Lediga jobb Apoex AB i Stockholm

Se alla lediga jobb från Apoex AB i Stockholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Stockholm som finns inom det yrket.

Marknadskoordinator - 15 månaders vikariat

Ansök    Maj 15    Apoex AB    Marknadsassistent
Marknadskoordinator med talang för skrift eller copywriter som vill bredda ditt CV. Vi söker dig som vill ha ett långt vikariat på 15 månader. Du blir navet i marknadsteamet och en viktig roll inom affärsområdet Privat Vård. Om tjänsten ApoEx erbjuder läkemedelsförsörjning och angränsande tjänster för både offentliga och privata vårdgivare. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. ApoEx erbjuder dig en ut... Visa mer
Marknadskoordinator med talang för skrift eller copywriter som vill bredda ditt CV. Vi söker dig som vill ha ett långt vikariat på 15 månader. Du blir navet i marknadsteamet och en viktig roll inom affärsområdet Privat Vård.

Om tjänsten
ApoEx erbjuder läkemedelsförsörjning och angränsande tjänster för både offentliga och privata vårdgivare. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. ApoEx erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du ges frihet under stort ansvar redan från första dagen.

Som marknadskoordinator kommer du att tillhöra e-handels- och marknadsteamet som i dagsläget består av en Brand Manager, Art Director, Digitalt marknadsansvarig och E-handelsansvarig du kommer även att samarbeta med Produktspecialist och ibland med Affärsutvecklare.

Du erbjuds:

- En trygg anställning hos en kollektivavtalsansluten arbetsgivare med goda anställningsvillkor, friskvårdsbidrag, tjänstepension och en arbetsplats där engagemang och driv värderas högt!

- Hybridarbete där vi är på kontoret 2-3 dagar per vecka.

Arbetsbeskrivning:

En varierande roll där du har huvudansvar för textmaterial till affärsområdets kundkommunikation.

Ansvar över att koordinera fysiska marknadsaktiviteter.

Genom eget och teamets arbete säkra, för affärsområdets utvalda kundgrupper, att kommunikationstexter och fysiska marknadsaktiviteter ligger i linje med affärsområdets övergripande strategi.

I nära samarbete med teamet Product & Pricing ta fram kampanjplanering, genomföra samt publicera materialet.

Understödja Affärsområdeschef i den interna kommunikationen samt ansvara för avdelningens egna event.

Samarbeta och understödja teamets roller så att genomförande sker.

Vi söker dig som är:

Strukturerad

Iderik

Generalist inom marknadsföring

Självgående

Kommunikativ och samarbetsinriktad

Kvalitetsmedveten

Det är meriterande om du kan påvisa arbetsprover eller publicerade texter som du författat.

Det är även meriterande om du har erfarenhet gällande annonsering i Meta, LinkedIn och Google Ads.

Gällande yrkeserfarenhet så letar vi först och främst efter rätt person som passar teamet. Inga krav finns kring att ha jobbat som marknadskoordinator tidigare men dock en relevant utbildning och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ämnet krävs.

Övrigt:

Start: Omgående

Omfattning: Vikariat

Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Heltid, vikariat 15 månader men eventuell chans till annan anställning efter vikariatets slut

Löpande urval tillämpas så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Digital Marketing Specialist som vill förenkla och förbättra för vården

Ansök    Nov 17    Apoex AB    Marknadskommunikatör
Vi söker dig som vill optimera och genomföra beslutade strategier inom digital marknadsföring. I ett litet team med stor hantverkskunskap inom marknadsföring där sammanhållningen är hög. Om ApoEx och teamet som rekryterar ApoEx är Sveriges största företagsapotek som erbjuder läkemedelsförsörjning och angränsande tjänster till både offentliga och privata vårdgivare. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt... Visa mer
Vi söker dig som vill optimera och genomföra beslutade strategier inom digital marknadsföring. I ett litet team med stor hantverkskunskap inom marknadsföring där sammanhållningen är hög.

Om ApoEx och teamet som rekryterar

ApoEx är Sveriges största företagsapotek som erbjuder läkemedelsförsörjning och angränsande tjänster till både offentliga och privata vårdgivare. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. ApoEx erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du ges frihet under stort ansvar redan från första dagen.

Som Digital Marketing Specialist kommer du att tillhöra affärsområdet Privat Vård som ansvarar för ApoEx försäljning till privata vårdgivare inom djur-, tand-, estetisk- och sjukvård.

Dina kollegor i e-handels- och marknadsteamet består bland annat av en Brand Manager, Art Director, Marknadskoordinator och E-handels- och Marknadsansvarig. Du kommer även i viss mån att samarbeta med Produktspecialister, Kundtjänst, Affärsutvecklare och HR.

Du erbjuds:

En trygg anställning hos en kollektivavtalsansluten arbetsgivare med goda anställningsvillkor, friskvårdsbidrag, tjänstepension och en arbetsplats där engagemang och driv värderas högt!

Vi erbjuder flexibelt hybridarbete där du är välkommen till kontoret 2-5 dagar per vecka.

Exempel på arbetsuppgifter:

En varierande roll där du optimerar och genomför beslutade strategier inom digital marknadsföring.

Analyserar och utvärderar externa och interna kampanjresultat för att identifiera framgångsfaktorer och möjligheter till förbättring.

I nära samarbete med e-handels- och marknadsteamet förfinar köpresan som förenklar och förbättrar för privata vårdgivare.

Håller sig ajour med senaste nyheterna och kraven inom digital marknadsföring och presenterar insatser som dessa kräver på ett värdeskapande och förenklande vis.

Vara super user för vårt marketing automation verktyg, vårt Google ads konto och analysverktyget Google Analytics 4 samt Google Tag Manager.

Tillsammans med Marknadskoordinator, Brand manager, Art director och Produktspecialist skapa och hantera innehållsstrategier för att driva engagemang och öka varumärkesmedvetenheten samt vår sortimentsstrategi.

Vi söker dig som är:

Strukturerad och noggrann.

Idérik.

Kommunikativ och samarbetsinriktad som gillar att skapa tillsammans med andra.

Krav:

Specialiserad inom digital annonsering.

Kunnig i Google Analytics 4 samt van att arbeta med Google Tag Manager.

Erfarenhet av eller teoretiskt kunnig inom e-postmarknadsföring och marketing automation.

God förståelse för GDPR och dess inverkan på digitala upplevelser och kampanjer.

Meriterande:

Kan och har arbetat i Google BigQuery

Har minst 3-5 års erfarenhet gällande att optimera annonsering i Meta, LinkedIn och Google Ads

Stark analytisk förmåga för att tolka data och genomföra beslut baserade på insikter från data.

Erfarenhet av projekt där förståelsen för och involverandet av AI har varit lösningen

Kunskap om SEO.

Har erfarenhet av läkemedelsbranschen eller annan tillsynsstyrd bransch. Visa mindre

ApoEx Bromma söker en/flera drivna Driftassistenter

Ansök    Apr 5    Apoex AB    Lagerarbetare
Trivs du i en miljö som präglas av driv, nytänkande och en inställning om att ingenting är omöjligt? Är du en person med hög servicekänsla som bidrar med härlig energi och trivs i en fysisk och tempofylld miljö? Då är det dig vi söker som lagermedarbetare till ApoEx i Bromma! På ApoEx arbetar vi efter att vara den mest innovativa helhetsleverantören inom hälsa och sjukvård. Tack vare våra effektiva lösningar strävar vi ständigt efter att förbättra och före... Visa mer
Trivs du i en miljö som präglas av driv, nytänkande och en inställning om att ingenting är omöjligt? Är du en person med hög servicekänsla som bidrar med härlig energi och trivs i en fysisk och tempofylld miljö? Då är det dig vi söker som lagermedarbetare till ApoEx i Bromma!
På ApoEx arbetar vi efter att vara den mest innovativa helhetsleverantören inom hälsa och sjukvård. Tack vare våra effektiva lösningar strävar vi ständigt efter att förbättra och förenkla för vården. Vi grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial.
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara varuhantering, vilket innefattar exempelvis in- och utleveranser, plock, sortering, packning samt inventering. Som stöd i ditt arbete använder du dig av handdator. Då arbetsuppgifterna har stor inverkan på kundupplevelsen av våra leveranser så har du en viktig roll hos oss på ApoEx.
Du förväntas även vara med och bidra till att utveckla verksamheten så att ännu högre kvalitet, arbetsmiljö och leveransprecision uppnås.
Din profil
Vi söker dig som är noggrann, effektiv och håller ordning och reda. ApoEx är inne i en expansiv fas, det är därför viktigt att du är flexibel och kan hantera olika arbetsuppgifter samtidigt. Att du förstår och kan göra dig förstådd på svenska är viktigt eftersom instruktioner, arbetsledning och övrig information ges på svenska. Vi tror att du som söker är en lagspelare som trivs att arbeta i ett öppet och sammansvetsat klimat. För att trivas hos tror vi att du har ett intresse av läkemedelsförsörjning inom den slutna vården och har kunden i fokus.
Det är stor fördel för tjänsten om du har:
Truckkörkort
Tidigare arbetslivserfarenhet av in- och utleverans av varor

Kort om tjänsten
Omfattning: Tillsvidareanställning och behovsanställning
Placeringsort: Bromma
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse
Lön: Timlön/Månadslön
Öppettider: Helgfriadagar 06-21

Ansökan
Vi utvärderar ansökningar löpande. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Menar Alhasnawypå menar.alhasnawy@apoex.se. Du hittar mer information om oss som företag på apoex.se.
Vi välkomnar din ansökan redan idag. Sista ansökningsdatum är 7 april. Vi ser fram emot din ansökan.
Mer om att jobba hos oss
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt oss som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Vår vision är att ha vårdens nöjdaste kunder.
Hos oss är tempot högt, utvecklingen går snabbt och du har frihet under ansvar. Vi har ett personligt ledarskap, samarbetar över gränser och har kul tillsammans. Löftet till dig som jobbar på ApoEx är att du kommer att utvecklas tillsammans med oss på vår tillväxtresa. Du kan till exempel få möjlighet att ta specialistansvar eller pröva på olika roller. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare som värnar om våra medarbetares hälsa och trivsel. Vi har kollektivavtal, företagshälsovård och ett välfungerande arbetsmiljöarbete. Vi jobbar på vardagar och tar helg på helgen, och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. Visa mindre

ApoEx söker ambulerande farmaceut till läkemedelsupport Stockholm

Ansök    Nov 18    Apoex AB    Farmaceut/Apotekare
Är du nyfiken på att arbeta i sjukhusmiljö, nära vården och där du kan göra skillnad i vardagen för vården? Unikt tillfälle för dig att söka hos oss! Vi söker en serviceinriktad farmaceut som vill ta nästa steg i sin karriär! Vi behöver en visstidsanställd till vårt team på läkemedelssupporten i Stockholm. Vi finns på flertalet sjukhus och orter inom regionen. Anställningen gäller till november 2023 med möjlighet till förlängning. Läkemedelssupporten ut... Visa mer
Är du nyfiken på att arbeta i sjukhusmiljö, nära vården och där du kan göra skillnad i vardagen för vården?

Unikt tillfälle för dig att söka hos oss!

Vi söker en serviceinriktad farmaceut som vill ta nästa steg i sin karriär! Vi behöver en visstidsanställd till vårt team på läkemedelssupporten i Stockholm. Vi finns på flertalet sjukhus och orter inom regionen. Anställningen gäller till november 2023 med möjlighet till förlängning.

Läkemedelssupporten utför vårdnära tjänster som skötsel av läkemedelsförråd, hanteringar av vätskevagnar, delning av läkemedel i nära samarbete med vården och med patientens bästa i fokus.

Trivs du i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting är omöjligt? Följ med oss på vår resa.

Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att innefatta läkemedelsservice, både av förråd- och läkemedelsautomater samt hantering av vätskevagnar.

Som farmaceut i teamet har du ansvar för kvalitet och kundnöjdhet. Här har du verkligen möjlighet att fånga kundens behov, öka patientsäkerhet och förenkla och förbättra vårdens flöden.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ta fram, revidera och underhålla bassortiment i avdelningsförråd och vätskevagnar.
- Vara kontaktperson för en eller flera avdelningar.
- Bevaka förbrukningsmönster, säsongsvariationer och terapiändringar för att säkerställa rätt sortiment.
- Hålla i avstämningsmöten med läkemedelsansvarig sjuksköterska och/eller läkare.
- Säkerställa god läkemedelshantering inkl. kontroll av hållbarhet och säker hantering av narkotika.
- Föreslå alternativ till restnoterade läkemedel och stötta vården vid val och ansökning av läkemedelslicenser.
- Beställa och packa upp läkemedel i avdelningsförråd på vårdenheten.


Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som är farmaceut och lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar i vårt team. Vi menar att nyckeln till nöjda kunder är ett sammansvetsat team varför det är lika viktigt att kunna samarbeta och kommunicera som att arbeta självständigt och fatta egna beslut. För att arbeta med dessa tjänster måste du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du ska ha datavana och meriterande om du van att arbeta med Google workspace.

Vi söker både dig med erfarenhet från arbete med liknande tjänster och dig som saknar erfarenhet men har ett genuint intresse av att förenkla och förbättra för vården. Viktigast är att du som person är öppen, driven, flexibel och noggrann. Du är även lyhörd, nyfiken och välkomnar förändring, vidare anser du att det finns mycket att vinna med effektiva IT-stöd. Som en del av vår kultur på Apoex behöver du ha ett högt personligt ledarskap i ditt arbete hos oss.

Din ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan som hanteras löpande från och med 18 november. Har du frågor, vänd dig i så fall till kontaktperson längst ner i annonsen via mail.

Snabbfakta

Omfattning: visstid, heltid
Placeringsort: Läkemedelssupport Stockholm
Tillträde: omgående eller enl. överenskommelse
Lön: månadslön

Kontaktperson

Ansvariga chef

Malihe Dehvari, malihe.dehvari@apoex.se Visa mindre

Farmaceuter med beredningskompetens till ApoEx Nya Karolinska

Ansök    Mar 3    Apoex AB    Farmaceut/Apotekare
ApoEx växer och vi behöver bli fler tillverkningsfarmaceuter på vår tillverkningsenhet på Nya Karolinska. - Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa? Trivs du i en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? Där erfarenhet är meriterande men strävan att vilja lära sig är viktigare? Vi söker nu fler kollegor som vill vara med på företagets fortsatta utvecklingsresa. ApoEx AB har på 10 år vuxit till 4,5 miljard... Visa mer
ApoEx växer och vi behöver bli fler tillverkningsfarmaceuter på vår tillverkningsenhet på Nya Karolinska.

- Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa? Trivs du i en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? Där erfarenhet är meriterande men strävan att vilja lära sig är viktigare? Vi söker nu fler kollegor som vill vara med på företagets fortsatta utvecklingsresa.

ApoEx AB har på 10 år vuxit till 4,5 miljarder i omsättning. Vi specialiserar oss på distribution av läkemedel och förbrukningsvaror, tillverkning, samt utveckling av IT-lösningar till sjukvården i form av lager-, logistik- och resursplaneringssystem. ApoEx IT-lösningar används både internt, för att skapa effektivitet, och externt, för att underlätta för kunder och erbjuda nytänkande lösningar.

Roll

Vi behöver nu rekrytera duktiga leg. farmaceuter med beredningskompetens för tillverkning av cytostatika och övriga sterila beredningar.

För att trivas hos oss tror vi att du har ett intresse av arbete i säkerhetsbänk i renrumsklassade lokaler. Har du kunskap om sjukvårdsfarmaci eller erfarenheter från tillverkning sedan tidigare är detta meriterande.

Kan du känna igen dig i detta, är du välkommen att skicka in din intresseanmälan med ditt CV och personligt brev.

Din profil

Vi söker dig som är leg. apotekare eller receptarie med beredningskompetens. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i vårt team. Vi menar att nyckeln till nöjda kunder är ett sammansvetsat team. Det är lika viktigt att kunna samarbeta och kommunicera, som att arbeta självständigt och fatta egna beslut. För att arbeta med dessa tjänster måste du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Hos oss trivs personer som har ett högt personligt ledarskap och att agera lösningsfokuserat faller sig naturligt för dig. Du sprider energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att vi tillsammans ska nå våra mål.

Viktigast är att du som person är öppen, driven och noggrann. Du är även lyhörd, nyfiken och välkomnar förändringar. Om du är den vi söker, så längtar vi efter att jobba med dig!

Vad vi på ApoEx erbjuder dig:

Vi på ApoEx erbjuder ett ansvarsfullt och utmanande arbete i ett nytänkande och kundorienterat apoteksbolag med generöst friskvårdsbidrag. Du kommer att arbeta i ett av Sveriges största sjukhusapotek med drivna och engagerade kollegor.

Frågor skickas till maria.melin@apoex.se

Ansökan görs genom att klicka på knappen "Skicka Ansökan".

Sista ansökningsdag är 1/4. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

ApoEx söker farmaceuter till läkemedelsupporttjänster i Stockholm

Ansök    Jan 18    Apoex AB    Farmaceut/Receptarie
Två av våra duktiga farmaceuter tar ett nytt steg inom ApoEx, är du den som ska ersätta en av dom? Vi söker en serviceinriktad farmaceut som vill ta nästa steg i sin karriär! Vi behöver förstärka vårt team på läkemedelssupporten i Stockholm för arbete på Karolinska enheterna. Läkemedelssupporten utför vårdnära tjänster som skötsel av läkemedelsförråd, hanteringar av vätskevagnar, delning av läkemedel i nära samarbete med vården och med patientens bästa i... Visa mer
Två av våra duktiga farmaceuter tar ett nytt steg inom ApoEx, är du den som ska ersätta en av dom?

Vi söker en serviceinriktad farmaceut som vill ta nästa steg i sin karriär! Vi behöver förstärka vårt team på läkemedelssupporten i Stockholm för arbete på Karolinska enheterna.

Läkemedelssupporten utför vårdnära tjänster som skötsel av läkemedelsförråd, hanteringar av vätskevagnar, delning av läkemedel i nära samarbete med vården och med patientens bästa i fokus.

Trivs du i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting är omöjligt? Följ med oss på vår resa.

Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att innefatta läkemedelsservice, både av förråd- och läkemedelsautomater samt hantering av vätskevagnar.

Som farmaceut i teamet har du ansvar för kvalitet och kundnöjdhet. Här har du verkligen möjlighet att fånga kundens behov, öka patientsäkerhet och förenkla och förbättra vårdens flöden.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ta fram, revidera och underhålla bassortiment i avdelningsförråd och vätskevagnar.
- Vara kontaktperson för en eller flera avdelningar.
- Bevaka förbrukningsmönster, säsongsvariationer och terapiändringar för att säkerställa rätt sortiment.
- Hålla i avstämningsmöten med läkemedelsansvarig sjuksköterska och/eller läkare.
- Säkerställa god läkemedelshantering inkl. kontroll av hållbarhet och säker hantering av narkotika.
- Föreslå alternativ till restnoterade läkemedel och stötta vården vid val och ansökning av läkemedelslicenser.
- Beställa och packa upp läkemedel i avdelningsförråd på vårdenheten.


Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som är farmaceut och lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar i vårt team. Vi menar att nyckeln till nöjda kunder är ett sammansvetsat team varför det är lika viktigt att kunna samarbeta och kommunicera som att arbeta självständigt och fatta egna beslut. För att arbeta med dessa tjänster måste du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi söker både dig med erfarenhet från arbete med liknande tjänster och dig som saknar erfarenhet men har ett genuint intresse av att förenkla och förbättra för vården. Viktigast är att du som person är öppen, driven, flexibel och noggrann. Du är även lyhörd, nyfiken och välkomnar förändring, vidare anser du att det finns mycket att vinna med effektiva IT-stöd.

Din ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan som hanteras löpande från och med 18 januari. Har du frågor, vänd dig i så fall till kontaktperson längst ner i annonsen.

Snabbfakta

Omfattning: (tillsvidare, heltid)
Placeringsort: Läkemedelssupport Stockholm - Karolinska
Tillträde: (enligt överenskommelse)
Lön: Månadslön

Kontaktperson

Ansvarig chef Malihe Dehvari, malihe.dehvari@apoex.se Visa mindre

ApoEx söker vikarierande farmaceut till läkemedelsupporttjänster i Stock...

Ansök    Maj 6    Apoex AB    Farmaceut/Apotekare
Är du en serviceinriktad farmaceut som vill ta nästa steg i din karriär? Vi behöver förstärka vårt team på läkemedelssupporten i Stockholm för arbete på Karolinska, Huddinge och Solna. Läkemedelssupporten utför vårdnära tjänster som skötsel av läkemedelsförråd, hanteringar av vätskevagnar, delning av läkemedel i nära samarbete med vården och med patientens bästa i fokus. Trivs du i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting ä... Visa mer
Är du en serviceinriktad farmaceut som vill ta nästa steg i din karriär? Vi behöver förstärka vårt team på läkemedelssupporten i Stockholm för arbete på Karolinska, Huddinge och Solna.

Läkemedelssupporten utför vårdnära tjänster som skötsel av läkemedelsförråd, hanteringar av vätskevagnar, delning av läkemedel i nära samarbete med vården och med patientens bästa i fokus.

Trivs du i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting är omöjligt? Följ med oss på vår resa.

Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att innefatta läkemedelsservice, både av förråd- och läkemedelsautomater samt hantering av vätskevagnar.

Som farmaceut i teamet har du ansvar för kvalitet och kundnöjdhet. Här har du verkligen möjlighet att fånga kundens behov, öka patientsäkerhet och förenkla och förbättra vårdens flöden.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ta fram, revidera och underhålla bassortiment i avdelningsförråd och vätskevagnar.
- Vara kontaktperson för en eller flera avdelningar.
- Bevaka förbrukningsmönster, säsongsvariationer och terapiändringar för att säkerställa rätt sortiment.
- Hålla i avstämningsmöten med läkemedelsansvarig sjuksköterska och/eller läkare.
- Säkerställa god läkemedelshantering inkl. kontroll av hållbarhet och säker hantering av narkotika.
- Föreslå alternativ till restnoterade läkemedel och stötta vården vid val och ansökning av läkemedelslicenser.
- Beställa och packa upp läkemedel i avdelningsförråd på vårdenheten.


Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som är farmaceut och lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar i vårt team. Vi menar att nyckeln till nöjda kunder är ett sammansvetsat team varför det är lika viktigt att kunna samarbeta och kommunicera som att arbeta självständigt och fatta egna beslut. För att arbeta med dessa tjänster måste du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi söker både dig med erfarenhet från arbete med liknande tjänster och dig som saknar erfarenhet men har ett genuint intresse av att förenkla och förbättra för vården. Viktigast är att du som person är öppen, driven, flexibel och noggrann. Du är även lyhörd, nyfiken och välkomnar förändring, vidare anser du att det finns mycket att vinna med effektiva IT-stöd.

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan som hanteras löpande från och med 6 maj. Har du frågor om tjänsten vänligen maila nedan kontaktperson.

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år.

Kontaktperson

Ansvarig chef Malihe Dehvari, malihe.dehvari@apoex.se Visa mindre