Lediga jobb som Specialkock i Stockholm

Se lediga jobb som Specialkock i Stockholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Stockholm som finns hos arbetsgivaren.

Kock sökes till Restaurang Lulu

Om oss På Lulu använder vi oss av fina smaker från Asien och mixar det med Sydamerika vilket gör att hettan, syran och sötman från Sydamerika gifter sig med de traditionella smakerna från Japan. Med maten i fokus försäkrar vi dig om att du alltid får en unik upptäcktsresa, till de matkulturer som ligger oss närmast hjärtat. _________________________________________________________________________________ Är du kock med vana från Asiatiska köket och har... Visa mer
Om oss
På Lulu använder vi oss av fina smaker från Asien och mixar det med Sydamerika vilket gör att hettan, syran och sötman från Sydamerika gifter sig med de traditionella smakerna från Japan.
Med maten i fokus försäkrar vi dig om att du alltid får en unik upptäcktsresa, till de matkulturer som ligger oss närmast hjärtat.
_________________________________________________________________________________


Är du kock med vana från Asiatiska köket och har en stor passion för matlagning med härliga råvaror? Då har vi jobbet för dig.


Hur ser din arbetsdag ut och vem trivs här?
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss så det är viktigt att du är en lagspelare.
Som person är du tillförlitlig, strukturerad och har god samarbetsförmåga, men du ska även kunna arbeta självständigt. Du är kreativ och är van vid att alltid leverera mat av högsta nivå och du vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll. Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och att kunna ta ett helhetsansvar för just ditt kök. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vad erbjuder vi?
Vi söker en heltid 100% med start så snart som möjligt när vi hittar rätt kandidat för tjänsten.

Vi värdesätter likabehandling, respekt och samarbete högt.
Vi vill ha en arbetsmiljö där alla känner sig hemma och gemensamt strävar mot att alla i teamet ska lyckas.

Känner du att detta passar in på dig?
Då vill vi hemskt gärna att du mailar ditt CV till andreas@restauranglulu.se så hör vi av oss till dig!

Vi kommer att kontakta de kandidater som är aktuella för nästa steg.
Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Kock asiatisk matlagning sökes omgående.

Ansök    Feb 3    Havelange AB    Specialkock
Vi söker en duktig matlagare av asiatisk mat, såsom thai, sushi o dylikt. Baren ligger på Gamla Brogatan 11. Vi förväntar oss att: Att du pratar svenska. Du tycker om att ge våra gäster god Service och ett professionellt och glatt bemötande. Du tycker om att sälja. Du kan arbeta rent och snyggt i ett högt tempo. Du har lätt att samarbeta och lär dig snabbt. Du är renlig och vet hur man hanterar livsmedel på ett hygieniskt sätt Du kan ha många bollar i luft... Visa mer
Vi söker en duktig matlagare av asiatisk mat, såsom thai, sushi o dylikt. Baren ligger på Gamla Brogatan 11. Vi förväntar oss att:
Att du pratar svenska.
Du tycker om att ge våra gäster god Service och ett professionellt och glatt bemötande.
Du tycker om att sälja.
Du kan arbeta rent och snyggt i ett högt tempo.
Du har lätt att samarbeta och lär dig snabbt.
Du är renlig och vet hur man hanterar livsmedel på ett hygieniskt sätt
Du kan ha många bollar i luften och hantera stress
Du har en stolthet i din yrkesroll och tar egna initiativ för att underlätta och förbättra arbetet.
Du kan jobba efter ett varierande arbetsschema
Vi ringer upp den som ansöker och har den kompetens som vi söker, för en eventuell intervju och berättar mer. Visa mindre

SUSHI KOCK / CHEF

Ansök    Feb 1    HERARUBEL    Specialkock
Yami sushi ligger nära Hornsbergs strand. Vi söker en Sushi Kock till oss. Vi arbetar hårt för att kombinera det traditionella och moderna sättet att tillaga sushi på vårt bästa. Som person är du positiv, lyhörd, engagerad i gästernas behov och önskemål. Din önskan att vara delaktig i utvecklingen är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Vi söker dig som har en positiv inställning. Förberedelse och ... Visa mer
Yami sushi ligger nära Hornsbergs strand. Vi söker en Sushi Kock till oss. Vi arbetar hårt för att kombinera det traditionella och moderna sättet att tillaga sushi på vårt bästa.
Som person är du positiv, lyhörd, engagerad i gästernas behov och önskemål. Din önskan att vara delaktig i utvecklingen är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus.
Vi söker dig som har en positiv inställning. Förberedelse och tillagning av sushi och all japansk matuppgift i köket. Det är viktigt att kunna kommunicera på svenska eller engelska.
Yami sushi is located near Hornsbergs beach. We are looking for a Sushi Chef for us. We work hard to combine the traditional and modern way of sushi preparation at our best.
As a person, you are positive, responsive, committed to the guests' needs and wishes. Your desire to be involved in development is great and you have a humble appearance. Furthermore, you are orderly, responsible and have a detail focus.
We are looking for someone who has a positive attitude. Preparation and cooking of sushi and all japanis foods task in the kitchen. It is important to be able to communicate in Swedish or English. Visa mindre

Kock till Vietnamesisk restaurang

Vi söker den kock som har hög kunskap av att tillreda vietnamesisk mat (pho, bun bo hue, paté, bo khó, bahn mí etc.). Det är viktigt att kunna tillreda det vi erbjuder på vår meny. De flesta rätter är klassiska maträtter från Vietnam, därför är det mycket meriterande att ha erfarenheter med vietnamesisk matkultur. Vår restaurang ligger i centrala Stockholm. Det är viktigt att du är bra på att planera och organisera tillredning i köket och klarar av högt t... Visa mer
Vi söker den kock som har hög kunskap av att tillreda vietnamesisk mat (pho, bun bo hue, paté, bo khó, bahn mí etc.). Det är viktigt att kunna tillreda det vi erbjuder på vår meny. De flesta rätter är klassiska maträtter från Vietnam, därför är det mycket meriterande att ha erfarenheter med vietnamesisk matkultur.
Vår restaurang ligger i centrala Stockholm.
Det är viktigt att du är bra på att planera och organisera tillredning i köket och klarar av högt tempo under dagens rusningstimmar. Det är starkt meriterande att kunna prata Vietnamesiska för att kunna kommunicera med kollegor på arbetsplatsen.
Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Kock

Vi söker den kock som har hög kunskap av att tillreda vietnamesisk mat (pho, bun bo hue, paté, bahn mí, bo khó etc.). Det är viktigt att kunna tillreda det vi erbjuder på vår meny. De flesta rätter är klassiska maträtter från Vietnam, därför är det mycket meriterande att ha erfarenheter med vietnamesisk matkultur. Vår restaurang ligger i centrala Stockholm. Det är viktigt att du är bra på att planera och organisera tillredning i köket och klarar av högt t... Visa mer
Vi söker den kock som har hög kunskap av att tillreda vietnamesisk mat (pho, bun bo hue, paté, bahn mí, bo khó etc.). Det är viktigt att kunna tillreda det vi erbjuder på vår meny. De flesta rätter är klassiska maträtter från Vietnam, därför är det mycket meriterande att ha erfarenheter med vietnamesisk matkultur.
Vår restaurang ligger i centrala Stockholm.
Det är viktigt att du är bra på att planera och organisera tillredning i köket och klarar av högt tempo under dagens rusningstimmar. Det är starkt meriterande att kunna prata Vietnamesiska för att kunna kommunicera med kollegor på arbetsplatsen.
Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Sushikock

Ansök    Jan 25    Susherian Stockholm AB    Specialkock
heltid sushikock sökes! Vi gör en fusion sushi med en sydamerikansk twist. Du som är noggrann, social och tillmötesgående är välkommen med din ansökan kvällar och helger skicka ditt cv till info@susherian.com Visa mer
heltid
sushikock sökes!
Vi gör en fusion sushi med en sydamerikansk twist.


Du som är noggrann, social och tillmötesgående är välkommen med din ansökan
kvällar och helger


skicka ditt cv till info@susherian.com Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 25    Mirin AB    Specialkock
Mirin tillgodoser bemanningstjänster för Hotell- & Restaurangbranschen i Stockholm med omnejd genom noggrannhet och tillgänglighet. Vi söker nu ett antal kockar som främst kommer att arbeta med att tillaga sushirätter och andra rätter inom det asiatiska köket. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och du ska kunna passa tider, vara stresstålig och arbeta i lag. Det är även viktigt att du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som är gr... Visa mer
Mirin tillgodoser bemanningstjänster för Hotell- & Restaurangbranschen i Stockholm med omnejd genom noggrannhet och tillgänglighet.
Vi söker nu ett antal kockar som främst kommer att arbeta med att tillaga sushirätter och andra rätter inom det asiatiska köket.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och du ska kunna passa tider, vara stresstålig och arbeta i lag. Det är även viktigt att du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som är grundläggande i arbetet med mat.
Eftersom vi är ett bemanningsföretag kan arbetsplatser variera. Vi försöker dock i möjligaste mån att förlägga längre utbokningar till en och samma restaurang.
Ansökan mottages via e-post. Visa mindre

Sushi kockar

Ansök    Jan 20    Oggton AB    Specialkock
INO Sushi & Bar utökar sin verksamheten och söker flertalet Sushikockar för deltidstjänst samt heltid. Med ett rullande schema vardagar, kvällar och helger. Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen. Erfarenhet krävs då vi har ett högt tempo. Du ska fungera att arbete i lag och tåla stress. Lön enligt avtal. Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Heltid Visa mer
INO Sushi & Bar utökar sin verksamheten och söker flertalet Sushikockar för deltidstjänst samt heltid. Med ett rullande schema vardagar, kvällar och helger.
Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen.
Erfarenhet krävs då vi har ett högt tempo. Du ska fungera att arbete i lag och tåla stress.
Lön enligt avtal.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid Visa mindre

Söks indiska kockar

Ansök    Jan 20    Traditionell garden AB    Specialkock
Traditionell Garden AB är ett svenskt företag som söker indiska kockar. Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och har erfarenhet av det indiska köket. Som person är Du flexibel, mål- och resultatinriktad. Du strävar efter en hög matkvalitet och skapar en god stämning omkring dig. Du ska kunna Svenska/Engelska och Bengali/Hindi. Vi ser gärna att du har ett intresse av att vidareutvecklas inom vår organisation.Vi lägger stor vikt vid personlig lä... Visa mer
Traditionell Garden AB är ett svenskt företag som söker indiska kockar.
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och har erfarenhet av det indiska köket.
Som person är Du flexibel, mål- och resultatinriktad. Du strävar efter en hög matkvalitet och skapar en god stämning omkring dig. Du ska kunna Svenska/Engelska och Bengali/Hindi.
Vi ser gärna att du har ett intresse av att vidareutvecklas inom vår organisation.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har god samarbetsförmåga.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pidebagare/Turkiskt kök

Hej! Nu har Mangal BBQ öppnat en enhet i Häggvik och dit söker vi Pidebagare med erfarenhet. Vi söker även kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej!
Nu har Mangal BBQ öppnat en enhet i Häggvik och dit söker vi Pidebagare med erfarenhet.
Vi söker även kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Sabai Soong

Ansök    Jan 11    Khao San AB    Specialkock
Sabai Soong är en thairestaurang som ligger på Östermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik asiatisk/thailändsk mat. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, lätt att arbeta med och noggrann. Det är bra om du är stresstålig och kan hantera många saker samtidigt. Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket samt vill vara med och utveckla vår restaurang. Välkommen att skicka in ditt CV! ... Visa mer
Sabai Soong är en thairestaurang som ligger på Östermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik asiatisk/thailändsk mat. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, lätt att arbeta med och noggrann. Det är bra om du är stresstålig och kan hantera många saker samtidigt.


Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket samt vill vara med och utveckla vår restaurang.


Välkommen att skicka in ditt CV!
OBS. SKICKA PDF!!! Visa mindre

Kock till Ballbreaker!

Ansök    Jan 13    2Entertain AB    Specialkock
Står hög kvalité högst upp på din meny? Då tror vi att du kan vara kocken vi söker! På Ballbreaker drivs vi av att göra det enklare att ha roligt tillsammans. Vårt stora upplevelsecenter med restaurang, konferensanläggningar, barer, shuffleboard och bowling talar ju sitt tydliga språk. Att vi älskar att ha kul tillsammans och drivs av att sprida glädje är ännu ett bevis. För visst tycker du också att fler kockar bara betyder bättre soppa? Vi tänkte väl d... Visa mer
Står hög kvalité högst upp på din meny? Då tror vi att du kan vara kocken vi söker!

På Ballbreaker drivs vi av att göra det enklare att ha roligt tillsammans. Vårt stora upplevelsecenter med restaurang, konferensanläggningar, barer, shuffleboard och bowling talar ju sitt tydliga språk. Att vi älskar att ha kul tillsammans och drivs av att sprida glädje är ännu ett bevis.

För visst tycker du också att fler kockar bara betyder bättre soppa? Vi tänkte väl det. Hos oss kommer du nämligen att jobba nära kökschefen i ett härligt team av kockar och i ett tidvis mycket högt tempo. Ditt ansvar? Se till så att maten håller hög och jämn kvalité när den serveras till våra gäster. Arbetstiden är framför allt på kvällar och helger, men även lunchpass förekommer.

Vi söker dig som har en kockutbildning och har arbetat som kock under några år. Då vi är flera olika nationaliteter i köket är vårt gemensamma språk svenska, så det är viktigt att du talar och förstår svenska.

Tror du att vi kan vara en bra kombo? Skicka in din ansökan idag! Visa mindre

Thaikock

Ansök    Jan 8    Euro Mon AB    Specialkock
Euro Mon AB driver flera populära och välbesökta restauranger i Stockholm som serverar asiatiska rätter. Kedjan har ca 40 anställda i dagsläget. Vi söker nu 5 thaikockar till fyra av våra restauranger inne i Stockholm (Sankt Eriksplan, Östermalmstorg Mariatorget och Odengatan ) för arbete främst dagtid under vardagar men även kvällar och helger kan förekomma. Du behöver ha minst 2-4 års erfarenhet som thaimat det är viktigt att du kan jobba självständigt o... Visa mer
Euro Mon AB driver flera populära och välbesökta restauranger i Stockholm som serverar asiatiska rätter. Kedjan har ca 40 anställda i dagsläget.
Vi söker nu 5 thaikockar till fyra av våra restauranger inne i Stockholm (Sankt Eriksplan, Östermalmstorg Mariatorget och Odengatan ) för arbete främst dagtid under vardagar men även kvällar och helger kan förekomma.
Du behöver ha minst 2-4 års erfarenhet som thaimat det är viktigt att du kan jobba självständigt och att du är noggrann i ditt arbete.
Ansök via e-post till erge.anu@gmail.com ej via besök på restaurangen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Jan 8    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötter... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling

- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och

- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.

Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre

Pide bagare och Turkisk grillkock till Mangal

Hej. Vi söker nu nya medarbetare till Mangal BBQ Centralen, Häggvik och Solna Till oss kommer olika sorts kundgrupper, de som arbetar i närheten men även mycket resenärer med väldigt kort om tid vilket gör att vi måste ha en bra förberedning så vi kan möta kundens önskemål på väldigt kort tid. Vi har öppet mellan 09.00-21.00 vilket gör att arbetstiderna varierar då vi kör schemaläggning. Bred erfarenhet och kunskap om det turkiska köket. Kunna ta intiativ ... Visa mer
Hej. Vi söker nu nya medarbetare till Mangal BBQ Centralen, Häggvik och Solna
Till oss kommer olika sorts kundgrupper, de som arbetar i närheten men även mycket resenärer med väldigt kort om tid vilket gör att vi måste ha en bra förberedning så vi kan möta kundens önskemål på väldigt kort tid.
Vi har öppet mellan 09.00-21.00 vilket gör att arbetstiderna varierar då vi kör schemaläggning. Bred erfarenhet och kunskap om det turkiska köket. Kunna ta intiativ och även våga ta eget ansvar.
Tycka om att arbeta i ett team och klara hantera stressiga situationer. Tillaga turkisk grillmat och även kunna baka Pide. Förbereda deg till Pide och även baka turkisk Lahmacun. Visa mindre

Desi kock

Ansök    Dec 22    Terra Humanus AB    Specialkock
Vi söker desi kock till vår restaurang som har ett till två års branschvana som är ett krav. Du ska besitta förmågan att planera din egen tid, driva köket, egenkontroll, meny skrivning etc. Anställning tillämpas efter lämplighet och erfarenhet. Visa mer
Vi söker desi kock till vår restaurang som har ett till två års branschvana som är ett krav. Du ska besitta förmågan att planera din egen tid, driva köket, egenkontroll, meny skrivning etc. Anställning tillämpas efter lämplighet och erfarenhet. Visa mindre

Kock - Asiatiskt/Thailändskt Kök

Ansök    Dec 20    Yaya Mee Asian Food AB    Specialkock
Vi behöver fler Kockar med erfarenhet av thailändsk/asiatisk matlagning. Vänligen notera att erfarenhet är ett krav. Vi söker dig, tjej eller kille, som är en proffsig, glad och trevlig Kock samt har erfarenhet av att självständigt tillaga mat från Thailand. Restaurangen serverar asiatiska fusion rätter baserade på våra egna recept (ej Sushi). Tillsammans med din erfarenhet från Thailändsk matlagning kommer du snart att lära dig att laga nya spännande rätt... Visa mer
Vi behöver fler Kockar med erfarenhet av thailändsk/asiatisk matlagning. Vänligen notera att erfarenhet är ett krav.
Vi söker dig, tjej eller kille, som är en proffsig, glad och trevlig Kock samt har erfarenhet av att självständigt tillaga mat från Thailand.
Restaurangen serverar asiatiska fusion rätter baserade på våra egna recept (ej Sushi). Tillsammans med din erfarenhet från Thailändsk matlagning kommer du snart att lära dig att laga nya spännande rätter.
Restaurangen har svensk + thailändsk ägare.
Vår restaurang är belägen i Hammarby Sjöstad och erbjuder både servering med fullständiga rättigheter samt take-away. Bra allmänna kommunikationer i närheten.
Vi söker dig som har avslutad (med examen) restaurangutbildning och erfarenhet av arbete i restaurangkök med thailändsk/asiatisk inriktning. Alternativt har du längre, gedigen erfarenhet som Junior Kock / Kockassistent på en thailändsk/asiatisk restaurang. Erfarenhet av thailändsk/asiatisk matlagning (ej Sushi) är ett krav.
Du tycker om att arbeta i högt tempo inom restaurangsektorn, har lätt för att samarbeta och vill göra allt för att våra kunder ska vara nöjda och komma tillbaka. Du är också villig att arbeta på helger samt kvällstid.
Du ska vara inställd på att hjälpa till med alla arbetsuppgifter som förknippas med att driva restaurang, allting från att självständigt tillaga mat till att hjälpa till med kassa och servering om det behövs. Vi är ett team som samarbetar och hjälper varandra, samtidigt som vi jobbar hårt och skrattar ofta.
För oss är det viktig att hjälpa till och samarbeta med dina arbetskamrater samt att ha rätt inställning till ditt arbete.
Vi erbjuder dig att jobba i ett positivt team, bra miljö, med supertrevliga gäster, bra villkor och ett bra arbetsschema. Försäkringar och tjänstepension i nivå med kollektivavtal.
Vana från arbete i restaurang med asiatisk inriktning med tonvikt på det thailändska och köket är ett krav. Du måste även ha vana från att förbereda/tillaga thailändska/asiatiska maträtter i restaurangkök. Du kan arbeta självständigt men du vill också lära dig mer.
Du måste behärska svenska och/eller engelska flytande, i både tal och skrift. Detta är ett krav. Om du även talar Thailändska så är det en stor fördel.
Tjänsten är på heltid med arbete på vardagar och helger, även kvällstid.
Intresserad? Mejla ditt CV med en kort beskrivning av dig själv till info@yayamee.se Visa mindre

Sushikock

Vi är en kolgrillrestaurang i allmänhet som satsar på kvalité, vi erbjuder även Sushi och en del vegetariska rätter. Vi har även en charkdisk där vi säljer kött över disk till kunder, en liten Deli, Cafe samt Bar. Vi har ca 130 platser inne och 70 platser ute och har öppet alla dagar mellan 11-22. Vi söker dig med hög arbetsmoral som inte gillar att sitta still, som klarar ett högt tempo och är stresstålig. Du måste inte kunna allt men du måste vilja lära... Visa mer
Vi är en kolgrillrestaurang i allmänhet som satsar på kvalité, vi erbjuder även Sushi och en del vegetariska rätter.
Vi har även en charkdisk där vi säljer kött över disk till kunder, en liten Deli, Cafe samt Bar.
Vi har ca 130 platser inne och 70 platser ute och har öppet alla dagar mellan 11-22. Vi söker dig med hög arbetsmoral som inte gillar att sitta still, som klarar ett högt tempo och är stresstålig.
Du måste inte kunna allt men du måste vilja lära dig allt om mat. Vill du jobba?
Vi söker dig som vill jobba i restaurang.
Du skall gilla att jobba hårt, gilla att lära dig nya saker, gilla när det är stressigt och dessutom gilla att ge god service.

Just nu söker vi dig som vill arbeta som Sushikock. Visa mindre

Kock till Ballbreaker!

Ansök    Dec 14    2Entertain AB    Specialkock
Står hög kvalité högst upp på din meny? Då tror vi att du kan vara kocken vi söker! På Ballbreaker drivs vi av att göra det enklare att ha roligt tillsammans. Vårt stora upplevelsecenter med restaurang, konferensanläggningar, barer, shuffleboard och bowling talar ju sitt tydliga språk. Att vi älskar att ha kul tillsammans och drivs av att sprida glädje är ännu ett bevis. För visst tycker du också att fler kockar bara betyder bättre soppa? Vi tänkte väl d... Visa mer
Står hög kvalité högst upp på din meny? Då tror vi att du kan vara kocken vi söker!

På Ballbreaker drivs vi av att göra det enklare att ha roligt tillsammans. Vårt stora upplevelsecenter med restaurang, konferensanläggningar, barer, shuffleboard och bowling talar ju sitt tydliga språk. Att vi älskar att ha kul tillsammans och drivs av att sprida glädje är ännu ett bevis.

För visst tycker du också att fler kockar bara betyder bättre soppa? Vi tänkte väl det. Hos oss kommer du nämligen att jobba nära kökschefen i ett härligt team av kockar och i ett tidvis mycket högt tempo. Ditt ansvar? Se till så att maten håller hög och jämn kvalité när den serveras till våra gäster. Arbetstiden är framför allt på kvällar och helger, men även lunchpass förekommer.

Vi söker dig som har en kockutbildning och har arbetat som kock under några år. Då vi är flera olika nationaliteter i köket är vårt gemensamma språk svenska, så det är viktigt att du talar och förstår svenska.

Tror du att vi kan vara en bra kombo? Skicka in din ansökan idag! Visa mindre

Tandoori Grillkock

Indiska Restaurangen Namaskaar som ligger i Hammarby sjöstad i Stockholm serverar autentisk klassisk indisk mat. vi har funnits här i sjöstan16 år. just nu behöver vi två Tandoori Grillkock till vår Indiska köket. vi ser till att har jobbat inom Indiska köket och har erfarenhet. Visa mer
Indiska Restaurangen Namaskaar som ligger i Hammarby sjöstad i Stockholm serverar autentisk klassisk indisk mat. vi har funnits här i sjöstan16 år.
just nu behöver vi två Tandoori Grillkock till vår Indiska köket.
vi ser till att har jobbat inom Indiska köket och har erfarenhet. Visa mindre

Thai Kock

Ansök    Dec 16    Anatta AB    Specialkock
Pat's Place är en modern thailändsk tapas krog som serverar autentisk thaimat till rimliga priser. Vår ambition är att hålla en mycket hög kvalite på mat såväl som service och upplevelse. Vem vi söker: Vi söker dig som har minst 6 månader erfarenhet inom restaurang-branchen. Som anställd hos oss på Pat's Place kommer du att jobba i ett team vars mål är att se till att varje kund får den bästa möjliga upplevelsen. Det är viktigt att du kan hantera stress o... Visa mer
Pat's Place är en modern thailändsk tapas krog som serverar autentisk thaimat till rimliga priser.
Vår ambition är att hålla en mycket hög kvalite på mat såväl som service och upplevelse.
Vem vi söker: Vi söker dig som har minst 6 månader erfarenhet inom restaurang-branchen.
Som anställd hos oss på Pat's Place kommer du att jobba i ett team vars mål är att se till att varje kund får den bästa möjliga upplevelsen.
Det är viktigt att du kan hantera stress och har förmåga att växla upp då tempot stundtals är väldigt högt. Visa mindre

Kock till Sabai Soong

Ansök    Dec 8    Khao San AB    Specialkock
Sabai Soong är en thairestaurang som ligger på Östermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik asiatisk/thailändsk mat. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, lätt att arbeta med och noggrann. Det är bra om du är stresstålig och kan hantera många saker samtidigt. Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket samt vill vara med och utveckla vår restaurang. Välkommen att skicka in ditt CV! ... Visa mer
Sabai Soong är en thairestaurang som ligger på Östermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik asiatisk/thailändsk mat. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, lätt att arbeta med och noggrann. Det är bra om du är stresstålig och kan hantera många saker samtidigt.


Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket samt vill vara med och utveckla vår restaurang.


Välkommen att skicka in ditt CV!
OBS. SKICKA PDF!!! Visa mindre

Söks tandoori kockar,köksbiträde,diskare,servitörer ,hovmästare

Ansök    Dec 6    Indian Garden Matlåda AB    Specialkock
Indian Garden Matlåda AB är ett svenskt företag som söker 2 tandoori kockar,2 köksbiträde,2 diskare, 2 servitör/servitris och en hovmästare. Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och har erfarenhet av det indiska köket,jobbar effektivt och i högt tempo och kan behålla ett lugn. Som person är Du flexibel, mål- och resultatinriktad. Du strävar efter en hög matkvalitet och skapar en god stämning omkring dig. Du ska kunna språk Hindi,Bengali,Engels... Visa mer
Indian Garden Matlåda AB är ett svenskt företag som söker 2 tandoori kockar,2 köksbiträde,2 diskare, 2 servitör/servitris och en hovmästare.
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och har erfarenhet av det indiska köket,jobbar effektivt och i högt tempo och kan behålla ett lugn.
Som person är Du flexibel, mål- och resultatinriktad. Du strävar efter en hög matkvalitet och skapar en god stämning omkring dig. Du ska kunna språk Hindi,Bengali,Engelska/Svenska för att lättare kunna kommunicera med de andra kockarna och personal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Dec 3    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med röttern... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling
- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och
- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.


Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre

MAX Burgers söker en ny Produktutvecklare

Ansök    Nov 30    Max Burgers AB    Specialkock
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare. Är du bäst i Sverige på burgare? Perfekt, då är det dig vi letar efter!  Har du kol... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Är du bäst i Sverige på burgare? Perfekt, då är det dig vi letar efter! 

Har du koll på vilka smaker som passar allra bäst ihop? Hur du skapar, testar och utvecklar nya burgare som är så bra att de som smakar kan kalla dem Sveriges godaste? Ser du charmen och utmaningen i att låta miljoner gäster tycka till om dina smaker? 

Är det här du? Bra, vi behöver nämligen ett riktigt burgarproffs till uppdraget att bestämma vad som ska serveras på MAX nära 200 restauranger, på fyra olika marknader.

Du jobbar med chefskock Jonas Mårtensson i vårt ”Burger Lab”. Arbetsuppgifterna varierar; ena dagen komponerar du nya recept och testar råvaror, andra dagar jobbar du mer administrativt på kontoret i tätt samarbete med kollegor på andra avdelningar. Som till exempel marknadsavdelningen när det gäller lanseringskampanjer och namngivning av nya produkter. Dessutom träffar och utvärderar du nya externa leverantörer (vi har sett att dom bjuder på kakor och annat gott ibland). 

I arbetet med att ta fram nya kampanjprodukter – din huvuduppgift – finns inga gränser. Nya burgare, nya Lyxshakes, nya glassar och helt andra nya saker. Jalapeñoläsk? Friterad glass? Ja varför inte, låt inget stoppa dig. Var modig, och som vi brukar säga: never settle. 

Tycker du kanske att Friscoburgaren borde få en remake? Eller att Pepper Jack Jr borde bli en Pepper Jack Sr? Då har du kommit rätt. Att förbättra och utveckla befintliga produkter ingår i avtalet.  
Så länge du ser till att dokumentera det nya och förklara vad som förbättrats, och beskriva hur allting ska serveras på ett lättförståeligt sätt, är det bara att gå loss.  

Som om allt det här inte det vore nog får du dessutom besöka samarbetspartners, åka på gastronomimässor i Sverige och utomlands, och delta på årliga inspirationsresor. 

Om dig? 

Du har en kockutbildning, gastronomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är smaksäker och älskar mat, eller är åtminstone riktigt bra på att laga till och förstå råvaror. Vi tror att du kommer trivas allra bäst om du är nyfiken, kreativ och initiativrik. Just det, social också, eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika människor på olika avdelningar. 

Det händer ganska mycket här på MAX, så det är bra om du trivs med att jobba mot tydliga deadlines. Som på andra arbetsplatser kan det i perioder bli mer att göra, då är det bra att du är flexibel och har förmågan att prioritera. Vanligtvis är tempot högt men inte överväldigande, vi vill att det ska hända grejer men inte på bekostnad av kvalitet eller välmående. 

Vad mer? You must know how to read and write in English, so if you understand this sentence, you have basically passed the first part of the application process. Good for you! Har du jobbat som produktutvecklare inom livsmedelsindustrin, är typ en känd kock eller en ny talang är det så klart meriterande. Det är också bra om du har körkort, men det är inte hela världen om du inte har det. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss på MAX är det viktigt att du delar våra värderingar; Mod, Passion och Gemenskap. Du kommer i samband med din ansökan att få svara på ett antal urvalsfrågor så att vi får möjligheten lära känna dig mer.?? 

Om tjänsten 

Tjänsten avser en fast tjänst på heltid med inledande provanställning. Tillträde under våren 2023, enligt överenskommelse.? 

Vi sitter i ljusa, fina lokaler vid Garnisonen och det är här din kontorsplats kommer att vara. Burger Lab ligger bara ett stenkast bort. Resor förekommer som sagt i tjänsten.?? 

Om processen 

Vi går igenom ansökningarna löpande och kommer att återkoppla till dig när sista ansökningsdag har passerat. Vi gör vårt yttersta för att uppdatera dig hur du ligger till i processen så snart vi kan. Om du går vidare i denna process kommer du att bli kontaktad av oss, går du inte vidare i processen får du återkoppling via Mail.?? 

För frågor om processen, vänligen kontakta Talent Acquisition Specialist Sofia Westermark på sofia.westermark@max.se.  

Har du i stället frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Mårtensson på jonas.martensson@max.se??? 

Vi ser fram emot din ansökan senast den 13 december! 

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

MAX Burgers söker en ny Produktutvecklare

Ansök    Nov 29    Max Burgers AB    Specialkock
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare. Är du bäst i Sverige på burgare? Perfekt, då är det dig vi letar efter!  Har du kol... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Är du bäst i Sverige på burgare? Perfekt, då är det dig vi letar efter! 

Har du koll på vilka smaker som passar allra bäst ihop? Hur du skapar, testar och utvecklar nya burgare som är så bra att de som smakar kan kalla dem Sveriges godaste? Ser du charmen och utmaningen i att låta miljoner gäster tycka till om dina smaker? 

Är det här du? Bra, vi behöver nämligen ett riktigt burgarproffs till uppdraget att bestämma vad som ska serveras på MAX nära 200 restauranger, på fyra olika marknader.

Du jobbar med chefskock Jonas Mårtensson i vårt ”Burger Lab”. Arbetsuppgifterna varierar; ena dagen komponerar du nya recept och testar råvaror, andra dagar jobbar du mer administrativt på kontoret i tätt samarbete med kollegor på andra avdelningar. Som till exempel marknadsavdelningen när det gäller lanseringskampanjer och namngivning av nya produkter. Dessutom träffar och utvärderar du nya externa leverantörer (vi har sett att dom bjuder på kakor och annat gott ibland). 

I arbetet med att ta fram nya kampanjprodukter – din huvuduppgift – finns inga gränser. Nya burgare, nya Lyxshakes, nya glassar och helt andra nya saker. Jalapeñoläsk? Friterad glass? Ja varför inte, låt inget stoppa dig. Var modig, och som vi brukar säga: never settle. 

Tycker du kanske att Friscoburgaren borde få en remake? Eller att Pepper Jack Jr borde bli en Pepper Jack Sr? Då har du kommit rätt. Att förbättra och utveckla befintliga produkter ingår i avtalet.  
Så länge du ser till att dokumentera det nya och förklara vad som förbättrats, och beskriva hur allting ska serveras på ett lättförståeligt sätt, är det bara att gå loss.  

Som om allt det här inte det vore nog får du dessutom besöka samarbetspartners, åka på gastronomimässor i Sverige och utomlands, och delta på årliga inspirationsresor. 

Om dig? 

Du har en kockutbildning, gastronomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är smaksäker och älskar mat, eller är åtminstone riktigt bra på att laga till och förstå råvaror. Vi tror att du kommer trivas allra bäst om du är nyfiken, kreativ och initiativrik. Just det, social också, eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika människor på olika avdelningar. 

Det händer ganska mycket här på MAX, så det är bra om du trivs med att jobba mot tydliga deadlines. Som på andra arbetsplatser kan det i perioder bli mer att göra, då är det bra att du är flexibel och har förmågan att prioritera. Vanligtvis är tempot högt men inte överväldigande, vi vill att det ska hända grejer men inte på bekostnad av kvalitet eller välmående. 

Vad mer? You must know how to read and write in English, so if you understand this sentence, you have basically passed the first part of the application process. Good for you! Har du jobbat som produktutvecklare inom livsmedelsindustrin, är typ en känd kock eller en ny talang är det så klart meriterande. Det är också bra om du har körkort, men det är inte hela världen om du inte har det. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss på MAX är det viktigt att du delar våra värderingar; Mod, Passion och Gemenskap. Du kommer i samband med din ansökan att få svara på ett antal urvalsfrågor så att vi får möjligheten lära känna dig mer.?? 

Om tjänsten 

Tjänsten avser en fast tjänst på heltid med inledande provanställning. Tillträde under våren 2023, enligt överenskommelse.? 

Vi sitter i ljusa, fina lokaler vid Garnisonen och det är här din kontorsplats kommer att vara. Burger Lab ligger bara ett stenkast bort. Resor förekommer som sagt i tjänsten.?? 

Om processen 

Vi går igenom ansökningarna löpande och kommer att återkoppla till dig när sista ansökningsdag har passerat. Vi gör vårt yttersta för att uppdatera dig hur du ligger till i processen så snart vi kan. Om du går vidare i denna process kommer du att bli kontaktad av oss, går du inte vidare i processen får du återkoppling via Mail.?? 

För frågor om processen, vänligen kontakta Talent Acquisition Specialist Sofia Westermark på sofia.westermark@max.se.  

Har du i stället frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Mårtensson på jonas.martensson@max.se??? 

Vi ser fram emot din ansökan senast den 13 december! 

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Sushikock sökes

Ansök    Nov 30    Restaurang Yougi AB    Specialkock
Just nu söker vi en sushikock till vår verksamhet belägen i Bromma. Vi är en mer utan en Take-Away restaurang belägen i Bromma. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med sushi, eller har varit medarbetare i en sushibar. Vi ser gärna att du är självgående, stresstålig och kundorienterad. Du är även samarbetsvillig och har en teamkänsla. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: montering av sushi hantering av fisk förberedning av mat städning... Visa mer
Just nu söker vi en sushikock till vår verksamhet belägen i Bromma.
Vi är en mer utan en Take-Away restaurang belägen i Bromma. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med sushi, eller har varit medarbetare i en sushibar.
Vi ser gärna att du är självgående, stresstålig och kundorienterad. Du är även samarbetsvillig och har en teamkänsla.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
montering av sushi
hantering av fisk
förberedning av mat
städning Visa mindre

Sushikock

Ansök    Nov 28    Susherian Stockholm AB    Specialkock
extra/deltid sushikock sökes! Vi gör en fusion sushi med en sydamerikansk twist. Du som är noggrann, social och tillmötesgående är välkommen med din ansökan kvällar och helger deltid skicka ditt cv till info@susherian.com Visa mer
extra/deltid
sushikock sökes!
Vi gör en fusion sushi med en sydamerikansk twist.


Du som är noggrann, social och tillmötesgående är välkommen med din ansökan
kvällar och helger
deltid
skicka ditt cv till info@susherian.com Visa mindre

Noodle kock söks

Ansök    Nov 27    Changsheng Fazhan AB    Specialkock
Restaurang ligger i innestad med nudlar som huvndmeny. Nu söker vi en kock som har erfarenhet med nudlar matlagning speical ramen.Vi ser fram du är självständig person,då berör alla arbetsuppgifter i ett kök såsom:matberedning och lagning,disk, rengöring av kök och utrustning. Tillträde snarast efter överenskommelse. Visa mer
Restaurang ligger i innestad med nudlar som huvndmeny. Nu söker vi en kock som har erfarenhet med nudlar matlagning speical ramen.Vi ser fram du är självständig person,då berör alla arbetsuppgifter i ett kök såsom:matberedning och lagning,disk, rengöring av kök och utrustning.
Tillträde snarast efter överenskommelse. Visa mindre

Deltid/Heltid kock till Lemon&Chili

Ansök    Nov 28    Wen Södermalm HB    Specialkock
Vi driver en kinesisk /thai restaurang Lemon&Chili; i Hornstull sedan 2011. Restaurang ligger nära tunnelbana och busstation. Vi erbjuder lunch, a la carte och take away-mat. Just nu är 3-4 personal (1-2 som jobba med servering och 2 i köket) som jobbar på plats och vi vill öka personal i köket DELTID eller HELTID. Vi vill söka dig som kan laga främst kinesisk mat och förbereda inför matlagning. I arbetsuppgifter ingår städning och disk. Krav: - Tidigar... Visa mer
Vi driver en kinesisk /thai restaurang Lemon&Chili; i Hornstull sedan 2011. Restaurang ligger nära tunnelbana och busstation. Vi erbjuder lunch, a la carte och take away-mat. Just nu är 3-4 personal (1-2 som jobba med servering och 2 i köket) som jobbar på plats och vi vill öka personal i köket DELTID eller HELTID. Vi vill söka dig som kan laga främst kinesisk mat och förbereda inför matlagning. I arbetsuppgifter ingår städning och disk.


Krav:
- Tidigare erfarenhet av kinesisk matlagning
- God samarbetsförmåga
- Stresstålig och jobba i högt tempo
- Talar kinesiska, merit om du kan svenska men inget krav. Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 22    J2 Uthyrning AB    Specialkock
J2 Uthyrning bemannar Stockholms bästa asiatiska restauranger. Du ska vara driven och ambitiös. Fantasifull och inte vara rädd för utmaningar eller problem som uppstår. Asiatiskt kök, tillaga, utveckla och tillreda asiatiska rätter. Renhållning, egenkontrollprogram, inköp och logistik. Visa mer
J2 Uthyrning bemannar Stockholms bästa asiatiska restauranger. Du ska vara driven och ambitiös. Fantasifull och inte vara rädd för utmaningar eller problem som uppstår. Asiatiskt kök, tillaga, utveckla och tillreda asiatiska rätter. Renhållning, egenkontrollprogram, inköp och logistik. Visa mindre

Asiatisk Kock

Ansök    Nov 27    Pongpower AB    Specialkock
Pongpower är ett auktoriserat bemanningsföretag som endast bemannar våra egna restauranger. Vi driver asiatiska restauranger inom stor Stockholm. Arbetsplats bestäms efter överenskommelse. Vi söker dig som är kock inom asiatisk mat eller har ett brinnande intresse för asiatisk mat. Vi driver populära asiatiska restauranger inom både buffe, a la carte samt fastfood. Du ska ha älska att laga mat och tycker att alla arbetsmoment är viktig inom arbetsplatsen.... Visa mer
Pongpower är ett auktoriserat bemanningsföretag som endast bemannar våra egna restauranger. Vi driver asiatiska restauranger inom stor Stockholm. Arbetsplats bestäms efter överenskommelse. Vi söker dig som är kock inom asiatisk mat eller har ett brinnande intresse för asiatisk mat. Vi driver populära asiatiska restauranger inom både buffe, a la carte samt fastfood. Du ska ha älska att laga mat och tycker att alla arbetsmoment är viktig inom arbetsplatsen. Du ska ha stor yrkesstolthet och vill utvecklas inom branschen. Asiatiska kockar sökes till vår expansion av Pong Restauranger. Vi söker duktiga kockar med erfarenhet av asiatiskt kockkonst. Du bör vara stresstålig samt ha god samarbetsförmåga. Vår expansion inkluderar både Buffe och A la carte samt snabbmatsrestauranger. Mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker både hel och deltidsanställda. Visa mindre

Specialkock sökes!

Ansök    Nov 23    La Neta AB    Specialkock
Vi är en mexikansk restaurang etablerad år 2009 och söker nu en specialkock. Som specialkock kommer du att tillaga de olika rätterna som finns i vår meny, bland annat de lite mer avancerade rätterna, och därtill vara med i planeringen och framtagande av nya rätter i framtiden. Som person ska du vara noggrann, flexibel, effektiv och ha en brinnande passion för matlagning. Vi ser gärna att du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp och att d... Visa mer
Vi är en mexikansk restaurang etablerad år 2009 och söker nu en specialkock. Som specialkock kommer du att tillaga de olika rätterna som finns i vår meny, bland annat de lite mer avancerade rätterna, och därtill vara med i planeringen och framtagande av nya rätter i framtiden.
Som person ska du vara noggrann, flexibel, effektiv och ha en brinnande passion för matlagning. Vi ser gärna att du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en vänlig och professionell attityd gentemot kollegor och restaurangbesökarna.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen och arbetet som kvalificerad kock är meriterande. Vi ser gärna att du är flerspråkig och språkkunskaper i spanska är ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100 %). Visa mindre

Sushi kockar

Ansök    Nov 19    Nonton AB    Specialkock
INO izakaya utökar sin verksamheten och söker sushikockar för deltidstjänst samt heltid. Med ett rullande schema vardagar, kvällar och helger. Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen. Erfarenhet krävs då vi har ett högt tempo. Du ska fungera att arbete i lag och tåla stress. Lön enligt avtal. Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Heltid Om anställningen Lön Fast månads- vecko- eller timlön Visa mer
INO izakaya utökar sin verksamheten och söker sushikockar för deltidstjänst samt heltid. Med ett rullande schema vardagar, kvällar och helger.
Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen.
Erfarenhet krävs då vi har ett högt tempo. Du ska fungera att arbete i lag och tåla stress.
Lön enligt avtal.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

Indiska Kockar

Ansök    Nov 21    Nils Tandoori AB    Specialkock
boka naanbröd och matlagning , diskning och servering . förbereda mat. boka naanbröd och matlagning , diskning och servering . förbereda mat. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
boka naanbröd och matlagning , diskning och servering . förbereda mat. boka naanbröd och matlagning , diskning och servering . förbereda mat.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock/barnskötare till förskolan Solrosen

Ansök    Nov 21    Stockholms kommun    Specialkock
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplat... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.Matteus förskolor består av 6 förskolor på olika adresser i Vasastan.

Vi är idag ca 90 engagerade och positiva medarbetare och söker nu efter en likasinnad kollega. I vårt arbete utgår vi från läroplanen och låter oss inspireras av Reggio Emilias barn- och kunskapssyn, vi ser möjligheterna i varje barn. Barns delaktighet, nyfikenhet och lust att lära är drivet på våra förskolor. Vi arbetar i största möjligaste mån med åldershomogena grupper för att kunna utforma våra pedagogiska miljöer så utmanande som möjligt för gruppen. Staden med alla dess möjligheter, parker och kulturutbud är vår gemensamma lärandearena.

Alla medarbetarnas intressen, styrkor och kompetenser tas till vara hos oss, vi har högt i tak och är öppna för idéer som driver utbildningen framåt. Vi söker nu en engagerad kock och barnskötare som vill ingå i Matteus enhet. 

Vår ledningsgrupp består av en förskolechef, en biträdande förskolechef, en pedagogisk utvecklare och 6 arbetsplatsledare som alla har ett övergripande organisatoriskt ansvar för de enskilda förskolorna. I vår enhet möter du hög förskollärartäthet och en stabil organisation.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av planering, beredning och tillagning av måltider till ca 50 barn 1–5 år och deras pedagoger, även specialkost. Förutom det ingår disk, hygienarbete samt övriga förekommande arbetsuppgifter i kök och matsal. I arbetet ingår också att planera meny och beställa varor i e-handel efter de avtal som är upphandlade samt att följa upp att inköpen sker inom budget.

Våra förskolor arbetar medvetet kring hållbar utveckling och kemikaliesmart förskola och du följer stadsdelsförvaltningen riktlinjer och policy gällande mat inom förskolan.

Du kommer också vara schemalagd i barngrupp på morgonen och eftermiddagarna, ca 10 h/vecka.

Kvalifikationer

- Du planerar självständigt matsedlar, inköp och är kostnadsmedveten och håller budget. Meriterande om du har kännedom om beställningar via Agresso.
- Du hanterar självständigt regler kring hygien inom kök och har HACCP-utbildning.
- Du kan hantera beredning av specialkost av olika slag.
- Du är organiserad och tycker om att arbeta strukturerat.
- Du samarbetar och skapar ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare
- Du har erfarenheter av att arbeta med barnen i grupperna vid behov och vill utveckla och involvera köket i helheten på förskolan
- Du behärskar svenska i både tal och skrift då kommunikationen med kollegor och vårdnadshavare är viktig.
- Du deltar i arbetet med barnen främst under morgon och eftermiddagen. 

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Junior Kock - Asiatiskt Kök

Ansök    Nov 15    Yaya Mee Asian Food AB    Specialkock
Vi söker en proffsig, glad och trevlig Junior Specialkock med erfarenhet av det asiatiska köket, särskilt det Thailändska och/eller Koreanska. Vår restaurang är belägen i Hammarby Sjöstad och erbjuder både servering med fullständiga rättigheter samt take-away. Bra allmänna kommunikationer i närheten. Vi söker dig som har avslutad (med examen) restaurangutbildning på minst gymnasienivå och erfarenhet av arbete i restaurangkök med asiatisk inriktning. Altern... Visa mer
Vi söker en proffsig, glad och trevlig Junior Specialkock med erfarenhet av det asiatiska köket, särskilt det Thailändska och/eller Koreanska.
Vår restaurang är belägen i Hammarby Sjöstad och erbjuder både servering med fullständiga rättigheter samt take-away. Bra allmänna kommunikationer i närheten.
Vi söker dig som har avslutad (med examen) restaurangutbildning på minst gymnasienivå och erfarenhet av arbete i restaurangkök med asiatisk inriktning. Alternativt har du längre, gedigen erfarenhet som Junior Kock / Kockassistent på en asiatisk restaurang. Erfarenhet av asiatisk matlagning (ej Sushi) är ett krav.
Du tycker om att arbeta i högt tempo inom restaurangsektorn, har lätt för att samarbeta och vill göra allt för att våra kunder ska vara nöjda och komma tillbaka. Du är också villig att arbeta på helger samt på kvällstid.
Du ska vara inställd på att hjälpa till med alla arbetsuppgifter som förknippas med att driva restaurang, allting från att självständigt tillaga mat till att hjälpa till med kassa och servering om det behövs. Vi är ett team som samarbetar och hjälper varandra, samtidigt som vi jobbar hårt och skrattar ofta.
För oss är det viktig att hjälpa till och samarbeta med dina arbetskamrater samt att ha rätt inställning till ditt arbete.
Vana från arbete i restaurang med asiatisk inriktning med tonvikt på det Thailändska och/eller Koreanska köket är ett krav. Du måste även ha vana från att förbereda/tillaga asiatiska maträtter i restaurangkök. Du kan arbeta självständigt men du vill också lära dig mer.
Du måste behärska svenska och/eller engelska flytande, i både tal och skrift. Detta är ett krav. Om du också talar Thailändska så är det en stor fördel.
Tjänsten är på heltid med arbete på vardagar och helger, även kvällstid.
Intresserad? Mejla ditt CV med en kort beskrivning av dig själv till info@yayamee.se Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Nov 15    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med röttern... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling
- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och
- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.


Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre

Event Sous Chef - Hotel At Six

The Magic Starts At Six At Six is ??a contemporary art and design hotel with 343 rooms and suites, including our Masterpiece Suite and 32 longstay apartments adjacent to the hotel. In the house you will also find - the Wine bar Blanche & Hierta, At Six Cocktailbar and the large international restaurant Dining Room. There is also a gym, wellness and 3000m2 flexible event and meeting space. At Six is ??run by Petter Stordalen's hotel group Nordic Hotels & R... Visa mer
The Magic Starts At Six

At Six is ??a contemporary art and design hotel with 343 rooms and suites, including our Masterpiece Suite and 32 longstay apartments adjacent to the hotel. In the house you will also find - the Wine bar Blanche & Hierta, At Six Cocktailbar and the large international restaurant Dining Room. There is also a gym, wellness and 3000m2 flexible event and meeting space. At Six is ??run by Petter Stordalen's hotel group Nordic Hotels & Resorts, together with the neighboring hotel Hobo, The Thief, Copperhill, Yasuragi, Villa Copenhagen, Sommerro, Kämp hotels and the American Line.

Since its inception in 2017, Hotel At Six is striving to redefine and explore the meaning of luxury in a contemporary context. Today, we’re one of the leading choices for high-end travelers in Scandinavia. Our employees pride themselves in delivering products and services on an international standard, in a warm and friendly work environment.

Events & Conference Kitchen - Where the action happens

The Events & Conference Kitchen is an action packed team with different challenges and goals from week to week. On Monday you could be taking care of a smaller conference of 20 people, on Wednesday you could be preparing lunch for 300 people and on Friday you could be taking care of a Birthday party with an open grill for 250 people.

You would be working with a team of 5 people, preparing and plating food with Argentinian, Asian & Middleeastern themes.

The position is a temporary post during a 6 month period, since one of our stars is going on parental leave. However with a possibility of longer term employment according to performance.

The Role and Our Philosophy

We are looking for a star Sous chef that’s eager to make a difference. You should be flexible with your schedule since weekends are included. You are used to working in a very time efficient way. To fill this position, we need to find someone that works well under pressure, can meet deadlines and even last minute requests from our guests. A key to the roll is to be able to plan ahead in a structured way. We deliver food in big quantities but of the best quality and we shall expect the same from you.

“Our philosophy is that every detail makes a difference and the differences make all the details.“

And what about you?

To apply for this position, we ask that you have at least 5 years of experience working in a similar position - preferably as a Sous Chef. It would be a plus if you are familiar with working in a hotel setting. Formal chef education is not a must but it’s definitely a plus.

You are driven, focused and willing to make a difference. You should teach and command with examples.

To recap, do you have all of the below skills?

• Experience from working with Events & Conferences
• Experience working as a Sous Chef
• Fluent in English

Join us!

There! With all the mandatory stuff out of the way, let’s talk. Face to face, preferably. Apply below and don’t hesitate to send our Events Head Chef Diego Blanco email at diego.blanco@hotelatsix.com if you have any questions.

Interviews will be held on an ongoing basis and the position can be filled before the last application date. So—what are you waiting for? Apply now! Visa mindre

specialkock

Ansök    Nov 15    Fanguly    Specialkock
Att jobba i Kina restaurang där laga du traditionell kinesiska mat. Ordna matmeny och beställa råd varor. Vi vill utveckla restaurangen och erbjuda kunderna Sichuan-rätter. Vi är intresserad om har goda erforande avseende meny gällande Sishuan-köket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Att jobba i Kina restaurang där laga du traditionell kinesiska mat. Ordna matmeny och beställa råd varor.
Vi vill utveckla restaurangen och erbjuda kunderna Sichuan-rätter. Vi är intresserad om har goda erforande avseende meny gällande Sishuan-köket.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Souschef med intresse för vegansk matlagning till Hermans

Ansök    Nov 14    Aluma AB    Specialkock
Hermans har funnits i 30 år och serverat en mycket omtyckt vegansk buffé. Vi söker dig som brinner för vegansk matlagning och vill finna en arbetsplats där du får möjlighet att få utlopp för din kärlek till det veganska köket. Du kommer att hamna i goda händer med erfaren personal som kommer lära dig allt om våra arbetsrutiner och recept. Du kommer arbeta 80-100%. Tillsammans med köksmästaren utformas meny och rutiner. Vi vill gärna se att du har kunskaper... Visa mer
Hermans har funnits i 30 år och serverat en mycket omtyckt vegansk buffé. Vi söker dig som brinner för vegansk matlagning och vill finna en arbetsplats där du får möjlighet att få utlopp för din kärlek till det veganska köket. Du kommer att hamna i goda händer med erfaren personal som kommer lära dig allt om våra arbetsrutiner och recept. Du kommer arbeta 80-100%. Tillsammans med köksmästaren utformas meny och rutiner. Vi vill gärna se att du har kunskaper inom just vegansk matlagning och har haft liknande arbetsuppgifter sedan tidigare med ansvar. Berätta med personligt brev varför du vill arbeta hos oss och ställ gärna frågor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pidebagare

Bar Burger ändrar koncept till Mangal BBQ! Då söker vi Pidebagare och Kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket. Dessa tjänster kräver dokumenterad erfarenhet relaterat till tjänsten Visa mer
Bar Burger ändrar koncept till Mangal BBQ!
Då söker vi Pidebagare och Kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket.
Dessa tjänster kräver dokumenterad erfarenhet relaterat till tjänsten Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Nov 10    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med röttern... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling
- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och
- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.


Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre

Pidebagare/Turkiskt kök

Hej! Nu har Mangal BBQ öppnat en enhet i Häggvik och dit söker vi Pidebagare med erfarenhet. Vi söker även kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej!
Nu har Mangal BBQ öppnat en enhet i Häggvik och dit söker vi Pidebagare med erfarenhet.
Vi söker även kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pidebagare/Turkisk Kock

Bar Burger ändrar koncept till Mangal BBQ! Då söker vi Pidebagare och Kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket. Dessa tjänster kräver dokumenterad erfarenhet relaterat till tjänsten Visa mer
Bar Burger ändrar koncept till Mangal BBQ!
Då söker vi Pidebagare och Kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket.
Dessa tjänster kräver dokumenterad erfarenhet relaterat till tjänsten Visa mindre

Sushi kockar

Ansök    Nov 8    Oggton AB    Specialkock
INO Sushi & Bar utökar sin verksamheten och söker flertalet Sushikockar för deltidstjänst samt heltid. Med ett rullande schema vardagar, kvällar och helger. Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen. Erfarenhet krävs då vi har ett högt tempo. Du ska fungera att arbete i lag och tåla stress. Lön enligt avtal. Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Heltid Visa mer
INO Sushi & Bar utökar sin verksamheten och söker flertalet Sushikockar för deltidstjänst samt heltid. Med ett rullande schema vardagar, kvällar och helger.
Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen.
Erfarenhet krävs då vi har ett högt tempo. Du ska fungera att arbete i lag och tåla stress.
Lön enligt avtal.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid Visa mindre

Kung Pao AB söker Kock

Ansök    Nov 8    ChopChop AB    Specialkock
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga,... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Visa mindre

Tandoori grill kock

Ansök    Nov 7    Soft Corner Restaurang AB    Specialkock
Shanti är en bengalisk restaurangkedja som har sex krogar i Stockholm. Nu söker vi två tandoorikock/- och bagare till vår populära restaurang Soft Corner på Södermalm. Arbetsuppgifter . Ansvara för tandooristationen i köket där du tillagar klassiska tandoorirätter och bröd. . Se till så att god hygien alltid upprätthålls. . Följa företagets policy och se till att vara insatt i våra miljö/-och sociala märkningar. Krav . Du arbetar sedan ... Visa mer
Shanti är en bengalisk restaurangkedja som har sex krogar i Stockholm. Nu söker vi två tandoorikock/- och bagare till vår populära restaurang Soft Corner på Södermalm.


Arbetsuppgifter


. Ansvara för tandooristationen i köket där du tillagar klassiska tandoorirätter och bröd.


. Se till så att god hygien alltid upprätthålls.


. Följa företagets policy och se till att vara insatt i våra miljö/-och sociala märkningar.


Krav


. Du arbetar sedan tidigare som tandoorikock och har jobbat som kock i minst 1 år


. Du besitter djup kunskap om det indiska och bengaliska köket


. Du är van/- och gillar att arbeta i en mångkulturell arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta.


. Du är stresstålig och gillar att arbeta i ett snabbt arbetstempo.


. Du är noggrann och självgående.


Stämmer detta in på dig?


Maila ditt CV, personliga brev och bild till:


info@shanti.se Visa mindre

Kung Pao AB söker Kock

Ansök    Nov 3    ChopChop AB    Specialkock
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga,... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Nov 2    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med röttern... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling
- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och
- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.


Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre

Kock inom Asiatiska köket

Ansök    Okt 28    P&D Zazi AB    Specialkock
En av stans populäraste sushi krogar söker just nu en ny varm köks kock med flera års goda erfarenheter av Asiatisk mat, Ramen , Pokebowls ,Wok och det varma Japanska köket. Du ska kunna göra snygga upplägg på tallrikar , du ska även ha kunskap om sushi och att kunna skära lax. Du ska kunna behärska både Svenska och Engelska språket Minst två års erfarenhet inom det Asiatiska köket är ett krav. Du skall kunna vara stresstålig, samarbetsvillig och kunna ... Visa mer
En av stans populäraste sushi krogar söker just nu en ny varm köks kock med flera års goda erfarenheter av Asiatisk mat, Ramen , Pokebowls ,Wok och det varma Japanska köket. Du ska kunna göra snygga upplägg på tallrikar , du ska även ha kunskap om sushi och att kunna skära lax.


Du ska kunna behärska både Svenska och Engelska språket
Minst två års erfarenhet inom det Asiatiska köket är ett krav.
Du skall kunna vara stresstålig, samarbetsvillig och
kunna ta ansvar samt lösa eventuella situationer som uppstår under ett pass. Visa mindre

Ramen kock

Ansök    Okt 27    Godcorp AB    Specialkock
Vi söker dig som älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som kock/köksbiträde hos Take Ramen kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Söker dig som är självgående med ledarskap och älskar Ramen. Visa mer
Vi söker dig som älskar mat och förstår vikten av kvalitet och mathantverk. Som kock/köksbiträde hos Take Ramen kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork. Söker dig som är självgående med ledarskap och älskar Ramen. Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Okt 27    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med röttern... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling
- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och
- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.


Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre

Sushikock sökes

Ansök    Okt 25    Nemomanga Sushi AB    Specialkock
#jobbjustnu I november 2019 öppnade vi en ny sushirestaurang i City, nära NK och Mood-gallerian. Restaurangen heter "Manga" och är vackert designad i japansk stil. Efter elva år med god lönsamhet och ett stort nätverk av nöjda gäster från hela Stor-Stockholmsområdet har "Sushikungen" blivit ett välkänt namn som förknippas med god kvalitet och ekologiska råvaror. Vi behöver nu anställa ytterligare en sushikock på hel- eller deltid. Du behöver vara tillgängl... Visa mer
#jobbjustnu
I november 2019 öppnade vi en ny sushirestaurang i City, nära NK och Mood-gallerian. Restaurangen heter "Manga" och är vackert designad i japansk stil.
Efter elva år med god lönsamhet och ett stort nätverk av nöjda gäster från hela Stor-Stockholmsområdet har "Sushikungen" blivit ett välkänt namn som förknippas med god kvalitet och ekologiska råvaror.
Vi behöver nu anställa ytterligare en sushikock på hel- eller deltid. Du behöver vara tillgänglig på dagtid på vardagar, men även kvälls- och helgarbete förekommer.
Tidigare erfarenhet är ett krav. Vi söker dig som är positiv och självgående med hög servicekänsla och flexibilitet. Du måste också ha lätt för att arbeta i ett team.
Du behöver kunna kommunicera på svenska. Alla förekommande arbetsuppgifter på en restaurang, beroende på tilldelad roll i teamet. Passar den här beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan.
Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Okt 17    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med röttern... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling
- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och
- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.


Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 22    Khao San AB    Specialkock
Sabai Soong är en thairestaurang som ligger på Östermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik asiatisk/thailändsk mat. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, lätt att arbeta med och noggrann. Det är bra om du är stresstålig och kan hantera många saker samtidigt. Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket samt vill vara med och utveckla vår restaurang. Välkommen att skicka in ditt CV! ... Visa mer
Sabai Soong är en thairestaurang som ligger på Östermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik asiatisk/thailändsk mat. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, lätt att arbeta med och noggrann. Det är bra om du är stresstålig och kan hantera många saker samtidigt.


Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket samt vill vara med och utveckla vår restaurang.


Välkommen att skicka in ditt CV!
OBS. SKICKA PDF!!! Visa mindre

Balkanmat kock

Ansök    Okt 21    Juvelsa HB    Specialkock
Vi heter Cafe Capri BalkanFood och har funnits i Kista i hela 20 år. Vi har sedan januari 2020 ändrat vår inriktning och specialiserad oss på mat från Balkan, först och främst länder i gamla Jugoslavien. På ganska kort tid har vi skapat bra rykte som ett ställe som serverar genuin mat som smakar precis som på dem bästa restauranger på Balkan. Sedan juni 2021 har vi även alkohol serveringstillstånd. På helgerna anordnar vi livemusik , literaturkvällar och l... Visa mer
Vi heter Cafe Capri BalkanFood och har funnits i Kista i hela 20 år. Vi har sedan januari 2020 ändrat vår inriktning och specialiserad oss på mat från Balkan, först och främst länder i gamla Jugoslavien. På ganska kort tid har vi skapat bra rykte som ett ställe som serverar genuin mat som smakar precis som på dem bästa restauranger på Balkan. Sedan juni 2021 har vi även alkohol serveringstillstånd. På helgerna anordnar vi livemusik , literaturkvällar och liknande. Nu söker vi dig som vill vara med i vår team och skapa Sveriges bästa Balkanhak. Du bör förstå dig på smaker och maträtter från Balkan, du bör vara matkräsen, gilla och uppskatta bästa råvaror, du bör vara social och bered att jobba även helger. Kan du ett språk från gamla Jugoslavien så är det stort plus men absolut inget måste. Även du som är superduktig på bakverk från Balkan och kan tänka sig även hjälpa kocken i köket är välkommen att söka.
Ansökningar ENDAST via email:
jobb@cafecapri.se Visa mindre

Kock/kallskänk centralt Stockholm

Vi söker för kunds räkning en erfaren kock/kallskänk som gillar ett högt tempo brinner för mat och kan skapa intressanta lunchmåltider.Du är en glad trevlig person som vill jobba och komma in i ett härligt gäng samt få ett bra jobb med framtidsutveckling .Vi söker någon person som är med oss att utveckla och leverera till våra kära kunder ett brett premium sortiment så är du rätt person så väntar dina blivande glada kollegor på dig... Visa mer
Vi söker för kunds räkning en erfaren kock/kallskänk som gillar ett högt tempo brinner för mat och kan skapa intressanta lunchmåltider.Du är en glad trevlig person som vill jobba och komma in i ett härligt gäng samt få ett bra jobb med framtidsutveckling .Vi söker någon person som är med oss att utveckla och leverera till våra kära kunder ett brett premium sortiment så är du rätt person så väntar dina blivande glada kollegor på dig Visa mindre

Deltid/Heltid kock till Lemon&Chili

Ansök    Okt 12    Wen Södermalm HB    Specialkock
Vi driver en kinesisk /thai restaurang Lemon&Chili; i Hornstull sedan 2011. Restaurang ligger nära tunnelbana och busstation. Vi erbjuder lunch, a la carte och take away-mat. Just nu är 3-4 personal (1-2 som jobba med servering och 2 i köket) som jobbar på plats och vi vill öka personal i köket DELTID eller HELTID. Vi vill söka dig som kan laga främst kinesisk mat och förbereda inför matlagning. I arbetsuppgifter ingår städning och disk. Krav: - Tidigar... Visa mer
Vi driver en kinesisk /thai restaurang Lemon&Chili; i Hornstull sedan 2011. Restaurang ligger nära tunnelbana och busstation. Vi erbjuder lunch, a la carte och take away-mat. Just nu är 3-4 personal (1-2 som jobba med servering och 2 i köket) som jobbar på plats och vi vill öka personal i köket DELTID eller HELTID. Vi vill söka dig som kan laga främst kinesisk mat och förbereda inför matlagning. I arbetsuppgifter ingår städning och disk.


Krav:
- Tidigare erfarenhet av kinesisk matlagning
- God samarbetsförmåga
- Stresstålig och jobba i högt tempo
- Talar kinesiska, merit om du kan svenska men inget krav. Visa mindre

Sushi kock

Nu söker vi en sushi kock som är serviceinriktad, ansvarsfull, social, stresstålig och alltid har ett trevligt bemötande mot kunder. Start omgående. Arbetsuppgifter: Laga sushi, förberedning, kassaarbete samt inköp av varor. Vi säljer japanska rätter såsom sushi, poke bowls, sallader m.m Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Nu söker vi en sushi kock som är serviceinriktad, ansvarsfull, social, stresstålig och alltid har ett trevligt bemötande mot kunder.
Start omgående.
Arbetsuppgifter:
Laga sushi, förberedning, kassaarbete samt inköp av varor.
Vi säljer japanska rätter såsom sushi, poke bowls, sallader m.m
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Specialkockar

Ansök    Okt 4    Data Prince Teknologi AB    Specialkock
Kock sökes till bemanningsföretag med uppdrag inom asiatisk matlagning. Du ska ha god kunskap avseende mongolisk barbecue. Om du dessutom kan göra sushi är det ett plus. Du ska vara ordningsam, hålla rent och snyggt runt dig och hjälpa till med beställningar, Meny och städning i köket samt i övrigt vad vara behjälplig där det behövs. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller a... Visa mer
Kock sökes till bemanningsföretag med uppdrag inom asiatisk matlagning. Du ska ha god kunskap avseende mongolisk barbecue. Om du dessutom kan göra sushi är det ett plus.
Du ska vara ordningsam, hålla rent och snyggt runt dig och hjälpa till med beställningar, Meny och städning i köket samt i övrigt vad vara behjälplig där det behövs.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Persisk Special kock

Ansök    Okt 11    Mazand AB    Specialkock
Vi söker en Persisk Special Kock som kan utveckla vårt koncept med traditionella Persiska mackor. Med inriktning på "Persian Street Food". Huvudansvarsområden: Utveckla konceptet vi har idag. Laga maten. Förberedning. Erfarenhet: Vi söker dig som har en gedigen erfarenehet av matlagning av Persisk mat med inriktning på street food och sandwiches, samt kundkontakt. -------------------------------- We are looking for a Persian Special Chef who can develop... Visa mer
Vi söker en Persisk Special Kock som kan utveckla vårt koncept med traditionella Persiska mackor. Med inriktning på "Persian Street Food".
Huvudansvarsområden: Utveckla konceptet vi har idag. Laga maten. Förberedning.
Erfarenhet: Vi söker dig som har en gedigen erfarenehet av matlagning av Persisk mat med inriktning på street food och sandwiches, samt kundkontakt.
--------------------------------
We are looking for a Persian Special Chef who can develop our concept with traditional Persian sandwiches. With a focus on "Persian Street Food".
Main areas of responsibility: Develop the concept we have today. Cook the food. Preparation.
Experience: We are looking for someone who has solid experience of cooking Persian food with a focus on street food and sandwiches, as well as customer contact Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Okt 11    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med röttern... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling
- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och
- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.


Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre

Kock som kan göra sushi, kinesisk mat, thaimat samt hantera beställningar

Ansök    Sep 30    Kaizhezhang & Lirong HB    Specialkock
Kock som kan laga sushi, thaimat och kinesisk mat. Måste kunna kinesiska. Ska också kunna ta emot beställningar, hantera kassan, och servera. Det är meriterande om man kan svenska eller engelska. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Kock som kan laga sushi, thaimat och kinesisk mat. Måste kunna kinesiska. Ska också kunna ta emot beställningar, hantera kassan, och servera. Det är meriterande om man kan svenska eller engelska.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

köksbiträde kock

Ansök    Sep 30    Yun' AB    Specialkock
Vi på sushibar Kirin söker nu en till två kockar samt köksbiträde till vårt ställe i Bromma. Vi är en familjär restaurang inom asiatisk matlagning. Vi ser gärna att ni har erfarenhet av tidigare matlagning inom det asiatiska köket och då främst sushi eller thaimatlagning. Vi värdesätter utöver detta personlighet (stresstålig och en lagspelare) och du skall kunna prata svenska eller engelska och gärna även utöver det ett asiatiskt språk som kinesiska eller ... Visa mer
Vi på sushibar Kirin söker nu en till två kockar samt köksbiträde till vårt ställe i Bromma. Vi är en familjär restaurang inom asiatisk matlagning.
Vi ser gärna att ni har erfarenhet av tidigare matlagning inom det asiatiska köket och då främst sushi eller thaimatlagning. Vi värdesätter utöver detta personlighet (stresstålig och en lagspelare) och du skall kunna prata svenska eller engelska och gärna även utöver det ett asiatiskt språk som kinesiska eller thailändska.
Vid intresse inkom med ansökan till rekrytering@sushibarkirin.se Visa mindre

Sushikock

Ansök    Sep 29    Susherian Stockholm AB    Specialkock
hej! sushikock sökes! Vi gör en fusion sushi med en sydamerikansk twist. Du som är noggrann, social och tillmötesgående är välkommen med din ansökan kvällar och helger Heltid/deltid skicka ditt cv till info@susherian.com Visa mer
hej!
sushikock sökes!
Vi gör en fusion sushi med en sydamerikansk twist.


Du som är noggrann, social och tillmötesgående är välkommen med din ansökan
kvällar och helger
Heltid/deltid
skicka ditt cv till info@susherian.com Visa mindre

Sasöng Arbetare på Food truck

Ansök    Sep 29    Chaiwala AB    Specialkock
För oss är det viktigt att du vill vara med oss och skapa en trevlig miljö och få gästerna att trivas och känna sig som hemma. HUVUDUPPGIFTER: Vi är ett litet företag där man hoppar in där det behövs och den ena dagen är aldrig den andra lik! Men i huvudsak är det: Jobba på Tandoor Ta emot beställningar och betalningar. Köksarbete Bakning från grunden Städning av servering, kök, rum och stugor. Säljare i vår Food truck Jobba på festivalen, Evenamang som ... Visa mer
För oss är det viktigt att du vill vara med oss och skapa en trevlig miljö och få gästerna att trivas och känna sig som hemma.
HUVUDUPPGIFTER:
Vi är ett litet företag där man hoppar in där det behövs och den ena dagen är aldrig den andra lik! Men i huvudsak är det:


Jobba på Tandoor
Ta emot beställningar och betalningar.
Köksarbete
Bakning från grunden
Städning av servering, kök, rum och stugor.
Säljare i vår Food truck
Jobba på festivalen, Evenamang som ska ske i hela Sverige och Cateringar.
Göra allt från grunden curry såserna och hålla rentDIN PROFIL:
Vi ser att du har ett hjärta som klappar lite extra för god service. Du är strukturerad, lösningsorienterad och kan hålla många bollar i luften. Viktigt för oss är även att du har en positiv inställning och hjälper oss att få både medarbetare och gäster att känna sig välkomna.
VI ERBJUDER:
En god arbetsmiljö med mycket skratt.
Fantastiskt arbetsläge att va på Festivalen
En personlig touch på din arbetsuppgifter utifrån tidigare arbetslivserfarenhet och önskemål.
Vi kan erbjuda anställning för hela säsongenMejla gärna så berättar vi mer Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Sep 26    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med röttern... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling
- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och
- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.


Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre

Asiatisk Kock

Ansök    Sep 25    Pongpower AB    Specialkock
Pongpower är ett auktoriserat bemanningsföretag som endast bemannar våra egna restauranger. Vi driver asiatiska restauranger inom stor Stockholm. Arbetsplats bestäms efter överenskommelse. Vi söker dig som är kock inom asiatisk mat eller har ett brinnande intresse för asiatisk mat. Vi driver populära asiatiska restauranger inom både buffe, a la carte samt fastfood. Du ska ha älska att laga mat och tycker att alla arbetsmoment är viktig inom arbetsplatsen.... Visa mer
Pongpower är ett auktoriserat bemanningsföretag som endast bemannar våra egna restauranger. Vi driver asiatiska restauranger inom stor Stockholm. Arbetsplats bestäms efter överenskommelse. Vi söker dig som är kock inom asiatisk mat eller har ett brinnande intresse för asiatisk mat. Vi driver populära asiatiska restauranger inom både buffe, a la carte samt fastfood. Du ska ha älska att laga mat och tycker att alla arbetsmoment är viktig inom arbetsplatsen. Du ska ha stor yrkesstolthet och vill utvecklas inom branschen. Asiatiska kockar sökes till vår expansion av Pong Restauranger. Vi söker duktiga kockar med erfarenhet av asiatiskt kockkonst. Du bör vara stresstålig samt ha god samarbetsförmåga. Vår expansion inkluderar både Buffe och A la carte samt snabbmatsrestauranger. Mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker både hel och deltidsanställda. Visa mindre

Ambitiös kock för kinesiskt matlagning

Vi är idag 3 st asiatiska restauranger med inriktning på japansk fast food och en kinesiska restaurang med inriktning på genuin kinesiska mat. Vi kommer nu att utöka sortimentet med traditionella kinesiska rätter. Vi söker 2 ambitiösa, flitiga och glada asiatisk kockar som kan jobba i vår restaurangkedja och ser gärna att du kan kommunicera på kinesiska(mandarin). Du ska ha goda kunskaper, teori, teknik och kompetens inom, inte bara traditionella kinesiska... Visa mer
Vi är idag 3 st asiatiska restauranger med inriktning på japansk fast food och en kinesiska restaurang med inriktning på genuin kinesiska mat. Vi kommer nu att utöka sortimentet med traditionella kinesiska rätter.
Vi söker 2 ambitiösa, flitiga och glada asiatisk kockar som kan jobba i vår restaurangkedja och ser gärna att du kan kommunicera på kinesiska(mandarin). Du ska ha goda kunskaper, teori, teknik och kompetens inom, inte bara traditionella kinesiska maträtter, utan även lite om de andra ländernas mattradition.
Du ska kunna hjälpa till att föreslå ett utbud av kinesiska rätter på vara restauranger. Du ska ha goda kunskaper, teori, teknik och kompetens inom, inte bara traditionella kinesiska maträtter, utan även lite om de andra ländernas mattradition.
Du ska kunna hjälpa till att föreslå ett utbud av kinesiska rätter på vara restauranger.
www.jappi.se
www.china2.se Visa mindre

Kock inom Asiatiska köket

Ansök    Sep 23    P&D Zazi AB    Specialkock
En av stans populäraste sushi krogar söker just nu en ny varm köks kock med flera års goda erfarenheter av Asiatisk mat, Ramen , Pokebowls ,Wok och det varma Japanska köket. Du ska kunna göra snygga upplägg på tallrikar , du ska även ha kunskap om sushi och att kunna skära lax. Du ska kunna behärska både Svenska och Engelska språket Minst två års erfarenhet inom det Asiatiska köket är ett krav. Du skall kunna vara stresstålig, samarbetsvillig och kunna ... Visa mer
En av stans populäraste sushi krogar söker just nu en ny varm köks kock med flera års goda erfarenheter av Asiatisk mat, Ramen , Pokebowls ,Wok och det varma Japanska köket. Du ska kunna göra snygga upplägg på tallrikar , du ska även ha kunskap om sushi och att kunna skära lax.


Du ska kunna behärska både Svenska och Engelska språket
Minst två års erfarenhet inom det Asiatiska köket är ett krav.
Du skall kunna vara stresstålig, samarbetsvillig och
kunna ta ansvar samt lösa eventuella situationer som uppstår under ett pass. Visa mindre

Sushikockar

Ansök    Sep 23    Itamae AB    Specialkock
Itamae sushi har funnits sedan 2000 och idag finns vi på olika platser i Stockholm ni finner info enklast på www.itamae.se Vi på Itamae AB utökar vår verksamhet och söker sushikockar till odengatan 62 för heltidstjänst. Du ska kunna passa tider, vara stresstålig och jobba i lag. Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen. Glad och positiv Lön enligt avtal. Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Heltid Visa mer
Itamae sushi har funnits sedan 2000 och idag finns vi på olika platser i Stockholm ni finner info enklast på www.itamae.se
Vi på Itamae AB utökar vår verksamhet och söker sushikockar till odengatan 62 för heltidstjänst.
Du ska kunna passa tider, vara stresstålig och jobba i lag.
Du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som berör restaurangen.
Glad och positiv
Lön enligt avtal.


Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 13    J2 Uthyrning AB    Specialkock
J2 Uthyrning bemannar Stockholms bästa asiatiska restauranger. Du ska vara driven och ambitiös. Fantasifull och inte vara rädd för utmaningar eller problem som uppstår. Asiatiskt kök, tillaga, utveckla och tillreda asiatiska rätter. Renhållning, egenkontrollprogram, inköp och logistik. Visa mer
J2 Uthyrning bemannar Stockholms bästa asiatiska restauranger. Du ska vara driven och ambitiös. Fantasifull och inte vara rädd för utmaningar eller problem som uppstår. Asiatiskt kök, tillaga, utveckla och tillreda asiatiska rätter. Renhållning, egenkontrollprogram, inköp och logistik. Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 17    Khao San AB    Specialkock
Sabai Soong är en thairestaurang som ligger på Östermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik asiatisk/thailändsk mat. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, lätt att arbeta med och noggrann. Det är bra om du är stresstålig och kan hantera många saker samtidigt. Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket samt vill vara med och utveckla vår restaurang. Välkommen att skicka in ditt CV! ... Visa mer
Sabai Soong är en thairestaurang som ligger på Östermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik asiatisk/thailändsk mat. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, lätt att arbeta med och noggrann. Det är bra om du är stresstålig och kan hantera många saker samtidigt.


Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket samt vill vara med och utveckla vår restaurang.


Välkommen att skicka in ditt CV!
OBS. SKICKA PDF!!! Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 15    Mirin AB    Specialkock
Mirin tillgodoser bemanningstjänster för Hotell- & Restaurangbranschen i Stockholm med omnejd genom noggrannhet och tillgänglighet. Vi söker nu ett antal kockar som främst kommer att arbeta med att tillaga sushirätter och andra rätter inom det asiatiska köket. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och du ska kunna passa tider, vara stresstålig och arbeta i lag. Det är även viktigt att du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som är gr... Visa mer
Mirin tillgodoser bemanningstjänster för Hotell- & Restaurangbranschen i Stockholm med omnejd genom noggrannhet och tillgänglighet.
Vi söker nu ett antal kockar som främst kommer att arbeta med att tillaga sushirätter och andra rätter inom det asiatiska köket.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och du ska kunna passa tider, vara stresstålig och arbeta i lag. Det är även viktigt att du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som är grundläggande i arbetet med mat.
Eftersom vi är ett bemanningsföretag kan arbetsplatser variera. Vi försöker dock i möjligaste mån att förlägga längre utbokningar till en och samma restaurang.
Ansökan mottages helst via e-post. Visa mindre

Pidebagare/Turkisk Kock

Bar Burger ändrar koncept till Mangal BBQ! Då söker vi Pidebagare och Kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket. Dessa tjänster kräver dokumenterad erfarenhet relaterat till tjänsten Visa mer
Bar Burger ändrar koncept till Mangal BBQ!
Då söker vi Pidebagare och Kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket.
Dessa tjänster kräver dokumenterad erfarenhet relaterat till tjänsten Visa mindre

Pidebagare

Bar Burger ändrar koncept till Mangal BBQ! Då söker vi Pidebagare och Kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket. Dessa tjänster kräver dokumenterad erfarenhet relaterat till tjänsten Visa mer
Bar Burger ändrar koncept till Mangal BBQ!
Då söker vi Pidebagare och Kökspersonal med god erfarenhet av det turkiska köket.
Dessa tjänster kräver dokumenterad erfarenhet relaterat till tjänsten Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Sep 12    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med röttern... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling
- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och
- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.


Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre

Kock till Kapitel 8

Ansök    Sep 9    Kapitel 8 Kontor AB    Specialkock
Nu söker vi en generös, unik och modig kollega till köket Befattning: Kock, heltid Arbetsplats: Kapitel 8 Lön: Enligt HRF kollektivavtal KAPITEL 8 driver två konferensanläggningar på bästa läge, mitt i centrala Stockholm. Vi arrangerar möten, konferenser och event. Vem är vi? Vi på Kapitel 8 arbetar aktivt för att värna om människor och miljö. Därför serverar vi mat- smarta måltider, som ger energi hela dagen och som samtidigt värnar om miljön och är b... Visa mer
Nu söker vi en generös, unik och modig kollega till köket
Befattning: Kock, heltid
Arbetsplats: Kapitel 8
Lön: Enligt HRF kollektivavtal
KAPITEL 8 driver två konferensanläggningar på bästa läge, mitt i centrala Stockholm.
Vi arrangerar möten, konferenser och event.
Vem är vi?
Vi på Kapitel 8 arbetar aktivt för att värna om människor och miljö. Därför serverar vi mat- smarta måltider, som ger energi hela dagen och som samtidigt värnar om miljön och är bra för hälsan.
Självklart ser vi också till att vara klimatsmarta. Vi väljer företrädelsevis svenska och ekologiska råvaror och vi jobbar aktivt med att minimera matsvinnet.
Vi lägger stor vikt vid att var lyhörda och vidareutveckla vårt matkoncept och vårt mål är att alltid ligga i framkant när det gäller mat och hälsa.
Vem är du?
Vi vill att du har en passande utbildning och att du har minst 3 års erfarenhet som kock.
Du är intresserad av och har erfarenhet av att tillaga vegetariska måltider.
Du har viss erfarenhet av att tillreda bakverk och desserter.
Du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar.
Du trivs med att jobba med människor omkring dig, att jobba i team och att arbetstempot är högt.
Du är strukturerad och noggrann och har lätt för att följa instruktioner.
Du är en generös, unik, modig person som kan bidra till premiummåltider och för att vi ska kunna hålla en hög nivå på måltider, kommer din insats vara avgörande.

I det dagliga arbetet ingår att:
Tillreda frukostar, luncher, middagar, bakverk och annat som efterfrågas av våra gäster, samt att planera menyer, beställa varor, diska och hålla ordning i kök och förråd.

Varmt välkommen att maila din ansökan till:
Malin Ekström/malin@kapitel8.se
Intervjuer kommer ske löpande.
Kika gärna på vårt instagram @kapitel8 eller på
www.kapitel8.se. Visa mindre

Sushikock

Ansök    Sep 11    MD Sthlm AB    Specialkock
MD Sthlm AB och restaurang Coco Koi är en liten verksamhet som håller på att växa. Vi söker nu sushikock med minst 1-2 års erfarenhet från yrket. Då företaget är inne i en god tillväxtfas finns stora möjligheter för rätt person att växa inom bolaget. Till oss kommer gäster som värderar snabbhet, service och god mat till ett bra pris. Ambitionen är att leva upp till just det! Vi söker därför efter en sushikock med hög servicekänsla och snabbhet. I rollen ... Visa mer
MD Sthlm AB och restaurang Coco Koi är en liten verksamhet som håller på att växa. Vi söker nu sushikock med minst 1-2 års erfarenhet från yrket. Då företaget är inne i en god tillväxtfas finns stora möjligheter för rätt person att växa inom bolaget.


Till oss kommer gäster som värderar snabbhet, service och god mat till ett bra pris. Ambitionen är att leva upp till just det! Vi söker därför efter en sushikock med hög servicekänsla och snabbhet. I rollen som sushikock är du ansvarig för all tillagning av sushi, varma rätter och Poké Bowl. Vi ser därför att du har en god kännedom om hantering av råvaror och särskilt råfisk. Att jobba i ett högt tempo men samtidigt ha ett öga för detaljer ska kännas naturligt för dig. Vi sätter stor vikt i snabbhet och service. Att du ska passa in i teamet ser vi som en självklarhet och sätter därför krav på din sociala talang och förmåga att kunna bemöta olikheter. Med dig kan vi alltid känna oss trygga då du har hög arbetsmoral, är lojal och du tar alltid ditt fulla ansvar för din avdelning. Att du är flexibel och har för vana att även stötta där det behövs ser vi som en självklarhet.
I gengäld får du en arbetsplats med mycket nöjda och glada gäster. Vi är måna om ordning och reda i alla led, vilket bidrar till en trygg arbetsplats. Vi är ett litet team som jobbar tillsammans, så vi gör vårt yttersta för att du ska trivas hos oss.


Lön enligt överenskommelse.
Tillträde snarast. Med förhoppning om att Du är den vi söker, vi ser framemot din ansökan!
Hoppas att vi ses! Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 6    Mirin AB    Specialkock
Mirin tillgodoser bemanningstjänster för Hotell- & Restaurangbranschen i Stockholm med omnejd genom noggrannhet och tillgänglighet. Vi söker nu ett antal kockar som främst kommer att arbeta med att tillaga sushirätter och andra rätter inom det asiatiska köket. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och du ska kunna passa tider, vara stresstålig och arbeta i lag. Det är även viktigt att du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som är gr... Visa mer
Mirin tillgodoser bemanningstjänster för Hotell- & Restaurangbranschen i Stockholm med omnejd genom noggrannhet och tillgänglighet.
Vi söker nu ett antal kockar som främst kommer att arbeta med att tillaga sushirätter och andra rätter inom det asiatiska köket.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och du ska kunna passa tider, vara stresstålig och arbeta i lag. Det är även viktigt att du är noggrann när du hanterar livsmedel och all hygien som är grundläggande i arbetet med mat.
Eftersom vi är ett bemanningsföretag kan arbetsplatser variera. Vi försöker dock i möjligaste mån att förlägga längre utbokningar till en och samma restaurang.
Ansökan mottages helst via e-post. Visa mindre

Orientalisk kock

Ansök    Sep 1    Carlos-Mina AB    Specialkock
Vi söker dig som kan orientalisk mat. Du som kan jobba i ett café med orientalisk mat och känner till dietmat och allergier. Visa mer
Vi söker dig som kan orientalisk mat. Du som kan jobba i ett café med orientalisk mat och känner till dietmat och allergier. Visa mindre

Asiatisk Kock

Ansök    Aug 28    Pongpower AB    Specialkock
Pongpower är ett auktoriserat bemanningsföretag som endast bemannar våra egna restauranger. Vi driver asiatiska restauranger inom stor Stockholm. Arbetsplats bestäms efter överenskommelse. Vi söker dig som är kock inom asiatisk mat eller har ett brinnande intresse för asiatisk mat. Vi driver populära asiatiska restauranger inom både buffe, a la carte samt fastfood. Du ska ha älska att laga mat och tycker att alla arbetsmoment är viktig inom arbetsplatsen.... Visa mer
Pongpower är ett auktoriserat bemanningsföretag som endast bemannar våra egna restauranger. Vi driver asiatiska restauranger inom stor Stockholm. Arbetsplats bestäms efter överenskommelse. Vi söker dig som är kock inom asiatisk mat eller har ett brinnande intresse för asiatisk mat. Vi driver populära asiatiska restauranger inom både buffe, a la carte samt fastfood. Du ska ha älska att laga mat och tycker att alla arbetsmoment är viktig inom arbetsplatsen. Du ska ha stor yrkesstolthet och vill utvecklas inom branschen. Asiatiska kockar sökes till vår expansion av Pong Restauranger. Vi söker duktiga kockar med erfarenhet av asiatiskt kockkonst. Du bör vara stresstålig samt ha god samarbetsförmåga. Vår expansion inkluderar både Buffe och A la carte samt snabbmatsrestauranger. Mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker både hel och deltidsanställda. Visa mindre

Personal Chef Stockholm

Personal Chef We are looking for a dedicated and skilled Personal Chef at the Ambassador's residence to prepare healthy and kid friendly meals for the Ambassador's family as well as meals for official receptions and dinners. Duties will include but not be limited to: . Maintaining detailed records of food allergies and dietary restrictions. . Create new recipes to keep the menu fresh. . Ensuring that all food is of excellent quality and served in a time... Visa mer
Personal Chef
We are looking for a dedicated and skilled Personal Chef at the Ambassador's residence to prepare healthy and kid friendly meals for the Ambassador's family as well as meals for official receptions and dinners.

Duties will include but not be limited to:
. Maintaining detailed records of food allergies and dietary restrictions.
. Create new recipes to keep the menu fresh.
. Ensuring that all food is of excellent quality and served in a timely manner
. Planning weekly menus, grocery shopping and replenishing stock, keeping in mind budget and availability of seasonal ingredients.
. Using the kitchen garden for seasonal produce
. Appropriately packaging and labeling prepared meals that are to be consumed at a later date
. Make baked goods
. Preparing meals for events and functions hosted by the Ambassador
. Enforcing safety and sanitation standards in the Kitchen, cleaning and sanitizing work areas before and after meal preparation
Qualifications and Requirements
. High school graduate
. Proven experience of working as a private chef is advantageous
. Detail oriented and knowledgeable of different cuisines, especially Italian and Indian cuisine
. Highly organized and tidy
. Swedish or French proficiency is a plus
. Driver's license is a plus
. Be able to cope with last minute changes
. Experience working in an environment with children is a plus
. Authorization to work in Sweden
. Reliable, honest, and trustworthy
. Discretion and confidentiality are mandatory
. Presentable appearance and professional attitude Visa mindre

Sushikock kock

Ansök    Aug 26    Susherian Stockholm AB    Specialkock
Sushikock sökes till Susherian Vi finns på 2 ställen, i Skanstull och Hornstull med ca 15 sittplatser. fusion sushi med en sydamerikansk twist. Du får gärna vara noggrann, social och tillmötesgående. Heltid/deltid Visa mer
Sushikock sökes till Susherian
Vi finns på 2 ställen, i Skanstull och Hornstull med ca 15 sittplatser.
fusion sushi med en sydamerikansk twist.
Du får gärna vara noggrann, social och tillmötesgående.


Heltid/deltid Visa mindre

Pide bagare och Turkisk grillkock till Mangal

Hej. Vi söker nu nya medarbetare till Mangal BBQ Centralen, Häggvik och Solna Till oss kommer olika sorts kundgrupper, de som arbetar i närheten men även mycket resenärer med väldigt kort om tid vilket gör att vi måste ha en bra förberedning så vi kan möta kundens önskemål på väldigt kort tid. Vi har öppet mellan 09.00-21.00 vilket gör att arbetstiderna varierar då vi kör schemaläggning. Bred erfarenhet och kunskap om det turkiska köket. Kunna ta intiativ ... Visa mer
Hej. Vi söker nu nya medarbetare till Mangal BBQ Centralen, Häggvik och Solna
Till oss kommer olika sorts kundgrupper, de som arbetar i närheten men även mycket resenärer med väldigt kort om tid vilket gör att vi måste ha en bra förberedning så vi kan möta kundens önskemål på väldigt kort tid.
Vi har öppet mellan 09.00-21.00 vilket gör att arbetstiderna varierar då vi kör schemaläggning. Bred erfarenhet och kunskap om det turkiska köket. Kunna ta intiativ och även våga ta eget ansvar.
Tycka om att arbeta i ett team och klara hantera stressiga situationer. Tillaga turkisk grillmat och även kunna baka Pide. Förbereda deg till Pide och även baka turkisk Lahmacun. Visa mindre

Sushikock

Ansök    Aug 28    Akki Sushi AB    Specialkock
Akkisush har glädjen att utanonnsera en tjänst som sushikock. 5 års erfarenhet som sushi kock är ett krav. Kvalitéer Akki värdesätter/kräver : - CV - Samarbetsvillig (glädje och styrke spridare), uppfyller du ej detta så är denna arbetsplats inget för dig. - Konsten att förädla råvaror (ett riskorn som går förlorat är ett "misslyckande"). - Förmågan att växla i arbetstempo vid behov. - Harmoniskt, fokuserat och systematiskt arbetsliv. - Ödmjukhet, medmänsk... Visa mer
Akkisush har glädjen att utanonnsera en tjänst som sushikock. 5 års erfarenhet som sushi kock är ett krav.
Kvalitéer Akki värdesätter/kräver :
- CV
- Samarbetsvillig (glädje och styrke spridare), uppfyller du ej detta så är denna arbetsplats inget för dig.
- Konsten att förädla råvaror (ett riskorn som går förlorat är ett "misslyckande").
- Förmågan att växla i arbetstempo vid behov.
- Harmoniskt, fokuserat och systematiskt arbetsliv.
- Ödmjukhet, medmänsklighet och sund lojalite (svaga myterister och mörka syniker,chas)


Känns detta som du så välkomnar vi dig till Sveriges coolaste sushi bar. Visa mindre

Kock

Ansök    Aug 23    Nem Nam AB    Specialkock
Nem Nem Quan på Södermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik Vietnamesisk mat. Vi behöver försträklse till vårt team på Nem Nem. Vi ser gärna att du är stresstålig social ,noggrant och är en lag spelare. Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket . Välkommen med din ansökan. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen ... Visa mer
Nem Nem Quan på Södermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik Vietnamesisk mat.
Vi behöver försträklse till vårt team på Nem Nem.
Vi ser gärna att du är stresstålig social ,noggrant och är en lag spelare.
Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket .
Välkommen med din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker tre sushi kockar.

Ansök    Aug 22    Kaiyö AB    Specialkock
Hej , Nu söker vi tre duktiga sushi kockar. En kockar heltid , andra två kockar är deltid. Vi finns på 2 ställen, i Kungsholmen och Södermalm med båda restaurangen över 30 sittplatser. Vem söker vi ! vi ser helst till att du är : Ansvarsfull, noggrann och självständig samt att arbeta i högt tempo och kunna samarbeta med övrig personal. Hoppas vi hörs snarast. Visa mer
Hej ,
Nu söker vi tre duktiga sushi kockar. En kockar heltid , andra två kockar är deltid.
Vi finns på 2 ställen, i Kungsholmen och Södermalm med båda restaurangen över 30 sittplatser.
Vem söker vi ! vi ser helst till att du är :
Ansvarsfull, noggrann och självständig samt att arbeta i högt tempo och kunna samarbeta med övrig personal.
Hoppas vi hörs snarast. Visa mindre

Asiatisk kock

Ansök    Aug 22    Japanska Fondue AB    Specialkock
Vi är en asiatisk restaurang som serverar asiatiska fondue och Grill Vi är en asiatisk restaurang som ligger i Sveavägen, vi serverar asiatiska grill och fondue, vi söker er som är duktiga och kunniga asiatisk kock med bra erfarenheter. Ska kunna jobba självständigt, att ha lätt att jobba i team! Vi söker kockar som har långa erfarenheter inom det asiatiska köket, arbetsuppgifterna är ska kunna tillaga äkta asiatiska fondue , är stresståligt, ska kunna job... Visa mer
Vi är en asiatisk restaurang som serverar asiatiska fondue och Grill Vi är en asiatisk restaurang som ligger i Sveavägen, vi serverar asiatiska grill och fondue, vi söker er som är duktiga och kunniga asiatisk kock med bra erfarenheter. Ska kunna jobba självständigt, att ha lätt att jobba i team! Vi söker kockar som har långa erfarenheter inom det asiatiska köket, arbetsuppgifterna är ska kunna tillaga äkta asiatiska fondue , är stresståligt, ska kunna jobbar självständig. Visa mindre

Sushikock på restaurang Saya Sushi

Ansök    Aug 18    Blue fin AB    Specialkock
Saya Sushi grundades 2012 och vi har två restauranger på Linnégatan 31 och Olofsgatan 6. Förutom bordservering erbjuder vi även take-away och catering. Nu söker vi en sushikock på deltid/heltid (20-40 tim/vecka) enligt schema. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av yrket, kunna hantera olika fiskar, knivar, dekoration, topping och såser. Vi vill vi att du har ett öga för mat och hur den serveras. Anställningsform: 6 mån provanställning med möjlighet till ti... Visa mer
Saya Sushi grundades 2012 och vi har två restauranger på Linnégatan 31 och Olofsgatan 6. Förutom bordservering erbjuder vi även take-away och catering.
Nu söker vi en sushikock på deltid/heltid (20-40 tim/vecka) enligt schema. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av yrket, kunna hantera olika fiskar, knivar, dekoration, topping och såser. Vi vill vi att du har ett öga för mat och hur den serveras.
Anställningsform: 6 mån provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
Skicka in din ansökan (CV och personligt brev) redan nu till jobb@sayasushi.se, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kock sökes till asiatisk restaurang i Stockholm

Ansök    Aug 21    Restaurang Heping AB    Specialkock
Restaurang Hangchow serverar rätter ifrån det asiatiska köket. Vi söker en kinesisk kock till vår verksamhet beläget kungsholmen i Stockholm. Visa mer
Restaurang Hangchow serverar rätter ifrån det asiatiska köket. Vi söker en kinesisk kock till vår verksamhet beläget kungsholmen i Stockholm. Visa mindre

Specialkockar

Ansök    Aug 21    D.L.Sun AB    Specialkock
3. Att arbeta i köket där laga du traditionell kinesisk rätt. Huvuduppgifter är förbereda och laga Dongbei-rätt samt ordna matmeny, beställa råda varor. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
3. Att arbeta i köket där laga du traditionell kinesisk rätt. Huvuduppgifter är förbereda och laga Dongbei-rätt samt ordna matmeny, beställa råda varor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandoori Grillkock

Indiska Restaurangen Namaskaar som ligger i Hammarby sjöstad i Stockholm serverar autentisk klassisk indisk mat. vi har funnits här i sjöstan16 år. just nu behöver vi två Tandoori Grillkock till vår Indiska köket. vi ser till att har jobbat inom Indiska köket och har erfarenhet. Visa mer
Indiska Restaurangen Namaskaar som ligger i Hammarby sjöstad i Stockholm serverar autentisk klassisk indisk mat. vi har funnits här i sjöstan16 år.
just nu behöver vi två Tandoori Grillkock till vår Indiska köket.
vi ser till att har jobbat inom Indiska köket och har erfarenhet. Visa mindre

Sushikock

Ansök    Aug 16    Samba Sushi AB    Specialkock
Samba Sushi AB är en liten familjeägd sushibar i Götgatsbacken på Södermalm. Vi serverar endast kvalitetssushi av de bästa råvarorna. Vår sushi sägs vara en av de bästa i stan och tillverkas efter beställning för varje gäst Vi söker nu en erfaren kock med minst 2 års erfarenhet på deltid.I och med att vi har alkoholtillstånd så bör du ha fyllt 20 år och kunna tala och förstå svenska. Du ska kunna hantera hela färska fiskar och skaldjur. Har man jobbat med ... Visa mer
Samba Sushi AB är en liten familjeägd sushibar i Götgatsbacken på Södermalm. Vi serverar endast kvalitetssushi av de bästa råvarorna. Vår sushi sägs vara en av de bästa i stan och tillverkas efter beställning för varje gäst Vi söker nu en erfaren kock med minst 2 års erfarenhet på deltid.I och med att vi har alkoholtillstånd så bör du ha fyllt 20 år och kunna tala och förstå svenska. Du ska kunna hantera hela färska fiskar och skaldjur. Har man jobbat med sushi eller japansk mat är en merit men inte ett krav.
Snabb och noggrann, prestigelös, kreativ, positiv, flexibel och ordentlig är andra egenskaper vi värdesätter. Du ska ha en utpräglad känsla för kvalitet.
Men framför allt så kommer vi att lägga mer vikt på en person som brinner för yrket eller har ett stort intresse för japansk matlagning.
Du ska tycka att det är roligt att ta hand om gäster. Dina arbetsuppgifter består av att mis an place och service. Du ska kunna hantera färska fiskar och skaldjur. Du ska ha mycket hög förståelse över kökshygien.
Vi kommer endast att prioritera ansökningar som kommer in med CV och personligt brev. Visa mindre

Marockank kock

Ansök    Aug 17    ELBM AB    Specialkock
Söker en kock, med kunskap i den marockanska köket från de norra regionen Rif_regionen, med kunskap om traditionella matlagning och efterrätter. det är ett krav att du talar den språk som talas där Tamazight/Tarifit. Visa mer
Söker en kock, med kunskap i den marockanska köket från de norra regionen Rif_regionen, med kunskap om traditionella matlagning och efterrätter.
det är ett krav att du talar den språk som talas där Tamazight/Tarifit. Visa mindre

Kock till Chaiwala AB

Ansök    Aug 10    Chaiwala AB    Specialkock
För oss är det viktigt att du vill vara med oss och skapa en trevlig miljö och få gästerna att trivas och känna sig som hemma. HUVUDUPPGIFTER: Vi är ett litet företag där man hoppar in där det behövs och den ena dagen är aldrig den andra lik! Men i huvudsak är det: Jobba & vara kunnig inom Tandoor grillen Ta emot beställningar och betalningar. Köksarbete Städning av servering & Kök Säljare i vår Food truck Jobba på festivalen, Evenemang som ska ske i hela ... Visa mer
För oss är det viktigt att du vill vara med oss och skapa en trevlig miljö och få gästerna att trivas och känna sig som hemma.
HUVUDUPPGIFTER:
Vi är ett litet företag där man hoppar in där det behövs och den ena dagen är aldrig den andra lik! Men i huvudsak är det:
Jobba & vara kunnig inom Tandoor grillen
Ta emot beställningar och betalningar.
Köksarbete
Städning av servering & Kök
Säljare i vår Food truck
Jobba på festivalen, Evenemang som ska ske i hela Sverige och Cateringar.
Göra allt från grunden, curry såserna och hålla rentDIN PROFIL:
Vi ser att du har ett hjärta som klappar lite extra för god service. Du är strukturerad, lösningsorienterad och kan hålla många bollar i luften. Viktigt för oss är även att du har en positiv inställning och hjälper oss att få både medarbetare och gäster att känna sig välkomna.
VI ERBJUDER:
En god arbetsmiljö med mycket skratt.
Fantastiskt arbetsläge att va på Festivalen
En personlig touch på din arbetsuppgifter utifrån tidigare arbetslivserfarenhet och önskemål.Mejla gärna så berättar vi mer Visa mindre

Söks en indisk kock

Ansök    Aug 16    Indian Crown AB    Specialkock
Indian Crown AB är ett svenskt företag som söker en indisk kock (anställningsvillkor 80%). Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och har erfarenhet av det indiska köket. Som person är Du flexibel, mål- och resultatinriktad. Du strävar efter en hög matkvalitet och skapar en god stämning omkring dig. Du ska kunna språk Svenska/Engelska,Bengaliska/Hindi. Vi ser gärna att du har ett intresse av att vidareutvecklas inom vår organisation. Vi lägger s... Visa mer
Indian Crown AB är ett svenskt företag som söker en indisk kock (anställningsvillkor 80%).
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och har erfarenhet av det indiska köket.
Som person är Du flexibel, mål- och resultatinriktad. Du strävar efter en hög
matkvalitet och skapar en god stämning omkring dig. Du ska kunna språk
Svenska/Engelska,Bengaliska/Hindi.
Vi ser gärna att du har ett intresse av att vidareutvecklas inom vår organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har god samarbetsförmåga.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Ansök    Aug 9    Khao San AB    Specialkock
Sabai Soong är en thairestaurang som ligger på Östermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik asiatisk/thailändsk mat. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, lätt att arbeta med och noggrann. Det är bra om du är stresstålig och kan hantera många saker samtidigt. Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket samt vill vara med och utveckla vår restaurang. Välkommen att skicka in ditt CV! ... Visa mer
Sabai Soong är en thairestaurang som ligger på Östermalm med fokus på att servera kvalitativ och smakrik asiatisk/thailändsk mat. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, lätt att arbeta med och noggrann. Det är bra om du är stresstålig och kan hantera många saker samtidigt.


Du ska kunna jobba kvällar och helger. Vi söker nu en kock med erfarenhet av det asiatiska köket samt vill vara med och utveckla vår restaurang.


Välkommen att skicka in ditt CV!
OBS. SKICKA PDF!!! Visa mindre

Kock till TAMARINE

Ansök    Aug 1    Se ngroup AB    Specialkock
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009. Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team. Du är: - Stresståling - Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och - Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg. Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare. Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med röttern... Visa mer
Tamarine ligger i Väsby Centrum och har serverat asiatisk wok till Väsby-bor sen 2009.

Vi letar nu efter en ny duktig kock till vårt team.

Du är:

- Stresståling
- Du ska vara serviceminded, ha lätt att samarbeta och
- Du är flexibel och kan jobba dag,kväll och helg.


Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående.

Meriterande om du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.

Tamarine tillhör SENGROUP som är en asiatisk restaurangkoncern med rötterna i Stockholm. Idag har vi 9 restauranger i 6 olika städer, från Umeå i norr till Värnamo i söder. Vi vill erbjuda våra kunder välsmakande och kvalitativ mat med inspiration från Sydasien där våra olika koncept skapar ett stort utbud av rätter, smaker och råvaror.

Är du den vi söker? Visa mindre