Rosersberg

Ansök    Mar 1    Libera i Sverige AB    Svetsare, manuell
Uppdraget Vi söker svetsare till vår kund i Rosersberg. Där kommer du bli en del av ett familjärt bollag som ligger i framkant inom sin bransch. Du kommer att arbeta självständigt med svets inom teamet för maskinbearbetning. Svetsning sker enligt ritningar och standard där du arbetar både med serietillverkning samt prototyper. Du jobbar med svetsning mot främst grövre material med MIG/MAG. Vem du är För att lyckas i rollen som svetsare behöver du vara s... Visa mer
Uppdraget

Vi söker svetsare till vår kund i Rosersberg. Där kommer du bli en del av ett familjärt bollag som ligger i framkant inom sin bransch. Du kommer att arbeta självständigt med svets inom teamet för maskinbearbetning. Svetsning sker enligt ritningar och standard där du arbetar både med serietillverkning samt prototyper. Du jobbar med svetsning mot främst grövre material med MIG/MAG.

Vem du är

För att lyckas i rollen som svetsare behöver du vara självgående och noggrann med ett sinne för kvalitet. Utbildningscertifikat inom MIG/MAG-svets är meriterande men det viktigaste är att du känner dig trygg i dina svetskunskaper och kan utföra ett godkänt svetsprov innan start. Du behöver trivas att arbeta självständigt men också kunna stötta dina kollegor i diverse andra uppgifter i maskinparken. Tjänsten som svetsare hos vår kund ställer höga krav på ritningsläsning och du behöver därför ha god erfarenhet av att arbeta självständigt utifrån ritningar. Det är meriterande med truck- samt traverskort.

Detta är en direktrekrytering till vår kund där Libera sköter rekryteringsprocessen och alla frågor kring processen besvaras av Liberas rekryterare.

Urval sker löpande och tillträde till tjänsten sker omgående för rätt kandidat.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Svetsare

Ansök    Feb 28    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare s... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på YA Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.

- Kollektivavtal. Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i utkanten av Stockholm! Dina arbetsuppgifter på företget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovtmaterial och sker utifrån en ritning. Starttid: Omgående Arbetstider: Dagtid Din profil Kraven för tjänsten är att du h... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i utkanten av Stockholm!

Dina arbetsuppgifter på företget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovtmaterial och sker utifrån en ritning.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Kraven för tjänsten är att du har erfarenhet av svetsning i metoderna MIG/MAG och pinne.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare sökes till Rosersberg

Ansök    Feb 28    Libera i Sverige AB    Svetsare, manuell
Uppdraget Vi söker svetsare till vår kund i Rosersberg. Där kommer du bli en del av ett familjärt bollag som ligger i framkant inom sin bransch. Du kommer att arbeta självständigt med svets inom teamet för maskinbearbetning. Svetsning sker enligt ritningar och standard där du arbetar både med serietillverkning samt prototyper. Du jobbar med svetsning mot främst grövre material med MIG/MAG. Vem du är För att lyckas i rollen som svetsare behöver du vara s... Visa mer
Uppdraget

Vi söker svetsare till vår kund i Rosersberg. Där kommer du bli en del av ett familjärt bollag som ligger i framkant inom sin bransch. Du kommer att arbeta självständigt med svets inom teamet för maskinbearbetning. Svetsning sker enligt ritningar och standard där du arbetar både med serietillverkning samt prototyper. Du jobbar med svetsning mot främst grövre material med MIG/MAG.

Vem du är

För att lyckas i rollen som svetsare behöver du vara självgående och noggrann med ett sinne för kvalitet. Utbildningscertifikat inom MIG/MAG-svets är meriterande men det viktigaste är att du känner dig trygg i dina svetskunskaper och kan utföra ett godkänt svetsprov innan start. Du behöver trivas att arbeta självständigt men också kunna stötta dina kollegor i diverse andra uppgifter i maskinparken. Tjänsten som svetsare hos vår kund ställer höga krav på ritningsläsning och du behöver därför ha god erfarenhet av att arbeta självständigt utifrån ritningar. Det är meriterande med truck- samt traverskort.

Detta är en direktrekrytering till vår kund där Libera sköter rekryteringsprocessen och alla frågor kring processen besvaras av Liberas rekryterare.

Urval sker löpande och tillträde till tjänsten sker omgående för rätt kandidat.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Svetsare till Stockholm

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Är du svetsare och söker efter nya utmaningar och möjlihet att utvecklas? Då har vi tjänsten för dig eftersom vi just nu söker svetsare till vår kund som är ett ledande tillverkningsföretag inom automationsindustrin.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst bestå av TIG/MIG svetsning, läsa av tekniska ritningar och specifikationer och korrigera avvikelser. Du kommer få en utmanande och varierad arbetsplats i en väletablerad organisaton där du får möjlighet att arbeta med modern svetsutrusning och verktyg. Här kommer du också få kontinuerlig utbildning för att hålla dig uppdaterad med de senaste teknikerna och metoderna. Här erbjuds du en positiv och stöttande arbetsmiljö där du verkligen kommer kunna utvecklas!

Din profil
För att lyckas i rollen som svetsare hos vår kund ser vi gärna att du har minst 1-2 års erfarenhet av att svetsa med TIG/MIG teknik samt att du har kunskapen som krävs för att läsa av tekniska ritningar och specifikationer. Vidare har du en god förståelse för arbetsprocessen och kan arbeta både säkert och effektivt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet eftersom du kommer arbeta i ett mycket sammansvetsat team där det är viktigt att man är hjälpsam och samarbetsvillig. Därmed är det viktigt att du har en mycket god kommunikativ förmåga och kan kommunicera väl med dina kollegor.

Kvalifikationer:
-Minst 2-3 års erfarenhet som svetsare, helst inom rostfritt arbete
-Bekväm med svetsarmetoderna TIG och MIG/MAG
-Relevant utbildning inom svetsning
-Erfarenhet och kunskap om att jobba med olika former av dokumentation, såsom ritningar, wp:er och instruktioner
- Kunna prata och förstå svenska obehindrat.

För övrigt är det meriterande om du:
- Har tidigare erfarenhet av industriarbete och linjeproduktion.
- Har djupare teoretisk kunskap inom svetsning eller materiallära


Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Svetsare sökes på heltid Västerhaninge.

Ansök    Feb 8    Submit AB    Svetsare, manuell
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm. Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag! Arbetsuppgifter: Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt ... Visa mer
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm.
Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt att alla klickar på ett personligt plan och trivs. De är avslappnade och prestigelösa med fötterna på marken.

Profil:

- Kan jobba både ensam och i team

- Initiativtagande

- Flexibel

- Noggrann

Krav:

- Tidigare erfarenhet som svetsare.

- Erfarenhet av MIG/MAG
- Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande

- Truckkor

- Smed Erfarenhet

- B-körkor

Plats: Stockholm

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstid: 07.10-16.00

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Jesper@submitbemanning.se Visa mindre

Svetsare sökes till Rosersberg

Ansök    Feb 20    Libera i Sverige AB    Svetsare, manuell
Uppdraget Vi söker svetsare till vår kund i Rosersberg. Där kommer du bli en del av ett familjärt bollag som ligger i framkant inom sin bransch. Du kommer att arbeta självständigt med svets inom teamet för maskinbearbetning. Svetsning sker enligt ritningar och standard där du arbetar både med serietillverkning samt prototyper. Du jobbar med svetsning mot främst grövre material med MIG/MAG. Vem du är För att lyckas i rollen som svetsare behöver du vara s... Visa mer
Uppdraget

Vi söker svetsare till vår kund i Rosersberg. Där kommer du bli en del av ett familjärt bollag som ligger i framkant inom sin bransch. Du kommer att arbeta självständigt med svets inom teamet för maskinbearbetning. Svetsning sker enligt ritningar och standard där du arbetar både med serietillverkning samt prototyper. Du jobbar med svetsning mot främst grövre material med MIG/MAG.

Vem du är

För att lyckas i rollen som svetsare behöver du vara självgående och noggrann med ett sinne för kvalitet. Utbildningscertifikat inom MIG/MAG-svets är meriterande men det viktigaste är att du känner dig trygg i dina svetskunskaper och kan utföra ett godkänt svetsprov innan start. Du behöver trivas att arbeta självständigt men också kunna stötta dina kollegor i diverse andra uppgifter i maskinparken. Tjänsten som svetsare hos vår kund ställer höga krav på ritningsläsning och du behöver därför ha god erfarenhet av att arbeta självständigt utifrån ritningar. Det är meriterande med truck- samt traverskort.

Detta är en direktrekrytering till vår kund där Libera sköter rekryteringsprocessen och alla frågor kring processen besvaras av Liberas rekryterare.

Urval sker löpande och tillträde till tjänsten sker omgående för rätt kandidat.

Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Rörsvetsare

Ansök    Jan 23    Wellco Welding AB    Svetsare, manuell
Vi söker rörsvetsare till vår verksamhet i Stockholm. Arbetet omfattar montage och TIG/MMA-svetsning i både svart och rostfritt stål ute hos våra kunder. Meriterande om du har körkort, och kan läsa flödesscheman. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Vi söker rörsvetsare till vår verksamhet i Stockholm.
Arbetet omfattar montage och TIG/MMA-svetsning i både svart och rostfritt stål ute hos våra kunder.
Meriterande om du har körkort, och kan läsa flödesscheman.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi arbetar med ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

TIG - Svetsare sökes till Trollhättan

Ansök    Jan 17    Randstad AB    Svetsare, manuell
Arbetsbeskrivning Är du ordningsam, flexibel och har erfarenhet som TIG-svetsare? Vi söker TIG-svetsare i Trollhättan för kunds räkning. Vi kommer erbjuda ett långsiktigt uppdrag med goda chanser till en anställning direkt hos kund. Vi söker dig som är duktig på att samarbeta, är kvalitetsmedveten, detaljorienterad och med erfarenhet av TIG-svets sedan tidigare, gärna i rostfritt eller andra höglegerade material. Skiftgången är 3-skift. Som konsult hos R... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du ordningsam, flexibel och har erfarenhet som TIG-svetsare? Vi söker TIG-svetsare i Trollhättan för kunds räkning. Vi kommer erbjuda ett långsiktigt uppdrag med goda chanser till en anställning direkt hos kund.
Vi söker dig som är duktig på att samarbeta, är kvalitetsmedveten, detaljorienterad och med erfarenhet av TIG-svets sedan tidigare, gärna i rostfritt eller andra höglegerade material.
Skiftgången är 3-skift.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Ansökningar bearbetas löpande så sök redan idag!

Ansvarsområden
Som svetsare på detta uppdraget kommer du att växla mellan självständigt arbete och arbete i team. Tjänsten kan komma att innebära många kontakter och det är även därför viktigt med bra samarbetsförmåga samt hög kvalité på det utförda arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara manuell TIG-svetsning i nickelbaslegeringar.

Kvalifikationer
Kvalifikationer
Erfarenhet / kunskap av TIG-Svetsning
Goda språkkunskaper i svenska såväl i tal och skrift
Flexibilitet för skiftarbeteMeriterande:
Truck & traverskort
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Svetsmekaniker

Om tjänsten Vi letar efter en svetsmekaniker. Sektionen ansvarar för totala service- och underhållsarbete och arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll inom mekanik, hydraulik, maskinbearbetning, byggnation och ventilation samt ansvarar för hantering av tyngre utrustning. Som mekaniker inom plåt och svets kommer du att tillhöra en arbetsgrupp som består av två pumpmekaniker, två maskinbearbetare samt tre plåt- och svetsmekaniker. Gruppen har inte... Visa mer
Om tjänsten
Vi letar efter en svetsmekaniker. Sektionen ansvarar för totala service- och underhållsarbete och arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll inom mekanik, hydraulik, maskinbearbetning, byggnation och ventilation samt ansvarar för hantering av tyngre utrustning.

Som mekaniker inom plåt och svets kommer du att tillhöra en arbetsgrupp som består av två pumpmekaniker, två maskinbearbetare samt tre plåt- och svetsmekaniker. Gruppen har intern flexibilitet och servar hela Skärblacka bruk. Tjänsten är på heltid och dagtid med tillträde snarast möjligt.

Om tjänsten
Du kommer arbeta med varierade uppgifter såsom bockning, kantpress och . Du kommer även utföra industriell svetsning i främst rostfritt material, vilket ställer krav på kompetens inom såväl slipning, svetsning och ritningsläsning. Du kommer att arbeta med främst TIG och MMA men även MIG/MAG svetsning kan förekomma. Arbetet utförs enligt standard EN-1090.

Arbetet är stundtals fysiskt krävande.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning med inriktning plåt och svets samt praktisk erfarenhet från yrket.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som värdesätts är god samarbetsförmåga och känsla för service och flexibilitet. Du är initiativrik och intresserad av att finna nya tekniska lösningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i utkanten av Stockholm! Dina arbetsuppgifter på företget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovtmaterial och sker utifrån en ritning. Starttid: Omgående Arbetstider: Dagtid Din profil Kraven för tjänsten är att du h... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i utkanten av Stockholm!

Dina arbetsuppgifter på företget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovtmaterial och sker utifrån en ritning.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Kraven för tjänsten är att du har erfarenhet av svetsning i metoderna MIG/MAG och pinne.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare sökes på heltid Västerhaninge.

Ansök    Jan 11    Submit AB    Svetsare, manuell
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm. Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag! Arbetsuppgifter: Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt ... Visa mer
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm.
Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt att alla klickar på ett personligt plan och trivs. De är avslappnade och prestigelösa med fötterna på marken.

Profil:

- Kan jobba både ensam och i team

- Initiativtagande

- Flexibel

- Noggrann

Krav:

- Tidigare erfarenhet som svetsare.

- Erfarenhet av MIG/MAG
- Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande

- Truckkor

- Smed Erfarenhet

- B-körkor

Plats: Stockholm

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstid: 07.10-16.00

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Jesper@submitbemanning.se Visa mindre

Självgående smeder sökes i Stockholm.

Ansök    Jan 16    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri. #jobbjustnu Vi söker just nu smeder till våra kunder i Stockholm med omnejd. Giltig svetsareprövning på EN-9606, 111 är ett krav. Meriterande även med giltig 136 MaG. Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösar... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har några år inom tillverkande industri.
#jobbjustnu
Vi söker just nu smeder till våra kunder i Stockholm med omnejd.
Giltig svetsareprövning på EN-9606, 111 är ett krav. Meriterande även med giltig 136 MaG.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har industriella erfarenheter sedan tidigare.
Traversutbildning ses som ett stort plus.
Dina svetsareprövningar på pinne (111) bifogas i din ansökan. Vi söker för kunds räkning fler duktiga och självgående svetsare/smeder för uppdrag i i hela Stockholmsregionen.
Arbetet består av självständigt montage och svetsning av stålkonstruktioner ute på olika byggarbetsplatser i länet.
Du är van vid olika moment på en byggarbetsplats och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar.
Din kunskap inom pinnsvetsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs höga krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på vinkelräthet och visuella kontroller av svetsar och mått.
Du har några år i branschen och du tycker om och brinner för ditt arbete! Visa mindre

Copy of Smed sökes till Västerhaninge heltid.

Ansök    Jan 11    Submit AB    Svetsare, manuell
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu en svetsare/smed till vår kund i Stockholm. Är du Smed/svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag! Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktig... Visa mer
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu en svetsare/smed till vår kund i Stockholm.
Är du Smed/svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt att alla klickar på ett personligt plan och trivs. De är avslappnade och prestigelösa med fötterna på marken.

Arbetsuppgifter:

- Läsa och arbeta efter ritningar.

- Arbeta i produktion och verkstaden med att klippa, bocka och svetsa i olika material.

- Reparationer av egna maskiner.

Krav:

- Arbetslivserfarenhet av liknande arbete

- Erfarenhet av svets

- B - Körkort

- Svenska flytande i tal och skrift

Vi söker dig som är:

- ansvarstagande

- Serviceinriktad

- Lösningsorienterad

- Kreativ

Meriterande:

- Relevanta utbildningar och certifikat

Arbetstider: 7 -16

Placering: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Jesper@submitbemanning.se Visa mindre

Bli svetsare hos MTR Tech!

Ansök    Jan 7    MTR Tunnelbanan AB    Svetsare, manuell
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sju bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 6200 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje da... Visa mer
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sju bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 6200 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag.
Läs mer på MTR Nordic.se

ARBETSUPPGIFTER
Som svetsare får du en central och viktig roll i vårt arbete med att utveckla och livstidsförlänga Stockholms tunnelbanevagnar genom diverse reparationer, modifieringar och underhåll, ett arbete som sker med hög kvalitet och noggrannhet. Tjänsten är placerad i vår verkstad i Hammarby, där vi arbetar med ny och modern utrustning i en arbetsmiljö som vi är mycket stolta över.

Som svetsare hos oss arbetar du i huvudsak med svetsning, slipning och kapning, men även andra arbetsuppgifter i form av demontage/montage, reparationer och underhåll ingår i tjänsten. Vi förväntar oss att du har god erfarenhet av yrket och tidigare erfarenhet av att jobba med olika former av dokumentation, såsom ritningar, wps:er och instruktioner, är önskvärt. Vi sätter stor vikt vid våra medarbetares möjlighet att växa och utvecklas hos oss och samtliga medarbetare får en individuell utbildningsplan i samband med att din tjänst påbörjas.

Arbetet innebär i korthet:
• Svetsning, slipning, kapning och fogberedning vid reparation av spårfordon och komponenter till dessa.
• Delta i utveckling och utvärdering av svetsmetoder, för olika reparationer.
• Reparationer, underhåll, montage och demontage av spårfordon och komponenter.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som svetsare utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du arbetar systematiskt och gillar att hitta och lösa problem. Du kommer ingå i ett team varför du behöver ha god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Tjänsten kan vara fysiskt krävande då det förekommer arbete i trånga utrymmen samt på och under tunnelbanevagnen. MTR är certifierade för svetsstandard SS-EN-15085, vilket ställer höga krav på dokumentation av utförda svetsarbeten.

Kvalifiktioner:
• Minst 2-3 års erfarenhet som svetsare, helst inom rostfritt arbete.
• Bekväm med svetsmetoderna TIG och MIG/MAG.
• Relevant utbildning inom svetsning.
• Erfarenhet och kunskap om att jobba med olika former av dokumentation, såsom ritningar, wps:er och instruktioner.
• Goda kunskaper i Svenska.

Det är inget krav men meriterande om du har någon eller några av nedanstående:
• Erfarenhet av industriarbete och linjeproduktion.
• Djupare teoretisk kunskap inom svetsning eller materiallära.

ÖVRIGT
Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
I ansökan ingår det att besvara ett antal urvalsfrågor. Det är frivilligt att bifoga CV och det behövs inte om du beskrivit din erfarenhet av svetsning i urvalsfrågorna. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av hälsoundersökning inklusive alkohol- och drogtestning, i enlighet med de krav Transportstyrelsen ställer. Belastningsregister kommer att efterfrågas som en del i rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten avser heltid med placering i Hammarbydepån, Blåsut.
Arbetstider är skift dag/kväll, enligt följande tider:
v. 1: mån-tors kl. 06:15-15:15, fre: 06:15-15:45
v. 2: mån-tors kl. 15:00-23:45, fre: ledig

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bli svetsare hos MTR Tech!

Ansök    Jan 4    MTR Tunnelbanan AB    Svetsare, manuell
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sju bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 6200 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje da... Visa mer
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sju bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 6200 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag.
Läs mer på MTR Nordic.se

Är du erfaren svetsare och redo för en ny utmaning? Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en attraktiv miljö där du får möjlighet att växa
Ditt nya jobb

Du blir en viktig del i vårt projekt där vi arbetar med att livstidsförlänga Stockholms tunnelbanevagnar genom diverse reparationer, modifieringar och underhåll. Det är av yttersta vikt att detta arbete utförs med extremt hög kvalitet och noggrannhet. Kunskap och vana att jobba med olika former av dokumentation, såsom ritningar, wps:er och instruktioner. I din roll som svetsare hos oss arbetar du mesta delen med svetsning, slipning och kapning. Men även andra arbetsuppgifter i form av demontage/montage, reparationer och underhåll ingår i tjänsten.

Arbetet innebär i korthet:

• Svetsning, slipning, kapning och fogberedning vid reparation av spårfordon och komponenter till dessa.
• Delta i utveckling och utvärdering av svetsmetoder, för olika reparationer.
• Reparationer, underhåll, montage och demontage av spårfordon och komponenter.


Vem är du?

För att lyckas i rollen som svetsare utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du arbetar systematiskt och gillar att hitta och lösa problem. Du kommer ingå i ett team varför du behöver ha god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Tjänsten kan vara fysiskt krävande då det förekommer i trånga utrymmen samt på och under tunnelbanevagnen. MTR är certifierade för svetsstandard SS-EN-15085, vilket ställer höga krav på dokumentation av utförda svetsarbeten.

Kvalifikationer:

• Minst 2-3 års erfarenhet som svetsare, helst inom rostfritt arbete.
• Bekväm med svetsmetoderna TIG och MIG/MAG.

• Har en relevant utbildning inom svetsning.

• Möjlighet att jobba 2-skift.

• Erfarenhet och kunskap om att jobba med olika former av dokumentation, såsom ritningar, wps:er och instruktioner.
Det är inget krav men meriterande om du har någon eller några av nedanstående:?

• Erfarenhet av industriarbete och linjeproduktion.

• Djupare teoretisk kunskap inom svetsning eller materiallära.
?
Förmåner:?

Som anställd hos oss får du en rad förmåner, som SL Access-kort med resor i hela Stockholms län och Edenred Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.? ?

Vill du helt kunna fokusera på din svetsning? Välkommen till oss på MTR Tech och Hammarbydepån! Väl belyst, ordning och reda och den allra senaste utrustningen så att du kan göra vad du gör bäst. Jobba hos oss!

Som ett led i rekryteringen använder vi oss av hälsoundersökning inklusive alkohol- och drogtestning, i enlighet med de krav Transportstyrelsen ställer. Belastningsregister kommer att efterfrågas som en del i rekryteringsprocessen.Tjänsten avser heltid med placering i Hammarbydepån, Blåsut.
Arbetstider är skift dag/kväll, enligt följande tider:
v. 1: mån-tors: 06:15-15:15, fre: 06:15-15:45 
v. 2: mån-tors: 15:00-23:45, fre: ledig Visa mindre

Nu söker vi erfaren smed/svetsare

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Har du flera års erfarenhet som smed och svetsare? Vill du arbeta i en verksamhet med stark laganda och högt tempo? Vi söker dig som är en flexibel och driven person som gillar utmaningar. Du har lätt för att lära och att samarbeta tillsammans med andra. Smides... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Har du flera års erfarenhet som smed och svetsare?
Vill du arbeta i en verksamhet med stark laganda och högt tempo? Vi söker dig som är en flexibel och driven person som gillar utmaningar. Du har lätt för att lära och att samarbeta tillsammans med andra.

Smidesproffsen utför de flesta jobb inom byggsmide och svetsning, exempelvis tillverkning av balkar, balkongräcken, handledare och finsmide.

Du ska kunna genomföra hela processen dvs läsa byggritningar, kunna mäta på plats, tillverka för att sedan montera.

Arbetet utgår från våra verkstäder i Nynäshamn och Högdalen Stockholm. Vi erbjuder övernattningsmöjligheter för veckopendlare och konkurrenskraftig lön.

Ledord för att trivas och lyckas i jobbet;

Kundfokuserad

Initiativtagande

Engagerad

Noggrann

Driven

Ansvarsfull


Tjänsten är på heltid med 6 månaders provtjänstgöring.

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 20 januari 2024. Sänd din ansökan till tobias at smidesproffsen.se Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker en erfaren svetsare inom balk- och konstruktionssvetsning. Du kommer att utföra svetsning i MIG/MAG inomhus på företagets verkstad eller utföra svetsning med Pinne utomhus på olika arbetsplatser i centrala Stockholm. Vi letar efter en noggrann och pålitlig svetsare med erfarenhet inom balk- och konstruktionssvetsning. Bor du på annan ort så uppmanar vi dig att söka ändå, då vi i så fall står för boende och du får traktamente. Om du h... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren svetsare inom balk- och konstruktionssvetsning. Du kommer att utföra svetsning i MIG/MAG inomhus på företagets verkstad eller utföra svetsning med Pinne utomhus på olika arbetsplatser i centrala Stockholm.

Vi letar efter en noggrann och pålitlig svetsare med erfarenhet inom balk- och konstruktionssvetsning. Bor du på annan ort så uppmanar vi dig att söka ändå, då vi i så fall står för boende och du får traktamente.

Om du har erfarenhet inom balk- och konstruktionssvetsning, kan arbeta noggrant och säkert samt har förmågan att läsa och förstå ritningar, så är du den kandidat vi söker.

Start: V.23.
Arbetstider: Dagtid.

Din profil
Krav: Erfarenhet av balk- och konstruktionssvetsning.

Kunskap och erfarenhet av MIG/MAG och pinnsvetsning.

Förmåga att arbeta noggrant och säkert.

Förmåga att läsa och förstå ritning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare sökes på heltid Västerhaninge.

Ansök    Dec 22    Submit AB    Svetsare, manuell
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm. Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag! Arbetsuppgifter: Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt ... Visa mer
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm.
Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt att alla klickar på ett personligt plan och trivs. De är avslappnade och prestigelösa med fötterna på marken.

Profil:

- Kan jobba både ensam och i team

- Initiativtagande

- Flexibel

- Noggrann

Krav:

- Tidigare erfarenhet som svetsare.

- Erfarenhet av MIG/MAG
- Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande

- Truckkor

- Smed Erfarenhet

- B-körkor

Plats: Stockholm

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstid: 07.10-16.00

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Jesper@submitbemanning.se Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker en erfaren svetsare inom balk- och konstruktionssvetsning. Du kommer att utföra svetsning i MIG/MAG inomhus på företagets verkstad eller utföra svetsning med Pinne utomhus på olika arbetsplatser i centrala Stockholm. Vi letar efter en noggrann och pålitlig svetsare med erfarenhet inom balk- och konstruktionssvetsning. Bor du på annan ort så uppmanar vi dig att söka ändå, då vi i så fall står för boende och du får traktamente. Om du h... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren svetsare inom balk- och konstruktionssvetsning. Du kommer att utföra svetsning i MIG/MAG inomhus på företagets verkstad eller utföra svetsning med Pinne utomhus på olika arbetsplatser i centrala Stockholm.

Vi letar efter en noggrann och pålitlig svetsare med erfarenhet inom balk- och konstruktionssvetsning. Bor du på annan ort så uppmanar vi dig att söka ändå, då vi i så fall står för boende och du får traktamente.

Om du har erfarenhet inom balk- och konstruktionssvetsning, kan arbeta noggrant och säkert samt har förmågan att läsa och förstå ritningar, så är du den kandidat vi söker.

Start: V.23.
Arbetstider: Dagtid.

Din profil
Krav: Erfarenhet av balk- och konstruktionssvetsning.

Kunskap och erfarenhet av MIG/MAG och pinnsvetsning.

Förmåga att arbeta noggrant och säkert.

Förmåga att läsa och förstå ritning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare till projekt i Avicii arena

Ansök    Dec 11    Auxante AB    Svetsare, manuell
Dina arbetsuppgifter Vi är på jakt efter svetsare till ett projekt i Avicii arena. Arbetsbeskrivning: I det här projektet kommer du arbeta med att restaurera balkarna i Avicii arena. Det innebär mycket svets med pinne och MAG-svetsning enbart svart material. Du kommer arbeta i ett lag med fler svetsare och ni kommer gemensamt ansvara för att tidsplanen hålls. Projektet kommer löpa på under första halvan av 2024 men även andra halvan av 2024 med lite andra... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi är på jakt efter svetsare till ett projekt i Avicii arena.

Arbetsbeskrivning:
I det här projektet kommer du arbeta med att restaurera balkarna i Avicii arena. Det innebär mycket svets med pinne och MAG-svetsning enbart svart material. Du kommer arbeta i ett lag med fler svetsare och ni kommer gemensamt ansvara för att tidsplanen hålls. Projektet kommer löpa på under första halvan av 2024 men även andra halvan av 2024 med lite andra svetsuppgifter. Det förekommer även en del montage och andra vanligt förekommande uppgifter. Arbetstiden är 05.00-14.00, måndag-lördag.

Din profil
Din profil:
Du ska ha erfarenhet av att svetsa MMA och MAG (111, 135/138). Utbildning och/eller minst 1 års erfarenhet av svetsyrket. Du ska vara en lagspelare och målmedveten. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Ta möjligheten att vara med i detta spännande projekt och ge dig själv möjligheten att utvecklas ännu mer i din yrkesroll. Är du rätt person kommer det finnas goda möjligheter att förlänga din anställning tillsvidare. Vid en första intervju kommer du få veta mer om projektet och går du vidare kommer du även få göra ett svetsprov. Anställning kommer ske löpande och omgående så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante AB medan arbetet sker hos vår kund där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare. Målet för oss och vår kund är att du efter en period blir direkt anställd hos vår kund. Vid en eventuell intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget att presenteras. Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i utkanten av Stockholm! Dina arbetsuppgifter på företget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovtmaterial och sker utifrån en ritning. Starttid: Omgående Arbetstider: Dagtid Din profil Kraven för tjänsten är att du h... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i utkanten av Stockholm!

Dina arbetsuppgifter på företget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovtmaterial och sker utifrån en ritning.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Kraven för tjänsten är att du har erfarenhet av svetsning i metoderna MIG/MAG och pinne.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i utkanten av Stockholm! Dina arbetsuppgifter på företget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovtmaterial och sker utifrån en ritning. Starttid: Omgående Arbetstider: Dagtid Din profil Kraven för tjänsten är att du h... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en duktig svetsare till en av våra kunder i utkanten av Stockholm!

Dina arbetsuppgifter på företget kommer vara svetsning inne på deras verkstad i MIG/MAG och pinne. Ibland kan svetsning och montering av delarna ske ute hos kund, delarna monteras och svetsas då utomhus. Materialet som ska svetsas är främst grovtmaterial och sker utifrån en ritning.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Kraven för tjänsten är att du har erfarenhet av svetsning i metoderna MIG/MAG och pinne.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Verkstadsmedarbetare till Algeco

Ansök    Nov 28    Bravura Sverige AB    Svetsare, manuell
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Algeco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Algeco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Algeco är ett nordiskt ledande modulföretag som erbjuder effektiva lösningar för tillfälliga, semi-permanenta eller permanenta behov av rum, personalboende och lagring av utrustning och material. Algeco levererar modulbyggnader, bodar, containrar, kyl- och frysmoduler till den offentliga och privata marknaden. Bland deras återkommande kunder finns allt från anläggningsföretag, restauranger, fordons- och försvarsindustrin, vård och omsorg samt utbildningssektorn.

Som verkstadsmedarbetare hos Algeco ingår du i ett team som präglas av ansvarstagande, noggrannhet, kompetens och samarbete. Du arbetar på filialen i Bro och dina arbetstider är 07,00 - 16,00 måndag till fredag.

Arbetsuppgifter:

I rollen som verkstadsmedarbetare hos Algeco är du en viktig del i företagets fortsatta framgång i förädlingen av containers utefter kundönskemål. Du utför produktionsarbete i och kring verkstaden i Algecos containerverksamhet, som bland annat innefattar skärning, kapning, borrning och svetsning för att möta kundspecifika önskemål. I tätt samarbete med projektledare, säljare, arbetsledare och kollegor är du med och startar upp arbetet vid nya projekt och fullföljer till avslut enligt gemensam planering och budget. Vidare råder eget och gemensamt ansvar för ordning och reda på depån, det innefattar säkerhet, kvalitet, effektivitet, lagerhantering och städning.

Ytterligare arbetsuppgifter som förekommer är:

• Eget ansvar att använda rätt säkerhetsutrustning för arbetsuppgiften och lyfta eventuella risker i arbetet
• Kvalitetssäkra det egna arbetet gentemot kundbehovet kontinuerligt
• Aktivt utveckla och förbättra produktionsprocessen kopplat till säkerhet, effektivitet och kostnader
• Arbeta enligt tillämpliga rutiner i verksamhetssystemet
• Serviceuppdrag kan förekomma
• Aktivt delta i utvecklings- och förbättringsprojekt
• Stötta kollegor vid behov såsom sjukdom och ledighet

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av mekaniskt arbete i form av t.ex. skärning, kapning, borrning och svetsning
• Utbildningen ”heta arbeten” är ett krav
• Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
• Utbildning för fallskydd samt truck- och saxliftkort är meriterande

För att lyckas i rollen som verkstadsmedarbetare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Det är viktigt för dig att göra ett bra jobb och du planerar dina uppgifter noggrant innan du sätter igång. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess för att kunna kvalitetssäkra ditt arbete. Slutligen förstår du värdet av att jobba i team och sätter alltid laget före jaget.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Bro
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare sökes

Ansök    Nov 28    Farema El AB    Svetsare, manuell
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom svetsning, eller är utbildad inom området och vill utvecklas och lära dig mer. Du har god vana av ritningsläsning och är trygg i ditt kunnande. Start: Omgående eller enligt överenskommelse Arbetstider: Dagtid Uppdraget planeras pågå tillsvidare. Din profil Vi söker dig med plåtkunskap och ritningsläsning. Goda svetskunskaper i främst MAG, TIG och Pinne. B körkort För oss är din personlighe... Visa mer
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom svetsning, eller är utbildad inom området och vill utvecklas och lära dig mer. Du har god vana av ritningsläsning och är trygg i ditt kunnande.


Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid


Uppdraget planeras pågå tillsvidare.


Din profil
Vi söker dig med plåtkunskap och ritningsläsning.
Goda svetskunskaper i främst MAG, TIG och Pinne.
B körkort


För oss är din personlighet viktig. Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare är du noggrann och värdesätter ordning och reda på arbetsplatsen. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Visa mindre

Svetsare sökes på heltid Västerhaninge.

Ansök    Nov 15    Submit AB    Svetsare, manuell
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm. Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag! Arbetsuppgifter: Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt ... Visa mer
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm.
Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt att alla klickar på ett personligt plan och trivs. De är avslappnade och prestigelösa med fötterna på marken.

Profil:

- Kan jobba både ensam och i team

- Initiativtagande

- Flexibel

- Noggrann

Krav:

- Tidigare erfarenhet som svetsare.

- Erfarenhet av MIG/MAG
- Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande

- Truckkort

- Heta arbeten

- B-körkort

Plats: Stockholm

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstid: 07.10-16.00

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Jesper@submitbemanning.se Visa mindre

Duktiga MAG-svetsare sökes.

Ansök    Nov 20    Optima Bemanning AB    Svetsare, manuell
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri. Giltig svetslicens på MaG EN-9606 135 / 136 är ett krav. Bifogas i din ansökan. Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medar... Visa mer
Optima bemanning AB är ett bemannings och rekryteringsföretag med inriktning emot den tunga industrin. Vi arbetar på uppdrag från kund över hela Sverige. Vi har säte i Östergötland. Du som söker har minst 5 år inom tillverkande industri.
Giltig svetslicens på MaG EN-9606 135 / 136 är ett krav. Bifogas i din ansökan.
Vidare är du av självständig karaktär och en problemlösare, men har inga problem att ventilera och diskutera arbetssättets gång med dina medarbetare.
Du har en gymnasieutbildning i botten och har industriella erfarenheter sedan tidigare.
Traversutbildning ses som ett stort plus.
Din svetsareprövning på MaG (135 / 136) bifogas i din ansökan. Vi söker för kunds räkning 2 duktiga svetsare för uppdrag i Stockholm.
Arbetet består av självständig svetsning av metallkonstruktioner i kundens verkstad med placering Stockholm.
Du är van vid olika moment på en verkstad och du har inga problem med att läsa och förstå svetsritningar.
Din kunskap inom MaG-svetsning och ritningsläsning är avgörande för ett fullgott utfört arbete och det ställs höga krav från vårt kundföretag samt dess slutkund på vinkelräthet och visuella kontroller av svetsar och mått.
Vi tror att du har några år i branschen och att du tycker om och brinner för ditt arbete! Visa mindre

Alfa Laval söker rörsvetsare med TIG!

Om företaget Alfa Laval är en global, ledande leverantör med produkter och lösningar inom miljö, livsmedel, energi & industri. Bolaget har en 150 årig historia med fabriker över hela världen. Dem bidrar till att bland annat lyfta konkurrenskraft och produktivitet till industrier runt om i världen. Deras site i Jordbro är helt ny, där flera fantastiska medarbetare jobbar tillsammans varje dag för att utveckla produktionen. Företaget har ett gott rykte och ä... Visa mer
Om företaget
Alfa Laval är en global, ledande leverantör med produkter och lösningar inom miljö, livsmedel, energi & industri. Bolaget har en 150 årig historia med fabriker över hela världen. Dem bidrar till att bland annat lyfta konkurrenskraft och produktivitet till industrier runt om i världen. Deras site i Jordbro är helt ny, där flera fantastiska medarbetare jobbar tillsammans varje dag för att utveckla produktionen. Företaget har ett gott rykte och är en attraktiv arbetsgivare internationellt.

Dina arbetsuppgifter
Vi rekryterar nu svetsare till siten i Jordbro.

Där dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
- Ritläsning
- Kapning
- Svetsning med TIG-metoden
- Dokumentation
- Arbetet utförs enligt ISO 3834-2

Arbetstiderna är måndag - fredag, 07.00-15.30. Under intervjutillfället hos Alfa Laval kommer ett arbetsprov att genomföras.Din profil
Vi söker dig som är en riktig lagspelare med ett genuint svetsintresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare svetsjobb där du utfört svetsning av rör i hygieniska installationer via TIG-metoden under några års tid. Vi ser det som meriterande om du arbetat inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin, samt har vana av dokumentation. Krav för tjänsten är att du pratar engelska och svenska flytande, då du kommer arbeta i ett internationellt bolag. Som person har du lätt för att samarbeta andra, är hjälpsam och uppskattar att arbeta med andra människor.

Ansökan
Alfa Laval samarbetar med Clockwork Rekrytering där du erbjuds en anställning direkt hos Alfa Laval. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan vara tillsatt innan annonsens slutdatum. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Granström på hanna.granstrom@clwork.se alternativt på 070 821 53 04

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett inkluderande urval i samtliga av våra processer. Med hjälp utav ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Nov 3    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Nov 3    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Lernia söker svetsare till Tyresö!

Ansök    Nov 6    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Medarbetare till svetsavdelning Vi söker en engagerad och kvalitetsmedveten svetsare som trivs med att jobba på ett företag där teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet – det är grundstommen för vår framgång! I rollen som svetsare, kommer du bidra till vår mission – ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Tjänstens huvudarbetsuppgifter Ditt huvudsakliga a... Visa mer
Medarbetare till svetsavdelning

Vi söker en engagerad och kvalitetsmedveten svetsare som trivs med att jobba på ett företag där teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet – det är grundstommen för vår framgång!

I rollen som svetsare, kommer du bidra till vår mission – ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.

Tjänstens huvudarbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvar blir manuell svetsning i stål, rostfritt och aluminium, MIG/MAG/TIG, samt viss robotsvetsning. TIG svetsning görs i svetslägesställare. Du plockar dina egna arbeten från lager efter arbetsorder, du utför viss ytbehandling, blästring. Egenkontroll och ritningsläsning ingår i arbetet och du har ett visst maskinansvar.

Din insats skall bidra till ett jämt produktionsflöde som håller en hög kvalitet och din arbetsdag styrs av var behovet i tillverkningen är som störst.

Arbetet består av att

• Manuell svetsning
• Kvalitetssäkra produkter genom visuell avsyning och utföra kvalitetskontroller
• Arbeta utifrån skriftliga instruktioner och arbetsorder
• Blästra detaljer

Formella kompetenser som krävs för tjänsten

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning inom svets eller motsvarande samt ett par års yrkeserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
• Kunskap i ritningsläsning

Meriterande

• Truckkort TLP10
• IW utbildning
• Vana av att ha arbetat i datorsystem, gärna affärssystem ERP Monitor

Personliga egenskaper

Du är en engagerad person som kommer vara en viktig del i vår produktionsgrupp, som ser till att produktionen rullar med hög kvalité och utan onödiga stopp. Som person är du kvalitetsmedveten och sätter stor stolthet i att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete, i rätt tid med rätt kvalité. Du är flexibel och lösningsorienterad. I denna roll är det viktigt att ha samarbetsförmåga, god kommunikation med övriga kollegor och en förmåga att se helheten.

Övrig information

Anställningsform: Inhyrning start omgående

Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid, dagtid, måndag - fredag

Tjänstgöringsort: Tyresö

Välkommen med din ansökan omgående, intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt. Visa mindre

Svetsare till Hammarbydepån

Ansök    Okt 31    MTR Tunnelbanan AB    Svetsare, manuell
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sju bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 6200 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje da... Visa mer
MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sju bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 6200 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag.
Läs mer på MTR Nordic.se

ARBETSUPPGIFTER
Vill du helt kunna fokusera på din svetsning? Välkommen till oss på MTR Tech och hammarbydepån! Väl belyst, ordning och reda och den allra senaste utrustningen så att du kan göra vad du gör bäst. Jobba hos oss!

Din roll hos oss
I rollen som svetsare arbetar du mesta delen med svetsning, slipning och kapning. Men även andra arbetsuppgifter i form av demontage/montage, reparationer och underhåll ingår i tjänsten.

Arbetet innebär:
• Svetsning, slipning, kapning och fogberedning vid reparation av spårfordon och komponenter till dessa.
• Delta i utveckling och utvärdering av svetsmetoder, för olika reparationer.
• Reparationer, underhåll, montage och demontage av spårfordon och komponenter.

KVALIFIKATIONER
Tjänsten kan vara fysiskt krävande då det förekommer i trånga utrymmen samt på och under tunnelbanevagnen. MTR är certifierade för svetsstandard SS-EN-15085, vilket ställer höga krav på dokumentation av utförda svetsarbeten.

Vidare ser vi att du har:
• Utbildning inom svets och/eller erfarenhet av arbete med svets (du har eller har haft svetsarprövningar i metoderna 135/138, 136 eller 141 i Rostfria material)
• Du har erfarenhet av MIG/MAG//TIG
• Du har erfarenhet av att arbeta i en miljö där det ställs höga krav på dokumentation, kvalité och säkerhet
• Du har erfarenhet av WPS och att följa instruktioner/protokoll
• Meriterande med IW utbildning inom metoderna 135 och 141
• Meriterande om du har verktygsvana
• Meriterande om du har erfarenhet av fogberedning och slipning
• God förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift

Vem är du?
För att lyckas i rollen som svetsare utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du arbetar systematiskt och gillar att hitta och lösa problem. Du kommer ingå i ett team varför du behöver ha god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt.

ÖVRIGT
På MTR Tech jobbar nästan 600 tågtekniker och reparatörer, ingenjörer, växlare, svetsare och många andra yrkesgrupper med fordonsunderhåll inom tunnelbana och järnväg, för att se till att samhället hålls i rullning, idag och för nästa generation. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra skillnad varje dag.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Hammarbydepån vid Blåsuts tunnelbanestation. Vi tillämpar provanställning. Arbetstid är förlagd till 2 skift, måndag till fredag.

MTR vill att våra svetsare trivs och erbjuder därför ett förmånspaket där bland annat friskvård ingår. Utrustningen som används är utvald av våra svetsare och håller högsta kvalité och komfort.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Personligt brev behövs ej. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande.

Som ett led i rekryteringen använder vi oss av hälsoundersökning inklusive alkohol- och drogtestning, i enlighet med de krav Transportstyrelsen ställer. En kontroll av belastningsregister kommer att genomföras.

Varmt välkommen med din ansökan!
MTR Tech Visa mindre

Svetsare till diverse projekt globalt

Ansök    Okt 31    Q Workforce AB    Svetsare, manuell
Vi söker svetsare med erfarenhet samt giltigt certifikat inom : 111, 121, 135, 136, 138, 141, 141/111, 141/135. Visa mer
Vi söker svetsare med erfarenhet samt giltigt certifikat inom :
111, 121, 135, 136, 138, 141, 141/111, 141/135. Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Okt 27    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Svetsare

Ansök    Okt 27    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Certifierade svetsare sökes till Mariefred!

Rekryteringsgruppen söker nu certifierade svetsare till Mariefred! Arbetsuppgifter: Vi söker erfarna svetsare, men även dig som är i början av din karriär och har ett driv att utvecklas! Som svetsare kommer du att arbeta både självständigt och i mindre arbetslag med både små och stora projekt. Du kommer att utföra svetsning och montage efter ritningar därför är det viktigt att du är noggrann! Vi söker dig som: - Har relevant utbildning inom svetsning ... Visa mer
Rekryteringsgruppen söker nu certifierade svetsare till Mariefred!

Arbetsuppgifter:

Vi söker erfarna svetsare, men även dig som är i början av din karriär och har ett driv att utvecklas! Som svetsare kommer du att arbeta både självständigt och i mindre arbetslag med både små och stora projekt. Du kommer att utföra svetsning och montage efter ritningar därför är det viktigt att du är noggrann!

Vi söker dig som:

- Har relevant utbildning inom svetsning

- Är certifierad svetsare

- Är noggrann och pålitlig

- Kan arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete

Egenskaper:

Vi värdesätter en positiv inställning, förmågan att lösa problem och en vilja att ständigt lära och utvecklas. Vi ser gärna att du är flexibel, initiativtagande och har en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Krav:

- Utbildad svetsare, licenser ett krav då vi är certifierade enligt SS-EN 1090

- Svetsmetod: MIG/MAG

- Kunna svetsa i olika sorters material: Stål, Plåt

- Materialtjocklek: 1.5-15mm plåt

- Kunna hantera det svenska språket i tal och skrift

Meriterande:

- Erfarenhet >1år

- Svetsmetod: TIG, MMA

- Duktig på ritningsläsning, samt kvalitetskontroller

- Kunna svetsa i rostfritt och aluminium

- Körkort B & BE

- Vana i affärssystemet Monitor

Vi kan erbjuda:

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, bra förmåner och en trevlig arbetsmiljö. Som anställd hos oss får du möjlighet att utvecklas i enlighet med vårt företags behov och önskemål.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetstid:

Mån-Tors kl. 7-16.40 och Fre 7-12.35

Ansök idag, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Sökord: svetsare, svetsning, certifierad svetsare, TIG

Om Rekryteringsgruppen

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com (http://www.rekryteringsgruppen.com) Visa mindre

Spännande möjlighet till svetsarbete på bygg- och infrastrukturprojekt

Är du en skicklig svetsare med minst 5 års erfarenhet? För rätt kandidat finns möjligheten att bli en del av ett professionellt team i Stockholm. För beställares räkning söker vi kvalificerade svetsare med gedigen kunskap inom områden som rörsvetsning, stumsvetsning, kälfog och andra relevanta yrkesfärdigheter. Som företagets representant på arbetsplatsen krävs det att du har en god kommunikationsförmåga i kontakt med uppdragsgivaren och andra entreprenö... Visa mer
Är du en skicklig svetsare med minst 5 års erfarenhet? För rätt kandidat finns möjligheten att bli en del av ett professionellt team i Stockholm.


För beställares räkning söker vi kvalificerade svetsare med gedigen kunskap inom områden som rörsvetsning, stumsvetsning, kälfog och andra relevanta yrkesfärdigheter. Som företagets representant på arbetsplatsen krävs det att du har en god kommunikationsförmåga i kontakt med uppdragsgivaren och andra entreprenörer.


Rekryteringskrav:
- Erfarenhet inom rörsvetsning, stumsvetsning och kälfog är ett måste.
- Kunskap om relevanta svetsmetoder för arbete med spont, pålning och pontoner.
- Kännedom om HL-045, relevanta certifikat och licenser är önskvärda.
- God arbetsmoral med bra kommunikations- och samarbetsförmåga.
- B Körkort


Passar beskrivningen in på dina färdigheter och erfarenheter? Välkommen att skicka in din ansökan snarast då rekryteringen sker löpande.


Ansök genom att skicka ditt CV där du beskriver dina erfarenheter av jobbet. Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Okt 18    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Svetsare Tyresö

Ansök    Okt 17    Lernia Bemanning AB    Svetsare, manuell
Medarbetare till svetsavdelning Vi söker en engagerad och kvalitetsmedveten svetsare som trivs med att jobba på ett företag där teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet – det är grundstommen för vår framgång! I rollen som svetsare, kommer du bidra till vår mission – ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Tjänstens huvudarbetsuppgifter Ditt huvudsakliga a... Visa mer
Medarbetare till svetsavdelning

Vi söker en engagerad och kvalitetsmedveten svetsare som trivs med att jobba på ett företag där teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet – det är grundstommen för vår framgång!

I rollen som svetsare, kommer du bidra till vår mission – ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.

Tjänstens huvudarbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvar blir manuell svetsning i stål, rostfritt och aluminium, MIG/MAG/TIG, samt viss robotsvetsning. TIG svetsning görs i svetslägesställare. Du plockar dina egna arbeten från lager efter arbetsorder, du utför viss ytbehandling, blästring. Egenkontroll och ritningsläsning ingår i arbetet och du har ett visst maskinansvar.

Din insats skall bidra till ett jämt produktionsflöde som håller en hög kvalitet och din arbetsdag styrs av var behovet i tillverkningen är som störst.

Arbetet består av att

• Manuell svetsning
• Kvalitetssäkra produkter genom visuell avsyning och utföra kvalitetskontroller
• Arbeta utifrån skriftliga instruktioner och arbetsorder
• Blästra detaljer

Formella kompetenser som krävs för tjänsten

• Lägst 3-årig gymnasieutbildning inom svets eller motsvarande samt ett par års yrkeserfarenhet.
• Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
• Kunskap i ritningsläsning

Meriterande

• Truckkort TLP10
• IW utbildning
• Vana av att ha arbetat i datorsystem, gärna affärssystem ERP Monitor

Personliga egenskaper

Du är en engagerad person som kommer vara en viktig del i vår produktionsgrupp, som ser till att produktionen rullar med hög kvalité och utan onödiga stopp. Som person är du kvalitetsmedveten och sätter stor stolthet i att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete, i rätt tid med rätt kvalité. Du är flexibel och lösningsorienterad. I denna roll är det viktigt att ha samarbetsförmåga, god kommunikation med övriga kollegor och en förmåga att se helheten.

Övrig information

Anställningsform: Inhyrning så snart som möjligt t o m 21/12 - 2023

Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid, dagtid, måndag - fredag

Tjänstgöringsort: Tyresö

Välkommen med din ansökan omgående, intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt. Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Okt 18    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Alfa Laval is recruting welders!

Om företaget Alfa Laval is a global, leading supplier of products and solutions in the fields of environment, food, energy, and industry. The company has a 150-year history with factories all over the world. They contribute to, among other things, enhancing competitiveness and productivity in industries around the world. Their site in Jordbro is brand new, where several amazing employees work together every day to develop production. The company has a good... Visa mer
Om företaget
Alfa Laval is a global, leading supplier of products and solutions in the fields of environment, food, energy, and industry. The company has a 150-year history with factories all over the world. They contribute to, among other things, enhancing competitiveness and productivity in industries around the world. Their site in Jordbro is brand new, where several amazing employees work together every day to develop production. The company has a good reputation and is an attractive employer internationally.

Dina arbetsuppgifter
We are now recruiting welders for the site in Jordbro.

Your main tasks will include:

- Reading blueprints
- Cutting
- Welding using the TIG method
- Documentation
- Work is performed in accordance with ISO 3834-2

The working hours are Monday to Friday, 07:00-15:30. During the interview process at Alfa Laval, a work sample will be conducted.Din profil
We are looking for someone who is a true team player with a genuine interest in welding. We prefer that you have previous experience in welding jobs where you have performed TIG welding on pipes in hygienic installations for several years. It is considered a plus if you have worked in the food or pharmaceutical industry and have experience with documentation. A requirement for the position is that you speak English and Swedish fluently since you will be working in an international company. As a person, you are good at collaborating with others, helpful, and enjoy working with other people.

Ansökan
Alfa Laval collaborates with Clockwork Recruitment, where you are offered direct employment with Alfa Laval. Please submit your application at www.clockworkpeople.se. Interviews are ongoing, and the position may be filled before the end date of this advertisement. For more information about the position, you are welcome to contact Hanna Granström at hanna.granstrom@clwork.se or at 070 821 53 04.

To ensure sustainable recruitment, we at Clockwork are committed to inclusive selection in all our processes. Through a broad selection process and a competency-based methodology, we ensure that all applicants are treated equally, fairly, and equitably. Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Okt 6    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Svetsare

Ansök    Okt 6    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Sep 29    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Sep 22    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Sep 25    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Svetsare

Ansök    Sep 15    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Sep 8    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Svetsare sökes på heltid Västerhaninge.

Ansök    Sep 21    Submit AB    Svetsare, manuell
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm. Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag! Arbetsuppgifter: Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt ... Visa mer
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm.
Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt att alla klickar på ett personligt plan och trivs. De är avslappnade och prestigelösa med fötterna på marken.

Profil:

- Kan jobba både ensam och i team

- Initiativtagande

- Flexibel

- Noggrann

Krav:

- Tidigare erfarenhet som svetsare.

- Erfarenhet av MIG/MAG
- Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande

- Truckkort

- Heta arbeten

- B-körkort

Plats: Stockholm

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstid: 6-15

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Jesper@submitbemanning.se Visa mindre

TIG-svetsare till Jordbro!

* Är du TIG-svetsare och har svetsat i rostfritt material? Önskar du dessutom att arbeta på ett attraktivt företag kan vi ha det rätta uppdraget för dig! Nu söker vi dig som är erfaren TIG-svetsare för omgående start. Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten är du varmt välkommen att registrera din ansökan redan idag. Tjänsten är dagtid med placeringsort Jordbro. Om tjänsten Du kommer att svetsa i rostfritt material efter ritning. Vidare kommer du ä... Visa mer
*
Är du TIG-svetsare och har svetsat i rostfritt material? Önskar du dessutom att arbeta på ett attraktivt företag kan vi ha det rätta uppdraget för dig!
Nu söker vi dig som är erfaren TIG-svetsare för omgående start. Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten är du varmt välkommen att registrera din ansökan redan idag.
Tjänsten är dagtid med placeringsort Jordbro.Om tjänsten
Du kommer att svetsa i rostfritt material efter ritning. Vidare kommer du även att dokumentera utfört arbete.
Du kommer att arbeta efter höga kvalitetskrav och därför är det av vikt att du prioriterar säkerhet och kvalitet både på produkterna som på arbetsplatsen.


Vi söker dig som
Vi söker dig som är erfaren TIG-svetsare och tycker om att jobba med händerna.
Du har svetsarprövning i rostfritt.
Som person är du noggrann, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Krav för tjänsten:
Kunskaper inom ritningsläsning
Orbitalsvets
Dokumentation

Tjänsten är på heltid med placering i Jordbro Visa mindre

Svetsare

Ansök    Sep 1    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Sep 8    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Svetsare sökes till Stockholm

Ansök    Aug 29    Submit AB    Svetsare, manuell
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm. Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag! Arbetsuppgifter: Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt ... Visa mer
Vi på Submit AB söker just nu efter en svetsare till vår kund i Stockholm.
Är du svetsare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är på ett företag där de bryr sig mycket om sina medarbetare och stämningen på jobbet, det är viktigt att alla klickar på ett personligt plan och trivs. De är avslappnade och prestigelösa med fötterna på marken.

Profil:

- Kan jobba både ensam och i team

- Initiativtagande

- Flexibel

- Noggrann

Krav:

- Tidigare erfarenhet som svetsare.

- Erfarenhet av MIG/MAG
- Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande

- Truckkort

- Heta arbeten

- B-körkort

Plats: Stockholm

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstid: 6-15

Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta max@submitbemanning.se Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Aug 29    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Sep 1    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Arbetsledare sökes till svetsproduktion i Västerort!

Är du en duktig strateg med god förmåga att planera och implementera strategier? Då kan du vara den stjärna vi söker! För vår kunds räkning söker vi en engagerad och lösningsorienterad arbetsledare vid tillverkningsproduktion inriktad på svets. Arbetsplatsen arbetar med innovativa tekniker, maskiner och metoder och erbjuder en arbetsmiljö med en professionell och familjär atmosfär där samarbete och kvalitét står i fokus. I denna roll kommer du att samord... Visa mer
Är du en duktig strateg med god förmåga att planera och implementera strategier? Då kan du vara den stjärna vi söker!

För vår kunds räkning söker vi en engagerad och lösningsorienterad arbetsledare vid tillverkningsproduktion inriktad på svets. Arbetsplatsen arbetar med innovativa tekniker, maskiner och metoder och erbjuder en arbetsmiljö med en professionell och familjär atmosfär där samarbete och kvalitét står i fokus.

I denna roll kommer du att samordna och leda produktionsprocesser, med målet att leverera högkvalitativa produkter i rätt tid. I rollen agerar du som en mellanhand mellan företagets försäljningsteam och produktionspersonal för att säkerställa att varje order är korrekt inför produktion. Den dagliga styrningen i verkstaden kompletteras även med kontinuerliga insatser för att utveckla produktionen.

Din profil
Vi söker dig som är en glad lagspelare som värnar om andras välbefinnande, samtidigt som du disciplinerat planerar arbetet på bästa möjliga sätt. Vi ser gärna att du är dedikerad till egen utveckling såväl som företagets framsteg.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet och utbildning inom området men stor vikt läggs på din individuella potential och din unika personlighet. Även behörighet inom IWS, IWT eller IWE är meriterande.

Låter tjänsten intressant? Skicka in en ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Svetsare

Ansök    Aug 29    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Aug 18    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och ... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
Heta arbeten är ett krav.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Aug 8    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Aug 18    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Svetsare till uppdrag i Södra Stockholm

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vår kund är verksamma inom industrin, och gör produkter till medicin- och bryggeribranschen. De är ett bolag med en 150 årig historia med fabriker över hela världen. Deras site i Jordbro är helt ny, där 20 fantastiska medarbetare jobbar tillsammans varje dag för att utveckla produktionen. Företaget har ett gott rykte och är en attraktiv arbetsgivare internationellt.

Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
- Ritläsning
- Kapning
- Svetsning med TIG-metoden
- Dokumentation

Tjänsten är med start omgående och du kommer erbjudas en visstidsanställning med stor chans till förlängning. Arbetsplatsen är belagd i Jordbro och arbetstiderna är mån-fre, 07.00-15.30.

Din profil
Vi söker dig som har två till tre års erfarenhet av tidigare svetsjobb där du utfört svetsning via TIG-metoden. Det är meriterande om du arbetat inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin, samt har vana av dokumentation. Krav för tjänsten är att du pratar engelska och svenska flytande. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta är hjälpsam och uppskattar att arbeta med andra människor.

Ansökan
Sök tjänsten via länken. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan vara tillsatt innan annonsens slutdatum. Frågor om tjänsten? Kontakta Konsultchef Hanna Granström på hanna.granstrom@clwork.se Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Jul 27    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Svetsare

Ansök    Jul 27    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående o... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Aug 8    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående o... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Självgående och erfaren svetsare sökes!

Ansök    Jul 21    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Om Jobbet Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar. Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-sv... Visa mer
Om Jobbet

Vi är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna svetsare till vårt team. Som svetsare hos oss på Initium Gruppen kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har flerårig erfarenhet utav svetsning. MIG-, MAG- och TIG-svetsning är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder:

- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag.

- Uppskattning för väl utfört arbete.

- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt.Följ instruktionerna längre ner på sida för att ansöka. Du kan även mejla din ansökan till work@initium.nu Visa mindre

Svetsare

Ansök    Jul 25    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående o... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Jul 21    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående o... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Jul 14    Initium Gruppen AB    Svetsare, manuell
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage. Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö. Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material. Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse. Din profil Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående o... Visa mer
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet inom svets och montage.
Här erbjuds du möjlighet att arbeta med både montering och svetsning i en stimulerande arbetsmiljö.
Du är involverad i att montera och bygga maskiner, svetsning sker huvudsakligen i rörsvetsning rostfritt material.
Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har monterings vana och svetskunskaper i MIG/MAG och TIG. Du är både självgående och arbetar bra tillsammans i team.
Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann vad gäller arbete och tider samt att du har lätt att kommunicera och ta instruktioner.
Att du har tidigare erfarenhet och relevant utbildning.
---
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!
Maila din ansökan till work@initium.nu


Om oss
Sedan starten 2016 har Initium Gruppen expanderat kraftigt och är i dagsläget 70 medarbetare som arbetar främst i stor Stockholm. Vår vision är att bli Sveriges ledande entreprenadföretag inom Industri & Byggsektorn. Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Sverige. Visa mindre