Lediga jobb K Win Sales AB i Stockholm

Se alla lediga jobb från K Win Sales AB i Stockholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Stockholm som finns inom det yrket.

Utesäljare - Ytterdörrar

Jobbannons: Fältsäljare till Ytterdörrspecialisten Om företaget: Kwin Sales AB, ägare och operatör av det framstående varumärket Ytterdörrspecialisten (www.ytterdorrspecialisten.se), expanderar sitt team och söker engagerade fältsäljare som med hjälp av dörrknackning kommer att aktivt sälja ytterdörrar till både nya och befintliga kunder. Om rollen: Som fältsäljare hos oss kommer du att arbeta med direktförsäljning genom personliga besök hos potentiella ku... Visa mer
Jobbannons: Fältsäljare till Ytterdörrspecialisten
Om företaget:
Kwin Sales AB, ägare och operatör av det framstående varumärket Ytterdörrspecialisten (www.ytterdorrspecialisten.se), expanderar sitt team och söker engagerade fältsäljare som med hjälp av dörrknackning kommer att aktivt sälja ytterdörrar till både nya och befintliga kunder.
Om rollen:
Som fältsäljare hos oss kommer du att arbeta med direktförsäljning genom personliga besök hos potentiella kunder, vilket stöds av regelbundna kampanjer och marknadsföringsutskick för att generera leads. Denna roll är provisionbaserad och erbjuder både heltids- och deltidsmöjligheter. Det är en fantastisk chans för dig som är driven och resultatinriktad att bygga en karriär inom försäljning. Du kommer att vara en viktig del av vårt koncept "Monterat och Klart", vilket innebär att vi erbjuder snabba leveranser och installation av ytterdörrar genom våra skickliga installatörer.
Ersättning:
Våra säljare belönas med en konkurrenskraftig provisionsstruktur. En skicklig säljare kan förvänta sig att tjäna upp till 3000 kr per dag (före skatt), baserat på den genomsnittliga försäljningen av två ytterdörrar dagligen. Det motsvarar en timlön på ungefär 350 kr. Detta ger dig möjligheten att direkt påverka din inkomst genom din försäljningsförmåga.
Så ansöker du:
Är du redo att ta nästa steg i din försäljningskarriär och bli en del av vårt dynamiska team? Skicka in din ansökan via vår hemsida eller kontakta vår rekryteringsavdelning direkt. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska hur du kan bidra till vårt företag!
Varmt välkommen med din ansökan till Ytterdörrspecialisten – där dörrar öppnar möjligheter och allt levereras monterat och klart! Visa mindre

Dela ut reklam, tjäna extra pengar!

Extraarbete som Reklamutdelare – Dela ut reklam, tjäna extra pengar! Vi expanderar vårt team och söker nu självständiga personer för reklamutdelning med egen bil i Sollentuna, Upplands Väsby och Täby, inklusive Täby Kyrkby, Järfälla. Rollbeskrivning: Som reklamutdelare kommer du inte bara att ha möjligheten att välja mellan olika zoner inom angivna kommuner, du får även full frihet att bestämma antalet adresser du vill hantera. Din arbetsuppgift blir att d... Visa mer
Extraarbete som Reklamutdelare – Dela ut reklam, tjäna extra pengar!
Vi expanderar vårt team och söker nu självständiga personer för reklamutdelning med egen bil i Sollentuna, Upplands Väsby och Täby, inklusive Täby Kyrkby, Järfälla.
Rollbeskrivning:
Som reklamutdelare kommer du inte bara att ha möjligheten att välja mellan olika zoner inom angivna kommuner, du får även full frihet att bestämma antalet adresser du vill hantera. Din arbetsuppgift blir att dela ut reklammaterial till utvalda hushåll.
Vi erbjuder:
Ersättning baserad på antalet hanterade adresser, troligtvis den högsta ersättningen i branschen för denna typ av tjänst, plus milersättning.
Möjlighet att påverka din inkomst direkt genom din egen insats, med potential för ytterligare ekonomiska bonusar baserade på leveransmängd.
Stöd och uppföljning för att säkerställa kvaliteten på ditt arbete.

Krav för tjänsten:
Tillgång till egen bil och giltigt B-körkort.
Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbetsområde.
Tillgång till en smartphone för användning av vår app för ruttplanering och rapportering.OBS! Ange i ämnet att det är reklamutdelare och vilken kommun du vill arbeta i. Visa mindre

Dörrknackare på Deltid, Heltid – Tjäna Extra...

Bli en del av Ytterdörrspecialisten - Vi söker medarbetare! Om jobbet: Är du på jakt efter ett flexibelt och spännande jobb där du själv kan påverka din arbetsdag? Hos Ytterdörrspecialisten har vi just nu öppningar för dörrknackare på deltid, heltid, extrajobb. Perfekt för dig som vill tjäna extra pengar samtidigt som du utvecklar dina färdigheter inom försäljning och kommunikation. Vi välkomnar medarbetare , oavsett om du är student, arbetssökande, eller... Visa mer
Bli en del av Ytterdörrspecialisten - Vi söker medarbetare!
Om jobbet:
Är du på jakt efter ett flexibelt och spännande jobb där du själv kan påverka din arbetsdag?
Hos Ytterdörrspecialisten har vi just nu öppningar för dörrknackare på deltid, heltid, extrajobb.
Perfekt för dig som vill tjäna extra pengar samtidigt som du utvecklar dina färdigheter inom försäljning och kommunikation. Vi välkomnar medarbetare , oavsett om du är student, arbetssökande, eller pensionär.
Om företaget:
Ytterdörrspecialisten är ledande inom ytterdörrsbranschen och vi är stolta över att erbjuda produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vi tror starkt på att investera i våra medarbetares utveckling och strävar efter att skapa en positiv och inkluderande arbetsmiljö där alla kan trivas och växa.
Dina arbetsuppgifter:
Besöka potentiella kunder och presentera våra ytterdörrar.
Skapa en positiv första intryck och bygga intresse för våra produkter och tjänster.
Dokumentera och rapportera dina interaktioner och försäljningsresultat.
Samarbeta med vårt team för att säkerställa att försäljningsmål uppnås.Vem söker vi:
Du har god kommunikationsförmåga och en positiv attityd.
Du är entusiastisk och har en stark vilja att lära och utvecklas.
Du är ansvarstagande och pålitlig.
Vi välkomnar ansökningar från personer i alla åldrar.Vi erbjuder:
Flexibla arbetstider som kan anpassas efter dina behov.
Möjlighet att tjäna extra pengar genom vår provisionsbaserade lönemodell, med en genomsnittlig deltidslön på 26 000 kr.
Omfattande utbildning och kontinuerlig handledning för att stärka dina färdigheter.

Ansök nu:
Är du redo att utnyttja dina eftermiddagar till att skapa nya möjligheter? Skicka in din ansökan bestående av ett CV och ett personligt brev där du beskriver ditt intresse. Visa mindre

Snickare/montör - Ytterdörrar

Ansök    Apr 27    K Win Sales AB    Träarbetare/Snickare
Hej, Är du en skicklig montör med erfarenhet av ytterdörrsbyten? Då är du precis den vi letar efter! Arbetsområdet omfattar norra och nordöstra Stockholm K win Sales AB, ägare och operatör av www.yds.nu - Ytterdörrspecialisten, söker engagerade och erfarna montörer för att utföra ytterdörrsbyten hos privatpersoner som bor i villor, radhus och kedjehus byggda mellan åren 1950-2000. Krav: Tidigare erfarenhet av montaget av ytterdörrar och dess tillhörande de... Visa mer
Hej,
Är du en skicklig montör med erfarenhet av ytterdörrsbyten? Då är du precis den vi letar efter!
Arbetsområdet omfattar norra och nordöstra Stockholm
K win Sales AB, ägare och operatör av www.yds.nu - Ytterdörrspecialisten, söker engagerade och erfarna montörer för att utföra ytterdörrsbyten hos privatpersoner som bor i villor, radhus och kedjehus byggda mellan åren 1950-2000.
Krav:
Tidigare erfarenhet av montaget av ytterdörrar och dess tillhörande delar.
Förmåga att arbeta självständigt och i team.
Grundläggande kunskaper inom snickeri och byggteknik.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Arbetsuppgifter:
Som montör hos oss kommer du att vara ansvarig för:
Demontering av befintliga ytterdörrar.
Montering och installation av nya ytterdörrar, samt invändigt och utvändigt arbete enligt avtal med kund.
Kvalitetskontroll och säkerställande av att installationen uppfyller våra höga standarder.
Kundkontakt och service för att säkerställa kundnöjdhet av installationen.Vi erbjuder:
Vi som arbets- och uppdragsgivare tillämpar en prestationsbaserad lönestruktur där arbetstagare kompenseras enligt ackordsprincipen, baserat på utfört arbete.
Vårt ersättningssystem innebär att arbetstagare fakturerar oss enligt uppdragsbekräftelse per utförd installation av ytterdörr. Detta skapar en transparent och rättvis ersättning som är baserad på konkreta prestationer.
Utöver detta erbjuder vi milersättning eller framkörningsersättning enligt överenskommelse för att täcka eventuella resekostnader i samband med arbetsuppdrag

Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön


Arbetsgivaren
K Win Sales AB Visa mindre

Dela ut reklam, tjäna extra pengar!

Extraarbete som Reklamutdelare – Dela ut reklam, tjäna extra pengar! Vi expanderar vårt team och söker nu självständiga och serviceinriktade personer för reklamutdelning med egen bil i Sollentuna, Upplands Väsby och Täby, inklusive Täby Kyrkby. Hos oss får du friheten att välja hur många adresser du vill ha ansvar över inom olika zoner. Din förmåga att säkerställa hög kundnöjdhet genom noggrant uppförande och utförande kommer att vara avgörande. Rollbeskri... Visa mer
Extraarbete som Reklamutdelare – Dela ut reklam, tjäna extra pengar!
Vi expanderar vårt team och söker nu självständiga och serviceinriktade personer för reklamutdelning med egen bil i Sollentuna, Upplands Väsby och Täby, inklusive Täby Kyrkby. Hos oss får du friheten att välja hur många adresser du vill ha ansvar över inom olika zoner. Din förmåga att säkerställa hög kundnöjdhet genom noggrant uppförande och utförande kommer att vara avgörande.
Rollbeskrivning:
Som reklamutdelare kommer du inte bara att ha möjligheten att välja mellan olika zoner inom angivna kommuner, du får även full frihet att bestämma antalet adresser du vill hantera. Din primära uppgift blir att dela ut reklammaterial till utvalda hushåll och säkerställa att varje leverans möter våra höga standarder för kundnöjdhet.
Vi erbjuder:
Ersättning baserad på antalet hanterade adresser, troligtvis den högsta i branschen för denna typ av tjänst, plus milersättning.
Full flexibilitet att välja din arbetsbelastning och arbetsområde.
Möjlighet att påverka din inkomst direkt genom din egen insats, med potential för ytterligare ekonomiska bonusar baserade på leveransmängd och kvalitet.
Stöd och uppföljning för att säkerställa kvaliteten på ditt arbete.

Krav för tjänsten:
Tillgång till egen bil och giltigt B-körkort.
Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbetsområde.
Stor vikt vid professionellt uppförande och utförande av arbetsuppgifter.
Tillgång till en smartphone för användning av vår app för ruttplanering och rapportering.Om du är en person som drivs av att leverera kvalitet och har en känsla för service, vill vi gärna att du ansöker till detta spännande och flexibla arbete där du även har möjligheten att tjäna extra pengar.
OBS! Ange i ämnet att det är reklamutdelare och vilken kommun du vill arbeta i. Visa mindre

Dela ut reklam, tjäna extra pengar!

Extraarbete som Reklamutdelare – Dela ut reklam, tjäna extra pengar! Vi expanderar vårt team och söker nu självständiga och serviceinriktade personer för reklamutdelning med egen bil i Sollentuna, Upplands Väsby och Täby, inklusive Täby Kyrkby och Uppsala. Hos oss får du friheten att välja hur många adresser du vill ha ansvar över inom olika zoner. Din förmåga att säkerställa hög kundnöjdhet genom noggrant uppförande och utförande kommer att vara avgörande... Visa mer
Extraarbete som Reklamutdelare – Dela ut reklam, tjäna extra pengar!
Vi expanderar vårt team och söker nu självständiga och serviceinriktade personer för reklamutdelning med egen bil i Sollentuna, Upplands Väsby och Täby, inklusive Täby Kyrkby och Uppsala. Hos oss får du friheten att välja hur många adresser du vill ha ansvar över inom olika zoner. Din förmåga att säkerställa hög kundnöjdhet genom noggrant uppförande och utförande kommer att vara avgörande.
Rollbeskrivning:
Som reklamutdelare kommer du inte bara att ha möjligheten att välja mellan olika zoner inom angivna kommuner, du får även full frihet att bestämma antalet adresser du vill hantera. Din primära uppgift blir att dela ut reklammaterial till utvalda hushåll och säkerställa att varje leverans möter våra höga standarder för kundnöjdhet.
Vi erbjuder:
Ersättning baserad på antalet hanterade adresser, troligtvis den högsta i branschen för denna typ av tjänst, plus milersättning.
Full flexibilitet att välja din arbetsbelastning och arbetsområde.
Möjlighet att påverka din inkomst direkt genom din egen insats, med potential för ytterligare ekonomiska bonusar baserade på leveransmängd och kvalitet.
Stöd och uppföljning för att säkerställa kvaliteten på ditt arbete.

Krav för tjänsten:
Tillgång till egen bil och giltigt B-körkort.
Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbetsområde.
Stor vikt vid professionellt uppförande och utförande av arbetsuppgifter.
Tillgång till en smartphone för användning av vår app för ruttplanering och rapportering.Om du är en person som drivs av att leverera kvalitet och har en känsla för service, vill vi gärna att du ansöker till detta spännande och flexibla arbete där du även har möjligheten att tjäna extra pengar.
OBS! Ange i ämnet att det är reklamutdelare och vilken kommun du vill arbeta i. Visa mindre

Mötesbokare- Jobba hemifrån- Flexibla arbetstider

Flexibla arbetstider och unika försäljningsmöjligheter Kwin sales AB Troligtvis en av Sveriges bästa utbetalda provisioner för liknande tjänster. Ditt arbete ger dig friheten att arbeta hemifrån med flexibla tider, där du aktivt kommer att bidra till både våra kunders och säljares framgång genom din förmåga att effektivt boka möten. Denna roll är en direkt väg till företagets tillväxt och framgång. Mötesbokare: Jobba hemifrån, deltid, halvtid eller heltid... Visa mer
Flexibla arbetstider och unika försäljningsmöjligheter Kwin sales AB
Troligtvis en av Sveriges bästa utbetalda provisioner för liknande tjänster.
Ditt arbete ger dig friheten att arbeta hemifrån med flexibla tider, där du aktivt kommer att bidra till både våra kunders och säljares framgång genom din förmåga att effektivt boka möten. Denna roll är en direkt väg till företagets tillväxt och framgång.
Mötesbokare: Jobba hemifrån, deltid, halvtid eller heltid!


K Win Sales AB är stolt ägare som driver varumärken/domäner.
www.ytterdorrspecialisten.se
www.altanspecialisten.nu
www.bytafonsterab.se

Vi söker nu telemarketingmedarbetare ( TM ) som är entusiastiska inför möjligheten att boka kostnadsfria hembesök åt våra utesäljare.
Vår Mission:
Vi strävar efter att erbjuda personligt anpassade Ytterdörrs lösningar, Altaner och Fönsterbyten. Genom att erbjuda både kostnadsfria hembesök, och generösa rabatter.
Din Roll:
Som telemarketingmedarbetare hos oss kommer du att:
Boka kostnadsfria hembesökIdealisk Kandidat:
Självgående med en stark drivkraft att överträffa säljmål.
Utmärkt i att bygga relationer och kommunicera över telefon.
Tidigare erfarenhet av telemarketing är ett plus.Vi Erbjuder:
Flexibilitet att arbeta hemifrån med anpassade arbetstider.
Attraktiv provisionsbaserad lön.
Möjligheter för personlig och professionell utveckling.
En chans att vara en del av ett företag som erbjuder kvalitativa produkter och innovativa lösningar för hemmet.Kontakta Oss:
För mer information och ansökan, skicka din ansökan till Zebastian Jonsson , chef för personal och rekrytering, på info@yds.nu
Gör skillnad i folks hem och i din karriär med
K Win Sales AB! Visa mindre

Mötesbokare: Jobba hemifrån, deltid, halvtid eller heltid!

Tjäna extra pengar - unika möjligheter! Flexibla arbetstider och unika försäljningsmöjligheter Kwin sales AB Ditt arbete ger dig friheten att arbeta hemifrån med flexibla tider, där du aktivt kommer att bidra till både våra kunders och säljares framgång genom din förmåga att effektivt boka möten. Denna roll är en direkt väg till företagets tillväxt och framgång. K Win Sales AB, som driver www.ytterdorrspecialisten.se www.altanspecialisten.nu www.bytafon... Visa mer
Tjäna extra pengar - unika möjligheter!
Flexibla arbetstider och unika försäljningsmöjligheter Kwin sales AB
Ditt arbete ger dig friheten att arbeta hemifrån med flexibla tider, där du aktivt kommer att bidra till både våra kunders och säljares framgång genom din förmåga att effektivt boka möten. Denna roll är en direkt väg till företagets tillväxt och framgång.
K Win Sales AB, som driver
www.ytterdorrspecialisten.se
www.altanspecialisten.nu
www.bytafonserab.se

vi söker nu telemarketingmedarbetare ( TM ) som är entusiastiska inför möjligheten att boka kostnadsfria hembesök åt våta utesäljare.
Vår Mission:
Vi strävar efter att erbjuda personligt anpassade ytterdörrslösningar, altaner och fönsterbyten. Genom att erbjuda både kostnadsfria hembesök, och generösa rabatter.
Din Roll:
Som telemarketingmedarbetare hos oss kommer du att:
Aktivt söka upp och engagera potentiella kunder, erbjuda dem våra unika tjänster.
Boka möten och/eller vägleda kunden till vår hemsida för direktköp gäller endast www.yds.nu ( www.ytterdorrspecialisten.se)Idealisk Kandidat:
Du är passionerad om försäljning och utmärkt kundservice.
Självgående med en stark drivkraft att överträffa säljmål.
Utmärkt i att bygga relationer och kommunicera över telefon.
Tidigare erfarenhet av telemarketing är ett plus.

Vi Erbjuder:
Flexibilitet att arbeta hemifrån med anpassade arbetstider.
Attraktiv provisionsbaserad lön.
Möjligheter för personlig och professionell utveckling.
En chans att vara en del av ett företag som erbjuder kvalitativa produkter och innovativa lösningar för hemmet.Kontakta Oss:
För mer information och ansökan, skicka din ansökan till Tomas Söder, chef för personal och rekrytering, på info@yds.nu
Gör skillnad i folks hem och i din karriär med
K Win Sales AB! Visa mindre

Verksamhetsutvecklare

Ansök    Apr 4    K Win Sales AB    Verksamhetsutvecklare
Är du den drivna och erfarna kraften som kan förvandla engagemang till handling och visioner till verklighet? Riksorganisationen I.F.O söker nu personer med gedigen erfarenhet från arbete inom ideella föreningar för att stärka vårt team och utöka vårt arbete med projektet "Ingen Föds Ond”. Arbetsgivare: Kwin Sales AB Vad vi letar efter: Vi är på jakt efter individer som med sin erfarenhet, kunskap och passion kan ta vår organisation till nästa nivå. Du ... Visa mer
Är du den drivna och erfarna kraften som kan förvandla engagemang till handling och visioner till verklighet?
Riksorganisationen I.F.O söker nu personer med gedigen erfarenhet från arbete inom ideella föreningar för att stärka vårt team och utöka vårt arbete med projektet "Ingen Föds Ond”.
Arbetsgivare: Kwin Sales AB


Vad vi letar efter:
Vi är på jakt efter individer som med sin erfarenhet, kunskap och passion kan ta vår organisation till nästa nivå. Du har redan bevisat din förmåga att navigera den ideella sektorn med framgång och har en djup förståelse för de utmaningar och möjligheter som finns inom detta område.
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera:
Strategisk planering och genomförande av projekt som syftar till att bekämpa rekryteringen av barn och ungdomar till kriminella miljöer m.m.
Utveckling och förstärkning av relationer med partners, donatorer och volontärer.
Kapacitetsbyggnad inom organisationen för att säkerställa långsiktighet och hållbarhet i vårt arbete.
Representation av I.F.O i olika sammanhang, från lokala community-evenemang till nationella forum.
Att förstå på både statlig och kommunalnivå hur vi ska projektera för att nå våra gemensamma mål.

Vem du är:
Du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom ideella sektorn, särskilt i ledande eller strategiska roller.
Du är en stark kommunikatör som kan inspirera och engagera både internt och externt.
Du är en problemlösare som är van att tänka kreativt och strategiskt för att övervinna utmaningar.
Du är passionerad om samhällsfrågor, särskilt de som berör barn och ungdomars rättigheter och välbefinnande.

Vi erbjuder:
En meningsfull position där du kan göra en konkret skillnad i samhället och bidra till en ljusare framtid för våra yngsta.
Möjligheten att arbeta i en dynamisk och stöttande miljö där din erfarenhet och kunskap värdesätts och utnyttjas till fullo.
Chansen att vara en del av en växande organisation som är djupt engagerad i sitt uppdrag och sina värderingar.Om du känner att din bakgrund, dina färdigheter och din passion matchar det vi söker, då vill vi gärna höra från dig. Tillsammans kan vi arbeta för en framtid där Ingen Föds Ond, och där varje barn ges möjligheterna till ett tryggt och positivt liv.
Skicka in din ansökan idag och ta det första steget mot att bli en del av vårt team. Din erfarenhet kan vara nyckeln till vår framgång.
Maila din ansökan till: johan@kwinsales.se


Allt gott!
// Riksorganisationen I.F.O Visa mindre

Mötesbokare: Jobba hemifrån, deltid, halvtid eller heltid!

Tjäna extra pengar - unika möjligheter! Flexibla arbetstider och unika försäljningsmöjligheter hos Ytterdörrspecialisten Arbeta hemifrån på flexibla tider, antingen deltid eller heltid, och var med oss på vår expansionsresa. K Win Sales AB, som driver www.ytterdorrspecialisten.se, söker nu telemarketingmedarbetare som är entusiastiska inför möjligheten att inte bara boka kostnadsfria hembesök utan också direkt vägleda kunder till våra online-lösningar. Vår... Visa mer
Tjäna extra pengar - unika möjligheter!
Flexibla arbetstider och unika försäljningsmöjligheter hos Ytterdörrspecialisten
Arbeta hemifrån på flexibla tider, antingen deltid eller heltid, och var med oss på vår expansionsresa.
K Win Sales AB, som driver www.ytterdorrspecialisten.se, söker nu telemarketingmedarbetare som är entusiastiska inför möjligheten att inte bara boka kostnadsfria hembesök utan också direkt vägleda kunder till våra online-lösningar.
Vår Mission:
Vi strävar efter att erbjuda personligt anpassade ytterdörrslösningar. Genom att erbjuda både kostnadsfria hembesök för exakt måttning och ett alternativ där kunden själv mäter och beställer direkt från vår hemsida – med en direkt rabatt – garanterar vi en lösning som passar alla behov.
Din Roll:
Som telemarketingmedarbetare hos oss kommer du att:
Aktivt söka upp och engagera potentiella kunder, erbjuda dem våra unika tjänster.
Informera om de två sätten att köpa vår produkt: antingen genom ett personligt hembesök av våra experter eller genom att kunden under samtalet själv mäter och beställer direkt online med en rabatt.
Boka möten och/eller vägleda kunden till vår hemsida för köp.

Idealisk Kandidat:
Du är passionerad om försäljning och utmärkt kundservice.
Självgående med en stark drivkraft att överträffa säljmål.
Utmärkt i att bygga relationer och kommunicera över telefon.
Tidigare erfarenhet av telemarketing är ett plus.

Vi Erbjuder:
Flexibilitet att arbeta hemifrån med anpassade arbetstider.
Attraktiv provisionsbaserad lön.
Möjligheter för personlig och professionell utveckling.
En chans att vara en del av ett företag som erbjuder kvalitativa produkter och innovativa lösningar för hemmet.Anslut till Vårt Team
Är du redo för en utmanande och belönande karriär inom telemarketing? Vill du bidra till att förbättra kunders hem med våra kvalitativa ytterdörrar och innovativa köpalternativ? Kontakta oss för att ta del av denna unika möjlighet.
Kontakta Oss:
För mer information och ansökan, skicka din ansökan till Tomas Söder, chef för personal och rekrytering, på info@yds.nu
Gör skillnad i folks hem och i din karriär med Ytterdörrspecialisten och K Win Sales AB! Visa mindre

Transport - Extra jobb, tjäna extra pengar

Ansök    Dec 1    K Win Sales AB    Transportsamordnare
Extra jobb- tjäna extra pengar - 3 dagarsprojekt! Vi behöver ha hjälp med att transportera, lasta på och lasta av fönster och dörrar hos våra kunder. Pålastning sker i Sigtuna, avlastning hos kunder i Norra Stor Stockholm. Startdatum nu på måndag 4:e December vid 10 tiden. Uppdraget är beräknat på 3 dagar men vi kan komma överens om en ersättning för samtliga utkörningar. Har du lättlastbil eller en tillgång till lastbil så är det underlättande. Om du in... Visa mer
Extra jobb- tjäna extra pengar - 3 dagarsprojekt!


Vi behöver ha hjälp med att transportera, lasta på och lasta av fönster och dörrar hos våra kunder.
Pålastning sker i Sigtuna, avlastning hos kunder i Norra Stor Stockholm.
Startdatum nu på måndag 4:e December vid 10 tiden.
Uppdraget är beräknat på 3 dagar men vi kan komma överens om en ersättning för samtliga utkörningar.
Har du lättlastbil eller en tillgång till lastbil så är det underlättande.
Om du inte har tillgång till det så kan vi ombesörja med lättlastbil med bakgavel lift och en palllyft.


Hör av er via e-post - kevin@kwinsales.se
Märk ansökan med - Uppdrag leverans Visa mindre

Mötesbokare: Jobba hemifrån, deltid, halvtid eller heltid!

Flexibla arbetstider och unika försäljningsmöjligheter Kwin sales AB Troligtvis en av Sveriges bästa utbetalda provisioner för liknande tjänster. Ditt arbete ger dig friheten att arbeta hemifrån med flexibla tider, där du aktivt kommer att bidra till både våra kunders och säljares framgång genom din förmåga att effektivt boka möten. Denna roll är en direkt väg till företagets tillväxt och framgång. Mötesbokare: Jobba hemifrån, deltid, halvtid eller helti... Visa mer
Flexibla arbetstider och unika försäljningsmöjligheter Kwin sales AB
Troligtvis en av Sveriges bästa utbetalda provisioner för liknande tjänster.
Ditt arbete ger dig friheten att arbeta hemifrån med flexibla tider, där du aktivt kommer att bidra till både våra kunders och säljares framgång genom din förmåga att effektivt boka möten. Denna roll är en direkt väg till företagets tillväxt och framgång.
Mötesbokare: Jobba hemifrån, deltid, halvtid eller heltid!


K Win Sales AB är stolt ägare som driver varumärken/domäner.
www.ytterdorrspecialisten.se
www.altanspecialisten.nu
www.bytafonsterab.se

Vi söker nu telemarketingmedarbetare ( TM ) som är entusiastiska inför möjligheten att boka kostnadsfria hembesök åt våra utesäljare.
Vår Mission:
Vi strävar efter att erbjuda personligt anpassade Ytterdörrs lösningar, Altaner och Fönsterbyten. Genom att erbjuda både kostnadsfria hembesök, och generösa rabatter.
Din Roll:
Som telemarketingmedarbetare hos oss kommer du att:
Boka kostnadsfria hembesökIdealisk Kandidat:
Självgående med en stark drivkraft att överträffa säljmål.
Utmärkt i att bygga relationer och kommunicera över telefon.
Tidigare erfarenhet av telemarketing är ett plus.Vi Erbjuder:
Flexibilitet att arbeta hemifrån med anpassade arbetstider.
Attraktiv provisionsbaserad lön.
Möjligheter för personlig och professionell utveckling.
En chans att vara en del av ett företag som erbjuder kvalitativa produkter och innovativa lösningar för hemmet.Kontakta Oss:
För mer information och ansökan, skicka din ansökan till Tomas Söder, chef för personal och rekrytering, på info@yds.nu
Gör skillnad i folks hem och i din karriär med
K Win Sales AB! Visa mindre

Fältsäljare / Utesäljare. Tjäna extra pengar

Kort fakta om jobbet Omfattning: Heltid/deltid,extra jobb Tjäna extra pengar! Extra jobb eller heltid, deltid. Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Antal jobb: 5 Om jobbet: Obs: Läs hela texten Vi på K Win Sales AB söker i uppdrag av Ingen Föds Ond ( ideell Förening ) värvare för att hjälpa till med månadsgivare, medlemsvärvare och penninggåvor till vår uppdragsgivare. Du blir anställd på K Win Sales AB. ... Visa mer
Kort fakta om jobbet
Omfattning: Heltid/deltid,extra jobb
Tjäna extra pengar! Extra jobb eller heltid, deltid.
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 5
Om jobbet:
Obs: Läs hela texten
Vi på K Win Sales AB söker i uppdrag av Ingen Föds Ond ( ideell Förening ) värvare för att hjälpa till med månadsgivare, medlemsvärvare och penninggåvor till vår uppdragsgivare.
Du blir anställd på K Win Sales AB.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
I tjänsten som värvare bidrar du till K Win sales viktiga insamlingsarbete för Ingen Föds Onds ideella förening genom att aktivt värva nya medlemmar och penninggivare på gator och torg mot uppsatta resultatkrav.
Det är centralt att du som söker tjänsten trivs med att argumentera för såväl månadsgivare som penninggåvor. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Ingen Föds Ond.
Vi söker dig som:


Är social, har god samarbetsförmåga och kan samverka i grupp.
Har förmågan att engagera andra och förmedla ett budskap
Drivande och resultatorienterad.
Är bekväm med att prata om pengar
Kommunikativ verbal och skriftlig förmåga på svenska, ytterligare språk är meriterande.
Erfarenhet inom fundraising via Face-to-Face, Door-to-Door, event eller försäljning är meriterande
Trivs att jobba utomhus i alla väder
Vill utvecklas och är resultatsfokuserad
Vi uppmuntrar sökande i alla åldrar.

Om ideella föreningen: Ingen Föds Ond
Ingen Föds Ond är en ideell förening som främst jobbar med samhällsrelaterade frågor, trygghet för invånare i vårat samhället med punktinsatser som berör rekryteringen av barn och ungdomar till kriminalitet.
Genom stora och fördjupade insatser få barn och ungdomar att förstå att ”ingen föds ond” utan det är valen som dom gör i sina liv som kommer vara det viktigaste. Stöd och mentorskap är en viktig del i denna fråga.
Vi låter oss inte påverkas av politiska partier, religioner eller ekonomiska intressen. Vi är oberoende i våra utredningar och åsikter.
Vi erbjuder dig:
• Att genom ditt jobb göra skillnad för barn och ungdomar, även vuxna och föräldrar i samhället.
• Att arbeta tillsammans med ett fantastiskt team som vill utvecklas och som gör skillnad!
• Möjlighet att utvecklas inom företaget och i Ingen Föds Ond.
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar
• Fortlöpande utbildningar inom samhällsfrågor samt inom sälj-,retorik-, kommunikations- och värvningsteknik. Visa mindre

TM - Telemarketing - Jobba hemifrån deltid, extra eller heltid

Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i samhället! Om jobbet TM - Telemarketing - Jobba hemifrån Du som söker extra inkomst eller heltid - alla är varmt välkomna att ansöka. Välkommen till K win sales AB där du kan tjäna obegränsat med pengar och ta din försäljningskarriär till nya höjder! Just nu är vi på jakt efter flera talanger som vill påbörja en spännande karriär inom säljbranschen. Arbetsbeskrivning Vi... Visa mer
Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i samhället!


Om jobbet
TM - Telemarketing - Jobba hemifrån
Du som söker extra inkomst eller heltid - alla är varmt välkomna att ansöka.


Välkommen till K win sales AB där du kan tjäna obegränsat med pengar och ta din försäljningskarriär till nya höjder!
Just nu är vi på jakt efter flera talanger som vill påbörja en spännande karriär inom säljbranschen.

Arbetsbeskrivning
Vi är ett framstående företag som är verksamma inom insamling för välgörenhet, agerar som en del i insamlingsprocessen för ideella föreningar, stiftelser och välgörenhetsorganisationer samt hjälporganisationer.
Vi erbjuder en unik möjlighet för dig att tjäna obegränsat med pengar genom att vara en del av vårt framgångsrika försäljningsteam.
Vi söker dig som är en erfaren och resultatinriktad telefonförsäljare med en passion för att nå framgång och överträffa förväntningar.

Vi tror att du
Du någon gång fått höra att du bör bli en försäljare
Har en stark vilja att prestera på jobbet
Vill utvecklas/lära dig mer inom försäljning
Är tävlingsinriktad och målmedveten
Är en riktig teamplayer
Gillar att sprida positiv energi i teamet
Vi ser även gärna att du har erfarenhet av telemarketing och att du är van vid att arbeta självständigt.


Vad vi erbjuder
Säljutbildning - Både teoretiskt och praktisk
Generös provision
Stora möjligheter att växa såväl privat som professionellt
Möjligheter till att bli en av dom bästa inom TMOm K Win Sales AB
Vi har ett brett verksamhetsområde, allt från att arbeta inom fönster och dörrbyten på villasidan mot privatpersoner till redovisning och bokföring till företag.VI har en verksamhet som vi brinner lite extra för och det är att vara en del av insamling och välgörenhet, att veta att vi kan vara med och bidra med hjälp av insamlingar till hjälporganisationer, ideella föreningar med sina insatser i samhället utan att ha vinstdrivna ideal Visa mindre

Fältsäljare / Utesäljare. Tjäna extra pengar

Kort fakta om jobbet Omfattning: Heltid/deltid,extra jobb Tjäna extra pengar! Extra jobb eller heltid, deltid. Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Antal jobb: 5 Om jobbet: Obs: Läs hela texten Vi på K Win Sales AB söker i uppdrag av Ingen Föds Ond ( ideell Förening ) värvare för att hjälpa till med månadsgivare, medlemsvärvare och penninggåvor till vår uppdragsgivare. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: I tj... Visa mer
Kort fakta om jobbet
Omfattning: Heltid/deltid,extra jobb
Tjäna extra pengar! Extra jobb eller heltid, deltid.
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 5
Om jobbet:
Obs: Läs hela texten
Vi på K Win Sales AB söker i uppdrag av Ingen Föds Ond ( ideell Förening ) värvare för att hjälpa till med månadsgivare, medlemsvärvare och penninggåvor till vår uppdragsgivare.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
I tjänsten som värvare bidrar du till K Win sales viktiga insamlingsarbete för Ingen Föds Onds ideella förening genom att aktivt värva nya medlemmar och penninggivare på gator och torg mot uppsatta resultatkrav.
Det är centralt att du som söker tjänsten trivs med att argumentera för såväl månadsgivare som penninggåvor. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Ingen Föds Ond.
Vi söker dig som:
Har fyllt 18 år, gärna med någon tidigare arbetslivserfarenhet och referens.
Är social, har god samarbetsförmåga och kan samverka i grupp.
Har förmågan att engagera andra och förmedla ett budskap
Drivande och resultatorienterad.
Är bekväm med att prata om pengar
Kommunikativ verbal och skriftlig förmåga på svenska, ytterligare språk är meriterande.
Erfarenhet inom fundraising via Face-to-Face, Door-to-Door, event eller försäljning är meriterande
Trivs att jobba utomhus i alla väder
Vill utvecklas och är resultatsfokuserad
Vi uppmuntrar sökande i alla åldrar. Du måste dock ha fyllt 18 år.

Om ideella föreningen: Ingen Föds Ond
Ingen Föds Ond är en ideell förening som främst jobbar med samhällsrelaterade frågor, trygghet för invånare i vårat samhället och har gått in med punktinsatser som berör rekryteringen av barn och ungdomar till kriminella gäng.
Genom stora och fördjupade insatser få barn och ungdomar att förstå att ”ingen föds ond” utan det är valen som man gör i sitt liv som kommer vara det viktigaste.
Vi låter oss inte påverkas av politiska partier, religioner eller ekonomiska intressen. Vi är oberoende i våra utredningar och åsikter.
Vi erbjuder dig:
• Att genom ditt jobb göra skillnad för barn och ungdomar, även vuxna och föräldrar.
• Att arbeta tillsammans med ett fantastiskt team som vill utvecklas och som gör skillnad!
• Möjlighet att utvecklas inom företaget och i Ingen Föds Ond.
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar
• Fortlöpande utbildningar inom samhällsfrågor samt inom sälj-,retorik-, kommunikations- och värvningsteknik. Visa mindre

TM - Telemarketing - Jobba hemifrån deltid, extra eller heltid

Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i samhället! Om jobbet TM - Telemarketing - Jobba hemifrån Du som söker extra inkomst eller heltid - alla är varmt välkomna att ansöka. Välkommen till K win sales AB där du kan tjäna obegränsat med pengar och ta din försäljningskarriär till nya höjder! Just nu är vi på jakt efter flera talanger som vill påbörja en spännande karriär inom säljbranschen. Arbetsbeskrivning K... Visa mer
Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i samhället!


Om jobbet
TM - Telemarketing - Jobba hemifrån
Du som söker extra inkomst eller heltid - alla är varmt välkomna att ansöka.


Välkommen till K win sales AB där du kan tjäna obegränsat med pengar och ta din försäljningskarriär till nya höjder!
Just nu är vi på jakt efter flera talanger som vill påbörja en spännande karriär inom säljbranschen.

Arbetsbeskrivning
K Win Sales AB söker efter Sveriges absolut främsta telefonförsäljare inom B2C - B2B
Vi är ett framstående företag som är verksamma inom insamling för välgörenhet, agerar som en del i insamlingsprocessen för ideella föreningar, stiftelser och välgörenhetsorganisationer samt hjälporganisationer.
Vi erbjuder en unik möjlighet för dig att tjäna obegränsat med pengar genom att vara en del av vårt framgångsrika försäljningsteam.
Vi söker dig som är en erfaren och resultatinriktad telefonförsäljare med en passion för att nå framgång och överträffa förväntningar.

Vi tror att du
Du någon gång fått höra att du bör bli en försäljare
Har en stark vilja att prestera på jobbet
Vill utvecklas/lära dig mer inom försäljning
Är tävlingsinriktad och målmedveten
Är en riktig teamplayer
Gillar att sprida positiv energi i teamet
Minst 18 år fyllda
Vi ser även gärna att du har erfarenhet av telemarketing och att du är van vid att arbeta självständigt.


Vad vi erbjuder
Säljutbildning - Både teoretiskt och praktisk
Generös provision
Stora möjligheter att växa såväl privat som professionellt
Möjligheter till att bli en av dom bästa inom B2C/B2B försäljningOm K Win Sales AB
Vi har ett brett verksamhetsområde, allt från att arbeta inom fönster och dörrbyten på villasidan mot privatpersoner till redovisning och bokföring till företag.VI har en verksamhet som vi brinner lite extra för och det är att vara en del av insamling och välgörenhet, att veta att vi kan vara med och bidra med hjälp av insamlingar till hjälporganisationer, ideella föreningar med sina insatser i samhället utan att ha vinstdrivna ideal Visa mindre

Tillsammans gör vi skillnad! Heltid, deltid eller extra jobb

Ansök    Nov 24    K Win Sales AB    Gatuförsäljare
Kort fakta om jobbet Omfattning: Heltid/deltid extra jobb Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Antal jobb: 5 Om jobbet: Obs: Läs hela texten Vi på K Win Sales AB söker i uppdrag av Ingen Föds Ond ( ideell Förening ) värvare för att hjälpa till med månadsgivare, medlemsvärvare och penninggåvor till vår uppdragsgivare. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: I tjänsten som värvare bidrar du till K Win sales viktiga... Visa mer
Kort fakta om jobbet
Omfattning: Heltid/deltid extra jobb
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 5
Om jobbet:
Obs: Läs hela texten
Vi på K Win Sales AB söker i uppdrag av Ingen Föds Ond ( ideell Förening ) värvare för att hjälpa till med månadsgivare, medlemsvärvare och penninggåvor till vår uppdragsgivare.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
I tjänsten som värvare bidrar du till K Win sales viktiga insamlingsarbete för Ingen Föds Onds ideella förening genom att aktivt värva nya medlemmar och penninggivare på gator och torg mot uppsatta resultatkrav.
Det är centralt att du som söker tjänsten trivs med att argumentera för såväl månadsgivare som penninggåvor.
Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare, gåvor och förmedla våran närvaro, vilket du gör genom direktdialog med människor ute på gator och torg. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Ingen Föds Ond och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete.
Här är ditt tillfälle att prata om något som du brinner för, samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi söker dig som:
Har fyllt 18 år, gärna med någon tidigare arbetslivserfarenhet och referens.
Är social, har god samarbetsförmåga och kan samverka i grupp.
Har förmågan att engagera andra och förmedla ett budskap
Drivande och resultatorienterad.
Är bekväm med att prata om pengar
Kommunikativ verbal och skriftlig förmåga på svenska, ytterligare ett språk är meriterande.
Erfarenhet inom fundraising via Face-to-Face, Door-to-Door, event eller försäljning är meriterande
Trivs att jobba utomhus i alla väder
Är öppen, social och positiv
Vill utvecklas och är resultatsfokuserad
Vi uppmuntrar sökande i alla åldrar. Du måste dock ha fyllt 18 år.


Om ideella föreningen: Ingen Föds Ond
Ingen Föds Ond är en ideell förening som främst jobbar med samhällsrelaterade frågor, trygghet för invånare i vårat samhället och har gått in med punktinsatser som berör rekryteringen av barn och ungdomar till kriminella gäng.
Genom stora och fördjupade insatser få barn och ungdomar att förstå att ”ingen föds ond” utan det är valen som man gör i sitt liv som kommer vara det viktigaste.
Att inte låta sig bli så påverkad av andra så att man förvandlas från att vara ett barn till att leva sitt liv som mördare.
Vi låter oss inte påverkas av politiska partier, religioner eller ekonomiska intressen. Vi är oberoende i våra utredningar och åsikter.
Att få ett slut på:
Att Barn mellan 7 - 17 år rekryteras till att bli gängkriminella känns för oss som ett total kollaps i det Svenska samhället.
Att våldskapitalet har blivit så hemskt och brutalt
Dödsskjutningar och sprängningar mellan olika gäng och kriminella nätverk.
Många helt oskyldiga och vanliga medborgare blir drabbade.
Ingen förälder känner att ” barnen ” är trygga i samhället idag.

Vi erbjuder dig:
• Att genom ditt jobb göra skillnad för barn och ungdomar, även vuxna och föräldrar.
• Att arbeta tillsammans med ett fantastiskt team som vill utvecklas och som gör skillnad!
• Möjlighet att utvecklas inom företaget och i Ingen Föds Ond.
• En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar
• Fortlöpande utbildningar inom samhällsfrågor samt inom sälj-,retorik-, kommunikations- och värvningsteknik . Visa mindre