Lediga jobb Cigarrklubben CK Sverige AB i Stockholm

Se alla lediga jobb från Cigarrklubben CK Sverige AB i Stockholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Stockholm som finns inom det yrket.

Grävande journalist

Vi söker dig som studerar journalistik på JMK, Södertörn, Göteborgs universitet eller något motsvarande högre lärosäte. Du kan ha gjort din praktik det tredje året eller så ska du göra det om cirka ett år, det är av mindre betydelse. Cigarrklubben är en privat medlemsklubb för cigarrentusiaster. Vi arbetar enligt strikta rutiner. Anledningen är enkel, vi verkar i ett komplext lagrum - lagstiftarna har inte tänkt på att verksamheter som vår existerar och so... Visa mer
Vi söker dig som studerar journalistik på JMK, Södertörn, Göteborgs universitet eller något motsvarande högre lärosäte.
Du kan ha gjort din praktik det tredje året eller så ska du göra det om cirka ett år, det är av mindre betydelse.
Cigarrklubben är en privat medlemsklubb för cigarrentusiaster. Vi arbetar enligt strikta rutiner. Anledningen är enkel, vi verkar i ett komplext lagrum - lagstiftarna har inte tänkt på att verksamheter som vår existerar och som lök på laxen har vi en hel del olika civilrättsliga avtal som begränsar oss på än det ena, än det andra sättet.
Tyvärr är industrin inte lika följsam, det gäller både andra aktörer i branschen och våra tillsynsmyndigheter. Vi kan inte gå in på alltför många detaljer inom ramen för annonsen. Men sammantaget är att vi har samlat väldigt mycket material under 4 års som en del av våra egna utredningar och gräv. Materialet får sägas vara bombastiskt och innehåller många avslöjanden.
Vi har nu fått utgivningsbevis och ska sätta ihop en redaktion med grävande journaliststudenter på strategiska platser runtom i Sverige. Du behöver befinna dig i Stockholm under sommaren för att kunna arbeta härifrån men i förlängningen söker vi folk över hela landet givet att din position gör nytta för oss.
Du är intresserand av grävjournalistik, formatet är av mindre intresse (podd, artiklar etc). Har en redig inre moral kompass och tycker att sanningen är viktigare än vinklingen. Du har ett rättspatos och en känsla för fair play.
Att röka cigarr är ingen merit alls. Snarare tvärtom, du behöver inte ens tycka särskilt bra om tobaksindustrin, det är inte en sådan typ av frågeställning det rör sig om.
Rekryterare behöver inte höra av sig.
Vi är ingalunda en Herrklubb och är inte särskilt förtjusta i grabbighet. Din personlighet som sökande är avgörande. Ditt kön är inte det.
Vi tar inte emot besökare. Fysiskt inlämnade ansökningar kommer att kasseras. Visa mindre

Butik, kassa, servering, eventpersonal (med smakintresse).

Vi söker dig som har lite av allt. Arbetet i sig är inget butiksarbete per se, inte enbart iaf. Och inget restaurangjobb i den bemärkelsen. Eller servering heller för den delen. Eller eventpersonal. Det är snarare en kombination av alla fyra egentligen. Cigarrklubben är en privat medlemsklubb för cigarrentusiaster som har en butik dit allmänheten har tillträde på fredagar och lördagar. Butiken är belägen på östra Kungsholmen (eller nedre Kungsholmen om man... Visa mer
Vi söker dig som har lite av allt. Arbetet i sig är inget butiksarbete per se, inte enbart iaf. Och inget restaurangjobb i den bemärkelsen. Eller servering heller för den delen. Eller eventpersonal.
Det är snarare en kombination av alla fyra egentligen.
Cigarrklubben är en privat medlemsklubb för cigarrentusiaster som har en butik dit allmänheten har tillträde på fredagar och lördagar. Butiken är belägen på östra Kungsholmen (eller nedre Kungsholmen om man så vill).
I butiken är fokus vara på smak och svenskt hantverk. Kola, choklad, tryffel, lakrits etc. I förlängningen kommer vi även att sälja cigarrer.
Vi erbjuder även möjligheten för allmänheten att under strikta former använda vårt rökrum samt att avnjuta medhavd alkoholhaltig dryck.
Ibland har vi event och provningar och då är det precis som det låter det som gäller.
Vi söker dig som har ett smakintresse och ett genuint intresse för juridik, du är juridikstuderande (det är ett krav). Att röka cigarr är inte meriterande, snarare raka motsatsen.
Vi verkar i ett komplext lagrum och arbetar enligt strikta rutiner. Det är viktigt att du är följsam och saknar impulsen att reagera. Din viktigaste egenskap är att du kan ta ett steg tillbaka när du är osäker för att ta reda på korrekt information istället för att lösa uppgiften på stående fot. Du trivs med att ta direktiv och känner dig inte begränsad om du inte får måla utanför linjerna.
Enda gången vi föredrar hastighet framför kvalitet är när det brinner (alltså inte i knutarna utan när man behöver ringa 112).
Du är alltså bekväm med att du saknar hela bilden och alla variabler och du uppmuntras att ta god tid på dig för att ta beslut. Det är en del av vårt DNA.
Anledningen är enkel, vi verkar i ett komplext lagrum - lagstiftarna har inte tänkt på att verksamheter som vår existerar och som lök på laxen har vi en hel del olika civilrättsliga avtal som begränsar oss på än det ena, än det andra sättet. Att skjuta från höften är inget vi gör. Vi arbetar lugnt och metodiskt.
Vi ser att du studerar på ett högre lärosäte och det är juridikstudier som krävs. Du tycker att smak är roligt men inte nödvändigtvis så att du vill proppa i dig allt vi saluför. Att röka cigarr är ingen merit alls som vi nämnde förr. Vi vill inte ha överlappningar mellan personal och potentiella kunder/medlemmar.
Arbetet är på timbasis och schemaläggningen sker fredagar till söndag. Vi ser helst att du kan arbeta 2 helger per månad (alltså varannan fredag till söndag). Våra arbetstider är Kristerliga och präglas av arbete dagtid. Du bör ha lämnat arbetet runt 19 cirkus.
Du kommer att behöver frigöra dig 2-3 dagar mitt i veckan i samband med att du blir erbjuden anställning för utbildning (alltså under din första vecka hos oss).
Löpande utbildning kommer krävas, främst för att uppfylla tobakslagskrav, men den kan skötas på distans i de allra flesta fall och handlar om att säkerställa att inget har fallit i glömska. En gång årligen gör vi dock en ordentlig tobakslagsgenomgång för att se över eventuellt nya rutiner. Det gör vi tillsammans på plats.
Rekryterare behöver inte höra av sig.
Vi är ingalunda en Herrklubb och är inte särskilt förtjusta i grabbighet. Din personlighet som sökande är avgörande. Ditt kön är inte det.
Vi tar inte emot besökare. Fysiskt inlämnade ansökningar kommer att kasseras. Visa mindre